an online Instagram web viewer

#syukur medias

Photos

#syukur #my mom #repost #kek viral #nasiayamhomeademymomandad ๐Ÿฎ๐Ÿน
#takenpicmymom๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜and dad ๐Ÿ™‚
Assalammualaikum... Selamat Pagi๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
Semoga perjalanan kehidupan kita pada hari ini dan mendatang mudah sekali..๐Ÿ˜
Amin... #syukur
#loveislam
#selamatpagi
Assalammualaikum... Selamat Pagi๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Semoga perjalanan kehidupan kita pada hari ini dan mendatang mudah sekali..๐Ÿ˜ Amin... #syukur  #loveislam  #selamatpagi 
Aku tersungkur menunduk meraung...
Dan tiada siapa bisa merasakan.
#syukur alhamdulillah.!!
Aku tersungkur menunduk meraung... Dan tiada siapa bisa merasakan. #syukur  alhamdulillah.!!
Jangan selalu melihat ke atas.... sesekali kamu perlu melihat kebawah... agar kamu bisa bersyukur atas apa yang kamu miliki saat ini โ˜บโ˜บโ˜บ #lfl๐Ÿ’› 
#syukur 
#tiadayangsempurna
Jangan selalu melihat ke atas.... sesekali kamu perlu melihat kebawah... agar kamu bisa bersyukur atas apa yang kamu miliki saat ini โ˜บโ˜บโ˜บ #lfl ๐Ÿ’› #syukur  #tiadayangsempurna 
โ€ข
R  I  N  D  U
โ€ข
Adalah mengenai #jarak, karenanya terciptalah #kerinduan. Ketika #keakraban terlanjur tumbuh namun jarak tak dapat dielakkan, ditegaskan, jarak menciptakan kerinduan.
#Kebersamaan kami ini sekira pada bulan #April tahun lalu, saat jarak dapat kami pangkas kapanpun kami mau, namun nyatanya kini tak demikian.
Sekedar ingin mendongeng, pertama, di sebelah kiri saya ialah @cikwansuwandi. Jarak  antara kami adalah hanya sekedar jarak perubahan status, dia kini berada pada status setingkat lebih tinggi diatas saya. Oong, begitulah kami akrab memanggil, telah meninggalkan dunia #pemuda #petualang tanpa batas untuk kemudian memasuki #dunia penuh tanggung jawab sebagai #lelaki sejati, melepas masa #lajang belum lama ini setelah menemukan pasangan untuk berbahagia bersama menjalani #kehidupan yang utuh; didalamnya ada #manis dan #pahit. Saya??! Jangan ditanya hehe..
Selanjutnya, adalah @dedeimamnavi yang berada di sebelah kanan saya. Tompel, adalah nama panggilan yang #familiar dan #lekat di kalangan kami #kawan-kawannya.
Yaitu jarak antara saya dengannya adalah jarak antara alam dunia dan alam kubur. Sebuah jarak yang tak ada ukuran, karena tak dapat diukur. #Dekat tak terlihat tapi ada, nyata namun tak dapat dirasakan. Almarhum #Tompel sendiri telah meninggalkan kehidupan untuk kembali kepada Yang Maha #Pengasih dan Maha #Penyayang pada 30 #Agustus di tahun yang sama ketika momen ini diabadikan, seketika #kehilangan kami berbuah kerinduan. Semuanya hanya soal #waktu, saya sendiri meyakini bahwa kita semua pasti akan berada di sana, termasuk saya sendiri, benar bukan?! Coba saja renungi. 
Kira-kira seperti ini, salah satu cara merawat jarak agar tetap terjaga. Minimal tidak semakin menjauh; terlupakan, karena mendekatpun untuk saat ini dirasa tak mungkin; nihil. Sekali lagi, hanya soal waktu.
Begitulah kehidupan berjalan, pada sebagian #serpihan dari debu-debu yang bertebaran oleh hembusan angin untuk beterbangan memenuhi #takdir bahwa di mana dia harus tanpa dapat menawar pada gravitasi. Menikmatinya adalah salah satu bentuk rasa #syukur, tanpa lupa untuk selalu mengingat tanggung jawab  kesempatan menjadi ada..
โ€ข
#friendship #life #earth #silaturrahmi
โ€ข R I N D U โ€ข Adalah mengenai #jarak , karenanya terciptalah #kerinduan . Ketika #keakraban  terlanjur tumbuh namun jarak tak dapat dielakkan, ditegaskan, jarak menciptakan kerinduan. #Kebersamaan  kami ini sekira pada bulan #April  tahun lalu, saat jarak dapat kami pangkas kapanpun kami mau, namun nyatanya kini tak demikian. Sekedar ingin mendongeng, pertama, di sebelah kiri saya ialah @cikwansuwandi. Jarak antara kami adalah hanya sekedar jarak perubahan status, dia kini berada pada status setingkat lebih tinggi diatas saya. Oong, begitulah kami akrab memanggil, telah meninggalkan dunia #pemuda  #petualang  tanpa batas untuk kemudian memasuki #dunia  penuh tanggung jawab sebagai #lelaki  sejati, melepas masa #lajang  belum lama ini setelah menemukan pasangan untuk berbahagia bersama menjalani #kehidupan  yang utuh; didalamnya ada #manis  dan #pahit . Saya??! Jangan ditanya hehe.. Selanjutnya, adalah @dedeimamnavi yang berada di sebelah kanan saya. Tompel, adalah nama panggilan yang #familiar  dan #lekat  di kalangan kami #kawan -kawannya. Yaitu jarak antara saya dengannya adalah jarak antara alam dunia dan alam kubur. Sebuah jarak yang tak ada ukuran, karena tak dapat diukur. #Dekat  tak terlihat tapi ada, nyata namun tak dapat dirasakan. Almarhum #Tompel  sendiri telah meninggalkan kehidupan untuk kembali kepada Yang Maha #Pengasih  dan Maha #Penyayang  pada 30 #Agustus  di tahun yang sama ketika momen ini diabadikan, seketika #kehilangan  kami berbuah kerinduan. Semuanya hanya soal #waktu , saya sendiri meyakini bahwa kita semua pasti akan berada di sana, termasuk saya sendiri, benar bukan?! Coba saja renungi. Kira-kira seperti ini, salah satu cara merawat jarak agar tetap terjaga. Minimal tidak semakin menjauh; terlupakan, karena mendekatpun untuk saat ini dirasa tak mungkin; nihil. Sekali lagi, hanya soal waktu. Begitulah kehidupan berjalan, pada sebagian #serpihan  dari debu-debu yang bertebaran oleh hembusan angin untuk beterbangan memenuhi #takdir  bahwa di mana dia harus tanpa dapat menawar pada gravitasi. Menikmatinya adalah salah satu bentuk rasa #syukur , tanpa lupa untuk selalu mengingat tanggung jawab kesempatan menjadi ada.. โ€ข #friendship  #life  #earth  #silaturrahmi 
misi byor ptptn plok๐Ÿ˜…#syukur#konvousim15
Rezeki itu adalah ujian, dimewahkan bukan bererti dimuliakan, Disempitkan bukan bererti dihina๐Ÿ˜™
#syukur alhamdulillah...
Rezeki itu adalah ujian, dimewahkan bukan bererti dimuliakan, Disempitkan bukan bererti dihina๐Ÿ˜™ #syukur  alhamdulillah...
@Regranned from @taubatters -  Syukur, Sabar, Istighfar

