an online Instagram web viewer

#tipsturunberat medias

Photos

Mesti yakin dan konsisten.
.
Diperbuat dari bahan-bahan terbaik. Gel Cool Rose nyata beri hasil yang super awesome 😘
.
Anda mesti cuba ya!
.
Klik sini ya www.wasap.my/60189774791 .
#TeamKepuks
Mesti yakin dan konsisten. . Diperbuat dari bahan-bahan terbaik. Gel Cool Rose nyata beri hasil yang super awesome 😘 . Anda mesti cuba ya! . Klik sini ya www.wasap.my/60189774791 . #TeamKepuks 
Sebulan jer konsisten makan MINCE dah turun 8 kilo. Dapat BONUS peha mengecil dan perut kempis sikit.
.
Selera makan terkawal, makan nasi pun dah jarang-jarang.
.
Anda nak turun 8 kilo jugak kan? Selamat selim melim😍
.
Komen 'Mince' untuk kami DM anda ya.

#TeamKepuks
Sebulan jer konsisten makan MINCE dah turun 8 kilo. Dapat BONUS peha mengecil dan perut kempis sikit. . Selera makan terkawal, makan nasi pun dah jarang-jarang. . Anda nak turun 8 kilo jugak kan? Selamat selim melim😍 . Komen 'Mince' untuk kami DM anda ya. #TeamKepuks 
➡ Mince aka GulaGulaKurus Fungsi kontrol selera makan Dan  Bakar lemak cara SELAMAT & MUDAH
➡ Sebotol ada 30 biji
➡ Boleh Tahan 14 hari
➡ Bahan 100% Halal .
.
Bahan Mince
➡ Delima - Elak pengumpulan lemak
➡ Guarana- Kurangkan selera makan dgn selamat
➡ Garcinia -.Control selera makan
➡ White Kidney Bean- Sekat Karbohidrat jadi Lemak
➡ Green Coffee Bean- Bakar Lemak
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp +6 0194761913
➡ Mince aka GulaGulaKurus Fungsi kontrol selera makan Dan Bakar lemak cara SELAMAT & MUDAH ➡ Sebotol ada 30 biji ➡ Boleh Tahan 14 hari ➡ Bahan 100% Halal . . Bahan Mince ➡ Delima - Elak pengumpulan lemak ➡ Guarana- Kurangkan selera makan dgn selamat ➡ Garcinia -.Control selera makan ➡ White Kidney Bean- Sekat Karbohidrat jadi Lemak ➡ Green Coffee Bean- Bakar Lemak . nak order/ pertanyaan Whatsapp +6 0194761913
.
🔥FEEDBACK SABUN ZUMBA🔥
.
✔Perut kempis
✔Lengan susut

Whatsapp 012-4085174
Atau lebih mudah klik link wassap di bio.
. 🔥FEEDBACK SABUN ZUMBA🔥 . ✔Perut kempis ✔Lengan susut Whatsapp 012-4085174 Atau lebih mudah klik link wassap di bio.
KELEBIHAN MINCE . . 
Paling utama terbukti berkesan untuk control selera makan. ✔️ Menjaga kestabilan gula dan darah.
✔️ Dapat menghentikan penyerapan lemak dan meningkatkan metabolisme.
✔️ Membantu menyingkirkan lemak dan menurunkan berat badan tanpa kesan sampingan yang merbahaya.
✔️ Membuang toksin dalam tubuh.
✔️ Mengawal Berat Badan.
✔️ Menghalang pembentukan lemak.
✔️ Sebagai tonik menguatkan ketahanan badan.
✔️ Agen awet muda.
✔️ Anti Kanser.
✔️ Menukarkan lemak yang tersimpan sebagai tenaga.
✔️ Menurunkan kolestrol.
KELEBIHAN MINCE . . Paling utama terbukti berkesan untuk control selera makan. ✔️ Menjaga kestabilan gula dan darah. ✔️ Dapat menghentikan penyerapan lemak dan meningkatkan metabolisme. ✔️ Membantu menyingkirkan lemak dan menurunkan berat badan tanpa kesan sampingan yang merbahaya. ✔️ Membuang toksin dalam tubuh. ✔️ Mengawal Berat Badan. ✔️ Menghalang pembentukan lemak. ✔️ Sebagai tonik menguatkan ketahanan badan. ✔️ Agen awet muda. ✔️ Anti Kanser. ✔️ Menukarkan lemak yang tersimpan sebagai tenaga. ✔️ Menurunkan kolestrol.
Assalamualaikum, happy deepavali dan selamat bercuti
Assalamualaikum, happy deepavali dan selamat bercuti
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal.selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp +60124999358
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus . (+)Hisap je macam gula gula (+)senang bawa (+)sedap,rasa buah oren (+)selamat ,dah buat labtest (+)Takda side effect macam cirit , menggigil (+)kawal.selera makan (+)banyak testimoni diterima. . . nak order/ pertanyaan Whatsapp +60124999358
Kisahnya, adalah orang tu dia try sebotol Gula Gula Kurus je lepas tu tak turun KG langsung, terus fed up. stop! 😢
.
tanpa sedar member² duk tanya apsal makin nampak kecik. haa..jangan tak tau ada orang yang hilang inci dulu baru hilang kg tau, kann dah menyesal stop. terus laju² contact seller nak order lagi 😁😆
.
Mince ni dia bantu tingkatkan metabolisme kita semula. so ikut badan la, ada yang slow sikit tu botol pertama mungkin hilang inci dulu
.
nak kurus beli set sebulan terus. bolehla jimat banyak sikit uolls. menu bimbingan pun disediakan. tinggal nak follow je 😉
.
nak saya bimbing cara yang betul consume GulaGulaKurus ? whatsapp +6 01 24999358 SEKARANG 😍😘
Kisahnya, adalah orang tu dia try sebotol Gula Gula Kurus je lepas tu tak turun KG langsung, terus fed up. stop! 😢 . tanpa sedar member² duk tanya apsal makin nampak kecik. haa..jangan tak tau ada orang yang hilang inci dulu baru hilang kg tau, kann dah menyesal stop. terus laju² contact seller nak order lagi 😁😆 . Mince ni dia bantu tingkatkan metabolisme kita semula. so ikut badan la, ada yang slow sikit tu botol pertama mungkin hilang inci dulu . nak kurus beli set sebulan terus. bolehla jimat banyak sikit uolls. menu bimbingan pun disediakan. tinggal nak follow je 😉 . nak saya bimbing cara yang betul consume GulaGulaKurus ? whatsapp +6 01 24999358 SEKARANG 😍😘
Perut buncit?? Haa tryla tips kempiskan perut dengan asam jawa.
.
Tapi kalau nak lagiii cepat makanlah gula gula kurus mince skali tauu😘
Perut buncit?? Haa tryla tips kempiskan perut dengan asam jawa. . Tapi kalau nak lagiii cepat makanlah gula gula kurus mince skali tauu😘
Mince bantu anda 🍊bakar lemak
🍊kawal selera makan
🍊kawal kolestrol
🍊singkir lemak
🍊buang toksin dalam badan
.
Klik link di profile untuk tempahan set combo X plus anda sekarang 😍
.
#TeamKepuks #TK4
Mince bantu anda 🍊bakar lemak 🍊kawal selera makan 🍊kawal kolestrol 🍊singkir lemak 🍊buang toksin dalam badan . Klik link di profile untuk tempahan set combo X plus anda sekarang 😍 . #TeamKepuks  #TK4 
Hidup untuk makan
Makan untuk hidup
.
Anda pilih yang mana? Sudah tentu makan untuk hidup. Jadi makanlah makanan yang seimbang nutrisinya.
.
Amalkan gaya hidup sihat seperti melakukan senaman sekurang-kurangnya seminggu sekali.
.
Elakkan makan makanan segera dan berminyak. Kawal jumlah gula yang anda ambil.

Sayangi diri dan keluarga anda!

Kurus dengan SELAMAT. Pilih MINCE.
.
#TeamKepuks #TK4
Hidup untuk makan Makan untuk hidup . Anda pilih yang mana? Sudah tentu makan untuk hidup. Jadi makanlah makanan yang seimbang nutrisinya. . Amalkan gaya hidup sihat seperti melakukan senaman sekurang-kurangnya seminggu sekali. . Elakkan makan makanan segera dan berminyak. Kawal jumlah gula yang anda ambil. Sayangi diri dan keluarga anda! Kurus dengan SELAMAT. Pilih MINCE. . #TeamKepuks  #TK4 
Kita nak kurus bukan sebab nak pakai baju dan seluar ketat-ketat. Tapi sebab nak rasa sehat.
.
Boleh kemas rumah sambil kejar anak yang asik suke memanjat. Turun naik tangga 10x sehari pon masih larat. Barulah rumah berkilatttt.
.
Suami balik takdelah muke asik tersenyum kelatttt.
.
Ha, sebab tu Diana kemam MINCE 😘
.
Nak suami menjeling manja tengok awak macam anak Dara, halu-halu Diana ya.
.
#TeamKepuks #TK4
Kita nak kurus bukan sebab nak pakai baju dan seluar ketat-ketat. Tapi sebab nak rasa sehat. . Boleh kemas rumah sambil kejar anak yang asik suke memanjat. Turun naik tangga 10x sehari pon masih larat. Barulah rumah berkilatttt. . Suami balik takdelah muke asik tersenyum kelatttt. . Ha, sebab tu Diana kemam MINCE 😘 . Nak suami menjeling manja tengok awak macam anak Dara, halu-halu Diana ya. . #TeamKepuks  #TK4 
Korang dah diet dah makan supplement.. bersenam.. Timbang tengok tengok berat turun sekilo jer...........😔😔😔😔
.
Hmmmmmm...
.
Tapi tahu tak sekilo lemak yg hilang tu sebesar mana? Sebesar dalam gambar tu haaaa...
.
Besar tau.. Jadi korang perlu berbangga sebenarnya.. 😍😍😍
.
.
Teruskan usaha 💪💪💪
.
.
Nak turunkan berat badan dengan lebih MUDAH, SELAMAT DAN BERKESAN?
.
📲Whatsapp 019 4440077
📲Whatsapp 019 4440077
📲Whatsapp 019 4440077
Korang dah diet dah makan supplement.. bersenam.. Timbang tengok tengok berat turun sekilo jer...........😔😔😔😔 . Hmmmmmm... . Tapi tahu tak sekilo lemak yg hilang tu sebesar mana? Sebesar dalam gambar tu haaaa... . Besar tau.. Jadi korang perlu berbangga sebenarnya.. 😍😍😍 . . Teruskan usaha 💪💪💪 . . Nak turunkan berat badan dengan lebih MUDAH, SELAMAT DAN BERKESAN? . 📲Whatsapp 019 4440077 📲Whatsapp 019 4440077 📲Whatsapp 019 4440077
Mince bantu anda 🍊bakar lemak
🍊kawal selera makan
🍊kawal kolestrol
🍊singkir lemak
🍊buang toksin dalam badan
.
Klik link di profile untuk tempahan set combo X plus anda sekarang 😍
.
#TeamKepuks #TK4
Mince bantu anda 🍊bakar lemak 🍊kawal selera makan 🍊kawal kolestrol 🍊singkir lemak 🍊buang toksin dalam badan . Klik link di profile untuk tempahan set combo X plus anda sekarang 😍 . #TeamKepuks  #TK4 
Hidup untuk makan
Makan untuk hidup
.
Anda pilih yang mana? Sudah tentu makan untuk hidup. Jadi makanlah makanan yang seimbang nutrisinya.
.
Amalkan gaya hidup sihat seperti melakukan senaman sekurang-kurangnya seminggu sekali.
.
Elakkan makan makanan segera dan berminyak. Kawal jumlah gula yang anda ambil.

Sayangi diri dan keluarga anda!

