an online Instagram web viewer

#tipskecantikan medias

Photos

BAHAN UTAMA SeriBella.
🍅 Tomato – Mencerahkan kulit 5 kali ganda.
🍓 Strawberi – Kaya dengan mineral & vitamin.
🍯 Madu – Melembabkan kulit.
🌱 Daun Buah Zaitun – Atasi masalah jerawat/jeragat.
💧 L-Cysteine – Detox tubuh badan.
🍞 Yis Ceramide – Anti Penuaan. 📲Dm/Ws 011-36340639 
#seribella #seribellahq #serihariiniseriselamanya #seribellafeedback  #supplementcantik  #letscantik #tipskecantikan
"Beauty is not in the face, beauty is the light in the heart" ❤️ #motivasipagi #tipskecantikan #seribella #seribellahq #seribelladropship #supplementcantik
Kamu sering gak pede karena bulu kakimu lebat dan panjang? Segera atasi bulu kaki berlebih dengan Hair Removal Green Angelica..
.
Produk ini bisa merontokkan bulu kaki hanya dalam 3 menit. Kakimu akan terlihat halus dan mulus.. Yuk pakai sekarang!
.
#greenangelica #perontokbulukaki #perontokbulualami #perontokbuluaman #tipskecantikan #tipswanita #infokecantikan #obatperontokbulu #perontokbulucepat #perontokbuluterbaik #perontokbuluampuh
Good morning everyone! Ini antara kebaikan beauty drop serum 😊
.
.
Siapa nk join postage today, tekan link dkt bio tu okay 😊
Good morning everyone! Ini antara kebaikan beauty drop serum 😊 . . Siapa nk join postage today, tekan link dkt bio tu okay 😊
YAKIN KULIT ANDA DAH CUKUP VITAMIN C?
Kulit yang tidak cukup vitamin C adalah antara punca utama yang mengundang masalah jerawat, jeragat, liang pori terbuka, kulit kelihatan kusam, gelap, kering dan tidak sihat.
.
VITAMIN C SERUM BY ANNONA 10X VITAMIN C UNTUK KULIT YANG FLAWLESS.
Kini Menjadi Kegilaaan Wanita Di Malaysia !
.
KENAPA VITAMIN C ADALAH 'MAKANAN' WAJIB BAGI KULIT ?
.
- KULIT CERAH SEKATA.
Vitamin C terbukti membantu mencerahkan kulit anda melalui mekanisme pengurangan penghasilan melanin.
.
- KULIT MUDA & TEGANG.
Vitamin C terbukti meningkatkan penghasilan kolagen yang seterusnya akan menegangkan kulit anda.
.
- KULIT CANTIK & SIHAT.
Vitamin C terbukti bertindak sebagai antioksida yang melawan radikal bebas yang merosakkan kulit anda.
.
- KULIT LEMBEB & LEMBUT.
Vitamin C terbukti bertindak sebagai mild exfoliant yang menanggalkan sel-sel mati dari kulit yang seterusnya akan melembutkan kulit anda.
.
- KULIT BEBESA JERAWAT.
Vitamin C terbukti mengurangkan masalah pori tersumbat yang menjadi punca utama kepada penghasilan jerawat.
.
- KULIT BEBAS JERAGAT.
Vitamin C terbukti mampu memudarkan jeragat dan tompok gelap dengan penggunaan konsisten.
.
KENAPA VITAMIN C SERUM DARI ANNONA PILIHAN TERBAIK UNTUK ANDA ?
Kerana setiap titisan VCS Annona mempunyai 10X kekuatan Vitamin C. Ia akan memberikan kesan yang lebih pantas berbanding biasa.
.
FORMULA ISTIMEWA ANNONA
VCS Annona bukan sekadar serum Vitamin C biasa. Ia adalah campuran bahan-bahan citrus berkepekatan tinggi, Hyaluronic Acid, Glutathione, Pomegranate serta ekstrak herba semulajadi terpilih.
.
NOT161004544K
VCS Annona telah mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia dengan nombor kelulusan seperti yang tertera di atas. Anda boleh gunakan tanpa sebarang kerisauan.
.
.
PS: Promosi Kombo Raya VCS Merangkumi..
.
🍊2 Unit Vitamin C Serum 15 ml
💊1 Nutriforte Vitamin C Tablet 1000 Mg
💌Free sampul Raya Eksklusif
🎁Exclussive Box hanya dengan pembelian set ini😁
🚚 Free pos
.
Pakej Ini Bernilai RM190 SAHAJA ! 😍
Anda JIMAT RM59 dari Harga Asal !! 😱
.
WAHH BESTNYE KOMBO RAYA 😱😱
CEPAT-CEPAT Whatsapp "Kombo Raya VCS" ke 0136271140 SEKARANG !! 🔊
*Tekan Link Whatsapp di Bio*
YAKIN KULIT ANDA DAH CUKUP VITAMIN C? Kulit yang tidak cukup vitamin C adalah antara punca utama yang mengundang masalah jerawat, jeragat, liang pori terbuka, kulit kelihatan kusam, gelap, kering dan tidak sihat. . VITAMIN C SERUM BY ANNONA 10X VITAMIN C UNTUK KULIT YANG FLAWLESS. Kini Menjadi Kegilaaan Wanita Di Malaysia ! . KENAPA VITAMIN C ADALAH 'MAKANAN' WAJIB BAGI KULIT ? . - KULIT CERAH SEKATA. Vitamin C terbukti membantu mencerahkan kulit anda melalui mekanisme pengurangan penghasilan melanin. . - KULIT MUDA & TEGANG. Vitamin C terbukti meningkatkan penghasilan kolagen yang seterusnya akan menegangkan kulit anda. . - KULIT CANTIK & SIHAT. Vitamin C terbukti bertindak sebagai antioksida yang melawan radikal bebas yang merosakkan kulit anda. . - KULIT LEMBEB & LEMBUT. Vitamin C terbukti bertindak sebagai mild exfoliant yang menanggalkan sel-sel mati dari kulit yang seterusnya akan melembutkan kulit anda. . - KULIT BEBESA JERAWAT. Vitamin C terbukti mengurangkan masalah pori tersumbat yang menjadi punca utama kepada penghasilan jerawat. . - KULIT BEBAS JERAGAT. Vitamin C terbukti mampu memudarkan jeragat dan tompok gelap dengan penggunaan konsisten. . KENAPA VITAMIN C SERUM DARI ANNONA PILIHAN TERBAIK UNTUK ANDA ? Kerana setiap titisan VCS Annona mempunyai 10X kekuatan Vitamin C. Ia akan memberikan kesan yang lebih pantas berbanding biasa. . FORMULA ISTIMEWA ANNONA VCS Annona bukan sekadar serum Vitamin C biasa. Ia adalah campuran bahan-bahan citrus berkepekatan tinggi, Hyaluronic Acid, Glutathione, Pomegranate serta ekstrak herba semulajadi terpilih. . NOT161004544K VCS Annona telah mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia dengan nombor kelulusan seperti yang tertera di atas. Anda boleh gunakan tanpa sebarang kerisauan. . . PS: Promosi Kombo Raya VCS Merangkumi.. . 🍊2 Unit Vitamin C Serum 15 ml 💊1 Nutriforte Vitamin C Tablet 1000 Mg 💌Free sampul Raya Eksklusif 🎁Exclussive Box hanya dengan pembelian set ini😁 🚚 Free pos . Pakej Ini Bernilai RM190 SAHAJA ! 😍 Anda JIMAT RM59 dari Harga Asal !! 😱 . WAHH BESTNYE KOMBO RAYA 😱😱 CEPAT-CEPAT Whatsapp "Kombo Raya VCS" ke 0136271140 SEKARANG !! 🔊 *Tekan Link Whatsapp di Bio*
Ada yg tau belum nih grapeseed oil itu apa? 
Grapeseed oil organic atau MINYAK BIJI ANGGUR adalah adalah minyak nabati dari berbagai varietas bibit anggur Vitis vinifera. Minyak
ini banyak digunakan di industri kesehatan, salah satu nya sebagai bahan yg terkandung dr day cream zivagold. Minyak biji anggur sangat bagus buat kecantikan kulit.

Grasepeseed oil di ekstrak dr biji anggur, teksturnya sangat ringan dan mudah di serap oleh kulit. Tinggi kandungan vitamin C dan E sehingga dapat menutrisi kulit dan membuat kulit lebih sehat bercahaya.
Jika digunakan secara teratur, minyak biji anggur bisa membuat kulit tampak bersinar, selain itu sebagai buah buahan anggur juga banyak memiliki banyak manfaat kesehatan lainnya.

Yuk yg mau punya wajah putih natural segera hubungi kami ya kak😊

Untuk informasi dan pemesanan segera hubungi kami :
Wa/sms 0877-2890-6030
Pin bb : D531F7BA
Line id : zivagoldbekasi 
BUKALAPAK : Zivagold Skincare Jakarta
TOKOPEDIA : Zivagold Skincare Bekasi
SHOPEE : Zivagold.Skincare
(HARAP HUBUNGI SALAH SATU SAJA YA KAK)

#zivagold #creamwajahaman #pemutihwajahaman #pemutihwajahbpom #krimaman #krimwajahbpom #creamhalal #kosmetikaman #jualzivagold #jualkosmetikbpom #kantorpusatzivagold #zivagoldindonesia #zivagoldoriginal #maskerwajah #tipskecantikan #hijab #penghilangflekhitam #flekhitam #krimberkualitas
Ada yg tau belum nih grapeseed oil itu apa? Grapeseed oil organic atau MINYAK BIJI ANGGUR adalah adalah minyak nabati dari berbagai varietas bibit anggur Vitis vinifera. Minyak ini banyak digunakan di industri kesehatan, salah satu nya sebagai bahan yg terkandung dr day cream zivagold. Minyak biji anggur sangat bagus buat kecantikan kulit. Grasepeseed oil di ekstrak dr biji anggur, teksturnya sangat ringan dan mudah di serap oleh kulit. Tinggi kandungan vitamin C dan E sehingga dapat menutrisi kulit dan membuat kulit lebih sehat bercahaya. Jika digunakan secara teratur, minyak biji anggur bisa membuat kulit tampak bersinar, selain itu sebagai buah buahan anggur juga banyak memiliki banyak manfaat kesehatan lainnya. Yuk yg mau punya wajah putih natural segera hubungi kami ya kak😊 Untuk informasi dan pemesanan segera hubungi kami : Wa/sms 0877-2890-6030 Pin bb : D531F7BA Line id : zivagoldbekasi BUKALAPAK : Zivagold Skincare Jakarta TOKOPEDIA : Zivagold Skincare Bekasi SHOPEE : Zivagold.Skincare (HARAP HUBUNGI SALAH SATU SAJA YA KAK) #zivagold  #creamwajahaman  #pemutihwajahaman  #pemutihwajahbpom  #krimaman  #krimwajahbpom  #creamhalal  #kosmetikaman  #jualzivagold  #jualkosmetikbpom  #kantorpusatzivagold  #zivagoldindonesia  #zivagoldoriginal  #maskerwajah  #tipskecantikan  #hijab  #penghilangflekhitam  #flekhitam  #krimberkualitas 
Kamu sering gak pede karena bulu kakimu lebat dan panjang? Segera atasi bulu kaki berlebih dengan Hair Removal Green Angelica..
.
Produk ini bisa merontokkan bulu kaki hanya dalam 3 menit. Kakimu akan terlihat halus dan mulus.. Yuk pakai sekarang!
.
#greenangelica #perontokbulukaki #perontokbulualami #perontokbuluaman #tipskecantikan #tipswanita #infokecantikan #obatperontokbulu #perontokbulucepat #perontokbuluterbaik #perontokbuluampuh
Paket Basic Vit C
Berisi Day Cream, Night Cream, Soap, Serum Vit C & Collagen
Untuk anda yang ingin mengatasi permasalahan seputar bekas jerawat dan flek ataupun kerutan di wajah

Cabang Jawa barat:
Jln prakarsa muda v bumi linggahara no 10 a depan persis salon Herry Mosyen, cirebon, Jawa barat Indonesia.

