an online Instagram web viewer

#thebeautyhackshq medias

Photos

The Beauty Hacks merupakan satu rangkaian produk khusus untuk bodycare dan juga skincare.
.
Boleh kata dari Face-to-Toe la produk TBH ni.
.
Now bukan muka je boleh putih gebu peloles, badan pun boleh cerah jugak tau! ❤️
,
Credit: #thebeautyhackshq
.
#motsboutique 
#thebeutyhacks
The Beauty Hacks merupakan satu rangkaian produk khusus untuk bodycare dan juga skincare. . Boleh kata dari Face-to-Toe la produk TBH ni. . Now bukan muka je boleh putih gebu peloles, badan pun boleh cerah jugak tau! ❤️ , Credit: #thebeautyhackshq  . #motsboutique  #thebeutyhacks 
.
Dah pukul 10 lebih ni. Ada yang masih belum mandi ke?
.
Maklumlah sekarang kan musim “winter” kat Malaysia ni. Sejukk je manjang.
.
Tapi jangan jadikan alasan taknak mandi pulak awak oii.
.
Dah pergi ambik Body Scrub cepat. Mesti rasa taknak keluar bilik air dah. Rasa nak bermanja je dengan Body Scrub ni. 💕
.
#thebeautyhackshq #morning #bodyscrub #lulurpengantin #lulur #winter #scrubmurah
. Dah pukul 10 lebih ni. Ada yang masih belum mandi ke? . Maklumlah sekarang kan musim “winter” kat Malaysia ni. Sejukk je manjang. . Tapi jangan jadikan alasan taknak mandi pulak awak oii. . Dah pergi ambik Body Scrub cepat. Mesti rasa taknak keluar bilik air dah. Rasa nak bermanja je dengan Body Scrub ni. 💕 . #thebeautyhackshq  #morning  #bodyscrub  #lulurpengantin  #lulur  #winter  #scrubmurah 
Glow Green Mask & Scrub

Glow green mask & scrub. 2 in 1 jugak. Freshly handmade. Lebih kurang sama dengan golden turmeric mask sebab ianya mengunakan ingredients 100% natural
.
 Ingredients: .
🌿Premium matcha green tea
🌿Green tea .
🌿Rolled oats .
🌿Organik rice
.
Kami gabungkan 2 jenis green tea dalam mask ni untuk mendapatkan kesan yang lebih efektif. 
Green tea yang kami pilih pun adalah green tea yang terbaik. 3 bulan kami buat research untuk mask ni. And banyak dah tukar untuk dapat kan yang terbaik
.

Kelebihannya: .
🍀 Merawat kulit berminyak .
🍀Mengecilkan pori .
🍀Anti penuaan .
🍀Merawat jerawat .
🍀Menghilangkan eyebag .
🍀Melembabkan kulit .
🍀Meredakan kemerahan kulit (sunburn)

Untuk green mask ni lebih kepada untuk redakan kemerahan akibat sunburn, untuk hilangkan eyebag, untuk mengecilkan pori yang terbuka, merawat kulit berminyak.

Harga RM39 (150g) exc postage 
Whatsapp ika 📲 0178295891
Postage RM8 SM | RM12 SS

#thebeautyhacks #thebeautyhackshq #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #tipskincare #organicskincare #localproduct #sayajualbarangkecantikan #hafizmahamad #bazaarpaknilmurah #dahliansandco #madeinmalaysia #skincaremalaysia #syafiqahaina #izaraaishah #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal #thetamarind #facemaskhoney #glowgreenmask
Glow Green Mask & Scrub Glow green mask & scrub. 2 in 1 jugak. Freshly handmade. Lebih kurang sama dengan golden turmeric mask sebab ianya mengunakan ingredients 100% natural . Ingredients: . 🌿Premium matcha green tea 🌿Green tea . 🌿Rolled oats . 🌿Organik rice . Kami gabungkan 2 jenis green tea dalam mask ni untuk mendapatkan kesan yang lebih efektif. Green tea yang kami pilih pun adalah green tea yang terbaik. 3 bulan kami buat research untuk mask ni. And banyak dah tukar untuk dapat kan yang terbaik . Kelebihannya: . 🍀 Merawat kulit berminyak . 🍀Mengecilkan pori . 🍀Anti penuaan . 🍀Merawat jerawat . 🍀Menghilangkan eyebag . 🍀Melembabkan kulit . 🍀Meredakan kemerahan kulit (sunburn) Untuk green mask ni lebih kepada untuk redakan kemerahan akibat sunburn, untuk hilangkan eyebag, untuk mengecilkan pori yang terbuka, merawat kulit berminyak. Harga RM39 (150g) exc postage Whatsapp ika 📲 0178295891 Postage RM8 SM | RM12 SS #thebeautyhacks  #thebeautyhackshq  #skincare  #facemask  #facescrub  #bodyscrub  #bodycare  #facecream  #lipscrub  #whiteninglotion  #spfcream  #homemadescrub  #tipskincare  #organicskincare  #localproduct  #sayajualbarangkecantikan  #hafizmahamad  #bazaarpaknilmurah  #dahliansandco  #madeinmalaysia  #skincaremalaysia  #syafiqahaina  #izaraaishah  #facemasktumeric  #bodyscrubcharcoal  #soapbartumeric  #thecharcoal  #thetamarind  #facemaskhoney  #glowgreenmask 
.
Please swipe 😘
.
#FEEDBACK TULUS IKHLAS DARI TBH LOVERS ❤️
.
#feedbacktbh #testimonitbh #tbhlover #thebeautyhacks #thebeautyhackshq #teamdada #beautytips #beauty #tipkecantikan
Sis pernah bagitahu kalau muka jerawat sampai keluar nanah macam ni tak boleh pakai scrub kan?

Kalau pakai scrub nanti makin teruk la muka hang sebab jerawat tu pecah dan merebak.

So, solusinya korang kena keep calm and ambik sabun kunyit as a cleanser korang. Bagi jerawat tu kecut dulu. Pakai 2 kali je sehari tau. Pakai lama kang kering pulak muka.

Lagisatu kalau pakai sabun kunyit ni secara konsisten, muka kusam pun dah takde tau. Cerah berseri gitteww.

#thebeautyhackshq
Sis pernah bagitahu kalau muka jerawat sampai keluar nanah macam ni tak boleh pakai scrub kan? Kalau pakai scrub nanti makin teruk la muka hang sebab jerawat tu pecah dan merebak. So, solusinya korang kena keep calm and ambik sabun kunyit as a cleanser korang. Bagi jerawat tu kecut dulu. Pakai 2 kali je sehari tau. Pakai lama kang kering pulak muka. Lagisatu kalau pakai sabun kunyit ni secara konsisten, muka kusam pun dah takde tau. Cerah berseri gitteww. #thebeautyhackshq 
Assalamualaikum dan selamat pagi

Uolls yang masih tercari-cari produk yang sesuai untuk hilangkan parut? Apa kata korang cuba guna face cream ni.

Insyaallah, sangat berkesan untuk pudarkan parut dan rawat kulit muka korang sebab dia ada honey dan juga aloevera. “Spread with The Beauty Hacks”

www.wasap.my/60162269677
www.wasap.my/60162269677

#thebeautyhackshq
#TeamCikAyu 
#TeamCT 
#AgenShahAlamSetapak
Assalamualaikum dan selamat pagi Uolls yang masih tercari-cari produk yang sesuai untuk hilangkan parut? Apa kata korang cuba guna face cream ni. Insyaallah, sangat berkesan untuk pudarkan parut dan rawat kulit muka korang sebab dia ada honey dan juga aloevera. “Spread with The Beauty Hacks” www.wasap.my/60162269677 www.wasap.my/60162269677 #thebeautyhackshq  #TeamCikAyu  #TeamCT  #AgenShahAlamSetapak 
Sis pernah bagitahu kalau muka jerawat sampai keluar nanah macam ni tak boleh pakai scrub kan?

Kalau pakai scrub nanti makin teruk la muka hang sebab jerawat tu pecah dan merebak.

So, solusinya korang kena keep calm and ambik sabun kunyit as a cleanser korang. Bagi jerawat tu kecut dulu. Pakai 2 kali je sehari tau. Pakai lama kang kering pulak muka.

Lagisatu kalau pakai sabun kunyit ni secara konsisten, muka kusam pun dah takde tau. Cerah berseri gitteww.

#thebeautyhackshq
Sis pernah bagitahu kalau muka jerawat sampai keluar nanah macam ni tak boleh pakai scrub kan? Kalau pakai scrub nanti makin teruk la muka hang sebab jerawat tu pecah dan merebak. So, solusinya korang kena keep calm and ambik sabun kunyit as a cleanser korang. Bagi jerawat tu kecut dulu. Pakai 2 kali je sehari tau. Pakai lama kang kering pulak muka. Lagisatu kalau pakai sabun kunyit ni secara konsisten, muka kusam pun dah takde tau. Cerah berseri gitteww. #thebeautyhackshq 
kelebihan Face Mask Turmeric ni .
🌸Mengatasi kulit berminyak
🌸Menghaluskan kulit wajah
🌸Mengurangkan lingkaran hitam di bawah mata
🌸Mengatasi pigmentasi
🌸Mengeluarkan Sel kulit mati
🌸Mengatasi masalah jerawat .
🌸Mengurangkan kedutan .
🌸Mengurangkan parut belas jerawat
🌸Menjadikan tona kulit lebih sekata
🌸Mencegah penuaan
.
Bukan tu je, uolls jugak boleh guna Face Mask ni pada bahagian siku dan tumit jugak tau. Jangan terkejut! Haaa banyakkan manfaatnya.
.
So apa tunggu lagi, jom la try Face Mask Turmeric ni. Rugi tau kalau tak cuba . Belum cuba belum tau. Sekali dah cuba, mesti jatuh cinta 😍
.
Face Mask Honey Turmeric RM29 (40g)
.
Whatsapp ika 📲 0178295891
Postage RM8 SM | RM12 SS

#thebeautyhacks #thebeautyhackshq #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #tipskincare #organicskincare #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #bazaarpaknilmurah #dahliansandco #madeinmalaysia #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal #thetamarind #facemaskhoney
kelebihan Face Mask Turmeric ni . 🌸Mengatasi kulit berminyak 🌸Menghaluskan kulit wajah 🌸Mengurangkan lingkaran hitam di bawah mata 🌸Mengatasi pigmentasi 🌸Mengeluarkan Sel kulit mati 🌸Mengatasi masalah jerawat . 🌸Mengurangkan kedutan . 🌸Mengurangkan parut belas jerawat 🌸Menjadikan tona kulit lebih sekata 🌸Mencegah penuaan . Bukan tu je, uolls jugak boleh guna Face Mask ni pada bahagian siku dan tumit jugak tau. Jangan terkejut! Haaa banyakkan manfaatnya. . So apa tunggu lagi, jom la try Face Mask Turmeric ni. Rugi tau kalau tak cuba . Belum cuba belum tau. Sekali dah cuba, mesti jatuh cinta 😍 . Face Mask Honey Turmeric RM29 (40g) . Whatsapp ika 📲 0178295891 Postage RM8 SM | RM12 SS #thebeautyhacks  #thebeautyhackshq  #skincare  #facemask  #facescrub  #bodyscrub  #bodycare  #facecream  #lipscrub  #whiteninglotion  #spfcream  #homemadescrub  #tipskincare  #organicskincare  #localproduct  #sayajualbarangkecantikan  #tumericmask  #bazaarpaknilmurah  #dahliansandco  #madeinmalaysia  #skincaremalaysia  #tumericbodyscrub  #goldentumericmask  #facemasktumeric  #bodyscrubcharcoal  #soapbartumeric  #thecharcoal  #thetamarind  #facemaskhoney 
Sudah tiba masanya untuk anda mendapatkan wajah yang bersih. Are you ready?

Bersihkan wajah anda dari sebarang mekap yang melekat. Dapatkan sabun kunyit dan gosok dalam gerakan bulat di seluruh muka dan leher. 
Bilas dengan air hangat. Ulangi lagi sekali jika anda memakai alat solek begitu tebal atau berasa ada lebihan kotoran lagi.

Untuk dapatkan pipi yang lebih halus dan gebu -- boleh guna Face Scrub dari The Beauty Hacks. Gunakan 3 kali seminggu sama ada pagi atau malam. 
Boleh digunakan pada muka & badan dan sesuai untuk lelaki dan wanita

Apa manfaat sabun kunyit dari The Beauty Hacks? .
🍑Melembapkan kulit. .
🍑Membersihkan kulit dan liang pori
🍑Seimbangkan ph kulit yang kering atau terlalu berminyak
🍑Menghapuskan kekusaman wajah .
🍑Menghilangkan parut jerawat
🍑Mengecutkan jerawat.
🍑Mencegah pigmentasi
🍑Memperbaiki tona kulit
🍑Kulit kelihatan lebih cerah, lembut dan tegang. Membantu mencerahkan kawasan gelap seperti ketiak, tegang, leher, siku dan lain-lain.

Berat: 65 gram
Harga: RM12 exc postage
.
.
Whatsapp ika 📲 0178295891
Postage RM8 SM | RM12 SS

#thebeautyhacks #thebeautyhackshq #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #tipskincare #organicskincare #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #bazaarpaknilmurah #dahliansandco #madeinmalaysia #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal #thetamarind #facemaskhoney
Sudah tiba masanya untuk anda mendapatkan wajah yang bersih. Are you ready? Bersihkan wajah anda dari sebarang mekap yang melekat. Dapatkan sabun kunyit dan gosok dalam gerakan bulat di seluruh muka dan leher. Bilas dengan air hangat. Ulangi lagi sekali jika anda memakai alat solek begitu tebal atau berasa ada lebihan kotoran lagi. Untuk dapatkan pipi yang lebih halus dan gebu -- boleh guna Face Scrub dari The Beauty Hacks. Gunakan 3 kali seminggu sama ada pagi atau malam. Boleh digunakan pada muka & badan dan sesuai untuk lelaki dan wanita Apa manfaat sabun kunyit dari The Beauty Hacks? . 🍑Melembapkan kulit. . 🍑Membersihkan kulit dan liang pori 🍑Seimbangkan ph kulit yang kering atau terlalu berminyak 🍑Menghapuskan kekusaman wajah . 🍑Menghilangkan parut jerawat 🍑Mengecutkan jerawat. 🍑Mencegah pigmentasi 🍑Memperbaiki tona kulit 🍑Kulit kelihatan lebih cerah, lembut dan tegang. Membantu mencerahkan kawasan gelap seperti ketiak, tegang, leher, siku dan lain-lain. Berat: 65 gram Harga: RM12 exc postage . . Whatsapp ika 📲 0178295891 Postage RM8 SM | RM12 SS #thebeautyhacks  #thebeautyhackshq  #skincare  #facemask  #facescrub  #bodyscrub  #bodycare  #facecream  #lipscrub  #whiteninglotion  #spfcream  #homemadescrub  #tipskincare  #organicskincare  #localproduct  #sayajualbarangkecantikan  #tumericmask  #bazaarpaknilmurah  #dahliansandco  #madeinmalaysia  #skincaremalaysia  #tumericbodyscrub  #goldentumericmask  #facemasktumeric  #bodyscrubcharcoal  #soapbartumeric  #thecharcoal  #thetamarind  #facemaskhoney 
The Beauty Hacks merupakan satu rangkaian produk khusus untuk bodycare dan juga skincare.

Boleh kata dari Face-to-Toe la produk TBH ni.

