an online Instagram web viewer

#teamsaupor medias

Photos

Assalamualaykum dikesempatan pada penghujung Ramadhan ini kami ingin meminta maaf atas segala kekhilafan dari perbuatan yang sengaja atau tidak sengaja dari team kami.
.
Kami ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN 😊😊
.
Teruskan usaha anda untuk support team @nc_beaute dan @nourul_concept.
.
In shaa Allah kami akan berikan perkhidmatan yang terbaik untuk anda 😊😊
.
Selamat bercuti dan berhati² dijalan raya 🚗🏍
.
#SrlamatHariRaya #NourulConcept #NCBeaute #sabunmurah #sabuncutesaupor #sabunjimat #sabuncute #sabunbebaskimia #sabunmurahmalaysia #sabunmuka #lokallah #bazaarpaknil #lakukeras #produklaris #igersmalaysia #cantik #bazar #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarmalaysia #onlineshopping #kedaionline #neelofa #noradanish #aydajebat #jepsari #klang #shahalam #lembahklang #teamsaupor #teamroketinsta
Assalamualaykum dikesempatan pada penghujung Ramadhan ini kami ingin meminta maaf atas segala kekhilafan dari perbuatan yang sengaja atau tidak sengaja dari team kami. . Kami ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN 😊😊 . Teruskan usaha anda untuk support team @nc_beaute dan @nourul_concept. . In shaa Allah kami akan berikan perkhidmatan yang terbaik untuk anda 😊😊 . Selamat bercuti dan berhati² dijalan raya 🚗🏍 . #SrlamatHariRaya  #NourulConcept  #NCBeaute  #sabunmurah  #sabuncutesaupor  #sabunjimat  #sabuncute  #sabunbebaskimia  #sabunmurahmalaysia  #sabunmuka  #lokallah  #bazaarpaknil  #lakukeras  #produklaris  #igersmalaysia  #cantik  #bazar  #bazarpaknilprodukkecantikan  #bazarmalaysia  #onlineshopping  #kedaionline  #neelofa  #noradanish  #aydajebat  #jepsari  #klang  #shahalam  #lembahklang  #teamsaupor  #teamroketinsta 
Salam Asar 😊😊
.
Kami akan close order pada esok petang bergantung pada stock ye. Kalau yang perlukan perkhidmatan COD, kami masih boleh lagi hantar 😉😉
.
STOCK YANG TINGGAL
1) Tomato (4)
2) Oat (3)
.
Sabun Cute Madu SOLD OUT ye 😱😱
.
Bagi yang ingin membeli Sabun Cute yang lain boleh order dulu. Saya akan reserve untuk anda. Bila stock dah sampai saya akan terus hantar atau anda boleh ambil sendiri 😊
.
Senangkan? Tunggu apa lagi? Jom membeli dengan kami. Klik je link di bio. 😉😉
.
#sayajual #sayapakai #sayajualmurah #sabunmurah #sabuncutesaupor #sabunjimat #sabuncute #sabunbebaskimia #sabunmurahmalaysia #sabunmuka #lokallah #bazaarpaknil #lakukeras #produklaris #igersmalaysia #cantik #bazar #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarmalaysia #onlineshopping #kedaionline #neelofa #noradanish #aydajebat #jepsari #klang #shahalam #lembahklang #teamsaupor #teamroketinsta
Salam Asar 😊😊 . Kami akan close order pada esok petang bergantung pada stock ye. Kalau yang perlukan perkhidmatan COD, kami masih boleh lagi hantar 😉😉 . STOCK YANG TINGGAL 1) Tomato (4) 2) Oat (3) . Sabun Cute Madu SOLD OUT ye 😱😱 . Bagi yang ingin membeli Sabun Cute yang lain boleh order dulu. Saya akan reserve untuk anda. Bila stock dah sampai saya akan terus hantar atau anda boleh ambil sendiri 😊 . Senangkan? Tunggu apa lagi? Jom membeli dengan kami. Klik je link di bio. 😉😉 . #sayajual  #sayapakai  #sayajualmurah  #sabunmurah  #sabuncutesaupor  #sabunjimat  #sabuncute  #sabunbebaskimia  #sabunmurahmalaysia  #sabunmuka  #lokallah  #bazaarpaknil  #lakukeras  #produklaris  #igersmalaysia  #cantik  #bazar  #bazarpaknilprodukkecantikan  #bazarmalaysia  #onlineshopping  #kedaionline  #neelofa  #noradanish  #aydajebat  #jepsari  #klang  #shahalam  #lembahklang  #teamsaupor  #teamroketinsta 
Testimoni Sabun Cute Saupor.. Jom grab one by me.. 😍😍
Dm/whatsapp 0139415711

#sabun#sabuncute#sabuncutesaupor#sabunmuka#sabuntangan#sabunbadan#teamsaupor#team#jsd#jamususukdara#stg#projekstg#smarttycoongroup#produk#produkkesihatan#produkkecantikan
Assalamualaykum Salam Jumaat dan Salam 28 Ramadhan 1438H 😉
.
Alamak stock tinggal sikit ni. Ada yang nak jadi pengguna Sabun Cute lagi tak?
.
Harga mampu milik tau. Cuma RM2 dan berat sabun 10g.
.
Sabun Cute tiada SLS, SLES, paraben, merkuri atau bahan kimia. Yang ada cuma bahan semulajadi sahaja. Jadi apa nak ragu²?
.
Jangan tengok je. Jom beli. 🙌🙌🙌
.
Kawasan terdekat boleh je kami COD kepada anda 😉😌 Min pembelian 5biji jadi anda pun tak rugi 😊😊
.
Tunggu apa lagi?
Klik link di bio 👆
.
#sayajual #sayapakai #sayajualmurah #sabunmurah #sabuncutesaupor #sabunjimat #sabuncute #sabunbebaskimia #sabunmurahmalaysia #sabunmuka #lokallah #bazaarpaknil #lakukeras #produklaris #igersmalaysia #cantik #bazar #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarmalaysia #onlineshopping #kedaionline #neelofa #noradanish #aydajebat #jepsari #klang #shahalam #lembahklang #teamsaupor #teamroketinsta
Assalamualaykum Salam Jumaat dan Salam 28 Ramadhan 1438H 😉 . Alamak stock tinggal sikit ni. Ada yang nak jadi pengguna Sabun Cute lagi tak? . Harga mampu milik tau. Cuma RM2 dan berat sabun 10g. . Sabun Cute tiada SLS, SLES, paraben, merkuri atau bahan kimia. Yang ada cuma bahan semulajadi sahaja. Jadi apa nak ragu²? . Jangan tengok je. Jom beli. 🙌🙌🙌 . Kawasan terdekat boleh je kami COD kepada anda 😉😌 Min pembelian 5biji jadi anda pun tak rugi 😊😊 . Tunggu apa lagi? Klik link di bio 👆 . #sayajual  #sayapakai  #sayajualmurah  #sabunmurah  #sabuncutesaupor  #sabunjimat  #sabuncute  #sabunbebaskimia  #sabunmurahmalaysia  #sabunmuka  #lokallah  #bazaarpaknil  #lakukeras  #produklaris  #igersmalaysia  #cantik  #bazar  #bazarpaknilprodukkecantikan  #bazarmalaysia  #onlineshopping  #kedaionline  #neelofa  #noradanish  #aydajebat  #jepsari  #klang  #shahalam  #lembahklang  #teamsaupor  #teamroketinsta 
Assalamualaykum semua dan Salam 27 Ramadhan 1438H
.
Mulakan dengan Bismillah sebelum melakukan segala perkara dan urusan harian anda 😊😊
.
#NCBeaute
#teamroketinsta
#teamsaupor 
#KataMukhadimah
❤ SABUN CUTE BY SAUPOR ❤

Dari mana datangnya MADU? 🐝Madu dihasilkan oleh lebah
🐝Lebah mengumpulkan nektar, serbuk sari, dan resin dari bunga
🐝 madu dapat membantu melembabkan kulit, melambatkan penuaan, dan melawan bakteria
🐝 sabun madu diperbuat dari madu asli, sangat mudah digunakan setiap hari tanpa rasa melekit ☺ tak cuba tak tahu kebaikannya 😉😉 ✔ Lulus KKM
Yg penting selamat digunakan ✔ ade kelulusan KKM ✔ dan hanya mengandungi bahan natural sahaja ;) #TeamSaupor
#SabunCute
#agentsaupor

01112561593
❤ SABUN CUTE BY SAUPOR ❤ Dari mana datangnya MADU? 🐝Madu dihasilkan oleh lebah 🐝Lebah mengumpulkan nektar, serbuk sari, dan resin dari bunga 🐝 madu dapat membantu melembabkan kulit, melambatkan penuaan, dan melawan bakteria 🐝 sabun madu diperbuat dari madu asli, sangat mudah digunakan setiap hari tanpa rasa melekit ☺ tak cuba tak tahu kebaikannya 😉😉 ✔ Lulus KKM Yg penting selamat digunakan ✔ ade kelulusan KKM ✔ dan hanya mengandungi bahan natural sahaja ;) #TeamSaupor  #SabunCute  #agentsaupor  01112561593
Testimoni Sabun Cute Saupor.. Jom grab one by me.. 😍😍
Dm/whatsapp 0139415711