Kurus dengan SELAMAT. Pilih MINCE.
.
#TeamKepuks #TK4
Hidup untuk makan Makan untuk hidup . Anda pilih yang mana? Sudah tentu makan untuk hidup. Jadi makanlah makanan yang seimbang nutrisinya. . Amalkan gaya hidup sihat seperti melakukan senaman sekurang-kurangnya seminggu sekali. . Elakkan makan makanan segera dan berminyak. Kawal jumlah gula yang anda ambil. Sayangi diri dan keluarga anda! Kurus dengan SELAMAT. Pilih MINCE. . #TeamKepuks  #TK4 
Kita nak kurus bukan sebab nak pakai baju dan seluar ketat-ketat. Tapi sebab nak rasa sehat.
.
Boleh kemas rumah sambil kejar anak yang asik suke memanjat. Turun naik tangga 10x sehari pon masih larat. Barulah rumah berkilatttt.
.
Suami balik takdelah muke asik tersenyum kelatttt.
.
Ha, sebab tu Diana kemam MINCE 😘
.
Nak suami menjeling manja tengok awak macam anak Dara, halu-halu Diana ya.
.
#TeamKepuks #TK4
Kita nak kurus bukan sebab nak pakai baju dan seluar ketat-ketat. Tapi sebab nak rasa sehat. . Boleh kemas rumah sambil kejar anak yang asik suke memanjat. Turun naik tangga 10x sehari pon masih larat. Barulah rumah berkilatttt. . Suami balik takdelah muke asik tersenyum kelatttt. . Ha, sebab tu Diana kemam MINCE 😘 . Nak suami menjeling manja tengok awak macam anak Dara, halu-halu Diana ya. . #TeamKepuks  #TK4 
Jom buat air detox untuk turunkan berat badan.
1. Hirisan buah lemon
2. Hirisan buah limau nipis
3. Daun pudina 4-5 helai
4. Air 1 jag

Campurkan semua,masukkkan dalam peti sejuk semalaman.

Erm,erm,erm...macam susah jer...
Bancuh 1 sachet Green Coffee Tea dengan air suam, minum terus. Amalkan sehari 1 sachet, selama 1 minggu.
Tau2 perut dah kempis, berat badan dh turun..senang kan?😉 Mana nak dapatkan GCT ni?
Oder jer dari saya
019 4761913
Jom buat air detox untuk turunkan berat badan. 1. Hirisan buah lemon 2. Hirisan buah limau nipis 3. Daun pudina 4-5 helai 4. Air 1 jag Campurkan semua,masukkkan dalam peti sejuk semalaman. Erm,erm,erm...macam susah jer... Bancuh 1 sachet Green Coffee Tea dengan air suam, minum terus. Amalkan sehari 1 sachet, selama 1 minggu. Tau2 perut dah kempis, berat badan dh turun..senang kan?😉 Mana nak dapatkan GCT ni? Oder jer dari saya 019 4761913
Keistimewaan Green Coffee Tea

1. Buang Toksin buat Badan Ringan 
2. Lawas. Senang membuang setiap hari
3. Rasa sedap. Tak kelat sangat
4. Buat perut kempis
5. Badan tak letih walaupun membuang
6. Merawat sembelit

Oder/pertanyaan : Whatsapp 019 4761913
Keistimewaan Green Coffee Tea 1. Buang Toksin buat Badan Ringan 2. Lawas. Senang membuang setiap hari 3. Rasa sedap. Tak kelat sangat 4. Buat perut kempis 5. Badan tak letih walaupun membuang 6. Merawat sembelit Oder/pertanyaan : Whatsapp 019 4761913
Mince Corner 🔴 Mitos: Gula Gula Kurus ini hanya untuk mereka yang ada masalah berat badan sahaja 🔵 Fakta : Gula Gula Kurus ini sesuai juga bagi mereka selera makan tinggi, perut buncit, peha & lengan mengembang lagi2 ibu menyusukan anak, anak dara yang bambam, isteri yang sibuk bekerja tak sempat bersenam yang mahu mentransformasikan badan kembali langsing semudah kemam sahaja 💃🏻💃🏻 ✅Awak pun berminat untuk menjadi pengamal GulaGulaKurus?

Komen, sy serius nakk..
Mince Corner 🔴 Mitos: Gula Gula Kurus ini hanya untuk mereka yang ada masalah berat badan sahaja 🔵 Fakta : Gula Gula Kurus ini sesuai juga bagi mereka selera makan tinggi, perut buncit, peha & lengan mengembang lagi2 ibu menyusukan anak, anak dara yang bambam, isteri yang sibuk bekerja tak sempat bersenam yang mahu mentransformasikan badan kembali langsing semudah kemam sahaja 💃🏻💃🏻 ✅Awak pun berminat untuk menjadi pengamal GulaGulaKurus? Komen, sy serius nakk..
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal.selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp +6 012-9452419
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus . (+)Hisap je macam gula gula (+)senang bawa (+)sedap,rasa buah oren (+)selamat ,dah buat labtest (+)Takda side effect macam cirit , menggigil (+)kawal.selera makan (+)banyak testimoni diterima. . . nak order/ pertanyaan Whatsapp +6 012-9452419
Ini diantara kelebihan lain Gula Gula Kurus Mince 🍬
.
🍬 Mengawal selera makan @ cepat kenyang
🍬 Meningkat metobolisme ( lagi cepat burn lemak )
🍬 Buang toksin dalam badan ( detox )
🍬 Menstabilkan hormon
🍬 Burn kan lemak jahat tanpa kesan sampingan yang bahaya ( 100% selamat, proven test lab )
🍬 Menurunkan kolestrol.
🍬 Mengecilkan perut, pinggul & peha
🍬 Takde cirit birit, pening, mual
🍬 Sebulan 2 -33  kg inyaAllah berat turun.
🍬 Auto rasa nak minum air kosong banyak
🍬 Rasa sedap masam manis, kemam kemam dah lost weight ! . 
Whatsapp 012-9452419😘 .
Ini diantara kelebihan lain Gula Gula Kurus Mince 🍬 . 🍬 Mengawal selera makan @ cepat kenyang 🍬 Meningkat metobolisme ( lagi cepat burn lemak ) 🍬 Buang toksin dalam badan ( detox ) 🍬 Menstabilkan hormon 🍬 Burn kan lemak jahat tanpa kesan sampingan yang bahaya ( 100% selamat, proven test lab ) 🍬 Menurunkan kolestrol. 🍬 Mengecilkan perut, pinggul & peha 🍬 Takde cirit birit, pening, mual 🍬 Sebulan 2 -33 kg inyaAllah berat turun. 🍬 Auto rasa nak minum air kosong banyak 🍬 Rasa sedap masam manis, kemam kemam dah lost weight ! . Whatsapp 012-9452419😘 .
Kurus cara paling mudah — Jom kurus secara online! Tak perlu nak ke gym, turun berat hanya dari rumah.
.
#YouCanLoseWeightFromHome musim ke-27 Edisi November 2017 akan bermula pada awal bulan hadapan. Khusus yg serius nak turun berat, yg memang bersungguh-sungguh nak turunkan berat LEMAK dgn cara sihat. Yang struggle menghampir ideal weight, mean ada beberapa "kg" nak ke ideal part yg sukar & juga yg berdiet tak pernah TURUN or TAK BOLEH KONSISTEN...
.
▪️Ini mmg CORE programe weight lose dari #teamnickhinhussien.
📍100% online (18 tahun ke atas sahaja & program ini ada yuran kemasukkan)
📍 Contestant kit dihantar ke rumah bersama meal plan lengkap dgn teknik zig zag & diajar IBC (Intensive Body Cleansing) diet.
.
▪️Flow circle programme: .
📌21 hari IBC. .
📌3 hari booster cleansing. .
📌2 hari cheat day. .
▪️
📍Disediakan workout plan
📍Diberi formula rating utk kenal pasti apa yg kita makan.
📍Support day by day
📍Setiap hari ada topik2 penting ttg diet & kesihatan.
📍HADIAH utk peserta yg turun berat dengan high percentage.
.
Tahniah yang telah berdaftar. Yg ingin bersama saya dlm musim depan, klik link pada bio ig.
.
#nakdiettaknaklapar 
#coachayutinie 
#teamnickhinhussien
#youcanloseweightfromhome
📲Coach Ayu: +60123491813
.
#nakturunberat #jomsihat #cantik #rapi #ramping #bilanakdiet #lazada #zalora #sayacoach #coachturunberat #nakturunberatbadan #tipsdiet #tipsturunberat #naksihat #nakdiet #bilanakdiet #menudiet #dietsihat #bilanakkurus #tipskurus #bajuplussize #seluarbesar #jubahbesar
Kurus cara paling mudah — Jom kurus secara online! Tak perlu nak ke gym, turun berat hanya dari rumah. . #YouCanLoseWeightFromHome  musim ke-27 Edisi November 2017 akan bermula pada awal bulan hadapan. Khusus yg serius nak turun berat, yg memang bersungguh-sungguh nak turunkan berat LEMAK dgn cara sihat. Yang struggle menghampir ideal weight, mean ada beberapa "kg" nak ke ideal part yg sukar & juga yg berdiet tak pernah TURUN or TAK BOLEH KONSISTEN... . ▪️Ini mmg CORE programe weight lose dari #teamnickhinhussien . 📍100% online (18 tahun ke atas sahaja & program ini ada yuran kemasukkan) 📍 Contestant kit dihantar ke rumah bersama meal plan lengkap dgn teknik zig zag & diajar IBC (Intensive Body Cleansing) diet. . ▪️Flow circle programme: . 📌21 hari IBC. . 📌3 hari booster cleansing. . 📌2 hari cheat day. . ▪️ 📍Disediakan workout plan 📍Diberi formula rating utk kenal pasti apa yg kita makan. 📍Support day by day 📍Setiap hari ada topik2 penting ttg diet & kesihatan. 📍HADIAH utk peserta yg turun berat dengan high percentage. . Tahniah yang telah berdaftar. Yg ingin bersama saya dlm musim depan, klik link pada bio ig. . #nakdiettaknaklapar  #coachayutinie  #teamnickhinhussien  #youcanloseweightfromhome  📲Coach Ayu: +60123491813 . #nakturunberat  #jomsihat  #cantik  #rapi  #ramping  #bilanakdiet  #lazada  #zalora  #sayacoach  #coachturunberat  #nakturunberatbadan  #tipsdiet  #tipsturunberat  #naksihat  #nakdiet  #bilanakdiet  #menudiet  #dietsihat  #bilanakkurus  #tipskurus  #bajuplussize  #seluarbesar  #jubahbesar 
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal.selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp +6 017 5129526
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus . (+)Hisap je macam gula gula (+)senang bawa (+)sedap,rasa buah oren (+)selamat ,dah buat labtest (+)Takda side effect macam cirit , menggigil (+)kawal.selera makan (+)banyak testimoni diterima. . . nak order/ pertanyaan Whatsapp +6 017 5129526
Tak elok kan berahsia? Especially kalau soal penjagaan badan...takkan benda baik tak nak kongsi, tak gitew? ni namanya MINCE Gula Gula Kurus keluaran produk DIMAR.
. 
Antara kelebihan MINCE . 🍎Menjaga kestabilan gula dan darah.
🍏Dapat menghentikan penyerapan lemak dan meningkatkan metabolisme.
🍊 Membantu menyingkirkan lemak dan menurunkan berat badan tanpa kesan sampingan yang merbahaya.
🍋 Membuang toksin dalam tubuh.
🍒Mengawal Berat Badan.
🍇 Menghalang pembentukan lemak.
🍉 Sebagai tonik menguatkan ketahanan badan.
🍓 Agen awet muda.
🍑 Anti Kanser.
🍈 Menukarkan lemak yang tersimpan sebagai tenaga.
🍌 Menurunkan kolestrol. 😊😊😊 Testimoni pun dah banyak ni.
. 
Jom order di 017 5129526
Tak elok kan berahsia? Especially kalau soal penjagaan badan...takkan benda baik tak nak kongsi, tak gitew? ni namanya MINCE Gula Gula Kurus keluaran produk DIMAR. . Antara kelebihan MINCE . 🍎Menjaga kestabilan gula dan darah. 🍏Dapat menghentikan penyerapan lemak dan meningkatkan metabolisme. 🍊 Membantu menyingkirkan lemak dan menurunkan berat badan tanpa kesan sampingan yang merbahaya. 🍋 Membuang toksin dalam tubuh. 🍒Mengawal Berat Badan. 🍇 Menghalang pembentukan lemak. 🍉 Sebagai tonik menguatkan ketahanan badan. 🍓 Agen awet muda. 🍑 Anti Kanser. 🍈 Menukarkan lemak yang tersimpan sebagai tenaga. 🍌 Menurunkan kolestrol. 😊😊😊 Testimoni pun dah banyak ni. . Jom order di 017 5129526
Tempe - salah satu makanan sumber protein drp tumbuhan.
.
Memang ada dalam mealplan program menu tempe. Saya kongsikan khasiat tempe untuk tubuh kita. Untuk yg nk turun berat, cara masak tempe ni memainkan peranan penting. Tempe sebaiknya dimasak dengan menu seperti sup, berkuah (berempah), atau rebus. Cara tersebut lebih efektif untuk khasiatnya, berbanding digoreng.
.
#nakdiettaknaklapar 
#coachayutinie 
#teamnickhinhussien
#youcanloseweightfromhome
📲Coach Ayu: +60123491813
.
#nakturunberat #jomsihat #cantik #rapi #ramping #bilanakdiet #lazada #zalora #sayacoach #coachturunberat #nakturunberatbadan #tipsdiet #tipsturunberat #naksihat #nakdiet #bilanakdiet #menudiet #dietsihat #bilanakkurus #tipskurus #bajuplussize #seluarbesar #jubahbesar #tempe
Tempe - salah satu makanan sumber protein drp tumbuhan. . Memang ada dalam mealplan program menu tempe. Saya kongsikan khasiat tempe untuk tubuh kita. Untuk yg nk turun berat, cara masak tempe ni memainkan peranan penting. Tempe sebaiknya dimasak dengan menu seperti sup, berkuah (berempah), atau rebus. Cara tersebut lebih efektif untuk khasiatnya, berbanding digoreng. . #nakdiettaknaklapar  #coachayutinie  #teamnickhinhussien  #youcanloseweightfromhome  📲Coach Ayu: +60123491813 . #nakturunberat  #jomsihat  #cantik  #rapi  #ramping  #bilanakdiet  #lazada  #zalora  #sayacoach  #coachturunberat  #nakturunberatbadan  #tipsdiet  #tipsturunberat  #naksihat  #nakdiet  #bilanakdiet  #menudiet  #dietsihat  #bilanakkurus  #tipskurus  #bajuplussize  #seluarbesar  #jubahbesar  #tempe 
Haaa patut la setiap kali exercise kita disarankan kena buat sampai 30 minit.

