an online Instagram web viewer

#tipsdetox medias

Photos

SMART DETOX FOR SMART PEOPLE

Pernah gak sih ngerasa tersiksa banget ikut program diet yang rasanya gak enak?

Mati matian diet tapi gagal terus? 
Pengen banget langsing singset dengan cara yang aman?

Jika YA, maka Smart Detox adalah solusi yang tepat. Program detoksifikasi selama 20 hari yang aman, cepat, dan permanen.

Sudah banyak yang membuktikan. 🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽
Info & Pemesanan :
- WA | SMS : 0813 8001 6212 .
.
- Web Official: http://bit.ly/officialsd

#smartdetox #tipsdiet #tipslangsing #obatkurus #tipsdetoks #tipsdetox #diettanpalapar #dietaman #dietcepat #langsingalami #langsingaman #diet2017 #smartdetoxjakarta #smartdetoxbandung #smartdetoxsurabaya #smartdetoxsemarang #smartdetoxjogja #jualsmartdetox #agensmartdetox #konsultansmartdetox #distributorsmartdetox #dietmayo #resolusisehat #smartdetoxbintaro #smartdetoxbsd #smartdetoxindonesia
SMART DETOX FOR SMART PEOPLE Pernah gak sih ngerasa tersiksa banget ikut program diet yang rasanya gak enak? Mati matian diet tapi gagal terus? Pengen banget langsing singset dengan cara yang aman? Jika YA, maka Smart Detox adalah solusi yang tepat. Program detoksifikasi selama 20 hari yang aman, cepat, dan permanen. Sudah banyak yang membuktikan. 🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽 Info & Pemesanan : - WA | SMS : 0813 8001 6212 . . - Web Official: http://bit.ly/officialsd #smartdetox  #tipsdiet  #tipslangsing  #obatkurus  #tipsdetoks  #tipsdetox  #diettanpalapar  #dietaman  #dietcepat  #langsingalami  #langsingaman  #diet2017  #smartdetoxjakarta  #smartdetoxbandung  #smartdetoxsurabaya  #smartdetoxsemarang  #smartdetoxjogja  #jualsmartdetox  #agensmartdetox  #konsultansmartdetox  #distributorsmartdetox  #dietmayo  #resolusisehat  #smartdetoxbintaro  #smartdetoxbsd  #smartdetoxindonesia 
Ritarudaini minum Vivix!
.
Untuk dapatkan kulit cantik macam artis. Boleh amalkan Vivix.
.
Nampak lebih muda! Dalaman pun sihat!
.
Inilah minuman detox yang paling hebat!
.
Whatsapp 0128895717 atau klik link pada profile.
Ritarudaini minum Vivix! . Untuk dapatkan kulit cantik macam artis. Boleh amalkan Vivix. . Nampak lebih muda! Dalaman pun sihat! . Inilah minuman detox yang paling hebat! . Whatsapp 0128895717 atau klik link pada profile.
Hi uolss,. Buat apa tu? 👀
.
It's time for Berrytox uolsss 😍
.
Jum ambil 1 sachet Berrytox dan bancuh bersama 150ml air sejuk, goncang dan minum 😋
.
#detoxmotivation #detoxcoach #aesthetics #shredded #workout #dedication #gymlife #fit #fitnessaddict #fitness #ripped #gym #bodybuildingmotivation #kurus #stokis #ejen #berrytox #detoxwater #detoxusus #setcombomeletopraya #zawara #perutbuncit #detoxmurah #tipskurus #ondiet #tipsdetox

Dapatkan Berrytox di butik kami sekarang. Stok memang laju je habis 😱
. . 
@zawarakedah
Hi uolss,. Buat apa tu? 👀 . It's time for Berrytox uolsss 😍 . Jum ambil 1 sachet Berrytox dan bancuh bersama 150ml air sejuk, goncang dan minum 😋 . #detoxmotivation  #detoxcoach  #aesthetics  #shredded  #workout  #dedication  #gymlife  #fit  #fitnessaddict  #fitness  #ripped  #gym  #bodybuildingmotivation  #kurus  #stokis  #ejen  #berrytox  #detoxwater  #detoxusus  #setcombomeletopraya  #zawara  #perutbuncit  #detoxmurah  #tipskurus  #ondiet  #tipsdetox  Dapatkan Berrytox di butik kami sekarang. Stok memang laju je habis 😱 . . @zawarakedah
Ceritanya waktu BBW kemarin beli buku buat anak, ech koq nyantol buku resep masakan 😊 komplit 😍👍 jadi pengen berkreasi...
Berbagai macam bahan makanan dapat kita olah menjadi masakan yang lezat 😘😘😘
Semua masuk dalam tubuh kita... .
Oleh karena itu kita butuh #HEPASIL sebagai polisinya yang bertugas :
💂 Membersihkan darah dari bilirubin, amonia & racun-racun lainnya.
💂 Mendetox hati kita agar bersih dari racun.
💂 Membantu mengatasi fatty lever (hati berlemak), batu ginjal, sirosis hati, infeksi virus & gout arthritis.
💂 Melindungi hati terhadap kerusakan oksidatif.
.
Dengan senjatanya :
❤ Ekstrak Milk Thistle
❤ Ekstrak Olivol yang sudah dipatenkan #USANA
.
#liveusana
#detox
#healthy
#healthyliver
#fattyliver
#oliveextract
#milkthistle
#organic
#probiotic
#digestiveenzyme
#tipsdetox
#greentea
Ceritanya waktu BBW kemarin beli buku buat anak, ech koq nyantol buku resep masakan 😊 komplit 😍👍 jadi pengen berkreasi... Berbagai macam bahan makanan dapat kita olah menjadi masakan yang lezat 😘😘😘 Semua masuk dalam tubuh kita... . Oleh karena itu kita butuh #HEPASIL  sebagai polisinya yang bertugas : 💂 Membersihkan darah dari bilirubin, amonia & racun-racun lainnya. 💂 Mendetox hati kita agar bersih dari racun. 💂 Membantu mengatasi fatty lever (hati berlemak), batu ginjal, sirosis hati, infeksi virus & gout arthritis. 💂 Melindungi hati terhadap kerusakan oksidatif. . Dengan senjatanya : ❤ Ekstrak Milk Thistle ❤ Ekstrak Olivol yang sudah dipatenkan #USANA  . #liveusana  #detox  #healthy  #healthyliver  #fattyliver  #oliveextract  #milkthistle  #organic  #probiotic  #digestiveenzyme  #tipsdetox  #greentea 
Selepas sarapan saya mesti amalkan Vitamin C. Untuk masalah parut jerawat di muka saya. ☺️
.
Whatsapp 0128895717 atau klik link pada profile.
Selepas sarapan saya mesti amalkan Vitamin C. Untuk masalah parut jerawat di muka saya. ☺️ . Whatsapp 0128895717 atau klik link pada profile.
Assalammualaikum & Salam Sejahtera. 😊
.
Salah satu sebab kita makan supliment tapi macam tak ada perubahan adalah disebabkan TOKSIN yang berkampung dalam badan.
.
Jadi HERBLAX & ALFALFA adalah produk paling BAJET untuk buang toksin dalam badan.
.
Whatsapp Farah untuk more info mengenai DETOX. 😉
.
📲 017-2802380
farahNothman
Your Trusted SID.

#shakleemalaysia #shakleenegerisembilan #agentshakleePD #detox #setdetoxshaklee #setbajetdetoxshaklee #kurus #cantik #sihat #toksin #kanserusus #keputihan #caradetox ##tipsdetox #herblax #alfalfa #detoxususbesar #detoxususkecil
Assalammualaikum & Salam Sejahtera. 😊 . Salah satu sebab kita makan supliment tapi macam tak ada perubahan adalah disebabkan TOKSIN yang berkampung dalam badan. . Jadi HERBLAX & ALFALFA adalah produk paling BAJET untuk buang toksin dalam badan. . Whatsapp Farah untuk more info mengenai DETOX. 😉 . 📲 017-2802380 farahNothman Your Trusted SID. #shakleemalaysia  #shakleenegerisembilan  #agentshakleePD  #detox  #setdetoxshaklee  #setbajetdetoxshaklee  #kurus  #cantik  #sihat  #toksin  #kanserusus  #keputihan  #caradetox  ##tipsdetox  #herblax  #alfalfa  #detoxususbesar  #detoxususkecil 
Baby Shaklee tida lama lagi 😍
.
Order sekarang sebab Shaklee tidak bawa banyak set ini masuk Malaysia.
.
Whatsapp 0128895717 atau klik link pada profile.
Baby Shaklee tida lama lagi 😍 . Order sekarang sebab Shaklee tidak bawa banyak set ini masuk Malaysia. . Whatsapp 0128895717 atau klik link pada profile.
Bersenam!
Ni yang paling suka ngelat kan? 😜
Bersenam tak semestinya jogging or pergi gym. Buat kerja rumah tanpa aircond dan kipas pon kire bersenam tau! 💪 Sebab bersenam merupakan salah satu cara untuk meningkatkan kadar metabolisme badan. Jom bersenam!
.
Whatsapp 0163387054
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#seritoksnilai #seritokssalaktinggi #tipsdetox #ideadetox #pinterest #nakkurus #nakdetox #naksihat #jomkurusdansihat
Minum air adalah wajib.
Anggap je minum air tu macam nak ‘flush’ segala apa yang ada dalam badan kite.
.
Berapa banyak nak kena minum?
Every 25 kg, kena minum 1 liter. So kalau berat 50 kg kena minum liter. Kalau malas kire just minum 2-3 liter sehari.
.
Malam jangan lupa consume #seritoks ❤️
.
Whatsapp 0163387054
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#seritoksnilai #seritokssalaktinggi #seritoksdengkil #tipsdetox #caradetox #ideadetox #nakkurus #jomkurus #naksihat
Harini saya nak share 6 tips detoks yang berkesan. Ready x? 😊
.
Kalau nak detox dengan pantas boleh dapatkan #seritoks
Seri hari ini, seri selamanya ❤️
.
Whatsapp 0163387054
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#seritoksnilai #seritokssalaktinggi #tipsdetox #ideadetox #nakdetox #jomdetox #nakkurus
Protein macam batu bata dalam badan kita. Untuk kekalkan kekukuhan batu bata dalam badan kita, jangan lupa ambil protein.
.
Order protien di 0128895717 atau klik link pada profile.
Protein macam batu bata dalam badan kita. Untuk kekalkan kekukuhan batu bata dalam badan kita, jangan lupa ambil protein. . Order protien di 0128895717 atau klik link pada profile.
.
Masih ragu dengan Program Smart DETOX ??? .
Kalo banyak ragu, bakal nyesel deh.
Udah banyak yang membuktikan.
Kamu pasti mau juga kan???
.
Yuk, tunggu apa lagi?
ORDER SMART DETOX SEKARANG JUGA!

Mau nanya-nanya dulu??? 🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽
Konsultasi GRATIS:
- WA | SMS : 0813 8001 6212
Click http://bit.ly/081380016212

Kunjungi jg Web Official kami :
~~>> Http://bit.ly/officialsd

#smartdetox #smartdetoxbekasi #smartdetoxbogor #tipsdetoks #tipslangsing #tipsdetox #tipssehat #tipscantik #tipssakitlambung #tipsmaag #sakitmaag #smartdetoxmakassar #smartdetoxsurabaya #jualsmartdetox #jualsmartdetoxmurah #jualsmartdetoxjakarta #jualsmartdetoxbandung #jualsmartdetoxpremium
#synergy #distributorsmartdetox #smartdetoxjakarta #smartdetoxbalikpapan #smartdetoxindonesia #smartdetoxsurabaya #smartdetoxdenpasar #jualsmartdetox #tipsdetoks #produkkesehatankulit #produkdetox #detoksifikasi #jualdetoks#jualklorofil #jualprodukdetoks
. Masih ragu dengan Program Smart DETOX ??? . Kalo banyak ragu, bakal nyesel deh. Udah banyak yang membuktikan. Kamu pasti mau juga kan??? . Yuk, tunggu apa lagi? ORDER SMART DETOX SEKARANG JUGA! Mau nanya-nanya dulu??? 🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽 Konsultasi GRATIS: - WA | SMS : 0813 8001 6212 Click http://bit.ly/081380016212 Kunjungi jg Web Official kami : ~~>> Http://bit.ly/officialsd #smartdetox  #smartdetoxbekasi  #smartdetoxbogor  #tipsdetoks  #tipslangsing  #tipsdetox  #tipssehat  #tipscantik  #tipssakitlambung  #tipsmaag  #sakitmaag  #smartdetoxmakassar  #smartdetoxsurabaya  #jualsmartdetox  #jualsmartdetoxmurah  #jualsmartdetoxjakarta  #jualsmartdetoxbandung  #jualsmartdetoxpremium  #synergy  #distributorsmartdetox  #smartdetoxjakarta  #smartdetoxbalikpapan  #smartdetoxindonesia  #smartdetoxsurabaya  #smartdetoxdenpasar  #jualsmartdetox  #tipsdetoks  #produkkesehatankulit  #produkdetox  #detoksifikasi  #jualdetoks #jualklorofil  #jualprodukdetoks 
Raw Meal adalah minuman serbuk sereal yang terbuat dari 48 jenis biji-bijian, sayuran, buah-buahan, rumput laut, probiotik, dan herbal. 
Diproses dengan teknologi "Lyophilization" atau freeze drying sehingga nutrisi dan zat gizi dari bahan-bahan tersebut tetap utuh.