Fast respon :
0878-2919-6668
PIN BB 2825E9B1
Line id : ZIVAGOLD

Melayani pengiriman dalam dan luar negeri ya kak.. 😊

#zivagold #creamwajahaman #pemutihwajahaman #pemutihwajahbpom #krimaman #krimwajahbpom #creamhalal #kosmetikaman #jualzivagold #jualkosmetikbpom #kantorpusatzivagold #zivagoldindonesia #zivagoldoriginal #maskerwajah #tipskecantikan #hijab #penghilangflekhitam #flekhitam #krimberkualitas
Paket Basic Vit C Berisi Day Cream, Night Cream, Soap, Serum Vit C & Collagen Untuk anda yang ingin mengatasi permasalahan seputar bekas jerawat dan flek ataupun kerutan di wajah Cabang Jawa barat: Jln prakarsa muda v bumi linggahara no 10 a depan persis salon Herry Mosyen, cirebon, Jawa barat Indonesia. Fast respon : 0878-2919-6668 PIN BB 2825E9B1 Line id : ZIVAGOLD Melayani pengiriman dalam dan luar negeri ya kak.. 😊 #zivagold  #creamwajahaman  #pemutihwajahaman  #pemutihwajahbpom  #krimaman  #krimwajahbpom  #creamhalal  #kosmetikaman  #jualzivagold  #jualkosmetikbpom  #kantorpusatzivagold  #zivagoldindonesia  #zivagoldoriginal  #maskerwajah  #tipskecantikan  #hijab  #penghilangflekhitam  #flekhitam  #krimberkualitas 
Kamu sering gak pede karena bulu kakimu lebat dan panjang? Segera atasi bulu kaki berlebih dengan Hair Removal Green Angelica..
.
Produk ini bisa merontokkan bulu kaki hanya dalam 3 menit. Kakimu akan terlihat halus dan mulus.. Yuk pakai sekarang!
.
#greenangelica #perontokbulukaki#perontokbulualami #perontokbuluaman#tipskecantikan #tipswanita #infokecantikan#obatperontokbulu #perontokbulucepat#perontokbuluterbaik #perontokbuluampuh
Kamu sering gak pede karena bulu kakimu lebat dan panjang? Segera atasi bulu kaki berlebih dengan Hair Removal Green Angelica..
.
Produk ini bisa merontokkan bulu kaki hanya dalam 3 menit. Kakimu akan terlihat halus dan mulus.. Yuk pakai sekarang!
.
#greenangelica #perontokbulukaki#perontokbulualami #perontokbuluaman#tipskecantikan #tipswanita #infokecantikan#obatperontokbulu #perontokbulucepat#perontokbuluterbaik #perontokbuluampuh
Kamu sering gak pede karena bulu kakimu lebat dan panjang? Segera atasi bulu kaki berlebih dengan Hair Removal Green Angelica..
.
Produk ini bisa merontokkan bulu kaki hanya dalam 3 menit. Kakimu akan terlihat halus dan mulus.. Yuk pakai sekarang!
.
#greenangelica #perontokbulukaki#perontokbulualami #perontokbuluaman#tipskecantikan #tipswanita #infokecantikan#obatperontokbulu #perontokbulucepat#perontokbuluterbaik #perontokbuluampuh
Kamu sering gak pede karena bulu kakimu lebat dan panjang? Segera atasi bulu kaki berlebih dengan Hair Removal Green Angelica..
.
Produk ini bisa merontokkan bulu kaki hanya dalam 3 menit. Kakimu akan terlihat halus dan mulus.. Yuk pakai sekarang!
.
#greenangelica #perontokbulukaki#perontokbulualami #perontokbuluaman#tipskecantikan #tipswanita #infokecantikan#obatperontokbulu #perontokbulucepat#perontokbuluterbaik #perontokbuluampuh
Kamu sering gak pede karena bulu kakimu lebat dan panjang? Segera atasi bulu kaki berlebih dengan Hair Removal Green Angelica..
.
Produk ini bisa merontokkan bulu kaki hanya dalam 3 menit. Kakimu akan terlihat halus dan mulus.. Yuk pakai sekarang!
.
#greenangelica #perontokbulukaki#perontokbulualami #perontokbuluaman#tipskecantikan #tipswanita #infokecantikan#obatperontokbulu #perontokbulucepat#perontokbuluterbaik #perontokbuluampuh
Kamu sering gak pede karena bulu kakimu lebat dan panjang? Segera atasi bulu kaki berlebih dengan Hair Removal Green Angelica..
.
Produk ini bisa merontokkan bulu kaki hanya dalam 3 menit. Kakimu akan terlihat halus dan mulus.. Yuk pakai sekarang!
.
#greenangelica #perontokbulukaki#perontokbulualami #perontokbuluaman#tipskecantikan #tipswanita #infokecantikan#obatperontokbulu #perontokbulucepat#perontokbuluterbaik #perontokbuluampuh
Kamu sering gak pede karena bulu kakimu lebat dan panjang? Segera atasi bulu kaki berlebih dengan Hair Removal Green Angelica..
.
Produk ini bisa merontokkan bulu kaki hanya dalam 3 menit. Kakimu akan terlihat halus dan mulus.. Yuk pakai sekarang!
.
#greenangelica #perontokbulukaki#perontokbulualami #perontokbuluaman#tipskecantikan #tipswanita #infokecantikan#obatperontokbulu #perontokbulucepat#perontokbuluterbaik #perontokbuluampuh
Kamu sering gak pede karena bulu kakimu lebat dan panjang? Segera atasi bulu kaki berlebih dengan Hair Removal Green Angelica..
.
Produk ini bisa merontokkan bulu kaki hanya dalam 3 menit. Kakimu akan terlihat halus dan mulus.. Yuk pakai sekarang!
.
#greenangelica #perontokbulukaki#perontokbulualami #perontokbuluaman#tipskecantikan #tipswanita #infokecantikan#obatperontokbulu #perontokbulucepat#perontokbuluterbaik #perontokbuluampuh
Kamu sering gak pede karena bulu kakimu lebat dan panjang? Segera atasi bulu kaki berlebih dengan Hair Removal Green Angelica..
.
Produk ini bisa merontokkan bulu kaki hanya dalam 3 menit. Kakimu akan terlihat halus dan mulus.. Yuk pakai sekarang!
.
#greenangelica #perontokbulukaki#perontokbulualami #perontokbuluaman#tipskecantikan #tipswanita #infokecantikan#obatperontokbulu #perontokbulucepat#perontokbuluterbaik #perontokbuluampuh
Taknak cakap kami ni pandai membongak je tapi bole la tgk testimony2 plus bukti2 betapa hebatnya penangan Celebrity Feminine Scrub Wash ni..
.
.
Cuba sendiri baru tau..
.
.
📲 0187765132
.
.
📲 0187765132
.
.
📲 0187765132
.
.
#skincare #dherbs #femininewash #malaysia #tipscantik #instafamous #celebrityfemininescrubwash #cfsw #instashop #instagood #tipskecantikan #bazarpaknil #babyshower #moodrepublik #vendorswanted #dropshipwanted #viral #kosmetik #kosmetikkoriea #quputeh #bellaammara #skinstories #viralmalaysia #produkbaru #skincareroutine #keputihan  #dhyashahyda #aurawhite #kcolly #setpantang
Taknak cakap kami ni pandai membongak je tapi bole la tgk testimony2 plus bukti2 betapa hebatnya penangan Celebrity Feminine Scrub Wash ni.. . . Cuba sendiri baru tau.. . . 📲 0187765132 . . 📲 0187765132 . . 📲 0187765132 . . #skincare  #dherbs  #femininewash  #malaysia  #tipscantik  #instafamous  #celebrityfemininescrubwash  #cfsw  #instashop  #instagood  #tipskecantikan  #bazarpaknil  #babyshower  #moodrepublik  #vendorswanted  #dropshipwanted  #viral  #kosmetik  #kosmetikkoriea  #quputeh  #bellaammara  #skinstories  #viralmalaysia  #produkbaru  #skincareroutine  #keputihan  #dhyashahyda  #aurawhite  #kcolly  #setpantang 
Awak2..
.
.
Ye awak la tu..
.
.
Awak ada masalah macam diatas tu tp segan nak cerita?
.
.
Takpe kami sudi dengar masalah awak2..
Bukan setakat sudi dengar tapi sudi bantu selesaikan masalah awak2.. 😍😍😍
.
.
Segan nak tanya kt sini? Xpe bole pm senyap2 kt no ni.. 👇🏻
.
.
📲 0187765132
.
.
📲 0187765132
.
.
📲 0187765132
.
.
#skincare #dherbs #femininewash #malaysia #tipscantik #instafamous #celebrityfemininescrubwash #cfsw #instashop #instagood #tipskecantikan #bazarpaknil #babyshower #moodrepublik #vendorswanted #dropshipwanted #viral #kosmetik #kosmetikkoriea #quputeh #bellaammara #skinstories #viralmalaysia #produkbaru #skincareroutine #keputihan  #dhyashahyda #aurawhite #kcolly #setpantang
Awak2.. . . Ye awak la tu.. . . Awak ada masalah macam diatas tu tp segan nak cerita? . . Takpe kami sudi dengar masalah awak2.. Bukan setakat sudi dengar tapi sudi bantu selesaikan masalah awak2.. 😍😍😍 . . Segan nak tanya kt sini? Xpe bole pm senyap2 kt no ni.. 👇🏻 . . 📲 0187765132 . . 📲 0187765132 . . 📲 0187765132 . . #skincare  #dherbs  #femininewash  #malaysia  #tipscantik  #instafamous  #celebrityfemininescrubwash  #cfsw  #instashop  #instagood  #tipskecantikan  #bazarpaknil  #babyshower  #moodrepublik  #vendorswanted  #dropshipwanted  #viral  #kosmetik  #kosmetikkoriea  #quputeh  #bellaammara  #skinstories  #viralmalaysia  #produkbaru  #skincareroutine  #keputihan  #dhyashahyda  #aurawhite  #kcolly  #setpantang 
✨Oil-Free Eye Makeup Remover✨
.
Kulit disekeliling mata adalah kulit yg paling nipis dan sensitif pada wajah. Kerana itu, kita perlukan pembersih mekap yg lembut dan tidak mengeringkan kulit.
.
Oil free makeup remover ni mmg macam magic! Mampu menanggalkan segala jenis mekap dengan senang dan cepat.
.
Walaupun nama dia eye makeup remover, ia boleh digunakan utk membersih lipstick, eyeshadow, mascara dan lain2.
.
Jom testing nak? You gotta try it to believe it!
.
💄 Ezura 💄
Mary Kay Independant Beauty Consultant
FREE Skincare & Makeup Class
Whatsapp 0126559961

