an online Instagram web viewer

#sunsilk medias

Photos

Sunsilk Hair Mask💆🏻
店主最新推介👍🏻泰國出名最好用既護髮牌子👏🏻👏🏻👏🏻
炎炎夏日☀️💇🏻係時候要拯救毛燥頭髮啦💁🏻 💁🏻💁🏻💁🏻店主親身體驗同送左比一班朋友🙆🏻用完都大讚好好用❤️
💇🏻💇🏻無論你頭髮幾傷都好😱呢隻髮膜一定幫到你🤓🤓🤓仲可以變得好柔順好易打理👍🏻👍🏻 😱😱😱👼🏻真係唔誇張 只要用3-4日 就可以見到效果 實在值得推介比大家👯‍♂️💃🏻一盒可以用幾個月👍🏻平靚之選😘😘
仲有3色不同功效可選擇
👉🏻💓桃紅色- 易斷的脆弱頭髮使用,修護營養特豐富(店主心動推介💕)
👉🏻💜紫色- 增加頭髮垂墜感 修復毛燥
👉🏻💛橙色- 適合經常染 電受損髮質使用

想有一把秀髮既你 心動不如行動吧💞 👇🏻👇🏻
✔️親身泰國採購👍🏻
✔️200ML
✔️$70@1
$120 2個
 #泰國White蘆薈黑頭水#黑頭#潔淨#毛孔 #去黑頭 #White黑頭水#redance #redance去痘洗面皂 #reDance Paris #拉絲皂 #瑞丹絲蠶絲凝脂白瓷面膜皂 #redance蠶絲凝脂白瓷面膜皂 #redance蠶絲皂#hkigshop#台灣#韓國#化妝#化妝品#去痘#番梘#清潔#扮靚#hair#hairmask#thai#sunsilk#sunsilkmask#髮膜#泰國䯭膜
Sunsilk Hair Mask💆🏻 店主最新推介👍🏻泰國出名最好用既護髮牌子👏🏻👏🏻👏🏻 炎炎夏日☀️💇🏻係時候要拯救毛燥頭髮啦💁🏻 💁🏻💁🏻💁🏻店主親身體驗同送左比一班朋友🙆🏻用完都大讚好好用❤️ 💇🏻💇🏻無論你頭髮幾傷都好😱呢隻髮膜一定幫到你🤓🤓🤓仲可以變得好柔順好易打理👍🏻👍🏻 😱😱😱👼🏻真係唔誇張 只要用3-4日 就可以見到效果 實在值得推介比大家👯‍♂️💃🏻一盒可以用幾個月👍🏻平靚之選😘😘 仲有3色不同功效可選擇 👉🏻💓桃紅色- 易斷的脆弱頭髮使用,修護營養特豐富(店主心動推介💕) 👉🏻💜紫色- 增加頭髮垂墜感 修復毛燥 👉🏻💛橙色- 適合經常染 電受損髮質使用 想有一把秀髮既你 心動不如行動吧💞 👇🏻👇🏻 ✔️親身泰國採購👍🏻 ✔️200ML ✔️$70@1 $120 2個 #泰國White蘆薈黑頭水 #黑頭 #潔淨 #毛孔  #去黑頭  #White黑頭水 #redance  #redance去痘洗面皂  #reDance  Paris #拉絲皂  #瑞丹絲蠶絲凝脂白瓷面膜皂  #redance蠶絲凝脂白瓷面膜皂  #redance蠶絲皂 #hkigshop #台灣 #韓國 #化妝 #化妝品 #去痘 #番梘 #清潔 #扮靚 #hair #hairmask #thai #sunsilk #sunsilkmask #髮膜 #泰國䯭膜 
Salam U alls semua ...haaa memang kami teruja sangat nak joint event Fiesta Muslimah Berita Harian kali ke 3 ni ... Of coz lah kami bawak vendor vendor yg mantap utk korang, ada kasut. Baju kurung, kosmetics, biskut raya, barg2 elektrik dgn diskaun luarbiasa dan macam macam lagi lah yg sgt istimewa utk korang semua naaa..
So jangan lupa dtg ke 
SACC CONNVENTION CENTRE SHAH ALAM 
2HB HINGGA 4 HB JUN 2017
10 PAGI HINGGA 12 MALAM 
Sebb bukan kami jer yg ada ...ada ramai lg artis2 akan memeriahkan FMBH kali ni @bazargloballokal @fiestapremium17

Dengan lebih 100 vendors tip top..lebih 15 artis yang gebaabbuumm..masuk paper dan TV lagi dengan promosi FB ads yg beterusan smpai hari kejadian. So semua siapa yang nak jimat and borong sakan..maiii weiii ke FMBH 2017  dari pukul 10am - 12am - 12 tengah malam tau ... Jumpa anda di sannnaaa...!! Pada mereka yang berminat nak berniaga, tapak niaga masih ada skitttt jee lagi niii..cepat call kami sekarang untu LAST PRICE BAIIKKKK PUNYYAAA...!!! HUBUNGI KAMI DI :
LISA : +6012-608 8969

#bazar
#bazarraya2017
#bazarraya
#fiestamuslimahbh2017
#beritaharian
#zarinazainuddin
#addurracosmetics
#ramadhan
#zarazya
#kuihrayasalinasaibi
#mawi
#zizanrazak
#ogyahmaddaud
#sitinordiana
#fmbhvendors
#saccconventioncentre
#pkns
#protonedar
#kaaycosmetics
#shopperliciousboutique
#sophiehijab
#marshmallowscarf
#sunsilk
#tupperware
#coway
#suzzdelights
Salam U alls semua ...haaa memang kami teruja sangat nak joint event Fiesta Muslimah Berita Harian kali ke 3 ni ... Of coz lah kami bawak vendor vendor yg mantap utk korang, ada kasut. Baju kurung, kosmetics, biskut raya, barg2 elektrik dgn diskaun luarbiasa dan macam macam lagi lah yg sgt istimewa utk korang semua naaa.. So jangan lupa dtg ke SACC CONNVENTION CENTRE SHAH ALAM 2HB HINGGA 4 HB JUN 2017 10 PAGI HINGGA 12 MALAM Sebb bukan kami jer yg ada ...ada ramai lg artis2 akan memeriahkan FMBH kali ni @bazargloballokal @fiestapremium17 Dengan lebih 100 vendors tip top..lebih 15 artis yang gebaabbuumm..masuk paper dan TV lagi dengan promosi FB ads yg beterusan smpai hari kejadian. So semua siapa yang nak jimat and borong sakan..maiii weiii ke FMBH 2017 dari pukul 10am - 12am - 12 tengah malam tau ... Jumpa anda di sannnaaa...!! Pada mereka yang berminat nak berniaga, tapak niaga masih ada skitttt jee lagi niii..cepat call kami sekarang untu LAST PRICE BAIIKKKK PUNYYAAA...!!! HUBUNGI KAMI DI : LISA : +6012-608 8969 #bazar  #bazarraya2017  #bazarraya  #fiestamuslimahbh2017  #beritaharian  #zarinazainuddin  #addurracosmetics  #ramadhan  #zarazya  #kuihrayasalinasaibi  #mawi  #zizanrazak  #ogyahmaddaud  #sitinordiana  #fmbhvendors  #saccconventioncentre  #pkns  #protonedar  #kaaycosmetics  #shopperliciousboutique  #sophiehijab  #marshmallowscarf  #sunsilk  #tupperware  #coway  #suzzdelights 
Salam U alls semua ...haaa memang kami teruja sangat nak joint event Fiesta Muslimah Berita Harian kali ke 3 ni ... Of coz lah kami bawak vendor vendor yg mantap utk korang, ada kasut. Baju kurung, kosmetics, biskut raya, barg2 elektrik dgn diskaun luarbiasa dan macam macam lagi lah yg sgt istimewa utk korang semua naaa..
So jangan lupa dtg ke 
SACC CONNVENTION CENTRE SHAH ALAM 
2HB HINGGA 4 HB JUN 2017
10 PAGI HINGGA 12 MALAM 
Sebb bukan kami jer yg ada ...ada ramai lg artis2 akan memeriahkan FMBH kali ni @bazargloballokal @fiestapremium17

Dengan lebih 100 vendors tip top..lebih 15 artis yang gebaabbuumm..masuk paper dan TV lagi dengan promosi FB ads yg beterusan smpai hari kejadian. So semua siapa yang nak jimat and borong sakan..maiii weiii ke FMBH 2017  dari pukul 10am - 12am - 12 tengah malam tau ... Jumpa anda di sannnaaa...!! Pada mereka yang berminat nak berniaga, tapak niaga masih ada skitttt jee lagi niii..cepat call kami sekarang untu LAST PRICE BAIIKKKK PUNYYAAA...!!! HUBUNGI KAMI DI :
LISA : +6012-608 8969

