an online Instagram web viewer

#snowcap medias

Photos

Apa yang best sangat dengan inner snowcap berhantu ni???
.
Haa meh sini atin nak bagitau specialnya snowcap berhantu👻
.
💞 Jenis fabrik Viscose
💞 Kain sejuk
💞 Bertutup penuh
💞 Tidak bergerak atau kebelakang
💞 Selesa bila dipakai
💞 Tidak mengembang bila dibasuh
💞 Hanya RM10 sehelai

Haa bestkan snowcap berhantu memang tak dapat dekat mana mana snowcap lain. Harga pon berbaloi baloi 😉

#snowcap 
#snowcapviral 
#snowcapberhantu 
#snowcapviralkuantan 
#snowcapberhantukuantan 
#snowcapmurah 
#snowcaprm10
#sayajual
Apa yang best sangat dengan inner snowcap berhantu ni??? . Haa meh sini atin nak bagitau specialnya snowcap berhantu👻 . 💞 Jenis fabrik Viscose 💞 Kain sejuk 💞 Bertutup penuh 💞 Tidak bergerak atau kebelakang 💞 Selesa bila dipakai 💞 Tidak mengembang bila dibasuh 💞 Hanya RM10 sehelai Haa bestkan snowcap berhantu memang tak dapat dekat mana mana snowcap lain. Harga pon berbaloi baloi 😉 #snowcap  #snowcapviral  #snowcapberhantu  #snowcapviralkuantan  #snowcapberhantukuantan  #snowcapmurah  #snowcaprm10  #sayajual 
Inner snowcap berhantu ? 👻👻 Kelebihan snowcap ni ??
✅serap peluh
✅tak berkedut
✅masuk mesin basuh xlonggar
✅melekap kat dahi
✅tak sakit telinga
✅kain jenis viscose sejuk dan selesa
✅ngam2 dgn kepala xyah pin2

Beli 1 pasti akan repeat beli lagi. Sebab inner ni berhantu😱
Boleh padankan dengan pelbagai tudung bawal atau shawl dan baju anda 😉

Sehelai RM10 sahaja ‼

Berminat meh pm wana ❤

Click link di bio 😘

#snowcapberhantu #innersnowcapberhantu #snowcap #innersnowcap #snowcapmurah #innersnowcapmurah #snowcapborong #snowcapborongmurah
Inner snowcap berhantu ? 👻👻 Kelebihan snowcap ni ?? ✅serap peluh ✅tak berkedut ✅masuk mesin basuh xlonggar ✅melekap kat dahi ✅tak sakit telinga ✅kain jenis viscose sejuk dan selesa ✅ngam2 dgn kepala xyah pin2 Beli 1 pasti akan repeat beli lagi. Sebab inner ni berhantu😱 Boleh padankan dengan pelbagai tudung bawal atau shawl dan baju anda 😉 Sehelai RM10 sahaja ‼ Berminat meh pm wana ❤ Click link di bio 😘 #snowcapberhantu  #innersnowcapberhantu  #snowcap  #innersnowcap  #snowcapmurah  #innersnowcapmurah  #snowcapborong  #snowcapborongmurah 
Inner snowcap berhantu ? 👻👻 Kelebihan snowcap ni ??
✅serap peluh
✅tak berkedut
✅masuk mesin basuh xlonggar
✅melekap kat dahi
✅tak sakit telinga
✅kain jenis viscose sejuk dan selesa
✅ngam2 dgn kepala xyah pin2

Beli 1 pasti akan repeat beli lagi. Sebab inner ni berhantu😱
Boleh padankan dengan pelbagai tudung bawal atau shawl dan baju anda 😉

Sehelai RM10 sahaja ‼

Berminat meh pm wana ❤

Click link di bio 😘

#snowcapberhantu #innersnowcapberhantu #snowcap #innersnowcap #snowcapmurah #innersnowcapmurah #snowcapborong #snowcapborongmurah
Inner snowcap berhantu ? 👻👻 Kelebihan snowcap ni ?? ✅serap peluh ✅tak berkedut ✅masuk mesin basuh xlonggar ✅melekap kat dahi ✅tak sakit telinga ✅kain jenis viscose sejuk dan selesa ✅ngam2 dgn kepala xyah pin2 Beli 1 pasti akan repeat beli lagi. Sebab inner ni berhantu😱 Boleh padankan dengan pelbagai tudung bawal atau shawl dan baju anda 😉 Sehelai RM10 sahaja ‼ Berminat meh pm wana ❤ Click link di bio 😘 #snowcapberhantu  #innersnowcapberhantu  #snowcap  #innersnowcap  #snowcapmurah  #innersnowcapmurah  #snowcapborong  #snowcapborongmurah 
Inner snowcap berhantu ? 👻👻 Kelebihan snowcap ni ??
✅serap peluh
✅tak berkedut
✅masuk mesin basuh xlonggar
✅melekap kat dahi
✅tak sakit telinga
✅kain jenis viscose sejuk dan selesa
✅ngam2 dgn kepala xyah pin2

Beli 1 pasti akan repeat beli lagi. Sebab inner ni berhantu😱
Boleh padankan dengan pelbagai tudung bawal atau shawl dan baju anda 😉

Sehelai RM10 sahaja ‼

Berminat meh pm wana ❤

Click link di bio 😘

#snowcapberhantu #innersnowcapberhantu #snowcap #innersnowcap #snowcapmurah #innersnowcapmurah #snowcapborong #snowcapborongmurah
Inner snowcap berhantu ? 👻👻 Kelebihan snowcap ni ?? ✅serap peluh ✅tak berkedut ✅masuk mesin basuh xlonggar ✅melekap kat dahi ✅tak sakit telinga ✅kain jenis viscose sejuk dan selesa ✅ngam2 dgn kepala xyah pin2 Beli 1 pasti akan repeat beli lagi. Sebab inner ni berhantu😱 Boleh padankan dengan pelbagai tudung bawal atau shawl dan baju anda 😉 Sehelai RM10 sahaja ‼ Berminat meh pm wana ❤ Click link di bio 😘 #snowcapberhantu  #innersnowcapberhantu  #snowcap  #innersnowcap  #snowcapmurah  #innersnowcapmurah  #snowcapborong  #snowcapborongmurah 
Alkisah berCOD snowcap berhantu siang tadi. Even hari ni public holiday atin tetap on cod tau hihii.

Terima kasih pada semua customer atin yang sudi beli inner snowcap berhantu 😘😘 Hope puas hati and selesa pakai. Nanti da pakai jangan lupa amik gamba dan tag kita ye 😉

#alhamdulillahsyukur
#rezekihariini
#snowcap 
#snowcapviral 
#snowcapberhantu
#snowcapviralkuantan 
#snowcapberhantukuantan 
#snowcapmurah 
#snowcaprm10 
#sayajual
hiiii.....jom dapatkan ❤️❤️HIJAB SPRAY & BASIC SHAWL dengan harga COMBO‼️
.................................................
HARGA : RM 75 (hijab spray+ shawl)
.........….....................................
📦postage: RM 8
📲013-8900937
.
.
4 helai & ke atas FREE POSTAGE
#shawlmurahmurah
#shawlmurahmurah
#sayajualshawl
#shawlcantikgiler
#Lamorrashawl
#lamorrafoundation
#swasrovkishawl
#shawlmurah
#shawlswarovskimurah
#innersnowcapmurah 
#snowcap
#inner viral no.1 Malaysia
paling selesa,material viscose yang sangat ringan dan lembut buatkan si pemakai selesa sepanjang hari.
.
ya..inilah yang awak perlukan
💖 inner yang melekap cantik terletak.
💖 inner yang tidak pekak.
💖 inner yang selesa yaa ammat.
💖 inner yang tidak panas.
.
RM10 sahaja sehelai
dapatkan segera sementara stok masih ada.
whatsapp 0137241042
.
#innerviral #innerbyfizacouture #snowcap #innerhantu #bazarpaknil #onlinebazar #sayajual #terapinstagram #shawl #innerneck #innerlembut #tudung #bawal #cantik #wanita #johor #uitm #utm #kolej #kolejkomuniti #politeknik #usm #cikgu #terapiinstagram
#inner  viral no.1 Malaysia paling selesa,material viscose yang sangat ringan dan lembut buatkan si pemakai selesa sepanjang hari. . ya..inilah yang awak perlukan 💖 inner yang melekap cantik terletak. 💖 inner yang tidak pekak. 💖 inner yang selesa yaa ammat. 💖 inner yang tidak panas. . RM10 sahaja sehelai dapatkan segera sementara stok masih ada. whatsapp 0137241042 . #innerviral  #innerbyfizacouture  #snowcap  #innerhantu  #bazarpaknil  #onlinebazar  #sayajual  #terapinstagram  #shawl  #innerneck  #innerlembut  #tudung  #bawal  #cantik  #wanita  #johor  #uitm  #utm  #kolej  #kolejkomuniti  #politeknik  #usm  #cikgu  #terapiinstagram 
#inner viral no.1 Malaysia
paling selesa,material viscose yang sangat ringan dan lembut buatkan si pemakai selesa sepanjang hari.
.
ya..inilah yang awak perlukan
💖 inner yang melekap cantik terletak.
💖 inner yang tidak pekak.
💖 inner yang selesa yaa ammat.
💖 inner yang tidak panas.
.
RM10 sahaja sehelai
dapatkan segera sementara stok masih ada.
whatsapp 0137241042
.
#innerviral #innerbyfizacouture #snowcap #innerhantu #bazarpaknil #onlinebazar #sayajual #terapinstagram #shawl #innerneck #innerlembut #tudung #bawal #cantik #wanita #johor #uitm #utm #kolej #kolejkomuniti #politeknik #usm #cikgu #terapiinstagram
#inner  viral no.1 Malaysia paling selesa,material viscose yang sangat ringan dan lembut buatkan si pemakai selesa sepanjang hari. . ya..inilah yang awak perlukan 💖 inner yang melekap cantik terletak. 💖 inner yang tidak pekak. 💖 inner yang selesa yaa ammat. 💖 inner yang tidak panas. . RM10 sahaja sehelai dapatkan segera sementara stok masih ada. whatsapp 0137241042 . #innerviral  #innerbyfizacouture  #snowcap  #innerhantu  #bazarpaknil  #onlinebazar  #sayajual  #terapinstagram  #shawl  #innerneck  #innerlembut  #tudung  #bawal  #cantik  #wanita  #johor  #uitm  #utm  #kolej  #kolejkomuniti  #politeknik  #usm  #cikgu  #terapiinstagram 
#inner viral no.1 Malaysia
paling selesa,material viscose yang sangat ringan dan lembut buatkan si pemakai selesa sepanjang hari.
.
ya..inilah yang awak perlukan
💖 inner yang melekap cantik terletak.
💖 inner yang tidak pekak.
💖 inner yang selesa yaa ammat.
💖 inner yang tidak panas.
.
RM10 sahaja sehelai
dapatkan segera sementara stok masih ada.
whatsapp 0137241042
.
#innerviral #innerbyfizacouture #snowcap #innerhantu #bazarpaknil #onlinebazar #sayajual #terapinstagram #shawl #innerneck #innerlembut #tudung #bawal #cantik #wanita #johor #uitm #utm #kolej #kolejkomuniti #politeknik #usm #cikgu #terapiinstagram
#inner  viral no.1 Malaysia paling selesa,material viscose yang sangat ringan dan lembut buatkan si pemakai selesa sepanjang hari. . ya..inilah yang awak perlukan 💖 inner yang melekap cantik terletak. 💖 inner yang tidak pekak. 💖 inner yang selesa yaa ammat. 💖 inner yang tidak panas. . RM10 sahaja sehelai dapatkan segera sementara stok masih ada. whatsapp 0137241042 . #innerviral  #innerbyfizacouture  #snowcap  #innerhantu  #bazarpaknil  #onlinebazar  #sayajual  #terapinstagram  #shawl  #innerneck  #innerlembut  #tudung  #bawal  #cantik  #wanita  #johor  #uitm  #utm  #kolej  #kolejkomuniti  #politeknik  #usm  #cikgu  #terapiinstagram 
Mt. Hood, Oregon
Mt. Hood, Oregon
INNER SNOWCAP BERHANTU 👻

Dalam bakul tu antara stock yang tinggal semalam baru restock hari ni tinggal sikit je. Dan untuk info uolls suma color HITAM DAH SOLD OUT ok.