sebab macam fakta dalam gambar ni la.

so kita duk exercise 15 minit tu setakat bakar gula dengan carbo ja.Carbo tu nasi ,roti yang kita duk makan tu ha.

bila 30 minit baru kita masuk untuk bakar lemak.Adoi doi nak exercise 15 minit pun dah rasa macam sejam kan.Nak exercise 30 minit macam nak pengsan rasa!

Bagi #gulagulakurus tolong bakarkan lemak laaa,then exercise turun naik tangga pun cukup dah😉

#TabungDimar5FigureIG
Haaa patut la setiap kali exercise kita disarankan kena buat sampai 30 minit. sebab macam fakta dalam gambar ni la. so kita duk exercise 15 minit tu setakat bakar gula dengan carbo ja.Carbo tu nasi ,roti yang kita duk makan tu ha. bila 30 minit baru kita masuk untuk bakar lemak.Adoi doi nak exercise 15 minit pun dah rasa macam sejam kan.Nak exercise 30 minit macam nak pengsan rasa! Bagi #gulagulakurus  tolong bakarkan lemak laaa,then exercise turun naik tangga pun cukup dah😉 #TabungDimar5FigureIG 
Alhamdulillah. Cabaran minggu ketiga #gengkurus diteruskan dengan #1weeknooilchallenge.
.
Sup dan masakan berkuah tanpa tumis, Kukus, bakar, panggang, air fryer antara alternatif yang boleh digunakan dalam penyediaan masakan minggu ini.
.
Jimat minyak, jimat kalori, makanan pun lebih sihat. Best ke best? .
.
Join komuniti gengkurus dan
✔Turun berat 7-20kg sebelum 2018
✔Pelan pemakanan peribadi
✔Coaching program 1 to 1
✔Support Group dan komuniti yang sama goal
✔Ilmu urun berat dan senaman mudah di rumah
.
.
Intake November 2017 dibuka
Weightloss Coach Farisa +60179729942
+60179729942
+60179729942
.
#kaminakkurus #gengkurus  #kurussihat #makantapikurus #tipsturunberat #coachHerbalife #HerbalifeNutrition #herbalife #ilovemyshake #herbalifeshake #iloveherbalife #Herbalifekemaman #Herbalifeterengganu #Herbalifekuantan #Herbalifepahang #Herbalifepackage #loseweightnow #loseweight #healthylifestyle #jubahhesar #atkinsdietmalaysia
Alhamdulillah. Cabaran minggu ketiga #gengkurus  diteruskan dengan #1weeknooilchallenge . . Sup dan masakan berkuah tanpa tumis, Kukus, bakar, panggang, air fryer antara alternatif yang boleh digunakan dalam penyediaan masakan minggu ini. . Jimat minyak, jimat kalori, makanan pun lebih sihat. Best ke best? . . Join komuniti gengkurus dan ✔Turun berat 7-20kg sebelum 2018 ✔Pelan pemakanan peribadi ✔Coaching program 1 to 1 ✔Support Group dan komuniti yang sama goal ✔Ilmu urun berat dan senaman mudah di rumah . . Intake November 2017 dibuka Weightloss Coach Farisa +60179729942 +60179729942 +60179729942 . #kaminakkurus  #gengkurus  #kurussihat  #makantapikurus  #tipsturunberat  #coachHerbalife  #HerbalifeNutrition  #herbalife  #ilovemyshake  #herbalifeshake  #iloveherbalife  #Herbalifekemaman  #Herbalifeterengganu  #Herbalifekuantan  #Herbalifepahang  #Herbalifepackage  #loseweightnow  #loseweight  #healthylifestyle  #jubahhesar  #atkinsdietmalaysia 
Wah menarik ni! Bila dah kurang selera makan pastu rasa kenyang je, badan pun terasa ringan. Tahniah!.
.
Uols yang baca ni tanak try keee?  Kalau tanak diet pun takpe, makan MINCE Gula Gula Kurus ni takde berpantang apa pun..
.
Kemam-kemam je ehh dah kurus. Tappercaya?
.
Meh WhatsApp di nombor 📲 0194735223
Wah menarik ni! Bila dah kurang selera makan pastu rasa kenyang je, badan pun terasa ringan. Tahniah!. . Uols yang baca ni tanak try keee? Kalau tanak diet pun takpe, makan MINCE Gula Gula Kurus ni takde berpantang apa pun.. . Kemam-kemam je ehh dah kurus. Tappercaya? . Meh WhatsApp di nombor 📲 0194735223
Wah menarik ni! Bila dah kurang selera makan pastu rasa kenyang je, badan pun terasa ringan. Tahniah!.
.
Uols yang baca ni tanak try keee?  Kalau tanak diet pun takpe, makan MINCE Gula Gula Kurus ni takde berpantang apa pun..
.
Kemam-kemam je ehh dah kurus. Tappercaya?
.
Meh WhatsApp di nombor 📲 0192557314
Wah menarik ni! Bila dah kurang selera makan pastu rasa kenyang je, badan pun terasa ringan. Tahniah!. . Uols yang baca ni tanak try keee? Kalau tanak diet pun takpe, makan MINCE Gula Gula Kurus ni takde berpantang apa pun.. . Kemam-kemam je ehh dah kurus. Tappercaya? . Meh WhatsApp di nombor 📲 0192557314
Mudah dan selamat, tak perlu bancuh cuma kemam-kemam je

Ada yang berminat?

