an online Instagram web viewer

#syukurselalu medias

Photos

Bismillah..Asalamualaikum wbt
Selamat pagi ..😊😊😊
.
#syukuralhamdulillah 
#syukurselalu
Lebar noh senyumnya tu? Await nazs?

A : Kenyang Makan Chicken Chop
B : Kenyang Makan Hati

Hahahaha #syukurselalu
Lebar noh senyumnya tu? Await nazs? A : Kenyang Makan Chicken Chop B : Kenyang Makan Hati Hahahaha #syukurselalu 
β€œMisteri Jam Dot Dot Dot πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ™πŸ»β€ #sekadarlakonandanhiburan .

@lawak_hambar @lawak.hangit @ohsem.video @lawak_kampung @lawak_ker_der 
#lawakhambar #lawakhangit #motifviral #lawakkerder #MudahTerhibur #SyukurSelalu #negaraku #takrehat #eraintern @jozlynnhanania @haniff_hamzah #KongsiVideoDiEra
Siap lauk utk pak #sotongmamakstyle habih gk sepiring mak dok meratah sementara nk tggu pak sampai πŸ˜…πŸ˜‹ kan mak dh ckp.. klu kdai mamak blh amik sorg sekoq jaa #mahaiii 😩😩tu pun tngk harga dulu πŸ˜¬πŸ™ˆ
#makmasak #alhamdulillah #rezeki #syukurselalu #instafood #instacook #instavideo #thanxforlike #awakmakanape
#dietmulaibesok
Lauk paling rare πŸ€˜πŸ˜‚ #simple #telurkicappetai πŸ’¦πŸ˜‹πŸ‘
#makmasak #alhamdulillah #syukurselalu #rezeki #syukurselalu #instafood #instacook #instavideo #thanxforlike #awakmakanape#dietmulaibesok
Kenyang perut, suka hati, layan plak #greentea πŸƒ#greanteacincau plk tu.. panaih2 ni kan β˜€οΈ perghhh nikmat πŸ˜‹πŸ‘
#makbuat #alhamdulillah #rezeki #syukurselalu #instacook #instafood #instavideo #thanxforlike #awakminumape #dietmulaibesok 
Sabaq naa πŸ˜πŸ™ˆ
".. Terkadang hadir nya seseorg itu utk 2 hal .. ..Memberi pengalaman hidup atau menjadi teman hidup.." "..Sma jgk la jgk dgn payung ini.. Di guna pkai bila panas mentari atau di kala hujan membasahi bumi.." #SyukurSelalu  #Mr.Sweeper #AkuAdalahAku
".. Terkadang hadir nya seseorg itu utk 2 hal .. ..Memberi pengalaman hidup atau menjadi teman hidup.." "..Sma jgk la jgk dgn payung ini.. Di guna pkai bila panas mentari atau di kala hujan membasahi bumi.." #SyukurSelalu  #Mr .Sweeper #AkuAdalahAku 
Isi dan kulit #petai πŸ‘ hat ni lg power ceq oiii πŸ˜‹πŸ’¦
#sambalbilispetai #makmasak #alhamdulillah #rezeki #syukurselalu #instafood #instacook #instavideo #thanxforlike #awakmakanape 
#happylunch & #happysabtu sahabat πŸ€—
Habis acara langsung beburu kerang rebus n durian #menikmati #syukurselalu myteamsarihusadabatam
Chak......πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰..crita siang tadi...singgah Mitsui dari KLIA...πŸŒΉβ€πŸ€”πŸ€”πŸ€”πŸ€”πŸ€”β€
#17.12.17 #DATING #mylove #syukurselalu.πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€ alhamdulillah.......
Chak......πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰..crita siang tadi...singgah Mitsui dari KLIA...πŸŒΉβ€πŸ€”πŸ€”πŸ€”πŸ€”πŸ€”β€ #17 .12.17 #DATING  #mylove  #syukurselalu .πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€ alhamdulillah.......
"Perjalanan hidup ini akan lebih menyenangkan jika kita memilih untuk menikmati dengan apa yang sudah kita lalui, daripada terus menyesali dengan apa yang terjadi".πŸ˜ƒ
#syukurselalu #petangminggu #solomoto #masihbujang
Bismillahirahmanirahim πŸŒ»πŸŒΏπŸŒΈπŸƒπŸŒ»πŸŒΏπŸŒΈπŸƒπŸŒ»πŸŒΏπŸŒΈπŸƒ Ψ§Ω„Ψ³Ω‘ΩŽΩ„Ψ§ΩŽΩ…Ω ΨΉΩŽΩ„ΩŽΩŠΩ’ΩƒΩΩ…Ω’ ΩˆΩŽΨ±ΩŽΨ­Ω’Ω…ΩŽΨ©Ω اللهِ ΩˆΩŽΨ¨ΩŽΨ±ΩŽΩƒΩŽΨ§Ψͺُهُ

