an online Instagram web viewer

#tipskecantikan medias

Photos

💄Cara Penggunaan Pearl Magic Lipstick💄 💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋 Oleskan Pearl Magic Lipstick pada bibir anda dan biarkan seketika. Bibir anda merah mengikut suhu badan anda.
.
.
ia juga boleh dijadikan blusher dan juga eyebrow.Hanya calitkan dengan menggunakan jari 🤗
.
.
#carapenggunaan
#tipskecantikan 
#magiclipstick
#mesrawudhu 
#mesrasolat 
#bibirmungil
💄Cara Penggunaan Pearl Magic Lipstick💄 💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋 Oleskan Pearl Magic Lipstick pada bibir anda dan biarkan seketika. Bibir anda merah mengikut suhu badan anda. . . ia juga boleh dijadikan blusher dan juga eyebrow.Hanya calitkan dengan menggunakan jari 🤗 . . #carapenggunaan  #tipskecantikan  #magiclipstick  #mesrawudhu  #mesrasolat  #bibirmungil 
💋Cara PAkai Bedak DD MoistCake💋 💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟 .
💋Tekapkan span pada muka kemudian baru ratakan seluruh muka untuk nampak kesan yang kemas. Pakai bedak secara nipis sahaja.
.
.
Kulit Normal:
💋Tekap bedak seperti biasa
.
Kulit Kering:
💋Guna Nurraysa UV Cream secara nipis dan tekapkan bedak dengan rata.
.
Kulit Berminyak:
💋Jangan guna UV Cream, selepas ratakan bedak, tekapkan menggunakan tisu.
.
Kulit Sensitif:
💋Guna bedak jangan lebih dari 4 jam
💋Guna selang sehari selama seminggu
.
💋Elakkan guna bedak ketika berpeluh kerana tona tidak sekata dan bercapuk. Jangan gunakan bedak lebih daripada 4 jam, selepas 4 jam kena cuci.
.
💋Penggunaan kali pertama mungkin akan naik jerawat, bedak ini merawat jadi ia adalah satu tindakbalas terhadap kulit. Selepas seminggu penggunaan dan serasi dengan kulit, kulit akan normal semula.
.
💋Jika selepas guna bedak ada tanda-tanda muka merah, berbahang dan jerawat, ia disebabkan tindak balas dari bedak kerana bedak ini bersifat merawat. Bagi kulit seperti ini disarankan guna secara nipis dahulu.
.
💋Jika kulit muka berminyak disebabkan guna bedak ini, ini kerana liang pori sebelum ini tersumbat. Jadi anda seharusnya cuci muka dengan betul sebelum menggunakan bedak.
.
.
#carapenggunaan
#bedakDDMoistCake
#gebu
#flawless
#cantik
#mesrawudhu 
#nurraysalover 
#tipskecantikan
💋Cara PAkai Bedak DD MoistCake💋 💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟 . 💋Tekapkan span pada muka kemudian baru ratakan seluruh muka untuk nampak kesan yang kemas. Pakai bedak secara nipis sahaja. . . Kulit Normal: 💋Tekap bedak seperti biasa . Kulit Kering: 💋Guna Nurraysa UV Cream secara nipis dan tekapkan bedak dengan rata. . Kulit Berminyak: 💋Jangan guna UV Cream, selepas ratakan bedak, tekapkan menggunakan tisu. . Kulit Sensitif: 💋Guna bedak jangan lebih dari 4 jam 💋Guna selang sehari selama seminggu . 💋Elakkan guna bedak ketika berpeluh kerana tona tidak sekata dan bercapuk. Jangan gunakan bedak lebih daripada 4 jam, selepas 4 jam kena cuci. . 💋Penggunaan kali pertama mungkin akan naik jerawat, bedak ini merawat jadi ia adalah satu tindakbalas terhadap kulit. Selepas seminggu penggunaan dan serasi dengan kulit, kulit akan normal semula. . 💋Jika selepas guna bedak ada tanda-tanda muka merah, berbahang dan jerawat, ia disebabkan tindak balas dari bedak kerana bedak ini bersifat merawat. Bagi kulit seperti ini disarankan guna secara nipis dahulu. . 💋Jika kulit muka berminyak disebabkan guna bedak ini, ini kerana liang pori sebelum ini tersumbat. Jadi anda seharusnya cuci muka dengan betul sebelum menggunakan bedak. . . #carapenggunaan  #bedakDDMoistCake  #gebu  #flawless  #cantik  #mesrawudhu  #nurraysalover  #tipskecantikan 
.
NATURAL FORMULA JE ! walaupun ambik masa sedikit tetapi berkesan, compare kalau produk y cepat berkesan TAPI BURUK untuk jangka masa panjang .
jauhi bahan TERLARANG ! ..
.
JOM cuba natural produk dari PELLAVINA . #pewiitskincare5in1
.
whatsapp 01110409119
.
✔ Free Postage
✔ Pellavina toner facial collagen (125ml) (RM38)
✔ FREE 4 Masker shiseido
.
.
#pewiit #PewiitSkincare #cerahalami #berseri #tipskecantikan #tipshilangjerawat #rawatjerawat #bebasjerawatdanflekhitam #kulitsehatalami #malaysia
. NATURAL FORMULA JE ! walaupun ambik masa sedikit tetapi berkesan, compare kalau produk y cepat berkesan TAPI BURUK untuk jangka masa panjang . jauhi bahan TERLARANG ! .. . JOM cuba natural produk dari PELLAVINA . #pewiitskincare5in1  . whatsapp 01110409119 . ✔ Free Postage ✔ Pellavina toner facial collagen (125ml) (RM38) ✔ FREE 4 Masker shiseido . . #pewiit  #PewiitSkincare  #cerahalami  #berseri  #tipskecantikan  #tipshilangjerawat  #rawatjerawat  #bebasjerawatdanflekhitam  #kulitsehatalami  #malaysia 
SET AWET MUDA : VIVIX + COLLAGEN POWDER
.
.
Manfaat Set Awet Muda:
➡Menyokong produksi kolagen untuk meningkatkan ketegangan, keanjalan dan kelembutan kulit
➡Mengecilkan liang pori-pori, kedutan dan garis-garis halus yang kelihatan
➡Kulit lebih putih dan licin
➡Menggalakkan kuku yang kuat, rambut yang tebal dan bersinar
Vivix mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol
➡Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel antipenuaan
.
.
Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, menyembuhkan, mengubati atau mengelakkan sebarang penyakit. .
.
Whatsapp Syahida Shaklee untuk sebarang pertanyaan atau order. TQ😊
.
.
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR,
Syahida Shaklee
014-5449748
.
.
#collagen #antiaging #antipenuaan #polifenol #polyphenol #resveratrol #shakleemalaysia #sayajual #sayajualshaklee #tipscantik #tipskecantikan #flawless #rahsiakulitflawless #vivix #shakleeumt #shakleeterengganu #shakleedungun #shakleemalaysia
SET AWET MUDA : VIVIX + COLLAGEN POWDER . . Manfaat Set Awet Muda: ➡Menyokong produksi kolagen untuk meningkatkan ketegangan, keanjalan dan kelembutan kulit ➡Mengecilkan liang pori-pori, kedutan dan garis-garis halus yang kelihatan ➡Kulit lebih putih dan licin ➡Menggalakkan kuku yang kuat, rambut yang tebal dan bersinar Vivix mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol ➡Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel antipenuaan . . Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, menyembuhkan, mengubati atau mengelakkan sebarang penyakit. . . Whatsapp Syahida Shaklee untuk sebarang pertanyaan atau order. TQ😊 . . YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR, Syahida Shaklee 014-5449748 . . #collagen  #antiaging  #antipenuaan  #polifenol  #polyphenol  #resveratrol  #shakleemalaysia  #sayajual  #sayajualshaklee  #tipscantik  #tipskecantikan  #flawless  #rahsiakulitflawless  #vivix  #shakleeumt  #shakleeterengganu  #shakleedungun  #shakleemalaysia 
Dalam #teamsurikurus kami akan guide anda untuk turun berat badan dengan betul dan sihat. Coach akan bagi meal plan yang sesuai untuk anda. Paling penting boleh makan nasi 😋
.

Siapa yang nak turun berat dengan sihat boleh la hello helllo coach yer 😊
.
Herbalife Coach Syida
📲018.3195234
Dalam #teamsurikurus  kami akan guide anda untuk turun berat badan dengan betul dan sihat. Coach akan bagi meal plan yang sesuai untuk anda. Paling penting boleh makan nasi 😋 . Siapa yang nak turun berat dengan sihat boleh la hello helllo coach yer 😊 . Herbalife Coach Syida 📲018.3195234
Selamat malam u olsss. Nak tahu tak Rahsia kulit CERAH, GLOWING & TEGANG dengan hanya mengunakan BETIK? Jom kita buat sesama

BAHAN : BUAH BETIK (MASAK)

1. Lenyekkan / kisarkan betik

2. Sapukan pada wajah anda dan biarkan selama 20-30 minit

3. Bilas dengan air suam atau air yang bersih

Dah selesai, senang kan?

Betik mampu membersih wajah secara mendalam & merawat kulit yang bermasalah. Lebih² lagi yang mempunyai kulit liang pori/ roma yang besar.

Vitamin A dalam betik membantu menanggalkan sel² kulit mati & mengekalkan kulit yang lembut dan gebu. Vitamin C & E dalam betik juga meremajakan kulit anda untuk membantu anda menjadikan kulit kelihatan lebih muda.

Susah nak cari buah betik? Malas nak lakukan? nak lagi mudah korang makanlah #seribella 
#SERIBELLA #SERISOAP
#SERISTOKS #SUGARBELLE #TeamSeribella #TeamSugarbelle #supplementkecantikan #supplementkurus #Tipskecantikan #serihariiniseriselamanya #trustedseller #halalproduct #lulusanKKM #cosmetics #kurussamasama #cantiksamasama #buahbetik #glowing #instabeauty #beautyhacks #beautywithoutpain
Selamat malam u olsss. Nak tahu tak Rahsia kulit CERAH, GLOWING & TEGANG dengan hanya mengunakan BETIK? Jom kita buat sesama BAHAN : BUAH BETIK (MASAK) 1. Lenyekkan / kisarkan betik 2. Sapukan pada wajah anda dan biarkan selama 20-30 minit 3. Bilas dengan air suam atau air yang bersih Dah selesai, senang kan? Betik mampu membersih wajah secara mendalam & merawat kulit yang bermasalah. Lebih² lagi yang mempunyai kulit liang pori/ roma yang besar. Vitamin A dalam betik membantu menanggalkan sel² kulit mati & mengekalkan kulit yang lembut dan gebu. Vitamin C & E dalam betik juga meremajakan kulit anda untuk membantu anda menjadikan kulit kelihatan lebih muda. Susah nak cari buah betik? Malas nak lakukan? nak lagi mudah korang makanlah #seribella  #SERIBELLA  #SERISOAP  #SERISTOKS  #SUGARBELLE  #TeamSeribella  #TeamSugarbelle  #supplementkecantikan  #supplementkurus  #Tipskecantikan  #serihariiniseriselamanya  #trustedseller  #halalproduct  #lulusanKKM  #cosmetics  #kurussamasama  #cantiksamasama  #buahbetik  #glowing  #instabeauty  #beautyhacks  #beautywithoutpain 
NATURAL FORMULA JE ! walaupun ambik masa sedikit tetapi berkesan, compare kalau produk y cepat berkesan TAPI BURUK untuk jangka masa panjang .
jauhi bahan TERLARANG ! ..
.
JOM cuba natural produk dari PELLAVINA . #pewiitskincare5in1
.
whatsaap 016 9313439
.
✔ Free Postage
✔ Pellavina toner facial collagen (125ml) (RM38)
✔ FREE Pellavina Liquid Lipstick Matte (RM41)
✔ FREE 4 Masker shiseido
.
#pewiit #PewiitSkincare #cerahalami #berseri #tipskecantikan #tipshilangjerawat #rawatjerawat #bebasjerawatdanflekhitam #kulitsehatalami #malaysia
NATURAL FORMULA JE ! walaupun ambik masa sedikit tetapi berkesan, compare kalau produk y cepat berkesan TAPI BURUK untuk jangka masa panjang . jauhi bahan TERLARANG ! .. . JOM cuba natural produk dari PELLAVINA . #pewiitskincare5in1  . whatsaap 016 9313439 . ✔ Free Postage ✔ Pellavina toner facial collagen (125ml) (RM38) ✔ FREE Pellavina Liquid Lipstick Matte (RM41) ✔ FREE 4 Masker shiseido . #pewiit  #PewiitSkincare  #cerahalami  #berseri  #tipskecantikan  #tipshilangjerawat  #rawatjerawat  #bebasjerawatdanflekhitam  #kulitsehatalami  #malaysia 
Bila beli supplement tapi tak nak pantang caffeine. Ruginyaaa
.
.
Caffein nie buatkan semua vitamin dan zat yg ada dalam produk tak dapat diserap dgn baik oleh badan kita. So bila pengambilan cafein ni nie jejaskan calcium, vitamin D, iron dan vitamin B dalam badan. Habis semua zat yg ada tu 😔.
.
.
Rugi sangat bila dah beli supplement mahal-mahal dan korang tak manfaatkan sebaiknya
.
.
So dapatkan tips yg terbaik utk keberkesanan BW