#bazar
#bazarraya2017
#bazarraya
#fiestamuslimahbh2017
#beritaharian
#zarinazainuddin
#addurracosmetics
#ramadhan
#zarazya
#kuihrayasalinasaibi
#mawi
#zizanrazak
#ogyahmaddaud
#sitinordiana
#fmbhvendors
#saccconventioncentre
#pkns
#protonedar
#kaaycosmetics
#shopperliciousboutique
#sophiehijab
#marshmallowscarf
#sunsilk
#tupperware
#coway
#suzzdelights
Salam U alls semua ...haaa memang kami teruja sangat nak joint event Fiesta Muslimah Berita Harian kali ke 3 ni ... Of coz lah kami bawak vendor vendor yg mantap utk korang, ada kasut. Baju kurung, kosmetics, biskut raya, barg2 elektrik dgn diskaun luarbiasa dan macam macam lagi lah yg sgt istimewa utk korang semua naaa.. So jangan lupa dtg ke SACC CONNVENTION CENTRE SHAH ALAM 2HB HINGGA 4 HB JUN 2017 10 PAGI HINGGA 12 MALAM Sebb bukan kami jer yg ada ...ada ramai lg artis2 akan memeriahkan FMBH kali ni @bazargloballokal @fiestapremium17 Dengan lebih 100 vendors tip top..lebih 15 artis yang gebaabbuumm..masuk paper dan TV lagi dengan promosi FB ads yg beterusan smpai hari kejadian. So semua siapa yang nak jimat and borong sakan..maiii weiii ke FMBH 2017 dari pukul 10am - 12am - 12 tengah malam tau ... Jumpa anda di sannnaaa...!! Pada mereka yang berminat nak berniaga, tapak niaga masih ada skitttt jee lagi niii..cepat call kami sekarang untu LAST PRICE BAIIKKKK PUNYYAAA...!!! HUBUNGI KAMI DI : LISA : +6012-608 8969 #bazar  #bazarraya2017  #bazarraya  #fiestamuslimahbh2017  #beritaharian  #zarinazainuddin  #addurracosmetics  #ramadhan  #zarazya  #kuihrayasalinasaibi  #mawi  #zizanrazak  #ogyahmaddaud  #sitinordiana  #fmbhvendors  #saccconventioncentre  #pkns  #protonedar  #kaaycosmetics  #shopperliciousboutique  #sophiehijab  #marshmallowscarf  #sunsilk  #tupperware  #coway  #suzzdelights 
Sunsilk dapat menyelesaikan masalah rambut gugur juga dapat di gunakan masalah rumah tangga. #sunsilk #rambutgugur  #rumahtangga
ก็ผมมันนุ่มลื่นหนิ #sunsilk
ก็ผมมันนุ่มลื่นหนิ #sunsilk 
#Repost @fiestapremium17 with @repostapp
・・・
Salam U alls semua ...haaa memang kami teruja sangat nak joint event Fiesta Muslimah Berita Harian kali ke 3 ni ... Of coz lah kami bawak vendor vendor yg mantap utk korang, ada kasut. Baju kurung, kosmetics, biskut raya, barg2 elektrik dgn diskaun luarbiasa dan macam macam lagi lah yg sgt istimewa utk korang semua naaa..
So jangan lupa dtg ke 
SACC CONNVENTION CENTRE SHAH ALAM 
2HB HINGGA 4 HB JUN 2017
10 PAGI HINGGA 12 MALAM 
Sebb bukan kami jer yg ada ...ada ramai lg artis2 akan memeriahkan FMBH kali ni @bazargloballokal @fiestapremium17

Dengan lebih 100 vendors tip top..lebih 15 artis yang gebaabbuumm..masuk paper dan TV lagi dengan promosi FB ads yg beterusan smpai hari kejadian. So semua siapa yang nak jimat and borong sakan..maiii weiii ke FMBH 2017  dari pukul 10am - 12am - 12 tengah malam tau ... Jumpa anda di sannnaaa...!! Pada mereka yang berminat nak berniaga, tapak niaga masih ada skitttt jee lagi niii..cepat call kami sekarang untu LAST PRICE BAIIKKKK PUNYYAAA...!!! HUBUNGI KAMI DI :
LISA : +6012-608 8969

#bazar
#bazarraya2017
#bazarraya
#fiestamuslimahbh2017
#beritaharian
#zarinazainuddin
#addurracosmetics
#ramadhan
#zarazya
#kuihrayasalinasaibi
#mawi
#zizanrazak
#ogyahmaddaud
#sitinordiana
#fmbhvendors
#saccconventioncentre
#pkns
#protonedar
#kaaycosmetics
#shopperliciousboutique
#sophiehijab
#marshmallowscarf
#sunsilk
#tupperware
#coway
#suzzdelights
#classiquebymaya
#Repost  @fiestapremium17 with @repostapp ・・・ Salam U alls semua ...haaa memang kami teruja sangat nak joint event Fiesta Muslimah Berita Harian kali ke 3 ni ... Of coz lah kami bawak vendor vendor yg mantap utk korang, ada kasut. Baju kurung, kosmetics, biskut raya, barg2 elektrik dgn diskaun luarbiasa dan macam macam lagi lah yg sgt istimewa utk korang semua naaa.. So jangan lupa dtg ke SACC CONNVENTION CENTRE SHAH ALAM 2HB HINGGA 4 HB JUN 2017 10 PAGI HINGGA 12 MALAM Sebb bukan kami jer yg ada ...ada ramai lg artis2 akan memeriahkan FMBH kali ni @bazargloballokal @fiestapremium17 Dengan lebih 100 vendors tip top..lebih 15 artis yang gebaabbuumm..masuk paper dan TV lagi dengan promosi FB ads yg beterusan smpai hari kejadian. So semua siapa yang nak jimat and borong sakan..maiii weiii ke FMBH 2017 dari pukul 10am - 12am - 12 tengah malam tau ... Jumpa anda di sannnaaa...!! Pada mereka yang berminat nak berniaga, tapak niaga masih ada skitttt jee lagi niii..cepat call kami sekarang untu LAST PRICE BAIIKKKK PUNYYAAA...!!! HUBUNGI KAMI DI : LISA : +6012-608 8969 #bazar  #bazarraya2017  #bazarraya  #fiestamuslimahbh2017  #beritaharian  #zarinazainuddin  #addurracosmetics  #ramadhan  #zarazya  #kuihrayasalinasaibi  #mawi  #zizanrazak  #ogyahmaddaud  #sitinordiana  #fmbhvendors  #saccconventioncentre  #pkns  #protonedar  #kaaycosmetics  #shopperliciousboutique  #sophiehijab  #marshmallowscarf  #sunsilk  #tupperware  #coway  #suzzdelights  #classiquebymaya 
Salam U alls semua ...haaa memang kami teruja sangat nak joint event Fiesta Muslimah Berita Harian kali ke 3 ni ... Of coz lah kami bawak vendor vendor yg mantap utk korang, ada kasut. Baju kurung, kosmetics, biskut raya, barg2 elektrik dgn diskaun luarbiasa dan macam macam lagi lah yg sgt istimewa utk korang semua naaa..
So jangan lupa dtg ke 
SACC CONNVENTION CENTRE SHAH ALAM 
2HB HINGGA 4 HB JUN 2017
10 PAGI HINGGA 12 MALAM 
Sebb bukan kami jer yg ada ...ada ramai lg artis2 akan memeriahkan FMBH kali ni @bazargloballokal @fiestapremium17

Dengan lebih 100 vendors tip top..lebih 15 artis yang gebaabbuumm..masuk paper dan TV lagi dengan promosi FB ads yg beterusan smpai hari kejadian. So semua siapa yang nak jimat and borong sakan..maiii weiii ke FMBH 2017  dari pukul 10am - 12am - 12 tengah malam tau ... Jumpa anda di sannnaaa...!! Pada mereka yang berminat nak berniaga, tapak niaga masih ada skitttt jee lagi niii..cepat call kami sekarang untu LAST PRICE BAIIKKKK PUNYYAAA...!!! HUBUNGI KAMI DI :
LISA : +6012-608 8969

