an online Instagram web viewer

#thedollylyn medias

Photos

Alhamdulillah..thank you so much customer2 yg sudi order brg ST dgn sis last week. C.O.D (cash on delivery) & postage.
sis jual ye 😊
.
💐Customer happy, sis pun happy 😊😘
.
🌸Boleh beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR.
.
🌸Nak Order meh Whatsapp sis Lin 📲 012-2461154😉
.
.
#sendayutinggi #muabellaz #thedollylyn #pearlcream #ctdk #hudabeauty #terlajaklaris #missfazura #dealersendayutinggi #flawlesskin #acnesoap #sendayutinggionline #bestseller #bazarpaknilprodukkecantikan #hudabeauty #bazarpaknil #coffeedrink #sendayutinggiklang #sendayutinggimalaysia #stprofessionalmakeup #dealeronline #sendayutinggishahalam #acnesoap #healthdrink #makeup #detox #neelofa #sendayutinggionlinedealer
Alhamdulillah..thank you so much customer2 yg sudi order brg ST dgn sis last week. C.O.D (cash on delivery) & postage. sis jual ye 😊 . 💐Customer happy, sis pun happy 😊😘 . 🌸Boleh beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR. . 🌸Nak Order meh Whatsapp sis Lin 📲 012-2461154😉 . . #sendayutinggi  #muabellaz  #thedollylyn  #pearlcream  #ctdk  #hudabeauty  #terlajaklaris  #missfazura  #dealersendayutinggi  #flawlesskin  #acnesoap  #sendayutinggionline  #bestseller  #bazarpaknilprodukkecantikan  #hudabeauty  #bazarpaknil  #coffeedrink  #sendayutinggiklang  #sendayutinggimalaysia  #stprofessionalmakeup  #dealeronline  #sendayutinggishahalam  #acnesoap  #healthdrink  #makeup  #detox  #neelofa  #sendayutinggionlinedealer 
🍀Serum yg paling best dr Sendayu Tinggi. Tekstur lightweight dari waterbase.
.
🍀Apply je pd kulit lps wajah dibersihkan..Ia meresap pantas pada kulit & sesuai utk semua jenis kulit.
.
.
Harga 💵
Brightening Series Super HA Serum RM47.70 ( ahli RM42.95 )
.
🌸Meh siapa yg nk order ..pm @ Wa sis 0122461154 😉
.
🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR
.
#sendayutinggi #beautyskin #thedollylyn #muabellaz #missfazura #terlajaklaris #skincare #kulitputih #brighteningskin #sendayutinggionline #beautyskin #haserum  #ctdk #bazarpaknil #neelofa #sendayutinggiklang #brighteningskin #sendayutinggionlinemalaysia #sendayutinggishahalam #flawlesskin
#dealeronline #bestseller #muamalaysia
🍀Serum yg paling best dr Sendayu Tinggi. Tekstur lightweight dari waterbase. . 🍀Apply je pd kulit lps wajah dibersihkan..Ia meresap pantas pada kulit & sesuai utk semua jenis kulit. . . Harga 💵 Brightening Series Super HA Serum RM47.70 ( ahli RM42.95 ) . 🌸Meh siapa yg nk order ..pm @ Wa sis 0122461154 😉 . 🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR . #sendayutinggi  #beautyskin  #thedollylyn  #muabellaz  #missfazura  #terlajaklaris  #skincare  #kulitputih  #brighteningskin  #sendayutinggionline  #beautyskin  #haserum  #ctdk  #bazarpaknil  #neelofa  #sendayutinggiklang  #brighteningskin  #sendayutinggionlinemalaysia  #sendayutinggishahalam  #flawlesskin  #dealeronline  #bestseller  #muamalaysia 
"Awesome!! 2x repeat order 😊 .Rasanya pula sdp."
.
.
🌱Antara bestseller products sendayu tinggi  yg ada. DTox ni bila kita amalkan konsisten mmg akan nampak perubahan pd skin tau. Lbh clear dan licin.
.
➡Harga💵
DTox RM47.70 (ahli RM45.30)
.
🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR.
.
🌸Nak Order DM @ Whatsapp sis Lin 0122461154😉
.
.
#sendayutinggi #bestseller #dtox #nyahtoksin #sendayutinggiklang #sendayutinggionline #sendayutinggidealer #dealersendayutinggi #testimonidetox #thedollylyn #sendayutinggionlinedealer #dealeronline #bazarpaknilprodukkecantikan  #produkherba #muabellaz #produkbest #supplements #neelofa #missfazura #bazarpaknil #burnfat #muamalaysia #yatiesendayutinggi #ctdk #jamuratumalaya #detoks #detox #healthdrink #detoxdrink #sendayutinggishahalam
.
"Awesome!! 2x repeat order 😊 .Rasanya pula sdp." . . 🌱Antara bestseller products sendayu tinggi yg ada. DTox ni bila kita amalkan konsisten mmg akan nampak perubahan pd skin tau. Lbh clear dan licin. . ➡Harga💵 DTox RM47.70 (ahli RM45.30) . 🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR. . 🌸Nak Order DM @ Whatsapp sis Lin 0122461154😉 . . #sendayutinggi  #bestseller  #dtox  #nyahtoksin  #sendayutinggiklang  #sendayutinggionline  #sendayutinggidealer  #dealersendayutinggi  #testimonidetox  #thedollylyn  #sendayutinggionlinedealer  #dealeronline  #bazarpaknilprodukkecantikan  #produkherba  #muabellaz  #produkbest  #supplements  #neelofa  #missfazura  #bazarpaknil  #burnfat  #muamalaysia  #yatiesendayutinggi  #ctdk  #jamuratumalaya  #detoks  #detox  #healthdrink  #detoxdrink  #sendayutinggishahalam  .
Siapa pernah pakai sunblock tapi lagi rasa melekit, tak selesa atau terlalu kering ? Ini sebabnya kita salah pilih base utk sunblock.Kalau kat rmh pun pakai sunblock sbb UV tetap blh masuk melalui tingkap. Lagi best kalau ada ingredients yg ada Whitening sekali sbb blh pudarkan jeragat & parut jerawat sekali. UV Defense Cream ni ada 2 jenis utk kesesuaian skin kita
.
☀️Matte Mousse Sunscreen utk skin normal, oily, combination dan jerawat. Ringan sgt sbb tekstur very velvety & airy
.
☀️Tinted Hydrating Sunscreen pula utk skin yg dry, sensitive, jeragat, normal dan kombinasi pun sesuai. Yg ni pun very light on skin & tak melekit sbb formula waterbase
.
Both cream ada SPF50 & whitening formulation utk bg skin kita tak dull atau berbelang masa terdedah pada matahari. Teenagers pun helokkk sgt pakai sbb yg ni bukan foundation tau. Tak la segan sgt dgn kengkawan. Nanti ada yg kena bahan kat sekolah ckp member pakai mekap 😅
.
🌼 Matte Mousse Sunscreen SPF 50 + Whitening RM41.35 (ahli RM37.20)
🌼 Tinted Moisturiser Sunscreen SPF50 + Whitening RM41.35 (ahli RM37.20)
.
🌸Meh siapa yg nk order ..pm @ Wa sis Lin 📲 0122461154 😉
.
🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR
.
#sendayutinggi #bestseller #mattemoussesunblock #newformula #makeupsendayutinggi #sendayutinggiklang #sendayutinggidealer #dealersendayutinggi  #thedollylyn #bazarpaknilprodukkecantikan #makeupcantik #mekapST #jomcantik #stprofessionalmakeup #hudabeauty #muaklang #pengedarsendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #muakl #produkmakeup #muabellaz #moussesunblock #dealeronline #newformulation #uvtintedcream
Siapa pernah pakai sunblock tapi lagi rasa melekit, tak selesa atau terlalu kering ? Ini sebabnya kita salah pilih base utk sunblock.Kalau kat rmh pun pakai sunblock sbb UV tetap blh masuk melalui tingkap. Lagi best kalau ada ingredients yg ada Whitening sekali sbb blh pudarkan jeragat & parut jerawat sekali. UV Defense Cream ni ada 2 jenis utk kesesuaian skin kita . ☀️Matte Mousse Sunscreen utk skin normal, oily, combination dan jerawat. Ringan sgt sbb tekstur very velvety & airy . ☀️Tinted Hydrating Sunscreen pula utk skin yg dry, sensitive, jeragat, normal dan kombinasi pun sesuai. Yg ni pun very light on skin & tak melekit sbb formula waterbase . Both cream ada SPF50 & whitening formulation utk bg skin kita tak dull atau berbelang masa terdedah pada matahari. Teenagers pun helokkk sgt pakai sbb yg ni bukan foundation tau. Tak la segan sgt dgn kengkawan. Nanti ada yg kena bahan kat sekolah ckp member pakai mekap 😅 . 🌼 Matte Mousse Sunscreen SPF 50 + Whitening RM41.35 (ahli RM37.20) 🌼 Tinted Moisturiser Sunscreen SPF50 + Whitening RM41.35 (ahli RM37.20) . 🌸Meh siapa yg nk order ..pm @ Wa sis Lin 📲 0122461154 😉 . 🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR . #sendayutinggi  #bestseller  #mattemoussesunblock  #newformula  #makeupsendayutinggi  #sendayutinggiklang  #sendayutinggidealer  #dealersendayutinggi  #thedollylyn  #bazarpaknilprodukkecantikan  #makeupcantik  #mekapST  #jomcantik  #stprofessionalmakeup  #hudabeauty  #muaklang  #pengedarsendayutinggi  #sendayutinggionlinedealer  #muakl  #produkmakeup  #muabellaz  #moussesunblock  #dealeronline  #newformulation  #uvtintedcream 
Matte Mousse Sunscreen in thr house uolss..😊
Khas utk kulit kombinasi, berminyak, berjerawat.
.
.
🌞 Matte Mousse Sunscreen SPF 50 + Whitening  diratakan seluruh wajah. Ia melindungi kulit 98% dari UV dan mengandungi agen pencerah wajah. Tidak menyumbat pori dan rasanya yg lightweight sgt sesuai bg kulit berminyak
.
Harga💵
RM41.35 (ahli RM37.20)
.
🌸Meh siapa yg nk order ..pm @ Wa sis Lin 📲 0122461154 😉
.
🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR
.
#sendayutinggi #bestseller #mattemoussesunblock #newformula #makeupsendayutinggi #sendayutinggiklang #sendayutinggidealer #dealersendayutinggi #terlajaklaris #thedollylyn #bazarpaknilprodukkecantikan #makeupcantik #mekapST #jomcantik #stprofessionalmakeup #hudabeauty #muaklang #pengedarsendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #muakl #muabellaz #moussesunscreen
#sendayutinggi #bestseller #uvcream #suitableforoilyskin
Matte Mousse Sunscreen in thr house uolss..😊 Khas utk kulit kombinasi, berminyak, berjerawat. . . 🌞 Matte Mousse Sunscreen SPF 50 + Whitening diratakan seluruh wajah. Ia melindungi kulit 98% dari UV dan mengandungi agen pencerah wajah. Tidak menyumbat pori dan rasanya yg lightweight sgt sesuai bg kulit berminyak . Harga💵 RM41.35 (ahli RM37.20) . 🌸Meh siapa yg nk order ..pm @ Wa sis Lin 📲 0122461154 😉 . 🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR . #sendayutinggi  #bestseller  #mattemoussesunblock  #newformula  #makeupsendayutinggi  #sendayutinggiklang  #sendayutinggidealer  #dealersendayutinggi  #terlajaklaris  #thedollylyn  #bazarpaknilprodukkecantikan  #makeupcantik  #mekapST  #jomcantik  #stprofessionalmakeup  #hudabeauty  #muaklang  #pengedarsendayutinggi  #sendayutinggionlinedealer  #muakl  #muabellaz  #moussesunscreen  #sendayutinggi  #bestseller  #uvcream  #suitableforoilyskin 
Whitening Pearl cream dah restock ye uolss.. setiap kali restock je..habis cpt.. berdesupp ramai yg order pearl cream ni. Siapa nak? 🙋😊 meh cpt2 dm @ wasap sis cpt2. 📲 0122461154
.
.
Harga 💵
➡Pearl Cream RM36.05 (ahli RM32.45)
.
🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR
.
.
#sendayutinggi #muabellaz #thedollylyn #pearlcream #ctdk #hudabeauty #neelofa #missfazura #dealersendayutinggi # #beautyskin #sendayutinggionline #bestseller #bazarpaknilprodukkecantikan #hudabeauty #sendayutinggionlinedealer #sendayutinggiklang #sendayutinggimalaysia #stprofessionalmakeup #sendayutinggishahalam #whiteningpearlcream
Whitening Pearl cream dah restock ye uolss.. setiap kali restock je..habis cpt.. berdesupp ramai yg order pearl cream ni. Siapa nak? 🙋😊 meh cpt2 dm @ wasap sis cpt2. 📲 0122461154 . . Harga 💵 ➡Pearl Cream RM36.05 (ahli RM32.45) . 🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR . . #sendayutinggi  #muabellaz  #thedollylyn  #pearlcream  #ctdk  #hudabeauty  #neelofa  #missfazura  #dealersendayutinggi  # #beautyskin  #sendayutinggionline  #bestseller  #bazarpaknilprodukkecantikan  #hudabeauty  #sendayutinggionlinedealer  #sendayutinggiklang  #sendayutinggimalaysia  #stprofessionalmakeup  #sendayutinggishahalam  #whiteningpearlcream 
Pernah tak pakai mekap nampak kelabu😅Sebab salah warna foundation dan tak “in” ?
.
Itu lah tujuan Color Corrector Makeup Base.😊 Ia akan memperbetulkan semua tona wajah. Bila pakai foundation akan blend sempurna selain lbh long lasting
.
.
#sendayutinggi #bestseller #makeupbase  #newproduct #mua #muabellaz #sendayutinggionline #dealersendayutinggi #ctdk #fattzura  #hudabeauty #stprofessionalmakeup #thedollylyn  #newmakeupbase #muamalaysia #makeup #dubai #watsons  #bazarpaknilprodukkecantikan #missfazura #sendayutinggidealer #makeupbasecolorcorrector #mekapartis #mua
Pernah tak pakai mekap nampak kelabu😅Sebab salah warna foundation dan tak “in” ? . Itu lah tujuan Color Corrector Makeup Base.😊 Ia akan memperbetulkan semua tona wajah. Bila pakai foundation akan blend sempurna selain lbh long lasting . . #sendayutinggi  #bestseller  #makeupbase  #newproduct  #mua  #muabellaz  #sendayutinggionline  #dealersendayutinggi  #ctdk  #fattzura  #hudabeauty  #stprofessionalmakeup  #thedollylyn  #newmakeupbase  #muamalaysia  #makeup  #dubai  #watsons  #bazarpaknilprodukkecantikan  #missfazura  #sendayutinggidealer  #makeupbasecolorcorrector  #mekapartis  #mua 
🌸Matte Mousse Sunblock sudah restock dgn NEW FORMULA! 😊
.
Fungsi :
🌞Krim siang dengan formula baharu SPF 50 untuk perlindungan maksimum dari sinaran UVA.
🌞Dirumus khas dengan ekstrak minyak Camellia & Vitamin E untuk mencerahkan wajah secara semulajadi dan memberikan tona yang lebih sekata
🌞️Mengawal kilatan dan memberikan litupan matte yang sempurna pada kulit kombinasi dan berminyak
🌞️Menghalang kemunculan bintik hitam atau jeragat pada wajah
🌞Sesuai untuk kulit normal, berminyak, kombinasi, sensitif, jerawat & pori besar
.
💵Matte Mousse Sunscreen RM41.35 (ahli RM37.20)
.
🌸Meh siapa yg nk order ..pm @ Wa sis Lin 📲 0122461154 😉
.
🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR
.
