an online Instagram web viewer

#stprofessionalmakeup medias

Photos

Alhamdulillah..thank you so much customer2 yg sudi order brg ST dgn sis last week. C.O.D (cash on delivery) & postage.
sis jual ye 😊
.
💐Customer happy, sis pun happy 😊😘
.
🌸Boleh beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR.
.
🌸Nak Order meh Whatsapp sis Lin 📲 012-2461154😉
.
.
#sendayutinggi #muabellaz #thedollylyn #pearlcream #ctdk #hudabeauty #terlajaklaris #missfazura #dealersendayutinggi #flawlesskin #acnesoap #sendayutinggionline #bestseller #bazarpaknilprodukkecantikan #hudabeauty #bazarpaknil #coffeedrink #sendayutinggiklang #sendayutinggimalaysia #stprofessionalmakeup #dealeronline #sendayutinggishahalam #acnesoap #healthdrink #makeup #detox #neelofa #sendayutinggionlinedealer
Alhamdulillah..thank you so much customer2 yg sudi order brg ST dgn sis last week. C.O.D (cash on delivery) & postage. sis jual ye 😊 . 💐Customer happy, sis pun happy 😊😘 . 🌸Boleh beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR. . 🌸Nak Order meh Whatsapp sis Lin 📲 012-2461154😉 . . #sendayutinggi  #muabellaz  #thedollylyn  #pearlcream  #ctdk  #hudabeauty  #terlajaklaris  #missfazura  #dealersendayutinggi  #flawlesskin  #acnesoap  #sendayutinggionline  #bestseller  #bazarpaknilprodukkecantikan  #hudabeauty  #bazarpaknil  #coffeedrink  #sendayutinggiklang  #sendayutinggimalaysia  #stprofessionalmakeup  #dealeronline  #sendayutinggishahalam  #acnesoap  #healthdrink  #makeup  #detox  #neelofa  #sendayutinggionlinedealer 
Siapa pernah pakai sunblock tapi lagi rasa melekit, tak selesa atau terlalu kering ? Ini sebabnya kita salah pilih base utk sunblock. Kak Yatie kalau kat rmh pun pakai sunblock sbb UV tetap blh masuk melalui tingkap. Lagi best kalau ada ingredients yg ada Whitening sekali sbb blh pudarkan jeragat & parut jerawat sekali. UV Defense Cream Sendayu Tinggi HQ ni ada 2 jenis utk kesesuaian skin kita
.

Matte Mousse Sunscreen utk skin normal, oily, combination dan jerawat. Ringan sgt sbb tekstur very velvety & airy
.

Tinted Hydrating Sunscreen pula utk skin yg dry, sensitive, jeragat, normal dan kombinasi pun sesuai. Yg ni pun very light on skin & tak melekit sbb formula waterbase
.
Both
 cream ada SPF50 & whitening formulation utk bg skin kita tak dull atau berbelang masa terdedah pada matahari. Teenagers pun helokkk sgt pakai sbb yg ni bukan foundation tau. Tak la segan sgt dgn kengkawan. Nanti ada yg kena bahan kat sekolah ckp member pakai mekap 😅
. 🌼 Matte Mousse Sunscreen SPF 50 + Whitening RM41.35 (ahli RM37.20)
🌼 Tinted Moisturiser Sunscreen SPF50 + Whitening RM41.35 (ahli RM37.20)
.
Whatsapp 01140755539
_
#sendayutinggi #newformulation #uvtintedcream #stprofessionalmakeup #byaisaprestigeoutlet
Siapa pernah pakai sunblock tapi lagi rasa melekit, tak selesa atau terlalu kering ? Ini sebabnya kita salah pilih base utk sunblock. Kak Yatie kalau kat rmh pun pakai sunblock sbb UV tetap blh masuk melalui tingkap. Lagi best kalau ada ingredients yg ada Whitening sekali sbb blh pudarkan jeragat & parut jerawat sekali. UV Defense Cream Sendayu Tinggi HQ ni ada 2 jenis utk kesesuaian skin kita . Matte Mousse Sunscreen utk skin normal, oily, combination dan jerawat. Ringan sgt sbb tekstur very velvety & airy . Tinted Hydrating Sunscreen pula utk skin yg dry, sensitive, jeragat, normal dan kombinasi pun sesuai. Yg ni pun very light on skin & tak melekit sbb formula waterbase . Both cream ada SPF50 & whitening formulation utk bg skin kita tak dull atau berbelang masa terdedah pada matahari. Teenagers pun helokkk sgt pakai sbb yg ni bukan foundation tau. Tak la segan sgt dgn kengkawan. Nanti ada yg kena bahan kat sekolah ckp member pakai mekap 😅 . 🌼 Matte Mousse Sunscreen SPF 50 + Whitening RM41.35 (ahli RM37.20) 🌼 Tinted Moisturiser Sunscreen SPF50 + Whitening RM41.35 (ahli RM37.20) . Whatsapp 01140755539 _ #sendayutinggi  #newformulation  #uvtintedcream  #stprofessionalmakeup  #byaisaprestigeoutlet 
Siapa pernah pakai sunblock tapi lagi rasa melekit, tak selesa atau terlalu kering ? Ini sebabnya kita salah pilih base utk sunblock.Kalau kat rmh pun pakai sunblock sbb UV tetap blh masuk melalui tingkap. Lagi best kalau ada ingredients yg ada Whitening sekali sbb blh pudarkan jeragat & parut jerawat sekali. UV Defense Cream ni ada 2 jenis utk kesesuaian skin kita
.
☀️Matte Mousse Sunscreen utk skin normal, oily, combination dan jerawat. Ringan sgt sbb tekstur very velvety & airy
.
☀️Tinted Hydrating Sunscreen pula utk skin yg dry, sensitive, jeragat, normal dan kombinasi pun sesuai. Yg ni pun very light on skin & tak melekit sbb formula waterbase
.
Both cream ada SPF50 & whitening formulation utk bg skin kita tak dull atau berbelang masa terdedah pada matahari. Teenagers pun helokkk sgt pakai sbb yg ni bukan foundation tau. Tak la segan sgt dgn kengkawan. Nanti ada yg kena bahan kat sekolah ckp member pakai mekap 😅
.
🌼 Matte Mousse Sunscreen SPF 50 + Whitening RM41.35 (ahli RM37.20)
🌼 Tinted Moisturiser Sunscreen SPF50 + Whitening RM41.35 (ahli RM37.20)
.
🌸Meh siapa yg nk order ..pm @ Wa sis Lin 📲 0122461154 😉
.
🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR
.
#sendayutinggi #bestseller #mattemoussesunblock #newformula #makeupsendayutinggi #sendayutinggiklang #sendayutinggidealer #dealersendayutinggi  #thedollylyn #bazarpaknilprodukkecantikan #makeupcantik #mekapST #jomcantik #stprofessionalmakeup #hudabeauty #muaklang #pengedarsendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #muakl #produkmakeup #muabellaz #moussesunblock #dealeronline #newformulation #uvtintedcream
Siapa pernah pakai sunblock tapi lagi rasa melekit, tak selesa atau terlalu kering ? Ini sebabnya kita salah pilih base utk sunblock.Kalau kat rmh pun pakai sunblock sbb UV tetap blh masuk melalui tingkap. Lagi best kalau ada ingredients yg ada Whitening sekali sbb blh pudarkan jeragat & parut jerawat sekali. UV Defense Cream ni ada 2 jenis utk kesesuaian skin kita . ☀️Matte Mousse Sunscreen utk skin normal, oily, combination dan jerawat. Ringan sgt sbb tekstur very velvety & airy . ☀️Tinted Hydrating Sunscreen pula utk skin yg dry, sensitive, jeragat, normal dan kombinasi pun sesuai. Yg ni pun very light on skin & tak melekit sbb formula waterbase . Both cream ada SPF50 & whitening formulation utk bg skin kita tak dull atau berbelang masa terdedah pada matahari. Teenagers pun helokkk sgt pakai sbb yg ni bukan foundation tau. Tak la segan sgt dgn kengkawan. Nanti ada yg kena bahan kat sekolah ckp member pakai mekap 😅 . 🌼 Matte Mousse Sunscreen SPF 50 + Whitening RM41.35 (ahli RM37.20) 🌼 Tinted Moisturiser Sunscreen SPF50 + Whitening RM41.35 (ahli RM37.20) . 🌸Meh siapa yg nk order ..pm @ Wa sis Lin 📲 0122461154 😉 . 🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR . #sendayutinggi  #bestseller  #mattemoussesunblock  #newformula  #makeupsendayutinggi  #sendayutinggiklang  #sendayutinggidealer  #dealersendayutinggi  #thedollylyn  #bazarpaknilprodukkecantikan  #makeupcantik  #mekapST  #jomcantik  #stprofessionalmakeup  #hudabeauty  #muaklang  #pengedarsendayutinggi  #sendayutinggionlinedealer  #muakl  #produkmakeup  #muabellaz  #moussesunblock  #dealeronline  #newformulation  #uvtintedcream 
Matte Mousse Sunscreen in thr house uolss..😊
Khas utk kulit kombinasi, berminyak, berjerawat.
.
.
🌞 Matte Mousse Sunscreen SPF 50 + Whitening  diratakan seluruh wajah. Ia melindungi kulit 98% dari UV dan mengandungi agen pencerah wajah. Tidak menyumbat pori dan rasanya yg lightweight sgt sesuai bg kulit berminyak
.
Harga💵
RM41.35 (ahli RM37.20)
.
🌸Meh siapa yg nk order ..pm @ Wa sis Lin 📲 0122461154 😉
.
🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR
.
#sendayutinggi #bestseller #mattemoussesunblock #newformula #makeupsendayutinggi #sendayutinggiklang #sendayutinggidealer #dealersendayutinggi #terlajaklaris #thedollylyn #bazarpaknilprodukkecantikan #makeupcantik #mekapST #jomcantik #stprofessionalmakeup #hudabeauty #muaklang #pengedarsendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #muakl #muabellaz #moussesunscreen
#sendayutinggi #bestseller #uvcream #suitableforoilyskin
Matte Mousse Sunscreen in thr house uolss..😊 Khas utk kulit kombinasi, berminyak, berjerawat. . . 🌞 Matte Mousse Sunscreen SPF 50 + Whitening diratakan seluruh wajah. Ia melindungi kulit 98% dari UV dan mengandungi agen pencerah wajah. Tidak menyumbat pori dan rasanya yg lightweight sgt sesuai bg kulit berminyak . Harga💵 RM41.35 (ahli RM37.20) . 🌸Meh siapa yg nk order ..pm @ Wa sis Lin 📲 0122461154 😉 . 🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR . #sendayutinggi  #bestseller  #mattemoussesunblock  #newformula  #makeupsendayutinggi  #sendayutinggiklang  #sendayutinggidealer  #dealersendayutinggi  #terlajaklaris  #thedollylyn  #bazarpaknilprodukkecantikan  #makeupcantik  #mekapST  #jomcantik  #stprofessionalmakeup  #hudabeauty  #muaklang  #pengedarsendayutinggi  #sendayutinggionlinedealer  #muakl  #muabellaz  #moussesunscreen  #sendayutinggi  #bestseller  #uvcream  #suitableforoilyskin 
Whitening Pearl cream dah restock ye uolss.. setiap kali restock je..habis cpt.. berdesupp ramai yg order pearl cream ni. Siapa nak? 🙋😊 meh cpt2 dm @ wasap sis cpt2. 📲 0122461154
.
.
Harga 💵
➡Pearl Cream RM36.05 (ahli RM32.45)
.
🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR
.
.
#sendayutinggi #muabellaz #thedollylyn #pearlcream #ctdk #hudabeauty #neelofa #missfazura #dealersendayutinggi # #beautyskin #sendayutinggionline #bestseller #bazarpaknilprodukkecantikan #hudabeauty #sendayutinggionlinedealer #sendayutinggiklang #sendayutinggimalaysia #stprofessionalmakeup #sendayutinggishahalam #whiteningpearlcream
Whitening Pearl cream dah restock ye uolss.. setiap kali restock je..habis cpt.. berdesupp ramai yg order pearl cream ni. Siapa nak? 🙋😊 meh cpt2 dm @ wasap sis cpt2. 📲 0122461154 . . Harga 💵 ➡Pearl Cream RM36.05 (ahli RM32.45) . 🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR . . #sendayutinggi  #muabellaz  #thedollylyn  #pearlcream  #ctdk  #hudabeauty  #neelofa  #missfazura  #dealersendayutinggi  # #beautyskin  #sendayutinggionline  #bestseller  #bazarpaknilprodukkecantikan  #hudabeauty  #sendayutinggionlinedealer  #sendayutinggiklang  #sendayutinggimalaysia  #stprofessionalmakeup  #sendayutinggishahalam  #whiteningpearlcream 
“SOLEKAN MENAWAN MAMPU MILIK BERSAMA SENDAYU TINGGI - JENAMA YANG DIPERCAYAI LEBIH 20 TAHUN DI MALAYSIA”.
.
———————————————————————
Swatches dan kod warna Matte BB Cushion. Selepas beberapa minit, ia bertukar menjadi sedikit powdery untuk efek matte. Sangat sesuai bagi kulit berminyak, normal dan kombinasi.
.
▪️MATTE BB CUSHION OIL CONTROL SPF50PA+++ RM55.10
.
———————————————————————
Dapatkan produk-produk mekap Sendayu Tinggi pilihan anda secara online hanya dengan kami.
.
Nak lebih diskaun? Whatsapp kami segera!
.
📲 Whatsapp +6013-3023800
📲 Whatsapp +6013-3023800
📲 Whatsapp +6013-3023800
“SOLEKAN MENAWAN MAMPU MILIK BERSAMA SENDAYU TINGGI - JENAMA YANG DIPERCAYAI LEBIH 20 TAHUN DI MALAYSIA”. . ——————————————————————— Swatches dan kod warna Matte BB Cushion. Selepas beberapa minit, ia bertukar menjadi sedikit powdery untuk efek matte. Sangat sesuai bagi kulit berminyak, normal dan kombinasi. . ▪️MATTE BB CUSHION OIL CONTROL SPF50PA+++ RM55.10 . ——————————————————————— Dapatkan produk-produk mekap Sendayu Tinggi pilihan anda secara online hanya dengan kami. . Nak lebih diskaun? Whatsapp kami segera! . 📲 Whatsapp +6013-3023800 📲 Whatsapp +6013-3023800 📲 Whatsapp +6013-3023800
Pernah tak pakai mekap nampak kelabu😅Sebab salah warna foundation dan tak “in” ?
.
Itu lah tujuan Color Corrector Makeup Base.😊 Ia akan memperbetulkan semua tona wajah. Bila pakai foundation akan blend sempurna selain lbh long lasting
.
.
#sendayutinggi #bestseller #makeupbase  #newproduct #mua #muabellaz #sendayutinggionline #dealersendayutinggi #ctdk #fattzura  #hudabeauty #stprofessionalmakeup #thedollylyn  #newmakeupbase #muamalaysia #makeup #dubai #watsons  #bazarpaknilprodukkecantikan #missfazura #sendayutinggidealer #makeupbasecolorcorrector #mekapartis #mua
Pernah tak pakai mekap nampak kelabu😅Sebab salah warna foundation dan tak “in” ? . Itu lah tujuan Color Corrector Makeup Base.😊 Ia akan memperbetulkan semua tona wajah. Bila pakai foundation akan blend sempurna selain lbh long lasting . . #sendayutinggi  #bestseller  #makeupbase  #newproduct  #mua  #muabellaz  #sendayutinggionline  #dealersendayutinggi  #ctdk  #fattzura  #hudabeauty  #stprofessionalmakeup  #thedollylyn  #newmakeupbase  #muamalaysia  #makeup  #dubai  #watsons  #bazarpaknilprodukkecantikan  #missfazura  #sendayutinggidealer  #makeupbasecolorcorrector  #mekapartis  #mua 
Selain melembapkan wajah, Brightening Series juga menegang & mencerah wajah serta jeragat. Rugi siapa tak cuba. Kulit lembap & halus je. Grab satu set utk efek berganda.💕💕
.
👉 Brightening Series Moisturiser RM47.70 (AHLI RM42.95)
👉 Brightening Series Cleanser RM35 (AHLI RM31.50)
👉 Brightening Series Super HA Serum RM47.70 (AHLI RM42.95 )
.
📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct Whatsapp)

#produkkecantikan #produkkesihatan #makeup #professionalmakeup #stprofessionalmakeup #sendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggikotabharu #sendayutinggikelantan
Selain melembapkan wajah, Brightening Series juga menegang & mencerah wajah serta jeragat. Rugi siapa tak cuba. Kulit lembap & halus je. Grab satu set utk efek berganda.💕💕 . 👉 Brightening Series Moisturiser RM47.70 (AHLI RM42.95) 👉 Brightening Series Cleanser RM35 (AHLI RM31.50) 👉 Brightening Series Super HA Serum RM47.70 (AHLI RM42.95 ) . 📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct Whatsapp) #produkkecantikan  #produkkesihatan  #makeup  #professionalmakeup  #stprofessionalmakeup  #sendayutinggi  #sendayutinggionline  #sendayutinggikotabharu  #sendayutinggikelantan 
Selain melembapkan wajah, Brightening Series juga menegang & mencerah wajah serta jeragat. Rugi siapa tak cuba. Kulit lembap & halus je. Grab satu set utk efek berganda.💕💕
.
👉 Brightening Series Moisturiser RM47.70 (AHLI RM42.95)
👉 Brightening Series Cleanser RM35 (AHLI RM31.50)
👉 Brightening Series Super HA Serum RM47.70 (AHLI RM42.95 )
.
📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct Whatsapp)

#produkkecantikan #produkkesihatan #makeup #professionalmakeup #stprofessionalmakeup #sendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggikotabharu #sendayutinggikelantan
Selain melembapkan wajah, Brightening Series juga menegang & mencerah wajah serta jeragat. Rugi siapa tak cuba. Kulit lembap & halus je. Grab satu set utk efek berganda.💕💕 . 👉 Brightening Series Moisturiser RM47.70 (AHLI RM42.95) 👉 Brightening Series Cleanser RM35 (AHLI RM31.50) 👉 Brightening Series Super HA Serum RM47.70 (AHLI RM42.95 ) . 📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct Whatsapp) #produkkecantikan  #produkkesihatan  #makeup  #professionalmakeup  #stprofessionalmakeup  #sendayutinggi  #sendayutinggionline  #sendayutinggikotabharu  #sendayutinggikelantan 
Selain melembapkan wajah, Brightening Series juga menegang & mencerah wajah serta jeragat. Rugi siapa tak cuba. Kulit lembap & halus je. Grab satu set utk efek berganda.💕💕
.
👉 Brightening Series Moisturiser RM47.70 (AHLI RM42.95)
👉 Brightening Series Cleanser RM35 (AHLI RM31.50)
👉 Brightening Series Super HA Serum RM47.70 (AHLI RM42.95 )
.
📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct Whatsapp)

