an online Instagram web viewer

#sunburn medias

Photos

Chill.
#sunburn arena , #kshmr 🤘
#nucleya  #jaiwolf
Ease my mind, will you?
#sunburn
Vitaminsea 🌊
Vitaminsea 🌊
.
.
.
TERBUKTI !!! REAL PEOPLE.REAL RESULT TESTIMONY FROM SATISFIED CUSTOMER. .
.
"Menyesal akak tak beli awal2 dulu" kata Puan Edda, Kulim, Kedah.
.
.
Nahh !! Testimonial daripada akak CANTIK sorang nie. Baru consume 1 minggu dah nampak perubahan. Alhamdullilah serasi dgn produk kami.
.
Apa lagi yang nak dikata? ACTION SPEAK LOUNDER THAN WORD. .
.
Akak kita dah selesai masalah kulitnya dengan pengambilan 2 tablet setiap hari. Akak kita nie juga mengambil Refining Laser Serum...Hot selling combo dari @beautycode.md
.
.
Yang lain macam mana? Tak nak cuba?
.
Kalau tak cuba, macam mana nak nampak kesan, betul tak?😉. Asyik dok tengok orang lain je cantik, diri sendiri dok macam tu juga 😣
.
30 chewable tablet Dr White Plus dengan harga RM130 dan RLS dengan harga RM88. Kalau beli combo ada harga SPECIAL dari HQ.
.
Stok DR. WHITE PLUS dan serum makin SUSUT. Kalau dah melepas, kena tunggu TAHUN DEPAN (2018) la baru korang boleh jadi cantik. .
DM@WhatsApp sekarang
.
👇👇👇
.
+60126903359 / +60192335475
.
#sayanakcantik#bazaarpaknil #faceserum #klinikhana #kedah #beautycodemd #drwhiteplus #terengganukite #terapiinstagram #sabahan #sarawakian #produkbebaskimia #sayasukamakeup #kulitcantikgebu #marshalinsta #jerawatkecut #pigmentasijeragathilang #sunburn #acnetreatment #nakcantiktak
. . . TERBUKTI !!! REAL PEOPLE.REAL RESULT TESTIMONY FROM SATISFIED CUSTOMER. . . "Menyesal akak tak beli awal2 dulu" kata Puan Edda, Kulim, Kedah. . . Nahh !! Testimonial daripada akak CANTIK sorang nie. Baru consume 1 minggu dah nampak perubahan. Alhamdullilah serasi dgn produk kami. . Apa lagi yang nak dikata? ACTION SPEAK LOUNDER THAN WORD. . . Akak kita dah selesai masalah kulitnya dengan pengambilan 2 tablet setiap hari. Akak kita nie juga mengambil Refining Laser Serum...Hot selling combo dari @beautycode.md . . Yang lain macam mana? Tak nak cuba? . Kalau tak cuba, macam mana nak nampak kesan, betul tak?😉. Asyik dok tengok orang lain je cantik, diri sendiri dok macam tu juga 😣 . 30 chewable tablet Dr White Plus dengan harga RM130 dan RLS dengan harga RM88. Kalau beli combo ada harga SPECIAL dari HQ. . Stok DR. WHITE PLUS dan serum makin SUSUT. Kalau dah melepas, kena tunggu TAHUN DEPAN (2018) la baru korang boleh jadi cantik. . DM@WhatsApp sekarang . 👇👇👇 . +60126903359 / +60192335475 . #sayanakcantik #bazaarpaknil  #faceserum  #klinikhana  #kedah  #beautycodemd  #drwhiteplus  #terengganukite  #terapiinstagram  #sabahan  #sarawakian  #produkbebaskimia  #sayasukamakeup  #kulitcantikgebu  #marshalinsta  #jerawatkecut  #pigmentasijeragathilang  #sunburn  #acnetreatment  #nakcantiktak 
#skymirrorsasaran #malaysiatourism #beachday #sunburn 🏝⛱☀️☀️🐚🐚晒了一整个中午,皮肤都烧焦了😄😄
Thank you @kshmr for the beautiful performance. Had been waiting for you to perform in India for more than 2 years and it was definitely worth the wait. Big fan! 😊
Thank you @kshmr for the beautiful performance. Had been waiting for you to perform in India for more than 2 years and it was definitely worth the wait. Big fan! 😊
About lasg night #sunburn #kshmr #nucleya #jaiwolf
although my leg nak putus mendaki it was really fun day❣️
I 'll take this as my experience💖🌹
#sunburn
although my leg nak putus mendaki it was really fun day❣️ I 'll take this as my experience💖🌹 #sunburn 
Last night was lit 🔥🔥🔥 # jay_wolf #sunburn #kshmr
Trippy night. 🤘🌌🎵🎛️ #khsmr #nucleya #jaiwolf #sunburn arena
So cucumbers get lots of their fame from ultra-hydrating properties (these greenies are 96% water). But most of us don’t realise that cucumbers are great for soooo many more reasons! 
This post will show you why:

