an online Instagram web viewer

#stevia medias

Photos

Menggunakan daun teh hitam premium yang sangat kaya dengan antioksidan dan polifenol dicampur dengan stevia dan garam buluh Korea.
Berebut semua nak buat duit dengan min cha. 
Dari minum teh tarik kat mamak yang kolestrol tinggi tu kan boleh buat kene kencing manis tu kan,apa kata tukar kepada Min Cha..Hari-hari minum pun boleh..sambil dapat bonus dan boleh buat duit juga tau 👍🏻👍🏻👍🏻♥️ #testimonialmincha #mincha #tehtarik #tehtariksihat #rendahkolestrol #minumankhasiat #sayasukatehtarik #garambuluh #stevia #eidamustafa #mmg #bceida
Menggunakan daun teh hitam premium yang sangat kaya dengan antioksidan dan polifenol dicampur dengan stevia dan garam buluh Korea. Berebut semua nak buat duit dengan min cha. Dari minum teh tarik kat mamak yang kolestrol tinggi tu kan boleh buat kene kencing manis tu kan,apa kata tukar kepada Min Cha..Hari-hari minum pun boleh..sambil dapat bonus dan boleh buat duit juga tau 👍🏻👍🏻👍🏻♥️ #testimonialmincha  #mincha  #tehtarik  #tehtariksihat  #rendahkolestrol  #minumankhasiat  #sayasukatehtarik  #garambuluh  #stevia  #eidamustafa  #mmg  #bceida 
KEUNIKAN ROYAL SWEETENER STEVIA 
Royal Sweetener Stevia adalah pemanis semulajadi daripada ekstrak Stevia berbentuk cecairyang dicampurkan dengan air reverse osmosis sahaja.Tiada bahan pewarna. Tiada perasa tiruan. Tiada perasa tambahan. Stevia 0 % kalori. Diperbuat daripada Ekstrak Stevia yang diluluskan di bawah Akta Makanan. Produk Stevia yang halal dan dihasilkan oleh bumiputera muslim . MalaysiaGula Stevia RCC ini adalah berbentuk cecair dan mudah disukat. Hanya 1 titis boleh memaniskan 200 ml air.Pemanis Stevia RCC ini diletakkan dalam botol yang kecil dan mudah dibawa ke mana-mana walaupun ke kedai makan.Harga Royal Sweetener Stevia juga adalah sangat murah berbanding produk Stevia yang lain yang berada di pasaran Malaysia.  Stevia BUKAN UBAT!

Whatsapp 019-4210921

#steviamalaysia #steviapenang #steviasweetener #steviarcc #stevia #steviapenggantigula #stevia
KEUNIKAN ROYAL SWEETENER STEVIA Royal Sweetener Stevia adalah pemanis semulajadi daripada ekstrak Stevia berbentuk cecairyang dicampurkan dengan air reverse osmosis sahaja.Tiada bahan pewarna. Tiada perasa tiruan. Tiada perasa tambahan. Stevia 0 % kalori. Diperbuat daripada Ekstrak Stevia yang diluluskan di bawah Akta Makanan. Produk Stevia yang halal dan dihasilkan oleh bumiputera muslim . MalaysiaGula Stevia RCC ini adalah berbentuk cecair dan mudah disukat. Hanya 1 titis boleh memaniskan 200 ml air.Pemanis Stevia RCC ini diletakkan dalam botol yang kecil dan mudah dibawa ke mana-mana walaupun ke kedai makan.Harga Royal Sweetener Stevia juga adalah sangat murah berbanding produk Stevia yang lain yang berada di pasaran Malaysia.  Stevia BUKAN UBAT! Whatsapp 019-4210921 #steviamalaysia  #steviapenang  #steviasweetener  #steviarcc  #stevia  #steviapenggantigula  #stevia 
#ไซเลี่ยมฮัคส์ ไฟเบอร์ธรรมชาติ 100% 
#ควินัวส์ ออร์แกนิค 3 สี
#หญ้าหวาน หรือ สเตอเวียร์ @sakana_healthcare มีจำหน่ายที่ #ร้านนิยมสุข #หลังมอหอการค้า #ปากซอยประชาสงเคราะห์27 นะคะ
ที่ร้านมีบริการส่งทั้งป.ณ. และ grab สอบถามได้ค่ะ⤵️
📞091-778-5381
📲line @ : @niyomsook #หอการค้า #เด็กหอการค้า #ส่งหน้ามอหลังมอฟรี #สินค้าเพื่อสุขภาพ #psylliumhusk #quinoa #stevia #utcc #horkankha #delivery #goodforhealth
#ไซเล ี่ยมฮัคส์ ไฟเบอร์ธรรมชาติ 100% #คว ินัวส์ ออร์แกนิค 3 สี #หญ ้าหวาน หรือ สเตอเวียร์ @sakana_healthcare มีจำหน่ายที่ #ร ้านนิยมสุข #หล ังมอหอการค้า #ปากซอยประชาสงเคราะห ์27 นะคะ ที่ร้านมีบริการส่งทั้งป.ณ. และ grab สอบถามได้ค่ะ⤵️ 📞091-778-5381 📲line @ : @niyomsook #หอการค ้า #เด ็กหอการค้า #ส ่งหน้ามอหลังมอฟรี #ส ินค้าเพื่อสุขภาพ #psylliumhusk  #quinoa  #stevia  #utcc  #horkankha  #delivery  #goodforhealth 
Wahhh! Sana sini dah licin tak sampai sebulan dilancarkan Min Cha 🤭
-
Tuddia penangan Yang Paling Manis @missfazura lettew 😩
-
Mincha adalah satu-satunya Teh Tarik Latte dengan Pemanis Stevia tau so bagus sangat-sangat bagi penggemar teh tarik untuk elak risiko kencing manis. 😁
-
Nampak manis macam pajura tak pa 💁🏼‍♀️
Tapi jangan kencing manihhhh udohlah!
-
Jom bertukar kepada yang lebih selamat!
-
Drink Like Celebri-Tea
-
Nak rasai kenikmatan teh tarik garam buluh ekstrak stevia boleh roger mommy twin ya ☎️ 011.3948.5105
-
#AgentWanted via #ProjekRM1000seHari with #BisnesCaraMMG 🔛 #Projek2GajiSebulan #AgentWanted #DropshipWanted #fazuraXShom #fattzura #Fazbulous #fazbulouswarriors
-
#ajimaura #terapiinstagram #likeforlike #like4like #teatime #coffeetime #tealover #lunchtime #salamzohor #kencingmanis #garambuluh #tehtarik #tehviral #tehtarikgarambuluh #tehgarambuluh #stevia #pemanisstevia #tanpagula #migrain #lawas #sembelit
Wahhh! Sana sini dah licin tak sampai sebulan dilancarkan Min Cha 🤭 - Tuddia penangan Yang Paling Manis @missfazura lettew 😩 - Mincha adalah satu-satunya Teh Tarik Latte dengan Pemanis Stevia tau so bagus sangat-sangat bagi penggemar teh tarik untuk elak risiko kencing manis. 😁 - Nampak manis macam pajura tak pa 💁🏼‍♀️ Tapi jangan kencing manihhhh udohlah! - Jom bertukar kepada yang lebih selamat! - Drink Like Celebri-Tea - Nak rasai kenikmatan teh tarik garam buluh ekstrak stevia boleh roger mommy twin ya ☎️ 011.3948.5105 - #AgentWanted  via #ProjekRM1000seHari  with #BisnesCaraMMG  🔛 #Projek2GajiSebulan  #AgentWanted  #DropshipWanted  #fazuraXShom  #fattzura  #Fazbulous  #fazbulouswarriors  - #ajimaura  #terapiinstagram  #likeforlike  #like4like  #teatime  #coffeetime  #tealover  #lunchtime  #salamzohor  #kencingmanis  #garambuluh  #tehtarik  #tehviral  #tehtarikgarambuluh  #tehgarambuluh  #stevia  #pemanisstevia  #tanpagula  #migrain  #lawas  #sembelit 
#esteviaherb #stevia #หญ้าหวาน #สารให้ความหวานหญ้าหวาน #สารให้ความหวานแทนน้ำตาล #สารสกัดหญ้าหวาน #น้ำตาลหญ้าหวาน #0calorie #ไม่ทำให้อ้วน #เบาหวานทานได้
STEVI TOP

BLACK & WHITE
BAHAN : SPANDEK PE
BISA MELAR & TIDAK GERAH
HARGA : 35.000

CEK IG BAJU NON HIJAB 👉 @ranisashop_mlg2
CEK TESTI 👉 @testiranisashopmlg

FIX ORDER LANGSUNG KIRIM FORMAT👇
NAMA :
ALAMAT :
NO TELF :
ORDERAN :

READ
📛 PLEASE SMART BUYER
📛 JANGAN ORDER JIKA BELUM FIX!
📛 DAERAH MALANG READY DAN PO (TANYAKAN DAHULU)
📛 LUAR KOTA BISA LANGSUNG KIRIM

#stevia #stevitopmurah #stevitop #stevitopmalang
STEVI TOP BLACK & WHITE BAHAN : SPANDEK PE BISA MELAR & TIDAK GERAH HARGA : 35.000 CEK IG BAJU NON HIJAB 👉 @ranisashop_mlg2 CEK TESTI 👉 @testiranisashopmlg FIX ORDER LANGSUNG KIRIM FORMAT👇 NAMA : ALAMAT : NO TELF : ORDERAN : READ 📛 PLEASE SMART BUYER 📛 JANGAN ORDER JIKA BELUM FIX! 📛 DAERAH MALANG READY DAN PO (TANYAKAN DAHULU) 📛 LUAR KOTA BISA LANGSUNG KIRIM #stevia  #stevitopmurah  #stevitop  #stevitopmalang 
STEVI TOP

BLACK & WHITE
BAHAN : SPANDEK PE
BISA MELAR & TIDAK GERAH
HARGA : 35.000

CEK IG BAJU NON HIJAB 👉 @ranisashop_mlg2
CEK TESTI 👉 @testiranisashopmlg

FIX ORDER LANGSUNG KIRIM FORMAT👇
NAMA :
ALAMAT :
NO TELF :
ORDERAN :

READ
📛 PLEASE SMART BUYER
📛 JANGAN ORDER JIKA BELUM FIX!
📛 DAERAH MALANG READY DAN PO (TANYAKAN DAHULU)
📛 LUAR KOTA BISA LANGSUNG KIRIM

#stevia #stevitopmurah #stevitop #stevitopmalang
STEVI TOP BLACK & WHITE BAHAN : SPANDEK PE BISA MELAR & TIDAK GERAH HARGA : 35.000 CEK IG BAJU NON HIJAB 👉 @ranisashop_mlg2 CEK TESTI 👉 @testiranisashopmlg FIX ORDER LANGSUNG KIRIM FORMAT👇 NAMA : ALAMAT : NO TELF : ORDERAN : READ 📛 PLEASE SMART BUYER 📛 JANGAN ORDER JIKA BELUM FIX! 📛 DAERAH MALANG READY DAN PO (TANYAKAN DAHULU) 📛 LUAR KOTA BISA LANGSUNG KIRIM #stevia  #stevitopmurah  #stevitop  #stevitopmalang 
STEVI TOP

BLACK & WHITE
BAHAN : SPANDEK PE
BISA MELAR & TIDAK GERAH
HARGA : 35.000

CEK IG BAJU NON HIJAB 👉 @ranisashop_mlg2
CEK TESTI 👉 @testiranisashopmlg

FIX ORDER LANGSUNG KIRIM FORMAT👇
NAMA :
ALAMAT :
NO TELF :
ORDERAN :