Now bukan muka je boleh putih gebu peloles, badan pun boleh cerah jugak tau! ❤️ Credit: #thebeautyhackshq
.
Nak order 👇👇
Whatsapp 📲 0125475797 
Nak tengok testimoni 😉
👇👇👇
@testimoni_thebeautyhacks
.
Kos postage 👇
Postage : RM8sm/RM12ss 🚛
Kami pos seluruh MALAYSIA 
SETIAP BELIAN ADA FREE GIFT
🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁
.
.
 #sayajual#thebeautyhacks#testimonitbh #produkkecantikan#produkberkesan #skrubbadan#skrubmuka#sabunberas#sabunkunyit#sabunarang#skrubbadan#skrubasamjawa#skrubberas#skrubarang#skrubkunyit#krimmuka#maskmuka#ajimaura#maskmadu#krimaloevera#cantik#flawless#gebu#putih#naturalproduct#terapiinstagram #kitalebihlagi #cspscs
The Beauty Hacks merupakan satu rangkaian produk khusus untuk bodycare dan juga skincare. Boleh kata dari Face-to-Toe la produk TBH ni. Now bukan muka je boleh putih gebu peloles, badan pun boleh cerah jugak tau! ❤️ Credit: #thebeautyhackshq  . Nak order 👇👇 Whatsapp 📲 0125475797 Nak tengok testimoni 😉 👇👇👇 @testimoni_thebeautyhacks . Kos postage 👇 Postage : RM8sm/RM12ss 🚛 Kami pos seluruh MALAYSIA SETIAP BELIAN ADA FREE GIFT 🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁 . . #sayajual #thebeautyhacks #testimonitbh  #produkkecantikan #produkberkesan  #skrubbadan #skrubmuka #sabunberas #sabunkunyit #sabunarang #skrubbadan #skrubasamjawa #skrubberas #skrubarang #skrubkunyit #krimmuka #maskmuka #ajimaura #maskmadu #krimaloevera #cantik #flawless #gebu #putih #naturalproduct #terapiinstagram  #kitalebihlagi  #cspscs 
TESTIMONI HANGAT 🔥 
_
Cuba tengok betul betul gambar di belah kiri, masalah kulit tidak sekata, jerawat yang tengah fresh dan kulit agak berminyak. 
_
Kini kulit lebih sekata, cerah dan kurang berminyak. Paling penting, bebas jerawat 💓

_
Kehadiran face mask turmeric yang mampu mengecutkan jerawat dan mengawal minyak berlebihan serta sabun rice dan face cream honey aloevera memberi efek pencerahan kulit asal yang lebih sihat dan bersih. 
_
Whatsapp ika 📲 0178295891
Postage RM8 SM | RM12 SS

#thebeautyhacks #thebeautyhackshq #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #tipskincare #organicskincare #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #bazaarpaknilmurah #dahliansandco #madeinmalaysia #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal #thetamarind #facemaskhoney
TESTIMONI HANGAT 🔥 _ Cuba tengok betul betul gambar di belah kiri, masalah kulit tidak sekata, jerawat yang tengah fresh dan kulit agak berminyak. _ Kini kulit lebih sekata, cerah dan kurang berminyak. Paling penting, bebas jerawat 💓 _ Kehadiran face mask turmeric yang mampu mengecutkan jerawat dan mengawal minyak berlebihan serta sabun rice dan face cream honey aloevera memberi efek pencerahan kulit asal yang lebih sihat dan bersih. _ Whatsapp ika 📲 0178295891 Postage RM8 SM | RM12 SS #thebeautyhacks  #thebeautyhackshq  #skincare  #facemask  #facescrub  #bodyscrub  #bodycare  #facecream  #lipscrub  #whiteninglotion  #spfcream  #homemadescrub  #tipskincare  #organicskincare  #localproduct  #sayajualbarangkecantikan  #tumericmask  #bazaarpaknilmurah  #dahliansandco  #madeinmalaysia  #skincaremalaysia  #tumericbodyscrub  #goldentumericmask  #facemasktumeric  #bodyscrubcharcoal  #soapbartumeric  #thecharcoal  #thetamarind  #facemaskhoney 
#Repost @thebeautyhackshq with @get_repost
・・・
KEBAIKAN SUSU KEPADA KULIT !
.
Siapa dekat sini suka susu? Tahu tak susu ni sangat bagus untuk kecantikan kulit tau. Selain diminum, banyak lagi cara yang kita boleh cuba dengan susu ni.
.
Antara kebaikan susu adalah;
.
🌸Manfaat susu sebagai pembersih wajah. 
Susu sering digunakan sebagai produk kecantikan yang memiliki efek membersihkan. Saat diletakkan pada permukaan kulit wajah, susu dapat menghilangkan kotoran dalam pori-pori kulit yang menjadi penyebab munculnya jerawat
🌸Melindungi kulit wajah. 
Jika Anda sering membeli toner dengan bahan kimia, sebaiknya mulai dari sekarang beralih menggunakan susu. Sebagai bahan kecantikan, susu sangat bagus dan cukup efektif 🌸Anti penuaan. 
Ada banyak cara yang boleh kita lakukan untuk mendapatkan manfaat susu bagi kecantikan. Susu mengandung antioksidan yang dapat melawan efek buruk radikal bebas
🌸Kulit berminyak. 
Susu sangat sesuai digunakan untuk berbagai macam jenis kulit, termasuk kulit berminyak. Susu boleh menghilangkan kotoran dan minyak yang berlebihan yang menjadi penyebab jerawat. Susu berfungsi untuk membuatkan kulit kita menjadi lebih lembab dan mengurangi produksi minyak yang berlebihan
🌸Manfaat susu untuk kulit sensitif. 
Memiliki kulit sensitif memang sangat membimbangkan kerana orang yang mempunyai kulit jenis ini sering mencari pembersih wajah yang anti-iritasi. Tidak semua produk kecantikan serasi dengan kulit sensitif, oleh sebab itu anda memerlukan produk yang mempunyai kandungan seperti susu.
.
Banyak kan kebaikan dia? Dan salah satu produk TBH yang ada susu adalah Face scrub milk. Sangat laku keras 😍
.
Boleh SHARE kalau bermanfaat !
.
CREDIT : Siti Rozaimah , agent TBH Klang
.
#thebeautyhackshq
#Repost  @thebeautyhackshq with @get_repost ・・・ KEBAIKAN SUSU KEPADA KULIT ! . Siapa dekat sini suka susu? Tahu tak susu ni sangat bagus untuk kecantikan kulit tau. Selain diminum, banyak lagi cara yang kita boleh cuba dengan susu ni. . Antara kebaikan susu adalah; . 🌸Manfaat susu sebagai pembersih wajah. Susu sering digunakan sebagai produk kecantikan yang memiliki efek membersihkan. Saat diletakkan pada permukaan kulit wajah, susu dapat menghilangkan kotoran dalam pori-pori kulit yang menjadi penyebab munculnya jerawat 🌸Melindungi kulit wajah. Jika Anda sering membeli toner dengan bahan kimia, sebaiknya mulai dari sekarang beralih menggunakan susu. Sebagai bahan kecantikan, susu sangat bagus dan cukup efektif 🌸Anti penuaan. Ada banyak cara yang boleh kita lakukan untuk mendapatkan manfaat susu bagi kecantikan. Susu mengandung antioksidan yang dapat melawan efek buruk radikal bebas 🌸Kulit berminyak. Susu sangat sesuai digunakan untuk berbagai macam jenis kulit, termasuk kulit berminyak. Susu boleh menghilangkan kotoran dan minyak yang berlebihan yang menjadi penyebab jerawat. Susu berfungsi untuk membuatkan kulit kita menjadi lebih lembab dan mengurangi produksi minyak yang berlebihan 🌸Manfaat susu untuk kulit sensitif. Memiliki kulit sensitif memang sangat membimbangkan kerana orang yang mempunyai kulit jenis ini sering mencari pembersih wajah yang anti-iritasi. Tidak semua produk kecantikan serasi dengan kulit sensitif, oleh sebab itu anda memerlukan produk yang mempunyai kandungan seperti susu. . Banyak kan kebaikan dia? Dan salah satu produk TBH yang ada susu adalah Face scrub milk. Sangat laku keras 😍 . Boleh SHARE kalau bermanfaat ! . CREDIT : Siti Rozaimah , agent TBH Klang . #thebeautyhackshq 
Kajian membuktikan bahawa khasiat beras dalam penjagaan kulit & kecantikan memang tidak dapat diragukan lagi.

Di negara Jepun juga telah menggunakan beras sebagai pemutih wajah dan kulit secara semulajadi. 
Sementara nenek moyang kita pada zaman dahulu juga sudah menggunakan beras untuk merawat kecantikan kulit wajah.

Beras mempunyai 1001 khasiat dan kebaikan yang sangat hebat.

Fungsi & Kebaikan Sabun The Rice by The Beauty Hacks,

1. Menghilangkan jerawat dan jeragat
2. Menghilangkan tompok-tompok dan bintik hitam
3. Mengecutkan jerawat dengan cepat dan berkesan
4. Mencerahkan kulit dan melicinkan kulit wajah
5. Menggebukan kulit
6. Menganjal& menegangkan kulit wajah.
7. Menyerikan kulit wajah yang kusam & tidak bermaya

Sabun The Rice baunya sangat wangi dan mempunyai khasiat yang sangat bagus.

Sabun The Rice sesuai untuk semua jenis kulit. 
Sabun The Rice by The Beauty Hacks cuma berharga RM12 sahaja yang mampu bertahan sehingga 2 bulan penggunaan.
.
.
Whatsapp ika 📲 0178295891
Postage RM8 SM | RM12 SS

#thebeautyhacks #thebeautyhackshq #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #tipskincare #organicskincare #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #bazaarpaknilmurah #dahliansandco #madeinmalaysia #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal #thetamarind #facemaskhoney
Kajian membuktikan bahawa khasiat beras dalam penjagaan kulit & kecantikan memang tidak dapat diragukan lagi. Di negara Jepun juga telah menggunakan beras sebagai pemutih wajah dan kulit secara semulajadi. Sementara nenek moyang kita pada zaman dahulu juga sudah menggunakan beras untuk merawat kecantikan kulit wajah. Beras mempunyai 1001 khasiat dan kebaikan yang sangat hebat. Fungsi & Kebaikan Sabun The Rice by The Beauty Hacks, 1. Menghilangkan jerawat dan jeragat 2. Menghilangkan tompok-tompok dan bintik hitam 3. Mengecutkan jerawat dengan cepat dan berkesan 4. Mencerahkan kulit dan melicinkan kulit wajah 5. Menggebukan kulit 6. Menganjal& menegangkan kulit wajah. 7. Menyerikan kulit wajah yang kusam & tidak bermaya Sabun The Rice baunya sangat wangi dan mempunyai khasiat yang sangat bagus. Sabun The Rice sesuai untuk semua jenis kulit. Sabun The Rice by The Beauty Hacks cuma berharga RM12 sahaja yang mampu bertahan sehingga 2 bulan penggunaan. . . Whatsapp ika 📲 0178295891 Postage RM8 SM | RM12 SS #thebeautyhacks  #thebeautyhackshq  #skincare  #facemask  #facescrub  #bodyscrub  #bodycare  #facecream  #lipscrub  #whiteninglotion  #spfcream  #homemadescrub  #tipskincare  #organicskincare  #localproduct  #sayajualbarangkecantikan  #tumericmask  #bazaarpaknilmurah  #dahliansandco  #madeinmalaysia  #skincaremalaysia  #tumericbodyscrub  #goldentumericmask  #facemasktumeric  #bodyscrubcharcoal  #soapbartumeric  #thecharcoal  #thetamarind  #facemaskhoney 
Kenapa Whitening Lotion The Beauty Hacks ni best? ❤️ Sebab.. Lotion TBH ni bau wangi sangat tauuu. Bau wangi kan sangat menenangkan.

Kalau rasa tak boleh tidur malam, sapu je lotion ni. Insyaallah lena tidur korang sampai pagi.

Dah lah malam yidur lena, bangun-bangun esoknya,

Eh!

Kulit dan makin lembab dan cerah. 😍

Luvvv lotion ni sangat 💕  Nak jatuh cinta juga dengan TBH? Whatsapp Cik Ayu

www.wasap.my/60162269677
www.wasap.my/60!62269677

#TeamCikAyu
#TeamCT
#thebeautyhackshq
#sayapakaisayajual
Kenapa Whitening Lotion The Beauty Hacks ni best? ❤️ Sebab.. Lotion TBH ni bau wangi sangat tauuu. Bau wangi kan sangat menenangkan. Kalau rasa tak boleh tidur malam, sapu je lotion ni. Insyaallah lena tidur korang sampai pagi. Dah lah malam yidur lena, bangun-bangun esoknya, Eh! Kulit dan makin lembab dan cerah. 😍 Luvvv lotion ni sangat 💕 Nak jatuh cinta juga dengan TBH? Whatsapp Cik Ayu www.wasap.my/60162269677 www.wasap.my/60!62269677 #TeamCikAyu  #TeamCT  #thebeautyhackshq  #sayapakaisayajual 
@khasheefkhan student smk sierramas form 4.

First time try THE BEAUTY HACKS SOAP BAR TURMERIC he said
"sabun tu syok rr...muka khasheef lembut cam pempuan"
😂😂 ❤❤❤❤
kau akan terus jadi testimoni aku dek😂

wasap kak yaya @ 0132773174

#teamfamilyempire
#teamfabulous
#thebeautyhackshq 
#thebeautyhacks
@khasheefkhan student smk sierramas form 4. First time try THE BEAUTY HACKS SOAP BAR TURMERIC he said "sabun tu syok rr...muka khasheef lembut cam pempuan" 😂😂 ❤❤❤❤ kau akan terus jadi testimoni aku dek😂 wasap kak yaya @ 0132773174 #teamfamilyempire  #teamfabulous  #thebeautyhackshq  #thebeautyhacks 
FAQ FACE SCRUB BY THE BEAUTY HACKS
.
1) Cuci bersih make up atau pastikan muka dalam keadaan asal.
2) Basahkan muka menggunakan air bersih. My opinion, gunakan air suam yang bertujuan untuk membuka pori dimuka dengan lebih mudah.
3) Sapu scrub secara perlahan ke serata muka. My opinion, urut kulit muka mengikut urutan T zone, dahi, pipi dan dagu.
4) Bilas bersih muka sehingga hilang rasa serbuk atau berpasir pada muka akibat kesan dari scrub. My opinion, gunakan air sejuk yang bertujuan untuk menutup pori yang telah terbuka tadi.
5) Lap sehingga muka kering  dengan menggunakan tuala bersih.
.
Sedikit tambahan maklumat untuk FAQ face scrub:
.
💕Penggunaan scrub yang terlalu kerap boleh mengakibatkan kulit menjadi terlalu tipis.
💕Penggunaan yang disarankan ialah 2 -3 kali seminggu.
💕Jika berlaku sebarang tindak balas seperti merah, gatal, pedih, dan sebagainya, berhenti guna scrub dan sila rujuk doktor.
.
#thebeautyhackshq # #thebeautyhackspenang #dahliansandco #skincaremalaysia #Naturalskincare #penang #penangkini #nabilarazali
FAQ FACE SCRUB BY THE BEAUTY HACKS . 1) Cuci bersih make up atau pastikan muka dalam keadaan asal. 2) Basahkan muka menggunakan air bersih. My opinion, gunakan air suam yang bertujuan untuk membuka pori dimuka dengan lebih mudah. 3) Sapu scrub secara perlahan ke serata muka. My opinion, urut kulit muka mengikut urutan T zone, dahi, pipi dan dagu. 4) Bilas bersih muka sehingga hilang rasa serbuk atau berpasir pada muka akibat kesan dari scrub. My opinion, gunakan air sejuk yang bertujuan untuk menutup pori yang telah terbuka tadi. 5) Lap sehingga muka kering  dengan menggunakan tuala bersih. . Sedikit tambahan maklumat untuk FAQ face scrub: . 💕Penggunaan scrub yang terlalu kerap boleh mengakibatkan kulit menjadi terlalu tipis. 💕Penggunaan yang disarankan ialah 2 -3 kali seminggu. 💕Jika berlaku sebarang tindak balas seperti merah, gatal, pedih, dan sebagainya, berhenti guna scrub dan sila rujuk doktor. . #thebeautyhackshq  # #thebeautyhackspenang  #dahliansandco  #skincaremalaysia  #Naturalskincare  #penang  #penangkini  #nabilarazali 
🌿THE CHARCOAL BODY SCRUB🌿
.
.
• Sesuai  untuk  mereka  yang  inginkan badan  yang  putih  bersih • Berupaya  untuk  membersihkan  dan melembutkan  kulit,  menyahkan toksik  dalam  kulit  dan  juga menghilangkan  bau  badan • Mengurangkan  jerawat  dan  bintik- bintik  hitam  dan  juga  memudarkan parut jerawat
.
.
Body Scrub RM35 sahaja, tahan lebih kurang 2 bulan mengikut juga cara penggunaan. .
.
For order 📲 wasap Keknis 💕
http://hanisfauzi.wasap.my/