1) Cucumbers rid bad breath. Just rest a slice on the roof of your mouth for 30-40 sec. The phytochemicals are to thank for killing bad bacteria.

2) They’re very high in Vitamin C, as well as lots of Vitamin Bs (the ones that give us energy, keep our nerves healthy, and encourage healthy cell repair)
Zinc and magnesium don’t fall far behind the top nutrients in this miracle fruit either - these are great for strong nails/hair and also for keeping our hormones nice and happy

4) The Lignins in cucumber have been said to reduce the risks of developing certain cancers

3) When not being used as a yummy treat, cucumbers reduce eye puffiness using its ascorbuc acids and caffeic acids to lower water retention. They’re almost instant when relieving sunburn when puréed/cut, and the smell of cucumbers is a huge relaxant when you need that. 
So there you have it! You can’t get enough of this fruit (yep, fruit), so stock up! Be sure to always use the flesh - the seeds of a cucumber have all of the flavour. #bites 
#healthy #foodpost #cucumber #fruit #salad #green #hydrate #vitamins #breath #water #yummy #relax #eyes #sunburn #refreshing #cool #coolasacucumber #london #towerbridge
So cucumbers get lots of their fame from ultra-hydrating properties (these greenies are 96% water). But most of us don’t realise that cucumbers are great for soooo many more reasons! This post will show you why: 1) Cucumbers rid bad breath. Just rest a slice on the roof of your mouth for 30-40 sec. The phytochemicals are to thank for killing bad bacteria. 2) They’re very high in Vitamin C, as well as lots of Vitamin Bs (the ones that give us energy, keep our nerves healthy, and encourage healthy cell repair) Zinc and magnesium don’t fall far behind the top nutrients in this miracle fruit either - these are great for strong nails/hair and also for keeping our hormones nice and happy 4) The Lignins in cucumber have been said to reduce the risks of developing certain cancers 3) When not being used as a yummy treat, cucumbers reduce eye puffiness using its ascorbuc acids and caffeic acids to lower water retention. They’re almost instant when relieving sunburn when puréed/cut, and the smell of cucumbers is a huge relaxant when you need that. So there you have it! You can’t get enough of this fruit (yep, fruit), so stock up! Be sure to always use the flesh - the seeds of a cucumber have all of the flavour. #bites  #healthy  #foodpost  #cucumber  #fruit  #salad  #green  #hydrate  #vitamins  #breath  #water  #yummy  #relax  #eyes  #sunburn  #refreshing  #cool  #coolasacucumber  #london  #towerbridge 
It was a great day,
No work,
No tension,
Free to do whatever I want ,
#fun
#sunburn 
#kshmr
It was a great day, No work, No tension, Free to do whatever I want , #fun  #sunburn  #kshmr 
Banyak lagi testimoni uolss boleh baca di @lovera.testimonials .
.
TO ORDER
1. PM/ Whatsapp produk & quantity ke +6017-3032189
Harga : 🎈 Magic Jelly = RM 70
🎈 Lovera Complete Cleanser = RM 40
🎈Day cream = RM 15
🎈Lovera Glow Mist = RM 45
🎈Bb jelly = RM 45
🎈Diamont Body Scrub Perfume = RM 60 120gram / RM 80 200gram

