an online Instagram web viewer

#sukusukuseparuh medias

Photos

MAMAMTHEDIETPLATE
.
sebenarnya hanya lah pinggan tapi kita sertakan sekali penutup untuk pastikan kesegaran dan kebersihan makanan. Pinggan ni memang bagus untuk mereka yg bru nak diet @ tengah diet sbb ade 3 bahagian sukatan mengikut sukat nutrisi yg dperlukan. Bebas BPA & juga tidak merosakkan alam sekitar๐Ÿ˜˜
.
Mane lagi nak cari pinggan yg macam MAMAM ni,,carilah kat pasaraya ke kedai hardware ke kedai runcit ke mmg susah nk jumpe @ lebih tepat lg mmg takkde pinggan yang sama kualiti dengan MAMAM ni๐Ÿ˜‰
.
So cepat grab harga hanya RM47
.
Postage:
Semenanjung 1-6 pinggan RM8
Sabah/Sarawak 1-6 pinggan RM 15
.
Jika berminat
Whatsapp:+60177130825
.
#sukusukuseparuh
.
#jk1m#jomfit1malaysia#jomkurus#dietsihat#kevinzahri
#sihatdancantik#kurus#bodypositive #bodybuilding#slim#saysnaksihat#fitness#fit#malaysianfitness#fitchallenge#malaysiaonlineshope#murah#zumba#jogging#senamrobik#gym#malaysian#malaysia#onlineshopping#onlineshop#bazaarpaknil#bazaarpaknilmurah#berkualiti#barangberkualiti
MAMAMTHEDIETPLATE . sebenarnya hanya lah pinggan tapi kita sertakan sekali penutup untuk pastikan kesegaran dan kebersihan makanan. Pinggan ni memang bagus untuk mereka yg bru nak diet @ tengah diet sbb ade 3 bahagian sukatan mengikut sukat nutrisi yg dperlukan. Bebas BPA & juga tidak merosakkan alam sekitar๐Ÿ˜˜ . Mane lagi nak cari pinggan yg macam MAMAM ni,,carilah kat pasaraya ke kedai hardware ke kedai runcit ke mmg susah nk jumpe @ lebih tepat lg mmg takkde pinggan yang sama kualiti dengan MAMAM ni๐Ÿ˜‰ . So cepat grab harga hanya RM47 . Postage: Semenanjung 1-6 pinggan RM8 Sabah/Sarawak 1-6 pinggan RM 15 . Jika berminat Whatsapp:+60177130825 . #sukusukuseparuh  . #jk1m #jomfit1malaysia #jomkurus #dietsihat #kevinzahri  #sihatdancantik #kurus #bodypositive  #bodybuilding #slim #saysnaksihat #fitness #fit #malaysianfitness #fitchallenge #malaysiaonlineshope #murah #zumba #jogging #senamrobik #gym #malaysian #malaysia #onlineshopping #onlineshop #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #berkualiti #barangberkualiti 
Suami sape yang selalu mengadu seluar dah ketat? Hari- hari dengar die mengadu boleh bernanah telinga kan, letak MAMAM nih sebijik kat dapur, kompom tak mengadu dah๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘
.
Ada soalan nak tanya?
.
Whatsapp je +60177130825
.
#sukusukuseparuh
#pinggan#dietsihat
#sihatdancantik#kurus#bodypositive#jomfit1malaysia#jomkurus1malaysia#kevinzahri #bodybuilding#slim#saysnaksihat#fitness#fit#malaysianfitness#fitchallenge#malaysiaonlineshope#murah#zumba#jogging#senamrobik#gym#malaysian#malaysia#onlineshopping#onlineshop#bazaarpaknil#bazaarpaknilmurah#berkualiti#barangberkualiti
Suami sape yang selalu mengadu seluar dah ketat? Hari- hari dengar die mengadu boleh bernanah telinga kan, letak MAMAM nih sebijik kat dapur, kompom tak mengadu dah๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘ . Ada soalan nak tanya? . Whatsapp je +60177130825 . #sukusukuseparuh  #pinggan #dietsihat  #sihatdancantik #kurus #bodypositive #jomfit1malaysia #jomkurus1malaysia #kevinzahri  #bodybuilding #slim #saysnaksihat #fitness #fit #malaysianfitness #fitchallenge #malaysiaonlineshope #murah #zumba #jogging #senamrobik #gym #malaysian #malaysia #onlineshopping #onlineshop #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #berkualiti #barangberkualiti 
Nasi Kurus konjac

Kurus konjac food ; makanan rendah kalori & rendah karbohidrat. Berasal dari tumbuhan konjac dan sudah popular di pasaran Asia sejak 2000 tahun lepas. Kat Malaysia je baru lagi. Info lanjut di www.konjacasia.com atau whatsapps terus 0173459379

#esef 
#kuruskonjac 
#lowcalorie 
#lowcarbs 
#dontdietjusteatkonjac 
#dietpunmakansedap 
#kurus 
#kevinzahri 
#jordanyeoh 
#fitness 
#sukusukuseparuh 
#slimmingworldinspiration 
#world 
#malaysia 
#singapore 
#newyork 
#makan
#foodporn 
#barcelona 
#gymtransformation 
#trainer 
#gymnastics
Nasi Kurus konjac Kurus konjac food ; makanan rendah kalori & rendah karbohidrat. Berasal dari tumbuhan konjac dan sudah popular di pasaran Asia sejak 2000 tahun lepas. Kat Malaysia je baru lagi. Info lanjut di www.konjacasia.com atau whatsapps terus 0173459379 #esef  #kuruskonjac  #lowcalorie  #lowcarbs  #dontdietjusteatkonjac  #dietpunmakansedap  #kurus  #kevinzahri  #jordanyeoh  #fitness  #sukusukuseparuh  #slimmingworldinspiration  #world  #malaysia  #singapore  #newyork  #makan  #foodporn  #barcelona  #gymtransformation  #trainer  #gymnastics 
MAMAM pinggan diet yang tengah VIRAL sekarang. Kumpulkan kawan-kawan diet untuk dapat harga ISTIMEWA. ๐Ÿ˜
.

Klik link ni ya: .

http://www.wasap.my/60123017226
http://www.wasap.my/60123017226
http://www.wasap.my/60123017226
.
MD0053
MAMAM pinggan diet yang tengah VIRAL sekarang. Kumpulkan kawan-kawan diet untuk dapat harga ISTIMEWA. ๐Ÿ˜ . Klik link ni ya: . http://www.wasap.my/60123017226 http://www.wasap.my/60123017226 http://www.wasap.my/60123017226 . MD0053
#sukusukuseparuh happy lunch uols.. .
.
๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ™‹๐Ÿป๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ™‹๐Ÿป๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ™‹๐Ÿป๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ™‹๐Ÿป๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
Hastag #diejaisback #diejaontrack #diejanakkurus
.
Dieja move to #phase4 #maintainancephase #lowcarb #eatclean .
.
#happytummy 
#easylowcarb 
#roadto55kg .
.
Semoga d beri kesihatan yg baik.. Jomm jomm.. !! #fattofit #jemahweightlost #myinchloss #myjourney #happydinner #happylunch #happybreakfast #happyexcersice #healthy #plainwater #food#happyweightloss #mybentobox #bento
#sukusukuseparuh  happy lunch uols.. . . ๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ™‹๐Ÿป๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ™‹๐Ÿป๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ™‹๐Ÿป๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ™‹๐Ÿป๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Hastag #diejaisback  #diejaontrack  #diejanakkurus  . Dieja move to #phase4  #maintainancephase  #lowcarb  #eatclean  . . #happytummy  #easylowcarb  #roadto55kg  . . Semoga d beri kesihatan yg baik.. Jomm jomm.. !! #fattofit  #jemahweightlost  #myinchloss  #myjourney  #happydinner  #happylunch  #happybreakfast  #happyexcersice  #healthy  #plainwater  #food #happyweightloss  #mybentobox  #bento 
Suami sape yang selalu mengadu seluar dah ketat? Hari- hari dengar die mengadu boleh bernanah telinga kan, letak MAMAM nih sebijik kat dapur, kompom tak mengadu dah.

Dm atau whatsapp kami ok 0179116156

#sukusukuseparuh
#dietkalori
#atkins 
#nakkurus
#mamam
#konjac
#jordanyeoh
#kevinzahri
#harisukannegara
#jomturunpadang
#masak
#happydeepavali
Makan dah???? Jom guna mamam..๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Sebab???? Suku utk nasi
Suku utk sumber protein 
Separuh utk sayur n buah

Pinggan ini diREKA KHAS OLEH PAKAR DIETITION TAU...BUKAN MAIN BUAT SAJA... GUNA DENGAN  KONSISTEN INSYAALLAH ANDA AKAN DAPAT BERAT U DIIDAMKAN... Senang dan mudahkan....DIET DGN SIHAT...TAK DERA PERUT PUN๐Ÿ™„..HUHU... NAK??? 0199980886

0199980886

#eatclean 
#sukamakan 
#single
#sihat
#sukusukuseparuh 
#senam 
#konjac
Makan dah???? Jom guna mamam..๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Sebab???? Suku utk nasi Suku utk sumber protein Separuh utk sayur n buah Pinggan ini diREKA KHAS OLEH PAKAR DIETITION TAU...BUKAN MAIN BUAT SAJA... GUNA DENGAN KONSISTEN INSYAALLAH ANDA AKAN DAPAT BERAT U DIIDAMKAN... Senang dan mudahkan....DIET DGN SIHAT...TAK DERA PERUT PUN๐Ÿ™„..HUHU... NAK??? 0199980886 0199980886 #eatclean  #sukamakan  #single  #sihat  #sukusukuseparuh  #senam  #konjac 
๐Ÿšฉ"Melihat pada situasi masa kini, masyarakat seolah-olah tidak kisah bahaya yang akan dihadapi mereka sekiranya tersalah memakai produk, malah mereka akan mencuba apa sahaja produk yang kononnya mampu mencantikkan mereka dalam tempoh masa singkat meski pun testimoni yang diberikan tidak konkrit" ๐Ÿšฉ"Masalah ini cukup membimbangkan kerana pihak kami kerap menerima pesakit yang mengalami masalah kesihatan kerana tersalah makan atau guna produk yang mengandungi bahan kimia"
๐Ÿšฉ "Malah kaedah paling bahaya adalah melalui cara suntikan, ramai yang berani mengambil risiko menggunakan kaedah ini untuk mendapat kulit yang putih. Lebih membimbangkan apabila ada yang mengambil suntikan daripada salon atau peniaga yang tidak bertauliah" ๐Ÿšฉ"Siasatan memang dijalankan sepanjang masa, dan kita akan mengenal pasti lebih banyak lagi pengeluar atau agen produk kecantikan yang tidak diiktiraf ini supaya masalah ini dapat dibendung"