Nak tips pls whatsapp ☎☎0111-2380407

#jomputih#jomcantik
#bellezacollagen#kdollbeauty
#uforacollagen#bazarpaknil
#onlineshop#tipskecantikan
#belleza#boosterwhitening
#serbukmutiara #ajimaura #terapiinstagram #shahalam #tatiskincare #nourain
Bila beli supplement tapi tak nak pantang caffeine. Ruginyaaa . . Caffein nie buatkan semua vitamin dan zat yg ada dalam produk tak dapat diserap dgn baik oleh badan kita. So bila pengambilan cafein ni nie jejaskan calcium, vitamin D, iron dan vitamin B dalam badan. Habis semua zat yg ada tu 😔. . . Rugi sangat bila dah beli supplement mahal-mahal dan korang tak manfaatkan sebaiknya . . So dapatkan tips yg terbaik utk keberkesanan BW Nak tips pls whatsapp ☎☎0111-2380407 #jomputih #jomcantik  #bellezacollagen #kdollbeauty  #uforacollagen #bazarpaknil  #onlineshop #tipskecantikan  #belleza #boosterwhitening  #serbukmutiara  #ajimaura  #terapiinstagram  #shahalam  #tatiskincare  #nourain 
Rasa nak makan lah hidu bau coklet ni. Macam eskrem!
_
Haaa sape belum try facial coklat di Hijab Station Beauty? Inilah masanya. Facial terbaru di spa kami. Nak tau kebaikan facial cokelat ni meh whatsapp
.
+60174734267
.
Tq for coming. Done facial cokelat untuk Cik Intan tadi. Hoiyehhh!
Hihi
.
#spaseriiskandar #spaperak #tipskecantikan #customerhjbstation #facialtreatmentseriiskandar #resdungtreatmentseriiskandar #muaipoh #muaseriiskandar #muaperak #uitmsi #uitmseriiskandar #urutanbadanseriiskandar #urutanbadanperak
Rasa nak makan lah hidu bau coklet ni. Macam eskrem! _ Haaa sape belum try facial coklat di Hijab Station Beauty? Inilah masanya. Facial terbaru di spa kami. Nak tau kebaikan facial cokelat ni meh whatsapp . +60174734267 . Tq for coming. Done facial cokelat untuk Cik Intan tadi. Hoiyehhh! Hihi . #spaseriiskandar  #spaperak  #tipskecantikan  #customerhjbstation  #facialtreatmentseriiskandar  #resdungtreatmentseriiskandar  #muaipoh  #muaseriiskandar  #muaperak  #uitmsi  #uitmseriiskandar  #urutanbadanseriiskandar  #urutanbadanperak 
MENCEGAH PENUAAN DI PERINGKAT SELULAR: VIVIX
.
.
➡Minuman campuran botani Vivix merupakan revolusi penemuan dalam pemakanan polifenol.
➡Vivix mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol ➡Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel antipenuaan
➡Bahan-bahan utama semulajadinya telah diuji secara klinikal
.
.
*Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, menyembuhkan, mengubati atau mengelakkan sebarang penyakit. .
.
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR,
Fiefaizal
011-33330257
.
.
#vivix #antiaging #antipenuaan #polifenol #polyphenol #resveratrol #shakleemalaysia #sayajual #sayajualshaklee #tipscantik #tipskecantikan #flawless #rahsiakulitflawless #shakleesawak #shakleeborneo #instatheme #followforfollow
MENCEGAH PENUAAN DI PERINGKAT SELULAR: VIVIX . . ➡Minuman campuran botani Vivix merupakan revolusi penemuan dalam pemakanan polifenol. ➡Vivix mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol ➡Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel antipenuaan ➡Bahan-bahan utama semulajadinya telah diuji secara klinikal . . *Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, menyembuhkan, mengubati atau mengelakkan sebarang penyakit. . . YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR, Fiefaizal 011-33330257 . . #vivix  #antiaging  #antipenuaan  #polifenol  #polyphenol  #resveratrol  #shakleemalaysia  #sayajual  #sayajualshaklee  #tipscantik  #tipskecantikan  #flawless  #rahsiakulitflawless  #shakleesawak  #shakleeborneo  #instatheme  #followforfollow 
COLLAGEN POWDER
.
💕Membantu menghasilkan COLLAGEN yang amat diperlukan untuk kulit yang sihat
💕Memelihara kesihatan tendon, ligamen, dan salur darah
💕Menggalakkan kulit menjadi tegang, anjal, dan gebu
💕Menjadikan kulit lebih kuat, lebat dan bersinar
💕Membantu mengekalkan kesihatan tulang rawan, tulang dan gigi
.
#shakleesibu #shakleesarawak #shakleemalaysiamurah #shakleemurahmalaysia #shakleestory #pengedarshaklee #shakleeoriginal #shakleeonline #shakleestory #shakleelovers #setglowing #promosiseptember #promosimalaysia #hargapromosi #tipskecantikan #produkkecantikan #setcantikshaklee #splitphoto #instabusiness #instashop
COLLAGEN POWDER . 💕Membantu menghasilkan COLLAGEN yang amat diperlukan untuk kulit yang sihat 💕Memelihara kesihatan tendon, ligamen, dan salur darah 💕Menggalakkan kulit menjadi tegang, anjal, dan gebu 💕Menjadikan kulit lebih kuat, lebat dan bersinar 💕Membantu mengekalkan kesihatan tulang rawan, tulang dan gigi . #shakleesibu  #shakleesarawak  #shakleemalaysiamurah  #shakleemurahmalaysia  #shakleestory  #pengedarshaklee  #shakleeoriginal  #shakleeonline  #shakleestory  #shakleelovers  #setglowing  #promosiseptember  #promosimalaysia  #hargapromosi  #tipskecantikan  #produkkecantikan  #setcantikshaklee  #splitphoto  #instabusiness  #instashop 
Nak tips kulit kekal cantik sempurna bebas masalah?? Senang je. Siapa yg dah ikut tips ni mst puas hati dgn kulit sendiri kan 😍 So siapa yg belum?? Make sure cuba skrg!! 100% terbukti BERKESAN!
.
📍CUCI/bersihkan muka dgn ORGANIK CLEANSING BAR (lepas tu lap kering2 & tgk muka uolls confirm bersih fresh gebu glowing semula jadi!) Seronok tak?? Nak lagi best??
📍APPLY pulak VITA C BOOST SERUM secara nipis & rata ke seluruh muka (effect dia sejuk, kulit lembab glowing, wangi, kalau muka tgh gatal2/merah2 radang pun boleh reda!)
.
Simple kan??? Cuci muka & tepek2 je serum kt kulit esok pagi BEBAS MASALAH KULIT!! Tak sabar nk kulit cantik sempurna kan? Dapatkan kedua2 produk ni okay? WAJIB cuba skrg!
.
WHATSAPP 📲
012 4727652
.
*Harga Termasuk Postage
(ORGANIK CLEANSING BAR + VITA C BOOST SERUM) :
📍RM 50 (SM)
📍RM 53 (SS)
.
#serum #organikcleansingbar #serumvitac #serumvitacboost #serumajaib #serummiracle #serumviral #vitacboostserum #serumvitaminc #vitaminc #skincare #skincareproduct #skincareroutine #tipskecantikan #niksbeauty #niksbeautyofficial #niksbeautyserum #buatanmalaysia
Nak tips kulit kekal cantik sempurna bebas masalah?? Senang je. Siapa yg dah ikut tips ni mst puas hati dgn kulit sendiri kan 😍 So siapa yg belum?? Make sure cuba skrg!! 100% terbukti BERKESAN! . 📍CUCI/bersihkan muka dgn ORGANIK CLEANSING BAR (lepas tu lap kering2 & tgk muka uolls confirm bersih fresh gebu glowing semula jadi!) Seronok tak?? Nak lagi best?? 📍APPLY pulak VITA C BOOST SERUM secara nipis & rata ke seluruh muka (effect dia sejuk, kulit lembab glowing, wangi, kalau muka tgh gatal2/merah2 radang pun boleh reda!) . Simple kan??? Cuci muka & tepek2 je serum kt kulit esok pagi BEBAS MASALAH KULIT!! Tak sabar nk kulit cantik sempurna kan? Dapatkan kedua2 produk ni okay? WAJIB cuba skrg! . WHATSAPP 📲 012 4727652 . *Harga Termasuk Postage (ORGANIK CLEANSING BAR + VITA C BOOST SERUM) : 📍RM 50 (SM) 📍RM 53 (SS) . #serum  #organikcleansingbar  #serumvitac  #serumvitacboost  #serumajaib  #serummiracle  #serumviral  #vitacboostserum  #serumvitaminc  #vitaminc  #skincare  #skincareproduct  #skincareroutine  #tipskecantikan  #niksbeauty  #niksbeautyofficial  #niksbeautyserum  #buatanmalaysia 
10 SEBAB KENAPA ANDA HARUS GRAB SATU SET SKINCARE FROM HEAD TO TOE!!!
-
-
-✅ Harga murah dan mampu milik dari RM12-RM45 saja
-
-
✅ Bahan bahan homemade yang selalu ada di dapur di guna sebagai rawatan kecantikkan seperti kunyit, beras, aloevera,madu, arang dan macam macam
-
-
✅ Produk yang bebas dari chemicals merbahaya dan selamat digunakan tanpa was was dan halal
-
-
✅ Packaging yang menarik dan mereciks untuk dijadikan sebagai hadiah surprise dan hantaran! Hipster adalah style kami
-
-
✅ Kami mempunyai beribu testimoni yang berjaya konsisten dengan produk kami
-
-
✅ Setiap semua items TBH tahan lebih lama sehingga 2-3 bulan lebih! Satu bulan jimat bawah RM10!
-
-
✅ Mudah didapati, kini setiap negeri kami mempunyai stokis dan agent yang sah untuk dapatkan set The Beauty Hacks. Cik ain agen bentong pahang taw -
-
✅Beli sekali, confirm repeat! Ini tabiat pelanggan kami yang mula jatuh cinta pada TBH yang memberi kesan awesome pada kulit sampai glowing!
-
-
-✅ Sesuai digunakan untuk semua peringkat umur, usia dan jantina. Dah start form 1 nak jaga kulit? Jaga segan bagi dia cuba dan bukan perempuan saja borong dengan TBH, kini jejaka pun nak jaga kulit bersih
-
-
✅Paling penting, kini TBH mempunyai pelanggan dari International dan TBH akan pergi jauh satu worldwide!
-
-
Berminat just whatsapp je cik ain yea,  insyallah cik ain akan guide korang jadi cantik taw. 
Whatsapp 0164972507
10 SEBAB KENAPA ANDA HARUS GRAB SATU SET SKINCARE FROM HEAD TO TOE!!! - - -✅ Harga murah dan mampu milik dari RM12-RM45 saja - - ✅ Bahan bahan homemade yang selalu ada di dapur di guna sebagai rawatan kecantikkan seperti kunyit, beras, aloevera,madu, arang dan macam macam - - ✅ Produk yang bebas dari chemicals merbahaya dan selamat digunakan tanpa was was dan halal - - ✅ Packaging yang menarik dan mereciks untuk dijadikan sebagai hadiah surprise dan hantaran! Hipster adalah style kami - - ✅ Kami mempunyai beribu testimoni yang berjaya konsisten dengan produk kami - - ✅ Setiap semua items TBH tahan lebih lama sehingga 2-3 bulan lebih! Satu bulan jimat bawah RM10! - - ✅ Mudah didapati, kini setiap negeri kami mempunyai stokis dan agent yang sah untuk dapatkan set The Beauty Hacks. Cik ain agen bentong pahang taw - - ✅Beli sekali, confirm repeat! Ini tabiat pelanggan kami yang mula jatuh cinta pada TBH yang memberi kesan awesome pada kulit sampai glowing! - - -✅ Sesuai digunakan untuk semua peringkat umur, usia dan jantina. Dah start form 1 nak jaga kulit? Jaga segan bagi dia cuba dan bukan perempuan saja borong dengan TBH, kini jejaka pun nak jaga kulit bersih - - ✅Paling penting, kini TBH mempunyai pelanggan dari International dan TBH akan pergi jauh satu worldwide! - - Berminat just whatsapp je cik ain yea, insyallah cik ain akan guide korang jadi cantik taw. Whatsapp 0164972507
MEKAP LEBIH CANTIK DENGAN MEERACLE GEMSTONE SERUM . .
Mana yg belum tau apa kebaikkan MEERACLE GEMSTONE SERUM utk mekap tu boleh teruskan baca di bawah.
.
.
=====
INI ANTARA KEBAIKKAN MEERACLE GEMSTONE SERUM =====
.
✅ muka tak berminyak
✅ mekap tak bercapuk
✅ muka kekal glowing
✅ mekap tahan lebih lama
✅ mekap akan kelihatan natural
.
.
Paling penting! Bila pakai MEERACLE GEMSTONE SERUM dulu sblm mekap, bukan je luaran nmpk lawa tapi dalaman pun lawa uols!
.
.
Lepas tanggalkan je mekap cuci muka plak dengan MEERACLE GEMSTONE CLEANSER, pastu uols tgk dlm cermin.
.
.
Betapa halus gebu dan licinya kulit uols..yup tak tipu, ini serius! Sape dah try je yg tau..
.
.
Sebab tu la MEERACLE GEMSTONE SERUM dipanggil serum " AJAIB " , serum yg diperbuat daripada " FORMULA GEMSTONE " , formula yg terdiri dpd BATUAN MEWAH spt BERLIAN RUBY MALACHITE STONE dan PEARL.
.
.
Dan tekstur serum ni bukan macam serum lain yg uols pernah pakai atau pernah tgk tu..
.
.
No!
No..No!
.
.
Tekstur MEERACLE GEMSTONE SERUM lebih pekat, likat dan ringan, bukan dlm bentuk cecair tetapi dlm bntuk lotion, tapi sangat cepat meresap dan paling UTAMA! .
TAK BERMINYAK ! 100% KONFEM!
.
Bila disapu je terus muka kelihatan pinkish2 merah cmtu, sbb apa? Sbb dlm MEERACLE GEMSTONE SERUM kan ada batu RUBY..
.
.
So batu RUBY ni yg membuatkan kulit muka pinkish2 tu..peranan batu RUBY melancarkan pengaliran darah kita.
.
.
RM 125/SET..*harga tidak termasuk postage 😉 . . 📲 011 23755617
.
.
#meeraclegemstonecleanser
#meeraclegemstonebeauty
#meeraclegemstoneserum
#1stgemstonebeautyproductinasia
#meeracleneverletyoudown
#stokismeeracle 
#sayajualmurah 
#sayajualmeeracle 
#sayajualsayapakai 
#tipskecantikan
#terapiinstagram 
#titiancinta 
#ajimaura 
#superspontansuperstar 
#possetiaphari 
#posseluruhmalaysia 
#codbandarayamelaka 
#like
#like4like 
#likeforlike 
#likeforfollow
MEKAP LEBIH CANTIK DENGAN MEERACLE GEMSTONE SERUM . . Mana yg belum tau apa kebaikkan MEERACLE GEMSTONE SERUM utk mekap tu boleh teruskan baca di bawah. . . ===== INI ANTARA KEBAIKKAN MEERACLE GEMSTONE SERUM ===== . ✅ muka tak berminyak ✅ mekap tak bercapuk ✅ muka kekal glowing ✅ mekap tahan lebih lama ✅ mekap akan kelihatan natural . . Paling penting! Bila pakai MEERACLE GEMSTONE SERUM dulu sblm mekap, bukan je luaran nmpk lawa tapi dalaman pun lawa uols! . . Lepas tanggalkan je mekap cuci muka plak dengan MEERACLE GEMSTONE CLEANSER, pastu uols tgk dlm cermin. . . Betapa halus gebu dan licinya kulit uols..yup tak tipu, ini serius! Sape dah try je yg tau.. . . Sebab tu la MEERACLE GEMSTONE SERUM dipanggil serum " AJAIB " , serum yg diperbuat daripada " FORMULA GEMSTONE " , formula yg terdiri dpd BATUAN MEWAH spt BERLIAN RUBY MALACHITE STONE dan PEARL. . . Dan tekstur serum ni bukan macam serum lain yg uols pernah pakai atau pernah tgk tu.. . . No! No..No! . . Tekstur MEERACLE GEMSTONE SERUM lebih pekat, likat dan ringan, bukan dlm bentuk cecair tetapi dlm bntuk lotion, tapi sangat cepat meresap dan paling UTAMA! . TAK BERMINYAK ! 100% KONFEM! . Bila disapu je terus muka kelihatan pinkish2 merah cmtu, sbb apa? Sbb dlm MEERACLE GEMSTONE SERUM kan ada batu RUBY.. . . So batu RUBY ni yg membuatkan kulit muka pinkish2 tu..peranan batu RUBY melancarkan pengaliran darah kita. . . RM 125/SET..*harga tidak termasuk postage 😉 . . 📲 011 23755617 . . #meeraclegemstonecleanser  #meeraclegemstonebeauty  #meeraclegemstoneserum  #1stgemstonebeautyproductinasia  #meeracleneverletyoudown  #stokismeeracle  #sayajualmurah  #sayajualmeeracle  #sayajualsayapakai  #tipskecantikan  #terapiinstagram  #titiancinta  #ajimaura  #superspontansuperstar  #possetiaphari  #posseluruhmalaysia  #codbandarayamelaka  #like  #like4like  #likeforlike  #likeforfollow 
Selamat malam,
.
.
Ni sy sharekan proses urutan wajah, boleh la kita try sambil2 cuci muka tu,,, sedikit sebanyak dapat bantu pengaliran darah di wajah...
.
.
Jom try
Selamat malam, . . Ni sy sharekan proses urutan wajah, boleh la kita try sambil2 cuci muka tu,,, sedikit sebanyak dapat bantu pengaliran darah di wajah... . . Jom try
Siapa nk kulit cantik and glowing? Kene pakai BEAUTY DROP! 😊
.
.
Nk order, click link dkt bio 😊
Siapa nk kulit cantik and glowing? Kene pakai BEAUTY DROP! 😊 . . Nk order, click link dkt bio 😊
NATURAL FORMULA JE ! walaupun ambik masa sedikit tetapi berkesan, compare kalau produk y cepat berkesan TAPI BURUK untuk jangka masa panjang .
jauhi bahan TERLARANG ! ..
.
JOM cuba natural produk dari PELLAVINA . #pewiitskincare5in1
.
whatsaap 016 9313439
.
✔ Free Postage
✔ Pellavina toner facial collagen (125ml) (RM38)
✔ FREE Pellavina Liquid Lipstick Matte (RM41)
✔ FREE 4 Masker shiseido
.
#pewiit #PewiitSkincare #cerahalami #berseri #tipskecantikan #tipshilangjerawat #rawatjerawat #bebasjerawatdanflekhitam #kulitsehatalami #malaysia
NATURAL FORMULA JE ! walaupun ambik masa sedikit tetapi berkesan, compare kalau produk y cepat berkesan TAPI BURUK untuk jangka masa panjang . jauhi bahan TERLARANG ! .. . JOM cuba natural produk dari PELLAVINA . #pewiitskincare5in1  . whatsaap 016 9313439 . ✔ Free Postage ✔ Pellavina toner facial collagen (125ml) (RM38) ✔ FREE Pellavina Liquid Lipstick Matte (RM41) ✔ FREE 4 Masker shiseido . #pewiit  #PewiitSkincare  #cerahalami  #berseri  #tipskecantikan  #tipshilangjerawat  #rawatjerawat  #bebasjerawatdanflekhitam  #kulitsehatalami  #malaysia 
Kenapa uols wajib ada stock MILK PUDDING BOOSTER ni sepanjang masa?
.
🍶MILK PUDDING adalah water based GEL Pertama di MALAYSIA yang sangat UNIK dan halus pada kulit.
.
🍶PRECLEANSER TERBAIK untuk kulit
MILK PUDDING deep cleanse dalam setiap ruang pori untuk mencuci liang roma tersumbat serta mengangkat sel kulit mati.
.
🍶Particle Pudding diformulasikan khas untuk menarik keluar whitehead dan blackhead serta menyedut keluar kotoran tersumbat dalam liang pori.
.
🍶Kandugan Micro Collagen yang terdapat dalam Milk Pudding akan membantu untuk menegangkan dan mencerahkan kulit wajah.
.
🍶Sifat istimewa Milk Pudding ini menjadikan kulit lembab dan tidak berminyak melalui cara penyerapan minyak lebihan dari muka kita.
.
🍶Teksture MILK PUDDING ni super light. Sangat ringan. Bau susu. Jangan makan pulak tau! 🙈
.
🍶MILK PUDDING akan bantu tanggalkan sisa cream/foundation yang tak bersih kalau uols cuci dengan pencuci muka biasa jer. So utk remove makeup mmg wajib ada MILK PUDDING ni.
.
🍶Kami ada testimoni yang bgtau JERAGAT dan PARUT JERAWAT DIA PUN NAMPAK PUDAR tau.
.
🍶JERAWAT AND MINYAK muka pun tak berani nak singah lagi kat muka uols tau! 😘
Kenapa uols wajib ada stock MILK PUDDING BOOSTER ni sepanjang masa? . 🍶MILK PUDDING adalah water based GEL Pertama di MALAYSIA yang sangat UNIK dan halus pada kulit. . 🍶PRECLEANSER TERBAIK untuk kulit MILK PUDDING deep cleanse dalam setiap ruang pori untuk mencuci liang roma tersumbat serta mengangkat sel kulit mati. . 🍶Particle Pudding diformulasikan khas untuk menarik keluar whitehead dan blackhead serta menyedut keluar kotoran tersumbat dalam liang pori. . 🍶Kandugan Micro Collagen yang terdapat dalam Milk Pudding akan membantu untuk menegangkan dan mencerahkan kulit wajah. . 🍶Sifat istimewa Milk Pudding ini menjadikan kulit lembab dan tidak berminyak melalui cara penyerapan minyak lebihan dari muka kita. . 🍶Teksture MILK PUDDING ni super light. Sangat ringan. Bau susu. Jangan makan pulak tau! 🙈 . 🍶MILK PUDDING akan bantu tanggalkan sisa cream/foundation yang tak bersih kalau uols cuci dengan pencuci muka biasa jer. So utk remove makeup mmg wajib ada MILK PUDDING ni. . 🍶Kami ada testimoni yang bgtau JERAGAT dan PARUT JERAWAT DIA PUN NAMPAK PUDAR tau. . 🍶JERAWAT AND MINYAK muka pun tak berani nak singah lagi kat muka uols tau! 😘
"PARUT JERAWAT MERATA-RATA KAT MUKA! SAMPAI BILA NAK HILANG NI?"
__
Afza nak explain mengenai Basic Sar Remover set untuk uolls yang ada masalah parut jerawat dan kulit kusam sahaja! Kalau uolls di antaranya jum baca dengan lebih lanjut!
__
Basic Scar Remover Set mempunyai 3 item penting yang bertindak sebagai membersihkan muka 100% bersih! Plus merawat kulit uolls yg berparut serta kusam!
__
Item ketiga dalam set ini adalah item penting iaitu CHAMOMILE SLEEPING MASK!
__
Fungsi utama:
✔ Melembabkan kulit
✔ Memudarkan parut jerawat
__
BAHAN UTAMA:
🌸Hyaluronic acid
🌸Collagen
🌸Ekstrak chamomile
🌸Aloevera

