an online Instagram web viewer

#tehkurus medias

Photos

Dengan 1 set combo customer ni berjaya buang spare tyre kt perut,double chin dimuka,lemak berlebihan di paha dan lengan.
Sekarang dia repeat order utk capai brt bdan ideal + kurus..
Nak order?
.
.
SLIMMING DETOX TEA™ : RM15
KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25

POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS)

ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS) 
To order Pm/Whatsap : 0167282733 atau tekan jek wassap link nie http://www.wasap.my/60167282733

#teatox #teatoxbymedina #tehkurus #teatoxmurah #medinateatoxpalingmurah
Dengan 1 set combo customer ni berjaya buang spare tyre kt perut,double chin dimuka,lemak berlebihan di paha dan lengan. Sekarang dia repeat order utk capai brt bdan ideal + kurus.. Nak order? . . SLIMMING DETOX TEA™ : RM15 KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS) To order Pm/Whatsap : 0167282733 atau tekan jek wassap link nie http://www.wasap.my/60167282733 #teatox  #teatoxbymedina  #tehkurus  #teatoxmurah  #medinateatoxpalingmurah 
❤ NEW BALANCE❤️ .
⛔ Ready Stock
✔️Material lembut dan selesa
✔️Mudah untuk dipakai
.
💰Price : RM 55.00
📮Postage : RM 8(sm), RM 13(sm)
📲 Order : 019-3888619 (link di bio)
.
🌸Ukuran size kasut🌸
sz 20 = 13.2cm
sz 21 = 13.8cm
sz 22 = 14.2cm
sz 23 = 15cm
sz 24 = 15.5cm .
#by_cpbshoes
#kasutbudakmurah
#kasutbabymurah
#adidaskidsmurah 
#sayajualmurah 
#sayajual
#babystuff 
#barangbabymurah
#terapiinstagram 
#ajimaura 
#shaklee
#tehkurus
#jamuhomemade 
#detoxtea
#konvo
#boosterwhitening
❤ NEW BALANCE❤️ . ⛔ Ready Stock ✔️Material lembut dan selesa ✔️Mudah untuk dipakai . 💰Price : RM 55.00 📮Postage : RM 8(sm), RM 13(sm) 📲 Order : 019-3888619 (link di bio) . 🌸Ukuran size kasut🌸 sz 20 = 13.2cm sz 21 = 13.8cm sz 22 = 14.2cm sz 23 = 15cm sz 24 = 15.5cm . #by_cpbshoes  #kasutbudakmurah  #kasutbabymurah  #adidaskidsmurah  #sayajualmurah  #sayajual  #babystuff  #barangbabymurah  #terapiinstagram  #ajimaura  #shaklee  #tehkurus  #jamuhomemade  #detoxtea  #konvo  #boosterwhitening 
❤ NEW BALANCE❤️ .
⛔ Ready Stock
✔️Material lembut dan selesa
✔️Mudah untuk dipakai
.
💰Price : RM 55.00
📮Postage : RM 8(sm), RM 13(sm)
📲 Order : 019-3888619 (link di bio)
.
🌸Ukuran size kasut🌸
sz 20 = 13.2cm
sz 21 = 13.8cm
sz 22 = 14.2cm
sz 23 = 15cm
sz 24 = 15.5cm .
#by_cpbshoes
#kasutbudakmurah
#kasutbabymurah
#adidaskidsmurah 
#sayajualmurah 
#sayajual
#babystuff 
#barangbabymurah
#terapiinstagram 
#ajimaura 
#shaklee
#tehkurus
#jamuhomemade 
#detoxtea
#konvo
#boosterwhitening
❤ NEW BALANCE❤️ . ⛔ Ready Stock ✔️Material lembut dan selesa ✔️Mudah untuk dipakai . 💰Price : RM 55.00 📮Postage : RM 8(sm), RM 13(sm) 📲 Order : 019-3888619 (link di bio) . 🌸Ukuran size kasut🌸 sz 20 = 13.2cm sz 21 = 13.8cm sz 22 = 14.2cm sz 23 = 15cm sz 24 = 15.5cm . #by_cpbshoes  #kasutbudakmurah  #kasutbabymurah  #adidaskidsmurah  #sayajualmurah  #sayajual  #babystuff  #barangbabymurah  #terapiinstagram  #ajimaura  #shaklee  #tehkurus  #jamuhomemade  #detoxtea  #konvo  #boosterwhitening 
❤ NEW BALANCE❤️ .
⛔ Ready Stock
✔️Material lembut dan selesa
✔️Mudah untuk dipakai
.
💰Price : RM 55.00
📮Postage : RM 8(sm), RM 13(sm)
📲 Order : 019-3888619 (link di bio)
.
🌸Ukuran size kasut🌸
sz 20 = 13.2cm
sz 21 = 13.8cm
sz 22 = 14.2cm
sz 23 = 15cm
sz 24 = 15.5cm .
#by_cpbshoes
#kasutbudakmurah
#kasutbabymurah
#adidaskidsmurah 
#sayajualmurah 
#sayajual
#babystuff 
#barangbabymurah
#terapiinstagram 
#ajimaura 
#shaklee
#tehkurus
#jamuhomemade 
#detoxtea
#konvo
#boosterwhitening
❤ NEW BALANCE❤️ . ⛔ Ready Stock ✔️Material lembut dan selesa ✔️Mudah untuk dipakai . 💰Price : RM 55.00 📮Postage : RM 8(sm), RM 13(sm) 📲 Order : 019-3888619 (link di bio) . 🌸Ukuran size kasut🌸 sz 20 = 13.2cm sz 21 = 13.8cm sz 22 = 14.2cm sz 23 = 15cm sz 24 = 15.5cm . #by_cpbshoes  #kasutbudakmurah  #kasutbabymurah  #adidaskidsmurah  #sayajualmurah  #sayajual  #babystuff  #barangbabymurah  #terapiinstagram  #ajimaura  #shaklee  #tehkurus  #jamuhomemade  #detoxtea  #konvo  #boosterwhitening 
Kurus dengan RM1 sehari.. Jom nak tak?? Boleh tengok tesmoni kami.. Ramai yg berjaya 💪. Anda bila lagi.. Kami cabar anda kurus dlm 15 hari!!! Tu pon kalau berani.. Jom order...
SET COMBO RM40 
Kakicantiq tea RM25 
sliming detox tea RM15 
Postage SM RM7 SS RM11 
WHATSAPP KE +6011-33437304 
#tehkurus #tehslimming #tehkakicantiq #tehrm15 #tea25 #teamedinadesire #teamedina #teadetoxmalaysia #teamalaysia #teaasli #teahomemade
Kurus dengan RM1 sehari.. Jom nak tak?? Boleh tengok tesmoni kami.. Ramai yg berjaya 💪. Anda bila lagi.. Kami cabar anda kurus dlm 15 hari!!! Tu pon kalau berani.. Jom order...
SET COMBO RM40 
Kakicantiq tea RM25 
sliming detox tea RM15 
Postage SM RM7 SS RM11 
WHATSAPP KE +6011-33437304 
#tehkurus #tehslimming #tehkakicantiq #tehrm15 #tea25 #teamedinadesire #teamedina #teadetoxmalaysia #teamalaysia #teaasli #teahomemade
Set Kombo
________________________ 🌱 Detox
👉 Rasa teh biasa tetapi tidak pahit atau kelat
👉Warna perang 👉Khas utk detoks dan mendapatkan berat ideal 🍓Kakichantiq
👉Rasa masam2 ribena dan ada hint serai
👉Warna sedikit kemerahan
👉Khas utk kecilkan bahagian kaki, lengan dan membentuk badan idaman
_________________________

Kindly whatsapp 013 897 4586
_________________________

COD available.
Link in bio. :::::::::::::::::::: #kurus #nakkurus #kurusdengancepat #kurus2minggu #dietatkins #kurusdansihat #cantiksihat #medinadetoxtea #skinnylegsteatox #kuruscepat #kurussecarasihat #kurustanpaberlapar #kurusdenganselamat #teh #tehkurus #tehpelunturlemak #tehbymedinadesire #tehkurusmalaysia #detox #detoxtea #detoxwater #slim #slimmingworld #cantik #cantiksihat #loss #weightloss #weightlosstransformation #weightlossjourney #fatloss #senangkurus
Set Kombo ________________________ 🌱 Detox 👉 Rasa teh biasa tetapi tidak pahit atau kelat 👉Warna perang 👉Khas utk detoks dan mendapatkan berat ideal 🍓Kakichantiq 👉Rasa masam2 ribena dan ada hint serai 👉Warna sedikit kemerahan 👉Khas utk kecilkan bahagian kaki, lengan dan membentuk badan idaman _________________________ Kindly whatsapp 013 897 4586 _________________________ COD available. Link in bio. :::::::::::::::::::: #kurus  #nakkurus  #kurusdengancepat  #kurus2minggu  #dietatkins  #kurusdansihat  #cantiksihat  #medinadetoxtea  #skinnylegsteatox  #kuruscepat  #kurussecarasihat  #kurustanpaberlapar  #kurusdenganselamat  #teh  #tehkurus  #tehpelunturlemak  #tehbymedinadesire  #tehkurusmalaysia  #detox  #detoxtea  #detoxwater  #slim  #slimmingworld  #cantik  #cantiksihat  #loss  #weightloss  #weightlosstransformation  #weightlossjourney  #fatloss  #senangkurus 
Set Kombo
_____________
. 🌱 Detox
👉 Rasa teh biasa tetapi tidak pahit atau kelat
👉Warna perang
👉Khas utk detoks dan mendapatkan berat ideal .
🍓Kakichantiq
👉Rasa masam2 ribena dan ada hint serai
👉Warna sedikit kemerahan
👉Khas utk kecilkan bahagian kaki, lengan dan membentuk badan idaman
_____________