#petuakecantikan #sayanakcantikdansihat #magicjellyoriginal #magicjellymurah #magicjellytestimonials #loveracompletecleanser #masalahjerawat #parut #hilangkanparut #parutpudar #paruthilang #sunburn #rawatsunburn #jerawat #jerawatbatu #jerawatnanah #jerawatpasir #jeragat #ekzema #masalahkulit #bibirkering #luka #ubatluka #lukasembuh #salahpakaiproduk #rawatsalahpakaiproduk #lcctestimonials #magicjellymelaka #codmelaka #terapiinstagram
Banyak lagi testimoni uolss boleh baca di @lovera.testimonials . . TO ORDER 1. PM/ Whatsapp produk & quantity ke +6017-3032189 Harga : 🎈 Magic Jelly = RM 70 🎈 Lovera Complete Cleanser = RM 40 🎈Day cream = RM 15 🎈Lovera Glow Mist = RM 45 🎈Bb jelly = RM 45 🎈Diamont Body Scrub Perfume = RM 60 120gram / RM 80 200gram #petuakecantikan  #sayanakcantikdansihat  #magicjellyoriginal  #magicjellymurah  #magicjellytestimonials  #loveracompletecleanser  #masalahjerawat  #parut  #hilangkanparut  #parutpudar  #paruthilang  #sunburn  #rawatsunburn  #jerawat  #jerawatbatu  #jerawatnanah  #jerawatpasir  #jeragat  #ekzema  #masalahkulit  #bibirkering  #luka  #ubatluka  #lukasembuh  #salahpakaiproduk  #rawatsalahpakaiproduk  #lcctestimonials  #magicjellymelaka  #codmelaka  #terapiinstagram 
Banyak lagi testimoni uolss boleh baca di @lovera.testimonials .
.
TO ORDER
1. PM/ Whatsapp produk & quantity ke +6017-3032189
Harga : 🎈 Magic Jelly = RM 70
🎈 Lovera Complete Cleanser = RM 40
🎈Day cream = RM 15
🎈Lovera Glow Mist = RM 45
🎈Bb jelly = RM 45
🎈Diamont Body Scrub Perfume = RM 60 120gram / RM 80 200gram

#petuakecantikan #sayanakcantikdansihat #magicjellyoriginal #magicjellymurah #magicjellytestimonials #loveracompletecleanser #masalahjerawat #parut #hilangkanparut #parutpudar #paruthilang #sunburn #rawatsunburn #jerawat #jerawatbatu #jerawatnanah #jerawatpasir #jeragat #ekzema #masalahkulit #bibirkering #luka #ubatluka #lukasembuh #salahpakaiproduk #rawatsalahpakaiproduk #lcctestimonials #magicjellymelaka #codmelaka #terapiinstagram
Banyak lagi testimoni uolss boleh baca di @lovera.testimonials . . TO ORDER 1. PM/ Whatsapp produk & quantity ke +6017-3032189 Harga : 🎈 Magic Jelly = RM 70 🎈 Lovera Complete Cleanser = RM 40 🎈Day cream = RM 15 🎈Lovera Glow Mist = RM 45 🎈Bb jelly = RM 45 🎈Diamont Body Scrub Perfume = RM 60 120gram / RM 80 200gram #petuakecantikan  #sayanakcantikdansihat  #magicjellyoriginal  #magicjellymurah  #magicjellytestimonials  #loveracompletecleanser  #masalahjerawat  #parut  #hilangkanparut  #parutpudar  #paruthilang  #sunburn  #rawatsunburn  #jerawat  #jerawatbatu  #jerawatnanah  #jerawatpasir  #jeragat  #ekzema  #masalahkulit  #bibirkering  #luka  #ubatluka  #lukasembuh  #salahpakaiproduk  #rawatsalahpakaiproduk  #lcctestimonials  #magicjellymelaka  #codmelaka  #terapiinstagram 
danzen mit @jjq_ 👯