NP Price : RM155 exc postage
Promo Birthday : RM129 + free postage

Whatsaap : +6012 - 7621562
"PARUT JERAWAT MERATA-RATA KAT MUKA! SAMPAI BILA NAK HILANG NI?" __ Afza nak explain mengenai Basic Sar Remover set untuk uolls yang ada masalah parut jerawat dan kulit kusam sahaja! Kalau uolls di antaranya jum baca dengan lebih lanjut! __ Basic Scar Remover Set mempunyai 3 item penting yang bertindak sebagai membersihkan muka 100% bersih! Plus merawat kulit uolls yg berparut serta kusam! __ Item ketiga dalam set ini adalah item penting iaitu CHAMOMILE SLEEPING MASK! __ Fungsi utama: ✔ Melembabkan kulit ✔ Memudarkan parut jerawat __ BAHAN UTAMA: 🌸Hyaluronic acid 🌸Collagen 🌸Ekstrak chamomile 🌸Aloevera NP Price : RM155 exc postage Promo Birthday : RM129 + free postage Whatsaap : +6012 - 7621562
WAJIB BER SERUM @skawhite_hq tok tambah seri wajah...#jeragatdiwajahpastihapus uolsss
📲012.3554107 📲  012.3554107
DENGAN PENGGUNAAN SKA WHITE SERUM BOOSTER YANG KONSISTEN DAPAT MEMBERIKAN KESAN YANG MENAKJUBKAN

SKA WHITE SERUM BOOSTER
**********************************************#dipdipskawhitemakinpololeswajah
#tipskecantikan
#skawhiteserum #bestserum #jeragat #tipsbyskawhite #tipsflawless #baazarpaknil #bangkitbersama
#mencintaimumrphotographer #fattzura #heroseorangcinderella
#coffeeprince #fattahaminxfar8 #fattahamin 
#colorrun2017 #shopeemy #arianilovers #creacionbysitinurhaliza
WAJIB BER SERUM @skawhite_hq tok tambah seri wajah...#jeragatdiwajahpastihapus  uolsss 📲012.3554107 📲 012.3554107 DENGAN PENGGUNAAN SKA WHITE SERUM BOOSTER YANG KONSISTEN DAPAT MEMBERIKAN KESAN YANG MENAKJUBKAN SKA WHITE SERUM BOOSTER **********************************************#dipdipskawhitemakinpololeswajah  #tipskecantikan  #skawhiteserum  #bestserum  #jeragat  #tipsbyskawhite  #tipsflawless  #baazarpaknil  #bangkitbersama  #mencintaimumrphotographer  #fattzura  #heroseorangcinderella  #coffeeprince  #fattahaminxfar8  #fattahamin  #colorrun2017  #shopeemy  #arianilovers  #creacionbysitinurhaliza 
Slmt petang semua..
Hari ni dh mkn vitamin C?
Jgn lupa ambil vitamin C setiap hari ye utk jaga kesihatan dan kecantikan..
Samada anda ambil dr sumber buah2an atau pn makanan..
Pastikan anda bekalkan keperluan Vitamin C dlm bdn secukupnya..setiap jam bdn kita boleh menyerap #vitaminC 100mg-200mg shj mengikut keperluan tubuh badan kita.. So sekiranya kita mengambil tablet 1000mg sekali makan..bermakna anda hanya menyerap sehingga 200mg vit c shj...selebihnya akan dibuang melalui air kencing..so air kencing anda lbh kaya kandungan vitamin c nya..😅 Akan tetapi...jika anda ambil tablet vitamin c #Shaklee,anda lebih #BIJAK kerana sistem #SustainedRelease melepaskn dos vitamin c mengikut keperluan jam demi jam dlm tubuh selama 5jam. So air kencing anda xdpt nk lebih kaya dgn vitamin C..😂😂
Bijak kan? 😘😘 Nak jadi customer yg BIJAK?
Pilihlah @vitamincorganik.my
Whatsapp 012-7639236

#tipskesihatan
#tipskecantikan
#vitaminCshaklee
#vitamincorganik
#nakcantik
#naksihat
#kulitbebasjerawat
#cerahkankulit
#shakleetebrau
#shakleejohorjaya
#shakleeCod
#putihgebu
#imunisasi
Slmt petang semua.. Hari ni dh mkn vitamin C? Jgn lupa ambil vitamin C setiap hari ye utk jaga kesihatan dan kecantikan.. Samada anda ambil dr sumber buah2an atau pn makanan.. Pastikan anda bekalkan keperluan Vitamin C dlm bdn secukupnya..setiap jam bdn kita boleh menyerap #vitaminC  100mg-200mg shj mengikut keperluan tubuh badan kita.. So sekiranya kita mengambil tablet 1000mg sekali makan..bermakna anda hanya menyerap sehingga 200mg vit c shj...selebihnya akan dibuang melalui air kencing..so air kencing anda lbh kaya kandungan vitamin c nya..😅 Akan tetapi...jika anda ambil tablet vitamin c #Shaklee ,anda lebih #BIJAK  kerana sistem #SustainedRelease  melepaskn dos vitamin c mengikut keperluan jam demi jam dlm tubuh selama 5jam. So air kencing anda xdpt nk lebih kaya dgn vitamin C..😂😂 Bijak kan? 😘😘 Nak jadi customer yg BIJAK? Pilihlah @vitamincorganik.my Whatsapp 012-7639236 #tipskesihatan  #tipskecantikan  #vitaminCshaklee  #vitamincorganik  #nakcantik  #naksihat  #kulitbebasjerawat  #cerahkankulit  #shakleetebrau  #shakleejohorjaya  #shakleeCod  #putihgebu  #imunisasi 
Congrats sayanggg. 😘

Hasil konsisten pakai set basic whitening selama 3 bulan dan akhirnya sis ni dapat kulit idaman dia kembali lepas breakout teruk. 
Sebab tu Afza kata kena konsisten dalam buat sesuatu. Tak kisah lah dalam bisnes ke dalam study. Barulah hasil dia puas hati. 😍

#MissbabyRepublic
Congrats sayanggg. 😘 Hasil konsisten pakai set basic whitening selama 3 bulan dan akhirnya sis ni dapat kulit idaman dia kembali lepas breakout teruk. Sebab tu Afza kata kena konsisten dalam buat sesuatu. Tak kisah lah dalam bisnes ke dalam study. Barulah hasil dia puas hati. 😍 #MissbabyRepublic 
Penelitian yang dilakukan oleh Icahn School of Medicine at Mount Sinai, New York, menunjukkan bahwa gula yang terdapat di dalam makanan, terutama yang terdapat pada daging atau produk susu, bila dimasak dengan suhu tinggi dan kering, akan menghasilkan senyawa yang dapat menyebabkan peradangan. Senyawa tersebut dikenal dengan Advanced Glycation Endproducts (AGEs).
.
Penelitian dibagi atas 2kelompok. Kemudian satu grup menerapkan diet kebaratan, dengan segala makanan yang dipanggang dan dibakar, sementara satu kelompok lainnya menerapkan diet dengan menghindari makanan yang dibakar, dipanggang, atau digoreng. peneliti menemukan bahwa kelompok dengan diet kebaratan, mengalami resistensi insulin, peradangan, dan stres yang terus memburuk. Sementara kelompok yang satunya lagi justru mengalami penurunan berat badan, sehingga menjauhkan mereka dari diabetes.

Hasil penelitian tersebut dapat digunakan untuk mendukung pengobatan diabetes atau menurunkan risiko diabetes. Diet dengan cara mengurangi senyawa AGEs dapat membantu mencegah terjadinya diabetes. Hal ini juga dapat menurunkan risiko diabetes pada orang-orang yang mengalami obesitas. Untuk menjalani diet AGEs, Anda hanya perlu untuk mengubah cara memasak Anda dan menambah waktu memasak.
.
----------------------------------------------------------
Semoga informasi @catatan_dokter bermanfaat ya Guys. 😉
.
Cek informasi kesehatan lainnya dan
Jangan lupa Like, Komen dan Follow 
IG & LINE @catatan_dokter (pake @)
.
#catatandokter 
#stoppornjoke
#DietCantikSehat
Sumber : 1health
Penelitian yang dilakukan oleh Icahn School of Medicine at Mount Sinai, New York, menunjukkan bahwa gula yang terdapat di dalam makanan, terutama yang terdapat pada daging atau produk susu, bila dimasak dengan suhu tinggi dan kering, akan menghasilkan senyawa yang dapat menyebabkan peradangan. Senyawa tersebut dikenal dengan Advanced Glycation Endproducts (AGEs). . Penelitian dibagi atas 2kelompok. Kemudian satu grup menerapkan diet kebaratan, dengan segala makanan yang dipanggang dan dibakar, sementara satu kelompok lainnya menerapkan diet dengan menghindari makanan yang dibakar, dipanggang, atau digoreng. peneliti menemukan bahwa kelompok dengan diet kebaratan, mengalami resistensi insulin, peradangan, dan stres yang terus memburuk. Sementara kelompok yang satunya lagi justru mengalami penurunan berat badan, sehingga menjauhkan mereka dari diabetes. Hasil penelitian tersebut dapat digunakan untuk mendukung pengobatan diabetes atau menurunkan risiko diabetes. Diet dengan cara mengurangi senyawa AGEs dapat membantu mencegah terjadinya diabetes. Hal ini juga dapat menurunkan risiko diabetes pada orang-orang yang mengalami obesitas. Untuk menjalani diet AGEs, Anda hanya perlu untuk mengubah cara memasak Anda dan menambah waktu memasak. . ---------------------------------------------------------- Semoga informasi @catatan_dokter bermanfaat ya Guys. 😉 . Cek informasi kesehatan lainnya dan Jangan lupa Like, Komen dan Follow IG & LINE @catatan_dokter (pake @) . #catatandokter  #stoppornjoke  #DietCantikSehat  Sumber : 1health
Nak "COMEY SOKMO" amalkan mcm ainaa ok selalu pakai a&a beauty 3 in 1 merawat segala kulit yg bermasalah 😘
#aabeautyskincare #viral #cccream #foundation #cantiksihat #mesrawuduk #tipskecantikan #nakcantik #sentiasacantik #beauty #makeupbest #flawless #tipsmakeup #bestmakeup #tutorialmakeup #kulitcantik #kulitputih #kulitlicingebumenawan
Nak "COMEY SOKMO" amalkan mcm ainaa ok selalu pakai a&a beauty 3 in 1 merawat segala kulit yg bermasalah😘
 #aabeautyskincare #viral #cccream #foundation #cantiksihat #mesrawuduk #tipskecantikan #nakcantik #sentiasacantik #beauty #makeupbest #flawless #tipsmakeup #bestmakeup #tutorialmakeup #kulitcantik #kulitputih #kulitlicingebumenawan
BARU CUKUR HARI TU, NI DAH PANJANG? CEPATNYAA.