#marykaysetiaalam #marykayshahalam
#marykaysubang #marykayselangor #marykaypj #marykaykl #marykaykj
#marykaymalaysia #sayajualmarykay
#sayajualskincare #sayajualmekap
#sayajuallipstick #bibircantik #kulitcantik
#kulitsihat #kulitbersih #kulitcerah
#kulitflawless #mekapflawless
#consultantmarykay #marykayconsultant
#skincarepercuma #mekappercuma
#tipskecantikan #extraincome #peluangbisnes #kerjaparttime #kerjasenang
#kerjadarirumah #masalahjerawat
✨Oil-Free Eye Makeup Remover✨ . Kulit disekeliling mata adalah kulit yg paling nipis dan sensitif pada wajah. Kerana itu, kita perlukan pembersih mekap yg lembut dan tidak mengeringkan kulit. . Oil free makeup remover ni mmg macam magic! Mampu menanggalkan segala jenis mekap dengan senang dan cepat. . Walaupun nama dia eye makeup remover, ia boleh digunakan utk membersih lipstick, eyeshadow, mascara dan lain2. . Jom testing nak? You gotta try it to believe it! . 💄 Ezura 💄 Mary Kay Independant Beauty Consultant FREE Skincare & Makeup Class Whatsapp 0126559961 #marykaysetiaalam  #marykayshahalam  #marykaysubang  #marykayselangor  #marykaypj  #marykaykl  #marykaykj  #marykaymalaysia  #sayajualmarykay  #sayajualskincare  #sayajualmekap  #sayajuallipstick  #bibircantik  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitbersih  #kulitcerah  #kulitflawless  #mekapflawless  #consultantmarykay  #marykayconsultant  #skincarepercuma  #mekappercuma  #tipskecantikan  #extraincome  #peluangbisnes  #kerjaparttime  #kerjasenang  #kerjadarirumah  #masalahjerawat 
💋PERLASHINE Product paling VIRAL terbukti 💯% berkesan menyelesaikan semua jenis masalah kulit wajah😍
.
✔Kesan yang sangat hebat!
✔Hanya sebiji sehari cukup memberi kesan menyeluruh!
✔Seawal 3-7 hari kulit mula glowing seperti mutiara!
✔Seawal 8-14 hari kulit makin cerah, gebu dan anjal!
.
❌Normal price : RM140
💲Promotion price : RM120
Super jimat RM20👍😊
.
Setiap pembelian akan dapat SPECIAL FREE GIFT😍😍
.
Whatsapp "PS OFFER" ke +60196618937
Whatsapp "PS OFFER" ke +60196618937
.
Follow @perlashine.wani @perlashine.wani  @perlashine.wani lebih banyak offer yg berbaloi2 untuk semua jadi cantik💃💋
.
✅READY STOCK
📦POSTAGE EVERYDAY
🚗 COD AVAILABLE
☆Ada Sijil HALAL Jakim
☆LULUS KKM MAL16040026TC
.
#perlashine #dsiempire
#perlashinekapsulmutiara
#perlashineserbukmutiara
#perlashineshahalam #cantik
#testimoniperlashine #whiteningbooster #perlashineoriginal
#perlashinepulaupinang
#perlashinepenang
#igshopmalaysia #lelakicantik
#dropshipwanted #perlashineselangor
#barangbayimurah #igshop
#mutiara #tehtarikcheta 
#jerawat #lelakicantik
#milkbooster #botolsusu #avent
#bukansupplementkilo #tipskecantikan
#perlashineoriginal #perlashinemurah #sayajualmurah
#salemalaysia #bazaarpaknil
💋PERLASHINE Product paling VIRAL terbukti 💯% berkesan menyelesaikan semua jenis masalah kulit wajah😍 . ✔Kesan yang sangat hebat! ✔Hanya sebiji sehari cukup memberi kesan menyeluruh! ✔Seawal 3-7 hari kulit mula glowing seperti mutiara! ✔Seawal 8-14 hari kulit makin cerah, gebu dan anjal! . ❌Normal price : RM140 💲Promotion price : RM120 Super jimat RM20👍😊 . Setiap pembelian akan dapat SPECIAL FREE GIFT😍😍 . Whatsapp "PS OFFER" ke +60196618937 Whatsapp "PS OFFER" ke +60196618937 . Follow @perlashine.wani @perlashine.wani @perlashine.wani lebih banyak offer yg berbaloi2 untuk semua jadi cantik💃💋 . ✅READY STOCK 📦POSTAGE EVERYDAY 🚗 COD AVAILABLE ☆Ada Sijil HALAL Jakim ☆LULUS KKM MAL16040026TC . #perlashine  #dsiempire  #perlashinekapsulmutiara  #perlashineserbukmutiara  #perlashineshahalam  #cantik  #testimoniperlashine  #whiteningbooster  #perlashineoriginal  #perlashinepulaupinang  #perlashinepenang  #igshopmalaysia  #lelakicantik  #dropshipwanted  #perlashineselangor  #barangbayimurah  #igshop  #mutiara  #tehtarikcheta  #jerawat  #lelakicantik  #milkbooster  #botolsusu  #avent  #bukansupplementkilo  #tipskecantikan  #perlashineoriginal  #perlashinemurah  #sayajualmurah  #salemalaysia  #bazaarpaknil 
✨CSHINE SKINCARE TESTIMONIAL✨
.
Price :
🌸Cshine Soap : RM30
🌸Cshine Serum & C-Booster : RM90 free postage 🌸Cshine Set : RM110 free postage .
.
POSTAGE 
Rm7 for semenajung
Rm11 for sabah&sarawak .
.
📲To order kindly ws +601125510766
.
#shalicious #beautysecretshalicious #shalicioushq #cshineskincare #cshine #koreantechnology #cshinehq #cshineoriginal #shaliciousbeautyfoundation #shaliciousfoundation #shaliciousmurah #shaliciousbeautysecret #shaliciousfoundationmurah #shaliciousbeautysecretmurah #beautysecretoriginal #shaliciousfoundationoriginal #malaysia #sayajual #sayajualmurah #jomcantik #tipskecantikan
✨CSHINE SKINCARE TESTIMONIAL✨ . Price : 🌸Cshine Soap : RM30 🌸Cshine Serum & C-Booster : RM90 free postage 🌸Cshine Set : RM110 free postage . . POSTAGE Rm7 for semenajung Rm11 for sabah&sarawak . . 📲To order kindly ws +601125510766 . #shalicious  #beautysecretshalicious  #shalicioushq  #cshineskincare  #cshine  #koreantechnology  #cshinehq  #cshineoriginal  #shaliciousbeautyfoundation  #shaliciousfoundation  #shaliciousmurah  #shaliciousbeautysecret  #shaliciousfoundationmurah  #shaliciousbeautysecretmurah  #beautysecretoriginal  #shaliciousfoundationoriginal  #malaysia  #sayajual  #sayajualmurah  #jomcantik  #tipskecantikan 
Alhamdulilah..niat asal amik Vitamin C ni untik rawat masalah skin, dengan izinnya masalah senggugut pon kurang, dah tak rasa sakit bila datang period plus kulit pon semakin lembap takde kering kering dah 💋
.
.
.
❗Ramai whatsapps kakeija tanya Vitamin c glow & shine ni untuk apa ya ❓ 😎
.
.
.
❗Ok2 meh sini sis nak story sikit, vitamin c  glow & shine ni vitamin c 1000mg Rosehip, yang bagus sangat2 untuk merawat masalah jerawat, parut jerawat, jeragat, kulit kusam dan jugak mencerahkan kulit wajah & mencerahkan seluruh badan selain tu boleh jugak merawat masalah resdung 🤒
.
.
.
❗@vitaminc_glowshine ni jugak ada fungsi membuang kotoran dan toxin jahat dalam badan ( detox semulajadi ) ,  sooo memang ada kes2 kastemer makan vitamin c ni pembuangan jadi lawas semua 🤗 no more masalah sembelit dah 👍
.
.
❗ kalau korang rajin, Boleh scroll scroll slowly instagram @vitaminc_glowshine  tengok feedback ikhlas dari kastemer kesayangan glow shine , testimoni semua kastemer share dengan rela hati tau 💋 tapi jaga jaga selepas view testimoni yang berlambak ni confirm korang terus transfer payment kat kakeija heee sebab nak kulit cantik sihat jugak 😎
.
.
❗Kalau tengok feedback mostly, Alhamdulillah masalah jerawat berkurangan, parut semakin pudar,  kulit semakin cerah resdung pon dah kurang 💋 best kan 👍 jangan tengok je awaaak mana ada masalah kulit tu, mai la cuba mana tau serasi ha boleh gebu gebass lepas ni tau 😘
.
.
.
❗Soft reminder sikit , Promo untuk yang lahir bulan 7 masih ada, yang tak lahir bulan 7 pon ada.. nak order wasap kakeija ya 😘 hot promosi 2 botol RM105sm 💋
Alhamdulilah..niat asal amik Vitamin C ni untik rawat masalah skin, dengan izinnya masalah senggugut pon kurang, dah tak rasa sakit bila datang period plus kulit pon semakin lembap takde kering kering dah 💋 . . . ❗Ramai whatsapps kakeija tanya Vitamin c glow & shine ni untuk apa ya ❓ 😎 . . . ❗Ok2 meh sini sis nak story sikit, vitamin c glow & shine ni vitamin c 1000mg Rosehip, yang bagus sangat2 untuk merawat masalah jerawat, parut jerawat, jeragat, kulit kusam dan jugak mencerahkan kulit wajah & mencerahkan seluruh badan selain tu boleh jugak merawat masalah resdung 🤒 . . . ❗@vitaminc_glowshine ni jugak ada fungsi membuang kotoran dan toxin jahat dalam badan ( detox semulajadi ) , sooo memang ada kes2 kastemer makan vitamin c ni pembuangan jadi lawas semua 🤗 no more masalah sembelit dah 👍 . . ❗ kalau korang rajin, Boleh scroll scroll slowly instagram @vitaminc_glowshine tengok feedback ikhlas dari kastemer kesayangan glow shine , testimoni semua kastemer share dengan rela hati tau 💋 tapi jaga jaga selepas view testimoni yang berlambak ni confirm korang terus transfer payment kat kakeija heee sebab nak kulit cantik sihat jugak 😎 . . ❗Kalau tengok feedback mostly, Alhamdulillah masalah jerawat berkurangan, parut semakin pudar, kulit semakin cerah resdung pon dah kurang 💋 best kan 👍 jangan tengok je awaaak mana ada masalah kulit tu, mai la cuba mana tau serasi ha boleh gebu gebass lepas ni tau 😘 . . . ❗Soft reminder sikit , Promo untuk yang lahir bulan 7 masih ada, yang tak lahir bulan 7 pon ada.. nak order wasap kakeija ya 😘 hot promosi 2 botol RM105sm 💋
Kali ini agak lama masa yang diambil untuk saya menyempurnakan pencuci wajah vcgc.
Rasanya dah masuk R&D sample kali ke 6 baru saya berpuas hati dan melepasi standard yang diinginkan.
Formulasi pencuci muka terbaru ini sangat istimewa.
Saya masukkan satu BUNGA sebagai pembangkit aura seri wajah di dalamnya.
Lama tau nak tunggu stok bunga ni.
Itu yang lambat sama tu.
Bukan bunga biasa-biasa.
Ini bunga dari oversea.
Namun alhamdulillah berbaloi ditunggu.
Cucian bersih ke dalam kulit.
Mengangkat kotoran di sebalik liang pori tanpa menyumbatkannya.
Meninggalkan efek lembap dan tidak terik pada kulit.
Sangat sesuai untuk sensitive and acne-prone skin.
Serta-merta kulit anda seperti bateri yang bercas penuh🔋
Membangkitkan semula sel-sel kulit yang malas untuk bekerja supaya dapat menyerap vitamin dari produk yang akan dipakai selepasnya dengan lebih efektif.
Barulah kulit kelihatan segar dan berseri.
Bestnya rasa apabila setiap kali mencuci muka umpama kita recaj aura ✨
Mai dari mana?
Dari 'bunga' itu lah.
Hehe
Tunggu nanti VCGC dah dapat 'surat beranak' baru saya ceritakan panjang lebar lagi 🙂
#VCGC
#taklamadahhh
.
.
PS: PROMOSI KOMBO RAYA VCS ANNONA TAMAT 31 JULY !! 📣📣
------------------------------------------------------------------------------
👉 Kombo Raya VCS merangkumi :
.
💧 2 unit VCS 15ml (Bernilai RM180)
💊 1 unit Nutriforte Vitamin C Tablet 1000mg 60's (Bernilai RM69)
💌 1 paket sampul duit raya ekslusif VCS
🎁 1 gift box ekslusif VCS
🚚 FREE postage ke seluruh Malaysia
.
👉 Harga Kombo Raya VCS
💵 HANYA RM190 SAHAJA ! 😍
📟 Harga ASAL RM249 😎
💸 Anda JIMAT RM59 !! 😱
.
WAHH BESTNYE KOMBO RAYA VCS 😍😍
DAPATKAN SEKARANG SEBELUM KEHABISAN STOCK 😭😭
WHATSAPP "Kombo Raya VCS" KE 0136271140 SEKARANG !! 🔊🔊
*Tekan Link Whatsapp di Bio*
.
Agent Annona Yang Sah
📍MY ID - VCS99
💯Direct HQ
❌No COD
📦Postage Only
Kali ini agak lama masa yang diambil untuk saya menyempurnakan pencuci wajah vcgc. Rasanya dah masuk R&D sample kali ke 6 baru saya berpuas hati dan melepasi standard yang diinginkan. Formulasi pencuci muka terbaru ini sangat istimewa. Saya masukkan satu BUNGA sebagai pembangkit aura seri wajah di dalamnya. Lama tau nak tunggu stok bunga ni. Itu yang lambat sama tu. Bukan bunga biasa-biasa. Ini bunga dari oversea. Namun alhamdulillah berbaloi ditunggu. Cucian bersih ke dalam kulit. Mengangkat kotoran di sebalik liang pori tanpa menyumbatkannya. Meninggalkan efek lembap dan tidak terik pada kulit. Sangat sesuai untuk sensitive and acne-prone skin. Serta-merta kulit anda seperti bateri yang bercas penuh🔋 Membangkitkan semula sel-sel kulit yang malas untuk bekerja supaya dapat menyerap vitamin dari produk yang akan dipakai selepasnya dengan lebih efektif. Barulah kulit kelihatan segar dan berseri. Bestnya rasa apabila setiap kali mencuci muka umpama kita recaj aura ✨ Mai dari mana? Dari 'bunga' itu lah. Hehe Tunggu nanti VCGC dah dapat 'surat beranak' baru saya ceritakan panjang lebar lagi 🙂 #VCGC  #taklamadahhh  . . PS: PROMOSI KOMBO RAYA VCS ANNONA TAMAT 31 JULY !! 📣📣 ------------------------------------------------------------------------------ 👉 Kombo Raya VCS merangkumi : . 💧 2 unit VCS 15ml (Bernilai RM180) 💊 1 unit Nutriforte Vitamin C Tablet 1000mg 60's (Bernilai RM69) 💌 1 paket sampul duit raya ekslusif VCS 🎁 1 gift box ekslusif VCS 🚚 FREE postage ke seluruh Malaysia . 👉 Harga Kombo Raya VCS 💵 HANYA RM190 SAHAJA ! 😍 📟 Harga ASAL RM249 😎 💸 Anda JIMAT RM59 !! 😱 . WAHH BESTNYE KOMBO RAYA VCS 😍😍 DAPATKAN SEKARANG SEBELUM KEHABISAN STOCK 😭😭 WHATSAPP "Kombo Raya VCS" KE 0136271140 SEKARANG !! 🔊🔊 *Tekan Link Whatsapp di Bio* . Agent Annona Yang Sah 📍MY ID - VCS99 💯Direct HQ ❌No COD 📦Postage Only
Alhamdulillah syukur vitamin #Laurel boleh membantu mengurangkan jeragat . Kulit pun semakin cantik dan cerah 😊

