an online Instagram web viewer

#terapiinstagram medias

Photos

Saya sudah, anda bila lagi ?
.
💋 TERBUKTI HILANGKAN BAU MULUT DENGAN HANYA SEKALI SEMBURAN💋 .
.
Gunakan pada bila bila masa & di mana mana sahaja ketika diperlukan sahaja.
.
RM85.00 (30ml tahan 3/4bulan)
**tak termasuk pos**
.
Ekstrak 🌹Rose @ 🍈Honeydew.
.
WhatsApp 01151192966 @ klik link di bio lebih mudah!😉 .
.
.
.
.
#noraessential#perfumemulutviral#pakarpenghilangbaumulut#mouthspray#Igersmalaya#vscomalaysia#universitimalaya#malaysia#igersmy#prismamalaysia#uitmshahalam#uia#terapiinstagram#sayajual#bazarpaknil#malaysia#fitmalaysia#like4like#likeforfollow#loffatah#fattzura#shopping#onlineshop#shahalam#brunei#cakapyangbaikbaik#fikiryangbaikbaik#buatyangbaikbaik
Saya sudah, anda bila lagi ? . 💋 TERBUKTI HILANGKAN BAU MULUT DENGAN HANYA SEKALI SEMBURAN💋 . . Gunakan pada bila bila masa & di mana mana sahaja ketika diperlukan sahaja. . RM85.00 (30ml tahan 3/4bulan) **tak termasuk pos** . Ekstrak 🌹Rose @ 🍈Honeydew. . WhatsApp 01151192966 @ klik link di bio lebih mudah!😉 . . . . . #noraessential #perfumemulutviral #pakarpenghilangbaumulut #mouthspray #Igersmalaya #vscomalaysia #universitimalaya #malaysia #igersmy #prismamalaysia #uitmshahalam #uia #terapiinstagram #sayajual #bazarpaknil #malaysia #fitmalaysia #like4like #likeforfollow #loffatah #fattzura #shopping #onlineshop #shahalam #brunei #cakapyangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #buatyangbaikbaik 
WhatsApp 📲 . 0179249579
.
✅ LULUS KKM 🔥🔥🔥
.
KELEBIHAN BOOSTER WHITENING . .
💙Memutihkan Kulit 5x ganda drpd Kulit asal .
💞Putih sepantas injection .
💙Tidak Ada kesan sampingan .
💞Merawat masalah resdung .
💙Digalakan Untuk Ibu menyusu bayi .
💞Menghapuskan toksin dlm badan .
💙Menaikan seri rona merah pada Kulit .
💞Mengecutkan jerawat .
💙Menghilangkan Parut hitam yg lama .
💞Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish . 💁🏼100% halal .
🚫Produk malaysia .
🚫Satu botol tahan satu bulan .
.
SATU BOTOL : 7BIJI ( 1 BIJI UNTUK 4 HARI ) .
TAK PERLU MAKAN HARI-HARI .
.
Mkn 3 kapsul insyallah dh ada kesan ✅.
.
#boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #raya2017 #bajumurah #cantiksbelumrya #jubahmurah #terapiinstagram #ajimaura #letscantik #lemonex #hannisgreencoffee #perfumefaraway #yarra #bvrcprincess #onlineshopping #produklakukeras #produkkecantikan #trustedsellermalaysia #bazarpaknilprodukkecantikkan #sayajual
WhatsApp 📲 . 0179249579 . ✅ LULUS KKM 🔥🔥🔥 . KELEBIHAN BOOSTER WHITENING . . 💙Memutihkan Kulit 5x ganda drpd Kulit asal . 💞Putih sepantas injection . 💙Tidak Ada kesan sampingan . 💞Merawat masalah resdung . 💙Digalakan Untuk Ibu menyusu bayi . 💞Menghapuskan toksin dlm badan . 💙Menaikan seri rona merah pada Kulit . 💞Mengecutkan jerawat . 💙Menghilangkan Parut hitam yg lama . 💞Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish . 💁🏼100% halal . 🚫Produk malaysia . 🚫Satu botol tahan satu bulan . . SATU BOTOL : 7BIJI ( 1 BIJI UNTUK 4 HARI ) . TAK PERLU MAKAN HARI-HARI . . Mkn 3 kapsul insyallah dh ada kesan ✅. . #boosterwhitening  #ubatputih  #suplimentpalingmujarab  #kulitputih  #boosterwhitening  #scrubcoffee  #kosmetikmurah  #booster  #feedbackbooster  #raya2017  #bajumurah  #cantiksbelumrya  #jubahmurah  #terapiinstagram  #ajimaura  #letscantik  #lemonex  #hannisgreencoffee  #perfumefaraway  #yarra  #bvrcprincess  #onlineshopping  #produklakukeras  #produkkecantikan  #trustedsellermalaysia  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #sayajual 
Assalamualaikum n Selamat Pagi kesayangan semua..😍
:
Jangan lupa pakai #greenteaserum kerana ianya 💯% Asli dari Ekstrak Minyak Biji Teh serta Organik lagi Halal Suci & Selamat👱🏻‍♀😘
:
 Serum ini ❌MELEKIT kerana ia berasaskan AQUA WATER💦 Terus menyerap ke kulit anda
:
Kualiti setanding produk mahal
Dengan harga RM2⃣5⃣ sahaja❗Mampu memberi 1001 khasiat pada kulit anda😱
:
Kepada yang inginkan kulit yang cantik WAJIB dapatkan #greenteaserum ❤ Tidak kira lelaki/wanita boleh menggunakan serum ini tanpa was-was👱🏻👱🏻‍♀
:
✅LULUS KKM (NOT. KKM : KKM170804818K )
:
:
SERUM NO.1 IN MALAYSIA ..
BASE ON TEA TREE EXTRACT
:
#GREENTEASERUM
#CANTIK8HARI
:
TESTIMONI MELAMBAK-LAMBAK😱
:
AGEN 🤙🏻
mr y http://wasap.my/60139109143
#teamKakAen
#agenbesut
#greenteaserum
#agengreenteaserum
#cantik8hari
#pengetehsejati#creambeepropolisfeedback
#beepropolis#makeupartist#primer#makeupbase#agentwanted#stokistneeded
#coffeescrubmurah#coffeescrubmalaysia
#coffeescrubbyyatrasid#coffeescrubbyyatrasidbeauty#customercoffeescrubyatrasidd#kulitkenyalnyutnyut#bazaarpaknil#kosmeticmurah#ajimaura#terapiinstagram#neelofa#cantik
Assalamualaikum n Selamat Pagi kesayangan semua..😍 : Jangan lupa pakai #greenteaserum  kerana ianya 💯% Asli dari Ekstrak Minyak Biji Teh serta Organik lagi Halal Suci & Selamat👱🏻‍♀😘 : Serum ini ❌MELEKIT kerana ia berasaskan AQUA WATER💦 Terus menyerap ke kulit anda : Kualiti setanding produk mahal Dengan harga RM2⃣5⃣ sahaja❗Mampu memberi 1001 khasiat pada kulit anda😱 : Kepada yang inginkan kulit yang cantik WAJIB dapatkan #greenteaserum  ❤ Tidak kira lelaki/wanita boleh menggunakan serum ini tanpa was-was👱🏻👱🏻‍♀ : ✅LULUS KKM (NOT. KKM : KKM170804818K ) : : SERUM NO.1 IN MALAYSIA .. BASE ON TEA TREE EXTRACT : #GREENTEASERUM  #CANTIK8HARI  : TESTIMONI MELAMBAK-LAMBAK😱 : AGEN 🤙🏻 mr y http://wasap.my/60139109143 #teamKakAen  #agenbesut  #greenteaserum  #agengreenteaserum  #cantik8hari  #pengetehsejati #creambeepropolisfeedback  #beepropolis #makeupartist #primer #makeupbase #agentwanted #stokistneeded  #coffeescrubmurah #coffeescrubmalaysia  #coffeescrubbyyatrasid #coffeescrubbyyatrasidbeauty #customercoffeescrubyatrasidd #kulitkenyalnyutnyut #bazaarpaknil #kosmeticmurah #ajimaura #terapiinstagram #neelofa #cantik 
Saya sudah, anda bila lagi ?
.
💋 TERBUKTI HILANGKAN BAU MULUT DENGAN HANYA SEKALI SEMBURAN💋 .
.
Gunakan pada bila bila masa & di mana mana sahaja ketika diperlukan sahaja.
.
RM85.00 (30ml tahan 3/4bulan)
**tak termasuk pos**
.
Ekstrak 🌹Rose @ 🍈Honeydew.
.
WhatsApp 01151192966@ klik link di bio lebih mudah!😉 .
.
.
.
.
#noraessential#perfumemulutviral#pakarpenghilangbaumulut#mouthspray#Igersmalaya#vscomalaysia#universitimalaya#malaysia#igersmy#prismamalaysia#uitmshahalam#uia#terapiinstagram#sayajual#bazarpaknil#malaysia#fitmalaysia#like4like#likeforfollow#loffatah#fattzura#shopping#onlineshop#shahalam#brunei#cakapyangbaikbaik#fikiryangbaikbaik#buatyangbaikbaik
Saya sudah, anda bila lagi ? . 💋 TERBUKTI HILANGKAN BAU MULUT DENGAN HANYA SEKALI SEMBURAN💋 . . Gunakan pada bila bila masa & di mana mana sahaja ketika diperlukan sahaja. . RM85.00 (30ml tahan 3/4bulan) **tak termasuk pos** . Ekstrak 🌹Rose @ 🍈Honeydew. . WhatsApp 01151192966@ klik link di bio lebih mudah!😉 . . . . . #noraessential #perfumemulutviral #pakarpenghilangbaumulut #mouthspray #Igersmalaya #vscomalaysia #universitimalaya #malaysia #igersmy #prismamalaysia #uitmshahalam #uia #terapiinstagram #sayajual #bazarpaknil #malaysia #fitmalaysia #like4like #likeforfollow #loffatah #fattzura #shopping #onlineshop #shahalam #brunei #cakapyangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #buatyangbaikbaik 
WhatsApp 📲 . 0179249579
.
✅ LULUS KKM 🔥🔥🔥
.
KELEBIHAN BOOSTER WHITENING . .
💙Memutihkan Kulit 5x ganda drpd Kulit asal .
💞Putih sepantas injection .
💙Tidak Ada kesan sampingan .
💞Merawat masalah resdung .
💙Digalakan Untuk Ibu menyusu bayi .
💞Menghapuskan toksin dlm badan .
💙Menaikan seri rona merah pada Kulit .
💞Mengecutkan jerawat .
💙Menghilangkan Parut hitam yg lama .
💞Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish . 💁🏼100% halal .
🚫Produk malaysia .
🚫Satu botol tahan satu bulan .
.
SATU BOTOL : 7BIJI ( 1 BIJI UNTUK 4 HARI ) .
TAK PERLU MAKAN HARI-HARI .
.
Mkn 3 kapsul insyallah dh ada kesan ✅.
.
#boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #raya2017 #bajumurah #cantiksbelumrya #jubahmurah #terapiinstagram #ajimaura #letscantik #lemonex #hannisgreencoffee #perfumefaraway #yarra #bvrcprincess #onlineshopping #produklakukeras #produkkecantikan #trustedsellermalaysia #bazarpaknilprodukkecantikkan #sayajual
WhatsApp 📲 . 0179249579 . ✅ LULUS KKM 🔥🔥🔥 . KELEBIHAN BOOSTER WHITENING . . 💙Memutihkan Kulit 5x ganda drpd Kulit asal . 💞Putih sepantas injection . 💙Tidak Ada kesan sampingan . 💞Merawat masalah resdung . 💙Digalakan Untuk Ibu menyusu bayi . 💞Menghapuskan toksin dlm badan . 💙Menaikan seri rona merah pada Kulit . 💞Mengecutkan jerawat . 💙Menghilangkan Parut hitam yg lama . 💞Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish . 💁🏼100% halal . 🚫Produk malaysia . 🚫Satu botol tahan satu bulan . . SATU BOTOL : 7BIJI ( 1 BIJI UNTUK 4 HARI ) . TAK PERLU MAKAN HARI-HARI . . Mkn 3 kapsul insyallah dh ada kesan ✅. . #boosterwhitening  #ubatputih  #suplimentpalingmujarab  #kulitputih  #boosterwhitening  #scrubcoffee  #kosmetikmurah  #booster  #feedbackbooster  #raya2017  #bajumurah  #cantiksbelumrya  #jubahmurah  #terapiinstagram  #ajimaura  #letscantik  #lemonex  #hannisgreencoffee  #perfumefaraway  #yarra  #bvrcprincess  #onlineshopping  #produklakukeras  #produkkecantikan  #trustedsellermalaysia  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #sayajual 
WhatsApp 📲 . 0179249579
.
✅ LULUS KKM 🔥🔥🔥
.
KELEBIHAN BOOSTER WHITENING . .
💙Memutihkan Kulit 5x ganda drpd Kulit asal .
💞Putih sepantas injection .
💙Tidak Ada kesan sampingan .
💞Merawat masalah resdung .
💙Digalakan Untuk Ibu menyusu bayi .
💞Menghapuskan toksin dlm badan .
💙Menaikan seri rona merah pada Kulit .
💞Mengecutkan jerawat .
💙Menghilangkan Parut hitam yg lama .
💞Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish . 💁🏼100% halal .
🚫Produk malaysia .
🚫Satu botol tahan satu bulan .
.
SATU BOTOL : 7BIJI ( 1 BIJI UNTUK 4 HARI ) .
TAK PERLU MAKAN HARI-HARI .
.
Mkn 3 kapsul insyallah dh ada kesan ✅.
.
#boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #raya2017 #bajumurah #cantiksbelumrya #jubahmurah #terapiinstagram #ajimaura #letscantik #lemonex #hannisgreencoffee #perfumefaraway #yarra #bvrcprincess #onlineshopping #produklakukeras #produkkecantikan #trustedsellermalaysia #bazarpaknilprodukkecantikkan #sayajual
WhatsApp 📲 . 0179249579 . ✅ LULUS KKM 🔥🔥🔥 . KELEBIHAN BOOSTER WHITENING . . 💙Memutihkan Kulit 5x ganda drpd Kulit asal . 💞Putih sepantas injection . 💙Tidak Ada kesan sampingan . 💞Merawat masalah resdung . 💙Digalakan Untuk Ibu menyusu bayi . 💞Menghapuskan toksin dlm badan . 💙Menaikan seri rona merah pada Kulit . 💞Mengecutkan jerawat . 💙Menghilangkan Parut hitam yg lama . 💞Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish . 💁🏼100% halal . 🚫Produk malaysia . 🚫Satu botol tahan satu bulan . . SATU BOTOL : 7BIJI ( 1 BIJI UNTUK 4 HARI ) . TAK PERLU MAKAN HARI-HARI . . Mkn 3 kapsul insyallah dh ada kesan ✅. . #boosterwhitening  #ubatputih  #suplimentpalingmujarab  #kulitputih  #boosterwhitening  #scrubcoffee  #kosmetikmurah  #booster  #feedbackbooster  #raya2017  #bajumurah  #cantiksbelumrya  #jubahmurah  #terapiinstagram  #ajimaura  #letscantik  #lemonex  #hannisgreencoffee  #perfumefaraway  #yarra  #bvrcprincess  #onlineshopping  #produklakukeras  #produkkecantikan  #trustedsellermalaysia  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #sayajual 
Alaaahaiii nape comel sangat ni. 😍😍
.
Sis mira rasa nak cubit je pipi tu tau.. Huuu
.
.
Apa-apa pun.. Selamat pagi semua.. 😍
.