#hanisfauziempire
#thebeautyhacks
#stokisTBHbatucaves
#stokisTBHselangor
#leaderteamhanisfauziempire
#teamkeknis
#atenninspireworks
#thebeautyhackshq
#thebeautyhacksbatucaves #stokisthebeautyhacks #trustedseller 
#beauty #scrubviral #jomcuba #sayajual #sayajualscrub #soap #facescrub #bodyscrub #bodyscrubmalaysia #facescrubmalaysia #bodyscrubmurah #skincareroutine  #tipskincare #international #sayajualbarangkecantikan  #bodyscrubkunyit
#unlockyourbeautywithus
🌿THE CHARCOAL BODY SCRUB🌿 . . • Sesuai untuk mereka yang inginkan badan yang putih bersih • Berupaya untuk membersihkan dan melembutkan kulit, menyahkan toksik dalam kulit dan juga menghilangkan bau badan • Mengurangkan jerawat dan bintik- bintik hitam dan juga memudarkan parut jerawat . . Body Scrub RM35 sahaja, tahan lebih kurang 2 bulan mengikut juga cara penggunaan. . . For order 📲 wasap Keknis 💕 http://hanisfauzi.wasap.my/ #hanisfauziempire  #thebeautyhacks  #stokisTBHbatucaves  #stokisTBHselangor  #leaderteamhanisfauziempire  #teamkeknis  #atenninspireworks  #thebeautyhackshq  #thebeautyhacksbatucaves  #stokisthebeautyhacks  #trustedseller  #beauty  #scrubviral  #jomcuba  #sayajual  #sayajualscrub  #soap  #facescrub  #bodyscrub  #bodyscrubmalaysia  #facescrubmalaysia  #bodyscrubmurah  #skincareroutine  #tipskincare  #international  #sayajualbarangkecantikan  #bodyscrubkunyit  #unlockyourbeautywithus 
10 KEBAIKAN FACE MASK TURMERIC YANG ANDA WAJIB TAHU !
.
Hi dan Assalamualaikum semua. Ramai yang tanya macam mana caranya nak apply face mask turmeric ni. Berapa banyak dan nak mix dengan apa untuk masalah kulit berjerawat, kering dan lain-lain
.
So hari ni Aten nak share 5 cara dan bahan yang korang boleh mix bersama Face Mask Turmeric yang korang dah beli tu. Setiap bahan ada Aten share di setiap gambar tau.
.
Best ke Face Mask Turmeric ni gais? Bukan setakat best tapi awesome babes ! Kita punya serbuk kunyit bukan biashe-biashe ni. Sebab kita ada collagen, pati akar kayu dan juga vitamin
.
Nak kulit glowing? Kulit sihat? Jom dapatkan face mask turmeric anda hari ini !
.
KELEBIHAN FACE MASK TURMERIC
1. Mengubati dan mengatasi masalah jerawat
2. Mengatasi masalah kulit berminyak
3. Mengurangkan kedutan dan mencegah penuaan
4. Mengatasi pigmentasi
5. Menghaluskan kulit muka
6. Mengangkat sel-sel kulit mati
7. Mengurangkan lingkaran hitam di bawah mata
8. Meratakan tona kulit
9. Membantu membersihkan wajah dari jerawat dan parut
10. Boleh digunakan di tumit, siku bukan hanya di wajah
.
Cc:Fatinaqilahco
.
#thebeautyhackshq  #thebeautyhackspenang #thebeautyhacks #skincaremalaysia #penang #penangkini #cumicumi #nabilarazali
10 KEBAIKAN FACE MASK TURMERIC YANG ANDA WAJIB TAHU ! . Hi dan Assalamualaikum semua. Ramai yang tanya macam mana caranya nak apply face mask turmeric ni. Berapa banyak dan nak mix dengan apa untuk masalah kulit berjerawat, kering dan lain-lain . So hari ni Aten nak share 5 cara dan bahan yang korang boleh mix bersama Face Mask Turmeric yang korang dah beli tu. Setiap bahan ada Aten share di setiap gambar tau. . Best ke Face Mask Turmeric ni gais? Bukan setakat best tapi awesome babes ! Kita punya serbuk kunyit bukan biashe-biashe ni. Sebab kita ada collagen, pati akar kayu dan juga vitamin . Nak kulit glowing? Kulit sihat? Jom dapatkan face mask turmeric anda hari ini ! . KELEBIHAN FACE MASK TURMERIC 1. Mengubati dan mengatasi masalah jerawat 2. Mengatasi masalah kulit berminyak 3. Mengurangkan kedutan dan mencegah penuaan 4. Mengatasi pigmentasi 5. Menghaluskan kulit muka 6. Mengangkat sel-sel kulit mati 7. Mengurangkan lingkaran hitam di bawah mata 8. Meratakan tona kulit 9. Membantu membersihkan wajah dari jerawat dan parut 10. Boleh digunakan di tumit, siku bukan hanya di wajah . Cc:Fatinaqilahco . #thebeautyhackshq  #thebeautyhackspenang  #thebeautyhacks  #skincaremalaysia  #penang  #penangkini  #cumicumi  #nabilarazali 
.
Face Scrub Milk RM33
Face Scrub Gold RM33
.
Postage:
RM8 SM
RM12 SS
.
Dm for order 💞
.
GET YOURS NOW!
.
#thebeautyhackshq
. Face Scrub Milk RM33 Face Scrub Gold RM33 . Postage: RM8 SM RM12 SS . Dm for order 💞 . GET YOURS NOW! . #thebeautyhackshq 
.
Love Your Skin.
.
Hi gais, topic yang kita akan discuss harini adalah loving your own skin.
.
Why uolls semua kena sayangkan kulit uolls? Sebab kulit adalah body part yang paling banyak ada pada tubuh badan kita.
.
Most of us rasa sangat insecure dengan kulit sendiri kan. Kenapa? Sebab kita rasa kita tak cantik, terlalu gelap, kulit terlalu kusam or tak secantik insta famous dekat luar sana.
.
Guess what. Uolls tak perlu jadi insta famous or anything untuk rasa secure dengan diri sendiri. And this is the reason why, kalau kulit uolls dah memang halus, mulus memang la kan. But what if it's not, then uolls kena start cari produk dekat luar sana yang sesuai untuk kulit uolls dan datang dalam harga yang berpatutan.
.
Dan uolls dah berada di jalan yang benar gitu. Huhu. Sebenarnya, kulit yang cantik bukan hanya bergantung kepada tahap kecerahan warna kulit semata-mata, tapi turut bergantung kepada kondisi kulit kita.
.
Kulit yang sihat adalah kulit yang memiliki kelembapan yang mencukupi, segar dan bercahaya, kelihatan halus, lembut dan bebas dari sebarang kotoran serta jerawat dan menampakkan kecerahan warna asal kulit. Mesti uolls semua nak kulit yang sihat kan?
.
In order untuk dapatkan kulit yang sihat, uolls haruslah menggunakan produk yang sesuai dengan jenis kulit anda. Ada antara uolls memiliki kulit normal, ada yang berminyak, ada yang kering, ada yang sensitif, dan ada juga yang memiliki jenis kulit combination.
.
Pentingnya untuk uolls tau jenis kulit masing-masing supaya uolls tau produk apa yang patut uolls guna dan produk apa yang tak patut uolls guna. Tak kira apa pun jenis kulit uolls, kita semua mampu untuk dapatkan kulit yang sihat dengan pengunaan produk yang betul dan penjagaan yang proper.
.
So, untuk uolls yang masih teragak-agak lagi produk apa yang sesuai untuk kulit uolls, kami sedia membantu untuk consult produk yang sesuai demi kecantikan wanita seantero dunia. Choii. Hahahha.
.
Apa tunggu lagi, jom cuba produk The Beauty Hacks sekarang, sebab orang kata, kalau tak kenal maka tak cinta.
.
#thebeeautyhacks #thebeautyhackshq #teamdada #shuhadalislegacy #beautytips #tipkecatikan #skincare #bodycare #boyskincare #loveyourskin #lovingyourskin
. Love Your Skin. . Hi gais, topic yang kita akan discuss harini adalah loving your own skin. . Why uolls semua kena sayangkan kulit uolls? Sebab kulit adalah body part yang paling banyak ada pada tubuh badan kita. . Most of us rasa sangat insecure dengan kulit sendiri kan. Kenapa? Sebab kita rasa kita tak cantik, terlalu gelap, kulit terlalu kusam or tak secantik insta famous dekat luar sana. . Guess what. Uolls tak perlu jadi insta famous or anything untuk rasa secure dengan diri sendiri. And this is the reason why, kalau kulit uolls dah memang halus, mulus memang la kan. But what if it's not, then uolls kena start cari produk dekat luar sana yang sesuai untuk kulit uolls dan datang dalam harga yang berpatutan. . Dan uolls dah berada di jalan yang benar gitu. Huhu. Sebenarnya, kulit yang cantik bukan hanya bergantung kepada tahap kecerahan warna kulit semata-mata, tapi turut bergantung kepada kondisi kulit kita. . Kulit yang sihat adalah kulit yang memiliki kelembapan yang mencukupi, segar dan bercahaya, kelihatan halus, lembut dan bebas dari sebarang kotoran serta jerawat dan menampakkan kecerahan warna asal kulit. Mesti uolls semua nak kulit yang sihat kan? . In order untuk dapatkan kulit yang sihat, uolls haruslah menggunakan produk yang sesuai dengan jenis kulit anda. Ada antara uolls memiliki kulit normal, ada yang berminyak, ada yang kering, ada yang sensitif, dan ada juga yang memiliki jenis kulit combination. . Pentingnya untuk uolls tau jenis kulit masing-masing supaya uolls tau produk apa yang patut uolls guna dan produk apa yang tak patut uolls guna. Tak kira apa pun jenis kulit uolls, kita semua mampu untuk dapatkan kulit yang sihat dengan pengunaan produk yang betul dan penjagaan yang proper. . So, untuk uolls yang masih teragak-agak lagi produk apa yang sesuai untuk kulit uolls, kami sedia membantu untuk consult produk yang sesuai demi kecantikan wanita seantero dunia. Choii. Hahahha. . Apa tunggu lagi, jom cuba produk The Beauty Hacks sekarang, sebab orang kata, kalau tak kenal maka tak cinta. . #thebeeautyhacks  #thebeautyhackshq  #teamdada  #shuhadalislegacy  #beautytips  #tipkecatikan  #skincare  #bodycare  #boyskincare  #loveyourskin  #lovingyourskin 
Glow Green Mask & Scrub

Glow green mask & scrub. 2 in 1 jugak. Freshly handmade. Lebih kurang sama dengan golden turmeric mask sebab ianya mengunakan ingredients 100% natural
.
 Ingredients: .
🌿Premium matcha green tea
🌿Green tea .
🌿Rolled oats .
🌿Organik rice
.
Kami gabungkan 2 jenis green tea dalam mask ni untuk mendapatkan kesan yang lebih efektif. 
Green tea yang kami pilih pun adalah green tea yang terbaik. 3 bulan kami buat research untuk mask ni. And banyak dah tukar untuk dapat kan yang terbaik
.

Kelebihannya: .
🍀 Merawat kulit berminyak .
🍀Mengecilkan pori .
🍀Anti penuaan .
🍀Merawat jerawat .
🍀Menghilangkan eyebag .
🍀Melembabkan kulit .
🍀Meredakan kemerahan kulit (sunburn)

Untuk green mask ni lebih kepada untuk redakan kemerahan akibat sunburn, untuk hilangkan eyebag, untuk mengecilkan pori yang terbuka, merawat kulit berminyak.

Harga RM39 (150g) exc postage 
Whatsapp ika 📲 0178295891
Postage RM8 SM | RM12 SS

#thebeautyhacks #thebeautyhackshq #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #tipskincare #organicskincare #localproduct #sayajualbarangkecantikan #hafizmahamad #bazaarpaknilmurah #dahliansandco #madeinmalaysia #skincaremalaysia #syafiqahaina #izaraaishah #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal #thetamarind #facemaskhoney #glowgreenmask
Glow Green Mask & Scrub Glow green mask & scrub. 2 in 1 jugak. Freshly handmade. Lebih kurang sama dengan golden turmeric mask sebab ianya mengunakan ingredients 100% natural . Ingredients: . 🌿Premium matcha green tea 🌿Green tea . 🌿Rolled oats . 🌿Organik rice . Kami gabungkan 2 jenis green tea dalam mask ni untuk mendapatkan kesan yang lebih efektif. Green tea yang kami pilih pun adalah green tea yang terbaik. 3 bulan kami buat research untuk mask ni. And banyak dah tukar untuk dapat kan yang terbaik . Kelebihannya: . 🍀 Merawat kulit berminyak . 🍀Mengecilkan pori . 🍀Anti penuaan . 🍀Merawat jerawat . 🍀Menghilangkan eyebag . 🍀Melembabkan kulit . 🍀Meredakan kemerahan kulit (sunburn) Untuk green mask ni lebih kepada untuk redakan kemerahan akibat sunburn, untuk hilangkan eyebag, untuk mengecilkan pori yang terbuka, merawat kulit berminyak. Harga RM39 (150g) exc postage Whatsapp ika 📲 0178295891 Postage RM8 SM | RM12 SS #thebeautyhacks  #thebeautyhackshq  #skincare  #facemask  #facescrub  #bodyscrub  #bodycare  #facecream  #lipscrub  #whiteninglotion  #spfcream  #homemadescrub  #tipskincare  #organicskincare  #localproduct  #sayajualbarangkecantikan  #hafizmahamad  #bazaarpaknilmurah  #dahliansandco  #madeinmalaysia  #skincaremalaysia  #syafiqahaina  #izaraaishah  #facemasktumeric  #bodyscrubcharcoal  #soapbartumeric  #thecharcoal  #thetamarind  #facemaskhoney  #glowgreenmask 
Perasan tak tiap kali nak bergambar mesti tangan letak kat belakang, sebab malu bila muka putih lagi dari muka .
.
Sekarang ni dah tak payah risau sebab adanya #whiteninglotion ni boleh bantu awak yang ada masalah ni
.
.
Meh kita tengok apa ada dalam Whitening Lotion The Beauty Hacks ni .
🍒 Glutathione
🍒 Ekstrak Honey
🍒 Ekstrak Lemon
🍒 Vitamin C
🍒 Vitamin E
🍒 SPF 50

Dalam Whitening Lotion TBH ni juga ada GLUTA dimana ia sebagai agen pemutihan kulit, agen anti-penuaan dan agen penyahtoksin
.
.
🌼 Kebaikan Whitening Lotion TheBeautyHacks🌼 .
💎 Berupaya  untuk  memutihkan  kulit .
💎 Menghaluskan  dan  mengharumkan kulit badan
💎 Melembapkan kulit secara menyeluruh
💎 Diperkaya dengan Vit E yang berguna untuk membantu memutihkan kulit
💎 Vit C yang berguna untuk mengurangi bintik atau bekas luka di kulit
💎 Membantu meratakan warna kulit .
💎 Lotion meresap secara menyeluruh
💎 Terdapat kandungan SPF yang dapat melindungi pada kulit dari bahaya  matahari

Whitening Lotion RM43 (160gram)
.
Nak cantik jom bersama The Beauty Hacks! .
Whatsapp 0178295891
Postage RM8/SM RM12/SS

#thebeautyhacks #thebeautyhackshq #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #tipskincare #organicskincare #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #bazaarpaknilmurah #dahliansandco #madeinmalaysia #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric
Perasan tak tiap kali nak bergambar mesti tangan letak kat belakang, sebab malu bila muka putih lagi dari muka . . Sekarang ni dah tak payah risau sebab adanya #whiteninglotion  ni boleh bantu awak yang ada masalah ni . . Meh kita tengok apa ada dalam Whitening Lotion The Beauty Hacks ni . 🍒 Glutathione 🍒 Ekstrak Honey 🍒 Ekstrak Lemon 🍒 Vitamin C 🍒 Vitamin E 🍒 SPF 50 Dalam Whitening Lotion TBH ni juga ada GLUTA dimana ia sebagai agen pemutihan kulit, agen anti-penuaan dan agen penyahtoksin . . 🌼 Kebaikan Whitening Lotion TheBeautyHacks🌼 . 💎 Berupaya untuk memutihkan kulit . 💎 Menghaluskan dan mengharumkan kulit badan 💎 Melembapkan kulit secara menyeluruh 💎 Diperkaya dengan Vit E yang berguna untuk membantu memutihkan kulit 💎 Vit C yang berguna untuk mengurangi bintik atau bekas luka di kulit 💎 Membantu meratakan warna kulit . 💎 Lotion meresap secara menyeluruh 💎 Terdapat kandungan SPF yang dapat melindungi pada kulit dari bahaya matahari Whitening Lotion RM43 (160gram) . Nak cantik jom bersama The Beauty Hacks! . Whatsapp 0178295891 Postage RM8/SM RM12/SS #thebeautyhacks  #thebeautyhackshq  #skincare  #facemask  #facescrub  #bodyscrub  #bodycare  #facecream  #lipscrub  #whiteninglotion  #spfcream  #homemadescrub  #tipskincare  #organicskincare  #localproduct  #sayajualbarangkecantikan  #tumericmask  #bazaarpaknilmurah  #dahliansandco  #madeinmalaysia  #skincaremalaysia  #tumericbodyscrub  #goldentumericmask  #facemasktumeric  #bodyscrubcharcoal  #soapbartumeric 
Kalau orang tanya ika based make up apa paling best of coz ika jawab Face Mask Honey! 😎

Sebab apa? .
🍂 Kandungan daripada Ekstrak Madu.
🍂 Membuatkan kulit lebih lembap dan bersinar.
🍂 Perangsang utk sel kulit baru.
🍂 Memutihkan kulit tanpa sakit.
🍂 Membuatkan kulit gebu walaupun tidak bermekap.
🍂 Menyejukkan kulit yang pedih.
🍂 Mengurangkan  kemerahan kulit.
🍂 Boleh dipakai dengan mana2 produk
🍂 Boleh dipakai pada waktu siang dan malam.
🍂 Boleh menghilangkan eyebag.
🍂 Sesuai dipakai sebelum menggunakan foundation untuk mengelakkan make up bercapuk dan merekah.
🍂 Tidak perlu dibilas.
.
Face Mask Honey RM45 + Free Gift .