Dalam masa sehari je 10helai licinnn hasil penangan uolls. Nanti atin akan cuba restock secepat mungkin color hitam ye 😉

Thank you for your support 😘

#snowcap 
#snowcapviral 
#snowcapberhantu 
#snowcapviralkuantan 
#snowcapberhantukuantan 
#snowcapmurah
#snowcaprm10
#sayajual
korang sidai #innerhantu camner gayanya tuuu...hehehee..
berderet koleksi #snowcapberhantu ni uollssss...jemur pon comel tau 😊😊😊
.
#snowcap #innerhantu
Apa Kelebihan snowcap yang menjadi kegilaan ni?😁
.
✅ianya serap peluh
✅dijamin tidak berkedut
✅masuk mesin tak longgar tapi saya tak galakkan basuh mesin.bagus pakai tangan saja untuk inner lebih tahan lama.
✅inner jenis melekap kat dahi
✅dijamin tidak sakit telinga,tak pekak
✅kain jenis viscose sejuk dan selesa
.
Beli satu confirm repeat beli lagi. Sebab inner ni berhantu kan.
Boleh disuaipadan dengan pelbagai tudung bawal atau shawl .
#innersnow #snowcap #inner #innerhantu #byfyzacouture #utm #uitm #uitmsegamat #uitmshahalam #uia #um #usm #ukm #politeknik #kolejkomuniti #innerhantuviral #terapinstagram #sayajual #bazzarpaknil #johor #malaysia #sarawakian
korang sidai #innerhantu  camner gayanya tuuu...hehehee.. berderet koleksi #snowcapberhantu  ni uollssss...jemur pon comel tau 😊😊😊 . #snowcap  #innerhantu  Apa Kelebihan snowcap yang menjadi kegilaan ni?😁 . ✅ianya serap peluh ✅dijamin tidak berkedut ✅masuk mesin tak longgar tapi saya tak galakkan basuh mesin.bagus pakai tangan saja untuk inner lebih tahan lama. ✅inner jenis melekap kat dahi ✅dijamin tidak sakit telinga,tak pekak ✅kain jenis viscose sejuk dan selesa . Beli satu confirm repeat beli lagi. Sebab inner ni berhantu kan. Boleh disuaipadan dengan pelbagai tudung bawal atau shawl . #innersnow  #snowcap  #inner  #innerhantu  #byfyzacouture  #utm  #uitm  #uitmsegamat  #uitmshahalam  #uia  #um  #usm  #ukm  #politeknik  #kolejkomuniti  #innerhantuviral  #terapinstagram  #sayajual  #bazzarpaknil  #johor  #malaysia  #sarawakian 
Salam guys❤️
Innersnowcap RM5💕
🌸 Full covered
🌸 Tak panas
🌸 Strechable
🌸 Selesa 🙆🏻Material Cotton Lycra
📱 011 26507243