Born to be
@taubatters
#Taubatters #ayotaubat #taubate #taubat #taubatyuk #yuktaubat #hijrahyuk #hijrah #syukur #sabar #istighfar - #regrann
@Regrann from @syafiqrizabasalamah_official -  Perhatikan orang yang di bawahmu dalam urusan dunia, agar kau lebih bersyukur. 
#syukur #hidup #hidup #hidupsederhana #syafiqrizabasalamah #SRB #ustadzsyafiqrizabasalamah #ustsyafiqrizabasalamah #kenangan #indah #kenanganterindah #islam #sunnah #hijrah #kajian #katabijak - #regrann
Hi JTT Lover, before sleep ni, nana nk bagi tahu esok nana ada postage JAMU TUN TEJA utk siapa yg dah pinang JTT dari nana. NANA BAGI FREE POSTAGE UTK SEMENANJUNG & SABAH SARAWAK. So uols yg nak place order JTT boleh whatsapp nana, nak cpt click dekat Bio IG nana. Terus whatsapp. FREE POSTAGE TAU, even Poslaju dah โฌ†๏ธharga lagi.. Nana ttp nak bg FREE dkt my lovely customer nana. โ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธ
.
Want to try Jamu Tun Tejaโ„ข DM/PM me  NANA ๐Ÿ“ฒ 0122241449.. .
JAMU TUN TEJA explicitly for:
๐Ÿ‘ธ skin
๐Ÿ’ƒ metabolism and weight loss
๐Ÿ’ฎ menstrual cycle & fertility
๐Ÿ’ intimate health
๐Ÿผ milk booster
.
๐Ÿ’ฐ RM 88 (15 sachets)
๐Ÿ’ฐ RM176 (30 sachets) + ๐ŸŽ FREE Gift + ๐Ÿ“ฎFREE postage + ๐Ÿš—๐Ÿ’จ FREE COD
.
#jamu
#jamutunteja
#jamutuntejagombak
#jamutuntejasetapak
#jamutuntejakl
#jamutuntejaklcc
#jamutuntejaselayang
#womensupplement 
#jamutuntejanana
#jamutuntejastockist
#goodsupplement
#jttbabes 
#jamufied 
#instafamous 
#syukur 
#terapiinstagram
#ajimaura
#trustedseller 
#igsokongan 
#igshop
#nanajttteam #freepostage
Hi JTT Lover, before sleep ni, nana nk bagi tahu esok nana ada postage JAMU TUN TEJA utk siapa yg dah pinang JTT dari nana. NANA BAGI FREE POSTAGE UTK SEMENANJUNG & SABAH SARAWAK. So uols yg nak place order JTT boleh whatsapp nana, nak cpt click dekat Bio IG nana. Terus whatsapp. FREE POSTAGE TAU, even Poslaju dah โฌ†๏ธharga lagi.. Nana ttp nak bg FREE dkt my lovely customer nana. โ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธ . Want to try Jamu Tun Tejaโ„ข DM/PM me NANA ๐Ÿ“ฒ 0122241449.. . JAMU TUN TEJA explicitly for: ๐Ÿ‘ธ skin ๐Ÿ’ƒ metabolism and weight loss ๐Ÿ’ฎ menstrual cycle & fertility ๐Ÿ’ intimate health ๐Ÿผ milk booster . ๐Ÿ’ฐ RM 88 (15 sachets) ๐Ÿ’ฐ RM176 (30 sachets) + ๐ŸŽ FREE Gift + ๐Ÿ“ฎFREE postage + ๐Ÿš—๐Ÿ’จ FREE COD . #jamu  #jamutunteja  #jamutuntejagombak  #jamutuntejasetapak  #jamutuntejakl  #jamutuntejaklcc  #jamutuntejaselayang  #womensupplement  #jamutuntejanana  #jamutuntejastockist  #goodsupplement  #jttbabes  #jamufied  #instafamous  #syukur  #terapiinstagram  #ajimaura  #trustedseller  #igsokongan  #igshop  #nanajttteam  #freepostage 
Busy week for our ayang (Dyg Damia Danielle ) 
Today received her #1 anugerah & tomorrow will be performing a group dance ๐Ÿ’ƒ for "Year 6" event at school. 
Congrats & Good luck Ayang !! ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
#AnakBongsu 
#Syukur
#AnugerahNya @SJKC Lok Yuk
Busy week for our ayang (Dyg Damia Danielle ) Today received her #1  anugerah & tomorrow will be performing a group dance ๐Ÿ’ƒ for "Year 6" event at school. Congrats & Good luck Ayang !! ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช #AnakBongsu  #Syukur  #AnugerahNya  @SJKC Lok Yuk
โ€ขโ€ขThank you โ€ขโ€ข
โ™กยฐ
Two little words that make all the difference โ™ก ยฐ

#Alhamdulillah
#syukur
#Thankyoucustomer
#rantingbeloved
#rantingaddict
#rantingwangsawalk
@mimi_ayie โคโคโค
โ€ขโ€ขThank you โ€ขโ€ข
โ™กยฐ
Two little words that make all the difference โ™ก ยฐ

#Alhamdulillah
#syukur
#Thankyoucustomer
#rantingbeloved
#rantingaddict
#rantingwangsawalk
Bismillah. First time join contest ๐Ÿ˜ InsyaAllah lets go๐Ÿ’ช

First, feedback untuk salah satu buku dari tarbiah sentap.

Okay. Jadinya nak bagi feedback buku  #KetikaCintaMenyentap sbb bila kali pertama nampak je terus rasa nak beli. Hati ni macam tertarik tarik nak beli๐Ÿ˜… (mungkin disebabkan kata-kata yang dekat cover buku tu kot, tu yang sbb rasa tertarik tarik tu nak beli) dan bila start baca rasa nak tahu lagi dan lagi.Nak tahu apa yang jadi lepas ni lagi lagi lagi dan lagi.

Second,kenapa nak buku Surat Untuk Orang Putus Cinta.

Sebab tajuknya menarikkkk! (Ceh padahal hang baru lepas putus cinta kan) ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Seriously, buku ni yang aku cari. Sebab ada terbaca post tentang buku Surat Untuk Orang Putus Cinta ni dari @tarbiahsentapofficial "buku ni khas untuk semua orang yang pernah couple, putus couple, putus harapan dengan cinta Allah, dan segala masalah dalam hidup" 
tajuk je dah menarik apatah lagi isinya dak? ๐Ÿ˜Ž

#SuratPutusCinta #havefaith #syukur #alhamdulillah
Bismillah. First time join contest ๐Ÿ˜ InsyaAllah lets go๐Ÿ’ช First, feedback untuk salah satu buku dari tarbiah sentap. Okay. Jadinya nak bagi feedback buku #KetikaCintaMenyentap  sbb bila kali pertama nampak je terus rasa nak beli. Hati ni macam tertarik tarik nak beli๐Ÿ˜… (mungkin disebabkan kata-kata yang dekat cover buku tu kot, tu yang sbb rasa tertarik tarik tu nak beli) dan bila start baca rasa nak tahu lagi dan lagi.Nak tahu apa yang jadi lepas ni lagi lagi lagi dan lagi. Second,kenapa nak buku Surat Untuk Orang Putus Cinta. Sebab tajuknya menarikkkk! (Ceh padahal hang baru lepas putus cinta kan) ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Seriously, buku ni yang aku cari. Sebab ada terbaca post tentang buku Surat Untuk Orang Putus Cinta ni dari @tarbiahsentapofficial "buku ni khas untuk semua orang yang pernah couple, putus couple, putus harapan dengan cinta Allah, dan segala masalah dalam hidup" tajuk je dah menarik apatah lagi isinya dak? ๐Ÿ˜Ž #SuratPutusCinta  #havefaith  #syukur  #alhamdulillah 
โ€ขโ€ขThank you โ€ขโ€ข
โ™กยฐ
Two little words that make all the difference โ™ก ยฐ

#Alhamdulillah
#syukur
#Thankyoucustomer
#rantingbeloved
#rantingaddict
#rantingwangsawalk
@lissa.meliss โคโคโค
โ€ขโ€ขThank you โ€ขโ€ข
โ™กยฐ
Two little words that make all the difference โ™ก ยฐ
ยฐ
๐Ÿ˜ End the day with Alhamdullillah. Appreciate with Subhanallah. Hope with Insha'Allah. And life will be blessed by Allah.
ยฐ
๐ŸŒธAlhamdulillah

#syukur
#Thankyoucustomer
#rantingbeloved
#rantingaddict
#rantingwangsawalk
#rantingampangpark
@zatilazmi โคโคโค
Finally!  Is a wrapppp! Alhamdulillah, hari yang panjang dah pun berakhir. Full energy, full effort, full heart! Done with dinner for 167 pax, Isteri Menteri Besar Negeri Sembilan & her delegates,  Isteri Menteri Besar Perak & her delegates. Feeling blessed...team Dapur Kaseh & Halia Inc, u guys awesome, terima kasih semua ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜. #long #busy  #day #alhamdulillah #atas #segala #yang #allah #permudahkan #womeninbusiness #workhard #focus #set #goals #vision #for #cafe #interiors #interiordesign #idwork #idbylindaaziz #lindaazizthehomestylist #syukur #latahzaninnallahamaana #hazaminfadhlirabbi #rabbiyassirwalatuassir
Finally! Is a wrapppp! Alhamdulillah, hari yang panjang dah pun berakhir. Full energy, full effort, full heart! Done with dinner for 167 pax, Isteri Menteri Besar Negeri Sembilan & her delegates, Isteri Menteri Besar Perak & her delegates. Feeling blessed...team Dapur Kaseh & Halia Inc, u guys awesome, terima kasih semua ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜. #long  #busy  #day  #alhamdulillah  #atas  #segala  #yang  #allah  #permudahkan  #womeninbusiness  #workhard  #focus  #set  #goals  #vision  #for  #cafe  #interiors  #interiordesign  #idwork  #idbylindaaziz  #lindaazizthehomestylist  #syukur  #latahzaninnallahamaana  #hazaminfadhlirabbi  #rabbiyassirwalatuassir 
โ€ขโ€ขThank you โ€ขโ€ข
โ™กยฐ
Two little words that make all the difference โ™ก ยฐ
ยฐ
๐Ÿ˜ End the day with Alhamdullillah. Appreciate with Subhanallah. Hope with Insha'Allah. And life will be blessed by Allah.
ยฐ
๐ŸŒธAlhamdulillah

#syukur
#Thankyoucustomer
#rantingbeloved
#rantingaddict
#rantingwangsawalk
@dygeftyzahanuzi โคโคโค
โ€ขโ€ขThank you โ€ขโ€ข โ™กยฐ Two little words that make all the difference โ™ก ยฐ ยฐ ๐Ÿ˜ End the day with Alhamdullillah. Appreciate with Subhanallah. Hope with Insha'Allah. And life will be blessed by Allah. ยฐ ๐ŸŒธAlhamdulillah #syukur  #Thankyoucustomer  #rantingbeloved  #rantingaddict  #rantingwangsawalk  @dygeftyzahanuzi โคโคโค
Pilihan colour bawal bulus ๐Ÿ‘‡๐Ÿป Material same macam bawal chiffon rm12 tu. 
http://www.wasap.my/60109172138

