an online Instagram web viewer

#teamsaupor medias

Photos

.
Siapa kata tak boleh campur2 sabun cute ni? .
Boleh je tau. Tapi mesti ikut guide yang diberi. Jangan risau, bila pakai sabun ni kami akan guidr anda
.
Cuma beritahu apa masalah kulit masing masing😊
.
Macam customer ni. Ada masalah muka berminyak dan jerawat. Jadi kami guide untuk pakai 3 jenis sabun
.
Alhamdulillah ada perubahan positif. Nak cuba? Boleh PM jer tau. Rm2 kesan berbaloi sangat. Betul tak?
.
#saupor 
#TeamSaupor 
#sabuncute
#sayajualsabuncute 
#sayajualsabun
#jombeli
#naturalsoap 
#natural
. Siapa kata tak boleh campur2 sabun cute ni? . Boleh je tau. Tapi mesti ikut guide yang diberi. Jangan risau, bila pakai sabun ni kami akan guidr anda . Cuma beritahu apa masalah kulit masing masing😊 . Macam customer ni. Ada masalah muka berminyak dan jerawat. Jadi kami guide untuk pakai 3 jenis sabun . Alhamdulillah ada perubahan positif. Nak cuba? Boleh PM jer tau. Rm2 kesan berbaloi sangat. Betul tak? . #saupor  #TeamSaupor  #sabuncute  #sayajualsabuncute  #sayajualsabun  #jombeli  #naturalsoap  #natural 
Sabun Cute OAT 3 in 1💜💛❤️💚💙⠀
⠀
Skrub: basahkan sabun dan gosok pada blackhead. Bila dah rasa melekit tu boleh bilas.penggunaan: Selang sehari.⠀
⠀
Pencuci muka: buihkan sabun di tangan dan gosok buih sahaja pada muka. Boleh guna setiap hari.⠀
⠀
Masker: lepas dan bersih muka sapu buih biarkan sampai kering baru dibilas. 2 kali seminggu⠀
⠀
#sabuncute⠀
#teamsaupor⠀
#bebasmerkuri⠀
#hargamurah⠀
#sabunmampumilik⠀
#agentkualapilah⠀
#dropshipdiperlukan
Sabun Cute OAT 3 in 1💜💛❤️💚💙⠀ ⠀ Skrub: basahkan sabun dan gosok pada blackhead. Bila dah rasa melekit tu boleh bilas.penggunaan: Selang sehari.⠀ ⠀ Pencuci muka: buihkan sabun di tangan dan gosok buih sahaja pada muka. Boleh guna setiap hari.⠀ ⠀ Masker: lepas dan bersih muka sapu buih biarkan sampai kering baru dibilas. 2 kali seminggu⠀ ⠀ #sabuncute ⠀ #teamsaupor ⠀ #bebasmerkuri ⠀ #hargamurah ⠀ #sabunmampumilik ⠀ #agentkualapilah ⠀ #dropshipdiperlukan 
Ada 2 bahan je dalam sabun cute oat ni.⠀
⠀
So korang jangan risau. In shaa Allah akan serasi. Melainkan korang memang alergik dengan oat.⠀
⠀
Dan glycerin pula hanya pelarut. Dan fungsi untuk jadikan sabun berbentuk, dan boleh lembapkan kulit.⠀
⠀
Yang penting diperbuat dari minyak tumbuhan😊⠀
⠀
#teamsaupor⠀
#sabuncute⠀
#kulitbersih⠀
#bebasbahankimia⠀
#bebasmerkuri⠀
#agentkualapilah⠀
#dropshipdiperlukan
😊Contoh skrub mudah dari dapur😊
.
Ada 3 bahan yang boleh kita guna sebagai skrub muka yang mudah. Iaitu:
+ Oat
+ Hampas teh
+ Beras yang di kisar
.
.
Ikut kerajinan masing masing. Boleh je guna sabun oat untuk skrub kalau anda tak sempat nak sediakan bahan2 tu.
.
.
Jom pakai sabun oat. Lebih mudah dan cepat 😉
.
.
Whatsapp untuk order
📲013-6545109
.
.
#teamsaupor #sabuncute #sauporkotatinggi #skrubbahannatural #skrubbadan #skrubmuka #hilangblackheadwhiteheas #bahannatural
😊Contoh skrub mudah dari dapur😊 . Ada 3 bahan yang boleh kita guna sebagai skrub muka yang mudah. Iaitu: + Oat + Hampas teh + Beras yang di kisar . . Ikut kerajinan masing masing. Boleh je guna sabun oat untuk skrub kalau anda tak sempat nak sediakan bahan2 tu. . . Jom pakai sabun oat. Lebih mudah dan cepat 😉 . . Whatsapp untuk order 📲013-6545109 . . #teamsaupor  #sabuncute  #sauporkotatinggi  #skrubbahannatural  #skrubbadan  #skrubmuka  #hilangblackheadwhiteheas  #bahannatural 
Sabun madu juga membantu merawat ruam pada kulit kite. Jom lah cuba. .
.
#teamsaupor #sabuncute #sauporkotatinggi #testimoni #testimonisaupor
Wahh pipi makin lembut uollss pakai sabun madu dan delima 😊😊
.
.
#sabuncute #sauporkotatinggi #teamsaupor #testimoni #testimonisaupor
Bau aroma sabun kopi memberi rasa lebih segar😊
.
.
#teamsaupor #sabuncute #sauporkotatinggi #feedbackcustomer
=====================
JENIS-JENIS SABUN CUTE::
=====================
.
.
1. Sabun Madu 
2. Sabun Madu + kayu manis
3. Sabun Oat
4. Sabun Delima
5. Sabun Kopi
6. Sabun tomato
.
.
Meh la cuba. RM2 je sebiji 😊
.
.
*COD dan pos min 5 ketul
.
.
Whatsapp 📲 013-6545109
.
.
#teamsaupor
#sabuncute
#sauporkotatinggi
===================== JENIS-JENIS SABUN CUTE:: ===================== . . 1. Sabun Madu 2. Sabun Madu + kayu manis 3. Sabun Oat 4. Sabun Delima 5. Sabun Kopi 6. Sabun tomato . . Meh la cuba. RM2 je sebiji 😊 . . *COD dan pos min 5 ketul . . Whatsapp 📲 013-6545109 . . #teamsaupor  #sabuncute  #sauporkotatinggi 
Masalah utama bila bermake up adalah, make up tak tanggal dengan sempurna. Dan muka rasa lesu je. Betul tak?
.
.
Yela sebab seharian muka kita ditutupi make up. So, kalau nak rasa fresh dan segar lepas bermake up, cuba lah cuci muka dengan sabun kopi.
.
.
Best sangat. Aroma kopi buat kulit jadi bermaya.
.
.
Rasa fresh dan hilang stress 😘
.
.
#teamsaupor
#sabuncute
#sauporkotatinggi
Masalah utama bila bermake up adalah, make up tak tanggal dengan sempurna. Dan muka rasa lesu je. Betul tak? . . Yela sebab seharian muka kita ditutupi make up. So, kalau nak rasa fresh dan segar lepas bermake up, cuba lah cuci muka dengan sabun kopi. . . Best sangat. Aroma kopi buat kulit jadi bermaya. . . Rasa fresh dan hilang stress 😘 . . #teamsaupor  #sabuncute  #sauporkotatinggi 
😊Kayu manis adalah herba😊
.
.
Tahukah anda, kayu manis ni sejenis herba semulajadi. Selalu digunakan untuk memasak terutamanya kari.
.
.
Aroma kayu manis sangat harum dan kuat hingga boleh menaikkan selera makan kita. Betul tak?
.
.
Tapi bila dijadikan sabun baunya takla sama macam kayu manis yang dimasak tu.
.
.
Dah cuba sabun kayu manis?
.
.
#teamsaupor
#sabuncute
#sauporkotatinggi
😊Kayu manis adalah herba😊 . . Tahukah anda, kayu manis ni sejenis herba semulajadi. Selalu digunakan untuk memasak terutamanya kari. . . Aroma kayu manis sangat harum dan kuat hingga boleh menaikkan selera makan kita. Betul tak? . . Tapi bila dijadikan sabun baunya takla sama macam kayu manis yang dimasak tu. . . Dah cuba sabun kayu manis? . . #teamsaupor  #sabuncute  #sauporkotatinggi 
Wow terbukti sabun kayu manis memang terbaik😊😊
.
#teamsaupor #sabuncute #sauporkotatinggi #merawatjerawat 
#menghilangkanparutjerawat
😊Pelembap untuk muka😊
.
.
Penting kita pakai sabun yang boleh lembapkan muka. Kalau macam sabun oat ni sangat melembapkan kulit.
.
.
Sebab bila kita gosok sabun ni akan jadi buih yang milky gitu. Bila sapu di muka macam sapu cream.
.
.
Memang rasa lembaplah muka ni. Jomla cubaa😊
.
.
Whatsapp to order⤵️⤵️
📲 013-6545109
.
.
#teamsaupor
#sabuncute
#sauporkotatinggi
😊Pelembap untuk muka😊 . . Penting kita pakai sabun yang boleh lembapkan muka. Kalau macam sabun oat ni sangat melembapkan kulit. . . Sebab bila kita gosok sabun ni akan jadi buih yang milky gitu. Bila sapu di muka macam sapu cream. . . Memang rasa lembaplah muka ni. Jomla cubaa😊 . . Whatsapp to order⤵️⤵️ 📲 013-6545109 . . #teamsaupor  #sabuncute  #sauporkotatinggi 
Kalau nak mandi, boleh jugak guna sabun oat 😉
.
.
Ya, sabun oat boleh guna untuk badan jugak. Rasa nak sental daki , hitam hitam di badan pun boleh diputihkan dengan sabun oat.
.
.
Sebab kalau guna sabun oat, boleh skrub dan haluskan kulit. Takperlu lagi pakai losyen.
.
.
Jom jom dapatkan sabun oat ni. Mesti puas hati 😊
.
.
Whatsapp 📲013-6545109
.
#teamsaupor
#sabuncute
#sauporkotatinggi
Kalau nak mandi, boleh jugak guna sabun oat 😉 . . Ya, sabun oat boleh guna untuk badan jugak. Rasa nak sental daki , hitam hitam di badan pun boleh diputihkan dengan sabun oat. . . Sebab kalau guna sabun oat, boleh skrub dan haluskan kulit. Takperlu lagi pakai losyen. . . Jom jom dapatkan sabun oat ni. Mesti puas hati 😊 . . Whatsapp 📲013-6545109 . #teamsaupor  #sabuncute  #sauporkotatinggi 
Soalan: kenapa semut, tikus suka makan sabun cute ni?

