an online Instagram web viewer

#tgv medias

Photos

搭了4小時的#TGV 🚄抵達 #Avignon #亞維農
Do niczego nie zmuszam, leć ze mną dalej w piękne nieznane, Odchodzi gdzieś zamęt, wraca spokój, cichnie wszelki lament. 
#bor #borcrew #mamskrzydła #szaman #ocb #thc #tgv #tropical #haze #weed #shaman #rap #music #mylife #instagood #streetwear #streetstyle #tbt #instalike #poland #netherlands #since #1985 #blackandwhite
Grease po Francusku ‼️da sie ❓da‼️😜
#bonjour #paris #paryzpl #musical #grease #olivianewtonjohn #jhontravolta #brylantyna #tgv #mo18 #artdeco
This week achievement: Along with 12 strong best story 😎 recommended along with god, really nice! 
#movie #tgv #foc
This week achievement: Along with 12 strong best story 😎 recommended along with god, really nice! #movie  #tgv  #foc 
Arrivée en gare d'Annecy le samedi 20 janvier 2018 à 20h29, du TGV n°6947 de 20h29 en provenance de Paris Gare de Lyon ... Qui a dit que les trains n'étaient jamais à l'heure??? 😉😊🤗
#sncf #train #gare #Annecy #tgv
Arrivée en gare d'Annecy le samedi 20 janvier 2018 à 20h29, du TGV n°6947 de 20h29 en provenance de Paris Gare de Lyon ... Qui a dit que les trains n'étaient jamais à l'heure??? 😉😊🤗 #sncf  #train  #gare  #Annecy  #tgv 
#Passion #mer Passion #Mouette & #Goeland ! Quand, sur le chemin du retour, tu l'aperçoit depuis le #tgv mais que tu ne peux pas la toucher...
#sete 
#ocean
#sea
#mer
#mediterrannee
#sunshine
#sun
#soleil
#sudouest
#ontheroad
#igersfrance
Go to Paris 🇫🇷🚅🗼
Go to Paris 🇫🇷🚅🗼
Joie de vivre ! #TGV#reims#paris
Tak terfikir pun nak tengok cerita ni berbanding cerita Korea yang lain. 2 hari lepas tengok trailer cerita ni sebab cerita mat saleh macam tak menarik. Tu pun tgk trailer tu tak habis. Aku suka la cerita fiksyen yang mengarut ni kekadang layan sebab terbang2, lawan2 kuasa, letop sana sini makanya aku pun pasang niat nak tengok. Jadi hari ni aku tebus tiket percuma yang #tgv bagi sebab taknak kecewa kononnya tengok movie suka2. Cuma satu harapan aku agar movie ni pengakhirannya jangan la mengarut tetiba tergantung sebab drama Korea selalu camtu. 
Dalam panggung semua Chinese dan hanya aku berdua je Melayu. My buddy cakap, kita berdua je layan cerita kurafat ni. Hahaha. Rupanya dia tgk synopsis cerita ni pasal hari penghitungan. Satu je aku cakap kita tengok sebab kita nak tau cerita maka yang baik jadikan tauladan yang buruk buang jauh. 
Mula cerita aku terkejut sebab seorang anggota bomba peluk budak kecik terjun bangunan. Nak dijadikan sebab kematian, tali yang tahan dia tu terbakar dan putus tapi dia berjaya selamatkan budak tu. Dia mati dan bermulalah kisah penghakiman (dalam agama Buddha) bagi dia. Dia dianggap insan mulia kerana jasanya sepanjang dia hidup. Tapi... Ada sesuatu yang menghalang dia untuk diberikan kehidupan semula. Mula2 memang satu panggung gelak2 sebab adegan lucu dan serasa memang tak logik. Cerita ni pasal dia, adik lelaki dan emak dia je. Mak dia bisu dan selalu sakit. Pernah mak dia terlantar sakit teruk sampai adik dia pun sakit sebab tak cukup nutrisi sebab miskin. Sewaktu penghakiman tu, ada tempat2 yang diorang tunjuk balik kesalahan lelaki tu. Masa tu cerita mula jadi serius. Semasa penghakiman ada sebut pasal sifat manusia, salah silap dengan kawan2, rakan sekerja dan paling ditekankan keluarga. Makin lama makin serius sehingga laki tu kemungkinan tak dapat dibangkitkan semula sebab kesalahan berat dia cuba bunuh mak sendiri. Tergamam babe. Keluar la "flashback" yang buat semua orang menangis. Perghhhh.... Sedih giler part tu sampai habis cerita. 
Last aku menangis tgk cerita Bisik Pada Langit tapi ini sedih teruk bagi aku. Taktau nak bagi berapa ⭐ tapi cerita ni 👍.