Nak sihat dan cantikkan kulit uols juga kena perbanyakkan ambil makanan yang mempunyai protein dan vitamin . 
Vitamin yang sangat bagus iaitu vitamin c 😍

Jom rawat masalah jeragat dengan vitamin c semulajadi #Laurelmixberry 😘
Sedap dan mudah dimakan ☺️ 📲+60175471305
#agentprodukeidalaurapahang
#tipskecantikan
#tipsjeragat
#tipseidalaura
Alhamdulillah syukur vitamin #Laurel  boleh membantu mengurangkan jeragat . Kulit pun semakin cantik dan cerah 😊 Nak sihat dan cantikkan kulit uols juga kena perbanyakkan ambil makanan yang mempunyai protein dan vitamin . Vitamin yang sangat bagus iaitu vitamin c 😍 Jom rawat masalah jeragat dengan vitamin c semulajadi #Laurelmixberry  😘 Sedap dan mudah dimakan ☺️ 📲+60175471305 #agentprodukeidalaurapahang  #tipskecantikan  #tipsjeragat  #tipseidalaura 
Jom try #Feb nie confirm puas hati harga pun berbaloi2. Sebotol sebulan penggunaan. Whatsapp sisbet ya?
.
#AgentFiiraShahAlam
+60176178403
.
#Fiira™ #FiiraExtremeBooster
#viral2017 #produkputihgebu #aurawhite #quputeh #perempuancantik #wanitaseksi #awekcun #awekseksi #lofattah #lelakihandsome #tipscantik #jamudara #jamu #bazarpaknil #bazaarpaknil #beautytips #tipskecantikan #tipspenjagaankulitmuka
Jom try #Feb nie confirm puas hati harga pun berbaloi2. Sebotol sebulan penggunaan. Whatsapp sisbet ya?
.
#AgentFiiraShahAlam
+60176178403
.
#Fiira™ #FiiraExtremeBooster
#viral2017 #produkputihgebu #aurawhite #quputeh #perempuancantik #wanitaseksi #awekcun #awekseksi #lofattah #lelakihandsome #tipscantik #jamudara #jamu #bazarpaknil #bazaarpaknil #beautytips #tipskecantikan #tipspenjagaankulitmuka
Mau PUTIH ???
pake TeGreen aja dari NU SKIN
Gak perlu suntik2 vit C lagi...
Aman + Halal + Ada hasilnya

Manfaat utama Tegreen :
1. Melindungi sel & DNA dr kerusakan radikal bebas, PENTING buat yg suka naik pesawat, mobil,motor.
2. Antioksidan yg sangat kuat,
- 100x lebih efektif dari vit. C biasa
- 25x lebih efektif dari vit. E
- 2x lebih efektif dari antioksidan yg terdapat dalam anggur merah
3. Menghambat terjadinya kanker
5. Untuk kasus diabetes, memperbaiki metabolisme lipid dan glukosa, menambah sensivitas insulin
6. Untuk obesitas,Tegreen menyeimbangkan penimbunan dan pembakaran lemak.
7. Membantu program penurunan berat badan melalui proses termogenesis, yaitu proses pengubahan energi menjadi panas dalam tubuh.
8. MEMUTIHKAN dan melindungi kulit dari efek buruk sinar UV (flek & aging)
9. Baik untuk kesehatan gigi. mencegah pertumbuhan bakteri yg menyebabkan penumpukan zat2 dipermukaan gigi,membantu mempertahankan gigi agar tetap sehat.
10. Nutrisi tulang
11. detoksifikasi jangka pendek maupun jangka panjang dari zat2 beracun yg masuk ke dalam tubuh. Termasuk penyebab jerawat.
bentuk kapsul lebih mudah diserap oleh tubuh ketimbang disajikan dalam secangkir minuman teh hijau biasa.