#produkkecantikan #produkkesihatan #makeup #professionalmakeup #stprofessionalmakeup #sendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggikotabharu #sendayutinggikelantan
Selain melembapkan wajah, Brightening Series juga menegang & mencerah wajah serta jeragat. Rugi siapa tak cuba. Kulit lembap & halus je. Grab satu set utk efek berganda.💕💕 . 👉 Brightening Series Moisturiser RM47.70 (AHLI RM42.95) 👉 Brightening Series Cleanser RM35 (AHLI RM31.50) 👉 Brightening Series Super HA Serum RM47.70 (AHLI RM42.95 ) . 📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct Whatsapp) #produkkecantikan  #produkkesihatan  #makeup  #professionalmakeup  #stprofessionalmakeup  #sendayutinggi  #sendayutinggionline  #sendayutinggikotabharu  #sendayutinggikelantan 
Selain melembapkan wajah, Brightening Series juga menegang & mencerah wajah serta jeragat. Rugi siapa tak cuba. Kulit lembap & halus je. Grab satu set utk efek berganda.💕💕
.
👉 Brightening Series Moisturiser RM47.70 (AHLI RM42.95)
👉 Brightening Series Cleanser RM35 (AHLI RM31.50)
👉 Brightening Series Super HA Serum RM47.70 (AHLI RM42.95 )
.
📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct Whatsapp)

#produkkecantikan #produkkesihatan #makeup #professionalmakeup #stprofessionalmakeup #sendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggikotabharu #sendayutinggikelantan
Selain melembapkan wajah, Brightening Series juga menegang & mencerah wajah serta jeragat. Rugi siapa tak cuba. Kulit lembap & halus je. Grab satu set utk efek berganda.💕💕 . 👉 Brightening Series Moisturiser RM47.70 (AHLI RM42.95) 👉 Brightening Series Cleanser RM35 (AHLI RM31.50) 👉 Brightening Series Super HA Serum RM47.70 (AHLI RM42.95 ) . 📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct Whatsapp) #produkkecantikan  #produkkesihatan  #makeup  #professionalmakeup  #stprofessionalmakeup  #sendayutinggi  #sendayutinggionline  #sendayutinggikotabharu  #sendayutinggikelantan 
Selain melembapkan wajah, Brightening Series juga menegang & mencerah wajah serta jeragat. Rugi siapa tak cuba. Kulit lembap & halus je. Grab satu set utk efek berganda.💕💕
.
👉 Brightening Series Moisturiser RM47.70 (AHLI RM42.95)
👉 Brightening Series Cleanser RM35 (AHLI RM31.50)
👉 Brightening Series Super HA Serum RM47.70 (AHLI RM42.95 )
.
📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct Whatsapp)

#produkkecantikan #produkkesihatan #makeup #professionalmakeup #stprofessionalmakeup #sendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggikotabharu #sendayutinggikelantan
Selain melembapkan wajah, Brightening Series juga menegang & mencerah wajah serta jeragat. Rugi siapa tak cuba. Kulit lembap & halus je. Grab satu set utk efek berganda.💕💕 . 👉 Brightening Series Moisturiser RM47.70 (AHLI RM42.95) 👉 Brightening Series Cleanser RM35 (AHLI RM31.50) 👉 Brightening Series Super HA Serum RM47.70 (AHLI RM42.95 ) . 📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct Whatsapp) #produkkecantikan  #produkkesihatan  #makeup  #professionalmakeup  #stprofessionalmakeup  #sendayutinggi  #sendayutinggionline  #sendayutinggikotabharu  #sendayutinggikelantan 
Selain melembapkan wajah, Brightening Series juga menegang & mencerah wajah serta jeragat. Rugi siapa tak cuba. Kulit lembap & halus je. Grab satu set utk efek berganda.💕💕
.
👉 Brightening Series Moisturiser RM47.70 (AHLI RM42.95)
👉 Brightening Series Cleanser RM35 (AHLI RM31.50)
👉 Brightening Series Super HA Serum RM47.70 (AHLI RM42.95 )
.
📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct Whatsapp)

#produkkecantikan #produkkesihatan #makeup #professionalmakeup #stprofessionalmakeup #sendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggikotabharu #sendayutinggikelantan
Selain melembapkan wajah, Brightening Series juga menegang & mencerah wajah serta jeragat. Rugi siapa tak cuba. Kulit lembap & halus je. Grab satu set utk efek berganda.💕💕 . 👉 Brightening Series Moisturiser RM47.70 (AHLI RM42.95) 👉 Brightening Series Cleanser RM35 (AHLI RM31.50) 👉 Brightening Series Super HA Serum RM47.70 (AHLI RM42.95 ) . 📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct Whatsapp) #produkkecantikan  #produkkesihatan  #makeup  #professionalmakeup  #stprofessionalmakeup  #sendayutinggi  #sendayutinggionline  #sendayutinggikotabharu  #sendayutinggikelantan 
Nak solekan matte seharian tanpa glitter? Kalau nak glowing yang warna putih tu kena blend sekali dengan bedak kompak di sisi. Memang glowing habis skin tu. Doll Dual Glitter Compact Powder menghasialkan solekan nampak halus & licin.😘😘
.
🌷Mempunyai 4 kod warna :
⏩Bisque
⏩Beige
⏩Sable
⏩Chestnut
.
🌀Fungsi :
.
💕Bedak kompak kemasan ringan dan halus dilengkapi dengan pengilat wajah untuk sentuhan terakhir.
.
💕Ia memberikan kesan wajah kelihatan cerah, bersinar dengan ilusi kulit sihat semulajadi.
.
👉 Doll Dual Glitter Compact Powder RM39.30 (AHLI RM 35.95)
.
📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct whatsapp)😘
.
#produkkecantikan #produkkesihatan #makeup #professionalmakeup #stprofessionalmakeup #sendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggikotabharu #sendayutinggikelantan
Nak solekan matte seharian tanpa glitter? Kalau nak glowing yang warna putih tu kena blend sekali dengan bedak kompak di sisi. Memang glowing habis skin tu. Doll Dual Glitter Compact Powder menghasialkan solekan nampak halus & licin.😘😘 . 🌷Mempunyai 4 kod warna : ⏩Bisque ⏩Beige ⏩Sable ⏩Chestnut . 🌀Fungsi : . 💕Bedak kompak kemasan ringan dan halus dilengkapi dengan pengilat wajah untuk sentuhan terakhir. . 💕Ia memberikan kesan wajah kelihatan cerah, bersinar dengan ilusi kulit sihat semulajadi. . 👉 Doll Dual Glitter Compact Powder RM39.30 (AHLI RM 35.95) . 📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct whatsapp)😘 . #produkkecantikan  #produkkesihatan  #makeup  #professionalmakeup  #stprofessionalmakeup  #sendayutinggi  #sendayutinggionline  #sendayutinggikotabharu  #sendayutinggikelantan 
Nak solekan matte seharian tanpa glitter? Kalau nak glowing yang warna putih tu kena blend sekali dengan bedak kompak di sisi. Memang glowing habis skin tu. Doll Dual Glitter Compact Powder menghasialkan solekan nampak halus & licin.😘😘
.
🌷Mempunyai 4 kod warna :
⏩Bisque
⏩Beige
⏩Sable
⏩Chestnut
.
🌀Fungsi :
.
💕Bedak kompak kemasan ringan dan halus dilengkapi dengan pengilat wajah untuk sentuhan terakhir.
.
💕Ia memberikan kesan wajah kelihatan cerah, bersinar dengan ilusi kulit sihat semulajadi.
.
👉 Doll Dual Glitter Compact Powder RM39.30 (AHLI RM 35.95)
.
📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct whatsapp)😘
.
#produkkecantikan #produkkesihatan #makeup #professionalmakeup #stprofessionalmakeup #sendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggikotabharu #sendayutinggikelantan
Nak solekan matte seharian tanpa glitter? Kalau nak glowing yang warna putih tu kena blend sekali dengan bedak kompak di sisi. Memang glowing habis skin tu. Doll Dual Glitter Compact Powder menghasialkan solekan nampak halus & licin.😘😘 . 🌷Mempunyai 4 kod warna : ⏩Bisque ⏩Beige ⏩Sable ⏩Chestnut . 🌀Fungsi : . 💕Bedak kompak kemasan ringan dan halus dilengkapi dengan pengilat wajah untuk sentuhan terakhir. . 💕Ia memberikan kesan wajah kelihatan cerah, bersinar dengan ilusi kulit sihat semulajadi. . 👉 Doll Dual Glitter Compact Powder RM39.30 (AHLI RM 35.95) . 📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct whatsapp)😘 . #produkkecantikan  #produkkesihatan  #makeup  #professionalmakeup  #stprofessionalmakeup  #sendayutinggi  #sendayutinggionline  #sendayutinggikotabharu  #sendayutinggikelantan 
Nak solekan matte seharian tanpa glitter? Kalau nak glowing yang warna putih tu kena blend sekali dengan bedak kompak di sisi. Memang glowing habis skin tu. Doll Dual Glitter Compact Powder menghasialkan solekan nampak halus & licin.😘😘
.
🌷Mempunyai 4 kod warna :
⏩Bisque
⏩Beige
⏩Sable
⏩Chestnut
.
🌀Fungsi :
.
💕Bedak kompak kemasan ringan dan halus dilengkapi dengan pengilat wajah untuk sentuhan terakhir.
.
💕Ia memberikan kesan wajah kelihatan cerah, bersinar dengan ilusi kulit sihat semulajadi.
.
👉 Doll Dual Glitter Compact Powder RM39.30 (AHLI RM 35.95)
.
📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct whatsapp)😘
.
#produkkecantikan #produkkesihatan #makeup #professionalmakeup #stprofessionalmakeup #sendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggikotabharu #sendayutinggikelantan
Nak solekan matte seharian tanpa glitter? Kalau nak glowing yang warna putih tu kena blend sekali dengan bedak kompak di sisi. Memang glowing habis skin tu. Doll Dual Glitter Compact Powder menghasialkan solekan nampak halus & licin.😘😘 . 🌷Mempunyai 4 kod warna : ⏩Bisque ⏩Beige ⏩Sable ⏩Chestnut . 🌀Fungsi : . 💕Bedak kompak kemasan ringan dan halus dilengkapi dengan pengilat wajah untuk sentuhan terakhir. . 💕Ia memberikan kesan wajah kelihatan cerah, bersinar dengan ilusi kulit sihat semulajadi. . 👉 Doll Dual Glitter Compact Powder RM39.30 (AHLI RM 35.95) . 📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct whatsapp)😘 . #produkkecantikan  #produkkesihatan  #makeup  #professionalmakeup  #stprofessionalmakeup  #sendayutinggi  #sendayutinggionline  #sendayutinggikotabharu  #sendayutinggikelantan 
Yang suka rasa ringan di muka & tak mahu rasa solekan berat boleh cuba 3 produk ni. Khas untuk kulit kombinasi, berminyak & jerawat.😙😙
.
👉 Tea Tree Makeup Primer RM38.15 (AHLI RM34.35)
👉 Color Corrector Makeup Base RM39.20 (AHLI RM35.30)
👉 Matte Mousse Sunscreen SPF 50 + Whitening RM41.35 (AHLI RM37.20)
.
📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct Whatsapp)

#produkkecantikan #produkkesihatan #makeup #professionalmakeup #stprofessionalmakeup #sendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggikotabharu #sendayutinggikelantan
Yang suka rasa ringan di muka & tak mahu rasa solekan berat boleh cuba 3 produk ni. Khas untuk kulit kombinasi, berminyak & jerawat.😙😙 . 👉 Tea Tree Makeup Primer RM38.15 (AHLI RM34.35) 👉 Color Corrector Makeup Base RM39.20 (AHLI RM35.30) 👉 Matte Mousse Sunscreen SPF 50 + Whitening RM41.35 (AHLI RM37.20) . 📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct Whatsapp) #produkkecantikan  #produkkesihatan  #makeup  #professionalmakeup  #stprofessionalmakeup  #sendayutinggi  #sendayutinggionline  #sendayutinggikotabharu  #sendayutinggikelantan 
TERBARU!!! *Matte Mousse Sunscreen*
.
📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct Whatsapp)

#produkkecantikan #produkkesihatan #makeup #professionalmakeup #stprofessionalmakeup #sendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggikotabharu #sendayutinggikelantan
TERBARU!!! *Hydrating Tinted Sunscreen*
.
📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct Whatsapp)

#produkkecantikan #produkkesihatan #makeup #professionalmakeup #stprofessionalmakeup #sendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggikotabharu #sendayutinggikelantan
Dah pesan jgn buat benda2 sweet at kite,takut x terbalas je.. Tapiiii die buat jugak.. Malu terokkkk 🙈
.
TQ so much baby wat kite happy 🤗
Blanje kite makan 🍣,bg kite adiah 🎁, teman shopping 👡, makan eskim 🍦
#sayangsangat2💕 
#lovelycousin 
#stprofessionalmakeup 
#shushiking 
#mybirthdaytoday
Nak mekap tahan lama tapi tak tahu apa primer yg sesuai utk kulitmu?
.
🌟Ingat, utk mendapatkan kulit sihat & mekap yg cantik kita kena spend pd primer yg baik.
.
.
👉 Argan Oil Makeup Primer RM38.15 (AHLI RM34.35)
.
🌸 Sesuai utk kulit kering, jeragat normal, berkedut dan sensitif.
🌼 Ia mengelakkan mekap crack, pecah dan berkuping.
🌼 Ia jg melembapkan kulit, mengelakkan kedutan terutama di kawasan mata, dahi dan garis senyum.
🌼 Penggunaannya juga memulihkan kulit kusam atau tak berseri .
.
.
👉 Tea Tree Makeup Primer RM38.15 (AHLI RM34.35) .
🌸 Sesuai utk kulit berminyak, kombinasi, jerawat, sensitif & pori besar.
🌼 Ia mengawal penghasilan sebum, mengecilkan pori, menjadikan solekan lbh matte, tidak berminyak, tahan lama, elak pori tersumbat & merawat masalah jerawat spy tak merebak.
.
.
📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct Whatsapp)

#produkkecantikan #produkkesihatan #makeup #professionalmakeup #stprofessionalmakeup #sendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggikotabharu #sendayutinggikelantan
Nak mekap tahan lama tapi tak tahu apa primer yg sesuai utk kulitmu? . 🌟Ingat, utk mendapatkan kulit sihat & mekap yg cantik kita kena spend pd primer yg baik. . . 👉 Argan Oil Makeup Primer RM38.15 (AHLI RM34.35) . 🌸 Sesuai utk kulit kering, jeragat normal, berkedut dan sensitif. 🌼 Ia mengelakkan mekap crack, pecah dan berkuping. 🌼 Ia jg melembapkan kulit, mengelakkan kedutan terutama di kawasan mata, dahi dan garis senyum. 🌼 Penggunaannya juga memulihkan kulit kusam atau tak berseri . . . 👉 Tea Tree Makeup Primer RM38.15 (AHLI RM34.35) . 🌸 Sesuai utk kulit berminyak, kombinasi, jerawat, sensitif & pori besar. 🌼 Ia mengawal penghasilan sebum, mengecilkan pori, menjadikan solekan lbh matte, tidak berminyak, tahan lama, elak pori tersumbat & merawat masalah jerawat spy tak merebak. . . 📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct Whatsapp) #produkkecantikan  #produkkesihatan  #makeup  #professionalmakeup  #stprofessionalmakeup  #sendayutinggi  #sendayutinggionline  #sendayutinggikotabharu  #sendayutinggikelantan 
Nak mekap tahan lama tapi tak tahu apa primer yg sesuai utk kulitmu?
.
🌟Ingat, utk mendapatkan kulit sihat & mekap yg cantik kita kena spend pd primer yg baik.
.
.
👉 Argan Oil Makeup Primer RM38.15 (AHLI RM34.35)
.
🌸 Sesuai utk kulit kering, jeragat normal, berkedut dan sensitif.
🌼 Ia mengelakkan mekap crack, pecah dan berkuping.
🌼 Ia jg melembapkan kulit, mengelakkan kedutan terutama di kawasan mata, dahi dan garis senyum.
🌼 Penggunaannya juga memulihkan kulit kusam atau tak berseri .
.
.
👉 Tea Tree Makeup Primer RM38.15 (AHLI RM34.35) .
🌸 Sesuai utk kulit berminyak, kombinasi, jerawat, sensitif & pori besar.
🌼 Ia mengawal penghasilan sebum, mengecilkan pori, menjadikan solekan lbh matte, tidak berminyak, tahan lama, elak pori tersumbat & merawat masalah jerawat spy tak merebak.
.
.
📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct Whatsapp)

#produkkecantikan #produkkesihatan #makeup #professionalmakeup #stprofessionalmakeup #sendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggikotabharu #sendayutinggikelantan
Nak mekap tahan lama tapi tak tahu apa primer yg sesuai utk kulitmu? . 🌟Ingat, utk mendapatkan kulit sihat & mekap yg cantik kita kena spend pd primer yg baik. . . 👉 Argan Oil Makeup Primer RM38.15 (AHLI RM34.35) . 🌸 Sesuai utk kulit kering, jeragat normal, berkedut dan sensitif. 🌼 Ia mengelakkan mekap crack, pecah dan berkuping. 🌼 Ia jg melembapkan kulit, mengelakkan kedutan terutama di kawasan mata, dahi dan garis senyum. 🌼 Penggunaannya juga memulihkan kulit kusam atau tak berseri . . . 👉 Tea Tree Makeup Primer RM38.15 (AHLI RM34.35) . 🌸 Sesuai utk kulit berminyak, kombinasi, jerawat, sensitif & pori besar. 🌼 Ia mengawal penghasilan sebum, mengecilkan pori, menjadikan solekan lbh matte, tidak berminyak, tahan lama, elak pori tersumbat & merawat masalah jerawat spy tak merebak. . . 📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct Whatsapp) #produkkecantikan  #produkkesihatan  #makeup  #professionalmakeup  #stprofessionalmakeup  #sendayutinggi  #sendayutinggionline  #sendayutinggikotabharu  #sendayutinggikelantan 
Nak mekap tahan lama tapi tak tahu apa primer yg sesuai utk kulitmu?
.
🌟Ingat, utk mendapatkan kulit sihat & mekap yg cantik kita kena spend pd primer yg baik.
.
.
👉 Argan Oil Makeup Primer RM38.15 (AHLI RM34.35)
.
🌸 Sesuai utk kulit kering, jeragat normal, berkedut dan sensitif.
🌼 Ia mengelakkan mekap crack, pecah dan berkuping.
🌼 Ia jg melembapkan kulit, mengelakkan kedutan terutama di kawasan mata, dahi dan garis senyum.
🌼 Penggunaannya juga memulihkan kulit kusam atau tak berseri .
.
.
👉 Tea Tree Makeup Primer RM38.15 (AHLI RM34.35) .
🌸 Sesuai utk kulit berminyak, kombinasi, jerawat, sensitif & pori besar.
🌼 Ia mengawal penghasilan sebum, mengecilkan pori, menjadikan solekan lbh matte, tidak berminyak, tahan lama, elak pori tersumbat & merawat masalah jerawat spy tak merebak.
.
.
📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct Whatsapp)

