an online Instagram web viewer

#sunsilk medias

Photos

Yasshhhh ini PRO VITAMIN B5 yang Knana guna in most of my hair products.. Tapiii sorry hair products x jual utk end user, kite buat utk FOUNDER/BRAND OWNER je okayh 😍😍😍
.
.
Ni nak cite, PRO VITAMIN B5 ni sesangat bagus untuk pertumbuhan rambutc, mengelakkan rambut dari gugur..😀😀😀
.
Ia bertindak juga sebagai agent antiseptik yg menjaga rambut dan kulit kepala dari jangkitan bakteria yg bole buat rambut bau hapak, kelemumur etc..👍👍👍
.
PRO VITAMIN B5 amat penting dalam menjaga rambut dari kerapuhan, cepat putus.. Ia merupakan vitamin yg khusus menjaga kesihatan rambut dan kulit kepala agar sentiasa sihat, bersihat, halus, lembut dan bebas kuman..❤️❤️❤️
.
Ahaaaa.. Bestkannn.. Walaupun kita HOMEMADE HANDMADE, tapi semua raw materials bukan main campur gaul aje tauuuu!! Wajib guna yg betul2 khusus untuk masalah kite.. Anda kene yakin product @malaysianbeautyobsessionbiotech semua berkualiti dan setanding dengan product2 dipasaran walaupun HOMEMADE HANDMADE tapi with lots of LOVES HUGS & KISSES gitcheeeewww 👏👏👏
.
Nakkk?? Jom jadi FOUNDER PRODUCT JENAMA SENDIRI.. Letssss whatsapp okayhhh 😇😇😇
0176016605 📲📲📲
.
 #organiceyeserum #eyelashserum #homemadedeodorant #organicbodymist #bodymist #deodorant #organichygienewash #femininewash #hygienewash #organictintedmoisturiser #organichairmist #jenamasendiri #bodyspray #adidas #nike #adidasoriginal #jutawanmuda #perlashinekapsulmutiara #sunsilk
Yasshhhh ini PRO VITAMIN B5 yang Knana guna in most of my hair products.. Tapiii sorry hair products x jual utk end user, kite buat utk FOUNDER/BRAND OWNER je okayh 😍😍😍 . . Ni nak cite, PRO VITAMIN B5 ni sesangat bagus untuk pertumbuhan rambutc, mengelakkan rambut dari gugur..😀😀😀 . Ia bertindak juga sebagai agent antiseptik yg menjaga rambut dan kulit kepala dari jangkitan bakteria yg bole buat rambut bau hapak, kelemumur etc..👍👍👍 . PRO VITAMIN B5 amat penting dalam menjaga rambut dari kerapuhan, cepat putus.. Ia merupakan vitamin yg khusus menjaga kesihatan rambut dan kulit kepala agar sentiasa sihat, bersihat, halus, lembut dan bebas kuman..❤️❤️❤️ . Ahaaaa.. Bestkannn.. Walaupun kita HOMEMADE HANDMADE, tapi semua raw materials bukan main campur gaul aje tauuuu!! Wajib guna yg betul2 khusus untuk masalah kite.. Anda kene yakin product @malaysianbeautyobsessionbiotech semua berkualiti dan setanding dengan product2 dipasaran walaupun HOMEMADE HANDMADE tapi with lots of LOVES HUGS & KISSES gitcheeeewww 👏👏👏 . Nakkk?? Jom jadi FOUNDER PRODUCT JENAMA SENDIRI.. Letssss whatsapp okayhhh 😇😇😇 0176016605 📲📲📲 . #organiceyeserum  #eyelashserum  #homemadedeodorant  #organicbodymist  #bodymist  #deodorant  #organichygienewash  #femininewash  #hygienewash  #organictintedmoisturiser  #organichairmist  #jenamasendiri  #bodyspray  #adidas  #nike  #adidasoriginal  #jutawanmuda  #perlashinekapsulmutiara  #sunsilk 
Sapaan sejuk selamat pagi dari tadi pagi yang menjanjikan kecerahan di hari ini. 
#sunrise #sunset #sunblock #sunsilk #langittanpabatas #sinuhajiman #sonyxperiaphotography
The Pakistani star, Mahira Khan, can never have a bad hair day. Do you think the diva should cut her hair back to shoulder length or let her hair flow into this perfect beachy hair look? What’s your preference? #LongHairGoals #Sunsilk
#vogueholicbysana
The Pakistani star, Mahira Khan, can never have a bad hair day. Do you think the diva should cut her hair back to shoulder length or let her hair flow into this perfect beachy hair look? What’s your preference? #LongHairGoals  #Sunsilk  #vogueholicbysana 
Ployde skincare clinic sunsilk girl #shampo #sunsilk #indonesia #clinic
sunsilk girl #shampo #sunsilk #indonesia
(ayo yang mau fotonya di repost oleh kami caranya gampang Tag kawan" dan saudara-saudara gondrongmu jangan lupa follow IG kami @gondrongpasuruan foto gondrong terbaikmu nanti bakal kami post)
#gondrong
#gondrongpasuruan
#gondrongjowo#gondrongers #gondrongindonesia#gondrongjawatimur#gondrongindah#gomdrongitulama#gondrongitumenolakguntingrambut#rambutgondrong
#Repost 
From 👤 @gwikaputra (@get_repost)
・・・
Ada sesuatu yg salah sepertinya hari ini aku kehilangan warna, warna yg selalu kamu berikan disaat semuanya hanya monochrome dan aku tegaskan sepertinya aku tidak bisa mengacuhkanmu. karena kmu ada dimana mana. .
.
.
.
.
.
.
.
#sunsilk #vivadjarumcokelat #olahragaselfie #gondrong #gondrongers #gondrongindonesia #gondrongid #gondrongnusantara #instagondrong #gondrongbukankriminal #estetikagondrong #gondrongtasik #gondrongbukansembaranggondrong #gondrongbandung #kekinian#instagood #instasquare
(ayo yang mau fotonya di repost oleh kami caranya gampang Tag kawan" dan saudara-saudara gondrongmu jangan lupa follow IG kami @gondrongpasuruan foto gondrong terbaikmu nanti bakal kami post) #gondrong  #gondrongpasuruan  #gondrongjowo #gondrongers  #gondrongindonesia #gondrongjawatimur #gondrongindah #gomdrongitulama #gondrongitumenolakguntingrambut #rambutgondrong  #Repost  From 👤 @gwikaputra (@get_repost) ・・・ Ada sesuatu yg salah sepertinya hari ini aku kehilangan warna, warna yg selalu kamu berikan disaat semuanya hanya monochrome dan aku tegaskan sepertinya aku tidak bisa mengacuhkanmu. karena kmu ada dimana mana. . . . . . . . . #sunsilk  #vivadjarumcokelat  #olahragaselfie  #gondrong  #gondrongers  #gondrongindonesia  #gondrongid  #gondrongnusantara  #instagondrong  #gondrongbukankriminal  #estetikagondrong  #gondrongtasik  #gondrongbukansembaranggondrong  #gondrongbandung  #kekinian #instagood  #instasquare 
:/
可能大家對Sunsilk呢個品牌好陌生,其實Sunsilk係聯合利華(Unilever plc)旗下既品牌。係香港可能無咩人識,因為呢個品牌主攻東南亞地區,店主用過呢個牌子既產品之後都上曬癮,
好想介紹呢個品牌比大家!Sunsilk既洗頭水並唔係亂咁研發出黎,當中係經過頭髮專家同Sunsilk團隊研發出黎,洗頭水分為4大範疇:造型與矯直、護髮和修理、頭皮護理、以及頭髮健康。
呢4個範疇將由4位專家Yuko Yamashita(日本),Thomas J Taw(倫敦),Francesca Fusco(紐約)同埋Jamal Hammadi(洛杉磯)研發出黎,佢地都係頭髮既專家並針對佢地既範疇研發咗各種既Sunsilk,大家快D買黎試下啦!

如有疑問,歡迎查詢☺️ #hongkong #sunsilk #sunsilkshampoo #sunsilkconditioner #malaysia #shampoo #conditioner#fashion #followme #代購 #馬來西亞代購#洗頭水 #護髮素 #馬來西亞洗頭水 #香港 #香港代購
:/ 可能大家對Sunsilk呢個品牌好陌生,其實Sunsilk係聯合利華(Unilever plc)旗下既品牌。係香港可能無咩人識,因為呢個品牌主攻東南亞地區,店主用過呢個牌子既產品之後都上曬癮, 好想介紹呢個品牌比大家!Sunsilk既洗頭水並唔係亂咁研發出黎,當中係經過頭髮專家同Sunsilk團隊研發出黎,洗頭水分為4大範疇:造型與矯直、護髮和修理、頭皮護理、以及頭髮健康。 呢4個範疇將由4位專家Yuko Yamashita(日本),Thomas J Taw(倫敦),Francesca Fusco(紐約)同埋Jamal Hammadi(洛杉磯)研發出黎,佢地都係頭髮既專家並針對佢地既範疇研發咗各種既Sunsilk,大家快D買黎試下啦! 如有疑問,歡迎查詢☺️ #hongkong  #sunsilk  #sunsilkshampoo  #sunsilkconditioner  #malaysia  #shampoo  #conditioner #fashion  #followme  #代購  #馬來西亞代購 #洗頭水  #護髮素  #馬來西亞洗頭水  #香港  #香港代購 
你染完髮或者夏天去完船P晒完太陽
令到你頭髮開曬叉 ,打晒Kick 咁我哋幫到你!
你平時去髮型舖到焗油, 都要二三百蚊
而家只需要$70 自己頭髮自己搞!
👇
 火速人氣 Sunsilk Hair Mask💆🏻
店主最新推介👍🏻
泰國出名最好用既護髮牌子👏🏻👏🏻👏🏻
炎炎夏日☀️💇🏻係時候要拯救毛燥頭髮啦💁🏻 💁🏻💁🏻💁🏻店主親身體驗同送左比一班朋友🙆🏻用完都大讚好好用❤️ 💇🏻💇🏻無論你頭髮幾傷都好😱呢隻髮膜一定幫到你🤓🤓🤓仲可以變得好柔順好易打理👍🏻
只要用3-4日 就可以見到效果 實在值得推介比大家👯‍♂️💃🏻一盒可以用幾個月
👍🏻平靚之選😘😘
仲有3色不同功效可選擇
👉🏻💓桃紅色- 易斷的脆弱頭髮使用,修護營養特豐富(店主心動推介💕)
👉🏻💜紫色- 增加頭髮垂墜感 修復毛燥
👉🏻💛橙色- 適合經常染 電受損髮質使用

想有一把秀髮既你 心動不如行動吧💞 👇🏻👇🏻
✔️親身泰國採購👍🏻
✔️200ML
✔️$70@1
$120 2個
 #泰國White蘆薈黑頭水#黑頭#潔淨#毛孔 #去黑頭 #White黑頭水#redance #redance去痘洗面皂 #reDance Paris #拉絲皂 #瑞丹絲蠶絲凝脂白瓷面膜皂 #redance蠶絲凝脂白瓷面膜皂 #redance蠶絲皂#hkigshop#台灣#韓國#化妝#化妝品#去痘#番梘#清潔#扮靚#hair#hairmask#thai#sunsilk#sunsilkmask#髮膜#泰國䯭膜
你染完髮或者夏天去完船P晒完太陽 令到你頭髮開曬叉 ,打晒Kick 咁我哋幫到你! 你平時去髮型舖到焗油, 都要二三百蚊 而家只需要$70 自己頭髮自己搞! 👇 火速人氣 Sunsilk Hair Mask💆🏻 店主最新推介👍🏻 泰國出名最好用既護髮牌子👏🏻👏🏻👏🏻 炎炎夏日☀️💇🏻係時候要拯救毛燥頭髮啦💁🏻 💁🏻💁🏻💁🏻店主親身體驗同送左比一班朋友🙆🏻用完都大讚好好用❤️ 💇🏻💇🏻無論你頭髮幾傷都好😱呢隻髮膜一定幫到你🤓🤓🤓仲可以變得好柔順好易打理👍🏻 只要用3-4日 就可以見到效果 實在值得推介比大家👯‍♂️💃🏻一盒可以用幾個月 👍🏻平靚之選😘😘 仲有3色不同功效可選擇 👉🏻💓桃紅色- 易斷的脆弱頭髮使用,修護營養特豐富(店主心動推介💕) 👉🏻💜紫色- 增加頭髮垂墜感 修復毛燥 👉🏻💛橙色- 適合經常染 電受損髮質使用 想有一把秀髮既你 心動不如行動吧💞 👇🏻👇🏻 ✔️親身泰國採購👍🏻 ✔️200ML ✔️$70@1 $120 2個 #泰國White蘆薈黑頭水 #黑頭 #潔淨 #毛孔  #去黑頭  #White黑頭水 #redance  #redance去痘洗面皂  #reDance  Paris #拉絲皂  #瑞丹絲蠶絲凝脂白瓷面膜皂  #redance蠶絲凝脂白瓷面膜皂  #redance蠶絲皂 #hkigshop #台灣 #韓國 #化妝 #化妝品 #去痘 #番梘 #清潔 #扮靚 #hair #hairmask #thai #sunsilk #sunsilkmask #髮膜 #泰國䯭膜 
Tq sis kerna sudi membeli dgn sy. Jauh tau sikat ni terbang, hingga ke Perlis nuhh. So, selamat mencuba sikat yg best ni😎. Anda yg lain tunggu apa lg?? Jom order dgn sy.

