an online Instagram web viewer

#sweetsour medias

Photos

Kalo kelen rajin nge-mall pasti udah ga asing sama @thecoffeecrowd kan? Amazing ya wee! Dari sembilan cabang-nya semuaaa rame & ngantri2 org. Enak2 mmg makanan & minuman org ni. Dari seluruh list menu2nya sampe sejauh ini yg kumakan blm ada yg zonk, mo di cabangnya yg mana pun itu.

Rata2 pasti udah pada ga asing sama menu2 andalan mrk seperti Hotplate Seafood Saos Singapore, Mie Goreng Sapi Basil, Horfun Seafood, aneka Sop, dll komplit dgn berbagai minuman kopi, teh, & jus2 buah mrk yg selalu di-served dgn baik & dgn kualitas yg premium pula. Udah gitu menurutku harga2 org ini pun mantap, pas dgn kualitas & rasa yg mrk hidangkan.

Kalo juice-nya yg mmg gilak abis & tiada dua dari sejak 5 taon lalu mrk buka, ya Jus Kedondong Somboi-nya ini lah. Luar biasa, suegeerrr x mmg. Rasa asin, manis, & asem somboi-nya tu luruh ke larutan air perasan asli buah kedondong-nya yg pekat & kaya rasa. Ukuran gelasnya pun puas. Syahdu x kami smlm nongkrong2 di cabang-nya yg di @plazamedanfair sambil makan2 & minum2 fresh juice-nya yg suegeerrr & dingin ini.

Ya ampun, cantik & luas x @thecoffeecrowd yg di @plazamedanfair ini. Cem model bar2 mahal gitu wee, luas & memanjang ke dalam dia. Pas di seberang Pappaco & di blkg Koki Sunda. Keren ah. Ambiance-nya itu loh, kuning2 hangat elegant dgn tekstur meja kursi kayu2 & paduan cermin2 besar serta padanan sofa2 empuk di bbrp sisi di bawahnya. Lengkap ada outdoor & indoor-nya. Outdoor-nya luas x, ga kalah cantik sama indoor-nya.

Dari luar pintu masuk utamanya udh keliatan jelas tempatnya. Tapi kalo dari dalam kesannya agak berondok mmg. Betah aq ah. Jauh lebih cantik lah org ni skrg dibanding dulu di atas di lt.2. Pelayanan, menu, serta harga2nya semua sama, yg beda setelah pindah ini kutengok adalah tempatnya makin cantik & nyaman. Jadi bonus lah kalo kubilang. Nice!
Sluuuurrrps.. 😍🍈🍯🍺 .

Menu : Jus Kedondong Somboi
Place : @thecoffeecrowd of @plazamedanfair
Price : IDR. 18k
Score : 4/5

#JusKedondong #Kedondong #TheCoffeeCrowd #PlazaMedanFair #DollyRegar #Medan #Indonesia #FreshJuice #Juice #halal #halalfood #makananhalalmedan #fresh #sunboi #somboy #drink #beverage #sweetsour #foodphotographer #foodphotography #ambarella #fruit
Kalo kelen rajin nge-mall pasti udah ga asing sama @thecoffeecrowd kan? Amazing ya wee! Dari sembilan cabang-nya semuaaa rame & ngantri2 org. Enak2 mmg makanan & minuman org ni. Dari seluruh list menu2nya sampe sejauh ini yg kumakan blm ada yg zonk, mo di cabangnya yg mana pun itu. Rata2 pasti udah pada ga asing sama menu2 andalan mrk seperti Hotplate Seafood Saos Singapore, Mie Goreng Sapi Basil, Horfun Seafood, aneka Sop, dll komplit dgn berbagai minuman kopi, teh, & jus2 buah mrk yg selalu di-served dgn baik & dgn kualitas yg premium pula. Udah gitu menurutku harga2 org ini pun mantap, pas dgn kualitas & rasa yg mrk hidangkan. Kalo juice-nya yg mmg gilak abis & tiada dua dari sejak 5 taon lalu mrk buka, ya Jus Kedondong Somboi-nya ini lah. Luar biasa, suegeerrr x mmg. Rasa asin, manis, & asem somboi-nya tu luruh ke larutan air perasan asli buah kedondong-nya yg pekat & kaya rasa. Ukuran gelasnya pun puas. Syahdu x kami smlm nongkrong2 di cabang-nya yg di @plazamedanfair sambil makan2 & minum2 fresh juice-nya yg suegeerrr & dingin ini. Ya ampun, cantik & luas x @thecoffeecrowd yg di @plazamedanfair ini. Cem model bar2 mahal gitu wee, luas & memanjang ke dalam dia. Pas di seberang Pappaco & di blkg Koki Sunda. Keren ah. Ambiance-nya itu loh, kuning2 hangat elegant dgn tekstur meja kursi kayu2 & paduan cermin2 besar serta padanan sofa2 empuk di bbrp sisi di bawahnya. Lengkap ada outdoor & indoor-nya. Outdoor-nya luas x, ga kalah cantik sama indoor-nya. Dari luar pintu masuk utamanya udh keliatan jelas tempatnya. Tapi kalo dari dalam kesannya agak berondok mmg. Betah aq ah. Jauh lebih cantik lah org ni skrg dibanding dulu di atas di lt.2. Pelayanan, menu, serta harga2nya semua sama, yg beda setelah pindah ini kutengok adalah tempatnya makin cantik & nyaman. Jadi bonus lah kalo kubilang. Nice! Sluuuurrrps.. 😍🍈🍯🍺 . Menu : Jus Kedondong Somboi Place : @thecoffeecrowd of @plazamedanfair Price : IDR. 18k Score : 4/5 #JusKedondong  #Kedondong  #TheCoffeeCrowd  #PlazaMedanFair  #DollyRegar  #Medan  #Indonesia  #FreshJuice  #Juice  #halal  #halalfood  #makananhalalmedan  #fresh  #sunboi  #somboy  #drink  #beverage  #sweetsour  #foodphotographer  #foodphotography  #ambarella  #fruit 
only those who care about you can hear you when you are quiet 🖤#sweetsour #sweetsoursquad #friendship
#pork, #sweetsour, #sauce, #свинина, #кислосладкий, #соус
СВИНИНА В КИСЛО-СЛАДКОМ СОУСЕ
4 порции, не очень сложно
2 ч.