#karmaside #blackdress #rednails #sunburn
FAHAMI KONSEP ORGANIK SKINCARE . 
Long term. Merawat kulit anda slowly dengan semula jadi. Seminggu pakai naik jerawat itu adalah proses detox/ healing process, ianya sedang mengeluarkan segala kotoran dari dalam kulit kita. If sebelum ni pernah pakai skincare yg ada kimia terlarang, makin terok la muka tu akan detox utk keluarkan segala kotoran dari muka kita
.
Tak semua yg mengalami PROSES DETOX ni, mostly  mereka yg sblm ni pernah pakai chemical skincare. Produk yg organik ni dia akan slowly akan glowing kan muka ada sekiranya ia sudah mengeluarkan segala kotoran dari muka anda
.
Berbanding dengan produk yg ada bahan kimia yg bahaya, kesannya memang superb, kulit glowing cepat giler tapi semua tu tak lama! ia akan merosakkan kulit dari dalam. Senang cite ia hanya menutupi sahaja kulit kita dan segala kekotoran akan terperangkap dalam kulit
.
Perasan tak, kalau berhenti dari pakai produk ni kulit kita akan jadi terok gile? ha sebab dia hanya tutup sahaja kulit tanpa merawat pon
. 
Itulah BEZA antara chemical skincare dan organik skincare😉
. 
Pilihan di tangan anda
. 
#meeraclegemstonebeauty #meeracleserum #glowingskin #sihatdaridalam #kulitsensitif #kulitsehat #kulitkusam #naturalbeauty #jerawatbatu #sunburn#glowingskin #hapuskanjerawat #hapuskanjeragat #vidabeauty#moraessential#quputeh#simplysiti#neelofa #fazura #dherbs#deejacosmetic#vitaminserum#vitaminc#uia#uitm#shahalam#duck#ctdk#makeuptutorial#Dollita.beaute
FAHAMI KONSEP ORGANIK SKINCARE . Long term. Merawat kulit anda slowly dengan semula jadi. Seminggu pakai naik jerawat itu adalah proses detox/ healing process, ianya sedang mengeluarkan segala kotoran dari dalam kulit kita. If sebelum ni pernah pakai skincare yg ada kimia terlarang, makin terok la muka tu akan detox utk keluarkan segala kotoran dari muka kita . Tak semua yg mengalami PROSES DETOX ni, mostly mereka yg sblm ni pernah pakai chemical skincare. Produk yg organik ni dia akan slowly akan glowing kan muka ada sekiranya ia sudah mengeluarkan segala kotoran dari muka anda . Berbanding dengan produk yg ada bahan kimia yg bahaya, kesannya memang superb, kulit glowing cepat giler tapi semua tu tak lama! ia akan merosakkan kulit dari dalam. Senang cite ia hanya menutupi sahaja kulit kita dan segala kekotoran akan terperangkap dalam kulit . Perasan tak, kalau berhenti dari pakai produk ni kulit kita akan jadi terok gile? ha sebab dia hanya tutup sahaja kulit tanpa merawat pon . Itulah BEZA antara chemical skincare dan organik skincare😉 . Pilihan di tangan anda . #meeraclegemstonebeauty  #meeracleserum  #glowingskin  #sihatdaridalam  #kulitsensitif  #kulitsehat  #kulitkusam  #naturalbeauty  #jerawatbatu  #sunburn #glowingskin  #hapuskanjerawat  #hapuskanjeragat  #vidabeauty #moraessential #quputeh #simplysiti #neelofa  #fazura  #dherbs #deejacosmetic #vitaminserum #vitaminc #uia #uitm #shahalam #duck #ctdk #makeuptutorial #Dollita .beaute