Keistimewaan Vitayang Raw Meal
(Minuman Serbuk Sereal)
1. Nutrisi yang seimbang, rendah kalori serta tinggi zat gizi esensial.
2. Index glikemik rendah serta tinggi serat.
3. Bebas bahan tambahan pengawet, perasa,  pewarna dan pemanis buatan.
4. Rendah garam.
5. Aman dan Higienis.
6. Penyajian yang mudah dan simple.

Manfaat Umum Bagi Kesehatan
1. Dapat dijadikan sebagai pengganti makan  utama.
2. Detoksifikasi (mengeliminasi racun/toksin dari dalam tubuh).
3. Membantu memelihara kesehatan dan mencegah berbagai penyakit .
4. Membantu berbagai program pemeliharaan  kesehatan seperti pengganti makanan untuk diet  penurunan berat badan, diet untuk penderita kanker, diabetes melitus, hiperlipidemia. Dll.

SIAPA YANG HARUS MENGKONSUMSI RAW MEAL??
1. Bayi/anak kecil yang sering mengalami GTM (Gerakan Tutup Mulut) untuk menggantikan asupan nutrisi yang dibutuhkan (Raw Meal dapat dikonsumsi bayi mulai usia 8 bulan)
2. Penderita penyakit kista, diabetes, jantung, kanker & penyakit degeneratif lainnya.
3. Orang yg sedang diet/kelebihan berat badan.
4. Orang sehat yang ingin tetap sehat, bugar & produktif.
.
.
📱Order RAWMEAL bisa melalui:
WA: 082111987354
💻Info lengkap mengenai RAWMEAL:
www.kkrawmeal.com
🍃 USDA ORGANIC
🍃 SUITABLE FOR VEGAN VEGETARIAN
.
#makanansehat #makananvegan #makananmentah #hidupsehat #makananenak #rawmeal #vitayangrawmeal #rawmealkk #kkrawmeal #makananorganik #resepsalad #resepmakanansehat #makananbayi #makanandiabetes #masakanmentah #resepmakanan #resepmakanansehat #dietsehat #dietdiabetes #promorawmeal #tipsdetox #tipadietsehat #rawmealbandung #rawmealjakarta #supplierrawmeal #agenrawmeal
Raw Meal adalah minuman serbuk sereal yang terbuat dari 48 jenis biji-bijian, sayuran, buah-buahan, rumput laut, probiotik, dan herbal. Diproses dengan teknologi "Lyophilization" atau freeze drying sehingga nutrisi dan zat gizi dari bahan-bahan tersebut tetap utuh. Keistimewaan Vitayang Raw Meal (Minuman Serbuk Sereal) 1. Nutrisi yang seimbang, rendah kalori serta tinggi zat gizi esensial. 2. Index glikemik rendah serta tinggi serat. 3. Bebas bahan tambahan pengawet, perasa,  pewarna dan pemanis buatan. 4. Rendah garam. 5. Aman dan Higienis. 6. Penyajian yang mudah dan simple. Manfaat Umum Bagi Kesehatan 1. Dapat dijadikan sebagai pengganti makan  utama. 2. Detoksifikasi (mengeliminasi racun/toksin dari dalam tubuh). 3. Membantu memelihara kesehatan dan mencegah berbagai penyakit . 4. Membantu berbagai program pemeliharaan  kesehatan seperti pengganti makanan untuk diet  penurunan berat badan, diet untuk penderita kanker, diabetes melitus, hiperlipidemia. Dll. SIAPA YANG HARUS MENGKONSUMSI RAW MEAL?? 1. Bayi/anak kecil yang sering mengalami GTM (Gerakan Tutup Mulut) untuk menggantikan asupan nutrisi yang dibutuhkan (Raw Meal dapat dikonsumsi bayi mulai usia 8 bulan) 2. Penderita penyakit kista, diabetes, jantung, kanker & penyakit degeneratif lainnya. 3. Orang yg sedang diet/kelebihan berat badan. 4. Orang sehat yang ingin tetap sehat, bugar & produktif. . . 📱Order RAWMEAL bisa melalui: WA: 082111987354 💻Info lengkap mengenai RAWMEAL: www.kkrawmeal.com 🍃 USDA ORGANIC 🍃 SUITABLE FOR VEGAN VEGETARIAN . #makanansehat  #makananvegan  #makananmentah  #hidupsehat  #makananenak  #rawmeal  #vitayangrawmeal  #rawmealkk  #kkrawmeal  #makananorganik  #resepsalad  #resepmakanansehat  #makananbayi  #makanandiabetes  #masakanmentah  #resepmakanan  #resepmakanansehat  #dietsehat  #dietdiabetes  #promorawmeal  #tipsdetox  #tipadietsehat  #rawmealbandung  #rawmealjakarta  #supplierrawmeal  #agenrawmeal 
Tidak sia2 kita fight sampai nda cukup tidur tau. Sebab sudah pasti akan dihargai. 😚
.
Video at https://www.facebook.com/brigettrusx/posts/1721582431186447
Tidak sia2 kita fight sampai nda cukup tidur tau. Sebab sudah pasti akan dihargai. 😚 . Video at https://www.facebook.com/brigettrusx/posts/1721582431186447
Ramai wanita mau kulit cantik, tapi nda semua ada masa untuk jaga kesihatan kulit.
.
Ambil collagen dan protein setiap hari supaya kulit semakin cantik. ☺️
.
Whatsapp 0128895717 atau klik link pada profile.
Ramai wanita mau kulit cantik, tapi nda semua ada masa untuk jaga kesihatan kulit. . Ambil collagen dan protein setiap hari supaya kulit semakin cantik. ☺️ . Whatsapp 0128895717 atau klik link pada profile.
Sehat, bugar, dan proporsional.

Anda pasti mau mengawali tahun baru dengan penampilan baru kan???
Tunggu apa lagi?

PESAN SMART DETOX SEKARANG JUGA!
🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽
Konsultasi GRATIS:
- WA | SMS : 0813 8001 6212
- click http://bit.ly/081380016212
.
Kunjungi juga Website kami :
~~>> Http://bit.ly/officialsd

#smartdetox #smartdetoxbekasi #smartdetoxbogor #tipsdetoks #tipslangsing #tipsdetox #tipssehat #tipscantik #tipssakitlambung #tipsmaag #sakitmaag #smartdetoxmakassar #smartdetoxsurabaya #jualsmartdetox #jualsmartdetoxmurah #jualsmartdetoxjakarta #jualsmartdetoxbandung #jualsmartdetoxpremium
#synergy #distributorsmartdetox #smartdetoxjakarta #smartdetoxbalikpapan #smartdetoxindonesia #smartdetoxsurabaya #smartdetoxdenpasar #jualsmartdetox #tipsdetoks #produkkesehatankulit #produkdetox #detoksifikasi #jualdetoks#jualklorofil #jualprodukdetoks
Sehat, bugar, dan proporsional. Anda pasti mau mengawali tahun baru dengan penampilan baru kan??? Tunggu apa lagi? PESAN SMART DETOX SEKARANG JUGA! 🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽 Konsultasi GRATIS: - WA | SMS : 0813 8001 6212 - click http://bit.ly/081380016212 . Kunjungi juga Website kami : ~~>> Http://bit.ly/officialsd #smartdetox  #smartdetoxbekasi  #smartdetoxbogor  #tipsdetoks  #tipslangsing  #tipsdetox  #tipssehat  #tipscantik  #tipssakitlambung  #tipsmaag  #sakitmaag  #smartdetoxmakassar  #smartdetoxsurabaya  #jualsmartdetox  #jualsmartdetoxmurah  #jualsmartdetoxjakarta  #jualsmartdetoxbandung  #jualsmartdetoxpremium  #synergy  #distributorsmartdetox  #smartdetoxjakarta  #smartdetoxbalikpapan  #smartdetoxindonesia  #smartdetoxsurabaya  #smartdetoxdenpasar  #jualsmartdetox  #tipsdetoks  #produkkesehatankulit  #produkdetox  #detoksifikasi  #jualdetoks #jualklorofil  #jualprodukdetoks 
Dah Ramai yg berjaya turunkan berat badan dengan SAUNAKU! Anda bila lagi..??
.
Whatapps : 0175404066
Whatapps : 0175404066
Whatapps : 0175404066

#kurusdengansihat #kurusdenganselamat #sihatdgnsaunaku #saunaku #portablesauna #sauna4u #tipsdetox #tipskurus #tipskecantikan #flawless #kulitgebu
Kulit lebih berseri dengan Set Kecantikan Shaklee.
.
Saya amalkan Shaklee saja untuk masalah kulit muka saya. Memang berkesan!
Kulit lebih berseri dengan Set Kecantikan Shaklee. . Saya amalkan Shaklee saja untuk masalah kulit muka saya. Memang berkesan!
Raw Meal adalah minuman serbuk sereal yang terbuat dari 48 jenis biji-bijian, sayuran, buah-buahan, rumput laut, probiotik, dan herbal. 
Diproses dengan teknologi "Lyophilization" atau freeze drying sehingga nutrisi dan zat gizi dari bahan-bahan tersebut tetap utuh.

Keistimewaan Vitayang Raw Meal
(Minuman Serbuk Sereal)
1. Nutrisi yang seimbang, rendah kalori serta tinggi zat gizi esensial.
2. Index glikemik rendah serta tinggi serat.
3. Bebas bahan tambahan pengawet, perasa,  pewarna dan pemanis buatan.
4. Rendah garam.
5. Aman dan Higienis.
6. Penyajian yang mudah dan simple.

Manfaat Umum Bagi Kesehatan
1. Dapat dijadikan sebagai pengganti makan  utama.
2. Detoksifikasi (mengeliminasi racun/toksin dari dalam tubuh).
3. Membantu memelihara kesehatan dan mencegah berbagai penyakit .
4. Membantu berbagai program pemeliharaan  kesehatan seperti pengganti makanan untuk diet  penurunan berat badan, diet untuk penderita kanker, diabetes melitus, hiperlipidemia. Dll.

