an online Instagram web viewer

#skinrepair medias

Photos

When your skin needs that little EXTRA help! #bobbibrown #bobbibrownartist
Another go-to for anti-aging and firming skin @lorealparis Revitalift Centella Micro-Essence Water. I love its instant hydration which absorb so quickly and leave the feeling of bouncy smooth healthy skin. 
#beautynew #antiaging #beautyessence #skinrepair #hydration #skinfirming #goodprice #lorealthailand #revitallift #bazaarbeauty #bazaarthailand #pooksfav
"It's a wondrous thing how the wild calms the child" - Unknown 🌿 How special is this moment captured by @dearestdaughters?
"It's a wondrous thing how the wild calms the child" - Unknown 🌿 How special is this moment captured by @dearestdaughters?
🌸S E L E R A  M A K A N  T E R K A W A L 🌸
.
Siapa ambil Jus Rahsia sini rasa selera dia dah nda mcm dulu? dulu rasakan makan nasi 1 pinggan pun nda cukup......tsk...nak kurus tapi last2 salah kan perut, salah kan hormon la sebab lapar. Memang betul lah kalau dah biasa makan banyak, suka makan berlemak, tinggi garam dan gula.. craving atau selera kita  semakin bertambah sebelum waktu nya. Baru ja makan... dah tia lapar.......
.
Nah cuba tia Jus Rahsia ani..apa yg bagus nya.. Jus Rahsia ani meneutralkan segala2 acid2 dalam perut supaya kitani nda mudah gastrik..penuh dgn nutrisi dan antioksidan  supaya tani nda cepat lapar...
.
Kami terima banyak feedback lps minum JR rasa malaskan makan😱 tapi kenalah makan syg ye especially breakfast.. nda buleh skip! 😊😊 Matlamat kurus dgn Jus Rahsia adalah mengurangkan pengambilan karbohidrat seperti NASI dalam sehari.. siuk kan? 😊😊😊😊😊
.
Kalau mau tau cemana cara diet dgn Jus Rahsia ani lebih lanjut boleh tanyakan sis.. 😘😘
😍😍😍 💪💪💪💪💪💪💪💪 ...........
Terharunya dapat banyak feedback from Brunei!! Feedback semua ni nda tipu2 ya.. Ada yang dh dapat kesan seawal 1 HARI.  seawal 1 SUDU.. Alhamdulillah.. Mereka ni adalah antara customer yg YAKIN semasa minum JR.
.
JR dah masuk Brunei dan dah mula banyak permintaan. Jom cepat grab sebotol! Beli 2 botol keatas dapat harga promo tauuu 😊
.
.
JOM DETOKS 💪
.
PM @secretjuice.bwn 
PM @secretjuice.bwn
PM @secretjuice.bwn
.
untuk sebarang pertanyaan dan tempahan. Tempahan Bulan Februari dibukakan sekarang💓

#JRBrainbooster #JREnergybooster #JRwhiteningbooster #JRSlimmingbooster #JRhealthbooster #JRmilkbooster
. .
Shidah 💋 🌱🔹🌱🔹🌱🔹🌱🔹🌱🔹🌱🔹🌱🔹🌱🔹
#JusRahsia #byAzalea #TeamNoraJr  #brunei #brunika #bwn #bruneionlineshopping #bruneionlineshop #bruneidarussalam #belait #tutong #bsb #temburong #detoxjuice #detox #putihgebu #sihat #kurus #slim #skincare #skinrepair #health #beauty
🌸S E L E R A M A K A N T E R K A W A L 🌸 . Siapa ambil Jus Rahsia sini rasa selera dia dah nda mcm dulu? dulu rasakan makan nasi 1 pinggan pun nda cukup......tsk...nak kurus tapi last2 salah kan perut, salah kan hormon la sebab lapar. Memang betul lah kalau dah biasa makan banyak, suka makan berlemak, tinggi garam dan gula.. craving atau selera kita semakin bertambah sebelum waktu nya. Baru ja makan... dah tia lapar....... . Nah cuba tia Jus Rahsia ani..apa yg bagus nya.. Jus Rahsia ani meneutralkan segala2 acid2 dalam perut supaya kitani nda mudah gastrik..penuh dgn nutrisi dan antioksidan supaya tani nda cepat lapar... . Kami terima banyak feedback lps minum JR rasa malaskan makan😱 tapi kenalah makan syg ye especially breakfast.. nda buleh skip! 😊😊 Matlamat kurus dgn Jus Rahsia adalah mengurangkan pengambilan karbohidrat seperti NASI dalam sehari.. siuk kan? 😊😊😊😊😊 . Kalau mau tau cemana cara diet dgn Jus Rahsia ani lebih lanjut boleh tanyakan sis.. 😘😘 😍😍😍 💪💪💪💪💪💪💪💪 ........... Terharunya dapat banyak feedback from Brunei!! Feedback semua ni nda tipu2 ya.. Ada yang dh dapat kesan seawal 1 HARI. seawal 1 SUDU.. Alhamdulillah.. Mereka ni adalah antara customer yg YAKIN semasa minum JR. . JR dah masuk Brunei dan dah mula banyak permintaan. Jom cepat grab sebotol! Beli 2 botol keatas dapat harga promo tauuu 😊 . . JOM DETOKS 💪 . PM @secretjuice.bwn PM @secretjuice.bwn PM @secretjuice.bwn . untuk sebarang pertanyaan dan tempahan. Tempahan Bulan Februari dibukakan sekarang💓 #JRBrainbooster  #JREnergybooster  #JRwhiteningbooster  #JRSlimmingbooster  #JRhealthbooster  #JRmilkbooster  . . Shidah 💋 🌱🔹🌱🔹🌱🔹🌱🔹🌱🔹🌱🔹🌱🔹🌱🔹 #JusRahsia  #byAzalea  #TeamNoraJr  #brunei  #brunika  #bwn  #bruneionlineshopping  #bruneionlineshop  #bruneidarussalam  #belait  #tutong  #bsb  #temburong  #detoxjuice  #detox  #putihgebu  #sihat  #kurus  #slim  #skincare  #skinrepair  #health  #beauty 
AINAA SERUM by Syafiqah Aina

Serum ini terdiri daripada 5 bahan semulajadi seperti _*Timun, Lavender, Aloe Vera, Saponaria Officinalis / Soapworts,*_ dan _*Asparagopsis Armata.*_

Banyak *KEBAIKAN* yang ada dalam serum ni. Jom baca! 😘 .
.
*Kebaikan Timun*
1- Untuk kulit kita segar (hydration)
2- Kulit lebih nampak muda
3- Kulit nampak cerah
4- Mengurangkan eyebag
5- Melegakan sunburn
6- Melembabkan kulit
7- Melewatkan proses penuaan
8- Mengurangkan kedutan
.
. *Kebaikan Lavender*
1- Anti Penuaan
2- Menyihatkan kulit
3- Sifat Anti Oksida untuk mengelakkan iritasi kulit
4- Sesuai untuk orang yang _kulit kering, ekzema, dan jerawat_ .
.
*Kebaikan Aloe Vera*
1- Mengurangkan pigmentasi
2- Menghilangkan parut jerawat , jeragat
3- Melembabkan kulit wajah
4- Merawat luka external
.
. *Kebaikan Saponaria Officinalis*
1- Merawat Psoriasis - Penyakit Kulit Bersisik
2- Merawat Ekzema - Penyakit kulit merah, gatal, dan merekah. Kebiasaanya disebabkan genetik.
3- Merawat Bisul
4- Merawat Jerawat
.
. *Kebaikan Asparagopsis Armata*
1- Membantu membersihkan kulit dari dalam
2- Sekatakan tona wajah
3- Anti bakteria dan anti fungus di kulit wajah dan kulit kepala
4- Sesuai untuk _kulit berminyak_ dan _kulit kusam_
.
.
.
Ws 0169967381 utk order😍
AINAA SERUM by Syafiqah Aina Serum ini terdiri daripada 5 bahan semulajadi seperti _*Timun, Lavender, Aloe Vera, Saponaria Officinalis / Soapworts,*_ dan _*Asparagopsis Armata.*_ Banyak *KEBAIKAN* yang ada dalam serum ni. Jom baca! 😘 . . *Kebaikan Timun* 1- Untuk kulit kita segar (hydration) 2- Kulit lebih nampak muda 3- Kulit nampak cerah 4- Mengurangkan eyebag 5- Melegakan sunburn 6- Melembabkan kulit 7- Melewatkan proses penuaan 8- Mengurangkan kedutan . . *Kebaikan Lavender* 1- Anti Penuaan 2- Menyihatkan kulit 3- Sifat Anti Oksida untuk mengelakkan iritasi kulit 4- Sesuai untuk orang yang _kulit kering, ekzema, dan jerawat_ . . *Kebaikan Aloe Vera* 1- Mengurangkan pigmentasi 2- Menghilangkan parut jerawat , jeragat 3- Melembabkan kulit wajah 4- Merawat luka external . . *Kebaikan Saponaria Officinalis* 1- Merawat Psoriasis - Penyakit Kulit Bersisik 2- Merawat Ekzema - Penyakit kulit merah, gatal, dan merekah. Kebiasaanya disebabkan genetik. 3- Merawat Bisul 4- Merawat Jerawat . . *Kebaikan Asparagopsis Armata* 1- Membantu membersihkan kulit dari dalam 2- Sekatakan tona wajah 3- Anti bakteria dan anti fungus di kulit wajah dan kulit kepala 4- Sesuai untuk _kulit berminyak_ dan _kulit kusam_ . . . Ws 0169967381 utk order😍
🌸KURUSKAN BADAN ADALAH HIJRAH?🌸
.
.
Yes betul. Bila badan kita sihat dan kurus. Tak adalah kita sakit lutut dan cepat penat bila solat. Bila berat ideal, kita akan lebih bersemangat dan bertenaga untuk beribadah kepada Allah SWT.
.
Siapa ada azam nak kurus tahun 2018 ni???
.
Tak susah pun kalau nak kurus. Makan 5x sehari pun boleh kurus kalau kena dengan caranya tau. Tapi makan makanan yang betul lah.
.
Sekarang tak perlu susah2 research2 kat mr Google macamana nak kurus atau turunkan berat badan secara natural..Just Follow guide2 dari @secretjuice.bwn untuk tips cepat kurus bersama JUS RAHSIA 😍😍simple dan mudah xperlu senaman berat! Dalam Jus rahsia ni dia bukan hanya detoks badan tetapi juga adalah
..
💪- Energy Booster✔
💪- Slimming booster✔
💪- Whitening Booster✔
💪- Health booster✔
💪- Milk Booster✔
.
15 Makanan yang terdiri daripada makanan sunnah, herba-herba dan buah-buahan yang terbaik di dunia didalam 1 botol 😆😍😆 Mampu ke beli 15 bahan ni satu2 utk buat treatment detoks? Rajin ke? Kalau rajin xpayah cuba la jus rahsia 😜 ni hanya sesuai utk org yg malas fikir2 kelangit dan ianya memang elok kerana elakkan pembaziran dalam pembelanjaan diet detoks..👍👍
.
JOM DETOKS 💪
.
PM @secretjuice.bwn 
PM @secretjuice.bwn
PM @secretjuice.bwn
.
untuk sebarang pertanyaan dan tempahan.  Tempahan Bulan Februari dibukakan sekarang💓 . .
Shidah 💋 🌱🔹🌱🔹🌱🔹🌱🔹🌱🔹🌱🔹🌱🔹🌱🔹
#JusRahsia #byAzalea #TeamNoraJr  #brunei #brunika #bwn #bruneionlineshopping #bruneionlineshop #bruneidarussalam #belait #tutong #bsb #temburong #detoxjuice #detox #putihgebu #sihat #kurus #slim #skincare #skinrepair #health #beauty
🌸KURUSKAN BADAN ADALAH HIJRAH?🌸 . . Yes betul. Bila badan kita sihat dan kurus. Tak adalah kita sakit lutut dan cepat penat bila solat. Bila berat ideal, kita akan lebih bersemangat dan bertenaga untuk beribadah kepada Allah SWT. . Siapa ada azam nak kurus tahun 2018 ni??? . Tak susah pun kalau nak kurus. Makan 5x sehari pun boleh kurus kalau kena dengan caranya tau. Tapi makan makanan yang betul lah. . Sekarang tak perlu susah2 research2 kat mr Google macamana nak kurus atau turunkan berat badan secara natural..Just Follow guide2 dari @secretjuice.bwn untuk tips cepat kurus bersama JUS RAHSIA 😍😍simple dan mudah xperlu senaman berat! Dalam Jus rahsia ni dia bukan hanya detoks badan tetapi juga adalah .. 💪- Energy Booster✔ 💪- Slimming booster✔ 💪- Whitening Booster✔ 💪- Health booster✔ 💪- Milk Booster✔ . 15 Makanan yang terdiri daripada makanan sunnah, herba-herba dan buah-buahan yang terbaik di dunia didalam 1 botol 😆😍😆 Mampu ke beli 15 bahan ni satu2 utk buat treatment detoks? Rajin ke? Kalau rajin xpayah cuba la jus rahsia 😜 ni hanya sesuai utk org yg malas fikir2 kelangit dan ianya memang elok kerana elakkan pembaziran dalam pembelanjaan diet detoks..👍👍 . JOM DETOKS 💪 . PM @secretjuice.bwn PM @secretjuice.bwn PM @secretjuice.bwn . untuk sebarang pertanyaan dan tempahan. Tempahan Bulan Februari dibukakan sekarang💓 . . Shidah 💋 🌱🔹🌱🔹🌱🔹🌱🔹🌱🔹🌱🔹🌱🔹🌱🔹 #JusRahsia  #byAzalea  #TeamNoraJr  #brunei  #brunika  #bwn  #bruneionlineshopping  #bruneionlineshop  #bruneidarussalam  #belait  #tutong  #bsb  #temburong  #detoxjuice  #detox  #putihgebu  #sihat  #kurus  #slim  #skincare  #skinrepair  #health  #beauty 
Fantastic Rate from 1-10!
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Check @MakeupBeautifully
Link in Profile!!
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
•
•
•
•
•
#ilovemakeup #makeupaddiction #makeupselfie #manicure #skincare #redlips #makeupjunkie #beautycommunity #lovemyclients #bodylotion #beautysalon #ciatelondon #happyclient #faceoftheday #eavning #inssta_makeup #falselashes #wingliner #eyemakeup #beutifulday #gelishnails #thermo #blackeyes #beutiful #beautyqueen #makeupfanatic1 #beautyguru #skinrepair
Fantastic Rate from 1-10! ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Check @MakeupBeautifully Link in Profile!! ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ • • • • • #ilovemakeup  #makeupaddiction  #makeupselfie  #manicure  #skincare  #redlips  #makeupjunkie  #beautycommunity  #lovemyclients  #bodylotion  #beautysalon  #ciatelondon  #happyclient  #faceoftheday  #eavning  #inssta_makeup  #falselashes  #wingliner  #eyemakeup  #beutifulday  #gelishnails  #thermo  #blackeyes  #beutiful  #beautyqueen  #makeupfanatic1  #beautyguru  #skinrepair 
☀️☀️早安☀️ ☀️
今天天气晴朗,大太阳☀️搽了小白防晒才好出门哦😘😘
🆆🅴🅲🅷🅰︎🆃 ► waiyeelove
#snowfairy #hydrowhiteemulsion #whitening #moisturising #skinrepair #uvprotect #小白 #美白 #保湿 #修复肌肤 #防晒 #美丽奇肌 #由你争取 #emilybeautyjournal #waiyeelove
Morning uolss!
.
.
Semoga hari ini hari yang lebih baek drpd semalam okay! ❤️
Morning uolss! . . Semoga hari ini hari yang lebih baek drpd semalam okay! ❤️
😱macam kenal 🤗 alhamdulillah sis dahh pakai balik eada,sis nih student ,sebelum nih stop sebab ada masalah kewangan,yeayyy da pakai balik ,mana2 yg dah pernah cuba mmg akan ckp produk nih tak sama dengan produk lain,produk eada nih produk the best pernah mereka jumpa😍 🤗
uolss berminat ? wasap 011-33272453💋
😱macam kenal 🤗 alhamdulillah sis dahh pakai balik eada,sis nih student ,sebelum nih stop sebab ada masalah kewangan,yeayyy da pakai balik ,mana2 yg dah pernah cuba mmg akan ckp produk nih tak sama dengan produk lain,produk eada nih produk the best pernah mereka jumpa😍 🤗 uolss berminat ? wasap 011-33272453💋
5 Benefits of Red Light Therapy
1. Increased Immunity and Reduced Side Effects of Cancer Treatments.
2. Wound Healing and Tissue Repair.
3. Anti-Aging Effects for Skin and Hair Loss.
4. Improved Joint and Musculoskeletal Health.
5. Reduced Depression and Fatigue.  #glowingskin 
#redlighttherapybenefits #alternativeskincare #dicoveredbyNASA #collagenproduction #collagenstimulation #collagen #skintightening #skinrepair #wellbeing #loveyourself
Wildcrafted Botanical Yarrow & Lavender + + 
Skin Mist 🌿 
www.stonehouseholistics.com