Cepat sangat tumbuh bulu baru sedangkan rasanya baru minggu lepas cukur. Dah lah tu, gelap jadinya kawasan tempat yg kerap dicukur.

Cik adik manis jangan risau, gunakan #wawawax bulu lambat tumbuh. Sebab Wawa Wax cabut bulu hingga ke akar tahu! Wawa Wax pun boleh memutihkan kembali kawasan yg kerap bercukur tu.
_
Nak rasai sendiri hebatnya Wawa Wax?
Cepat! Whatsapp kami sekarang. Tekan link di bio. Senang dah tak payah susah² save number💁🏻
__

#teamsitikhadeejah 
#wawawax #waxorganic
#waxmalaysia #waxmurah #wawawaxuser 
#waxing #organichairremoval #tipshilangkanketiakhitam #tipskecantikan
BARU CUKUR HARI TU, NI DAH PANJANG? CEPATNYAA. Cepat sangat tumbuh bulu baru sedangkan rasanya baru minggu lepas cukur. Dah lah tu, gelap jadinya kawasan tempat yg kerap dicukur. Cik adik manis jangan risau, gunakan #wawawax  bulu lambat tumbuh. Sebab Wawa Wax cabut bulu hingga ke akar tahu! Wawa Wax pun boleh memutihkan kembali kawasan yg kerap bercukur tu. _ Nak rasai sendiri hebatnya Wawa Wax? Cepat! Whatsapp kami sekarang. Tekan link di bio. Senang dah tak payah susah² save number💁🏻 __ #teamsitikhadeejah  #wawawax  #waxorganic  #waxmalaysia  #waxmurah  #wawawaxuser  #waxing  #organichairremoval  #tipshilangkanketiakhitam  #tipskecantikan 
.
NATURAL FORMULA JE ! walaupun ambik masa sedikit tetapi berkesan, compare kalau produk y cepat berkesan TAPI BURUK untuk jangka masa panjang .
jauhi bahan TERLARANG ! ..
.
JOM cuba natural produk dari PELLAVINA . #pewiitskincare5in1
.
whatsapp 01110409119
.
✔ Free Postage
✔ Pellavina toner facial collagen (125ml) (RM38)
✔ FREE 4 Masker shiseido
.
.
#pewiit #PewiitSkincare #cerahalami #berseri #tipskecantikan #tipshilangjerawat #rawatjerawat #bebasjerawatdanflekhitam #kulitsehatalami #malaysia
. NATURAL FORMULA JE ! walaupun ambik masa sedikit tetapi berkesan, compare kalau produk y cepat berkesan TAPI BURUK untuk jangka masa panjang . jauhi bahan TERLARANG ! .. . JOM cuba natural produk dari PELLAVINA . #pewiitskincare5in1  . whatsapp 01110409119 . ✔ Free Postage ✔ Pellavina toner facial collagen (125ml) (RM38) ✔ FREE 4 Masker shiseido . . #pewiit  #PewiitSkincare  #cerahalami  #berseri  #tipskecantikan  #tipshilangjerawat  #rawatjerawat  #bebasjerawatdanflekhitam  #kulitsehatalami  #malaysia 
Korang tak payah lah nak tempek foundation tebal - tebal semata mata nak tutup cela parut kat muka tuu. Meh baiki struktur kulit korang dengan produk #MissbabyRepublic duluuu.

Kalau duk asyik makeup tebal - tebal je cemane kulit nak sihat kan. Tak lawa takpe, asal kulit sihat & bebas dari jerawat, jeragat, whitehead dan seangkatan dengannya.
Korang tak payah lah nak tempek foundation tebal - tebal semata mata nak tutup cela parut kat muka tuu. Meh baiki struktur kulit korang dengan produk #MissbabyRepublic  duluuu. Kalau duk asyik makeup tebal - tebal je cemane kulit nak sihat kan. Tak lawa takpe, asal kulit sihat & bebas dari jerawat, jeragat, whitehead dan seangkatan dengannya.
Nak cerahkan kulit tapi takut nak guna produk lain sebab takut ada merkuri?

Jangan risau semua produk #MissBabyRepublic ni tak ada merkuri tau dan selamat digunakan. Takdenya pakai 3 hari terus putih melepak macam baby doll. Korang kena sabar dan konsisten je insyaAllah berhasil.

Nak kesan cepat boleh ambik set basic whitening set. Bila kulit muka cantik barulah boleh melaram macam mak datin. 😚
Nak cerahkan kulit tapi takut nak guna produk lain sebab takut ada merkuri? Jangan risau semua produk #MissBabyRepublic  ni tak ada merkuri tau dan selamat digunakan. Takdenya pakai 3 hari terus putih melepak macam baby doll. Korang kena sabar dan konsisten je insyaAllah berhasil. Nak kesan cepat boleh ambik set basic whitening set. Bila kulit muka cantik barulah boleh melaram macam mak datin. 😚
DIY COFFEE SCRUB 😷
.
Hai korang buat apa cuti cuti nie, jom kita relaks buat skrub muka diy jer guna 3 bahan kat dapur. Skrub ni atleast kita buat 2 atau 3 kali dalam seminggu.
.
Dah lame Kak riza tak buat DIY SCRUB dan kali ni nak kongsikan diy skrub kopi pulak. Actually skrub kopi ni memang famous dan tengah trend sana sini orang jual. .
Banyak manfaat skrub kopi ni. Apa yang best tentang skrub kopi ni ialah :
.
❤️Mencegah dan mengurangkan kedut di kulit
❤️Menghaluskan kulit
❤️Melembabkan Kulit
❤️Membantu menghilangkan sel kulit mati
❤️Menghilangkan selulit
❤️Memudarkan parut jerawat
.
.
Bahan bahan yang diperlukan untuk buat skrub kopi sangat mudah hanya 3 bahan diperlukan :
.
+ Serbuk Kopi (bukan instant kopi/nescafe) 2 sudu besar
+ Brown Sugar 4 hingga 5 sudu besar
+ Air/Olive Oil/Coconut Oil secukupnya
.
.
Cara Pembuatan :
.
Campur semua bahan di atas secukup rasa. Agak-agak dah nampak bentuk skrub , bolehla lumurkan satu muka biarkan selama 20 minit kemudian bilas dengan air. Lepas dah siap skrub tu, cuba korang sentuh kulit korang terasa sangat lembut dan gebus.
.
So bolehla korang buat time time hujung minggu, guna bahan yang ada kat dapur jer tau.
.
.
#rahsiakulitmereciks @mossmayra.beauty
DIY COFFEE SCRUB 😷 . Hai korang buat apa cuti cuti nie, jom kita relaks buat skrub muka diy jer guna 3 bahan kat dapur. Skrub ni atleast kita buat 2 atau 3 kali dalam seminggu. . Dah lame Kak riza tak buat DIY SCRUB dan kali ni nak kongsikan diy skrub kopi pulak. Actually skrub kopi ni memang famous dan tengah trend sana sini orang jual. . Banyak manfaat skrub kopi ni. Apa yang best tentang skrub kopi ni ialah : . ❤️Mencegah dan mengurangkan kedut di kulit ❤️Menghaluskan kulit ❤️Melembabkan Kulit ❤️Membantu menghilangkan sel kulit mati ❤️Menghilangkan selulit ❤️Memudarkan parut jerawat . . Bahan bahan yang diperlukan untuk buat skrub kopi sangat mudah hanya 3 bahan diperlukan : . + Serbuk Kopi (bukan instant kopi/nescafe) 2 sudu besar + Brown Sugar 4 hingga 5 sudu besar + Air/Olive Oil/Coconut Oil secukupnya . . Cara Pembuatan : . Campur semua bahan di atas secukup rasa. Agak-agak dah nampak bentuk skrub , bolehla lumurkan satu muka biarkan selama 20 minit kemudian bilas dengan air. Lepas dah siap skrub tu, cuba korang sentuh kulit korang terasa sangat lembut dan gebus. . So bolehla korang buat time time hujung minggu, guna bahan yang ada kat dapur jer tau. . . #rahsiakulitmereciks  @mossmayra.beauty
"Hilangkan eyebag dengan cara mudah"
Basuh uncang teh yang telah digunakan, 
Simpan dalam peti sejuk selama 10-15 minit. Letakkan uncang teh yang sejuk di atas mata. Biarkan selama 15-30 minit. 
Bilas dan apply Face Mask gel Honey
untuk mendapatkan kesan yang terbaik 💛
_
#thebeautyhacks #tipskincare #tipskecantikan
"Hilangkan eyebag dengan cara mudah" Basuh uncang teh yang telah digunakan, Simpan dalam peti sejuk selama 10-15 minit. Letakkan uncang teh yang sejuk di atas mata. Biarkan selama 15-30 minit. Bilas dan apply Face Mask gel Honey untuk mendapatkan kesan yang terbaik 💛 _ #thebeautyhacks  #tipskincare  #tipskecantikan 
Twin pack Face Oil pun hanya RM99 jugak awakkk! 😱
.
NP RM120. Best ke tidakkkk
.
Ada item PWP jugak taw. Harga merudum baik grab cepatt 😍
.
Kaknuyun (Trusted Agent Mary Jardin)
0173094972
ID : 000299
----
#maryjardin #maryjardinagent #teamIneffable #teamEllmiracleAstem
Stay beautiful.
That's how to be a girl or a woman.
.
.
Stay beautiful.
With Shaklee...
.
.
#produkmurah #produkkecantikan #setcantikbajet #setkecantikanlengkap #tipskulit #tipscantik #tipskecantikan #qotd #words #wordsofwisdom #janapendapatan #janaincome #agentwantedmalaysia
Basic Set harga jatuh tergolek! Hanya RM99 sahaja 😱
.
NP RM180 awakkkk. Gila besttt
.
Ada item PWP jugak taw. Harga merudum baik grab cepatt 😍
.
Kaknuyun (Trusted Agent Mary Jardin)
0173094972
ID : 000299
----
#maryjardin #maryjardinagent #teamIneffable #teamEllmiracleAstem
JAFRA Mattifying Advanced Dynamics Series merupakan rangkaian produk perawatan harian dari JAFRA yang ditujukan untuk jenis kulit berminyak.

Pada kulit berminyak, wajah akan tampak mengkilap dan memiliki pori-pori besar. Selain itu, kulit berminyak memiliki kecenderungan lebih mudah muncul noda dan jerawat. Terkadang kulit terasa lebih kencang.

Kandungan ControlSMART Complex dalam JAFRA Mattifying Advanced Dynamics Series membantu mengurangi minyak berlebih, menyamarkan noda jerawat, menyegarkan kulit, serta membantu mencerahkan warna kulit.

Chitachat 👇
Wa : 082155667641
Bbm : D6FCE498

#jafraskincare #jafrakosmetik #jafrariau #jafrabekasi #jualjaframurah #jaframurah #jafrapromo #jafradiskon #jafrabalikpapan #jafrabandung #jafraindonesia #jafrakalimantan #jafrapadang #jafrajakarta #jaframedan #obatjerawat #tipskecantikan #obatflekhitam #pemutihwajah #pemutihkulit #skincareaman #skincarebpom #jafraherbal #jafrapontianak #jafrasumbar #jafrabengkalis #jafrabangkinang #jafrabatam #jafrasiak #jafrabanyuwangi
JAFRA Mattifying Advanced Dynamics Series merupakan rangkaian produk perawatan harian dari JAFRA yang ditujukan untuk jenis kulit berminyak. Pada kulit berminyak, wajah akan tampak mengkilap dan memiliki pori-pori besar. Selain itu, kulit berminyak memiliki kecenderungan lebih mudah muncul noda dan jerawat. Terkadang kulit terasa lebih kencang. Kandungan ControlSMART Complex dalam JAFRA Mattifying Advanced Dynamics Series membantu mengurangi minyak berlebih, menyamarkan noda jerawat, menyegarkan kulit, serta membantu mencerahkan warna kulit. Chitachat 👇 Wa : 082155667641 Bbm : D6FCE498 #jafraskincare  #jafrakosmetik  #jafrariau  #jafrabekasi  #jualjaframurah  #jaframurah  #jafrapromo  #jafradiskon  #jafrabalikpapan  #jafrabandung  #jafraindonesia  #jafrakalimantan  #jafrapadang  #jafrajakarta  #jaframedan  #obatjerawat  #tipskecantikan  #obatflekhitam  #pemutihwajah  #pemutihkulit  #skincareaman  #skincarebpom  #jafraherbal  #jafrapontianak  #jafrasumbar  #jafrabengkalis  #jafrabangkinang  #jafrabatam  #jafrasiak  #jafrabanyuwangi 
RM30
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
CEK LAWA KRIM PEMUTIH KETIAK/CELAHAN
Ready stock !

KELEBIHAN CEK LAWA KRIM PEMUTIH KETIAK
🍁 100% ekstrak herba semulajadi seperti ekstrak teh hijau,timun,ekstrak lemon dan aloe vera.
🍁 Kaya dengan Vitamin C dan mineral.
🍁 Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
🍁 Menanggalkan sel-sel kulit mati.
🍁 Menjadikan kulit yang semakin cerah dengan tona yang sekata.
🍁 Merangsang lapisan kolagen untuk menjadikan kulit lebih sihat dan lembut.
🍁 Dapat melembabkan kulit secara semulajadi.
🍁 Berbau wangi.