#innersnowcap #innersnowcapmurah #innersnowcapmalaysia #snowcap #snowcapmurah #snowcapcantik #neelofahijab #readystock #readystockmalaysia #bazarpaknil #snowcapberhantu
👻 10 SEBAB KENAPA MESTI CUBA SNOWCAP BERHANTU 👻 
1. Fabric daripada viscose yang berkualiti 
2. Kain sangat lembut 
3. Kain serap peluh ( rambut tak bau kepam ) 
4. Tak ketat 
5. Tak sakit telinga 
6. Tak nampak rambut mencacak-cacak 
7. Tak sakit kepala 
8. Warna cantik-cantik 
9. Tak mengembang mahupun mengecut bila basuh mesin 
10. Harganya murah.  Tunggu apa lagi korangg. Mehh sama sama try cuba snowcap paling selesa. Kompem puas hatii.  Terus ke https://www.wasap.my/60179138244/Snowcap untuk available color okehh.  OPEN ORDER till SABTU ( 21 OCT 2017 ) utuk BYHAND UniSZA. ❤️. #snowcap #snowcapberhantu #snowcapmurah #snowcapbychefiza #scarf #shawl #bawalmurah #unisza #uniszapastitahu #umt #gongbadak #machang #kelantan #terengganu
👻 10 SEBAB KENAPA MESTI CUBA SNOWCAP BERHANTU 👻 1. Fabric daripada viscose yang berkualiti 2. Kain sangat lembut 3. Kain serap peluh ( rambut tak bau kepam ) 4. Tak ketat 5. Tak sakit telinga 6. Tak nampak rambut mencacak-cacak 7. Tak sakit kepala 8. Warna cantik-cantik 9. Tak mengembang mahupun mengecut bila basuh mesin 10. Harganya murah. Tunggu apa lagi korangg. Mehh sama sama try cuba snowcap paling selesa. Kompem puas hatii. Terus ke https://www.wasap.my/60179138244/Snowcap untuk available color okehh. OPEN ORDER till SABTU ( 21 OCT 2017 ) utuk BYHAND UniSZA. ❤️. #snowcap  #snowcapberhantu  #snowcapmurah  #snowcapbychefiza  #scarf  #shawl  #bawalmurah  #unisza  #uniszapastitahu  #umt  #gongbadak  #machang  #kelantan  #terengganu 
👻 10 SEBAB KENAPA MESTI CUBA SNOWCAP BERHANTU 👻 
1. Fabric daripada viscose yang berkualiti 
2. Kain sangat lembut 
3. Kain serap peluh ( rambut tak bau kepam ) 
4. Tak ketat 
5. Tak sakit telinga 
6. Tak nampak rambut mencacak-cacak 
7. Tak sakit kepala 
8. Warna cantik-cantik 
9. Tak mengembang mahupun mengecut bila basuh mesin 
10. Harganya murah.  Tunggu apa lagi korangg. Mehh sama sama try cuba snowcap paling selesa. Kompem puas hatii.  Terus ke https://www.wasap.my/60179138244/Snowcap untuk available color okehh.  OPEN ORDER till SABTU ( 21 OCT 2017 ) utuk BYHAND UniSZA. ❤️. #snowcap #snowcapberhantu #snowcapmurah #snowcapbychefiza #scarf #shawl #bawalmurah #unisza #uniszapastitahu #umt #gongbadak #machang #kelantan #terengganu
👻 10 SEBAB KENAPA MESTI CUBA SNOWCAP BERHANTU 👻 1. Fabric daripada viscose yang berkualiti 2. Kain sangat lembut 3. Kain serap peluh ( rambut tak bau kepam ) 4. Tak ketat 5. Tak sakit telinga 6. Tak nampak rambut mencacak-cacak 7. Tak sakit kepala 8. Warna cantik-cantik 9. Tak mengembang mahupun mengecut bila basuh mesin 10. Harganya murah. Tunggu apa lagi korangg. Mehh sama sama try cuba snowcap paling selesa. Kompem puas hatii. Terus ke https://www.wasap.my/60179138244/Snowcap untuk available color okehh. OPEN ORDER till SABTU ( 21 OCT 2017 ) utuk BYHAND UniSZA. ❤️. #snowcap  #snowcapberhantu  #snowcapmurah  #snowcapbychefiza  #scarf  #shawl  #bawalmurah  #unisza  #uniszapastitahu  #umt  #gongbadak  #machang  #kelantan  #terengganu 
👻 10 SEBAB KENAPA MESTI CUBA SNOWCAP BERHANTU 👻 
1. Fabric daripada viscose yang berkualiti 
2. Kain sangat lembut 
3. Kain serap peluh ( rambut tak bau kepam ) 
4. Tak ketat 
5. Tak sakit telinga 
6. Tak nampak rambut mencacak-cacak 
7. Tak sakit kepala 
8. Warna cantik-cantik 
9. Tak mengembang mahupun mengecut bila basuh mesin 
10. Harganya murah.  Tunggu apa lagi korangg. Mehh sama sama try cuba snowcap paling selesa. Kompem puas hatii.  Terus ke https://www.wasap.my/60179138244/Snowcap untuk available color okehh.  OPEN ORDER till SABTU ( 21 OCT 2017 ) utuk BYHAND UniSZA. ❤️. #snowcap #snowcapberhantu #snowcapmurah #snowcapbychefiza #scarf #shawl #bawalmurah #unisza #uniszapastitahu #umt #gongbadak #machang #kelantan #terengganu
👻 10 SEBAB KENAPA MESTI CUBA SNOWCAP BERHANTU 👻 1. Fabric daripada viscose yang berkualiti 2. Kain sangat lembut 3. Kain serap peluh ( rambut tak bau kepam ) 4. Tak ketat 5. Tak sakit telinga 6. Tak nampak rambut mencacak-cacak 7. Tak sakit kepala 8. Warna cantik-cantik 9. Tak mengembang mahupun mengecut bila basuh mesin 10. Harganya murah. Tunggu apa lagi korangg. Mehh sama sama try cuba snowcap paling selesa. Kompem puas hatii. Terus ke https://www.wasap.my/60179138244/Snowcap untuk available color okehh. OPEN ORDER till SABTU ( 21 OCT 2017 ) utuk BYHAND UniSZA. ❤️. #snowcap  #snowcapberhantu  #snowcapmurah  #snowcapbychefiza  #scarf  #shawl  #bawalmurah  #unisza  #uniszapastitahu  #umt  #gongbadak  #machang  #kelantan  #terengganu 
👻 10 SEBAB KENAPA MESTI CUBA SNOWCAP BERHANTU 👻 
1. Fabric daripada viscose yang berkualiti 
2. Kain sangat lembut 
3. Kain serap peluh ( rambut tak bau kepam ) 
4. Tak ketat 
5. Tak sakit telinga 
6. Tak nampak rambut mencacak-cacak 
7. Tak sakit kepala 
8. Warna cantik-cantik 
9. Tak mengembang mahupun mengecut bila basuh mesin 
10. Harganya murah.  Tunggu apa lagi korangg. Mehh sama sama try cuba snowcap paling selesa. Kompem puas hatii.  Terus ke https://www.wasap.my/60179138244/Snowcap untuk available color okehh.  OPEN ORDER till SABTU ( 21 OCT 2017 ) utuk BYHAND UniSZA. ❤️. #snowcap #snowcapberhantu #snowcapmurah #snowcapbychefiza #scarf #shawl #bawalmurah #unisza #uniszapastitahu #umt #gongbadak #machang #kelantan #terengganu
👻 10 SEBAB KENAPA MESTI CUBA SNOWCAP BERHANTU 👻 1. Fabric daripada viscose yang berkualiti 2. Kain sangat lembut 3. Kain serap peluh ( rambut tak bau kepam ) 4. Tak ketat 5. Tak sakit telinga 6. Tak nampak rambut mencacak-cacak 7. Tak sakit kepala 8. Warna cantik-cantik 9. Tak mengembang mahupun mengecut bila basuh mesin 10. Harganya murah. Tunggu apa lagi korangg. Mehh sama sama try cuba snowcap paling selesa. Kompem puas hatii. Terus ke https://www.wasap.my/60179138244/Snowcap untuk available color okehh. OPEN ORDER till SABTU ( 21 OCT 2017 ) utuk BYHAND UniSZA. ❤️. #snowcap  #snowcapberhantu  #snowcapmurah  #snowcapbychefiza  #scarf  #shawl  #bawalmurah  #unisza  #uniszapastitahu  #umt  #gongbadak  #machang  #kelantan  #terengganu 
👻 10 SEBAB KENAPA MESTI CUBA SNOWCAP BERHANTU 👻 
1. Fabric daripada viscose yang berkualiti 
2. Kain sangat lembut 
3. Kain serap peluh ( rambut tak bau kepam ) 
4. Tak ketat 
5. Tak sakit telinga 
6. Tak nampak rambut mencacak-cacak 
7. Tak sakit kepala 
8. Warna cantik-cantik 
9. Tak mengembang mahupun mengecut bila basuh mesin 
10. Harganya murah.  Tunggu apa lagi korangg. Mehh sama sama try cuba snowcap paling selesa. Kompem puas hatii.  Terus ke https://www.wasap.my/60179138244/Snowcap untuk available color okehh.  OPEN ORDER till SABTU ( 21 OCT 2017 ) utuk BYHAND UniSZA. ❤️. #snowcap #snowcapberhantu #snowcapmurah #snowcapbychefiza #scarf #shawl #bawalmurah #unisza #uniszapastitahu #umt #gongbadak #machang #kelantan #terengganu
👻 10 SEBAB KENAPA MESTI CUBA SNOWCAP BERHANTU 👻 1. Fabric daripada viscose yang berkualiti 2. Kain sangat lembut 3. Kain serap peluh ( rambut tak bau kepam ) 4. Tak ketat 5. Tak sakit telinga 6. Tak nampak rambut mencacak-cacak 7. Tak sakit kepala 8. Warna cantik-cantik 9. Tak mengembang mahupun mengecut bila basuh mesin 10. Harganya murah. Tunggu apa lagi korangg. Mehh sama sama try cuba snowcap paling selesa. Kompem puas hatii. Terus ke https://www.wasap.my/60179138244/Snowcap untuk available color okehh. OPEN ORDER till SABTU ( 21 OCT 2017 ) utuk BYHAND UniSZA. ❤️. #snowcap  #snowcapberhantu  #snowcapmurah  #snowcapbychefiza  #scarf  #shawl  #bawalmurah  #unisza  #uniszapastitahu  #umt  #gongbadak  #machang  #kelantan  #terengganu 
👻 10 SEBAB KENAPA MESTI CUBA SNOWCAP BERHANTU 👻 
1. Fabric daripada viscose yang berkualiti 
2. Kain sangat lembut 
3. Kain serap peluh ( rambut tak bau kepam ) 
4. Tak ketat 
5. Tak sakit telinga 
6. Tak nampak rambut mencacak-cacak 
7. Tak sakit kepala 
8. Warna cantik-cantik 
9. Tak mengembang mahupun mengecut bila basuh mesin 
10. Harganya murah.  Tunggu apa lagi korangg. Mehh sama sama try cuba snowcap paling selesa. Kompem puas hatii.  Terus ke https://www.wasap.my/60179138244/Snowcap untuk available color okehh.  OPEN ORDER till SABTU ( 21 OCT 2017 ) utuk BYHAND UniSZA. ❤️. #snowcap #snowcapberhantu #snowcapmurah #snowcapbychefiza #scarf #shawl #bawalmurah #unisza #uniszapastitahu #umt #gongbadak #machang #kelantan #terengganu
👻 10 SEBAB KENAPA MESTI CUBA SNOWCAP BERHANTU 👻 1. Fabric daripada viscose yang berkualiti 2. Kain sangat lembut 3. Kain serap peluh ( rambut tak bau kepam ) 4. Tak ketat 5. Tak sakit telinga 6. Tak nampak rambut mencacak-cacak 7. Tak sakit kepala 8. Warna cantik-cantik 9. Tak mengembang mahupun mengecut bila basuh mesin 10. Harganya murah. Tunggu apa lagi korangg. Mehh sama sama try cuba snowcap paling selesa. Kompem puas hatii. Terus ke https://www.wasap.my/60179138244/Snowcap untuk available color okehh. OPEN ORDER till SABTU ( 21 OCT 2017 ) utuk BYHAND UniSZA. ❤️. #snowcap  #snowcapberhantu  #snowcapmurah  #snowcapbychefiza  #scarf  #shawl  #bawalmurah  #unisza  #uniszapastitahu  #umt  #gongbadak  #machang  #kelantan  #terengganu 
👻 10 SEBAB KENAPA MESTI CUBA SNOWCAP BERHANTU 👻 
1. Fabric daripada viscose yang berkualiti 
2. Kain sangat lembut 
3. Kain serap peluh ( rambut tak bau kepam ) 
4. Tak ketat 
5. Tak sakit telinga 
6. Tak nampak rambut mencacak-cacak 
7. Tak sakit kepala 
8. Warna cantik-cantik 
9. Tak mengembang mahupun mengecut bila basuh mesin 
10. Harganya murah.  Tunggu apa lagi korangg. Mehh sama sama try cuba snowcap paling selesa. Kompem puas hatii.  Terus ke https://www.wasap.my/60179138244/Snowcap untuk available color okehh.  OPEN ORDER till SABTU ( 21 OCT 2017 ) utuk BYHAND UniSZA. ❤️. #snowcap #snowcapberhantu #snowcapmurah #snowcapbychefiza #scarf #shawl #bawalmurah #unisza #uniszapastitahu #umt #gongbadak #machang #kelantan #terengganu
👻 10 SEBAB KENAPA MESTI CUBA SNOWCAP BERHANTU 👻 1. Fabric daripada viscose yang berkualiti 2. Kain sangat lembut 3. Kain serap peluh ( rambut tak bau kepam ) 4. Tak ketat 5. Tak sakit telinga 6. Tak nampak rambut mencacak-cacak 7. Tak sakit kepala 8. Warna cantik-cantik 9. Tak mengembang mahupun mengecut bila basuh mesin 10. Harganya murah. Tunggu apa lagi korangg. Mehh sama sama try cuba snowcap paling selesa. Kompem puas hatii. Terus ke https://www.wasap.my/60179138244/Snowcap untuk available color okehh. OPEN ORDER till SABTU ( 21 OCT 2017 ) utuk BYHAND UniSZA. ❤️. #snowcap  #snowcapberhantu  #snowcapmurah  #snowcapbychefiza  #scarf  #shawl  #bawalmurah  #unisza  #uniszapastitahu  #umt  #gongbadak  #machang  #kelantan  #terengganu 
👻 10 SEBAB KENAPA MESTI CUBA SNOWCAP BERHANTU 👻 
1. Fabric daripada viscose yang berkualiti 
2. Kain sangat lembut 
3. Kain serap peluh ( rambut tak bau kepam ) 
4. Tak ketat 
5. Tak sakit telinga 
6. Tak nampak rambut mencacak-cacak 
7. Tak sakit kepala 
8. Warna cantik-cantik 
9. Tak mengembang mahupun mengecut bila basuh mesin 
10. Harganya murah.  Tunggu apa lagi korangg. Mehh sama sama try cuba snowcap paling selesa. Kompem puas hatii.  Terus ke https://www.wasap.my/60179138244/Snowcap untuk available color okehh.  OPEN ORDER till SABTU ( 21 OCT 2017 ) utuk BYHAND UniSZA. ❤️. #snowcap #snowcapberhantu #snowcapmurah #snowcapbychefiza #scarf #shawl #bawalmurah #unisza #uniszapastitahu #umt #gongbadak #machang #kelantan #terengganu
👻 10 SEBAB KENAPA MESTI CUBA SNOWCAP BERHANTU 👻 1. Fabric daripada viscose yang berkualiti 2. Kain sangat lembut 3. Kain serap peluh ( rambut tak bau kepam ) 4. Tak ketat 5. Tak sakit telinga 6. Tak nampak rambut mencacak-cacak 7. Tak sakit kepala 8. Warna cantik-cantik 9. Tak mengembang mahupun mengecut bila basuh mesin 10. Harganya murah. Tunggu apa lagi korangg. Mehh sama sama try cuba snowcap paling selesa. Kompem puas hatii. Terus ke https://www.wasap.my/60179138244/Snowcap untuk available color okehh. OPEN ORDER till SABTU ( 21 OCT 2017 ) utuk BYHAND UniSZA. ❤️. #snowcap  #snowcapberhantu  #snowcapmurah  #snowcapbychefiza  #scarf  #shawl  #bawalmurah  #unisza  #uniszapastitahu  #umt  #gongbadak  #machang  #kelantan  #terengganu 
👻 10 SEBAB KENAPA MESTI CUBA SNOWCAP BERHANTU 👻 
1. Fabric daripada viscose yang berkualiti 
2. Kain sangat lembut 
3. Kain serap peluh ( rambut tak bau kepam ) 
4. Tak ketat 
5. Tak sakit telinga 
6. Tak nampak rambut mencacak-cacak 
7. Tak sakit kepala 
8. Warna cantik-cantik 
9. Tak mengembang mahupun mengecut bila basuh mesin 
10. Harganya murah.  Tunggu apa lagi korangg. Mehh sama sama try cuba snowcap paling selesa. Kompem puas hatii.  Terus ke https://www.wasap.my/60179138244/Snowcap untuk available color okehh.  OPEN ORDER till SABTU ( 21 OCT 2017 ) utuk BYHAND UniSZA. ❤️. #snowcap #snowcapberhantu #snowcapmurah #snowcapbychefiza #scarf #shawl #bawalmurah #unisza #uniszapastitahu #umt #gongbadak #machang #kelantan #terengganu
👻 10 SEBAB KENAPA MESTI CUBA SNOWCAP BERHANTU 👻 1. Fabric daripada viscose yang berkualiti 2. Kain sangat lembut 3. Kain serap peluh ( rambut tak bau kepam ) 4. Tak ketat 5. Tak sakit telinga 6. Tak nampak rambut mencacak-cacak 7. Tak sakit kepala 8. Warna cantik-cantik 9. Tak mengembang mahupun mengecut bila basuh mesin 10. Harganya murah. Tunggu apa lagi korangg. Mehh sama sama try cuba snowcap paling selesa. Kompem puas hatii. Terus ke https://www.wasap.my/60179138244/Snowcap untuk available color okehh. OPEN ORDER till SABTU ( 21 OCT 2017 ) utuk BYHAND UniSZA. ❤️. #snowcap  #snowcapberhantu  #snowcapmurah  #snowcapbychefiza  #scarf  #shawl  #bawalmurah  #unisza  #uniszapastitahu  #umt  #gongbadak  #machang  #kelantan  #terengganu 
👻 10 SEBAB KENAPA MESTI CUBA SNOWCAP BERHANTU 👻 
1. Fabric daripada viscose yang berkualiti 
2. Kain sangat lembut 
3. Kain serap peluh ( rambut tak bau kepam ) 
4. Tak ketat 
5. Tak sakit telinga 
6. Tak nampak rambut mencacak-cacak 
7. Tak sakit kepala 
8. Warna cantik-cantik 
9. Tak mengembang mahupun mengecut bila basuh mesin 
10. Harganya murah.  Tunggu apa lagi korangg. Mehh sama sama try cuba snowcap paling selesa. Kompem puas hatii.  Terus ke https://www.wasap.my/60179138244/Snowcap untuk available color okehh.  OPEN ORDER till SABTU ( 21 OCT 2017 ) utuk BYHAND UniSZA. ❤️. #snowcap #snowcapberhantu #snowcapmurah #snowcapbychefiza #scarf #shawl #bawalmurah #unisza #uniszapastitahu #umt #gongbadak #machang #kelantan #terengganu
👻 10 SEBAB KENAPA MESTI CUBA SNOWCAP BERHANTU 👻 1. Fabric daripada viscose yang berkualiti 2. Kain sangat lembut 3. Kain serap peluh ( rambut tak bau kepam ) 4. Tak ketat 5. Tak sakit telinga 6. Tak nampak rambut mencacak-cacak 7. Tak sakit kepala 8. Warna cantik-cantik 9. Tak mengembang mahupun mengecut bila basuh mesin 10. Harganya murah. Tunggu apa lagi korangg. Mehh sama sama try cuba snowcap paling selesa. Kompem puas hatii. Terus ke https://www.wasap.my/60179138244/Snowcap untuk available color okehh. OPEN ORDER till SABTU ( 21 OCT 2017 ) utuk BYHAND UniSZA. ❤️. #snowcap  #snowcapberhantu  #snowcapmurah  #snowcapbychefiza  #scarf  #shawl  #bawalmurah  #unisza  #uniszapastitahu  #umt  #gongbadak  #machang  #kelantan  #terengganu 
BAWAL LAURA by Jannahijabs
.
⚡Material voile cotton airis premium
⚡senang bentuk, tak lembik dan tak kasar sangat
⚡jahit tepi halus
⚡bidang 45, boleh adjust menutup dada
⚡menggunakan batu copy Swarovski TAPI bukan batu dmc tau 😍
⚡batu berkilat dan berkualiti
⚡boleh basuh menggunakan washer machine, tapi bukan mesin DOBI ❌ too heavy
.
🚩WHATSAPP SAYA UNTUK PERTANYAAN WARNA YANG MASIH ADA STOCK
.
WHATSAPP 👇
📲+6 0178250466
📲+6 0178250466
📲+6 0178250466