A Herbalist Melody of florals in mist format for painfully inflamed skin rashes.
Anti-inflammatory, Immediate Pain Relief, Removes Heat, Antifungal, Anti-scar,  Antiseptic & Speeds Healing. - Almost Immediate Diaper Rash Repair. 
Serious flower power for the most sensitive skin.. #herbalist #flowerpower🌸 #oldways 
#healingplants #yarrow #Lavender #mulleinleaf #mulleinflowers #skinrepair #diapers #psoriasis #eczema #diaperrashcream #skinfood #wildmedicinewoman #wildcraftergirl #herbfarmers
Wildcrafted Botanical Yarrow & Lavender + + Skin Mist 🌿 www.stonehouseholistics.com A Herbalist Melody of florals in mist format for painfully inflamed skin rashes. Anti-inflammatory, Immediate Pain Relief, Removes Heat, Antifungal, Anti-scar, Antiseptic & Speeds Healing. - Almost Immediate Diaper Rash Repair. Serious flower power for the most sensitive skin.. #herbalist  #flowerpower 🌸 #oldways  #healingplants  #yarrow  #Lavender  #mulleinleaf  #mulleinflowers  #skinrepair  #diapers  #psoriasis  #eczema  #diaperrashcream  #skinfood  #wildmedicinewoman  #wildcraftergirl  #herbfarmers 
Antiage serum, perfetto per chi ama fare le ore piccole! Usato al mattino agisce subito su borse e occhiaie!👀
l’Acido Ferulico ed il resveratrolo, entrambi di derivazione vegetale, hanno una potente azione anti-ossidante e rigenerante! Usato regolarmente esercita un’azione rilassante e distensiva sulle piccole rughe.
#detoxmonth #longlifecure #skin #skincare #skinrepair #beauty #perfectskin #regeneration #beautifulskin #girl #natural  #madeinitaly #antiage #lifting #bestproduct #naturalproducts #beautyrituals #skintreatment #skincareroutine #women #instabeauty #beautycommunity #antiageserum #occhiaie #darkcircles
Antiage serum, perfetto per chi ama fare le ore piccole! Usato al mattino agisce subito su borse e occhiaie!👀 l’Acido Ferulico ed il resveratrolo, entrambi di derivazione vegetale, hanno una potente azione anti-ossidante e rigenerante! Usato regolarmente esercita un’azione rilassante e distensiva sulle piccole rughe. #detoxmonth  #longlifecure  #skin  #skincare  #skinrepair  #beauty  #perfectskin  #regeneration  #beautifulskin  #girl  #natural  #madeinitaly  #antiage  #lifting  #bestproduct  #naturalproducts  #beautyrituals  #skintreatment  #skincareroutine  #women  #instabeauty  #beautycommunity  #antiageserum  #occhiaie  #darkcircles 
LE JEUNE COSMETIQUES

You're at a point in your life when you deserve true luxury cosmetics that will let your glow radiate from inside out. Pamper yourself with Le Jeune Cosmetiques infused with the opulence of 24 Karat Gold micro-particles, and delivered with the finest natural ingredients sourced from all over the world, namely Japan, Switzerland and Germany.

Le Jeune Cosmetiques lets its users indulge in beauty products that captures the essence and magnifies a youthful and timeless appearance. Throughout history in various countries like Rome, Egypt and Japan, gold has been used to treat skin problems. Cleopatra was said to have worn a gold mask every night to maintain her beauty.

Le Jeune Cosmetiques redefines your beauty regimen with its skin care and makeup products all-in-one.

Le Jeune Cosmetiques rejuvenates your skin with every sweep of powder and provides a flawless coverage with every pat of color.  Le Jeune Cosmetiques line is an 8 piece set consisting of 24k Mineral BB Foundations, 24K Mineral Lip Lacquer, Multipurpose Mineral Eye Shadow and Mineral Lip & Cheek Tint, and a complete set of brushes for each line of product.  Le Jeune Cosmetiques line each contains 24 Karat Gold micro-particles that have a multitude of benefits including:

Call 08062160933

#skincare #antiaging #beautiful #cosmetics #makeup #luxary #healthbenefits #facial #cleaser #detoxify #skinrepair
LE JEUNE COSMETIQUES You're at a point in your life when you deserve true luxury cosmetics that will let your glow radiate from inside out. Pamper yourself with Le Jeune Cosmetiques infused with the opulence of 24 Karat Gold micro-particles, and delivered with the finest natural ingredients sourced from all over the world, namely Japan, Switzerland and Germany. Le Jeune Cosmetiques lets its users indulge in beauty products that captures the essence and magnifies a youthful and timeless appearance. Throughout history in various countries like Rome, Egypt and Japan, gold has been used to treat skin problems. Cleopatra was said to have worn a gold mask every night to maintain her beauty. Le Jeune Cosmetiques redefines your beauty regimen with its skin care and makeup products all-in-one. Le Jeune Cosmetiques rejuvenates your skin with every sweep of powder and provides a flawless coverage with every pat of color.  Le Jeune Cosmetiques line is an 8 piece set consisting of 24k Mineral BB Foundations, 24K Mineral Lip Lacquer, Multipurpose Mineral Eye Shadow and Mineral Lip & Cheek Tint, and a complete set of brushes for each line of product.  Le Jeune Cosmetiques line each contains 24 Karat Gold micro-particles that have a multitude of benefits including: Call 08062160933 #skincare  #antiaging  #beautiful  #cosmetics  #makeup  #luxary  #healthbenefits  #facial  #cleaser  #detoxify  #skinrepair 
Magic in a bottle!!!
Magic in a bottle!!!
This little blue capsule of awesomeness is THE gold standard in keeping your skin looking young. And it’s my personal favourite part of my daily routine. #silkysmooth
This little blue capsule of awesomeness is THE gold standard in keeping your skin looking young. And it’s my personal favourite part of my daily routine. #silkysmooth 
15 % perfect off all Nelly Duvuyst products for the month of January! #cliniqueesthetiquelegg#skincare #microdermabrasion #laval #clearcomplextion #skinrepair #facials
Beauty trend gone wrong, #amiright? Thankfully, all mistakes can be erased with a FaceOff Cloth! 😏 
Caption this photo for a chance to win a free FaceOff Cloth!
Beauty trend gone wrong, #amiright ? Thankfully, all mistakes can be erased with a FaceOff Cloth! 😏 Caption this photo for a chance to win a free FaceOff Cloth!
We are dedicated to your entire health and well-being, and a vital part of that is your dermatologic condition.  We’re here to encourage you to take care of your skin. ⠀
⠀
There are many reasons why it's important to take care of your skin!  Here are a number of ways caring for you skin will improve your overall wellness: ⠀
⠀
- Comfort⠀
- Faster Healing⠀
- Prevention of Illness⠀
- Cancer Prevention⠀
- Appearance⠀
⠀
Click the link in bio to read more!⠀
.⠀
.⠀
.⠀
#empowerfulbeauty #healthyskincare #skinaddict #loveyourskin ​#agelessbeauty #skincarelove #skincareluxury ​#beautycommunity #glowyskin #healthyskinjunkie ​#allskintypes #skincaredaily #naturalbeauty​ ​#skincarevisibleresults #cosmedicaskincarecrush #skinrepair #skincareaddict #hyaluronicacid #antiagingskincare #antiagingproducts #highqualityskincare #allnautralbeauty #cosmedicaskincarereviews #cosmedica #iloveskincare #skincarecommunity #beautyroutine #skincarewithvisibleresults #beautifulinsideandout
We are dedicated to your entire health and well-being, and a vital part of that is your dermatologic condition. We’re here to encourage you to take care of your skin. ⠀ ⠀ There are many reasons why it's important to take care of your skin! Here are a number of ways caring for you skin will improve your overall wellness: ⠀ ⠀ - Comfort⠀ - Faster Healing⠀ - Prevention of Illness⠀ - Cancer Prevention⠀ - Appearance⠀ ⠀ Click the link in bio to read more!⠀ .⠀ .⠀ .⠀ #empowerfulbeauty  #healthyskincare  #skinaddict  #loveyourskin  ​#agelessbeauty  #skincarelove  #skincareluxury  ​#beautycommunity  #glowyskin  #healthyskinjunkie  ​#allskintypes  #skincaredaily  #naturalbeauty ​ ​#skincarevisibleresults  #cosmedicaskincarecrush  #skinrepair  #skincareaddict  #hyaluronicacid  #antiagingskincare  #antiagingproducts  #highqualityskincare  #allnautralbeauty  #cosmedicaskincarereviews  #cosmedica  #iloveskincare  #skincarecommunity  #beautyroutine  #skincarewithvisibleresults  #beautifulinsideandout 
Yes to the most effective solution to deep and pitted acne scars.
Set includes:
1 derma roller
2 x 30ml Vitamin C & Hyaluronic Acid serums
1 free acne soap

#dermaroller #microneedling #microneedlingtherapy #mesoroller #collageninductiontherapy #collagensynthesis #acnescars #skinrepair #skincareuae #tagsforlikes #tagsforlikesforlike
Avon Espira Restore for skin and nails and hair. Shop My eStore to get yours! 
#avonespira #avonrepresentativerochelle #avonforlife #healthproducts #skinrepair #hairrepair #nailrepair 
www.youravon.com/rostema
Morning foraging for all the amazing ingredients that go into our products. Eucalyptus, aloe, lavender, bergamot, rosemary, mint and olives. They look beautiful, smell amazing and are full of beneficial heath properties. #skinfood .
.
.
.
#naturalbeauty #naturalingredients #natural #greenbeauty #skincare #naturalskincare #healthyskin #skinrepair #botanical #foraged #backyard #gardening #bees #beekeeper #essentialoils #indiebeauty #indie #handcrafted #smallbatch #madeincalifornia #madeinusa
Morning foraging for all the amazing ingredients that go into our products. Eucalyptus, aloe, lavender, bergamot, rosemary, mint and olives. They look beautiful, smell amazing and are full of beneficial heath properties. #skinfood  . . . . #naturalbeauty  #naturalingredients  #natural  #greenbeauty  #skincare  #naturalskincare  #healthyskin  #skinrepair  #botanical  #foraged  #backyard  #gardening  #bees  #beekeeper  #essentialoils  #indiebeauty  #indie  #handcrafted  #smallbatch  #madeincalifornia  #madeinusa 
The small, white, star-shaped jasmine flower (jasmine officinale)was used as an exotic fragrance and plant medicinal in ancient China and India for thousands of years. This precious flower came to Spain with the Moors, and its popularity grew through Europe and the Middle East. Today, Jasmine is cultivated in France, Italy, Morocco, Egypt, Japan and China, and is widely used as a medicinal in the form of essential oil. Jasmine oil is extracted by alcohol solvent, and the flowers are picked late at night during the time when the aroma is most intense. So, the oil you get in your essential oil is the most potent and powerful! 
So, how does Jasmine essential oil benefit the mind/emotions/body? Here are just a few ways: 
Skin Repair - Jasmine essential oil is known to reduce stretch marks and fade scars, including acne scars and reduces fine lines and wrinkles. 
Emotional Support: Whenever you feel unloved, unsupported, disconnected and tired of it all, get your Jasmine oil. It removes that overwhelmed feeling, restores energy and vitality.
Pregnancy: Jasmine oil will be your best friend. Before, it helps with PMS symptoms, and relaxes the emotions and body, enhances libido, and balances hormones. During, it balances mood swings, nausea and fatigue, strengthens contractions during labor, and eases childbirth. After, it promotes the flow of breast milk, relieves post-natal depression, and gives you physical and emotional strength and vitality.

