an online Instagram web viewer

#sukusukuseparuh medias

Photos

Gandingan ikan goreng,sambal pecal dan pucuk ubi
#ikankembunggoreng 
#sambalpecal 
#pucukubi 
#masakcepat2 
#masakyangsenang2
Tadi tgh hari dah #sukusukuseparuh
tapi piyot Mak lapor balik
Jadi ini lah snack sihat nya πŸ˜‚
#tauhu
#gauhugoreng
#blackpepperajishio 
#bawanggoreng
Sedap gak...xde lah scary sangat rasa die hihihihi
aaajoommmm makan!!
Semoga akak istiqamah.. Raya dah habis so akak kena start balik apa yang akak tinggal setahun lepas.. tahun lps 20 kg akak ilang now dah start naik balik.Akak insafπŸ˜…. jom suku suku separuhπŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ». Lunch sempoi akak sebelum trun keja. Suku nasik , ikan grilled n sayur sawi rebus.. Lepasni kita telan buah n dinner makan sup sawi jela. plz support akak😩😩#diet #eatclean #masakdgnkasihsayang #sukusukuseparuh
Semoga akak istiqamah.. Raya dah habis so akak kena start balik apa yang akak tinggal setahun lepas.. tahun lps 20 kg akak ilang now dah start naik balik.Akak insafπŸ˜…. jom suku suku separuhπŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ». Lunch sempoi akak sebelum trun keja. Suku nasik , ikan grilled n sayur sawi rebus.. Lepasni kita telan buah n dinner makan sup sawi jela. plz support akak😩😩#diet  #eatclean  #masakdgnkasihsayang  #sukusukuseparuh 
sorry akak lunch kat luar.. Carikla lauk yg boleh dimakan yg xbanyak lemak sgtπŸ˜…πŸ˜…janji #sukusukuseparuh #nasi #sardingoreng #sayurair #kerabumangga
Lunch #roadtosihat day5πŸ₯—
.
lunch #sukusukuseparuh lagi hari ni ...untuk Apak ade sambal belacan tapi lepas pekena sambal belacan tu terus jadik #separuhpenuhpenuh πŸ˜… seb baik iman Mak masih kuat...harap terus istiqomah ye MakπŸ˜‚ untuk hari ke 5 ni Apak gagal sebab tambah nasi😏
.
#kerapubakar #sambalhalia #sambalbilishalia #salad #ulam #daunselom #ulamselom #eatclean #menusihat #menupantang #day5 #alhamdulillah #cookedwithcoandco
Dah lama xguna pinggan diet ni #sukusukuseparuh . Yang ni akak rasmikan yang akak dapat dr giveaway @bloomingsarahh beberapa bulan lepas. cantikkan kaler  pinggan ni😊😊. sesuai untuk yang baru nak start eat clean sebab dah ada compartment tu. tapi makesure yang paling besar compartment tu untuk sayur bukan untuk nasiπŸ˜‚πŸ˜‚. oklah akak nak turun keja dulu.. #lunch #eatclean #masakdgnkasihsayang #pmshift #lifeasanurse