#sayajual #visitmyig #bazarpaknil #tudungbawal #bawalsatin #bazarpaknil #bawalpucci #pinshawl #shawlscallop #snowcap #fullsnowcap #snowcapselesa #fattahamin #neelofa #mycoffeeprince #N24
BAWAL LAURA by Jannahijabs . ⚡Material voile cotton airis premium ⚡senang bentuk, tak lembik dan tak kasar sangat ⚡jahit tepi halus ⚡bidang 45, boleh adjust menutup dada ⚡menggunakan batu copy Swarovski TAPI bukan batu dmc tau 😍 ⚡batu berkilat dan berkualiti ⚡boleh basuh menggunakan washer machine, tapi bukan mesin DOBI ❌ too heavy . 🚩WHATSAPP SAYA UNTUK PERTANYAAN WARNA YANG MASIH ADA STOCK . WHATSAPP 👇 📲+6 0178250466 📲+6 0178250466 📲+6 0178250466 #sayajual  #visitmyig  #bazarpaknil  #tudungbawal  #bawalsatin  #bazarpaknil  #bawalpucci  #pinshawl  #shawlscallop  #snowcap  #fullsnowcap  #snowcapselesa  #fattahamin  #neelofa  #mycoffeeprince  #N24 
👻 10 SEBAB KENAPA MESTI CUBA SNOWCAP BERHANTU 👻 
1. Fabric daripada viscose yang berkualiti 
2. Kain sangat lembut 
3. Kain serap peluh ( rambut tak bau kepam ) 
4. Tak ketat 
5. Tak sakit telinga 
6. Tak nampak rambut mencacak-cacak 
7. Tak sakit kepala 
8. Warna cantik-cantik 
9. Tak mengembang mahupun mengecut bila basuh mesin 
10. Harganya murah. 
Tunggu apa lagi korangg. Mehh sama sama try cuba snowcap paling selesa. Kompem puas hatii.  Terus ke https://www.wasap.my/60179138244/Snowcap untuk available color okehh.  OPEN ORDER till SABTU ( 21 OCT 2017 ) utuk BYHAND UniSZA. ❤️. #snowcap #snowcapberhantu #snowcapmurah #snowcapbychefiza #scarf #shawl #bawalmurah #unisza #uniszapastitahu #umt #gongbadak #machang #kelantan #terengganu
👻 10 SEBAB KENAPA MESTI CUBA SNOWCAP BERHANTU 👻 1. Fabric daripada viscose yang berkualiti 2. Kain sangat lembut 3. Kain serap peluh ( rambut tak bau kepam ) 4. Tak ketat 5. Tak sakit telinga 6. Tak nampak rambut mencacak-cacak 7. Tak sakit kepala 8. Warna cantik-cantik 9. Tak mengembang mahupun mengecut bila basuh mesin 10. Harganya murah. Tunggu apa lagi korangg. Mehh sama sama try cuba snowcap paling selesa. Kompem puas hatii. Terus ke https://www.wasap.my/60179138244/Snowcap untuk available color okehh. OPEN ORDER till SABTU ( 21 OCT 2017 ) utuk BYHAND UniSZA. ❤️. #snowcap  #snowcapberhantu  #snowcapmurah  #snowcapbychefiza  #scarf  #shawl  #bawalmurah  #unisza  #uniszapastitahu  #umt  #gongbadak  #machang  #kelantan  #terengganu 
👻 10 SEBAB KENAPA MESTI CUBA SNOWCAP BERHANTU 👻 
1. Fabric daripada viscose yang berkualiti 
2. Kain sangat lembut 
3. Kain serap peluh ( rambut tak bau kepam ) 
4. Tak ketat 
5. Tak sakit telinga 
6. Tak nampak rambut mencacak-cacak 
7. Tak sakit kepala 
8. Warna cantik-cantik 
9. Tak mengembang mahupun mengecut bila basuh mesin 
10. Harganya murah.  Tunggu apa lagi korangg. Mehh sama sama try cuba snowcap paling selesa. Kompem puas hatii.  Terus ke https://www.wasap.my/60179138244/Snowcap untuk available color okehh.  OPEN ORDER till SABTU ( 21 OCT 2017 ) utuk BYHAND UniSZA. ❤️. #snowcap #snowcapberhantu #snowcapmurah #snowcapbychefiza #scarf #shawl #bawalmurah #unisza #uniszapastitahu #umt #gongbadak #machang #kelantan #terengganu
👻 10 SEBAB KENAPA MESTI CUBA SNOWCAP BERHANTU 👻 1. Fabric daripada viscose yang berkualiti 2. Kain sangat lembut 3. Kain serap peluh ( rambut tak bau kepam ) 4. Tak ketat 5. Tak sakit telinga 6. Tak nampak rambut mencacak-cacak 7. Tak sakit kepala 8. Warna cantik-cantik 9. Tak mengembang mahupun mengecut bila basuh mesin 10. Harganya murah. Tunggu apa lagi korangg. Mehh sama sama try cuba snowcap paling selesa. Kompem puas hatii. Terus ke https://www.wasap.my/60179138244/Snowcap untuk available color okehh. OPEN ORDER till SABTU ( 21 OCT 2017 ) utuk BYHAND UniSZA. ❤️. #snowcap  #snowcapberhantu  #snowcapmurah  #snowcapbychefiza  #scarf  #shawl  #bawalmurah  #unisza  #uniszapastitahu  #umt  #gongbadak  #machang  #kelantan  #terengganu 
Jum beli snowcap yang paling super duper selesa sangat ni anddd yang pasti nampak cantik bila pakai♥♥
.
RM 10
#snowcap #snowcapviral #snowcapberhantubychefiza #snowcapchefyza #snowcapmurah #snowcapcantik #snowcapselesa
Jum beli snowcap yang paling super duper selesa sangat ni anddd yang pasti nampak cantik bila pakai♥♥
.
RM 10
#snowcap #snowcapviral #snowcapberhantubychefiza #snowcapchefyza #snowcapmurah #snowcapcantik #snowcapselesa
BAWAL LAURA by Jannahijabs
.
⚡Material voile cotton airis premium
⚡senang bentuk, tak lembik dan tak kasar sangat
⚡jahit tepi halus
⚡bidang 45, boleh adjust menutup dada
⚡menggunakan batu copy Swarovski TAPI bukan batu dmc tau 😍
⚡batu berkilat dan berkualiti
⚡boleh basuh menggunakan washer machine, tapi bukan mesin DOBI ❌ too heavy
.
🚩WHATSAPP SAYA UNTUK PERTANYAAN WARNA YANG MASIH ADA STOCK
.
WHATSAPP 👇
📲+6 0178250466
📲+6 0178250466
📲+6 0178250466

#sayajual #visitmyig #bazarpaknil #tudungbawal #bawalsatin #bazarpaknil #bawalpucci #pinshawl #shawlscallop #snowcap #fullsnowcap #snowcapselesa #fattahamin #neelofa #mycoffeeprince #N24
BAWAL LAURA by Jannahijabs . ⚡Material voile cotton airis premium ⚡senang bentuk, tak lembik dan tak kasar sangat ⚡jahit tepi halus ⚡bidang 45, boleh adjust menutup dada ⚡menggunakan batu copy Swarovski TAPI bukan batu dmc tau 😍 ⚡batu berkilat dan berkualiti ⚡boleh basuh menggunakan washer machine, tapi bukan mesin DOBI ❌ too heavy . 🚩WHATSAPP SAYA UNTUK PERTANYAAN WARNA YANG MASIH ADA STOCK . WHATSAPP 👇 📲+6 0178250466 📲+6 0178250466 📲+6 0178250466 #sayajual  #visitmyig  #bazarpaknil  #tudungbawal  #bawalsatin  #bazarpaknil  #bawalpucci  #pinshawl  #shawlscallop  #snowcap  #fullsnowcap  #snowcapselesa  #fattahamin  #neelofa  #mycoffeeprince  #N24 
Inner snowcap berhantu ? 👻👻 Kelebihan snowcap ni ??
✅serap peluh
✅tak berkedut
✅masuk mesin basuh xlonggar
✅melekap kat dahi
✅tak sakit telinga
✅kain jenis viscose sejuk dan selesa
✅ngam2 dgn kepala xyah pin2

