an online Instagram web viewer

#syukurselalu medias

Photos

"Sesungguhnya jika kamu bersyukur, niscaya Aku akan menambah nikmat kepadamu, tetapi jika kamu mengingkari (nikmat-Ku),maka pasti azab-Ku sangat berat."(QS.ibrahim [14]: #syukurselalu 
#nikmathidup
"Sesungguhnya jika kamu bersyukur, niscaya Aku akan menambah nikmat kepadamu, tetapi jika kamu mengingkari (nikmat-Ku),maka pasti azab-Ku sangat berat."(QS.ibrahim [14]: #syukurselalu  #nikmathidup 
Kg jer rini..😃😃 Alhamdulillah
#syukurselalu 
#rezekiAllah
bawak abi jalan2 naik moto...🏍nak naik moto kesayangan dia..Lagendaaaaaa....🙄vroom vroom.. maafla gmbr moto x de untuk buktikan..sebab full dah gmbar ni ngn kami berdua...😆😆 #abiumi #mylove #mysoul #untiljannah #syurgaku #syukurselalu #cintahalal #cintahatiku #hafizsuhada
Yeppi Deepawali 🙌 it's a holiholiday 😄 Amboiii suka betul ekkk dpt cuti bgn lmbat masak lambat breakfast lambat 😄 mmg gitulah perasaan org bekeja ni. Dpt rehat tgh2 mggu ni mcm dpt bonus berganda tau Alhamdulillah.  Mggu dpn ada lg public holiday tapi utk org Johor jelah (mohon jgn jeles org negeri lain 😊) Arini brunch terus kita masak apa yg ada dlm fridge. En Suami diserang penyakit M nak ke kedai. Jadi mama masak ikan merah goreng berempah dgn Kari kepala ikan merah w/o santan, letak bendi & tomato. Kenyang sudah kami 3 beranak. Nak kluar mengukur jalan mmg xlah dgn panas berdenting kat luar. Kita rehat2 kat rumah jer. Esok keje jgn lupa 🙉 #aidamasak #cutideepavali #bestnyerrrcuti #kamibertiga #syukurselalu #oct17
Yeppi Deepawali 🙌 it's a holiholiday 😄 Amboiii suka betul ekkk dpt cuti bgn lmbat masak lambat breakfast lambat 😄 mmg gitulah perasaan org bekeja ni. Dpt rehat tgh2 mggu ni mcm dpt bonus berganda tau Alhamdulillah. Mggu dpn ada lg public holiday tapi utk org Johor jelah (mohon jgn jeles org negeri lain 😊) Arini brunch terus kita masak apa yg ada dlm fridge. En Suami diserang penyakit M nak ke kedai. Jadi mama masak ikan merah goreng berempah dgn Kari kepala ikan merah w/o santan, letak bendi & tomato. Kenyang sudah kami 3 beranak. Nak kluar mengukur jalan mmg xlah dgn panas berdenting kat luar. Kita rehat2 kat rumah jer. Esok keje jgn lupa 🙉 #aidamasak  #cutideepavali  #bestnyerrrcuti  #kamibertiga  #syukurselalu  #oct17 
IM WAITING YOU BACK BABY 🍎 Cepatlah sembuh ,  lain rasanya tangan ni tanpa awak .. Tak kuat lagi nak tukar awak 😖 waupun da terniat , tapi kalau terpaksa 💔 terpaksa kurelakan 😔😭
#alhamdulillah #syukurselalu #atkinsdiet #day18 #3monthstogo #gemokisawesome #onduty💪
ASSALAMUALAIKUM

#ALHAMDULILLAH

#SyukurSelalu

Di usia genap 37Tahun Ini
Masih diberikan peluang dan kesempatan.dari #YangESA ..meneruskan kehidupan dan perjuangan...bersama Kesayangan

Terima Kasih Atas Ucapan dan Doa Kalian
:-) :-) Semoga doa yang baik dari kalian berbalik pada yang mendoakan :-) :-) #SemogaDipermudahkanSetiapUrusan
Dalam memberi manfaat buat yang memerlukan
#DipanjangkanUsia
Untuk terus Beramal padaMU
#DimurahkanRezeki
Untuk saling berbagi

Amin3 YaRabb

@
#UMMILIAKitchen
#BilikJahitUmmilia
#QSA
ASSALAMUALAIKUM #ALHAMDULILLAH  #SyukurSelalu  Di usia genap 37Tahun Ini Masih diberikan peluang dan kesempatan.dari #YangESA  ..meneruskan kehidupan dan perjuangan...bersama Kesayangan Terima Kasih Atas Ucapan dan Doa Kalian :-) :-) Semoga doa yang baik dari kalian berbalik pada yang mendoakan :-) :-) #SemogaDipermudahkanSetiapUrusan  Dalam memberi manfaat buat yang memerlukan #DipanjangkanUsia  Untuk terus Beramal padaMU #DimurahkanRezeki  Untuk saling berbagi Amin3 YaRabb @ #UMMILIAKitchen  #BilikJahitUmmilia  #QSA 
Alhamdulillah

Our first Diwali food catering 🎉🍲🍛 to a shelter home for women and children in PJ.