Dah lama xguna pinggan diet ni #sukusukuseparuh  . Yang ni akak rasmikan yang akak dapat dr giveaway @bloomingsarahh beberapa bulan lepas. cantikkan kaler pinggan ni😊😊. sesuai untuk yang baru nak start eat clean sebab dah ada compartment tu. tapi makesure yang paling besar compartment tu untuk sayur bukan untuk nasiπŸ˜‚πŸ˜‚. oklah akak nak turun keja dulu.. #lunch  #eatclean  #masakdgnkasihsayang  #pmshift  #lifeasanurse 
Lunch #roadtosihat Day 52 πŸ₯—
.
lunch #sukusukuseparuh arini Siakap Singgang Kuning sajeπŸ˜… paling senang nak masak dan disukai bujang kecik...senang keje Mak masak 1 lauk je πŸ€ͺ
.
#singgangikan #siakapsinggang #ulamraja #ulamselom #tempeh #makqalmasakmasak #gengmaksukamasakuploadig #cookedwithlove #alhamdulillah
lunch tak perlu complicated.
nasi putih, ayam grilled dan pak choy dan juga satu sudu sambal tomato
#mylunch #myfooddiary #sukusukuseparuh
Lunch #roadtosihat Day24 πŸ₯—
.
lunch #sukusukuseparuh tenggelam timbul arini Ikan Caru Sumbat n the ulam’s...rindu kengkawan Mak...harap korang baik2 sajeβ€οΈπŸ™πŸ»πŸŒΈ
.
#ikancarusumbat #terungbakar #ulam #brownrice #makqalmasakmasak #cookingwithlove #cookedwithlove #alhamdulillah #eatclean #menusihat
Halimah nak review satu produk yang best dan yang sebenarnya kan kalau you all perasan  halimah jarang sekali nak promote produk ni  dekat fb,
. . 
Bukan sebab tak bagus, 
Tapi lebih suka berbual tentang produk ni melalui call/whatsapp(prefer voice note) sebab you yang dgr akan feel sendiri apa yang i dah rasa😊 . . 
Mostly untuk mereka yang ambil set budget kurus especially wanita mmg halimah akan suggest depa ambil alfalfa pack kecik dengan lecithin. 
Alfalfa itu jatuh wajib ambil! 
Lecithin tu boleh pilih either nak lecithin atau omega guard. 
Sebab apa? 
Ok, pastikan you all baca sampai habis tau agak panjang post kali ni hehe. 
Alhamdulillah selepas bersalinkan mairaa, halimah celam cerlum ambil alfalfa ni tau, sebab suka tukar cuba test try produk lain. 
Ingat tak halimah start diet Jan 2017? 
since waktu tu halimah start semula ambil alfalfa sehingga sekarang tanpa gagal. So almost dah 11 bulan lebih konsisten alfalfa, si jamu moden ni org kata hehe. 
Apa halimah dpt ? 
Yg pertama sekali, alfalfa bantu menyingkirkan  toksin dalam badan. Toksin mudah disingkirkan melalui air kencing, najis dan kentut. 
Toksin ni jahat tau! 
Toksin penuh dalam bdn ia sedikit sebanyak menganggu sistem dalam badan kita. 
Perasan tak kita mudah kena migrain/sakit kepala? 
Perasan tak kita mudah berjerawat? 
Perasan tak badan kita berbau? 
Tu lah antaranya. 
Tapi mostly kita buat apa? 
Bila migrain dtg jer kita pilih tidur gak pon ambil ubat pain killer. 
Bila muka berjerawat, kita pilih untuk beli skincare