Beli 1 pasti akan repeat beli lagi. Sebab inner ni berhantu😱
Boleh padankan dengan pelbagai tudung bawal atau shawl dan baju anda 😉

Sehelai RM10 sahaja ‼

Berminat meh pm wana ❤

Click link di bio 😘

#snowcapberhantu #innersnowcapberhantu #snowcap #innersnowcap #snowcapmurah #innersnowcapmurah #snowcapborong #snowcapborongmurah
Inner snowcap berhantu ? 👻👻 Kelebihan snowcap ni ?? ✅serap peluh ✅tak berkedut ✅masuk mesin basuh xlonggar ✅melekap kat dahi ✅tak sakit telinga ✅kain jenis viscose sejuk dan selesa ✅ngam2 dgn kepala xyah pin2 Beli 1 pasti akan repeat beli lagi. Sebab inner ni berhantu😱 Boleh padankan dengan pelbagai tudung bawal atau shawl dan baju anda 😉 Sehelai RM10 sahaja ‼ Berminat meh pm wana ❤ Click link di bio 😘 #snowcapberhantu  #innersnowcapberhantu  #snowcap  #innersnowcap  #snowcapmurah  #innersnowcapmurah  #snowcapborong  #snowcapborongmurah 
Inner snowcap berhantu ? 👻👻 Kelebihan snowcap ni ??
✅serap peluh
✅tak berkedut
✅masuk mesin basuh xlonggar
✅melekap kat dahi
✅tak sakit telinga
✅kain jenis viscose sejuk dan selesa
✅ngam2 dgn kepala xyah pin2

Beli 1 pasti akan repeat beli lagi. Sebab inner ni berhantu😱
Boleh padankan dengan pelbagai tudung bawal atau shawl dan baju anda 😉

Sehelai RM10 sahaja ‼

Berminat meh pm wana ❤

Click link di bio 😘

#snowcapberhantu #innersnowcapberhantu #snowcap #innersnowcap #snowcapmurah #innersnowcapmurah #snowcapborong #snowcapborongmurah
Inner snowcap berhantu ? 👻👻 Kelebihan snowcap ni ?? ✅serap peluh ✅tak berkedut ✅masuk mesin basuh xlonggar ✅melekap kat dahi ✅tak sakit telinga ✅kain jenis viscose sejuk dan selesa ✅ngam2 dgn kepala xyah pin2 Beli 1 pasti akan repeat beli lagi. Sebab inner ni berhantu😱 Boleh padankan dengan pelbagai tudung bawal atau shawl dan baju anda 😉 Sehelai RM10 sahaja ‼ Berminat meh pm wana ❤ Click link di bio 😘 #snowcapberhantu  #innersnowcapberhantu  #snowcap  #innersnowcap  #snowcapmurah  #innersnowcapmurah  #snowcapborong  #snowcapborongmurah 
Inner snowcap berhantu ? 👻👻 Kelebihan snowcap ni ??
✅serap peluh
✅tak berkedut
✅masuk mesin basuh xlonggar
✅melekap kat dahi
✅tak sakit telinga
✅kain jenis viscose sejuk dan selesa
✅ngam2 dgn kepala xyah pin2

Beli 1 pasti akan repeat beli lagi. Sebab inner ni berhantu😱
Boleh padankan dengan pelbagai tudung bawal atau shawl dan baju anda 😉

Sehelai RM10 sahaja ‼

Berminat meh pm wana ❤

Click link di bio 😘

#snowcapberhantu #innersnowcapberhantu #snowcap #innersnowcap #snowcapmurah #innersnowcapmurah #snowcapborong #snowcapborongmurah
Inner snowcap berhantu ? 👻👻 Kelebihan snowcap ni ?? ✅serap peluh ✅tak berkedut ✅masuk mesin basuh xlonggar ✅melekap kat dahi ✅tak sakit telinga ✅kain jenis viscose sejuk dan selesa ✅ngam2 dgn kepala xyah pin2 Beli 1 pasti akan repeat beli lagi. Sebab inner ni berhantu😱 Boleh padankan dengan pelbagai tudung bawal atau shawl dan baju anda 😉 Sehelai RM10 sahaja ‼ Berminat meh pm wana ❤ Click link di bio 😘 #snowcapberhantu  #innersnowcapberhantu  #snowcap  #innersnowcap  #snowcapmurah  #innersnowcapmurah  #snowcapborong  #snowcapborongmurah 
Inner snowcap berhantu ? 👻👻 Kelebihan snowcap ni ??
✅serap peluh
✅tak berkedut
✅masuk mesin basuh xlonggar
✅melekap kat dahi
✅tak sakit telinga
✅kain jenis viscose sejuk dan selesa
✅ngam2 dgn kepala xyah pin2

Beli 1 pasti akan repeat beli lagi. Sebab inner ni berhantu😱
Boleh padankan dengan pelbagai tudung bawal atau shawl dan baju anda 😉

Sehelai RM10 sahaja ‼

Berminat meh pm wana ❤

Click link di bio 😘

#snowcapberhantu #innersnowcapberhantu #snowcap #innersnowcap #snowcapmurah #innersnowcapmurah #snowcapborong #snowcapborongmurah
Inner snowcap berhantu ? 👻👻 Kelebihan snowcap ni ?? ✅serap peluh ✅tak berkedut ✅masuk mesin basuh xlonggar ✅melekap kat dahi ✅tak sakit telinga ✅kain jenis viscose sejuk dan selesa ✅ngam2 dgn kepala xyah pin2 Beli 1 pasti akan repeat beli lagi. Sebab inner ni berhantu😱 Boleh padankan dengan pelbagai tudung bawal atau shawl dan baju anda 😉 Sehelai RM10 sahaja ‼ Berminat meh pm wana ❤ Click link di bio 😘 #snowcapberhantu  #innersnowcapberhantu  #snowcap  #innersnowcap  #snowcapmurah  #innersnowcapmurah  #snowcapborong  #snowcapborongmurah 
Inner snowcap berhantu ? 👻👻 Kelebihan snowcap ni ??
✅serap peluh
✅tak berkedut
✅masuk mesin basuh xlonggar
✅melekap kat dahi
✅tak sakit telinga
✅kain jenis viscose sejuk dan selesa
✅ngam2 dgn kepala xyah pin2

Beli 1 pasti akan repeat beli lagi. Sebab inner ni berhantu😱
Boleh padankan dengan pelbagai tudung bawal atau shawl dan baju anda 😉

Sehelai RM10 sahaja ‼

Berminat meh pm wana ❤

Click link di bio 😘

#snowcapberhantu #innersnowcapberhantu #snowcap #innersnowcap #snowcapmurah #innersnowcapmurah #snowcapborong #snowcapborongmurah
Inner snowcap berhantu ? 👻👻 Kelebihan snowcap ni ?? ✅serap peluh ✅tak berkedut ✅masuk mesin basuh xlonggar ✅melekap kat dahi ✅tak sakit telinga ✅kain jenis viscose sejuk dan selesa ✅ngam2 dgn kepala xyah pin2 Beli 1 pasti akan repeat beli lagi. Sebab inner ni berhantu😱 Boleh padankan dengan pelbagai tudung bawal atau shawl dan baju anda 😉 Sehelai RM10 sahaja ‼ Berminat meh pm wana ❤ Click link di bio 😘 #snowcapberhantu  #innersnowcapberhantu  #snowcap  #innersnowcap  #snowcapmurah  #innersnowcapmurah  #snowcapborong  #snowcapborongmurah 
Inner snowcap berhantu ? 👻👻 Kelebihan snowcap ni ??
✅serap peluh
✅tak berkedut
✅masuk mesin basuh xlonggar
✅melekap kat dahi
✅tak sakit telinga
✅kain jenis viscose sejuk dan selesa
✅ngam2 dgn kepala xyah pin2

Beli 1 pasti akan repeat beli lagi. Sebab inner ni berhantu😱
Boleh padankan dengan pelbagai tudung bawal atau shawl dan baju anda 😉

Sehelai RM10 sahaja ‼

Berminat meh pm wana ❤

Click link di bio 😘

#snowcapberhantu #innersnowcapberhantu #snowcap #innersnowcap #snowcapmurah #innersnowcapmurah #snowcapborong #snowcapborongmurah
Inner snowcap berhantu ? 👻👻 Kelebihan snowcap ni ?? ✅serap peluh ✅tak berkedut ✅masuk mesin basuh xlonggar ✅melekap kat dahi ✅tak sakit telinga ✅kain jenis viscose sejuk dan selesa ✅ngam2 dgn kepala xyah pin2 Beli 1 pasti akan repeat beli lagi. Sebab inner ni berhantu😱 Boleh padankan dengan pelbagai tudung bawal atau shawl dan baju anda 😉 Sehelai RM10 sahaja ‼ Berminat meh pm wana ❤ Click link di bio 😘 #snowcapberhantu  #innersnowcapberhantu  #snowcap  #innersnowcap  #snowcapmurah  #innersnowcapmurah  #snowcapborong  #snowcapborongmurah 
Snow Cap
=========
✔️cotton lycra
✔️Ringan
✔️Tidak panas
✔️Yang penting tidak pekak telinga
=========
Harga: RM 10
📦postage: RM 8
📲013-8900937
.
.
4 helai & ke atas FREE POSTAGE
#shawlmurahmurah
#shawlmurahmurah
#sayajualshawl
#shawlcantikgiler
#Lamorrashawl
#lamorrafoundation
#swasrovkishawl
#shawlmurah
#shawlswarovskimurah
#innersnowcapmurah 
#snowcap
Snow Cap❌❌SOLD OUT❌❌
=========
✔️cotton lycra
✔️Ringan
✔️Tidak panas
✔️Yang penting tidak pekak telinga
=========
Harga: RM 10
📦postage: RM 8
📲013-8900937
.
.
4 helai & ke atas FREE POSTAGE
#shawlmurahmurah
#shawlmurahmurah
#sayajualshawl
#shawlcantikgiler
#Lamorrashawl
#lamorrafoundation
#swasrovkishawl
#shawlmurah
#shawlswarovskimurah
#innersnowcapmurah 
#snowcap
Color tinggal tak banyak dah 😱😱😱 Apa lagi tunggu cepat pilih color favourite uolls 😍

List color yang available👇
Dark Maroon
Pink Belacan
Dark Purple
Rose Pink
Maroon
Magenta Pink
Golden Brown
Brick Orange
Teal Blue
Emerald Green
Tiffany Green
Moss Green
Olive Green

SNOWCAP BERHANTU 👻
RM10 SEHELAI
POSTAGE RM8 SM
COD SETIAP SABTU & AHAD
(Area Kuantan Sahaja)