_

#starinaamor 
#starinaamorlovers 
#bazaarpaknil
#pkns
#selangor 
#seminar
#akaksado
#bajukurungpahang
#viral
#bisneswoman 
#instafamous 
#terapiinstagram
#syukurselalu 
#like4like
#youngmillionaire
#instadiary
#lokalbrand
#dramamelayu
#meletop
#nakbelajar 
#surirumah
#rayaaidiladha
#dropshipwanted
#ajimaura
#mesrawuduk
#lifestyle
#happylife
#muslimah
#anggun
Alaaahaiii nape comel sangat ni. 😍😍 . Sis mira rasa nak cubit je pipi tu tau.. Huuu . . Apa-apa pun.. Selamat pagi semua.. 😍 . _ #starinaamor  #starinaamorlovers  #bazaarpaknil  #pkns  #selangor  #seminar  #akaksado  #bajukurungpahang  #viral  #bisneswoman  #instafamous  #terapiinstagram  #syukurselalu  #like4like  #youngmillionaire  #instadiary  #lokalbrand  #dramamelayu  #meletop  #nakbelajar  #surirumah  #rayaaidiladha  #dropshipwanted  #ajimaura  #mesrawuduk  #lifestyle  #happylife  #muslimah  #anggun 
Good Morning ! Wahh cuti kan today? Apa kata hari ni kite relax & terapi diri dengan Neutrena Eo Tea Tree Oil 🌿

Titis saja TTO dalam mandian anda, atau bole buat seperti gambar diatas.
.
Nak berendam pun boleh sambil relax²😍
.
Badan akan rasa lebih ringan & segar! .
Neutrena Tea Tree Oil Only RM29.90!

Hubungi HOTLINE👇🏼.
019-7357143

#neutrena #aromatherapy #aromaterapi #instaniaga #visitmyig #igonlinestore #bazaarpaknil #dropship #dropshipwantedmalaysia #terapiinstagram #agendiperlukanseluruhmalaysia #neutrena #teatreeoil #tto #teattreeoilmalaysia  #essentialoils #eomalaysia #lenguhkaki #kebas
Good Morning ! Wahh cuti kan today? Apa kata hari ni kite relax & terapi diri dengan Neutrena Eo Tea Tree Oil 🌿 Titis saja TTO dalam mandian anda, atau bole buat seperti gambar diatas. . Nak berendam pun boleh sambil relax²😍 . Badan akan rasa lebih ringan & segar! . Neutrena Tea Tree Oil Only RM29.90! Hubungi HOTLINE👇🏼. 019-7357143 #neutrena  #aromatherapy  #aromaterapi  #instaniaga  #visitmyig  #igonlinestore  #bazaarpaknil  #dropship  #dropshipwantedmalaysia  #terapiinstagram  #agendiperlukanseluruhmalaysia  #neutrena  #teatreeoil  #tto  #teattreeoilmalaysia  #essentialoils  #eomalaysia  #lenguhkaki  #kebas 
#assalamualaikum salam hujung minggu 😊😊 .
Alahaiii manisnyaaa kakak kita ni... Lagi manisss menawan sebab guna feminin wash gold untuk Cik Bunga kita tu !
.
SIAPA BOLEH GUNA ? .
📌 Anak Dara
📌 Bakal Pengantin
📌 Isteri .
📌 Ibu Hamil
📌 Ibu Dalam Pantang
.
KELEBIHAN FEMININE WASH GOLD .
✔ mengetatkan dan merapatkan faraj kembali menawan seperti anak dara.
✔ memulihkan luka selepas bersalin.
✔ menyahkan bakteria yang menyebabkan bau di bahagian sulit.
✔ mengembalikan kehangatan hubungan suami isteri.
✔ mengurangkan keputihan dan menyegarkan faraj.
✔ boleh buat sabun payudara utk menegangkan
✔ boleh buat bertangas
✔ kecutkan buasir
.
130 ML ( kegunaan 3 bulan )
Jimat / berkesan dan berkualiti
.
💋Pasti Sidia Jatuh Cinta💋 👉Order : 012-7251244
.
#assalamualaikum  salam hujung minggu 😊😊 . Alahaiii manisnyaaa kakak kita ni... Lagi manisss menawan sebab guna feminin wash gold untuk Cik Bunga kita tu ! . SIAPA BOLEH GUNA ? . 📌 Anak Dara 📌 Bakal Pengantin 📌 Isteri . 📌 Ibu Hamil 📌 Ibu Dalam Pantang . KELEBIHAN FEMININE WASH GOLD . ✔ mengetatkan dan merapatkan faraj kembali menawan seperti anak dara. ✔ memulihkan luka selepas bersalin. ✔ menyahkan bakteria yang menyebabkan bau di bahagian sulit. ✔ mengembalikan kehangatan hubungan suami isteri. ✔ mengurangkan keputihan dan menyegarkan faraj. ✔ boleh buat sabun payudara utk menegangkan ✔ boleh buat bertangas ✔ kecutkan buasir . 130 ML ( kegunaan 3 bulan ) Jimat / berkesan dan berkualiti . 💋Pasti Sidia Jatuh Cinta💋 👉Order : 012-7251244 .
Assalamualaikum..Alhamdulillah syukur 😊. semoga Allah permudahkan urusan kita..inshaAllah aminn 😊
.
Niqab half belina 😍
✅ Material chiffon aritachi no 1
✅ Tiada jahitan bawah mata
✅ Ringan & lembut
✅ Design curve yang cantik
✅ RM20 exclude pos
✅ Free box exclusive
.
Suka? Whatsapp mira +60179242938 untuk order ye 😊
.
#terapiinstagram #ajimaura #niqavie #niqabbelina #niqavieexclusive #niqabis #niqabmalaysia #syukurselalu #butikniqab #uum #dungun #bazaarpaknil #instafamous #like #follow #like4like #likeforlike #jemaahniqavie #niqabhalf #brunei #singapore
Assalamualaikum..Alhamdulillah syukur 😊. semoga Allah permudahkan urusan kita..inshaAllah aminn 😊 . Niqab half belina 😍 ✅ Material chiffon aritachi no 1 ✅ Tiada jahitan bawah mata ✅ Ringan & lembut ✅ Design curve yang cantik ✅ RM20 exclude pos ✅ Free box exclusive . Suka? Whatsapp mira +60179242938 untuk order ye 😊 . #terapiinstagram  #ajimaura  #niqavie  #niqabbelina  #niqavieexclusive  #niqabis  #niqabmalaysia  #syukurselalu  #butikniqab  #uum  #dungun  #bazaarpaknil  #instafamous  #like  #follow  #like4like  #likeforlike  #jemaahniqavie  #niqabhalf  #brunei  #singapore 
.
Clearance sales RM100 utk 3 helai ..boleh campur campur warna.Whatsapp kak As 01110838235
.
.
.
#tshirtmuslimahmurah  #blousemuslimah #tshirtnursing #bajumenyusu #tshirtzip #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #igshop #terapiinstagram #bazarpaknil #bazarkarat
Exclusive and Beauty Face is a priority in producing Viso.
.
Hope u get the flawless face like artist and be happy everyday.
Exclusive and Beauty Face is a priority in producing Viso. . Hope u get the flawless face like artist and be happy everyday.
💥 JUALAN CUCI GUDANG 💥

KOLEKSI AROUND THE WORLD (ATW)
.
💟 India Taj Mahal
💟 Itali Pisa
💟 London Big Ben
💟 Paris Eiffel Tower
💟 Rome Pantheon
.
✔ Material : Custom Printed Panora Chiffon
✔ Instant shawl
✔ Siap sedia dengan SOFT AWNING
✔ Sesuai untuk yang bertudung litup - ukuran 
Saiz L (2.2m x 0.80m)
Saiz XL (2.4m x 0.8m)
.
HARGA ASAL : RM85 (L) RM95 (XL)

HARGA PROMO : RM 59 (L) RM64 (XL)

#escarves #escarveslovers #escarvesprincess #easyrossyescarves #jualancucigudang #shawllabuh #shawlinstant #tudunglabuh #tudunginstant #tudungsarung #terapiinstagram #ajimaura #tudungonline #tudungmuslimah #tudungbidang50 #tudungbidang60 #instantshawl #jualan #sale #islamik #shawl2muka #instantshawllabuh #muslimah #aroundtheworld #jualancucigudangescarves
💥 JUALAN CUCI GUDANG 💥 KOLEKSI AROUND THE WORLD (ATW) . 💟 India Taj Mahal 💟 Itali Pisa 💟 London Big Ben 💟 Paris Eiffel Tower 💟 Rome Pantheon . ✔ Material : Custom Printed Panora Chiffon ✔ Instant shawl ✔ Siap sedia dengan SOFT AWNING ✔ Sesuai untuk yang bertudung litup - ukuran Saiz L (2.2m x 0.80m) Saiz XL (2.4m x 0.8m) . HARGA ASAL : RM85 (L) RM95 (XL) HARGA PROMO : RM 59 (L) RM64 (XL) #escarves  #escarveslovers  #escarvesprincess  #easyrossyescarves  #jualancucigudang  #shawllabuh  #shawlinstant  #tudunglabuh  #tudunginstant  #tudungsarung  #terapiinstagram  #ajimaura  #tudungonline  #tudungmuslimah  #tudungbidang50  #tudungbidang60  #instantshawl  #jualan  #sale  #islamik  #shawl2muka  #instantshawllabuh  #muslimah  #aroundtheworld  #jualancucigudangescarves 
Good morning 😍😍
.

Siapa geng bangun awal walaupun hari ahad?? 🙋🙋
.
Ucapkan tahniah pada diri anda kerana masih ramai yg dibuai mimipi.. Huhu
.
Komen skit nak tgk spe geng admin bangun awal.. .
This blouse is coming soon. 😉
.