PS: Be careful..Be aware! โ›”
Stay healthy + Stay fit! ๐Ÿ’ช
(Pemakanan 80% โžก #sukusukuseparuh + Aktiviti Fizikal 20%)
What's most important is our physical + mental health..Take care of your body..Since we will be using it for a very long time ๐Ÿ™๐Ÿ’›
๐Ÿš๐Ÿ—๐Ÿณ๐Ÿœ๐Ÿฒ๐Ÿ…๐Ÿ‹๐ŸŠ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ‰๐Ÿƒ๐ŸŠโšฝ๐Ÿ€ Source: https://www.bharian.com.my/berita/wilayah/2017/10/338499/ghairah-mahu-kelihatan-cantik
๐Ÿšฉ"Melihat pada situasi masa kini, masyarakat seolah-olah tidak kisah bahaya yang akan dihadapi mereka sekiranya tersalah memakai produk, malah mereka akan mencuba apa sahaja produk yang kononnya mampu mencantikkan mereka dalam tempoh masa singkat meski pun testimoni yang diberikan tidak konkrit" ๐Ÿšฉ"Masalah ini cukup membimbangkan kerana pihak kami kerap menerima pesakit yang mengalami masalah kesihatan kerana tersalah makan atau guna produk yang mengandungi bahan kimia" ๐Ÿšฉ "Malah kaedah paling bahaya adalah melalui cara suntikan, ramai yang berani mengambil risiko menggunakan kaedah ini untuk mendapat kulit yang putih. Lebih membimbangkan apabila ada yang mengambil suntikan daripada salon atau peniaga yang tidak bertauliah" ๐Ÿšฉ"Siasatan memang dijalankan sepanjang masa, dan kita akan mengenal pasti lebih banyak lagi pengeluar atau agen produk kecantikan yang tidak diiktiraf ini supaya masalah ini dapat dibendung" PS: Be careful..Be aware! โ›” Stay healthy + Stay fit! ๐Ÿ’ช (Pemakanan 80% โžก #sukusukuseparuh  + Aktiviti Fizikal 20%) What's most important is our physical + mental health..Take care of your body..Since we will be using it for a very long time ๐Ÿ™๐Ÿ’› ๐Ÿš๐Ÿ—๐Ÿณ๐Ÿœ๐Ÿฒ๐Ÿ…๐Ÿ‹๐ŸŠ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ‰๐Ÿƒ๐ŸŠโšฝ๐Ÿ€ Source: https://www.bharian.com.my/berita/wilayah/2017/10/338499/ghairah-mahu-kelihatan-cantik
Happy Deepavali. .

Selamat bercuti pada yang sedang bercuti. ๐Ÿ˜Š
.
Jangan lupa makan guna Mamam tau ๐Ÿ˜
.
#sukusukuseparuh
Happy Deepavali. . Selamat bercuti pada yang sedang bercuti. ๐Ÿ˜Š . Jangan lupa makan guna Mamam tau ๐Ÿ˜ . #sukusukuseparuh 
"Asyik mengah jer jalan sekarang, badan rasa berat sangat, nak diet bukan kita pandai sangat, kerap dengar suku-suku separuh, tapi tak tahulah betul ke tak saya letak dalam pinggan biasa tu"
.

Psst MAMAM the Diet Plate kan hadoooo.
.

http://www.wasap.my/60123017226
http://www.wasap.my/60123017226
http://www.wasap.my/60123017226
.
MD0053
"Asyik mengah jer jalan sekarang, badan rasa berat sangat, nak diet bukan kita pandai sangat, kerap dengar suku-suku separuh, tapi tak tahulah betul ke tak saya letak dalam pinggan biasa tu" . Psst MAMAM the Diet Plate kan hadoooo. . http://www.wasap.my/60123017226 http://www.wasap.my/60123017226 http://www.wasap.my/60123017226 . MD0053
Mesti ada yang belum tahu kan yang sekarang ini trend makan suku-suku separuh bakal menggantikan piramid makanan?
.
Dengan hanya mengikut pola makan suku-suku separuh, penurunan berat badan akan berlaku. Tiada lagi diet yang menyeksakan! Apa yang suku-suku separuh?
.
Suku Protein
Suku Karbohidrat 
Separuh Sayur + Buah
.
Ala, macam mana nak ikut sukatan yang tepat?
.
Jangan risau! Kami bawakan khas untuk semua, Mamam the Diet Plate. Pinggan diet wajib yang perlu ada di setiap rumah! Tak perlu risau dah terlebih makan. Setiap kali nak makan, hanya penuhkan Mamam ok?
.
โœ…DIREKA OLEH PAKAR PEMAKANAN
โœ…BPA FREE
โœ…Boleh dipanaskan dalam microwave
โœ…3 sukatan TEPAT nutrisi makanan mengikut pola suku-suku separuh!
โœ…Mudah dibawa ke mana sahaja
โœ…Disertakan penutup kedap udara
โœ…Warna yang menarik. Sesuai untuk ajar anak-anak makan secara sihat
.
Harga satu unit? RM 47
Alamak takda bajet la bulan ni! ๐Ÿ˜ข๐Ÿค‘
.
Tak apa! Kumpulkan 3 atau 5 orang kawan atau ahli keluarga, kami bagi harga tak masuk akal ok ๐Ÿ’ƒ
.
Nak order whatsapp jerr...
+60177130825
.
#sukusukuseparuh
.
#pinggan#dietsihat
#sihatdancantik#kurus#bodypositive#jomfit1malaysia#jomkurus1malaysia#kevinzahri #bodybuilding#slim#saysnaksihat#fitness#fit#malaysianfitness#fitchallenge#malaysiaonlineshope#murah#zumba#jogging#senamrobik#gym#malaysian#malaysia#onlineshopping#onlineshop#bazaarpaknil#bazaarpaknilmurah#berkualiti#barangberkualiti
Mesti ada yang belum tahu kan yang sekarang ini trend makan suku-suku separuh bakal menggantikan piramid makanan? . Dengan hanya mengikut pola makan suku-suku separuh, penurunan berat badan akan berlaku. Tiada lagi diet yang menyeksakan! Apa yang suku-suku separuh? . Suku Protein Suku Karbohidrat Separuh Sayur + Buah . Ala, macam mana nak ikut sukatan yang tepat? . Jangan risau! Kami bawakan khas untuk semua, Mamam the Diet Plate. Pinggan diet wajib yang perlu ada di setiap rumah! Tak perlu risau dah terlebih makan. Setiap kali nak makan, hanya penuhkan Mamam ok? . โœ…DIREKA OLEH PAKAR PEMAKANAN โœ…BPA FREE โœ…Boleh dipanaskan dalam microwave โœ…3 sukatan TEPAT nutrisi makanan mengikut pola suku-suku separuh! โœ…Mudah dibawa ke mana sahaja โœ…Disertakan penutup kedap udara โœ…Warna yang menarik. Sesuai untuk ajar anak-anak makan secara sihat . Harga satu unit? RM 47 Alamak takda bajet la bulan ni! ๐Ÿ˜ข๐Ÿค‘ . Tak apa! Kumpulkan 3 atau 5 orang kawan atau ahli keluarga, kami bagi harga tak masuk akal ok ๐Ÿ’ƒ . Nak order whatsapp jerr... +60177130825 . #sukusukuseparuh  . #pinggan #dietsihat  #sihatdancantik #kurus #bodypositive #jomfit1malaysia #jomkurus1malaysia #kevinzahri  #bodybuilding #slim #saysnaksihat #fitness #fit #malaysianfitness #fitchallenge #malaysiaonlineshope #murah #zumba #jogging #senamrobik #gym #malaysian #malaysia #onlineshopping #onlineshop #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #berkualiti #barangberkualiti 
Gegirl jepun dan korea dah 2000 tahun dah guna konjac sponge nih awak, tak caya awak google la sendiri, kastemer kita yang guna BellaDonna kulit makin licin macam kulit telur dah haaa.. Nak ke???๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
#malaysia
#singapore
#brunei
#fitmama
#dontdiet
#eathealthy
#healthyfood
#lowcarbmalaysia
#lchfmalaysia
#mamamthedietplate
#sukusukuseparuh
#konjacfood
#konjacsponge
#titiancinta 
#kulitlicin
Suami sape yang selalu mengadu seluar dah ketat? Hari- hari dengar die mengadu boleh bernanah telinga kan, letak MAMAM nih sebijik kat dapur, kompom tak mengadu dah.