SIAPA YANG HARUS MENGKONSUMSI RAW MEAL??
1. Bayi/anak kecil yang sering mengalami GTM (Gerakan Tutup Mulut) untuk menggantikan asupan nutrisi yang dibutuhkan (Raw Meal dapat dikonsumsi bayi mulai usia 8 bulan)
2. Penderita penyakit kista, diabetes, jantung, kanker & penyakit degeneratif lainnya.
3. Orang yg sedang diet/kelebihan berat badan.
4. Orang sehat yang ingin tetap sehat, bugar & produktif.
.
📱Order RAWMEAL bisa melalui:
WA: 085746699748
LINE: yulianakki
.
💻Info lengkap mengenai RAWMEAL:
www.kkrawmeal.com
🍃 USDA ORGANIC
🍃 SUITABLE FOR VEGAN VEGETARIAN
.
#makanansehat #makananvegan #makananmentah #hidupsehat #makananenak #rawmeal #vitayangrawmeal #rawmealkk #kkrawmeal #makananorganik #resepsalad #resepmakanansehat #makananbayi #makanandiabetes #masakanmentah #resepmakanan #resepmakanansehat #dietsehat #dietdiabetes #promorawmeal #tipsdetox #tipadietsehat #rawmealbandung #rawmealjakarta #supplierrawmeal #agenrawmeal
Raw Meal adalah minuman serbuk sereal yang terbuat dari 48 jenis biji-bijian, sayuran, buah-buahan, rumput laut, probiotik, dan herbal. Diproses dengan teknologi "Lyophilization" atau freeze drying sehingga nutrisi dan zat gizi dari bahan-bahan tersebut tetap utuh. Keistimewaan Vitayang Raw Meal (Minuman Serbuk Sereal) 1. Nutrisi yang seimbang, rendah kalori serta tinggi zat gizi esensial. 2. Index glikemik rendah serta tinggi serat. 3. Bebas bahan tambahan pengawet, perasa,  pewarna dan pemanis buatan. 4. Rendah garam. 5. Aman dan Higienis. 6. Penyajian yang mudah dan simple. Manfaat Umum Bagi Kesehatan 1. Dapat dijadikan sebagai pengganti makan  utama. 2. Detoksifikasi (mengeliminasi racun/toksin dari dalam tubuh). 3. Membantu memelihara kesehatan dan mencegah berbagai penyakit . 4. Membantu berbagai program pemeliharaan  kesehatan seperti pengganti makanan untuk diet  penurunan berat badan, diet untuk penderita kanker, diabetes melitus, hiperlipidemia. Dll. SIAPA YANG HARUS MENGKONSUMSI RAW MEAL?? 1. Bayi/anak kecil yang sering mengalami GTM (Gerakan Tutup Mulut) untuk menggantikan asupan nutrisi yang dibutuhkan (Raw Meal dapat dikonsumsi bayi mulai usia 8 bulan) 2. Penderita penyakit kista, diabetes, jantung, kanker & penyakit degeneratif lainnya. 3. Orang yg sedang diet/kelebihan berat badan. 4. Orang sehat yang ingin tetap sehat, bugar & produktif. . 📱Order RAWMEAL bisa melalui: WA: 085746699748 LINE: yulianakki . 💻Info lengkap mengenai RAWMEAL: www.kkrawmeal.com 🍃 USDA ORGANIC 🍃 SUITABLE FOR VEGAN VEGETARIAN . #makanansehat  #makananvegan  #makananmentah  #hidupsehat  #makananenak  #rawmeal  #vitayangrawmeal  #rawmealkk  #kkrawmeal  #makananorganik  #resepsalad  #resepmakanansehat  #makananbayi  #makanandiabetes  #masakanmentah  #resepmakanan  #resepmakanansehat  #dietsehat  #dietdiabetes  #promorawmeal  #tipsdetox  #tipadietsehat  #rawmealbandung  #rawmealjakarta  #supplierrawmeal  #agenrawmeal 
USUS ANDA SANGAT KOTOR KALAU TERSENARAI DALAM KATEGORI NI 👇👇👇
------
.
1. Perut buncit
2. Sembelit
3. Selalu kentut
4. Sering sakit kepala
5. Susah nak hadam makanan
6. Lesu dan tak bertenaga
7. Mood tak menentu, mudah marah
8. Nafas dan najis berbau
9. Selalu lapar
.
.
takutnyaaa..! Cuba bayangkan umur dah 29 tahun, makan plak macam-macam tapi sekali pun tak pernah cuci usus. Sebab tu badan makin BERAT & BUNCIT.
------
.
Cuci usus bukan bermaksud kita telan clorox. Ada cara yang lebih baik dan selamat. Hanya amalakan BERRYTOX! Bila usus dah bersih, badan akan kelihatan slim & steady!
.
#detoxmotivation #detoxcoach #aesthetics #shredded #workout #dedication #gymlife #fit #fitnessaddict #fitness #ripped #gym #bodybuildingmotivation #kurus #stokis #ejen #berrytox #detoxwater #detoxusus #setcombomeletopraya  #perutbuncit #detoxmurah #tipskurus #ondiet #tipsdetox
#zawarakedah #zawarawellness
USUS ANDA SANGAT KOTOR KALAU TERSENARAI DALAM KATEGORI NI 👇👇👇 ------ . 1. Perut buncit 2. Sembelit 3. Selalu kentut 4. Sering sakit kepala 5. Susah nak hadam makanan 6. Lesu dan tak bertenaga 7. Mood tak menentu, mudah marah 8. Nafas dan najis berbau 9. Selalu lapar . . takutnyaaa..! Cuba bayangkan umur dah 29 tahun, makan plak macam-macam tapi sekali pun tak pernah cuci usus. Sebab tu badan makin BERAT & BUNCIT. ------ . Cuci usus bukan bermaksud kita telan clorox. Ada cara yang lebih baik dan selamat. Hanya amalakan BERRYTOX! Bila usus dah bersih, badan akan kelihatan slim & steady! . #detoxmotivation  #detoxcoach  #aesthetics  #shredded  #workout  #dedication  #gymlife  #fit  #fitnessaddict  #fitness  #ripped  #gym  #bodybuildingmotivation  #kurus  #stokis  #ejen  #berrytox  #detoxwater  #detoxusus  #setcombomeletopraya  #perutbuncit  #detoxmurah  #tipskurus  #ondiet  #tipsdetox  #zawarakedah  #zawarawellness 
Terimakasih mas Machrodin sudah order 😊

#smartdetox #ordersmartdetox #tipsdetox
One sachet Collagen a day, keep the scar away.
.
Inilah rahsia parut jerawat dan pori2 di muka saya semakin pudar dan mengecil. 😍
.
📲0128895717 atau klik link pada profile.
One sachet Collagen a day, keep the scar away. . Inilah rahsia parut jerawat dan pori2 di muka saya semakin pudar dan mengecil. 😍 . 📲0128895717 atau klik link pada profile.
Promosi Set Berpantang Bulan Ini!
.
Pembelian setiap set berpantang Shaklee, kamu akan dapat diskaun vitamin GLA sebanyak 20%!
.
Banyaknya tu. Dapat jaga kesihatan sambil berjimat.
.
Boleh whatsapp saya di 0128895717 atau klik link pada profile.
Promosi Set Berpantang Bulan Ini! . Pembelian setiap set berpantang Shaklee, kamu akan dapat diskaun vitamin GLA sebanyak 20%! . Banyaknya tu. Dapat jaga kesihatan sambil berjimat. . Boleh whatsapp saya di 0128895717 atau klik link pada profile.
Kulit lebih sihat dengan pengambilan protein setiap hari!
.
Nampak sangat kesan positif bila kita tidak pernah tinggalkan protein untuk kesihatan kita.
.
Mau kulit cantik juga? Whatsapp saya di 0128895717 atau klik link pada profile.
Kulit lebih sihat dengan pengambilan protein setiap hari! . Nampak sangat kesan positif bila kita tidak pernah tinggalkan protein untuk kesihatan kita. . Mau kulit cantik juga? Whatsapp saya di 0128895717 atau klik link pada profile.
Raw Meal adalah minuman serbuk sereal yang terbuat dari 48 jenis biji-bijian, sayuran, buah-buahan, rumput laut, probiotik, dan herbal. 
Diproses dengan teknologi "Lyophilization" atau freeze drying sehingga nutrisi dan zat gizi dari bahan-bahan tersebut tetap utuh.

Keistimewaan Vitayang Raw Meal
(Minuman Serbuk Sereal)
1. Nutrisi yang seimbang, rendah kalori serta tinggi zat gizi esensial.
2. Index glikemik rendah serta tinggi serat.
3. Bebas bahan tambahan pengawet, perasa,  pewarna dan pemanis buatan.
4. Rendah garam.
5. Aman dan Higienis.
6. Penyajian yang mudah dan simple.

Manfaat Umum Bagi Kesehatan
1. Dapat dijadikan sebagai pengganti makan  utama.
2. Detoksifikasi (mengeliminasi racun/toksin dari dalam tubuh).
3. Membantu memelihara kesehatan dan mencegah berbagai penyakit .
4. Membantu berbagai program pemeliharaan  kesehatan seperti pengganti makanan untuk diet  penurunan berat badan, diet untuk penderita kanker, diabetes melitus, hiperlipidemia. Dll.

