an online Instagram web viewer

#tipscantik medias

Photos

⌚Waktu adalah Bukti keadilan Tuhan, entah dimanfaatkan atau dibuang percuma, pilihan ada ditangan anda karena Waktu ibarat tali yg kapan saja bisa terputus.. 😢Jangan menunda apa yg bisa dan seharusnya kita lakukan saat ini, menunda sama saja dengan menghilangkan kesempatan kita untuk berhasil  karna penyesalan terdalam datang pada saat kita ingin memperbaiki namun semuanya sudah tidak ada artinya lagi .. 👼Hidup itu layaknya waktu yang terus berjalan dan tak kan pernah bisa kembali lagi, jadi pergunakanlah sebaik mungkin... Rencanakanlah promil yang tepat untuk membuka peluang hamil semakin besar, karena usia dan kesuburan ada batasnya..... Untuk konsultasi, silahkan bunda hubungi Terapis kami:
Bbm: D91A8AD1 
WA: 0895338034560 
Baca ribuan testimoni keberhasilan pasien2 kami dan manfaat setiap herbal kami di: 
Salam promil holistic
⌚Waktu adalah Bukti keadilan Tuhan, entah dimanfaatkan atau dibuang percuma, pilihan ada ditangan anda karena Waktu ibarat tali yg kapan saja bisa terputus.. 😢Jangan menunda apa yg bisa dan seharusnya kita lakukan saat ini, menunda sama saja dengan menghilangkan kesempatan kita untuk berhasil karna penyesalan terdalam datang pada saat kita ingin memperbaiki namun semuanya sudah tidak ada artinya lagi .. 👼Hidup itu layaknya waktu yang terus berjalan dan tak kan pernah bisa kembali lagi, jadi pergunakanlah sebaik mungkin... Rencanakanlah promil yang tepat untuk membuka peluang hamil semakin besar, karena usia dan kesuburan ada batasnya..... Untuk konsultasi, silahkan bunda hubungi Terapis kami: Bbm: D91A8AD1 WA: 0895338034560 Baca ribuan testimoni keberhasilan pasien2 kami dan manfaat setiap herbal kami di: Salam promil holistic
Female_tipstime
• Berbagi Tips Seputar Dunia Wanita • .
.
.
.
.

#female #female_tipstime #duniawanita #tipscantik #wanita #tips
Tahukah kamu kenapa pemakaian NU AMOOREA beda dengan yg lain,

NuAmoorea adalah nutrisi komplit untuk kulit yg dikemas dalam bentuk sabun batangan..
Pemakaiannyapun cukup hanya dgn menempelkan busa sabun & tidak perlu digosok-gosok ..
Cara kerjanya juga fantastis banget karna dengan NANO TEKHNOLOGI yang mampu meresap hingga ke sel kulit terdalam & mampu mengangkat kotoran yang mengendap, racun/ toxin & sisa2 kimia.. #NuAmooreaDEP #detoxamoorea #sabunherbal #kulitsehat #kulitcerah #solusijerawat #solusikulitsehat #solusikomedo #solusibopeng #solusibekasluka #skincareaman #solusiflek #purging #purgingamoorea #detoxamoorea #sabunherbal #tipscantik #tipsperawatanwajah
Tahukah kamu kenapa pemakaian NU AMOOREA beda dengan yg lain, NuAmoorea adalah nutrisi komplit untuk kulit yg dikemas dalam bentuk sabun batangan.. Pemakaiannyapun cukup hanya dgn menempelkan busa sabun & tidak perlu digosok-gosok .. Cara kerjanya juga fantastis banget karna dengan NANO TEKHNOLOGI yang mampu meresap hingga ke sel kulit terdalam & mampu mengangkat kotoran yang mengendap, racun/ toxin & sisa2 kimia.. #NuAmooreaDEP  #detoxamoorea  #sabunherbal  #kulitsehat  #kulitcerah  #solusijerawat  #solusikulitsehat  #solusikomedo  #solusibopeng  #solusibekasluka  #skincareaman  #solusiflek  #purging  #purgingamoorea  #detoxamoorea  #sabunherbal  #tipscantik  #tipsperawatanwajah 
Female_tipstime • Berbagi Tips Seputar Dunia Wanita • .
.
.
.
.

#female #female_tipstime #duniawanita #tipscantik #wanita #tips
Anak Q,,, datanglah nak kerahim bunda. Kami rindu :-) Menjadi ibu itu merupakan hal yg sangat luar biasa, karena bisa menjadi wanita yang seutuhnya. Ada banyak hal yang bisa disyukuri saat menjadi seorang ibu. Perasaan bahagia yang tak akan tergantikan dengan momen apapun di dunia ini. Anda akan menyadari betapa indahnya hidup ini, dan betapa luar biasanya Allah memberikan anugerah di dalam hidup Anda.
Anak ku.... Datanglah ke rahim bunda nak, bunda & ayah sangat menantikan mu.
Karena anak adalah anugerah terbesar yg kami harap dan kami inginkan.
Hadirlah dalam kehidupan ayah n bundamu nak.
Bahagia itu Sederhana dan Kebahagiaan itu kita yang ciptain, bukan orang lain
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Yuk follow
@program_kehamilan_bunda25
@program_kehamilan_bunda25
@program_kehamilan_bunda25
untuk dapat info medis dan jika ada pertanyaan seputar kehamilan silahkan ajukan via DM (privasi terjaga) atau
Pin: D91A8AD1 
Wa: 0895338034560 . . 
Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!!
Anak Q,,, datanglah nak kerahim bunda. Kami rindu :-) Menjadi ibu itu merupakan hal yg sangat luar biasa, karena bisa menjadi wanita yang seutuhnya. Ada banyak hal yang bisa disyukuri saat menjadi seorang ibu. Perasaan bahagia yang tak akan tergantikan dengan momen apapun di dunia ini. Anda akan menyadari betapa indahnya hidup ini, dan betapa luar biasanya Allah memberikan anugerah di dalam hidup Anda. Anak ku.... Datanglah ke rahim bunda nak, bunda & ayah sangat menantikan mu. Karena anak adalah anugerah terbesar yg kami harap dan kami inginkan. Hadirlah dalam kehidupan ayah n bundamu nak. Bahagia itu Sederhana dan Kebahagiaan itu kita yang ciptain, bukan orang lain ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Yuk follow @program_kehamilan_bunda25 @program_kehamilan_bunda25 @program_kehamilan_bunda25 untuk dapat info medis dan jika ada pertanyaan seputar kehamilan silahkan ajukan via DM (privasi terjaga) atau Pin: D91A8AD1 Wa: 0895338034560 . . Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!!
Produk Merkuri vs Healing Process
.
Healing process normal bila bertukar skincare yang selamat. Lebih2 lagi kalau jenis kaki tukar pakai skincare dan pernah pakai skincare ada merkuri. Lagi lama dan teruk sikit healing process dia.
.
Sometimes dia akan keluar dalam bentuk jerawat kecik2. Atau yang besar satu dua. Reaction bahan skincare yang selamat dengan kulit. Normal. Pakai apa2 skincare malahan yang international pun akan ada reaksi yang sama.
.
Kalau produk yang ada merkuri, kulit akan flawless pada awalnya disebabkan hakisan pada lapisan kulit. So kulit takkan tumbuh jerawat. Muka lagi putih dari tangan. Tapi bila dah lama sikit, kulit akan terus rosak, terbakar dan hitam terus sebab melanin kulit dah dibuang, high risk untuk kanser kulit bila terdedah pada matahari. Healing process skincare yang baik ada yang cecah sampai 6 bulan.
.
Kalau nak cantik cepat boleh lah pakai skincare ada merkuri, 2-3 hari dah flawless. Nak kulit sihat dan bersih cantik selamat, pakai skincare yang selamat dan akan ambil masa sikit untuk cantik. 😊😊😊
.
Dapat sesuatu? ☺️
.
#TipsCantik 
#NaturalProduk
#ElysianBeauty
Produk Merkuri vs Healing Process . Healing process normal bila bertukar skincare yang selamat. Lebih2 lagi kalau jenis kaki tukar pakai skincare dan pernah pakai skincare ada merkuri. Lagi lama dan teruk sikit healing process dia. . Sometimes dia akan keluar dalam bentuk jerawat kecik2. Atau yang besar satu dua. Reaction bahan skincare yang selamat dengan kulit. Normal. Pakai apa2 skincare malahan yang international pun akan ada reaksi yang sama. . Kalau produk yang ada merkuri, kulit akan flawless pada awalnya disebabkan hakisan pada lapisan kulit. So kulit takkan tumbuh jerawat. Muka lagi putih dari tangan. Tapi bila dah lama sikit, kulit akan terus rosak, terbakar dan hitam terus sebab melanin kulit dah dibuang, high risk untuk kanser kulit bila terdedah pada matahari. Healing process skincare yang baik ada yang cecah sampai 6 bulan. . Kalau nak cantik cepat boleh lah pakai skincare ada merkuri, 2-3 hari dah flawless. Nak kulit sihat dan bersih cantik selamat, pakai skincare yang selamat dan akan ambil masa sikit untuk cantik. 😊😊😊 . Dapat sesuatu? ☺️ . #TipsCantik  #NaturalProduk  #ElysianBeauty 
UPGRADE SERUM
.
Diperbaharui dengan 2 bahan aktif natural :
.
1. Cellactive® White
2. Liftonin® Xpert
. ☝Cellactive® White :
.
✔️ Fokus untuk memberikan pencerahan dan membersihkan kulit dari masalah jerawat,jeragat dan parut.
.
☝️Liftonin® Xpert :
.
✔️ Fokus memberikan ketegangan (firming) dan menghilangkan tanda tanda penuaan pada kulit seperti kulit kendur, eyebag, garis halus dan kulit kusam.
.
Bahan bahan dalam cellactive® white:
1. Water cress/selada air
2. Bioavailable zinc
3. Vitamin B3
4. Perangsang cell penting (essential cell booster)
.
Bahan bahan dalam Liftonin® Xpert:
1. Mengandungi Perangsang sel kolagen yang diekstrak dari tumbuhan bulbine frutescen.
2. Kolagen yang dihasilkan oleh sel
Fibroblast adalah kolagen natural dari lapisan kulit. Mengikut keperluan kulit setiap hari.
.
Best ke best?
.
Whatsapp kak anne untuk order
.
017-562 5559
017-562 5559
017-562 5559
.
#elysian_beauty
#WonderfulOfElysian
#BoosterSerum
UPGRADE SERUM . Diperbaharui dengan 2 bahan aktif natural : . 1. Cellactive® White 2. Liftonin® Xpert . ☝Cellactive® White : . ✔️ Fokus untuk memberikan pencerahan dan membersihkan kulit dari masalah jerawat,jeragat dan parut. . ☝️Liftonin® Xpert : . ✔️ Fokus memberikan ketegangan (firming) dan menghilangkan tanda tanda penuaan pada kulit seperti kulit kendur, eyebag, garis halus dan kulit kusam. . Bahan bahan dalam cellactive® white: 1. Water cress/selada air 2. Bioavailable zinc 3. Vitamin B3 4. Perangsang cell penting (essential cell booster) . Bahan bahan dalam Liftonin® Xpert: 1. Mengandungi Perangsang sel kolagen yang diekstrak dari tumbuhan bulbine frutescen. 2. Kolagen yang dihasilkan oleh sel Fibroblast adalah kolagen natural dari lapisan kulit. Mengikut keperluan kulit setiap hari. . Best ke best? . Whatsapp kak anne untuk order . 017-562 5559 017-562 5559 017-562 5559 . #elysian_beauty  #WonderfulOfElysian  #BoosterSerum 
LIMITED LADY OFFER.
.
Complete DYXY cosmetics set!
Pakai set ni dah boleh cantik dari pagi sampai petang.
.
Offer Limited ni limited time ya..
Best price abad ini.

FREE POSTAGE
FREE EXTRA 3 FREE GIFT (limited)
.

Jangan nnti masa dah time
Baru nak grab.
Kakak tak layan ya.. Fast action fast result. 
Okey sayang?
.
P/s : diskaun set ni sebanyak RM45, bukan SEMUA dalam set tu jumlahnya RM45 😅😅😅
.
Whatsapp 014-5051577
.
#bccream
#bccreambydyana 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#dyxycosmetics
#dyxykedah
#dyxyalorsetar
#dyxyjitra
#greenteafacemist 
#facemist
#stokisdyxykedah
#teamnafisha
#myrajerfamily
#dyxypromosi
#infodyxy
#terapiinstagram
#tipscantik
#foundationmalaysia
#mynafisafamily
#ajimaura
#dropshipwanted
#berusmakeup
#agentdyxy
#agentwanted
#foundationviral
#dropshipdyxy
#stokisdyxy
LIMITED LADY OFFER. . Complete DYXY cosmetics set! Pakai set ni dah boleh cantik dari pagi sampai petang. . Offer Limited ni limited time ya.. Best price abad ini. FREE POSTAGE FREE EXTRA 3 FREE GIFT (limited) . Jangan nnti masa dah time Baru nak grab. Kakak tak layan ya.. Fast action fast result. Okey sayang? . P/s : diskaun set ni sebanyak RM45, bukan SEMUA dalam set tu jumlahnya RM45 😅😅😅 . Whatsapp 014-5051577 . #bccream  #bccreambydyana  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #dyxykedah  #dyxyalorsetar  #dyxyjitra  #greenteafacemist  #facemist  #stokisdyxykedah  #teamnafisha  #myrajerfamily  #dyxypromosi  #infodyxy  #terapiinstagram  #tipscantik  #foundationmalaysia  #mynafisafamily  #ajimaura  #dropshipwanted  #berusmakeup  #agentdyxy  #agentwanted  #foundationviral  #dropshipdyxy  #stokisdyxy 
Promosi
Lagi dan lagi.. Promosi raya dah berlalu.
Ni datang plak promosi baru.
.
Mai lekaih whatsapp kakak laju2 nah..
Menung apa lagi tuu... .
.
P/S : set ni diskaun sebanyak RM100, bukan semua dalam gambar tu berharga RM100 😅😅😅
.
.
Best ka best?
Whatsapp laju2
0145051577
.
#bccream
#bccreambydyana 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#dyxycosmetics
#dyxykedah
#dyxyalorsetar
#dyxyjitra
#greenteafacemist 
#facemist
#stokisdyxykedah
#teamnafisha
#myrajerfamily
#dyxypromosi
#infodyxy
#terapiinstagram
#tipscantik
#foundationmalaysia
#mynafisafamily
#ajimaura
#dropshipwanted
#berusmakeup
#agentdyxy
#agentwanted
#foundationviral
#dropshipdyxy
#stokisdyxy
Promosi Lagi dan lagi.. Promosi raya dah berlalu. Ni datang plak promosi baru. . Mai lekaih whatsapp kakak laju2 nah.. Menung apa lagi tuu... . . P/S : set ni diskaun sebanyak RM100, bukan semua dalam gambar tu berharga RM100 😅😅😅 . . Best ka best? Whatsapp laju2 0145051577 . #bccream  #bccreambydyana  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #dyxykedah  #dyxyalorsetar  #dyxyjitra  #greenteafacemist  #facemist  #stokisdyxykedah  #teamnafisha  #myrajerfamily  #dyxypromosi  #infodyxy  #terapiinstagram  #tipscantik  #foundationmalaysia  #mynafisafamily  #ajimaura  #dropshipwanted  #berusmakeup  #agentdyxy  #agentwanted  #foundationviral  #dropshipdyxy  #stokisdyxy 
Promosi
Lagi dan lagi.. Promosi raya dah berlalu.
Ni datang plak promosi baru.
.
Mai lekaih whatsapp kakak laju2 nah..
Menung apa lagi tuu... .
.
P/S : set ni diskaun sebanyak RM55, bukan semua dalam gambar tu berharga RM55 😅😅😅
.
.
Best ka best?
Whatsapp 014-5051577
.
#bccream
#bccreambydyana 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#dyxycosmetics
#dyxykedah
#dyxyalorsetar
#dyxyjitra
#greenteafacemist 
#facemist
#stokisdyxykedah
#teamnafisha
#myrajerfamily
#dyxypromosi
#infodyxy
#terapiinstagram
#tipscantik
#foundationmalaysia
#mynafisafamily
#ajimaura
#dropshipwanted
#berusmakeup
#agentdyxy
#agentwanted
#foundationviral
#dropshipdyxy
#stokisdyxy
Promosi Lagi dan lagi.. Promosi raya dah berlalu. Ni datang plak promosi baru. . Mai lekaih whatsapp kakak laju2 nah.. Menung apa lagi tuu... . . P/S : set ni diskaun sebanyak RM55, bukan semua dalam gambar tu berharga RM55 😅😅😅 . . Best ka best? Whatsapp 014-5051577 . #bccream  #bccreambydyana  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #dyxykedah  #dyxyalorsetar  #dyxyjitra  #greenteafacemist  #facemist  #stokisdyxykedah  #teamnafisha  #myrajerfamily  #dyxypromosi  #infodyxy  #terapiinstagram  #tipscantik  #foundationmalaysia  #mynafisafamily  #ajimaura  #dropshipwanted  #berusmakeup  #agentdyxy  #agentwanted  #foundationviral  #dropshipdyxy  #stokisdyxy 
Combo Lady D
.
1 x BC cream
1 x Facemist
1 x Brush
1 x Lipstick
3 x free gift
FREE DYXY PAPER BAG
FREE POSTAGE
.
nak combo Lady D ni dgn special price? .
Whatsapp 014-5051577
.
#bccream
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#dyxycosmetics
#greenteafacemist 
#facemist
#stokisdyxykedah
#teamnafisha
#myrajerfamily
#dyxypromosi
#infodyxy
#terapiinstagram
#tipscantik
#foundationmalaysia
#mynafisafamily
#dropshipwanted
#berusmakeup
#ajimaura
#agentdyxy
#agentwanted
#foundationviral
#dropshipdyxy
#stokisdyxy
Combo Lady D . 1 x BC cream 1 x Facemist 1 x Brush 1 x Lipstick 3 x free gift FREE DYXY PAPER BAG FREE POSTAGE . nak combo Lady D ni dgn special price? . Whatsapp 014-5051577 . #bccream  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #greenteafacemist  #facemist  #stokisdyxykedah  #teamnafisha  #myrajerfamily  #dyxypromosi  #infodyxy  #terapiinstagram  #tipscantik  #foundationmalaysia  #mynafisafamily  #dropshipwanted  #berusmakeup  #ajimaura  #agentdyxy  #agentwanted  #foundationviral  #dropshipdyxy  #stokisdyxy 
😱 TERCARI CARI BEST FOUNDATION 2017?
.
Korang memang wajib try DYXY BCC CREAM FOUNDATION ni! .
SEMUA GAMBAR NO FILTER OK 💋
.
Sudah terbukti NAK FLAWLESS tk perlu nk tepek bedak tebal2 da! Apply BCCREAM sekali sapuan da blh nmpk GLOWING MOWING 😍 & paling penting tahan satu hari suntuk! Blh la gi melaram sakan tk yah touchup2 da 👍😘
.
And yang best part tak rasa macam pakai bedak langsung ringaaaaannnnya amatt aihh
.
.
Best pakai BC Cream ni sebab even dah pakai berjam jam pun still lagi kulit nampak flawless tau!
.
.
Tepek sekali je flawless habis kulit nampak 🙈 BC Cream ni boleh buat jadi Base Makeup juga
. .
.
🌟 So lepas ni xpayah malu nk selfie lagi😘😘😘 Selfie sampai pitam uollls dan yang penting muka mantain gebu gebas TAK BERMINYAK
.
.
🙋 JOM ORDER SEKARANG!