CARA GUNA CEK LAWA KRIM PEMUTIH KETIAK
🍃 Gunakannya selepas mandi disebelah pagi dan malam.
🍃 Pastikan lap kering bahagian bawah lengan terlebih dahulu.
🍃 Sapukan dan ratakan Cek Lawa dikeseluruhan bahagian ketiak.
🍃 Biarkan krim Cek Lawa tanpa perlu dibilas, ia bertindak sebagai deodoran memberi bau wangi dan kering pada tubuh sepanjang hari.
.
#ceklawa #ceklawamurah #krimketiak #tipsketiakcerah #ketiakgelap #tipskecantikan #petuaketiakcerah #ceklawaoriginal #nanolightenercream #nanolightenercreamdianz #nanoremovalcream #nanoremovalcreamdianz #vitaminc #daki #tonerbuangdaki #tonerdaki #tonerpelunturdaki #belvya  #ketiakgebu #norahwax #hairremoval #hairremovalcream #azanisscarserum  #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
RM30 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapp 0192530305 . CEK LAWA KRIM PEMUTIH KETIAK/CELAHAN Ready stock ! KELEBIHAN CEK LAWA KRIM PEMUTIH KETIAK 🍁 100% ekstrak herba semulajadi seperti ekstrak teh hijau,timun,ekstrak lemon dan aloe vera. 🍁 Kaya dengan Vitamin C dan mineral. 🍁 Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru. 🍁 Menanggalkan sel-sel kulit mati. 🍁 Menjadikan kulit yang semakin cerah dengan tona yang sekata. 🍁 Merangsang lapisan kolagen untuk menjadikan kulit lebih sihat dan lembut. 🍁 Dapat melembabkan kulit secara semulajadi. 🍁 Berbau wangi. CARA GUNA CEK LAWA KRIM PEMUTIH KETIAK 🍃 Gunakannya selepas mandi disebelah pagi dan malam. 🍃 Pastikan lap kering bahagian bawah lengan terlebih dahulu. 🍃 Sapukan dan ratakan Cek Lawa dikeseluruhan bahagian ketiak. 🍃 Biarkan krim Cek Lawa tanpa perlu dibilas, ia bertindak sebagai deodoran memberi bau wangi dan kering pada tubuh sepanjang hari. . #ceklawa  #ceklawamurah  #krimketiak  #tipsketiakcerah  #ketiakgelap  #tipskecantikan  #petuaketiakcerah  #ceklawaoriginal  #nanolightenercream  #nanolightenercreamdianz  #nanoremovalcream  #nanoremovalcreamdianz  #vitaminc  #daki  #tonerbuangdaki  #tonerdaki  #tonerpelunturdaki  #belvya  #ketiakgebu  #norahwax  #hairremoval  #hairremovalcream  #azanisscarserum  #likeforlike  #like4like  #follow4follow  #followforfollowme 
CC CREME SPF15 dari JAFRA ini salah satu favorit aku.. type kulit yg cenderung berminyak dan mudah berjerawat suka worry klo pake cc cream atau foundation yg rada tebel.. tp ini ga masalah di kulit aku ga bikin gampang berjerawat. seneng bgt deeh krna ada flek dan noda hitam bekas jerawat jadi bisa tertutupi. hasilnya pun mate.. ga berminyak semakin siang cc creme nya malah makin ngeblend di kulit. stlh itu pake bedak tabur Jafra  makin mate hasilnya😘
.

intip apa aja kelebihan2 dari cc creme ini yukk..
.
.
🌼 tekstur lembut dan ringan jadi aman dipakai sehari-hari
🌼formulanya lebih ringan dari cc cream
🌼meratakan perbedaan warna kulit pada wajah
🌼membantu mengurangi kemerahan
🌼memberikan nutrisi vit C agar kulit wajah tampak bercahaya. .
🌼Broad spectrum spf15 + intellshield membanti melindungi wajah dari efek buruk lingkungan termasuk radiasi sinar Uv, radikal bebas, polusi, dll

#makeupclass #tutorialmakeup #jafracosmetics #jafra #blushonjafra #blushoncreme #shabbychic #uploadkompakan #kompakers #muaindonesia #muamalaysia #muajakarta #muakualalumpur #polwanindonesia #pramugari #polwancantik #tipskecantikan #Bellaemran #raisahamish #raffinagita #jastipikea #jastipzara #jastipmango #jastipgosh #muabali #muasurabaya #bisnisiburumahtangga #bisnisdirumah
CC CREME SPF15 dari JAFRA ini salah satu favorit aku.. type kulit yg cenderung berminyak dan mudah berjerawat suka worry klo pake cc cream atau foundation yg rada tebel.. tp ini ga masalah di kulit aku ga bikin gampang berjerawat. seneng bgt deeh krna ada flek dan noda hitam bekas jerawat jadi bisa tertutupi. hasilnya pun mate.. ga berminyak semakin siang cc creme nya malah makin ngeblend di kulit. stlh itu pake bedak tabur Jafra makin mate hasilnya😘 . intip apa aja kelebihan2 dari cc creme ini yukk.. . . 🌼 tekstur lembut dan ringan jadi aman dipakai sehari-hari 🌼formulanya lebih ringan dari cc cream 🌼meratakan perbedaan warna kulit pada wajah 🌼membantu mengurangi kemerahan 🌼memberikan nutrisi vit C agar kulit wajah tampak bercahaya. . 🌼Broad spectrum spf15 + intellshield membanti melindungi wajah dari efek buruk lingkungan termasuk radiasi sinar Uv, radikal bebas, polusi, dll #makeupclass  #tutorialmakeup  #jafracosmetics  #jafra  #blushonjafra  #blushoncreme  #shabbychic  #uploadkompakan  #kompakers  #muaindonesia  #muamalaysia  #muajakarta  #muakualalumpur  #polwanindonesia  #pramugari  #polwancantik  #tipskecantikan  #Bellaemran  #raisahamish  #raffinagita  #jastipikea  #jastipzara  #jastipmango  #jastipgosh  #muabali  #muasurabaya  #bisnisiburumahtangga  #bisnisdirumah 
MENCEGAH PENUAAN DI PERINGKAT SELULAR: VIVIX
.
.
➡Minuman campuran botani Vivix merupakan revolusi penemuan dalam pemakanan polifenol.
➡Vivix mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol ➡Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel antipenuaan
➡Bahan-bahan utama semulajadinya telah diuji secara klinikal
.
.
*Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, menyembuhkan, mengubati atau mengelakkan sebarang penyakit. .
.
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR,
Fiefaizal
011-33330257
.
.
#vivix #antiaging #antipenuaan #polifenol #polyphenol #resveratrol #shakleemalaysia #sayajual #sayajualshaklee #tipscantik #tipskecantikan #flawless #rahsiakulitflawless #shakleesawak #shakleeborneo #instatheme #followforfollow
MENCEGAH PENUAAN DI PERINGKAT SELULAR: VIVIX . . ➡Minuman campuran botani Vivix merupakan revolusi penemuan dalam pemakanan polifenol. ➡Vivix mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol ➡Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel antipenuaan ➡Bahan-bahan utama semulajadinya telah diuji secara klinikal . . *Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, menyembuhkan, mengubati atau mengelakkan sebarang penyakit. . . YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR, Fiefaizal 011-33330257 . . #vivix  #antiaging  #antipenuaan  #polifenol  #polyphenol  #resveratrol  #shakleemalaysia  #sayajual  #sayajualshaklee  #tipscantik  #tipskecantikan  #flawless  #rahsiakulitflawless  #shakleesawak  #shakleeborneo  #instatheme  #followforfollow 
MENCEGAH PENUAAN DI PERINGKAT SELULAR: VIVIX
.
.
➡Minuman campuran botani Vivix merupakan revolusi penemuan dalam pemakanan polifenol.
➡Vivix mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol ➡Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel antipenuaan
➡Bahan-bahan utama semulajadinya telah diuji secara klinikal
.
.
*Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, menyembuhkan, mengubati atau mengelakkan sebarang penyakit. .
.
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR,
Fiefaizal
011-33330257
.
.
#vivix #antiaging #antipenuaan #polifenol #polyphenol #resveratrol #shakleemalaysia #sayajual #sayajualshaklee #tipscantik #tipskecantikan #flawless #rahsiakulitflawless #shakleesawak #shakleeborneo #instatheme #followforfollow
MENCEGAH PENUAAN DI PERINGKAT SELULAR: VIVIX . . ➡Minuman campuran botani Vivix merupakan revolusi penemuan dalam pemakanan polifenol. ➡Vivix mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol ➡Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel antipenuaan ➡Bahan-bahan utama semulajadinya telah diuji secara klinikal . . *Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, menyembuhkan, mengubati atau mengelakkan sebarang penyakit. . . YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR, Fiefaizal 011-33330257 . . #vivix  #antiaging  #antipenuaan  #polifenol  #polyphenol  #resveratrol  #shakleemalaysia  #sayajual  #sayajualshaklee  #tipscantik  #tipskecantikan  #flawless  #rahsiakulitflawless  #shakleesawak  #shakleeborneo  #instatheme  #followforfollow 
MENCEGAH PENUAAN DI PERINGKAT SELULAR: VIVIX
.
.
➡Minuman campuran botani Vivix merupakan revolusi penemuan dalam pemakanan polifenol.
➡Vivix mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol ➡Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel antipenuaan
➡Bahan-bahan utama semulajadinya telah diuji secara klinikal
.
.
*Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, menyembuhkan, mengubati atau mengelakkan sebarang penyakit. .
.
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR,
Fiefaizal
011-33330257
.
.
#vivix #antiaging #antipenuaan #polifenol #polyphenol #resveratrol #shakleemalaysia #sayajual #sayajualshaklee #tipscantik #tipskecantikan #flawless #rahsiakulitflawless #shakleesawak #shakleeborneo #instatheme #followforfollow
MENCEGAH PENUAAN DI PERINGKAT SELULAR: VIVIX . . ➡Minuman campuran botani Vivix merupakan revolusi penemuan dalam pemakanan polifenol. ➡Vivix mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol ➡Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel antipenuaan ➡Bahan-bahan utama semulajadinya telah diuji secara klinikal . . *Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, menyembuhkan, mengubati atau mengelakkan sebarang penyakit. . . YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR, Fiefaizal 011-33330257 . . #vivix  #antiaging  #antipenuaan  #polifenol  #polyphenol  #resveratrol  #shakleemalaysia  #sayajual  #sayajualshaklee  #tipscantik  #tipskecantikan  #flawless  #rahsiakulitflawless  #shakleesawak  #shakleeborneo  #instatheme  #followforfollow 
COLLAGEN POWDER
.
💕Membantu menghasilkan COLLAGEN yang amat diperlukan untuk kulit yang sihat
💕Memelihara kesihatan tendon, ligamen, dan salur darah
💕Menggalakkan kulit menjadi tegang, anjal, dan gebu
💕Menjadikan kulit lebih kuat, lebat dan bersinar
💕Membantu mengekalkan kesihatan tulang rawan, tulang dan gigi
.
#shakleesibu #shakleesarawak #shakleemalaysiamurah #shakleemurahmalaysia #shakleestory #pengedarshaklee #shakleeoriginal #shakleeonline #shakleestory #shakleelovers #setglowing #promosiseptember #promosimalaysia #hargapromosi #tipskecantikan #produkkecantikan #setcantikshaklee #splitphoto #instabusiness #instashop
COLLAGEN POWDER . 💕Membantu menghasilkan COLLAGEN yang amat diperlukan untuk kulit yang sihat 💕Memelihara kesihatan tendon, ligamen, dan salur darah 💕Menggalakkan kulit menjadi tegang, anjal, dan gebu 💕Menjadikan kulit lebih kuat, lebat dan bersinar 💕Membantu mengekalkan kesihatan tulang rawan, tulang dan gigi . #shakleesibu  #shakleesarawak  #shakleemalaysiamurah  #shakleemurahmalaysia  #shakleestory  #pengedarshaklee  #shakleeoriginal  #shakleeonline  #shakleestory  #shakleelovers  #setglowing  #promosiseptember  #promosimalaysia  #hargapromosi  #tipskecantikan  #produkkecantikan  #setcantikshaklee  #splitphoto  #instabusiness  #instashop 
Sisir adalah salah satu benda penting yang pasti dibutuhkan setiap wanita, apalagi jika rambutmu panjang. Tapi berapa minggu sekali kamu membersihkan sisir atau sikat rambut? Pernah menggantinya?

Berbeda dengan sisir, jika kamu menggunakan sikat rambut, yang mana lebih rapat dan membuat rambut lebih lembut, maka kamu juga perlu memperhatikan kebersihannya. Sikat rambut yang kotor justru bisa membuat rambut lebih kotor, berminyak dan lepek.

Selain itu, sikat rambut juga bisa menjadi tempat bakteri, kutu dan jamur berkembang biak sehingga bisa menyebabkan gatal, ketombe dan infeksi di kulit kepala. Kotoran semacam debu dan lain sebagainya yang terjebak di sisir rambut itu menumpuk dan menjadi sumber penyakit.

Cara terbaik menjaga kesehatan rambut adalah dengan mencuci sikat rambut seminggu sekali dan menggantinya. Kamu bisa membersihkannya dengan cara merendam sikat di baking soda dan air lalu menyikatnya bersih dengan sikat gigi untuk sela-sela yang susah dibersihkan. Lalu bilas dengan air hangat hingga bersih.

Untuk kamu yang mewarnai rambut atau melakukan styling rambut tertentu, tentu ada kemungkinan bahan-bahan kimia produk perawatan rambut tertinggal di sikat rambut, lebih baik bersihkan lebih sering ketika kamu merasa sikat rambut kotor. www.rumahkecantikanku.com