Tip: Mix about 10 drops of jasmine into your favorite oil or skin cream, and massage into your skin at night. You’ll find your skin is smooth, balanced and so soft!
Jasmine essential oil is a base note (stronger oil so use less in blends), and pairs well with Frankincense, Sandalwood, Spearmint, 
Helichrysum, Sweet Orange and Lemongrass.
The small, white, star-shaped jasmine flower (jasmine officinale)was used as an exotic fragrance and plant medicinal in ancient China and India for thousands of years. This precious flower came to Spain with the Moors, and its popularity grew through Europe and the Middle East. Today, Jasmine is cultivated in France, Italy, Morocco, Egypt, Japan and China, and is widely used as a medicinal in the form of essential oil. Jasmine oil is extracted by alcohol solvent, and the flowers are picked late at night during the time when the aroma is most intense. So, the oil you get in your essential oil is the most potent and powerful! So, how does Jasmine essential oil benefit the mind/emotions/body? Here are just a few ways: Skin Repair - Jasmine essential oil is known to reduce stretch marks and fade scars, including acne scars and reduces fine lines and wrinkles. Emotional Support: Whenever you feel unloved, unsupported, disconnected and tired of it all, get your Jasmine oil. It removes that overwhelmed feeling, restores energy and vitality. Pregnancy: Jasmine oil will be your best friend. Before, it helps with PMS symptoms, and relaxes the emotions and body, enhances libido, and balances hormones. During, it balances mood swings, nausea and fatigue, strengthens contractions during labor, and eases childbirth. After, it promotes the flow of breast milk, relieves post-natal depression, and gives you physical and emotional strength and vitality. Tip: Mix about 10 drops of jasmine into your favorite oil or skin cream, and massage into your skin at night. You’ll find your skin is smooth, balanced and so soft! Jasmine essential oil is a base note (stronger oil so use less in blends), and pairs well with Frankincense, Sandalwood, Spearmint,  Helichrysum, Sweet Orange and Lemongrass.
Is it summer yet? #Regram : @graymalin
Is it summer yet? #Regram  : @graymalin
I sleep weird 🤷🏼‍♀️my face is always smushed in my pillow. As a result I wake up with deep creases on my face. 🤦🏼‍♀️ before I found Nerium's eye serum these creases would last half the day! Yuck! Not anymore. Look how fast it smoothed that deep line! Get some today! You won't regret it! Works for ✅puffiness ✅ fine lines and wrinkles ✅dark circles 👌🏻 Ask me how to get a free cleanser with purchase
I sleep weird 🤷🏼‍♀️my face is always smushed in my pillow. As a result I wake up with deep creases on my face. 🤦🏼‍♀️ before I found Nerium's eye serum these creases would last half the day! Yuck! Not anymore. Look how fast it smoothed that deep line! Get some today! You won't regret it! Works for ✅puffiness ✅ fine lines and wrinkles ✅dark circles 👌🏻 Ask me how to get a free cleanser with purchase
If you are suffering from melasma, acne, fine lines, rough texture, large pores and dullness, the 3 - Step Peel is perfect for you! @zoskinhealth ————————————
Call (909) NEW LIFE to schedule your free #skin consultation with Whitney!
————————————
#zoskinhealth #face #skincareroutine #skincare #beauty #goals #confidence #acne #melasma #medicalspa #glowingskin #mondaymotivation #skinrepair #skinregimen #briarwoodskin #instabeauty
If you are suffering from melasma, acne, fine lines, rough texture, large pores and dullness, the 3 - Step Peel is perfect for you! @zoskinhealth ———————————— Call (909) NEW LIFE to schedule your free #skin  consultation with Whitney! ———————————— #zoskinhealth  #face  #skincareroutine  #skincare  #beauty  #goals  #confidence  #acne  #melasma  #medicalspa  #glowingskin  #mondaymotivation  #skinrepair  #skinregimen  #briarwoodskin  #instabeauty 
Team Climbskin @eilleenjubes ☀️🌀
All the best for 2018 🌫️ #whyclimbskin👐🏼
----------------------------------------------------------------------------Repost @eilleenjubes⬇️⬇️⬇️
Millones de formas de vida existentes tan sólo en este planeta, en el mar, la tierra, el aire.... y cada forma repetida millones de veces, gracias a @eudaldros por la foto @ternua_official @fivetenespana @climbskinspain recuerdos loveclimbing friends
----------------------------------------------------------------------------#climbskin #whyclimbskin #climbskinspain #climbskinteam #climbskinworld #climbskinfamily #climbing #bouldering #hands #handcream #highqualityproducts ✅ #skin #skincare #skinrepair #skinfiles #stopgreasyhands❌ #wod #crossfit #crossfithands #streetworkout #climbskin #wodclimbskin #amusthave #gamechanger #amuerte #adisfrutar #vamos👊🏼
Team Climbskin @eilleenjubes ☀️🌀 All the best for 2018 🌫️ #whyclimbskin 👐🏼 ----------------------------------------------------------------------------Repost @eilleenjubes⬇️⬇️⬇️ Millones de formas de vida existentes tan sólo en este planeta, en el mar, la tierra, el aire.... y cada forma repetida millones de veces, gracias a @eudaldros por la foto @ternua_official @fivetenespana @climbskinspain recuerdos loveclimbing friends ----------------------------------------------------------------------------#climbskin  #whyclimbskin  #climbskinspain  #climbskinteam  #climbskinworld  #climbskinfamily  #climbing  #bouldering  #hands  #handcream  #highqualityproducts  ✅ #skin  #skincare  #skinrepair  #skinfiles  #stopgreasyhands ❌ #wod  #crossfit  #crossfithands  #streetworkout  #climbskin  #wodclimbskin  #amusthave  #gamechanger  #amuerte  #adisfrutar  #vamos 👊🏼
Every balanced skincare routine involves 2 distinct phases

The removal phase and the replenishing phase

Each phase is as important as the other and contribute to maintaining a healthy barrier for the skin

Exfoliation when done to the extreme can thin the skin and thin skin is easily irritated, bruised and damaged

As you may have guessed, thin skin is also quite difficult to repair

If you are a frequent spa visitor, you may have experienced sharp 'prickle' like sensations after repeated body scrub sessions which could become inflamed if care is not taken 
All these are symptoms that the skin is thinning out and also losing out on its barrier functions
(That is if your spa does not have a skin replenishing regimen in place)

There are a million and one ways to build your skin but I would outline a few - shea butter, olive oil, topical vitamin E are my favourites for external skin building

You can pick one of these and include it appropriately into your skin regimen - fish oil, cod liver oil or flaxseed supplements also help build skin considerably and should be considered for regular use if you are concerned about building your skin

You should only use one of these supplements per time

Skin building gives amazing result because the epidermis is naturally thin, it does not take time for you to notice the plumpness of your skin 
Do not be like those people who wait till they are old before starting their anti aging treatment, start skin building

NOW😶
Every balanced skincare routine involves 2 distinct phases The removal phase and the replenishing phase Each phase is as important as the other and contribute to maintaining a healthy barrier for the skin Exfoliation when done to the extreme can thin the skin and thin skin is easily irritated, bruised and damaged As you may have guessed, thin skin is also quite difficult to repair If you are a frequent spa visitor, you may have experienced sharp 'prickle' like sensations after repeated body scrub sessions which could become inflamed if care is not taken All these are symptoms that the skin is thinning out and also losing out on its barrier functions (That is if your spa does not have a skin replenishing regimen in place) There are a million and one ways to build your skin but I would outline a few - shea butter, olive oil, topical vitamin E are my favourites for external skin building You can pick one of these and include it appropriately into your skin regimen - fish oil, cod liver oil or flaxseed supplements also help build skin considerably and should be considered for regular use if you are concerned about building your skin You should only use one of these supplements per time Skin building gives amazing result because the epidermis is naturally thin, it does not take time for you to notice the plumpness of your skin Do not be like those people who wait till they are old before starting their anti aging treatment, start skin building NOW😶
【小白有首诗❤】
好过老公,白过初恋
美过小三,红过苹果
用过都靓过范冰冰💕
🆆🅴🅲🅷🅰︎🆃 ► waiyeelove
#snowfairy #hydrowhiteemulsion #whitening #moisturising #skinrepair #uvprotect #小白 #美白 #保湿 #修复肌肤 #防晒 #美丽奇肌 #由你争取 #emilybeautyjournal #waiyeelove
JooMo makes us happy and feel good in our skin! 🔥👍 ✨ JooMo uses only natural ingredients🍃💦, uses sustainable sources 🌱🍊🍯🌞, and has the science to back it up! 🔬

What does JooMo make you feel?! --> shop link in bio!
.
.
.
#DumpTheJunk #JooMoTwins #JooMoGeneration #JooMoTalk #skincaretips #skincare #naturalskin #skinrepair #naturalskincare #naturalcosmetics #twinentrepreneurs #identicaltwins #identical #startup #startups #rcnocrop #naturalingredients #successstory #facewash #organic #organics #organicskincare #gutbacteria #facemask #skincareroutine #sustainable
JooMo makes us happy and feel good in our skin! 🔥👍 ✨ JooMo uses only natural ingredients🍃💦, uses sustainable sources 🌱🍊🍯🌞, and has the science to back it up! 🔬 What does JooMo make you feel?! --> shop link in bio! . . . #DumpTheJunk  #JooMoTwins  #JooMoGeneration  #JooMoTalk  #skincaretips  #skincare  #naturalskin  #skinrepair  #naturalskincare  #naturalcosmetics  #twinentrepreneurs  #identicaltwins  #identical  #startup  #startups  #rcnocrop  #naturalingredients  #successstory  #facewash  #organic  #organics  #organicskincare  #gutbacteria  #facemask  #skincareroutine  #sustainable 
🔥🔥顾客分享🔥🔥
小白含有丰富的透明质酸钠,可以锁住1000倍的水分,让你肌肤保湿一整天不干燥‼‼
想要保湿肌肤,入手一支小白吧👍👍
🆆🅴🅲🅷🅰︎🆃 ► waiyeelove
#snowfairy #hydrowhiteemulsion #whitening #moisturising #skinrepair #uvprotect #小白 #美白 #保湿 #修复肌肤 #防晒 #美丽奇肌 #由你争取 #emilybeautyjournal #waiyeelove
❤值得信赖の品牌❤
雪白肚皮从怀孕开始养起滴😁😁
这位妈咪从怀孕初期就选择了雪仙子美白保湿乳搽在肚皮✨✨防止妊娠纹😸😸孕出好肌肤😻😻
雪仙子的品质,品牌是被信赖和认可的‼️ 🆆🅴🅲🅷🅰︎🆃 ► waiyeelove
#snowfairy #hydrowhiteemulsion #whitening #moisturising #skinrepair #uvprotect #小白 #美白 #保湿 #修复肌肤 #防晒 #美丽奇肌 #由你争取 #emilybeautyjournal #waiyeelove
❤值得信赖の品牌❤ 雪白肚皮从怀孕开始养起滴😁😁 这位妈咪从怀孕初期就选择了雪仙子美白保湿乳搽在肚皮✨✨防止妊娠纹😸😸孕出好肌肤😻😻 雪仙子的品质,品牌是被信赖和认可的‼️ 🆆🅴🅲🅷🅰︎🆃 ► waiyeelove #snowfairy  #hydrowhiteemulsion  #whitening  #moisturising  #skinrepair  #uvprotect  #小白  #美白  #保湿  #修复肌肤  #防晒  #美丽奇肌  #由你争取  #emilybeautyjournal  #waiyeelove 
$5 UV or Red-light session with skincare packette purchase & 30% OFF iCollection skincare bottles #rochmn #roch_mn #snowday #skincare #redlight #skinrepair #lighttherapy
The last but not least. Tapi bukan last dari merve keyh. Last untuk set penjagaan wajah je.  Set penjagaan wajah yang ketiga dari MERVE  iaitu face cleanser yang berasaskan sarang burung. Khasiat pon banyak . Boleh dikatakan produk panas yang baru keluar dari oven . Mai la kenali saya ! 😉

#tixara#tixarateam#merve#mervecosmetic#merveskincare#mervelovers#makeuplovers#makeuplook#makeuptools#skinhealth#skinrepair#skinprotection#spf50#secretbeauty#mua#nealofarhijab#urbandecay#pupaowl#beautyblender#newyear#sayapakai#sayajual#fairytales
The last but not least. Tapi bukan last dari merve keyh. Last untuk set penjagaan wajah je. Set penjagaan wajah yang ketiga dari MERVE iaitu face cleanser yang berasaskan sarang burung. Khasiat pon banyak . Boleh dikatakan produk panas yang baru keluar dari oven . Mai la kenali saya ! 😉 #tixara #tixarateam #merve #mervecosmetic #merveskincare #mervelovers #makeuplovers #makeuplook #makeuptools #skinhealth #skinrepair #skinprotection #spf50 #secretbeauty #mua #nealofarhijab #urbandecay #pupaowl #beautyblender #newyear #sayapakai #sayajual #fairytales 
See our ingredient list for our luxury youth in the jar face cream. Never compromise on health or our ingredient list. All our ingredient combine makes our face cream super food for your skincare needs. Check the bio cuties! 💜