_

#starinaamor 
#starinaamorlovers 
#bazaarpaknil
#pkns
#selangor 
#seminar
#akaksado
#bajukurungpahang
#viral
#bisneswoman 
#instafamous 
#terapiinstagram
#syukurselalu 
#like4like
#youngmillionaire
#instadiary
#lokalbrand
#dramamelayu
#meletop
#nakbelajar 
#surirumah
#rayaaidiladha
#dropshipwanted
#ajimaura
#mesrawuduk
#lifestyle
#happylife
#muslimah
#anggun
Good morning 😍😍 . Siapa geng bangun awal walaupun hari ahad?? 🙋🙋 . Ucapkan tahniah pada diri anda kerana masih ramai yg dibuai mimipi.. Huhu . Komen skit nak tgk spe geng admin bangun awal.. . This blouse is coming soon. 😉 . _ #starinaamor  #starinaamorlovers  #bazaarpaknil  #pkns  #selangor  #seminar  #akaksado  #bajukurungpahang  #viral  #bisneswoman  #instafamous  #terapiinstagram  #syukurselalu  #like4like  #youngmillionaire  #instadiary  #lokalbrand  #dramamelayu  #meletop  #nakbelajar  #surirumah  #rayaaidiladha  #dropshipwanted  #ajimaura  #mesrawuduk  #lifestyle  #happylife  #muslimah  #anggun 
.
DOA
.
Assalamualaikum dan ُِSalam pagi Ahad.Aaminkan ye..
. 
بِسۡـــــــــمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡـمَـٰنِ ٱلرَّحِـــــــيمِ
ٍ
اَلْحَمْدُ ِللهِ رَبِّ الْعَالَمِيْنَ وَالْعَاقِبَةُ لِلْمُتَّقِيْنَ وَلاَ عُدْوَانَ إِلاَّ عَلَى الظَّالِمِيْنَ وَالصَّلاَةُ وَالسَّلاَمُ عَلَى أَشْرَفِ اْلأَنْبِيَاءِ وَالْمُرْسَلِيْنَ وَعَلَى ءَالِهِ وَصَحْبِهِ أَجْمَعِيْن
. 
Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim panjangkan usia kami, tetapkanlah kami dijalanMu, agar kami istiqamah menjejaki keredhaan Mu, teguh menjalankan perintah Mu,  tunduk pada ketentuan Mu. .
Ya Allah jadilah diri ini orang yang selalu menjauhi larangan Mu agar tidak sia-sia umur kami berlalu.
.
Ya Allah, berikanlah kami kesungguhan dalam mengerjakan solat dengan penuh perasaan khyusuk semoga ia menjadi penenang jiwa serta  memantapkan iman kami.
.
Ya Allah selamat dari api neraka dan masukkan kami ke Syurga Firdaus Mu.
.
Ya Allah masukkanlah kami dan keluarga kami dalam golongan orang2  yang beriman.
.
Ya Allah, kurniakanlah pada kami kematian yang diberkati. Izinkan kami mengucapkan syahadah sebelum kami menghembuskan nafas terakhir kami. .
Ya Allah, satukan kami dalam Syurga Firdaus dengan orang-orang yang kami sayangi semata-mata kerana Mu Ya Allah.
.
Ya Rabb, sempurnakan agama kami dan ibadat kami. Selamatkan kami daripada kejahatan dan izinkan kami menyempurnakan sebahagian daripada agama kami.
.
Ya Allah terimalah amalan baik kami dan tingkatkan pahala dan rahmat untuk kami, padamkan dosa-dosa kami dan ampunkan kami sepenuhnya. .
Ya Allah limpahi rahmatMu untuk kami  dan selamatkanlah kami dari kehinaan pada hari hitungan amal nanti..aamiin ya robbal'alamin
.
#terapiinstagram
#ajimaura
#inijugakamanah
#rindumenjemputkukembaliyaallah
#ustazazharidrus
#ustazkazimelias
#profmuhaya
#ustazah 
#tarbiyah
#majalahsolusi
#majalahpama
#rumahkusyurgaku
#hidayah
#makkah
#qiblat
#redho
#syukur
#taubat
#cintanabi
#cintaallah
#salamsatumalaysia
#hamka
#masjid
#tvalhijrah
#wanitasolehah 
#redho
#iloveislamm
#muslim
#niqabis
. DOA . Assalamualaikum dan ُِSalam pagi Ahad.Aaminkan ye.. . بِسۡـــــــــمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡـمَـٰنِ ٱلرَّحِـــــــيمِ ٍ اَلْحَمْدُ ِللهِ رَبِّ الْعَالَمِيْنَ وَالْعَاقِبَةُ لِلْمُتَّقِيْنَ وَلاَ عُدْوَانَ إِلاَّ عَلَى الظَّالِمِيْنَ وَالصَّلاَةُ وَالسَّلاَمُ عَلَى أَشْرَفِ اْلأَنْبِيَاءِ وَالْمُرْسَلِيْنَ وَعَلَى ءَالِهِ وَصَحْبِهِ أَجْمَعِيْن . Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim panjangkan usia kami, tetapkanlah kami dijalanMu, agar kami istiqamah menjejaki keredhaan Mu, teguh menjalankan perintah Mu, tunduk pada ketentuan Mu. . Ya Allah jadilah diri ini orang yang selalu menjauhi larangan Mu agar tidak sia-sia umur kami berlalu. . Ya Allah, berikanlah kami kesungguhan dalam mengerjakan solat dengan penuh perasaan khyusuk semoga ia menjadi penenang jiwa serta memantapkan iman kami. . Ya Allah selamat dari api neraka dan masukkan kami ke Syurga Firdaus Mu. . Ya Allah masukkanlah kami dan keluarga kami dalam golongan orang2 yang beriman. . Ya Allah, kurniakanlah pada kami kematian yang diberkati. Izinkan kami mengucapkan syahadah sebelum kami menghembuskan nafas terakhir kami. . Ya Allah, satukan kami dalam Syurga Firdaus dengan orang-orang yang kami sayangi semata-mata kerana Mu Ya Allah. . Ya Rabb, sempurnakan agama kami dan ibadat kami. Selamatkan kami daripada kejahatan dan izinkan kami menyempurnakan sebahagian daripada agama kami. . Ya Allah terimalah amalan baik kami dan tingkatkan pahala dan rahmat untuk kami, padamkan dosa-dosa kami dan ampunkan kami sepenuhnya. . Ya Allah limpahi rahmatMu untuk kami dan selamatkanlah kami dari kehinaan pada hari hitungan amal nanti..aamiin ya robbal'alamin . #terapiinstagram  #ajimaura  #inijugakamanah  #rindumenjemputkukembaliyaallah  #ustazazharidrus  #ustazkazimelias  #profmuhaya  #ustazah  #tarbiyah  #majalahsolusi  #majalahpama  #rumahkusyurgaku  #hidayah  #makkah  #qiblat  #redho  #syukur  #taubat  #cintanabi  #cintaallah  #salamsatumalaysia  #hamka  #masjid  #tvalhijrah  #wanitasolehah  #redho  #iloveislamm  #muslim  #niqabis 
Assalamualaikum selamat pagi😍
.
Ada yang bercadang nak pergi jalan²?? Tapi tak ada stokin yang sesuai nak dipakai😅
.
Apa kata korang cuba soka plain nie InshaAllah dijamin selesa😉 blh dia bawa solat lagi..tak perlu risau dah hehe😊
.
#promo #special #teamedelweiss #sokasocks #handsockcantik #handsock #handsockmurah #handsockdalila #handsockbella #handsockberkualiti #terapiinstagram #ajimaura #stokinmurah #stokinplain #stokincomel #terlajaklaris #jomsinggah #jomshopping #shoppingonline #murah #cantik #berkualiti #handsockdwitone #handsocks #handsockdwitonemurah #bazarpaknil #jomcubasehelai #sayajualstokin #sayajualhandsock #onlineseller
Assalamualaikum selamat pagi😍 . Ada yang bercadang nak pergi jalan²?? Tapi tak ada stokin yang sesuai nak dipakai😅 . Apa kata korang cuba soka plain nie InshaAllah dijamin selesa😉 blh dia bawa solat lagi..tak perlu risau dah hehe😊 . #promo  #special  #teamedelweiss  #sokasocks  #handsockcantik  #handsock  #handsockmurah  #handsockdalila  #handsockbella  #handsockberkualiti  #terapiinstagram  #ajimaura  #stokinmurah  #stokinplain  #stokincomel  #terlajaklaris  #jomsinggah  #jomshopping  #shoppingonline  #murah  #cantik  #berkualiti  #handsockdwitone  #handsocks  #handsockdwitonemurah  #bazarpaknil  #jomcubasehelai  #sayajualstokin  #sayajualhandsock  #onlineseller 
Buat yang suka pakai earing semasa bertudung 😉 .
💮 FALABELLA BY AVILIA 💮 .
💜 Material : Premium Korean Chiffon (sangat flowy dan tak jarang)
💜 Size : 180 cm x 76 cm
💜 Design : Semi instant
💜 Aksesori : Earing yang dijahit bersama 😍
💜 Ada pelbagai lagi pilihan warna
💙 RM55 exc. postage. Beli 2 helai ke atas FREE POSTAGE (Semenanjung) 📬
.
DM or 📲 WhatsApp : +6019-460 5288 (Yati) 😊 
DM or 📲 WhatsApp : +6019-460 5288 (Yati) 😊 .
.
👉 Klik link page di bio👍 untuk melihat pelbagai lagi koleksi shawl yang menarik 😘
.
#simpleeleganthijabstyle
#doubleloopshawl #instantshawl
#semiinstantshawl #shawl
#premiumshawl #shawlviral
#shawlkanakkanak #hijablovers
#shawllovers #trusteddropshipagent
#neelofa  #naelofarhijab
#promositudung #avilia
#printedshawl #alhumaira
#meylana #shawlforyou
#sayajualshawl #ladyarissacouture #longshawl #tudung #emmamaembonghijab #fateemacouture  #bysitisalimah #terapiinstagram #basicshawl #ajimaura
Buat yang suka pakai earing semasa bertudung 😉 . 💮 FALABELLA BY AVILIA 💮 . 💜 Material : Premium Korean Chiffon (sangat flowy dan tak jarang) 💜 Size : 180 cm x 76 cm 💜 Design : Semi instant 💜 Aksesori : Earing yang dijahit bersama 😍 💜 Ada pelbagai lagi pilihan warna 💙 RM55 exc. postage. Beli 2 helai ke atas FREE POSTAGE (Semenanjung) 📬 . DM or 📲 WhatsApp : +6019-460 5288 (Yati) 😊 DM or 📲 WhatsApp : +6019-460 5288 (Yati) 😊 . . 👉 Klik link page di bio👍 untuk melihat pelbagai lagi koleksi shawl yang menarik 😘 . #simpleeleganthijabstyle  #doubleloopshawl  #instantshawl  #semiinstantshawl  #shawl  #premiumshawl  #shawlviral  #shawlkanakkanak  #hijablovers  #shawllovers  #trusteddropshipagent  #neelofa  #naelofarhijab  #promositudung  #avilia  #printedshawl  #alhumaira  #meylana  #shawlforyou  #sayajualshawl  #ladyarissacouture  #longshawl  #tudung  #emmamaembonghijab  #fateemacouture  #bysitisalimah  #terapiinstagram  #basicshawl  #ajimaura 
1. Betulkan Cara Makan

Perut adalah rumah penyakit. Ini yang Rasulullah lakukan sebelum makan. Baginda akan mencubit sedikit garam dengan menggunakan ibu jari dan jari manis. Lalu cubitan kecil tadi diletakkan pada bahagian lidah yang paling masin, iaitu di tepi lidah. Ketika garam menyentuh lidah, air liur akan keluar dan merembeskan asid.

Bermakna sebelum nasi masuk ke mulut, asid sudah keluar dulu. Asid inilah nanti akan ke bawah dan makanan berada di atasnya untuk dicernakan.

Sebaik selesai makan, ambil semula garam dengan cara sebelum makan tadi. Cara ini membuatkan makanan berada dalam badan tak melebihi 20 jam. Semua makanan yang melebihi 20 jam akan menyebabkan berlaku keracunan dalam perut. Menjadi amalan sunnah juga untuk hisap hujung jari selepas makan.

Bermula dari ibu jari sampai jari kelingking dan ke ibu jari semula. Ini adalah fitrah yang telah Allah tentukan untuk menjaga keseimbangan hormon manusia.
.
#masaklahkau
#syukurselalu
#berikanmasa
#viral
#sedap
#makan
#masak
#resepi
#terapiinstagram
#instafamous
#ayampanggang
#bakar
#masaksendiri
#sotoayam
#yummy
#lazat
#halal
#menu
#hidangan
#ajimaura
#menumasakan
#berhasiat
#soto
#sedap
#lapar
1. Betulkan Cara Makan Perut adalah rumah penyakit. Ini yang Rasulullah lakukan sebelum makan. Baginda akan mencubit sedikit garam dengan menggunakan ibu jari dan jari manis. Lalu cubitan kecil tadi diletakkan pada bahagian lidah yang paling masin, iaitu di tepi lidah. Ketika garam menyentuh lidah, air liur akan keluar dan merembeskan asid. Bermakna sebelum nasi masuk ke mulut, asid sudah keluar dulu. Asid inilah nanti akan ke bawah dan makanan berada di atasnya untuk dicernakan. Sebaik selesai makan, ambil semula garam dengan cara sebelum makan tadi. Cara ini membuatkan makanan berada dalam badan tak melebihi 20 jam. Semua makanan yang melebihi 20 jam akan menyebabkan berlaku keracunan dalam perut. Menjadi amalan sunnah juga untuk hisap hujung jari selepas makan. Bermula dari ibu jari sampai jari kelingking dan ke ibu jari semula. Ini adalah fitrah yang telah Allah tentukan untuk menjaga keseimbangan hormon manusia. . #masaklahkau  #syukurselalu  #berikanmasa  #viral  #sedap  #makan  #masak  #resepi  #terapiinstagram  #instafamous  #ayampanggang  #bakar  #masaksendiri  #sotoayam  #yummy  #lazat  #halal  #menu  #hidangan  #ajimaura  #menumasakan  #berhasiat  #soto  #sedap  #lapar 
.
.
.
Assalamualaikum.. happy sunday! .
.
.
Selamat berehat pada anda yang bercuti. Dan selamat bekerja pada anda yang mula bekerja harini.. .
.
.
.
Ohhh.. siapa2 yang order heliocare fernwhite haritu, items dah ada.. saya akan pos dan update tracking number ya.. 😍😍
.
.
.
.
And heliocare gel oil free pon dah restock tau! Yeayyy.. .
.
.
.
Heliocare fernwhite still ada few stocks left. Cepat lah grab before habis ya.. untuk apa heliocare fernwhite? .
.
.
.
Mestilah untuk putih dan cantik. Ada sunblock lagi tau.. best kan? 😊
.
.
.
Good morning beautiful ladiess...
.
.
.
. . . Assalamualaikum.. happy sunday! . . . Selamat berehat pada anda yang bercuti. Dan selamat bekerja pada anda yang mula bekerja harini.. . . . . Ohhh.. siapa2 yang order heliocare fernwhite haritu, items dah ada.. saya akan pos dan update tracking number ya.. 😍😍 . . . . And heliocare gel oil free pon dah restock tau! Yeayyy.. . . . . Heliocare fernwhite still ada few stocks left. Cepat lah grab before habis ya.. untuk apa heliocare fernwhite? . . . . Mestilah untuk putih dan cantik. Ada sunblock lagi tau.. best kan? 😊 . . . Good morning beautiful ladiess... . . .
Assalamualaikum..Salam Ceria Semua😊
.
Berita Baik! Sempena Bulan Oktober..Telekung Jameelah HEADLACE Pun Ada OFFER.
Kalini Boss Baik Hati Nak Bagi Diskaun Banyak..Rugi Sapa Tak Grab..
Boleh Jimat Baaaanyak Tau..
.
OFFER OKTOBER : CUMA RM100, FREE POS ( NP RM140 )
.
Tuu dia..Dah Diskaun..Free Pos Lagi..Mana Nak Dapat Dah Harga Mcmni.
.
Sapa2 Tengah Dok Cari Telekung Utk Hantaran Atau Hadiah Utk Yang Tersayang Tu,
Boleh Grab Skrg Sementara Stok Msh Ada Ye
.
.
WHATSAPP : 0197630591
WHATSAPP : 0197630591
WHATSAPP : 0197630591
.