#alongwiththegods #family 
#movies #storyofmylife
Tak terfikir pun nak tengok cerita ni berbanding cerita Korea yang lain. 2 hari lepas tengok trailer cerita ni sebab cerita mat saleh macam tak menarik. Tu pun tgk trailer tu tak habis. Aku suka la cerita fiksyen yang mengarut ni kekadang layan sebab terbang2, lawan2 kuasa, letop sana sini makanya aku pun pasang niat nak tengok. Jadi hari ni aku tebus tiket percuma yang #tgv  bagi sebab taknak kecewa kononnya tengok movie suka2. Cuma satu harapan aku agar movie ni pengakhirannya jangan la mengarut tetiba tergantung sebab drama Korea selalu camtu. Dalam panggung semua Chinese dan hanya aku berdua je Melayu. My buddy cakap, kita berdua je layan cerita kurafat ni. Hahaha. Rupanya dia tgk synopsis cerita ni pasal hari penghitungan. Satu je aku cakap kita tengok sebab kita nak tau cerita maka yang baik jadikan tauladan yang buruk buang jauh. Mula cerita aku terkejut sebab seorang anggota bomba peluk budak kecik terjun bangunan. Nak dijadikan sebab kematian, tali yang tahan dia tu terbakar dan putus tapi dia berjaya selamatkan budak tu. Dia mati dan bermulalah kisah penghakiman (dalam agama Buddha) bagi dia. Dia dianggap insan mulia kerana jasanya sepanjang dia hidup. Tapi... Ada sesuatu yang menghalang dia untuk diberikan kehidupan semula. Mula2 memang satu panggung gelak2 sebab adegan lucu dan serasa memang tak logik. Cerita ni pasal dia, adik lelaki dan emak dia je. Mak dia bisu dan selalu sakit. Pernah mak dia terlantar sakit teruk sampai adik dia pun sakit sebab tak cukup nutrisi sebab miskin. Sewaktu penghakiman tu, ada tempat2 yang diorang tunjuk balik kesalahan lelaki tu. Masa tu cerita mula jadi serius. Semasa penghakiman ada sebut pasal sifat manusia, salah silap dengan kawan2, rakan sekerja dan paling ditekankan keluarga. Makin lama makin serius sehingga laki tu kemungkinan tak dapat dibangkitkan semula sebab kesalahan berat dia cuba bunuh mak sendiri. Tergamam babe. Keluar la "flashback" yang buat semua orang menangis. Perghhhh.... Sedih giler part tu sampai habis cerita. Last aku menangis tgk cerita Bisik Pada Langit tapi ini sedih teruk bagi aku. Taktau nak bagi berapa ⭐ tapi cerita ni 👍. #alongwiththegods  #family  #movies  #storyofmylife 
Hey @prateeekb1! Thank you so much for visiting us. Hope you and your friend enjoyed.
#Repost @prateeekb1 with @get_repost
・・・
#thegamingvegas #thegaminglife #RepublicDeal #indoorthemepark #gaming #gamers #fun #enjoy #friends  #celebration #arcade #bowling #bowlingislife #noida #noidagram #tgv #logixcitycenter
Quand ta fille est assortie aux sièges du #TGV
🤔
Quand ta fille est assortie aux sièges du #TGV  🤔
Gare de Lille Flandres 😊 #Sncf #tgv #tgvmax #ouisncf #lille
Quelques rammes vues ces derniers temps en Gironde 
#sncf 
#tgv #tgvoceane #bordeauxstjean #libourne
On my way to #Folkestone for the @britishpowerliftingunion Alan Collins Cup. A day of loading and hugging awaits. #selfie #bear #bearselfie #jackwolfskin #beard #powerlifting #powerlifter #train #highspeed #tgv
Dans le #tgv
Dimanche matin, 5h40. N'y a-t-il donc rien d'autre à faire ?

#voyage #toulouse #nancy #lorraine #vacances #dansletrain #earlymorning #tgv #travel #explore #blackandwhite
Tu pars en séminaire et le wifi enfin merci la sncf 😘#wifi #train #tgv #sncf #france #love #instagood #pharmacieagnespraden
2018. 01. 19
After finishing the last exam 💕
Went to Wangsawalk to watch the movie 'Along with the gods' 🎥
I could not stop crying 😢😢😢😢 #신과함께 #말레이시아 #wangsawalk  #tgv #alongwiththegods #하정우 #연기짱
Souverain dans mes souvenirs, j'ai bien taillé la barbe
-
-
-
-
#me #train #tgv #picoftheday #ukt #unkut #oklm #first #fastlife #trōne #saturday #sunday #night #love #respect #india #swiss #france #travel #music #relaxing #like4like #jackda #instagood #instagram #mirror
今日は良い天気☀テニス日和😄🎶
雪振る前に打てて満足🍀

#覚え書き #xblade #duramix #49x48 #beamos #tgv #51x49 #테니스타그램 #テニス #tennistagram
Rame 4522! #tgv #railway #railfan
at TGV🚆Paris->Nimes
.
on an unrelated topic, I went to see Paddington2 at a theater. it was a heartwarming beautiful movie.