#barenakeskin
#skincareroutine

#skincarejunkie

#skincareaddict

#skincareoblessed

#skincareregime

#eveningskincare

#skincarehaul

#beautycare

#beautyproduct

#beautyskin

#skincareluxury

#daycream

#nightcream

#skinrepair

#bestproduct

#beautyskin

#beautycare

#naturalbeautyproducts

#dryskin

#moisturiser
See our ingredient list for our luxury youth in the jar face cream. Never compromise on health or our ingredient list. All our ingredient combine makes our face cream super food for your skincare needs. Check the bio cuties! 💜 #barenakeskin  #skincareroutine  #skincarejunkie  #skincareaddict  #skincareoblessed  #skincareregime  #eveningskincare  #skincarehaul  #beautycare  #beautyproduct  #beautyskin  #skincareluxury  #daycream  #nightcream  #skinrepair  #bestproduct  #beautyskin  #beautycare  #naturalbeautyproducts  #dryskin  #moisturiser 
📝11번째 다이어리 #해피바스 #그린티미셀라 #happybath
.
. ✔오늘은 미세먼지를 이겨내기 위한 클렌징 워터를 가져왔습니다💦원래는 이니스프리의 녹차라인을 쓰는데요 아리따움에 들렸다가 비슷하면서도 뭔가 민감성에 더 적합해보여서 구매를 하게됬어요! 후기를 남긴다는건 좋다는 얘기겠죠😍 일단 정말 자극이 없는게 느껴집니당👏 너무 부드러웠구요 당김이 덜했어요! 피부결도 정돈되서 세안 후에 스킨바를때 느낌이 보들보들한게 기분이 좋드라구요💙 유해물질로부터 피부를 건강하게 지켜주는 약산성막 보호로 마음까지 안정되는 느낌~ 저는 다쓰고 같은 라인 폼이랑 오일도 사보려구요!! 요새 엄청난 미세먼지가 우리 피부를 공격하죠ㅠㅠ 정말 집앞이라도 나갔다 들어와서 솜으로 닦아보면 먼지투성이에요 이럴때일수록 연약한 피부를 지켜줍시당!! 클렌징 바꾸실 시기가 되셨다면 해피바스의 클렌징워터, 꾸-욱 추천합니다👇
.
.
✅하이퍼알러지테스트,안자극대체테스트 완료
✅피부 본래의 ph와 유사한 약산성
✅8free-동물성원료,광물성오일,실리콘,이미다졸리닐우레아,트리에탄올아민,합성색소,PEG계면활성제,설페이트계면활성제
.
.
#아리따움 #aritaum #민감성 #민감피부 #그린티 #클렌징 #클렌징워터 #피부진정 #피부장벽 #skin #수분 #클렌징오일 #클렌징폼 #저자극 #약산성 #skinrepair #아모레퍼시픽 #koreabeauty #asianbeauty #뷰티어리 #트러블 #트러블피부 #트러블화장품 #여드름화장품 #저자극화장품 #화장솜 #뷰티스타그램
📝11번째 다이어리 #해피바스  #그린티미셀라  #happybath  . . ✔오늘은 미세먼지를 이겨내기 위한 클렌징 워터를 가져왔습니다💦원래는 이니스프리의 녹차라인을 쓰는데요 아리따움에 들렸다가 비슷하면서도 뭔가 민감성에 더 적합해보여서 구매를 하게됬어요! 후기를 남긴다는건 좋다는 얘기겠죠😍 일단 정말 자극이 없는게 느껴집니당👏 너무 부드러웠구요 당김이 덜했어요! 피부결도 정돈되서 세안 후에 스킨바를때 느낌이 보들보들한게 기분이 좋드라구요💙 유해물질로부터 피부를 건강하게 지켜주는 약산성막 보호로 마음까지 안정되는 느낌~ 저는 다쓰고 같은 라인 폼이랑 오일도 사보려구요!! 요새 엄청난 미세먼지가 우리 피부를 공격하죠ㅠㅠ 정말 집앞이라도 나갔다 들어와서 솜으로 닦아보면 먼지투성이에요 이럴때일수록 연약한 피부를 지켜줍시당!! 클렌징 바꾸실 시기가 되셨다면 해피바스의 클렌징워터, 꾸-욱 추천합니다👇 . . ✅하이퍼알러지테스트,안자극대체테스트 완료 ✅피부 본래의 ph와 유사한 약산성 ✅8free-동물성원료,광물성오일,실리콘,이미다졸리닐우레아,트리에탄올아민,합성색소,PEG계면활성제,설페이트계면활성제 . . #아리따움  #aritaum  #민감성  #민감피부  #그린티  #클렌징  #클렌징워터  #피부진정  #피부장벽  #skin  #수분  #클렌징오일  #클렌징폼  #저자극  #약산성  #skinrepair  #아모레퍼시픽  #koreabeauty  #asianbeauty  #뷰티어리  #트러블  #트러블피부  #트러블화장품  #여드름화장품  #저자극화장품  #화장솜  #뷰티스타그램 
Team Climbskin 🌍 @nilsfavre 💪👊 vAMos! #1,2,3,4🔥💯 #whyclimbskin👐🏼 ----------------------------------------------------------------------------Repost  @nilsfavre ⬇️⬇️⬇️
🎉🎉 Épisode 4 is out! All series is now available on my YouTube channel, link in bio! This one is the story of two first ascents I made in Mogan, both in the 8B range. “Les Vents Contraires” (picture) if one of my best FA. Thanks again to all the Zaap family, best locals ever, who helped me to build the landing, carry crash pad, spot me, motivate me... .
I hope you enjoyed this series, don’t hesitate to tell me what you think about it! I spend ten days in Tenerife after this trip, I will edit two episode this year. Canaria island has a huge potential. .
Now it’s time to focus on Joe’s Valley! 🇺🇸
.
Pics of course by @vivi__mo , thanks 🙏
pourla2 milletriseup @millet_mountain @flathold @lookmontagne @climbskinspain @blackdiamondeu
----------------------------------------------------------------------------#climbskin #whyclimbskin #climbskinspain #climbskinteam #climbskinworld #climbskinfamily #climbing #bouldering #hands #handcream #highqualityproducts ✅ #skin #skincare #skinrepair #skinfiles #stopgreasyhands❌ #wod #crossfit #crossfithands #streetworkout #climbskin #wodclimbskin #amusthave #gamechanger #amuerte #adisfrutar #vamos👊🏼
Team Climbskin 🌍 @nilsfavre 💪👊 vAMos! #1 ,2,3,4🔥💯 #whyclimbskin 👐🏼 ----------------------------------------------------------------------------Repost @nilsfavre ⬇️⬇️⬇️ 🎉🎉 Épisode 4 is out! All series is now available on my YouTube channel, link in bio! This one is the story of two first ascents I made in Mogan, both in the 8B range. “Les Vents Contraires” (picture) if one of my best FA. Thanks again to all the Zaap family, best locals ever, who helped me to build the landing, carry crash pad, spot me, motivate me... . I hope you enjoyed this series, don’t hesitate to tell me what you think about it! I spend ten days in Tenerife after this trip, I will edit two episode this year. Canaria island has a huge potential. . Now it’s time to focus on Joe’s Valley! 🇺🇸 . Pics of course by @vivi__mo , thanks 🙏 pourla2 milletriseup @millet_mountain @flathold @lookmontagne @climbskinspain @blackdiamondeu ----------------------------------------------------------------------------#climbskin  #whyclimbskin  #climbskinspain  #climbskinteam  #climbskinworld  #climbskinfamily  #climbing  #bouldering  #hands  #handcream  #highqualityproducts  ✅ #skin  #skincare  #skinrepair  #skinfiles  #stopgreasyhands ❌ #wod  #crossfit  #crossfithands  #streetworkout  #climbskin  #wodclimbskin  #amusthave  #gamechanger  #amuerte  #adisfrutar  #vamos 👊🏼
Uolss jom la dropship kitorg hehehehe
.
Muka anda ad masalah pigmentation??
Selalu berjemur dibawah matahari???
Haaaa.. try la
Day cream dari #anisseskincare  ni..
Night cream pula help ur skin to remove pimples..
.

And facial soap is to lightens your skin naturally as it reduces black or any dark spots.
.
We use it before recommend it to other people so that we can see the result .. andddd it really help in solving the prob..
.
.
Girls girls!
Muka u suram?
Worry not we will help you

come here ..
.
Let's be beautiful!
Facial soap,night cream and day cream from #anisseskincare  now
RM75 1set
.
.
to purchase contact our hotline +60193537201
.
#lipcolour #beautyhack #makeuptutorial #anissebeautylipcolor
#agentanissebeauty
#bridesbyanisalidrus 
#saleschinesenewyear
#lipcolormurah
#lipcoloronsale #lipcolours
#makeup #makeupmurah #productkecantikan #productmakeup
#anissepearlskin
#skinsupplement
#skinrepair
#beautyskin
#skinlikebabydoll
Uolss jom la dropship kitorg hehehehe . Muka anda ad masalah pigmentation?? Selalu berjemur dibawah matahari??? Haaaa.. try la Day cream dari #anisseskincare  ni.. Night cream pula help ur skin to remove pimples.. . And facial soap is to lightens your skin naturally as it reduces black or any dark spots. . We use it before recommend it to other people so that we can see the result .. andddd it really help in solving the prob.. . . Girls girls! Muka u suram? Worry not we will help you come here .. . Let's be beautiful! Facial soap,night cream and day cream from #anisseskincare  now RM75 1set . . to purchase contact our hotline +60193537201 . #lipcolour  #beautyhack  #makeuptutorial  #anissebeautylipcolor  #agentanissebeauty  #bridesbyanisalidrus  #saleschinesenewyear  #lipcolormurah  #lipcoloronsale  #lipcolours  #makeup  #makeupmurah  #productkecantikan  #productmakeup  #anissepearlskin  #skinsupplement  #skinrepair  #beautyskin  #skinlikebabydoll 
RA & Gowoori Real Kill 9.9 Foam Cleanser (White Rice) -- 120ml 
Rice water contains vitamins, minerals and amino acids which are essential for beautiful skin, including ferulic acid, which is a great antioxidant, and allantoin, known for it’s anti-inflammatory properties.

Rice water also helps heal acne and cools the redness of an outbreak. It acts as an astringent on the skin, tightening the pores.

Perfect for: Dry, dull skin 
Php280 
Message us for orders! 😊 
#koreancosmetics #raandgowoori #realkill #whiterice #foamcleanser #korea #skincare #cosmetics #beauty #essentials #dryskin #combination #skinrepair #whitening #moisturizing #essence #cream #facialwash
RA & Gowoori Real Kill 9.9 Foam Cleanser (White Rice) -- 120ml Rice water contains vitamins, minerals and amino acids which are essential for beautiful skin, including ferulic acid, which is a great antioxidant, and allantoin, known for it’s anti-inflammatory properties. Rice water also helps heal acne and cools the redness of an outbreak. It acts as an astringent on the skin, tightening the pores. Perfect for: Dry, dull skin Php280 Message us for orders! 😊 #koreancosmetics  #raandgowoori  #realkill  #whiterice  #foamcleanser  #korea  #skincare  #cosmetics  #beauty  #essentials  #dryskin  #combination  #skinrepair  #whitening  #moisturizing  #essence  #cream  #facialwash 
✨REAL KILL BLACK HORSE OIL CREAM✨ 
50g
For normal-dry skin ✔ Skin whitening and highly moisturizing hempseed oil cream.
✔ Contains horse oil from Jeju-do that forms a thin moisturizing and protective layer on dry skin.
✔ Prevents evaporation of moisture and leaves skin dewy.
✔ Lightens dark spots and scars.
✔ Fades chicken skin and stretch marks.
✔ Ideal for whitening of dark areas such as: knees, underarm, groin, etc. ✨REAL KILL WHITENING CREAM✨ 
50g
For oily - combination skin ✔ Smooth like fresh cream, non-sticky & leaves skin moisturize and makes skintone radiant and bright.
✔ Contains a rich cocktail of natural complexion brightening ingredients, in a rich moisturizing base.
✔Can be used as base makeup to help give your complexion a smoother, lovelier, brighter, even tone.
✔ Contains glycolic acid -- a powerful anti-aging agent to tackle fine lines and wrinkles. 
Php475

Message us for orders! 😊 
#koreancosmetics #raandgowoori #realkill #realkillblack #rkb #korea #skincare #cosmetics #beauty #essentials #dryskin #combination #skinrepair #whitening #moisturizing #essence #cream #realkillwhite #rkw
✨REAL KILL BLACK HORSE OIL CREAM✨ 50g For normal-dry skin ✔ Skin whitening and highly moisturizing hempseed oil cream. ✔ Contains horse oil from Jeju-do that forms a thin moisturizing and protective layer on dry skin. ✔ Prevents evaporation of moisture and leaves skin dewy. ✔ Lightens dark spots and scars. ✔ Fades chicken skin and stretch marks. ✔ Ideal for whitening of dark areas such as: knees, underarm, groin, etc. ✨REAL KILL WHITENING CREAM✨ 50g For oily - combination skin ✔ Smooth like fresh cream, non-sticky & leaves skin moisturize and makes skintone radiant and bright. ✔ Contains a rich cocktail of natural complexion brightening ingredients, in a rich moisturizing base. ✔Can be used as base makeup to help give your complexion a smoother, lovelier, brighter, even tone. ✔ Contains glycolic acid -- a powerful anti-aging agent to tackle fine lines and wrinkles. Php475 Message us for orders! 😊 #koreancosmetics  #raandgowoori  #realkill  #realkillblack  #rkb  #korea  #skincare  #cosmetics  #beauty  #essentials  #dryskin  #combination  #skinrepair  #whitening  #moisturizing  #essence  #cream  #realkillwhite  #rkw 
🌸L A W A S  M E M B U A N G 🌸
TANPA SAKIT PERUT ATAU CIRIT BIRIT
.
Yes! Jus Rahsia tidak diperbuat dari processed foods yang buat perut anda nda nyaman sampai cirit birit dan juga tidak bersifat sementara seperti laksatif.. Semua bahan adalah alami dan aman untuk di consume utk jangka masa yg panjang, inshaa Allah.. Lepas minum JR, amalan ke Tandas adalah salah satu perkara yg rutin kerana ini adalah lumrah proses detoksifikasi badan. 😊😊😊😊 (iaitu menyingkirkan toksin dan lemak2 dalam badan) hehe.. tahniah dan Alhamdulillah sis.. semoga dapat manfaat lain lagi daripada Jus Rahsia ani.. Yakin dan teruskan usaha😍😍😍 💪💪💪💪💪💪💪💪
.
#detokssampaisihat
...........
Terharunya dapat banyak feedback from Brunei!! Feedback semua ni nda tipu2 ya.. Ada yang dh dapat kesan seawal 1 HARI.  seawal 1 SUDU.. Alhamdulillah.. Mereka ni adalah antara customer yg YAKIN semasa minum JR.
.
JR dah masuk Brunei dan dah mula banyak permintaan. Jom cepat grab sebotol! Beli 2 botol keatas dapat harga promo tauuu 😊
.
.
JOM DETOKS 💪
.
PM @secretjuice.bwn 
PM @secretjuice.bwn
PM @secretjuice.bwn
.
untuk sebarang pertanyaan dan tempahan. PAYDAY Booking dibukakan 💓