http://www.wasap.my/60176529591 
http://www.wasap.my/60176529591 
http://www.wasap.my/60176529591 
#mamamdietplate #dietplatemurah #diet #sukusukuseparuh #pinggantakretaknasitakdingin #pingganviral #pingganmangkuk #pinggandiet #jk1m #jomkurus1malaysia #jomdiet #jomkurus #zumba #fit #atkins #atkinsdiet #aurainsta #igmashup #bpafree #bazaarpaknil #foodlover #food #foodhunter #jomdiet #jomkurus #zumba #fit #atkins #atkinsdiet #aurainsta
Suami sape yang selalu mengadu seluar dah ketat? Hari- hari dengar die mengadu boleh bernanah telinga kan, letak MAMAM nih sebijik kat dapur, kompom tak mengadu dah. http://www.wasap.my/60176529591 http://www.wasap.my/60176529591 http://www.wasap.my/60176529591 #mamamdietplate  #dietplatemurah  #diet  #sukusukuseparuh  #pinggantakretaknasitakdingin  #pingganviral  #pingganmangkuk  #pinggandiet  #jk1m  #jomkurus1malaysia  #jomdiet  #jomkurus  #zumba  #fit  #atkins  #atkinsdiet  #aurainsta  #igmashup  #bpafree  #bazaarpaknil  #foodlover  #food  #foodhunter  #jomdiet  #jomkurus  #zumba  #fit  #atkins  #atkinsdiet  #aurainsta 
menyahut advice dari coach @khaidirismail ... moga ada lagi sesi 5km lepas2 ni.. jgn yg ni last dah larrr (kemain menyengal lagi kaki dua2 belah) huhuhu ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜…๐Ÿ˜‚ #badandahrasaringansikit #mogaistiqomah #train2fitx #lifehealthy #routetoloseweight #eatclean #sukusukuseparuh #trymybest
Repair the look with MyPlateHallneevour. Enjoy it peeps, happy holiday! โคโค
.
.
Repair the look with MyPlateHallneevour. Enjoy it peeps, happy holiday! โคโค Detail sila hubungi 016-2988613. .
Selamat Berjaya. Aamiin โคโค
.
__________________________________________________
Tekan utk wassap: http://www.wasap.my/60162988613
__________________________________________________
#MyPlateHallneevour
#MyFibreHallneevour
#MyVitaHallneevour
#detoxification
#mealreplacemet
#lowcalorie
#completenutrition
#jomkurus
#diet
#kirakalori
#kawalkalorimudah
#wheyprotein
#turunberatbadan
#obesitimalaysia 
#obesitas 
#obesititahaptiga 
#obesitisolution
#sukusukuseparuh
#fitsihat 
#awetmuda 
#reverseageing 
#dailyroutine
Repair the look with MyPlateHallneevour. Enjoy it peeps, happy holiday! โคโค . . Repair the look with MyPlateHallneevour. Enjoy it peeps, happy holiday! โคโค Detail sila hubungi 016-2988613. . Selamat Berjaya. Aamiin โคโค . __________________________________________________ Tekan utk wassap: http://www.wasap.my/60162988613 __________________________________________________ #MyPlateHallneevour  #MyFibreHallneevour  #MyVitaHallneevour  #detoxification  #mealreplacemet  #lowcalorie  #completenutrition  #jomkurus  #diet  #kirakalori  #kawalkalorimudah  #wheyprotein  #turunberatbadan  #obesitimalaysia  #obesitas  #obesititahaptiga  #obesitisolution  #sukusukuseparuh  #fitsihat  #awetmuda  #reverseageing  #dailyroutine 
Repair the look with MyPlateHallneevour. Enjoy it peeps, happy holiday! โคโค Detail sila hubungi 016-2988613. .
Selamat Berjaya. Aamiin โคโค
.
__________________________________________________
Tekan utk wassap: http://www.wasap.my/60162988613
__________________________________________________
#MyPlateHallneevour
#MyFibreHallneevour
#MyVitaHallneevour
#detoxification
#mealreplacemet
#lowcalorie
#completenutrition
#jomkurus
#diet
#kirakalori
#kawalkalorimudah
#wheyprotein
#turunberatbadan
#obesitimalaysia 
#obesitas 
#obesititahaptiga 
#obesitisolution
#sukusukuseparuh
#fitsihat 
#awetmuda 
#reverseageing 
#dailyroutine
Repair the look with MyPlateHallneevour. Enjoy it peeps, happy holiday! โคโค Detail sila hubungi 016-2988613. . Selamat Berjaya. Aamiin โคโค . __________________________________________________ Tekan utk wassap: http://www.wasap.my/60162988613 __________________________________________________ #MyPlateHallneevour  #MyFibreHallneevour  #MyVitaHallneevour  #detoxification  #mealreplacemet  #lowcalorie  #completenutrition  #jomkurus  #diet  #kirakalori  #kawalkalorimudah  #wheyprotein  #turunberatbadan  #obesitimalaysia  #obesitas  #obesititahaptiga  #obesitisolution  #sukusukuseparuh  #fitsihat  #awetmuda  #reverseageing  #dailyroutine 
Repair the look with MyPlateHallneevour. Enjoy it peeps, happy holiday! โคโค Detail sila hubungi 016-2988613. .
Selamat Berjaya. Aamiin โคโค
.
__________________________________________________
Tekan utk wassap: http://www.wasap.my/60162988613
__________________________________________________
#MyPlateHallneevour
#MyFibreHallneevour
#MyVitaHallneevour
#detoxification
#mealreplacemet
#lowcalorie
#completenutrition
#jomkurus
#diet
#kirakalori
#kawalkalorimudah
#wheyprotein
#turunberatbadan
#obesitimalaysia 
#obesitas 
#obesititahaptiga 
#obesitisolution
#sukusukuseparuh
#fitsihat 
#awetmuda 
#reverseageing 
#dailyroutine
Repair the look with MyPlateHallneevour. Enjoy it peeps, happy holiday! โคโค Detail sila hubungi 016-2988613. . Selamat Berjaya. Aamiin โคโค . __________________________________________________ Tekan utk wassap: http://www.wasap.my/60162988613 __________________________________________________ #MyPlateHallneevour  #MyFibreHallneevour  #MyVitaHallneevour  #detoxification  #mealreplacemet  #lowcalorie  #completenutrition  #jomkurus  #diet  #kirakalori  #kawalkalorimudah  #wheyprotein  #turunberatbadan  #obesitimalaysia  #obesitas  #obesititahaptiga  #obesitisolution  #sukusukuseparuh  #fitsihat  #awetmuda  #reverseageing  #dailyroutine 
Maaf cakap, kalau kita nak ber suku- suku separuh, pastikan sukatan betul, jangan main beli jer mana- mana pinggan yang ada partition, sukatan mesti ikut cadangan dari dietitian. 
Kalau tak bukan kurus yang dapat tapi makin gemuk pula. Lepas tu jangan pula nak salahkan suku- suku separuh sedangkan kita yang guna pinggan yang salah!

Guna MAMAM, sukatan yang tepat dari dietitian.
Dm atau whatsapp kami ok 0179116156

#sukusukuseparuh
#dietkalori
#atkins 
#nakkurus
#mamam
#konjac
#jordanyeoh
#kevinzahri
#harisukannegara
#jomturunpadang
#masak
Maaf cakap, kalau kita nak ber suku- suku separuh, pastikan sukatan betul, jangan main beli jer mana- mana pinggan yang ada partition, sukatan mesti ikut cadangan dari dietitian. Kalau tak bukan kurus yang dapat tapi makin gemuk pula. Lepas tu jangan pula nak salahkan suku- suku separuh sedangkan kita yang guna pinggan yang salah! Guna MAMAM, sukatan yang tepat dari dietitian. Dm atau whatsapp kami ok 0179116156 #sukusukuseparuh  #dietkalori  #atkins  #nakkurus  #mamam  #konjac  #jordanyeoh  #kevinzahri  #harisukannegara  #jomturunpadang  #masak 
Maaf cakap, kalau kita nak ber suku-suku separuh, pastikan sukatan betul, jangan main beli jer mana-mana pinggan yang ada partition, sukatan mesti ikut cadangan dari dietitian
.
Kalau tak bukan kurus yang dapat tapi makin gemuk pula. Lepas tu jangan pula nak salahkan suku-suku separuh sedangkan kita yang guna pinggan yang salah!
.
Guna MAMAM, sukatan yang tepat dari dietitian๐Ÿ‘
.
Nak order....
Whatsapp je +60177130825
.
#sukusukuseparuh
#pinggan#dietsihat
#sihatdancantik#kurus#bodypositive#jomfit1malaysia#jomkurus1malaysia#kevinzahri #bodybuilding#slim#saysnaksihat#fitness#fit#malaysianfitness#fitchallenge#malaysiaonlineshope#murah#zumba#jogging#senamrobik#gym#malaysian#malaysia#onlineshopping#onlineshop#bazaarpaknil#bazaarpaknilmurah#berkualiti#barangberkualiti
Maaf cakap, kalau kita nak ber suku-suku separuh, pastikan sukatan betul, jangan main beli jer mana-mana pinggan yang ada partition, sukatan mesti ikut cadangan dari dietitian . Kalau tak bukan kurus yang dapat tapi makin gemuk pula. Lepas tu jangan pula nak salahkan suku-suku separuh sedangkan kita yang guna pinggan yang salah! . Guna MAMAM, sukatan yang tepat dari dietitian๐Ÿ‘ . Nak order.... Whatsapp je +60177130825 . #sukusukuseparuh  #pinggan #dietsihat  #sihatdancantik #kurus #bodypositive #jomfit1malaysia #jomkurus1malaysia #kevinzahri  #bodybuilding #slim #saysnaksihat #fitness #fit #malaysianfitness #fitchallenge #malaysiaonlineshope #murah #zumba #jogging #senamrobik #gym #malaysian #malaysia #onlineshopping #onlineshop #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #berkualiti #barangberkualiti 
Betul tak ramai kawan- kawan kita tak tahu camne nak diet? Kita nak kurus tapi tak tahu camne caranya kan? nak makan nasi je ke, nak makan oat je?
.
Sekarang senang je, ikut saranan KKM. Makan ikut sukatan
suku- suku separuh. Suku untuk karbohidrat macam mee, nasi, k.teow, ubi. Suku untuk protein macam ayam, daging, ikan, telur. Separuh lagi kita letak sayur dan buah. Macam kawan kita kat bawah ni, tengok cara dia guna.
.
Ada soalan nak tanya?
.
Whatsapp je +60177130825
.
#sukusukuseparuh
#pinggan#dietsihat
#sihatdancantik#kurus#bodypositive#jomfit1malaysia#jomkurus1malaysia#kevinzahri #bodybuilding#slim#saysnaksihat#fitness#fit#malaysianfitness#fitchallenge#malaysiaonlineshope#murah#zumba#jogging#senamrobik#gym#malaysian#malaysia#onlineshopping#onlineshop#bazaarpaknil#bazaarpaknilmurah#berkualiti#barangberkualiti
Betul tak ramai kawan- kawan kita tak tahu camne nak diet? Kita nak kurus tapi tak tahu camne caranya kan? nak makan nasi je ke, nak makan oat je? . Sekarang senang je, ikut saranan KKM. Makan ikut sukatan suku- suku separuh. Suku untuk karbohidrat macam mee, nasi, k.teow, ubi. Suku untuk protein macam ayam, daging, ikan, telur. Separuh lagi kita letak sayur dan buah. Macam kawan kita kat bawah ni, tengok cara dia guna. . Ada soalan nak tanya? . Whatsapp je +60177130825 . #sukusukuseparuh  #pinggan #dietsihat  #sihatdancantik #kurus #bodypositive #jomfit1malaysia #jomkurus1malaysia #kevinzahri  #bodybuilding #slim #saysnaksihat #fitness #fit #malaysianfitness #fitchallenge #malaysiaonlineshope #murah #zumba #jogging #senamrobik #gym #malaysian #malaysia #onlineshopping #onlineshop #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #berkualiti #barangberkualiti 
Alhamdullilah, baru lepas COD MAMAM THE DIET PLATE Dengan Cik Fiza Yang Manis Ni Dari Bangi .
.
Moga MAMAM dapat Membantu Cik Fiza dapat bersuku-suku separuh dengan jayanya . ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป
.
012-687 7127
012-687 7127
012-687 7127