Info 
LINE : glowingnewskin .
.
.
.
#tegreennuskin #tegreen
#suplemenkesehatan #suntikputih
#injection #suplemennuskin
#nuskinjakarta #nuskinindonesia
#infonuskin #promonuskin
#galvanicspa #tipskecantikan
#tipskesehatan #pharmanex
Mau PUTIH ??? pake TeGreen aja dari NU SKIN Gak perlu suntik2 vit C lagi... Aman + Halal + Ada hasilnya Manfaat utama Tegreen : 1. Melindungi sel & DNA dr kerusakan radikal bebas, PENTING buat yg suka naik pesawat, mobil,motor. 2. Antioksidan yg sangat kuat, - 100x lebih efektif dari vit. C biasa - 25x lebih efektif dari vit. E - 2x lebih efektif dari antioksidan yg terdapat dalam anggur merah 3. Menghambat terjadinya kanker 5. Untuk kasus diabetes, memperbaiki metabolisme lipid dan glukosa, menambah sensivitas insulin 6. Untuk obesitas,Tegreen menyeimbangkan penimbunan dan pembakaran lemak. 7. Membantu program penurunan berat badan melalui proses termogenesis, yaitu proses pengubahan energi menjadi panas dalam tubuh. 8. MEMUTIHKAN dan melindungi kulit dari efek buruk sinar UV (flek & aging) 9. Baik untuk kesehatan gigi. mencegah pertumbuhan bakteri yg menyebabkan penumpukan zat2 dipermukaan gigi,membantu mempertahankan gigi agar tetap sehat. 10. Nutrisi tulang 11. detoksifikasi jangka pendek maupun jangka panjang dari zat2 beracun yg masuk ke dalam tubuh. Termasuk penyebab jerawat. bentuk kapsul lebih mudah diserap oleh tubuh ketimbang disajikan dalam secangkir minuman teh hijau biasa. Info LINE : glowingnewskin . . . . #tegreennuskin  #tegreen  #suplemenkesehatan  #suntikputih  #injection  #suplemennuskin  #nuskinjakarta  #nuskinindonesia  #infonuskin  #promonuskin  #galvanicspa  #tipskecantikan  #tipskesehatan  #pharmanex 
Alhamdulillah
Alhamdulillah
Halo girls, pingin kulit seglowing orang korea? Drpda beli mahal2 BB atau CC cushion dri korea yuk bkin BB cushion sndri dri bahan2 yg mudah utk dicari. Lihat video lengkapnya di youtube channel aku "Niknikriany2" atau bsa lgsung klik link berikut ini https://youtu.be/diyEXGfZJW0 .
.

#bbcushion #bbcushionkorea #diybbcushion #diyconcealer #beautytips #tipskecantikan #beautyvlogger #indobeautygram #likeforlike #tagforlikes #followforfollow
Suka mekap tapi nak bajet ni sis. Toksah risau, meh try set mekap huda ni. Ada foundation, lipstik, mascara, eyeliner dan eyebrow. 
Open order untuk COD Kuala Terengganu esok
Sebarang pertanyaan dan order boleh 
Klik http://narabeauty.wasap.my/

#trustedsellermalaysia #hudabeautyeyeshadow #hudabeauty #hudabeautyset #hudabeautymakeup #tipskecantikan #tipscerahkanketiak #nakcantik #tipsmekap
Nak kulit flawless tak? 
Nak kulit flawless boleh cuba resepi ini. Serius senang nak buat. 
Cara2: belah tomato kepada 2 bahagian. Tabur gula atas tomato. Oleh secara lembut keseluruh muka kecuali mata dan bibir. Biarkan selama 15-20 minit. Bilas dengan air. Buat 2 kali seminggu untuk kesan yg terbaik. 
Kelebihan: hilangkan blackheads, whiteheads, parut, tutup pori muka, hilangkan sunburn, kulit licin lembut gebu dan bebas dari kulit berminyak. *mesti fikir kenapa guna gula kan?  Sebenarnya gula dapat membuang sel kulit mati yang tersumbat dalamm permukaan kulit dan agen semulajadi untuk membuang segala kotoran di muka tau. Selamat mencuba!! Selamat malam semua😘😘 #sayadahcuba❤
#tipskecantikan
Nak kulit flawless tak? Nak kulit flawless boleh cuba resepi ini. Serius senang nak buat. Cara2: belah tomato kepada 2 bahagian. Tabur gula atas tomato. Oleh secara lembut keseluruh muka kecuali mata dan bibir. Biarkan selama 15-20 minit. Bilas dengan air. Buat 2 kali seminggu untuk kesan yg terbaik. Kelebihan: hilangkan blackheads, whiteheads, parut, tutup pori muka, hilangkan sunburn, kulit licin lembut gebu dan bebas dari kulit berminyak. *mesti fikir kenapa guna gula kan? Sebenarnya gula dapat membuang sel kulit mati yang tersumbat dalamm permukaan kulit dan agen semulajadi untuk membuang segala kotoran di muka tau. Selamat mencuba!! Selamat malam semua😘😘 #sayadahcuba ❤ #tipskecantikan 
Tudiaaa doktor pon rekomen tau consume @vitaminc_glowshine 💋 sooo dont worry tau korang boleh cousume dengan selamat 💗
.
.
.
❗Ramai whatsapps kakeija tanya Vitamin c glow & shine ni untuk apa ya ❓ 😎
.
.
.
❗Ok2 meh sini sis nak story sikit, vitamin c  glow & shine ni vitamin c 1000mg Rosehip, yang bagus sangat2 untuk merawat masalah jerawat, parut jerawat, jeragat, kulit kusam dan jugak mencerahkan kulit wajah & mencerahkan seluruh badan selain tu boleh jugak merawat masalah resdung 🤒
.
.
.
❗@vitaminc_glowshine ni jugak ada fungsi membuang kotoran dan toxin jahat dalam badan ( detox semulajadi ) ,  sooo memang ada kes2 kastemer makan vitamin c ni pembuangan jadi lawas semua 🤗 no more masalah sembelit dah 👍
.
.
❗ kalau korang rajin, Boleh scroll scroll slowly instagram @vitaminc_glowshine  tengok feedback ikhlas dari kastemer kesayangan glow shine , testimoni semua kastemer share dengan rela hati tau 💋 tapi jaga jaga selepas view testimoni yang berlambak ni confirm korang terus transfer payment kat kakeija heee sebab nak kulit cantik sihat jugak 😎
.
.
❗Kalau tengok feedback mostly, Alhamdulillah masalah jerawat berkurangan, parut semakin pudar,  kulit semakin cerah resdung pon dah kurang 💋 best kan 👍 jangan tengok je awaaak mana ada masalah kulit tu, mai la cuba mana tau serasi ha boleh gebu gebass lepas ni tau 😘
.
.
.
❗Soft reminder sikit , Promo untuk yang lahir bulan 7 masih ada, yang tak lahir bulan 7 pon ada.. nak order wasap kakeija ya 😘 hot promosi 2 botol RM105sm 💋
Tudiaaa doktor pon rekomen tau consume @vitaminc_glowshine 💋 sooo dont worry tau korang boleh cousume dengan selamat 💗 . . . ❗Ramai whatsapps kakeija tanya Vitamin c glow & shine ni untuk apa ya ❓ 😎 . . . ❗Ok2 meh sini sis nak story sikit, vitamin c glow & shine ni vitamin c 1000mg Rosehip, yang bagus sangat2 untuk merawat masalah jerawat, parut jerawat, jeragat, kulit kusam dan jugak mencerahkan kulit wajah & mencerahkan seluruh badan selain tu boleh jugak merawat masalah resdung 🤒 . . . ❗@vitaminc_glowshine ni jugak ada fungsi membuang kotoran dan toxin jahat dalam badan ( detox semulajadi ) , sooo memang ada kes2 kastemer makan vitamin c ni pembuangan jadi lawas semua 🤗 no more masalah sembelit dah 👍 . . ❗ kalau korang rajin, Boleh scroll scroll slowly instagram @vitaminc_glowshine tengok feedback ikhlas dari kastemer kesayangan glow shine , testimoni semua kastemer share dengan rela hati tau 💋 tapi jaga jaga selepas view testimoni yang berlambak ni confirm korang terus transfer payment kat kakeija heee sebab nak kulit cantik sihat jugak 😎 . . ❗Kalau tengok feedback mostly, Alhamdulillah masalah jerawat berkurangan, parut semakin pudar, kulit semakin cerah resdung pon dah kurang 💋 best kan 👍 jangan tengok je awaaak mana ada masalah kulit tu, mai la cuba mana tau serasi ha boleh gebu gebass lepas ni tau 😘 . . . ❗Soft reminder sikit , Promo untuk yang lahir bulan 7 masih ada, yang tak lahir bulan 7 pon ada.. nak order wasap kakeija ya 😘 hot promosi 2 botol RM105sm 💋
Nak kulit flawless tak? 
Nak kulit flawless boleh cuba resepi ini. Serius senang nak buat. .
.
Cara2: belah tomato kepada 2 bahagian. Tabur gula atas tomato.  Oleh secara lembut keseluruh muka kecuali mata dan bibir.  Biarkan selama 15-20 minit. Bilas dengan air. Buat 2 kali seminggu untuk kesan yg terbaik. .
.
Kelebihan: hilangkan blackheads,  whiteheads, parut, tutup pori muka, hilangkan sunburn, kulit licin lembut gebu dan bebas dari kulit berminyak. .
.
*mesti fikir kenapa guna gula kan?  Sebenarnya gula dapat membuang sel kulit mati yg tersumbat dlm permukaan kulit dan agen semula untuk membuang segala kotoran di muka tau. .
Selamat mencuba!! #tipskecantikan
Nak kulit flawless tak? Nak kulit flawless boleh cuba resepi ini. Serius senang nak buat. . . Cara2: belah tomato kepada 2 bahagian. Tabur gula atas tomato. Oleh secara lembut keseluruh muka kecuali mata dan bibir. Biarkan selama 15-20 minit. Bilas dengan air. Buat 2 kali seminggu untuk kesan yg terbaik. . . Kelebihan: hilangkan blackheads, whiteheads, parut, tutup pori muka, hilangkan sunburn, kulit licin lembut gebu dan bebas dari kulit berminyak. . . *mesti fikir kenapa guna gula kan? Sebenarnya gula dapat membuang sel kulit mati yg tersumbat dlm permukaan kulit dan agen semula untuk membuang segala kotoran di muka tau. . Selamat mencuba!! #tipskecantikan 
Antara customer yang sebelum ni pernah guna produk kimia, bila stop pakai muka jadi burn dan gatal2. Dah serik dengan produk kimia, sekarang ni dah semakin ramai beralih kepada produk natural.
.
Kunci utama produk natural; Mesti guna secara konsisten dan sabar. Elakkan dari campur pakai produk kimia dan natural sebab melambatkan kesan produk natural.
.
Jom beralih kepada produk natural. Bukan sekadar nak cantik jer tau tapi sebab nak jaga kesihatan.
.
Free consultation untuk masalah kulit.
Dm atau whatsapp 👇👇👇
sini📱012-7990605📱

#agentelysian #elysianbeauty #elysiancosmetic #rubyskincare #serumkulit #serummuka #liftingserum #bebasmerkuri #serumnatural #tipskecantikan #kosmetikselamat #hilangkanjerawat #petuajerawat #bahayamerkuri #skincarenatural
Antara customer yang sebelum ni pernah guna produk kimia, bila stop pakai muka jadi burn dan gatal2. Dah serik dengan produk kimia, sekarang ni dah semakin ramai beralih kepada produk natural. . Kunci utama produk natural; Mesti guna secara konsisten dan sabar. Elakkan dari campur pakai produk kimia dan natural sebab melambatkan kesan produk natural. . Jom beralih kepada produk natural. Bukan sekadar nak cantik jer tau tapi sebab nak jaga kesihatan. . Free consultation untuk masalah kulit. Dm atau whatsapp 👇👇👇 sini📱012-7990605📱 #agentelysian  #elysianbeauty  #elysiancosmetic  #rubyskincare  #serumkulit  #serummuka  #liftingserum  #bebasmerkuri  #serumnatural  #tipskecantikan  #kosmetikselamat  #hilangkanjerawat  #petuajerawat  #bahayamerkuri  #skincarenatural 
Yang mau cantik alami Cek ig aku yuk😉
 Si imut dan mungil ini namanya brightening-pen, recommended bgt buat kalian yang punya masalah dengan noda-noda di wajah macem flek dan bekas jerawat. Pakenya ga ribet kok dear, cukup dioles ke flek hitam/bekas jerawatnya aja setelah wajah dibersihkan, abis itu bisa lanjutin pake skincare sesuai jenis kulit kamu. 
See.. So simple right??? Free konsul.. info n order chat me .. 👇👇
WA : 082260928591
Pin BB : 5E0D8818
Line : euiskmr