Whatsapp 014-5051577 laju2!
.
#bccream
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#dyxycosmetics
#greenteafacemist 
#facemist
#stokisdyxykedah
#teamnafisha
#myrajerfamily
#dyxypromosi
#infodyxy
#terapiinstagram
#tipscantik
#foundationmalaysia
#mynafisafamily
#dropshipwanted
#berusmakeup
#ajimaura
#agentdyxy
#agentwanted
#foundationviral
#dropshipdyxy
#stokisdyxy
😱 TERCARI CARI BEST FOUNDATION 2017? . Korang memang wajib try DYXY BCC CREAM FOUNDATION ni! . SEMUA GAMBAR NO FILTER OK 💋 . Sudah terbukti NAK FLAWLESS tk perlu nk tepek bedak tebal2 da! Apply BCCREAM sekali sapuan da blh nmpk GLOWING MOWING 😍 & paling penting tahan satu hari suntuk! Blh la gi melaram sakan tk yah touchup2 da 👍😘 . And yang best part tak rasa macam pakai bedak langsung ringaaaaannnnya amatt aihh . . Best pakai BC Cream ni sebab even dah pakai berjam jam pun still lagi kulit nampak flawless tau! . . Tepek sekali je flawless habis kulit nampak 🙈 BC Cream ni boleh buat jadi Base Makeup juga . . . 🌟 So lepas ni xpayah malu nk selfie lagi😘😘😘 Selfie sampai pitam uollls dan yang penting muka mantain gebu gebas TAK BERMINYAK . . 🙋 JOM ORDER SEKARANG! Whatsapp 014-5051577 laju2! . #bccream  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #greenteafacemist  #facemist  #stokisdyxykedah  #teamnafisha  #myrajerfamily  #dyxypromosi  #infodyxy  #terapiinstagram  #tipscantik  #foundationmalaysia  #mynafisafamily  #dropshipwanted  #berusmakeup  #ajimaura  #agentdyxy  #agentwanted  #foundationviral  #dropshipdyxy  #stokisdyxy 
SUAMI ASYIK SENYUM JE
MAKIN MEMBULAT DAN BESAR
DIA GEBU DIA PADAT
WANGI SANGAT. LOVE IT!
SIZE BERTAMBAH. TUKAR BRA!
.
CikGojes pun wajib Cuba. Kalau sebelum ni dah cuba macam2 produk tak jadi. Love Potion InshaAllah jadi.
.
Jom cuba sekarang!
.
📱Whatsapp "Hush" ke 011 2808 1003
📱Whatsapp "Hush" ke 011 2808 1003
📱Whatsapp "Hush" ke 011 2080 1003
. 
Hanya satu langkah untuk Penjagaan terbaik payudara dan punggung
===============
.
 Kesannya begitu ketara, dan disahkan 100% selamat dengan no pendaftaran 
KKM No : NOT170103519K
.
TAK CUBA..TAK RASA
DAH CUBA..PASTI SUKA
SUAMI PUN SENYUM TERGODA😘
.
.
SUAMI ASYIK SENYUM JE MAKIN MEMBULAT DAN BESAR DIA GEBU DIA PADAT WANGI SANGAT. LOVE IT! SIZE BERTAMBAH. TUKAR BRA! . CikGojes pun wajib Cuba. Kalau sebelum ni dah cuba macam2 produk tak jadi. Love Potion InshaAllah jadi. . Jom cuba sekarang! . 📱Whatsapp "Hush" ke 011 2808 1003 📱Whatsapp "Hush" ke 011 2808 1003 📱Whatsapp "Hush" ke 011 2080 1003 . Hanya satu langkah untuk Penjagaan terbaik payudara dan punggung =============== . Kesannya begitu ketara, dan disahkan 100% selamat dengan no pendaftaran KKM No : NOT170103519K . TAK CUBA..TAK RASA DAH CUBA..PASTI SUKA SUAMI PUN SENYUM TERGODA😘 . .
.
😭😭😭😭😭😭😭😭
Kejam Betul Statement Ni. Bagai Menusuk-Nusuk Di Lubuk Hati🗡⚒. .
Suami Tengok Pun Muntah Hijau.  Sini Sana Gelebeh Ada Hati Pakai Baju Seksi😖. Jangan Kata Suami, Diri Sendiri Pun Tak Berani Nak Berpaling Tengok Cermin... hurmmmm😞
.
Meh Montokkan Mana Yang Layut Tu. Meh Pejalkan Mana Yang Jatuh. Meh Besarkan Mana Yang Kecil. Sapu 2 x Sehari Jer Semua Masalah Boleh Settle 😉. LOVE POTION Kan Ada🍑😘
. 😭😭😭😭😭😭😭😭 Kejam Betul Statement Ni. Bagai Menusuk-Nusuk Di Lubuk Hati🗡⚒. . Suami Tengok Pun Muntah Hijau. Sini Sana Gelebeh Ada Hati Pakai Baju Seksi😖. Jangan Kata Suami, Diri Sendiri Pun Tak Berani Nak Berpaling Tengok Cermin... hurmmmm😞 . Meh Montokkan Mana Yang Layut Tu. Meh Pejalkan Mana Yang Jatuh. Meh Besarkan Mana Yang Kecil. Sapu 2 x Sehari Jer Semua Masalah Boleh Settle 😉. LOVE POTION Kan Ada🍑😘
Ingin cepat HAMIL dan memiliki momongan ? Ingin DIET cepat dan mudah tanpa EFEK samping dengan TINGKAT keberhasilan 95% Atau punya masalah kehamilan seperti : Miom, Kista, Penyumbatan tuba, pcos, keputihan, haid tidak teratur, sperma buruk dll ? Segera ⓒⓔⓚ ‌IG kami !: hubungi kami.

Kami punya solusi yang cepat, tepat, efektif dan sehat. TERBUKTI KEBERHASILANNYA. konsultasi GRATISSS,
Harap menghubungi kami,
BBM :D91A8AD1 
WA : 0895338034560 
Follow : 
@program_kehamilan_bunda25
@program_kehamilan_bunda25
 @program_kehamilan_bunda25
Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi
Ingin cepat HAMIL dan memiliki momongan ? Ingin DIET cepat dan mudah tanpa EFEK samping dengan TINGKAT keberhasilan 95% Atau punya masalah kehamilan seperti : Miom, Kista, Penyumbatan tuba, pcos, keputihan, haid tidak teratur, sperma buruk dll ? Segera ⓒⓔⓚ ‌IG kami !: hubungi kami. Kami punya solusi yang cepat, tepat, efektif dan sehat. TERBUKTI KEBERHASILANNYA. konsultasi GRATISSS, Harap menghubungi kami, BBM :D91A8AD1 WA : 0895338034560 Follow : @program_kehamilan_bunda25 @program_kehamilan_bunda25 @program_kehamilan_bunda25 Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi
Anak Q,,, datanglah nak kerahim bunda. Kami rindu :-) Menjadi ibu itu merupakan hal yg sangat luar biasa, karena bisa menjadi wanita yang seutuhnya. Ada banyak hal yang bisa disyukuri saat menjadi seorang ibu. Perasaan bahagia yang tak akan tergantikan dengan momen apapun di dunia ini. Anda akan menyadari betapa indahnya hidup ini, dan betapa luar biasanya Allah memberikan anugerah di dalam hidup Anda.
Anak ku.... Datanglah ke rahim bunda nak, bunda & ayah sangat menantikan mu.
Karena anak adalah anugerah terbesar yg kami harap dan kami inginkan.
Hadirlah dalam kehidupan ayah n bundamu nak.
Bahagia itu Sederhana dan Kebahagiaan itu kita yang ciptain, bukan orang lain
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Yuk follow
@program_kehamilan_bunda25
@program_kehamilan_bunda25
@program_kehamilan_bunda25
untuk dapat info medis dan jika ada pertanyaan seputar kehamilan silahkan ajukan via DM (privasi terjaga) atau
Pin: D91A8AD1 
Wa: 0895338034560 . . 
Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!!
Anak Q,,, datanglah nak kerahim bunda. Kami rindu :-) Menjadi ibu itu merupakan hal yg sangat luar biasa, karena bisa menjadi wanita yang seutuhnya. Ada banyak hal yang bisa disyukuri saat menjadi seorang ibu. Perasaan bahagia yang tak akan tergantikan dengan momen apapun di dunia ini. Anda akan menyadari betapa indahnya hidup ini, dan betapa luar biasanya Allah memberikan anugerah di dalam hidup Anda. Anak ku.... Datanglah ke rahim bunda nak, bunda & ayah sangat menantikan mu. Karena anak adalah anugerah terbesar yg kami harap dan kami inginkan. Hadirlah dalam kehidupan ayah n bundamu nak. Bahagia itu Sederhana dan Kebahagiaan itu kita yang ciptain, bukan orang lain ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Yuk follow @program_kehamilan_bunda25 @program_kehamilan_bunda25 @program_kehamilan_bunda25 untuk dapat info medis dan jika ada pertanyaan seputar kehamilan silahkan ajukan via DM (privasi terjaga) atau Pin: D91A8AD1 Wa: 0895338034560 . . Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!!
Pinter banget sih kamu dek 😂😂😂😅
Pasti orang tuamu ngelus dada
Sabar2 .
Sabar ya, ngadepin anak kecil harus banyak2 sabarduu 😁😁😂😍
Yuk follow
@program_kehamilan_bunda25
@program_kehamilan_bunda25
Feminineaffair
 to be feat 📝
- 
Indah nya kebersamaan jika kita saling berbagi kepada orang di sekitar kita agar saling mengetahui 👪👰🙏🙌
Pinter banget sih kamu dek 😂😂😂😅 Pasti orang tuamu ngelus dada Sabar2 . Sabar ya, ngadepin anak kecil harus banyak2 sabarduu 😁😁😂😍 Yuk follow @program_kehamilan_bunda25 @program_kehamilan_bunda25 Feminineaffair to be feat 📝 - Indah nya kebersamaan jika kita saling berbagi kepada orang di sekitar kita agar saling mengetahui 👪👰🙏🙌
[LIMITED STOCK]
WHAT YOU SEE IS WHAT YOU GET

HARGA: RM179 FREE POSTAGE

SAIZ: EU 40-45
KUALITI: COPY ORI
POSTAGE: POS SETIAP HARI
ITEM: READY STOCK
WHATSAPP: 014 825 8398

RM1 dari setiap pembelian dengan @kemahandco akan dikumpul dan disalur kepada yang memerlukan di komuniti sekitar 💕
LIMITED ITEM
SIAPA CEPAT DIA DAPAT
5 EARLY BIRDS WILL GET DISCOUNT
[LIMITED STOCK] WHAT YOU SEE IS WHAT YOU GET HARGA: RM179 FREE POSTAGE SAIZ: EU 40-45 KUALITI: COPY ORI POSTAGE: POS SETIAP HARI ITEM: READY STOCK WHATSAPP: 014 825 8398 RM1 dari setiap pembelian dengan @kemahandco akan dikumpul dan disalur kepada yang memerlukan di komuniti sekitar 💕 LIMITED ITEM SIAPA CEPAT DIA DAPAT 5 EARLY BIRDS WILL GET DISCOUNT
[LIMITED STOCK]
WHAT YOU SEE IS WHAT YOU GET

HARGA: RM99 FREE POSTAGE

SAIZ: EU 40-45
KUALITI: GRED AAA
POSTAGE: POS SETIAP HARI
ITEM: READY STOCK
WHATSAPP: 014 825 8398

RM1 dari setiap pembelian dengan @kemahandco akan dikumpul dan disalur kepada yang memerlukan di komuniti sekitar 💕
LIMITED ITEM
SIAPA CEPAT DIA DAPAT
5 early birds will get MORE discount!
[LIMITED STOCK] WHAT YOU SEE IS WHAT YOU GET HARGA: RM99 FREE POSTAGE SAIZ: EU 40-45 KUALITI: GRED AAA POSTAGE: POS SETIAP HARI ITEM: READY STOCK WHATSAPP: 014 825 8398 RM1 dari setiap pembelian dengan @kemahandco akan dikumpul dan disalur kepada yang memerlukan di komuniti sekitar 💕 LIMITED ITEM SIAPA CEPAT DIA DAPAT 5 early birds will get MORE discount!
[LIMITED STOCK]
WHAT YOU SEE IS WHAT YOU GET

HARGA: RM179 FREE POSTAGE

SAIZ: EU 40-45
KUALITI: COPY ORI
POSTAGE: POS SETIAP HARI
ITEM: READY STOCK
WHATSAPP: 014 825 8398

RM1 dari setiap pembelian dengan @kemahandco akan dikumpul dan disalur kepada yang memerlukan di komuniti sekitar 💕
LIMITED ITEM
SIAPA CEPAT DIA DAPAT
5 EARLY BIRDS WILL GET DISCOUNT
[LIMITED STOCK] WHAT YOU SEE IS WHAT YOU GET HARGA: RM179 FREE POSTAGE SAIZ: EU 40-45 KUALITI: COPY ORI POSTAGE: POS SETIAP HARI ITEM: READY STOCK WHATSAPP: 014 825 8398 RM1 dari setiap pembelian dengan @kemahandco akan dikumpul dan disalur kepada yang memerlukan di komuniti sekitar 💕 LIMITED ITEM SIAPA CEPAT DIA DAPAT 5 EARLY BIRDS WILL GET DISCOUNT
#Repost @kosmetik_top with @repostapp
・・・
GLUTA DRINK. ORIGINAL
Rp 49.000

Hanya di @kosmetik_top @kosmetik_top
LOKASI: JAKARTA

INFORMASI DAN CARA ORDER: 
LINE: @kosmetik_top (pake @yah) 
BBM: 5259F8F6
WA : 085939967635
Website: www.kosmetiktop.com

Gluta drink adalah minuman serbuk rasa coklat vanila.
Gluta Drink minuman kesehatan terbuat dari bahan-bahan alami (herbal) serta menjaga kesehatan dari dalam.
GLUTA DRINK MENGANDUNG :
- Glutathione: merupakan salah satu anti oksidan terbaru yang sangat berperan penting dalam system kekebalan tubuh dan juga regenerasi sel.
- Vitamin E: bermanfaat untuk meningkatkan daya tahan tubuh, berperan sangat penting bagi kesehatan kulit, sebagai anti oksidan alami akibat adanya radikal bebas.
- Collagen: berfungsi sebagai anti penuaan Gluta drink aman utk dikonsumsi karena sudah ada izin dinkes P-IRT no. 2133311050542-18