#produkkecantikan #produkkesihatan #makeup #professionalmakeup #stprofessionalmakeup #sendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggikotabharu #sendayutinggikelantan
Nak mekap tahan lama tapi tak tahu apa primer yg sesuai utk kulitmu? . 🌟Ingat, utk mendapatkan kulit sihat & mekap yg cantik kita kena spend pd primer yg baik. . . 👉 Argan Oil Makeup Primer RM38.15 (AHLI RM34.35) . 🌸 Sesuai utk kulit kering, jeragat normal, berkedut dan sensitif. 🌼 Ia mengelakkan mekap crack, pecah dan berkuping. 🌼 Ia jg melembapkan kulit, mengelakkan kedutan terutama di kawasan mata, dahi dan garis senyum. 🌼 Penggunaannya juga memulihkan kulit kusam atau tak berseri . . . 👉 Tea Tree Makeup Primer RM38.15 (AHLI RM34.35) . 🌸 Sesuai utk kulit berminyak, kombinasi, jerawat, sensitif & pori besar. 🌼 Ia mengawal penghasilan sebum, mengecilkan pori, menjadikan solekan lbh matte, tidak berminyak, tahan lama, elak pori tersumbat & merawat masalah jerawat spy tak merebak. . . 📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct Whatsapp) #produkkecantikan  #produkkesihatan  #makeup  #professionalmakeup  #stprofessionalmakeup  #sendayutinggi  #sendayutinggionline  #sendayutinggikotabharu  #sendayutinggikelantan 
Nak mekap tahan lama tapi tak tahu apa primer yg sesuai utk kulitmu?
.
🌟Ingat, utk mendapatkan kulit sihat & mekap yg cantik kita kena spend pd primer yg baik.
.
.
👉 Argan Oil Makeup Primer RM38.15 (AHLI RM34.35)
.
🌸 Sesuai utk kulit kering, jeragat normal, berkedut dan sensitif.
🌼 Ia mengelakkan mekap crack, pecah dan berkuping.
🌼 Ia jg melembapkan kulit, mengelakkan kedutan terutama di kawasan mata, dahi dan garis senyum.
🌼 Penggunaannya juga memulihkan kulit kusam atau tak berseri .
.
.
👉 Tea Tree Makeup Primer RM38.15 (AHLI RM34.35) .
🌸 Sesuai utk kulit berminyak, kombinasi, jerawat, sensitif & pori besar.
🌼 Ia mengawal penghasilan sebum, mengecilkan pori, menjadikan solekan lbh matte, tidak berminyak, tahan lama, elak pori tersumbat & merawat masalah jerawat spy tak merebak.
.
.
📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct Whatsapp)

#produkkecantikan #produkkesihatan #makeup #professionalmakeup #stprofessionalmakeup #sendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggikotabharu #sendayutinggikelantan
Nak mekap tahan lama tapi tak tahu apa primer yg sesuai utk kulitmu? . 🌟Ingat, utk mendapatkan kulit sihat & mekap yg cantik kita kena spend pd primer yg baik. . . 👉 Argan Oil Makeup Primer RM38.15 (AHLI RM34.35) . 🌸 Sesuai utk kulit kering, jeragat normal, berkedut dan sensitif. 🌼 Ia mengelakkan mekap crack, pecah dan berkuping. 🌼 Ia jg melembapkan kulit, mengelakkan kedutan terutama di kawasan mata, dahi dan garis senyum. 🌼 Penggunaannya juga memulihkan kulit kusam atau tak berseri . . . 👉 Tea Tree Makeup Primer RM38.15 (AHLI RM34.35) . 🌸 Sesuai utk kulit berminyak, kombinasi, jerawat, sensitif & pori besar. 🌼 Ia mengawal penghasilan sebum, mengecilkan pori, menjadikan solekan lbh matte, tidak berminyak, tahan lama, elak pori tersumbat & merawat masalah jerawat spy tak merebak. . . 📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct Whatsapp) #produkkecantikan  #produkkesihatan  #makeup  #professionalmakeup  #stprofessionalmakeup  #sendayutinggi  #sendayutinggionline  #sendayutinggikotabharu  #sendayutinggikelantan 
Nak mekap tahan lama tapi tak tahu apa primer yg sesuai utk kulitmu?
.
🌟Ingat, utk mendapatkan kulit sihat & mekap yg cantik kita kena spend pd primer yg baik.
.
.
👉 Argan Oil Makeup Primer RM38.15 (AHLI RM34.35)
.
🌸 Sesuai utk kulit kering, jeragat normal, berkedut dan sensitif.
🌼 Ia mengelakkan mekap crack, pecah dan berkuping.
🌼 Ia jg melembapkan kulit, mengelakkan kedutan terutama di kawasan mata, dahi dan garis senyum.
🌼 Penggunaannya juga memulihkan kulit kusam atau tak berseri .
.
.
👉 Tea Tree Makeup Primer RM38.15 (AHLI RM34.35) .
🌸 Sesuai utk kulit berminyak, kombinasi, jerawat, sensitif & pori besar.
🌼 Ia mengawal penghasilan sebum, mengecilkan pori, menjadikan solekan lbh matte, tidak berminyak, tahan lama, elak pori tersumbat & merawat masalah jerawat spy tak merebak.
.
.
📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct Whatsapp)

#produkkecantikan #produkkesihatan #makeup #professionalmakeup #stprofessionalmakeup #sendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggikotabharu #sendayutinggikelantan
Nak mekap tahan lama tapi tak tahu apa primer yg sesuai utk kulitmu? . 🌟Ingat, utk mendapatkan kulit sihat & mekap yg cantik kita kena spend pd primer yg baik. . . 👉 Argan Oil Makeup Primer RM38.15 (AHLI RM34.35) . 🌸 Sesuai utk kulit kering, jeragat normal, berkedut dan sensitif. 🌼 Ia mengelakkan mekap crack, pecah dan berkuping. 🌼 Ia jg melembapkan kulit, mengelakkan kedutan terutama di kawasan mata, dahi dan garis senyum. 🌼 Penggunaannya juga memulihkan kulit kusam atau tak berseri . . . 👉 Tea Tree Makeup Primer RM38.15 (AHLI RM34.35) . 🌸 Sesuai utk kulit berminyak, kombinasi, jerawat, sensitif & pori besar. 🌼 Ia mengawal penghasilan sebum, mengecilkan pori, menjadikan solekan lbh matte, tidak berminyak, tahan lama, elak pori tersumbat & merawat masalah jerawat spy tak merebak. . . 📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct Whatsapp) #produkkecantikan  #produkkesihatan  #makeup  #professionalmakeup  #stprofessionalmakeup  #sendayutinggi  #sendayutinggionline  #sendayutinggikotabharu  #sendayutinggikelantan 
Nak mekap tahan lama tapi tak tahu apa primer yg sesuai utk kulitmu?
.
🌟Ingat, utk mendapatkan kulit sihat & mekap yg cantik kita kena spend pd primer yg baik.
.
.
👉 Argan Oil Makeup Primer RM38.15 (AHLI RM34.35)
.
🌸 Sesuai utk kulit kering, jeragat normal, berkedut dan sensitif.
🌼 Ia mengelakkan mekap crack, pecah dan berkuping.
🌼 Ia jg melembapkan kulit, mengelakkan kedutan terutama di kawasan mata, dahi dan garis senyum.
🌼 Penggunaannya juga memulihkan kulit kusam atau tak berseri .
.
.
👉 Tea Tree Makeup Primer RM38.15 (AHLI RM34.35) .
🌸 Sesuai utk kulit berminyak, kombinasi, jerawat, sensitif & pori besar.
🌼 Ia mengawal penghasilan sebum, mengecilkan pori, menjadikan solekan lbh matte, tidak berminyak, tahan lama, elak pori tersumbat & merawat masalah jerawat spy tak merebak.
.
.
📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct Whatsapp)

#produkkecantikan #produkkesihatan #makeup #professionalmakeup #stprofessionalmakeup #sendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggikotabharu #sendayutinggikelantan
Nak mekap tahan lama tapi tak tahu apa primer yg sesuai utk kulitmu? . 🌟Ingat, utk mendapatkan kulit sihat & mekap yg cantik kita kena spend pd primer yg baik. . . 👉 Argan Oil Makeup Primer RM38.15 (AHLI RM34.35) . 🌸 Sesuai utk kulit kering, jeragat normal, berkedut dan sensitif. 🌼 Ia mengelakkan mekap crack, pecah dan berkuping. 🌼 Ia jg melembapkan kulit, mengelakkan kedutan terutama di kawasan mata, dahi dan garis senyum. 🌼 Penggunaannya juga memulihkan kulit kusam atau tak berseri . . . 👉 Tea Tree Makeup Primer RM38.15 (AHLI RM34.35) . 🌸 Sesuai utk kulit berminyak, kombinasi, jerawat, sensitif & pori besar. 🌼 Ia mengawal penghasilan sebum, mengecilkan pori, menjadikan solekan lbh matte, tidak berminyak, tahan lama, elak pori tersumbat & merawat masalah jerawat spy tak merebak. . . 📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct Whatsapp) #produkkecantikan  #produkkesihatan  #makeup  #professionalmakeup  #stprofessionalmakeup  #sendayutinggi  #sendayutinggionline  #sendayutinggikotabharu  #sendayutinggikelantan 
.
🌺Makeup Base Colour Corrects Redness ( Sensitive, Acne Skin ) YELLOW
.
🌻Rona kuning sesuai digunakan untuk meneutralkan warna merah pada kulit seperti kesan jerawat dan kemerahan.
.
🌻Sesuai digunakan untuk menyembunyikan lebam bawah mata serta mencerahkan kompleksi wajah.
.
🌻Boleh digunakan sebagai primer sebelum menyapu bedak asas yang bertujuan memberikan solekan yang lebih tahan lama, tidak merekah dan bercapuk.
.
🌻Teksturnya yang ringan amat mudah dibaurkan pada wajah.Ideal bagi kulit sensitif & berjerawat.
.
.
🌺Makeup Base Colour Corrects Sallowness ( Pale / Dull skin ) PURPLE
.
🌻Rona ungu sesuai untuk mencerahkan kekusaman kulit dan juga menaikkan seri pada wajah.
.
🌻Biasanya digunakan pada kawasan wajah yang kelihatan kekuningan dan pucat.
.
🌻Boleh digunakan sebagai primer sebelum menyapu bedak asas yang bertujuan memberikan solekan yang lebih tahan lama, tidak merekah dan bercapuk.
.
🌻Teksturnya yang ringan amat mudah dibaurkan pada wajah.
.
🌻Ideal bagi kulit kusam dan tidak bermaya
.
.
👉 Make Up Base Colour Corrects RM39.20 (AHLI RM35.30)
.
📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct Whatsapp)

#produkkecantikan #produkkesihatan #makeup #professionalmakeup #stprofessionalmakeup #sendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggikotabharu #sendayutinggikelantan
. 🌺Makeup Base Colour Corrects Redness ( Sensitive, Acne Skin ) YELLOW . 🌻Rona kuning sesuai digunakan untuk meneutralkan warna merah pada kulit seperti kesan jerawat dan kemerahan. . 🌻Sesuai digunakan untuk menyembunyikan lebam bawah mata serta mencerahkan kompleksi wajah. . 🌻Boleh digunakan sebagai primer sebelum menyapu bedak asas yang bertujuan memberikan solekan yang lebih tahan lama, tidak merekah dan bercapuk. . 🌻Teksturnya yang ringan amat mudah dibaurkan pada wajah.Ideal bagi kulit sensitif & berjerawat. . . 🌺Makeup Base Colour Corrects Sallowness ( Pale / Dull skin ) PURPLE . 🌻Rona ungu sesuai untuk mencerahkan kekusaman kulit dan juga menaikkan seri pada wajah. . 🌻Biasanya digunakan pada kawasan wajah yang kelihatan kekuningan dan pucat. . 🌻Boleh digunakan sebagai primer sebelum menyapu bedak asas yang bertujuan memberikan solekan yang lebih tahan lama, tidak merekah dan bercapuk. . 🌻Teksturnya yang ringan amat mudah dibaurkan pada wajah. . 🌻Ideal bagi kulit kusam dan tidak bermaya . . 👉 Make Up Base Colour Corrects RM39.20 (AHLI RM35.30) . 📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct Whatsapp) #produkkecantikan  #produkkesihatan  #makeup  #professionalmakeup  #stprofessionalmakeup  #sendayutinggi  #sendayutinggionline  #sendayutinggikotabharu  #sendayutinggikelantan 
.
🌺Makeup Base Colour Corrects Redness ( Sensitive, Acne Skin ) YELLOW
.
🌻Rona kuning sesuai digunakan untuk meneutralkan warna merah pada kulit seperti kesan jerawat dan kemerahan.
.
🌻Sesuai digunakan untuk menyembunyikan lebam bawah mata serta mencerahkan kompleksi wajah.
.
🌻Boleh digunakan sebagai primer sebelum menyapu bedak asas yang bertujuan memberikan solekan yang lebih tahan lama, tidak merekah dan bercapuk.
.
🌻Teksturnya yang ringan amat mudah dibaurkan pada wajah.Ideal bagi kulit sensitif & berjerawat.
.
.
🌺Makeup Base Colour Corrects Sallowness ( Pale / Dull skin ) PURPLE
.
🌻Rona ungu sesuai untuk mencerahkan kekusaman kulit dan juga menaikkan seri pada wajah.
.
🌻Biasanya digunakan pada kawasan wajah yang kelihatan kekuningan dan pucat.
.
🌻Boleh digunakan sebagai primer sebelum menyapu bedak asas yang bertujuan memberikan solekan yang lebih tahan lama, tidak merekah dan bercapuk.
.
🌻Teksturnya yang ringan amat mudah dibaurkan pada wajah.
.
🌻Ideal bagi kulit kusam dan tidak bermaya
.
.
👉 Make Up Base Colour Corrects RM39.20 (AHLI RM35.30)
.
📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct Whatsapp)

#produkkecantikan #produkkesihatan #makeup #professionalmakeup #stprofessionalmakeup #sendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggikotabharu #sendayutinggikelantan
. 🌺Makeup Base Colour Corrects Redness ( Sensitive, Acne Skin ) YELLOW . 🌻Rona kuning sesuai digunakan untuk meneutralkan warna merah pada kulit seperti kesan jerawat dan kemerahan. . 🌻Sesuai digunakan untuk menyembunyikan lebam bawah mata serta mencerahkan kompleksi wajah. . 🌻Boleh digunakan sebagai primer sebelum menyapu bedak asas yang bertujuan memberikan solekan yang lebih tahan lama, tidak merekah dan bercapuk. . 🌻Teksturnya yang ringan amat mudah dibaurkan pada wajah.Ideal bagi kulit sensitif & berjerawat. . . 🌺Makeup Base Colour Corrects Sallowness ( Pale / Dull skin ) PURPLE . 🌻Rona ungu sesuai untuk mencerahkan kekusaman kulit dan juga menaikkan seri pada wajah. . 🌻Biasanya digunakan pada kawasan wajah yang kelihatan kekuningan dan pucat. . 🌻Boleh digunakan sebagai primer sebelum menyapu bedak asas yang bertujuan memberikan solekan yang lebih tahan lama, tidak merekah dan bercapuk. . 🌻Teksturnya yang ringan amat mudah dibaurkan pada wajah. . 🌻Ideal bagi kulit kusam dan tidak bermaya . . 👉 Make Up Base Colour Corrects RM39.20 (AHLI RM35.30) . 📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct Whatsapp) #produkkecantikan  #produkkesihatan  #makeup  #professionalmakeup  #stprofessionalmakeup  #sendayutinggi  #sendayutinggionline  #sendayutinggikotabharu  #sendayutinggikelantan 
.
🌺Makeup Base Colour Corrects Redness ( Sensitive, Acne Skin ) YELLOW
.
🌻Rona kuning sesuai digunakan untuk meneutralkan warna merah pada kulit seperti kesan jerawat dan kemerahan.
.
🌻Sesuai digunakan untuk menyembunyikan lebam bawah mata serta mencerahkan kompleksi wajah.
.
🌻Boleh digunakan sebagai primer sebelum menyapu bedak asas yang bertujuan memberikan solekan yang lebih tahan lama, tidak merekah dan bercapuk.
.
🌻Teksturnya yang ringan amat mudah dibaurkan pada wajah.Ideal bagi kulit sensitif & berjerawat.
.
.
🌺Makeup Base Colour Corrects Sallowness ( Pale / Dull skin ) PURPLE
.
🌻Rona ungu sesuai untuk mencerahkan kekusaman kulit dan juga menaikkan seri pada wajah.
.
🌻Biasanya digunakan pada kawasan wajah yang kelihatan kekuningan dan pucat.
.
🌻Boleh digunakan sebagai primer sebelum menyapu bedak asas yang bertujuan memberikan solekan yang lebih tahan lama, tidak merekah dan bercapuk.
.
🌻Teksturnya yang ringan amat mudah dibaurkan pada wajah.
.
🌻Ideal bagi kulit kusam dan tidak bermaya
.
.
👉 Make Up Base Colour Corrects RM39.20 (AHLI RM35.30)
.
📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct Whatsapp)