#skincarebpom #jafra #jafrabandung #jafrajakarta #reviewjafra #tipskecantikan #memberjafra #jafraamanbusuibumil #bisnisjafra #alamindonesia
Yang mau cantik alami Cek ig aku yuk😉 Si imut dan mungil ini namanya brightening-pen, recommended bgt buat kalian yang punya masalah dengan noda-noda di wajah macem flek dan bekas jerawat. Pakenya ga ribet kok dear, cukup dioles ke flek hitam/bekas jerawatnya aja setelah wajah dibersihkan, abis itu bisa lanjutin pake skincare sesuai jenis kulit kamu. See.. So simple right??? Free konsul.. info n order chat me .. 👇👇 WA : 082260928591 Pin BB : 5E0D8818 Line : euiskmr #skincarebpom  #jafra  #jafrabandung  #jafrajakarta  #reviewjafra  #tipskecantikan  #memberjafra  #jafraamanbusuibumil  #bisnisjafra  #alamindonesia 
Lucu niih tutorial nailart nya
@Regrann from @nailstorming 
Base: "Cocktails and Coconuts" 
Song: "Where The Boat Leaves From" Zac Brown Band 
#tips #tipsalami #tipssehat #tipssehatalami #tipskesehatan #tipskecantikan
TIPS MEMILIH MODEL JILBAB SESUAI BENTUK WAJAH

Wajah Bulat
Buat anda yang punya wajah bulat maka harus sedikit selektif dalam menentukan model jilbab yang  hendak di gunakan, karena jika kurang tepat malah bisa membuat bentuk pipi terasa lebih kembung atau gendut, solusinya anda dapat menggunakan undercaps / penutup kepala yang banyak di jual di pasaran, hindari rambut di cepol atau di kondel karena akan membuat bentuk kepala semakin bulat. Ikat jilbab lalu kencangkan pada bagian pipi hingga separuh bagian pipi tertutup, dan pastikan anda tetap merasa nyaman. Untuk mempercantik, gunakanlah bros. Alternatif lainnya anda bisa memilih model jilbab berbentuk segi empat.

Wajah Persegi
Untuk pemilik wajah ini, pilihlah jilbab rounded shabe atau jilbab berbentuk bulat / melingkar, hal ini dapat membingkai wajah anda menjadi lebih lembut serta mengurangi bagian sudut tajam di wajah anda, gunakanlah warna soft atau lembut seperti hijau muda, atau pink, dan hindari warna yang terlalu mencolok

Wajah Lonjong
Jika kamu punya wajah lonjong, maka jilbab dengan model Turkish style cocok untuk dikenakan, jilbab model ini dapat memberikan kesan penuh dan padat pada bentuk wajah lonjong anda, selain itu anda juga bisa menggelung rambut untuk menyempurnakan bentuk kepala.

Wajah Oval
Wajah berbentuk oval sangat cocok mengenakan model apapun, tinggal disesuaikan saja dengan warna kulit dan pakaian yang dikenakan sehingga penampilan terlihat lebih maching dan menarik.

Sumber : kesehatan-kulit.info/tips-cara-memilih-jilbab-yang-cocok-sesuai-bentuk-wajah/

#tips #sehat #alami #herbal #healthy #info #fact #hidupsehat #tips #tipsalami #tipssehat #tipssehatalami #tipskesehatan #tipskecantikan 
#tipsmemilihjilbab
#bentukwajah
#jilbabsesuaibentukwajah
TIPS MEMILIH MODEL JILBAB SESUAI BENTUK WAJAH Wajah Bulat Buat anda yang punya wajah bulat maka harus sedikit selektif dalam menentukan model jilbab yang  hendak di gunakan, karena jika kurang tepat malah bisa membuat bentuk pipi terasa lebih kembung atau gendut, solusinya anda dapat menggunakan undercaps / penutup kepala yang banyak di jual di pasaran, hindari rambut di cepol atau di kondel karena akan membuat bentuk kepala semakin bulat. Ikat jilbab lalu kencangkan pada bagian pipi hingga separuh bagian pipi tertutup, dan pastikan anda tetap merasa nyaman. Untuk mempercantik, gunakanlah bros. Alternatif lainnya anda bisa memilih model jilbab berbentuk segi empat. Wajah Persegi Untuk pemilik wajah ini, pilihlah jilbab rounded shabe atau jilbab berbentuk bulat / melingkar, hal ini dapat membingkai wajah anda menjadi lebih lembut serta mengurangi bagian sudut tajam di wajah anda, gunakanlah warna soft atau lembut seperti hijau muda, atau pink, dan hindari warna yang terlalu mencolok Wajah Lonjong Jika kamu punya wajah lonjong, maka jilbab dengan model Turkish style cocok untuk dikenakan, jilbab model ini dapat memberikan kesan penuh dan padat pada bentuk wajah lonjong anda, selain itu anda juga bisa menggelung rambut untuk menyempurnakan bentuk kepala. Wajah Oval Wajah berbentuk oval sangat cocok mengenakan model apapun, tinggal disesuaikan saja dengan warna kulit dan pakaian yang dikenakan sehingga penampilan terlihat lebih maching dan menarik. Sumber : kesehatan-kulit.info/tips-cara-memilih-jilbab-yang-cocok-sesuai-bentuk-wajah/ #tips  #sehat  #alami  #herbal  #healthy  #info  #fact  #hidupsehat  #tips  #tipsalami  #tipssehat  #tipssehatalami  #tipskesehatan  #tipskecantikan  #tipsmemilihjilbab  #bentukwajah  #jilbabsesuaibentukwajah 
Sape cakap AD ni untuk kurus je? Idak....... AD ni pun sangat sesuai untuk sape2 yang ada masalah period tak teratur atau senggugut.

Bahaya sebenarnya kalau tak rawat dari awal. Macam customer ni, dah 2 bulan tak datang period. Dengan amalkan AD alhamdulillah, period datang dengan normal.

So sape2 yang ada masalah sama, boleh tekan link wassap kat bawah💓

Www.wasap.my/60172523460

#testimoniAD #aijuicedossierviral #ootdrayabersamaad #juskurus #jusaijuicedossier #jusad #aijuicedossier #cosmetics #tipskecantikan #tipskurus #turunberatbadan #aifaazalan #neelofa #juskesihatan #juskesihatanseisikeluarga #juspelangsing #juspalingsedapdanpopular
Sape cakap AD ni untuk kurus je? Idak....... AD ni pun sangat sesuai untuk sape2 yang ada masalah period tak teratur atau senggugut. Bahaya sebenarnya kalau tak rawat dari awal. Macam customer ni, dah 2 bulan tak datang period. Dengan amalkan AD alhamdulillah, period datang dengan normal. So sape2 yang ada masalah sama, boleh tekan link wassap kat bawah💓 Www.wasap.my/60172523460 #testimoniAD  #aijuicedossierviral  #ootdrayabersamaad  #juskurus  #jusaijuicedossier  #jusad  #aijuicedossier  #cosmetics  #tipskecantikan  #tipskurus  #turunberatbadan  #aifaazalan  #neelofa  #juskesihatan  #juskesihatanseisikeluarga  #juspelangsing  #juspalingsedapdanpopular 
Testii angett neh sis bro..
Slain jual frutablend, ibu yg satu ini jg jd pemakai dan mbuktikan sndiri khasiat frutablend utk jerawat n kulitnya hoho
.
.

Ingat frutablend ingat @Rizkihermaa yaa!
Pin : D7CEA896
Wa : 082218600067
Line : r.herma10
.
.
#frutablend #frutablendori #jualfrutablend #tasikhitz #olshopmurah #supplierfrutablend #bisnisonline #facial #jerawatbatu #glucolagel #perawatanbumil #perawatanbusui #glucolagold #kefir #kefiroriginal #maskerkefir #maskerkefirmurah #bajumurah #tipskecantikan #maskerkefiroriginal #maskerorganik #lulurorganik #tonerkefirmurah #bibitkefir
Testii angett neh sis bro.. Slain jual frutablend, ibu yg satu ini jg jd pemakai dan mbuktikan sndiri khasiat frutablend utk jerawat n kulitnya hoho . . Ingat frutablend ingat @Rizkihermaa yaa! Pin : D7CEA896 Wa : 082218600067 Line : r.herma10 . . #frutablend  #frutablendori  #jualfrutablend  #tasikhitz  #olshopmurah  #supplierfrutablend  #bisnisonline  #facial  #jerawatbatu  #glucolagel  #perawatanbumil  #perawatanbusui  #glucolagold  #kefir  #kefiroriginal  #maskerkefir  #maskerkefirmurah  #bajumurah  #tipskecantikan  #maskerkefiroriginal  #maskerorganik  #lulurorganik  #tonerkefirmurah  #bibitkefir 
#seribellafeedback 👆 
Sesuai utk semua masalah kulit.Dapatkan SeriBella sementara stock masih ada.Jualan SeriBella semakin hangat mcm pisang goreng 😉. 📲 DM/WS 011-36340639

#seribella #seribellahq #seribellaofficial #aesthetic #supplementcantik #seribelladropship  #sayajual #visitmyig #pilcantik #pilsihat #tipskecantikan
#seribellafeedback 👆 
Sesuai utk semua masalah kulit.Dapatkan SeriBella sementara stock masih ada.Jualan SeriBella semakin hangat mcm pisang goreng 😉. 📲 DM/WS 011-36340639

#seribella #seribellahq #seribellaofficial #aesthetic #supplementcantik #seribelladropship  #sayajual #visitmyig #pilcantik #pilsihat #tipskecantikan
#seribellafeedback 👆 
Sesuai utk semua masalah kulit.Dapatkan SeriBella sementara stock masih ada.Jualan SeriBella semakin hangat mcm pisang goreng 😉. 📲 DM/WS 011-36340639

#seribella #seribellahq #seribellaofficial #aesthetic #supplementcantik #seribelladropship  #sayajual #visitmyig #pilcantik #pilsihat #tipskecantikan
#seribellafeedback 👆 
Sesuai utk semua masalah kulit.Dapatkan SeriBella sementara stock masih ada.Jualan SeriBella semakin hangat mcm pisang goreng 😉. 📲 DM/WS 011-36340639