Whatsapp ika 📲 0178295891
Postage RM8 SM | RM12 SS

#thebeautyhacks #thebeautyhackshq #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #tipskincare #organicskincare #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #bazaarpaknilmurah #dahliansandco #madeinmalaysia #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal #thetamarind #facemaskhoney
Kalau orang tanya ika based make up apa paling best of coz ika jawab Face Mask Honey! 😎 Sebab apa? . 🍂 Kandungan daripada Ekstrak Madu. 🍂 Membuatkan kulit lebih lembap dan bersinar. 🍂 Perangsang utk sel kulit baru. 🍂 Memutihkan kulit tanpa sakit. 🍂 Membuatkan kulit gebu walaupun tidak bermekap. 🍂 Menyejukkan kulit yang pedih. 🍂 Mengurangkan kemerahan kulit. 🍂 Boleh dipakai dengan mana2 produk 🍂 Boleh dipakai pada waktu siang dan malam. 🍂 Boleh menghilangkan eyebag. 🍂 Sesuai dipakai sebelum menggunakan foundation untuk mengelakkan make up bercapuk dan merekah. 🍂 Tidak perlu dibilas. . Face Mask Honey RM45 + Free Gift . Whatsapp ika 📲 0178295891 Postage RM8 SM | RM12 SS #thebeautyhacks  #thebeautyhackshq  #skincare  #facemask  #facescrub  #bodyscrub  #bodycare  #facecream  #lipscrub  #whiteninglotion  #spfcream  #homemadescrub  #tipskincare  #organicskincare  #localproduct  #sayajualbarangkecantikan  #tumericmask  #bazaarpaknilmurah  #dahliansandco  #madeinmalaysia  #skincaremalaysia  #tumericbodyscrub  #goldentumericmask  #facemasktumeric  #bodyscrubcharcoal  #soapbartumeric  #thecharcoal  #thetamarind  #facemaskhoney 
.
FAQ FACE SCRUB BY THE BEAUTY HACKS
.
1) Cuci bersih make up atau pastikan muka dalam keadaan asal
-
2) Basahkan muka menggunakan air bersih. My opinion, gunakan air suam yang bertujuan untuk membuka pori dimuka dengan lebih mudah
-
3) Sapu scrub secara perlahan ke serata muka. My opinion, urut kulit muka mengikut urutan T zone, dahi, pipi dan dagu
-
4) Bilas bersih muka sehingga hilang rasa serbuk atau berpasir pada muka akibat kesan dari scrub. My opinion, gunakan air sejuk yang bertujuan untuk menutup pori yang telah terbuka tadi
-
5) Lap sehingga muka kering dengan menggunakan tuala bersih
-
Sedikit tambahan maklumat untuk FAQ face scrub:
.
1) Penggunaan scrub yang terlalu kerap boleh mengakibatkan kulit menjadi terlalu tipis.
-
2) Penggunaan yang disarankan ialah 2 -3 kali seminggu.
-
3) Jika berlaku sebarang tindak balas seperti merah, gatal, pedih, dan sebagainya, berhenti guna scrub dan sila rujuk doktor.
.
#thebeautyhackshq #thebeautyhacks #teamdada #shuhadalislegacy #fytrahzanico #facescrub #facescrubgold #facescrubgoldtbh #facescrubmalaysia #beautytips #tipkecantikan #facescrubmurah #maskerbagus #maskmalaysia #maskcollagen
. FAQ FACE SCRUB BY THE BEAUTY HACKS . 1) Cuci bersih make up atau pastikan muka dalam keadaan asal - 2) Basahkan muka menggunakan air bersih. My opinion, gunakan air suam yang bertujuan untuk membuka pori dimuka dengan lebih mudah - 3) Sapu scrub secara perlahan ke serata muka. My opinion, urut kulit muka mengikut urutan T zone, dahi, pipi dan dagu - 4) Bilas bersih muka sehingga hilang rasa serbuk atau berpasir pada muka akibat kesan dari scrub. My opinion, gunakan air sejuk yang bertujuan untuk menutup pori yang telah terbuka tadi - 5) Lap sehingga muka kering dengan menggunakan tuala bersih - Sedikit tambahan maklumat untuk FAQ face scrub: . 1) Penggunaan scrub yang terlalu kerap boleh mengakibatkan kulit menjadi terlalu tipis. - 2) Penggunaan yang disarankan ialah 2 -3 kali seminggu. - 3) Jika berlaku sebarang tindak balas seperti merah, gatal, pedih, dan sebagainya, berhenti guna scrub dan sila rujuk doktor. . #thebeautyhackshq  #thebeautyhacks  #teamdada  #shuhadalislegacy  #fytrahzanico  #facescrub  #facescrubgold  #facescrubgoldtbh  #facescrubmalaysia  #beautytips  #tipkecantikan  #facescrubmurah  #maskerbagus  #maskmalaysia  #maskcollagen 
.
FAQ FACE SCRUB BY THE BEAUTY HACKS
.
1) Cuci bersih make up atau pastikan muka dalam keadaan asal
-
2) Basahkan muka menggunakan air bersih. My opinion, gunakan air suam yang bertujuan untuk membuka pori dimuka dengan lebih mudah
-
3) Sapu scrub secara perlahan ke serata muka. My opinion, urut kulit muka mengikut urutan T zone, dahi, pipi dan dagu
-
4) Bilas bersih muka sehingga hilang rasa serbuk atau berpasir pada muka akibat kesan dari scrub. My opinion, gunakan air sejuk yang bertujuan untuk menutup pori yang telah terbuka tadi
-
5) Lap sehingga muka kering dengan menggunakan tuala bersih
-
Sedikit tambahan maklumat untuk FAQ face scrub:
.
1) Penggunaan scrub yang terlalu kerap boleh mengakibatkan kulit menjadi terlalu tipis.
-
2) Penggunaan yang disarankan ialah 2 -3 kali seminggu.
-
3) Jika berlaku sebarang tindak balas seperti merah, gatal, pedih, dan sebagainya, berhenti guna scrub dan sila rujuk doktor.
.
#thebeautyhackshq #thebeautyhacks #teamdada #shuhadalislegacy #fytrahzanico #facescrub #facescrubgold #facescrubgoldtbh #facescrubmalaysia #beautytips #tipkecantikan #facescrubmurah #maskerbagus #maskmalaysia #maskcollagen
. FAQ FACE SCRUB BY THE BEAUTY HACKS . 1) Cuci bersih make up atau pastikan muka dalam keadaan asal - 2) Basahkan muka menggunakan air bersih. My opinion, gunakan air suam yang bertujuan untuk membuka pori dimuka dengan lebih mudah - 3) Sapu scrub secara perlahan ke serata muka. My opinion, urut kulit muka mengikut urutan T zone, dahi, pipi dan dagu - 4) Bilas bersih muka sehingga hilang rasa serbuk atau berpasir pada muka akibat kesan dari scrub. My opinion, gunakan air sejuk yang bertujuan untuk menutup pori yang telah terbuka tadi - 5) Lap sehingga muka kering dengan menggunakan tuala bersih - Sedikit tambahan maklumat untuk FAQ face scrub: . 1) Penggunaan scrub yang terlalu kerap boleh mengakibatkan kulit menjadi terlalu tipis. - 2) Penggunaan yang disarankan ialah 2 -3 kali seminggu. - 3) Jika berlaku sebarang tindak balas seperti merah, gatal, pedih, dan sebagainya, berhenti guna scrub dan sila rujuk doktor. . #thebeautyhackshq  #thebeautyhacks  #teamdada  #shuhadalislegacy  #fytrahzanico  #facescrub  #facescrubgold  #facescrubgoldtbh  #facescrubmalaysia  #beautytips  #tipkecantikan  #facescrubmurah  #maskerbagus  #maskmalaysia  #maskcollagen 
.
10 KEBAIKAN FACE MASK TURMERIC YANG ANDA WAJIB TAHU !
.
Hi dan Assalamualaikum semua. Ramai yang tanya macam mana caranya nak apply face mask turmeric ni. Berapa banyak dan nak mix dengan apa untuk masalah kulit berjerawat, kering dan lain-lain
.
Best ke Face Mask Turmeric ni gais? Bukan setakat best tapi awesome babes m! Kita punya serbuk kunyit bukan biasa-biasa. Sebab kita ada collagen, pati akar kayu dan juga vitamin
.
Nak kulit glowing? Kulit sihat? Jom dapatkan face mask turmeric anda hari ini!
.
KELEBIHAN FACE MASK TURMERIC
1. Mengubati dan mengatasi masalah jerawat
2. Mengatasi masalah kulit berminyak
3. Mengurangkan kedutan dan mencegah penuaan
4. Mengatasi pigmentasi
5. Menghaluskan kulit muka
6. Mengangkat sel-sel kulit mati
7. Mengurangkan lingkaran hitam di bawah mata
8. Meratakan tona kulit
9. Membantu membersihkan wajah dari jerawat dan parut
10. Boleh digunakan di tumit, siku bukan hanya di wajah
.
#thebeautyhackshq #teamdada #shuhadalislegacy #facemaskturmeric #facemaskmalaysia #reviewmalaysia #facemaskturmerictbh #facemaskmurah #maskerkunyit #maskermalaysia #dailytips #beautytips #tipkecantikan
. 10 KEBAIKAN FACE MASK TURMERIC YANG ANDA WAJIB TAHU ! . Hi dan Assalamualaikum semua. Ramai yang tanya macam mana caranya nak apply face mask turmeric ni. Berapa banyak dan nak mix dengan apa untuk masalah kulit berjerawat, kering dan lain-lain . Best ke Face Mask Turmeric ni gais? Bukan setakat best tapi awesome babes m! Kita punya serbuk kunyit bukan biasa-biasa. Sebab kita ada collagen, pati akar kayu dan juga vitamin . Nak kulit glowing? Kulit sihat? Jom dapatkan face mask turmeric anda hari ini! . KELEBIHAN FACE MASK TURMERIC 1. Mengubati dan mengatasi masalah jerawat 2. Mengatasi masalah kulit berminyak 3. Mengurangkan kedutan dan mencegah penuaan 4. Mengatasi pigmentasi 5. Menghaluskan kulit muka 6. Mengangkat sel-sel kulit mati 7. Mengurangkan lingkaran hitam di bawah mata 8. Meratakan tona kulit 9. Membantu membersihkan wajah dari jerawat dan parut 10. Boleh digunakan di tumit, siku bukan hanya di wajah . #thebeautyhackshq  #teamdada  #shuhadalislegacy  #facemaskturmeric  #facemaskmalaysia  #reviewmalaysia  #facemaskturmerictbh  #facemaskmurah  #maskerkunyit  #maskermalaysia  #dailytips  #beautytips  #tipkecantikan 
Sekarang ramai antara kita yang terlampau menitik beratkan bab kulit muka tapi bila masuk bab kuku, semua endah tak endah. .
"Alah kuku je pun, bukan orang tengok pun"
.
Tapi tahu tak, tak semua orang macam kita. Ada orang yang bila dia tengok orang je, dia akan tengok kuku dulu. Nampak macam pelik dan kelakar kan? Tapi serious memang ada.
.
Sebab apa? Sebab dengan kuku ni lah orang tengok kebersihan kita tahap mana. Kalau hitam & panjang je, haa sah dah dia ni memang sah dah......
.
So mari lah kita sama-sama menjaga kebersihan kuku & here some tips macam mana cara penjagaan kuku. .
Semoga bermanfaat❤️
.
#thebeautyhackshq  #dahliansandco #thebeautyhackspenang #skincaremalaysia #penang #Bebasjerawat
Sekarang ramai antara kita yang terlampau menitik beratkan bab kulit muka tapi bila masuk bab kuku, semua endah tak endah. . "Alah kuku je pun, bukan orang tengok pun" . Tapi tahu tak, tak semua orang macam kita. Ada orang yang bila dia tengok orang je, dia akan tengok kuku dulu. Nampak macam pelik dan kelakar kan? Tapi serious memang ada. . Sebab apa? Sebab dengan kuku ni lah orang tengok kebersihan kita tahap mana. Kalau hitam & panjang je, haa sah dah dia ni memang sah dah...... . So mari lah kita sama-sama menjaga kebersihan kuku & here some tips macam mana cara penjagaan kuku. . Semoga bermanfaat❤️ . #thebeautyhackshq  #dahliansandco  #thebeautyhackspenang  #skincaremalaysia  #penang  #Bebasjerawat 
Tahu tak fungsi Face Cream Honey & Aloevera dan Face Mask gel Honey ni sebenarnya bertindak sebagai pelembap kulit muka yang baik? .
.
Dua dua hampir sama fungsi nya cuma Face Cream
Honey & Aloevera sesuai untuk kulit kering dan kombinasi saja dan Face Mask Honey sesuai untuk semua jenis kulit. .
.
🌸Face Cream Honey & Aloevera: .
🍑 Mampu melembapkan kulit muka yang kering .
🍑 Mampu memudarkan parut jerawat di muka
🍑 Membantu mengembalikan kulit cerah .
🍑 Baik untuk keseimbangan air pada kulit.
🍑 Anti penuaan
🍑 Mempunyai SPF35 .
🍑 Dapat menghilangkan jerawat .
🍑 Menganjalkan kulit
🍑 Menegangkan kulit muka .
.
.
🌸Face Mask gel Honey: .
🐝 Mengurangkan dark eyes circles dan eye bags
🐝 Membuatkan kulit lebih lembap dan bersinar
🐝 Perangsang utk sel kulit baru.
🐝 Membuatkan kulit gebu walaupun tidak mekap.
🐝 Menyejukkan kulit yang pedih.
🐝 Mengurangkan kemerahan kulit.
🐝 Boleh dipakai dengan mana mana produk. .
🐝 Boleh dipakai pada waktu siang dan malam. .
🐝 Boleh apply sebelum memakai Foundation tanpa lekit.
.
.
RM45 (25gram) untuk setiap satu items dan tahan lebih dari 3 bulan ikut cara penggunaan individual. Sebulan hanya spend RM15. Jimat kan? 😙🌸
.
.
Sebelum tidur, jangan lupa apply Face Mask honey dan Face Cream ya 💛
.
@LikeABossbyHilda
@LikeABossbyHilda
@LikeABossbyHilda
.
www.wasap.my/60192776304
www.wasap.my/60192776304
www.wasap.my/60192776304
.
BUTIK MAYA GALLERY
115-G, 
Jalan Komersial Senawang 6,
Dataran Senawang (Taipan 1),
70450 Seremban,
Negeri Sembilan
Landmark 👉🏻 Sebaris Satay Kajang Hj Samuri Dataran Senawang
Waze | Google Map : MAYA GALLERY SEREMBAN
.
.
#TheBeautyHacks
#TheBeautyHacksNegeriSembilan
#TheBeautyHacksNegeriSembilanSeremban
#TheBeautyHacksNegeriSembilanSenawang 
#TumericSoap
#TheTumericSoapByTheBeautyHacks 
#TumericSoap
#SabunTheTumericByTheBeautyHacks 
#SabunKunyit
#SabunBeras
#TheRice
#RiceSoap
#RiceSoapTheBeautyHacks
#SabunTheRiceByTheBeautyHacks 
#thebeautyhackshq
#FaceMaskTurmericbyTheBeautyHacks
#FaceMaskTurmeric
#FaceCream
#FaceCreamTheBeautyHacks 
#FaceScrubMadeofGold
#FaceMask
Tahu tak fungsi Face Cream Honey & Aloevera dan Face Mask gel Honey ni sebenarnya bertindak sebagai pelembap kulit muka yang baik? . . Dua dua hampir sama fungsi nya cuma Face Cream Honey & Aloevera sesuai untuk kulit kering dan kombinasi saja dan Face Mask Honey sesuai untuk semua jenis kulit. . . 🌸Face Cream Honey & Aloevera: . 🍑 Mampu melembapkan kulit muka yang kering . 🍑 Mampu memudarkan parut jerawat di muka 🍑 Membantu mengembalikan kulit cerah . 🍑 Baik untuk keseimbangan air pada kulit. 🍑 Anti penuaan 🍑 Mempunyai SPF35 . 🍑 Dapat menghilangkan jerawat . 🍑 Menganjalkan kulit 🍑 Menegangkan kulit muka . . . 🌸Face Mask gel Honey: . 🐝 Mengurangkan dark eyes circles dan eye bags 🐝 Membuatkan kulit lebih lembap dan bersinar 🐝 Perangsang utk sel kulit baru. 🐝 Membuatkan kulit gebu walaupun tidak mekap. 🐝 Menyejukkan kulit yang pedih. 🐝 Mengurangkan kemerahan kulit. 🐝 Boleh dipakai dengan mana mana produk. . 🐝 Boleh dipakai pada waktu siang dan malam. . 🐝 Boleh apply sebelum memakai Foundation tanpa lekit. . . RM45 (25gram) untuk setiap satu items dan tahan lebih dari 3 bulan ikut cara penggunaan individual. Sebulan hanya spend RM15. Jimat kan? 😙🌸 . . Sebelum tidur, jangan lupa apply Face Mask honey dan Face Cream ya 💛 . @LikeABossbyHilda @LikeABossbyHilda @LikeABossbyHilda . www.wasap.my/60192776304 www.wasap.my/60192776304 www.wasap.my/60192776304 . BUTIK MAYA GALLERY 115-G, Jalan Komersial Senawang 6, Dataran Senawang (Taipan 1), 70450 Seremban, Negeri Sembilan Landmark 👉🏻 Sebaris Satay Kajang Hj Samuri Dataran Senawang Waze | Google Map : MAYA GALLERY SEREMBAN . . #TheBeautyHacks  #TheBeautyHacksNegeriSembilan  #TheBeautyHacksNegeriSembilanSeremban  #TheBeautyHacksNegeriSembilanSenawang  #TumericSoap  #TheTumericSoapByTheBeautyHacks  #TumericSoap  #SabunTheTumericByTheBeautyHacks  #SabunKunyit  #SabunBeras  #TheRice  #RiceSoap  #RiceSoapTheBeautyHacks  #SabunTheRiceByTheBeautyHacks  #thebeautyhackshq  #FaceMaskTurmericbyTheBeautyHacks  #FaceMaskTurmeric  #FaceCream  #FaceCreamTheBeautyHacks  #FaceScrubMadeofGold  #FaceMask 
Tahu tak fungsi Face Cream Honey & Aloevera dan Face Mask gel Honey ni sebenarnya bertindak sebagai pelembap kulit muka yang baik? .
.
Dua dua hampir sama fungsi nya cuma Face Cream
Honey & Aloevera sesuai untuk kulit kering dan kombinasi saja dan Face Mask Honey sesuai untuk semua jenis kulit. .
.
🌸Face Cream Honey & Aloevera: .
🍑 Mampu melembapkan kulit muka yang kering .
🍑 Mampu memudarkan parut jerawat di muka
🍑 Membantu mengembalikan kulit cerah .
🍑 Baik untuk keseimbangan air pada kulit.
🍑 Anti penuaan
🍑 Mempunyai SPF35 .
🍑 Dapat menghilangkan jerawat .
🍑 Menganjalkan kulit
🍑 Menegangkan kulit muka .
.
.
🌸Face Mask gel Honey: .
🐝 Mengurangkan dark eyes circles dan eye bags
🐝 Membuatkan kulit lebih lembap dan bersinar
🐝 Perangsang utk sel kulit baru.
🐝 Membuatkan kulit gebu walaupun tidak mekap.
🐝 Menyejukkan kulit yang pedih.
🐝 Mengurangkan kemerahan kulit.
🐝 Boleh dipakai dengan mana mana produk. .
🐝 Boleh dipakai pada waktu siang dan malam. .
🐝 Boleh apply sebelum memakai Foundation tanpa lekit.
.
.
RM45 (25gram) untuk setiap satu items dan tahan lebih dari 3 bulan ikut cara penggunaan individual. Sebulan hanya spend RM15. Jimat kan? 😙🌸
.
.
Sebelum tidur, jangan lupa apply Face Mask honey dan Face Cream ya 💛
.
@LikeABossbyHilda
@LikeABossbyHilda
@LikeABossbyHilda
.
www.wasap.my/60192776304
www.wasap.my/60192776304
www.wasap.my/60192776304
.
BUTIK MAYA GALLERY
115-G, 
Jalan Komersial Senawang 6,
Dataran Senawang (Taipan 1),
70450 Seremban,
Negeri Sembilan
Landmark 👉🏻 Sebaris Satay Kajang Hj Samuri Dataran Senawang
Waze | Google Map : MAYA GALLERY SEREMBAN
.
.
#TheBeautyHacks
#TheBeautyHacksNegeriSembilan
#TheBeautyHacksNegeriSembilanSeremban
#TheBeautyHacksNegeriSembilanSenawang 
#TumericSoap
#TheTumericSoapByTheBeautyHacks 
#TumericSoap