Kindly whatsapp 013 897 4586
______________

COD available.
Link in bio.
.
::::::::::::::::::::
.
 #kurus #nakkurus #kurusdengancepat #kurus2minggu #dietatkins #kurusdansihat #cantiksihat #medinadetoxtea #skinnylegsteatox #kuruscepat #kurussecarasihat #kurustanpaberlapar #kurusdenganselamat #teh #tehkurus #tehpelunturlemak #tehbymedinadesire #tehkurusmalaysia #detox #detoxtea #detoxwater #slim #slimmingworld #cantik #cantiksihat #loss #weightloss #weightlosstransformation #weightlossjourney #fatloss #senangkurus
Set Kombo _____________ . 🌱 Detox 👉 Rasa teh biasa tetapi tidak pahit atau kelat 👉Warna perang 👉Khas utk detoks dan mendapatkan berat ideal . 🍓Kakichantiq 👉Rasa masam2 ribena dan ada hint serai 👉Warna sedikit kemerahan 👉Khas utk kecilkan bahagian kaki, lengan dan membentuk badan idaman _____________ Kindly whatsapp 013 897 4586 ______________ COD available. Link in bio. . :::::::::::::::::::: . #kurus  #nakkurus  #kurusdengancepat  #kurus2minggu  #dietatkins  #kurusdansihat  #cantiksihat  #medinadetoxtea  #skinnylegsteatox  #kuruscepat  #kurussecarasihat  #kurustanpaberlapar  #kurusdenganselamat  #teh  #tehkurus  #tehpelunturlemak  #tehbymedinadesire  #tehkurusmalaysia  #detox  #detoxtea  #detoxwater  #slim  #slimmingworld  #cantik  #cantiksihat  #loss  #weightloss  #weightlosstransformation  #weightlossjourney  #fatloss  #senangkurus 
Teh Pelangsing 
Rp. 160.000/box (isi 20teabags)
.
Fungsi BSH Slimming tea sangat baik untuk menjaga berat badan, setiap hari bisa mengkonsumsi bsh tea untuk menjaga berat badan tetap ideal dan langsing.
.
Bsh Tea berkerja menghambat penyerapan lemak dalam tubuh, diperkaya dengan extract kulit manggis yang sangat baik untuk kesehatan kulit. .
Manfaat BSH Slimming Tea:
1. membantu menjaga berat badan 
2 .melangsingkan tubuh 
3. merampingkan perut buncit 
4. mengurangi kolesterol 
5. melancarkan buang air besar 
6. kaya akan antioxidant yang baik untuk. kulit .
Cara pemakaian:
Masukkan kantong celup kedalam cangkir yang berisi air mendidih, diminum 2x setiap hari pagi sebelum/sesudah sarapan dan sebelum tidur, bagi yang memiliki sakit maag, dianjurkan setelah sarapan/makan malam
.
ORDER:
📲WA/SMS: 0811-655-201
📲Line@: @mybeautychic.id (pakai @)
.
#pelangsingjakarta #pelangsingampuh #obatpelangsing #obatpelangsingmurah #obatpelangsingbadan #obatpelangsingherbal #tehpelangsing #tehpelangsingmurah #tehpelangsingaman #tehpelangsingherbal #pelangsingaman #kuruscepat #tehkurus #pelangsingbpom #pelangsingbadan #pelangsingbadanmurah #pelangsingbadanaman
Teh Pelangsing Rp. 160.000/box (isi 20teabags) . Fungsi BSH Slimming tea sangat baik untuk menjaga berat badan, setiap hari bisa mengkonsumsi bsh tea untuk menjaga berat badan tetap ideal dan langsing. . Bsh Tea berkerja menghambat penyerapan lemak dalam tubuh, diperkaya dengan extract kulit manggis yang sangat baik untuk kesehatan kulit. . Manfaat BSH Slimming Tea: 1. membantu menjaga berat badan 2 .melangsingkan tubuh 3. merampingkan perut buncit 4. mengurangi kolesterol 5. melancarkan buang air besar 6. kaya akan antioxidant yang baik untuk. kulit . Cara pemakaian: Masukkan kantong celup kedalam cangkir yang berisi air mendidih, diminum 2x setiap hari pagi sebelum/sesudah sarapan dan sebelum tidur, bagi yang memiliki sakit maag, dianjurkan setelah sarapan/makan malam . ORDER: 📲WA/SMS: 0811-655-201 📲Line@: @mybeautychic.id (pakai @) . #pelangsingjakarta  #pelangsingampuh  #obatpelangsing  #obatpelangsingmurah  #obatpelangsingbadan  #obatpelangsingherbal  #tehpelangsing  #tehpelangsingmurah  #tehpelangsingaman  #tehpelangsingherbal  #pelangsingaman  #kuruscepat  #tehkurus  #pelangsingbpom  #pelangsingbadan  #pelangsingbadanmurah  #pelangsingbadanaman 
Teh Pelangsing 
Rp. 160.000/box (isi 20teabags)
.
Fungsi BSH Slimming tea sangat baik untuk menjaga berat badan, setiap hari bisa mengkonsumsi bsh tea untuk menjaga berat badan tetap ideal dan langsing.
.
Bsh Tea berkerja menghambat penyerapan lemak dalam tubuh, diperkaya dengan extract kulit manggis yang sangat baik untuk kesehatan kulit. .
Manfaat BSH Slimming Tea:
1. membantu menjaga berat badan 
2 .melangsingkan tubuh 
3. merampingkan perut buncit 
4. mengurangi kolesterol 
5. melancarkan buang air besar 
6. kaya akan antioxidant yang baik untuk. kulit .
Cara pemakaian:
Masukkan kantong celup kedalam cangkir yang berisi air mendidih, diminum 2x setiap hari pagi sebelum/sesudah sarapan dan sebelum tidur, bagi yang memiliki sakit maag, dianjurkan setelah sarapan/makan malam
.
ORDER:
📲WA/SMS: 0811-655-201
📲Line@: @mybeautychic.id (pakai @)
.
#pelangsingjakarta #pelangsingampuh #obatpelangsing #obatpelangsingmurah #obatpelangsingbadan #obatpelangsingherbal #tehpelangsing #tehpelangsingmurah #tehpelangsingaman #tehpelangsingherbal #pelangsingaman #kuruscepat #tehkurus #pelangsingbpom #pelangsingbadan #pelangsingbadanmurah #pelangsingbadanaman
Teh Pelangsing Rp. 160.000/box (isi 20teabags) . Fungsi BSH Slimming tea sangat baik untuk menjaga berat badan, setiap hari bisa mengkonsumsi bsh tea untuk menjaga berat badan tetap ideal dan langsing. . Bsh Tea berkerja menghambat penyerapan lemak dalam tubuh, diperkaya dengan extract kulit manggis yang sangat baik untuk kesehatan kulit. . Manfaat BSH Slimming Tea: 1. membantu menjaga berat badan 2 .melangsingkan tubuh 3. merampingkan perut buncit 4. mengurangi kolesterol 5. melancarkan buang air besar 6. kaya akan antioxidant yang baik untuk. kulit . Cara pemakaian: Masukkan kantong celup kedalam cangkir yang berisi air mendidih, diminum 2x setiap hari pagi sebelum/sesudah sarapan dan sebelum tidur, bagi yang memiliki sakit maag, dianjurkan setelah sarapan/makan malam . ORDER: 📲WA/SMS: 0811-655-201 📲Line@: @mybeautychic.id (pakai @) . #pelangsingjakarta  #pelangsingampuh  #obatpelangsing  #obatpelangsingmurah  #obatpelangsingbadan  #obatpelangsingherbal  #tehpelangsing  #tehpelangsingmurah  #tehpelangsingaman  #tehpelangsingherbal  #pelangsingaman  #kuruscepat  #tehkurus  #pelangsingbpom  #pelangsingbadan  #pelangsingbadanmurah  #pelangsingbadanaman 
Teh Pelangsing 
Rp. 160.000/box (isi 20teabags)
.
Fungsi BSH Slimming tea sangat baik untuk menjaga berat badan, setiap hari bisa mengkonsumsi bsh tea untuk menjaga berat badan tetap ideal dan langsing.
.
Bsh Tea berkerja menghambat penyerapan lemak dalam tubuh, diperkaya dengan extract kulit manggis yang sangat baik untuk kesehatan kulit. .
Manfaat BSH Slimming Tea:
1. membantu menjaga berat badan 
2 .melangsingkan tubuh 
3. merampingkan perut buncit 
4. mengurangi kolesterol 
5. melancarkan buang air besar 
6. kaya akan antioxidant yang baik untuk. kulit .
Cara pemakaian:
Masukkan kantong celup kedalam cangkir yang berisi air mendidih, diminum 2x setiap hari pagi sebelum/sesudah sarapan dan sebelum tidur, bagi yang memiliki sakit maag, dianjurkan setelah sarapan/makan malam
.
ORDER:
📲WA/SMS: 0811-655-201
📲Line@: @mybeautychic.id (pakai @)
.
#pelangsingjakarta #pelangsingampuh #obatpelangsing #obatpelangsingmurah #obatpelangsingbadan #obatpelangsingherbal #tehpelangsing #tehpelangsingmurah #tehpelangsingaman #tehpelangsingherbal #pelangsingaman #kuruscepat #tehkurus #pelangsingbpom #pelangsingbadan #pelangsingbadanmurah #pelangsingbadanaman
Teh Pelangsing Rp. 160.000/box (isi 20teabags) . Fungsi BSH Slimming tea sangat baik untuk menjaga berat badan, setiap hari bisa mengkonsumsi bsh tea untuk menjaga berat badan tetap ideal dan langsing. . Bsh Tea berkerja menghambat penyerapan lemak dalam tubuh, diperkaya dengan extract kulit manggis yang sangat baik untuk kesehatan kulit. . Manfaat BSH Slimming Tea: 1. membantu menjaga berat badan 2 .melangsingkan tubuh 3. merampingkan perut buncit 4. mengurangi kolesterol 5. melancarkan buang air besar 6. kaya akan antioxidant yang baik untuk. kulit . Cara pemakaian: Masukkan kantong celup kedalam cangkir yang berisi air mendidih, diminum 2x setiap hari pagi sebelum/sesudah sarapan dan sebelum tidur, bagi yang memiliki sakit maag, dianjurkan setelah sarapan/makan malam . ORDER: 📲WA/SMS: 0811-655-201 📲Line@: @mybeautychic.id (pakai @) . #pelangsingjakarta  #pelangsingampuh  #obatpelangsing  #obatpelangsingmurah  #obatpelangsingbadan  #obatpelangsingherbal  #tehpelangsing  #tehpelangsingmurah  #tehpelangsingaman  #tehpelangsingherbal  #pelangsingaman  #kuruscepat  #tehkurus  #pelangsingbpom  #pelangsingbadan  #pelangsingbadanmurah  #pelangsingbadanaman 
Bila malam menjelma..haaa..apa yg cari dulu??mestilah jamu detox paling cepat nampak kesan ambik 4biji mmg esok kawkaw lebur semua lemak,toksin,sembelit xde dah..apa yg uols makan seharian yg xde khasiat tu mmg #jamudetox flush balik mana xkempis perut tu??
Bila toksin clear makan la jamu apa2 pun/supplement apa pun mmg cepat je efektif
Penting sgt to detox overhaul kita punya usus tu🤗

Berminat ws 0126224778
#jamudetoks #jamudetox #jamukurus #jamuslimming #jamulangsing #ubatkurus #pilkurus #detoks #detox #juskurus #kurus #langsing #sayajualmurah #tehkurus #tehdetoks #tehdetox #kopikurus #kopidetox #slimmingpil #slimmingjamu #slimming #jamukampung #herbakampung #herbakurus #herbalangsing #jamuawetmuda
Berminat ws 0126224778
Bila malam menjelma..haaa..apa yg cari dulu??mestilah jamu detox paling cepat nampak kesan ambik 4biji mmg esok kawkaw lebur semua lemak,toksin,sembelit xde dah..apa yg uols makan seharian yg xde khasiat tu mmg #jamudetox  flush balik mana xkempis perut tu?? Bila toksin clear makan la jamu apa2 pun/supplement apa pun mmg cepat je efektif Penting sgt to detox overhaul kita punya usus tu🤗 Berminat ws 0126224778 #jamudetoks  #jamudetox  #jamukurus  #jamuslimming  #jamulangsing  #ubatkurus  #pilkurus  #detoks  #detox  #juskurus  #kurus  #langsing  #sayajualmurah  #tehkurus  #tehdetoks  #tehdetox  #kopikurus  #kopidetox  #slimmingpil  #slimmingjamu  #slimming  #jamukampung  #herbakampung  #herbakurus  #herbalangsing  #jamuawetmuda  Berminat ws 0126224778
JUS KURUS SARLEMJUS BOHONG BANGET DEH....
ㅤㅤㅤㅤ
Tuh kan....korbanya tiap hari berjatuhan.
Wow....harga mini hasil maksimal.....makin cinteee
Makin kece....makin antik.
ㅤㅤㅤㅤ
JUS KURUS SARLEMJUS 
ㅤㅤㅤㅤ
Khasiat Jus Kurus SARLEMJUS :
~ Detoksifikasi racun di dalam tubuh
~ Antioksidan alami
~ Melancarkan pencernaan
~ Melarutkan batu empedu, endapan kalsium dan batu ginjal
~ Menetralisir kadar gula dan kolesterol
~ Menyembuhkan asam urat
~ Melunturkan lemak
~ Menurunkan berat badan secara alami
~ Menjaga kesehatan jantung
ㅤㅤㅤㅤ
SARLEMJUS Berapa Harganya...?
1 paket SARLEMJUS harganya cuma Rp 160.000. Produk homemade pertama di Indonesia dengan harga bersahabat. Bermanfaat sebagai detoks racun di dalam tubuh dan program Fat Loss secara efektif. 
ㅤㅤㅤㅤ
Terdiri dari :
1 pouch Sheila Fresh Sari Lemon 500 ml + 1 botol Jus Diet Herbal 500 ml. 
1 paket Sarlemjus beratnya 1 kg. 
ㅤㅤㅤㅤ
Kandungan Jus Kurus SARLEMJUS :
Mix duo produk mengandung sari lemon, sari kurma, jahe, bawang putih dan 2 herbal rahasia pilihan.
ㅤㅤㅤㅤ
1 Paket SARLEMJUS utk berapa lama..?
Estimasi untuk konsumsi 2 minggu.
Bagi yang mengalami susah turun BB, hal itu karena saluran pencernaan terlalu kotor dan lemak berplak di pembuluh darah. Disarankan konsumsi 3 paket Sarlemjus selama 2 minggu pertama. Serta 5 paket Sarlemjus untuk 1 bulan. Dan buktikan hasilnya. 
ㅤㅤㅤㅤ
Pengiriman dari jakarta
Via ekspedisi JNT. 
ㅤㅤㅤㅤ
Info/order chat disini ya..., ㅤㅤㅤㅤ
WA : 085 337 594 999
ㅤㅤㅤㅤ
#sheilafresh_lemon #sarlemjus #dropship #senamsehat #lemon #jusmakjun #makjun #tangerang #pelangsingaman #pelangsingmanjur #tehkurus #langsing #pelangsingbadan #pelangsingsehat #pelangsingori #pelangsingasli #kurus #pelangsingan #pelangsingsuper #herbal #kuruskanbadan #kuruslangsing #kuruscepat #langsingherbal #kurusalami #kurusalami #kuruslangsing #foodcombining #coklat #bandung #senamsehat #menusehat
ㅤㅤㅤㅤ
ㅤㅤㅤㅤ
JUS KURUS SARLEMJUS BOHONG BANGET DEH.... ㅤㅤㅤㅤ Tuh kan....korbanya tiap hari berjatuhan. Wow....harga mini hasil maksimal.....makin cinteee Makin kece....makin antik. ㅤㅤㅤㅤ JUS KURUS SARLEMJUS ㅤㅤㅤㅤ Khasiat Jus Kurus SARLEMJUS : ~ Detoksifikasi racun di dalam tubuh ~ Antioksidan alami ~ Melancarkan pencernaan ~ Melarutkan batu empedu, endapan kalsium dan batu ginjal ~ Menetralisir kadar gula dan kolesterol ~ Menyembuhkan asam urat ~ Melunturkan lemak ~ Menurunkan berat badan secara alami ~ Menjaga kesehatan jantung ㅤㅤㅤㅤ SARLEMJUS Berapa Harganya...? 1 paket SARLEMJUS harganya cuma Rp 160.000. Produk homemade pertama di Indonesia dengan harga bersahabat. Bermanfaat sebagai detoks racun di dalam tubuh dan program Fat Loss secara efektif. ㅤㅤㅤㅤ Terdiri dari : 1 pouch Sheila Fresh Sari Lemon 500 ml + 1 botol Jus Diet Herbal 500 ml. 1 paket Sarlemjus beratnya 1 kg. ㅤㅤㅤㅤ Kandungan Jus Kurus SARLEMJUS : Mix duo produk mengandung sari lemon, sari kurma, jahe, bawang putih dan 2 herbal rahasia pilihan. ㅤㅤㅤㅤ 1 Paket SARLEMJUS utk berapa lama..? Estimasi untuk konsumsi 2 minggu. Bagi yang mengalami susah turun BB, hal itu karena saluran pencernaan terlalu kotor dan lemak berplak di pembuluh darah. Disarankan konsumsi 3 paket Sarlemjus selama 2 minggu pertama. Serta 5 paket Sarlemjus untuk 1 bulan. Dan buktikan hasilnya. ㅤㅤㅤㅤ Pengiriman dari jakarta Via ekspedisi JNT. ㅤㅤㅤㅤ Info/order chat disini ya..., ㅤㅤㅤㅤ WA : 085 337 594 999 ㅤㅤㅤㅤ #sheilafresh_lemon  #sarlemjus  #dropship  #senamsehat  #lemon  #jusmakjun  #makjun  #tangerang  #pelangsingaman  #pelangsingmanjur  #tehkurus  #langsing  #pelangsingbadan  #pelangsingsehat  #pelangsingori  #pelangsingasli  #kurus  #pelangsingan  #pelangsingsuper  #herbal  #kuruskanbadan  #kuruslangsing  #kuruscepat  #langsingherbal  #kurusalami  #kurusalami  #kuruslangsing  #foodcombining  #coklat  #bandung  #senamsehat  #menusehat  ㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤ
Kak Khaizuran ni customer herbalife saya 6tahun lepas waktu awal awal saya buat herbalife🤗. Waktu tu buka booth dekat UIA Gombak. hihi. Kemudian jadi friends dekat fb. keep in touch dekat situ.
.
.
4 ke 5tahun yang lepas, tak ingat exactly bila, Kak Khaizuran enrol VIP Program (35% -4months program terus) discounts remain the same after that even tho you buy single product. 1kali saja kene beli bulk. Sesuai untuk yang nak turun 15kg> atau yang memang nak consume hlf lama macam saya.. ecewah 🤗. .
.
Kalau pergi kedai mamak nak harga murah kene beli 20bungkus, next time datang nak harga murah macam 20bungkus kene beli 20bungkus juga.. hihi.
.
.
I 😍 herbalife 🤗
.
. 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
‼END YEAR CHALLENGE‼
▪Turun 15-25kg sebelum 2018 
PROGRAM KURUS 30 HARI
✔️ Turun Berat 3-7kg
✔️ Mealplan mudah untuk kurus
✔️ Coaching Group yang Awesome ✔️ Daily Meal Check
✔️ All Online ‼️DAFTAR SEKARANG 🌸 Herbalife Coach Since 2011: PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT
📱Coach Fariha Saibani www.wasap.my/601139396294
🔵BLOG: fariha-saibani.blogspot.com
🌸 #TeamSuriKurus

#ProgramKurus30Hari
#KurusDariRumah
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMelaka
Kak Khaizuran ni customer herbalife saya 6tahun lepas waktu awal awal saya buat herbalife🤗. Waktu tu buka booth dekat UIA Gombak. hihi. Kemudian jadi friends dekat fb. keep in touch dekat situ. . . 4 ke 5tahun yang lepas, tak ingat exactly bila, Kak Khaizuran enrol VIP Program (35% -4months program terus) discounts remain the same after that even tho you buy single product. 1kali saja kene beli bulk. Sesuai untuk yang nak turun 15kg> atau yang memang nak consume hlf lama macam saya.. ecewah 🤗. . . Kalau pergi kedai mamak nak harga murah kene beli 20bungkus, next time datang nak harga murah macam 20bungkus kene beli 20bungkus juga.. hihi. . . I 😍 herbalife 🤗 . . 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 ‼END YEAR CHALLENGE‼ ▪Turun 15-25kg sebelum 2018 PROGRAM KURUS 30 HARI ✔️ Turun Berat 3-7kg ✔️ Mealplan mudah untuk kurus ✔️ Coaching Group yang Awesome ✔️ Daily Meal Check ✔️ All Online ‼️DAFTAR SEKARANG 🌸 Herbalife Coach Since 2011: PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT 📱Coach Fariha Saibani www.wasap.my/601139396294 🔵BLOG: fariha-saibani.blogspot.com 🌸 #TeamSuriKurus  #ProgramKurus30Hari  #KurusDariRumah  #HerbalifeMalaysia  #HerbalifeCoachMelaka 
Awak tau tak ape yang kita makan tu jugak ada asid ? Sebab tu la macam mana sekali pun , badan kite ni kena detox jugak untuk bersihkan usus.  Ye sekarang mungkin nampak remeh . Tapi akan datang ? Allahu.  Jom la jaga dalaman kite😘. Mencegah lebih baik daripada mengubati😌