#bazar
#bazarraya2017
#bazarraya
#fiestamuslimahbh2017
#beritaharian
#zarinazainuddin
#addurracosmetics
#ramadhan
#zarazya
#kuihrayasalinasaibi
#mawi
#zizanrazak
#ogyahmaddaud
#sitinordiana
#fmbhvendors
#saccconventioncentre
#pkns
#protonedar
#kaaycosmetics
#shopperliciousboutique
#sophiehijab
#marshmallowscarf
#sunsilk
#tupperware
#coway
#suzzdelights
#classiquebymaya
Salam U alls semua ...haaa memang kami teruja sangat nak joint event Fiesta Muslimah Berita Harian kali ke 3 ni ... Of coz lah kami bawak vendor vendor yg mantap utk korang, ada kasut. Baju kurung, kosmetics, biskut raya, barg2 elektrik dgn diskaun luarbiasa dan macam macam lagi lah yg sgt istimewa utk korang semua naaa.. So jangan lupa dtg ke SACC CONNVENTION CENTRE SHAH ALAM 2HB HINGGA 4 HB JUN 2017 10 PAGI HINGGA 12 MALAM Sebb bukan kami jer yg ada ...ada ramai lg artis2 akan memeriahkan FMBH kali ni @bazargloballokal @fiestapremium17 Dengan lebih 100 vendors tip top..lebih 15 artis yang gebaabbuumm..masuk paper dan TV lagi dengan promosi FB ads yg beterusan smpai hari kejadian. So semua siapa yang nak jimat and borong sakan..maiii weiii ke FMBH 2017 dari pukul 10am - 12am - 12 tengah malam tau ... Jumpa anda di sannnaaa...!! Pada mereka yang berminat nak berniaga, tapak niaga masih ada skitttt jee lagi niii..cepat call kami sekarang untu LAST PRICE BAIIKKKK PUNYYAAA...!!! HUBUNGI KAMI DI : LISA : +6012-608 8969 #bazar  #bazarraya2017  #bazarraya  #fiestamuslimahbh2017  #beritaharian  #zarinazainuddin  #addurracosmetics  #ramadhan  #zarazya  #kuihrayasalinasaibi  #mawi  #zizanrazak  #ogyahmaddaud  #sitinordiana  #fmbhvendors  #saccconventioncentre  #pkns  #protonedar  #kaaycosmetics  #shopperliciousboutique  #sophiehijab  #marshmallowscarf  #sunsilk  #tupperware  #coway  #suzzdelights  #classiquebymaya 
Nuevo proyecto de Trnd!! 👏👏👏 no dejéis de apuntaros y suerte a todas!!😘😘😘
◾
◾
◾
◾
#mismimitoss #bblogger #iblogger #trnd #hawaiantropic #proteccionsolar #sunsilk #verano #sol #summer #sun #beautyblogger #beautytester #beautytips #beautyskincare #skincare #cuidadodelapiel #proteccionsolar #spf30 #beach #playa #vacaciones #holyday
液體隱形暗瘡貼Real Skin Patc😱😍
💁🏻只要用它薄薄地塗在大範圍的暗瘡位置,它會馬上形成薄膜‼️讓痘痘和空氣中的細菌❕❕以及之後塗的化妝品隔絕⭕️🔜這樣就不會暗瘡惡化💓
🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻
✔️含有茶樹油精華
✔️可以消除紅腫等痘痘發炎症狀
店主身在韓國✈️歡迎代購
 #泰國White蘆薈黑頭水#黑頭#潔淨#毛孔 #去黑頭 #White黑頭水#redance去痘洗面皂 #reDance Paris #拉絲皂 #瑞丹絲蠶絲凝脂白瓷面膜皂 #redance蠶絲凝脂白瓷面膜皂 #redance蠶絲皂#hkigshop#台灣#韓國#化妝#化妝品#去痘#hair#hairmask#thai#sunsilk#sunsilkmask#髮膜#泰國䯭膜#lap#暗瘡貼#not4u
液體隱形暗瘡貼Real Skin Patc😱😍 💁🏻只要用它薄薄地塗在大範圍的暗瘡位置,它會馬上形成薄膜‼️讓痘痘和空氣中的細菌❕❕以及之後塗的化妝品隔絕⭕️🔜這樣就不會暗瘡惡化💓 🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻 ✔️含有茶樹油精華 ✔️可以消除紅腫等痘痘發炎症狀 店主身在韓國✈️歡迎代購 #泰國White蘆薈黑頭水 #黑頭 #潔淨 #毛孔  #去黑頭  #White黑頭水 #redance去痘洗面皂  #reDance  Paris #拉絲皂  #瑞丹絲蠶絲凝脂白瓷面膜皂  #redance蠶絲凝脂白瓷面膜皂  #redance蠶絲皂 #hkigshop #台灣 #韓國 #化妝 #化妝品 #去痘 #hair #hairmask #thai #sunsilk #sunsilkmask #髮膜 #泰國䯭膜 #lap #暗瘡貼 #not4u 
Happy Fasting! Have a great holy month 😊 #haironyourside #sunsilk #happyteam @asimahaqq @windycarolinemakeupartist @rachmamirani
#sunsilk you save me every time my kid tries to play hairdressers after I've just washed my hair! Goodbye oily!
#sunsilk  you save me every time my kid tries to play hairdressers after I've just washed my hair! Goodbye oily!
Kini, semakin banyak perempuan memilih berhijab untuk menutup aurat sesuai dengan keyakinan yang dimilikinya. Namun, permasalahan yang sering dialami perempuan berhijab adalah memikirkan masalah rambutnya. Lalu, bagaimana solusinya?
Bagian kepala yang sering tertutup seringkali mengalami masalah rambut. Karena, cuaca yang cenderung lembap dan panas akan lebih mudah membuat kondisi kulit kepala mudah berkeringat. Aroma tidak segar dan terasa “gerah” bisa membuat mood kamu turun lho! Biarpun rambut tertutup hijab, tapi kesegaran rambut di dalamnya juga berpengaruh terhadap dirimu. Tentu, kamu nggak mau dong jadi kurang nyaman atau nggak pede di tengah-tengah aktivitasmu?

Solusi yang kamu butuhkan adalah perawatan dengan shampoo yang bisa membuat rambutmu terasa fresh seharian. Sunsilk Hijab Recharge terbukti dapat memenuhi kebutuhan akan kesehatan rambut cantik di balik hijabmu.

Diperkaya Ekstrak Buah Tin dan Fragrance Pearls, efektif menyegarkan kulit kepala serta rambutmu terutama untuk kamu yang berhijab dan membuat rambut para pengguna hijab tetap fresh dan ini cocok banget buat aku yang sibuk dengan aktivitas sehari-hari yang membutuhkan kesegaran rambut agar jalani hari tetap fresh dan semangat 😊
@hijabhunt 
#SunslikHijabHunt2017 
#HijabHunt
#SunsilkHijabHuntOOTD
#SunsilkHijabHuntHOOTD
#shampoo 
#sunsilk
#fresh
#hijab
#hijabers
Kini, semakin banyak perempuan memilih berhijab untuk menutup aurat sesuai dengan keyakinan yang dimilikinya. Namun, permasalahan yang sering dialami perempuan berhijab adalah memikirkan masalah rambutnya. Lalu, bagaimana solusinya? Bagian kepala yang sering tertutup seringkali mengalami masalah rambut. Karena, cuaca yang cenderung lembap dan panas akan lebih mudah membuat kondisi kulit kepala mudah berkeringat. Aroma tidak segar dan terasa “gerah” bisa membuat mood kamu turun lho! Biarpun rambut tertutup hijab, tapi kesegaran rambut di dalamnya juga berpengaruh terhadap dirimu. Tentu, kamu nggak mau dong jadi kurang nyaman atau nggak pede di tengah-tengah aktivitasmu? Solusi yang kamu butuhkan adalah perawatan dengan shampoo yang bisa membuat rambutmu terasa fresh seharian. Sunsilk Hijab Recharge terbukti dapat memenuhi kebutuhan akan kesehatan rambut cantik di balik hijabmu. Diperkaya Ekstrak Buah Tin dan Fragrance Pearls, efektif menyegarkan kulit kepala serta rambutmu terutama untuk kamu yang berhijab dan membuat rambut para pengguna hijab tetap fresh dan ini cocok banget buat aku yang sibuk dengan aktivitas sehari-hari yang membutuhkan kesegaran rambut agar jalani hari tetap fresh dan semangat 😊 @hijabhunt #SunslikHijabHunt2017  #HijabHunt  #SunsilkHijabHuntOOTD  #SunsilkHijabHuntHOOTD  #shampoo  #sunsilk  #fresh  #hijab  #hijabers 
Ragazze che shampoo, balsamo e spazzole usate per i vostri capelli? 💁
Stasera colgo l'occasione di presentarvi i prodotti che uso e che per i miei capelli sono l'essenziale 😊
I primi due sono il balsamo e lo shampoo della Garnier Ultra Dolce (questa marca la uso da quando sono bambina ed è sempre stata la mia preferita in assoluto) quelli che uso io sono lo shampoo e il balsamo 'meraviglioso' con estratti di olio d'argan e di camelia per capelli secchi e spenti. Un consiglio quando applicate il balsamo, mi raccomando applicatelo solamente sulle lunghezze, io non uso il pettine per applicarlo, ma uso le dita delle mani che secondo me strappano meno i capelli. 
Il secondo è uno shampoo due in uno della Sunsilk per capelli sciolti e fluenti. Allora io quelli due in uno non è che mi fanno impazzire, infatti lo uso samente quando vado in palestra e voglio solamente fare una doccia molto easy e fasty, però devo dire che il risultato non è male, li lascia abbastanza morbidi e con pochi nodi (io faccio lo applico due volte, prima ne prendo poco e lo metto sulla cute, risciacquo e poi ne metto uno po' sulle lunghezze).
L'ultima foto sono le mie due spazzole. Una è una copia della tingle tezer, che anche se non è l'originale io la adoro, mentre l'altra è la spazzola a ragno e la uso quando ho i capelli bagnati per districare i nodi e per togliere tutti i capelli morti. 
#bellezza #hair #consigli #shampoo #balsamo #garnier #ultradolce #sunsilk #spazzole
Ragazze che shampoo, balsamo e spazzole usate per i vostri capelli? 💁 Stasera colgo l'occasione di presentarvi i prodotti che uso e che per i miei capelli sono l'essenziale 😊 I primi due sono il balsamo e lo shampoo della Garnier Ultra Dolce (questa marca la uso da quando sono bambina ed è sempre stata la mia preferita in assoluto) quelli che uso io sono lo shampoo e il balsamo 'meraviglioso' con estratti di olio d'argan e di camelia per capelli secchi e spenti. Un consiglio quando applicate il balsamo, mi raccomando applicatelo solamente sulle lunghezze, io non uso il pettine per applicarlo, ma uso le dita delle mani che secondo me strappano meno i capelli. Il secondo è uno shampoo due in uno della Sunsilk per capelli sciolti e fluenti. Allora io quelli due in uno non è che mi fanno impazzire, infatti lo uso samente quando vado in palestra e voglio solamente fare una doccia molto easy e fasty, però devo dire che il risultato non è male, li lascia abbastanza morbidi e con pochi nodi (io faccio lo applico due volte, prima ne prendo poco e lo metto sulla cute, risciacquo e poi ne metto uno po' sulle lunghezze). L'ultima foto sono le mie due spazzole. Una è una copia della tingle tezer, che anche se non è l'originale io la adoro, mentre l'altra è la spazzola a ragno e la uso quando ho i capelli bagnati per districare i nodi e per togliere tutti i capelli morti. #bellezza  #hair  #consigli  #shampoo  #balsamo  #garnier  #ultradolce  #sunsilk  #spazzole 
- 泰國蛙
🇹🇭泰國著名ELEPH袋,配有一隻穿著泰國古典舞者穿着的小象公仔。手袋和ELEPH小象均採用耐用的布料,布料為金色,閃閃發光並印有紫色泰國主题的蘭花圖案。
🇹🇭ELEPH手袋尺寸為 53 × 48 厘米
🇹🇭手袋能完全折合入ELEPH小象公仔𥚃面
🇹🇭此ELEPH手袋為泰國國際航空限定版,不能在門市購買,自用或收藏皆極具價值
$398