Ψ’Ω„Ω„Ω‘Ω‡ΩΩ…ΩŽ Ψ΅ΩŽΩ„Ω‘ΫŒΫ“Ω ΫˆΨ³ΩŽΩ„Ω‘Ω…Ω’ ΨΉΩŽΩ„Ϋ“Ω Ψ³ΩŽΩŠΩ‘Ψ―Ω†ΩŽΨ’ Ω…ΩΨ­ΩŽΩ…Ω‘Ψ―Ω’ وَ ΨΉΩŽΩ„Ϋ“Ω ؒلِ Ψ³ΩŽΩŠΩ‘Ψ―Ω†ΩŽΨ’ Ω…ΩΨ­ΩŽΩ…Ω‘ΩŽΨ―Ω. Ψ³ΩΨ¨Ω’Ψ­ΩŽΨ§Ω†ΩŽ اللّهِ وَ Ψ¨ΩΨ­ΩŽΩ…Ω’Ψ―ΩΩ‡Ω ، Ψ³ΩΨ¨Ω’Ψ­ΩŽΨ§Ω†ΩŽ اللّهِ Ψ§Ω„Ω’ΨΉΩŽΨΈΩΩŠΩ…Ω
πŸŒ»πŸŒΏπŸŒΈπŸƒπŸŒ»πŸŒΈπŸƒπŸŒ»πŸŒΏπŸŒΈπŸƒπŸŒ»
#syukurselalu
Bismillahirahmanirahim πŸŒ»πŸŒΏπŸŒΈπŸƒπŸŒ»πŸŒΏπŸŒΈπŸƒπŸŒ»πŸŒΏπŸŒΈπŸƒ Ψ§Ω„Ψ³Ω‘ΩŽΩ„Ψ§ΩŽΩ…Ω ΨΉΩŽΩ„ΩŽΩŠΩ’ΩƒΩΩ…Ω’ ΩˆΩŽΨ±ΩŽΨ­Ω’Ω…ΩŽΨ©Ω اللهِ ΩˆΩŽΨ¨ΩŽΨ±ΩŽΩƒΩŽΨ§Ψͺُهُ Ψ’Ω„Ω„Ω‘Ω‡ΩΩ…ΩŽ Ψ΅ΩŽΩ„Ω‘ΫŒΫ“Ω ΫˆΨ³ΩŽΩ„Ω‘Ω…Ω’ ΨΉΩŽΩ„Ϋ“Ω Ψ³ΩŽΩŠΩ‘Ψ―Ω†ΩŽΨ’ Ω…ΩΨ­ΩŽΩ…Ω‘Ψ―Ω’ وَ ΨΉΩŽΩ„Ϋ“Ω ؒلِ Ψ³ΩŽΩŠΩ‘Ψ―Ω†ΩŽΨ’ Ω…ΩΨ­ΩŽΩ…Ω‘ΩŽΨ―Ω. Ψ³ΩΨ¨Ω’Ψ­ΩŽΨ§Ω†ΩŽ اللّهِ وَ Ψ¨ΩΨ­ΩŽΩ…Ω’Ψ―ΩΩ‡Ω ، Ψ³ΩΨ¨Ω’Ψ­ΩŽΨ§Ω†ΩŽ اللّهِ Ψ§Ω„Ω’ΨΉΩŽΨΈΩΩŠΩ…Ω πŸŒ»πŸŒΏπŸŒΈπŸƒπŸŒ»πŸŒΈπŸƒπŸŒ»πŸŒΏπŸŒΈπŸƒπŸŒ» #syukurselalu 
πŸ§˜πŸ»β€β™€οΈ Sunday meditation. #beringatselaluπŸ’ #bersyukurdengansetiapnikmat #syukurselalu #selfworth #notetoselfπŸ“ #thankfulheart
Team Fasi Q-Hijrah yg same2 menjayakan program kolaborasi bersama High Step Consultant.. Good Job Guys.. Tq Very Much... Semoga Terus Memberi Manfaat kepada Ummah.. "Kem Soleh Bestari 2017" AnakΒ² Staff Perodua.. #qhijrah 
#highstepconsultant 
#trainingandtripconsultant 
#syukurselalu 
#senyumselaluγ‚· 
#kongsiinspirasi 
#kongsirezeki
#ootd kakak hari ahad. Kakak belum mandi lagi. Maafkan keserabutan rambut kakak. Kakak malas nak mandi, mama lagi malas nak mandikan kakak. Ehee 🌚
.

Sila fokus kepada kasut kakak. Kiri ke kanan? @asmadi_ahmadjalani πŸ‘ŸπŸ‘’πŸ˜…πŸ‘Š
.
.