#SabunTheTumericByTheBeautyHacks 
#SabunKunyit
#SabunBeras
#TheRice
#RiceSoap
#RiceSoapTheBeautyHacks
#SabunTheRiceByTheBeautyHacks 
#thebeautyhackshq
#FaceMaskTurmericbyTheBeautyHacks
#FaceMaskTurmeric
#FaceCream
#FaceCreamTheBeautyHacks 
#FaceScrubMadeofGold
#FaceMask
Tahu tak fungsi Face Cream Honey & Aloevera dan Face Mask gel Honey ni sebenarnya bertindak sebagai pelembap kulit muka yang baik? . . Dua dua hampir sama fungsi nya cuma Face Cream Honey & Aloevera sesuai untuk kulit kering dan kombinasi saja dan Face Mask Honey sesuai untuk semua jenis kulit. . . 🌸Face Cream Honey & Aloevera: . 🍑 Mampu melembapkan kulit muka yang kering . 🍑 Mampu memudarkan parut jerawat di muka 🍑 Membantu mengembalikan kulit cerah . 🍑 Baik untuk keseimbangan air pada kulit. 🍑 Anti penuaan 🍑 Mempunyai SPF35 . 🍑 Dapat menghilangkan jerawat . 🍑 Menganjalkan kulit 🍑 Menegangkan kulit muka . . . 🌸Face Mask gel Honey: . 🐝 Mengurangkan dark eyes circles dan eye bags 🐝 Membuatkan kulit lebih lembap dan bersinar 🐝 Perangsang utk sel kulit baru. 🐝 Membuatkan kulit gebu walaupun tidak mekap. 🐝 Menyejukkan kulit yang pedih. 🐝 Mengurangkan kemerahan kulit. 🐝 Boleh dipakai dengan mana mana produk. . 🐝 Boleh dipakai pada waktu siang dan malam. . 🐝 Boleh apply sebelum memakai Foundation tanpa lekit. . . RM45 (25gram) untuk setiap satu items dan tahan lebih dari 3 bulan ikut cara penggunaan individual. Sebulan hanya spend RM15. Jimat kan? 😙🌸 . . Sebelum tidur, jangan lupa apply Face Mask honey dan Face Cream ya 💛 . @LikeABossbyHilda @LikeABossbyHilda @LikeABossbyHilda . www.wasap.my/60192776304 www.wasap.my/60192776304 www.wasap.my/60192776304 . BUTIK MAYA GALLERY 115-G, Jalan Komersial Senawang 6, Dataran Senawang (Taipan 1), 70450 Seremban, Negeri Sembilan Landmark 👉🏻 Sebaris Satay Kajang Hj Samuri Dataran Senawang Waze | Google Map : MAYA GALLERY SEREMBAN . . #TheBeautyHacks  #TheBeautyHacksNegeriSembilan  #TheBeautyHacksNegeriSembilanSeremban  #TheBeautyHacksNegeriSembilanSenawang  #TumericSoap  #TheTumericSoapByTheBeautyHacks  #TumericSoap  #SabunTheTumericByTheBeautyHacks  #SabunKunyit  #SabunBeras  #TheRice  #RiceSoap  #RiceSoapTheBeautyHacks  #SabunTheRiceByTheBeautyHacks  #thebeautyhackshq  #FaceMaskTurmericbyTheBeautyHacks  #FaceMaskTurmeric  #FaceCream  #FaceCreamTheBeautyHacks  #FaceScrubMadeofGold  #FaceMask 
Sudah tiba masanya untuk anda mendapatkan wajah yang bersih. Are you ready?
_
Bersihkan wajah anda dari sebarang mekap yang melekat. Dapatkan sabun kunyit dan gosok dalam gerakan membulat pada seluruh muka dan leher. 
_
Bilas dengan air hangat. Ulangi lagi sekali jika anda memakai alat solek begitu tebal atau berasa ada lebihan kotoran lagi.
_
Untuk dapatkan pipi yang lebih halus dan gebu -- boleh guna Face Scrub dari The Beauty Hacks. Gunakan 3 kali seminggu sama ada pagi atau malam. 
_
Boleh digunakan pada muka & badan dan sesuai untuk lelaki dan wanita
_
Apa manfaat sabun kunyit dari The Beauty Hacks?
_
Melembapkan kulit. 
Membersihkan kulit dan liang pori. 
Seimbangkan ph kulit yang kering atau terlalu berminyak. 
Menghapuskan kekusaman wajah. 
Menghilangkan parut jerawat. 
Mengecutkan jerawat.
Mencegah pigmentasi. 
Memperbaiki tona kulit. 
Kulit kelihatan lebih cerah, lembut dan tegang. Membantu mencerahkan kawasan gelap seperti ketiak, leher, siku dan lain-lain.
_
Berat: 65 gram
Harga: RM12 exc postage
.
.
@LikeABossbyHilda
@LikeABossbyHilda
@LikeABossbyHilda
.
www.wasap.my/60192776304
www.wasap.my/60192776304
www.wasap.my/60192776304
.
BUTIK MAYA GALLERY
115-G, 
Jalan Komersial Senawang 6,
Dataran Senawang (Taipan 1),
70450 Seremban,
Negeri Sembilan
Landmark 👉🏻 Sebaris Satay Kajang Hj Samuri Dataran Senawang
Waze | Google Map : MAYA GALLERY SEREMBAN
.
.
#TheBeautyHacks
#TheBeautyHacksNegeriSembilan
#TheBeautyHacksNegeriSembilanSeremban
#TheBeautyHacksNegeriSembilanSenawang 
#TumericSoap
#TheTumericSoapByTheBeautyHacks 
#TumericSoap
#SabunTheTumericByTheBeautyHacks 
#SabunKunyit
#SabunBeras
#TheRice
#RiceSoap
#RiceSoapTheBeautyHacks
#SabunTheRiceByTheBeautyHacks 
#thebeautyhackshq
#FaceMaskTurmericbyTheBeautyHacks
#FaceMaskTurmeric
#FaceCream
#FaceCreamTheBeautyHacks 
#FaceScrubMadeofGold
Sudah tiba masanya untuk anda mendapatkan wajah yang bersih. Are you ready? _ Bersihkan wajah anda dari sebarang mekap yang melekat. Dapatkan sabun kunyit dan gosok dalam gerakan membulat pada seluruh muka dan leher. _ Bilas dengan air hangat. Ulangi lagi sekali jika anda memakai alat solek begitu tebal atau berasa ada lebihan kotoran lagi. _ Untuk dapatkan pipi yang lebih halus dan gebu -- boleh guna Face Scrub dari The Beauty Hacks. Gunakan 3 kali seminggu sama ada pagi atau malam. _ Boleh digunakan pada muka & badan dan sesuai untuk lelaki dan wanita _ Apa manfaat sabun kunyit dari The Beauty Hacks? _ Melembapkan kulit. Membersihkan kulit dan liang pori. Seimbangkan ph kulit yang kering atau terlalu berminyak. Menghapuskan kekusaman wajah. Menghilangkan parut jerawat. Mengecutkan jerawat. Mencegah pigmentasi. Memperbaiki tona kulit. Kulit kelihatan lebih cerah, lembut dan tegang. Membantu mencerahkan kawasan gelap seperti ketiak, leher, siku dan lain-lain. _ Berat: 65 gram Harga: RM12 exc postage . . @LikeABossbyHilda @LikeABossbyHilda @LikeABossbyHilda . www.wasap.my/60192776304 www.wasap.my/60192776304 www.wasap.my/60192776304 . BUTIK MAYA GALLERY 115-G, Jalan Komersial Senawang 6, Dataran Senawang (Taipan 1), 70450 Seremban, Negeri Sembilan Landmark 👉🏻 Sebaris Satay Kajang Hj Samuri Dataran Senawang Waze | Google Map : MAYA GALLERY SEREMBAN . . #TheBeautyHacks  #TheBeautyHacksNegeriSembilan  #TheBeautyHacksNegeriSembilanSeremban  #TheBeautyHacksNegeriSembilanSenawang  #TumericSoap  #TheTumericSoapByTheBeautyHacks  #TumericSoap  #SabunTheTumericByTheBeautyHacks  #SabunKunyit  #SabunBeras  #TheRice  #RiceSoap  #RiceSoapTheBeautyHacks  #SabunTheRiceByTheBeautyHacks  #thebeautyhackshq  #FaceMaskTurmericbyTheBeautyHacks  #FaceMaskTurmeric  #FaceCream  #FaceCreamTheBeautyHacks  #FaceScrubMadeofGold 
Sudah tiba masanya untuk anda mendapatkan wajah yang bersih. Are you ready?
_
Bersihkan wajah anda dari sebarang mekap yang melekat. Dapatkan sabun kunyit dan gosok dalam gerakan membulat pada seluruh muka dan leher. 
_
Bilas dengan air hangat. Ulangi lagi sekali jika anda memakai alat solek begitu tebal atau berasa ada lebihan kotoran lagi.
_
Untuk dapatkan pipi yang lebih halus dan gebu -- boleh guna Face Scrub dari The Beauty Hacks. Gunakan 3 kali seminggu sama ada pagi atau malam. 
_
Boleh digunakan pada muka & badan dan sesuai untuk lelaki dan wanita
_
Apa manfaat sabun kunyit dari The Beauty Hacks?
_
Melembapkan kulit. 
Membersihkan kulit dan liang pori. 
Seimbangkan ph kulit yang kering atau terlalu berminyak. 
Menghapuskan kekusaman wajah. 
Menghilangkan parut jerawat. 
Mengecutkan jerawat.
Mencegah pigmentasi. 
Memperbaiki tona kulit. 
Kulit kelihatan lebih cerah, lembut dan tegang. Membantu mencerahkan kawasan gelap seperti ketiak, leher, siku dan lain-lain.
_
Berat: 65 gram
Harga: RM12 exc postage
.
.
@LikeABossbyHilda
@LikeABossbyHilda
@LikeABossbyHilda
.
www.wasap.my/60192776304
www.wasap.my/60192776304
www.wasap.my/60192776304
.
BUTIK MAYA GALLERY
115-G, 
Jalan Komersial Senawang 6,
Dataran Senawang (Taipan 1),
70450 Seremban,
Negeri Sembilan
Landmark 👉🏻 Sebaris Satay Kajang Hj Samuri Dataran Senawang
Waze | Google Map : MAYA GALLERY SEREMBAN
.
.
#TheBeautyHacks
#TheBeautyHacksNegeriSembilan
#TheBeautyHacksNegeriSembilanSeremban
#TheBeautyHacksNegeriSembilanSenawang 
#TumericSoap
#TheTumericSoapByTheBeautyHacks 
#TumericSoap
#SabunTheTumericByTheBeautyHacks 
#SabunKunyit
#SabunBeras
#TheRice
#RiceSoap
#RiceSoapTheBeautyHacks
#SabunTheRiceByTheBeautyHacks 
#thebeautyhackshq
#FaceMaskTurmericbyTheBeautyHacks
#FaceMaskTurmeric
#FaceCream
#FaceCreamTheBeautyHacks 
#FaceScrubMadeofGold
Sudah tiba masanya untuk anda mendapatkan wajah yang bersih. Are you ready? _ Bersihkan wajah anda dari sebarang mekap yang melekat. Dapatkan sabun kunyit dan gosok dalam gerakan membulat pada seluruh muka dan leher. _ Bilas dengan air hangat. Ulangi lagi sekali jika anda memakai alat solek begitu tebal atau berasa ada lebihan kotoran lagi. _ Untuk dapatkan pipi yang lebih halus dan gebu -- boleh guna Face Scrub dari The Beauty Hacks. Gunakan 3 kali seminggu sama ada pagi atau malam. _ Boleh digunakan pada muka & badan dan sesuai untuk lelaki dan wanita _ Apa manfaat sabun kunyit dari The Beauty Hacks? _ Melembapkan kulit. Membersihkan kulit dan liang pori. Seimbangkan ph kulit yang kering atau terlalu berminyak. Menghapuskan kekusaman wajah. Menghilangkan parut jerawat. Mengecutkan jerawat. Mencegah pigmentasi. Memperbaiki tona kulit. Kulit kelihatan lebih cerah, lembut dan tegang. Membantu mencerahkan kawasan gelap seperti ketiak, leher, siku dan lain-lain. _ Berat: 65 gram Harga: RM12 exc postage . . @LikeABossbyHilda @LikeABossbyHilda @LikeABossbyHilda . www.wasap.my/60192776304 www.wasap.my/60192776304 www.wasap.my/60192776304 . BUTIK MAYA GALLERY 115-G, Jalan Komersial Senawang 6, Dataran Senawang (Taipan 1), 70450 Seremban, Negeri Sembilan Landmark 👉🏻 Sebaris Satay Kajang Hj Samuri Dataran Senawang Waze | Google Map : MAYA GALLERY SEREMBAN . . #TheBeautyHacks  #TheBeautyHacksNegeriSembilan  #TheBeautyHacksNegeriSembilanSeremban  #TheBeautyHacksNegeriSembilanSenawang  #TumericSoap  #TheTumericSoapByTheBeautyHacks  #TumericSoap  #SabunTheTumericByTheBeautyHacks  #SabunKunyit  #SabunBeras  #TheRice  #RiceSoap  #RiceSoapTheBeautyHacks  #SabunTheRiceByTheBeautyHacks  #thebeautyhackshq  #FaceMaskTurmericbyTheBeautyHacks  #FaceMaskTurmeric  #FaceCream  #FaceCreamTheBeautyHacks  #FaceScrubMadeofGold 
Terdapat banyak manfaat dan kebaikan mengapa kita perlu jadikan aktiviti scrub muka sebagai rutin kecantikan kita. 
_
Bila kita scrub muka dengan konsisten, kita dapat menghilangkan kotoran, membuang sel kulit mati yang lama dan memperbaiki kulit wajah kita.
_
Malah kulit kita juga akan jadi lebih lembut dan halus. Bukan sahaja tekstur kulit bertambah baik tetapi ia juga dapat melambatkan penuaan pada kulit muka.
_
Salah satu soalan yang paling kerap kami terima mengenai face scrub adalah, berapa kerap kita perlu guna? 
_
Jumlah yang perlu kita lakukan semuanya bergantung kepada jenis kulit. Semestinya kita tidak boleh scrub setiap hari. 
_
Kebanyakan ahli dermatologi mengesyorkan 2-3 kali seminggu.
.
.
@LikeABossbyHilda
@LikeABossbyHilda
@LikeABossbyHilda
.
www.wasap.my/60192776304
www.wasap.my/60192776304
www.wasap.my/60192776304
.
BUTIK MAYA GALLERY
115-G, 
Jalan Komersial Senawang 6,
Dataran Senawang (Taipan 1),
70450 Seremban,
Negeri Sembilan
Landmark 👉🏻 Sebaris Satay Kajang Hj Samuri Dataran Senawang
Waze | Google Map : MAYA GALLERY SEREMBAN
.
.
#TheBeautyHacks
#TheBeautyHacksNegeriSembilan
#TheBeautyHacksNegeriSembilanSeremban
#TheBeautyHacksNegeriSembilanSenawang 
#TumericSoap
#TheTumericSoapByTheBeautyHacks 
#TumericSoap
#SabunTheTumericByTheBeautyHacks 
#SabunKunyit
#SabunBeras
#TheRice
#RiceSoap
#RiceSoapTheBeautyHacks
#SabunTheRiceByTheBeautyHacks 
#thebeautyhackshq
#FaceMaskTurmericbyTheBeautyHacks
#FaceMaskTurmeric
#FaceCream
#FaceCreamTheBeautyHacks 
#FaceScrubMadeofGold
Terdapat banyak manfaat dan kebaikan mengapa kita perlu jadikan aktiviti scrub muka sebagai rutin kecantikan kita. _ Bila kita scrub muka dengan konsisten, kita dapat menghilangkan kotoran, membuang sel kulit mati yang lama dan memperbaiki kulit wajah kita. _ Malah kulit kita juga akan jadi lebih lembut dan halus. Bukan sahaja tekstur kulit bertambah baik tetapi ia juga dapat melambatkan penuaan pada kulit muka. _ Salah satu soalan yang paling kerap kami terima mengenai face scrub adalah, berapa kerap kita perlu guna? _ Jumlah yang perlu kita lakukan semuanya bergantung kepada jenis kulit. Semestinya kita tidak boleh scrub setiap hari. _ Kebanyakan ahli dermatologi mengesyorkan 2-3 kali seminggu. . . @LikeABossbyHilda @LikeABossbyHilda @LikeABossbyHilda . www.wasap.my/60192776304 www.wasap.my/60192776304 www.wasap.my/60192776304 . BUTIK MAYA GALLERY 115-G, Jalan Komersial Senawang 6, Dataran Senawang (Taipan 1), 70450 Seremban, Negeri Sembilan Landmark 👉🏻 Sebaris Satay Kajang Hj Samuri Dataran Senawang Waze | Google Map : MAYA GALLERY SEREMBAN . . #TheBeautyHacks  #TheBeautyHacksNegeriSembilan  #TheBeautyHacksNegeriSembilanSeremban  #TheBeautyHacksNegeriSembilanSenawang  #TumericSoap  #TheTumericSoapByTheBeautyHacks  #TumericSoap  #SabunTheTumericByTheBeautyHacks  #SabunKunyit  #SabunBeras  #TheRice  #RiceSoap  #RiceSoapTheBeautyHacks  #SabunTheRiceByTheBeautyHacks  #thebeautyhackshq  #FaceMaskTurmericbyTheBeautyHacks  #FaceMaskTurmeric  #FaceCream  #FaceCreamTheBeautyHacks  #FaceScrubMadeofGold 
Terdapat banyak manfaat dan kebaikan mengapa kita perlu jadikan aktiviti scrub muka sebagai rutin kecantikan kita. 
_
Bila kita scrub muka dengan konsisten, kita dapat menghilangkan kotoran, membuang sel kulit mati yang lama dan memperbaiki kulit wajah kita.
_
Malah kulit kita juga akan jadi lebih lembut dan halus. Bukan sahaja tekstur kulit bertambah baik tetapi ia juga dapat melambatkan penuaan pada kulit muka.
_
Salah satu soalan yang paling kerap kami terima mengenai face scrub adalah, berapa kerap kita perlu guna? 
_
Jumlah yang perlu kita lakukan semuanya bergantung kepada jenis kulit. Semestinya kita tidak boleh scrub setiap hari. 
_
Kebanyakan ahli dermatologi mengesyorkan 2-3 kali seminggu.
.
.
@LikeABossbyHilda
@LikeABossbyHilda
@LikeABossbyHilda
.
www.wasap.my/60192776304
www.wasap.my/60192776304
www.wasap.my/60192776304
.
BUTIK MAYA GALLERY
115-G, 
Jalan Komersial Senawang 6,
Dataran Senawang (Taipan 1),
70450 Seremban,
Negeri Sembilan
Landmark 👉🏻 Sebaris Satay Kajang Hj Samuri Dataran Senawang
Waze | Google Map : MAYA GALLERY SEREMBAN
.
.
#TheBeautyHacks
#TheBeautyHacksNegeriSembilan
#TheBeautyHacksNegeriSembilanSeremban
#TheBeautyHacksNegeriSembilanSenawang 
#TumericSoap
#TheTumericSoapByTheBeautyHacks 
#TumericSoap
#SabunTheTumericByTheBeautyHacks 
#SabunKunyit
#SabunBeras
#TheRice
#RiceSoap
#RiceSoapTheBeautyHacks
#SabunTheRiceByTheBeautyHacks 
#thebeautyhackshq
#FaceMaskTurmericbyTheBeautyHacks
#FaceMaskTurmeric
#FaceCream
#FaceCreamTheBeautyHacks 
#FaceScrubMadeofGold
Terdapat banyak manfaat dan kebaikan mengapa kita perlu jadikan aktiviti scrub muka sebagai rutin kecantikan kita. _ Bila kita scrub muka dengan konsisten, kita dapat menghilangkan kotoran, membuang sel kulit mati yang lama dan memperbaiki kulit wajah kita. _ Malah kulit kita juga akan jadi lebih lembut dan halus. Bukan sahaja tekstur kulit bertambah baik tetapi ia juga dapat melambatkan penuaan pada kulit muka. _ Salah satu soalan yang paling kerap kami terima mengenai face scrub adalah, berapa kerap kita perlu guna? _ Jumlah yang perlu kita lakukan semuanya bergantung kepada jenis kulit. Semestinya kita tidak boleh scrub setiap hari. _ Kebanyakan ahli dermatologi mengesyorkan 2-3 kali seminggu. . . @LikeABossbyHilda @LikeABossbyHilda @LikeABossbyHilda . www.wasap.my/60192776304 www.wasap.my/60192776304 www.wasap.my/60192776304 . BUTIK MAYA GALLERY 115-G, Jalan Komersial Senawang 6, Dataran Senawang (Taipan 1), 70450 Seremban, Negeri Sembilan Landmark 👉🏻 Sebaris Satay Kajang Hj Samuri Dataran Senawang Waze | Google Map : MAYA GALLERY SEREMBAN . . #TheBeautyHacks  #TheBeautyHacksNegeriSembilan  #TheBeautyHacksNegeriSembilanSeremban  #TheBeautyHacksNegeriSembilanSenawang  #TumericSoap  #TheTumericSoapByTheBeautyHacks  #TumericSoap  #SabunTheTumericByTheBeautyHacks  #SabunKunyit  #SabunBeras  #TheRice  #RiceSoap  #RiceSoapTheBeautyHacks  #SabunTheRiceByTheBeautyHacks  #thebeautyhackshq  #FaceMaskTurmericbyTheBeautyHacks  #FaceMaskTurmeric  #FaceCream  #FaceCreamTheBeautyHacks  #FaceScrubMadeofGold 
FAQ FACE SCRUB BY THE BEAUTY HACKS