READ
📛 PLEASE SMART BUYER
📛 JANGAN ORDER JIKA BELUM FIX!
📛 DAERAH MALANG READY DAN PO (TANYAKAN DAHULU)
📛 LUAR KOTA BISA LANGSUNG KIRIM

#stevia #stevitopmurah #stevitop #stevitopmalang
STEVI TOP BLACK & WHITE BAHAN : SPANDEK PE BISA MELAR & TIDAK GERAH HARGA : 35.000 CEK IG BAJU NON HIJAB 👉 @ranisashop_mlg2 CEK TESTI 👉 @testiranisashopmlg FIX ORDER LANGSUNG KIRIM FORMAT👇 NAMA : ALAMAT : NO TELF : ORDERAN : READ 📛 PLEASE SMART BUYER 📛 JANGAN ORDER JIKA BELUM FIX! 📛 DAERAH MALANG READY DAN PO (TANYAKAN DAHULU) 📛 LUAR KOTA BISA LANGSUNG KIRIM #stevia  #stevitopmurah  #stevitop  #stevitopmalang 
Steviamore “Gula” Tetes Herbal terbuat dari Daun Stevia. Manisnya alami dan sangat cocok bagi penderita penyakit Diabetes. 0 Kalori dan 0 Gluten
.
Nantikan produk kami akan dilaunching tgl. 3 Desember 2017
.
#stevia #daunstevia #gula #herbal #steviamore #caramanisuntuksehat #petaniindonesia #kalori #glutenfree #diabetes #diabetesawareness
RM65 #TidakTermasukPos
.
🔰CMD HYDRO D (65ml)🔰
.
🌹BOLEH DIGUNAKAN SEISI KELUARGA & SEMUA PERINGKAT UMUR SEAWAL BAYI HINGGA WARGA EMAS🌹
📣CMD HYDRO-D
👉Produk ini adalah keluaran Revell. CMD Hydro-D ada tambahan vitamin D, sebab itu dinamakan CMD Hydro-D
📣Apa Khasiat Vitamin D? 
CMD + VITAMIN D = HYDRO D
👉Vitamin D merupakan vitamin yang amat kita perlukan kerana ia memberikan banyak kebaikan dan khasiat kepada kita.
Kenapa vitamin D sangat penting untuk kesihatan tubuh badan kita?
✅ Ia membantu menguatkan tulang
✅ Membantu menyarapkan kalsium ke dalam tulang
✅Vitamin D + Calcium membantu mengelakkan tulang rapuh dan retak
✅Mengurangkan risiko kencing manis
✅Mengurangkan risiko multiple sclerosis
✅Membantu mengurangkan masalah kemurungan
✅Kajian menunjukkan bahawa org yg mempunyai masalah berat berlebihan mempunyai tahap vitamin D yang rendah
✅Mengurangkan risiko penyakit jantung
✅Mengurangkan risiko kanser ⛔Apa yang menyebabkan anda kurang vitamin D?
= Umur 50 tahun ke atas
= Mempunyai berat badan berlebihan
= Alahan kepada susu dan lactose
= Mempunyai penyakit hati dan pencernaan

#cmdhydrod #cmdhydrodmurah #cmdmurah #cmdrevell #cmdrevellmurah #cmdmurah #sayajualcmdhydrod #sayajualcmd #sayajualcmdmurah #sayajualcmdhydrod #stevia #pemanisstevia #steviasweetener #sayajual #untukseisikeluarga #pencernaanbermasalah #masalahlemahtenagabatin #masalahpencernaan
RM65 #TidakTermasukPos  . 🔰CMD HYDRO D (65ml)🔰 . 🌹BOLEH DIGUNAKAN SEISI KELUARGA & SEMUA PERINGKAT UMUR SEAWAL BAYI HINGGA WARGA EMAS🌹 📣CMD HYDRO-D 👉Produk ini adalah keluaran Revell. CMD Hydro-D ada tambahan vitamin D, sebab itu dinamakan CMD Hydro-D 📣Apa Khasiat Vitamin D? CMD + VITAMIN D = HYDRO D 👉Vitamin D merupakan vitamin yang amat kita perlukan kerana ia memberikan banyak kebaikan dan khasiat kepada kita. Kenapa vitamin D sangat penting untuk kesihatan tubuh badan kita? ✅ Ia membantu menguatkan tulang ✅ Membantu menyarapkan kalsium ke dalam tulang ✅Vitamin D + Calcium membantu mengelakkan tulang rapuh dan retak ✅Mengurangkan risiko kencing manis ✅Mengurangkan risiko multiple sclerosis ✅Membantu mengurangkan masalah kemurungan ✅Kajian menunjukkan bahawa org yg mempunyai masalah berat berlebihan mempunyai tahap vitamin D yang rendah ✅Mengurangkan risiko penyakit jantung ✅Mengurangkan risiko kanser ⛔Apa yang menyebabkan anda kurang vitamin D? = Umur 50 tahun ke atas = Mempunyai berat badan berlebihan = Alahan kepada susu dan lactose = Mempunyai penyakit hati dan pencernaan #cmdhydrod  #cmdhydrodmurah  #cmdmurah  #cmdrevell  #cmdrevellmurah  #cmdmurah  #sayajualcmdhydrod  #sayajualcmd  #sayajualcmdmurah  #sayajualcmdhydrod  #stevia  #pemanisstevia  #steviasweetener  #sayajual  #untukseisikeluarga  #pencernaanbermasalah  #masalahlemahtenagabatin  #masalahpencernaan 
Da un annetto a questa parte ho perso il conto di quante volte ho ricominciato ma, oggi, è un ennesimo #Day1 ... spero il definitivo! Settimana scorsa non sono stata di nuovo bene, due episodi di #bingeeating e ansia. Questa settimana cerco di fare la brava, in attesa della nuova visita di sabato pomeriggio 💪 Si Ri-comincia con #pancake preparato con #farinadiorzo #integrale , #albume #limone #cannella e #anicestellato . Buona settimana a tutti! 😘😘 #colazione #breakfast #petitdejeuner #kiwi #caffè #caffeina #caffeinatime #caffeinaaddicted #confettura #senzazucchero @rigonidiasiago #fragolinedibosco #stevia #steviatop #all_food_passion #lemillericette #instabreakfast #instafood
Da un annetto a questa parte ho perso il conto di quante volte ho ricominciato ma, oggi, è un ennesimo #Day1  ... spero il definitivo! Settimana scorsa non sono stata di nuovo bene, due episodi di #bingeeating  e ansia. Questa settimana cerco di fare la brava, in attesa della nuova visita di sabato pomeriggio 💪 Si Ri-comincia con #pancake  preparato con #farinadiorzo  #integrale  , #albume  #limone  #cannella  e #anicestellato  . Buona settimana a tutti! 😘😘 #colazione  #breakfast  #petitdejeuner  #kiwi  #caffè  #caffeina  #caffeinatime  #caffeinaaddicted  #confettura  #senzazucchero  @rigonidiasiago #fragolinedibosco  #stevia  #steviatop  #all_food_passion  #lemillericette  #instabreakfast  #instafood 
Perfect for gift this coming christmas 🌲💚☕😊🌿 ULTRA GREEN COFFEE

70 percent of Green Arabica beans for WEIGHT LOSS. We combined all the health benefits of 6 amazing super foods with green coffee beans: 🌿Moringa Oliefera (malunggay) - has 92 nutrients.
🌿Mangosteen - heralded as the "Queen of Fruits"
🌿Bitter Melon (ampalaya) - treatment for high blood sugar
🌿Soursup (Guyabano) - a cancer threat. Produces healthy cells
🌿Currant Tree (Bignay) - fights against free radicals and aids weight loss
🌿Langerstroemia (Banaba) - has insulin like effect. Lowers glucose in the body. Proved weight loss supplement, delays and reduces the absorption of carbohydrates

For weight loss, colorogenic acid in green coffee is thought to affect how the body treats blood sugar and metabolism by releasing LESS GLUCOSE into the blood stream after every meal. By controlling glucose, it doesn't let excess fats stored in our body and in this way it helps to LOSE WEIGHT. *pm us for inquiries 😉