#JRBrainbooster #JREnergybooster #JRwhiteningbooster #JRSlimmingbooster #JRhealthbooster #JRmilkbooster
. .
Shidah 💋 🌱🔹🌱🔹🌱🔹🌱🔹🌱🔹🌱🔹🌱🔹🌱🔹
#JusRahsia #byAzalea #TeamNoraJr  #brunei #brunika #bwn #bruneionlineshopping #bruneionlineshop #bruneidarussalam #belait #tutong #bsb #temburong #detoxjuice #detox #putihgebu #sihat #kurus #slim #skincare #skinrepair #health #beauty
🌸L A W A S M E M B U A N G 🌸 TANPA SAKIT PERUT ATAU CIRIT BIRIT . Yes! Jus Rahsia tidak diperbuat dari processed foods yang buat perut anda nda nyaman sampai cirit birit dan juga tidak bersifat sementara seperti laksatif.. Semua bahan adalah alami dan aman untuk di consume utk jangka masa yg panjang, inshaa Allah.. Lepas minum JR, amalan ke Tandas adalah salah satu perkara yg rutin kerana ini adalah lumrah proses detoksifikasi badan. 😊😊😊😊 (iaitu menyingkirkan toksin dan lemak2 dalam badan) hehe.. tahniah dan Alhamdulillah sis.. semoga dapat manfaat lain lagi daripada Jus Rahsia ani.. Yakin dan teruskan usaha😍😍😍 💪💪💪💪💪💪💪💪 . #detokssampaisihat  ........... Terharunya dapat banyak feedback from Brunei!! Feedback semua ni nda tipu2 ya.. Ada yang dh dapat kesan seawal 1 HARI. seawal 1 SUDU.. Alhamdulillah.. Mereka ni adalah antara customer yg YAKIN semasa minum JR. . JR dah masuk Brunei dan dah mula banyak permintaan. Jom cepat grab sebotol! Beli 2 botol keatas dapat harga promo tauuu 😊 . . JOM DETOKS 💪 . PM @secretjuice.bwn PM @secretjuice.bwn PM @secretjuice.bwn . untuk sebarang pertanyaan dan tempahan. PAYDAY Booking dibukakan 💓 #JRBrainbooster  #JREnergybooster  #JRwhiteningbooster  #JRSlimmingbooster  #JRhealthbooster  #JRmilkbooster  . . Shidah 💋 🌱🔹🌱🔹🌱🔹🌱🔹🌱🔹🌱🔹🌱🔹🌱🔹 #JusRahsia  #byAzalea  #TeamNoraJr  #brunei  #brunika  #bwn  #bruneionlineshopping  #bruneionlineshop  #bruneidarussalam  #belait  #tutong  #bsb  #temburong  #detoxjuice  #detox  #putihgebu  #sihat  #kurus  #slim  #skincare  #skinrepair  #health  #beauty 
JIN GAHUI SU PURPLE SET

Contains natural fermented hanbang extract that reduces skin irritation by minimizing the breakdown of good natural ingredients through fermentation. It also turns the nutritional contents of herbal materials into ultrafine particles to help increase absorption and moisture retention. 
Contains arbutin that has skin lightening and brightening properties. 🔹 Anti-aging
🔹 Whitening
🔹 Moisturizing
🔹 Brightening
🔹 Anti-wrinkle
🔹 Lightens dark spots, freckles

SET INCLUDES:
✨Fermented Hangbang Jongan Whitening Essence - 50ml
SRP: Php300
NOW: Php250 na laaaang
1 slot ✨ Fermented Hanbang Aqua Moisture Cream - 50g
SRP: Php300
NOW: Php250 na lang diiin
2 slots ❕Get the set (1 essence+1 cream) for Php450 onleeeeh. ❕

Expiration: April 2018

Message us for orders! 😊 
#koreancosmetics #jingahuisu #antiaging #korea #skincare #cosmetics #beauty #esseentials #naturalfinish #oilyskin #combination #skinrepair #whitening #moisturizing #essence #cream
JIN GAHUI SU PURPLE SET Contains natural fermented hanbang extract that reduces skin irritation by minimizing the breakdown of good natural ingredients through fermentation. It also turns the nutritional contents of herbal materials into ultrafine particles to help increase absorption and moisture retention. Contains arbutin that has skin lightening and brightening properties. 🔹 Anti-aging 🔹 Whitening 🔹 Moisturizing 🔹 Brightening 🔹 Anti-wrinkle 🔹 Lightens dark spots, freckles SET INCLUDES: ✨Fermented Hangbang Jongan Whitening Essence - 50ml SRP: Php300 NOW: Php250 na laaaang 1 slot ✨ Fermented Hanbang Aqua Moisture Cream - 50g SRP: Php300 NOW: Php250 na lang diiin 2 slots ❕Get the set (1 essence+1 cream) for Php450 onleeeeh. ❕ Expiration: April 2018 Message us for orders! 😊 #koreancosmetics  #jingahuisu  #antiaging  #korea  #skincare  #cosmetics  #beauty  #esseentials  #naturalfinish  #oilyskin  #combination  #skinrepair  #whitening  #moisturizing  #essence  #cream 
Brand checking is sooo important! ✅
Do you beauties  read and check the ingredients on brands you know?

If not, brand checking is a good habit to get into. Some are filled with parabens (aka nasty hormone disruptors) 😱

Not here!! Bare Naked Skin is dedicated in Helping your skin to feel & look its very best, free of all nasty toxics found in your average face Moisturiser 🍃

A No Compromising Brand ⚠😊
.
.
.
#nightcream
#spf15
#skinrepair
#bestproduct
#beautysecret
#beautycare
#firming
#skincareluxury
#collegen
#Greenskincare
#parabenfree
#noparabens
#cleanbeautyrevolution
#cleanbeautyboss
#ecobeauty
#nontoxicbeauty
#indiebeauty
#cleanbeautybox
#cleanbeautytalk
#cleanbeautyproduct
#nottestedonanimals
#moisturize 
#ecoconsicous
#livegreen
Brand checking is sooo important! ✅ Do you beauties  read and check the ingredients on brands you know? If not, brand checking is a good habit to get into. Some are filled with parabens (aka nasty hormone disruptors) 😱 Not here!! Bare Naked Skin is dedicated in Helping your skin to feel & look its very best, free of all nasty toxics found in your average face Moisturiser 🍃 A No Compromising Brand ⚠😊 . . . #nightcream  #spf15  #skinrepair  #bestproduct  #beautysecret  #beautycare  #firming  #skincareluxury  #collegen  #Greenskincare  #parabenfree  #noparabens  #cleanbeautyrevolution  #cleanbeautyboss  #ecobeauty  #nontoxicbeauty  #indiebeauty  #cleanbeautybox  #cleanbeautytalk  #cleanbeautyproduct  #nottestedonanimals  #moisturize  #ecoconsicous  #livegreen 
Wanna fight skin sensitivity?
Try this super concentrated vial that helps to calm, restore and defend sensitized skin. Skin Repair helps build skin’s tolerance to ease discomfort of stressed, reactive skin, while making it firm, supple and vital. Recommended for fragile and very sensitive skins that react to stress and sudden temperature changes and prone to couperose.
Key ingredient: red fruits extracts, to protect the skin from pollution.
• ⠀⠀⠀⠀
• ⠀⠀⠀⠀
• ⠀⠀⠀⠀
#renlivecosmeceuticals #renlive #biotecitalia #skinrepair #drysensitive #vial #face #skincare #instabeauty #wellness #cosmeceuticals #dailyroutine #skin #beautyroutine #beautyessentials #dryskin #couperose #beautymusthaves #beautyfavorites #firmness #antioxidant #skincarelover #instaskin #skincareproduct #beautymusthaves #skincareobsessed #redfruits
Wanna fight skin sensitivity? Try this super concentrated vial that helps to calm, restore and defend sensitized skin. Skin Repair helps build skin’s tolerance to ease discomfort of stressed, reactive skin, while making it firm, supple and vital. Recommended for fragile and very sensitive skins that react to stress and sudden temperature changes and prone to couperose. Key ingredient: red fruits extracts, to protect the skin from pollution. • ⠀⠀⠀⠀ • ⠀⠀⠀⠀ • ⠀⠀⠀⠀ #renlivecosmeceuticals  #renlive  #biotecitalia  #skinrepair  #drysensitive  #vial  #face  #skincare  #instabeauty  #wellness  #cosmeceuticals  #dailyroutine  #skin  #beautyroutine  #beautyessentials  #dryskin  #couperose  #beautymusthaves  #beautyfavorites  #firmness  #antioxidant  #skincarelover  #instaskin  #skincareproduct  #beautymusthaves  #skincareobsessed  #redfruits 
Good evening uolss!!!
We're back!!
Miss me?
.
Muka anda ad masalah pigmentation??
Selalu berjemur dibawah matahari???
Haaaa.. try la
Day cream dari #anisseskincare  ni..
Night cream pula help ur skin to remove pimples..
.

And facial soap is to lightens your skin naturally as it reduces black or any dark spots.
.
We use it before recommend it to other people so that we can see the result .. andddd it really help in solving the prob..
.
.
Girls girls!
Muka u suram?
Worry not we will help you

come here ..
.
Let's be beautiful!
Facial soap,night cream and day cream from #anisseskincare  now
RM75 1set
.
.
to purchase contact our hotline +60193537201
.
#lipcolour #beautyhack #makeuptutorial #anissebeautylipcolor
#agentanissebeauty
#bridesbyanisalidrus 
#saleschinesenewyear
#lipcolormurah
#lipcoloronsale #lipcolours
#makeup #makeupmurah #productkecantikan #productmakeup
#anissepearlskin
#skinsupplement
#skinrepair
#beautyskin
#skinlikebabydoll
Good evening uolss!!! We're back!! Miss me? . Muka anda ad masalah pigmentation?? Selalu berjemur dibawah matahari??? Haaaa.. try la Day cream dari #anisseskincare  ni.. Night cream pula help ur skin to remove pimples.. . And facial soap is to lightens your skin naturally as it reduces black or any dark spots. . We use it before recommend it to other people so that we can see the result .. andddd it really help in solving the prob.. . . Girls girls! Muka u suram? Worry not we will help you come here .. . Let's be beautiful! Facial soap,night cream and day cream from #anisseskincare  now RM75 1set . . to purchase contact our hotline +60193537201 . #lipcolour  #beautyhack  #makeuptutorial  #anissebeautylipcolor  #agentanissebeauty  #bridesbyanisalidrus  #saleschinesenewyear  #lipcolormurah  #lipcoloronsale  #lipcolours  #makeup  #makeupmurah  #productkecantikan  #productmakeup  #anissepearlskin  #skinsupplement  #skinrepair  #beautyskin  #skinlikebabydoll 
Update #Teamnorajr: .
WE ARE SORRY TO INFORM THAT OUR JAN PAYDAY BOOKINGS ARE CLOSED!! 🙏🙏😅 All 50 Bottles are reserved for this week's stocks. Alhamdulillah, Jus Rahsia is now officially sold out.
.
This is the best part,
.
All Bookings made before 31st January are entitled to our themed #JANLUCKYDRAWJR contest  called "Kurus tanpa sengaja" and this means 5 OF JUS RAHSIA LUCKY CONSUMERS are going to receive our mystery Prizes that claim to help your weight loss Journey without contributing so much $$$!!!!!!!!! Excited???????????? 😍😍
.
but I would like to also inform this opportunity is now no longer open for new customers  due to FULL slots! 😱 😖😖😖
.
Fret Not, New Stocks will arrive on 6th-7th February inshaa Allah. So we are open for February Bookings from Now Onwards! Yeayy 🎆🎆🎆🎆
.
and there will be More giveaways and contests coming soon!!🎆🎆🎁🎁😍 And Yeayyyyyyy!!!!!!!!!
.
Pls Dont hesitate and DM
@secretjuice.bwn 
@secretjuice.bwn 
@secretjuice.bwn 
for personal inquiries and bookings! Thank You💖
.
Shidah💋
.
🌱🔹🌱🔹🌱🔹🌱🔹🌱🔹🌱🔹🌱🔹🌱🔹
#JusRahsia #byAzalea #TeamNoraJr  #brunei #brunika #bwn #bruneionlineshop #bruneidarussalam #belait #tutong #bsb #temburong #detoxjuice #detox #putihgebu #sihat #kurus #slim #skincare #skinrepair #health #beauty
Update #Teamnorajr : . WE ARE SORRY TO INFORM THAT OUR JAN PAYDAY BOOKINGS ARE CLOSED!! 🙏🙏😅 All 50 Bottles are reserved for this week's stocks. Alhamdulillah, Jus Rahsia is now officially sold out. . This is the best part, . All Bookings made before 31st January are entitled to our themed #JANLUCKYDRAWJR  contest called "Kurus tanpa sengaja" and this means 5 OF JUS RAHSIA LUCKY CONSUMERS are going to receive our mystery Prizes that claim to help your weight loss Journey without contributing so much $$$!!!!!!!!! Excited???????????? 😍😍 . but I would like to also inform this opportunity is now no longer open for new customers due to FULL slots! 😱 😖😖😖 . Fret Not, New Stocks will arrive on 6th-7th February inshaa Allah. So we are open for February Bookings from Now Onwards! Yeayy 🎆🎆🎆🎆 . and there will be More giveaways and contests coming soon!!🎆🎆🎁🎁😍 And Yeayyyyyyy!!!!!!!!! . Pls Dont hesitate and DM @secretjuice.bwn @secretjuice.bwn @secretjuice.bwn for personal inquiries and bookings! Thank You💖 . Shidah💋 . 🌱🔹🌱🔹🌱🔹🌱🔹🌱🔹🌱🔹🌱🔹🌱🔹 #JusRahsia  #byAzalea  #TeamNoraJr  #brunei  #brunika  #bwn  #bruneionlineshop  #bruneidarussalam  #belait  #tutong  #bsb  #temburong  #detoxjuice  #detox  #putihgebu  #sihat  #kurus  #slim  #skincare  #skinrepair  #health  #beauty 
Beauskin Snail Multi-Perfection BB Cream

The snail secretion and adenosine increase the elasticity of the skin and minimize skin irritation. Continued use will improve the appearance and firmness of the skin. Also, contains albutin for excellent whitening effect. Upon application, ample coverage helps to minimize visible skin imperfections such as dullness, dark spots and the fine lines for healthy, glowing complexion all day long. ✔ UV protection
✔ Whitening
✔ UV Protection
✔ Paraben free, alcohol free, talc free, triethanolamine free, chemical mineral oil free, benzophenone free