Ингредиенты:
500 г свинины, нарезанной кубиками 2,5 - 3 см
1 чайная ложка соли
1/4 чайной ложки белого сахара
1 чайная ложка соевого соуса
1 яичный белок
2 стебель зеленого лука, нарезанный
1 литр растительного масла для жарки
1/2 чашки (60 г) кукурузного крахмала
1 столовая ложка растительного масла
3 стебля сельдерея, нарезанного на кусочки 1-2 см длиной
1 средний зеленый перец паприка, нарезанный на части 2-3 см
1 средняя луковица, нарезанная клиньями (дольками)
белый сахар по вкусу
соль по вкусу
1 стакан воды
1/4 чайной ложки соли
150 г белого сахара
80 мл яблочного уксуса
60 мл кетчупа
1/2 чайной ложки соевого соуса
1 банка (220 г) кусочков ананаса в соку
2 столовые ложки кукурузного крахмала
60 мл (1/4 стакана) воды

Рецепт:
Поместите кубики свинины в среднюю миску и приправьте 1 чайной ложкой соли, 1/4 чайной ложки сахара и 1 чайной ложкой соевого соуса. Вмешайте яичный белок и зеленый лук. Закройте и поместите в холодильник минимум на 1 час.
Нагрейте 1 литр масла до 185°С в большой тяжелой кастрюле или фритюрнице.
Обмажьте свинину 1/2 чашки кукурузного крахмала и жарьте в разогретом масле около 10 минут, пока она равномерно не подрумянится. Обсушите на бумажных полотенцах.
Нагрейте 1 столовую ложку масла в сковороде на среднем огне. Вмешайте сельдерей, зеленый перец и лук и обжарьте до готовности. Приправьте солью и сахаром. Снимите с огня и отставьте в сторону.
В большой кастрюле смешайте 1 стакан воды, 1/4 чайной ложки соли, сахар, яблочный уксус, кетчуп и соевый соус. Доведите до кипения, перемешайте со свининой, смесью сельдерея и кусочки ананаса с соком. Снова доведите до кипения, и смешайте с 2 столовыми ложками кукурузного крахмала и 1/4 стакана воды до загустения. Варите, пока все гармонично не сочетается.
allori.su
#pork , #sweetsour , #sauce , #свинина , #кислосладкий , #соус  СВИНИНА В КИСЛО-СЛАДКОМ СОУСЕ 4 порции, не очень сложно 2 ч. Ингредиенты: 500 г свинины, нарезанной кубиками 2,5 - 3 см 1 чайная ложка соли 1/4 чайной ложки белого сахара 1 чайная ложка соевого соуса 1 яичный белок 2 стебель зеленого лука, нарезанный 1 литр растительного масла для жарки 1/2 чашки (60 г) кукурузного крахмала 1 столовая ложка растительного масла 3 стебля сельдерея, нарезанного на кусочки 1-2 см длиной 1 средний зеленый перец паприка, нарезанный на части 2-3 см 1 средняя луковица, нарезанная клиньями (дольками) белый сахар по вкусу соль по вкусу 1 стакан воды 1/4 чайной ложки соли 150 г белого сахара 80 мл яблочного уксуса 60 мл кетчупа 1/2 чайной ложки соевого соуса 1 банка (220 г) кусочков ананаса в соку 2 столовые ложки кукурузного крахмала 60 мл (1/4 стакана) воды Рецепт: Поместите кубики свинины в среднюю миску и приправьте 1 чайной ложкой соли, 1/4 чайной ложки сахара и 1 чайной ложкой соевого соуса. Вмешайте яичный белок и зеленый лук. Закройте и поместите в холодильник минимум на 1 час. Нагрейте 1 литр масла до 185°С в большой тяжелой кастрюле или фритюрнице. Обмажьте свинину 1/2 чашки кукурузного крахмала и жарьте в разогретом масле около 10 минут, пока она равномерно не подрумянится. Обсушите на бумажных полотенцах. Нагрейте 1 столовую ложку масла в сковороде на среднем огне. Вмешайте сельдерей, зеленый перец и лук и обжарьте до готовности. Приправьте солью и сахаром. Снимите с огня и отставьте в сторону. В большой кастрюле смешайте 1 стакан воды, 1/4 чайной ложки соли, сахар, яблочный уксус, кетчуп и соевый соус. Доведите до кипения, перемешайте со свининой, смесью сельдерея и кусочки ананаса с соком. Снова доведите до кипения, и смешайте с 2 столовыми ложками кукурузного крахмала и 1/4 стакана воды до загустения. Варите, пока все гармонично не сочетается. allori.su
Sistar - Sweet & Sour 
IDR 225.000 
Reg PO: tanggal 3, 13, dan 23 setiap bulan atau selama persediaan masih ada
Info dan order via WhatsApp 081213277092 atau add LINE @kes6530n 