Order/Pertanyaan
Wassup 0192557314
Mudah dan selamat, tak perlu bancuh cuma kemam-kemam je Ada yang berminat? Order/Pertanyaan Wassup 0192557314
Bayangkan mommies, bila umur cecah 3 series, sendi dan tumit mudah terguris. .
Setiap kali bangun pagi, perit nyut-nyuttt menyerang lagi. Sambil mencuci pinggan di sinki, sambil tumit meragam minta diubati.
.
Telan ubat doktor berkoyan-koyan. Namun tiada satu pun berkesan. Hinggalah jiran datang berpesan. Gulagulakurus di kemam-kemamkan. Lepas 2 bulan, serius kecik tubuh badan.
.
Ini pengakuan jujur. Jangan tunggu nasi menjadi bubur. Dan impian nak kurus terus terkubur.
.
Gulagulakurus penyelamat, rumahtangga pun berkat. Ewah ❤️
Bayangkan mommies, bila umur cecah 3 series, sendi dan tumit mudah terguris. . Setiap kali bangun pagi, perit nyut-nyuttt menyerang lagi. Sambil mencuci pinggan di sinki, sambil tumit meragam minta diubati. . Telan ubat doktor berkoyan-koyan. Namun tiada satu pun berkesan. Hinggalah jiran datang berpesan. Gulagulakurus di kemam-kemamkan. Lepas 2 bulan, serius kecik tubuh badan. . Ini pengakuan jujur. Jangan tunggu nasi menjadi bubur. Dan impian nak kurus terus terkubur. . Gulagulakurus penyelamat, rumahtangga pun berkat. Ewah ❤️
Bukan senang nak dapat produk membantu mengurangkan nafsu makan kan? Selalunya untuk kurus mesti makan banyak pastu 10kali ke toilet😆
. 
Dengan Gula Gula Kurus tak perlu risau kene cirit-birit. Sebab produk kami takkan buat anda selalu ke toilet punn.. Hihi . 
Whatsapp "igkurus" ke 013-2582878
Bukan senang nak dapat produk membantu mengurangkan nafsu makan kan? Selalunya untuk kurus mesti makan banyak pastu 10kali ke toilet😆 . Dengan Gula Gula Kurus tak perlu risau kene cirit-birit. Sebab produk kami takkan buat anda selalu ke toilet punn.. Hihi . Whatsapp "igkurus" ke 013-2582878
Assalammualaikum
Assalammualaikum
Sis ni berjaya turunkan 6kg dalam masa 3 minggu dengan MINCE GulaGulaKurus PLUS senaman!
.
.
Nak cepat kurus? Selain minum air kosong 2-3 litre sehari, bersenamlah. Macam sis ni jalan jalan keliling tempat kerja pun kira senaman.
.
.
Sambil senam sambil kemam ehhh dah kurusss! .
.
.
Nak oder/pertanyaan WhatsApp 📲 0194440077
Sis ni berjaya turunkan 6kg dalam masa 3 minggu dengan MINCE GulaGulaKurus PLUS senaman! . . Nak cepat kurus? Selain minum air kosong 2-3 litre sehari, bersenamlah. Macam sis ni jalan jalan keliling tempat kerja pun kira senaman. . . Sambil senam sambil kemam ehhh dah kurusss! . . . Nak oder/pertanyaan WhatsApp 📲 0194440077
Makan ikan laut untuk cepat kurus.
.
Kenapa ikan laut? Sebab ikan laut ada sejenis lemak baik iaitu omega 3. Lemak ini bukan sahaja baik untuk kesihatan jantung tetapi mampu menurunkan paras kolesterol.
.
Lemak yang terkandung dalam ikan tu sebenarnye membantu korang untuk berasa kenyang dalam jangka masa yang lama. So, tak adalah kejap-kejap pergi dapur selongkar periuk nak cari nasi. So, kalau nak kuruskan badan cari je ikan, tak kisahlah ikan apa — terbaik pilih ikan laut, mcm tuna, salmon. Dan ikan tu jgn digoreng...kukus, panggang, rebus lebih baik sbb tentunya, cara korang masak mempengaruhi diet jugak. .
#nakdiettaknaklapar 
#coachayutinie 
#teamnickhinhussien
#youcanloseweightfromhome
📲Coach Ayu: +60123491813
.
#nakturunberat #jomsihat #cantik #rapi #ramping #bilanakdiet #lazada #zalora #sayacoach #coachturunberat #nakturunberatbadan #tipsdiet #tipsturunberat #naksihat #nakdiet #bilanakdiet #menudiet #dietsihat #bilanakkurus #tipskurus #bajuplussize #seluarbesar #jubahbesar #ikan
Makan ikan laut untuk cepat kurus. . Kenapa ikan laut? Sebab ikan laut ada sejenis lemak baik iaitu omega 3. Lemak ini bukan sahaja baik untuk kesihatan jantung tetapi mampu menurunkan paras kolesterol. . Lemak yang terkandung dalam ikan tu sebenarnye membantu korang untuk berasa kenyang dalam jangka masa yang lama. So, tak adalah kejap-kejap pergi dapur selongkar periuk nak cari nasi. So, kalau nak kuruskan badan cari je ikan, tak kisahlah ikan apa — terbaik pilih ikan laut, mcm tuna, salmon. Dan ikan tu jgn digoreng...kukus, panggang, rebus lebih baik sbb tentunya, cara korang masak mempengaruhi diet jugak. . #nakdiettaknaklapar  #coachayutinie  #teamnickhinhussien  #youcanloseweightfromhome  📲Coach Ayu: +60123491813 . #nakturunberat  #jomsihat  #cantik  #rapi  #ramping  #bilanakdiet  #lazada  #zalora  #sayacoach  #coachturunberat  #nakturunberatbadan  #tipsdiet  #tipsturunberat  #naksihat  #nakdiet  #bilanakdiet  #menudiet  #dietsihat  #bilanakkurus  #tipskurus  #bajuplussize  #seluarbesar  #jubahbesar  #ikan 
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal.selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
➡ Mince aka GulaGulaKurus Fungsi kontrol selera makan Dan  Bakar lemak cara SELAMAT & MUDAH
➡ Sebotol ada 30 biji
➡ Boleh Tahan 14 hari
➡ Bahan 100% Halal .
.
Bahan Mince
➡ Delima - Elak pengumpulan lemak
➡ Guarana- Kurangkan selera makan dgn selamat
➡ Garcinia -.Control selera makan
➡ White Kidney Bean- Sekat Karbohidrat jadi Lemak
➡ Green Coffee Bean- Bakar Lemak
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp +6 0194440077
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus . (+)Hisap je macam gula gula (+)senang bawa (+)sedap,rasa buah oren (+)selamat ,dah buat labtest (+)Takda side effect macam cirit , menggigil (+)kawal.selera makan (+)banyak testimoni diterima. . . ➡ Mince aka GulaGulaKurus Fungsi kontrol selera makan Dan Bakar lemak cara SELAMAT & MUDAH ➡ Sebotol ada 30 biji ➡ Boleh Tahan 14 hari ➡ Bahan 100% Halal . . Bahan Mince ➡ Delima - Elak pengumpulan lemak ➡ Guarana- Kurangkan selera makan dgn selamat ➡ Garcinia -.Control selera makan ➡ White Kidney Bean- Sekat Karbohidrat jadi Lemak ➡ Green Coffee Bean- Bakar Lemak . nak order/ pertanyaan Whatsapp +6 0194440077
.
Mince aka GulaGulaKurus Fungsi kontrol selera makan Dan  Bakar lemak cara SELAMAT & MUDAH
➡ Sebotol ada 30 biji
➡ Boleh Tahan 14 hari
➡ Bahan 100% Halal 
Bahan Mince
➡ Delima - Elak pengumpulan lemak
➡ Guarana- Kurangkan selera makan dgn selamat
➡ Garcinia -.Control selera makan
➡ White Kidney Bean- Sekat Karbohidrat jadi Lemak
➡ Green Coffee Bean- Bakar Lemak

Hisap 1biji Pagi & Petang ,
30Minit sebelum makan

#TeamKepuks #TK4
. Mince aka GulaGulaKurus Fungsi kontrol selera makan Dan Bakar lemak cara SELAMAT & MUDAH ➡ Sebotol ada 30 biji ➡ Boleh Tahan 14 hari ➡ Bahan 100% Halal Bahan Mince ➡ Delima - Elak pengumpulan lemak ➡ Guarana- Kurangkan selera makan dgn selamat ➡ Garcinia -.Control selera makan ➡ White Kidney Bean- Sekat Karbohidrat jadi Lemak ➡ Green Coffee Bean- Bakar Lemak Hisap 1biji Pagi & Petang , 30Minit sebelum makan #TeamKepuks  #TK4 
Biasa kita makan nasi putih je kan? Tak ada masalah dgn nasi putih — sumber karbohidrat yg sihat, cuma nilai GI dia agak tinggi.
.
Nasi ni sbnrnya boleh dpt dari bermacam variasi beras — ada yg perang, merah, hitam, purple. Beras-beras jenis ni tinggi serat & rendah nilai GI, jadi sgt bagus untuk yg diet nak turunkan berat. Boleh cuba.
.
nakdiettaknaklapar 
#coachayutinie 
#teamnickhinhussien
#youcanloseweightfromhome
📲Coach Ayu: +60123491813
.
#nakturunberat #jomsihat #cantik #rapi #ramping #bilanakdiet #lazada #zalora #sayacoach #coachturunberat #nakturunberatbadan #tipsdiet #tipsturunberat #naksihat #nakdiet #bilanakdiet #menudiet #dietsihat #bilanakkurus #tipskurus #bajuplussize #seluarbesar #jubahbesar #beras #jenisjenisberas
Biasa kita makan nasi putih je kan? Tak ada masalah dgn nasi putih — sumber karbohidrat yg sihat, cuma nilai GI dia agak tinggi. . Nasi ni sbnrnya boleh dpt dari bermacam variasi beras — ada yg perang, merah, hitam, purple. Beras-beras jenis ni tinggi serat & rendah nilai GI, jadi sgt bagus untuk yg diet nak turunkan berat. Boleh cuba. . nakdiettaknaklapar #coachayutinie  #teamnickhinhussien  #youcanloseweightfromhome  📲Coach Ayu: +60123491813 . #nakturunberat  #jomsihat  #cantik  #rapi  #ramping  #bilanakdiet  #lazada  #zalora  #sayacoach  #coachturunberat  #nakturunberatbadan  #tipsdiet  #tipsturunberat  #naksihat  #nakdiet  #bilanakdiet  #menudiet  #dietsihat  #bilanakkurus  #tipskurus  #bajuplussize  #seluarbesar  #jubahbesar  #beras  #jenisjenisberas 
GulaGulaKurus produk #DiMAR ni khas untuk korang yang ada masalah
.
➡Susah nak turun berat badan
➡Mengah bila naik tangga
➡Nak turunkan berat tapi masih menyusu
.

Kami ada lebih 500 testimoni yang sudi share. Ramai lagi yang berjaya turunkan berat badan, cuma dorang malu malu nak share kat kami.
.
Kenapa korang kena try produk DiMAR ?
.
💋Kami gunakan bahan kualiti dan selamat.
💋Kami berikan korang menu untuk bagi lagi cepat n banyak jumlah kilo yang turun.
💋Harga kami setanding dengan kualiti yang diberikan.
.
Nak turunkan berat badan dengan lebih MUDAH, SELAMAT DAN BERKESAN?
.
Macam mana nak order?? Mudah jer 😄
.
📲 Whatsapp " GGK " ke 013-2582878
GulaGulaKurus produk #DiMAR  ni khas untuk korang yang ada masalah . ➡Susah nak turun berat badan ➡Mengah bila naik tangga ➡Nak turunkan berat tapi masih menyusu . Kami ada lebih 500 testimoni yang sudi share. Ramai lagi yang berjaya turunkan berat badan, cuma dorang malu malu nak share kat kami. . Kenapa korang kena try produk DiMAR ? . 💋Kami gunakan bahan kualiti dan selamat. 💋Kami berikan korang menu untuk bagi lagi cepat n banyak jumlah kilo yang turun. 💋Harga kami setanding dengan kualiti yang diberikan. . Nak turunkan berat badan dengan lebih MUDAH, SELAMAT DAN BERKESAN? . Macam mana nak order?? Mudah jer 😄 . 📲 Whatsapp " GGK " ke 013-2582878
Assalamualaikum wbt dan selamat pagi
Assalamualaikum wbt dan selamat pagi
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal.selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp +6 0192557314
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus . (+)Hisap je macam gula gula (+)senang bawa (+)sedap,rasa buah oren (+)selamat ,dah buat labtest (+)Takda side effect macam cirit , menggigil (+)kawal.selera makan (+)banyak testimoni diterima. . . nak order/ pertanyaan Whatsapp +6 0192557314
10 sebab kenapa anda kena grab ubat kurus kami berbanding yang lain
. 
1. Kami gunakan bahan yang premium dan selamat serta organic
2. Mince dah selamat ditest oleh pusat racun negara
3. Kami pos sama seperti di test
4. Testimoni kami real daripada pelanggan yang try mince
5. Mince ni senang cara makan dan terbukti sedap 
6. Tak buat rasa berdebar debar
7. Anda rasa cepat kenyang dan tak berapa selera nak makan
8. Kami ada guide semasa puan amalkan mince
9. kami ada menu pemakanan 30 hari yang sihat untuk bantu lagi cepat turun berat
10. Anda akan dapat rasa perubahan sepantas 3-7 hari seperti ringan badan, lawas, cepat kenyang
.
Berminat nak tahu lebih lanjut jom wasap 0192557314
10 sebab kenapa anda kena grab ubat kurus kami berbanding yang lain . 1. Kami gunakan bahan yang premium dan selamat serta organic 2. Mince dah selamat ditest oleh pusat racun negara 3. Kami pos sama seperti di test 4. Testimoni kami real daripada pelanggan yang try mince 5. Mince ni senang cara makan dan terbukti sedap 6. Tak buat rasa berdebar debar 7. Anda rasa cepat kenyang dan tak berapa selera nak makan 8. Kami ada guide semasa puan amalkan mince 9. kami ada menu pemakanan 30 hari yang sihat untuk bantu lagi cepat turun berat 10. Anda akan dapat rasa perubahan sepantas 3-7 hari seperti ringan badan, lawas, cepat kenyang . Berminat nak tahu lebih lanjut jom wasap 0192557314
Kalau skincare ada set lengkap
Kami ada set lengkap Kurus ✔️Detox dengan GCT kasi cuci dulu
✔️Makan Mince kasi bakar lemak dengan control selera makan
✔️Sapu Gel bagi Firm dan hilang selulit

Cara macam mana nak amalkan 3 item ni?
➡️Pagi dalam 8am hisap 2 biji mince terus , 
boleh control selera satu hari terus.
➡️2pm lepas lunch Minum GCT & get ready sebelum tidur untuk membuang
➡️Sebelum tidur sapu Gel dekat perut, peha ,lengan bagi tidur pun nyenyak ja rasa berangin walaupun tak buka ekon.