#NurDiniBatrisya #4yearsold #kakak #kakakyangbaik #messyhair #gegarvaganza #aishah #kitaOK #kitabaikramaisayang #syukurselalu #alhamdulillah #memey #lawakhambar #mudahterhibur #like4like #anakayah #clevergirl #instagood #instafamous #hastagsukasuka #janganmengata #perempuanfuhh
#ootd  kakak hari ahad. Kakak belum mandi lagi. Maafkan keserabutan rambut kakak. Kakak malas nak mandi, mama lagi malas nak mandikan kakak. Ehee 🌚 . Sila fokus kepada kasut kakak. Kiri ke kanan? @asmadi_ahmadjalani πŸ‘ŸπŸ‘’πŸ˜…πŸ‘Š . . #NurDiniBatrisya  #4yearsold  #kakak  #kakakyangbaik  #messyhair  #gegarvaganza  #aishah  #kitaOK  #kitabaikramaisayang  #syukurselalu  #alhamdulillah  #memey  #lawakhambar  #mudahterhibur  #like4like  #anakayah  #clevergirl  #instagood  #instafamous  #hastagsukasuka  #janganmengata  #perempuanfuhh 
selamat malam cengkerang jepun. #tupaiselatan #syukurirezeki #syukurselalu
"Tidak bermakna sebuah kehidupan 
Tanpa amalan yang berterusan, kelak diri menyesal kerana peluang sering kau Abaikan. Hanya Amalan yang menjadi taruhan.." Sama2 kita fikirkan πŸ˜€ #tb #renunganbersama #igers #syukurselalu #selamatmalam #stayfit
Geng sklh rendah..ada yg 30th lbih x bertemu...syngrindu korang..😍😍😍
#sklhrendahkgbalun#Alhamdulillah#syukurselalu
Talam keladi utk kak Noraini 
Tq kak 😘
#kuetalamsarrapinggiranbtcaves 
#todaysorder 
#syukurselalu
Order utk hr ini.. Tq Hafiza.. #kuetalamsarrapinggiranbtcaves 
#todaysorder 
#syukurselalu
Happy birthday to my luvly2 boy Daniel Sham....
Terkejut dpt surprise balik dari show semlm πŸŽ‚πŸŽ
Mama doakan moga adik panjang umur, dilimpahkan rezeki & diberi kesihatan yg baik.....
moga jadi anak yg soleh...
Mama Papa Sham Mustaffa& kakak Diana Sham sentiasa support adik dlm bidang yg adik minati moga adik success & berjaya insyallah aminnnn..
#mybirthdayboy #alwayzluvu #alwayzsupportu #familyalwayz1st #happyfamily #shamhappyfamily #syukurselalu
Kita tidak akan pernah tahu kapan akhir dari kaki ini berhenti melangkah. Selagi bisa melangkah lakukanlah yg terbaik...😊 #syukurselalu 
#backpackers
#ulin
#ibukota
18.12.17 happy birthday sayang...doa ibu sentiasa mengiringi hari2mu...😘😘
#mylilbf #turn5 #afiqbirthday #birthday #love #syukurselalu
Jualan hujung minggu
#kuetalamsarrapinggiranbtcaves
#syukurselalu
#bismillahirrahmanirrahim .
.
.
 Ada yang dah dapat botol pink comel ni? Cantek kan botol CL ni
.

Khas untuk kaum hawa u alls boleh request nak botol pink ni tau. Sekali tengok macam perfume. Tapi penghilang bau peluh rupanya.hihi
.