#telekung #telekungsolat #jameelahheadlace #telekungcotton #telekungcantik #telekungmurah #telekungmalaysia #telekungexclusive #eday #hantarankahwin #ruangrezekihanania #ajimaura #telekunghantaran #tudung #instantshawl #jubah #blousemuslimah #telekungsulam #telekungumrah #bazaarpaknil #lokalah #aurainsta #muslimah #terapiinstagram #instafamous #muslimahootd #telekungkoleksiterkini #telekungmurahkualititerbaik #ctdk #neelofa
Assalamualaikum..Salam Ceria Semua😊 . Berita Baik! Sempena Bulan Oktober..Telekung Jameelah HEADLACE Pun Ada OFFER. Kalini Boss Baik Hati Nak Bagi Diskaun Banyak..Rugi Sapa Tak Grab.. Boleh Jimat Baaaanyak Tau.. . OFFER OKTOBER : CUMA RM100, FREE POS ( NP RM140 ) . Tuu dia..Dah Diskaun..Free Pos Lagi..Mana Nak Dapat Dah Harga Mcmni. . Sapa2 Tengah Dok Cari Telekung Utk Hantaran Atau Hadiah Utk Yang Tersayang Tu, Boleh Grab Skrg Sementara Stok Msh Ada Ye . . WHATSAPP : 0197630591 WHATSAPP : 0197630591 WHATSAPP : 0197630591 . #telekung  #telekungsolat  #jameelahheadlace  #telekungcotton  #telekungcantik  #telekungmurah  #telekungmalaysia  #telekungexclusive  #eday  #hantarankahwin  #ruangrezekihanania  #ajimaura  #telekunghantaran  #tudung  #instantshawl  #jubah  #blousemuslimah  #telekungsulam  #telekungumrah  #bazaarpaknil  #lokalah  #aurainsta  #muslimah  #terapiinstagram  #instafamous  #muslimahootd  #telekungkoleksiterkini  #telekungmurahkualititerbaik  #ctdk  #neelofa 
Swipe left ⬅️ for other angles 😊
LIKE OUR PHOTO & TAG YOUR FRIENDS IF YOU WANT TO WIN GIVEAWAY CONTEST 😙

HOT ITEM 😱😱😱
NIKE ZOOM PEGASUS BLACK
GRED 3A
RM 105 SM
RM 110 SS
READYSTOCK
SIZE 41-45

Cara Order :
1) Screenshot item/design yg anda mahu
2) Whatsapp gambar screenshot tersebut kepada +6010-536 8825 utk membuat order
😊😊😊
ws +6010-536 8825 segera sementara stock masih ada 🏃

#kasutmurah #kasuthargastudent #sneakersmurah #bazarpaknilmurah #kasutmurahmalaysia #kasutonlinemurah  #sneakersmampumilik #ruangrezekihanania #kasutmurahmalaysia #kasutonlinemurah #kasutmurahsangat #kasutmurahcantik #kasutmurahcantikmalaysia #kasutmurahgila #kasutmurahgiler #kasutmurahmalaya #kasutmurah2 #kasutmurahmeriah #kasutmurahmurah #kasutcantikmalaysia #kasut  #sneakermurahmalaysia #sneakermurahgila #sneakermurahgiler #sneakermurahcantik #terapiinstagram #ajimaura
Swipe left ⬅️ for other angles 😊 LIKE OUR PHOTO & TAG YOUR FRIENDS IF YOU WANT TO WIN GIVEAWAY CONTEST 😙 HOT ITEM 😱😱😱 NIKE ZOOM PEGASUS BLACK GRED 3A RM 105 SM RM 110 SS READYSTOCK SIZE 41-45 Cara Order : 1) Screenshot item/design yg anda mahu 2) Whatsapp gambar screenshot tersebut kepada +6010-536 8825 utk membuat order 😊😊😊 ws +6010-536 8825 segera sementara stock masih ada 🏃 #kasutmurah  #kasuthargastudent  #sneakersmurah  #bazarpaknilmurah  #kasutmurahmalaysia  #kasutonlinemurah  #sneakersmampumilik  #ruangrezekihanania  #kasutmurahmalaysia  #kasutonlinemurah  #kasutmurahsangat  #kasutmurahcantik  #kasutmurahcantikmalaysia  #kasutmurahgila  #kasutmurahgiler  #kasutmurahmalaya  #kasutmurah2  #kasutmurahmeriah  #kasutmurahmurah  #kasutcantikmalaysia  #kasut  #sneakermurahmalaysia  #sneakermurahgila  #sneakermurahgiler  #sneakermurahcantik  #terapiinstagram  #ajimaura 
Tuu diaa tak habih lagi sebotoi ada yang tegur dah kurus. Peha mengecil,perut kempis. Haa mau TERPAKSA KURUS macam ni? Mai la cuba GulaGulaKurus MINCE. 😉
.
Whatsapp 0⃣1⃣7⃣7⃣0⃣9⃣7⃣6⃣9⃣5⃣
Tuu diaa tak habih lagi sebotoi ada yang tegur dah kurus. Peha mengecil,perut kempis. Haa mau TERPAKSA KURUS macam ni? Mai la cuba GulaGulaKurus MINCE. 😉 . Whatsapp 0⃣1⃣7⃣7⃣0⃣9⃣7⃣6⃣9⃣5⃣
Swipe left ⬅️ for other angles 😊
LIKE OUR PHOTO & TAG YOUR FRIENDS IF YOU WANT TO WIN GIVEAWAY CONTEST 😙

HOT ITEM 😱😱😱
NIKE AIRMAX BLADE BLACK ORANGE
GRED 3A
RM 105 SM
RM 110 SS
READYSTOCK
SIZE 40-48

Cara Order :
1) Screenshot item/design yg anda mahu
2) Whatsapp gambar screenshot tersebut kepada +6010-536 8825 utk membuat order
😊😊😊
ws +6010-536 8825 segera sementara stock masih ada 🏃

#kasutmurah #kasuthargastudent #sneakersmurah #bazarpaknilmurah #kasutmurahmalaysia #kasutonlinemurah  #sneakersmampumilik #ruangrezekihanania #kasutmurahmalaysia #kasutonlinemurah #kasutmurahsangat #kasutmurahcantik #kasutmurahcantikmalaysia #kasutmurahgila #kasutmurahgiler #kasutmurahmalaya #kasutmurah2 #kasutmurahmeriah #kasutmurahmurah #kasutcantikmalaysia #kasut  #sneakermurahmalaysia #sneakermurahgila #sneakermurahgiler #sneakermurahcantik #terapiinstagram #ajimaura
Swipe left ⬅️ for other angles 😊 LIKE OUR PHOTO & TAG YOUR FRIENDS IF YOU WANT TO WIN GIVEAWAY CONTEST 😙 HOT ITEM 😱😱😱 NIKE AIRMAX BLADE BLACK ORANGE GRED 3A RM 105 SM RM 110 SS READYSTOCK SIZE 40-48 Cara Order : 1) Screenshot item/design yg anda mahu 2) Whatsapp gambar screenshot tersebut kepada +6010-536 8825 utk membuat order 😊😊😊 ws +6010-536 8825 segera sementara stock masih ada 🏃 #kasutmurah  #kasuthargastudent  #sneakersmurah  #bazarpaknilmurah  #kasutmurahmalaysia  #kasutonlinemurah  #sneakersmampumilik  #ruangrezekihanania  #kasutmurahmalaysia  #kasutonlinemurah  #kasutmurahsangat  #kasutmurahcantik  #kasutmurahcantikmalaysia  #kasutmurahgila  #kasutmurahgiler  #kasutmurahmalaya  #kasutmurah2  #kasutmurahmeriah  #kasutmurahmurah  #kasutcantikmalaysia  #kasut  #sneakermurahmalaysia  #sneakermurahgila  #sneakermurahgiler  #sneakermurahcantik  #terapiinstagram  #ajimaura 
Banyak manfaat dari  sebotol MMG. Tak rugi uolss,  jom dapatkan segera. Wasap cepattt!!! 0127747087
.
Tak mahal uolss, harga mampu milik je, RM 46 termasuk upah abam posto. Kite deal anto sampai depan umah tau.
.
#minyakpanasmoden
#membantumelegakan
#terapiinstagram
#muslimproduk
#keluaranbumiputera
#minyakkayuputih
#agensahjb
#MMGbest#MMGterbaik
#dropshipwanted
#lenguhpinggang
#lenguhkaki
#kakicramp#sebuperut
#selsema
#migrain#peningkepala
#sakittengkuk#sakitsendi
#senggugut#wangi
#lavender
#berangin#sakitlutut
#batuk
#surirumah#follow4follow
#testimoniohsem
Banyak manfaat dari sebotol MMG. Tak rugi uolss, jom dapatkan segera. Wasap cepattt!!! 0127747087 . Tak mahal uolss, harga mampu milik je, RM 46 termasuk upah abam posto. Kite deal anto sampai depan umah tau. . #minyakpanasmoden  #membantumelegakan  #terapiinstagram  #muslimproduk  #keluaranbumiputera  #minyakkayuputih  #agensahjb  #MMGbest #MMGterbaik  #dropshipwanted  #lenguhpinggang  #lenguhkaki  #kakicramp #sebuperut  #selsema  #migrain #peningkepala  #sakittengkuk #sakitsendi  #senggugut #wangi  #lavender  #berangin #sakitlutut  #batuk  #surirumah #follow4follow  #testimoniohsem 
Sapa boleh jawap memang teror.hehehe
.
.
.
#terapiinstagram
#kurunglace #kurung #jubah #dress #ajimaura
Sapa boleh jawap memang teror.hehehe
.
.
.
#terapiinstagram
#kurunglace #kurung #jubah #dress #ajimaura
Banyak manfaat dari  sebotol MMG. Tak rugi uolss,  jom dapatkan segera. Wasap cepattt!!! 0127747087

Tak mahal uolss, harga mampu milik je, RM 46 termasuk upah abam posto. Kite deal anto sampai depan umah tau.

#minyakpanasmoden
#membantumelegakan
#terapiinstagram
#muslimproduk
#keluaranbumiputera
#minyakkayuputih
#agensahjb
#MMGbest#MMGterbaik
#dropshipwanted
#lenguhpinggang
#lenguhkaki
#kakicramp#sebuperut
#selsema
#migrain#peningkepala
#sakittengkuk#sakitsendi
#senggugut#wangi
#lavender
#berangin#sakitlutut
#batuk
#surirumah#follow4follow
#testimoniohsem
Banyak manfaat dari sebotol MMG. Tak rugi uolss, jom dapatkan segera. Wasap cepattt!!! 0127747087 Tak mahal uolss, harga mampu milik je, RM 46 termasuk upah abam posto. Kite deal anto sampai depan umah tau. #minyakpanasmoden  #membantumelegakan  #terapiinstagram  #muslimproduk  #keluaranbumiputera  #minyakkayuputih  #agensahjb  #MMGbest #MMGterbaik  #dropshipwanted  #lenguhpinggang  #lenguhkaki  #kakicramp #sebuperut  #selsema  #migrain #peningkepala  #sakittengkuk #sakitsendi  #senggugut #wangi  #lavender  #berangin #sakitlutut  #batuk  #surirumah #follow4follow  #testimoniohsem 
@Regrann from @yan_zehan_shop - [MINYAK SAPU BIDARA RUQIAH OLEH USTAZ ISMAIL KAMUS - USAHA PENYEMBUHAN]
:
KELEBIHAN DAUN BIDARA
Ia secara khusus digunakan dalam merawat penyakit-penyakit bersifat rohani seperti gangguan emosi, susah tidur, gangguan makhluk halus dan sihir. Kaedah menggunakan daun bidara ini telah diamalkan oleh para ulama terdahulu sebagai bahan utama rawatan.
:
Tanda-tanda sihir dan gangguan 
1.Emosi tidak stabil 
2.Panas baran dan mudah marah
3.Badan lemah dan lesu
4.Kerap sakit kepala 
5.Telinga berdesing 
6.Sendi-sendi sakit
7.Dada berdebar-debar
8.Gemar menyendiri
9.Haid tidak teratur
10.Lambat jodoh
11.Rumahtangga berantakan
12.Perniagaan musnah
:
Dan macam-macam lagi tanda yang tidak masuk akal.Dan biasanya kita tidak perasan yang kita disihir atau ada gangguan.
:
KOMEN PENGGUNA :
1. Hubungan dengan pasangan bertambah baik. Mudah bertolak ansur
2. Tiada lagi mimpi pelik dan boleh tidur lena
3. Tidak mudah marah dan mampu mengawal emosi
4. Lebam-lebam di anggota badan tiada lagi
5. Sakit kepala berkurangan dan terasa ringan
6. Setiap hari sentiasa bersemangat
:
CARA GUNA MINYAK SAPU :
Minyak ini utk kegunaan luaran shj. Sapukan di setiap sendi2 dan pelipat2 ketika hendak tidur. Sapukan minyak pada tempat2 yg sakit dan diperlukan.
Boleh digunakan dlm bilasan terakhir mandian
Titiskan 1-3 titis dalam baldi utk dijadikan bilasan terakhir
In sya Allah..
Boleh digunakan oleh semua peringkat umur termasuk bayi.(utk perlindungan dari gangguan makhluk halus).
Sblm guna bacakan bismillah dan al-fatihah dan berdoa minta kesembuhan dan perlindungan dari Allah... Yakin Allah sebaik2 penyembuh, pelindung dan penolong... Aamiin..
:

#erezeki #bidarasyifa #saka #gangguan #selangor #ruqyah #sihir #santau #youcanduit #jin #buatansendiri #bukuislamik #kulit #ajimaura #ekzema #sunnah #sakitkepala #instafamous #sayajual #repost #bukuislami #kanser #bukuislam #bazaarpaknil #terapiinstagram #sifucilik #dukunsaka #rawatankulit #produkselamat #cikguseo
@Regrann from @yan_zehan_shop - [MINYAK SAPU BIDARA RUQIAH OLEH USTAZ ISMAIL KAMUS - USAHA PENYEMBUHAN] : KELEBIHAN DAUN BIDARA Ia secara khusus digunakan dalam merawat penyakit-penyakit bersifat rohani seperti gangguan emosi, susah tidur, gangguan makhluk halus dan sihir. Kaedah menggunakan daun bidara ini telah diamalkan oleh para ulama terdahulu sebagai bahan utama rawatan. : Tanda-tanda sihir dan gangguan 1.Emosi tidak stabil 2.Panas baran dan mudah marah 3.Badan lemah dan lesu 4.Kerap sakit kepala 5.Telinga berdesing 6.Sendi-sendi sakit 7.Dada berdebar-debar 8.Gemar menyendiri 9.Haid tidak teratur 10.Lambat jodoh 11.Rumahtangga berantakan 12.Perniagaan musnah : Dan macam-macam lagi tanda yang tidak masuk akal.Dan biasanya kita tidak perasan yang kita disihir atau ada gangguan. : KOMEN PENGGUNA : 1. Hubungan dengan pasangan bertambah baik. Mudah bertolak ansur 2. Tiada lagi mimpi pelik dan boleh tidur lena 3. Tidak mudah marah dan mampu mengawal emosi 4. Lebam-lebam di anggota badan tiada lagi 5. Sakit kepala berkurangan dan terasa ringan 6. Setiap hari sentiasa bersemangat : CARA GUNA MINYAK SAPU : Minyak ini utk kegunaan luaran shj. Sapukan di setiap sendi2 dan pelipat2 ketika hendak tidur. Sapukan minyak pada tempat2 yg sakit dan diperlukan. Boleh digunakan dlm bilasan terakhir mandian Titiskan 1-3 titis dalam baldi utk dijadikan bilasan terakhir In sya Allah.. Boleh digunakan oleh semua peringkat umur termasuk bayi.(utk perlindungan dari gangguan makhluk halus). Sblm guna bacakan bismillah dan al-fatihah dan berdoa minta kesembuhan dan perlindungan dari Allah... Yakin Allah sebaik2 penyembuh, pelindung dan penolong... Aamiin.. : #erezeki  #bidarasyifa  #saka  #gangguan  #selangor  #ruqyah  #sihir  #santau  #youcanduit  #jin  #buatansendiri  #bukuislamik  #kulit  #ajimaura  #ekzema  #sunnah  #sakitkepala  #instafamous  #sayajual  #repost  #bukuislami  #kanser  #bukuislam  #bazaarpaknil  #terapiinstagram  #sifucilik  #dukunsaka  #rawatankulit  #produkselamat  #cikguseo 
Minyak Urut Moden MMG

Telah terjual beribu2 bekas tau.😍😍
.
Apa yang bestnya krim ni?
.
1) Krim ni panas, berangin sejukk kool gitew. Sangat sesuai untuk wanita berpantang. .
2)Lelaki pun boleh gunaa terutamanya yg suka bersukan. boleh sapu je sebelum mula main.
.
3)Tak melekit dan berminyak sebab water base.  So selesa la nak buat kerja even berpeluh.
.
4)boleh membantu melegakan lenguh-lenguh kaki, sengal sengal, pening kepala, masuk angin, mengantuk ketika memandu, senggugut, masalah kulit dan macam2 lagi lah .
5)tiada bahan kimia terlarang. so dont worry!
.
6) keluaran bumiputera
.
7)bauan lavender yang sangat menyegarkan. .
Dapatkan dengan harga promosi  RM46 (termasuk pos)
.
Calit calit, Gosok-gosok, legaaaaa..
.
.
Banyak manfaat dari  sebotol MMG. Tak rugi , jom dapatkan segera. Wasap cepattt!!! 0127747087

Tak mahal uolss, harga mampu milik je, RM 46 termasuk upah abam posto. Kite deal anto sampai depan umah tau.