#tipskecantikan #areawanita #berbagiide #idekreatif #modis #kecantikan #tipswanita #tipscantik #perawatanrambut
Sisir adalah salah satu benda penting yang pasti dibutuhkan setiap wanita, apalagi jika rambutmu panjang. Tapi berapa minggu sekali kamu membersihkan sisir atau sikat rambut? Pernah menggantinya? Berbeda dengan sisir, jika kamu menggunakan sikat rambut, yang mana lebih rapat dan membuat rambut lebih lembut, maka kamu juga perlu memperhatikan kebersihannya. Sikat rambut yang kotor justru bisa membuat rambut lebih kotor, berminyak dan lepek. Selain itu, sikat rambut juga bisa menjadi tempat bakteri, kutu dan jamur berkembang biak sehingga bisa menyebabkan gatal, ketombe dan infeksi di kulit kepala. Kotoran semacam debu dan lain sebagainya yang terjebak di sisir rambut itu menumpuk dan menjadi sumber penyakit. Cara terbaik menjaga kesehatan rambut adalah dengan mencuci sikat rambut seminggu sekali dan menggantinya. Kamu bisa membersihkannya dengan cara merendam sikat di baking soda dan air lalu menyikatnya bersih dengan sikat gigi untuk sela-sela yang susah dibersihkan. Lalu bilas dengan air hangat hingga bersih. Untuk kamu yang mewarnai rambut atau melakukan styling rambut tertentu, tentu ada kemungkinan bahan-bahan kimia produk perawatan rambut tertinggal di sikat rambut, lebih baik bersihkan lebih sering ketika kamu merasa sikat rambut kotor. www.rumahkecantikanku.com #tipskecantikan  #areawanita  #berbagiide  #idekreatif  #modis  #kecantikan  #tipswanita  #tipscantik  #perawatanrambut 
Salam korang, dah makan ke? Hari ni cuti mesti ramai yang masak kan? Klo ade yang masak guna santan, lebihan santan tu boleh guna untuk kulit plak sebab hari ni KakNa nak share tips kecantikan kulit daripada Santan Kelapa. .
Untuk menjaga kecantikan anda sebenarnya tak perlu menghabiskan banyak duit. Salah satu cara untuk menjaga kecantikan diri anda adalah dengan cara menggunakan manfaat santan kelapa je. Banyak manfaat santan untuk kulit antaranya boleh rawat kulit dan sebagai anti penuaan😍
.
.
Merawat Kulit
.
Manfaat santan kelapa biasanya digunakan dalam produk penjagaan kulit untuk melembabkan dan mengurangkan masalah kulit kering dan ruam. So, untuk rawat kulit korang juga boleh menggosokkan santan kelapa segar tersebut pada kulit dan biarkan selama 30 minit supaya nutrisi yang ada dalam santan kelapa tu dapat menyerap dengan sempurna pada kulit korang. Boleh amalkan selalu dan korang akan dapati kulit makin halus dan bersinar.
.
.
Anti Penuaan
.
Selain tu santan pun bagus untuk anti penuaan, caranya korang sapukan santan pada kulit, secara automatik akan meningkatkan keanjalan kulit korang sebab kandungan vitamin C dalam santan kelapa akan menjadikan kulit korang lebih elastik dan juga memperlambatkan proses penuaan pada kulit.
.
.
Best kan guna santan je boleh rawat kulit. Tak perlu nak beli produk mahal2. Lepas ni kalau masak guna santan boleh la simpan sedikit untuk sapu dekat kulit😍
.
.
.
#LAMISA2017
#Lamisahq
#Lamisabeauty
#tipskecantikan
#santankelapa
#rawatkulit
#antipenuaan
#putihkanwajah
#haluskankulit
#cantikluaran
#cantikdalaman
#scrubmuka
#foundation
#whiteningsoap
#agent
#dropship
#wanted
#agentwanted
#dropshipwanted
Salam korang, dah makan ke? Hari ni cuti mesti ramai yang masak kan? Klo ade yang masak guna santan, lebihan santan tu boleh guna untuk kulit plak sebab hari ni KakNa nak share tips kecantikan kulit daripada Santan Kelapa. . Untuk menjaga kecantikan anda sebenarnya tak perlu menghabiskan banyak duit. Salah satu cara untuk menjaga kecantikan diri anda adalah dengan cara menggunakan manfaat santan kelapa je. Banyak manfaat santan untuk kulit antaranya boleh rawat kulit dan sebagai anti penuaan😍 . . Merawat Kulit . Manfaat santan kelapa biasanya digunakan dalam produk penjagaan kulit untuk melembabkan dan mengurangkan masalah kulit kering dan ruam. So, untuk rawat kulit korang juga boleh menggosokkan santan kelapa segar tersebut pada kulit dan biarkan selama 30 minit supaya nutrisi yang ada dalam santan kelapa tu dapat menyerap dengan sempurna pada kulit korang. Boleh amalkan selalu dan korang akan dapati kulit makin halus dan bersinar. . . Anti Penuaan . Selain tu santan pun bagus untuk anti penuaan, caranya korang sapukan santan pada kulit, secara automatik akan meningkatkan keanjalan kulit korang sebab kandungan vitamin C dalam santan kelapa akan menjadikan kulit korang lebih elastik dan juga memperlambatkan proses penuaan pada kulit. . . Best kan guna santan je boleh rawat kulit. Tak perlu nak beli produk mahal2. Lepas ni kalau masak guna santan boleh la simpan sedikit untuk sapu dekat kulit😍 . . . #LAMISA2017  #Lamisahq  #Lamisabeauty  #tipskecantikan  #santankelapa  #rawatkulit  #antipenuaan  #putihkanwajah  #haluskankulit  #cantikluaran  #cantikdalaman  #scrubmuka  #foundation  #whiteningsoap  #agent  #dropship  #wanted  #agentwanted  #dropshipwanted 
Salam korang, dah makan ke? Hari ni cuti mesti ramai yang masak kan? Klo ade yang masak guna santan, lebihan santan tu boleh guna untuk kulit plak sebab hari ni KakNa nak share tips kecantikan kulit daripada Santan Kelapa. .
Untuk menjaga kecantikan anda sebenarnya tak perlu menghabiskan banyak duit. Salah satu cara untuk menjaga kecantikan diri anda adalah dengan cara menggunakan manfaat santan kelapa je. Banyak manfaat santan untuk kulit antaranya boleh rawat kulit dan sebagai anti penuaan😍
.
.
Merawat Kulit
.
Manfaat santan kelapa biasanya digunakan dalam produk penjagaan kulit untuk melembabkan dan mengurangkan masalah kulit kering dan ruam. So, untuk rawat kulit korang juga boleh menggosokkan santan kelapa segar tersebut pada kulit dan biarkan selama 30 minit supaya nutrisi yang ada dalam santan kelapa tu dapat menyerap dengan sempurna pada kulit korang. Boleh amalkan selalu dan korang akan dapati kulit makin halus dan bersinar.
.
.
Anti Penuaan
.
Selain tu santan pun bagus untuk anti penuaan, caranya korang sapukan santan pada kulit, secara automatik akan meningkatkan keanjalan kulit korang sebab kandungan vitamin C dalam santan kelapa akan menjadikan kulit korang lebih elastik dan juga memperlambatkan proses penuaan pada kulit.
.
.
Best kan guna santan je boleh rawat kulit. Tak perlu nak beli produk mahal2. Lepas ni kalau masak guna santan boleh la simpan sedikit untuk sapu dekat kulit😍
.
.
.
#LAMISA2017
#Lamisahq
#Lamisabeauty
#tipskecantikan
#santankelapa
#rawatkulit
#antipenuaan
#putihkanwajah
#haluskankulit
#cantikluaran
#cantikdalaman
#scrubmuka
#foundation
#whiteningsoap
#agent
#dropship
#wanted
#agentwanted
#dropshipwanted
Salam korang, dah makan ke? Hari ni cuti mesti ramai yang masak kan? Klo ade yang masak guna santan, lebihan santan tu boleh guna untuk kulit plak sebab hari ni KakNa nak share tips kecantikan kulit daripada Santan Kelapa. . Untuk menjaga kecantikan anda sebenarnya tak perlu menghabiskan banyak duit. Salah satu cara untuk menjaga kecantikan diri anda adalah dengan cara menggunakan manfaat santan kelapa je. Banyak manfaat santan untuk kulit antaranya boleh rawat kulit dan sebagai anti penuaan😍 . . Merawat Kulit . Manfaat santan kelapa biasanya digunakan dalam produk penjagaan kulit untuk melembabkan dan mengurangkan masalah kulit kering dan ruam. So, untuk rawat kulit korang juga boleh menggosokkan santan kelapa segar tersebut pada kulit dan biarkan selama 30 minit supaya nutrisi yang ada dalam santan kelapa tu dapat menyerap dengan sempurna pada kulit korang. Boleh amalkan selalu dan korang akan dapati kulit makin halus dan bersinar. . . Anti Penuaan . Selain tu santan pun bagus untuk anti penuaan, caranya korang sapukan santan pada kulit, secara automatik akan meningkatkan keanjalan kulit korang sebab kandungan vitamin C dalam santan kelapa akan menjadikan kulit korang lebih elastik dan juga memperlambatkan proses penuaan pada kulit. . . Best kan guna santan je boleh rawat kulit. Tak perlu nak beli produk mahal2. Lepas ni kalau masak guna santan boleh la simpan sedikit untuk sapu dekat kulit😍 . . . #LAMISA2017  #Lamisahq  #Lamisabeauty  #tipskecantikan  #santankelapa  #rawatkulit  #antipenuaan  #putihkanwajah  #haluskankulit  #cantikluaran  #cantikdalaman  #scrubmuka  #foundation  #whiteningsoap  #agent  #dropship  #wanted  #agentwanted  #dropshipwanted 
VSL Beauty Care 
Bukan Produk Skin Care Di Alam Maya
VSL Membantu Anda Dalam Dunia Reality .
😢 Saya Tiada Keyakinan Diri Berjumpa Dengan Org Sebab Muka Yang Teruk
.
😢 Saya Di Kutuk Oleh Orang Sekeliling Sebab Muka Saya Buruk
.
😢 Saya Rasa Rendah Diri Sebab Tak Lawa
.
😢 Saya Tertekan Suami Saya Selalu Pandang Perempuan Lain/Ada .......... Sebab Rupa Saya Tak Lawa
.
😢 Penat Cuba Pelbagai Produk.. Banyak Habis Duit Tapi Sama Juga.. Kulit Muka Tiada Perubahan.. Rasa Stress & Nak Giveup
.
ANDA PUNYAI MASALAH2 DI ATAS
.
A ✔
B ✔
C ✔
D ✔
E ✔
.
JAWAPAN NYA HANYA SATU 😇 VSL BEAUTY CARE 
TEAM VSL 🤝 Hulurkan Tangan 
Bantu Anda Dari Nobody 
Become "SUPER STAR" 💃
.
.
Yang Penting Dalam Diri Anda Ada
.
😎 KEYAKINAN PADA KAMI
😎 KESABARAN DALAM DIRI ANDA
😎 KERAJINAN BERPANJANGAN
.
Anda Pasti Lihat Perubahannya
.
Whatsapp 0139291423-ayu
.
#ubatparut #parutpudar #paruthilang #parutberlubang #parutjerawat #jeragat #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat #bebasjerawat #serum #serumjerawat #serumjeragat #merawatkulit #merawatwajah #merawatparut #terapiinstagram #ajimaura #merawatmasalahkulit #vsl #vslbeautycare #vslbeautycareteam #tipskecantikan #nakcantik #bera #temerloh #nakflawless #nakglowing #makeupmurah #nakkulitcantik
VSL Beauty Care Bukan Produk Skin Care Di Alam Maya VSL Membantu Anda Dalam Dunia Reality . 😢 Saya Tiada Keyakinan Diri Berjumpa Dengan Org Sebab Muka Yang Teruk . 😢 Saya Di Kutuk Oleh Orang Sekeliling Sebab Muka Saya Buruk . 😢 Saya Rasa Rendah Diri Sebab Tak Lawa . 😢 Saya Tertekan Suami Saya Selalu Pandang Perempuan Lain/Ada .......... Sebab Rupa Saya Tak Lawa . 😢 Penat Cuba Pelbagai Produk.. Banyak Habis Duit Tapi Sama Juga.. Kulit Muka Tiada Perubahan.. Rasa Stress & Nak Giveup . ANDA PUNYAI MASALAH2 DI ATAS . A ✔ B ✔ C ✔ D ✔ E ✔ . JAWAPAN NYA HANYA SATU 😇 VSL BEAUTY CARE TEAM VSL 🤝 Hulurkan Tangan Bantu Anda Dari Nobody Become "SUPER STAR" 💃 . . Yang Penting Dalam Diri Anda Ada . 😎 KEYAKINAN PADA KAMI 😎 KESABARAN DALAM DIRI ANDA 😎 KERAJINAN BERPANJANGAN . Anda Pasti Lihat Perubahannya . Whatsapp 0139291423-ayu . #ubatparut  #parutpudar  #paruthilang  #parutberlubang  #parutjerawat  #jeragat  #hilangkanjeragat  #hilangkanjerawat  #bebasjerawat  #serum  #serumjerawat  #serumjeragat  #merawatkulit  #merawatwajah  #merawatparut  #terapiinstagram  #ajimaura  #merawatmasalahkulit  #vsl  #vslbeautycare  #vslbeautycareteam  #tipskecantikan  #nakcantik  #bera  #temerloh  #nakflawless  #nakglowing  #makeupmurah  #nakkulitcantik 
FULL SET FROM HEAD TO TOE THE BEAUTY HACKS❤
-
Soap bar rice/turmeric - rm12
Face scrub milk/gold - rm33
Body scrub rice/turmeric/tamarind - rm33
Whitening lotion - rm45
Face mask honey - rm45
Face cream honey + aloevera - rm45
-
-
Total rm211
PROMO PRICE - RM206
Get free gift lipscrub + sheet mask!!
-
-
Cod bentong pahang 
Postage rm8ss /rm11sm
Whatsapp - +60142972507
-
-

#Thebeautyhacks #skincare #bodycare 
#facescrub #scrubmalaysia #scrubmuka  #kosmetikmurah #tbhproduct #dahliansandco 
#kulitsihat #halal #sayajualonline  #bazaarpaknil #lokalah #igshopmalaysia #sayajualmurah #natural #instalike  #aurainsta #codbentongpahang #tipskecantikan #scrubkunyit #scrubmuka #scrubasamjawa #scrubberas #scrubbadan #sabunberas #sabunkunyit #scrubsusu
#sayajualonline
FULL SET FROM HEAD TO TOE THE BEAUTY HACKS❤ - Soap bar rice/turmeric - rm12 Face scrub milk/gold - rm33 Body scrub rice/turmeric/tamarind - rm33 Whitening lotion - rm45 Face mask honey - rm45 Face cream honey + aloevera - rm45 - - Total rm211 PROMO PRICE - RM206 Get free gift lipscrub + sheet mask!! - - Cod bentong pahang Postage rm8ss /rm11sm Whatsapp - +60142972507 - - #Thebeautyhacks  #skincare  #bodycare  #facescrub  #scrubmalaysia  #scrubmuka  #kosmetikmurah  #tbhproduct  #dahliansandco  #kulitsihat  #halal  #sayajualonline  #bazaarpaknil  #lokalah  #igshopmalaysia  #sayajualmurah  #natural  #instalike  #aurainsta  #codbentongpahang  #tipskecantikan  #scrubkunyit  #scrubmuka  #scrubasamjawa  #scrubberas  #scrubbadan  #sabunberas  #sabunkunyit  #scrubsusu  #sayajualonline 
😊 Keuntungan memijat wajah:

1. Mood menjadi lebih baik
2. Mencegah kerut
3. Merapatkan pori-pori
4. Detoksifikasi

Jadi, jangan lupa pijat-pijat wajah kamu setiap hari sebelum tidur ya! 😚

#TroveSkin #facialmassage #selfmassage #goodmood #detox #kecantikan #tipskecantikan #beautyblogger #beautyaddict #beautyguru #beautyworld #beautyapps #beautytalk #beautycare #produkkecantikan #perawatanwajah #SkincareRoutine
Apa yang anda perlu tahu tentang Real Expert Moisturising Lotion' SPF30
.
#kongsi
.
Merupakan losyen SPF 30, melindungi kulit dari sinaran UV yang mampu membakar lapisan kulit. Tekstur yang tidak berminyak dan memiliki wangian yang segar akan memberikan kepuasan kepada anda. Losyen ini juga akan memberikan kecerahan dan menjadikan kulit anda lembut & gebu serta halus. Ia membantu sistem hidrasi kulit dari kekeringan.
.
Memang tak rugi memilih skincare Real Expert White kerana hasil dari testimoni yang menakjubkan dari masa ke semasa!
.
SESUAI UNTUK LELAKI & PEREMPUAN
.
Kandungan Produk Lulus KKM: NOT160101033K
.
Follow :
@RealExpertWhiteStokis .
#realexpertwhite #realexpertwhitemalaysia #realexpertwhitekualalumpur #inibarureal #cheta #neelofa #bazaarpaknil #kulitputih #dherbs #vasia #jamujelita #realexpertwhitelovers #produkviral #kualalumpur #merdekapromo #produkluluskkm #tipskecantikan
Apa yang anda perlu tahu tentang Real Expert Moisturising Lotion' SPF30 . #kongsi  . Merupakan losyen SPF 30, melindungi kulit dari sinaran UV yang mampu membakar lapisan kulit. Tekstur yang tidak berminyak dan memiliki wangian yang segar akan memberikan kepuasan kepada anda. Losyen ini juga akan memberikan kecerahan dan menjadikan kulit anda lembut & gebu serta halus. Ia membantu sistem hidrasi kulit dari kekeringan. . Memang tak rugi memilih skincare Real Expert White kerana hasil dari testimoni yang menakjubkan dari masa ke semasa! . SESUAI UNTUK LELAKI & PEREMPUAN . Kandungan Produk Lulus KKM: NOT160101033K . Follow : @RealExpertWhiteStokis . #realexpertwhite  #realexpertwhitemalaysia  #realexpertwhitekualalumpur  #inibarureal  #cheta  #neelofa  #bazaarpaknil  #kulitputih  #dherbs  #vasia  #jamujelita  #realexpertwhitelovers  #produkviral  #kualalumpur  #merdekapromo  #produkluluskkm  #tipskecantikan 
" PARUT ALERGI KURANG LEPAS AMALKAN SUSU MAAEZ DALAM 6 HARI JE "
.
Alhamdulilah, dapat feedback positif. Lepas 5 - 6 hari minum SUSU MAAEZ , parut disebabkan alergi semakin kurang
.
Kalau yang ada masalah kulit tu , boleh lah try SUSU MAAEZ ni
.
Boleh whatsapp cepat2 0177081406 ye 😘😘
.
#belleza #bellezacollagen #susumaaez #maaezz #susuuntukkulitcantik #susukambing #produkkecantikan #produkpemutihan #sofieyabeauty #kosmetik #testimonibelleza #testimonimaaez #rahsiaputihgebu #rahsiacantik #tipsputih #tipskecantikan #freegift #freegift
" PARUT ALERGI KURANG LEPAS AMALKAN SUSU MAAEZ DALAM 6 HARI JE " . Alhamdulilah, dapat feedback positif. Lepas 5 - 6 hari minum SUSU MAAEZ , parut disebabkan alergi semakin kurang . Kalau yang ada masalah kulit tu , boleh lah try SUSU MAAEZ ni . Boleh whatsapp cepat2 0177081406 ye 😘😘 . #belleza  #bellezacollagen  #susumaaez  #maaezz  #susuuntukkulitcantik  #susukambing  #produkkecantikan  #produkpemutihan  #sofieyabeauty  #kosmetik  #testimonibelleza  #testimonimaaez  #rahsiaputihgebu  #rahsiacantik  #tipsputih  #tipskecantikan  #freegift  #freegift 
🌸 Belleza Collagen mampu untuk mencerahkan kulit anda dengan kesan seawal 7 hari sahaja! Kenapa Belleza Collagen dikatakan sangat berkesan? Sebab ianya dirumuskan khas dengan bahan aktif berkelas tinggi yang dikelaskan sebagai bahan aktif KELAS A

Lihat saja bahan-bahan kandungan Belleza, 100% organic. Tiada bahan campuran atau ubat yang pelik-pelik. Sangat selamat digunakan. Ada status HALAL, KKM & GMP

Bila menggunakan bahan aktif seperti ini semestinya harga Belleza Collagen agak sedikit tinggi akibat pihak HQ mementingkan kesan bukan aspek orang mampu or tak mampu beli, jika kami menggunakan bahan aktif kelas rendah semestinya produk ni mempunyai kesan lambat dan boleh dijual dengan harga yg agak rendah.
.
Jadi kalau kita inginkan kesan yang pantas dan selamat jangan takut untuk melabur. Nak cantik memerlukan pengorbanan dan usaha. Jangan beli kalau anda lebih sukakan tunggu kesan yg agak lama dan harga murah kerana Belleza Collagen mempunyai kesan yg sngt cepat dan harga agak sedikit tinggi!
.
Pelaburan yg sangat berbaloi untuk mereka yg inginkan kulit putih!
. .
#bellezacollagen #susumaaez #sofieyabeauty #bellezacollagenkulai #combosetjimat #bellezacollagennewedition #susumaaezkulai #susuuntukkulit #susumagic #susuajaib #kemamkemamjerdahputih #automaticflawless #sususihatcantik #kesanseawal7hari #hotsale #jimatkawkaw #tipskulitcantik #tipskulitputih #tipskecantikan #rahsiakulitputih #rahsiaputihgebu #carakulitputih #caraputihkankulit #cantikmulus #putihgebu #putihgebukekal
🌸 Belleza Collagen mampu untuk mencerahkan kulit anda dengan kesan seawal 7 hari sahaja! Kenapa Belleza Collagen dikatakan sangat berkesan? Sebab ianya dirumuskan khas dengan bahan aktif berkelas tinggi yang dikelaskan sebagai bahan aktif KELAS A Lihat saja bahan-bahan kandungan Belleza, 100% organic. Tiada bahan campuran atau ubat yang pelik-pelik. Sangat selamat digunakan. Ada status HALAL, KKM & GMP Bila menggunakan bahan aktif seperti ini semestinya harga Belleza Collagen agak sedikit tinggi akibat pihak HQ mementingkan kesan bukan aspek orang mampu or tak mampu beli, jika kami menggunakan bahan aktif kelas rendah semestinya produk ni mempunyai kesan lambat dan boleh dijual dengan harga yg agak rendah. . Jadi kalau kita inginkan kesan yang pantas dan selamat jangan takut untuk melabur. Nak cantik memerlukan pengorbanan dan usaha. Jangan beli kalau anda lebih sukakan tunggu kesan yg agak lama dan harga murah kerana Belleza Collagen mempunyai kesan yg sngt cepat dan harga agak sedikit tinggi! . Pelaburan yg sangat berbaloi untuk mereka yg inginkan kulit putih! . . #bellezacollagen  #susumaaez  #sofieyabeauty  #bellezacollagenkulai  #combosetjimat  #bellezacollagennewedition  #susumaaezkulai  #susuuntukkulit  #susumagic  #susuajaib  #kemamkemamjerdahputih  #automaticflawless  #sususihatcantik  #kesanseawal7hari  #hotsale  #jimatkawkaw  #tipskulitcantik  #tipskulitputih  #tipskecantikan  #rahsiakulitputih  #rahsiaputihgebu  #carakulitputih  #caraputihkankulit  #cantikmulus  #putihgebu  #putihgebukekal 
📢testimoni feedback📢
.
Wahhhh tengok nihh.. Gabungann #cikoren dan dermaroller.. Kesan dia sangat lahh boom 💣💣 Bekas jerawat makin pudar..belum sampai srbulan dah ada kesan perubahan😃😃
Makin lawa lah kulit muka sis nih😍😍
.
.
Jom kita rasa perubahan dia.. Whatsapp 0136709912
📢testimoni feedback📢 . Wahhhh tengok nihh.. Gabungann #cikoren  dan dermaroller.. Kesan dia sangat lahh boom 💣💣 Bekas jerawat makin pudar..belum sampai srbulan dah ada kesan perubahan😃😃 Makin lawa lah kulit muka sis nih😍😍 . . Jom kita rasa perubahan dia.. Whatsapp 0136709912
📢testimoni feedback📢
.
Wahhhh tengok nihh.. Gabungann #cikoren dan dermaroller.. Kesan dia sangat lahh boom 💣💣 Bekas jerawat makin pudar..belum sampai srbulan dah ada kesan perubahan😃😃
Makin lawa lah kulit muka sis nih😍😍
.
.
Jom kita rasa perubahan dia.. Whatsapp 0136709912
📢testimoni feedback📢 . Wahhhh tengok nihh.. Gabungann #cikoren  dan dermaroller.. Kesan dia sangat lahh boom 💣💣 Bekas jerawat makin pudar..belum sampai srbulan dah ada kesan perubahan😃😃 Makin lawa lah kulit muka sis nih😍😍 . . Jom kita rasa perubahan dia.. Whatsapp 0136709912
Happening now! First floor above Foodsbury Section 9, Shah Alam. Until 5pm! Jom!
.
✨ FREE GIFTS
✨ LUCKY DRAWS
✨ PRODUCT TESTING
✨ BEAUTY KNOWLEDGE
✨ MAKEUP DEMO
✨ REFRESHMENTS
.
See you there!
.
💄 Ezura 💄
Mary Kay Independant Beauty Consultant
FREE Skincare & Makeup Class
Whatsapp 0126559961

#marykaysetiaalam #marykayshahalam
#marykaysubang #marykayselangor #marykaypj #marykaykl #marykaykj
#marykaymalaysia #sayajualmarykay
#sayajualskincare #sayajualmekap
#sayajuallipstick #bibircantik #kulitcantik
#kulitsihat #kulitbersih #kulitcerah
#kulitflawless #mekapflawless
#consultantmarykay #marykayconsultant
#skincarepercuma #mekappercuma
#tipskecantikan #extraincome #peluangbisnes #kerjaparttime #kerjasenang
#kerjadarirumah #masalahjerawat
Happening now! First floor above Foodsbury Section 9, Shah Alam. Until 5pm! Jom! . ✨ FREE GIFTS ✨ LUCKY DRAWS ✨ PRODUCT TESTING ✨ BEAUTY KNOWLEDGE ✨ MAKEUP DEMO ✨ REFRESHMENTS . See you there! . 💄 Ezura 💄 Mary Kay Independant Beauty Consultant FREE Skincare & Makeup Class Whatsapp 0126559961 #marykaysetiaalam  #marykayshahalam  #marykaysubang  #marykayselangor  #marykaypj  #marykaykl  #marykaykj  #marykaymalaysia  #sayajualmarykay  #sayajualskincare  #sayajualmekap  #sayajuallipstick  #bibircantik  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitbersih  #kulitcerah  #kulitflawless  #mekapflawless  #consultantmarykay  #marykayconsultant  #skincarepercuma  #mekappercuma  #tipskecantikan  #extraincome  #peluangbisnes  #kerjaparttime  #kerjasenang  #kerjadarirumah  #masalahjerawat 
SELAMAT TENGAH HARI SEMUA😊

DENGAN PENGGUNAAN SKA WHITE SERUM BOOSTER YANG KONSISTEN DAPAT MEMBERIKAN KESAN YANG MENAKJUBKAN

SKA WHITE SERUM BOOSTER
**************************************************
MAI SEMUA PAKAT ORDER. BOLEH WASAP NO NI LELAJU 011 3796 2627 😉
BOLEH FLAWLESS DALAM MASA 3-7 HARI 😋

#dipdipskawhitemakinpololeswajah
#tipskecantikan
#skawhiteserum #bestserum #jeragat #tipsbyskawhite #tipsflawless #baazarpaknil #bangkitbersama
#mencintaimumrphotographer #fattzura #heroseorangcinderella
#coffeeprince #fattahaminxfar8 #fattahamin 
#colorrun2017 #shopeemy #arianilovers #creacionbysitinurhaliza
SELAMAT TENGAH HARI SEMUA😊 DENGAN PENGGUNAAN SKA WHITE SERUM BOOSTER YANG KONSISTEN DAPAT MEMBERIKAN KESAN YANG MENAKJUBKAN SKA WHITE SERUM BOOSTER ************************************************** MAI SEMUA PAKAT ORDER. BOLEH WASAP NO NI LELAJU 011 3796 2627 😉 BOLEH FLAWLESS DALAM MASA 3-7 HARI 😋 #dipdipskawhitemakinpololeswajah  #tipskecantikan  #skawhiteserum  #bestserum  #jeragat  #tipsbyskawhite  #tipsflawless  #baazarpaknil  #bangkitbersama  #mencintaimumrphotographer  #fattzura  #heroseorangcinderella  #coffeeprince  #fattahaminxfar8  #fattahamin  #colorrun2017  #shopeemy  #arianilovers  #creacionbysitinurhaliza 
MUA Anne Nita loving our best seller Naturactor Cover Face & Naturactor Concealer 171!
.
Anda tengok aje kewww ? Foundation original MADE IN JAPAN - bukan ciplak okayyy. Tahan bertahunnnn nak habis! Jimat ke idokkkk?
.
Nak beli by pos boleh pm jeww hakak 
WHATSAPP: 0137648567
WHATSAPP: 0137648567
WHATSAPP: 0137648567
.
Atau nak terusss dapat, Area Putrajaya COD jurrr ❤️ .
. 
#naturactor #naturactororiginal #naturactorori #meikooriginal #sayajualnaturactor #nrccosmetic #cpgcosmetics #tipskecantikan #suikone #sayasukamakeup #tipskecantikan #nrcperfectiontreatmentfoundation #suikoneputrajaya #Iflawless #tipsmakeup #1minuteMiracleMascara #codputrajaya #paritraja #uthm #batupahat #aurawhite #auralens #quputeh #Ridzskinlipsmatte #NsisMascara #nsisputrajaya
MUA Anne Nita loving our best seller Naturactor Cover Face & Naturactor Concealer 171! . Anda tengok aje kewww ? Foundation original MADE IN JAPAN - bukan ciplak okayyy. Tahan bertahunnnn nak habis! Jimat ke idokkkk? . Nak beli by pos boleh pm jeww hakak WHATSAPP: 0137648567 WHATSAPP: 0137648567 WHATSAPP: 0137648567 . Atau nak terusss dapat, Area Putrajaya COD jurrr ❤️ . . #naturactor  #naturactororiginal  #naturactorori  #meikooriginal  #sayajualnaturactor  #nrccosmetic  #cpgcosmetics  #tipskecantikan  #suikone  #sayasukamakeup  #tipskecantikan  #nrcperfectiontreatmentfoundation  #suikoneputrajaya  #Iflawless  #tipsmakeup  #1minuteMiracleMascara  #codputrajaya  #paritraja  #uthm  #batupahat  #aurawhite  #auralens  #quputeh  #Ridzskinlipsmatte  #NsisMascara  #nsisputrajaya 
Apakah kamu sudah menggunakan produk perawatan kulit kamu secara benar? Agar perawatan kulit wajah kamu maksimal ikuti langkah berikut:
❣ Cleanser dioles dari dahi tengah, diusap searah jarum jam. Untuk penggunaan di pipi dan dagu diusap melawan arah jarum jam.
❣ Penggunaan sunscreen pada dahi dan dagu, dimulai dari tengah dahi berlawanan arah jarum. Sedangkan penggunaan di dagu dioles searah jarum jam.
❣ Moisturizer diusapkan pada lima titik wajah, yaitu pada dahi, hidung, dagu, pipi kanan dan kiri dioles searah jarum jam.
❣ Acne Cream cukup dioles di bagian yang berjerawat saja.
.
Kamu udah ikutin langkah-langkahnya dengan benar belum? 😊😘
#elsheskin #beautycare #skincare #beautytips #treatmentwajah #tipskecantikan
Apakah kamu sudah menggunakan produk perawatan kulit kamu secara benar? Agar perawatan kulit wajah kamu maksimal ikuti langkah berikut: ❣ Cleanser dioles dari dahi tengah, diusap searah jarum jam. Untuk penggunaan di pipi dan dagu diusap melawan arah jarum jam. ❣ Penggunaan sunscreen pada dahi dan dagu, dimulai dari tengah dahi berlawanan arah jarum. Sedangkan penggunaan di dagu dioles searah jarum jam. ❣ Moisturizer diusapkan pada lima titik wajah, yaitu pada dahi, hidung, dagu, pipi kanan dan kiri dioles searah jarum jam. ❣ Acne Cream cukup dioles di bagian yang berjerawat saja. . Kamu udah ikutin langkah-langkahnya dengan benar belum? 😊😘 #elsheskin  #beautycare  #skincare  #beautytips  #treatmentwajah  #tipskecantikan 
“To have beautiful lips, say beautiful things. To have beautiful eyes, look at people and see the good them” – Audrey Hepburn Make your day full of happiness and don't forget to share a smile! have a nice day, Ladies. #Fillerina #Indonesia #FillerinaIndonesia #FillerinaLipVolume
.
#skincare #skincareroutine #fillers #fillerwajah #fillertanpasuntik #fillerbibir #fillerjakarta #suntikfiller #beautytips #beautycare #tipskecantikan #tipscantik #kulitwajah #facefillers #antiaging #antiagingserum #antiagingcream  #antiagingproducts #infocantik #antiagingcream #fillertreatment #smile #quoteoftheday
“To have beautiful lips, say beautiful things. To have beautiful eyes, look at people and see the good them” – Audrey Hepburn Make your day full of happiness and don't forget to share a smile! have a nice day, Ladies. #Fillerina  #Indonesia  #FillerinaIndonesia  #FillerinaLipVolume  . #skincare  #skincareroutine  #fillers  #fillerwajah  #fillertanpasuntik  #fillerbibir  #fillerjakarta  #suntikfiller  #beautytips  #beautycare  #tipskecantikan  #tipscantik  #kulitwajah  #facefillers  #antiaging  #antiagingserum  #antiagingcream  #antiagingproducts  #infocantik  #antiagingcream  #fillertreatment  #smile  #quoteoftheday 
Apakah kamu sudah menggunakan produk perawatan kulit kamu secara benar? Agar perawatan kulit wajah kamu maksimal ikuti langkah berikut:
❣ Cleanser dioles dari dahi tengah, diusap searah jarum jam. Untuk penggunaan di pipi dan dagu diusap melawan arah jarum jam.
❣ Penggunaan sunscreen pada dahi dan dagu, dimulai dari tengah dahi berlawanan arah jarum. Sedangkan penggunaan di dagu dioles searah jarum jam.
❣ Moisturizer diusapkan pada lima titik wajah, yaitu pada dahi, hidung, dagu, pipi kanan dan kiri dioles searah jarum jam.
❣ Acne Cream cukup dioles di bagian yang berjerawat saja.
.
Kamu udah ikutin langkah-langkahnya dengan benar belum? 😊😘
#elsheskinmakassar #beautycare #skincare #beautytips #treatmentwajah #tipskecantikan
Apakah kamu sudah menggunakan produk perawatan kulit kamu secara benar? Agar perawatan kulit wajah kamu maksimal ikuti langkah berikut: ❣ Cleanser dioles dari dahi tengah, diusap searah jarum jam. Untuk penggunaan di pipi dan dagu diusap melawan arah jarum jam. ❣ Penggunaan sunscreen pada dahi dan dagu, dimulai dari tengah dahi berlawanan arah jarum. Sedangkan penggunaan di dagu dioles searah jarum jam. ❣ Moisturizer diusapkan pada lima titik wajah, yaitu pada dahi, hidung, dagu, pipi kanan dan kiri dioles searah jarum jam. ❣ Acne Cream cukup dioles di bagian yang berjerawat saja. . Kamu udah ikutin langkah-langkahnya dengan benar belum? 😊😘 #elsheskinmakassar  #beautycare  #skincare  #beautytips  #treatmentwajah  #tipskecantikan 
Hari hari basuh beras,hari hari makan nasi tapi tahukah anda beras bukan saja mengenyangkan perut tapi mampu mencantikkan kulit juga!!
-
-
Beras mempunyai 1001 khasiat dan kebaikan yang sangat hebat
-
Fungsi & Kebaikan Sabun The Rice by The Beauty Hacks
-
1. Menghilangkan jerawat dan jeragat
2. Menghilangkan tompok-tompok dan bintik hitam
3. Mengecutkan jerawat dengan cepat dan berkesan
4. Mencerahkan kulit dan melicinkan kulit wajah
5. Menggebukan kulit
6. Dapat menyelesaikan banyak masalah kulit yang lain lagi
-
Sabun The Rice baunya sangat wangi dan mempunyai khasiat yang sangat bagus.
-
Sabun The Rice by The Beauty Hacks cuma berharga RM12 sahaja yang mampu bertahan sehingga 2 bulan penggunaan
-
-