1) Cuci bersih make up atau pastikan muka dalam keadaan asal.
2) Basahkan muka menggunakan air bersih. My opinion, gunakan air suam yang bertujuan untuk membuka pori dimuka dengan lebih mudah.
3) Sapu scrub secara perlahan ke serata muka. My opinion, urut kulit muka mengikut urutan T zone, dahi, pipi dan dagu.
4) Bilas bersih muka sehingga hilang rasa serbuk atau berpasir pada muka akibat kesan dari scrub. My opinion, gunakan air sejuk yang bertujuan untuk menutup pori yang telah terbuka tadi.
5) Lap sehingga muka kering dengan menggunakan tuala bersih.

Sedikit tambahan maklumat untuk FAQ face scrub:

1) Penggunaan scrub yang terlalu kerap boleh mengakibatkan kulit menjadi terlalu tipis.
2) Penggunaan yang disarankan ialah 2 -3 kali seminggu.
3) Jika berlaku sebarang tindak balas seperti merah, gatal, pedih, dan sebagainya, berhenti guna scrub dan sila rujuk doktor.

#thebeautyhackshq
FAQ FACE SCRUB BY THE BEAUTY HACKS 1) Cuci bersih make up atau pastikan muka dalam keadaan asal. 2) Basahkan muka menggunakan air bersih. My opinion, gunakan air suam yang bertujuan untuk membuka pori dimuka dengan lebih mudah. 3) Sapu scrub secara perlahan ke serata muka. My opinion, urut kulit muka mengikut urutan T zone, dahi, pipi dan dagu. 4) Bilas bersih muka sehingga hilang rasa serbuk atau berpasir pada muka akibat kesan dari scrub. My opinion, gunakan air sejuk yang bertujuan untuk menutup pori yang telah terbuka tadi. 5) Lap sehingga muka kering dengan menggunakan tuala bersih. Sedikit tambahan maklumat untuk FAQ face scrub: 1) Penggunaan scrub yang terlalu kerap boleh mengakibatkan kulit menjadi terlalu tipis. 2) Penggunaan yang disarankan ialah 2 -3 kali seminggu. 3) Jika berlaku sebarang tindak balas seperti merah, gatal, pedih, dan sebagainya, berhenti guna scrub dan sila rujuk doktor. #thebeautyhackshq 
10 KEBAIKAN FACE MASK TURMERIC YANG ANDA WAJIB TAHU !
.
Hi dan Assalamualaikum semua. Ramai yang tanya macam mana caranya nak apply face mask turmeric ni. Berapa banyak dan nak mix dengan apa untuk masalah kulit berjerawat, kering dan lain-lain
.
Best ke Face Mask Turmeric ni gais? Bukan setakat best tapi awesome babes m! Kita punya serbuk kunyit bukan biasa-biasa. Sebab kita ada collagen, pati akar kayu dan juga vitamin
.
Nak kulit glowing? Kulit sihat? Jom dapatkan face mask turmeric anda hari ini!
.
KELEBIHAN FACE MASK TURMERIC
1. Mengubati dan mengatasi masalah jerawat
2. Mengatasi masalah kulit berminyak
3. Mengurangkan kedutan dan mencegah penuaan
4. Mengatasi pigmentasi
5. Menghaluskan kulit muka
6. Mengangkat sel-sel kulit mati
7. Mengurangkan lingkaran hitam di bawah mata
8. Meratakan tona kulit
9. Membantu membersihkan wajah dari jerawat dan parut
10. Boleh digunakan di tumit, siku bukan hanya di wajah
.
#thebeautyhackshq
10 KEBAIKAN FACE MASK TURMERIC YANG ANDA WAJIB TAHU ! . Hi dan Assalamualaikum semua. Ramai yang tanya macam mana caranya nak apply face mask turmeric ni. Berapa banyak dan nak mix dengan apa untuk masalah kulit berjerawat, kering dan lain-lain . Best ke Face Mask Turmeric ni gais? Bukan setakat best tapi awesome babes m! Kita punya serbuk kunyit bukan biasa-biasa. Sebab kita ada collagen, pati akar kayu dan juga vitamin . Nak kulit glowing? Kulit sihat? Jom dapatkan face mask turmeric anda hari ini! . KELEBIHAN FACE MASK TURMERIC 1. Mengubati dan mengatasi masalah jerawat 2. Mengatasi masalah kulit berminyak 3. Mengurangkan kedutan dan mencegah penuaan 4. Mengatasi pigmentasi 5. Menghaluskan kulit muka 6. Mengangkat sel-sel kulit mati 7. Mengurangkan lingkaran hitam di bawah mata 8. Meratakan tona kulit 9. Membantu membersihkan wajah dari jerawat dan parut 10. Boleh digunakan di tumit, siku bukan hanya di wajah . #thebeautyhackshq 
kelebihan Face Mask Turmeric ni .
🌸Mengatasi kulit berminyak
🌸Menghaluskan kulit wajah
🌸Mengurangkan lingkaran hitam di bawah mata
🌸Mengatasi pigmentasi
🌸Mengeluarkan Sel kulit mati
🌸Mengatasi masalah jerawat .
🌸Mengurangkan kedutan .
🌸Mengurangkan parut belas jerawat
🌸Menjadikan tona kulit lebih sekata
🌸Mencegah penuaan
.
Bukan tu je, uolls jugak boleh guna Face Mask ni pada bahagian siku dan tumit jugak tau. Jangan terkejut! Haaa banyakkan manfaatnya.
.
So apa tunggu lagi, jom la try Face Mask Turmeric ni. Rugi tau kalau tak cuba . Belum cuba belum tau. Sekali dah cuba, mesti jatuh cinta 😍
.
Face Mask Honey Turmeric RM29 (40g)
.
Whatsapp ika 📲 0178295891
Postage RM8 SM | RM12 SS