#UltraGreenCoffeeph #allnatural #slimmingcoffee #organic #plantbased #sugarfree #glutenfree #highfiber #healthbenefits #stevia #worldshealthiestcoffee #lipacity #sanjosebatangas #batangas #nondairy 
Ctto 😊
Perfect for gift this coming christmas 🌲💚☕😊🌿 ULTRA GREEN COFFEE 70 percent of Green Arabica beans for WEIGHT LOSS. We combined all the health benefits of 6 amazing super foods with green coffee beans: 🌿Moringa Oliefera (malunggay) - has 92 nutrients. 🌿Mangosteen - heralded as the "Queen of Fruits" 🌿Bitter Melon (ampalaya) - treatment for high blood sugar 🌿Soursup (Guyabano) - a cancer threat. Produces healthy cells 🌿Currant Tree (Bignay) - fights against free radicals and aids weight loss 🌿Langerstroemia (Banaba) - has insulin like effect. Lowers glucose in the body. Proved weight loss supplement, delays and reduces the absorption of carbohydrates For weight loss, colorogenic acid in green coffee is thought to affect how the body treats blood sugar and metabolism by releasing LESS GLUCOSE into the blood stream after every meal. By controlling glucose, it doesn't let excess fats stored in our body and in this way it helps to LOSE WEIGHT. *pm us for inquiries 😉 #UltraGreenCoffeeph  #allnatural  #slimmingcoffee  #organic  #plantbased  #sugarfree  #glutenfree  #highfiber  #healthbenefits  #stevia  #worldshealthiestcoffee  #lipacity  #sanjosebatangas  #batangas  #nondairy  Ctto 😊
Did you start the #week off with a #lift?!
🐍🔺🌐🔻
#Phoenix #xmen #NubreedNutrition #HelixBCAA #Natural... No #sucralose
Sweetened Only with #Stevia and #monkfruit ... Refreshing and Ultimately clean formula... Still 💢10g of #Aminos, 💢5g of Instantized L-Leucine, 💢Added electrolytes, 💢Vasodilation complex with #Citrulline and HICA, Beta Alanine and Taurine too... #checkitout at -
WWW.NubreedNutrition.Com 
#gymflow #sundayfunday #GallonGear #bodybuildingmotivation
#FlexComics #liftingdead #TWD #back #triceps #thejoker
Did you start the #week  off with a #lift ?! 🐍🔺🌐🔻 #Phoenix  #xmen  #NubreedNutrition  #HelixBCAA  #Natural ... No #sucralose  Sweetened Only with #Stevia  and #monkfruit  ... Refreshing and Ultimately clean formula... Still 💢10g of #Aminos , 💢5g of Instantized L-Leucine, 💢Added electrolytes, 💢Vasodilation complex with #Citrulline  and HICA, Beta Alanine and Taurine too... #checkitout  at - WWW.NubreedNutrition.Com #gymflow  #sundayfunday  #GallonGear  #bodybuildingmotivation  #FlexComics  #liftingdead  #TWD  #back  #triceps  #thejoker 
Harlequin Scotty getting into the gardening with Mummy with Mr Fothergills Little Gardeners growing a Stevia plant for natural sweetness  #mrfothergills #littlegardeners #stevia #natural #gardener #childhood #kidsofinstagram #babygirl #grow #nature #plants
❤ READY STOCK SAYANG ❤
.
.
👗 SWEET BANANA
💰 Rp 32.000
.
🏠 Blitar
🚚 JNE & JNT
.
ORDER?
📲 WA 089655405308 || BBM DA80879B
.
.
#kiss #kissprof #kissprofmurah #kissprofasli #kissproffborong #baju #bajumurmer #bajumurahsolo #bajumurahblt #bajublitar #blus #jacket #jacketmurah #supliyer #blusmurmer #bajucouplemurah #jaket #jaketmurmer #sweater #sweatermurah #murmer #Steviatop #stevia #ootd #bajumurahblt #bajuootd #bajuootdmurah #bajukurungmoden
❤ READY STOCK SAYANG ❤ . . 👗 SWEET BANANA 💰 Rp 32.000 . 🏠 Blitar 🚚 JNE & JNT . ORDER? 📲 WA 089655405308 || BBM DA80879B . . #kiss  #kissprof  #kissprofmurah  #kissprofasli  #kissproffborong  #baju  #bajumurmer  #bajumurahsolo  #bajumurahblt  #bajublitar  #blus  #jacket  #jacketmurah  #supliyer  #blusmurmer  #bajucouplemurah  #jaket  #jaketmurmer  #sweater  #sweatermurah  #murmer  #Steviatop  #stevia  #ootd  #bajumurahblt  #bajuootd  #bajuootdmurah  #bajukurungmoden 
❤ READY STOCK SAYANG ❤
.
.
👗 CALIFORNIA
💰 Rp 38.000
.
🏠 Blitar
🚚 JNE & JNT
.
ORDER?
📲 WA 089655405308 || BBM DA80879B
.
.
#kiss #kissprof #kissprofmurah #kissprofasli #kissproffborong #baju #bajumurmer #bajumurahsolo #bajumurahblt #bajublitar #blus #jacket #jacketmurah #supliyer #blusmurmer #bajucouplemurah #jaket #jaketmurmer #sweater #sweatermurah #murmer #Steviatop #stevia #ootd #bajumurahblt #bajuootd #bajuootdmurah #bajukurungmoden
❤ READY STOCK SAYANG ❤ . . 👗 CALIFORNIA 💰 Rp 38.000 . 🏠 Blitar 🚚 JNE & JNT . ORDER? 📲 WA 089655405308 || BBM DA80879B . . #kiss  #kissprof  #kissprofmurah  #kissprofasli  #kissproffborong  #baju  #bajumurmer  #bajumurahsolo  #bajumurahblt  #bajublitar  #blus  #jacket  #jacketmurah  #supliyer  #blusmurmer  #bajucouplemurah  #jaket  #jaketmurmer  #sweater  #sweatermurah  #murmer  #Steviatop  #stevia  #ootd  #bajumurahblt  #bajuootd  #bajuootdmurah  #bajukurungmoden 
❤ READY STOCK SAYANG ❤
.
.
👗 GLG CROP TOP
💰 Rp 37.000
.
🏠 Blitar
🚚 JNE & JNT
.
ORDER?
📲 WA 089655405308 || BBM DA80879B
.
.
#kiss #kissprof #kissprofmurah #kissprofasli #kissproffborong #baju #bajumurmer #bajumurahsolo #bajumurahblt #bajublitar #blus #jacket #jacketmurah #supliyer #blusmurmer #bajucouplemurah #jaket #jaketmurmer #sweater #sweatermurah #murmer #Steviatop #stevia #ootd #bajumurahblt #bajuootd #bajuootdmurah #bajukurungmoden
❤ READY STOCK SAYANG ❤ . . 👗 GLG CROP TOP 💰 Rp 37.000 . 🏠 Blitar 🚚 JNE & JNT . ORDER? 📲 WA 089655405308 || BBM DA80879B . . #kiss  #kissprof  #kissprofmurah  #kissprofasli  #kissproffborong  #baju  #bajumurmer  #bajumurahsolo  #bajumurahblt  #bajublitar  #blus  #jacket  #jacketmurah  #supliyer  #blusmurmer  #bajucouplemurah  #jaket  #jaketmurmer  #sweater  #sweatermurah  #murmer  #Steviatop  #stevia  #ootd  #bajumurahblt  #bajuootd  #bajuootdmurah  #bajukurungmoden 
❤ READY STOCK SAYANG ❤
.
.
👗 NYC HODIE TOP
💰 Rp 47.000
.
🏠 Blitar
🚚 JNE & JNT
.
ORDER?
📲 WA 089655405308 || BBM DA80879B
.
.
#kiss #kissprof #kissprofmurah #kissprofasli #kissproffborong #baju #bajumurmer #bajumurahsolo #bajumurahblt #bajublitar #blus #jacket #jacketmurah #supliyer #blusmurmer #bajucouplemurah #jaket #jaketmurmer #sweater #sweatermurah #murmer #Steviatop #stevia #ootd #bajumurahblt #bajuootd #bajuootdmurah #bajukurungmoden
❤ READY STOCK SAYANG ❤ . . 👗 NYC HODIE TOP 💰 Rp 47.000 . 🏠 Blitar 🚚 JNE & JNT . ORDER? 📲 WA 089655405308 || BBM DA80879B . . #kiss  #kissprof  #kissprofmurah  #kissprofasli  #kissproffborong  #baju  #bajumurmer  #bajumurahsolo  #bajumurahblt  #bajublitar  #blus  #jacket  #jacketmurah  #supliyer  #blusmurmer  #bajucouplemurah  #jaket  #jaketmurmer  #sweater  #sweatermurah  #murmer  #Steviatop  #stevia  #ootd  #bajumurahblt  #bajuootd  #bajuootdmurah  #bajukurungmoden 
❤ READY STOCK SAYANG ❤
.
.
👗 DEER TOP
💰 Rp 63.000
.
🏠 Blitar
🚚 JNE & JNT
.
ORDER?
📲 WA 089655405308 || BBM DA80879B
.
.
#kiss #kissprof #kissprofmurah #kissprofasli #kissproffborong #baju #bajumurmer #bajumurahsolo #bajumurahblt #bajublitar #blus #jacket #jacketmurah #supliyer #blusmurmer #bajucouplemurah #jaket #jaketmurmer #sweater #sweatermurah #murmer #Steviatop #stevia #ootd #bajumurahblt #bajuootd #bajuootdmurah #bajukurungmoden
❤ READY STOCK SAYANG ❤ . . 👗 DEER TOP 💰 Rp 63.000 . 🏠 Blitar 🚚 JNE & JNT . ORDER? 📲 WA 089655405308 || BBM DA80879B . . #kiss  #kissprof  #kissprofmurah  #kissprofasli  #kissproffborong  #baju  #bajumurmer  #bajumurahsolo  #bajumurahblt  #bajublitar  #blus  #jacket  #jacketmurah  #supliyer  #blusmurmer  #bajucouplemurah  #jaket  #jaketmurmer  #sweater  #sweatermurah  #murmer  #Steviatop  #stevia  #ootd  #bajumurahblt  #bajuootd  #bajuootdmurah  #bajukurungmoden 
STOK READY YE MOMMIES - MOMMIES!
.
COD PUTRAJAYA, CYBERJAYA, SERDANG, SERI KEMBANGAN, BANGI, KAJANG & SEKITARNYA.
.
POSTAGE KE SELURUH NEGARA
.
JOM BERTUKAR KE SUSU KAMBING R-RAYYAN.
.
Susu Kambing R-Rayyan TANPA GULA, TANPA KRIMER, LULUS KKM & TAK HAMIS!!
.
Susu Kambing R-Rayyan Penawar & Ikhtiar Kepada Masalah.
.
🔴 SEMBELIT.
🔴 SELSEMA.
🔴 BATUK BERKAHAK.
🔴 ASMA.
🔴 BERAT BADAN YANG TAK IDEAL.
🔴 ECZEMA.
🔴 KAWAL GULA & HB UNTUK IBU HAMIL
🔴 ANAK KURANG SELERA MAKAN.
🔴 ELAK JAUNDICE.
🔴 MILKBOOSTER
.
Susu Sesuai Untuk Seisi Keluarga.
.
Postage Seluruh Malaysia
.
Berminat??? PM laju-laju atau whatsapp
.
Whatsapp 📲 016-377 6434
Whatsapp 📲 016-377 6434
Whatsapp 📲 016-377 6434
.
#codputrajaya
#codcyberjaya
#codkajang
#codbangi
#codsemenyih
#codsenawang
#codnilai
#codkl
#coddengkil
#susukambingrrayyan
#susukambing
#susukambingkurma
#susukambingcoklat 
#susukambingvanilla
#delima
#susuibu
#stevia
#kurma 
#breastfeeding 
#milkbooster 
#pregnant 
#jaundice 
#prebiotic 
#probiotic 
#sembelit 
#eczema
STOK READY YE MOMMIES - MOMMIES! . COD PUTRAJAYA, CYBERJAYA, SERDANG, SERI KEMBANGAN, BANGI, KAJANG & SEKITARNYA. . POSTAGE KE SELURUH NEGARA . JOM BERTUKAR KE SUSU KAMBING R-RAYYAN. . Susu Kambing R-Rayyan TANPA GULA, TANPA KRIMER, LULUS KKM & TAK HAMIS!! . Susu Kambing R-Rayyan Penawar & Ikhtiar Kepada Masalah. . 🔴 SEMBELIT. 🔴 SELSEMA. 🔴 BATUK BERKAHAK. 🔴 ASMA. 🔴 BERAT BADAN YANG TAK IDEAL. 🔴 ECZEMA. 🔴 KAWAL GULA & HB UNTUK IBU HAMIL 🔴 ANAK KURANG SELERA MAKAN. 🔴 ELAK JAUNDICE. 🔴 MILKBOOSTER . Susu Sesuai Untuk Seisi Keluarga. . Postage Seluruh Malaysia . Berminat??? PM laju-laju atau whatsapp . Whatsapp 📲 016-377 6434 Whatsapp 📲 016-377 6434 Whatsapp 📲 016-377 6434 . #codputrajaya  #codcyberjaya  #codkajang  #codbangi  #codsemenyih  #codsenawang  #codnilai  #codkl  #coddengkil  #susukambingrrayyan  #susukambing  #susukambingkurma  #susukambingcoklat  #susukambingvanilla  #delima  #susuibu  #stevia  #kurma  #breastfeeding  #milkbooster  #pregnant  #jaundice  #prebiotic  #probiotic  #sembelit  #eczema 
Welcome to my little kingdom, baby Rosemary🌸, sweet Stevia 🍭and mini Mint 😘 .
.
#herbs #rosemary #stevia #mint #healthylife #healthyfood
❤ READY STOCK SAYANG ❤
.
.
👗 BLAZER CAT
💰 Rp 62.000
.
🏠 Blitar
🚚 JNE & JNT
.
ORDER?
📲 WA 089655405308 || BBM DA80879B
.
.
#kiss #kissprof #kissprofmurah #kissprofasli #kissproffborong #baju #bajumurmer #bajumurahsolo #bajumurahblt #bajublitar #blus #jacket #jacketmurah #supliyer #blusmurmer #bajucouplemurah #jaket #jaketmurmer #sweater #sweatermurah #murmer #Steviatop #stevia #ootd #bajumurahblt #bajuootd #bajuootdmurah #bajukurungmoden
❤ READY STOCK SAYANG ❤ . . 👗 BLAZER CAT 💰 Rp 62.000 . 🏠 Blitar 🚚 JNE & JNT . ORDER? 📲 WA 089655405308 || BBM DA80879B . . #kiss  #kissprof  #kissprofmurah  #kissprofasli  #kissproffborong  #baju  #bajumurmer  #bajumurahsolo  #bajumurahblt  #bajublitar  #blus  #jacket  #jacketmurah  #supliyer  #blusmurmer  #bajucouplemurah  #jaket  #jaketmurmer  #sweater  #sweatermurah  #murmer  #Steviatop  #stevia  #ootd  #bajumurahblt  #bajuootd  #bajuootdmurah  #bajukurungmoden 