#bawal #bawalchiffon #syukur #alhamdulillah #bawalbulus #bawalropol #jilbabreben #murah #shawlchiffonkeknis #ajil #kongsirezeki #trustedseller #kualaberang #terengganu #kelantan #pahang #kedah #perlis #perak #pulaupinang #melaka #johor #negerisembilan #kualalumpur #sabah #sarawak #malaysia
Alhamdullilah...
#syukur
#rezkianak2
#๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
โ€ขโ€ขThank you โ€ขโ€ข
โ™กยฐ
Two little words that make all the difference โ™ก ยฐ

#syukur
#alhamdulillah
#Thankyoucustomer
#rantingbeloved
#rantingaddict
#rantingwangsawalk
@nr.isyhadayana_ โคโคโค
(Aku sdh sering mendengarnya) dipajang di dinding temboknya. Hanya itu saja yg mau selalu aku jadikan kenangan terbaik di dalam dunia kerjaku jd jongosnya perusahaan org jika hanya boleh pilih 2 moment terbaik. Kalau boleh nambah,aku pasti pilih kenangan di training sama trainer2 terbaik dlm seumur hidupku.Mulai di front office sehari penuh bersama mbk hijabers yg cantik,ramah & baik sekali, yg sdh mengajari aku caranya utk sabar,tabah & kuat menghadapi makhluk bernafas tp kurang punya perasaan alias gak punya hati & di ruang admin yg ada 5orang admin. Ada yg bagian Purchasing,Finance,invoice,Web & eams.
2hari full aku ditraining ibu2 admin utk bs handle semua bagian sendirian di tempat baru, yg mana hanya aku satu2nya staff perempuan. Yg mana OB nya sdh duluan resign di awal bulan ke2 dan skrg sdh lbh maju & sukses jd marketing yg berhasil closing banyak di perusahaan lain..i'm so glad to hear that!
oya... Yg selalu aku ingat dr ruang adminย  adalah, tulisan yg ada di papan kayu di dinding: " You Say i Think Too Big? I Say U thing Too Small". Lalu...yg paling seru walau paling singkat.. di Ruang IT Design. 3 staff yg lucu & unik. Dan bs mencairkan suasana. Dengan music kesukaanku. "We Dont talk Anymore" Sygnya.. disaat aku harus training sama staff bagian advertising,trainerku msh harus sibuk balas chat WA di pc , dr orang yg bernama Martha,yg lagi sempat kubaca (krn tulisannya besar di layar LCD,bahas mau jual beli LCD yg udh siap dianter di hr itu juga sepulang kerja,tp sepertinya yg tadinya ada order LCD,gak jd transaksi hr itu, krn alasan mau pergi & dirumah gk ada org. Sempat terbaca trainerku itu berusaha agar hr itu jg yg berasangkutan jd beli brg yg udh diambil krn gk enak sm yg punya LCD kalau hrus dikembalikan lagi. Entah itu Martha yg mana tp yg jelas..itu adalah awal kebaperanku yg amat sangat, disaat training. Tapi aku ttp mau positive thingking. Di masa lalu aku memang punya masalah sama tempat kerja gara2 LCd tmpt kerjaku yg mendadak hilang di jam kerjaku. Padahal aku selalu pantauย  ruang atas dgn webcam tersembunyi yg sdh dipasang owner utk mantau ruangan atas dan itu yg bkin aku harus kehilangan semua masa depanku yg baik sebagai .....next-ใ€‹
(Aku sdh sering mendengarnya) dipajang di dinding temboknya. Hanya itu saja yg mau selalu aku jadikan kenangan terbaik di dalam dunia kerjaku jd jongosnya perusahaan org jika hanya boleh pilih 2 moment terbaik. Kalau boleh nambah,aku pasti pilih kenangan di training sama trainer2 terbaik dlm seumur hidupku.Mulai di front office sehari penuh bersama mbk hijabers yg cantik,ramah & baik sekali, yg sdh mengajari aku caranya utk sabar,tabah & kuat menghadapi makhluk bernafas tp kurang punya perasaan alias gak punya hati & di ruang admin yg ada 5orang admin. Ada yg bagian Purchasing,Finance,invoice,Web & eams. 2hari full aku ditraining ibu2 admin utk bs handle semua bagian sendirian di tempat baru, yg mana hanya aku satu2nya staff perempuan. Yg mana OB nya sdh duluan resign di awal bulan ke2 dan skrg sdh lbh maju & sukses jd marketing yg berhasil closing banyak di perusahaan lain..i'm so glad to hear that! oya... Yg selalu aku ingat dr ruang adminย  adalah, tulisan yg ada di papan kayu di dinding: " You Say i Think Too Big? I Say U thing Too Small". Lalu...yg paling seru walau paling singkat.. di Ruang IT Design. 3 staff yg lucu & unik. Dan bs mencairkan suasana. Dengan music kesukaanku. "We Dont talk Anymore" Sygnya.. disaat aku harus training sama staff bagian advertising,trainerku msh harus sibuk balas chat WA di pc , dr orang yg bernama Martha,yg lagi sempat kubaca (krn tulisannya besar di layar LCD,bahas mau jual beli LCD yg udh siap dianter di hr itu juga sepulang kerja,tp sepertinya yg tadinya ada order LCD,gak jd transaksi hr itu, krn alasan mau pergi & dirumah gk ada org. Sempat terbaca trainerku itu berusaha agar hr itu jg yg berasangkutan jd beli brg yg udh diambil krn gk enak sm yg punya LCD kalau hrus dikembalikan lagi. Entah itu Martha yg mana tp yg jelas..itu adalah awal kebaperanku yg amat sangat, disaat training. Tapi aku ttp mau positive thingking. Di masa lalu aku memang punya masalah sama tempat kerja gara2 LCd tmpt kerjaku yg mendadak hilang di jam kerjaku. Padahal aku selalu pantauย  ruang atas dgn webcam tersembunyi yg sdh dipasang owner utk mantau ruangan atas dan itu yg bkin aku harus kehilangan semua masa depanku yg baik sebagai .....next-ใ€‹
Bayangkan diri anda 6 Bulan dari sekarang, mula SEKARANG, It WILL BE WORTH IT!.
.
Goodnight semua.
.
#motivasi #janganputusasa #sisgemuk #sisbolekurus #brobolekurus #dietseimbang #dietsegaladiet #carakurus #carasihat #nevergiveup #dongibup #kipidup #syukur #teamsayadave
Done deliver BAWANG GORENG utk ejen dr ampang..alhamdulillah..sapa2 yg nak cri duit lebih boleh jd ejen abg ๐Ÿ˜Š๐Ÿค—..pm tepi k.. #makananrangup #makananenak #makanan  #makanantradisional #bawanggoreng #bawanggorenghomemade #makananviral #viral #food #foodporn #sedapgiler #sedapbaqhang #dapoqkakjah #akuyangpostkauyangpanas #alhamdulillah #syukur #syukurselalu
.
Anugerah Cemerlang.
.
Macam ibu2 lain. Mummy selalu doa lepas solat agar anak2 mummy menjadi anak2 yang soleh&solehah, berbakti kepada kedua ibubapa, dilindungi Allah daripada perkara yang tidak baik, sentiasa bersyukur dan mempunyai akhlak yang terpuji. .
Dan pagi tadi Allah bagi Mummy rasa kegembiraan itu. Walaupun Evita tak dapat no 1 dalam kelas tapi Mummy tetap syukur. Evita diberi satu penganugerahan yang sudah cukup buat Mummy rasa bangga. Anugerah Cemerlang Kehadiran dan Sahsiah diri Terbaik Tahun 1. Alhamdullilah.. Semoga Allah terus pelihara anakku dengan sahsiah yang terpuji sampai bila2.
.
Syukur Ya Allah.
.
#sekolahintegrasi #agamaislam
#anugerahcemerlang #mydaughter #proudmummy #proudparent #syukur #congratsevita #Evitasofea #terimakasihcikgu
. Anugerah Cemerlang. . Macam ibu2 lain. Mummy selalu doa lepas solat agar anak2 mummy menjadi anak2 yang soleh&solehah, berbakti kepada kedua ibubapa, dilindungi Allah daripada perkara yang tidak baik, sentiasa bersyukur dan mempunyai akhlak yang terpuji. . Dan pagi tadi Allah bagi Mummy rasa kegembiraan itu. Walaupun Evita tak dapat no 1 dalam kelas tapi Mummy tetap syukur. Evita diberi satu penganugerahan yang sudah cukup buat Mummy rasa bangga. Anugerah Cemerlang Kehadiran dan Sahsiah diri Terbaik Tahun 1. Alhamdullilah.. Semoga Allah terus pelihara anakku dengan sahsiah yang terpuji sampai bila2. . Syukur Ya Allah. . #sekolahintegrasi  #agamaislam  #anugerahcemerlang  #mydaughter  #proudmummy  #proudparent  #syukur  #congratsevita  #Evitasofea  #terimakasihcikgu 
ููŽุจูุฃูŽูŠู‘ู ุขู„ูŽุงุกู ุฑูŽุจู‘ููƒูู…ูŽุง ุชููƒูŽุฐู‘ูุจูŽุงู†ู
.
Maka nikmat Tuhan kamu yang manakah yang kamu dustakan?
.
.
( QS.Ar-Rahman : 13 )
.
.
.
.
.
#doodledakwahย #doodlegieeeย #dakwahย #online#doodleย #kartunย #niqabย #blackย #hitamย #draw#drawingย #beautyย #hijrahย #muslimaย #istiqomah#drawย #paintย #muslimย #islamย #arrahmanย #islamic#allahย #jofisaย #syukurย #bersyukurย #ukhuwahย #cinta#godย #digitalartย #ukhtianggie #lflflf
ููŽุจูุฃูŽูŠู‘ู ุขู„ูŽุงุกู ุฑูŽุจู‘ููƒูู…ูŽุง ุชููƒูŽุฐู‘ูุจูŽุงู†ู . Maka nikmat Tuhan kamu yang manakah yang kamu dustakan? . . ( QS.Ar-Rahman : 13 ) . . . . . #doodledakwah ย #doodlegieee ย #dakwah ย #online #doodle ย #kartun ย #niqab ย #black ย #hitam ย #draw #drawing ย #beauty ย #hijrah ย #muslima ย #istiqomah #draw ย #paint ย #muslim ย #islam ย #arrahman ย #islamic #allah ย #jofisa ย #syukur ย #bersyukur ย #ukhuwah ย #cinta #god ย #digitalart ย #ukhtianggie  #lflflf 
Nikmat Tuhan mana lagi yang kau dustakan Kawan ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‡
#syukur 
# alhamdulillah
Nikmat Tuhan mana lagi yang kau dustakan Kawan ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‡ #syukur  # alhamdulillah
Bagiku setiap hari selalu Ada Anugrah Tuhan Yang luar biasa...itu membuatku selalu bersyukur suka atau duka selalu Ada alasannya,, โ˜บ๐Ÿ˜๐Ÿ’ž โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– Seorang sahabat menaruh kasih setiap waktu.. Dan menjadi saudara dlm kesukaran,, Sahabat sejati itu bagaikan "Berlian" jarang Dan sang at berharga....
๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘ญ๐Ÿ’•๐Ÿ’๐ŸŒธ๐ŸŽˆ๐ŸŽŠ๐ŸŒน๐ŸŒธ๐ŸŒน๐ŸŒป
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
#sahabat #teman #sahabatsejati #syukur
#janganlupabersyukur #janganlupabahagia๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #hijabers #love #like4like #likeforfollow #thankyou #thanksgod #thankforall
Bagiku setiap hari selalu Ada Anugrah Tuhan Yang luar biasa...itu membuatku selalu bersyukur suka atau duka selalu Ada alasannya,, โ˜บ๐Ÿ˜๐Ÿ’ž โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– Seorang sahabat menaruh kasih setiap waktu.. Dan menjadi saudara dlm kesukaran,, Sahabat sejati itu bagaikan "Berlian" jarang Dan sang at berharga.... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘ญ๐Ÿ’•๐Ÿ’๐ŸŒธ๐ŸŽˆ๐ŸŽŠ๐ŸŒน๐ŸŒธ๐ŸŒน๐ŸŒป โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– #sahabat  #teman  #sahabatsejati  #syukur  #janganlupabersyukur  #janganlupabahagia ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #hijabers  #love  #like4like  #likeforfollow  #thankyou  #thanksgod  #thankforall 
Menguatkan niat menatap horizon, bhw perjuaangan adalah keharusan sedangkan doa adalah penguatnya selebihnya yakinlah sudah Ada yg handle ๐Ÿ˜‰ 
#sujud #syukur #tunduh #laut #vitaminsea #jalan2 #bersyukur #petualang #backpacker #backpackers #adventure #batuangus #ternate #malukuutara #indonesia #adventure #visitindonesia #wonderfulindonesia #tembem #merdeka #love
================= Safiya Beads  Kurung
Code: 2255A