#thai
#bangkok
#snailwhite
#sunsilk
#herb
#mistine
#beauty
#beautycottage
#chatuchak
#gaga
#bag
#design
#pond
#bkk
#chole
#eleph
#milkplus
#maya
#泰國
#代購
#香水
#皇家
#蛇牌
#爽身粉
#蝸牛
#美白
#蜈蚣
#黑頭
#蘆薈
#乳膠枕
- 泰國蛙 🇹🇭泰國著名ELEPH袋,配有一隻穿著泰國古典舞者穿着的小象公仔。手袋和ELEPH小象均採用耐用的布料,布料為金色,閃閃發光並印有紫色泰國主题的蘭花圖案。 🇹🇭ELEPH手袋尺寸為 53 × 48 厘米 🇹🇭手袋能完全折合入ELEPH小象公仔𥚃面 🇹🇭此ELEPH手袋為泰國國際航空限定版,不能在門市購買,自用或收藏皆極具價值 $398 #thai  #bangkok  #snailwhite  #sunsilk  #herb  #mistine  #beauty  #beautycottage  #chatuchak  #gaga  #bag  #design  #pond  #bkk  #chole  #eleph  #milkplus  #maya  #泰國  #代購  #香水  #皇家  #蛇牌  #爽身粉  #蝸牛  #美白  #蜈蚣  #黑頭  #蘆薈  #乳膠枕 
bukan sasuke, bukan choji, juga bukan sakura... saya tampil apa adanya, karena saya bukan siapa-siapa... . . .
.
#kokolonial #koko #bukan #siapa #siapa #blitar #blitarkekinian #blitarcetar #cantikblitar #hijabhunt #sunsilk #anime #big #hentai
好想要呀!
💕💕LAPCOS Drawing Lip Stick💄💄LAPCOS x Disney迪士尼LED奶油唇膏😍😍
✔️光澤精油成分打造滋潤亮澤的立體美唇
✔️保濕質地感、鮮明色彩,展現艷麗的唇部
✔️持久保持護理水潤保濕唇部
 #泰國White蘆薈黑頭水#黑頭#潔淨#毛孔 #去黑頭 #White黑頭水#redance去痘洗面皂 #reDance Paris #拉絲皂 #瑞丹絲蠶絲凝脂白瓷面膜皂 #redance蠶絲凝脂白瓷面膜皂 #redance蠶絲皂#hkigshop#台灣#韓國#化妝#化妝品#去痘#hair#hairmask#thai#sunsilk#sunsilkmask#髮膜#泰國䯭膜#lap#disney#潤唇膏
好想要呀! 💕💕LAPCOS Drawing Lip Stick💄💄LAPCOS x Disney迪士尼LED奶油唇膏😍😍 ✔️光澤精油成分打造滋潤亮澤的立體美唇 ✔️保濕質地感、鮮明色彩,展現艷麗的唇部 ✔️持久保持護理水潤保濕唇部 #泰國White蘆薈黑頭水 #黑頭 #潔淨 #毛孔  #去黑頭  #White黑頭水 #redance去痘洗面皂  #reDance  Paris #拉絲皂  #瑞丹絲蠶絲凝脂白瓷面膜皂  #redance蠶絲凝脂白瓷面膜皂  #redance蠶絲皂 #hkigshop #台灣 #韓國 #化妝 #化妝品 #去痘 #hair #hairmask #thai #sunsilk #sunsilkmask #髮膜 #泰國䯭膜 #lap #disney #潤唇膏 
Wash hair with #sunsilk n recharge with #xiaomi #powerbank!!
#throwback #backstage at #psfw2017 Nabila's magic captured by @ffdfly #sunsilk
- 泰國蛙
🇹🇭泰國品牌WHITE蘆薈黑頭鼻貼
🇹🇭強效袪黑頭及粉刺,由天然蘆薈製作,蘆薈性質溫和,能夠吸出毛孔深度的污垢
🇹🇭注意:天然蘆薈凝膠若低於攝氏25度會形成果凍狀,這是正常現象,只要將瓶子放進溫水中約5分鐘,即會恢復原狀
🇹🇭使用方法:
1. 用棉花棒取出適量蘆薈凝膠塗於黑頭部位
2. 將附送的黑頭貼膜貼於已有凝膠的部位
3. 等候10分鐘左右讓凝膠乾透,即可撕下
$25

#thai
#bangkok
#snailwhite
#sunsilk
#herb
#mistine
#beauty
#beautycottage
#chatuchak
#gaga
#bag
#design
#pond
#bkk
#chole
#eleph
#milkplus
#maya
#泰國
#代購
#香水
#皇家
#蛇牌
#爽身粉
#蝸牛
#美白
#蜈蚣
#黑頭
#蘆薈
#乳膠枕
- 泰國蛙 🇹🇭泰國品牌WHITE蘆薈黑頭鼻貼 🇹🇭強效袪黑頭及粉刺,由天然蘆薈製作,蘆薈性質溫和,能夠吸出毛孔深度的污垢 🇹🇭注意:天然蘆薈凝膠若低於攝氏25度會形成果凍狀,這是正常現象,只要將瓶子放進溫水中約5分鐘,即會恢復原狀 🇹🇭使用方法: 1. 用棉花棒取出適量蘆薈凝膠塗於黑頭部位 2. 將附送的黑頭貼膜貼於已有凝膠的部位 3. 等候10分鐘左右讓凝膠乾透,即可撕下 $25 #thai  #bangkok  #snailwhite  #sunsilk  #herb  #mistine  #beauty  #beautycottage  #chatuchak  #gaga  #bag  #design  #pond  #bkk  #chole  #eleph  #milkplus  #maya  #泰國  #代購  #香水  #皇家  #蛇牌  #爽身粉  #蝸牛  #美白  #蜈蚣  #黑頭  #蘆薈  #乳膠枕 
- 泰國蛙
🇹🇭Srichand源自泰國,自1948年創辦以來深受泰國女性歡迎專門針對油性皮膚而設,用後不油不乾,所所有產品均獲GMP認證,安全可靠
🇹🇭Srichand 是一個專門研究配方舒緩, 控制油份的泰國品牌。它能抑制油脂分泌, 減少細菌滋生, 從而減輕由油脂閉塞毛孔所帶來的暗瘡等肌膚問題
🇹🇭Srichand禮盒系列

1. 泰國SRICHAND TRANSLUCENT POWDER
2. 泰國SRICHAND TANAKA GOLD POWDER MASK
3. 泰國SRICHAND ORIGINAL SCENTED POWDER
🇹🇭1. SRICHAND TRANSLUCENT POWDER

粉末透明、細膩、輕薄,適合各種膚色使用,利於定妝且不變色,更同時具有控油效果,特製旋轉蓋設計,讓妳方便隨身攜帶粉末不亂飛。

使用方法: 
1.上粉底或CREAM後直接上TRANSLUCENT POWER
2.只需把蓋逆時針轉(向左轉)便能倒出香粉,
3.輕按粉卜,讓粉末均勻粘上粉卜上
4.先輕微拍打一下再均勻印到面上即可
🇹🇭2. SRICHAND TANAKA GOLD POWDER MASK

泰國明月香粉,有效控油,預防潮濕即痘痘/紅疹產生的根源,每一次使用,都使每一寸皮膚平滑光潔,極其溫和,薄弱肌膚也適用,更有特色清香,天然芬芳。 磨砂去痘秘方,使用泰國明月香粉調和清水,磨砂於面部痘痘肌膚或者擦在身體長有紅疹小顆粒的部位,過一整夜,第二天早上起床後就會發現痘痘自然消失,然後按正常洗臉時洗去就可。 平滑光潔後背秘方,如果天氣悶熱促使痘痘/粉刺從後背長出來,只需用泰國明月香粉調和清水,擦在患處,,隔天起床不多會後背的每一寸肌膚都光潔柔滑,非常適用於炎熱季節護膚。

使用方法:
早晚潔面後,取適量輕抹於面部及頸部,輕輕按摩直至吸收

Step1: 往手心倒適量的面膜粉 
Step2: 加上1/2的水 
Step3: 攪拌均勻 
Step4: 均勻的抹在臉上敷30分鐘或一整夜後用清水洗
🇹🇭3. SRICHAND ORIGINAL SCENTED POWDER水洗面膜

原始秘方面膜自1948年始,以有效減少肌膚油性的特質,

適合於特油性肌膚或戶外活動的品質著稱於世。

使用方式 :
Step1 : 將適量的粉末倒在手中,攪勻一份粉末一份水
Step2 : 將粉末和水分合成一體
Step3 : 將原始秘方的喜簪香粉抹在臉上,避免接觸眼、口,三十分鐘後或早晨用水洗掉

