an online Instagram web viewer

#terascafe medias

Photos

Recomended deh nongkrong disini, burgerx itu rasax mirip2 burger k*ng, beef steakx jg enyaak, apalagi fried potato with mozarellax rasax ngejuu banget (anak2 pnya suka klo ada kejux). Ada mainan legox pula, tambah betah ade azzam😘. Emakx nongkrong, anakx asik main lego😄😄. Next time lg yak
.
.
.
#terascafe #teracecafe #familytime #burger #beefsteak #mozarella #instafoods #instapict #nabire #papua
Kk bilang makan di sini lesehan seperti makan d restoran china😄😄 . Adaa sj😁😁
.
.
.
#terascafe #teracecafe #icecream #lesehan #nabire #papua
청포도에이드먹기 좋은날씨
초큼만 덜 더웠으면 좋겠네😅
청포도에이드먹기 좋은날씨 초큼만 덜 더웠으면 좋겠네😅
Biraz nefes almaya niyetliyseniz İstanbul'a Süleymaniye'den bakın..
.
#istanbul #süleymaniye #mimarsinan #terascafe
Milkshake #Terascafe
Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe-Beşiktaş derbi maçı bugün saat 19.30'da #Terascafede 
#fenerbahçe #besiktas #derbimaç  #elazığ #kovancılar #palu #terascafe
Keyf_i#terascafe&
3 renk salaş triko sipariş için dm veya WhatsApp numaramızdan ulaşabilirsiniz 👉👉👉ARAS kargo kapıda ödeme #new #newseason #yenisezon #circus #fashion #tarz #kombin #style #italy #italianboy #eskişehir #istanbul #ankara #edirne #kütahya #şanlıurfa #elazığ #antep #antalya #ataşehir #ataköygarden #zoom #terascafe #hugga #fahhamkurucesme #lucca #beykoz #beykent
Günün menüsü ile siz değerli müşterilerimizi Teras Cafe Restoranımızda buluşturuyoruz 🤗
#gününmenüsü🍴 #terascafe #kapaklı #sosyaltesis
Yakınlarda çalışıyorsanız sabah kahvaltısı için gelinebilecek en güzel yer.🤗
#kaşarlıomlet #terascafe #kahvaltı #kapaklı
#Cuma #akşam #saat 19:30 / 23:30 arası #sancaktepe @simidin_tadi_sarigazi #terascafe de #türkülerimiz ile #sizlerleyiz #canlı #müzik #nargile #cafe #eğlence
@jasna7175 adam kaslı yapacak bişe yok😌#terascafe
@jasna7175 adam kaslı yapacak bişe yok😌#terascafe 
Süleymaniye Camii'nin heybeti altında unutulmaz dakikalar geçirebilirsiniz. ☎ 0 212 514 44 14
👉 Rezervasyon: DM veya telefon ile... #terascafe #cafe #yemek #manzara #suleymaniye #mimarsinancafe
Sizin için tatlıyla bağladık🤗👌
#terascafe #suffle #waffle #sosyaltesis #kapaklı
Gözlüğün sol camı 🙈🙈 #izmit #sekapark #terascafe
Her gün bol şecenekli olan Menümüzle siz değerli müşterilerimizi Teras Cafe Restoranımızda bekliyoruz🤗
#gününmenüsü😋👌 #terascafe #sosyaltesis #kapaklı
Yang lagi perjalanan atau lagi ada aktifitas di daerah palur yuk marii kemari mampir ke @terascfe yang ada di @palur_plasa yaa.
By: @jajansolo
•
Tempat yang homie bangettt ini bisa bikin mood yang tadinya berantakan karena suasana yang super hott ini jadi lebih adem lebih relax dan energi up lagi nihh.
•
Soalnya selain nuansa caffe yang santai dan nyaman bikin tubuh dan pikiran jadi relax. Apalagi kalo jajaners menu terbaru dari @terascfe >>> Mie Bokis.
•
Mie Bokis ini rasanya gurih dan nikmat banget ditambah perpaduan seblak, telur dan sosis, lengkap dan murah pastinya karna cukup dengan 16K aja nih.
Makanya yukk segeraain ke sini!!
•
Menu lain yang bisa dipesan nih:
🍜Ramen Seafood (Ramen, Telur, Crab Stick, Jamur, Kuah Seafood) 🥗Siomay Dimsum
🥔Mendoan
🍧Es Teller.
•
🏠Palur Plasa (Jalan Raya Solo-Sragen KM 1)
⏰Open Daily 10 am – 9 pm.
•
Yang diarea Solo dan Sragen yukkk ketemuannya disini ajaa~
•
Tag temen makan siang kamu hari ini yaa.
•
#jajansolo
#kulinersolo
#terascafe
Yang lagi perjalanan atau lagi ada aktifitas di daerah palur yuk marii kemari mampir ke @terascfe yang ada di @palur_plasa yaa. By: @jajansolo • Tempat yang homie bangettt ini bisa bikin mood yang tadinya berantakan karena suasana yang super hott ini jadi lebih adem lebih relax dan energi up lagi nihh. • Soalnya selain nuansa caffe yang santai dan nyaman bikin tubuh dan pikiran jadi relax. Apalagi kalo jajaners menu terbaru dari @terascfe >>> Mie Bokis. • Mie Bokis ini rasanya gurih dan nikmat banget ditambah perpaduan seblak, telur dan sosis, lengkap dan murah pastinya karna cukup dengan 16K aja nih. Makanya yukk segeraain ke sini!! • Menu lain yang bisa dipesan nih: 🍜Ramen Seafood (Ramen, Telur, Crab Stick, Jamur, Kuah Seafood) 🥗Siomay Dimsum 🥔Mendoan 🍧Es Teller. • 🏠Palur Plasa (Jalan Raya Solo-Sragen KM 1) ⏰Open Daily 10 am – 9 pm. • Yang diarea Solo dan Sragen yukkk ketemuannya disini ajaa~ • Tag temen makan siang kamu hari ini yaa. • #jajansolo  #kulinersolo  #terascafe 
Kapanışa özel ziyafet keyfi 😇😱😂 #terascafe
Kapanışa özel ziyafet keyfi 😇😱😂 #terascafe 
Bu hafta hem misafir hemde teras haftası evimizi #terascafe yaptık 😅 terasta sunum ancak bu kadar anacım mutfak alt katta olduğu için zorlanıyorum haliyle 🤦🏼‍♀️ #denizmanzaram bir Harika 😍 #kadrajımdan #sunumsofrada #sunumdenizi #sunumönemlidir #mutluluk kumaşlar @intaslar annecimmm dikti hepsini elleriyle canım benim inşallah oda gelecek birgün :( #canımannem 😘😘😘 @aynurhuseyinaydemir
Bugün bir çok seçenekli olan enfes menümüz siz değerli müşterilerimizi bekliyor😋👌
#gününmenüsü #terascafe #sosyaltesis #kapaklı
Güzel bir kahvaltı için en güzel ikili yumurta ve ekmek değil midir?😋🍳
#sahandayumurta #terascafe #kahvaltı #sosyaltesis