Tq ms charlo fay 😍

Diwali lunch menu:
Nasi Beriani
Mutton Varuval
Chicken Curry
Fish Sambal
Dhall Curry
Mix Vegetables

#nasiberiani
#nasiberiyani #kambingvaruval #kariayamkentang #sambalikan #ikangorengcili #dalcasayuran #dhal #kari #sayurcampur #deepavali2017 #syukurselalu @so_rezqi
Bila ko nak balik kampung selepas kerja macam lembu dicucuk pembajak sawah pun orang dok panggil hang siapkan segala business.
.
#SyukurSelalu #ChainedToTheRhythm
Bila ko nak balik kampung selepas kerja macam lembu dicucuk pembajak sawah pun orang dok panggil hang siapkan segala business. . #SyukurSelalu  #ChainedToTheRhythm 
" Barangsiapa yang menghendaki kehidupan dunia dan perhiasannya, niscaya Kami berikan kepada mereka balasan pekerjaan mereka di dunia ini dengan sempurna dan mereka di dunia itu tidak akan dirugikan. Itulah orang - orang yang tidak memperoleh di akhirat, kecuali neraka dan lenyaplah di Akhirat itu apa yang telah mereka usahakan di dunia dan sia - sialah apa yang telah mereka kerjakan " ( Qs. Hud : 15 - 16 ) " Barangsiapa yang menghendaki keuntungan di akhirat akan Kami tambah keuntungan itu baginya dan barangsiapa yang menghendaki keuntungan di dunia Kami berikan kepadanya sebagian dari keuntungan dunia dan tidak ada baginya suatu bahagianpun di akhirat " ( Qs. Syuura : 20 ) " Dan tiadalah kehidupan dunia ini, selain dari main-main dan senda gurau belaka. Dan sungguhn kampung akhirat itu lebih baik bagi orang-orang yang bertakwa. Maka tidakkah kamu memahaminya ? " ( Qs. Al - An'Am : 32) " " janganlah kedua matamu berpaling dari mereka (karena) mengharapkan perhiasan dunia ini; dan janganlah kamu mengikuti orang yang hatinya telah Kami lalaikan dari mengingati Kami, serta menuruti hawa nafsunya dan adalah keadaannya itu melewati batas " ( QS. Al - Kahfi : 28 ) " Mereka hanya mengetahui yang lahir (nampak) dari kehidupan dunia; sedang mereka tentang (kehidupan) akhirat adalah lalai ” ( QS. Ar - Ruum : 7 ) ? " Dan perumpamaan - perumpamaan ini Kami buat untuk manusia; dan tiada yang memahaminya kecuali orang - orang yang berilmu " ( Qs. Al - Ankabut : 43 )? “ " ketahuilah, sesungguhnya Dunia itu terlaknat dan segala yang terkandung di dalamnya pun terlaknat, kecuali orang yang berdzikir kepada Allah, yang melakukan ketaatan kepada-Nya, seorang ‘alim ( orang berilmu) atau penuntut ilmu syar’i " ( HR. Tirmidzi, Ibnu Majah )? " Kurangilah kesenanganmu di Dunia, agar berkurang kedukaanmu di Akhirat " ( Imam As - Syafi'i )