#kpopalbum #kpopgoods #kpop #album #albumkpop #sistar #albumsistar #sistaralbum #sistarsweetsour #sweetsour #sweetsouralbum #albumsweetsour #sweetsoursistar
Wurstmanie, sosis panggang bagi para maniak sosis (wurstmanie - bhs jerman) dg salad asam manis a la warung kita. Cuma 10k aja.
.
.
Die wurstmanie, grill sausage for the sausage lovers (wurstmanie - German) provided with sweet and sour salad a la warung kita. 10k only.
.
.
#wurstmanie #sausage #grill #salad #sweetsour #eatgasm #foodgasm #gastronomy #travelfood #kuliner #bandung #bandungjuara #pasirjambuciwidey #instafood
Crispy fried pork.... to achieve this I coat the pork in cornflour, salt & pepper, and fry in oil. #crispyfriedpork #sweetsour
Crispy fried pork.... to achieve this I coat the pork in cornflour, salt & pepper, and fry in oil. #crispyfriedpork  #sweetsour 
OMG where's the fish!? 😂😂
#homecooked#sweetsour#fish
On a bright but chilly morning in #devon its all about the #sweetsour with out ice by @monstavapeuk 😍🤤 definitely a must have range so full of flavour 💗 available for wholesale from the awesome @vapeflixuk 🤗 go drop them a follow and show some love 💖
On a bright but chilly morning in #devon  its all about the #sweetsour  with out ice by @monstavapeuk 😍🤤 definitely a must have range so full of flavour 💗 available for wholesale from the awesome @vapeflixuk 🤗 go drop them a follow and show some love 💖
#Repost @danhorn.ukvaper (@get_repost)
・・・
#Repost @unregulated_reviews (@get_repost)
・・・
😉 @undesirable_vapour @rxdzz_ @south_cloudz_89 #keepitunregulated @iiamlewry @danhorn.ukvaper #frostboxindustries
#InstaVape #InstaVaperz #Vape #Vapedaily  #Vapenation #Vapecommunity #Vapegram  #Vapefam #worldwidevapers #Vapelyfe #vapestagram #Instalike #vapecommunity #UKVaper #Coilporn #Wireporn #Coilpics #Cleanbuilds
@vapeflixuk
@monstavapeuk
@monsta_vape_official
#vapeflixandchill
#monstavape
#screamomango
#zestygrappy
#sweetsour
#geekymelon
#strawzapple
#Repost  @danhorn.ukvaper (@get_repost) ・・・ #Repost  @unregulated_reviews (@get_repost) ・・・ 😉 @undesirable_vapour @rxdzz_ @south_cloudz_89 #keepitunregulated  @iiamlewry @danhorn.ukvaper #frostboxindustries  #InstaVape  #InstaVaperz  #Vape  #Vapedaily  #Vapenation  #Vapecommunity  #Vapegram  #Vapefam  #worldwidevapers  #Vapelyfe  #vapestagram  #Instalike  #vapecommunity  #UKVaper  #Coilporn  #Wireporn  #Coilpics  #Cleanbuilds  @vapeflixuk @monstavapeuk @monsta_vape_official #vapeflixandchill  #monstavape  #screamomango  #zestygrappy  #sweetsour  #geekymelon  #strawzapple 
#Repost @danhorn.ukvaper (@get_repost)
・・・
#Repost @unregulated_reviews (@get_repost)
・・・
😉 @undesirable_vapour @rxdzz_ @south_cloudz_89 #keepitunregulated @iiamlewry @danhorn.ukvaper #frostboxindustries
#InstaVape #InstaVaperz #Vape #Vapedaily  #Vapenation #Vapecommunity #Vapegram  #Vapefam #worldwidevapers #Vapelyfe #vapestagram #Instalike #vapecommunity #UKVaper #Coilporn #Wireporn #Coilpics #Cleanbuilds
@vapeflixuk
@monstavapeuk
@monsta_vape_official
#vapeflixandchill
#monstavape
#screamomango
#zestygrappy
#sweetsour
#geekymelon
#strawzapple
#Repost  @danhorn.ukvaper (@get_repost) ・・・ #Repost  @unregulated_reviews (@get_repost) ・・・ 😉 @undesirable_vapour @rxdzz_ @south_cloudz_89 #keepitunregulated  @iiamlewry @danhorn.ukvaper #frostboxindustries  #InstaVape  #InstaVaperz  #Vape  #Vapedaily  #Vapenation  #Vapecommunity  #Vapegram  #Vapefam  #worldwidevapers  #Vapelyfe  #vapestagram  #Instalike  #vapecommunity  #UKVaper  #Coilporn  #Wireporn  #Coilpics  #Cleanbuilds  @vapeflixuk @monstavapeuk @monsta_vape_official #vapeflixandchill  #monstavape  #screamomango  #zestygrappy  #sweetsour  #geekymelon  #strawzapple 
#Repost @danhorn.ukvaper (@get_repost)
・・・
#Repost @unregulated_reviews (@get_repost)
・・・
😉 @undesirable_vapour @rxdzz_ @south_cloudz_89 #keepitunregulated @iiamlewry @danhorn.ukvaper #frostboxindustries