Whatsapp klik link di BIO

#diet #ramping #cantik #langsing #tea #testimoni #tehkurus #ubatkurus #nakkurus #terdetik #teadetox #dietatkins #malaysia #sabah #sarawak #semenanjung #love #night #exercise #senaman #workout
Awak tau tak ape yang kita makan tu jugak ada asid ? Sebab tu la macam mana sekali pun , badan kite ni kena detox jugak untuk bersihkan usus. Ye sekarang mungkin nampak remeh . Tapi akan datang ? Allahu. Jom la jaga dalaman kite😘. Mencegah lebih baik daripada mengubati😌 Whatsapp klik link di BIO #diet  #ramping  #cantik  #langsing  #tea  #testimoni  #tehkurus  #ubatkurus  #nakkurus  #terdetik  #teadetox  #dietatkins  #malaysia  #sabah  #sarawak  #semenanjung  #love  #night  #exercise  #senaman  #workout 
Awak tau tak ape yang kita makan tu jugak ada asid ? Sebab tu la macam mana sekali pun , badan kite ni kena detox jugak untuk bersihkan usus.  Ye sekarang mungkin nampak remeh . Tapi akan datang ? Allahu.  Jom la jaga dalaman kite😘. Mencegah lebih baik daripada mengubati😌

Whatsapp klik link di BIO

#diet #ramping #cantik #langsing #tea #testimoni #food #organik #beauty #kosmetik #murah #malaysia #sabah #sarawak #semenanjung #love #night #exercise #tabata #workout #kurus #tehkurus #ubatkurus #medinadesire
Awak tau tak ape yang kita makan tu jugak ada asid ? Sebab tu la macam mana sekali pun , badan kite ni kena detox jugak untuk bersihkan usus. Ye sekarang mungkin nampak remeh . Tapi akan datang ? Allahu. Jom la jaga dalaman kite😘. Mencegah lebih baik daripada mengubati😌 Whatsapp klik link di BIO #diet  #ramping  #cantik  #langsing  #tea  #testimoni  #food  #organik  #beauty  #kosmetik  #murah  #malaysia  #sabah  #sarawak  #semenanjung  #love  #night  #exercise  #tabata  #workout  #kurus  #tehkurus  #ubatkurus  #medinadesire 
Awak tau tak ape yang kita makan tu jugak ada asid ? Sebab tu la macam mana sekali pun , badan kite ni kena detox jugak untuk bersihkan usus.  Ye sekarang mungkin nampak remeh . Tapi akan datang ? Allahu.  Jom la jaga dalaman kite😘. Mencegah lebih baik daripada mengubati😌

Whatsapp klik link di BIO

#diet #ramping #cantik #langsing #tea #testimoni #ramping #tehkurus #tehkurusviral #ubatkurus #kurusdalam2minggu #slimmingdetoxtea #kakicantiqtea #medinadesire #tabata #zumba #dietatkins
Awak tau tak ape yang kita makan tu jugak ada asid ? Sebab tu la macam mana sekali pun , badan kite ni kena detox jugak untuk bersihkan usus. Ye sekarang mungkin nampak remeh . Tapi akan datang ? Allahu. Jom la jaga dalaman kite😘. Mencegah lebih baik daripada mengubati😌 Whatsapp klik link di BIO #diet  #ramping  #cantik  #langsing  #tea  #testimoni  #ramping  #tehkurus  #tehkurusviral  #ubatkurus  #kurusdalam2minggu  #slimmingdetoxtea  #kakicantiqtea  #medinadesire  #tabata  #zumba  #dietatkins 
Jom kita cuba ikut Diet Rasulullah😍😍
:
:
DARY SKINNY LEGS & SLIMMY  BODY TEA. Your No 1 choice of DETOX TEA.
.
📲 Whatsapp 011-11431255 .
📦 COD KUANTAN
🚚 Postage: Monday to Saturday.
.
Fast reply, tak perlu hafal / save no fon dah, hanya click je link, nnt terus je zuupp direct p wasap.. Mudah je skrg. Klik kat bio atas tu ☝☝
http://detoxslimmingtea.wasap.my/
http://detoxslimmingtea.wasap.my/
http://detoxslimmingtea.wasap.my/ :
:
:
#daridary #daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #teatox #teatoxbydary #teatoxmurah #legstea #legsteabydary #legsteamurah #legsteatox  #legsteatoxmurah #slimmingtea #slimmingteabydary #slimmingteamurah #slimmingteatox #slimmingteatoxmurah #skinnytea #skinnyteamurah #skinnylegsteatox #tehkurusmalaysia #skinnylegsteatoxmalaysia #tehkurusmurah #flowertea #tehkurus #jomkurus #detoxtea #tehdetoks
 #Darytips #dary2017 #daryteakuantan
Jom kita cuba ikut Diet Rasulullah😍😍 : : DARY SKINNY LEGS & SLIMMY BODY TEA. Your No 1 choice of DETOX TEA. . 📲 Whatsapp 011-11431255 . 📦 COD KUANTAN 🚚 Postage: Monday to Saturday. . Fast reply, tak perlu hafal / save no fon dah, hanya click je link, nnt terus je zuupp direct p wasap.. Mudah je skrg. Klik kat bio atas tu ☝☝ http://detoxslimmingtea.wasap.my/ http://detoxslimmingtea.wasap.my/ http://detoxslimmingtea.wasap.my/ : : : #daridary  #daryskinnylegstea  #daryslimmybodytea  #teatox  #teatoxbydary  #teatoxmurah  #legstea  #legsteabydary  #legsteamurah  #legsteatox  #legsteatoxmurah  #slimmingtea  #slimmingteabydary  #slimmingteamurah  #slimmingteatox  #slimmingteatoxmurah  #skinnytea  #skinnyteamurah  #skinnylegsteatox  #tehkurusmalaysia  #skinnylegsteatoxmalaysia  #tehkurusmurah  #flowertea  #tehkurus  #jomkurus  #detoxtea  #tehdetoks  #Darytips  #dary2017  #daryteakuantan 
Nak kurus tapi tak ada masa nk excise ? Kalau tak ada masa ampa boleh try yg nie. Pg ke mlm ke boleh je buat. Pastu consistent plak dgn set combo. Insyaallah impian kurus akan tercapai

Slimming Detox Tea : RM15
Kakicantiq Tea : RM25

Postage Add : RM8SM/RM12SS

Set combo (Slimming Detox Tea + Kaki Canteq ) : RM48SM/RM52SS

WhatsApp 017-510 7115

#kurus #kurusselamat #kuruscepat #kuruslangsing #kurusdenganselamat #kuruscarasihat #kuruscantik #kurussihat  #kuruskanbadan #kurusdalam2minggu #kurusdancantik #kurustanpalapar #kurustanpasenaman #kurusmudah #kuruslepasbersalin #kurustanpadiet #kurusmurah #kuruspantas #kurusdalam7hari #cantik #detox #slimming #teatox #tehkurus #tehkurusmurah #detoxmurah #sayajualdetox #detoxmalaysia
Nak kurus tapi tak ada masa nk excise ? Kalau tak ada masa ampa boleh try yg nie. Pg ke mlm ke boleh je buat. Pastu consistent plak dgn set combo. Insyaallah impian kurus akan tercapai Slimming Detox Tea : RM15 Kakicantiq Tea : RM25 Postage Add : RM8SM/RM12SS Set combo (Slimming Detox Tea + Kaki Canteq ) : RM48SM/RM52SS WhatsApp 017-510 7115 #kurus  #kurusselamat  #kuruscepat  #kuruslangsing  #kurusdenganselamat  #kuruscarasihat  #kuruscantik  #kurussihat  #kuruskanbadan  #kurusdalam2minggu  #kurusdancantik  #kurustanpalapar  #kurustanpasenaman  #kurusmudah  #kuruslepasbersalin  #kurustanpadiet  #kurusmurah  #kuruspantas  #kurusdalam7hari  #cantik  #detox  #slimming  #teatox  #tehkurus  #tehkurusmurah  #detoxmurah  #sayajualdetox  #detoxmalaysia 
[STOP] DIET DAH BUAT ! EXERCISE PUN DAH ! TAPI TAK KURUS2 . SUSAH NYA NAK BUANG LEMAK DEGIL NIII 😭😭😭
〰
JOM MINUM SET KOMBO NI 🙌🏻 MEMBANTU MENINGKATKAN METABOLISMA DALAM BADAN & MEMUDAHKAN PENURUNAN BERAT BADAN TAU !!
〰
SET TEATOX NI FOKUS PEMBAKARAN LEMAK DI BAHAGIAN : 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
🔴 LENGAN
🔴 PERUT
🔴 PINGGUL
🔴 PEHA
〰
Klik #feedbackmimpimika untuk tengok testimoni yang dah berjaya BUANG LEBIH 15kg selepas minum teatox MIMPIMIKA NI 👍🏻
〰
TRUSTED #MIMPIMIKA AGENT HERE ! FOR FAST RESPOND PLEASE WHATSAPP TO ORDER 🤗🤗
〰
WS 📲 +60135302080 atau klik terus link di bio.
〰
FOLLOW @mimpimika.byaisya NOW. #feedbackmimpimika #teatoxmimpimika #mimpimikagentshahalam #mimpimikashahalam #mimpimikaseksyen7 #gscmimpimika #glowskincollagen #glowingsampaisilau #tehkurus
[STOP] DIET DAH BUAT ! EXERCISE PUN DAH ! TAPI TAK KURUS2 . SUSAH NYA NAK BUANG LEMAK DEGIL NIII 😭😭😭 〰 JOM MINUM SET KOMBO NI 🙌🏻 MEMBANTU MENINGKATKAN METABOLISMA DALAM BADAN & MEMUDAHKAN PENURUNAN BERAT BADAN TAU !! 〰 SET TEATOX NI FOKUS PEMBAKARAN LEMAK DI BAHAGIAN : 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 🔴 LENGAN 🔴 PERUT 🔴 PINGGUL 🔴 PEHA 〰 Klik #feedbackmimpimika  untuk tengok testimoni yang dah berjaya BUANG LEBIH 15kg selepas minum teatox MIMPIMIKA NI 👍🏻 〰 TRUSTED #MIMPIMIKA  AGENT HERE ! FOR FAST RESPOND PLEASE WHATSAPP TO ORDER 🤗🤗 〰 WS 📲 +60135302080 atau klik terus link di bio. 〰 FOLLOW @mimpimika.byaisya NOW. #feedbackmimpimika  #teatoxmimpimika  #mimpimikagentshahalam  #mimpimikashahalam  #mimpimikaseksyen7  #gscmimpimika  #glowskincollagen  #glowingsampaisilau  #tehkurus 
🌸BEAUTY SERIES
.
.
🌷 FRENCH ROSE 🌷
.
💮 dikenali sebagai 'women flower'
💮 kaya dengan vitamin c
💮 untuk kecantikan dalaman dan luaran
💮 baik untuk kestabilan hormon
💮 mengatasi senggugut dan haid tersekat
💮 melegakan stress dan sakit kepala
.
. 🌸 APPLE FLOWER 🌸
.
💮 mencantikkan kulit
💮 melancarkan penghadaman
💮 melancarkan perjalanan haid
.
.
🌼 JASMINE 🌼
.
💮 baik untuk penghadaman
💮 kaya antioksida
💮 mengurangkan tekanan
.
.
🌹1jar : RM25
🌸postage : RM7 sm/RM9 ss
.
Nk order teami??
Whatsapp akak ye. Tekan je link dekat profile 😘😘
.
.
#teamibyadda #slimmingtea #detoxtea #teami #teaminaturaltea #flowertea #fruittea #naturaltea #teamidetox #jomsihat #teamilover #tehbunga #tehbungamurah #bahansemulajadi #sayajualmurah #slimmingseries #beautyseries #teamimurah #bazarpaknil  #malaysiaonlineshop #malaysiaigshop #isell #sayajual #tehkurus #vitc #tehbunga #instashop #igshop #likeforlike #like4like
🌸BEAUTY SERIES . . 🌷 FRENCH ROSE 🌷 . 💮 dikenali sebagai 'women flower' 💮 kaya dengan vitamin c 💮 untuk kecantikan dalaman dan luaran 💮 baik untuk kestabilan hormon 💮 mengatasi senggugut dan haid tersekat 💮 melegakan stress dan sakit kepala . . 🌸 APPLE FLOWER 🌸 . 💮 mencantikkan kulit 💮 melancarkan penghadaman 💮 melancarkan perjalanan haid . . 🌼 JASMINE 🌼 . 💮 baik untuk penghadaman 💮 kaya antioksida 💮 mengurangkan tekanan . . 🌹1jar : RM25 🌸postage : RM7 sm/RM9 ss . Nk order teami?? Whatsapp akak ye. Tekan je link dekat profile 😘😘 . . #teamibyadda  #slimmingtea  #detoxtea  #teami  #teaminaturaltea  #flowertea  #fruittea  #naturaltea  #teamidetox  #jomsihat  #teamilover  #tehbunga  #tehbungamurah  #bahansemulajadi  #sayajualmurah  #slimmingseries  #beautyseries  #teamimurah  #bazarpaknil  #malaysiaonlineshop  #malaysiaigshop  #isell  #sayajual  #tehkurus  #vitc  #tehbunga  #instashop  #igshop  #likeforlike  #like4like 
.
NO DIET! NO EXERCISE! NO BAD SIDE EFFECT!
.
JOM TURUNKAN BERAT 5-20KG DALAM MASA SEBULAN JE!! Serius tak rugi tau kalau awak cuba.
.
😱Berat badan berlebihan?
😱Jalan peha asyik bergesel?
😱Dah penat dipanggil gemok?
😱Tak ada masa nak exercise?
😱Tak boleh kawal nafsu makan?
😱Nak dapatkan body sexy?
😱Nak pakai baju saiz S/M?

Nekad nak KURUS?? Dapatkan kesan yang menakjubkan dengan GORGEOUSLEEM ADVANCED! Ini bukan rekaan, tapi terbukti dengan beribu testimoni.
🔥HALAL
🔥NO DIET
🔥NO EXERCISE
🔥💯SEMULAJADI
🔥NO SIDE EFFECT
🔥Bantu kawal nafsu makan!
🔥Seriously tak payah pantang!
🔥Membakar lemak berlebihan!
🔥Bantu tingkatkan metabolisma badan!

Serius nak kurus?? Whatsapp saya laju laju di 019 3143739.