Jawapan: binatang suka makan sabun cute sebab tiada racun dalamnya, dan sebenarnya ada bau manis manis pada sabun ni. Malah rasanya pun manis manis. (Korang jangan try pulak) .

Jadi untuk keselamatan.  Pastikan tutup sentiasa bekas sabun anda dalam bilik air tu. Dan kalau nak simpan, pastikan bekas tu tertutup. Lagi bagus simpan dalam peti ais ye. Jangan lupa beritahu anak anak, itu bukan biskut atau coklat. 
Amaran: kami tak bertanggungjawab kalau ada yang termakan . 😂

#teamsaupor #nhmartt #sabuncute#sabuncutesaupor#sabun#cfnshoppe#sabunmuka#sabuntangan#sabunbadan#jsd#stg#lotion#lotionkorea#produk#produkkecantikan#produkkesihatan
Soalan: kenapa semut, tikus suka makan sabun cute ni? Jawapan: binatang suka makan sabun cute sebab tiada racun dalamnya, dan sebenarnya ada bau manis manis pada sabun ni. Malah rasanya pun manis manis. (Korang jangan try pulak) . Jadi untuk keselamatan. Pastikan tutup sentiasa bekas sabun anda dalam bilik air tu. Dan kalau nak simpan, pastikan bekas tu tertutup. Lagi bagus simpan dalam peti ais ye. Jangan lupa beritahu anak anak, itu bukan biskut atau coklat. Amaran: kami tak bertanggungjawab kalau ada yang termakan . 😂 #teamsaupor  #nhmartt  #sabuncute #sabuncutesaupor #sabun #cfnshoppe #sabunmuka #sabuntangan #sabunbadan #jsd #stg #lotion #lotionkorea #produk #produkkecantikan #produkkesihatan 
Mana satu yang anda sudah cuba??
.
.
Apa perasaan lepas mencubanya?
.
😍
#nhmartt #sabuncute #teamsaupor #sabun #madu #oat #kopi #delima #kayumanis #tomato
Kalau anda rajin, boleh saja beli buah delima, kupas kulit dan perah jusnya.
.
.
Agak leceh kalau tanpa bantuan alat khas. Betul tak? Hehe
.
.
Jus delima ni boleh guna untuk cuci muka dan masker. Hasilnya kulit akan lebih cerah berseri.
.
.
Sama je kalau pakai sabun delima. Kandungan delima asli tetap beri kesan pencerah untuk kulit.
.
.
Sebiji rm2 je. Jom try😊😊
.
.
Whatsapp 📲013-6545109
.
.
#teamsaupor
#sabuncute
#sauporkotatinggi
Kalau anda rajin, boleh saja beli buah delima, kupas kulit dan perah jusnya. . . Agak leceh kalau tanpa bantuan alat khas. Betul tak? Hehe . . Jus delima ni boleh guna untuk cuci muka dan masker. Hasilnya kulit akan lebih cerah berseri. . . Sama je kalau pakai sabun delima. Kandungan delima asli tetap beri kesan pencerah untuk kulit. . . Sebiji rm2 je. Jom try😊😊 . . Whatsapp 📲013-6545109 . . #teamsaupor  #sabuncute  #sauporkotatinggi 
Nampak tak muka kita sebelum tu berminyak sebab dari pagi buat keje macam2 jemur baju, masak, kemas rumah & banyak lagi. .
Uolls tengok gambar after 20 minit saya pakai sabun oat sebagai scrub. .
Muka nampak lebih segar, tidak berminyak & blackheads&whiteheads pun lari taw.😍😍😍
.
.
#agenmelaka #teamsaupor #saupor #ctdk #uiagombak #sabunoat #uitmshahalam #kktm #sayajualmurah #bazaarpaknil #sayajualprodukkecantikan #sauporsabuncute #murahjer
KHASIAT TOMATO🍅🍅🍅 1. Memudarkan lingkaran gelap di bawah mata
2. Mengecutkanl jerawat
3. Memudarkan jeragat
4. Mengecilkan liang roma
5. Membuatkan kulit wajah lebih lembap
6. Membuatkan tona kulit lebih sekata

#teamsaupor 
#sabuncute 
#agentkualapilah 
#dropshipdiperlukan
KHASIAT TOMATO🍅🍅🍅 1. Memudarkan lingkaran gelap di bawah mata 2. Mengecutkanl jerawat 3. Memudarkan jeragat 4. Mengecilkan liang roma 5. Membuatkan kulit wajah lebih lembap 6. Membuatkan tona kulit lebih sekata #teamsaupor  #sabuncute  #agentkualapilah  #dropshipdiperlukan 
Sabun Cute TOMATO mampu👇🏻
1. Mengecilkan pori
2. Menghilangkan minyak berlebihan
3. Merawat jerawat dan bintik hitam