#thai
#bangkok
#snailwhite
#sunsilk
#srichand
#mistine
#beauty
#beautycottage
#chatuchak
#gaga
#bag
#design
#pond
#bkk
#chole
#eleph
#milkplus
#maya
#泰國
#代購
#香水
#皇家
#蛇牌
#爽身粉
#蝸牛
#美白
#蜈蚣
#黑頭
#蘆薈
#乳膠枕
- 泰國蛙 🇹🇭Srichand源自泰國,自1948年創辦以來深受泰國女性歡迎專門針對油性皮膚而設,用後不油不乾,所所有產品均獲GMP認證,安全可靠 🇹🇭Srichand 是一個專門研究配方舒緩, 控制油份的泰國品牌。它能抑制油脂分泌, 減少細菌滋生, 從而減輕由油脂閉塞毛孔所帶來的暗瘡等肌膚問題 🇹🇭Srichand禮盒系列 1. 泰國SRICHAND TRANSLUCENT POWDER 2. 泰國SRICHAND TANAKA GOLD POWDER MASK 3. 泰國SRICHAND ORIGINAL SCENTED POWDER 🇹🇭1. SRICHAND TRANSLUCENT POWDER 粉末透明、細膩、輕薄,適合各種膚色使用,利於定妝且不變色,更同時具有控油效果,特製旋轉蓋設計,讓妳方便隨身攜帶粉末不亂飛。 使用方法: 1.上粉底或CREAM後直接上TRANSLUCENT POWER 2.只需把蓋逆時針轉(向左轉)便能倒出香粉, 3.輕按粉卜,讓粉末均勻粘上粉卜上 4.先輕微拍打一下再均勻印到面上即可 🇹🇭2. SRICHAND TANAKA GOLD POWDER MASK 泰國明月香粉,有效控油,預防潮濕即痘痘/紅疹產生的根源,每一次使用,都使每一寸皮膚平滑光潔,極其溫和,薄弱肌膚也適用,更有特色清香,天然芬芳。 磨砂去痘秘方,使用泰國明月香粉調和清水,磨砂於面部痘痘肌膚或者擦在身體長有紅疹小顆粒的部位,過一整夜,第二天早上起床後就會發現痘痘自然消失,然後按正常洗臉時洗去就可。 平滑光潔後背秘方,如果天氣悶熱促使痘痘/粉刺從後背長出來,只需用泰國明月香粉調和清水,擦在患處,,隔天起床不多會後背的每一寸肌膚都光潔柔滑,非常適用於炎熱季節護膚。 使用方法: 早晚潔面後,取適量輕抹於面部及頸部,輕輕按摩直至吸收 Step1: 往手心倒適量的面膜粉 Step2: 加上1/2的水 Step3: 攪拌均勻 Step4: 均勻的抹在臉上敷30分鐘或一整夜後用清水洗 🇹🇭3. SRICHAND ORIGINAL SCENTED POWDER水洗面膜 原始秘方面膜自1948年始,以有效減少肌膚油性的特質, 適合於特油性肌膚或戶外活動的品質著稱於世。 使用方式 : Step1 : 將適量的粉末倒在手中,攪勻一份粉末一份水 Step2 : 將粉末和水分合成一體 Step3 : 將原始秘方的喜簪香粉抹在臉上,避免接觸眼、口,三十分鐘後或早晨用水洗掉 #thai  #bangkok  #snailwhite  #sunsilk  #srichand  #mistine  #beauty  #beautycottage  #chatuchak  #gaga  #bag  #design  #pond  #bkk  #chole  #eleph  #milkplus  #maya  #泰國  #代購  #香水  #皇家  #蛇牌  #爽身粉  #蝸牛  #美白  #蜈蚣  #黑頭  #蘆薈  #乳膠枕 
- 泰國蛙
🇹🇭Srichand源自泰國,自1948年創辦以來深受泰國女性歡迎專門針對油性皮膚而設,用後不油不乾,所所有產品均獲GMP認證,安全可靠
🇹🇭Srichand 是一個專門研究配方舒緩, 控制油份的泰國品牌。它能抑制油脂分泌, 減少細菌滋生, 從而減輕由油脂閉塞毛孔所帶來的暗瘡等肌膚問題
🇹🇭Srichand禮盒系列

1. 泰國SRICHAND TRANSLUCENT POWDER
2. 泰國SRICHAND TANAKA GOLD POWDER MASK
3. 泰國SRICHAND ORIGINAL SCENTED POWDER
🇹🇭1. SRICHAND TRANSLUCENT POWDER

粉末透明、細膩、輕薄,適合各種膚色使用,利於定妝且不變色,更同時具有控油效果,特製旋轉蓋設計,讓妳方便隨身攜帶粉末不亂飛。

使用方法: 
1.上粉底或CREAM後直接上TRANSLUCENT POWER
2.只需把蓋逆時針轉(向左轉)便能倒出香粉,
3.輕按粉卜,讓粉末均勻粘上粉卜上
4.先輕微拍打一下再均勻印到面上即可
🇹🇭2. SRICHAND TANAKA GOLD POWDER MASK

泰國明月香粉,有效控油,預防潮濕即痘痘/紅疹產生的根源,每一次使用,都使每一寸皮膚平滑光潔,極其溫和,薄弱肌膚也適用,更有特色清香,天然芬芳。 磨砂去痘秘方,使用泰國明月香粉調和清水,磨砂於面部痘痘肌膚或者擦在身體長有紅疹小顆粒的部位,過一整夜,第二天早上起床後就會發現痘痘自然消失,然後按正常洗臉時洗去就可。 平滑光潔後背秘方,如果天氣悶熱促使痘痘/粉刺從後背長出來,只需用泰國明月香粉調和清水,擦在患處,,隔天起床不多會後背的每一寸肌膚都光潔柔滑,非常適用於炎熱季節護膚。

使用方法:
早晚潔面後,取適量輕抹於面部及頸部,輕輕按摩直至吸收

Step1: 往手心倒適量的面膜粉 
Step2: 加上1/2的水 
Step3: 攪拌均勻 
Step4: 均勻的抹在臉上敷30分鐘或一整夜後用清水洗
🇹🇭3. SRICHAND ORIGINAL SCENTED POWDER水洗面膜

原始秘方面膜自1948年始,以有效減少肌膚油性的特質,

適合於特油性肌膚或戶外活動的品質著稱於世。

使用方式 :
Step1 : 將適量的粉末倒在手中,攪勻一份粉末一份水
Step2 : 將粉末和水分合成一體
Step3 : 將原始秘方的喜簪香粉抹在臉上,避免接觸眼、口,三十分鐘後或早晨用水洗掉
$208/Set

#thai
#bangkok
#snailwhite
#sunsilk
#srichand
#mistine
#beauty
#beautycottage
#chatuchak
#gaga
#bag
#design
#pond
#bkk
#chole
#eleph
#milkplus
#maya
#泰國
#代購
#香水
#皇家
#蛇牌
#爽身粉
#蝸牛
#美白
#蜈蚣
#黑頭
#蘆薈
#乳膠枕
- 泰國蛙 🇹🇭Srichand源自泰國,自1948年創辦以來深受泰國女性歡迎專門針對油性皮膚而設,用後不油不乾,所所有產品均獲GMP認證,安全可靠 🇹🇭Srichand 是一個專門研究配方舒緩, 控制油份的泰國品牌。它能抑制油脂分泌, 減少細菌滋生, 從而減輕由油脂閉塞毛孔所帶來的暗瘡等肌膚問題 🇹🇭Srichand禮盒系列 1. 泰國SRICHAND TRANSLUCENT POWDER 2. 泰國SRICHAND TANAKA GOLD POWDER MASK 3. 泰國SRICHAND ORIGINAL SCENTED POWDER 🇹🇭1. SRICHAND TRANSLUCENT POWDER 粉末透明、細膩、輕薄,適合各種膚色使用,利於定妝且不變色,更同時具有控油效果,特製旋轉蓋設計,讓妳方便隨身攜帶粉末不亂飛。 使用方法: 1.上粉底或CREAM後直接上TRANSLUCENT POWER 2.只需把蓋逆時針轉(向左轉)便能倒出香粉, 3.輕按粉卜,讓粉末均勻粘上粉卜上 4.先輕微拍打一下再均勻印到面上即可 🇹🇭2. SRICHAND TANAKA GOLD POWDER MASK 泰國明月香粉,有效控油,預防潮濕即痘痘/紅疹產生的根源,每一次使用,都使每一寸皮膚平滑光潔,極其溫和,薄弱肌膚也適用,更有特色清香,天然芬芳。 磨砂去痘秘方,使用泰國明月香粉調和清水,磨砂於面部痘痘肌膚或者擦在身體長有紅疹小顆粒的部位,過一整夜,第二天早上起床後就會發現痘痘自然消失,然後按正常洗臉時洗去就可。 平滑光潔後背秘方,如果天氣悶熱促使痘痘/粉刺從後背長出來,只需用泰國明月香粉調和清水,擦在患處,,隔天起床不多會後背的每一寸肌膚都光潔柔滑,非常適用於炎熱季節護膚。 使用方法: 早晚潔面後,取適量輕抹於面部及頸部,輕輕按摩直至吸收 Step1: 往手心倒適量的面膜粉 Step2: 加上1/2的水 Step3: 攪拌均勻 Step4: 均勻的抹在臉上敷30分鐘或一整夜後用清水洗 🇹🇭3. SRICHAND ORIGINAL SCENTED POWDER水洗面膜 原始秘方面膜自1948年始,以有效減少肌膚油性的特質, 適合於特油性肌膚或戶外活動的品質著稱於世。 使用方式 : Step1 : 將適量的粉末倒在手中,攪勻一份粉末一份水 Step2 : 將粉末和水分合成一體 Step3 : 將原始秘方的喜簪香粉抹在臉上,避免接觸眼、口,三十分鐘後或早晨用水洗掉 $208/Set #thai  #bangkok  #snailwhite  #sunsilk  #srichand  #mistine  #beauty  #beautycottage  #chatuchak  #gaga  #bag  #design  #pond  #bkk  #chole  #eleph  #milkplus  #maya  #泰國  #代購  #香水  #皇家  #蛇牌  #爽身粉  #蝸牛  #美白  #蜈蚣  #黑頭  #蘆薈  #乳膠枕 
- 泰國蛙
🇹🇭暗瘡孖寶 $60
🇹🇭泰國 Yanhee Acne Cream
產地:泰國
容量 : 10g
🇹🇭成分:
桑椹,黃芩,抗壞血酸葡萄糖,蘆薈,甘草,秘製泰國草藥等等精華提取物。
🇹🇭功效:
有效治療因面部皮膚過油或因污垢堵塞毛孔引起的青春痘、粉刺、痤瘡,改善粉刺部位及周圍皮膚的炎症使粉刺慢慢退化,淡化痘印,收縮毛孔,最終使皮膚健康細嫩
🇹🇭用法:
潔面之後將少量Yanhee祛痘霜擦在面部長有青春痘、粉刺、痤瘡的部位及周圍發炎的部位。每天早晚潔面後使用
🇹🇭Clinda M 暗瘡水