SIAPA YANG HARUS MENGKONSUMSI RAW MEAL??
1. Bayi/anak kecil yang sering mengalami GTM (Gerakan Tutup Mulut) untuk menggantikan asupan nutrisi yang dibutuhkan (Raw Meal dapat dikonsumsi bayi mulai usia 8 bulan)
2. Penderita penyakit kista, diabetes, jantung, kanker & penyakit degeneratif lainnya.
3. Orang yg sedang diet/kelebihan berat badan.
4. Orang sehat yang ingin tetap sehat, bugar & produktif.
.
💡PROMO BUY 2 GET 1💡😍🎉.
Beli sekarang juga sebelum promo berakhir.
.
💰Harga RAWMEAL:
1 box Rp 520.000
2 box Rp 1.040.000 (+ FREE 1 box)
*1 box isi 10 sachet
.
📱Order RAWMEAL bisa melalui:
WA: 08132.3235.345
LINE: agustina_ting
SHOPEE: @beautyhealth.kk (free ongkir!)
TOKOPEDIA: Beauty Health with KK
.
💻Info lengkap mengenai RAWMEAL:
www.kkrawmeal.com
🍃 USDA ORGANIC
🍃 SUITABLE FOR VEGAN VEGETARIAN
.
#makanansehat #makananvegan #makananmentah #hidupsehat #makananenak #rawmeal #vitayangrawmeal #rawmealkk #kkrawmeal #makananorganik #resepsalad #resepmakanansehat #makananbayi #makanandiabetes #masakanmentah #resepmakanan #resepmakanansehat #dietsehat #dietdiabetes #promorawmeal #tipsdetox #tipadietsehat #rawmealbandung #rawmealjakarta #supplierrawmeal #agenrawmeal
Raw Meal adalah minuman serbuk sereal yang terbuat dari 48 jenis biji-bijian, sayuran, buah-buahan, rumput laut, probiotik, dan herbal. Diproses dengan teknologi "Lyophilization" atau freeze drying sehingga nutrisi dan zat gizi dari bahan-bahan tersebut tetap utuh. Keistimewaan Vitayang Raw Meal (Minuman Serbuk Sereal) 1. Nutrisi yang seimbang, rendah kalori serta tinggi zat gizi esensial. 2. Index glikemik rendah serta tinggi serat. 3. Bebas bahan tambahan pengawet, perasa,  pewarna dan pemanis buatan. 4. Rendah garam. 5. Aman dan Higienis. 6. Penyajian yang mudah dan simple. Manfaat Umum Bagi Kesehatan 1. Dapat dijadikan sebagai pengganti makan  utama. 2. Detoksifikasi (mengeliminasi racun/toksin dari dalam tubuh). 3. Membantu memelihara kesehatan dan mencegah berbagai penyakit . 4. Membantu berbagai program pemeliharaan  kesehatan seperti pengganti makanan untuk diet  penurunan berat badan, diet untuk penderita kanker, diabetes melitus, hiperlipidemia. Dll. SIAPA YANG HARUS MENGKONSUMSI RAW MEAL?? 1. Bayi/anak kecil yang sering mengalami GTM (Gerakan Tutup Mulut) untuk menggantikan asupan nutrisi yang dibutuhkan (Raw Meal dapat dikonsumsi bayi mulai usia 8 bulan) 2. Penderita penyakit kista, diabetes, jantung, kanker & penyakit degeneratif lainnya. 3. Orang yg sedang diet/kelebihan berat badan. 4. Orang sehat yang ingin tetap sehat, bugar & produktif. . 💡PROMO BUY 2 GET 1💡😍🎉. Beli sekarang juga sebelum promo berakhir. . 💰Harga RAWMEAL: 1 box Rp 520.000 2 box Rp 1.040.000 (+ FREE 1 box) *1 box isi 10 sachet . 📱Order RAWMEAL bisa melalui: WA: 08132.3235.345 LINE: agustina_ting SHOPEE: @beautyhealth.kk (free ongkir!) TOKOPEDIA: Beauty Health with KK . 💻Info lengkap mengenai RAWMEAL: www.kkrawmeal.com 🍃 USDA ORGANIC 🍃 SUITABLE FOR VEGAN VEGETARIAN . #makanansehat  #makananvegan  #makananmentah  #hidupsehat  #makananenak  #rawmeal  #vitayangrawmeal  #rawmealkk  #kkrawmeal  #makananorganik  #resepsalad  #resepmakanansehat  #makananbayi  #makanandiabetes  #masakanmentah  #resepmakanan  #resepmakanansehat  #dietsehat  #dietdiabetes  #promorawmeal  #tipsdetox  #tipadietsehat  #rawmealbandung  #rawmealjakarta  #supplierrawmeal  #agenrawmeal 
Collagen is the most abundant protein in the body and is a crucial component of our connective tissues, cartilage, bone and skin.
.
Get your 100% authentic VITAL PROTEINS Collagen powder @lumiere_ind . Open preorder ETA 3-4weeks. .
#jualcollagen #jualvitaminkulit #jualmatcha #jualsuplemenkulit #jualsuperfood #jualorganik #jualalami #skincarealami #resepskincare #jualsabunalami #jualsuplemenalami #jualvitaminimpor #jualvitaminmurah #jualsuplemenkulit #jualsuplemenfitnes #jualproteinpowder #jualcollagenpowder #tipsdetox #tipskurus #suplemenkurus #jualacaiberry #jualspirulina #mistersunday #senopati
Collagen is the most abundant protein in the body and is a crucial component of our connective tissues, cartilage, bone and skin. . Get your 100% authentic VITAL PROTEINS Collagen powder @lumiere_ind . Open preorder ETA 3-4weeks. . #jualcollagen  #jualvitaminkulit  #jualmatcha  #jualsuplemenkulit  #jualsuperfood  #jualorganik  #jualalami  #skincarealami  #resepskincare  #jualsabunalami  #jualsuplemenalami  #jualvitaminimpor  #jualvitaminmurah  #jualsuplemenkulit  #jualsuplemenfitnes  #jualproteinpowder  #jualcollagenpowder  #tipsdetox  #tipskurus  #suplemenkurus  #jualacaiberry  #jualspirulina  #mistersunday  #senopati 
Kelas hari ini untuk leader kita. Saya mencari 5 bisness partner!
.
Berminat join kami? Whatsapp 0128895717 atau klik link pada profile.
Kelas hari ini untuk leader kita. Saya mencari 5 bisness partner! . Berminat join kami? Whatsapp 0128895717 atau klik link pada profile.
New Supervisor di Brielle!!!
.
Tiada alasan untuk berjaya. Suami isteri ni ada kerja hakiki. Tapi mampu juga mereka naik rank di kala waktu sibuk melanda!
.
Percaya sebelum berjaya!
.
Mau gaji part time 4 angka? Whatsapp Bget di 0128895717 atau klik link pada profile.
New Supervisor di Brielle!!! . Tiada alasan untuk berjaya. Suami isteri ni ada kerja hakiki. Tapi mampu juga mereka naik rank di kala waktu sibuk melanda! . Percaya sebelum berjaya! . Mau gaji part time 4 angka? Whatsapp Bget di 0128895717 atau klik link pada profile.
Jom minum ESP. Bget minum ESP supaya hormon Bget nda naik gila. Baru jerawat pun steady ja.
.
Mau juga cuba ESP? Whatsapp Bget di 012 889 5717 atau klik link pada profile.
Jom minum ESP. Bget minum ESP supaya hormon Bget nda naik gila. Baru jerawat pun steady ja. . Mau juga cuba ESP? Whatsapp Bget di 012 889 5717 atau klik link pada profile.
USUS ANDA SANGAT KOTOR KALAU TERSENARAI DALAM KATEGORI NI 👇👇👇
------
.
1. Perut buncit
2. Sembelit
3. Selalu kentut
4. Sering sakit kepala
5. Susah nak hadam makanan
6. Lesu dan tak bertenaga
7. Mood tak menentu, mudah marah
8. Nafas dan najis berbau
9. Selalu lapar
.
.
takutnyaaa..! Cuba bayangkan umur dah 29 tahun, makan plak macam-macam tapi sekali pun tak pernah cuci usus. Sebab tu badan makin BERAT & BUNCIT.
------
.
Cuci usus bukan bermaksud kita telan clorox. Ada cara yang lebih baik dan selamat. Hanya amalakan BERRYTOX! Bila usus dah bersih, badan akan kelihatan slim & steady!
.
#detoxmotivation #detoxcoach #aesthetics #shredded #workout #dedication #gymlife #fit #fitnessaddict #fitness #ripped #gym #bodybuildingmotivation #kurus #stokis #ejen #berrytox #detoxwater #detoxusus #setcombomeletopraya  #perutbuncit #detoxmurah #tipskurus #ondiet #tipsdetox
#zawarakedah #zawarawellness
USUS ANDA SANGAT KOTOR KALAU TERSENARAI DALAM KATEGORI NI 👇👇👇 ------ . 1. Perut buncit 2. Sembelit 3. Selalu kentut 4. Sering sakit kepala 5. Susah nak hadam makanan 6. Lesu dan tak bertenaga 7. Mood tak menentu, mudah marah 8. Nafas dan najis berbau 9. Selalu lapar . . takutnyaaa..! Cuba bayangkan umur dah 29 tahun, makan plak macam-macam tapi sekali pun tak pernah cuci usus. Sebab tu badan makin BERAT & BUNCIT. ------ . Cuci usus bukan bermaksud kita telan clorox. Ada cara yang lebih baik dan selamat. Hanya amalakan BERRYTOX! Bila usus dah bersih, badan akan kelihatan slim & steady! . #detoxmotivation  #detoxcoach  #aesthetics  #shredded  #workout  #dedication  #gymlife  #fit  #fitnessaddict  #fitness  #ripped  #gym  #bodybuildingmotivation  #kurus  #stokis  #ejen  #berrytox  #detoxwater  #detoxusus  #setcombomeletopraya  #perutbuncit  #detoxmurah  #tipskurus  #ondiet  #tipsdetox  #zawarakedah  #zawarawellness 
Shaklee Baby COMING SOON!
.
Semalam ada cuba sapu2 di tangan. Best betul lembut. Cuba2 sapu di luka, tapi tidak rasa sakit.
.
Shaklee Baby ni sangat sesuai juga untuk orang dewasa yang ada kulit sensetif.
.
Boleh place your order now! Whatsapp ja 0128895717 dan klik link di profile.
Shaklee Baby COMING SOON! . Semalam ada cuba sapu2 di tangan. Best betul lembut. Cuba2 sapu di luka, tapi tidak rasa sakit. . Shaklee Baby ni sangat sesuai juga untuk orang dewasa yang ada kulit sensetif. . Boleh place your order now! Whatsapp ja 0128895717 dan klik link di profile.
Berrytox ni dapat membantu membersihkan segala kotoran yang tidak diperlukan oleh badan.
.
So, tak kan nak tunggu usus tu dah berkerak baru nak minum berrytox kan?
.
Jom detoks dengan Berrytox 😘
Rm59 @zawarakedah
.
#detoxmotivation #detoxcoach #aesthetics #shredded #workout #dedication #gymlife #fit #fitnessaddict #fitness #ripped #gym #bodybuildingmotivation #kurus #stokis #ejen #berrytox #detoxwater #detoxusus #setcombomeletopraya #perutbuncit #detoxmurah #tipskurus #ondiet #tipsdetox#zawarakedah #zawaracosmetic #nouramalaysia
Berrytox ni dapat membantu membersihkan segala kotoran yang tidak diperlukan oleh badan. . So, tak kan nak tunggu usus tu dah berkerak baru nak minum berrytox kan? . Jom detoks dengan Berrytox 😘 Rm59 @zawarakedah . #detoxmotivation  #detoxcoach  #aesthetics  #shredded  #workout  #dedication  #gymlife  #fit  #fitnessaddict  #fitness  #ripped  #gym  #bodybuildingmotivation  #kurus  #stokis  #ejen  #berrytox  #detoxwater  #detoxusus  #setcombomeletopraya  #perutbuncit  #detoxmurah  #tipskurus  #ondiet  #tipsdetox #zawarakedah  #zawaracosmetic  #nouramalaysia 
Nda hairan la dorang nampak muda. Rupanya minum Vivix! 🙊
.
Artis malaysia pun minum Vivix! 😍😍
.
Mau juga ada kulit cantik macam artis malaysia ni? Whatsapp ja sis di 0128895717 atau klik link pada profile.
Nda hairan la dorang nampak muda. Rupanya minum Vivix! 🙊 . Artis malaysia pun minum Vivix! 😍😍 . Mau juga ada kulit cantik macam artis malaysia ni? Whatsapp ja sis di 0128895717 atau klik link pada profile.
⚠USUS KOTOR PUNCA PENYAKIT⚠
.
Bersihkan usus dapat atasi masalah:
.
❌ Berat badan
❌ Perut buncit
❌ Sembelit
.
Tanpa berlapar, bersenam dan pantang larang. Jom cuci usus dengan BERRYTOX 🍓
.
BerryTox memang ajaib dan berkesan!
.
✔ Ianya terbukti membantu melancarkan detoks
✔ Dapat hilangkan perut buncit sepantas 14 hari
✔ Menghilangkan masalah sembelit
✔ Menyelesaikan masalah sebu di dalam perut
✔ Menurunkan berat badan
✔ Membersihkan dan melegakan usus dari toksin
✔ Membersihkan usus dari sisa sisa makanan dan lemak
✔ Menghindari penyakit bahaya berpunca dari usus
.
Usus bersih dan sihat barulah lemak mudah disingkirkan 😋
Jom detoks dengan Berrytox 😘
.
#detoxmotivation #detoxcoach #aesthetics #shredded #workout #dedication #gymlife #fit #fitnessaddict #fitness #ripped #gym #bodybuildingmotivation #kurus #stokis #ejen #berrytox #detoxwater #detoxusus #setcombomeletopraya #perutbuncit #detoxmurah #tipskurus #ondiet #tipsdetox
#zawarakedah #zawaralovers #zawarawellness #zawaracosmetics
⚠USUS KOTOR PUNCA PENYAKIT⚠ . Bersihkan usus dapat atasi masalah: . ❌ Berat badan ❌ Perut buncit ❌ Sembelit . Tanpa berlapar, bersenam dan pantang larang. Jom cuci usus dengan BERRYTOX 🍓 . BerryTox memang ajaib dan berkesan! . ✔ Ianya terbukti membantu melancarkan detoks ✔ Dapat hilangkan perut buncit sepantas 14 hari ✔ Menghilangkan masalah sembelit ✔ Menyelesaikan masalah sebu di dalam perut ✔ Menurunkan berat badan ✔ Membersihkan dan melegakan usus dari toksin ✔ Membersihkan usus dari sisa sisa makanan dan lemak ✔ Menghindari penyakit bahaya berpunca dari usus . Usus bersih dan sihat barulah lemak mudah disingkirkan 😋 Jom detoks dengan Berrytox 😘 . #detoxmotivation  #detoxcoach  #aesthetics  #shredded  #workout  #dedication  #gymlife  #fit  #fitnessaddict  #fitness  #ripped  #gym  #bodybuildingmotivation  #kurus  #stokis  #ejen  #berrytox  #detoxwater  #detoxusus  #setcombomeletopraya  #perutbuncit  #detoxmurah  #tipskurus  #ondiet  #tipsdetox  #zawarakedah  #zawaralovers  #zawarawellness  #zawaracosmetics 
Tahukah anda? I pon baru tau. Hu hu hu

#tipskurus #workout #homeworkout #fitness #tipsdetox # tipskurus
✅ 8 ½ cawan air bersih
✅ 1 sudu teh halia parut
✅ 1/2 lemon (dihiris nipis-nipis)
✅ 12 daun pudina