.
.
.
#TestimoniMoisturizerGelByAyuyu
.
.
MEMANG BEST PAKAI MOISTURIZER GEL, KULIT JADI LEMBUT, JERAWAT MAKIN PUDAR
.
.
Alhamdulillah Moisturizer Gel by Ulfaa Beauty mampu merawat kulit rosak akibat tersalah pakai skincare. Kulit muka kelihatan lembab dan sihat😊😊
.
.
NAK PRODUK RAWAT KULIT YANG MURAH ??
MOISTURIZER GEL LA JAWAPANNYA 😍😍
.
.
Harga mampu milik utk memilik kulit cantik😍😍
.
.
#MoisturizerGel #MoisturizerGelByUlfaaBeauty #MoisturizerGelUlfaaBeauty #MoisturizerGelViral #PelembabMuka #Jerawat #JerawatKecut #Parut #ParutPudar #Sunburn #MerawatSunburn #Organik #LulusKKM #SelamatDigunakan #MakeupBase #MoisturizerMalaysia #LocalProduct #BazaarPaknil #BisikPadaLangit #CodUthm #CodTescoParitRaja #Uthm
. . . #TestimoniMoisturizerGelByAyuyu  . . MEMANG BEST PAKAI MOISTURIZER GEL, KULIT JADI LEMBUT, JERAWAT MAKIN PUDAR . . Alhamdulillah Moisturizer Gel by Ulfaa Beauty mampu merawat kulit rosak akibat tersalah pakai skincare. Kulit muka kelihatan lembab dan sihat😊😊 . . NAK PRODUK RAWAT KULIT YANG MURAH ?? MOISTURIZER GEL LA JAWAPANNYA 😍😍 . . Harga mampu milik utk memilik kulit cantik😍😍 . . #MoisturizerGel  #MoisturizerGelByUlfaaBeauty  #MoisturizerGelUlfaaBeauty  #MoisturizerGelViral  #PelembabMuka  #Jerawat  #JerawatKecut  #Parut  #ParutPudar  #Sunburn  #MerawatSunburn  #Organik  #LulusKKM  #SelamatDigunakan  #MakeupBase  #MoisturizerMalaysia  #LocalProduct  #BazaarPaknil  #BisikPadaLangit  #CodUthm  #CodTescoParitRaja  #Uthm 
.
.
.
💫MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY💫
.
.
• MOISTURIZER GEL ialah sejenis gel rawatan kulit. 100% natural dan bebas kimia. Mengandungi bahan tumbuhan semulajadi seperti ekstrak timun (cucumber) yang sangat bagus untuk merawat dan mencantikkan kulit
.
.
MENGANDUNGI: -
.
.
💜 ekstrak timun 95%
💜 water
.
.
KELEBIHAN:
✅ Tidak melekit dan berminyak
✅ Pakai pada waktu siang sebelum apply foundation untuk make up tahan lama dan muka glowing
✅ Isian 50 ml tahan 2 bulan penggunaan (bergantung kekerapan penggunaan)
✅ Mengecut dan menghilangkan jerawat
✅ Tekstur yang ringan dan mudah meresap
✅ Bantu mencerahkan wajah
✅ Memudar dan menghilangkan jeragat dan parut jerawat
✅ Bantu menegangkan wajah
✅ Menyerap lebihan minyak di wajah
✅ Menjadikan wajah lebih muda dari usia
✅ Menjadikan wajah lebih lembut dan sehalus bayi seawal 3 minggu penggunaan
👶sesuai digunakan untuk bayi yg mengalami ruam/ eczema
✅ Harga paling murah dipasaran berbanding skincare lain yang natural dan bebas chemical
.
.
CARA PENGGUNAAN: - 
Selepas cuci muka ambil sedikit MG dan sapu rata ke seluruh muka dan leher dan ratakan. Pakai siang dan malam selepas cuci muka. Boleh pakai sekerap mungkin sebab tiada bahan kimia. 100% chemical free
.
.
.
#MoisturizerGel #MoisturizerGelByUlfaaBeauty #MoisturizerGelUlfaaBeauty #MoisturizerGelViral #PelembabMuka #Jerawat #JerawatKecut #Parut #ParutPudar #Sunburn #MerawatSunburn #Organik #LulusKKM #SelamatDigunakan #MakeupBase #MoisturizerMalaysia #LocalProduct #BazaarPaknil #BisikPadaLangit #CodUthm #CodTescoParitRaja #Uthm