MANFAAT GLUTA DRINK :
- Kulit menjadi kenyal
- Menghambat dan memudarkan kerutan pada kulit
- Adanya peningkatan pencerahan warna kulit di seluruh badan
- Menjaga kesehatan rambut dan kuku- Melembutkan / menghaluskan tekstur kulit- Nutrisi anti penuaan
- Mengganti sel kulit yang rusak atau mati
- Menghilangkan bekas jerawat

#glutadrink #glutadrinkmurah #glutadrinksachet #glutadrinknew
#glutadrinkori #glutaori #glutadrinkoriginal #glutaoriginal #glutadrinkasli #jualglutadrink #jualanglutadrink #pemutih #susuherbal #pemutihwajah #pemutihbadan #bodycare #facecare #penghilangjerawat#memutihkanwajah #susu #susucoklat #pemutihaman #suplemenpemutih #antiaging #antiacne #tipscantik#tipssehat
#Repost  @kosmetik_top with @repostapp ・・・ GLUTA DRINK. ORIGINAL Rp 49.000 Hanya di @kosmetik_top @kosmetik_top LOKASI: JAKARTA INFORMASI DAN CARA ORDER: LINE: @kosmetik_top (pake @yah) BBM: 5259F8F6 WA : 085939967635 Website: www.kosmetiktop.com Gluta drink adalah minuman serbuk rasa coklat vanila. Gluta Drink minuman kesehatan terbuat dari bahan-bahan alami (herbal) serta menjaga kesehatan dari dalam. GLUTA DRINK MENGANDUNG : - Glutathione: merupakan salah satu anti oksidan terbaru yang sangat berperan penting dalam system kekebalan tubuh dan juga regenerasi sel. - Vitamin E: bermanfaat untuk meningkatkan daya tahan tubuh, berperan sangat penting bagi kesehatan kulit, sebagai anti oksidan alami akibat adanya radikal bebas. - Collagen: berfungsi sebagai anti penuaan Gluta drink aman utk dikonsumsi karena sudah ada izin dinkes P-IRT no. 2133311050542-18 MANFAAT GLUTA DRINK : - Kulit menjadi kenyal - Menghambat dan memudarkan kerutan pada kulit - Adanya peningkatan pencerahan warna kulit di seluruh badan - Menjaga kesehatan rambut dan kuku- Melembutkan / menghaluskan tekstur kulit- Nutrisi anti penuaan - Mengganti sel kulit yang rusak atau mati - Menghilangkan bekas jerawat #glutadrink  #glutadrinkmurah  #glutadrinksachet  #glutadrinknew  #glutadrinkori  #glutaori  #glutadrinkoriginal  #glutaoriginal  #glutadrinkasli  #jualglutadrink  #jualanglutadrink  #pemutih  #susuherbal  #pemutihwajah  #pemutihbadan  #bodycare  #facecare  #penghilangjerawat #memutihkanwajah  #susu  #susucoklat  #pemutihaman  #suplemenpemutih  #antiaging  #antiacne  #tipscantik #tipssehat 
Kado terindah untuk suami 😍😍😍😍
Bagi yang belum memiki momongan tetap semangat jangan putus asa serta ters ikhtiar... Amlllllnnnn ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Jangan lupa Like dan Tag teman atau saudara terdekat kalian untuk mengikuti kami 🙏💙💛
Yuk follow
@program_kehamilan_bunda25
@program_kehamilan_bunda25
Feminineaffair
 to be feat 📝
- 
Indah nya kebersamaan jika kita saling berbagi kepada orang di sekitar kita agar saling mengetahui 👪👰🙏🙌
Kado terindah untuk suami 😍😍😍😍 Bagi yang belum memiki momongan tetap semangat jangan putus asa serta ters ikhtiar... Amlllllnnnn ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Jangan lupa Like dan Tag teman atau saudara terdekat kalian untuk mengikuti kami 🙏💙💛 Yuk follow @program_kehamilan_bunda25 @program_kehamilan_bunda25 Feminineaffair to be feat 📝 - Indah nya kebersamaan jika kita saling berbagi kepada orang di sekitar kita agar saling mengetahui 👪👰🙏🙌
.
.
One-two-three-four
.
I know you want me 🎶🎵🎶
You know I want cha 🎶🎵🎶🎵
.
I know you want me 🎼🎤🎼🎤
You know I want cha 🎼🎤🎼🎤
.
HUSH.HUSH AUMMM!! 😘😘
. . One-two-three-four . I know you want me 🎶🎵🎶 You know I want cha 🎶🎵🎶🎵 . I know you want me 🎼🎤🎼🎤 You know I want cha 🎼🎤🎼🎤 . HUSH.HUSH AUMMM!! 😘😘
Buat kalian yang lagi bingung cari gaya rambut apa untuk pergi keacara, nih mimin kasih hairdo yang simple tapi terkesan mewah 😍😍 selamat mencoba

#hairstyles #haircut #haircolor #hairdo #hairdowisuda #tutorialmakeup #tipscan #tipscantik #gamiscantik #hairdone #like4like #likeforlike #likeforfollow #like4follow
MENCEGAH PENUAAN DI PERINGKAT SELULAR: VIVIX
.
.
➡Minuman campuran botani Vivix merupakan revolusi penemuan dalam pemakanan polifenol.
➡Vivix mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol
➡Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel antipenuaan
➡Bahan-bahan utama semulajadinya telah diuji secara klinikal
.
.
*Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, menyembuhkan, mengubati atau mengelakkan sebarang penyakit. .
.
Whatsapp syuntuk sebarang pertanyaan atau order. TQ😊
.
.
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR,
01120259686
.
.
#vivix #antiaging #antipenuaan #polifenol #polyphenol #resveratrol #shakleemalaysia #sayajual #sayajualshaklee #tipscantik #tipskecantikan #flawless #rahsiakulitflawless
MENCEGAH PENUAAN DI PERINGKAT SELULAR: VIVIX . . ➡Minuman campuran botani Vivix merupakan revolusi penemuan dalam pemakanan polifenol. ➡Vivix mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol ➡Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel antipenuaan ➡Bahan-bahan utama semulajadinya telah diuji secara klinikal . . *Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, menyembuhkan, mengubati atau mengelakkan sebarang penyakit. . . Whatsapp syuntuk sebarang pertanyaan atau order. TQ😊 . . YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR, 01120259686 . . #vivix  #antiaging  #antipenuaan  #polifenol  #polyphenol  #resveratrol  #shakleemalaysia  #sayajual  #sayajualshaklee  #tipscantik  #tipskecantikan  #flawless  #rahsiakulitflawless 
MENCEGAH PENUAAN DI PERINGKAT SELULAR: VIVIX
.
.
➡Minuman campuran botani Vivix merupakan revolusi penemuan dalam pemakanan polifenol.
➡Vivix mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol
➡Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel antipenuaan
➡Bahan-bahan utama semulajadinya telah diuji secara klinikal
.
.
*Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, menyembuhkan, mengubati atau mengelakkan sebarang penyakit. .
.
Whatsapp sy untuk sebarang pertanyaan atau order. TQ😊
.
.
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR
.
.
#vivix #antiaging #antipenuaan #polifenol #polyphenol #resveratrol #shakleemalaysia #sayajual #sayajualshaklee #tipscantik #tipskecantikan #flawless #rahsiakulitflawless
MENCEGAH PENUAAN DI PERINGKAT SELULAR: VIVIX . . ➡Minuman campuran botani Vivix merupakan revolusi penemuan dalam pemakanan polifenol. ➡Vivix mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol ➡Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel antipenuaan ➡Bahan-bahan utama semulajadinya telah diuji secara klinikal . . *Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, menyembuhkan, mengubati atau mengelakkan sebarang penyakit. . . Whatsapp sy untuk sebarang pertanyaan atau order. TQ😊 . . YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR . . #vivix  #antiaging  #antipenuaan  #polifenol  #polyphenol  #resveratrol  #shakleemalaysia  #sayajual  #sayajualshaklee  #tipscantik  #tipskecantikan  #flawless  #rahsiakulitflawless 
Malam Dears😘😘 •Salep oxy (Oxytera) salep yg mampu membuat wajah putih bersih dan licin krn waterbase dan kadar antioxidantnya yg tinggi membuat wajah bebas jerawat dan flek ,bkn hanya putih tp jg mengkilat seperti kulit remaja, kandungan yg ada di dalam cream oxytera terdiri dari :
●Biji anggur yg berguna untuk melembabkan wajah
●Bunga lotus salju atau teratai salju gunanya untuk menghilangkan flek2 hitam
●Ekstra Green Tea sebagai pencegah antioksidan, melindungi dari sinar matahari,mencegah proses penuaan/mencegah keriput,mengatasi  jerawat dan mencegah kanker Dan semua bahan dibuat dari bahan2 alami dengan resep dari dokter-dokter ternama yang diracik para ahli apoteker. •Oxytera tdk mengandung bahan yg berbahaya sprti Hydroquinon/Mercury. Aman dan tidak ada efek samping yang membahayakan kulit.. •Bahkan aman digunakan oleh ibu hamil diatas 7 bulan dan ibu menyusui •Dan prodak oxytera ada Bpom nya jadi aman

Untuk KONSULTASI dan ORDER hubungi👇👇👇
CONSULTANT SPECIALIST RESMI SECREET SKIN OXYTERA
Sdri. DHARIES WIDYASTUTI 😘
WhatsApp : 0812-8030-6558 (Aktif)