Mudah & sangat sesuai nak selit dalam handbang u alls tau

Ok, harga masih dalam promosi ni.. Whatsapp saya cepat k 010-6163593
.
.
#celebritylass #ubatketiak #penghilangbaubadan #penghilangbauketiak #kakiberbau #ketiaktengik #ketiakberbau #deodorantmurah #bazaarpaknil #alhamdulillah #syukurselalu #instashop #sayajualmurah #trustedseller #clteamwahida #terapiinstagram #muslimah #niqab #produkmuslim #malaysia #halal #testimoni  #sales #shopee #lazada #luluskkm #laraalana #ctdk #noradanish
#bismillahirrahmanirrahim  . . . Ada yang dah dapat botol pink comel ni? Cantek kan botol CL ni . Khas untuk kaum hawa u alls boleh request nak botol pink ni tau. Sekali tengok macam perfume. Tapi penghilang bau peluh rupanya.hihi . Mudah & sangat sesuai nak selit dalam handbang u alls tau Ok, harga masih dalam promosi ni.. Whatsapp saya cepat k 010-6163593 . . #celebritylass  #ubatketiak  #penghilangbaubadan  #penghilangbauketiak  #kakiberbau  #ketiaktengik  #ketiakberbau  #deodorantmurah  #bazaarpaknil  #alhamdulillah  #syukurselalu  #instashop  #sayajualmurah  #trustedseller  #clteamwahida  #terapiinstagram  #muslimah  #niqab  #produkmuslim  #malaysia  #halal  #testimoni  #sales  #shopee  #lazada  #luluskkm  #laraalana  #ctdk  #noradanish 
Korang yg makan gaji ni..please cari inisiatif lain selain pulun ot utk cari extra income..sebab ape..? .
Sebab ingat 1 je..korang tu KULI..once company dah taknak pakai korang,campak korang ntah ke mane,atau pon company bangkrap..korang pon mati kutu xtau nak buat ape..
.
Kena plak yg KULI xde certificate..alahai kesian..terpaksa start smula dr bawah..nak demand gaji..?hmmmm..ada ke yg nak layan..? Tu haaaa..yg dh graduate bersepah tunggu keje..jd tukang bancuh air pon dorang sanggup..sebab ape..? Sebab hidup zaman hmmm..malas la nak cakap..bile dah kena campak tu,jgn jd lanun dah ler..cari rezeki yg halal.. #sisnasihat #brainwashed .
#creamhorns #creamhorn #kelasbakingkl #kelasbaking #kelaspastry #klfoodie #eatdrinkkl
#sideincome #farewell
#syukurselalu  #hitea #hantaran #hantarankahwin #kendurikahwin #kahwin #dulanghantaran #candybuffetmalaysia 
#doorgift #birthday  #zara_multilicious
#foodvendor #homebaked 
#homemade #bridetobe 
#housewarming #kenduriaqiqah #babyshowers
Korang yg makan gaji ni..please cari inisiatif lain selain pulun ot utk cari extra income..sebab ape..? . Sebab ingat 1 je..korang tu KULI..once company dah taknak pakai korang,campak korang ntah ke mane,atau pon company bangkrap..korang pon mati kutu xtau nak buat ape.. . Kena plak yg KULI xde certificate..alahai kesian..terpaksa start smula dr bawah..nak demand gaji..?hmmmm..ada ke yg nak layan..? Tu haaaa..yg dh graduate bersepah tunggu keje..jd tukang bancuh air pon dorang sanggup..sebab ape..? Sebab hidup zaman hmmm..malas la nak cakap..bile dah kena campak tu,jgn jd lanun dah ler..cari rezeki yg halal.. #sisnasihat  #brainwashed  . #creamhorns  #creamhorn  #kelasbakingkl  #kelasbaking  #kelaspastry  #klfoodie  #eatdrinkkl  #sideincome  #farewell  #syukurselalu  #hitea  #hantaran  #hantarankahwin  #kendurikahwin  #kahwin  #dulanghantaran  #candybuffetmalaysia  #doorgift  #birthday  #zara_multilicious  #foodvendor  #homebaked  #homemade  #bridetobe  #housewarming  #kenduriaqiqah  #babyshowers 
Sambil layan Gegar Vaganza... makan buah mata kucing... πŸ‘πŸ‘πŸ± macam2 style kannn... Hehe...πŸ˜ΉπŸ˜ΉπŸ˜‰βœŒπŸ»
.
Tahniah @aishahjmm juara Gegar Vaganza 2017...πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸŽ‰πŸŽ‰πŸ˜πŸ˜πŸ˜˜
.
.
#buahmatakucing #longan #aishahjuaragegarvaganza4 #gegarvaganza2017 #buahtempatan #localfruit #musimbuah #fruitseason #fruitporn #yum #instafruit #instashare #yummy  #instagood #photooftheday #sweet #fresh #tasty #delish #fruitpic #lfl #fff #instafollow #tqallah4everything #alhamdulillah #syukurselalu
Sambil layan Gegar Vaganza... makan buah mata kucing... πŸ‘πŸ‘πŸ± macam2 style kannn... Hehe...πŸ˜ΉπŸ˜ΉπŸ˜‰βœŒπŸ» . Tahniah @aishahjmm juara Gegar Vaganza 2017...πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸŽ‰πŸŽ‰πŸ˜πŸ˜πŸ˜˜ . . #buahmatakucing  #longan  #aishahjuaragegarvaganza4  #gegarvaganza2017  #buahtempatan  #localfruit  #musimbuah  #fruitseason  #fruitporn  #yum  #instafruit  #instashare  #yummy  #instagood  #photooftheday  #sweet  #fresh  #tasty  #delish  #fruitpic  #lfl  #fff  #instafollow  #tqallah4everything  #alhamdulillah  #syukurselalu 
Brownies kedut utk Dr Bernard
Tq for ordering Doc. 
#kuetalamsarrapinggiranbtcaves 
#todaysorder 
#syukurselalu
Tq customers 😘😘😘
#kuetalamsarrapinggiranbtcaves 
#todaysorder 
#syukurselalu