Untuk Order DM or WhatsApp
📲 011-21963310

#snowcap
#snowcapviral
#snowcapberhantu
#snowcapviralkuantan 
#snowcapberhantukuantan
#snowcapmurah
#snowcaprm10 
#sayajual
Color tinggal tak banyak dah 😱😱😱 Apa lagi tunggu cepat pilih color favourite uolls 😍 List color yang available👇 Dark Maroon Pink Belacan Dark Purple Rose Pink Maroon Magenta Pink Golden Brown Brick Orange Teal Blue Emerald Green Tiffany Green Moss Green Olive Green SNOWCAP BERHANTU 👻 RM10 SEHELAI POSTAGE RM8 SM COD SETIAP SABTU & AHAD (Area Kuantan Sahaja) Untuk Order DM or WhatsApp 📲 011-21963310 #snowcap  #snowcapviral  #snowcapberhantu  #snowcapviralkuantan  #snowcapberhantukuantan  #snowcapmurah  #snowcaprm10  #sayajual 
READY STOCK! Haa banyak kan kaler cantik cantik! .
SNOWCAP 👻 ni material dia VISCOSE tau. Kalau nak tau material viscose ni best gilerr,try sentuh kain dia memang jatuh cintaaa lah.
.
SNOWCAP 👻 ni RM10 je!!
.
✅tak sakit telinga
✅tak rasa bengang bila pakai ✅tak rasa lemas / rimas bila pakai
✅melekap elok di kepala ✅basuh mesin tak de hal
✅banyak warna menarik! .
.
SANGAT SESUAI UNTUK wanita
👉🏻ada masalah migrain
👉🏻selalu sakit kepala pakai anak tudung
👉🏻selalu sakit telinga
👉🏻rasa rimas pakai anak tudung
.
📱013.742.0748
📱013.742.0748
📱013.742.0748
🚗 Pasir Mas
🚗Rantau Panjang
🚗Bandar Tanah Merah
📮pos seluruh malaysia
.
#yourinnerspecialist #snowcap #snowcapmurah #snowcapviral #snowcapborong #bychefiza #bcf #dropshipwanted #innermurah #innerbeauty #innersnowcap #agentrantaupanjangsnowcap #rantaupanjang #pasirmas 
#snowcapberhantu
#miniagentwanted
#teamkaknie
READY STOCK! Haa banyak kan kaler cantik cantik! . SNOWCAP 👻 ni material dia VISCOSE tau. Kalau nak tau material viscose ni best gilerr,try sentuh kain dia memang jatuh cintaaa lah. . SNOWCAP 👻 ni RM10 je!! . ✅tak sakit telinga ✅tak rasa bengang bila pakai ✅tak rasa lemas / rimas bila pakai ✅melekap elok di kepala ✅basuh mesin tak de hal ✅banyak warna menarik! . . SANGAT SESUAI UNTUK wanita 👉🏻ada masalah migrain 👉🏻selalu sakit kepala pakai anak tudung 👉🏻selalu sakit telinga 👉🏻rasa rimas pakai anak tudung . 📱013.742.0748 📱013.742.0748 📱013.742.0748 🚗 Pasir Mas 🚗Rantau Panjang 🚗Bandar Tanah Merah 📮pos seluruh malaysia . #yourinnerspecialist  #snowcap  #snowcapmurah  #snowcapviral  #snowcapborong  #bychefiza  #bcf  #dropshipwanted  #innermurah  #innerbeauty  #innersnowcap  #agentrantaupanjangsnowcap  #rantaupanjang  #pasirmas  #snowcapberhantu  #miniagentwanted  #teamkaknie 
READY STOCK! Haa banyak kan kaler cantik cantik! .
SNOWCAP 👻 ni material dia VISCOSE tau. Kalau nak tau material viscose ni best gilerr,try sentuh kain dia memang jatuh cintaaa lah.
.
SNOWCAP 👻 ni RM10 je!!
.
✅tak sakit telinga
✅tak rasa bengang bila pakai ✅tak rasa lemas / rimas bila pakai
✅melekap elok di kepala ✅basuh mesin tak de hal
✅banyak warna menarik! .
.
SANGAT SESUAI UNTUK wanita
👉🏻ada masalah migrain
👉🏻selalu sakit kepala pakai anak tudung
👉🏻selalu sakit telinga
👉🏻rasa rimas pakai anak tudung
.
📱013.742.0748
📱013.742.0748
📱013.742.0748
🚗 Pasir Mas
🚗Rantau Panjang
🚗Bandar Tanah Merah
📮pos seluruh malaysia
.
#yourinnerspecialist #snowcap #snowcapmurah #snowcapviral #snowcapborong #bychefiza #bcf #dropshipwanted #innermurah #innerbeauty #innersnowcap #agentrantaupanjangsnowcap #rantaupanjang #pasirmas 
#snowcapberhantu
#miniagentwanted
#teamkaknie
READY STOCK! Haa banyak kan kaler cantik cantik! . SNOWCAP 👻 ni material dia VISCOSE tau. Kalau nak tau material viscose ni best gilerr,try sentuh kain dia memang jatuh cintaaa lah. . SNOWCAP 👻 ni RM10 je!! . ✅tak sakit telinga ✅tak rasa bengang bila pakai ✅tak rasa lemas / rimas bila pakai ✅melekap elok di kepala ✅basuh mesin tak de hal ✅banyak warna menarik! . . SANGAT SESUAI UNTUK wanita 👉🏻ada masalah migrain 👉🏻selalu sakit kepala pakai anak tudung 👉🏻selalu sakit telinga 👉🏻rasa rimas pakai anak tudung . 📱013.742.0748 📱013.742.0748 📱013.742.0748 🚗 Pasir Mas 🚗Rantau Panjang 🚗Bandar Tanah Merah 📮pos seluruh malaysia . #yourinnerspecialist  #snowcap  #snowcapmurah  #snowcapviral  #snowcapborong  #bychefiza  #bcf  #dropshipwanted  #innermurah  #innerbeauty  #innersnowcap  #agentrantaupanjangsnowcap  #rantaupanjang  #pasirmas  #snowcapberhantu  #miniagentwanted  #teamkaknie 
READY STOCK! Haa banyak kan kaler cantik cantik! .
SNOWCAP 👻 ni material dia VISCOSE tau. Kalau nak tau material viscose ni best gilerr,try sentuh kain dia memang jatuh cintaaa lah.
.
SNOWCAP 👻 ni RM10 je!!
.
✅tak sakit telinga
✅tak rasa bengang bila pakai ✅tak rasa lemas / rimas bila pakai
✅melekap elok di kepala ✅basuh mesin tak de hal
✅banyak warna menarik! .
.
SANGAT SESUAI UNTUK wanita
👉🏻ada masalah migrain
👉🏻selalu sakit kepala pakai anak tudung
👉🏻selalu sakit telinga
👉🏻rasa rimas pakai anak tudung
.
📱013.742.0748
📱013.742.0748
📱013.742.0748
🚗 Pasir Mas
🚗Rantau Panjang
🚗Bandar Tanah Merah
📮pos seluruh malaysia
.
#yourinnerspecialist #snowcap #snowcapmurah #snowcapviral #snowcapborong #bychefiza #bcf #dropshipwanted #innermurah #innerbeauty #innersnowcap #agentrantaupanjangsnowcap #rantaupanjang #pasirmas 
#snowcapberhantu
#miniagentwanted
#teamkaknie
READY STOCK! Haa banyak kan kaler cantik cantik! . SNOWCAP 👻 ni material dia VISCOSE tau. Kalau nak tau material viscose ni best gilerr,try sentuh kain dia memang jatuh cintaaa lah. . SNOWCAP 👻 ni RM10 je!! . ✅tak sakit telinga ✅tak rasa bengang bila pakai ✅tak rasa lemas / rimas bila pakai ✅melekap elok di kepala ✅basuh mesin tak de hal ✅banyak warna menarik! . . SANGAT SESUAI UNTUK wanita 👉🏻ada masalah migrain 👉🏻selalu sakit kepala pakai anak tudung 👉🏻selalu sakit telinga 👉🏻rasa rimas pakai anak tudung . 📱013.742.0748 📱013.742.0748 📱013.742.0748 🚗 Pasir Mas 🚗Rantau Panjang 🚗Bandar Tanah Merah 📮pos seluruh malaysia . #yourinnerspecialist  #snowcap  #snowcapmurah  #snowcapviral  #snowcapborong  #bychefiza  #bcf  #dropshipwanted  #innermurah  #innerbeauty  #innersnowcap  #agentrantaupanjangsnowcap  #rantaupanjang  #pasirmas  #snowcapberhantu  #miniagentwanted  #teamkaknie 
Salam maghrib semua ❤️ Stock snowcap 👻 ada sikit je lagi. Nak order cecepat whatsapp tau 😘 Rm 10 je 😋 http://www.wasap.my/60145143128
.
#snowcapberhantu #snowcapbcf #snowcap #snowcaprm10 #codkl #innertudung #codlrtgombak #codlrttamanmelati #coduniklbis #queenfifamous
JAMU NENEK
RM25.00
.
❤A&A Boutiqeu Vendor❤
.
🏠Address: 
A&A BOUTIQUE VENDOR 
No.4 (kedai) Pasar Pekan Wakaf Tapai, Marang Terengganu
. 
For purchase online 📱whatsapp:
Http://www.wasap.my/+60199826821
Http://www.wasap.my/+601137543161
.
❤Landmark: 
Kedai gambar, kedai plastik
.
#a&a #a #a&aboutiquevendor #vendor #blouse #blousemurah #sayajual #silvy #stoking #silvypinky #silvyspose
#palazzo #sluar #seluar #alon7 #alone #alo #mylea #myleafrecklesserum #serum #booste #nshhabeauty #j.juwita #juwita #snowcap #inercap #berhantu #snowcapberhantu #sanggulcheta
JAMU NENEK RM25.00 . ❤A&A Boutiqeu Vendor❤ . 🏠Address: A&A BOUTIQUE VENDOR No.4 (kedai) Pasar Pekan Wakaf Tapai, Marang Terengganu . For purchase online 📱whatsapp: Http://www.wasap.my/+60199826821 Http://www.wasap.my/+601137543161 . ❤Landmark: Kedai gambar, kedai plastik . #a &a #a  #a &aboutiquevendor #vendor  #blouse  #blousemurah  #sayajual  #silvy  #stoking  #silvypinky  #silvyspose  #palazzo  #sluar  #seluar  #alon7  #alone  #alo  #mylea  #myleafrecklesserum  #serum  #booste  #nshhabeauty  #j .juwita #juwita  #snowcap  #inercap  #berhantu  #snowcapberhantu  #sanggulcheta 
Silvy Stoking
Ready stock
RM5.00 .
❤A&A Boutiqeu Vendor❤
.
🏠Address: 
A&A BOUTIQUE VENDOR 
No.4 (kedai) Pasar Pekan Wakaf Tapai, Marang Terengganu
. 
For purchase online 📱whatsapp:
Http://www.wasap.my/+60199826821
Http://www.wasap.my/+601137543161
.
❤Landmark: 
Kedai gambar, kedai plastik
.
#a&a #a #a&aboutiquevendor #vendor #blouse #blousemurah #sayajual #silvy #stoking #silvypinky #silvyspose
#palazzo #sluar #seluar #alon7 #alone #alo #mylea #myleafrecklesserum #serum #booste #nshhabeauty #j.juwita #juwita #snowcap #inercap #berhantu #snowcapberhantu #sanggulcheta
Silvy Stoking Ready stock RM5.00 . ❤A&A Boutiqeu Vendor❤ . 🏠Address: A&A BOUTIQUE VENDOR No.4 (kedai) Pasar Pekan Wakaf Tapai, Marang Terengganu . For purchase online 📱whatsapp: Http://www.wasap.my/+60199826821 Http://www.wasap.my/+601137543161 . ❤Landmark: Kedai gambar, kedai plastik . #a &a #a  #a &aboutiquevendor #vendor  #blouse  #blousemurah  #sayajual  #silvy  #stoking  #silvypinky  #silvyspose  #palazzo  #sluar  #seluar  #alon7  #alone  #alo  #mylea  #myleafrecklesserum  #serum  #booste  #nshhabeauty  #j .juwita #juwita  #snowcap  #inercap  #berhantu  #snowcapberhantu  #sanggulcheta 
Skinny Mascara
Ready stock 
RM10.00
.
❤A&A Boutiqeu Vendor❤
.
🏠Address: 
A&A BOUTIQUE VENDOR 
No.4 (kedai) Pasar Pekan Wakaf Tapai, Marang Terengganu
. 
For purchase online 📱whatsapp:
Http://www.wasap.my/+60199826821
Http://www.wasap.my/+601137543161
.
❤Landmark: 
Kedai gambar, kedai plastik
.
#a&a #a #a&aboutiquevendor #vendor #blouse #blousemurah #sayajual #silvy #stoking #silvypinky #silvyspose
#palazzo #sluar #seluar #alon7 #alone #alo #mylea #myleafrecklesserum #serum #booste #nshhabeauty #j.juwita #juwita #snowcap #inercap #berhantu #snowcapberhantu #sanggulcheta
Skinny Mascara Ready stock RM10.00 . ❤A&A Boutiqeu Vendor❤ . 🏠Address: A&A BOUTIQUE VENDOR No.4 (kedai) Pasar Pekan Wakaf Tapai, Marang Terengganu . For purchase online 📱whatsapp: Http://www.wasap.my/+60199826821 Http://www.wasap.my/+601137543161 . ❤Landmark: Kedai gambar, kedai plastik . #a &a #a  #a &aboutiquevendor #vendor  #blouse  #blousemurah  #sayajual  #silvy  #stoking  #silvypinky  #silvyspose  #palazzo  #sluar  #seluar  #alon7  #alone  #alo  #mylea  #myleafrecklesserum  #serum  #booste  #nshhabeauty  #j .juwita #juwita  #snowcap  #inercap  #berhantu  #snowcapberhantu  #sanggulcheta 
sejak ada 👻 
Tudung boleh pakai macam macam gaya

