an online Instagram web viewer

#timewise medias

Photos

Nak tahu tak lebih details tentang "CC Cream Mary Kay" VS "Liquid Foundation Mary Kay"
.
Apa perbezaannya? Meh jemput baca sbb Diha nak share 😉
.
CC CREAM MARY KAY
.
✅Litupannya agak nipis dari Liquid foundation
.
✅Digunakan sebagai day cream juga
.
✅Kalau takda jerawat/ parut jerawat/jeragat blh pakai CC cream
.
✅Nampak natural look
.
✅Ada spf15 so dapat melindungi kulit wajah dr UV sinaran matahari
.
✅Sesuai untuk semua jenis kulit
.
.
LIQUID FOUNDATION MARY KAY
.
✅Litupannya tebal dari CC Cream
.
✅Kalau ada parut jerawat, jeragat, blh la pakai Liquid foundation. At least blh cover parut2 tu dan tutup Cela pda wajah
.
✅Tiada SPF
.
✅Ada dua jenis:- MATTE: Untuk kulit berminyak dan combination
.
LUMINOUS: Untuk kulit normal dan kering
.
So dah tau kan? Dua2 pun ada kelebihan masing2.. lagi bagus kalau combine and blend sekali dua2 ni.. lagi bnyk kelebihan yang dapat.. masih ragu2 lagi atau masih tak tau yg mana terbaik untuk korang? Jom What's App 😘
.
📲 Untuk mendapatkan khidmat perunding kecantikan, atau mengetahui produk yang mana sesuai untuk masalah kulit anda, ATAU ingin memulakan kerjaya anda bersama Mary Kay, hubungi Diha
.
Ms Diha
019-2301984
Beauty Consultant MK®
.
#diha
#marykay 
#marykaymysg
#marykaymakeup #marykaybeautyconsultant
#marykaymalaysia 
#marykaykosmetik 
#marykaylife
#marykayskincare 
#marykayproducts 
#TimeWise 
#TimeWiseMiracle 
#cccream
#matte
#setjerawat 
#setjeragat 
#onlineshopping 
#skincare
#Flawless 
#glowingskin 
#eyebags
Nak tahu tak lebih details tentang "CC Cream Mary Kay" VS "Liquid Foundation Mary Kay" . Apa perbezaannya? Meh jemput baca sbb Diha nak share 😉 . CC CREAM MARY KAY . ✅Litupannya agak nipis dari Liquid foundation . ✅Digunakan sebagai day cream juga . ✅Kalau takda jerawat/ parut jerawat/jeragat blh pakai CC cream . ✅Nampak natural look . ✅Ada spf15 so dapat melindungi kulit wajah dr UV sinaran matahari . ✅Sesuai untuk semua jenis kulit . . LIQUID FOUNDATION MARY KAY . ✅Litupannya tebal dari CC Cream . ✅Kalau ada parut jerawat, jeragat, blh la pakai Liquid foundation. At least blh cover parut2 tu dan tutup Cela pda wajah . ✅Tiada SPF . ✅Ada dua jenis:- MATTE: Untuk kulit berminyak dan combination . LUMINOUS: Untuk kulit normal dan kering . So dah tau kan? Dua2 pun ada kelebihan masing2.. lagi bagus kalau combine and blend sekali dua2 ni.. lagi bnyk kelebihan yang dapat.. masih ragu2 lagi atau masih tak tau yg mana terbaik untuk korang? Jom What's App 😘 . 📲 Untuk mendapatkan khidmat perunding kecantikan, atau mengetahui produk yang mana sesuai untuk masalah kulit anda, ATAU ingin memulakan kerjaya anda bersama Mary Kay, hubungi Diha . Ms Diha 019-2301984 Beauty Consultant MK® . #diha  #marykay  #marykaymysg  #marykaymakeup  #marykaybeautyconsultant  #marykaymalaysia  #marykaykosmetik  #marykaylife  #marykayskincare  #marykayproducts  #TimeWise  #TimeWiseMiracle  #cccream  #matte  #setjerawat  #setjeragat  #onlineshopping  #skincare  #Flawless  #glowingskin  #eyebags 
Hey awak..
??
Ye awak la..
Tak nak cuba ke MK Men ni?
Ada stock isnin ni.
Pakai sekarang sempat la rawat kulit minyak2 tu...
Pm kita kalau nak cuba ye 🤗🤗
.
Boleh cuba yg ni dulu
.
Tahukah anda bahawa kulit lelaki berbeza dgn kulit wanita? Kulit lelaki sering mengalami masalah kotoran melampau, peluh, minyak, fisiologi dan masalah pencukuran. Namun ianya menjadi mudah utk memiliki wajah bersih berseri apabila anda mempunyai kuasa hebat utk menentang kotoran!
.
👍🏻membersihkan kotoran
👍🏻mengurangkan minyak berlebihan dgn ketara
👍🏻menyediakan kulit utk langkah mencukur
👍🏻pori-pori berasa bersih dgn sepenuhnya
👍🏻kulit akan berasa lebih lincin, segar & cergas
.
👦🏻Ianya bersifat lembut dan sesuai digunakan setiap hari tanpa mengeringkan kulit! Jangan lupa setiap wanita menyukai lelaki yg tampil cergas dan bersih😘
.
.

#marykaymalaysianakcantik#nakgebu#flawless#lovemarrykay#timewise#melacep#makeup#perfume#cleasingbrush#makeupbrush#bodycare#suplement#jomcantik#nochemical#timewisemiracle#timewisesolution #marykay #marykay0172291893  #awetmuda#antipenuaan#wrinkles#mkmen#lelakicantik #aging
Hey awak.. ?? Ye awak la.. Tak nak cuba ke MK Men ni? Ada stock isnin ni. Pakai sekarang sempat la rawat kulit minyak2 tu... Pm kita kalau nak cuba ye 🤗🤗 . Boleh cuba yg ni dulu . Tahukah anda bahawa kulit lelaki berbeza dgn kulit wanita? Kulit lelaki sering mengalami masalah kotoran melampau, peluh, minyak, fisiologi dan masalah pencukuran. Namun ianya menjadi mudah utk memiliki wajah bersih berseri apabila anda mempunyai kuasa hebat utk menentang kotoran! . 👍🏻membersihkan kotoran 👍🏻mengurangkan minyak berlebihan dgn ketara 👍🏻menyediakan kulit utk langkah mencukur 👍🏻pori-pori berasa bersih dgn sepenuhnya 👍🏻kulit akan berasa lebih lincin, segar & cergas . 👦🏻Ianya bersifat lembut dan sesuai digunakan setiap hari tanpa mengeringkan kulit! Jangan lupa setiap wanita menyukai lelaki yg tampil cergas dan bersih😘 . . #marykaymalaysianakcantik #nakgebu #flawless #lovemarrykay #timewise #melacep #makeup #perfume #cleasingbrush #makeupbrush #bodycare #suplement #jomcantik #nochemical #timewisemiracle #timewisesolution  #marykay  #marykay0172291893  #awetmuda #antipenuaan #wrinkles #mkmen #lelakicantik  #aging 
Endless performance Creme-to-powder .👍👍👍
.
👉Foundation 2 dalam 1, foundation & bedak! Kalau uols perlukan bedak yang high coverage & lebih gebu & FLAWLESS, ni lah jawapannya! .
.
✅Texture dia macam cream tapi bila sapu kat muka dia akan kering (MATTE finish) , sama macam kita pakai bedak .
.
✅Biasanya sis guna Creme-to-powder ni bila tak boleh solat , nak pergi dinner or make up pengantin, sebab dia lebih tahan lama dan juga WATERPROOF .
.
✅Yang bestnya tentang bedak ni, walaupun dia high coverage, dia still rasa ringan kat muka. Tak la rasa macam make up tebal. Creme to powder foundation ni pun Oil control & boleh tutup cela .
.
😘Uols boleh sapu bedak ni guna sponge, tapi experience saya sendiri pakai, dia lagi cantik & kemas kalau kita sapu guna foundation brush .
.
Tapi kalau kulit kering tak berapa sesuai pakai bedak jenis ni ya .❌.
.

SANGAT SESUAI UNTUK COMBINATION SKIN AND OILY SKIN ATAU NORMAL SKIN❤❤❤❤✅✅✅✅
.
Ni memang favourite sis sejak dia keluar, wajib ada dalam handbeg! .😍😍😍😍
.
Berminat untuk mengetahui lebih lanjut. Boleh wassap laju2.
Just click di bio ☝☝☝☝☝. LINK
sudah ade. Xperlu susah2 uolsss nak save number sis bru nk wassap😍❤.
.
Kelebihan untuk uolss😍😍.
- Kulit jadi lembut dan terhidrat
- membantu kulit kelihatan licin
- membaiki tekstur kulit
- mengurangkan pembukaan pori-pori

Mus - 0165046092
_____________________________________________________.
#teammarykay#marykaykedah#marykayseremban#marykaymalaysia#marykaykl#marykaysetapak#marykaypetalingjaya#treatmentsetmarykay#marykaykelantan#masalahkulitberminyak#marykaytimewise#masalahkulitgelap#marykayalorsetar#masalahtonatidaksekata#marykayselangor#marykayjb#masalahjerawat#masalahjeragat#timewiserepair#marykaykuantan#masalahparutjerawat#produkorganik#timewise#settimewise#marykaymalaysia#loosepowdermarykay#mineralpowderfoundation#mineralpowdermarykay
Endless performance Creme-to-powder .👍👍👍 . 👉Foundation 2 dalam 1, foundation & bedak! Kalau uols perlukan bedak yang high coverage & lebih gebu & FLAWLESS, ni lah jawapannya! . . ✅Texture dia macam cream tapi bila sapu kat muka dia akan kering (MATTE finish) , sama macam kita pakai bedak . . ✅Biasanya sis guna Creme-to-powder ni bila tak boleh solat , nak pergi dinner or make up pengantin, sebab dia lebih tahan lama dan juga WATERPROOF . . ✅Yang bestnya tentang bedak ni, walaupun dia high coverage, dia still rasa ringan kat muka. Tak la rasa macam make up tebal. Creme to powder foundation ni pun Oil control & boleh tutup cela . . 😘Uols boleh sapu bedak ni guna sponge, tapi experience saya sendiri pakai, dia lagi cantik & kemas kalau kita sapu guna foundation brush . . Tapi kalau kulit kering tak berapa sesuai pakai bedak jenis ni ya .❌. . SANGAT SESUAI UNTUK COMBINATION SKIN AND OILY SKIN ATAU NORMAL SKIN❤❤❤❤✅✅✅✅ . Ni memang favourite sis sejak dia keluar, wajib ada dalam handbeg! .😍😍😍😍 . Berminat untuk mengetahui lebih lanjut. Boleh wassap laju2. Just click di bio ☝☝☝☝☝. LINK sudah ade. Xperlu susah2 uolsss nak save number sis bru nk wassap😍❤. . Kelebihan untuk uolss😍😍. - Kulit jadi lembut dan terhidrat - membantu kulit kelihatan licin - membaiki tekstur kulit - mengurangkan pembukaan pori-pori Mus - 0165046092 _____________________________________________________. #teammarykay #marykaykedah #marykayseremban #marykaymalaysia #marykaykl #marykaysetapak #marykaypetalingjaya #treatmentsetmarykay #marykaykelantan #masalahkulitberminyak #marykaytimewise #masalahkulitgelap #marykayalorsetar #masalahtonatidaksekata #marykayselangor #marykayjb #masalahjerawat #masalahjeragat #timewiserepair #marykaykuantan #masalahparutjerawat #produkorganik #timewise #settimewise #marykaymalaysia #loosepowdermarykay #mineralpowderfoundation #mineralpowdermarykay 
Endless performance Creme-to-powder .👍👍👍
.
👉Foundation 2 dalam 1, foundation & bedak! Kalau uols perlukan bedak yang high coverage & lebih gebu & FLAWLESS, ni lah jawapannya! .
.
✅Texture dia macam cream tapi bila sapu kat muka dia akan kering (MATTE finish) , sama macam kita pakai bedak .
.
✅Biasanya sis guna Creme-to-powder ni bila tak boleh solat , nak pergi dinner or make up pengantin, sebab dia lebih tahan lama dan juga WATERPROOF .
.
✅Yang bestnya tentang bedak ni, walaupun dia high coverage, dia still rasa ringan kat muka. Tak la rasa macam make up tebal. Creme to powder foundation ni pun Oil control & boleh tutup cela .
.
😘Uols boleh sapu bedak ni guna sponge, tapi experience saya sendiri pakai, dia lagi cantik & kemas kalau kita sapu guna foundation brush .
.
Tapi kalau kulit kering tak berapa sesuai pakai bedak jenis ni ya .❌.
.

SANGAT SESUAI UNTUK COMBINATION SKIN AND OILY SKIN ATAU NORMAL SKIN❤❤❤❤✅✅✅✅
.
Ni memang favourite sis sejak dia keluar, wajib ada dalam handbeg! .😍😍😍😍
.
Berminat untuk mengetahui lebih lanjut. Boleh wassap laju2.
Just click di bio ☝☝☝☝☝. LINK
sudah ade. Xperlu susah2 uolsss nak save number sis bru nk wassap😍❤.
.
Kelebihan untuk uolss😍😍.
- Kulit jadi lembut dan terhidrat
- membantu kulit kelihatan licin
- membaiki tekstur kulit
- mengurangkan pembukaan pori-pori

Mus - 0165046092
_____________________________________________________.
#teammarykay#marykaykedah#marykayseremban#marykaymalaysia#marykaykl#marykaysetapak#marykaypetalingjaya#treatmentsetmarykay#marykaykelantan#masalahkulitberminyak#marykaytimewise#masalahkulitgelap#marykayalorsetar#masalahtonatidaksekata#marykayselangor#marykayjb#masalahjerawat#masalahjeragat#timewiserepair#marykaykuantan#masalahparutjerawat#produkorganik#timewise#settimewise#marykaymalaysia#loosepowdermarykay#mineralpowderfoundation#mineralpowdermarykay
Endless performance Creme-to-powder .👍👍👍 . 👉Foundation 2 dalam 1, foundation & bedak! Kalau uols perlukan bedak yang high coverage & lebih gebu & FLAWLESS, ni lah jawapannya! . . ✅Texture dia macam cream tapi bila sapu kat muka dia akan kering (MATTE finish) , sama macam kita pakai bedak . . ✅Biasanya sis guna Creme-to-powder ni bila tak boleh solat , nak pergi dinner or make up pengantin, sebab dia lebih tahan lama dan juga WATERPROOF . . ✅Yang bestnya tentang bedak ni, walaupun dia high coverage, dia still rasa ringan kat muka. Tak la rasa macam make up tebal. Creme to powder foundation ni pun Oil control & boleh tutup cela . . 😘Uols boleh sapu bedak ni guna sponge, tapi experience saya sendiri pakai, dia lagi cantik & kemas kalau kita sapu guna foundation brush . . Tapi kalau kulit kering tak berapa sesuai pakai bedak jenis ni ya .❌. . SANGAT SESUAI UNTUK COMBINATION SKIN AND OILY SKIN ATAU NORMAL SKIN❤❤❤❤✅✅✅✅ . Ni memang favourite sis sejak dia keluar, wajib ada dalam handbeg! .😍😍😍😍 . Berminat untuk mengetahui lebih lanjut. Boleh wassap laju2. Just click di bio ☝☝☝☝☝. LINK sudah ade. Xperlu susah2 uolsss nak save number sis bru nk wassap😍❤. . Kelebihan untuk uolss😍😍. - Kulit jadi lembut dan terhidrat - membantu kulit kelihatan licin - membaiki tekstur kulit - mengurangkan pembukaan pori-pori Mus - 0165046092 _____________________________________________________. #teammarykay #marykaykedah #marykayseremban #marykaymalaysia #marykaykl #marykaysetapak #marykaypetalingjaya #treatmentsetmarykay #marykaykelantan #masalahkulitberminyak #marykaytimewise #masalahkulitgelap #marykayalorsetar #masalahtonatidaksekata #marykayselangor #marykayjb #masalahjerawat #masalahjeragat #timewiserepair #marykaykuantan #masalahparutjerawat #produkorganik #timewise #settimewise #marykaymalaysia #loosepowdermarykay #mineralpowderfoundation #mineralpowdermarykay 
Endless performance Creme-to-powder .👍👍👍
.
👉Foundation 2 dalam 1, foundation & bedak! Kalau uols perlukan bedak yang high coverage & lebih gebu & FLAWLESS, ni lah jawapannya! .
.
✅Texture dia macam cream tapi bila sapu kat muka dia akan kering (MATTE finish) , sama macam kita pakai bedak .
.
✅Biasanya sis guna Creme-to-powder ni bila tak boleh solat , nak pergi dinner or make up pengantin, sebab dia lebih tahan lama dan juga WATERPROOF .
.
✅Yang bestnya tentang bedak ni, walaupun dia high coverage, dia still rasa ringan kat muka. Tak la rasa macam make up tebal. Creme to powder foundation ni pun Oil control & boleh tutup cela .
.
😘Uols boleh sapu bedak ni guna sponge, tapi experience saya sendiri pakai, dia lagi cantik & kemas kalau kita sapu guna foundation brush .
.
Tapi kalau kulit kering tak berapa sesuai pakai bedak jenis ni ya .❌.
.