Campurkan semua bahan kat atas 👆👆 dan gaul sehingga sebati
❤️minum sepanjang hari
❤️kalau tak dpt habiskan,boleh sejukkan selama 2 hari.
❤️Minum konsisten selama 4 minggu
.
Nk lg #tipskurus? Bleh follow nad insyaallah kita akn update lagi nnti hehe
.
#tipskurusbynad #tipsdetox #jomkurus1malaysia #jomkurus #tipsperutkempis #tipskempiskanperut
✅ 8 ½ cawan air bersih ✅ 1 sudu teh halia parut ✅ 1/2 lemon (dihiris nipis-nipis) ✅ 12 daun pudina Campurkan semua bahan kat atas 👆👆 dan gaul sehingga sebati ❤️minum sepanjang hari ❤️kalau tak dpt habiskan,boleh sejukkan selama 2 hari. ❤️Minum konsisten selama 4 minggu . Nk lg #tipskurus ? Bleh follow nad insyaallah kita akn update lagi nnti hehe . #tipskurusbynad  #tipsdetox  #jomkurus1malaysia  #jomkurus  #tipsperutkempis  #tipskempiskanperut 
Si eres de sabores tropicales, he aquí tu batido!! .
No podrás escapar de la deliciosa y explosiva mezcla de sabores que brinda nuestra barra. Desintoxica tu organismo con un #detox. 🍹🍉🍓 #aragua #fit #jugosverdes #fitness #yoga #entrenamiento #tipsdetox #vegan #veganfood #instafood #naturalfood #fruta #miercoles #cuerposaludable #yummy #runners #ciclistasdevenezuela #buenasnoches #health #detox #detoxbarmcy #nutricion #jugos #batidos #maracay #lasballenas #alimentacion #igersmaracay #vidasana #comersano
Si eres de sabores tropicales, he aquí tu batido!! . No podrás escapar de la deliciosa y explosiva mezcla de sabores que brinda nuestra barra. Desintoxica tu organismo con un #detox . 🍹🍉🍓 #aragua  #fit  #jugosverdes  #fitness  #yoga  #entrenamiento  #tipsdetox  #vegan  #veganfood  #instafood  #naturalfood  #fruta  #miercoles  #cuerposaludable  #yummy  #runners  #ciclistasdevenezuela  #buenasnoches  #health  #detox  #detoxbarmcy  #nutricion  #jugos  #batidos  #maracay  #lasballenas  #alimentacion  #igersmaracay  #vidasana  #comersano 
I love ESP!
.
Jerawat makin hilang, lebih bertenaga, gastrik pun hilang!
.
ESP adalah makanan terbaik untuk jaga kesihatan kita. 😉
.
Whatsapp 0128895717 atau klik link pada profile.
I love ESP! . Jerawat makin hilang, lebih bertenaga, gastrik pun hilang! . ESP adalah makanan terbaik untuk jaga kesihatan kita. 😉 . Whatsapp 0128895717 atau klik link pada profile.
Rahsia kecantikan adalah kurangkan pengambilan gula proses.
.
Banyakkan minum air, dan jangan lupa top up protein. 😉
.
Whatsapp 0128895717 atau klik link dapat profile.
Rahsia kecantikan adalah kurangkan pengambilan gula proses. . Banyakkan minum air, dan jangan lupa top up protein. 😉 . Whatsapp 0128895717 atau klik link dapat profile.
Protein, VitaminC dan Collagen campur semua dalam satu shaker.
.
Senangnya kembalikan kecantikan kulit. 😍😍
.
Whatsapp 012 889 5717 atau klik link dekat profile untuk konsultasi percuma kulit cantik.
Protein, VitaminC dan Collagen campur semua dalam satu shaker. . Senangnya kembalikan kecantikan kulit. 😍😍 . Whatsapp 012 889 5717 atau klik link dekat profile untuk konsultasi percuma kulit cantik.
Saya consume #protein, #vitaminC, dan #collagen untuk dapatkan seri wajah kembali.
.
Cara kecutkan jerawat tanpa antibiotik akan diberikan oleh customer kita saja.
.
Hubungi 012 889 5717 atau klik link di profile saya.
Saya consume #protein , #vitaminC , dan #collagen  untuk dapatkan seri wajah kembali. . Cara kecutkan jerawat tanpa antibiotik akan diberikan oleh customer kita saja. . Hubungi 012 889 5717 atau klik link di profile saya.
Pernah mengalami masalah jerawat teruk?
.
Sudah cuba banyak produk tapi tiada satu pun yang berkesan?
.
Tengok next post saya dan ketahui bagaimana saya dapatkan kulit cantik semula secara semulajadi.
Pernah mengalami masalah jerawat teruk? . Sudah cuba banyak produk tapi tiada satu pun yang berkesan? . Tengok next post saya dan ketahui bagaimana saya dapatkan kulit cantik semula secara semulajadi.
Si deseas un smoothie sano, delicioso  y disfrutar de una tarde agradable.  El lugar mas indicado es @detoxbarmcy 
#Repost @detoxbarmcy (@get_repost)
・・・
El detox a base de jugos es una de las mejores maneras de alcalinizar el cuerpo y eliminar toxinas,  es recomendable hacerlo con regularidad. Beber jugos verdes es la manera más rápida de ingerir nutrientes, minerales y vitaminas, los cuales van directamente a las células, ya que el cuerpo no necesita digerirlos. 🍹💣🎆
.
.
.

#aragua #fit #jugosverdes #fitness #yoga #entrenamiento #tipsdetox #vegan #veganfood #instafood #naturalfood #fruta #dieta #cuerposaludable #yummy #runners #ciclistasdevenezuela #buenasnoches #health #detox #detoxbarmcy #nutricion #jugos #batidos #maracay #lasballenas #alimentacion #igersmaracay #vidasana
Si deseas un smoothie sano, delicioso y disfrutar de una tarde agradable. El lugar mas indicado es @detoxbarmcy #Repost  @detoxbarmcy (@get_repost) ・・・ El detox a base de jugos es una de las mejores maneras de alcalinizar el cuerpo y eliminar toxinas, es recomendable hacerlo con regularidad. Beber jugos verdes es la manera más rápida de ingerir nutrientes, minerales y vitaminas, los cuales van directamente a las células, ya que el cuerpo no necesita digerirlos. 🍹💣🎆 . . . #aragua  #fit  #jugosverdes  #fitness  #yoga  #entrenamiento  #tipsdetox  #vegan  #veganfood  #instafood  #naturalfood  #fruta  #dieta  #cuerposaludable  #yummy  #runners  #ciclistasdevenezuela  #buenasnoches  #health  #detox  #detoxbarmcy  #nutricion  #jugos  #batidos  #maracay  #lasballenas  #alimentacion  #igersmaracay  #vidasana 
Banyak betol testimoni positif dari customers. ...😱😱😱😱
.
🍅Hakak cuma nak tolong awak semua dapat kan miss B yg lebih cantik. .
.
🍅Kalau nak biar jek miss B tu layut..lembik..leper. ..lama2...jgn complain lah kalau cik abg pandang orang lain..nak cantik untuk aset sendri bukan aset orang lain.
.
🍅Kalau ade yg belum kawen...tpi nak guna love potion. ..sangat2 lah boleh..sebelum kawen ni lah kita nak jaga aset kite...supaya nanti bile dah kawen...dh ade anak..takde lah menggelebeh sana...leper jek. ..orang kata...lebih baik mencegah dari mengubati..
.
🍅Bukan susah pun. .Sapu. .sapu jek...bukan kene inject ke..kene telan pil ke...kerja senang!😎 📲http://izahzahra.wasap.my/