#kajang #semenyih #mamamthedietplate #sukusukuseparuh
Alhamdullilah, baru lepas COD MAMAM THE DIET PLATE Dengan Cik Fiza Yang Manis Ni Dari Bangi . . Moga MAMAM dapat Membantu Cik Fiza dapat bersuku-suku separuh dengan jayanya . ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป . 012-687 7127 012-687 7127 012-687 7127 #kajang  #semenyih  #mamamthedietplate  #sukusukuseparuh 
Tak pernah tak makan...wajib makan...ckgu ckp makan tengahari itu wajib... #sukusukuseparuh
Tak pernah tak makan...wajib makan...ckgu ckp makan tengahari itu wajib... #sukusukuseparuh 
RAHSIA TURUN BERAT LAJU DENGAN KONSEP #SUKUSUKUSEPARUH
. 
Sis nak tau ke kenapa kerajaan beria-ria mempromosi kempen ni?
.
KURANG makan sayur-sayuran dan buah-buahan antara 10 risiko utama kepada peningkatan kadar kematian yang mengakibatkan 31% penyakit jantung dan 11% serangan strok setahun di seluruh dunia.
. 
Kajian menunjukkan pengambilan serat yang mencukupi melalui sayur-sayuran dan buah-buahan boleh menyelamatkan sehingga 2.7 juta nyawa atau mengurangkan beban penyakit di seluruh dunis sebanyak 1.8 peratus setahun!!!
.
Tapi apa yang berlaku kat Malaysia ni terbalik. Buah, sayur kurang nak makan.. karbo, gula, lemak, bergoreng, berminyak tu yang lagi orang suka. Sebab tu kadar obesiti meningkat setiap tahun...
.
Jom tag kawan-kawan untuk baca fakta ni. Diet dengan cara yang salah ni nanti buat penat je. Asyik tak dapat result dan rasa nak give up je. Kesian kawan2 sis nanti ๐Ÿ˜”
.
Coach Suriati 0125894671
.
#getfitnowonline #kevinzahri #dietkurus #kurusdenganherbalife #kuruscantik #kurusonline #duckscarves #milo #fvootd #foodtruckkl #diabetes #dietcepat #kurusselepasbersalin
RAHSIA TURUN BERAT LAJU DENGAN KONSEP #SUKUSUKUSEPARUH  . Sis nak tau ke kenapa kerajaan beria-ria mempromosi kempen ni? . KURANG makan sayur-sayuran dan buah-buahan antara 10 risiko utama kepada peningkatan kadar kematian yang mengakibatkan 31% penyakit jantung dan 11% serangan strok setahun di seluruh dunia. . Kajian menunjukkan pengambilan serat yang mencukupi melalui sayur-sayuran dan buah-buahan boleh menyelamatkan sehingga 2.7 juta nyawa atau mengurangkan beban penyakit di seluruh dunis sebanyak 1.8 peratus setahun!!! . Tapi apa yang berlaku kat Malaysia ni terbalik. Buah, sayur kurang nak makan.. karbo, gula, lemak, bergoreng, berminyak tu yang lagi orang suka. Sebab tu kadar obesiti meningkat setiap tahun... . Jom tag kawan-kawan untuk baca fakta ni. Diet dengan cara yang salah ni nanti buat penat je. Asyik tak dapat result dan rasa nak give up je. Kesian kawan2 sis nanti ๐Ÿ˜” . Coach Suriati 0125894671 . #getfitnowonline  #kevinzahri  #dietkurus  #kurusdenganherbalife  #kuruscantik  #kurusonline  #duckscarves  #milo  #fvootd  #foodtruckkl  #diabetes  #dietcepat  #kurusselepasbersalin 
Lepas ada pinggan ni senang je nak bagi2 kan portion makanan.  Takla terlebih dan terkurang, ye dak? 
Whatsapp akak di 0132220765 okay?

#sukusukuseparuh
#pinggankurus
#pinggandiet
#pinggancomel
#diet
#eatclean
#ubatkurusselamat
Maaf cakap, kalau kita nak ber suku- suku separuh, pastikan sukatan betul taw , jangan main beli jer mana- mana pinggan yang ada partition, sukatan mesti ikut cadangan dari dietitian. 
Kalau tak bukan kurus yang dapat tapi makin gemuk pula. Lepas tu jangan pula nak salahkan suku- suku separuh sedangkan kita yang guna pinggan yang salah . No .. No .. Psss : Guna MAMAM, sukatan yang tepat dari dietitian.

MEH WASAP KAKCA โคต๏ธ
012-687 7127
012-687 7127
012-687 7127

#mamamthedietplate #kurus #diet #dietatkins #kurus #sukusukuseparuh
Maaf cakap, kalau kita nak ber suku- suku separuh, pastikan sukatan betul taw , jangan main beli jer mana- mana pinggan yang ada partition, sukatan mesti ikut cadangan dari dietitian. Kalau tak bukan kurus yang dapat tapi makin gemuk pula. Lepas tu jangan pula nak salahkan suku- suku separuh sedangkan kita yang guna pinggan yang salah . No .. No .. Psss : Guna MAMAM, sukatan yang tepat dari dietitian. MEH WASAP KAKCA โคต๏ธ 012-687 7127 012-687 7127 012-687 7127 #mamamthedietplate  #kurus  #diet  #dietatkins  #kurus  #sukusukuseparuh 
Maaf cakap, kalau kita nak ber suku- suku separuh, pastikan sukatan betul taw , jangan main beli jer mana- mana pinggan yang ada partition, sukatan mesti ikut cadangan dari dietitian. 
Kalau tak bukan kurus yang dapat tapi makin gemuk pula. Lepas tu jangan pula nak salahkan suku- suku separuh sedangkan kita yang guna pinggan yang salah . No .. No .. Psss : Guna MAMAM, sukatan yang tepat dari dietitian.

MEH WASAP KAKCA โคต๏ธ
012-687 7127
012-687 7127
012-687 7127

#mamamthedietplate #kurus #diet #dietatkins #kurus #sukusukuseparuh
Maaf cakap, kalau kita nak ber suku- suku separuh, pastikan sukatan betul taw , jangan main beli jer mana- mana pinggan yang ada partition, sukatan mesti ikut cadangan dari dietitian. Kalau tak bukan kurus yang dapat tapi makin gemuk pula. Lepas tu jangan pula nak salahkan suku- suku separuh sedangkan kita yang guna pinggan yang salah . No .. No .. Psss : Guna MAMAM, sukatan yang tepat dari dietitian. MEH WASAP KAKCA โคต๏ธ 012-687 7127 012-687 7127 012-687 7127 #mamamthedietplate  #kurus  #diet  #dietatkins  #kurus  #sukusukuseparuh 
Have you had your lunch? If yes what kind of food you are having just now? Is it healthy enough? HOW ABOUT THE CALORIES? WHY calories matter? Calories are one unit of energy needed to raise one kilogram of water one degree Celsius).
.
When you eat food, those calories either get used to do something (move your body around, maintain your body temperature, keep your heart pumpingโ€ฆ), or stored as fat. No matter whether they come from protein, fat, or carbs, they mustย be either used or stored.
.
Why did you gain weight? Because calories in exceeded calories out.
.
.
What causedย calories in to exceed calories out? . Overeating
. Less exercise .
.
#healthpromotion #nutritionist #healthyeating #sukusukuseparuh #kementeriankesihatanmalaysia
#askurnutritionist #antioxidant #saynotoncd #preventisbetterthancure
Have you had your lunch? If yes what kind of food you are having just now? Is it healthy enough? HOW ABOUT THE CALORIES? WHY calories matter? Calories are one unit of energy needed to raise one kilogram of water one degree Celsius). . When you eat food, those calories either get used to do something (move your body around, maintain your body temperature, keep your heart pumpingโ€ฆ), or stored as fat. No matter whether they come from protein, fat, or carbs, they mustย be either used or stored. . Why did you gain weight? Because calories in exceeded calories out. . . What causedย calories in to exceed calories out? . Overeating . Less exercise . . #healthpromotion  #nutritionist  #healthyeating  #sukusukuseparuh  #kementeriankesihatanmalaysia  #askurnutritionist  #antioxidant  #saynotoncd  #preventisbetterthancure 
Maaf cakap, kalau kita nak ber suku- suku separuh, pastikan sukatan betul, jangan main beli jer mana- mana pinggan yang ada partition, sukatan mesti ikut cadangan dari dietitian. 
Kalau tak bukan kurus yang dapat tapi makin gemuk pula. Lepas tu jangan pula nak salahkan suku- suku separuh sedangkan kita yang guna pinggan yang salah!