Bila badan berbau, kita lebih rela pilih beli deodarant/perfume  yang paling mahal. 
Why? 
Sebab kita kurang ilmu. 
Nak cepat,
And malas nak ambil tahu. 
Walhal, kalau kita bersihkan FOUNDATION yg menjadi punca gejala itu berlaku kita dah boleh dpt lebih daripada  itu. 
Apa yang halimah perasan, bila halimah sendiri 
Usaha bersihkan toksin. 
Keputihan semakin berkurang, 
Berat badan mudah turun, 
Bau badan tiada, 
Bunga makin wangi dan kemerahan, 
Breast terletak cantik, 
Badan jadi tak letih, 
Jerawat dah tak timbul even period, 
Mudah lawas,
Najis jadi lembut, 
YA allah! 
Dengan hanya ikhtiar jamu moden ni banyak rupanya kebaikkan halimah dapat.
Halimah nak review satu produk yang best dan yang sebenarnya kan kalau you all perasan halimah jarang sekali nak promote produk ni dekat fb, . . Bukan sebab tak bagus, Tapi lebih suka berbual tentang produk ni melalui call/whatsapp(prefer voice note) sebab you yang dgr akan feel sendiri apa yang i dah rasa😊 . . Mostly untuk mereka yang ambil set budget kurus especially wanita mmg halimah akan suggest depa ambil alfalfa pack kecik dengan lecithin. Alfalfa itu jatuh wajib ambil! Lecithin tu boleh pilih either nak lecithin atau omega guard. Sebab apa? Ok, pastikan you all baca sampai habis tau agak panjang post kali ni hehe. Alhamdulillah selepas bersalinkan mairaa, halimah celam cerlum ambil alfalfa ni tau, sebab suka tukar cuba test try produk lain. Ingat tak halimah start diet Jan 2017? since waktu tu halimah start semula ambil alfalfa sehingga sekarang tanpa gagal. So almost dah 11 bulan lebih konsisten alfalfa, si jamu moden ni org kata hehe. Apa halimah dpt ? Yg pertama sekali, alfalfa bantu menyingkirkan toksin dalam badan. Toksin mudah disingkirkan melalui air kencing, najis dan kentut. Toksin ni jahat tau! Toksin penuh dalam bdn ia sedikit sebanyak menganggu sistem dalam badan kita. Perasan tak kita mudah kena migrain/sakit kepala? Perasan tak kita mudah berjerawat? Perasan tak badan kita berbau? Tu lah antaranya. Tapi mostly kita buat apa? Bila migrain dtg jer kita pilih tidur gak pon ambil ubat pain killer. Bila muka berjerawat, kita pilih untuk beli skincare Bila badan berbau, kita lebih rela pilih beli deodarant/perfume yang paling mahal. Why? Sebab kita kurang ilmu. Nak cepat, And malas nak ambil tahu. Walhal, kalau kita bersihkan FOUNDATION yg menjadi punca gejala itu berlaku kita dah boleh dpt lebih daripada itu. Apa yang halimah perasan, bila halimah sendiri Usaha bersihkan toksin. Keputihan semakin berkurang, Berat badan mudah turun, Bau badan tiada, Bunga makin wangi dan kemerahan, Breast terletak cantik, Badan jadi tak letih, Jerawat dah tak timbul even period, Mudah lawas, Najis jadi lembut, YA allah! Dengan hanya ikhtiar jamu moden ni banyak rupanya kebaikkan halimah dapat.
Jom cuba KONJAC!!!
.
Sepeket 1g carbs,
Boleh makan 2 kali sepinggan.. sangat sesuai untuk yg nak diet tapi nak makan yang sedap-sedap sebab ape...
Konjac Food ni boleh dimasak dengan pelbagai resepi mengikut selera korangπŸ˜‰
.
Ade 3 jenis:
-Mee
-Nasi
-Kue Teow
.
Nak order terus je...
Whatsapp: +60183542661
.
#sukusukuseparuh
.
#jk1m#jomfit1malaysia#jomkurus#dietsihat#kevinzahri
#sihatdancantik#kurus#bodypositive #bodybuilding#slim#saysnaksihat#fitness#fit#malaysianfitness#fitchallenge#malaysiaonlineshope#murah#zumba#jogging#senamrobik#gym#malaysian#malaysia#onlineshopping#onlineshop#bazaarpaknil#bazaarpaknilmurah#berkualiti#barangberkualiti
Jom cuba KONJAC!!! . Sepeket 1g carbs, Boleh makan 2 kali sepinggan.. sangat sesuai untuk yg nak diet tapi nak makan yang sedap-sedap sebab ape... Konjac Food ni boleh dimasak dengan pelbagai resepi mengikut selera korangπŸ˜‰ . Ade 3 jenis: -Mee -Nasi -Kue Teow . Nak order terus je... Whatsapp: +60183542661 . #sukusukuseparuh  . #jk1m #jomfit1malaysia #jomkurus #dietsihat #kevinzahri  #sihatdancantik #kurus #bodypositive  #bodybuilding #slim #saysnaksihat #fitness #fit #malaysianfitness #fitchallenge #malaysiaonlineshope #murah #zumba #jogging #senamrobik #gym #malaysian #malaysia #onlineshopping #onlineshop #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #berkualiti #barangberkualiti 
Dinner hari ni..stok roti terakhir..Alhamdulillah xde pembaziran😍😍😍 Telur goreng tanpa minyak
Timun
Roti Bakar 2 keping
Sambal Sardin less oil