#sabun#sabuncute#sabuncutesaupor#sabunmuka#sabuntangan#sabunbadan#teamsaupor#team#jsd#jamususukdara#stg#projekstg#smarttycoongroup#produk#produkkesihatan#produkkecantikan
Sabun kayu manis In Shaa Allah sesuai untuk anda yang

1. Ada masalah jerawat yang teruk

2. Ada masalah parut di wajah

3. Yang ingin wajah cerah berseri. 
Boleh pakai sabun ni 3 kali sehari . Pastikan jaga pemakanan untuk kesan yang terbaik

#teamsaupor#sabun#sabunmuka#sabunbadan#sabuncute#sabuncutesaupor#saupor#cfnshoppe#swapreview#swapreviewfree#dropship#dropshipwanted#dropshipneeded#dropshipfree#dropshipsabun
Sabun kayu manis insya Allah sesuai untuk anda yang
.
1. Ada masalah jerawat yang teruk
.
2. Ada masalah parut di wajah
.
3. Yang ingin wajah cerah berseri
.
Boleh pakai sabun ni 3 kali sehari . Pastikan jaga pemakanan untuk kesan yang terbaik😊
.
Jom pakat cuba😘
.
Whatsapp 📲013-6545109
.
#sauporkotatinggi
#sabuncute
#teamsaupor
Sabun kayu manis insya Allah sesuai untuk anda yang . 1. Ada masalah jerawat yang teruk . 2. Ada masalah parut di wajah . 3. Yang ingin wajah cerah berseri . Boleh pakai sabun ni 3 kali sehari . Pastikan jaga pemakanan untuk kesan yang terbaik😊 . Jom pakat cuba😘 . Whatsapp 📲013-6545109 . #sauporkotatinggi  #sabuncute  #teamsaupor 
Sabun kayu manis In Shaa Allah sesuai untuk anda yang

1. Ada masalah jerawat yang teruk

2. Ada masalah parut di wajah

3. Yang ingin wajah cerah berseri. 
Boleh pakai sabun ni 3 kali sehari . Pastikan jaga pemakanan untuk kesan yang terbaik

#teamsaupor#sabun#sabunmuka#sabunbadan#sabuncute#sabuncutesaupor#saupor#cfnshoppe#swapreview#swapreviewfree#dropship#dropshipwanted#dropshipneeded#dropshipfree#dropshipsabun
❤Info sabun cute❤ 🌳Kandungan🌳🍒 🍅*Sabun tomato*: sari buah tomato, glycerin,pewarna , pewangi 🍒*Sabun delima* : pati delima, glycerin, pewarna, pewangi 🐝*Sabun madu*: madu, glycerin 🌾*Sabun oat*: glycerin, oat 🌿*sabun kayu manis* : glycerin, kayu manis, madu ☕*sabun kopi* : glycerin, kopi,pewangi 🍃 Manfaat:🍃 Sabun tomato🍅
1. Mengecilkan pori
2. Menghilangkan minyak berlebihan
3. Merawat jerawat dan bintik hitam

Sabun delima🍒
1. Merawat jerawat
2. Mencerahkan kulit

Sabun madu🐝
1. Melembapkan kulit
2. Merawat jerawat

Sabun oat🌾
1. Boleh dijadikan skrub
2. Masker untuk kecilkan pori

Sabun kayu manis🌿
1. Merawat jerawat,jeragat
2. Memudarkan parut

Sabun kopi☕
1. Mengurangkan lingkaran gelap bawah mata
2. Menyegarkan kulit

Semua sabun ni selamat untuk buat masker.

Pakai seperti biasa, bila kering terus bilas bersih.

Boleh digunakan setiap hari.
Boleh dijadikan hadiah kerana bentuknya yang comel.👍👍👍 ⚘Ezza Samsuri⚘

#agentsabubcute

#teamsaupor

01112561593
Watspp
❤Info sabun cute❤ 🌳Kandungan🌳🍒 🍅*Sabun tomato*: sari buah tomato, glycerin,pewarna , pewangi 🍒*Sabun delima* : pati delima, glycerin, pewarna, pewangi 🐝*Sabun madu*: madu, glycerin 🌾*Sabun oat*: glycerin, oat 🌿*sabun kayu manis* : glycerin, kayu manis, madu ☕*sabun kopi* : glycerin, kopi,pewangi 🍃 Manfaat:🍃 Sabun tomato🍅 1. Mengecilkan pori 2. Menghilangkan minyak berlebihan 3. Merawat jerawat dan bintik hitam Sabun delima🍒 1. Merawat jerawat 2. Mencerahkan kulit Sabun madu🐝 1. Melembapkan kulit 2. Merawat jerawat Sabun oat🌾 1. Boleh dijadikan skrub 2. Masker untuk kecilkan pori Sabun kayu manis🌿 1. Merawat jerawat,jeragat 2. Memudarkan parut Sabun kopi☕ 1. Mengurangkan lingkaran gelap bawah mata 2. Menyegarkan kulit Semua sabun ni selamat untuk buat masker. Pakai seperti biasa, bila kering terus bilas bersih. Boleh digunakan setiap hari. Boleh dijadikan hadiah kerana bentuknya yang comel.👍👍👍 ⚘Ezza Samsuri⚘ #agentsabubcute  #teamsaupor  01112561593 Watspp
Terima Kasih sebab sokong Produk Saupor 😘

www.wasap.my/60163761091

#testimonisabuncute
#sabuncuteoat
#teamsaupor
Siapa yg nak cantik tapi tak cukup bajet boleh la pakai Sabun cute. Kalau rasa nak cerahkan kulit tak perlu telan kolagen pun. Cuci muka, skrub dah okay.

Sabun cute sesuai untuk cuci muka setiap hari adalah sabun madu; sabun kayu manis ; sabun tomato dan sabun delima.

Kalau nak skrub 2 kali seminggu guna sabun oat. 😍

#teamsaupor
#sabuncute

WA.  013. 513. 5639
Siapa yg nak cantik tapi tak cukup bajet boleh la pakai Sabun cute. Kalau rasa nak cerahkan kulit tak perlu telan kolagen pun. Cuci muka, skrub dah okay. Sabun cute sesuai untuk cuci muka setiap hari adalah sabun madu; sabun kayu manis ; sabun tomato dan sabun delima. Kalau nak skrub 2 kali seminggu guna sabun oat. 😍 #teamsaupor  #sabuncute  WA. 013. 513. 5639
Testimoni Sabun Cute Saupor.. Jom grab one by me.. 😍😍
Dm/whatsapp 0139415711

#sabun#sabuncute#sabuncutesaupor#sabunmuka#sabuntangan#sabunbadan#teamsaupor#team#jsd#jamususukdara#stg#projekstg#smarttycoongroup#produk#produkkesihatan#produkkecantikan
Testimoni Sabun Cute Saupor.. Jom grab one by me.. 😍😍
Dm/whatsapp 0139415711

#sabun#sabuncute#sabuncutesaupor#sabunmuka#sabuntangan#sabunbadan#teamsaupor#team#jsd#jamususukdara#stg#projekstg#smarttycoongroup#produk#produkkesihatan#produkkecantikan
TERBAIK SABUN CUTE👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
❌bahan kimia
❌merkuri
✔️lulus KKM ❤️Seminggu pakai Sabun Cute Delima, parut jerawat makin hilang, makin pudar
🍅Seminggu pakai Sabun Cute Tomato, kulit kurang berminyak, whitehead mudah tanggal

Dah la murah, jimat, tak rosakkan kulit pulak tu sebab memang takde bahan kimia langsung.

#sabunbebaskimia #jerawathilang #sabuncute #sabunmampumilik #cerahberseri #teamsaupor
TERBAIK SABUN CUTE👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 ❌bahan kimia ❌merkuri ✔️lulus KKM ❤️Seminggu pakai Sabun Cute Delima, parut jerawat makin hilang, makin pudar 🍅Seminggu pakai Sabun Cute Tomato, kulit kurang berminyak, whitehead mudah tanggal Dah la murah, jimat, tak rosakkan kulit pulak tu sebab memang takde bahan kimia langsung. #sabunbebaskimia  #jerawathilang  #sabuncute  #sabunmampumilik  #cerahberseri  #teamsaupor 
Salam Ramadhan Kareem yg ke6.
Belanja testimoni #sabuncute #kayumanis harini. 😍😍😍
.
.
Penangan kayu manis ni menang 👍👍👍
.
Confirm tak menyesal.
Korunk dh cuba?