#minyakpanasmoden
#membantumelegakan
#terapiinstagram
#muslimproduk
#keluaranbumiputera
#minyakkayuputih
#agensahjb
#MMGbest#MMGterbaik
#dropshipwanted
#lenguhpinggang
#lenguhkaki
#kakicramp#sebuperut
#selsema
#migrain#peningkepala
#sakittengkuk#sakitsendi
#senggugut#wangi
#lavender
#berangin#sakitlutut
#batuk
#surirumah#follow4follow
#testimoniohsem
Minyak Urut Moden MMG Telah terjual beribu2 bekas tau.😍😍 . Apa yang bestnya krim ni? . 1) Krim ni panas, berangin sejukk kool gitew. Sangat sesuai untuk wanita berpantang. . 2)Lelaki pun boleh gunaa terutamanya yg suka bersukan. boleh sapu je sebelum mula main. . 3)Tak melekit dan berminyak sebab water base. So selesa la nak buat kerja even berpeluh. . 4)boleh membantu melegakan lenguh-lenguh kaki, sengal sengal, pening kepala, masuk angin, mengantuk ketika memandu, senggugut, masalah kulit dan macam2 lagi lah . 5)tiada bahan kimia terlarang. so dont worry! . 6) keluaran bumiputera . 7)bauan lavender yang sangat menyegarkan. . Dapatkan dengan harga promosi RM46 (termasuk pos) . Calit calit, Gosok-gosok, legaaaaa.. . . Banyak manfaat dari sebotol MMG. Tak rugi , jom dapatkan segera. Wasap cepattt!!! 0127747087 Tak mahal uolss, harga mampu milik je, RM 46 termasuk upah abam posto. Kite deal anto sampai depan umah tau. #minyakpanasmoden  #membantumelegakan  #terapiinstagram  #muslimproduk  #keluaranbumiputera  #minyakkayuputih  #agensahjb  #MMGbest #MMGterbaik  #dropshipwanted  #lenguhpinggang  #lenguhkaki  #kakicramp #sebuperut  #selsema  #migrain #peningkepala  #sakittengkuk #sakitsendi  #senggugut #wangi  #lavender  #berangin #sakitlutut  #batuk  #surirumah #follow4follow  #testimoniohsem 
Haa dah mula bersenam belum tu? Hehe. Nak kurus kena rajin tau. Tapi kalau malas makan je GulaGulaKurus MINCE. KEMAM-KEMAM DAH KURUS..😁✌
.
Assalamualaikum. Selamat Pagi Ahad Semua 😘
Haa dah mula bersenam belum tu? Hehe. Nak kurus kena rajin tau. Tapi kalau malas makan je GulaGulaKurus MINCE. KEMAM-KEMAM DAH KURUS..😁✌ . Assalamualaikum. Selamat Pagi Ahad Semua 😘
Swipe left ⬅️ for other angles 😊
LIKE OUR PHOTO & TAG YOUR FRIENDS IF YOU WANT TO WIN GIVEAWAY CONTEST 😙

HOT ITEM 😱😱😱
ULTRABOOST WHITE BLACK
GRED 3A
RM 100 SM
RM 105 SS
READYSTOCK
SIZE 40-44

Cara Order :
1) Screenshot item/design yg anda mahu
2) Whatsapp gambar screenshot tersebut kepada +6010-536 8825 utk membuat order
😊😊😊
ws +6010-536 8825 segera sementara stock masih ada 🏃

#kasutmurah #kasuthargastudent #sneakersmurah #bazarpaknilmurah #kasutmurahmalaysia #kasutonlinemurah  #sneakersmampumilik #ruangrezekihanania #kasutmurahmalaysia #kasutonlinemurah #kasutmurahsangat #kasutmurahcantik #kasutmurahcantikmalaysia #kasutmurahgila #kasutmurahgiler #kasutmurahmalaya #kasutmurah2 #kasutmurahmeriah #kasutmurahmurah #kasutcantikmalaysia #kasut  #sneakermurahmalaysia #sneakermurahgila #sneakermurahgiler #sneakermurahcantik #terapiinstagram #ajimaura
Swipe left ⬅️ for other angles 😊 LIKE OUR PHOTO & TAG YOUR FRIENDS IF YOU WANT TO WIN GIVEAWAY CONTEST 😙 HOT ITEM 😱😱😱 ULTRABOOST WHITE BLACK GRED 3A RM 100 SM RM 105 SS READYSTOCK SIZE 40-44 Cara Order : 1) Screenshot item/design yg anda mahu 2) Whatsapp gambar screenshot tersebut kepada +6010-536 8825 utk membuat order 😊😊😊 ws +6010-536 8825 segera sementara stock masih ada 🏃 #kasutmurah  #kasuthargastudent  #sneakersmurah  #bazarpaknilmurah  #kasutmurahmalaysia  #kasutonlinemurah  #sneakersmampumilik  #ruangrezekihanania  #kasutmurahmalaysia  #kasutonlinemurah  #kasutmurahsangat  #kasutmurahcantik  #kasutmurahcantikmalaysia  #kasutmurahgila  #kasutmurahgiler  #kasutmurahmalaya  #kasutmurah2  #kasutmurahmeriah  #kasutmurahmurah  #kasutcantikmalaysia  #kasut  #sneakermurahmalaysia  #sneakermurahgila  #sneakermurahgiler  #sneakermurahcantik  #terapiinstagram  #ajimaura 
1psg rm8
6psg rm33
(Blm tmsk pos) 
Borong minimum 12psg 
12psg rm4.5 per psg (blm tmsk pos)

Nak order Tekan sini 👉🏼 www.wasap.my/60102106635/

Thank you 🌸🌸
.
#ajimaura 
#terapiinstagram 
#inijugakamanah 
#handsock_cotton
#handsocknanamikail 
#boronghandsockmuslimah 
#boronghandsock
#boronghandsocks 
#boronghandsockdwitone
1psg rm8
6psg rm33
(Blm tmsk pos) 
Borong minimum 12psg 
12psg rm4.5 per psg (blm tmsk pos)

Nak order Tekan sini 👉🏼 www.wasap.my/60102106635/

Thank you 🌸🌸
.
#ajimaura 
#terapiinstagram 
#inijugakamanah 
#handsock_cotton
#handsocknanamikail 
#boronghandsockmuslimah 
#boronghandsock
#boronghandsocks 
#boronghandsockdwitone
1psg rm8
6psg rm33
(Blm tmsk pos) 
Borong minimum 12psg 
12psg rm4.5 per psg (blm tmsk pos)

Nak order Tekan sini 👉🏼 www.wasap.my/60102106635/

Thank you 🌸🌸
.
#ajimaura 
#terapiinstagram 
#inijugakamanah 
#handsock_cotton
#handsocknanamikail 
#boronghandsockmuslimah 
#boronghandsock
#boronghandsocks 
#boronghandsockdwitone
1psg rm8
6psg rm33
(Blm tmsk pos) 
Borong minimum 12psg 
12psg rm4.5 per psg (blm tmsk pos)

Nak order Tekan sini 👉🏼 www.wasap.my/60102106635/

Thank you 🌸🌸
.
#ajimaura 
#terapiinstagram 
#inijugakamanah 
#handsock_cotton
#handsocknanamikail 
#boronghandsockmuslimah 
#boronghandsock
#boronghandsocks 
#boronghandsockdwitone
1psg rm8
6psg rm33
(Blm tmsk pos) 
Borong minimum 12psg 
12psg rm4.5 per psg (blm tmsk pos)

Nak order Tekan sini 👉🏼 www.wasap.my/60102106635/

Thank you 🌸🌸
.
#ajimaura 
#terapiinstagram 
#inijugakamanah 
#handsock_cotton
#handsocknanamikail 
#boronghandsockmuslimah 
#boronghandsock
#boronghandsocks 
#boronghandsockdwitone
1psg rm8
6psg rm33
(Blm tmsk pos) 
Borong minimum 12psg 
12psg rm4.5 per psg (blm tmsk pos)

Nak order Tekan sini 👉🏼 www.wasap.my/60102106635/

Thank you 🌸🌸
.
#ajimaura 
#terapiinstagram 
#inijugakamanah 
#handsock_cotton
#handsocknanamikail 
#boronghandsockmuslimah 
#boronghandsock
#boronghandsocks 
#boronghandsockdwitone
1psg rm8
6psg rm33
(Blm tmsk pos) 
Borong minimum 12psg 
12psg rm4.5 per psg (blm tmsk pos)

Nak order Tekan sini 👉🏼 www.wasap.my/60102106635/

Thank you 🌸🌸
.
#ajimaura 
#terapiinstagram 
#inijugakamanah 
#handsock_cotton
#handsocknanamikail 
#boronghandsockmuslimah 
#boronghandsock
#boronghandsocks 
#boronghandsockdwitone
Swipe left ⬅️ for other colours 😊
LIKE OUR PHOTO & TAG YOUR FRIENDS IF YOU WANT TO WIN GIVEAWAY CONTEST 😙

HOT ITEM 😱😱😱
KOREAN FASHION FLORAL
GRED 3A
RM 85 SM
RM 90 SS
READYSTOCK
SIZE 37-41

Cara Order :
1) Screenshot item/design yg anda mahu
2) Whatsapp gambar screenshot tersebut kepada +6010-536 8825 utk membuat order
😊😊😊
ws +6010-536 8825 segera sementara stock masih ada 🏃

#kasutmurah #kasuthargastudent #sneakersmurah #bazarpaknilmurah #kasutmurahmalaysia #kasutonlinemurah  #sneakersmampumilik #ruangrezekihanania #kasutmurahmalaysia #kasutonlinemurah #kasutmurahsangat #kasutmurahcantik #kasutmurahcantikmalaysia #kasutmurahgila #kasutmurahgiler #kasutmurahmalaya #kasutmurah2 #kasutmurahmeriah #kasutmurahmurah #kasutcantikmalaysia #kasut  #sneakermurahmalaysia #sneakermurahgila #sneakermurahgiler #sneakermurahcantik #terapiinstagram #ajimaura
Swipe left ⬅️ for other colours 😊 LIKE OUR PHOTO & TAG YOUR FRIENDS IF YOU WANT TO WIN GIVEAWAY CONTEST 😙 HOT ITEM 😱😱😱 KOREAN FASHION FLORAL GRED 3A RM 85 SM RM 90 SS READYSTOCK SIZE 37-41 Cara Order : 1) Screenshot item/design yg anda mahu 2) Whatsapp gambar screenshot tersebut kepada +6010-536 8825 utk membuat order 😊😊😊 ws +6010-536 8825 segera sementara stock masih ada 🏃 #kasutmurah  #kasuthargastudent  #sneakersmurah  #bazarpaknilmurah  #kasutmurahmalaysia  #kasutonlinemurah  #sneakersmampumilik  #ruangrezekihanania  #kasutmurahmalaysia  #kasutonlinemurah  #kasutmurahsangat  #kasutmurahcantik  #kasutmurahcantikmalaysia  #kasutmurahgila  #kasutmurahgiler  #kasutmurahmalaya  #kasutmurah2  #kasutmurahmeriah  #kasutmurahmurah  #kasutcantikmalaysia  #kasut  #sneakermurahmalaysia  #sneakermurahgila  #sneakermurahgiler  #sneakermurahcantik  #terapiinstagram  #ajimaura 
1psg rm8
6psg rm33
(Blm tmsk pos) 
Borong minimum 12psg 
12psg rm4.5 per psg (blm tmsk pos)

Nak order Tekan sini 👉🏼 www.wasap.my/60102106635/

Thank you 🌸🌸
.
#ajimaura 
#terapiinstagram 
#inijugakamanah 
#handsock_cotton
#handsocknanamikail 
#boronghandsockmuslimah 
#boronghandsock
#boronghandsocks 
#boronghandsockdwitone
1psg rm8
6psg rm33
(Blm tmsk pos) 
Borong minimum 12psg 
12psg rm4.5 per psg (blm tmsk pos)

