an online Instagram web viewer

#timewise medias

Photos

Turmas do nosso Workshop de ontem! 
Meninas foi maravilhoso ter novamente essa energia juntas! Estava com saudades!!!
Muito feliz e grata por essa União!! 😍💖
Que venham essas Unidades Abençoadas!!! 🙏🙏🙏
#escolhimarykay #unidadeDaniBerbel
#unidadeIsaKielling #descendentestops #desenvolvendolíderes #business #skincare #timewise #makeup #brand #top5mundial  #empreendedorismo #oficinadebeleza
Mi base favorita! Líquid fondation time wise. 
Disponible en acabado #matte y #luminoso 
#pielgrasa #pielseca #timewise #mkmich #makeuprd #maquillajerd #fashionblogger #moda #makeupstore
Make indispensável para você começar a semana incrívelmente bem e conseguindo tudo que quer 😉😍 Vamos de Mary Kay meu povo!

#amosermarykay #essaempresaétop #basequeridinha #mascaraintensity #intensity #timewise #batommattissimo #consultoracomamor #consultoramarykay #consultoradebeleza
Berumur 40 tahun ke atas? mengalami penuaan yg sangat teruk & jeragat? 😰
.
JOMMM! kita rawat dgn Timewise Repair set ini. Gunakan secara berterusan, hasilnya wow! luar biasa! Umur je 40/50 tahun tapi kulit macam umur 20 tahun 😍
.
Penggunaannya setiap hari dapat membantu kulit anda lebih licin, lembut, tegang, kurang garisan dan kedutan. Memang khas untuk yang berumur 40thn keatas atau yg keadaan kulit lebih tua dr usia.
.
Timewise Repair Volu-firm (foaming cleanser) berbuih serta mengekalkan kelembapan. Buang kotoran dan kulit mati serta memperbaharui kecerahan kulit.
.
Bagi mendapatkan hasil yang lebih baik, cuci muka anda dengan Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush. Anda akan tampak lebih cerah berbanding sebelum ni dan tampil segar dan bersih tanpa perlu mencuci muka mengunakan tangan!
.
Nak cuba tak ? Free consultation 🙋🏻 whatsapp me?😘
.
. 
#marykay #marykaylovers #marykaymalaysia #marykayselangor #marykaykl #marykayuser #kempenkulitsihat #nakcantik #kulitsihat #productkecantikan #jerawat #jeragat #blackhead #whiteheads #skincare #makeup #timewise #botanicaleffects #botanicaleffectevo #mkmen #clearproof #timewise #timewiserepair #melacep #skinvigorate
Berumur 40 tahun ke atas? mengalami penuaan yg sangat teruk & jeragat? 😰 . JOMMM! kita rawat dgn Timewise Repair set ini. Gunakan secara berterusan, hasilnya wow! luar biasa! Umur je 40/50 tahun tapi kulit macam umur 20 tahun 😍 . Penggunaannya setiap hari dapat membantu kulit anda lebih licin, lembut, tegang, kurang garisan dan kedutan. Memang khas untuk yang berumur 40thn keatas atau yg keadaan kulit lebih tua dr usia. . Timewise Repair Volu-firm (foaming cleanser) berbuih serta mengekalkan kelembapan. Buang kotoran dan kulit mati serta memperbaharui kecerahan kulit. . Bagi mendapatkan hasil yang lebih baik, cuci muka anda dengan Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush. Anda akan tampak lebih cerah berbanding sebelum ni dan tampil segar dan bersih tanpa perlu mencuci muka mengunakan tangan! . Nak cuba tak ? Free consultation 🙋🏻 whatsapp me?😘 . . #marykay  #marykaylovers  #marykaymalaysia  #marykayselangor  #marykaykl  #marykayuser  #kempenkulitsihat  #nakcantik  #kulitsihat  #productkecantikan  #jerawat  #jeragat  #blackhead  #whiteheads  #skincare  #makeup  #timewise  #botanicaleffects  #botanicaleffectevo  #mkmen  #clearproof  #timewise  #timewiserepair  #melacep  #skinvigorate 
Timewise 🎉
.
Haaa saya nak cerita sikit mngenai set Time Wise anti penuaan (sgt sesuai utk org 25 thun & keatas) sekiranya ada mempunyai history kulit yg teruk, saya akan guide anda ☺️
.
Inilah dua item paling wajib antara yang wajib untuk dimiliki apabila ingin menjaga wajah!
.
Ni adalah dari set Timewise anti-aging! Best gilaaaaa Nak tau kenapa? Sebab set ni set awet muda, menentang penuaan. Kalau dah menua pun, boleh jadi muda balik 😍
.
Pencucinya pula berfungsi sebagai 3 dalam 1 iaitu mencuci, mengelupas dengan halus (scrub) dan menyegarkan! Memang lepas cuci muka, kulit akan rasa fresh!! Lepas tu wajib pakai moisturizer untuk pelindungan seterusnya. Lepas pakai dalam dua minggu, anda akan rasa kulit makin lembut.
.
Bagi mendapatkan hasil yang lebih baik, cuci muka anda dengan Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush. Anda akan tampak lebih cerah berbanding sebelum ni dan tampil segar dan bersih tanpa perlu mencuci muka mengunakan tangan!
.
Nak cuba? Jom pm/dm saya 🙆🏻
.
.
Farzana
011-28782054
Marykay Beauty Consultant 
#marykay #marykaylovers #marykaymalaysia #marykayselangor #marykaykl #marykayuser #kempenkulitsihat #nakcantik #kulitsihat #productkecantikan #jerawat #jeragat #blackhead #whiteheads #skincare #makeup #timewise #botanicaleffects #botanicaleffectevo #mkmen #clearproof #timewise #timewiserepair #melacep #skinvigorate
Timewise 🎉 . Haaa saya nak cerita sikit mngenai set Time Wise anti penuaan (sgt sesuai utk org 25 thun & keatas) sekiranya ada mempunyai history kulit yg teruk, saya akan guide anda ☺️ . Inilah dua item paling wajib antara yang wajib untuk dimiliki apabila ingin menjaga wajah! . Ni adalah dari set Timewise anti-aging! Best gilaaaaa Nak tau kenapa? Sebab set ni set awet muda, menentang penuaan. Kalau dah menua pun, boleh jadi muda balik 😍 . Pencucinya pula berfungsi sebagai 3 dalam 1 iaitu mencuci, mengelupas dengan halus (scrub) dan menyegarkan! Memang lepas cuci muka, kulit akan rasa fresh!! Lepas tu wajib pakai moisturizer untuk pelindungan seterusnya. Lepas pakai dalam dua minggu, anda akan rasa kulit makin lembut. . Bagi mendapatkan hasil yang lebih baik, cuci muka anda dengan Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush. Anda akan tampak lebih cerah berbanding sebelum ni dan tampil segar dan bersih tanpa perlu mencuci muka mengunakan tangan! . Nak cuba? Jom pm/dm saya 🙆🏻 . . Farzana 011-28782054 Marykay Beauty Consultant #marykay  #marykaylovers  #marykaymalaysia  #marykayselangor  #marykaykl  #marykayuser  #kempenkulitsihat  #nakcantik  #kulitsihat  #productkecantikan  #jerawat  #jeragat  #blackhead  #whiteheads  #skincare  #makeup  #timewise  #botanicaleffects  #botanicaleffectevo  #mkmen  #clearproof  #timewise  #timewiserepair  #melacep  #skinvigorate 
Melacep Plus + Luminous System
.
Amat sesuai untuk anda yang mempunyai masalah seperti
❄️Pigmentasi, jeragat
❄️Tona wajah tidak sekata
❄️Wajah kusam dan gelap
❄️Parut jerawat berleluasa.
.
Selain tu, Ia dapat membantu mencerahkan kulit wajah anda! Khas design untuk whitening ye 😍
.
Nak tahu lagi? Produk ini tidak mempunyai sebarang bahan kimia yang merbahaya & tanpa pengelupasan! Jadi memang selamat untuk digunakan 👍🏻
.
Jom dapatkan kulit wajah yang
⭐️ Lebih bersih & sekata
⭐️ Lebih sihat & segar
⭐️ Lebih glowing & Luminous
⭐️ Bebas dari bahan kimia yang berbahaya
.
FOAMING CLEANSER:
Clear semua debu dan kekotoran, serikan kulit yang kusam dan menjadikan kulit lembut dan licin.
.
Bagi mendapatkan hasil yang lebih baik, cuci muka anda dengan Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush. Anda akan tampak lebih cerah berbanding sebelum ni dan tampil segar dan bersih tanpa perlu mencuci muka mengunakan tangan!
.
Jom dapatkn sekarang sebelum kehabisan stock! 😉
.
#marykay #marykaylovers #marykaymalaysia #marykayselangor #marykaykl #marykayuser #kempenkulitsihat #nakcantik #kulitsihat #productkecantikan #jerawat #jeragat #blackhead #whiteheads #skincare #makeup #timewise #botanicaleffects #botanicaleffectevo #mkmen #clearproof #timewise #timewiserepair #melacep #skinvigorate
Melacep Plus + Luminous System . Amat sesuai untuk anda yang mempunyai masalah seperti ❄️Pigmentasi, jeragat ❄️Tona wajah tidak sekata ❄️Wajah kusam dan gelap ❄️Parut jerawat berleluasa. . Selain tu, Ia dapat membantu mencerahkan kulit wajah anda! Khas design untuk whitening ye 😍 . Nak tahu lagi? Produk ini tidak mempunyai sebarang bahan kimia yang merbahaya & tanpa pengelupasan! Jadi memang selamat untuk digunakan 👍🏻 . Jom dapatkan kulit wajah yang ⭐️ Lebih bersih & sekata ⭐️ Lebih sihat & segar ⭐️ Lebih glowing & Luminous ⭐️ Bebas dari bahan kimia yang berbahaya . FOAMING CLEANSER: Clear semua debu dan kekotoran, serikan kulit yang kusam dan menjadikan kulit lembut dan licin. . Bagi mendapatkan hasil yang lebih baik, cuci muka anda dengan Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush. Anda akan tampak lebih cerah berbanding sebelum ni dan tampil segar dan bersih tanpa perlu mencuci muka mengunakan tangan! . Jom dapatkn sekarang sebelum kehabisan stock! 😉 . #marykay  #marykaylovers  #marykaymalaysia  #marykayselangor  #marykaykl  #marykayuser  #kempenkulitsihat  #nakcantik  #kulitsihat  #productkecantikan  #jerawat  #jeragat  #blackhead  #whiteheads  #skincare  #makeup  #timewise  #botanicaleffects  #botanicaleffectevo  #mkmen  #clearproof  #timewise  #timewiserepair  #melacep  #skinvigorate 
Botanical Effect Evo Skin Care Set By MARY KAY
.
🌸NEW EVOLUTIONS
🌸FOR HEALTHY-LOOKING SKIN
🌸REFRESHINGLY SIMPLE SKIN CARE
.
☝🏻Set Penjagaan Kulit Muka yang mudah yang sesuai untuk gaya hidup yang sibuk
☝🏻Sesuai untuk peringkat umur 22 tahun ke bawah dan pengguna skin care yang bukan produk kaunter.
.
2 Bahan Utama dalam Botanical Effect Evo Skin Care iaitu :-
.
🌸DRAGON FRUIT (Buah Naga)
🐉Ekstrak Buah Naga kaya dengan ANTIOKSIDA yang boleh membantu kulit menentang radikal bebas yang merosakkan kulit.
.
🌸ALOE (Lidah Buaya)
🐊Lidah Buaya adalah buah yang paling banyak nutrisinya didunia ; Gelnya mengandungi lebih dari 75 nutrisi, 20 mineral & 12 vitamin.
🐊Lidah Buaya terbukti dapat mengekalkan kelembapan pada kulit dan mengandungi Vitamin E yang tinggi. Vitamin E ini adalah salah satu Antioksidan yang sangat popular dalam skin care.
🐊Ekstrak Lidah buaya yang terdapat dalam skin care ini untuk memberikan kulit anda kebaikan antioksidan tambahan.
.
Kebanyakan kulit remaja berjerawat dan bermasalah disebabkan oleh pencucian dan penjagaan yg tidak sempurna. Jangan biarkan masalah itu menjadi lebih besar!
.
Bagi mendapatkan hasil yang lebih baik, cuci muka anda dengan Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush. Anda akan tampak lebih cerah berbanding sebelum ni dan tampil segar dan bersih tanpa perlu mencuci muka mengunakan tangan!
.
. 
#marykay #marykaylovers #marykaymalaysia #marykayselangor #marykaykl #marykayuser #kempenkulitsihat #nakcantik #kulitsihat #productkecantikan #jerawat #jeragat #blackhead #whiteheads #skincare #makeup #timewise #botanicaleffects #botanicaleffectevo #mkmen #clearproof #timewise #timewiserepair #melacep #skinvigorate
Botanical Effect Evo Skin Care Set By MARY KAY . 🌸NEW EVOLUTIONS 🌸FOR HEALTHY-LOOKING SKIN 🌸REFRESHINGLY SIMPLE SKIN CARE . ☝🏻Set Penjagaan Kulit Muka yang mudah yang sesuai untuk gaya hidup yang sibuk ☝🏻Sesuai untuk peringkat umur 22 tahun ke bawah dan pengguna skin care yang bukan produk kaunter. . 2 Bahan Utama dalam Botanical Effect Evo Skin Care iaitu :- . 🌸DRAGON FRUIT (Buah Naga) 🐉Ekstrak Buah Naga kaya dengan ANTIOKSIDA yang boleh membantu kulit menentang radikal bebas yang merosakkan kulit. . 🌸ALOE (Lidah Buaya) 🐊Lidah Buaya adalah buah yang paling banyak nutrisinya didunia ; Gelnya mengandungi lebih dari 75 nutrisi, 20 mineral & 12 vitamin. 🐊Lidah Buaya terbukti dapat mengekalkan kelembapan pada kulit dan mengandungi Vitamin E yang tinggi. Vitamin E ini adalah salah satu Antioksidan yang sangat popular dalam skin care. 🐊Ekstrak Lidah buaya yang terdapat dalam skin care ini untuk memberikan kulit anda kebaikan antioksidan tambahan. . Kebanyakan kulit remaja berjerawat dan bermasalah disebabkan oleh pencucian dan penjagaan yg tidak sempurna. Jangan biarkan masalah itu menjadi lebih besar! . Bagi mendapatkan hasil yang lebih baik, cuci muka anda dengan Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush. Anda akan tampak lebih cerah berbanding sebelum ni dan tampil segar dan bersih tanpa perlu mencuci muka mengunakan tangan! . . #marykay  #marykaylovers  #marykaymalaysia  #marykayselangor  #marykaykl  #marykayuser  #kempenkulitsihat  #nakcantik  #kulitsihat  #productkecantikan  #jerawat  #jeragat  #blackhead  #whiteheads  #skincare  #makeup  #timewise  #botanicaleffects  #botanicaleffectevo  #mkmen  #clearproof  #timewise  #timewiserepair  #melacep  #skinvigorate 
💛 ✨ Кожа вокруг глаз — наиболее тонкая и деликатная кожа на лице. Нежная кожа вокруг глаз выдает возраст и следы бессонной ночи. Это было бы проблемой, если бы не 🔬 передовые кремы. ✨ Ошибкой было бы использовать крем вокруг глаз от случая к случаю. Область вокруг глаз требует регулярного ежедневного ухода. Программа минимум — наносить крем утром 🌅и вечером 🌙. ✨ Укрепляющий крем для кожи вокруг глаз TimeWise® обеспечит правильный уход. Он уменьшает проявления мимических и возрастных морщин за счет действия комплекса коллагенобразующих пептидов, которые восстанавливают поддерживающую структуру и «оживляют» клетки кожи.
#marykay_уход #marykay #marykayrussia #красиваякожа #tyumen #тюмень #мэрикэй #timewise
💛 ✨ Кожа вокруг глаз — наиболее тонкая и деликатная кожа на лице. Нежная кожа вокруг глаз выдает возраст и следы бессонной ночи. Это было бы проблемой, если бы не 🔬 передовые кремы. ✨ Ошибкой было бы использовать крем вокруг глаз от случая к случаю. Область вокруг глаз требует регулярного ежедневного ухода. Программа минимум — наносить крем утром 🌅и вечером 🌙. ✨ Укрепляющий крем для кожи вокруг глаз TimeWise® обеспечит правильный уход. Он уменьшает проявления мимических и возрастных морщин за счет действия комплекса коллагенобразующих пептидов, которые восстанавливают поддерживающую структуру и «оживляют» клетки кожи. #marykay_уход  #marykay  #marykayrussia  #красиваякожа  #tyumen  #тюмень  #мэрикэй  #timewise 
✋🏼✨👌🏼Arrancá la semana de forma diferente, con un spa de manos! Ideal para regalarle a mamá en su día 🎁🛍🎀 #mk #mk #cuidadosdelapiel #care #piel #skincare #timewise #spa #relax #mama #diadelamadre
#mymarykayjourney 
Perlukan rujukan berkenaan wajah atau nak tanya skincare dan kosmetik mana yang terbaik untuk skin anda? Peluang kerjaya dengan MaryKay? Jom wasap² dengan Kak Aimi. 😘
.
.
Aimi. 👑
📲 012-4033922
Mary Kay Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#marykaybeautyconsultant
#marykaymalaysia
#marykay
#marykaytimewise
#timewise
#marykayuser
#beautyconsultant
#kawalanminyak 
#oilyskin 
#oilcontrol 
#kulitberminyak
 #dryskin 
#kulitkering
#sensitiveskin 
#kulitsensitif 
#kulitmengelupas
#botanicaleffects 
#botanicaleffectsEVO
#botanicalevo
#gelmask 
#timewiserenewinggelmask 
#indulgesoothingeyegel 
#OFHG 
#oilfreehydratinggel
#mymarykayjourney  Perlukan rujukan berkenaan wajah atau nak tanya skincare dan kosmetik mana yang terbaik untuk skin anda? Peluang kerjaya dengan MaryKay? Jom wasap² dengan Kak Aimi. 😘 . . Aimi. 👑 📲 012-4033922 Mary Kay Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #marykaybeautyconsultant  #marykaymalaysia  #marykay  #marykaytimewise  #timewise  #marykayuser  #beautyconsultant  #kawalanminyak  #oilyskin  #oilcontrol  #kulitberminyak  #dryskin  #kulitkering  #sensitiveskin  #kulitsensitif  #kulitmengelupas  #botanicaleffects  #botanicaleffectsEVO  #botanicalevo  #gelmask  #timewiserenewinggelmask  #indulgesoothingeyegel  #OFHG  #oilfreehydratinggel 
#Wow!#Wow!#Wow!