#seribella #seribellahq #seribellaofficial #aesthetic #supplementcantik #seribelladropship  #sayajual #visitmyig #pilcantik #pilsihat #tipskecantikan
#seribellafeedback 👆 
Sesuai utk semua masalah kulit.Dapatkan SeriBella sementara stock masih ada.Jualan SeriBella semakin hangat mcm pisang goreng 😉. 📲 DM/WS 011-36340639

#seribella #seribellahq #seribellaofficial #aesthetic #supplementcantik #seribelladropship  #sayajual #visitmyig #pilcantik #pilsihat #tipskecantikan
Badan rasa ringan, lawas membuang, dan yang killer nya adalah langsung tak rasa lapar. Alhamdulillah sesuai sangat untuk sape2 yang nak mulakan diet secara sihat. 💓

Www.wasap.my/60172523460

#testimoniAD #aijuicedossierviral #ootdrayabersamaad #juskurus #jusaijuicedossier #jusad #aijuicedossier #cosmetics #tipskecantikan #tipskurus #turunberatbadan #aifaazalan #neelofa #juskesihatan #juskesihatanseisikeluarga #juspelangsing #juspalingsedapdanpopular
OXYGENDOLL foundation,mene pilihan hati..
Trial only RM 35 inc pos tahan 2 bulan.
Normal only RM 58 inc pos tahan 5 bulan.
.
TESTIMONI dah beribu tau, Ada kelulusan KKM lagi, dah 4 tahun dipasaran.
😊😊
.
Ready Stok!
WS: 013-9103982 to order
WS: 013-9103982 to order
OXYGENDOLL foundation,mene pilihan hati.. Trial only RM 35 inc pos tahan 2 bulan. Normal only RM 58 inc pos tahan 5 bulan. . TESTIMONI dah beribu tau, Ada kelulusan KKM lagi, dah 4 tahun dipasaran. 😊😊 . Ready Stok! WS: 013-9103982 to order WS: 013-9103982 to order
Baru mnum setengah botol bert dh trun 4kg sis kite nie haaa nnti dh hbs sebotol lg byk lah bert trun yeayyyy.💃💃💃 Bukan stkt perut je kempis dgn lengan2 skli kempis haaa uishhhh syok sgt lah penangan Aijuice Dossier ni kan.😆😆😆 Yg mne nk order blh pm direct dgn Intan sedia mmbntu 😆💃😉 📲 0172523460

#testimoniAD #aijuicedossierviral #ootdrayabersamaad #juskurus #jusaijuicedossier #jusad #aijuicedossier #cosmetics #tipskecantikan #tipskurus #turunberatbadan #aifaazalan #neelofa #juskesihatan
Baru mnum setengah botol bert dh trun 4kg sis kite nie haaa nnti dh hbs sebotol lg byk lah bert trun yeayyyy.💃💃💃 Bukan stkt perut je kempis dgn lengan2 skli kempis haaa uishhhh syok sgt lah penangan Aijuice Dossier ni kan.😆😆😆 Yg mne nk order blh pm direct dgn Intan sedia mmbntu 😆💃😉 📲 0172523460 #testimoniAD  #aijuicedossierviral  #ootdrayabersamaad  #juskurus  #jusaijuicedossier  #jusad  #aijuicedossier  #cosmetics  #tipskecantikan  #tipskurus  #turunberatbadan  #aifaazalan  #neelofa  #juskesihatan 
PENANGAN PROMOSI!
.
Alhamdulillah syukur untuk rezeki harini😍 Bersusun order harini dari pagi sampai petang non stop sampai terpaksa restock lagi harini.
.
Padahal Sabtu lepas baru jer pegang stok melambak. 3 hari dah sold out!
.
Tu yang pagi tadi timbul sekejap pastu terus tenggelam tak timbul-timbul 😂
.
Dasyat penangan promosi Elysian memang huru hara sangat. Tambah pulak minggu gaji, alahaiii memasing pulun sakan.
.
Agent-Agent #MIRACLEOFELYSIAN pun boleh dikatakan setiap hari restock. Yang mulanya takut-takut nak berniaga tapi sekarang takut stok baru pulak tak cukup-cukup. Sampai tak sempat nak pegang stok kan.
.
Terima kasih Ya Allah💜
PENANGAN PROMOSI! . Alhamdulillah syukur untuk rezeki harini😍 Bersusun order harini dari pagi sampai petang non stop sampai terpaksa restock lagi harini. . Padahal Sabtu lepas baru jer pegang stok melambak. 3 hari dah sold out! . Tu yang pagi tadi timbul sekejap pastu terus tenggelam tak timbul-timbul 😂 . Dasyat penangan promosi Elysian memang huru hara sangat. Tambah pulak minggu gaji, alahaiii memasing pulun sakan. . Agent-Agent #MIRACLEOFELYSIAN  pun boleh dikatakan setiap hari restock. Yang mulanya takut-takut nak berniaga tapi sekarang takut stok baru pulak tak cukup-cukup. Sampai tak sempat nak pegang stok kan. . Terima kasih Ya Allah💜
'Kawan-kawan tegur saya nampak kurus, happy giler. Rasa nak jerittttttttt! Sebab kalau asyik cakap pasal makanan je, muka ni dijadikan bahan, hmmmm' 'Baju-baju lama semua dah muat balik, yen. Dulu size Xl, sekarang muat M. Fuhhh! Setelah 4 tahun baju lama diperam dalam almari, akhirnya this is the day! 'Tahu tak, pergi office harini kan aktif semacam. Macam baru caj tenaga. Ke sana kemari. Mulut sama naik bising. Langsung tak lemau'

Alhamdulillah, ini semua antara feedbacks customer yen sendiri. Ada yang nak menangis sebab dah bertahun-tahun berusaha tuk dapatkan berat ideal. Hujung-hujung tercuba  Aijuice Dossier, tak sangka plak terus ketagih. 'Alhamdulillah yen. Barang tak sampai lagi stok semua orang dh booking😭😭. Aida tak pernah rasa gembira macam ni. Terima kasih yen sanggup ajar Aida dari dropship terus sign up jadi agent' 'Kak yen, kalau pos 20 botol berapa postage?' Wanie rasa, next restock nak angkat 20 botol' 'Yen, harini close sale 7 botol' kata-kata seorang dropship. Fuhhhhh meleleh air peluh dengar.

Kadang- kadang  peluang yang ada pada diri sendiri, serba sedikit dapat ringankan beban orang lain tanpa sedar.

Customer puas hati, anak-anak dropship dan agent lebih dari cukup makan. Alhamdulillah untuk rezeki hari ini. 
Terima kasih Aifa Azlan  sebab release produk ni. Cukup bulan ni, terlangsai hutang besar, hanya dengan menjual AD semata-mata. 
So sekarang, im FREEDOM!  Syukur! Time buat duit nak kawinnnn plak. Ehhh??? Hehe

#ootdrayabersamaad #juskurus #jusaijuicedossier #jusad #aijuicedossier #cosmetics #tipskecantikan #tipskurus #turunberatbadan #aifaazalan #neelofa #juskesihatan 
Whatsapp 📲 0172523460
'Kawan-kawan tegur saya nampak kurus, happy giler. Rasa nak jerittttttttt! Sebab kalau asyik cakap pasal makanan je, muka ni dijadikan bahan, hmmmm' 'Baju-baju lama semua dah muat balik, yen. Dulu size Xl, sekarang muat M. Fuhhh! Setelah 4 tahun baju lama diperam dalam almari, akhirnya this is the day! 'Tahu tak, pergi office harini kan aktif semacam. Macam baru caj tenaga. Ke sana kemari. Mulut sama naik bising. Langsung tak lemau' Alhamdulillah, ini semua antara feedbacks customer yen sendiri. Ada yang nak menangis sebab dah bertahun-tahun berusaha tuk dapatkan berat ideal. Hujung-hujung tercuba Aijuice Dossier, tak sangka plak terus ketagih. 'Alhamdulillah yen. Barang tak sampai lagi stok semua orang dh booking😭😭. Aida tak pernah rasa gembira macam ni. Terima kasih yen sanggup ajar Aida dari dropship terus sign up jadi agent' 'Kak yen, kalau pos 20 botol berapa postage?' Wanie rasa, next restock nak angkat 20 botol' 'Yen, harini close sale 7 botol' kata-kata seorang dropship. Fuhhhhh meleleh air peluh dengar. Kadang- kadang peluang yang ada pada diri sendiri, serba sedikit dapat ringankan beban orang lain tanpa sedar. Customer puas hati, anak-anak dropship dan agent lebih dari cukup makan. Alhamdulillah untuk rezeki hari ini. Terima kasih Aifa Azlan sebab release produk ni. Cukup bulan ni, terlangsai hutang besar, hanya dengan menjual AD semata-mata. So sekarang, im FREEDOM! Syukur! Time buat duit nak kawinnnn plak. Ehhh??? Hehe #ootdrayabersamaad  #juskurus  #jusaijuicedossier  #jusad  #aijuicedossier  #cosmetics  #tipskecantikan  #tipskurus  #turunberatbadan  #aifaazalan  #neelofa  #juskesihatan  Whatsapp 📲 0172523460
Tinggal 5 hari lagi promosi RM120 sekotak!! cepat dapatkan sebelum harga kembali kepada asal iaitu RM140!! #perlashinekapsulmutiara 
#perlashinekajang 
#safieyilias 
#lelakicantik 
#perlashineselangor 
#perlashinesubang 
#perlashinedamansara 
#whiteningbooster 
#tipskecantikan 
#serbukmutiara
Testii angett neh sis bro..
Slain jual frutablend, ibu yg satu ini jg jd pemakai dan mbuktikan sndiri khasiat frutablend utk jerawat n kulitnya hoho
.
:
Info bisnis/order produk👇👇👇
lala HWI bdg
WA,LINE: 081220882694 .
#frutablend #frutablendori #jualfrutablend #tasikhitz #olshopmurah #supplierfrutablend #bisnisonline #facial #jerawatbatu #glucolagel #perawatanbumil #perawatanbusui #glucolagold #kefir #kefiroriginal #maskerkefir #maskerkefirmurah #bajumurah #tipskecantikan #maskerkefiroriginal #maskerorganik #lulurorganik #tonerkefirmurah #bibitkefir
Testii angett neh sis bro.. Slain jual frutablend, ibu yg satu ini jg jd pemakai dan mbuktikan sndiri khasiat frutablend utk jerawat n kulitnya hoho . : Info bisnis/order produk👇👇👇 lala HWI bdg WA,LINE: 081220882694 . #frutablend  #frutablendori  #jualfrutablend  #tasikhitz  #olshopmurah  #supplierfrutablend  #bisnisonline  #facial  #jerawatbatu  #glucolagel  #perawatanbumil  #perawatanbusui  #glucolagold  #kefir  #kefiroriginal  #maskerkefir  #maskerkefirmurah  #bajumurah  #tipskecantikan  #maskerkefiroriginal  #maskerorganik  #lulurorganik  #tonerkefirmurah  #bibitkefir 
Testii angett neh sis bro..
Slain jual frutablend, ibu yg satu ini jg jd pemakai dan mbuktikan sndiri khasiat frutablend utk jerawat n kulitnya hoho
.
.