#bajubridesmaidmurah #bajubridesmaid #jubahnikah #pamogavidabeautymurahmalaysia #hotelbajet #honeybeevenom #aloeveragelmurah #alhumairacontemporary #anggunzara #anaqahchiaseed #kurungpeplum #sarungtanganbayi #sabunberas #maskervietnam #maskervagina #loosepants #bajulabuh #ubatbesarpayudara #pandorabracelet #cincin916 #bajetkahwin #lentikdara #sarangburung #sarangburungwalet #tipsdebelleza #tipsdetox
Banyak betol testimoni positif dari customers. ...😱😱😱😱 . 🍅Hakak cuma nak tolong awak semua dapat kan miss B yg lebih cantik. . . 🍅Kalau nak biar jek miss B tu layut..lembik..leper. ..lama2...jgn complain lah kalau cik abg pandang orang lain..nak cantik untuk aset sendri bukan aset orang lain. . 🍅Kalau ade yg belum kawen...tpi nak guna love potion. ..sangat2 lah boleh..sebelum kawen ni lah kita nak jaga aset kite...supaya nanti bile dah kawen...dh ade anak..takde lah menggelebeh sana...leper jek. ..orang kata...lebih baik mencegah dari mengubati.. . 🍅Bukan susah pun. .Sapu. .sapu jek...bukan kene inject ke..kene telan pil ke...kerja senang!😎 📲http://izahzahra.wasap.my/ #bajubridesmaidmurah  #bajubridesmaid  #jubahnikah  #pamogavidabeautymurahmalaysia  #hotelbajet  #honeybeevenom  #aloeveragelmurah  #alhumairacontemporary  #anggunzara  #anaqahchiaseed  #kurungpeplum  #sarungtanganbayi  #sabunberas  #maskervietnam  #maskervagina  #loosepants  #bajulabuh  #ubatbesarpayudara  #pandorabracelet  #cincin916  #bajetkahwin  #lentikdara  #sarangburung  #sarangburungwalet  #tipsdebelleza  #tipsdetox 
Dapatkan kulit lebih sihat dengan collagen dari sisik ikan merah. 😍😍
.
Saya sudah cuba. Memang berkesan! 🤤
.
Boleh pm saya di 0128895717 atau klik link dekat profile.
Dapatkan kulit lebih sihat dengan collagen dari sisik ikan merah. 😍😍 . Saya sudah cuba. Memang berkesan! 🤤 . Boleh pm saya di 0128895717 atau klik link dekat profile.
6 hari ja jerawat kecut! Kalau jerawat naik memang cepat ja saya telan Vivix & ambil Collagen.
.
Lepas 6 hari, kecutlah tu jerawat. 😊😊
.
Nak beli set kecantikan yang saya guna? Klik link dekat profile atau terus hubungi saya di 012 889 5717.
6 hari ja jerawat kecut! Kalau jerawat naik memang cepat ja saya telan Vivix & ambil Collagen. . Lepas 6 hari, kecutlah tu jerawat. 😊😊 . Nak beli set kecantikan yang saya guna? Klik link dekat profile atau terus hubungi saya di 012 889 5717.
Awal tahun muka saya macam ni lah. Teruk sangat-sangat.
.
Mau keluar pun nda berani.
.
Jerawat makin lama makin teruk.
.
Tempek macam-macam produk tapi tiada satu pun yang berkesan.
.
Malah semakin teruk.
.
Tapi sekarang, kulit semakin sihat. Jom tengok kulit saya sekarang di profile saya. .
Whatsapp 012 889 5717 atau klik link pada profile untuk sebarang pertanyaan.
.
#pengedarshakleesabah #pengedarshakleesarawak #pengedarshakleejohor #pengedarshakleepenang #pengedarshakleebintulu #pengedarshakleemiri #shakleemurah #shakleemalaysia  #shakleereadystock #shakleebrunei #shakleesingapore #shakleeindonesia #shakleekuching #shakleesibu #shakleekeningau #infotips #tipskecantikan #tipsdetox #collagen #protein #vitaminC #tipskurus #infokesihatan #bazarpaknil #fattzura #jomdetox #awetmuda #vivix #jusdetox #tudungmurah
Awal tahun muka saya macam ni lah. Teruk sangat-sangat. . Mau keluar pun nda berani. . Jerawat makin lama makin teruk. . Tempek macam-macam produk tapi tiada satu pun yang berkesan. . Malah semakin teruk. . Tapi sekarang, kulit semakin sihat. Jom tengok kulit saya sekarang di profile saya. . Whatsapp 012 889 5717 atau klik link pada profile untuk sebarang pertanyaan. . #pengedarshakleesabah  #pengedarshakleesarawak  #pengedarshakleejohor  #pengedarshakleepenang  #pengedarshakleebintulu  #pengedarshakleemiri  #shakleemurah  #shakleemalaysia  #shakleereadystock  #shakleebrunei  #shakleesingapore  #shakleeindonesia  #shakleekuching  #shakleesibu  #shakleekeningau  #infotips  #tipskecantikan  #tipsdetox  #collagen  #protein  #vitaminC  #tipskurus  #infokesihatan  #bazarpaknil  #fattzura  #jomdetox  #awetmuda  #vivix  #jusdetox  #tudungmurah 
Tadi kulit macam kawah bulan. Jerawat bengkak. Parut dalam.
.
Inilah jadi bila kita konsisten ambil produk yang saya amalkan. Jerawat bekurang. Kulit semakin sekata. Parut jerawat semakin berkurang.
.
Whatsapp 012 889 5717 atau klik link pada profile untuk sebarang pertanyaan.
.
#pengedarshakleesabah #pengedarshakleesarawak #pengedarshakleejohor #pengedarshakleepenang #pengedarshakleebintulu #pengedarshakleemiri #shakleemurah #shakleemalaysia  #shakleereadystock #shakleebrunei #shakleesingapore #shakleeindonesia #shakleekuching #shakleesibu #shakleekeningau #infotips #tipskecantikan #tipsdetox #collagen #protein #vitaminC #tipskurus #infokesihatan #bazarpaknil #fattzura #jomdetox #awetmuda #vivix #jusdetox #tudungmurah
Tadi kulit macam kawah bulan. Jerawat bengkak. Parut dalam. . Inilah jadi bila kita konsisten ambil produk yang saya amalkan. Jerawat bekurang. Kulit semakin sekata. Parut jerawat semakin berkurang. . Whatsapp 012 889 5717 atau klik link pada profile untuk sebarang pertanyaan. . #pengedarshakleesabah  #pengedarshakleesarawak  #pengedarshakleejohor  #pengedarshakleepenang  #pengedarshakleebintulu  #pengedarshakleemiri  #shakleemurah  #shakleemalaysia  #shakleereadystock  #shakleebrunei  #shakleesingapore  #shakleeindonesia  #shakleekuching  #shakleesibu  #shakleekeningau  #infotips  #tipskecantikan  #tipsdetox  #collagen  #protein  #vitaminC  #tipskurus  #infokesihatan  #bazarpaknil  #fattzura  #jomdetox  #awetmuda  #vivix  #jusdetox  #tudungmurah 
Sape kat sini selalu amalkan buat detox drink? 🙋
.
kalau uols amalkan buat detox drink, bukan je bdn uols akn bebas dari toksin, tp berat badan pun mudah turun tau. Penyerapan supplement pun makin mudah dan cepat tau 😍
.
#tipsoftheday #tipsdetox #detoxdrink #radiancesignature
Sape kat sini selalu amalkan buat detox drink? 🙋 . kalau uols amalkan buat detox drink, bukan je bdn uols akn bebas dari toksin, tp berat badan pun mudah turun tau. Penyerapan supplement pun makin mudah dan cepat tau 😍 . #tipsoftheday  #tipsdetox  #detoxdrink  #radiancesignature 
🥝10 faedah detoks usus
.
1. Meningkatkan prestasi penghadaman
.
Usus yang bersih dapat menyerap nutrien dengan lebih efektif.
.
2. Melancarkan sistem perkumuhan
.
Menyingkirkan toksin dalam badan yang terkumpul lama akibat sembelit serta meningkatkan kekerapan membuang air.
.
3. Menambah tenaga .
Penyingkiran toksin membantu melancarkan aliran darah dan membolehkan anda tidur lebih lena untuk meningkatkan tenaga.
.
4. Meningkatkan kadar serapan vitamin
.
Penyerapan vitamin, nutrien dan air menjadi lebih baik apabila usus bebas kandungan toksin.
.
5. Fokus lebih baik
.
Tubuh yang sihat dapat meningkatkan tumpuan individu.
.
6. Mengurangkan berat badan
.
Detoks usus membantu proses pelangsingan tubuh serta membantu meningkatkan metabolisme.
.
7. Mengurangkan risiko kanser kolon
.
Toksin yang terkumpul lama dalam kolon boleh meningkatkan risiko kanser.
.
8. Meningkatkan kesuburan
.
Detoks usus membantu menyingkirkan toksin yang mengganggu ovum dan sperma, sekali gus meningkatkan tahap kesuburan.
.
9. Mengimbangi pH dalam darah
.
Makanan berasid yang tinggi protein dan kurang serat akan mencemarkan tisu sel dalam usus yang menyebabkan ketidakseimbangan pH dalam darah.
.
10. Memperbaiki kesihatan secara menyeluruh
.
Penyingkiran toksin membantu meningkatkan kecergasan dan membuatkan badan terasa lebih ringan serta meningkatkan tahap kesihatan.
.
💊 1 botol 10 biji (RM29)
.
☎ untuk tempahan, whatsapp +60136033216
.
#seritoks #detox #seribella #serisoap #detoxtips #tipsdetox
🥝10 faedah detoks usus . 1. Meningkatkan prestasi penghadaman . Usus yang bersih dapat menyerap nutrien dengan lebih efektif. . 2. Melancarkan sistem perkumuhan . Menyingkirkan toksin dalam badan yang terkumpul lama akibat sembelit serta meningkatkan kekerapan membuang air. . 3. Menambah tenaga . Penyingkiran toksin membantu melancarkan aliran darah dan membolehkan anda tidur lebih lena untuk meningkatkan tenaga. . 4. Meningkatkan kadar serapan vitamin . Penyerapan vitamin, nutrien dan air menjadi lebih baik apabila usus bebas kandungan toksin. . 5. Fokus lebih baik . Tubuh yang sihat dapat meningkatkan tumpuan individu. . 6. Mengurangkan berat badan . Detoks usus membantu proses pelangsingan tubuh serta membantu meningkatkan metabolisme. . 7. Mengurangkan risiko kanser kolon . Toksin yang terkumpul lama dalam kolon boleh meningkatkan risiko kanser. . 8. Meningkatkan kesuburan . Detoks usus membantu menyingkirkan toksin yang mengganggu ovum dan sperma, sekali gus meningkatkan tahap kesuburan. . 9. Mengimbangi pH dalam darah . Makanan berasid yang tinggi protein dan kurang serat akan mencemarkan tisu sel dalam usus yang menyebabkan ketidakseimbangan pH dalam darah. . 10. Memperbaiki kesihatan secara menyeluruh . Penyingkiran toksin membantu meningkatkan kecergasan dan membuatkan badan terasa lebih ringan serta meningkatkan tahap kesihatan. . 💊 1 botol 10 biji (RM29) . ☎ untuk tempahan, whatsapp +60136033216 . #seritoks  #detox  #seribella  #serisoap  #detoxtips  #tipsdetox 
🥝10 faedah detoks usus
.
1. Meningkatkan prestasi penghadaman
.
Usus yang bersih dapat menyerap nutrien dengan lebih efektif.
.
2. Melancarkan sistem perkumuhan
.
Menyingkirkan toksin dalam badan yang terkumpul lama akibat sembelit serta meningkatkan kekerapan membuang air.
.
3. Menambah tenaga .
Penyingkiran toksin membantu melancarkan aliran darah dan membolehkan anda tidur lebih lena untuk meningkatkan tenaga.
.
4. Meningkatkan kadar serapan vitamin
.
Penyerapan vitamin, nutrien dan air menjadi lebih baik apabila usus bebas kandungan toksin.
.
5. Fokus lebih baik
.
Tubuh yang sihat dapat meningkatkan tumpuan individu.
.
6. Mengurangkan berat badan
.
Detoks usus membantu proses pelangsingan tubuh serta membantu meningkatkan metabolisme.
.
7. Mengurangkan risiko kanser kolon
.
Toksin yang terkumpul lama dalam kolon boleh meningkatkan risiko kanser.
.
8. Meningkatkan kesuburan
.
Detoks usus membantu menyingkirkan toksin yang mengganggu ovum dan sperma, sekali gus meningkatkan tahap kesuburan.
.
9. Mengimbangi pH dalam darah
.
Makanan berasid yang tinggi protein dan kurang serat akan mencemarkan tisu sel dalam usus yang menyebabkan ketidakseimbangan pH dalam darah.
.
10. Memperbaiki kesihatan secara menyeluruh
.
Penyingkiran toksin membantu meningkatkan kecergasan dan membuatkan badan terasa lebih ringan serta meningkatkan tahap kesihatan.
.
💊 1 botol 10 biji (RM29)
.
☎ untuk tempahan, whatsapp +60136033216
.
#seritoks #detox #seribella #serisoap #detoxtips #tipsdetox
🥝10 faedah detoks usus . 1. Meningkatkan prestasi penghadaman . Usus yang bersih dapat menyerap nutrien dengan lebih efektif. . 2. Melancarkan sistem perkumuhan . Menyingkirkan toksin dalam badan yang terkumpul lama akibat sembelit serta meningkatkan kekerapan membuang air. . 3. Menambah tenaga . Penyingkiran toksin membantu melancarkan aliran darah dan membolehkan anda tidur lebih lena untuk meningkatkan tenaga. . 4. Meningkatkan kadar serapan vitamin . Penyerapan vitamin, nutrien dan air menjadi lebih baik apabila usus bebas kandungan toksin. . 5. Fokus lebih baik . Tubuh yang sihat dapat meningkatkan tumpuan individu. . 6. Mengurangkan berat badan . Detoks usus membantu proses pelangsingan tubuh serta membantu meningkatkan metabolisme. . 7. Mengurangkan risiko kanser kolon . Toksin yang terkumpul lama dalam kolon boleh meningkatkan risiko kanser. . 8. Meningkatkan kesuburan . Detoks usus membantu menyingkirkan toksin yang mengganggu ovum dan sperma, sekali gus meningkatkan tahap kesuburan. . 9. Mengimbangi pH dalam darah . Makanan berasid yang tinggi protein dan kurang serat akan mencemarkan tisu sel dalam usus yang menyebabkan ketidakseimbangan pH dalam darah. . 10. Memperbaiki kesihatan secara menyeluruh . Penyingkiran toksin membantu meningkatkan kecergasan dan membuatkan badan terasa lebih ringan serta meningkatkan tahap kesihatan. . 💊 1 botol 10 biji (RM29) . ☎ untuk tempahan, whatsapp +60136033216 . #seritoks  #detox  #seribella  #serisoap  #detoxtips  #tipsdetox 
🥝10 faedah detoks usus
.
1. Meningkatkan prestasi penghadaman
.
Usus yang bersih dapat menyerap nutrien dengan lebih efektif.
.
2. Melancarkan sistem perkumuhan
.
Menyingkirkan toksin dalam badan yang terkumpul lama akibat sembelit serta meningkatkan kekerapan membuang air.
.
3. Menambah tenaga .
Penyingkiran toksin membantu melancarkan aliran darah dan membolehkan anda tidur lebih lena untuk meningkatkan tenaga.
.
4. Meningkatkan kadar serapan vitamin
.
Penyerapan vitamin, nutrien dan air menjadi lebih baik apabila usus bebas kandungan toksin.
.
5. Fokus lebih baik
.
Tubuh yang sihat dapat meningkatkan tumpuan individu.
.
6. Mengurangkan berat badan
.
Detoks usus membantu proses pelangsingan tubuh serta membantu meningkatkan metabolisme.
.
7. Mengurangkan risiko kanser kolon
.
Toksin yang terkumpul lama dalam kolon boleh meningkatkan risiko kanser.
.
8. Meningkatkan kesuburan
.
Detoks usus membantu menyingkirkan toksin yang mengganggu ovum dan sperma, sekali gus meningkatkan tahap kesuburan.
.
9. Mengimbangi pH dalam darah
.
Makanan berasid yang tinggi protein dan kurang serat akan mencemarkan tisu sel dalam usus yang menyebabkan ketidakseimbangan pH dalam darah.
.
10. Memperbaiki kesihatan secara menyeluruh
.
Penyingkiran toksin membantu meningkatkan kecergasan dan membuatkan badan terasa lebih ringan serta meningkatkan tahap kesihatan.
.
💊 1 botol 10 biji (RM29)
.
☎ untuk tempahan, whatsapp +60136033216
.
#seritoks #detox #seribella #serisoap #detoxtips #tipsdetox
🥝10 faedah detoks usus . 1. Meningkatkan prestasi penghadaman . Usus yang bersih dapat menyerap nutrien dengan lebih efektif. . 2. Melancarkan sistem perkumuhan . Menyingkirkan toksin dalam badan yang terkumpul lama akibat sembelit serta meningkatkan kekerapan membuang air. . 3. Menambah tenaga . Penyingkiran toksin membantu melancarkan aliran darah dan membolehkan anda tidur lebih lena untuk meningkatkan tenaga. . 4. Meningkatkan kadar serapan vitamin . Penyerapan vitamin, nutrien dan air menjadi lebih baik apabila usus bebas kandungan toksin. . 5. Fokus lebih baik . Tubuh yang sihat dapat meningkatkan tumpuan individu. . 6. Mengurangkan berat badan . Detoks usus membantu proses pelangsingan tubuh serta membantu meningkatkan metabolisme. . 7. Mengurangkan risiko kanser kolon . Toksin yang terkumpul lama dalam kolon boleh meningkatkan risiko kanser. . 8. Meningkatkan kesuburan . Detoks usus membantu menyingkirkan toksin yang mengganggu ovum dan sperma, sekali gus meningkatkan tahap kesuburan. . 9. Mengimbangi pH dalam darah . Makanan berasid yang tinggi protein dan kurang serat akan mencemarkan tisu sel dalam usus yang menyebabkan ketidakseimbangan pH dalam darah. . 10. Memperbaiki kesihatan secara menyeluruh . Penyingkiran toksin membantu meningkatkan kecergasan dan membuatkan badan terasa lebih ringan serta meningkatkan tahap kesihatan. . 💊 1 botol 10 biji (RM29) . ☎ untuk tempahan, whatsapp +60136033216 . #seritoks  #detox  #seribella  #serisoap  #detoxtips  #tipsdetox 
ESA BARRIGA PROTUBERANTE TAN CARACTERÍSTICA DE MUCHAS MUJERES QUE FUERON MADRES -PERSISTENTE INCLUSO CUANDO NO HAY SOBREPESO-, ES EN REALIDAD UNA CONDICIÓN MÉDICA QUE TIENE NOMBRE: DIÁSTASIS DE RECTOS ABDOMINALES. 
LA BUENA NOTICIA ES QUE HAY EJERCICIOS ESPECÍFICOS QUE PUEDEN AYUDAR A REDUCIRLA. PERO NO SE TRATA DE LOS TRADICIONALES ABDOMINALES, SINO DE UNOS MOVIMIENTOS QUE TIENEN QUE VER CON LA RESPIRACIÓN DESTINADOS A FORTALECER LOS MÚSCULOS MÁS PROFUNDOS DEL ABDOMEN. 🙌👏 SI BIEN DEBERÍAS CONSULTAR CON UN EXPERTO EN QUE MOMENTO PUEDES EJERCITARTE O QUE EJERCICIOS TE RECOMIENDA DE ACUERDO A TUS CONDICIONES🏃