#sendayutinggi #bestseller #mattemoussesunblock #newformula #makeupsendayutinggi #sendayutinggiklang #sendayutinggidealer #dealersendayutinggi #terlajaklaris #thedollylyn #bazarpaknilprodukkecantikan #makeupcantik #mekapST #jomcantik #stprofessionalmakeup #hudabeauty #muaklang #pengedarsendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #muakl #produkmakeup #muabellaz #moussesunblock #dealeronline
🌸Matte Mousse Sunblock sudah restock dgn NEW FORMULA! 😊 . Fungsi : 🌞Krim siang dengan formula baharu SPF 50 untuk perlindungan maksimum dari sinaran UVA. 🌞Dirumus khas dengan ekstrak minyak Camellia & Vitamin E untuk mencerahkan wajah secara semulajadi dan memberikan tona yang lebih sekata 🌞️Mengawal kilatan dan memberikan litupan matte yang sempurna pada kulit kombinasi dan berminyak 🌞️Menghalang kemunculan bintik hitam atau jeragat pada wajah 🌞Sesuai untuk kulit normal, berminyak, kombinasi, sensitif, jerawat & pori besar . 💵Matte Mousse Sunscreen RM41.35 (ahli RM37.20) . 🌸Meh siapa yg nk order ..pm @ Wa sis Lin 📲 0122461154 😉 . 🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR . #sendayutinggi  #bestseller  #mattemoussesunblock  #newformula  #makeupsendayutinggi  #sendayutinggiklang  #sendayutinggidealer  #dealersendayutinggi  #terlajaklaris  #thedollylyn  #bazarpaknilprodukkecantikan  #makeupcantik  #mekapST  #jomcantik  #stprofessionalmakeup  #hudabeauty  #muaklang  #pengedarsendayutinggi  #sendayutinggionlinedealer  #muakl  #produkmakeup  #muabellaz  #moussesunblock  #dealeronline 
🌸Matte Mousse Sunblock sudah restock dgn NEW FORMULA! 😊
.
Fungsi :
☀️Krim siang dengan formula baharu SPF 50 untuk perlindungan maksimum dari sinaran UVA.
☀️Dirumus khas dengan ekstrak minyak Camellia & Vitamin E untuk mencerahkan wajah secara semulajadi dan memberikan tona yang lebih sekata
☀️Mengawal kilatan dan memberikan litupan matte yang sempurna pada kulit kombinasi dan berminyak
☀️Menghalang kemunculan bintik hitam atau jeragat pada wajah
☀️Sesuai untuk kulit normal, berminyak, kombinasi, sensitif, jerawat & pori besar
.
💵Matte Mousse Sunscreen RM41.35 (ahli RM37.20)
.
🌸Meh siapa yg nk order ..pm @ Wa sis Lin 📲 0122461154 😉
.
🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR
.
#sendayutinggi #bestseller #mattemoussesunblock #newformula #makeupsendayutinggi #sendayutinggiklang #sendayutinggidealer #dealersendayutinggi #terlajaklaris #thedollylyn #bazarpaknilprodukkecantikan #makeupcantik #mekapST #jomcantik #stprofessionalmakeup #hudabeauty #muaklang #pengedarsendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #muakl #produkmakeup #muabellaz #moussesunblock
🌸Matte Mousse Sunblock sudah restock dgn NEW FORMULA! 😊 . Fungsi : ☀️Krim siang dengan formula baharu SPF 50 untuk perlindungan maksimum dari sinaran UVA. ☀️Dirumus khas dengan ekstrak minyak Camellia & Vitamin E untuk mencerahkan wajah secara semulajadi dan memberikan tona yang lebih sekata ☀️Mengawal kilatan dan memberikan litupan matte yang sempurna pada kulit kombinasi dan berminyak ☀️Menghalang kemunculan bintik hitam atau jeragat pada wajah ☀️Sesuai untuk kulit normal, berminyak, kombinasi, sensitif, jerawat & pori besar . 💵Matte Mousse Sunscreen RM41.35 (ahli RM37.20) . 🌸Meh siapa yg nk order ..pm @ Wa sis Lin 📲 0122461154 😉 . 🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR . #sendayutinggi  #bestseller  #mattemoussesunblock  #newformula  #makeupsendayutinggi  #sendayutinggiklang  #sendayutinggidealer  #dealersendayutinggi  #terlajaklaris  #thedollylyn  #bazarpaknilprodukkecantikan  #makeupcantik  #mekapST  #jomcantik  #stprofessionalmakeup  #hudabeauty  #muaklang  #pengedarsendayutinggi  #sendayutinggionlinedealer  #muakl  #produkmakeup  #muabellaz  #moussesunblock 
🌼Nak tgk fungsi setiap satu Flamingo Brush Set sendayu.tinggi_hq ?😊
.
🌼Berus BASF dari German yg merupakan bulu sintetik yg menyamai seakan bulu kuda padi sebenar. .
.
Harga 💵
Flamingo Brush RM91.15 ( ahli RM82.05 )
.
🌸Meh siapa yg nk order ..pm @ Wa sis 0122461154 😉
.
🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR
.
.
#sendayutinggi #makeupbrushes #makeup
#sendayutinggionlinedealer #sendayutinggiklang #bazarpaknil #dealersendayutinggi #ctdk #thedollylyn #bestseller #mekapartismalaysia #bazarpaknilprodukkecantikan #berusmekap #mekapST #sephora #stprofessionalmakeup #neelofa #hudabeauty #muaklang #mekapmurahmalaysia #pengedarsendayutinggi  #muabellaz #dubai #produkmakeup #makeupbrush #berusmekap #mua #muamalaysia #sendayutinggionline #basfbrush #bestseller
🌼Nak tgk fungsi setiap satu Flamingo Brush Set sendayu.tinggi_hq ?😊 . 🌼Berus BASF dari German yg merupakan bulu sintetik yg menyamai seakan bulu kuda padi sebenar. . . Harga 💵 Flamingo Brush RM91.15 ( ahli RM82.05 ) . 🌸Meh siapa yg nk order ..pm @ Wa sis 0122461154 😉 . 🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR . . #sendayutinggi  #makeupbrushes  #makeup  #sendayutinggionlinedealer  #sendayutinggiklang  #bazarpaknil  #dealersendayutinggi  #ctdk  #thedollylyn  #bestseller  #mekapartismalaysia  #bazarpaknilprodukkecantikan  #berusmekap  #mekapST  #sephora  #stprofessionalmakeup  #neelofa  #hudabeauty  #muaklang  #mekapmurahmalaysia  #pengedarsendayutinggi  #muabellaz  #dubai  #produkmakeup  #makeupbrush  #berusmekap  #mua  #muamalaysia  #sendayutinggionline  #basfbrush  #bestseller 
Alhamdulillah C.O.D 🚗 semalam di Rantau panjang,Klg😊
.
Thanks sis fadilah.. sy jual ye.😊
.
💐Customer happy, sis pun happy 😊😘
.
🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR.
.
🌸Nak Order meh Whatsapp sis Lin 📲 012-2461154😉
.
.
#sendayutinggi #muabellaz #thedollylyn #pearlcream #ctdk #hudabeauty #terlajaklaris #missfazura #dealersendayutinggi #flawlesskin #bbcompactpowder #sendayutinggionline #produkbest #bazarpaknilprodukkecantikan #hudabeauty #bazarpaknil #detoxdrink #sendayutinggiklang #sendayutinggimalaysia #stprofessionalmakeup #sendayutinggishahalam #compactpowder #healthdrink #makeup #detox #neelofa #sendayutinggionlinedealer
Alhamdulillah C.O.D 🚗 semalam di Rantau panjang,Klg😊 . Thanks sis fadilah.. sy jual ye.😊 . 💐Customer happy, sis pun happy 😊😘 . 🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR. . 🌸Nak Order meh Whatsapp sis Lin 📲 012-2461154😉 . . #sendayutinggi  #muabellaz  #thedollylyn  #pearlcream  #ctdk  #hudabeauty  #terlajaklaris  #missfazura  #dealersendayutinggi  #flawlesskin  #bbcompactpowder  #sendayutinggionline  #produkbest  #bazarpaknilprodukkecantikan  #hudabeauty  #bazarpaknil  #detoxdrink  #sendayutinggiklang  #sendayutinggimalaysia  #stprofessionalmakeup  #sendayutinggishahalam  #compactpowder  #healthdrink  #makeup  #detox  #neelofa  #sendayutinggionlinedealer 
Easyfull ni fungsi utama ialah cut craving dan kurangkan pengambilan makanan. Sebab ada yg susah kontrol selera kan ? Jadi mcm mana nak lost weight. Lepas berzumba sibuk cari makanan 😅 .
.
Harga 💵
Easyfull RM59.35 (ahli RM53.40)
.
🌸Meh siapa yg nk order ..pm @ Wa sis Lin 📲 0122461154 😉
.
🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR
.
.
#sendayutinggi #bestseller #sendayutinggiklang #sendayutinggionline #sendayutinggidealer #dealersendayutinggi #terlajaklaris #thedollylyn #fattzura #hotselling #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikan  #produkherba #muabellaz #produkbest #produksendayutinggi
#badansihat #produkminuman #ctdk #diet #reducehunger #neelofa #bondarozitaibrahim
#sendayutinggimalaysia #bestseller #easyfull
Easyfull ni fungsi utama ialah cut craving dan kurangkan pengambilan makanan. Sebab ada yg susah kontrol selera kan ? Jadi mcm mana nak lost weight. Lepas berzumba sibuk cari makanan 😅 . . Harga 💵 Easyfull RM59.35 (ahli RM53.40) . 🌸Meh siapa yg nk order ..pm @ Wa sis Lin 📲 0122461154 😉 . 🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR . . #sendayutinggi  #bestseller  #sendayutinggiklang  #sendayutinggionline  #sendayutinggidealer  #dealersendayutinggi  #terlajaklaris  #thedollylyn  #fattzura  #hotselling  #bazarpaknil  #bazarpaknilprodukkecantikan  #produkherba  #muabellaz  #produkbest  #produksendayutinggi  #badansihat  #produkminuman  #ctdk  #diet  #reducehunger  #neelofa  #bondarozitaibrahim  #sendayutinggimalaysia  #bestseller  #easyfull 
Double Ended Brush Set dah restock ya. 😊Ramai sgt cari ni. Tak sangka byk permintaan sampai sold out awal.
.
✔Bulu dari BASF brush. Special dari German
.
.
🌸Meh siapa yg nk order ..pm @ Wa sis 0122461154 😉
.
🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR
.
.
#sendayutinggi #makeupbrushes #makeup
#sendayutinggionlinedealer #sendayutinggiklang #bazarpaknil #dealersendayutinggi #ctdk #thedollylyn #bestseller #mekapartismalaysia #bazarpaknilprodukkecantikan #berusmekap #mekapST #sephora #stprofessionalmakeup #neelofa #hudabeauty #muaklang #mekapmurahmalaysia #pengedarsendayutinggi  #muabellaz #dubai #produkmakeup #makeupbrush #berusmekap #mua #muamalaysia #sendayutinggionline #basfbrush
Double Ended Brush Set dah restock ya. 😊Ramai sgt cari ni. Tak sangka byk permintaan sampai sold out awal. . ✔Bulu dari BASF brush. Special dari German . . 🌸Meh siapa yg nk order ..pm @ Wa sis 0122461154 😉 . 🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR . . #sendayutinggi  #makeupbrushes  #makeup  #sendayutinggionlinedealer  #sendayutinggiklang  #bazarpaknil  #dealersendayutinggi  #ctdk  #thedollylyn  #bestseller  #mekapartismalaysia  #bazarpaknilprodukkecantikan  #berusmekap  #mekapST  #sephora  #stprofessionalmakeup  #neelofa  #hudabeauty  #muaklang  #mekapmurahmalaysia  #pengedarsendayutinggi  #muabellaz  #dubai  #produkmakeup  #makeupbrush  #berusmekap  #mua  #muamalaysia  #sendayutinggionline  #basfbrush 
Doll Skin Foundation antara produk terbaik Sendayu Tinggi.. Siapa sula pakai foundation ni?? 😊🙋
.
.
💵Harga: Rm40.30(n.p)
 RM38.20(ahli) .
.
🌸Meh siapa yg nk order ..dm @ Wasap sis lin 📲 0122461154 😉
.
🌸Jom beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR
.
#sendayutinggi #dollskinfoundation  #makeupsendayutinggi #sendayutinggiklang #sendayutinggionline #sendayutinggidealer #dealersendayutinggi #terlajaklaris #thedollylyn #dubai #makeup #foundation #bazarpaknilprodukkecantikan #foundation #mekapST #hotselling #bestfoundation #hudabeauty #mekapartis #muabellaz #ctdk #watsons #neelofa #mekapartismalaysia #bestseller #bestfoundation
Doll Skin Foundation antara produk terbaik Sendayu Tinggi.. Siapa sula pakai foundation ni?? 😊🙋 . . 💵Harga: Rm40.30(n.p) RM38.20(ahli) . . 🌸Meh siapa yg nk order ..dm @ Wasap sis lin 📲 0122461154 😉 . 🌸Jom beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR . #sendayutinggi  #dollskinfoundation  #makeupsendayutinggi  #sendayutinggiklang  #sendayutinggionline  #sendayutinggidealer  #dealersendayutinggi  #terlajaklaris  #thedollylyn  #dubai  #makeup  #foundation  #bazarpaknilprodukkecantikan  #foundation  #mekapST  #hotselling  #bestfoundation  #hudabeauty  #mekapartis  #muabellaz  #ctdk  #watsons  #neelofa  #mekapartismalaysia  #bestseller  #bestfoundation 
Alhamdulillah.. Done C.O.D 🚗 hari ni kat Tmn Sri Andalas,Klg😊
.
Thanks Sara.. sis jual ye.😊
.
💐Customer happy, sis pun happy 😊😘
.
🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR.
.
🌸Nak Order meh Whatsapp sis Lin 📲 012-2461154😉
.
.
#sendayutinggi #muabellaz #thedollylyn #pearlcream #ctdk #hudabeauty #terlajaklaris #missfazura #dealersendayutinggi #flawlesskin #beautyskin #sendayutinggionline #produkbest #bazarpaknilprodukkecantikan #hudabeauty #bazarpaknil #acneskincare #sendayutinggiklang #sendayutinggimalaysia #stprofessionalmakeup #sendayutinggishahalam #whiteningskin #nudelipcream #makeup #lipstick #neelofa #sendayutinggionlinedealer
Alhamdulillah.. Done C.O.D 🚗 hari ni kat Tmn Sri Andalas,Klg😊 . Thanks Sara.. sis jual ye.😊 . 💐Customer happy, sis pun happy 😊😘 . 🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR. . 🌸Nak Order meh Whatsapp sis Lin 📲 012-2461154😉 . . #sendayutinggi  #muabellaz  #thedollylyn  #pearlcream  #ctdk  #hudabeauty  #terlajaklaris  #missfazura  #dealersendayutinggi  #flawlesskin  #beautyskin  #sendayutinggionline  #produkbest  #bazarpaknilprodukkecantikan  #hudabeauty  #bazarpaknil  #acneskincare  #sendayutinggiklang  #sendayutinggimalaysia  #stprofessionalmakeup  #sendayutinggishahalam  #whiteningskin  #nudelipcream  #makeup  #lipstick  #neelofa  #sendayutinggionlinedealer 
HA Serum mengandungi Hyaluronic Acid utk memperbaharui sel kulit baru, melembapkan wajah selain mencerahkan secara natural.
.
Bila digunakan konsisten, kulit akan menjadi lbh sihat. .
.
Harga 💵
Brightening Series Super HA Serum RM47.70 ( ahli RM42.95 )
.
.
🌸Meh siapa yg nk order ..pm @ Wa sis 0122461154 😉
.
🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR
.