Itulah hebatnya snowcap 👻

#snowcap 
#snowcapberhantu 
#teambyb
Light sage bila pakai baju lawa😍
.
👻material high quality viscose lembut (tak terlalu nipis tak terlalu tebal)
.
👻100% strecthable
(Sesuai utk kepala saiz besar dan kecik) .
👻terletak elok je dekat kepala
.
👻jahitan tersorok yang super awesome
.
👻tak ketat tak longgar..ngam2 ikut kepala masing2
.
👻tak beri kesan sakit telinga pun
.
👻 harga mampu milik
.
Whatsapp Atie 0136088442
.
#snowcapviral2017 #snowcapberhantu
#snowcap #kainsejuk #warna #wanita #jururawatmalaysia #cikgu #tudungmurah #kainmurah #pengantin #sayajual #Nilai #Seremban
Light sage bila pakai baju lawa😍 . 👻material high quality viscose lembut (tak terlalu nipis tak terlalu tebal) . 👻100% strecthable (Sesuai utk kepala saiz besar dan kecik) . 👻terletak elok je dekat kepala . 👻jahitan tersorok yang super awesome . 👻tak ketat tak longgar..ngam2 ikut kepala masing2 . 👻tak beri kesan sakit telinga pun . 👻 harga mampu milik . Whatsapp Atie 0136088442 . #snowcapviral2017  #snowcapberhantu  #snowcap  #kainsejuk  #warna  #wanita  #jururawatmalaysia  #cikgu  #tudungmurah  #kainmurah  #pengantin  #sayajual  #Nilai  #Seremban 
Peneman OT untuk malam ni. Snowcap Hantu warna Soft Orange 😘

#sayajual #sayajualsnowcap #snowcap #snowcapberhantu #snowcapmurah
INNER SNOW CAP 💪🏼 Material mmg super duper lembut selembut muka sistur2 semuaa 👌🏼 RM7 ada 6 colour. Black Grey Silver Brown Golden and Beige. 
JOM ORDER👇🏼 017-6242648

#innersnowcap #snowcap #inner #anaktudung
INNER SNOW CAP 💪🏼 Material mmg super duper lembut selembut muka sistur2 semuaa 👌🏼 RM7 ada 6 colour. Black Grey Silver Brown Golden and Beige. JOM ORDER👇🏼 017-6242648 #innersnowcap  #snowcap  #inner  #anaktudung 
🔥 KENAPA SAFA INNER CAP NI LAIN DARI INNERCAP/SCARFT YANG JUAL KAT TEMPAT LAIN? 🔥 RM10 jur tau!

____
🎉 Material Moss Crepe (takda jual lagi kat luar k), kalau ada please let me know.
🎉 Harga murah tapi setanding dengan quality yang TERBAIK! (Harga pasaran kat luar normally 20++ taaaau).
🎉 Material BEST, SELESA & SUITABLE untuk pemakaian tudung/shawl chiffon.

Tebeliak biji mata tak ni 😶😧
___

Nak order boleh whatsapp kami +60134018298 😘

#innercap  #innercapwarda #innercapkedah #scarft #medinaahijab #dropship #snowcap #innersnowcap #innertudung #innercapmurah #inner #innercapmosscrepe #mosscrepe #innerpalingselesa
🔥 KENAPA SAFA INNER CAP NI LAIN DARI INNERCAP/SCARFT YANG JUAL KAT TEMPAT LAIN? 🔥 RM10 jur tau! ____ 🎉 Material Moss Crepe (takda jual lagi kat luar k), kalau ada please let me know. 🎉 Harga murah tapi setanding dengan quality yang TERBAIK! (Harga pasaran kat luar normally 20++ taaaau). 🎉 Material BEST, SELESA & SUITABLE untuk pemakaian tudung/shawl chiffon. Tebeliak biji mata tak ni 😶😧 ___ Nak order boleh whatsapp kami +60134018298 😘 #innercap  #innercapwarda  #innercapkedah  #scarft  #medinaahijab  #dropship  #snowcap  #innersnowcap  #innertudung  #innercapmurah  #inner  #innercapmosscrepe  #mosscrepe  #innerpalingselesa 
Selamat petang !
Petang ni ceqtah nak belanje gambar testimoni sikit yeee ☺️ Ceqtah jual Snowcap Berhantu 👻
Sama macam abg ni pakai. Meletopss kann ? 😆
RM10 per pcs exc postage 😉
Harga postage :
1helai - 10helai (RM8 plastik saiz S)
11helai ke atas (RM10 plastik saiz L)

Tercabar tengok habang ni pakai ? Mai la cuba sehelai. Tekan link ni ye ⬇️
http://ceqtah.wasap.my/
#sayajual #sayajualsnowcap #snowcap #snowcapberhantu #snowcapmurah
Selamat petang ! Petang ni ceqtah nak belanje gambar testimoni sikit yeee ☺️ Ceqtah jual Snowcap Berhantu 👻 Sama macam abg ni pakai. Meletopss kann ? 😆 RM10 per pcs exc postage 😉 Harga postage : 1helai - 10helai (RM8 plastik saiz S) 11helai ke atas (RM10 plastik saiz L) Tercabar tengok habang ni pakai ? Mai la cuba sehelai. Tekan link ni ye ⬇️ http://ceqtah.wasap.my/ #sayajual  #sayajualsnowcap  #snowcap  #snowcapberhantu  #snowcapmurah 
ATTENTION GAIS ‼️
.
For deepavali celebration, @cindysscarves_ akan buat sale/clearance sale untuk penghabisan stock for this month. After that baru sis akan update yang baru untk #bawalheavychiffon & #bawalmanik. To all customer yang nak beli tapi malu bertanya colour ape yang tinggal, sat lagi sis akan update yaa 😘
.
Do not worry about price, dah name pon. Clearance Sale ofcourse lahh sis kasi harga durian runtuhh gituww. Tak percaya, tunggu naa ☺️
.
INGAT BAWAL INGAT @cindysscarves_ 
#cindysbawalheavychiffon #cindysbawalcotton #cindysbawallebah #cindysbawalmanik #bawalheavychiffondiamond #snowcap #innerwarda #titiancinta #awaksukasayatak #uitmdihatiku #uitmperak #kuis #bawalmanik #bawalcotton #bawalheavychiffon #bawallebah #trustedseller #bawallover #tudungsquare45 #cindysscarves #cindyssquare #feelingprincess #pastelcolour #newcollection
ATTENTION GAIS ‼️ . For deepavali celebration, @cindysscarves_ akan buat sale/clearance sale untuk penghabisan stock for this month. After that baru sis akan update yang baru untk #bawalheavychiffon  & #bawalmanik . To all customer yang nak beli tapi malu bertanya colour ape yang tinggal, sat lagi sis akan update yaa 😘 . Do not worry about price, dah name pon. Clearance Sale ofcourse lahh sis kasi harga durian runtuhh gituww. Tak percaya, tunggu naa ☺️ . INGAT BAWAL INGAT @cindysscarves_ #cindysbawalheavychiffon  #cindysbawalcotton  #cindysbawallebah  #cindysbawalmanik  #bawalheavychiffondiamond  #snowcap  #innerwarda  #titiancinta  #awaksukasayatak  #uitmdihatiku  #uitmperak  #kuis  #bawalmanik  #bawalcotton  #bawalheavychiffon  #bawallebah  #trustedseller  #bawallover  #tudungsquare45  #cindysscarves  #cindyssquare  #feelingprincess  #pastelcolour  #newcollection 
Jum beli snowcap yang paling super duper selesa sangat ni anddd yang pasti nampak cantik bila pakai♥♥
.
RM 10
#snowcap #snowcapviral #snowcapberhantubychefiza #snowcapchefyza #snowcapmurah #snowcapcantik #snowcapselesadipakai
1. Material high quality cotton lycra