Nak order Tekan sini 👉🏼 www.wasap.my/60102106635/

Thank you 🌸🌸
.
#ajimaura 
#terapiinstagram 
#inijugakamanah 
#handsock_cotton
#handsocknanamikail 
#boronghandsockmuslimah 
#boronghandsock
#boronghandsocks 
#boronghandsockdwitone
[Jeep Wrangler] .
12V7AH
.
Suitable age
.
2-10years old
.
Function:
-Swing function
-MP3
-early childhood English tang poetry rhyme
-volume
-three gear speed slow start
-fourwheel shock
-digital power, according to the 12 v / 7 ah battery
-independent swing
-bluetooth multi-function remote control
-double open the door
-trunk, quad four-wheel flash
.
Harga RM690 siap pos semenanjung
.
.
#jeepwranglermurah #jeepwranglermalaysia #jipwrangler #wranglerjeep #jeepmurah #jeepmalaysia #jeepmalaysiamurah #jeepmainan #keretajeepmurah #mainankeretamurah #mainanjeep #ajimaura #terapiinstagram #mainankereta #jeepbudak #jeepbudakmurah #jeepkanakkanak #jeepkanakanak #jeepkanakkanakmurah #mainankb2017 #jeepanak #minijeep #jeepmini #jeepminiature #wranglermurah #wranglermalaysia #trunkmurah #trunkmini #minitrunk
[Jeep Wrangler] . 12V7AH . Suitable age . 2-10years old . Function: -Swing function -MP3 -early childhood English tang poetry rhyme -volume -three gear speed slow start -fourwheel shock -digital power, according to the 12 v / 7 ah battery -independent swing -bluetooth multi-function remote control -double open the door -trunk, quad four-wheel flash . Harga RM690 siap pos semenanjung . . #jeepwranglermurah  #jeepwranglermalaysia  #jipwrangler  #wranglerjeep  #jeepmurah  #jeepmalaysia  #jeepmalaysiamurah  #jeepmainan  #keretajeepmurah  #mainankeretamurah  #mainanjeep  #ajimaura  #terapiinstagram  #mainankereta  #jeepbudak  #jeepbudakmurah  #jeepkanakkanak  #jeepkanakanak  #jeepkanakkanakmurah  #mainankb2017  #jeepanak  #minijeep  #jeepmini  #jeepminiature  #wranglermurah  #wranglermalaysia  #trunkmurah  #trunkmini  #minitrunk 
Terharu baca 😂
.
.
🍇 Jom follow @abangcikgu untuk KATA2 HIKMAH | DAKWAH | AYAT2 CINTA & LAIN2.
LIKE juga PAGE facebook AbangCikgu
.
🍑 Service Paid Review di buka utk anda mempromosikan Produk & Perniagaan anda. DM sy untuk lebih lanjut. Thanks 😊
ㅤ
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
ㅤ
 Jom Follow :
@lawak.tube 🔥
@lawak.amerika 🔥
@jurugambar.alam 🔥
ㅤ
ㅤ
ㅤ
Terharu baca 😂 . . 🍇 Jom follow @abangcikgu untuk KATA2 HIKMAH | DAKWAH | AYAT2 CINTA & LAIN2. LIKE juga PAGE facebook AbangCikgu . 🍑 Service Paid Review di buka utk anda mempromosikan Produk & Perniagaan anda. DM sy untuk lebih lanjut. Thanks 😊 ㅤ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ㅤ Jom Follow : @lawak.tube 🔥 @lawak.amerika 🔥 @jurugambar.alam 🔥 ㅤ ㅤ ㅤ
Gemuk air... 😔
Gemuk daging... 😔
Gemuk angin... 😔
-
Tak tahu cara nak atasi?!
-
Jom amalkan secara konsisten #SetKempisPerut yang paling jimat dan terbukti berkesan bukan saja mengempiskan perut tetapi tubuh badan juga akan menjadi lebih sihat dan bertenaga! 😍
-
Bila ambik #SKP perut tak rasa lapar, badan cergas dan ringan ja.. Kalau lewat makan pun, perut rasa selesa ja.. Bebas gastrik dan angin.
Hari-hari mesti lawas ja! 😁
-
Walaupun seharian dah buat kerja banyak, badan masih lagi cergas, tak ngantuk langsung!!
-
Dah ramai berjaya SLIM + SIHAT dengan set SKP ni. Gabungan produk hebat #KopiGaramBuluh + #PilBawangPutih
-
Apa yang penting ambil secara konsisten hasilnya pasti memuaskan hati.
-
Ada lagi yang nak cuba dengan set paling jimat abad ni. Kita guide awak sampai berjaya...
-
Trusted Consultant Nazilah Azizan 011-39485105
-
#MinKaffe #Garlic #SetKempis #PalingBajet
#BisnesCaraMMG #AgentWanted #Projek2GajiSebulan #ProjekRM1000seHari #terapiinstagram #ajimaura #kopiviral #pilbuangangin #surirumah #instashopmalaysia #likeforfollow #likesforlikes #instaseleb #25yearsWithShom #kelanajaya #kurus #cantik #tipssihat #tipscantik #mycoffeeprince #iraagent #senggugut
Gemuk air... 😔 Gemuk daging... 😔 Gemuk angin... 😔 - Tak tahu cara nak atasi?! - Jom amalkan secara konsisten #SetKempisPerut  yang paling jimat dan terbukti berkesan bukan saja mengempiskan perut tetapi tubuh badan juga akan menjadi lebih sihat dan bertenaga! 😍 - Bila ambik #SKP  perut tak rasa lapar, badan cergas dan ringan ja.. Kalau lewat makan pun, perut rasa selesa ja.. Bebas gastrik dan angin. Hari-hari mesti lawas ja! 😁 - Walaupun seharian dah buat kerja banyak, badan masih lagi cergas, tak ngantuk langsung!! - Dah ramai berjaya SLIM + SIHAT dengan set SKP ni. Gabungan produk hebat #KopiGaramBuluh  + #PilBawangPutih  - Apa yang penting ambil secara konsisten hasilnya pasti memuaskan hati. - Ada lagi yang nak cuba dengan set paling jimat abad ni. Kita guide awak sampai berjaya... - Trusted Consultant Nazilah Azizan 011-39485105 - #MinKaffe  #Garlic  #SetKempis  #PalingBajet  #BisnesCaraMMG  #AgentWanted  #Projek2GajiSebulan  #ProjekRM1000seHari  #terapiinstagram  #ajimaura  #kopiviral  #pilbuangangin  #surirumah  #instashopmalaysia  #likeforfollow  #likesforlikes  #instaseleb  #25yearsWithShom  #kelanajaya  #kurus  #cantik  #tipssihat  #tipscantik  #mycoffeeprince  #iraagent  #senggugut 
1psg rm8
6psg rm33
(Blm tmsk pos) 
Borong minimum 12psg 
12psg rm4.5 per psg (blm tmsk pos)

Nak order Tekan sini 👉🏼 www.wasap.my/60102106635/

Thank you 🌸🌸
.
#ajimaura 
#terapiinstagram 
#inijugakamanah 
#handsock_cotton
#handsocknanamikail 
#boronghandsockmuslimah 
#boronghandsock
#boronghandsocks 
#boronghandsockdwitone
Swipe left ⬅️ for other colours 😊
LIKE OUR PHOTO & TAG YOUR FRIENDS IF YOU WANT TO WIN GIVEAWAY CONTEST 😙

STONED ✔🔥
RM 55 SM
RM 60 SM
INCLUDE POS
READYSTOCK
.
Cara Order :
1) Screenshot item/design yg anda mahu
2) Whatsapp gambar screenshot tersebut kepada +6010-536 8825 utk membuat order
😊😊😊
ws +6010-536 8825 segera sementara stock masih ada 🏃

#kasutmurah #kasuthargastudent #sneakersmurah #bazarpaknilmurah #kasutmurahmalaysia #kasutonlinemurah  #sneakersmampumilik #ruangrezekihanania #kasutmurahmalaysia #kasutonlinemurah #kasutmurahsangat #kasutmurahcantik #kasutmurahcantikmalaysia #kasutmurahgila #kasutmurahgiler #kasutmurahmalaya #kasutmurah2 #kasutmurahmeriah #kasutmurahmurah #kasutcantikmalaysia #kasut  #sneakermurahmalaysia #sneakermurahgila #sneakermurahgiler #sneakermurahcantik #jamtanganhargastudent #caphargastudent #pouchhargastudent #terapiinstagram #ajimaura
Swipe left ⬅️ for other colours 😊 LIKE OUR PHOTO & TAG YOUR FRIENDS IF YOU WANT TO WIN GIVEAWAY CONTEST 😙 STONED ✔🔥 RM 55 SM RM 60 SM INCLUDE POS READYSTOCK . Cara Order : 1) Screenshot item/design yg anda mahu 2) Whatsapp gambar screenshot tersebut kepada +6010-536 8825 utk membuat order 😊😊😊 ws +6010-536 8825 segera sementara stock masih ada 🏃 #kasutmurah  #kasuthargastudent  #sneakersmurah  #bazarpaknilmurah  #kasutmurahmalaysia  #kasutonlinemurah  #sneakersmampumilik  #ruangrezekihanania  #kasutmurahmalaysia  #kasutonlinemurah  #kasutmurahsangat  #kasutmurahcantik  #kasutmurahcantikmalaysia  #kasutmurahgila  #kasutmurahgiler  #kasutmurahmalaya  #kasutmurah2  #kasutmurahmeriah  #kasutmurahmurah  #kasutcantikmalaysia  #kasut  #sneakermurahmalaysia  #sneakermurahgila  #sneakermurahgiler  #sneakermurahcantik  #jamtanganhargastudent  #caphargastudent  #pouchhargastudent  #terapiinstagram  #ajimaura 
SEMUA NI DAPAT DGN HARGA RM300 JE BRO? BIAR BETUL BRO??
.
memang betul bro. kami tawarkan pakej kombo ini dengan harga RM300 sahaja. 
apa yang bro dapat??
.
1. mesotropin 90 tablet 
2. platinum hydrowhey 1kg 33 SERVINGS 
3. baju mesotropin design latest warna merah 
4. shaker gym
.
SEMUA PADA HARGA RM300 SAHAJA BRO!
.
Berkesan ke bro Mesotropin ni??
.
Jangan risau boss, sy sendiri pengguna produk Mesotropin ni boss, ‘SAYA GUNA,SAYA NAMPAK KESAN, SAYA JUAL’
.
Saya ulangi, ‘SAYA GUNA,SAYA NAMPAK KESAN, SAYA JUAL’
.
Produk Mesotropin akan bantu bro dapatkan kesan seawal 2 MINGGU penggunaan!
.
Kesan yang sy rasa sbg pengguna :-
.
1. Body-fat (lemak) berkurang 
2. Urat timbul
3. Otot makin padu dan membesar
4. Kuatkan base otot ( sesuai utk yg baru berjinak dlm dunia gym)
.
DAN YANG PALING PENTING!!
.
Orang tak panggil sy tulang dah mcm dlu broo!
Keyakinan diri pun meningkat bro!
Awek pn duk ushar atas bawah ( yang ni syok sendiri je haha)
.
FUNGSI :
.
1. mesotropin tablet : memberi bro stamina untuk workout di gym dengan lebih lama. apa yang penting mampu angkat beban yang lebih berat. otot kekal kembang dan tak mengecut. pembesaran otot pantas. dalam ni complete dengan bcaa.
.
2. platinum hydrowhey. berfungsi membekalkan protein yang cukup untuk repair otot dan sekaligus membesarkan otot.
kami memang rekemen pakej kombo ni utk bro2 newbie. kenapa?? sebab bro2 yang dah lama main gym pun dah lama guna pakej kombo ni. memang berkesan bro.
nak order sekarang??
.
Berminat??
.
==>📱whatsapp 01137586005
==>📱whatsapp 01137586005
==>📱whatsapp 01137586005
#mesotropin #produkmalaysia #supplementmalaysia #supplementmurah #protein #proteinmurah #fitness #workout #gym #badansado #badanfit #badanideal #naikkanotot #ajimaura #terapiinstagram #tegaptv #liketolike #followtofollow #pahang
SEMUA NI DAPAT DGN HARGA RM300 JE BRO? BIAR BETUL BRO?? . memang betul bro. kami tawarkan pakej kombo ini dengan harga RM300 sahaja. apa yang bro dapat?? . 1. mesotropin 90 tablet 2. platinum hydrowhey 1kg 33 SERVINGS 3. baju mesotropin design latest warna merah 4. shaker gym . SEMUA PADA HARGA RM300 SAHAJA BRO! . Berkesan ke bro Mesotropin ni?? . Jangan risau boss, sy sendiri pengguna produk Mesotropin ni boss, ‘SAYA GUNA,SAYA NAMPAK KESAN, SAYA JUAL’ . Saya ulangi, ‘SAYA GUNA,SAYA NAMPAK KESAN, SAYA JUAL’ . Produk Mesotropin akan bantu bro dapatkan kesan seawal 2 MINGGU penggunaan! . Kesan yang sy rasa sbg pengguna :- . 1. Body-fat (lemak) berkurang 2. Urat timbul 3. Otot makin padu dan membesar 4. Kuatkan base otot ( sesuai utk yg baru berjinak dlm dunia gym) . DAN YANG PALING PENTING!! . Orang tak panggil sy tulang dah mcm dlu broo! Keyakinan diri pun meningkat bro! Awek pn duk ushar atas bawah ( yang ni syok sendiri je haha) . FUNGSI : . 1. mesotropin tablet : memberi bro stamina untuk workout di gym dengan lebih lama. apa yang penting mampu angkat beban yang lebih berat. otot kekal kembang dan tak mengecut. pembesaran otot pantas. dalam ni complete dengan bcaa. . 2. platinum hydrowhey. berfungsi membekalkan protein yang cukup untuk repair otot dan sekaligus membesarkan otot. kami memang rekemen pakej kombo ni utk bro2 newbie. kenapa?? sebab bro2 yang dah lama main gym pun dah lama guna pakej kombo ni. memang berkesan bro. nak order sekarang?? . Berminat?? . ==>📱whatsapp 01137586005 ==>📱whatsapp 01137586005 ==>📱whatsapp 01137586005 #mesotropin  #produkmalaysia  #supplementmalaysia  #supplementmurah  #protein  #proteinmurah  #fitness  #workout  #gym  #badansado  #badanfit  #badanideal  #naikkanotot  #ajimaura  #terapiinstagram  #tegaptv  #liketolike  #followtofollow  #pahang 
@handsock_nanamikail 
Cek katalog detail. Cepat borong sekarang juga sebelum kehabisan stok.
.
#ajimaura 
#terapiinstagram 
#inijugakamanah 
#handsock_cotton
#handsocknanamikail 
#boronghandsockmuslimah 
#boronghandsock
Sapa yang berjaya tengok video ni sampai habis, komen "iiii"
Seriau tengok tulang dia terkeluar camtu 😫
.
.
📽 Jom follow @lawak.tube untuk FAKTA | LAWAK | VIDEO | QUOTES YANG MENARIK
.
📷 Service PAID REVIEW dibuka kpd yg ingin Mempromosi Produk & Perniagaan anda. DM sy untuk lebih lanjut. Thanks
ㅤ
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
ㅤ
 Jom Follow :
@lawak.amerika 🌋
@abangcikgu 🔥
@jurugambar.alam 🔥

ㅤ
ㅤ
ㅤ
Sapa yang berjaya tengok video ni sampai habis, komen "iiii" Seriau tengok tulang dia terkeluar camtu 😫 . . 📽 Jom follow @lawak.tube untuk FAKTA | LAWAK | VIDEO | QUOTES YANG MENARIK . 📷 Service PAID REVIEW dibuka kpd yg ingin Mempromosi Produk & Perniagaan anda. DM sy untuk lebih lanjut. Thanks ㅤ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ㅤ Jom Follow : @lawak.amerika 🌋 @abangcikgu 🔥 @jurugambar.alam 🔥 ㅤ ㅤ ㅤ
Rise and shine people. Have a good weekend with your loved ones 😊
.
#lsquoteoftheday #terapiinstagram
Attention : Abg BOMBA, Abg PDRM dan Abg TENTERA yg Gemp4l dan Peroott Bonciiitt ! SILA 
BACA SAMPAI HABIS ADA BERITA BAIK UTK BRO !! 👮 👮 . " Bila tubuh gemp4l ni,terganggu keje polis mcm saya ni bro, rasa kurang keyakinan, bos pun dah tegur..cepat tol berat naik, nak turun alahai susahnya mcm2 produk dh try..dah sebulan guna 6tropin,try timbang smlm, berat dh turun terkejut giler hahaha..TQ 6TROPIN mmg jadi la " -
BRO HAFIZ, KL. . -------------------------- Petikan drp Sinar Harian 17 September 2015. . " Anggota Polis yg mempunyai berat badan berlebihan dari BMI diminta mengurangkannya agar dpt 
mlaksanan tugas dgn pantas. Kajian mendapati ramai anggota dan pegawai dari seluruh negeri 
berada dlm kategori ni. Saya memberi teguran kpd mereka supaya tugas kepolisan tak terganggu. " - Datuk Abdul Rahim Hanafi, Ketua Polis Pulau Pinang. ------------------------------ .