.
パディントン2、すごーく!!感動しました✨
終始うるうる…思いだしても泣ける😂
心温まる素敵なお話でした✨
ロンドンの街やインテリア、ファッションも全てカラフルで可愛くってとってもおしゃれでした♥️
パディントン1見てないから見なきゃー
.
.
つくづく、鎌倉ものがたりは、あれは何だったの、と(←根に持ってる😂)
.
.
#france #paris #tgv #genic_mag #sonynex7 #nex7 #trip #paddington2 #パリから南フランスへ
at TGV🚆Paris->Nimes . on an unrelated topic, I went to see Paddington2 at a theater. it was a heartwarming beautiful movie. . パディントン2、すごーく!!感動しました✨ 終始うるうる…思いだしても泣ける😂 心温まる素敵なお話でした✨ ロンドンの街やインテリア、ファッションも全てカラフルで可愛くってとってもおしゃれでした♥️ パディントン1見てないから見なきゃー . . つくづく、鎌倉ものがたりは、あれは何だったの、と(←根に持ってる😂) . . #france  #paris  #tgv  #genic_mag  #sonynex7  #nex7  #trip  #paddington2  #パリから南フランスへ 
消してしまいました‼︎💦いいね下さった方すみません💦
.
【旅の記録#ランス#🇫🇷】
パリからTGVでシャンパーニュ地方の中心都市ランスへ🚄
@veuveclicquot のメゾン見学に参加して来ました。
veuveとは”未亡人”という意味で、若くして未亡人となってしまったClicquot夫人が亡き夫の意思を引き継ぎ3代目社長となり、大成功を収めたのが現在のVeuveClicquotの始まりだそうです🍾
歴史を知るとミュズレ(クリコ夫人の肖像画)一つ感慨深いです。クリコ夫人、よう頑張った。
.
.
#シマアキTRIP#シマアキTRIP🌏
#📍#Reims#France
#🚄#TGV:Paris➡︎Reims(45min.)
#🍾#veuveclicquot#cave
近くの @champagnepommery や @taittingerchampagne にも立ち寄りました🥂
消してしまいました‼︎💦いいね下さった方すみません💦 . 【旅の記録#ランス #🇫🇷】 パリからTGVでシャンパーニュ地方の中心都市ランスへ🚄 @veuveclicquot のメゾン見学に参加して来ました。 veuveとは”未亡人”という意味で、若くして未亡人となってしまったClicquot夫人が亡き夫の意思を引き継ぎ3代目社長となり、大成功を収めたのが現在のVeuveClicquotの始まりだそうです🍾 歴史を知るとミュズレ(クリコ夫人の肖像画)一つ感慨深いです。クリコ夫人、よう頑張った。 . . #シマアキTRIP #シマアキTRIP 🌏 #📍#Reims #France  #🚄#TGV :Paris➡︎Reims(45min.) #🍾#veuveclicquot #cave  近くの @champagnepommery や @taittingerchampagne にも立ち寄りました🥂
Jom! Ada tiket free ni.. sapa sudi temankan! #tgv #cinema #wayang #jomtengokwayang #movie #filem #film #watchmovie #freebies #ticket
Had a brilliant time at the National Whisky Festival today with the boys. My mate wanted to get in on the wwc action. Slàinte 🥃
.
.
.
.
.
#thenationalwhiskyfestival #whisky #scottishwhisky #seiko #skx #seikoskx #skx173 #seikoskx173 #iwc #seikofam #watchfam #iwcfam #iwcportuguese #watchonmywrist #wristwatchcheck #womw #tgv #theurbangentry #thegreynato #hodinkee #wornandwound #scotland #travel #adventure #watch #automaticwatch #watchporn #seikosaturday #seikosunday #timepiece
Had a brilliant time at the National Whisky Festival today with the boys. My mate wanted to get in on the wwc action. Slàinte 🥃 . . . . . #thenationalwhiskyfestival  #whisky  #scottishwhisky  #seiko  #skx  #seikoskx  #skx173  #seikoskx173  #iwc  #seikofam  #watchfam  #iwcfam  #iwcportuguese  #watchonmywrist  #wristwatchcheck  #womw  #tgv  #theurbangentry  #thegreynato  #hodinkee  #wornandwound  #scotland  #travel  #adventure  #watch  #automaticwatch  #watchporn  #seikosaturday  #seikosunday  #timepiece 
Des Îles jusqu’à Paris 
De beaux moments 🇫🇷🙌🏻❤️ Maintenant en route pour le SKM ....🏂🎿✌🏻
.