❤ READY STOCK SAYANG ❤
.
.
👗 MARSMELLOW BOMBER
💰 Rp 67.000
.
🏠 Blitar
🚚 JNE & JNT
.
ORDER?
📲 WA 089655405308 || BBM DA80879B
.
.
#kiss #kissprof #kissprofmurah #kissprofasli #kissproffborong #baju #bajumurmer #bajumurahsolo #bajumurahblt #bajublitar #blus #jacket #jacketmurah #supliyer #blusmurmer #bajucouplemurah #jaket #jaketmurmer #sweater #sweatermurah #murmer #Steviatop #stevia #ootd #bajumurahblt #bajuootd #bajuootdmurah #bajukurungmoden
❤ READY STOCK SAYANG ❤ . . 👗 MARSMELLOW BOMBER 💰 Rp 67.000 . 🏠 Blitar 🚚 JNE & JNT . ORDER? 📲 WA 089655405308 || BBM DA80879B . . #kiss  #kissprof  #kissprofmurah  #kissprofasli  #kissproffborong  #baju  #bajumurmer  #bajumurahsolo  #bajumurahblt  #bajublitar  #blus  #jacket  #jacketmurah  #supliyer  #blusmurmer  #bajucouplemurah  #jaket  #jaketmurmer  #sweater  #sweatermurah  #murmer  #Steviatop  #stevia  #ootd  #bajumurahblt  #bajuootd  #bajuootdmurah  #bajukurungmoden 
❤ READY STOCK SAYANG ❤
.
.
👗 LONDON BLOUSE
💰 Rp 42.000
.
🏠 Blitar
🚚 JNE & JNT
.
ORDER?
📲 WA 089655405308 || BBM DA80879B
.
.
#kiss #kissprof #kissprofmurah #kissprofasli #kissproffborong #baju #bajumurmer #bajumurahsolo #bajumurahblt #bajublitar #blus #jacket #jacketmurah #supliyer #blusmurmer #bajucouplemurah #jaket #jaketmurmer #sweater #sweatermurah #murmer #Steviatop #stevia #ootd #bajumurahblt #bajuootd #bajuootdmurah #bajukurungmoden
❤ READY STOCK SAYANG ❤ . . 👗 LONDON BLOUSE 💰 Rp 42.000 . 🏠 Blitar 🚚 JNE & JNT . ORDER? 📲 WA 089655405308 || BBM DA80879B . . #kiss  #kissprof  #kissprofmurah  #kissprofasli  #kissproffborong  #baju  #bajumurmer  #bajumurahsolo  #bajumurahblt  #bajublitar  #blus  #jacket  #jacketmurah  #supliyer  #blusmurmer  #bajucouplemurah  #jaket  #jaketmurmer  #sweater  #sweatermurah  #murmer  #Steviatop  #stevia  #ootd  #bajumurahblt  #bajuootd  #bajuootdmurah  #bajukurungmoden 
❤ READY STOCK SAYANG ❤
.
.
👗 GIRL FUTURE
💰 Rp 37.000
.
🏠 Blitar
🚚 JNE & JNT
.
ORDER?
📲 WA 089655405308 || BBM DA80879B
.
.
#kiss #kissprof #kissprofmurah #kissprofasli #kissproffborong #baju #bajumurmer #bajumurahsolo #bajumurahblt #bajublitar #blus #jacket #jacketmurah #supliyer #blusmurmer #bajucouplemurah #jaket #jaketmurmer #sweater #sweatermurah #murmer #Steviatop #stevia #ootd #bajumurahblt #bajuootd #bajuootdmurah #bajukurungmoden
❤ READY STOCK SAYANG ❤ . . 👗 GIRL FUTURE 💰 Rp 37.000 . 🏠 Blitar 🚚 JNE & JNT . ORDER? 📲 WA 089655405308 || BBM DA80879B . . #kiss  #kissprof  #kissprofmurah  #kissprofasli  #kissproffborong  #baju  #bajumurmer  #bajumurahsolo  #bajumurahblt  #bajublitar  #blus  #jacket  #jacketmurah  #supliyer  #blusmurmer  #bajucouplemurah  #jaket  #jaketmurmer  #sweater  #sweatermurah  #murmer  #Steviatop  #stevia  #ootd  #bajumurahblt  #bajuootd  #bajuootdmurah  #bajukurungmoden 
❤ READY STOCK SAYANG ❤
.
.
👗 SETELAN EXO
💰 Rp 59.000
.
🏠 Blitar
🚚 JNE
.
ORDER?
📲 WA 089655405308 || BBM DA80879B
.
.
#kiss #kissprof #kissprofmurah #kissprofasli #kissproffborong #baju #bajumurmer #bajumurahsolo #bajumurahblt #bajublitar #blus #jacket #jacketmurah #supliyer #blusmurmer #bajucouplemurah #jaket #jaketmurmer #sweater #sweatermurah #murmer #Steviatop #stevia #ootd #bajumurahblt #bajuootd #bajuootdmurah #bajukurungmoden
❤ READY STOCK SAYANG ❤ . . 👗 SETELAN EXO 💰 Rp 59.000 . 🏠 Blitar 🚚 JNE . ORDER? 📲 WA 089655405308 || BBM DA80879B . . #kiss  #kissprof  #kissprofmurah  #kissprofasli  #kissproffborong  #baju  #bajumurmer  #bajumurahsolo  #bajumurahblt  #bajublitar  #blus  #jacket  #jacketmurah  #supliyer  #blusmurmer  #bajucouplemurah  #jaket  #jaketmurmer  #sweater  #sweatermurah  #murmer  #Steviatop  #stevia  #ootd  #bajumurahblt  #bajuootd  #bajuootdmurah  #bajukurungmoden 
❤ READY STOCK SAYANG ❤
.
.
👗 RUSA TOP
💰 Rp 42.000
.
🏠 Blitar
🚚 JNE
.
ORDER?
📲 WA 089655405308 || BBM DA80879B
.
.
#kiss #kissprof #kissprofmurah #kissprofasli #kissproffborong #baju #bajumurmer #bajumurahsolo #bajumurahblt #bajublitar #blus #jacket #jacketmurah #supliyer #blusmurmer #bajucouplemurah #jaket #jaketmurmer #sweater #sweatermurah #murmer #Steviatop #stevia #ootd #bajumurahblt #bajuootd #bajuootdmurah #bajukurungmoden
❤ READY STOCK SAYANG ❤ . . 👗 RUSA TOP 💰 Rp 42.000 . 🏠 Blitar 🚚 JNE . ORDER? 📲 WA 089655405308 || BBM DA80879B . . #kiss  #kissprof  #kissprofmurah  #kissprofasli  #kissproffborong  #baju  #bajumurmer  #bajumurahsolo  #bajumurahblt  #bajublitar  #blus  #jacket  #jacketmurah  #supliyer  #blusmurmer  #bajucouplemurah  #jaket  #jaketmurmer  #sweater  #sweatermurah  #murmer  #Steviatop  #stevia  #ootd  #bajumurahblt  #bajuootd  #bajuootdmurah  #bajukurungmoden 
❤ READY STOCK SAYANG ❤
.
.
👗 BOSTON BLACK
💰 Rp 47.000
.
🏠 Blitar
🚚 JNE & JNT
.
ORDER?
📲 WA 089655405308 || BBM DA80879B
.
.
#kiss #kissprof #kissprofmurah #kissprofasli #kissproffborong #baju #bajumurmer #bajumurahsolo #bajumurahblt #bajublitar #blus #jacket #jacketmurah #supliyer #blusmurmer #bajucouplemurah #jaket #jaketmurmer #sweater #sweatermurah #murmer #Steviatop #stevia #ootd #bajumurahblt #bajuootd #bajuootdmurah #bajukurungmoden
❤ READY STOCK SAYANG ❤ . . 👗 BOSTON BLACK 💰 Rp 47.000 . 🏠 Blitar 🚚 JNE & JNT . ORDER? 📲 WA 089655405308 || BBM DA80879B . . #kiss  #kissprof  #kissprofmurah  #kissprofasli  #kissproffborong  #baju  #bajumurmer  #bajumurahsolo  #bajumurahblt  #bajublitar  #blus  #jacket  #jacketmurah  #supliyer  #blusmurmer  #bajucouplemurah  #jaket  #jaketmurmer  #sweater  #sweatermurah  #murmer  #Steviatop  #stevia  #ootd  #bajumurahblt  #bajuootd  #bajuootdmurah  #bajukurungmoden 
❤ READY STOCK SAYANG ❤
.
.
👗 BABYMOON
💰 Rp 47.000
.
🏠 Blitar
🚚 JNE & JNT
.
ORDER?
📲 WA 089655405308 || BBM DA80879B
.
.
#kiss #kissprof #kissprofmurah #kissprofasli #kissproffborong #baju #bajumurmer #bajumurahsolo #bajumurahblt #bajublitar #blus #jacket #jacketmurah #supliyer #blusmurmer #bajucouplemurah #jaket #jaketmurmer #sweater #sweatermurah #murmer #Steviatop #stevia #ootd #bajumurahblt #bajuootd #bajuootdmurah #bajukurungmoden
❤ READY STOCK SAYANG ❤ . . 👗 BABYMOON 💰 Rp 47.000 . 🏠 Blitar 🚚 JNE & JNT . ORDER? 📲 WA 089655405308 || BBM DA80879B . . #kiss  #kissprof  #kissprofmurah  #kissprofasli  #kissproffborong  #baju  #bajumurmer  #bajumurahsolo  #bajumurahblt  #bajublitar  #blus  #jacket  #jacketmurah  #supliyer  #blusmurmer  #bajucouplemurah  #jaket  #jaketmurmer  #sweater  #sweatermurah  #murmer  #Steviatop  #stevia  #ootd  #bajumurahblt  #bajuootd  #bajuootdmurah  #bajukurungmoden 
Tu aliado perfecto en esta temporada de posadas 💞👌🙆 #bondastevia🍃👌💕 #gotero #stevia #organico #natural #saludable  #healthyblog  #healthyfood  #healthycookiedough
❤ READY STOCK SAYANG ❤
.
.
👗 SWEATER DORAEMON
💰 Rp 50.000
.
🏠 Blitar
🚚 JNE & JNT
.
ORDER?
📲 WA 089655405308 || BBM DA80879B
.
.
#kiss #kissprof #kissprofmurah #kissprofasli #kissproffborong #baju #bajumurmer #bajumurahsolo #bajumurahblt #bajublitar #blus #jacket #jacketmurah #supliyer #blusmurmer #bajucouplemurah #jaket #jaketmurmer #sweater #sweatermurah #murmer #Steviatop #stevia #ootd #bajumurahblt #bajuootd #bajuootdmurah #bajukurungmoden
❤ READY STOCK SAYANG ❤ . . 👗 SWEATER DORAEMON 💰 Rp 50.000 . 🏠 Blitar 🚚 JNE & JNT . ORDER? 📲 WA 089655405308 || BBM DA80879B . . #kiss  #kissprof  #kissprofmurah  #kissprofasli  #kissproffborong  #baju  #bajumurmer  #bajumurahsolo  #bajumurahblt  #bajublitar  #blus  #jacket  #jacketmurah  #supliyer  #blusmurmer  #bajucouplemurah  #jaket  #jaketmurmer  #sweater  #sweatermurah  #murmer  #Steviatop  #stevia  #ootd  #bajumurahblt  #bajuootd  #bajuootdmurah  #bajukurungmoden 
❤ READY STOCK SAYANG ❤
.
.
👗 SWEATER COW
💰 Rp 43.000
.
🏠 Blitar
🚚 JNE & JNT
.
ORDER?
📲 WA 089655405308 || BBM DA80879B
.
.
#kiss #kissprof #kissprofmurah #kissprofasli #kissproffborong #baju #bajumurmer #bajumurahsolo #bajumurahblt #bajublitar #blus #jacket #jacketmurah #supliyer #blusmurmer #bajucouplemurah #jaket #jaketmurmer #sweater #sweatermurah #murmer #Steviatop #stevia #ootd #bajumurahblt #bajuootd #bajuootdmurah #bajukurungmoden
❤ READY STOCK SAYANG ❤ . . 👗 SWEATER COW 💰 Rp 43.000 . 🏠 Blitar 🚚 JNE & JNT . ORDER? 📲 WA 089655405308 || BBM DA80879B . . #kiss  #kissprof  #kissprofmurah  #kissprofasli  #kissproffborong  #baju  #bajumurmer  #bajumurahsolo  #bajumurahblt  #bajublitar  #blus  #jacket  #jacketmurah  #supliyer  #blusmurmer  #bajucouplemurah  #jaket  #jaketmurmer  #sweater  #sweatermurah  #murmer  #Steviatop  #stevia  #ootd  #bajumurahblt  #bajuootd  #bajuootdmurah  #bajukurungmoden 
Haciendo bizcocho de chocolate con café😘receta fitness para quitar la ansiedad de andar comiendo chatarra.
#comesano  #recetasfitness  #cocoa #cafe #stevia #avena #bizcocho #natural
❤ READY STOCK SAYANG ❤
.
.
👗 HODIE ASSC
💰 Rp 52.000
.
🏠 Blitar
🚚 JNE & JNT
.
ORDER?
📲 WA 089655405308 || BBM DA80879B
.
.
#kiss #kissprof #kissprofmurah #kissprofasli #kissproffborong #baju #bajumurmer #bajumurahsolo #bajumurahblt #bajublitar #blus #jacket #jacketmurah #supliyer #blusmurmer #bajucouplemurah #jaket #jaketmurmer #sweater #sweatermurah #murmer #Steviatop #stevia #ootd #bajumurahblt #bajuootd #bajuootdmurah #bajukurungmoden
❤ READY STOCK SAYANG ❤ . . 👗 HODIE ASSC 💰 Rp 52.000 . 🏠 Blitar 🚚 JNE & JNT . ORDER? 📲 WA 089655405308 || BBM DA80879B . . #kiss  #kissprof  #kissprofmurah  #kissprofasli  #kissproffborong  #baju  #bajumurmer  #bajumurahsolo  #bajumurahblt  #bajublitar  #blus  #jacket  #jacketmurah  #supliyer  #blusmurmer  #bajucouplemurah  #jaket  #jaketmurmer  #sweater  #sweatermurah  #murmer  #Steviatop  #stevia  #ootd  #bajumurahblt  #bajuootd  #bajuootdmurah  #bajukurungmoden 
Become a #SoberHero with Pierre Zero, Raise Funds for @macmillancancer #CancerSupport
>>>>>Follow @AzantiUK
La sensualidad de la limonada🍋 te espera 😶
#rippernatural #rico #vidasana #vivirsano #dieta #limonada #limon #stevia #natural #frutas #aguadefruta #aguadefrutas #instachile #chile #chilegram
#sunday #night #baking 🤤👩🏻‍🍳 ! #nuts 🌰#apples 🍎#glutenfree #fatfree #dairyfree #red 🔴 #black ⚫️ #white ⚪️ #homedecor #homesweethome merci @bowl_and_spoon pour l’inspiration 😋
Drip Coffee by Charming Coffee 
Organic Arabica 100%