SANGAT SESUAI UNTUK COMBINATION SKIN AND OILY SKIN ATAU NORMAL SKIN❤❤❤❤✅✅✅✅
.
Ni memang favourite sis sejak dia keluar, wajib ada dalam handbeg! .😍😍😍😍
.
Berminat untuk mengetahui lebih lanjut. Boleh wassap laju2.
Just click di bio ☝☝☝☝☝. LINK
sudah ade. Xperlu susah2 uolsss nak save number sis bru nk wassap😍❤.
.
Kelebihan untuk uolss😍😍.
- Kulit jadi lembut dan terhidrat
- membantu kulit kelihatan licin
- membaiki tekstur kulit
- mengurangkan pembukaan pori-pori

Mus - 0165046092
_____________________________________________________.
#teammarykay#marykaykedah#marykayseremban#marykaymalaysia#marykaykl#marykaysetapak#marykaypetalingjaya#treatmentsetmarykay#marykaykelantan#masalahkulitberminyak#marykaytimewise#masalahkulitgelap#marykayalorsetar#masalahtonatidaksekata#marykayselangor#marykayjb#masalahjerawat#masalahjeragat#timewiserepair#marykaykuantan#masalahparutjerawat#produkorganik#timewise#settimewise#marykaymalaysia#loosepowdermarykay#mineralpowderfoundation#mineralpowdermarykay
Endless performance Creme-to-powder .👍👍👍 . 👉Foundation 2 dalam 1, foundation & bedak! Kalau uols perlukan bedak yang high coverage & lebih gebu & FLAWLESS, ni lah jawapannya! . . ✅Texture dia macam cream tapi bila sapu kat muka dia akan kering (MATTE finish) , sama macam kita pakai bedak . . ✅Biasanya sis guna Creme-to-powder ni bila tak boleh solat , nak pergi dinner or make up pengantin, sebab dia lebih tahan lama dan juga WATERPROOF . . ✅Yang bestnya tentang bedak ni, walaupun dia high coverage, dia still rasa ringan kat muka. Tak la rasa macam make up tebal. Creme to powder foundation ni pun Oil control & boleh tutup cela . . 😘Uols boleh sapu bedak ni guna sponge, tapi experience saya sendiri pakai, dia lagi cantik & kemas kalau kita sapu guna foundation brush . . Tapi kalau kulit kering tak berapa sesuai pakai bedak jenis ni ya .❌. . SANGAT SESUAI UNTUK COMBINATION SKIN AND OILY SKIN ATAU NORMAL SKIN❤❤❤❤✅✅✅✅ . Ni memang favourite sis sejak dia keluar, wajib ada dalam handbeg! .😍😍😍😍 . Berminat untuk mengetahui lebih lanjut. Boleh wassap laju2. Just click di bio ☝☝☝☝☝. LINK sudah ade. Xperlu susah2 uolsss nak save number sis bru nk wassap😍❤. . Kelebihan untuk uolss😍😍. - Kulit jadi lembut dan terhidrat - membantu kulit kelihatan licin - membaiki tekstur kulit - mengurangkan pembukaan pori-pori Mus - 0165046092 _____________________________________________________. #teammarykay #marykaykedah #marykayseremban #marykaymalaysia #marykaykl #marykaysetapak #marykaypetalingjaya #treatmentsetmarykay #marykaykelantan #masalahkulitberminyak #marykaytimewise #masalahkulitgelap #marykayalorsetar #masalahtonatidaksekata #marykayselangor #marykayjb #masalahjerawat #masalahjeragat #timewiserepair #marykaykuantan #masalahparutjerawat #produkorganik #timewise #settimewise #marykaymalaysia #loosepowdermarykay #mineralpowderfoundation #mineralpowdermarykay 
Sis ni bermula dr set botanical effect sencitif. Kak eja SBC azie sugestkan dia set tu sbb sblum ni dia dh pnh pkai local produk. So,dia kena rawat dulu muka dia. And time pakai set be sensitif tu,mmg keluar semuanya.tp yg best jerawat tu x tgglkan parut.
.
Bila muka dia dh ok, kak eja  ni dag sugestkan dia tuka ke cleanser & moisturizer timewse pulak.& dalam masa yg sama ,kak eja jgk ada bg sis ni sample night n day solution.
.
Xsampai sebulan jmp dia tgk kulit muka  dia dh nmpah cerah. Terkejut tau. Tak percaya bace conv kt atas.lpsni dh blh pg ke step pudarkan jeragat plak..sis ni mmg jatuh ht sgt dgn cc cream mary kay..siapa yg belum cuba cc cream mary kay,korang patut cuba tau.mmg best !!!
.
Siapa ada masalah kulit wajah &  nak dapatkan kulit yg sihat,inshaa allah azie blh tlg💋
.
Azie
Beauty Consultant
Mary Kay 💋
018-2960603

#marykay #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant 
#mkmen 
#marykayreadystock #gelsemimattelipstick #gelsemimattelipstickmarykay #melacep 
#setmelacepplus #setmelacepplusreadystock #timewise 
#settimewise 
#botanicaleffects #setbotanicaleffects 
#bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #marykayfoundation #marykayfoundation #marykaycccream 
#organicskincare #naturalbasedskincare
Sis ni bermula dr set botanical effect sencitif. Kak eja SBC azie sugestkan dia set tu sbb sblum ni dia dh pnh pkai local produk. So,dia kena rawat dulu muka dia. And time pakai set be sensitif tu,mmg keluar semuanya.tp yg best jerawat tu x tgglkan parut. . Bila muka dia dh ok, kak eja ni dag sugestkan dia tuka ke cleanser & moisturizer timewse pulak.& dalam masa yg sama ,kak eja jgk ada bg sis ni sample night n day solution. . Xsampai sebulan jmp dia tgk kulit muka dia dh nmpah cerah. Terkejut tau. Tak percaya bace conv kt atas.lpsni dh blh pg ke step pudarkan jeragat plak..sis ni mmg jatuh ht sgt dgn cc cream mary kay..siapa yg belum cuba cc cream mary kay,korang patut cuba tau.mmg best !!! . Siapa ada masalah kulit wajah & nak dapatkan kulit yg sihat,inshaa allah azie blh tlg💋 . Azie Beauty Consultant Mary Kay 💋 018-2960603 #marykay  #marykaymalaysia  #marykaybeautyconsultant  #mkmen  #marykayreadystock  #gelsemimattelipstick  #gelsemimattelipstickmarykay  #melacep  #setmelacepplus  #setmelacepplusreadystock  #timewise  #settimewise  #botanicaleffects  #setbotanicaleffects  #bazarpaknil  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #marykayfoundation  #marykayfoundation  #marykaycccream  #organicskincare  #naturalbasedskincare 
Hye gentlement & handsome guys! 🙈Jangan abaikan penjagaan wajah tau !! Nanti muka yg hensem tu pun bole ada masalah tauu😱 and yg ada masalah jgn biar lama2 tanpa di rawat.. mary kay bole bantu masalah anda😉MARY KAY bukan sahaja ada skincare utk gegirls tau..khas untuk lelaki pun ada tau sbb kulit wanita dgn lelaki berbeza ..Haa MK MEN ni mmg sgt sesuai tau untuk lelaki yg nakkan penjagaan wajah yg simple 👍🏻
.
BERMINATT? NAK TAU LEBIH DETAIL? INFO MENGENAI KERJAYA MARY KAY?? CONTACT SYU OK..SYU BAGI FREE CONSULTATION 😘😘😘
.
Your Mary Kay INDEPENDENT BEAUTY CONSULTANT❤️
.
🌹SYUHADA NABILAH🌹
📞--019-3803231--
.
.#marykaymalaysia#marykayindependentbeautyconsultant#marykayskincare#marykaymakeup#marykaykualaselangor#marykaysungaibulohjeram#freeconsultation#peluangbisnes#jomsihatcantik#rawatkulitbermasalah#botanicaleffect#timewise#mkmen
Hye gentlement & handsome guys! 🙈Jangan abaikan penjagaan wajah tau !! Nanti muka yg hensem tu pun bole ada masalah tauu😱 and yg ada masalah jgn biar lama2 tanpa di rawat.. mary kay bole bantu masalah anda😉MARY KAY bukan sahaja ada skincare utk gegirls tau..khas untuk lelaki pun ada tau sbb kulit wanita dgn lelaki berbeza ..Haa MK MEN ni mmg sgt sesuai tau untuk lelaki yg nakkan penjagaan wajah yg simple 👍🏻 . BERMINATT? NAK TAU LEBIH DETAIL? INFO MENGENAI KERJAYA MARY KAY?? CONTACT SYU OK..SYU BAGI FREE CONSULTATION 😘😘😘 . Your Mary Kay INDEPENDENT BEAUTY CONSULTANT❤️ . 🌹SYUHADA NABILAH🌹 📞--019-3803231-- . .#marykaymalaysia #marykayindependentbeautyconsultant #marykayskincare #marykaymakeup #marykaykualaselangor #marykaysungaibulohjeram #freeconsultation #peluangbisnes #jomsihatcantik #rawatkulitbermasalah #botanicaleffect #timewise #mkmen 
Всем привет 👋🏽 😉Ранее я у вас спрашивала,сколько этапов по уходу за кожей есть в вашем арсенале ) Теперь любопытно было бы узнать о декоре. Без чего не выйдете на улицу?😜Сколько предметов декоративной косметики в вашей косметичке? Каков ваш минимум при создании макияжа? 👸🏼Интересно знать,пишите 📝.
Позже,отдельным постом расскажу вам, чем пользуюсь я 🙋🏽. ‼️СЮРПРИЗ‼️. Среди всех ответивших разыграю тени-карандаш! Участие из любого города 😉
Зарегестрируйся на моем персональном сайте 💻www.marykay.ru/yana_pozitive (активная ссылка в профиле ) и получи гарантированный подарок про первом заказе 🎁🤗
Записаться  на бесплатный мастер-класс , а так же сделать заказ можно:
✅На  моем сайте www.marykay.ru/yana_pozitive ✅Viber, WhatsApp,IMessage 📞8️⃣9️⃣2️⃣6️⃣8️⃣5️⃣5️⃣6️⃣5️⃣2️⃣1️⃣
✅с помощью сообщения в 
Direct
✅ с помощью кнопки "Связаться" в шапке профиля .
Всем привет 👋🏽 😉Ранее я у вас спрашивала,сколько этапов по уходу за кожей есть в вашем арсенале ) Теперь любопытно было бы узнать о декоре. Без чего не выйдете на улицу?😜Сколько предметов декоративной косметики в вашей косметичке? Каков ваш минимум при создании макияжа? 👸🏼Интересно знать,пишите 📝. Позже,отдельным постом расскажу вам, чем пользуюсь я 🙋🏽. ‼️СЮРПРИЗ‼️. Среди всех ответивших разыграю тени-карандаш! Участие из любого города 😉 Зарегестрируйся на моем персональном сайте 💻www.marykay.ru/yana_pozitive (активная ссылка в профиле ) и получи гарантированный подарок про первом заказе 🎁🤗 Записаться на бесплатный мастер-класс , а так же сделать заказ можно: ✅На моем сайте www.marykay.ru/yana_pozitive ✅Viber, WhatsApp,IMessage 📞8️⃣9️⃣2️⃣6️⃣8️⃣5️⃣5️⃣6️⃣5️⃣2️⃣1️⃣ ✅с помощью сообщения в Direct ✅ с помощью кнопки "Связаться" в шапке профиля .
Errr....kalau bhgn mata sis dh kering & tak sekata, kedut2...kita ada boleh bantu kekalkan kecantikan & kesihatan bhgn mata sis tu .
.
.
Senang je nk pakai ...Guna 'Roller' tu kt bhgn bwh mata
.
.

TimeWise  Repair®  Volu-Firm™  Eye  Renewal  Cream
• Targets deep lines, wrinkles and sagging skin.
• Targets undereye bags, puffiness and dark circles.
• Targets crepiness and dry skin.
• Increases skin moisture for 12 hours.
• Unique applicator tip designed to help stimulate microcirculation as it gently massages the undereye area to help reduce puffiness
.
.
.
xoxoxoxo
Aqilah Baharudin
Mary Kay Girls
016 603 3813 
#marykaybeautyconsultant
#marykaymysg #marykayklang
#marykaybanting  #ilovemymarykay
#discoverwhatyoulove
#idowhatiloveilovewhatido #kosmetik #kosmetikonline #hijabista 
#botanicaleffect #timewise #clearproof #timewiserepair #timewiseeyecream #eyecream #eyegel #mata #matasembab #lingkarangelap #krimmata 
#jerawat #setjerawat #kulitcantik #kulitcantikgebu #lipstick #lipstickmatte #mattelipstick #sayajualmakeup #makeupmalaysia
Errr....kalau bhgn mata sis dh kering & tak sekata, kedut2...kita ada boleh bantu kekalkan kecantikan & kesihatan bhgn mata sis tu . . . Senang je nk pakai ...Guna 'Roller' tu kt bhgn bwh mata . . TimeWise Repair® Volu-Firm™ Eye Renewal Cream • Targets deep lines, wrinkles and sagging skin. • Targets undereye bags, puffiness and dark circles. • Targets crepiness and dry skin. • Increases skin moisture for 12 hours. • Unique applicator tip designed to help stimulate microcirculation as it gently massages the undereye area to help reduce puffiness . . . xoxoxoxo Aqilah Baharudin Mary Kay Girls 016 603 3813 #marykaybeautyconsultant  #marykaymysg  #marykayklang  #marykaybanting   #ilovemymarykay  #discoverwhatyoulove  #idowhatiloveilovewhatido  #kosmetik  #kosmetikonline  #hijabista  #botanicaleffect  #timewise  #clearproof  #timewiserepair  #timewiseeyecream  #eyecream  #eyegel  #mata  #matasembab  #lingkarangelap  #krimmata  #jerawat  #setjerawat  #kulitcantik  #kulitcantikgebu  #lipstick  #lipstickmatte  #mattelipstick  #sayajualmakeup  #makeupmalaysia 
@pattycarbajal87  mi clienta extrella ✨ juego milagroso #timewise @marykayamoncion @marykayus  @marykay.life ☎️3️⃣4️⃣7️⃣8️⃣2️⃣8️⃣1️⃣7️⃣5️⃣2️⃣🤙🏽📞 Con 11 beneficios que combaten el envejecimiento en un solo sistema, el Juego Milagroso™ TimeWise® ha demostrado clínicamente que reduce la apariencia de líneas finas, se concentra en la resistencia de la piel y ayuda a que el tono de piel luzca más uniforme.
Cuatro productos
11 beneficios que le encantan a la piel
El Juego Milagroso™ TimeWise® ha recibido premios de los medios y editores de belleza alrededor del mundo , incluido el sello de Good Housekeeping.
@pattycarbajal87 mi clienta extrella ✨ juego milagroso #timewise  @marykayamoncion @marykayus @marykay.life ☎️3️⃣4️⃣7️⃣8️⃣2️⃣8️⃣1️⃣7️⃣5️⃣2️⃣🤙🏽📞 Con 11 beneficios que combaten el envejecimiento en un solo sistema, el Juego Milagroso™ TimeWise® ha demostrado clínicamente que reduce la apariencia de líneas finas, se concentra en la resistencia de la piel y ayuda a que el tono de piel luzca más uniforme. Cuatro productos 11 beneficios que le encantan a la piel El Juego Milagroso™ TimeWise® ha recibido premios de los medios y editores de belleza alrededor del mundo , incluido el sello de Good Housekeeping.
Tahu tak kenapa kulit bhgn mata cpt nampak kedut ??? 🤔🤔🤔
.
.
Sebab bhgn mata paling lembut dan sensitif . So kita kena pakai krim mata yg formulasi ringan. .
.
Mary Kay Age Fighting Eye Cream 👀👀👀
.
.
- khas utk kedutan mata .mngurangkn garis2 halus dan kedutan pd bhagian mata..
.
.
P/s : Tak mau tepek2 dgn concealer tebal2 tau...nnti lagi rosak bhgn mata tu.
.
.

xoxoxoxo
Aqilah Baharudin
Mary Kay Girls
016 603 3813 
#marykaybeautyconsultant
#marykaymysg #marykayklang
#marykaybanting  #ilovemymarykay
#discoverwhatyoulove
#idowhatiloveilovewhatido #kosmetik #kosmetikonline #hijabista #eyegel #eyecream #eyebag #darkcircle #krimmata #mata 
#botanicaleffect #timewise #clearproof #timewiserepair 
#jerawat #setjerawat #kulitcantik #kulitcantikgebu #lipstick #lipstickmatte #mattelipstick #sayajualmakeup #makeupmalaysia
Tahu tak kenapa kulit bhgn mata cpt nampak kedut ??? 🤔🤔🤔 . . Sebab bhgn mata paling lembut dan sensitif . So kita kena pakai krim mata yg formulasi ringan. . . Mary Kay Age Fighting Eye Cream 👀👀👀 . . - khas utk kedutan mata .mngurangkn garis2 halus dan kedutan pd bhagian mata.. . . P/s : Tak mau tepek2 dgn concealer tebal2 tau...nnti lagi rosak bhgn mata tu. . . xoxoxoxo Aqilah Baharudin Mary Kay Girls 016 603 3813 #marykaybeautyconsultant  #marykaymysg  #marykayklang  #marykaybanting   #ilovemymarykay  #discoverwhatyoulove  #idowhatiloveilovewhatido  #kosmetik  #kosmetikonline  #hijabista  #eyegel  #eyecream  #eyebag  #darkcircle  #krimmata  #mata  #botanicaleffect  #timewise  #clearproof  #timewiserepair  #jerawat  #setjerawat  #kulitcantik  #kulitcantikgebu  #lipstick  #lipstickmatte  #mattelipstick  #sayajualmakeup  #makeupmalaysia 
Дорогие друзья, Вашему вниманию предлагаю Систему для пилинга лица Time Wise #MaryKay# 🌹🌹🌹Шаг 1 🌺 Обновляющий пилинг. Шаг 2🌺 Сыворотка для сужения пор. 🌷🌷🌷🌷Поверьте в чудеса!!!!! Чем скорее вы начнёте использовать систему для пилинга лица #TimeWise#MaryKay, тем скорее вы увидите результаты!!!❤️❤️❤️❤️❤Благодаря сочетанию эффективного пилинга и лёгкой сыворотки лавандового цвета, этот набор помогает #бороться# с тонкими линиями и очищает поры, так что вы можете наслаждаться красотой своей гладкой кожи - МГНОВЕННО!👍👍👍❤️❤️❤️ приглашаю на бесплатный мастер класс8️⃣9️⃣6️⃣8️⃣9️⃣4️⃣5️⃣6️⃣8️⃣0️⃣9️⃣
Дорогие друзья, Вашему вниманию предлагаю Систему для пилинга лица Time Wise #MaryKay # 🌹🌹🌹Шаг 1 🌺 Обновляющий пилинг. Шаг 2🌺 Сыворотка для сужения пор. 🌷🌷🌷🌷Поверьте в чудеса!!!!! Чем скорее вы начнёте использовать систему для пилинга лица #TimeWise #MaryKay , тем скорее вы увидите результаты!!!❤️❤️❤️❤️❤Благодаря сочетанию эффективного пилинга и лёгкой сыворотки лавандового цвета, этот набор помогает #бороться # с тонкими линиями и очищает поры, так что вы можете наслаждаться красотой своей гладкой кожи - МГНОВЕННО!👍👍👍❤️❤️❤️ приглашаю на бесплатный мастер класс8️⃣9️⃣6️⃣8️⃣9️⃣4️⃣5️⃣6️⃣8️⃣0️⃣9️⃣
Cerita mata lagi 👀👀👀👀
.
.
Kerana dari mata turun ke hati 😜😍😘
.
.
Timewise Firming Eye Cream 👀
- khas utk eye bag,dark circle..menengang,mencerah,melembap,mengurangkan garis halus serta kedutan pd bahagian mata
.
.
xoxoxoxo
Aqilah Baharudin
Mary Kay Girls
016 603 3813 
#marykaybeautyconsultant
#marykaymysg #marykayklang
#marykaybanting  #ilovemymarykay
#discoverwhatyoulove
#idowhatiloveilovewhatido #kosmetik #kosmetikonline #hijabista 
#botanicaleffect #timewise #clearproof #timewiserepair #eyecare #mata #krimmata #eyebag #darkcircle
#jerawat #setjerawat #kulitcantik #kulitcantikgebu #lipstick #lipstickmatte #mattelipstick #sayajualmakeup #makeupmalaysia
Cerita mata lagi 👀👀👀👀 . . Kerana dari mata turun ke hati 😜😍😘 . . Timewise Firming Eye Cream 👀 - khas utk eye bag,dark circle..menengang,mencerah,melembap,mengurangkan garis halus serta kedutan pd bahagian mata . . xoxoxoxo Aqilah Baharudin Mary Kay Girls 016 603 3813 #marykaybeautyconsultant  #marykaymysg  #marykayklang  #marykaybanting   #ilovemymarykay  #discoverwhatyoulove  #idowhatiloveilovewhatido  #kosmetik  #kosmetikonline  #hijabista  #botanicaleffect  #timewise  #clearproof  #timewiserepair  #eyecare  #mata  #krimmata  #eyebag  #darkcircle  #jerawat  #setjerawat  #kulitcantik  #kulitcantikgebu  #lipstick  #lipstickmatte  #mattelipstick  #sayajualmakeup  #makeupmalaysia 
Hai Gorgeous Ladies....
.
.
TAU TAK KENAPA KITA KENA AMBIL BERAT TENTANG PENJAGAAN MATA 🤔🤔🤔
.
.
Ini SEBAB key point utama pd wajah kita adalah 👀 MATA👀. Penjagaan mata sangat PENTING sbb bila bahagian mata banyak KEDUTAN, SEMBAB, DARK CIRCLE, EYE BAG maka ia turut akan mempengaruhi penampilan WAJAH kita. Realitinya.....Kita akan nampak TUA dari umur sebenar🙈🙈🙈 padahal MUDA lagi.
.
.
Nak muda & mata cantik boleh pakai ni .
.