#gorgeousleemadvanced #gorgeousleem #testimonigorgeousleem #jomkurus #slimmingsupplement #kurusdalam2minggu #blousemurah #blouseplusssize #bazaarpaknil #sayajual #lotionkurus #neelofa #nealofa #fazura  #tehkurus #detox #tipskurus #ctdk #medinadesire #bymyna #tehdetox #pilkurus #jamukurus #jamulangsing #jomkurus #qurose #tipscepatkurus  #kurus #iphonemurah #iphonemalaysia #kutuiphone
. NO DIET! NO EXERCISE! NO BAD SIDE EFFECT! . JOM TURUNKAN BERAT 5-20KG DALAM MASA SEBULAN JE!! Serius tak rugi tau kalau awak cuba. . 😱Berat badan berlebihan? 😱Jalan peha asyik bergesel? 😱Dah penat dipanggil gemok? 😱Tak ada masa nak exercise? 😱Tak boleh kawal nafsu makan? 😱Nak dapatkan body sexy? 😱Nak pakai baju saiz S/M? Nekad nak KURUS?? Dapatkan kesan yang menakjubkan dengan GORGEOUSLEEM ADVANCED! Ini bukan rekaan, tapi terbukti dengan beribu testimoni. 🔥HALAL 🔥NO DIET 🔥NO EXERCISE 🔥💯SEMULAJADI 🔥NO SIDE EFFECT 🔥Bantu kawal nafsu makan! 🔥Seriously tak payah pantang! 🔥Membakar lemak berlebihan! 🔥Bantu tingkatkan metabolisma badan! Serius nak kurus?? Whatsapp saya laju laju di 019 3143739. #gorgeousleemadvanced  #gorgeousleem  #testimonigorgeousleem  #jomkurus  #slimmingsupplement  #kurusdalam2minggu  #blousemurah  #blouseplusssize  #bazaarpaknil  #sayajual  #lotionkurus  #neelofa  #nealofa  #fazura  #tehkurus  #detox  #tipskurus  #ctdk  #medinadesire  #bymyna  #tehdetox  #pilkurus  #jamukurus  #jamulangsing  #jomkurus  #qurose  #tipscepatkurus  #kurus  #iphonemurah  #iphonemalaysia  #kutuiphone 
.
NO DIET! NO EXERCISE! NO BAD SIDE EFFECT!
.
JOM TURUNKAN BERAT 5-20KG DALAM MASA SEBULAN JE!! Serius tak rugi tau kalau awak cuba.
.
😱Berat badan berlebihan?
😱Jalan peha asyik bergesel?
😱Dah penat dipanggil gemok?
😱Tak ada masa nak exercise?
😱Tak boleh kawal nafsu makan?
😱Nak dapatkan body sexy?
😱Nak pakai baju saiz S/M?

Nekad nak KURUS?? Dapatkan kesan yang menakjubkan dengan GORGEOUSLEEM ADVANCED! Ini bukan rekaan, tapi terbukti dengan beribu testimoni.
🔥HALAL
🔥NO DIET
🔥NO EXERCISE
🔥💯SEMULAJADI
🔥NO SIDE EFFECT
🔥Bantu kawal nafsu makan!
🔥Seriously tak payah pantang!
🔥Membakar lemak berlebihan!
🔥Bantu tingkatkan metabolisma badan!

Serius nak kurus?? Whatsapp saya laju laju di 019 3143739.

#gorgeousleemadvanced #gorgeousleem #testimonigorgeousleem #jomkurus #slimmingsupplement #kurusdalam2minggu #blousemurah #blouseplusssize #bazaarpaknil #sayajual #lotionkurus #neelofa #nealofa #fazura  #tehkurus #detox #tipskurus #ctdk #medinadesire #bymyna #tehdetox #pilkurus #jamukurus #jamulangsing #jomkurus #qurose #tipscepatkurus  #kurus #iphonemurah #iphonemalaysia #kutuiphone
. NO DIET! NO EXERCISE! NO BAD SIDE EFFECT! . JOM TURUNKAN BERAT 5-20KG DALAM MASA SEBULAN JE!! Serius tak rugi tau kalau awak cuba. . 😱Berat badan berlebihan? 😱Jalan peha asyik bergesel? 😱Dah penat dipanggil gemok? 😱Tak ada masa nak exercise? 😱Tak boleh kawal nafsu makan? 😱Nak dapatkan body sexy? 😱Nak pakai baju saiz S/M? Nekad nak KURUS?? Dapatkan kesan yang menakjubkan dengan GORGEOUSLEEM ADVANCED! Ini bukan rekaan, tapi terbukti dengan beribu testimoni. 🔥HALAL 🔥NO DIET 🔥NO EXERCISE 🔥💯SEMULAJADI 🔥NO SIDE EFFECT 🔥Bantu kawal nafsu makan! 🔥Seriously tak payah pantang! 🔥Membakar lemak berlebihan! 🔥Bantu tingkatkan metabolisma badan! Serius nak kurus?? Whatsapp saya laju laju di 019 3143739. #gorgeousleemadvanced  #gorgeousleem  #testimonigorgeousleem  #jomkurus  #slimmingsupplement  #kurusdalam2minggu  #blousemurah  #blouseplusssize  #bazaarpaknil  #sayajual  #lotionkurus  #neelofa  #nealofa  #fazura  #tehkurus  #detox  #tipskurus  #ctdk  #medinadesire  #bymyna  #tehdetox  #pilkurus  #jamukurus  #jamulangsing  #jomkurus  #qurose  #tipscepatkurus  #kurus  #iphonemurah  #iphonemalaysia  #kutuiphone 
Sapa kat sini rasa nak kurus?? BERDERU-DERU TESTIMONI AWESOME
.
Tak mahal pon nak kurus👌..khasiat dia cenggini 👍👍.. meh minum dulu.. jangan risau ye.. murah2 je hakak juai.. whatsapp sekarang!!
.
Kami guide awk smpai kurus!
.

Whatsapp: 01131303928
Whatsapp: 01131303928
Whatsapp: 01131303928
.
#kurus #slimmingdetoxtea #sayajualmurah2 #tehmurah #slimteamurah #tehkurus #teatox #legstea #legsteamurah #tehkurusmurah #kakicantiqtea #legsteamalaysia #skinnyteatoxmurah #skinnyteatox #kuruscantik #kurussihat #medinadesire #testimonibyeripink
Sapa kat sini rasa nak kurus?? BERDERU-DERU TESTIMONI AWESOME . Tak mahal pon nak kurus👌..khasiat dia cenggini 👍👍.. meh minum dulu.. jangan risau ye.. murah2 je hakak juai.. whatsapp sekarang!! . Kami guide awk smpai kurus! . Whatsapp: 01131303928 Whatsapp: 01131303928 Whatsapp: 01131303928 . #kurus  #slimmingdetoxtea  #sayajualmurah2  #tehmurah  #slimteamurah  #tehkurus  #teatox  #legstea  #legsteamurah  #tehkurusmurah  #kakicantiqtea  #legsteamalaysia  #skinnyteatoxmurah  #skinnyteatox  #kuruscantik  #kurussihat  #medinadesire  #testimonibyeripink 
.
NO DIET! NO EXERCISE! NO BAD SIDE EFFECT!
.
JOM TURUNKAN BERAT 5-20KG DALAM MASA SEBULAN JE!! Serius tak rugi tau kalau awak cuba.
.
😱Berat badan berlebihan?
😱Jalan peha asyik bergesel?
😱Dah penat dipanggil gemok?
😱Tak ada masa nak exercise?
😱Tak boleh kawal nafsu makan?
😱Nak dapatkan body sexy?
😱Nak pakai baju saiz S/M?

Nekad nak KURUS?? Dapatkan kesan yang menakjubkan dengan GORGEOUSLEEM ADVANCED! Ini bukan rekaan, tapi terbukti dengan beribu testimoni.
🔥HALAL
🔥NO DIET
🔥NO EXERCISE
🔥💯SEMULAJADI
🔥NO SIDE EFFECT
🔥Bantu kawal nafsu makan!
🔥Seriously tak payah pantang!
🔥Membakar lemak berlebihan!
🔥Bantu tingkatkan metabolisma badan!

Serius nak kurus?? Whatsapp saya laju laju di 019 3143739.

#gorgeousleemadvanced #gorgeousleem #testimonigorgeousleem #jomkurus #slimmingsupplement #kurusdalam2minggu #blousemurah #blouseplusssize #bazaarpaknil #sayajual #lotionkurus #neelofa #nealofa #fazura  #tehkurus #detox #tipskurus #ctdk #medinadesire #bymyna #tehdetox #pilkurus #jamukurus #jamulangsing #jomkurus #qurose #tipscepatkurus  #kurus #iphonemurah #iphonemalaysia #kutuiphone
. NO DIET! NO EXERCISE! NO BAD SIDE EFFECT! . JOM TURUNKAN BERAT 5-20KG DALAM MASA SEBULAN JE!! Serius tak rugi tau kalau awak cuba. . 😱Berat badan berlebihan? 😱Jalan peha asyik bergesel? 😱Dah penat dipanggil gemok? 😱Tak ada masa nak exercise? 😱Tak boleh kawal nafsu makan? 😱Nak dapatkan body sexy? 😱Nak pakai baju saiz S/M? Nekad nak KURUS?? Dapatkan kesan yang menakjubkan dengan GORGEOUSLEEM ADVANCED! Ini bukan rekaan, tapi terbukti dengan beribu testimoni. 🔥HALAL 🔥NO DIET 🔥NO EXERCISE 🔥💯SEMULAJADI 🔥NO SIDE EFFECT 🔥Bantu kawal nafsu makan! 🔥Seriously tak payah pantang! 🔥Membakar lemak berlebihan! 🔥Bantu tingkatkan metabolisma badan! Serius nak kurus?? Whatsapp saya laju laju di 019 3143739. #gorgeousleemadvanced  #gorgeousleem  #testimonigorgeousleem  #jomkurus  #slimmingsupplement  #kurusdalam2minggu  #blousemurah  #blouseplusssize  #bazaarpaknil  #sayajual  #lotionkurus  #neelofa  #nealofa  #fazura  #tehkurus  #detox  #tipskurus  #ctdk  #medinadesire  #bymyna  #tehdetox  #pilkurus  #jamukurus  #jamulangsing  #jomkurus  #qurose  #tipscepatkurus  #kurus  #iphonemurah  #iphonemalaysia  #kutuiphone 
Sapa kat sini rasa nak kurus?? BERDERU-DERU TESTIMONI AWESOME
.
Tak mahal pon nak kurus👌..khasiat dia cenggini 👍👍.. meh minum dulu.. jangan risau ye.. murah2 je hakak juai.. whatsapp sekarang!!
.
Kami guide awk smpai kurus!
.

Whatsapp: 01131303928
Whatsapp: 01131303928
Whatsapp: 01131303928
.
#kurus #slimmingdetoxtea #sayajualmurah2 #tehmurah #slimteamurah #tehkurus #teatox #legstea #legsteamurah #tehkurusmurah #kakicantiqtea #legsteamalaysia #skinnyteatoxmurah #skinnyteatox #kuruscantik #kurussihat #medinadesire #testimonibyeripink
Sapa kat sini rasa nak kurus?? BERDERU-DERU TESTIMONI AWESOME . Tak mahal pon nak kurus👌..khasiat dia cenggini 👍👍.. meh minum dulu.. jangan risau ye.. murah2 je hakak juai.. whatsapp sekarang!! . Kami guide awk smpai kurus! . Whatsapp: 01131303928 Whatsapp: 01131303928 Whatsapp: 01131303928 . #kurus  #slimmingdetoxtea  #sayajualmurah2  #tehmurah  #slimteamurah  #tehkurus  #teatox  #legstea  #legsteamurah  #tehkurusmurah  #kakicantiqtea  #legsteamalaysia  #skinnyteatoxmurah  #skinnyteatox  #kuruscantik  #kurussihat  #medinadesire  #testimonibyeripink 
Whoaaaa.... 12kg hilang. K Fine! Best nyeeeee.. Mesti abang2 opis jeling2 manja. Uhuk uhuk........ .
.
Klik link kat bio keyh kalau nak dapatkan #tehseraplemak #magik ni.
Whoaaaa.... 12kg hilang. K Fine! Best nyeeeee.. Mesti abang2 opis jeling2 manja. Uhuk uhuk........ . . Klik link kat bio keyh kalau nak dapatkan #tehseraplemak  #magik  ni.
Set combo pertama belum habis lagi tapi baju semua dah longgar uollss♥♥♥ Haaa...tunggu apa lagi??
Tak nak jadi macam akak tu??..
Belum habis 1set combo pun dah mula nampak perubahan♥♥ Kalau nak, boleh whatsapp 011-31562160
Atau klik link kat atas tuk order.. Harga mampu milik..
Set combo RM 40♥♥ Jom dapatkan tea kurus anda sekarang~~ #legtea #legteamurah #detoxtea #detox 
#medinadesiretea #medinadesire #teatox 
#teakuruscepat #tehkurus #tehmurah 
#slimmingtea #kakicantiq #jomkurus 
#slimmingdetoxtearm15 
#kakicantiqtearm25
Set combo pertama belum habis lagi tapi baju semua dah longgar uollss♥♥♥ Haaa...tunggu apa lagi?? Tak nak jadi macam akak tu??.. Belum habis 1set combo pun dah mula nampak perubahan♥♥ Kalau nak, boleh whatsapp 011-31562160 Atau klik link kat atas tuk order.. Harga mampu milik.. Set combo RM 40♥♥ Jom dapatkan tea kurus anda sekarang~~ #legtea  #legteamurah  #detoxtea  #detox  #medinadesiretea  #medinadesire  #teatox  #teakuruscepat  #tehkurus  #tehmurah  #slimmingtea  #kakicantiq  #jomkurus  #slimmingdetoxtearm15  #kakicantiqtearm25 
BARU BERAPA HARI CONSUME SET COMBO DAH BPLEH PAKAI SELUAR JEANS LAMA!
. .
Kelebihan Slimming Detox Tea by Medina Desire
. 🍵 Mengempiskan Perut yg BUNCIT
🍵 Membuang Lemak yg DEGIL
🍵 Menyelesaikan masalah OBESITI
🍵 Menyelesaikan masalah SEMBELIT
🍵 Menurunkan PARAS GULA dalam DARAH
🍵 Menurunkan tahap KOLESTROL
🍵 Membuang ANGIN dalam badan
🍵 Penurunan PANTAS sehingga 6KG dalam masa 14 Hari.
🍵 1 pack ada 17 sachet.
🍵 1 sachet bole guna 2 kali
🍵 Minum malam sehari sekali
🍵 Tidak cirit birit
.
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kelebihan Kaki Chanteq Tea by Medina Desire:
. 🍵 Mengecilkan peha
🍵 Mengecilkan lengan
🍵 Mengurangkan air berlebihan dalam badan
🍵 Melawaskan kencing
🍵 Mengurangkan selera makan
🍵 Cepat kenyang
🍵 1 pack ada 17 sachet
🍵 1 sachet boleh guna 2 kali
🍵 Minum pagi sehari sekali
🍵 Tidak cirit birit.