#InstaVape #InstaVaperz #Vape #Vapedaily  #Vapenation #Vapecommunity #Vapegram  #Vapefam #worldwidevapers #Vapelyfe #vapestagram #Instalike #vapecommunity #UKVaper #Coilporn #Wireporn #Coilpics #Cleanbuilds
@vapeflixuk
@monstavapeuk
@monsta_vape_official
#vapeflixandchill
#monstavape
#screamomango
#zestygrappy
#sweetsour
#geekymelon
#strawzapple
#Repost  @danhorn.ukvaper (@get_repost) ・・・ #Repost  @unregulated_reviews (@get_repost) ・・・ 😉 @undesirable_vapour @rxdzz_ @south_cloudz_89 #keepitunregulated  @iiamlewry @danhorn.ukvaper #frostboxindustries  #InstaVape  #InstaVaperz  #Vape  #Vapedaily  #Vapenation  #Vapecommunity  #Vapegram  #Vapefam  #worldwidevapers  #Vapelyfe  #vapestagram  #Instalike  #vapecommunity  #UKVaper  #Coilporn  #Wireporn  #Coilpics  #Cleanbuilds  @vapeflixuk @monstavapeuk @monsta_vape_official #vapeflixandchill  #monstavape  #screamomango  #zestygrappy  #sweetsour  #geekymelon  #strawzapple 
#Repost @danhorn.ukvaper (@get_repost)
・・・
#Repost @unregulated_reviews (@get_repost)
・・・
😉 @undesirable_vapour @rxdzz_ @south_cloudz_89 #keepitunregulated @iiamlewry @danhorn.ukvaper #frostboxindustries
#InstaVape #InstaVaperz #Vape #Vapedaily  #Vapenation #Vapecommunity #Vapegram  #Vapefam #worldwidevapers #Vapelyfe #vapestagram #Instalike #vapecommunity #UKVaper #Coilporn #Wireporn #Coilpics #Cleanbuilds
@vapeflixuk
@monstavapeuk
@monsta_vape_official
#vapeflixandchill
#monstavape
#screamomango
#zestygrappy
#sweetsour
#geekymelon
#strawzapple
#Repost  @danhorn.ukvaper (@get_repost) ・・・ #Repost  @unregulated_reviews (@get_repost) ・・・ 😉 @undesirable_vapour @rxdzz_ @south_cloudz_89 #keepitunregulated  @iiamlewry @danhorn.ukvaper #frostboxindustries  #InstaVape  #InstaVaperz  #Vape  #Vapedaily  #Vapenation  #Vapecommunity  #Vapegram  #Vapefam  #worldwidevapers  #Vapelyfe  #vapestagram  #Instalike  #vapecommunity  #UKVaper  #Coilporn  #Wireporn  #Coilpics  #Cleanbuilds  @vapeflixuk @monstavapeuk @monsta_vape_official #vapeflixandchill  #monstavape  #screamomango  #zestygrappy  #sweetsour  #geekymelon  #strawzapple 
#Repost @danhorn.ukvaper (@get_repost)
・・・
#Repost @unregulated_reviews (@get_repost)
・・・
😉 @undesirable_vapour @rxdzz_ @south_cloudz_89 #keepitunregulated @iiamlewry @danhorn.ukvaper #frostboxindustries
#InstaVape #InstaVaperz #Vape #Vapedaily  #Vapenation #Vapecommunity #Vapegram  #Vapefam #worldwidevapers #Vapelyfe #vapestagram #Instalike #vapecommunity #UKVaper #Coilporn #Wireporn #Coilpics #Cleanbuilds
@vapeflixuk
@monstavapeuk
@monsta_vape_official
#vapeflixandchill
#monstavape
#screamomango
#zestygrappy
#sweetsour
#geekymelon
#strawzapple
#Repost  @danhorn.ukvaper (@get_repost) ・・・ #Repost  @unregulated_reviews (@get_repost) ・・・ 😉 @undesirable_vapour @rxdzz_ @south_cloudz_89 #keepitunregulated  @iiamlewry @danhorn.ukvaper #frostboxindustries  #InstaVape  #InstaVaperz  #Vape  #Vapedaily  #Vapenation  #Vapecommunity  #Vapegram  #Vapefam  #worldwidevapers  #Vapelyfe  #vapestagram  #Instalike  #vapecommunity  #UKVaper  #Coilporn  #Wireporn  #Coilpics  #Cleanbuilds  @vapeflixuk @monstavapeuk @monsta_vape_official #vapeflixandchill  #monstavape  #screamomango  #zestygrappy  #sweetsour  #geekymelon  #strawzapple 
#Repost @danhorn.ukvaper (@get_repost)
・・・
#Repost @unregulated_reviews (@get_repost)
・・・
😉 @undesirable_vapour @rxdzz_ @south_cloudz_89 #keepitunregulated @iiamlewry @danhorn.ukvaper #frostboxindustries
#InstaVape #InstaVaperz #Vape #Vapedaily  #Vapenation #Vapecommunity #Vapegram  #Vapefam #worldwidevapers #Vapelyfe #vapestagram #Instalike #vapecommunity #UKVaper #Coilporn #Wireporn #Coilpics #Cleanbuilds
@vapeflixuk
@monstavapeuk
@monsta_vape_official
#vapeflixandchill
#monstavape
#screamomango
#zestygrappy
#sweetsour
#geekymelon
#strawzapple