Material: Arianna Silk Cotton
( Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai)

Size:  36, 38, 40, 42, 44, 46
๐ŸŒŸTangan Zip Sorok
๐ŸŒŸBelakang Zip Sorok
๐ŸŒŸ(Lace Glitter) >Skirt Duyung & Dua Tepi Getah
.
* sila ambik kira ukuran -/+ 1inch
* gmbr adalah 90% warna sebenar, sila ambik kira faktor pengcahayaan
.
Harga ๐Ÿ‘‰ RM66
(Tak Termasuk Pos)
kos pos n servis : rm10sm/rm15ss
.
.
๐Ÿ’Ÿ Whatsapp SEKARANG : http://www.wasap.my/+60143328970
.
๐Ÿ’Ÿ Whatsapp SEKARANG : http://www.wasap.my/+60143328970
.
๐Ÿ’Ÿ Whatsapp SEKARANG : http://www.wasap.my/+60143328970
.
.
#bajukurung #bajukurungmurah #kurungmoden #minikurung #kurung #kebarung #kebaya #kurungsongket #peplum #jubah #blouse #tunic #sscagent #cbcagent #mmcagent #azcagent #ltcagent #nfhagent #dnragen #dadagent #sayajualmurah #sayajualonline #bajumuslimah #blousecantik #blouse #blousemurah #syukur #alhamdulillah #syukuralhamdulillah #patchblouse #anggunbajoo
================= Safiya Beads Kurung Code: 2255A Material: Arianna Silk Cotton ( Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai) Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46 ๐ŸŒŸTangan Zip Sorok ๐ŸŒŸBelakang Zip Sorok ๐ŸŒŸ(Lace Glitter) >Skirt Duyung & Dua Tepi Getah . * sila ambik kira ukuran -/+ 1inch * gmbr adalah 90% warna sebenar, sila ambik kira faktor pengcahayaan . Harga ๐Ÿ‘‰ RM66 (Tak Termasuk Pos) kos pos n servis : rm10sm/rm15ss . . ๐Ÿ’Ÿ Whatsapp SEKARANG : http://www.wasap.my/+60143328970 . ๐Ÿ’Ÿ Whatsapp SEKARANG : http://www.wasap.my/+60143328970 . ๐Ÿ’Ÿ Whatsapp SEKARANG : http://www.wasap.my/+60143328970 . . #bajukurung  #bajukurungmurah  #kurungmoden  #minikurung  #kurung  #kebarung  #kebaya  #kurungsongket  #peplum  #jubah  #blouse  #tunic  #sscagent  #cbcagent  #mmcagent  #azcagent  #ltcagent  #nfhagent  #dnragen  #dadagent  #sayajualmurah  #sayajualonline  #bajumuslimah  #blousecantik  #blouse  #blousemurah  #syukur  #alhamdulillah  #syukuralhamdulillah  #patchblouse  #anggunbajoo 
================= Safiya Beads  Kurung
Code: 2255A

Material: Arianna Silk Cotton
( Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai)

Size:  36, 38, 40, 42, 44, 46
๐ŸŒŸTangan Zip Sorok
๐ŸŒŸBelakang Zip Sorok
๐ŸŒŸ(Lace Glitter) >Skirt Duyung & Dua Tepi Getah
.
* sila ambik kira ukuran -/+ 1inch
* gmbr adalah 90% warna sebenar, sila ambik kira faktor pengcahayaan
.
Harga ๐Ÿ‘‰ RM66
(Tak Termasuk Pos)
kos pos n servis : rm10sm/rm15ss
.
.
๐Ÿ’Ÿ Whatsapp SEKARANG : http://www.wasap.my/+60143328970
.
๐Ÿ’Ÿ Whatsapp SEKARANG : http://www.wasap.my/+60143328970
.
๐Ÿ’Ÿ Whatsapp SEKARANG : http://www.wasap.my/+60143328970
.
.
#bajukurung #bajukurungmurah #kurungmoden #minikurung #kurung #kebarung #kebaya #kurungsongket #peplum #jubah #blouse #tunic #sscagent #cbcagent #mmcagent #azcagent #ltcagent #nfhagent #dnragen #dadagent #sayajualmurah #sayajualonline #bajumuslimah #blousecantik #blouse #blousemurah #syukur #alhamdulillah #syukuralhamdulillah #patchblouse #anggunbajoo
================= Safiya Beads Kurung Code: 2255A Material: Arianna Silk Cotton ( Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai) Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46 ๐ŸŒŸTangan Zip Sorok ๐ŸŒŸBelakang Zip Sorok ๐ŸŒŸ(Lace Glitter) >Skirt Duyung & Dua Tepi Getah . * sila ambik kira ukuran -/+ 1inch * gmbr adalah 90% warna sebenar, sila ambik kira faktor pengcahayaan . Harga ๐Ÿ‘‰ RM66 (Tak Termasuk Pos) kos pos n servis : rm10sm/rm15ss . . ๐Ÿ’Ÿ Whatsapp SEKARANG : http://www.wasap.my/+60143328970 . ๐Ÿ’Ÿ Whatsapp SEKARANG : http://www.wasap.my/+60143328970 . ๐Ÿ’Ÿ Whatsapp SEKARANG : http://www.wasap.my/+60143328970 . . #bajukurung  #bajukurungmurah  #kurungmoden  #minikurung  #kurung  #kebarung  #kebaya  #kurungsongket  #peplum  #jubah  #blouse  #tunic  #sscagent  #cbcagent  #mmcagent  #azcagent  #ltcagent  #nfhagent  #dnragen  #dadagent  #sayajualmurah  #sayajualonline  #bajumuslimah  #blousecantik  #blouse  #blousemurah  #syukur  #alhamdulillah  #syukuralhamdulillah  #patchblouse  #anggunbajoo 
================= Safiya Beads  Kurung
Code: 2255A

Material: Arianna Silk Cotton
( Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai)