#nhmartt #teamsaupor #ciknurrul #sauporreview
Blackhead hilang, muka tak berminyak 😊
.
.
Whatsapp 📲013-6545109
.
.
#teamsaupor #sabuncute #sauporkotatinggi #blackheads #blackhead #whitehead
Nak skrub muka tapi malas nak sedikan bahan-bahannya?
.
.
Untuk pengetahuan semua dalam 6 jenis sabun cute tu, ada juga tau sabun yang boleh dijadikan skrub iaitu sabun oat. Sangat cepat dan mudah. Hanya buihkan dan sapu dimuka. Bila dah rasa melekit bilas dengan air bersih. Siap!
.
.
Senang banyak kan?😊
.
.
#teamsaupor
#sabuncute
#sauporkotatinggi
Nak skrub muka tapi malas nak sedikan bahan-bahannya? . . Untuk pengetahuan semua dalam 6 jenis sabun cute tu, ada juga tau sabun yang boleh dijadikan skrub iaitu sabun oat. Sangat cepat dan mudah. Hanya buihkan dan sapu dimuka. Bila dah rasa melekit bilas dengan air bersih. Siap! . . Senang banyak kan?😊 . . #teamsaupor  #sabuncute  #sauporkotatinggi 
Nak kulit licin..
Nak kulit sihat..
Nak parut-parut jerawat hilang... Jom guna Sabun Cute😉
#selamat
#murah
#bebaskimia
#bebasmerkuri
#sabuncute
#teamsaupor 
#agentkualapilah 
#dropshipdiperlukan
KELEBIHAN SABUN CUTE SAUPOR
.
.
Semua orang mesti ada menggunakan sabun mandi setiap hari kan? Item wajib ada dalam bilik mandi betul tak?
.
.
Untuk info, kebanyakan body wash, sabun mandi anda ada mengandungi SLES.
.
.
SLES adalah Sodium Laureth Sulfate / SLS: Sodium Lauryl Sulfate digunakan untuk banyakkan buih sabun tapi bahaya SLES dan menyebabkan kegatalan kulit, mudah sensitif.
.
.
Malah turut menyebabkan kanser sebab boleh diserap melalui liang roma. 
Bebaskan keluarga tersayang dari bahan kimia bahaya ni.
.
.
Cadangan saya, gunakan sabun cute Saupor kerana bebas SLES. Boleh dapatkan jenis delima, kopi atau tomato kerana mengandungi pewangi.
.
.
Sangat sesuai digunakan untuk mandi. Anak anak pun tertarik dengan bentuknya 😍
.
.
#teamsaupor
#sabuncute
#sauporkotatinggi
KELEBIHAN SABUN CUTE SAUPOR . . Semua orang mesti ada menggunakan sabun mandi setiap hari kan? Item wajib ada dalam bilik mandi betul tak? . . Untuk info, kebanyakan body wash, sabun mandi anda ada mengandungi SLES. . . SLES adalah Sodium Laureth Sulfate / SLS: Sodium Lauryl Sulfate digunakan untuk banyakkan buih sabun tapi bahaya SLES dan menyebabkan kegatalan kulit, mudah sensitif. . . Malah turut menyebabkan kanser sebab boleh diserap melalui liang roma. Bebaskan keluarga tersayang dari bahan kimia bahaya ni. . . Cadangan saya, gunakan sabun cute Saupor kerana bebas SLES. Boleh dapatkan jenis delima, kopi atau tomato kerana mengandungi pewangi. . . Sangat sesuai digunakan untuk mandi. Anak anak pun tertarik dengan bentuknya 😍 . . #teamsaupor  #sabuncute  #sauporkotatinggi 
KENAPA PERLU PAKAI SABUN CUTE KAYU MANIS???⠀
⠀
✅Menghilangkan parut⠀
✅Merawat jerawat⠀
✅Menjaga kulit muka dari menggunakan produk berbahaya⠀
✅Penjagaan kulit muka agar tidak menipis ⠀
✅Tanpa bahan kimia⠀
✅Menggunakan serbuk kayu manis dan glycerin sahaja dalam penghasilannya⠀
⠀
Nak cantik Nak hilang parut gunalah Sabun Cute😉⠀
⠀
#sabuncute ⠀
#teamsaupor⠀
#cantikdenganselamat⠀
#sabunmurah⠀
#produkmuslim⠀
#produktanpamerkuri⠀
#hargamurah⠀
#hargamampumilik⠀
#agentkualapilah⠀
#dropshipdiperlukan
KENAPA PERLU PAKAI SABUN CUTE KAYU MANIS???⠀ ⠀ ✅Menghilangkan parut⠀ ✅Merawat jerawat⠀ ✅Menjaga kulit muka dari menggunakan produk berbahaya⠀ ✅Penjagaan kulit muka agar tidak menipis ⠀ ✅Tanpa bahan kimia⠀ ✅Menggunakan serbuk kayu manis dan glycerin sahaja dalam penghasilannya⠀ ⠀ Nak cantik Nak hilang parut gunalah Sabun Cute😉⠀ ⠀ #sabuncute  ⠀ #teamsaupor ⠀ #cantikdenganselamat ⠀ #sabunmurah ⠀ #produkmuslim ⠀ #produktanpamerkuri ⠀ #hargamurah ⠀ #hargamampumilik ⠀ #agentkualapilah ⠀ #dropshipdiperlukan 
Petua Untuk Menghilangkan Parut pada wajah

Pilihan 1: Ambil sedikit madu dan campurkan madu tersebut dengan bedak sejuk. Tekapkan bedak tersebut ke tempat yang ada kesan jerawat. Lakukan sekurang-kurangnya 2 hari sekali.

Pilihan 2: Tumbuk beberapa batang kulit kayu manis dan jadikan serbuk. Campurkan dengan sedikit air. Tempelkan pada parut jerawat.

Pilihan 3: Asah kulit kayu manis dan campurkan dengan madu lebah. Tempelkan pada muka yang berparut setiap malam. Keesokannya, cucilah menggunakan air suam.

Pilihan 4: Kisar timun dan tapiskan airnya. Tampalkan hampas timun pada muka. Biarkan setengah jam. Kemudian cuci bersih dengan air suam.

Pilihan 5: Rendam beberapa helai daun senduduk, sedikit cekur dan segenggam beras. Kemudian giling hingga lumat. Sapukan pada parut muka 2 kali seminggu.

Pilihan 6: Tumbuk 10 helai daun sirih muda. Tempelkan pada muka terutama pada bekas jerawat. Setelah kering, cuci muka dengan air bersih. Amalkan 3 kali seminggu.

Pilihan 7: Ambil sepotong ubi kayu. Kupas kulitnya dan bersihkan. Parutkan. Perah untuk dapatkan airnya. Sapukan air perahan pada muka anda yang ada bekas jerawat. Lakukan setiap hari selama seminggu.

Pilihan 8: Tumbuk beberapa batang kulit kayu manis dan jadikan serbuk. Campurkan dengan sedikit air. Sapukan pada bekas jerawat. Amalkan selama seminggu.

Pilihan 9: Ambil 10 helai daun sireh muda, Bersihkan dan tumbuk 
lumat. Muka hendaklah dibersihkan dengan air suam dan sapukan sireh pada muka terutama di bahagian bekas jerawat. Biarkan kira-kira setengah jam atau hingga kering. Cuci muka bersih-bersih dan lap kering. Amalkan 3 kali seminggu.

Pilihan 10: Daun pegaga boleh digunakan untuk menghilangkan tanda hitam parut jerawat di muka. Caranya ialah dengan mengisar daun pegaga dengan bedak sejuk dan air secukupnya. Pupukkan adunan tersebut di tempat tanda hitam parut jerawat di muka anda setiap hari atau setiap malam sebelum tidur. Campuran kisaran pegaga dan bedak sejuk tersebut boleh disimpan di dalam peti sejuk dengan memasukkannya ke dalam botol yang kering.

