an online Instagram web viewer

#slimmingset medias

Photos

๐Ÿƒ SLIMMING SET FELLERA ๐Ÿƒ
.
Fellera memperkenalkan slimming set yang mana dijamin ๐Ÿ’ฏ kesan yang cepat dan pantas. Tak rugi tau ambik slimming set ni, malah berbaloi baloi lagi. Slimming set ada 3 items which are slimming scrub, bianca body bar dan terra body butter.
.
1) Slimming Scrub
๐Ÿ’• Bertujuan untk membakar lemak secara mendalam.
๐Ÿ’• Hilangkan selulit dan ketulan yg tak cantik pada badan
๐Ÿ’• Kulit lebih kemas dan tidak menggeleber
.
2)Bianca body bar
๐Ÿ’• Menganjalkan kulit badan supaya tidak lembik
๐Ÿ’• Menghilangkan selulit di seluruh badan
๐Ÿ’• membentuk body menjadi bentuk idaman
.
3)Terra body butter
๐Ÿ’• Mencerahkan kulit badan dengan membaiki sel dalaman kulit. .
๐Ÿ’• memecahkan lemak .
๐Ÿ’• Lotion kurus mantap tapi tak panas
.
๐Ÿ‘‰ Harga : RM152
๐ŸŒธ Nanie | 0169609141 ๐ŸŒธ
.
#felleraterengganu #fellerabeautymalaysia #teamfellerabeauty #biancabodybar #terrabodybutter #slimmingscrub #slimmingset #biancasoap #codkualaterengganu #teamyn
๐Ÿƒ SLIMMING SET FELLERA ๐Ÿƒ . Fellera memperkenalkan slimming set yang mana dijamin ๐Ÿ’ฏ kesan yang cepat dan pantas. Tak rugi tau ambik slimming set ni, malah berbaloi baloi lagi. Slimming set ada 3 items which are slimming scrub, bianca body bar dan terra body butter. . 1) Slimming Scrub ๐Ÿ’• Bertujuan untk membakar lemak secara mendalam. ๐Ÿ’• Hilangkan selulit dan ketulan yg tak cantik pada badan ๐Ÿ’• Kulit lebih kemas dan tidak menggeleber . 2)Bianca body bar ๐Ÿ’• Menganjalkan kulit badan supaya tidak lembik ๐Ÿ’• Menghilangkan selulit di seluruh badan ๐Ÿ’• membentuk body menjadi bentuk idaman . 3)Terra body butter ๐Ÿ’• Mencerahkan kulit badan dengan membaiki sel dalaman kulit. . ๐Ÿ’• memecahkan lemak . ๐Ÿ’• Lotion kurus mantap tapi tak panas . ๐Ÿ‘‰ Harga : RM152 ๐ŸŒธ Nanie | 0169609141 ๐ŸŒธ . #felleraterengganu  #fellerabeautymalaysia  #teamfellerabeauty  #biancabodybar  #terrabodybutter  #slimmingscrub  #slimmingset  #biancasoap  #codkualaterengganu  #teamyn 
ุงู„ุณู‘ูŽู„ุงูŽู…ู ุนูŽู„ูŽูŠู’ูƒูู…ู’ ูˆูŽุฑูŽุญู’ู…ูŽุฉู ุงู„ู„ู‡ู ูˆูŽุจูŽุฑูŽูƒูŽุงุชูู‡. ู
Esok ada nak join FREE cod & pos?
.
.
.
๐Ÿ’ฅFree COD ๐Ÿš›Melaka : area Bukit piatu/Bukit serindit/Durian daun/Peringgit/Padang jambu/Bukit beruang/Bukit katil/Duyong/Semabok
Min 2item
.
.
.
๐Ÿ’ฅFree postage๐Ÿ“ฎ
Min 3 item
.
.
Whatsapp 017  639 7627 /DM
.
#freepos #freecod #melakatengah #sendayutinggimelaka #moisturiser #acnecream #pearlcream #skincare #slimmingset #makeup #foundation #syjual #jeragat #jerawat #UV #mattesuncreen #kulitkering
ุงู„ุณู‘ูŽู„ุงูŽู…ู ุนูŽู„ูŽูŠู’ูƒูู…ู’ ูˆูŽุฑูŽุญู’ู…ูŽุฉู ุงู„ู„ู‡ู ูˆูŽุจูŽุฑูŽูƒูŽุงุชูู‡. ู Esok ada nak join FREE cod & pos? . . . ๐Ÿ’ฅFree COD ๐Ÿš›Melaka : area Bukit piatu/Bukit serindit/Durian daun/Peringgit/Padang jambu/Bukit beruang/Bukit katil/Duyong/Semabok Min 2item . . . ๐Ÿ’ฅFree postage๐Ÿ“ฎ Min 3 item . . Whatsapp 017 639 7627 /DM . #freepos  #freecod  #melakatengah  #sendayutinggimelaka  #moisturiser  #acnecream  #pearlcream  #skincare  #slimmingset  #makeup  #foundation  #syjual  #jeragat  #jerawat  #UV  #mattesuncreen  #kulitkering 
Full set slimming...Membantu membakar lemak berlebihan, mengempiskan perut, membuang toksin & meningkatkan tahap kesihatan tubuh badan.
.
Membantu mengawal selera makan.
.
ESP membantu menahan rasa lapar serta mengelakkan gastrik.
.
Kesan bergantung kepada tahap cara &  konsisten mengamalkannya.
.
#sihat #kurus #menawan #cantik #slimmingset #natural #works #safe #halal #lulusKKM
Full set slimming...Membantu membakar lemak berlebihan, mengempiskan perut, membuang toksin & meningkatkan tahap kesihatan tubuh badan. . Membantu mengawal selera makan. . ESP membantu menahan rasa lapar serta mengelakkan gastrik. . Kesan bergantung kepada tahap cara & konsisten mengamalkannya. . #sihat  #kurus  #menawan  #cantik  #slimmingset  #natural  #works  #safe  #halal  #lulusKKM 
Full set slimming...Membantu membakar lemak berlebihan, mengempiskan perut, membuang toksin & meningkatkan tahap kesihatan tubuh badan.
.
Membantu mengawal selera makan.
.
ESP membantu menahan rasa lapar serta mengelakkan gastrik.
.
Kesan bergantung kepada tahap cara &  konsisten mengamalkannya.
.
#sihat #kurus #menawan #cantik #slimmingset #natural #works #safe #halal #lulusKKM
Full set slimming...Membantu membakar lemak berlebihan, mengempiskan perut, membuang toksin & meningkatkan tahap kesihatan tubuh badan. . Membantu mengawal selera makan. . ESP membantu menahan rasa lapar serta mengelakkan gastrik. . Kesan bergantung kepada tahap cara & konsisten mengamalkannya. . #sihat  #kurus  #menawan  #cantik  #slimmingset  #natural  #works  #safe  #halal  #lulusKKM 
Full set slimming...Membantu membakar lemak berlebihan, mengempiskan perut, membuang toksin & meningkatkan tahap kesihatan tubuh badan.
.
Membantu mengawal selera makan.
.
ESP membantu menahan rasa lapar serta mengelakkan gastrik.
.
Kesan bergantung kepada tahap cara &  konsisten mengamalkannya.
.
#sihat #kurus #menawan #cantik #slimmingset #natural #works #safe #halal #lulusKKM
Full set slimming...Membantu membakar lemak berlebihan, mengempiskan perut, membuang toksin & meningkatkan tahap kesihatan tubuh badan. . Membantu mengawal selera makan. . ESP membantu menahan rasa lapar serta mengelakkan gastrik. . Kesan bergantung kepada tahap cara & konsisten mengamalkannya. . #sihat  #kurus  #menawan  #cantik  #slimmingset  #natural  #works  #safe  #halal  #lulusKKM 
Ada yg tengah berusaha nak kuruskan badan ke? 
Nak kurus, sihat & menawan?
.
Cuba amalkan Full set slimming supplement dari Shaklee.. confirm tak menyesal sebab ia selamat.
.
Berat badan 'maintain' & sihat. Pasti menarik & menawan sepanjang masa. .
I suggest untuk u all yg betul2 serius nak kuruskan badan je tau. 
Jangan simpan lama2 lemak yg berlebihan kat badan tu. Bahaya untuk kesihatan tau. .
Terutamanya jantung, buah pinggang & lain2, boleh bagi efek macam2 lagi. Jangan tunggu sampai obes dah lerr..takut dapat masalah darah tinggi, kencing manis, kolestrol tinggi & macam2 lagi.. .
Kalau nak kak lina bantu, silalah komen pm ya.
Kak lina akan ajar cara makan full set slimming yg betul untuk dapatkan hasil terbaik ๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
Nak kurus, sihat & menawan?
.
Cubalah amalkan Full set slimming dari Shaklee.
.
Tiada apa yang perlu dibimbangkan, kerana ia semulajadi, berkesan & selamat dimakan. .
Halal serta ada kelulusan KKM.
.
#sihat #kurus #tanpalemak #menawan #slimmingset
Ada yg tengah berusaha nak kuruskan badan ke? Nak kurus, sihat & menawan? . Cuba amalkan Full set slimming supplement dari Shaklee.. confirm tak menyesal sebab ia selamat. . Berat badan 'maintain' & sihat. Pasti menarik & menawan sepanjang masa. . I suggest untuk u all yg betul2 serius nak kuruskan badan je tau. Jangan simpan lama2 lemak yg berlebihan kat badan tu. Bahaya untuk kesihatan tau. . Terutamanya jantung, buah pinggang & lain2, boleh bagi efek macam2 lagi. Jangan tunggu sampai obes dah lerr..takut dapat masalah darah tinggi, kencing manis, kolestrol tinggi & macam2 lagi.. . Kalau nak kak lina bantu, silalah komen pm ya. Kak lina akan ajar cara makan full set slimming yg betul untuk dapatkan hasil terbaik ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . Nak kurus, sihat & menawan? . Cubalah amalkan Full set slimming dari Shaklee. . Tiada apa yang perlu dibimbangkan, kerana ia semulajadi, berkesan & selamat dimakan. . Halal serta ada kelulusan KKM. . #sihat  #kurus  #tanpalemak  #menawan  #slimmingset 
Untuk mereka yang ingin menurunkan berat badan. Korang boleh cuba Slimming Set Shaklee. Dalam set ni korang akan lalui 3 peringkat iaitu BAKAR - BUANG - BINA .
.

Bakar : Omega Guard ni akan membakar lemak-lemak yang tak diperlukan dalam badan. Perlu ke bakar? PERLU sebab kita ni orang melayu memang tak lari dari makanan yang berlemak dan berkolestrol .
.

Buang : Herb Lax membantu membuang lemak-lemak yang dah dibakar tadi. Segala toksin dalam badan kita juga akan dibuang. Bila badan dan bersih, barulah mudah segala penyerapan nutrients. (Yang mengalami masalah buang air besar juga digalakkan ambil) bila dah keluar segala najis baru la perut boleh kempis .
.

Bina - penting bagi kita untuk membina balik otot supaya metabolisme menjadi tinggi dan bila dah kurus dapat bentuk badan yang cantik (badan tak menggeleber) .
.

Meh whatapps untuk harga super jimat

WAHIDA |  017 558 6561

#shakleebywahida #shaklee #shakleemalaysia #shakleemalaysiamurah #shakleehargastudent #sayajualshaklee #sayjualshakleemurah #shakleemurah #slimmingset #slimmingsetshaklee #slimmingsetshakleemurah #setkurus #espshaklee #cinchshaklee #herblaxshaklee #omegaguardshaklee #codshaklee #codshakleeipoh #codipoh
Untuk mereka yang ingin menurunkan berat badan. Korang boleh cuba Slimming Set Shaklee. Dalam set ni korang akan lalui 3 peringkat iaitu BAKAR - BUANG - BINA . . Bakar : Omega Guard ni akan membakar lemak-lemak yang tak diperlukan dalam badan. Perlu ke bakar? PERLU sebab kita ni orang melayu memang tak lari dari makanan yang berlemak dan berkolestrol . . Buang : Herb Lax membantu membuang lemak-lemak yang dah dibakar tadi. Segala toksin dalam badan kita juga akan dibuang. Bila badan dan bersih, barulah mudah segala penyerapan nutrients. (Yang mengalami masalah buang air besar juga digalakkan ambil) bila dah keluar segala najis baru la perut boleh kempis . . Bina - penting bagi kita untuk membina balik otot supaya metabolisme menjadi tinggi dan bila dah kurus dapat bentuk badan yang cantik (badan tak menggeleber) . . Meh whatapps untuk harga super jimat WAHIDA | 017 558 6561 #shakleebywahida  #shaklee  #shakleemalaysia  #shakleemalaysiamurah  #shakleehargastudent  #sayajualshaklee  #sayjualshakleemurah  #shakleemurah  #slimmingset  #slimmingsetshaklee  #slimmingsetshakleemurah  #setkurus  #espshaklee  #cinchshaklee  #herblaxshaklee  #omegaguardshaklee  #codshaklee  #codshakleeipoh  #codipoh 
Untuk mereka yang ingin menurunkan berat badan. Korang boleh cuba Slimming Set Shaklee. Dalam set ni korang akan lalui 3 peringkat iaitu BAKAR - BUANG - BINA .
.

Bakar : Omega Guard ni akan membakar lemak-lemak yang tak diperlukan dalam badan. Perlu ke bakar? PERLU sebab kita ni orang melayu memang tak lari dari makanan yang berlemak dan berkolestrol .
.

Buang : Herb Lax membantu membuang lemak-lemak yang dah dibakar tadi. Segala toksin dalam badan kita juga akan dibuang. Bila badan dan bersih, barulah mudah segala penyerapan nutrients. (Yang mengalami masalah buang air besar juga digalakkan ambil) bila dah keluar segala najis baru la perut boleh kempis .
.

Bina - penting bagi kita untuk membina balik otot supaya metabolisme menjadi tinggi dan bila dah kurus dapat bentuk badan yang cantik (badan tak menggeleber) .
.

Meh whatapps untuk harga super jimat

WAHIDA |  017 558 6561

#shakleebywahida #shaklee #shakleemalaysia #shakleemalaysiamurah #shakleehargastudent #sayajualshaklee #sayjualshakleemurah #shakleemurah #slimmingset #slimmingsetshaklee #slimmingsetshakleemurah #setkurus #espshaklee #cinchshaklee #herblaxshaklee #omegaguardshaklee #codshaklee #codshakleeipoh #codipoh
Untuk mereka yang ingin menurunkan berat badan. Korang boleh cuba Slimming Set Shaklee. Dalam set ni korang akan lalui 3 peringkat iaitu BAKAR - BUANG - BINA . . Bakar : Omega Guard ni akan membakar lemak-lemak yang tak diperlukan dalam badan. Perlu ke bakar? PERLU sebab kita ni orang melayu memang tak lari dari makanan yang berlemak dan berkolestrol . . Buang : Herb Lax membantu membuang lemak-lemak yang dah dibakar tadi. Segala toksin dalam badan kita juga akan dibuang. Bila badan dan bersih, barulah mudah segala penyerapan nutrients. (Yang mengalami masalah buang air besar juga digalakkan ambil) bila dah keluar segala najis baru la perut boleh kempis . . Bina - penting bagi kita untuk membina balik otot supaya metabolisme menjadi tinggi dan bila dah kurus dapat bentuk badan yang cantik (badan tak menggeleber) . . Meh whatapps untuk harga super jimat WAHIDA | 017 558 6561 #shakleebywahida  #shaklee  #shakleemalaysia  #shakleemalaysiamurah  #shakleehargastudent  #sayajualshaklee  #sayjualshakleemurah  #shakleemurah  #slimmingset  #slimmingsetshaklee  #slimmingsetshakleemurah  #setkurus  #espshaklee  #cinchshaklee  #herblaxshaklee  #omegaguardshaklee  #codshaklee  #codshakleeipoh  #codipoh 
Untuk mereka yang ingin menurunkan berat badan. Korang boleh cuba Slimming Set Shaklee. Dalam set ni korang akan lalui 3 peringkat iaitu BAKAR - BUANG - BINA
.

Bakar : Omega Guard ni akan membakar lemak-lemak yang tak diperlukan dalam badan. Perlu ke bakar? PERLU sebab kita ni orang melayu memang tak lari dari makanan yang berlemak dan berkolestrol .
.

Buang : Herb Lax membantu membuang lemak-lemak yang dah dibakar tadi. Segala toksin dalam badan kita juga akan dibuang. Bila badan dan bersih, barulah mudah segala penyerapan nutrients. (Yang mengalami masalah buang air besar juga digalakkan ambil) bila dah keluar segala najis baru la perut boleh kempis .
.

Bina - penting bagi kita untuk membina balik otot supaya metabolisme menjadi tinggi dan bila dah kurus dapat bentuk badan yang cantik (badan tak menggeleber) .
.

Meh whatapps untuk harga super jimat

WAHIDA |  017 558 6561

#shakleebywahida #shaklee #shakleemalaysia #shakleemalaysiamurah #shakleehargastudent #sayajualshaklee #sayjualshakleemurah #shakleemurah #slimmingset #slimmingsetshaklee #slimmingsetshakleemurah #setkurus #espshaklee #cinchshaklee #herblaxshaklee #omegaguardshaklee #codshaklee #codshakleeipoh #codipoh
Untuk mereka yang ingin menurunkan berat badan. Korang boleh cuba Slimming Set Shaklee. Dalam set ni korang akan lalui 3 peringkat iaitu BAKAR - BUANG - BINA . Bakar : Omega Guard ni akan membakar lemak-lemak yang tak diperlukan dalam badan. Perlu ke bakar? PERLU sebab kita ni orang melayu memang tak lari dari makanan yang berlemak dan berkolestrol . . Buang : Herb Lax membantu membuang lemak-lemak yang dah dibakar tadi. Segala toksin dalam badan kita juga akan dibuang. Bila badan dan bersih, barulah mudah segala penyerapan nutrients. (Yang mengalami masalah buang air besar juga digalakkan ambil) bila dah keluar segala najis baru la perut boleh kempis . . Bina - penting bagi kita untuk membina balik otot supaya metabolisme menjadi tinggi dan bila dah kurus dapat bentuk badan yang cantik (badan tak menggeleber) . . Meh whatapps untuk harga super jimat WAHIDA | 017 558 6561 #shakleebywahida  #shaklee  #shakleemalaysia  #shakleemalaysiamurah  #shakleehargastudent  #sayajualshaklee  #sayjualshakleemurah  #shakleemurah  #slimmingset  #slimmingsetshaklee  #slimmingsetshakleemurah  #setkurus  #espshaklee  #cinchshaklee  #herblaxshaklee  #omegaguardshaklee  #codshaklee  #codshakleeipoh  #codipoh 
Ada yg tengah berusaha nak kuruskan badan ke? 
Nak kurus, sihat & menawan?
.
Cuba amalkan Full set slimming supplement dari Shaklee.. confirm tak menyesal sebab ia selamat.
.
Berat badan 'maintain' & sihat. Pasti menarik & menawan sepanjang masa. .
I suggest untuk u all yg betul2 serius nak kuruskan badan je tau. 
Jangan simpan lama2 lemak yg berlebihan kat badan tu. Bahaya untuk kesihatan tau. .
Terutamanya jantung, buah pinggang & lain2, boleh bagi efek macam2 lagi. Jangan tunggu sampai obes dah lerr..takut dapat masalah darah tinggi, kencing manis, kolestrol tinggi & macam2 lagi.. .
Kalau nak kak lina bantu, silalah komen pm ya.
Kak lina akan ajar cara makan full set slimming yg betul untuk dapatkan hasil terbaik ๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
Nak kurus, sihat & menawan?
.
Cubalah amalkan Full set slimming dari Shaklee.
.
Tiada apa yang perlu dibimbangkan, kerana ia semulajadi, berkesan & selamat dimakan. .
Halal serta ada kelulusan KKM.
.
#sihat #kurus #tanpalemak #menawan #slimmingset
Ada yg tengah berusaha nak kuruskan badan ke? Nak kurus, sihat & menawan? . Cuba amalkan Full set slimming supplement dari Shaklee.. confirm tak menyesal sebab ia selamat. . Berat badan 'maintain' & sihat. Pasti menarik & menawan sepanjang masa. . I suggest untuk u all yg betul2 serius nak kuruskan badan je tau. Jangan simpan lama2 lemak yg berlebihan kat badan tu. Bahaya untuk kesihatan tau. . Terutamanya jantung, buah pinggang & lain2, boleh bagi efek macam2 lagi. Jangan tunggu sampai obes dah lerr..takut dapat masalah darah tinggi, kencing manis, kolestrol tinggi & macam2 lagi.. . Kalau nak kak lina bantu, silalah komen pm ya. Kak lina akan ajar cara makan full set slimming yg betul untuk dapatkan hasil terbaik ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . Nak kurus, sihat & menawan? . Cubalah amalkan Full set slimming dari Shaklee. . Tiada apa yang perlu dibimbangkan, kerana ia semulajadi, berkesan & selamat dimakan. . Halal serta ada kelulusan KKM. . #sihat  #kurus  #tanpalemak  #menawan  #slimmingset 
Nak kurus, sihat & menawan?
.
Cubalah amalkan Full set slimming dari Shaklee.
.
Tiada apa yang perlu dibimbangkan, kerana ia semulajadi, berkesan & selamat dimakan. .
Halal serta ada kelulusan KKM.
.
#sihat #kurus #tanpalemak #menawan #slimmingset
Nak kurus, sihat & menawan? . Cubalah amalkan Full set slimming dari Shaklee. . Tiada apa yang perlu dibimbangkan, kerana ia semulajadi, berkesan & selamat dimakan. . Halal serta ada kelulusan KKM. . #sihat  #kurus  #tanpalemak  #menawan  #slimmingset 
Benda pertama yang korang kena buat kalau nak turunkan berat badan .
.

BUANG (DETOX)
. ๐ŸŒธ HERB LAX
- Merawat masalah sembelit & melawaskan perut
- Merangsang usus untuk lebih cepat memproses perkumuhan dan pembersihan najis secara lembut daripada terud tersimpan lama yang boleh menyebabkan toksin
- Mengempiskan perut .
. ๐ŸŒธ ALFALFA COMPLEX
- Mencuci darah & usus (sangat beralkali yang boleh mengembalikan kenormalan badan yang berasid, menghilangkan toksin dalam badan, membersihkan hati, kolon, darah dan mencantikkan kulit dan otot
- Baik untuk perubahan patalogi di dalam usus dan perut (memperbaiki masalah saluran penghadaman seperti ulser, kembung dan gastrik)
- Menyingkirkan lemak dan kolestrol .
. ๐ŸŒธ DTX COMPLEX
- Bertindak sebagai penapis toksin dalam badan
- Singkirkan racun serta toksin yang terkumpul dalam hati .
.

Jom dapatkan supplements dengan harga super jimat

WAHIDA |  017 558 6561

#shakleebywahida #shaklee #shakleemalaysia #shakleemalaysiamurah #sayajualshaklee #sayajualshakleemurah #shakleehargastudent #shakleemurah #shakleeperak #shakleeipoh #slimmingset #slimmingsetmurah #slimmingsetshaklee #slimmingsetshakleemurah #alfalfashaklee #dtxshaklee #herblaxshaklee #diet #kurus #codipoh #codshaklee #codshakleeipoh
Benda pertama yang korang kena buat kalau nak turunkan berat badan . . BUANG (DETOX) . ๐ŸŒธ HERB LAX - Merawat masalah sembelit & melawaskan perut - Merangsang usus untuk lebih cepat memproses perkumuhan dan pembersihan najis secara lembut daripada terud tersimpan lama yang boleh menyebabkan toksin - Mengempiskan perut . . ๐ŸŒธ ALFALFA COMPLEX - Mencuci darah & usus (sangat beralkali yang boleh mengembalikan kenormalan badan yang berasid, menghilangkan toksin dalam badan, membersihkan hati, kolon, darah dan mencantikkan kulit dan otot - Baik untuk perubahan patalogi di dalam usus dan perut (memperbaiki masalah saluran penghadaman seperti ulser, kembung dan gastrik) - Menyingkirkan lemak dan kolestrol . . ๐ŸŒธ DTX COMPLEX - Bertindak sebagai penapis toksin dalam badan - Singkirkan racun serta toksin yang terkumpul dalam hati . . Jom dapatkan supplements dengan harga super jimat WAHIDA | 017 558 6561 #shakleebywahida  #shaklee  #shakleemalaysia  #shakleemalaysiamurah  #sayajualshaklee  #sayajualshakleemurah  #shakleehargastudent  #shakleemurah  #shakleeperak  #shakleeipoh  #slimmingset  #slimmingsetmurah  #slimmingsetshaklee  #slimmingsetshakleemurah  #alfalfashaklee  #dtxshaklee  #herblaxshaklee  #diet  #kurus  #codipoh  #codshaklee  #codshakleeipoh 
Benda kedua yang korang kena buat kalau nak turunkan berat badan .
.

BUANG / PECAH
. ๐ŸŒธ Lecithin
- Dikenali sebagai pemgemulasi semulajadi yang memecahkan lemak kepada pecahan kecil untuk proses perkumuhan
- Akan bertukar kepada acetylcholine yang membantu memelihara kesihatan tubuh secara umum .
. ๐ŸŒธ Omega Guard
- Minyak ikan terbaik di dunia yang mengandungi 7 jenis asid lemak omega-3 semulajadi iaitu EPA, DHA, ALA dan lain
- EPA menyihatkan jantung dan sendi, DHA penting bagi perkembangan dan fungsi-fungsi otak
- Dapat meningkatkan kadar metabolisme dan dapat membakar lemak dengan cepat
- Lemak omega-3 membantu mengawal rasa lapar dengan menstabilkan paras gula dalam darah .