Atau Klik Web : 
www.duniaoxytera.co.id/dharies
.
#oxytera #oxyterasecreetskin #oxytera_dharies #oxyterajakarta #oxyteraindonesia #perawatankulitwajahdanbody #perawatandokter #produkberpom #skincare #skincareamandanterlaris #daycream #instastory #instagood #krimwajah #krimjerawat #creamflekhitam #kulitglowing #tipskulitsehat #tipscantik #jadipusatperhatian #tambahdisayangpasangan #lipmatte #ddcushion #amanbumil #amanbusui #komunitashijab_indonesia #cantikberkelasbersamaoxytera
Malam Dears😘😘 •Salep oxy (Oxytera) salep yg mampu membuat wajah putih bersih dan licin krn waterbase dan kadar antioxidantnya yg tinggi membuat wajah bebas jerawat dan flek ,bkn hanya putih tp jg mengkilat seperti kulit remaja, kandungan yg ada di dalam cream oxytera terdiri dari : ●Biji anggur yg berguna untuk melembabkan wajah ●Bunga lotus salju atau teratai salju gunanya untuk menghilangkan flek2 hitam ●Ekstra Green Tea sebagai pencegah antioksidan, melindungi dari sinar matahari,mencegah proses penuaan/mencegah keriput,mengatasi  jerawat dan mencegah kanker Dan semua bahan dibuat dari bahan2 alami dengan resep dari dokter-dokter ternama yang diracik para ahli apoteker. •Oxytera tdk mengandung bahan yg berbahaya sprti Hydroquinon/Mercury. Aman dan tidak ada efek samping yang membahayakan kulit.. •Bahkan aman digunakan oleh ibu hamil diatas 7 bulan dan ibu menyusui •Dan prodak oxytera ada Bpom nya jadi aman Untuk KONSULTASI dan ORDER hubungi👇👇👇 CONSULTANT SPECIALIST RESMI SECREET SKIN OXYTERA Sdri. DHARIES WIDYASTUTI 😘 WhatsApp : 0812-8030-6558 (Aktif) Atau Klik Web : www.duniaoxytera.co.id/dharies . #oxytera  #oxyterasecreetskin  #oxytera_dharies  #oxyterajakarta  #oxyteraindonesia  #perawatankulitwajahdanbody  #perawatandokter  #produkberpom  #skincare  #skincareamandanterlaris  #daycream  #instastory  #instagood  #krimwajah  #krimjerawat  #creamflekhitam  #kulitglowing  #tipskulitsehat  #tipscantik  #jadipusatperhatian  #tambahdisayangpasangan  #lipmatte  #ddcushion  #amanbumil  #amanbusui  #komunitashijab_indonesia  #cantikberkelasbersamaoxytera 
MENCEGAH PENUAAN DI PERINGKAT SELULAR: VIVIX
.
.
➡Minuman campuran botani Vivix merupakan revolusi penemuan dalam pemakanan polifenol.
➡Vivix mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol
➡Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel antipenuaan
➡Bahan-bahan utama semulajadinya telah diuji secara klinikal
.
.
*Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, menyembuhkan, mengubati atau mengelakkan sebarang penyakit. .
.
Whatsapp sy untuk sebarang pertanyaan atau order. TQ😊
.
.
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR,
Faezah
01120259686
.
.
#vivix #antiaging #antipenuaan #polifenol #polyphenol #resveratrol #shakleemalaysia #sayajual #sayajualshaklee #tipscantik #tipskecantikan #flawless #rahsiakulitflawless
MENCEGAH PENUAAN DI PERINGKAT SELULAR: VIVIX . . ➡Minuman campuran botani Vivix merupakan revolusi penemuan dalam pemakanan polifenol. ➡Vivix mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol ➡Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel antipenuaan ➡Bahan-bahan utama semulajadinya telah diuji secara klinikal . . *Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, menyembuhkan, mengubati atau mengelakkan sebarang penyakit. . . Whatsapp sy untuk sebarang pertanyaan atau order. TQ😊 . . YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR, Faezah 01120259686 . . #vivix  #antiaging  #antipenuaan  #polifenol  #polyphenol  #resveratrol  #shakleemalaysia  #sayajual  #sayajualshaklee  #tipscantik  #tipskecantikan  #flawless  #rahsiakulitflawless 
MENCEGAH PENUAAN DI PERINGKAT SELULAR: VIVIX
.
.
➡Minuman campuran botani Vivix merupakan revolusi penemuan dalam pemakanan polifenol.
➡Vivix mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol
➡Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel antipenuaan
➡Bahan-bahan utama semulajadinya telah diuji secara klinikal
.
.
*Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, menyembuhkan, mengubati atau mengelakkan sebarang penyakit. .
.
Whatsapp sy untuk sebarang pertanyaan atau order. TQ😊
.
.
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR,
Faezah
01120259686
.
.
#vivix #antiaging #antipenuaan #polifenol #polyphenol #resveratrol #shakleemalaysia #sayajual #sayajualshaklee #tipscantik #tipskecantikan #flawless #rahsiakulitflawless
MENCEGAH PENUAAN DI PERINGKAT SELULAR: VIVIX . . ➡Minuman campuran botani Vivix merupakan revolusi penemuan dalam pemakanan polifenol. ➡Vivix mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol ➡Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel antipenuaan ➡Bahan-bahan utama semulajadinya telah diuji secara klinikal . . *Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, menyembuhkan, mengubati atau mengelakkan sebarang penyakit. . . Whatsapp sy untuk sebarang pertanyaan atau order. TQ😊 . . YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR, Faezah 01120259686 . . #vivix  #antiaging  #antipenuaan  #polifenol  #polyphenol  #resveratrol  #shakleemalaysia  #sayajual  #sayajualshaklee  #tipscantik  #tipskecantikan  #flawless  #rahsiakulitflawless 
MENCEGAH PENUAAN DI PERINGKAT SELULAR: VIVIX
.
.
➡Minuman campuran botani Vivix merupakan revolusi penemuan dalam pemakanan polifenol.
➡Vivix mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol
➡Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel antipenuaan
➡Bahan-bahan utama semulajadinya telah diuji secara klinikal
.
.
*Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, menyembuhkan, mengubati atau mengelakkan sebarang penyakit. .
.
Whatsapp sy untuk sebarang pertanyaan atau order. TQ😊
.
.
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR,
Faezah
01120259686
.
.
#vivix #antiaging #antipenuaan #polifenol #polyphenol #resveratrol #shakleemalaysia #sayajual #sayajualshaklee #tipscantik #tipskecantikan #flawless #rahsiakulitflawless
MENCEGAH PENUAAN DI PERINGKAT SELULAR: VIVIX . . ➡Minuman campuran botani Vivix merupakan revolusi penemuan dalam pemakanan polifenol. ➡Vivix mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol ➡Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel antipenuaan ➡Bahan-bahan utama semulajadinya telah diuji secara klinikal . . *Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, menyembuhkan, mengubati atau mengelakkan sebarang penyakit. . . Whatsapp sy untuk sebarang pertanyaan atau order. TQ😊 . . YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR, Faezah 01120259686 . . #vivix  #antiaging  #antipenuaan  #polifenol  #polyphenol  #resveratrol  #shakleemalaysia  #sayajual  #sayajualshaklee  #tipscantik  #tipskecantikan  #flawless  #rahsiakulitflawless 
MENCEGAH PENUAAN DI PERINGKAT SELULAR: VIVIX
.
.
➡Minuman campuran botani Vivix merupakan revolusi penemuan dalam pemakanan polifenol.
➡Vivix mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol
➡Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel antipenuaan
➡Bahan-bahan utama semulajadinya telah diuji secara klinikal
.
.
*Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, menyembuhkan, mengubati atau mengelakkan sebarang penyakit. .
.
Whatsapp sy untuk sebarang pertanyaan atau order. TQ😊
.
.
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR,
Faezah
01120259686
.
.
#vivix #antiaging #antipenuaan #polifenol #polyphenol #resveratrol #shakleemalaysia #sayajual #sayajualshaklee #tipscantik #tipskecantikan #flawless #rahsiakulitflawless
MENCEGAH PENUAAN DI PERINGKAT SELULAR: VIVIX . . ➡Minuman campuran botani Vivix merupakan revolusi penemuan dalam pemakanan polifenol. ➡Vivix mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol ➡Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel antipenuaan ➡Bahan-bahan utama semulajadinya telah diuji secara klinikal . . *Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, menyembuhkan, mengubati atau mengelakkan sebarang penyakit. . . Whatsapp sy untuk sebarang pertanyaan atau order. TQ😊 . . YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR, Faezah 01120259686 . . #vivix  #antiaging  #antipenuaan  #polifenol  #polyphenol  #resveratrol  #shakleemalaysia  #sayajual  #sayajualshaklee  #tipscantik  #tipskecantikan  #flawless  #rahsiakulitflawless 
MENCEGAH PENUAAN DI PERINGKAT SELULAR: VIVIX
.
.
➡Minuman campuran botani Vivix merupakan revolusi penemuan dalam pemakanan polifenol.
➡Vivix mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol
➡Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel antipenuaan
➡Bahan-bahan utama semulajadinya telah diuji secara klinikal
.
.
*Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, menyembuhkan, mengubati atau mengelakkan sebarang penyakit. .
.
Whatsapp sy untuk sebarang pertanyaan atau order. TQ😊
.
.
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR,
Faezah
01120259686
.
.
#vivix #antiaging #antipenuaan #polifenol #polyphenol #resveratrol #shakleemalaysia #sayajual #sayajualshaklee #tipscantik #tipskecantikan #flawless #rahsiakulitflawless
MENCEGAH PENUAAN DI PERINGKAT SELULAR: VIVIX . . ➡Minuman campuran botani Vivix merupakan revolusi penemuan dalam pemakanan polifenol. ➡Vivix mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol ➡Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel antipenuaan ➡Bahan-bahan utama semulajadinya telah diuji secara klinikal . . *Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, menyembuhkan, mengubati atau mengelakkan sebarang penyakit. . . Whatsapp sy untuk sebarang pertanyaan atau order. TQ😊 . . YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR, Faezah 01120259686 . . #vivix  #antiaging  #antipenuaan  #polifenol  #polyphenol  #resveratrol  #shakleemalaysia  #sayajual  #sayajualshaklee  #tipscantik  #tipskecantikan  #flawless  #rahsiakulitflawless 
MENCEGAH PENUAAN DI PERINGKAT SELULAR: VIVIX
.
.
➡Minuman campuran botani Vivix merupakan revolusi penemuan dalam pemakanan polifenol.
➡Vivix mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol
➡Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel antipenuaan
➡Bahan-bahan utama semulajadinya telah diuji secara klinikal
.
.
*Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, menyembuhkan, mengubati atau mengelakkan sebarang penyakit. .
.
Whatsapp sy untuk sebarang pertanyaan atau order. TQ😊
.
.
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR,
Faezah
01120259686
.
.
#vivix #antiaging #antipenuaan #polifenol #polyphenol #resveratrol #shakleemalaysia #sayajual #sayajualshaklee #tipscantik #tipskecantikan #flawless #rahsiakulitflawless
MENCEGAH PENUAAN DI PERINGKAT SELULAR: VIVIX . . ➡Minuman campuran botani Vivix merupakan revolusi penemuan dalam pemakanan polifenol. ➡Vivix mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol ➡Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel antipenuaan ➡Bahan-bahan utama semulajadinya telah diuji secara klinikal . . *Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, menyembuhkan, mengubati atau mengelakkan sebarang penyakit. . . Whatsapp sy untuk sebarang pertanyaan atau order. TQ😊 . . YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR, Faezah 01120259686 . . #vivix  #antiaging  #antipenuaan  #polifenol  #polyphenol  #resveratrol  #shakleemalaysia  #sayajual  #sayajualshaklee  #tipscantik  #tipskecantikan  #flawless  #rahsiakulitflawless 
MENCEGAH PENUAAN DI PERINGKAT SELULAR: VIVIX
.
.
➡Minuman campuran botani Vivix merupakan revolusi penemuan dalam pemakanan polifenol.
➡Vivix mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol
➡Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel antipenuaan
➡Bahan-bahan utama semulajadinya telah diuji secara klinikal
.
.
*Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, menyembuhkan, mengubati atau mengelakkan sebarang penyakit. .
.
Whatsapp sy untuk sebarang pertanyaan atau order. TQ😊
.
.
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR,
Faezah
01120259686
.
.
#vivix #antiaging #antipenuaan #polifenol #polyphenol #resveratrol #shakleemalaysia #sayajual #sayajualshaklee #tipscantik #tipskecantikan #flawless #rahsiakulitflawless
MENCEGAH PENUAAN DI PERINGKAT SELULAR: VIVIX . . ➡Minuman campuran botani Vivix merupakan revolusi penemuan dalam pemakanan polifenol. ➡Vivix mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol ➡Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel antipenuaan ➡Bahan-bahan utama semulajadinya telah diuji secara klinikal . . *Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, menyembuhkan, mengubati atau mengelakkan sebarang penyakit. . . Whatsapp sy untuk sebarang pertanyaan atau order. TQ😊 . . YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR, Faezah 01120259686 . . #vivix  #antiaging  #antipenuaan  #polifenol  #polyphenol  #resveratrol  #shakleemalaysia  #sayajual  #sayajualshaklee  #tipscantik  #tipskecantikan  #flawless  #rahsiakulitflawless 
#esteau Kerennnn😍😍😍.
.
Manfaat utama Esteau:
-utk menutrisi kulit (krn makanan utama kulit adalah air), -menetralkan radikal bebas,
-menjaga kelembapan kulit
-mengecilkan pori2, -membersihkan kotoran sampai dikulit paling dalam, -menjadikan kulit lebih cerah,
-mengencangkan kulit,
-mengurangi flek, -membantu proses penyembuhan luka, jerawat,mata merah, sariawan, biduran, dll,
- sbg anti bakteri jd bisa disemprotkan ke botol bayi, toilet, baju baby, Horden, seprei, sikat gigi, wajah, tangan,kaki, elektronik,dll. -Tutupnya mengandung magnet yg bisa digunakan utk massage/pijat di wajah utk memperlancar peredaran darah di wajah dan jg utk pengencangan. .
Air Hydrogen Esteau bekerja lebih cepat 176 kali dibandingkan Vitamin C. Dan juga air ini mencegah kerusakan sel kulit sehingga lebih awet muda.
.
Untuk demo/tester/info lebih lengkap dapat menghubungi: 
Marcelly Suman
Distributor resmi LWG 
Wa:  081340288818
Line: selly81
IG : marcelly_suman & mua_marcellysuman
.
#Hydrogen #esteaulwg #Esteau #alatkesehatan #alatkecantikan #skincare #buangkomedo #kulitsehat #kulitcantik #sprayhydrogen #tipscantik #minum #minumairhidrogen #airhidrogen #antioksidan #antikuman #antiaging #antibakteri #molekulpico #vitaminc #maucantik #mausehat #jualesteau #jualhidrogenesteau #bebasjerawat #flekmemudar #bigsuccessb2b
#esteau  Kerennnn😍😍😍. . Manfaat utama Esteau: -utk menutrisi kulit (krn makanan utama kulit adalah air), -menetralkan radikal bebas, -menjaga kelembapan kulit -mengecilkan pori2, -membersihkan kotoran sampai dikulit paling dalam, -menjadikan kulit lebih cerah, -mengencangkan kulit, -mengurangi flek, -membantu proses penyembuhan luka, jerawat,mata merah, sariawan, biduran, dll, - sbg anti bakteri jd bisa disemprotkan ke botol bayi, toilet, baju baby, Horden, seprei, sikat gigi, wajah, tangan,kaki, elektronik,dll. -Tutupnya mengandung magnet yg bisa digunakan utk massage/pijat di wajah utk memperlancar peredaran darah di wajah dan jg utk pengencangan. . Air Hydrogen Esteau bekerja lebih cepat 176 kali dibandingkan Vitamin C. Dan juga air ini mencegah kerusakan sel kulit sehingga lebih awet muda. . Untuk demo/tester/info lebih lengkap dapat menghubungi: Marcelly Suman Distributor resmi LWG Wa: 081340288818 Line: selly81 IG : marcelly_suman & mua_marcellysuman . #Hydrogen  #esteaulwg  #Esteau  #alatkesehatan  #alatkecantikan  #skincare  #buangkomedo  #kulitsehat  #kulitcantik  #sprayhydrogen  #tipscantik  #minum  #minumairhidrogen  #airhidrogen  #antioksidan  #antikuman  #antiaging  #antibakteri  #molekulpico  #vitaminc  #maucantik  #mausehat  #jualesteau  #jualhidrogenesteau  #bebasjerawat  #flekmemudar  #bigsuccessb2b 
MENCEGAH PENUAAN DI PERINGKAT SELULAR: VIVIX
.
.
➡Minuman campuran botani Vivix merupakan revolusi penemuan dalam pemakanan polifenol.
➡Vivix mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol
➡Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel antipenuaan
➡Bahan-bahan utama semulajadinya telah diuji secara klinikal
.
.
*Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, menyembuhkan, mengubati atau mengelakkan sebarang penyakit. .
.
Whatsapp sy untuk sebarang pertanyaan atau order. TQ😊
.
.
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR,
Faezah
01120259686
.
.
#vivix #antiaging #antipenuaan #polifenol #polyphenol #resveratrol #shakleemalaysia #sayajual #sayajualshaklee #tipscantik #tipskecantikan #flawless #rahsiakulitflawless
MENCEGAH PENUAAN DI PERINGKAT SELULAR: VIVIX . . ➡Minuman campuran botani Vivix merupakan revolusi penemuan dalam pemakanan polifenol. ➡Vivix mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol ➡Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel antipenuaan ➡Bahan-bahan utama semulajadinya telah diuji secara klinikal . . *Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, menyembuhkan, mengubati atau mengelakkan sebarang penyakit. . . Whatsapp sy untuk sebarang pertanyaan atau order. TQ😊 . . YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR, Faezah 01120259686 . . #vivix  #antiaging  #antipenuaan  #polifenol  #polyphenol  #resveratrol  #shakleemalaysia  #sayajual  #sayajualshaklee  #tipscantik  #tipskecantikan  #flawless  #rahsiakulitflawless 
MENCEGAH PENUAAN DI PERINGKAT SELULAR: VIVIX
.
.
➡Minuman campuran botani Vivix merupakan revolusi penemuan dalam pemakanan polifenol.
➡Vivix mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol
➡Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel antipenuaan
➡Bahan-bahan utama semulajadinya telah diuji secara klinikal
.
.
*Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, menyembuhkan, mengubati atau mengelakkan sebarang penyakit. .
.
Whatsapp sy untuk sebarang pertanyaan atau order. TQ😊
.
.
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR,
Faezah
01120259686
.
.
#vivix #antiaging #antipenuaan #polifenol #polyphenol #resveratrol #shakleemalaysia #sayajual #sayajualshaklee #tipscantik #tipskecantikan #flawless #rahsiakulitflawless
MENCEGAH PENUAAN DI PERINGKAT SELULAR: VIVIX . . ➡Minuman campuran botani Vivix merupakan revolusi penemuan dalam pemakanan polifenol. ➡Vivix mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol ➡Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel antipenuaan ➡Bahan-bahan utama semulajadinya telah diuji secara klinikal . . *Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, menyembuhkan, mengubati atau mengelakkan sebarang penyakit. . . Whatsapp sy untuk sebarang pertanyaan atau order. TQ😊 . . YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR, Faezah 01120259686 . . #vivix  #antiaging  #antipenuaan  #polifenol  #polyphenol  #resveratrol  #shakleemalaysia  #sayajual  #sayajualshaklee  #tipscantik  #tipskecantikan  #flawless  #rahsiakulitflawless 
MENCEGAH PENUAAN DI PERINGKAT SELULAR: VIVIX
.
.
➡Minuman campuran botani Vivix merupakan revolusi penemuan dalam pemakanan polifenol.
➡Vivix mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol
➡Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel antipenuaan
➡Bahan-bahan utama semulajadinya telah diuji secara klinikal
.
.
*Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, menyembuhkan, mengubati atau mengelakkan sebarang penyakit. .
.
Whatsapp sy untuk sebarang pertanyaan atau order. TQ😊
.
.
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR,
Faezah
01120259686
.
.
#vivix #antiaging #antipenuaan #polifenol #polyphenol #resveratrol #shakleemalaysia #sayajual #sayajualshaklee #tipscantik #tipskecantikan #flawless #rahsiakulitflawless
MENCEGAH PENUAAN DI PERINGKAT SELULAR: VIVIX . . ➡Minuman campuran botani Vivix merupakan revolusi penemuan dalam pemakanan polifenol. ➡Vivix mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol ➡Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel antipenuaan ➡Bahan-bahan utama semulajadinya telah diuji secara klinikal . . *Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, menyembuhkan, mengubati atau mengelakkan sebarang penyakit. . . Whatsapp sy untuk sebarang pertanyaan atau order. TQ😊 . . YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR, Faezah 01120259686 . . #vivix  #antiaging  #antipenuaan  #polifenol  #polyphenol  #resveratrol  #shakleemalaysia  #sayajual  #sayajualshaklee  #tipscantik  #tipskecantikan  #flawless  #rahsiakulitflawless 
Mau cantik yang aman dan sehat ? Lalu tidak ketergantungan bahkan membahayakan kesehatan jangka panjang ? OXYTERA SECRET SKIN pilihannya. Sharing masalah kulit anda dgn Konsultan kecantikan yg tepat & benar. .
Wajah cantik dan sehat bebas flek dan jerawat...efektif dan aman OXYTERA SECRET SKIN solusinya.. .

Terbukti Hasilnya, Halal dan Bersertifikasi BPOM.
.
Untuk KONSULTASI dan ORDER hubungi👇👇👇 KONSULTAN SPECIALIST RESMI SECREET SKIN OXYTERA 
Sdri. DHARIES WIDYASTUTI😘
WA : 081280306558
Info lebih lengkap klik web:
www.duniaoxytera.co.id/dharies
.
#oxytera #oxyterasecretskin #oxytera_dharies #oxyteraindonesia #saleppelicin #daycream #kosmetikindonesia #tipscantik #bpom #wanitacantik #kesehatandankecantikan #serumwajah #wajahglowing #like4like #instagram #skincare #skincareaman #tipskulitsehat #beautytips #kulitputih #creambusui #creambumil #lipmatte #perawatankulitwajah #jualskincareaman #realtesti #perawatandokterkecantikan #komunitashijab #ddcushion #cantikberkelasbersamaoxytera
Mau cantik yang aman dan sehat ? Lalu tidak ketergantungan bahkan membahayakan kesehatan jangka panjang ? OXYTERA SECRET SKIN pilihannya. Sharing masalah kulit anda dgn Konsultan kecantikan yg tepat & benar. . Wajah cantik dan sehat bebas flek dan jerawat...efektif dan aman OXYTERA SECRET SKIN solusinya.. . Terbukti Hasilnya, Halal dan Bersertifikasi BPOM. . Untuk KONSULTASI dan ORDER hubungi👇👇👇 KONSULTAN SPECIALIST RESMI SECREET SKIN OXYTERA Sdri. DHARIES WIDYASTUTI😘 WA : 081280306558 Info lebih lengkap klik web: www.duniaoxytera.co.id/dharies . #oxytera  #oxyterasecretskin  #oxytera_dharies  #oxyteraindonesia  #saleppelicin  #daycream  #kosmetikindonesia  #tipscantik  #bpom  #wanitacantik  #kesehatandankecantikan  #serumwajah  #wajahglowing  #like4like  #instagram  #skincare  #skincareaman  #tipskulitsehat  #beautytips  #kulitputih  #creambusui  #creambumil  #lipmatte  #perawatankulitwajah  #jualskincareaman  #realtesti  #perawatandokterkecantikan  #komunitashijab  #ddcushion  #cantikberkelasbersamaoxytera 
Mau cantik yang aman dan sehat ? Lalu tidak ketergantungan bahkan membahayakan kesehatan jangka panjang ? OXYTERA SECRET SKIN pilihannya. Sharing masalah kulit anda dgn Konsultan kecantikan yg tepat & benar. .
Wajah cantik dan sehat bebas flek dan jerawat...efektif dan aman OXYTERA SECRET SKIN solusinya.. .