#teamsaupor 
#sabuncute 
#agentkualapilah 
#dropshipdiperlukan
Sabun Cute Tomato membuatkan muka anda elok sangat.😘
Muka dah tak berminyak😉
Nak cuba sabun cute?Jom risik2 Cik Mie
#teamsaupor
#sabuncute
#agentkualapilah
#dropshipdiperlukan
Assalamualaikum.Memperkenalkan #SabunCute dari Saupor. 
Sabun berbentuk comel ini sangat sesuai untuk masalah kulit seperti jerawat, jeragat dan whitehead. 
Boleh pilih ikut jenis kesesuaian kulit masing-masing. Nak buat free gift kepada customer pun boleh. 
Mahukan konsultasi percume, whatApps 📲 0139415711

In Shaa Allah mana yg mampu saya tolong. 
#teamsaupor#nhmartt#sabun#sabuncutesaupor#sabuncute#sabunmuka#sabunbadan#sabunmurah#sabunsaupor#sabunkecantikan
🍅SABUN CUTE TOMATO🍅

Sabun tomato tu elok pakai malam-malam. Sebab waktu malam biasa kulit akan banyak keluarkan minyak. Dan waktu tengahari. 😘

Jomlah cuba 😉

#teamsaupor
#sabuncute
#sauporkotatinggi
🍅SABUN CUTE TOMATO🍅 Sabun tomato tu elok pakai malam-malam. Sebab waktu malam biasa kulit akan banyak keluarkan minyak. Dan waktu tengahari. 😘 Jomlah cuba 😉 #teamsaupor  #sabuncute  #sauporkotatinggi 
.
Kalau anda rajin, boleh saja beli buah delima, kupas kulit dan perah jusnya
.
Agak leceh kalau tanpa bantuan alat khas. Betul tak? Hehe
.
Jus delima ni boleh guna untuk cuci muka dan masker. Hasilnya kulit akan lebih cerah berseri
.
Sama je kalau pakai sabun delima. Kandungan delima asli tetap beri kesan pencerah untuk kulit
.
Sebiji rm2 je. Jom try
.
#TeamSaupor 
#agent_rawang 
#sabunmuka 
#sabuncute 
#facialsoap 
#soap 
#natural 
#naturalsoap 
#sayajualsabuncute 
#sayajual 
#jombeli
. Kalau anda rajin, boleh saja beli buah delima, kupas kulit dan perah jusnya . Agak leceh kalau tanpa bantuan alat khas. Betul tak? Hehe . Jus delima ni boleh guna untuk cuci muka dan masker. Hasilnya kulit akan lebih cerah berseri . Sama je kalau pakai sabun delima. Kandungan delima asli tetap beri kesan pencerah untuk kulit . Sebiji rm2 je. Jom try . #TeamSaupor  #agent_rawang  #sabunmuka  #sabuncute  #facialsoap  #soap  #natural  #naturalsoap  #sayajualsabuncute  #sayajual  #jombeli 
Kenali punca blackhead dan whitehead di muka anda. 😎😎😎
.
.
Baru boleh atasinya.
#sabuncute #teamsaupor #nhmartt #ciknurrul
Siapa kata tak boleh campur2 sabun cute ni?
.
.
Boleh je tau. Tapi mesti ikut guide yang diberi. Jangan risau, bila pakai sabun ni kami akan guide anda.
.
.
Cuma beritahu apa masalah kulit masing masing😊
.
.
Macam customer ni. Ada masalah muka berminyak dan jerawat. Jadi kami guide untuk pakai 3 jenis sabun.
.
.
Alhamdulillah ada perubahan positif. Nak cuba? Boleh PM jer tau. Rm2 kesan berbaloi sangat. Betul tak?
.
.
#teamsaupor #saupor #sabuncute #sauporkotatinggi #jerawat #jeragat #blackhead #whitehead
Siapa kata tak boleh campur2 sabun cute ni? . . Boleh je tau. Tapi mesti ikut guide yang diberi. Jangan risau, bila pakai sabun ni kami akan guide anda. . . Cuma beritahu apa masalah kulit masing masing😊 . . Macam customer ni. Ada masalah muka berminyak dan jerawat. Jadi kami guide untuk pakai 3 jenis sabun. . . Alhamdulillah ada perubahan positif. Nak cuba? Boleh PM jer tau. Rm2 kesan berbaloi sangat. Betul tak? . . #teamsaupor  #saupor  #sabuncute  #sauporkotatinggi  #jerawat  #jeragat  #blackhead  #whitehead 
Terima Kasih sebab sokong Produk Saupor 😘

www.wasap.my/60163761091

#testimonisabuncute
#sabuncuteoat
#teamsaupor
JENIS SABUN & MANFAATNYA 🍅 Sabun Tomato
❇Mengecilkan pori
❇Mengilangkan minyak berlebihan
❇Merawat jerawat dan bintik hitam 💐 Sabun Delima
❇Merawat jerawat
❇ Mencerahkan kulit 🍯 Sabun Madu
❇Melembapkan Kulit
❇ Merawat jerawat 🍭 Sabun Oat
❇Boleh dijadikan scrub
❇Masker untuk kecilkan pori 🌼 Sabun Kayu Manis
❇Merawat jerawat dan jeragat
❇ Memudarkan parut ☕ Sabun Kopi
❇Mengurangkan lingkaran gelap bawah mata
❇ Menyegarkan kulit

www.wasap.my/60163761091

http://www.facebook.com/beautypagesshop

#sabuncute #sabuntomato #sabundelima #sabunmadu #sabunoat #sabunkayumanis
#sabunkopi #teamsaupor
JENIS SABUN & MANFAATNYA 🍅 Sabun Tomato ❇Mengecilkan pori ❇Mengilangkan minyak berlebihan ❇Merawat jerawat dan bintik hitam 💐 Sabun Delima ❇Merawat jerawat ❇ Mencerahkan kulit 🍯 Sabun Madu ❇Melembapkan Kulit ❇ Merawat jerawat 🍭 Sabun Oat ❇Boleh dijadikan scrub ❇Masker untuk kecilkan pori 🌼 Sabun Kayu Manis ❇Merawat jerawat dan jeragat ❇ Memudarkan parut ☕ Sabun Kopi ❇Mengurangkan lingkaran gelap bawah mata ❇ Menyegarkan kulit www.wasap.my/60163761091 http://www.facebook.com/beautypagesshop #sabuncute  #sabuntomato  #sabundelima  #sabunmadu  #sabunoat  #sabunkayumanis  #sabunkopi  #teamsaupor 
Suka tak kalau sabun kita warna pink, bentuk love dan wangi?
.
Best kan. Siap boleh jadikan hadiah lagi. Yela sebab sabun ni takde bahan berbahaya macam merkuri semua tu.
.
Boleh guna hari hari. Dan sangat melembapkan kulit. Sabun cute delima namanya. Sangat cute, sangat comel😍
.
Jom cuba. Best tauu ☺️
.
📲Whatsapp 013-6545109
.
#teamsaupor
#sabuncute
#sauporkotatinggi
Suka tak kalau sabun kita warna pink, bentuk love dan wangi? . Best kan. Siap boleh jadikan hadiah lagi. Yela sebab sabun ni takde bahan berbahaya macam merkuri semua tu. . Boleh guna hari hari. Dan sangat melembapkan kulit. Sabun cute delima namanya. Sangat cute, sangat comel😍 . Jom cuba. Best tauu ☺️ . 📲Whatsapp 013-6545109 . #teamsaupor  #sabuncute  #sauporkotatinggi 
Best la pakai Sabun Cute ni.
Lembap jer kulit pastu kulit kurang berminyak pulak tu😘
Suka tak?
#teamsaupor
#sabuncute
#agentkualapilah
#dropshipdiperlukan
Sekiranya kita jenis yang kerap berada di bawah cahaya matahari kita perlu sentiasa pakai sunblock.