#kalau malas nak ikut petua 👆🏻tu, gunakan aje Sabun Cute KAYU MANIS..😉😉😉 #teamsaupor
#sabuncute
#agentkualapilah
Petua Untuk Menghilangkan Parut pada wajah Pilihan 1: Ambil sedikit madu dan campurkan madu tersebut dengan bedak sejuk. Tekapkan bedak tersebut ke tempat yang ada kesan jerawat. Lakukan sekurang-kurangnya 2 hari sekali. Pilihan 2: Tumbuk beberapa batang kulit kayu manis dan jadikan serbuk. Campurkan dengan sedikit air. Tempelkan pada parut jerawat. Pilihan 3: Asah kulit kayu manis dan campurkan dengan madu lebah. Tempelkan pada muka yang berparut setiap malam. Keesokannya, cucilah menggunakan air suam. Pilihan 4: Kisar timun dan tapiskan airnya. Tampalkan hampas timun pada muka. Biarkan setengah jam. Kemudian cuci bersih dengan air suam. Pilihan 5: Rendam beberapa helai daun senduduk, sedikit cekur dan segenggam beras. Kemudian giling hingga lumat. Sapukan pada parut muka 2 kali seminggu. Pilihan 6: Tumbuk 10 helai daun sirih muda. Tempelkan pada muka terutama pada bekas jerawat. Setelah kering, cuci muka dengan air bersih. Amalkan 3 kali seminggu. Pilihan 7: Ambil sepotong ubi kayu. Kupas kulitnya dan bersihkan. Parutkan. Perah untuk dapatkan airnya. Sapukan air perahan pada muka anda yang ada bekas jerawat. Lakukan setiap hari selama seminggu. Pilihan 8: Tumbuk beberapa batang kulit kayu manis dan jadikan serbuk. Campurkan dengan sedikit air. Sapukan pada bekas jerawat. Amalkan selama seminggu. Pilihan 9: Ambil 10 helai daun sireh muda, Bersihkan dan tumbuk lumat. Muka hendaklah dibersihkan dengan air suam dan sapukan sireh pada muka terutama di bahagian bekas jerawat. Biarkan kira-kira setengah jam atau hingga kering. Cuci muka bersih-bersih dan lap kering. Amalkan 3 kali seminggu. Pilihan 10: Daun pegaga boleh digunakan untuk menghilangkan tanda hitam parut jerawat di muka. Caranya ialah dengan mengisar daun pegaga dengan bedak sejuk dan air secukupnya. Pupukkan adunan tersebut di tempat tanda hitam parut jerawat di muka anda setiap hari atau setiap malam sebelum tidur. Campuran kisaran pegaga dan bedak sejuk tersebut boleh disimpan di dalam peti sejuk dengan memasukkannya ke dalam botol yang kering. #kalau  malas nak ikut petua 👆🏻tu, gunakan aje Sabun Cute KAYU MANIS..😉😉😉 #teamsaupor  #sabuncute  #agentkualapilah 
Best sangat pakai Sabun Cute Oat.⠀
Hilang semua whitehead di muka.⠀
Hanya sental 2 kali seminggu.⠀
⠀
👆🏻kata pengguna Sabun Cute😉⠀
⠀
#sabuncute⠀
#teamsaupor⠀
#bebaskimia⠀
#bebasmerkuri⠀
#bebaswhitehead⠀
#agentkualapilah⠀
#dropshipdiperlukan
.
Siapa kata tak boleh campur2 sabun cute ni? .
Boleh je tau. Tapi mesti ikut guide yang diberi. Jangan risau, bila pakai sabun ni kami akan guidr anda
.
Cuma beritahu apa masalah kulit masing masing😊
.
Macam customer ni. Ada masalah muka berminyak dan jerawat. Jadi kami guide untuk pakai 3 jenis sabun
.
Alhamdulillah ada perubahan positif. Nak cuba? Boleh PM jer tau. Rm2 kesan berbaloi sangat. Betul tak?
.
#saupor 
#TeamSaupor 
#sabuncute
#sayajualsabuncute 
#sayajualsabun
#jombeli
#naturalsoap 
#natural
. Siapa kata tak boleh campur2 sabun cute ni? . Boleh je tau. Tapi mesti ikut guide yang diberi. Jangan risau, bila pakai sabun ni kami akan guidr anda . Cuma beritahu apa masalah kulit masing masing😊 . Macam customer ni. Ada masalah muka berminyak dan jerawat. Jadi kami guide untuk pakai 3 jenis sabun . Alhamdulillah ada perubahan positif. Nak cuba? Boleh PM jer tau. Rm2 kesan berbaloi sangat. Betul tak? . #saupor  #TeamSaupor  #sabuncute  #sayajualsabuncute  #sayajualsabun  #jombeli  #naturalsoap  #natural 
.
Lama tak beriklan. Entah2 ada yang lupa dan tak tahu sis jual benda ni 😁😂
.
Daripada kamu bersusah-susah tekan guna kuku untuk keluarkan blackhead@whitehead yg padahnya dapat dapat kesan merah-merah hidung,kesan bekas kuku dihidung dan hidung jadi menggelupas selepas beberapa hari
.
kan lebih baik kamu guna cara yg lebih mudah,tak menyakitkan malah baik untuk kulit
.
caranya hanya buihkan sabun oat dibahagian yang bermasalah.konsisten pasti buat kamu tersenyum lebar nanti😊plus senyum ada love lagi😍
.
*Sabun oat bisa menghilangkan blachkead & Whitehead
.
#saupor
#teamsaupor
#sabun 
#sabuncute
#sayajualsabun 
#sayajualmurah
#RM2 
#jombeli
#facialsoap 
#naturalsoap 
#natural
. Lama tak beriklan. Entah2 ada yang lupa dan tak tahu sis jual benda ni 😁😂 . Daripada kamu bersusah-susah tekan guna kuku untuk keluarkan blackhead@whitehead yg padahnya dapat dapat kesan merah-merah hidung,kesan bekas kuku dihidung dan hidung jadi menggelupas selepas beberapa hari . kan lebih baik kamu guna cara yg lebih mudah,tak menyakitkan malah baik untuk kulit . caranya hanya buihkan sabun oat dibahagian yang bermasalah.konsisten pasti buat kamu tersenyum lebar nanti😊plus senyum ada love lagi😍 . *Sabun oat bisa menghilangkan blachkead & Whitehead . #saupor  #teamsaupor  #sabun  #sabuncute  #sayajualsabun  #sayajualmurah  #RM2  #jombeli  #facialsoap  #naturalsoap  #natural 
Sabun Cute OAT 3 in 1💜💛❤️💚💙⠀
⠀
Skrub: basahkan sabun dan gosok pada blackhead. Bila dah rasa melekit tu boleh bilas.penggunaan: Selang sehari.⠀
⠀
Pencuci muka: buihkan sabun di tangan dan gosok buih sahaja pada muka. Boleh guna setiap hari.⠀
⠀
Masker: lepas dan bersih muka sapu buih biarkan sampai kering baru dibilas. 2 kali seminggu⠀
⠀
#sabuncute⠀
#teamsaupor⠀
#bebasmerkuri⠀
#hargamurah⠀
#sabunmampumilik⠀
#agentkualapilah⠀
#dropshipdiperlukan
Sabun Cute OAT 3 in 1💜💛❤️💚💙⠀ ⠀ Skrub: basahkan sabun dan gosok pada blackhead. Bila dah rasa melekit tu boleh bilas.penggunaan: Selang sehari.⠀ ⠀ Pencuci muka: buihkan sabun di tangan dan gosok buih sahaja pada muka. Boleh guna setiap hari.⠀ ⠀ Masker: lepas dan bersih muka sapu buih biarkan sampai kering baru dibilas. 2 kali seminggu⠀ ⠀ #sabuncute ⠀ #teamsaupor ⠀ #bebasmerkuri ⠀ #hargamurah ⠀ #sabunmampumilik ⠀ #agentkualapilah ⠀ #dropshipdiperlukan 
Ada 2 bahan je dalam sabun cute oat ni.⠀
⠀
So korang jangan risau. In shaa Allah akan serasi. Melainkan korang memang alergik dengan oat.⠀
⠀
Dan glycerin pula hanya pelarut. Dan fungsi untuk jadikan sabun berbentuk, dan boleh lembapkan kulit.⠀
⠀
Yang penting diperbuat dari minyak tumbuhan😊⠀
⠀
#teamsaupor⠀
#sabuncute⠀
#kulitbersih⠀
#bebasbahankimia⠀
#bebasmerkuri⠀
#agentkualapilah⠀
#dropshipdiperlukan
😊Contoh skrub mudah dari dapur😊
.