#produkkecantikan #produkkesihatan #makeup #professionalmakeup #stprofessionalmakeup #sendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggikotabharu #sendayutinggikelantan
. 🌺Makeup Base Colour Corrects Redness ( Sensitive, Acne Skin ) YELLOW . 🌻Rona kuning sesuai digunakan untuk meneutralkan warna merah pada kulit seperti kesan jerawat dan kemerahan. . 🌻Sesuai digunakan untuk menyembunyikan lebam bawah mata serta mencerahkan kompleksi wajah. . 🌻Boleh digunakan sebagai primer sebelum menyapu bedak asas yang bertujuan memberikan solekan yang lebih tahan lama, tidak merekah dan bercapuk. . 🌻Teksturnya yang ringan amat mudah dibaurkan pada wajah.Ideal bagi kulit sensitif & berjerawat. . . 🌺Makeup Base Colour Corrects Sallowness ( Pale / Dull skin ) PURPLE . 🌻Rona ungu sesuai untuk mencerahkan kekusaman kulit dan juga menaikkan seri pada wajah. . 🌻Biasanya digunakan pada kawasan wajah yang kelihatan kekuningan dan pucat. . 🌻Boleh digunakan sebagai primer sebelum menyapu bedak asas yang bertujuan memberikan solekan yang lebih tahan lama, tidak merekah dan bercapuk. . 🌻Teksturnya yang ringan amat mudah dibaurkan pada wajah. . 🌻Ideal bagi kulit kusam dan tidak bermaya . . 👉 Make Up Base Colour Corrects RM39.20 (AHLI RM35.30) . 📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct Whatsapp) #produkkecantikan  #produkkesihatan  #makeup  #professionalmakeup  #stprofessionalmakeup  #sendayutinggi  #sendayutinggionline  #sendayutinggikotabharu  #sendayutinggikelantan 
.
🌺Makeup Base Colour Corrects Redness ( Sensitive, Acne Skin ) YELLOW
.
🌻Rona kuning sesuai digunakan untuk meneutralkan warna merah pada kulit seperti kesan jerawat dan kemerahan.
.
🌻Sesuai digunakan untuk menyembunyikan lebam bawah mata serta mencerahkan kompleksi wajah.
.
🌻Boleh digunakan sebagai primer sebelum menyapu bedak asas yang bertujuan memberikan solekan yang lebih tahan lama, tidak merekah dan bercapuk.
.
🌻Teksturnya yang ringan amat mudah dibaurkan pada wajah.Ideal bagi kulit sensitif & berjerawat.
.
.
🌺Makeup Base Colour Corrects Sallowness ( Pale / Dull skin ) PURPLE
.
🌻Rona ungu sesuai untuk mencerahkan kekusaman kulit dan juga menaikkan seri pada wajah.
.
🌻Biasanya digunakan pada kawasan wajah yang kelihatan kekuningan dan pucat.
.
🌻Boleh digunakan sebagai primer sebelum menyapu bedak asas yang bertujuan memberikan solekan yang lebih tahan lama, tidak merekah dan bercapuk.
.
🌻Teksturnya yang ringan amat mudah dibaurkan pada wajah.
.
🌻Ideal bagi kulit kusam dan tidak bermaya
.
.
👉 Make Up Base Colour Corrects RM39.20 (AHLI RM35.30)
.
📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct Whatsapp)

#produkkecantikan #produkkesihatan #makeup #professionalmakeup #stprofessionalmakeup #sendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggikotabharu #sendayutinggikelantan
. 🌺Makeup Base Colour Corrects Redness ( Sensitive, Acne Skin ) YELLOW . 🌻Rona kuning sesuai digunakan untuk meneutralkan warna merah pada kulit seperti kesan jerawat dan kemerahan. . 🌻Sesuai digunakan untuk menyembunyikan lebam bawah mata serta mencerahkan kompleksi wajah. . 🌻Boleh digunakan sebagai primer sebelum menyapu bedak asas yang bertujuan memberikan solekan yang lebih tahan lama, tidak merekah dan bercapuk. . 🌻Teksturnya yang ringan amat mudah dibaurkan pada wajah.Ideal bagi kulit sensitif & berjerawat. . . 🌺Makeup Base Colour Corrects Sallowness ( Pale / Dull skin ) PURPLE . 🌻Rona ungu sesuai untuk mencerahkan kekusaman kulit dan juga menaikkan seri pada wajah. . 🌻Biasanya digunakan pada kawasan wajah yang kelihatan kekuningan dan pucat. . 🌻Boleh digunakan sebagai primer sebelum menyapu bedak asas yang bertujuan memberikan solekan yang lebih tahan lama, tidak merekah dan bercapuk. . 🌻Teksturnya yang ringan amat mudah dibaurkan pada wajah. . 🌻Ideal bagi kulit kusam dan tidak bermaya . . 👉 Make Up Base Colour Corrects RM39.20 (AHLI RM35.30) . 📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct Whatsapp) #produkkecantikan  #produkkesihatan  #makeup  #professionalmakeup  #stprofessionalmakeup  #sendayutinggi  #sendayutinggionline  #sendayutinggikotabharu  #sendayutinggikelantan 
.
🌺Makeup Base Colour Corrects Redness ( Sensitive, Acne Skin ) YELLOW
.
🌻Rona kuning sesuai digunakan untuk meneutralkan warna merah pada kulit seperti kesan jerawat dan kemerahan.
.
🌻Sesuai digunakan untuk menyembunyikan lebam bawah mata serta mencerahkan kompleksi wajah.
.
🌻Boleh digunakan sebagai primer sebelum menyapu bedak asas yang bertujuan memberikan solekan yang lebih tahan lama, tidak merekah dan bercapuk.
.
🌻Teksturnya yang ringan amat mudah dibaurkan pada wajah.Ideal bagi kulit sensitif & berjerawat.
.
.
🌺Makeup Base Colour Corrects Sallowness ( Pale / Dull skin ) PURPLE
.
🌻Rona ungu sesuai untuk mencerahkan kekusaman kulit dan juga menaikkan seri pada wajah.
.
🌻Biasanya digunakan pada kawasan wajah yang kelihatan kekuningan dan pucat.
.
🌻Boleh digunakan sebagai primer sebelum menyapu bedak asas yang bertujuan memberikan solekan yang lebih tahan lama, tidak merekah dan bercapuk.
.
🌻Teksturnya yang ringan amat mudah dibaurkan pada wajah.
.
🌻Ideal bagi kulit kusam dan tidak bermaya
.
.
👉 Make Up Base Colour Corrects RM39.20 (AHLI RM35.30)
.
📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct Whatsapp)

#produkkecantikan #produkkesihatan #makeup #professionalmakeup #stprofessionalmakeup #sendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggikotabharu #sendayutinggikelantan
. 🌺Makeup Base Colour Corrects Redness ( Sensitive, Acne Skin ) YELLOW . 🌻Rona kuning sesuai digunakan untuk meneutralkan warna merah pada kulit seperti kesan jerawat dan kemerahan. . 🌻Sesuai digunakan untuk menyembunyikan lebam bawah mata serta mencerahkan kompleksi wajah. . 🌻Boleh digunakan sebagai primer sebelum menyapu bedak asas yang bertujuan memberikan solekan yang lebih tahan lama, tidak merekah dan bercapuk. . 🌻Teksturnya yang ringan amat mudah dibaurkan pada wajah.Ideal bagi kulit sensitif & berjerawat. . . 🌺Makeup Base Colour Corrects Sallowness ( Pale / Dull skin ) PURPLE . 🌻Rona ungu sesuai untuk mencerahkan kekusaman kulit dan juga menaikkan seri pada wajah. . 🌻Biasanya digunakan pada kawasan wajah yang kelihatan kekuningan dan pucat. . 🌻Boleh digunakan sebagai primer sebelum menyapu bedak asas yang bertujuan memberikan solekan yang lebih tahan lama, tidak merekah dan bercapuk. . 🌻Teksturnya yang ringan amat mudah dibaurkan pada wajah. . 🌻Ideal bagi kulit kusam dan tidak bermaya . . 👉 Make Up Base Colour Corrects RM39.20 (AHLI RM35.30) . 📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct Whatsapp) #produkkecantikan  #produkkesihatan  #makeup  #professionalmakeup  #stprofessionalmakeup  #sendayutinggi  #sendayutinggionline  #sendayutinggikotabharu  #sendayutinggikelantan 
.
🌺Makeup Base Colour Corrects Redness ( Sensitive, Acne Skin ) YELLOW
.
🌻Rona kuning sesuai digunakan untuk meneutralkan warna merah pada kulit seperti kesan jerawat dan kemerahan.
.
🌻Sesuai digunakan untuk menyembunyikan lebam bawah mata serta mencerahkan kompleksi wajah.
.
🌻Boleh digunakan sebagai primer sebelum menyapu bedak asas yang bertujuan memberikan solekan yang lebih tahan lama, tidak merekah dan bercapuk.
.
🌻Teksturnya yang ringan amat mudah dibaurkan pada wajah.Ideal bagi kulit sensitif & berjerawat.
.
.
🌺Makeup Base Colour Corrects Sallowness ( Pale / Dull skin ) PURPLE
.
🌻Rona ungu sesuai untuk mencerahkan kekusaman kulit dan juga menaikkan seri pada wajah.
.
🌻Biasanya digunakan pada kawasan wajah yang kelihatan kekuningan dan pucat.
.
🌻Boleh digunakan sebagai primer sebelum menyapu bedak asas yang bertujuan memberikan solekan yang lebih tahan lama, tidak merekah dan bercapuk.
.
🌻Teksturnya yang ringan amat mudah dibaurkan pada wajah.
.
🌻Ideal bagi kulit kusam dan tidak bermaya
.
.
👉 Make Up Base Colour Corrects RM39.20 (AHLI RM35.30)
.
📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct Whatsapp)

#produkkecantikan #produkkesihatan #makeup #professionalmakeup #stprofessionalmakeup #sendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggikotabharu #sendayutinggikelantan
. 🌺Makeup Base Colour Corrects Redness ( Sensitive, Acne Skin ) YELLOW . 🌻Rona kuning sesuai digunakan untuk meneutralkan warna merah pada kulit seperti kesan jerawat dan kemerahan. . 🌻Sesuai digunakan untuk menyembunyikan lebam bawah mata serta mencerahkan kompleksi wajah. . 🌻Boleh digunakan sebagai primer sebelum menyapu bedak asas yang bertujuan memberikan solekan yang lebih tahan lama, tidak merekah dan bercapuk. . 🌻Teksturnya yang ringan amat mudah dibaurkan pada wajah.Ideal bagi kulit sensitif & berjerawat. . . 🌺Makeup Base Colour Corrects Sallowness ( Pale / Dull skin ) PURPLE . 🌻Rona ungu sesuai untuk mencerahkan kekusaman kulit dan juga menaikkan seri pada wajah. . 🌻Biasanya digunakan pada kawasan wajah yang kelihatan kekuningan dan pucat. . 🌻Boleh digunakan sebagai primer sebelum menyapu bedak asas yang bertujuan memberikan solekan yang lebih tahan lama, tidak merekah dan bercapuk. . 🌻Teksturnya yang ringan amat mudah dibaurkan pada wajah. . 🌻Ideal bagi kulit kusam dan tidak bermaya . . 👉 Make Up Base Colour Corrects RM39.20 (AHLI RM35.30) . 📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct Whatsapp) #produkkecantikan  #produkkesihatan  #makeup  #professionalmakeup  #stprofessionalmakeup  #sendayutinggi  #sendayutinggionline  #sendayutinggikotabharu  #sendayutinggikelantan 
*Set Bersalin - Amme Package*
.
🌼Kalau dah cuba set bersalin ST memang teruja dgn kesannya yg ketara selepas 60 hari.
.
🌼Amme Package (1 Body Tone & 6 kapsul herba) & Beg.
.
🌼Kapsul herba dalam pantang Amme Complete 1-60 hari merupakan produk penjagaan dalaman.
.
🌼Ia digunakan secara tradisional untuk kesihatan dan menguatkan badan wanita selepas bersalin.
.
🌼Antara herba terpilih seperti ubi kencur, buah kaduk, jintan hitam, halia bara dan ubi jerangau putih terdapat dalam setiap botol.
.
🌼Mengawal berat badan semasa berpantang.
.
🌼Membentuk badan lebih cantik.
.
🌼Menambahkan tenaga berpantang.
.
👉 RM259.70 (AHLI RM244.85)
.
📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct whatsapp)😘
.
#setbersalin #setbersalinst #kuruslepasbersalin #produkkecantikan #produkkesihatan #makeup #professionalmakeup #stprofessionalmakeup #sendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggikotabharu #sendayutinggikelantan
*Set Bersalin - Amme Package* . 🌼Kalau dah cuba set bersalin ST memang teruja dgn kesannya yg ketara selepas 60 hari. . 🌼Amme Package (1 Body Tone & 6 kapsul herba) & Beg. . 🌼Kapsul herba dalam pantang Amme Complete 1-60 hari merupakan produk penjagaan dalaman. . 🌼Ia digunakan secara tradisional untuk kesihatan dan menguatkan badan wanita selepas bersalin. . 🌼Antara herba terpilih seperti ubi kencur, buah kaduk, jintan hitam, halia bara dan ubi jerangau putih terdapat dalam setiap botol. . 🌼Mengawal berat badan semasa berpantang. . 🌼Membentuk badan lebih cantik. . 🌼Menambahkan tenaga berpantang. . 👉 RM259.70 (AHLI RM244.85) . 📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct whatsapp)😘 . #setbersalin  #setbersalinst  #kuruslepasbersalin  #produkkecantikan  #produkkesihatan  #makeup  #professionalmakeup  #stprofessionalmakeup  #sendayutinggi  #sendayutinggionline  #sendayutinggikotabharu  #sendayutinggikelantan 
*Set Bersalin - Amme Package*
.
🌼Kalau dah cuba set bersalin ST memang teruja dgn kesannya yg ketara selepas 60 hari.
.
🌼Amme Package (1 Body Tone & 6 kapsul herba) & Beg.
.
🌼Kapsul herba dalam pantang Amme Complete 1-60 hari merupakan produk penjagaan dalaman.
.
🌼Ia digunakan secara tradisional untuk kesihatan dan menguatkan badan wanita selepas bersalin.
.
🌼Antara herba terpilih seperti ubi kencur, buah kaduk, jintan hitam, halia bara dan ubi jerangau putih terdapat dalam setiap botol.
.
🌼Mengawal berat badan semasa berpantang.
.
🌼Membentuk badan lebih cantik.
.
🌼Menambahkan tenaga berpantang.
.
👉 RM259.70 (AHLI RM244.85)
.
📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct whatsapp)😘
.
#setbersalin #setbersalinst #kuruslepasbersalin #produkkecantikan #produkkesihatan #makeup #professionalmakeup #stprofessionalmakeup #sendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggikotabharu #sendayutinggikelantan
*Set Bersalin - Amme Package* . 🌼Kalau dah cuba set bersalin ST memang teruja dgn kesannya yg ketara selepas 60 hari. . 🌼Amme Package (1 Body Tone & 6 kapsul herba) & Beg. . 🌼Kapsul herba dalam pantang Amme Complete 1-60 hari merupakan produk penjagaan dalaman. . 🌼Ia digunakan secara tradisional untuk kesihatan dan menguatkan badan wanita selepas bersalin. . 🌼Antara herba terpilih seperti ubi kencur, buah kaduk, jintan hitam, halia bara dan ubi jerangau putih terdapat dalam setiap botol. . 🌼Mengawal berat badan semasa berpantang. . 🌼Membentuk badan lebih cantik. . 🌼Menambahkan tenaga berpantang. . 👉 RM259.70 (AHLI RM244.85) . 📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct whatsapp)😘 . #setbersalin  #setbersalinst  #kuruslepasbersalin  #produkkecantikan  #produkkesihatan  #makeup  #professionalmakeup  #stprofessionalmakeup  #sendayutinggi  #sendayutinggionline  #sendayutinggikotabharu  #sendayutinggikelantan 
*Set Bersalin - Amme Package*
.
🌼Kalau dah cuba set bersalin ST memang teruja dgn kesannya yg ketara selepas 60 hari.
.
🌼Amme Package (1 Body Tone & 6 kapsul herba) & Beg.
.
🌼Kapsul herba dalam pantang Amme Complete 1-60 hari merupakan produk penjagaan dalaman.
.
🌼Ia digunakan secara tradisional untuk kesihatan dan menguatkan badan wanita selepas bersalin.
.
🌼Antara herba terpilih seperti ubi kencur, buah kaduk, jintan hitam, halia bara dan ubi jerangau putih terdapat dalam setiap botol.
.
🌼Mengawal berat badan semasa berpantang.
.
🌼Membentuk badan lebih cantik.
.
🌼Menambahkan tenaga berpantang.
.
👉 RM259.70 (AHLI RM244.85)
.
📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct whatsapp)😘
.
#setbersalin #setbersalinst #kuruslepasbersalin #produkkecantikan #produkkesihatan #makeup #professionalmakeup #stprofessionalmakeup #sendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggikotabharu #sendayutinggikelantan
*Set Bersalin - Amme Package* . 🌼Kalau dah cuba set bersalin ST memang teruja dgn kesannya yg ketara selepas 60 hari. . 🌼Amme Package (1 Body Tone & 6 kapsul herba) & Beg. . 🌼Kapsul herba dalam pantang Amme Complete 1-60 hari merupakan produk penjagaan dalaman. . 🌼Ia digunakan secara tradisional untuk kesihatan dan menguatkan badan wanita selepas bersalin. . 🌼Antara herba terpilih seperti ubi kencur, buah kaduk, jintan hitam, halia bara dan ubi jerangau putih terdapat dalam setiap botol. . 🌼Mengawal berat badan semasa berpantang. . 🌼Membentuk badan lebih cantik. . 🌼Menambahkan tenaga berpantang. . 👉 RM259.70 (AHLI RM244.85) . 📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct whatsapp)😘 . #setbersalin  #setbersalinst  #kuruslepasbersalin  #produkkecantikan  #produkkesihatan  #makeup  #professionalmakeup  #stprofessionalmakeup  #sendayutinggi  #sendayutinggionline  #sendayutinggikotabharu  #sendayutinggikelantan 
*Set Bersalin - Amme Package*
.
🌼Kalau dah cuba set bersalin ST memang teruja dgn kesannya yg ketara selepas 60 hari.
.
🌼Amme Package (1 Body Tone & 6 kapsul herba) & Beg.
.
🌼Kapsul herba dalam pantang Amme Complete 1-60 hari merupakan produk penjagaan dalaman.
.
🌼Ia digunakan secara tradisional untuk kesihatan dan menguatkan badan wanita selepas bersalin.
.
🌼Antara herba terpilih seperti ubi kencur, buah kaduk, jintan hitam, halia bara dan ubi jerangau putih terdapat dalam setiap botol.
.
🌼Mengawal berat badan semasa berpantang.
.
🌼Membentuk badan lebih cantik.
.
🌼Menambahkan tenaga berpantang.
.
👉 RM259.70 (AHLI RM244.85)
.
📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct whatsapp)😘
.
#setbersalin #setbersalinst #kuruslepasbersalin #produkkecantikan #produkkesihatan #makeup #professionalmakeup #stprofessionalmakeup #sendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggikotabharu #sendayutinggikelantan
*Set Bersalin - Amme Package* . 🌼Kalau dah cuba set bersalin ST memang teruja dgn kesannya yg ketara selepas 60 hari. . 🌼Amme Package (1 Body Tone & 6 kapsul herba) & Beg. . 🌼Kapsul herba dalam pantang Amme Complete 1-60 hari merupakan produk penjagaan dalaman. . 🌼Ia digunakan secara tradisional untuk kesihatan dan menguatkan badan wanita selepas bersalin. . 🌼Antara herba terpilih seperti ubi kencur, buah kaduk, jintan hitam, halia bara dan ubi jerangau putih terdapat dalam setiap botol. . 🌼Mengawal berat badan semasa berpantang. . 🌼Membentuk badan lebih cantik. . 🌼Menambahkan tenaga berpantang. . 👉 RM259.70 (AHLI RM244.85) . 📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct whatsapp)😘 . #setbersalin  #setbersalinst  #kuruslepasbersalin  #produkkecantikan  #produkkesihatan  #makeup  #professionalmakeup  #stprofessionalmakeup  #sendayutinggi  #sendayutinggionline  #sendayutinggikotabharu  #sendayutinggikelantan 
*Set Bersalin - Amme Package*
.
🌼Kalau dah cuba set bersalin ST memang teruja dgn kesannya yg ketara selepas 60 hari.
.
🌼Amme Package (1 Body Tone & 6 kapsul herba) & Beg.
.
🌼Kapsul herba dalam pantang Amme Complete 1-60 hari merupakan produk penjagaan dalaman.
.
🌼Ia digunakan secara tradisional untuk kesihatan dan menguatkan badan wanita selepas bersalin.
.
🌼Antara herba terpilih seperti ubi kencur, buah kaduk, jintan hitam, halia bara dan ubi jerangau putih terdapat dalam setiap botol.
.
🌼Mengawal berat badan semasa berpantang.
.
🌼Membentuk badan lebih cantik.
.
🌼Menambahkan tenaga berpantang.
.
👉 RM259.70 (AHLI RM244.85)
.
📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct whatsapp)😘
.
#setbersalin #setbersalinst #kuruslepasbersalin #produkkecantikan #produkkesihatan #makeup #professionalmakeup #stprofessionalmakeup #sendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggikotabharu #sendayutinggikelantan
*Set Bersalin - Amme Package* . 🌼Kalau dah cuba set bersalin ST memang teruja dgn kesannya yg ketara selepas 60 hari. . 🌼Amme Package (1 Body Tone & 6 kapsul herba) & Beg. . 🌼Kapsul herba dalam pantang Amme Complete 1-60 hari merupakan produk penjagaan dalaman. . 🌼Ia digunakan secara tradisional untuk kesihatan dan menguatkan badan wanita selepas bersalin. . 🌼Antara herba terpilih seperti ubi kencur, buah kaduk, jintan hitam, halia bara dan ubi jerangau putih terdapat dalam setiap botol. . 🌼Mengawal berat badan semasa berpantang. . 🌼Membentuk badan lebih cantik. . 🌼Menambahkan tenaga berpantang. . 👉 RM259.70 (AHLI RM244.85) . 📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct whatsapp)😘 . #setbersalin  #setbersalinst  #kuruslepasbersalin  #produkkecantikan  #produkkesihatan  #makeup  #professionalmakeup  #stprofessionalmakeup  #sendayutinggi  #sendayutinggionline  #sendayutinggikotabharu  #sendayutinggikelantan 
*Set Bersalin - Amme Package*
.
🌼Kalau dah cuba set bersalin ST memang teruja dgn kesannya yg ketara selepas 60 hari.
.
🌼Amme Package (1 Body Tone & 6 kapsul herba) & Beg.
.
🌼Kapsul herba dalam pantang Amme Complete 1-60 hari merupakan produk penjagaan dalaman.
.
🌼Ia digunakan secara tradisional untuk kesihatan dan menguatkan badan wanita selepas bersalin.
.
🌼Antara herba terpilih seperti ubi kencur, buah kaduk, jintan hitam, halia bara dan ubi jerangau putih terdapat dalam setiap botol.
.
🌼Mengawal berat badan semasa berpantang.
.
🌼Membentuk badan lebih cantik.
.
🌼Menambahkan tenaga berpantang.
.
👉 RM259.70 (AHLI RM244.85)
.
📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct whatsapp)😘
.
#setbersalin #setbersalinst #kuruslepasbersalin #produkkecantikan #produkkesihatan #makeup #professionalmakeup #stprofessionalmakeup #sendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggikotabharu #sendayutinggikelantan
*Set Bersalin - Amme Package* . 🌼Kalau dah cuba set bersalin ST memang teruja dgn kesannya yg ketara selepas 60 hari. . 🌼Amme Package (1 Body Tone & 6 kapsul herba) & Beg. . 🌼Kapsul herba dalam pantang Amme Complete 1-60 hari merupakan produk penjagaan dalaman. . 🌼Ia digunakan secara tradisional untuk kesihatan dan menguatkan badan wanita selepas bersalin. . 🌼Antara herba terpilih seperti ubi kencur, buah kaduk, jintan hitam, halia bara dan ubi jerangau putih terdapat dalam setiap botol. . 🌼Mengawal berat badan semasa berpantang. . 🌼Membentuk badan lebih cantik. . 🌼Menambahkan tenaga berpantang. . 👉 RM259.70 (AHLI RM244.85) . 📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct whatsapp)😘 . #setbersalin  #setbersalinst  #kuruslepasbersalin  #produkkecantikan  #produkkesihatan  #makeup  #professionalmakeup  #stprofessionalmakeup  #sendayutinggi  #sendayutinggionline  #sendayutinggikotabharu  #sendayutinggikelantan 
Nak kurus lepas bersalin? Jom baca jadual berpantang dengan ST.💃💃
.
📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct Whatsapp)