กาแฟซองดริป เป็นซองที่ออกแบบทำมาเฉพาะเพื่อการทานกาแฟสด แบบวิธีดริปครับ 😉 
การดริปกาแฟเริ่มต้นที่ประเทศญี่ปุ่น เป็นวิธีการดื่มกาแฟสดแบบธรรมชาติ ไม่ผ่านขั้นตอนที่มากเกินไป ☕ กาแฟซองดริป เหมาะสำหรับผู้ที่ต้องการดื่มกาแฟสด หอมๆ สามารถพกพาไปได้สะดวก ☕ ทานได้ทุกที่ ☕ไม่ต้องตามหาร้านขายกาแฟครับ ☕

วิธีการดริปกาแฟง่ายๆแต่ได้รสชาตินะครับ ☕ -ตั้งน้ำร้อนจนเดือด
-ฉีกซองฟรอยด์ ดึงซองดริปออกมา -แกะซองดริปวางบนปากแก้ว
-ค่อยๆเทน้ำร้อน ค่อยๆโรยลงไปบนผงกาแฟในซองดริป ปริมาณเท่ากับกาแฟดำ 1 แก้ว
-รอให้น้ำกาแฟหยดลงมาในแก้วจากซองดริป 
ได้กาแฟออแกนิคอราบิก้าหอมๆ รสชาติละมุนครับ 😍

สูตรการดริปกาแฟ Charming Coffee ให้ได้ความเข้มที่อร่อยนะครับ 😄 -กาแฟบดแบบดริป 1 ซอง หนัก 10 กรัม -ชั่งน้ำหนักน้ำกาแฟที่ดริปออกมา ให้ได้ 170 กรัม 
จะได้รสชาติที่กลมกล่อมครับผม 😘  สนใจสอบถามรายละเอียดเพิ่มเติมได้ที่ 🚩0819870302
🚩0819327452 🚩Line ID : ducky_puk 🚩IG : hanada_organicfarm
🚩FB : Hanada Village 
ไร่ฮานาดะยินดีบริการส่งความสุขด้วยผลิตภัณฑ์แปรรูปออแกนิคทั่วประเทศไทยครับผม😀
#ฮานาดะ #ไร่สตรอเบอรี่ฮานาดะ #สะเมิง #เชียงใหม่ #Hanada #HanadaOrganicFarm #Strawberry #StrawberryFarm #OrganicStrawberry #Samoeng #Chiangmai #Thailand #Stevia #OrganicStevia #PhuJaemSaiOrganic #charmingcoffee
#dripcoffee
Drip Coffee by Charming Coffee Organic Arabica 100% กาแฟซองดริป เป็นซองที่ออกแบบทำมาเฉพาะเพื่อการทานกาแฟสด แบบวิธีดริปครับ 😉 การดริปกาแฟเริ่มต้นที่ประเทศญี่ปุ่น เป็นวิธีการดื่มกาแฟสดแบบธรรมชาติ ไม่ผ่านขั้นตอนที่มากเกินไป ☕ กาแฟซองดริป เหมาะสำหรับผู้ที่ต้องการดื่มกาแฟสด หอมๆ สามารถพกพาไปได้สะดวก ☕ ทานได้ทุกที่ ☕ไม่ต้องตามหาร้านขายกาแฟครับ ☕ วิธีการดริปกาแฟง่ายๆแต่ได้รสชาตินะครับ ☕ -ตั้งน้ำร้อนจนเดือด -ฉีกซองฟรอยด์ ดึงซองดริปออกมา -แกะซองดริปวางบนปากแก้ว -ค่อยๆเทน้ำร้อน ค่อยๆโรยลงไปบนผงกาแฟในซองดริป ปริมาณเท่ากับกาแฟดำ 1 แก้ว -รอให้น้ำกาแฟหยดลงมาในแก้วจากซองดริป ได้กาแฟออแกนิคอราบิก้าหอมๆ รสชาติละมุนครับ 😍 สูตรการดริปกาแฟ Charming Coffee ให้ได้ความเข้มที่อร่อยนะครับ 😄 -กาแฟบดแบบดริป 1 ซอง หนัก 10 กรัม -ชั่งน้ำหนักน้ำกาแฟที่ดริปออกมา ให้ได้ 170 กรัม จะได้รสชาติที่กลมกล่อมครับผม 😘 สนใจสอบถามรายละเอียดเพิ่มเติมได้ที่ 🚩0819870302 🚩0819327452 🚩Line ID : ducky_puk 🚩IG : hanada_organicfarm 🚩FB : Hanada Village ไร่ฮานาดะยินดีบริการส่งความสุขด้วยผลิตภัณฑ์แปรรูปออแกนิคทั่วประเทศไทยครับผม😀 #ฮานาดะ  #ไร ่สตรอเบอรี่ฮานาดะ #สะเม ิง #เช ียงใหม่ #Hanada  #HanadaOrganicFarm  #Strawberry  #StrawberryFarm  #OrganicStrawberry  #Samoeng  #Chiangmai  #Thailand  #Stevia  #OrganicStevia  #PhuJaemSaiOrganic  #charmingcoffee  #dripcoffee 
Drip Coffee by Charming Coffee 
Organic Arabica 100%

กาแฟซองดริป เป็นซองที่ออกแบบทำมาเฉพาะเพื่อการทานกาแฟสด แบบวิธีดริปครับ 😉 
การดริปกาแฟเริ่มต้นที่ประเทศญี่ปุ่น เป็นวิธีการดื่มกาแฟสดแบบธรรมชาติ ไม่ผ่านขั้นตอนที่มากเกินไป ☕ กาแฟซองดริป เหมาะสำหรับผู้ที่ต้องการดื่มกาแฟสด หอมๆ สามารถพกพาไปได้สะดวก ☕ ทานได้ทุกที่ ☕ไม่ต้องตามหาร้านขายกาแฟครับ ☕

วิธีการดริปกาแฟง่ายๆแต่ได้รสชาตินะครับ ☕ -ตั้งน้ำร้อนจนเดือด
-ฉีกซองฟรอยด์ ดึงซองดริปออกมา -แกะซองดริปวางบนปากแก้ว
-ค่อยๆเทน้ำร้อน ค่อยๆโรยลงไปบนผงกาแฟในซองดริป ปริมาณเท่ากับกาแฟดำ 1 แก้ว
-รอให้น้ำกาแฟหยดลงมาในแก้วจากซองดริป 
ได้กาแฟออแกนิคอราบิก้าหอมๆ รสชาติละมุนครับ 😍