Mary Kay Eye Soothing Eye Gel 👀
- khas utk eye bag,dark circle,sembap..berfungsi utk mnyejuk,menenangkan,menegang serta mengurangkan sembab mata....
.
.
Sesuai utk semua .kita kan selalu tgk phone , ipad , tab, skrin komputer.tu semua meletihkan mata kita. .
.
JOM jaga mata kita 👀👀👀👀
.
.
xoxoxoxo
Aqilah Baharudin
Mary Kay Girls
016 603 3813 
#marykaybeautyconsultant
#marykaymysg #marykayklang
#marykaybanting  #ilovemymarykay
#discoverwhatyoulove
#idowhatiloveilovewhatido #kosmetik #kosmetikonline #hijabista 
#botanicaleffect #timewise #clearproof #timewiserepair 
#jerawat #setjerawat #kulitcantik #kulitcantikgebu #lipstick  #eyesoothinggel #eyegel  #krimmata #lipstickmatte #mattelipstick #sayajualmakeup #makeupmalaysia
Hai Gorgeous Ladies.... . . TAU TAK KENAPA KITA KENA AMBIL BERAT TENTANG PENJAGAAN MATA 🤔🤔🤔 . . Ini SEBAB key point utama pd wajah kita adalah 👀 MATA👀. Penjagaan mata sangat PENTING sbb bila bahagian mata banyak KEDUTAN, SEMBAB, DARK CIRCLE, EYE BAG maka ia turut akan mempengaruhi penampilan WAJAH kita. Realitinya.....Kita akan nampak TUA dari umur sebenar🙈🙈🙈 padahal MUDA lagi. . . Nak muda & mata cantik boleh pakai ni . . Mary Kay Eye Soothing Eye Gel 👀 - khas utk eye bag,dark circle,sembap..berfungsi utk mnyejuk,menenangkan,menegang serta mengurangkan sembab mata.... . . Sesuai utk semua .kita kan selalu tgk phone , ipad , tab, skrin komputer.tu semua meletihkan mata kita. . . JOM jaga mata kita 👀👀👀👀 . . xoxoxoxo Aqilah Baharudin Mary Kay Girls 016 603 3813 #marykaybeautyconsultant  #marykaymysg  #marykayklang  #marykaybanting   #ilovemymarykay  #discoverwhatyoulove  #idowhatiloveilovewhatido  #kosmetik  #kosmetikonline  #hijabista  #botanicaleffect  #timewise  #clearproof  #timewiserepair  #jerawat  #setjerawat  #kulitcantik  #kulitcantikgebu  #lipstick  #eyesoothinggel  #eyegel  #krimmata  #lipstickmatte  #mattelipstick  #sayajualmakeup  #makeupmalaysia 
С чего начинаается утро?⏰⏰⏰ В моем случае совсем не с чашечки кофе☕ а с правильного очищения после сна! ☝️Обожаю эту парочку!!! Очищающее увлажняющее средство #timewise + щеточка  #skinvigorate и вуа-ля! Ваша кожа свеженькая и подтянутая! Добввьте немного освежающего макияжа, и можно покорять вершины!😉😎👜👝🛍 #мерикей #мерикейсевастополь #правильный #уход #консультантпокрасоте #консультантпокрасотемэрикэй #косметика #классалюкс #рекомендую
С чего начинаается утро?⏰⏰⏰ В моем случае совсем не с чашечки кофе☕ а с правильного очищения после сна! ☝️Обожаю эту парочку!!! Очищающее увлажняющее средство #timewise  + щеточка #skinvigorate  и вуа-ля! Ваша кожа свеженькая и подтянутая! Добввьте немного освежающего макияжа, и можно покорять вершины!😉😎👜👝🛍 #мерикей  #мерикейсевастополь  #правильный  #уход  #консультантпокрасоте  #консультантпокрасотемэрикэй  #косметика  #классалюкс  #рекомендую 
Tgok gamba je tak jelas kn mcm mane fungsi concealerr ni🤔 JOM TGOK VIDEO NI K! .
👉🏼 Gunakan under eye corrector untuk sekatakan lingkaran hitam dibawah mata dengan tona kulit
.
👉🏼Gunakan perfecting concealer mengikut tona warna kulit untuk bahagian muka yg lain .
👉🏼 Gunakan yellow concealer untuk mengurangkan kemerahan pada rona kulit.
.
BERMINATT? NAK TAU LEBIH DETAIL? INFO MENGENAI KERJAYA MARY KAY?? CONTACT SYU OK..SYU BAGI FREE CONSULTATION 😘😘😘
.
Your Mary Kay INDEPENDENT BEAUTY CONSULTANT❤️
.
🌹SYUHADA NABILAH🌹
📞--019-3803231--
.
.#marykaymalaysia#marykayindependentbeautyconsultant#marykayskincare#marykaymakeup#marykaykualaselangor#marykaysungaibulohjeram#freeconsultation#peluangbisnes#jomsihatcantik#rawatkulitbermasalah#botanicaleffect#timewise#mkmen
Tgok gamba je tak jelas kn mcm mane fungsi concealerr ni🤔 JOM TGOK VIDEO NI K! . 👉🏼 Gunakan under eye corrector untuk sekatakan lingkaran hitam dibawah mata dengan tona kulit . 👉🏼Gunakan perfecting concealer mengikut tona warna kulit untuk bahagian muka yg lain . 👉🏼 Gunakan yellow concealer untuk mengurangkan kemerahan pada rona kulit. . BERMINATT? NAK TAU LEBIH DETAIL? INFO MENGENAI KERJAYA MARY KAY?? CONTACT SYU OK..SYU BAGI FREE CONSULTATION 😘😘😘 . Your Mary Kay INDEPENDENT BEAUTY CONSULTANT❤️ . 🌹SYUHADA NABILAH🌹 📞--019-3803231-- . .#marykaymalaysia #marykayindependentbeautyconsultant #marykayskincare #marykaymakeup #marykaykualaselangor #marykaysungaibulohjeram #freeconsultation #peluangbisnes #jomsihatcantik #rawatkulitbermasalah #botanicaleffect #timewise #mkmen 
NEW and LIMITED EDITION untuk body treat (body wash + body mist + body mousse) terbaru dari Mary Kay nie wangi sangat ! Sampai nak pakai hari-hari sayang. Tapi kena pakai hari-hari juga sebab bau nya besttttttttt. 😍😍😍 Mary Kay BE Delighted Set
1. Body Wash
👉 Bauan wangi yang kekal pada tubuh walaupun setelah kulit dikeringkan .
.
2. Shimmer Mist
👉 Bukan sahaja buat body kita wangi , ada effect shimmery yang buatkan body kita glowing mowing lagi haa . .
3. Body Mousse
👉 Pelembab badan dengan tekstur mousse yang tersangat la wangi . Melembabkan badan dan mewangikan badan seperti penggunaan perfume .

Kila
019-9621617
Mary Kay Beauty Consultant
.
.
#marykayskincare #marykaymalaysia #skincare #naturalskincare #timewise#beautyconsultant #naturalproduk #sayajualkosmetik #marykaykosmetik #marykayproduk #skincareterbaik#lipstik #bodylotion #lipscare #MaryKayJohor #MaryKayMalaysia #MaryKayMen #marykayacneprone #hantaranmalaysia #marykaytestimoni #marykayfragrance #jerawat #jeragat #eyebag #pori
#kulitkusam #eyeproblem #bazarpaknil #laraalana
NEW and LIMITED EDITION untuk body treat (body wash + body mist + body mousse) terbaru dari Mary Kay nie wangi sangat ! Sampai nak pakai hari-hari sayang. Tapi kena pakai hari-hari juga sebab bau nya besttttttttt. 😍😍😍 Mary Kay BE Delighted Set 1. Body Wash 👉 Bauan wangi yang kekal pada tubuh walaupun setelah kulit dikeringkan . . 2. Shimmer Mist 👉 Bukan sahaja buat body kita wangi , ada effect shimmery yang buatkan body kita glowing mowing lagi haa . . 3. Body Mousse 👉 Pelembab badan dengan tekstur mousse yang tersangat la wangi . Melembabkan badan dan mewangikan badan seperti penggunaan perfume . Kila 019-9621617 Mary Kay Beauty Consultant . . #marykayskincare  #marykaymalaysia  #skincare  #naturalskincare  #timewise #beautyconsultant  #naturalproduk  #sayajualkosmetik  #marykaykosmetik  #marykayproduk  #skincareterbaik #lipstik  #bodylotion  #lipscare  #MaryKayJohor  #MaryKayMalaysia  #MaryKayMen  #marykayacneprone  #hantaranmalaysia  #marykaytestimoni  #marykayfragrance  #jerawat  #jeragat  #eyebag  #pori  #kulitkusam  #eyeproblem  #bazarpaknil  #laraalana 
Jom tengok perbezaan ketara antara 4 jenis lipstik Marykay ni 💋💋..
.
💄 CREME LIPSTIK MARYKAY .
.
- Tekstur yang ringan
- Tahan lama
- Tak mudah pudar
- Warna yang lebih lembut dan creamy.
.
💄TRUE DIMENSION LIPSTIK MARYKAY .
.
- Tekstur yang menyembunyikan garis2 halus pada bibir
- Memberi kelembapan pada bibir yang lebih tinggi
- Diperkaya dengan vitamin dan penjagaan kulit bibir termaju .
.
. 💄 GEL LIPSTIK SEMI MATTE MARYKAY .
.
- Pemakaian gincu gel yg tahan lebih lama
- Rona warna berpigmen tinggi menawarkan warna yg mempersona.
- Tidak mengeringkan bibir .
- Mengandungi vitamin yang dapat merawat bibir . 💄 MARY KAY LIP GLOSS - Melicin dan mengilatkan bibir
- Memberi kelembapan yg lebih pada bibir
-Formula yg tidak melekat dan menyerlahkan bibir
- Bersifat antioksida, penuh dengan vitamin dan mineral yang menyihatkan bibir

Bestkan!! Dah kata marykay bukan sebarang produk, ada mineral dan vitamin. Mencantikkan dan merawat bibir. Jauh sekali menghitamkan bibir..🤗🤗 mai cepat Pm sis 0173344058 selagi stok masih ada
☎ Mary kay Beauty consultant
#nofilter #marykay #maribeli #bazarpaknil #foundation #timewise #ivory5 #uitm #utm #upm #ukm #hotfm #erafm
Jom tengok perbezaan ketara antara 4 jenis lipstik Marykay ni 💋💋.. . 💄 CREME LIPSTIK MARYKAY . . - Tekstur yang ringan - Tahan lama - Tak mudah pudar - Warna yang lebih lembut dan creamy. . 💄TRUE DIMENSION LIPSTIK MARYKAY . . - Tekstur yang menyembunyikan garis2 halus pada bibir - Memberi kelembapan pada bibir yang lebih tinggi - Diperkaya dengan vitamin dan penjagaan kulit bibir termaju . . . 💄 GEL LIPSTIK SEMI MATTE MARYKAY . . - Pemakaian gincu gel yg tahan lebih lama - Rona warna berpigmen tinggi menawarkan warna yg mempersona. - Tidak mengeringkan bibir . - Mengandungi vitamin yang dapat merawat bibir . 💄 MARY KAY LIP GLOSS - Melicin dan mengilatkan bibir - Memberi kelembapan yg lebih pada bibir -Formula yg tidak melekat dan menyerlahkan bibir - Bersifat antioksida, penuh dengan vitamin dan mineral yang menyihatkan bibir Bestkan!! Dah kata marykay bukan sebarang produk, ada mineral dan vitamin. Mencantikkan dan merawat bibir. Jauh sekali menghitamkan bibir..🤗🤗 mai cepat Pm sis 0173344058 selagi stok masih ada ☎ Mary kay Beauty consultant #nofilter  #marykay  #maribeli  #bazarpaknil  #foundation  #timewise  #ivory5  #uitm  #utm  #upm  #ukm  #hotfm  #erafm 
stay young . 👱🏻
stay smart . 👮🏽
stay handsome guys 👦🏻
special untuk lelaki yang mana muka berminyak lubang2 . yang single2 😝
meh pm sis untuk buat awek datang kat awak awak 😘😘 ai cepat Pm sis 0173344058 selagi stok masih ada
☎ Mary kay Beauty consultant
#nofilter #marykay #maribeli #bazarpaknil #foundation #timewise #ivory5 #uitm #utm #upm #ukm #hotfm #erafm #customerservice #feedbackcustomer #feedback
Gelak2 juga dik...sunscreen/sun protector jgn lupa pakai.Esok baru nak masuk 25tahun da muka berjeragat,pigmen sana sini.Yg mana belum pakai da boleh cepat2 start pakai sun protector skrg.Kat Malaysia ni minimum kena pakai spf35 utk perlindungan dari UVA+UVB.
.
.
Muka da start jeragat/pigmentasi?no worries..ada cara lain pula nak bagi pudarkan dan cerahkan balik.Nak tahu?boleh whatsapp sy utk lebih details.its FREE 😊
.
.
#beautiful #lipstick #marykayklang #marykayshahalam #majalah3 #marykaykl #marykayklang #marykaylovers #timewise #cjwowshop #bazarpaknil #bazarpaknilofficial #sayajualmurah #spf #sunday #makeuptutorial #timewisebody #timewisemiracle #timewisemarykay #timewisemiracle #timewiserepair
Gelak2 juga dik...sunscreen/sun protector jgn lupa pakai.Esok baru nak masuk 25tahun da muka berjeragat,pigmen sana sini.Yg mana belum pakai da boleh cepat2 start pakai sun protector skrg.Kat Malaysia ni minimum kena pakai spf35 utk perlindungan dari UVA+UVB. . . Muka da start jeragat/pigmentasi?no worries..ada cara lain pula nak bagi pudarkan dan cerahkan balik.Nak tahu?boleh whatsapp sy utk lebih details.its FREE 😊 . . #beautiful  #lipstick  #marykayklang  #marykayshahalam  #majalah3  #marykaykl  #marykayklang  #marykaylovers  #timewise  #cjwowshop  #bazarpaknil  #bazarpaknilofficial  #sayajualmurah  #spf  #sunday  #makeuptutorial  #timewisebody  #timewisemiracle  #timewisemarykay  #timewisemiracle  #timewiserepair 
NEW and LIMITED EDITION untuk body treat (body wash + body mist + body mousse) terbaru dari Mary Kay nie wangi sangat ! Sampai nak pakai hari-hari sayang. Tapi kena pakai hari-hari juga sebab bau nya besttttttttt. 😍😍😍 Mary Kay BE Delighted Set
1. Body Wash
👉 Bauan wangi yang kekal pada tubuh walaupun setelah kulit dikeringkan .
.
2. Shimmer Mist
👉 Bukan sahaja buat body kita wangi , ada effect shimmery yang buatkan body kita glowing mowing lagi haa . .
3. Body Mousse
👉 Pelembab badan dengan tekstur mousse yang tersangat la wangi . Melembabkan badan dan mewangikan badan seperti penggunaan perfume .