SIKAT AJAIB RM 55 SAHAJA!!! Nak pergi rebonding mahal sampai beratus-ratus...😵😵😵
Jangan risau...dengan adanya sikat ajaib ni 5 minit je.Sikat macam biasa.Tak payah rebonding...sambil duduk-duduk pun boleh buat...terus lurus bersinar-sinar.
-
Fariha🌹SMS/WS 013-4361245
Fariha🌹SMS/WS 013-4361245
Fariha🌹SMS/WS 013-4361245
-
Untuk response yang cepat!! 😎😎😎 Sekarang dah tak susah nak luruskan rambut
Yang keringting pun boleh lurus

#sikat#sikatpelurusrambut#pelurusrambutmalaysia#kecantikan#nakcantik#nakrambutlurus#sikatberkesanluruskanrambut#pelurusrambut#magichaircomb#magicomb#belionline#saloon#syampurambut#luruscepat#rambutpunk#rambutbersinar#haircare#haircream#pixiehair#haistyles#garnier#pantene#sunsilk#syampubawang#hairsaloondiy
Tq sis kerna sudi membeli dgn sy. Jauh tau sikat ni terbang, hingga ke Perlis nuhh. So, selamat mencuba sikat yg best ni😎. Anda yg lain tunggu apa lg?? Jom order dgn sy. SIKAT AJAIB RM 55 SAHAJA!!! Nak pergi rebonding mahal sampai beratus-ratus...😵😵😵 Jangan risau...dengan adanya sikat ajaib ni 5 minit je.Sikat macam biasa.Tak payah rebonding...sambil duduk-duduk pun boleh buat...terus lurus bersinar-sinar. - Fariha🌹SMS/WS 013-4361245 Fariha🌹SMS/WS 013-4361245 Fariha🌹SMS/WS 013-4361245 - Untuk response yang cepat!! 😎😎😎 Sekarang dah tak susah nak luruskan rambut Yang keringting pun boleh lurus #sikat #sikatpelurusrambut #pelurusrambutmalaysia #kecantikan #nakcantik #nakrambutlurus #sikatberkesanluruskanrambut #pelurusrambut #magichaircomb #magicomb #belionline #saloon #syampurambut #luruscepat #rambutpunk #rambutbersinar #haircare #haircream #pixiehair #haistyles #garnier #pantene #sunsilk #syampubawang #hairsaloondiy 
-
阿贊噴🙏🏼🙏🏼🙏🏼
🎨多色獨立功效手繩🎨
請仔细看以下介紹來選擇
⭐重點精選推薦《桃紅色》⭐
🔻
📲現接受預訂📲
現有11款顏色:
💡桃紅色,紅色,粉紅色,淺粉色,綠色,天藍色,深藍色,黃色,白色,紫色,橘色💡
.
🔻請對應功效選取自己想要的顏色🔻
泰國頂級情降師尊阿贊噴最新震撼傑作《多色獨立功效手繩》,每一種顏色的功效都很全面,但是有獨立強項!
男女皆可佩戴 ,師傅講佩戴此手繩,人生會變得順風順水,十分快樂和有趣!
🔻
師傅挑選好地方 ,準備好法壇 ,直至深夜0:00時刻開始寫經文畫符 (必須是月圓之夜)一遍念經一邊寫,畫的時候不能太快也不能太慢 ,必須一直畫至第二天正中午12:00整一分都不能差 ,期間借助天地之靈氣 ,日月之精華使得聖物功效超級無敵強悍,所有手繩乃是師傅收集78間寺廟大法會的經線編制而成  編制時必須有很多高僧圍成一圈不斷的念經  師傅在中間一遍編制一遍念經,受千萬遍經咒力量十足!
🔻
心咒:su su sa na 三遍

佩戴方式:
🉑多條符管串接到一條別的鍊子上佩戴,隨意diy,也可以一起佩戴多條 ,沒有禁忌,不用供奉👍🏼
🔻
顏色功效:
⭐
(紅色)➡招人緣桃花 招啪啪啪一夜情,異性看到你就喜歡你想跟你啪啪啪[害羞] 實在是泡妞把魅勾引男神的最佳聖物
⭐
(粉紅色)➡女人佩戴越來越漂亮越魅力,讓你的容貌體重身材慢慢的不知不覺中改變😱越來越美
⭐
(紫色)➡同性戀專屬 ,男男女女 ,讓你和你的他(她)感情穩固 ,愛的水生火熱,單身的佩戴招同性緣同性桃花!
⭐
(桃紅色)➡對方捨得為你花錢 ,和身邊人在一起對方會願意為你付出,不由自主的願意為你付出,給你買這買那個,你越開心,他越開心越愛你!
⭐
(天藍色)➡主做生意  招攬生意開店做生意必備 讓你生意興隆  客源不斷,五湖四海都有客!
⭐
(綠色)➡招財,富貴,財源廣進,金玉滿堂,日進鬥金,腰纏萬貫 ,揮金如土!
⭐
(橘色)➡對方聽話,沒有外遇  對方會特別聽你的,你說什麼都不會反對,只愛你一個 只看你順眼,絕對不會出軌
⭐
(深藍色)➡提升運勢 轉運,步步高昇,時來運轉,順風順水,做什麼都逞心如意!
⭐ (白色)➡身體健康 長命百歲,精神煥發,身強體壯,生龍活虎  身體好的不得了
⭐
(黃色)➡男朋友迷戀自己 聽話  可以使男朋友對你死心塌地,迷戀你崇拜你,不能沒有你,你說一他絕對不會說二
⭐
(淺粉色)➡人見人愛 花見花開,他人都喜歡你  上司朋友異性同學家人親戚等等都喜歡你都願意跟你接觸
💝🎈💝🎈💝🎈💝🎈💝🎈💝🎈💝🎈💝🎈
泰國原廟佛牌及聖物請瀏覽:@qq_amulet
開光頸鍊及有關配件請瀏覽Wechat:qqamulets
🆔Fb專頁- QQgirls Beauty
🈶Instagram - qqgirls_beauty
📱line - qq_girls
📱Wechat微信 - qqgirlshk
☎️Whatsapp 9618 2816
🙇佛牌聯絡人line- qqamulet
📡門市電話:2602 8993
🏡香港門市
-旺角銀城廣場地庫B65號
(電梯右手邊就見到)
🔔接受現金/EPS/銀聯/支付宝🔔
#護膚品批發#泰國佛牌#韓國代購#snailwhite#ele#蛇毒面膜#viscontour #空姐代購#酵素面膜#sunsilk#voodoo#mistine#kissskincare#素顏霜#逆齡針#暗瘡水#泰國零食#ponds#zowiie#Tenderskincare#colourtreatment#mask#旺角#銀城廣場#銀城廣場地庫
- 阿贊噴🙏🏼🙏🏼🙏🏼 🎨多色獨立功效手繩🎨 請仔细看以下介紹來選擇 ⭐重點精選推薦《桃紅色》⭐ 🔻 📲現接受預訂📲 現有11款顏色: 💡桃紅色,紅色,粉紅色,淺粉色,綠色,天藍色,深藍色,黃色,白色,紫色,橘色💡 . 🔻請對應功效選取自己想要的顏色🔻 泰國頂級情降師尊阿贊噴最新震撼傑作《多色獨立功效手繩》,每一種顏色的功效都很全面,但是有獨立強項! 男女皆可佩戴 ,師傅講佩戴此手繩,人生會變得順風順水,十分快樂和有趣! 🔻 師傅挑選好地方 ,準備好法壇 ,直至深夜0:00時刻開始寫經文畫符 (必須是月圓之夜)一遍念經一邊寫,畫的時候不能太快也不能太慢 ,必須一直畫至第二天正中午12:00整一分都不能差 ,期間借助天地之靈氣 ,日月之精華使得聖物功效超級無敵強悍,所有手繩乃是師傅收集78間寺廟大法會的經線編制而成 編制時必須有很多高僧圍成一圈不斷的念經 師傅在中間一遍編制一遍念經,受千萬遍經咒力量十足! 🔻 心咒:su su sa na 三遍 佩戴方式: 🉑多條符管串接到一條別的鍊子上佩戴,隨意diy,也可以一起佩戴多條 ,沒有禁忌,不用供奉👍🏼 🔻 顏色功效: ⭐ (紅色)➡招人緣桃花 招啪啪啪一夜情,異性看到你就喜歡你想跟你啪啪啪[害羞] 實在是泡妞把魅勾引男神的最佳聖物 ⭐ (粉紅色)➡女人佩戴越來越漂亮越魅力,讓你的容貌體重身材慢慢的不知不覺中改變😱越來越美 ⭐ (紫色)➡同性戀專屬 ,男男女女 ,讓你和你的他(她)感情穩固 ,愛的水生火熱,單身的佩戴招同性緣同性桃花! ⭐ (桃紅色)➡對方捨得為你花錢 ,和身邊人在一起對方會願意為你付出,不由自主的願意為你付出,給你買這買那個,你越開心,他越開心越愛你! ⭐ (天藍色)➡主做生意 招攬生意開店做生意必備 讓你生意興隆 客源不斷,五湖四海都有客! ⭐ (綠色)➡招財,富貴,財源廣進,金玉滿堂,日進鬥金,腰纏萬貫 ,揮金如土! ⭐ (橘色)➡對方聽話,沒有外遇 對方會特別聽你的,你說什麼都不會反對,只愛你一個 只看你順眼,絕對不會出軌 ⭐ (深藍色)➡提升運勢 轉運,步步高昇,時來運轉,順風順水,做什麼都逞心如意! ⭐ (白色)➡身體健康 長命百歲,精神煥發,身強體壯,生龍活虎 身體好的不得了 ⭐ (黃色)➡男朋友迷戀自己 聽話 可以使男朋友對你死心塌地,迷戀你崇拜你,不能沒有你,你說一他絕對不會說二 ⭐ (淺粉色)➡人見人愛 花見花開,他人都喜歡你 上司朋友異性同學家人親戚等等都喜歡你都願意跟你接觸 💝🎈💝🎈💝🎈💝🎈💝🎈💝🎈💝🎈💝🎈 泰國原廟佛牌及聖物請瀏覽:@qq_amulet 開光頸鍊及有關配件請瀏覽Wechat:qqamulets 🆔Fb專頁- QQgirls Beauty 🈶Instagram - qqgirls_beauty 📱line - qq_girls 📱Wechat微信 - qqgirlshk ☎️Whatsapp 9618 2816 🙇佛牌聯絡人line- qqamulet 📡門市電話:2602 8993 🏡香港門市 -旺角銀城廣場地庫B65號 (電梯右手邊就見到) 🔔接受現金/EPS/銀聯/支付宝🔔 #護膚品批發 #泰國佛牌 #韓國代購 #snailwhite #ele #蛇毒面膜 #viscontour  #空姐代購 #酵素面膜 #sunsilk #voodoo #mistine #kissskincare #素顏霜 #逆齡針 #暗瘡水 #泰國零食 #ponds #zowiie #Tenderskincare #colourtreatment #mask #旺角 #銀城廣場 #銀城廣場地庫 
Rambut lurus dalam 5 saat TANPA REBONDING, tanpa rosakkan rambut. .
.
Pilih yang berkualiti, dan tahan lama. 
Magic Comb penyelesaiannya. 
Jom order 1 sempena gaji ni ade discount tawww... .
.
DM / whatsapp 0193749803
DM / whatsapp 0193749803
DM / whatsapp 0193749803