Dapatkan supplements dengan harga super jimat

WAHIDA |  017 558 6561

#shakleebywahida #shaklee #shakleemalaysia #shakleemalaysiamurah #sayajualshaklee #sayajualshakleemurah #shakleehargastudent #shakleemurah #shakleeperak #shakleeipoh #slimmingset #slimmingsetmurah #slimmingsetshaklee #slimmingsetshakleemurah #lecithinshakee #omegaguard #omrgaguardshaklee #promojanuary #diet #kurus #codipoh #codshaklee #codshakleeipoh
Benda kedua yang korang kena buat kalau nak turunkan berat badan . . BUANG / PECAH . ๐ŸŒธ Lecithin - Dikenali sebagai pemgemulasi semulajadi yang memecahkan lemak kepada pecahan kecil untuk proses perkumuhan - Akan bertukar kepada acetylcholine yang membantu memelihara kesihatan tubuh secara umum . . ๐ŸŒธ Omega Guard - Minyak ikan terbaik di dunia yang mengandungi 7 jenis asid lemak omega-3 semulajadi iaitu EPA, DHA, ALA dan lain - EPA menyihatkan jantung dan sendi, DHA penting bagi perkembangan dan fungsi-fungsi otak - Dapat meningkatkan kadar metabolisme dan dapat membakar lemak dengan cepat - Lemak omega-3 membantu mengawal rasa lapar dengan menstabilkan paras gula dalam darah . Dapatkan supplements dengan harga super jimat WAHIDA | 017 558 6561 #shakleebywahida  #shaklee  #shakleemalaysia  #shakleemalaysiamurah  #sayajualshaklee  #sayajualshakleemurah  #shakleehargastudent  #shakleemurah  #shakleeperak  #shakleeipoh  #slimmingset  #slimmingsetmurah  #slimmingsetshaklee  #slimmingsetshakleemurah  #lecithinshakee  #omegaguard  #omrgaguardshaklee  #promojanuary  #diet  #kurus  #codipoh  #codshaklee  #codshakleeipoh 
Benda ketiga yang korang kena buat kalau nak turunkan berat badan .
.

BINA
. ๐ŸŒธ ESP
- Tiada kolestrol dan tiada asid uric
- Isoflavon zat yang ada dalam kacang soya & dikenali sebagai phytoestrogen untuk mencegah osteoporisis, turunkan kolestrol jahat dan mencegah kanser
- Kandungan Indeks Glisemik yang rendah (rada kenyang berpanjangan dalam tempoh yang lama kerana pembebasan gula dalam tempoh yang perlahan) .
. ๐ŸŒธ Cinch
- Mengandungi serat yang tinggi dan membantu untuk rasa kenyang .
- Mengandungi leucine untuk memelihara otot semasa proses menurunkan berat badan
- Terdapat 3 perisa (vanilla, chocolate & coffe latte) .

Dapatkan supplements dengan harga super jimat 
WAHIDA |  017 558 6561

#shakleebywahida #shaklee #shakleemalaysia #shakleemalaysiamurah #sayajualshaklee #sayajualshakleemurah #shakleehargastudent #shakleemurah #shakleeperak #shakleeipoh #slimmingset #slimmingsetmurah #slimmingsetshaklee #slimmingsetshakleemurah #cinch #cinchshaklee #espshaklee #espshakleemurah #diet #kurus #codipoh #codshaklee #codshakleeipoh
Benda ketiga yang korang kena buat kalau nak turunkan berat badan . . BINA . ๐ŸŒธ ESP - Tiada kolestrol dan tiada asid uric - Isoflavon zat yang ada dalam kacang soya & dikenali sebagai phytoestrogen untuk mencegah osteoporisis, turunkan kolestrol jahat dan mencegah kanser - Kandungan Indeks Glisemik yang rendah (rada kenyang berpanjangan dalam tempoh yang lama kerana pembebasan gula dalam tempoh yang perlahan) . . ๐ŸŒธ Cinch - Mengandungi serat yang tinggi dan membantu untuk rasa kenyang . - Mengandungi leucine untuk memelihara otot semasa proses menurunkan berat badan - Terdapat 3 perisa (vanilla, chocolate & coffe latte) . Dapatkan supplements dengan harga super jimat WAHIDA | 017 558 6561 #shakleebywahida  #shaklee  #shakleemalaysia  #shakleemalaysiamurah  #sayajualshaklee  #sayajualshakleemurah  #shakleehargastudent  #shakleemurah  #shakleeperak  #shakleeipoh  #slimmingset  #slimmingsetmurah  #slimmingsetshaklee  #slimmingsetshakleemurah  #cinch  #cinchshaklee  #espshaklee  #espshakleemurah  #diet  #kurus  #codipoh  #codshaklee  #codshakleeipoh 
Jgn lupa minum dtox ye sblm tidur..
๐Ÿ’œAntara fungsi DTox :

1) Membantu kekalkan kandungan bakteria sihat  dan mencuci usus

2) Mengandungi fiber tinggi mampu membantu menurukan kolesterol

3) Alfalfa membantu sistem penghadaman dan pundi kencing

4) Efektif menurunkan berat badan dan membuang toksin dalam badan, meningkatkan sistem pertahanan badan

5) Licorice Root berkesan menurunkan lemak dalam badan

6) Digalakkan penggunaannya bagi yang mengalami masalah sembelit

Whatsapp su 0172180235 utk pembelian

#testimonislimming#detoxdrink
#dtox#sendayutinggi #slimmingset #tipskurus#menudiet #pilkurus #perutkempis #perutbuncit#pilkurusselamat #tipskempiskanperut #cerealdrink#dtoxsendayutinggi#detoxsendayutinggi #minumanbijirin#oat#detox#losyenkurus#losyenbakarlemak#losyenmustajab#produkkurus#minumankurus#minyakbakarlemak#bakarkalori#jamuratumalaya#testimoniberjayakurus#testimonikurus#testimoniprodukurus#juskurus
Jgn lupa minum dtox ye sblm tidur.. ๐Ÿ’œAntara fungsi DTox : 1) Membantu kekalkan kandungan bakteria sihat dan mencuci usus 2) Mengandungi fiber tinggi mampu membantu menurukan kolesterol 3) Alfalfa membantu sistem penghadaman dan pundi kencing 4) Efektif menurunkan berat badan dan membuang toksin dalam badan, meningkatkan sistem pertahanan badan 5) Licorice Root berkesan menurunkan lemak dalam badan 6) Digalakkan penggunaannya bagi yang mengalami masalah sembelit Whatsapp su 0172180235 utk pembelian #testimonislimming #detoxdrink  #dtox #sendayutinggi  #slimmingset  #tipskurus #menudiet  #pilkurus  #perutkempis  #perutbuncit #pilkurusselamat  #tipskempiskanperut  #cerealdrink #dtoxsendayutinggi #detoxsendayutinggi  #minumanbijirin #oat #detox #losyenkurus #losyenbakarlemak #losyenmustajab #produkkurus #minumankurus #minyakbakarlemak #bakarkalori #jamuratumalaya #testimoniberjayakurus #testimonikurus #testimoniprodukurus #juskurus 
Untuk mereka yang ingin menurunkan berat badan. Korang akan melalui 3 peringkat iaitu BUANG - BAKAR - BINA . .

Peringkat 1 : BUANG (DETOX)
.

Detox adalah proses membersihkan usus dimana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus DIBUANG melalui pembuangan air besar .
.

Perlu ke DETOX?
.

PERLU sebab bila usus kita dah bersih daripada segala toksin, barulah badan kita dapat menyerap nutrien pada tahap yang optimum .
.

Detox ni bukan untuk mereka yang nak kurus je tau. Orang kurus pon perlu detox untuk memastikan usus kita dapat serap semua nutrisi daripada pemakanan mahupun supplements yang kita makan .
.

Dalam shaklee ada 3 item khas untuk mereka yang ingin kurus (BUANG-DETOX) .
. โœ Herb Lax
โœ Alfalfa Complex
โœ DTX Complex .

WAHIDA |  017 558 6561

#shakleebywahida #shaklee #shakleemalaysia #shakleemalaysiamurah #shakleehargastudent #slimmingset #slimmingsetshaklee #slimmingsetmurah #slimmingsetshakleemurah #sayajualshaklee #sayajualshaklermurah #shakleemurah #diet #alfalfashaklee #alfalfamurah #herblax #herblaxshaklee #herblaxmurah #dtxshaklee #dtxshakleemurah #codipoh #codshakleeipoh #codshaklee
Untuk mereka yang ingin menurunkan berat badan. Korang akan melalui 3 peringkat iaitu BUANG - BAKAR - BINA . . Peringkat 1 : BUANG (DETOX) . Detox adalah proses membersihkan usus dimana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus DIBUANG melalui pembuangan air besar . . Perlu ke DETOX? . PERLU sebab bila usus kita dah bersih daripada segala toksin, barulah badan kita dapat menyerap nutrien pada tahap yang optimum . . Detox ni bukan untuk mereka yang nak kurus je tau. Orang kurus pon perlu detox untuk memastikan usus kita dapat serap semua nutrisi daripada pemakanan mahupun supplements yang kita makan . . Dalam shaklee ada 3 item khas untuk mereka yang ingin kurus (BUANG-DETOX) . . โœ Herb Lax โœ Alfalfa Complex โœ DTX Complex . WAHIDA | 017 558 6561 #shakleebywahida  #shaklee  #shakleemalaysia  #shakleemalaysiamurah  #shakleehargastudent  #slimmingset  #slimmingsetshaklee  #slimmingsetmurah  #slimmingsetshakleemurah  #sayajualshaklee  #sayajualshaklermurah  #shakleemurah  #diet  #alfalfashaklee  #alfalfamurah  #herblax  #herblaxshaklee  #herblaxmurah  #dtxshaklee  #dtxshakleemurah  #codipoh  #codshakleeipoh  #codshaklee 
Untuk mereka yang ingin menurunkan berat badan.  Korang akan melalui 3 peringkat iaitu BUANG - BAKAR - BINA
.

Peringkat 2 : BUANG/ PECAH
.

Memecahkan lemak berlebihan. Lemak tepu yang dah lama bertakhta di bawah kulit tu perlu dipecahkan kepada komposisi yang lebih ringkas untuk dinyahkan dari badan kita .
.

Ada 2 item untuk bantu korang buang/ pecahkan lemak-lemak
.
โœ Lecithin - mampu memecahkan lemak dalam badan kepada komposisi yang lebih ringkas untuk proses perkumuhan .
โœ Omega Guard - Selain membantu membakar lemak, Omega Guard dapat membantu meningkatkan kadar metabolisme badan kita (usaha untuk kurus lebih mudah dengan menggunakan Omega Guard) .
.

WAHIDA |  017 558 6561

#shakleebywahida #shaklee #shakleemalaysia #shakleemalaysiamurah #shakleehargastudent #sayajualshaklee #sayajualshakleemurah #shakleemurah #slimmingset #slimmingsetshaklee #slimmingsetshakleemurah #lecithin #lecithinshaklee #lecithinshakleemurah #omegaguard #omegaguardshaklee #omegaguardshakleemurah #promoomegaguard #promojanuary #codipoh #codshaklee #codshakleeipoh
Untuk mereka yang ingin menurunkan berat badan. Korang akan melalui 3 peringkat iaitu BUANG - BAKAR - BINA . Peringkat 2 : BUANG/ PECAH . Memecahkan lemak berlebihan. Lemak tepu yang dah lama bertakhta di bawah kulit tu perlu dipecahkan kepada komposisi yang lebih ringkas untuk dinyahkan dari badan kita . . Ada 2 item untuk bantu korang buang/ pecahkan lemak-lemak . โœ Lecithin - mampu memecahkan lemak dalam badan kepada komposisi yang lebih ringkas untuk proses perkumuhan . โœ Omega Guard - Selain membantu membakar lemak, Omega Guard dapat membantu meningkatkan kadar metabolisme badan kita (usaha untuk kurus lebih mudah dengan menggunakan Omega Guard) . . WAHIDA | 017 558 6561 #shakleebywahida  #shaklee  #shakleemalaysia  #shakleemalaysiamurah  #shakleehargastudent  #sayajualshaklee  #sayajualshakleemurah  #shakleemurah  #slimmingset  #slimmingsetshaklee  #slimmingsetshakleemurah  #lecithin  #lecithinshaklee  #lecithinshakleemurah  #omegaguard  #omegaguardshaklee  #omegaguardshakleemurah  #promoomegaguard  #promojanuary  #codipoh  #codshaklee  #codshakleeipoh 
Untuk mereka yang ingin menurunkan berat badan.  Korang akan melalui 3 peringkat iaitu BUANG - BAKAR - BINA
.

Peringkat 3 : BINA
.

Nutrien tertentu iaitu carbo, protein dan fiber memainkan peranan yang besar dalam proses penurunan berat badan .
.

Protein membantu membina dan membaiki tisu-tisu otot supaya kadar metabolisme badan dapat dipertingkatkan dan seterusnya membakar lemak untuk ditukarkan kepada tenaga .
.

Minuman berprotein membantu kita untuk membina otot yang mantap serta mengelakkan perut menggeleber. Mana taknya, sepanjang proses mengurangkan lemak yang berlebihan tu, ruang-ruang kosong akan terbentuk .
.

Kalau kita tak bina, tu yang jadi menggeleber tu. Tu yang badan tak mantap. Sebab tu kita perlu MEMBINA. Dan PROTEIN adalah jawapannya untuk membina otot yang cantik .
.

Dalam shaklee korang boleh pilih sama ada .
โœ ESP
โœ Cinch (ada 3 perisa) .

WAHIDA |  017 558 6561

#shakleebywahida #shaklee #shakleemalaysia #shakleemalaysiamurah #shakleehargastudent #sayajualshaklee #sayajualshakleemurah #shakleemurah #slimmingset #slimmingsetshaklee #slimmingsetshakleemurah #diet #cinch #cinchshaklee #cinchshakleemurah #espshaklee #espshaklee #codipoh #codshaklee #codshakleeipoh
Untuk mereka yang ingin menurunkan berat badan. Korang akan melalui 3 peringkat iaitu BUANG - BAKAR - BINA . Peringkat 3 : BINA . Nutrien tertentu iaitu carbo, protein dan fiber memainkan peranan yang besar dalam proses penurunan berat badan . . Protein membantu membina dan membaiki tisu-tisu otot supaya kadar metabolisme badan dapat dipertingkatkan dan seterusnya membakar lemak untuk ditukarkan kepada tenaga . . Minuman berprotein membantu kita untuk membina otot yang mantap serta mengelakkan perut menggeleber. Mana taknya, sepanjang proses mengurangkan lemak yang berlebihan tu, ruang-ruang kosong akan terbentuk . . Kalau kita tak bina, tu yang jadi menggeleber tu. Tu yang badan tak mantap. Sebab tu kita perlu MEMBINA. Dan PROTEIN adalah jawapannya untuk membina otot yang cantik . . Dalam shaklee korang boleh pilih sama ada . โœ ESP โœ Cinch (ada 3 perisa) . WAHIDA | 017 558 6561 #shakleebywahida  #shaklee  #shakleemalaysia  #shakleemalaysiamurah  #shakleehargastudent  #sayajualshaklee  #sayajualshakleemurah  #shakleemurah  #slimmingset  #slimmingsetshaklee  #slimmingsetshakleemurah  #diet  #cinch  #cinchshaklee  #cinchshakleemurah  #espshaklee  #espshaklee  #codipoh  #codshaklee  #codshakleeipoh 
SET BERPANTANG MODEN & BERKUALITI โ €โ €
El sendiri merupakan pengguna set pantang shaklee. Alhamdulillah set ni banyak membantu melengkapkan nutrisi dan baik pulih diri kita sewaktu berpantang.
โ €โ €
Tapi berpantang cara lama seperti berurut bertungku semua tu still kena buat sebenarnya tau & supplements ni bantu buat badan sihat, bekalkan nutrisi penting untuk both mommy and baby. Especially if you are breastfeeding.
โ €โ €
So untuk sape2 yg dah dekat due or tengah pregnant & tengah cari2 lagi set berpantang yg sesuai El mmg sangat sarankan pengambilan SET PANTANG SHAKLEE nih ๐Ÿ˜Š
โ €โ €
Jom kite tengok fungsinya ;
โ €โ €
ESP
๐Ÿ’Ÿ Memberikan tenaga
๐Ÿ’Ÿ Memekatkan susu
๐Ÿ’Ÿ Mempercepatkan penyembuhan luka
๐Ÿ’Ÿ Menguatkan rahim
โ €โ €
OSTEMATRIX
๐Ÿ’Ÿ Mengurangkan sakit belakang
๐Ÿ’Ÿ Membantu pembentukan tulang & gigi bayi
๐Ÿ’Ÿ Menghalang pembentukan darah beku dlm salur darah akibat banyak berbaring
๐Ÿ’Ÿ Mengurangkan rasa kebas2
๐Ÿ’Ÿ Mempercepat pengecutan rahim
โ €โ €
VITALEA + IRON
๐Ÿ’Ÿ Memberikan tenaga
๐Ÿ’Ÿ Menambah sel darah merah bg wanita yg alami nifas
โ €โ €
VITAMIN B COMPLEX + FOLIC ACID
๐Ÿ’Ÿ Anti stress vitamin
๐Ÿ’Ÿ Sumber tenaga
๐Ÿ’Ÿ Mengembalikan selera makan
๐Ÿ’Ÿ Baik utk kesuburan
โ €โ €
OMEGA ๐Ÿ’Ÿ SANGAT Baik untuk perkembangan otak & mata bayi
โ €โ €
ALFALFA ๐Ÿ’Ÿ Membuang asid2 dlm badan dgn proses detox
๐Ÿ’Ÿ PROVEN milk booster
โ €โ €
VITAMIN C
๐Ÿ’Ÿ Dapat mencegah demam & selsema utk ibu berpantang
๐Ÿ’Ÿ Meningkatkan penyerapan iron dalam badan
๐Ÿ’Ÿ Antioxidant yg sangat baik utk kulit. Time berpantang pun boleh cantik. ๐Ÿ’๐Ÿ’ โ €โ €
.
Andddd yang buat lagi best set ni ialah SET PROMOSI! So harga mmg sangatlah berbaloi2 tau. ๐Ÿ˜
โ €โ €
.
Orders & Consultation,
Elyana Yazmin
0193378706
โ €โ €
#postnatal
#setbersalinnormal
#setbersalinczer
#confinement
#setbersalinshaklee
#milkbooster
#slimmingset
#setpantang
#shakleesegamat
#shakleemuar
#shakleesegamat
#shakleesingapura
#shakleebrunei #shakleeampang #shakleesingapore #shakleejohor
โ €โ €
SET BERPANTANG MODEN & BERKUALITI โ €โ € El sendiri merupakan pengguna set pantang shaklee. Alhamdulillah set ni banyak membantu melengkapkan nutrisi dan baik pulih diri kita sewaktu berpantang. โ €โ € Tapi berpantang cara lama seperti berurut bertungku semua tu still kena buat sebenarnya tau & supplements ni bantu buat badan sihat, bekalkan nutrisi penting untuk both mommy and baby. Especially if you are breastfeeding. โ €โ € So untuk sape2 yg dah dekat due or tengah pregnant & tengah cari2 lagi set berpantang yg sesuai El mmg sangat sarankan pengambilan SET PANTANG SHAKLEE nih ๐Ÿ˜Š โ €โ € Jom kite tengok fungsinya ; โ €โ € ESP ๐Ÿ’Ÿ Memberikan tenaga ๐Ÿ’Ÿ Memekatkan susu ๐Ÿ’Ÿ Mempercepatkan penyembuhan luka ๐Ÿ’Ÿ Menguatkan rahim โ €โ € OSTEMATRIX ๐Ÿ’Ÿ Mengurangkan sakit belakang ๐Ÿ’Ÿ Membantu pembentukan tulang & gigi bayi ๐Ÿ’Ÿ Menghalang pembentukan darah beku dlm salur darah akibat banyak berbaring ๐Ÿ’Ÿ Mengurangkan rasa kebas2 ๐Ÿ’Ÿ Mempercepat pengecutan rahim โ €โ € VITALEA + IRON ๐Ÿ’Ÿ Memberikan tenaga ๐Ÿ’Ÿ Menambah sel darah merah bg wanita yg alami nifas โ €โ € VITAMIN B COMPLEX + FOLIC ACID ๐Ÿ’Ÿ Anti stress vitamin ๐Ÿ’Ÿ Sumber tenaga ๐Ÿ’Ÿ Mengembalikan selera makan ๐Ÿ’Ÿ Baik utk kesuburan โ €โ € OMEGA ๐Ÿ’Ÿ SANGAT Baik untuk perkembangan otak & mata bayi โ €โ € ALFALFA ๐Ÿ’Ÿ Membuang asid2 dlm badan dgn proses detox ๐Ÿ’Ÿ PROVEN milk booster โ €โ € VITAMIN C ๐Ÿ’Ÿ Dapat mencegah demam & selsema utk ibu berpantang ๐Ÿ’Ÿ Meningkatkan penyerapan iron dalam badan ๐Ÿ’Ÿ Antioxidant yg sangat baik utk kulit. Time berpantang pun boleh cantik. ๐Ÿ’๐Ÿ’ โ €โ € . Andddd yang buat lagi best set ni ialah SET PROMOSI! So harga mmg sangatlah berbaloi2 tau. ๐Ÿ˜ โ €โ € . Orders & Consultation, Elyana Yazmin 0193378706 โ €โ € #postnatal  #setbersalinnormal  #setbersalinczer  #confinement  #setbersalinshaklee  #milkbooster  #slimmingset  #setpantang  #shakleesegamat  #shakleemuar  #shakleesegamat  #shakleesingapura  #shakleebrunei  #shakleeampang  #shakleesingapore  #shakleejohor  โ €โ €
SET BERPANTANG MODEN & BERKUALITI โ €โ €
El sendiri merupakan pengguna set pantang shaklee. Alhamdulillah set ni banyak membantu melengkapkan nutrisi dan baik pulih diri kita sewaktu berpantang.
โ €โ €
Tapi berpantang cara lama seperti berurut bertungku semua tu still kena buat sebenarnya tau & supplements ni bantu buat badan sihat, bekalkan nutrisi penting untuk both mommy and baby. Especially if you are breastfeeding.
โ €โ €
So untuk sape2 yg dah dekat due or tengah pregnant & tengah cari2 lagi set berpantang yg sesuai El mmg sangat sarankan pengambilan SET PANTANG SHAKLEE nih ๐Ÿ˜Š
โ €โ €
Jom kite tengok fungsinya ;
โ €โ €
ESP
๐Ÿ’Ÿ Memberikan tenaga
๐Ÿ’Ÿ Memekatkan susu
๐Ÿ’Ÿ Mempercepatkan penyembuhan luka
๐Ÿ’Ÿ Menguatkan rahim
โ €โ €
OSTEMATRIX
๐Ÿ’Ÿ Mengurangkan sakit belakang
๐Ÿ’Ÿ Membantu pembentukan tulang & gigi bayi
๐Ÿ’Ÿ Menghalang pembentukan darah beku dlm salur darah akibat banyak berbaring
๐Ÿ’Ÿ Mengurangkan rasa kebas2
๐Ÿ’Ÿ Mempercepat pengecutan rahim
โ €โ €
VITALEA + IRON
๐Ÿ’Ÿ Memberikan tenaga
๐Ÿ’Ÿ Menambah sel darah merah bg wanita yg alami nifas
โ €โ €
VITAMIN B COMPLEX + FOLIC ACID
๐Ÿ’Ÿ Anti stress vitamin
๐Ÿ’Ÿ Sumber tenaga
๐Ÿ’Ÿ Mengembalikan selera makan
๐Ÿ’Ÿ Baik utk kesuburan
โ €โ €
OMEGA ๐Ÿ’Ÿ SANGAT Baik untuk perkembangan otak & mata bayi
โ €โ €
ALFALFA ๐Ÿ’Ÿ Membuang asid2 dlm badan dgn proses detox
๐Ÿ’Ÿ PROVEN milk booster
โ €โ €
VITAMIN C
๐Ÿ’Ÿ Dapat mencegah demam & selsema utk ibu berpantang
๐Ÿ’Ÿ Meningkatkan penyerapan iron dalam badan
๐Ÿ’Ÿ Antioxidant yg sangat baik utk kulit. Time berpantang pun boleh cantik. ๐Ÿ’๐Ÿ’ โ €โ €
.
Andddd yang buat lagi best set ni ialah SET PROMOSI! So harga mmg sangatlah berbaloi2 tau. ๐Ÿ˜
โ €โ €
.
Orders & Consultation,
Elyana Yazmin
0193378706
โ €โ €
#postnatal
#setbersalinnormal
#setbersalinczer
#confinement
#setbersalinshaklee
#milkbooster
#slimmingset
#setpantang
#shakleesegamat
#shakleemuar
#shakleesegamat
#shakleesingapura
#shakleebrunei #shakleeampang #shakleesingapore #shakleejohor
โ €โ €
SET BERPANTANG MODEN & BERKUALITI โ €โ € El sendiri merupakan pengguna set pantang shaklee. Alhamdulillah set ni banyak membantu melengkapkan nutrisi dan baik pulih diri kita sewaktu berpantang. โ €โ € Tapi berpantang cara lama seperti berurut bertungku semua tu still kena buat sebenarnya tau & supplements ni bantu buat badan sihat, bekalkan nutrisi penting untuk both mommy and baby. Especially if you are breastfeeding. โ €โ € So untuk sape2 yg dah dekat due or tengah pregnant & tengah cari2 lagi set berpantang yg sesuai El mmg sangat sarankan pengambilan SET PANTANG SHAKLEE nih ๐Ÿ˜Š โ €โ € Jom kite tengok fungsinya ; โ €โ € ESP ๐Ÿ’Ÿ Memberikan tenaga ๐Ÿ’Ÿ Memekatkan susu ๐Ÿ’Ÿ Mempercepatkan penyembuhan luka ๐Ÿ’Ÿ Menguatkan rahim โ €โ € OSTEMATRIX ๐Ÿ’Ÿ Mengurangkan sakit belakang ๐Ÿ’Ÿ Membantu pembentukan tulang & gigi bayi ๐Ÿ’Ÿ Menghalang pembentukan darah beku dlm salur darah akibat banyak berbaring ๐Ÿ’Ÿ Mengurangkan rasa kebas2 ๐Ÿ’Ÿ Mempercepat pengecutan rahim โ €โ € VITALEA + IRON ๐Ÿ’Ÿ Memberikan tenaga ๐Ÿ’Ÿ Menambah sel darah merah bg wanita yg alami nifas โ €โ € VITAMIN B COMPLEX + FOLIC ACID ๐Ÿ’Ÿ Anti stress vitamin ๐Ÿ’Ÿ Sumber tenaga ๐Ÿ’Ÿ Mengembalikan selera makan ๐Ÿ’Ÿ Baik utk kesuburan โ €โ € OMEGA ๐Ÿ’Ÿ SANGAT Baik untuk perkembangan otak & mata bayi โ €โ € ALFALFA ๐Ÿ’Ÿ Membuang asid2 dlm badan dgn proses detox ๐Ÿ’Ÿ PROVEN milk booster โ €โ € VITAMIN C ๐Ÿ’Ÿ Dapat mencegah demam & selsema utk ibu berpantang ๐Ÿ’Ÿ Meningkatkan penyerapan iron dalam badan ๐Ÿ’Ÿ Antioxidant yg sangat baik utk kulit. Time berpantang pun boleh cantik. ๐Ÿ’๐Ÿ’ โ €โ € . Andddd yang buat lagi best set ni ialah SET PROMOSI! So harga mmg sangatlah berbaloi2 tau. ๐Ÿ˜ โ €โ € . Orders & Consultation, Elyana Yazmin 0193378706 โ €โ € #postnatal  #setbersalinnormal  #setbersalinczer  #confinement  #setbersalinshaklee  #milkbooster  #slimmingset  #setpantang  #shakleesegamat  #shakleemuar  #shakleesegamat  #shakleesingapura  #shakleebrunei  #shakleeampang  #shakleesingapore  #shakleejohor  โ €โ €
"Royale Health and Wellness slimming set"
Proven and tested worldwide ๐ŸŒ 
Certified Halal.
11 years in the market ๐ŸŒ
For inquiries distributorship and discounts please inbox ๐Ÿ“ฉ me...
For every slimming set you have a free 1 bar of kojic papaya soap.