#sendayutinggi #jeragat #thedollylyn #muabellaz #missfazura #terlajaklaris #skincare #kulitputih #brighteningskin #sendayutinggionline #beautyskin #haserum  #ctdk #bazarpaknil #neelofa #sendayutinggiklang #brighteningskin #sendayutinggionlinemalaysia #sendayutinggishahalam #kulitcantik #bondarozitaibrahim #yatiesendayutinggi
HA Serum mengandungi Hyaluronic Acid utk memperbaharui sel kulit baru, melembapkan wajah selain mencerahkan secara natural. . Bila digunakan konsisten, kulit akan menjadi lbh sihat. . . Harga 💵 Brightening Series Super HA Serum RM47.70 ( ahli RM42.95 ) . . 🌸Meh siapa yg nk order ..pm @ Wa sis 0122461154 😉 . 🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR . #sendayutinggi  #jeragat  #thedollylyn  #muabellaz  #missfazura  #terlajaklaris  #skincare  #kulitputih  #brighteningskin  #sendayutinggionline  #beautyskin  #haserum  #ctdk  #bazarpaknil  #neelofa  #sendayutinggiklang  #brighteningskin  #sendayutinggionlinemalaysia  #sendayutinggishahalam  #kulitcantik  #bondarozitaibrahim  #yatiesendayutinggi 
Creamy Matte Lipstick baru masuk!! 😊Tak keringkan bibir dan finishing selembut baldu. .
Jom cpt2 grab uolss! warna pun menarik sgt..😍😍
.
.
➡Harga 💵
Creamy Matte Lipstick RM32.85 ( ahli RM29.55 )
.
🌸Meh siapa yg nk order ..pm @ Wa sis Lin 📲0122461154 😉
.
🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR
.
.
#sendayutinggi #bestseller #lipcream #newproduct #mua #muabellaz #sendayutinggionline #dealersendayutinggi #ctdk #neelofa #lipstick #creamymatte #hudabeauty #stprofessionalmakeup #thedollylyn  #newlipstick #muamalaysia #dubai #watsons  #bazarpaknilprodukkecantikan #missfazura #sendayutinggidealer  #mattecreamlipstick #sendayutinggiklang #sendayutinggishahalam #sendayutinggionlinedealer #makeup #mekapartis #makeupartistmalaysia #mattelipstick
Creamy Matte Lipstick baru masuk!! 😊Tak keringkan bibir dan finishing selembut baldu. . Jom cpt2 grab uolss! warna pun menarik sgt..😍😍 . . ➡Harga 💵 Creamy Matte Lipstick RM32.85 ( ahli RM29.55 ) . 🌸Meh siapa yg nk order ..pm @ Wa sis Lin 📲0122461154 😉 . 🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR . . #sendayutinggi  #bestseller  #lipcream  #newproduct  #mua  #muabellaz  #sendayutinggionline  #dealersendayutinggi  #ctdk  #neelofa  #lipstick  #creamymatte  #hudabeauty  #stprofessionalmakeup  #thedollylyn  #newlipstick  #muamalaysia  #dubai  #watsons  #bazarpaknilprodukkecantikan  #missfazura  #sendayutinggidealer  #mattecreamlipstick  #sendayutinggiklang  #sendayutinggishahalam  #sendayutinggionlinedealer  #makeup  #mekapartis  #makeupartistmalaysia  #mattelipstick 
Makin menjadi2 penangan Pearl Cream ni..😁 Ada yg sorang borong sampai 4 pcs sekali.😁
.
.
Harga 💵
➡Pearl Cream RM36.05 (ahli RM32.45)
.
.
.
🌸Meh siapa yg nk order ..pm @ Whatsapp sis lin 📲0122461154 😉
.
🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR jadi ahli
.
.
#sendayutinggi #muabellaz #thedollylyn #pearlcream #ctdk #hudabeauty #terlajaklaris #missfazura #dealersendayutinggi #kulitgebu #beautyskin #sendayutinggionline #produkbest #bazarpaknilprodukkecantikan #hudabeauty #bazarpaknil #bestseller #sendayutinggiklang #sendayutinggimalaysia #stprofessionalmakeup  #neelofa #sendayutinggishahalam #whiteningskin #whiteningpearlcream #muamalaysia
Makin menjadi2 penangan Pearl Cream ni..😁 Ada yg sorang borong sampai 4 pcs sekali.😁 . . Harga 💵 ➡Pearl Cream RM36.05 (ahli RM32.45) . . . 🌸Meh siapa yg nk order ..pm @ Whatsapp sis lin 📲0122461154 😉 . 🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR jadi ahli . . #sendayutinggi  #muabellaz  #thedollylyn  #pearlcream  #ctdk  #hudabeauty  #terlajaklaris  #missfazura  #dealersendayutinggi  #kulitgebu  #beautyskin  #sendayutinggionline  #produkbest  #bazarpaknilprodukkecantikan  #hudabeauty  #bazarpaknil  #bestseller  #sendayutinggiklang  #sendayutinggimalaysia  #stprofessionalmakeup  #neelofa  #sendayutinggishahalam  #whiteningskin  #whiteningpearlcream  #muamalaysia 
Ramai yg dah beli Matte BB Cushion. Span juga disediakan.😊
.
.
Matte BB Cushion OIL CONTROL SPF50PA+++ RM55.10 (Ahli RM49.60)
.
.
🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR.
.
🌸Nak Order DM @ Whatsapp sis Lin 0122461154😉
.
.
#sendayutinggi #bestseller #mattebbcushion #newproduct # #makeupsendayutinggi #sendayutinggiklang #sendayutinggionline #sendayutinggidealer #dealersendayutinggi #terlajaklaris #thedollylyn #watsons #sephora #bazarpaknilprodukkecantikan #bondarozitaibrahim #mekapST #hotselling #mekapartismalaysia #hudabeauty #mekapartis #muabellaz #ctdk #jamuratumalaya #makeup #bbcushion #missfazura #fattzura #muamalaysia #dubai #mua
Ramai yg dah beli Matte BB Cushion. Span juga disediakan.😊 . . Matte BB Cushion OIL CONTROL SPF50PA+++ RM55.10 (Ahli RM49.60) . . 🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR. . 🌸Nak Order DM @ Whatsapp sis Lin 0122461154😉 . . #sendayutinggi  #bestseller  #mattebbcushion  #newproduct  # #makeupsendayutinggi  #sendayutinggiklang  #sendayutinggionline  #sendayutinggidealer  #dealersendayutinggi  #terlajaklaris  #thedollylyn  #watsons  #sephora  #bazarpaknilprodukkecantikan  #bondarozitaibrahim  #mekapST  #hotselling  #mekapartismalaysia  #hudabeauty  #mekapartis  #muabellaz  #ctdk  #jamuratumalaya  #makeup  #bbcushion  #missfazura  #fattzura  #muamalaysia  #dubai  #mua 
🆕 !! 😊
CREAMY MATTE LIPSTICK
.
Coming soon! 
Insya Allah esok paling awal masuk. Tekstur mmg best giler uolss.. Lembut dan creamy. Nampak matte je bila pakai tp bibir tak rasa dry pun😍😘
.
🌸Meh siapa yg nk order ..pm @ Wa sis Lin 📲0122461154 😉
.
🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR
.
.
#sendayutinggi #bestseller #lipcream #newproduct #mua #muabellaz #sendayutinggionline #dealersendayutinggi #ctdk #fattzura #lipstick #creamymatte #hudabeauty #stprofessionalmakeup #thedollylyn  #newlipstick #muamalaysia #makeup #dubai #watsons  #bazarpaknilprodukkecantikan #missfazura #sendayutinggidealer #mattecreamlipstick #sendayutinggiklang #sendayutinggishahalam #sendayutinggionlinedealer #makeup #mekapartis #makeupartistmalaysia #mattelipstick
🆕 !! 😊 CREAMY MATTE LIPSTICK . Coming soon! Insya Allah esok paling awal masuk. Tekstur mmg best giler uolss.. Lembut dan creamy. Nampak matte je bila pakai tp bibir tak rasa dry pun😍😘 . 🌸Meh siapa yg nk order ..pm @ Wa sis Lin 📲0122461154 😉 . 🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR . . #sendayutinggi  #bestseller  #lipcream  #newproduct  #mua  #muabellaz  #sendayutinggionline  #dealersendayutinggi  #ctdk  #fattzura  #lipstick  #creamymatte  #hudabeauty  #stprofessionalmakeup  #thedollylyn  #newlipstick  #muamalaysia  #makeup  #dubai  #watsons  #bazarpaknilprodukkecantikan  #missfazura  #sendayutinggidealer  #mattecreamlipstick  #sendayutinggiklang  #sendayutinggishahalam  #sendayutinggionlinedealer  #makeup  #mekapartis  #makeupartistmalaysia  #mattelipstick 
🆕 -  HIJABI DOLL COLLECTION IAITU NUDE EDITION LIP CREAM 😘💋💄
.
Warna-warna natural nude yang memang menawan hati😍 .
.
💄Gincu dengan tekstur cecair seakan satin memberi kemasan ibarat matte selepas aplikasi pertama.
💄Hadir dengan lip aplicator untuk memudahkan sapuan kemas pada bibir.
💄Teksturnya ringan dan tidak mengeringkan bibir
💄Mencipta ilusi bibir penuh menawan seharian.
💄Hadir dalam 6 warna natural
.
.
💵
Nude Edition Lip Cream RM35.00 (ahli RM31.50)
.
🌸Meh siapa yg nk order ..pm @ Wa sis Lin 0122461154 😉
.
🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR
.
.
#sendayutinggi #bestseller #nudegloss #newproduct #mua #muabellaz #sendayutinggionline #dealersendayutinggi #ctdk #fattzura #lipstick #lipcream #hudabeauty #stprofessionalmakeup #thedollylyn  #newlipstick #muamalaysia #makeup #dubai #watsons  #bazarpaknilprodukkecantikan #missfazura #sendayutinggidealer #nudelipcream #sendayutinggiklang #sendayutinggishahalam #sendayutinggionlinedealer #makeup #mekapartis #makeupartistmalaysia
🆕 - HIJABI DOLL COLLECTION IAITU NUDE EDITION LIP CREAM 😘💋💄 . Warna-warna natural nude yang memang menawan hati😍 . . 💄Gincu dengan tekstur cecair seakan satin memberi kemasan ibarat matte selepas aplikasi pertama. 💄Hadir dengan lip aplicator untuk memudahkan sapuan kemas pada bibir. 💄Teksturnya ringan dan tidak mengeringkan bibir 💄Mencipta ilusi bibir penuh menawan seharian. 💄Hadir dalam 6 warna natural . . 💵 Nude Edition Lip Cream RM35.00 (ahli RM31.50) . 🌸Meh siapa yg nk order ..pm @ Wa sis Lin 0122461154 😉 . 🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR . . #sendayutinggi  #bestseller  #nudegloss  #newproduct  #mua  #muabellaz  #sendayutinggionline  #dealersendayutinggi  #ctdk  #fattzura  #lipstick  #lipcream  #hudabeauty  #stprofessionalmakeup  #thedollylyn  #newlipstick  #muamalaysia  #makeup  #dubai  #watsons  #bazarpaknilprodukkecantikan  #missfazura  #sendayutinggidealer  #nudelipcream  #sendayutinggiklang  #sendayutinggishahalam  #sendayutinggionlinedealer  #makeup  #mekapartis  #makeupartistmalaysia 
Jangan lupa DTox malam ni. Waktu cuti pun kena ambil. Supaya usus bersih sekaligus nutrien diserap lbh baik.😊
.
.
Harga 💵
DTox RM47.70 (ahli RM45.30)
.
.
🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR.
.
🌸Nak Order DM @ Whatsapp sis Lin 0122461154😉
.
.
#sendayutinggi #bestseller #dtox #nyahtoksin #sendayutinggiklang #sendayutinggionline #sendayutinggidealer #dealersendayutinggi #terlajaklaris #thedollylyn #sendayutinggionlinedealer #bazarpaknilprodukkecantikan  #produkherba #muabellaz #produkbest #supplements #neelofa #fattzura #bazarpaknil #burnfat #muamalaysia #yatiesendayutinggi #ctdk #jamuratumalaya #detoks #detox #healthdrink #detoxdrink
Jangan lupa DTox malam ni. Waktu cuti pun kena ambil. Supaya usus bersih sekaligus nutrien diserap lbh baik.😊 . . Harga 💵 DTox RM47.70 (ahli RM45.30) . . 🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR. . 🌸Nak Order DM @ Whatsapp sis Lin 0122461154😉 . . #sendayutinggi  #bestseller  #dtox  #nyahtoksin  #sendayutinggiklang  #sendayutinggionline  #sendayutinggidealer  #dealersendayutinggi  #terlajaklaris  #thedollylyn  #sendayutinggionlinedealer  #bazarpaknilprodukkecantikan  #produkherba  #muabellaz  #produkbest  #supplements  #neelofa  #fattzura  #bazarpaknil  #burnfat  #muamalaysia  #yatiesendayutinggi  #ctdk  #jamuratumalaya  #detoks  #detox  #healthdrink  #detoxdrink 
Ok .. Done C.O.D 🚗 hari ni kat NSK Tmn Sentosa Klg😊
.
.
Item yg order
➡Pearl Cream
➡Pearl & Yogurt Soap
➡2 Nude LipCream Edition (Nude Mocha & Nude Brown)
.
Thanks to my both customer, Ika & Nadia, sudi order.. sy jual ye.😊
.
💐Customer happy, sis pun happy 😊😘
.
➡➡ESOK (ISNIN) SIS COD DI BDR BKT TGGI KLG..NAK ODER BLH WSAP TRS YE😊
.
.
🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR.
.
🌸Nak Order meh Whatsapp sis Lin 📲 012-2461154😉
.
.
#sendayutinggi #muabellaz #thedollylyn #pearlcream #ctdk #hudabeauty #terlajaklaris #missfazura #dealersendayutinggi #flawlesskin #beautyskin #sendayutinggionline #produkbest #bazarpaknilprodukkecantikan #hudabeauty #bazarpaknil #yatiesendayutinggi #sendayutinggiklang #sendayutinggimalaysia #stprofessionalmakeup #sendayutinggishahalam #whiteningskin #nudelipcream #makeup #pearlsoap #neelofa #sendayutinggionlinedealer
Ok .. Done C.O.D 🚗 hari ni kat NSK Tmn Sentosa Klg😊 . . Item yg order ➡Pearl Cream ➡Pearl & Yogurt Soap ➡2 Nude LipCream Edition (Nude Mocha & Nude Brown) . Thanks to my both customer, Ika & Nadia, sudi order.. sy jual ye.😊 . 💐Customer happy, sis pun happy 😊😘 . ➡➡ESOK (ISNIN) SIS COD DI BDR BKT TGGI KLG..NAK ODER BLH WSAP TRS YE😊 . . 🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR. . 🌸Nak Order meh Whatsapp sis Lin 📲 012-2461154😉 . . #sendayutinggi  #muabellaz  #thedollylyn  #pearlcream  #ctdk  #hudabeauty  #terlajaklaris  #missfazura  #dealersendayutinggi  #flawlesskin  #beautyskin  #sendayutinggionline  #produkbest  #bazarpaknilprodukkecantikan  #hudabeauty  #bazarpaknil  #yatiesendayutinggi  #sendayutinggiklang  #sendayutinggimalaysia  #stprofessionalmakeup  #sendayutinggishahalam  #whiteningskin  #nudelipcream  #makeup  #pearlsoap  #neelofa  #sendayutinggionlinedealer 
✔Cocoa Collagen utk suplemen kulit dan anti penuaan. Amalkan setiap pagi atau sebeluk tidur.
.
✔Blh diambil 1 paket utk usia 25-35thn dan 2 paket sehari utk usia 35thn ke atas. Kolagen gred AA diimport dari Korea.
.
.