. . . 💫MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY💫 . . • MOISTURIZER GEL ialah sejenis gel rawatan kulit. 100% natural dan bebas kimia. Mengandungi bahan tumbuhan semulajadi seperti ekstrak timun (cucumber) yang sangat bagus untuk merawat dan mencantikkan kulit . . MENGANDUNGI: - . . 💜 ekstrak timun 95% 💜 water . . KELEBIHAN: ✅ Tidak melekit dan berminyak ✅ Pakai pada waktu siang sebelum apply foundation untuk make up tahan lama dan muka glowing ✅ Isian 50 ml tahan 2 bulan penggunaan (bergantung kekerapan penggunaan) ✅ Mengecut dan menghilangkan jerawat ✅ Tekstur yang ringan dan mudah meresap ✅ Bantu mencerahkan wajah ✅ Memudar dan menghilangkan jeragat dan parut jerawat ✅ Bantu menegangkan wajah ✅ Menyerap lebihan minyak di wajah ✅ Menjadikan wajah lebih muda dari usia ✅ Menjadikan wajah lebih lembut dan sehalus bayi seawal 3 minggu penggunaan 👶sesuai digunakan untuk bayi yg mengalami ruam/ eczema ✅ Harga paling murah dipasaran berbanding skincare lain yang natural dan bebas chemical . . CARA PENGGUNAAN: - Selepas cuci muka ambil sedikit MG dan sapu rata ke seluruh muka dan leher dan ratakan. Pakai siang dan malam selepas cuci muka. Boleh pakai sekerap mungkin sebab tiada bahan kimia. 100% chemical free . . . #MoisturizerGel  #MoisturizerGelByUlfaaBeauty  #MoisturizerGelUlfaaBeauty  #MoisturizerGelViral  #PelembabMuka  #Jerawat  #JerawatKecut  #Parut  #ParutPudar  #Sunburn  #MerawatSunburn  #Organik  #LulusKKM  #SelamatDigunakan  #MakeupBase  #MoisturizerMalaysia  #LocalProduct  #BazaarPaknil  #BisikPadaLangit  #CodUthm  #CodTescoParitRaja  #Uthm 
Hai awak, bersihnya muka😍😍Konsisten guna MG boleh bersih muka😱😱Serius la
.
.
Yes my dear, banyak tak kebaikan dari ekstrak timun yang kita tak tau. Cuma perlu konsisten je
.
.
Tak perlu berhabis duit beli kosmetik mahal, guna MG je dh cukup😘😘
.
.
#MoisturizerGel #MoisturizerGelByUlfaaBeauty #MoisturizerGelUlfaaBeauty #MoisturizerGelViral #PelembabMuka #Jerawat #JerawatKecut #Parut #ParutPudar #Sunburn #MerawatSunburn #Organik #LulusKKM #SelamatDigunakan #MakeupBase #MoisturizerMalaysia #LocalProduct #BazaarPaknil #BisikPadaLangit #CodUthm #CodTescoParitRaja #Uthm
Hai awak, bersihnya muka😍😍Konsisten guna MG boleh bersih muka😱😱Serius la . . Yes my dear, banyak tak kebaikan dari ekstrak timun yang kita tak tau. Cuma perlu konsisten je . . Tak perlu berhabis duit beli kosmetik mahal, guna MG je dh cukup😘😘 . . #MoisturizerGel  #MoisturizerGelByUlfaaBeauty  #MoisturizerGelUlfaaBeauty  #MoisturizerGelViral  #PelembabMuka  #Jerawat  #JerawatKecut  #Parut  #ParutPudar  #Sunburn  #MerawatSunburn  #Organik  #LulusKKM  #SelamatDigunakan  #MakeupBase  #MoisturizerMalaysia  #LocalProduct  #BazaarPaknil  #BisikPadaLangit  #CodUthm  #CodTescoParitRaja  #Uthm 
APA KATA PENGGUNA SHAKLEE?