#setbersalin #kuruslepasbersalin #produkkecantikan #produkkesihatan #makeup #professionalmakeup #stprofessionalmakeup #sendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggikotabharu #sendayutinggikelantan
Nak kurus lepas bersalin? Jom baca jadual berpantang dengan ST.💃💃
.
📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct Whatsapp)

#setbersalin #kuruslepasbersalin #produkkecantikan #produkkesihatan #makeup #professionalmakeup #stprofessionalmakeup #sendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggikotabharu #sendayutinggikelantan
Nak kurus lepas bersalin? Jom baca jadual berpantang dengan ST.💃💃
.
📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct Whatsapp)

#setbersalin #kuruslepasbersalin #produkkecantikan #produkkesihatan #makeup #professionalmakeup #stprofessionalmakeup #sendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggikotabharu #sendayutinggikelantan
Nak kurus lepas bersalin? Jom baca jadual berpantang dengan ST.💃💃
.
📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct Whatsapp)

#setbersalin #kuruslepasbersalin #produkkecantikan #produkkesihatan #makeup #professionalmakeup #stprofessionalmakeup #sendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggikotabharu #sendayutinggikelantan
Nak kurus lepas bersalin? Jom baca jadual berpantang dengan ST.💃💃
.
📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct Whatsapp)

#setbersalin #kuruslepasbersalin #produkkecantikan #produkkesihatan #makeup #professionalmakeup #stprofessionalmakeup #sendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggikotabharu #sendayutinggikelantan
Nak kurus lepas bersalin? Jom baca jadual berpantang dengan ST.💃💃
.
📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct Whatsapp)

#setbersalin #kuruslepasbersalin #produkkecantikan #produkkesihatan #makeup #professionalmakeup #stprofessionalmakeup #sendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggikotabharu #sendayutinggikelantan
🌸Matte Mousse Sunblock sudah restock dgn NEW FORMULA! 😊
.
Fungsi :
🌞Krim siang dengan formula baharu SPF 50 untuk perlindungan maksimum dari sinaran UVA.
🌞Dirumus khas dengan ekstrak minyak Camellia & Vitamin E untuk mencerahkan wajah secara semulajadi dan memberikan tona yang lebih sekata
🌞️Mengawal kilatan dan memberikan litupan matte yang sempurna pada kulit kombinasi dan berminyak
🌞️Menghalang kemunculan bintik hitam atau jeragat pada wajah
🌞Sesuai untuk kulit normal, berminyak, kombinasi, sensitif, jerawat & pori besar
.
💵Matte Mousse Sunscreen RM41.35 (ahli RM37.20)
.
🌸Meh siapa yg nk order ..pm @ Wa sis Lin 📲 0122461154 😉
.
🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR
.
#sendayutinggi #bestseller #mattemoussesunblock #newformula #makeupsendayutinggi #sendayutinggiklang #sendayutinggidealer #dealersendayutinggi #terlajaklaris #thedollylyn #bazarpaknilprodukkecantikan #makeupcantik #mekapST #jomcantik #stprofessionalmakeup #hudabeauty #muaklang #pengedarsendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #muakl #produkmakeup #muabellaz #moussesunblock #dealeronline
🌸Matte Mousse Sunblock sudah restock dgn NEW FORMULA! 😊 . Fungsi : 🌞Krim siang dengan formula baharu SPF 50 untuk perlindungan maksimum dari sinaran UVA. 🌞Dirumus khas dengan ekstrak minyak Camellia & Vitamin E untuk mencerahkan wajah secara semulajadi dan memberikan tona yang lebih sekata 🌞️Mengawal kilatan dan memberikan litupan matte yang sempurna pada kulit kombinasi dan berminyak 🌞️Menghalang kemunculan bintik hitam atau jeragat pada wajah 🌞Sesuai untuk kulit normal, berminyak, kombinasi, sensitif, jerawat & pori besar . 💵Matte Mousse Sunscreen RM41.35 (ahli RM37.20) . 🌸Meh siapa yg nk order ..pm @ Wa sis Lin 📲 0122461154 😉 . 🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR . #sendayutinggi  #bestseller  #mattemoussesunblock  #newformula  #makeupsendayutinggi  #sendayutinggiklang  #sendayutinggidealer  #dealersendayutinggi  #terlajaklaris  #thedollylyn  #bazarpaknilprodukkecantikan  #makeupcantik  #mekapST  #jomcantik  #stprofessionalmakeup  #hudabeauty  #muaklang  #pengedarsendayutinggi  #sendayutinggionlinedealer  #muakl  #produkmakeup  #muabellaz  #moussesunblock  #dealeronline 
🌸Matte Mousse Sunblock sudah restock dgn NEW FORMULA! 😊
.
Fungsi :
☀️Krim siang dengan formula baharu SPF 50 untuk perlindungan maksimum dari sinaran UVA.
☀️Dirumus khas dengan ekstrak minyak Camellia & Vitamin E untuk mencerahkan wajah secara semulajadi dan memberikan tona yang lebih sekata
☀️Mengawal kilatan dan memberikan litupan matte yang sempurna pada kulit kombinasi dan berminyak
☀️Menghalang kemunculan bintik hitam atau jeragat pada wajah
☀️Sesuai untuk kulit normal, berminyak, kombinasi, sensitif, jerawat & pori besar
.
💵Matte Mousse Sunscreen RM41.35 (ahli RM37.20)
.
🌸Meh siapa yg nk order ..pm @ Wa sis Lin 📲 0122461154 😉
.
🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR
.
#sendayutinggi #bestseller #mattemoussesunblock #newformula #makeupsendayutinggi #sendayutinggiklang #sendayutinggidealer #dealersendayutinggi #terlajaklaris #thedollylyn #bazarpaknilprodukkecantikan #makeupcantik #mekapST #jomcantik #stprofessionalmakeup #hudabeauty #muaklang #pengedarsendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #muakl #produkmakeup #muabellaz #moussesunblock
🌸Matte Mousse Sunblock sudah restock dgn NEW FORMULA! 😊 . Fungsi : ☀️Krim siang dengan formula baharu SPF 50 untuk perlindungan maksimum dari sinaran UVA. ☀️Dirumus khas dengan ekstrak minyak Camellia & Vitamin E untuk mencerahkan wajah secara semulajadi dan memberikan tona yang lebih sekata ☀️Mengawal kilatan dan memberikan litupan matte yang sempurna pada kulit kombinasi dan berminyak ☀️Menghalang kemunculan bintik hitam atau jeragat pada wajah ☀️Sesuai untuk kulit normal, berminyak, kombinasi, sensitif, jerawat & pori besar . 💵Matte Mousse Sunscreen RM41.35 (ahli RM37.20) . 🌸Meh siapa yg nk order ..pm @ Wa sis Lin 📲 0122461154 😉 . 🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR . #sendayutinggi  #bestseller  #mattemoussesunblock  #newformula  #makeupsendayutinggi  #sendayutinggiklang  #sendayutinggidealer  #dealersendayutinggi  #terlajaklaris  #thedollylyn  #bazarpaknilprodukkecantikan  #makeupcantik  #mekapST  #jomcantik  #stprofessionalmakeup  #hudabeauty  #muaklang  #pengedarsendayutinggi  #sendayutinggionlinedealer  #muakl  #produkmakeup  #muabellaz  #moussesunblock 
Close up Natural Eyes On Me palette 😍
.
▪️EYES ON ME RM63.60
.
.
=======================================
.
.
“SOLEKAN MENAWAN MAMPU MILIK BERSAMA SENDAYU TINGGI - JENAMA YANG DIPERCAYAI LEBIH 20 TAHUN DI MALAYSIA”
.
.
Dapatkan produk-produk mekap Sendayu Tinggi pilihan anda secara online hanya dengan kami.
.
.
📲 Whatsapp +6013-3023800
📲 Whatsapp +6013-3023800
📲 Whatsapp +6013-3023800
Close up Natural Eyes On Me palette 😍 . ▪️EYES ON ME RM63.60 . . ======================================= . . “SOLEKAN MENAWAN MAMPU MILIK BERSAMA SENDAYU TINGGI - JENAMA YANG DIPERCAYAI LEBIH 20 TAHUN DI MALAYSIA” . . Dapatkan produk-produk mekap Sendayu Tinggi pilihan anda secara online hanya dengan kami. . . 📲 Whatsapp +6013-3023800 📲 Whatsapp +6013-3023800 📲 Whatsapp +6013-3023800
"Color is a power which directly influences the soul"
.
.
#stprofessionalmakeup #sendayutinggionline #byaisaprestigeoutlet
💄Creamy matte lisptick  RM32.85
💋 Full cover concealer RM36.05

Whatsapp 01140755539 😘😘😘 .
.
#makeup #stprofessionalmakeup #mattelipstick #concealer #sendayutinggionline #byaisaprestigeoutlet
New baby for 2018!!
-
#sendayutinggi #stprofessionalmakeup
*Amme Corset*
.
💃Bengkung moden dari kain belacu yang mudah digunakan.
.
💃Sesuai diambil ketika di dalam pantang ataupun digunakan sebagai korset untuk pembentukan badan.
.
💃Penggunaannya selama 60 hari semasa berpantang mengembalikan bentuk punggung serta perut yang kempis.
.
👉 Amme Corset RM42.40 (AHLI RM36.05)
.
📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct Whatsapp)

#produkkecantikan #produkkesihatan #makeup #professionalmakeup #stprofessionalmakeup #sendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggikotabharu #sendayutinggikelantan
*Amme Corset* . 💃Bengkung moden dari kain belacu yang mudah digunakan. . 💃Sesuai diambil ketika di dalam pantang ataupun digunakan sebagai korset untuk pembentukan badan. . 💃Penggunaannya selama 60 hari semasa berpantang mengembalikan bentuk punggung serta perut yang kempis. . 👉 Amme Corset RM42.40 (AHLI RM36.05) . 📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct Whatsapp) #produkkecantikan  #produkkesihatan  #makeup  #professionalmakeup  #stprofessionalmakeup  #sendayutinggi  #sendayutinggionline  #sendayutinggikotabharu  #sendayutinggikelantan 
*Amme Corset*
.
💃Bengkung moden dari kain belacu yang mudah digunakan.
.
💃Sesuai diambil ketika di dalam pantang ataupun digunakan sebagai korset untuk pembentukan badan.
.
💃Penggunaannya selama 60 hari semasa berpantang mengembalikan bentuk punggung serta perut yang kempis.
.
👉 Amme Corset RM42.40 (AHLI RM36.05)
.
📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct Whatsapp)

#produkkecantikan #produkkesihatan #makeup #professionalmakeup #stprofessionalmakeup #sendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggikotabharu #sendayutinggikelantan
*Amme Corset* . 💃Bengkung moden dari kain belacu yang mudah digunakan. . 💃Sesuai diambil ketika di dalam pantang ataupun digunakan sebagai korset untuk pembentukan badan. . 💃Penggunaannya selama 60 hari semasa berpantang mengembalikan bentuk punggung serta perut yang kempis. . 👉 Amme Corset RM42.40 (AHLI RM36.05) . 📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct Whatsapp) #produkkecantikan  #produkkesihatan  #makeup  #professionalmakeup  #stprofessionalmakeup  #sendayutinggi  #sendayutinggionline  #sendayutinggikotabharu  #sendayutinggikelantan 
*Amme Corset*
.
💃Bengkung moden dari kain belacu yang mudah digunakan.
.
💃Sesuai diambil ketika di dalam pantang ataupun digunakan sebagai korset untuk pembentukan badan.
.
💃Penggunaannya selama 60 hari semasa berpantang mengembalikan bentuk punggung serta perut yang kempis.
.
👉 Amme Corset RM42.40 (AHLI RM36.05)
.
📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct Whatsapp)

#produkkecantikan #produkkesihatan #makeup #professionalmakeup #stprofessionalmakeup #sendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggikotabharu #sendayutinggikelantan
*Amme Corset* . 💃Bengkung moden dari kain belacu yang mudah digunakan. . 💃Sesuai diambil ketika di dalam pantang ataupun digunakan sebagai korset untuk pembentukan badan. . 💃Penggunaannya selama 60 hari semasa berpantang mengembalikan bentuk punggung serta perut yang kempis. . 👉 Amme Corset RM42.40 (AHLI RM36.05) . 📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct Whatsapp) #produkkecantikan  #produkkesihatan  #makeup  #professionalmakeup  #stprofessionalmakeup  #sendayutinggi  #sendayutinggionline  #sendayutinggikotabharu  #sendayutinggikelantan 
*Amme Corset*
.
💃Bengkung moden dari kain belacu yang mudah digunakan.
.
💃Sesuai diambil ketika di dalam pantang ataupun digunakan sebagai korset untuk pembentukan badan.
.
💃Penggunaannya selama 60 hari semasa berpantang mengembalikan bentuk punggung serta perut yang kempis.
.
👉 Amme Corset RM42.40 (AHLI RM36.05)
.
📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct Whatsapp)

#produkkecantikan #produkkesihatan #makeup #professionalmakeup #stprofessionalmakeup #sendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggikotabharu #sendayutinggikelantan
*Amme Corset* . 💃Bengkung moden dari kain belacu yang mudah digunakan. . 💃Sesuai diambil ketika di dalam pantang ataupun digunakan sebagai korset untuk pembentukan badan. . 💃Penggunaannya selama 60 hari semasa berpantang mengembalikan bentuk punggung serta perut yang kempis. . 👉 Amme Corset RM42.40 (AHLI RM36.05) . 📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct Whatsapp) #produkkecantikan  #produkkesihatan  #makeup  #professionalmakeup  #stprofessionalmakeup  #sendayutinggi  #sendayutinggionline  #sendayutinggikotabharu  #sendayutinggikelantan 
*Amme Corset*
.
💃Bengkung moden dari kain belacu yang mudah digunakan.
.
💃Sesuai diambil ketika di dalam pantang ataupun digunakan sebagai korset untuk pembentukan badan.
.
💃Penggunaannya selama 60 hari semasa berpantang mengembalikan bentuk punggung serta perut yang kempis.
.
👉 Amme Corset RM42.40 (AHLI RM36.05)
.
📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct Whatsapp)