💵
Cocoa Collagen RM30.75 (ahli 27.65 )
.
🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR.
.
🌸Nak Order DM @ Whatsapp sis Lin 0122461154😉
.
#sendayutinggi #collagen  #beautysupplement #firmskin #sendayutinggiklang #sendayutinggidealer #dealersendayutinggi #terlajaklaris #thedollylyn #bazarpaknilprodukkecantikan #kolagen #kulitcantik #jomcantik #stprofessionalmakeup #hudabeauty #muabellaz #ctdk #kulitgebu #mekapmurahmalaysia #pengedarsendayutinggi #bazarpaknil #cocoacollagen
✔Cocoa Collagen utk suplemen kulit dan anti penuaan. Amalkan setiap pagi atau sebeluk tidur. . ✔Blh diambil 1 paket utk usia 25-35thn dan 2 paket sehari utk usia 35thn ke atas. Kolagen gred AA diimport dari Korea. . . 💵 Cocoa Collagen RM30.75 (ahli 27.65 ) . 🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR. . 🌸Nak Order DM @ Whatsapp sis Lin 0122461154😉 . #sendayutinggi  #collagen  #beautysupplement  #firmskin  #sendayutinggiklang  #sendayutinggidealer  #dealersendayutinggi  #terlajaklaris  #thedollylyn  #bazarpaknilprodukkecantikan  #kolagen  #kulitcantik  #jomcantik  #stprofessionalmakeup  #hudabeauty  #muabellaz  #ctdk  #kulitgebu  #mekapmurahmalaysia  #pengedarsendayutinggi  #bazarpaknil  #cocoacollagen 
Ada jerawat ni kena byk bersabar. Skincare yg terlalu cepat menjanjikan bulan dan bintang ni kebanyakannya merbahaya. Yg penting, muka tak rosak dan cantik berpanjangan.☺
.
.
💵
➡X-Ne Facial Spray RM30.75 ( ahli RM27.65 )
➡Acne Bar Soap RM19.10 (ahli RM17.15)
➡Scar Toner RM35 (ahli RM33.25)
➡Acne Balm RM31.80 (ahli RM30.20)
➡Acne Cream+Whitening RM37.10 ( ahli RM33.40 )
.
.
.
🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR.
.
🌸Nak Order DM @ Whatsapp sis Lin 0122461154😉
.

#acnefacialspray #sendayutinggi #facialspray
#acnespray #xnefacialspray #treatmentmakeupspray #skincare #makeup #makeupsendayutinggi #sendayutinggiklang #sendayutinggidealer #dealersendayutinggi #terlajaklaris #thedollylyn #bazarpaknilprodukkecantikan #makeupcantik #kulitcantik #jomcantik #stprofessionalmakeup #hudabeauty #muabellaz #ctdk #setjerawat #mekapmurahmalaysia #pengedarsendayutinggi
Ada jerawat ni kena byk bersabar. Skincare yg terlalu cepat menjanjikan bulan dan bintang ni kebanyakannya merbahaya. Yg penting, muka tak rosak dan cantik berpanjangan.☺ . . 💵 ➡X-Ne Facial Spray RM30.75 ( ahli RM27.65 ) ➡Acne Bar Soap RM19.10 (ahli RM17.15) ➡Scar Toner RM35 (ahli RM33.25) ➡Acne Balm RM31.80 (ahli RM30.20) ➡Acne Cream+Whitening RM37.10 ( ahli RM33.40 ) . . . 🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR. . 🌸Nak Order DM @ Whatsapp sis Lin 0122461154😉 . #acnefacialspray  #sendayutinggi  #facialspray  #acnespray  #xnefacialspray  #treatmentmakeupspray  #skincare  #makeup  #makeupsendayutinggi  #sendayutinggiklang  #sendayutinggidealer  #dealersendayutinggi  #terlajaklaris  #thedollylyn  #bazarpaknilprodukkecantikan  #makeupcantik  #kulitcantik  #jomcantik  #stprofessionalmakeup  #hudabeauty  #muabellaz  #ctdk  #setjerawat  #mekapmurahmalaysia  #pengedarsendayutinggi 
Muka senang berminyak & nak Foundation yg light je tapi coverage mahu yg gebu ? Kena cuba Whipped Cream Foundation. Skrg ada 4 color code. 😊
.
Harga💵
.
Whipped Cream Foundation RM42.40 (ahli RM38.15)
.
🌸Meh siapa yg nk order ..pm @ Wa sis Lin 📲 0122461154 😉
.
🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR
.
#sendayutinggi #bestseller #foundation #creamfoundation #ctdk #muabellaz #sendayutinggionline #sendayutinggimalaysia #pengedarsendayutinggi #sendayutinggiklang #sendayutinggishahalam #watsons #missfazura #neelofa #hudabeauty #makeup #bazarpaknilkecantikan #sendayutinggimurah #thedollylyn #dubai #bestproduk #sendayutinggikl
Muka senang berminyak & nak Foundation yg light je tapi coverage mahu yg gebu ? Kena cuba Whipped Cream Foundation. Skrg ada 4 color code. 😊 . Harga💵 . Whipped Cream Foundation RM42.40 (ahli RM38.15) . 🌸Meh siapa yg nk order ..pm @ Wa sis Lin 📲 0122461154 😉 . 🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR . #sendayutinggi  #bestseller  #foundation  #creamfoundation  #ctdk  #muabellaz  #sendayutinggionline  #sendayutinggimalaysia  #pengedarsendayutinggi  #sendayutinggiklang  #sendayutinggishahalam  #watsons  #missfazura  #neelofa  #hudabeauty  #makeup  #bazarpaknilkecantikan  #sendayutinggimurah  #thedollylyn  #dubai  #bestproduk  #sendayutinggikl 
Eyes On Me Palette memang pigmented sgt tau.. mekap glamor atau natural pun blh. Utk solekan long lasting jgn lupa Primer. Doll Skin Foundation pula mmg full coverage utk bedak asas terbaik. .
Last sekali, jgn lupa full cover concealer utk pop up kan solekan mata & avoid dark circle kelihatan.😃
.
.
.
#sendayutinggi #bestseller #makeuptutorial #dollskinfoundation  #naturalmakeup #sendayutinggionline #stprofessionalmakeup #sendayutinggiklang #dealersendayutinggi #thedollylyn #mua #muabellaz #makeupartist #mekapartis #muamalaysia #dubai #ctdk #bazarpaknil #missfazura #simplemakeup #hudabeauty #watsons #terlajaklaris #sephora
Eyes On Me Palette memang pigmented sgt tau.. mekap glamor atau natural pun blh. Utk solekan long lasting jgn lupa Primer. Doll Skin Foundation pula mmg full coverage utk bedak asas terbaik. . Last sekali, jgn lupa full cover concealer utk pop up kan solekan mata & avoid dark circle kelihatan.😃 . . . #sendayutinggi  #bestseller  #makeuptutorial  #dollskinfoundation  #naturalmakeup  #sendayutinggionline  #stprofessionalmakeup  #sendayutinggiklang  #dealersendayutinggi  #thedollylyn  #mua  #muabellaz  #makeupartist  #mekapartis  #muamalaysia  #dubai  #ctdk  #bazarpaknil  #missfazura  #simplemakeup  #hudabeauty  #watsons  #terlajaklaris  #sephora 
Brg customer Order..akhirnya sampai.🚚😊
.
Thanks Nurul sudi beli dgn sis..sis jual😊
.
.
💐Customer happy, sis pun happy 😊😘
.
.
🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR.
.
🌸Nak Order meh Whatsapp sis Lin 📲 012-2461154😉
.
.
#sendayutinggi #muabellaz #thedollylyn #pearlcream #ctdk #hudabeauty #terlajaklaris #missfazura #dealersendayutinggi #kulitcerah #beautyskin #sendayutinggionline #produkbest #bazarpaknilprodukkecantikan #hudabeauty #bazarpaknil #yatiesendayutinggi #sendayutinggiklang #sendayutinggimalaysia #stprofessionalmakeup #sendayutinggishahalam #whiteningskin #skincare #neelofa
Brg customer Order..akhirnya sampai.🚚😊 . Thanks Nurul sudi beli dgn sis..sis jual😊 . . 💐Customer happy, sis pun happy 😊😘 . . 🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR. . 🌸Nak Order meh Whatsapp sis Lin 📲 012-2461154😉 . . #sendayutinggi  #muabellaz  #thedollylyn  #pearlcream  #ctdk  #hudabeauty  #terlajaklaris  #missfazura  #dealersendayutinggi  #kulitcerah  #beautyskin  #sendayutinggionline  #produkbest  #bazarpaknilprodukkecantikan  #hudabeauty  #bazarpaknil  #yatiesendayutinggi  #sendayutinggiklang  #sendayutinggimalaysia  #stprofessionalmakeup  #sendayutinggishahalam  #whiteningskin  #skincare  #neelofa 
Alhamdulillah..Done C.O.D 🚗 hari ni kat Johan Setia😊
.
Item yg order
➡Matte BB Cushion (primrose) - 🆕
➡Whitening Pearl Cream
➡Pearl & Yogurt Soap
➡Make Up Base
.
Thanks kak Ziela, sudi order dgn sis.. sy jual ye.😊
.
.
💐Customer happy, sis pun happy 😊😘
.
.
🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR.
.
🌸Nak Order meh Whatsapp sis Lin 📲 012-2461154😉
.
.
#sendayutinggi #muabellaz #thedollylyn #pearlcream #ctdk #hudabeauty #terlajaklaris #missfazura #dealersendayutinggi #kulitgebu #beautyskin #sendayutinggionline #produkbest #bazarpaknilprodukkecantikan #hudabeauty #bazarpaknil #yatiesendayutinggi #sendayutinggiklang #sendayutinggimalaysia #stprofessionalmakeup #sendayutinggishahalam #whiteningskin #mattebbcushion #makeupbase #neelofa
Alhamdulillah..Done C.O.D 🚗 hari ni kat Johan Setia😊 . Item yg order ➡Matte BB Cushion (primrose) - 🆕 ➡Whitening Pearl Cream ➡Pearl & Yogurt Soap ➡Make Up Base . Thanks kak Ziela, sudi order dgn sis.. sy jual ye.😊 . . 💐Customer happy, sis pun happy 😊😘 . . 🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR. . 🌸Nak Order meh Whatsapp sis Lin 📲 012-2461154😉 . . #sendayutinggi  #muabellaz  #thedollylyn  #pearlcream  #ctdk  #hudabeauty  #terlajaklaris  #missfazura  #dealersendayutinggi  #kulitgebu  #beautyskin  #sendayutinggionline  #produkbest  #bazarpaknilprodukkecantikan  #hudabeauty  #bazarpaknil  #yatiesendayutinggi  #sendayutinggiklang  #sendayutinggimalaysia  #stprofessionalmakeup  #sendayutinggishahalam  #whiteningskin  #mattebbcushion  #makeupbase  #neelofa 
Ramai tanya mcm mana Easyfull ni bertindak buat kita lost weight. Jawapannya ialah
.
➡️bila kita ambil sblm lunch basically ia akan memenuhkan ruang dlm perut. Jadi kita akan makan kurang
➡️Kalorinya rendah, jadi lbh mudah utk lost weight
➡️Juga diambil sbg pengganti makan malam selain mampu mengatasi keinginan pd kudapan manis atau ringan yg tinggi kalori dan lemak
.
Dengan pengawalan makanan yg baik mengikut keperluan seseorang, Easyfull akan membantu proses utk kita turun berat bdn lbh cepat. Sebab ramai yg gagal lost weight akibat kesukaran mengawal selera makan.
.
.
💵
Easyfull RM59.35 (ahli RM53.40)
.
🌸Meh siapa yg nk order ..pm @ Wa sis Lin 📲 0122461154 😉
.
🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR
.
.
#sendayutinggi #easyfull #bestseller #sendayutinggiklang #sendayutinggionline #sendayutinggidealer #dealersendayutinggi #terlajaklaris #thedollylyn #fattzura #hotselling #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikan  #produkherba #muabellaz #produkbest #produksendayutinggi
#badansihat #produkminuman #ctdk #diet #reducehunger #neelofa #bondarozitaibrahim
#sendayutinggimalaysia #bestseller #easyfull
Ramai tanya mcm mana Easyfull ni bertindak buat kita lost weight. Jawapannya ialah . ➡️bila kita ambil sblm lunch basically ia akan memenuhkan ruang dlm perut. Jadi kita akan makan kurang ➡️Kalorinya rendah, jadi lbh mudah utk lost weight ➡️Juga diambil sbg pengganti makan malam selain mampu mengatasi keinginan pd kudapan manis atau ringan yg tinggi kalori dan lemak . Dengan pengawalan makanan yg baik mengikut keperluan seseorang, Easyfull akan membantu proses utk kita turun berat bdn lbh cepat. Sebab ramai yg gagal lost weight akibat kesukaran mengawal selera makan. . . 💵 Easyfull RM59.35 (ahli RM53.40) . 🌸Meh siapa yg nk order ..pm @ Wa sis Lin 📲 0122461154 😉 . 🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR . . #sendayutinggi  #easyfull  #bestseller  #sendayutinggiklang  #sendayutinggionline  #sendayutinggidealer  #dealersendayutinggi  #terlajaklaris  #thedollylyn  #fattzura  #hotselling  #bazarpaknil  #bazarpaknilprodukkecantikan  #produkherba  #muabellaz  #produkbest  #produksendayutinggi  #badansihat  #produkminuman  #ctdk  #diet  #reducehunger  #neelofa  #bondarozitaibrahim  #sendayutinggimalaysia  #bestseller  #easyfull 
✔Ada yg nak tgk coverage Matte BB Cushion terbaru sendayu.tinggi.😊
.
✔Finishing dari medium to full coverage tau. Blh tutup semua cela2 bagai .
✔Jom kita tgk perbezaan dgn Doll Skin BB Cushion yg pink tu.😊
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
Casing hitam = Matte BB Cushion OIL CONTROL SPF50PA+++
.
💵Harga
 RM55.10 (Ahli RM49.60)
.
✔ sesuai utk normal, oily, combination, acne skin
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
Casing pink = Doll Skin BB Cushion SPF35
.
💵Harga
RM52.90 (ahli RM47.60) .
✔sesuai utk normal, dry, pigmentation & combination skin
.
🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR.
.
🌸Nak Order DM @ Whatsapp sis Lin 📲0122461154😉
.
#sendayutinggi #mattebbcushion #dollskinbbcushion #muabellaz #ctdk #neelofa #fattzura #bestseller #makeupsendayutinggi #sendayutinggiklang #sendayutinggionline #sendayutinggidealer #dealersendayutinggi #terlajaklaris #thedollylyn #watsons #bazarpaknilprodukkecantikan #bondarozitaibrahim #mekapST #hotselling #bestbbcushion #hudabeauty #mekapartis #jamuratumalaya #makeup #bbcushion #missfazura #muamalaysia #dubai #mua
✔Ada yg nak tgk coverage Matte BB Cushion terbaru sendayu.tinggi.😊 . ✔Finishing dari medium to full coverage tau. Blh tutup semua cela2 bagai . ✔Jom kita tgk perbezaan dgn Doll Skin BB Cushion yg pink tu.😊 . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . Casing hitam = Matte BB Cushion OIL CONTROL SPF50PA+++ . 💵Harga RM55.10 (Ahli RM49.60) . ✔ sesuai utk normal, oily, combination, acne skin . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . Casing pink = Doll Skin BB Cushion SPF35 . 💵Harga RM52.90 (ahli RM47.60) . ✔sesuai utk normal, dry, pigmentation & combination skin . 🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR. . 🌸Nak Order DM @ Whatsapp sis Lin 📲0122461154😉 . #sendayutinggi  #mattebbcushion  #dollskinbbcushion  #muabellaz  #ctdk  #neelofa  #fattzura  #bestseller  #makeupsendayutinggi  #sendayutinggiklang  #sendayutinggionline  #sendayutinggidealer  #dealersendayutinggi  #terlajaklaris  #thedollylyn  #watsons  #bazarpaknilprodukkecantikan  #bondarozitaibrahim  #mekapST  #hotselling  #bestbbcushion  #hudabeauty  #mekapartis  #jamuratumalaya  #makeup  #bbcushion  #missfazura  #muamalaysia  #dubai  #mua 
✔Matte BB Cushion terbaru ni ada 4 color mengikut kulit wanita Asia😊 Jom tgk swatch colors.