Guna MAMAM, sukatan yang tepat dari dietitian.

http://www.wasap.my/60176529591 
http://www.wasap.my/60176529591 
#mamamdietplate #dietplatemurah #diet #sukusukuseparuh #pinggantakretaknasitakdingin #pingganviral #pingganmangkuk #pinggandiet #jk1m #jomkurus1malaysia #jomdiet #jomkurus #zumba #fit #atkins #atkinsdiet #aurainsta #igmashup #bpafree #bazaarpaknil #foodlover #food #foodhunter #jomdiet #jomkurus #zumba #fit #atkins
Maaf cakap, kalau kita nak ber suku- suku separuh, pastikan sukatan betul, jangan main beli jer mana- mana pinggan yang ada partition, sukatan mesti ikut cadangan dari dietitian. Kalau tak bukan kurus yang dapat tapi makin gemuk pula. Lepas tu jangan pula nak salahkan suku- suku separuh sedangkan kita yang guna pinggan yang salah! Guna MAMAM, sukatan yang tepat dari dietitian. http://www.wasap.my/60176529591 http://www.wasap.my/60176529591 #mamamdietplate  #dietplatemurah  #diet  #sukusukuseparuh  #pinggantakretaknasitakdingin  #pingganviral  #pingganmangkuk  #pinggandiet  #jk1m  #jomkurus1malaysia  #jomdiet  #jomkurus  #zumba  #fit  #atkins  #atkinsdiet  #aurainsta  #igmashup  #bpafree  #bazaarpaknil  #foodlover  #food  #foodhunter  #jomdiet  #jomkurus  #zumba  #fit  #atkins 
#lunch #bentobox #ikanmasakcuka (ikan pakai #airfryer) + #salad segar dari ladang + #nasiputih 
#makan2ciklin #bekal  #sukusukuseparuh (tapi sayuq x cukup separuh.. protein terover..) โ˜ปโ˜ป
** tiada dlm gambaq.. sayuq pucuk paku.. kirim kat kawan hehehe
Maaf cakap, kalau kita nak bersuku-suku separuh, pastikan sukatan betul, jangan main beli jer mana-mana pinggan yang ada partition, sukatan mesti ikut cadangan dari dietitian. .

Kalau tak, bukan kurus yang dapat tapi makin gemuk pula ataupun tak turun-turun berat.
Lepas tu jangan pula nak salahkan #sukusukuseparuh sedangkan kita yang guna pinggan yang salah!
.

Guna MAMAM, sukatan yang tepat dari PAKAR DIET bertauliah tau.
.

http://www.wasap.my/60123017226
http://www.wasap.my/60123017226
http://www.wasap.my/60123017226
.
MD0053
Maaf cakap, kalau kita nak bersuku-suku separuh, pastikan sukatan betul, jangan main beli jer mana-mana pinggan yang ada partition, sukatan mesti ikut cadangan dari dietitian. . Kalau tak, bukan kurus yang dapat tapi makin gemuk pula ataupun tak turun-turun berat. Lepas tu jangan pula nak salahkan #sukusukuseparuh  sedangkan kita yang guna pinggan yang salah! . Guna MAMAM, sukatan yang tepat dari PAKAR DIET bertauliah tau. . http://www.wasap.my/60123017226 http://www.wasap.my/60123017226 http://www.wasap.my/60123017226 . MD0053
Mesti ada yang belum tahu kan yang sekarang ini trend makan suku-suku separuh bakal menggantikan piramid makanan?
.
Dengan hanya mengikut pola makan suku-suku separuh, penurunan berat badan akan berlaku. Tiada lagi diet yang menyeksakan! Apa yang suku-suku separuh?
.
Suku Protein
Suku Karbohidrat 
Separuh Sayur + Buah
.
Ala, macam mana nak ikut sukatan yang tepat?
.
Jangan risau! Kami bawakan khas untuk semua, Mamam the Diet Plate. Pinggan diet wajib yang perlu ada di setiap rumah! Tak perlu risau dah terlebih makan. Setiap kali nak makan, hanya penuhkan Mamam ok?
.
โœ…DIREKA OLEH PAKAR PEMAKANAN
โœ…BPA FREE
โœ…Boleh dipanaskan dalam microwave
โœ…3 sukatan TEPAT nutrisi makanan mengikut pola suku-suku separuh!
โœ…Mudah dibawa ke mana sahaja
โœ…Disertakan penutup kedap udara
โœ…Warna yang menarik. Sesuai untuk ajar anak-anak makan secara sihat
.
Harga satu unit? RM 47
Alamak takda bajet la bulan ni! ๐Ÿ˜ข๐Ÿค‘
.
Tak apa! Kumpulkan 3 atau 5 orang kawan atau ahli keluarga, kami bagi harga tak masuk akal ok ๐Ÿ’ƒ
.
Nak order whatsapp jerr...
+60177130825
.
#sukusukuseparuh
.
#pinggan#dietsihat
#sihatdancantik#kurus#bodypositive#jomfit1malaysia#jomkurus1malaysia#kevinzahri #bodybuilding#slim#saysnaksihat#fitness#fit#malaysianfitness#fitchallenge#malaysiaonlineshope#murah#zumba#jogging#senamrobik#gym#malaysian#malaysia#onlineshopping#onlineshop#bazaarpaknil#bazaarpaknilmurah#berkualiti#barangberkualiti
Mesti ada yang belum tahu kan yang sekarang ini trend makan suku-suku separuh bakal menggantikan piramid makanan? . Dengan hanya mengikut pola makan suku-suku separuh, penurunan berat badan akan berlaku. Tiada lagi diet yang menyeksakan! Apa yang suku-suku separuh? . Suku Protein Suku Karbohidrat Separuh Sayur + Buah . Ala, macam mana nak ikut sukatan yang tepat? . Jangan risau! Kami bawakan khas untuk semua, Mamam the Diet Plate. Pinggan diet wajib yang perlu ada di setiap rumah! Tak perlu risau dah terlebih makan. Setiap kali nak makan, hanya penuhkan Mamam ok? . โœ…DIREKA OLEH PAKAR PEMAKANAN โœ…BPA FREE โœ…Boleh dipanaskan dalam microwave โœ…3 sukatan TEPAT nutrisi makanan mengikut pola suku-suku separuh! โœ…Mudah dibawa ke mana sahaja โœ…Disertakan penutup kedap udara โœ…Warna yang menarik. Sesuai untuk ajar anak-anak makan secara sihat . Harga satu unit? RM 47 Alamak takda bajet la bulan ni! ๐Ÿ˜ข๐Ÿค‘ . Tak apa! Kumpulkan 3 atau 5 orang kawan atau ahli keluarga, kami bagi harga tak masuk akal ok ๐Ÿ’ƒ . Nak order whatsapp jerr... +60177130825 . #sukusukuseparuh  . #pinggan #dietsihat  #sihatdancantik #kurus #bodypositive #jomfit1malaysia #jomkurus1malaysia #kevinzahri  #bodybuilding #slim #saysnaksihat #fitness #fit #malaysianfitness #fitchallenge #malaysiaonlineshope #murah #zumba #jogging #senamrobik #gym #malaysian #malaysia #onlineshopping #onlineshop #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #berkualiti #barangberkualiti 
Bento for today.. nasi + kari ikan tongkol + sayur-sayuran #sukusukuseparuh #bentooftheday #makanakdua #youarewhatyoueat
Buhsan dah makan oat dan smoothies jadinya kita tukau menu harini ๐Ÿ˜‚. Ayam bakar left over malam tadi, campur carrot letak dalam lacttuce makanya jadilah chicken wrap ๐Ÿ˜ƒ! Lidah melayu mesti nak pedas kan so letak hot chilli powder wallahhhh. 
#dapomommyfiras 
#sukusukuseparuh 
#goodeatinghabits 
#sukasuki
Buhsan dah makan oat dan smoothies jadinya kita tukau menu harini ๐Ÿ˜‚. Ayam bakar left over malam tadi, campur carrot letak dalam lacttuce makanya jadilah chicken wrap ๐Ÿ˜ƒ! Lidah melayu mesti nak pedas kan so letak hot chilli powder wallahhhh. #dapomommyfiras  #sukusukuseparuh  #goodeatinghabits  #sukasuki 
Breakfast.... Hot and spicy tuna sandwich with fresh curly crisp and cherry tomatoes...
#whattheanrizfeedson #cleaneating #cleaneats #eatclean #eatcleanmalaysia #whole30 #menusihat #sukusukuseparuh #fuelyourbody #foodphotography #photographyoftheday
Its A Wrap ! @myammasamayal Season 1 Was A Great Success And A Major Thanks Goes To Ace Arena Ventures For This Opportunity To Beautify Each Of The Contestants, Judges and The Host . 
On Another Hand , We Wish The Green Team A Load Of Congratulations For Winning Rm 20,000 For This Seasons Challenge ! Team Yellow, Team Blue and Team Pink , It Was A Pleasure Working With You Guys And We Wish You The Best For Your Future Endeavors. God Bless !