Terbukti Hasilnya, Halal dan Bersertifikasi BPOM.
.
Untuk KONSULTASI dan ORDER hubungi👇👇👇 KONSULTAN SPECIALIST RESMI SECREET SKIN OXYTERA 
Sdri. DHARIES WIDYASTUTI😘
WA : 081280306558
Info lebih lengkap klik web:
www.duniaoxytera.co.id/dharies
.
#oxytera #oxyterasecretskin #oxytera_dharies #oxyteraindonesia #saleppelicin #daycream #kosmetikindonesia #tipscantik #bpom #wanitacantik #kesehatandankecantikan #serumwajah #wajahglowing #like4like #instagram #skincare #skincareaman #tipskulitsehat #beautytips #kulitputih #creambusui #creambumil #lipmatte #perawatankulitwajah #jualskincareaman #realtesti #perawatandokterkecantikan #komunitashijab #ddcushion #cantikberkelasbersamaoxytera
Mau cantik yang aman dan sehat ? Lalu tidak ketergantungan bahkan membahayakan kesehatan jangka panjang ? OXYTERA SECRET SKIN pilihannya. Sharing masalah kulit anda dgn Konsultan kecantikan yg tepat & benar. . Wajah cantik dan sehat bebas flek dan jerawat...efektif dan aman OXYTERA SECRET SKIN solusinya.. . Terbukti Hasilnya, Halal dan Bersertifikasi BPOM. . Untuk KONSULTASI dan ORDER hubungi👇👇👇 KONSULTAN SPECIALIST RESMI SECREET SKIN OXYTERA Sdri. DHARIES WIDYASTUTI😘 WA : 081280306558 Info lebih lengkap klik web: www.duniaoxytera.co.id/dharies . #oxytera  #oxyterasecretskin  #oxytera_dharies  #oxyteraindonesia  #saleppelicin  #daycream  #kosmetikindonesia  #tipscantik  #bpom  #wanitacantik  #kesehatandankecantikan  #serumwajah  #wajahglowing  #like4like  #instagram  #skincare  #skincareaman  #tipskulitsehat  #beautytips  #kulitputih  #creambusui  #creambumil  #lipmatte  #perawatankulitwajah  #jualskincareaman  #realtesti  #perawatandokterkecantikan  #komunitashijab  #ddcushion  #cantikberkelasbersamaoxytera 
Mau cantik yang aman dan sehat ? Lalu tidak ketergantungan bahkan membahayakan kesehatan jangka panjang ? OXYTERA SECRET SKIN pilihannya. Sharing masalah kulit anda dgn Konsultan kecantikan yg tepat & benar. .
Wajah cantik dan sehat bebas flek dan jerawat...efektif dan aman OXYTERA SECRET SKIN solusinya.. .

Terbukti Hasilnya, Halal dan Bersertifikasi BPOM.
.
Untuk KONSULTASI dan ORDER hubungi👇👇👇 KONSULTAN SPECIALIST RESMI SECREET SKIN OXYTERA 
Sdri. DHARIES WIDYASTUTI😘
WA : 081280306558
Info lebih lengkap klik web:
www.duniaoxytera.co.id/dharies
.
#oxytera #oxyterasecretskin #oxytera_dharies #oxyteraindonesia #saleppelicin #daycream #kosmetikindonesia #tipscantik #bpom #wanitacantik #kesehatandankecantikan #serumwajah #wajahglowing #like4like #instagram #skincare #skincareaman #tipskulitsehat #beautytips #kulitputih #creambusui #creambumil #lipmatte #perawatankulitwajah #jualskincareaman #realtesti #perawatandokterkecantikan #komunitashijab #ddcushion #cantikberkelasbersamaoxytera
Mau cantik yang aman dan sehat ? Lalu tidak ketergantungan bahkan membahayakan kesehatan jangka panjang ? OXYTERA SECRET SKIN pilihannya. Sharing masalah kulit anda dgn Konsultan kecantikan yg tepat & benar. . Wajah cantik dan sehat bebas flek dan jerawat...efektif dan aman OXYTERA SECRET SKIN solusinya.. . Terbukti Hasilnya, Halal dan Bersertifikasi BPOM. . Untuk KONSULTASI dan ORDER hubungi👇👇👇 KONSULTAN SPECIALIST RESMI SECREET SKIN OXYTERA Sdri. DHARIES WIDYASTUTI😘 WA : 081280306558 Info lebih lengkap klik web: www.duniaoxytera.co.id/dharies . #oxytera  #oxyterasecretskin  #oxytera_dharies  #oxyteraindonesia  #saleppelicin  #daycream  #kosmetikindonesia  #tipscantik  #bpom  #wanitacantik  #kesehatandankecantikan  #serumwajah  #wajahglowing  #like4like  #instagram  #skincare  #skincareaman  #tipskulitsehat  #beautytips  #kulitputih  #creambusui  #creambumil  #lipmatte  #perawatankulitwajah  #jualskincareaman  #realtesti  #perawatandokterkecantikan  #komunitashijab  #ddcushion  #cantikberkelasbersamaoxytera 
..................
.
10 KESALAHAN MERAWAT WAJAH
.
#PART9
.
Yup, krn obat ada dosisnya jadi harus rajin kontrol. That's why di Jafra tdk perlu ada pengawasan dokter karena produk JAFRA tidak mengandung bahan aktif yg signifikan.
Misal, di klinik kecantikan customer dikasih resep krim dengan AHA 8%, SPF 50 dan sebagainya, resep itu akan diperbarui setiap bulan.
.
Sementara produk JAFRA kadar AHA nya di bawah 2% dan SPF 15, bahan pada produk JAFRA sangat aman.
.
.
.
#preloved #krimdokter #krimpemutih #jogja #cod #jafrajogja #navaagreen #hijab #olshop #drwskincare #drpure #kosmetik #krimpemutih #skincare #creamracikan #krimhn #creamhn #krimpencerah #natashaskincare #creamhnori #creamhnasli #creamhnoriginal #creamwajah #creamjerawat #creampemutih #erha #krimjerawat #theraskin #creamdokter #tipscantik
.................. . 10 KESALAHAN MERAWAT WAJAH . #PART9  . Yup, krn obat ada dosisnya jadi harus rajin kontrol. That's why di Jafra tdk perlu ada pengawasan dokter karena produk JAFRA tidak mengandung bahan aktif yg signifikan. Misal, di klinik kecantikan customer dikasih resep krim dengan AHA 8%, SPF 50 dan sebagainya, resep itu akan diperbarui setiap bulan. . Sementara produk JAFRA kadar AHA nya di bawah 2% dan SPF 15, bahan pada produk JAFRA sangat aman. . . . #preloved  #krimdokter  #krimpemutih  #jogja  #cod  #jafrajogja  #navaagreen  #hijab  #olshop  #drwskincare  #drpure  #kosmetik  #krimpemutih  #skincare  #creamracikan  #krimhn  #creamhn  #krimpencerah  #natashaskincare  #creamhnori  #creamhnasli  #creamhnoriginal  #creamwajah  #creamjerawat  #creampemutih  #erha  #krimjerawat  #theraskin  #creamdokter  #tipscantik 
Mau cantik yang aman dan sehat ? Lalu tidak ketergantungan bahkan membahayakan kesehatan jangka panjang ? OXYTERA SECRET SKIN pilihannya. Sharing masalah kulit anda dgn Konsultan kecantikan yg tepat & benar. .
Wajah cantik dan sehat bebas flek dan jerawat...efektif dan aman OXYTERA SECRET SKIN solusinya.. .

Terbukti Hasilnya, Halal dan Bersertifikasi BPOM.
.
Untuk KONSULTASI dan ORDER hubungi👇👇👇 KONSULTAN SPECIALIST RESMI SECREET SKIN OXYTERA 
Sdri. DHARIES WIDYASTUTI😘
WA : 081280306558
Info lebih lengkap klik web:
www.duniaoxytera.co.id/dharies
.
#oxytera #oxyterasecretskin #oxytera_dharies #oxyteraindonesia #saleppelicin #daycream #kosmetikindonesia #tipscantik #bpom #wanitacantik #kesehatandankecantikan #serumwajah #wajahglowing #like4like #instagram #skincare #skincareaman #tipskulitsehat #beautytips #kulitputih #creambusui #creambumil #lipmatte #perawatankulitwajah #jualskincareaman #realtesti #perawatandokterkecantikan #komunitashijab #ddcushion #cantikberkelasbersamaoxytera
Mau cantik yang aman dan sehat ? Lalu tidak ketergantungan bahkan membahayakan kesehatan jangka panjang ? OXYTERA SECRET SKIN pilihannya. Sharing masalah kulit anda dgn Konsultan kecantikan yg tepat & benar. . Wajah cantik dan sehat bebas flek dan jerawat...efektif dan aman OXYTERA SECRET SKIN solusinya.. . Terbukti Hasilnya, Halal dan Bersertifikasi BPOM. . Untuk KONSULTASI dan ORDER hubungi👇👇👇 KONSULTAN SPECIALIST RESMI SECREET SKIN OXYTERA Sdri. DHARIES WIDYASTUTI😘 WA : 081280306558 Info lebih lengkap klik web: www.duniaoxytera.co.id/dharies . #oxytera  #oxyterasecretskin  #oxytera_dharies  #oxyteraindonesia  #saleppelicin  #daycream  #kosmetikindonesia  #tipscantik  #bpom  #wanitacantik  #kesehatandankecantikan  #serumwajah  #wajahglowing  #like4like  #instagram  #skincare  #skincareaman  #tipskulitsehat  #beautytips  #kulitputih  #creambusui  #creambumil  #lipmatte  #perawatankulitwajah  #jualskincareaman  #realtesti  #perawatandokterkecantikan  #komunitashijab  #ddcushion  #cantikberkelasbersamaoxytera 
Mau cantik yang aman dan sehat ? Lalu tidak ketergantungan bahkan membahayakan kesehatan jangka panjang ? OXYTERA SECRET SKIN pilihannya. Sharing masalah kulit anda dgn Konsultan kecantikan yg tepat & benar. .
Wajah cantik dan sehat bebas flek dan jerawat...efektif dan aman OXYTERA SECRET SKIN solusinya.. .

Terbukti Hasilnya, Halal dan Bersertifikasi BPOM.
.
Untuk KONSULTASI dan ORDER hubungi👇👇👇 KONSULTAN SPECIALIST RESMI SECREET SKIN OXYTERA 
Sdri. DHARIES WIDYASTUTI😘
WA : 081280306558
Info lebih lengkap klik web:
www.duniaoxytera.co.id/dharies
.
#oxytera #oxyterasecretskin #oxytera_dharies #oxyteraindonesia #saleppelicin #daycream #kosmetikindonesia #tipscantik #bpom #wanitacantik #kesehatandankecantikan #serumwajah #wajahglowing #like4like #instagram #skincare #skincareaman #tipskulitsehat #beautytips #kulitputih #creambusui #creambumil #lipmatte #perawatankulitwajah #jualskincareaman #realtesti #perawatandokterkecantikan #komunitashijab #ddcushion #cantikberkelasbersamaoxytera
Mau cantik yang aman dan sehat ? Lalu tidak ketergantungan bahkan membahayakan kesehatan jangka panjang ? OXYTERA SECRET SKIN pilihannya. Sharing masalah kulit anda dgn Konsultan kecantikan yg tepat & benar. . Wajah cantik dan sehat bebas flek dan jerawat...efektif dan aman OXYTERA SECRET SKIN solusinya.. . Terbukti Hasilnya, Halal dan Bersertifikasi BPOM. . Untuk KONSULTASI dan ORDER hubungi👇👇👇 KONSULTAN SPECIALIST RESMI SECREET SKIN OXYTERA Sdri. DHARIES WIDYASTUTI😘 WA : 081280306558 Info lebih lengkap klik web: www.duniaoxytera.co.id/dharies . #oxytera  #oxyterasecretskin  #oxytera_dharies  #oxyteraindonesia  #saleppelicin  #daycream  #kosmetikindonesia  #tipscantik  #bpom  #wanitacantik  #kesehatandankecantikan  #serumwajah  #wajahglowing  #like4like  #instagram  #skincare  #skincareaman  #tipskulitsehat  #beautytips  #kulitputih  #creambusui  #creambumil  #lipmatte  #perawatankulitwajah  #jualskincareaman  #realtesti  #perawatandokterkecantikan  #komunitashijab  #ddcushion  #cantikberkelasbersamaoxytera 
Mau cantik yang aman dan sehat ? Lalu tidak ketergantungan bahkan membahayakan kesehatan jangka panjang ? OXYTERA SECRET SKIN pilihannya. Sharing masalah kulit anda dgn Konsultan kecantikan yg tepat & benar. .
Wajah cantik dan sehat bebas flek dan jerawat...efektif dan aman OXYTERA SECRET SKIN solusinya.. .

Terbukti Hasilnya, Halal dan Bersertifikasi BPOM.
.
Untuk KONSULTASI dan ORDER hubungi👇👇👇 KONSULTAN SPECIALIST RESMI SECREET SKIN OXYTERA 
Sdri. DHARIES WIDYASTUTI😘
WA : 081280306558
Info lebih lengkap klik web:
www.duniaoxytera.co.id/dharies
.
#oxytera #oxyterasecretskin #oxytera_dharies #oxyteraindonesia #saleppelicin #daycream #kosmetikindonesia #tipscantik #bpom #wanitacantik #kesehatandankecantikan #serumwajah #wajahglowing #like4like #instagram #skincare #skincareaman #tipskulitsehat #beautytips #kulitputih #creambusui #creambumil #lipmatte #perawatankulitwajah #jualskincareaman #realtesti #perawatandokterkecantikan #komunitashijab #ddcushion #cantikberkelasbersamaoxytera
Mau cantik yang aman dan sehat ? Lalu tidak ketergantungan bahkan membahayakan kesehatan jangka panjang ? OXYTERA SECRET SKIN pilihannya. Sharing masalah kulit anda dgn Konsultan kecantikan yg tepat & benar. . Wajah cantik dan sehat bebas flek dan jerawat...efektif dan aman OXYTERA SECRET SKIN solusinya.. . Terbukti Hasilnya, Halal dan Bersertifikasi BPOM. . Untuk KONSULTASI dan ORDER hubungi👇👇👇 KONSULTAN SPECIALIST RESMI SECREET SKIN OXYTERA Sdri. DHARIES WIDYASTUTI😘 WA : 081280306558 Info lebih lengkap klik web: www.duniaoxytera.co.id/dharies . #oxytera  #oxyterasecretskin  #oxytera_dharies  #oxyteraindonesia  #saleppelicin  #daycream  #kosmetikindonesia  #tipscantik  #bpom  #wanitacantik  #kesehatandankecantikan  #serumwajah  #wajahglowing  #like4like  #instagram  #skincare  #skincareaman  #tipskulitsehat  #beautytips  #kulitputih  #creambusui  #creambumil  #lipmatte  #perawatankulitwajah  #jualskincareaman  #realtesti  #perawatandokterkecantikan  #komunitashijab  #ddcushion  #cantikberkelasbersamaoxytera 
Mau cantik yang aman dan sehat ? Lalu tidak ketergantungan bahkan membahayakan kesehatan jangka panjang ? OXYTERA SECRET SKIN pilihannya. Sharing masalah kulit anda dgn Konsultan kecantikan yg tepat & benar. .
Wajah cantik dan sehat bebas flek dan jerawat...efektif dan aman OXYTERA SECRET SKIN solusinya.. .

Terbukti Hasilnya, Halal dan Bersertifikasi BPOM.
.
Untuk KONSULTASI dan ORDER hubungi👇👇👇 KONSULTAN SPECIALIST RESMI SECREET SKIN OXYTERA 
Sdri. DHARIES WIDYASTUTI😘
WA : 081280306558
Info lebih lengkap klik web:
www.duniaoxytera.co.id/dharies
.
#oxytera #oxyterasecretskin #oxytera_dharies #oxyteraindonesia #saleppelicin #daycream #kosmetikindonesia #tipscantik #bpom #wanitacantik #kesehatandankecantikan #serumwajah #wajahglowing #like4like #instagram #skincare #skincareaman #tipskulitsehat #beautytips #kulitputih #creambusui #creambumil #lipmatte #perawatankulitwajah #jualskincareaman #realtesti #perawatandokterkecantikan #komunitashijab #ddcushion #cantikberkelasbersamaoxytera
Mau cantik yang aman dan sehat ? Lalu tidak ketergantungan bahkan membahayakan kesehatan jangka panjang ? OXYTERA SECRET SKIN pilihannya. Sharing masalah kulit anda dgn Konsultan kecantikan yg tepat & benar. . Wajah cantik dan sehat bebas flek dan jerawat...efektif dan aman OXYTERA SECRET SKIN solusinya.. . Terbukti Hasilnya, Halal dan Bersertifikasi BPOM. . Untuk KONSULTASI dan ORDER hubungi👇👇👇 KONSULTAN SPECIALIST RESMI SECREET SKIN OXYTERA Sdri. DHARIES WIDYASTUTI😘 WA : 081280306558 Info lebih lengkap klik web: www.duniaoxytera.co.id/dharies . #oxytera  #oxyterasecretskin  #oxytera_dharies  #oxyteraindonesia  #saleppelicin  #daycream  #kosmetikindonesia  #tipscantik  #bpom  #wanitacantik  #kesehatandankecantikan  #serumwajah  #wajahglowing  #like4like  #instagram  #skincare  #skincareaman  #tipskulitsehat  #beautytips  #kulitputih  #creambusui  #creambumil  #lipmatte  #perawatankulitwajah  #jualskincareaman  #realtesti  #perawatandokterkecantikan  #komunitashijab  #ddcushion  #cantikberkelasbersamaoxytera 
Mau cantik yang aman dan sehat ? Lalu tidak ketergantungan bahkan membahayakan kesehatan jangka panjang ? OXYTERA SECRET SKIN pilihannya. Sharing masalah kulit anda dgn Konsultan kecantikan yg tepat & benar. .
Wajah cantik dan sehat bebas flek dan jerawat...efektif dan aman OXYTERA SECRET SKIN solusinya.. .