#detoksmurah #detoks #tehdetoks #tehdetoksmurah #detoxmurahmalaysia #detoxmurah #detoksmurahmalaysia #tighgap #tighgaptea #tehkurus #setkurus #ubatkurus #kurustanpalapar #kurus15hari #detoksmalaysia #tuahehsan #seghishopsetkurus2 #dietatkins #atkins #detoxmalaysia #detoxtea #detoxteamalaysia #tehdetox  #tehkurusmurah #tehkurus50sen #tehkurusmalaysia
BARU BERAPA HARI CONSUME SET COMBO DAH BPLEH PAKAI SELUAR JEANS LAMA! . . Kelebihan Slimming Detox Tea by Medina Desire . 🍵 Mengempiskan Perut yg BUNCIT 🍵 Membuang Lemak yg DEGIL 🍵 Menyelesaikan masalah OBESITI 🍵 Menyelesaikan masalah SEMBELIT 🍵 Menurunkan PARAS GULA dalam DARAH 🍵 Menurunkan tahap KOLESTROL 🍵 Membuang ANGIN dalam badan 🍵 Penurunan PANTAS sehingga 6KG dalam masa 14 Hari. 🍵 1 pack ada 17 sachet. 🍵 1 sachet bole guna 2 kali 🍵 Minum malam sehari sekali 🍵 Tidak cirit birit . .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Kelebihan Kaki Chanteq Tea by Medina Desire: . 🍵 Mengecilkan peha 🍵 Mengecilkan lengan 🍵 Mengurangkan air berlebihan dalam badan 🍵 Melawaskan kencing 🍵 Mengurangkan selera makan 🍵 Cepat kenyang 🍵 1 pack ada 17 sachet 🍵 1 sachet boleh guna 2 kali 🍵 Minum pagi sehari sekali 🍵 Tidak cirit birit. #detoksmurah  #detoks  #tehdetoks  #tehdetoksmurah  #detoxmurahmalaysia  #detoxmurah  #detoksmurahmalaysia  #tighgap  #tighgaptea  #tehkurus  #setkurus  #ubatkurus  #kurustanpalapar  #kurus15hari  #detoksmalaysia  #tuahehsan  #seghishopsetkurus2  #dietatkins  #atkins  #detoxmalaysia  #detoxtea  #detoxteamalaysia  #tehdetox  #tehkurusmurah  #tehkurus50sen  #tehkurusmalaysia 
🌼Kaki Chantiq Tea RM25.
🌼Slimming Detox Tea rm15.
🌼Maryam Lotion rm35.
🌻Postage RM7sm RM11ss .
.
. ☁Set Combo 1 ☁RM40
dpt 
1)slimming detox tea.
2)kakicantiq tea.
🌼pos rm5 sm rm8 ss
.
.
☁Set Combo 2 ☁RM75 
1)slimming detox tea
2)kakicantiq tea
3)maryam lotion.
🌼pos rm5 sm rm8 ss.
.
+60177981630 (Tekan link di profile untuk whatsapp) .
.
#detoksmurah #detoks #tehdetoks #tehdetoksmurah #detoxmurahmalaysia #detoxmurah #detoksmurahmalaysia #tighgap #tighgaptea #tehkurus #setkurus #ubatkurus #kurustanpalapar #kurus15hari #detoksmalaysia #tuahehsan #seghishopsetkurus2 #dietatkins #atkins
🌼Kaki Chantiq Tea RM25. 🌼Slimming Detox Tea rm15. 🌼Maryam Lotion rm35. 🌻Postage RM7sm RM11ss . . . ☁Set Combo 1 ☁RM40 dpt 1)slimming detox tea. 2)kakicantiq tea. 🌼pos rm5 sm rm8 ss . . ☁Set Combo 2 ☁RM75 1)slimming detox tea 2)kakicantiq tea 3)maryam lotion. 🌼pos rm5 sm rm8 ss. . +60177981630 (Tekan link di profile untuk whatsapp) . . #detoksmurah  #detoks  #tehdetoks  #tehdetoksmurah  #detoxmurahmalaysia  #detoxmurah  #detoksmurahmalaysia  #tighgap  #tighgaptea  #tehkurus  #setkurus  #ubatkurus  #kurustanpalapar  #kurus15hari  #detoksmalaysia  #tuahehsan  #seghishopsetkurus2  #dietatkins  #atkins 
🌼 TEAMI BEAUTY SERIES 🌼

Teami Natural Flower tea ialah bunga kering yang :
💯natural
💯Tanpa kimia
💯Tanpa racun
💯Tanpa pewarna
💯Tanpa pengawet
💯Tanpa kafein

Kelebihan Teami Beauty Series:
🌹 Untuk jenis kulit muka berminyak/kombinasi.
🌹 Mengatasi masalah jerawat dan jeragat
🌹 Mencantikkan kulit kusam dan berminyak
🌹 Mencantikkan tona kulit tidak sekata
🌹 Untuk kecantikan dalaman dan luaran 🌹 Menstabilkan hormon
🌹 Mengatasi sengugut

Teami beauty series ialah gabungan tiga jenis bunga iaitu jasmine, french rose dan apple flower.

JASMINE
● Baik untuk penghadaman
● Kaya antioksida
● Mengurangkan tekanan darah tinggi
● Melegakan stress dan sakit kepala

APPLE FLOWER
● Slimming tea
● Mencantikkan kulit
● Melancarkan penghadaman
● Mengatasi masalah kulit (jerawat)
● Melancarkan perjalanan haid

FRENCH ROSE
● Dikenali sebagai 'Woman flower'
● Kaya dengan vitamin C
● Untuk kecantikan dalaman dan luaran
● Baik untuk kestabilan hormon
● Mengatasi senggugut dan haid tersekat
● Melegakan stress dan sakit kepala

Cara penyediaan:
🌹1-2 sudu bunga. Masukkan air panas. Biarkan 10-15 minit. Sedia untuk diminum.
🌹Boleh tambah lemon, madu, stevia, gula batu dan lain2 mengikut citarasa anda.

Atau

Teatox pula:
🌹1-2 sudu bunga. Masukkan air ke dalam botol dan biarkan semalaman. Esok boleh minum sepanjang hari.
.
RM25 40g per jar | 45g per packet
RM69 3 jar (boleh mix series lain) free 10g gift
Postage rm7sm rm9ss
.
Whatsapp: 011 3733 3558
IG: @fiffery
.
#tehbunga #tehbuah #relaxseries #relaxtea #naturalflowertea #naturalfruittea #teami #teaminaturalflowertea #teamiagent #teatox #detox #detoxtea #sayajualtehbunga #tehkurus #stress #beautyseries #tehcantik #beautytea
🌼 TEAMI BEAUTY SERIES 🌼 Teami Natural Flower tea ialah bunga kering yang : 💯natural 💯Tanpa kimia 💯Tanpa racun 💯Tanpa pewarna 💯Tanpa pengawet 💯Tanpa kafein Kelebihan Teami Beauty Series: 🌹 Untuk jenis kulit muka berminyak/kombinasi. 🌹 Mengatasi masalah jerawat dan jeragat 🌹 Mencantikkan kulit kusam dan berminyak 🌹 Mencantikkan tona kulit tidak sekata 🌹 Untuk kecantikan dalaman dan luaran 🌹 Menstabilkan hormon 🌹 Mengatasi sengugut Teami beauty series ialah gabungan tiga jenis bunga iaitu jasmine, french rose dan apple flower. JASMINE ● Baik untuk penghadaman ● Kaya antioksida ● Mengurangkan tekanan darah tinggi ● Melegakan stress dan sakit kepala APPLE FLOWER ● Slimming tea ● Mencantikkan kulit ● Melancarkan penghadaman ● Mengatasi masalah kulit (jerawat) ● Melancarkan perjalanan haid FRENCH ROSE ● Dikenali sebagai 'Woman flower' ● Kaya dengan vitamin C ● Untuk kecantikan dalaman dan luaran ● Baik untuk kestabilan hormon ● Mengatasi senggugut dan haid tersekat ● Melegakan stress dan sakit kepala Cara penyediaan: 🌹1-2 sudu bunga. Masukkan air panas. Biarkan 10-15 minit. Sedia untuk diminum. 🌹Boleh tambah lemon, madu, stevia, gula batu dan lain2 mengikut citarasa anda. Atau Teatox pula: 🌹1-2 sudu bunga. Masukkan air ke dalam botol dan biarkan semalaman. Esok boleh minum sepanjang hari. . RM25 40g per jar | 45g per packet RM69 3 jar (boleh mix series lain) free 10g gift Postage rm7sm rm9ss . Whatsapp: 011 3733 3558 IG: @fiffery . #tehbunga  #tehbuah  #relaxseries  #relaxtea  #naturalflowertea  #naturalfruittea  #teami  #teaminaturalflowertea  #teamiagent  #teatox  #detox  #detoxtea  #sayajualtehbunga  #tehkurus  #stress  #beautyseries  #tehcantik  #beautytea 
DAH SLIM MAKIN MANIS GITTEW
.
Hasil konsisten set combo #TEHKURUS pasti dapat hasil yang memuaskan. Tengok adik manis ni dah semakin kurus. Memang terbaiklah !!!
.
Setiap pek ada 17 uncang. Combo RM40 dapat 2 jenis tea iaitu #slimmingdetoxtea
dan #kakicantiqtea. Termurah dipasaran dengan kualiti terbaik dari ladang.

WHATSAPP SEKARANG 0124544120

Klik :
www.wasap.my/60124544120

#fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #kuruscepat #sayanakkurus #detox #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #kuruscantik #slim #kuruslangsing #kurusselamat #medinadesire #kuruscepat #tipskurus #tehviral #fitness #senaman #zumba #detoxteakuantan #kurusdalam2minggu #teamreen
DAH SLIM MAKIN MANIS GITTEW . Hasil konsisten set combo #TEHKURUS  pasti dapat hasil yang memuaskan. Tengok adik manis ni dah semakin kurus. Memang terbaiklah !!! . Setiap pek ada 17 uncang. Combo RM40 dapat 2 jenis tea iaitu #slimmingdetoxtea  dan #kakicantiqtea . Termurah dipasaran dengan kualiti terbaik dari ladang. WHATSAPP SEKARANG 0124544120 Klik : www.wasap.my/60124544120 #fitnessmalaysia  #supplementkurus  #ubatkurus  #slimtea  #skinnytea  #skinnyteatox  #kuruscepat  #sayanakkurus  #detox  #jomkurus  #jomsihat  #detoxmalaysia  #kuruscantik  #slim  #kuruslangsing  #kurusselamat  #medinadesire  #kuruscepat  #tipskurus  #tehviral  #fitness  #senaman  #zumba  #detoxteakuantan  #kurusdalam2minggu  #teamreen 
combo set ready stock!! jom try combo set yg terbaik kebabooomm ni!! teh ni bukan setakat boleh kecikkan kaki/peha/lengan & kuruskan badan je, tapi dapat mencantikkan wajah korang & bagi tenaga secukupnya😍 yg paling penting wajib minum air 3L setiap hari🍶
. 🍀postage: rm7sm/rm11s
.
🍀whatsapp: 011 3305 4317 . 
#legstea #bymedinadesire #teatoxbymedinadesire #skinnytea #teatox #slimmingtea #tehdetoxmalaysia #ubatkurus #gemuk #nakkurus #slimmingteamurah #slimtea #tehkurus #legsteamurah #legsteamalaysia #medinadesireofficial  #teatoxteamalaysia #nakkuruscepat #langsing #ibumenyusu #jomkurus #minumankesihatan #surirumah #medinadesire #ubatkurussgtberkesan #produkmuslim #sihat #kurus #kuruskanbadan #produkkurus
combo set ready stock!! jom try combo set yg terbaik kebabooomm ni!! teh ni bukan setakat boleh kecikkan kaki/peha/lengan & kuruskan badan je, tapi dapat mencantikkan wajah korang & bagi tenaga secukupnya😍 yg paling penting wajib minum air 3L setiap hari🍶 . 🍀postage: rm7sm/rm11s . 🍀whatsapp: 011 3305 4317 . #legstea  #bymedinadesire  #teatoxbymedinadesire  #skinnytea  #teatox  #slimmingtea  #tehdetoxmalaysia  #ubatkurus  #gemuk  #nakkurus  #slimmingteamurah  #slimtea  #tehkurus  #legsteamurah  #legsteamalaysia  #medinadesireofficial  #teatoxteamalaysia  #nakkuruscepat  #langsing  #ibumenyusu  #jomkurus  #minumankesihatan  #surirumah  #medinadesire  #ubatkurussgtberkesan  #produkmuslim  #sihat  #kurus  #kuruskanbadan  #produkkurus 
Jom try set combo kaki chantiq dan slimming detox tea dengan hanya RM40 sahaja 😍😍😍
.
17 uncang dalam satu paket tau. Extra 2 uncang dari 15 uncang sebelummnya 😉😉😉
.
SLIMMING DETOX TEA RM 15
KAKICHANTIQ TEA RM25
.
SET COMBO (SLIMMING DETOX TEA & KAKICHANTIQ TEA) RM 40
.
POSTAGE RM 8SM/ 12SS
.
Whatsapp 0177559985 for more infos! .
.
#tehdetox #tehdetoxmalaysia #tehdetoxmurah #tehkurusbymedinadesire1 #tehkurus #medinadesire #detoxtea  #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat  #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat  #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu
Jom try set combo kaki chantiq dan slimming detox tea dengan hanya RM40 sahaja 😍😍😍 . 17 uncang dalam satu paket tau. Extra 2 uncang dari 15 uncang sebelummnya 😉😉😉 . SLIMMING DETOX TEA RM 15 KAKICHANTIQ TEA RM25 . SET COMBO (SLIMMING DETOX TEA & KAKICHANTIQ TEA) RM 40 . POSTAGE RM 8SM/ 12SS . Whatsapp 0177559985 for more infos! . . #tehdetox  #tehdetoxmalaysia  #tehdetoxmurah  #tehkurusbymedinadesire1  #tehkurus  #medinadesire  #detoxtea  #fitnessmalaysia  #supplementkurus  #ubatkurus  #slimtea  #skinnytea  #skinnyteatox  #kuruscepat  #sayanakkurus  #sayanakcantik  #jomkurus  #jomsihat  #detoxmalaysia  #ramping  #kurussebelumraya  #kuruscantik  #kuruslangsing  #kurusselamat  #kuruscepat  #tipskurus  #nakkuruscepat  #zumbamalaysia  #kurusdalam7hari  #kurusdalam2minggu 
JOM! BUANG 2-5KG SEMINGGU..
.
Fedup dengan berat badan yang semakin NAIK??
Susah nak TURUN walaupun dah try macam2??
Nak kami bantu buang 2-5kg seminggu?
.
Kami tak janjikan bulan bintang, cukup la uolls cuba teh kami. Boleh lihat lebih testimoni di iG kami..😊😊
.
✔ Loss 2-5kg seminggu
✔ Tak pahit & tak kelat
✔ 100% bahan semulajadi
✔ Tanpa chemical & bahan pengawet
✔ Harga MAMPU MILIK..
✔ Tiada cirit birit
.
P/s: PRODUK KAMI BUKAN PRODUK REPACKING TAU..😉
.
📲 whatsapp +6011-2086 3880
📲 whatsapp +6011-2086 3880
.
.
#tipsdietcepat #slimteatox #slimteamurah #slimteamy #legstea #legsteamalaysia #legsteamurah #legsteabymedinadesire1 #legsteamurahmalaysia #skinnytea #skinnyteatox #skinnyteamalaysia #skinnyteamurah #skinnyteatoxmurah #skinnyteabymedinadesire1 #skinnyteatoxbymyna #bajuplussize #bajuplussizemalaysia #bajuplussizemurah #bajubesarmurah #bajubesarmalaysia #seluarplussize #losyenkurus #losyenkurussejuk #beratideal #tehkurus #tehkurusmurah #tehkurusmalaysia #tehkurusbymedinadesire1 #senaman
JOM! BUANG 2-5KG SEMINGGU.. . Fedup dengan berat badan yang semakin NAIK?? Susah nak TURUN walaupun dah try macam2?? Nak kami bantu buang 2-5kg seminggu? . Kami tak janjikan bulan bintang, cukup la uolls cuba teh kami. Boleh lihat lebih testimoni di iG kami..😊😊 . ✔ Loss 2-5kg seminggu ✔ Tak pahit & tak kelat ✔ 100% bahan semulajadi ✔ Tanpa chemical & bahan pengawet ✔ Harga MAMPU MILIK.. ✔ Tiada cirit birit . P/s: PRODUK KAMI BUKAN PRODUK REPACKING TAU..😉 . 📲 whatsapp +6011-2086 3880 📲 whatsapp +6011-2086 3880 . . #tipsdietcepat  #slimteatox  #slimteamurah  #slimteamy  #legstea  #legsteamalaysia  #legsteamurah  #legsteabymedinadesire1  #legsteamurahmalaysia  #skinnytea  #skinnyteatox  #skinnyteamalaysia  #skinnyteamurah  #skinnyteatoxmurah  #skinnyteabymedinadesire1  #skinnyteatoxbymyna  #bajuplussize  #bajuplussizemalaysia  #bajuplussizemurah  #bajubesarmurah  #bajubesarmalaysia  #seluarplussize  #losyenkurus  #losyenkurussejuk  #beratideal  #tehkurus  #tehkurusmurah  #tehkurusmalaysia  #tehkurusbymedinadesire1  #senaman 
Paha besar??
Perut buncit??
Berat badan berlebihan??
Petik jari je teh kurus kami boleh settlekan..
Tak caye???
Meh order baru tau btol ke x..
Whatapps 0167282733
.
SLIMMING DETOX TEA™ : RM15
KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25

POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS)

ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS)  To order Pm/Whatsap : 0167282733 atau tekan jek wassap link nie http://www.wasap.my/60167282733

#teatox #teatoxbymedina #tehkurus #teatoxmurah #medinateatoxpalingmurah
Paha besar?? Perut buncit?? Berat badan berlebihan?? Petik jari je teh kurus kami boleh settlekan.. Tak caye??? Meh order baru tau btol ke x.. Whatapps 0167282733 . SLIMMING DETOX TEA™ : RM15 KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS) To order Pm/Whatsap : 0167282733 atau tekan jek wassap link nie http://www.wasap.my/60167282733 #teatox  #teatoxbymedina  #tehkurus  #teatoxmurah  #medinateatoxpalingmurah 
.
GRAB EM TODAY.
.
.
WHATSAPP 0193486464 / 0192849683
WHATSAPP 0193486464 / 0192849683
WHATSAPP 0193486464 / 0192849683
WHATSAPP 0193486464 / 0192849683
.
.

#detoxbody #detoxteamurah #detoxtea #fitandhealthy #teatox #skinnybunnytea #skinnytea #tehkurus #fitness #beastmode #crossfitmalaysia #crossfit #gymmalaysia #gymlife #yogabody #yogamalaysia #kelantan #kelantanese #kurus #diabetes #kencingmanis #burncalories #fitness #leanbody #follow #fitnessmotivation #weightloss #burncalories #burnfat #langsing #ramping #badancantik
. GRAB EM TODAY. . . WHATSAPP 0193486464 / 0192849683 WHATSAPP 0193486464 / 0192849683 WHATSAPP 0193486464 / 0192849683 WHATSAPP 0193486464 / 0192849683 . . #detoxbody  #detoxteamurah  #detoxtea  #fitandhealthy  #teatox  #skinnybunnytea  #skinnytea  #tehkurus  #fitness  #beastmode  #crossfitmalaysia  #crossfit  #gymmalaysia  #gymlife  #yogabody  #yogamalaysia  #kelantan  #kelantanese  #kurus  #diabetes  #kencingmanis  #burncalories  #fitness  #leanbody  #follow  #fitnessmotivation  #weightloss  #burncalories  #burnfat  #langsing  #ramping  #badancantik 
Selamat petang semua .. A little bit busy la konon .. Bila balik kg mandi sungai.. Masuk laut cari siput .. Tapi kakak tak lupaaa nak ucap .
.
Lotsa testimonies received!
Alhamdulillah
Limitoxless being so much like "goreng pisang panas"
Thank you those yang keep supporting @limitoxless.johorbahru
We love you! 😍
To order,
Whatsapp +60194819094 🐝
.
. 
Terima kasih sebb percayakan #limitoxless pakar kurus andaaaa 😍😍😍
.
#limitoxless #limitoxlessjb #limitoxlessjohor #slimmingteamalaysia #slimmingteamurah #tehkurus #detoxtea #teatoxmurah
Selamat petang semua .. A little bit busy la konon .. Bila balik kg mandi sungai.. Masuk laut cari siput .. Tapi kakak tak lupaaa nak ucap . . Lotsa testimonies received! Alhamdulillah Limitoxless being so much like "goreng pisang panas" Thank you those yang keep supporting @limitoxless.johorbahru We love you! 😍 To order, Whatsapp +60194819094 🐝 . . Terima kasih sebb percayakan #limitoxless  pakar kurus andaaaa 😍😍😍 . #limitoxless  #limitoxlessjb  #limitoxlessjohor  #slimmingteamalaysia  #slimmingteamurah  #tehkurus  #detoxtea  #teatoxmurah 
JUS KURUS SARLEMJUS .
ㅤㅤㅤㅤ
Khasiat Jus Kurus SARLEMJUS :
~ Detoksifikasi racun di dalam tubuh
~ Antioksidan alami
~ Melancarkan pencernaan
~ Melarutkan batu empedu, endapan kalsium dan batu ginjal
~ Menetralisir kadar gula dan kolesterol
~ Menyembuhkan asam urat
~ Melunturkan lemak
~ Menurunkan berat badan secara alami
~ Menjaga kesehatan jantung
ㅤㅤㅤㅤ
SARLEMJUS Berapa Harganya...? 1 paket SARLEMJUS harganya cuma Rp 160.000. Produk homemade pertama di Indonesia dengan harga bersahabat. Bermanfaat sebagai detoks racun di dalam tubuh dan program Fat Loss secara efektif. .
ㅤㅤㅤㅤ
Terdiri dari :
1 pouch Sheila Fresh Sari Lemon 500 ml + 1 botol Jus Diet Herbal 500 ml. 
1 paket Sarlemjus beratnya 1 kg. .
ㅤㅤㅤㅤ
Kandungan Jus Kurus SARLEMJUS :
Mix duo produk mengandung sari lemon, sari kurma, jahe, bawang putih dan 2 herbal rahasia pilihan.
ㅤㅤㅤㅤ
1 Paket SARLEMJUS utk berapa lama..? Estimasi untuk konsumsi 2 minggu. 
Bagi yang mengalami susah turun BB, hal itu karena saluran pencernaan terlalu kotor dan lemak berplak di pembuluh darah. Disarankan konsumsi 3 paket Sarlemjus selama 2 minggu pertama. Serta 5 paket Sarlemjus untuk 1 bulan. Dan buktikan hasilnya. . .
ㅤㅤㅤㅤ
Info/order chat disini ya..., WA : 0878 8361 4694
ㅤㅤㅤㅤ
Mimin Sarlemjus .
ㅤㅤㅤㅤ
#sheilafresh_lemon #sarlemjus #dropship #sheilafresh #lemon #jusmakjun #makjun #tangerang #pelangsingaman #pelangsingmanjur #tehkurus #langsing #pelangsingbadan #pelangsingsehat #pelangsingori #pelangsingasli #kurus #pelangsingan #pelangsingsuper #herbal #kuruskanbadan #kuruslangsing #kuruscepat #langsingherbal #kurusalami #kurusalami #langsingmudah #langsing
JUS KURUS SARLEMJUS . ㅤㅤㅤㅤ Khasiat Jus Kurus SARLEMJUS : ~ Detoksifikasi racun di dalam tubuh ~ Antioksidan alami ~ Melancarkan pencernaan ~ Melarutkan batu empedu, endapan kalsium dan batu ginjal ~ Menetralisir kadar gula dan kolesterol ~ Menyembuhkan asam urat ~ Melunturkan lemak ~ Menurunkan berat badan secara alami ~ Menjaga kesehatan jantung ㅤㅤㅤㅤ SARLEMJUS Berapa Harganya...? 1 paket SARLEMJUS harganya cuma Rp 160.000. Produk homemade pertama di Indonesia dengan harga bersahabat. Bermanfaat sebagai detoks racun di dalam tubuh dan program Fat Loss secara efektif. . ㅤㅤㅤㅤ Terdiri dari : 1 pouch Sheila Fresh Sari Lemon 500 ml + 1 botol Jus Diet Herbal 500 ml. 1 paket Sarlemjus beratnya 1 kg. . ㅤㅤㅤㅤ Kandungan Jus Kurus SARLEMJUS : Mix duo produk mengandung sari lemon, sari kurma, jahe, bawang putih dan 2 herbal rahasia pilihan. ㅤㅤㅤㅤ 1 Paket SARLEMJUS utk berapa lama..? Estimasi untuk konsumsi 2 minggu. Bagi yang mengalami susah turun BB, hal itu karena saluran pencernaan terlalu kotor dan lemak berplak di pembuluh darah. Disarankan konsumsi 3 paket Sarlemjus selama 2 minggu pertama. Serta 5 paket Sarlemjus untuk 1 bulan. Dan buktikan hasilnya. . . ㅤㅤㅤㅤ Info/order chat disini ya..., WA : 0878 8361 4694 ㅤㅤㅤㅤ Mimin Sarlemjus . ㅤㅤㅤㅤ #sheilafresh_lemon  #sarlemjus  #dropship  #sheilafresh  #lemon  #jusmakjun  #makjun  #tangerang  #pelangsingaman  #pelangsingmanjur  #tehkurus  #langsing  #pelangsingbadan  #pelangsingsehat  #pelangsingori  #pelangsingasli  #kurus  #pelangsingan  #pelangsingsuper  #herbal  #kuruskanbadan  #kuruslangsing  #kuruscepat  #langsingherbal  #kurusalami  #kurusalami  #langsingmudah  #langsing 
JUS KURUS SARLEMJUS .
ㅤㅤㅤㅤ
Khasiat Jus Kurus SARLEMJUS :
~ Detoksifikasi racun di dalam tubuh
~ Antioksidan alami
~ Melancarkan pencernaan
~ Melarutkan batu empedu, endapan kalsium dan batu ginjal
~ Menetralisir kadar gula dan kolesterol
~ Menyembuhkan asam urat
~ Melunturkan lemak
~ Menurunkan berat badan secara alami
~ Menjaga kesehatan jantung
ㅤㅤㅤㅤ
SARLEMJUS Berapa Harganya...? 1 paket SARLEMJUS harganya cuma Rp 160.000. Produk homemade pertama di Indonesia dengan harga bersahabat. Bermanfaat sebagai detoks racun di dalam tubuh dan program Fat Loss secara efektif. .
ㅤㅤㅤㅤ
Terdiri dari :
1 pouch Sheila Fresh Sari Lemon 500 ml + 1 botol Jus Diet Herbal 500 ml. 
1 paket Sarlemjus beratnya 1 kg. .
ㅤㅤㅤㅤ
Kandungan Jus Kurus SARLEMJUS :
Mix duo produk mengandung sari lemon, sari kurma, jahe, bawang putih dan 2 herbal rahasia pilihan.
ㅤㅤㅤㅤ
1 Paket SARLEMJUS utk berapa lama..? Estimasi untuk konsumsi 2 minggu. 
Bagi yang mengalami susah turun BB, hal itu karena saluran pencernaan terlalu kotor dan lemak berplak di pembuluh darah. Disarankan konsumsi 3 paket Sarlemjus selama 2 minggu pertama. Serta 5 paket Sarlemjus untuk 1 bulan. Dan buktikan hasilnya. . .
ㅤㅤㅤㅤ
Info/order chat disini ya..., WA : 0878 8361 4694
ㅤㅤㅤㅤ
Mimin Sarlemjus .
ㅤㅤㅤㅤ
#sheilafresh_lemon #sarlemjus #dropship #sheilafresh #lemon #jusmakjun #makjun #tangerang #pelangsingaman #pelangsingmanjur #tehkurus #langsing #pelangsingbadan #pelangsingsehat #pelangsingori #pelangsingasli #kurus #pelangsingan #pelangsingsuper #herbal #kuruskanbadan #kuruslangsing #kuruscepat #langsingherbal #kurusalami #kurusalami #langsingmudah #langsing
JUS KURUS SARLEMJUS . ㅤㅤㅤㅤ Khasiat Jus Kurus SARLEMJUS : ~ Detoksifikasi racun di dalam tubuh ~ Antioksidan alami ~ Melancarkan pencernaan ~ Melarutkan batu empedu, endapan kalsium dan batu ginjal ~ Menetralisir kadar gula dan kolesterol ~ Menyembuhkan asam urat ~ Melunturkan lemak ~ Menurunkan berat badan secara alami ~ Menjaga kesehatan jantung ㅤㅤㅤㅤ SARLEMJUS Berapa Harganya...? 1 paket SARLEMJUS harganya cuma Rp 160.000. Produk homemade pertama di Indonesia dengan harga bersahabat. Bermanfaat sebagai detoks racun di dalam tubuh dan program Fat Loss secara efektif. . ㅤㅤㅤㅤ Terdiri dari : 1 pouch Sheila Fresh Sari Lemon 500 ml + 1 botol Jus Diet Herbal 500 ml. 1 paket Sarlemjus beratnya 1 kg. . ㅤㅤㅤㅤ Kandungan Jus Kurus SARLEMJUS : Mix duo produk mengandung sari lemon, sari kurma, jahe, bawang putih dan 2 herbal rahasia pilihan. ㅤㅤㅤㅤ 1 Paket SARLEMJUS utk berapa lama..? Estimasi untuk konsumsi 2 minggu. Bagi yang mengalami susah turun BB, hal itu karena saluran pencernaan terlalu kotor dan lemak berplak di pembuluh darah. Disarankan konsumsi 3 paket Sarlemjus selama 2 minggu pertama. Serta 5 paket Sarlemjus untuk 1 bulan. Dan buktikan hasilnya. . . ㅤㅤㅤㅤ Info/order chat disini ya..., WA : 0878 8361 4694 ㅤㅤㅤㅤ Mimin Sarlemjus . ㅤㅤㅤㅤ #sheilafresh_lemon  #sarlemjus  #dropship  #sheilafresh  #lemon  #jusmakjun  #makjun  #tangerang  #pelangsingaman  #pelangsingmanjur  #tehkurus  #langsing  #pelangsingbadan  #pelangsingsehat  #pelangsingori  #pelangsingasli  #kurus  #pelangsingan  #pelangsingsuper  #herbal  #kuruskanbadan  #kuruslangsing  #kuruscepat  #langsingherbal  #kurusalami  #kurusalami  #langsingmudah  #langsing 
Baju die mase tahun 2012DAH MUATTT!!! haa jap lg sy share gambar inchloss die k 😘😘
.
Belum habis set combo lagi ni tauu dah inchloss kemainn heheee
.
[KESAN SEAWAL 3 HARI]
👉SLIMMING DETOX TEA (SDT) RM15
👉KAKI CANTIK TEA ( KCT) RM25
SET COMBO TEA (SDT & KCT) RM40!! Nak order? 
Whatsapp 0134242606

#tehkurus #tehkurusmurah #produkkurus #teatoxkl #teatoxwangsamaju #medinadesire 
Whatsapp sy kat link ni⤵
Www.wasap.my/60134242606/NAKTEAKURUS
Baju die mase tahun 2012DAH MUATTT!!! haa jap lg sy share gambar inchloss die k 😘😘 . Belum habis set combo lagi ni tauu dah inchloss kemainn heheee . [KESAN SEAWAL 3 HARI] 👉SLIMMING DETOX TEA (SDT) RM15 👉KAKI CANTIK TEA ( KCT) RM25 SET COMBO TEA (SDT & KCT) RM40!! Nak order? Whatsapp 0134242606 #tehkurus  #tehkurusmurah  #produkkurus  #teatoxkl  #teatoxwangsamaju  #medinadesire  Whatsapp sy kat link ni⤵ Www.wasap.my/60134242606/NAKTEAKURUS
.
GRAB EM TODAY.
.
.
WHATSAPP 0193486464 / 0192849683
WHATSAPP 0193486464 / 0192849683
WHATSAPP 0193486464 / 0192849683
WHATSAPP 0193486464 / 0192849683
.
.