#Главная#новинка#сентября#Mary Kay® — #биоцеллюлозная#лифтинг-#маска#TimeWise Repair® — уже в #продаже!
Целых 5 WOW-причин, чтобы попробовать наш новый продукт!
⭐Материал: биоцеллюлоза — природный материл, получаемый из кокосовой воды, что позволяет маске быть максимально насыщенной полезными ингредиентами.
⭐Состав: маска содержит экстракты овса, орхидеи и гиалуроната натрия.
⭐Эффект: видимый лифтинг уже через 2 недели!
⭐Комфорт: супер-комфортность в нанесении и использовании.
⭐Абсолютный релакс: пока маска работает, вы отдыхаете!

Все подробности о новой биоцеллюлозной лифтинг-маске TimeWise Repair® уже на marykay.ru.

#marykay_маска #marykay_уход #marykay #marykayrussia
#Wow !#Wow !#Wow ! #Главная #новинка #сентября #Mary  Kay® — #биоцеллюлозная #лифтинг -#маска #TimeWise  Repair® — уже в #продаже ! Целых 5 WOW-причин, чтобы попробовать наш новый продукт! ⭐Материал: биоцеллюлоза — природный материл, получаемый из кокосовой воды, что позволяет маске быть максимально насыщенной полезными ингредиентами. ⭐Состав: маска содержит экстракты овса, орхидеи и гиалуроната натрия. ⭐Эффект: видимый лифтинг уже через 2 недели! ⭐Комфорт: супер-комфортность в нанесении и использовании. ⭐Абсолютный релакс: пока маска работает, вы отдыхаете! Все подробности о новой биоцеллюлозной лифтинг-маске TimeWise Repair® уже на marykay.ru. #marykay_маска  #marykay_уход  #marykay  #marykayrussia 
Jeg eeelsker å gjøre stas på kundene mine, og pakker inn fine gaver, uansett om den er til deg selv, venninne, mamma, bestemor eller kjæreste! 💕 Dette er dag- og nattkrem til min mormor! ☺️👵🏼😜
Jeg eeelsker å gjøre stas på kundene mine, og pakker inn fine gaver, uansett om den er til deg selv, venninne, mamma, bestemor eller kjæreste! 💕 Dette er dag- og nattkrem til min mormor! ☺️👵🏼😜
💕Make indispensável pra começar a semana com o pé direito e a autoconfiança que vc precisa pra conquistar o que quiser!!!💕
😄❣💕💋😁📲😉😍💆🛍👝👏🔝💄😘❤
#MCJConsultoras #MaryKay #MaryKayBrasil #AtPlay #TimeWise #makeuplover #maquiagem #makeuptutorial #makeup #makeuplovers #VocêBonitaSempre #MCJ #MaryKayBH #ModaBH #CuidadosComAPele #DescubraOQueVocêAma #VendasOnline #PreçosIncríveis #Promoção #SejaQuemVocêQuiser #InspireMK #ConsultoraMKBH #EscolhiMaryKay #MaryKayEmCasa #SessãoDeBeleza #PelePerfeita #PresenteieQuemVocêAma #AmorDePresenteMK #tendencia2017
💕Make indispensável pra começar a semana com o pé direito e a autoconfiança que vc precisa pra conquistar o que quiser!!!💕 😄❣💕💋😁📲😉😍💆🛍👝👏🔝💄😘❤ #MCJConsultoras  #MaryKay  #MaryKayBrasil  #AtPlay  #TimeWise  #makeuplover  #maquiagem  #makeuptutorial  #makeup  #makeuplovers  #VocêBonitaSempre  #MCJ  #MaryKayBH  #ModaBH  #CuidadosComAPele  #DescubraOQueVocêAma  #VendasOnline  #PreçosIncríveis  #Promoção  #SejaQuemVocêQuiser  #InspireMK  #ConsultoraMKBH  #EscolhiMaryKay  #MaryKayEmCasa  #SessãoDeBeleza  #PelePerfeita  #PresenteieQuemVocêAma  #AmorDePresenteMK  #tendencia2017 
TEROBEK AKTIVITI HARI NI!!! START MY MORNING WITH
💥SEMINAR @PUTRAJAYA
💥BACK TO OFFICE AT NOON
💥MENYELINAP HANTAR ORDER
💥SEBAB MENYELINAP JADI ADA GAMBAR YANG TAK DAPAT NAK SNAP
. 💌I LOVE MY JOB🌷🌷 💌I FALL IN LOVE👛👛 SAMBIL SAMBIL BOLEH MASYUKKKKK KACING KACING💰💰💰 Tq fren tq gorgeous tq customer.tanpa anda semua siapalah saya.  ADA NAK SELIT ORDER LAGI BULAN NI!!!ada hadiah menarik menanti💄💄💄! JOM CEPAT HUBUNGI ANNA.TAK KISAHLA Dengan apa cara

Nota: 😘😘JANGAN KECAM GAMBAR ANNA SELFIE TAU..BARU NAK BERANIKAN DIRI AMBIK GAMBAR SENDIRI..KOMEM MEMBINA SANGAT DIGALAKKAN. 😘😘guna camera original tanpa tapis tapis guna appss

#jomsembang 
Anna
013-606 3835
MK Beauty Consultant

#marykaylover #marykaymalaysia #mattelipstick #skincare #timewise #janapendapatandarirumah #gelmask #freetrial #freemakeup #handspa #lipspa
TEROBEK AKTIVITI HARI NI!!! START MY MORNING WITH 💥SEMINAR @PUTRAJAYA 💥BACK TO OFFICE AT NOON 💥MENYELINAP HANTAR ORDER 💥SEBAB MENYELINAP JADI ADA GAMBAR YANG TAK DAPAT NAK SNAP . 💌I LOVE MY JOB🌷🌷 💌I FALL IN LOVE👛👛 SAMBIL SAMBIL BOLEH MASYUKKKKK KACING KACING💰💰💰 Tq fren tq gorgeous tq customer.tanpa anda semua siapalah saya. ADA NAK SELIT ORDER LAGI BULAN NI!!!ada hadiah menarik menanti💄💄💄! JOM CEPAT HUBUNGI ANNA.TAK KISAHLA Dengan apa cara Nota: 😘😘JANGAN KECAM GAMBAR ANNA SELFIE TAU..BARU NAK BERANIKAN DIRI AMBIK GAMBAR SENDIRI..KOMEM MEMBINA SANGAT DIGALAKKAN. 😘😘guna camera original tanpa tapis tapis guna appss #jomsembang  Anna 013-606 3835 MK Beauty Consultant #marykaylover  #marykaymalaysia  #mattelipstick  #skincare  #timewise  #janapendapatandarirumah  #gelmask  #freetrial  #freemakeup  #handspa  #lipspa 
Bom diaaa!! 💐☀️
Que tal começar a semana combatendo as linhas finas de expressão, reduzindo a aparência dos poros e deixando a pele mais lisa e suave em apenas dois passos? 🙀🙌 ✔️Você verá resultados imediatos ao começar a usar o Kit Microdermoabrasão TimeWise®. ➡️Trazendo uma combinação de um esfoliante avançado e um sérum leve e nutritivo, o sistema ajuda a reduzir linhas finas e limpar os poros para que você fique com a pele lisa e deslumbrante imediatamente.
E aí, quer conhecer e ainda experimentar esse Kit Maravilhoso? Agende uma sessão de beleza comigo! 💋😉💟💐
#bomdia #cuidadoscomapele #spafacial #kitmicrodermoabrasão #timewise #seame #cuidese #pelesuave #pelecuidada #consultoramarykay #mk
Bom diaaa!! 💐☀️ Que tal começar a semana combatendo as linhas finas de expressão, reduzindo a aparência dos poros e deixando a pele mais lisa e suave em apenas dois passos? 🙀🙌 ✔️Você verá resultados imediatos ao começar a usar o Kit Microdermoabrasão TimeWise®. ➡️Trazendo uma combinação de um esfoliante avançado e um sérum leve e nutritivo, o sistema ajuda a reduzir linhas finas e limpar os poros para que você fique com a pele lisa e deslumbrante imediatamente. E aí, quer conhecer e ainda experimentar esse Kit Maravilhoso? Agende uma sessão de beleza comigo! 💋😉💟💐 #bomdia  #cuidadoscomapele  #spafacial  #kitmicrodermoabrasão  #timewise  #seame  #cuidese  #pelesuave  #pelecuidada  #consultoramarykay  #mk 
🌷TIMEWISE MIRACLE SET🌷
.
.
Set ini di panggil Miracle kerana produk ANTI PENUAAN yang amat luar biasa.😳😍.
.
.
Ia dapat menjadikan kulit anda LEBIH MUDA dari usia sebenar kerana ianya memang di reka khusus bagi MENGHAPUSKAN KEDUTAN dan menjadikan kulit LEBIH MUDA dan BERSERI. .
.
👉🏽 Dengan penggunaan setiap hari Set Miracle ini,mmg berkesan..yg penting, rajin, sabar & KONSISTEN ok??
.
. 👉🏽Set TimeWise ni ada  4 produk-👇🏼 .
.
1) TimeWise 3 in 1 Cleanser -
pencuci yang dapat melakukan tiga tugas iaitu membersih , menanggalkan sel kulit mati dan menyegar.

2) TimeWise Age Fighting Moisturizer - Ramuan khas di dalamnya dapat melembapkan kulit anda sehingga 10 jam.

3) TimeWise Day Solution Sunscreen SPF 25 -Dapat melindungi kulit anda dari UVA/
UVB di siang hari, sementara peptida penenangnya membantu melegakan garis-garis kedutan.

4) TimeWise Night Solution - Ramuannya yang terdiri dari mikro kapsul Nutribeads yang mengandungi vitamin dan antioksiden, terdapat juga peptida penguat kolagen bersatu utk membantu mengurangkan garis-garis kedutan.
.
.
So what are you waiting for? Try now!
.
.
• small steps every day•
.
.
.
•Contact •
💙Osha Basri 💙
@beauty.instinct
Beauty Consultant 
Mary Kay Malaysia (Sarawak) .
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykuching #product #productknowledge #aging #Timewise #timewiseplus #mkmen #botanicaleffects #acneprone #MelaCEPPlus #beautyconsultant #beauty #beautyconsultantmarykay #skin #skincare #skinroutine #skinfood #cosmetics #worldwide #loveyourself #love #life #malaysia #kuching #sarawak #igreviews #testimonials #beautyinstinct
🌷TIMEWISE MIRACLE SET🌷 . . Set ini di panggil Miracle kerana produk ANTI PENUAAN yang amat luar biasa.😳😍. . . Ia dapat menjadikan kulit anda LEBIH MUDA dari usia sebenar kerana ianya memang di reka khusus bagi MENGHAPUSKAN KEDUTAN dan menjadikan kulit LEBIH MUDA dan BERSERI. . . 👉🏽 Dengan penggunaan setiap hari Set Miracle ini,mmg berkesan..yg penting, rajin, sabar & KONSISTEN ok?? . . 👉🏽Set TimeWise ni ada 4 produk-👇🏼 . . 1) TimeWise 3 in 1 Cleanser - pencuci yang dapat melakukan tiga tugas iaitu membersih , menanggalkan sel kulit mati dan menyegar. 2) TimeWise Age Fighting Moisturizer - Ramuan khas di dalamnya dapat melembapkan kulit anda sehingga 10 jam. 3) TimeWise Day Solution Sunscreen SPF 25 -Dapat melindungi kulit anda dari UVA/ UVB di siang hari, sementara peptida penenangnya membantu melegakan garis-garis kedutan. 4) TimeWise Night Solution - Ramuannya yang terdiri dari mikro kapsul Nutribeads yang mengandungi vitamin dan antioksiden, terdapat juga peptida penguat kolagen bersatu utk membantu mengurangkan garis-garis kedutan. . . So what are you waiting for? Try now! . . • small steps every day• . . . •Contact • 💙Osha Basri 💙 @beauty.instinct Beauty Consultant Mary Kay Malaysia (Sarawak) . . #marykay  #marykaymalaysia  #marykaykuching  #product  #productknowledge  #aging  #Timewise  #timewiseplus  #mkmen  #botanicaleffects  #acneprone  #MelaCEPPlus  #beautyconsultant  #beauty  #beautyconsultantmarykay  #skin  #skincare  #skinroutine  #skinfood  #cosmetics  #worldwide  #loveyourself  #love  #life  #malaysia  #kuching  #sarawak  #igreviews  #testimonials  #beautyinstinct 
🎀"ЧУДО-НАБОР" TIMEWISE®
Полный набор из 11 преимуществ😍: .
💎 ОЧИЩЕНИЕ
Нежная формула в одно мгновение удаляет загрязнения и лишний жир, подготавливает кожу к дальнейшему уходу.
👉 Очищающее средство TimeWise® "3 в1". Оно просто чудо💕. .
💎 ЗАЩИТА И УВЛАЖЕНИЕ
Защита от ультрафиолета - ключевой момент любой антивозрастной программы ухода за кожей, ведь именно УФ-лучи - главная причина появления морщинок.
👉 Лёгкий крем "Дневное решение" с SPF 30 TimeWise®.
👉 Увлажняющий крем, препятствующий старению кожи TimeWise®. .
💎 ВОССТАНОВЛЕНИЕ И УВЛАЖЕНИЕ
Все восстановительные процессы в коже активизируются именно ночью, поэтому дать ей необходимый "строительный материал" просто необходимо!
👉Гель "Ночное решение" TimeWise® - настоящее волшебство 💕. .
💎 УХОД ЗА КОЖЕЙ ВОКРУГ ГЛАЗ
Мечтаете, чтобы ваша кожа всегда была молодой, упругой и нежной? Выбирайте "Ультра Чудо-набор", в который также входит укрепляющий крем для кожи вокруг глаз TimeWise®.
👉 Укрепляющий крем для кожи вокруг глаз TimeWise®.
👀 Увлажняет, осветляет и подтягивает кожу😍. 🍑Этот набор великолепный подарок для себя, чтобы светится красотой и энергией✨