#produkkecantikan #produkkesihatan #makeup #professionalmakeup #stprofessionalmakeup #sendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggikotabharu #sendayutinggikelantan
*Amme Corset* . 💃Bengkung moden dari kain belacu yang mudah digunakan. . 💃Sesuai diambil ketika di dalam pantang ataupun digunakan sebagai korset untuk pembentukan badan. . 💃Penggunaannya selama 60 hari semasa berpantang mengembalikan bentuk punggung serta perut yang kempis. . 👉 Amme Corset RM42.40 (AHLI RM36.05) . 📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct Whatsapp) #produkkecantikan  #produkkesihatan  #makeup  #professionalmakeup  #stprofessionalmakeup  #sendayutinggi  #sendayutinggionline  #sendayutinggikotabharu  #sendayutinggikelantan 
*Amme Corset*
.
💃Bengkung moden dari kain belacu yang mudah digunakan.
.
💃Sesuai diambil ketika di dalam pantang ataupun digunakan sebagai korset untuk pembentukan badan.
.
💃Penggunaannya selama 60 hari semasa berpantang mengembalikan bentuk punggung serta perut yang kempis.
.
👉 Amme Corset RM42.40 (AHLI RM36.05)
.
📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct Whatsapp)

#produkkecantikan #produkkesihatan #makeup #professionalmakeup #stprofessionalmakeup #sendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggikotabharu #sendayutinggikelantan
*Amme Corset* . 💃Bengkung moden dari kain belacu yang mudah digunakan. . 💃Sesuai diambil ketika di dalam pantang ataupun digunakan sebagai korset untuk pembentukan badan. . 💃Penggunaannya selama 60 hari semasa berpantang mengembalikan bentuk punggung serta perut yang kempis. . 👉 Amme Corset RM42.40 (AHLI RM36.05) . 📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct Whatsapp) #produkkecantikan  #produkkesihatan  #makeup  #professionalmakeup  #stprofessionalmakeup  #sendayutinggi  #sendayutinggionline  #sendayutinggikotabharu  #sendayutinggikelantan 
*Herbal Bath Treatment*
.
🍀Membuang angin dalam badan.
🍀Melancarkan peredaran darah.
🍀Mengatasi sakit kepala, pening dan mual.
🍀Mengelakkan badan seram sejuk & selsema.
🍀Mengeluarkan peluh & toksin.
🍀Mengatasi masalah lenguh & sakit-sakit badan.
🍀Mengatasi bau badan.
🍀Melembapkan kulit kering & melembutkan kulit kasar.
🍀Merawat alergi dan gatal-gatal kulit.
🍀Menghilangkan stress dan melegakan badan.
🍀Sesuai digunakan oleh pelbagai lapisan umur, lelaki & wanita.
🍀Bagus diamalkan oleh wanita di dalam pantang sebagai mandian, bertangas atau sauna.
.
🌷Cara Penggunaan :
.
🌿Rebus 1 uncang ke dalam 3 liter air sebagai pati.
🌿Campurkan dengan air mandian dan dijadikan sebagai bilasan terakhir.
🌿Satu uncang boleh direbus berulang kali sehingga aromanya hilang.
🌿Gunakan 2 kali seminggu untuk tujuan rawatan badan.
🌿Bagi wanita di dalam pantang, sebaiknya digunakan setiap hari selama sebulan.
.
.
👉 Herbal Bath Treatment RM28.60 (AHLI RM25.75)
.
📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct Whatsapp)

#produkkecantikan #produkkesihatan #makeup #professionalmakeup #stprofessionalmakeup #sendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggikotabharu #sendayutinggikelantan
*Herbal Bath Treatment* . 🍀Membuang angin dalam badan. 🍀Melancarkan peredaran darah. 🍀Mengatasi sakit kepala, pening dan mual. 🍀Mengelakkan badan seram sejuk & selsema. 🍀Mengeluarkan peluh & toksin. 🍀Mengatasi masalah lenguh & sakit-sakit badan. 🍀Mengatasi bau badan. 🍀Melembapkan kulit kering & melembutkan kulit kasar. 🍀Merawat alergi dan gatal-gatal kulit. 🍀Menghilangkan stress dan melegakan badan. 🍀Sesuai digunakan oleh pelbagai lapisan umur, lelaki & wanita. 🍀Bagus diamalkan oleh wanita di dalam pantang sebagai mandian, bertangas atau sauna. . 🌷Cara Penggunaan : . 🌿Rebus 1 uncang ke dalam 3 liter air sebagai pati. 🌿Campurkan dengan air mandian dan dijadikan sebagai bilasan terakhir. 🌿Satu uncang boleh direbus berulang kali sehingga aromanya hilang. 🌿Gunakan 2 kali seminggu untuk tujuan rawatan badan. 🌿Bagi wanita di dalam pantang, sebaiknya digunakan setiap hari selama sebulan. . . 👉 Herbal Bath Treatment RM28.60 (AHLI RM25.75) . 📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct Whatsapp) #produkkecantikan  #produkkesihatan  #makeup  #professionalmakeup  #stprofessionalmakeup  #sendayutinggi  #sendayutinggionline  #sendayutinggikotabharu  #sendayutinggikelantan 
*Herbal Bath Treatment*
.
🍀Membuang angin dalam badan.
🍀Melancarkan peredaran darah.
🍀Mengatasi sakit kepala, pening dan mual.
🍀Mengelakkan badan seram sejuk & selsema.
🍀Mengeluarkan peluh & toksin.
🍀Mengatasi masalah lenguh & sakit-sakit badan.
🍀Mengatasi bau badan.
🍀Melembapkan kulit kering & melembutkan kulit kasar.
🍀Merawat alergi dan gatal-gatal kulit.
🍀Menghilangkan stress dan melegakan badan.
🍀Sesuai digunakan oleh pelbagai lapisan umur, lelaki & wanita.
🍀Bagus diamalkan oleh wanita di dalam pantang sebagai mandian, bertangas atau sauna.
.
🌷Cara Penggunaan :
.
🌿Rebus 1 uncang ke dalam 3 liter air sebagai pati.
🌿Campurkan dengan air mandian dan dijadikan sebagai bilasan terakhir.
🌿Satu uncang boleh direbus berulang kali sehingga aromanya hilang.
🌿Gunakan 2 kali seminggu untuk tujuan rawatan badan.
🌿Bagi wanita di dalam pantang, sebaiknya digunakan setiap hari selama sebulan.
.
.
👉 Herbal Bath Treatment RM28.60 (AHLI RM25.75)
.
📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct Whatsapp)

#produkkecantikan #produkkesihatan #makeup #professionalmakeup #stprofessionalmakeup #sendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggikotabharu #sendayutinggikelantan
*Herbal Bath Treatment* . 🍀Membuang angin dalam badan. 🍀Melancarkan peredaran darah. 🍀Mengatasi sakit kepala, pening dan mual. 🍀Mengelakkan badan seram sejuk & selsema. 🍀Mengeluarkan peluh & toksin. 🍀Mengatasi masalah lenguh & sakit-sakit badan. 🍀Mengatasi bau badan. 🍀Melembapkan kulit kering & melembutkan kulit kasar. 🍀Merawat alergi dan gatal-gatal kulit. 🍀Menghilangkan stress dan melegakan badan. 🍀Sesuai digunakan oleh pelbagai lapisan umur, lelaki & wanita. 🍀Bagus diamalkan oleh wanita di dalam pantang sebagai mandian, bertangas atau sauna. . 🌷Cara Penggunaan : . 🌿Rebus 1 uncang ke dalam 3 liter air sebagai pati. 🌿Campurkan dengan air mandian dan dijadikan sebagai bilasan terakhir. 🌿Satu uncang boleh direbus berulang kali sehingga aromanya hilang. 🌿Gunakan 2 kali seminggu untuk tujuan rawatan badan. 🌿Bagi wanita di dalam pantang, sebaiknya digunakan setiap hari selama sebulan. . . 👉 Herbal Bath Treatment RM28.60 (AHLI RM25.75) . 📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct Whatsapp) #produkkecantikan  #produkkesihatan  #makeup  #professionalmakeup  #stprofessionalmakeup  #sendayutinggi  #sendayutinggionline  #sendayutinggikotabharu  #sendayutinggikelantan 
*Herbal Bath Treatment*
.
🍀Membuang angin dalam badan.
🍀Melancarkan peredaran darah.
🍀Mengatasi sakit kepala, pening dan mual.
🍀Mengelakkan badan seram sejuk & selsema.
🍀Mengeluarkan peluh & toksin.
🍀Mengatasi masalah lenguh & sakit-sakit badan.
🍀Mengatasi bau badan.
🍀Melembapkan kulit kering & melembutkan kulit kasar.
🍀Merawat alergi dan gatal-gatal kulit.
🍀Menghilangkan stress dan melegakan badan.
🍀Sesuai digunakan oleh pelbagai lapisan umur, lelaki & wanita.
🍀Bagus diamalkan oleh wanita di dalam pantang sebagai mandian, bertangas atau sauna.
.
🌷Cara Penggunaan :
.
🌿Rebus 1 uncang ke dalam 3 liter air sebagai pati.
🌿Campurkan dengan air mandian dan dijadikan sebagai bilasan terakhir.
🌿Satu uncang boleh direbus berulang kali sehingga aromanya hilang.
🌿Gunakan 2 kali seminggu untuk tujuan rawatan badan.
🌿Bagi wanita di dalam pantang, sebaiknya digunakan setiap hari selama sebulan.
.
.
👉 Herbal Bath Treatment RM28.60 (AHLI RM25.75)
.
📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct Whatsapp)

#produkkecantikan #produkkesihatan #makeup #professionalmakeup #stprofessionalmakeup #sendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggikotabharu #sendayutinggikelantan
*Herbal Bath Treatment* . 🍀Membuang angin dalam badan. 🍀Melancarkan peredaran darah. 🍀Mengatasi sakit kepala, pening dan mual. 🍀Mengelakkan badan seram sejuk & selsema. 🍀Mengeluarkan peluh & toksin. 🍀Mengatasi masalah lenguh & sakit-sakit badan. 🍀Mengatasi bau badan. 🍀Melembapkan kulit kering & melembutkan kulit kasar. 🍀Merawat alergi dan gatal-gatal kulit. 🍀Menghilangkan stress dan melegakan badan. 🍀Sesuai digunakan oleh pelbagai lapisan umur, lelaki & wanita. 🍀Bagus diamalkan oleh wanita di dalam pantang sebagai mandian, bertangas atau sauna. . 🌷Cara Penggunaan : . 🌿Rebus 1 uncang ke dalam 3 liter air sebagai pati. 🌿Campurkan dengan air mandian dan dijadikan sebagai bilasan terakhir. 🌿Satu uncang boleh direbus berulang kali sehingga aromanya hilang. 🌿Gunakan 2 kali seminggu untuk tujuan rawatan badan. 🌿Bagi wanita di dalam pantang, sebaiknya digunakan setiap hari selama sebulan. . . 👉 Herbal Bath Treatment RM28.60 (AHLI RM25.75) . 📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct Whatsapp) #produkkecantikan  #produkkesihatan  #makeup  #professionalmakeup  #stprofessionalmakeup  #sendayutinggi  #sendayutinggionline  #sendayutinggikotabharu  #sendayutinggikelantan 
*Herbal Bath Treatment*
.
🍀Membuang angin dalam badan.
🍀Melancarkan peredaran darah.
🍀Mengatasi sakit kepala, pening dan mual.
🍀Mengelakkan badan seram sejuk & selsema.
🍀Mengeluarkan peluh & toksin.
🍀Mengatasi masalah lenguh & sakit-sakit badan.
🍀Mengatasi bau badan.
🍀Melembapkan kulit kering & melembutkan kulit kasar.
🍀Merawat alergi dan gatal-gatal kulit.
🍀Menghilangkan stress dan melegakan badan.
🍀Sesuai digunakan oleh pelbagai lapisan umur, lelaki & wanita.
🍀Bagus diamalkan oleh wanita di dalam pantang sebagai mandian, bertangas atau sauna.
.
🌷Cara Penggunaan :
.
🌿Rebus 1 uncang ke dalam 3 liter air sebagai pati.
🌿Campurkan dengan air mandian dan dijadikan sebagai bilasan terakhir.
🌿Satu uncang boleh direbus berulang kali sehingga aromanya hilang.
🌿Gunakan 2 kali seminggu untuk tujuan rawatan badan.
🌿Bagi wanita di dalam pantang, sebaiknya digunakan setiap hari selama sebulan.
.
.
👉 Herbal Bath Treatment RM28.60 (AHLI RM25.75)
.
📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct Whatsapp)

#produkkecantikan #produkkesihatan #makeup #professionalmakeup #stprofessionalmakeup #sendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggikotabharu #sendayutinggikelantan
*Herbal Bath Treatment* . 🍀Membuang angin dalam badan. 🍀Melancarkan peredaran darah. 🍀Mengatasi sakit kepala, pening dan mual. 🍀Mengelakkan badan seram sejuk & selsema. 🍀Mengeluarkan peluh & toksin. 🍀Mengatasi masalah lenguh & sakit-sakit badan. 🍀Mengatasi bau badan. 🍀Melembapkan kulit kering & melembutkan kulit kasar. 🍀Merawat alergi dan gatal-gatal kulit. 🍀Menghilangkan stress dan melegakan badan. 🍀Sesuai digunakan oleh pelbagai lapisan umur, lelaki & wanita. 🍀Bagus diamalkan oleh wanita di dalam pantang sebagai mandian, bertangas atau sauna. . 🌷Cara Penggunaan : . 🌿Rebus 1 uncang ke dalam 3 liter air sebagai pati. 🌿Campurkan dengan air mandian dan dijadikan sebagai bilasan terakhir. 🌿Satu uncang boleh direbus berulang kali sehingga aromanya hilang. 🌿Gunakan 2 kali seminggu untuk tujuan rawatan badan. 🌿Bagi wanita di dalam pantang, sebaiknya digunakan setiap hari selama sebulan. . . 👉 Herbal Bath Treatment RM28.60 (AHLI RM25.75) . 📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct Whatsapp) #produkkecantikan  #produkkesihatan  #makeup  #professionalmakeup  #stprofessionalmakeup  #sendayutinggi  #sendayutinggionline  #sendayutinggikotabharu  #sendayutinggikelantan 
*Herbal Bath Treatment*
.
🍀Membuang angin dalam badan.
🍀Melancarkan peredaran darah.
🍀Mengatasi sakit kepala, pening dan mual.
🍀Mengelakkan badan seram sejuk & selsema.
🍀Mengeluarkan peluh & toksin.
🍀Mengatasi masalah lenguh & sakit-sakit badan.
🍀Mengatasi bau badan.
🍀Melembapkan kulit kering & melembutkan kulit kasar.
🍀Merawat alergi dan gatal-gatal kulit.
🍀Menghilangkan stress dan melegakan badan.
🍀Sesuai digunakan oleh pelbagai lapisan umur, lelaki & wanita.
🍀Bagus diamalkan oleh wanita di dalam pantang sebagai mandian, bertangas atau sauna.
.
🌷Cara Penggunaan :
.
🌿Rebus 1 uncang ke dalam 3 liter air sebagai pati.
🌿Campurkan dengan air mandian dan dijadikan sebagai bilasan terakhir.
🌿Satu uncang boleh direbus berulang kali sehingga aromanya hilang.
🌿Gunakan 2 kali seminggu untuk tujuan rawatan badan.
🌿Bagi wanita di dalam pantang, sebaiknya digunakan setiap hari selama sebulan.
.
.
👉 Herbal Bath Treatment RM28.60 (AHLI RM25.75)
.
📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct Whatsapp)

#produkkecantikan #produkkesihatan #makeup #professionalmakeup #stprofessionalmakeup #sendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggikotabharu #sendayutinggikelantan
*Herbal Bath Treatment* . 🍀Membuang angin dalam badan. 🍀Melancarkan peredaran darah. 🍀Mengatasi sakit kepala, pening dan mual. 🍀Mengelakkan badan seram sejuk & selsema. 🍀Mengeluarkan peluh & toksin. 🍀Mengatasi masalah lenguh & sakit-sakit badan. 🍀Mengatasi bau badan. 🍀Melembapkan kulit kering & melembutkan kulit kasar. 🍀Merawat alergi dan gatal-gatal kulit. 🍀Menghilangkan stress dan melegakan badan. 🍀Sesuai digunakan oleh pelbagai lapisan umur, lelaki & wanita. 🍀Bagus diamalkan oleh wanita di dalam pantang sebagai mandian, bertangas atau sauna. . 🌷Cara Penggunaan : . 🌿Rebus 1 uncang ke dalam 3 liter air sebagai pati. 🌿Campurkan dengan air mandian dan dijadikan sebagai bilasan terakhir. 🌿Satu uncang boleh direbus berulang kali sehingga aromanya hilang. 🌿Gunakan 2 kali seminggu untuk tujuan rawatan badan. 🌿Bagi wanita di dalam pantang, sebaiknya digunakan setiap hari selama sebulan. . . 👉 Herbal Bath Treatment RM28.60 (AHLI RM25.75) . 📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct Whatsapp) #produkkecantikan  #produkkesihatan  #makeup  #professionalmakeup  #stprofessionalmakeup  #sendayutinggi  #sendayutinggionline  #sendayutinggikotabharu  #sendayutinggikelantan 
*Herbal Bath Treatment*
.
🍀Membuang angin dalam badan.
🍀Melancarkan peredaran darah.
🍀Mengatasi sakit kepala, pening dan mual.
🍀Mengelakkan badan seram sejuk & selsema.
🍀Mengeluarkan peluh & toksin.
🍀Mengatasi masalah lenguh & sakit-sakit badan.
🍀Mengatasi bau badan.
🍀Melembapkan kulit kering & melembutkan kulit kasar.
🍀Merawat alergi dan gatal-gatal kulit.
🍀Menghilangkan stress dan melegakan badan.
🍀Sesuai digunakan oleh pelbagai lapisan umur, lelaki & wanita.
🍀Bagus diamalkan oleh wanita di dalam pantang sebagai mandian, bertangas atau sauna.
.
🌷Cara Penggunaan :
.
🌿Rebus 1 uncang ke dalam 3 liter air sebagai pati.
🌿Campurkan dengan air mandian dan dijadikan sebagai bilasan terakhir.
🌿Satu uncang boleh direbus berulang kali sehingga aromanya hilang.
🌿Gunakan 2 kali seminggu untuk tujuan rawatan badan.
🌿Bagi wanita di dalam pantang, sebaiknya digunakan setiap hari selama sebulan.
.
.
👉 Herbal Bath Treatment RM28.60 (AHLI RM25.75)
.
📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct Whatsapp)