.
#France #Paris #goodtime #bellerencontre #fillesdesiles #toureiffel #friends #travel #girlstrip #explore #adventuretravel #snowkitemasters #skm #byeparis #train #tgv #garedelyon 
@jentinkler
@lustinherworld
forget the MVMT watch forget the Daniel Wellington. For $120 grab this little guy, automatic, manual wind, beatiful dial l and "in house movement". You can't go wrong with a little Orient Bambino
.
.
.
#orientwatch #orientbambinov2 #orientbambino #watchfam #mvmt #danielwellington #cheapwatch #vintagewatch #mensstyle #mensfashion #watchgeek #watchesunder1000 #practicalwatch #tgv
#TGV Dasye 708 et 709 #Paris_gare_de_Lyon décembre 2017
Tuer le temps bêtement...bloquée dans le TGV...3h de retard suite à un heurt avec un animal...#patience #tgv #dansletgv #candycrush #tuerletemps #patienter #jeu #soccuper #game #picoftheday #instadaily
Sur le chemin du retour ! Retour Paris ! #tgv #rennesparis
Paris trip 🇫🇷
#paris #france #tgv #eiffeltower #familytime #familytrip #skoroPetrin :)
C’est ki ki qui vas ce régaler pendant le voyage ? 😃👌🍷🍣 #dansletgv #tgv #sncf #sushi #poisson #petitsketch #ahmedsylla #follow #like4like #likeforlike #likeme #like #instagood #instagay #instagram #instamoment
UPDATE - Arrivée avec 3heures de retard (23h au lieu de 19h53 initialement), j’ai raté l’apéro Jsuis dégoûtée !!!! 😤😤😤#aperovie •
J’ai passé 3 heures avec un homme insupportable. Je m’adresse à toi maintenant, j’ignore ton nom Gérard, j’ignore ce que tu veux, je n’ai pas d’argent, mais ce que j’ai en revanche ce sont des compétences très particulières, je te ferais vivre un véritable cauchemar et sache que je te chercherai, je te trouverai et je te raserai les sourcils MERDE ! #liamneeson #taken #peaceandlove •
ÇA C’EST MA TÊTE QUAND ON PERCUTE UN ANIMAL
QUE LE TGV REPART PAS ET QU’ON VA DEVOIR ATTENDRE SUR LES VOIES UN AUTRE TRAIN. 
AVEC MES AMIS DU TGV.❤️
ET VU QUE JAI UN FORFAIT TGV MAX JE VAIS ME FAIRE REMBOURSER ENCORE 5€ 👍🏻
#heureuse
#racontetalife #jenaimarre #tetedecul #tgv #update #instadaily #jaimelasncf #ouisncf #sncf #tgvmax #laloose #instajoie #instagood #instafun #fun #funny #moments
UPDATE - Arrivée avec 3heures de retard (23h au lieu de 19h53 initialement), j’ai raté l’apéro Jsuis dégoûtée !!!! 😤😤😤#aperovie  • J’ai passé 3 heures avec un homme insupportable. Je m’adresse à toi maintenant, j’ignore ton nom Gérard, j’ignore ce que tu veux, je n’ai pas d’argent, mais ce que j’ai en revanche ce sont des compétences très particulières, je te ferais vivre un véritable cauchemar et sache que je te chercherai, je te trouverai et je te raserai les sourcils MERDE ! #liamneeson  #taken  #peaceandlove  • ÇA C’EST MA TÊTE QUAND ON PERCUTE UN ANIMAL QUE LE TGV REPART PAS ET QU’ON VA DEVOIR ATTENDRE SUR LES VOIES UN AUTRE TRAIN. AVEC MES AMIS DU TGV.❤️ ET VU QUE JAI UN FORFAIT TGV MAX JE VAIS ME FAIRE REMBOURSER ENCORE 5€ 👍🏻 #heureuse  #racontetalife  #jenaimarre  #tetedecul  #tgv  #update  #instadaily  #jaimelasncf  #ouisncf  #sncf  #tgvmax  #laloose  #instajoie  #instagood  #instafun  #fun  #funny  #moments 
La rame TGV Duplex 251 assure un Nice-Paris passant la gare de Villeneuve Loubet, le 29 Juillet 2015 à 18h35. #railways_worldwide #railways_of_our_world #rsa_trains #rsa_theyards #eisenbahnfotografie #train_nerds #eisenbahnbilder #trainphotographics #like4like #likeforlike #lfl #l4l #tgv #duplex251