Все попробовать и заказать ➡ 📩Direct/WatsApp 8953 769 5312 📞

#ОбманиВремя #ЧудоНаборМК #ДариКрасотусMK #MaryKay #TimeWise #beauty #trend #makeup #красота #уход #уходзакожей #сияй #очищение #увлажнение #защита #кремдляглаз #косметика #cosmetics #MK #новосибирск #nsk
🎀"ЧУДО-НАБОР" TIMEWISE® Полный набор из 11 преимуществ😍: . 💎 ОЧИЩЕНИЕ Нежная формула в одно мгновение удаляет загрязнения и лишний жир, подготавливает кожу к дальнейшему уходу. 👉 Очищающее средство TimeWise® "3 в1". Оно просто чудо💕. . 💎 ЗАЩИТА И УВЛАЖЕНИЕ Защита от ультрафиолета - ключевой момент любой антивозрастной программы ухода за кожей, ведь именно УФ-лучи - главная причина появления морщинок. 👉 Лёгкий крем "Дневное решение" с SPF 30 TimeWise®. 👉 Увлажняющий крем, препятствующий старению кожи TimeWise®. . 💎 ВОССТАНОВЛЕНИЕ И УВЛАЖЕНИЕ Все восстановительные процессы в коже активизируются именно ночью, поэтому дать ей необходимый "строительный материал" просто необходимо! 👉Гель "Ночное решение" TimeWise® - настоящее волшебство 💕. . 💎 УХОД ЗА КОЖЕЙ ВОКРУГ ГЛАЗ Мечтаете, чтобы ваша кожа всегда была молодой, упругой и нежной? Выбирайте "Ультра Чудо-набор", в который также входит укрепляющий крем для кожи вокруг глаз TimeWise®. 👉 Укрепляющий крем для кожи вокруг глаз TimeWise®. 👀 Увлажняет, осветляет и подтягивает кожу😍. 🍑Этот набор великолепный подарок для себя, чтобы светится красотой и энергией✨ Все попробовать и заказать ➡ 📩Direct/WatsApp 8953 769 5312 📞 #ОбманиВремя  #ЧудоНаборМК  #ДариКрасотусMK  #MaryKay  #TimeWise  #beauty  #trend  #makeup  #красота  #уход  #уходзакожей  #сияй  #очищение  #увлажнение  #защита  #кремдляглаз  #косметика  #cosmetics  #MK  #новосибирск  #nsk 
O batom que você procura eu tenho 😘😍
Entre em contato, Chame no director ou whatsapp: 99265-6730📱@iirissampaio

#marykay #marykaybrasil #timewise #marykaybeautyconsultant #marykaymakeup #makeup #produtosdebeleza #saojoaodemeriti #vocesemprelinda #marykayarj #realvesuabeleza #presentesmarykay #maquiagensmarykay
Puedes cambiar todo, pero lo que jamás cambiaría serían tus productos Mary Kay, cuidado de la piel y maquillaje con confianza #marykay #mk #teammarykay #teammk #mkrd #mktips #lovemarykay #skincare #cuidadodelapiel #timewise
Car achievers! 😍
-
This is Mary Kay.  Setiap usaha dan kerja keras kita lakukan tidak akan di pandang sepi.  Kita akan diberi penghargaan yang sangat best! -
Nak tahu lebih lanjut tentang #kerjaya Mary Kay, feel free to contact Wani ya 😘
-
Your MKlady 
Wani 013 7665808 -
#marykaymalaysia #marykayterengganu #marykay #skincare #lipstick #CcCream #foundation #careeropportunity #pelembapbibir #pelembapmata #parutpudar #jerawatkecut #berusmuka #berusmukamurah #glowing #girl #mkmen #cosmetics #makeup #skincareclass #trendy #hijabstyle #timewise #melacep #skincareterbaik
Car achievers! 😍 - This is Mary Kay. Setiap usaha dan kerja keras kita lakukan tidak akan di pandang sepi. Kita akan diberi penghargaan yang sangat best! - Nak tahu lebih lanjut tentang #kerjaya  Mary Kay, feel free to contact Wani ya 😘 - Your MKlady Wani 013 7665808 - #marykaymalaysia  #marykayterengganu  #marykay  #skincare  #lipstick  #CcCream  #foundation  #careeropportunity  #pelembapbibir  #pelembapmata  #parutpudar  #jerawatkecut  #berusmuka  #berusmukamurah  #glowing  #girl  #mkmen  #cosmetics  #makeup  #skincareclass  #trendy  #hijabstyle  #timewise  #melacep  #skincareterbaik 
🔥5 ОШИБОК В УХОДЕ ЗА КОЖЕЙ🔥
🌸Увлечение детскими кремами
Бытует мнение, будто использование детского крема, содержащего лишь натуральные вещества, пойдет на пользу и коже взрослого. Но необходимо учитывать, что кожа младенца нуждается в других веществах, поэтому дополнительные жировые ингредиенты, содержащиеся в подобных кремах, у взрослого человека лишь закупорят поры. За этим вскоре последуют раздражения и воспаления.
🌸Игнорирование особенностей типа кожи.
Особенно часто этим грешат молодые девушки, приобретающие те средства, которые видели у подруг или матерей. А ведь выбор средств по уходу — дело индивидуальное! Скольких проблем можно избежать, проведя диагностику на онлайн ресурсе, где вам предложат тест по определению типа кожи, или у косметолога. Косметика и средства по уходу, подобранные с учетом именно ваших потребностей, будут гораздо эффективнее.
🌸Чрезмерное использование скрабов.
Хотя скрабы возвращают коже гладкость, очищая ее от отмерших клеток, в случае слишком частого использования вы вызовете покраснения, раздражения и высыпания. При чрезмерном применении скрабов сальные железы начинают работать «на полную мощность», а процесс отмирания клеток ускоряется, ведь так кожа пытается защититься от агрессивного воздействия.
Жирную кожу следует очищать скрабами раз в 7 дней, а сухую — раз в 2 недели.
🌸Грязные кисти для макияжа.
Ответьте себе честно на вопрос, как давно вы промывали кисти для макияжа. Не говоря о том, что грязные кисти искажают цвет вашей любимой декоративной косметики, несоблюдение правил ухода за ними приводит к появлению раздражений и прыщиков. Особенно опасно подобное пренебрежение в случаях, когда вы пользуетесь кистями из натуральных материалов, потому что они особенно хорошо накапливают кожный жир. Промывайте кисти как минимум раз в неделю, ведь вымыть их с шампунем или антибактериальным мылом, а затем высушить вовсе нетрудно.
🌸Отказ от антивозрастной косметики.
Нет необходимости напоминать, что после 35 лет старение кожи значительно ускоряется. 
#konsultant_nadira 
#уходзалицом #MaryKay #Almaty #Talgar #timewise #Kazakhstan
🔥5 ОШИБОК В УХОДЕ ЗА КОЖЕЙ🔥 🌸Увлечение детскими кремами Бытует мнение, будто использование детского крема, содержащего лишь натуральные вещества, пойдет на пользу и коже взрослого. Но необходимо учитывать, что кожа младенца нуждается в других веществах, поэтому дополнительные жировые ингредиенты, содержащиеся в подобных кремах, у взрослого человека лишь закупорят поры. За этим вскоре последуют раздражения и воспаления. 🌸Игнорирование особенностей типа кожи. Особенно часто этим грешат молодые девушки, приобретающие те средства, которые видели у подруг или матерей. А ведь выбор средств по уходу — дело индивидуальное! Скольких проблем можно избежать, проведя диагностику на онлайн ресурсе, где вам предложат тест по определению типа кожи, или у косметолога. Косметика и средства по уходу, подобранные с учетом именно ваших потребностей, будут гораздо эффективнее. 🌸Чрезмерное использование скрабов. Хотя скрабы возвращают коже гладкость, очищая ее от отмерших клеток, в случае слишком частого использования вы вызовете покраснения, раздражения и высыпания. При чрезмерном применении скрабов сальные железы начинают работать «на полную мощность», а процесс отмирания клеток ускоряется, ведь так кожа пытается защититься от агрессивного воздействия. Жирную кожу следует очищать скрабами раз в 7 дней, а сухую — раз в 2 недели. 🌸Грязные кисти для макияжа. Ответьте себе честно на вопрос, как давно вы промывали кисти для макияжа. Не говоря о том, что грязные кисти искажают цвет вашей любимой декоративной косметики, несоблюдение правил ухода за ними приводит к появлению раздражений и прыщиков. Особенно опасно подобное пренебрежение в случаях, когда вы пользуетесь кистями из натуральных материалов, потому что они особенно хорошо накапливают кожный жир. Промывайте кисти как минимум раз в неделю, ведь вымыть их с шампунем или антибактериальным мылом, а затем высушить вовсе нетрудно. 🌸Отказ от антивозрастной косметики. Нет необходимости напоминать, что после 35 лет старение кожи значительно ускоряется. #konsultant_nadira  #уходзалицом  #MaryKay  #Almaty  #Talgar  #timewise  #Kazakhstan 
Mengurut kulit wajah dengan lembut
.
Berus yang ringan serta berkuasa dua kelajuan (Low & High). (Hanya dengan tekan satu butang kelajuan rendah ke tinggi - ia dapat mencapai lebih daripada 400 pusingan pembersihan pada permukaan kulit wajah
.
💖Memberikan pengurutan yang lembut dan pengalaman membersihkan kulit wajah yang amat berbeza
.
💖Membersihkan sisa, kotoran dan solekan dalam sesaat sahaja
.
💖Pantas dan memaksimumkan manfaat penghidratan pelembap anda dengan segera
.
💖Membuat garisan, pori kelihatan lebih kecil
.
💖Membantu memberi penyerapan produk dengan lebih dalam
.
💖 Kulit lebih muda dan halus.

BUAT SPA SENDIRI DI RUMAH SAHAJA..TIDAK PERLU HABIS BERATUS2 SETIAP BULAN...BAYAR SEKALI MANFAAT BANYAK KALI😁...
.
www.wsap.my/60166342684 @ ada di profile saya 👆👆
.
AinShari
Beauty Consultant MaryKay
016-6342684
#BeautyConsultant #Skincareclass #CleansingBrush #FreeSkincareClass #PenjagaanKulit #Masker #FaceMask #CleansingBrush #SkinvigorateBrush #Brush #BestMask #BotanicalMask #ProdukKecantikan #Kecantikan #Moisturiser #oilfreehydratinggel #ofhg #JomCantik #Microdermabrasion #microderm #poreminimiser #pore #clenasermarykay #botanical #timewise #melacep #acne #MKMen
Mengurut kulit wajah dengan lembut . Berus yang ringan serta berkuasa dua kelajuan (Low & High). (Hanya dengan tekan satu butang kelajuan rendah ke tinggi - ia dapat mencapai lebih daripada 400 pusingan pembersihan pada permukaan kulit wajah . 💖Memberikan pengurutan yang lembut dan pengalaman membersihkan kulit wajah yang amat berbeza . 💖Membersihkan sisa, kotoran dan solekan dalam sesaat sahaja . 💖Pantas dan memaksimumkan manfaat penghidratan pelembap anda dengan segera . 💖Membuat garisan, pori kelihatan lebih kecil . 💖Membantu memberi penyerapan produk dengan lebih dalam . 💖 Kulit lebih muda dan halus. BUAT SPA SENDIRI DI RUMAH SAHAJA..TIDAK PERLU HABIS BERATUS2 SETIAP BULAN...BAYAR SEKALI MANFAAT BANYAK KALI😁... . www.wsap.my/60166342684 @ ada di profile saya 👆👆 . AinShari Beauty Consultant MaryKay 016-6342684 #BeautyConsultant  #Skincareclass  #CleansingBrush  #FreeSkincareClass  #PenjagaanKulit  #Masker  #FaceMask  #CleansingBrush  #SkinvigorateBrush  #Brush  #BestMask  #BotanicalMask  #ProdukKecantikan  #Kecantikan  #Moisturiser  #oilfreehydratinggel  #ofhg  #JomCantik  #Microdermabrasion  #microderm  #poreminimiser  #pore  #clenasermarykay  #botanical  #timewise  #melacep  #acne  #MKMen 
Menikmati kulit yang jernih dan bersih dengan ahli baru bagi Clear Proof Acne System. Masker arang ini dapat membersihkan kulit secara mendalam, mengurangkan kilat pada wajah dengan segera serta mengandungi kompleks 
ekstrak botani yang dapat membersih kulit dan memulih keserian wajah. .*SAINS DI SEBALIK PRODUK:* .
.
1. Arang Aktif: Apabila arang melalui proses pemanasan yang khas, arang menjadi bahan aktif dan mempunyai 
lebih banyak liang. Arang aktif terkenal dengan keupayaannya yang dapat meresap bendasing yang lebih berat daripadanya sehingga dua kali ganda. Kuasa arang aktif dapat membersihkan pori-pori, meninggalkan kulit 
rasa bersih. Sebagai hasilnya, wajah anda tampil lebih bersih dan sihat, dan mengurangkan tampilan pori-pori. .
.
2. Tanah Liat Kaolin dan Bentonit: Kajian menunjukkan bahawa orang yang mempunyai masalah kulit akan mengeluarkan lebih minyak pada wajah berbanding dengan orang biasa. Kulit juga berminyak disebabkan penukaran cuaca atau faktor–faktor lain. Oleh sedemkian, pengeluaran minyak berlebihan pada muka adalah satu masalah biasa. Dirumuskan dengan kuasa tanah liat Kaolin dan Bentonit, masker ini dapat menarik minyak lebihan dengan segera dan mengurangkan kilat muka. .
.