Size:  36, 38, 40, 42, 44, 46
๐ŸŒŸTangan Zip Sorok
๐ŸŒŸBelakang Zip Sorok
๐ŸŒŸ(Lace Glitter) >Skirt Duyung & Dua Tepi Getah
.
* sila ambik kira ukuran -/+ 1inch
* gmbr adalah 90% warna sebenar, sila ambik kira faktor pengcahayaan
.
Harga ๐Ÿ‘‰ RM66
(Tak Termasuk Pos)
kos pos n servis : rm10sm/rm15ss
.
.
๐Ÿ’Ÿ Whatsapp SEKARANG : http://www.wasap.my/+60143328970
.
๐Ÿ’Ÿ Whatsapp SEKARANG : http://www.wasap.my/+60143328970
.
๐Ÿ’Ÿ Whatsapp SEKARANG : http://www.wasap.my/+60143328970
.
.
#bajukurung #bajukurungmurah #kurungmoden #minikurung #kurung #kebarung #kebaya #kurungsongket #peplum #jubah #blouse #tunic #sscagent #cbcagent #mmcagent #azcagent #ltcagent #nfhagent #dnragen #dadagent #sayajualmurah #sayajualonline #bajumuslimah #blousecantik #blouse #blousemurah #syukur #alhamdulillah #syukuralhamdulillah #patchblouse #anggunbajoo
================= Safiya Beads Kurung Code: 2255A Material: Arianna Silk Cotton ( Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai) Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46 ๐ŸŒŸTangan Zip Sorok ๐ŸŒŸBelakang Zip Sorok ๐ŸŒŸ(Lace Glitter) >Skirt Duyung & Dua Tepi Getah . * sila ambik kira ukuran -/+ 1inch * gmbr adalah 90% warna sebenar, sila ambik kira faktor pengcahayaan . Harga ๐Ÿ‘‰ RM66 (Tak Termasuk Pos) kos pos n servis : rm10sm/rm15ss . . ๐Ÿ’Ÿ Whatsapp SEKARANG : http://www.wasap.my/+60143328970 . ๐Ÿ’Ÿ Whatsapp SEKARANG : http://www.wasap.my/+60143328970 . ๐Ÿ’Ÿ Whatsapp SEKARANG : http://www.wasap.my/+60143328970 . . #bajukurung  #bajukurungmurah  #kurungmoden  #minikurung  #kurung  #kebarung  #kebaya  #kurungsongket  #peplum  #jubah  #blouse  #tunic  #sscagent  #cbcagent  #mmcagent  #azcagent  #ltcagent  #nfhagent  #dnragen  #dadagent  #sayajualmurah  #sayajualonline  #bajumuslimah  #blousecantik  #blouse  #blousemurah  #syukur  #alhamdulillah  #syukuralhamdulillah  #patchblouse  #anggunbajoo 
================= Safiya Beads  Kurung
Code: 2255A

Material: Arianna Silk Cotton
( Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai)

Size:  36, 38, 40, 42, 44, 46
๐ŸŒŸTangan Zip Sorok
๐ŸŒŸBelakang Zip Sorok
๐ŸŒŸ(Lace Glitter) >Skirt Duyung & Dua Tepi Getah
.
* sila ambik kira ukuran -/+ 1inch
* gmbr adalah 90% warna sebenar, sila ambik kira faktor pengcahayaan
.
Harga ๐Ÿ‘‰ RM66
(Tak Termasuk Pos)
kos pos n servis : rm10sm/rm15ss
.
.
๐Ÿ’Ÿ Whatsapp SEKARANG : http://www.wasap.my/+60143328970
.
๐Ÿ’Ÿ Whatsapp SEKARANG : http://www.wasap.my/+60143328970
.
๐Ÿ’Ÿ Whatsapp SEKARANG : http://www.wasap.my/+60143328970
.
.
#bajukurung #bajukurungmurah #kurungmoden #minikurung #kurung #kebarung #kebaya #kurungsongket #peplum #jubah #blouse #tunic #sscagent #cbcagent #mmcagent #azcagent #ltcagent #nfhagent #dnragen #dadagent #sayajualmurah #sayajualonline #bajumuslimah #blousecantik #blouse #blousemurah #syukur #alhamdulillah #syukuralhamdulillah #patchblouse #anggunbajoo
================= Safiya Beads Kurung Code: 2255A Material: Arianna Silk Cotton ( Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai) Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46 ๐ŸŒŸTangan Zip Sorok ๐ŸŒŸBelakang Zip Sorok ๐ŸŒŸ(Lace Glitter) >Skirt Duyung & Dua Tepi Getah . * sila ambik kira ukuran -/+ 1inch * gmbr adalah 90% warna sebenar, sila ambik kira faktor pengcahayaan . Harga ๐Ÿ‘‰ RM66 (Tak Termasuk Pos) kos pos n servis : rm10sm/rm15ss . . ๐Ÿ’Ÿ Whatsapp SEKARANG : http://www.wasap.my/+60143328970 . ๐Ÿ’Ÿ Whatsapp SEKARANG : http://www.wasap.my/+60143328970 . ๐Ÿ’Ÿ Whatsapp SEKARANG : http://www.wasap.my/+60143328970 . . #bajukurung  #bajukurungmurah  #kurungmoden  #minikurung  #kurung  #kebarung  #kebaya  #kurungsongket  #peplum  #jubah  #blouse  #tunic  #sscagent  #cbcagent  #mmcagent  #azcagent  #ltcagent  #nfhagent  #dnragen  #dadagent  #sayajualmurah  #sayajualonline  #bajumuslimah  #blousecantik  #blouse  #blousemurah  #syukur  #alhamdulillah  #syukuralhamdulillah  #patchblouse  #anggunbajoo 
Tuhan kita selalu memberikan yang terbaik untuk orang2 yang bersabar #syukur
Tuhan kita selalu memberikan yang terbaik untuk orang2 yang bersabar #syukur 
Alhamdulillah selalu bertemu dengan orang-orang berpikir, berjiwa besar. Setiap kali jiwa berontak mereka mendamaikan, bukan makin dipantik menjadi bara api. Alhamdulillah ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡ dan salah satu perkataan teman saya ketika kami mulai mengobrol entah dalam resah, atau marah pada keadaan, ekspektasi yang berlebihan, tidak sesuai target dan realisasi (kayak SKP aja) hehe tapi kami memulainya dengan hati yang berjiwa lapang, menaruh rasa syukur dalam-dalam, berharap ketentraman. Karena sesungguhnya setiap kita sudah ada ukuran dan ketetapan nya. Saya memang jauuuuh dr kata wanita sholehah, tp untuk urusan penerimaan saya mau berlelah-lelah untuk itu. ๐Ÿ˜‡๐Ÿ™๐Ÿ˜„๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜ #diaryfatma #renungan #syukur #alhamdulillah #happylife #rezeki #bahagia #smile
Alhamdulillah selalu bertemu dengan orang-orang berpikir, berjiwa besar. Setiap kali jiwa berontak mereka mendamaikan, bukan makin dipantik menjadi bara api. Alhamdulillah ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡ dan salah satu perkataan teman saya ketika kami mulai mengobrol entah dalam resah, atau marah pada keadaan, ekspektasi yang berlebihan, tidak sesuai target dan realisasi (kayak SKP aja) hehe tapi kami memulainya dengan hati yang berjiwa lapang, menaruh rasa syukur dalam-dalam, berharap ketentraman. Karena sesungguhnya setiap kita sudah ada ukuran dan ketetapan nya. Saya memang jauuuuh dr kata wanita sholehah, tp untuk urusan penerimaan saya mau berlelah-lelah untuk itu. ๐Ÿ˜‡๐Ÿ™๐Ÿ˜„๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜ #diaryfatma  #renungan  #syukur  #alhamdulillah  #happylife  #rezeki  #bahagia  #smile 
================= Safiya Beads  Kurung
Code: 2255A

Material: Arianna Silk Cotton
( Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai)

Size:  36, 38, 40, 42, 44, 46
๐ŸŒŸTangan Zip Sorok
๐ŸŒŸBelakang Zip Sorok
๐ŸŒŸ(Lace Glitter) >Skirt Duyung & Dua Tepi Getah
.
* sila ambik kira ukuran -/+ 1inch
* gmbr adalah 90% warna sebenar, sila ambik kira faktor pengcahayaan
.
Harga ๐Ÿ‘‰ RM66
(Tak Termasuk Pos)
kos pos n servis : rm10sm/rm15ss
.
.
๐Ÿ’Ÿ Whatsapp SEKARANG : http://www.wasap.my/+60143328970
.
๐Ÿ’Ÿ Whatsapp SEKARANG : http://www.wasap.my/+60143328970
.
๐Ÿ’Ÿ Whatsapp SEKARANG : http://www.wasap.my/+60143328970
.
.
#bajukurung #bajukurungmurah #kurungmoden #minikurung #kurung #kebarung #kebaya #kurungsongket #peplum #jubah #blouse #tunic #sscagent #cbcagent #mmcagent #azcagent #ltcagent #nfhagent #dnragen #dadagent #sayajualmurah #sayajualonline #bajumuslimah #blousecantik #blouse #blousemurah #syukur #alhamdulillah #syukuralhamdulillah #patchblouse #anggunbajoo
================= Safiya Beads Kurung Code: 2255A Material: Arianna Silk Cotton ( Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai) Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46 ๐ŸŒŸTangan Zip Sorok ๐ŸŒŸBelakang Zip Sorok ๐ŸŒŸ(Lace Glitter) >Skirt Duyung & Dua Tepi Getah . * sila ambik kira ukuran -/+ 1inch * gmbr adalah 90% warna sebenar, sila ambik kira faktor pengcahayaan . Harga ๐Ÿ‘‰ RM66 (Tak Termasuk Pos) kos pos n servis : rm10sm/rm15ss . . ๐Ÿ’Ÿ Whatsapp SEKARANG : http://www.wasap.my/+60143328970 . ๐Ÿ’Ÿ Whatsapp SEKARANG : http://www.wasap.my/+60143328970 . ๐Ÿ’Ÿ Whatsapp SEKARANG : http://www.wasap.my/+60143328970 . . #bajukurung  #bajukurungmurah  #kurungmoden  #minikurung  #kurung  #kebarung  #kebaya  #kurungsongket  #peplum  #jubah  #blouse  #tunic  #sscagent  #cbcagent  #mmcagent  #azcagent  #ltcagent  #nfhagent  #dnragen  #dadagent  #sayajualmurah  #sayajualonline  #bajumuslimah  #blousecantik  #blouse  #blousemurah  #syukur  #alhamdulillah  #syukuralhamdulillah  #patchblouse  #anggunbajoo 
Peringatan Santa Maria dipersembahkan kepada Allah
โ€ข
โ€ข