ROYALE BUSSINESS CLUB INTERNATIONAL INC.
.
..
...
....
.....
......
.......
........
.........
#healthandwellness#slimmingset#diet#healthymind#activewear#zumba#fitness#exercise#gym#healthandbeautyph#physicaltherapy#ballroomdancing#sixpack#dubaifashion#model#rampmodel#actress#actors#modelling#dubailife๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡ช
"Royale Health and Wellness slimming set" Proven and tested worldwide ๐ŸŒ Certified Halal. 11 years in the market ๐ŸŒ For inquiries distributorship and discounts please inbox ๐Ÿ“ฉ me... For every slimming set you have a free 1 bar of kojic papaya soap. ROYALE BUSSINESS CLUB INTERNATIONAL INC. . .. ... .... ..... ...... ....... ........ ......... #healthandwellness #slimmingset #diet #healthymind #activewear #zumba #fitness #exercise #gym #healthandbeautyph #physicaltherapy #ballroomdancing #sixpack #dubaifashion #model #rampmodel #actress #actors #modelling #dubailife ๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡ช
Assalamualaikum.
Semangat pagi. Dah bfast?

Alhamdulillah dah bfast; kedai Shaklee Reena pon dah bukak ๐Ÿ˜Š. Untuk bfast ada dua pilihan dari Shaklee : ๐ŸŒป Cinch Shake Mix
๐ŸŒป ESP. ๐ŸŒปCinch lebih kepada pengurangan berat badan sambil bantu tahan lapar. Reena sendiri dah turun 8kg dengan Cinch. Hanya dengan 1 scoop Cinch & 250ml susu setiap pagi. ๐ŸŒปESP pulak bantu mengenyangkan perut sambil membina otot. Juga untuk hidrate kulit. Jangan tak tau ya, ESP nie hot selling sampai pernah putus stok!

Reena jugak amal Vita-Lea setiap pagi. Vita-Lea nie multivitamin. Pagi-pagi selepas Cinch, 1 Vita-Lea and go..mudahkan? Kesihatan terjaga hanya dengan beberapa minut. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Nak tahu lebih lanjut; boleh contact Reena 0125275588. I'm happy to assist you.

#shaklee #love #sayajual #slimmingset #kulitcantik #penang #supplements #shakleebukitjambul #shakleebayanlepaspenang #shakleegelugor #shakleesungaidua #shakleepenang #shakleesupplement
Assalamualaikum. Semangat pagi. Dah bfast? Alhamdulillah dah bfast; kedai Shaklee Reena pon dah bukak ๐Ÿ˜Š. Untuk bfast ada dua pilihan dari Shaklee : ๐ŸŒป Cinch Shake Mix ๐ŸŒป ESP. ๐ŸŒปCinch lebih kepada pengurangan berat badan sambil bantu tahan lapar. Reena sendiri dah turun 8kg dengan Cinch. Hanya dengan 1 scoop Cinch & 250ml susu setiap pagi. ๐ŸŒปESP pulak bantu mengenyangkan perut sambil membina otot. Juga untuk hidrate kulit. Jangan tak tau ya, ESP nie hot selling sampai pernah putus stok! Reena jugak amal Vita-Lea setiap pagi. Vita-Lea nie multivitamin. Pagi-pagi selepas Cinch, 1 Vita-Lea and go..mudahkan? Kesihatan terjaga hanya dengan beberapa minut. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Nak tahu lebih lanjut; boleh contact Reena 0125275588. I'm happy to assist you. #shaklee  #love  #sayajual  #slimmingset  #kulitcantik  #penang  #supplements  #shakleebukitjambul  #shakleebayanlepaspenang  #shakleegelugor  #shakleesungaidua  #shakleepenang  #shakleesupplement 
The beat thing about @slimmingworld is that you can have breakfasts like this and not be cheating. Sausages are the skinny range @marksandspencer and are 1 syn each, best sausages in my opinion.  #slimmer #slimming #slimmingset #slimmingworld #slimmingworlddiary #slimmingworldfriends #slimmingworldmafia #slimmingworldfollowers #slimmingworldmums #slimmingworldsupport #slimmingworldjourney #slimmingworldfamily #sw #swโค๏ธ #swfamily #swmafia #swinsta #swfollowers #โค๏ธ#weightlosstransformation #weightlossjourney #weightlossforher #weightlosssupport #slimmingworldbreakfast
The beat thing about @slimmingworld is that you can have breakfasts like this and not be cheating. Sausages are the skinny range @marksandspencer and are 1 syn each, best sausages in my opinion. #slimmer  #slimming  #slimmingset  #slimmingworld  #slimmingworlddiary  #slimmingworldfriends  #slimmingworldmafia  #slimmingworldfollowers  #slimmingworldmums  #slimmingworldsupport  #slimmingworldjourney  #slimmingworldfamily  #sw  #sw โค๏ธ #swfamily  #swmafia  #swinsta  #swfollowers  #โค๏ธ#weightlosstransformation  #weightlossjourney  #weightlossforher  #weightlosssupport  #slimmingworldbreakfast 
SET BERPANTANG MODEN & BERKUALITI โ €โ €
El sendiri merupakan pengguna set pantang shaklee. Alhamdulillah set ni banyak membantu melengkapkan nutrisi dan baik pulih diri kita sewaktu berpantang.
โ €โ €
Tapi berpantang cara lama seperti berurut bertungku semua tu still kena buat sebenarnya tau & supplements ni bantu buat badan sihat, bekalkan nutrisi penting untuk both mommy and baby. Especially if you are breastfeeding.
โ €โ €
So untuk sape2 yg dah dekat due or tengah pregnant & tengah cari2 lagi set berpantang yg sesuai El mmg sangat sarankan pengambilan SET PANTANG SHAKLEE nih ๐Ÿ˜Š
โ €โ €
Jom kite tengok fungsinya ;
โ €โ €
ESP
๐Ÿ’Ÿ Memberikan tenaga
๐Ÿ’Ÿ Memekatkan susu
๐Ÿ’Ÿ Mempercepatkan penyembuhan luka
๐Ÿ’Ÿ Menguatkan rahim
โ €โ €
OSTEMATRIX
๐Ÿ’Ÿ Mengurangkan sakit belakang
๐Ÿ’Ÿ Membantu pembentukan tulang & gigi bayi
๐Ÿ’Ÿ Menghalang pembentukan darah beku dlm salur darah akibat banyak berbaring
๐Ÿ’Ÿ Mengurangkan rasa kebas2
๐Ÿ’Ÿ Mempercepat pengecutan rahim
โ €โ €
VITALEA + IRON
๐Ÿ’Ÿ Memberikan tenaga
๐Ÿ’Ÿ Menambah sel darah merah bg wanita yg alami nifas
โ €โ €
VITAMIN B COMPLEX + FOLIC ACID
๐Ÿ’Ÿ Anti stress vitamin
๐Ÿ’Ÿ Sumber tenaga
๐Ÿ’Ÿ Mengembalikan selera makan
๐Ÿ’Ÿ Baik utk kesuburan
โ €โ €
OMEGA ๐Ÿ’Ÿ SANGAT Baik untuk perkembangan otak & mata bayi
โ €โ €
ALFALFA ๐Ÿ’Ÿ Membuang asid2 dlm badan dgn proses detox
๐Ÿ’Ÿ PROVEN milk booster
โ €โ €
VITAMIN C
๐Ÿ’Ÿ Dapat mencegah demam & selsema utk ibu berpantang
๐Ÿ’Ÿ Meningkatkan penyerapan iron dalam badan
๐Ÿ’Ÿ Antioxidant yg sangat baik utk kulit. Time berpantang pun boleh cantik. ๐Ÿ’๐Ÿ’ โ €โ €
.
Andddd yang buat lagi best set ni ialah SET PROMOSI! So harga mmg sangatlah berbaloi2 tau. ๐Ÿ˜
โ €โ €
.
Orders & Consultation,
Elyana Yazmin
0193378706
โ €โ €
#postnatal
#setbersalinnormal
#setbersalinczer
#confinement
#setbersalinshaklee
#milkbooster
#slimmingset
#setpantang
#shakleesegamat
#shakleemuar
#shakleesegamat
#shakleesingapura
#shakleebrunei #shakleeampang #shakleesingapore #shakleejohor
โ €โ €
SET BERPANTANG MODEN & BERKUALITI โ €โ € El sendiri merupakan pengguna set pantang shaklee. Alhamdulillah set ni banyak membantu melengkapkan nutrisi dan baik pulih diri kita sewaktu berpantang. โ €โ € Tapi berpantang cara lama seperti berurut bertungku semua tu still kena buat sebenarnya tau & supplements ni bantu buat badan sihat, bekalkan nutrisi penting untuk both mommy and baby. Especially if you are breastfeeding. โ €โ € So untuk sape2 yg dah dekat due or tengah pregnant & tengah cari2 lagi set berpantang yg sesuai El mmg sangat sarankan pengambilan SET PANTANG SHAKLEE nih ๐Ÿ˜Š โ €โ € Jom kite tengok fungsinya ; โ €โ € ESP ๐Ÿ’Ÿ Memberikan tenaga ๐Ÿ’Ÿ Memekatkan susu ๐Ÿ’Ÿ Mempercepatkan penyembuhan luka ๐Ÿ’Ÿ Menguatkan rahim โ €โ € OSTEMATRIX ๐Ÿ’Ÿ Mengurangkan sakit belakang ๐Ÿ’Ÿ Membantu pembentukan tulang & gigi bayi ๐Ÿ’Ÿ Menghalang pembentukan darah beku dlm salur darah akibat banyak berbaring ๐Ÿ’Ÿ Mengurangkan rasa kebas2 ๐Ÿ’Ÿ Mempercepat pengecutan rahim โ €โ € VITALEA + IRON ๐Ÿ’Ÿ Memberikan tenaga ๐Ÿ’Ÿ Menambah sel darah merah bg wanita yg alami nifas โ €โ € VITAMIN B COMPLEX + FOLIC ACID ๐Ÿ’Ÿ Anti stress vitamin ๐Ÿ’Ÿ Sumber tenaga ๐Ÿ’Ÿ Mengembalikan selera makan ๐Ÿ’Ÿ Baik utk kesuburan โ €โ € OMEGA ๐Ÿ’Ÿ SANGAT Baik untuk perkembangan otak & mata bayi โ €โ € ALFALFA ๐Ÿ’Ÿ Membuang asid2 dlm badan dgn proses detox ๐Ÿ’Ÿ PROVEN milk booster โ €โ € VITAMIN C ๐Ÿ’Ÿ Dapat mencegah demam & selsema utk ibu berpantang ๐Ÿ’Ÿ Meningkatkan penyerapan iron dalam badan ๐Ÿ’Ÿ Antioxidant yg sangat baik utk kulit. Time berpantang pun boleh cantik. ๐Ÿ’๐Ÿ’ โ €โ € . Andddd yang buat lagi best set ni ialah SET PROMOSI! So harga mmg sangatlah berbaloi2 tau. ๐Ÿ˜ โ €โ € . Orders & Consultation, Elyana Yazmin 0193378706 โ €โ € #postnatal  #setbersalinnormal  #setbersalinczer  #confinement  #setbersalinshaklee  #milkbooster  #slimmingset  #setpantang  #shakleesegamat  #shakleemuar  #shakleesegamat  #shakleesingapura  #shakleebrunei  #shakleeampang  #shakleesingapore  #shakleejohor  โ €โ €
SET BERPANTANG MODEN & BERKUALITI โ €โ €
El sendiri merupakan pengguna set pantang shaklee. Alhamdulillah set ni banyak membantu melengkapkan nutrisi dan baik pulih diri kita sewaktu berpantang.
โ €โ €
Tapi berpantang cara lama seperti berurut bertungku semua tu still kena buat sebenarnya tau & supplements ni bantu buat badan sihat, bekalkan nutrisi penting untuk both mommy and baby. Especially if you are breastfeeding.
โ €โ €
So untuk sape2 yg dah dekat due or tengah pregnant & tengah cari2 lagi set berpantang yg sesuai El mmg sangat sarankan pengambilan SET PANTANG SHAKLEE nih ๐Ÿ˜Š
โ €โ €
Jom kite tengok fungsinya ;
โ €โ €
ESP
๐Ÿ’Ÿ Memberikan tenaga
๐Ÿ’Ÿ Memekatkan susu
๐Ÿ’Ÿ Mempercepatkan penyembuhan luka
๐Ÿ’Ÿ Menguatkan rahim
โ €โ €
OSTEMATRIX
๐Ÿ’Ÿ Mengurangkan sakit belakang
๐Ÿ’Ÿ Membantu pembentukan tulang & gigi bayi
๐Ÿ’Ÿ Menghalang pembentukan darah beku dlm salur darah akibat banyak berbaring
๐Ÿ’Ÿ Mengurangkan rasa kebas2
๐Ÿ’Ÿ Mempercepat pengecutan rahim
โ €โ €
VITALEA + IRON
๐Ÿ’Ÿ Memberikan tenaga
๐Ÿ’Ÿ Menambah sel darah merah bg wanita yg alami nifas
โ €โ €
VITAMIN B COMPLEX + FOLIC ACID
๐Ÿ’Ÿ Anti stress vitamin
๐Ÿ’Ÿ Sumber tenaga
๐Ÿ’Ÿ Mengembalikan selera makan
๐Ÿ’Ÿ Baik utk kesuburan
โ €โ €
OMEGA ๐Ÿ’Ÿ SANGAT Baik untuk perkembangan otak & mata bayi
โ €โ €
ALFALFA ๐Ÿ’Ÿ Membuang asid2 dlm badan dgn proses detox
๐Ÿ’Ÿ PROVEN milk booster
โ €โ €
VITAMIN C
๐Ÿ’Ÿ Dapat mencegah demam & selsema utk ibu berpantang
๐Ÿ’Ÿ Meningkatkan penyerapan iron dalam badan
๐Ÿ’Ÿ Antioxidant yg sangat baik utk kulit. Time berpantang pun boleh cantik. ๐Ÿ’๐Ÿ’ โ €โ €
.
Andddd yang buat lagi best set ni ialah SET PROMOSI! So harga mmg sangatlah berbaloi2 tau. ๐Ÿ˜
โ €โ €
.
Orders & Consultation,
Elyana Yazmin
0193378706
โ €โ €
#postnatal
#setbersalinnormal
#setbersalinczer
#confinement
#setbersalinshaklee
#milkbooster
#slimmingset
#setpantang
#shakleesegamat
#shakleemuar
#shakleesegamat
#shakleesingapura
#shakleebrunei #shakleeampang #shakleesingapore #shakleejohor
โ €โ €
SET BERPANTANG MODEN & BERKUALITI โ €โ € El sendiri merupakan pengguna set pantang shaklee. Alhamdulillah set ni banyak membantu melengkapkan nutrisi dan baik pulih diri kita sewaktu berpantang. โ €โ € Tapi berpantang cara lama seperti berurut bertungku semua tu still kena buat sebenarnya tau & supplements ni bantu buat badan sihat, bekalkan nutrisi penting untuk both mommy and baby. Especially if you are breastfeeding. โ €โ € So untuk sape2 yg dah dekat due or tengah pregnant & tengah cari2 lagi set berpantang yg sesuai El mmg sangat sarankan pengambilan SET PANTANG SHAKLEE nih ๐Ÿ˜Š โ €โ € Jom kite tengok fungsinya ; โ €โ € ESP ๐Ÿ’Ÿ Memberikan tenaga ๐Ÿ’Ÿ Memekatkan susu ๐Ÿ’Ÿ Mempercepatkan penyembuhan luka ๐Ÿ’Ÿ Menguatkan rahim โ €โ € OSTEMATRIX ๐Ÿ’Ÿ Mengurangkan sakit belakang ๐Ÿ’Ÿ Membantu pembentukan tulang & gigi bayi ๐Ÿ’Ÿ Menghalang pembentukan darah beku dlm salur darah akibat banyak berbaring ๐Ÿ’Ÿ Mengurangkan rasa kebas2 ๐Ÿ’Ÿ Mempercepat pengecutan rahim โ €โ € VITALEA + IRON ๐Ÿ’Ÿ Memberikan tenaga ๐Ÿ’Ÿ Menambah sel darah merah bg wanita yg alami nifas โ €โ € VITAMIN B COMPLEX + FOLIC ACID ๐Ÿ’Ÿ Anti stress vitamin ๐Ÿ’Ÿ Sumber tenaga ๐Ÿ’Ÿ Mengembalikan selera makan ๐Ÿ’Ÿ Baik utk kesuburan โ €โ € OMEGA ๐Ÿ’Ÿ SANGAT Baik untuk perkembangan otak & mata bayi โ €โ € ALFALFA ๐Ÿ’Ÿ Membuang asid2 dlm badan dgn proses detox ๐Ÿ’Ÿ PROVEN milk booster โ €โ € VITAMIN C ๐Ÿ’Ÿ Dapat mencegah demam & selsema utk ibu berpantang ๐Ÿ’Ÿ Meningkatkan penyerapan iron dalam badan ๐Ÿ’Ÿ Antioxidant yg sangat baik utk kulit. Time berpantang pun boleh cantik. ๐Ÿ’๐Ÿ’ โ €โ € . Andddd yang buat lagi best set ni ialah SET PROMOSI! So harga mmg sangatlah berbaloi2 tau. ๐Ÿ˜ โ €โ € . Orders & Consultation, Elyana Yazmin 0193378706 โ €โ € #postnatal  #setbersalinnormal  #setbersalinczer  #confinement  #setbersalinshaklee  #milkbooster  #slimmingset  #setpantang  #shakleesegamat  #shakleemuar  #shakleesegamat  #shakleesingapura  #shakleebrunei  #shakleeampang  #shakleesingapore  #shakleejohor  โ €โ €
SET BERPANTANG MODEN & BERKUALITI โ €โ €
El sendiri merupakan pengguna set pantang shaklee. Alhamdulillah set ni banyak membantu melengkapkan nutrisi dan baik pulih diri kita sewaktu berpantang.
โ €โ €
Tapi berpantang cara lama seperti berurut bertungku semua tu still kena buat sebenarnya tau & supplements ni bantu buat badan sihat, bekalkan nutrisi penting untuk both mommy and baby. Especially if you are breastfeeding.
โ €โ €
So untuk sape2 yg dah dekat due or tengah pregnant & tengah cari2 lagi set berpantang yg sesuai El mmg sangat sarankan pengambilan SET PANTANG SHAKLEE nih ๐Ÿ˜Š
โ €โ €
Jom kite tengok fungsinya ;
โ €โ €
ESP
๐Ÿ’Ÿ Memberikan tenaga
๐Ÿ’Ÿ Memekatkan susu
๐Ÿ’Ÿ Mempercepatkan penyembuhan luka
๐Ÿ’Ÿ Menguatkan rahim
โ €โ €
OSTEMATRIX
๐Ÿ’Ÿ Mengurangkan sakit belakang
๐Ÿ’Ÿ Membantu pembentukan tulang & gigi bayi
๐Ÿ’Ÿ Menghalang pembentukan darah beku dlm salur darah akibat banyak berbaring
๐Ÿ’Ÿ Mengurangkan rasa kebas2
๐Ÿ’Ÿ Mempercepat pengecutan rahim
โ €โ €
VITALEA + IRON
๐Ÿ’Ÿ Memberikan tenaga
๐Ÿ’Ÿ Menambah sel darah merah bg wanita yg alami nifas
โ €โ €
VITAMIN B COMPLEX + FOLIC ACID
๐Ÿ’Ÿ Anti stress vitamin
๐Ÿ’Ÿ Sumber tenaga
๐Ÿ’Ÿ Mengembalikan selera makan
๐Ÿ’Ÿ Baik utk kesuburan
โ €โ €
OMEGA ๐Ÿ’Ÿ SANGAT Baik untuk perkembangan otak & mata bayi
โ €โ €
ALFALFA ๐Ÿ’Ÿ Membuang asid2 dlm badan dgn proses detox
๐Ÿ’Ÿ PROVEN milk booster
โ €โ €
VITAMIN C
๐Ÿ’Ÿ Dapat mencegah demam & selsema utk ibu berpantang
๐Ÿ’Ÿ Meningkatkan penyerapan iron dalam badan
๐Ÿ’Ÿ Antioxidant yg sangat baik utk kulit. Time berpantang pun boleh cantik. ๐Ÿ’๐Ÿ’ โ €โ €
.
Andddd yang buat lagi best set ni ialah SET PROMOSI! So harga mmg sangatlah berbaloi2 tau. ๐Ÿ˜
โ €โ €
.
Orders & Consultation,
Elyana Yazmin
0193378706
โ €โ €
#postnatal
#setbersalinnormal
#setbersalinczer
#confinement
#setbersalinshaklee
#milkbooster
#slimmingset
#setpantang
#shakleesegamat
#shakleemuar
#shakleesegamat
#shakleesingapura
#shakleebrunei #shakleeampang #shakleesingapore #shakleejohor
โ €โ €
SET BERPANTANG MODEN & BERKUALITI โ €โ € El sendiri merupakan pengguna set pantang shaklee. Alhamdulillah set ni banyak membantu melengkapkan nutrisi dan baik pulih diri kita sewaktu berpantang. โ €โ € Tapi berpantang cara lama seperti berurut bertungku semua tu still kena buat sebenarnya tau & supplements ni bantu buat badan sihat, bekalkan nutrisi penting untuk both mommy and baby. Especially if you are breastfeeding. โ €โ € So untuk sape2 yg dah dekat due or tengah pregnant & tengah cari2 lagi set berpantang yg sesuai El mmg sangat sarankan pengambilan SET PANTANG SHAKLEE nih ๐Ÿ˜Š โ €โ € Jom kite tengok fungsinya ; โ €โ € ESP ๐Ÿ’Ÿ Memberikan tenaga ๐Ÿ’Ÿ Memekatkan susu ๐Ÿ’Ÿ Mempercepatkan penyembuhan luka ๐Ÿ’Ÿ Menguatkan rahim โ €โ € OSTEMATRIX ๐Ÿ’Ÿ Mengurangkan sakit belakang ๐Ÿ’Ÿ Membantu pembentukan tulang & gigi bayi ๐Ÿ’Ÿ Menghalang pembentukan darah beku dlm salur darah akibat banyak berbaring ๐Ÿ’Ÿ Mengurangkan rasa kebas2 ๐Ÿ’Ÿ Mempercepat pengecutan rahim โ €โ € VITALEA + IRON ๐Ÿ’Ÿ Memberikan tenaga ๐Ÿ’Ÿ Menambah sel darah merah bg wanita yg alami nifas โ €โ € VITAMIN B COMPLEX + FOLIC ACID ๐Ÿ’Ÿ Anti stress vitamin ๐Ÿ’Ÿ Sumber tenaga ๐Ÿ’Ÿ Mengembalikan selera makan ๐Ÿ’Ÿ Baik utk kesuburan โ €โ € OMEGA ๐Ÿ’Ÿ SANGAT Baik untuk perkembangan otak & mata bayi โ €โ € ALFALFA ๐Ÿ’Ÿ Membuang asid2 dlm badan dgn proses detox ๐Ÿ’Ÿ PROVEN milk booster โ €โ € VITAMIN C ๐Ÿ’Ÿ Dapat mencegah demam & selsema utk ibu berpantang ๐Ÿ’Ÿ Meningkatkan penyerapan iron dalam badan ๐Ÿ’Ÿ Antioxidant yg sangat baik utk kulit. Time berpantang pun boleh cantik. ๐Ÿ’๐Ÿ’ โ €โ € . Andddd yang buat lagi best set ni ialah SET PROMOSI! So harga mmg sangatlah berbaloi2 tau. ๐Ÿ˜ โ €โ € . Orders & Consultation, Elyana Yazmin 0193378706 โ €โ € #postnatal  #setbersalinnormal  #setbersalinczer  #confinement  #setbersalinshaklee  #milkbooster  #slimmingset  #setpantang  #shakleesegamat  #shakleemuar  #shakleesegamat  #shakleesingapura  #shakleebrunei  #shakleeampang  #shakleesingapore  #shakleejohor  โ €โ €
Untuk mereka yang ingin menurunkan berat badan. Korang boleh cuba Slimming Set Shaklee. Dalam set ni korang akan lalui 3 peringkat iaitu BAKAR - BUANG - BINA .