3. Ekstrak Bebuas dan Kacang Boston: Clear Proof Deep-Cleansing Charcoal Mask mengandungi ekstrak Bebuas dan Kacang Boston yang dibukti bahawa dapat menambahbaikan tampilan warna kulit yang tidak sekata. 
Dengan mengabungkan dua ekstrak tersebut, kombinasi yang hebat ini dapat mengurangkan tampilan cela dan memulihkan keserian kulit. Tambahan pula, semasa ujian in-vitro, setiap ekstrak botani ini dibukti dapat menenangkan kulit. . .
.
*ARAHAN APLIKASI:* Guna masker 2 atau 3 kali setiap minggu selepas langkah membersih muka. Sapu secara rata pada kulit yang bersih. 
Tinggalkannya selama 10 sehingga 20 minit. Cuci dengan air, dan lap muka. 
Clear Proof Deep-Cleansing Charcoal Mask adalah suplemen hebat bagi Clear Proof Acne System. .
.
Aimi. 👑
📲 012-4033922
Mary Kay Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#marykaybeautyconsultant
#marykaymalaysia
#marykay
#marykaytimewise
#timewise
#marykayuser
#beautyconsultantmarykay 
#discoverwhatyoulove
#botanicaleffects
#agenmar
Menikmati kulit yang jernih dan bersih dengan ahli baru bagi Clear Proof Acne System. Masker arang ini dapat membersihkan kulit secara mendalam, mengurangkan kilat pada wajah dengan segera serta mengandungi kompleks ekstrak botani yang dapat membersih kulit dan memulih keserian wajah. .*SAINS DI SEBALIK PRODUK:* . . 1. Arang Aktif: Apabila arang melalui proses pemanasan yang khas, arang menjadi bahan aktif dan mempunyai lebih banyak liang. Arang aktif terkenal dengan keupayaannya yang dapat meresap bendasing yang lebih berat daripadanya sehingga dua kali ganda. Kuasa arang aktif dapat membersihkan pori-pori, meninggalkan kulit rasa bersih. Sebagai hasilnya, wajah anda tampil lebih bersih dan sihat, dan mengurangkan tampilan pori-pori. . . 2. Tanah Liat Kaolin dan Bentonit: Kajian menunjukkan bahawa orang yang mempunyai masalah kulit akan mengeluarkan lebih minyak pada wajah berbanding dengan orang biasa. Kulit juga berminyak disebabkan penukaran cuaca atau faktor–faktor lain. Oleh sedemkian, pengeluaran minyak berlebihan pada muka adalah satu masalah biasa. Dirumuskan dengan kuasa tanah liat Kaolin dan Bentonit, masker ini dapat menarik minyak lebihan dengan segera dan mengurangkan kilat muka. . . 3. Ekstrak Bebuas dan Kacang Boston: Clear Proof Deep-Cleansing Charcoal Mask mengandungi ekstrak Bebuas dan Kacang Boston yang dibukti bahawa dapat menambahbaikan tampilan warna kulit yang tidak sekata. Dengan mengabungkan dua ekstrak tersebut, kombinasi yang hebat ini dapat mengurangkan tampilan cela dan memulihkan keserian kulit. Tambahan pula, semasa ujian in-vitro, setiap ekstrak botani ini dibukti dapat menenangkan kulit. . . . *ARAHAN APLIKASI:* Guna masker 2 atau 3 kali setiap minggu selepas langkah membersih muka. Sapu secara rata pada kulit yang bersih. Tinggalkannya selama 10 sehingga 20 minit. Cuci dengan air, dan lap muka. Clear Proof Deep-Cleansing Charcoal Mask adalah suplemen hebat bagi Clear Proof Acne System. . . Aimi. 👑 📲 012-4033922 Mary Kay Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #marykaybeautyconsultant  #marykaymalaysia  #marykay  #marykaytimewise  #timewise  #marykayuser  #beautyconsultantmarykay  #discoverwhatyoulove  #botanicaleffects  #agenmar 
#marykaykyzylorda#zakazhite#seichas#мерикей#кызылорда#закажитесейчас#🎁💅🏻👄💋👛💄🎀🇰🇿Очищающее мыло 3 в 1 #timewise 3500тг
#marykaykyzylorda#zakazhite#seichas#мерикей#кызылорда#закажитесейчас#🎁💅🏻👄💋👛💄🎀🇰🇿Увлажняющий обновляющий тоник #timewise 4900тг
#marykaykyzylorda#zakazhite#seichas#мерикей#кызылорда#закажитесейчас#🎁💅🏻👄💋👛💄🎀🇰🇿Крем для кожи вокруг глаз #timewise препятствующий старению 5300тг
#marykaykyzylorda#zakazhite#seichas#мерикей#кызылорда#закажитесейчас#🎁💅🏻👄💋👛💄🎀🇰🇿Средство от темных кругов  под глазами и отеков #targetedaction#timewise 4100тг
#marykaykyzylorda#zakazhite#seichas#мерикей#кызылорда#закажитесейчас#🎁💅🏻👄💋👛💄🎀🇰🇿Укрепляющий крем для кожи вокруг глаз #timewise 6500тг
Правильная последовательность нанесения косметических средств  TimeWise
Система TimeWise разработана для женщин в возрасте от 25 лет и старше,TimeWise состоит из "Системы Чудо-набор" и дополнительных косметических средств TimeWise. "Чудо-набор" - это основа системы выпускается для нормальной и сухой или комбинированной и жирной кожи, вокруг которой строится весь комплекс ухаживания за кожей лица, а дополнительные средства - это средства из Дополнительного ухода за кожей, которые могут использоваться и по отдельности, и в сочетании с другими средствами и системами #MaryKay. 
Посмотреть цены и заказать 
#MaryKayTimeWise 
На страницах сайта, в описании товара косметического средства, можно встретить рекомендации производителя косметики #MaryKay по применению этих средств, на основе этих рекомендаций, и моих личных предпочтений, приведу пример ежедневного ухода за кожей лица системой #TimeWise. 
Утром - Очищающее средство 3 в 1 TimeWise, из Чудо набора. - Увлажняющий восстанавливающий #тоникTimeWise - Крем #TimeWise "Дневное решение", из Чудо набора. - Максимально увлажняющий крем, из Чудо набора. 
Крема желательно наносить по массажным линиям лица, наносятся в небольшом количестве, чтобы не было ощущения тяжести от крема. 
Крем для глаз наносим точечными вбивающими движениями, ни в коем случае не растягивающими. 
Если используется тональный крем, то посоветовала бы использовать "Средство-основа для макияжа с SPF 15", на него очень хорошо ложится тональная основа. - Средство-основа для макияжа с SPF 15 - тональный крем. 
Вечером - Очищающее средство 3 в 1 TimeWise, из Чудо набора. - Увлажняющий восстанавливающий тоник TimeWise,, для снятия остатков макияжа - Крем для глаз, препятствующий проявлению признаков старения кожи #TimeWise , для женщин с неявно выраженными морщинами в возрасте до 35-ти лет, или Укрепляющий крем для кожи вокруг глаз TimeWise для женщин с явно выраженными морщинками возле глаз - Крем TimeWise, "Ночное решение", из Чудо набора. - Максимально увлажняющий крем, из Чудо набора. 
Применение системы "Микродерма - Система обновления кожи TimeWise,", выпускается для нормальной и сухой или комбинированной и жирной кожи,
Правильная последовательность нанесения косметических средств TimeWise Система TimeWise разработана для женщин в возрасте от 25 лет и старше,TimeWise состоит из "Системы Чудо-набор" и дополнительных косметических средств TimeWise. "Чудо-набор" - это основа системы выпускается для нормальной и сухой или комбинированной и жирной кожи, вокруг которой строится весь комплекс ухаживания за кожей лица, а дополнительные средства - это средства из Дополнительного ухода за кожей, которые могут использоваться и по отдельности, и в сочетании с другими средствами и системами #MaryKay . Посмотреть цены и заказать #MaryKayTimeWise  На страницах сайта, в описании товара косметического средства, можно встретить рекомендации производителя косметики #MaryKay  по применению этих средств, на основе этих рекомендаций, и моих личных предпочтений, приведу пример ежедневного ухода за кожей лица системой #TimeWise . Утром - Очищающее средство 3 в 1 TimeWise, из Чудо набора. - Увлажняющий восстанавливающий #тоникTimeWise  - Крем #TimeWise  "Дневное решение", из Чудо набора. - Максимально увлажняющий крем, из Чудо набора. Крема желательно наносить по массажным линиям лица, наносятся в небольшом количестве, чтобы не было ощущения тяжести от крема. Крем для глаз наносим точечными вбивающими движениями, ни в коем случае не растягивающими. Если используется тональный крем, то посоветовала бы использовать "Средство-основа для макияжа с SPF 15", на него очень хорошо ложится тональная основа. - Средство-основа для макияжа с SPF 15 - тональный крем. Вечером - Очищающее средство 3 в 1 TimeWise, из Чудо набора. - Увлажняющий восстанавливающий тоник TimeWise,, для снятия остатков макияжа - Крем для глаз, препятствующий проявлению признаков старения кожи #TimeWise  , для женщин с неявно выраженными морщинами в возрасте до 35-ти лет, или Укрепляющий крем для кожи вокруг глаз TimeWise для женщин с явно выраженными морщинками возле глаз - Крем TimeWise, "Ночное решение", из Чудо набора. - Максимально увлажняющий крем, из Чудо набора. Применение системы "Микродерма - Система обновления кожи TimeWise,", выпускается для нормальной и сухой или комбинированной и жирной кожи,
Как подтянуть и повысить упругость кожи?

Если вы хотите устроить настоящий бьюти-бум для своей кожи, то новая Биоцеллюлозная лифтинг-маска TimeWise Repair® - это то, что надо! Эта маска создана на основе биоцеллюлозы - растительного материала, полученного из натурального сока кокосового ореха. Она подтягивает и укрепляет кожу, а благодаря комплексу полезных ингредиентов, в том числе экстракта овса, экстракта орхидеи и гиалуроната натрия, эта маска увлажняет, питает и уменьшает морщины. 
Как использовать?
Эту маску нужно использовать два раза в неделю, на протяжении двух недель

В упаковке 4 маски по 24 грамм
#MaryKay_KG_Fatima
#MaryKayKyrgyzstan
#MaryKayBishkek
#минеральныетени
#лакидляногтей
#расыпчатаяпудра
#бархатныеручки
#TimeWiseRepаir
#TimeWise 
#BotanicalEffects
#помады
#красота 
#молодость
#уверенностьвсебе ---------------------------------
❤БЕСПЛАТНАЯ Доставка по г.Бишкек.Весь товар в наличии и на заказ.0555754288 Фатима.
Как подтянуть и повысить упругость кожи? Если вы хотите устроить настоящий бьюти-бум для своей кожи, то новая Биоцеллюлозная лифтинг-маска TimeWise Repair® - это то, что надо! Эта маска создана на основе биоцеллюлозы - растительного материала, полученного из натурального сока кокосового ореха. Она подтягивает и укрепляет кожу, а благодаря комплексу полезных ингредиентов, в том числе экстракта овса, экстракта орхидеи и гиалуроната натрия, эта маска увлажняет, питает и уменьшает морщины. Как использовать? Эту маску нужно использовать два раза в неделю, на протяжении двух недель В упаковке 4 маски по 24 грамм #MaryKay_KG_Fatima  #MaryKayKyrgyzstan  #MaryKayBishkek  #минеральныетени  #лакидляногтей  #расыпчатаяпудра  #бархатныеручки  #TimeWiseRepаir  #TimeWise  #BotanicalEffects  #помады  #красота  #молодость  #уверенностьвсебе  --------------------------------- ❤БЕСПЛАТНАЯ Доставка по г.Бишкек.Весь товар в наличии и на заказ.0555754288 Фатима.
''Eu posso compartilhar com você o segredo do sucesso em três palavras - UM POUCO MAIS.
Eu sempre tentei fazer tudo o que eu idealizei e um pouco mais. Essas três palavras realmente fizeram a diferença no meu sucesso.'' - Mary Kay Ash

Obrigada por acreditar em mim @raquel_wainstein A CESTA DE PRODUTOS MARY KAY É SUA!!! #marykay #marykaybrasil #mk #consultoramarykay #consultoramk #consultoraindependente #sessaodebeleza #empresariadabeleza #timewise #timewiserepair #botanicaleffects #clearproof #spafacial #agendesuasessao #agendesuavisita #euamomarykay #sorteio #sorteiomarykay #bolsamultiuso #necessarie #necessariemarykay #necessariemk #bolsamarykay #bolsas #euescolhimarykay #concorra #participe #chamaasamigas
''Eu posso compartilhar com você o segredo do sucesso em três palavras - UM POUCO MAIS. Eu sempre tentei fazer tudo o que eu idealizei e um pouco mais. Essas três palavras realmente fizeram a diferença no meu sucesso.'' - Mary Kay Ash Obrigada por acreditar em mim @raquel_wainstein A CESTA DE PRODUTOS MARY KAY É SUA!!! #marykay  #marykaybrasil  #mk  #consultoramarykay  #consultoramk  #consultoraindependente  #sessaodebeleza  #empresariadabeleza  #timewise  #timewiserepair  #botanicaleffects  #clearproof  #spafacial  #agendesuasessao  #agendesuavisita  #euamomarykay  #sorteio  #sorteiomarykay  #bolsamultiuso  #necessarie  #necessariemarykay  #necessariemk  #bolsamarykay  #bolsas  #euescolhimarykay  #concorra  #participe  #chamaasamigas 
@Regranned from @marykaybelarus -  Сразу три функции в одном кусочке мыла TimeWise®:
💗 очищает
💗 отшелушивает
💗 освежает
Еще оно борется с преждевременными признаками старения, помогая твоей коже дольше сохранять молодость!
⠀
☝Об остальных средствах для очищения кожи Mary Kay® ты узнаешь в наших следующих постах, а попробовать их ты сможешь на специальном мастер-классе у своего Консультанта по красоте Mary Kay®, а если у тебя еще нет Консультанта, ты найдешь ее в системе онлайн-поиска на сайте marykay.by #marykaybelarus #skincare #timewise #soap #beautyblog #мэрикэйбеларусь #уходзакожей #мыло #бьютиблог - #regrann
@Regranned from @marykaybelarus - Сразу три функции в одном кусочке мыла TimeWise®: 💗 очищает 💗 отшелушивает 💗 освежает Еще оно борется с преждевременными признаками старения, помогая твоей коже дольше сохранять молодость! ⠀ ☝Об остальных средствах для очищения кожи Mary Kay® ты узнаешь в наших следующих постах, а попробовать их ты сможешь на специальном мастер-классе у своего Консультанта по красоте Mary Kay®, а если у тебя еще нет Консультанта, ты найдешь ее в системе онлайн-поиска на сайте marykay.by #marykaybelarus  #skincare  #timewise  #soap  #beautyblog  #мэрикэйбеларусь  #уходзакожей  #мыло  #бьютиблог  - #regrann 
Jantina dan pemakaian tidak mnjadi penghalang utk berjaya dlm kerjaya di Mary kay💓
.
Alasan 1 : "Saya tak pandai makeup, mana layak jadi Beauty Consultant".
.
Habis tu ESSD Rahman seorang lelaki tapi boleh je berjaya dengan sangat hebat di Mary Kay. Dapat kereta sebiji FREE, dapat diamond ring FREE, dapat oversea trip FREE dan macam2 lagi pencapaian yg beliau terima di Mary Kay. Beliau lagilah takde history dalam bidang kecantikan langsung. Sebelum ni beliau seorang engineer. .
.

Alasan 2 : "Alaaa jadi Beauty Consultant mesti kena cantik dan bergaya".
.
Sekarang dah ramai wanita berpurdah jadi Sales Director Mary Kay. Mereka takde pon perlu melaram sana sini untuk jadi Beauty Consultant. Masih boleh jadi Beauty Consultant dan jaga batas pergaulan. Sbb yg penting niat nak bantu wanita lain dapatkan kulit yg sihat.
.
Pokok pangkal hati. Anda nak..anda buat. Tidak ada siapa yg bole merubah nasib seseorg itu melainkan diri mereka sendiri😊
.
Want to be one of them? Lets me know😍
.
.
📲Siti 0183711500
Independent Beauty Consultant
.
#marykaymalaysia #marykayKL #marykaynilai #marykayselangor #marykaypajam #truedimension #lipstickmarykay #wanita #cantik #anggun #sayapakaisayajual #skinstories #pengantin #majalahnona #lelaki #artis #beautyconsultant #muamalaysia #bazaarpaknil  #jerawat #timewise #melacep #botanical #jeragat #kulitsihat #mkmen #bebaskimia #LimitedEdition #hantaran
Jantina dan pemakaian tidak mnjadi penghalang utk berjaya dlm kerjaya di Mary kay💓 . Alasan 1 : "Saya tak pandai makeup, mana layak jadi Beauty Consultant". . Habis tu ESSD Rahman seorang lelaki tapi boleh je berjaya dengan sangat hebat di Mary Kay. Dapat kereta sebiji FREE, dapat diamond ring FREE, dapat oversea trip FREE dan macam2 lagi pencapaian yg beliau terima di Mary Kay. Beliau lagilah takde history dalam bidang kecantikan langsung. Sebelum ni beliau seorang engineer. . . Alasan 2 : "Alaaa jadi Beauty Consultant mesti kena cantik dan bergaya". . Sekarang dah ramai wanita berpurdah jadi Sales Director Mary Kay. Mereka takde pon perlu melaram sana sini untuk jadi Beauty Consultant. Masih boleh jadi Beauty Consultant dan jaga batas pergaulan. Sbb yg penting niat nak bantu wanita lain dapatkan kulit yg sihat. . Pokok pangkal hati. Anda nak..anda buat. Tidak ada siapa yg bole merubah nasib seseorg itu melainkan diri mereka sendiri😊 . Want to be one of them? Lets me know😍 . . 📲Siti 0183711500 Independent Beauty Consultant . #marykaymalaysia  #marykayKL  #marykaynilai  #marykayselangor  #marykaypajam  #truedimension  #lipstickmarykay  #wanita  #cantik  #anggun  #sayapakaisayajual  #skinstories  #pengantin  #majalahnona  #lelaki  #artis  #beautyconsultant  #muamalaysia  #bazaarpaknil  #jerawat  #timewise  #melacep  #botanical  #jeragat  #kulitsihat  #mkmen  #bebaskimia  #LimitedEdition  #hantaran 
Set Hantaran Mary Kay

Mary Kay ni boleh dijadikan set hantaran untuk Pihak Lelaki mahupun Pihak Perempuan tau..
juga boleh pilih nak bagi yang mana pada Si Dia juga... .