#magiccomb #rambutlurus #tipsrambutcantik #rambutcantik #straightenercomb #rejoice #sunsilk #kedaifuyooh #promosigaji #uitmpalam #uitmshahalam #unisel #msu #student #shahalam #sikatrambutajaib
Haaaa, Yg mana ada rambut kembang, rambut kering, Rambut berbau, rambut tak boleh nak sikkat tu, boleh laa guna ni.
.
.
Sekali pakai je dah nampak, hilang semua masalah rambut.
.
.
💁Rambut Gugur
💁Rambut Gatal
💁Rambut Berminyak
💁Rambut Berbau 💁Rambut Kembang
💁Rambut Kering 💁Rambut Botak
💁Rambut Tak boleh sikat
.
.
1 kali zapppp dah hilang . Banyak kelebihan serum rambut ajaib nie tau.
.
.
Jom booking order sekarang, stock masih ada untuk uolls . Sis boleh bantu untuk hilangkan masalah rambut uolls k. .
Whatsapp 019-9067123
Whatsapp 019-9067123
.
#rambutrosak #rambutkering #rambutlurus #rambutgugur
#kelemumur #rambutkembang #rambutkusut #sunsilk #pantene #loreal #wanpeah #hantukaklimah #treamentrambut #hairtreatment #treatmentmurah #shampoo #hairserum #jjserum #testimonijjserum #jjserumkelantan
Haaaa, Yg mana ada rambut kembang, rambut kering, Rambut berbau, rambut tak boleh nak sikkat tu, boleh laa guna ni. . . Sekali pakai je dah nampak, hilang semua masalah rambut. . . 💁Rambut Gugur 💁Rambut Gatal 💁Rambut Berminyak 💁Rambut Berbau 💁Rambut Kembang 💁Rambut Kering 💁Rambut Botak 💁Rambut Tak boleh sikat . . 1 kali zapppp dah hilang . Banyak kelebihan serum rambut ajaib nie tau. . . Jom booking order sekarang, stock masih ada untuk uolls . Sis boleh bantu untuk hilangkan masalah rambut uolls k. . Whatsapp 019-9067123 Whatsapp 019-9067123 . #rambutrosak  #rambutkering  #rambutlurus  #rambutgugur  #kelemumur  #rambutkembang  #rambutkusut  #sunsilk  #pantene  #loreal  #wanpeah  #hantukaklimah  #treamentrambut  #hairtreatment  #treatmentmurah  #shampoo  #hairserum  #jjserum  #testimonijjserum  #jjserumkelantan 
Haaaa, Yg mana ada rambut kembang, rambut kering, Rambut berbau, rambut tak boleh nak sikkat tu, boleh laa guna ni.
.
.
Sekali pakai je dah nampak, hilang semua masalah rambut.
.
.
💁Rambut Gugur
💁Rambut Gatal
💁Rambut Berminyak
💁Rambut Berbau 💁Rambut Kembang
💁Rambut Kering 💁Rambut Botak
💁Rambut Tak boleh sikat
.
.
1 kali zapppp dah hilang . Banyak kelebihan serum rambut ajaib nie tau.
.
.
Jom booking order sekarang, stock masih ada untuk uolls . Sis boleh bantu untuk hilangkan masalah rambut uolls k. .
Whatsapp 019-9067123
Whatsapp 019-9067123
.
#rambutrosak #rambutkering #rambutlurus #rambutgugur
#kelemumur #rambutkembang #rambutkusut #sunsilk #pantene #loreal #wanpeah #hantukaklimah #treamentrambut #hairtreatment #treatmentmurah #shampoo #hairserum #jjserum #testimonijjserum #jjserumkelantan
Haaaa, Yg mana ada rambut kembang, rambut kering, Rambut berbau, rambut tak boleh nak sikkat tu, boleh laa guna ni. . . Sekali pakai je dah nampak, hilang semua masalah rambut. . . 💁Rambut Gugur 💁Rambut Gatal 💁Rambut Berminyak 💁Rambut Berbau 💁Rambut Kembang 💁Rambut Kering 💁Rambut Botak 💁Rambut Tak boleh sikat . . 1 kali zapppp dah hilang . Banyak kelebihan serum rambut ajaib nie tau. . . Jom booking order sekarang, stock masih ada untuk uolls . Sis boleh bantu untuk hilangkan masalah rambut uolls k. . Whatsapp 019-9067123 Whatsapp 019-9067123 . #rambutrosak  #rambutkering  #rambutlurus  #rambutgugur  #kelemumur  #rambutkembang  #rambutkusut  #sunsilk  #pantene  #loreal  #wanpeah  #hantukaklimah  #treamentrambut  #hairtreatment  #treatmentmurah  #shampoo  #hairserum  #jjserum  #testimonijjserum  #jjserumkelantan 
SIKAT AJAIB RM 55 SAHAJA!!! Nak pergi rebonding mahal sampai beratus-ratus...😵😵😵
Jangan risau...dengan adanya sikat ajaib ni 5 minit je.Sikat macam biasa.Tak payah rebonding...sambil duduk-duduk pun boleh buat...terus lurus bersinar-sinar.
-
Fariha🌹SMS/WS 013-4361245
Fariha🌹SMS/WS 013-4361245
Fariha🌹SMS/WS 013-4361245
-
Untuk response yang cepat!! 😎😎😎 Sekarang dah tak susah nak luruskan rambut
Yang keringting pun boleh lurus

#sikat#sikatpelurusrambut#pelurusrambutmalaysia#kecantikan#nakcantik#nakrambutlurus#sikatberkesanluruskanrambut#pelurusrambut#magichaircomb#magicomb#belionline#saloon#syampurambut#luruscepat#rambutpunk#rambutbersinar#haircare#haircream#pixiehair#haistyles#garnier#pantene#sunsilk#syampubawang#hairsaloondiy#rambut
SIKAT AJAIB RM 55 SAHAJA!!! Nak pergi rebonding mahal sampai beratus-ratus...😵😵😵 Jangan risau...dengan adanya sikat ajaib ni 5 minit je.Sikat macam biasa.Tak payah rebonding...sambil duduk-duduk pun boleh buat...terus lurus bersinar-sinar. - Fariha🌹SMS/WS 013-4361245 Fariha🌹SMS/WS 013-4361245 Fariha🌹SMS/WS 013-4361245 - Untuk response yang cepat!! 😎😎😎 Sekarang dah tak susah nak luruskan rambut Yang keringting pun boleh lurus #sikat #sikatpelurusrambut #pelurusrambutmalaysia #kecantikan #nakcantik #nakrambutlurus #sikatberkesanluruskanrambut #pelurusrambut #magichaircomb #magicomb #belionline #saloon #syampurambut #luruscepat #rambutpunk #rambutbersinar #haircare #haircream #pixiehair #haistyles #garnier #pantene #sunsilk #syampubawang #hairsaloondiy #rambut 
Anda mengalami kerontokan rambut.......???sekarang ada treatment kerontokan rambut dg metode teknologi ozone,dengan teknologi ini anda akan terhindar dari kerontokan rambut,untuk detilnya kunjungi kesini---->>> http://tinyurl.com/softtozone