Kila
019-9621617
Mary Kay Beauty Consultant
.
.
#marykayskincare #marykaymalaysia #skincare #naturalskincare #timewise#beautyconsultant #naturalproduk #sayajualkosmetik #marykaykosmetik #marykayproduk #skincareterbaik#lipstik #bodylotion #lipscare #MaryKayJohor #MaryKayMalaysia #MaryKayMen #marykayacneprone #hantaranmalaysia #marykaytestimoni #marykayfragrance #jerawat #jeragat #eyebag #pori
#kulitkusam #eyeproblem #bazarpaknil #laraalana
NEW and LIMITED EDITION untuk body treat (body wash + body mist + body mousse) terbaru dari Mary Kay nie wangi sangat ! Sampai nak pakai hari-hari sayang. Tapi kena pakai hari-hari juga sebab bau nya besttttttttt. 😍😍😍 Mary Kay BE Delighted Set 1. Body Wash 👉 Bauan wangi yang kekal pada tubuh walaupun setelah kulit dikeringkan . . 2. Shimmer Mist 👉 Bukan sahaja buat body kita wangi , ada effect shimmery yang buatkan body kita glowing mowing lagi haa . . 3. Body Mousse 👉 Pelembab badan dengan tekstur mousse yang tersangat la wangi . Melembabkan badan dan mewangikan badan seperti penggunaan perfume . Kila 019-9621617 Mary Kay Beauty Consultant . . #marykayskincare  #marykaymalaysia  #skincare  #naturalskincare  #timewise #beautyconsultant  #naturalproduk  #sayajualkosmetik  #marykaykosmetik  #marykayproduk  #skincareterbaik #lipstik  #bodylotion  #lipscare  #MaryKayJohor  #MaryKayMalaysia  #MaryKayMen  #marykayacneprone  #hantaranmalaysia  #marykaytestimoni  #marykayfragrance  #jerawat  #jeragat  #eyebag  #pori  #kulitkusam  #eyeproblem  #bazarpaknil  #laraalana 
GEL PURPLE NI ALL TIME FAVOURITE GADIS-GADIS SERATA DUNIA.
.
Oil Free Hydrating Gel ni mampu:
💋Lembapkan kulit anda sehingga 10 jam
💋Control minyak pada muka
💋Rawat sel kulit
💋Dijadikan base make up untuk kesan glowing & make up tahan lama
.
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
.
Berminat nak tahu lebih lanjut, Meh bisik2, 
whatsapp .
Tirah 📲 017-5767954
Beauty consultant Mary Kay .
#marykay #beautyconsultant #mk #timewise #skincare #sayajual #sayapakaisayajual #jomgunamarykay #marykaypuncakalam #ilovemarykay #lofa #lofattah #awetmuda #kulitcantik #beautyconsultant #igers #cosmetic #marykaymalaysia #ilovemarykay #bazaar #igshopmalaysia #marykayshahalam #bazaronlinemalaysia #testimonimarykay #kulitjerawat #kulitkering #hilangkanjerawat #pencucimukaorganic #pencucitanpakimia #MaryKaySkinCare.
GEL PURPLE NI ALL TIME FAVOURITE GADIS-GADIS SERATA DUNIA. . Oil Free Hydrating Gel ni mampu: 💋Lembapkan kulit anda sehingga 10 jam 💋Control minyak pada muka 💋Rawat sel kulit 💋Dijadikan base make up untuk kesan glowing & make up tahan lama . 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 . Berminat nak tahu lebih lanjut, Meh bisik2, whatsapp . Tirah 📲 017-5767954 Beauty consultant Mary Kay . #marykay  #beautyconsultant  #mk  #timewise  #skincare  #sayajual  #sayapakaisayajual  #jomgunamarykay  #marykaypuncakalam  #ilovemarykay  #lofa  #lofattah  #awetmuda  #kulitcantik  #beautyconsultant  #igers  #cosmetic  #marykaymalaysia  #ilovemarykay  #bazaar  #igshopmalaysia  #marykayshahalam  #bazaronlinemalaysia  #testimonimarykay  #kulitjerawat  #kulitkering  #hilangkanjerawat  #pencucimukaorganic  #pencucitanpakimia  #MaryKaySkinCare .
Mary Kay Timewise Repair!
Volu-Firm Eye Renewal Cream ♥
.
Ciri-ciri hebat produk ini adalah :
.
✔ Bertindak memperbaiki kulit yg mempunyai garisan-garisan kasar, kedutan & kulit yg kendur
✔ Bertindak memperbaiki eyebags, dark circles & bengkak di kawasan kulit mata
✔ Bertindak memperbaiki crepiness dan dry skin
✔ Meningkatkan tahap kelembapan kulit di kawasan mata sehingga 12 jam
.
Key Ingredients :
✔ Plant stem cells
✔ Tripeptide 1
✔ Skin Volume Supporting Peptide
.
Produk ini telah memenangi award dari pihak GOOD HOUSEKEEPING SEAL yg terdiri drpd pakar-pakar dalam bidang skincare & kosmetik 👏 Sememangnya pilihan yang terbaik utk merawat masalah di kawasan mata!
.
Jadi tunggu apa lagi? Jom kita whatsapp? 😉
0192372334
#ukaybeautycare
#marykaymalaysia #eyerenewalcream #timewiserepair #timewise #volufirm #eyecare #nightcare #eyetreatment #eyecream #marykay #markaybeautyconsultant #beautyconsultantmarykay
Mary Kay Timewise Repair! Volu-Firm Eye Renewal Cream ♥ . Ciri-ciri hebat produk ini adalah : . ✔ Bertindak memperbaiki kulit yg mempunyai garisan-garisan kasar, kedutan & kulit yg kendur ✔ Bertindak memperbaiki eyebags, dark circles & bengkak di kawasan kulit mata ✔ Bertindak memperbaiki crepiness dan dry skin ✔ Meningkatkan tahap kelembapan kulit di kawasan mata sehingga 12 jam . Key Ingredients : ✔ Plant stem cells ✔ Tripeptide 1 ✔ Skin Volume Supporting Peptide . Produk ini telah memenangi award dari pihak GOOD HOUSEKEEPING SEAL yg terdiri drpd pakar-pakar dalam bidang skincare & kosmetik 👏 Sememangnya pilihan yang terbaik utk merawat masalah di kawasan mata! . Jadi tunggu apa lagi? Jom kita whatsapp? 😉 0192372334 #ukaybeautycare  #marykaymalaysia  #eyerenewalcream  #timewiserepair  #timewise  #volufirm  #eyecare  #nightcare  #eyetreatment  #eyecream  #marykay  #markaybeautyconsultant  #beautyconsultantmarykay 
Keistimewaan OFHG
. 📍 Gel tidak berminyak, mampu menyejuk dan menyegarkan kulit
📍 Menghidrasi kulit sehingga 10 jam
📍 Menyeimbangkan lembapan kulit
📍 Tekstur yg ringan dan cepat meresap
📍 Sbg make up base supaya foundation dan bedak lebih tahan lama
📍 Sebagai cooling gel selepas berjemur
📍 Mampu meredakan radang iaitu kulit yg cepat merah atau jerawat yg merah merah
📍 Mambantu pertumbuhan sel kulit baru yg sihat
📍 Meredakan kulit yg mengalami pengelupasan dan rosak akibat penggunaan produk yg mengandungi mercury dan hydroquinone
📍 Membantu mengekalkan penampilan kulit yg lembut, licin dan halus
📍 Mengandungi ekstrak teh hijau yg bertindak sbg antioksidan utk melindung kulit dr radikal bebas
.
OFHG digunakan selepas penggunaan pelembab. Sebelum anda memulakan make up.Sangat sesuai utk kulit sensitif
.
..
..
Asiah || 013-9540522
Beauty Consultant
.
#marykaymalaysia #marykayshahalam#marykayproducts #MaryKayBotanicalEffect#marykaykosmetik #marykaygombak #ootd #ofhg#setjeragat #setjerawat #setparut#timewise#melacepskincare #acne #bazarpaknilkecantikkan #melacep #lipstickmarykay #Mua#supplementkulit
Keistimewaan OFHG . 📍 Gel tidak berminyak, mampu menyejuk dan menyegarkan kulit 📍 Menghidrasi kulit sehingga 10 jam 📍 Menyeimbangkan lembapan kulit 📍 Tekstur yg ringan dan cepat meresap 📍 Sbg make up base supaya foundation dan bedak lebih tahan lama 📍 Sebagai cooling gel selepas berjemur 📍 Mampu meredakan radang iaitu kulit yg cepat merah atau jerawat yg merah merah 📍 Mambantu pertumbuhan sel kulit baru yg sihat 📍 Meredakan kulit yg mengalami pengelupasan dan rosak akibat penggunaan produk yg mengandungi mercury dan hydroquinone 📍 Membantu mengekalkan penampilan kulit yg lembut, licin dan halus 📍 Mengandungi ekstrak teh hijau yg bertindak sbg antioksidan utk melindung kulit dr radikal bebas . OFHG digunakan selepas penggunaan pelembab. Sebelum anda memulakan make up.Sangat sesuai utk kulit sensitif . .. .. Asiah || 013-9540522 Beauty Consultant . #marykaymalaysia  #marykayshahalam #marykayproducts  #MaryKayBotanicalEffect #marykaykosmetik  #marykaygombak  #ootd  #ofhg #setjeragat  #setjerawat  #setparut #timewise #melacepskincare  #acne  #bazarpaknilkecantikkan  #melacep  #lipstickmarykay  #Mua #supplementkulit 
Ok... done!!! Makin ramai yang sukakan Marykay kan? Siapa lagi nak submit order.. cepat-cepat whatsapp.. order kita buka 24/7... bila-bila je boleh whatsapp.. 👌 😘😘😘
.
. 👇
.
.
Afida
Marykay Independent Beauty Consultant
.
📞: 013-3078248
Fb : Afida Mohd
Ig : afidamohd_mkay
.
#Marykay#marykayskincare #marykaymalaysia #Botanicaleffect #skincare #naturalskincare #timewise #beautyconsultant #naturalproduk #sayajualkosmetik #marykaykosmetik #marykayproduk #skincareterbaik #beautyconsultant #eyeshadow #lipstik #blusher #makeup #bodylotion  #eyecare #lipscare #MKBukitJalil #MKSripetaling #MKSungaiBesi #moisturizer #botanical #bodywash #mask#produkputih#skindaily#lipstik
Ok... done!!! Makin ramai yang sukakan Marykay kan? Siapa lagi nak submit order.. cepat-cepat whatsapp.. order kita buka 24/7... bila-bila je boleh whatsapp.. 👌 😘😘😘 . . 👇 . . Afida Marykay Independent Beauty Consultant . 📞: 013-3078248 Fb : Afida Mohd Ig : afidamohd_mkay . #Marykay #marykayskincare  #marykaymalaysia  #Botanicaleffect  #skincare  #naturalskincare  #timewise  #beautyconsultant  #naturalproduk  #sayajualkosmetik  #marykaykosmetik  #marykayproduk  #skincareterbaik  #beautyconsultant  #eyeshadow  #lipstik  #blusher  #makeup  #bodylotion   #eyecare  #lipscare  #MKBukitJalil  #MKSripetaling  #MKSungaiBesi  #moisturizer  #botanical  #bodywash  #mask #produkputih #skindaily #lipstik 
MARY KAY CONCEALER 🌷 Tak best kan kalau makeup tapi tetap nampak lingkaran bawah mata hitamm, kecelaan & bintik2 😣😣 MARY KAY CONCEALER menawarkan rona natural seperti rona kulit !!
.
🌷Formula tahan lama, ringan berkeim meratakan rona kulit & menyembunyikan lingkaran hitam di bawah mata
.
🌷Mudah diratakan dengan hanya menggunakan jari manis untuk menyapu concealer
.
BERMINATT? NAK TAU LEBIH DETAIL? INFO MENGENAI KERJAYA MARY KAY?? CONTACT SYU OK..SYU BAGI FREE CONSULTATION 😘😘😘
.
Your Mary Kay INDEPENDENT BEAUTY CONSULTANT❤️
.
🌹SYUHADA NABILAH🌹
📞--019-3803231--
.
.#marykaymalaysia#marykayindependentbeautyconsultant#marykayskincare#marykaymakeup#marykaykualaselangor#marykaysungaibulohjeram#freeconsultation#peluangbisnes#jomsihatcantik#rawatkulitbermasalah#botanicaleffect#timewise#mkmen
MARY KAY CONCEALER 🌷 Tak best kan kalau makeup tapi tetap nampak lingkaran bawah mata hitamm, kecelaan & bintik2 😣😣 MARY KAY CONCEALER menawarkan rona natural seperti rona kulit !! . 🌷Formula tahan lama, ringan berkeim meratakan rona kulit & menyembunyikan lingkaran hitam di bawah mata . 🌷Mudah diratakan dengan hanya menggunakan jari manis untuk menyapu concealer . BERMINATT? NAK TAU LEBIH DETAIL? INFO MENGENAI KERJAYA MARY KAY?? CONTACT SYU OK..SYU BAGI FREE CONSULTATION 😘😘😘 . Your Mary Kay INDEPENDENT BEAUTY CONSULTANT❤️ . 🌹SYUHADA NABILAH🌹 📞--019-3803231-- . .#marykaymalaysia #marykayindependentbeautyconsultant #marykayskincare #marykaymakeup #marykaykualaselangor #marykaysungaibulohjeram #freeconsultation #peluangbisnes #jomsihatcantik #rawatkulitbermasalah #botanicaleffect #timewise #mkmen 
Yeayy!! Alhamdulillah selesai submit order semalam👏🏻👏🏻👏🏻 Thanks to my beloved customerr sbb mempercayai syu & MARY KAY!!😘
.
Nak jadi Beauty Consultant Mary Kay?? 😍😍😍 Uolls mesti terkejut tau dengan apa yg uolls boleh achieve dlm MARY KAY dgn modal yg sgt rendahhh😱😱😱Dlm mary kay ada sisterhood yg sgt kuat utk ngajar kita..recognition & award utk setiap yg uolls achieve..and byk lagi laa..lau nk tau..wassup la syu k😉😉
.
Your Mary Kay INDEPENDENT BEAUTY CONSULTANT❤️
.
🌹SYUHADA NABILAH🌹
📞--019-3803231--
.
.#marykaymalaysia#marykayindependentbeautyconsultant#marykayskincare#marykaymakeup#marykaykualaselangor#marykaysungaibulohjeram#freeconsultation#peluangbisnes#jomsihatcantik#rawatkulitbermasalah#botanicaleffect#timewise#mkmen
Yeayy!! Alhamdulillah selesai submit order semalam👏🏻👏🏻👏🏻 Thanks to my beloved customerr sbb mempercayai syu & MARY KAY!!😘 . Nak jadi Beauty Consultant Mary Kay?? 😍😍😍 Uolls mesti terkejut tau dengan apa yg uolls boleh achieve dlm MARY KAY dgn modal yg sgt rendahhh😱😱😱Dlm mary kay ada sisterhood yg sgt kuat utk ngajar kita..recognition & award utk setiap yg uolls achieve..and byk lagi laa..lau nk tau..wassup la syu k😉😉 . Your Mary Kay INDEPENDENT BEAUTY CONSULTANT❤️ . 🌹SYUHADA NABILAH🌹 📞--019-3803231-- . .#marykaymalaysia #marykayindependentbeautyconsultant #marykayskincare #marykaymakeup #marykaykualaselangor #marykaysungaibulohjeram #freeconsultation #peluangbisnes #jomsihatcantik #rawatkulitbermasalah #botanicaleffect #timewise #mkmen 
Marykay Skinvigorate Cleansing Brush... Kalis air tau... tahan sangat lama.. walau jatuh berkali-kali, terendam dalam air.. still boleh guna lagi.. and lagi satu.. bila pakai skinvi ni.. muka akan rasa lebih segar dan tegang.. so siapa nak anjalkan kulit dia.. you must have this one... I TOLD YOU!!!😊 . 👇
.
.
Afida
Marykay Independent Beauty Consultant
.
📞: 013-3078248
Fb : Afida Mohd
Ig : afidamohd_mkay
.
#Marykay#marykayskincare #marykaymalaysia #Botanicaleffect #skincare #naturalskincare #timewise #beautyconsultant #naturalproduk #sayajualkosmetik #marykaykosmetik #marykayproduk #skincareterbaik #beautyconsultant #eyeshadow #lipstik #blusher #makeup #bodylotion  #eyecare #lipscare #MKBukitJalil #MKSripetaling #MKSungaiBesi #moisturizer #botanical #bodywash #mask#produkputih#skindaily#lipstik
Marykay Skinvigorate Cleansing Brush... Kalis air tau... tahan sangat lama.. walau jatuh berkali-kali, terendam dalam air.. still boleh guna lagi.. and lagi satu.. bila pakai skinvi ni.. muka akan rasa lebih segar dan tegang.. so siapa nak anjalkan kulit dia.. you must have this one... I TOLD YOU!!!😊 . 👇 . . Afida Marykay Independent Beauty Consultant . 📞: 013-3078248 Fb : Afida Mohd Ig : afidamohd_mkay . #Marykay #marykayskincare  #marykaymalaysia  #Botanicaleffect  #skincare  #naturalskincare  #timewise  #beautyconsultant  #naturalproduk  #sayajualkosmetik  #marykaykosmetik  #marykayproduk  #skincareterbaik  #beautyconsultant  #eyeshadow  #lipstik  #blusher  #makeup  #bodylotion   #eyecare  #lipscare  #MKBukitJalil  #MKSripetaling  #MKSungaiBesi  #moisturizer  #botanical  #bodywash  #mask #produkputih #skindaily #lipstik 
Keistimewaan OFHG
. 📍 Gel tidak berminyak, mampu menyejuk dan menyegarkan kulit
📍 Menghidrasi kulit sehingga 10 jam
📍 Menyeimbangkan lembapan kulit
📍 Tekstur yg ringan dan cepat meresap
📍 Sbg make up base supaya foundation dan bedak lebih tahan lama
📍 Sebagai cooling gel selepas berjemur
📍 Mampu meredakan radang iaitu kulit yg cepat merah atau jerawat yg merah merah
📍 Mambantu pertumbuhan sel kulit baru yg sihat
📍 Meredakan kulit yg mengalami pengelupasan dan rosak akibat penggunaan produk yg mengandungi mercury dan hydroquinone
📍 Membantu mengekalkan penampilan kulit yg lembut, licin dan halus
📍 Mengandungi ekstrak teh hijau yg bertindak sbg antioksidan utk melindung kulit dr radikal bebas
.
OFHG digunakan selepas penggunaan pelembab. Sebelum anda memulakan make up.Sangat sesuai utk kulit sensitif
.
..
..
Anis || 0145519334
Beauty Consultant
.
#marykaymalaysia #marykayshahalam#marykayproducts #MaryKayBotanicalEffect#marykaykosmetik #marykaygombak #ootd #ofhg#setjeragat #setjerawat #setparut#timewise#melacepskincare #acne #bazarpaknilkecantikkan #melacep #lipstickmarykay #Mua
#aishahdhiarana #supplementkulit
Keistimewaan OFHG . 📍 Gel tidak berminyak, mampu menyejuk dan menyegarkan kulit 📍 Menghidrasi kulit sehingga 10 jam 📍 Menyeimbangkan lembapan kulit 📍 Tekstur yg ringan dan cepat meresap 📍 Sbg make up base supaya foundation dan bedak lebih tahan lama 📍 Sebagai cooling gel selepas berjemur 📍 Mampu meredakan radang iaitu kulit yg cepat merah atau jerawat yg merah merah 📍 Mambantu pertumbuhan sel kulit baru yg sihat 📍 Meredakan kulit yg mengalami pengelupasan dan rosak akibat penggunaan produk yg mengandungi mercury dan hydroquinone 📍 Membantu mengekalkan penampilan kulit yg lembut, licin dan halus 📍 Mengandungi ekstrak teh hijau yg bertindak sbg antioksidan utk melindung kulit dr radikal bebas . OFHG digunakan selepas penggunaan pelembab. Sebelum anda memulakan make up.Sangat sesuai utk kulit sensitif . .. .. Anis || 0145519334 Beauty Consultant . #marykaymalaysia  #marykayshahalam #marykayproducts  #MaryKayBotanicalEffect #marykaykosmetik  #marykaygombak  #ootd  #ofhg #setjeragat  #setjerawat  #setparut #timewise #melacepskincare  #acne  #bazarpaknilkecantikkan  #melacep  #lipstickmarykay  #Mua  #aishahdhiarana  #supplementkulit 
QUIERES Productos en los que puedas confiar? 
NECESITAS la combinación ideal para combatir el envejecimiento y en los productos #TimeWise de Mary Kay tienes todo lo que necesitas #contáctame
QUIERES Productos en los que puedas confiar? NECESITAS la combinación ideal para combatir el envejecimiento y en los productos #TimeWise  de Mary Kay tienes todo lo que necesitas #contáctame 
.
BEBAS CHEMICAL MERBAHAYA! .
Dah banyak kan sekarang ni produk yg mcm cendawan tumbuh, sejak akhir2 ni produk pencuci wajah muncul terlalu banyakkkk
.
Tapi anda tahu tak bahan yg terkandung dalam setiap produk tersebut? Ada KKKM tak? Selamat ke dear? Tolong la syg kulit anda sayangggg
.
Jangan guna sebarangan produk, nanti kulit rosak, bengkak, mengelupas, mcm mana? Sis sgt2 nak ajak u all semua tlg lah berhati2 ya dalam memilih produk
.
Mary Kay sgt tekankan kualiti produk serta bahan yg hanya selamat digunakan di wajah sahaja. Jadi anda tak perlu risau tau 😊
.
Anda nak cuba timewise? Tapi tak tahu apa yg terbaik? mari whatsapp 011-21290619 ye 😊
.
#marykaykualalumpur #marykaymalaysia #timewiseskincare #timewisemarykay #timewise #marykayampang #marykayklcc #marykaybeautyconsultants
. BEBAS CHEMICAL MERBAHAYA! . Dah banyak kan sekarang ni produk yg mcm cendawan tumbuh, sejak akhir2 ni produk pencuci wajah muncul terlalu banyakkkk . Tapi anda tahu tak bahan yg terkandung dalam setiap produk tersebut? Ada KKKM tak? Selamat ke dear? Tolong la syg kulit anda sayangggg . Jangan guna sebarangan produk, nanti kulit rosak, bengkak, mengelupas, mcm mana? Sis sgt2 nak ajak u all semua tlg lah berhati2 ya dalam memilih produk . Mary Kay sgt tekankan kualiti produk serta bahan yg hanya selamat digunakan di wajah sahaja. Jadi anda tak perlu risau tau 😊 . Anda nak cuba timewise? Tapi tak tahu apa yg terbaik? mari whatsapp 011-21290619 ye 😊 . #marykaykualalumpur  #marykaymalaysia  #timewiseskincare  #timewisemarykay  #timewise  #marykayampang  #marykayklcc  #marykaybeautyconsultants 
@Regrann from @marykay_kz -  Спешите побаловать себя!