Supaya dapat mengelakkan dari sunburn dan kesan sinaran uv. Sinaran uv boleh menyebabkan kanser kulit juga 😮. Selain tu cuci lah muka setiap kali selepas keluar rumah. Paling best kalau guna sabun kopi.

Baunya macam gula gula kopiko. Bila pakai rasa segar dan boleh hilang stress😍

#agenmelaka #teamsaupor #saupor #ctdk #uiagombak #sabunkopi #uitmshahalam #kktm #sayajualmurah #bazaarpaknil #sayajualprodukkecantikan #sauporsabuncute #murahjer
Sekiranya kita jenis yang kerap berada di bawah cahaya matahari kita perlu sentiasa pakai sunblock. Supaya dapat mengelakkan dari sunburn dan kesan sinaran uv. Sinaran uv boleh menyebabkan kanser kulit juga 😮. Selain tu cuci lah muka setiap kali selepas keluar rumah. Paling best kalau guna sabun kopi. Baunya macam gula gula kopiko. Bila pakai rasa segar dan boleh hilang stress😍 #agenmelaka  #teamsaupor  #saupor  #ctdk  #uiagombak  #sabunkopi  #uitmshahalam  #kktm  #sayajualmurah  #bazaarpaknil  #sayajualprodukkecantikan  #sauporsabuncute  #murahjer 
Masalah jerawat adakalanya berpunca dari resdung.
.
.
Sabun kayu manis ni pun sesuai utk merawat resdung tau.
.
.
Macam customer ni, alhamdulillah dah berjaya kurangkan masalah resdung.
.
.
Hasilnya jerawat dah takde. Jom cuba sabun ni. Rm2 je. 😉
.
.
#teamsaupor
#sabuncute
#sauporkotatinggi
Masalah jerawat adakalanya berpunca dari resdung. . . Sabun kayu manis ni pun sesuai utk merawat resdung tau. . . Macam customer ni, alhamdulillah dah berjaya kurangkan masalah resdung. . . Hasilnya jerawat dah takde. Jom cuba sabun ni. Rm2 je. 😉 . . #teamsaupor  #sabuncute  #sauporkotatinggi 
.
[Mandi dengan teratur]
.
Air bukan sahaja penting untuk diminum. Tapi penting untuk segarkan tubuh iaitu dengan mandi
.
Untuk dapatkan kulit berseri, pastikan mandi dengan teratur. Sambil tu bolehla cuci muka dengan sabun cute delima😍
.
#TeamSaupor 
#sabunmuka 
#sabuncute 
#agent_rawang 
#sayajualsabuncute 
#sayajualsabun
#sayajualmurah 
#jombeli
#natural 
#naturalsoap
.
Masalah jerawat adakalanya berpunca dari resdung
.
Sabun kayu manis ni pun sesuai utk merawat resdung tau
.
Macam customer ni, alhamdulillah dah berjaya kurangkan masalah resdung
.
Hasilnya jerawat dah takde. Jom cuba sabun ni. Rm2 je
.
#TeamSaupor 
#agent_rawang 
#sabunmuka 
#sabuncute 
#sayajualsabuncute 
#sayajualmurah 
#sayajual
#jombeli 
#natural 
#naturalsoap
Kopi merupakan teman baik sesetengah orang pada waktu pagi. Minuman yg dapat beri kesegaran untuk bermula sepanjang hari.

Tapi kopi juga bagus untuk kulit kita. Ia dapat menanggalkan sel kulit mati jika kita jadikannya skrub.

Cuma campurkan 1 sudu kopi bersama 1 sudu gula perang dan 1 sudu olive oil. Lumurkan ke wajah. 
Kopi juga boleh menghilangkan kesan lebam bawah mata. Nak mudah guna lah sabun cute kopi by Saupor.

#agenmelaka #teamsaupor #saupor #ctdk #uiagombak #sabunkopi #uitmshahalam #kktm #sayajualmurah #bazaarpaknil #sayajualprodukkecantikan #sauporsabuncute #murahjer
Kopi merupakan teman baik sesetengah orang pada waktu pagi. Minuman yg dapat beri kesegaran untuk bermula sepanjang hari. Tapi kopi juga bagus untuk kulit kita. Ia dapat menanggalkan sel kulit mati jika kita jadikannya skrub. Cuma campurkan 1 sudu kopi bersama 1 sudu gula perang dan 1 sudu olive oil. Lumurkan ke wajah. Kopi juga boleh menghilangkan kesan lebam bawah mata. Nak mudah guna lah sabun cute kopi by Saupor. #agenmelaka  #teamsaupor  #saupor  #ctdk  #uiagombak  #sabunkopi  #uitmshahalam  #kktm  #sayajualmurah  #bazaarpaknil  #sayajualprodukkecantikan  #sauporsabuncute  #murahjer 
[Madu adalah antibakteria]

Dengan ada nya madu dalam sabun cute ni, dapat melindungi kulit dari bakteria.

Sebab madu adalah antibakteria.
Malah, madu juga dapat elakkan kulit dari mendapat sunburn akibat sinaran uv.

Sabun Madu 
Kandungan: madu, glycerin 
Untuk merawat kulit kering

Harga rm2

Take ur order 📲
010 233 7937
010 233 7937

#teamsaupor #sabuncute #sabunmadu #uiagombak #uitmshahalam #ctdk #kktm #emmamaembong #bazaarpaknil 
#utmb #murahsangat #rm2jer #utmb #borongpunboleh #retailspunboleh #sayajualprodukkecantikan #maharajalawakmega2017 #agenmelaka
[Madu adalah antibakteria] Dengan ada nya madu dalam sabun cute ni, dapat melindungi kulit dari bakteria. Sebab madu adalah antibakteria. Malah, madu juga dapat elakkan kulit dari mendapat sunburn akibat sinaran uv. Sabun Madu Kandungan: madu, glycerin Untuk merawat kulit kering Harga rm2 Take ur order 📲 010 233 7937 010 233 7937 #teamsaupor  #sabuncute  #sabunmadu  #uiagombak  #uitmshahalam  #ctdk  #kktm  #emmamaembong  #bazaarpaknil  #utmb  #murahsangat  #rm2jer  #utmb  #borongpunboleh  #retailspunboleh  #sayajualprodukkecantikan  #maharajalawakmega2017  #agenmelaka 
[Masker sabun madu]

Sabun pun boleh buat masker. Caranya

1. Cuci muka dengan air bersih. 
2. Buihkan sabun dan ratakan ke wajah.
3. Kemudian bilas hingga bersih.
4. Ambil sabun madu, dan buihkan dengan air.
5. Sapu buih sabun ke wajah sehingga buih kering
6. Kemudian baru dibilas.

Anda akan dapat kulit yang lembap kerana khasiat madu dapat menyerap ke dalam kulit.