Mary Kay Beauty Consultant

#marykay
#mk
#sethantaran
#mkmen
#timewise
#pampering
#lotusbamboo
#botanical
#skincare
#consultant
#beauty
Matte lipstick yg jadi pilihan ramai...
.
Kenapa ramai yg suka Mary Kay Gel Semi-Matte Lipstick ni? 💄ringan. Lips tu rasa free je.
💄tahan lama
💄tak melekit
💄selamat ( tak merosakkan bibir) .
Aisyah Hassan
Your #flexible Mary Kay Beauty
Consultant .
.
 WhatsApp link is on my bio❤️❤️❤️
.
Klik sini www.wasap.my/60169224103
Klik sini www.wasap.my/60169224103
Klik sini www.wasap.my/60169224103
.
#marykaypuchong #marykaypetalingjaya #marykaykualalumpur #dropshiplipstick #marykayputrajaya #marykaycyberjaya #marykaydengkil #dropshipneeded #marykayserdang #marykaykepalabatas #marykaypenang #marykayserikembangan #marykaykelanajaya #kutuskincare #kutumarykay #marykaymountkiara #marykayklang #timewise #botanicalformula #lipstickmarykay #foundationmarykay #translucentpowdermarykay #serummarykay #marykayterengganu #skinvigoratebrush #dropshipmarykay #dropshipwanted
Matte lipstick yg jadi pilihan ramai... . Kenapa ramai yg suka Mary Kay Gel Semi-Matte Lipstick ni? 💄ringan. Lips tu rasa free je. 💄tahan lama 💄tak melekit 💄selamat ( tak merosakkan bibir) . Aisyah Hassan Your #flexible  Mary Kay Beauty Consultant . . WhatsApp link is on my bio❤️❤️❤️ . Klik sini www.wasap.my/60169224103 Klik sini www.wasap.my/60169224103 Klik sini www.wasap.my/60169224103 . #marykaypuchong  #marykaypetalingjaya  #marykaykualalumpur  #dropshiplipstick  #marykayputrajaya  #marykaycyberjaya  #marykaydengkil  #dropshipneeded  #marykayserdang  #marykaykepalabatas  #marykaypenang  #marykayserikembangan  #marykaykelanajaya  #kutuskincare  #kutumarykay  #marykaymountkiara  #marykayklang  #timewise  #botanicalformula  #lipstickmarykay  #foundationmarykay  #translucentpowdermarykay  #serummarykay  #marykayterengganu  #skinvigoratebrush  #dropshipmarykay  #dropshipwanted 
Matte lipstick yg jadi pilihan ramai...
.
Kenapa ramai yg suka Mary Kay Gel Semi-Matte Lipstick ni? 💄ringan. Lips tu rasa free je.
💄tahan lama
💄tak melekit
💄selamat ( tak merosakkan bibir) .
Aisyah Hassan
Your #flexible Mary Kay Beauty
Consultant .
.
 WhatsApp link is on my bio❤️❤️❤️
.
Klik sini www.wasap.my/60169224103
Klik sini www.wasap.my/60169224103
Klik sini www.wasap.my/60169224103
.
#marykaypuchong #marykaypetalingjaya #marykaykualalumpur #dropshiplipstick #marykayputrajaya #marykaycyberjaya #marykaydengkil #dropshipneeded #marykayserdang #marykaykepalabatas #marykaypenang #marykayserikembangan #marykaykelanajaya #marykaydamansara #marykayttdi #marykaymountkiara #marykayklang #timewise #botanicalformula #lipstickmarykay #foundationmarykay #translucentpowdermarykay #serummarykay #marykayterengganu #skinvigoratebrush #dropshipmarykay #dropshipwanted
Matte lipstick yg jadi pilihan ramai... . Kenapa ramai yg suka Mary Kay Gel Semi-Matte Lipstick ni? 💄ringan. Lips tu rasa free je. 💄tahan lama 💄tak melekit 💄selamat ( tak merosakkan bibir) . Aisyah Hassan Your #flexible  Mary Kay Beauty Consultant . . WhatsApp link is on my bio❤️❤️❤️ . Klik sini www.wasap.my/60169224103 Klik sini www.wasap.my/60169224103 Klik sini www.wasap.my/60169224103 . #marykaypuchong  #marykaypetalingjaya  #marykaykualalumpur  #dropshiplipstick  #marykayputrajaya  #marykaycyberjaya  #marykaydengkil  #dropshipneeded  #marykayserdang  #marykaykepalabatas  #marykaypenang  #marykayserikembangan  #marykaykelanajaya  #marykaydamansara  #marykayttdi  #marykaymountkiara  #marykayklang  #timewise  #botanicalformula  #lipstickmarykay  #foundationmarykay  #translucentpowdermarykay  #serummarykay  #marykayterengganu  #skinvigoratebrush  #dropshipmarykay  #dropshipwanted 
Siapa yang nak kulit 10 tahun lagi muda? Haaa... nak tau tak, dengan Timewise Miracle set nie... memang boleh jadikan kulit kita nampak jauh lebih muda... siapa taknak kan...orang smpai tak kenal mana mak..mana anak... 😄

Jom kita story2 pasal product mana yang sesuai dengan keperluan atau masalah anda.

Contact me;
👧 Alin [MK Beauty Consultant]
📲 Whatsapp 0197271406

#marykay #marykayselangor #marykaymalaysia #timewise #miracleset #skincare
Siapa yang nak kulit 10 tahun lagi muda? Haaa... nak tau tak, dengan Timewise Miracle set nie... memang boleh jadikan kulit kita nampak jauh lebih muda... siapa taknak kan...orang smpai tak kenal mana mak..mana anak... 😄 Jom kita story2 pasal product mana yang sesuai dengan keperluan atau masalah anda. Contact me; 👧 Alin [MK Beauty Consultant] 📲 Whatsapp 0197271406 #marykay  #marykayselangor  #marykaymalaysia  #timewise  #miracleset  #skincare 
📌Каждая проблема кожи нуждается в индивидуальном решении - и тусклый, неровный цвет лица 👱‍♀️не является исключением☝🏻
💗Маска для выравнивания тона кожи TimeWise мгновенно выравнивает цвет кожи, смягчает и увлажняет ее всего за один шаг.
✅Маска – отличное решение для усталой и тусклой кожи, которую необходимо наполнить сиянием.
•
•
#хабаровск#пространствохабаровск#маска#маскадлялица#сухаякожа#неровныйтонлица#лицо#уходзалицом#мэрикэйхабаровск#косметикахабаровск#косметикамэрикэй#khv#vdk#skin#mk#marykayrussia#marykaykhv#marykay_уход#face#timewise#mask#khv27#khabarovsk#instakhv#хабмама
📌Каждая проблема кожи нуждается в индивидуальном решении - и тусклый, неровный цвет лица 👱‍♀️не является исключением☝🏻 💗Маска для выравнивания тона кожи TimeWise мгновенно выравнивает цвет кожи, смягчает и увлажняет ее всего за один шаг. ✅Маска – отличное решение для усталой и тусклой кожи, которую необходимо наполнить сиянием. • • #хабаровск #пространствохабаровск #маска #маскадлялица #сухаякожа #неровныйтонлица #лицо #уходзалицом #мэрикэйхабаровск #косметикахабаровск #косметикамэрикэй #khv #vdk #skin #mk #marykayrussia #marykaykhv #marykay_уход #face #timewise #mask #khv27 #khabarovsk #instakhv #хабмама 
Hello everyone! 🌷
Kenapa Mary Kay ada banyak jenis set penjagaan wajah?? Sebab setiap set berbeza2 utk jenis kulit yg berbeza. Itu yg membezakan brand mary kay dgn brand lain. Tahukah anda kulit anda jenis apa? Kering, berminyak atau normal? Set mana yg sesuai dengan anda? Apa yg kulit anda perlukan dgn usia anda sekarang? Kulit anda ada msalah jerawat yg byk? Jika anda tidak tahu & ingin belajar secara percuma tentang penjagaan wajah, just pm/whatsapp me darlings. Im willing to be ur personal beauty consultant if you still dont have any beauty consultant. 😍
.
Love, ❤
Noyen Ninie
019 3998737
.
#ninimarykay #ilovemymarykay #noyenninie #marykayskincare #melacep #timewise #timewiserepair #clearproof #botanicaleffects #marykayskincare #marykaycosmetics #healthyskin #flawlesskin
Hello everyone! 🌷 Kenapa Mary Kay ada banyak jenis set penjagaan wajah?? Sebab setiap set berbeza2 utk jenis kulit yg berbeza. Itu yg membezakan brand mary kay dgn brand lain. Tahukah anda kulit anda jenis apa? Kering, berminyak atau normal? Set mana yg sesuai dengan anda? Apa yg kulit anda perlukan dgn usia anda sekarang? Kulit anda ada msalah jerawat yg byk? Jika anda tidak tahu & ingin belajar secara percuma tentang penjagaan wajah, just pm/whatsapp me darlings. Im willing to be ur personal beauty consultant if you still dont have any beauty consultant. 😍 . Love, ❤ Noyen Ninie 019 3998737 . #ninimarykay  #ilovemymarykay  #noyenninie  #marykayskincare  #melacep  #timewise  #timewiserepair  #clearproof  #botanicaleffects  #marykayskincare  #marykaycosmetics  #healthyskin  #flawlesskin 
Mary Kay bio-cellulose timewise repair #marykay #marykaylife #mask #maskcollagen #beauty #beautytips #lady #girl #timewise #kelvinkate 面部輪廓顯著提升及充盈幫助改善肌膚彈性細紋及皺紋更能得以減淡肌膚瞬間顯得通透亮澤,
即時將充沛水分注入肌膚,還能顯著提升肌膚含水量達 24 小時#,為肌膚提供一整天的持續保濕效能。
Jom Kenali Serum Mary Kay 😍

Serum ni ada kelebihannya tersendiri.

Setiap serum ada fungsinya 😊 ♥Replenishing Serum C - untuk awet muda ♥Timewise Repair Lifting Serum - untuk menganjalkan kulit, agar kulit muka sentiasa tegang dan tidak jatuh. ♥ Pore Minimizer - membantu mengecilkan masalah pori yang besar & terbuka ♥ Pore Purifying Serum For Acne Prone Skin - untuk menghalang jerawat ♥ Melacep Ultimate Serum - membantu mencerahkan kulit dari dalam & memudarkan pigmentasi/parut.

Serum ni ibarat baja yang penuh khasiat. Selepas apply serum kat muka mesti apply moisturiser.

Sebab moisturiser pulak ibarat air. So kedua2 saling berkait 😊

Serum & Moisturiser tak boleh dipisahkan 😊

Nak kulit sihat mesti ada dua benda ni ya 😍 +60172600460
@ieraatira_maryk
.
.
.
#syjual #syjualonline #syjualmurah #syjualmakeup 
#cod #freepostage #freepost #freegift #freeconsultation #sungkai #tgmalim #slimriver #bidor #besout #trolak #helizahelmi #sazzyfalak #wansharmila #amyrarosli #skincare #skincareroutine #marykaymalaysia #marykaymysg #beautyconsultant #beauty #saledirector #sale #timewise #botanicaleffects #lisptick
Jom Kenali Serum Mary Kay 😍 Serum ni ada kelebihannya tersendiri. Setiap serum ada fungsinya 😊 ♥Replenishing Serum C - untuk awet muda ♥Timewise Repair Lifting Serum - untuk menganjalkan kulit, agar kulit muka sentiasa tegang dan tidak jatuh. ♥ Pore Minimizer - membantu mengecilkan masalah pori yang besar & terbuka ♥ Pore Purifying Serum For Acne Prone Skin - untuk menghalang jerawat ♥ Melacep Ultimate Serum - membantu mencerahkan kulit dari dalam & memudarkan pigmentasi/parut. Serum ni ibarat baja yang penuh khasiat. Selepas apply serum kat muka mesti apply moisturiser. Sebab moisturiser pulak ibarat air. So kedua2 saling berkait 😊 Serum & Moisturiser tak boleh dipisahkan 😊 Nak kulit sihat mesti ada dua benda ni ya 😍 +60172600460 @ieraatira_maryk . . . #syjual  #syjualonline  #syjualmurah  #syjualmakeup  #cod  #freepostage  #freepost  #freegift  #freeconsultation  #sungkai  #tgmalim  #slimriver  #bidor  #besout  #trolak  #helizahelmi  #sazzyfalak  #wansharmila  #amyrarosli  #skincare  #skincareroutine  #marykaymalaysia  #marykaymysg  #beautyconsultant  #beauty  #saledirector  #sale  #timewise  #botanicaleffects  #lisptick 
Product2 Mary Kay ni memang selalu dapat awards, bangga taw pengguna Mary Kay.
.
.
♡ Pure Beauty Award 2014 Highly Recomended- Skinvigorate Brush
♡ Top 80 editor picks CLEO 2017 - Skinvigorate Brush
.
Brush ni memang tak dinafikan tersangatlah laris. Pujaan setiap wanita ni. Ada yang sanggup menabung untuk dapatkan brush ni.
.
Bukan apa, dalam penjagaan muka kita ni yang paling penting kaedah cucian tu kena betul.
.
Dah tempek segala macam foundation tebal berinci2 kt muka rasa2 bersih ke cuci muka pakai jari je.
.
Di kulit muka kita ada 20,000 pori jd rasa mcm mana cuci muka guna jari je boleh bersih ke dalam pori. Sama macam berus gigi, kalau pakai jari je agak2 berapa banyak kerak terkumpul kt celah2 gg tu kan.
.
Cuci muka guna skinvigorate brush 85% lebih bersih berbanding tangan. 97% membantu skincare bertindak secara optimum terhadap kulit kita. .
Berputar 400 putaran seminit. Buang segala sel kulit mati, whitehead, blackhead. Kulit dah bersih baru la pakai skincare pon berkesan :) 👍🏻
.
Yang duk risik2 tu bile nk grab? Meh la pm :)
♡ TirahAbdullah
017-5767954
FutureSalesDirector
Product2 Mary Kay ni memang selalu dapat awards, bangga taw pengguna Mary Kay. . . ♡ Pure Beauty Award 2014 Highly Recomended- Skinvigorate Brush ♡ Top 80 editor picks CLEO 2017 - Skinvigorate Brush . Brush ni memang tak dinafikan tersangatlah laris. Pujaan setiap wanita ni. Ada yang sanggup menabung untuk dapatkan brush ni. . Bukan apa, dalam penjagaan muka kita ni yang paling penting kaedah cucian tu kena betul. . Dah tempek segala macam foundation tebal berinci2 kt muka rasa2 bersih ke cuci muka pakai jari je. . Di kulit muka kita ada 20,000 pori jd rasa mcm mana cuci muka guna jari je boleh bersih ke dalam pori. Sama macam berus gigi, kalau pakai jari je agak2 berapa banyak kerak terkumpul kt celah2 gg tu kan. . Cuci muka guna skinvigorate brush 85% lebih bersih berbanding tangan. 97% membantu skincare bertindak secara optimum terhadap kulit kita. . Berputar 400 putaran seminit. Buang segala sel kulit mati, whitehead, blackhead. Kulit dah bersih baru la pakai skincare pon berkesan :) 👍🏻 . Yang duk risik2 tu bile nk grab? Meh la pm :) ♡ TirahAbdullah 017-5767954 FutureSalesDirector
MUKA KUSAM DAN BERJERAGAT?
.