Terbukti Hasilnya, Halal dan Bersertifikasi BPOM.
.
Untuk KONSULTASI dan ORDER hubungi👇👇👇 KONSULTAN SPECIALIST RESMI SECREET SKIN OXYTERA 
Sdri. DHARIES WIDYASTUTI😘
WA : 081280306558
Info lebih lengkap klik web:
www.duniaoxytera.co.id/dharies
.
#oxytera #oxyterasecretskin #oxytera_dharies #oxyteraindonesia #saleppelicin #daycream #kosmetikindonesia #tipscantik #bpom #wanitacantik #kesehatandankecantikan #serumwajah #wajahglowing #like4like #instagram #skincare #skincareaman #tipskulitsehat #beautytips #kulitputih #creambusui #creambumil #lipmatte #perawatankulitwajah #jualskincareaman #realtesti #perawatandokterkecantikan #komunitashijab #ddcushion #cantikberkelasbersamaoxytera
Mau cantik yang aman dan sehat ? Lalu tidak ketergantungan bahkan membahayakan kesehatan jangka panjang ? OXYTERA SECRET SKIN pilihannya. Sharing masalah kulit anda dgn Konsultan kecantikan yg tepat & benar. . Wajah cantik dan sehat bebas flek dan jerawat...efektif dan aman OXYTERA SECRET SKIN solusinya.. . Terbukti Hasilnya, Halal dan Bersertifikasi BPOM. . Untuk KONSULTASI dan ORDER hubungi👇👇👇 KONSULTAN SPECIALIST RESMI SECREET SKIN OXYTERA Sdri. DHARIES WIDYASTUTI😘 WA : 081280306558 Info lebih lengkap klik web: www.duniaoxytera.co.id/dharies . #oxytera  #oxyterasecretskin  #oxytera_dharies  #oxyteraindonesia  #saleppelicin  #daycream  #kosmetikindonesia  #tipscantik  #bpom  #wanitacantik  #kesehatandankecantikan  #serumwajah  #wajahglowing  #like4like  #instagram  #skincare  #skincareaman  #tipskulitsehat  #beautytips  #kulitputih  #creambusui  #creambumil  #lipmatte  #perawatankulitwajah  #jualskincareaman  #realtesti  #perawatandokterkecantikan  #komunitashijab  #ddcushion  #cantikberkelasbersamaoxytera 
Mau cantik yang aman dan sehat ? Lalu tidak ketergantungan bahkan membahayakan kesehatan jangka panjang ? OXYTERA SECRET SKIN pilihannya. Sharing masalah kulit anda dgn Konsultan kecantikan yg tepat & benar. .
Wajah cantik dan sehat bebas flek dan jerawat...efektif dan aman OXYTERA SECRET SKIN solusinya.. .

Terbukti Hasilnya, Halal dan Bersertifikasi BPOM.
.
Untuk KONSULTASI dan ORDER hubungi👇👇👇 KONSULTAN SPECIALIST RESMI SECREET SKIN OXYTERA 
Sdri. DHARIES WIDYASTUTI😘
WA : 081280306558
Info lebih lengkap klik web:
www.duniaoxytera.co.id/dharies
.
#oxytera #oxyterasecretskin #oxytera_dharies #oxyteraindonesia #saleppelicin #daycream #kosmetikindonesia #tipscantik #bpom #wanitacantik #kesehatandankecantikan #serumwajah #wajahglowing #like4like #instagram #skincare #skincareaman #tipskulitsehat #beautytips #kulitputih #creambusui #creambumil #lipmatte #perawatankulitwajah #jualskincareaman #realtesti #perawatandokterkecantikan #komunitashijab #ddcushion #cantikberkelasbersamaoxytera
Mau cantik yang aman dan sehat ? Lalu tidak ketergantungan bahkan membahayakan kesehatan jangka panjang ? OXYTERA SECRET SKIN pilihannya. Sharing masalah kulit anda dgn Konsultan kecantikan yg tepat & benar. . Wajah cantik dan sehat bebas flek dan jerawat...efektif dan aman OXYTERA SECRET SKIN solusinya.. . Terbukti Hasilnya, Halal dan Bersertifikasi BPOM. . Untuk KONSULTASI dan ORDER hubungi👇👇👇 KONSULTAN SPECIALIST RESMI SECREET SKIN OXYTERA Sdri. DHARIES WIDYASTUTI😘 WA : 081280306558 Info lebih lengkap klik web: www.duniaoxytera.co.id/dharies . #oxytera  #oxyterasecretskin  #oxytera_dharies  #oxyteraindonesia  #saleppelicin  #daycream  #kosmetikindonesia  #tipscantik  #bpom  #wanitacantik  #kesehatandankecantikan  #serumwajah  #wajahglowing  #like4like  #instagram  #skincare  #skincareaman  #tipskulitsehat  #beautytips  #kulitputih  #creambusui  #creambumil  #lipmatte  #perawatankulitwajah  #jualskincareaman  #realtesti  #perawatandokterkecantikan  #komunitashijab  #ddcushion  #cantikberkelasbersamaoxytera 
Siapa bilang untuk mendapatkan kulit yang indah harus pergi ke klinik-klinik kecantikan? Sebenarnya untuk mendapatkan kulit yang indah itu sangatlah simple dan bisa kita lakukan sendiri di rumah. Bagaimana caranya melakukan perawatan kulit?

Anda hanya perlu rajin untuk melakukan perawatan dasar bagi kulit Anda. Gunakan produk yang tepat sesuai dengan jenis kulit anda. 
#jafra #tipssehat #tipscantik #jualjafra #produkjafra #beauty #healthy #glowing #skincare #herbal #jafrabeautycare #bodycare #jafraskincare #jafraspa #jafracolors #jaframakeup #royaljelly #serum #masker #mudmask #komedo #kusam #jerawat #flekhitam #konsultanjafra #free #konsultasi #joinjafra #bisnisjafra
Siapa bilang untuk mendapatkan kulit yang indah harus pergi ke klinik-klinik kecantikan? Sebenarnya untuk mendapatkan kulit yang indah itu sangatlah simple dan bisa kita lakukan sendiri di rumah. Bagaimana caranya melakukan perawatan kulit? Anda hanya perlu rajin untuk melakukan perawatan dasar bagi kulit Anda. Gunakan produk yang tepat sesuai dengan jenis kulit anda. #jafra  #tipssehat  #tipscantik  #jualjafra  #produkjafra  #beauty  #healthy  #glowing  #skincare  #herbal  #jafrabeautycare  #bodycare  #jafraskincare  #jafraspa  #jafracolors  #jaframakeup  #royaljelly  #serum  #masker  #mudmask  #komedo  #kusam  #jerawat  #flekhitam  #konsultanjafra  #free  #konsultasi  #joinjafra  #bisnisjafra 
Selain faktor usia, kerutan di wajah juga bisa muncul akibat berkurangnya produksi kolagen dalam tubuh. Kolagen merupakan protein yang berfungsi menjaga kesehatan kulit.

Mengonsumsi makanan yang dapat merangsang pertumbuhan kolagen, seperti salmon, tuna atau daging merah adalah solusi terbaik untuk menghindari masalah tersebut. Selain itu kamu juga wajib mengurangi makanan atau minuman yang kadar gula dan lemaknya tinggi.

#faktasehat #faktacantik #tipscantik #tipskulitcantik #tipskulitsehat #penuaan #tandapenuaan #keriput #kerutan #antiaging #aging #agingskin
Selain faktor usia, kerutan di wajah juga bisa muncul akibat berkurangnya produksi kolagen dalam tubuh. Kolagen merupakan protein yang berfungsi menjaga kesehatan kulit. Mengonsumsi makanan yang dapat merangsang pertumbuhan kolagen, seperti salmon, tuna atau daging merah adalah solusi terbaik untuk menghindari masalah tersebut. Selain itu kamu juga wajib mengurangi makanan atau minuman yang kadar gula dan lemaknya tinggi. #faktasehat  #faktacantik  #tipscantik  #tipskulitcantik  #tipskulitsehat  #penuaan  #tandapenuaan  #keriput  #kerutan  #antiaging  #aging  #agingskin 
Feedback ikhlas dari adik ni. Katanya memang nampak kesan kulit lebih putih bila pakai #SureGlowLotion ni.☺️ Bukan tu je, kulit pun makin lembut uolss. Tak sabar nak repeat order katanya.
.
Uols kalau nak wangi2 & putih jom lah Whatsapp saya 016-6807526
.
Saya akan reply PM uols satu persatu okay 😉
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
Feedback ikhlas dari adik ni. Katanya memang nampak kesan kulit lebih putih bila pakai #SureGlowLotion  ni.☺️ Bukan tu je, kulit pun makin lembut uolss. Tak sabar nak repeat order katanya. . Uols kalau nak wangi2 & putih jom lah Whatsapp saya 016-6807526 . Saya akan reply PM uols satu persatu okay 😉 . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
KATAKAN TIDAK PADA WARNA KULIT GELAP & TAK SEKATA 🙅🏻.
.
Kekal putih dengan #SureGlowLotion , sekali sapu je dah putih melepak. .
Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam 💁🏻
.
Dapatkan #SureGlowLotion skrg selagi stok masih ada!
.
Utk pertanyaan lanjut atau order sila Whatsapp 016-6807526
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
KATAKAN TIDAK PADA WARNA KULIT GELAP & TAK SEKATA 🙅🏻. . Kekal putih dengan #SureGlowLotion  , sekali sapu je dah putih melepak. . Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam 💁🏻 . Dapatkan #SureGlowLotion  skrg selagi stok masih ada! . Utk pertanyaan lanjut atau order sila Whatsapp 016-6807526 #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
UFORA COLLAGEN

Baru consume 8 sachet, muka dah nampak perubahan !
.
Kulit tampak sehat. Dah tak kusam dan sentiasa nampak bermaya.
.
Handsome dah abang nie. Siapa kata lelaki tak menjaga kesihatan kulit? Laki pun bole consume UFORA taw.
.
Meh cuba Ufora. Bukan shj terbaik untuk wajah malah kulit seluruh badan.
.
Whatsapp
📲60174087521
.
.
#ufora #uforafairies #uforabeauty #uforabeautycollagen
#uforacollagen #kulitgebu #kulitcerah #kolagen #tipscantik #tipskulitcerah #uforatestimoni #uforahq #putihgebu #suplemenkulit #suplemenpemutih #whiteninginjection #bazarpaknil #kolagen #antijerawat #uforabeauty #uforaselangor #uforapuchong
UFORA COLLAGEN Baru consume 8 sachet, muka dah nampak perubahan ! . Kulit tampak sehat. Dah tak kusam dan sentiasa nampak bermaya. . Handsome dah abang nie. Siapa kata lelaki tak menjaga kesihatan kulit? Laki pun bole consume UFORA taw. . Meh cuba Ufora. Bukan shj terbaik untuk wajah malah kulit seluruh badan. . Whatsapp 📲60174087521 . . #ufora  #uforafairies  #uforabeauty  #uforabeautycollagen  #uforacollagen  #kulitgebu  #kulitcerah  #kolagen  #tipscantik  #tipskulitcerah  #uforatestimoni  #uforahq  #putihgebu  #suplemenkulit  #suplemenpemutih  #whiteninginjection  #bazarpaknil  #kolagen  #antijerawat  #uforabeauty  #uforaselangor  #uforapuchong 
.
Mau cantik yang aman dan sehat ? Lalu tidak ketergantungan bahkan membahayakan kesehatan jangka panjang ? OXYTERA SECRET SKIN pilihannya. Sharing masalah kulit anda dgn Konsultan kecantikan yg tepat & benar. .
Wajah cantik dan sehat bebas flek dan jerawat...efektif dan aman OXYTERA SECRET SKIN solusinya.. .