Ada 3 bahan yang boleh kita guna sebagai skrub muka yang mudah. Iaitu:
+ Oat
+ Hampas teh
+ Beras yang di kisar
.
.
Ikut kerajinan masing masing. Boleh je guna sabun oat untuk skrub kalau anda tak sempat nak sediakan bahan2 tu.
.
.
Jom pakai sabun oat. Lebih mudah dan cepat 😉
.
.
Whatsapp untuk order
📲013-6545109
.
.
#teamsaupor #sabuncute #sauporkotatinggi #skrubbahannatural #skrubbadan #skrubmuka #hilangblackheadwhiteheas #bahannatural
😊Contoh skrub mudah dari dapur😊 . Ada 3 bahan yang boleh kita guna sebagai skrub muka yang mudah. Iaitu: + Oat + Hampas teh + Beras yang di kisar . . Ikut kerajinan masing masing. Boleh je guna sabun oat untuk skrub kalau anda tak sempat nak sediakan bahan2 tu. . . Jom pakai sabun oat. Lebih mudah dan cepat 😉 . . Whatsapp untuk order 📲013-6545109 . . #teamsaupor  #sabuncute  #sauporkotatinggi  #skrubbahannatural  #skrubbadan  #skrubmuka  #hilangblackheadwhiteheas  #bahannatural 
Sabun madu juga membantu merawat ruam pada kulit kite. Jom lah cuba. .
.
#teamsaupor #sabuncute #sauporkotatinggi #testimoni #testimonisaupor
Wahh pipi makin lembut uollss pakai sabun madu dan delima 😊😊
.
.
#sabuncute #sauporkotatinggi #teamsaupor #testimoni #testimonisaupor
Campuran madu dan kayu manis dapat merawat eczema😊
.
.
Jika anak anda ada masalah eczema, boleh cuba sapukan 2 bahan ni. Madu dan serbuk kayu manis
.
.
Tapi jika bimbang anak anda rasa pedih, boleh gunakan sabun cute kayu manis. .
.
Sebab kandungan utama adalah madu dan kayu manis. Hanya buihkan sabun dan jadikan masker pada bahagian yg terkena eczema tadi.
.
.
Bila kering boleh dibilas bersih.
.
.
Jom dapatkan sabun madu atau sabun kayu manis sekarang 😊
.
.
Whatsapp 📲013-6545109
.
.
#teamsaupor
#sabuncute
#sauporkotatinggi
Campuran madu dan kayu manis dapat merawat eczema😊 . . Jika anak anda ada masalah eczema, boleh cuba sapukan 2 bahan ni. Madu dan serbuk kayu manis . . Tapi jika bimbang anak anda rasa pedih, boleh gunakan sabun cute kayu manis. . . Sebab kandungan utama adalah madu dan kayu manis. Hanya buihkan sabun dan jadikan masker pada bahagian yg terkena eczema tadi. . . Bila kering boleh dibilas bersih. . . Jom dapatkan sabun madu atau sabun kayu manis sekarang 😊 . . Whatsapp 📲013-6545109 . . #teamsaupor  #sabuncute  #sauporkotatinggi 
Bau aroma sabun kopi memberi rasa lebih segar😊
.
.
#teamsaupor #sabuncute #sauporkotatinggi #feedbackcustomer
=====================
JENIS-JENIS SABUN CUTE::
=====================
.
.
1. Sabun Madu 
2. Sabun Madu + kayu manis
3. Sabun Oat
4. Sabun Delima
5. Sabun Kopi
6. Sabun tomato
.
.
Meh la cuba. RM2 je sebiji 😊
.
.
*COD dan pos min 5 ketul
.
.
Whatsapp 📲 013-6545109
.
.
#teamsaupor
#sabuncute
#sauporkotatinggi
===================== JENIS-JENIS SABUN CUTE:: ===================== . . 1. Sabun Madu 2. Sabun Madu + kayu manis 3. Sabun Oat 4. Sabun Delima 5. Sabun Kopi 6. Sabun tomato . . Meh la cuba. RM2 je sebiji 😊 . . *COD dan pos min 5 ketul . . Whatsapp 📲 013-6545109 . . #teamsaupor  #sabuncute  #sauporkotatinggi 
Masalah utama bila bermake up adalah, make up tak tanggal dengan sempurna. Dan muka rasa lesu je. Betul tak?
.
.
Yela sebab seharian muka kita ditutupi make up. So, kalau nak rasa fresh dan segar lepas bermake up, cuba lah cuci muka dengan sabun kopi.
.
.
Best sangat. Aroma kopi buat kulit jadi bermaya.
.
.
Rasa fresh dan hilang stress 😘
.
.
#teamsaupor
#sabuncute
#sauporkotatinggi
Masalah utama bila bermake up adalah, make up tak tanggal dengan sempurna. Dan muka rasa lesu je. Betul tak? . . Yela sebab seharian muka kita ditutupi make up. So, kalau nak rasa fresh dan segar lepas bermake up, cuba lah cuci muka dengan sabun kopi. . . Best sangat. Aroma kopi buat kulit jadi bermaya. . . Rasa fresh dan hilang stress 😘 . . #teamsaupor  #sabuncute  #sauporkotatinggi 
😊Kayu manis adalah herba😊
.
.
Tahukah anda, kayu manis ni sejenis herba semulajadi. Selalu digunakan untuk memasak terutamanya kari.
.
.
Aroma kayu manis sangat harum dan kuat hingga boleh menaikkan selera makan kita. Betul tak?
.
.
Tapi bila dijadikan sabun baunya takla sama macam kayu manis yang dimasak tu.
.
.
Dah cuba sabun kayu manis?
.
.
#teamsaupor
#sabuncute
#sauporkotatinggi
😊Kayu manis adalah herba😊 . . Tahukah anda, kayu manis ni sejenis herba semulajadi. Selalu digunakan untuk memasak terutamanya kari. . . Aroma kayu manis sangat harum dan kuat hingga boleh menaikkan selera makan kita. Betul tak? . . Tapi bila dijadikan sabun baunya takla sama macam kayu manis yang dimasak tu. . . Dah cuba sabun kayu manis? . . #teamsaupor  #sabuncute  #sauporkotatinggi 
Wow terbukti sabun kayu manis memang terbaik😊😊
.
#teamsaupor #sabuncute #sauporkotatinggi #merawatjerawat 
#menghilangkanparutjerawat
😊Pelembap untuk muka😊
.
.
Penting kita pakai sabun yang boleh lembapkan muka. Kalau macam sabun oat ni sangat melembapkan kulit.
.
.
Sebab bila kita gosok sabun ni akan jadi buih yang milky gitu. Bila sapu di muka macam sapu cream.
.
.
Memang rasa lembaplah muka ni. Jomla cubaa😊
.
.
Whatsapp to order⤵️⤵️
📲 013-6545109
.
.
#teamsaupor
#sabuncute
#sauporkotatinggi
😊Pelembap untuk muka😊 . . Penting kita pakai sabun yang boleh lembapkan muka. Kalau macam sabun oat ni sangat melembapkan kulit. . . Sebab bila kita gosok sabun ni akan jadi buih yang milky gitu. Bila sapu di muka macam sapu cream. . . Memang rasa lembaplah muka ni. Jomla cubaa😊 . . Whatsapp to order⤵️⤵️ 📲 013-6545109 . . #teamsaupor  #sabuncute  #sauporkotatinggi 
Kalau nak mandi, boleh jugak guna sabun oat 😉
.
.
Ya, sabun oat boleh guna untuk badan jugak. Rasa nak sental daki , hitam hitam di badan pun boleh diputihkan dengan sabun oat.
.
.
Sebab kalau guna sabun oat, boleh skrub dan haluskan kulit. Takperlu lagi pakai losyen.
.
.
Jom jom dapatkan sabun oat ni. Mesti puas hati 😊
.
.
Whatsapp 📲013-6545109
.
#teamsaupor
#sabuncute
#sauporkotatinggi
Kalau nak mandi, boleh jugak guna sabun oat 😉 . . Ya, sabun oat boleh guna untuk badan jugak. Rasa nak sental daki , hitam hitam di badan pun boleh diputihkan dengan sabun oat. . . Sebab kalau guna sabun oat, boleh skrub dan haluskan kulit. Takperlu lagi pakai losyen. . . Jom jom dapatkan sabun oat ni. Mesti puas hati 😊 . . Whatsapp 📲013-6545109 . #teamsaupor  #sabuncute  #sauporkotatinggi 
Soalan: kenapa semut, tikus suka makan sabun cute ni?