VITAMIN FEVERET GEE

Dalam banyak supplement Shaklee tu ada dua item yang Gee paling suka. Dua ni jugak yang Gee mula ambil sejak kenal Shaklee.

Sebab apa? Ok jom Gee share sikit yer😃 💚VITAMIN C 
Ni yang pertama Gee consume dulu. Memang jatuh cinta terus. Mula dulu amik untuk kulit. Tapi tak sangka resdung pun semakin pulih. Gee dulu jenis selalu bersin, hidung sensitif if kena habuk or debu. Kerap selesema. Alhamdulillah sekarang dah ok. 
Part kulit memang best la vitamin C ni. Jerawat memang jarang sangat dah naik. Ada pun cepat kecut. Parut takda. Kulit muka rasa lebih lembut. 💚ESP

Ni paling best. Sedap pun ya. Paling syok tu kenyang sangat la minum seshake ESP ni tiap pagi. 
Untuk kulit among the best & must! Sebab protien ESP ni penting untuk renew sel kulit kita. Once konsisten amik ESP ni kan, boleh rasa kulit jadi lebih cerah, tegang, parut pudar, kulit berminyak dah takde,jarang kena sunburn dan berat pun mantain yer. Best kan😍

#pm01111291764 
#pm01111291764 
#pm01111291764 
#shaklee #kulitcantik #kulitmulus #kulitkusam #kurus #breakfast #kenyang #vitaminc #espshaklee #jerawat #sunburn #zulariffin #titiancinta
APA KATA PENGGUNA SHAKLEE? VITAMIN FEVERET GEE Dalam banyak supplement Shaklee tu ada dua item yang Gee paling suka. Dua ni jugak yang Gee mula ambil sejak kenal Shaklee. Sebab apa? Ok jom Gee share sikit yer😃 💚VITAMIN C Ni yang pertama Gee consume dulu. Memang jatuh cinta terus. Mula dulu amik untuk kulit. Tapi tak sangka resdung pun semakin pulih. Gee dulu jenis selalu bersin, hidung sensitif if kena habuk or debu. Kerap selesema. Alhamdulillah sekarang dah ok. Part kulit memang best la vitamin C ni. Jerawat memang jarang sangat dah naik. Ada pun cepat kecut. Parut takda. Kulit muka rasa lebih lembut. 💚ESP Ni paling best. Sedap pun ya. Paling syok tu kenyang sangat la minum seshake ESP ni tiap pagi. Untuk kulit among the best & must! Sebab protien ESP ni penting untuk renew sel kulit kita. Once konsisten amik ESP ni kan, boleh rasa kulit jadi lebih cerah, tegang, parut pudar, kulit berminyak dah takde,jarang kena sunburn dan berat pun mantain yer. Best kan😍 #pm01111291764  #pm01111291764  #pm01111291764  #shaklee  #kulitcantik  #kulitmulus  #kulitkusam  #kurus  #breakfast  #kenyang  #vitaminc  #espshaklee  #jerawat  #sunburn  #zulariffin  #titiancinta