The MelaCEP Plus+ Luminous System ☔boleh membantu ada!
.
.
✅ Set ni membantu mencerahkan (bukan memutihkan) dan mengurangkan jeragat di wajah anda dengan selamat. .
Berbeza dengan produk yang berada di pasaran yang katanya memutihkan, tapi rupanya menghakis kulit 😱 lepas tuu kesannya? Uuuu takut takut 🙅🏿
Jom cuba set ni, ada 5  item yang akan membantu merawat wajah anda:
🌈Cleanser
🌈Mask
🌈Serum
🌈Freshener
🌈Cream
Untuk mendapatkan khidmat perunding kecantikan, atau mengetahui produk yang mana sesuai untuk masalah kulit anda, ATAU ingin memulakan kerjaya anda bersama Mary Kay, hubungi sis 
Kelebihan Melacep Serum kegilaan ramai ni:
. 🌸 Mengandungi Hexylresorcinol - ditunjukkan untuk menyasarkan glutathione dan pengumpulan pigmen pada kulit permukaan. Glutathione adalah penting untuk proses pembersihan kulit.
.
🌸 Mengandungi Maritim pine dan ekstrak birch putih - ditunjukkan untuk menyasarkan melanin. Ia berdasarkan ujian In Vitro.
.
🌸 Kulit lebih berseri dan cantik dengan Ekstrak Edelweiss.
.
🌸 Memperbaiki tekstur kulit supaya kulit lebih cerah dan mengurangkan bintik-bintik hitam.
.
If siapa yang nak kulit cantik, cerah, tona sekata dan berseri-seri super glowing, whatsapp sis sekarang tau! 😘.
.
.
Love ❤️ beauty consultant 👱🏻‍♀️manja..
☎️017-5149895.. ______________________________ 
#marykaytaiping
#marykaykamunting
#marykayperak
#marykaymalaysia 
#skincare 
#cosmatik
#botanical 
#timewise
#timewiserepair
#sayapakai
#sayajual 
#beauty
#beautyconsultant
#nakcantik 
#nakgebu
#nakcomey
#sabarituindah
#istiqomah
#insyaallah 
#alhamdulillah 
#berjaya 
#rezeki
MUKA KUSAM DAN BERJERAGAT? . The MelaCEP Plus+ Luminous System ☔boleh membantu ada! . . ✅ Set ni membantu mencerahkan (bukan memutihkan) dan mengurangkan jeragat di wajah anda dengan selamat. . Berbeza dengan produk yang berada di pasaran yang katanya memutihkan, tapi rupanya menghakis kulit 😱 lepas tuu kesannya? Uuuu takut takut 🙅🏿 Jom cuba set ni, ada 5 item yang akan membantu merawat wajah anda: 🌈Cleanser 🌈Mask 🌈Serum 🌈Freshener 🌈Cream Untuk mendapatkan khidmat perunding kecantikan, atau mengetahui produk yang mana sesuai untuk masalah kulit anda, ATAU ingin memulakan kerjaya anda bersama Mary Kay, hubungi sis Kelebihan Melacep Serum kegilaan ramai ni: . 🌸 Mengandungi Hexylresorcinol - ditunjukkan untuk menyasarkan glutathione dan pengumpulan pigmen pada kulit permukaan. Glutathione adalah penting untuk proses pembersihan kulit. . 🌸 Mengandungi Maritim pine dan ekstrak birch putih - ditunjukkan untuk menyasarkan melanin. Ia berdasarkan ujian In Vitro. . 🌸 Kulit lebih berseri dan cantik dengan Ekstrak Edelweiss. . 🌸 Memperbaiki tekstur kulit supaya kulit lebih cerah dan mengurangkan bintik-bintik hitam. . If siapa yang nak kulit cantik, cerah, tona sekata dan berseri-seri super glowing, whatsapp sis sekarang tau! 😘. . . Love ❤️ beauty consultant 👱🏻‍♀️manja.. ☎️017-5149895.. ______________________________ #marykaytaiping  #marykaykamunting  #marykayperak  #marykaymalaysia  #skincare  #cosmatik  #botanical  #timewise  #timewiserepair  #sayapakai  #sayajual  #beauty  #beautyconsultant  #nakcantik  #nakgebu  #nakcomey  #sabarituindah  #istiqomah  #insyaallah  #alhamdulillah  #berjaya  #rezeki 
Fakta yg perlu anda tahu tentang company Mary Kay dan pencapaian Mary Kay di Malaysia setakat harini. Kpd anda yg memandang rendah terhadap kami para Beauty Consultant Mary Kay bolehlah baca apa yg hebat tentang kerjaya kami dan kami teruja melakukannya setiap hari!
.
➡️ Jualan Mary Kay di Malaysia telah meningkat sebanyak 115%  dan di Singapore sebanyak 47%.
.
➡️ Malaysia adalah negara tertinggi yang berkembang di Asia Pacific.
.
➡️ Mary Kay adalah Top 5 Syarikat Direct Selling di dunia.
.
➡️ 200 Kereta Mary Kay (Pink Car + Career Car) berjalan di atas jalan raya Malaysia.
.
➡️ Seramai 652 Penerima Diamond Ring pada tahun 2017 dan telah meningkat sebanyak 62%.
.
➡️ Sehingga September 2017, Mary Kay Malaysia dan Singapore mempunyai 3 NSD, 1 NIQ, 56 ESSD & 823 SD. .
➡️ Seramai 443 Penerima APRJR HangZhou, China  dan 68% daripada telah debut sebagai Sales Director.
.
➡️ Libra Cruise akan menjadi Mary Kay Cruise utk program Cruising Beyond Red akan datang. .
➡️ 100000 Beauty Consultant by next seminar.
.
Ada banyak lagi fakta hebat yg anda perlu tahu tentang this AMAZING COMPANY! Nak tahu lebih lanjut, jom sembang tepi.
.
Ainul Mardiah
0142643713
Beauty Consultant Mary Kay
.
#sayajual #sayajualmarykay #lipstickmarykay #marykayampang #flawlessskin #ilovemarykay
#marykaymalaysiasingapore
#marykaybestseller #beautyconsultantmarykay  #sisterhood #semimattegel #lipstickmurah #lipliners #satinlipssets #lipsmask #scrubbe #timewise #travel #ilovemarykay #marykaypuchong #marykayselangor
Fakta yg perlu anda tahu tentang company Mary Kay dan pencapaian Mary Kay di Malaysia setakat harini. Kpd anda yg memandang rendah terhadap kami para Beauty Consultant Mary Kay bolehlah baca apa yg hebat tentang kerjaya kami dan kami teruja melakukannya setiap hari! . ➡️ Jualan Mary Kay di Malaysia telah meningkat sebanyak 115% dan di Singapore sebanyak 47%. . ➡️ Malaysia adalah negara tertinggi yang berkembang di Asia Pacific. . ➡️ Mary Kay adalah Top 5 Syarikat Direct Selling di dunia. . ➡️ 200 Kereta Mary Kay (Pink Car + Career Car) berjalan di atas jalan raya Malaysia. . ➡️ Seramai 652 Penerima Diamond Ring pada tahun 2017 dan telah meningkat sebanyak 62%. . ➡️ Sehingga September 2017, Mary Kay Malaysia dan Singapore mempunyai 3 NSD, 1 NIQ, 56 ESSD & 823 SD. . ➡️ Seramai 443 Penerima APRJR HangZhou, China dan 68% daripada telah debut sebagai Sales Director. . ➡️ Libra Cruise akan menjadi Mary Kay Cruise utk program Cruising Beyond Red akan datang. . ➡️ 100000 Beauty Consultant by next seminar. . Ada banyak lagi fakta hebat yg anda perlu tahu tentang this AMAZING COMPANY! Nak tahu lebih lanjut, jom sembang tepi. . Ainul Mardiah 0142643713 Beauty Consultant Mary Kay . #sayajual  #sayajualmarykay  #lipstickmarykay  #marykayampang  #flawlessskin  #ilovemarykay  #marykaymalaysiasingapore  #marykaybestseller  #beautyconsultantmarykay  #sisterhood  #semimattegel  #lipstickmurah  #lipliners  #satinlipssets  #lipsmask  #scrubbe  #timewise  #travel  #ilovemarykay  #marykaypuchong  #marykayselangor 
SkinCare Anti-Penuaan : Time Wise MIRACLE SET By MARY KAY
•
✅sesuai untuk anda yang berusia 22 tahun ke atas
•
✅Ia dapat menjadikan kulit anda lebih muda dari usia sebenar. Ia memang di reka khusus bagi menghapuskan kedutan dan menjadikan kulit lebih muda dan berseri.
•
✅MIRACLE SET ini terdiri daripada :-
1)- Cleanser 3 in 1
2)- Moisture Renewing Solftener
3)- Age-Fighting Moisturizer
4)- Day Solution Sunscreen SPF 35
5)- Night Solution 📌terdapat formula untuk kulit NORMAL, DRY, OILY dan COMBINE
•
✅Pembersih dan Softener boleh tahan sehingga 4-6 bulan, pelembab 8-12 bulan dan Day and Night Solution 4 bulan setiap satu mengikut jumlah yg anda gunakan.
•
✅Penggunaannya setiap hari dapat membantu kulit anda lebih licin, lembut, tegang, kurang garisan dan kedutan
•
✅Set Miracle menawarkan 11 faedah dlm 1 rejimen penjagaan kulit iaitu membersih, menanggalkan sel kulit mati, menyegar, menghidrat, melicin, menegang, melembut, melindungi, mencergaskan, membina semula dan mengurangkan garis halus serta kedutan. Utk mendptkan semua faedah ini, gunalah set Miracle setiap hari.
•
✅MARY KAY MIRACLE SET-TIME WISE ini mengandungi:-
1) Time Wise 3 in 1 #Cleanser - ialah satu pencuci yang dapat melakukan tiga tugas iaitu membersih , menanggalkan sel kulit mati dan menyegar.
2) Time wise Age Fighting #Moisturizer - Ramuan khas di dalamnya dapat melembapkan kulit anda sehingga 10 jam.
3) Time Wise #DaySolution Sunscreen SPF 35 - Dapat melindungi kulit anda dari UVA/UVB di siang hari, sementara peptida penenangnya membantu melegakan garis-garis kedutan.
4) Time Wise #NightSolution - Ramuannya yang terdiri dari mikro kapsul Nutribeads yang mengandungi vitamin dan antioksiden, terdapat juga peptida penguat kolagen bersatu utk membantu mengurangkan garis-garis kedutan.
5) Time Wise Moisture Renewing #Solftener - kulit berasa lebih lembut dan lembap serta kelihatan lebih cerah. Ia juga mengurangkan keketaraan pori.
•
#MaryKay #TimeWise #MiracleSet
•
👩🏻‍💼 Yatie Akmal
📲 012-3353084
💋 MaryKayBeautyConsultant
#marykaymalaysia #marykayselangor #marykayklang #skincare
SkinCare Anti-Penuaan : Time Wise MIRACLE SET By MARY KAY • ✅sesuai untuk anda yang berusia 22 tahun ke atas • ✅Ia dapat menjadikan kulit anda lebih muda dari usia sebenar. Ia memang di reka khusus bagi menghapuskan kedutan dan menjadikan kulit lebih muda dan berseri. • ✅MIRACLE SET ini terdiri daripada :- 1)- Cleanser 3 in 1 2)- Moisture Renewing Solftener 3)- Age-Fighting Moisturizer 4)- Day Solution Sunscreen SPF 35 5)- Night Solution 📌terdapat formula untuk kulit NORMAL, DRY, OILY dan COMBINE • ✅Pembersih dan Softener boleh tahan sehingga 4-6 bulan, pelembab 8-12 bulan dan Day and Night Solution 4 bulan setiap satu mengikut jumlah yg anda gunakan. • ✅Penggunaannya setiap hari dapat membantu kulit anda lebih licin, lembut, tegang, kurang garisan dan kedutan • ✅Set Miracle menawarkan 11 faedah dlm 1 rejimen penjagaan kulit iaitu membersih, menanggalkan sel kulit mati, menyegar, menghidrat, melicin, menegang, melembut, melindungi, mencergaskan, membina semula dan mengurangkan garis halus serta kedutan. Utk mendptkan semua faedah ini, gunalah set Miracle setiap hari. • ✅MARY KAY MIRACLE SET-TIME WISE ini mengandungi:- 1) Time Wise 3 in 1 #Cleanser  - ialah satu pencuci yang dapat melakukan tiga tugas iaitu membersih , menanggalkan sel kulit mati dan menyegar. 2) Time wise Age Fighting #Moisturizer  - Ramuan khas di dalamnya dapat melembapkan kulit anda sehingga 10 jam. 3) Time Wise #DaySolution  Sunscreen SPF 35 - Dapat melindungi kulit anda dari UVA/UVB di siang hari, sementara peptida penenangnya membantu melegakan garis-garis kedutan. 4) Time Wise #NightSolution  - Ramuannya yang terdiri dari mikro kapsul Nutribeads yang mengandungi vitamin dan antioksiden, terdapat juga peptida penguat kolagen bersatu utk membantu mengurangkan garis-garis kedutan. 5) Time Wise Moisture Renewing #Solftener  - kulit berasa lebih lembut dan lembap serta kelihatan lebih cerah. Ia juga mengurangkan keketaraan pori. • #MaryKay  #TimeWise  #MiracleSet  • 👩🏻‍💼 Yatie Akmal 📲 012-3353084 💋 MaryKayBeautyConsultant #marykaymalaysia  #marykayselangor  #marykayklang  #skincare 
👉🏻 MARY KAY CREME TO POWDER FOUNDATION 👈🏻
.
🍂 2 dalam 1, foundation & bedak!
🍂 bedak yang high coverage & lebih gebu & FLAWLESS
🍂 Texture dia macam cream tapi bila sapu kat muka dia akan kering (MATTE finish) , sama macam kita pakai bedak.
🍂  lebih tahan lama dan juga WATERPROOF.
🍂 Oil control & boleh tutup cela.
🍂 texture yg ringan
.
#sayajual #sayajualmarykay #lipstickmarykay #marykayampang #flawlessskin #ilovemarykay
#marykaymalaysiasingapore
#marykaybestseller #beautyconsultantmarykay  #sisterhood #semimattegel #lipstickmurah #lipliners #satinlipssets #lipsmask #scrubbe #timewise #travel #ilovemarykay #marykaypuchong #marykayselangor
👉🏻 MARY KAY CREME TO POWDER FOUNDATION 👈🏻 . 🍂 2 dalam 1, foundation & bedak! 🍂 bedak yang high coverage & lebih gebu & FLAWLESS 🍂 Texture dia macam cream tapi bila sapu kat muka dia akan kering (MATTE finish) , sama macam kita pakai bedak. 🍂 lebih tahan lama dan juga WATERPROOF. 🍂 Oil control & boleh tutup cela. 🍂 texture yg ringan . #sayajual  #sayajualmarykay  #lipstickmarykay  #marykayampang  #flawlessskin  #ilovemarykay  #marykaymalaysiasingapore  #marykaybestseller  #beautyconsultantmarykay  #sisterhood  #semimattegel  #lipstickmurah  #lipliners  #satinlipssets  #lipsmask  #scrubbe  #timewise  #travel  #ilovemarykay  #marykaypuchong  #marykayselangor 
Foundation Mary Kay terbahagi kepada 2 jenis:
Luminous & Matte
Luminous untuk kulit normal - kering
Matte untuk kulit kombinasi - berminyak
Nampak tak macam mana Mary Kay buat pengkhususan walaupun hanya untuk foundation.
Supaya semua penguna Mary Kay dapat hasil mekap yang sebaiknya😍
LAGI BEST
foundation mary kay non comedogenic, sebab tu la bila sapu rase ringan.. ianya membenarkan kulit dan pori kita bernafas.
Ok la, kalau tak nak foundation mary kay pon, cari la foundation yang ade tulis non-comedogenic ni ye😄
hebat ke hebat😎