Jawapan: binatang suka makan sabun cute sebab tiada racun dalamnya, dan sebenarnya ada bau manis manis pada sabun ni. Malah rasanya pun manis manis. (Korang jangan try pulak) .

Jadi untuk keselamatan.  Pastikan tutup sentiasa bekas sabun anda dalam bilik air tu. Dan kalau nak simpan, pastikan bekas tu tertutup. Lagi bagus simpan dalam peti ais ye. Jangan lupa beritahu anak anak, itu bukan biskut atau coklat. 
Amaran: kami tak bertanggungjawab kalau ada yang termakan . 😂

#teamsaupor #nhmartt #sabuncute#sabuncutesaupor#sabun#cfnshoppe#sabunmuka#sabuntangan#sabunbadan#jsd#stg#lotion#lotionkorea#produk#produkkecantikan#produkkesihatan
Soalan: kenapa semut, tikus suka makan sabun cute ni? Jawapan: binatang suka makan sabun cute sebab tiada racun dalamnya, dan sebenarnya ada bau manis manis pada sabun ni. Malah rasanya pun manis manis. (Korang jangan try pulak) . Jadi untuk keselamatan. Pastikan tutup sentiasa bekas sabun anda dalam bilik air tu. Dan kalau nak simpan, pastikan bekas tu tertutup. Lagi bagus simpan dalam peti ais ye. Jangan lupa beritahu anak anak, itu bukan biskut atau coklat. Amaran: kami tak bertanggungjawab kalau ada yang termakan . 😂 #teamsaupor  #nhmartt  #sabuncute #sabuncutesaupor #sabun #cfnshoppe #sabunmuka #sabuntangan #sabunbadan #jsd #stg #lotion #lotionkorea #produk #produkkecantikan #produkkesihatan 
Mana satu yang anda sudah cuba??
.
.
Apa perasaan lepas mencubanya?
.
😍
#nhmartt #sabuncute #teamsaupor #sabun #madu #oat #kopi #delima #kayumanis #tomato
Kalau anda rajin, boleh saja beli buah delima, kupas kulit dan perah jusnya.
.
.
Agak leceh kalau tanpa bantuan alat khas. Betul tak? Hehe
.
.
Jus delima ni boleh guna untuk cuci muka dan masker. Hasilnya kulit akan lebih cerah berseri.
.
.
Sama je kalau pakai sabun delima. Kandungan delima asli tetap beri kesan pencerah untuk kulit.
.
.
Sebiji rm2 je. Jom try😊😊
.
.
Whatsapp 📲013-6545109
.
.
#teamsaupor
#sabuncute
#sauporkotatinggi
Kalau anda rajin, boleh saja beli buah delima, kupas kulit dan perah jusnya. . . Agak leceh kalau tanpa bantuan alat khas. Betul tak? Hehe . . Jus delima ni boleh guna untuk cuci muka dan masker. Hasilnya kulit akan lebih cerah berseri. . . Sama je kalau pakai sabun delima. Kandungan delima asli tetap beri kesan pencerah untuk kulit. . . Sebiji rm2 je. Jom try😊😊 . . Whatsapp 📲013-6545109 . . #teamsaupor  #sabuncute  #sauporkotatinggi 
Nampak tak muka kita sebelum tu berminyak sebab dari pagi buat keje macam2 jemur baju, masak, kemas rumah & banyak lagi. .
Uolls tengok gambar after 20 minit saya pakai sabun oat sebagai scrub. .
Muka nampak lebih segar, tidak berminyak & blackheads&whiteheads pun lari taw.😍😍😍
.
.
#agenmelaka #teamsaupor #saupor #ctdk #uiagombak #sabunoat #uitmshahalam #kktm #sayajualmurah #bazaarpaknil #sayajualprodukkecantikan #sauporsabuncute #murahjer
KHASIAT TOMATO🍅🍅🍅 1. Memudarkan lingkaran gelap di bawah mata
2. Mengecutkanl jerawat
3. Memudarkan jeragat
4. Mengecilkan liang roma
5. Membuatkan kulit wajah lebih lembap
6. Membuatkan tona kulit lebih sekata

#teamsaupor 
#sabuncute 
#agentkualapilah 
#dropshipdiperlukan
KHASIAT TOMATO🍅🍅🍅 1. Memudarkan lingkaran gelap di bawah mata 2. Mengecutkanl jerawat 3. Memudarkan jeragat 4. Mengecilkan liang roma 5. Membuatkan kulit wajah lebih lembap 6. Membuatkan tona kulit lebih sekata #teamsaupor  #sabuncute  #agentkualapilah  #dropshipdiperlukan 
Sabun Cute TOMATO mampu👇🏻
1. Mengecilkan pori
2. Menghilangkan minyak berlebihan
3. Merawat jerawat dan bintik hitam

#teamsaupor 
#sabuncute 
#agentkualapilah 
#dropshipdiperlukan
Sabun Cute Tomato membuatkan muka anda elok sangat.😘
Muka dah tak berminyak😉
Nak cuba sabun cute?Jom risik2 Cik Mie
#teamsaupor
#sabuncute
#agentkualapilah
#dropshipdiperlukan
Assalamualaikum.Memperkenalkan #SabunCute dari Saupor. 
Sabun berbentuk comel ini sangat sesuai untuk masalah kulit seperti jerawat, jeragat dan whitehead. 
Boleh pilih ikut jenis kesesuaian kulit masing-masing. Nak buat free gift kepada customer pun boleh. 
Mahukan konsultasi percume, whatApps 📲 0139415711

In Shaa Allah mana yg mampu saya tolong. 
#teamsaupor#nhmartt#sabun#sabuncutesaupor#sabuncute#sabunmuka#sabunbadan#sabunmurah#sabunsaupor#sabunkecantikan
🍅SABUN CUTE TOMATO🍅

Sabun tomato tu elok pakai malam-malam. Sebab waktu malam biasa kulit akan banyak keluarkan minyak. Dan waktu tengahari. 😘

Jomlah cuba 😉

#teamsaupor
#sabuncute
#sauporkotatinggi
🍅SABUN CUTE TOMATO🍅 Sabun tomato tu elok pakai malam-malam. Sebab waktu malam biasa kulit akan banyak keluarkan minyak. Dan waktu tengahari. 😘 Jomlah cuba 😉 #teamsaupor  #sabuncute  #sauporkotatinggi 
❤ SABUN CUTE BY SAUPOR ❤ 
Anda alami masalah mata panda? Biasanya punca terjadinya mata panda atau lingkaran gelap bawah mata ni di sebabkan oleh kurang tidur.

Jadi pastikan anda tidur sekurang kurang 6 jam setiap hari. Tapi kalau terjadi juga, korang boleh guna petua ni.

Iaitu sapu kopi di bawah mata tu. Nak mudah boleh guna sabun kopi

Dijamin selamat digunakan ✔✔ yg pasti Lulus KKM ✔ dan hanya mengandungi Bahan Natural ✔✔ WA  013  513  5639

#TeamSaupor
#agentAlorSetar
#dropshipwanted
❤ SABUN CUTE BY SAUPOR ❤ Anda alami masalah mata panda? Biasanya punca terjadinya mata panda atau lingkaran gelap bawah mata ni di sebabkan oleh kurang tidur. Jadi pastikan anda tidur sekurang kurang 6 jam setiap hari. Tapi kalau terjadi juga, korang boleh guna petua ni. Iaitu sapu kopi di bawah mata tu. Nak mudah boleh guna sabun kopi Dijamin selamat digunakan ✔✔ yg pasti Lulus KKM ✔ dan hanya mengandungi Bahan Natural ✔✔ WA 013 513 5639 #TeamSaupor  #agentAlorSetar  #dropshipwanted 
.
Kalau anda rajin, boleh saja beli buah delima, kupas kulit dan perah jusnya
.
Agak leceh kalau tanpa bantuan alat khas. Betul tak? Hehe
.
Jus delima ni boleh guna untuk cuci muka dan masker. Hasilnya kulit akan lebih cerah berseri
.
Sama je kalau pakai sabun delima. Kandungan delima asli tetap beri kesan pencerah untuk kulit
.
Sebiji rm2 je. Jom try
.
#TeamSaupor 
#agent_rawang 
#sabunmuka 
#sabuncute 
#facialsoap 
#soap 
#natural 
#naturalsoap 
#sayajualsabuncute 
#sayajual 
#jombeli
. Kalau anda rajin, boleh saja beli buah delima, kupas kulit dan perah jusnya . Agak leceh kalau tanpa bantuan alat khas. Betul tak? Hehe . Jus delima ni boleh guna untuk cuci muka dan masker. Hasilnya kulit akan lebih cerah berseri . Sama je kalau pakai sabun delima. Kandungan delima asli tetap beri kesan pencerah untuk kulit . Sebiji rm2 je. Jom try . #TeamSaupor  #agent_rawang  #sabunmuka  #sabuncute  #facialsoap  #soap  #natural  #naturalsoap  #sayajualsabuncute  #sayajual  #jombeli 
Kenali punca blackhead dan whitehead di muka anda. 😎😎😎
.
.
Baru boleh atasinya.
#sabuncute #teamsaupor #nhmartt #ciknurrul
Siapa kata tak boleh campur2 sabun cute ni?
.
.
Boleh je tau. Tapi mesti ikut guide yang diberi. Jangan risau, bila pakai sabun ni kami akan guide anda.
.
.
Cuma beritahu apa masalah kulit masing masing😊
.
.
Macam customer ni. Ada masalah muka berminyak dan jerawat. Jadi kami guide untuk pakai 3 jenis sabun.
.
.
Alhamdulillah ada perubahan positif. Nak cuba? Boleh PM jer tau. Rm2 kesan berbaloi sangat. Betul tak?
.
.
#teamsaupor #saupor #sabuncute #sauporkotatinggi #jerawat #jeragat #blackhead #whitehead
Siapa kata tak boleh campur2 sabun cute ni? . . Boleh je tau. Tapi mesti ikut guide yang diberi. Jangan risau, bila pakai sabun ni kami akan guide anda. . . Cuma beritahu apa masalah kulit masing masing😊 . . Macam customer ni. Ada masalah muka berminyak dan jerawat. Jadi kami guide untuk pakai 3 jenis sabun. . . Alhamdulillah ada perubahan positif. Nak cuba? Boleh PM jer tau. Rm2 kesan berbaloi sangat. Betul tak? . . #teamsaupor  #saupor  #sabuncute  #sauporkotatinggi  #jerawat  #jeragat  #blackhead  #whitehead 
Terima Kasih sebab sokong Produk Saupor 😘