#produkkecantikan #produkkesihatan #makeup #professionalmakeup #stprofessionalmakeup #sendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggikotabharu #sendayutinggikelantan
*Herbal Bath Treatment* . 🍀Membuang angin dalam badan. 🍀Melancarkan peredaran darah. 🍀Mengatasi sakit kepala, pening dan mual. 🍀Mengelakkan badan seram sejuk & selsema. 🍀Mengeluarkan peluh & toksin. 🍀Mengatasi masalah lenguh & sakit-sakit badan. 🍀Mengatasi bau badan. 🍀Melembapkan kulit kering & melembutkan kulit kasar. 🍀Merawat alergi dan gatal-gatal kulit. 🍀Menghilangkan stress dan melegakan badan. 🍀Sesuai digunakan oleh pelbagai lapisan umur, lelaki & wanita. 🍀Bagus diamalkan oleh wanita di dalam pantang sebagai mandian, bertangas atau sauna. . 🌷Cara Penggunaan : . 🌿Rebus 1 uncang ke dalam 3 liter air sebagai pati. 🌿Campurkan dengan air mandian dan dijadikan sebagai bilasan terakhir. 🌿Satu uncang boleh direbus berulang kali sehingga aromanya hilang. 🌿Gunakan 2 kali seminggu untuk tujuan rawatan badan. 🌿Bagi wanita di dalam pantang, sebaiknya digunakan setiap hari selama sebulan. . . 👉 Herbal Bath Treatment RM28.60 (AHLI RM25.75) . 📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct Whatsapp) #produkkecantikan  #produkkesihatan  #makeup  #professionalmakeup  #stprofessionalmakeup  #sendayutinggi  #sendayutinggionline  #sendayutinggikotabharu  #sendayutinggikelantan 
*Amme Body Tone*
.
Mask herba utk badan. Tak perlu bilas pun dgn air. Rasa berangin satu badan.
.
Bagus untuk mengempiskan perut, mengurangkan bengkak / bloated semasa kehamilan, mencantikkan serta melembutkan kulit selain melancarkan peredaran darah. Anak dara pun blh pakai ya.😉😉
.
.
🌷Fungsi :
.
💓Krim herba untuk badan ini bertindak mengurangkan kesan sembab / gemuk air / water retention.
.
💓Ia menghalus dan mencerahkan kulit badan.
.
💓Baunya juga harum dan lembut pada kulit.
.
💓Kesannya berangin pada badan seharian.
.
👉Amme Body Tone RM37.10 (AHLI RM33.40)
.
📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct whatsapp)😘
.
#produkkecantikan #produkkesihatan #makeup #professionalmakeup #stprofessionalmakeup #sendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggikotabharu #sendayutinggikelantan
*Amme Body Tone* . Mask herba utk badan. Tak perlu bilas pun dgn air. Rasa berangin satu badan. . Bagus untuk mengempiskan perut, mengurangkan bengkak / bloated semasa kehamilan, mencantikkan serta melembutkan kulit selain melancarkan peredaran darah. Anak dara pun blh pakai ya.😉😉 . . 🌷Fungsi : . 💓Krim herba untuk badan ini bertindak mengurangkan kesan sembab / gemuk air / water retention. . 💓Ia menghalus dan mencerahkan kulit badan. . 💓Baunya juga harum dan lembut pada kulit. . 💓Kesannya berangin pada badan seharian. . 👉Amme Body Tone RM37.10 (AHLI RM33.40) . 📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct whatsapp)😘 . #produkkecantikan  #produkkesihatan  #makeup  #professionalmakeup  #stprofessionalmakeup  #sendayutinggi  #sendayutinggionline  #sendayutinggikotabharu  #sendayutinggikelantan 
*Amme Body Tone*
.
Mask herba utk badan. Tak perlu bilas pun dgn air. Rasa berangin satu badan.
.
Bagus untuk mengempiskan perut, mengurangkan bengkak / bloated semasa kehamilan, mencantikkan serta melembutkan kulit selain melancarkan peredaran darah. Anak dara pun blh pakai ya.😉😉
.
.
🌷Fungsi :
.
💓Krim herba untuk badan ini bertindak mengurangkan kesan sembab / gemuk air / water retention.
.
💓Ia menghalus dan mencerahkan kulit badan.
.
💓Baunya juga harum dan lembut pada kulit.
.
💓Kesannya berangin pada badan seharian.
.
👉Amme Body Tone RM37.10 (AHLI RM33.40)
.
📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct whatsapp)😘
.
#produkkecantikan #produkkesihatan #makeup #professionalmakeup #stprofessionalmakeup #sendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggikotabharu #sendayutinggikelantan
*Amme Body Tone* . Mask herba utk badan. Tak perlu bilas pun dgn air. Rasa berangin satu badan. . Bagus untuk mengempiskan perut, mengurangkan bengkak / bloated semasa kehamilan, mencantikkan serta melembutkan kulit selain melancarkan peredaran darah. Anak dara pun blh pakai ya.😉😉 . . 🌷Fungsi : . 💓Krim herba untuk badan ini bertindak mengurangkan kesan sembab / gemuk air / water retention. . 💓Ia menghalus dan mencerahkan kulit badan. . 💓Baunya juga harum dan lembut pada kulit. . 💓Kesannya berangin pada badan seharian. . 👉Amme Body Tone RM37.10 (AHLI RM33.40) . 📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct whatsapp)😘 . #produkkecantikan  #produkkesihatan  #makeup  #professionalmakeup  #stprofessionalmakeup  #sendayutinggi  #sendayutinggionline  #sendayutinggikotabharu  #sendayutinggikelantan 
*Amme Body Tone*
.
Mask herba utk badan. Tak perlu bilas pun dgn air. Rasa berangin satu badan.
.
Bagus untuk mengempiskan perut, mengurangkan bengkak / bloated semasa kehamilan, mencantikkan serta melembutkan kulit selain melancarkan peredaran darah. Anak dara pun blh pakai ya.😉😉
.
.
🌷Fungsi :
.
💓Krim herba untuk badan ini bertindak mengurangkan kesan sembab / gemuk air / water retention.
.
💓Ia menghalus dan mencerahkan kulit badan.
.
💓Baunya juga harum dan lembut pada kulit.
.
💓Kesannya berangin pada badan seharian.
.
👉Amme Body Tone RM37.10 (AHLI RM33.40)
.
📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct whatsapp)😘
.
#produkkecantikan #produkkesihatan #makeup #professionalmakeup #stprofessionalmakeup #sendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggikotabharu #sendayutinggikelantan
*Amme Body Tone* . Mask herba utk badan. Tak perlu bilas pun dgn air. Rasa berangin satu badan. . Bagus untuk mengempiskan perut, mengurangkan bengkak / bloated semasa kehamilan, mencantikkan serta melembutkan kulit selain melancarkan peredaran darah. Anak dara pun blh pakai ya.😉😉 . . 🌷Fungsi : . 💓Krim herba untuk badan ini bertindak mengurangkan kesan sembab / gemuk air / water retention. . 💓Ia menghalus dan mencerahkan kulit badan. . 💓Baunya juga harum dan lembut pada kulit. . 💓Kesannya berangin pada badan seharian. . 👉Amme Body Tone RM37.10 (AHLI RM33.40) . 📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct whatsapp)😘 . #produkkecantikan  #produkkesihatan  #makeup  #professionalmakeup  #stprofessionalmakeup  #sendayutinggi  #sendayutinggionline  #sendayutinggikotabharu  #sendayutinggikelantan 
🌼Nak tgk fungsi setiap satu Flamingo Brush Set sendayu.tinggi_hq ?😊
.
🌼Berus BASF dari German yg merupakan bulu sintetik yg menyamai seakan bulu kuda padi sebenar. .
.
Harga 💵
Flamingo Brush RM91.15 ( ahli RM82.05 )
.
🌸Meh siapa yg nk order ..pm @ Wa sis 0122461154 😉
.
🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR
.
.
#sendayutinggi #makeupbrushes #makeup
#sendayutinggionlinedealer #sendayutinggiklang #bazarpaknil #dealersendayutinggi #ctdk #thedollylyn #bestseller #mekapartismalaysia #bazarpaknilprodukkecantikan #berusmekap #mekapST #sephora #stprofessionalmakeup #neelofa #hudabeauty #muaklang #mekapmurahmalaysia #pengedarsendayutinggi  #muabellaz #dubai #produkmakeup #makeupbrush #berusmekap #mua #muamalaysia #sendayutinggionline #basfbrush #bestseller
🌼Nak tgk fungsi setiap satu Flamingo Brush Set sendayu.tinggi_hq ?😊 . 🌼Berus BASF dari German yg merupakan bulu sintetik yg menyamai seakan bulu kuda padi sebenar. . . Harga 💵 Flamingo Brush RM91.15 ( ahli RM82.05 ) . 🌸Meh siapa yg nk order ..pm @ Wa sis 0122461154 😉 . 🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR . . #sendayutinggi  #makeupbrushes  #makeup  #sendayutinggionlinedealer  #sendayutinggiklang  #bazarpaknil  #dealersendayutinggi  #ctdk  #thedollylyn  #bestseller  #mekapartismalaysia  #bazarpaknilprodukkecantikan  #berusmekap  #mekapST  #sephora  #stprofessionalmakeup  #neelofa  #hudabeauty  #muaklang  #mekapmurahmalaysia  #pengedarsendayutinggi  #muabellaz  #dubai  #produkmakeup  #makeupbrush  #berusmekap  #mua  #muamalaysia  #sendayutinggionline  #basfbrush  #bestseller 
Alhamdulillah C.O.D 🚗 semalam di Rantau panjang,Klg😊
.
Thanks sis fadilah.. sy jual ye.😊
.
💐Customer happy, sis pun happy 😊😘
.
🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR.
.
🌸Nak Order meh Whatsapp sis Lin 📲 012-2461154😉
.
.
#sendayutinggi #muabellaz #thedollylyn #pearlcream #ctdk #hudabeauty #terlajaklaris #missfazura #dealersendayutinggi #flawlesskin #bbcompactpowder #sendayutinggionline #produkbest #bazarpaknilprodukkecantikan #hudabeauty #bazarpaknil #detoxdrink #sendayutinggiklang #sendayutinggimalaysia #stprofessionalmakeup #sendayutinggishahalam #compactpowder #healthdrink #makeup #detox #neelofa #sendayutinggionlinedealer
Alhamdulillah C.O.D 🚗 semalam di Rantau panjang,Klg😊 . Thanks sis fadilah.. sy jual ye.😊 . 💐Customer happy, sis pun happy 😊😘 . 🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR. . 🌸Nak Order meh Whatsapp sis Lin 📲 012-2461154😉 . . #sendayutinggi  #muabellaz  #thedollylyn  #pearlcream  #ctdk  #hudabeauty  #terlajaklaris  #missfazura  #dealersendayutinggi  #flawlesskin  #bbcompactpowder  #sendayutinggionline  #produkbest  #bazarpaknilprodukkecantikan  #hudabeauty  #bazarpaknil  #detoxdrink  #sendayutinggiklang  #sendayutinggimalaysia  #stprofessionalmakeup  #sendayutinggishahalam  #compactpowder  #healthdrink  #makeup  #detox  #neelofa  #sendayutinggionlinedealer 
*Matte BB Cushion Oil Control SPF50*
.
🌹Bedak bertekstur cecair dengan formula kawalan minyak yang mampu menyembunyikan cela, pori besar dan parut jerawat dengan berkesan melalui sapuan lembut pada kulit.
.
🌹Lengkap dengan pelindung UV dengan SPF50PA+++ untuk menghalang sinaran matahari Dicipta untuk mereka yang memiliki kulit jenis kombinasi, berminyak dan normal.
.
🌹Matte BB Cushion ini diinovasikan dengan span 3D bagi memerangkap bedak cecair supaya setiap sapuan melekap sempurna pada kulit.
.
🌹Wajah kelihatan cerah semulajadi dengan efek seakan baldu.
.
🌹Kemasannya yang matte, licin dan sekata tidak akan menyebabkan kesan bercapuk.
.
🌹Sapuannya tahan lama dan bersifat kalis air sekaligus menghalang mekap comot bagi kulit yang mudah berpeluh atau berminyak.
.
🌹Tidak mengandungi paraben.
.
👉 Matte BB Cushion Oil Control SPF50 RM55.10 (AHLI RM49.60)
.
📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct Whatsapp)😘
.
#produkkecantikan #produkkesihatan #makeup #professionalmakeup #stprofessionalmakeup #sendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggikotabharu #sendayutinggikelantan
*Matte BB Cushion Oil Control SPF50* . 🌹Bedak bertekstur cecair dengan formula kawalan minyak yang mampu menyembunyikan cela, pori besar dan parut jerawat dengan berkesan melalui sapuan lembut pada kulit. . 🌹Lengkap dengan pelindung UV dengan SPF50PA+++ untuk menghalang sinaran matahari Dicipta untuk mereka yang memiliki kulit jenis kombinasi, berminyak dan normal. . 🌹Matte BB Cushion ini diinovasikan dengan span 3D bagi memerangkap bedak cecair supaya setiap sapuan melekap sempurna pada kulit. . 🌹Wajah kelihatan cerah semulajadi dengan efek seakan baldu. . 🌹Kemasannya yang matte, licin dan sekata tidak akan menyebabkan kesan bercapuk. . 🌹Sapuannya tahan lama dan bersifat kalis air sekaligus menghalang mekap comot bagi kulit yang mudah berpeluh atau berminyak. . 🌹Tidak mengandungi paraben. . 👉 Matte BB Cushion Oil Control SPF50 RM55.10 (AHLI RM49.60) . 📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct Whatsapp)😘 . #produkkecantikan  #produkkesihatan  #makeup  #professionalmakeup  #stprofessionalmakeup  #sendayutinggi  #sendayutinggionline  #sendayutinggikotabharu  #sendayutinggikelantan 
*Matte BB Cushion Oil Control SPF50*
.
🌹Bedak bertekstur cecair dengan formula kawalan minyak yang mampu menyembunyikan cela, pori besar dan parut jerawat dengan berkesan melalui sapuan lembut pada kulit.
.
🌹Lengkap dengan pelindung UV dengan SPF50PA+++ untuk menghalang sinaran matahari Dicipta untuk mereka yang memiliki kulit jenis kombinasi, berminyak dan normal.
.
🌹Matte BB Cushion ini diinovasikan dengan span 3D bagi memerangkap bedak cecair supaya setiap sapuan melekap sempurna pada kulit.
.
🌹Wajah kelihatan cerah semulajadi dengan efek seakan baldu.
.
🌹Kemasannya yang matte, licin dan sekata tidak akan menyebabkan kesan bercapuk.
.
🌹Sapuannya tahan lama dan bersifat kalis air sekaligus menghalang mekap comot bagi kulit yang mudah berpeluh atau berminyak.
.
🌹Tidak mengandungi paraben.
.
👉 Matte BB Cushion Oil Control SPF50 RM55.10 (AHLI RM49.60)
.
📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct Whatsapp)😘
.
#produkkecantikan #produkkesihatan #makeup #professionalmakeup #stprofessionalmakeup #sendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggikotabharu #sendayutinggikelantan
*Matte BB Cushion Oil Control SPF50* . 🌹Bedak bertekstur cecair dengan formula kawalan minyak yang mampu menyembunyikan cela, pori besar dan parut jerawat dengan berkesan melalui sapuan lembut pada kulit. . 🌹Lengkap dengan pelindung UV dengan SPF50PA+++ untuk menghalang sinaran matahari Dicipta untuk mereka yang memiliki kulit jenis kombinasi, berminyak dan normal. . 🌹Matte BB Cushion ini diinovasikan dengan span 3D bagi memerangkap bedak cecair supaya setiap sapuan melekap sempurna pada kulit. . 🌹Wajah kelihatan cerah semulajadi dengan efek seakan baldu. . 🌹Kemasannya yang matte, licin dan sekata tidak akan menyebabkan kesan bercapuk. . 🌹Sapuannya tahan lama dan bersifat kalis air sekaligus menghalang mekap comot bagi kulit yang mudah berpeluh atau berminyak. . 🌹Tidak mengandungi paraben. . 👉 Matte BB Cushion Oil Control SPF50 RM55.10 (AHLI RM49.60) . 📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct Whatsapp)😘 . #produkkecantikan  #produkkesihatan  #makeup  #professionalmakeup  #stprofessionalmakeup  #sendayutinggi  #sendayutinggionline  #sendayutinggikotabharu  #sendayutinggikelantan 
*Matte BB Cushion Oil Control SPF50*
.
🌹Bedak bertekstur cecair dengan formula kawalan minyak yang mampu menyembunyikan cela, pori besar dan parut jerawat dengan berkesan melalui sapuan lembut pada kulit.
.
🌹Lengkap dengan pelindung UV dengan SPF50PA+++ untuk menghalang sinaran matahari Dicipta untuk mereka yang memiliki kulit jenis kombinasi, berminyak dan normal.
.
🌹Matte BB Cushion ini diinovasikan dengan span 3D bagi memerangkap bedak cecair supaya setiap sapuan melekap sempurna pada kulit.
.
🌹Wajah kelihatan cerah semulajadi dengan efek seakan baldu.
.
🌹Kemasannya yang matte, licin dan sekata tidak akan menyebabkan kesan bercapuk.
.
🌹Sapuannya tahan lama dan bersifat kalis air sekaligus menghalang mekap comot bagi kulit yang mudah berpeluh atau berminyak.
.
🌹Tidak mengandungi paraben.
.
👉 Matte BB Cushion Oil Control SPF50 RM55.10 (AHLI RM49.60)
.
📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct Whatsapp)😘
.
#produkkecantikan #produkkesihatan #makeup #professionalmakeup #stprofessionalmakeup #sendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggikotabharu #sendayutinggikelantan
*Matte BB Cushion Oil Control SPF50* . 🌹Bedak bertekstur cecair dengan formula kawalan minyak yang mampu menyembunyikan cela, pori besar dan parut jerawat dengan berkesan melalui sapuan lembut pada kulit. . 🌹Lengkap dengan pelindung UV dengan SPF50PA+++ untuk menghalang sinaran matahari Dicipta untuk mereka yang memiliki kulit jenis kombinasi, berminyak dan normal. . 🌹Matte BB Cushion ini diinovasikan dengan span 3D bagi memerangkap bedak cecair supaya setiap sapuan melekap sempurna pada kulit. . 🌹Wajah kelihatan cerah semulajadi dengan efek seakan baldu. . 🌹Kemasannya yang matte, licin dan sekata tidak akan menyebabkan kesan bercapuk. . 🌹Sapuannya tahan lama dan bersifat kalis air sekaligus menghalang mekap comot bagi kulit yang mudah berpeluh atau berminyak. . 🌹Tidak mengandungi paraben. . 👉 Matte BB Cushion Oil Control SPF50 RM55.10 (AHLI RM49.60) . 📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio untuk direct Whatsapp)😘 . #produkkecantikan  #produkkesihatan  #makeup  #professionalmakeup  #stprofessionalmakeup  #sendayutinggi  #sendayutinggionline  #sendayutinggikotabharu  #sendayutinggikelantan 
*Doll Skin BB Cushion*
.
💕Bedak cecair yang mampu menyembunyikan cela, pori besar dan parut jerawat dengan berkesan melalui sapuan lembut pada kulit
.
💕Lengkap dengan pelindung UV dengan spf 35 untuk menghalang sinaran matahari
.
💕Mempunyai poket udara bagi memerangkap cecair yang keluar dari
.
💕BB Cushion menjadikan teksturnya melekap sempurna pada kulit
.
💕Menjadikan solekan natural, kulit cerah dan gebu
.
💕Kemasannya licin dan sekata serta tanpa menyebabkan kesan bercapuk untuk solekan harian
.
💕Sapuannya tahan lama dan bersifat kalis air sekaligus menghalang mekap comot bagi kulit yang mudah berpeluh atau berminyak
.
💕Tidak mengandungi paraben
.
💕Sesuai untuk semua jenis kulit
.
.
👉 RM52.90 (AHLI RM47.60)
.
📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio jika berminat)