AQUI TE RECOMENDAMOS ALGUNOS EJERCICIOS QUE FUNCIONAN PARA ESTA ÁREA, RECUERDA QUE EL SECRETO NO ES HACER REPETICIONES SINO EL CONTROL DE LA RESPIRACIÓN Y MANTENER LA POSTURA.
.
#tipsdetox #mama #fitness #ejercicios #sancristobal  #tachira #Venezuela
ESA BARRIGA PROTUBERANTE TAN CARACTERÍSTICA DE MUCHAS MUJERES QUE FUERON MADRES -PERSISTENTE INCLUSO CUANDO NO HAY SOBREPESO-, ES EN REALIDAD UNA CONDICIÓN MÉDICA QUE TIENE NOMBRE: DIÁSTASIS DE RECTOS ABDOMINALES. LA BUENA NOTICIA ES QUE HAY EJERCICIOS ESPECÍFICOS QUE PUEDEN AYUDAR A REDUCIRLA. PERO NO SE TRATA DE LOS TRADICIONALES ABDOMINALES, SINO DE UNOS MOVIMIENTOS QUE TIENEN QUE VER CON LA RESPIRACIÓN DESTINADOS A FORTALECER LOS MÚSCULOS MÁS PROFUNDOS DEL ABDOMEN. 🙌👏 SI BIEN DEBERÍAS CONSULTAR CON UN EXPERTO EN QUE MOMENTO PUEDES EJERCITARTE O QUE EJERCICIOS TE RECOMIENDA DE ACUERDO A TUS CONDICIONES🏃 AQUI TE RECOMENDAMOS ALGUNOS EJERCICIOS QUE FUNCIONAN PARA ESTA ÁREA, RECUERDA QUE EL SECRETO NO ES HACER REPETICIONES SINO EL CONTROL DE LA RESPIRACIÓN Y MANTENER LA POSTURA. . #tipsdetox  #mama  #fitness  #ejercicios  #sancristobal  #tachira  #Venezuela 
#Repost @detoxbarmcy (@get_repost)
・・・
¿Por qué comer piña? 🍍🍍🍍 1️⃣ Es rica en nutrientes. (Vitaminas A, C, calcio, magnesio, potasio)

2️⃣ Ayuda a fortalecer los huesos.
3️⃣ Mejora la digestión. 
4️⃣ Puede aliviar el dolor causado por artritis. 
5️⃣ Previene y lucha contra el resfriado. 
6️⃣ Ayuda a prevenir la hipertensión. 
7️⃣ Ayuda a mantener tu piel hermosa y saludable. 
8️⃣ Apoya la curación y reduce la inflamación. 
9️⃣ Mantiene tus encías saludables 🔟 Es antioxidante natural. ●Cuál es tu fruta favorita ? .
. .

#fruit #nature #green #batidos #juicebar #piña #fresco #sano  #venezuela #lasballenas #jugosverdes #natural #fruta #maracay #tipsdetox #detox #miercoles
#Repost  @detoxbarmcy (@get_repost) ・・・ ¿Por qué comer piña? 🍍🍍🍍 1️⃣ Es rica en nutrientes. (Vitaminas A, C, calcio, magnesio, potasio) 2️⃣ Ayuda a fortalecer los huesos. 3️⃣ Mejora la digestión. 4️⃣ Puede aliviar el dolor causado por artritis. 5️⃣ Previene y lucha contra el resfriado. 6️⃣ Ayuda a prevenir la hipertensión. 7️⃣ Ayuda a mantener tu piel hermosa y saludable. 8️⃣ Apoya la curación y reduce la inflamación. 9️⃣ Mantiene tus encías saludables 🔟 Es antioxidante natural. ●Cuál es tu fruta favorita ? . . . #fruit  #nature  #green  #batidos  #juicebar  #piña  #fresco  #sano   #venezuela  #lasballenas  #jugosverdes  #natural  #fruta  #maracay  #tipsdetox  #detox  #miercoles 
¿Por qué comer piña? 🍍🍍🍍 cual es tu #fruta favorita?
1️⃣ Es rica en nutrientes. (Vitaminas A, C, calcio, magnesio, potasio)
2️⃣ Ayuda a fortalecer los huesos.
3️⃣ Mejora la digestión. 
4️⃣ Puede aliviar el dolor causado por artritis. 
5️⃣ Previene y lucha contra el resfriado. 
6️⃣ Ayuda a prevenir la hipertensión. 
7️⃣ Ayuda a mantener tu piel hermosa y saludable. 
8️⃣ Apoya la curación y reduce la inflamación. 
9️⃣ Mantiene tus encías saludables 🔟 Es antioxidante natural. ●Cuál es tu fruta favorita ? .
. .

#fruit #nature #green #batidos #juicebar #piña #fresco #sano  #venezuela #lasballenas #jugosverdes #natural #fruta #maracay #tipsdetox #detox #miercoles
¿Por qué comer piña? 🍍🍍🍍 cual es tu #fruta  favorita? 1️⃣ Es rica en nutrientes. (Vitaminas A, C, calcio, magnesio, potasio) 2️⃣ Ayuda a fortalecer los huesos. 3️⃣ Mejora la digestión. 4️⃣ Puede aliviar el dolor causado por artritis. 5️⃣ Previene y lucha contra el resfriado. 6️⃣ Ayuda a prevenir la hipertensión. 7️⃣ Ayuda a mantener tu piel hermosa y saludable. 8️⃣ Apoya la curación y reduce la inflamación. 9️⃣ Mantiene tus encías saludables 🔟 Es antioxidante natural. ●Cuál es tu fruta favorita ? . . . #fruit  #nature  #green  #batidos  #juicebar  #piña  #fresco  #sano   #venezuela  #lasballenas  #jugosverdes  #natural  #fruta  #maracay  #tipsdetox  #detox  #miercoles 
AYUH SEMUA AYUH! 
ESP UNTUK SEMUA. 
Yang hijau tu pun ada. Terus pm mama una k. 😘😘 0193342290
Mama Una

#beautifulmom #breastfeedingmom #dietformom #tipsibukurus #tipsmenyusu #tipsdiet #tipsdetox #misikurusibu #promoesp #esphargapromo #shakleemalaysia #shakleedelivery #shakleewangsamaju #shakleetamanmelati #mamauna #greenshaker #shakershaklee
Gemuk jadi kurus dengan SHAKLEE! 
Mama una lost almost 17kg bila konsisten dengan shaklee. 
Detox, bakar dan bina.

Alhamdulillah. Suka sangat sebab semua supplement tu selamat untuk bayi. Mama Una breastfeed Anas. 
I do detox in moderate way. Tak extreme sebab nak jaga kualiti susu anas. 
Jom kurus sihat jeliata together! 
#beautifulmom #breastfeedingmom #dietformom #tipsibukurus #tipsmenyusu #tipsdiet #tipsdetox #misikurusibu #promoesp #esphargapromo #shakleemalaysia #shakleedelivery #shakleewangsamaju #shakleetamanmelati #mamauna
Gemuk jadi kurus dengan SHAKLEE! Mama una lost almost 17kg bila konsisten dengan shaklee. Detox, bakar dan bina. Alhamdulillah. Suka sangat sebab semua supplement tu selamat untuk bayi. Mama Una breastfeed Anas. I do detox in moderate way. Tak extreme sebab nak jaga kualiti susu anas. Jom kurus sihat jeliata together! #beautifulmom  #breastfeedingmom  #dietformom  #tipsibukurus  #tipsmenyusu  #tipsdiet  #tipsdetox  #misikurusibu  #promoesp  #esphargapromo  #shakleemalaysia  #shakleedelivery  #shakleewangsamaju  #shakleetamanmelati  #mamauna 
#Repost @cmcardio (@get_repost)
・・・
El estilo de vida y la dieta son imprescindibles para la salud #cardiovascular. Anímate y sigue estos  consejos  para tener un #corazón saludable y mejorar tu calidad de vida: 
1.- Lleva una vida activa: Se recomienda que todos los adultos realicen 30 o más minutos de actividad física, todos los días de la semana. Si el objetivo es perder peso, deben practicar 60 minutos diarios de ejercicio. 
2.- Evita el consumo o la exposición al tabaco: Fumar está relacionado al cáncer y a trastornos cardiovasculares, cuida tu ambiente y sobre todo tu salud. 
3.- Mantén una presión arterial normal, por debajo de 120/80 mm/Hg: Los niveles de ésta pueden modificarse con la dieta, actividad física y factores psicosociales. Baja la ingesta de sal (ideal por debajo de 1.5 g/día), aumenta el consumo de potasio, reduce las calorías y consume alcohol de forma moderada. 
4.- Consume #frutas y verduras: Se recomienda la ingesta de alimentos como espinacas, zanahorias, duraznos o fresas, debido a que tiene mayor contenido de micronutrientes. 
5.- Limita la ingesta de grasas trans y saturadas: Los alimentos de origen animal (carne roja y leche de vaca) son los que contienen el mayor número de grasas saturadas; mientras que las trans están presentes en alimentos fritos, preparados y en biscochos industriales.
6.- Disminuye el consumo de bebidas azucaradas y alcohol: Al reducir la ingesta de estos productos se reduce la cantidad de calorías que entran al organismo. 
7.-Incluye pescado y cereales integrales a tu dieta: La #fibra reduce modestamente los niveles de colesterol malo y fomenta la saciedad al producir un vaciado lento del estómago. .
.

#maracay #tipsdetox #venezuela  #lasballenas #jugosverdes #power #entrenamiento #vital #viernes #batidos
#Repost  @cmcardio (@get_repost) ・・・ El estilo de vida y la dieta son imprescindibles para la salud #cardiovascular . Anímate y sigue estos  consejos  para tener un #corazón  saludable y mejorar tu calidad de vida: 1.- Lleva una vida activa: Se recomienda que todos los adultos realicen 30 o más minutos de actividad física, todos los días de la semana. Si el objetivo es perder peso, deben practicar 60 minutos diarios de ejercicio. 2.- Evita el consumo o la exposición al tabaco: Fumar está relacionado al cáncer y a trastornos cardiovasculares, cuida tu ambiente y sobre todo tu salud. 3.- Mantén una presión arterial normal, por debajo de 120/80 mm/Hg: Los niveles de ésta pueden modificarse con la dieta, actividad física y factores psicosociales. Baja la ingesta de sal (ideal por debajo de 1.5 g/día), aumenta el consumo de potasio, reduce las calorías y consume alcohol de forma moderada. 4.- Consume #frutas  y verduras: Se recomienda la ingesta de alimentos como espinacas, zanahorias, duraznos o fresas, debido a que tiene mayor contenido de micronutrientes.  5.- Limita la ingesta de grasas trans y saturadas: Los alimentos de origen animal (carne roja y leche de vaca) son los que contienen el mayor número de grasas saturadas; mientras que las trans están presentes en alimentos fritos, preparados y en biscochos industriales. 6.- Disminuye el consumo de bebidas azucaradas y alcohol: Al reducir la ingesta de estos productos se reduce la cantidad de calorías que entran al organismo. 7.-Incluye pescado y cereales integrales a tu dieta: La #fibra  reduce modestamente los niveles de colesterol malo y fomenta la saciedad al producir un vaciado lento del estómago. . . #maracay  #tipsdetox  #venezuela  #lasballenas  #jugosverdes  #power  #entrenamiento  #vital  #viernes  #batidos 
Hello weekend ❤❤❤
Kita open PO Healthy Salad ya untuk next week, cocok lho buat yg mau turunin berat badan atau lagi detox. Yang mau ikutan buruan WA atau Line admin yaa... have a healthy weekend 😘

#salad #jualsalad #saladsehat #saladsurabaya #jualsaladsurabaya #vegetariansurabaya #vegansurabaya #vegansalad #surabayasehat #menudiet #dietsurabaya #kulinervegetarian #kulinersurabaya #kulinersby #kulinersehat #jualansalad #menuvegetarian #menuvegan #menudetox #tipsdetox #tipsdiet #cleaneating #saladsidoarjo #preorder #saladsayur #saladsayurmurah #surabayasalad #healthyfoodsurabaya #surabayahealthyfood
Hello weekend ❤❤❤ Kita open PO Healthy Salad ya untuk next week, cocok lho buat yg mau turunin berat badan atau lagi detox. Yang mau ikutan buruan WA atau Line admin yaa... have a healthy weekend 😘 #salad  #jualsalad  #saladsehat  #saladsurabaya  #jualsaladsurabaya  #vegetariansurabaya  #vegansurabaya  #vegansalad  #surabayasehat  #menudiet  #dietsurabaya  #kulinervegetarian  #kulinersurabaya  #kulinersby  #kulinersehat  #jualansalad  #menuvegetarian  #menuvegan  #menudetox  #tipsdetox  #tipsdiet  #cleaneating  #saladsidoarjo  #preorder  #saladsayur  #saladsayurmurah  #surabayasalad  #healthyfoodsurabaya  #surabayahealthyfood 
#SHARE  #TIPSDETOX [ CARA DETOX WAKTU PAGI ] .
.