#Repost  @danhorn.ukvaper (@get_repost) ・・・ #Repost  @unregulated_reviews (@get_repost) ・・・ 😉 @undesirable_vapour @rxdzz_ @south_cloudz_89 #keepitunregulated  @iiamlewry @danhorn.ukvaper #frostboxindustries  #InstaVape  #InstaVaperz  #Vape  #Vapedaily  #Vapenation  #Vapecommunity  #Vapegram  #Vapefam  #worldwidevapers  #Vapelyfe  #vapestagram  #Instalike  #vapecommunity  #UKVaper  #Coilporn  #Wireporn  #Coilpics  #Cleanbuilds  @vapeflixuk @monstavapeuk @monsta_vape_official #vapeflixandchill  #monstavape  #screamomango  #zestygrappy  #sweetsour  #geekymelon  #strawzapple 
#Repost @danhorn.ukvaper (@get_repost)
・・・
#Repost @unregulated_reviews (@get_repost)
・・・
😉 @undesirable_vapour @rxdzz_ @south_cloudz_89 #keepitunregulated @iiamlewry @danhorn.ukvaper #frostboxindustries
#InstaVape #InstaVaperz #Vape #Vapedaily  #Vapenation #Vapecommunity #Vapegram  #Vapefam #worldwidevapers #Vapelyfe #vapestagram #Instalike #vapecommunity #UKVaper #Coilporn #Wireporn #Coilpics #Cleanbuilds
@vapeflixuk
@monstavapeuk
@monsta_vape_official
#vapeflixandchill
#monstavape
#screamomango
#zestygrappy
#sweetsour
#geekymelon
#strawzapple
#Repost  @danhorn.ukvaper (@get_repost) ・・・ #Repost  @unregulated_reviews (@get_repost) ・・・ 😉 @undesirable_vapour @rxdzz_ @south_cloudz_89 #keepitunregulated  @iiamlewry @danhorn.ukvaper #frostboxindustries  #InstaVape  #InstaVaperz  #Vape  #Vapedaily  #Vapenation  #Vapecommunity  #Vapegram  #Vapefam  #worldwidevapers  #Vapelyfe  #vapestagram  #Instalike  #vapecommunity  #UKVaper  #Coilporn  #Wireporn  #Coilpics  #Cleanbuilds  @vapeflixuk @monstavapeuk @monsta_vape_official #vapeflixandchill  #monstavape  #screamomango  #zestygrappy  #sweetsour  #geekymelon  #strawzapple 
#Repost @danhorn.ukvaper (@get_repost)
・・・
#Repost @unregulated_reviews (@get_repost)
・・・
😉 @undesirable_vapour @rxdzz_ @south_cloudz_89 #keepitunregulated @iiamlewry @danhorn.ukvaper #frostboxindustries
#InstaVape #InstaVaperz #Vape #Vapedaily  #Vapenation #Vapecommunity #Vapegram  #Vapefam #worldwidevapers #Vapelyfe #vapestagram #Instalike #vapecommunity #UKVaper #Coilporn #Wireporn #Coilpics #Cleanbuilds 
@vapeflixuk
@monstavapeuk
@monsta_vape_official
#vapeflixandchill
#monstavape
#screamomango
#zestygrappy
#sweetsour
#geekymelon
#strawzapple
#Repost  @danhorn.ukvaper (@get_repost) ・・・ #Repost  @unregulated_reviews (@get_repost) ・・・ 😉 @undesirable_vapour @rxdzz_ @south_cloudz_89 #keepitunregulated  @iiamlewry @danhorn.ukvaper #frostboxindustries  #InstaVape  #InstaVaperz  #Vape  #Vapedaily  #Vapenation  #Vapecommunity  #Vapegram  #Vapefam  #worldwidevapers  #Vapelyfe  #vapestagram  #Instalike  #vapecommunity  #UKVaper  #Coilporn  #Wireporn  #Coilpics  #Cleanbuilds  @vapeflixuk @monstavapeuk @monsta_vape_official #vapeflixandchill  #monstavape  #screamomango  #zestygrappy  #sweetsour  #geekymelon  #strawzapple 
Goede voornemens, ook jij begint je dag er vast vaak mee: die ene collega terugbellen, dat project eindelijk afmaken, gezond eten en lekker sporten 🤸‍♀️ Maar dan kom je thuis en heb je nergens meer zin in. Wat doe je dan? Omdenken: sla die training over, zeg die afspraak af en duik lekker met een bak Caramel Zeezout Popcorn op de bank👌🍿 Onwijs makkelijk om te maken en gegarandeerd smullen! #blog #linkinbio #snack #popcorn #chocolate #caramelseasalt #sweetsour #foodie #foodlou
Goede voornemens, ook jij begint je dag er vast vaak mee: die ene collega terugbellen, dat project eindelijk afmaken, gezond eten en lekker sporten 🤸‍♀️ Maar dan kom je thuis en heb je nergens meer zin in. Wat doe je dan? Omdenken: sla die training over, zeg die afspraak af en duik lekker met een bak Caramel Zeezout Popcorn op de bank👌🍿 Onwijs makkelijk om te maken en gegarandeerd smullen! #blog  #linkinbio  #snack  #popcorn  #chocolate  #caramelseasalt  #sweetsour  #foodie  #foodlou 
💗Siakap Sweet & Sour💗 ♥💙Kedai Makan Mak Long Besah💙♥
Pusat Komuniti Seri Tebrau,
Jln Kerambit 4,Tmn sri tebrau,jb johor
https://goo.gl/maps/jFmo5cmjYwx
www.wasap.my/60177595353
www.facebook.com/restoranmaklongbesah
https://www.instagram.com/kedaimakanmaklongbesah/