.
.
✔Finishing dari medium to full coverage tau. Blh tutup semua cela2 bagai 😊
.
➡Apa beza kedua² BB Cushion ni? 😊 .
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 🌸🌸🌸🌸🌸
.
➡Casing hitam = Matte BB Cushion OIL CONTROL SPF50PA+++ .
➡💵Harga : 
RM55.10 (Ahli RM49.60)
.
✔ sesuai utk normal, oily, combination, acne skin
.
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 .
Casing pink = Doll Skin BB Cushion SPF35
.
💵Harga :
 RM52.90 (ahli RM47.60) .
✔sesuai utk normal, dry, pigmentation & combination skin
.
🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR.
.
🌸Nak Order DM @ Whatsapp sis Lin 📲0122461154😉
.
#sendayutinggi #mattebbcushion #dollskinbbcushion #muabellaz #ctdk #neelofa #fattzura #bestseller #makeupsendayutinggi #sendayutinggiklang #sendayutinggionline #sendayutinggidealer #dealersendayutinggi #terlajaklaris #thedollylyn #watsons #bazarpaknilprodukkecantikan #bondarozitaibrahim #mekapST #hotselling #bestbbcushion #hudabeauty #mekapartis #jamuratumalaya #makeup #bbcushion #missfazura #muamalaysia #dubai #mua
✔Matte BB Cushion terbaru ni ada 4 color mengikut kulit wanita Asia😊 Jom tgk swatch colors. . . ✔Finishing dari medium to full coverage tau. Blh tutup semua cela2 bagai 😊 . ➡Apa beza kedua² BB Cushion ni? 😊 . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 🌸🌸🌸🌸🌸 . ➡Casing hitam = Matte BB Cushion OIL CONTROL SPF50PA+++ . ➡💵Harga : RM55.10 (Ahli RM49.60) . ✔ sesuai utk normal, oily, combination, acne skin . . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . Casing pink = Doll Skin BB Cushion SPF35 . 💵Harga : RM52.90 (ahli RM47.60) . ✔sesuai utk normal, dry, pigmentation & combination skin . 🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR. . 🌸Nak Order DM @ Whatsapp sis Lin 📲0122461154😉 . #sendayutinggi  #mattebbcushion  #dollskinbbcushion  #muabellaz  #ctdk  #neelofa  #fattzura  #bestseller  #makeupsendayutinggi  #sendayutinggiklang  #sendayutinggionline  #sendayutinggidealer  #dealersendayutinggi  #terlajaklaris  #thedollylyn  #watsons  #bazarpaknilprodukkecantikan  #bondarozitaibrahim  #mekapST  #hotselling  #bestbbcushion  #hudabeauty  #mekapartis  #jamuratumalaya  #makeup  #bbcushion  #missfazura  #muamalaysia  #dubai  #mua 
Customer Order..received by pos🚚😊
.
Thanks sis Alicia sudi beli dgn sy..sy jual😊
.
.
Customer happy, sis pun happy 😊😘
.
.
🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR.
.
🌸Nak Order meh Whatsapp sis Lin 📲 012-2461154😉
.
.
#sendayutinggi #muabellaz #thedollylyn #pearlcream #ctdk #hudabeauty #terlajaklaris #missfazura #dealersendayutinggi #kulitgebu #beautyskin #sendayutinggionline #produkbest #bazarpaknilprodukkecantikan #hudabeauty #bazarpaknil #yatiesendayutinggi #sendayutinggiklang #sendayutinggimalaysia #stprofessionalmakeup #sendayutinggishahalam #whiteningskin #acnetoner #neelofa
Customer Order..received by pos🚚😊 . Thanks sis Alicia sudi beli dgn sy..sy jual😊 . . Customer happy, sis pun happy 😊😘 . . 🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR. . 🌸Nak Order meh Whatsapp sis Lin 📲 012-2461154😉 . . #sendayutinggi  #muabellaz  #thedollylyn  #pearlcream  #ctdk  #hudabeauty  #terlajaklaris  #missfazura  #dealersendayutinggi  #kulitgebu  #beautyskin  #sendayutinggionline  #produkbest  #bazarpaknilprodukkecantikan  #hudabeauty  #bazarpaknil  #yatiesendayutinggi  #sendayutinggiklang  #sendayutinggimalaysia  #stprofessionalmakeup  #sendayutinggishahalam  #whiteningskin  #acnetoner  #neelofa 
Assalam uols..& happy holiday utk org selangor😊
.
.
Sis baru restock ! Hot item
➡ Easyfull
➡Dtox
➡Whitening Pearl Cream
.
Nude Edition Lipcream pun ada ye..
.
siapa nak boleh cpt2 order sblm kehabisan stok😅.Sis available utk C.O.D🚗 esok ye.😊
.
.
🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR.
.
🌸Nak Order DM @ Whatsapp sis Lin 0122461154😉
.
.
#sendayutinggi #bestseller #bazarpaknil #makeupsendayutinggi #sendayutinggiklang #sendayutinggionline #sendayutinggidealer #terlajaklaris #thedollylyn #watsons #bazarpaknilprodukkecantikan #lipcream #bondarozitaibrahim #mekapST #bestbbcushion #hudabeauty #mekapartis #muabellaz #ctdk #jamuratumalaya #makeup #bbcushion #missfazura  #muamalaysia #Dtox #mua #makeupbase #newproducts #easyfull #pearlcream
Assalam uols..& happy holiday utk org selangor😊 . . Sis baru restock ! Hot item ➡ Easyfull ➡Dtox ➡Whitening Pearl Cream . Nude Edition Lipcream pun ada ye.. . siapa nak boleh cpt2 order sblm kehabisan stok😅.Sis available utk C.O.D🚗 esok ye.😊 . . 🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR. . 🌸Nak Order DM @ Whatsapp sis Lin 0122461154😉 . . #sendayutinggi  #bestseller  #bazarpaknil  #makeupsendayutinggi  #sendayutinggiklang  #sendayutinggionline  #sendayutinggidealer  #terlajaklaris  #thedollylyn  #watsons  #bazarpaknilprodukkecantikan  #lipcream  #bondarozitaibrahim  #mekapST  #bestbbcushion  #hudabeauty  #mekapartis  #muabellaz  #ctdk  #jamuratumalaya  #makeup  #bbcushion  #missfazura  #muamalaysia  #Dtox  #mua  #makeupbase  #newproducts  #easyfull  #pearlcream 
Ramai dah cuba Whitening Pearl Cream ni. 😊
Anda bila lagi ? .
.
💵Harga
Pearl Cream RM36.05 (ahli RM32.45) .
.
🌸Meh siapa yg nk order ..pm @ Whatsapp sis lin 📲0122461154 😉
.
🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR jadi ahli
.
.
#sendayutinggi #muabellaz #thedollylyn #pearlcream #ctdk #hudabeauty #terlajaklaris #missfazura #dealersendayutinggi #kulitgebu #beautyskin #sendayutinggionline #produkbest #bazarpaknilprodukkecantikan #hudabeauty #bazarpaknil #yatiesendayutinggi #sendayutinggiklang #sendayutinggimalaysia #stprofessionalmakeup #sendayutinggishahalam #whiteningskin #whiteningpearlcream
Ramai dah cuba Whitening Pearl Cream ni. 😊 Anda bila lagi ? . . 💵Harga Pearl Cream RM36.05 (ahli RM32.45) . . 🌸Meh siapa yg nk order ..pm @ Whatsapp sis lin 📲0122461154 😉 . 🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR jadi ahli . . #sendayutinggi  #muabellaz  #thedollylyn  #pearlcream  #ctdk  #hudabeauty  #terlajaklaris  #missfazura  #dealersendayutinggi  #kulitgebu  #beautyskin  #sendayutinggionline  #produkbest  #bazarpaknilprodukkecantikan  #hudabeauty  #bazarpaknil  #yatiesendayutinggi  #sendayutinggiklang  #sendayutinggimalaysia  #stprofessionalmakeup  #sendayutinggishahalam  #whiteningskin  #whiteningpearlcream 
siapa suka pakai Doll Skin BB Cushion?? 😊🙋
.
.
Harga 💵 ➡RM52.90(N.p)
➡Ahli RM47.60
.
.🌸Meh siapa yg nk order ..pm @ Whatsapp sis lin 📲0122461154 😉
.
🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR jadi ahli
.
#sendayutinggi #bbcushiondollskin #makeupsendayutinggi #sendayutinggiklang #sendayutinggionline #sendayutinggidealer #dealersendayutinggi #terlajaklaris #thedollylyn #bazarpaknilprodukkecantikan #foundation #mekapST #hotselling #bestfoundation #hudabeauty #mekapartis #muabellaz #ctdk #jamuratumalaya #makeup #bestseller #sendayutinggishahalam #yatiesendayutinggi #bazarpaknil #watsons #mua
siapa suka pakai Doll Skin BB Cushion?? 😊🙋 . . Harga 💵 ➡RM52.90(N.p) ➡Ahli RM47.60 . .🌸Meh siapa yg nk order ..pm @ Whatsapp sis lin 📲0122461154 😉 . 🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR jadi ahli . #sendayutinggi  #bbcushiondollskin  #makeupsendayutinggi  #sendayutinggiklang  #sendayutinggionline  #sendayutinggidealer  #dealersendayutinggi  #terlajaklaris  #thedollylyn  #bazarpaknilprodukkecantikan  #foundation  #mekapST  #hotselling  #bestfoundation  #hudabeauty  #mekapartis  #muabellaz  #ctdk  #jamuratumalaya  #makeup  #bestseller  #sendayutinggishahalam  #yatiesendayutinggi  #bazarpaknil  #watsons  #mua 
✔Jom tengok swatches di bibir utk Nude Edition terbaru sendayu tinggi.😊
.
✔Siapa cakap lipcream nude kena bersolek tebal baru cantik.
.
✔Tekstur lipcream ni lbh kepada velvety feel off. Mula2 creamy then akan bertukar kepada soft suede texture. Mmg tak akan keringkan bibir. .
.
Harga 💵
➡Nude Edition Lipcream RM35.00 ( ahli RM31.50 )
.
🌸Meh siapa yg nk order ..pm @ Wa sis Lin 0122461154 😉
.
🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR
.
#sendayutinggi #bestseller #nudegloss #newproduct #mua #muabellaz #sendayutinggionline #dealersendayutinggi #ctdk #fattzura #lipstick #lipgloss #hudabeauty #stprofessionalmakeup #thedollylyn  #newlipstick #muamalaysia #makeup #dubai #watsons  #bazarpaknilprodukkecantikan #missfazura #sendayutinggidealer #nudelipcream #sendayutinggiklang #sendayutinggishahalam #yatiesendayutinggi
✔Jom tengok swatches di bibir utk Nude Edition terbaru sendayu tinggi.😊 . ✔Siapa cakap lipcream nude kena bersolek tebal baru cantik. . ✔Tekstur lipcream ni lbh kepada velvety feel off. Mula2 creamy then akan bertukar kepada soft suede texture. Mmg tak akan keringkan bibir. . . Harga 💵 ➡Nude Edition Lipcream RM35.00 ( ahli RM31.50 ) . 🌸Meh siapa yg nk order ..pm @ Wa sis Lin 0122461154 😉 . 🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR . #sendayutinggi  #bestseller  #nudegloss  #newproduct  #mua  #muabellaz  #sendayutinggionline  #dealersendayutinggi  #ctdk  #fattzura  #lipstick  #lipgloss  #hudabeauty  #stprofessionalmakeup  #thedollylyn  #newlipstick  #muamalaysia  #makeup  #dubai  #watsons  #bazarpaknilprodukkecantikan  #missfazura  #sendayutinggidealer  #nudelipcream  #sendayutinggiklang  #sendayutinggishahalam  #yatiesendayutinggi 
Koleksi mekap terbaru yg ramai dah tak sabar nak grab. 😍😍😘
.
.
🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR.
.
🌸Nak Order DM @ Whatsapp sis Lin 0122461154😉
.
.
#sendayutinggi #bestseller #mattebbcushion #newproduct #makeupsendayutinggi #sendayutinggiklang #sendayutinggionline #sendayutinggidealer #terlajaklaris #thedollylyn #watsons #sephora #bazarpaknilprodukkecantikan #lipcream #bondarozitaibrahim #mekapST #bestbbcushion #hudabeauty #mekapartis #muabellaz #ctdk #jamuratumalaya #makeup #bbcushion #missfazura  #muamalaysia #dubai #mua #makeupbase #newproducts
Koleksi mekap terbaru yg ramai dah tak sabar nak grab. 😍😍😘 . . 🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR. . 🌸Nak Order DM @ Whatsapp sis Lin 0122461154😉 . . #sendayutinggi  #bestseller  #mattebbcushion  #newproduct  #makeupsendayutinggi  #sendayutinggiklang  #sendayutinggionline  #sendayutinggidealer  #terlajaklaris  #thedollylyn  #watsons  #sephora  #bazarpaknilprodukkecantikan  #lipcream  #bondarozitaibrahim  #mekapST  #bestbbcushion  #hudabeauty  #mekapartis  #muabellaz  #ctdk  #jamuratumalaya  #makeup  #bbcushion  #missfazura  #muamalaysia  #dubai  #mua  #makeupbase  #newproducts 
🚗COD smlm di tesco klang & andalas😊..
.
.Whitening Pearl Cream terlajak laris!! Baru je restock kelmarin..berdesupp wasap yg nak order..
.
thanks pd yg beli..sis jual😊
.
.
🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR.
.
🌸Nak Order DM @ Whatsapp sis Lin 0122461154😉
.
.
#thedollylyn #sendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggidealer #dealersendayutinggi #muabellaz #ctdk #bondarozitaibrahim #jamuratumalaya #missfazura #sendayutinggiklang #sendayutinggionlinemalaysia #whiteningpearlcream #watsons #hudabeauty #facialscrub #yatiesendayutinggi #sendayutinggishahalam #pengedarsendayutinggi
🚗COD smlm di tesco klang & andalas😊.. . .Whitening Pearl Cream terlajak laris!! Baru je restock kelmarin..berdesupp wasap yg nak order.. . thanks pd yg beli..sis jual😊 . . 🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR. . 🌸Nak Order DM @ Whatsapp sis Lin 0122461154😉 . . #thedollylyn  #sendayutinggi  #sendayutinggionline  #sendayutinggidealer  #dealersendayutinggi  #muabellaz  #ctdk  #bondarozitaibrahim  #jamuratumalaya  #missfazura  #sendayutinggiklang  #sendayutinggionlinemalaysia  #whiteningpearlcream  #watsons  #hudabeauty  #facialscrub  #yatiesendayutinggi  #sendayutinggishahalam  #pengedarsendayutinggi 
NEW!! 😊
.
💮Matte BB Cushion terbaru 
Fungsi : ✔Bedak bertekstur cecair dengan formula kawalan minyak yang mampu menyembunyikan cela, pori besar dan parut jerawat dengan berkesan melalui sapuan lembut pada kulit.
.
✔️Lengkap dengan pelindung UV dengan SPF50PA+++ untuk menghalang sinaran matahari.
.
✔Dicipta untuk mereka yang memiliki kulit jenis kombinasi, berminyak dan normal.
.