www.wasap.my/60163761091

#testimonisabuncute
#sabuncuteoat
#teamsaupor
JENIS SABUN & MANFAATNYA 🍅 Sabun Tomato
❇Mengecilkan pori
❇Mengilangkan minyak berlebihan
❇Merawat jerawat dan bintik hitam 💐 Sabun Delima
❇Merawat jerawat
❇ Mencerahkan kulit 🍯 Sabun Madu
❇Melembapkan Kulit
❇ Merawat jerawat 🍭 Sabun Oat
❇Boleh dijadikan scrub
❇Masker untuk kecilkan pori 🌼 Sabun Kayu Manis
❇Merawat jerawat dan jeragat
❇ Memudarkan parut ☕ Sabun Kopi
❇Mengurangkan lingkaran gelap bawah mata
❇ Menyegarkan kulit

www.wasap.my/60163761091

http://www.facebook.com/beautypagesshop

#sabuncute #sabuntomato #sabundelima #sabunmadu #sabunoat #sabunkayumanis
#sabunkopi #teamsaupor
JENIS SABUN & MANFAATNYA 🍅 Sabun Tomato ❇Mengecilkan pori ❇Mengilangkan minyak berlebihan ❇Merawat jerawat dan bintik hitam 💐 Sabun Delima ❇Merawat jerawat ❇ Mencerahkan kulit 🍯 Sabun Madu ❇Melembapkan Kulit ❇ Merawat jerawat 🍭 Sabun Oat ❇Boleh dijadikan scrub ❇Masker untuk kecilkan pori 🌼 Sabun Kayu Manis ❇Merawat jerawat dan jeragat ❇ Memudarkan parut ☕ Sabun Kopi ❇Mengurangkan lingkaran gelap bawah mata ❇ Menyegarkan kulit www.wasap.my/60163761091 http://www.facebook.com/beautypagesshop #sabuncute  #sabuntomato  #sabundelima  #sabunmadu  #sabunoat  #sabunkayumanis  #sabunkopi  #teamsaupor 
Suka tak kalau sabun kita warna pink, bentuk love dan wangi?
.
Best kan. Siap boleh jadikan hadiah lagi. Yela sebab sabun ni takde bahan berbahaya macam merkuri semua tu.
.
Boleh guna hari hari. Dan sangat melembapkan kulit. Sabun cute delima namanya. Sangat cute, sangat comel😍
.
Jom cuba. Best tauu ☺️
.
📲Whatsapp 013-6545109
.
#teamsaupor
#sabuncute
#sauporkotatinggi
Suka tak kalau sabun kita warna pink, bentuk love dan wangi? . Best kan. Siap boleh jadikan hadiah lagi. Yela sebab sabun ni takde bahan berbahaya macam merkuri semua tu. . Boleh guna hari hari. Dan sangat melembapkan kulit. Sabun cute delima namanya. Sangat cute, sangat comel😍 . Jom cuba. Best tauu ☺️ . 📲Whatsapp 013-6545109 . #teamsaupor  #sabuncute  #sauporkotatinggi 
MELEMBAPKAN MUKA

Penting kita pakai sabun yang boleh lembapkan muka. Kalau macam sabun cute madu ni boleh merawat kulit muka yang kering dan akan melembapkan kulit .

Sebab bila kita gosok sabun ni akan jadi buih yang milky gitu. Bila sapu di muka macam sapu cream.

Memang rasa lembaplah muka ni. Jomla cuba sabun cute sekarang😊

#teamsaupor
#sabuncute
#agentkualapilah
#dropshipdiperlukan
MELEMBAPKAN MUKA Penting kita pakai sabun yang boleh lembapkan muka. Kalau macam sabun cute madu ni boleh merawat kulit muka yang kering dan akan melembapkan kulit . Sebab bila kita gosok sabun ni akan jadi buih yang milky gitu. Bila sapu di muka macam sapu cream. Memang rasa lembaplah muka ni. Jomla cuba sabun cute sekarang😊 #teamsaupor  #sabuncute  #agentkualapilah  #dropshipdiperlukan 
Best la pakai Sabun Cute ni.
Lembap jer kulit pastu kulit kurang berminyak pulak tu😘
Suka tak?
#teamsaupor
#sabuncute
#agentkualapilah
#dropshipdiperlukan
Sekiranya kita jenis yang kerap berada di bawah cahaya matahari kita perlu sentiasa pakai sunblock.

Supaya dapat mengelakkan dari sunburn dan kesan sinaran uv. Sinaran uv boleh menyebabkan kanser kulit juga 😮. Selain tu cuci lah muka setiap kali selepas keluar rumah. Paling best kalau guna sabun kopi.

Baunya macam gula gula kopiko. Bila pakai rasa segar dan boleh hilang stress😍

#agenmelaka #teamsaupor #saupor #ctdk #uiagombak #sabunkopi #uitmshahalam #kktm #sayajualmurah #bazaarpaknil #sayajualprodukkecantikan #sauporsabuncute #murahjer
Sekiranya kita jenis yang kerap berada di bawah cahaya matahari kita perlu sentiasa pakai sunblock. Supaya dapat mengelakkan dari sunburn dan kesan sinaran uv. Sinaran uv boleh menyebabkan kanser kulit juga 😮. Selain tu cuci lah muka setiap kali selepas keluar rumah. Paling best kalau guna sabun kopi. Baunya macam gula gula kopiko. Bila pakai rasa segar dan boleh hilang stress😍 #agenmelaka  #teamsaupor  #saupor  #ctdk  #uiagombak  #sabunkopi  #uitmshahalam  #kktm  #sayajualmurah  #bazaarpaknil  #sayajualprodukkecantikan  #sauporsabuncute  #murahjer 
Masalah jerawat adakalanya berpunca dari resdung.
.
.
Sabun kayu manis ni pun sesuai utk merawat resdung tau.
.
.
Macam customer ni, alhamdulillah dah berjaya kurangkan masalah resdung.
.
.
Hasilnya jerawat dah takde. Jom cuba sabun ni. Rm2 je. 😉
.
.
#teamsaupor
#sabuncute
#sauporkotatinggi
Masalah jerawat adakalanya berpunca dari resdung. . . Sabun kayu manis ni pun sesuai utk merawat resdung tau. . . Macam customer ni, alhamdulillah dah berjaya kurangkan masalah resdung. . . Hasilnya jerawat dah takde. Jom cuba sabun ni. Rm2 je. 😉 . . #teamsaupor  #sabuncute  #sauporkotatinggi 
.
[Mandi dengan teratur]
.
Air bukan sahaja penting untuk diminum. Tapi penting untuk segarkan tubuh iaitu dengan mandi
.
Untuk dapatkan kulit berseri, pastikan mandi dengan teratur. Sambil tu bolehla cuci muka dengan sabun cute delima😍
.
#TeamSaupor 
#sabunmuka 
#sabuncute 
#agent_rawang 
#sayajualsabuncute 
#sayajualsabun
#sayajualmurah 
#jombeli
#natural 
#naturalsoap
.
Masalah jerawat adakalanya berpunca dari resdung
.
Sabun kayu manis ni pun sesuai utk merawat resdung tau
.
Macam customer ni, alhamdulillah dah berjaya kurangkan masalah resdung
.
Hasilnya jerawat dah takde. Jom cuba sabun ni. Rm2 je
.
#TeamSaupor 
#agent_rawang 
#sabunmuka 
#sabuncute 
#sayajualsabuncute 
#sayajualmurah 
#sayajual
#jombeli 
#natural 
#naturalsoap
Kopi merupakan teman baik sesetengah orang pada waktu pagi. Minuman yg dapat beri kesegaran untuk bermula sepanjang hari.

Tapi kopi juga bagus untuk kulit kita. Ia dapat menanggalkan sel kulit mati jika kita jadikannya skrub.

Cuma campurkan 1 sudu kopi bersama 1 sudu gula perang dan 1 sudu olive oil. Lumurkan ke wajah. 
Kopi juga boleh menghilangkan kesan lebam bawah mata. Nak mudah guna lah sabun cute kopi by Saupor.

#agenmelaka #teamsaupor #saupor #ctdk #uiagombak #sabunkopi #uitmshahalam #kktm #sayajualmurah #bazaarpaknil #sayajualprodukkecantikan #sauporsabuncute #murahjer
Kopi merupakan teman baik sesetengah orang pada waktu pagi. Minuman yg dapat beri kesegaran untuk bermula sepanjang hari. Tapi kopi juga bagus untuk kulit kita. Ia dapat menanggalkan sel kulit mati jika kita jadikannya skrub. Cuma campurkan 1 sudu kopi bersama 1 sudu gula perang dan 1 sudu olive oil. Lumurkan ke wajah. Kopi juga boleh menghilangkan kesan lebam bawah mata. Nak mudah guna lah sabun cute kopi by Saupor. #agenmelaka  #teamsaupor  #saupor  #ctdk  #uiagombak  #sabunkopi  #uitmshahalam  #kktm  #sayajualmurah  #bazaarpaknil  #sayajualprodukkecantikan  #sauporsabuncute  #murahjer 
[Madu adalah antibakteria]

Dengan ada nya madu dalam sabun cute ni, dapat melindungi kulit dari bakteria.

Sebab madu adalah antibakteria.
Malah, madu juga dapat elakkan kulit dari mendapat sunburn akibat sinaran uv.