Dibuka untuk tempahan & Katering

#siakap #siakapsweetsour #sweetsour #sweetsoursiakap #makantengahari
#johorbahru #johor #jb #jdt
#kedaimakanmaklongbesah #makan #maklongbesah #jbfooddelivery #johorfood #makanjohor #jbfoodporn #johorfooddelivery #makanyok #bazarpaknil #makansingapore
💗Siakap Sweet & Sour💗 ♥💙Kedai Makan Mak Long Besah💙♥ Pusat Komuniti Seri Tebrau, Jln Kerambit 4,Tmn sri tebrau,jb johor https://goo.gl/maps/jFmo5cmjYwx www.wasap.my/60177595353 www.facebook.com/restoranmaklongbesah https://www.instagram.com/kedaimakanmaklongbesah/ Dibuka untuk tempahan & Katering #siakap  #siakapsweetsour  #sweetsour  #sweetsoursiakap  #makantengahari  #johorbahru  #johor  #jb  #jdt  #kedaimakanmaklongbesah  #makan  #maklongbesah  #jbfooddelivery  #johorfood  #makanjohor  #jbfoodporn  #johorfooddelivery  #makanyok  #bazarpaknil  #makansingapore 
Fandi X Sya "Jujur, hanya kau ku cinta. Cinta tanpa jujur akan tiada ikhlas, tiada kasih." Photo by : @miz2za
OP : @noah_jamal 
#miz2za #potraiture #bestmood #cool #sweetsour #weddingphotographer #femalephotographer #kluang #moments #romantic #candids #hotstuff #framming #photography #foto #meletop #outside #outdoors #malaywedding #perkahwinan #majlisbertandang
#Repost @unregulated_reviews (@get_repost)
・・・
Colour shot 😍😍😍 😉 @undesirable_vapour @rxdzz_ @south_cloudz_89 #keepitunregulated @iiamlewry @danhorn.ukvaper #frostboxindustries
#InstaVape #InstaVaperz #Vape #Vapedaily  #Vapenation #Vapecommunity #Vapegram  #Vapefam #worldwidevapers #Vapelyfe #vapestagram #Instalike #vapecommunity #UKVaper #Coilporn #Wireporn #Coilpics #Cleanbuilds
@vapeflixuk
@monstavapeuk
@monsta_vape_official
#vapeflixandchill
#monstavape
#screamomango
#zestygrappy
#sweetsour
#geekymelon
#strawzapple
#Repost  @unregulated_reviews (@get_repost) ・・・ Colour shot 😍😍😍 😉 @undesirable_vapour @rxdzz_ @south_cloudz_89 #keepitunregulated  @iiamlewry @danhorn.ukvaper #frostboxindustries  #InstaVape  #InstaVaperz  #Vape  #Vapedaily  #Vapenation  #Vapecommunity  #Vapegram  #Vapefam  #worldwidevapers  #Vapelyfe  #vapestagram  #Instalike  #vapecommunity  #UKVaper  #Coilporn  #Wireporn  #Coilpics  #Cleanbuilds  @vapeflixuk @monstavapeuk @monsta_vape_official #vapeflixandchill  #monstavape  #screamomango  #zestygrappy  #sweetsour  #geekymelon  #strawzapple 
#Repost @unregulated_reviews (@get_repost)
・・・
The colour on these 😍😍😍 aliens @undesirable_vapour @rxdzz_ @south_cloudz_89 #keepitunregulated @iiamlewry @danhorn.ukvaper #frostboxindustries
#InstaVape #InstaVaperz #Vape #Vapedaily  #Vapenation #Vapecommunity #Vapegram  #Vapefam #worldwidevapers #Vapelyfe #vapestagram #Instalike #vapecommunity #UKVaper #Coilporn #Wireporn #Coilpics #Cleanbuilds
@vapeflixuk
@monstavapeuk
@monsta_vape_official
#vapeflixandchill
#monstavape
#screamomango
#zestygrappy
#sweetsour
#geekymelon
#strawzapple
#Repost  @unregulated_reviews (@get_repost) ・・・ The colour on these 😍😍😍 aliens @undesirable_vapour @rxdzz_ @south_cloudz_89 #keepitunregulated  @iiamlewry @danhorn.ukvaper #frostboxindustries  #InstaVape  #InstaVaperz  #Vape  #Vapedaily  #Vapenation  #Vapecommunity  #Vapegram  #Vapefam  #worldwidevapers  #Vapelyfe  #vapestagram  #Instalike  #vapecommunity  #UKVaper  #Coilporn  #Wireporn  #Coilpics  #Cleanbuilds  @vapeflixuk @monstavapeuk @monsta_vape_official #vapeflixandchill  #monstavape  #screamomango  #zestygrappy  #sweetsour  #geekymelon  #strawzapple 
#Repost @unregulated_reviews (@get_repost)
・・・
4core action 😉 @undesirable_vapour @rxdzz_ @south_cloudz_89 #keepitunregulated @iiamlewry @danhorn.ukvaper #frostboxindustries
#InstaVape #InstaVaperz #Vape #Vapedaily  #Vapenation #Vapecommunity #Vapegram  #Vapefam #worldwidevapers #Vapelyfe #vapestagram #Instalike #vapecommunity #UKVaper #Coilporn #Wireporn #Coilpics #Cleanbuilds
@vapeflixuk
@monstavapeuk
@monsta_vape_official
#vapeflixandchill
#monstavape
#screamomango
#zestygrappy
#sweetsour