До 15 июля 2017 года Компания Mary Kay готова предложить вам массу выгодных предложений! 
Одно из специальных предложений "Волшебное очищение"💦уже ждет своих хозяек!
💨При покупке одной из Щеток для глубокого очищения лица получите возможность купить "Волшебный набор" 🌟 по выгодной цене - 17 900 тенге*
✨Ваша выгода: 4 300 тенге*
*Просим проверять актуальность цены по каталогу продукции «Образ»
🚺Обратитесь к своему Консультанту по красоте за деталями получения специального предложения!
🆘Нет Консультанта? ✅Найти его можно на сайте www.marykay.kz >Продукция >Акции или обратитесь по номеру горячей линии, указанной в профиле👆
Консультант по красоте Алмазова Асия 8-701-466-38-30
#marykay #marykay_kz #marykaykazakhstan #специальноепредложение #отпуск #NEW #Новинка #girl #девушка #miracleset #волшебныйнабор #TimeWise - #regrann
@Regrann from @marykay_kz - Спешите побаловать себя! До 15 июля 2017 года Компания Mary Kay готова предложить вам массу выгодных предложений! Одно из специальных предложений "Волшебное очищение"💦уже ждет своих хозяек! 💨При покупке одной из Щеток для глубокого очищения лица получите возможность купить "Волшебный набор" 🌟 по выгодной цене - 17 900 тенге* ✨Ваша выгода: 4 300 тенге* *Просим проверять актуальность цены по каталогу продукции «Образ» 🚺Обратитесь к своему Консультанту по красоте за деталями получения специального предложения! 🆘Нет Консультанта? ✅Найти его можно на сайте www.marykay.kz >Продукция >Акции или обратитесь по номеру горячей линии, указанной в профиле👆 Консультант по красоте Алмазова Асия 8-701-466-38-30 #marykay  #marykay_kz  #marykaykazakhstan  #специальноепредложение  #отпуск  #NEW  #Новинка  #girl  #девушка  #miracleset  #волшебныйнабор  #TimeWise  - #regrann 
Hai si cantik ! Berkenan yg mana ?

Meh bisikbisik . kita nak submit order 31/5 ni 💄💋 Athirah Majid
013 6703044
Your Trusted Independent Beauty  Consultant 🙋
Mary Kay Malaysia
Mary kay Shah Alam , Selangor ✌

#marykaymalaysia #marykayselangor #marykayshahalam #marykayskincare #skincareselamat #skincaremalaysia #sayajualskincare #makeupmalaysia #flawlessskin #kulitkusam #skinvigoratebrush #bazarpaknil #likeforfollow #followforfollow #sayajualsayapakai #produkkecantikan #kulitcantik #melacep #timewise #foundation #loosepowder #mkmen #botanicaleffect #botanicalproduct #waterbaseproduct #botanicaleffectevo #lipstick #primer
Hai si cantik ! Berkenan yg mana ? Meh bisikbisik . kita nak submit order 31/5 ni 💄💋 Athirah Majid 013 6703044 Your Trusted Independent Beauty Consultant 🙋 Mary Kay Malaysia Mary kay Shah Alam , Selangor ✌ #marykaymalaysia  #marykayselangor  #marykayshahalam  #marykayskincare  #skincareselamat  #skincaremalaysia  #sayajualskincare  #makeupmalaysia  #flawlessskin  #kulitkusam  #skinvigoratebrush  #bazarpaknil  #likeforfollow  #followforfollow  #sayajualsayapakai  #produkkecantikan  #kulitcantik  #melacep  #timewise  #foundation  #loosepowder  #mkmen  #botanicaleffect  #botanicalproduct  #waterbaseproduct  #botanicaleffectevo  #lipstick  #primer 
Alhamdulillah. Barang customer semua dah selamat sampai 😍
.
.
Mana yang dah order tu harap bersabar ya, hari ni kita pos semuaaa. Sempat lah nak cantik sebelum raya nanti. 😊
.
.
Ada lagi yang nak order? Boleh pm hajar. Nak skincare nak makeup semua boleh! Tak tahu nak guna skincare apa yang sesuai untuk kulit nanti hajar boleh consult. .
.
Anytime boleh pm/whatsapp Hajar ye. 🤗
.
.
HAJAR | 0176019135
Mary Kay Beauty Consultant
.
.
#marykaymalaysia #marykayseremban #marykayn9 #marykayskincare #skincareselamat #skincaremalaysia #sayajualskincare #makeupmalaysia #flawlessskin #kulitkusam #skinvigoratebrush #bazarpaknil #likeforfollow #followforfollow #sayajualsayapakai #produkkecantikan #kulitcantik #melacep #timewise #foundation #loosepowder #mkmen #botanicaleffect #botanicalproduct #waterbaseproduct #botanicaleffectevo #lipstick #primer #foundationprimer
Alhamdulillah. Barang customer semua dah selamat sampai 😍 . . Mana yang dah order tu harap bersabar ya, hari ni kita pos semuaaa. Sempat lah nak cantik sebelum raya nanti. 😊 . . Ada lagi yang nak order? Boleh pm hajar. Nak skincare nak makeup semua boleh! Tak tahu nak guna skincare apa yang sesuai untuk kulit nanti hajar boleh consult. . . Anytime boleh pm/whatsapp Hajar ye. 🤗 . . HAJAR | 0176019135 Mary Kay Beauty Consultant . . #marykaymalaysia  #marykayseremban  #marykayn9  #marykayskincare  #skincareselamat  #skincaremalaysia  #sayajualskincare  #makeupmalaysia  #flawlessskin  #kulitkusam  #skinvigoratebrush  #bazarpaknil  #likeforfollow  #followforfollow  #sayajualsayapakai  #produkkecantikan  #kulitcantik  #melacep  #timewise  #foundation  #loosepowder  #mkmen  #botanicaleffect  #botanicalproduct  #waterbaseproduct  #botanicaleffectevo  #lipstick  #primer  #foundationprimer 
TimeWise Miracle Set Superb 💪
.
.
Dirimuskan untuk uolls yang berusia 23 tahun dan ke atas. Memang best bila dapat manjakan kulit wajah dengan TimeWise Skincare set ni. .
.
Apa yang paling best bila ianya ada 11 kebaikan dan paling utama ianya mengandungi formula anti-penuaan. .
.
Untuk hasil yang lebih lagi, bolehlah digandingkan juga dengan item tambahan iaitu TimeWise Softener dan juga TimeWise Renewing Gel Mask.
.
.
Nak cuba? Nak consultation? Jangan malu untuk hubungi MEEN ya. Cantik tu subjektif, tapi kulit sihat itu harus ya. .
.
☎️ 019-2202770
MEEN
Mary Kay Beauty Consultant .
.
#marykaykl #marykaypj #marykaycheras #marykaymelaka #marykaypermaisuri #serumwajah #skincare #skincaremalaysia #timewise #kulitsihat #kulitkusam #kulitcantik #kulitkering #kulitbersih #kulitglowing #kulitberminyak #kulitlembut #sayajualonline #sayapakaisayajual #sayajualprodukkecantikan #sayabeautyconsultantmarykay #sayasukacantik #cantik #letscantik #letsbeauty #jomcantik #hijabista #hijab #bazarpaknil
TimeWise Miracle Set Superb 💪 . . Dirimuskan untuk uolls yang berusia 23 tahun dan ke atas. Memang best bila dapat manjakan kulit wajah dengan TimeWise Skincare set ni. . . Apa yang paling best bila ianya ada 11 kebaikan dan paling utama ianya mengandungi formula anti-penuaan. . . Untuk hasil yang lebih lagi, bolehlah digandingkan juga dengan item tambahan iaitu TimeWise Softener dan juga TimeWise Renewing Gel Mask. . . Nak cuba? Nak consultation? Jangan malu untuk hubungi MEEN ya. Cantik tu subjektif, tapi kulit sihat itu harus ya. . . ☎️ 019-2202770 MEEN Mary Kay Beauty Consultant . . #marykaykl  #marykaypj  #marykaycheras  #marykaymelaka  #marykaypermaisuri  #serumwajah  #skincare  #skincaremalaysia  #timewise  #kulitsihat  #kulitkusam  #kulitcantik  #kulitkering  #kulitbersih  #kulitglowing  #kulitberminyak  #kulitlembut  #sayajualonline  #sayapakaisayajual  #sayajualprodukkecantikan  #sayabeautyconsultantmarykay  #sayasukacantik  #cantik  #letscantik  #letsbeauty  #jomcantik  #hijabista  #hijab  #bazarpaknil 
Timewise skincare adalah untuk wanita dan lelaki yang mementingkan kesempurnaan wajah, berasa awet muda dan kekal anjal! Ia dirumus khas untuk menentang penuaan dan mengembikan keremajaan kulit.
.
Terdapat banyak manfaat dalam Timewise skincare, iaitu
🍅 membersihkan
🍅 mengelupas secara halus
🍅 memperbaharui
🍅 menyegarkan
🍅 memberikan tenaga
🍅 melembapkan
🍅 menghaluskan
🍅 menganjalkan
🍅 melembutkan
🍅 melindungi
🍅 mengurangkan garis halus
🍅 mengurangkan kedutan
pada kulit anda! Best ke tidak?
.
Yang penting kenalah rajin membelai kulit wajah itu ya! Dan paling paling paling malas sekali mestilah menggunakan pencuci dan pelembap! Ni untuk orang yang paling teramat tersangat malas! Guna dua benda ni je! Tu pun dah banyak manfaat dapat, kalau guna rejim penjagaan wajah yang lebih lagi, macam manav Tentulah lebih baik!
.
💋 Sebarang pertanyaan tentang produk Mary Kay hubungi saya
.
Your Trusted Beauty Consultant
Zieha
0134804890
Mary Kay Malaysia
.
#marykayalorsetar #marykaykedah #marykay #marykaymysg #marykaymakeup #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaykosmetik #marykaylife #marykayskincare #marykayproducts #marykay #TimeWiseMiracle
#pretty #beautiful #woman #malaysia #amancentral #kedah #alorsetar #beautyskin #skincare #timewise #marykaytimewise
Timewise skincare adalah untuk wanita dan lelaki yang mementingkan kesempurnaan wajah, berasa awet muda dan kekal anjal! Ia dirumus khas untuk menentang penuaan dan mengembikan keremajaan kulit. . Terdapat banyak manfaat dalam Timewise skincare, iaitu 🍅 membersihkan 🍅 mengelupas secara halus 🍅 memperbaharui 🍅 menyegarkan 🍅 memberikan tenaga 🍅 melembapkan 🍅 menghaluskan 🍅 menganjalkan 🍅 melembutkan 🍅 melindungi 🍅 mengurangkan garis halus 🍅 mengurangkan kedutan pada kulit anda! Best ke tidak? . Yang penting kenalah rajin membelai kulit wajah itu ya! Dan paling paling paling malas sekali mestilah menggunakan pencuci dan pelembap! Ni untuk orang yang paling teramat tersangat malas! Guna dua benda ni je! Tu pun dah banyak manfaat dapat, kalau guna rejim penjagaan wajah yang lebih lagi, macam manav Tentulah lebih baik! . 💋 Sebarang pertanyaan tentang produk Mary Kay hubungi saya . Your Trusted Beauty Consultant Zieha 0134804890 Mary Kay Malaysia . #marykayalorsetar  #marykaykedah  #marykay  #marykaymysg  #marykaymakeup  #marykaybeautyconsultant  #marykaymalaysia  #marykaykosmetik  #marykaylife  #marykayskincare  #marykayproducts  #marykay  #TimeWiseMiracle  #pretty  #beautiful  #woman  #malaysia  #amancentral  #kedah  #alorsetar  #beautyskin  #skincare  #timewise  #marykaytimewise 
HOT ITEM REFINER ➕ PORE MINIMIZER‼️‼️‼️ ========================================
REFINER📌📌📌 =============
❤️Refiner ini adalah scrub yang sangat halus. ❤️Kita tak perlu sental terlalu kuat kerana kulit wajah kita sangat nipis dan yang bestnya, scrub ini akan membersihkan wajah kita hingga ke dasarnya
❤️Kulit kita akan nampak lebih cerah dan glowing lepas scrub taw!!
❤️Membersihkan sel-sel kulit mati, kekotoran dan membersih hingga ke dalam liang pori
❤️Meningkatkan baru tumbuh semula sel kulit
❤️Membantu untuk menaikkan semula kulit yang sihat dan berseri

PORE MINIMIZER PULAK
===••••••••••••=======
❤️pore minimizer pulak untuk megurangkan atau mengecilkan pori muka yang besar
❤️Membantu mengukuhkan kulit dan menjadikan saiz liang kelihatan lebih kecil
❤️Ia tidak berminyak atau melekit dan meninggalkan kemasan yang licin.
❤️Mempunyai formula menyerap yang pantas yang membantu menenangkan dan membuat kulit selesa ❤️Mengurangkan kemerahan 
2 item ni memang best bila guna sekali!