Sapa belum try satu set lengkap ni?
Serius kena order harini so nanti terjumpa member yang selalu ejek kita kuat makan tu  mula bisik kat telinga masa salam cium pipi tu "Jangan la kurus sangat, jeles aku tauuu"

#gulagulakuruspuncakalam
#TeamKepuks
#Gulagulakurus
#plussizemalaysia
#plussizemurahmalaysia
#jk1m 
#slim
#jomkurus
#sayanakkurus
#TipsPerutKempis 
#produkkurusbadan 
#produkslimming
#nakkurus
#nakkuruscepat 
#nakkurusselamat 
#tipskurus 
#tipslossweight
#tipsturunberat
#tipskempisperut
#kurusdalam2minggu
#kurustanpaberlapar
#sayajualprodukkurus
#greencoffeetea
#ibumenyusu 
#menusihat 
#bellaammara 
#aidijumalovers 
#lofattah 
#sghalal 
#zumbamalaysia
Kalau skincare ada set lengkap Kami ada set lengkap Kurus ✔️Detox dengan GCT kasi cuci dulu ✔️Makan Mince kasi bakar lemak dengan control selera makan ✔️Sapu Gel bagi Firm dan hilang selulit Cara macam mana nak amalkan 3 item ni? ➡️Pagi dalam 8am hisap 2 biji mince terus , boleh control selera satu hari terus. ➡️2pm lepas lunch Minum GCT & get ready sebelum tidur untuk membuang ➡️Sebelum tidur sapu Gel dekat perut, peha ,lengan bagi tidur pun nyenyak ja rasa berangin walaupun tak buka ekon. Sapa belum try satu set lengkap ni? Serius kena order harini so nanti terjumpa member yang selalu ejek kita kuat makan tu mula bisik kat telinga masa salam cium pipi tu "Jangan la kurus sangat, jeles aku tauuu" #gulagulakuruspuncakalam  #TeamKepuks  #Gulagulakurus  #plussizemalaysia  #plussizemurahmalaysia  #jk1m  #slim  #jomkurus  #sayanakkurus  #TipsPerutKempis  #produkkurusbadan  #produkslimming  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkurusselamat  #tipskurus  #tipslossweight  #tipsturunberat  #tipskempisperut  #kurusdalam2minggu  #kurustanpaberlapar  #sayajualprodukkurus  #greencoffeetea  #ibumenyusu  #menusihat  #bellaammara  #aidijumalovers  #lofattah  #sghalal  #zumbamalaysia 
Bila kita decide untuk turunkan berat badan, perkara pertama yg perlu kita faham ialah kita perlu fokus kpd menghilangkan lemak dan bukannya turun berat semata-mata.
.
Kalau tersalah teknik diet -- boleh terjadi berat menyusut tapi bukan disebabkan kehilangan lemak, tetapi kerana terjadinya 'crash diet'...berat susut akibat kehilangan air & otot. Yg ditakuti kesan crash diet ialah badan menjadi lesu, wajah kelihatan pucat & berat yg hilang akan naik semula berkali ganda 😱😱😱
.
Jadi, fokus untuk hilangkan lemak & reshape body, jangan kisahkan skala penimbang setiap hari.
.
#nakdiettaknaklapar 
#coachayutinie 
#teamnickhinhussien
#youcanloseweightfromhome
📲Coach Ayu: +60123491813
.
#nakturunberat #jomsihat #cantik #rapi #ramping #bilanakdiet #lazada #zalora #sayacoach #coachturunberat #nakturunberatbadan #tipsdiet #tipsturunberat #naksihat #nakdiet #bilanakdiet #menudiet #dietsihat #bilanakkurus #tipskurus #bajuplussize #seluarbesar #jubahbesar #hilangberat #hilanglemak
Bila kita decide untuk turunkan berat badan, perkara pertama yg perlu kita faham ialah kita perlu fokus kpd menghilangkan lemak dan bukannya turun berat semata-mata. . Kalau tersalah teknik diet -- boleh terjadi berat menyusut tapi bukan disebabkan kehilangan lemak, tetapi kerana terjadinya 'crash diet'...berat susut akibat kehilangan air & otot. Yg ditakuti kesan crash diet ialah badan menjadi lesu, wajah kelihatan pucat & berat yg hilang akan naik semula berkali ganda 😱😱😱 . Jadi, fokus untuk hilangkan lemak & reshape body, jangan kisahkan skala penimbang setiap hari. . #nakdiettaknaklapar  #coachayutinie  #teamnickhinhussien  #youcanloseweightfromhome  📲Coach Ayu: +60123491813 . #nakturunberat  #jomsihat  #cantik  #rapi  #ramping  #bilanakdiet  #lazada  #zalora  #sayacoach  #coachturunberat  #nakturunberatbadan  #tipsdiet  #tipsturunberat  #naksihat  #nakdiet  #bilanakdiet  #menudiet  #dietsihat  #bilanakkurus  #tipskurus  #bajuplussize  #seluarbesar  #jubahbesar  #hilangberat  #hilanglemak 
Minggu cuti ni ada yang bakal menjadi Raja Sehari? Risau baju pengantin tak muat??
.
Sempat lagi kalau nak grab Gula Gula Kurus ni. Testimoni paling cepat kami terima ada yang turun 9kg dalam masa 10 hari. Haa tak percaya? 😉
Minggu cuti ni ada yang bakal menjadi Raja Sehari? Risau baju pengantin tak muat?? . Sempat lagi kalau nak grab Gula Gula Kurus ni. Testimoni paling cepat kami terima ada yang turun 9kg dalam masa 10 hari. Haa tak percaya? 😉
Coach Zainol & Coach Mai - amazing couple!! 😍😍
.
Kalau nak tengok contoh individu 'gemuk daging' yg berjaya lost weight dengan sihat...Coach Mai adalah contoh terbaik. Coach Mai mmg chubby since baby...mmg tak pernah rasa kurus. Join program, less than 6 month...boom!!! Mai beri kejutan result kpd semua coach yg membimbing beliau turun berat.
.
Tak puas hati tengok Coach Mai dah kurus, si suami turut menyahut cabaran turun berat dan result turut boom jugak!! 😅Tahniah Coach Zainol! 💪🏼💪🏼
.
#nakdiettaknaklapar 
#coachayutinie 
#teamnickhinhussien
#youcanloseweightfromhome
📲Coach Ayu: +60123491813
.
#nakturunberat #jomsihat #cantik #rapi #ramping #bilanakdiet #lazada #zalora #sayacoach #coachturunberat #nakturunberatbadan #tipsdiet #tipsturunberat #naksihat #nakdiet #bilanakdiet #menudiet #dietsihat #bilanakkurus #tipskurus #bajuplussize #seluarbesar #jubahbesar
Coach Zainol & Coach Mai - amazing couple!! 😍😍 . Kalau nak tengok contoh individu 'gemuk daging' yg berjaya lost weight dengan sihat...Coach Mai adalah contoh terbaik. Coach Mai mmg chubby since baby...mmg tak pernah rasa kurus. Join program, less than 6 month...boom!!! Mai beri kejutan result kpd semua coach yg membimbing beliau turun berat. . Tak puas hati tengok Coach Mai dah kurus, si suami turut menyahut cabaran turun berat dan result turut boom jugak!! 😅Tahniah Coach Zainol! 💪🏼💪🏼 . #nakdiettaknaklapar  #coachayutinie  #teamnickhinhussien  #youcanloseweightfromhome  📲Coach Ayu: +60123491813 . #nakturunberat  #jomsihat  #cantik  #rapi  #ramping  #bilanakdiet  #lazada  #zalora  #sayacoach  #coachturunberat  #nakturunberatbadan  #tipsdiet  #tipsturunberat  #naksihat  #nakdiet  #bilanakdiet  #menudiet  #dietsihat  #bilanakkurus  #tipskurus  #bajuplussize  #seluarbesar  #jubahbesar 
Gemuk Daging.
.
Ok, bahagian terakhir jenis-jenis gemuk. Semak ciri-ciri gemuk daging & adakah anda salah seorang daripadanya.
.
Gemuk Daging berpunca dari lemak yang berkumpul menjadi tepu dan bergumpal bersama daging. Gemuk daging ini agak sukar penurunannya atau mengambil masa yang agak lama, ini kerana banyak lemak sudah sebati dengan daging. Biasanya, yg gemuk daging ni memang gemuk daripada kecil.
.
Gemuk daging mustahil nak kurus? Tak ada yg mustahil...ketahui cara yg tepat -- klik link pada bio ig.
.
#nakdiettaknaklapar 
#coachayutinie 
#teamnickhinhussien
#youcanloseweightfromhome
📲Coach Ayu: +60123491813
.
#nakturunberat #jomsihat #cantik #rapi #ramping #bilanakdiet #lazada #zalora #sayacoach #coachturunberat #nakturunberatbadan #tipsdiet #tipsturunberat #naksihat #nakdiet #bilanakdiet #menudiet #dietsihat #bilanakkurus #tipskurus #bajuplussize #seluarbesar #jubahbesar #gemukdaging
Gemuk Daging. . Ok, bahagian terakhir jenis-jenis gemuk. Semak ciri-ciri gemuk daging & adakah anda salah seorang daripadanya. . Gemuk Daging berpunca dari lemak yang berkumpul menjadi tepu dan bergumpal bersama daging. Gemuk daging ini agak sukar penurunannya atau mengambil masa yang agak lama, ini kerana banyak lemak sudah sebati dengan daging. Biasanya, yg gemuk daging ni memang gemuk daripada kecil. . Gemuk daging mustahil nak kurus? Tak ada yg mustahil...ketahui cara yg tepat -- klik link pada bio ig. . #nakdiettaknaklapar  #coachayutinie  #teamnickhinhussien  #youcanloseweightfromhome  📲Coach Ayu: +60123491813 . #nakturunberat  #jomsihat  #cantik  #rapi  #ramping  #bilanakdiet  #lazada  #zalora  #sayacoach  #coachturunberat  #nakturunberatbadan  #tipsdiet  #tipsturunberat  #naksihat  #nakdiet  #bilanakdiet  #menudiet  #dietsihat  #bilanakkurus  #tipskurus  #bajuplussize  #seluarbesar  #jubahbesar  #gemukdaging 
Badan kita memang perlukan karbohidrat sbg sumber tenaga. .
.
Pastikan setiap meal ada hidangan yg seimbang -- 40% adalah berunsurkan karbohidrat, selebihnya adalah protein & lemak. Bayangkan karbohidrat sebagai ‘minyak petrol’ untuk ‘engine’ badan anda. Jadi, walaupun nak turun berat, badan tetap perlukan karbohidrat untuk bekerja pada tahap optimum.
.
Yang pilih diet tanpa karbo -- tak ambil nasi, tak makan roti, tak makan buah...fikirkan semula kesannya terhadap badan anda. .
.
Belajar teknik diet yg betul. Klik link pd bio ig.
#nakdiettaknaklapar 
#coachayutinie 
#teamnickhinhussien
#youcanloseweightfromhome
📲Coach Ayu: +60123491813
.
#nakturunberat #jomsihat #cantik #rapi #ramping #bilanakdiet #lazada #zalora #sayacoach #coachturunberat #nakturunberatbadan #tipsdiet #tipsturunberat #naksihat #nakdiet #bilanakdiet #menudiet #dietsihat #bilanakkurus #tipskurus #bajuplussize #seluarbesar #jubahbesar
Badan kita memang perlukan karbohidrat sbg sumber tenaga. . . Pastikan setiap meal ada hidangan yg seimbang -- 40% adalah berunsurkan karbohidrat, selebihnya adalah protein & lemak. Bayangkan karbohidrat sebagai ‘minyak petrol’ untuk ‘engine’ badan anda. Jadi, walaupun nak turun berat, badan tetap perlukan karbohidrat untuk bekerja pada tahap optimum. . Yang pilih diet tanpa karbo -- tak ambil nasi, tak makan roti, tak makan buah...fikirkan semula kesannya terhadap badan anda. . . Belajar teknik diet yg betul. Klik link pd bio ig. #nakdiettaknaklapar  #coachayutinie  #teamnickhinhussien  #youcanloseweightfromhome  📲Coach Ayu: +60123491813 . #nakturunberat  #jomsihat  #cantik  #rapi  #ramping  #bilanakdiet  #lazada  #zalora  #sayacoach  #coachturunberat  #nakturunberatbadan  #tipsdiet  #tipsturunberat  #naksihat  #nakdiet  #bilanakdiet  #menudiet  #dietsihat  #bilanakkurus  #tipskurus  #bajuplussize  #seluarbesar  #jubahbesar 
Mealplan of the day: brown rice & ikan.
.
Semangat peserta-peserta prepare lunch box. Brown rice sgt bagus ketika diet utk turunkan berat kerana ia tinggi serat, low GI ...jadi, akan beri efek kenyang dlm tempoh yg lama.
.
*Kredit gambar-gambar meal lunch drp peserta-peserta program #YouCanLoseWeightFromHome season ke-26.
.
Season baru #YouCanLoseWeightFromHome musim ke-27 Edisi November 2017 sudah dibuka untuk pendaftaran. Klik link pd bio ig utk pastikan slot untuk anda.
.
#nakdiettaknaklapar 
#coachayutinie 
#teamnickhinhussien
#youcanloseweightfromhome
📲Coach Ayu: +60123491813
.
#nakturunberat #jomsihat #cantik #rapi #ramping #bilanakdiet #lazada #zalora #sayacoach #coachturunberat #nakturunberatbadan #tipsdiet #tipsturunberat #naksihat #nakdiet #bilanakdiet #menudiet #dietsihat #bilanakkurus #tipskurus #bajuplussize #seluarbesar #jubahbesar
Mealplan of the day: brown rice & ikan. . Semangat peserta-peserta prepare lunch box. Brown rice sgt bagus ketika diet utk turunkan berat kerana ia tinggi serat, low GI ...jadi, akan beri efek kenyang dlm tempoh yg lama. . *Kredit gambar-gambar meal lunch drp peserta-peserta program #YouCanLoseWeightFromHome  season ke-26. . Season baru #YouCanLoseWeightFromHome  musim ke-27 Edisi November 2017 sudah dibuka untuk pendaftaran. Klik link pd bio ig utk pastikan slot untuk anda. . #nakdiettaknaklapar  #coachayutinie  #teamnickhinhussien  #youcanloseweightfromhome  📲Coach Ayu: +60123491813 . #nakturunberat  #jomsihat  #cantik  #rapi  #ramping  #bilanakdiet  #lazada  #zalora  #sayacoach  #coachturunberat  #nakturunberatbadan  #tipsdiet  #tipsturunberat  #naksihat  #nakdiet  #bilanakdiet  #menudiet  #dietsihat  #bilanakkurus  #tipskurus  #bajuplussize  #seluarbesar  #jubahbesar 
Green Tea Coffee ni untuk detox buang toksin dalam usus. Bila usus bersih, toksin dah takde, makin ringanlah badan. Dan makin lawas nak membuang.
.
Alhamdulillah syukur customer berpuas hati dengan GCT😍
Green Tea Coffee ni untuk detox buang toksin dalam usus. Bila usus bersih, toksin dah takde, makin ringanlah badan. Dan makin lawas nak membuang. . Alhamdulillah syukur customer berpuas hati dengan GCT😍
#testimonihotshapersbyashi
.
Wahhhh ini baru betol, nak sihat dan cantik dan fit kena ajak ramai2 orang, barulah sweet gittuew
.