2. Warna cantik-cantik  Dua tone warna, gelap  dan pastel

3. Material lembut

4. Material sejuk

5. Serap peluh (rambut tak bau kepam)

6. Boleh basuh mesin

7. Tak mengembang

8. Tak berbulu

9. Warna tak luntur

10. Melekap elok di kepala

11. Tak bergerak kedepan kebelakang bila pakai

12. Sesuai untuk semua saiz kepala (free saiz)

13. Tahan lama (penggunaan dan penjagaan yang baik)

14. Tak sakit telinga

15. Tak sakit kepala

16. Harga murah RM10.00 sehelai

Whatsapp 01119415893
Harga tak termasuk postage

Promosi beli 5 free tudung

#innersnowcap #snowcap #inner #innerbungkus #serkupkepala #terbus #innerwarda  #innersnowcapmurah
#innersnowcapcantik #innersnowcapborong #innersnowcapwarda #innersnowcapberhantu #uitm #uum  #uitmshahalam #putrajaya #uiagombak #um #usm #ukm #politeknik #kptm  #kelantan #innerbungkushaydascarf
#innerbungkusviral
1. Material high quality cotton lycra 2. Warna cantik-cantik Dua tone warna, gelap dan pastel 3. Material lembut 4. Material sejuk 5. Serap peluh (rambut tak bau kepam) 6. Boleh basuh mesin 7. Tak mengembang 8. Tak berbulu 9. Warna tak luntur 10. Melekap elok di kepala 11. Tak bergerak kedepan kebelakang bila pakai 12. Sesuai untuk semua saiz kepala (free saiz) 13. Tahan lama (penggunaan dan penjagaan yang baik) 14. Tak sakit telinga 15. Tak sakit kepala 16. Harga murah RM10.00 sehelai Whatsapp 01119415893 Harga tak termasuk postage Promosi beli 5 free tudung #innersnowcap  #snowcap  #inner  #innerbungkus  #serkupkepala  #terbus  #innerwarda  #innersnowcapmurah  #innersnowcapcantik  #innersnowcapborong  #innersnowcapwarda  #innersnowcapberhantu  #uitm  #uum  #uitmshahalam  #putrajaya  #uiagombak  #um  #usm  #ukm  #politeknik  #kptm  #kelantan  #innerbungkushaydascarf  #innerbungkusviral 
❌SOLD OUT❌ 
INNER SNOWCAP
Code: Peanut (Sold Out), White (Sold Out)
Material: Premium Cotton
Price: RM8 Exclude Postage
Postage: RM8 SM/ RM10 SS
📲 Whatsapp 01127568031/ 01127568032 to order
.
.
.
.
#sayajual #sayajualsnowcap #sayajualsnowcapmurah #snowcap #snowcapmurah #snowcappastel #snowcapplain #snowcapjb #snowcapmurahjb #baazaronlinemalaysia #getreadyraya #like4like #tudungmurah #tudungmurahjb #tudungmurahmalaysia
INNER SNOWCAP
Code: Deep Blue (Available), Dark Grey (Sold Out)
Material: Premium Cotton
Price: RM8 Exclude Postage
Postage: RM8 SM/ RM10 SS
📲 Whatsapp 01127568031/ 01127568032 to order
.
.
.
.
#sayajual #sayajualsnowcap #sayajualsnowcapmurah #snowcap #snowcapmurah #snowcappastel #snowcapplain #snowcapjb #snowcapmurahjb #baazaronlinemalaysia #getreadyraya #like4like #tudungmurah #tudungmurahjb #tudungmurahmalaysia
INNER SNOWCAP
Code: Army Green (Sold Out), Deep Turquoise (Available)
Material: Premium Cotton
Price: RM8 Exclude Postage
Postage: RM8 SM/ RM10 SS
📲 Whatsapp 01127568031/ 01127568032 to order
.
.
.
.
#sayajual #sayajualsnowcap #sayajualsnowcapmurah #snowcap #snowcapmurah #snowcappastel #snowcapplain #snowcapjb #snowcapmurahjb #baazaronlinemalaysia #getreadyraya #like4like #tudungmurah #tudungmurahjb #tudungmurahmalaysia
INNER SNOWCAP
Code: Dusty Pink (Available), Maroon (Sold Out)
Material: Premium Cotton
Price: RM8 Exclude Postage
Postage: RM8 SM/ RM10 SS
📲 Whatsapp 01127568031/ 01127568032 to order
.
.
.
.
#sayajual #sayajualsnowcap #sayajualsnowcapmurah #snowcap #snowcapmurah #snowcappastel #snowcapplain #snowcapjb #snowcapmurahjb #baazaronlinemalaysia #getreadyraya #like4like #tudungmurah #tudungmurahjb #tudungmurahmalaysia
INNER SNOWCAP
Code: Violet, Rose Violet
Material: Premium Cotton 
Price: RM8 Exclude Postage
Postage: RM8 SM/ RM10 SS
📲 Whatsapp 01127568031/ 01127568032 to order
.
.
.
.
#sayajual #sayajualsnowcap #sayajualsnowcapmurah #snowcap #snowcapmurah #snowcappastel #snowcapplain #snowcapjb #snowcapmurahjb #baazaronlinemalaysia #getreadyraya #like4like #tudungmurah #tudungmurahjb #tudungmurahmalaysia
Sempena cuti hari ni,nah sis belanja close up material inner bungkus.

High quality cotton lycra. ✅Lembut
✅Sejuk
✅Memeri
✅Tahan lama
✅Basuh mesin
❌Berbulu
❌Koyak
❌Mengembang
❌Luntur warna

HARGA RM10.00 SEHELAI
TAK TERMASUK POSTAGE
BELI 5 DAPAT FREE GIFT
011.19415.893

#innersnowcap #snowcap #inner #innerbungkus #serkupkepala #terbus #innerwarda  #innersnowcapmurah
#innersnowcapcantik #innersnowcapborong #innersnowcapwarda #innersnowcapberhantu #uitm #uum  #uitmshahalam #putrajaya #uiagombak #um #usm #ukm #politeknik #kptm  #kelantan #innerbungkushaydascarf
#innerbungkusviral
Sempena cuti hari ni,nah sis belanja close up material inner bungkus. High quality cotton lycra. ✅Lembut ✅Sejuk ✅Memeri ✅Tahan lama ✅Basuh mesin ❌Berbulu ❌Koyak ❌Mengembang ❌Luntur warna HARGA RM10.00 SEHELAI TAK TERMASUK POSTAGE BELI 5 DAPAT FREE GIFT 011.19415.893 #innersnowcap  #snowcap  #inner  #innerbungkus  #serkupkepala  #terbus  #innerwarda  #innersnowcapmurah  #innersnowcapcantik  #innersnowcapborong  #innersnowcapwarda  #innersnowcapberhantu  #uitm  #uum  #uitmshahalam  #putrajaya  #uiagombak  #um  #usm  #ukm  #politeknik  #kptm  #kelantan  #innerbungkushaydascarf  #innerbungkusviral 
Assalamualaikum dan selamat petang uolls.

Happy dewali kepada semua yang menyambutnya.

Yang cuti tu selamat bercuti yea. Enjoy your holiday guys. 
Love.

#innersnowcap #snowcap #inner #innerbungkus #serkupkepala #terbus #innerwarda  #innersnowcapmurah
#innersnowcapcantik #innersnowcapborong #innersnowcapwarda #innersnowcapberhantu #uitm #uum  #uitmshahalam #putrajaya #uiagombak #um #usm #ukm #politeknik #kptm  #kelantan #innerbungkushaydascarf
#innerbungkusviral
Assalamualaikum dan selamat petang uolls. Happy dewali kepada semua yang menyambutnya. Yang cuti tu selamat bercuti yea. Enjoy your holiday guys. Love. #innersnowcap  #snowcap  #inner  #innerbungkus  #serkupkepala  #terbus  #innerwarda  #innersnowcapmurah  #innersnowcapcantik  #innersnowcapborong  #innersnowcapwarda  #innersnowcapberhantu  #uitm  #uum  #uitmshahalam  #putrajaya  #uiagombak  #um  #usm  #ukm  #politeknik  #kptm  #kelantan  #innerbungkushaydascarf  #innerbungkusviral 
Moment capturer Eely Point, Wanaka, New Zealand. #BBQbythelake
Moment capturer Eely Point, Wanaka, New Zealand. #BBQbythelake 
Jum beli snowcap yang paling super duper selesa sangat ni anddd yang pasti nampak cantik bila pakai♥♥
.
RM 10
#snowcap #snowcapviral #snowcapberhantubychefiza #snowcapchefyza #snowcapmurah #snowcapcantik #snowcapselesa
Jum beli snowcap yang paling super duper selesa sangat ni anddd yang pasti nampak cantik bila pakai♥♥
.
RM 10
#snowcap #snowcapviral #snowcapberhantubychefiza #snowcapchefyza #snowcapmurah #snowcapcantik #snowcapselesa
Jum beli snowcap yang paling super duper selesa sangat ni anddd yang pasti nampak cantik bila pakai♥♥
.
RM 10
#snowcap #snowcapviral #snowcapberhantubychefiza #snowcapchefyza #snowcapmurah #snowcapcantik #snowcapselesa
Color tinggal tak banyak dah 😱😱😱 Apa lagi tunggu cepat pilih color favourite uolls 😍

List Color 👇
1 Dark Maroon
2 Pink Belacan
3 Dark Purple
4 Rose Pink
5 Maroon
6 Rose Pastel - SOLD OUT -
7 Magenta Pink
8 Black
9 Golden Brown
10 Light Skin - SOLD OUT -
11 Rosy Brown - SOLD OUT -
12 Brick Orange
13 Teal Blue
14 Pistachio - SOLD OUT -
15 Emerald Green 
16 Tiffany Green
17 Moss Green
18 Olive Green

SNOWCAP BERHANTU 👻
RM10 SEHELAI
POSTAGE RM8 SM
COD SETIAP SABTU & AHAD
(Area Kuantan Sahaja)

Untuk Order DM or WhatsApp
📲 011-21963310

#snowcap
#snowcapviral
#snowcapberhantu
#snowcapviralkuantan 
#snowcapberhantukuantan
#snowcapmurah
#snowcaprm10 
#sayajual
Color tinggal tak banyak dah 😱😱😱 Apa lagi tunggu cepat pilih color favourite uolls 😍 List Color 👇 1 Dark Maroon 2 Pink Belacan 3 Dark Purple 4 Rose Pink 5 Maroon 6 Rose Pastel - SOLD OUT - 7 Magenta Pink 8 Black 9 Golden Brown 10 Light Skin - SOLD OUT - 11 Rosy Brown - SOLD OUT - 12 Brick Orange 13 Teal Blue 14 Pistachio - SOLD OUT - 15 Emerald Green 16 Tiffany Green 17 Moss Green 18 Olive Green SNOWCAP BERHANTU 👻 RM10 SEHELAI POSTAGE RM8 SM COD SETIAP SABTU & AHAD (Area Kuantan Sahaja) Untuk Order DM or WhatsApp 📲 011-21963310 #snowcap  #snowcapviral  #snowcapberhantu  #snowcapviralkuantan  #snowcapberhantukuantan  #snowcapmurah  #snowcaprm10  #sayajual 
🌺 SNOW CAP JANNAH 🌺 .
👉🏻 Dwi Colour
👉🏻 Cotton
👉🏻 Fit .
💸 Rm 10/pcs .
📫 Postage : Rm 7 SM | Rm 9 SS .
📲 Whatsapp : 0189477596 (ami)
🙈 Grorifies Your Inner Beauty 🙈

#inner
#innertudung
#snowcap
#snowcapjannah
#snowcapmawa
#nsmc
#nsmuslimahcollection
#glorifiesyourinnerbeauty
🌺 SNOW CAP JANNAH 🌺 .
👉🏻 Dwi Colour
👉🏻 Cotton
👉🏻 Fit .
💸 Rm 10/pcs .
📫 Postage : Rm 7 SM | Rm 9 SS .
📲 Whatsapp : 0189477596 (ami)
🙈 Grorifies Your Inner Beauty 🙈

#inner
#innertudung
#snowcap
#snowcapjannah
#snowcapmawa
#nsmc
#nsmuslimahcollection
#glorifiesyourinnerbeauty