RESULT DIA DEBOOOMMM📍

#visitmyig#marykay#translucentpowdee#bedak#sayajualmurah#preloved#malaysia#marykaymalaysia#marykayserikembangan#bedak#mua#muaserikembangan#ignurah#lipstik#mattelipstik#marykaylipstik#marykayskincare#botanicaleffects#timewise#cantik#makeupartis#tipscantik#sayajual#bazarpaknil#jualanmurah#marykayskincare#sihat#nyx#primer#truedimentionlipstik#timewise#marykaytimewise#mkformen#lipstik
HOT ITEM REFINER ➕ PORE MINIMIZER‼️‼️‼️ ======================================== REFINER📌📌📌 ============= ❤️Refiner ini adalah scrub yang sangat halus. ❤️Kita tak perlu sental terlalu kuat kerana kulit wajah kita sangat nipis dan yang bestnya, scrub ini akan membersihkan wajah kita hingga ke dasarnya ❤️Kulit kita akan nampak lebih cerah dan glowing lepas scrub taw!! ❤️Membersihkan sel-sel kulit mati, kekotoran dan membersih hingga ke dalam liang pori ❤️Meningkatkan baru tumbuh semula sel kulit ❤️Membantu untuk menaikkan semula kulit yang sihat dan berseri PORE MINIMIZER PULAK ===••••••••••••======= ❤️pore minimizer pulak untuk megurangkan atau mengecilkan pori muka yang besar ❤️Membantu mengukuhkan kulit dan menjadikan saiz liang kelihatan lebih kecil ❤️Ia tidak berminyak atau melekit dan meninggalkan kemasan yang licin. ❤️Mempunyai formula menyerap yang pantas yang membantu menenangkan dan membuat kulit selesa ❤️Mengurangkan kemerahan 2 item ni memang best bila guna sekali! RESULT DIA DEBOOOMMM📍 #visitmyig #marykay #translucentpowdee #bedak #sayajualmurah #preloved #malaysia #marykaymalaysia #marykayserikembangan #bedak #mua #muaserikembangan #ignurah #lipstik #mattelipstik #marykaylipstik #marykayskincare #botanicaleffects #timewise #cantik #makeupartis #tipscantik #sayajual #bazarpaknil #jualanmurah #marykayskincare #sihat #nyx #primer #truedimentionlipstik #timewise #marykaytimewise #mkformen #lipstik 
HOT ITEM REFINER ➕ PORE MINIMIZER‼️‼️‼️ ========================================
REFINER📌📌📌 =============
❤️Refiner ini adalah scrub yang sangat halus. ❤️Kita tak perlu sental terlalu kuat kerana kulit wajah kita sangat nipis dan yang bestnya, scrub ini akan membersihkan wajah kita hingga ke dasarnya
❤️Kulit kita akan nampak lebih cerah dan glowing lepas scrub taw!!
❤️Membersihkan sel-sel kulit mati, kekotoran dan membersih hingga ke dalam liang pori
❤️Meningkatkan baru tumbuh semula sel kulit
❤️Membantu untuk menaikkan semula kulit yang sihat dan berseri

PORE MINIMIZER PULAK
===••••••••••••=======
❤️pore minimizer pulak untuk megurangkan atau mengecilkan pori muka yang besar
❤️Membantu mengukuhkan kulit dan menjadikan saiz liang kelihatan lebih kecil
❤️Ia tidak berminyak atau melekit dan meninggalkan kemasan yang licin.
❤️Mempunyai formula menyerap yang pantas yang membantu menenangkan dan membuat kulit selesa ❤️Mengurangkan kemerahan 
2 item ni memang best bila guna sekali!

RESULT DIA DEBOOOMMM📍

#visitmyig#marykay#translucentpowdee#bedak#sayajualmurah#preloved#malaysia#marykaymalaysia#marykayserikembangan#bedak#mua#muaserikembangan#ignurah#lipstik#mattelipstik#marykaylipstik#marykayskincare#botanicaleffects#timewise#cantik#makeupartis#tipscantik#sayajual#bazarpaknil#jualanmurah#marykayskincare#sihat#nyx#primer#truedimentionlipstik#timewise#marykaytimewise#mkformen#lipstik
HOT ITEM REFINER ➕ PORE MINIMIZER‼️‼️‼️ ======================================== REFINER📌📌📌 ============= ❤️Refiner ini adalah scrub yang sangat halus. ❤️Kita tak perlu sental terlalu kuat kerana kulit wajah kita sangat nipis dan yang bestnya, scrub ini akan membersihkan wajah kita hingga ke dasarnya ❤️Kulit kita akan nampak lebih cerah dan glowing lepas scrub taw!! ❤️Membersihkan sel-sel kulit mati, kekotoran dan membersih hingga ke dalam liang pori ❤️Meningkatkan baru tumbuh semula sel kulit ❤️Membantu untuk menaikkan semula kulit yang sihat dan berseri PORE MINIMIZER PULAK ===••••••••••••======= ❤️pore minimizer pulak untuk megurangkan atau mengecilkan pori muka yang besar ❤️Membantu mengukuhkan kulit dan menjadikan saiz liang kelihatan lebih kecil ❤️Ia tidak berminyak atau melekit dan meninggalkan kemasan yang licin. ❤️Mempunyai formula menyerap yang pantas yang membantu menenangkan dan membuat kulit selesa ❤️Mengurangkan kemerahan 2 item ni memang best bila guna sekali! RESULT DIA DEBOOOMMM📍 #visitmyig #marykay #translucentpowdee #bedak #sayajualmurah #preloved #malaysia #marykaymalaysia #marykayserikembangan #bedak #mua #muaserikembangan #ignurah #lipstik #mattelipstik #marykaylipstik #marykayskincare #botanicaleffects #timewise #cantik #makeupartis #tipscantik #sayajual #bazarpaknil #jualanmurah #marykayskincare #sihat #nyx #primer #truedimentionlipstik #timewise #marykaytimewise #mkformen #lipstik 
HOT ITEM REFINER ➕ PORE MINIMIZER‼️‼️‼️ ========================================
REFINER📌📌📌 =============
❤️Refiner ini adalah scrub yang sangat halus. ❤️Kita tak perlu sental terlalu kuat kerana kulit wajah kita sangat nipis dan yang bestnya, scrub ini akan membersihkan wajah kita hingga ke dasarnya
❤️Kulit kita akan nampak lebih cerah dan glowing lepas scrub taw!!
❤️Membersihkan sel-sel kulit mati, kekotoran dan membersih hingga ke dalam liang pori
❤️Meningkatkan baru tumbuh semula sel kulit
❤️Membantu untuk menaikkan semula kulit yang sihat dan berseri

PORE MINIMIZER PULAK
===••••••••••••=======
❤️pore minimizer pulak untuk megurangkan atau mengecilkan pori muka yang besar
❤️Membantu mengukuhkan kulit dan menjadikan saiz liang kelihatan lebih kecil
❤️Ia tidak berminyak atau melekit dan meninggalkan kemasan yang licin.
❤️Mempunyai formula menyerap yang pantas yang membantu menenangkan dan membuat kulit selesa ❤️Mengurangkan kemerahan 
2 item ni memang best bila guna sekali!

RESULT DIA DEBOOOMMM📍

#visitmyig#marykay#translucentpowdee#bedak#sayajualmurah#preloved#malaysia#marykaymalaysia#marykayserikembangan#bedak#mua#muaserikembangan#ignurah#lipstik#mattelipstik#marykaylipstik#marykayskincare#botanicaleffects#timewise#cantik#makeupartis#tipscantik#sayajual#bazarpaknil#jualanmurah#marykayskincare#sihat#nyx#primer#truedimentionlipstik#timewise#marykaytimewise#mkformen#lipstik
HOT ITEM REFINER ➕ PORE MINIMIZER‼️‼️‼️ ======================================== REFINER📌📌📌 ============= ❤️Refiner ini adalah scrub yang sangat halus. ❤️Kita tak perlu sental terlalu kuat kerana kulit wajah kita sangat nipis dan yang bestnya, scrub ini akan membersihkan wajah kita hingga ke dasarnya ❤️Kulit kita akan nampak lebih cerah dan glowing lepas scrub taw!! ❤️Membersihkan sel-sel kulit mati, kekotoran dan membersih hingga ke dalam liang pori ❤️Meningkatkan baru tumbuh semula sel kulit ❤️Membantu untuk menaikkan semula kulit yang sihat dan berseri PORE MINIMIZER PULAK ===••••••••••••======= ❤️pore minimizer pulak untuk megurangkan atau mengecilkan pori muka yang besar ❤️Membantu mengukuhkan kulit dan menjadikan saiz liang kelihatan lebih kecil ❤️Ia tidak berminyak atau melekit dan meninggalkan kemasan yang licin. ❤️Mempunyai formula menyerap yang pantas yang membantu menenangkan dan membuat kulit selesa ❤️Mengurangkan kemerahan 2 item ni memang best bila guna sekali! RESULT DIA DEBOOOMMM📍 #visitmyig #marykay #translucentpowdee #bedak #sayajualmurah #preloved #malaysia #marykaymalaysia #marykayserikembangan #bedak #mua #muaserikembangan #ignurah #lipstik #mattelipstik #marykaylipstik #marykayskincare #botanicaleffects #timewise #cantik #makeupartis #tipscantik #sayajual #bazarpaknil #jualanmurah #marykayskincare #sihat #nyx #primer #truedimentionlipstik #timewise #marykaytimewise #mkformen #lipstik 
Terminando meu dia cuidando da minha pele, com os produtos que amooooo
Terminando meu dia cuidando da minha pele, com os produtos que amooooo
True Dimension Lipstik masih lagi menjadi pilihan wanita-wanita diluar sana. 
Kenapa pilih True Dimension lipstik?

1. Warna- warna lipstik nampak lebih berani dan bermaya.
2. Lipstik yang berformulasikan dengan anti aging dapat melindungi kulit bibir daripada radikal bebas,
3. campuran vitamin A dan E dapat menyihatkan dan menyegarkan bibir secara alami
4. Bibir nampak lebih mungil dan lembap sepanjang pemakaian. .
. . 👇
.
.
Afida
Marykay Independent Beauty Consultant
.
📞: 013-3078248
Fb : Afida Mohd
Ig : afidamohd_mkay
.
#Marykay#marykayskincare #marykaymalaysia #Botanicaleffect #skincare #naturalskincare #timewise #beautyconsultant #naturalproduk #sayajualkosmetik #marykaykosmetik #marykayproduk #skincareterbaik #beautyconsultant #eyeshadow #lipstik #blusher #makeup #bodylotion  #eyecare #lipscare #MKBukitJalil #MKSripetaling #MKSungaiBesi #moisturizer #botanical #bodywash #mask#produkputih#skindaily#lipstik
True Dimension Lipstik masih lagi menjadi pilihan wanita-wanita diluar sana. Kenapa pilih True Dimension lipstik? 1. Warna- warna lipstik nampak lebih berani dan bermaya. 2. Lipstik yang berformulasikan dengan anti aging dapat melindungi kulit bibir daripada radikal bebas, 3. campuran vitamin A dan E dapat menyihatkan dan menyegarkan bibir secara alami 4. Bibir nampak lebih mungil dan lembap sepanjang pemakaian. . . . 👇 . . Afida Marykay Independent Beauty Consultant . 📞: 013-3078248 Fb : Afida Mohd Ig : afidamohd_mkay . #Marykay #marykayskincare  #marykaymalaysia  #Botanicaleffect  #skincare  #naturalskincare  #timewise  #beautyconsultant  #naturalproduk  #sayajualkosmetik  #marykaykosmetik  #marykayproduk  #skincareterbaik  #beautyconsultant  #eyeshadow  #lipstik  #blusher  #makeup  #bodylotion   #eyecare  #lipscare  #MKBukitJalil  #MKSripetaling  #MKSungaiBesi  #moisturizer  #botanical  #bodywash  #mask #produkputih #skindaily #lipstik 
Boa noite! Vim mostrar pra vocês as compras/presentes desse mês lindo de maio! ❤ Como foi meu aniversário ganhei vários presentes e esperei juntar com as compras pra fotografar pra vocês. Obrigada a todos que me presentearam, e a todos meus amigos e pessoas especiais  que se fizeram presentes! Amo vocês ❤ Vou falar o que é comprinha, e o que é presente.
(Antes que vocês perguntem eu compro talco pra passar no cabelo quando tá oleoso heheheheh)
🌸 Body Splash de Rosa e Algodão da @oboticario (presente);
🌸 Protetor solar Anthelios Antioleosidade da @larocheposay (compra);
🌸 Chaveiro maravigold feito pela @amalunogueira - encomendas chamem inbox (presente);
🌸 Batom réplica da @maccosmeticsbrasil cor Please Me, procurar minha miga @sahbrochetto (presente);
🌸 Batom Vermelho Perfeito da @avonbrasil (presente);
🌸 Delineador líquido Tango (compra);
🌸 Esmalte Rosa Crystal da @avonbrasil (compra);
🌸 Batons @ricosti - cores: Euforia, Apple, Cacau, Astral e Charme (presente);
🌸 Base TimeWise @marykaybrasil - cor Beige 5 (compra);
🌸 Talco infaltil Flock Baby (compra);
🌸 Protetor Labial +50 da @avenebrasil (compra);
Querem resenha de algum produto? Me falem nos comentários. Beijo da Lu 💋
Boa noite! Vim mostrar pra vocês as compras/presentes desse mês lindo de maio! ❤ Como foi meu aniversário ganhei vários presentes e esperei juntar com as compras pra fotografar pra vocês. Obrigada a todos que me presentearam, e a todos meus amigos e pessoas especiais que se fizeram presentes! Amo vocês ❤ Vou falar o que é comprinha, e o que é presente. (Antes que vocês perguntem eu compro talco pra passar no cabelo quando tá oleoso heheheheh) 🌸 Body Splash de Rosa e Algodão da @oboticario (presente); 🌸 Protetor solar Anthelios Antioleosidade da @larocheposay (compra); 🌸 Chaveiro maravigold feito pela @amalunogueira - encomendas chamem inbox (presente); 🌸 Batom réplica da @maccosmeticsbrasil cor Please Me, procurar minha miga @sahbrochetto (presente); 🌸 Batom Vermelho Perfeito da @avonbrasil (presente); 🌸 Delineador líquido Tango (compra); 🌸 Esmalte Rosa Crystal da @avonbrasil (compra); 🌸 Batons @ricosti - cores: Euforia, Apple, Cacau, Astral e Charme (presente); 🌸 Base TimeWise @marykaybrasil - cor Beige 5 (compra); 🌸 Talco infaltil Flock Baby (compra); 🌸 Protetor Labial +50 da @avenebrasil (compra); Querem resenha de algum produto? Me falem nos comentários. Beijo da Lu 💋
Menyejukkan dan menenangkan.
Mengandungi bahan botani yang dapat menegang, memejal dan mengurangkan kesembapan di kwsn mata(eyebag). #marykay #marykaytimewise #marykayjohor #MaryKaydesaru #best #superb #saturdate #MaryKayBeautyConsultant #pengerang #rapidpetronas #MaryKayBeautyConsultant #sayajual #sayaguna #skinvi #400rpm #device #MaryKay #BC #warranty #blackhead  #whitehead #flawless #skincare #timewise #nutribeads #vitamin #microcapsule
Menyejukkan dan menenangkan.
Mengandungi bahan botani yang dapat menegang, memejal dan mengurangkan kesembapan di kwsn mata(eyebag). #marykay #marykaytimewise #marykayjohor #MaryKaydesaru #best #superb #saturdate #MaryKayBeautyConsultant #pengerang #rapidpetronas #MaryKayBeautyConsultant #sayajual #sayaguna #skinvi #400rpm #device #MaryKay #BC #warranty #blackhead  #whitehead #flawless #skincare #timewise #nutribeads #vitamin #microcapsule
Menyejukkan dan menenangkan.
Mengandungi bahan botani yang dapat menegang, memejal dan mengurangkan kesembapan di kwsn mata(eyebag). #marykay #marykaytimewise #marykayjohor #MaryKaydesaru #best #superb #saturdate #MaryKayBeautyConsultant #pengerang #rapidpetronas #MaryKayBeautyConsultant #sayajual #sayaguna #skinvi #400rpm #device #MaryKay #BC #warranty #blackhead  #whitehead #flawless #skincare #timewise #nutribeads #vitamin #microcapsule
Apa itu 'Skinvigorate Brush?' ✅ .

Ia adalah peranti pembersih wajah yg mencuci 85% lebih baik dan bersih dari menggunakan tangan.
.

400 putaran seminit mampu membantu mengurut keseluruhan wajah serta melancarkan perjalanan darah. Perjalanan darah yang baik di bawah kulit dapat memberi kulit wajah yang sihat dan lebih berseri.
. ✅ Kulit wajah mempunyai 20,000 pori-pori. Jerawat akan terhasil apabila pori-pori tersumbat dgn kotoran & minyak. Berus pencuci skinvigorate ini diciptakan khas dimana berusnya juga mempunyai sebanyak 20,000 berus nipis & sgt kecil, sgt kecil dari pori-pori di kulit wajah kita khasnya utk mencuci kotoran sehingga ke dlm pori-pori.
.
✅ Sesuai digunakan utk semua jenis kulit termasuklah kulit sensitif krn berusnya yang sgt lembut pada wajah.
.
✅ Kalis air dan kedap, anda boleh letak sahaja di tepi sinki atau di dlm bilik mandi. .
✅ Mempunyai butang 'On & Off' juga butang utk kawal tahap kelajuan.
.
✅ Sgt sesuai utk anda yg tiada masa atau nak cepat, penggunaan berus pencuci skinvigorate ini hanya mengambil masa 1-2 minit sahaja. Anda cuma tekan butang 'On' & pilih tahap kelajuan dan lalukan berus ini ke keseluruhan wajah. Jimat masa & tenaga bukan?
.
✅ Ianya kecil, comel & sgt ringan mudah dibawa kemana-mana. .
✅ Selepas menggunakan berus ini, pasti anda akan rasai perbezaannya. Kulit wajah akan rasa licin, halus, segar, bersih & cerah.
.

Warna purple ini limited edition tau! Make sure uolls grab before finishing stock! ♥ Anda pasti tak menyesal membelinya 😍

Berminat? Boleh pm sis ya.