#sukusukuseparuh #mysihat #MYDIN #mydin60tahun #pabsandchicaskillinit
Its A Wrap ! @myammasamayal Season 1 Was A Great Success And A Major Thanks Goes To Ace Arena Ventures For This Opportunity To Beautify Each Of The Contestants, Judges and The Host . On Another Hand , We Wish The Green Team A Load Of Congratulations For Winning Rm 20,000 For This Seasons Challenge ! Team Yellow, Team Blue and Team Pink , It Was A Pleasure Working With You Guys And We Wish You The Best For Your Future Endeavors. God Bless ! #sukusukuseparuh  #mysihat  #MYDIN  #mydin60tahun  #pabsandchicaskillinit 
"Asyik mengah jer jalan sekarang, badan rasa berat sangat, nak diet bukan kita pandai sangat, kerap dengar suku- suku separuh, tapi tak tahulah betul ke tak saya letak dalam pinggan biasa tu"

Psst MAMAM the Diet Plate kan hadoooo... Dm atau whatsapp kami ok 0179116156

#sukusukuseparuh
#dietkalori
#atkins 
#nakkurus
#mamam
#konjac
#jordanyeoh
#kevinzahri
#harisukannegara
#jomturunpadang
Masa mula2 nak start diet mmg jh telan je ikutkan rasa tekak semua nya tak kena dek tekak ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… ..
..
Tapi jh niat dalam hati aku nak kurus aku nak sihat ..
..
Alhamdulillah sebenarnya bila #jagamakan kita akan lebih sihat dan kurus tu adalah bonus
..
..
Jadi kepada uols bertabahlah jh sampai sekarang masih masak kurang kan garam kurang kan gula .
.
Air manis mmg jh stop dah mmg tak cheat pon bab2 air ni .
.
Lebih suke telan air masak .
Sekian bebelan jh semoga bermanfaat .
#dietcarajh 
#sukusukuseparuh 
#jagaportion
Masa mula2 nak start diet mmg jh telan je ikutkan rasa tekak semua nya tak kena dek tekak ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… .. .. Tapi jh niat dalam hati aku nak kurus aku nak sihat .. .. Alhamdulillah sebenarnya bila #jagamakan  kita akan lebih sihat dan kurus tu adalah bonus .. .. Jadi kepada uols bertabahlah jh sampai sekarang masih masak kurang kan garam kurang kan gula . . Air manis mmg jh stop dah mmg tak cheat pon bab2 air ni . . Lebih suke telan air masak . Sekian bebelan jh semoga bermanfaat . #dietcarajh  #sukusukuseparuh  #jagaportion 
TIPS MINUM 3L AIR SEHARI
.
"Tice cakap kalau nak kurus kene cukup minum air. Tapi susahnya nak habiskan walaupun cuma 1 liter je sehari ๐Ÿ˜ฅ. Tice ada tips tak?"
.
Ok, ni Tice bagi awak tips yg simple bukan untuk 1 liter tapi 3 liter. Praktikkan setiap hari sehingga ia menjadi amalan yg sihat dlm kehidupan seharian awak ye๐Ÿ˜‰
.
1) Bangun pagi - 1 gelas
2) Lepas solat subuh - 1 gelas
3) Sebelum mandi - 1 gelas
4) Selepas mandi - 1 gelas
5) Selepas solat zuhur - 1 gelas
6) Sebelum lunch - 2 gelas
7) Selepas solat asar - 1 gelas
8) Sebelum mandi petang - 1 gelas
9) Selepas solat maghrib - 1 gelas
10) Selepas solat isyak - 1 gelas
11) Sebelum tidur - 1 gelas
.
Ok, kita masuk ilmu matematik sikit ye..
1 gelas = 250ml
12 gelas x 250ml = 3000ml
3000ml = 3liter
.
Ok, dalam tak sedar dah habis 3L kan ๐Ÿค—
.
And of course ada kebaikan nya bila water intake kita cukup setiap hari. Kajian sains mendapati,
.
๐Ÿ’ง 1 gelas air diminum sebaik sahaja bangun daripada tidur membantu mengaktifkan organ dalaman
.
๐Ÿ’ง 1 gelas air diminum selepas mandi membantu mengurangkan tekanan darah rendah
.
๐Ÿ’ง 1 gelas air diminum sebelum makan membantu sistem penghadaman
.
๐Ÿ’ง 1 gelas air diambil sebelum tidur mampu mengelakkan serangan jantung pada waktu malam
.
Kredit: Tice Ain
.
#sukusukuseparuh
.
#harisukannegara#hsn2017#jomturunpadang#dietsihat
#sihatdancantik#kurus#bodypositive#jomfit1malaysia#jomkurus1malaysia#kevinzahri #bodybuilding#slim#saysnaksihat#fitness#malaysianfitness#fitchallenge#malaysiaonlineshoppe#zumba#jogging#senamrobik#gym#malaysian#malaysia#onlineshopping#onlineshop#bazaarpaknil#bazaarpaknilmurah#berkualiti#barangberkualiti
TIPS MINUM 3L AIR SEHARI . "Tice cakap kalau nak kurus kene cukup minum air. Tapi susahnya nak habiskan walaupun cuma 1 liter je sehari ๐Ÿ˜ฅ. Tice ada tips tak?" . Ok, ni Tice bagi awak tips yg simple bukan untuk 1 liter tapi 3 liter. Praktikkan setiap hari sehingga ia menjadi amalan yg sihat dlm kehidupan seharian awak ye๐Ÿ˜‰ . 1) Bangun pagi - 1 gelas 2) Lepas solat subuh - 1 gelas 3) Sebelum mandi - 1 gelas 4) Selepas mandi - 1 gelas 5) Selepas solat zuhur - 1 gelas 6) Sebelum lunch - 2 gelas 7) Selepas solat asar - 1 gelas 8) Sebelum mandi petang - 1 gelas 9) Selepas solat maghrib - 1 gelas 10) Selepas solat isyak - 1 gelas 11) Sebelum tidur - 1 gelas . Ok, kita masuk ilmu matematik sikit ye.. 1 gelas = 250ml 12 gelas x 250ml = 3000ml 3000ml = 3liter . Ok, dalam tak sedar dah habis 3L kan ๐Ÿค— . And of course ada kebaikan nya bila water intake kita cukup setiap hari. Kajian sains mendapati, . ๐Ÿ’ง 1 gelas air diminum sebaik sahaja bangun daripada tidur membantu mengaktifkan organ dalaman . ๐Ÿ’ง 1 gelas air diminum selepas mandi membantu mengurangkan tekanan darah rendah . ๐Ÿ’ง 1 gelas air diminum sebelum makan membantu sistem penghadaman . ๐Ÿ’ง 1 gelas air diambil sebelum tidur mampu mengelakkan serangan jantung pada waktu malam . Kredit: Tice Ain . #sukusukuseparuh  . #harisukannegara #hsn2017 #jomturunpadang #dietsihat  #sihatdancantik #kurus #bodypositive #jomfit1malaysia #jomkurus1malaysia #kevinzahri  #bodybuilding #slim #saysnaksihat #fitness #malaysianfitness #fitchallenge #malaysiaonlineshoppe #zumba #jogging #senamrobik #gym #malaysian #malaysia #onlineshopping #onlineshop #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #berkualiti #barangberkualiti 
Hari Sukan Negara. 
Fenomena Baby Shark do do 
Need 7kg to reduce.
Alhamdulillah amalan #sukusukuseparuh membantu pengurangan 2kg. 
Kena struggle a bit more to reduce 7kg more.
U can do it.
Cayok!!
Gambate!!!
Hari Sukan Negara. Fenomena Baby Shark do do Need 7kg to reduce. Alhamdulillah amalan #sukusukuseparuh  membantu pengurangan 2kg. Kena struggle a bit more to reduce 7kg more. U can do it. Cayok!! Gambate!!!
"Asyik mengah jer jalan sekarang, badan rasa berat sangat, nak diet bukan kita pandai sangat, kerap dengar suku- suku separuh, tapi tak tahulah betul ke tak saya letak dalam pinggan biasa tu"

Psst MAMAM the Diet Plate kan hadoooo.

#malaysia
#singapore
#brunei
#fitmama
#dontdiet
#eathealthy
#healthyfood
#lowcarbmalaysia
#lchfmalaysia
#mamamthedietplate
#sukusukuseparuh
#konjacfood
#konjacsponge
#titiancinta
Resepi tekak sendiri
#ayam panggang tomyam
#mee goreng carrot
#terung sambal
#sukusukuseparuh
TB second week menu... masih lagi kekok dgn sayur2an yg separuh.. tapi ttp telan kan jugak walaumcm mana pon... ps/: day1-5 selamat lagi.. masuk day 6&7 then keluar dri KL, trip plak dgn #sisterhood syg2 ku, happy giler.. pastu menu???? jgn tnya.. #hancusberkecai ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ i is menyesal.. harini coach wassap suh jog 5km.. hahhahahha #padan ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ k bye nak lari2 anak jap smbil nangis.. ๐Ÿ˜‚๐Ÿƒ๐Ÿผโ€โ™€๏ธ๐Ÿšถ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿƒ๐Ÿผโ€โ™€๏ธ๐Ÿšถ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ #eatclean #sukusukuseparuh #routetoloseweight #mingguyangtakberapadiet #sesalkemudiantiadaguna #gembiradanmakanberpisahtiada #jomworkout
TB second week menu... masih lagi kekok dgn sayur2an yg separuh.. tapi ttp telan kan jugak walaumcm mana pon... ps/: day1-5 selamat lagi.. masuk day 6&7 then keluar dri KL, trip plak dgn #sisterhood  syg2 ku, happy giler.. pastu menu???? jgn tnya.. #hancusberkecai  ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ i is menyesal.. harini coach wassap suh jog 5km.. hahhahahha #padan  ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ k bye nak lari2 anak jap smbil nangis.. ๐Ÿ˜‚๐Ÿƒ๐Ÿผโ€โ™€๏ธ๐Ÿšถ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿƒ๐Ÿผโ€โ™€๏ธ๐Ÿšถ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ #eatclean  #sukusukuseparuh  #routetoloseweight  #mingguyangtakberapadiet  #sesalkemudiantiadaguna  #gembiradanmakanberpisahtiada  #jomworkout 
NAK JAGA GULA????
PARAS KOLESTEROL???? Sebenarnya MAMAM ni bukan untuk orang yang nak kuruskan badan je tau, tapi sangat bagus bagi mereka yang nak jaga gula dalam darah dan paras kolestrol.

http://www.wasap.my/6019980886
http://www.wasap.my/6019980886
http://www.wasap.my/6019980886

#mamamthedietplate
#sukusukuseparuh
#fitmalaysia
#senaman
#aktifkandiri
#harimaumalaya
#sihatselaluhendaknya
Amalkan makan nasi seperti dalam gambar dengan portion #sukusukuseparuh in shaa Allah boleh turun berat. 
Cuma janganlah amalkan nasi segunung dan kuah banjir memang tak lah jadi. 
Sebaiknya kalori lunch bawah 600 dan elakkan terus makan makanan berproses dan fastfood. Juga masa tepat makan tengahari sebelum 2ptg.