#eatclean#malaysianfood#mydiet#cleaneating#asianfood#malaysiantaste#foodporn#instafood#homecooking#menusihat#dietseimbang#eathealthy#dietmalaysia#sukusukuseparuh#dietplan#dietkalori#dietkalorimalaysia #dietkalorimenu#mealprep#jomkurus#dietatkins#misikurus#instafood#instafoodie#menudiet
Dinner hari ni..stok roti terakhir..Alhamdulillah xde pembaziran😍😍😍 Telur goreng tanpa minyak Timun Roti Bakar 2 keping Sambal Sardin less oil #eatclean #malaysianfood #mydiet #cleaneating #asianfood #malaysiantaste #foodporn #instafood #homecooking #menusihat #dietseimbang #eathealthy #dietmalaysia #sukusukuseparuh #dietplan #dietkalori #dietkalorimalaysia  #dietkalorimenu #mealprep #jomkurus #dietatkins #misikurus #instafood #instafoodie #menudiet 
berminat? 
Sila tekan link wasap.my di bio

Selamat jadi #cinderella
Selamat tinggal dunia #fionashrek
Cantikkan diri untuk #suami
#FatLossBermulaDalamPingganAnda
#FatLossStartsInYourPlate
#sukusukuseparuh
#mamamdietplate
#dietplate
#diet
#atkin
#dietatkin
#lowcarb 
#fatloss 
#beautynhealth
Year End Sale !!
Normal Price: RM 47
PROMO PRICE:  RM 35

Khas untuk orang yang nak turun berat badan TANPA BERLAPAR & TANPA SKIP MAKAN =) Whatsapp saya k :
01110299472
01110299472
01110299472

#mamamthedietplate #sukusukuseparuh #es&ef #labuan #health #fitness #fit #eatclean #cleaneating #eat #diet #lifestyle #getfit #socialenvy #PleaseForgiveMe
#fitspo #healthychoices #instahealth #bodybuilding #workout #atkinsdietmalaysia #atkinsdiet #muscle #eatcleanmalaysia #eathealthymalaysia #success #motivation #determination #malaysia #dedication
Year End Sale !! Normal Price: RM 47 PROMO PRICE: RM 35 Khas untuk orang yang nak turun berat badan TANPA BERLAPAR & TANPA SKIP MAKAN =) Whatsapp saya k : 01110299472 01110299472 01110299472 #mamamthedietplate  #sukusukuseparuh  #es &ef #labuan  #health  #fitness  #fit  #eatclean  #cleaneating  #eat  #diet  #lifestyle  #getfit  #socialenvy  #PleaseForgiveMe  #fitspo  #healthychoices  #instahealth  #bodybuilding  #workout  #atkinsdietmalaysia  #atkinsdiet  #muscle  #eatcleanmalaysia  #eathealthymalaysia  #success  #motivation  #determination  #malaysia  #dedication 
Lunch day39
- Nasi suku
- Sayur campur
- Ayam goreng