สูตรการดริปกาแฟ Charming Coffee ให้ได้ความเข้มที่อร่อยนะครับ 😄 -กาแฟบดแบบดริป 1 ซอง หนัก 10 กรัม -ชั่งน้ำหนักน้ำกาแฟที่ดริปออกมา ให้ได้ 170 กรัม 
จะได้รสชาติที่กลมกล่อมครับผม 😘  สนใจสอบถามรายละเอียดเพิ่มเติมได้ที่ 🚩0819870302
🚩0819327452 🚩Line ID : ducky_puk 🚩IG : hanada_organicfarm
🚩FB : Hanada Village 
ไร่ฮานาดะยินดีบริการส่งความสุขด้วยผลิตภัณฑ์แปรรูปออแกนิคทั่วประเทศไทยครับผม😀
#ฮานาดะ #ไร่สตรอเบอรี่ฮานาดะ #สะเมิง #เชียงใหม่ #Hanada #HanadaOrganicFarm #Strawberry #StrawberryFarm #OrganicStrawberry #Samoeng #Chiangmai #Thailand #Stevia #OrganicStevia #PhuJaemSaiOrganic #charmingcoffee
#dripcoffee
Drip Coffee by Charming Coffee Organic Arabica 100% กาแฟซองดริป เป็นซองที่ออกแบบทำมาเฉพาะเพื่อการทานกาแฟสด แบบวิธีดริปครับ 😉 การดริปกาแฟเริ่มต้นที่ประเทศญี่ปุ่น เป็นวิธีการดื่มกาแฟสดแบบธรรมชาติ ไม่ผ่านขั้นตอนที่มากเกินไป ☕ กาแฟซองดริป เหมาะสำหรับผู้ที่ต้องการดื่มกาแฟสด หอมๆ สามารถพกพาไปได้สะดวก ☕ ทานได้ทุกที่ ☕ไม่ต้องตามหาร้านขายกาแฟครับ ☕ วิธีการดริปกาแฟง่ายๆแต่ได้รสชาตินะครับ ☕ -ตั้งน้ำร้อนจนเดือด -ฉีกซองฟรอยด์ ดึงซองดริปออกมา -แกะซองดริปวางบนปากแก้ว -ค่อยๆเทน้ำร้อน ค่อยๆโรยลงไปบนผงกาแฟในซองดริป ปริมาณเท่ากับกาแฟดำ 1 แก้ว -รอให้น้ำกาแฟหยดลงมาในแก้วจากซองดริป ได้กาแฟออแกนิคอราบิก้าหอมๆ รสชาติละมุนครับ 😍 สูตรการดริปกาแฟ Charming Coffee ให้ได้ความเข้มที่อร่อยนะครับ 😄 -กาแฟบดแบบดริป 1 ซอง หนัก 10 กรัม -ชั่งน้ำหนักน้ำกาแฟที่ดริปออกมา ให้ได้ 170 กรัม จะได้รสชาติที่กลมกล่อมครับผม 😘 สนใจสอบถามรายละเอียดเพิ่มเติมได้ที่ 🚩0819870302 🚩0819327452 🚩Line ID : ducky_puk 🚩IG : hanada_organicfarm 🚩FB : Hanada Village ไร่ฮานาดะยินดีบริการส่งความสุขด้วยผลิตภัณฑ์แปรรูปออแกนิคทั่วประเทศไทยครับผม😀 #ฮานาดะ  #ไร ่สตรอเบอรี่ฮานาดะ #สะเม ิง #เช ียงใหม่ #Hanada  #HanadaOrganicFarm  #Strawberry  #StrawberryFarm  #OrganicStrawberry  #Samoeng  #Chiangmai  #Thailand  #Stevia  #OrganicStevia  #PhuJaemSaiOrganic  #charmingcoffee  #dripcoffee 
PROMOÇÃO BLACK FRIDAY!!! Os preços ficaram ainda melhores! 30 produtos com preços imperdíveis 😱 Corra porque os estoques são limitados. Para comprar acesse nosso site: www.ingredientesonline.com.br
 @ingredientesonline 💸 e Ainda dá para usar meu cupom de desconto !!! 🔜 Cupom: Marissol10 ✔️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #teammarissolrios #stevitaoficial #stevia #adocante #zeroacucar #diet #dieta #bemestar #comidasaudavel #emagrecimento #hipertrofia #noexcuses #health #nutricao #receitas  #ingredientesonline #mingau #pretreino #atleta #ifbb #ifbbelitepro
PROMOÇÃO BLACK FRIDAY!!! Os preços ficaram ainda melhores! 30 produtos com preços imperdíveis 😱 Corra porque os estoques são limitados. Para comprar acesse nosso site: www.ingredientesonline.com.br @ingredientesonline 💸 e Ainda dá para usar meu cupom de desconto !!! 🔜 Cupom: Marissol10 ✔️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #teammarissolrios  #stevitaoficial  #stevia  #adocante  #zeroacucar  #diet  #dieta  #bemestar  #comidasaudavel  #emagrecimento  #hipertrofia  #noexcuses  #health  #nutricao  #receitas  #ingredientesonline  #mingau  #pretreino  #atleta  #ifbb  #ifbbelitepro 
Beli 1 Hasnaa KoOpi Hijau dan anda akan mendapat FREE SHAWL
Best nyaaa 😍
.
Sekotak RM150
Ada 30 sachet
Cukup untuk penggunaan 1 bulan tau
.
Hasnaa KoOpi Hijau banyak manfaat kawan2 😃
.
1. Kaya Anti-Oksidan
2. Meningkatkan Metabolisme
3. Membantu Membakar lemak Ekstra 
4. Menahan rasa lapar
5. Membantu mencegah diabetes
6. Mengurangkan kadar kolestrol
7. Membantu mengurangkan tekanan darah tinggi
8. Membantu membersihkan organ hati
9. Meningkatkan tenaga
10. Mencegah keguguran rambut
11. Meningkatkan sistem kestabilan hormon
12. Melambatkan penuaan
13. Membantu melembapkan kulit
14. Menghilangkan zat penyebab perosak rambut
15. Membantu mengurangkan berat badan

Whatsapp utk info dan order
.
@tyah.garage 
STOKIS HASNAA KOOPI HIJAU
0172055519
.
COD AMPANG / HULU KELANG / KL / GOMBAK
POS SELURUH MALAYSIA
.
#HasnaaKoOpiHijau #kopi #kopihijau #greencoffee #coffeelover #kopihijauabbyabadi #stevia #habbatussauda #sayajual #kedaionline #bazar #Ampang #HuluKelang #Gombak #KualaLumpur #bazaarpaknil #sayajualonline #visitmyig #minumankesihatan #UmaimaTeamTyah
Beli 1 Hasnaa KoOpi Hijau dan anda akan mendapat FREE SHAWL Best nyaaa 😍 . Sekotak RM150 Ada 30 sachet Cukup untuk penggunaan 1 bulan tau . Hasnaa KoOpi Hijau banyak manfaat kawan2 😃 . 1. Kaya Anti-Oksidan 2. Meningkatkan Metabolisme 3. Membantu Membakar lemak Ekstra 4. Menahan rasa lapar 5. Membantu mencegah diabetes 6. Mengurangkan kadar kolestrol 7. Membantu mengurangkan tekanan darah tinggi 8. Membantu membersihkan organ hati 9. Meningkatkan tenaga 10. Mencegah keguguran rambut 11. Meningkatkan sistem kestabilan hormon 12. Melambatkan penuaan 13. Membantu melembapkan kulit 14. Menghilangkan zat penyebab perosak rambut 15. Membantu mengurangkan berat badan Whatsapp utk info dan order . @tyah.garage STOKIS HASNAA KOOPI HIJAU 0172055519 . COD AMPANG / HULU KELANG / KL / GOMBAK POS SELURUH MALAYSIA . #HasnaaKoOpiHijau  #kopi  #kopihijau  #greencoffee  #coffeelover  #kopihijauabbyabadi  #stevia  #habbatussauda  #sayajual  #kedaionline  #bazar  #Ampang  #HuluKelang  #Gombak  #KualaLumpur  #bazaarpaknil  #sayajualonline  #visitmyig  #minumankesihatan  #UmaimaTeamTyah 
#rainbow 🌈 #chiapudding 🥛.
.
Hice variados chia pudding mezclando un poco de chia de @natureshearttf (3 cucharadas 🥄) en 1/2 vaso con 🥛bebida de almendras o de coco de la misma marca. .
.
.
También pueden hacerla Uds mismos (receta más atrás en mi Instagram y página web). Mezclan y revuelven varias veces y llevan al refrigerador para que la chía bote el mucílago, que es esa sustancia viscosa que tienen algunos vegetales y que hace que espese. En algunas preparaciones #veganas se usa en reemplazo del huevo. Demás está decirles el montón de propiedades de la chía, a lo que a cada color🌈 le agregué un #superalimento🙌🏼 y quedó aún más #power💪🏼.
.
.
👉🏼Café: con cacao orgánico (sin azúcar).
👉🏼Blanco: con un poco de #maca.
👉🏼Amarillo: con #cúrcuma.
👉🏼Morada: con #maqui.
📌Me faltó el verde con #spirulina.
👉🏼TOPPING: Leche de coco.
A todo le pueden agregar #stevia orgánica o #maple syrup.
👉🏼Decoración: #cacaonibs (granos de cacao crudo), coco en lonjas, maqui, cúrcuma y semillas de hemp (antes que me pregunten las compré en EE.UU.). .
.
Tanto el maple de @manarecl como la stevia y los superalimentos de @brotavida, los encuentran en @bazar.verde. 🍃 .
.
.
Saludos 🙋🏻
Lau
.
.
.
 #snack #snacksaludable #desert #healthy #healthylife #healthyfood #healthylifestyle #healthyliving #vegano #lchf #highfat #lowcarb #saludable #postresaludable  #coco #lechedecoco #naturesheartchile #superfoods
#rainbow  🌈 #chiapudding  🥛. . Hice variados chia pudding mezclando un poco de chia de @natureshearttf (3 cucharadas 🥄) en 1/2 vaso con 🥛bebida de almendras o de coco de la misma marca. . . . También pueden hacerla Uds mismos (receta más atrás en mi Instagram y página web). Mezclan y revuelven varias veces y llevan al refrigerador para que la chía bote el mucílago, que es esa sustancia viscosa que tienen algunos vegetales y que hace que espese. En algunas preparaciones #veganas  se usa en reemplazo del huevo. Demás está decirles el montón de propiedades de la chía, a lo que a cada color🌈 le agregué un #superalimento 🙌🏼 y quedó aún más #power 💪🏼. . . 👉🏼Café: con cacao orgánico (sin azúcar). 👉🏼Blanco: con un poco de #maca . 👉🏼Amarillo: con #cúrcuma . 👉🏼Morada: con #maqui . 📌Me faltó el verde con #spirulina . 👉🏼TOPPING: Leche de coco. A todo le pueden agregar #stevia  orgánica o #maple  syrup. 👉🏼Decoración: #cacaonibs  (granos de cacao crudo), coco en lonjas, maqui, cúrcuma y semillas de hemp (antes que me pregunten las compré en EE.UU.). . . Tanto el maple de @manarecl como la stevia y los superalimentos de @brotavida, los encuentran en @bazar.verde. 🍃 . . . Saludos 🙋🏻 Lau . . . #snack  #snacksaludable  #desert  #healthy  #healthylife  #healthyfood  #healthylifestyle  #healthyliving  #vegano  #lchf  #highfat  #lowcarb  #saludable  #postresaludable  #coco  #lechedecoco  #naturesheartchile  #superfoods 
Olá amigos, a bala Mediterrânea Marita Life  é fonte de fibras, Vitamina A e D, Ômega 3. É um produto de fórmula exclusiva, rica em nutriente e antioxidantes, que dá saciedade e melhora o trânsito intestinal,  o excesso de açúcar no sangue, diminuindo a taxa de colesterol e aumento de glicemia. Você pode consumir até 03x por dia antes das refeições. Experimente e compre através do site, clicando no link abaixo, ou torne-se um distribuidor: http://cafemarita.com.br/compra-venda-distribuidor. Se  preferir entre em contato: (11) 99331-8559 #CafeMarita #Bemestar #LinhaMarita #Stevia #Shake #Cookies #CaféVerde #Baladecolageno
Olá amigos, a bala Mediterrânea Marita Life é fonte de fibras, Vitamina A e D, Ômega 3. É um produto de fórmula exclusiva, rica em nutriente e antioxidantes, que dá saciedade e melhora o trânsito intestinal, o excesso de açúcar no sangue, diminuindo a taxa de colesterol e aumento de glicemia. Você pode consumir até 03x por dia antes das refeições. Experimente e compre através do site, clicando no link abaixo, ou torne-se um distribuidor: http://cafemarita.com.br/compra-venda-distribuidor. Se preferir entre em contato: (11) 99331-8559 #CafeMarita  #Bemestar  #LinhaMarita  #Stevia  #Shake  #Cookies  #CaféVerde  #Baladecolageno 
STEVIA🍃🙌🏻 Endulza tu vida con hojas de Stevia!
-----------------------------
#BO #BienestarOrganico #Venezuela #Stevia
Hepi Monday...Hepi breakfast😍😍 #ilovemonday #breakfast #stevia
Desejo da noite brownie de chocolate low carbo ( 3 cs de farinha de amêndoas, 1banana, 1/2 xícara de eritritol,  3 cs de cacao 100%, 1 cs de óleo extra virgem,  2 ovos,  2 cs de leite de amêndoas , 10gr peanut butter, chocolate chips ( stevia sweetened ) com sorvete #halotop 😋😋 #mood #lchf #sugarfree #lactosefree #glutenfree #halotopicecream #halotopcreamery #healthylifestyle #tastyfood #delicious #vemcomigo #healthychoices #fitness #yummy #yummm #estilodevida #equilibriosempre #vivalavida #sundayvibes #sundaynight #fabulousfit #stevia
Desejo da noite brownie de chocolate low carbo ( 3 cs de farinha de amêndoas, 1banana, 1/2 xícara de eritritol, 3 cs de cacao 100%, 1 cs de óleo extra virgem, 2 ovos, 2 cs de leite de amêndoas , 10gr peanut butter, chocolate chips ( stevia sweetened ) com sorvete #halotop  😋😋 #mood  #lchf  #sugarfree  #lactosefree  #glutenfree  #halotopicecream  #halotopcreamery  #healthylifestyle  #tastyfood  #delicious  #vemcomigo  #healthychoices  #fitness  #yummy  #yummm  #estilodevida  #equilibriosempre  #vivalavida  #sundayvibes  #sundaynight  #fabulousfit  #stevia 
Nampak tak beza?? Dulu agak chubby sekarang dah meruncingg 😱...jgn tanya lahh guna apa..dah sah2 minum teh combo kami! Teh detox terhangat termurah tapi sangat berkesan!!
Tak percaya?? Meh cuba dan rasakan kehebatanya!!
.
Available @mcsrimba cube 28 
@mcsgadong cube L75
@dcubiccentre cube D69 (tutong)
.
Slimming & detox tea $10
Kakicantiq tea $18
Set combo SDT+KCT $25 sahaja!!
Whatsapp 7261344 for info
.
http://wasap.my/+6737261344
.
#166MED #registeredagentMED
#jomkurus #medinadesire #kakicantiqtea #sayajual #slimmingdetoxtea #detoxteabn #tehdetox #iklanbisnesbrunei #bruneiiklan #brunei_ig #akupakaikauygpanas #jomkurusbn #kuruselamat #kurusalami #iklanbrunei #kurangkanberat #gemukair #slimmingteamurahtapiberkesan #kurusmujarab #terpaksakurus #kurustaksengaja #slimming #tehkurusmurah #kurusdenganselamat #tehmujarab #stevia
Nampak tak beza?? Dulu agak chubby sekarang dah meruncingg 😱...jgn tanya lahh guna apa..dah sah2 minum teh combo kami! Teh detox terhangat termurah tapi sangat berkesan!! Tak percaya?? Meh cuba dan rasakan kehebatanya!! . Available @mcsrimba cube 28 @mcsgadong cube L75 @dcubiccentre cube D69 (tutong) . Slimming & detox tea $10 Kakicantiq tea $18 Set combo SDT+KCT $25 sahaja!! Whatsapp 7261344 for info . http://wasap.my/+6737261344 . #166MED  #registeredagentMED  #jomkurus  #medinadesire  #kakicantiqtea  #sayajual  #slimmingdetoxtea  #detoxteabn  #tehdetox  #iklanbisnesbrunei  #bruneiiklan  #brunei_ig  #akupakaikauygpanas  #jomkurusbn  #kuruselamat  #kurusalami  #iklanbrunei  #kurangkanberat  #gemukair  #slimmingteamurahtapiberkesan  #kurusmujarab  #terpaksakurus  #kurustaksengaja  #slimming  #tehkurusmurah  #kurusdenganselamat  #tehmujarab  #stevia 
Diabetic grass patch (with some clover for colour). #officegrass #diabetichumor #stevia #sucralose #origami #soboredatwork #officegram
Trying a new recipe for ketogenic pumpkin custard tonight. Here's hoping it tastes as good as it smells!