Detox Pagi

Bermula jam 6 pagi setelah bangun pagi semasa nak solat subuh tu minum dahulu segelas air kosong, ini adalah kaedah detox semulajadi yang menjadi amalan saya.. Jika anda ada masalah susah nak buang air besar ini merupakan salah satu langkah yang boleh menyelesaikan masalah penghadaman ini.. Air liur awal pagi mengandungi bakteria baik yang akan bertindak di dalam membantu detox kan toksin dalam badan kita.

1 - Detox Waktu Pagi Sebelum Sarapan

Kebiasaannya kita akan terus ambil sarapan kan, kalau bukan nasi lemak sudah tentu kuih muih yang pastinya manis kan .. Ok ini apa yang anda perlu buat sebelum sarapan ambil segelas air suam masukkan 1 inci halia yang diketuk , rendamkan selama 2-5 minit , selepas itu masukkan dalam rendaman halia tadi perahan lemon ataupun limau nipis serta satu sudu madu..Amalkan setiap pagi sebelum sarapan..Ini membantu memberikan tenaga secara pantas dan juga dapat menyekat selera makan. Jadi takdalah mengidam nak makan nasi lemak ke atau sebarang sarapan yang tidak sihat. .
.

#TipsCaraDetoxYangMudahDanBerkesan
#AijuiceDossier
#SHARE  #TIPSDETOX  [ CARA DETOX WAKTU PAGI ] . . Detox Pagi Bermula jam 6 pagi setelah bangun pagi semasa nak solat subuh tu minum dahulu segelas air kosong, ini adalah kaedah detox semulajadi yang menjadi amalan saya.. Jika anda ada masalah susah nak buang air besar ini merupakan salah satu langkah yang boleh menyelesaikan masalah penghadaman ini.. Air liur awal pagi mengandungi bakteria baik yang akan bertindak di dalam membantu detox kan toksin dalam badan kita. 1 - Detox Waktu Pagi Sebelum Sarapan Kebiasaannya kita akan terus ambil sarapan kan, kalau bukan nasi lemak sudah tentu kuih muih yang pastinya manis kan .. Ok ini apa yang anda perlu buat sebelum sarapan ambil segelas air suam masukkan 1 inci halia yang diketuk , rendamkan selama 2-5 minit , selepas itu masukkan dalam rendaman halia tadi perahan lemon ataupun limau nipis serta satu sudu madu..Amalkan setiap pagi sebelum sarapan..Ini membantu memberikan tenaga secara pantas dan juga dapat menyekat selera makan. Jadi takdalah mengidam nak makan nasi lemak ke atau sebarang sarapan yang tidak sihat. . . #TipsCaraDetoxYangMudahDanBerkesan  #AijuiceDossier 
Kulit kering? 
Kulit berminyak?? Kulit kombinasi??? ....
...
...
Pening nk cari prodak yg sesuai?? Mana satu kulit saya doc???
..
... Salah pakai nanti lain pula jadinya.... Tak ape kite ade penyelesaiannya in shaa Allah.. Dgn prodak dermalene yg di bawa kan khas tuk anda n sekali gus membantu menyelesaikan masalah kulit :) .. ....
Do dm or whsp me 
0178347714

#ilovedermalene #Dermaleneteam
 #dermalene #dermalenemalaysia #dermaleneskincare #healthyskin #kulitsihat #tipsdetox #detox #kulitkering #kulitberminyak #bazarpaknil #preloved #viral #viralmalaysia
Kulit kering? Kulit berminyak?? Kulit kombinasi??? .... ... ... Pening nk cari prodak yg sesuai?? Mana satu kulit saya doc??? .. ... Salah pakai nanti lain pula jadinya.... Tak ape kite ade penyelesaiannya in shaa Allah.. Dgn prodak dermalene yg di bawa kan khas tuk anda n sekali gus membantu menyelesaikan masalah kulit :) .. .... Do dm or whsp me 0178347714 #ilovedermalene  #Dermaleneteam  #dermalene  #dermalenemalaysia  #dermaleneskincare  #healthyskin  #kulitsihat  #tipsdetox  #detox  #kulitkering  #kulitberminyak  #bazarpaknil  #preloved  #viral  #viralmalaysia 
Jom Singkirkan Lemak Anda Dengan Cara Yang Santai 😌😌…
.
.
Kelebihan BERRYTOX:
👍Menurunkan berat badan
👍Tinggi antioksidan
👍 Anti kanser
👍Menggelakkan kompilakasi diabetis
👍Mengeluarkan toksin dalam badan
👍Dapat membersihkan usus
.
Ada 10 sachet dalam 1 kotak Berrytox + free shaker
.

#detoxmotivation #detoxcoach #aesthetics #shredded #workout #dedication #gymlife #fit #fitnessaddict #fitness #ripped #gym #bodybuildingmotivation #kurus #stokis #ejen #berrytox #detoxwater #detoxusus #setcombomeletopraya #perutbuncit #detoxmurah #tipskurus #ondiet #tipsdetox
Jom Singkirkan Lemak Anda Dengan Cara Yang Santai 😌😌… . . Kelebihan BERRYTOX: 👍Menurunkan berat badan 👍Tinggi antioksidan 👍 Anti kanser 👍Menggelakkan kompilakasi diabetis 👍Mengeluarkan toksin dalam badan 👍Dapat membersihkan usus . Ada 10 sachet dalam 1 kotak Berrytox + free shaker . #detoxmotivation  #detoxcoach  #aesthetics  #shredded  #workout  #dedication  #gymlife  #fit  #fitnessaddict  #fitness  #ripped  #gym  #bodybuildingmotivation  #kurus  #stokis  #ejen  #berrytox  #detoxwater  #detoxusus  #setcombomeletopraya  #perutbuncit  #detoxmurah  #tipskurus  #ondiet  #tipsdetox 
Berrytox ni dapat membantu membersihkan segala kotoran yang tidak diperlukan oleh badan.
.
So, tak kan nak tunggu usus tu dah berkerak baru nak minum berrytox kan?
.
Jom detoks dengan Berrytox .
●●● 011-2545 6057 ●●●
.
#zawaracosmeticsandwellness #berrytoxzawara #zawarasetiu #tipskurus #tipsdetox #detoxdrink #jusdetox #nakcantik #nakkurus #slimming #kuruscepat
Berrytox. It's a healthy choice! You will feel refreshed and renewed ☺
.
JUM DAPATKAN SEKARANG 
Dm or whatsapp 016.5989972
.
#zawara
#zawaracosmeticswellness
#merdekasale

#detoxmotivation #detoxcoach #aesthetics #shredded #workout #dedication #gymlife #fit #fitnessaddict #fitness #ripped #gym #bodybuildingmotivation #kurus #stokis #ejen #berrytox #detoxwater #detoxusus #setcombomeletopraya #zawara #perutbuncit #detoxmurah #tipskurus #ondiet #tipsdetox
Berrytox. It's a healthy choice! You will feel refreshed and renewed ☺ . JUM DAPATKAN SEKARANG Dm or whatsapp 016.5989972 . #zawara  #zawaracosmeticswellness  #merdekasale  #detoxmotivation  #detoxcoach  #aesthetics  #shredded  #workout  #dedication  #gymlife  #fit  #fitnessaddict  #fitness  #ripped  #gym  #bodybuildingmotivation  #kurus  #stokis  #ejen  #berrytox  #detoxwater  #detoxusus  #setcombomeletopraya  #zawara  #perutbuncit  #detoxmurah  #tipskurus  #ondiet  #tipsdetox 
Hi uolss,  Buat apa tu? 👀
.
It's time for Berrytox uolsss 😍
.
Jum ambil 1 sachet Berrytox dan bancuh bersama 150ml air sejuk, goncang dan minum 😋
.
#detoxmotivation #detoxcoach #aesthetics #shredded #workout #dedication #gymlife #fit #fitnessaddict #fitness #ripped #gym #bodybuildingmotivation #kurus #stokis #ejen #berrytox #detoxwater #detoxusus #setcombomeletopraya #zawara #perutbuncit #detoxmurah #tipskurus #ondiet #tipsdetox
"Wow banyak Nye HQ BALAS PM NAK DAPATKAN BERRYTOX NI. Yeay"
.
.
Sayang..janganlah merajuk. HQ tak menang tangan taw nak balas dekat 500 pm sehari. Tapi demi you olls, kami tetap balas walaupun lewat sikit.hiks
.
tapikan sayang, TERUS TERANG HQ nak bagitahu ni..HQ sarankan you olls semua terus contact dengan ejen-ejen sah kami..mereka SANGAT PANTAS, SANGAT BERETIKA, SANGAT MESRA & SANGAT MEMBANTU .
.
"ALAAA, TAK KIRE..NAK DENGAN HQ JUGAK..MERAJUK LAGI LAH.."
.
.
Sayang..tak moo merajuk laaaa..tak peloles nanti..you tahu, HQ sebenarnye tak ambil tempahan dari pengguna.Nanti tetap jugak HQ pass kepada ejen-ejen kami
.
=============================
P/S AMARAN | PRODUK LAKU KERAS JIKA KEHABISAN STOK IA ADALAH BUKAN KESALAHAN KAMI ! ! !
.
Dapatkan Berrytox dari agen-agen kami yang sah ➜ www.zawara.com/find-agent
.
#CabaranKurusBersamaBerrytox #berrytox #detoxmurah #detoxusus#
#detoxmotivation #detoxcoach #aesthetics #shredded #workout  #dedication #gymlife #fit #fitnessaddict #fitness #ripped  #gym #bodybuildingmotivation  #kurus #stokis #ejen #berrytox #detoxwater #detoxusus #zawaraberrytox #zawara #perutbuncit
#tipskurus  #ondiet #tipsdetox
"Wow banyak Nye HQ BALAS PM NAK DAPATKAN BERRYTOX NI. Yeay" . . Sayang..janganlah merajuk. HQ tak menang tangan taw nak balas dekat 500 pm sehari. Tapi demi you olls, kami tetap balas walaupun lewat sikit.hiks . tapikan sayang, TERUS TERANG HQ nak bagitahu ni..HQ sarankan you olls semua terus contact dengan ejen-ejen sah kami..mereka SANGAT PANTAS, SANGAT BERETIKA, SANGAT MESRA & SANGAT MEMBANTU . . "ALAAA, TAK KIRE..NAK DENGAN HQ JUGAK..MERAJUK LAGI LAH.." . . Sayang..tak moo merajuk laaaa..tak peloles nanti..you tahu, HQ sebenarnye tak ambil tempahan dari pengguna.Nanti tetap jugak HQ pass kepada ejen-ejen kami . ============================= P/S AMARAN | PRODUK LAKU KERAS JIKA KEHABISAN STOK IA ADALAH BUKAN KESALAHAN KAMI ! ! ! . Dapatkan Berrytox dari agen-agen kami yang sah ➜ www.zawara.com/find-agent . #CabaranKurusBersamaBerrytox  #berrytox  #detoxmurah  #detoxusus # #detoxmotivation  #detoxcoach  #aesthetics  #shredded  #workout  #dedication  #gymlife  #fit  #fitnessaddict  #fitness  #ripped  #gym  #bodybuildingmotivation  #kurus  #stokis  #ejen  #berrytox  #detoxwater  #detoxusus  #zawaraberrytox  #zawara  #perutbuncit  #tipskurus  #ondiet  #tipsdetox 
Lets detox ur TUMMY!  lets detox ur skin! Lepastu baru kulit akan glowing uols ❤

#tipsdetox
Lets detox ur TUMMY! lets detox ur skin! Lepastu baru kulit akan glowing uols ❤ #tipsdetox