Bakar : Omega Guard ni akan membakar lemak-lemak yang tak diperlukan dalam badan. Perlu ke bakar? PERLU sebab kita ni orang melayu memang tak lari dari makanan yang berlemak dan berkolestrol .

Buang : Herb Lax membantu membuang lemak-lemak yang dah dibakar tadi. Segala toksin dalam badan kita juga akan dibuang. Bila badan dan bersih, barulah mudah segala penyerapan nutrients. (Yang mengalami masalah buang air besar juga digalakkan ambil) bila dah keluar segala najis baru la perut boleh kempis .

Bina - penting bagi kita untuk membina balik otot supaya metabolisme menjadi tinggi dan bila dah kurus dapat bentuk badan yang cantik (badan tak menggelebeh) .

Meh whatapps untuk harga super jimat

WAHIDA |  017 558 6561

#shakleebywahida #shaklee #shakleemalaysia #shakleemalaysiamurah #shakleehargastudent #sayajualshaklee #sayjualshakleemurah #shakleemurah #slimmingset #slimmingsetshaklee #slimmingsetshakleemurah #setkurus #espshaklee #cinchshaklee #herblaxshaklee #omegaguardshaklee #codshaklee #codshakleeipoh #codipoh
Untuk mereka yang ingin menurunkan berat badan. Korang boleh cuba Slimming Set Shaklee. Dalam set ni korang akan lalui 3 peringkat iaitu BAKAR - BUANG - BINA . Bakar : Omega Guard ni akan membakar lemak-lemak yang tak diperlukan dalam badan. Perlu ke bakar? PERLU sebab kita ni orang melayu memang tak lari dari makanan yang berlemak dan berkolestrol . Buang : Herb Lax membantu membuang lemak-lemak yang dah dibakar tadi. Segala toksin dalam badan kita juga akan dibuang. Bila badan dan bersih, barulah mudah segala penyerapan nutrients. (Yang mengalami masalah buang air besar juga digalakkan ambil) bila dah keluar segala najis baru la perut boleh kempis . Bina - penting bagi kita untuk membina balik otot supaya metabolisme menjadi tinggi dan bila dah kurus dapat bentuk badan yang cantik (badan tak menggelebeh) . Meh whatapps untuk harga super jimat WAHIDA | 017 558 6561 #shakleebywahida  #shaklee  #shakleemalaysia  #shakleemalaysiamurah  #shakleehargastudent  #sayajualshaklee  #sayjualshakleemurah  #shakleemurah  #slimmingset  #slimmingsetshaklee  #slimmingsetshakleemurah  #setkurus  #espshaklee  #cinchshaklee  #herblaxshaklee  #omegaguardshaklee  #codshaklee  #codshakleeipoh  #codipoh 
Untuk mereka yang ingin menurunkan berat badan. Korang boleh cuba Slimming Set Shaklee. Dalam set ni korang akan lalui 3 peringkat iaitu BAKAR - BUANG - BINA .

Bakar : Omega Guard ni akan membakar lemak-lemak yang tak diperlukan dalam badan. Perlu ke bakar? PERLU sebab kita ni orang melayu memang tak lari dari makanan yang berlemak dan berkolestrol .

Buang : Herb Lax membantu membuang lemak-lemak yang dah dibakar tadi. Segala toksin dalam badan kita juga akan dibuang. Bila badan dan bersih, barulah mudah segala penyerapan nutrients. (Yang mengalami masalah buang air besar juga digalakkan ambil) bila dah keluar segala najis baru la perut boleh kempis .

Bina - penting bagi kita untuk membina balik otot supaya metabolisme menjadi tinggi dan bila dah kurus dapat bentuk badan yang cantik (badan tak menggelebeh) .

Meh whatapps untuk harga super jimat

WAHIDA |  017 558 6561

#shakleebywahida #shaklee #shakleemalaysia #shakleemalaysiamurah #shakleehargastudent #sayajualshaklee #sayjualshakleemurah #shakleemurah #slimmingset #slimmingsetshaklee #slimmingsetshakleemurah #setkurus #espshaklee #cinchshaklee #herblaxshaklee #omegaguardshaklee #codshaklee #codshakleeipoh #codipoh
Untuk mereka yang ingin menurunkan berat badan. Korang boleh cuba Slimming Set Shaklee. Dalam set ni korang akan lalui 3 peringkat iaitu BAKAR - BUANG - BINA . Bakar : Omega Guard ni akan membakar lemak-lemak yang tak diperlukan dalam badan. Perlu ke bakar? PERLU sebab kita ni orang melayu memang tak lari dari makanan yang berlemak dan berkolestrol . Buang : Herb Lax membantu membuang lemak-lemak yang dah dibakar tadi. Segala toksin dalam badan kita juga akan dibuang. Bila badan dan bersih, barulah mudah segala penyerapan nutrients. (Yang mengalami masalah buang air besar juga digalakkan ambil) bila dah keluar segala najis baru la perut boleh kempis . Bina - penting bagi kita untuk membina balik otot supaya metabolisme menjadi tinggi dan bila dah kurus dapat bentuk badan yang cantik (badan tak menggelebeh) . Meh whatapps untuk harga super jimat WAHIDA | 017 558 6561 #shakleebywahida  #shaklee  #shakleemalaysia  #shakleemalaysiamurah  #shakleehargastudent  #sayajualshaklee  #sayjualshakleemurah  #shakleemurah  #slimmingset  #slimmingsetshaklee  #slimmingsetshakleemurah  #setkurus  #espshaklee  #cinchshaklee  #herblaxshaklee  #omegaguardshaklee  #codshaklee  #codshakleeipoh  #codipoh 
Untuk mereka yang ingin menurunkan berat badan. Korang boleh cuba Slimming Set Shaklee. Dalam set ni korang akan lalui 3 peringkat iaitu BAKAR - BUANG - BINA .

Bakar : Omega Guard ni akan membakar lemak-lemak yang tak diperlukan dalam badan. Perlu ke bakar? PERLU sebab kita ni orang melayu memang tak lari dari makanan yang berlemak dan berkolestrol .

Buang : Herb Lax membantu membuang lemak-lemak yang dah dibakar tadi. Segala toksin dalam badan kita juga akan dibuang. Bila badan dan bersih, barulah mudah segala penyerapan nutrients. (Yang mengalami masalah buang air besar juga digalakkan ambil) bila dah keluar segala najis baru la perut boleh kempis .

Bina - penting bagi kita untuk membina balik otot supaya metabolisme menjadi tinggi dan bila dah kurus dapat bentuk badan yang cantik (badan tak menggelebeh) .

Meh whatapps untuk harga super jimat

WAHIDA |  017 558 6561

#shakleebywahida #shaklee #shakleemalaysia #shakleemalaysiamurah #shakleehargastudent #sayajualshaklee #sayjualshakleemurah #shakleemurah #slimmingset #slimmingsetshaklee #slimmingsetshakleemurah #setkurus #espshaklee #cinchshaklee #herblaxshaklee #omegaguardshaklee #codshaklee #codshakleeipoh #codipoh
Untuk mereka yang ingin menurunkan berat badan. Korang boleh cuba Slimming Set Shaklee. Dalam set ni korang akan lalui 3 peringkat iaitu BAKAR - BUANG - BINA . Bakar : Omega Guard ni akan membakar lemak-lemak yang tak diperlukan dalam badan. Perlu ke bakar? PERLU sebab kita ni orang melayu memang tak lari dari makanan yang berlemak dan berkolestrol . Buang : Herb Lax membantu membuang lemak-lemak yang dah dibakar tadi. Segala toksin dalam badan kita juga akan dibuang. Bila badan dan bersih, barulah mudah segala penyerapan nutrients. (Yang mengalami masalah buang air besar juga digalakkan ambil) bila dah keluar segala najis baru la perut boleh kempis . Bina - penting bagi kita untuk membina balik otot supaya metabolisme menjadi tinggi dan bila dah kurus dapat bentuk badan yang cantik (badan tak menggelebeh) . Meh whatapps untuk harga super jimat WAHIDA | 017 558 6561 #shakleebywahida  #shaklee  #shakleemalaysia  #shakleemalaysiamurah  #shakleehargastudent  #sayajualshaklee  #sayjualshakleemurah  #shakleemurah  #slimmingset  #slimmingsetshaklee  #slimmingsetshakleemurah  #setkurus  #espshaklee  #cinchshaklee  #herblaxshaklee  #omegaguardshaklee  #codshaklee  #codshakleeipoh  #codipoh 
Untuk mereka yang ingin menurunkan berat badan. Korang boleh cuba Slimming Set Shaklee. Dalam set ni korang akan lalui 3 peringkat iaitu BAKAR - BUANG - BINA .

Bakar : Omega Guard ni akan membakar lemak-lemak yang tak diperlukan dalam badan. Perlu ke bakar? PERLU sebab kita ni orang melayu memang tak lari dari makanan yang berlemak dan berkolestrol .

Buang : Herb Lax membantu membuang lemak-lemak yang dah dibakar tadi. Segala toksin dalam badan kita juga akan dibuang. Bila badan dan bersih, barulah mudah segala penyerapan nutrients. (Yang mengalami masalah buang air besar juga digalakkan ambil) bila dah keluar segala najis baru la perut boleh kempis .

Bina - penting bagi kita untuk membina balik otot supaya metabolisme menjadi tinggi dan bila dah kurus dapat bentuk badan yang cantik (badan tak menggelebeh) .

Meh whatapps untuk harga super jimat

WAHIDA |  017 558 6561

#shakleebywahida #shaklee #shakleemalaysia #shakleemalaysiamurah #shakleehargastudent #sayajualshaklee #sayjualshakleemurah #shakleemurah #slimmingset #slimmingsetshaklee #slimmingsetshakleemurah #setkurus #espshaklee #cinchshaklee #herblaxshaklee #omegaguardshaklee #codshaklee #codshakleeipoh #codipoh
Untuk mereka yang ingin menurunkan berat badan. Korang boleh cuba Slimming Set Shaklee. Dalam set ni korang akan lalui 3 peringkat iaitu BAKAR - BUANG - BINA . Bakar : Omega Guard ni akan membakar lemak-lemak yang tak diperlukan dalam badan. Perlu ke bakar? PERLU sebab kita ni orang melayu memang tak lari dari makanan yang berlemak dan berkolestrol . Buang : Herb Lax membantu membuang lemak-lemak yang dah dibakar tadi. Segala toksin dalam badan kita juga akan dibuang. Bila badan dan bersih, barulah mudah segala penyerapan nutrients. (Yang mengalami masalah buang air besar juga digalakkan ambil) bila dah keluar segala najis baru la perut boleh kempis . Bina - penting bagi kita untuk membina balik otot supaya metabolisme menjadi tinggi dan bila dah kurus dapat bentuk badan yang cantik (badan tak menggelebeh) . Meh whatapps untuk harga super jimat WAHIDA | 017 558 6561 #shakleebywahida  #shaklee  #shakleemalaysia  #shakleemalaysiamurah  #shakleehargastudent  #sayajualshaklee  #sayjualshakleemurah  #shakleemurah  #slimmingset  #slimmingsetshaklee  #slimmingsetshakleemurah  #setkurus  #espshaklee  #cinchshaklee  #herblaxshaklee  #omegaguardshaklee  #codshaklee  #codshakleeipoh  #codipoh 
Testimoni SLIMMING SET SHAKLEE
.

Untuk mereka yang ingin menurunkan berat badan. Korang boleh cuba Slimming Set Shaklee. Dalam set ni korang akan lalui 3 peringkat iaitu BAKAR - BUANG - BINA
.

Bakar : Omega Guard ni akan membakar lemak-lemak yang tak diperlukan dalam badan. Perlu ke bakar? PERLU sebab kita ni orang melayu memang tak lari dari makanan yang berlemak dan berkolestrol
.

Buang : Herb Lax membantu membuang lemak-lemak yang dah dibakar tadi. Segala toksin dalam badan kita juga akan dibuang. Bila badan dan bersih, barulah mudah segala penyerapan nutrients. (Yang mengalami masalah buang air besar juga digalakkan ambil) bila dah keluar segala najis baru la perut boleh kempis .

Bina - penting bagi kita untuk membina balik otot supaya metabolisme menjadi tinggi dan bila dah kurus dapat bentuk badan yang cantik (badan tak menggelebeh) .

Meh whatapps untuk harga super jimat

WAHIDA |  017 558 6561

#shakleebywahida #shaklee #shakleemalaysia #shakleemalaysiamurah #shakleehargastudent #sayajualshaklee #sayjualshakleemurah #shakleemurah #slimmingset #slimmingsetshaklee #slimmingsetshakleemurah #setkurus #espshaklee #cinchshaklee #herblaxshaklee #omegaguardshaklee #codshaklee #codshakleeipoh #codipoh
Testimoni SLIMMING SET SHAKLEE . Untuk mereka yang ingin menurunkan berat badan. Korang boleh cuba Slimming Set Shaklee. Dalam set ni korang akan lalui 3 peringkat iaitu BAKAR - BUANG - BINA . Bakar : Omega Guard ni akan membakar lemak-lemak yang tak diperlukan dalam badan. Perlu ke bakar? PERLU sebab kita ni orang melayu memang tak lari dari makanan yang berlemak dan berkolestrol . Buang : Herb Lax membantu membuang lemak-lemak yang dah dibakar tadi. Segala toksin dalam badan kita juga akan dibuang. Bila badan dan bersih, barulah mudah segala penyerapan nutrients. (Yang mengalami masalah buang air besar juga digalakkan ambil) bila dah keluar segala najis baru la perut boleh kempis . Bina - penting bagi kita untuk membina balik otot supaya metabolisme menjadi tinggi dan bila dah kurus dapat bentuk badan yang cantik (badan tak menggelebeh) . Meh whatapps untuk harga super jimat WAHIDA | 017 558 6561 #shakleebywahida  #shaklee  #shakleemalaysia  #shakleemalaysiamurah  #shakleehargastudent  #sayajualshaklee  #sayjualshakleemurah  #shakleemurah  #slimmingset  #slimmingsetshaklee  #slimmingsetshakleemurah  #setkurus  #espshaklee  #cinchshaklee  #herblaxshaklee  #omegaguardshaklee  #codshaklee  #codshakleeipoh  #codipoh 
Untuk mereka yang ingin menurunkan berat badan. Korang boleh cuba Slimming Set Shaklee. Dalam set ni korang akan lalui 3 peringkat iaitu BAKAR - BUANG - BINA
.

Bakar : Omega Guard ni akan membakar lemak-lemak yang tak diperlukan dalam badan. Perlu ke bakar? PERLU sebab kita ni orang melayu memang tak lari dari makanan yang berlemak dan berkolestrol .

Buang : Herb Lax membantu membuang lemak-lemak yang dah dibakar tadi. Segala toksin dalam badan kita juga akan dibuang. Bila badan dan bersih, barulah mudah segala penyerapan nutrients. (Yang mengalami masalah buang air besar juga digalakkan ambil) bila dah keluar segala najis baru la perut boleh kempis .

Bina - penting bagi kita untuk membina balik otot supaya metabolisme menjadi tinggi dan bila dah kurus dapat bentuk badan yang cantik (badan tak menggelebeh) .

