an online Instagram web viewer

#student medias

Photos

Veamos qué resulta de esta nueva aventura 🙌 vuelvo a ser estudiante 👩‍🎓 .
.
.
.
.
.
#london #londres #londoncity #england #uk #inglaterra #study #student #stjamespark #instatravel #notfilter #livinginlondon
Когда хочешь сделать загадочную фотку половины своего лица в шторе, но вспоминаешь, что ты живёшь в общаге,студент, да ещё и медик,и у тебя экзамены ( как-то даже не очень ((😑😒😔😫😤 #Face #pathos #half #curtain #study #exams #medicine #student #girl #eye #glasses #blue #world #mysterious #inspiration #facetime #fashion #spb #saintpetersburg #summer #notgoodday
Когда хочешь сделать загадочную фотку половины своего лица в шторе, но вспоминаешь, что ты живёшь в общаге,студент, да ещё и медик,и у тебя экзамены ( как-то даже не очень ((😑😒😔😫😤 #Face  #pathos  #half  #curtain  #study  #exams  #medicine  #student  #girl  #eye  #glasses  #blue  #world  #mysterious  #inspiration  #facetime  #fashion  #spb  #saintpetersburg  #summer  #notgoodday 
Can't wait to get back to Uni and create some magic... In January I got invited by a group of third years to a house party. A group of third years who I barely knew. Almost 6 months down the line and we've had many house parties since and I'd consider them friends for life. Some parties were themed, some spontaneous and some weren't even parties (but there was alcohol and music involved, so...). I want to capture the essence of these parties from the very first where I arrived as a guest and to our latest where I found myself a host. I've been inspired by house parties. Honestly. My love for music and socialising (and drinking) all not so neatly contained into one house, sometimes one room. That's the magic I want to create. So let the countdown begin until this project fully develops.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#art #artist #student #inspired #houseparty #houseparties #party #inspired #inspiration #creative #memories #random #alcohol #music #socialising #newprojects #uni #countdown #summer #ideas #toomanyhashtags
Can't wait to get back to Uni and create some magic... In January I got invited by a group of third years to a house party. A group of third years who I barely knew. Almost 6 months down the line and we've had many house parties since and I'd consider them friends for life. Some parties were themed, some spontaneous and some weren't even parties (but there was alcohol and music involved, so...). I want to capture the essence of these parties from the very first where I arrived as a guest and to our latest where I found myself a host. I've been inspired by house parties. Honestly. My love for music and socialising (and drinking) all not so neatly contained into one house, sometimes one room. That's the magic I want to create. So let the countdown begin until this project fully develops. . . . . . . . . . . #art  #artist  #student  #inspired  #houseparty  #houseparties  #party  #inspired  #inspiration  #creative  #memories  #random  #alcohol  #music  #socialising  #newprojects  #uni  #countdown  #summer  #ideas  #toomanyhashtags 
Ini tentang klasik rindu dipagi hari
Tepatnya pukul 06:09 menit
Hari senin, ya hari dimana jalanan macet, orang orang pada sibuk kerja dan ini keadaan kota Jakarta kubercerita... sorry
Tapi sekarang tentang klasik rindu main content-nya
Sebuah kerinduan yang enggan untuk pergi, kadang di jendela ini, oh iya aku nulis ini di jendela sembari melihat pohon mangga meski tak ada buahnya tapi aku hafal dengan khas daunnya hehe setidaknya ada yang ku tahu tentang pepohonan..
Ya sebuah kerinduan yang selalu menjadi tamu di kursi depan di rumahku.. Dulu...
26 mei 2016 aku pulang dari tempat belajarku
Topi biru yang kukenakan saat itu, jeans biru, kacamata dengan minus 1,75 entah sekarang berapa
Akhir dari pertemuan yang indah
Tapi aku yakin perpisahan pasti ada ujungnya
Seperti tanya ada jawabnya
Bak hukum alam
Ada yang datang dan pergi
Ada yang hidup dan mati
Maka pertemuan dan perpisahan hanya memiliki tembok tipis yang berdiri tegak
Perpisahan seperti kamus lengkap dengan 1 milyarnya Inggris Indonesia atau Indonesia Inggris
Sepuluh bulan bukan waktu yang sebentar untuk mengetahui jawaban tentang mu, semua sudah tertulis di Lauh MahfudzNya

Kau tahu...?