MEMPERKENALKAN:
6TROPIN ( Produk Terbaru drp Mesotropin ) ! - 100% BERKESAN . > Bersihkan usus dan lancarkan pergerakan usus ( Punca utama ) > Meningkatkan Metabolisma > Bertindak sebagai "Carb Blocker", Menghalang kabohidrat jadi lemak > Lemak dibakar berterusan sehingga 48 jam ! > Akan tukarkan lemak kpd tenaga ( cepat nampak hasil ) > Hanya perlu minum 1x waktu pagi semasa perut kosong > Mengurangkan selera makan. > BUKAN buang air tp buang lemak ! .
TAK PERLU BIMBANG DAN RISAU.... .
✘ 100% Selamat, takde kesan sampingan
✘ Urine tak sangkut
✘ Berat tak naik balik lepas stop guna
✘ Rasa tak pahit ( perisa berry )
✘ Takde rasa cirit-birit dan tak kerap ke tandas . ------------------------------ CEPAT DAPATKAN 6TROPIN SEKARANG!!! Keputusan masih di tangan bro. Jangan menyesal kalau tgk rakan bro yg berjaya nampak hasil dulu.
HARGA RM170
SABAH/SARAWAK TAMBAH RM10
WHATSAPP +6011-37586005 ==================================== WHATSAPP "6S" hantar ke +6011-37586005
WHATSAPP "6S" hantar ke +6011-37586005
WHATSAPP "6S" hantar ke +6011-37586005 ====================================
#mesotropin #protein #sado #gymlife #gym #workout #workoutlife #chestworkout #backworkout #shoulderworkout #legdayworkout #proteinmurah #badansado #binabadanmalaysia #badanideal #ajimaura #terapiinstagram #tegaptv #pahang
Attention : Abg BOMBA, Abg PDRM dan Abg TENTERA yg Gemp4l dan Peroott Bonciiitt ! SILA BACA SAMPAI HABIS ADA BERITA BAIK UTK BRO !! 👮 👮 . " Bila tubuh gemp4l ni,terganggu keje polis mcm saya ni bro, rasa kurang keyakinan, bos pun dah tegur..cepat tol berat naik, nak turun alahai susahnya mcm2 produk dh try..dah sebulan guna 6tropin,try timbang smlm, berat dh turun terkejut giler hahaha..TQ 6TROPIN mmg jadi la " - BRO HAFIZ, KL. . -------------------------- Petikan drp Sinar Harian 17 September 2015. . " Anggota Polis yg mempunyai berat badan berlebihan dari BMI diminta mengurangkannya agar dpt mlaksanan tugas dgn pantas. Kajian mendapati ramai anggota dan pegawai dari seluruh negeri berada dlm kategori ni. Saya memberi teguran kpd mereka supaya tugas kepolisan tak terganggu. " - Datuk Abdul Rahim Hanafi, Ketua Polis Pulau Pinang. ------------------------------ . MEMPERKENALKAN: 6TROPIN ( Produk Terbaru drp Mesotropin ) ! - 100% BERKESAN . > Bersihkan usus dan lancarkan pergerakan usus ( Punca utama ) > Meningkatkan Metabolisma > Bertindak sebagai "Carb Blocker", Menghalang kabohidrat jadi lemak > Lemak dibakar berterusan sehingga 48 jam ! > Akan tukarkan lemak kpd tenaga ( cepat nampak hasil ) > Hanya perlu minum 1x waktu pagi semasa perut kosong > Mengurangkan selera makan. > BUKAN buang air tp buang lemak ! . TAK PERLU BIMBANG DAN RISAU.... . ✘ 100% Selamat, takde kesan sampingan ✘ Urine tak sangkut ✘ Berat tak naik balik lepas stop guna ✘ Rasa tak pahit ( perisa berry ) ✘ Takde rasa cirit-birit dan tak kerap ke tandas . ------------------------------ CEPAT DAPATKAN 6TROPIN SEKARANG!!! Keputusan masih di tangan bro. Jangan menyesal kalau tgk rakan bro yg berjaya nampak hasil dulu. HARGA RM170 SABAH/SARAWAK TAMBAH RM10 WHATSAPP +6011-37586005 ==================================== WHATSAPP "6S" hantar ke +6011-37586005 WHATSAPP "6S" hantar ke +6011-37586005 WHATSAPP "6S" hantar ke +6011-37586005 ==================================== #mesotropin  #protein  #sado  #gymlife  #gym  #workout  #workoutlife  #chestworkout  #backworkout  #shoulderworkout  #legdayworkout  #proteinmurah  #badansado  #binabadanmalaysia  #badanideal  #ajimaura  #terapiinstagram  #tegaptv  #pahang 
@handsock_nanamikail 
Cek katalog detail. Cepat borong sekarang juga sebelum kehabisan stok.
.
#ajimaura 
#terapiinstagram 
#inijugakamanah 
#handsock_cotton
#handsocknanamikail 
#boronghandsockmuslimah 
#boronghandsock
Woww baju dan cincin lama dah boleh pakai! Paha pun dah tak berlanggar! Terbaik nii! Siap nak repeat order lagi 😍😍 . 
Jom wasap 0192557314 sekarang 😘
Woww baju dan cincin lama dah boleh pakai! Paha pun dah tak berlanggar! Terbaik nii! Siap nak repeat order lagi 😍😍 . Jom wasap 0192557314 sekarang 😘
Swipe left ⬅️ for other colours 😊
LIKE OUR PHOTO & TAG YOUR FRIENDS IF YOU WANT TO WIN GIVEAWAY CONTEST 😙
.
SACKBAG 😱😱
RM 45 SM
RM 50 SS
INCLUDE POS
READYSTOCK
FEATURES :-
💢SIZE A3
💢Single side printed
.
Cara Order :
1) Screenshot item/design yg anda mahu
2) Whatsapp gambar screenshot tersebut kepada +6010-536 8825 utk membuat order
😊😊😊
ws +6010-536 8825 segera sementara stock masih ada 🏃

#kasutmurah #kasuthargastudent #sneakersmurah #bazarpaknilmurah #kasutmurahmalaysia #kasutonlinemurah  #sneakersmampumilik #ruangrezekihanania #kasutmurahmalaysia #kasutonlinemurah #kasutmurahsangat #kasutmurahcantik #kasutmurahcantikmalaysia #kasutmurahgila #kasutmurahgiler #kasutmurahmalaya #kasutmurah2 #kasutmurahmeriah #kasutmurahmurah #kasutcantikmalaysia #kasut  #sneakermurahmalaysia #sneakermurahgila #sneakermurahgiler #sneakermurahcantik #jamtanganhargastudent #caphargastudent #pouchhargastudent #terapiinstagram #ajimaura
Swipe left ⬅️ for other colours 😊 LIKE OUR PHOTO & TAG YOUR FRIENDS IF YOU WANT TO WIN GIVEAWAY CONTEST 😙 . SACKBAG 😱😱 RM 45 SM RM 50 SS INCLUDE POS READYSTOCK FEATURES :- 💢SIZE A3 💢Single side printed . Cara Order : 1) Screenshot item/design yg anda mahu 2) Whatsapp gambar screenshot tersebut kepada +6010-536 8825 utk membuat order 😊😊😊 ws +6010-536 8825 segera sementara stock masih ada 🏃 #kasutmurah  #kasuthargastudent  #sneakersmurah  #bazarpaknilmurah  #kasutmurahmalaysia  #kasutonlinemurah  #sneakersmampumilik  #ruangrezekihanania  #kasutmurahmalaysia  #kasutonlinemurah  #kasutmurahsangat  #kasutmurahcantik  #kasutmurahcantikmalaysia  #kasutmurahgila  #kasutmurahgiler  #kasutmurahmalaya  #kasutmurah2  #kasutmurahmeriah  #kasutmurahmurah  #kasutcantikmalaysia  #kasut  #sneakermurahmalaysia  #sneakermurahgila  #sneakermurahgiler  #sneakermurahcantik  #jamtanganhargastudent  #caphargastudent  #pouchhargastudent  #terapiinstagram  #ajimaura 
Hydro whey
APA BEZA HYDRO WHEY NI DARI YANG LAIN
Whey protein digunakan untuk process recovery musscle. Untuk mendapatkan bentuk badan yang lean perlukan protein yang cukup.Hydro whey dari mesotropin ini mengandungi 20gram hydrolysed whey.
Hydrolysed whey protein adalah whey protein yang paling premium didalam kelasnya. Berbanding dengan whey isolate dan concentratedhydro whey adalah lebih mudah larut 2 kali ganda berbanding whey biasa.
❗Tidak berketul seperti whey yg lain dan mudah larut
❗Didatangkan dengan dua perisa sedap vanilla dan coklat.
❗Kadar pertumbuhan otot selepas rocovery adalah lebih baik
❗Menggunakan pemanis Stevia 100% 
tanpa ada gula industri
❗5g BCAA membantu proses recovery musscle yang lebih pantas.
SIAPA YANG PATOT AMBIL WHEY PROTEIN INI?
❗ Lelaki dan wanita yang aktif bersukan
❗ Pemain bola Sepak atau badminton
❗ Abang-abang bangla yang rajin bekerja
❗ Mereka yang nak turunkan berat badan secara ideal
❗ Ahli bina badan dan peserta Mr Badan Cantik
❗ Sesiapa sahaja yang inginkan lifestyle yang lebih sihat *lebih cantik diambil dengan mesotopin bagi menampakkan kesan yang lebihh ummpphhh.. Cambest Je, 
BERAPA HARGA BRO?
bukan R̶M̶ ̶2̶5̶0̶bukan R̶M̶ ̶2̶0̶0̶bukan R̶M̶ ̶1̶5̶0̶
Dah tu berapa bro? SERIUS BUYER!!! nak TAHU HARGA OFFER?
LAST CALL, 15 terawal sahaja !!! Whatapps SEGERA WHEY ke 011-37586005 segera untuk maklumat lanjut. ==========================
✆ Whatsapp "WHEY" ke +6011-37586005
✆ Whatsapp "WHEY" ke +6011-37586005
✆ Whatsapp "WHEY" ke +6011-37586005 ==========================
#mesotropin #produkmalaysia #supplementmalaysia #supplementmurah #protein #proteinmurah #fitness #workout #gym #badansado #badanfit #badanideal #naikkanotot #ajimaura #terapiinstagram #liketolike #followtofollow #tegaptv #pahang
Hydro whey APA BEZA HYDRO WHEY NI DARI YANG LAIN Whey protein digunakan untuk process recovery musscle. Untuk mendapatkan bentuk badan yang lean perlukan protein yang cukup.Hydro whey dari mesotropin ini mengandungi 20gram hydrolysed whey. Hydrolysed whey protein adalah whey protein yang paling premium didalam kelasnya. Berbanding dengan whey isolate dan concentratedhydro whey adalah lebih mudah larut 2 kali ganda berbanding whey biasa. ❗Tidak berketul seperti whey yg lain dan mudah larut ❗Didatangkan dengan dua perisa sedap vanilla dan coklat. ❗Kadar pertumbuhan otot selepas rocovery adalah lebih baik ❗Menggunakan pemanis Stevia 100% tanpa ada gula industri ❗5g BCAA membantu proses recovery musscle yang lebih pantas. SIAPA YANG PATOT AMBIL WHEY PROTEIN INI? ❗ Lelaki dan wanita yang aktif bersukan ❗ Pemain bola Sepak atau badminton ❗ Abang-abang bangla yang rajin bekerja ❗ Mereka yang nak turunkan berat badan secara ideal ❗ Ahli bina badan dan peserta Mr Badan Cantik ❗ Sesiapa sahaja yang inginkan lifestyle yang lebih sihat *lebih cantik diambil dengan mesotopin bagi menampakkan kesan yang lebihh ummpphhh.. Cambest Je, BERAPA HARGA BRO? bukan R̶M̶ ̶2̶5̶0̶bukan R̶M̶ ̶2̶0̶0̶bukan R̶M̶ ̶1̶5̶0̶ Dah tu berapa bro? SERIUS BUYER!!! nak TAHU HARGA OFFER? LAST CALL, 15 terawal sahaja !!! Whatapps SEGERA WHEY ke 011-37586005 segera untuk maklumat lanjut. ========================== ✆ Whatsapp "WHEY" ke +6011-37586005 ✆ Whatsapp "WHEY" ke +6011-37586005 ✆ Whatsapp "WHEY" ke +6011-37586005 ========================== #mesotropin  #produkmalaysia  #supplementmalaysia  #supplementmurah  #protein  #proteinmurah  #fitness  #workout  #gym  #badansado  #badanfit  #badanideal  #naikkanotot  #ajimaura  #terapiinstagram  #liketolike  #followtofollow  #tegaptv  #pahang 
Sapa yang berjaya tengok video ni sampai habis, komen "iiii"
Seriau tengok tulang dia terkeluar camtu 😫
.
.
🏰 Jom follow @lawak.amerika untuk FAKTA | LAWAK | VIDEO | QUOTES YANG MENARIK
.
🎪 Service PAID REVIEW dibuka kpd yg ingin Mempromosi Produk & Perniagaan anda. DM sy untuk lebih lanjut. Thanks
ㅤ
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
ㅤ
 Jom Follow :
@lawak.tube 🔥
@abangcikgu 🔥
@jurugambar.alam 🔥
ㅤ
ㅤ
ㅤ
Sapa yang berjaya tengok video ni sampai habis, komen "iiii" Seriau tengok tulang dia terkeluar camtu 😫 . . 🏰 Jom follow @lawak.amerika untuk FAKTA | LAWAK | VIDEO | QUOTES YANG MENARIK . 🎪 Service PAID REVIEW dibuka kpd yg ingin Mempromosi Produk & Perniagaan anda. DM sy untuk lebih lanjut. Thanks ㅤ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ㅤ Jom Follow : @lawak.tube 🔥 @abangcikgu 🔥 @jurugambar.alam 🔥 ㅤ ㅤ ㅤ
M-sotropin
""13,832 ORG TELAH MENGGUNAKAN MSOTROPIN DAN DAH NAMPAK RESULT" . .
Jom kita dengar kisah otai-2 Meso . " Saya hanya amik 3 biji msotropin sebelum workout,then lepas training saya akan amik hydro whey . Kesan boleh nampak dalam seminggu lebih hihi.. Saya ni kurus je boss TAPI bila amik Msotropin 
dengan Whey nampak perubahan boss..Otot dah mula nampak walaupun badan saya ni kurus je. -Bro Mail, Rawang . " Masa time untuk RECOVERY tu saya rasa lebih cepat. Klau tak memang makan masa seminggu dua jugak klau nak boleh guna balik tangan. Sekarang sehari dua dah rasa macam biasa balik bila amik M-Sotropin dengan Hydro Whey. Paling best rasa dia sedap dan puas hati! - Ku Nan , Wangsa Maju .
Kan dah cakap. Bukan nak cakap besar bro.Benda baik berkualti kita mestilah kongsi dan rekemen dekat orang. .
Memang out of the world! Terkedu penggemar fitness sebab mereka tak sangka yg produk 
bumiputra ini boleh bantu mereka mencapai result gempak. Halal, lulus KKM, kesan pantas, kesan berpanjangan, tenaga melambung tinggi dan pelbagai lagi kelebihan produk ni! Maut! . .