Ketika usianya baru tiga tahun, Santa Perawan Maria dibawa oleh kedua orangtuanya, St. Yoakim dan St. Anna, ke Bait Allah di Yerusalem. Seluruh hidup Maria dipersembahkan kepada Allah. Tuhan telah memilih Maria untuk menjadi Bunda dari Putera-Nya, Yesus. Santa Maria gembira dapat mulai melayani Tuhan di Bait Suci. Dan St. Yoakim serta St. Anna juga merasa bahagia dapat mempersembahkan puteri kecilnya yang kudus kepada Tuhan. Mereka percaya bahwa Tuhan telah mengirimkan Maria kepada mereka. โ€ข
โ€ข
Santa Maria Doakanlah kami ๐Ÿ™ #gereja #gerejakatolik #catholic #Yesus #imankatolik #iman #omk #omkindonesia #melayani #pelayanan #sukacita #kasih #love #cintakasih #syukur #bersyukur #hatiyesusyangmahakudus #bksn2017  #alkitab #pedomanhidupku #godalwayswithme #iman #pengharapan #doa #pray #maria #misa #kasih #sukacita #bundamaria
Peringatan Santa Maria dipersembahkan kepada Allah โ€ข โ€ข Ketika usianya baru tiga tahun, Santa Perawan Maria dibawa oleh kedua orangtuanya, St. Yoakim dan St. Anna, ke Bait Allah di Yerusalem. Seluruh hidup Maria dipersembahkan kepada Allah. Tuhan telah memilih Maria untuk menjadi Bunda dari Putera-Nya, Yesus. Santa Maria gembira dapat mulai melayani Tuhan di Bait Suci. Dan St. Yoakim serta St. Anna juga merasa bahagia dapat mempersembahkan puteri kecilnya yang kudus kepada Tuhan. Mereka percaya bahwa Tuhan telah mengirimkan Maria kepada mereka. โ€ข โ€ข Santa Maria Doakanlah kami ๐Ÿ™ #gereja  #gerejakatolik  #catholic  #Yesus  #imankatolik  #iman  #omk  #omkindonesia  #melayani  #pelayanan  #sukacita  #kasih  #love  #cintakasih  #syukur  #bersyukur  #hatiyesusyangmahakudus  #bksn2017  #alkitab  #pedomanhidupku  #godalwayswithme  #iman  #pengharapan  #doa  #pray  #maria  #misa  #kasih  #sukacita  #bundamaria 
Melangkahlah dengan yakin
Berhijrah dan bertaubat dengan
menghadirkan hati
Semuanya karena ALLAH semata
.
.
Bagian masa lalu hanya bisa
dipetik pelajarannya
Bukan untuk diratapi
Apalagi untuk diuraikan kembali
.
Hanya kebodohan yang akan membuat
kita tertinggal dibelakang
Hidup dengan sesuatu yang tak mungkin
dapat diputar kembali
Sekeras apapun engkau menyiksa diri
.
.
๐Ÿ– Jangan lagi melihat ke belakang,
karena waktu dan energy-mu
akan terburai sia-sia
.
.
Tinggalkan apa dan siapa saja yang
tak ingin berjalan berdampingan
untuk sebuah cita-cita mulia
.
Karena perjalanan menuju Jannah
hanya bisa diwujudkan bersama
mereka yang mempunyai harapan
dan cita-cita serupa
.
.
Teruslah bermekaran dalam kebaikan,
dengan:
.
โ–ซ๏ธmenghadirkan hati,
โ–ซ๏ธmeluruskan niat,
โ–ซ๏ธmenguatkan tekad,
โ–ซ๏ธserta mengangkat banyak doa
.
.
Sekiranya kita sungguh-sungguh merenungi ,,,
.
ALANGKAH sempurnanya penciptaan
manusia yang mana Allah letakkan
kedua mata didepan,
.
untuk kita menfokuskan diri
pada hal-hal (baik) didepan,
dan meninggalkan segala yang
buruk dibelakang
.
.
@novie_ch14
Novie Ch
โ€ข
โ€ข
โ€ข
#instaquote #muslim #muslimah #islam #cinta #islampost #quoteislam #jagahati #hati  #instagood #instamuslim #nasehat #pelajaran #motivasi #ikhlas #syukurselalu #muhasabah #muhasabahdiri #tabiat #syukur #nasehatislam #akhlak #introspeksidiri #instaislam #sunnah #pertemanansehat #introspeksi #karakter #sabarituindah #renungan
Melangkahlah dengan yakin Berhijrah dan bertaubat dengan menghadirkan hati Semuanya karena ALLAH semata . . Bagian masa lalu hanya bisa dipetik pelajarannya Bukan untuk diratapi Apalagi untuk diuraikan kembali . Hanya kebodohan yang akan membuat kita tertinggal dibelakang Hidup dengan sesuatu yang tak mungkin dapat diputar kembali Sekeras apapun engkau menyiksa diri . . ๐Ÿ– Jangan lagi melihat ke belakang, karena waktu dan energy-mu akan terburai sia-sia . . Tinggalkan apa dan siapa saja yang tak ingin berjalan berdampingan untuk sebuah cita-cita mulia . Karena perjalanan menuju Jannah hanya bisa diwujudkan bersama mereka yang mempunyai harapan dan cita-cita serupa . . Teruslah bermekaran dalam kebaikan, dengan: . โ–ซ๏ธmenghadirkan hati, โ–ซ๏ธmeluruskan niat, โ–ซ๏ธmenguatkan tekad, โ–ซ๏ธserta mengangkat banyak doa . . Sekiranya kita sungguh-sungguh merenungi ,,, . ALANGKAH sempurnanya penciptaan manusia yang mana Allah letakkan kedua mata didepan, . untuk kita menfokuskan diri pada hal-hal (baik) didepan, dan meninggalkan segala yang buruk dibelakang . . @novie_ch14 Novie Ch โ€ข โ€ข โ€ข #instaquote  #muslim  #muslimah  #islam  #cinta  #islampost  #quoteislam  #jagahati  #hati  #instagood  #instamuslim  #nasehat  #pelajaran  #motivasi  #ikhlas  #syukurselalu  #muhasabah  #muhasabahdiri  #tabiat  #syukur  #nasehatislam  #akhlak  #introspeksidiri  #instaislam  #sunnah  #pertemanansehat  #introspeksi  #karakter  #sabarituindah  #renungan 
#janganlupabersyukur
.
.
"Janganlah pernah menyesal dengan apa yang terjadi dalam kehidupan kita, Jadikanlah sebagai pengajaran untuk kita memperbaiki diriโ€
.
.
.
Good night, nice dream.
.
.
.
.
2017ๅนด11ๆœˆ21ๆ—ฅ
Iwado Park
.
.
#syukur #bersyukur #nikmatAllah #Allah #iwadopark #iwado #park #setoshi #seto #Aichi #japan #indonesia
Nak Cari BAJU KURUNG Yang Harga MURAH Dan SESUAI Untuk SEMUA MAJLIS??? .
.  NEW ARRIVAL!!!
.
.
๐ŸŒผYAHAIRA KURUNG ๐ŸŒผ
.
.
Memang cun habis ๐Ÿ‘ Sesuai untuk ke pejabat dan kenduri kendara ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Dengan Memakai YAHAIRA Kurung Comfirm Dapat menonjolkan keayuan si pemakai  Dan corak pun menarik tau... Memang sweet ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š
.
.
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
KEISTIMEWAAN YAHAIRA KURUNG
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
๐Ÿฆ‹Kurung Moden
๐Ÿฆ‹ Material High Quality Pearl Skin
๐Ÿฆ‹ Lembut dan Sejuk serta Mudah IRON ๐Ÿฆ‹ Berdutt di belakang
๐Ÿฆ‹ Top Loose Cut
๐Ÿฆ‹ Getah separuh sebelah kiri kanan yg Mantap ๐Ÿฆ‹ SANGAT selesa dan sedap dipakai
๐Ÿฆ‹ Kain Cutting Duyung
.
Harga ๐Ÿ‘‰ RM95sm / RM100ss
.
.
๐Ÿ’Ÿ Whatsapp SEKARANG : http://www.wasap.my/+60143328970
.
๐Ÿ’Ÿ Whatsapp SEKARANG : http://www.wasap.my/+60143328970
.
๐Ÿ’Ÿ Whatsapp SEKARANG : http://www.wasap.my/+60143328970
.
.
#bajukurung #bajukurungmurah #kurungmoden #minikurung #kurung #kebarung #kebaya #kurungsongket #peplum #jubah #blouse #tunic #sscagent #cbcagent #mmcagent #azcagent #ltcagent #nfhagent #dnragen #dadagent #sayajualmurah #sayajualonline #bajumuslimah #blousecantik #blouse #blousemurah #syukur #alhamdulillah #syukuralhamdulillah #patchblouse #anggunbajoo