SPF 45/ PA+++
45g

Shade 23 only
Exp: September 2018

SRP: Php350-400
NOW: Php280

Message us for orders! 😊

#koreancosmetics #beauskin #bbcream #korea #skincare #cosmetics #beauty #esseentials #naturalfinish #oilyskin #combination #skinrepair #whitening
Beauskin Snail Multi-Perfection BB Cream The snail secretion and adenosine increase the elasticity of the skin and minimize skin irritation. Continued use will improve the appearance and firmness of the skin. Also, contains albutin for excellent whitening effect. Upon application, ample coverage helps to minimize visible skin imperfections such as dullness, dark spots and the fine lines for healthy, glowing complexion all day long. ✔ UV protection ✔ Whitening ✔ UV Protection ✔ Paraben free, alcohol free, talc free, triethanolamine free, chemical mineral oil free, benzophenone free SPF 45/ PA+++ 45g Shade 23 only Exp: September 2018 SRP: Php350-400 NOW: Php280 Message us for orders! 😊 #koreancosmetics  #beauskin  #bbcream  #korea  #skincare  #cosmetics  #beauty  #esseentials  #naturalfinish  #oilyskin  #combination  #skinrepair  #whitening 
Repost from @loveatfirstpat ! Her views on Stratia's Liquid Gold & Rewind 💛💙..
.
.
STRATIA products available on our Shopee account! (Link in our Bio).
.
.
#stratiaph #stratiaskinph #stratiaskin #liquidgold #stratiarewind #stratiafortify #essence #faceoil #moisturizer #skincareroutine #skinrepair #abskincare #mandelicacid #moisturebarrier #abskincare #skincareroutine  #skincareobsessed #skincareregime # #reddit #refinery29
When your husband becomes more happy because the stretch mark is no more.
 Customer Feedback::: Stretch Marks Treatment with☞☞ Dermaroller Kit ( Dermaroller + Gravid Grain Oil)
-------------------------++++++++------------
Dermaroller Kit for Stretch Marks Treatment
✓ Very effective for old and new stretch mark.
✓ Recommended by skin doctors.. Call 07087587567 to place order now. 
Price: ₦13,000

#stretchmarks #dermaroller #scar #cellulite #collageninductiontherapy #stretchmark #scars #collagen #skinrepair #skincare #EGF #gravidgrain #egfserum #skinrepair #skinrenew #skinrejuvenation
When your husband becomes more happy because the stretch mark is no more.  Customer Feedback::: Stretch Marks Treatment with☞☞ Dermaroller Kit ( Dermaroller + Gravid Grain Oil) -------------------------++++++++------------ Dermaroller Kit for Stretch Marks Treatment ✓ Very effective for old and new stretch mark. ✓ Recommended by skin doctors.. Call 07087587567 to place order now. Price: ₦13,000 #stretchmarks  #dermaroller  #scar  #cellulite  #collageninductiontherapy  #stretchmark  #scars  #collagen  #skinrepair  #skincare  #EGF  #gravidgrain  #egfserum  #skinrepair  #skinrenew  #skinrejuvenation 
WOWW!! TIADA LAGI MASALAH KULIT KERING. PERGI OFIS SAPU DRBEAU SAJA !
.
.
Drbeau 100% organik, tiada bahan kimia, tiada unsur penggelupasan.
.
100% dari ARGAN OIL, ROSEHIP OIL, ALMOND OIL, APRICOT KERNEL, EVENING PRIMROSE, WHEATGERM.
.
.
Merawat pelbagai masalah seprti:
✔Jerawat, jeragat, parut
✔Kulit berminyak, kombinasi
✔Kulit sensitif, ekzema, gatal2, merah2
✔Kulit kering, kusam, kedutan
✔Blackhead, whitehead, tona tak sekata
✔Eyebag, dark circle, liang pori terbuka
✔Bibir kering, menggelupas
✔Rambut kering, bercabang
.
Pakej lengkap untuk anda.
✔Ada spf 50(perlindungan uv)
✔Melindungi dr cuaca sejuk@ aircond
✔Sesuai untuk semua jenis kulit
✔Moituriser
✔Base/makeup primer. (Blend dgn foundation makeup thn lama & tak bercapuk, glow)
.
.DM/wa
011 21147283
011 21147283

Atau klik
Http://aindrbeautejaherbs.wasap.my
.
.#drbeau #tejaherbs #arganoil #rosehipoil #almondoil #apricotkerneloil #eveningprimroseoil #wheatgerm #flawless #glowing #organikskincare #organic #serum #skinrepair #ekzemamalaysia #artismalaysia #bazaarpaknil #jerawat #jeragat #kusam #sensitif #shahalam
WOWW!! TIADA LAGI MASALAH KULIT KERING. PERGI OFIS SAPU DRBEAU SAJA ! . . Drbeau 100% organik, tiada bahan kimia, tiada unsur penggelupasan. . 100% dari ARGAN OIL, ROSEHIP OIL, ALMOND OIL, APRICOT KERNEL, EVENING PRIMROSE, WHEATGERM. . . Merawat pelbagai masalah seprti: ✔Jerawat, jeragat, parut ✔Kulit berminyak, kombinasi ✔Kulit sensitif, ekzema, gatal2, merah2 ✔Kulit kering, kusam, kedutan ✔Blackhead, whitehead, tona tak sekata ✔Eyebag, dark circle, liang pori terbuka ✔Bibir kering, menggelupas ✔Rambut kering, bercabang . Pakej lengkap untuk anda. ✔Ada spf 50(perlindungan uv) ✔Melindungi dr cuaca sejuk@ aircond ✔Sesuai untuk semua jenis kulit ✔Moituriser ✔Base/makeup primer. (Blend dgn foundation makeup thn lama & tak bercapuk, glow) . .DM/wa 011 21147283 011 21147283 Atau klik Http://aindrbeautejaherbs.wasap.my . .#drbeau  #tejaherbs  #arganoil  #rosehipoil  #almondoil  #apricotkerneloil  #eveningprimroseoil  #wheatgerm  #flawless  #glowing  #organikskincare  #organic  #serum  #skinrepair  #ekzemamalaysia  #artismalaysia  #bazaarpaknil  #jerawat  #jeragat  #kusam  #sensitif  #shahalam 
DRBEAU CEPAT MERESAP DALAM KULIT, TAK BERMINYAK, JERAWAT CEPAT KECUT, KULIT MUKA LEMBUT
.
.
Drbeau 100% organik, tiada bahan kimia, tiada unsur penggelupasan.
.
100% dari ARGAN OIL, ROSEHIP OIL, ALMOND OIL, APRICOT KERNEL, EVENING PRIMROSE, WHEATGERM.
.
.
Merawat pelbagai masalah seprti:
✔Jerawat, jeragat, parut
✔Kulit berminyak, kombinasi
✔Kulit sensitif, ekzema, gatal2, merah2
✔Kulit kering, kusam, kedutan
✔Blackhead, whitehead, tona tak sekata
✔Eyebag, dark circle, liang pori terbuka
✔Bibir kering, menggelupas
✔Rambut kering, bercabang
.
Pakej lengkap untuk anda.
✔Ada spf 50(perlindungan uv)
✔Melindungi dr cuaca sejuk@ aircond
✔Sesuai untuk semua jenis kulit
✔Moituriser
✔Base/makeup primer. (Blend dgn foundation makeup thn lama & tak bercapuk, glow)
.
.DM/wa
011 21147283
011 21147283

Atau klik
Http://aindrbeautejaherbs.wasap.my
.
.#drbeau #tejaherbs #arganoil #rosehipoil #almondoil #apricotkerneloil #eveningprimroseoil #wheatgerm #flawless #glowing #organikskincare #organic #serum #skinrepair #ekzemamalaysia #artismalaysia #bazaarpaknil #jerawat #jeragat #kusam #sensitif #shahalam
DRBEAU CEPAT MERESAP DALAM KULIT, TAK BERMINYAK, JERAWAT CEPAT KECUT, KULIT MUKA LEMBUT . . Drbeau 100% organik, tiada bahan kimia, tiada unsur penggelupasan. . 100% dari ARGAN OIL, ROSEHIP OIL, ALMOND OIL, APRICOT KERNEL, EVENING PRIMROSE, WHEATGERM. . . Merawat pelbagai masalah seprti: ✔Jerawat, jeragat, parut ✔Kulit berminyak, kombinasi ✔Kulit sensitif, ekzema, gatal2, merah2 ✔Kulit kering, kusam, kedutan ✔Blackhead, whitehead, tona tak sekata ✔Eyebag, dark circle, liang pori terbuka ✔Bibir kering, menggelupas ✔Rambut kering, bercabang . Pakej lengkap untuk anda. ✔Ada spf 50(perlindungan uv) ✔Melindungi dr cuaca sejuk@ aircond ✔Sesuai untuk semua jenis kulit ✔Moituriser ✔Base/makeup primer. (Blend dgn foundation makeup thn lama & tak bercapuk, glow) . .DM/wa 011 21147283 011 21147283 Atau klik Http://aindrbeautejaherbs.wasap.my . .#drbeau  #tejaherbs  #arganoil  #rosehipoil  #almondoil  #apricotkerneloil  #eveningprimroseoil  #wheatgerm  #flawless  #glowing  #organikskincare  #organic  #serum  #skinrepair  #ekzemamalaysia  #artismalaysia  #bazaarpaknil  #jerawat  #jeragat  #kusam  #sensitif  #shahalam 
MERVE Face Cleanser - Bird's Nest Skincare -

Bahan -bahan

Aqua • Sodium Myreth Sulfate • Decyl Glucoside • Cocamidopropyl Betaine • Glycerin • Sodium Chloride • PEG-120 Methyl Glucose Dioleate • Phenoxyethanol • Swiftlet nest extract • 1,3-Butylene Glycol • Linolenic Acid • Linoleic Acid • PEG-40 Hydrogenated Castor Oil • Alcohol • Ethylhexylglycerin • Parfum • Arbutin • Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract • Lecithin • Sodium Ascorbyl Phosphate • Tocopherol • Glutathione • Tocopeheryl acetate
#tixara#tixarateam#merve#mervecosmetic#merveskincare#mervelovers#makeuplovers#makeuplook#makeuptools#skinhealth#skinrepair#skinprotection#spf50#secretbeauty#mua#nealofarhijab#urbandecay#pupaowl#beautyblender#newyear#sayapakai#sayajual#fairytales
MERVE Face Cleanser - Bird's Nest Skincare - Bahan -bahan Aqua • Sodium Myreth Sulfate • Decyl Glucoside • Cocamidopropyl Betaine • Glycerin • Sodium Chloride • PEG-120 Methyl Glucose Dioleate • Phenoxyethanol • Swiftlet nest extract • 1,3-Butylene Glycol • Linolenic Acid • Linoleic Acid • PEG-40 Hydrogenated Castor Oil • Alcohol • Ethylhexylglycerin • Parfum • Arbutin • Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract • Lecithin • Sodium Ascorbyl Phosphate • Tocopherol • Glutathione • Tocopeheryl acetate #tixara #tixarateam #merve #mervecosmetic #merveskincare #mervelovers #makeuplovers #makeuplook #makeuptools #skinhealth #skinrepair #skinprotection #spf50 #secretbeauty #mua #nealofarhijab #urbandecay #pupaowl #beautyblender #newyear #sayapakai #sayajual #fairytales 
Essential Set Mary Jardin mengandungi:- 1.FACIAL SOAP- Homemade facial soap cara cold-pressed (proses paling lama antara cara penghasilan sabun), tiada kompromi founder dalam penghasilan terbaik. 
2.FACE OIL- Argan Oil Morocco jadi pilihan. Face oil kini trend di Eropah. Tidak lagi krim moisturizer.
Kerana minyak yang baik bertindak sebagai humectant yang memerangkap lembapan semulajadi kulit atau sebum dengan lebih baik.

3. COLLAGEN SERUM-Kaya dengan SPF 30 yang akan melindungi kulit dari panas matahari.

Menganjalkan dan merawat kulit kaya dengan bahan aktif  seperti vitamin C dan arbutin untuk mencerahkan kulit. 📣Ingredients tak perlu cakap lagi, yang penting NATURAL dan ORGANIK! Ramai yang telah mencubanya dan mereka amat berpuas hati.  Nak juga? Meh tekan no ni 011-13302550😘 kita bagi diskaun kawkawkaw sekarang!

#maryjardin #maryjardinagent #essentialoil #100percentnatural #faceoil #serum #serummj #spf30 #sunblock #arbutin #vitc #antiaging #protectsunburn #healthyskin #sabunsusukambing #homespa #spa #naturalskincare #naturallovers #lavender #redvelvet #neelofa #honey #oat #skinrepair
Essential Set Mary Jardin mengandungi:- 1.FACIAL SOAP- Homemade facial soap cara cold-pressed (proses paling lama antara cara penghasilan sabun), tiada kompromi founder dalam penghasilan terbaik. 2.FACE OIL- Argan Oil Morocco jadi pilihan. Face oil kini trend di Eropah. Tidak lagi krim moisturizer. Kerana minyak yang baik bertindak sebagai humectant yang memerangkap lembapan semulajadi kulit atau sebum dengan lebih baik. 3. COLLAGEN SERUM-Kaya dengan SPF 30 yang akan melindungi kulit dari panas matahari. Menganjalkan dan merawat kulit kaya dengan bahan aktif seperti vitamin C dan arbutin untuk mencerahkan kulit. 📣Ingredients tak perlu cakap lagi, yang penting NATURAL dan ORGANIK! Ramai yang telah mencubanya dan mereka amat berpuas hati. Nak juga? Meh tekan no ni 011-13302550😘 kita bagi diskaun kawkawkaw sekarang! #maryjardin  #maryjardinagent  #essentialoil  #100percentnatural  #faceoil  #serum  #serummj  #spf30  #sunblock  #arbutin  #vitc  #antiaging  #protectsunburn  #healthyskin  #sabunsusukambing  #homespa  #spa  #naturalskincare  #naturallovers  #lavender  #redvelvet  #neelofa  #honey  #oat  #skinrepair 
Can't leave without this serum. It great for your skin blend with foundation. LOVE IT SO MUCH. 😍😍
.
.
Drbeau 100% organik, tiada bahan kimia, tiada unsur penggelupasan.
.
100% dari ARGAN OIL, ROSEHIP OIL, ALMOND OIL, APRICOT KERNEL, EVENING PRIMROSE, WHEATGERM.
.
.
Merawat pelbagai masalah seprti:
✔Jerawat, jeragat, parut
✔Kulit berminyak, kombinasi
✔Kulit sensitif, ekzema, gatal2, merah2
✔Kulit kering, kusam, kedutan
✔Blackhead, whitehead, tona tak sekata
✔Eyebag, dark circle, liang pori terbuka
✔Bibir kering, menggelupas
✔Rambut kering, bercabang
.
Pakej lengkap untuk anda.
✔Ada spf 50(perlindungan uv)
✔Melindungi dr cuaca sejuk@ aircond
✔Sesuai untuk semua jenis kulit
✔Moituriser
✔Base/makeup primer. (Blend dgn foundation makeup thn lama & tak bercapuk, glow)
.
.DM/wa
011 21147283
011 21147283