#rambutrontok #obatrambut #treatmentrambut #spa #salonkecantikan #rambutsehat #shampoo #hairtreatment #hairspa #penumbuhrambut #obatrambutrontok #jafraindonesia #penumbuhrambutrontok #penumbuhjambang #jualbeardoil #penumbuhkumis #penumbuhbewok #penumbuhalis #kuturambut #ketombe #sunsilk #shampooclear #rambutindah #modelrambut #obatketombe #obatrontok
Anda mengalami kerontokan rambut.......???sekarang ada treatment kerontokan rambut dg metode teknologi ozone,dengan teknologi ini anda akan terhindar dari kerontokan rambut,untuk detilnya kunjungi kesini---->>> http://tinyurl.com/softtozone #rambutrontok  #obatrambut  #treatmentrambut  #spa  #salonkecantikan  #rambutsehat  #shampoo  #hairtreatment  #hairspa  #penumbuhrambut  #obatrambutrontok  #jafraindonesia  #penumbuhrambutrontok  #penumbuhjambang  #jualbeardoil  #penumbuhkumis  #penumbuhbewok  #penumbuhalis  #kuturambut  #ketombe  #sunsilk  #shampooclear  #rambutindah  #modelrambut  #obatketombe  #obatrontok 
Sekali pakai je dah nampak, hilang semua masalah rambut.
.
.
💁Rambut Gugur
💁Rambut Gatal
💁Rambut Berminyak
💁Rambut Berbau 💁Rambut Kembang
💁Rambut Kering 💁Rambut Botak
💁Rambut Tak boleh sikat
.
.
1 kali zapppp dah hilang . Banyak kelebihan serum rambut ajaib nie tau.
.
.
Jom booking order sekarang, stock masih ada untuk uolls . Sis boleh bantu untuk hilangkan masalah rambut uolls k. .
Whatsapp 019-9067123
Whatsapp 019-9067123
.
#rambutrosak #rambutkering #rambutlurus #rambutgugur
#kelemumur #rambutkembang #rambutkusut #sunsilk #pantene #loreal #wanpeah #hantukaklimah #treamentrambut #hairtreatment #treatmentmurah #shampoo #hairserum #jjserum #testimonijjserum #jjserumkelantan
Sekali pakai je dah nampak, hilang semua masalah rambut. . . 💁Rambut Gugur 💁Rambut Gatal 💁Rambut Berminyak 💁Rambut Berbau 💁Rambut Kembang 💁Rambut Kering 💁Rambut Botak 💁Rambut Tak boleh sikat . . 1 kali zapppp dah hilang . Banyak kelebihan serum rambut ajaib nie tau. . . Jom booking order sekarang, stock masih ada untuk uolls . Sis boleh bantu untuk hilangkan masalah rambut uolls k. . Whatsapp 019-9067123 Whatsapp 019-9067123 . #rambutrosak  #rambutkering  #rambutlurus  #rambutgugur  #kelemumur  #rambutkembang  #rambutkusut  #sunsilk  #pantene  #loreal  #wanpeah  #hantukaklimah  #treamentrambut  #hairtreatment  #treatmentmurah  #shampoo  #hairserum  #jjserum  #testimonijjserum  #jjserumkelantan 
Sekali pakai je dah nampak, hilang semua masalah rambut.
.
.
💁Rambut Gugur
💁Rambut Gatal
💁Rambut Berminyak
💁Rambut Berbau 💁Rambut Kembang
💁Rambut Kering 💁Rambut Botak
💁Rambut Tak boleh sikat
.
.
1 kali zapppp dah hilang . Banyak kelebihan serum rambut ajaib nie tau.
.
.
Jom booking order sekarang, stock masih ada untuk uolls . Sis boleh bantu untuk hilangkan masalah rambut uolls k. .
Whatsapp 019-9067123
Whatsapp 019-9067123
.
#rambutrosak #rambutkering #rambutlurus #rambutgugur
#kelemumur #rambutkembang #rambutkusut #sunsilk #pantene #loreal #wanpeah #hantukaklimah #treamentrambut #hairtreatment #treatmentmurah #shampoo #hairserum #jjserum #testimonijjserum #jjserumkelantan
Sekali pakai je dah nampak, hilang semua masalah rambut. . . 💁Rambut Gugur 💁Rambut Gatal 💁Rambut Berminyak 💁Rambut Berbau 💁Rambut Kembang 💁Rambut Kering 💁Rambut Botak 💁Rambut Tak boleh sikat . . 1 kali zapppp dah hilang . Banyak kelebihan serum rambut ajaib nie tau. . . Jom booking order sekarang, stock masih ada untuk uolls . Sis boleh bantu untuk hilangkan masalah rambut uolls k. . Whatsapp 019-9067123 Whatsapp 019-9067123 . #rambutrosak  #rambutkering  #rambutlurus  #rambutgugur  #kelemumur  #rambutkembang  #rambutkusut  #sunsilk  #pantene  #loreal  #wanpeah  #hantukaklimah  #treamentrambut  #hairtreatment  #treatmentmurah  #shampoo  #hairserum  #jjserum  #testimonijjserum  #jjserumkelantan 
Sekali pakai je dah nampak, hilang semua masalah rambut.
.
.
💁Rambut Gugur
💁Rambut Gatal
💁Rambut Berminyak
💁Rambut Berbau 💁Rambut Kembang
💁Rambut Kering 💁Rambut Botak
💁Rambut Tak boleh sikat
.
.
1 kali zapppp dah hilang . Banyak kelebihan serum rambut ajaib nie tau.
.
.
Jom booking order sekarang, stock masih ada untuk uolls . Sis boleh bantu untuk hilangkan masalah rambut uolls k. .
Whatsapp 019-9067123
Whatsapp 019-9067123
.
#rambutrosak #rambutkering #rambutlurus #rambutgugur
#kelemumur #rambutkembang #rambutkusut #sunsilk #pantene #loreal #wanpeah #hantukaklimah #treamentrambut #hairtreatment #treatmentmurah #shampoo #hairserum #jjserum #testimonijjserum #jjserumkelantan
Sekali pakai je dah nampak, hilang semua masalah rambut. . . 💁Rambut Gugur 💁Rambut Gatal 💁Rambut Berminyak 💁Rambut Berbau 💁Rambut Kembang 💁Rambut Kering 💁Rambut Botak 💁Rambut Tak boleh sikat . . 1 kali zapppp dah hilang . Banyak kelebihan serum rambut ajaib nie tau. . . Jom booking order sekarang, stock masih ada untuk uolls . Sis boleh bantu untuk hilangkan masalah rambut uolls k. . Whatsapp 019-9067123 Whatsapp 019-9067123 . #rambutrosak  #rambutkering  #rambutlurus  #rambutgugur  #kelemumur  #rambutkembang  #rambutkusut  #sunsilk  #pantene  #loreal  #wanpeah  #hantukaklimah  #treamentrambut  #hairtreatment  #treatmentmurah  #shampoo  #hairserum  #jjserum  #testimonijjserum  #jjserumkelantan 
Sekali pakai je dah nampak, hilang semua masalah rambut.
.
.
💁Rambut Gugur
💁Rambut Gatal
💁Rambut Berminyak
💁Rambut Berbau 💁Rambut Kembang
💁Rambut Kering 💁Rambut Botak
💁Rambut Tak boleh sikat
.
.
1 kali zapppp dah hilang . Banyak kelebihan serum rambut ajaib nie tau.
.
.
Jom booking order sekarang, stock masih ada untuk uolls . Sis boleh bantu untuk hilangkan masalah rambut uolls k. .
Whatsapp 019-9067123
Whatsapp 019-9067123
.
#rambutrosak #rambutkering #rambutlurus #rambutgugur
#kelemumur #rambutkembang #rambutkusut #sunsilk #pantene #loreal #wanpeah #hantukaklimah #treamentrambut #hairtreatment #treatmentmurah #shampoo #hairserum #jjserum #testimonijjserum #jjserumkelantan
Sekali pakai je dah nampak, hilang semua masalah rambut. . . 💁Rambut Gugur 💁Rambut Gatal 💁Rambut Berminyak 💁Rambut Berbau 💁Rambut Kembang 💁Rambut Kering 💁Rambut Botak 💁Rambut Tak boleh sikat . . 1 kali zapppp dah hilang . Banyak kelebihan serum rambut ajaib nie tau. . . Jom booking order sekarang, stock masih ada untuk uolls . Sis boleh bantu untuk hilangkan masalah rambut uolls k. . Whatsapp 019-9067123 Whatsapp 019-9067123 . #rambutrosak  #rambutkering  #rambutlurus  #rambutgugur  #kelemumur  #rambutkembang  #rambutkusut  #sunsilk  #pantene  #loreal  #wanpeah  #hantukaklimah  #treamentrambut  #hairtreatment  #treatmentmurah  #shampoo  #hairserum  #jjserum  #testimonijjserum  #jjserumkelantan 
Sekali pakai je dah nampak, hilang semua masalah rambut.
.
.
💁Rambut Gugur
💁Rambut Gatal
💁Rambut Berminyak
💁Rambut Berbau 💁Rambut Kembang
💁Rambut Kering 💁Rambut Botak
💁Rambut Tak boleh sikat
.
.
1 kali zapppp dah hilang . Banyak kelebihan serum rambut ajaib nie tau.
.
.
Jom booking order sekarang, stock masih ada untuk uolls . Sis boleh bantu untuk hilangkan masalah rambut uolls k. .
Whatsapp 019-9067123
Whatsapp 019-9067123
.
#rambutrosak #rambutkering #rambutlurus #rambutgugur
#kelemumur #rambutkembang #rambutkusut #sunsilk #pantene #loreal #wanpeah #hantukaklimah #treamentrambut #hairtreatment #treatmentmurah #shampoo #hairserum #jjserum #testimonijjserum #jjserumkelantan
Sekali pakai je dah nampak, hilang semua masalah rambut. . . 💁Rambut Gugur 💁Rambut Gatal 💁Rambut Berminyak 💁Rambut Berbau 💁Rambut Kembang 💁Rambut Kering 💁Rambut Botak 💁Rambut Tak boleh sikat . . 1 kali zapppp dah hilang . Banyak kelebihan serum rambut ajaib nie tau. . . Jom booking order sekarang, stock masih ada untuk uolls . Sis boleh bantu untuk hilangkan masalah rambut uolls k. . Whatsapp 019-9067123 Whatsapp 019-9067123 . #rambutrosak  #rambutkering  #rambutlurus  #rambutgugur  #kelemumur  #rambutkembang  #rambutkusut  #sunsilk  #pantene  #loreal  #wanpeah  #hantukaklimah  #treamentrambut  #hairtreatment  #treatmentmurah  #shampoo  #hairserum  #jjserum  #testimonijjserum  #jjserumkelantan 
Sekali pakai je dah nampak, hilang semua masalah rambut.
.
.
💁Rambut Gugur
💁Rambut Gatal
💁Rambut Berminyak
💁Rambut Berbau 💁Rambut Kembang
💁Rambut Kering 💁Rambut Botak
💁Rambut Tak boleh sikat
.
.
1 kali zapppp dah hilang . Banyak kelebihan serum rambut ajaib nie tau.
.
.
Jom booking order sekarang, stock masih ada untuk uolls . Sis boleh bantu untuk hilangkan masalah rambut uolls k. .
Whatsapp 019-9067123
Whatsapp 019-9067123
.
#rambutrosak #rambutkering #rambutlurus #rambutgugur
#kelemumur #rambutkembang #rambutkusut #sunsilk #pantene #loreal #wanpeah #hantukaklimah #treamentrambut #hairtreatment #treatmentmurah #shampoo #hairserum #jjserum #testimonijjserum #jjserumkelantan
Sekali pakai je dah nampak, hilang semua masalah rambut. . . 💁Rambut Gugur 💁Rambut Gatal 💁Rambut Berminyak 💁Rambut Berbau 💁Rambut Kembang 💁Rambut Kering 💁Rambut Botak 💁Rambut Tak boleh sikat . . 1 kali zapppp dah hilang . Banyak kelebihan serum rambut ajaib nie tau. . . Jom booking order sekarang, stock masih ada untuk uolls . Sis boleh bantu untuk hilangkan masalah rambut uolls k. . Whatsapp 019-9067123 Whatsapp 019-9067123 . #rambutrosak  #rambutkering  #rambutlurus  #rambutgugur  #kelemumur  #rambutkembang  #rambutkusut  #sunsilk  #pantene  #loreal  #wanpeah  #hantukaklimah  #treamentrambut  #hairtreatment  #treatmentmurah  #shampoo  #hairserum  #jjserum  #testimonijjserum  #jjserumkelantan 
Sekali pakai je dah nampak, hilang semua masalah rambut.
.
.
💁Rambut Gugur
💁Rambut Gatal
💁Rambut Berminyak
💁Rambut Berbau 💁Rambut Kembang
💁Rambut Kering 💁Rambut Botak
💁Rambut Tak boleh sikat
.
.
1 kali zapppp dah hilang . Banyak kelebihan serum rambut ajaib nie tau.
.
.
Jom booking order sekarang, stock masih ada untuk uolls . Sis boleh bantu untuk hilangkan masalah rambut uolls k. .
Whatsapp 019-9067123
Whatsapp 019-9067123
.
#rambutrosak #rambutkering #rambutlurus #rambutgugur
#kelemumur #rambutkembang #rambutkusut #sunsilk #pantene #loreal #wanpeah #hantukaklimah #treamentrambut #hairtreatment #treatmentmurah #shampoo #hairserum #jjserum #testimonijjserum #jjserumkelantan
Sekali pakai je dah nampak, hilang semua masalah rambut. . . 💁Rambut Gugur 💁Rambut Gatal 💁Rambut Berminyak 💁Rambut Berbau 💁Rambut Kembang 💁Rambut Kering 💁Rambut Botak 💁Rambut Tak boleh sikat . . 1 kali zapppp dah hilang . Banyak kelebihan serum rambut ajaib nie tau. . . Jom booking order sekarang, stock masih ada untuk uolls . Sis boleh bantu untuk hilangkan masalah rambut uolls k. . Whatsapp 019-9067123 Whatsapp 019-9067123 . #rambutrosak  #rambutkering  #rambutlurus  #rambutgugur  #kelemumur  #rambutkembang  #rambutkusut  #sunsilk  #pantene  #loreal  #wanpeah  #hantukaklimah  #treamentrambut  #hairtreatment  #treatmentmurah  #shampoo  #hairserum  #jjserum  #testimonijjserum  #jjserumkelantan 
Sekali pakai je dah nampak, hilang semua masalah rambut.
.
.
💁Rambut Gugur
💁Rambut Gatal
💁Rambut Berminyak
💁Rambut Berbau 💁Rambut Kembang
💁Rambut Kering 💁Rambut Botak
💁Rambut Tak boleh sikat
.
.
1 kali zapppp dah hilang . Banyak kelebihan serum rambut ajaib nie tau.
.
.
Jom booking order sekarang, stock masih ada untuk uolls . Sis boleh bantu untuk hilangkan masalah rambut uolls k. .
Whatsapp 019-9067123
Whatsapp 019-9067123
.
#rambutrosak #rambutkering #rambutlurus #rambutgugur
#kelemumur #rambutkembang #rambutkusut #sunsilk #pantene #loreal #wanpeah #hantukaklimah #treamentrambut #hairtreatment #treatmentmurah #shampoo #hairserum #jjserum #testimonijjserum #jjserumkelantan
Sekali pakai je dah nampak, hilang semua masalah rambut. . . 💁Rambut Gugur 💁Rambut Gatal 💁Rambut Berminyak 💁Rambut Berbau 💁Rambut Kembang 💁Rambut Kering 💁Rambut Botak 💁Rambut Tak boleh sikat . . 1 kali zapppp dah hilang . Banyak kelebihan serum rambut ajaib nie tau. . . Jom booking order sekarang, stock masih ada untuk uolls . Sis boleh bantu untuk hilangkan masalah rambut uolls k. . Whatsapp 019-9067123 Whatsapp 019-9067123 . #rambutrosak  #rambutkering  #rambutlurus  #rambutgugur  #kelemumur  #rambutkembang  #rambutkusut  #sunsilk  #pantene  #loreal  #wanpeah  #hantukaklimah  #treamentrambut  #hairtreatment  #treatmentmurah  #shampoo  #hairserum  #jjserum  #testimonijjserum  #jjserumkelantan 
Sekali pakai je dah nampak, hilang semua masalah rambut.
.
.
💁Rambut Gugur
💁Rambut Gatal
💁Rambut Berminyak
💁Rambut Berbau 💁Rambut Kembang
💁Rambut Kering 💁Rambut Botak
💁Rambut Tak boleh sikat
.
.
1 kali zapppp dah hilang . Banyak kelebihan serum rambut ajaib nie tau.
.
.
Jom booking order sekarang, stock masih ada untuk uolls . Sis boleh bantu untuk hilangkan masalah rambut uolls k. .
Whatsapp 019-9067123
Whatsapp 019-9067123
.
#rambutrosak #rambutkering #rambutlurus #rambutgugur
#kelemumur #rambutkembang #rambutkusut #sunsilk #pantene #loreal #wanpeah #hantukaklimah #treamentrambut #hairtreatment #treatmentmurah #shampoo #hairserum #jjserum #testimonijjserum #jjserumkelantan
Sekali pakai je dah nampak, hilang semua masalah rambut. . . 💁Rambut Gugur 💁Rambut Gatal 💁Rambut Berminyak 💁Rambut Berbau 💁Rambut Kembang 💁Rambut Kering 💁Rambut Botak 💁Rambut Tak boleh sikat . . 1 kali zapppp dah hilang . Banyak kelebihan serum rambut ajaib nie tau. . . Jom booking order sekarang, stock masih ada untuk uolls . Sis boleh bantu untuk hilangkan masalah rambut uolls k. . Whatsapp 019-9067123 Whatsapp 019-9067123 . #rambutrosak  #rambutkering  #rambutlurus  #rambutgugur  #kelemumur  #rambutkembang  #rambutkusut  #sunsilk  #pantene  #loreal  #wanpeah  #hantukaklimah  #treamentrambut  #hairtreatment  #treatmentmurah  #shampoo  #hairserum  #jjserum  #testimonijjserum  #jjserumkelantan 
Sekali pakai je dah nampak, hilang semua masalah rambut.
.
.
💁Rambut Gugur
💁Rambut Gatal
💁Rambut Berminyak
💁Rambut Berbau 💁Rambut Kembang
💁Rambut Kering 💁Rambut Botak
💁Rambut Tak boleh sikat
.
.
1 kali zapppp dah hilang . Banyak kelebihan serum rambut ajaib nie tau.
.
.
Jom booking order sekarang, stock masih ada untuk uolls . Sis boleh bantu untuk hilangkan masalah rambut uolls k. .
Whatsapp 019-9067123
Whatsapp 019-9067123
.
#rambutrosak #rambutkering #rambutlurus #rambutgugur
#kelemumur #rambutkembang #rambutkusut #sunsilk #pantene #loreal #wanpeah #hantukaklimah #treamentrambut #hairtreatment #treatmentmurah #shampoo #hairserum #jjserum #testimonijjserum #jjserumkelantan
Sekali pakai je dah nampak, hilang semua masalah rambut. . . 💁Rambut Gugur 💁Rambut Gatal 💁Rambut Berminyak 💁Rambut Berbau 💁Rambut Kembang 💁Rambut Kering 💁Rambut Botak 💁Rambut Tak boleh sikat . . 1 kali zapppp dah hilang . Banyak kelebihan serum rambut ajaib nie tau. . . Jom booking order sekarang, stock masih ada untuk uolls . Sis boleh bantu untuk hilangkan masalah rambut uolls k. . Whatsapp 019-9067123 Whatsapp 019-9067123 . #rambutrosak  #rambutkering  #rambutlurus  #rambutgugur  #kelemumur  #rambutkembang  #rambutkusut  #sunsilk  #pantene  #loreal  #wanpeah  #hantukaklimah  #treamentrambut  #hairtreatment  #treatmentmurah  #shampoo  #hairserum  #jjserum  #testimonijjserum  #jjserumkelantan 
Sekali pakai je dah nampak, hilang semua masalah rambut.
.
.
💁Rambut Gugur
💁Rambut Gatal
💁Rambut Berminyak
💁Rambut Berbau 💁Rambut Kembang
💁Rambut Kering 💁Rambut Botak
💁Rambut Tak boleh sikat
.
.
1 kali zapppp dah hilang . Banyak kelebihan serum rambut ajaib nie tau.
.
.
Jom booking order sekarang, stock masih ada untuk uolls . Sis boleh bantu untuk hilangkan masalah rambut uolls k. .
Whatsapp 019-9067123
Whatsapp 019-9067123
.
#rambutrosak #rambutkering #rambutlurus #rambutgugur
#kelemumur #rambutkembang #rambutkusut #sunsilk #pantene #loreal #wanpeah #hantukaklimah #treamentrambut #hairtreatment #treatmentmurah #shampoo #hairserum #jjserum #testimonijjserum #jjserumkelantan
Sekali pakai je dah nampak, hilang semua masalah rambut. . . 💁Rambut Gugur 💁Rambut Gatal 💁Rambut Berminyak 💁Rambut Berbau 💁Rambut Kembang 💁Rambut Kering 💁Rambut Botak 💁Rambut Tak boleh sikat . . 1 kali zapppp dah hilang . Banyak kelebihan serum rambut ajaib nie tau. . . Jom booking order sekarang, stock masih ada untuk uolls . Sis boleh bantu untuk hilangkan masalah rambut uolls k. . Whatsapp 019-9067123 Whatsapp 019-9067123 . #rambutrosak  #rambutkering  #rambutlurus  #rambutgugur  #kelemumur  #rambutkembang  #rambutkusut  #sunsilk  #pantene  #loreal  #wanpeah  #hantukaklimah  #treamentrambut  #hairtreatment  #treatmentmurah  #shampoo  #hairserum  #jjserum  #testimonijjserum  #jjserumkelantan 
Sekali pakai je dah nampak, hilang semua masalah rambut.
.
.
💁Rambut Gugur
💁Rambut Gatal
💁Rambut Berminyak
💁Rambut Berbau 💁Rambut Kembang
💁Rambut Kering 💁Rambut Botak
💁Rambut Tak boleh sikat
.
.
1 kali zapppp dah hilang . Banyak kelebihan serum rambut ajaib nie tau.
.
.
Jom booking order sekarang, stock masih ada untuk uolls . Sis boleh bantu untuk hilangkan masalah rambut uolls k. .
Whatsapp 019-9067123
Whatsapp 019-9067123
.
#rambutrosak #rambutkering #rambutlurus #rambutgugur
#kelemumur #rambutkembang #rambutkusut #sunsilk #pantene #loreal #wanpeah #hantukaklimah #treamentrambut #hairtreatment #treatmentmurah #shampoo #hairserum #jjserum #testimonijjserum #jjserumkelantan
Sekali pakai je dah nampak, hilang semua masalah rambut. . . 💁Rambut Gugur 💁Rambut Gatal 💁Rambut Berminyak 💁Rambut Berbau 💁Rambut Kembang 💁Rambut Kering 💁Rambut Botak 💁Rambut Tak boleh sikat . . 1 kali zapppp dah hilang . Banyak kelebihan serum rambut ajaib nie tau. . . Jom booking order sekarang, stock masih ada untuk uolls . Sis boleh bantu untuk hilangkan masalah rambut uolls k. . Whatsapp 019-9067123 Whatsapp 019-9067123 . #rambutrosak  #rambutkering  #rambutlurus  #rambutgugur  #kelemumur  #rambutkembang  #rambutkusut  #sunsilk  #pantene  #loreal  #wanpeah  #hantukaklimah  #treamentrambut  #hairtreatment  #treatmentmurah  #shampoo  #hairserum  #jjserum  #testimonijjserum  #jjserumkelantan 
Serum Power Rangers:

Ini ke di panggil serum rambut power rangers ? Eh BODOHNYA nama produk !

Well,belum cuba belum tahu power die tau .Tengok warna-warni pasti dah tau banyak jenis aroma bau. Ada #Honeydew #Bubblegum #Sunsilk #SoftStrawberry #Fresh #Grape #Chocolate .

Rasailah ke -Powerannya ke atas Rambut anda !

Whatsapp 010 4171068

#serumrambut #serumrambutpowerrangerz #rambutsihat #rambutrosak #rambutcantik #cararawatrambut #selleronline #serumrambutmurah #serumrambutsalon #salon #rambut #murah #cantik #rambutlembut #rambutwangi
Serum Power Rangers: Ini ke di panggil serum rambut power rangers ? Eh BODOHNYA nama produk ! Well,belum cuba belum tahu power die tau .Tengok warna-warni pasti dah tau banyak jenis aroma bau. Ada #Honeydew  #Bubblegum  #Sunsilk  #SoftStrawberry  #Fresh  #Grape  #Chocolate  . Rasailah ke -Powerannya ke atas Rambut anda ! Whatsapp 010 4171068 #serumrambut  #serumrambutpowerrangerz  #rambutsihat  #rambutrosak  #rambutcantik  #cararawatrambut  #selleronline  #serumrambutmurah  #serumrambutsalon  #salon  #rambut  #murah  #cantik  #rambutlembut  #rambutwangi 
The Pakistani star, Mahira Khan, can never have a bad hair day. Do you think the diva should cut her hair back to shoulder length or let her hair flow into this perfect beachy hair look? What’s your preference? #LongHairGoals #Sunsilk @talkingpointpk #Rabbiya #TourDeMedia
The Pakistani star, Mahira Khan, can never have a bad hair day. Do you think the diva should cut her hair back to shoulder length or let her hair flow into this perfect beachy hair look? What’s your preference? #LongHairGoals  #Sunsilk  @talkingpointpk #Rabbiya  #TourDeMedia 
👉🏻 NEW PRODUCTS 👈🏻 look What The mailman had for me 👏🏻👏🏻 looking forward to try these ones ! #Farmstay - snail #repair eye cream. #foodaholic - snail naturel essense Mask.
#Cosrx - Centella Blemish cream. The #Sunsilk - smooth & shiny mist, i bought at the supermarket (Netto 10kr.) 👏🏻👏🏻
#cream #eyecream #sheetmasking #sheetfaced #sheetmask #mask #hairmist #smooth #shiny #centella #blemishcream #blemish #korean #kbeauty #koreanproduct #koreanskincare #hair #haircare #hairtreatment #skin #selfcare #skincareroutine #beauty #instabeauty #beautiful
👉🏻 NEW PRODUCTS 👈🏻 look What The mailman had for me 👏🏻👏🏻 looking forward to try these ones ! #Farmstay  - snail #repair  eye cream. #foodaholic  - snail naturel essense Mask. #Cosrx  - Centella Blemish cream. The #Sunsilk  - smooth & shiny mist, i bought at the supermarket (Netto 10kr.) 👏🏻👏🏻 #cream  #eyecream  #sheetmasking  #sheetfaced  #sheetmask  #mask  #hairmist  #smooth  #shiny  #centella  #blemishcream  #blemish  #korean  #kbeauty  #koreanproduct  #koreanskincare  #hair  #haircare  #hairtreatment  #skin  #selfcare  #skincareroutine  #beauty  #instabeauty  #beautiful 
Sunsilk shampo/balsam KUN 20,- pr stk💥💥💥Vita Os✨ @sunsilkminerals #beautyvita_os #amfios #clubvita #handleios #sunsilk @lenaegelaand
你染完髮或者夏天去完船P晒完太陽
令到你頭髮開曬叉 ,打晒Kick 咁我哋幫到你!
你平時去髮型舖到焗油, 都要二三百蚊
而家只需要$70 自己頭髮自己搞!
👇
 火速人氣 Sunsilk Hair Mask💆🏻
店主最新推介👍🏻
泰國出名最好用既護髮牌子👏🏻👏🏻👏🏻
炎炎夏日☀️💇🏻係時候要拯救毛燥頭髮啦💁🏻 💁🏻💁🏻💁🏻店主親身體驗同送左比一班朋友🙆🏻用完都大讚好好用❤️ 💇🏻💇🏻無論你頭髮幾傷都好😱呢隻髮膜一定幫到你🤓🤓🤓仲可以變得好柔順好易打理👍🏻
只要用3-4日 就可以見到效果 實在值得推介比大家👯‍♂️💃🏻一盒可以用幾個月
👍🏻平靚之選😘😘
仲有3色不同功效可選擇
👉🏻💓桃紅色- 易斷的脆弱頭髮使用,修護營養特豐富(店主心動推介💕)
👉🏻💜紫色- 增加頭髮垂墜感 修復毛燥
👉🏻💛橙色- 適合經常染 電受損髮質使用

想有一把秀髮既你 心動不如行動吧💞 👇🏻👇🏻
✔️親身泰國採購👍🏻
✔️200ML
✔️$70@1
$120 2個
 #泰國White蘆薈黑頭水#黑頭#潔淨#毛孔 #去黑頭 #White黑頭水#redance #redance去痘洗面皂 #reDance Paris #拉絲皂 #瑞丹絲蠶絲凝脂白瓷面膜皂 #redance蠶絲凝脂白瓷面膜皂 #redance蠶絲皂#hkigshop#台灣#韓國#化妝#化妝品#去痘#番梘#清潔#扮靚#hair#hairmask#thai#sunsilk#sunsilkmask#髮膜#泰國䯭膜
你染完髮或者夏天去完船P晒完太陽 令到你頭髮開曬叉 ,打晒Kick 咁我哋幫到你! 你平時去髮型舖到焗油, 都要二三百蚊 而家只需要$70 自己頭髮自己搞! 👇 火速人氣 Sunsilk Hair Mask💆🏻 店主最新推介👍🏻 泰國出名最好用既護髮牌子👏🏻👏🏻👏🏻 炎炎夏日☀️💇🏻係時候要拯救毛燥頭髮啦💁🏻 💁🏻💁🏻💁🏻店主親身體驗同送左比一班朋友🙆🏻用完都大讚好好用❤️ 💇🏻💇🏻無論你頭髮幾傷都好😱呢隻髮膜一定幫到你🤓🤓🤓仲可以變得好柔順好易打理👍🏻 只要用3-4日 就可以見到效果 實在值得推介比大家👯‍♂️💃🏻一盒可以用幾個月 👍🏻平靚之選😘😘 仲有3色不同功效可選擇 👉🏻💓桃紅色- 易斷的脆弱頭髮使用,修護營養特豐富(店主心動推介💕) 👉🏻💜紫色- 增加頭髮垂墜感 修復毛燥 👉🏻💛橙色- 適合經常染 電受損髮質使用 想有一把秀髮既你 心動不如行動吧💞 👇🏻👇🏻 ✔️親身泰國採購👍🏻 ✔️200ML ✔️$70@1 $120 2個 #泰國White蘆薈黑頭水 #黑頭 #潔淨 #毛孔  #去黑頭  #White黑頭水 #redance  #redance去痘洗面皂  #reDance  Paris #拉絲皂  #瑞丹絲蠶絲凝脂白瓷面膜皂  #redance蠶絲凝脂白瓷面膜皂  #redance蠶絲皂 #hkigshop #台灣 #韓國 #化妝 #化妝品 #去痘 #番梘 #清潔 #扮靚 #hair #hairmask #thai #sunsilk #sunsilkmask #髮膜 #泰國䯭膜 
門市2枝要$500幾(30%off)
3CE SET心動價👉 只需$380❤️👈
好多人都強烈推薦,想懶住甘扮靚靚?
仲等?你心動不如行動啦!
 1️⃣3CE WHITE MILK SLEEPING MASK (90ml) 🐄
📌美白📌抗皺機能性產品👉🏻 內含50%牛奶蛋白質萃取物
💆🏻睡眠時間打造水漾嫩白光澤好肌膚的美白牛奶睡眠面膜,不需要單獨抽出時間,只要在睡前塗抹即可為面部補充水分
👍🏻提亮暗沉的膚色
👍🏻修復肌膚底層隱藏的頑固黑色素
👍🏻清爽不黏膩的乳霜質地
👍🏻塗抹起來更柔軟舒適

2️⃣3CE WHITE MILK CREAM
💁🏻能美白抗皺
💁🏻亮麗膚色店主認為呢個係夏日不可缺少的單品😍😍😍
🚨MILK CREAM (50ml) 
為你的肌膚營造潔淨無暇的素顏感🙊🙊
🐄這款牛奶嫩白面霜讓黯沉肌膚瞬間亮白
1️⃣集中修護肌膚底層的頑固斑點
2️⃣突顯亮白光感的素顏肌
📍成份👉🏻含牛奶蛋白質提取物、可可油和維他命E衍生物,具有美白和抗皺功效,充分滋潤肌膚的同時亦能去除油分)和亮麗膚色(瞬間改善暗啞膚色,修護肌膚底層的斑點)
👩🏻‍⚕️👨🏻‍⚕️它經皮膚測試,是可在任何時間使用的安全美白面霜
3ce #3cehk #護膚品#化妝品 #化妝 #護膚#美白#實用#好用#韓國護膚品 痘#hair#hairmask#thai#sunsilk#sunsilkmask#髮膜#泰國䯭膜#lap#disney#潤唇膏#脱毛#無毛#白滑#毛髮#乳霜#3cemilkcream #3cemilkcushion #milkcream3cemilksleepingmask #3cesleepingmask #sleepingmask
門市2枝要$500幾(30%off) 3CE SET心動價👉 只需$380❤️👈 好多人都強烈推薦,想懶住甘扮靚靚? 仲等?你心動不如行動啦! 1️⃣3CE WHITE MILK SLEEPING MASK (90ml) 🐄 📌美白📌抗皺機能性產品👉🏻 內含50%牛奶蛋白質萃取物 💆🏻睡眠時間打造水漾嫩白光澤好肌膚的美白牛奶睡眠面膜,不需要單獨抽出時間,只要在睡前塗抹即可為面部補充水分 👍🏻提亮暗沉的膚色 👍🏻修復肌膚底層隱藏的頑固黑色素 👍🏻清爽不黏膩的乳霜質地 👍🏻塗抹起來更柔軟舒適 2️⃣3CE WHITE MILK CREAM 💁🏻能美白抗皺 💁🏻亮麗膚色店主認為呢個係夏日不可缺少的單品😍😍😍 🚨MILK CREAM (50ml) 為你的肌膚營造潔淨無暇的素顏感🙊🙊 🐄這款牛奶嫩白面霜讓黯沉肌膚瞬間亮白 1️⃣集中修護肌膚底層的頑固斑點 2️⃣突顯亮白光感的素顏肌 📍成份👉🏻含牛奶蛋白質提取物、可可油和維他命E衍生物,具有美白和抗皺功效,充分滋潤肌膚的同時亦能去除油分)和亮麗膚色(瞬間改善暗啞膚色,修護肌膚底層的斑點) 👩🏻‍⚕️👨🏻‍⚕️它經皮膚測試,是可在任何時間使用的安全美白面霜 3ce #3cehk  #護膚品 #化妝品  #化妝  #護膚 #美白 #實用 #好用 #韓國護膚品  痘#hair #hairmask #thai #sunsilk #sunsilkmask #髮膜 #泰國䯭膜 #lap #disney #潤唇膏 #脱毛 #無毛 #白滑 #毛髮 #乳霜 #3cemilkcream  #3cemilkcushion  #milkcream3cemilksleepingmask  #3cesleepingmask  #sleepingmask 
My job.. my work.. 😊.. hijau💚
__________________________
☆ Talk about your hair needs to us ☆ ^_^ ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
__________________________