Meh whatapps wahida untuk harga super jimat

WAHIDA |  017 558 6561

#shakleebywahida #shaklee #shakleemalaysia #shakleemalaysiamurah #shakleehargastudent #sayajualshaklee #sayjualshakleemurah #shakleemurah #slimmingset #slimmingsetshaklee #slimmingsetshakleemurah #setkurus #espshaklee #cinchshaklee #herblaxshaklee #omegaguardshaklee #codshaklee #codshakleeipoh #codipoh
Untuk mereka yang ingin menurunkan berat badan. Korang boleh cuba Slimming Set Shaklee. Dalam set ni korang akan lalui 3 peringkat iaitu BAKAR - BUANG - BINA . Bakar : Omega Guard ni akan membakar lemak-lemak yang tak diperlukan dalam badan. Perlu ke bakar? PERLU sebab kita ni orang melayu memang tak lari dari makanan yang berlemak dan berkolestrol . Buang : Herb Lax membantu membuang lemak-lemak yang dah dibakar tadi. Segala toksin dalam badan kita juga akan dibuang. Bila badan dan bersih, barulah mudah segala penyerapan nutrients. (Yang mengalami masalah buang air besar juga digalakkan ambil) bila dah keluar segala najis baru la perut boleh kempis . Bina - penting bagi kita untuk membina balik otot supaya metabolisme menjadi tinggi dan bila dah kurus dapat bentuk badan yang cantik (badan tak menggelebeh) . Meh whatapps wahida untuk harga super jimat WAHIDA | 017 558 6561 #shakleebywahida  #shaklee  #shakleemalaysia  #shakleemalaysiamurah  #shakleehargastudent  #sayajualshaklee  #sayjualshakleemurah  #shakleemurah  #slimmingset  #slimmingsetshaklee  #slimmingsetshakleemurah  #setkurus  #espshaklee  #cinchshaklee  #herblaxshaklee  #omegaguardshaklee  #codshaklee  #codshakleeipoh  #codipoh 
[ KHASIAT UNTUK LELAKI & WANITA ] .
.
ALFAFA SHAKLEE dihasilkan drpda daun tanaman Alfafa secara organik yang bebas dr pestisid, herbasid & menggunakan bahan kompos/baja bebas kimia. Daunnya mengumpul klorofil yg banyak melalui proses fotosentesis. Diantara vitamin yg terkandung dalam Alfafa ialah Vitamin A, D, E, K, Vitamin B6, Kalsium & Zat besi.
.
.
KELEBIHAN ALFAFA
๐ŸŒธ Penggalak susu badan
๐ŸŒธ Merawat keputihan
๐ŸŒธ Memulihkan saraf selepas bersalin
๐ŸŒธ Melegakan sakit sendi & sakit badan
๐ŸŒธ Memberi kelegaan semasa haid
๐ŸŒธ Meningkatkan stamina suami
๐ŸŒธ Menegangkan payudara
๐ŸŒธ Menurunkan berat badan
๐ŸŒธ Mencuci usus & membuang toksin
๐ŸŒธ Anti sembelit & melembutkan najis
.
.
Amacam? On tak on? Hehe. Berminat? Bole ws for details! .
.
LYN
0175916043
Shaklee Independent Distributor
.
.
 #sayajualshaklee #shakleeeffect #shakleemalaysia #promoShaklee #sayajualShaklee #shaklee #sayagunasayajual #shakleebest #tipskurus #setkurus #kuruscepat #slimmingset #shakleeslimmingset #shakleeberkesan #kurus2018 #roadtokurus #fromxxltoxs
[ KHASIAT UNTUK LELAKI & WANITA ] . . ALFAFA SHAKLEE dihasilkan drpda daun tanaman Alfafa secara organik yang bebas dr pestisid, herbasid & menggunakan bahan kompos/baja bebas kimia. Daunnya mengumpul klorofil yg banyak melalui proses fotosentesis. Diantara vitamin yg terkandung dalam Alfafa ialah Vitamin A, D, E, K, Vitamin B6, Kalsium & Zat besi. . . KELEBIHAN ALFAFA ๐ŸŒธ Penggalak susu badan ๐ŸŒธ Merawat keputihan ๐ŸŒธ Memulihkan saraf selepas bersalin ๐ŸŒธ Melegakan sakit sendi & sakit badan ๐ŸŒธ Memberi kelegaan semasa haid ๐ŸŒธ Meningkatkan stamina suami ๐ŸŒธ Menegangkan payudara ๐ŸŒธ Menurunkan berat badan ๐ŸŒธ Mencuci usus & membuang toksin ๐ŸŒธ Anti sembelit & melembutkan najis . . Amacam? On tak on? Hehe. Berminat? Bole ws for details! . . LYN 0175916043 Shaklee Independent Distributor . . #sayajualshaklee  #shakleeeffect  #shakleemalaysia  #promoShaklee  #sayajualShaklee  #shaklee  #sayagunasayajual  #shakleebest  #tipskurus  #setkurus  #kuruscepat  #slimmingset  #shakleeslimmingset  #shakleeberkesan  #kurus2018  #roadtokurus  #fromxxltoxs 
[ KHASIAT UNTUK LELAKI & WANITA ] .
.
ALFAFA SHAKLEE dihasilkan drpda daun tanaman Alfafa secara organik yang bebas dr pestisid, herbasid & menggunakan bahan kompos/baja bebas kimia. Daunnya mengumpul klorofil yg banyak melalui proses fotosentesis. Diantara vitamin yg terkandung dalam Alfafa ialah Vitamin A, D, E, K, Vitamin B6, Kalsium & Zat besi.
.
.
KELEBIHAN ALFAFA
๐ŸŒธ Penggalak susu badan
๐ŸŒธ Merawat keputihan
๐ŸŒธ Memulihkan saraf selepas bersalin
๐ŸŒธ Melegakan sakit sendi & sakit badan
๐ŸŒธ Memberi kelegaan semasa haid
๐ŸŒธ Meningkatkan stamina suami
๐ŸŒธ Menegangkan payudara
๐ŸŒธ Menurunkan berat badan
๐ŸŒธ Mencuci usus & membuang toksin
๐ŸŒธ Anti sembelit & melembutkan najis
.
.
Amacam? On tak on? Hehe. Berminat? Bole ws for details! .
.
LYN
0175916043
Shaklee Independent Distributor
.
.
 #sayajualshaklee #shakleeeffect #shakleemalaysia #promoShaklee #sayajualShaklee #shaklee #sayagunasayajual #shakleebest #tipskurus #setkurus #kuruscepat #slimmingset #shakleeslimmingset #shakleeberkesan #kurus2018 #roadtokurus #fromxxltoxs
[ KHASIAT UNTUK LELAKI & WANITA ] . . ALFAFA SHAKLEE dihasilkan drpda daun tanaman Alfafa secara organik yang bebas dr pestisid, herbasid & menggunakan bahan kompos/baja bebas kimia. Daunnya mengumpul klorofil yg banyak melalui proses fotosentesis. Diantara vitamin yg terkandung dalam Alfafa ialah Vitamin A, D, E, K, Vitamin B6, Kalsium & Zat besi. . . KELEBIHAN ALFAFA ๐ŸŒธ Penggalak susu badan ๐ŸŒธ Merawat keputihan ๐ŸŒธ Memulihkan saraf selepas bersalin ๐ŸŒธ Melegakan sakit sendi & sakit badan ๐ŸŒธ Memberi kelegaan semasa haid ๐ŸŒธ Meningkatkan stamina suami ๐ŸŒธ Menegangkan payudara ๐ŸŒธ Menurunkan berat badan ๐ŸŒธ Mencuci usus & membuang toksin ๐ŸŒธ Anti sembelit & melembutkan najis . . Amacam? On tak on? Hehe. Berminat? Bole ws for details! . . LYN 0175916043 Shaklee Independent Distributor . . #sayajualshaklee  #shakleeeffect  #shakleemalaysia  #promoShaklee  #sayajualShaklee  #shaklee  #sayagunasayajual  #shakleebest  #tipskurus  #setkurus  #kuruscepat  #slimmingset  #shakleeslimmingset  #shakleeberkesan  #kurus2018  #roadtokurus  #fromxxltoxs 
[ KHASIAT UNTUK LELAKI & WANITA ] .
.
ALFAFA SHAKLEE dihasilkan drpda daun tanaman Alfafa secara organik yang bebas dr pestisid, herbasid & menggunakan bahan kompos/baja bebas kimia. Daunnya mengumpul klorofil yg banyak melalui proses fotosentesis. Diantara vitamin yg terkandung dalam Alfafa ialah Vitamin A, D, E, K, Vitamin B6, Kalsium & Zat besi.
.
.
KELEBIHAN ALFAFA
๐ŸŒธ Penggalak susu badan
๐ŸŒธ Merawat keputihan
๐ŸŒธ Memulihkan saraf selepas bersalin
๐ŸŒธ Melegakan sakit sendi & sakit badan
๐ŸŒธ Memberi kelegaan semasa haid
๐ŸŒธ Meningkatkan stamina suami
๐ŸŒธ Menegangkan payudara
๐ŸŒธ Menurunkan berat badan
๐ŸŒธ Mencuci usus & membuang toksin
๐ŸŒธ Anti sembelit & melembutkan najis
.
.
Amacam? On tak on? Hehe. Berminat? Bole ws for details! .
.
LYN
0175916043
Shaklee Independent Distributor
.
.
 #sayajualshaklee #shakleeeffect #shakleemalaysia #promoShaklee #sayajualShaklee #shaklee #sayagunasayajual #shakleebest #tipskurus #setkurus #kuruscepat #slimmingset #shakleeslimmingset #shakleeberkesan #kurus2018 #roadtokurus #fromxxltoxs
[ KHASIAT UNTUK LELAKI & WANITA ] . . ALFAFA SHAKLEE dihasilkan drpda daun tanaman Alfafa secara organik yang bebas dr pestisid, herbasid & menggunakan bahan kompos/baja bebas kimia. Daunnya mengumpul klorofil yg banyak melalui proses fotosentesis. Diantara vitamin yg terkandung dalam Alfafa ialah Vitamin A, D, E, K, Vitamin B6, Kalsium & Zat besi. . . KELEBIHAN ALFAFA ๐ŸŒธ Penggalak susu badan ๐ŸŒธ Merawat keputihan ๐ŸŒธ Memulihkan saraf selepas bersalin ๐ŸŒธ Melegakan sakit sendi & sakit badan ๐ŸŒธ Memberi kelegaan semasa haid ๐ŸŒธ Meningkatkan stamina suami ๐ŸŒธ Menegangkan payudara ๐ŸŒธ Menurunkan berat badan ๐ŸŒธ Mencuci usus & membuang toksin ๐ŸŒธ Anti sembelit & melembutkan najis . . Amacam? On tak on? Hehe. Berminat? Bole ws for details! . . LYN 0175916043 Shaklee Independent Distributor . . #sayajualshaklee  #shakleeeffect  #shakleemalaysia  #promoShaklee  #sayajualShaklee  #shaklee  #sayagunasayajual  #shakleebest  #tipskurus  #setkurus  #kuruscepat  #slimmingset  #shakleeslimmingset  #shakleeberkesan  #kurus2018  #roadtokurus  #fromxxltoxs 
[ OOPS ERKURUS TANPA SENGAJA! ]
.
.
Alhamdulillah. Seronok bila baca feedback yang semua positif postif belaka ni ๐Ÿ˜ hehe. Ada yang lost 2 4 6 8 10 kg sekelip mata jek! Yg penting tk skip makan. Ha siapa kata nak kurus tk boleh makan nasi? Salah tu. Ada caranya nak kurus. .
.
Shaklee ada BANYAK SANGAT set yang korang bole combinekan untuk dapatkan hasil yang kebaboooom meletops. Ezlyn boleh terangkan for details! .
.
 Berminat? Bole ws for details! .
.
LYN
0175916043
Shaklee Independent Distributor
.
.
 #sayajualshaklee #shakleeeffect #shakleemalaysia #promoShaklee #sayajualShaklee #shaklee #sayagunasayajual #shakleebest #tipskurus #setkurus #kuruscepat #slimmingset #shakleeslimmingset #shakleeberkesan #kurus2018 #roadtokurus #fromxxltoxs
[ OOPS ERKURUS TANPA SENGAJA! ] . . Alhamdulillah. Seronok bila baca feedback yang semua positif postif belaka ni ๐Ÿ˜ hehe. Ada yang lost 2 4 6 8 10 kg sekelip mata jek! Yg penting tk skip makan. Ha siapa kata nak kurus tk boleh makan nasi? Salah tu. Ada caranya nak kurus. . . Shaklee ada BANYAK SANGAT set yang korang bole combinekan untuk dapatkan hasil yang kebaboooom meletops. Ezlyn boleh terangkan for details! . . Berminat? Bole ws for details! . . LYN 0175916043 Shaklee Independent Distributor . . #sayajualshaklee  #shakleeeffect  #shakleemalaysia  #promoShaklee  #sayajualShaklee  #shaklee  #sayagunasayajual  #shakleebest  #tipskurus  #setkurus  #kuruscepat  #slimmingset  #shakleeslimmingset  #shakleeberkesan  #kurus2018  #roadtokurus  #fromxxltoxs 
[ OOPS ERKURUS TANPA SENGAJA! ]
.
.
Alhamdulillah. Seronok bila baca feedback yang semua positif postif belaka ni ๐Ÿ˜ hehe. Ada yang lost 2 4 6 8 10 kg sekelip mata jek! Yg penting tk skip makan. Ha siapa kata nak kurus tk boleh makan nasi? Salah tu. Ada caranya nak kurus. .
.
Shaklee ada BANYAK SANGAT set yang korang bole combinekan untuk dapatkan hasil yang kebaboooom meletops. Ezlyn boleh terangkan for details! .
.
 Berminat? Bole ws for details! .
.
LYN
0175916043
Shaklee Independent Distributor
.
.
 #sayajualshaklee #shakleeeffect #shakleemalaysia #promoShaklee #sayajualShaklee #shaklee #sayagunasayajual #shakleebest #tipskurus #setkurus #kuruscepat #slimmingset #shakleeslimmingset #shakleeberkesan #kurus2018 #roadtokurus #fromxxltoxs
[ OOPS ERKURUS TANPA SENGAJA! ] . . Alhamdulillah. Seronok bila baca feedback yang semua positif postif belaka ni ๐Ÿ˜ hehe. Ada yang lost 2 4 6 8 10 kg sekelip mata jek! Yg penting tk skip makan. Ha siapa kata nak kurus tk boleh makan nasi? Salah tu. Ada caranya nak kurus. . . Shaklee ada BANYAK SANGAT set yang korang bole combinekan untuk dapatkan hasil yang kebaboooom meletops. Ezlyn boleh terangkan for details! . . Berminat? Bole ws for details! . . LYN 0175916043 Shaklee Independent Distributor . . #sayajualshaklee  #shakleeeffect  #shakleemalaysia  #promoShaklee  #sayajualShaklee  #shaklee  #sayagunasayajual  #shakleebest  #tipskurus  #setkurus  #kuruscepat  #slimmingset  #shakleeslimmingset  #shakleeberkesan  #kurus2018  #roadtokurus  #fromxxltoxs 
[ OOPS ERKURUS TANPA SENGAJA! ]
.
.
Alhamdulillah. Seronok bila baca feedback yang semua positif postif belaka ni ๐Ÿ˜ hehe. Ada yang lost 2 4 6 8 10 kg sekelip mata jek! Yg penting tk skip makan. Ha siapa kata nak kurus tk boleh makan nasi? Salah tu. Ada caranya nak kurus. .
.
Shaklee ada BANYAK SANGAT set yang korang bole combinekan untuk dapatkan hasil yang kebaboooom meletops. Ezlyn boleh terangkan for details! .
.
 Berminat? Bole ws for details! .
.
LYN
0175916043
Shaklee Independent Distributor
.
.
 #sayajualshaklee #shakleeeffect #shakleemalaysia #promoShaklee #sayajualShaklee #shaklee #sayagunasayajual #shakleebest #tipskurus #setkurus #kuruscepat #slimmingset #shakleeslimmingset #shakleeberkesan #kurus2018 #roadtokurus #fromxxltoxs
[ OOPS ERKURUS TANPA SENGAJA! ] . . Alhamdulillah. Seronok bila baca feedback yang semua positif postif belaka ni ๐Ÿ˜ hehe. Ada yang lost 2 4 6 8 10 kg sekelip mata jek! Yg penting tk skip makan. Ha siapa kata nak kurus tk boleh makan nasi? Salah tu. Ada caranya nak kurus. . . Shaklee ada BANYAK SANGAT set yang korang bole combinekan untuk dapatkan hasil yang kebaboooom meletops. Ezlyn boleh terangkan for details! . . Berminat? Bole ws for details! . . LYN 0175916043 Shaklee Independent Distributor . . #sayajualshaklee  #shakleeeffect  #shakleemalaysia  #promoShaklee  #sayajualShaklee  #shaklee  #sayagunasayajual  #shakleebest  #tipskurus  #setkurus  #kuruscepat  #slimmingset  #shakleeslimmingset  #shakleeberkesan  #kurus2018  #roadtokurus  #fromxxltoxs 
[ TURUNKAN BERAT BADAN DENGAN CEPAT ] .
.
Ini merupakan set paling asas & jimat. Sesuai untuk korang yang ada masalah SEMBELIT & JARANG BUANG AIR BESAR. Kalau korang consume ni konfem tkde masalah dengan digestion system korang. Sure laju je wei! Smpai tk menyempat nak carik toilet katanya. Hehehe! .
.
LECITHIN ni boleh memecahkan lemak lemak korang tau . Dia juga merupakan pelarut yg sngt hebat & dpt bantu kuruskan badan dgn membakar lemak lemak jahat dbawah kulit. Bahkan ianya jugak akan kekalkamn lemak dlm bentuk cecair supaya dia tk melekat pada dinding salur darah. Hebat!
.
Kalau mcm HERBLAX ni, boleh melawaskan korang tau. So senang jek nk membuang. Tkdela banyak toksin dlm badan. Ha. Selain tu insyaAllah perut jugak boleh mengempis! Hehe .
.
Amacam? On tak on? Hehe. Berminat? Bole ws for details! .
.
LYN
0175916043
Shaklee Independent Distributor
.
.
 #sayajualshaklee #shakleeeffect #shakleemalaysia #promoShaklee #sayajualShaklee #shaklee #sayagunasayajual #shakleebest #tipskurus #setkurus #kuruscepat #slimmingset #shakleeslimmingset #shakleeberkesan #kurus2018 #roadtokurus #fromxxltoxs
[ TURUNKAN BERAT BADAN DENGAN CEPAT ] . . Ini merupakan set paling asas & jimat. Sesuai untuk korang yang ada masalah SEMBELIT & JARANG BUANG AIR BESAR. Kalau korang consume ni konfem tkde masalah dengan digestion system korang. Sure laju je wei! Smpai tk menyempat nak carik toilet katanya. Hehehe! . . LECITHIN ni boleh memecahkan lemak lemak korang tau . Dia juga merupakan pelarut yg sngt hebat & dpt bantu kuruskan badan dgn membakar lemak lemak jahat dbawah kulit. Bahkan ianya jugak akan kekalkamn lemak dlm bentuk cecair supaya dia tk melekat pada dinding salur darah. Hebat! . Kalau mcm HERBLAX ni, boleh melawaskan korang tau. So senang jek nk membuang. Tkdela banyak toksin dlm badan. Ha. Selain tu insyaAllah perut jugak boleh mengempis! Hehe . . Amacam? On tak on? Hehe. Berminat? Bole ws for details! . . LYN 0175916043 Shaklee Independent Distributor . . #sayajualshaklee  #shakleeeffect  #shakleemalaysia  #promoShaklee  #sayajualShaklee  #shaklee  #sayagunasayajual  #shakleebest  #tipskurus  #setkurus  #kuruscepat  #slimmingset  #shakleeslimmingset  #shakleeberkesan  #kurus2018  #roadtokurus  #fromxxltoxs 
[ TURUNKAN BERAT BADAN DENGAN CEPAT ] .
.
Ini merupakan set paling asas & jimat. Sesuai untuk korang yang tgh menyusu anak tau . .
Omega guard ni mmg membantu anda MEMBAKAR LEMAK & MEMBERITAHU OTAK ANDA UNTUK MENGURANGKAN SELERA MAKAN. Leptin yg terkandung dlm ni jugak sbnarnya bole TINGKATKAN METABOLISM tau! .
.
Kalau mcm ALFAFA ni dia boleh singkirkan hapuskan nyah kaaaau lemaks lemaks & colestrol! Sekaligus dpt menurunkan tahap kolestrol & mencegah penyakit2 lain. InsyaAllah.
.
Amacam? On tak on? Hehe. Berminat? Bole ws for details! .
.
LYN
0175916043
Shaklee Independent Distributor
.
.
 #sayajualshaklee #shakleeeffect #shakleemalaysia #promoShaklee #sayajualShaklee #shaklee #sayagunasayajual #shakleebest #tipskurus #setkurus #kuruscepat #slimmingset #shakleeslimmingset #shakleeberkesan #kurus2018 #roadtokurus #fromxxltoxs
[ TURUNKAN BERAT BADAN DENGAN CEPAT ] . . Ini merupakan set paling asas & jimat. Sesuai untuk korang yang tgh menyusu anak tau . . Omega guard ni mmg membantu anda MEMBAKAR LEMAK & MEMBERITAHU OTAK ANDA UNTUK MENGURANGKAN SELERA MAKAN. Leptin yg terkandung dlm ni jugak sbnarnya bole TINGKATKAN METABOLISM tau! . . Kalau mcm ALFAFA ni dia boleh singkirkan hapuskan nyah kaaaau lemaks lemaks & colestrol! Sekaligus dpt menurunkan tahap kolestrol & mencegah penyakit2 lain. InsyaAllah. . Amacam? On tak on? Hehe. Berminat? Bole ws for details! . . LYN 0175916043 Shaklee Independent Distributor . . #sayajualshaklee  #shakleeeffect  #shakleemalaysia  #promoShaklee  #sayajualShaklee  #shaklee  #sayagunasayajual  #shakleebest  #tipskurus  #setkurus  #kuruscepat  #slimmingset  #shakleeslimmingset  #shakleeberkesan  #kurus2018  #roadtokurus  #fromxxltoxs 
[ TURUNKAN BERAT BADAN DENGAN CEPAT ] .
.
Ini merupakan set paling asas & jimat. Sesuai untuk korang yg ada masalah pelawasan. Kalau korang consume ni konfem tkde masalah dengan digestion system korang. Sure laju je wei! Smpai tk menyempat nak carik toilet katanya. Hehehe! .
.
Omega guard ni mmg membantu anda MEMBAKAR LEMAK & MEMBERITAHU OTAK ANDA UNTUK MENGURANGKAN SELERA MAKAN. Leptin yg terkandung dlm ni jugak sbnarnya bole TINGKATKAN METABOLISM tau! .
.
Kalau mcm HERBLAX ni, boleh melawaskan korang tau. So senang jek nk membuang. Tkdela banyak toksin dlm badan. Ha. Selain tu insyaAllah perut jugak boleh mengempis! Hehe .
.
Amacam? On tak on? Hehe. Berminat? Bole ws for details! .
.
LYN
0175916043
Shaklee Independent Distributor
.
.
 #sayajualshaklee #shakleeeffect #shakleemalaysia #promoShaklee #sayajualShaklee #shaklee #sayagunasayajual #shakleebest #tipskurus #setkurus #kuruscepat #slimmingset #shakleeslimmingset #shakleeberkesan #kurus2018 #roadtokurus #fromxxltoxs
[ TURUNKAN BERAT BADAN DENGAN CEPAT ] . . Ini merupakan set paling asas & jimat. Sesuai untuk korang yg ada masalah pelawasan. Kalau korang consume ni konfem tkde masalah dengan digestion system korang. Sure laju je wei! Smpai tk menyempat nak carik toilet katanya. Hehehe! . . Omega guard ni mmg membantu anda MEMBAKAR LEMAK & MEMBERITAHU OTAK ANDA UNTUK MENGURANGKAN SELERA MAKAN. Leptin yg terkandung dlm ni jugak sbnarnya bole TINGKATKAN METABOLISM tau! . . Kalau mcm HERBLAX ni, boleh melawaskan korang tau. So senang jek nk membuang. Tkdela banyak toksin dlm badan. Ha. Selain tu insyaAllah perut jugak boleh mengempis! Hehe . . Amacam? On tak on? Hehe. Berminat? Bole ws for details! . . LYN 0175916043 Shaklee Independent Distributor . . #sayajualshaklee  #shakleeeffect  #shakleemalaysia  #promoShaklee  #sayajualShaklee  #shaklee  #sayagunasayajual  #shakleebest  #tipskurus  #setkurus  #kuruscepat  #slimmingset  #shakleeslimmingset  #shakleeberkesan  #kurus2018  #roadtokurus  #fromxxltoxs 
SET BERPANTANG MODEN & BERKUALITI โ €โ €
El sendiri merupakan pengguna set pantang shaklee. Alhamdulillah set ni banyak membantu melengkapkan nutrisi dan baik pulih diri kita sewaktu berpantang.
โ €โ €
Tapi berpantang cara lama seperti berurut bertungku semua tu still kena buat sebenarnya tau & supplements ni bantu buat badan sihat, bekalkan nutrisi penting untuk both mommy and baby. Especially if you are breastfeeding.
โ €โ €
So untuk sape2 yg dah dekat due or tengah pregnant & tengah cari2 lagi set berpantang yg sesuai El mmg sangat sarankan pengambilan SET PANTANG SHAKLEE nih ๐Ÿ˜Š
โ €โ €
Jom kite tengok fungsinya ;
โ €โ €
ESP
๐Ÿ’Ÿ Memberikan tenaga
๐Ÿ’Ÿ Memekatkan susu
๐Ÿ’Ÿ Mempercepatkan penyembuhan luka
๐Ÿ’Ÿ Menguatkan rahim
โ €โ €
OSTEMATRIX
๐Ÿ’Ÿ Mengurangkan sakit belakang
๐Ÿ’Ÿ Membantu pembentukan tulang & gigi bayi
๐Ÿ’Ÿ Menghalang pembentukan darah beku dlm salur darah akibat banyak berbaring
๐Ÿ’Ÿ Mengurangkan rasa kebas2
๐Ÿ’Ÿ Mempercepat pengecutan rahim
โ €โ €
VITALEA + IRON
๐Ÿ’Ÿ Memberikan tenaga
๐Ÿ’Ÿ Menambah sel darah merah bg wanita yg alami nifas
โ €โ €
VITAMIN B COMPLEX + FOLIC ACID
๐Ÿ’Ÿ Anti stress vitamin
๐Ÿ’Ÿ Sumber tenaga
๐Ÿ’Ÿ Mengembalikan selera makan
๐Ÿ’Ÿ Baik utk kesuburan
โ €โ €
OMEGA ๐Ÿ’Ÿ SANGAT Baik untuk perkembangan otak & mata bayi
โ €โ €
ALFALFA ๐Ÿ’Ÿ Membuang asid2 dlm badan dgn proses detox
๐Ÿ’Ÿ PROVEN milk booster
โ €โ €
VITAMIN C
๐Ÿ’Ÿ Dapat mencegah demam & selsema utk ibu berpantang
๐Ÿ’Ÿ Meningkatkan penyerapan iron dalam badan
๐Ÿ’Ÿ Antioxidant yg sangat baik utk kulit. Time berpantang pun boleh cantik. ๐Ÿ’๐Ÿ’ โ €โ €
.
Andddd yang buat lagi best set ni ialah SET PROMOSI! So harga mmg sangatlah berbaloi2 tau. ๐Ÿ˜
โ €โ €
.
Orders & Consultation,
Elyana Yazmin
0193378706
โ €โ €
#postnatal
#setbersalinnormal
#setbersalinczer
#confinement
#setbersalinshaklee
#milkbooster
#slimmingset
#setpantang
#shakleesegamat
#shakleemuar
#shakleesegamat
#shakleesingapura
#shakleebrunei #shakleeampang #shakleesingapore #shakleejohor
โ €โ €
SET BERPANTANG MODEN & BERKUALITI โ €โ € El sendiri merupakan pengguna set pantang shaklee. Alhamdulillah set ni banyak membantu melengkapkan nutrisi dan baik pulih diri kita sewaktu berpantang. โ €โ € Tapi berpantang cara lama seperti berurut bertungku semua tu still kena buat sebenarnya tau & supplements ni bantu buat badan sihat, bekalkan nutrisi penting untuk both mommy and baby. Especially if you are breastfeeding. โ €โ € So untuk sape2 yg dah dekat due or tengah pregnant & tengah cari2 lagi set berpantang yg sesuai El mmg sangat sarankan pengambilan SET PANTANG SHAKLEE nih ๐Ÿ˜Š โ €โ € Jom kite tengok fungsinya ; โ €โ € ESP ๐Ÿ’Ÿ Memberikan tenaga ๐Ÿ’Ÿ Memekatkan susu ๐Ÿ’Ÿ Mempercepatkan penyembuhan luka ๐Ÿ’Ÿ Menguatkan rahim โ €โ € OSTEMATRIX ๐Ÿ’Ÿ Mengurangkan sakit belakang ๐Ÿ’Ÿ Membantu pembentukan tulang & gigi bayi ๐Ÿ’Ÿ Menghalang pembentukan darah beku dlm salur darah akibat banyak berbaring ๐Ÿ’Ÿ Mengurangkan rasa kebas2 ๐Ÿ’Ÿ Mempercepat pengecutan rahim โ €โ € VITALEA + IRON ๐Ÿ’Ÿ Memberikan tenaga ๐Ÿ’Ÿ Menambah sel darah merah bg wanita yg alami nifas โ €โ € VITAMIN B COMPLEX + FOLIC ACID ๐Ÿ’Ÿ Anti stress vitamin ๐Ÿ’Ÿ Sumber tenaga ๐Ÿ’Ÿ Mengembalikan selera makan ๐Ÿ’Ÿ Baik utk kesuburan โ €โ € OMEGA ๐Ÿ’Ÿ SANGAT Baik untuk perkembangan otak & mata bayi โ €โ € ALFALFA ๐Ÿ’Ÿ Membuang asid2 dlm badan dgn proses detox ๐Ÿ’Ÿ PROVEN milk booster โ €โ € VITAMIN C ๐Ÿ’Ÿ Dapat mencegah demam & selsema utk ibu berpantang ๐Ÿ’Ÿ Meningkatkan penyerapan iron dalam badan ๐Ÿ’Ÿ Antioxidant yg sangat baik utk kulit. Time berpantang pun boleh cantik. ๐Ÿ’๐Ÿ’ โ €โ € . Andddd yang buat lagi best set ni ialah SET PROMOSI! So harga mmg sangatlah berbaloi2 tau. ๐Ÿ˜ โ €โ € . Orders & Consultation, Elyana Yazmin 0193378706 โ €โ € #postnatal  #setbersalinnormal  #setbersalinczer  #confinement  #setbersalinshaklee  #milkbooster  #slimmingset  #setpantang  #shakleesegamat  #shakleemuar  #shakleesegamat  #shakleesingapura  #shakleebrunei  #shakleeampang  #shakleesingapore  #shakleejohor  โ €โ €
SET BERPANTANG MODEN & BERKUALITI โ €โ €
El sendiri merupakan pengguna set pantang shaklee. Alhamdulillah set ni banyak membantu melengkapkan nutrisi dan baik pulih diri kita sewaktu berpantang.
โ €โ €
Tapi berpantang cara lama seperti berurut bertungku semua tu still kena buat sebenarnya tau & supplements ni bantu buat badan sihat, bekalkan nutrisi penting untuk both mommy and baby. Especially if you are breastfeeding.
โ €โ €
So untuk sape2 yg dah dekat due or tengah pregnant & tengah cari2 lagi set berpantang yg sesuai El mmg sangat sarankan pengambilan SET PANTANG SHAKLEE nih ๐Ÿ˜Š
โ €โ €
Jom kite tengok fungsinya ;
โ €โ €
ESP
๐Ÿ’Ÿ Memberikan tenaga
๐Ÿ’Ÿ Memekatkan susu
๐Ÿ’Ÿ Mempercepatkan penyembuhan luka
๐Ÿ’Ÿ Menguatkan rahim
โ €โ €
OSTEMATRIX
๐Ÿ’Ÿ Mengurangkan sakit belakang
๐Ÿ’Ÿ Membantu pembentukan tulang & gigi bayi
๐Ÿ’Ÿ Menghalang pembentukan darah beku dlm salur darah akibat banyak berbaring
๐Ÿ’Ÿ Mengurangkan rasa kebas2
๐Ÿ’Ÿ Mempercepat pengecutan rahim
โ €โ €
VITALEA + IRON
๐Ÿ’Ÿ Memberikan tenaga
๐Ÿ’Ÿ Menambah sel darah merah bg wanita yg alami nifas
โ €โ €
VITAMIN B COMPLEX + FOLIC ACID
๐Ÿ’Ÿ Anti stress vitamin
๐Ÿ’Ÿ Sumber tenaga
๐Ÿ’Ÿ Mengembalikan selera makan
๐Ÿ’Ÿ Baik utk kesuburan
โ €โ €
OMEGA ๐Ÿ’Ÿ SANGAT Baik untuk perkembangan otak & mata bayi
โ €โ €