Terkadang yang dirindukan orang sukses bukan hasilnya tapi proses ditengah2 untuk menggapainya, ada tangis, tawa, bahkan bingung mau makan apa
Begitupun denganku 
Aku rindu untuk mencari tahu jawabnya

Dan sekarang aku berkutat dengan rindu dan kau masih sebagai tema syair2 ku, pemeran utama dalam novelku, ku serahkan padamu kau ingin judul apa
Kau adalah tinta syairku yang tertulis indah dengan hitam pekat diatas kertas
Aku hanya ingin tulisanku menjadi saksi rindu
Disaat kau dan aku dihati yang tak menentu
Tidak hanya kutorehkan kau ditulisanku tapi juga dengan doaku 
Agar kau bahagia dengan tumbuhnya dirimu
Kataku hanya"raihlah doa terhebatmu"
Salam rindu dari yang fakir ilmu

#student #latepost #oganilirterkini #like4like
Ini tentang klasik rindu dipagi hari Tepatnya pukul 06:09 menit Hari senin, ya hari dimana jalanan macet, orang orang pada sibuk kerja dan ini keadaan kota Jakarta kubercerita... sorry Tapi sekarang tentang klasik rindu main content-nya Sebuah kerinduan yang enggan untuk pergi, kadang di jendela ini, oh iya aku nulis ini di jendela sembari melihat pohon mangga meski tak ada buahnya tapi aku hafal dengan khas daunnya hehe setidaknya ada yang ku tahu tentang pepohonan.. Ya sebuah kerinduan yang selalu menjadi tamu di kursi depan di rumahku.. Dulu... 26 mei 2016 aku pulang dari tempat belajarku Topi biru yang kukenakan saat itu, jeans biru, kacamata dengan minus 1,75 entah sekarang berapa Akhir dari pertemuan yang indah Tapi aku yakin perpisahan pasti ada ujungnya Seperti tanya ada jawabnya Bak hukum alam Ada yang datang dan pergi Ada yang hidup dan mati Maka pertemuan dan perpisahan hanya memiliki tembok tipis yang berdiri tegak Perpisahan seperti kamus lengkap dengan 1 milyarnya Inggris Indonesia atau Indonesia Inggris Sepuluh bulan bukan waktu yang sebentar untuk mengetahui jawaban tentang mu, semua sudah tertulis di Lauh MahfudzNya Kau tahu...? Terkadang yang dirindukan orang sukses bukan hasilnya tapi proses ditengah2 untuk menggapainya, ada tangis, tawa, bahkan bingung mau makan apa Begitupun denganku Aku rindu untuk mencari tahu jawabnya Dan sekarang aku berkutat dengan rindu dan kau masih sebagai tema syair2 ku, pemeran utama dalam novelku, ku serahkan padamu kau ingin judul apa Kau adalah tinta syairku yang tertulis indah dengan hitam pekat diatas kertas Aku hanya ingin tulisanku menjadi saksi rindu Disaat kau dan aku dihati yang tak menentu Tidak hanya kutorehkan kau ditulisanku tapi juga dengan doaku Agar kau bahagia dengan tumbuhnya dirimu Kataku hanya"raihlah doa terhebatmu" Salam rindu dari yang fakir ilmu #student  #latepost  #oganilirterkini  #like4like 
What if I told you that sharing a selfie and of piece of YOUR story on social media would help build you a 6-figure (PLUS++) income in a few years (depending on your hard work), would you post every day? Hmmmmm.....YUP!!🤘🏼💃🏼📸💥
•
Before this incredible coaching opportunity, I deleted the "selfie" people.  I didn't get it.....those happy, confident, smiling people? Blahh. And then I stepped into this business🙄. Like, ugh. Hahahah! •
Really? I was one of those people that only posted on social media to upload pics from a party the night before, and that was about it. 😏But hey, ya know what?!🤚🏼 If MY Coach made it in the MILLIONIARE'S club with 3.5 years of hard work, you bet your butt I'll suck it UP, share ME, and snap a selfie 📸. •
Gals, this smile helped me be able to afford groceries, fill up my gas tank, pay unexpected doctor/house bills and splurge on fun things 👚👗👜. It helped me help HUNDREDS of people, motivate and INSPIRE them & myself, AND it helped me find myself, my passion, & my purpose. And every day, this smile grows a little bit more. ☺️ But it IS fun having SELFIES be part of my job. 😏😘🌈🤸🏻‍♀️
•
**New Coach Training starts in 1 week. 5 spots available. 👯📲 You know how to get ahold of me.✌🏼
•
((ALSO...Beachbody doesn't guarantee you ANY money unless you put the work in.👌🏼))
What if I told you that sharing a selfie and of piece of YOUR story on social media would help build you a 6-figure (PLUS++) income in a few years (depending on your hard work), would you post every day? Hmmmmm.....YUP!!🤘🏼💃🏼📸💥 • Before this incredible coaching opportunity, I deleted the "selfie" people. I didn't get it.....those happy, confident, smiling people? Blahh. And then I stepped into this business🙄. Like, ugh. Hahahah! • Really? I was one of those people that only posted on social media to upload pics from a party the night before, and that was about it. 😏But hey, ya know what?!🤚🏼 If MY Coach made it in the MILLIONIARE'S club with 3.5 years of hard work, you bet your butt I'll suck it UP, share ME, and snap a selfie 📸. • Gals, this smile helped me be able to afford groceries, fill up my gas tank, pay unexpected doctor/house bills and splurge on fun things 👚👗👜. It helped me help HUNDREDS of people, motivate and INSPIRE them & myself, AND it helped me find myself, my passion, & my purpose. And every day, this smile grows a little bit more. ☺️ But it IS fun having SELFIES be part of my job. 😏😘🌈🤸🏻‍♀️ • **New Coach Training starts in 1 week. 5 spots available. 👯📲 You know how to get ahold of me.✌🏼 • ((ALSO...Beachbody doesn't guarantee you ANY money unless you put the work in.👌🏼))
Assalamualaikum semua,
.