#sunsilk 
#dove
#clear
#lifeboy
#tresemme
My job.. my work.. 😊.. hijau💚 __________________________ ☆ Talk about your hair needs to us ☆ ^_^ ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ __________________________ #sunsilk  #dove  #clear  #lifeboy  #tresemme 
'Good hair days make me feel like I can rule the world.' Even better if it smells nice! @sunsilkmy Hijab Recharge - A new range designed specially for Hijabi's hair needs. 
Get a sachet pack and try it today for free with every purchase of shawl/tudung from Zolace Malaysia. Happy Sunday! 
#sunsilk #zolacehijab #zolaceshawl #freesachetsunsilk #zolace #zolacefreegift
'Good hair days make me feel like I can rule the world.' Even better if it smells nice! @sunsilkmy Hijab Recharge - A new range designed specially for Hijabi's hair needs. Get a sachet pack and try it today for free with every purchase of shawl/tudung from Zolace Malaysia. Happy Sunday! #sunsilk  #zolacehijab  #zolaceshawl  #freesachetsunsilk  #zolace  #zolacefreegift 
release tension..aduii..haha🤣😅😂
#sunsilk 
#afternoon
Have you grabbed your favorite Sunsilk Fashion Edition bottle? Get the bottle and win your favorite designer outfit!
#Sunsilk #SunsilkLovesFashion #SunsilkFashionEdition #ShinyMoments
Packing 💙
Alzi la mano chi odia fare la valigia 🙋🏻 nonostante mi capiti di viaggiare spesso, fare la valigia è una di quelle cose che proprio non mi piacciono perché dimentico sempre qualcosa di importante a casa. Questa volta però non mi dimentico di certo i prodotti Sunsilk Ricci da domare: i miei capelli ringraziano e io non posso farne a meno! #SummerwithSunsilk #sunsilk #Sunsilkriccidadomare #ad •
•
#travel #traveler #traveling #travelpic #traveller #travelgram #travelgirl #fashion #fashiongram #fashionista #cool #followme #dmdonnevere @donnamoderna #inspire #instagood #instatrip #instatravel #instafashion #inspiration #musthave #shopping
Packing 💙 Alzi la mano chi odia fare la valigia 🙋🏻 nonostante mi capiti di viaggiare spesso, fare la valigia è una di quelle cose che proprio non mi piacciono perché dimentico sempre qualcosa di importante a casa. Questa volta però non mi dimentico di certo i prodotti Sunsilk Ricci da domare: i miei capelli ringraziano e io non posso farne a meno! #SummerwithSunsilk  #sunsilk  #Sunsilkriccidadomare  #ad  • • #travel  #traveler  #traveling  #travelpic  #traveller  #travelgram  #travelgirl  #fashion  #fashiongram  #fashionista  #cool  #followme  #dmdonnevere  @donnamoderna #inspire  #instagood  #instatrip  #instatravel  #instafashion  #inspiration  #musthave  #shopping 
Collezioni di @argagliardi | Sunsilk | Natura Morta | 🙋🏻
#collezione #sunsilk #shampoo #balsamo #naturamorta
Tiada yang lebih dari yang satu ini
#sunsilk ehh sukses
#dairi#sidiangkat#
Prodotti finiti 🙌
-Shampoo Gliss Testanera Hair Repair Asia Straight👍 Ottimo shampoo,l'effetto anticrespo lisciante c'è e si vede!
-Shampoo Sunsilk Ricarica Naturale 👎 Rende i miei capelli stopposi e poco morbidi.
-Olio bagno baby Restivoil 👍 Buon profumo,lascia la pelle molto morbida.Per niente aggressivo sulla cute. 
#restivoil #restivoilolio #olio #oliobagno #bagno #bagnoschiuma #docciatime #bagnotime #shampoo #curadise #cura #bathroom #bath #hairstyle #hair #hairs #capelli #beauty #beautiful #hairroutine #bathtime #prodottifiniti #prodotti #prodottosi #prodottono #sunsilk #gliss #testanera #restivoil
Prodotti finiti 🙌 -Shampoo Gliss Testanera Hair Repair Asia Straight👍 Ottimo shampoo,l'effetto anticrespo lisciante c'è e si vede! -Shampoo Sunsilk Ricarica Naturale 👎 Rende i miei capelli stopposi e poco morbidi. -Olio bagno baby Restivoil 👍 Buon profumo,lascia la pelle molto morbida.Per niente aggressivo sulla cute. #restivoil  #restivoilolio  #olio  #oliobagno  #bagno  #bagnoschiuma  #docciatime  #bagnotime  #shampoo  #curadise  #cura  #bathroom  #bath  #hairstyle  #hair  #hairs  #capelli  #beauty  #beautiful  #hairroutine  #bathtime  #prodottifiniti  #prodotti  #prodottosi  #prodottono  #sunsilk  #gliss  #testanera  #restivoil 
Showing how to make this summer hairstyle on my blog today🙌🏻 Link in bio💦 #sunsilkminerals #ad
Showing how to make this summer hairstyle on my blog today🙌🏻 Link in bio💦 #sunsilkminerals  #ad 
Manusia hidup bukan untuk mencari makna kehidupan, tapi bagaimana memaknai hidup.
#sore #senja #ngopi #sampoo #pantene #sunsilk #gondrongburik #bukangondrong #kopihitam
:/
暫時有圖中顏色既現貨,大家快d買黎試下啦!咁多支洗頭水同護髮素就咁放係房都好香🤤🤤 有D咩馬來西亞特色野大家想要都可以DM或者whatsapp我話我知架😄

如有疑問,歡迎查詢☺️ #hongkong #sunsilk #sunsilkshampoo #sunsilkconditioner #malaysia #shampoo #conditioner #代購 #馬來西亞代購#洗頭水 #護髮素 #馬來西亞洗頭水 #香港 #香港代購
:/
呢3款既洗頭水顏色係咪好靚好吸引呢?😂店主第一眼睇到都覺得好靚😍 
呢3款洗頭水係Sunsilk新推出既配方,馬來西亞有好多唔同種族既人,有d種族係需要經常包頭,而呢款洗頭水就係針對d多頭油,需要成日包住個頭既人,雖然香港人多數唔會有包頭習慣,但香港呢種又濕又熱既天氣唔包頭都會出好多頭油。 ~~~~~~~~~~~~🔶橙色:減少頭髮受損及防止頭髮破裂 ❇️綠色:促進頭髮光滑及有光澤 🔷藍色:去除頭皮 ~~
❗️注意❗️由於呢3款既洗頭水中,只有綠色同橙色既洗頭水配有護髮素💁🏻 ~~~~~~~~~~~~~~分別有3種size比大家選擇
💁🏻單買洗頭水或護髮素:
160ml $50 
320ml $65 
650ml $90 *-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-~💁🏻套裝價(洗頭水和護髮素)
160ml $80
320ml $120
650ml $160
因為無650ml size既護髮素,所以650ml洗頭水會配320ml既護髮素。

如有疑問,歡迎查詢☺️ #hongkong #sunsilk #sunsilkshampoo #sunsilkconditioner #malaysia #shampoo #conditioner #代購 #馬來西亞代購#洗頭水 #護髮素 #馬來西亞洗頭水 #香港 #香港代購
:/ 呢3款既洗頭水顏色係咪好靚好吸引呢?😂店主第一眼睇到都覺得好靚😍 呢3款洗頭水係Sunsilk新推出既配方,馬來西亞有好多唔同種族既人,有d種族係需要經常包頭,而呢款洗頭水就係針對d多頭油,需要成日包住個頭既人,雖然香港人多數唔會有包頭習慣,但香港呢種又濕又熱既天氣唔包頭都會出好多頭油。 ~~~~~~~~~~~~🔶橙色:減少頭髮受損及防止頭髮破裂 ❇️綠色:促進頭髮光滑及有光澤 🔷藍色:去除頭皮 ~~ ❗️注意❗️由於呢3款既洗頭水中,只有綠色同橙色既洗頭水配有護髮素💁🏻 ~~~~~~~~~~~~~~分別有3種size比大家選擇 💁🏻單買洗頭水或護髮素: 160ml $50 320ml $65 650ml $90 *-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-~💁🏻套裝價(洗頭水和護髮素) 160ml $80 320ml $120 650ml $160 因為無650ml size既護髮素,所以650ml洗頭水會配320ml既護髮素。 如有疑問,歡迎查詢☺️ #hongkong  #sunsilk  #sunsilkshampoo  #sunsilkconditioner  #malaysia  #shampoo  #conditioner  #代購  #馬來西亞代購 #洗頭水  #護髮素  #馬來西亞洗頭水  #香港  #香港代購 
Getting ready for the summer! E' tempo di fare di nuovo bagagli e di scegliere quale prodotto per i capelli portare con me, e visto che il mare e il sole me li distruggeranno ho bisogno di tutti miei rinforzi dall'Italia sia per rinforzarli sia per lisciarli. Thank you  #Sunsilk #SunsilkLiscioPerfetto #SummerWithSunsilk
Getting ready for the summer! E' tempo di fare di nuovo bagagli e di scegliere quale prodotto per i capelli portare con me, e visto che il mare e il sole me li distruggeranno ho bisogno di tutti miei rinforzi dall'Italia sia per rinforzarli sia per lisciarli. Thank you #Sunsilk  #SunsilkLiscioPerfetto  #SummerWithSunsilk 
:/
成日都有人話黑色就一定無好野,店主初頭用呢款黑色既Sunsilk都係咁諗,但用過之後又係一試愛上咗。
雖然呢款洗頭水主要係令到頭髮有黑色閃亮既效果,對於店主二十幾歲可能唔係目標顧客,但店主都有染過幾次頭髮,用左之後頭髮睇落去真係無咁乾旱!呢款洗頭水採用Henna Complex™和全新的Diamond-Shine Technology™,可以保護頭髮免受有害的紫外線,令到頭髮睇落去有光澤同健康。
留意返,呢款洗頭水係無護髮素既🙆🏻🙆🏻
分別有3種size比大家選擇~~~~~~~~~~~~💁🏻單買洗頭水:
160ml $40 
320ml $55 
650ml $80 
如有疑問,歡迎查詢☺️ #hongkong #sunsilk #sunsilkshampoo #sunsilkconditioner #malaysia #shampoo #conditioner #代購 #馬來西亞代購#洗頭水 #護髮素 #馬來西亞洗頭水 #香港 #香港代購
:/ 成日都有人話黑色就一定無好野,店主初頭用呢款黑色既Sunsilk都係咁諗,但用過之後又係一試愛上咗。 雖然呢款洗頭水主要係令到頭髮有黑色閃亮既效果,對於店主二十幾歲可能唔係目標顧客,但店主都有染過幾次頭髮,用左之後頭髮睇落去真係無咁乾旱!呢款洗頭水採用Henna Complex™和全新的Diamond-Shine Technology™,可以保護頭髮免受有害的紫外線,令到頭髮睇落去有光澤同健康。 留意返,呢款洗頭水係無護髮素既🙆🏻🙆🏻 分別有3種size比大家選擇~~~~~~~~~~~~💁🏻單買洗頭水: 160ml $40 320ml $55 650ml $80 如有疑問,歡迎查詢☺️ #hongkong  #sunsilk  #sunsilkshampoo  #sunsilkconditioner  #malaysia  #shampoo  #conditioner  #代購  #馬來西亞代購 #洗頭水  #護髮素  #馬來西亞洗頭水  #香港  #香港代購 
:/
紫色既Sunsilk洗頭水採用咗直鎖技術™製成,穿透頭髮纖維內部的深層以清潔和拉直髮絲。加上使用全新絲綢蛋白™,有助於使頭髮纖維從淋浴中直線流動。
唔講唔知呢款洗頭水係一位日本髮型師同Sunsilk合作研發出黎,店主朋友對呢個日本髮型師所研發出黎既洗頭水情有獨鍾(粉紅色同紫色洗頭水),朋友表示用完覺得好爽,味道都幾香☺️☺️☺️ 分別有3種size比大家選擇~~~~~~~~~~~~💁🏻單買洗頭水或護髮素:
160ml $40 
320ml $55 
650ml $80 *-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-~💁🏻套裝價(洗頭水和護髮素)
160ml $70
320ml $100
650ml $130
因為無650ml size既護髮素,所以650ml洗頭水會配320ml既護髮素。