Atau klik
Http://aindrbeautejaherbs.wasap.my
.
.#drbeau #tejaherbs #arganoil #rosehipoil #almondoil #apricotkerneloil #eveningprimroseoil #wheatgerm #flawless #glowing #organikskincare #organic #serum #skinrepair #ekzemamalaysia #artismalaysia #bazaarpaknil #jerawat #jeragat #kusam #sensitif #shahalam
Can't leave without this serum. It great for your skin blend with foundation. LOVE IT SO MUCH. 😍😍 . . Drbeau 100% organik, tiada bahan kimia, tiada unsur penggelupasan. . 100% dari ARGAN OIL, ROSEHIP OIL, ALMOND OIL, APRICOT KERNEL, EVENING PRIMROSE, WHEATGERM. . . Merawat pelbagai masalah seprti: ✔Jerawat, jeragat, parut ✔Kulit berminyak, kombinasi ✔Kulit sensitif, ekzema, gatal2, merah2 ✔Kulit kering, kusam, kedutan ✔Blackhead, whitehead, tona tak sekata ✔Eyebag, dark circle, liang pori terbuka ✔Bibir kering, menggelupas ✔Rambut kering, bercabang . Pakej lengkap untuk anda. ✔Ada spf 50(perlindungan uv) ✔Melindungi dr cuaca sejuk@ aircond ✔Sesuai untuk semua jenis kulit ✔Moituriser ✔Base/makeup primer. (Blend dgn foundation makeup thn lama & tak bercapuk, glow) . .DM/wa 011 21147283 011 21147283 Atau klik Http://aindrbeautejaherbs.wasap.my . .#drbeau  #tejaherbs  #arganoil  #rosehipoil  #almondoil  #apricotkerneloil  #eveningprimroseoil  #wheatgerm  #flawless  #glowing  #organikskincare  #organic  #serum  #skinrepair  #ekzemamalaysia  #artismalaysia  #bazaarpaknil  #jerawat  #jeragat  #kusam  #sensitif  #shahalam 
เช้านี้กับออเดอร์สุดพลังงงงงง 😎
ขอขอบคุณลูกค้าที่น่ารักนะคะ 😘
▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇ 🙋สมัครตัวแทน/ติดต่อที่นี่🔥24ชม. 🔥
☎097-1156255 📱LINE 🆔 : pim99pp ☎097-1156255 📱LINE 🆔 : pim99pp
☎097-1156255 📱LINE 🆔 : pim99pp ▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇ #ทีมเด็ดดอกรวย #GardenMe #GDM #Skincare #thailand #เจลน้ำดอกไม้ #สต็อกแน่น #รับตัวแทนจำหน่าย #ตัวแทนรวย #รีวิว #ขายออนไลน์ #korea #ดีเจนุ้ย #luxury #shoutout #Shopping #Cream #skinrepair #Beauty #reunion #Botox #ถูกและดี #ใช้ดีบอกต่อ #Indonesia #AEC #การ์เด้นมี #flowers #instago #instapic #lifestyle
เช้านี้กับออเดอร์สุดพลังงงงงง 😎 ขอขอบคุณลูกค้าที่น่ารักนะคะ 😘 ▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇ 🙋สมัครตัวแทน/ติดต่อที่นี่🔥24ชม. 🔥 ☎097-1156255 📱LINE 🆔 : pim99pp ☎097-1156255 📱LINE 🆔 : pim99pp ☎097-1156255 📱LINE 🆔 : pim99pp ▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇ #ท ีมเด็ดดอกรวย #GardenMe  #GDM  #Skincare  #thailand  #เจลน ้ำดอกไม้ #สต ็อกแน่น #ร ับตัวแทนจำหน่าย #ต ัวแทนรวย #ร ีวิว #ขายออนไลน ์ #korea  #ด ีเจนุ้ย #luxury  #shoutout  #Shopping  #Cream  #skinrepair  #Beauty  #reunion  #Botox  #ถ ูกและดี #ใช ้ดีบอกต่อ #Indonesia  #AEC  #การ ์เด้นมี #flowers  #instago  #instapic  #lifestyle 
KEPADA PELANGGAN YG DISAYANGI #secretjuicecustomers, SIAPA NAK BND20 PERCUMA????????😘😘
.
JOM JOIN JANUARY 2018 CONTEST #TEAMNORAJR !!
.
🎁 #WIN20BND ( Contest tutup 22/1/18 )🎁
---------------------------------------
SYARAT:
🌸 AMBIL GAMBAR SELFIE BERSAMA JR ATAU AMBIL GAMBAR JR CANTIK2 BERSERTA DGN CAPTION YG MENARIK. HONEST FEEDBACK DAN REVIEW SANGAT DIGALAKKAN 📷📷📱👤✨✨😍
🌸TAG IG @secretjuice.bwn dan hashtag #JusDetoksNo1 📲
🌸Agent akan pilih gambar yang PALING BANYAK LIKES 💓💓💓👍👍
🌸3 PENGGUNA JUS RAHSIA AZALEA PEARL BEAUTY SAHAJA AKAN MEMENANGI BND20 DARI NORA💸💸
.
MUDAH JER CONTEST NI😘 JOM DETOKS 💪
.
PM @secretjuice.bwn 
PM @secretjuice.bwn
PM @secretjuice.bwn
.
untuk sebarang pertanyaan dan tempahan. PAYDAY Booking dibukakan 💓
. .
Shidah 💋 🌱🔹🌱🔹🌱🔹🌱🔹🌱🔹🌱🔹🌱🔹🌱🔹
#JusRahsia #byAzalea #TeamNoraJr  #brunei #brunika #bwn #bruneionlineshop #bruneidarussalam #belait #tutong #bsb #temburong #detoxjuice #detox #putihgebu #sihat #kurus #slim #skincare #skinrepair #health #beauty
KEPADA PELANGGAN YG DISAYANGI #secretjuicecustomers , SIAPA NAK BND20 PERCUMA????????😘😘 . JOM JOIN JANUARY 2018 CONTEST #TEAMNORAJR  !! . 🎁 #WIN20BND  ( Contest tutup 22/1/18 )🎁 --------------------------------------- SYARAT: 🌸 AMBIL GAMBAR SELFIE BERSAMA JR ATAU AMBIL GAMBAR JR CANTIK2 BERSERTA DGN CAPTION YG MENARIK. HONEST FEEDBACK DAN REVIEW SANGAT DIGALAKKAN 📷📷📱👤✨✨😍 🌸TAG IG @secretjuice.bwn dan hashtag #JusDetoksNo1  📲 🌸Agent akan pilih gambar yang PALING BANYAK LIKES 💓💓💓👍👍 🌸3 PENGGUNA JUS RAHSIA AZALEA PEARL BEAUTY SAHAJA AKAN MEMENANGI BND20 DARI NORA💸💸 . MUDAH JER CONTEST NI😘 JOM DETOKS 💪 . PM @secretjuice.bwn PM @secretjuice.bwn PM @secretjuice.bwn . untuk sebarang pertanyaan dan tempahan. PAYDAY Booking dibukakan 💓 . . Shidah 💋 🌱🔹🌱🔹🌱🔹🌱🔹🌱🔹🌱🔹🌱🔹🌱🔹 #JusRahsia  #byAzalea  #TeamNoraJr  #brunei  #brunika  #bwn  #bruneionlineshop  #bruneidarussalam  #belait  #tutong  #bsb  #temburong  #detoxjuice  #detox  #putihgebu  #sihat  #kurus  #slim  #skincare  #skinrepair  #health  #beauty 
#EadaDermaesthetics adalah rangkain product beauty skincare yang di asaskan oleh Dr Aida 
Product #EadaDermaesthetics adalah product dari doktor pakar kulit 
Bahan2 yang digunakan didalam product #EadaDermaesthetic spt :- ➡Avocado
➡Apple Hijau
➡Mushroom
➡Kelapa Dara
➡Arbutine
➡Glycolic Asid

Product #EadaDermaesthetics adalah BEBAS #HYDROQUINONE ❗

Product #EadaDermaesthetics adalah product pilihan untuk semua jenis kulit dan mampu menyelesaikan  masalah spt :- ➡Jeragat
➡Jerawat
➡Kulit Kusam
➡Kulit Tidak Sekata
➡kedutan

Product #EadaDermaesthetic product yang di jamin keberkesanan nya tanpa mengeluarkan modal yg banyak 😍

Www.wasap.my/01133272453
#EadaDermaesthetics  adalah rangkain product beauty skincare yang di asaskan oleh Dr Aida Product #EadaDermaesthetics  adalah product dari doktor pakar kulit Bahan2 yang digunakan didalam product #EadaDermaesthetic  spt :- ➡Avocado ➡Apple Hijau ➡Mushroom ➡Kelapa Dara ➡Arbutine ➡Glycolic Asid Product #EadaDermaesthetics  adalah BEBAS #HYDROQUINONE  ❗ Product #EadaDermaesthetics  adalah product pilihan untuk semua jenis kulit dan mampu menyelesaikan masalah spt :- ➡Jeragat ➡Jerawat ➡Kulit Kusam ➡Kulit Tidak Sekata ➡kedutan Product #EadaDermaesthetic  product yang di jamin keberkesanan nya tanpa mengeluarkan modal yg banyak 😍 Www.wasap.my/01133272453
🌟 You guys! These results speak fir themselves! Beauty Director for OK! and Star Magazine, @caitkiernan, knows all about the #neriumexperience. Check out her awesome results! 🙌🏻😍 Shop My link in my bio and I’m always available to answer your questions! .
.
.
.
.
. 
#SupportLocalSmallBusinesses #LiveHappy #Beauty #Beautiful #HappyLife #Dreams  #HappyGirl #GoodLife #Smile #organicskincare #allnaturalbeauty #organic #skinfood #skincare #skinrepair #Stretchmarks #skinbalance #skinpro #wrinkles #ageless #skincareroutine #Bdledouxnm 🌟❤️
🌟 You guys! These results speak fir themselves! Beauty Director for OK! and Star Magazine, @caitkiernan, knows all about the #neriumexperience . Check out her awesome results! 🙌🏻😍 Shop My link in my bio and I’m always available to answer your questions! . . . . . . #SupportLocalSmallBusinesses  #LiveHappy  #Beauty  #Beautiful  #HappyLife  #Dreams  #HappyGirl  #GoodLife  #Smile  #organicskincare  #allnaturalbeauty  #organic  #skinfood  #skincare  #skinrepair  #Stretchmarks  #skinbalance  #skinpro  #wrinkles  #ageless  #skincareroutine  #Bdledouxnm  🌟❤️
Assalammualaikum semua..
.
Selamat pagi dan selamat berawal minggu.. hehe ada yg macam ni? kalau yg bz tu xda masa nak pkir makan apa.. cuba kalau tgh bosan.. syok je kepala pkirkan nak makan apa... tu baru hari biasa.. cuba waktu berpuasa pulak.. kesian kesian...😂😂😅😅😅
.
eh takpa2 Amalkan Jus Rahsia insha Allah akan kurangkan mindset nak makan merapu2.. Percaya tak hanya amalkan 2 sudu Jus Rahsia dan dan diet sihat berat badan anda turun tanpa anda sedari... 🙊🙊🙊🙊
.
JOM DETOKS 💪
.
PM @secretjuice.bwn 
PM @secretjuice.bwn
PM @secretjuice.bwn
.
untuk sebarang pertanyaan dan tempahan. 💓

#JRBrainbooster #JREnergybooster #JRwhiteningbooster #JRSlimmingbooster #JRhealthbooster #JRmilkbooster
. .
Shidah 💋 🌱🔹🌱🔹🌱🔹🌱🔹🌱🔹🌱🔹🌱🔹🌱🔹
#JusRahsia #byAzalea #TeamNoraJr  #brunei #brunika #bwn #bruneionlineshopping #bruneionlineshop #bruneidarussalam #belait #tutong #bsb #temburong #detoxjuice #detox #putihgebu #sihat #kurus #slim #skincare #skinrepair #health #beauty
Assalammualaikum semua.. . Selamat pagi dan selamat berawal minggu.. hehe ada yg macam ni? kalau yg bz tu xda masa nak pkir makan apa.. cuba kalau tgh bosan.. syok je kepala pkirkan nak makan apa... tu baru hari biasa.. cuba waktu berpuasa pulak.. kesian kesian...😂😂😅😅😅 . eh takpa2 Amalkan Jus Rahsia insha Allah akan kurangkan mindset nak makan merapu2.. Percaya tak hanya amalkan 2 sudu Jus Rahsia dan dan diet sihat berat badan anda turun tanpa anda sedari... 🙊🙊🙊🙊 . JOM DETOKS 💪 . PM @secretjuice.bwn PM @secretjuice.bwn PM @secretjuice.bwn . untuk sebarang pertanyaan dan tempahan. 💓 #JRBrainbooster  #JREnergybooster  #JRwhiteningbooster  #JRSlimmingbooster  #JRhealthbooster  #JRmilkbooster  . . Shidah 💋 🌱🔹🌱🔹🌱🔹🌱🔹🌱🔹🌱🔹🌱🔹🌱🔹 #JusRahsia  #byAzalea  #TeamNoraJr  #brunei  #brunika  #bwn  #bruneionlineshopping  #bruneionlineshop  #bruneidarussalam  #belait  #tutong  #bsb  #temburong  #detoxjuice  #detox  #putihgebu  #sihat  #kurus  #slim  #skincare  #skinrepair  #health  #beauty 
The D R E A M  T E A M of skincare 😍 #swipeleft 
__________________
✨ Climate Control : The purest form of hydration for your skin! Contains Seneplex Complex for anti-aging benefits!
✨ SeneSerum-C : Natural blend of advanced anti-aging ingredients that works to repair damaged skin cells and prevent further damage. 💋 Mix these two together for the best results - plus they feel AMAZING on your skin!!
The D R E A M T E A M of skincare 😍 #swipeleft  __________________ ✨ Climate Control : The purest form of hydration for your skin! Contains Seneplex Complex for anti-aging benefits! ✨ SeneSerum-C : Natural blend of advanced anti-aging ingredients that works to repair damaged skin cells and prevent further damage. 💋 Mix these two together for the best results - plus they feel AMAZING on your skin!!
■ BUKAN PELEMBAP BIASA 👍■ Anti Ageing Moisturiser dr Brightening Series ini bertekstur lembut dan sgt mudah meresap ke dalam kulit.
Antara kandungannya ialah ekstrak teh hijau, ekstrak beri, collagen dan vitamin yg baik utk kulit. 
#antiageingmoisturiser  ini bukan saja melembap malah bertindak merawat kulit anda, sebab itu ia boleh digunakan pada waktu malam.
Ianya;
■ menghidrat dan menyekatakan tona kulit secara menyeluruh
■ mencerahkan secara semulajadi
■ meningkat keanjalan dan ketegangan kulit.

PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031
ATAU
Walk In at @ellemoda.butikkafe, Kompleks Karamunsing

#antiageingmoisturiser 
#antiageing
#moisturiser
#daycream
#nightcream
#skintreatment
#firmskin
#skinrepair
#hydration
#sendayutinggimy 
#sendayutinggi
#sendayutinggimalaysia 
#sendayutinggionline 
#sendayutinggisabah 
#sendayutinggikotakinabalu 
#sendayutinggikk 
#sendayutinggikaramunsing
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitambunan
#sendayutinggilabuan 
#sendayutinggisarawak 
#sendayutinggisepang 
#sendayutinggiklia
#sendayutinggikotawarisan
#sendayutinggibrunei
#baazarpaknil
■ BUKAN PELEMBAP BIASA 👍■ Anti Ageing Moisturiser dr Brightening Series ini bertekstur lembut dan sgt mudah meresap ke dalam kulit. Antara kandungannya ialah ekstrak teh hijau, ekstrak beri, collagen dan vitamin yg baik utk kulit. #antiageingmoisturiser  ini bukan saja melembap malah bertindak merawat kulit anda, sebab itu ia boleh digunakan pada waktu malam. Ianya; ■ menghidrat dan menyekatakan tona kulit secara menyeluruh ■ mencerahkan secara semulajadi ■ meningkat keanjalan dan ketegangan kulit. PM/DM/Whatsaap for more info and to place order 0162038031 ATAU Walk In at @ellemoda.butikkafe, Kompleks Karamunsing #antiageingmoisturiser  #antiageing  #moisturiser  #daycream  #nightcream  #skintreatment  #firmskin  #skinrepair  #hydration  #sendayutinggimy  #sendayutinggi  #sendayutinggimalaysia  #sendayutinggionline  #sendayutinggisabah  #sendayutinggikotakinabalu  #sendayutinggikk  #sendayutinggikaramunsing  #sendayutinggikeningau  #sendayutinggitambunan  #sendayutinggilabuan  #sendayutinggisarawak  #sendayutinggisepang  #sendayutinggiklia  #sendayutinggikotawarisan  #sendayutinggibrunei  #baazarpaknil 
@karlstsivi using her Dermaroller by DermaLuxe for youthful, plump & smooth skin ❤️
.
Some of the benefits of dermarolling👇🏼
.
💎 Eliminates pigmentation spots,
💎 Allows skin to properly absorb moisturisers, serums and other active ingredients,
💎 Treats uneven skin tones and hyper-pigmentation,
💎 Tightens skin,
💎 Prevents premature ageing,
💎 Reduces appearance of large pores,
💎 Smooths bumps, wrinkles, acne scars & stretch marks
.
.
.
Get your unique & high quality DermaLuxe Dermaroller today 👉🏼 www.dermaluxeskincare.com.au .
.
.
.
.

#collagen #24kgold #dermaroller #dermaluxeskincare #glow #goldswatches #comingsoon #2018 #dermaroller #skincare #collageninductiontherapy #microneedlingsystem #activegold #gold #hydration #cellularmetabolism #beauty #stimulatecollagen #skinrepair #products #skincareproducts #face #skincareroutine #sparkly #glitter #24karatgold #essence #body #newyear #fragrance
@karlstsivi using her Dermaroller by DermaLuxe for youthful, plump & smooth skin ❤️ . Some of the benefits of dermarolling👇🏼 . 💎 Eliminates pigmentation spots, 💎 Allows skin to properly absorb moisturisers, serums and other active ingredients, 💎 Treats uneven skin tones and hyper-pigmentation, 💎 Tightens skin, 💎 Prevents premature ageing, 💎 Reduces appearance of large pores, 💎 Smooths bumps, wrinkles, acne scars & stretch marks . . . Get your unique & high quality DermaLuxe Dermaroller today 👉🏼 www.dermaluxeskincare.com.au . . . . . #collagen  #24kgold  #dermaroller  #dermaluxeskincare  #glow  #goldswatches  #comingsoon  #2018  #dermaroller  #skincare  #collageninductiontherapy  #microneedlingsystem  #activegold  #gold  #hydration  #cellularmetabolism  #beauty  #stimulatecollagen  #skinrepair  #products  #skincareproducts  #face  #skincareroutine  #sparkly  #glitter  #24karatgold  #essence  #body  #newyear  #fragrance 
Our skin is a truly remarkable organ which completely regenerates itself every 7 days on average.  Even though the skin retains its ability to protect us from the elements right into old age, its capacity for self-renewal weakens with age and starts to lose the firm appearance of youth.
While we can’t expect ourselves to look 18 again at age 65, the good news is that with the right sort of treatment, we can help our skin remain supple, smoother and more youthful-looking for a longer. Angel Face Moisturizer goes a long way to do that, the key ingredient instructs your skin to repair itself and behave as it did when we were younger.  Try yours today! *Link in Bio*
Our skin is a truly remarkable organ which completely regenerates itself every 7 days on average. Even though the skin retains its ability to protect us from the elements right into old age, its capacity for self-renewal weakens with age and starts to lose the firm appearance of youth. While we can’t expect ourselves to look 18 again at age 65, the good news is that with the right sort of treatment, we can help our skin remain supple, smoother and more youthful-looking for a longer. Angel Face Moisturizer goes a long way to do that, the key ingredient instructs your skin to repair itself and behave as it did when we were younger. Try yours today! *Link in Bio*
This result is seriously fantastic! I've had major pigmentation since before having my girls & after 7 months it's completely gone from my forehead & 80% from my cheeks. Unfortunately I didn't take a decent pic like this lovely lady before I started using the products 🤦🏼‍♀️. This is a gift for us ladies who are feeling a tad self conscious about our complexions ❤️
.
.
.
#dewyskin #silkyskin #rollsetforget #reversethedamage #moisturerenew #loveyourskin #skinissues #skinrepair #helpingothers #dermatitis #antiaging #skincare #glowingskin #sharethelove #pigment #agespots #wrinkles #confidence #beautifulskin #eczema #rosacea
This result is seriously fantastic! I've had major pigmentation since before having my girls & after 7 months it's completely gone from my forehead & 80% from my cheeks. Unfortunately I didn't take a decent pic like this lovely lady before I started using the products 🤦🏼‍♀️. This is a gift for us ladies who are feeling a tad self conscious about our complexions ❤️ . . . #dewyskin  #silkyskin  #rollsetforget  #reversethedamage  #moisturerenew  #loveyourskin  #skinissues  #skinrepair  #helpingothers  #dermatitis  #antiaging  #skincare  #glowingskin  #sharethelove  #pigment  #agespots  #wrinkles  #confidence  #beautifulskin  #eczema  #rosacea 
Love your brows this year, and just in time for Valentine’s Day! Schedule now and pay $50 deposit, $250 at your 1st session, $250 at your second session. Call/text 901.860.4853. #microbladingmemphis #valentinesday
Love your brows this year, and just in time for Valentine’s Day! Schedule now and pay $50 deposit, $250 at your 1st session, $250 at your second session. Call/text 901.860.4853. #microbladingmemphis  #valentinesday 
BEAUTY FACIALS $60/60 MINUTES .
.
TRANSFORM YOUR  DELICATE SKIN NATURALLY! .
*GLOWING ORGANIC BEAUTY + SKIN REPAIR .
.
* ORGANIC AND CHEMICAL FREE SKIN LOVING PRODUCTS ONLY! .
.
*LONDON ONTARIO 🇨🇦
.
.
TO BOOK TEXT AT 226 927 4732 OR INBOX MONIKA 
#GLOWINGSKIN #ORGANICSKINCARE #HANDMADESOAP #BODYTONER #FRESHBEAUTYPRODUCT #LALACANDY #LONDONONTARIO #BENATURAL #EXFOLIANT #NATURAL #SKINREPAIR
Need a Valentine's Day gift for your man?
.
🌟2 NEW PRODUCTS AND 2 GIANT V-DAY DEALS!!⬇️
.
It's a FACT! Women are reporting that their scars and marks are fading, and their skin is softening and tightening! (Read all the 5-star reviews at MomOnTopShop.com!)
.
*SO WHAT ABOUT OUR MEN?!?! 👨🏼👨🏻👨🏽👨👨🏿👨🏽
Don't they deserve scar-free, ultra moisturized, repaired, tightened, itch-free, and ULTRA soft skin too?

We've actually had many requests from women whose brothers/boyfriends/hubbies/dads steal their scrubs and creams in order to use them on themselves. (I'm a victim of this cream/scrub theft as well...STOP IT, hubby!!😠🤣)
.
So we took our "3 kids, no stretch marks" pregnancy creams and scrubs, and worked with a renowned skin-healing physician in order to tweak it for men and PERFECT it!
.
"Wear and Tear, MAN REPAIR" is an organic, vegan, all natural, ULTRA-hydrating scrub and cream in a light, fresh, "man scent", that can help with the fading of scars and marks, tightening up of loose skin, and softening and moisturizing any dry, ashy, itchy areas!
.
🌟GIANT V-DAY DEALS:

Grab this Valentine's DAY cream and/or scrub for the male in your life and grab these TWO BIG DEALS!

1. Use code MANREPAIR20 for 20% of anything from MomOnTopShop.com including women and baby products!

2. Receive a FREE 4oz JAR of anything when you buy our money saving 4 or 8 oz BUNDLE (scrub+cream) of "Wear and Tear Man Repair". (Offer ends Feb 1st. Simply leave a note at checkout as to which FREE 4oz jar you would like, or we will contact you and ask! 💖
.
(💪FOR MAXIMUM MAN REPAIR: Use scrub to soothe, hydrate, and gently exfoliate, and then apply cream.)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. 
#newdaddy #newdad 
#skinrepair #menskincare
#mensskincare #skinhelp
#Valentinesdaygifts #skincareformen #fadescars
#hubbygift #husbandgift
#boyfriendgift #mensbeauty #manproducts #manbeauty #stretchmarkscream  #stretchmarksbegone #giftforhusband
#giftforboyfriend
#giftfordad #giftfordaddy #nostretchmarks #stretchmarks #momontopshop
Need a Valentine's Day gift for your man? . 🌟2 NEW PRODUCTS AND 2 GIANT V-DAY DEALS!!⬇️ . It's a FACT! Women are reporting that their scars and marks are fading, and their skin is softening and tightening! (Read all the 5-star reviews at MomOnTopShop.com!) . *SO WHAT ABOUT OUR MEN?!?! 👨🏼👨🏻👨🏽👨👨🏿👨🏽 Don't they deserve scar-free, ultra moisturized, repaired, tightened, itch-free, and ULTRA soft skin too? We've actually had many requests from women whose brothers/boyfriends/hubbies/dads steal their scrubs and creams in order to use them on themselves. (I'm a victim of this cream/scrub theft as well...STOP IT, hubby!!😠🤣) . So we took our "3 kids, no stretch marks" pregnancy creams and scrubs, and worked with a renowned skin-healing physician in order to tweak it for men and PERFECT it! . "Wear and Tear, MAN REPAIR" is an organic, vegan, all natural, ULTRA-hydrating scrub and cream in a light, fresh, "man scent", that can help with the fading of scars and marks, tightening up of loose skin, and softening and moisturizing any dry, ashy, itchy areas! . 🌟GIANT V-DAY DEALS: Grab this Valentine's DAY cream and/or scrub for the male in your life and grab these TWO BIG DEALS! 1. Use code MANREPAIR20 for 20% of anything from MomOnTopShop.com including women and baby products! 2. Receive a FREE 4oz JAR of anything when you buy our money saving 4 or 8 oz BUNDLE (scrub+cream) of "Wear and Tear Man Repair". (Offer ends Feb 1st. Simply leave a note at checkout as to which FREE 4oz jar you would like, or we will contact you and ask! 💖 . (💪FOR MAXIMUM MAN REPAIR: Use scrub to soothe, hydrate, and gently exfoliate, and then apply cream.) . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #newdaddy  #newdad  #skinrepair  #menskincare  #mensskincare  #skinhelp  #Valentinesdaygifts  #skincareformen  #fadescars  #hubbygift  #husbandgift  #boyfriendgift  #mensbeauty  #manproducts  #manbeauty  #stretchmarkscream   #stretchmarksbegone  #giftforhusband  #giftforboyfriend  #giftfordad  #giftfordaddy  #nostretchmarks  #stretchmarks  #momontopshop 
Thank you very matcha for this self-care Sunday! We've got our feet up and sipping the perfect cup of collagen matcha latte. Visit the link in bio to try the recipe. #sprooslife .
.
. 
#collagen #collagenpeptides #marinecollagen #keto #ketogenicdiet #paleo #paleodiet #healthsimplified #skincare #healthyhair #glowup #skinrepair #ketolife #makingchanges #workingonmyself #nourish #superfoods #cleanliving #healthgoals #selfcaresunday #matcha #matchaholic #matchalatte #biotin #hyaluronicacid #vitaminc
Thank you very matcha for this self-care Sunday! We've got our feet up and sipping the perfect cup of collagen matcha latte. Visit the link in bio to try the recipe. #sprooslife  . . . #collagen  #collagenpeptides  #marinecollagen  #keto  #ketogenicdiet  #paleo  #paleodiet  #healthsimplified  #skincare  #healthyhair  #glowup  #skinrepair  #ketolife  #makingchanges  #workingonmyself  #nourish  #superfoods  #cleanliving  #healthgoals  #selfcaresunday  #matcha  #matchaholic  #matchalatte  #biotin  #hyaluronicacid  #vitaminc