#geekymelon
#strawzapple
#Repost  @unregulated_reviews (@get_repost) ・・・ 4core action 😉 @undesirable_vapour @rxdzz_ @south_cloudz_89 #keepitunregulated  @iiamlewry @danhorn.ukvaper #frostboxindustries  #InstaVape  #InstaVaperz  #Vape  #Vapedaily  #Vapenation  #Vapecommunity  #Vapegram  #Vapefam  #worldwidevapers  #Vapelyfe  #vapestagram  #Instalike  #vapecommunity  #UKVaper  #Coilporn  #Wireporn  #Coilpics  #Cleanbuilds  @vapeflixuk @monstavapeuk @monsta_vape_official #vapeflixandchill  #monstavape  #screamomango  #zestygrappy  #sweetsour  #geekymelon  #strawzapple 
#Repost @unregulated_reviews (@get_repost)
・・・
4x28gni80/38gni80 Aliens in the skill rda by @twistedmesses_com  these coils are on point for flavour. Will be added to the coil list soon😉 👽👽👽 @undesirable_vapour @rxdzz_ @south_cloudz_89 #keepitunregulated @iiamlewry @danhorn.ukvaper #frostboxindustries
#InstaVape #InstaVaperz #Vape #Vapedaily  #Vapenation #Vapecommunity #Vapegram  #Vapefam #worldwidevapers #Vapelyfe #vapestagram #Instalike #vapecommunity #UKVaper #Coilporn #Wireporn #Coilpics #Cleanbuilds
@vapeflixuk
@monstavapeuk
@monsta_vape_official
#vapeflixandchill
#monstavape
#screamomango
#zestygrappy
#sweetsour
#geekymelon
#strawzapple
#Repost  @unregulated_reviews (@get_repost) ・・・ 4x28gni80/38gni80 Aliens in the skill rda by @twistedmesses_com these coils are on point for flavour. Will be added to the coil list soon😉 👽👽👽 @undesirable_vapour @rxdzz_ @south_cloudz_89 #keepitunregulated  @iiamlewry @danhorn.ukvaper #frostboxindustries  #InstaVape  #InstaVaperz  #Vape  #Vapedaily  #Vapenation  #Vapecommunity  #Vapegram  #Vapefam  #worldwidevapers  #Vapelyfe  #vapestagram  #Instalike  #vapecommunity  #UKVaper  #Coilporn  #Wireporn  #Coilpics  #Cleanbuilds  @vapeflixuk @monstavapeuk @monsta_vape_official #vapeflixandchill  #monstavape  #screamomango  #zestygrappy  #sweetsour  #geekymelon  #strawzapple 
#Repost @unregulated_reviews (@get_repost)
・・・
A nice set of flattened polished 3 core aliens 👽👽👽 @undesirable_vapour @rxdzz_ @south_cloudz_89 #keepitunregulated @iiamlewry @danhorn.ukvaper #frostboxindustries
#InstaVape #InstaVaperz #Vape #Vapedaily  #Vapenation #Vapecommunity #Vapegram  #Vapefam #worldwidevapers #Vapelyfe #vapestagram #Instalike #vapecommunity #UKVaper #Coilporn #Wireporn #Coilpics #Cleanbuilds
@vapeflixuk
@monstavapeuk
@monsta_vape_official
#vapeflixandchill
#monstavape
#screamomango
#zestygrappy
#sweetsour
#geekymelon
#strawzapple
#Repost  @unregulated_reviews (@get_repost) ・・・ A nice set of flattened polished 3 core aliens 👽👽👽 @undesirable_vapour @rxdzz_ @south_cloudz_89 #keepitunregulated  @iiamlewry @danhorn.ukvaper #frostboxindustries  #InstaVape  #InstaVaperz  #Vape  #Vapedaily  #Vapenation  #Vapecommunity  #Vapegram  #Vapefam  #worldwidevapers  #Vapelyfe  #vapestagram  #Instalike  #vapecommunity  #UKVaper  #Coilporn  #Wireporn  #Coilpics  #Cleanbuilds  @vapeflixuk @monstavapeuk @monsta_vape_official #vapeflixandchill  #monstavape  #screamomango  #zestygrappy  #sweetsour  #geekymelon  #strawzapple 
What's for dinner? Sweet & Sour Chicken from Bamboo Hut! #chicken #sweetsour
Heute auf meinem Teller:"Hähnchen süss sauer mit Reis!" #food #foodporn #foodlove #lecker #leckerschmecker #reis #hähnchen #süßsauer #yummy #sattundglücklich #essen #sweetsour
artist that inspire #sweetsour ☁️ @ngcollectivestudio
artist that inspire #sweetsour  ☁️ @ngcollectivestudio
Blessings from above #warheads #sweets #sugar #candy #sweetsour shoutout2 @chichochicho
One of my favorite posts @bmxer66687. 
I love you, Michael, To hell and back my dully thorned cactus 💜  #myking👑 #family #changeisreal #fishingtrip #sweetsour
#10_3_2016
I'm really really into everything Asian spiced right now! 🍴 #hsingfu #sweetsour #asiandish #nom #latelunch #foodblogger #0711 #cookingwitheva
誕生於峇里島的Nusa Casa(甘蔗之島)雖自我標榜為Tropical Island Rum,其核心卻是一種頗為獨特的糖蜜烈酒—Batavia Arrack。