#espshaklee my favourite bukan sahaja untuk KESIHATAN bahkan untuk KECANTIKAN
.
Kebaikan ESP Shaklee
.
❤️ Untuk sesiapa yang nak cantik: ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. Nampak berseri gitu. ESP juga boleh membantu menghilangkan parut jerawat, termasuk yang jenis berlubang. Bila dah cantik, tak perlu la nak tepek makeup tebal - tebal kan. Natural Beauty you!
.
❤️ Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant: ESP menguatkan dan memelihara rahim kita
.
❤️ Untuk wanita yang sedang pregnant: ESP menguatkan rahim kita dan membantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran
.
❤️ Untuk wanita yang baru lepas bersalin: ESP membantu mengurangkan kesan STRETCH MARK di mana pengambilan yang konsisten boleh menghilangkan terus kesan STRETCH mark
.
❤️ Untuk wanita yang menyusu anak: ESP membantu membanyakkan pengeluaran susu. Bila kita cukup protein, means kita cukup tenaga. Susu pun berkhasiat
.
❤️ Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon: ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon yang membantu memulihkan hormon wanita. ESP membantu mengeluarkan darah kotor dan menggantikan protein yang diperlukan
.
❤️ Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat: ESP memberi ketahanan badan dan melengkapkan nutrien dalam badan kita. Bila semuanya cukup, haruslah boleh melawan penyakit yang datang. In Shaa Allah
.
❤️ Untuk sesiapa yang mahu kurus: ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan pun kurang...
.
❤️ Untuk sesiapa yang bercadang untuk puasa: ESP membekalkan tenaga. Jadi walaupun puasa kita tak rasa lemah. Lapar dan dahaga tu biasa la, itu dugaan Tuhan beri sebagai ujian
.
Cuba lah. Mesti tak rugi...
.
@rz_beautybox
013 7357512
.
P/S : Be My Customer and I Promise The Best Consultation Just For You. In Shaa Allah
.
P/S : Setiap pembelian #setshaklee , ada SOMETHING EXCLUSIVE JUST FOR YOU....
.
#sayajual #personalshopper #shaklee #shakleemurah #visitmyig #espshaklee #setsahur #rejab #syaaban #ramadhan #kenyang #setkecantikan #setbasicslimming #setberpantang #setmenyusu #melodi #ctdk #housewife #isteri #student #sedap #shakleeBenut #shakleePontian #shakleeSimpangRenggam #shakleeSingapore #shakleeSingapura
Assalamualaikum semua, . #espshaklee  my favourite bukan sahaja untuk KESIHATAN bahkan untuk KECANTIKAN . Kebaikan ESP Shaklee . ❤️ Untuk sesiapa yang nak cantik: ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. Nampak berseri gitu. ESP juga boleh membantu menghilangkan parut jerawat, termasuk yang jenis berlubang. Bila dah cantik, tak perlu la nak tepek makeup tebal - tebal kan. Natural Beauty you! . ❤️ Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant: ESP menguatkan dan memelihara rahim kita . ❤️ Untuk wanita yang sedang pregnant: ESP menguatkan rahim kita dan membantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran . ❤️ Untuk wanita yang baru lepas bersalin: ESP membantu mengurangkan kesan STRETCH MARK di mana pengambilan yang konsisten boleh menghilangkan terus kesan STRETCH mark . ❤️ Untuk wanita yang menyusu anak: ESP membantu membanyakkan pengeluaran susu. Bila kita cukup protein, means kita cukup tenaga. Susu pun berkhasiat . ❤️ Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon: ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon yang membantu memulihkan hormon wanita. ESP membantu mengeluarkan darah kotor dan menggantikan protein yang diperlukan . ❤️ Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat: ESP memberi ketahanan badan dan melengkapkan nutrien dalam badan kita. Bila semuanya cukup, haruslah boleh melawan penyakit yang datang. In Shaa Allah . ❤️ Untuk sesiapa yang mahu kurus: ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan pun kurang... . ❤️ Untuk sesiapa yang bercadang untuk puasa: ESP membekalkan tenaga. Jadi walaupun puasa kita tak rasa lemah. Lapar dan dahaga tu biasa la, itu dugaan Tuhan beri sebagai ujian . Cuba lah. Mesti tak rugi... . @rz_beautybox 013 7357512 . P/S : Be My Customer and I Promise The Best Consultation Just For You. In Shaa Allah . P/S : Setiap pembelian #setshaklee  , ada SOMETHING EXCLUSIVE JUST FOR YOU.... . #sayajual  #personalshopper  #shaklee  #shakleemurah  #visitmyig  #espshaklee  #setsahur  #rejab  #syaaban  #ramadhan  #kenyang  #setkecantikan  #setbasicslimming  #setberpantang  #setmenyusu  #melodi  #ctdk  #housewife  #isteri  #student  #sedap  #shakleeBenut  #shakleePontian  #shakleeSimpangRenggam  #shakleeSingapore  #shakleeSingapura 
Another one of my creations. #Student  #Model
This young man was one of the 25 top students at East Islip High School on Long Island who were asked to stand up when their names were called to recognize their achievements during the graduation ceremony on June 23. (Photo: © Joseph Kellard/kellardmedia.com)
*****************************************************************
#topstudent #topstudents #graduate #graduation #graduates #graduated #grad #senioryear #graduation #graduationday #graduation2017 #graduationcelebration #student #students #eastislip #islip #longisland #nassaucounty #lipulse #newsday #NEWS12LI #huffpostgram #reuters #photooftheday #instagood 
#justgoshoot #inspirationcultmag #nikon #nikontop #nikonusa *****************************************************************
This young man was one of the 25 top students at East Islip High School on Long Island who were asked to stand up when their names were called to recognize their achievements during the graduation ceremony on June 23. (Photo: © Joseph Kellard/kellardmedia.com) ***************************************************************** #topstudent  #topstudents  #graduate  #graduation  #graduates  #graduated  #grad  #senioryear  #graduation  #graduationday  #graduation2017  #graduationcelebration  #student  #students  #eastislip  #islip  #longisland  #nassaucounty  #lipulse  #newsday  #NEWS12LI  #huffpostgram  #reuters  #photooftheday  #instagood  #justgoshoot  #inspirationcultmag  #nikon  #nikontop  #nikonusa  *****************************************************************
The friendship goals #my new friend #student#pillaricans #follow the leader#lunch break#the coolest day#the day has the best day that god give to me #felling so lucky#thanks for everything #my forever best friend #love it#filter#vscofilter#photography#like for like#follow meeeeee......