#agenmelaka #teamsaupor #saupor #ctdk #uiagombak #sabunmadu #uitmshahalam #kktm #sayajualmurah #bazaarpaknil #sayajualprodukkecantikan #sauporsabuncute #murahjer
[Masker sabun madu] Sabun pun boleh buat masker. Caranya 1. Cuci muka dengan air bersih. 2. Buihkan sabun dan ratakan ke wajah. 3. Kemudian bilas hingga bersih. 4. Ambil sabun madu, dan buihkan dengan air. 5. Sapu buih sabun ke wajah sehingga buih kering 6. Kemudian baru dibilas. Anda akan dapat kulit yang lembap kerana khasiat madu dapat menyerap ke dalam kulit. #agenmelaka  #teamsaupor  #saupor  #ctdk  #uiagombak  #sabunmadu  #uitmshahalam  #kktm  #sayajualmurah  #bazaarpaknil  #sayajualprodukkecantikan  #sauporsabuncute  #murahjer 
Selamat tengahari😊
Salam jumaat
#teamsaupor
#agentalorsetar
4 sebab kenapa pori pori besar di wajah

1. Sebab terlalu banyak terdedah dengan cahaya matahari 
2 . Faktor genetik

3. Faktor umur

4. Sebab banyak sangat minyak.

Nak kecilkan pori? Boleh guna sabun tomato #sabuncute. 
Mudah , hanya buihkan je. Tak perlu potong tomato lagi.

#teamsaupor
#sabuncute
#sauporkotatinggi
4 sebab kenapa pori pori besar di wajah 1. Sebab terlalu banyak terdedah dengan cahaya matahari 2 . Faktor genetik 3. Faktor umur 4. Sebab banyak sangat minyak. Nak kecilkan pori? Boleh guna sabun tomato #sabuncute . Mudah , hanya buihkan je. Tak perlu potong tomato lagi. #teamsaupor  #sabuncute  #sauporkotatinggi 
😍Tak perlu berbelanja besar untuk cantik😍
.
Hanya pelaburan rm2 seminggu dan terus boleh rawat masalah kulit. In shaa Allah.
.
Gabungan 2 bahan semulajadi iaitu madu dan kayu manis akan bantu anda jayakan impian kulit cantik sebelum raya. 😊
.
#teamsaupor
#sabuncute
#sauporkotatinggi
😍Tak perlu berbelanja besar untuk cantik😍 . Hanya pelaburan rm2 seminggu dan terus boleh rawat masalah kulit. In shaa Allah. . Gabungan 2 bahan semulajadi iaitu madu dan kayu manis akan bantu anda jayakan impian kulit cantik sebelum raya. 😊 . #teamsaupor  #sabuncute  #sauporkotatinggi 
Jerawat berkurang kulit makin cerah 😍😍
.
#feedback #sabuncute #teamsaupor #sauporkotatinggi #alhamdulillah
Dulu kulit kusam tapi sekarang wow makin cerah dan berseri-seri u olls ☺️😊😘
.
#feedback #sabuncute #teamsaupor #sauporkotatinggi #alhamdulillah
Muka jadi lembut setelah pakai sabun cute kayu manis.
.
#feedback #sabuncute #teamsaupor #sauporkotatinggi #alhamdulillah
Ada yang tegur kulit makin cerah.😍😉😊
.
#feedback #sabuncute #teamsaupor #sauporkotatinggi #alhamdulillah
.
[Tak lengkap penjagaan wajah tanpa masker detoks ni]
.
Yelah, hari2 kita terdedah dengan asap dan habuk. Mungkin ada kekotoran yang tersimpan dalam pori2 wajah kita ni
.
Dengan masker detoks, cuma larutkan masker dengan air dan oleskan ke seluruh wajah
.
Setelah kering basuh muka dengan air dan urut perlahan. Boleh dijadikan skrub. Sebab serbuknya yg halus langsung tak sakitkan kulit
.
Best, rasa segar je selepas pakai masker ni. Tak percaya, cubalah sendiri😉
.
#TeamSaupor 
#detox 
#detoxfacemask 
#maskermanjakani 
#masker 
#manjakani
#jombeli 
#sayajual
. [Tak lengkap penjagaan wajah tanpa masker detoks ni] . Yelah, hari2 kita terdedah dengan asap dan habuk. Mungkin ada kekotoran yang tersimpan dalam pori2 wajah kita ni . Dengan masker detoks, cuma larutkan masker dengan air dan oleskan ke seluruh wajah . Setelah kering basuh muka dengan air dan urut perlahan. Boleh dijadikan skrub. Sebab serbuknya yg halus langsung tak sakitkan kulit . Best, rasa segar je selepas pakai masker ni. Tak percaya, cubalah sendiri😉 . #TeamSaupor  #detox  #detoxfacemask  #maskermanjakani  #masker  #manjakani  #jombeli  #sayajual 
Persoalannya kenapa semut, tikus suka makan sabun cute ni?

Jawapan: binatang suka makan sabun cute sebab tiada racun dalamnya, dan sebenarnya ada bau manis manis pada sabun ni. Malah rasanya pun manis manis. (Korang jangan try pulak) .
.
Jadi untuk keselamatan.  Pastikan tutup sentiasa bekas sabun anda dalam bilik air tu. Dan kalau nak simpan, pastikan bekas tu tertutup. Lagi bagus simpan dalam peti ais ye. Jangan lupa beritahu anak anak, itu bukan biskut atau coklat. .
Amaran: kami tak bertanggungjawab kalau ada yang termakan . 😂
.
.
#agenmelaka #teamsaupor #sabunkayumanis #uiagombak #perbezaankayumanis #ctdk #jomcantiksecarasemulajadi #bazaarpaknil
#uitmshahalam #loffattah #kktm #utmb #sabuncute #emmamaembong
Persoalannya kenapa semut, tikus suka makan sabun cute ni? Jawapan: binatang suka makan sabun cute sebab tiada racun dalamnya, dan sebenarnya ada bau manis manis pada sabun ni. Malah rasanya pun manis manis. (Korang jangan try pulak) . . Jadi untuk keselamatan. Pastikan tutup sentiasa bekas sabun anda dalam bilik air tu. Dan kalau nak simpan, pastikan bekas tu tertutup. Lagi bagus simpan dalam peti ais ye. Jangan lupa beritahu anak anak, itu bukan biskut atau coklat. . Amaran: kami tak bertanggungjawab kalau ada yang termakan . 😂 . . #agenmelaka  #teamsaupor  #sabunkayumanis  #uiagombak  #perbezaankayumanis  #ctdk  #jomcantiksecarasemulajadi  #bazaarpaknil  #uitmshahalam  #loffattah  #kktm  #utmb  #sabuncute  #emmamaembong 
Kalau malas nak lenyek2 tomato tu kita ada cara yg lebih mudah tau.

just guna sabun tomato..tinggal basahkan dgn air..buihkan,sapu buih dimuka...n bilas! mudahkan?

Hasil yg sama jugak nanti😊

#saupor
#teamsaupor
Kalau malas nak lenyek2 tomato tu kita ada cara yg lebih mudah tau. just guna sabun tomato..tinggal basahkan dgn air..buihkan,sapu buih dimuka...n bilas! mudahkan? Hasil yg sama jugak nanti😊 #saupor  #teamsaupor 
[Dari mana datangnya MADU?] 🐝Madu dihasilkan oleh lebah.
🐝Lebah mengumpulkan nektar, serbuk sari, dan resin dari bunga.
🐝 madu dapat membantu melembabkan kulit, melambatkan penuaan, dan melawan bakteria
🐝 sabun cute madu diperbuat dari madu asli, sangat mudah digunakan setiap hari tanpa rasa melekit.