#thebeautyhacks #thebeautyhackshq #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #tipskincare #organicskincare #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #bazaarpaknilmurah #dahliansandco #madeinmalaysia #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal #thetamarind #facemaskhoney
kelebihan Face Mask Turmeric ni . 🌸Mengatasi kulit berminyak 🌸Menghaluskan kulit wajah 🌸Mengurangkan lingkaran hitam di bawah mata 🌸Mengatasi pigmentasi 🌸Mengeluarkan Sel kulit mati 🌸Mengatasi masalah jerawat . 🌸Mengurangkan kedutan . 🌸Mengurangkan parut belas jerawat 🌸Menjadikan tona kulit lebih sekata 🌸Mencegah penuaan . Bukan tu je, uolls jugak boleh guna Face Mask ni pada bahagian siku dan tumit jugak tau. Jangan terkejut! Haaa banyakkan manfaatnya. . So apa tunggu lagi, jom la try Face Mask Turmeric ni. Rugi tau kalau tak cuba . Belum cuba belum tau. Sekali dah cuba, mesti jatuh cinta 😍 . Face Mask Honey Turmeric RM29 (40g) . Whatsapp ika 📲 0178295891 Postage RM8 SM | RM12 SS #thebeautyhacks  #thebeautyhackshq  #skincare  #facemask  #facescrub  #bodyscrub  #bodycare  #facecream  #lipscrub  #whiteninglotion  #spfcream  #homemadescrub  #tipskincare  #organicskincare  #localproduct  #sayajualbarangkecantikan  #tumericmask  #bazaarpaknilmurah  #dahliansandco  #madeinmalaysia  #skincaremalaysia  #tumericbodyscrub  #goldentumericmask  #facemasktumeric  #bodyscrubcharcoal  #soapbartumeric  #thecharcoal  #thetamarind  #facemaskhoney 
KEBAIKAN SUSU KEPADA KULIT !
.
Siapa dekat sini suka susu? Tahu tak susu ni sangat bagus untuk kecantikan kulit tau. Selain diminum, banyak lagi cara yang kita boleh cuba dengan susu ni.
.
Antara kebaikan susu adalah;
.
🌸Manfaat susu sebagai pembersih wajah.
Susu sering digunakan sebagai produk kecantikan yang memiliki efek membersihkan. Saat diletakkan pada permukaan kulit wajah, susu dapat menghilangkan kotoran dalam pori-pori kulit yang menjadi penyebab munculnya jerawat
.
🌸Melindungi kulit wajah.
Jika Anda sering membeli toner dengan bahan kimia, sebaiknya mulai dari sekarang beralih menggunakan susu. Sebagai bahan kecantikan, susu sangat bagus dan cukup efektif 🌸Anti penuaan.
.
Ada banyak cara yang boleh kita lakukan untuk mendapatkan manfaat susu bagi kecantikan. Susu mengandung antioksidan yang dapat melawan efek buruk radikal bebas
.
🌸Kulit berminyak.
Susu sangat sesuai digunakan untuk berbagai macam jenis kulit, termasuk kulit berminyak. Susu boleh menghilangkan kotoran dan minyak yang berlebihan yang menjadi penyebab jerawat. Susu berfungsi untuk membuatkan kulit kita menjadi lebih lembab dan mengurangi produksi minyak yang berlebihan
.
🌸Manfaat susu untuk kulit sensitif.
Memiliki kulit sensitif memang sangat membimbangkan kerana orang yang mempunyai kulit jenis ini sering mencari pembersih wajah yang anti-iritasi. Tidak semua produk kecantikan serasi dengan kulit sensitif, oleh sebab itu anda memerlukan produk yang mempunyai kandungan seperti susu.
.
Banyak kan kebaikan dia? Dan salah satu produk TBH yang ada susu adalah Face scrub milk. Sangat laku keras 😍
.
#thebeautyhackshq
KEBAIKAN SUSU KEPADA KULIT ! . Siapa dekat sini suka susu? Tahu tak susu ni sangat bagus untuk kecantikan kulit tau. Selain diminum, banyak lagi cara yang kita boleh cuba dengan susu ni. . Antara kebaikan susu adalah; . 🌸Manfaat susu sebagai pembersih wajah. Susu sering digunakan sebagai produk kecantikan yang memiliki efek membersihkan. Saat diletakkan pada permukaan kulit wajah, susu dapat menghilangkan kotoran dalam pori-pori kulit yang menjadi penyebab munculnya jerawat . 🌸Melindungi kulit wajah. Jika Anda sering membeli toner dengan bahan kimia, sebaiknya mulai dari sekarang beralih menggunakan susu. Sebagai bahan kecantikan, susu sangat bagus dan cukup efektif 🌸Anti penuaan. . Ada banyak cara yang boleh kita lakukan untuk mendapatkan manfaat susu bagi kecantikan. Susu mengandung antioksidan yang dapat melawan efek buruk radikal bebas . 🌸Kulit berminyak. Susu sangat sesuai digunakan untuk berbagai macam jenis kulit, termasuk kulit berminyak. Susu boleh menghilangkan kotoran dan minyak yang berlebihan yang menjadi penyebab jerawat. Susu berfungsi untuk membuatkan kulit kita menjadi lebih lembab dan mengurangi produksi minyak yang berlebihan . 🌸Manfaat susu untuk kulit sensitif. Memiliki kulit sensitif memang sangat membimbangkan kerana orang yang mempunyai kulit jenis ini sering mencari pembersih wajah yang anti-iritasi. Tidak semua produk kecantikan serasi dengan kulit sensitif, oleh sebab itu anda memerlukan produk yang mempunyai kandungan seperti susu. . Banyak kan kebaikan dia? Dan salah satu produk TBH yang ada susu adalah Face scrub milk. Sangat laku keras 😍 . #thebeautyhackshq 
Golden Turmeric Mask RM39
150gram .
.
Bahan bahan: 
Turmeric 
Oatmeal 
Rice 
Aloevera 
Epsom Salts
.
.
Boleh dipakai setiap malam atau 3 kali seminggu. .
Boleh dicampur bersama madu, yogurt, susu segar dan macam macam lagi. Boleh search
.
.
Antara kelebihannya: .
🍑 Merawat jerawat.
🍑 Memudarkan Parut.
🍑 Melembabkan kulit.
🍑 Mencegah kedutan.
🍑 Menghilangkan bintik bintik hitam.
🍑 Mencerahkan kulit.
🍑 Mengatasi kulit kusam.
🍑 Mengatasi kulit berminyak
🍑 Mengecilkan liang pori
.
Apa yang penting, Golden Turmeric Mask ni bukan hanya boleh dijadikan Mask tapi mampu exfoliation iaitu ber scrub untuk membuang sel sel kulit mati serta mengecilkan liang pori kulit muka
.
Sesuai untuk semua jenis kulit dan awak cuma menggunakan Golden Turmeric Mask 3 kali seminggu atau setiap malam untuk dapatkan kulit yang gebu gebas 💛
.
.
.
Whatsapp ika 0178295891

Postage RM8/SM RM12/SS

#thebeautyhacks #thebeautyhackshq #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #tipskincare #organicskincare #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #bazaarpaknilmurah #dahliansandco #madeinmalaysia #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal #thetamarind #facemaskhoney
Golden Turmeric Mask RM39 150gram . . Bahan bahan: Turmeric Oatmeal Rice Aloevera Epsom Salts . . Boleh dipakai setiap malam atau 3 kali seminggu. . Boleh dicampur bersama madu, yogurt, susu segar dan macam macam lagi. Boleh search . . Antara kelebihannya: . 🍑 Merawat jerawat. 🍑 Memudarkan Parut. 🍑 Melembabkan kulit. 🍑 Mencegah kedutan. 🍑 Menghilangkan bintik bintik hitam. 🍑 Mencerahkan kulit. 🍑 Mengatasi kulit kusam. 🍑 Mengatasi kulit berminyak 🍑 Mengecilkan liang pori . Apa yang penting, Golden Turmeric Mask ni bukan hanya boleh dijadikan Mask tapi mampu exfoliation iaitu ber scrub untuk membuang sel sel kulit mati serta mengecilkan liang pori kulit muka . Sesuai untuk semua jenis kulit dan awak cuma menggunakan Golden Turmeric Mask 3 kali seminggu atau setiap malam untuk dapatkan kulit yang gebu gebas 💛 . . . Whatsapp ika 0178295891 Postage RM8/SM RM12/SS #thebeautyhacks  #thebeautyhackshq  #skincare  #facemask  #facescrub  #bodyscrub  #bodycare  #facecream  #lipscrub  #whiteninglotion  #spfcream  #homemadescrub  #tipskincare  #organicskincare  #localproduct  #sayajualbarangkecantikan  #tumericmask  #bazaarpaknilmurah  #dahliansandco  #madeinmalaysia  #skincaremalaysia  #tumericbodyscrub  #goldentumericmask  #facemasktumeric  #bodyscrubcharcoal  #soapbartumeric  #thecharcoal  #thetamarind  #facemaskhoney 
JOM DAPATKAN FACE MASK HONEY by @thebeautyhackshq 
VENDOR : @ajenct 
COD/POS/WALK IN (sec 7 shah alam)

Kindly whatsapp 01116470377 to order/info 😍

@Regranned from @thebeautyhackshq -  Sila janji dengan kami, sebelum apply apa-apa foundation wajib apply Face Mask Honey terlebih dahulu. Kami janji make up girls akan tahan lama sehingga malam.
.
Selain dapat memberi ketahananlamaan make up, Face Mask Honey jugak dapat melembapkan kulit muka. Sekarang cuaca agak panas sikit. Risau kulit jadi makin kering.
.
Apa lagi kebaikan Face Mask Honey ya? 🤔
.
1) Sesuai untuk kulit berminyak dan kering
2) Kulit makin cerah & berseri 
3) Boleh dijadikan sebagai pelembap dan makeup base
4) Perangsang untuk kulit baru
5) Menyejukkan kulit dari kesan sunburn
6) Mengurangkan dark circles dan eye bag di bawah mata
.
Tunggu apa lagi? Jom kita menggunakan Face Mask Honey secara berjemaah 👏🏻
.
Dm for order 💞
.
#thebeautyhackshq - #regrann
JOM DAPATKAN FACE MASK HONEY by @thebeautyhackshq VENDOR : @ajenct COD/POS/WALK IN (sec 7 shah alam) Kindly whatsapp 01116470377 to order/info 😍 @Regranned from @thebeautyhackshq - Sila janji dengan kami, sebelum apply apa-apa foundation wajib apply Face Mask Honey terlebih dahulu. Kami janji make up girls akan tahan lama sehingga malam. . Selain dapat memberi ketahananlamaan make up, Face Mask Honey jugak dapat melembapkan kulit muka. Sekarang cuaca agak panas sikit. Risau kulit jadi makin kering. . Apa lagi kebaikan Face Mask Honey ya? 🤔 . 1) Sesuai untuk kulit berminyak dan kering 2) Kulit makin cerah & berseri 3) Boleh dijadikan sebagai pelembap dan makeup base 4) Perangsang untuk kulit baru 5) Menyejukkan kulit dari kesan sunburn 6) Mengurangkan dark circles dan eye bag di bawah mata . Tunggu apa lagi? Jom kita menggunakan Face Mask Honey secara berjemaah 👏🏻 . Dm for order 💞 . #thebeautyhackshq  - #regrann 
10 KEBAIKAN FACE MASK TURMERIC YANG ANDA WAJIB TAHU !
.
Hi dan Assalamualaikum semua. Ramai yang tanya macam mana caranya nak apply face mask turmeric ni. Berapa banyak dan nak mix dengan apa untuk masalah kulit berjerawat, kering dan lain-lain
.
So hari ni Aten nak share 5 cara dan bahan yang korang boleh mix bersama Face Mask Turmeric yang korang dah beli tu. Setiap bahan ada Aten share di setiap gambar tau.
.
Best ke Face Mask Turmeric ni gais? Bukan setakat best tapi awesome babes ! Kita punya serbuk kunyit bukan biashe-biashe ni. Sebab kita ada collagen, pati akar kayu dan juga vitamin
.
Nak kulit glowing? Kulit sihat? Jom dapatkan face mask turmeric anda hari ini !
.
KELEBIHAN FACE MASK TURMERIC
1. Mengubati dan mengatasi masalah jerawat
2. Mengatasi masalah kulit berminyak
3. Mengurangkan kedutan dan mencegah penuaan
4. Mengatasi pigmentasi
5. Menghaluskan kulit muka
6. Mengangkat sel-sel kulit mati
7. Mengurangkan lingkaran hitam di bawah mata
8. Meratakan tona kulit
9. Membantu membersihkan wajah dari jerawat dan parut
10. Boleh digunakan di tumit, siku bukan hanya di wajah
.
#thebeautyhackshq
10 KEBAIKAN FACE MASK TURMERIC YANG ANDA WAJIB TAHU ! . Hi dan Assalamualaikum semua. Ramai yang tanya macam mana caranya nak apply face mask turmeric ni. Berapa banyak dan nak mix dengan apa untuk masalah kulit berjerawat, kering dan lain-lain . So hari ni Aten nak share 5 cara dan bahan yang korang boleh mix bersama Face Mask Turmeric yang korang dah beli tu. Setiap bahan ada Aten share di setiap gambar tau. . Best ke Face Mask Turmeric ni gais? Bukan setakat best tapi awesome babes ! Kita punya serbuk kunyit bukan biashe-biashe ni. Sebab kita ada collagen, pati akar kayu dan juga vitamin . Nak kulit glowing? Kulit sihat? Jom dapatkan face mask turmeric anda hari ini ! . KELEBIHAN FACE MASK TURMERIC 1. Mengubati dan mengatasi masalah jerawat 2. Mengatasi masalah kulit berminyak 3. Mengurangkan kedutan dan mencegah penuaan 4. Mengatasi pigmentasi 5. Menghaluskan kulit muka 6. Mengangkat sel-sel kulit mati 7. Mengurangkan lingkaran hitam di bawah mata 8. Meratakan tona kulit 9. Membantu membersihkan wajah dari jerawat dan parut 10. Boleh digunakan di tumit, siku bukan hanya di wajah . #thebeautyhackshq 
Ini bukan the real packaging. Ini cuma sample sahaja. Ini serum by The Beauty Hacks. Nama? Esok lusa baru boleh decide bagi nama pada baby baru.
.
Apa kebaikan serum by The Beauty Hacks?
.
🌱 Memutihkan kulit
🌱 Melembapkan kulit
🌱 Anti penuaan & anti kedut
🌱 Masalah jerawat & jeragat .
🌱 Ada collagen Q10 untuk firm & vshape bentuk muka
.
Bau? Wangi & mild. 
Tekstur? Mudah serap.
.
Buat masa sekarang kami akan agihkan sample serum untuk top 20 bulan lepas sebagai reward. Kita nantikan testimoni selama sebulan dari mereka.
.
Coming soon ❤️
.
#thebeautyhackshq
Ini bukan the real packaging. Ini cuma sample sahaja. Ini serum by The Beauty Hacks. Nama? Esok lusa baru boleh decide bagi nama pada baby baru. . Apa kebaikan serum by The Beauty Hacks? . 🌱 Memutihkan kulit 🌱 Melembapkan kulit 🌱 Anti penuaan & anti kedut 🌱 Masalah jerawat & jeragat . 🌱 Ada collagen Q10 untuk firm & vshape bentuk muka . Bau? Wangi & mild. Tekstur? Mudah serap. . Buat masa sekarang kami akan agihkan sample serum untuk top 20 bulan lepas sebagai reward. Kita nantikan testimoni selama sebulan dari mereka. . Coming soon ❤️ . #thebeautyhackshq 
Glow Green Mask & Scrub

Glow green mask & scrub. 2 in 1 jugak. Freshly handmade. Lebih kurang sama dengan golden turmeric mask sebab ianya mengunakan ingredients 100% natural
.
 Ingredients: .
🌿Premium matcha green tea
🌿Green tea .
🌿Rolled oats .
🌿Organik rice
.
Kami gabungkan 2 jenis green tea dalam mask ni untuk mendapatkan kesan yang lebih efektif. 
Green tea yang kami pilih pun adalah green tea yang terbaik. 3 bulan kami buat research untuk mask ni. And banyak dah tukar untuk dapat kan yang terbaik
.

Kelebihannya: .
🍀 Merawat kulit berminyak .
🍀Mengecilkan pori .
🍀Anti penuaan .
🍀Merawat jerawat .
🍀Menghilangkan eyebag .
🍀Melembabkan kulit .
🍀Meredakan kemerahan kulit (sunburn)

Untuk green mask ni lebih kepada untuk redakan kemerahan akibat sunburn, untuk hilangkan eyebag, untuk mengecilkan pori yang terbuka, merawat kulit berminyak.

Harga RM39 (150g) exc postage 
Whatsapp ika 📲 0178295891
Postage RM8 SM | RM12 SS

#thebeautyhacks #thebeautyhackshq #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #tipskincare #organicskincare #localproduct #sayajualbarangkecantikan #hafizmahamad #bazaarpaknilmurah #dahliansandco #madeinmalaysia #skincaremalaysia #syafiqahaina #izaraaishah #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal #thetamarind #facemaskhoney #glowgreenmask
Glow Green Mask & Scrub Glow green mask & scrub. 2 in 1 jugak. Freshly handmade. Lebih kurang sama dengan golden turmeric mask sebab ianya mengunakan ingredients 100% natural . Ingredients: . 🌿Premium matcha green tea 🌿Green tea . 🌿Rolled oats . 🌿Organik rice . Kami gabungkan 2 jenis green tea dalam mask ni untuk mendapatkan kesan yang lebih efektif. Green tea yang kami pilih pun adalah green tea yang terbaik. 3 bulan kami buat research untuk mask ni. And banyak dah tukar untuk dapat kan yang terbaik . Kelebihannya: . 🍀 Merawat kulit berminyak . 🍀Mengecilkan pori . 🍀Anti penuaan . 🍀Merawat jerawat . 🍀Menghilangkan eyebag . 🍀Melembabkan kulit . 🍀Meredakan kemerahan kulit (sunburn) Untuk green mask ni lebih kepada untuk redakan kemerahan akibat sunburn, untuk hilangkan eyebag, untuk mengecilkan pori yang terbuka, merawat kulit berminyak. Harga RM39 (150g) exc postage Whatsapp ika 📲 0178295891 Postage RM8 SM | RM12 SS #thebeautyhacks  #thebeautyhackshq  #skincare  #facemask  #facescrub  #bodyscrub  #bodycare  #facecream  #lipscrub  #whiteninglotion  #spfcream  #homemadescrub  #tipskincare  #organicskincare  #localproduct  #sayajualbarangkecantikan  #hafizmahamad  #bazaarpaknilmurah  #dahliansandco  #madeinmalaysia  #skincaremalaysia  #syafiqahaina  #izaraaishah  #facemasktumeric  #bodyscrubcharcoal  #soapbartumeric  #thecharcoal  #thetamarind  #facemaskhoney  #glowgreenmask 
FAQ FACE SCRUB BY THE BEAUTY HACKS
.
1) Cuci bersih make up atau pastikan muka dalam keadaan asal.
2) Basahkan muka menggunakan air bersih. My opinion, gunakan air suam yang bertujuan untuk membuka pori dimuka dengan lebih mudah.
3) Sapu scrub secara perlahan ke serata muka. My opinion, urut kulit muka mengikut urutan T zone, dahi, pipi dan dagu.
4) Bilas bersih muka sehingga hilang rasa serbuk atau berpasir pada muka akibat kesan dari scrub. My opinion, gunakan air sejuk yang bertujuan untuk menutup pori yang telah terbuka tadi.
5) Lap sehingga muka kering  dengan menggunakan tuala bersih.
.
Sedikit tambahan maklumat untuk FAQ face scrub:
.
💕Penggunaan scrub yang terlalu kerap boleh mengakibatkan kulit menjadi terlalu tipis.
💕Penggunaan yang disarankan ialah 2 -3 kali seminggu.
💕Jika berlaku sebarang tindak balas seperti merah, gatal, pedih, dan sebagainya, berhenti guna scrub dan sila rujuk doktor.
.
#thebeautyhackshq
FAQ FACE SCRUB BY THE BEAUTY HACKS . 1) Cuci bersih make up atau pastikan muka dalam keadaan asal. 2) Basahkan muka menggunakan air bersih. My opinion, gunakan air suam yang bertujuan untuk membuka pori dimuka dengan lebih mudah. 3) Sapu scrub secara perlahan ke serata muka. My opinion, urut kulit muka mengikut urutan T zone, dahi, pipi dan dagu. 4) Bilas bersih muka sehingga hilang rasa serbuk atau berpasir pada muka akibat kesan dari scrub. My opinion, gunakan air sejuk yang bertujuan untuk menutup pori yang telah terbuka tadi. 5) Lap sehingga muka kering  dengan menggunakan tuala bersih. . Sedikit tambahan maklumat untuk FAQ face scrub: . 💕Penggunaan scrub yang terlalu kerap boleh mengakibatkan kulit menjadi terlalu tipis. 💕Penggunaan yang disarankan ialah 2 -3 kali seminggu. 💕Jika berlaku sebarang tindak balas seperti merah, gatal, pedih, dan sebagainya, berhenti guna scrub dan sila rujuk doktor. . #thebeautyhackshq 
Kalau orang tanya ika based make up apa paling best of coz ika jawab Face Mask Honey! 😎

Sebab apa? .
🍂 Kandungan daripada Ekstrak Madu.
🍂 Membuatkan kulit lebih lembap dan bersinar.
🍂 Perangsang utk sel kulit baru.
🍂 Memutihkan kulit tanpa sakit.
🍂 Membuatkan kulit gebu walaupun tidak bermekap.
🍂 Menyejukkan kulit yang pedih.
🍂 Mengurangkan  kemerahan kulit.
🍂 Boleh dipakai dengan mana2 produk
🍂 Boleh dipakai pada waktu siang dan malam.
🍂 Boleh menghilangkan eyebag.
🍂 Sesuai dipakai sebelum menggunakan foundation untuk mengelakkan make up bercapuk dan merekah.
🍂 Tidak perlu dibilas.
.
Face Mask Honey RM45 + Free Gift .