Nak Cari BAJU KURUNG Yang Harga MURAH Dan SESUAI Untuk SEMUA MAJLIS??? . . NEW ARRIVAL!!! . . ๐ŸŒผYAHAIRA KURUNG ๐ŸŒผ . . Memang cun habis ๐Ÿ‘ Sesuai untuk ke pejabat dan kenduri kendara ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Dengan Memakai YAHAIRA Kurung Comfirm Dapat menonjolkan keayuan si pemakai Dan corak pun menarik tau... Memang sweet ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š . . ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ KEISTIMEWAAN YAHAIRA KURUNG ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ๐Ÿฆ‹Kurung Moden ๐Ÿฆ‹ Material High Quality Pearl Skin ๐Ÿฆ‹ Lembut dan Sejuk serta Mudah IRON ๐Ÿฆ‹ Berdutt di belakang ๐Ÿฆ‹ Top Loose Cut ๐Ÿฆ‹ Getah separuh sebelah kiri kanan yg Mantap ๐Ÿฆ‹ SANGAT selesa dan sedap dipakai ๐Ÿฆ‹ Kain Cutting Duyung . Harga ๐Ÿ‘‰ RM95sm / RM100ss . . ๐Ÿ’Ÿ Whatsapp SEKARANG : http://www.wasap.my/+60143328970 . ๐Ÿ’Ÿ Whatsapp SEKARANG : http://www.wasap.my/+60143328970 . ๐Ÿ’Ÿ Whatsapp SEKARANG : http://www.wasap.my/+60143328970 . . #bajukurung  #bajukurungmurah  #kurungmoden  #minikurung  #kurung  #kebarung  #kebaya  #kurungsongket  #peplum  #jubah  #blouse  #tunic  #sscagent  #cbcagent  #mmcagent  #azcagent  #ltcagent  #nfhagent  #dnragen  #dadagent  #sayajualmurah  #sayajualonline  #bajumuslimah  #blousecantik  #blouse  #blousemurah  #syukur  #alhamdulillah  #syukuralhamdulillah  #patchblouse  #anggunbajoo 
an answered prayer.. :)
an answered prayer.. :)
Nak Cari BAJU KURUNG Yang Harga MURAH Dan SESUAI Untuk SEMUA MAJLIS??? .
.  NEW ARRIVAL!!!
.
.
๐ŸŒผYAHAIRA KURUNG ๐ŸŒผ
.
.
Memang cun habis ๐Ÿ‘ Sesuai untuk ke pejabat dan kenduri kendara ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Dengan Memakai YAHAIRA Kurung Comfirm Dapat menonjolkan keayuan si pemakai  Dan corak pun menarik tau... Memang sweet ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š
.
.
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
KEISTIMEWAAN YAHAIRA KURUNG
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
๐Ÿฆ‹Kurung Moden
๐Ÿฆ‹ Material High Quality Pearl Skin
๐Ÿฆ‹ Lembut dan Sejuk serta Mudah IRON ๐Ÿฆ‹ Berdutt di belakang
๐Ÿฆ‹ Top Loose Cut
๐Ÿฆ‹ Getah separuh sebelah kiri kanan yg Mantap ๐Ÿฆ‹ SANGAT selesa dan sedap dipakai
๐Ÿฆ‹ Kain Cutting Duyung
.
Harga ๐Ÿ‘‰ RM95sm / RM100ss
.
.
๐Ÿ’Ÿ Whatsapp SEKARANG : http://www.wasap.my/+60143328970
.
๐Ÿ’Ÿ Whatsapp SEKARANG : http://www.wasap.my/+60143328970
.
๐Ÿ’Ÿ Whatsapp SEKARANG : http://www.wasap.my/+60143328970
.
.
#bajukurung #bajukurungmurah #kurungmoden #minikurung #kurung #kebarung #kebaya #kurungsongket #peplum #jubah #blouse #tunic #sscagent #cbcagent #mmcagent #azcagent #ltcagent #nfhagent #dnragen #dadagent #sayajualmurah #sayajualonline #bajumuslimah #blousecantik #blouse #blousemurah #syukur #alhamdulillah #syukuralhamdulillah #patchblouse #anggunbajoo
Nak Cari BAJU KURUNG Yang Harga MURAH Dan SESUAI Untuk SEMUA MAJLIS??? . . NEW ARRIVAL!!! . . ๐ŸŒผYAHAIRA KURUNG ๐ŸŒผ . . Memang cun habis ๐Ÿ‘ Sesuai untuk ke pejabat dan kenduri kendara ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Dengan Memakai YAHAIRA Kurung Comfirm Dapat menonjolkan keayuan si pemakai Dan corak pun menarik tau... Memang sweet ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š . . ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ KEISTIMEWAAN YAHAIRA KURUNG ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ๐Ÿฆ‹Kurung Moden ๐Ÿฆ‹ Material High Quality Pearl Skin ๐Ÿฆ‹ Lembut dan Sejuk serta Mudah IRON ๐Ÿฆ‹ Berdutt di belakang ๐Ÿฆ‹ Top Loose Cut ๐Ÿฆ‹ Getah separuh sebelah kiri kanan yg Mantap ๐Ÿฆ‹ SANGAT selesa dan sedap dipakai ๐Ÿฆ‹ Kain Cutting Duyung . Harga ๐Ÿ‘‰ RM95sm / RM100ss . . ๐Ÿ’Ÿ Whatsapp SEKARANG : http://www.wasap.my/+60143328970 . ๐Ÿ’Ÿ Whatsapp SEKARANG : http://www.wasap.my/+60143328970 . ๐Ÿ’Ÿ Whatsapp SEKARANG : http://www.wasap.my/+60143328970 . . #bajukurung  #bajukurungmurah  #kurungmoden  #minikurung  #kurung  #kebarung  #kebaya  #kurungsongket  #peplum  #jubah  #blouse  #tunic  #sscagent  #cbcagent  #mmcagent  #azcagent  #ltcagent  #nfhagent  #dnragen  #dadagent  #sayajualmurah  #sayajualonline  #bajumuslimah  #blousecantik  #blouse  #blousemurah  #syukur  #alhamdulillah  #syukuralhamdulillah  #patchblouse  #anggunbajoo 
Nak Cari BAJU KURUNG Yang Harga MURAH Dan SESUAI Untuk SEMUA MAJLIS??? .
.  NEW ARRIVAL!!!
.
.
๐ŸŒผYAHAIRA KURUNG ๐ŸŒผ
.
.
Memang cun habis ๐Ÿ‘ Sesuai untuk ke pejabat dan kenduri kendara ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Dengan Memakai YAHAIRA Kurung Comfirm Dapat menonjolkan keayuan si pemakai  Dan corak pun menarik tau... Memang sweet ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š
.
.
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
KEISTIMEWAAN YAHAIRA KURUNG
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
๐Ÿฆ‹Kurung Moden
๐Ÿฆ‹ Material High Quality Pearl Skin
๐Ÿฆ‹ Lembut dan Sejuk serta Mudah IRON ๐Ÿฆ‹ Berdutt di belakang
๐Ÿฆ‹ Top Loose Cut
๐Ÿฆ‹ Getah separuh sebelah kiri kanan yg Mantap ๐Ÿฆ‹ SANGAT selesa dan sedap dipakai
๐Ÿฆ‹ Kain Cutting Duyung
.
Harga ๐Ÿ‘‰ RM95sm / RM100ss
.
.
๐Ÿ’Ÿ Whatsapp SEKARANG : http://www.wasap.my/+60143328970
.
๐Ÿ’Ÿ Whatsapp SEKARANG : http://www.wasap.my/+60143328970
.
๐Ÿ’Ÿ Whatsapp SEKARANG : http://www.wasap.my/+60143328970
.
.
#bajukurung #bajukurungmurah #kurungmoden #minikurung #kurung #kebarung #kebaya #kurungsongket #peplum #jubah #blouse #tunic #sscagent #cbcagent #mmcagent #azcagent #ltcagent #nfhagent #dnragen #dadagent #sayajualmurah #sayajualonline #bajumuslimah #blousecantik #blouse #blousemurah #syukur #alhamdulillah #syukuralhamdulillah #patchblouse #anggunbajoo