Down memory lane at my old Middle School. This building was my first middle school dance, caught in the middle of of 5 girls...now it's boys LOL! 
#joeyzworld #middleschool #artistinthemaking #sandiego #chulavista #instagay #california #gay #goodandbadtimes #auditorium #dance #lilboy #school #student #memorylane #boys #lunchtime
Some of the beauties that joined us today for the open pole meet & greet!! We are so glad y'all came!❤️❤️❤️ #polefit #polejam #poleflow #polevault #poledancing #poledance #polefitness #arlington #arlingtonpoledance #arlingtonpolestudio #arlingtonpolefitness #polemom #zumba #beginner #intermediate #student #instructor #classisinsession
Story of my life when it comes to work! Lol. You can use this anytime you don't want to do something i.e.go to work or really anything that involves you going somewhere. If you are lazy then you really need to learn this phrase...
Story of my life when it comes to work! Lol. You can use this anytime you don't want to do something i.e.go to work or really anything that involves you going somewhere. If you are lazy then you really need to learn this phrase...
Assalamualaikum semua,
.
#espshaklee my favourite bukan sahaja untuk KESIHATAN bahkan untuk KECANTIKAN
.
Kebaikan ESP Shaklee
.
❤️ Untuk sesiapa yang nak cantik: ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. Nampak berseri gitu. ESP juga boleh membantu menghilangkan parut jerawat, termasuk yang jenis berlubang. Bila dah cantik, tak perlu la nak tepek makeup tebal - tebal kan. Natural Beauty you!
.
❤️ Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant: ESP menguatkan dan memelihara rahim kita
.
❤️ Untuk wanita yang sedang pregnant: ESP menguatkan rahim kita dan membantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran
.
❤️ Untuk wanita yang baru lepas bersalin: ESP membantu mengurangkan kesan STRETCH MARK di mana pengambilan yang konsisten boleh menghilangkan terus kesan STRETCH mark
.
❤️ Untuk wanita yang menyusu anak: ESP membantu membanyakkan pengeluaran susu. Bila kita cukup protein, means kita cukup tenaga. Susu pun berkhasiat
.
❤️ Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon: ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon yang membantu memulihkan hormon wanita. ESP membantu mengeluarkan darah kotor dan menggantikan protein yang diperlukan
.
❤️ Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat: ESP memberi ketahanan badan dan melengkapkan nutrien dalam badan kita. Bila semuanya cukup, haruslah boleh melawan penyakit yang datang. In Shaa Allah
.
❤️ Untuk sesiapa yang mahu kurus: ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan pun kurang...
.
❤️ Untuk sesiapa yang bercadang untuk puasa: ESP membekalkan tenaga. Jadi walaupun puasa kita tak rasa lemah. Lapar dan dahaga tu biasa la, itu dugaan Tuhan beri sebagai ujian
.
Cuba lah. Mesti tak rugi...
.
@rz_beautybox
013 7357512
.
P/S : Be My Customer and I Promise The Best Consultation Just For You. In Shaa Allah
.
P/S : Setiap pembelian #setshaklee , ada SOMETHING EXCLUSIVE JUST FOR YOU....
.