如有疑問,歡迎查詢☺️ #hongkong #sunsilk #sunsilkshampoo #sunsilkconditioner #malaysia #shampoo #conditioner #代購 #馬來西亞代購 #洗頭水 #護髮素 #馬來西亞洗頭水
:/ 紫色既Sunsilk洗頭水採用咗直鎖技術™製成,穿透頭髮纖維內部的深層以清潔和拉直髮絲。加上使用全新絲綢蛋白™,有助於使頭髮纖維從淋浴中直線流動。 唔講唔知呢款洗頭水係一位日本髮型師同Sunsilk合作研發出黎,店主朋友對呢個日本髮型師所研發出黎既洗頭水情有獨鍾(粉紅色同紫色洗頭水),朋友表示用完覺得好爽,味道都幾香☺️☺️☺️ 分別有3種size比大家選擇~~~~~~~~~~~~💁🏻單買洗頭水或護髮素: 160ml $40 320ml $55 650ml $80 *-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-~💁🏻套裝價(洗頭水和護髮素) 160ml $70 320ml $100 650ml $130 因為無650ml size既護髮素,所以650ml洗頭水會配320ml既護髮素。 如有疑問,歡迎查詢☺️ #hongkong  #sunsilk  #sunsilkshampoo  #sunsilkconditioner  #malaysia  #shampoo  #conditioner  #代購  #馬來西亞代購  #洗頭水  #護髮素  #馬來西亞洗頭水 
:/
呢款Sunsilk係店主第一次接觸既Sunsilk洗頭水,當中使用Max Calcium™和角蛋白,可以修復第一次洗滌造成的損傷跡象,以使頭髮健康和恢復彈性。店主覺得味道可能濃咗少少,但洗完頭聞落去都幾香。

分別有3種size比大家選擇~~~~~~~~~~~~💁🏻單買洗頭水或護髮素:
160ml $40 
320ml $55 
650ml $80 *-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-~💁🏻套裝價(洗頭水和護髮素)
160ml $70
320ml $100
650ml $130
因為無650ml size既護髮素,所以650ml洗頭水會配320ml既護髮素。

如有疑問,歡迎查詢☺️ #hongkong #sunsilk #sunsilkshampoo #sunsilkconditioner #malaysia #shampoo #conditioner #代購 #馬來西亞代購 #洗頭水 #護髮素 #馬來西亞洗頭水
:/ 呢款Sunsilk係店主第一次接觸既Sunsilk洗頭水,當中使用Max Calcium™和角蛋白,可以修復第一次洗滌造成的損傷跡象,以使頭髮健康和恢復彈性。店主覺得味道可能濃咗少少,但洗完頭聞落去都幾香。 分別有3種size比大家選擇~~~~~~~~~~~~💁🏻單買洗頭水或護髮素: 160ml $40 320ml $55 650ml $80 *-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-~💁🏻套裝價(洗頭水和護髮素) 160ml $70 320ml $100 650ml $130 因為無650ml size既護髮素,所以650ml洗頭水會配320ml既護髮素。 如有疑問,歡迎查詢☺️ #hongkong  #sunsilk  #sunsilkshampoo  #sunsilkconditioner  #malaysia  #shampoo  #conditioner  #代購  #馬來西亞代購  #洗頭水  #護髮素  #馬來西亞洗頭水 
We want to hair you out! Does Syra Shehroz pull off the bob school girl look more or the girl next door look with her tresses flawlessly hanging loose? #LongHairGoals #Sunsilk #ebuzztalkingpointpr
Haaaa, Yg mana ada rambut kembang, rambut kering, Rambut berbau, rambut tak boleh nak sikkat tu, boleh laa guna ni.
.
.
Sekali pakai je dah nampak, hilang semua masalah rambut.
.
.
💁Rambut Gugur
💁Rambut Gatal
💁Rambut Berminyak
💁Rambut Berbau 💁Rambut Kembang
💁Rambut Kering 💁Rambut Botak
💁Rambut Tak boleh sikat
.
.
1 kali zapppp dah hilang . Banyak kelebihan serum rambut ajaib nie tau.
.
.
Jom booking order sekarang, stock masih ada untuk uolls . Sis boleh bantu untuk hilangkan masalah rambut uolls k. .
Whatsapp 019-9067123
Whatsapp 019-9067123
.
#rambutrosak #rambutkering #rambutlurus #rambutgugur
#kelemumur #rambutkembang #rambutkusut #sunsilk #pantene #loreal #wanpeah #hantukaklimah #treamentrambut #hairtreatment #treatmentmurah #shampoo #hairserum #jjserum #testimonijjserum #jjserumkelantan #botak
Haaaa, Yg mana ada rambut kembang, rambut kering, Rambut berbau, rambut tak boleh nak sikkat tu, boleh laa guna ni. . . Sekali pakai je dah nampak, hilang semua masalah rambut. . . 💁Rambut Gugur 💁Rambut Gatal 💁Rambut Berminyak 💁Rambut Berbau 💁Rambut Kembang 💁Rambut Kering 💁Rambut Botak 💁Rambut Tak boleh sikat . . 1 kali zapppp dah hilang . Banyak kelebihan serum rambut ajaib nie tau. . . Jom booking order sekarang, stock masih ada untuk uolls . Sis boleh bantu untuk hilangkan masalah rambut uolls k. . Whatsapp 019-9067123 Whatsapp 019-9067123 . #rambutrosak  #rambutkering  #rambutlurus  #rambutgugur  #kelemumur  #rambutkembang  #rambutkusut  #sunsilk  #pantene  #loreal  #wanpeah  #hantukaklimah  #treamentrambut  #hairtreatment  #treatmentmurah  #shampoo  #hairserum  #jjserum  #testimonijjserum  #jjserumkelantan  #botak 
Haaaa, Yg mana ada rambut kembang, rambut kering, Rambut berbau, rambut tak boleh nak sikkat tu, boleh laa guna ni.
.
.
Sekali pakai je dah nampak, hilang semua masalah rambut.
.
.
💁Rambut Gugur
💁Rambut Gatal
💁Rambut Berminyak
💁Rambut Berbau 💁Rambut Kembang
💁Rambut Kering 💁Rambut Botak
💁Rambut Tak boleh sikat
.
.
1 kali zapppp dah hilang . Banyak kelebihan serum rambut ajaib nie tau.
.
.
Jom booking order sekarang, stock masih ada untuk uolls . Sis boleh bantu untuk hilangkan masalah rambut uolls k. .
Whatsapp 019-9067123
Whatsapp 019-9067123
.
#rambutrosak #rambutkering #rambutlurus #rambutgugur
#kelemumur #rambutkembang #rambutkusut #sunsilk #pantene #loreal #wanpeah #hantukaklimah #botak #treamentrambut #hairtreatment #treatmentmurah #shampoo #hairserum #jjserum #testimonijjserum #jjserumkelantan
Haaaa, Yg mana ada rambut kembang, rambut kering, Rambut berbau, rambut tak boleh nak sikkat tu, boleh laa guna ni. . . Sekali pakai je dah nampak, hilang semua masalah rambut. . . 💁Rambut Gugur 💁Rambut Gatal 💁Rambut Berminyak 💁Rambut Berbau 💁Rambut Kembang 💁Rambut Kering 💁Rambut Botak 💁Rambut Tak boleh sikat . . 1 kali zapppp dah hilang . Banyak kelebihan serum rambut ajaib nie tau. . . Jom booking order sekarang, stock masih ada untuk uolls . Sis boleh bantu untuk hilangkan masalah rambut uolls k. . Whatsapp 019-9067123 Whatsapp 019-9067123 . #rambutrosak  #rambutkering  #rambutlurus  #rambutgugur  #kelemumur  #rambutkembang  #rambutkusut  #sunsilk  #pantene  #loreal  #wanpeah  #hantukaklimah  #botak  #treamentrambut  #hairtreatment  #treatmentmurah  #shampoo  #hairserum  #jjserum  #testimonijjserum  #jjserumkelantan 
Haaaa, Yg mana ada rambut kembang, rambut kering, Rambut berbau, rambut tak boleh nak sikkat tu, boleh laa guna ni.
.
.
Sekali pakai je dah nampak, hilang semua masalah rambut.
.
.
💁Rambut Gugur
💁Rambut Gatal
💁Rambut Berminyak
💁Rambut Berbau 💁Rambut Kembang
💁Rambut Kering 💁Rambut Botak
💁Rambut Tak boleh sikat
.
.
1 kali zapppp dah hilang . Banyak kelebihan serum rambut ajaib nie tau.
.
.
Jom booking order sekarang, stock masih ada untuk uolls . Sis boleh bantu untuk hilangkan masalah rambut uolls k. .
Whatsapp 019-9067123
Whatsapp 019-9067123
.
#rambutrosak #rambutkering #rambutlurus #rambutgugur
#kelemumur #rambutkembang #rambutkusut #sunsilk #pantene #loreal #wanpeah #hantukaklimah #botak #treamentrambut #hairtreatment #treatmentmurah #shampoo #hairserum #jjserum #testimonijjserum #jjserumkelantan
Haaaa, Yg mana ada rambut kembang, rambut kering, Rambut berbau, rambut tak boleh nak sikkat tu, boleh laa guna ni. . . Sekali pakai je dah nampak, hilang semua masalah rambut. . . 💁Rambut Gugur 💁Rambut Gatal 💁Rambut Berminyak 💁Rambut Berbau 💁Rambut Kembang 💁Rambut Kering 💁Rambut Botak 💁Rambut Tak boleh sikat . . 1 kali zapppp dah hilang . Banyak kelebihan serum rambut ajaib nie tau. . . Jom booking order sekarang, stock masih ada untuk uolls . Sis boleh bantu untuk hilangkan masalah rambut uolls k. . Whatsapp 019-9067123 Whatsapp 019-9067123 . #rambutrosak  #rambutkering  #rambutlurus  #rambutgugur  #kelemumur  #rambutkembang  #rambutkusut  #sunsilk  #pantene  #loreal  #wanpeah  #hantukaklimah  #botak  #treamentrambut  #hairtreatment  #treatmentmurah  #shampoo  #hairserum  #jjserum  #testimonijjserum  #jjserumkelantan 
Haaaa, Yg mana ada rambut kembang, rambut kering, Rambut berbau, rambut tak boleh nak sikkat tu, boleh laa guna ni.
.
.
Sekali pakai je dah nampak, hilang semua masalah rambut.
.
.
💁Rambut Gugur
💁Rambut Gatal
💁Rambut Berminyak
💁Rambut Berbau 💁Rambut Kembang
💁Rambut Kering 💁Rambut Botak
💁Rambut Tak boleh sikat
.
.
1 kali zapppp dah hilang . Banyak kelebihan serum rambut ajaib nie tau.
.
.
Jom booking order sekarang, stock masih ada untuk uolls . Sis boleh bantu untuk hilangkan masalah rambut uolls k. .
Whatsapp 019-9067123
Whatsapp 019-9067123
.
#rambutrosak #rambutkering #rambutlurus #rambutgugur
#kelemumur #rambutkembang #rambutkusut #sunsilk #pantene #loreal #wanpeah #hantukaklimah #treamentrambut #hairtreatment #treatmentmurah #shampoo #hairserum #jjserum #testimonijjserum #jjserumkelantan
Haaaa, Yg mana ada rambut kembang, rambut kering, Rambut berbau, rambut tak boleh nak sikkat tu, boleh laa guna ni. . . Sekali pakai je dah nampak, hilang semua masalah rambut. . . 💁Rambut Gugur 💁Rambut Gatal 💁Rambut Berminyak 💁Rambut Berbau 💁Rambut Kembang 💁Rambut Kering 💁Rambut Botak 💁Rambut Tak boleh sikat . . 1 kali zapppp dah hilang . Banyak kelebihan serum rambut ajaib nie tau. . . Jom booking order sekarang, stock masih ada untuk uolls . Sis boleh bantu untuk hilangkan masalah rambut uolls k. . Whatsapp 019-9067123 Whatsapp 019-9067123 . #rambutrosak  #rambutkering  #rambutlurus  #rambutgugur  #kelemumur  #rambutkembang  #rambutkusut  #sunsilk  #pantene  #loreal  #wanpeah  #hantukaklimah  #treamentrambut  #hairtreatment  #treatmentmurah  #shampoo  #hairserum  #jjserum  #testimonijjserum  #jjserumkelantan 
Haaaa, Yg mana ada rambut kembang, rambut kering, Rambut berbau, rambut tak boleh nak sikkat tu, boleh laa guna ni.
.
.
Sekali pakai je dah nampak, hilang semua masalah rambut.
.
.
💁Rambut Gugur
💁Rambut Gatal
💁Rambut Berminyak
💁Rambut Berbau 💁Rambut Kembang
💁Rambut Kering 💁Rambut Botak
💁Rambut Tak boleh sikat
.
.
1 kali zapppp dah hilang . Banyak kelebihan serum rambut ajaib nie tau.
.
.
Jom booking order sekarang, stock masih ada untuk uolls . Sis boleh bantu untuk hilangkan masalah rambut uolls k. .
Whatsapp 019-9067123
Whatsapp 019-9067123
.
#rambutrosak #rambutkering #rambutlurus #rambutgugur
#kelemumur #rambutkembang #rambutkusut #sunsilk #pantene #loreal #wanpeah #hantukaklimah #treamentrambut #hairtreatment #treatmentmurah #shampoo #hairserum #jjserum #testimonijjserum #jjserumkelantan
Haaaa, Yg mana ada rambut kembang, rambut kering, Rambut berbau, rambut tak boleh nak sikkat tu, boleh laa guna ni. . . Sekali pakai je dah nampak, hilang semua masalah rambut. . . 💁Rambut Gugur 💁Rambut Gatal 💁Rambut Berminyak 💁Rambut Berbau 💁Rambut Kembang 💁Rambut Kering 💁Rambut Botak 💁Rambut Tak boleh sikat . . 1 kali zapppp dah hilang . Banyak kelebihan serum rambut ajaib nie tau. . . Jom booking order sekarang, stock masih ada untuk uolls . Sis boleh bantu untuk hilangkan masalah rambut uolls k. . Whatsapp 019-9067123 Whatsapp 019-9067123 . #rambutrosak  #rambutkering  #rambutlurus  #rambutgugur  #kelemumur  #rambutkembang  #rambutkusut  #sunsilk  #pantene  #loreal  #wanpeah  #hantukaklimah  #treamentrambut  #hairtreatment  #treatmentmurah  #shampoo  #hairserum  #jjserum  #testimonijjserum  #jjserumkelantan 
Haaaa, Yg mana ada rambut kembang, rambut kering, Rambut berbau, rambut tak boleh nak sikkat tu, boleh laa guna ni.
.
.
Sekali pakai je dah nampak, hilang semua masalah rambut.
.
.
💁Rambut Gugur
💁Rambut Gatal
💁Rambut Berminyak
💁Rambut Berbau 💁Rambut Kembang
💁Rambut Kering 💁Rambut Botak
💁Rambut Tak boleh sikat
.
.
1 kali zapppp dah hilang . Banyak kelebihan serum rambut ajaib nie tau.
.
.
Jom booking order sekarang, stock masih ada untuk uolls . Sis boleh bantu untuk hilangkan masalah rambut uolls k. .
Whatsapp 019-9067123
Whatsapp 019-9067123
.
#rambutrosak #rambutkering #rambutlurus #rambutgugur
#kelemumur #rambutkembang #rambutkusut #sunsilk #pantene #loreal #wanpeah #hantukaklimah #treamentrambut #hairtreatment #treatmentmurah #shampoo #hairserum #jjserum #testimonijjserum #jjserumkelantan
Haaaa, Yg mana ada rambut kembang, rambut kering, Rambut berbau, rambut tak boleh nak sikkat tu, boleh laa guna ni. . . Sekali pakai je dah nampak, hilang semua masalah rambut. . . 💁Rambut Gugur 💁Rambut Gatal 💁Rambut Berminyak 💁Rambut Berbau 💁Rambut Kembang 💁Rambut Kering 💁Rambut Botak 💁Rambut Tak boleh sikat . . 1 kali zapppp dah hilang . Banyak kelebihan serum rambut ajaib nie tau. . . Jom booking order sekarang, stock masih ada untuk uolls . Sis boleh bantu untuk hilangkan masalah rambut uolls k. . Whatsapp 019-9067123 Whatsapp 019-9067123 . #rambutrosak  #rambutkering  #rambutlurus  #rambutgugur  #kelemumur  #rambutkembang  #rambutkusut  #sunsilk  #pantene  #loreal  #wanpeah  #hantukaklimah  #treamentrambut  #hairtreatment  #treatmentmurah  #shampoo  #hairserum  #jjserum  #testimonijjserum  #jjserumkelantan 
Serum power rangers?😏
HAHAHAHAHA😂😂
Kelakar weyh..power rangers..xde nama lain ke..hahahahhah