Ingat frutablend ingat @Rizkihermaa yaa!
Pin : D7CEA896
Wa : 082218600067
Line : r.herma10
.
.
#frutablend #frutablendori #jualfrutablend #tasikhitz #olshopmurah #supplierfrutablend #bisnisonline #facial #jerawatbatu #glucolagel #perawatanbumil #perawatanbusui #glucolagold #kefir #kefiroriginal #maskerkefir #maskerkefirmurah #bajumurah #tipskecantikan #maskerkefiroriginal #maskerorganik #lulurorganik #tonerkefirmurah #bibitkefir
Testii angett neh sis bro.. Slain jual frutablend, ibu yg satu ini jg jd pemakai dan mbuktikan sndiri khasiat frutablend utk jerawat n kulitnya hoho . . Ingat frutablend ingat @Rizkihermaa yaa! Pin : D7CEA896 Wa : 082218600067 Line : r.herma10 . . #frutablend  #frutablendori  #jualfrutablend  #tasikhitz  #olshopmurah  #supplierfrutablend  #bisnisonline  #facial  #jerawatbatu  #glucolagel  #perawatanbumil  #perawatanbusui  #glucolagold  #kefir  #kefiroriginal  #maskerkefir  #maskerkefirmurah  #bajumurah  #tipskecantikan  #maskerkefiroriginal  #maskerorganik  #lulurorganik  #tonerkefirmurah  #bibitkefir 
Jom try #Feb nie confirm puas hati harga pun berbaloi2. Sebotol sebulan penggunaan. Whatsapp sisbet ya?
.
#AgentFiiraShahAlam
+60176178403
.
#Fiira™ #FiiraExtremeBooster
#viral2017 #produkputihgebu #aurawhite #quputeh #perempuancantik #wanitaseksi #awekcun #awekseksi #lofattah #lelakihandsome #tipscantik #jamudara #jamu #bazarpaknil #bazaarpaknil #beautytips #tipskecantikan #tipspenjagaankulitmuka
TESTIMONI VITAMIN C SERUM ANNONA..
.
Apa Kata Pengguna VCS Annona ??
.
👉"Betul ke ni orang yang sama?
Dulu ke main lagi gelap. Dah tau gelap, mula kalut cari produk yang boleh cepat putih. Almaklum lah dulu semua benda nk cepat, dah tu nak yang murah je.

Iklan lalu-lalang. "Putih dalam 3 hari".
Hmm.. sangat menarik. Okay grab !

Hati gembira tak terkira lalalaalala~~ Wah ! 3 hari memang nampak kesan.
Glowing dan kulit jadi putih.
Orang tegur sana sini. Cantik nya kulit. Pakai apa ? Dengan bangga nya bagitau pakai produk "si polan". Tak lama tu muka jadi perit bila kena cahaya matahari. Perit kat bahagian pipi. Malam2 tido pakai krim malam dia. Rasa panas ja muka. Pastu krim dia bila terkena cincin , warna cincin tu terhakis (dulu suka pakai cincin silver pasar malam) . Korang bayangkan besi pun boleh terhakis. Ini kan pulak kulit muka kita yang nipis ni. Ya allah begitu cetek nya pengetahuan masa tu.
Sejak tu dah berhenti pakai produk mana2 pun. Lama jugak.
Muka naik jerawat. Bangun pagi tengok cermin mula lah aktiviti picit jerawat. 
Parut jerawat merata di muka.
Muka jadi terbakar. Ooohh  muka ku !

Nov 2016

Bertemu dengan Vitamin C Serum by Annona.
Jatuh pandang pertama sebab pengasas produk ni ahli farmasi yang bertauliah dan juga isteri kepada pensyarah kaknim masa kaknim belajar kat kolej dulu.

Mula pakai serum rasa tak melekit langsung. Malah tak berminyak pun. Cepat je meresap ke muka kaknim. Serum ni bila pakai rasa sejuk ja. Kaknim pakai siang dan malam masa nak tido. Nak pakai dengan foundation pun boleh.
Sekarang muka kaknim bebas dari parut jerawat , kesan sunburn pon dah tak ada dan jerawat jadi takut nak naik.
Disebabkan serum ni kulit kaknim semakin sihat dan menjadi cerah secara tak langsung.
Terima Kasih VCS Annona"👈
.
.
PS: PROMOSI KOMBO RAYA VCS ANNONA TAMAT 31 JULY !! 📣📣
------------------------------------------------------------------------------
👉 Kombo Raya VCS merangkumi :
.
💧 2 unit VCS 15ml (Bernilai RM180)
💊 1 unit Nutriforte Vitamin C Tablet 1000mg 60's (Bernilai RM69)
💌 1 paket sampul duit raya ekslusif VCS
🎁 1 gift box ekslusif VCS
🚚 FREE postage ke seluruh Malaysia
.
WHATSAPP "Kombo Raya VCS" KE 0136271140 SEKARANG !
TESTIMONI VITAMIN C SERUM ANNONA.. . Apa Kata Pengguna VCS Annona ?? . 👉"Betul ke ni orang yang sama? Dulu ke main lagi gelap. Dah tau gelap, mula kalut cari produk yang boleh cepat putih. Almaklum lah dulu semua benda nk cepat, dah tu nak yang murah je. Iklan lalu-lalang. "Putih dalam 3 hari". Hmm.. sangat menarik. Okay grab ! Hati gembira tak terkira lalalaalala~~ Wah ! 3 hari memang nampak kesan. Glowing dan kulit jadi putih. Orang tegur sana sini. Cantik nya kulit. Pakai apa ? Dengan bangga nya bagitau pakai produk "si polan". Tak lama tu muka jadi perit bila kena cahaya matahari. Perit kat bahagian pipi. Malam2 tido pakai krim malam dia. Rasa panas ja muka. Pastu krim dia bila terkena cincin , warna cincin tu terhakis (dulu suka pakai cincin silver pasar malam) . Korang bayangkan besi pun boleh terhakis. Ini kan pulak kulit muka kita yang nipis ni. Ya allah begitu cetek nya pengetahuan masa tu. Sejak tu dah berhenti pakai produk mana2 pun. Lama jugak. Muka naik jerawat. Bangun pagi tengok cermin mula lah aktiviti picit jerawat. Parut jerawat merata di muka. Muka jadi terbakar. Ooohh muka ku ! Nov 2016 Bertemu dengan Vitamin C Serum by Annona. Jatuh pandang pertama sebab pengasas produk ni ahli farmasi yang bertauliah dan juga isteri kepada pensyarah kaknim masa kaknim belajar kat kolej dulu. Mula pakai serum rasa tak melekit langsung. Malah tak berminyak pun. Cepat je meresap ke muka kaknim. Serum ni bila pakai rasa sejuk ja. Kaknim pakai siang dan malam masa nak tido. Nak pakai dengan foundation pun boleh. Sekarang muka kaknim bebas dari parut jerawat , kesan sunburn pon dah tak ada dan jerawat jadi takut nak naik. Disebabkan serum ni kulit kaknim semakin sihat dan menjadi cerah secara tak langsung. Terima Kasih VCS Annona"👈 . . PS: PROMOSI KOMBO RAYA VCS ANNONA TAMAT 31 JULY !! 📣📣 ------------------------------------------------------------------------------ 👉 Kombo Raya VCS merangkumi : . 💧 2 unit VCS 15ml (Bernilai RM180) 💊 1 unit Nutriforte Vitamin C Tablet 1000mg 60's (Bernilai RM69) 💌 1 paket sampul duit raya ekslusif VCS 🎁 1 gift box ekslusif VCS 🚚 FREE postage ke seluruh Malaysia . WHATSAPP "Kombo Raya VCS" KE 0136271140 SEKARANG !
Jom sental badan korang dengan body scrub ni sekurang-kurangnya 4x seminggu 💋💃 Harga berpatutan dan boleh jadi sabun, tak perlu pakai mandian lain dah. bau body scrub ni dah cukup wangi tau tau.

Meh la grab sorang satu.

Harga RM20 sahaja exc postage 😘

Ada kita flavours; milk n yougurt, mixed fruit and tomatoes

Whatsapp shaa untuk order😘 +60135837206

#sayajualbodyscrub #bodyscrubmalaysia #scrubmalaysia #scrubbadan #bodyscrub #tipskecantikan #tipscantik #ootd #igshopmalaysiamurah #igshopmalaysia #prelovedmalaysia #codampangkl
Jom sental badan korang dengan body scrub ni sekurang-kurangnya 4x seminggu 💋💃 Harga berpatutan dan boleh jadi sabun, tak perlu pakai mandian lain dah. bau body scrub ni dah cukup wangi tau tau. Meh la grab sorang satu. Harga RM20 sahaja exc postage 😘 Ada kita flavours; milk n yougurt, mixed fruit and tomatoes Whatsapp shaa untuk order😘 +60135837206 #sayajualbodyscrub  #bodyscrubmalaysia  #scrubmalaysia  #scrubbadan  #bodyscrub  #tipskecantikan  #tipscantik  #ootd  #igshopmalaysiamurah  #igshopmalaysia  #prelovedmalaysia  #codampangkl 
Testii angett neh sis bro..
Slain jual frutablend, ibu yg satu ini jg jd pemakai dan mbuktikan sndiri khasiat frutablend utk jerawat n kulitnya hoho
.
.

Ingat frutablend ingat @Rizkihermaa yaa!
Pin : D7CEA896
Wa : 082218600067
Line : r.herma10
.
.
#frutablend #frutablendori #jualfrutablend #jualfrutablendmurah #distributorfrutablend #supplierfrutablend #bisnisonline #jerawat #jerawatbatu #skincare #glucolagel #perawatanbumil #perawatanbusui #ibuhamil #ibumenyusui #glucolagold #kefir #kefiroriginal #maskerkefir #maskerkefirmurah #bajumurah #tipskecantikan #facialdirumah #maskerkefiroriginal #maskerorganik #lulurorganik #tonerkefir #tonerkefirmurah #bibitkefir
Testii angett neh sis bro.. Slain jual frutablend, ibu yg satu ini jg jd pemakai dan mbuktikan sndiri khasiat frutablend utk jerawat n kulitnya hoho . . Ingat frutablend ingat @Rizkihermaa yaa! Pin : D7CEA896 Wa : 082218600067 Line : r.herma10 . . #frutablend  #frutablendori  #jualfrutablend  #jualfrutablendmurah  #distributorfrutablend  #supplierfrutablend  #bisnisonline  #jerawat  #jerawatbatu  #skincare  #glucolagel  #perawatanbumil  #perawatanbusui  #ibuhamil  #ibumenyusui  #glucolagold  #kefir  #kefiroriginal  #maskerkefir  #maskerkefirmurah  #bajumurah  #tipskecantikan  #facialdirumah  #maskerkefiroriginal  #maskerorganik  #lulurorganik  #tonerkefir  #tonerkefirmurah  #bibitkefir