#pumpkin
#custard
#paleo
#paleodessert 
#keto
#ketodiet 
#ketogenicdiet 
#stevia
#glutenfree 
#GF
#grainfree
GREEN STEVIA is now available Addys Market
Enjoy sweets without the worries!
GREEN STEVIA, the Best-Selling Stevia Brand in the Philippines!!!
GREEN STEVIA is a purified powdered extract from the Stevia 
Rebaudiana Bertoni plant. Due to the sweet properties of the leaves, it is now used worldwide as an alternative to sugar.
GREEN STEVIA: The safest way to sweeten your day!
www.greenstevia.com.ph
Follow us on Instagram: greensteviaph
Follow us on Twitter: @GreenStevia
#GreenStevia
#SteviaPhilippines
#Organic
#Sweet
#Stevia
#ZeroCalories
#ZeroWorries
#ZeroChemicals
#Naturally
GREEN STEVIA is now available Addys Market Enjoy sweets without the worries! GREEN STEVIA, the Best-Selling Stevia Brand in the Philippines!!! GREEN STEVIA is a purified powdered extract from the Stevia Rebaudiana Bertoni plant. Due to the sweet properties of the leaves, it is now used worldwide as an alternative to sugar. GREEN STEVIA: The safest way to sweeten your day! www.greenstevia.com.ph Follow us on Instagram: greensteviaph Follow us on Twitter: @GreenStevia #GreenStevia  #SteviaPhilippines  #Organic  #Sweet  #Stevia  #ZeroCalories  #ZeroWorries  #ZeroChemicals  #Naturally 
THE GOODNESS OF TEA WITHOUT THE SUGAR
Like us on Facebook: https://www.facebook.com/TrueTeaPh
Follow us on Instagram: trueteaph
Follow us on twitter: @trueteaPH
CHOOSE TO BE TRUE, IT'S GOOD FOR YOU
TRUETEA Iced Tea is made with REAL BLACK TEA LEAVES sweetened naturally with STEVIA perfect for you and your family!
TRUETEA Iced Tea also has Vitamin C which strengthens our immune system and protects us from illnesses.
That is Refreshingly True, Refreshingly Healthy, Refreshingly Tea!
TRUETEA has no sugar added and has only 20 calories per serving!
#TrueTeaIcedTea
#TrueTea
#IChooseToBeTrue
#RefreshinglyTrue
#RefreshinglyTea
#RefreshinglyHealthy
#RealBlackTeaLeaves
#Stevia
#VitaminC
#LowCalorie
#NoSugarAdded
#IcedTea
#GreenStevia
#Relax
#Chill
http://truetea.com.ph/
Available in Robinsons Supermarket, Shopwise, Rustans Supermarket, South Supermarket, Landmark Makati and Trinoma, Echostore Centris, RealFoods (Molito-Alabang), Addy's Market (South Luzon Expressway), Foodasavers, Alturras, BQ Bohol, HI-TOP Supermarket, ER Supermall, Plaza Marcela, Island Citimall, Gaisano Mall, NCCC Supermarket!
THE GOODNESS OF TEA WITHOUT THE SUGAR Like us on Facebook: https://www.facebook.com/TrueTeaPh Follow us on Instagram: trueteaph Follow us on twitter: @trueteaPH CHOOSE TO BE TRUE, IT'S GOOD FOR YOU TRUETEA Iced Tea is made with REAL BLACK TEA LEAVES sweetened naturally with STEVIA perfect for you and your family! TRUETEA Iced Tea also has Vitamin C which strengthens our immune system and protects us from illnesses. That is Refreshingly True, Refreshingly Healthy, Refreshingly Tea! TRUETEA has no sugar added and has only 20 calories per serving! #TrueTeaIcedTea  #TrueTea  #IChooseToBeTrue  #RefreshinglyTrue  #RefreshinglyTea  #RefreshinglyHealthy  #RealBlackTeaLeaves  #Stevia  #VitaminC  #LowCalorie  #NoSugarAdded  #IcedTea  #GreenStevia  #Relax  #Chill  http://truetea.com.ph/ Available in Robinsons Supermarket, Shopwise, Rustans Supermarket, South Supermarket, Landmark Makati and Trinoma, Echostore Centris, RealFoods (Molito-Alabang), Addy's Market (South Luzon Expressway), Foodasavers, Alturras, BQ Bohol, HI-TOP Supermarket, ER Supermall, Plaza Marcela, Island Citimall, Gaisano Mall, NCCC Supermarket!
lGood Morning #cassandralovers 💋 Happy Working!
.
Dah consume #cassandrabeautydust sebelum sarapan? Nak consume #beautydust ni mudah saja. Dalam kereta boleh, dalam train boleh semua boleh sebab on-the-go sachet tu 😉
.
Nanti baru boleh kekal cantik dan bertenaga macam @jannanick kita ni 😘
.nak Cassandra meh Dm. @ watsap skrg ✔ 0183582894