可消炎殺菌,令暗瘡加快凋謝 
有效舒緩敏感、紅腫和發炎肌膚,又可以防止豆豆形成 
消痘水是消炎殺菌,令痘痘暗瘡加快凋謝,有效舒緩敏感、紅腫和發炎肌膚,長痘痘或暗瘡都是因為內熱或者身體內不協調導致的,如果出現治療速度還趕不上長痘速度的情況,請配合中醫調理才可以完美解決不長痘 
適合任何皮膚使用 
含有成分Clindamycin Hydrochloride 1% = Dalacin,能將痘痘去紅消炎,痘痘開始長就用,消炎又殺菌,令痘痘加快凋謝;又可以清潔粉刺污垢,通過剝落死的皮膚細胞和清除毛孔防止身體粉刺形成配合去痘印膏使用可淡化新/舊痘印 
使用方法:
每天晚上洗完臉後擠出一粒黃豆大小,塗在痘痘上面,不要再擦其他護膚品。

#thai
#bangkok
#snailwhite
#sunsilk
#srichand
#mistine
#beauty
#beautycottage
#chatuchak
#gaga
#bag
#design
#pond
#bkk
#chole
#eleph
#milkplus
#maya
#泰國
#代購
#香水
#皇家
#蛇牌
#爽身粉
#蝸牛
#美白
#蜈蚣
#黑頭
#蘆薈
#乳膠枕
- 泰國蛙 🇹🇭暗瘡孖寶 $60 🇹🇭泰國 Yanhee Acne Cream 產地:泰國 容量 : 10g 🇹🇭成分: 桑椹,黃芩,抗壞血酸葡萄糖,蘆薈,甘草,秘製泰國草藥等等精華提取物。 🇹🇭功效: 有效治療因面部皮膚過油或因污垢堵塞毛孔引起的青春痘、粉刺、痤瘡,改善粉刺部位及周圍皮膚的炎症使粉刺慢慢退化,淡化痘印,收縮毛孔,最終使皮膚健康細嫩 🇹🇭用法: 潔面之後將少量Yanhee祛痘霜擦在面部長有青春痘、粉刺、痤瘡的部位及周圍發炎的部位。每天早晚潔面後使用 🇹🇭Clinda M 暗瘡水 可消炎殺菌,令暗瘡加快凋謝 有效舒緩敏感、紅腫和發炎肌膚,又可以防止豆豆形成 消痘水是消炎殺菌,令痘痘暗瘡加快凋謝,有效舒緩敏感、紅腫和發炎肌膚,長痘痘或暗瘡都是因為內熱或者身體內不協調導致的,如果出現治療速度還趕不上長痘速度的情況,請配合中醫調理才可以完美解決不長痘 適合任何皮膚使用 含有成分Clindamycin Hydrochloride 1% = Dalacin,能將痘痘去紅消炎,痘痘開始長就用,消炎又殺菌,令痘痘加快凋謝;又可以清潔粉刺污垢,通過剝落死的皮膚細胞和清除毛孔防止身體粉刺形成配合去痘印膏使用可淡化新/舊痘印 使用方法: 每天晚上洗完臉後擠出一粒黃豆大小,塗在痘痘上面,不要再擦其他護膚品。 #thai  #bangkok  #snailwhite  #sunsilk  #srichand  #mistine  #beauty  #beautycottage  #chatuchak  #gaga  #bag  #design  #pond  #bkk  #chole  #eleph  #milkplus  #maya  #泰國  #代購  #香水  #皇家  #蛇牌  #爽身粉  #蝸牛  #美白  #蜈蚣  #黑頭  #蘆薈  #乳膠枕 
- 泰國蛙
🇹🇭泰國 Yanhee Acne Cream $38
產地:泰國
容量 : 10g
🇹🇭成分:
桑椹,黃芩,抗壞血酸葡萄糖,蘆薈,甘草,秘製泰國草藥等等精華提取物。
🇹🇭功效:
有效治療因面部皮膚過油或因污垢堵塞毛孔引起的青春痘、粉刺、痤瘡,改善粉刺部位及周圍皮膚的炎症使粉刺慢慢退化,淡化痘印,收縮毛孔,最終使皮膚健康細嫩
🇹🇭用法:
潔面之後將少量Yanhee祛痘霜擦在面部長有青春痘、粉刺、痤瘡的部位及周圍發炎的部位。每天早晚潔面後使用

#thai
#bangkok
#snailwhite
#sunsilk
#srichand
#mistine
#beauty
#beautycottage
#chatuchak
#gaga
#bag
#design
#pond
#bkk
#chole
#eleph
#milkplus
#maya
#泰國
#代購
#香水
#皇家
#蛇牌
#爽身粉
#蝸牛
#美白
#蜈蚣
#黑頭
#蘆薈
#乳膠枕
- 泰國蛙 🇹🇭泰國 Yanhee Acne Cream $38 產地:泰國 容量 : 10g 🇹🇭成分: 桑椹,黃芩,抗壞血酸葡萄糖,蘆薈,甘草,秘製泰國草藥等等精華提取物。 🇹🇭功效: 有效治療因面部皮膚過油或因污垢堵塞毛孔引起的青春痘、粉刺、痤瘡,改善粉刺部位及周圍皮膚的炎症使粉刺慢慢退化,淡化痘印,收縮毛孔,最終使皮膚健康細嫩 🇹🇭用法: 潔面之後將少量Yanhee祛痘霜擦在面部長有青春痘、粉刺、痤瘡的部位及周圍發炎的部位。每天早晚潔面後使用 #thai  #bangkok  #snailwhite  #sunsilk  #srichand  #mistine  #beauty  #beautycottage  #chatuchak  #gaga  #bag  #design  #pond  #bkk  #chole  #eleph  #milkplus  #maya  #泰國  #代購  #香水  #皇家  #蛇牌  #爽身粉  #蝸牛  #美白  #蜈蚣  #黑頭  #蘆薈  #乳膠枕 
- 泰國蛙
🇹🇭Clinda M 暗瘡水 $28

可消炎殺菌,令暗瘡加快凋謝 
有效舒緩敏感、紅腫和發炎肌膚,又可以防止豆豆形成 
消痘水是消炎殺菌,令痘痘暗瘡加快凋謝,有效舒緩敏感、紅腫和發炎肌膚,長痘痘或暗瘡都是因為內熱或者身體內不協調導致的,如果出現治療速度還趕不上長痘速度的情況,請配合中醫調理才可以完美解決不長痘 
適合任何皮膚使用
🇹🇭成分:
Clindamycin Hydrochloride 1% = Dalacin,能將痘痘去紅消炎,痘痘開始長就用,消炎又殺菌,令痘痘加快凋謝;又可以清潔粉刺污垢,通過剝落死的皮膚細胞和清除毛孔防止身體粉刺形成配合去痘印膏使用可淡化新/舊痘印
🇹🇭使用方法:
每天晚上洗完臉後擠出一粒黃豆大小,塗在痘痘上面,不要再擦其他護膚品。

#thai
#bangkok
#snailwhite
#sunsilk
#srichand
#mistine
#beauty
#beautycottage
#chatuchak
#gaga
#bag
#design
#pond
#bkk
#chole
#eleph
#milkplus
#maya
#泰國
#代購
#香水
#皇家
#蛇牌
#爽身粉
#蝸牛
#美白
#蜈蚣
#黑頭
#蘆薈
#乳膠枕
- 泰國蛙 🇹🇭Clinda M 暗瘡水 $28 可消炎殺菌,令暗瘡加快凋謝 有效舒緩敏感、紅腫和發炎肌膚,又可以防止豆豆形成 消痘水是消炎殺菌,令痘痘暗瘡加快凋謝,有效舒緩敏感、紅腫和發炎肌膚,長痘痘或暗瘡都是因為內熱或者身體內不協調導致的,如果出現治療速度還趕不上長痘速度的情況,請配合中醫調理才可以完美解決不長痘 適合任何皮膚使用 🇹🇭成分: Clindamycin Hydrochloride 1% = Dalacin,能將痘痘去紅消炎,痘痘開始長就用,消炎又殺菌,令痘痘加快凋謝;又可以清潔粉刺污垢,通過剝落死的皮膚細胞和清除毛孔防止身體粉刺形成配合去痘印膏使用可淡化新/舊痘印 🇹🇭使用方法: 每天晚上洗完臉後擠出一粒黃豆大小,塗在痘痘上面,不要再擦其他護膚品。 #thai  #bangkok  #snailwhite  #sunsilk  #srichand  #mistine  #beauty  #beautycottage  #chatuchak  #gaga  #bag  #design  #pond  #bkk  #chole  #eleph  #milkplus  #maya  #泰國  #代購  #香水  #皇家  #蛇牌  #爽身粉  #蝸牛  #美白  #蜈蚣  #黑頭  #蘆薈  #乳膠枕 
- 泰國蛙
🇹🇭ABHAIBHUBEJHR CITRONELLA MOSQUITO REPELLENT 香茅驅蚊噴霧,泰國的天然蚊怕水,以Cymbopogon winterianus (檸檬香茅) 為主體的防蚊液,這是泰國一家醫院研發出來的天然防蚊產品
🇹🇭它是以天然的香茅、尤加莉精油等天然物調製而成,特別適合敏感皮膚,有效3hr,味道既香濃而又強大,不過並不會濁味,而且稍待一下就會變得清香,懂得精油的人,好易就能分出它天然精油的味道來。
🇹🇭特點:

天然香茅油,環保驅蚊,天然提取物通過研究,可以有效驅蚊,適合所有肌膚類型。
🇹🇭用法:

直接噴在皮膚上,有效長達3小時
🇹🇭功效:

防止蚊蟲叮咬
🇹🇭注意:

僅限於外用
🇹🇭有效期:

3年(自生產之日起)
🇹🇭儲存:

在室溫下儲存,避免陽光和高溫
$38 / 1

#thai
#bangkok
#snailwhite
#sunsilk
#srichand
#mistine
#beauty
#beautycottage
#chatuchak
#gaga
#bag
#design
#pond
#bkk
#chole
#eleph
#milkplus
#maya
#泰國
#代購
#香水
#皇家
#蛇牌
#爽身粉
#蝸牛
#美白
#蜈蚣
#黑頭
#蘆薈
#乳膠枕
- 泰國蛙 🇹🇭ABHAIBHUBEJHR CITRONELLA MOSQUITO REPELLENT 香茅驅蚊噴霧,泰國的天然蚊怕水,以Cymbopogon winterianus (檸檬香茅) 為主體的防蚊液,這是泰國一家醫院研發出來的天然防蚊產品 🇹🇭它是以天然的香茅、尤加莉精油等天然物調製而成,特別適合敏感皮膚,有效3hr,味道既香濃而又強大,不過並不會濁味,而且稍待一下就會變得清香,懂得精油的人,好易就能分出它天然精油的味道來。 🇹🇭特點: 天然香茅油,環保驅蚊,天然提取物通過研究,可以有效驅蚊,適合所有肌膚類型。 🇹🇭用法: 直接噴在皮膚上,有效長達3小時 🇹🇭功效: 防止蚊蟲叮咬 🇹🇭注意: 僅限於外用 🇹🇭有效期: 3年(自生產之日起) 🇹🇭儲存: 在室溫下儲存,避免陽光和高溫 $38 / 1 #thai  #bangkok  #snailwhite  #sunsilk  #srichand  #mistine  #beauty  #beautycottage  #chatuchak  #gaga  #bag  #design  #pond  #bkk  #chole  #eleph  #milkplus  #maya  #泰國  #代購  #香水  #皇家  #蛇牌  #爽身粉  #蝸牛  #美白  #蜈蚣  #黑頭  #蘆薈  #乳膠枕 
- 泰國蛙

Snail White
美白沐浴露
抗衰老沐浴露
深沉滋潤保濕沐浴露
$78

#thai
#bangkok
#snailwhite
#sunsilk
#srichand
#mistine
#beauty
#beautycottage
#chatuchak
#gaga
#bag
#design
#pond
#bkk
#chole
#eleph
#milkplus
#maya
#泰國
#代購
#香水
#皇家
#蛇牌
#爽身粉
#蝸牛
#美白
#蜈蚣
#黑頭
#蘆薈
#乳膠枕
Boho wavy look achieved! 🌸 Thanks to @sunsilkph 's strong & long shampoo and conditioner! You too can sport different hairstyles with #SunsilkHabamazing 💚 #Habacadabra
Boho wavy look achieved! 🌸 Thanks to @sunsilkph 's strong & long shampoo and conditioner! You too can sport different hairstyles with #SunsilkHabamazing  💚 #Habacadabra 
Top 10 Most Popular Shampoo Brands (Swipe Left 👆). #mofostop10 .
Comment your favorite brand 👇👇
Top 10 Most Popular Shampoo Brands (Swipe Left 👆). #mofostop10  . Comment your favorite brand 👇👇
Very pretty,The Sunsilk Mega Miss NORTHEAST 2016 @_priyadarshini_official
📷credit: @abhishek_sarmah
EXPLORE THE FACES OF NORTHEAST @shoutout_ne_india
⏪⏪⏪⏪🔵⏩⏩⏩⏩
#shoutout_ne_india #missnortheast #india #instagram #picoftheday #followtrain #prettygirls #sikkim #northeastindia #whereisnortheast #indianbeauty #beautifulgirls #instamodel #northeast #missindia #sunsilk #sunsilkmegamissnortheast
White毛孔收縮水🐽
⚠️用完泰國既white蘆薈黑頭水‼️一定記得用配套的White毛孔收縮水‼️防止毛孔粗大⚠️
✅含金縷梅提取物可以調節皮脂分泌
✅促進淋巴血液循環
✅具有改善粉刺效果
✅可以有效幫助肌膚夜間們的再生能力  #泰國White蘆薈黑頭水#黑頭#潔淨#毛孔 #去黑頭 #White黑頭水#redance去痘洗面皂 #reDance Paris #拉絲皂 #瑞丹絲蠶絲凝脂白瓷面膜皂 #redance蠶絲凝脂白瓷面膜皂 #redance蠶絲皂#hkigshop#台灣#韓國#化妝#化妝品#去痘#hair#hairmask#thai#sunsilk#sunsilkmask#髮膜#泰國䯭膜#lap#disney#潤唇膏
White毛孔收縮水🐽 ⚠️用完泰國既white蘆薈黑頭水‼️一定記得用配套的White毛孔收縮水‼️防止毛孔粗大⚠️ ✅含金縷梅提取物可以調節皮脂分泌 ✅促進淋巴血液循環 ✅具有改善粉刺效果 ✅可以有效幫助肌膚夜間們的再生能力 #泰國White蘆薈黑頭水 #黑頭 #潔淨 #毛孔  #去黑頭  #White黑頭水 #redance去痘洗面皂  #reDance  Paris #拉絲皂  #瑞丹絲蠶絲凝脂白瓷面膜皂  #redance蠶絲凝脂白瓷面膜皂  #redance蠶絲皂 #hkigshop #台灣 #韓國 #化妝 #化妝品 #去痘 #hair #hairmask #thai #sunsilk #sunsilkmask #髮膜 #泰國䯭膜 #lap #disney #潤唇膏 
💕💕LAPCOS Drawing Lip Stick💄💄LAPCOS x Disney迪士尼LED奶油唇膏😍😍
✔️光澤精油成分打造滋潤亮澤的立體美唇
✔️保濕質地感、鮮明色彩,展現艷麗的唇部
✔️持久保持護理水潤保濕唇部
 #泰國White蘆薈黑頭水#黑頭#潔淨#毛孔 #去黑頭 #White黑頭水#redance去痘洗面皂 #reDance Paris #拉絲皂 #瑞丹絲蠶絲凝脂白瓷面膜皂 #redance蠶絲凝脂白瓷面膜皂 #redance蠶絲皂#hkigshop#台灣#韓國#化妝#化妝品#去痘#hair#hairmask#thai#sunsilk#sunsilkmask#髮膜#泰國䯭膜#lap#disney#潤唇膏
💕💕LAPCOS Drawing Lip Stick💄💄LAPCOS x Disney迪士尼LED奶油唇膏😍😍 ✔️光澤精油成分打造滋潤亮澤的立體美唇 ✔️保濕質地感、鮮明色彩,展現艷麗的唇部 ✔️持久保持護理水潤保濕唇部 #泰國White蘆薈黑頭水 #黑頭 #潔淨 #毛孔  #去黑頭  #White黑頭水 #redance去痘洗面皂  #reDance  Paris #拉絲皂  #瑞丹絲蠶絲凝脂白瓷面膜皂  #redance蠶絲凝脂白瓷面膜皂  #redance蠶絲皂 #hkigshop #台灣 #韓國 #化妝 #化妝品 #去痘 #hair #hairmask #thai #sunsilk #sunsilkmask #髮膜 #泰國䯭膜 #lap #disney #潤唇膏 
💛💛韓國 LAPCOS x Disney 💛💛💁🏻💄💄💄迪士尼聯名維他命E保濕潤唇膏 💄💄 💄✔️含有呵護唇部肌膚的自然精油成分
✔️讓唇部肌膚更加滋潤健康
👍🏻😍如同融化的乳木果油💕讓唇部更加滋潤
 #泰國White蘆薈黑頭水#黑頭#潔淨#毛孔 #去黑頭 #White黑頭水#redance去痘洗面皂 #reDance Paris #拉絲皂 #瑞丹絲蠶絲凝脂白瓷面膜皂 #redance蠶絲凝脂白瓷面膜皂 #redance蠶絲皂#hkigshop#台灣#韓國#化妝#化妝品#去痘#hair#hairmask#thai#sunsilk#sunsilkmask#髮膜#泰國䯭膜#lap#disney#潤唇膏
💛💛韓國 LAPCOS x Disney 💛💛💁🏻💄💄💄迪士尼聯名維他命E保濕潤唇膏 💄💄 💄✔️含有呵護唇部肌膚的自然精油成分 ✔️讓唇部肌膚更加滋潤健康 👍🏻😍如同融化的乳木果油💕讓唇部更加滋潤 #泰國White蘆薈黑頭水 #黑頭 #潔淨 #毛孔  #去黑頭  #White黑頭水 #redance去痘洗面皂  #reDance  Paris #拉絲皂  #瑞丹絲蠶絲凝脂白瓷面膜皂  #redance蠶絲凝脂白瓷面膜皂  #redance蠶絲皂 #hkigshop #台灣 #韓國 #化妝 #化妝品 #去痘 #hair #hairmask #thai #sunsilk #sunsilkmask #髮膜 #泰國䯭膜 #lap #disney #潤唇膏 
Berhijab itu bukan dari hati tapi dari kepala sampai kaki~Gendis~ #repost by @gendis_1 📝📝📝🌸🌸🌸😘
#sahabatku#instalikes#instagood#lekang#nikahmuda#hijrahku#hijrahyuk#islam#lookingup#loveislam#nikahasik#instagramq8#nofilter#nothingisordinary#nocaption#kissing#islam#keroppi#sunsilk#hijabers#ootdhijab#hijab
Nirmala siti nurhaliza