#detoxbody #detoxteamurah #detoxtea #fitandhealthy #teatox #skinnybunnytea #skinnytea #tehkurus #fitness #beastmode #crossfitmalaysia #crossfit #gymmalaysia #gymlife #yogabody #yogamalaysia #kelantan #kelantanese #kurus #diabetes #kencingmanis #burncalories #fitness #leanbody #follow #fitnessmotivation #weightloss #burncalories #burnfat #langsing #ramping #badancantik
. GRAB EM TODAY. . . WHATSAPP 0193486464 / 0192849683 WHATSAPP 0193486464 / 0192849683 WHATSAPP 0193486464 / 0192849683 WHATSAPP 0193486464 / 0192849683 . . #detoxbody  #detoxteamurah  #detoxtea  #fitandhealthy  #teatox  #skinnybunnytea  #skinnytea  #tehkurus  #fitness  #beastmode  #crossfitmalaysia  #crossfit  #gymmalaysia  #gymlife  #yogabody  #yogamalaysia  #kelantan  #kelantanese  #kurus  #diabetes  #kencingmanis  #burncalories  #fitness  #leanbody  #follow  #fitnessmotivation  #weightloss  #burncalories  #burnfat  #langsing  #ramping  #badancantik 
Kesihatan terbaik ✔
Badan ideal ✔
Buang toksin dalam badan ✔
. .
Jom cuba minuman teh hijau berperisa unik dari Nick Brothers Premium Beverage.✔
.
🍃 Daun teh hijau asli yang diadun dengan ekstrak buah buahan
🍃 Rasa teh yang nyaman menenangkan
🍃 Meningkatkan metabolisma badan 🍃 Meningkatkan tahap kesihatan
🍃 Meningkatkan ketahanan badan terhadap penyakit
🍃 Membuang toksin dalam badan dengan berkesan.
.
👌 Produk 100% semula jadi.
👌 Tidak di proses menggunakan bahan kimia
👌 Dijamin HALAL oleh JAKIM
👌 Terbukti berkesan 👌 Minuman teh hijau pertama seumpamanya!
.
Hanya RM27 satu pek
Atau RM 100 untuk combo 5 pek!!😍😍
.
Pos percuma seluruh Malaysia💖.
.
WHATSAPP 0193486464 / 0192849683
.
.
#detoxbody #detoxteamurah #detoxtea #fitandhealthy #teatox #skinnybunnytea #penang #tehkurus #fitness #beastmode #crossfitmalaysia #putrajaya #gymmalaysia #gymlife #yogabody #yogamalaysia #kelantan #kelantanese #kurus #diabetes #petalingjaya #burncalories #fitness #leanbody #damansara #fitnessmotivation #weightloss #burncalories #burnfat #langsing #ramping #badancantik
Kesihatan terbaik ✔ Badan ideal ✔ Buang toksin dalam badan ✔ . . Jom cuba minuman teh hijau berperisa unik dari Nick Brothers Premium Beverage.✔ . 🍃 Daun teh hijau asli yang diadun dengan ekstrak buah buahan 🍃 Rasa teh yang nyaman menenangkan 🍃 Meningkatkan metabolisma badan 🍃 Meningkatkan tahap kesihatan 🍃 Meningkatkan ketahanan badan terhadap penyakit 🍃 Membuang toksin dalam badan dengan berkesan. . 👌 Produk 100% semula jadi. 👌 Tidak di proses menggunakan bahan kimia 👌 Dijamin HALAL oleh JAKIM 👌 Terbukti berkesan 👌 Minuman teh hijau pertama seumpamanya! . Hanya RM27 satu pek Atau RM 100 untuk combo 5 pek!!😍😍 . Pos percuma seluruh Malaysia💖. . WHATSAPP 0193486464 / 0192849683 . . #detoxbody  #detoxteamurah  #detoxtea  #fitandhealthy  #teatox  #skinnybunnytea  #penang  #tehkurus  #fitness  #beastmode  #crossfitmalaysia  #putrajaya  #gymmalaysia  #gymlife  #yogabody  #yogamalaysia  #kelantan  #kelantanese  #kurus  #diabetes  #petalingjaya  #burncalories  #fitness  #leanbody  #damansara  #fitnessmotivation  #weightloss  #burncalories  #burnfat  #langsing  #ramping  #badancantik 
🌹FUNGSI DETOX BOOSTER TEA 🌹
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
➡️untuk slimming whole body .
➡️menhilangkan perut buncit /mengempiskan perut
.
➡️reduce berat badan & meningkatkan metabolisme .
➡️meningkatkan tenaga & menyekat selera makan,
.
➡️membuang sisa toksin dalam .
.
➡️kesan boleh  7-14 hari jika ambil secara konsisten .
.
➡️1 pack ada 10uncang & untuk 20hari..
.
➡️detox booster tea tidak pahit boleh dicampur dengan madu / halia .
.
➡️Detox booster tea rasa LEMON 🍋
.
➡️boleh diambil seawal 12 tahun..
.
❌ibu mengandung dilarang ambil detox booster .
.
❌ibu menyusu bayi bawah 6bulan di larang ambil detox booster tea .
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 🌹FUNGSI SKINNY BOOSTER TEA 🌹
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
➡️fokus kurus bahagian bawah badan .
➡️mengecilkan peha ,betis & kaki
.
➡️kesan boleh nampak 7-14 hari jika ambil secara konsisten.
.
➡️Satu pack ada 10uncang & untuk 20hari..skinny booster tea tidak rasa pahit..
.
➡️Skinny legs tea rasa ribena .
.
➡️boleh diambil seawal 12tahun ..
.
❌ibu mengandung DILARANG ambil skinny booster tea.
.
❌ibu menyusu bayi bawah 6 bulan DILARANG ambil skinny booster tea.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 🌹FUNGSI FLAWLESS BOOSTER TEA🌹
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➡️supplement dalaman sangat sesuai untuk cantek kan kulit wajah .
.
➡️menghilangkan JERAWAT ,JERAGAT &PARUT.
.
➡️kulit akan jadi glowing & cerah .
.
➡️boleh mengruncingkan muka / vshapekan wajah & hilangkan double chain..
.
➡️Kesan 7-14 hari jika ambil secara konsisten.. 1pack ada 10uncang & untuk 20hari..
.
➡️flawless booster tea rasa strawbery cherry & boleh diambil seawal 12tahun.
.
❌ibu mengandung dilarang ambil flawless booster tea.
.
.
#sayajual #sayajualmurah2 #skinnytea #skinnyteatox #skinnyteamalaysia #detoxtea #detoxteamalaysia #detoxteamurah #flawlessteamurah #tehkurus #tehkurusmurah #tehkurusmalaysia
🌹FUNGSI DETOX BOOSTER TEA 🌹 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ➡️untuk slimming whole body . ➡️menhilangkan perut buncit /mengempiskan perut . ➡️reduce berat badan & meningkatkan metabolisme . ➡️meningkatkan tenaga & menyekat selera makan, . ➡️membuang sisa toksin dalam . . ➡️kesan boleh 7-14 hari jika ambil secara konsisten . . ➡️1 pack ada 10uncang & untuk 20hari.. . ➡️detox booster tea tidak pahit boleh dicampur dengan madu / halia . . ➡️Detox booster tea rasa LEMON 🍋 . ➡️boleh diambil seawal 12 tahun.. . ❌ibu mengandung dilarang ambil detox booster . . ❌ibu menyusu bayi bawah 6bulan di larang ambil detox booster tea . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 🌹FUNGSI SKINNY BOOSTER TEA 🌹 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ➡️fokus kurus bahagian bawah badan . ➡️mengecilkan peha ,betis & kaki . ➡️kesan boleh nampak 7-14 hari jika ambil secara konsisten. . ➡️Satu pack ada 10uncang & untuk 20hari..skinny booster tea tidak rasa pahit.. . ➡️Skinny legs tea rasa ribena . . ➡️boleh diambil seawal 12tahun .. . ❌ibu mengandung DILARANG ambil skinny booster tea. . ❌ibu menyusu bayi bawah 6 bulan DILARANG ambil skinny booster tea. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 🌹FUNGSI FLAWLESS BOOSTER TEA🌹 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➡️supplement dalaman sangat sesuai untuk cantek kan kulit wajah . . ➡️menghilangkan JERAWAT ,JERAGAT &PARUT. . ➡️kulit akan jadi glowing & cerah . . ➡️boleh mengruncingkan muka / vshapekan wajah & hilangkan double chain.. . ➡️Kesan 7-14 hari jika ambil secara konsisten.. 1pack ada 10uncang & untuk 20hari.. . ➡️flawless booster tea rasa strawbery cherry & boleh diambil seawal 12tahun. . ❌ibu mengandung dilarang ambil flawless booster tea. . . #sayajual  #sayajualmurah2  #skinnytea  #skinnyteatox  #skinnyteamalaysia  #detoxtea  #detoxteamalaysia  #detoxteamurah  #flawlessteamurah  #tehkurus  #tehkurusmurah  #tehkurusmalaysia 
SUSAH NAK MEMBUANG PEPAGI??
.
Jom detox secara keseluruhan dgn set combo medina teatox.. Mudah membuang. Lemak2 dlm badan tu lajuuu je keluar. 
Badan rasa ringan dan bertenaga. 
Meh whatapps lelaju 0167282733
.
1)SLIMMING DETOX TEA™ : RM15
2)KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25

POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS)

ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS)

Info lanjut / To order
Pm/Whatsap : 0167282733 atau tekan jek wassap link nie http://www.wasap.my/60167282733

#teatox #teatoxbymedina #tehkurus #teatoxmurah #medinateatoxpalingmurah
SUSAH NAK MEMBUANG PEPAGI?? . Jom detox secara keseluruhan dgn set combo medina teatox.. Mudah membuang. Lemak2 dlm badan tu lajuuu je keluar. Badan rasa ringan dan bertenaga. Meh whatapps lelaju 0167282733 . 1)SLIMMING DETOX TEA™ : RM15 2)KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS) Info lanjut / To order Pm/Whatsap : 0167282733 atau tekan jek wassap link nie http://www.wasap.my/60167282733 #teatox  #teatoxbymedina  #tehkurus  #teatoxmurah  #medinateatoxpalingmurah 
Antara testimoni pengguna.

Tunggu apa lagi...seronok kan bila berat badan kita yg diidamkn dah jadi kenyataan.. Jom kita try slimming detox dan kakicanteq tea..😄😄..dh beribu ribu testimoni yang dah berjaya menurunkan berat badannya dengan hanya minum tea medina desire ni..dengan hanya rm40 je.. Slimming Detox tea rm15
Kakicanteq tea rm25
Kombo set rm40
Losyen kurus Maryam rm35
Superkombo set rm75
Pos rm8sm/12ss

Nak free postage??
Click link shoppe di bio Nik ☝☝☝
Atau taip 
shopee.com.my/niksuhaidah  Jom try..😀😀
Anda akan dapat merasai sendiri  perubahan.. #slimmingdetoxtea #kakicanteqtea #tehkurus #tehkurusmurah #detoxtea #detoxkurus #detoxkurusmurah #tehmedinadesire #medinadesire #medinadesiredetox #detoxmurahgiler #teatox #teatoxmurah #agenmedinadesire #kurus #nakkurus #shopeemyclass #igmashup