#teamsaupor
#agentalorsetar
#dropshipwanted
[Dari mana datangnya MADU?] 🐝Madu dihasilkan oleh lebah. 🐝Lebah mengumpulkan nektar, serbuk sari, dan resin dari bunga. 🐝 madu dapat membantu melembabkan kulit, melambatkan penuaan, dan melawan bakteria 🐝 sabun cute madu diperbuat dari madu asli, sangat mudah digunakan setiap hari tanpa rasa melekit. #teamsaupor  #agentalorsetar  #dropshipwanted 
.
[Sabun cute mesra travel]
.
Tahu tak, sebenarnya sabun ni memang mesra travel. Saiznya yang kecil mirip dengan sabun hotel tau.
.
Ia dibungkus dengan rapi 1 persatu. Menjadikan sabun ni mudah untuk dibawa dan disimpan dalam bag.
.
Jadi anda boleh bawa untuk travel😉
.
#SAUPOR
#teamsaupor
#SabunCute
#ProdukSemulajadi
#nr23_sabun_cute_saupor
. [Sabun cute mesra travel] . Tahu tak, sebenarnya sabun ni memang mesra travel. Saiznya yang kecil mirip dengan sabun hotel tau. . Ia dibungkus dengan rapi 1 persatu. Menjadikan sabun ni mudah untuk dibawa dan disimpan dalam bag. . Jadi anda boleh bawa untuk travel😉 . #SAUPOR  #teamsaupor  #SabunCute  #ProdukSemulajadi  #nr23_sabun_cute_saupor 
.
Bahhh 👻
.
Ni bukan lembaga tau 😂. Sis sibuk bermasker manjakani dah skng ni. Jatuh cinta cintun dah sis dgn masker ni
.
Kulit rasa lebih halus je lepas pakai ni. Lembut je rasa. Parut jerawat pun makin pudar tau. Ada yang berminat, boleh pm sis. Whatsapp 013-3683899
.
#TeamSaupor 
#agent_rawang 
#manjakani 
#masker
#maskermanjakani 
#detox 
#detoxfacemask
Korang masih mencari pencuci muka yang sesuai??? Saya cadangkan sabun cute kami ini.. pasti tak cari lain..😘😘
.
.
#agenmelaka #teamsaupor #saupor #ctdk #uiagombak #sabunmadu #uitmshahalam #kktm #sayajualmurah #bazaarpaknil #sayajualprodukkecantikan #sauporsabuncute #murahjersey
.
Untuk anak dara yang ada masalah kulit , ni berita gembira buat anda ye
.
Bagi yang masalah jerawat tak pernah ada episod akhir tu elok la try masker manjakani ni sebab selain menegangkan otot muka ia juga mampu mencegah jerawat 😘
.
Sis dah try tau. Memang lepas pakai kulit jadi lembut je. Parut jerawat pun dah makin kurang. Serius korang kena cuba masker manjakani ni
.
#TeamSaupor 
#masker
#maskermanjakani
#manjakani
#detoxfacemask 
#facemask
#agent_rawang
#beauty
#face
. Untuk anak dara yang ada masalah kulit , ni berita gembira buat anda ye . Bagi yang masalah jerawat tak pernah ada episod akhir tu elok la try masker manjakani ni sebab selain menegangkan otot muka ia juga mampu mencegah jerawat 😘 . Sis dah try tau. Memang lepas pakai kulit jadi lembut je. Parut jerawat pun dah makin kurang. Serius korang kena cuba masker manjakani ni . #TeamSaupor  #masker  #maskermanjakani  #manjakani  #detoxfacemask  #facemask  #agent_rawang  #beauty  #face 
Assalamualaikum.Memperkenalkan #SabunCute dari Saupor. 
Sabun berbentuk comel ini sangat sesuai untuk masalah kulit seperti jerawat, jeragat dan whitehead. 
Boleh pilih ikut jenis kesesuaian kulit masing-masing. Nak buat free gift kepada customer pun boleh. 
Mahukan konsultasi percume, whatApps 📲 0139415711

In Shaa Allah mana yg mampu saya tolong. 
#teamsaupor#nhmartt#sabun#sabuncutesaupor#sabuncute#sabunmuka#sabunbadan#sabunmurah#sabunsaupor#sabunkecantikan
Alhamdulillah...sabun cute selamat sampai ke kelantan.. Semalam pos, hari ini sampai soo express uolls... Ada yang berminat untuk order n mencuba.. boleh wassup lela k.😉
010 2337937

#agenmelaka #teamsaupor #ctdk #trustseller #sabuncute #kktm
#uiagombak #sayajualmurah #utmb
#uitmshahalam #loffattah #sayajualprodukkecantikan
5 MANFAAT OAT UNTUK KULIT.

1. Membersihkan kotoran
2. Menyerap lebihan minyak, hasilnya kulit terhindar dari jerawat
3. Boleh dijadikan skrub yang lembut dan dapat menanggalkan sel kulit mati.
4. Mengecilkan liang pori dan menegangkan kulit jika dijadikan masker.
5. Penggunaan berterusan mampu mencerahkan kulit.

Nak rawat masalah kulit?Jom try sabun cute 
#teamsaupor
#sabuncute
#agentkualapilah
#dropshipdiperlukan
5 MANFAAT OAT UNTUK KULIT. 1. Membersihkan kotoran 2. Menyerap lebihan minyak, hasilnya kulit terhindar dari jerawat 3. Boleh dijadikan skrub yang lembut dan dapat menanggalkan sel kulit mati. 4. Mengecilkan liang pori dan menegangkan kulit jika dijadikan masker. 5. Penggunaan berterusan mampu mencerahkan kulit. Nak rawat masalah kulit?Jom try sabun cute #teamsaupor  #sabuncute  #agentkualapilah  #dropshipdiperlukan 
Seronok kan bila pegang muka licin jer.
Mana tak nya whitehead semua dah hilang la kak.
Wahh!! suke2 😁😁😁
Akak nak jugak???Jom try sabun cute oat. Pasti tak mengecewakan.

#sabuncute
#teamsaupor
#agentkualapilah
#dropshipdiperlukan
================
JENIS-JENIS SABUN::
================= 1. Sabun Madu 
2. Sabun Madu + kayu manis
3. Sabun Oat
4. Sabun Delima
5. Sabun Kopi
6. Sabun tomato

#sabuncute
#sabuncutebysaupor
#teamsaupor > maklumat lanjut sila WHATSAPP www.wasap.com/60163761091
• *COD dan pos min 5 ketul
================ JENIS-JENIS SABUN:: ================= 1. Sabun Madu 2. Sabun Madu + kayu manis 3. Sabun Oat 4. Sabun Delima 5. Sabun Kopi 6. Sabun tomato #sabuncute  #sabuncutebysaupor  #teamsaupor  > maklumat lanjut sila WHATSAPP www.wasap.com/60163761091 • *COD dan pos min 5 ketul
.
Cara membuat masker wajah menggunakan manjakani
.
1. Ambil 1 sudu kecil serbuk manjakani(terpulang kepada anda sebenarnya)
.
2.Campurkan dengan air seolah-olah anda ingin memakai bedak sejuk
.
3. Pastikan tak terlalu pekat dan terlalu cair
.
4. Sapu ke seluruh wajah anda
.
5.Biarkan ia betul-betul kering
.
6. Selepas itu, bilas dengan air bersih
.
7.Jika masalah muka anda teruk, sapulah setiap hari
.
8. Jika hanya untuk penjagaan sahaja, tiga kali seminggu sudah memadai
.
Dapatkan detox face mask yang diperbuat dari 100% manjakani asli. Komen "nak " 😊
.
#TeamSaupor 
#agent_rawang 
#sabuncute 
#detox 
#detoxfacemask 
#facemask
#natural 
#manjakani 
#serbukmanjakani
#naturalproducts
. Cara membuat masker wajah menggunakan manjakani . 1. Ambil 1 sudu kecil serbuk manjakani(terpulang kepada anda sebenarnya) . 2.Campurkan dengan air seolah-olah anda ingin memakai bedak sejuk . 3. Pastikan tak terlalu pekat dan terlalu cair . 4. Sapu ke seluruh wajah anda . 5.Biarkan ia betul-betul kering . 6. Selepas itu, bilas dengan air bersih . 7.Jika masalah muka anda teruk, sapulah setiap hari . 8. Jika hanya untuk penjagaan sahaja, tiga kali seminggu sudah memadai . Dapatkan detox face mask yang diperbuat dari 100% manjakani asli. Komen "nak " 😊 . #TeamSaupor  #agent_rawang  #sabuncute  #detox  #detoxfacemask  #facemask  #natural  #manjakani  #serbukmanjakani  #naturalproducts 
TIPS KECANTIKAN SAUPOR.