#Thebeautyhacks #skincare #bodycare 
#facescrub #scrubmalaysia #scrubmuka  #kosmetikmurah #tbhproduct 
#kulitsihat #halal #sayajualonline  #bazaarpaknil #lokalah #igshopmalaysia #sayajualmurah #natural #instalike  #aurainsta #codbentongpahang #tipskecantikan #scrubkunyit #scrubmuka #scrubasamjawa #scrubberas #scrubbadan #sabunberas #sabunkunyit #scrubsusu
#sayajualonline
Hari hari basuh beras,hari hari makan nasi tapi tahukah anda beras bukan saja mengenyangkan perut tapi mampu mencantikkan kulit juga!! - - Beras mempunyai 1001 khasiat dan kebaikan yang sangat hebat - Fungsi & Kebaikan Sabun The Rice by The Beauty Hacks - 1. Menghilangkan jerawat dan jeragat 2. Menghilangkan tompok-tompok dan bintik hitam 3. Mengecutkan jerawat dengan cepat dan berkesan 4. Mencerahkan kulit dan melicinkan kulit wajah 5. Menggebukan kulit 6. Dapat menyelesaikan banyak masalah kulit yang lain lagi - Sabun The Rice baunya sangat wangi dan mempunyai khasiat yang sangat bagus. - Sabun The Rice by The Beauty Hacks cuma berharga RM12 sahaja yang mampu bertahan sehingga 2 bulan penggunaan - - #Thebeautyhacks  #skincare  #bodycare  #facescrub  #scrubmalaysia  #scrubmuka  #kosmetikmurah  #tbhproduct  #kulitsihat  #halal  #sayajualonline  #bazaarpaknil  #lokalah  #igshopmalaysia  #sayajualmurah  #natural  #instalike  #aurainsta  #codbentongpahang  #tipskecantikan  #scrubkunyit  #scrubmuka  #scrubasamjawa  #scrubberas  #scrubbadan  #sabunberas  #sabunkunyit  #scrubsusu  #sayajualonline 
Jerawat memang membuat kan kita tidak selesa.. kurang keyakinan diri.. Fahami jenis2 jerawat anda
.
1. Perubahan hormon ( di sebab kan datang haid, dalam proses kehamilan dan mengalami stress yang lebih).
2. Komedo ( komedo di sebab kan oleh sel2 kulit mati dan kelenjar minyak yg berlebihan.. komedo terbahagi kepada 2, komedo tertutup terlihat seperti benjolam kecil berwarna putih, manakala komedo terbukak terlihat seperti pori2 yang membesar dan menghitam).
3. Jerawat vulgaris (Jerawat vulgaris merupakan semacam kelainan kulit yang ditandai dengan erupsi komedo terbuka, komedo tertutup maupun jerawat yang diikuti dengan kulit kemerahan serta bersisik. Jerawat ini biasanya timbul pada masa remaja dan umunya berlanjut sampai pada masa dewasa. Jerawat ini disebabkan karena lebihan minyak, perubahan hormon, produk kosmetik serta kulit mati yang tebal)
.
Tips Menghindari Jerawat
.
Setelah anda menjalankan pengobatan untuk mengatasi jerawat, ada baiknya juga jika anda menghindari beberapa hal yang dapat menimbulkan jerawat pada wajah anda, diantaranya yaitu :
.
1. Memilih kosmetik yang sesuai dengan jenis kulit anda
2. Mengurangi tidur larut malam
3. Mengurangi rokok
4. Elak kan makanan yang berminayk, di goreng, , coklat, alcohol, kopi serta kacang-kacangan.
5. Mengurangi kemungkinan terjadinya risiko stress karena stress akan menyebabkan penderitanya mengkonsumis makanan yang berlemak.
6. Bersihkan liang pori anda, kerana tanpa anda sedari ada banyak bekteria yang berada pada kulit wajah anda.
.
.
Whatsapp 0139291423-ayu
.
#parutpudar #paruthilang #parutberlubang #parutjerawat #jeragat #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat #bebasjerawat #serum #serumjerawat #serumjeragat #merawatkulit #merawatwajah #merawatparut #terapiinstagram #ajimaura #merawatmasalahkulit #vsl #vslbeautycare #vslbeautycareteam #tipskecantikan #nakcantik #bera #temerloh #nakflawless #nakglowing #makeupmurah #nakkulitcantik
Jerawat memang membuat kan kita tidak selesa.. kurang keyakinan diri.. Fahami jenis2 jerawat anda . 1. Perubahan hormon ( di sebab kan datang haid, dalam proses kehamilan dan mengalami stress yang lebih). 2. Komedo ( komedo di sebab kan oleh sel2 kulit mati dan kelenjar minyak yg berlebihan.. komedo terbahagi kepada 2, komedo tertutup terlihat seperti benjolam kecil berwarna putih, manakala komedo terbukak terlihat seperti pori2 yang membesar dan menghitam). 3. Jerawat vulgaris (Jerawat vulgaris merupakan semacam kelainan kulit yang ditandai dengan erupsi komedo terbuka, komedo tertutup maupun jerawat yang diikuti dengan kulit kemerahan serta bersisik. Jerawat ini biasanya timbul pada masa remaja dan umunya berlanjut sampai pada masa dewasa. Jerawat ini disebabkan karena lebihan minyak, perubahan hormon, produk kosmetik serta kulit mati yang tebal) . Tips Menghindari Jerawat . Setelah anda menjalankan pengobatan untuk mengatasi jerawat, ada baiknya juga jika anda menghindari beberapa hal yang dapat menimbulkan jerawat pada wajah anda, diantaranya yaitu : . 1. Memilih kosmetik yang sesuai dengan jenis kulit anda 2. Mengurangi tidur larut malam 3. Mengurangi rokok 4. Elak kan makanan yang berminayk, di goreng, , coklat, alcohol, kopi serta kacang-kacangan. 5. Mengurangi kemungkinan terjadinya risiko stress karena stress akan menyebabkan penderitanya mengkonsumis makanan yang berlemak. 6. Bersihkan liang pori anda, kerana tanpa anda sedari ada banyak bekteria yang berada pada kulit wajah anda. . . Whatsapp 0139291423-ayu . #parutpudar  #paruthilang  #parutberlubang  #parutjerawat  #jeragat  #hilangkanjeragat  #hilangkanjerawat  #bebasjerawat  #serum  #serumjerawat  #serumjeragat  #merawatkulit  #merawatwajah  #merawatparut  #terapiinstagram  #ajimaura  #merawatmasalahkulit  #vsl  #vslbeautycare  #vslbeautycareteam  #tipskecantikan  #nakcantik  #bera  #temerloh  #nakflawless  #nakglowing  #makeupmurah  #nakkulitcantik 
CLOSE UP dari Feedback tadi (Boleh refer previous post untuk baca conversation)
.
Baru 1 box cust ni bagi feedback, siap testimoni bergambar lagi. Kulit makin cerah pinkish😍
.
Alhamdulillah, Belleza Collagen sangat membantu dalam mencerah dan memutihkan kulit😊
.
Jom whatsapp wahida +60132723195 😘. .

#bellezacollagen #susumaaez #sofieyabeauty #bellezacollagenkulai #combosetjimat #bellezacollagennewedition #susumaaezkulai #susuuntukkulit #susumagic #susuajaib #kemamkemamjerdahputih #automaticflawless #sususihatcantik #kesanseawal7hari #hotsale #jimatkawkaw #tipskulitcantik #tipskulitputih #tipskecantikan #rahsiakulitputih #rahsiaputihgebu #carakulitputih #caraputihkankulit #cantikmulus #putihgebu #putihgebukekal
CLOSE UP dari Feedback tadi (Boleh refer previous post untuk baca conversation) . Baru 1 box cust ni bagi feedback, siap testimoni bergambar lagi. Kulit makin cerah pinkish😍 . Alhamdulillah, Belleza Collagen sangat membantu dalam mencerah dan memutihkan kulit😊 . Jom whatsapp wahida +60132723195 😘. . #bellezacollagen  #susumaaez  #sofieyabeauty  #bellezacollagenkulai  #combosetjimat  #bellezacollagennewedition  #susumaaezkulai  #susuuntukkulit  #susumagic  #susuajaib  #kemamkemamjerdahputih  #automaticflawless  #sususihatcantik  #kesanseawal7hari  #hotsale  #jimatkawkaw  #tipskulitcantik  #tipskulitputih  #tipskecantikan  #rahsiakulitputih  #rahsiaputihgebu  #carakulitputih  #caraputihkankulit  #cantikmulus  #putihgebu  #putihgebukekal 
Nah berikut ini faktor yang memungkinkan istri anda mengandung anak kembar seperti dikutip wikihow.com 
1>> Memiliki anak kembar "dalam keluarga", khususnya dari sisi ibu. Jika Anda telah memiliki anak kembar, kemungkinan Anda meningkat setidaknya 4x.

2>> Semua vitamin baik, tetapi suplemen asam folat terbukti dapat meningkatkan kemungkinan Anda.[2] Anda dapat membeli suplemen tersebut di apotik mana pun.

3>> Penelitian yang dilakukan oleh ahli kesuburan terkemuka menemukan bahwa wanita yang mengkonsumsi produk susu selama mereka mencoba untuk hamil memiliki kemungkinan lebih besar memiliki anak kembar .

4>> Semakin tua usia Anda, semakin besar kemungkinan Anda memiliki anak kembar. Jika Anda berusia sekitar 40, kemungkinan Anda meningkat secara substansial, sekitar 7%.
.

Minum susu dan cukupi kebutuhan asam folat mungkin bisa anda lakukan untuk memiliki anak kembar 😊
.
Repost @tanya_dokter 
#DietCantikSehat
Nah berikut ini faktor yang memungkinkan istri anda mengandung anak kembar seperti dikutip wikihow.com 1>> Memiliki anak kembar "dalam keluarga", khususnya dari sisi ibu. Jika Anda telah memiliki anak kembar, kemungkinan Anda meningkat setidaknya 4x. 2>> Semua vitamin baik, tetapi suplemen asam folat terbukti dapat meningkatkan kemungkinan Anda.[2] Anda dapat membeli suplemen tersebut di apotik mana pun. 3>> Penelitian yang dilakukan oleh ahli kesuburan terkemuka menemukan bahwa wanita yang mengkonsumsi produk susu selama mereka mencoba untuk hamil memiliki kemungkinan lebih besar memiliki anak kembar . 4>> Semakin tua usia Anda, semakin besar kemungkinan Anda memiliki anak kembar. Jika Anda berusia sekitar 40, kemungkinan Anda meningkat secara substansial, sekitar 7%. . Minum susu dan cukupi kebutuhan asam folat mungkin bisa anda lakukan untuk memiliki anak kembar 😊 . Repost @tanya_dokter #DietCantikSehat