ALFALFA ๐Ÿ’Ÿ Membuang asid2 dlm badan dgn proses detox
๐Ÿ’Ÿ PROVEN milk booster
โ €โ €
VITAMIN C
๐Ÿ’Ÿ Dapat mencegah demam & selsema utk ibu berpantang
๐Ÿ’Ÿ Meningkatkan penyerapan iron dalam badan
๐Ÿ’Ÿ Antioxidant yg sangat baik utk kulit. Time berpantang pun boleh cantik. ๐Ÿ’๐Ÿ’ โ €โ €
.
Andddd yang buat lagi best set ni ialah SET PROMOSI! So harga mmg sangatlah berbaloi2 tau. ๐Ÿ˜
โ €โ €
.
Orders & Consultation,
Elyana Yazmin
0193378706
โ €โ €
#postnatal
#setbersalinnormal
#setbersalinczer
#confinement
#setbersalinshaklee
#milkbooster
#slimmingset
#setpantang
#shakleesegamat
#shakleemuar
#shakleesegamat
#shakleesingapura
#shakleebrunei #shakleeampang #shakleesingapore #shakleejohor
โ €โ €
SET BERPANTANG MODEN & BERKUALITI โ €โ € El sendiri merupakan pengguna set pantang shaklee. Alhamdulillah set ni banyak membantu melengkapkan nutrisi dan baik pulih diri kita sewaktu berpantang. โ €โ € Tapi berpantang cara lama seperti berurut bertungku semua tu still kena buat sebenarnya tau & supplements ni bantu buat badan sihat, bekalkan nutrisi penting untuk both mommy and baby. Especially if you are breastfeeding. โ €โ € So untuk sape2 yg dah dekat due or tengah pregnant & tengah cari2 lagi set berpantang yg sesuai El mmg sangat sarankan pengambilan SET PANTANG SHAKLEE nih ๐Ÿ˜Š โ €โ € Jom kite tengok fungsinya ; โ €โ € ESP ๐Ÿ’Ÿ Memberikan tenaga ๐Ÿ’Ÿ Memekatkan susu ๐Ÿ’Ÿ Mempercepatkan penyembuhan luka ๐Ÿ’Ÿ Menguatkan rahim โ €โ € OSTEMATRIX ๐Ÿ’Ÿ Mengurangkan sakit belakang ๐Ÿ’Ÿ Membantu pembentukan tulang & gigi bayi ๐Ÿ’Ÿ Menghalang pembentukan darah beku dlm salur darah akibat banyak berbaring ๐Ÿ’Ÿ Mengurangkan rasa kebas2 ๐Ÿ’Ÿ Mempercepat pengecutan rahim โ €โ € VITALEA + IRON ๐Ÿ’Ÿ Memberikan tenaga ๐Ÿ’Ÿ Menambah sel darah merah bg wanita yg alami nifas โ €โ € VITAMIN B COMPLEX + FOLIC ACID ๐Ÿ’Ÿ Anti stress vitamin ๐Ÿ’Ÿ Sumber tenaga ๐Ÿ’Ÿ Mengembalikan selera makan ๐Ÿ’Ÿ Baik utk kesuburan โ €โ € OMEGA ๐Ÿ’Ÿ SANGAT Baik untuk perkembangan otak & mata bayi โ €โ € ALFALFA ๐Ÿ’Ÿ Membuang asid2 dlm badan dgn proses detox ๐Ÿ’Ÿ PROVEN milk booster โ €โ € VITAMIN C ๐Ÿ’Ÿ Dapat mencegah demam & selsema utk ibu berpantang ๐Ÿ’Ÿ Meningkatkan penyerapan iron dalam badan ๐Ÿ’Ÿ Antioxidant yg sangat baik utk kulit. Time berpantang pun boleh cantik. ๐Ÿ’๐Ÿ’ โ €โ € . Andddd yang buat lagi best set ni ialah SET PROMOSI! So harga mmg sangatlah berbaloi2 tau. ๐Ÿ˜ โ €โ € . Orders & Consultation, Elyana Yazmin 0193378706 โ €โ € #postnatal  #setbersalinnormal  #setbersalinczer  #confinement  #setbersalinshaklee  #milkbooster  #slimmingset  #setpantang  #shakleesegamat  #shakleemuar  #shakleesegamat  #shakleesingapura  #shakleebrunei  #shakleeampang  #shakleesingapore  #shakleejohor  โ €โ €
SET BERPANTANG MODEN & BERKUALITI โ €โ €
El sendiri merupakan pengguna set pantang shaklee. Alhamdulillah set ni banyak membantu melengkapkan nutrisi dan baik pulih diri kita sewaktu berpantang.
โ €โ €
Tapi berpantang cara lama seperti berurut bertungku semua tu still kena buat sebenarnya tau & supplements ni bantu buat badan sihat, bekalkan nutrisi penting untuk both mommy and baby. Especially if you are breastfeeding.
โ €โ €
So untuk sape2 yg dah dekat due or tengah pregnant & tengah cari2 lagi set berpantang yg sesuai El mmg sangat sarankan pengambilan SET PANTANG SHAKLEE nih ๐Ÿ˜Š
โ €โ €
Jom kite tengok fungsinya ;
โ €โ €
ESP
๐Ÿ’Ÿ Memberikan tenaga
๐Ÿ’Ÿ Memekatkan susu
๐Ÿ’Ÿ Mempercepatkan penyembuhan luka
๐Ÿ’Ÿ Menguatkan rahim
โ €โ €
OSTEMATRIX
๐Ÿ’Ÿ Mengurangkan sakit belakang
๐Ÿ’Ÿ Membantu pembentukan tulang & gigi bayi
๐Ÿ’Ÿ Menghalang pembentukan darah beku dlm salur darah akibat banyak berbaring
๐Ÿ’Ÿ Mengurangkan rasa kebas2
๐Ÿ’Ÿ Mempercepat pengecutan rahim
โ €โ €
VITALEA + IRON
๐Ÿ’Ÿ Memberikan tenaga
๐Ÿ’Ÿ Menambah sel darah merah bg wanita yg alami nifas
โ €โ €
VITAMIN B COMPLEX + FOLIC ACID
๐Ÿ’Ÿ Anti stress vitamin
๐Ÿ’Ÿ Sumber tenaga
๐Ÿ’Ÿ Mengembalikan selera makan
๐Ÿ’Ÿ Baik utk kesuburan
โ €โ €
OMEGA ๐Ÿ’Ÿ SANGAT Baik untuk perkembangan otak & mata bayi
โ €โ €
ALFALFA ๐Ÿ’Ÿ Membuang asid2 dlm badan dgn proses detox
๐Ÿ’Ÿ PROVEN milk booster
โ €โ €
VITAMIN C
๐Ÿ’Ÿ Dapat mencegah demam & selsema utk ibu berpantang
๐Ÿ’Ÿ Meningkatkan penyerapan iron dalam badan
๐Ÿ’Ÿ Antioxidant yg sangat baik utk kulit. Time berpantang pun boleh cantik. ๐Ÿ’๐Ÿ’ โ €โ €
.
Andddd yang buat lagi best set ni ialah SET PROMOSI! So harga mmg sangatlah berbaloi2 tau. ๐Ÿ˜
โ €โ €
.
Orders & Consultation,
Elyana Yazmin
0193378706
โ €โ €
#postnatal
#setbersalinnormal
#setbersalinczer
#confinement
#setbersalinshaklee
#milkbooster
#slimmingset
#setpantang
#shakleesegamat
#shakleemuar
#shakleesegamat
#shakleesingapura
#shakleebrunei #shakleeampang #shakleesingapore #shakleejohor
โ €โ €
SET BERPANTANG MODEN & BERKUALITI โ €โ € El sendiri merupakan pengguna set pantang shaklee. Alhamdulillah set ni banyak membantu melengkapkan nutrisi dan baik pulih diri kita sewaktu berpantang. โ €โ € Tapi berpantang cara lama seperti berurut bertungku semua tu still kena buat sebenarnya tau & supplements ni bantu buat badan sihat, bekalkan nutrisi penting untuk both mommy and baby. Especially if you are breastfeeding. โ €โ € So untuk sape2 yg dah dekat due or tengah pregnant & tengah cari2 lagi set berpantang yg sesuai El mmg sangat sarankan pengambilan SET PANTANG SHAKLEE nih ๐Ÿ˜Š โ €โ € Jom kite tengok fungsinya ; โ €โ € ESP ๐Ÿ’Ÿ Memberikan tenaga ๐Ÿ’Ÿ Memekatkan susu ๐Ÿ’Ÿ Mempercepatkan penyembuhan luka ๐Ÿ’Ÿ Menguatkan rahim โ €โ € OSTEMATRIX ๐Ÿ’Ÿ Mengurangkan sakit belakang ๐Ÿ’Ÿ Membantu pembentukan tulang & gigi bayi ๐Ÿ’Ÿ Menghalang pembentukan darah beku dlm salur darah akibat banyak berbaring ๐Ÿ’Ÿ Mengurangkan rasa kebas2 ๐Ÿ’Ÿ Mempercepat pengecutan rahim โ €โ € VITALEA + IRON ๐Ÿ’Ÿ Memberikan tenaga ๐Ÿ’Ÿ Menambah sel darah merah bg wanita yg alami nifas โ €โ € VITAMIN B COMPLEX + FOLIC ACID ๐Ÿ’Ÿ Anti stress vitamin ๐Ÿ’Ÿ Sumber tenaga ๐Ÿ’Ÿ Mengembalikan selera makan ๐Ÿ’Ÿ Baik utk kesuburan โ €โ € OMEGA ๐Ÿ’Ÿ SANGAT Baik untuk perkembangan otak & mata bayi โ €โ € ALFALFA ๐Ÿ’Ÿ Membuang asid2 dlm badan dgn proses detox ๐Ÿ’Ÿ PROVEN milk booster โ €โ € VITAMIN C ๐Ÿ’Ÿ Dapat mencegah demam & selsema utk ibu berpantang ๐Ÿ’Ÿ Meningkatkan penyerapan iron dalam badan ๐Ÿ’Ÿ Antioxidant yg sangat baik utk kulit. Time berpantang pun boleh cantik. ๐Ÿ’๐Ÿ’ โ €โ € . Andddd yang buat lagi best set ni ialah SET PROMOSI! So harga mmg sangatlah berbaloi2 tau. ๐Ÿ˜ โ €โ € . Orders & Consultation, Elyana Yazmin 0193378706 โ €โ € #postnatal  #setbersalinnormal  #setbersalinczer  #confinement  #setbersalinshaklee  #milkbooster  #slimmingset  #setpantang  #shakleesegamat  #shakleemuar  #shakleesegamat  #shakleesingapura  #shakleebrunei  #shakleeampang  #shakleesingapore  #shakleejohor  โ €โ €
[ KURUS DENGAN SIHAT BERSAMA SHAKLEE]
โ €โ €
.
Konsep slimming oleh shaklee adalah berdasarkan KONSEP 3B yang HIGHLY RECOMMENDED untuk menurunkan berat badan anda sekaligus inchloss;
โ €โ €
.
๐Ÿ”ฅBAKAR โžก Omega guard atau Lecithin yang berfungsi untuk pecahkan lemak / membakar LEMAK yang tidak diperlukan oleh badan.
โ €โ €
๐Ÿ’ฉBUANG โžก Herblax atau Alfalfa untuk membantu menyingkirkan lemak yg dibakar dan toksin daripada badan. Ia ibarat proses detoks. Setelah detox barulah proses penyerapan nutrisi dpt berjalan dengan lancar. Maka anda kekal sihat.
.
๐Ÿ’ชBINAโžก ESP atau CINCH untuk meningkat metabolisma badan kita sekaligus membekalkan tenaga dan memberikan rasa kenyang lama. Ianya juga memelihara otot, so that once you kurus takdelaa menggelebeh.
โ €โ €
.
Jika budget yang anda risaukan, dont worry ada set bajet juga tauu PLUS sekarang PROMO ESP yang SUPER HEBAT , set bajet tu terus jadi terlajak larisss sebab sangat sangat JIMAT tauu!๐Ÿ˜˜
.
Berminat? .
Whatsapp El untuk konsultasi produk dan order ๐Ÿ˜Š
โ €โ €
.
Your Health & Beauty Consultant,
Elyana Yazmin | 0193378706
โ €โ €
#sayajualshaklee #kurusdenganshaklee #shakleeiium #shakleesegamat #shakleekuantan #shakleeump #shakleeuitm #shakleeutm #setkurus  #setcantikshaklee #setjerawatshaklee #setperiodlancarshaklee #setpantangshaklee #promoesp #janaincomedenganshaklee #espshaklee #detoks #setpantang #confinement #slimmingset #slimming
[ KURUS DENGAN SIHAT BERSAMA SHAKLEE] โ €โ € . Konsep slimming oleh shaklee adalah berdasarkan KONSEP 3B yang HIGHLY RECOMMENDED untuk menurunkan berat badan anda sekaligus inchloss; โ €โ € . ๐Ÿ”ฅBAKAR โžก Omega guard atau Lecithin yang berfungsi untuk pecahkan lemak / membakar LEMAK yang tidak diperlukan oleh badan. โ €โ € ๐Ÿ’ฉBUANG โžก Herblax atau Alfalfa untuk membantu menyingkirkan lemak yg dibakar dan toksin daripada badan. Ia ibarat proses detoks. Setelah detox barulah proses penyerapan nutrisi dpt berjalan dengan lancar. Maka anda kekal sihat. . ๐Ÿ’ชBINAโžก ESP atau CINCH untuk meningkat metabolisma badan kita sekaligus membekalkan tenaga dan memberikan rasa kenyang lama. Ianya juga memelihara otot, so that once you kurus takdelaa menggelebeh. โ €โ € . Jika budget yang anda risaukan, dont worry ada set bajet juga tauu PLUS sekarang PROMO ESP yang SUPER HEBAT , set bajet tu terus jadi terlajak larisss sebab sangat sangat JIMAT tauu!๐Ÿ˜˜ . Berminat? . Whatsapp El untuk konsultasi produk dan order ๐Ÿ˜Š โ €โ € . Your Health & Beauty Consultant, Elyana Yazmin | 0193378706 โ €โ € #sayajualshaklee  #kurusdenganshaklee  #shakleeiium  #shakleesegamat  #shakleekuantan  #shakleeump  #shakleeuitm  #shakleeutm  #setkurus  #setcantikshaklee  #setjerawatshaklee  #setperiodlancarshaklee  #setpantangshaklee  #promoesp  #janaincomedenganshaklee  #espshaklee  #detoks  #setpantang  #confinement  #slimmingset  #slimming 
[ KURUS DENGAN SIHAT BERSAMA SHAKLEE]
โ €โ €
.
Konsep slimming oleh shaklee adalah berdasarkan KONSEP 3B yang HIGHLY RECOMMENDED untuk menurunkan berat badan anda sekaligus inchloss;
โ €โ €
.
๐Ÿ”ฅBAKAR โžก Omega guard atau Lecithin yang berfungsi untuk pecahkan lemak / membakar LEMAK yang tidak diperlukan oleh badan.
โ €โ €
๐Ÿ’ฉBUANG โžก Herblax atau Alfalfa untuk membantu menyingkirkan lemak yg dibakar dan toksin daripada badan. Ia ibarat proses detoks. Setelah detox barulah proses penyerapan nutrisi dpt berjalan dengan lancar. Maka anda kekal sihat.
.
๐Ÿ’ชBINAโžก ESP atau CINCH untuk meningkat metabolisma badan kita sekaligus membekalkan tenaga dan memberikan rasa kenyang lama. Ianya juga memelihara otot, so that once you kurus takdelaa menggelebeh.
โ €โ €
.
Jika budget yang anda risaukan, dont worry ada set bajet juga tauu PLUS sekarang PROMO ESP yang SUPER HEBAT , set bajet tu terus jadi terlajak larisss sebab sangat sangat JIMAT tauu!๐Ÿ˜˜
.
Berminat? .
Whatsapp El untuk konsultasi produk dan order ๐Ÿ˜Š
โ €โ €
.
Your Health & Beauty Consultant,
Elyana Yazmin | 0193378706
โ €โ €
#sayajualshaklee #kurusdenganshaklee #shakleeiium #shakleesegamat #shakleekuantan #shakleeump #shakleeuitm #shakleeutm #setkurus  #setcantikshaklee #setjerawatshaklee #setperiodlancarshaklee #setpantangshaklee #promoesp #janaincomedenganshaklee #espshaklee #detoks #setpantang #confinement #slimmingset #slimming
[ KURUS DENGAN SIHAT BERSAMA SHAKLEE] โ €โ € . Konsep slimming oleh shaklee adalah berdasarkan KONSEP 3B yang HIGHLY RECOMMENDED untuk menurunkan berat badan anda sekaligus inchloss; โ €โ € . ๐Ÿ”ฅBAKAR โžก Omega guard atau Lecithin yang berfungsi untuk pecahkan lemak / membakar LEMAK yang tidak diperlukan oleh badan. โ €โ € ๐Ÿ’ฉBUANG โžก Herblax atau Alfalfa untuk membantu menyingkirkan lemak yg dibakar dan toksin daripada badan. Ia ibarat proses detoks. Setelah detox barulah proses penyerapan nutrisi dpt berjalan dengan lancar. Maka anda kekal sihat. . ๐Ÿ’ชBINAโžก ESP atau CINCH untuk meningkat metabolisma badan kita sekaligus membekalkan tenaga dan memberikan rasa kenyang lama. Ianya juga memelihara otot, so that once you kurus takdelaa menggelebeh. โ €โ € . Jika budget yang anda risaukan, dont worry ada set bajet juga tauu PLUS sekarang PROMO ESP yang SUPER HEBAT , set bajet tu terus jadi terlajak larisss sebab sangat sangat JIMAT tauu!๐Ÿ˜˜ . Berminat? . Whatsapp El untuk konsultasi produk dan order ๐Ÿ˜Š โ €โ € . Your Health & Beauty Consultant, Elyana Yazmin | 0193378706 โ €โ € #sayajualshaklee  #kurusdenganshaklee  #shakleeiium  #shakleesegamat  #shakleekuantan  #shakleeump  #shakleeuitm  #shakleeutm  #setkurus  #setcantikshaklee  #setjerawatshaklee  #setperiodlancarshaklee  #setpantangshaklee  #promoesp  #janaincomedenganshaklee  #espshaklee  #detoks  #setpantang  #confinement  #slimmingset  #slimming 
[ KURUS DENGAN SIHAT BERSAMA SHAKLEE]
โ €โ €
.
Konsep slimming oleh shaklee adalah berdasarkan KONSEP 3B yang HIGHLY RECOMMENDED untuk menurunkan berat badan anda sekaligus inchloss;
โ €โ €
.
๐Ÿ”ฅBAKAR โžก Omega guard atau Lecithin yang berfungsi untuk pecahkan lemak / membakar LEMAK yang tidak diperlukan oleh badan.
โ €โ €
๐Ÿ’ฉBUANG โžก Herblax atau Alfalfa untuk membantu menyingkirkan lemak yg dibakar dan toksin daripada badan. Ia ibarat proses detoks. Setelah detox barulah proses penyerapan nutrisi dpt berjalan dengan lancar. Maka anda kekal sihat.
.
๐Ÿ’ชBINAโžก ESP atau CINCH untuk meningkat metabolisma badan kita sekaligus membekalkan tenaga dan memberikan rasa kenyang lama. Ianya juga memelihara otot, so that once you kurus takdelaa menggelebeh.
โ €โ €
.
Jika budget yang anda risaukan, dont worry ada set bajet juga tauu PLUS sekarang PROMO ESP yang SUPER HEBAT , set bajet tu terus jadi terlajak larisss sebab sangat sangat JIMAT tauu!๐Ÿ˜˜
.
Berminat? .
Whatsapp El untuk konsultasi produk dan order ๐Ÿ˜Š
โ €โ €
.
Your Health & Beauty Consultant,
Elyana Yazmin | 0193378706
โ €โ €
#sayajualshaklee #kurusdenganshaklee #shakleeiium #shakleesegamat #shakleekuantan #shakleeump #shakleeuitm #shakleeutm #setkurus  #setcantikshaklee #setjerawatshaklee #setperiodlancarshaklee #setpantangshaklee #promoesp #janaincomedenganshaklee #espshaklee #detoks #setpantang #confinement #slimmingset #slimming
[ KURUS DENGAN SIHAT BERSAMA SHAKLEE] โ €โ € . Konsep slimming oleh shaklee adalah berdasarkan KONSEP 3B yang HIGHLY RECOMMENDED untuk menurunkan berat badan anda sekaligus inchloss; โ €โ € . ๐Ÿ”ฅBAKAR โžก Omega guard atau Lecithin yang berfungsi untuk pecahkan lemak / membakar LEMAK yang tidak diperlukan oleh badan. โ €โ € ๐Ÿ’ฉBUANG โžก Herblax atau Alfalfa untuk membantu menyingkirkan lemak yg dibakar dan toksin daripada badan. Ia ibarat proses detoks. Setelah detox barulah proses penyerapan nutrisi dpt berjalan dengan lancar. Maka anda kekal sihat. . ๐Ÿ’ชBINAโžก ESP atau CINCH untuk meningkat metabolisma badan kita sekaligus membekalkan tenaga dan memberikan rasa kenyang lama. Ianya juga memelihara otot, so that once you kurus takdelaa menggelebeh. โ €โ € . Jika budget yang anda risaukan, dont worry ada set bajet juga tauu PLUS sekarang PROMO ESP yang SUPER HEBAT , set bajet tu terus jadi terlajak larisss sebab sangat sangat JIMAT tauu!๐Ÿ˜˜ . Berminat? . Whatsapp El untuk konsultasi produk dan order ๐Ÿ˜Š โ €โ € . Your Health & Beauty Consultant, Elyana Yazmin | 0193378706 โ €โ € #sayajualshaklee  #kurusdenganshaklee  #shakleeiium  #shakleesegamat  #shakleekuantan  #shakleeump  #shakleeuitm  #shakleeutm  #setkurus  #setcantikshaklee  #setjerawatshaklee  #setperiodlancarshaklee  #setpantangshaklee  #promoesp  #janaincomedenganshaklee  #espshaklee  #detoks  #setpantang  #confinement  #slimmingset  #slimming 
DERITA BERTAHUN SEBAB MASALAH BERAT BADAN???
.
.
Nak kurus tapi kekal sihat bertenaga tanpa mengelebeh isi di sini sana
.
.
Bila pakai baju kelihatan terletak cantik di badan tanpa rasa takut dan sangsi dengan masalah lemak berlebihan
.
.
Pada masa sama tiada lagi pandangan sinis serta kurang keyakinan diri untuk berhadapan dengan orang ramai
.
.
SET KURUS SHAKLEE kini dapat membantu dalam proses menurunkan berat badan dan kekal langsing
.
.
โœ” LECITHIN
- Sebagai pengemulsifi lemak
- Memecahkan molekul lemak besar kepada kecik supaya senang dikeluarkan dari badan
- Meningkatkan metabolisme badan
- Membantu mengawal paras kolestrol
.
.
โœ” HERB LAX
- Melegakan sembelit
- Menyahtoksin dalam badan
- Tingkatkan kesihatan penghadaman dan usus
- Bantu kempiskan perut - Merawat menghilangkan jerawat dari dalam
.
.
Haaa, best ke tak best?
.
.
Nak cuba dan alami sendiri keberkesanannya boleh contact fatin untuk dapatkannya dan jangan risau saya akan bantu guide anda
.
.
Kurus dapat, cantik dapat, sihat dapat
.
.
Whatsapp 0178228939 NOW!
Whatsapp 0178228939 NOW!
Whatsapp 0178228939 NOW!
.
.
#slimmingset #shaklee #setkurusshaklee #shakleemurah #shakleejohor #shakleesingapore #shakleeskudai #shakleestulang #shakleesenai #shakleetebrau #shakleekulai #shakleepasirgudang #shakleemutiararini #abangnaktegur #JK1M #befit #jomkurus #kurusdalam2minggu #kurusselamat #cantik #jomkahwin #kadkahwin #putihsatubadan #glutathione #hantarankahwin
DERITA BERTAHUN SEBAB MASALAH BERAT BADAN??? . . Nak kurus tapi kekal sihat bertenaga tanpa mengelebeh isi di sini sana . . Bila pakai baju kelihatan terletak cantik di badan tanpa rasa takut dan sangsi dengan masalah lemak berlebihan . . Pada masa sama tiada lagi pandangan sinis serta kurang keyakinan diri untuk berhadapan dengan orang ramai . . SET KURUS SHAKLEE kini dapat membantu dalam proses menurunkan berat badan dan kekal langsing . . โœ” LECITHIN - Sebagai pengemulsifi lemak - Memecahkan molekul lemak besar kepada kecik supaya senang dikeluarkan dari badan - Meningkatkan metabolisme badan - Membantu mengawal paras kolestrol . . โœ” HERB LAX - Melegakan sembelit - Menyahtoksin dalam badan - Tingkatkan kesihatan penghadaman dan usus - Bantu kempiskan perut - Merawat menghilangkan jerawat dari dalam . . Haaa, best ke tak best? . . Nak cuba dan alami sendiri keberkesanannya boleh contact fatin untuk dapatkannya dan jangan risau saya akan bantu guide anda . . Kurus dapat, cantik dapat, sihat dapat . . Whatsapp 0178228939 NOW! Whatsapp 0178228939 NOW! Whatsapp 0178228939 NOW! . . #slimmingset  #shaklee  #setkurusshaklee  #shakleemurah  #shakleejohor  #shakleesingapore  #shakleeskudai  #shakleestulang  #shakleesenai  #shakleetebrau  #shakleekulai  #shakleepasirgudang  #shakleemutiararini  #abangnaktegur  #JK1M  #befit  #jomkurus  #kurusdalam2minggu  #kurusselamat  #cantik  #jomkahwin  #kadkahwin  #putihsatubadan  #glutathione  #hantarankahwin 
DERITA BERTAHUN SEBAB MASALAH BERAT BADAN???
.
.
Nak kurus tapi kekal sihat bertenaga tanpa mengelebeh isi di sini sana
.
.
Bila pakai baju kelihatan terletak cantik di badan tanpa rasa takut dan sangsi dengan masalah lemak berlebihan
.
.
Pada masa sama tiada lagi pandangan sinis serta kurang keyakinan diri untuk berhadapan dengan orang ramai
.
.
SET KURUS SHAKLEE kini dapat membantu dalam proses menurunkan berat badan dan kekal langsing
.
.
โœ” LECITHIN
- Sebagai pengemulsifi lemak
- Memecahkan molekul lemak besar kepada kecik supaya senang dikeluarkan dari badan
- Meningkatkan metabolisme badan
- Membantu mengawal paras kolestrol
.
.
โœ” HERB LAX
- Melegakan sembelit
- Menyahtoksin dalam badan
- Tingkatkan kesihatan penghadaman dan usus
- Bantu kempiskan perut - Merawat menghilangkan jerawat dari dalam
.
.
Haaa, best ke tak best?
.
.
Nak cuba dan alami sendiri keberkesanannya boleh contact fatin untuk dapatkannya dan jangan risau saya akan bantu guide anda
.
.
Kurus dapat, cantik dapat, sihat dapat
.
.
Whatsapp 0178228939 NOW!
Whatsapp 0178228939 NOW!
Whatsapp 0178228939 NOW!
.
.
#slimmingset #shaklee #setkurusshaklee #shakleemurah #shakleejohor #shakleesingapore #shakleeskudai #shakleestulang #shakleesenai #shakleetebrau #shakleekulai #shakleepasirgudang #shakleemutiararini #abangnaktegur #JK1M #befit #jomkurus #kurusdalam2minggu #kurusselamat #cantik #jomkahwin #kadkahwin #putihsatubadan #glutathione #hantarankahwin
DERITA BERTAHUN SEBAB MASALAH BERAT BADAN??? . . Nak kurus tapi kekal sihat bertenaga tanpa mengelebeh isi di sini sana . . Bila pakai baju kelihatan terletak cantik di badan tanpa rasa takut dan sangsi dengan masalah lemak berlebihan . . Pada masa sama tiada lagi pandangan sinis serta kurang keyakinan diri untuk berhadapan dengan orang ramai . . SET KURUS SHAKLEE kini dapat membantu dalam proses menurunkan berat badan dan kekal langsing . . โœ” LECITHIN - Sebagai pengemulsifi lemak - Memecahkan molekul lemak besar kepada kecik supaya senang dikeluarkan dari badan - Meningkatkan metabolisme badan - Membantu mengawal paras kolestrol . . โœ” HERB LAX - Melegakan sembelit - Menyahtoksin dalam badan - Tingkatkan kesihatan penghadaman dan usus - Bantu kempiskan perut - Merawat menghilangkan jerawat dari dalam . . Haaa, best ke tak best? . . Nak cuba dan alami sendiri keberkesanannya boleh contact fatin untuk dapatkannya dan jangan risau saya akan bantu guide anda . . Kurus dapat, cantik dapat, sihat dapat . . Whatsapp 0178228939 NOW! Whatsapp 0178228939 NOW! Whatsapp 0178228939 NOW! . . #slimmingset  #shaklee  #setkurusshaklee  #shakleemurah  #shakleejohor  #shakleesingapore  #shakleeskudai  #shakleestulang  #shakleesenai  #shakleetebrau  #shakleekulai  #shakleepasirgudang  #shakleemutiararini  #abangnaktegur  #JK1M  #befit  #jomkurus  #kurusdalam2minggu  #kurusselamat  #cantik  #jomkahwin  #kadkahwin  #putihsatubadan  #glutathione  #hantarankahwin 
OMEGA GUARD: MEMBEKALKAN OMEGA 3, EPA & DHA
.
.
Omega Guard ni sesuai diambil oleh:
โ€ขAnda yang nak turunkan berat badan
โ€ขKanak-kanak
โ€ขIbu hamil
โ€ขIbu dalam pantang
โ€ขWarga tua
.
.
Kebaikan Omega Guard:
โžก๏ธMembekalkan spektrum luas asid lemak Omega 3 gred farmaseutikal yang asli dan tulen
โžก๏ธAsid lemak Omega 3 Omega Guard terdiri daripada 7 komponen utama, termasuk EPA untuk kesihatan keseluruhan dan DHA untuk fungsi dan perkembangan minda yang normal
โžก๏ธSatu sajian Omega Guard membekalkan 990mg asid lemak Omega 3
โžก๏ธOmega Guard dihasilkan melalui proses proprietari penyulingan molekul berganda yang bertujuan untuk meningkatkan kepekatan asid lemak Omega 3 dan pada yang sama menyingkirkan bahan-bahan berbahaya seperti merkuri dan plumbum yang sering mencemari pelbagai spesis ikan
.
.
*Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, menyembuhkan, mengubati atau mengelakkan sebarang penyakit. .
.
Whatsapp Uma Shaklee untuk sebarang pertanyaan atau order. TQ๐Ÿ˜Š
.
.
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR,
Uma Shaklee
011-10823296
.
.
#budgetslummingset #tipskurus #diet #dietsihat #slimmingset #sayajual #sayajualshaklee #shakleemalysia #omega3 #omegaguard #kurus #Dha #Epa #makananminda#shakleeuma#shakleemarang#shakleeterengganu#shakleeselangor#shakleedamansara#
OMEGA GUARD: MEMBEKALKAN OMEGA 3, EPA & DHA . . Omega Guard ni sesuai diambil oleh: โ€ขAnda yang nak turunkan berat badan โ€ขKanak-kanak โ€ขIbu hamil โ€ขIbu dalam pantang โ€ขWarga tua . . Kebaikan Omega Guard: โžก๏ธMembekalkan spektrum luas asid lemak Omega 3 gred farmaseutikal yang asli dan tulen โžก๏ธAsid lemak Omega 3 Omega Guard terdiri daripada 7 komponen utama, termasuk EPA untuk kesihatan keseluruhan dan DHA untuk fungsi dan perkembangan minda yang normal โžก๏ธSatu sajian Omega Guard membekalkan 990mg asid lemak Omega 3 โžก๏ธOmega Guard dihasilkan melalui proses proprietari penyulingan molekul berganda yang bertujuan untuk meningkatkan kepekatan asid lemak Omega 3 dan pada yang sama menyingkirkan bahan-bahan berbahaya seperti merkuri dan plumbum yang sering mencemari pelbagai spesis ikan . . *Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, menyembuhkan, mengubati atau mengelakkan sebarang penyakit. . . Whatsapp Uma Shaklee untuk sebarang pertanyaan atau order. TQ๐Ÿ˜Š . . YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR, Uma Shaklee 011-10823296 . . #budgetslummingset  #tipskurus  #diet  #dietsihat  #slimmingset  #sayajual  #sayajualshaklee  #shakleemalysia  #omega3  #omegaguard  #kurus  #Dha  #Epa  #makananminda #shakleeuma #shakleemarang #shakleeterengganu #shakleeselangor #shakleedamansara #
VITAMIN VIRAL ๐Ÿ’–