#sayajual #personalshopper #shaklee #shakleemurah #visitmyig #espshaklee #setsahur #rejab #syaaban #ramadhan #kenyang #setkecantikan #setbasicslimming #setberpantang #setmenyusu #melodi #ctdk #housewife #isteri #student #sedap #shakleeBenut #shakleePontian #shakleeSimpangRenggam #shakleeSingapore #shakleeSingapura
Assalamualaikum semua, . #espshaklee  my favourite bukan sahaja untuk KESIHATAN bahkan untuk KECANTIKAN . Kebaikan ESP Shaklee . ❤️ Untuk sesiapa yang nak cantik: ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. Nampak berseri gitu. ESP juga boleh membantu menghilangkan parut jerawat, termasuk yang jenis berlubang. Bila dah cantik, tak perlu la nak tepek makeup tebal - tebal kan. Natural Beauty you! . ❤️ Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant: ESP menguatkan dan memelihara rahim kita . ❤️ Untuk wanita yang sedang pregnant: ESP menguatkan rahim kita dan membantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran . ❤️ Untuk wanita yang baru lepas bersalin: ESP membantu mengurangkan kesan STRETCH MARK di mana pengambilan yang konsisten boleh menghilangkan terus kesan STRETCH mark . ❤️ Untuk wanita yang menyusu anak: ESP membantu membanyakkan pengeluaran susu. Bila kita cukup protein, means kita cukup tenaga. Susu pun berkhasiat . ❤️ Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon: ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon yang membantu memulihkan hormon wanita. ESP membantu mengeluarkan darah kotor dan menggantikan protein yang diperlukan . ❤️ Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat: ESP memberi ketahanan badan dan melengkapkan nutrien dalam badan kita. Bila semuanya cukup, haruslah boleh melawan penyakit yang datang. In Shaa Allah . ❤️ Untuk sesiapa yang mahu kurus: ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan pun kurang... . ❤️ Untuk sesiapa yang bercadang untuk puasa: ESP membekalkan tenaga. Jadi walaupun puasa kita tak rasa lemah. Lapar dan dahaga tu biasa la, itu dugaan Tuhan beri sebagai ujian . Cuba lah. Mesti tak rugi... . @rz_beautybox 013 7357512 . P/S : Be My Customer and I Promise The Best Consultation Just For You. In Shaa Allah . P/S : Setiap pembelian #setshaklee  , ada SOMETHING EXCLUSIVE JUST FOR YOU.... . #sayajual  #personalshopper  #shaklee  #shakleemurah  #visitmyig  #espshaklee  #setsahur  #rejab  #syaaban  #ramadhan  #kenyang  #setkecantikan  #setbasicslimming  #setberpantang  #setmenyusu  #melodi  #ctdk  #housewife  #isteri  #student  #sedap  #shakleeBenut  #shakleePontian  #shakleeSimpangRenggam  #shakleeSingapore  #shakleeSingapura 
The last week of this semester, the exam is coming soon, I hope to have a good result!
#chinese #student #university #hope #girl #happy #bigmouth
🔝🔝C'est le moment d'intégrer ma team ! N'hésite pas fonce 😎 Je recrute 5 personnes. 
Pour tout informations en ID 👍

#Jobs #Activity #Student #LoveIt
🔝🔝C'est le moment d'intégrer ma team ! N'hésite pas fonce 😎 Je recrute 5 personnes. Pour tout informations en ID 👍 #Jobs  #Activity  #Student  #LoveIt 
My niece always wakes me up on a Sunday when I'm home 😘❤️
#homefromuni #family #loveher #cute #summer #memories #student #snapchat #filter #mornings #sunday #snapchatfilters #niece #adorable #cheecky #comical #love #memoriestolastalifetime
Quick! Can you solve today's math challenge? You can download all of our daily challenges and puzzles for free at www.mashupmath.com 😀
Quick! Can you solve today's math challenge? You can download all of our daily challenges and puzzles for free at www.mashupmath.com 😀
It's been a while. 
6.25.17
My bud keeps taking photos of me on every outing. Here's one from today. It's been a while since my last post.
It's been a while. 6.25.17 My bud keeps taking photos of me on every outing. Here's one from today. It's been a while since my last post.
Heres to the end of my old classes and to the start of my new ones. I hope to learn and soak everything in as the classes get harder but make me smarter :) #nowinebuticedteawilldo #futurebillerandcoder #60GSpending #betterfuture #newcareerpath #medicalterminology #ultimatemedicalacademy #umastudent #student #college #mommygotthis #classof2018
My most "advanced" student playing a study by Italian composer Matteo Carcassi 😁

#adultscanlearntoo #guitar #lessons #student #houston #woodlands #classicalguitar #fingerstyle
😜👊😍👌💜#bestfriend #snappy#selfie#filter#effort#proud to be a pillaricans#student#olpcc#beauty with brain #like4like #for follow #moment together #vcsoencontraaqui #vscocam #best day ever ....😍😂😂💜👌👍
What an inspirational weekend with our @crossfitacr Family @krisradican  @saraes75 and @headmuleskinner learning at the StrongFit seminar with @strongfit1 and @rarebarracuda. My brain is so excited to forward this knowledge to the lives of people I connect with in my community. These principles transcend fitness and I'm fired up about going forward as a coach, an athlete and a collaborative partner!! #burnthequestions #levelup #student #teacher #knowledge #betterisbetter #the99percent #askmeaboutmyfitness And thank you to @1811crossfitter for the opportunity to come learn and be developed.