✔Matte BB Cushion ini diinovasikan dengan span 3D bagi memerangkap bedak cecair supaya setiap sapuan melekap sempurna pada kulit.
.
✔Wajah kelihatan cerah semulajadi dengan efek seakan baldu.
.
✔Kemasannya yang matte, licin dan sekata tidak akan menyebabkan kesan bercapuk.
.
✔Sapuannya tahan lama dan bersifat kalis air sekaligus menghalang mekap comot bagi kulit yang mudah berpeluh atau berminyak.
.
✔Tidak mengandungi paraben
.
.
.
HARGA 💵
RM55.10 (Ahli RM49.60)
.
.
#sendayutinggi #bestseller #mattebbcushion #newproduct # #makeupsendayutinggi #sendayutinggiklang #sendayutinggionline #sendayutinggidealer #dealersendayutinggi #terlajaklaris #thedollylyn #watsons #sephora #bazarpaknilprodukkecantikan #bondarozitaibrahim #mekapST #hotselling #bestbbcushion #hudabeauty #mekapartis #muabellaz #ctdk #jamuratumalaya #makeup #bbcushion #missfazura #fattzura #muamalaysia #dubai #sendayutinggishahalam
NEW!! 😊 . 💮Matte BB Cushion terbaru Fungsi : ✔Bedak bertekstur cecair dengan formula kawalan minyak yang mampu menyembunyikan cela, pori besar dan parut jerawat dengan berkesan melalui sapuan lembut pada kulit. . ✔️Lengkap dengan pelindung UV dengan SPF50PA+++ untuk menghalang sinaran matahari. . ✔Dicipta untuk mereka yang memiliki kulit jenis kombinasi, berminyak dan normal. . ✔Matte BB Cushion ini diinovasikan dengan span 3D bagi memerangkap bedak cecair supaya setiap sapuan melekap sempurna pada kulit. . ✔Wajah kelihatan cerah semulajadi dengan efek seakan baldu. . ✔Kemasannya yang matte, licin dan sekata tidak akan menyebabkan kesan bercapuk. . ✔Sapuannya tahan lama dan bersifat kalis air sekaligus menghalang mekap comot bagi kulit yang mudah berpeluh atau berminyak. . ✔Tidak mengandungi paraben . . . HARGA 💵 RM55.10 (Ahli RM49.60) . . #sendayutinggi  #bestseller  #mattebbcushion  #newproduct  # #makeupsendayutinggi  #sendayutinggiklang  #sendayutinggionline  #sendayutinggidealer  #dealersendayutinggi  #terlajaklaris  #thedollylyn  #watsons  #sephora  #bazarpaknilprodukkecantikan  #bondarozitaibrahim  #mekapST  #hotselling  #bestbbcushion  #hudabeauty  #mekapartis  #muabellaz  #ctdk  #jamuratumalaya  #makeup  #bbcushion  #missfazura  #fattzura  #muamalaysia  #dubai  #sendayutinggishahalam 
Acne Facial Spray boleh digunakan setiap hari walaupun bukan untuk bermekap. Spray je pada wajah selepas mencuci muka.
.
.
Harga 💵
RM27.65 (harga ahli)
.
.
.
🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR.
.
🌸Nak Order DM @ Whatsapp sis Lin 0122461154😉
.

#acnefacialspray #sendayutinggi #facialspray
#acnespray #xnefacialspray #treatmentmakeupspray #skincare
#makeup #makeupsendayutinggi #sendayutinggiklang #sendayutinggidealer #dealersendayutinggi #terlajaklaris #thedollylyn #bazarpaknilprodukkecantikan #makeupcantik #kulitcantik #jomcantik #stprofessionalmakeup #hudabeauty #muabellaz #ctdk #mekapmurahmalaysia #pengedarsendayutinggi
Acne Facial Spray boleh digunakan setiap hari walaupun bukan untuk bermekap. Spray je pada wajah selepas mencuci muka. . . Harga 💵 RM27.65 (harga ahli) . . . 🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR. . 🌸Nak Order DM @ Whatsapp sis Lin 0122461154😉 . #acnefacialspray  #sendayutinggi  #facialspray  #acnespray  #xnefacialspray  #treatmentmakeupspray  #skincare  #makeup  #makeupsendayutinggi  #sendayutinggiklang  #sendayutinggidealer  #dealersendayutinggi  #terlajaklaris  #thedollylyn  #bazarpaknilprodukkecantikan  #makeupcantik  #kulitcantik  #jomcantik  #stprofessionalmakeup  #hudabeauty  #muabellaz  #ctdk  #mekapmurahmalaysia  #pengedarsendayutinggi 
Bila org bukan melayu juga mempercayai herba 😊
.
.
💵Harga
➡D'Folia RM33.40 (ahli RM30.05)
➡Sedu Arrow RM33.90 (ahli RM30.50)
.
.
.
🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR.
.
🌸Nak Order DM @ Whatsapp sis Lin 0122461154😉
.
#sendayutinggi #sedurrow #dfolia #menstorm #thedollylyn #beautysupplement #muabellaz #pengedarsendayutinggi #sendayutinggidealer #sendayutinggiklang #sendayutinggionline  #dealersendayutinggi #terlajaklaris #bazarpaknilprodukkecantikan  #produkherba #produkbest #produksendayutinggi
#awetmuda  #ctdk #bestproduk #missfazura #hotselling #suplemenwanita
Bila org bukan melayu juga mempercayai herba 😊 . . 💵Harga ➡D'Folia RM33.40 (ahli RM30.05) ➡Sedu Arrow RM33.90 (ahli RM30.50) . . . 🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR. . 🌸Nak Order DM @ Whatsapp sis Lin 0122461154😉 . #sendayutinggi  #sedurrow  #dfolia  #menstorm  #thedollylyn  #beautysupplement  #muabellaz  #pengedarsendayutinggi  #sendayutinggidealer  #sendayutinggiklang  #sendayutinggionline  #dealersendayutinggi  #terlajaklaris  #bazarpaknilprodukkecantikan  #produkherba  #produkbest  #produksendayutinggi  #awetmuda  #ctdk  #bestproduk  #missfazura  #hotselling  #suplemenwanita 
Assalam &  Hai 😊
.
Ada yg nak join COD hari ni ke?? 🙋😀
.
meh selit order sebelum pukul 12pm ye
.
Hari ni Sis akan COD 🚗 ke
👉GM Klang
👉Tesco Bdr bkt tggi klg
👉Tmn Sri Andalas
.
Wasap sis directly 📲 0122461154 (sis lin)😃
.
.
#thedollylyn #sendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggiklang #dealersendayutinggi #ctdk #muabellaz #bazarpaknil
#missfazura #fattzura #healthandbeauty
 #lokalah #bazarpaknilkecantikan #muamalaysia #cantiksihat #dtox #hotselling #produkbest #sendayutinggimalaysia #bondarozitaibrahim #detoxdrink #sendayutinggimalaysia #sendayutinggionlinedealer
Assalam & Hai 😊 . Ada yg nak join COD hari ni ke?? 🙋😀 . meh selit order sebelum pukul 12pm ye . Hari ni Sis akan COD 🚗 ke 👉GM Klang 👉Tesco Bdr bkt tggi klg 👉Tmn Sri Andalas . Wasap sis directly 📲 0122461154 (sis lin)😃 . . #thedollylyn  #sendayutinggi  #sendayutinggionline  #sendayutinggiklang  #dealersendayutinggi  #ctdk  #muabellaz  #bazarpaknil  #missfazura  #fattzura  #healthandbeauty  #lokalah  #bazarpaknilkecantikan  #muamalaysia  #cantiksihat  #dtox  #hotselling  #produkbest  #sendayutinggimalaysia  #bondarozitaibrahim  #detoxdrink  #sendayutinggimalaysia  #sendayutinggionlinedealer 
Swatches on hand koleksi terbaru Nude Edition Lip Cream sendayu tinggi 😍
.
.
Harga 💵
Nude Edition Lip Cream RM35.00 ( ahli RM31.50 )
.
.
🌸Meh siapa yg nk order ..pm @ Wa sis Lin 0122461154 😉
.
🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR
.
#sendayutinggi #bestseller #nudegloss #newproduct #mua #muabellaz #sendayutinggionline #dealersendayutinggi #ctdk #fattzura #lipstick #lipgloss #hudabeauty #stprofessionalmakeup #thedollylyn  #newlipstick #muamalaysia #makeup #dubai #watsons  #bazarpaknilprodukkecantikan #missfazura #sendayutinggidealer #nudelipcream #sendayutinggiklang #sendayutinggishahalam
Swatches on hand koleksi terbaru Nude Edition Lip Cream sendayu tinggi 😍 . . Harga 💵 Nude Edition Lip Cream RM35.00 ( ahli RM31.50 ) . . 🌸Meh siapa yg nk order ..pm @ Wa sis Lin 0122461154 😉 . 🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR . #sendayutinggi  #bestseller  #nudegloss  #newproduct  #mua  #muabellaz  #sendayutinggionline  #dealersendayutinggi  #ctdk  #fattzura  #lipstick  #lipgloss  #hudabeauty  #stprofessionalmakeup  #thedollylyn  #newlipstick  #muamalaysia  #makeup  #dubai  #watsons  #bazarpaknilprodukkecantikan  #missfazura  #sendayutinggidealer  #nudelipcream  #sendayutinggiklang  #sendayutinggishahalam 
🌸Yang dah beranak mesti tahu kenapa masa pantang orang tua suka bising. Bila lepas pantang baru rasa efeknya kalau tak jaga elok. .
🌸Herba adalah suplemen alternatif yg digunakan dahulu sblm perubatan moden. Pilih suplemen anda dgn bijak. DFolia dan Sedu Arrow adalah trusted brand lebih dari 20 tahun. Yg amalkan juga beribu wanita sejak anak dara.
.
.
💵
➡D'Folia RM33.40 (ahli RM30.05)
➡Sedu Arrow RM33.90 (ahli RM30.50)
.
.
.
#sendayutinggi #bestseller #dfolia #seduarrow 🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR.
.
🌸Nak Order DM @ Whatsapp sis Lin 0122461154😉
.
#sendayutinggi #sedurrow #dfolia #menstorm #thedollylyn #beautysupplement #muabellaz #pengedarsendayutinggi #sendayutinggidealer #sendayutinggiklang #sendayutinggionline  #dealersendayutinggi #terlajaklaris #bazarpaknilprodukkecantikan  #produkherba #produkbest #produksendayutinggi
#awetmuda  #ctdk #bestproduk #missfazura
🌸Yang dah beranak mesti tahu kenapa masa pantang orang tua suka bising. Bila lepas pantang baru rasa efeknya kalau tak jaga elok. . 🌸Herba adalah suplemen alternatif yg digunakan dahulu sblm perubatan moden. Pilih suplemen anda dgn bijak. DFolia dan Sedu Arrow adalah trusted brand lebih dari 20 tahun. Yg amalkan juga beribu wanita sejak anak dara. . . 💵 ➡D'Folia RM33.40 (ahli RM30.05) ➡Sedu Arrow RM33.90 (ahli RM30.50) . . . #sendayutinggi  #bestseller  #dfolia  #seduarrow  🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR. . 🌸Nak Order DM @ Whatsapp sis Lin 0122461154😉 . #sendayutinggi  #sedurrow  #dfolia  #menstorm  #thedollylyn  #beautysupplement  #muabellaz  #pengedarsendayutinggi  #sendayutinggidealer  #sendayutinggiklang  #sendayutinggionline  #dealersendayutinggi  #terlajaklaris  #bazarpaknilprodukkecantikan  #produkherba  #produkbest  #produksendayutinggi  #awetmuda  #ctdk  #bestproduk  #missfazura 
🌸Suka efek glowing, nak Full Coverage, nampak natural ? .
.
🌸Kena cuba Doll Skin BB Cushion ni. Sangatlah gebu. Paling best sekali ia waterproof.😊 Maknanya, kalis peluh.
.
.
👉💵Doll Skin BB Cushion 
RM52.90 (ahli RM47.60)
.
🌸Meh siapa yg nk order ..pm @ Whatsapp sis lin 📲0122461154 😉
.
🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR jadi ahli
.
#sendayutinggi #bbcushiondollskin #makeupsendayutinggi #sendayutinggiklang #sendayutinggionline #sendayutinggidealer #dealersendayutinggi #terlajaklaris #thedollylyn #bazarpaknilprodukkecantikan #foundation #mekapST #hotselling #bestfoundation #hudabeauty #mekapartis #muabellaz #ctdk #jamuratumalaya #makeup #dollskinbbcushion #bestseller #missfazura #fattzura #muamalaysia
🌸Suka efek glowing, nak Full Coverage, nampak natural ? . . 🌸Kena cuba Doll Skin BB Cushion ni. Sangatlah gebu. Paling best sekali ia waterproof.😊 Maknanya, kalis peluh. . . 👉💵Doll Skin BB Cushion RM52.90 (ahli RM47.60) . 🌸Meh siapa yg nk order ..pm @ Whatsapp sis lin 📲0122461154 😉 . 🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR jadi ahli . #sendayutinggi  #bbcushiondollskin  #makeupsendayutinggi  #sendayutinggiklang  #sendayutinggionline  #sendayutinggidealer  #dealersendayutinggi  #terlajaklaris  #thedollylyn  #bazarpaknilprodukkecantikan  #foundation  #mekapST  #hotselling  #bestfoundation  #hudabeauty  #mekapartis  #muabellaz  #ctdk  #jamuratumalaya  #makeup  #dollskinbbcushion  #bestseller  #missfazura  #fattzura  #muamalaysia 
Pakai Pearl Soap & Pearl Cream sekali mmg terbaik. Skin jadi moist, lembut & cerah😊
.
.
🌸Meh siapa yg nk order ..pm @ Wa sis 0122461154 😉
.
🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR
.
#sendayutinggi #bestseller #pearlcream #pearlsoap #whiteningskin #muabellaz #thedollylyn #beautyskin #ctdk #hudabeauty #terlajaklaris #missfazura #dealersendayutinggi #kulitgebu #beautyskin #sendayutinggionline #produkbest #bazarpaknilprodukkecantikan #kulitcerah
Easyfull pun blh minum belah ptg..kenyang sampai mlm. tak payah dinner dah.Sebelum tido jgn lupa minum Dtox.😊
.
HARGA💵
.
➡Easyfull RM59.35 (ahli RM53.40)
➡DTox RM47.70 (ahli RM45.30)
.
🌸Meh siapa yg nk order ..pm @ Wa sis 0122461154 😉
.
🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR
.
#sendayutinggi #bestseller #easyfull #dtox #sendayutinggi  #sendayutinggiklang #sendayutinggionline #sendayutinggidealer #dealersendayutinggi #terlajaklaris #thedollylyn #fattzura #hotselling #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikan  #produkherba #muabellaz #produkbest #produksendayutinggi
#badansihat #produkminuman #ctdk #diet #reducehunger #detoks #detox
Easyfull pun blh minum belah ptg..kenyang sampai mlm. tak payah dinner dah.Sebelum tido jgn lupa minum Dtox.😊 . HARGA💵 . ➡Easyfull RM59.35 (ahli RM53.40) ➡DTox RM47.70 (ahli RM45.30) . 🌸Meh siapa yg nk order ..pm @ Wa sis 0122461154 😉 . 🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR . #sendayutinggi  #bestseller  #easyfull  #dtox  #sendayutinggi  #sendayutinggiklang  #sendayutinggionline  #sendayutinggidealer  #dealersendayutinggi  #terlajaklaris  #thedollylyn  #fattzura  #hotselling  #bazarpaknil  #bazarpaknilprodukkecantikan  #produkherba  #muabellaz  #produkbest  #produksendayutinggi  #badansihat  #produkminuman  #ctdk  #diet  #reducehunger  #detoks  #detox 
NEW!! 😍
.
🌸Makeup Base Colour Corrects Sallowness ( Pale / Dull skin ) PURPLE
.