#instaquote #muslim #muslimah #islam #cinta #islampost #quoteislam #jagahati #hati #instagood #instamuslim #nasehat #pelajaran #motivasi #persahabatan #syukurselalu #muhasabah #muhasabahdiri #tabiat #syukur #nasehatislam #akhlak #introspeksidiri #instaislam #sunnah #pertemanansehat #introspeksi #karakter #sabarituindah #renungan
" Barangsiapa yang menghendaki kehidupan dunia dan perhiasannya, niscaya Kami berikan kepada mereka balasan pekerjaan mereka di dunia ini dengan sempurna dan mereka di dunia itu tidak akan dirugikan. Itulah orang - orang yang tidak memperoleh di akhirat, kecuali neraka dan lenyaplah di Akhirat itu apa yang telah mereka usahakan di dunia dan sia - sialah apa yang telah mereka kerjakan " ( Qs. Hud : 15 - 16 ) " Barangsiapa yang menghendaki keuntungan di akhirat akan Kami tambah keuntungan itu baginya dan barangsiapa yang menghendaki keuntungan di dunia Kami berikan kepadanya sebagian dari keuntungan dunia dan tidak ada baginya suatu bahagianpun di akhirat " ( Qs. Syuura : 20 ) " Dan tiadalah kehidupan dunia ini, selain dari main-main dan senda gurau belaka. Dan sungguhn kampung akhirat itu lebih baik bagi orang-orang yang bertakwa. Maka tidakkah kamu memahaminya ? " ( Qs. Al - An'Am : 32) " " janganlah kedua matamu berpaling dari mereka (karena) mengharapkan perhiasan dunia ini; dan janganlah kamu mengikuti orang yang hatinya telah Kami lalaikan dari mengingati Kami, serta menuruti hawa nafsunya dan adalah keadaannya itu melewati batas " ( QS. Al - Kahfi : 28 ) " Mereka hanya mengetahui yang lahir (nampak) dari kehidupan dunia; sedang mereka tentang (kehidupan) akhirat adalah lalai ” ( QS. Ar - Ruum : 7 ) ? " Dan perumpamaan - perumpamaan ini Kami buat untuk manusia; dan tiada yang memahaminya kecuali orang - orang yang berilmu " ( Qs. Al - Ankabut : 43 )? “ " ketahuilah, sesungguhnya Dunia itu terlaknat dan segala yang terkandung di dalamnya pun terlaknat, kecuali orang yang berdzikir kepada Allah, yang melakukan ketaatan kepada-Nya, seorang ‘alim ( orang berilmu) atau penuntut ilmu syar’i " ( HR. Tirmidzi, Ibnu Majah )? " Kurangilah kesenanganmu di Dunia, agar berkurang kedukaanmu di Akhirat " ( Imam As - Syafi'i ) #instaquote  #muslim  #muslimah  #islam  #cinta  #islampost  #quoteislam  #jagahati  #hati  #instagood  #instamuslim  #nasehat  #pelajaran  #motivasi  #persahabatan  #syukurselalu  #muhasabah  #muhasabahdiri  #tabiat  #syukur  #nasehatislam  #akhlak  #introspeksidiri  #instaislam  #sunnah  #pertemanansehat  #introspeksi  #karakter  #sabarituindah  #renungan 
Tengah beli makanan tadi pastu adik cashier tegur, "Akak. Akak. Akak mcm artis lah." 😅
.
.
.
Akak tak mcm artis,  artis tu yang mcm akak 😂 #alhamdulillahsyukur #tudungtakelok #moodspoil  #stokinhitamhilang #dahlamatakpakaistokincoklat #syukurselalu #azieshortvacay #lastday #Langkawiisland #181017
Good Morning! 😊 Happy Diwali to my Indian friends! 😇😇
.
.
Muka pasrah jer Kucing ni kena gomoi. Haha! 😅😂 Sape suh comei sgt!!! 😤🤷🏻‍♀️Sape ada jual kucing meh DM Kakak.? 🙋🏻🙋🏻 Nak beli. 🤗🤗 Kalau boleh nak kucing mcm ni yg manja, tak ganas. 😍🐈 #kucing #parsi #alhamdulillah #syukurselalu #catlover
Good Morning! 😊 Happy Diwali to my Indian friends! 😇😇 . . Muka pasrah jer Kucing ni kena gomoi. Haha! 😅😂 Sape suh comei sgt!!! 😤🤷🏻‍♀️Sape ada jual kucing meh DM Kakak.? 🙋🏻🙋🏻 Nak beli. 🤗🤗 Kalau boleh nak kucing mcm ni yg manja, tak ganas. 😍🐈 #kucing  #parsi  #alhamdulillah  #syukurselalu  #catlover 
Alamak❗Ni yang buat tak keruan ni 😩. Kalau dah kotak lawa macam ni, macam mana la lawa isi dalamnya nanti tu ya😍
.
Dah ready for tonight⁉😃
Kami pulak yang ta sabar ni🙈
Hopefully kami pun dan la nak grab ni😁
.
Dengar cerita "BELI TIGA, PERCUMA SATU" 😱
➖➖➖➖➖
Nak fast reply❓Nak dapat booking cepat sebelum habis❓
.
Kenalah save sesiap number naa.
📲 017-4677920.
📲 017-4677920.
📲 017-4677920.
.
📢 TURN ON NOTIFICATION
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#sayajualshawl #shawlmurah #shawlcantik #shawllabuh #shawlmalaysia #bawalchiffon #shawlchiffon #bawalmurah #tudunglabuh #tudungmurah #sayajual #visitmyig #bazaarpaknil #bazarpaknil #bazaaronline #bazaarmalaysia #sayajualmurah #sayajualtudung #syukur #alhamdulillah #syukurselalu #sayajualbaju #sayajualblouse #tudungterkini  #terlajakmurah #terlajaklaris #sayajualbaju #sayajualblouse #trusteddropship #dropshipmasyarabia #masyarabia
Alamak❗Ni yang buat tak keruan ni 😩. Kalau dah kotak lawa macam ni, macam mana la lawa isi dalamnya nanti tu ya😍 . Dah ready for tonight⁉😃 Kami pulak yang ta sabar ni🙈 Hopefully kami pun dan la nak grab ni😁 . Dengar cerita "BELI TIGA, PERCUMA SATU" 😱 ➖➖➖➖➖ Nak fast reply❓Nak dapat booking cepat sebelum habis❓ . Kenalah save sesiap number naa. 📲 017-4677920. 📲 017-4677920. 📲 017-4677920. . 📢 TURN ON NOTIFICATION . . . . . . . . . . . . #sayajualshawl  #shawlmurah  #shawlcantik  #shawllabuh  #shawlmalaysia  #bawalchiffon  #shawlchiffon  #bawalmurah  #tudunglabuh  #tudungmurah  #sayajual  #visitmyig  #bazaarpaknil  #bazarpaknil  #bazaaronline  #bazaarmalaysia  #sayajualmurah  #sayajualtudung  #syukur  #alhamdulillah  #syukurselalu  #sayajualbaju  #sayajualblouse  #tudungterkini  #terlajakmurah  #terlajaklaris  #sayajualbaju  #sayajualblouse  #trusteddropship  #dropshipmasyarabia  #masyarabia 
Syukur itu nikmat, 
Sabar itu indah..
#alhamdulillah 
#syukurselalu 
#my❤
Sejujurnya, Sabah ni adalah negeri terakhir yang daku jejakkan kaki dalam Malaysia (jangan kecam sis asyik travel negara orang je😁🙏). Dulu berangan aje la mampu. Tu pun nasib baik berangan tu free. Sekarang pun tak mampu juga cuma kita usahalah dapatkan apa yang kita nak, percaya dan yakin dengan bagian rezeki masing-masing. 
Dan syukur jugalah Allah hantar ke Sarawak. Kalau tak, Sarawak pun tak tahu bila nak sampai. Inilah hikmah yang cantik Allah dah susunkan. Itu pun tak reti-reti nak bersyukur lagi kan. 😔