DAPATKAN MESO DENGAN FREE GIFT BERNILAI RM 80 SSEKARANG!
✆ WhatsApp <SFMESO> ke +6011-37586005
✆ WhatsApp <SFMESO> ke +6011-37586005
✆ WhatsApp <SFMESO> ke +6011-37586005 . .
Say "NO" and "GOODBYE" to non-halal produk dari luar negara yg anda dapatkan di kedai2 
supplement. Ingat, dalam kita nak mengejar badan impian kita, pastikan jalan pun betul, okey?
Ini adalah produk buatan Malaysia, yang bantu Bro dapatkan otot dan badan sado dengan pantas 
dan selamat.
Lulus KKM dan Halal.
#mesotropin #produkmalaysia #supplementmalaysia #supplementmurah #protein #proteinmurah #fitness #workout #gym #badansado #badanfit #badanideal #naikkanotot #ajimaura #terapiinstagram #tegaptv #liketolike #followtofollow #pahang
M-sotropin ""13,832 ORG TELAH MENGGUNAKAN MSOTROPIN DAN DAH NAMPAK RESULT" . . Jom kita dengar kisah otai-2 Meso . " Saya hanya amik 3 biji msotropin sebelum workout,then lepas training saya akan amik hydro whey . Kesan boleh nampak dalam seminggu lebih hihi.. Saya ni kurus je boss TAPI bila amik Msotropin dengan Whey nampak perubahan boss..Otot dah mula nampak walaupun badan saya ni kurus je. -Bro Mail, Rawang . " Masa time untuk RECOVERY tu saya rasa lebih cepat. Klau tak memang makan masa seminggu dua jugak klau nak boleh guna balik tangan. Sekarang sehari dua dah rasa macam biasa balik bila amik M-Sotropin dengan Hydro Whey. Paling best rasa dia sedap dan puas hati! - Ku Nan , Wangsa Maju . Kan dah cakap. Bukan nak cakap besar bro.Benda baik berkualti kita mestilah kongsi dan rekemen dekat orang. . Memang out of the world! Terkedu penggemar fitness sebab mereka tak sangka yg produk bumiputra ini boleh bantu mereka mencapai result gempak. Halal, lulus KKM, kesan pantas, kesan berpanjangan, tenaga melambung tinggi dan pelbagai lagi kelebihan produk ni! Maut! . . DAPATKAN MESO DENGAN FREE GIFT BERNILAI RM 80 SSEKARANG! ✆ WhatsApp ke +6011-37586005 ✆ WhatsApp ke +6011-37586005 ✆ WhatsApp ke +6011-37586005 . . Say "NO" and "GOODBYE" to non-halal produk dari luar negara yg anda dapatkan di kedai2 supplement. Ingat, dalam kita nak mengejar badan impian kita, pastikan jalan pun betul, okey? Ini adalah produk buatan Malaysia, yang bantu Bro dapatkan otot dan badan sado dengan pantas dan selamat. Lulus KKM dan Halal. #mesotropin  #produkmalaysia  #supplementmalaysia  #supplementmurah  #protein  #proteinmurah  #fitness  #workout  #gym  #badansado  #badanfit  #badanideal  #naikkanotot  #ajimaura  #terapiinstagram  #tegaptv  #liketolike  #followtofollow  #pahang 
Swipe left ⬅️ for other colours 😊
LIKE OUR PHOTO & TAG YOUR FRIENDS IF YOU WANT TO WIN GIVEAWAY CONTEST 😙

G-SHOCK🔥🔥
RM 70 SM
RM 75 SS
INCLUDE POS
READYSTOCK
FEATURES :-
🕣 GRED AA
🕣 Rubber Strap
🕣 Tidak kalis air
🕣 Body 1:1
🕣 Cermin Kaca
.
Cara Order :
1) Screenshot item/design yg anda mahu
2) Whatsapp gambar screenshot tersebut kepada +6010-536 8825 utk membuat order
😊😊😊
ws +6010-536 8825 segera sementara stock masih ada 🏃

#kasutmurah #kasuthargastudent #sneakersmurah #bazarpaknilmurah #kasutmurahmalaysia #kasutonlinemurah  #sneakersmampumilik #ruangrezekihanania #kasutmurahmalaysia #kasutonlinemurah #kasutmurahsangat #kasutmurahcantik #kasutmurahcantikmalaysia #kasutmurahgila #kasutmurahgiler #kasutmurahmalaya #kasutmurah2 #kasutmurahmeriah #kasutmurahmurah #kasutcantikmalaysia #kasut  #sneakermurahmalaysia #sneakermurahgila #sneakermurahgiler #sneakermurahcantik #jamtanganhargastudent #caphargastudent #pouchhargastudent #terapiinstagram #ajimaura
Swipe left ⬅️ for other colours 😊 LIKE OUR PHOTO & TAG YOUR FRIENDS IF YOU WANT TO WIN GIVEAWAY CONTEST 😙 G-SHOCK🔥🔥 RM 70 SM RM 75 SS INCLUDE POS READYSTOCK FEATURES :- 🕣 GRED AA 🕣 Rubber Strap 🕣 Tidak kalis air 🕣 Body 1:1 🕣 Cermin Kaca . Cara Order : 1) Screenshot item/design yg anda mahu 2) Whatsapp gambar screenshot tersebut kepada +6010-536 8825 utk membuat order 😊😊😊 ws +6010-536 8825 segera sementara stock masih ada 🏃 #kasutmurah  #kasuthargastudent  #sneakersmurah  #bazarpaknilmurah  #kasutmurahmalaysia  #kasutonlinemurah  #sneakersmampumilik  #ruangrezekihanania  #kasutmurahmalaysia  #kasutonlinemurah  #kasutmurahsangat  #kasutmurahcantik  #kasutmurahcantikmalaysia  #kasutmurahgila  #kasutmurahgiler  #kasutmurahmalaya  #kasutmurah2  #kasutmurahmeriah  #kasutmurahmurah  #kasutcantikmalaysia  #kasut  #sneakermurahmalaysia  #sneakermurahgila  #sneakermurahgiler  #sneakermurahcantik  #jamtanganhargastudent  #caphargastudent  #pouchhargastudent  #terapiinstagram  #ajimaura 
📌 Pantai kecil di Guadeloupe
.
.
❤Jom Follow @jurugambar.alam utk GAMBAR | | PEMANDANGAN & LOKASI PERCUTIAN yang CANTIK2
.
❤Service Paid Review di buka untuk anda mempromosikan Produk & Perniagaan anda. DM sy untuk detail ye. Thanks 😊
ㅤ
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
ㅤ
 Jom Follow :
@abangcikgu 🔥
@lawak.amerika 🔥
@lawak.tube 🔥
ㅤ
ㅤ
ㅤ
📌 Pantai kecil di Guadeloupe . . ❤Jom Follow @jurugambar.alam utk GAMBAR | | PEMANDANGAN & LOKASI PERCUTIAN yang CANTIK2 . ❤Service Paid Review di buka untuk anda mempromosikan Produk & Perniagaan anda. DM sy untuk detail ye. Thanks 😊 ㅤ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ㅤ Jom Follow : @abangcikgu 🔥 @lawak.amerika 🔥 @lawak.tube 🔥 ㅤ ㅤ ㅤ
"Mengapa bayar lebih kalau dah ada satu yang terbaik dan membantu?"
.
.
Jangan Whatsapp kalau sis taknak cantik sebab apa?
sebab yang whatapps sis semuanya gilakan kecantikkan 😍
.
.
Yang ada masalah wanita tu jangan takut nak mencuba produk ni sebab memang memang membantu anda 😍 admin cosume pinklady memang betul betul superbb and menjadi berbanding produk lain !
.
.
Admin tak cari hat lainnn dah oii! 😘
.
.
haa sooooo
.
.
Yang ada masalah wanita tu  pinklady bantu hilangkan masalah tu 😍😍
.

and
.
Yang takda masalah pinklady cuba mantapkan lagi aset tu tau 😘
.
.
Siapa taknak cantik kan? Semua orang nak cantik admin pun nak cantik lgi kalau boleh hehehehe🙈💕
.
.
Jangan risau anak dara mak dara tok dara semua boleh amalkan  PINKLADY BODY PERFECTION  ni tau !😘
.
.
So jom sama sama grab dekat sis sorang sebotol sebab kalau makan sebotol mesti nak grab lagi 😏 sis tak tipu yerrrrr trust me PINKLADY memang superbbbbb!😍
.
.
Berminat? Whatsapp sis 👇
.
.
Whatsapp 📲 019 2843446
Whatsapp 📲 019 2843446
Whatsapp 📲 019 2843446
.
.

#pinklady #cantik #montok #kurussihat #kurusselamat #putih #payudarakencang #payudarabesar #awekmuda #wanitasihat #slim #anjal #mantap #ketat #pikatsuami #kekaldara #missvketat #pejal #kurus #idaman #menawan #tegang #melentik #anakdara #janda #igshopmalaysia #cikguseo #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil
"Mengapa bayar lebih kalau dah ada satu yang terbaik dan membantu?" . . Jangan Whatsapp kalau sis taknak cantik sebab apa? sebab yang whatapps sis semuanya gilakan kecantikkan 😍 . . Yang ada masalah wanita tu jangan takut nak mencuba produk ni sebab memang memang membantu anda 😍 admin cosume pinklady memang betul betul superbb and menjadi berbanding produk lain ! . . Admin tak cari hat lainnn dah oii! 😘 . . haa sooooo . . Yang ada masalah wanita tu pinklady bantu hilangkan masalah tu 😍😍 . and . Yang takda masalah pinklady cuba mantapkan lagi aset tu tau 😘 . . Siapa taknak cantik kan? Semua orang nak cantik admin pun nak cantik lgi kalau boleh hehehehe🙈💕 . . Jangan risau anak dara mak dara tok dara semua boleh amalkan PINKLADY BODY PERFECTION ni tau !😘 . . So jom sama sama grab dekat sis sorang sebotol sebab kalau makan sebotol mesti nak grab lagi 😏 sis tak tipu yerrrrr trust me PINKLADY memang superbbbbb!😍 . . Berminat? Whatsapp sis 👇 . . Whatsapp 📲 019 2843446 Whatsapp 📲 019 2843446 Whatsapp 📲 019 2843446 . . #pinklady  #cantik  #montok  #kurussihat  #kurusselamat  #putih  #payudarakencang  #payudarabesar  #awekmuda  #wanitasihat  #slim  #anjal  #mantap  #ketat  #pikatsuami  #kekaldara  #missvketat  #pejal  #kurus  #idaman  #menawan  #tegang  #melentik  #anakdara  #janda  #igshopmalaysia  #cikguseo  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil 
Tips untuk semuaaa from #tipssahi🌹🌹
.
.
SAHI® adalah Jenama Sarang Burung Pertama di Malaysia dalam bentuk tablet ☺️
.
.
SAHI® keeps you healthy & flawless -Trusted Brand 💋💋💋
.
.
#sahisarangburung #sahibirdnest #bellaastillahforsahi #bellaastillah #foodsuplement #sayajualvitamin #kulitcantik #kulitsihat #tipscantik #tipssihat #teamsahi #viralmalaysia #viral #produkviral #sayajualsupplement #sarangburung #makanansunnah #vitaminc #tanpakolagen #jerawat #jeragathilang #ajimaura #terapiinstagram #teamsahisarawak #igsokongan #fitnesslifestyle
Tips untuk semuaaa from #tipssahi 🌹🌹 . . SAHI® adalah Jenama Sarang Burung Pertama di Malaysia dalam bentuk tablet ☺️ . . SAHI® keeps you healthy & flawless -Trusted Brand 💋💋💋 . . #sahisarangburung  #sahibirdnest  #bellaastillahforsahi  #bellaastillah  #foodsuplement  #sayajualvitamin  #kulitcantik  #kulitsihat  #tipscantik  #tipssihat  #teamsahi  #viralmalaysia  #viral  #produkviral  #sayajualsupplement  #sarangburung  #makanansunnah  #vitaminc  #tanpakolagen  #jerawat  #jeragathilang  #ajimaura  #terapiinstagram  #teamsahisarawak  #igsokongan  #fitnesslifestyle 
Pengguna SAHI terbaik👍 selalu sudi share feedback. We love you #sahilovers ❤

Baca yang sis dah tanda kan colour merah tu kalau malas nak baca panjang2😝

Dah cakap dah sahi memang best.. settle masalah sis ni, tak perlu jumpa dr kulit dah hee

#sahisarangburung #sahibirdnest #sahifeedback #sahitestimoni #sarangburung #sarangburungwalit #susukambing #makanansunnah #sayajualsaranburung #petuacantik #ajimaura #terapiinstagram #teamsahisarawak #igsokongan #jeragatpudar #dramasangat
Pengguna SAHI terbaik👍 selalu sudi share feedback. We love you #sahilovers  ❤ Baca yang sis dah tanda kan colour merah tu kalau malas nak baca panjang2😝 Dah cakap dah sahi memang best.. settle masalah sis ni, tak perlu jumpa dr kulit dah hee #sahisarangburung  #sahibirdnest  #sahifeedback  #sahitestimoni  #sarangburung  #sarangburungwalit  #susukambing  #makanansunnah  #sayajualsaranburung  #petuacantik  #ajimaura  #terapiinstagram  #teamsahisarawak  #igsokongan  #jeragatpudar  #dramasangat