👉Make Up Base Colour Corrects dengan rona ungu sesuai untuk mencerahkan kekusaman kulit dan juga menaikkan seri pada wajah
.
👉Biasanya digunakan pada kawasan wajah yang kelihatan kekuningan dan pucat.
.
.👉Make Up Base Colour Corrects boleh digunakan sebagai primer sebelum menyapu bedak asas yang bertujuan memberikan solekan yang lebih tahan lama, tidak merekah dan bercapuk
.
👉Teksturnya yang ringan amat mudah dibaurkan pada wajah
.
👉️Ideal bagi kulit kusam dan tidak bermaya
.
.
💐Meh siapa yg nk order ..pm @ Wa sis Lin 0122461154 😉
.
💐Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR
.
#sendayutinggi #bestseller #makeupbase #newproduct #mua #muabellaz #sendayutinggionline #dealersendayutinggi #ctdk #fattzura  #hudabeauty #stprofessionalmakeup #thedollylyn  #newmakeupbase #muamalaysia #makeup #dubai #watsons  #bazarpaknilprodukkecantikan #missfazura #sendayutinggidealer #makeupbasecolorcorrector
NEW!! 😍 . 🌸Makeup Base Colour Corrects Sallowness ( Pale / Dull skin ) PURPLE . 👉Make Up Base Colour Corrects dengan rona ungu sesuai untuk mencerahkan kekusaman kulit dan juga menaikkan seri pada wajah . 👉Biasanya digunakan pada kawasan wajah yang kelihatan kekuningan dan pucat. . .👉Make Up Base Colour Corrects boleh digunakan sebagai primer sebelum menyapu bedak asas yang bertujuan memberikan solekan yang lebih tahan lama, tidak merekah dan bercapuk . 👉Teksturnya yang ringan amat mudah dibaurkan pada wajah . 👉️Ideal bagi kulit kusam dan tidak bermaya . . 💐Meh siapa yg nk order ..pm @ Wa sis Lin 0122461154 😉 . 💐Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR . #sendayutinggi  #bestseller  #makeupbase  #newproduct  #mua  #muabellaz  #sendayutinggionline  #dealersendayutinggi  #ctdk  #fattzura  #hudabeauty  #stprofessionalmakeup  #thedollylyn  #newmakeupbase  #muamalaysia  #makeup  #dubai  #watsons  #bazarpaknilprodukkecantikan  #missfazura  #sendayutinggidealer  #makeupbasecolorcorrector 
NEW! 😊
.
Makeup Base Colour Corrects Redness ( Sensitive, Acne Skin ) YELLOW
.
🌸Make Up Base Colour Corrects dengan rona kuning sesuai digunakan untuk meneutralkan warna merah pada kulit seperti kesan jerawat dan kemerahan.
.
.🌸Ia juga amat sesuai digunakan untuk menyembunyikan lebam bawah mata serta mencerahkan kompleksi wajah
.
🌸️Make Up Base Colour Corrects boleh digunakan sebagai primer sebelum menyapu bedak asas yang bertujuan memberikan solekan yang lebih tahan lama, tidak merekah dan bercapuk
.
🌸️Teksturnya yang ringan amat mudah dibaurkan pada wajah
.
🌸️Ideal bagi kulit sensitif & berjerawat
.
.
👉Meh siapa yg nk order ..pm @ Wa sis Lin 0122461154 😉
.
👉Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR
.
#sendayutinggi #bestseller #makeupbase #newproduct #mua #muabellaz #sendayutinggionline #dealersendayutinggi #ctdk #fattzura  #hudabeauty #stprofessionalmakeup #thedollylyn  #newmakeupbase #muamalaysia #makeup #dubai #watsons  #bazarpaknilprodukkecantikan #missfazura #sendayutinggidealer #makeupbasecolorcorrector
NEW! 😊 . Makeup Base Colour Corrects Redness ( Sensitive, Acne Skin ) YELLOW . 🌸Make Up Base Colour Corrects dengan rona kuning sesuai digunakan untuk meneutralkan warna merah pada kulit seperti kesan jerawat dan kemerahan. . .🌸Ia juga amat sesuai digunakan untuk menyembunyikan lebam bawah mata serta mencerahkan kompleksi wajah . 🌸️Make Up Base Colour Corrects boleh digunakan sebagai primer sebelum menyapu bedak asas yang bertujuan memberikan solekan yang lebih tahan lama, tidak merekah dan bercapuk . 🌸️Teksturnya yang ringan amat mudah dibaurkan pada wajah . 🌸️Ideal bagi kulit sensitif & berjerawat . . 👉Meh siapa yg nk order ..pm @ Wa sis Lin 0122461154 😉 . 👉Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR . #sendayutinggi  #bestseller  #makeupbase  #newproduct  #mua  #muabellaz  #sendayutinggionline  #dealersendayutinggi  #ctdk  #fattzura  #hudabeauty  #stprofessionalmakeup  #thedollylyn  #newmakeupbase  #muamalaysia  #makeup  #dubai  #watsons  #bazarpaknilprodukkecantikan  #missfazura  #sendayutinggidealer  #makeupbasecolorcorrector 
NEW! .
wooww!! cantiknyaa...Lip Gloss terbaru ni.😍
.
Semua cantik kan warna Nude Edition Lipgloss terbaru Sendayu Tinggi 😍😘😘
.

Harga 💵
Nude Edition Lipgloss RM35.00 ( ahli RM31.50 )
.
.
🌸Meh siapa yg nk order ..pm @ Wa sis Lin 0122461154 😉
.
🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR
.
#sendayutinggi #bestseller #nudegloss #newproduct #mua #muabellaz #sendayutinggionline #dealersendayutinggi #ctdk #fattzura #lipstick #lipgloss #hudabeauty #stprofessionalmakeup #thedollylyn  #newlipstick #muamalaysia #makeup #dubai #watsons  #bazarpaknilprodukkecantikan #missfazura #sendayutinggidealer
NEW! . wooww!! cantiknyaa...Lip Gloss terbaru ni.😍 . Semua cantik kan warna Nude Edition Lipgloss terbaru Sendayu Tinggi 😍😘😘 . Harga 💵 Nude Edition Lipgloss RM35.00 ( ahli RM31.50 ) . . 🌸Meh siapa yg nk order ..pm @ Wa sis Lin 0122461154 😉 . 🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR . #sendayutinggi  #bestseller  #nudegloss  #newproduct  #mua  #muabellaz  #sendayutinggionline  #dealersendayutinggi  #ctdk  #fattzura  #lipstick  #lipgloss  #hudabeauty  #stprofessionalmakeup  #thedollylyn  #newlipstick  #muamalaysia  #makeup  #dubai  #watsons  #bazarpaknilprodukkecantikan  #missfazura  #sendayutinggidealer 
NEW PRODUCT! 🆕

Nude Edition Lip Cream 😍 esok launch
.
🌸Meh siapa yg nk order ..pm @ Wa sis 0122461154 😉
.
🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR
.
 #sendayutinggi #esoklaunch #newproduct #mua #muabellaz #sendayutinggionline #dubai #dealersendayutinggi #ctdk #fattzura #lipstick #hudabeauty #stprofessionalmakeup #thedollylyn  #newlipstick #muamalaysia #makeup #lipgloss #missfazura #jamuratumalaya
🌸Utk yg baru mengenali Flamingo Brush Set ni, bulunya dari BASF ya.
.
🌸Antara gred sintetik terbaik buatan German yg menyerupai bulu pony. Bezanya, ialah bulunya tak mudah tertanggal.
.
.
💵Harga
Flamingo Brush RM91.15 ( ahli RM82.05 )
.
🌸Meh siapa yg nk order ..pm @ Wa sis 0122461154 😉
.
🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR
.
.
#sendayutinggi #makeupbrushes #basfbrush
#makeupsendayutinggi #sendayutinggiklang #sendayutinggidealer #dealersendayutinggi #terlajaklaris #thedollylyn #jamuratumalaya #bazarpaknilprodukkecantikan #makeupcantik #mekapST #jomcantik #stprofessionalmakeup #hudabeauty #muaklang #mekapmurahmalaysia #pengedarsendayutinggi  #muabellaz #dubai #produkmakeup #makeupbrush #berusmekap #mua
🌸Utk yg baru mengenali Flamingo Brush Set ni, bulunya dari BASF ya. . 🌸Antara gred sintetik terbaik buatan German yg menyerupai bulu pony. Bezanya, ialah bulunya tak mudah tertanggal. . . 💵Harga Flamingo Brush RM91.15 ( ahli RM82.05 ) . 🌸Meh siapa yg nk order ..pm @ Wa sis 0122461154 😉 . 🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR . . #sendayutinggi  #makeupbrushes  #basfbrush  #makeupsendayutinggi  #sendayutinggiklang  #sendayutinggidealer  #dealersendayutinggi  #terlajaklaris  #thedollylyn  #jamuratumalaya  #bazarpaknilprodukkecantikan  #makeupcantik  #mekapST  #jomcantik  #stprofessionalmakeup  #hudabeauty  #muaklang  #mekapmurahmalaysia  #pengedarsendayutinggi  #muabellaz  #dubai  #produkmakeup  #makeupbrush  #berusmekap  #mua 
👉Yang dah cuba Easyfull baru tahu kenapa produk ni hot sangat. Pantang masuk stok mmg kena borong dgn pengguna setia.😊
.
. 
Harga
💵Easyfull RM59.35 (ahli RM53.40)
.
.
🌸Meh siapa yg nk order ..pm @ Wa sis 0122461154 😉
.
🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR
.
#sendayutinggi #easyfull #bestseller #sendayutinggiklang #sendayutinggionline #sendayutinggidealer #dealersendayutinggi #terlajaklaris #thedollylyn #fattzura #hotselling #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikan  #produkherba #muabellaz #produkbest #produksendayutinggi
#badansihat #produkminuman #ctdk #diet #reducehunger
👉Yang dah cuba Easyfull baru tahu kenapa produk ni hot sangat. Pantang masuk stok mmg kena borong dgn pengguna setia.😊 . . Harga 💵Easyfull RM59.35 (ahli RM53.40) . . 🌸Meh siapa yg nk order ..pm @ Wa sis 0122461154 😉 . 🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR . #sendayutinggi  #easyfull  #bestseller  #sendayutinggiklang  #sendayutinggionline  #sendayutinggidealer  #dealersendayutinggi  #terlajaklaris  #thedollylyn  #fattzura  #hotselling  #bazarpaknil  #bazarpaknilprodukkecantikan  #produkherba  #muabellaz  #produkbest  #produksendayutinggi  #badansihat  #produkminuman  #ctdk  #diet  #reducehunger 
Sis dah restock Easyfull!! 😊 Produk laku keras..setiap kali restock je habis.. 😱
.
Siapa nak order boleh DM @ Whatsapp sis lin 😊 sementara stok msh ada.
.
.
💵Harga : RM53.40
.
Pembelian melalui pos @sis hanya buat C.O.D utk SELECTED AREA KLANG @ SHAH ALAM SHJ.
.
🚚C.O.D selected area
👉Tmn Sri Andalas (Petronas / Tmn Rakyat)
👉Bdr Bkt Tinggi Klang (Petron / Tesco Klang /Giant Klang Shj)
👉GM Klang
👉Johan Setia Klg (KFC R&R / Masjid baru Johan Setia)
👉Sijangkang (Petronas Bt.9)
👉Jenjarom (Tesco @ KFC)
👉Sec.7 Shah Alam (Petronas sec.7)
.
.
🌸Meh siapa yg nk order ..pm @ Wa sis 0122461154 😉
.
🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR
.
#sendayutinggi #easyfull #bestseller
#sendayutinggiklang #sendayutinggionline #sendayutinggidealer #dealersendayutinggi #terlajaklaris #thedollylyn #fattzura #hotselling #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikan  #produkherba #muabellaz #produkbest #produksendayutinggi
#badansihat #produkminuman #ctdk #diet #reducehunger
Sis dah restock Easyfull!! 😊 Produk laku keras..setiap kali restock je habis.. 😱 . Siapa nak order boleh DM @ Whatsapp sis lin 😊 sementara stok msh ada. . . 💵Harga : RM53.40 . Pembelian melalui pos @sis hanya buat C.O.D utk SELECTED AREA KLANG @ SHAH ALAM SHJ. . 🚚C.O.D selected area 👉Tmn Sri Andalas (Petronas / Tmn Rakyat) 👉Bdr Bkt Tinggi Klang (Petron / Tesco Klang /Giant Klang Shj) 👉GM Klang 👉Johan Setia Klg (KFC R&R / Masjid baru Johan Setia) 👉Sijangkang (Petronas Bt.9) 👉Jenjarom (Tesco @ KFC) 👉Sec.7 Shah Alam (Petronas sec.7) . . 🌸Meh siapa yg nk order ..pm @ Wa sis 0122461154 😉 . 🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR . #sendayutinggi  #easyfull  #bestseller  #sendayutinggiklang  #sendayutinggionline  #sendayutinggidealer  #dealersendayutinggi  #terlajaklaris  #thedollylyn  #fattzura  #hotselling  #bazarpaknil  #bazarpaknilprodukkecantikan  #produkherba  #muabellaz  #produkbest  #produksendayutinggi  #badansihat  #produkminuman  #ctdk  #diet  #reducehunger 
Mekap tanpa berus. Tema sweet pink. menggunakan Doll Skin Foundation kod 02. .
Uols pakai foundation yg mana 😃?
.
.
#sendayutinggi #makeuptutorial
#foundationpalette #eyeshadowpalette 
#ctdk #muabellaz #hudabeauty #makeup #mua #mekapartis #sendayutinggionline #thedollylyn #uae #terlajaklaris #sephora #makeupday #mekapcantik #makeup #muamalaysia #toofaced #pearlcream #nobrush #dealersendayutinggi
Kopi herba DFolia menggunakan stevia sbg pemanis. Rasanya juga enak selain kandungan herbanya bagus utk dalaman wanita.😊
.
Harga💵 RM29.16 (ahli RM26.25)
.
🌸Meh siapa yg nk order ..pm @ Wa sis 0122461154 😉
.
🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR.
.
.
#sendayutinggi #ctdk #kopiherbawanita #bestseller
#sendayutinggiklang #sendayutinggionline #sendayutinggidealer #dealersendayutinggi #terlajaklaris #thedollylyn #bazarpaknilprodukkecantikan  #produkherba #muabellaz #produkbest #produksendayutinggi
#badansihat #produkminuman #bondarozitaibrahim
#healthdrink
Kopi herba DFolia menggunakan stevia sbg pemanis. Rasanya juga enak selain kandungan herbanya bagus utk dalaman wanita.😊 . Harga💵 RM29.16 (ahli RM26.25) . 🌸Meh siapa yg nk order ..pm @ Wa sis 0122461154 😉 . 🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR. . . #sendayutinggi  #ctdk  #kopiherbawanita  #bestseller  #sendayutinggiklang  #sendayutinggionline  #sendayutinggidealer  #dealersendayutinggi  #terlajaklaris  #thedollylyn  #bazarpaknilprodukkecantikan  #produkherba  #muabellaz  #produkbest  #produksendayutinggi  #badansihat  #produkminuman  #bondarozitaibrahim  #healthdrink 
Kemasan demi-matte yg sgt sesuai dgn cuaca Msia. Cover Up Foundation utk semua jenis kulit
.
.
💵Harga RM37.10(n.p) / RM33.40(ahli)
.
.
🌸Meh siapa yg nk order ..dm @ Wasap sis lin 📲 0122461154 😉
.
🌸Jom beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR
.