Alhamdulillah, genap usia 27 tahun ni Allah bagi rezeki untuk bawa keluarga sekali ke sini. Walaupun tak adalah jauh tapi ini adalah hadiah kecil untuk mereka yang bersama-sama dalam susah senang sepanjang perjalanan hidup ini. Yang sentiasa memberi restu untuk semua yang dihajati. 
Ya, kita boleh ada ramai kawan. Tapi kawan akan datang dan pergi. Dan pada akhirnya keluarga yang akan sentiasa di sisi. "Bila engkau ingin satu, maka jangan ambil dua. Karena satu menggenapkan, tapi dua melenyapkan."~Dee Lestari 
#alhamdulillah 
#terimakasihAllah 
#syukurselalu 
#jangantamak 
#Allahmahaadil 
#mahapemurah
Sejujurnya, Sabah ni adalah negeri terakhir yang daku jejakkan kaki dalam Malaysia (jangan kecam sis asyik travel negara orang je😁🙏). Dulu berangan aje la mampu. Tu pun nasib baik berangan tu free. Sekarang pun tak mampu juga cuma kita usahalah dapatkan apa yang kita nak, percaya dan yakin dengan bagian rezeki masing-masing. Dan syukur jugalah Allah hantar ke Sarawak. Kalau tak, Sarawak pun tak tahu bila nak sampai. Inilah hikmah yang cantik Allah dah susunkan. Itu pun tak reti-reti nak bersyukur lagi kan. 😔 Alhamdulillah, genap usia 27 tahun ni Allah bagi rezeki untuk bawa keluarga sekali ke sini. Walaupun tak adalah jauh tapi ini adalah hadiah kecil untuk mereka yang bersama-sama dalam susah senang sepanjang perjalanan hidup ini. Yang sentiasa memberi restu untuk semua yang dihajati. Ya, kita boleh ada ramai kawan. Tapi kawan akan datang dan pergi. Dan pada akhirnya keluarga yang akan sentiasa di sisi. "Bila engkau ingin satu, maka jangan ambil dua. Karena satu menggenapkan, tapi dua melenyapkan."~Dee Lestari #alhamdulillah  #terimakasihAllah  #syukurselalu  #jangantamak  #Allahmahaadil  #mahapemurah 
.
.
MERECHIK OOO 💦💦💦 kasut baru ni ! ! !😆😊😍. Kualiti mang superb copy ori 😁😍
.
Kasut ni  READY STOCK tau.Takyah tunggu 1 atau 2 minggu. Setiap HARI kita buat POSTAGE (hari cuti pos laju xkeje tau😀)
.
Saiz yg ada 36-44 euro sahaja😊. Kami bagi harga sepasang rm 160 sahaja 😊😍
.
Harga yg tertera adalah termasuk kos pos keseluruh semenanjung malaysia tau 😊
.
Utk SABAH dan SARAWAK kena tambah rm5 sahaja😊
.
Berminat ? ? ?
.
 Whatsapp ke 010-8889335 utk sebarang pertanyaan dan pembelian😊😍
.
#murah
#kasutwanita
#syukurselalu 
#uitm 
#kasutlelaki 
#pahang 
#perak
#kasutmalaysia
#langkawi
#kotakinabalu
#kasutreadystock
#upm
#inijugakamanah
#shahalam 
#kasutcopyori
#putrajaya
#sarawak
#budaksekolah
#pulaupinang
#ajimaura
#melaka
#kedah
#johor
#hipstermalaysia
#usim
#murah 
#utm
#fattahaminz
#kasutsukanmurah
. . MERECHIK OOO 💦💦💦 kasut baru ni ! ! !😆😊😍. Kualiti mang superb copy ori 😁😍 . Kasut ni READY STOCK tau.Takyah tunggu 1 atau 2 minggu. Setiap HARI kita buat POSTAGE (hari cuti pos laju xkeje tau😀) . Saiz yg ada 36-44 euro sahaja😊. Kami bagi harga sepasang rm 160 sahaja 😊😍 . Harga yg tertera adalah termasuk kos pos keseluruh semenanjung malaysia tau 😊 . Utk SABAH dan SARAWAK kena tambah rm5 sahaja😊 . Berminat ? ? ? . Whatsapp ke 010-8889335 utk sebarang pertanyaan dan pembelian😊😍 . #murah  #kasutwanita  #syukurselalu  #uitm  #kasutlelaki  #pahang  #perak  #kasutmalaysia  #langkawi  #kotakinabalu  #kasutreadystock  #upm  #inijugakamanah  #shahalam  #kasutcopyori  #putrajaya  #sarawak  #budaksekolah  #pulaupinang  #ajimaura  #melaka  #kedah  #johor  #hipstermalaysia  #usim  #murah  #utm  #fattahaminz  #kasutsukanmurah 
The great thing about cake is it doesn't feel like work. You forget about work. Kids, adults, they all get the same look in their eye when they're decorating cakes... That's the magic right there.
.
.
#175degreesdesserts #twotier #twotiercake #sayajual #sayajualkek #cake #cakekl #kl #demirezekihalal #lillahitaala #rezeki #halal #alhamdulillah #syukur #fruits #syukurselalu #love #terimakasih #thankyou #homebaker #homebakerkl #bakerkl #baker #ilovemyjob #bakewithlove
The great thing about cake is it doesn't feel like work. You forget about work. Kids, adults, they all get the same look in their eye when they're decorating cakes... That's the magic right there. . . #175degreesdesserts  #twotier  #twotiercake  #sayajual  #sayajualkek  #cake  #cakekl  #kl  #demirezekihalal  #lillahitaala  #rezeki  #halal  #alhamdulillah  #syukur  #fruits  #syukurselalu  #love  #terimakasih  #thankyou  #homebaker  #homebakerkl  #bakerkl  #baker  #ilovemyjob  #bakewithlove 
set organza feminine
RM45
.