Harini saya nak share sedikit petua untuk cerahkan kulit . Tak kisahla untuk muka atau badan.

Hanya guna berat pulut sahaja. Boleh cuba dulu dengan 1 genggam beras pulut. 
Caranya adalah.

1. Basuh dahulu beras tu dan gorengkan hingga kekuningan. Tanpa minyak tau.

2. Tumbuk atau pun kisarkan menjadi macam serbuk atau bedak sejuk.

3. Bancuhkan dengan air putih  dan sapu pada wajah dan badan

4. Biarkan kering dan barulah bilas.

Tapi kan, kalau rasa tak sempat nak buat petua ni, boleh je pakai sabun cute delima. 
Boleh cerahkan kulit kerana pati delima tinggi antioksida tau. Pm saya atau wassap 01110940349

#teamsaupor
#sabuncute
TIPS KECANTIKAN SAUPOR. Harini saya nak share sedikit petua untuk cerahkan kulit . Tak kisahla untuk muka atau badan. Hanya guna berat pulut sahaja. Boleh cuba dulu dengan 1 genggam beras pulut. Caranya adalah. 1. Basuh dahulu beras tu dan gorengkan hingga kekuningan. Tanpa minyak tau. 2. Tumbuk atau pun kisarkan menjadi macam serbuk atau bedak sejuk. 3. Bancuhkan dengan air putih dan sapu pada wajah dan badan 4. Biarkan kering dan barulah bilas. Tapi kan, kalau rasa tak sempat nak buat petua ni, boleh je pakai sabun cute delima. Boleh cerahkan kulit kerana pati delima tinggi antioksida tau. Pm saya atau wassap 01110940349 #teamsaupor  #sabuncute 
.
LIPBALM
.
√Kandungan
*lipbalm* : olive oil, madu,lilin lebah
.
√Manfaat
1. Merawat kulit keribg
2. Melembabkan bibir
.
√Price
RM15/pcs 
#agenmelaka #teamsaupor #saupor #ctdk #uiagombak #lipbalm #uitmshahalam #kktm #strawberrys #sayajualmurah #bazaarpaknil #sayajualprodukkecantikan #sauporsabuncute #murahjer
Sabun cute ni lulus kkm ke?
.
Mestilah lulus kkm. Kami bekerjasama dengan pihak kilang yang daftar dengan kkm juga. Jadi anda jangan ragu-ragu.
.
Take note ye✔😊
.
#teamsaupor
#sabuncute
#sauporkotatinggi
Sabun cute ni lulus kkm ke? . Mestilah lulus kkm. Kami bekerjasama dengan pihak kilang yang daftar dengan kkm juga. Jadi anda jangan ragu-ragu. . Take note ye✔😊 . #teamsaupor  #sabuncute  #sauporkotatinggi 
KHASIAT DELIMA UNTUK KULIT

Buah delima bukan sahaja sedap dimakan dan warna buahnya yg agak menarik tetapi mempunyai banyak kebaikan untuk kulit kita juga... ✅melindungi kulit dr sinaran uv
✅menjadikan kulit awet muda
✅merawat jerawat

Tapi kalau tak sempat nak beli buah delima boleh try Sabun Cute DELIMA..😉😉😉 #teamsaupor
#sabuncute
#agentkualapilah 
#dropshipdiperlukan
KHASIAT DELIMA UNTUK KULIT Buah delima bukan sahaja sedap dimakan dan warna buahnya yg agak menarik tetapi mempunyai banyak kebaikan untuk kulit kita juga... ✅melindungi kulit dr sinaran uv ✅menjadikan kulit awet muda ✅merawat jerawat Tapi kalau tak sempat nak beli buah delima boleh try Sabun Cute DELIMA..😉😉😉 #teamsaupor  #sabuncute  #agentkualapilah  #dropshipdiperlukan 
TIP TAMBAHKAN SERI WAJAH ♥️ambil 1 sudu yogurt asli ♥️sapu di wajah sebagai masker dan biarkan hingga kering ♥️selepas kering, boleh dibilas bersih ♥️amalkan 3 kali seminggu dan hasilnya kulit halus, bersih dan berseri

Nak lagi mudah, cuci muka 3 kali sehari dengan sabun cute delima😊

#teamsaupor 
#hargamampumilik 
#sabuncute 
#agentkualapilah 
#dropshipdiperlukan
TIP TAMBAHKAN SERI WAJAH ♥️ambil 1 sudu yogurt asli ♥️sapu di wajah sebagai masker dan biarkan hingga kering ♥️selepas kering, boleh dibilas bersih ♥️amalkan 3 kali seminggu dan hasilnya kulit halus, bersih dan berseri Nak lagi mudah, cuci muka 3 kali sehari dengan sabun cute delima😊 #teamsaupor  #hargamampumilik  #sabuncute  #agentkualapilah  #dropshipdiperlukan 
Suka tak kalau sabun kita warna pink, bentuk love dan wangi?

Best kan.. siap boleh jadikan hadiah lagi.  Yela sebab sabun ni takde bahan berbahaya macam merkuri semua tu.

Boleh guna hari-hari. Dan sangat melembapkan kulit. Muka pun rasa lembut je bila pakai sabun ni. Asyik nak pegang je muka tau. 
Sabun apa? Sabun cute delima namanya. Sangat cute, sangat comel😍