Shaf 
0136614325
#shafmarykay #sunprotector #timewise #foundation#foundationmarykay
Foundation Mary Kay terbahagi kepada 2 jenis: Luminous & Matte Luminous untuk kulit normal - kering Matte untuk kulit kombinasi - berminyak Nampak tak macam mana Mary Kay buat pengkhususan walaupun hanya untuk foundation. Supaya semua penguna Mary Kay dapat hasil mekap yang sebaiknya😍 LAGI BEST foundation mary kay non comedogenic, sebab tu la bila sapu rase ringan.. ianya membenarkan kulit dan pori kita bernafas. Ok la, kalau tak nak foundation mary kay pon, cari la foundation yang ade tulis non-comedogenic ni ye😄 hebat ke hebat😎 Shaf 0136614325 #shafmarykay  #sunprotector  #timewise  #foundation #foundationmarykay 
🌼FIRMING EYE CREAM🌼Menghilangkan :
👉 dark circle
👉 garis halus
👉 eye bag
Pakai secara konsisten siang dan malam confirm mata nmpk sihat dan cantik ❤

Beauty Consultant Mary Kay
Nurul Ain 💁
Tekan link dibawah👇
http://www.wasap.my/60173560023

#marykayputrajaya #marykayseremban #henna #timewise #firmingeyecream #matasembab #kedutanbawahmata #firmingeyecreammarykay #flawlessskin #kulitsihat #kulitcantik #instafamous #skinsolution
#majalahpengantin #sazzyfalak #haniszalikha #babyyusuf #produkkecantikan #bazarpaknilprodukkecantikan
🌼FIRMING EYE CREAM🌼Menghilangkan : 👉 dark circle 👉 garis halus 👉 eye bag Pakai secara konsisten siang dan malam confirm mata nmpk sihat dan cantik ❤ Beauty Consultant Mary Kay Nurul Ain 💁 Tekan link dibawah👇 http://www.wasap.my/60173560023 #marykayputrajaya  #marykayseremban  #henna  #timewise  #firmingeyecream  #matasembab  #kedutanbawahmata  #firmingeyecreammarykay  #flawlessskin  #kulitsihat  #kulitcantik  #instafamous  #skinsolution  #majalahpengantin  #sazzyfalak  #haniszalikha  #babyyusuf  #produkkecantikan  #bazarpaknilprodukkecantikan 
➡️ SET MILAGROSO TIME WISE ⬅️ ▪️ Se ha demostrado clínicamente que el set milagroso reduce las finas líneas de expresión, mejora la elasticidad y unifica el tono de la piel ▪️Personalmente lo uso desde marzo y he notado mucho el cambio en mi piel y estoy encantada ▪️Hay para piel grasa y piel seca ▪️ Quieres probarlo? Consultame y nos vemos en una clase del cuidado de la piel 💄🙋 #marykayij #marykayrd #setmilagroso #timewise #cuidadodelapiel #mimate
➡️ SET MILAGROSO TIME WISE ⬅️ ▪️ Se ha demostrado clínicamente que el set milagroso reduce las finas líneas de expresión, mejora la elasticidad y unifica el tono de la piel ▪️Personalmente lo uso desde marzo y he notado mucho el cambio en mi piel y estoy encantada ▪️Hay para piel grasa y piel seca ▪️ Quieres probarlo? Consultame y nos vemos en una clase del cuidado de la piel 💄🙋 #marykayij  #marykayrd  #setmilagroso  #timewise  #cuidadodelapiel  #mimate 
TRUE DIMENSIONS LIPSTICK MARY KAY ..
✅Melembabkan bibir dengan segera dan menguncinya untuk keselesaan berpanjangan .. ✅Meratakan garisan halus dan membantu bibir tampak lebih mungil. ..
Mudah dipakai pd pelbagai tona kulit. ..
✅Tekstur yg halus dan licin mudah disapu / ada bibir. 
Serta merta melembabkan bibir dan mengunci lembapan. ..
✅Diperkaya dengan bahan2 penjagaan kulit termaju, meratakan garis2 halus dan membantu bibir tampil lebih tebal dan menggiurkan. ..
✅Hanya sekali picit pada butang jernih bekas gincu penuh bergaya ini untuk mendedahkan keindahan warna2 sejati dan berseri.

Ingin memilikinya?  Boleh whatsapp sis  ye. 🌸☎️0195157097 SHIMA
Mary Kay Senior Beauty Consultant.
_____________________________________
#marykay
#botanical 
#skincare 
#lips 
#timewise
#melacep 
#clearproof
#masalahjerawat 
#timewiserepair
#skincareselamat 
#tiadabahankimia 
#beautiful 
#cantik 
#lipstick 
#flawless 
#foundation 
#marykayconsultant
#marykayperak 
#marykaykl 
#marykaypenang 
#marykaykedah 
#photooftheday 
#photogrid 
#politeknik
#upm 
#ump 
#uum 
#unikl 
#uum
TRUE DIMENSIONS LIPSTICK MARY KAY .. ✅Melembabkan bibir dengan segera dan menguncinya untuk keselesaan berpanjangan .. ✅Meratakan garisan halus dan membantu bibir tampak lebih mungil. .. Mudah dipakai pd pelbagai tona kulit. .. ✅Tekstur yg halus dan licin mudah disapu / ada bibir. Serta merta melembabkan bibir dan mengunci lembapan. .. ✅Diperkaya dengan bahan2 penjagaan kulit termaju, meratakan garis2 halus dan membantu bibir tampil lebih tebal dan menggiurkan. .. ✅Hanya sekali picit pada butang jernih bekas gincu penuh bergaya ini untuk mendedahkan keindahan warna2 sejati dan berseri. Ingin memilikinya?  Boleh whatsapp sis ye. 🌸☎️0195157097 SHIMA Mary Kay Senior Beauty Consultant. _____________________________________ #marykay  #botanical  #skincare  #lips  #timewise  #melacep  #clearproof  #masalahjerawat  #timewiserepair  #skincareselamat  #tiadabahankimia  #beautiful  #cantik  #lipstick  #flawless  #foundation  #marykayconsultant  #marykayperak  #marykaykl  #marykaypenang  #marykaykedah  #photooftheday  #photogrid  #politeknik  #upm  #ump  #uum  #unikl  #uum 
.
Mary Kay ada 4 jenis masker hebat yg dapat membantu anda.
☘ Masker Botanical Effect
☘ Masker Melacep Luminious
☘ Timewise Renewing Gel Mask
☘ Charcoal Clearproof Mask

Antara fungsi2 nya : 👇
💖 Masker Botanical Effects.
-Menanggalkan kekotoran dengan lembut.
-Mudah ditanggalkan dengan menggunakan air.
-Membantu membersihkan pori dan menghaluskan penampilannya.
-Meresap dan mengawal minyak berlebihan.
-Meninggalkan kulit kelihatan cerah, segar dan anjal.
.
💖 Masker Melacep Luminious.
-Kulit kelihatan bercahaya dan berseri.
-Meningkatkan daya hidup kulit .
-Kulit terasa lembut dan licin .
-Mengurangkan perubahan warna kulit (mencerahkan kulit 3x ganda).
-Lembut pada kulit.
.
💖 Timewise Renewing Gel Mask.
-Menghidratkan kulit.
-Menyeimbangkan Kelembapan.
-Menegangkan kulit.
-Menenangkan kulit.
-Melicin dan melembutkan kulit.
-Dirumus dengan anti-oksida (awet muda).
.
💖 Charcoal Clearfpoof Mask.
-Menarik semua kotoran & minyak berlebihan.
-Membantu meredakan irritation pada kulit.
-Melicin dan melembutkan kulit.

Semua best kan. 😙 Sampai xtahu nk pilih yg mana satu, jom saya consult utk tahu yg mana terbaik utk korang. 😎 🌸☎️0195157097 SHIMA
Mary Kay Senior Beauty Consultant.
_____________________________________
#marykay
#botanical 
#skincare 
#lips 
#timewise
#melacep 
#clearproof
#masalahjerawat 
#timewiserepair
#skincareselamat 
#tiadabahankimia 
#beautiful 
#cantik 
#lipstick 
#flawless 
#foundation 
#marykayconsultant
#marykayperak 
#marykaykl 
#marykaypenang 
#marykaykedah 
#photooftheday 
#photogrid 
#politeknik
#upm 
#ump 
#uum 
#unikl 
#uum
. Mary Kay ada 4 jenis masker hebat yg dapat membantu anda. ☘ Masker Botanical Effect ☘ Masker Melacep Luminious ☘ Timewise Renewing Gel Mask ☘ Charcoal Clearproof Mask Antara fungsi2 nya : 👇 💖 Masker Botanical Effects. -Menanggalkan kekotoran dengan lembut. -Mudah ditanggalkan dengan menggunakan air. -Membantu membersihkan pori dan menghaluskan penampilannya. -Meresap dan mengawal minyak berlebihan. -Meninggalkan kulit kelihatan cerah, segar dan anjal. . 💖 Masker Melacep Luminious. -Kulit kelihatan bercahaya dan berseri. -Meningkatkan daya hidup kulit . -Kulit terasa lembut dan licin . -Mengurangkan perubahan warna kulit (mencerahkan kulit 3x ganda). -Lembut pada kulit. . 💖 Timewise Renewing Gel Mask. -Menghidratkan kulit. -Menyeimbangkan Kelembapan. -Menegangkan kulit. -Menenangkan kulit. -Melicin dan melembutkan kulit. -Dirumus dengan anti-oksida (awet muda). . 💖 Charcoal Clearfpoof Mask. -Menarik semua kotoran & minyak berlebihan. -Membantu meredakan irritation pada kulit. -Melicin dan melembutkan kulit. Semua best kan. 😙 Sampai xtahu nk pilih yg mana satu, jom saya consult utk tahu yg mana terbaik utk korang. 😎 🌸☎️0195157097 SHIMA Mary Kay Senior Beauty Consultant. _____________________________________ #marykay  #botanical  #skincare  #lips  #timewise  #melacep  #clearproof  #masalahjerawat  #timewiserepair  #skincareselamat  #tiadabahankimia  #beautiful  #cantik  #lipstick  #flawless  #foundation  #marykayconsultant  #marykayperak  #marykaykl  #marykaypenang  #marykaykedah  #photooftheday  #photogrid  #politeknik  #upm  #ump  #uum  #unikl  #uum 
NUEVA! Edición limitada Mary Kay Eau So Cute es una fragancia alegre creado para la mujer elegante y espontánea.  Alfonsina Vásquez. Team Leader Mary Kay.  561.360.6145 🌸 Hazla tuya a través de mi página web: http://www.marykay.com/avasquez7333
www.instagram.com/alfonsinavasquez
https://www.facebook.com/avasq2393
#Dios #Familia #Carrera #Negocio  #TeamMK #USA #myMKLife #Networking #mujeresemprendedoras #mujeresilente #teamleadermk #Belleza #cuidadodelapiel #makeup #Marykay #LovemyMaryKay #Repair #timewise  #adolescentes #10xgrowthcon #cambiandovidas #liderazgo #enjoy #carasnuevas #venezolanosenusa #venezolanas #venezolana  #hispanosenusa #newmarykay #eausocutemarykay
NUEVA! Edición limitada Mary Kay Eau So Cute es una fragancia alegre creado para la mujer elegante y espontánea. Alfonsina Vásquez. Team Leader Mary Kay.  561.360.6145 🌸 Hazla tuya a través de mi página web: http://www.marykay.com/avasquez7333 www.instagram.com/alfonsinavasquez https://www.facebook.com/avasq2393 #Dios  #Familia  #Carrera  #Negocio   #TeamMK  #USA  #myMKLife  #Networking  #mujeresemprendedoras  #mujeresilente  #teamleadermk  #Belleza  #cuidadodelapiel  #makeup  #Marykay  #LovemyMaryKay  #Repair  #timewise   #adolescentes  #10xgrowthcon  #cambiandovidas  #liderazgo  #enjoy  #carasnuevas  #venezolanosenusa  #venezolanas  #venezolana  #hispanosenusa  #newmarykay  #eausocutemarykay 
🌸MIRACLE SET TIMEWISE😉

1. Cleanser- berfungsi untuk membersihkan kulit secara bersih dan membuang sel kulit mati (jimat sehingga 4-6 bulan)

2. Age fighting Moisturiser- membuat kulit kelihatan muda😉(jimat sehingga 8-12 bulan)

3. Day solution- bertindak untuk melindungi serta merawat kulit (jimat sehingga 4 bulan)

4. Night solution- merawat kulit untuk kulit tampil lebih anjal (jimat sehingga 4 bulan) 💋Nurul_mk 🌹
www.wasap.my/0183667449

#nakkulitsihat #cantik #lembut #licin #timewise #marykay
🌸MIRACLE SET TIMEWISE😉 1. Cleanser- berfungsi untuk membersihkan kulit secara bersih dan membuang sel kulit mati (jimat sehingga 4-6 bulan) 2. Age fighting Moisturiser- membuat kulit kelihatan muda😉(jimat sehingga 8-12 bulan) 3. Day solution- bertindak untuk melindungi serta merawat kulit (jimat sehingga 4 bulan) 4. Night solution- merawat kulit untuk kulit tampil lebih anjal (jimat sehingga 4 bulan) 💋Nurul_mk 🌹 www.wasap.my/0183667449 #nakkulitsihat  #cantik  #lembut  #licin  #timewise  #marykay 
Sesión #timeWise #marykayperu # MaryKayCusco #MarykayArequipa #MaryKayEspinar
Separa la tuya para probar y adquirir tu linea time wise
Botanical Effects 🌿
.
Biarkan kulit berasa lembut, terhidrasi dan dipelihara. Dirumuskan dengan botani khusus untuk jenis kulit anda dan mengandungi kompleks botani yang kaya antioksida.
.
Botanical Effects Cleanse :
🌿Perlahan-lahan membersihkan tanpa menghilangkan elemen penting.
🌿Membantu mengembalikan keseimbangan semula jadi kulit dan meninggalkannya kelihatan segar.
🌿Kulit kering mendapati harmoni dengan flaxseed dan kelp laut yang dikenali sebagai sumber asid lemak yang penting untuk pelembab.
🌿Dirumuskan tanpa pewarna sintetik atau wangian tambahan.
🌿Penjagaan kulit mudah sesuai untuk kulit yang paling sensitif.
.
Botanical Effects terdapat dalam 3 formula mengikut jenis kulit anda 😘
.
Bagi mendapatkan hasil yang lebih baik, cuci muka anda dengan Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush. Anda akan tampak lebih cerah berbanding sebelum ni dan tampil segar dan bersih tanpa perlu mencuci muka mengunakan tangan!
.
Perlukan rujukan berkenaan wajah atau nak tanya skincare mana yg terbaik untuk skin anda? Peluang kerjaya dengan MaryKay? Jom pm/dm Saya 😘
.
.
#marykay #marykaylovers #marykaymalaysia #marykayselangor #marykaykl #marykayuser #kempenkulitsihat #nakcantik #kulitsihat #productkecantikan #jerawat #jeragat #blackhead #whiteheads #skincare #makeup #timewise #botanicaleffects #botanicaleffectevo #mkmen #clearproof #timewise #timewiserepair #melacep #skinvigorate
Botanical Effects 🌿 . Biarkan kulit berasa lembut, terhidrasi dan dipelihara. Dirumuskan dengan botani khusus untuk jenis kulit anda dan mengandungi kompleks botani yang kaya antioksida. . Botanical Effects Cleanse : 🌿Perlahan-lahan membersihkan tanpa menghilangkan elemen penting. 🌿Membantu mengembalikan keseimbangan semula jadi kulit dan meninggalkannya kelihatan segar. 🌿Kulit kering mendapati harmoni dengan flaxseed dan kelp laut yang dikenali sebagai sumber asid lemak yang penting untuk pelembab. 🌿Dirumuskan tanpa pewarna sintetik atau wangian tambahan. 🌿Penjagaan kulit mudah sesuai untuk kulit yang paling sensitif. . Botanical Effects terdapat dalam 3 formula mengikut jenis kulit anda 😘 . Bagi mendapatkan hasil yang lebih baik, cuci muka anda dengan Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush. Anda akan tampak lebih cerah berbanding sebelum ni dan tampil segar dan bersih tanpa perlu mencuci muka mengunakan tangan! . Perlukan rujukan berkenaan wajah atau nak tanya skincare mana yg terbaik untuk skin anda? Peluang kerjaya dengan MaryKay? Jom pm/dm Saya 😘 . . #marykay  #marykaylovers  #marykaymalaysia  #marykayselangor  #marykaykl  #marykayuser  #kempenkulitsihat  #nakcantik  #kulitsihat  #productkecantikan  #jerawat  #jeragat  #blackhead  #whiteheads  #skincare  #makeup  #timewise  #botanicaleffects  #botanicaleffectevo  #mkmen  #clearproof  #timewise  #timewiserepair  #melacep  #skinvigorate 
Очищающее мыло серии #Timewise  Прекрасно очищает кожу,  отшелушивает и тонизирует. 
Настоящая палочка-выручалочка, когда нужно быстро и эффективно снять макияж. 
Очень экономно в использовании. Мыло находится в элегантной мыльнице из высококачественного пластика. 
Для заказа 87757510684