whatsup nik..019 9626715@ klik link di bio Nik utk whatsup terus😀😀😀
Antara testimoni pengguna. Tunggu apa lagi...seronok kan bila berat badan kita yg diidamkn dah jadi kenyataan.. Jom kita try slimming detox dan kakicanteq tea..😄😄..dh beribu ribu testimoni yang dah berjaya menurunkan berat badannya dengan hanya minum tea medina desire ni..dengan hanya rm40 je.. Slimming Detox tea rm15 Kakicanteq tea rm25 Kombo set rm40 Losyen kurus Maryam rm35 Superkombo set rm75 Pos rm8sm/12ss Nak free postage?? Click link shoppe di bio Nik ☝☝☝ Atau taip shopee.com.my/niksuhaidah Jom try..😀😀 Anda akan dapat merasai sendiri perubahan.. #slimmingdetoxtea  #kakicanteqtea  #tehkurus  #tehkurusmurah  #detoxtea  #detoxkurus  #detoxkurusmurah  #tehmedinadesire  #medinadesire  #medinadesiredetox  #detoxmurahgiler  #teatox  #teatoxmurah  #agenmedinadesire  #kurus  #nakkurus  #shopeemyclass  #igmashup  whatsup nik..019 9626715@ klik link di bio Nik utk whatsup terus😀😀😀
"KONSISTEN MINUM TEATOX MIMPIMIKA 3 BULAN , LEMAK DEGIL TERUS LENYAP TAK TIMBUL2 !"
〰
FUH ! ini rupanya rahsia sis atul berjaya turunkan berat badan berkilo-kilo dalam masa 3 bulan je ! 😍 Minum set kurus Loose weight & Skinny Leg teatox mimpimika je 💋
〰
Minum secara KONSISTEN ye , bukan baru minum sebulan lepas tu takde hasil terus tak nak dah. Cari produk lain pula huhu 😅 Setiap badan lain ceritanya. Ada orang makan sikit pun dah gemok, yang makan banyak duk keding camtu je badan die. Betul tak? Hihi 😂
〰
SET KURUS ni mampu BANTU korang yang ada masalah berat badan , sengal2 badan, susah nak tidur & boleh jugak merawat kulit muka yang breakout tau . Memang bagus 👍🏻👍🏻👍🏻
〰
TRUSTED #MIMPIMIKA AGENT HERE ! FOR FAST RESPOND PLEASE WHATSAPP TO ORDER 🤗🤗
〰
WS 📲 +60135302080 atau klik terus link di bio.
〰
FOLLOW @mimpimika.byaisya NOW. #feedbackmimpimika #teatoxmimpimika #mimpimikagentshahalam #mimpimikashahalam #mimpimikaseksyen7 #gscmimpimika #glowskincollagen #glowingsampaisilau #tehkurus
"KONSISTEN MINUM TEATOX MIMPIMIKA 3 BULAN , LEMAK DEGIL TERUS LENYAP TAK TIMBUL2 !" 〰 FUH ! ini rupanya rahsia sis atul berjaya turunkan berat badan berkilo-kilo dalam masa 3 bulan je ! 😍 Minum set kurus Loose weight & Skinny Leg teatox mimpimika je 💋 〰 Minum secara KONSISTEN ye , bukan baru minum sebulan lepas tu takde hasil terus tak nak dah. Cari produk lain pula huhu 😅 Setiap badan lain ceritanya. Ada orang makan sikit pun dah gemok, yang makan banyak duk keding camtu je badan die. Betul tak? Hihi 😂 〰 SET KURUS ni mampu BANTU korang yang ada masalah berat badan , sengal2 badan, susah nak tidur & boleh jugak merawat kulit muka yang breakout tau . Memang bagus 👍🏻👍🏻👍🏻 〰 TRUSTED #MIMPIMIKA  AGENT HERE ! FOR FAST RESPOND PLEASE WHATSAPP TO ORDER 🤗🤗 〰 WS 📲 +60135302080 atau klik terus link di bio. 〰 FOLLOW @mimpimika.byaisya NOW. #feedbackmimpimika  #teatoxmimpimika  #mimpimikagentshahalam  #mimpimikashahalam  #mimpimikaseksyen7  #gscmimpimika  #glowskincollagen  #glowingsampaisilau  #tehkurus 
DAH CUBA MACAM2 TAPI TAK BERJAYA KURUS??
.
Baca feedback jujur customer yg dh brjaya loss 20kg ni. .
Amazing kan?
Nak kurus?
Meh whatapps lelaju 0167282733
.
1)SLIMMING DETOX TEA™ : RM15
2)KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25

POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS)

ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS)

Info lanjut / To order
Pm/Whatsap : 0167282733 atau tekan jek wassap link nie http://www.wasap.my/60167282733

#teatox #teatoxbymedina #tehkurus #teatoxmurah #medinateatoxpalingmurah
DAH CUBA MACAM2 TAPI TAK BERJAYA KURUS?? . Baca feedback jujur customer yg dh brjaya loss 20kg ni. . Amazing kan? Nak kurus? Meh whatapps lelaju 0167282733 . 1)SLIMMING DETOX TEA™ : RM15 2)KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS) Info lanjut / To order Pm/Whatsap : 0167282733 atau tekan jek wassap link nie http://www.wasap.my/60167282733 #teatox  #teatoxbymedina  #tehkurus  #teatoxmurah  #medinateatoxpalingmurah 
Please take note! No more goreng cucur @ masak maggi tengah malam keyh?
.
.
.
Cakap kata nak bagi ex bf menyesal tinggalkan awak. So kene la diet sikit untuk kurus. Okay ayuh! #TehSerapLemak #MenjadiPunyalah #FatCutter #FCTea #Lemontea
Please take note! No more goreng cucur @ masak maggi tengah malam keyh?
.
.
.
Cakap kata nak bagi ex bf menyesal tinggalkan awak. So kene la diet sikit untuk kurus. Okay ayuh! #TehSerapLemak #MenjadiPunyalah #FatCutter #FCTea #Lemontea
.
🍃APA ITU GC TEA🍃
.
GC Tea adalah minuman kesihatan yang mampu mengawal gula dalam badan dan mampu menurunkan masalah berat badan anda yang sedang usaha untuk berdiet. Ia adalah teh semulajadi bagi pengurusan glukosa herba yang yang dirumus khas dengan sejarah dan bahan- bahan botani terbukti secara klinikal.
.
🌿APAKAH KELEBIHANNYA?
.
✔️Mengelakkan pengambilan gula yang berlebihan
✔️Mengurangkan jenis risiko yang diabetes
✔️Mengawal setiap tahap glukosa darah
✔️Mengawal berat badan
✔️Mengurangkan risiko penyakit kronik
.
🌿 PENAWAR GULA BERLEBIHAN DALAM BADAN ANDA
.
🌿 TAHUKAH ANDA ???
Setiap 2 drpd 5 rakyat Msia mempunyai berat bdn berlebihan.
Setiap 1 drpd 5 rakyat Msia menghidap diabetes.
.
DIABETES merupakan 1 sindrom @ penyakit akibat dari kekurangan @ hilangnya keberkesanan hormon insulin. 
Insulin membolehkn glukosa memasuki sel² dlm bdn.
Sel² ini kemudiannya menggunakn glukosa sbg sumber tenaga.
Tanpa insulin, paras glukosa darah akan meningkat.
Dlm masyarakat Melayu ianya dkenali (secara tidak tepat) sbg kencing manis.
.
🌿 SIAPAKAH YANG PERLU MENGAMBIL GC TEA (GLUCOS CUT) botanical tea blend with green tea & gymnema sylverster..
✔ Ibu yg hamil disahkan ada diabetes ketika mengandung
✔ Penghidap Diabetis yg mempunyai kandungan gula yg tinggi dlm bdn & ingin mengurangkn paras gula dlm darah
✔ Mereka yang ingin menurunkan berat badan/berdiet (obesiti)
✔ Mereka yang ingin kekal sihat dan langsing
.
🌿 TIADA kalori, TIADA kandungan gula, TIADA bhn kimia, pewarna, perasa & pengawet, TIADA kesan sampingan @ dadah, 100% semulajadi..
.
🌿 HALAL, ada KKM, Liability ins 3 juta.
.
☑ READY STOCK & ORIGINAL...blh order skrg samada nk kotak or trial/percubaan!
.
🌿 Utk info lanjut produk for order... KLIK JE KAT LINK NI ⬇
http://wasapp.me/+60103428083/PM+DETAIL+HARGA+GCTEA
.
#gctea #glucoscuttea #tehkurus #tehkencingmanis #NADI #DrNorman #migrain #period #gout #diabetes #asma #lelah #jaundis #diet #darahtinggi #kolesterol #originaltea #gcteamurah #trialgctea #slimmingtea #sueon9shop #stokis #klang #igbiz #igbizmalaysia
. 🍃APA ITU GC TEA🍃 . GC Tea adalah minuman kesihatan yang mampu mengawal gula dalam badan dan mampu menurunkan masalah berat badan anda yang sedang usaha untuk berdiet. Ia adalah teh semulajadi bagi pengurusan glukosa herba yang yang dirumus khas dengan sejarah dan bahan- bahan botani terbukti secara klinikal. . 🌿APAKAH KELEBIHANNYA? . ✔️Mengelakkan pengambilan gula yang berlebihan ✔️Mengurangkan jenis risiko yang diabetes ✔️Mengawal setiap tahap glukosa darah ✔️Mengawal berat badan ✔️Mengurangkan risiko penyakit kronik . 🌿 PENAWAR GULA BERLEBIHAN DALAM BADAN ANDA . 🌿 TAHUKAH ANDA ??? Setiap 2 drpd 5 rakyat Msia mempunyai berat bdn berlebihan. Setiap 1 drpd 5 rakyat Msia menghidap diabetes. . DIABETES merupakan 1 sindrom @ penyakit akibat dari kekurangan @ hilangnya keberkesanan hormon insulin. Insulin membolehkn glukosa memasuki sel² dlm bdn. Sel² ini kemudiannya menggunakn glukosa sbg sumber tenaga. Tanpa insulin, paras glukosa darah akan meningkat. Dlm masyarakat Melayu ianya dkenali (secara tidak tepat) sbg kencing manis. . 🌿 SIAPAKAH YANG PERLU MENGAMBIL GC TEA (GLUCOS CUT) botanical tea blend with green tea & gymnema sylverster.. ✔ Ibu yg hamil disahkan ada diabetes ketika mengandung ✔ Penghidap Diabetis yg mempunyai kandungan gula yg tinggi dlm bdn & ingin mengurangkn paras gula dlm darah ✔ Mereka yang ingin menurunkan berat badan/berdiet (obesiti) ✔ Mereka yang ingin kekal sihat dan langsing . 🌿 TIADA kalori, TIADA kandungan gula, TIADA bhn kimia, pewarna, perasa & pengawet, TIADA kesan sampingan @ dadah, 100% semulajadi.. . 🌿 HALAL, ada KKM, Liability ins 3 juta. . ☑ READY STOCK & ORIGINAL...blh order skrg samada nk kotak or trial/percubaan! . 🌿 Utk info lanjut produk for order... KLIK JE KAT LINK NI ⬇ http://wasapp.me/+60103428083/PM+DETAIL+HARGA+GCTEA . #gctea  #glucoscuttea  #tehkurus  #tehkencingmanis  #NADI  #DrNorman  #migrain  #period  #gout  #diabetes  #asma  #lelah  #jaundis  #diet  #darahtinggi  #kolesterol  #originaltea  #gcteamurah  #trialgctea  #slimmingtea  #sueon9shop  #stokis  #klang  #igbiz  #igbizmalaysia 
Bahayanya Jus Kurus SARLEMJUS !
.
.
.
☝Berat Badan LOSS. 👏
✌ BAB Jadi Lancar. 👍
.
.
Biarkanlah fakta yang berbicara. Sebagian pelanggan telah merasakan khasiatnya. Tiap hari ada saja testimoni heboh. Benar-benar fenomenal. .
.
Perbandingan Harga
SARLEMJUS hadir dengan harga paling bersahabat. 1 paket hanya IDR 160K. Pelangsing sejenis yg di endorse para artis mencapai IDR 300K. .
.
Perbandingan Volume
1 paket SARLEMJUS volumenya 1.000 ml. Terdiri dari :
1 pouch Sari Lemon Murni 500 ml +
1 botol/pouch Jus Diet Herbal 500 ml. 
Produk juslangsing sejenis volumenya 650 ml. SARLEMJUS lebih unggul 350 ml. .
.
Perbandingan Komposisi
SARLEMJUS mengandung 60% Sari Lemon Murni. Khasiat sarlem 10.000 lebih hebat dari kemoterapi. Buah obat ini sangat efektif untuk detoks racun dan lemak membandel yang berplak di pembuluh darah. Sisanya terdiri dari sari kurma, jahe, bawang putih serta 2 ramuan herbal RAHASIA sebagai KEUNGGULAN dari JUS DIET HERBAL. Bahan baku 90% produk lokal. Terbukti, SARLEMJUS cinta banget produk dalam negeri. Itu artinya turut memberdayakan petani lokal. 
Produk juslangsing sejenis mengandung sari lemon, jahe merah, bawang tunggal, dan cuka apel. Konon semua bahannya impor. Tentu saja ini membuang devisa negara dan mematikan petani lokal. Sungguh ironis, bukan...?! .
.
Perbandingan Aroma
Aroma Sarlem asam menyegarkan. Rasa Jus Diet Herbal manis-manis asam. Aroma bawangnya cuma di hidung saja. Hampir tak terasa di lidah. Dan terasa hangat di perut. Cukup bersahabat, deh... sama kamu yang alergi dengan aroma bawang putih. 
Produk juslangsing sejenis bagaimana?  Sebaiknya coba sendiri saja, ya. Baru bisa berkomentar. .
.
SARLEMJUS memang ABAL-ABAL
Asli Buatan Anak Lokal, 
Aman Berkhasiat, Anggaran Longgar
.
. 
Info & pembelian hub: .☎Silahkan HUBUNGI admin via Whatsapp: 08987861815👉 
pin bbm RIFA22
adminnya baik banget loh

untuk free subsidi ongkir 30rb ke seluruh Indonesia.. silahkan klik Klik
https://shopee.co.id/bundarifacollection
.
.
#juskurus #juslangsing #herbalife #diet #sarlemjus #jusdiet #pelangsingaman #pelangsingmanjur #tehkurus #langsing #pelangsingbadan #pelangsingsehat #pelangsingori #pelangsingasli #kurus #pelangsingan #pelangsingsuper
Bahayanya Jus Kurus SARLEMJUS ! . . . ☝Berat Badan LOSS. 👏 ✌ BAB Jadi Lancar. 👍 . . Biarkanlah fakta yang berbicara. Sebagian pelanggan telah merasakan khasiatnya. Tiap hari ada saja testimoni heboh. Benar-benar fenomenal. . . Perbandingan Harga SARLEMJUS hadir dengan harga paling bersahabat. 1 paket hanya IDR 160K. Pelangsing sejenis yg di endorse para artis mencapai IDR 300K. . . Perbandingan Volume 1 paket SARLEMJUS volumenya 1.000 ml. Terdiri dari : 1 pouch Sari Lemon Murni 500 ml + 1 botol/pouch Jus Diet Herbal 500 ml. Produk juslangsing sejenis volumenya 650 ml. SARLEMJUS lebih unggul 350 ml. . . Perbandingan Komposisi SARLEMJUS mengandung 60% Sari Lemon Murni. Khasiat sarlem 10.000 lebih hebat dari kemoterapi. Buah obat ini sangat efektif untuk detoks racun dan lemak membandel yang berplak di pembuluh darah. Sisanya terdiri dari sari kurma, jahe, bawang putih serta 2 ramuan herbal RAHASIA sebagai KEUNGGULAN dari JUS DIET HERBAL. Bahan baku 90% produk lokal. Terbukti, SARLEMJUS cinta banget produk dalam negeri. Itu artinya turut memberdayakan petani lokal. Produk juslangsing sejenis mengandung sari lemon, jahe merah, bawang tunggal, dan cuka apel. Konon semua bahannya impor. Tentu saja ini membuang devisa negara dan mematikan petani lokal. Sungguh ironis, bukan...?! . . Perbandingan Aroma Aroma Sarlem asam menyegarkan. Rasa Jus Diet Herbal manis-manis asam. Aroma bawangnya cuma di hidung saja. Hampir tak terasa di lidah. Dan terasa hangat di perut. Cukup bersahabat, deh... sama kamu yang alergi dengan aroma bawang putih. Produk juslangsing sejenis bagaimana?  Sebaiknya coba sendiri saja, ya. Baru bisa berkomentar. . . SARLEMJUS memang ABAL-ABAL Asli Buatan Anak Lokal, Aman Berkhasiat, Anggaran Longgar . . Info & pembelian hub: .☎Silahkan HUBUNGI admin via Whatsapp: 08987861815👉 pin bbm RIFA22 adminnya baik banget loh untuk free subsidi ongkir 30rb ke seluruh Indonesia.. silahkan klik Klik https://shopee.co.id/bundarifacollection . . #juskurus  #juslangsing  #herbalife  #diet  #sarlemjus  #jusdiet  #pelangsingaman  #pelangsingmanjur  #tehkurus  #langsing  #pelangsingbadan  #pelangsingsehat  #pelangsingori  #pelangsingasli  #kurus  #pelangsingan  #pelangsingsuper