Sabun Madu 
Kandungan: madu, glycerin 
Untuk merawat kulit kering

Harga rm2

Take ur order 📲
010 233 7937
010 233 7937

#teamsaupor #sabuncute #sabunmadu #uiagombak #uitmshahalam #ctdk #kktm #emmamaembong #bazaarpaknil 
#utmb #murahsangat #rm2jer #utmb #borongpunboleh #retailspunboleh #sayajualprodukkecantikan #maharajalawakmega2017 #agenmelaka
[Madu adalah antibakteria] Dengan ada nya madu dalam sabun cute ni, dapat melindungi kulit dari bakteria. Sebab madu adalah antibakteria. Malah, madu juga dapat elakkan kulit dari mendapat sunburn akibat sinaran uv. Sabun Madu Kandungan: madu, glycerin Untuk merawat kulit kering Harga rm2 Take ur order 📲 010 233 7937 010 233 7937 #teamsaupor  #sabuncute  #sabunmadu  #uiagombak  #uitmshahalam  #ctdk  #kktm  #emmamaembong  #bazaarpaknil  #utmb  #murahsangat  #rm2jer  #utmb  #borongpunboleh  #retailspunboleh  #sayajualprodukkecantikan  #maharajalawakmega2017  #agenmelaka 
[Masker sabun madu]

Sabun pun boleh buat masker. Caranya

1. Cuci muka dengan air bersih. 
2. Buihkan sabun dan ratakan ke wajah.
3. Kemudian bilas hingga bersih.
4. Ambil sabun madu, dan buihkan dengan air.
5. Sapu buih sabun ke wajah sehingga buih kering
6. Kemudian baru dibilas.

Anda akan dapat kulit yang lembap kerana khasiat madu dapat menyerap ke dalam kulit.

#agenmelaka #teamsaupor #saupor #ctdk #uiagombak #sabunmadu #uitmshahalam #kktm #sayajualmurah #bazaarpaknil #sayajualprodukkecantikan #sauporsabuncute #murahjer
[Masker sabun madu] Sabun pun boleh buat masker. Caranya 1. Cuci muka dengan air bersih. 2. Buihkan sabun dan ratakan ke wajah. 3. Kemudian bilas hingga bersih. 4. Ambil sabun madu, dan buihkan dengan air. 5. Sapu buih sabun ke wajah sehingga buih kering 6. Kemudian baru dibilas. Anda akan dapat kulit yang lembap kerana khasiat madu dapat menyerap ke dalam kulit. #agenmelaka  #teamsaupor  #saupor  #ctdk  #uiagombak  #sabunmadu  #uitmshahalam  #kktm  #sayajualmurah  #bazaarpaknil  #sayajualprodukkecantikan  #sauporsabuncute  #murahjer 
Selamat tengahari😊
Salam jumaat
#teamsaupor
#agentalorsetar
4 sebab kenapa pori pori besar di wajah

1. Sebab terlalu banyak terdedah dengan cahaya matahari 
2 . Faktor genetik

3. Faktor umur

4. Sebab banyak sangat minyak.

Nak kecilkan pori? Boleh guna sabun tomato #sabuncute. 
Mudah , hanya buihkan je. Tak perlu potong tomato lagi.

#teamsaupor
#sabuncute
#sauporkotatinggi
4 sebab kenapa pori pori besar di wajah 1. Sebab terlalu banyak terdedah dengan cahaya matahari 2 . Faktor genetik 3. Faktor umur 4. Sebab banyak sangat minyak. Nak kecilkan pori? Boleh guna sabun tomato #sabuncute . Mudah , hanya buihkan je. Tak perlu potong tomato lagi. #teamsaupor  #sabuncute  #sauporkotatinggi 
😍Tak perlu berbelanja besar untuk cantik😍
.
Hanya pelaburan rm2 seminggu dan terus boleh rawat masalah kulit. In shaa Allah.
.
Gabungan 2 bahan semulajadi iaitu madu dan kayu manis akan bantu anda jayakan impian kulit cantik sebelum raya. 😊
.
#teamsaupor
#sabuncute
#sauporkotatinggi
😍Tak perlu berbelanja besar untuk cantik😍 . Hanya pelaburan rm2 seminggu dan terus boleh rawat masalah kulit. In shaa Allah. . Gabungan 2 bahan semulajadi iaitu madu dan kayu manis akan bantu anda jayakan impian kulit cantik sebelum raya. 😊 . #teamsaupor  #sabuncute  #sauporkotatinggi 
Jerawat berkurang kulit makin cerah 😍😍
.
#feedback #sabuncute #teamsaupor #sauporkotatinggi #alhamdulillah
Dulu kulit kusam tapi sekarang wow makin cerah dan berseri-seri u olls ☺️😊😘
.
#feedback #sabuncute #teamsaupor #sauporkotatinggi #alhamdulillah
Muka jadi lembut setelah pakai sabun cute kayu manis.
.
#feedback #sabuncute #teamsaupor #sauporkotatinggi #alhamdulillah
Ada yang tegur kulit makin cerah.😍😉😊
.
#feedback #sabuncute #teamsaupor #sauporkotatinggi #alhamdulillah
.
[Tak lengkap penjagaan wajah tanpa masker detoks ni]
.
Yelah, hari2 kita terdedah dengan asap dan habuk. Mungkin ada kekotoran yang tersimpan dalam pori2 wajah kita ni
.
Dengan masker detoks, cuma larutkan masker dengan air dan oleskan ke seluruh wajah
.
Setelah kering basuh muka dengan air dan urut perlahan. Boleh dijadikan skrub. Sebab serbuknya yg halus langsung tak sakitkan kulit
.
Best, rasa segar je selepas pakai masker ni. Tak percaya, cubalah sendiri😉
.
#TeamSaupor 
#detox 
#detoxfacemask 
#maskermanjakani 
#masker 
#manjakani
#jombeli 
#sayajual
. [Tak lengkap penjagaan wajah tanpa masker detoks ni] . Yelah, hari2 kita terdedah dengan asap dan habuk. Mungkin ada kekotoran yang tersimpan dalam pori2 wajah kita ni . Dengan masker detoks, cuma larutkan masker dengan air dan oleskan ke seluruh wajah . Setelah kering basuh muka dengan air dan urut perlahan. Boleh dijadikan skrub. Sebab serbuknya yg halus langsung tak sakitkan kulit . Best, rasa segar je selepas pakai masker ni. Tak percaya, cubalah sendiri😉 . #TeamSaupor  #detox  #detoxfacemask  #maskermanjakani  #masker  #manjakani  #jombeli  #sayajual 
Persoalannya kenapa semut, tikus suka makan sabun cute ni?

Jawapan: binatang suka makan sabun cute sebab tiada racun dalamnya, dan sebenarnya ada bau manis manis pada sabun ni. Malah rasanya pun manis manis. (Korang jangan try pulak) .
.
Jadi untuk keselamatan.  Pastikan tutup sentiasa bekas sabun anda dalam bilik air tu. Dan kalau nak simpan, pastikan bekas tu tertutup. Lagi bagus simpan dalam peti ais ye. Jangan lupa beritahu anak anak, itu bukan biskut atau coklat. .
Amaran: kami tak bertanggungjawab kalau ada yang termakan . 😂
.
.
#agenmelaka #teamsaupor #sabunkayumanis #uiagombak #perbezaankayumanis #ctdk #jomcantiksecarasemulajadi #bazaarpaknil
#uitmshahalam #loffattah #kktm #utmb #sabuncute #emmamaembong
Persoalannya kenapa semut, tikus suka makan sabun cute ni? Jawapan: binatang suka makan sabun cute sebab tiada racun dalamnya, dan sebenarnya ada bau manis manis pada sabun ni. Malah rasanya pun manis manis. (Korang jangan try pulak) . . Jadi untuk keselamatan. Pastikan tutup sentiasa bekas sabun anda dalam bilik air tu. Dan kalau nak simpan, pastikan bekas tu tertutup. Lagi bagus simpan dalam peti ais ye. Jangan lupa beritahu anak anak, itu bukan biskut atau coklat. . Amaran: kami tak bertanggungjawab kalau ada yang termakan . 😂 . . #agenmelaka  #teamsaupor  #sabunkayumanis  #uiagombak  #perbezaankayumanis  #ctdk  #jomcantiksecarasemulajadi  #bazaarpaknil  #uitmshahalam  #loffattah  #kktm  #utmb  #sabuncute  #emmamaembong 
Kalau malas nak lenyek2 tomato tu kita ada cara yg lebih mudah tau.

just guna sabun tomato..tinggal basahkan dgn air..buihkan,sapu buih dimuka...n bilas! mudahkan?

Hasil yg sama jugak nanti😊

#saupor
#teamsaupor
Kalau malas nak lenyek2 tomato tu kita ada cara yg lebih mudah tau. just guna sabun tomato..tinggal basahkan dgn air..buihkan,sapu buih dimuka...n bilas! mudahkan? Hasil yg sama jugak nanti😊 #saupor  #teamsaupor