#мэрикэйжетысай #Очищающеесредствомэрикэй #мыломэрикэй #таймвайсмэрикэй #marykay jetisai #timewise #timewisemarykay
Очищающее мыло серии #Timewise  Прекрасно очищает кожу, отшелушивает и тонизирует. Настоящая палочка-выручалочка, когда нужно быстро и эффективно снять макияж. Очень экономно в использовании. Мыло находится в элегантной мыльнице из высококачественного пластика. Для заказа 87757510684 #мэрикэйжетысай  #Очищающеесредствомэрикэй  #мыломэрикэй  #таймвайсмэрикэй  #marykay  jetisai #timewise  #timewisemarykay 
O Sérum Clareador Even Time Wise contém um poderoso componente  exclusivo e patenteado pela Mary Kay, o MelaCep que atua clareando a mancha e deixando a pele uniforme.Pode ser aplicado para clarear manchas do rosto, colo e mãos. 
#marukay #timewise #serumclareador #evencomplexion #melacep #peleuniforme #clareamentodapele #consultora_mary_kay_camilla
MKMen Skincare
.
Bukan perempuan je yg kena jaga muka tau. Lelaki pon sama, takde alasan awak tu lelaki tau. Kalau muka pun berminyak, berjerawat, tak kan nak biar je kan? Tak best la kann
.
So jagalah muka korang dgn range MKMen dri Mary Kay ni 😍
.
MKMen Daily Facial Wash membantu membersihkan kulit wajah dan mengurangkan lebihan minyak di muka.
.
Bagi mendapatkan hasil yang lebih baik, cuci muka anda dengan Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush. Anda akan tampak lebih cerah berbanding sebelum ni dan tampil segar dan bersih tanpa perlu mencuci muka mengunakan tangan!
.
#marykay #marykaylovers #marykaymalaysia #marykayselangor #marykaykl #marykayuser #kempenkulitsihat #nakcantik #kulitsihat #productkecantikan #jerawat #jeragat #blackhead #whiteheads #skincare #makeup #timewise #botanicaleffects #botanicaleffectevo #mkmen #clearproof #timewise #timewiserepair #melacep #mineralpowderfoundation #translucentpowder
MKMen Skincare . Bukan perempuan je yg kena jaga muka tau. Lelaki pon sama, takde alasan awak tu lelaki tau. Kalau muka pun berminyak, berjerawat, tak kan nak biar je kan? Tak best la kann . So jagalah muka korang dgn range MKMen dri Mary Kay ni 😍 . MKMen Daily Facial Wash membantu membersihkan kulit wajah dan mengurangkan lebihan minyak di muka. . Bagi mendapatkan hasil yang lebih baik, cuci muka anda dengan Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush. Anda akan tampak lebih cerah berbanding sebelum ni dan tampil segar dan bersih tanpa perlu mencuci muka mengunakan tangan! . #marykay  #marykaylovers  #marykaymalaysia  #marykayselangor  #marykaykl  #marykayuser  #kempenkulitsihat  #nakcantik  #kulitsihat  #productkecantikan  #jerawat  #jeragat  #blackhead  #whiteheads  #skincare  #makeup  #timewise  #botanicaleffects  #botanicaleffectevo  #mkmen  #clearproof  #timewise  #timewiserepair  #melacep  #mineralpowderfoundation  #translucentpowder 
I had the pleasure of pampering this young lady today. We had so much. I appreciate you taking the time to meet with me and being a face model. 💋 #facemodel#Daycareprovider
#Entrepreneur 
#TimeWise#berryalamode
#sunkissed#naturalbeauty
#allin#holidayhangouts
#selfietime
#lovemyMK#skincare
#teamNatural#mymkylife
#bossbabe#mom
Dah cuba macam2 utk atasi masalah parut berlubang di muka? Mempunyai masalah hilang pori terbuka? Set microdermabrasion dan pore minimizer ni sgt sesuai utk mengatasi masalah anda! Set ini pernah memenangi anugerah Beauty Awards 2016 ✨
.
Kelebihan menggunakan
1) TimeWise® Microdermabrasion Refine ini :
🌼Membersihkan sel-sel kulit mati, kekotoran dan
membersih hingga ke dalam liang pori.
🌼Meningkatkan pertumbuhan semula sel kulit baru.
🌼Membantu untuk menaikkan semula kulit yang sihat dan berseri.
.
☝🏻Cara penggunaan:
Selepas membersih wajah, sapukan TimeWise® Microdermabrasion Refine ke atas wajah yang basah dan urut perlahan-lahan dengan gerakan membulat selama 1 ke 2 minit. Fokus pada bahagian bermasalah dan kemudian bilas.
.
Kadang2 kita rasa risau bila orang suka lihat wajah kita secara dekat? Sebab setiap orang mempunyai lebih 20,000 liang pori pada muka masing-masing. Banyak kan?! Sebab itu kita kena pastikan liang pori kita sihat dan kecil supaya wajah nampak lebih cantik, tanpa cela.
.
2. Mary Kay TimeWise® Pore Minimizer Serum
Selepas membersih wajah dengan refiner, anda boleh gunakan TimeWise® Pore Minimizer Serum pula untuk mengurangkan penampilan liang-liang pori. Serum ini merupakan gabungan ekstrak botani yang dapat membantu mengukuhkan kulit kita sekaligus menjadikan saiz liang kelihatan lebih kecil dan berkesan.
.
Antara Kelebihan menggunakan TimeWise® Pore Minimizer Serum
🌼Membantu mengukuhkan struktur kulit dan
menjadikan saiz liang pori.kelihatan lebih kecil
🌼Ia tidak berminyak atau melekit malah
meninggalkan kemasan yang licin.
🌼Mempunyai formula penyerapan yang lebih
pantas untuk membantu meredakan
keradaganan dan membuat kulit lebih selesa.
🌼Meredakan kemerahan pada kulit.
.
☝🏻Cara penggunaan:
Selepas menggunakan TimeWise® Microdermabrasion Refine, pam 2 - 3 kali ke tapak tangan sapu rata keseluruhan kulit wajah. 2 kali sehari, pagi dan malam. Kemudian teruskan dengan rejim penjagaan kulit anda.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaylovers #marykayuser #nakcantik #kulitsihat #productkecantikan #jerawat #jeragat #skincare #botanicaleffect #clearproof #mkmen #timewiserepair #timewise #melacep #microdermabrasionplusset
Dah cuba macam2 utk atasi masalah parut berlubang di muka? Mempunyai masalah hilang pori terbuka? Set microdermabrasion dan pore minimizer ni sgt sesuai utk mengatasi masalah anda! Set ini pernah memenangi anugerah Beauty Awards 2016 ✨ . Kelebihan menggunakan 1) TimeWise® Microdermabrasion Refine ini : 🌼Membersihkan sel-sel kulit mati, kekotoran dan membersih hingga ke dalam liang pori. 🌼Meningkatkan pertumbuhan semula sel kulit baru. 🌼Membantu untuk menaikkan semula kulit yang sihat dan berseri. . ☝🏻Cara penggunaan: Selepas membersih wajah, sapukan TimeWise® Microdermabrasion Refine ke atas wajah yang basah dan urut perlahan-lahan dengan gerakan membulat selama 1 ke 2 minit. Fokus pada bahagian bermasalah dan kemudian bilas. . Kadang2 kita rasa risau bila orang suka lihat wajah kita secara dekat? Sebab setiap orang mempunyai lebih 20,000 liang pori pada muka masing-masing. Banyak kan?! Sebab itu kita kena pastikan liang pori kita sihat dan kecil supaya wajah nampak lebih cantik, tanpa cela. . 2. Mary Kay TimeWise® Pore Minimizer Serum Selepas membersih wajah dengan refiner, anda boleh gunakan TimeWise® Pore Minimizer Serum pula untuk mengurangkan penampilan liang-liang pori. Serum ini merupakan gabungan ekstrak botani yang dapat membantu mengukuhkan kulit kita sekaligus menjadikan saiz liang kelihatan lebih kecil dan berkesan. . Antara Kelebihan menggunakan TimeWise® Pore Minimizer Serum 🌼Membantu mengukuhkan struktur kulit dan menjadikan saiz liang pori.kelihatan lebih kecil 🌼Ia tidak berminyak atau melekit malah meninggalkan kemasan yang licin. 🌼Mempunyai formula penyerapan yang lebih pantas untuk membantu meredakan keradaganan dan membuat kulit lebih selesa. 🌼Meredakan kemerahan pada kulit. . ☝🏻Cara penggunaan: Selepas menggunakan TimeWise® Microdermabrasion Refine, pam 2 - 3 kali ke tapak tangan sapu rata keseluruhan kulit wajah. 2 kali sehari, pagi dan malam. Kemudian teruskan dengan rejim penjagaan kulit anda. . #marykay  #marykaymalaysia  #marykaylovers  #marykayuser  #nakcantik  #kulitsihat  #productkecantikan  #jerawat  #jeragat  #skincare  #botanicaleffect  #clearproof  #mkmen  #timewiserepair  #timewise  #melacep  #microdermabrasionplusset 
❤ЩЕДРОЕ СЕРДЦЕ❤ Потрясающе привлекательные запеченные румяна придадут лицу свежесть и подчеркнут естественную красоту вашего лица.......................
❤Кроме того, покупка этих румян – это возможность помочь тем, кто нуждается в вашей помощи. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ ❤Сердце лучше, чем глаза, воспринимает красоту и доброту мира. Сердцем вы можете видеть прекрасное, говорить о любви, чувствовать надежду. Часть средств от продажи этих румян будете перечислена на благотворительные проекты компании «Мэри Кэй». Вместе мы можем помочь женщинам и детям!
📲📩0702191519
📲📩0550237356
#marykay_ямогу 
#БизнеснаКаблуках
#MaryKayKyrgyzstan 
#MarykayBishkek
#МериКейБишкек 
#МериКейКыргызстан
#лакидляногтей
#минеральныетени
#расыпчатаяпудра
#бархатныеручки
#BotanicalEffects 
#TimeWise 
#TimeWiseRepаir
#гелеваяпомада
#красота 
#молодость
#уверенностьвсебе
#ведь
#женскийбизнес
#мечтысбываются
#ваш_консультант_красоты_арзу🌹🌹🌹 #арзу0702191519
#0550237356 в наличии и на заказ
❤ЩЕДРОЕ СЕРДЦЕ❤ Потрясающе привлекательные запеченные румяна придадут лицу свежесть и подчеркнут естественную красоту вашего лица....................... ❤Кроме того, покупка этих румян – это возможность помочь тем, кто нуждается в вашей помощи. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ ❤Сердце лучше, чем глаза, воспринимает красоту и доброту мира. Сердцем вы можете видеть прекрасное, говорить о любви, чувствовать надежду. Часть средств от продажи этих румян будете перечислена на благотворительные проекты компании «Мэри Кэй». Вместе мы можем помочь женщинам и детям! 📲📩0702191519 📲📩0550237356 #marykay_ямогу  #БизнеснаКаблуках  #MaryKayKyrgyzstan  #MarykayBishkek  #МериКейБишкек  #МериКейКыргызстан  #лакидляногтей  #минеральныетени  #расыпчатаяпудра  #бархатныеручки  #BotanicalEffects  #TimeWise  #TimeWiseRepаir  #гелеваяпомада  #красота  #молодость  #уверенностьвсебе  #ведь  #женскийбизнес  #мечтысбываются  #ваш_консультант_красоты_арзу 🌹🌹🌹 #арзу0702191519  #0550237356  в наличии и на заказ
BREAKOUT? CLEAR PROOF KAN ADA!
KENAPA seksa kulit sampai give up nak rawat?
.
HISTORY skincare yang bermerkuri tinggi memang salah sendiri tapi tak bermakna terusan seksa kulit.
.
RAWAT dengan set anti jerawat dari Mary Kay. Rata-rata yang cuba mesti suka sgt sebab jerawat tak naik. Jerawat lama makin kecut.
.
MASALAH jerawat takde baru boleh focus dengan masalah lain plak.
✔️ Nak kecikkan pori.
✔️ Nak ratakan texture kulit.
✔️ Nak pudarkan jeragat atau parut.
✔️ Nak hilangkan garis-garis halus kedutan.
.
RAWAT dulu tau. Ada jerawat. Pakai terus set ni 😉 PERLUKAN consulation? WhatsApp saya segera!
.
#marykay #marykaylovers #marykaymalaysia #marykayselangor #marykaykl #marykaynegerisembilan #marykayuser #kempenkulitsihat #nakcantik #kulitsihat #productkecantikan #jerawat #jeragat #blackhead #whiteheads #skincare #makeup #timewise #botanicaleffects #botanicaleffectevo #mkmen #clearproof #timewise #timewiserepair #melacep #skinvigorate
BREAKOUT? CLEAR PROOF KAN ADA! KENAPA seksa kulit sampai give up nak rawat? . HISTORY skincare yang bermerkuri tinggi memang salah sendiri tapi tak bermakna terusan seksa kulit. . RAWAT dengan set anti jerawat dari Mary Kay. Rata-rata yang cuba mesti suka sgt sebab jerawat tak naik. Jerawat lama makin kecut. . MASALAH jerawat takde baru boleh focus dengan masalah lain plak. ✔️ Nak kecikkan pori. ✔️ Nak ratakan texture kulit. ✔️ Nak pudarkan jeragat atau parut. ✔️ Nak hilangkan garis-garis halus kedutan. . RAWAT dulu tau. Ada jerawat. Pakai terus set ni 😉 PERLUKAN consulation? WhatsApp saya segera! . #marykay  #marykaylovers  #marykaymalaysia  #marykayselangor  #marykaykl  #marykaynegerisembilan  #marykayuser  #kempenkulitsihat  #nakcantik  #kulitsihat  #productkecantikan  #jerawat  #jeragat  #blackhead  #whiteheads  #skincare  #makeup  #timewise  #botanicaleffects  #botanicaleffectevo  #mkmen  #clearproof  #timewise  #timewiserepair  #melacep  #skinvigorate 
Solución de noche TimeWise para renovar tu piel. #marykay #timewise #nigthsolution #marykayfn
La formula se belleza a cambiará tu piel! Conoce la línea de cuidados #TimeWise 💯💥👏🙌
La formula se belleza a cambiará tu piel! Conoce la línea de cuidados #TimeWise  💯💥👏🙌
Usia bukan musuh kita utk jd cantik, musuh sebenar kita MALAS! So nk cantik tak boleh malas2 ya 😉
.
.
#goodmorning #happyworking
#worksmart #becomerich #wahm #marykaybc
.
.
TirahAbdullah
017-5767954
Future Sales Director Mary kay