#tipsmakannasi #tipskurus #cabarankurus21hari #journeyidealfat #journeytransformationbodybefore2018 #justdoit #noexcuse #fattofit #fatlostchallenge #weightlostonlinechallenge #azamkurus2017 #coachmardiah
Amalkan makan nasi seperti dalam gambar dengan portion #sukusukuseparuh  in shaa Allah boleh turun berat. Cuma janganlah amalkan nasi segunung dan kuah banjir memang tak lah jadi. Sebaiknya kalori lunch bawah 600 dan elakkan terus makan makanan berproses dan fastfood. Juga masa tepat makan tengahari sebelum 2ptg. #tipsmakannasi  #tipskurus  #cabarankurus21hari  #journeyidealfat  #journeytransformationbodybefore2018  #justdoit  #noexcuse  #fattofit  #fatlostchallenge  #weightlostonlinechallenge  #azamkurus2017  #coachmardiah 
NAK DIET TAPI BERAPA BANYAK NASI,LAUK DAN SAYUR YANG BOLEH AMBIL?PENING LA๐Ÿ˜จ
.
Okay azam arini nak start diet la. Makan 1 pinggan je pun ni.
.
Wow meriahnya 1 pinggan tu. Ini dah berlebihan portion kalau nak berdiet ye. Meh kita buat edisi siasat sikit makanan tu. Makanan terlampau besar portion karbo, protein dan lemak. Kalau makan hari2 banyak ni, kompom berat dan lemak makin naik.
.
Cara yang betul nak mulakan diet, sila tukar makanan kepada SUKU SUKU SEPARUH pinggan okay.
.
SUKU 1st - Sumber karbo (nasi putih/roti wholemeal/pasta)
.
SUKU 2nd - Sumber protein (ikan/ayam/tempe/daging)
.
SETENGAH - Sumber fiber ( sayur / sayur+buah)
.
Okay cuba buat selama 1 minggu secara konsisten. Pasti akan rasa perbezaannya.
.
Juga kurangkan pengambilan air manis.
.
Selamat mencuba berdiet seimbang dan sihat. Pasti korang akan rasa lebih sihat dan lebih ringan lepas ni.
.
Kredit: Iddah Hamzah
.
#sukusukuseparuh
.
#harisukannegara#hsn2017#jomturunpadang#dietsihat
#sihatdancantik#kurus#bodypositive#jomfit1malaysia#jomkurus1malaysia#kevinzahri #bodybuilding#slim#saysnaksihat#fitness#malaysianfitness#fitchallenge#malaysiaonlineshoppe#zumba#jogging#senamrobik#gym#malaysian#malaysia#onlineshopping#onlineshop#bazaarpaknil#bazaarpaknilmurah#berkualiti#barangberkualiti
NAK DIET TAPI BERAPA BANYAK NASI,LAUK DAN SAYUR YANG BOLEH AMBIL?PENING LA๐Ÿ˜จ . Okay azam arini nak start diet la. Makan 1 pinggan je pun ni. . Wow meriahnya 1 pinggan tu. Ini dah berlebihan portion kalau nak berdiet ye. Meh kita buat edisi siasat sikit makanan tu. Makanan terlampau besar portion karbo, protein dan lemak. Kalau makan hari2 banyak ni, kompom berat dan lemak makin naik. . Cara yang betul nak mulakan diet, sila tukar makanan kepada SUKU SUKU SEPARUH pinggan okay. . SUKU 1st - Sumber karbo (nasi putih/roti wholemeal/pasta) . SUKU 2nd - Sumber protein (ikan/ayam/tempe/daging) . SETENGAH - Sumber fiber ( sayur / sayur+buah) . Okay cuba buat selama 1 minggu secara konsisten. Pasti akan rasa perbezaannya. . Juga kurangkan pengambilan air manis. . Selamat mencuba berdiet seimbang dan sihat. Pasti korang akan rasa lebih sihat dan lebih ringan lepas ni. . Kredit: Iddah Hamzah . #sukusukuseparuh  . #harisukannegara #hsn2017 #jomturunpadang #dietsihat  #sihatdancantik #kurus #bodypositive #jomfit1malaysia #jomkurus1malaysia #kevinzahri  #bodybuilding #slim #saysnaksihat #fitness #malaysianfitness #fitchallenge #malaysiaonlineshoppe #zumba #jogging #senamrobik #gym #malaysian #malaysia #onlineshopping #onlineshop #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #berkualiti #barangberkualiti 
"Asyik mengah jer jalan sekarang, badan rasa berat sangat, nak diet bukan kita pandai sangat, kerap dengar suku- suku separuh, tapi tak tahulah betul ke tak saya letak dalam pinggan biasa tu"

Psst MAMAM the Diet Plate kan hadoooo.

http://www.wasap.my/60176529591 
http://www.wasap.my/60176529591 
http://www.wasap.my/60176529591 
#mamamdietplate #dietplatemurah #diet #sukusukuseparuh #pinggantakretaknasitakdingin #pingganviral #pingganmangkuk #pinggandiet #jk1m #jomkurus1malaysia #jomdiet #jomkurus #zumba #fit #atkins #atkinsdiet #aurainsta #igmashup #bpafree #bazaarpaknil #foodlover #doorgiftperkahwinan
"Asyik mengah jer jalan sekarang, badan rasa berat sangat, nak diet bukan kita pandai sangat, kerap dengar suku- suku separuh, tapi tak tahulah betul ke tak saya letak dalam pinggan biasa tu" Psst MAMAM the Diet Plate kan hadoooo. http://www.wasap.my/60176529591 http://www.wasap.my/60176529591 http://www.wasap.my/60176529591 #mamamdietplate  #dietplatemurah  #diet  #sukusukuseparuh  #pinggantakretaknasitakdingin  #pingganviral  #pingganmangkuk  #pinggandiet  #jk1m  #jomkurus1malaysia  #jomdiet  #jomkurus  #zumba  #fit  #atkins  #atkinsdiet  #aurainsta  #igmashup  #bpafree  #bazaarpaknil  #foodlover  #doorgiftperkahwinan 
#SukuSukuSeparuh yang silap konsep.. .
besar weh portion protein market kita kat Malaysia.. .
siapa nak kongsi?.
.
Peniaga boleh potong 2 ni..
.
#JimatKaloriJimatDuit
HIKING UNTUK KURUS?
.
Apa yg kita perlu tahu, berat badan kita naik disebabkan oleh PEMAKANAN harian kita yg tak terjaga. Jadi, kalau nak turunkan berat, perlu melalui PEMAKANAN juga. Kalau kita pergi hiking setiap minggu atau bersenam pagi petang siang malam tapi kita tiada ilmu dalam pemakanan, memang susah berat badan nak turun. Kalau turun pun, mungkin akan naik semula atau statik dalam jangka masa yg lama.
. .
โœ… Amalkan konsep #sukusukuseparuh ๐Ÿ‘‰๐Ÿฝ suku karbohidrat, suku protin dan separuh sayur-sayuran/buah-buahan. Kalau kita amalkan ni, tak payah susah2 panjat gunung pun... InshaAllah berat badan tetap akan turun ๐Ÿ˜
.
โœ… Ambil tahu berapa nilai #DCR (daily calorie requirement) anda. Lebihan kalori dari makanan dan minuman yg anda ambil, jika tak dibakar akan berkumpul menjadi lemak.
.
โœ… Elakkan makanan yang tinggi kandungan lemak/garam/gula .
โœ… Kena faham apa itu #8020rule ๐Ÿ‘‰๐Ÿฝ nak turun berat kena amalkan 80% pemakanan sihat dan 20% senaman
.
โœ… Perlu tahu apa yang perlu dimakan sebelum, semasa dan selepas workout. Kalau turun-turun je dari gunung lepas tu pergi makan apa saja yang melintas depan mata, mmg sia2 saja lah.
.
PROGRAM TURUN BERAT ONLINE
.
COACH LINI 012-2854442
.
.
#tipkurus #jomkurus #produkkurus 
#cabarankurus30hari #kurusonline #herbalifemalaysia #coachherbalifemalaysia #herbalifeteamix #herbalifesenawang #herbalifeseremban #herbaliferembau #herbalifekualapilah #herbalifenilai #seremban #senawang #hiking
HIKING UNTUK KURUS? . Apa yg kita perlu tahu, berat badan kita naik disebabkan oleh PEMAKANAN harian kita yg tak terjaga. Jadi, kalau nak turunkan berat, perlu melalui PEMAKANAN juga. Kalau kita pergi hiking setiap minggu atau bersenam pagi petang siang malam tapi kita tiada ilmu dalam pemakanan, memang susah berat badan nak turun. Kalau turun pun, mungkin akan naik semula atau statik dalam jangka masa yg lama. . . โœ… Amalkan konsep #sukusukuseparuh  ๐Ÿ‘‰๐Ÿฝ suku karbohidrat, suku protin dan separuh sayur-sayuran/buah-buahan. Kalau kita amalkan ni, tak payah susah2 panjat gunung pun... InshaAllah berat badan tetap akan turun ๐Ÿ˜ . โœ… Ambil tahu berapa nilai #DCR  (daily calorie requirement) anda. Lebihan kalori dari makanan dan minuman yg anda ambil, jika tak dibakar akan berkumpul menjadi lemak. . โœ… Elakkan makanan yang tinggi kandungan lemak/garam/gula . โœ… Kena faham apa itu #8020rule  ๐Ÿ‘‰๐Ÿฝ nak turun berat kena amalkan 80% pemakanan sihat dan 20% senaman . โœ… Perlu tahu apa yang perlu dimakan sebelum, semasa dan selepas workout. Kalau turun-turun je dari gunung lepas tu pergi makan apa saja yang melintas depan mata, mmg sia2 saja lah. . PROGRAM TURUN BERAT ONLINE . COACH LINI 012-2854442 . . #tipkurus  #jomkurus  #produkkurus  #cabarankurus30hari  #kurusonline  #herbalifemalaysia  #coachherbalifemalaysia  #herbalifeteamix  #herbalifesenawang  #herbalifeseremban  #herbaliferembau  #herbalifekualapilah  #herbalifenilai  #seremban  #senawang  #hiking 
#sukusukuseparuh harini. Ikan tuna masak cuka, elakkan ambil kuah. Ikan ai is versi bakar dulu baru letak kuah nak bagi rasa masam cuka tu. Orang lain punya ikan versi goreng hehehe. 
#dapomommyfiras 
#goodeatinghabits
#sukasuki
Bento for today.. nasi + ikan masak kicap + stir fry vegetable #sukusukuseparuh #makanakdua #bentooftheday
Overnight oats plain gini tanpa 'hiasan' pun sedap juga hehe. Jom breakfast
#dapomommyfiras
#sukusukuseparuh 
#goodeatinghabits
#sukasuki
Sebenarnya MAMAM ni bukan untuk orang yang nak kuruskan badan je tau, tapi sangat bagus bagi mereka yang nak jaga gula dalam darah dan paras kolestrol.