Terbukti Hasilnya, Halal dan Bersertifikasi BPOM.
.
Untuk KONSULTASI dan ORDER hubungi👇👇👇 KONSULTAN SPECIALIST RESMI SECREET SKIN OXYTERA 
Sdri. Deniayu😘
WA : 081286878873
Info lebih lengkap klik web:
www.duniaoxytera.co.id/deniayu
.
#oxytera #oxyterasecretskin #oxyteraindonesia #saleppelicin #daycream #kosmetikindonesia #tipscantik #bpom #wanitacantik #kesehatandankecantikan #serumwajah #wajahglowing #like4like #instagram #skincare #skincareaman #tipskulitsehat #beautytips #kulitputih #creambusui #creambumil #lipmatte #perawatankulitwajah #jualskincareaman #realtesti #perawatandokterkecantikan #komunitashijab #ddcushion #cantikberkelasbersamaoxytera
. Mau cantik yang aman dan sehat ? Lalu tidak ketergantungan bahkan membahayakan kesehatan jangka panjang ? OXYTERA SECRET SKIN pilihannya. Sharing masalah kulit anda dgn Konsultan kecantikan yg tepat & benar. . Wajah cantik dan sehat bebas flek dan jerawat...efektif dan aman OXYTERA SECRET SKIN solusinya.. . Terbukti Hasilnya, Halal dan Bersertifikasi BPOM. . Untuk KONSULTASI dan ORDER hubungi👇👇👇 KONSULTAN SPECIALIST RESMI SECREET SKIN OXYTERA Sdri. Deniayu😘 WA : 081286878873 Info lebih lengkap klik web: www.duniaoxytera.co.id/deniayu . #oxytera  #oxyterasecretskin  #oxyteraindonesia  #saleppelicin  #daycream  #kosmetikindonesia  #tipscantik  #bpom  #wanitacantik  #kesehatandankecantikan  #serumwajah  #wajahglowing  #like4like  #instagram  #skincare  #skincareaman  #tipskulitsehat  #beautytips  #kulitputih  #creambusui  #creambumil  #lipmatte  #perawatankulitwajah  #jualskincareaman  #realtesti  #perawatandokterkecantikan  #komunitashijab  #ddcushion  #cantikberkelasbersamaoxytera 
Siapa yang tak tido lagi tu?? Him baca #feedbacktomatosoap  nii. Ni true feedback okay memang ajaib tomato soap ni🙆🏼😘
.
.
Siapa yang tak grab lagi?? Jom laa try hanya RM 29 sahaja segala masalah kulit wajah dapat diatasi💖
.
.
Whatsapp 0198954879 sekarang😘 .
.
#teamtomato #seremban #johor #seribellafeedback #seribella #seritoks #nakcantik #tipscantik #letscantik #dudapujaandara #titiancinta #fatiyalatiff #jannanick  #mirafilzah #soap
LOVE POTION BY HUSH HUSH
SENJATA RAHSIA SEORANG WANITA!!
.
Berderet testimoni dari customer kami. 
SUAMI ASYIK SENYUM JE
MAKIN MEMBULAT DAN BESAR
DIA GEBU DIA PADAT
SUPERB! TEGANG GILA. PENUH BRA
SIZE BERTAMBAH. TUKAR BRA!
.
CikGojes pun wajib Cuba. Kalau sebelum ni dah cuba macam2 produk tak jadi. Love Potion InshaAllah jadi.
.
Jom cuba sekarang!
.
=========================
Apa yang Love Potion by Hush Hush mampu lakukan??
.
💋Membesarkan saiz payudara dan punggung
💋Menegangkan payudara dan lurah
💋Menghidrat & menguatkan semula tisu payudara
💋Menghapuskan stretch mark
💋Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara
💋Mengatasi masalah payudara leper akibat penyusuan bayi
💋Seimbangkan saiz kedua2 payudara
.
📱Whatsapp "Hush" ke 0142680788
📱Whatsapp "Hush" ke 0142680788
📱Whatsapp "Hush" ke 0142680788
. 
Hanya satu langkah untuk Penjagaan terbaik payudara dan punggung
=============== Kesannya begitu ketara, dan disahkan 100% selamat dengan no pendaftaran 
KKM No : NOT170103519K
.
TAK CUBA..TAK RASA
DAH CUBA..PASTI SUKA
SUAMI PUN SENYUM TERGODA😘
.
.
#nakseksi #produkkecantikan #produkpayudara #jamumoden #breastpumpmalaysia #kedaibabyonline #jomkahwin  #produkputihgebu #produkbesarkanpunggung #jamugendong #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara  #hushhush #kedaisuamiisteri #agendiperlukan #dropshipmalaysia #lovepotionbyhushhush #tipscantik #botolsusuavent #krimbesarkanpayudara #kedaisuamiisteri #krimpenengangpayudara #seksiuntuksuami #hadiahanniversary #bajutidursexy #braseksi #ketatkanvagina #padatkanpayudara
LOVE POTION BY HUSH HUSH SENJATA RAHSIA SEORANG WANITA!! . Berderet testimoni dari customer kami. SUAMI ASYIK SENYUM JE MAKIN MEMBULAT DAN BESAR DIA GEBU DIA PADAT SUPERB! TEGANG GILA. PENUH BRA SIZE BERTAMBAH. TUKAR BRA! . CikGojes pun wajib Cuba. Kalau sebelum ni dah cuba macam2 produk tak jadi. Love Potion InshaAllah jadi. . Jom cuba sekarang! . ========================= Apa yang Love Potion by Hush Hush mampu lakukan?? . 💋Membesarkan saiz payudara dan punggung 💋Menegangkan payudara dan lurah 💋Menghidrat & menguatkan semula tisu payudara 💋Menghapuskan stretch mark 💋Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara 💋Mengatasi masalah payudara leper akibat penyusuan bayi 💋Seimbangkan saiz kedua2 payudara . 📱Whatsapp "Hush" ke 0142680788 📱Whatsapp "Hush" ke 0142680788 📱Whatsapp "Hush" ke 0142680788 . Hanya satu langkah untuk Penjagaan terbaik payudara dan punggung =============== Kesannya begitu ketara, dan disahkan 100% selamat dengan no pendaftaran KKM No : NOT170103519K . TAK CUBA..TAK RASA DAH CUBA..PASTI SUKA SUAMI PUN SENYUM TERGODA😘 . . #nakseksi  #produkkecantikan  #produkpayudara  #jamumoden  #breastpumpmalaysia  #kedaibabyonline  #jomkahwin  #produkputihgebu  #produkbesarkanpunggung  #jamugendong  #ubatbesarkanpayudara  #krimpayudara  #hushhush  #kedaisuamiisteri  #agendiperlukan  #dropshipmalaysia  #lovepotionbyhushhush  #tipscantik  #botolsusuavent  #krimbesarkanpayudara  #kedaisuamiisteri  #krimpenengangpayudara  #seksiuntuksuami  #hadiahanniversary  #bajutidursexy  #braseksi  #ketatkanvagina  #padatkanpayudara 
#Repost @dermalene.malaysia (@get_repost)
・・・
Kenapa pencuci wajah mengandungi Asid Salisilik bagus?
.
👉🏻 Asid Salisilik merupakan salah satu bahan kimia yang diperbuat dari pokok dedalu. Nama asal, diambil dari bahasa latin untuk pokok dedalu, iaitu Salix.
.
👉🏻 Membunuh bakteria yang menyebabkan pertumbuhan jerawat.
.
👉🏻 Menggalakan sel kulit bersalin dengan cepat seterusnya menggalakan pertumbuhan kulit baharu.
.
👉🏻 Sapuan sedikit asid salisilik pada kawasan kulit berjerawat sebelum masuk tidur anda bakal meredakan 'rajuk' pada muka. Pastikan ia disapu selepas cuci muka.
.
Medisuite:
➡012-6777617 (Shah Alam)
➡011-36964907 (Melaka)
➡017-9720170 (Kota Bharu)
.
.
#dermalene #dralinahasni#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomatomalaysia #beautytips #tipscantik #tips
#Repost  @dermalene.malaysia (@get_repost) ・・・ Kenapa pencuci wajah mengandungi Asid Salisilik bagus? . 👉🏻 Asid Salisilik merupakan salah satu bahan kimia yang diperbuat dari pokok dedalu. Nama asal, diambil dari bahasa latin untuk pokok dedalu, iaitu Salix. . 👉🏻 Membunuh bakteria yang menyebabkan pertumbuhan jerawat. . 👉🏻 Menggalakan sel kulit bersalin dengan cepat seterusnya menggalakan pertumbuhan kulit baharu. . 👉🏻 Sapuan sedikit asid salisilik pada kawasan kulit berjerawat sebelum masuk tidur anda bakal meredakan 'rajuk' pada muka. Pastikan ia disapu selepas cuci muka. . Medisuite: ➡012-6777617 (Shah Alam) ➡011-36964907 (Melaka) ➡017-9720170 (Kota Bharu) . . #dermalene  #dralinahasni #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomatomalaysia  #beautytips  #tipscantik  #tips 
.
Mau cantik yang aman dan sehat ? Lalu tidak ketergantungan bahkan membahayakan kesehatan jangka panjang ? OXYTERA SECRET SKIN pilihannya. Sharing masalah kulit anda dgn Konsultan kecantikan yg tepat & benar. .
Wajah cantik dan sehat bebas flek dan jerawat...efektif dan aman OXYTERA SECRET SKIN solusinya.. .

Terbukti Hasilnya, Halal dan Bersertifikasi BPOM.
.
Untuk KONSULTASI dan ORDER hubungi👇👇👇 KONSULTAN SPECIALIST RESMI SECREET SKIN OXYTERA Deniayu😘
WA : 081286878873
.
Info lebih lengkap klik web:
www.duniaoxytera.co.id/deniayu
.
#oxytera #oxyterasecretskin #oxyteraindonesia #saleppelicin #daycream #kosmetikindonesia #tipscantik #bpom #wanitacantik #kesehatandankecantikan #serumwajah #wajahglowing #like4like #instagram #skincare #skincareaman #tipskulitsehat #beautytips #kulitputih #creambusui #creambumil #lipmatte #perawatankulitwajah #jualskincareaman #realtesti #perawatandokterkecantikan #komunitashijab #ddcushion #cantikberkelasbersamaoxytera
. Mau cantik yang aman dan sehat ? Lalu tidak ketergantungan bahkan membahayakan kesehatan jangka panjang ? OXYTERA SECRET SKIN pilihannya. Sharing masalah kulit anda dgn Konsultan kecantikan yg tepat & benar. . Wajah cantik dan sehat bebas flek dan jerawat...efektif dan aman OXYTERA SECRET SKIN solusinya.. . Terbukti Hasilnya, Halal dan Bersertifikasi BPOM. . Untuk KONSULTASI dan ORDER hubungi👇👇👇 KONSULTAN SPECIALIST RESMI SECREET SKIN OXYTERA Deniayu😘 WA : 081286878873 . Info lebih lengkap klik web: www.duniaoxytera.co.id/deniayu . #oxytera  #oxyterasecretskin  #oxyteraindonesia  #saleppelicin  #daycream  #kosmetikindonesia  #tipscantik  #bpom  #wanitacantik  #kesehatandankecantikan  #serumwajah  #wajahglowing  #like4like  #instagram  #skincare  #skincareaman  #tipskulitsehat  #beautytips  #kulitputih  #creambusui  #creambumil  #lipmatte  #perawatankulitwajah  #jualskincareaman  #realtesti  #perawatandokterkecantikan  #komunitashijab  #ddcushion  #cantikberkelasbersamaoxytera 
PASTIKAN ANDA TIDUR SECUKUPNYA.
.
Tidur secukupnya bukan hanya utk orang yg nak kurus, tapi utk kesihatan tubuh badan & minda kita jugak .
Tidur tak cukup serta letih akan buat kita asyik nak makan je tak kira masa. Tu yg dalam tak sedar tahu2 kawan tegur, “ eh, apasal kau makin berisi sekarang ni?”😱
.
TIDAKKKK uolss mesti tak suka dengar kan.??
.
Sebarang pertanyaan boleh terus Whatsapp sis 014-2559989
.
#SureGlowLotion #SureGlowtestimoni #jomputih #jomkurus #sureglowfeedback #tipscantik #SureGlowLotion #SureGlowtestimoni #jomputih #jomkurus #sureglowfeedback #tipscantik #Qurosebeauty #Qurose #sayajualquroseoriginal #jomkurus #qurosefeedback #qurosemurah #qurosetestimonial
PASTIKAN ANDA TIDUR SECUKUPNYA. . Tidur secukupnya bukan hanya utk orang yg nak kurus, tapi utk kesihatan tubuh badan & minda kita jugak . Tidur tak cukup serta letih akan buat kita asyik nak makan je tak kira masa. Tu yg dalam tak sedar tahu2 kawan tegur, “ eh, apasal kau makin berisi sekarang ni?”😱 . TIDAKKKK uolss mesti tak suka dengar kan.?? . Sebarang pertanyaan boleh terus Whatsapp sis 014-2559989 . #SureGlowLotion  #SureGlowtestimoni  #jomputih  #jomkurus  #sureglowfeedback  #tipscantik  #SureGlowLotion  #SureGlowtestimoni  #jomputih  #jomkurus  #sureglowfeedback  #tipscantik  #Qurosebeauty  #Qurose  #sayajualquroseoriginal  #jomkurus  #qurosefeedback  #qurosemurah  #qurosetestimonial 
FUNGSI QUROSE .
1. Qurose adalah produk kurus bagi membuang berat badan, ia telah membantu ramai orang yg mempunyai masalah berat badan.
.
2. Qurose membakar lemak secara berkesan, cepat dan meningkatkan metabolisme badan.
.
3. Qurose tertumpu pada pinggang, perut dan kedudukan di mana lemak mudah terkumpul .
4. Qurose juga mengurangkan lemak di bahagian abdomen, paha lengan kaki dan lemak dagu .
5. Qurose menghalang selera makan secara semulajadi tanpa berdiet.
.
6. Kesan positif cepat kehilangan berat badan.
.
JOM DM SIS ATAU
.
WHATSAPP 014-2559989
WHATSAPP 014-2559989
WHATSAPP 014-2559989
.
#SureGlowLotion #SureGlowtestimoni #jomputih #jomkurus #sureglowfeedback #tipscantik #SureGlowLotion #SureGlowtestimoni #jomputih #jomkurus #sureglowfeedback #tipscantik #Qurosebeauty #Qurose #sayajualquroseoriginal #jomkurus #qurosefeedback #qurosemurah #qurosetestimonial
FUNGSI QUROSE . 1. Qurose adalah produk kurus bagi membuang berat badan, ia telah membantu ramai orang yg mempunyai masalah berat badan. . 2. Qurose membakar lemak secara berkesan, cepat dan meningkatkan metabolisme badan. . 3. Qurose tertumpu pada pinggang, perut dan kedudukan di mana lemak mudah terkumpul . 4. Qurose juga mengurangkan lemak di bahagian abdomen, paha lengan kaki dan lemak dagu . 5. Qurose menghalang selera makan secara semulajadi tanpa berdiet. . 6. Kesan positif cepat kehilangan berat badan. . JOM DM SIS ATAU . WHATSAPP 014-2559989 WHATSAPP 014-2559989 WHATSAPP 014-2559989 . #SureGlowLotion  #SureGlowtestimoni  #jomputih  #jomkurus  #sureglowfeedback  #tipscantik  #SureGlowLotion  #SureGlowtestimoni  #jomputih  #jomkurus  #sureglowfeedback  #tipscantik  #Qurosebeauty  #Qurose  #sayajualquroseoriginal  #jomkurus  #qurosefeedback  #qurosemurah  #qurosetestimonial 
.
Mau cantik yang aman dan sehat ? Lalu tidak ketergantungan bahkan membahayakan kesehatan jangka panjang ? OXYTERA SECRET SKIN pilihannya. Sharing masalah kulit anda dgn Konsultan kecantikan yg tepat & benar. .
Wajah cantik dan sehat bebas flek dan jerawat...efektif dan aman OXYTERA SECRET SKIN solusinya.. .

Terbukti Hasilnya, Halal dan Bersertifikasi BPOM.
.
Untuk KONSULTASI dan ORDER hubungi👇👇👇 KONSULTAN SPECIALIST RESMI SECREET SKIN OXYTERA Deniayu😘
WA : 081286878873
.
Info lebih lengkap klik web:
www.duniaoxytera.co.id/deniayu
.
#oxytera #oxyterasecretskin #oxyteraindonesia #saleppelicin #daycream #kosmetikindonesia #tipscantik #bpom #wanitacantik #kesehatandankecantikan #serumwajah #wajahglowing #like4like #instagram #skincare #skincareaman #tipskulitsehat #beautytips #kulitputih #creambusui #creambumil #lipmatte #perawatankulitwajah #jualskincareaman #realtesti #perawatandokterkecantikan #komunitashijab #ddcushion #cantikberkelasbersamaoxytera
. Mau cantik yang aman dan sehat ? Lalu tidak ketergantungan bahkan membahayakan kesehatan jangka panjang ? OXYTERA SECRET SKIN pilihannya. Sharing masalah kulit anda dgn Konsultan kecantikan yg tepat & benar. . Wajah cantik dan sehat bebas flek dan jerawat...efektif dan aman OXYTERA SECRET SKIN solusinya.. . Terbukti Hasilnya, Halal dan Bersertifikasi BPOM. . Untuk KONSULTASI dan ORDER hubungi👇👇👇 KONSULTAN SPECIALIST RESMI SECREET SKIN OXYTERA Deniayu😘 WA : 081286878873 . Info lebih lengkap klik web: www.duniaoxytera.co.id/deniayu . #oxytera  #oxyterasecretskin  #oxyteraindonesia  #saleppelicin  #daycream  #kosmetikindonesia  #tipscantik  #bpom  #wanitacantik  #kesehatandankecantikan  #serumwajah  #wajahglowing  #like4like  #instagram  #skincare  #skincareaman  #tipskulitsehat  #beautytips  #kulitputih  #creambusui  #creambumil  #lipmatte  #perawatankulitwajah  #jualskincareaman  #realtesti  #perawatandokterkecantikan  #komunitashijab  #ddcushion  #cantikberkelasbersamaoxytera 
FALL IN LOVE DENGAN SUREGLOWLOTION.
.
1. Bila pakai sureglowlotion kulit always LEMBUT 
2. Sureglowlotion ni wangi sangat & tak perlu dah pakai perfume. Satu bilik WANGI bau lotion ni
3. Sureglowlotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT
4. Dapat HILANGKAN SUNBURN dalam beberapa saat je.
5. Sangat GLOWING bila pakai 
6. Tak payah pakai makeup pun dah cantik .
.
Sureglowlotion boleh sapa kat SELURUH badan taw. Pendek kata dari tangan hingga ke kaki. .
JIMATKAN??👍🏼👍🏼
#Sureglowlotion ni takdir mercury atau bahan2 yang boleh membahayakan kulit, malahan kulit makin lembut dan putih dengan sekali sapuan #Sureglowlotion .
.
.
Jom DM ATAU WHATSAPP sis nursha ke 014-2559989 .
.
#SureGlowLotion #SureGlowtestimoni #jomputih #jomkurus #sureglowfeedback #tipscantik #Qurosebeauty #Qurose #sayajualquroseoriginal #jomkurus #qurosefeedback #qurosemurah #qurosetestimoni
FALL IN LOVE DENGAN SUREGLOWLOTION. . 1. Bila pakai sureglowlotion kulit always LEMBUT 2. Sureglowlotion ni wangi sangat & tak perlu dah pakai perfume. Satu bilik WANGI bau lotion ni 3. Sureglowlotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT 4. Dapat HILANGKAN SUNBURN dalam beberapa saat je. 5. Sangat GLOWING bila pakai 6. Tak payah pakai makeup pun dah cantik . . Sureglowlotion boleh sapa kat SELURUH badan taw. Pendek kata dari tangan hingga ke kaki. . JIMATKAN??👍🏼👍🏼 #Sureglowlotion  ni takdir mercury atau bahan2 yang boleh membahayakan kulit, malahan kulit makin lembut dan putih dengan sekali sapuan #Sureglowlotion  . . . Jom DM ATAU WHATSAPP sis nursha ke 014-2559989 . . #SureGlowLotion  #SureGlowtestimoni  #jomputih  #jomkurus  #sureglowfeedback  #tipscantik  #Qurosebeauty  #Qurose  #sayajualquroseoriginal  #jomkurus  #qurosefeedback  #qurosemurah  #qurosetestimoni 
Dilansir laman sidomi, berikut ini 8 jenis makanan enak yang berpotensi menyebabkan sakit jantung:

Ayam goreng

Ayam goreng memiliki kandungan kolesterol cukup tinggi, demikian juga kandungan lemak. Ini adalah komponen jahat yang menyebabkan penyumbatan pembuluh darah dan memicu penyakit jantung.

Sosis

Selain kandungan natrium pada sosis, setiap satu buah sosis mengandung 22 gram lemak yang pastinya kurang baik bagi kesehatan jantung. Ada juga kolesterol dan 810 gram sodium yang dikenal tidak bersahabat untuk kesehatan jantung.

Cheesecake

Kue ini punya banyak penggemar karena rasanya memang lezat. Namun ada kandungan kalori yang tinggi, juga lemak dan bahan lainnya yang dapat memicu penyakit kardiovaskular.