Nak Cari BAJU KURUNG Yang Harga MURAH Dan SESUAI Untuk SEMUA MAJLIS??? . . NEW ARRIVAL!!! . . ๐ŸŒผYAHAIRA KURUNG ๐ŸŒผ . . Memang cun habis ๐Ÿ‘ Sesuai untuk ke pejabat dan kenduri kendara ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Dengan Memakai YAHAIRA Kurung Comfirm Dapat menonjolkan keayuan si pemakai Dan corak pun menarik tau... Memang sweet ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š . . ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ KEISTIMEWAAN YAHAIRA KURUNG ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ๐Ÿฆ‹Kurung Moden ๐Ÿฆ‹ Material High Quality Pearl Skin ๐Ÿฆ‹ Lembut dan Sejuk serta Mudah IRON ๐Ÿฆ‹ Berdutt di belakang ๐Ÿฆ‹ Top Loose Cut ๐Ÿฆ‹ Getah separuh sebelah kiri kanan yg Mantap ๐Ÿฆ‹ SANGAT selesa dan sedap dipakai ๐Ÿฆ‹ Kain Cutting Duyung . Harga ๐Ÿ‘‰ RM95sm / RM100ss . . ๐Ÿ’Ÿ Whatsapp SEKARANG : http://www.wasap.my/+60143328970 . ๐Ÿ’Ÿ Whatsapp SEKARANG : http://www.wasap.my/+60143328970 . ๐Ÿ’Ÿ Whatsapp SEKARANG : http://www.wasap.my/+60143328970 . . #bajukurung  #bajukurungmurah  #kurungmoden  #minikurung  #kurung  #kebarung  #kebaya  #kurungsongket  #peplum  #jubah  #blouse  #tunic  #sscagent  #cbcagent  #mmcagent  #azcagent  #ltcagent  #nfhagent  #dnragen  #dadagent  #sayajualmurah  #sayajualonline  #bajumuslimah  #blousecantik  #blouse  #blousemurah  #syukur  #alhamdulillah  #syukuralhamdulillah  #patchblouse  #anggunbajoo 
Nak Cari BAJU KURUNG Yang Harga MURAH Dan SESUAI Untuk SEMUA MAJLIS??? .
.  NEW ARRIVAL!!!
.
.
๐ŸŒผYAHAIRA KURUNG ๐ŸŒผ
.
.
Memang cun habis ๐Ÿ‘ Sesuai untuk ke pejabat dan kenduri kendara ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Dengan Memakai YAHAIRA Kurung Comfirm Dapat menonjolkan keayuan si pemakai  Dan corak pun menarik tau... Memang sweet ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š
.
.
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
KEISTIMEWAAN YAHAIRA KURUNG
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
๐Ÿฆ‹Kurung Moden
๐Ÿฆ‹ Material High Quality Pearl Skin
๐Ÿฆ‹ Lembut dan Sejuk serta Mudah IRON ๐Ÿฆ‹ Berdutt di belakang
๐Ÿฆ‹ Top Loose Cut
๐Ÿฆ‹ Getah separuh sebelah kiri kanan yg Mantap ๐Ÿฆ‹ SANGAT selesa dan sedap dipakai
๐Ÿฆ‹ Kain Cutting Duyung
.
Harga ๐Ÿ‘‰ RM95sm / RM100ss
.
.
๐Ÿ’Ÿ Whatsapp SEKARANG : http://www.wasap.my/+60143328970
.
๐Ÿ’Ÿ Whatsapp SEKARANG : http://www.wasap.my/+60143328970
.
๐Ÿ’Ÿ Whatsapp SEKARANG : http://www.wasap.my/+60143328970
.
.
#bajukurung #bajukurungmurah #kurungmoden #minikurung #kurung #kebarung #kebaya #kurungsongket #peplum #jubah #blouse #tunic #sscagent #cbcagent #mmcagent #azcagent #ltcagent #nfhagent #dnragen #dadagent #sayajualmurah #sayajualonline #bajumuslimah #blousecantik #blouse #blousemurah #syukur #alhamdulillah #syukuralhamdulillah #patchblouse #anggunbajoo
Nak Cari BAJU KURUNG Yang Harga MURAH Dan SESUAI Untuk SEMUA MAJLIS??? . . NEW ARRIVAL!!! . . ๐ŸŒผYAHAIRA KURUNG ๐ŸŒผ . . Memang cun habis ๐Ÿ‘ Sesuai untuk ke pejabat dan kenduri kendara ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Dengan Memakai YAHAIRA Kurung Comfirm Dapat menonjolkan keayuan si pemakai Dan corak pun menarik tau... Memang sweet ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š . . ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ KEISTIMEWAAN YAHAIRA KURUNG ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ๐Ÿฆ‹Kurung Moden ๐Ÿฆ‹ Material High Quality Pearl Skin ๐Ÿฆ‹ Lembut dan Sejuk serta Mudah IRON ๐Ÿฆ‹ Berdutt di belakang ๐Ÿฆ‹ Top Loose Cut ๐Ÿฆ‹ Getah separuh sebelah kiri kanan yg Mantap ๐Ÿฆ‹ SANGAT selesa dan sedap dipakai ๐Ÿฆ‹ Kain Cutting Duyung . Harga ๐Ÿ‘‰ RM95sm / RM100ss . . ๐Ÿ’Ÿ Whatsapp SEKARANG : http://www.wasap.my/+60143328970 . ๐Ÿ’Ÿ Whatsapp SEKARANG : http://www.wasap.my/+60143328970 . ๐Ÿ’Ÿ Whatsapp SEKARANG : http://www.wasap.my/+60143328970 . . #bajukurung  #bajukurungmurah  #kurungmoden  #minikurung  #kurung  #kebarung  #kebaya  #kurungsongket  #peplum  #jubah  #blouse  #tunic  #sscagent  #cbcagent  #mmcagent  #azcagent  #ltcagent  #nfhagent  #dnragen  #dadagent  #sayajualmurah  #sayajualonline  #bajumuslimah  #blousecantik  #blouse  #blousemurah  #syukur  #alhamdulillah  #syukuralhamdulillah  #patchblouse  #anggunbajoo 
Nak Cari BAJU KURUNG Yang Harga MURAH Dan SESUAI Untuk SEMUA MAJLIS??? .
.  NEW ARRIVAL!!!
.
.
๐ŸŒผYAHAIRA KURUNG ๐ŸŒผ
.
.
Memang cun habis ๐Ÿ‘ Sesuai untuk ke pejabat dan kenduri kendara ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Dengan Memakai YAHAIRA Kurung Comfirm Dapat menonjolkan keayuan si pemakai  Dan corak pun menarik tau... Memang sweet ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š
.
.
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
KEISTIMEWAAN YAHAIRA KURUNG
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
๐Ÿฆ‹Kurung Moden
๐Ÿฆ‹ Material High Quality Pearl Skin
๐Ÿฆ‹ Lembut dan Sejuk serta Mudah IRON ๐Ÿฆ‹ Berdutt di belakang
๐Ÿฆ‹ Top Loose Cut
๐Ÿฆ‹ Getah separuh sebelah kiri kanan yg Mantap ๐Ÿฆ‹ SANGAT selesa dan sedap dipakai
๐Ÿฆ‹ Kain Cutting Duyung
.
Harga ๐Ÿ‘‰ RM95sm / RM100ss
.
.
๐Ÿ’Ÿ Whatsapp SEKARANG : http://www.wasap.my/+60143328970
.
๐Ÿ’Ÿ Whatsapp SEKARANG : http://www.wasap.my/+60143328970
.
๐Ÿ’Ÿ Whatsapp SEKARANG : http://www.wasap.my/+60143328970
.
.
#bajukurung #bajukurungmurah #kurungmoden #minikurung #kurung #kebarung #kebaya #kurungsongket #peplum #jubah #blouse #tunic #sscagent #cbcagent #mmcagent #azcagent #ltcagent #nfhagent #dnragen #dadagent #sayajualmurah #sayajualonline #bajumuslimah #blousecantik #blouse #blousemurah #syukur #alhamdulillah #syukuralhamdulillah #patchblouse #anggunbajoo
Nak Cari BAJU KURUNG Yang Harga MURAH Dan SESUAI Untuk SEMUA MAJLIS??? . . NEW ARRIVAL!!! . . ๐ŸŒผYAHAIRA KURUNG ๐ŸŒผ . . Memang cun habis ๐Ÿ‘ Sesuai untuk ke pejabat dan kenduri kendara ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Dengan Memakai YAHAIRA Kurung Comfirm Dapat menonjolkan keayuan si pemakai Dan corak pun menarik tau... Memang sweet ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š . . ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ KEISTIMEWAAN YAHAIRA KURUNG ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ๐Ÿฆ‹Kurung Moden ๐Ÿฆ‹ Material High Quality Pearl Skin ๐Ÿฆ‹ Lembut dan Sejuk serta Mudah IRON ๐Ÿฆ‹ Berdutt di belakang ๐Ÿฆ‹ Top Loose Cut ๐Ÿฆ‹ Getah separuh sebelah kiri kanan yg Mantap ๐Ÿฆ‹ SANGAT selesa dan sedap dipakai ๐Ÿฆ‹ Kain Cutting Duyung . Harga ๐Ÿ‘‰ RM95sm / RM100ss . . ๐Ÿ’Ÿ Whatsapp SEKARANG : http://www.wasap.my/+60143328970 . ๐Ÿ’Ÿ Whatsapp SEKARANG : http://www.wasap.my/+60143328970 . ๐Ÿ’Ÿ Whatsapp SEKARANG : http://www.wasap.my/+60143328970 . . #bajukurung  #bajukurungmurah  #kurungmoden  #minikurung  #kurung  #kebarung  #kebaya  #kurungsongket  #peplum  #jubah  #blouse  #tunic  #sscagent  #cbcagent  #mmcagent  #azcagent  #ltcagent  #nfhagent  #dnragen  #dadagent  #sayajualmurah  #sayajualonline  #bajumuslimah  #blousecantik  #blouse  #blousemurah  #syukur  #alhamdulillah  #syukuralhamdulillah  #patchblouse  #anggunbajoo 
Banyak tak?

#syukur