freepostage .
material 
top :cotton spendex + organza
bottom : mosscrepe .
freesize fit till L
measurements 
in inch
.
top
shoulder : 15
bust : 38
armpit : 18
sleeve : 24
length : 23
.
bottom 
waist : 35
hips : 38
length : 40
.
TO ORDER Ws/0148066814 
Klik link pada bio
.
#kurungmurah #jubahmurah #blousemurah #blousesale #sale #murah #trustedselle #palazosale #palazomurah #jeansmurah #blousesale #cardiganmurah #kebarongmurah #skinnyjeans #bootcutjeans #sale #sayajual #blousestailo #hipster #usmkkj #usm #weloveusm #syukurselalu #unimap #ump #upm #utm #ukm #umk #pkb #upm #unimas #ums
set organza feminine RM45 . freepostage . material top :cotton spendex + organza bottom : mosscrepe . freesize fit till L measurements in inch . top shoulder : 15 bust : 38 armpit : 18 sleeve : 24 length : 23 . bottom waist : 35 hips : 38 length : 40 . TO ORDER Ws/0148066814 Klik link pada bio . #kurungmurah  #jubahmurah  #blousemurah  #blousesale  #sale  #murah  #trustedselle  #palazosale  #palazomurah  #jeansmurah  #blousesale  #cardiganmurah  #kebarongmurah  #skinnyjeans  #bootcutjeans  #sale  #sayajual  #blousestailo  #hipster  #usmkkj  #usm  #weloveusm  #syukurselalu  #unimap  #ump  #upm  #utm  #ukm  #umk  #pkb  #upm  #unimas  #ums 
set flower feminin
RM50
.
freepostage .
material 
top :chiffon crepe
bottom : mosscrepe .
freesize fit till L
measurements 
in inch
.
top
shoulder : 15
bust : 38
armpit : 18
sleeve : 25
length F-B : 24-27
.
bottom 
waist : 35
hips : 38
length : 40
.
TO ORDER Ws/0148066814 
Klik link pada bio
.
#kurungmurah #jubahmurah #blousemurah #blousesale #sale #murah #trustedselle #palazosale #palazomurah #jeansmurah #blousesale #cardiganmurah #kebarongmurah #skinnyjeans #bootcutjeans #sale #sayajual #blousestailo #hipster #usmkkj #usm #weloveusm #syukurselalu #unimap #ump #upm #utm #ukm #umk #pkb #upm #unimas #ums
set flower feminin RM50 . freepostage . material top :chiffon crepe bottom : mosscrepe . freesize fit till L measurements in inch . top shoulder : 15 bust : 38 armpit : 18 sleeve : 25 length F-B : 24-27 . bottom waist : 35 hips : 38 length : 40 . TO ORDER Ws/0148066814 Klik link pada bio . #kurungmurah  #jubahmurah  #blousemurah  #blousesale  #sale  #murah  #trustedselle  #palazosale  #palazomurah  #jeansmurah  #blousesale  #cardiganmurah  #kebarongmurah  #skinnyjeans  #bootcutjeans  #sale  #sayajual  #blousestailo  #hipster  #usmkkj  #usm  #weloveusm  #syukurselalu  #unimap  #ump  #upm  #utm  #ukm  #umk  #pkb  #upm  #unimas  #ums 
BILA ANAK DEMAM SUSAH HATI KAN 😰😰 .
Semua ibu bapa memang pernah alami situasi getir ni...terpaksa berjaga sepanjang malam bila anak demam.. Dulu memang bergantung pada ubat je la..tapi sekarang tidak lagi sejak ada #ivkids & #ivmist...dua-dua membantu kami seisi keluarga..Alhamdulillah..😍 .
Bukan untuk demam sahaja tau..banyak lagi kegunaan lain..banyak lagi testimoni lain saya boleh tunjuk..😊 Dah la keluarga sihat...
syukur alhamdulillah..diketemukan dengan produk yang bermanfaat untuk kami seisi keluarga..☺👍 Info lanjut :
Whatsapp segera 📲 0175124942
.
#testimoni #baby #demam #alhamdulillah 
#syukurselalu  #1st_aidcomel
#saturumahsatuivmist  #ivkids
#murahmudahmujarab
BILA ANAK DEMAM SUSAH HATI KAN 😰😰 . Semua ibu bapa memang pernah alami situasi getir ni...terpaksa berjaga sepanjang malam bila anak demam.. Dulu memang bergantung pada ubat je la..tapi sekarang tidak lagi sejak ada #ivkids  & #ivmist ...dua-dua membantu kami seisi keluarga..Alhamdulillah..😍 . Bukan untuk demam sahaja tau..banyak lagi kegunaan lain..banyak lagi testimoni lain saya boleh tunjuk..😊 Dah la keluarga sihat... syukur alhamdulillah..diketemukan dengan produk yang bermanfaat untuk kami seisi keluarga..☺👍 Info lanjut : Whatsapp segera 📲 0175124942 . #testimoni  #baby  #demam  #alhamdulillah  #syukurselalu  #1st_aidcomel  #saturumahsatuivmist  #ivkids  #murahmudahmujarab 
Suddenly came across the notes while packing for final move (for good)... let me make a good packing of our household 1st before deciding the date to fly again... ewwwww, "Iran... man daram miyam!!!" Cheers!
#moving #out 
#hijrah 
#homesweethome 
#iranianart 
#persian 
#newhouse 
#newlife 
#alhamdulillah 
#SyukurSelalu
!!!
.
POS LAJU 19/10/2017
PL 244
Destination :- Sg Petani & Banting
.
Thankz Bro's beli jam dgn kami..
Lain kali beli lagi tawww..Hehehe
Sayang Anda Semua 👌✌👍
.
#readytocustomers 
#regularcustomer 
#syukurselalu 
#gshock
#gshockmelaka 
#gshockmalaysia 
#gshockking 
#gshockpetak
My daughter also using Shampoo Santan
#alhamdulillah
#syukurselalu
#shampoosantan
💥 Stay active Like & Tag your friends to win our coming soon Giveaway Contest 💥
.
📌 High Gred Quality
📌 Adjustable Besi
📌 Ready Stock
.
👉 Harga Cap Rm45
👉 Free Postage
👉 Free Gift
.
💥 Nak order? Tekan link di bio atau
📲 Whatsapp ke 014-5112664
💥 Stay active Like & Tag your friends to win our coming soon Giveaway Contest 💥 . 📌 High Gred Quality 📌 Adjustable Besi 📌 Ready Stock . 👉 Harga Cap Rm45 👉 Free Postage 👉 Free Gift . 💥 Nak order? Tekan link di bio atau 📲 Whatsapp ke 014-5112664
@Regrann from @ajimaura -  Jom join group PERCUMA Di telegram.
Klik link Di bio 👉 @sifucilik
.
Untuk Tambah followers
Klik follow 👉 @dukunsaka
.