Vitamin C dan ESP antara set kecantikan yang sangat VIRAL sekarang๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Vit C Dan Esp ni bukan untuk makan saja tau.
Siha selalu buat masker jugak guna Vit C dan ESP ni.
Seminggu sekali pun dah okay.

Best effect dia !
Muka rasa fresh, tegang, lembap elok.๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Dulu kulit muka kering sangat.
Sekarang dah tak pun.๐Ÿ˜Œ Nak continue makan dan buat masker lah.
Mana tau nanti muka peloles glowing pinkish2 macam orang lain jugak kannn.๐Ÿ˜๐Ÿ˜‰ Yang belum try buat masker, better korang try tau.

Yang belum cuba Esp better korang cuba!

Whatsapp siha untuk order okay.๐Ÿ˜Š http://www.wasap.my/60185785412
http://www.wasap.my/60185785412
http://www.wasap.my/60185785412

#setcantikshaklee
#Teamviralcool
#vitaminc
#shaklee
#shakleedungun
#sayajualshaklee
#flawless
#antijeragat
#antisunburn
#sunburn
#putih
#kurus
#fattzura
#neelofa
#slimmingset 
#nakkurus
VITAMIN VIRAL ๐Ÿ’– Vitamin C dan ESP antara set kecantikan yang sangat VIRAL sekarang๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Vit C Dan Esp ni bukan untuk makan saja tau. Siha selalu buat masker jugak guna Vit C dan ESP ni. Seminggu sekali pun dah okay. Best effect dia ! Muka rasa fresh, tegang, lembap elok.๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Dulu kulit muka kering sangat. Sekarang dah tak pun.๐Ÿ˜Œ Nak continue makan dan buat masker lah. Mana tau nanti muka peloles glowing pinkish2 macam orang lain jugak kannn.๐Ÿ˜๐Ÿ˜‰ Yang belum try buat masker, better korang try tau. Yang belum cuba Esp better korang cuba! Whatsapp siha untuk order okay.๐Ÿ˜Š http://www.wasap.my/60185785412 http://www.wasap.my/60185785412 http://www.wasap.my/60185785412 #setcantikshaklee  #Teamviralcool  #vitaminc  #shaklee  #shakleedungun  #sayajualshaklee  #flawless  #antijeragat  #antisunburn  #sunburn  #putih  #kurus  #fattzura  #neelofa  #slimmingset  #nakkurus 
VITAMIN VIRAL ๐Ÿ’–

Vitamin C dan ESP antara set kecantikan yang sangat VIRAL sekarang๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Vit C Dan Esp ni bukan untuk makan saja tau.
Siha selalu buat masker jugak guna Vit C dan ESP ni.
Seminggu sekali pun dah okay.

Best effect dia !
Muka rasa fresh, tegang, lembap elok.๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Dulu kulit muka kering sangat.
Sekarang dah tak pun.๐Ÿ˜Œ Nak continue makan dan buat masker lah.
Mana tau nanti muka peloles glowing pinkish2 macam orang lain jugak kannn.๐Ÿ˜๐Ÿ˜‰ Yang belum try buat masker, better korang try tau.

Yang belum cuba Esp better korang cuba!

Whatsapp siha untuk order okay.๐Ÿ˜Š http://www.wasap.my/60185785412
http://www.wasap.my/60185785412
http://www.wasap.my/60185785412

#setcantikshaklee
#Teamviralcool
#vitaminc
#shaklee
#shakleedungun
#sayajualshaklee
#flawless
#antijeragat
#antisunburn
#sunburn
#putih
#kurus
#fattzura
#neelofa
#slimmingset 
#nakkurus
VITAMIN VIRAL ๐Ÿ’– Vitamin C dan ESP antara set kecantikan yang sangat VIRAL sekarang๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Vit C Dan Esp ni bukan untuk makan saja tau. Siha selalu buat masker jugak guna Vit C dan ESP ni. Seminggu sekali pun dah okay. Best effect dia ! Muka rasa fresh, tegang, lembap elok.๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Dulu kulit muka kering sangat. Sekarang dah tak pun.๐Ÿ˜Œ Nak continue makan dan buat masker lah. Mana tau nanti muka peloles glowing pinkish2 macam orang lain jugak kannn.๐Ÿ˜๐Ÿ˜‰ Yang belum try buat masker, better korang try tau. Yang belum cuba Esp better korang cuba! Whatsapp siha untuk order okay.๐Ÿ˜Š http://www.wasap.my/60185785412 http://www.wasap.my/60185785412 http://www.wasap.my/60185785412 #setcantikshaklee  #Teamviralcool  #vitaminc  #shaklee  #shakleedungun  #sayajualshaklee  #flawless  #antijeragat  #antisunburn  #sunburn  #putih  #kurus  #fattzura  #neelofa  #slimmingset  #nakkurus 
VITAMIN VIRAL ๐Ÿ’–

Vitamin C dan ESP antara set kecantikan yang sangat VIRAL sekarang๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Vit C Dan Esp ni bukan untuk makan saja tau.
Siha selalu buat masker jugak guna Vit C dan ESP ni.
Seminggu sekali pun dah okay.

Best effect dia !
Muka rasa fresh, tegang, lembap elok.๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Dulu kulit muka kering sangat.
Sekarang dah tak pun.๐Ÿ˜Œ Nak continue makan dan buat masker lah.
Mana tau nanti muka peloles glowing pinkish2 macam orang lain jugak kannn.๐Ÿ˜๐Ÿ˜‰ Yang belum try buat masker, better korang try tau.

Yang belum cuba Esp better korang cuba!

Whatsapp siha untuk order okay.๐Ÿ˜Š http://www.wasap.my/60185785412
http://www.wasap.my/60185785412
http://www.wasap.my/60185785412

#setcantikshaklee
#Teamviralcool
#vitaminc
#shaklee
#shakleedungun
#sayajualshaklee
#flawless
#antijeragat
#antisunburn
#sunburn
#putih
#kurus
#fattzura
#neelofa
#slimmingset 
#nakkurus
VITAMIN VIRAL ๐Ÿ’– Vitamin C dan ESP antara set kecantikan yang sangat VIRAL sekarang๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Vit C Dan Esp ni bukan untuk makan saja tau. Siha selalu buat masker jugak guna Vit C dan ESP ni. Seminggu sekali pun dah okay. Best effect dia ! Muka rasa fresh, tegang, lembap elok.๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Dulu kulit muka kering sangat. Sekarang dah tak pun.๐Ÿ˜Œ Nak continue makan dan buat masker lah. Mana tau nanti muka peloles glowing pinkish2 macam orang lain jugak kannn.๐Ÿ˜๐Ÿ˜‰ Yang belum try buat masker, better korang try tau. Yang belum cuba Esp better korang cuba! Whatsapp siha untuk order okay.๐Ÿ˜Š http://www.wasap.my/60185785412 http://www.wasap.my/60185785412 http://www.wasap.my/60185785412 #setcantikshaklee  #Teamviralcool  #vitaminc  #shaklee  #shakleedungun  #sayajualshaklee  #flawless  #antijeragat  #antisunburn  #sunburn  #putih  #kurus  #fattzura  #neelofa  #slimmingset  #nakkurus 
-READY STOCK
Easyfull mmg berkesan mengurangkan selera makan, kudapan manis dan ringan. Sangat bagus juga diamalkan semasa hamil utk elak berat badan naik lebih sari sepatutnya. Easyfull RM59.35 . โคwhatsapp su 0172180235 utk orderโค
.

#sendayutinggi #easyfull #dtox#detoxdrink
#slimmingset #tipskurus#menudiet #pilkurus #perutkempis #perutbuncit#pilkurusselamat #tipskempiskanperut #cerealdrink#dtoxsendayutinggi#detoxsendayutinggi #minumanbijirin#oat#detox#losyenkurus#losyenbakarlemak#losyenmustajab#produkkurus#minumankurus#minyakbakarlemak#bakarkalori#jamuratumalaya#testimoniberjayakurus#testimonikurus#testimoniprodukurus#juskurus
-READY STOCK Easyfull mmg berkesan mengurangkan selera makan, kudapan manis dan ringan. Sangat bagus juga diamalkan semasa hamil utk elak berat badan naik lebih sari sepatutnya. Easyfull RM59.35 . โคwhatsapp su 0172180235 utk orderโค . #sendayutinggi  #easyfull  #dtox #detoxdrink  #slimmingset  #tipskurus #menudiet  #pilkurus  #perutkempis  #perutbuncit #pilkurusselamat  #tipskempiskanperut  #cerealdrink #dtoxsendayutinggi #detoxsendayutinggi  #minumanbijirin #oat #detox #losyenkurus #losyenbakarlemak #losyenmustajab #produkkurus #minumankurus #minyakbakarlemak #bakarkalori #jamuratumalaya #testimoniberjayakurus #testimonikurus #testimoniprodukurus #juskurus 
Beza kan. 
Inilah kelebihan korset PB, satu-satunya korset ber FIR. Iany direka 70% untuk kesihatan luar & dalam & 30% untuk kecantikan. .
.
Korset yang boleh dipakai oleh orang yang bersalin cesar juga. Fabrik akwatek akwadyne tak buat rasa rimas, panas atau melekit. .
.
Cepat dapatkan korset no 1 Malaysia & yang telah berada 20 tahun di pasaran. Satu-satunya korset yang diiktiraf persatuan Tulang Belakang Amerika, Canada & Quebec & dianugerahkan Superbrand Product oleh Majlis Superbrand Malaysia. PB mempunyai servis waranti seumur hidup. .
.
Hubungi admin untuk saiz & harga PB 
Olyn | +60163542963

#bengkung #bengkungibu #bengkungmama #bengkungczer #bengkungmoden #korset #korsetkurus  #sakitbelakang #sakitpinggang #slipdisc  #bersalin #bersalinczer #backsupport #backpain #slimmingset #pakejbersalin #setbersalin #onlineshopbandung # #indonesia #medan #jakarta #wanita #wanitahariini #muslimah #perutbuncit #2kerja #wanitabekerja #ibu
Beza kan. Inilah kelebihan korset PB, satu-satunya korset ber FIR. Iany direka 70% untuk kesihatan luar & dalam & 30% untuk kecantikan. . . Korset yang boleh dipakai oleh orang yang bersalin cesar juga. Fabrik akwatek akwadyne tak buat rasa rimas, panas atau melekit. . . Cepat dapatkan korset no 1 Malaysia & yang telah berada 20 tahun di pasaran. Satu-satunya korset yang diiktiraf persatuan Tulang Belakang Amerika, Canada & Quebec & dianugerahkan Superbrand Product oleh Majlis Superbrand Malaysia. PB mempunyai servis waranti seumur hidup. . . Hubungi admin untuk saiz & harga PB Olyn | +60163542963 #bengkung  #bengkungibu  #bengkungmama  #bengkungczer  #bengkungmoden  #korset  #korsetkurus  #sakitbelakang  #sakitpinggang  #slipdisc  #bersalin  #bersalinczer  #backsupport  #backpain  #slimmingset  #pakejbersalin  #setbersalin  #onlineshopbandung  # #indonesia  #medan  #jakarta  #wanita  #wanitahariini  #muslimah  #perutbuncit  #2kerja  #wanitabekerja  #ibu 
Jgn lupa minum dtox ye sblm tidur..
๐Ÿ’œAntara fungsi DTox :

1) Membantu kekalkan kandungan bakteria sihat  dan mencuci usus

2) Mengandungi fiber tinggi mampu membantu menurukan kolesterol

3) Alfalfa membantu sistem penghadaman dan pundi kencing

4) Efektif menurunkan berat badan dan membuang toksin dalam badan, meningkatkan sistem pertahanan badan