What an inspirational weekend with our @crossfitacr Family @krisradican @saraes75 and @headmuleskinner learning at the StrongFit seminar with @strongfit1 and @rarebarracuda. My brain is so excited to forward this knowledge to the lives of people I connect with in my community. These principles transcend fitness and I'm fired up about going forward as a coach, an athlete and a collaborative partner!! #burnthequestions  #levelup  #student  #teacher  #knowledge  #betterisbetter  #the99percent  #askmeaboutmyfitness  And thank you to @1811crossfitter for the opportunity to come learn and be developed.
Just a couple of l'experts getting cup c-A's 😉
••••••••••••••••
L'experts: Ashu (gr. 11) Brando (gr. 10)
~~~~~~~~~~~~~~
Finishing off the exam season with our  free exam review session. We hope everyone enjoyed the food and got a great study period out of it. A quick moment of appreciation for our students who persevered and worked incredibly hard this semester to achieve their goals. We are extremely proud of our students and happy to see them grow this semester and show people what the lexperts are made of . #tutoring #lexpert #math #exams #workinghard #pickering #ajax #durham #schoolsout #summer #student #highschoolers#torontobusiness
Just a couple of l'experts getting cup c-A's 😉 •••••••••••••••• L'experts: Ashu (gr. 11) Brando (gr. 10) ~~~~~~~~~~~~~~ Finishing off the exam season with our  free exam review session. We hope everyone enjoyed the food and got a great study period out of it. A quick moment of appreciation for our students who persevered and worked incredibly hard this semester to achieve their goals. We are extremely proud of our students and happy to see them grow this semester and show people what the lexperts are made of . #tutoring  #lexpert  #math  #exams  #workinghard  #pickering  #ajax  #durham  #schoolsout  #summer  #student  #highschoolers #torontobusiness 
24.06.2017 A look trough a solid glass optic into the evening class of Nancy Callan and Mel Douglas | Defining Line.

Pilchuck Glass School | 
Stanwood | Washington State | USA 
@fancycal @meldouglasglass #glassjourney #glass #usa #nancycallan #meldouglasglass
#glasschool #Pilchuck #teaching #student #architecture #architettura 
#buildings #project #huaweip9 #huawei #fotografie #fotography #fotografia 
#nofilter #optics #opticglass #illusions #fun
#lessismore #light #trip #travel 
#pilchuckglassschool
 #jonasnoelniedermann #jonasniedermann
24.06.2017 A look trough a solid glass optic into the evening class of Nancy Callan and Mel Douglas | Defining Line. Pilchuck Glass School | Stanwood | Washington State | USA @fancycal @meldouglasglass #glassjourney  #glass  #usa  #nancycallan  #meldouglasglass  #glasschool  #Pilchuck  #teaching  #student  #architecture  #architettura  #buildings  #project  #huaweip9  #huawei  #fotografie  #fotography  #fotografia  #nofilter  #optics  #opticglass  #illusions  #fun  #lessismore  #light  #trip  #travel  #pilchuckglassschool  #jonasnoelniedermann  #jonasniedermann 
Les ennuis reculent... on est en train de vaincre à grands pas ! 💪🤓
#exams #soon #holidays #student #studentlife #sky #blackclouds #sundaynight #sun #hautsdefrance #northoffrance #ontheroadagain #motivation
This was my end of year exhibit! I have now finished my B-Tec Level 3 Fine Art Diploma. It was a rough few years but I grew so much during that time. I can't wait to see where my journey goes next! Hopefully uni 🍀 #artist #exhibition #exhibit #artexhibition #series #portraiture #artwork #college #student
currentsituation 'AGE QUOD AGIS'

Nothing can tek GHS spot but a rep di WBS to. 
Iz a teacher student ting! Affi link up di Wolmerian dem ximi@aussyrowe ! #league 
#wolmers mers #teacher #student #linkup #fresh #coralsprings #florida #yardie #likeforlike #jamaica #like4like #teacher #student #wolwide
Playing with #slowmotion on the #iphone7plus pictures still comes in clear. Felt that the one angle was better but I love the #sunrays coming through #grolarvision ...
.
.
#iphonephotography #student #localbusiness #photography #cinematography #flowers #4K #alaska #907
Assalamualaikum semua,
.
#espshaklee my favourite bukan sahaja untuk KESIHATAN bahkan untuk KECANTIKAN
.
Kebaikan ESP Shaklee
.
❤️ Untuk sesiapa yang nak cantik: ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. Nampak berseri gitu. ESP juga boleh membantu menghilangkan parut jerawat, termasuk yang jenis berlubang. Bila dah cantik, tak perlu la nak tepek makeup tebal - tebal kan. Natural Beauty you!
.
❤️ Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant: ESP menguatkan dan memelihara rahim kita
.
❤️ Untuk wanita yang sedang pregnant: ESP menguatkan rahim kita dan membantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran
.
❤️ Untuk wanita yang baru lepas bersalin: ESP membantu mengurangkan kesan STRETCH MARK di mana pengambilan yang konsisten boleh menghilangkan terus kesan STRETCH mark
.
❤️ Untuk wanita yang menyusu anak: ESP membantu membanyakkan pengeluaran susu. Bila kita cukup protein, means kita cukup tenaga. Susu pun berkhasiat
.