Untuk group support khas Di instagram
Klik 👉 @akademi.insta
.
.
.
#instagram #ajimaura #instadairy #instafamous #babycomel #wanita #erezeki #terapiinstagram #model #photoshoot #review #freedom #lifestyle #eusahawan #jutawan #bussinesswomen #love #girl #niqabis #syukurselalu #neelofa #dexandra #bazaarpaknil #belajarinstagram #nurraysa #toneexcel #projekstg #azizanosman #youcanduit #irfankhairi
@Regrann from @ajimaura - Jom join group PERCUMA Di telegram. Klik link Di bio 👉 @sifucilik . Untuk Tambah followers Klik follow 👉 @dukunsaka . Untuk group support khas Di instagram Klik 👉 @akademi.insta . . . #instagram  #ajimaura  #instadairy  #instafamous  #babycomel  #wanita  #erezeki  #terapiinstagram  #model  #photoshoot  #review  #freedom  #lifestyle  #eusahawan  #jutawan  #bussinesswomen  #love  #girl  #niqabis  #syukurselalu  #neelofa  #dexandra  #bazaarpaknil  #belajarinstagram  #nurraysa  #toneexcel  #projekstg  #azizanosman  #youcanduit  #irfankhairi 
Assalamualaikum selamat tengahari sahabat semua,semoga allah permudahkan segala urusan .aamiin
#alhamdulillah 
#syukurselalu
Naik peninggg tgk 2bradiks ni.. Bgn2 tidoq, dah tuju nak men.. Dah bg men, tu xkena..ni xkena.. Sorg nak men game ni, sorg nak men game tu..sat sorg nak men hat 4, sat sorg lg nak buka hat yg 3 punya pulak.. Smpi blh bergdh laa, smpi kita nak buat apa pun xsenang.. Sdhnya, kena laa sorg sedas 2..puas hati si mak..muahahaaa.. (seb baik si apak xblk keja lg 🤗) #SZstory👫 #HabuanAnakBranaks
#AbgAdik #AwesomeSiblings
#AhmadDanishAqil👦 #AhmadDanialAqil👨
#SitiZamryFamili #SyukurSelalu
Naik peninggg tgk 2bradiks ni.. Bgn2 tidoq, dah tuju nak men.. Dah bg men, tu xkena..ni xkena.. Sorg nak men game ni, sorg nak men game tu..sat sorg nak men hat 4, sat sorg lg nak buka hat yg 3 punya pulak.. Smpi blh bergdh laa, smpi kita nak buat apa pun xsenang.. Sdhnya, kena laa sorg sedas 2..puas hati si mak..muahahaaa.. (seb baik si apak xblk keja lg 🤗) #SZstory 👫 #HabuanAnakBranaks  #AbgAdik  #AwesomeSiblings  #AhmadDanishAqil 👦 #AhmadDanialAqil 👨 #SitiZamryFamili  #SyukurSelalu 
ㅤ 
Buaya ditemui oleh orang sekitar ketika sedang memancing di Pantai Klebang, Melaka.
ㅤ
ㅤ
Kredit : @muhammad_assidiq11
ㅤ
ㅤ
ㅤ Buaya ditemui oleh orang sekitar ketika sedang memancing di Pantai Klebang, Melaka. ㅤ ㅤ Kredit : @muhammad_assidiq11 ㅤ ㅤ
Alhamdulillah...
Thanks with 💟 customer.... 😘
.
#alhamdulillah #syukurselalu #tqcustomer #setbaby #selimutbayi #blanketpatchwork #sayajual
Alhamdulillah...
Thanks with 💟 customer.... 😘
.
#alhamdulillah #syukurselalu #tqcustomer #totopatchwork #sayajual
Wednesday, 18th October 2017
-
BILA ANAK DARA BUAT MUKA LEPAS BANGUN TIDUR - Ni laa rutin harian kami . Mama akan tunggu si adik bangun tidur . Yelaa mana xnya . Bila mama bangun , mama biasa turun bawah
Nanti adik bangun dia jerit panggil panggil mama dia , suruh amek . Hahaha , malas benor dia nak turun . Manja sangat
Kalau bangun tidur mesti buat muka comel dia tu 😂😘
#SharedByHunny #Blogger #Lifestyle #Freedom #SingleMom #Wanita #Love #Pregnant #4Month #Alhamdulillah #SyukurSelalu #InstaDairy #Like4Like #Follow4Follow #Instagram #BelajarInstagram #Syukur #InstaFamous #TerapiInstagram
Wednesday, 18th October 2017 - BILA ANAK DARA BUAT MUKA LEPAS BANGUN TIDUR - Ni laa rutin harian kami . Mama akan tunggu si adik bangun tidur . Yelaa mana xnya . Bila mama bangun , mama biasa turun bawah Nanti adik bangun dia jerit panggil panggil mama dia , suruh amek . Hahaha , malas benor dia nak turun . Manja sangat Kalau bangun tidur mesti buat muka comel dia tu 😂😘 #SharedByHunny  #Blogger  #Lifestyle  #Freedom  #SingleMom  #Wanita  #Love  #Pregnant  #4Month  #Alhamdulillah  #SyukurSelalu  #InstaDairy  #Like4Like  #Follow4Follow  #Instagram  #BelajarInstagram  #Syukur  #InstaFamous  #TerapiInstagram 
Assalamualaikum, Morning Uolls😘. Hari Ni Cuti Pergi Mana? Mari Manfaatkan Masa Bersama Keluarga Ye. In Shaa Allah Keluarga Bahagia.😊 Model Donning Our Niqavie Exclusive Niqab Syaza, Hidden Eye😘
.
.
#NiqavieIpoh #yourNiqabGallery #NiqabMurahMalaysia #yourFirstNiqabExperience #AuraBidadariSoleha #AuraInsta #niqab #niqabmurah #niqavie #hijab  #jubah #butikniqab #jemaahniqavie #niqabi  #hijabista  #khimar  #abaya #usa #uk #germany #brunei #french #niqabworld #singapore #russia #sayajual #syukurselalu #ajimaura #terapiinstagram #sakab6
Assalamualaikum, Morning Uolls😘. Hari Ni Cuti Pergi Mana? Mari Manfaatkan Masa Bersama Keluarga Ye. In Shaa Allah Keluarga Bahagia.😊 Model Donning Our Niqavie Exclusive Niqab Syaza, Hidden Eye😘 . . #NiqavieIpoh  #yourNiqabGallery  #NiqabMurahMalaysia  #yourFirstNiqabExperience  #AuraBidadariSoleha  #AuraInsta  #niqab  #niqabmurah  #niqavie  #hijab  #jubah  #butikniqab  #jemaahniqavie  #niqabi  #hijabista  #khimar  #abaya  #usa  #uk  #germany  #brunei  #french  #niqabworld  #singapore  #russia  #sayajual  #syukurselalu  #ajimaura  #terapiinstagram  #sakab6 
GUCCI PANTCAON ➡Gred : AAA
➡Quality : High Quality
➡Gender : Unisex ➡Material : Solid Stainless Steel Case ➡Display : Analog
➡Function : time, date, day
➡Chronograph : Function
➡Engine Movement : Automatic ➡Engine made in : Japan 🇯🇵 ➡Warranty : 6 Month (Engine) 
Screenshot dan wasap utk order. www.wasap.my/60142685092