Well hello..belum cuba belum tahu power nyer tau..
Tengok ada banyak jenis aroma bau..ada #honeydew #bubblegum #sunsilk #softstrawberry #fresh #grape #chocolate

Rasailah ke-POWER-an nyer ke atas rambut anda..💁 Harga mampu milik
RM1X
Serum power rangers?😏 HAHAHAHAHA😂😂 Kelakar weyh..power rangers..xde nama lain ke..hahahahhah Well hello..belum cuba belum tahu power nyer tau.. Tengok ada banyak jenis aroma bau..ada #honeydew  #bubblegum  #sunsilk  #softstrawberry  #fresh  #grape  #chocolate  Rasailah ke-POWER-an nyer ke atas rambut anda..💁 Harga mampu milik RM1X
Is this candid
.
.
.
#lfl#fff#sunsilk.id#rambut
Selfie sama Kak Karina Salim 😗😗
Di acara Galapremiere Film Stip Dan Pensil >> Tgl 18 April 2017 << Terimakasih Kak ,sukses selalu karirnya ya 😍😘😚
.
.
.
.
.
#galapremiere #stipdanpensil #karina #karinasalim #art #actress #singer #models #bintangiklan #sosialita #brandambassadors #sunsilk #sunsilkhijabhunt #sunsilkhijabhunt2016 #enterpreneur #bestfriendgoals #instago #instagram  #instalove #instagood #instaphoto #likesforlikes #followforfollow  #llf#fff#lfl #photogrid #queenofselfie #theweekofinstagram #storyputri
Selfie sama Kak Karina Salim 😗😗 Di acara Galapremiere Film Stip Dan Pensil >> Tgl 18 April 2017 << Terimakasih Kak ,sukses selalu karirnya ya 😍😘😚 . . . . . #galapremiere  #stipdanpensil  #karina  #karinasalim  #art  #actress  #singer  #models  #bintangiklan  #sosialita  #brandambassadors  #sunsilk  #sunsilkhijabhunt  #sunsilkhijabhunt2016  #enterpreneur  #bestfriendgoals  #instago  #instagram  #instalove  #instagood  #instaphoto  #likesforlikes  #followforfollow  #llf #fff #lfl  #photogrid  #queenofselfie  #theweekofinstagram  #storyputri 
Selamat mlm😘😘😘
SIKAT AJAIB RM 55 SAHAJA!!! Nak pergi rebonding mahal sampai beratus-ratus...😵😵😵
Jangan risau...dengan adanya sikat ajaib ni 5 minit je.Sikat macam biasa.Tak payah rebonding...sambil duduk-duduk pun boleh buat...terus lurus bersinar-sinar.
-
Fariha🌹SMS/WS 013-4361245
Fariha🌹SMS/WS 013-4361245
Fariha🌹SMS/WS 013-4361245
-
Untuk response yang cepat!! 😎😎😎 Sekarang dah tak susah nak luruskan rambut
#luruscepat#rambutpunk#rambutbersinar#haircare#haircream#pixiehair#haistyles#garnier#pantene#sunsilk#syampubawang#hairsaloondiy#rambut#rambutlurus#kerinting#panjang#rebonding#pantene#cantik#hitam#lurus
Selamat mlm😘😘😘 SIKAT AJAIB RM 55 SAHAJA!!! Nak pergi rebonding mahal sampai beratus-ratus...😵😵😵 Jangan risau...dengan adanya sikat ajaib ni 5 minit je.Sikat macam biasa.Tak payah rebonding...sambil duduk-duduk pun boleh buat...terus lurus bersinar-sinar. - Fariha🌹SMS/WS 013-4361245 Fariha🌹SMS/WS 013-4361245 Fariha🌹SMS/WS 013-4361245 - Untuk response yang cepat!! 😎😎😎 Sekarang dah tak susah nak luruskan rambut #luruscepat #rambutpunk #rambutbersinar #haircare #haircream #pixiehair #haistyles #garnier #pantene #sunsilk #syampubawang #hairsaloondiy #rambut #rambutlurus #kerinting #panjang #rebonding #pantene #cantik #hitam #lurus 
We want to hair you out! Does Syra Shehroz pull off the bob school girl look more or the girl next door look with her tresses flawlessly hanging loose? #LongHairGoals #Sunsilk @sairoz #glossmag @talkingpointpk #pakistantoday
We want to hair you out! Does Syra Shehroz pull off the bob school girl look more or the girl next door look with her tresses flawlessly hanging loose? #LongHairGoals  #Sunsilk  @sairoz #glossmag  @talkingpointpk #pakistantoday 
We want to hair you out! Does Syra Shehroz pull off the bob school girl look more or the girl next door look with her tresses flawlessly hanging loose? #LongHairGoals #Sunsilk @sairoz #glossmag @talkingpointpk
We want to hair you out! Does Syra Shehroz pull off the bob school girl look more or the girl next door look with her tresses flawlessly hanging loose? #LongHairGoals  #Sunsilk  @sairoz #glossmag  @talkingpointpk
We want to hair you out! Does #SyraShehroz pull off the bob school girl look more or the girl next door look with her tresses flawlessly hanging loose? #LongHairGoals #Sunsilk
We want to hair you out! Does #SyraShehroz  pull off the bob school girl look more or the girl next door look with her tresses flawlessly hanging loose? #LongHairGoals  #Sunsilk 
TERINGIN TAK NAK RAMBUT CANTIK MACAM IKLAN KAT TV?? Anna ada berita baik untuk korang! 😘

Boleh bye-bye dah masalah 👋👋 ✅RAMBUT KEMBANG SEMANGKUK
✅RAMBUT KERING
✅KELEMUMUR
✅RAMBUT KUSUT
✅RAMBUT TAK TERURUS

Klik link ni 👇👇👇
www.wasap.my/60199067123

#rambutrosak #rambutkering #rambutlurus #rambutgugur #botak
#kelemumur #rambutkembang #rambutkusut #sunsilk #pantene #loreal #wanpeah #hantukaklimah #treamentrambut #hairtreatment #treatmentmurah #shampoo #hairserum #jjserum #testimonijjserum #jjserumkelantan
TERINGIN TAK NAK RAMBUT CANTIK MACAM IKLAN KAT TV?? Anna ada berita baik untuk korang! 😘 Boleh bye-bye dah masalah 👋👋 ✅RAMBUT KEMBANG SEMANGKUK ✅RAMBUT KERING ✅KELEMUMUR ✅RAMBUT KUSUT ✅RAMBUT TAK TERURUS Klik link ni 👇👇👇 www.wasap.my/60199067123 #rambutrosak  #rambutkering  #rambutlurus  #rambutgugur  #botak  #kelemumur  #rambutkembang  #rambutkusut  #sunsilk  #pantene  #loreal  #wanpeah  #hantukaklimah  #treamentrambut  #hairtreatment  #treatmentmurah  #shampoo  #hairserum  #jjserum  #testimonijjserum  #jjserumkelantan 
TERINGIN TAK NAK RAMBUT CANTIK MACAM IKLAN KAT TV?? Anna ada berita baik untuk korang! 😘

Boleh bye-bye dah masalah 👋👋 ✅RAMBUT KEMBANG SEMANGKUK
✅RAMBUT KERING
✅KELEMUMUR
✅RAMBUT KUSUT
✅RAMBUT TAK TERURUS

Klik link ni 👇👇👇
www.wasap.my/60199067123

#rambutrosak #rambutkering #rambutlurus #rambutgugur #botak
#kelemumur #rambutkembang #rambutkusut #sunsilk #pantene #loreal #wanpeah #hantukaklimah #treamentrambut #hairtreatment #treatmentmurah #shampoo #hairserum #jjserum #testimonijjserum #jjserumkelantan
TERINGIN TAK NAK RAMBUT CANTIK MACAM IKLAN KAT TV?? Anna ada berita baik untuk korang! 😘 Boleh bye-bye dah masalah 👋👋 ✅RAMBUT KEMBANG SEMANGKUK ✅RAMBUT KERING ✅KELEMUMUR ✅RAMBUT KUSUT ✅RAMBUT TAK TERURUS Klik link ni 👇👇👇 www.wasap.my/60199067123 #rambutrosak  #rambutkering  #rambutlurus  #rambutgugur  #botak  #kelemumur  #rambutkembang  #rambutkusut  #sunsilk  #pantene  #loreal  #wanpeah  #hantukaklimah  #treamentrambut  #hairtreatment  #treatmentmurah  #shampoo  #hairserum  #jjserum  #testimonijjserum  #jjserumkelantan 
TERINGIN TAK NAK RAMBUT CANTIK MACAM IKLAN KAT TV?? Anna ada berita baik untuk korang! 😘

Boleh bye-bye dah masalah 👋👋 ✅RAMBUT KEMBANG SEMANGKUK
✅RAMBUT KERING
✅KELEMUMUR
✅RAMBUT KUSUT
✅RAMBUT TAK TERURUS

Klik link ni 👇👇👇
www.wasap.my/60199067123

#rambutrosak #rambutkering #rambutlurus #rambutgugur #botak
#kelemumur #rambutkembang #rambutkusut #sunsilk #pantene #loreal #wanpeah #hantukaklimah #treamentrambut #hairtreatment #treatmentmurah #shampoo #hairserum #jjserum #testimonijjserum #jjserumkelantan
TERINGIN TAK NAK RAMBUT CANTIK MACAM IKLAN KAT TV?? Anna ada berita baik untuk korang! 😘 Boleh bye-bye dah masalah 👋👋 ✅RAMBUT KEMBANG SEMANGKUK ✅RAMBUT KERING ✅KELEMUMUR ✅RAMBUT KUSUT ✅RAMBUT TAK TERURUS Klik link ni 👇👇👇 www.wasap.my/60199067123 #rambutrosak  #rambutkering  #rambutlurus  #rambutgugur  #botak  #kelemumur  #rambutkembang  #rambutkusut  #sunsilk  #pantene  #loreal  #wanpeah  #hantukaklimah  #treamentrambut  #hairtreatment  #treatmentmurah  #shampoo  #hairserum  #jjserum  #testimonijjserum  #jjserumkelantan