Whatsapp ika 📲 0178295891
Postage RM8 SM | RM12 SS

#thebeautyhacks #thebeautyhackshq #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #tipskincare #organicskincare #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #bazaarpaknilmurah #dahliansandco #madeinmalaysia #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal #thetamarind #facemaskhoney
Kalau orang tanya ika based make up apa paling best of coz ika jawab Face Mask Honey! 😎 Sebab apa? . 🍂 Kandungan daripada Ekstrak Madu. 🍂 Membuatkan kulit lebih lembap dan bersinar. 🍂 Perangsang utk sel kulit baru. 🍂 Memutihkan kulit tanpa sakit. 🍂 Membuatkan kulit gebu walaupun tidak bermekap. 🍂 Menyejukkan kulit yang pedih. 🍂 Mengurangkan kemerahan kulit. 🍂 Boleh dipakai dengan mana2 produk 🍂 Boleh dipakai pada waktu siang dan malam. 🍂 Boleh menghilangkan eyebag. 🍂 Sesuai dipakai sebelum menggunakan foundation untuk mengelakkan make up bercapuk dan merekah. 🍂 Tidak perlu dibilas. . Face Mask Honey RM45 + Free Gift . Whatsapp ika 📲 0178295891 Postage RM8 SM | RM12 SS #thebeautyhacks  #thebeautyhackshq  #skincare  #facemask  #facescrub  #bodyscrub  #bodycare  #facecream  #lipscrub  #whiteninglotion  #spfcream  #homemadescrub  #tipskincare  #organicskincare  #localproduct  #sayajualbarangkecantikan  #tumericmask  #bazaarpaknilmurah  #dahliansandco  #madeinmalaysia  #skincaremalaysia  #tumericbodyscrub  #goldentumericmask  #facemasktumeric  #bodyscrubcharcoal  #soapbartumeric  #thecharcoal  #thetamarind  #facemaskhoney 
Uols dah grab ke warna SISTHO yang tengah viral ni? Rugi uols tak try satu sebab warna dia asyik abis stok je lagi lagi Sweet Talker & Talkative.

5 HOT COLOR AVAILABLE SISTHO LIPMATTE

1. Kiss Love
2. Talkative
3. No Lies 
4. Sweet Talker
5. Baby Muah

Ciri-ciri Sistho lipmatte
💋Tak merekah
💋Tak melekit
💋 Tak mengeringkan bibir
💋 Bibir tak hitam
💋Meresap pada bibir
💋Long lasting
💋Effect gebu

RM35 excluding postage 
First pay first serve
*Limited Stock

Whatsapp ika 📲 0178295891
Postage RM8 SM | RM12 SS

#dahliansandco #thebeautyhacks  #thebeautyhackshq #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #Skingold #organicskincare #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #madeinmalaysia #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal #thetamarind #facemaskhoney #SisthoLipmatte
Uols dah grab ke warna SISTHO yang tengah viral ni? Rugi uols tak try satu sebab warna dia asyik abis stok je lagi lagi Sweet Talker & Talkative. 5 HOT COLOR AVAILABLE SISTHO LIPMATTE 1. Kiss Love 2. Talkative 3. No Lies 4. Sweet Talker 5. Baby Muah Ciri-ciri Sistho lipmatte 💋Tak merekah 💋Tak melekit 💋 Tak mengeringkan bibir 💋 Bibir tak hitam 💋Meresap pada bibir 💋Long lasting 💋Effect gebu RM35 excluding postage First pay first serve *Limited Stock Whatsapp ika 📲 0178295891 Postage RM8 SM | RM12 SS #dahliansandco  #thebeautyhacks  #thebeautyhackshq  #skincare  #facemask  #facescrub  #bodyscrub  #bodycare  #facecream  #lipscrub  #whiteninglotion  #spfcream  #homemadescrub  #Skingold  #organicskincare  #localproduct  #sayajualbarangkecantikan  #tumericmask  #madeinmalaysia  #skincaremalaysia  #tumericbodyscrub  #goldentumericmask  #facemasktumeric  #bodyscrubcharcoal  #soapbartumeric  #thecharcoal  #thetamarind  #facemaskhoney  #SisthoLipmatte 
Sudah tiba masanya untuk anda mendapatkan wajah yang bersih. Are you ready?

Bersihkan wajah anda dari sebarang mekap yang melekat. Dapatkan sabun kunyit dan gosok dalam gerakan bulat di seluruh muka dan leher. 
Bilas dengan air hangat. Ulangi lagi sekali jika anda memakai alat solek begitu tebal atau berasa ada lebihan kotoran lagi.

Untuk dapatkan pipi yang lebih halus dan gebu -- boleh guna Face Scrub dari The Beauty Hacks. Gunakan 3 kali seminggu sama ada pagi atau malam. 
Boleh digunakan pada muka & badan dan sesuai untuk lelaki dan wanita

Apa manfaat sabun kunyit dari The Beauty Hacks? .
🍑Melembapkan kulit. .
🍑Membersihkan kulit dan liang pori
🍑Seimbangkan ph kulit yang kering atau terlalu berminyak
🍑Menghapuskan kekusaman wajah .
🍑Menghilangkan parut jerawat
🍑Mengecutkan jerawat.
🍑Mencegah pigmentasi
🍑Memperbaiki tona kulit
🍑Kulit kelihatan lebih cerah, lembut dan tegang. Membantu mencerahkan kawasan gelap seperti ketiak, tegang, leher, siku dan lain-lain.

Berat: 65 gram
Harga: RM12 exc postage
.
.
Whatsapp ika 📲 0178295891
Postage RM8 SM | RM12 SS

#thebeautyhacks #thebeautyhackshq #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #tipskincare #organicskincare #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #bazaarpaknilmurah #dahliansandco #madeinmalaysia #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal #thetamarind #facemaskhoney
Sudah tiba masanya untuk anda mendapatkan wajah yang bersih. Are you ready? Bersihkan wajah anda dari sebarang mekap yang melekat. Dapatkan sabun kunyit dan gosok dalam gerakan bulat di seluruh muka dan leher. Bilas dengan air hangat. Ulangi lagi sekali jika anda memakai alat solek begitu tebal atau berasa ada lebihan kotoran lagi. Untuk dapatkan pipi yang lebih halus dan gebu -- boleh guna Face Scrub dari The Beauty Hacks. Gunakan 3 kali seminggu sama ada pagi atau malam. Boleh digunakan pada muka & badan dan sesuai untuk lelaki dan wanita Apa manfaat sabun kunyit dari The Beauty Hacks? . 🍑Melembapkan kulit. . 🍑Membersihkan kulit dan liang pori 🍑Seimbangkan ph kulit yang kering atau terlalu berminyak 🍑Menghapuskan kekusaman wajah . 🍑Menghilangkan parut jerawat 🍑Mengecutkan jerawat. 🍑Mencegah pigmentasi 🍑Memperbaiki tona kulit 🍑Kulit kelihatan lebih cerah, lembut dan tegang. Membantu mencerahkan kawasan gelap seperti ketiak, tegang, leher, siku dan lain-lain. Berat: 65 gram Harga: RM12 exc postage . . Whatsapp ika 📲 0178295891 Postage RM8 SM | RM12 SS #thebeautyhacks  #thebeautyhackshq  #skincare  #facemask  #facescrub  #bodyscrub  #bodycare  #facecream  #lipscrub  #whiteninglotion  #spfcream  #homemadescrub  #tipskincare  #organicskincare  #localproduct  #sayajualbarangkecantikan  #tumericmask  #bazaarpaknilmurah  #dahliansandco  #madeinmalaysia  #skincaremalaysia  #tumericbodyscrub  #goldentumericmask  #facemasktumeric  #bodyscrubcharcoal  #soapbartumeric  #thecharcoal  #thetamarind  #facemaskhoney 
Kajian membuktikan bahawa khasiat beras dalam penjagaan kulit & kecantikan memang tidak dapat diragukan lagi.

Di negara Jepun juga telah menggunakan beras sebagai pemutih wajah dan kulit secara semulajadi. 
Sementara nenek moyang kita pada zaman dahulu juga sudah menggunakan beras untuk merawat kecantikan kulit wajah.

Beras mempunyai 1001 khasiat dan kebaikan yang sangat hebat.

Fungsi & Kebaikan Sabun The Rice by The Beauty Hacks,

1. Menghilangkan jerawat dan jeragat
2. Menghilangkan tompok-tompok dan bintik hitam
3. Mengecutkan jerawat dengan cepat dan berkesan
4. Mencerahkan kulit dan melicinkan kulit wajah
5. Menggebukan kulit
6. Menganjal& menegangkan kulit wajah.
7. Menyerikan kulit wajah yang kusam & tidak bermaya

Sabun The Rice baunya sangat wangi dan mempunyai khasiat yang sangat bagus.

Sabun The Rice sesuai untuk semua jenis kulit. 
Sabun The Rice by The Beauty Hacks cuma berharga RM12 sahaja yang mampu bertahan sehingga 2 bulan penggunaan.
.
.
Whatsapp ika 📲 0178295891
Postage RM8 SM | RM12 SS

#thebeautyhacks #thebeautyhackshq #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #tipskincare #organicskincare #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #bazaarpaknilmurah #dahliansandco #madeinmalaysia #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal #thetamarind #facemaskhoney
Kajian membuktikan bahawa khasiat beras dalam penjagaan kulit & kecantikan memang tidak dapat diragukan lagi. Di negara Jepun juga telah menggunakan beras sebagai pemutih wajah dan kulit secara semulajadi. Sementara nenek moyang kita pada zaman dahulu juga sudah menggunakan beras untuk merawat kecantikan kulit wajah. Beras mempunyai 1001 khasiat dan kebaikan yang sangat hebat. Fungsi & Kebaikan Sabun The Rice by The Beauty Hacks, 1. Menghilangkan jerawat dan jeragat 2. Menghilangkan tompok-tompok dan bintik hitam 3. Mengecutkan jerawat dengan cepat dan berkesan 4. Mencerahkan kulit dan melicinkan kulit wajah 5. Menggebukan kulit 6. Menganjal& menegangkan kulit wajah. 7. Menyerikan kulit wajah yang kusam & tidak bermaya Sabun The Rice baunya sangat wangi dan mempunyai khasiat yang sangat bagus. Sabun The Rice sesuai untuk semua jenis kulit. Sabun The Rice by The Beauty Hacks cuma berharga RM12 sahaja yang mampu bertahan sehingga 2 bulan penggunaan. . . Whatsapp ika 📲 0178295891 Postage RM8 SM | RM12 SS #thebeautyhacks  #thebeautyhackshq  #skincare  #facemask  #facescrub  #bodyscrub  #bodycare  #facecream  #lipscrub  #whiteninglotion  #spfcream  #homemadescrub  #tipskincare  #organicskincare  #localproduct  #sayajualbarangkecantikan  #tumericmask  #bazaarpaknilmurah  #dahliansandco  #madeinmalaysia  #skincaremalaysia  #tumericbodyscrub  #goldentumericmask  #facemasktumeric  #bodyscrubcharcoal  #soapbartumeric  #thecharcoal  #thetamarind  #facemaskhoney 
Uols dah grab ke warna SISTHO yang tengah viral ni? Rugi uols tak try satu sebab warna dia asyik abis stok je lagi lagi Sweet Talker & Talkative.

5 HOT COLOR AVAILABLE SISTHO LIPMATTE

1. Kiss Love
2. Talkative
3. No Lies 
4. Sweet Talker
5. Baby Muah

Ciri-ciri Sistho lipmatte
💋Tak merekah
💋Tak melekit
💋 Tak mengeringkan bibir
💋 Bibir tak hitam
💋Meresap pada bibir
💋Long lasting
💋Effect gebu

RM35 excluding postage 
First pay first serve
*Limited Stock

Whatsapp ika 📲 0178295891
Postage RM8 SM | RM12 SS

#dahliansandco #thebeautyhacks  #thebeautyhackshq #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #Skingold #organicskincare #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #madeinmalaysia #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal #thetamarind #facemaskhoney #SisthoLipmatte
Uols dah grab ke warna SISTHO yang tengah viral ni? Rugi uols tak try satu sebab warna dia asyik abis stok je lagi lagi Sweet Talker & Talkative. 5 HOT COLOR AVAILABLE SISTHO LIPMATTE 1. Kiss Love 2. Talkative 3. No Lies 4. Sweet Talker 5. Baby Muah Ciri-ciri Sistho lipmatte 💋Tak merekah 💋Tak melekit 💋 Tak mengeringkan bibir 💋 Bibir tak hitam 💋Meresap pada bibir 💋Long lasting 💋Effect gebu RM35 excluding postage First pay first serve *Limited Stock Whatsapp ika 📲 0178295891 Postage RM8 SM | RM12 SS #dahliansandco  #thebeautyhacks  #thebeautyhackshq  #skincare  #facemask  #facescrub  #bodyscrub  #bodycare  #facecream  #lipscrub  #whiteninglotion  #spfcream  #homemadescrub  #Skingold  #organicskincare  #localproduct  #sayajualbarangkecantikan  #tumericmask  #madeinmalaysia  #skincaremalaysia  #tumericbodyscrub  #goldentumericmask  #facemasktumeric  #bodyscrubcharcoal  #soapbartumeric  #thecharcoal  #thetamarind  #facemaskhoney  #SisthoLipmatte 
Ada yang tertanya tanya apa kandungan Body scrub tak? Nahh ika belanja gambar Body Scrub Rice ni. 
Hampaa tengoklah apa kandungan dia naaa. Sebab tu dia special sangat
-

Tak rugi hampa try ni, confirm satu bilik mandi bau wangi. Silap silap orang kat luar pun melekat depan pintu bilik mandi sebab wamgi dia tu naaa
-

Meh laa try, whatsapp ika lekas 😘
.
.
Whatsapp ika 📲 0178295891
Postage RM8 SM | RM12 SS

#thebeautyhacks #thebeautyhackshq #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #tipskincare #organicskincare #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #bazaarpaknilmurah #dahliansandco #madeinmalaysia #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal #thetamarind #facemaskhoney
Ada yang tertanya tanya apa kandungan Body scrub tak? Nahh ika belanja gambar Body Scrub Rice ni. Hampaa tengoklah apa kandungan dia naaa. Sebab tu dia special sangat - Tak rugi hampa try ni, confirm satu bilik mandi bau wangi. Silap silap orang kat luar pun melekat depan pintu bilik mandi sebab wamgi dia tu naaa - Meh laa try, whatsapp ika lekas 😘 . . Whatsapp ika 📲 0178295891 Postage RM8 SM | RM12 SS #thebeautyhacks  #thebeautyhackshq  #skincare  #facemask  #facescrub  #bodyscrub  #bodycare  #facecream  #lipscrub  #whiteninglotion  #spfcream  #homemadescrub  #tipskincare  #organicskincare  #localproduct  #sayajualbarangkecantikan  #tumericmask  #bazaarpaknilmurah  #dahliansandco  #madeinmalaysia  #skincaremalaysia  #tumericbodyscrub  #goldentumericmask  #facemasktumeric  #bodyscrubcharcoal  #soapbartumeric  #thecharcoal  #thetamarind  #facemaskhoney