Ayam tu xclean tp hantam sje la bkn mkn seekor, seketul je hahaha

#dietkalori #sukusukuseparuh #biarlambatasalkanselamat
Slmt pg...pg ni srpn ni jerr..alhamdulillah...
#makanpagi 
#menusimple 
#menusihat 
#menubujang 
#sukusukuseparuh 
#eatcleanmalaysia
Korang, 2018 dah dekat. Sape- sape azam nak kurus? Boleh dah siap- siap order mamam nih sebab tengah Y.E.S sekarang, kalau bulan 1 baru nak order dah tak dapat harga murah macam nih yer. Order awal dapat diet awal..😘 #azamdiet2018 #diet #newyear #kurus #dietsihat #sukusukuseparuh
Korang, 2018 dah dekat. Sape- sape azam nak kurus? Boleh dah siap- siap order mamam nih sebab tengah Y.E.S sekarang, kalau bulan 1 baru nak order dah tak dapat harga murah macam nih yer. Order awal dapat diet awal..😘 #azamdiet2018  #diet  #newyear  #kurus  #dietsihat  #sukusukuseparuh 
Assalammualaikum semua..selamat berhujung minggu..apa plan hari ni..bfast apa td?sis mcm biasa je..ni breakfast sis
.
2 keping roti wholemeal
1 tsb crunchy peanut butter
1 cwn essenso coffee without sugar
.
#eatclean#malaysianfood#mydiet#cleaneating#asianfood#malaysiantaste#foodporn#instafood#homecooking#menusihat#dietseimbang#eathealthy#dietmalaysia#sukusukuseparuh#dietplan#dietkalori#dietkalorimalaysia #dietkalorimenu#mealprep#jomkurus#dietatkins#misikurus#instafood#instafoodie#menudiet
Assalammualaikum semua..selamat berhujung minggu..apa plan hari ni..bfast apa td?sis mcm biasa je..ni breakfast sis . 2 keping roti wholemeal 1 tsb crunchy peanut butter 1 cwn essenso coffee without sugar . #eatclean #malaysianfood #mydiet #cleaneating #asianfood #malaysiantaste #foodporn #instafood #homecooking #menusihat #dietseimbang #eathealthy #dietmalaysia #sukusukuseparuh #dietplan #dietkalori #dietkalorimalaysia  #dietkalorimenu #mealprep #jomkurus #dietatkins #misikurus #instafood #instafoodie #menudiet 
Korang, 2018 dah dekat. Sape- sape azam nak kurus? Boleh dah siap- siap order mamam nih sebab tengah Y.E.S sekarang, kalau bulan 1 baru nak order dah tak dapat harga murah macam nih yer. Order awal dapat diet awal..😘 Dm atau whatsapp kami ok 0179672952

#sukusukuseparuh
#dietkalori
#atkins 
#nakkurus
#mamam
#konjac
#jordanyeoh
#kevinzahri
#sale
Dah bancuh ESP tak pagi nih? Halimah dah tadi 😊
. . 
Macam biasa laa pilihan Halimah memang suka shake dengan plain water. . . 
Ya Allah, rasa dia sedaaaap sangat sangat! Lega tekak minum sejuk sejuk, perut pun terus full.
. . 
Secara ringkasnya khasiat ESP nih antaranya ialah untuk, . . β˜‘οΈ Kulit cantik
β˜‘οΈ Badan maintain
β˜‘οΈ Lebih bertenaga
β˜‘οΈ Milk booster
β˜‘οΈ Kuatkan otot rahim β˜‘οΈ Atasi gastrik, migraine
. . 
Memang ALL IN lah kira nya ESP nih. The first supplement daripada Shaklee yang Halimah consume, terus buat dah jatuh chinta sampai laa nih 😘
. . 
Orders & Consultation,
Halimah
0127307312 . . 
#beratmaintain
#kecantikkankulit
#kulitalergik
#badanbertenaga
#milkbooster
#energybooster
#jomkurusmalaysia
#dietsihat
#sukusukuseparuh
#coachkurus
#detoxcaraselamat
#terapiinstagram 
#ajimaura
#youngliving
#cmd
#pengedarshakleejohor
#pengedarshakleepasirgudang
#kurusdalam7hari
#kuatkanrahim
#hamillepaskurus
#migrainkurang
#bodygoals
#purebodygoal
#bodydream
#pilkurus
#kolestrolturun
#slimfit
#bondabeauty
#maxxslim
#ladurrar
Dah bancuh ESP tak pagi nih? Halimah dah tadi 😊 . . Macam biasa laa pilihan Halimah memang suka shake dengan plain water. . . Ya Allah, rasa dia sedaaaap sangat sangat! Lega tekak minum sejuk sejuk, perut pun terus full. . . Secara ringkasnya khasiat ESP nih antaranya ialah untuk, . . β˜‘οΈ Kulit cantik β˜‘οΈ Badan maintain β˜‘οΈ Lebih bertenaga β˜‘οΈ Milk booster β˜‘οΈ Kuatkan otot rahim β˜‘οΈ Atasi gastrik, migraine . . Memang ALL IN lah kira nya ESP nih. The first supplement daripada Shaklee yang Halimah consume, terus buat dah jatuh chinta sampai laa nih 😘 . . Orders & Consultation, Halimah 0127307312 . . #beratmaintain  #kecantikkankulit  #kulitalergik  #badanbertenaga  #milkbooster  #energybooster  #jomkurusmalaysia  #dietsihat  #sukusukuseparuh  #coachkurus  #detoxcaraselamat  #terapiinstagram  #ajimaura  #youngliving  #cmd  #pengedarshakleejohor  #pengedarshakleepasirgudang  #kurusdalam7hari  #kuatkanrahim  #hamillepaskurus  #migrainkurang  #bodygoals  #purebodygoal  #bodydream  #pilkurus  #kolestrolturun  #slimfit  #bondabeauty  #maxxslim  #ladurrar 
Pabila muka overwhelm...haaa tudia mcm  sponge bob jadi nya...more kg to gain muscle πŸ’ͺπŸ’ͺ
#weightgain #muscleup #eatright #tips #cleaneating #caloriecounting #roadtofit #sukusukuseparuh #nutritionist #picoftheday
Terlewat siaran suku suku separuh hari ni. Nasi putih suku + brokoli cendawan timun jepun + daging (sirloin) goreng kicap kering + limau. ❀