Steak

Potongan daging yang dipanggang ini pun lezat rasanya, namun memiliki kandungan lemak jenuh dan kolesterol tinggi.

Burger

Jenis junk food ini banyak sekali mengandung kalori, kolesterol, lemak jenuh, dan garam yang dapat meningkatkan resiko serangan jantung.

Pizza

Sama seperti berbagai makanan lain di atas, pizza juga kaya lemak, kalori, dan rendah serat. Ini adalah hal yang memicu penyakit mengerikan tersebut muncul.

Es krim

Bahan pembuat es krim yang dominan adalah gula, lemak dan susu. Idealnya semua bahan tersebut tidak banyak dikonsumsi demi kesehatan jantung.

Pasta

Makanan khas Italia ini juga kaya lemak jenuh, sodium, kalori dan berbagai hal lain yang juga kurang sehat bagi tubuh jantung.

Tentu saja dalam porsi sedikit Anda tetap boleh mengonsumsi makanan itu, namun jika ingin kondisi jantung tetap sehat, hindari sebisa mungkin.

Repost @tanya_dokter
#tanya_dokter
#DietCantikSehat
Dilansir laman sidomi, berikut ini 8 jenis makanan enak yang berpotensi menyebabkan sakit jantung: Ayam goreng Ayam goreng memiliki kandungan kolesterol cukup tinggi, demikian juga kandungan lemak. Ini adalah komponen jahat yang menyebabkan penyumbatan pembuluh darah dan memicu penyakit jantung. Sosis Selain kandungan natrium pada sosis, setiap satu buah sosis mengandung 22 gram lemak yang pastinya kurang baik bagi kesehatan jantung. Ada juga kolesterol dan 810 gram sodium yang dikenal tidak bersahabat untuk kesehatan jantung. Cheesecake Kue ini punya banyak penggemar karena rasanya memang lezat. Namun ada kandungan kalori yang tinggi, juga lemak dan bahan lainnya yang dapat memicu penyakit kardiovaskular. Steak Potongan daging yang dipanggang ini pun lezat rasanya, namun memiliki kandungan lemak jenuh dan kolesterol tinggi. Burger Jenis junk food ini banyak sekali mengandung kalori, kolesterol, lemak jenuh, dan garam yang dapat meningkatkan resiko serangan jantung. Pizza Sama seperti berbagai makanan lain di atas, pizza juga kaya lemak, kalori, dan rendah serat. Ini adalah hal yang memicu penyakit mengerikan tersebut muncul. Es krim Bahan pembuat es krim yang dominan adalah gula, lemak dan susu. Idealnya semua bahan tersebut tidak banyak dikonsumsi demi kesehatan jantung. Pasta Makanan khas Italia ini juga kaya lemak jenuh, sodium, kalori dan berbagai hal lain yang juga kurang sehat bagi tubuh jantung. Tentu saja dalam porsi sedikit Anda tetap boleh mengonsumsi makanan itu, namun jika ingin kondisi jantung tetap sehat, hindari sebisa mungkin. Repost @tanya_dokter #tanya_dokter  #DietCantikSehat 
Udh pernah coba foundation yang ada kandungan royal jelly nya ?? Hard tp explain deh rasanya .. Ya bikin kulit jadi glowing , limit, dan tahan minyak berjam jam .. Tp juga sekaligus merawat kulit , karna sudah mengandung royal jelly di dalam nya .. Harga ?? Murah banget untuk ukuran produk kece yang sudah mengandung royal jelly di dalam nya .. Produk wajib punya ❤
Udh pernah coba foundation yang ada kandungan royal jelly nya ?? Hard tp explain deh rasanya .. Ya bikin kulit jadi glowing , limit, dan tahan minyak berjam jam .. Tp juga sekaligus merawat kulit , karna sudah mengandung royal jelly di dalam nya .. Harga ?? Murah banget untuk ukuran produk kece yang sudah mengandung royal jelly di dalam nya .. Produk wajib punya ❤
"Kak tasya, saya macam nak cuba la produk #dyxy ni. Nampak best😍😍. Ramai kawan2 pakai... nmpak cantik dan glowing sangat". Mestilah boleh.. tak cuba mane nak tahu best tu kan 😍😍 Jom whatsapps kak tasya. Sekrg tengah ada 🎉SALES LETOP LETOP🎉 sempena birthday FOUNDER DYXY COSMETICS...
📲 017-3089493
.

#trustedseller #insyaAllah #luluskkm #dyxymattelipstik #kkmapproved #dyxycosmetics #bazaarpaknil #sayajualsayapakai #dyxyfacemistgreentea #dyxybrush #foundation #dyxymalaysia #dyxymurahmalaysia #merecik  #codcheras codhululangat #dyxyterbaik #bccream #dyxyfeedback #tipscantik #letscantik #jomcantik
"Kak tasya, saya macam nak cuba la produk #dyxy  ni. Nampak best😍😍. Ramai kawan2 pakai... nmpak cantik dan glowing sangat". Mestilah boleh.. tak cuba mane nak tahu best tu kan 😍😍 Jom whatsapps kak tasya. Sekrg tengah ada 🎉SALES LETOP LETOP🎉 sempena birthday FOUNDER DYXY COSMETICS... 📲 017-3089493 . #trustedseller  #insyaAllah  #luluskkm  #dyxymattelipstik  #kkmapproved  #dyxycosmetics  #bazaarpaknil  #sayajualsayapakai  #dyxyfacemistgreentea  #dyxybrush  #foundation  #dyxymalaysia  #dyxymurahmalaysia  #merecik  #codcheras  codhululangat #dyxyterbaik  #bccream  #dyxyfeedback  #tipscantik  #letscantik  #jomcantik 
Udh pernah coba foundation yang ada kandungan royal jelly nya ?? Hard tp explain deh rasanya .. Ya bikin kulit jadi glowing , limit, dan tahan minyak berjam jam .. Tp juga sekaligus merawat kulit , karna sudah mengandung royal jelly di dalam nya .. Harga ?? Murah banget untuk ukuran produk kece yang sudah mengandung royal jelly di dalam nya .
Produk wajib punya ❤👌
Udh pernah coba foundation yang ada kandungan royal jelly nya ?? Hard tp explain deh rasanya .. Ya bikin kulit jadi glowing , limit, dan tahan minyak berjam jam .. Tp juga sekaligus merawat kulit , karna sudah mengandung royal jelly di dalam nya .. Harga ?? Murah banget untuk ukuran produk kece yang sudah mengandung royal jelly di dalam nya . Produk wajib punya ❤👌
Siap cantik setiap hari?

Perawatan kecantikan itu so pasti udah jdi kebutuhan pokok buat semua cewek, dengan pemakaian setiap hari
.
Coba pikir lagi deh, kalau kita pakai cream yg gk aman terus setiap hari? Apa yg bakal terjadi?
Gk bisa dibayangin kan sis
.
Yuk mula sekarang move on,

Elora merupakan cream yg sangat AMAN,BPOM,bebas Mercury dan Hidroqunion... Aman di pake BUMIL & BUSUI....
Ribuan orangpun sudah terpuaskan 😍 
Penasaran?
Yuk langsung konsultasi aja
.
Pin: D2290F8A
Line: @orvalabeauty (pakai @ yaa)
Wa: 081330631010
.
Orvala beauty,
The beautiful choice for your trully beauty

#bpserl #creambps #berlianskincare #florinskincare #groosia #elorajakarta #theraskin #elora #elorabeautyorganic #eloracream #elorabandung #theraskin #eloramurah #jualelora #creamrd #creamrdori #jualcreamrd #creamhn #elorapurwokerto #tipscantik #creamaman #creampemutihwajah #pemutihwajah #pemutihwajahaman #penghilangjerawat #bekasjerawat #penghilangkomedo
Siap cantik setiap hari? Perawatan kecantikan itu so pasti udah jdi kebutuhan pokok buat semua cewek, dengan pemakaian setiap hari . Coba pikir lagi deh, kalau kita pakai cream yg gk aman terus setiap hari? Apa yg bakal terjadi? Gk bisa dibayangin kan sis . Yuk mula sekarang move on, Elora merupakan cream yg sangat AMAN,BPOM,bebas Mercury dan Hidroqunion... Aman di pake BUMIL & BUSUI.... Ribuan orangpun sudah terpuaskan 😍 Penasaran? Yuk langsung konsultasi aja . Pin: D2290F8A Line: @orvalabeauty (pakai @ yaa) Wa: 081330631010 . Orvala beauty, The beautiful choice for your trully beauty #bpserl  #creambps  #berlianskincare  #florinskincare  #groosia  #elorajakarta  #theraskin  #elora  #elorabeautyorganic  #eloracream  #elorabandung  #theraskin  #eloramurah  #jualelora  #creamrd  #creamrdori  #jualcreamrd  #creamhn  #elorapurwokerto  #tipscantik  #creamaman  #creampemutihwajah  #pemutihwajah  #pemutihwajahaman  #penghilangjerawat  #bekasjerawat  #penghilangkomedo 
HEBAT 💥💥💥
HEBAT 💥💥💥
.
JERAWAT KECUT ‼️ KULIT TAK KUSAM‼️
.
Waaahhh hebat betul testimoni customer ni 😍 Ni mesti gara-gara Seribella kan 💕
.
Haaa memang! Sebab Seribella diperkayakan dengan lycopene tomato, madu, olive extract, strawberry etc yang memang sangat bagus utk kecantikan kulit 😍👍🏻
.
Antara khasiat lain Seribella ialah: .
🍅 Lycopene Tomato - Mencerahkan kulit wajah 5x ganda.
- Melindungi kulit sinaran matahari UV.
- Bertindak sebagai antioksida yang dapat membebaskan kulit daripada bahan radikal yang terdapat di persekitaran.
- Menghasilkan tona kulit yang sekata dan wajah yang berseri.
- Menghalang pembentukan melanin yang menyebabkan masalah jeragat, parut jerawat hitam.
- Mengelakkan DNA sel rosak.
.
🌱Olive/Zaitun - Mengatasi masalah jerawat atau jeragat.
.
🍯 Madu - Melembabkan kulit.
.
🍈 Ceramide - Anti penuaan.
.
🍋L-Cysteine - Detox tubuh badan.
.
🍓Strawberi - Kaya dengan mineral & vitamin.
.
Jom cepat WA Eyda sekarang!
017 4285486
017 4285486
017 4285486
.
Sapa lambat cuba, lambat rasa kesannya 😭
.
Harga RM 60 😊
.
Plus, percuma FREE mask dengan setiap pembelian yeayyy 🙈
.
HEBAT 💥💥💥 HEBAT 💥💥💥 . JERAWAT KECUT ‼️ KULIT TAK KUSAM‼️ . Waaahhh hebat betul testimoni customer ni 😍 Ni mesti gara-gara Seribella kan 💕 . Haaa memang! Sebab Seribella diperkayakan dengan lycopene tomato, madu, olive extract, strawberry etc yang memang sangat bagus utk kecantikan kulit 😍👍🏻 . Antara khasiat lain Seribella ialah: . 🍅 Lycopene Tomato - Mencerahkan kulit wajah 5x ganda. - Melindungi kulit sinaran matahari UV. - Bertindak sebagai antioksida yang dapat membebaskan kulit daripada bahan radikal yang terdapat di persekitaran. - Menghasilkan tona kulit yang sekata dan wajah yang berseri. - Menghalang pembentukan melanin yang menyebabkan masalah jeragat, parut jerawat hitam. - Mengelakkan DNA sel rosak. . 🌱Olive/Zaitun - Mengatasi masalah jerawat atau jeragat. . 🍯 Madu - Melembabkan kulit. . 🍈 Ceramide - Anti penuaan. . 🍋L-Cysteine - Detox tubuh badan. . 🍓Strawberi - Kaya dengan mineral & vitamin. . Jom cepat WA Eyda sekarang! 017 4285486 017 4285486 017 4285486 . Sapa lambat cuba, lambat rasa kesannya 😭 . Harga RM 60 😊 . Plus, percuma FREE mask dengan setiap pembelian yeayyy 🙈 .
Jafra balancing advanced dynamic cleanser merupakan gel dengan formula unik dimana Bila diaktivasi air akan menjadi foam yg menyegarkan dan lembut yg membantu menghilangkan kotoran.

Advanced equal Smart complex membantu menormalkan kulit, meminimalisir minyak berlebih di area T-zone dan memperbaiki penampilan kulit.

#royaljellyliftconcentrate #tipscantik #tipssehat #jafraindonesia #jafraspa #jafrajogja #jafragresik #jafrabawean #like4like #skincareherbal #skincarealami #skincarehalal #jafrakosmetik #royaljelly #obatjerawatalami #gingerseasalt #cucimukajafra #cleanser
Jafra balancing advanced dynamic cleanser merupakan gel dengan formula unik dimana Bila diaktivasi air akan menjadi foam yg menyegarkan dan lembut yg membantu menghilangkan kotoran. Advanced equal Smart complex membantu menormalkan kulit, meminimalisir minyak berlebih di area T-zone dan memperbaiki penampilan kulit. #royaljellyliftconcentrate  #tipscantik  #tipssehat  #jafraindonesia  #jafraspa  #jafrajogja  #jafragresik  #jafrabawean  #like4like  #skincareherbal  #skincarealami  #skincarehalal  #jafrakosmetik  #royaljelly  #obatjerawatalami  #gingerseasalt  #cucimukajafra  #cleanser 
Jafra balancing advanced dynamic cleanser merupakan gel dengan formula unik dimana Bila diaktivasi air akan menjadi foam yg menyegarkan dan lembut yg membantu menghilangkan kotoran.

Advanced equal Smart complex membantu menormalkan kulit, meminimalisir minyak berlebih di area T-zone dan memperbaiki penampilan kulit.

#royaljellyliftconcentrate #tipscantik #tipssehat #jafraindonesia #jafraspa #jafrajogja #jafragresik #jafrabawean #like4like #skincareherbal #skincarealami #skincarehalal #jafrakosmetik #royaljelly #obatjerawatalami #gingerseasalt #cucimukajafra #cleanserjafra
Jafra balancing advanced dynamic cleanser merupakan gel dengan formula unik dimana Bila diaktivasi air akan menjadi foam yg menyegarkan dan lembut yg membantu menghilangkan kotoran. Advanced equal Smart complex membantu menormalkan kulit, meminimalisir minyak berlebih di area T-zone dan memperbaiki penampilan kulit. #royaljellyliftconcentrate  #tipscantik  #tipssehat  #jafraindonesia  #jafraspa  #jafrajogja  #jafragresik  #jafrabawean  #like4like  #skincareherbal  #skincarealami  #skincarehalal  #jafrakosmetik  #royaljelly  #obatjerawatalami  #gingerseasalt  #cucimukajafra  #cleanserjafra 
Jafra balancing advanced dynamic cleanser merupakan gel dengan formula unik dimana Bila diaktivasi air akan menjadi foam yg menyegarkan dan lembut yg membantu menghilangkan kotoran.

Advanced equal Smart complex membantu menormalkan kulit, meminimalisir minyak berlebih di area T-zone dan memperbaiki penampilan kulit.

#royaljellyliftconcentrate #tipscantik #tipssehat #jafraindonesia #jafraspa #jafrajogja #jafragresik #jafrabawean #like4like #skincareherbal #skincarealami #skincarehalal #jafrakosmetik #royaljelly #obatjerawatalami #gingerseasalt #cucimukajafra #cleanser
Jafra balancing advanced dynamic cleanser merupakan gel dengan formula unik dimana Bila diaktivasi air akan menjadi foam yg menyegarkan dan lembut yg membantu menghilangkan kotoran. Advanced equal Smart complex membantu menormalkan kulit, meminimalisir minyak berlebih di area T-zone dan memperbaiki penampilan kulit. #royaljellyliftconcentrate  #tipscantik  #tipssehat  #jafraindonesia  #jafraspa  #jafrajogja  #jafragresik  #jafrabawean  #like4like  #skincareherbal  #skincarealami  #skincarehalal  #jafrakosmetik  #royaljelly  #obatjerawatalami  #gingerseasalt  #cucimukajafra  #cleanser 
SERITOKS!
EH! BUKAN SEKADAR KURUS.
-

Korang pernah detox tak?
Detox bagus tau untuk memastikan sistem penghadaman usus bekerja dengan sepatutnya dan memastikan kulit bersih dan segar. Selain itu ia juga turut memastikan sistem buah pinggang kita berjalan dengan lancar.
-

Jom detox! Whatsapp Ida. Ada FREE GIFT juga tau.
📱0126556539
👧agent n dropship needed
SERITOKS! EH! BUKAN SEKADAR KURUS. - Korang pernah detox tak? Detox bagus tau untuk memastikan sistem penghadaman usus bekerja dengan sepatutnya dan memastikan kulit bersih dan segar. Selain itu ia juga turut memastikan sistem buah pinggang kita berjalan dengan lancar. - Jom detox! Whatsapp Ida. Ada FREE GIFT juga tau. 📱0126556539 👧agent n dropship needed