#jamtangan #onlineseller #ootd #gred #cun #mantap #merecik #murah #malaysia #negaraku #trustedseller #poslaju #jombeli #wak #akusuka #syukurselalu #instagram #instadairy #instafamous #lelaki #babycomel #erezeki #terapiinstagram #model #review #freedom #lifestyle #eusahawan #jutawan #smart
GUCCI PANTCAON ➡Gred : AAA ➡Quality : High Quality ➡Gender : Unisex ➡Material : Solid Stainless Steel Case ➡Display : Analog ➡Function : time, date, day ➡Chronograph : Function ➡Engine Movement : Automatic ➡Engine made in : Japan 🇯🇵 ➡Warranty : 6 Month (Engine) Screenshot dan wasap utk order. www.wasap.my/60142685092 #jamtangan  #onlineseller  #ootd  #gred  #cun  #mantap  #merecik  #murah  #malaysia  #negaraku  #trustedseller  #poslaju  #jombeli  #wak  #akusuka  #syukurselalu  #instagram  #instadairy  #instafamous  #lelaki  #babycomel  #erezeki  #terapiinstagram  #model  #review  #freedom  #lifestyle  #eusahawan  #jutawan  #smart 
Tersilap goreng😄😄..dh jadi hitam...SIL ckp habislah beriyani aku....😅😅😅...rumah sendiri reti masak..pegi umah org terus nervous...😄😄...terpaksa goreng lagi sekali...hahaha...
#bawangnibolehgunamasukdalammasakanlain
#ownerjuarasofticecream 
#juarasofticecream 
#softicecream 
#deliciousicecream 
#icecream 
#icecreamsedap 
#kualalumpur 
#selangor 
#syukuralhamdulilah 
#syukurselalu
🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂
Summer denim fress plus size women jeans dress elegant casual cowboy