#love #resepiazreen #sukusukuseparuh #mogakurus 😝πŸ’ͺ
Terlewat siaran suku suku separuh hari ni. Nasi putih suku + brokoli cendawan timun jepun + daging (sirloin) goreng kicap kering + limau. ❀ #love  #resepiazreen  #sukusukuseparuh  #mogakurus  😝πŸ’ͺ
Comel je diorang ni 😍.
.
Thank you Aunty Aishah for choosing #mbicrunchygranola as travelling snacks for you & your cucus 😁. Enjoy your holiday kiddoes!
.
#mbicrunchygranola is suitable for all age groups, let's start healthy eating habits from young!
.
.
#mbilovers
#sneksihat 
#sukusukuseparuh
#sneksegenggam
#sneksedap
#eathealthy
#sneksihatbangi
Bila kau pergi kenduri be like
#sukusukuseparuh
Menutengahari tomyam putih + ikan temenung grill...alhamdulillah..
#makantengahari 
#menusihat
#menusimple 
#menubujang 
#sukusukuseparuh 
#eatcleanmalaysia
.
LunCh 🍴
.
Nasi Β½cawan
Kambing Perap Bakar *resepi husband x tau die letak apa
Timun
Lobak Merah
Nenas
.
#diaridietkakros #lunch #luncheon #mamamdietplate #sukusukuseparuh
Harga Asal Rm 47 untuk satu unit..Untuk Harga Promo,Harga hanya Rm 35 sahaja..😱😱 cepat !! Sebelum Harga Promo berakhir.. Dm atau whatsapp kami ok 0179672952

#sukusukuseparuh
#dietkalori
#atkins 
#nakkurus
#mamam
#konjac
#jordanyeoh
#kevinzahri
#sale
Ceramah suku2 separuh

#sukusukuseparuh
Sarapan pagi ni menghabiskan stok roti. Buat sandwich, lapiskan dgn sayur segar dan sikit dressing serta sebiji soft boiled egg. Ok lengkap ada vege, protein dan karbo. Sbb skrg nak aim fatloss, so kena ada protein dlm setiap hidangan. And tak lupa my cup of β˜•.
#whattheanrizfeedson #cleaneating #cleaneats #eatclean #eatcleanmalaysia #whole30 #eatcleangetlean #menusihat #fuelyourbody #lunchbox #bekal #sukusukuseparuh #pinggansihat #fotofonbylinimohd
Good morning..selamat berhujung minggu semua.Simple breakfast mcm biasa.. 2 keping Wholemeal Toast
1tbs chunky peanut butter
2 biji small banana..sis guna pisang emas yg comel2😊😊 #eatclean#malaysianfood#mydiet#cleaneating#asianfood#malaysiantaste#foodporn#instafood#homecooking#menusihat#dietseimbang#eathealthy#dietmalaysia#sukusukuseparuh#dietplan#dietkalori#dietkalorimalaysia #dietkalorimenu#mealprep#jomkurus#dietatkins#misikurus#instafood#instafoodie#menudiet
Good morning..selamat berhujung minggu semua.Simple breakfast mcm biasa.. 2 keping Wholemeal Toast 1tbs chunky peanut butter 2 biji small banana..sis guna pisang emas yg comel2😊😊 #eatclean #malaysianfood #mydiet #cleaneating #asianfood #malaysiantaste #foodporn #instafood #homecooking #menusihat #dietseimbang #eathealthy #dietmalaysia #sukusukuseparuh #dietplan #dietkalori #dietkalorimalaysia  #dietkalorimenu #mealprep #jomkurus #dietatkins #misikurus #instafood #instafoodie #menudiet 
Salah satu tips untuk cepat turun berat badan adalah tidur yang berkualiti. .
Jadi malam ni gelapkan bilik tidur, stop main henfon sejam sebelum tidur, sejukkan bilik, dan amik wudhu untuk rendahkan suhu badan. .
Jangan lupa sukat makanan anda dengan MAMAM ya 😘😘😘
.
Jangan lupa Y.E.S untuk Pinggan Mamam tau! Sampai 31.12 ni.
.