❤️ Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon: ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon yang membantu memulihkan hormon wanita. ESP membantu mengeluarkan darah kotor dan menggantikan protein yang diperlukan
.
❤️ Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat: ESP memberi ketahanan badan dan melengkapkan nutrien dalam badan kita. Bila semuanya cukup, haruslah boleh melawan penyakit yang datang. In Shaa Allah
.
❤️ Untuk sesiapa yang mahu kurus: ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan pun kurang...
.
❤️ Untuk sesiapa yang bercadang untuk puasa: ESP membekalkan tenaga. Jadi walaupun puasa kita tak rasa lemah. Lapar dan dahaga tu biasa la, itu dugaan Tuhan beri sebagai ujian
.
Cuba lah. Mesti tak rugi...
.
@rz_beautybox
013 7357512
.
P/S : Be My Customer and I Promise The Best Consultation Just For You. In Shaa Allah
.
P/S : Setiap pembelian #setshaklee , ada SOMETHING EXCLUSIVE JUST FOR YOU....
.
#sayajual #personalshopper #shaklee #shakleemurah #visitmyig #espshaklee #setsahur #rejab #syaaban #ramadhan #kenyang #setkecantikan #setbasicslimming #setberpantang #setmenyusu #melodi #ctdk #housewife #isteri #student #sedap #shakleeBenut #shakleePontian #shakleeSimpangRenggam #shakleeSingapore #shakleeSingapura
Assalamualaikum semua, . #espshaklee  my favourite bukan sahaja untuk KESIHATAN bahkan untuk KECANTIKAN . Kebaikan ESP Shaklee . ❤️ Untuk sesiapa yang nak cantik: ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. Nampak berseri gitu. ESP juga boleh membantu menghilangkan parut jerawat, termasuk yang jenis berlubang. Bila dah cantik, tak perlu la nak tepek makeup tebal - tebal kan. Natural Beauty you! . ❤️ Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant: ESP menguatkan dan memelihara rahim kita . ❤️ Untuk wanita yang sedang pregnant: ESP menguatkan rahim kita dan membantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran . ❤️ Untuk wanita yang baru lepas bersalin: ESP membantu mengurangkan kesan STRETCH MARK di mana pengambilan yang konsisten boleh menghilangkan terus kesan STRETCH mark . ❤️ Untuk wanita yang menyusu anak: ESP membantu membanyakkan pengeluaran susu. Bila kita cukup protein, means kita cukup tenaga. Susu pun berkhasiat . ❤️ Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon: ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon yang membantu memulihkan hormon wanita. ESP membantu mengeluarkan darah kotor dan menggantikan protein yang diperlukan . ❤️ Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat: ESP memberi ketahanan badan dan melengkapkan nutrien dalam badan kita. Bila semuanya cukup, haruslah boleh melawan penyakit yang datang. In Shaa Allah . ❤️ Untuk sesiapa yang mahu kurus: ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan pun kurang... . ❤️ Untuk sesiapa yang bercadang untuk puasa: ESP membekalkan tenaga. Jadi walaupun puasa kita tak rasa lemah. Lapar dan dahaga tu biasa la, itu dugaan Tuhan beri sebagai ujian . Cuba lah. Mesti tak rugi... . @rz_beautybox 013 7357512 . P/S : Be My Customer and I Promise The Best Consultation Just For You. In Shaa Allah . P/S : Setiap pembelian #setshaklee  , ada SOMETHING EXCLUSIVE JUST FOR YOU.... . #sayajual  #personalshopper  #shaklee  #shakleemurah  #visitmyig  #espshaklee  #setsahur  #rejab  #syaaban  #ramadhan  #kenyang  #setkecantikan  #setbasicslimming  #setberpantang  #setmenyusu  #melodi  #ctdk  #housewife  #isteri  #student  #sedap  #shakleeBenut  #shakleePontian  #shakleeSimpangRenggam  #shakleeSingapore  #shakleeSingapura 
With my friend @memme743 trying to rebuild #amatrice.
#architecture #student #summernights
Swipe away !!!! Class set of pencil boxes ! #endofyeargifts #student #classroom
эмоциональный наркоман🤷🏼‍♂️💙
#freefly #fly #freeflying #freefall #parachute #parachutes #parachuting #skydiving #gopro #skydive #skydiver #skydivegram #skydivers #aff #wannafly #cessna #paravis #spirit #student #barigo
Колись, будучи пасажиром в машині, дуже любила їхати вночі.. Це здавалося такою романтикою😍
У вікні мелькали ліхтарі, нові міста і люди...
•
І лише ставши  водієм і сівши за руль, сприйняття дороги вночі кардинально змінюється.
•
Але немає кращого психолога, аніж повний бак, хороша музика і кілька сотень коней під капотом😏
•
Гріхам втрачається рахунок..