Batavia,是雅加達在荷蘭殖民時期的舊名;Batavia Arrack雖以當地產糖蜜發酵、蒸餾而成,製程卻頗見中國影響:除了以當地紅米製成麴餅為糖蜜接種外,連使用的壺式蒸餾器形制,也較貼近中式白酒。

然而為了緩和Batavia Arrack介於Rhum Agricole和蘇格蘭單一麥芽威士忌間,頗為粗獷的性格,Nusa Cana除了將所用Arrack以柚木桶陳放之外,更調和陳年加勒比海蘭姆酒,口感因此頗為滑順,且具百香果及酒釀甜香。

品牌大使Sam Jeveons所作的Immigration Fizz,在Nusa Cana的甜美基調上添加裸麥威士忌與香蕉精來延展風味,並在Fizz必備的檸檬、蘇打水之外,添加少許鹽水使風味圓潤。最後添上九層塔和焦糖香蕉片強化南洋性格。

整體風味在香蕉油般的氣味與酸甜調性中隱約透出香料感,頗富趣味。
誕生於峇里島的Nusa Casa(甘蔗之島)雖自我標榜為Tropical Island Rum,其核心卻是一種頗為獨特的糖蜜烈酒—Batavia Arrack。 Batavia,是雅加達在荷蘭殖民時期的舊名;Batavia Arrack雖以當地產糖蜜發酵、蒸餾而成,製程卻頗見中國影響:除了以當地紅米製成麴餅為糖蜜接種外,連使用的壺式蒸餾器形制,也較貼近中式白酒。 然而為了緩和Batavia Arrack介於Rhum Agricole和蘇格蘭單一麥芽威士忌間,頗為粗獷的性格,Nusa Cana除了將所用Arrack以柚木桶陳放之外,更調和陳年加勒比海蘭姆酒,口感因此頗為滑順,且具百香果及酒釀甜香。 品牌大使Sam Jeveons所作的Immigration Fizz,在Nusa Cana的甜美基調上添加裸麥威士忌與香蕉精來延展風味,並在Fizz必備的檸檬、蘇打水之外,添加少許鹽水使風味圓潤。最後添上九層塔和焦糖香蕉片強化南洋性格。 整體風味在香蕉油般的氣味與酸甜調性中隱約透出香料感,頗富趣味。
A pleasure to see this basket full of fresh off the tree organic Oranges from our orchards. Awesome aroma.... Will be put to use soon in juice, nectar, sauce, marmalade.... List is endless 
#fresh #organic #oranges #sunshineorchards #sunshinefarmsahu #juicy #sweetsour #juice #nectar #marmalade #instapic instafruit #fruitsofharyana#justlovedit
Limau cinonit dirembang senja..
#fruits
#sweetsour #localfruit 
#desert #wannmenu #foodieslovers 
#healthyfruit
Ma babe boo.... 💕💕
#bff #sweet #sweetsour #happy #friend #huawei #love #xmas #Christmas is coming...
Kangkung sambel brambang asem (sambel glandir) 😋 #yummy #cemilan #food #foodie #foodoftheday #sweetsour #spicey
Afternoon cravings #BB #SozTay #Zumbo #Remon #SweetSour
Siakap sweet & sour lunch treat for birthday boy 💑💑💑.. Enjoy your lunch dear. .
#lunchtreat #siakalmadewithlove #sweetsour
Tis the season for mangoes 🧡💛🧡🤤🤤
#mango #nottooripe #perfect #juicy #sweetsour #lovetropicalfruits
Nuevo sabor ya disponible 😎💪
#naturalzero @naturalzerospain #sweetsour #agridulce #sportlander #lanucia #calpe #fitfood #fit #sincalorias #caloriefree #glutenfree #singluten 
Sportlandercv.com 💻📱
You killing me inside.. 😌😌..never expect to much.. #travellog_blackswan #sweetsour #editing #candy #hunnybunny #missingyou
Fused staple aliens from the guys over @unregulated_reviews get over to the page or follow the link in my bio 
@rxdzz_ @south_cloudz_89 #keepitunregulated @iiamlewry @danhorn.ukvaper #frostboxindustries
#InstaVape #InstaVaperz #Vape #Vapedaily  #Vapenation #Vapecommunity #Vapegram  #Vapefam #worldwidevapers #Vapelyfe #vapestagram #Instalike #vapecommunity #UKVaper #Coilporn #Wireporn #Coilpics #Cleanbuilds
@vapeflixuk
@monstavapeuk
@monsta_vape_official
#vapeflixandchill
#monstavape
#screamomango
#zestygrappy
#sweetsour
#geekymelon
#strawzapple
Fused staple aliens from the guys over @unregulated_reviews get over to the page or follow the link in my bio @rxdzz_ @south_cloudz_89 #keepitunregulated  @iiamlewry @danhorn.ukvaper #frostboxindustries  #InstaVape  #InstaVaperz  #Vape  #Vapedaily  #Vapenation  #Vapecommunity  #Vapegram  #Vapefam  #worldwidevapers  #Vapelyfe  #vapestagram  #Instalike  #vapecommunity  #UKVaper  #Coilporn  #Wireporn  #Coilpics  #Cleanbuilds  @vapeflixuk @monstavapeuk @monsta_vape_official #vapeflixandchill  #monstavape  #screamomango  #zestygrappy  #sweetsour  #geekymelon  #strawzapple 
Vanillekrapfen, süss-sauer. (Update: Zuckerlose Seite schmeckt voll gesund)

#krapfen #sweetsour #anker #vienna
Awesome seeing @stonesour in frankfurt with friends. Having a great time. What an amazing audience as well. See you next time.

#stonesour #hydrograd #tour #coreytaylor #concert #party #frankfurt #jahrhunderthalle #tpr #theprettyreckless #whatanight #zickezacke #sweetsour
Here's why @mmschocolate don't melt in your hands. 👐 @insiderdesign

What you think? 
Follow our main page @gizmogrin @gizmogrin
Here's why @mmschocolate don't melt in your hands. 👐 @insiderdesign What you think? Follow our main page @gizmogrin @gizmogrin
Sweet and Sour Fish 😋
Sweet and Sour Fish 😋
don't let your mind bully your body #bodypositive #loveyourself #sweetsour
Deep fried sweet sour kumu AKA Goat fish.
#sweetsour
Deep fried sweet sour kumu AKA Goat fish. #sweetsour