5) Licorice Root berkesan menurunkan lemak dalam badan

6) Digalakkan penggunaannya bagi yang mengalami masalah sembelit

Whatsapp su 0172180235 utk pembelian

#testimonislimming#detoxdrink
#dtox#sendayutinggi #slimmingset #tipskurus#menudiet #pilkurus #perutkempis #perutbuncit#pilkurusselamat #tipskempiskanperut #cerealdrink#dtoxsendayutinggi#detoxsendayutinggi #minumanbijirin#oat#detox#losyenkurus#losyenbakarlemak#losyenmustajab#produkkurus#minumankurus#minyakbakarlemak#bakarkalori#jamuratumalaya#testimoniberjayakurus#testimonikurus#testimoniprodukurus#juskurus
Jgn lupa minum dtox ye sblm tidur.. ๐Ÿ’œAntara fungsi DTox : 1) Membantu kekalkan kandungan bakteria sihat dan mencuci usus 2) Mengandungi fiber tinggi mampu membantu menurukan kolesterol 3) Alfalfa membantu sistem penghadaman dan pundi kencing 4) Efektif menurunkan berat badan dan membuang toksin dalam badan, meningkatkan sistem pertahanan badan 5) Licorice Root berkesan menurunkan lemak dalam badan 6) Digalakkan penggunaannya bagi yang mengalami masalah sembelit Whatsapp su 0172180235 utk pembelian #testimonislimming #detoxdrink  #dtox #sendayutinggi  #slimmingset  #tipskurus #menudiet  #pilkurus  #perutkempis  #perutbuncit #pilkurusselamat  #tipskempiskanperut  #cerealdrink #dtoxsendayutinggi #detoxsendayutinggi  #minumanbijirin #oat #detox #losyenkurus #losyenbakarlemak #losyenmustajab #produkkurus #minumankurus #minyakbakarlemak #bakarkalori #jamuratumalaya #testimoniberjayakurus #testimonikurus #testimoniprodukurus #juskurus 
SET KURUS PALING LARIS DAN TERBAIK DI DUNIA! โค
.
.
Assalamualaikum semua! Ni fatin nak kenalkan kat korang semua tentang SET KURUS SHAKLEE!
.
.
Pls noted okay - Malaysia adalah antara negara Asia yang mempunyai kadar Obesiti yang tinggi!!! So please do something with ur health okay!
.
.
Selain jaga fitness by exercise regularly, korang amatlah disarankan untuk amalkan supplement!
.
.
Antaranya ialah :
.
.
๐Ÿ’šALFALFA COMPLEX
- Sebagai agen detoks
- Detoks darah
- Meningkatkan metabolisme
- Memudahkan pembuangan
- Merawat sembelit
.
.
๐Ÿ’šLECITHIN
- Memecahkan molekul molekul lemak yg besar kepada kecik
- Membantu mengawal kolestrol
- Meningkatkan metabolisme
- Meningkatkan kecerdasan minda
.
.
Untuk dapatkan info lanjut, boleh terus direct hubungi fatin ok melalui DM atau Whatsapp
.
.
KHAS UNTUK 10 CUSTOMER PERTAMA HARI INI, anda akan dapat something special dari fatin! ๐Ÿ˜Š
.
.
WA 0178228939
WA 0178228939
WA 0178228939
(Link di Bio)
.
.
#shakleejohor #shakleesenai #shakleekulai #shakleeseremban #shakleesenawang #shakleeampangan #shakleeparoi #codseremban #codampangan #ikeatebrau #fattzura #aliffsyukri #mrcoffeeprince #yearendsales #slimmingset #kurus #obesiti #malaysia #kevinzahri
SET KURUS PALING LARIS DAN TERBAIK DI DUNIA! โค . . Assalamualaikum semua! Ni fatin nak kenalkan kat korang semua tentang SET KURUS SHAKLEE! . . Pls noted okay - Malaysia adalah antara negara Asia yang mempunyai kadar Obesiti yang tinggi!!! So please do something with ur health okay! . . Selain jaga fitness by exercise regularly, korang amatlah disarankan untuk amalkan supplement! . . Antaranya ialah : . . ๐Ÿ’šALFALFA COMPLEX - Sebagai agen detoks - Detoks darah - Meningkatkan metabolisme - Memudahkan pembuangan - Merawat sembelit . . ๐Ÿ’šLECITHIN - Memecahkan molekul molekul lemak yg besar kepada kecik - Membantu mengawal kolestrol - Meningkatkan metabolisme - Meningkatkan kecerdasan minda . . Untuk dapatkan info lanjut, boleh terus direct hubungi fatin ok melalui DM atau Whatsapp . . KHAS UNTUK 10 CUSTOMER PERTAMA HARI INI, anda akan dapat something special dari fatin! ๐Ÿ˜Š . . WA 0178228939 WA 0178228939 WA 0178228939 (Link di Bio) . . #shakleejohor  #shakleesenai  #shakleekulai  #shakleeseremban  #shakleesenawang  #shakleeampangan  #shakleeparoi  #codseremban  #codampangan  #ikeatebrau  #fattzura  #aliffsyukri  #mrcoffeeprince  #yearendsales  #slimmingset  #kurus  #obesiti  #malaysia  #kevinzahri 
๐Ÿƒ SLIMMING SET FELLERA ๐Ÿƒ
.
Fellera memperkenalkan slimming set yang mana dijamin ๐Ÿ’ฏ kesan yang cepat dan pantas. Tak rugi tau ambik slimming set ni, malah berbaloi baloi lagi. Slimming set ada 3 items which are slimming scrub, bianca body bar dan terra body butter.
.
1) Slimming Scrub
๐Ÿ’• Bertujuan untk membakar lemak secara mendalam.
๐Ÿ’• Hilangkan selulit dan ketulan yg tak cantik pada badan
๐Ÿ’• Kulit lebih kemas dan tidak menggeleber
.
2)Bianca body bar
๐Ÿ’• Menganjalkan kulit badan supaya tidak lembik
๐Ÿ’• Menghilangkan selulit di seluruh badan
๐Ÿ’• membentuk body menjadi bentuk idaman
.
3)Terra body butter
๐Ÿ’• Mencerahkan kulit badan dengan membaiki sel dalaman kulit. .
๐Ÿ’• memecahkan lemak .
๐Ÿ’• Lotion kurus mantap tapi tak panas
.
๐Ÿ‘‰ Harga : RM152
๐ŸŒธ Nanie | 0169609141 ๐ŸŒธ
.
#felleraterengganu #fellerabeautymalaysia #teamfellerabeauty #biancabodybar #terrabodybutter #slimmingscrub #slimmingset #biancasoap #codkualaterengganu #teamyn
๐Ÿƒ SLIMMING SET FELLERA ๐Ÿƒ . Fellera memperkenalkan slimming set yang mana dijamin ๐Ÿ’ฏ kesan yang cepat dan pantas. Tak rugi tau ambik slimming set ni, malah berbaloi baloi lagi. Slimming set ada 3 items which are slimming scrub, bianca body bar dan terra body butter. . 1) Slimming Scrub ๐Ÿ’• Bertujuan untk membakar lemak secara mendalam. ๐Ÿ’• Hilangkan selulit dan ketulan yg tak cantik pada badan ๐Ÿ’• Kulit lebih kemas dan tidak menggeleber . 2)Bianca body bar ๐Ÿ’• Menganjalkan kulit badan supaya tidak lembik ๐Ÿ’• Menghilangkan selulit di seluruh badan ๐Ÿ’• membentuk body menjadi bentuk idaman . 3)Terra body butter ๐Ÿ’• Mencerahkan kulit badan dengan membaiki sel dalaman kulit. . ๐Ÿ’• memecahkan lemak . ๐Ÿ’• Lotion kurus mantap tapi tak panas . ๐Ÿ‘‰ Harga : RM152 ๐ŸŒธ Nanie | 0169609141 ๐ŸŒธ . #felleraterengganu  #fellerabeautymalaysia  #teamfellerabeauty  #biancabodybar  #terrabodybutter  #slimmingscrub  #slimmingset  #biancasoap  #codkualaterengganu  #teamyn 
๐Ÿƒ SLIMMING SET FELLERA ๐Ÿƒ
.
Fellera memperkenalkan slimming set yang mana dijamin ๐Ÿ’ฏ kesan yang cepat dan pantas. Tak rugi tau ambik slimming set ni, malah berbaloi baloi lagi. Slimming set ada 3 items which are slimming scrub, bianca body bar dan terra body butter.
.
1) Slimming Scrub
๐Ÿ’• Bertujuan untk membakar lemak secara mendalam.
๐Ÿ’• Hilangkan selulit dan ketulan yg tak cantik pada badan
๐Ÿ’• Kulit lebih kemas dan tidak menggeleber
.
2)Bianca body bar
๐Ÿ’• Menganjalkan kulit badan supaya tidak lembik
๐Ÿ’• Menghilangkan selulit di seluruh badan
๐Ÿ’• membentuk body menjadi bentuk idaman
.
3)Terra body butter
๐Ÿ’• Mencerahkan kulit badan dengan membaiki sel dalaman kulit. .
๐Ÿ’• memecahkan lemak .
๐Ÿ’• Lotion kurus mantap tapi tak panas
.
๐Ÿ‘‰ Harga : RM152
๐ŸŒธ Nanie | 0169609141 ๐ŸŒธ
.
#felleraterengganu #fellerabeautymalaysia #teamfellerabeauty #biancabodybar #terrabodybutter #slimmingscrub #slimmingset #biancasoap #codkualaterengganu #teamyn
๐Ÿƒ SLIMMING SET FELLERA ๐Ÿƒ . Fellera memperkenalkan slimming set yang mana dijamin ๐Ÿ’ฏ kesan yang cepat dan pantas. Tak rugi tau ambik slimming set ni, malah berbaloi baloi lagi. Slimming set ada 3 items which are slimming scrub, bianca body bar dan terra body butter. . 1) Slimming Scrub ๐Ÿ’• Bertujuan untk membakar lemak secara mendalam. ๐Ÿ’• Hilangkan selulit dan ketulan yg tak cantik pada badan ๐Ÿ’• Kulit lebih kemas dan tidak menggeleber . 2)Bianca body bar ๐Ÿ’• Menganjalkan kulit badan supaya tidak lembik ๐Ÿ’• Menghilangkan selulit di seluruh badan ๐Ÿ’• membentuk body menjadi bentuk idaman . 3)Terra body butter ๐Ÿ’• Mencerahkan kulit badan dengan membaiki sel dalaman kulit. . ๐Ÿ’• memecahkan lemak . ๐Ÿ’• Lotion kurus mantap tapi tak panas . ๐Ÿ‘‰ Harga : RM152 ๐ŸŒธ Nanie | 0169609141 ๐ŸŒธ . #felleraterengganu  #fellerabeautymalaysia  #teamfellerabeauty  #biancabodybar  #terrabodybutter  #slimmingscrub  #slimmingset  #biancasoap  #codkualaterengganu  #teamyn 
๐Ÿƒ SLIMMING SET FELLERA ๐Ÿƒ
.
Fellera memperkenalkan slimming set yang mana dijamin ๐Ÿ’ฏ kesan yang cepat dan pantas. Tak rugi tau ambik slimming set ni, malah berbaloi baloi lagi. Slimming set ada 3 items which are slimming scrub, bianca body bar dan terra body butter.
.
1) Slimming Scrub
๐Ÿ’• Bertujuan untk membakar lemak secara mendalam.
๐Ÿ’• Hilangkan selulit dan ketulan yg tak cantik pada badan
๐Ÿ’• Kulit lebih kemas dan tidak menggeleber
.
2)Bianca body bar
๐Ÿ’• Menganjalkan kulit badan supaya tidak lembik
๐Ÿ’• Menghilangkan selulit di seluruh badan
๐Ÿ’• membentuk body menjadi bentuk idaman
.
3)Terra body butter
๐Ÿ’• Mencerahkan kulit badan dengan membaiki sel dalaman kulit. .
๐Ÿ’• memecahkan lemak .
๐Ÿ’• Lotion kurus mantap tapi tak panas
.
๐Ÿ‘‰ Harga : RM152
๐ŸŒธ Nanie | 0169609141 ๐ŸŒธ
.
#felleraterengganu #fellerabeautymalaysia #teamfellerabeauty #biancabodybar #terrabodybutter #slimmingscrub #slimmingset #biancasoap #codkualaterengganu #teamyn
๐Ÿƒ SLIMMING SET FELLERA ๐Ÿƒ . Fellera memperkenalkan slimming set yang mana dijamin ๐Ÿ’ฏ kesan yang cepat dan pantas. Tak rugi tau ambik slimming set ni, malah berbaloi baloi lagi. Slimming set ada 3 items which are slimming scrub, bianca body bar dan terra body butter. . 1) Slimming Scrub ๐Ÿ’• Bertujuan untk membakar lemak secara mendalam. ๐Ÿ’• Hilangkan selulit dan ketulan yg tak cantik pada badan ๐Ÿ’• Kulit lebih kemas dan tidak menggeleber . 2)Bianca body bar ๐Ÿ’• Menganjalkan kulit badan supaya tidak lembik ๐Ÿ’• Menghilangkan selulit di seluruh badan ๐Ÿ’• membentuk body menjadi bentuk idaman . 3)Terra body butter ๐Ÿ’• Mencerahkan kulit badan dengan membaiki sel dalaman kulit. . ๐Ÿ’• memecahkan lemak . ๐Ÿ’• Lotion kurus mantap tapi tak panas . ๐Ÿ‘‰ Harga : RM152 ๐ŸŒธ Nanie | 0169609141 ๐ŸŒธ . #felleraterengganu  #fellerabeautymalaysia  #teamfellerabeauty  #biancabodybar  #terrabodybutter  #slimmingscrub  #slimmingset  #biancasoap  #codkualaterengganu  #teamyn 
January Feast With Omega Guard Promotion ๐Ÿ’–

Ramai tertanya-tanya kan apa promo Januari kak oi.. Maap le, lambat plak hakak launch. ๐Ÿ™Š

Dah-dah, mohon bersiap sedia semua nak rebut Omega Guard.

Azam sape tahun lepas nk kurus tak kurus-kurus tu, boleh dah pinang Omega ni dengan Bismillah. 
Semoga 2018 azam tak tinggal kenangan lagi atau carry forward ke tahun depan lagi. Haha. Eh!

#promoJanuari2018
#OmegaGuardShaklee
#ShakleeIpoh
#Slimmingset
January Feast With Omega Guard Promotion ๐Ÿ’– Ramai tertanya-tanya kan apa promo Januari kak oi.. Maap le, lambat plak hakak launch. ๐Ÿ™Š Dah-dah, mohon bersiap sedia semua nak rebut Omega Guard. Azam sape tahun lepas nk kurus tak kurus-kurus tu, boleh dah pinang Omega ni dengan Bismillah. Semoga 2018 azam tak tinggal kenangan lagi atau carry forward ke tahun depan lagi. Haha. Eh! #promoJanuari2018  #OmegaGuardShaklee  #ShakleeIpoh  #Slimmingset 
JATUH CINTA DENGAN SET PKPโ€ผ๏ธ
LEMAK PERGIโ€ผ๏ธ NAMPAK MUDA BERSERIโ€ผ๏ธ
KEYAKINAN DIRI KEMBALIโ€ผ๏ธ ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
(Credit Testimoni Bee Nor QueenBee Daeng Midon)
.
Dulu Selepas Bersalin Anak Ke 2
Badan Bee Berisi Juga Walau Berat 60kg
.
Namun Syukur Dipertemukan Dgn #setpkp 
Dapatlah Membantu Bee Menurunkan Berat Badan
Bila Bersalin Anak Ke 3 Lg Mudah Turunkan Berat Badan
Buang Lemak Jauh2
.
Alhamdulillah Syukur Xrugi Amalkan
Asbab Konsisten Bee Dapat Berat Yg Ideal Skrg 55kgโ€ผ๏ธ
Nak Makan Apa Makan Je Xperlu Risau Lg
Nak2 Mmg Kaki Makan Mcm Bee Nih
Pantang Tgk Makanan Mmg Nak Makan 
Nak Bergaya Apa Baju Sekalipon Tiada Masalah Lg
.
Badan Pon Rasa Ringanโ€ผ๏ธ
Tiada Lg Lesu & Bertenaga Sepanjang Hariโ€ผ๏ธ
.
Terima Kasih #setpkp
.
TESTED & PROVENโ€ผ๏ธ
.
Nak Dapatkannyaโ‰๏ธ Jom PM/WA Nisha www.wasap.my/60172888786
.
READY STOCK!!
.
#projekstg #diet #slimming #slimmingset
JATUH CINTA DENGAN SET PKPโ€ผ๏ธ LEMAK PERGIโ€ผ๏ธ NAMPAK MUDA BERSERIโ€ผ๏ธ KEYAKINAN DIRI KEMBALIโ€ผ๏ธ ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . (Credit Testimoni Bee Nor QueenBee Daeng Midon) . Dulu Selepas Bersalin Anak Ke 2 Badan Bee Berisi Juga Walau Berat 60kg . Namun Syukur Dipertemukan Dgn #setpkp  Dapatlah Membantu Bee Menurunkan Berat Badan Bila Bersalin Anak Ke 3 Lg Mudah Turunkan Berat Badan Buang Lemak Jauh2 . Alhamdulillah Syukur Xrugi Amalkan Asbab Konsisten Bee Dapat Berat Yg Ideal Skrg 55kgโ€ผ๏ธ Nak Makan Apa Makan Je Xperlu Risau Lg Nak2 Mmg Kaki Makan Mcm Bee Nih Pantang Tgk Makanan Mmg Nak Makan Nak Bergaya Apa Baju Sekalipon Tiada Masalah Lg . Badan Pon Rasa Ringanโ€ผ๏ธ Tiada Lg Lesu & Bertenaga Sepanjang Hariโ€ผ๏ธ . Terima Kasih #setpkp  . TESTED & PROVENโ€ผ๏ธ . Nak Dapatkannyaโ‰๏ธ Jom PM/WA Nisha www.wasap.my/60172888786 . READY STOCK!! . #projekstg  #diet  #slimming  #slimmingset 
Ingin tampil kurus? Ingin tampil cantik? Ingin bebas dari masalah jerawat? Jeragat? Kulit berminyak? 
Ingin hidup sihat hingga akhir usia? 
Amizah Hussin
Your trusted agent shaklee
โ˜Ž0187848826

#shakleejb #shakleejohor #shakleejohormurah #shakleehargapromo #shakleehargaahli #shakleehargastudents #shakleemurah #utm #shakleeutm #shakleetampoi #shakleekempas #shakleelarkin #shakleebbu #shakleeskudai #instaporn #instagram #ootd #shakleecodjb #foodporn #setkurusmurah #sideincomes #johorbahru #fattzura #jdt #ikeatebrau #slimmingset #bakarlemak #detoks #setjeragat #jerawat
Ingin tampil kurus? Ingin tampil cantik? Ingin bebas dari masalah jerawat? Jeragat? Kulit berminyak? Ingin hidup sihat hingga akhir usia? Amizah Hussin Your trusted agent shaklee โ˜Ž0187848826 #shakleejb  #shakleejohor  #shakleejohormurah  #shakleehargapromo  #shakleehargaahli  #shakleehargastudents  #shakleemurah  #utm  #shakleeutm  #shakleetampoi  #shakleekempas  #shakleelarkin  #shakleebbu  #shakleeskudai  #instaporn  #instagram  #ootd  #shakleecodjb  #foodporn  #setkurusmurah  #sideincomes  #johorbahru  #fattzura  #jdt  #ikeatebrau  #slimmingset  #bakarlemak  #detoks  #setjeragat  #jerawat 
DULU  DI SINDIR SEKARANG  DI PUJI. . 
seronok sangat dengar sharing akak ni bila dah kurus.  DAHLA KURUS, kulit  berseri PULAK. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜. . 
DIA AMALKAN APA YEK? . 
Tips kak wani daripada sharing dia adalah :
. . โœ”๏ธ bangun pagi  buat senaman ringan!  yaa KURUS TANPA SENAMAN itu merepek ๐Ÿ˜‘
. โœ”๏ธtiba waktu breakFAST kak wani AMIK cinch + ESP.  ya ya ya.  semua  orang tahu ESP mengenyangkan. ๐Ÿ˜‰ sedap satu  kenyang satu. . โœ”๏ธbefore lunch consume ALFALFA  untuk  cuci  perut dan AFTER LUNCH consume OMEGA GUARD.  fungsi OMEGA GUARD  ni mempercepatkan  pembakaran lemak๐Ÿ˜‰
. โœ”๏ธdinner awal tau!  pukul  7-8 dan dinner. . โœ”๏ธand LAST  after  dinner  HERBLAX  sebagai  detox untuk penghujung hari๐Ÿ˜‰
. 
SENAMAN+ JAGA PEMAKANAN insha Allah mesti boleh! . 
korang taknak ke kurus berSTEP dan PENUH DISIPLIN + secara SIHAT MACAM ni? ๐Ÿ˜‰. . 
#tipskurusshaklee #bolehkurus  #slimmingset 
#SHAKLEE  #SHAKLEEPENANG . 
amalina 
YOUR TRUSTED S. I. D
0175951858
DULU DI SINDIR SEKARANG DI PUJI. . seronok sangat dengar sharing akak ni bila dah kurus. DAHLA KURUS, kulit berseri PULAK. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜. . DIA AMALKAN APA YEK? . Tips kak wani daripada sharing dia adalah : . . โœ”๏ธ bangun pagi buat senaman ringan! yaa KURUS TANPA SENAMAN itu merepek ๐Ÿ˜‘ . โœ”๏ธtiba waktu breakFAST kak wani AMIK cinch + ESP. ya ya ya. semua orang tahu ESP mengenyangkan. ๐Ÿ˜‰ sedap satu kenyang satu. . โœ”๏ธbefore lunch consume ALFALFA untuk cuci perut dan AFTER LUNCH consume OMEGA GUARD. fungsi OMEGA GUARD ni mempercepatkan pembakaran lemak๐Ÿ˜‰ . โœ”๏ธdinner awal tau! pukul 7-8 dan dinner. . โœ”๏ธand LAST after dinner HERBLAX sebagai detox untuk penghujung hari๐Ÿ˜‰ . SENAMAN+ JAGA PEMAKANAN insha Allah mesti boleh! . korang taknak ke kurus berSTEP dan PENUH DISIPLIN + secara SIHAT MACAM ni? ๐Ÿ˜‰. . #tipskurusshaklee  #bolehkurus  #slimmingset  #SHAKLEE  #SHAKLEEPENANG  . amalina YOUR TRUSTED S. I. D 0175951858
Ada yang mengalami masalah berat badan? Nak dapatkan berat badan yang ideal? Wahida cadangkan untuk korang ambil set kurus .
.

Korang boleh cuba Slimming Set Shaklee, sebab dalam set ni ada 3 cara untuk bantu turunkan berat badan iaitu dengan bakar, buang dan bina .
. ๐ŸŒธ Bakar - Omega Guard
- Membakar lemak berlebihan
- Mengawal selera makan
- Tingkatkan sistem imunisasi badan
- Mengawal kolestrol
- Meningkatkan fungsi mata, otak dan saraf
- Merawat sakit sendi .
. ๐ŸŒธ Buang - Herb Lax
- Membuang toksin dan lemak berlebihan dalam badan .
- Membersihkan dinding usus agar nutrien dapat diserap secara optimum
- Mengempiskan perut dengan cepat
- Membersih dan memberi lembapan pada usus
- Memejalkan perut
- Mengurangkan penyerapan lemak dalam badan
- Membantu masalah lebihan air dalam badan
- Mengimbangi tekstur kulit .
. ๐ŸŒธ Bina - ESP
- Memberikan rasa kenyang dengan lebih lama
- Mengatasi gastrik dan pedih ulu hati
- Memberikan tenaga secara berterusan
- Merangsang regenerasi sel kulit dan otot
- Rendah lemak dan rendak kolestrol
- Menguatkan sistem imun tubuh
- Membantu pembetukkan sel-sel baru .

WAHIDA | 017 558 6561

#shakleebywahida #shakleemalaysia #shakleeperak #shakleeipoh #shakleemurah #sayajualshaklee #sayajualmurah #sayajualshakleemurah #slimmingsetshaklee #slimmingsetmurah #slimmingset #setkurus #kurus #setkurusmurah #omegaguard #omegaguardshaklee #omegaguardmurah #herblax #herblaxshaklee #herblaxmurah #esp #espshaklee #espshaklee #codipoh #codshaklee #codshakleeipoh
Ada yang mengalami masalah berat badan? Nak dapatkan berat badan yang ideal? Wahida cadangkan untuk korang ambil set kurus . . Korang boleh cuba Slimming Set Shaklee, sebab dalam set ni ada 3 cara untuk bantu turunkan berat badan iaitu dengan bakar, buang dan bina . . ๐ŸŒธ Bakar - Omega Guard - Membakar lemak berlebihan - Mengawal selera makan - Tingkatkan sistem imunisasi badan - Mengawal kolestrol - Meningkatkan fungsi mata, otak dan saraf - Merawat sakit sendi . . ๐ŸŒธ Buang - Herb Lax - Membuang toksin dan lemak berlebihan dalam badan . - Membersihkan dinding usus agar nutrien dapat diserap secara optimum - Mengempiskan perut dengan cepat - Membersih dan memberi lembapan pada usus - Memejalkan perut - Mengurangkan penyerapan lemak dalam badan - Membantu masalah lebihan air dalam badan - Mengimbangi tekstur kulit . . ๐ŸŒธ Bina - ESP - Memberikan rasa kenyang dengan lebih lama - Mengatasi gastrik dan pedih ulu hati - Memberikan tenaga secara berterusan - Merangsang regenerasi sel kulit dan otot - Rendah lemak dan rendak kolestrol - Menguatkan sistem imun tubuh - Membantu pembetukkan sel-sel baru . WAHIDA | 017 558 6561 #shakleebywahida  #shakleemalaysia  #shakleeperak  #shakleeipoh  #shakleemurah  #sayajualshaklee  #sayajualmurah  #sayajualshakleemurah  #slimmingsetshaklee  #slimmingsetmurah  #slimmingset  #setkurus  #kurus  #setkurusmurah  #omegaguard  #omegaguardshaklee  #omegaguardmurah  #herblax  #herblaxshaklee  #herblaxmurah  #esp  #espshaklee  #espshaklee  #codipoh  #codshaklee  #codshakleeipoh 
Testimoni Slimming Set Shaklee
.

Berat turun lebih 14 kg. Pakaian bertukar dari saiz L ke saiz M
.

Meh cuba Slimming Set Shaklee. Ada 3 peringkat nak dapatkan bentuk badan idaman
.

Bakar - Buang - Bina .

Badan kurus dan tak menggeleber
.

Badan cantik, kulit pon cantik .

Sebarang pertanyaan & order

WAHIDA |  017 558 6561

#shakleebywahida #shakleemalaysia #shakleeperak #shakleeipoh #sayajualshaklee #sayajualshakleemurah #shakleemurah #slimmingset #slimmingsetshaklee #slimmingsetshakleemurah #setkurus #setkurusshaklee #omegaguard #omegaguardshaklee #omegaguardmurah #herblax #herblaxshaklee #herblaxmurah #esp #espshaklee #espmurah #codipoh #codshaklee #codshakleeipoh
Testimoni Slimming Set Shaklee . Berat turun lebih 14 kg. Pakaian bertukar dari saiz L ke saiz M . Meh cuba Slimming Set Shaklee. Ada 3 peringkat nak dapatkan bentuk badan idaman . Bakar - Buang - Bina . Badan kurus dan tak menggeleber . Badan cantik, kulit pon cantik . Sebarang pertanyaan & order WAHIDA | 017 558 6561 #shakleebywahida  #shakleemalaysia  #shakleeperak  #shakleeipoh  #sayajualshaklee  #sayajualshakleemurah  #shakleemurah  #slimmingset  #slimmingsetshaklee  #slimmingsetshakleemurah  #setkurus  #setkurusshaklee  #omegaguard  #omegaguardshaklee  #omegaguardmurah  #herblax  #herblaxshaklee  #herblaxmurah  #esp  #espshaklee  #espmurah  #codipoh  #codshaklee  #codshakleeipoh 
SLIMMING SET SHAKLEE .

Ada yang mengalami masalah berat badan? Nak dapatkan berat badan yang ideal? Wahida cadangkan untuk korang ambil set kurus .
.

Korang boleh cuba Slimming Set Shaklee, sebab dalam set ni ada 3 cara untuk bantu turunkan berat badan iaitu dengan bakar, buang dan bina .
. ๐ŸŒธ Bakar - Omega Guard
- Membakar lemak berlebihan
- Mengawal selera makan
- Tingkatkan sistem imunisasi badan
- Mengawal kolestrol
- Meningkatkan fungsi mata, otak dan saraf
- Merawat sakit sendi .
. ๐ŸŒธ Buang - Herb Lax
- Membuang toksin dan lemak berlebihan dalam badan .
- Membersihkan dinding usus agar nutrien dapat diserap secara optimum
- Mengempiskan perut dengan cepat
- Membersih dan memberi lembapan pada usus
- Memejalkan perut
- Mengurangkan penyerapan lemak dalam badan
- Membantu masalah lebihan air dalam badan
- Mengimbangi tekstur kulit .
. ๐ŸŒธ Bina - ESP
- Memberikan rasa kenyang dengan lebih lama
- Mengatasi gastrik dan pedih ulu hati
- Memberikan tenaga secara berterusan
- Merangsang regenerasi sel kulit dan otot
- Rendah lemak dan rendak kolestrol
- Menguatkan sistem imun tubuh
- Membantu pembetukkan sel-sel baru .

WAHIDA | 017 558 6561

#shakleebywahida #shakleemalaysia #shakleeperak #shakleeipoh #shakleemurah #sayajualshaklee #sayajualshakleemurah #sayajualmurah #slimmingsetshaklee #slimmingsetmurah #slimmingset #setkurus #kurus #setkurusmurah #omegaguard #omegaguardshaklee #omegaguardmurah #herblax #herblaxshaklee #herblaxmurh #esp #espshaklee #espmurah #codipoh #codshaklee #codshakleeipoh
SLIMMING SET SHAKLEE . Ada yang mengalami masalah berat badan? Nak dapatkan berat badan yang ideal? Wahida cadangkan untuk korang ambil set kurus . . Korang boleh cuba Slimming Set Shaklee, sebab dalam set ni ada 3 cara untuk bantu turunkan berat badan iaitu dengan bakar, buang dan bina . . ๐ŸŒธ Bakar - Omega Guard - Membakar lemak berlebihan - Mengawal selera makan - Tingkatkan sistem imunisasi badan - Mengawal kolestrol - Meningkatkan fungsi mata, otak dan saraf - Merawat sakit sendi . . ๐ŸŒธ Buang - Herb Lax - Membuang toksin dan lemak berlebihan dalam badan . - Membersihkan dinding usus agar nutrien dapat diserap secara optimum - Mengempiskan perut dengan cepat - Membersih dan memberi lembapan pada usus - Memejalkan perut - Mengurangkan penyerapan lemak dalam badan - Membantu masalah lebihan air dalam badan - Mengimbangi tekstur kulit . . ๐ŸŒธ Bina - ESP - Memberikan rasa kenyang dengan lebih lama - Mengatasi gastrik dan pedih ulu hati - Memberikan tenaga secara berterusan - Merangsang regenerasi sel kulit dan otot - Rendah lemak dan rendak kolestrol - Menguatkan sistem imun tubuh - Membantu pembetukkan sel-sel baru . WAHIDA | 017 558 6561 #shakleebywahida  #shakleemalaysia  #shakleeperak  #shakleeipoh  #shakleemurah  #sayajualshaklee  #sayajualshakleemurah  #sayajualmurah  #slimmingsetshaklee  #slimmingsetmurah  #slimmingset  #setkurus  #kurus  #setkurusmurah  #omegaguard  #omegaguardshaklee  #omegaguardmurah  #herblax  #herblaxshaklee  #herblaxmurh  #esp  #espshaklee  #espmurah  #codipoh  #codshaklee  #codshakleeipoh