•
#ternopil #car #travel #trip #road #go #student #audi #night #nightlife #blackandwhite #blackinsta #whiteinsta #black #white #like #blog #blogger #bloggerlife #sins #horse #ukraine #music
Колись, будучи пасажиром в машині, дуже любила їхати вночі.. Це здавалося такою романтикою😍 У вікні мелькали ліхтарі, нові міста і люди... • І лише ставши водієм і сівши за руль, сприйняття дороги вночі кардинально змінюється. • Але немає кращого психолога, аніж повний бак, хороша музика і кілька сотень коней під капотом😏 • Гріхам втрачається рахунок.. • #ternopil  #car  #travel  #trip  #road  #go  #student  #audi  #night  #nightlife  #blackandwhite  #blackinsta  #whiteinsta  #black  #white  #like  #blog  #blogger  #bloggerlife  #sins  #horse  #ukraine  #music 
Julie på vej til studenterfest ❤️
#graduation #student #school #girl #beauty #kids #cool #pretty #proud
A full set of eyelash extensions on the fabulous @rebecca_storer using a mixture of b and c curl lashes 😍
Only $50 for this beautiful treatment (usually worth $120!) Contact me if you are interested 💁
.
.
.
#beautytherapy #beauty #therapy #treatment #student #fullset #eyelashextensions #cheap #value #worthit #treat #beforeandafter  #beautiful #glam
#Student becomes #teacher when his #secondgradeteacher catches the end of a #gogame at #tenmilecreekbrewery. A summer of #baduk at the #brewery?
Exposition : "Les trésors de l'Islam en Afrique." @institutdumondearabe 
Al-Burâq, la jument du prophète dans l'Islam.
•
•
•
#art #islam #muslim #inspiration #creation #colorful #painting #glass #museum #museumgeek #ethnicart #religion #faith #Sunday #latergram #french #student #paris #france
Amino acids are critical for a few biological functions. Amino lot of biological functions. But what are they??
Amino acids are critical for a few biological functions. Amino lot of biological functions. But what are they??
Oh Canvas . . . How we meet again, one week in counting ladies and germs, and its back on my #nerdgame. Can't wait to get back into it 🤘✌👍 #motivated #nerdgame #collegelife #mynerdgameisstrong #student
#Repost from @vian_badboy69 by @InstaSave.DStudio
・・・
Jangan pandang orang sebelah mata 😉Karena setiap orang mesti punya kelebihan tersendiri 😊
.
.
.
.

#school #class #classess #teacher #teachers #student #students #instagood #classmates #classmate #peer #work #homework #bored #books #book #photooftheday #textbook #textbooks #messingaround
JURIS SIN LIMITES!!! ☝⏩🎆 ( video short)🎬
#siempredefiesta @franklingomezcoello #student #party #music #entertainment #cuenca #photography #motion #video #edit #girls #friends #vaiven #daddyyankee  #sound
Early graduation present from my Grandma. So happy that in two months time I will be done school and able to help so many more people's babies. 😺🐀🐇🐁🐍🦎🐢🐦🐸🐠🕷️🦂 #student #vet #veterinaryassistant #petcare #animallove #veterinarymedicine #veterinary #graduatingsoon
♦Do it. ✨ Do it LOUD. ✨ Do it PROUD. ♦
.
.
.
.
Life can be weird sometimes. Sometimes you just gotta grab that b*tch by the horns and tell her "I GOT THIS" and then back it up with your actions. .
.
.
.
Trying my best to live every single day with purpose, on purpose. Here's to manifesting everything your heart desires - because you are WORTH it. 💪😘
.
.
.
.
I am now offering one-on-one coaching sessions (in person or online) for anyone wanting to take the leap and make their lives EXCEPTIONAL. Take the reins! Ride into the sunset with compassion, care, and CONFIDENCE. It's your time to own your shit, deal with it, and give it up so that you have the space for GOOD to enter in. .
.
.
Wanna make a change? Let's do it. 💪
(DM for details)
.
.
.
#teacher #student #alwayslearning #journey #itsokaytoaskforhelp #community #support #coach #lifecoach #lifesupport #love #selflove #ownyourshit #dealwithit #moveon #moveup #success #manifest #wereceivethelovewethinkwedeserve #raiseyourstandards #nocomplaints #motivation #nodumbquestions #connection #power #strength #confidence
♦Do it. ✨ Do it LOUD. ✨ Do it PROUD. ♦ . . . . Life can be weird sometimes. Sometimes you just gotta grab that b*tch by the horns and tell her "I GOT THIS" and then back it up with your actions. . . . . Trying my best to live every single day with purpose, on purpose. Here's to manifesting everything your heart desires - because you are WORTH it. 💪😘 . . . . I am now offering one-on-one coaching sessions (in person or online) for anyone wanting to take the leap and make their lives EXCEPTIONAL. Take the reins! Ride into the sunset with compassion, care, and CONFIDENCE. It's your time to own your shit, deal with it, and give it up so that you have the space for GOOD to enter in. . . . Wanna make a change? Let's do it. 💪 (DM for details) . . . #teacher  #student  #alwayslearning  #journey  #itsokaytoaskforhelp  #community  #support  #coach  #lifecoach  #lifesupport  #love  #selflove  #ownyourshit  #dealwithit  #moveon  #moveup  #success  #manifest  #wereceivethelovewethinkwedeserve  #raiseyourstandards  #nocomplaints  #motivation  #nodumbquestions  #connection  #power  #strength  #confidence