Hah, cik kak @zyraqym__ kita dah berjaya buktikan bahawa sarung hotshapersbyashi dah longgar seluar kat peha, awak awak tuuu bila lagi nak cuba?
.

Malu nak komen kat cik ha? Meh whatsapp, click je link dekat 👆 tu taw! Boleh join postage esok 😘
.

#sayajualhotshapers #hotshapersmalaysia #hotshapersmurah #nakkurus #jomkurus #sayanaksihat #sayanakcantik #getfit #homeworkout #kesihatan #bodylean #musclewomen #keepfit #letsgetstrong #jk1m #pakaiankesihatan #kurus #carakuruskanbadan #tipsturunberat
#testimonihotshapersbyashi  . Wahhhh ini baru betol, nak sihat dan cantik dan fit kena ajak ramai2 orang, barulah sweet gittuew . Hah, cik kak @zyraqym__ kita dah berjaya buktikan bahawa sarung hotshapersbyashi dah longgar seluar kat peha, awak awak tuuu bila lagi nak cuba? . Malu nak komen kat cik ha? Meh whatsapp, click je link dekat 👆 tu taw! Boleh join postage esok 😘 . #sayajualhotshapers  #hotshapersmalaysia  #hotshapersmurah  #nakkurus  #jomkurus  #sayanaksihat  #sayanakcantik  #getfit  #homeworkout  #kesihatan  #bodylean  #musclewomen  #keepfit  #letsgetstrong  #jk1m  #pakaiankesihatan  #kurus  #carakuruskanbadan  #tipsturunberat 
Gemuk lemak.
.
Cuba check, ade tak yg jatuh kategori ni? Ok, yg jenis gemuk lemak memang akan ambik masa yg lebih lama untuk turun berat & kena usaha lebihkan exercise. Ambil supplement seperti omega 3 & walaupun progress turun berat agak slow, dengan diet yg betul & konsisten, insyaAllah...boleh! .
.
Klik link pada bio ig untuk belajar teknik diet yg betul.
.
#nakdiettaknaklapar 
#coachayutinie 
#teamnickhinhussien
#youcanloseweightfromhome
📲Coach Ayu: +60123491813
.
#nakturunberat #jomsihat #cantik #rapi #ramping #bilanakdiet #lazada #zalora #sayacoach #coachturunberat #nakturunberatbadan #tipsdiet #tipsturunberat #naksihat #nakdiet #bilanakdiet #menudiet #dietsihat #bilanakkurus #tipskurus #bajuplussize #seluarbesar #jubahbesar #gemuklemak
Gemuk lemak. . Cuba check, ade tak yg jatuh kategori ni? Ok, yg jenis gemuk lemak memang akan ambik masa yg lebih lama untuk turun berat & kena usaha lebihkan exercise. Ambil supplement seperti omega 3 & walaupun progress turun berat agak slow, dengan diet yg betul & konsisten, insyaAllah...boleh! . . Klik link pada bio ig untuk belajar teknik diet yg betul. . #nakdiettaknaklapar  #coachayutinie  #teamnickhinhussien  #youcanloseweightfromhome  📲Coach Ayu: +60123491813 . #nakturunberat  #jomsihat  #cantik  #rapi  #ramping  #bilanakdiet  #lazada  #zalora  #sayacoach  #coachturunberat  #nakturunberatbadan  #tipsdiet  #tipsturunberat  #naksihat  #nakdiet  #bilanakdiet  #menudiet  #dietsihat  #bilanakkurus  #tipskurus  #bajuplussize  #seluarbesar  #jubahbesar  #gemuklemak 
Hey ladies 👩
.
Ramai pulak yang repeat order lepas puas hati dengan result berat turun melambung-lambung.
.
Turun dari 2 kilo ke 3 kilo, dari saiz L ke saiz M, dari peha drumsticks ke batang mancis!
.
Yihaaaaaa 😋
.
Tunggu apa lagi tu, cecepat klik link kat profile nah!

#gulagulakuruspuncakalam
#TeamKepuks
#Gulagulakurus
#plussizemalaysia
#plussizemurahmalaysia
#jk1m 
#slim
#jomkurus
#sayanakkurus
#TipsPerutKempis 
#produkkurusbadan 
#produkslimming
#nakkurus
#nakkuruscepat 
#nakkurusselamat 
#tipskurus 
#tipslossweight
#tipsturunberat
#tipskempisperut
#kurusdalam2minggu
#kurustanpaberlapar
#sayajualprodukkurus
#greencoffeetea
#ibumenyusu 
#menusihat 
#bellaammara 
#aidijumalovers 
#lofattah 
#sghalal 
#zumbamalaysia
Hey ladies 👩 . Ramai pulak yang repeat order lepas puas hati dengan result berat turun melambung-lambung. . Turun dari 2 kilo ke 3 kilo, dari saiz L ke saiz M, dari peha drumsticks ke batang mancis! . Yihaaaaaa 😋 . Tunggu apa lagi tu, cecepat klik link kat profile nah! #gulagulakuruspuncakalam  #TeamKepuks  #Gulagulakurus  #plussizemalaysia  #plussizemurahmalaysia  #jk1m  #slim  #jomkurus  #sayanakkurus  #TipsPerutKempis  #produkkurusbadan  #produkslimming  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkurusselamat  #tipskurus  #tipslossweight  #tipsturunberat  #tipskempisperut  #kurusdalam2minggu  #kurustanpaberlapar  #sayajualprodukkurus  #greencoffeetea  #ibumenyusu  #menusihat  #bellaammara  #aidijumalovers  #lofattah  #sghalal  #zumbamalaysia 
Hi ladies

Korang tahu tak berapa jumlah kalori yang korang perlu ambik setiap hari supaya tak overdose? Kalau overdose jadi apa?

Ladies hanya perlu 1800 kalori aje taw. Jangan terbabas kalori nanti tenaga yang lebih tu transform jadi lelemaks riang dalam badan!

Ini sedikit info jumlah kalori makanan yang selalu korang makan. Beringat taw!
.
Nak bantuan kawal kalori? Boleh kemam mince jer. .
Klik link Kat profile cecepat taw