#sendayutinggi #covetfoundation #mua #muaKL #makeupsendayutinggi #sendayutinggiklang #sendayutinggionline #sendayutinggidealer #dealersendayutinggi #terlajaklaris #thedollylyn #dubai #makeup # #bazarpaknilprodukkecantikan #foundation #mekapST #hotselling #bestfoundation #hudabeauty #mekapartis #muabellaz #ctdk
Kemasan demi-matte yg sgt sesuai dgn cuaca Msia. Cover Up Foundation utk semua jenis kulit . . 💵Harga RM37.10(n.p) / RM33.40(ahli) . . 🌸Meh siapa yg nk order ..dm @ Wasap sis lin 📲 0122461154 😉 . 🌸Jom beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR . #sendayutinggi  #covetfoundation  #mua  #muaKL  #makeupsendayutinggi  #sendayutinggiklang  #sendayutinggionline  #sendayutinggidealer  #dealersendayutinggi  #terlajaklaris  #thedollylyn  #dubai  #makeup  # #bazarpaknilprodukkecantikan  #foundation  #mekapST  #hotselling  #bestfoundation  #hudabeauty  #mekapartis  #muabellaz  #ctdk 
Sedu Arrow sgt bagus utk wanita usia 30an ke atas. Ia melambatkan menapous, stabilkan hormon estrogen dan membentuk tubuh lbh curvy
.
.
💵Harga Sedu Arrow  RM30.50(ahli)/rm33.90(n.p)
.
.
🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR.
.
🌸Nak Order DM @ Whatsapp sis Lin 0122461154😉
.
#sendayutinggi #sedurrow #dfolia #menstorm #thedollylyn #beautysupplement #muabellaz #pengedarsendayutinggi #sendayutinggidealer #sendayutinggiklang #sendayutinggionline  #dealersendayutinggi #terlajaklaris #bazarpaknilprodukkecantikan  #produkherba #produkbest #produksendayutinggi
#awetmuda  #ctdk #bestproduk #fazura
Sedu Arrow sgt bagus utk wanita usia 30an ke atas. Ia melambatkan menapous, stabilkan hormon estrogen dan membentuk tubuh lbh curvy . . 💵Harga Sedu Arrow RM30.50(ahli)/rm33.90(n.p) . . 🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR. . 🌸Nak Order DM @ Whatsapp sis Lin 0122461154😉 . #sendayutinggi  #sedurrow  #dfolia  #menstorm  #thedollylyn  #beautysupplement  #muabellaz  #pengedarsendayutinggi  #sendayutinggidealer  #sendayutinggiklang  #sendayutinggionline  #dealersendayutinggi  #terlajaklaris  #bazarpaknilprodukkecantikan  #produkherba  #produkbest  #produksendayutinggi  #awetmuda  #ctdk  #bestproduk  #fazura 
Blh mix Scar Toner dgn mana2 skincare yg ada utk tambahan dlm rejim skincare harian kita. Jom tgk apa fungsi Scar Toner ?😊
.
.
🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR.
.
🌸Nak Order DM @ Whatsapp sis Lin 0122461154😉
.
.
#sendayutinggi #scartoner  #thedollylyn #skincare #atasiparutjerawat #ctdk #muabellaz #beautyskin #healthyskin #hudabeauty #sendayutinggionline #dealersendayutinggi
☑Ada minyak dan kulit tak sekata ? Nak yang paling simple utk penjagaan harian ?
.
☑Pakai sabun Golden Herba Soap ni. Insyallah nampak perubahan. Sesuai sgt utk remaja.
.
.
💵Golden Herbs Soap RM15.90 ( ahli RM14.30 )
.
🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR.
.
🌸Nak Order DM @ Whatsapp sis Lin 0122461154😉
.
#sendayutinggi #goldensoap  #sabunmadu #sabunjerawat #acnesoap #sendayutinggionline #skincare #stprofessionalmakeup #muabellaz #bazarpaknilprodukkecantikan #sendayutinggidealer #thedollylyn #sendayutinggimurah #kulitcantik #terlajaklaris #ctdk
☑Ada minyak dan kulit tak sekata ? Nak yang paling simple utk penjagaan harian ? . ☑Pakai sabun Golden Herba Soap ni. Insyallah nampak perubahan. Sesuai sgt utk remaja. . . 💵Golden Herbs Soap RM15.90 ( ahli RM14.30 ) . 🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR. . 🌸Nak Order DM @ Whatsapp sis Lin 0122461154😉 . #sendayutinggi  #goldensoap  #sabunmadu  #sabunjerawat  #acnesoap  #sendayutinggionline  #skincare  #stprofessionalmakeup  #muabellaz  #bazarpaknilprodukkecantikan  #sendayutinggidealer  #thedollylyn  #sendayutinggimurah  #kulitcantik  #terlajaklaris  #ctdk 
Ada jeragat ?? Ini step utk atasi masalah kulit berpigmentasi
.
1️⃣ Facial Scrub With Collagen RM30.75 ( ahli RM27.65 ) _ skrub wajah 2 kali seminggu utk menanggalkan sel mati sekaligus memudarkan jeragat
.
2️⃣ Whitening Bar Soap RM19.10 (ahli RM17.15) _ diperkaya Alpha Arbutin utk mencerahkan wajah dan mengatasi kulit kusam. Ia juga memudarkan jeragat dari hitam kpd coklat cair
.
3️⃣ Brightening Series Super HA Serum RM47.70 ( ahli RM42.95 ) _ Sapukan setiap waktu pagi & malam. Ia memerangkap lembapan bg mengelak kemunculan jeragat baru sekain mencerahkan
.
4️⃣ Brightening Series Moisturiser RM47.70 ( ahli RM42.95 ) _ pelembao dgn pencerah dalam satu. Ia melembapkan wajah tanpa rasa melekit. Meresap pantas serta melindungi wajah dari jeragat jik diamalkan secara konsisten
.
5️⃣ Pearl Cream RM36.05 (ahli RM32.45) _ sapukan siang dan malam. Blh digunakan pada kws berjeragat shj. Makin kerap digunakan, jeragat akan makin pudar dan hilang
.
6️⃣ Tinted Moisturiser Sunscreen RM38.15 (ahli RM34.35) _ jika suka kemasan light & natural sapukan Tinted Sunscreen waktu siang bg melindungi wajah dari UV punca jeragat semakin menebal. Ia jg melembapkan kulit yg kering
.
.
#sendayutinggi #jeragat #thedollylyn #muabellaz #ctdk #terlajaklaris #skincare #kulitputih #brighteningskin #sendayutinggionline #beautyskin
Ada jeragat ?? Ini step utk atasi masalah kulit berpigmentasi . 1️⃣ Facial Scrub With Collagen RM30.75 ( ahli RM27.65 ) _ skrub wajah 2 kali seminggu utk menanggalkan sel mati sekaligus memudarkan jeragat . 2️⃣ Whitening Bar Soap RM19.10 (ahli RM17.15) _ diperkaya Alpha Arbutin utk mencerahkan wajah dan mengatasi kulit kusam. Ia juga memudarkan jeragat dari hitam kpd coklat cair . 3️⃣ Brightening Series Super HA Serum RM47.70 ( ahli RM42.95 ) _ Sapukan setiap waktu pagi & malam. Ia memerangkap lembapan bg mengelak kemunculan jeragat baru sekain mencerahkan . 4️⃣ Brightening Series Moisturiser RM47.70 ( ahli RM42.95 ) _ pelembao dgn pencerah dalam satu. Ia melembapkan wajah tanpa rasa melekit. Meresap pantas serta melindungi wajah dari jeragat jik diamalkan secara konsisten . 5️⃣ Pearl Cream RM36.05 (ahli RM32.45) _ sapukan siang dan malam. Blh digunakan pada kws berjeragat shj. Makin kerap digunakan, jeragat akan makin pudar dan hilang . 6️⃣ Tinted Moisturiser Sunscreen RM38.15 (ahli RM34.35) _ jika suka kemasan light & natural sapukan Tinted Sunscreen waktu siang bg melindungi wajah dari UV punca jeragat semakin menebal. Ia jg melembapkan kulit yg kering . . #sendayutinggi  #jeragat  #thedollylyn  #muabellaz  #ctdk  #terlajaklaris  #skincare  #kulitputih  #brighteningskin  #sendayutinggionline  #beautyskin 
Betul ke org pompuan mekap mcm tu? 
siapa mcm ni??😁😂
🙈 
#sendayutinggi #makeuptutorial  #regrann  #thedollylyn #makeup #mua #muabellaz #hudabeauty #mekap #sendayutinggionline #pengedarsendayutinggi #beauty
Sebelum nak tidur ..jom minum Dtox dulu 😊.esok pagi sure rasa lega
.
.
💵Harga:RM47.70 (n.p)
RM45.30(ahli)
.
🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR.
.
🌸Nak Order DM @ Whatsapp sis Lin 0122461154😉
.
.
#sendayutinggi #dtox #bestseller #nyahtoksin #sendayutinggiklang #sendayutinggionline #sendayutinggidealer #dealersendayutinggi #terlajaklaris #thedollylyn #bazarpaknilprodukkecantikan  #produkherba #muabellaz #produkbest
#ctdk #jamuratumalaya #detoks #detox #healthdrink
Sebelum nak tidur ..jom minum Dtox dulu 😊.esok pagi sure rasa lega . . 💵Harga:RM47.70 (n.p) RM45.30(ahli) . 🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR. . 🌸Nak Order DM @ Whatsapp sis Lin 0122461154😉 . . #sendayutinggi  #dtox  #bestseller  #nyahtoksin  #sendayutinggiklang  #sendayutinggionline  #sendayutinggidealer  #dealersendayutinggi  #terlajaklaris  #thedollylyn  #bazarpaknilprodukkecantikan  #produkherba  #muabellaz  #produkbest  #ctdk  #jamuratumalaya  #detoks  #detox  #healthdrink 
Siapa yg dah pakai doll skin foundation ni ..confirm tak boleh move on dgn yg lainkan? 😀
.
.
💵Harga: Rm40.30(n.p)
 RM38.20(ahli) .
.
🌸Meh siapa yg nk order ..dm @ Wasap sis lin 📲 0122461154 😉
.
🌸Jom beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR
.
#sendayutinggi #dollskinfoundation  #makeupsendayutinggi #sendayutinggiklang #sendayutinggionline #sendayutinggidealer #dealersendayutinggi #terlajaklaris #thedollylyn #dubai #makeup #foundation #bazarpaknilprodukkecantikan #foundation #mekapST #hotselling #bestfoundation #hudabeauty #mekapartis #muabellaz #ctdk
Siapa yg dah pakai doll skin foundation ni ..confirm tak boleh move on dgn yg lainkan? 😀 . . 💵Harga: Rm40.30(n.p) RM38.20(ahli) . . 🌸Meh siapa yg nk order ..dm @ Wasap sis lin 📲 0122461154 😉 . 🌸Jom beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR . #sendayutinggi  #dollskinfoundation  #makeupsendayutinggi  #sendayutinggiklang  #sendayutinggionline  #sendayutinggidealer  #dealersendayutinggi  #terlajaklaris  #thedollylyn  #dubai  #makeup  #foundation  #bazarpaknilprodukkecantikan  #foundation  #mekapST  #hotselling  #bestfoundation  #hudabeauty  #mekapartis  #muabellaz  #ctdk 
Tak sempat nak breakfast?? mkn nasi lemak 1 bungkus pun msh tak cukup kenyang?😱
.
Jom minum secawan Slimmax drink.🍵 Kaya ekstrak dgn oat,gandum & empingan jagung. Kenyang sampai ke ptg.😊
.
.
💵Harga RM29.70 (ahli) /
RM31.25(n.p)
.
🌸Meh siapa yg nk order ..pm @ Wa sis Lin 📲 0122461154 😉
.
🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR.
.
.
#sendayutinggi #slimmingdrink
#sendayutinggi #ctdk #slimmaxdrink #bestseller #bestproduk #hotselling #healthdrink
#sendayutinggiklang #sendayutinggionline #sendayutinggidealer #dealersendayutinggi #terlajaklaris #thedollylyn #bazarpaknilprodukkecantikan  #produkherba #muabellaz #produkbest #produksendayutinggi
#badansihat #produkminuman
Tak sempat nak breakfast?? mkn nasi lemak 1 bungkus pun msh tak cukup kenyang?😱 . Jom minum secawan Slimmax drink.🍵 Kaya ekstrak dgn oat,gandum & empingan jagung. Kenyang sampai ke ptg.😊 . . 💵Harga RM29.70 (ahli) / RM31.25(n.p) . 🌸Meh siapa yg nk order ..pm @ Wa sis Lin 📲 0122461154 😉 . 🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR. . . #sendayutinggi  #slimmingdrink  #sendayutinggi  #ctdk  #slimmaxdrink  #bestseller  #bestproduk  #hotselling  #healthdrink  #sendayutinggiklang  #sendayutinggionline  #sendayutinggidealer  #dealersendayutinggi  #terlajaklaris  #thedollylyn  #bazarpaknilprodukkecantikan  #produkherba  #muabellaz  #produkbest  #produksendayutinggi  #badansihat  #produkminuman 
Malas pakai Foundation tebal2 tapi nak mekap gebu? Senang je, Dual Wet & Dry Foundation lengkap dah. Cuma basahkan je span sikit then apply. Mekap gebu seharian😊
.
.
Harga : 💵 Rm42.40(n.p)
ahli Rm38.10
.
🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR.
.
🌸Nak Order DM/ Whatsapp sis Lin 0122461154😉
.
.
#sendayutinggi #wetanddryfoundation #thedollylyn #makeup #sendayutinggionline #dealersendayutinggi #muabellaz #ctdk  #hudabeauty #sendayutinggimalaysia #watsons #bazarpaknil #pengedarsendayutinggi #beautymakeup
Malas pakai Foundation tebal2 tapi nak mekap gebu? Senang je, Dual Wet & Dry Foundation lengkap dah. Cuma basahkan je span sikit then apply. Mekap gebu seharian😊 . . Harga : 💵 Rm42.40(n.p) ahli Rm38.10 . 🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR. . 🌸Nak Order DM/ Whatsapp sis Lin 0122461154😉 . . #sendayutinggi  #wetanddryfoundation  #thedollylyn  #makeup  #sendayutinggionline  #dealersendayutinggi  #muabellaz  #ctdk  #hudabeauty  #sendayutinggimalaysia  #watsons  #bazarpaknil  #pengedarsendayutinggi  #beautymakeup 
☑Shimmer Cream utk wajah yg glowing & blh digunakan sbg eyeshadow base utk elak pembayang mata crack. .
☑Blh juga dicampur bersama bedak asas jenis cecair blh mendapatkan litupan glowing dan kalis peluh
.
.
🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR.
.
🌸Nak Order Whatsapp sis Lin 0122461154😉
.
.
#sendayutinggi #shimmercream #makeupsendayutinggi #sendayutinggiklang #sendayutinggionline #sendayutinggidealer #dealersendayutinggi #terlajaklaris #thedollylyn #bazarpaknilprodukkecantikan #foundation #mekapST #hotselling #bestfoundation #hudabeauty #mekapartis #muabellaz #ctdk #jamuratumalaya #makeup #makeup
☑Shimmer Cream utk wajah yg glowing & blh digunakan sbg eyeshadow base utk elak pembayang mata crack. . ☑Blh juga dicampur bersama bedak asas jenis cecair blh mendapatkan litupan glowing dan kalis peluh . . 🌸Beli dgn HARGA AHLI TANPA PERLU MENDAFTAR. . 🌸Nak Order Whatsapp sis Lin 0122461154😉 . . #sendayutinggi  #shimmercream  #makeupsendayutinggi  #sendayutinggiklang  #sendayutinggionline  #sendayutinggidealer  #dealersendayutinggi  #terlajaklaris  #thedollylyn  #bazarpaknilprodukkecantikan  #foundation  #mekapST  #hotselling  #bestfoundation  #hudabeauty  #mekapartis  #muabellaz  #ctdk  #jamuratumalaya  #makeup  #makeup