Rm55
Postage rm14sm&ss
Preorder

#bazaarpaknil#terlajaklaris
#love#gilr##syukurselalu#jutawanwanita
#like4like#kainpasangmurah
#instagram#instafamous
#hantarankawin#hadiahbirthday
#bajumalaysia#kamijualmurah
#bajucantikmurah#bajuraya
#jubahmurahmalaysia#bajukurungmurahmalaysia
#blousemuslimahmurah
#ootdmalaysia#bajumurah
#onlineshopingmalaysia#dressmalaysia
#onlineshoping
#bajutunangbajunikahmalaysia
#neelofa#meletop 🍭🍭CARA ORDER🍭🍭 💋SCREENSHOT GAMBAR💋 📲DIRECT WHATSAP #01151184355 📲
🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂 Summer denim fress plus size women jeans dress elegant casual cowboy Rm55 Postage rm14sm&ss Preorder #bazaarpaknil #terlajaklaris  #love #gilr ##syukurselalu #jutawanwanita  #like4like #kainpasangmurah  #instagram #instafamous  #hantarankawin #hadiahbirthday  #bajumalaysia #kamijualmurah  #bajucantikmurah #bajuraya  #jubahmurahmalaysia #bajukurungmurahmalaysia  #blousemuslimahmurah  #ootdmalaysia #bajumurah  #onlineshopingmalaysia #dressmalaysia  #onlineshoping  #bajutunangbajunikahmalaysia  #neelofa #meletop  🍭🍭CARA ORDER🍭🍭 💋SCREENSHOT GAMBAR💋 📲DIRECT WHATSAP #01151184355  📲
GUCCI PANTCAON ➡Gred : AAA
➡Quality : High Quality
➡Gender : Unisex ➡Material : Solid Stainless Steel Case ➡Display : Analog
➡Function : time, date, day
➡Chronograph : Function
➡Engine Movement : Automatic ➡Engine made in : Japan 🇯🇵 ➡Warranty : 6 Month (Engine) 
Screenshot dan wasap utk order. www.wasap.my/60142685092

#jamtangan #onlineseller #ootd #gred #cun #mantap #merecik #murah #malaysia #negaraku #trustedseller #poslaju #jombeli #wak #akusuka #syukurselalu #instagram #instadairy #instafamous #lelaki #babycomel #erezeki #terapiinstagram #model #review #freedom #lifestyle #eusahawan #jutawan #smart
GUCCI PANTCAON ➡Gred : AAA ➡Quality : High Quality ➡Gender : Unisex ➡Material : Solid Stainless Steel Case ➡Display : Analog ➡Function : time, date, day ➡Chronograph : Function ➡Engine Movement : Automatic ➡Engine made in : Japan 🇯🇵 ➡Warranty : 6 Month (Engine) Screenshot dan wasap utk order. www.wasap.my/60142685092 #jamtangan  #onlineseller  #ootd  #gred  #cun  #mantap  #merecik  #murah  #malaysia  #negaraku  #trustedseller  #poslaju  #jombeli  #wak  #akusuka  #syukurselalu  #instagram  #instadairy  #instafamous  #lelaki  #babycomel  #erezeki  #terapiinstagram  #model  #review  #freedom  #lifestyle  #eusahawan  #jutawan  #smart