#gulagulakuruspuncakalam
#TeamKepuks
#Gulagulakurus
#plussizemalaysia
#plussizemurahmalaysia
#jk1m 
#slim
#jomkurus
#sayanakkurus
#TipsPerutKempis 
#produkkurusbadan 
#produkslimming
#nakkurus
#nakkuruscepat 
#nakkurusselamat 
#tipskurus 
#tipslossweight
#tipsturunberat
#tipskempisperut
#kurusdalam2minggu
#kurustanpaberlapar
#sayajualprodukkurus
#greencoffeetea
#ibumenyusu 
#menusihat 
#bellaammara 
#aidijumalovers 
#lofattah 
#sghalal 
#zumbamalaysia
Hi ladies Korang tahu tak berapa jumlah kalori yang korang perlu ambik setiap hari supaya tak overdose? Kalau overdose jadi apa? Ladies hanya perlu 1800 kalori aje taw. Jangan terbabas kalori nanti tenaga yang lebih tu transform jadi lelemaks riang dalam badan! Ini sedikit info jumlah kalori makanan yang selalu korang makan. Beringat taw! . Nak bantuan kawal kalori? Boleh kemam mince jer. . Klik link Kat profile cecepat taw #gulagulakuruspuncakalam  #TeamKepuks  #Gulagulakurus  #plussizemalaysia  #plussizemurahmalaysia  #jk1m  #slim  #jomkurus  #sayanakkurus  #TipsPerutKempis  #produkkurusbadan  #produkslimming  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkurusselamat  #tipskurus  #tipslossweight  #tipsturunberat  #tipskempisperut  #kurusdalam2minggu  #kurustanpaberlapar  #sayajualprodukkurus  #greencoffeetea  #ibumenyusu  #menusihat  #bellaammara  #aidijumalovers  #lofattah  #sghalal  #zumbamalaysia 
Hey ladies 👩
.
Ramai pulak yang repeat order lepas puas hati dengan result berat turun melambung-lambung.
.
Turun dari 2 kilo ke 3 kilo, dari saiz L ke saiz M, dari peha drumsticks ke batang mancis!
.
Yihaaaaaa 😋
.
Tunggu apa lagi tu, cecepat klik link kat profile nah!
Hey ladies 👩 . Ramai pulak yang repeat order lepas puas hati dengan result berat turun melambung-lambung. . Turun dari 2 kilo ke 3 kilo, dari saiz L ke saiz M, dari peha drumsticks ke batang mancis! . Yihaaaaaa 😋 . Tunggu apa lagi tu, cecepat klik link kat profile nah!
Katanya dialah nurse yang paling besar di Melaka satu masa dulu -- Hidayah, total lost 25kg. Amazing!!
Rahsia Hidayah...jgn curang dengan coach. 😊
.
Hidayah sgt teruja dengan result yg diperolehi melalui program #YouCanLoseWeightFromHome & skrg Hidayah ialah part of team coach yg nak membantu lebih ramai org untuk turun berat.
.
Klik link pd bio ig untuk sertai musim seterusnya.
.
#nakdiettaknaklapar 
#coachayutinie 
#teamnickhinhussien
#youcanloseweightfromhome
📲Coach Ayu: +60123491813
.
#nakturunberat #jomsihat #cantik #rapi #ramping #bilanakdiet #lazada #zalora #sayacoach #coachturunberat #nakturunberatbadan #tipsdiet #tipsturunberat #naksihat #nakdiet #bilanakdiet #menudiet #dietsihat #bilanakkurus #tipskurus #bajuplussize #seluarbesar #jubahbesar
Katanya dialah nurse yang paling besar di Melaka satu masa dulu -- Hidayah, total lost 25kg. Amazing!! Rahsia Hidayah...jgn curang dengan coach. 😊 . Hidayah sgt teruja dengan result yg diperolehi melalui program #YouCanLoseWeightFromHome  & skrg Hidayah ialah part of team coach yg nak membantu lebih ramai org untuk turun berat. . Klik link pd bio ig untuk sertai musim seterusnya. . #nakdiettaknaklapar  #coachayutinie  #teamnickhinhussien  #youcanloseweightfromhome  📲Coach Ayu: +60123491813 . #nakturunberat  #jomsihat  #cantik  #rapi  #ramping  #bilanakdiet  #lazada  #zalora  #sayacoach  #coachturunberat  #nakturunberatbadan  #tipsdiet  #tipsturunberat  #naksihat  #nakdiet  #bilanakdiet  #menudiet  #dietsihat  #bilanakkurus  #tipskurus  #bajuplussize  #seluarbesar  #jubahbesar 
Jenis-jenis gemuk. Kali ni saya kongsi ciri-ciri gemuk air.
.
Ok, skrg cuba kenalpasti...adakah anda mempunyai ciri-ciri di atas? Jika ya, berita baik untuk anda...org yg jenis gemuk air, MUDAH untuk kurangkan berat. Perkara pertama yg perlu dilakukan ialah...kurangkan garam & MSG dalam makanan anda. Ini kerana gemuk air berpunca drp 'water retention' dalam badan. .
.
Dapatkan lebih tips untuk turun berat secara sihat & berkesan -- klik link pd bio ig.
. 
nakdiettaknaklapar 
#coachayutinie 
#teamnickhinhussien
#youcanloseweightfromhome
📲Coach Ayu: +60123491813
.
#nakturunberat #jomsihat #cantik #rapi #ramping #bilanakdiet #lazada #zalora #sayacoach #coachturunberat #nakturunberatbadan #tipsdiet #tipsturunberat #naksihat #nakdiet #bilanakdiet #menudiet #dietsihat #bilanakkurus #tipskurus #bajuplussize #seluarbesar #jubahbesar
Jenis-jenis gemuk. Kali ni saya kongsi ciri-ciri gemuk air. . Ok, skrg cuba kenalpasti...adakah anda mempunyai ciri-ciri di atas? Jika ya, berita baik untuk anda...org yg jenis gemuk air, MUDAH untuk kurangkan berat. Perkara pertama yg perlu dilakukan ialah...kurangkan garam & MSG dalam makanan anda. Ini kerana gemuk air berpunca drp 'water retention' dalam badan. . . Dapatkan lebih tips untuk turun berat secara sihat & berkesan -- klik link pd bio ig. . nakdiettaknaklapar #coachayutinie  #teamnickhinhussien  #youcanloseweightfromhome  📲Coach Ayu: +60123491813 . #nakturunberat  #jomsihat  #cantik  #rapi  #ramping  #bilanakdiet  #lazada  #zalora  #sayacoach  #coachturunberat  #nakturunberatbadan  #tipsdiet  #tipsturunberat  #naksihat  #nakdiet  #bilanakdiet  #menudiet  #dietsihat  #bilanakkurus  #tipskurus  #bajuplussize  #seluarbesar  #jubahbesar 
GREEN COFFEE TEA (GCT) berfungsi untuk Detox @ cuci usus supaya lebih mudah penyerapan suplement lain dan secara tak langsung bantu kempiskan perut. . 
Sekotak ada 7 hari sachet untuk 7 hari penggunaan (1 hari 1 sachet). Cara minum, hanya bancuh dengan segelas air suam (jangan air panas atau sejuk) . 
Kalau ada ambil supplement lain, jarakkan pengambilan selang 4 jam. Ibu menyusu boleh minum sebab GCT hanya fokus pada usus sahaja
. 
Berminat jom cepat-cepat wasap "igkurus" ke 013-2582878 keh
GREEN COFFEE TEA (GCT) berfungsi untuk Detox @ cuci usus supaya lebih mudah penyerapan suplement lain dan secara tak langsung bantu kempiskan perut. . Sekotak ada 7 hari sachet untuk 7 hari penggunaan (1 hari 1 sachet). Cara minum, hanya bancuh dengan segelas air suam (jangan air panas atau sejuk) . Kalau ada ambil supplement lain, jarakkan pengambilan selang 4 jam. Ibu menyusu boleh minum sebab GCT hanya fokus pada usus sahaja . Berminat jom cepat-cepat wasap "igkurus" ke 013-2582878 keh
Assalamualaikum dan selamat pagi ✨
.
.
NEURA (KURUS SECARA SIHAT) ✅
.
.
adakah anda inginkan kurus? ingin hilangkan toksin dalam badan? .

adakah badan anda keletihan setiap hari? kulit semakin kusam? jerawat x mengecut? .
.

Neura dapat membantu selesaikan masalah anda 😊 yang pasti anda akan terus kekal segar dengan Neura ! .
.

Antara kelebihan Neura detox : ✔️memudahkan utk sediakan air detox sepantas 15 saat
✔️ gabungan 3 buah iaitu lemon , limau kasturi, oren dan goji berry ✔️ Badan rasa ringan dan bertenaga
✔️ Proses membuang air jadi lawas
✔️ Mencantikkan kulit
✔️ Mengempiskan perut
✔️ Mengeluarkan toksin dalam badan
✔️ Mengeringkan jerawat ✔️ Menguruskan badan secara natural
✔️ Menguatkan sistem imunisasi
✔️ Mencegah selsema ✔️ Menjaga kesihatan tubuh badan secara natural .
. 
Anda ingin kurus secara sihat atau berkesan? Jom cuba Neura🤗

boleh terus whatsapp 📞 0148084311

#sayajual #sayajualneura #neuradetox #detox #slimming #slimmingdetox #produkkurusberkesan #produkkurusselamat #produkkurusmalaysia #sahkkm #bahansemulajadi #beratbadanturun #projekkurus #nowcankurus #visitmyigshop #bazaarpaknil #kekalsegar #carakurusbadan #promosi #tipsturunberat
Assalamualaikum dan selamat pagi ✨ . . NEURA (KURUS SECARA SIHAT) ✅ . . adakah anda inginkan kurus? ingin hilangkan toksin dalam badan? . adakah badan anda keletihan setiap hari? kulit semakin kusam? jerawat x mengecut? . . Neura dapat membantu selesaikan masalah anda 😊 yang pasti anda akan terus kekal segar dengan Neura ! . . Antara kelebihan Neura detox : ✔️memudahkan utk sediakan air detox sepantas 15 saat ✔️ gabungan 3 buah iaitu lemon , limau kasturi, oren dan goji berry ✔️ Badan rasa ringan dan bertenaga ✔️ Proses membuang air jadi lawas ✔️ Mencantikkan kulit ✔️ Mengempiskan perut ✔️ Mengeluarkan toksin dalam badan ✔️ Mengeringkan jerawat ✔️ Menguruskan badan secara natural ✔️ Menguatkan sistem imunisasi ✔️ Mencegah selsema ✔️ Menjaga kesihatan tubuh badan secara natural . . Anda ingin kurus secara sihat atau berkesan? Jom cuba Neura🤗 boleh terus whatsapp 📞 0148084311 #sayajual  #sayajualneura  #neuradetox  #detox  #slimming  #slimmingdetox  #produkkurusberkesan  #produkkurusselamat  #produkkurusmalaysia  #sahkkm  #bahansemulajadi  #beratbadanturun  #projekkurus  #nowcankurus  #visitmyigshop  #bazaarpaknil  #kekalsegar  #carakurusbadan  #promosi  #tipsturunberat 
Assalamualaikum dan selamat pagi
Assalamualaikum dan selamat pagi
Ini diantara kelebihan lain Gula Gula Kurus Mince 🍬
.
🍬 Mengawal selera makan @ cepat kenyang
🍬 Meningkat metobolisme ( lagi cepat burn lemak )
🍬 Buang toksin dalam badan ( detox )
🍬 Menstabilkan hormon
🍬 Burn kan lemak jahat tanpa kesan sampingan yang bahaya ( 100% selamat, proven test lab )
🍬 Menurunkan kolestrol.
🍬 Mengecilkan perut, pinggul & peha
🍬 Takde cirit birit, pening, mual
🍬 Sebulan 2 -33  kg inyaAllah berat turun.
🍬 Auto rasa nak minum air kosong banyak
🍬 Rasa sedap masam manis, kemam kemam dah lost weight ! . 
Whatsapp 010-8183534 📲
Ini diantara kelebihan lain Gula Gula Kurus Mince 🍬 . 🍬 Mengawal selera makan @ cepat kenyang 🍬 Meningkat metobolisme ( lagi cepat burn lemak ) 🍬 Buang toksin dalam badan ( detox ) 🍬 Menstabilkan hormon 🍬 Burn kan lemak jahat tanpa kesan sampingan yang bahaya ( 100% selamat, proven test lab ) 🍬 Menurunkan kolestrol. 🍬 Mengecilkan perut, pinggul & peha 🍬 Takde cirit birit, pening, mual 🍬 Sebulan 2 -33 kg inyaAllah berat turun. 🍬 Auto rasa nak minum air kosong banyak 🍬 Rasa sedap masam manis, kemam kemam dah lost weight ! . Whatsapp 010-8183534 📲
Adakah saya perlu bersenam? 
Untuk pengetahuan sis, ada customer kami yang berjaya turun makan mince tanpa bersenam. Cumanya sis kena jaga pemakanan betul2 dan cukup minum air 3 liter sehari untuk naikkan metabolisme dalam badan. 
Bersenam sebenarnya lagi bagus sebab boleh cepatkan pembakaran lemak. Tapi kalau tak nak bersenam, buatlah kerja rumah atau aktiviti yang melibatkan peluh
Adakah saya perlu bersenam? Untuk pengetahuan sis, ada customer kami yang berjaya turun makan mince tanpa bersenam. Cumanya sis kena jaga pemakanan betul2 dan cukup minum air 3 liter sehari untuk naikkan metabolisme dalam badan. Bersenam sebenarnya lagi bagus sebab boleh cepatkan pembakaran lemak. Tapi kalau tak nak bersenam, buatlah kerja rumah atau aktiviti yang melibatkan peluh
Wow perut da makin kecil dan kempis u alls. Mana taknya segala kerak dalam  usus dah keluar tu yang best tu ringan je rasa badan.
Wow perut da makin kecil dan kempis u alls. Mana taknya segala kerak dalam usus dah keluar tu yang best tu ringan je rasa badan.
In love with Gel Cool Rose
.
Makin hari, lemak makin cair
Makin hari, berat makin turun
Makin hari, hati makin berbunga
Makin hari, hidup makin bahagia
.
Penangan Gel Cool Rose
Hari-hari sapu
Terus sapu dan masih terus sapu
.
Jatuh cinta bila perut makin kempis
Jatuh cinta bila seluar makin longgar
Jatuh cinta bila suami beri pujian
Jatuh cinta bila rasa sendiri nikmat sejuk Gel Cool Rose
.
Selesa, tak melekit,Sejukk je
Sesejuk cuaca kt Cameron Highland
Sesejuk lemak2 tepu dalam badan
Tapi tetap pantas mencairkan lemak2 degil
.
Nak rasai si sejuk ajaib ni?
Nak rasa sendiri penangan mencairkan lemak.
.
Cecepat halu-halu saya tau!