Dm atau whatsapp kami ok 0179116156

#sukusukuseparuh
#dietkalori
#atkins 
#nakkurus
#mamam
#konjac
#jordanyeoh
#kevinzahri
#harisukannegara2017
#jomturunpadang
#masak
Hakak sedang melaksanakan kempen #sukusukuseparuh dik.... Hahahahha...
INILAH PORTION SIZE YANG ANDA PERLU MAKAN SETIAP HARI.
.
Cuba makan #sukusukuseparuh .
.
SUKU nasi,
SUKU sayur/buah-buahan,
SEPARUH lauk berprotein.
.
Adjust saiz hidangan anda. Jangan tak makan langsung tau. Pengsan nanti sape nak angkat?
.
Jangan lupa consume #Qurose dulu 1sachet 30minit sebelum makan, so nanti takde dah rasa nak makan 3-4pinggan nasi tu.๐Ÿ˜…
.
Jom Whatsapp 014-5461697untuk dapatkan QUROSE!
.
#qurose #kurus #diet #tipskurus #tipsdiet #infokurus #infodiet
INILAH PORTION SIZE YANG ANDA PERLU MAKAN SETIAP HARI. . Cuba makan #sukusukuseparuh  . . SUKU nasi, SUKU sayur/buah-buahan, SEPARUH lauk berprotein. . Adjust saiz hidangan anda. Jangan tak makan langsung tau. Pengsan nanti sape nak angkat? . Jangan lupa consume #Qurose  dulu 1sachet 30minit sebelum makan, so nanti takde dah rasa nak makan 3-4pinggan nasi tu.๐Ÿ˜… . Jom Whatsapp 014-5461697untuk dapatkan QUROSE! . #qurose  #kurus  #diet  #tipskurus  #tipsdiet  #infokurus  #infodiet 
"The food you eat can be either the safest and most powerful form of medicine or the slowest form of poison"
.
.
#don'teatless
#eatright 
#healthyeating
#sukusukuseparuh 
#kementeriankesihatanmalaysia 
#askurnutritionist
Sebenarnya MAMAM ni bukan untuk orang yang nak kuruskan badan je tau, tapi sangat bagus bagi mereka yang nak jaga gula dalam darah dan paras kolestrol.
.

http://www.wasap.my/60123017226
http://www.wasap.my/60123017226
http://www.wasap.my/60123017226
.
MD0053
Sebenarnya MAMAM ni bukan untuk orang yang nak kuruskan badan je tau, tapi sangat bagus bagi mereka yang nak jaga gula dalam darah dan paras kolestrol. . http://www.wasap.my/60123017226 http://www.wasap.my/60123017226 http://www.wasap.my/60123017226 . MD0053
Ramai sebenarnya yg pm yg wasep nak beli mamam dietplate . 
Tapi bila shasha tanya, 'nak beli berapa pcs? Kalau beli lebih dari satu lebih jimat๐Ÿ˜Š'
. 
Jawapannya:-
Nak satu aje, kawan2 xminat. Kawan2 xdiet
Kawan2 xmo join, mahal sangat
. 
Selalu dapat jawapan mcm tu
. 
Jadinya, shasha buat alternatif sendiri utk korang yg kuat semangat nak diet tapi xde geng
. 
Shasha open utk org seremban dulu
.
Sape nak join tp xcukup kuota and nak jimat, mai wasep shasha and reserve nama
. 
Cukup kuota 3/5 org shasha akan whatsapp semula dan korang akan buat payment
. 
Lepastu shasha akan agihkan dekat korg diserata #seremban #senawang #seremban2 #rahang, tempat lain boleh bincang
.
Best tak best? . 
Wasep 0176529591 .  #dietplatemurah #diet #sukusukuseparuh #pinggantakretaknasitakdingin #pingganviral #pingganmangkuk #pinggandiet #jk1m #jomkurus1malaysia #jomdiet #jomkurus #zumba #fit #atkins #atkinsdiet #aurainsta #igmashup #bpafree #bazaarpaknil #foodlover #food #foodhunter #jomdiet #dietplateseremban #beautiful
Ramai sebenarnya yg pm yg wasep nak beli mamam dietplate . Tapi bila shasha tanya, 'nak beli berapa pcs? Kalau beli lebih dari satu lebih jimat๐Ÿ˜Š' . Jawapannya:- Nak satu aje, kawan2 xminat. Kawan2 xdiet Kawan2 xmo join, mahal sangat . Selalu dapat jawapan mcm tu . Jadinya, shasha buat alternatif sendiri utk korang yg kuat semangat nak diet tapi xde geng . Shasha open utk org seremban dulu . Sape nak join tp xcukup kuota and nak jimat, mai wasep shasha and reserve nama . Cukup kuota 3/5 org shasha akan whatsapp semula dan korang akan buat payment . Lepastu shasha akan agihkan dekat korg diserata #seremban  #senawang  #seremban2  #rahang , tempat lain boleh bincang . Best tak best? . Wasep 0176529591 . #dietplatemurah  #diet  #sukusukuseparuh  #pinggantakretaknasitakdingin  #pingganviral  #pingganmangkuk  #pinggandiet  #jk1m  #jomkurus1malaysia  #jomdiet  #jomkurus  #zumba  #fit  #atkins  #atkinsdiet  #aurainsta  #igmashup  #bpafree  #bazaarpaknil  #foodlover  #food  #foodhunter  #jomdiet  #dietplateseremban  #beautiful 
Sebenarnya MAMAM ni bukan untuk orang yang nak kuruskan badan je tau, tapi sangat bagus bagi mereka yang nak jaga gula dalam darah dan paras kolestrol.

http://www.wasap.my/60176529591 
http://www.wasap.my/60176529591 
http://www.wasap.my/60176529591 
#mamamdietplate #dietplatemurah #diet #sukusukuseparuh #pinggantakretaknasitakdingin #pingganviral #pingganmangkuk #pinggandiet #jk1m #jomkurus1malaysia #jomdiet #jomkurus #zumba #fit #atkins #atkinsdiet #aurainsta #igmashup #bpafree
Sebenarnya MAMAM ni bukan untuk orang yang nak kuruskan badan je tau, tapi sangat bagus bagi mereka yang nak jaga gula dalam darah dan paras kolestrol. http://www.wasap.my/60176529591 http://www.wasap.my/60176529591 http://www.wasap.my/60176529591 #mamamdietplate  #dietplatemurah  #diet  #sukusukuseparuh  #pinggantakretaknasitakdingin  #pingganviral  #pingganmangkuk  #pinggandiet  #jk1m  #jomkurus1malaysia  #jomdiet  #jomkurus  #zumba  #fit  #atkins  #atkinsdiet  #aurainsta  #igmashup  #bpafree 
!!! PENANG MAKKALEH !!!!
See you all at My Amma Samayal Cooking Challenge Season 1 FINAL ROUND on *Celebrity My Amma Samayal*...on the *15th October 2017 (TODAY)* from *8pm*. Wanna know which team will WIN RM20,000 cash prize? Come Penang Makkals to watch live cooking.. Don't forget to be there & grab 20% discount on all Premier Cookware products... & more free gifts awaits Penang Makkals.ย #myammasamayalย #mydinย #mydin60tahun#mysihatย #sukusukuseparuhย #malaysiaย #penangย #kualalumpurย #makkals
!!! PENANG MAKKALEH !!!! See you all at My Amma Samayal Cooking Challenge Season 1 FINAL ROUND on *Celebrity My Amma Samayal*...on the *15th October 2017 (TODAY)* from *8pm*. Wanna know which team will WIN RM20,000 cash prize? Come Penang Makkals to watch live cooking.. Don't forget to be there & grab 20% discount on all Premier Cookware products... & more free gifts awaits Penang Makkals.ย #myammasamayal ย #mydin ย #mydin60tahun #mysihat ย #sukusukuseparuh ย #malaysia ย #penang ย #kualalumpur ย #makkals 
WOW .. DENGAN PINGGAN DIET MAMAM TURUN 2 kg !!! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
MAMAM ni bukan lah sekadar pinggan yang berada di rak-rak pinggan anda .
.
Tapi Pinggan MAMAM ni pinggan DISPLIN tau . Tengok MAMAM, harus sukusukuseparuh hokey .๐Ÿ˜‰
.
Nak MAMAM ?
Meh wasap KakCa 012-687 7227 
#testimoni #mamamfeedback #hsn2017 #jomturunpadang #jomkurus
WOW .. DENGAN PINGGAN DIET MAMAM TURUN 2 kg !!! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . MAMAM ni bukan lah sekadar pinggan yang berada di rak-rak pinggan anda . . Tapi Pinggan MAMAM ni pinggan DISPLIN tau . Tengok MAMAM, harus sukusukuseparuh hokey .๐Ÿ˜‰ . Nak MAMAM ? Meh wasap KakCa 012-687 7227 #testimoni  #mamamfeedback  #hsn2017  #jomturunpadang  #jomkurus 
Sebenarnya MAMAM bukan hanya untuk orang yang nak kurus saja taw.
Tapi sangat bagus bagi mereka yang nak jaga gula dalam darah & paras kolestrol .

Order & Pertanyaanโคต๏ธ KakCa 012-687 7127
KakCa 012-687 7127
KakCa 012-687 7127

#hsn2017 #jomturunpadang #mamamthedietplate #kajang #semenyih
Sebenarnya MAMAM bukan hanya untuk orang yang nak kurus saja taw. Tapi sangat bagus bagi mereka yang nak jaga gula dalam darah & paras kolestrol . Order & Pertanyaanโคต๏ธ KakCa 012-687 7127 KakCa 012-687 7127 KakCa 012-687 7127 #hsn2017  #jomturunpadang  #mamamthedietplate  #kajang  #semenyih