#cassandramy #cassandrabeautydust #jannanick #jannanicker#6000xmorestrongerthanvitaminc #skincare #beautytips #morningpost#white #workingpost #breakfast #beautyonthego #nomercury #lulusKKM #stevia #Assalamualaikum
lGood Morning #cassandralovers  💋 Happy Working! . Dah consume #cassandrabeautydust  sebelum sarapan? Nak consume #beautydust  ni mudah saja. Dalam kereta boleh, dalam train boleh semua boleh sebab on-the-go sachet tu 😉 . Nanti baru boleh kekal cantik dan bertenaga macam @jannanick kita ni 😘 .nak Cassandra meh Dm. @ watsap skrg ✔ 0183582894 #cassandramy  #cassandrabeautydust  #jannanick  #jannanicker #6000xmorestrongerthanvitaminc  #skincare  #beautytips  #morningpost #white  #workingpost  #breakfast  #beautyonthego  #nomercury  #lulusKKM  #stevia  #Assalamualaikum 
Probando como quedan estas #yogurtcake . No quedo bonita pero sabe rico como un mazapán . Y es #sugarfree . Con #stevia . Algo para el #fitdesemana!
Assalamualaikum n selamat pagi 😊 . 
Jangan jadi Hamba Wang 💰
.
Daripada Abu Hurairah daripada Nabi SAW sabdanya; “Binasalah hamba wang : dinar dan dirham, hamba pakaian, dengan segala macamnya yang menarik, jika diberi dia merasa gembira, dan jika tidak diberi maka dia tidak merasa gembira.”
.
.
(Riwayat al-Bukhari)
.
.
Huraian Hadith :
.
1) Orang Islam dilarang menghambakan diri kepada harta benda dunia kerana ia tidak memberi apa-apa keuntungan kepada seseorang di akhirat kelak.
.
2) Harta benda dunia yang dikurniakan oleh Allah SWT kepada seseorang sebagai cubaan untuk mengukur imannya terhadap Allah SWT. Oleh itu, hendaklah menggunakannya kepada perkara-perkara yang disuruh oleh Allah SWT.
.
3) Orang Islam dilarang terlalu gembira apabila menerima sesuatu nikmat dan jangan berdukacita apabila ditimpa suatu kemalangan.
.
4) Harta yang tercela ialah harta yang lebih daripada keperluan dan mengganggu daripada mengingati Allah SWT serta tidak digunakan untuk taat kepada Allah SWT.
.
.
Sumber : Kitab Riyadhus Salihin
.
http://www.islam.gov.my/en/e-hadith/1100-jangan-jadi-hamba-wang
.
.
.
.
.
#sayajual #daunrerama #antikanser #kopirerama #stevia #kopireramastevia #viral2017 #terapiinstagram #followforfollow #kesihatan #kencingmanis #kelantan #murah #syukurselalu
#hadith #irfankhairi #iphone #youcanduit #powergold 
#shaklee #tips
#dexandra #bazaarpaknil #nurraysa #toneexcel #jsd
#tambahfollowers
#projekstg #azizanosman #eusahawan
.
Assalamualaikum n selamat pagi 😊 . Jangan jadi Hamba Wang 💰 . Daripada Abu Hurairah daripada Nabi SAW sabdanya; “Binasalah hamba wang : dinar dan dirham, hamba pakaian, dengan segala macamnya yang menarik, jika diberi dia merasa gembira, dan jika tidak diberi maka dia tidak merasa gembira.” . . (Riwayat al-Bukhari) . . Huraian Hadith : . 1) Orang Islam dilarang menghambakan diri kepada harta benda dunia kerana ia tidak memberi apa-apa keuntungan kepada seseorang di akhirat kelak. . 2) Harta benda dunia yang dikurniakan oleh Allah SWT kepada seseorang sebagai cubaan untuk mengukur imannya terhadap Allah SWT. Oleh itu, hendaklah menggunakannya kepada perkara-perkara yang disuruh oleh Allah SWT. . 3) Orang Islam dilarang terlalu gembira apabila menerima sesuatu nikmat dan jangan berdukacita apabila ditimpa suatu kemalangan. . 4) Harta yang tercela ialah harta yang lebih daripada keperluan dan mengganggu daripada mengingati Allah SWT serta tidak digunakan untuk taat kepada Allah SWT. . . Sumber : Kitab Riyadhus Salihin . http://www.islam.gov.my/en/e-hadith/1100-jangan-jadi-hamba-wang . . . . . #sayajual  #daunrerama  #antikanser  #kopirerama  #stevia  #kopireramastevia  #viral2017  #terapiinstagram  #followforfollow  #kesihatan  #kencingmanis  #kelantan  #murah  #syukurselalu  #hadith  #irfankhairi  #iphone  #youcanduit  #powergold  #shaklee  #tips  #dexandra  #bazaarpaknil  #nurraysa  #toneexcel  #jsd  #tambahfollowers  #projekstg  #azizanosman  #eusahawan  .
Making Bulletproof Tea...getting back on the intermittent fasting train yeaaaaah ✌🏼
Making Bulletproof Tea...getting back on the intermittent fasting train yeaaaaah ✌🏼
Do you have any family members interested in fitness or health & wellness? Any family members who are diabetic? SweetMonk makes a perfect stocking stuffer 🎅🎄
Do you have any family members interested in fitness or health & wellness? Any family members who are diabetic? SweetMonk makes a perfect stocking stuffer 🎅🎄
For Thanksgiving, we are bringing the cranberry sauce! I’ve been singing like #lindabelcher all week long... 🎶”Pass the cranberry sauce! And the mashed potatoes!! The turkey looks great!!!”🎶
*
*
*
Anyways, we adapted the @tradcookschool recipe slightly by reducing and combining 1/4c. maple syrup and 1/8c. honey. We also used two apples. And... We added 4-5 drops of @younglivingeo orange vitality essential oil. You could also add cinnamon bark and lemon vitality essential oil! YUM!!! 😍
For Thanksgiving, we are bringing the cranberry sauce! I’ve been singing like #lindabelcher  all week long... 🎶”Pass the cranberry sauce! And the mashed potatoes!! The turkey looks great!!!”🎶 * * * Anyways, we adapted the @tradcookschool recipe slightly by reducing and combining 1/4c. maple syrup and 1/8c. honey. We also used two apples. And... We added 4-5 drops of @younglivingeo orange vitality essential oil. You could also add cinnamon bark and lemon vitality essential oil! YUM!!! 😍
.
.
Got a sweet tooth?
.
These @lilys_sweets_chocolate Lily Chocolate Bars made with stevia are an awesome option to cure your sweet tooth without wrecking your weight loss progress.
.
Simply keep a bar in the fridge and break off a few pieces when the calling arises.
.
Works like a charm!
.
Link in my FREE BodyFat Blast Guide in my header ☝🏼.
. . Got a sweet tooth? . These @lilys_sweets_chocolate Lily Chocolate Bars made with stevia are an awesome option to cure your sweet tooth without wrecking your weight loss progress. . Simply keep a bar in the fridge and break off a few pieces when the calling arises. . Works like a charm! . Link in my FREE BodyFat Blast Guide in my header ☝🏼.
Don't let the cold stop you from enjoying a fresh mojito! ❄
.
.
#homemade  #food #foodie #alcohol #rum #mojito #agave #stevia #mint #fresh #homebar #bar
If you haven’t tried @feedmemorenutrition Wake Up Unlimited Energy you are missing out on your best workouts yet. Sweetened with Stevia and an incredible amount of natural energy sources that will have you Meathooking weights all over the place. Available on Amazon and FeedMeMore.com  #gethungry #traininsane #feedmemoreNutrition #muscles #supplements  #weights #fit #fitness #Ryback #fitgirls #ifbb #jacked #entrepreneur #gains #success  #fatburner #gymflow #swole #igfit #workingout #igfitfam #amazon #amazonprime#naturalsupplements #Stevia #Lvac #wwe #eosfitness #IonNutrition #preworkout
If you haven’t tried @feedmemorenutrition Wake Up Unlimited Energy you are missing out on your best workouts yet. Sweetened with Stevia and an incredible amount of natural energy sources that will have you Meathooking weights all over the place. Available on Amazon and FeedMeMore.com #gethungry  #traininsane  #feedmemoreNutrition  #muscles  #supplements  #weights  #fit  #fitness  #Ryback  #fitgirls  #ifbb  #jacked  #entrepreneur  #gains  #success  #fatburner  #gymflow  #swole  #igfit  #workingout  #igfitfam  #amazon  #amazonprime #naturalsupplements  #Stevia  #Lvac  #wwe  #eosfitness  #IonNutrition  #preworkout 
BLACK FRIDAY IS COMING!! up to 40% off the ENTIRE WEBSITE!
NO Codes Needed - just add to your cart and check out!!
.
#GoNatural
----->https://tryabouttime.com/collections/all?sort_by=best-selling
Questions? ----> CustomerService@SDCNutrition.com
.
#BlackFriday #blackfridayshopping #2017 #Blackfriday2017 #sale #discount #allthesupplements #protein #smoothies #glutenfree #natural #stevia #vegan #plantbased #pancakes #Proteinpancakes #superfoods #proteinbrownies #chocolate
BLACK FRIDAY IS COMING!! up to 40% off the ENTIRE WEBSITE! NO Codes Needed - just add to your cart and check out!! . #GoNatural  ----->https://tryabouttime.com/collections/all?sort_by=best-selling Questions? ----> CustomerService@SDCNutrition.com . #BlackFriday  #blackfridayshopping  #2017  #Blackfriday2017  #sale  #discount  #allthesupplements  #protein  #smoothies  #glutenfree  #natural  #stevia  #vegan  #plantbased  #pancakes  #Proteinpancakes  #superfoods  #proteinbrownies  #chocolate 
🍹What an amazing!!! Found Zevia Ginger Beer 🍹 made w stevia extract... perfect to make ZERO CARB MOSCOW MULE 😍
.
.

#intermittentfasting #keto #ketosis #ketodiet #ketogenic #ketogenicdiet #lchf #lchffriendly #lowcarb #healthyfats #highprotein #lowcarbhighfat #ketomeal #lchfmeal #lowcarbhighfatdiet #lowcarbhighfatlifestyle #lifestyle #yummy #yum #lchffood #lchfforlife #lowcarbfood #lazyketo #moscowmule #zevia #stevia #gingerbeer
#allnatural #ingredients, #zero sugar, and #alternative #sweeteners are all important #health and #wellness #trends, referred to as #cleanlabel by manufacturers. @dannon is trying to revamp #lightandfit, and has launched a new #greekyogurt version in July, following the backlash for the use of Sucralose in the brand and in an attempt to grow the sales of this once big hit yogurt.  Instead, the company uses a combination of #stevia and sugar (the challenge to mask the bitter aftertaste of stevia without the use of sugar in dairy has already met some technological innovations in Europe, but we don’t see them implemented in the US).
FYI, Dannon: (1) a “zero” label from a company with a successful “zero sugar” label, for a product containing sugar, may be giving away the wrong idea. (2) you know who else took a once hit of a product and started playing with the brand back and forth just to lose sales and market share from quarter to quarter? General Mills’ Yoplait. Maybe re-strategize  according to the NEXT consumer trends instead of just responding to last year’s trends.
#allnatural  #ingredients , #zero  sugar, and #alternative  #sweeteners  are all important #health  and #wellness  #trends , referred to as #cleanlabel  by manufacturers. @dannon is trying to revamp #lightandfit , and has launched a new #greekyogurt  version in July, following the backlash for the use of Sucralose in the brand and in an attempt to grow the sales of this once big hit yogurt. Instead, the company uses a combination of #stevia  and sugar (the challenge to mask the bitter aftertaste of stevia without the use of sugar in dairy has already met some technological innovations in Europe, but we don’t see them implemented in the US). FYI, Dannon: (1) a “zero” label from a company with a successful “zero sugar” label, for a product containing sugar, may be giving away the wrong idea. (2) you know who else took a once hit of a product and started playing with the brand back and forth just to lose sales and market share from quarter to quarter? General Mills’ Yoplait. Maybe re-strategize according to the NEXT consumer trends instead of just responding to last year’s trends.
📷 @jme.tiu 💞 
This weeks work meals! 😸 Today's workouts include a 4 mile run, #tiu cardio core (tabletop swings?!), and lg biceps and triceps! 💪💋
📷 @jme.tiu 💞 This weeks work meals! 😸 Today's workouts include a 4 mile run, #tiu  cardio core (tabletop swings?!), and lg biceps and triceps! 💪💋
DAY 50 - BREAKFAST: two slices of multigrain gluten free bread with 2 tsp of sugarfree apricot jam, 3 dried figs, green tea sweetened with stevia, 144gms of green kiwi and a big glass of water. 🔹454kcal🔹@ph360me #shaeapproved #guardian #diplomat #breakfast #breakfasttime #colazione #glutenfreebread #sugarlessjam #apricotjam #kiwi #greenkiwi #driedfigs #fichisecchi  #water #greenteea #teverde #stevia #diet #ondiet #dieta #adieta #weightloss #weightlossjourney #day50 #lactosefree #glutenfree #dairyfree #countingcalories #caloriescounting
DAY 50 - BREAKFAST: two slices of multigrain gluten free bread with 2 tsp of sugarfree apricot jam, 3 dried figs, green tea sweetened with stevia, 144gms of green kiwi and a big glass of water. 🔹454kcal🔹@ph360me #shaeapproved  #guardian  #diplomat  #breakfast  #breakfasttime  #colazione  #glutenfreebread  #sugarlessjam  #apricotjam  #kiwi  #greenkiwi  #driedfigs  #fichisecchi  #water  #greenteea  #teverde  #stevia  #diet  #ondiet  #dieta  #adieta  #weightloss  #weightlossjourney  #day50  #lactosefree  #glutenfree  #dairyfree  #countingcalories  #caloriescounting