#marykayMalaysia #marykayskincare #marykaymen #kuantanpahang #marykaylife #marykayskinvigorate #blackheadremoval #tutorialmakeup #botanicaleffect #timewise #marykaylipstick #marykaymelacep
Apa itu 'Skinvigorate Brush?' ✅ . Ia adalah peranti pembersih wajah yg mencuci 85% lebih baik dan bersih dari menggunakan tangan. . 400 putaran seminit mampu membantu mengurut keseluruhan wajah serta melancarkan perjalanan darah. Perjalanan darah yang baik di bawah kulit dapat memberi kulit wajah yang sihat dan lebih berseri. . ✅ Kulit wajah mempunyai 20,000 pori-pori. Jerawat akan terhasil apabila pori-pori tersumbat dgn kotoran & minyak. Berus pencuci skinvigorate ini diciptakan khas dimana berusnya juga mempunyai sebanyak 20,000 berus nipis & sgt kecil, sgt kecil dari pori-pori di kulit wajah kita khasnya utk mencuci kotoran sehingga ke dlm pori-pori. . ✅ Sesuai digunakan utk semua jenis kulit termasuklah kulit sensitif krn berusnya yang sgt lembut pada wajah. . ✅ Kalis air dan kedap, anda boleh letak sahaja di tepi sinki atau di dlm bilik mandi. . ✅ Mempunyai butang 'On & Off' juga butang utk kawal tahap kelajuan. . ✅ Sgt sesuai utk anda yg tiada masa atau nak cepat, penggunaan berus pencuci skinvigorate ini hanya mengambil masa 1-2 minit sahaja. Anda cuma tekan butang 'On' & pilih tahap kelajuan dan lalukan berus ini ke keseluruhan wajah. Jimat masa & tenaga bukan? . ✅ Ianya kecil, comel & sgt ringan mudah dibawa kemana-mana. . ✅ Selepas menggunakan berus ini, pasti anda akan rasai perbezaannya. Kulit wajah akan rasa licin, halus, segar, bersih & cerah. . Warna purple ini limited edition tau! Make sure uolls grab before finishing stock! ♥ Anda pasti tak menyesal membelinya 😍 Berminat? Boleh pm sis ya. #marykayMalaysia  #marykayskincare  #marykaymen  #kuantanpahang  #marykaylife  #marykayskinvigorate  #blackheadremoval  #tutorialmakeup  #botanicaleffect  #timewise  #marykaylipstick  #marykaymelacep 
Jom cantik2 di Hari Raya.. Dptkan free gift best dr saya!!
DM/WA sekarang!! LIMITED GIFT!

0133408281
MK Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#berusmuka #pobling #melacep #timewise #pelindunguv #sunprotector #spf #skinvi #kulitcerah #jeragat #serum #raya2017 #cantikdihariraya #beautyskin #perfume #hadiahharijadi #skincareterbaik #makeupterkini
Assalamulaikum n selamat pagi 😘😘
.
.
Hari ni 25hb kan? Mesti ramai yg tersenyum sbb gaji dah masuk. Heheh 😊
.
.
Sementara duit gaji ada lg tu jom usha2 ig sis ye 😘.. dah ada ke foundation nak pakai raya nti?? Haa.. meh sis perkenalkan dgn foundation yg best dr marykay ni.. .
.
Endless performance Creme-to-powder .👍👍👍
.
👉Foundation 2 dalam 1, foundation & bedak! Kalau uols perlukan bedak yang high coverage & lebih gebu & FLAWLESS, ni lah jawapannya! .
.
✅Texture dia macam cream tapi bila sapu kat muka dia akan kering (MATTE finish) , sama macam kita pakai bedak .
.
✅Biasanya sis guna Creme-to-powder ni bila tak boleh solat , nak pergi dinner or make up pengantin, sebab dia lebih tahan lama dan juga WATERPROOF .
.
✅Yang bestnya tentang bedak ni, walaupun dia high coverage, dia still rasa ringan kat muka. Tak la rasa macam make up tebal. Creme to powder foundation ni pun Oil control & boleh tutup cela .
.
😘Uols boleh sapu bedak ni guna sponge, tapi experience saya sendiri pakai, dia lagi cantik & kemas kalau kita sapu guna foundation brush .
.
Tapi kalau kulit kering tak berapa sesuai pakai bedak jenis ni ya .❌.
.

SANGAT SESUAI UNTUK COMBINATION SKIN AND OILY SKIN ATAU NORMAL SKIN❤❤❤❤✅✅✅✅
.
Ni memang favourite sis sejak dia keluar, wajib ada dalam handbeg! .😍😍😍😍
.
Berminat untuk mengetahui lebih lanjut. Boleh wassap laju2.
I .
Kelebihan untuk uolss😍😍.
- Kulit jadi lembut dan terhidrat
- membantu kulit kelihatan licin
- membaiki tekstur kulit
- mengurangkan pembukaan pori-pori

San- 0182409293
_____________________________________________________.
#teammarykay#marykaykedah#marykayseremban#marykaymalaysia#marykaykl#marykaysetapak#marykaypetalingjaya#treatmentsetmarykay#marykaykelantan#masalahkulitberminyak#marykaytimewise#masalahkulitgelap#marykayalorsetar#masalahtonatidaksekata#marykayselangor#marykayjb#masalahjerawat#masalahjeragat#timewiserepair#marykaykuantan#masalahparutjerawat#produkorganik#timewise#settimewise#marykaymalaysia#loosepowdermarykay#mineralpowderfoundation#mineralpowdermarykay
Assalamulaikum n selamat pagi 😘😘 . . Hari ni 25hb kan? Mesti ramai yg tersenyum sbb gaji dah masuk. Heheh 😊 . . Sementara duit gaji ada lg tu jom usha2 ig sis ye 😘.. dah ada ke foundation nak pakai raya nti?? Haa.. meh sis perkenalkan dgn foundation yg best dr marykay ni.. . . Endless performance Creme-to-powder .👍👍👍 . 👉Foundation 2 dalam 1, foundation & bedak! Kalau uols perlukan bedak yang high coverage & lebih gebu & FLAWLESS, ni lah jawapannya! . . ✅Texture dia macam cream tapi bila sapu kat muka dia akan kering (MATTE finish) , sama macam kita pakai bedak . . ✅Biasanya sis guna Creme-to-powder ni bila tak boleh solat , nak pergi dinner or make up pengantin, sebab dia lebih tahan lama dan juga WATERPROOF . . ✅Yang bestnya tentang bedak ni, walaupun dia high coverage, dia still rasa ringan kat muka. Tak la rasa macam make up tebal. Creme to powder foundation ni pun Oil control & boleh tutup cela . . 😘Uols boleh sapu bedak ni guna sponge, tapi experience saya sendiri pakai, dia lagi cantik & kemas kalau kita sapu guna foundation brush . . Tapi kalau kulit kering tak berapa sesuai pakai bedak jenis ni ya .❌. . SANGAT SESUAI UNTUK COMBINATION SKIN AND OILY SKIN ATAU NORMAL SKIN❤❤❤❤✅✅✅✅ . Ni memang favourite sis sejak dia keluar, wajib ada dalam handbeg! .😍😍😍😍 . Berminat untuk mengetahui lebih lanjut. Boleh wassap laju2. I . Kelebihan untuk uolss😍😍. - Kulit jadi lembut dan terhidrat - membantu kulit kelihatan licin - membaiki tekstur kulit - mengurangkan pembukaan pori-pori San- 0182409293 _____________________________________________________. #teammarykay #marykaykedah #marykayseremban #marykaymalaysia #marykaykl #marykaysetapak #marykaypetalingjaya #treatmentsetmarykay #marykaykelantan #masalahkulitberminyak #marykaytimewise #masalahkulitgelap #marykayalorsetar #masalahtonatidaksekata #marykayselangor #marykayjb #masalahjerawat #masalahjeragat #timewiserepair #marykaykuantan #masalahparutjerawat #produkorganik #timewise #settimewise #marykaymalaysia #loosepowdermarykay #mineralpowderfoundation #mineralpowdermarykay 
🌹 TIMEWISE MIRACLE SKINCARE🌹 💞TW 3 in 1 Cleanser - membuang, menanggalkn sel kulit mati dan menyegar. .
💞 TW Age Fighting Moisturizer - melawan.. menentang garis halus dan melembabkan kulit hingga 10 jam lamanya.
.
💞 TW Night Solution - ramuan yang terdiri daripada mikro kapsul nutribeads yang mengandungi vitamin dan antioksidan, peptida penguat kolagen bagi membantu mengurangkan garis-garis kedutan.
.
💞 TW Day Solution Sunscreen SPF 35 - melindungi kulit dari UVA/UVB di siang hari sementara peptida penenangnya membantu melegakan garis-garis halus.
.
💞 Kebaikan menyeluruh:
Membasuh
Menyegar
Menghidrat
Melicin
Menegang
Melembut
Membina semula
Mengurangkan garis-garis serta kedutan.
.
Wowwww!!!!!!😱😱😱
One set dengan 1001 manafaat nak jadi muda... #marykay #beautiful #bridetobe #2017 #2k17 #scincare #terbaik #beauty #love #young #timewise #anti #ageing #sunscreen #renewing #hidrate #cleanse #wow #awet #muda #baby #safe #healthy #superbrand #highquality
🌹 TIMEWISE MIRACLE SKINCARE🌹 💞TW 3 in 1 Cleanser - membuang, menanggalkn sel kulit mati dan menyegar. . 💞 TW Age Fighting Moisturizer - melawan.. menentang garis halus dan melembabkan kulit hingga 10 jam lamanya. . 💞 TW Night Solution - ramuan yang terdiri daripada mikro kapsul nutribeads yang mengandungi vitamin dan antioksidan, peptida penguat kolagen bagi membantu mengurangkan garis-garis kedutan. . 💞 TW Day Solution Sunscreen SPF 35 - melindungi kulit dari UVA/UVB di siang hari sementara peptida penenangnya membantu melegakan garis-garis halus. . 💞 Kebaikan menyeluruh: Membasuh Menyegar Menghidrat Melicin Menegang Melembut Membina semula Mengurangkan garis-garis serta kedutan. . Wowwww!!!!!!😱😱😱 One set dengan 1001 manafaat nak jadi muda... #marykay  #beautiful  #bridetobe  #2017  #2k17  #scincare  #terbaik  #beauty  #love  #young  #timewise  #anti  #ageing  #sunscreen  #renewing  #hidrate  #cleanse  #wow  #awet  #muda  #baby  #safe  #healthy  #superbrand  #highquality 
🌹 TIMEWISE MIRACLE SKINCARE🌹 💞TW 3 in 1 Cleanser - membuang, menanggalkn sel kulit mati dan menyegar. .
💞 TW Age Fighting Moisturizer - melawan.. menentang garis halus dan melembabkan kulit hingga 10 jam lamanya.
.
💞 TW Night Solution - ramuan yang terdiri daripada mikro kapsul nutribeads yang mengandungi vitamin dan antioksidan, peptida penguat kolagen bagi membantu mengurangkan garis-garis kedutan.
.
💞 TW Day Solution Sunscreen SPF 35 - melindungi kulit dari UVA/UVB di siang hari sementara peptida penenangnya membantu melegakan garis-garis halus.
.
💞 Kebaikan menyeluruh:
Membasuh
Menyegar
Menghidrat
Melicin
Menegang
Melembut
Membina semula
Mengurangkan garis-garis serta kedutan.
.
Wowwww!!!!!!😱😱😱
One set dengan 1001 manafaat nak jadi muda... #marykay #beautiful #bridetobe #2017 #2k17 #scincare #terbaik #beauty #love #young #timewise #anti #ageing #sunscreen #renewing #hidrate #cleanse #wow #awet #muda #baby #safe #healthy #superbrand #highquality
🌹 TIMEWISE MIRACLE SKINCARE🌹 💞TW 3 in 1 Cleanser - membuang, menanggalkn sel kulit mati dan menyegar. . 💞 TW Age Fighting Moisturizer - melawan.. menentang garis halus dan melembabkan kulit hingga 10 jam lamanya. . 💞 TW Night Solution - ramuan yang terdiri daripada mikro kapsul nutribeads yang mengandungi vitamin dan antioksidan, peptida penguat kolagen bagi membantu mengurangkan garis-garis kedutan. . 💞 TW Day Solution Sunscreen SPF 35 - melindungi kulit dari UVA/UVB di siang hari sementara peptida penenangnya membantu melegakan garis-garis halus. . 💞 Kebaikan menyeluruh: Membasuh Menyegar Menghidrat Melicin Menegang Melembut Membina semula Mengurangkan garis-garis serta kedutan. . Wowwww!!!!!!😱😱😱 One set dengan 1001 manafaat nak jadi muda... #marykay  #beautiful  #bridetobe  #2017  #2k17  #scincare  #terbaik  #beauty  #love  #young  #timewise  #anti  #ageing  #sunscreen  #renewing  #hidrate  #cleanse  #wow  #awet  #muda  #baby  #safe  #healthy  #superbrand  #highquality 
🌹 TIMEWISE MIRACLE SKINCARE🌹 💞TW 3 in 1 Cleanser - membuang, menanggalkn sel kulit mati dan menyegar. .
💞 TW Age Fighting Moisturizer - melawan.. menentang garis halus dan melembabkan kulit hingga 10 jam lamanya.
.
💞 TW Night Solution - ramuan yang terdiri daripada mikro kapsul nutribeads yang mengandungi vitamin dan antioksidan, peptida penguat kolagen bagi membantu mengurangkan garis-garis kedutan.
.
💞 TW Day Solution Sunscreen SPF 35 - melindungi kulit dari UVA/UVB di siang hari sementara peptida penenangnya membantu melegakan garis-garis halus.
.
💞 Kebaikan menyeluruh:
Membasuh
Menyegar
Menghidrat
Melicin
Menegang
Melembut
Membina semula
Mengurangkan garis-garis serta kedutan.
.
Wowwww!!!!!!😱😱😱
One set dengan 1001 manafaat nak jadi muda... #marykay #beautiful #bridetobe #2017 #2k17 #scincare #terbaik #beauty #love #young #timewise #anti #ageing #sunscreen #renewing #hidrate #cleanse #wow #awet #muda #baby #safe #healthy #superbrand #highquality
🌹 TIMEWISE MIRACLE SKINCARE🌹 💞TW 3 in 1 Cleanser - membuang, menanggalkn sel kulit mati dan menyegar. . 💞 TW Age Fighting Moisturizer - melawan.. menentang garis halus dan melembabkan kulit hingga 10 jam lamanya. . 💞 TW Night Solution - ramuan yang terdiri daripada mikro kapsul nutribeads yang mengandungi vitamin dan antioksidan, peptida penguat kolagen bagi membantu mengurangkan garis-garis kedutan. . 💞 TW Day Solution Sunscreen SPF 35 - melindungi kulit dari UVA/UVB di siang hari sementara peptida penenangnya membantu melegakan garis-garis halus. . 💞 Kebaikan menyeluruh: Membasuh Menyegar Menghidrat Melicin Menegang Melembut Membina semula Mengurangkan garis-garis serta kedutan. . Wowwww!!!!!!😱😱😱 One set dengan 1001 manafaat nak jadi muda... #marykay  #beautiful  #bridetobe  #2017  #2k17  #scincare  #terbaik  #beauty  #love  #young  #timewise  #anti  #ageing  #sunscreen  #renewing  #hidrate  #cleanse  #wow  #awet  #muda  #baby  #safe  #healthy  #superbrand  #highquality 
FORMULA KHAS KULIT

Ha, jangan ingat satu pencuci sesuai utk semua jenis kulit ya. Salah tu.

Adalah penting utk kenali jenis kulit kita yg sebetulnya dan pakai skincare yg diformula khas utk kulit kita.

Di Mary Kay, setiap jenis pencuci dirumus khas mengikut beberapa faktor. Antaranya jenis kulit, usia bersesuaian, faktor kesensitifan kulit, dan pelbagai lg yg sgt diambil kira sebelum sesuatu jenis skincare dikeluarkan.

Sudahkah anda kenali jenis kulit anda dan skincare jenis apa yg sesuai digunakan?