http://www.wasap.my/60123017226
http://www.wasap.my/60123017226
http://www.wasap.my/60123017226
.
MD0053
Salah satu tips untuk cepat turun berat badan adalah tidur yang berkualiti. . Jadi malam ni gelapkan bilik tidur, stop main henfon sejam sebelum tidur, sejukkan bilik, dan amik wudhu untuk rendahkan suhu badan. . Jangan lupa sukat makanan anda dengan MAMAM ya 😘😘😘 . Jangan lupa Y.E.S untuk Pinggan Mamam tau! Sampai 31.12 ni. . http://www.wasap.my/60123017226 http://www.wasap.my/60123017226 http://www.wasap.my/60123017226 . MD0053
Salah satu tips untuk cepat turun berat badan adalah tidur yang berkualiti. .
Jadi malam ni gelapkan bilik tidur, stop main handphone sejam sebelum tidur, sejukkan bilik, dan amik wudhu untuk rendahkan suhu badan. .
Jangan lupa sukat makanan anda dengan MAMAM ya
.
😘😘
.
http://www.wasap.my/601135206249
.
#mamamdietplate #mamam#sukusukuseparuh #jomsihat
Salah satu tips untuk cepat turun berat badan adalah tidur yang berkualiti. . Jadi malam ni gelapkan bilik tidur, stop main handphone sejam sebelum tidur, sejukkan bilik, dan amik wudhu untuk rendahkan suhu badan. . Jangan lupa sukat makanan anda dengan MAMAM ya . 😘😘 . http://www.wasap.my/601135206249 . #mamamdietplate  #mamam #sukusukuseparuh  #jomsihat 
Ok ni gmbr ms berat 76kg & gmbr latest siang td..ada beza?knp gmbr 76kg tu asyik guna gmbr yg sama?sbb ms badan besar mmg xde gmbr full..selalu amik gmbr menyorok blkg org or gmbr muka je..nnti sis try cari2 lg kot ada gmbr lain ms berat 76kg ye😊😊😊..road to 57kgπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺsemoga dipermudahkan..amin

#eatclean#malaysianfood#mydiet#cleaneating#asianfood#malaysiantaste#foodporn#instafood#homecooking#menusihat#dietseimbang#eathealthy#dietmalaysia#sukusukuseparuh#dietplan#dietkalori#dietkalorimalaysia #dietkalorimenu#mealprep#jomkurus#dietatkins#misikurus#instafood#instafoodie#menudiet
Ok ni gmbr ms berat 76kg & gmbr latest siang td..ada beza?knp gmbr 76kg tu asyik guna gmbr yg sama?sbb ms badan besar mmg xde gmbr full..selalu amik gmbr menyorok blkg org or gmbr muka je..nnti sis try cari2 lg kot ada gmbr lain ms berat 76kg ye😊😊😊..road to 57kgπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺsemoga dipermudahkan..amin #eatclean #malaysianfood #mydiet #cleaneating #asianfood #malaysiantaste #foodporn #instafood #homecooking #menusihat #dietseimbang #eathealthy #dietmalaysia #sukusukuseparuh #dietplan #dietkalori #dietkalorimalaysia  #dietkalorimenu #mealprep #jomkurus #dietatkins #misikurus #instafood #instafoodie #menudiet