#produkkecantikan #produkkesihatan #makeup #professionalmakeup #stprofessionalmakeup #sendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggikotabharu #sendayutinggikelantan
*Doll Skin BB Cushion* . 💕Bedak cecair yang mampu menyembunyikan cela, pori besar dan parut jerawat dengan berkesan melalui sapuan lembut pada kulit . 💕Lengkap dengan pelindung UV dengan spf 35 untuk menghalang sinaran matahari . 💕Mempunyai poket udara bagi memerangkap cecair yang keluar dari . 💕BB Cushion menjadikan teksturnya melekap sempurna pada kulit . 💕Menjadikan solekan natural, kulit cerah dan gebu . 💕Kemasannya licin dan sekata serta tanpa menyebabkan kesan bercapuk untuk solekan harian . 💕Sapuannya tahan lama dan bersifat kalis air sekaligus menghalang mekap comot bagi kulit yang mudah berpeluh atau berminyak . 💕Tidak mengandungi paraben . 💕Sesuai untuk semua jenis kulit . . 👉 RM52.90 (AHLI RM47.60) . 📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio jika berminat) #produkkecantikan  #produkkesihatan  #makeup  #professionalmakeup  #stprofessionalmakeup  #sendayutinggi  #sendayutinggionline  #sendayutinggikotabharu  #sendayutinggikelantan 
*Doll Skin BB Cushion*
.
💕Bedak cecair yang mampu menyembunyikan cela, pori besar dan parut jerawat dengan berkesan melalui sapuan lembut pada kulit
.
💕Lengkap dengan pelindung UV dengan spf 35 untuk menghalang sinaran matahari
.
💕Mempunyai poket udara bagi memerangkap cecair yang keluar dari
.
💕BB Cushion menjadikan teksturnya melekap sempurna pada kulit
.
💕Menjadikan solekan natural, kulit cerah dan gebu
.
💕Kemasannya licin dan sekata serta tanpa menyebabkan kesan bercapuk untuk solekan harian
.
💕Sapuannya tahan lama dan bersifat kalis air sekaligus menghalang mekap comot bagi kulit yang mudah berpeluh atau berminyak
.
💕Tidak mengandungi paraben
.
💕Sesuai untuk semua jenis kulit
.
.
👉 RM52.90 (AHLI RM47.60)
.
📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio jika berminat)

#produkkecantikan #produkkesihatan #makeup #professionalmakeup #stprofessionalmakeup #sendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggikotabharu #sendayutinggikelantan
*Doll Skin BB Cushion* . 💕Bedak cecair yang mampu menyembunyikan cela, pori besar dan parut jerawat dengan berkesan melalui sapuan lembut pada kulit . 💕Lengkap dengan pelindung UV dengan spf 35 untuk menghalang sinaran matahari . 💕Mempunyai poket udara bagi memerangkap cecair yang keluar dari . 💕BB Cushion menjadikan teksturnya melekap sempurna pada kulit . 💕Menjadikan solekan natural, kulit cerah dan gebu . 💕Kemasannya licin dan sekata serta tanpa menyebabkan kesan bercapuk untuk solekan harian . 💕Sapuannya tahan lama dan bersifat kalis air sekaligus menghalang mekap comot bagi kulit yang mudah berpeluh atau berminyak . 💕Tidak mengandungi paraben . 💕Sesuai untuk semua jenis kulit . . 👉 RM52.90 (AHLI RM47.60) . 📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio jika berminat) #produkkecantikan  #produkkesihatan  #makeup  #professionalmakeup  #stprofessionalmakeup  #sendayutinggi  #sendayutinggionline  #sendayutinggikotabharu  #sendayutinggikelantan 
*Doll Skin BB Cushion*
.
💕Bedak cecair yang mampu menyembunyikan cela, pori besar dan parut jerawat dengan berkesan melalui sapuan lembut pada kulit
.
💕Lengkap dengan pelindung UV dengan spf 35 untuk menghalang sinaran matahari
.
💕Mempunyai poket udara bagi memerangkap cecair yang keluar dari
.
💕BB Cushion menjadikan teksturnya melekap sempurna pada kulit
.
💕Menjadikan solekan natural, kulit cerah dan gebu
.
💕Kemasannya licin dan sekata serta tanpa menyebabkan kesan bercapuk untuk solekan harian
.
💕Sapuannya tahan lama dan bersifat kalis air sekaligus menghalang mekap comot bagi kulit yang mudah berpeluh atau berminyak
.
💕Tidak mengandungi paraben
.
💕Sesuai untuk semua jenis kulit
.
.
👉 RM52.90 (AHLI RM47.60)
.
📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio jika berminat)

#produkkecantikan #produkkesihatan #makeup #professionalmakeup #stprofessionalmakeup #sendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggikotabharu #sendayutinggikelantan
*Doll Skin BB Cushion* . 💕Bedak cecair yang mampu menyembunyikan cela, pori besar dan parut jerawat dengan berkesan melalui sapuan lembut pada kulit . 💕Lengkap dengan pelindung UV dengan spf 35 untuk menghalang sinaran matahari . 💕Mempunyai poket udara bagi memerangkap cecair yang keluar dari . 💕BB Cushion menjadikan teksturnya melekap sempurna pada kulit . 💕Menjadikan solekan natural, kulit cerah dan gebu . 💕Kemasannya licin dan sekata serta tanpa menyebabkan kesan bercapuk untuk solekan harian . 💕Sapuannya tahan lama dan bersifat kalis air sekaligus menghalang mekap comot bagi kulit yang mudah berpeluh atau berminyak . 💕Tidak mengandungi paraben . 💕Sesuai untuk semua jenis kulit . . 👉 RM52.90 (AHLI RM47.60) . 📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio jika berminat) #produkkecantikan  #produkkesihatan  #makeup  #professionalmakeup  #stprofessionalmakeup  #sendayutinggi  #sendayutinggionline  #sendayutinggikotabharu  #sendayutinggikelantan 
*Doll Skin BB Cushion*
.
💕Bedak cecair yang mampu menyembunyikan cela, pori besar dan parut jerawat dengan berkesan melalui sapuan lembut pada kulit
.
💕Lengkap dengan pelindung UV dengan spf 35 untuk menghalang sinaran matahari
.
💕Mempunyai poket udara bagi memerangkap cecair yang keluar dari
.
💕BB Cushion menjadikan teksturnya melekap sempurna pada kulit
.
💕Menjadikan solekan natural, kulit cerah dan gebu
.
💕Kemasannya licin dan sekata serta tanpa menyebabkan kesan bercapuk untuk solekan harian
.
💕Sapuannya tahan lama dan bersifat kalis air sekaligus menghalang mekap comot bagi kulit yang mudah berpeluh atau berminyak
.
💕Tidak mengandungi paraben
.
💕Sesuai untuk semua jenis kulit
.
.
👉 RM52.90 (AHLI RM47.60)
.
📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio jika berminat)

#produkkecantikan #produkkesihatan #makeup #professionalmakeup #stprofessionalmakeup #sendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggikotabharu #sendayutinggikelantan
*Doll Skin BB Cushion* . 💕Bedak cecair yang mampu menyembunyikan cela, pori besar dan parut jerawat dengan berkesan melalui sapuan lembut pada kulit . 💕Lengkap dengan pelindung UV dengan spf 35 untuk menghalang sinaran matahari . 💕Mempunyai poket udara bagi memerangkap cecair yang keluar dari . 💕BB Cushion menjadikan teksturnya melekap sempurna pada kulit . 💕Menjadikan solekan natural, kulit cerah dan gebu . 💕Kemasannya licin dan sekata serta tanpa menyebabkan kesan bercapuk untuk solekan harian . 💕Sapuannya tahan lama dan bersifat kalis air sekaligus menghalang mekap comot bagi kulit yang mudah berpeluh atau berminyak . 💕Tidak mengandungi paraben . 💕Sesuai untuk semua jenis kulit . . 👉 RM52.90 (AHLI RM47.60) . 📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio jika berminat) #produkkecantikan  #produkkesihatan  #makeup  #professionalmakeup  #stprofessionalmakeup  #sendayutinggi  #sendayutinggionline  #sendayutinggikotabharu  #sendayutinggikelantan 
*Doll Skin BB Cushion*
.
💕Bedak cecair yang mampu menyembunyikan cela, pori besar dan parut jerawat dengan berkesan melalui sapuan lembut pada kulit
.
💕Lengkap dengan pelindung UV dengan spf 35 untuk menghalang sinaran matahari
.
💕Mempunyai poket udara bagi memerangkap cecair yang keluar dari
.
💕BB Cushion menjadikan teksturnya melekap sempurna pada kulit
.
💕Menjadikan solekan natural, kulit cerah dan gebu
.
💕Kemasannya licin dan sekata serta tanpa menyebabkan kesan bercapuk untuk solekan harian
.
💕Sapuannya tahan lama dan bersifat kalis air sekaligus menghalang mekap comot bagi kulit yang mudah berpeluh atau berminyak
.
💕Tidak mengandungi paraben
.
💕Sesuai untuk semua jenis kulit
.
.
👉 RM52.90 (AHLI RM47.60)
.
📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio jika berminat)

#produkkecantikan #produkkesihatan #makeup #professionalmakeup #stprofessionalmakeup #sendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggikotabharu #sendayutinggikelantan
*Doll Skin BB Cushion* . 💕Bedak cecair yang mampu menyembunyikan cela, pori besar dan parut jerawat dengan berkesan melalui sapuan lembut pada kulit . 💕Lengkap dengan pelindung UV dengan spf 35 untuk menghalang sinaran matahari . 💕Mempunyai poket udara bagi memerangkap cecair yang keluar dari . 💕BB Cushion menjadikan teksturnya melekap sempurna pada kulit . 💕Menjadikan solekan natural, kulit cerah dan gebu . 💕Kemasannya licin dan sekata serta tanpa menyebabkan kesan bercapuk untuk solekan harian . 💕Sapuannya tahan lama dan bersifat kalis air sekaligus menghalang mekap comot bagi kulit yang mudah berpeluh atau berminyak . 💕Tidak mengandungi paraben . 💕Sesuai untuk semua jenis kulit . . 👉 RM52.90 (AHLI RM47.60) . 📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio jika berminat) #produkkecantikan  #produkkesihatan  #makeup  #professionalmakeup  #stprofessionalmakeup  #sendayutinggi  #sendayutinggionline  #sendayutinggikotabharu  #sendayutinggikelantan 
*Doll Skin BB Cushion*
.
💕Bedak cecair yang mampu menyembunyikan cela, pori besar dan parut jerawat dengan berkesan melalui sapuan lembut pada kulit
.
💕Lengkap dengan pelindung UV dengan spf 35 untuk menghalang sinaran matahari
.
💕Mempunyai poket udara bagi memerangkap cecair yang keluar dari
.
💕BB Cushion menjadikan teksturnya melekap sempurna pada kulit
.
💕Menjadikan solekan natural, kulit cerah dan gebu
.
💕Kemasannya licin dan sekata serta tanpa menyebabkan kesan bercapuk untuk solekan harian
.
💕Sapuannya tahan lama dan bersifat kalis air sekaligus menghalang mekap comot bagi kulit yang mudah berpeluh atau berminyak
.
💕Tidak mengandungi paraben
.
💕Sesuai untuk semua jenis kulit
.
.
👉 RM52.90 (AHLI RM47.60)
.
📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio jika berminat)

#produkkecantikan #produkkesihatan #makeup #professionalmakeup #stprofessionalmakeup #sendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggikotabharu #sendayutinggikelantan
*Doll Skin BB Cushion* . 💕Bedak cecair yang mampu menyembunyikan cela, pori besar dan parut jerawat dengan berkesan melalui sapuan lembut pada kulit . 💕Lengkap dengan pelindung UV dengan spf 35 untuk menghalang sinaran matahari . 💕Mempunyai poket udara bagi memerangkap cecair yang keluar dari . 💕BB Cushion menjadikan teksturnya melekap sempurna pada kulit . 💕Menjadikan solekan natural, kulit cerah dan gebu . 💕Kemasannya licin dan sekata serta tanpa menyebabkan kesan bercapuk untuk solekan harian . 💕Sapuannya tahan lama dan bersifat kalis air sekaligus menghalang mekap comot bagi kulit yang mudah berpeluh atau berminyak . 💕Tidak mengandungi paraben . 💕Sesuai untuk semua jenis kulit . . 👉 RM52.90 (AHLI RM47.60) . 📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio jika berminat) #produkkecantikan  #produkkesihatan  #makeup  #professionalmakeup  #stprofessionalmakeup  #sendayutinggi  #sendayutinggionline  #sendayutinggikotabharu  #sendayutinggikelantan 
*Doll Skin BB Cushion*
.
💕Bedak cecair yang mampu menyembunyikan cela, pori besar dan parut jerawat dengan berkesan melalui sapuan lembut pada kulit
.
💕Lengkap dengan pelindung UV dengan spf 35 untuk menghalang sinaran matahari
.
💕Mempunyai poket udara bagi memerangkap cecair yang keluar dari
.
💕BB Cushion menjadikan teksturnya melekap sempurna pada kulit
.
💕Menjadikan solekan natural, kulit cerah dan gebu
.
💕Kemasannya licin dan sekata serta tanpa menyebabkan kesan bercapuk untuk solekan harian
.
💕Sapuannya tahan lama dan bersifat kalis air sekaligus menghalang mekap comot bagi kulit yang mudah berpeluh atau berminyak
.
💕Tidak mengandungi paraben
.
💕Sesuai untuk semua jenis kulit
.
.
👉 RM52.90 (AHLI RM47.60)
.
📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio jika berminat)

#produkkecantikan #produkkesihatan #makeup #professionalmakeup #stprofessionalmakeup #sendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggikotabharu #sendayutinggikelantan
*Doll Skin BB Cushion* . 💕Bedak cecair yang mampu menyembunyikan cela, pori besar dan parut jerawat dengan berkesan melalui sapuan lembut pada kulit . 💕Lengkap dengan pelindung UV dengan spf 35 untuk menghalang sinaran matahari . 💕Mempunyai poket udara bagi memerangkap cecair yang keluar dari . 💕BB Cushion menjadikan teksturnya melekap sempurna pada kulit . 💕Menjadikan solekan natural, kulit cerah dan gebu . 💕Kemasannya licin dan sekata serta tanpa menyebabkan kesan bercapuk untuk solekan harian . 💕Sapuannya tahan lama dan bersifat kalis air sekaligus menghalang mekap comot bagi kulit yang mudah berpeluh atau berminyak . 💕Tidak mengandungi paraben . 💕Sesuai untuk semua jenis kulit . . 👉 RM52.90 (AHLI RM47.60) . 📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio jika berminat) #produkkecantikan  #produkkesihatan  #makeup  #professionalmakeup  #stprofessionalmakeup  #sendayutinggi  #sendayutinggionline  #sendayutinggikotabharu  #sendayutinggikelantan 
*Doll Skin BB Cushion*
.
💕Bedak cecair yang mampu menyembunyikan cela, pori besar dan parut jerawat dengan berkesan melalui sapuan lembut pada kulit
.
💕Lengkap dengan pelindung UV dengan spf 35 untuk menghalang sinaran matahari
.
💕Mempunyai poket udara bagi memerangkap cecair yang keluar dari
.
💕BB Cushion menjadikan teksturnya melekap sempurna pada kulit
.
💕Menjadikan solekan natural, kulit cerah dan gebu
.
💕Kemasannya licin dan sekata serta tanpa menyebabkan kesan bercapuk untuk solekan harian
.
💕Sapuannya tahan lama dan bersifat kalis air sekaligus menghalang mekap comot bagi kulit yang mudah berpeluh atau berminyak
.
💕Tidak mengandungi paraben
.
💕Sesuai untuk semua jenis kulit
.
.
👉 RM52.90 (AHLI RM47.60)
.
📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio jika berminat)

#produkkecantikan #produkkesihatan #makeup #professionalmakeup #stprofessionalmakeup #sendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggikotabharu #sendayutinggikelantan
*Doll Skin BB Cushion* . 💕Bedak cecair yang mampu menyembunyikan cela, pori besar dan parut jerawat dengan berkesan melalui sapuan lembut pada kulit . 💕Lengkap dengan pelindung UV dengan spf 35 untuk menghalang sinaran matahari . 💕Mempunyai poket udara bagi memerangkap cecair yang keluar dari . 💕BB Cushion menjadikan teksturnya melekap sempurna pada kulit . 💕Menjadikan solekan natural, kulit cerah dan gebu . 💕Kemasannya licin dan sekata serta tanpa menyebabkan kesan bercapuk untuk solekan harian . 💕Sapuannya tahan lama dan bersifat kalis air sekaligus menghalang mekap comot bagi kulit yang mudah berpeluh atau berminyak . 💕Tidak mengandungi paraben . 💕Sesuai untuk semua jenis kulit . . 👉 RM52.90 (AHLI RM47.60) . 📱Dm / Whatsapp 0139709295 untuk dapat harga ahli (klik link di bio jika berminat) #produkkecantikan  #produkkesihatan  #makeup  #professionalmakeup  #stprofessionalmakeup  #sendayutinggi  #sendayutinggionline  #sendayutinggikotabharu  #sendayutinggikelantan