#sunsilk hijab hunt 2017

Semoga suka ya akhwat dan ikhwan 😇😇
Nirmala siti nurhaliza #sunsilk  hijab hunt 2017 Semoga suka ya akhwat dan ikhwan 😇😇
😍😍
@kim_guide 언니~ 감사합니다❤️
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
.
.
#주말#토요일#선물#인증샷#좋아요#naraya#sunsilk#poysian#감사해요#일상#33#표현력딸려서슬픔
New short pant🤗
#blackswanconcept #sunsilk #confident
Iklan gadis sunsilk ya?
Kwkw
Just for fun please

#unicorn #princessunicorn #iklan #sunsilk #badai #love #girl #instamood #luffia #luf #scarlett #princess #pink #followplease #l #u #t #h #f #i #a #justforfun #hair #wii #omg
Baru di luar istimewa didalam
Yuhuuuuyyyy bye bye rambut bau dan lepek. 
Sekarang aku bebas beraktivitas seharian dengan hijab ku,  ga takut lagi masalah rambut berdatangan karna aku punya solusi nya. "Sunsilk Hijab Refresh"
Keharuman baru untuk rambut yang segar. 
Dengan kandungan buah tin yang mengandung antioksidan dan dilengkapi dengan fragrance release pearl yang tebarkan keharuman segar pada rambut setiap sentuhan sepanjang hari. 
Aktifitas ku seharian pun tidak terganggu, kesana kemari aku tetap bebas bergerak dan rambut dalam hijab ku tetap sehat serta ademmm sepanjang hari. .
.
Aku udah cobain sendiri loh gimana segar nya,  yukkk buat kalian yang belum coba ayoooo coba in.  Dijamin bakal nempel dan ketagihan terusss buat pakai dan bakal jadi list pertama dibelanja bulanan nih. 
Hehehehehe. .
Pokok nya Sunsilk hijab refresh dijamin top markotop dah. 
Upppsss bukan hanya 1 varian lohhh. 
Masih ada 3 varian lain nya yang bisa kalian coba kesegaran nya. 
Sunsilk Black Shine,  Sunsilk Soft and Smooth, Sunsilk Lively Straight, Sunsilk Lively Strong Hairfall Solution. .
.
.
.
#sunsilkhijabhuntootd #SunsilkHijabHuntOOTD #sunsilk #hijabhunt #ootd
Baru di luar istimewa didalam Yuhuuuuyyyy bye bye rambut bau dan lepek. Sekarang aku bebas beraktivitas seharian dengan hijab ku, ga takut lagi masalah rambut berdatangan karna aku punya solusi nya. "Sunsilk Hijab Refresh" Keharuman baru untuk rambut yang segar. Dengan kandungan buah tin yang mengandung antioksidan dan dilengkapi dengan fragrance release pearl yang tebarkan keharuman segar pada rambut setiap sentuhan sepanjang hari. Aktifitas ku seharian pun tidak terganggu, kesana kemari aku tetap bebas bergerak dan rambut dalam hijab ku tetap sehat serta ademmm sepanjang hari. . . Aku udah cobain sendiri loh gimana segar nya, yukkk buat kalian yang belum coba ayoooo coba in. Dijamin bakal nempel dan ketagihan terusss buat pakai dan bakal jadi list pertama dibelanja bulanan nih. Hehehehehe. . Pokok nya Sunsilk hijab refresh dijamin top markotop dah. Upppsss bukan hanya 1 varian lohhh. Masih ada 3 varian lain nya yang bisa kalian coba kesegaran nya. Sunsilk Black Shine, Sunsilk Soft and Smooth, Sunsilk Lively Straight, Sunsilk Lively Strong Hairfall Solution. . . . . #sunsilkhijabhuntootd  #SunsilkHijabHuntOOTD  #sunsilk  #hijabhunt  #ootd 
ใช้ซันซิลสิคะ 555555  #ซันซิล #sunsilk
ใช้ซันซิลสิคะ 555555 #ซ ันซิล #sunsilk 
Them #sunsilk kinda #feel
@rachels_ladies_salon - head down and avail the best #beauty #packages to cater your everyday #beauty needs!
#dubai#mydubai#uae#bestoftheday#hair#balyage#pakistani#black#ootd#wiwt#beauty#saloon
Sunsilk Black Shine 2017.
Day ho ya Night, Shine rahay by your side!
#Sunsilk #SunsilkBlackShine #SunsilkLovesFashion #ShinyMoments #2017 #AliaBhatt
SIKAT AJAIB RM 55 SAHAJA!!! Nak pergi rebonding mahal sampai beratus-ratus...😵😵😵
Jangan risau...dengan adanya sikat ajaib ni 5 minit je.Sikat macam biasa.Tak payah rebonding...sambil duduk-duduk pun boleh buat...terus lurus bersinar-sinar.
-
Farisha🌹SMS/WS 011-10683461
Farisha🌹SMS/WS 011-10683461
Farisha🌹SMS/WS 011-10683461
- 
Sekarang dah tak susah nak luruskan rambut
Yang keringting pun boleh lurus

#sikat#sikatpelurusrambut#pelurusrambutmalaysia#kecantikan#nakcantik#nakrambutlurus#sikatberkesanluruskanrambut#pelurusrambut#magichaircomb#magicomb#belionline#saloon#syampurambut#luruscepat#rambutpunk#rambutbersinar#haircare#haircream#pixiehair#haistyles#garnier#pantene#sunsilk#syampubawang#hairsaloondiy
SIKAT AJAIB RM 55 SAHAJA!!! Nak pergi rebonding mahal sampai beratus-ratus...😵😵😵 Jangan risau...dengan adanya sikat ajaib ni 5 minit je.Sikat macam biasa.Tak payah rebonding...sambil duduk-duduk pun boleh buat...terus lurus bersinar-sinar. - Farisha🌹SMS/WS 011-10683461 Farisha🌹SMS/WS 011-10683461 Farisha🌹SMS/WS 011-10683461 - Sekarang dah tak susah nak luruskan rambut Yang keringting pun boleh lurus #sikat #sikatpelurusrambut #pelurusrambutmalaysia #kecantikan #nakcantik #nakrambutlurus #sikatberkesanluruskanrambut #pelurusrambut #magichaircomb #magicomb #belionline #saloon #syampurambut #luruscepat #rambutpunk #rambutbersinar #haircare #haircream #pixiehair #haistyles #garnier #pantene #sunsilk #syampubawang #hairsaloondiy 
SIKAT AJAIB RM 55 SAHAJA!!! Nak pergi rebonding mahal sampai beratus-ratus...😵😵😵
Jangan risau...dengan adanya sikat ajaib ni 5 minit je.Sikat macam biasa.Tak payah rebonding...sambil duduk-duduk pun boleh buat...terus lurus bersinar-sinar.
-
Farisha🌹SMS/WS 011-10683461
Farisha🌹SMS/WS 011-10683461
Farisha🌹SMS/WS 011-10683461
- 
Sekarang dah tak susah nak luruskan rambut
Yang keringting pun boleh lurus

#sikat#sikatpelurusrambut#pelurusrambutmalaysia#kecantikan#nakcantik#nakrambutlurus#sikatberkesanluruskanrambut#pelurusrambut#magichaircomb#magicomb#belionline#saloon#syampurambut#luruscepat#rambutpunk#rambutbersinar#haircare#haircream#pixiehair#haistyles#garnier#pantene#sunsilk#syampubawang#hairsaloondiy
SIKAT AJAIB RM 55 SAHAJA!!! Nak pergi rebonding mahal sampai beratus-ratus...😵😵😵 Jangan risau...dengan adanya sikat ajaib ni 5 minit je.Sikat macam biasa.Tak payah rebonding...sambil duduk-duduk pun boleh buat...terus lurus bersinar-sinar. - Farisha🌹SMS/WS 011-10683461 Farisha🌹SMS/WS 011-10683461 Farisha🌹SMS/WS 011-10683461 - Sekarang dah tak susah nak luruskan rambut Yang keringting pun boleh lurus #sikat #sikatpelurusrambut #pelurusrambutmalaysia #kecantikan #nakcantik #nakrambutlurus #sikatberkesanluruskanrambut #pelurusrambut #magichaircomb #magicomb #belionline #saloon #syampurambut #luruscepat #rambutpunk #rambutbersinar #haircare #haircream #pixiehair #haistyles #garnier #pantene #sunsilk #syampubawang #hairsaloondiy 
Maraming maraming salamat sa sponsor ko. hahaha #Sunsilk #ForStrongAndLongHair