Jika belum, jom consult bersama sy. Tiada sebarang caj dikenakan. .
Fira
0142569256
.
#sayajual #sayajualmurah #marykayipoh #marykaybatugajah #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia  #marykaymakeup #marykaycosmetic #marykaycosmetics #marykayskincare #skincare #beautiful #makeup #cosmetics #onlyforwomen  #pencucimuka #cleanserterbaik #timewise #botanicaleffect #timewiserepair #promoraya #raya2017
FORMULA KHAS KULIT Ha, jangan ingat satu pencuci sesuai utk semua jenis kulit ya. Salah tu. Adalah penting utk kenali jenis kulit kita yg sebetulnya dan pakai skincare yg diformula khas utk kulit kita. Di Mary Kay, setiap jenis pencuci dirumus khas mengikut beberapa faktor. Antaranya jenis kulit, usia bersesuaian, faktor kesensitifan kulit, dan pelbagai lg yg sgt diambil kira sebelum sesuatu jenis skincare dikeluarkan. Sudahkah anda kenali jenis kulit anda dan skincare jenis apa yg sesuai digunakan? Jika belum, jom consult bersama sy. Tiada sebarang caj dikenakan. . Fira 0142569256 . #sayajual  #sayajualmurah  #marykayipoh  #marykaybatugajah  #marykaybeautyconsultant  #marykaymalaysia  #marykaymakeup  #marykaycosmetic  #marykaycosmetics  #marykayskincare  #skincare  #beautiful  #makeup  #cosmetics  #onlyforwomen  #pencucimuka  #cleanserterbaik  #timewise  #botanicaleffect  #timewiserepair  #promoraya  #raya2017 
🌸🎀 Oil Free Hydrating Gel 🎀🌸 Sekarang cuaca agak panas dan tak menentu kan...
Badan dan kulit mesti cepat dehydrate kan..
Tapi yg bestnya kulit saya sentiasa lembab sebab apa tau,sebab saya sentiasa amalkan oil free hydrating gel untuk penggunaan seharian...supplement yg terbaik dalam set skin care saya.
🌸 tekstur gel non greasy
🌸 mudah menyerap kedalam kulit
🌸 sejuk dan nyaman je kulit
🌸 Lembapan kekal selama 10 jam
🌸 Clinically tested for skin irritancy and allergy
🌸 Sesuai utk kulit sensitif
🌸 Oil and fragrance free
🌸 Tidak menyumbatkan pori
🌸 Hypoallergenic 😍 9 dalam 1...its awesome 
Hidayah Husin
Mary Kay Beauty Consultant
😍😍😍😍😍😍 #gelmask #masker #maskermarykay #timewise #marykay #marykaytimewise #marykayjohor #MaryKaydesaru #best #superb #saturdate #MaryKayBeautyConsultant #pengerang #rapidpetronas #MaryKayBeautyConsultant #OFHG #autoCAD #engineer #kindergarten #love #mlm #salesdirector #9in1 #awesome #gorgeous #poslaju #citylink #MaryKayKotaTinggi #HidayahMK
🌸🎀 Oil Free Hydrating Gel 🎀🌸 Sekarang cuaca agak panas dan tak menentu kan... Badan dan kulit mesti cepat dehydrate kan.. Tapi yg bestnya kulit saya sentiasa lembab sebab apa tau,sebab saya sentiasa amalkan oil free hydrating gel untuk penggunaan seharian...supplement yg terbaik dalam set skin care saya. 🌸 tekstur gel non greasy 🌸 mudah menyerap kedalam kulit 🌸 sejuk dan nyaman je kulit 🌸 Lembapan kekal selama 10 jam 🌸 Clinically tested for skin irritancy and allergy 🌸 Sesuai utk kulit sensitif 🌸 Oil and fragrance free 🌸 Tidak menyumbatkan pori 🌸 Hypoallergenic 😍 9 dalam 1...its awesome Hidayah Husin Mary Kay Beauty Consultant 😍😍😍😍😍😍 #gelmask  #masker  #maskermarykay  #timewise  #marykay  #marykaytimewise  #marykayjohor  #MaryKaydesaru  #best  #superb  #saturdate  #MaryKayBeautyConsultant  #pengerang  #rapidpetronas  #MaryKayBeautyConsultant  #OFHG  #autoCAD  #engineer  #kindergarten  #love  #mlm  #salesdirector  #9in1  #awesome  #gorgeous  #poslaju  #citylink  #MaryKayKotaTinggi  #HidayahMK 
Anda sudah berumur 45 tahun ke atas? Masih mencari skin care untuk mengembalikan keremajaan kulit?👸
. 
Memperkenalkan product TIMEWISE PLUS+ REGENA FIRM💞 🌸Regena-Firm™ Intensive Serum – Kontur wajah kembali sempurna tanpa geleber. Kulit terasa segar dan mulus 
sepanjang hari. Malah, ia tampak bertahun lebih muda, lebih tegang dan lebih sekata. 🌸Regena-Firm™ Day Treatment SPF 30/ PA+++ – Memadatkan dan menganjalkan kulit agar keremajaannya sentiasa 
terpelihara. 🌸Regena-Firm™ Night Treatment – Mempercepatkan transformasi kulit dengan memulihkan keanjalan dan kepadatan 
kulit. 🌸Regena-Firm™ Correcting Eye Cream – Menegang dan menghilangkan geleber di sekeliling mata. Inilah rahsia wajah 
yang sentiasa kelihatan muda berseri
🌸Timewise Plus+™ Volu-Fill™ Wrinkle Corrector menambahbaikan semua 6 kawasan* kedutan dengan ketara: 
1. Kedutan pada dahi 
2. Kedutan di antara kening 
3. Kedutan di sudut mata 
4. Garisan senyum 
5. Garisan vertikal bibir 
6. Garisan tepi bibir/ marionette
.
Ingin mengetahui product tentang MK? Boleh hubungi qila okeh. Nak tanya2 pon boleh🤗 qila sedia membantu anda
.
Aqilah MaryKay
0122958774
Independent Beauty Consultant
Ig: @aqilahto.marykay

#marykay #marykayseremban #timewise
Anda sudah berumur 45 tahun ke atas? Masih mencari skin care untuk mengembalikan keremajaan kulit?👸 . Memperkenalkan product TIMEWISE PLUS+ REGENA FIRM💞 🌸Regena-Firm™ Intensive Serum – Kontur wajah kembali sempurna tanpa geleber. Kulit terasa segar dan mulus sepanjang hari. Malah, ia tampak bertahun lebih muda, lebih tegang dan lebih sekata. 🌸Regena-Firm™ Day Treatment SPF 30/ PA+++ – Memadatkan dan menganjalkan kulit agar keremajaannya sentiasa terpelihara. 🌸Regena-Firm™ Night Treatment – Mempercepatkan transformasi kulit dengan memulihkan keanjalan dan kepadatan kulit. 🌸Regena-Firm™ Correcting Eye Cream – Menegang dan menghilangkan geleber di sekeliling mata. Inilah rahsia wajah yang sentiasa kelihatan muda berseri 🌸Timewise Plus+™ Volu-Fill™ Wrinkle Corrector menambahbaikan semua 6 kawasan* kedutan dengan ketara: 1. Kedutan pada dahi 2. Kedutan di antara kening 3. Kedutan di sudut mata 4. Garisan senyum 5. Garisan vertikal bibir 6. Garisan tepi bibir/ marionette . Ingin mengetahui product tentang MK? Boleh hubungi qila okeh. Nak tanya2 pon boleh🤗 qila sedia membantu anda . Aqilah MaryKay 0122958774 Independent Beauty Consultant Ig: @aqilahto.marykay #marykay  #marykayseremban  #timewise 
🌸🎀 Oil Free Hydrating Gel 🎀🌸 Sekarang cuaca agak panas dan tak menentu kan...
Badan dan kulit mesti cepat dehydrate kan..
Tapi yg bestnya kulit saya sentiasa lembab sebab apa tau,sebab saya sentiasa amalkan oil free hydrating gel untuk penggunaan seharian...supplement yg terbaik dalam set skin care saya.
🌸 tekstur gel non greasy
🌸 mudah menyerap kedalam kulit
🌸 sejuk dan nyaman je kulit
🌸 Lembapan kekal selama 10 jam
🌸 Clinically tested for skin irritancy and allergy
🌸 Sesuai utk kulit sensitif
🌸 Oil and fragrance free
🌸 Tidak menyumbatkan pori
🌸 Hypoallergenic 😍 9 dalam 1...its awesome 
Hidayah Husin
Mary Kay Beauty Consultant
😍😍😍😍😍😍 #gelmask #masker #maskermarykay #timewise #marykay #marykaytimewise #marykayjohor #MaryKaydesaru #best #superb #saturdate #MaryKayBeautyConsultant #pengerang #rapidpetronas #MaryKayBeautyConsultant #OFHG #autoCAD #engineer #kindergarten #love #mlm #salesdirector #9in1 #awesome #gorgeous #poslaju #citylink #MaryKayKotaTinggi #HidayahMK
🌸🎀 Oil Free Hydrating Gel 🎀🌸 Sekarang cuaca agak panas dan tak menentu kan... Badan dan kulit mesti cepat dehydrate kan.. Tapi yg bestnya kulit saya sentiasa lembab sebab apa tau,sebab saya sentiasa amalkan oil free hydrating gel untuk penggunaan seharian...supplement yg terbaik dalam set skin care saya. 🌸 tekstur gel non greasy 🌸 mudah menyerap kedalam kulit 🌸 sejuk dan nyaman je kulit 🌸 Lembapan kekal selama 10 jam 🌸 Clinically tested for skin irritancy and allergy 🌸 Sesuai utk kulit sensitif 🌸 Oil and fragrance free 🌸 Tidak menyumbatkan pori 🌸 Hypoallergenic 😍 9 dalam 1...its awesome Hidayah Husin Mary Kay Beauty Consultant 😍😍😍😍😍😍 #gelmask  #masker  #maskermarykay  #timewise  #marykay  #marykaytimewise  #marykayjohor  #MaryKaydesaru  #best  #superb  #saturdate  #MaryKayBeautyConsultant  #pengerang  #rapidpetronas  #MaryKayBeautyConsultant  #OFHG  #autoCAD  #engineer  #kindergarten  #love  #mlm  #salesdirector  #9in1  #awesome  #gorgeous  #poslaju  #citylink  #MaryKayKotaTinggi  #HidayahMK 
🌸🎀 Oil Free Hydrating Gel 🎀🌸 Sekarang cuaca agak panas dan tak menentu kan...
Badan dan kulit mesti cepat dehydrate kan..
Tapi yg bestnya kulit saya sentiasa lembab sebab apa tau,sebab saya sentiasa amalkan oil free hydrating gel untuk penggunaan seharian...supplement yg terbaik dalam set skin care saya.
🌸 tekstur gel non greasy
🌸 mudah menyerap kedalam kulit
🌸 sejuk dan nyaman je kulit
🌸 Lembapan kekal selama 10 jam
🌸 Clinically tested for skin irritancy and allergy
🌸 Sesuai utk kulit sensitif
🌸 Oil and fragrance free
🌸 Tidak menyumbatkan pori
🌸 Hypoallergenic 😍 9 dalam 1...its awesome 
Hidayah Husin
Mary Kay Beauty Consultant
😍😍😍😍😍😍 #gelmask #masker #maskermarykay #timewise #marykay #marykaytimewise #marykayjohor #MaryKaydesaru #best #superb #saturdate #MaryKayBeautyConsultant #pengerang #rapidpetronas #MaryKayBeautyConsultant #OFHG #autoCAD #engineer #kindergarten #love #mlm #salesdirector #9in1 #awesome #gorgeous #poslaju #citylink #MaryKayKotaTinggi #HidayahMK
🌸🎀 Oil Free Hydrating Gel 🎀🌸 Sekarang cuaca agak panas dan tak menentu kan... Badan dan kulit mesti cepat dehydrate kan.. Tapi yg bestnya kulit saya sentiasa lembab sebab apa tau,sebab saya sentiasa amalkan oil free hydrating gel untuk penggunaan seharian...supplement yg terbaik dalam set skin care saya. 🌸 tekstur gel non greasy 🌸 mudah menyerap kedalam kulit 🌸 sejuk dan nyaman je kulit 🌸 Lembapan kekal selama 10 jam 🌸 Clinically tested for skin irritancy and allergy 🌸 Sesuai utk kulit sensitif 🌸 Oil and fragrance free 🌸 Tidak menyumbatkan pori 🌸 Hypoallergenic 😍 9 dalam 1...its awesome Hidayah Husin Mary Kay Beauty Consultant 😍😍😍😍😍😍 #gelmask  #masker  #maskermarykay  #timewise  #marykay  #marykaytimewise  #marykayjohor  #MaryKaydesaru  #best  #superb  #saturdate  #MaryKayBeautyConsultant  #pengerang  #rapidpetronas  #MaryKayBeautyConsultant  #OFHG  #autoCAD  #engineer  #kindergarten  #love  #mlm  #salesdirector  #9in1  #awesome  #gorgeous  #poslaju  #citylink  #MaryKayKotaTinggi  #HidayahMK 
SKINVIGORATE™ CLEANSING BRUSH ❤ 💋Dengan Cleansing brush ni, anda boleh berfacial spa dirumah! 💋mencuci kulit wajah lebih bersih berbanding gunakan tangan 💋haaa... Jgn x tau,  cleansing brush ni juga bantu menanggalkan kulit mati dan sisa make up yang degil dengan sangat bersih. 💋Cara penggunaan Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush.... 🌸15 saat pipi kanan
🌸15 saat pipi kiri
🌸15 saat dahi
🌸7.5 saat hidung
🌸7.5 saat dagu 
#skinvigorate #skinvigoratebrush #marykay #marykaytimewise #marykayjohor #MaryKaydesaru #best #superb #saturdate #MaryKayBeautyConsultant #pengerang #rapidpetronas #MaryKayBeautyConsultant #sayajual #sayaguna #skinvi #400rpm #device #MaryKay #BC #warranty #blackhead  #whitehead #flawless #skincare #timewise #nutribeads #vitamin #microcapsule
SKINVIGORATE™ CLEANSING BRUSH ❤ 💋Dengan Cleansing brush ni, anda boleh berfacial spa dirumah! 💋mencuci kulit wajah lebih bersih berbanding gunakan tangan 💋haaa... Jgn x tau,  cleansing brush ni juga bantu menanggalkan kulit mati dan sisa make up yang degil dengan sangat bersih. 💋Cara penggunaan Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush.... 🌸15 saat pipi kanan 🌸15 saat pipi kiri 🌸15 saat dahi 🌸7.5 saat hidung 🌸7.5 saat dagu #skinvigorate  #skinvigoratebrush  #marykay  #marykaytimewise  #marykayjohor  #MaryKaydesaru  #best  #superb  #saturdate  #MaryKayBeautyConsultant  #pengerang  #rapidpetronas  #MaryKayBeautyConsultant  #sayajual  #sayaguna  #skinvi  #400rpm  #device  #MaryKay  #BC  #warranty  #blackhead   #whitehead  #flawless  #skincare  #timewise  #nutribeads  #vitamin  #microcapsule 
Qual o  seu  desejo  uma  pele renovada ?
És a  solução a seu  alcance #peeling #timewise #repair #marykay
Wednesday 24/5/2017 Night Routine
💜I just posted two posts in 15 minutes, that is a record for me. Today I had a super busy day so I didn't have time to space my posts like I usually do. But I did get all my posts up that I wanted to which is the important thing. 💜I started out with my @freshbeauty Soy Face Cleanser which I used this morning as well. This is a really light cleanser that is a pleasure to use. I cleansed my skin and rinsed with warm water. 💜I then took my Clarifying Lotion by @clinique to tone my skin. This is a little harsh for me and dries my skin out but my skin was looking a little oily so I decided to use this tonight. I poured a little bit on a cotton pad which I wiped over my t-zone and my neck, avoiding my cheeks which is where I tend to be the most dry. 💜I then used @marykayus TimeWise  to treat my skin, this is a night serum that is supposed to plump and improve your skin- I still don't know what I think of this after almost a year of using it. 💜I then took 3 drops of Etoile by @jordansamuelskin and pressed/massaged it into my skin to give me a glow and to nourish my skin after using my toner. 💜I finished off with @firstaidbeauty Ultra Repair Night Cream to moisturize my skin and seal in the preceding steps. 💜I hope u have a wonderful evening and that u had a great day! #NightRoutine #Cleanse #Cleanser #SoyFaceCleanser #Soy #Fresh #FreshBeauty #Tone #Clinique #ClarifyingLotion #Toner #TimeWise #MaryKay #Serum #NightSerum #Etoile #Glow #JordanSamuelSkin #Moisturize #Moisturizer #UltraRepairCream #FirstAidBeauty #365InSkinCare #365SkinCare #BeautyStuffAddict
Wednesday 24/5/2017 Night Routine 💜I just posted two posts in 15 minutes, that is a record for me. Today I had a super busy day so I didn't have time to space my posts like I usually do. But I did get all my posts up that I wanted to which is the important thing. 💜I started out with my @freshbeauty Soy Face Cleanser which I used this morning as well. This is a really light cleanser that is a pleasure to use. I cleansed my skin and rinsed with warm water. 💜I then took my Clarifying Lotion by @clinique to tone my skin. This is a little harsh for me and dries my skin out but my skin was looking a little oily so I decided to use this tonight. I poured a little bit on a cotton pad which I wiped over my t-zone and my neck, avoiding my cheeks which is where I tend to be the most dry. 💜I then used @marykayus TimeWise to treat my skin, this is a night serum that is supposed to plump and improve your skin- I still don't know what I think of this after almost a year of using it. 💜I then took 3 drops of Etoile by @jordansamuelskin and pressed/massaged it into my skin to give me a glow and to nourish my skin after using my toner. 💜I finished off with @firstaidbeauty Ultra Repair Night Cream to moisturize my skin and seal in the preceding steps. 💜I hope u have a wonderful evening and that u had a great day! #NightRoutine  #Cleanse  #Cleanser  #SoyFaceCleanser  #Soy  #Fresh  #FreshBeauty  #Tone  #Clinique  #ClarifyingLotion  #Toner  #TimeWise  #MaryKay  #Serum  #NightSerum  #Etoile  #Glow  #JordanSamuelSkin  #Moisturize  #Moisturizer  #UltraRepairCream  #FirstAidBeauty  #365InSkinCare  #365SkinCare  #BeautyStuffAddict 
🎀 sem filtro 🎀 hoje à tarde foi com ela e com direito a dicas de make no ao vivo do face , corre lá e confiram . Usando nada mais é nada menos que @marykaybrasil #carpediem #thankyouuniverse #marykay #marykaybrasil #timewisemarykay #timewise #makeup #makeupartist #makeuptutorial #atplay
Local Ladies: Are you tired of sweating off all of your make-up in the heat of summer? ☀ 👙 🕶 Join us Friday, June 2nd for a night of pampering & fun, and learn how to MELT-PROOF your make up! 💄💋💅 #MaryKay #MK #MaryKayAsh #cosmetics #skincare #makeup #sweat #melt #sweatproof #meltproof #cheekcolor #pampering #mineralcheekcolor #highlight #eyecolor #creameyecolor #eyeshadow #eyeliner #liquideyeliner #mascara #lipgloss #mattelipstick #lipstick #lipcolor #eyeshadow #liquidfoundation #TimeWise #mattewear #trybeforeyoubuy  #FreeSamples
Local Ladies: Are you tired of sweating off all of your make-up in the heat of summer? ☀ 👙 🕶 Join us Friday, June 2nd for a night of pampering & fun, and learn how to MELT-PROOF your make up! 💄💋💅 #MaryKay  #MK  #MaryKayAsh  #cosmetics  #skincare  #makeup  #sweat  #melt  #sweatproof  #meltproof  #cheekcolor  #pampering  #mineralcheekcolor  #highlight  #eyecolor  #creameyecolor  #eyeshadow  #eyeliner  #liquideyeliner  #mascara  #lipgloss  #mattelipstick  #lipstick  #lipcolor  #eyeshadow  #liquidfoundation  #TimeWise  #mattewear  #trybeforeyoubuy  #FreeSamples 
Gel de limpeza e hidratante redutor de linhas de expressão. Ambos pronto entrega! Cuide da sua pele, invista na sua beleza! 😘👏 #marykaybrasil #timewise #cuidadoscomapele #marykay
E vamos fazer 2 coisas de uma única vez né... cuidar da saúde e entregar produtos!!! 🏃💄 #empoderandoboaviagem #1/7 #saude #bemestar #cuidaddoscomapele #maquiagem #marykay #flexibilidade #makeup #recife #boaviagem #caminhada #timewise #linhabotanicaleffects #timewiserapair