#teamsaupor
#sabuncute
#agentkualapilah
#dropshipdiperlukan
Suka tak kalau sabun kita warna pink, bentuk love dan wangi? Best kan.. siap boleh jadikan hadiah lagi. Yela sebab sabun ni takde bahan berbahaya macam merkuri semua tu. Boleh guna hari-hari. Dan sangat melembapkan kulit. Muka pun rasa lembut je bila pakai sabun ni. Asyik nak pegang je muka tau. Sabun apa? Sabun cute delima namanya. Sangat cute, sangat comel😍 #teamsaupor  #sabuncute  #agentkualapilah  #dropshipdiperlukan 
SABUN CUTE SAUPOR.
.
Sabun yang SELAMAT dan mampu MERAWAT pelbagai jenis penyakit kulit.
.
Antara manfaatnya, dapat merawat:
.
• Jerawat (semua jenis sabun)
• Jeragat (kayu manis)
• Kulit Berminyak (oat dan tomato)
• Menyingkirkan Bintik Hitam (oat)
• Menghaluskan Kulit Kasar (madu)
• Membuang Sel Kulit Mati ( oat)
• Gatal & Ruam baby (madu)
• Kulit Kusam ( delima)
• Kulit Kering (madu)
.
#SAUPOR
#teamsaupor
#sabuncute
#ProdukSemulajadi
#nr23_sabun_cute_saupor
SABUN CUTE SAUPOR. . Sabun yang SELAMAT dan mampu MERAWAT pelbagai jenis penyakit kulit. . Antara manfaatnya, dapat merawat: . • Jerawat (semua jenis sabun) • Jeragat (kayu manis) • Kulit Berminyak (oat dan tomato) • Menyingkirkan Bintik Hitam (oat) • Menghaluskan Kulit Kasar (madu) • Membuang Sel Kulit Mati ( oat) • Gatal & Ruam baby (madu) • Kulit Kusam ( delima) • Kulit Kering (madu) . #SAUPOR  #teamsaupor  #sabuncute  #ProdukSemulajadi  #nr23_sabun_cute_saupor 
Lipbalm dibuat secara homemade.. kombinasi minyak zaitun,madu & lilin lebah.. Berperisa strawberry taw.. Jom dapatkan, memang puas ati.😉
.
.
#agenmelaka #mentormilenia2017
#teamsaupor #saupor #sabuncute #ctdk #sayajualmurah #lipbalm #kktm #sayajualprodukkecantikan #loffattah #emmamaembong #murahsangat
Hah.. awak2 semua.. jangan tak tahu ye.. saupor pun ada keluarkan lipbalm taw.. RM15 JER SATU..😋😋😋
.
.
#agenmelaka #mentormilenia2017
#teamsaupor #saupor #sabuncute #ctdk #sayajualmurah #lipbalm #kktm #sayajualprodukkecantikan #loffattah #emmamaembong #murahsangat
PETUA KULIT LEMBAP
=================
.
.
Kebiasan kita lepas cuci muka, dan bilas. Lepas tu terus lap air dengan tisu atau towel .
.
Sebenarnya kita tak perlu lap pun. Air tu akan diserap oleh kulit. Dan boleh melembapkan kulit. .
.
.
Tambah lagi kalau cuci guna sabun madu.  Kulit akan bertambah lembap dan tak kering langsung😊.
.
.
.
#nhmartt #teamsaupor #sabuncute #sabun #madu #ciknurrul #tipskecantikan
PETUA KULIT LEMBAP ================= . . Kebiasan kita lepas cuci muka, dan bilas. Lepas tu terus lap air dengan tisu atau towel . . Sebenarnya kita tak perlu lap pun. Air tu akan diserap oleh kulit. Dan boleh melembapkan kulit. . . . Tambah lagi kalau cuci guna sabun madu. Kulit akan bertambah lembap dan tak kering langsung😊. . . . #nhmartt  #teamsaupor  #sabuncute  #sabun  #madu  #ciknurrul  #tipskecantikan 
.
SABUN KOPI
.
√Kandungan
*sabun kopi* : glycerin, kopi,pewangi
.
√Manfaat
1. Mengurangkan lingkaran gelap bawah mata
2. Menyegarkan kulit
.
√Price
RM  2/pcs -10gram
RM10/pcs -50gram

#agenmelaka #teamsaupor #saupor #ctdk #uiagombak #sabunkopi #uitmshahalam #kktm #sayajualmurah #bazaarpaknil #sayajualprodukkecantikan #sauporsabuncute #murahjer
Selamat petang
Jomm guna sabun cute kopi saupor😊
#teamsaupor 
#agentalorsetar
.
*Bahan seperti kopi dan serbuk koko boleh buat kulit kita lembut
. *Caranya campurkan 1 sudu serbuk kopi, 1 sudu serbuk koko dan 1 sudu yogurt
. *Buat masker selama 30minit. Dan bilas. Kalau nak mudah, boleh cuci muka dengan sabun cute kopi ( by saupor)
. **Cuma buihkan sabun dan sapu ke muka. Mudah dan jimat. 😊
.
.
#agenmelaka #teamsaupor #saupor #ctdk #sabuncute #uiagombak #utmb #tipskecantikkan #kktm #bazaarpaknil #kecil2cilipadi #uitmshahalam #sayajualmurah  #sayajualprodukkecantikan
. *Bahan seperti kopi dan serbuk koko boleh buat kulit kita lembut . *Caranya campurkan 1 sudu serbuk kopi, 1 sudu serbuk koko dan 1 sudu yogurt . *Buat masker selama 30minit. Dan bilas. Kalau nak mudah, boleh cuci muka dengan sabun cute kopi ( by saupor) . **Cuma buihkan sabun dan sapu ke muka. Mudah dan jimat. 😊 . . #agenmelaka  #teamsaupor  #saupor  #ctdk  #sabuncute  #uiagombak  #utmb  #tipskecantikkan  #kktm  #bazaarpaknil  #kecil2cilipadi  #uitmshahalam  #sayajualmurah  #sayajualprodukkecantikan 
Kulit muka jadi lembab selepas cuci muka, serta merta menanggalkan make up..kata customer yang dah guna sabun cute ini..😍😍
.
.
#agenmelaka #teamsaupor #saupor #ctdk #bazaarpaknil #uiagombak #sayajualmurah #uitmshahalam #testimonikopi #kktm #utmb #murahsangat #emmamaembong
#sayajualprodukkecantikan #loffattah
Banyak sangatlah jenis sabun cute ni, sampai sis tak tahu la nak pilih yang mana.
.
Itulah apa yg Customer selalu cakap bila tahu sabun cute ni ada y jenis.
.
Tapi takpe biar saya tolong ye. Macam ni ye sis, mula2 pastikan muka sis sekarang takde pakai apa2 bedak atau foundation.
.
Kalau ada, boleh cuci muka dulu. Lepas dah lap kering, sis rehat selama 1 jam. Jangan buat apa2.
.
Sekarang perhatikan bahagian t zone iaitu
.
🌟dahi
🌟hidung
🌟dagu
.
Ada tak minyak berkilat? Kalau ada itu maknanya sis berkulit jenis berminyak.
.
Kalau takde dan ada macam mengelupas tu maknanya kulit sis kering.
.
Dan kalau okay je tak berminyak, takde mengelupas tu maknanya kulit sis NORMAL.
.
NI CADANGAN SABUN YG SESUAI UTK SIS
.
Normal
✔Delima
✔Madu
.
Oily (blackhead)
✔Tomato
✔Oat
.
Oily (jerawat)
✔Kayu manis
.
Dry
✔Madu
✔Delima
.
Sensitive
✔️Madu
.
Boleh wasap saya kalau sis masih tak faham lagi. Saya akan guide face to face di wassap😊
📞01119824399
.
#SAUPOR
#teamsaupor
#nr23_sabun_cute_saupor
Banyak sangatlah jenis sabun cute ni, sampai sis tak tahu la nak pilih yang mana. . Itulah apa yg Customer selalu cakap bila tahu sabun cute ni ada y jenis. . Tapi takpe biar saya tolong ye. Macam ni ye sis, mula2 pastikan muka sis sekarang takde pakai apa2 bedak atau foundation. . Kalau ada, boleh cuci muka dulu. Lepas dah lap kering, sis rehat selama 1 jam. Jangan buat apa2. . Sekarang perhatikan bahagian t zone iaitu . 🌟dahi 🌟hidung 🌟dagu . Ada tak minyak berkilat? Kalau ada itu maknanya sis berkulit jenis berminyak. . Kalau takde dan ada macam mengelupas tu maknanya kulit sis kering. . Dan kalau okay je tak berminyak, takde mengelupas tu maknanya kulit sis NORMAL. . NI CADANGAN SABUN YG SESUAI UTK SIS . Normal ✔Delima ✔Madu . Oily (blackhead) ✔Tomato ✔Oat . Oily (jerawat) ✔Kayu manis . Dry ✔Madu ✔Delima . Sensitive ✔️Madu . Boleh wasap saya kalau sis masih tak faham lagi. Saya akan guide face to face di wassap😊 📞01119824399 . #SAUPOR  #teamsaupor  #nr23_sabun_cute_saupor