#TeamKepuks
In love with Gel Cool Rose . Makin hari, lemak makin cair Makin hari, berat makin turun Makin hari, hati makin berbunga Makin hari, hidup makin bahagia . Penangan Gel Cool Rose Hari-hari sapu Terus sapu dan masih terus sapu . Jatuh cinta bila perut makin kempis Jatuh cinta bila seluar makin longgar Jatuh cinta bila suami beri pujian Jatuh cinta bila rasa sendiri nikmat sejuk Gel Cool Rose . Selesa, tak melekit,Sejukk je Sesejuk cuaca kt Cameron Highland Sesejuk lemak2 tepu dalam badan Tapi tetap pantas mencairkan lemak2 degil . Nak rasai si sejuk ajaib ni? Nak rasa sendiri penangan mencairkan lemak. . Cecepat halu-halu saya tau! #TeamKepuks 
GGK ni kesan dia taklah secepat produk kurus yang lain. Contoh makan sebiji janganlah terus konfiden boleh turun 2-3 keelo keesokannya. 
Sebab apa?

Sebab GGK ni hanyalah supplement tambahan aje. Tak terlalu drastik penurunan. Sebab memang takde bahan kimia yang berbahaya. 
Lagipun GGK ada sijil kelulusan dari Pusat racun negara. Sijil halal pun hado tau. Sebab tu ibu menyusu pun boleh makan. Sambil kurus boleh tambah susu skali. Best kan? 2 in 1 gitu

Nak bagi nampak kesan yang cepat, uollss kena la makan dengan KONSISTEN. Makan 1 biji sebelum breakfast dan 1 biji malam sebelum dinner. 
Jangan pulak makan dua biji saja seminggu, pastu tanya kenapa tak nampak kesan. Kang kene babap kann baru tau 😝
GGK ni kesan dia taklah secepat produk kurus yang lain. Contoh makan sebiji janganlah terus konfiden boleh turun 2-3 keelo keesokannya. Sebab apa? Sebab GGK ni hanyalah supplement tambahan aje. Tak terlalu drastik penurunan. Sebab memang takde bahan kimia yang berbahaya. Lagipun GGK ada sijil kelulusan dari Pusat racun negara. Sijil halal pun hado tau. Sebab tu ibu menyusu pun boleh makan. Sambil kurus boleh tambah susu skali. Best kan? 2 in 1 gitu Nak bagi nampak kesan yang cepat, uollss kena la makan dengan KONSISTEN. Makan 1 biji sebelum breakfast dan 1 biji malam sebelum dinner. Jangan pulak makan dua biji saja seminggu, pastu tanya kenapa tak nampak kesan. Kang kene babap kann baru tau 😝
#assalamualaikum. Sèlamat pagi. Jom baca tips sarapan yok
KELEBIHAN GREEN COFFEE TEA
.

1. Buang Toksin buat Badan Ringan 
2. Lawas. Senang membuang setiap hari
3. Rasa sedap. Tak kelat sangat
4. Buat perut kempis
5. Badan tak letih walaupun membuang
.
Nak order sekotak wasap terus 0192557314
KELEBIHAN GREEN COFFEE TEA . 1. Buang Toksin buat Badan Ringan 2. Lawas. Senang membuang setiap hari 3. Rasa sedap. Tak kelat sangat 4. Buat perut kempis 5. Badan tak letih walaupun membuang . Nak order sekotak wasap terus 0192557314
SIAPA YANG PERLU CUBA GCT? . . ➡ Dah berbulan bulan tak buat detox
➡ Dah cuba macam macam suplement tapi semua tak berkesan ➡ Berat susah nak turun
➡ Susah kawal selera makan
➡ Selalu ada masalah sembelit ➡ Seminggu sekali baru membuang
.
Nak tau lebih lanjut segera wasap 0192557314  sekarang 😘
SIAPA YANG PERLU CUBA GCT? . . ➡ Dah berbulan bulan tak buat detox ➡ Dah cuba macam macam suplement tapi semua tak berkesan ➡ Berat susah nak turun ➡ Susah kawal selera makan ➡ Selalu ada masalah sembelit ➡ Seminggu sekali baru membuang . Nak tau lebih lanjut segera wasap 0192557314 sekarang 😘
Perghh turun 7kg je kemam Gula Gula Kurus Mince? 😱
. 
Stop makan pun berat tak naikk?? Alhamdulillah 😍 . 
Korang bila lagi nak cuba? Whatsapp 0124999358 tau
Perghh turun 7kg je kemam Gula Gula Kurus Mince? 😱 . Stop makan pun berat tak naikk?? Alhamdulillah 😍 . Korang bila lagi nak cuba? Whatsapp 0124999358 tau
💖Beri diri kita peluang untuk amalkan Gula Gula Kurus ini sekurang kurangnya 3 bulan berturut turut untuk dapatkan hasil yang diimpikan.
.
💖Bayangkan diri kita ni dah berapa tahun simpan  lemak dalam badan kita ni? Takkan kita nak harapkan semua lemak ni hilang dalam masa sebulan?
.
💖Fokus untuk amalkan berterusan.
.
💖Ambil Langkah Pertama dengan wassap saya di 0124999358
.
💖Kejayaan kita bermula dengan "langkah pertama"
.
💖Saya doakan siapa yang ambil langkah pertama ini, akan dapat berat badan diimpikan tidak lama lagi.
💖Beri diri kita peluang untuk amalkan Gula Gula Kurus ini sekurang kurangnya 3 bulan berturut turut untuk dapatkan hasil yang diimpikan. . 💖Bayangkan diri kita ni dah berapa tahun simpan lemak dalam badan kita ni? Takkan kita nak harapkan semua lemak ni hilang dalam masa sebulan? . 💖Fokus untuk amalkan berterusan. . 💖Ambil Langkah Pertama dengan wassap saya di 0124999358 . 💖Kejayaan kita bermula dengan "langkah pertama" . 💖Saya doakan siapa yang ambil langkah pertama ini, akan dapat berat badan diimpikan tidak lama lagi.
Woww hebatnya! 
Resdung dah hilang, jerawat dah jadi kering lepas consume Gula Gula Kurus Mince ni! . 
Sebab salah satu bahan dalam Mince ni Vitamin C tau. Vitamin C memang elok untuk rawat kulit. . 
Yang penting hanya kemam kemam jeee dah kurus! . 
Whatsapp 0194440077
Woww hebatnya! Resdung dah hilang, jerawat dah jadi kering lepas consume Gula Gula Kurus Mince ni! . Sebab salah satu bahan dalam Mince ni Vitamin C tau. Vitamin C memang elok untuk rawat kulit. . Yang penting hanya kemam kemam jeee dah kurus! . Whatsapp 0194440077
🍃BAHAN-BAHAN GCT 👉  GREEN TEA
Fungsi untuk singkirkan toksin dalam badan. Bagus untuk naikkan metabolisme dalam badan. 👉 GREEN COFFEE BEAN
Fungsi untuk cepatkan pembakaran lemak dalam badan 👉 SENNA LEAF
Fungsi untuk cuci usus jadi bersih .

Ramai pakat nak cuci ususni. Tahniah. Badan akan ribgan sedapje rasa badan. 
Jom whasaap ke 0194440077
🍃BAHAN-BAHAN GCT 👉 GREEN TEA Fungsi untuk singkirkan toksin dalam badan. Bagus untuk naikkan metabolisme dalam badan. 👉 GREEN COFFEE BEAN Fungsi untuk cepatkan pembakaran lemak dalam badan 👉 SENNA LEAF Fungsi untuk cuci usus jadi bersih . Ramai pakat nak cuci ususni. Tahniah. Badan akan ribgan sedapje rasa badan. Jom whasaap ke 0194440077
Cabar diri anda untuk turun berat. .
.
Musim baru #YouCanLoseWeightFromHome musim ke-27 Edisi November kini dibuka untuk pendaftaran. Syarat-syarat penyertaan:
• Berumur 18 tahun ke atas
• Berat melebihi 5kg sekurang-kurangnya drp berat ideal
• Ada kemahuan & bersedia untuk kurus
.
Yuran penyertaan sangat berbaloi. Pastikan slot anda -- klik link pada bio ig.
.
#nakdiettaknaklapar 
#coachayutinie 
#teamnickhinhussien
#youcanloseweightfromhome
📲Coach Ayu: +60123491813
.
#nakturunberat #jomsihat #cantik #rapi #ramping #bilanakdiet #lazada #zalora #sayacoach #coachturunberat #nakturunberatbadan #tipsdiet #tipsturunberat #naksihat #nakdiet #bilanakdiet #menudiet #dietsihat #bilanakkurus #tipskurus #bajuplussize #seluarbesar #jubahbesarplain
Cabar diri anda untuk turun berat. . . Musim baru #YouCanLoseWeightFromHome  musim ke-27 Edisi November kini dibuka untuk pendaftaran. Syarat-syarat penyertaan: • Berumur 18 tahun ke atas • Berat melebihi 5kg sekurang-kurangnya drp berat ideal • Ada kemahuan & bersedia untuk kurus . Yuran penyertaan sangat berbaloi. Pastikan slot anda -- klik link pada bio ig. . #nakdiettaknaklapar  #coachayutinie  #teamnickhinhussien  #youcanloseweightfromhome  📲Coach Ayu: +60123491813 . #nakturunberat  #jomsihat  #cantik  #rapi  #ramping  #bilanakdiet  #lazada  #zalora  #sayacoach  #coachturunberat  #nakturunberatbadan  #tipsdiet  #tipsturunberat  #naksihat  #nakdiet  #bilanakdiet  #menudiet  #dietsihat  #bilanakkurus  #tipskurus  #bajuplussize  #seluarbesar  #jubahbesarplain 
Perut makin kempis lepas makan GCT?? 😱
.
GCT bantu melawaskan perut. Yang ada masalah sembelit tu sangat2 lah digalakkan makan GCT ni. Rass lega membuang, badan pun makin ringan.
.
Whatsapp 0192557314
Perut makin kempis lepas makan GCT?? 😱 . GCT bantu melawaskan perut. Yang ada masalah sembelit tu sangat2 lah digalakkan makan GCT ni. Rass lega membuang, badan pun makin ringan. . Whatsapp 0192557314
MINCE Gula Gula Kurus - Bantu bakar lemak dari dalam & kawal selera makan.
.
GEL COOLROSE - Bantu bakar lemak dari luaran kat tempat Bermasalah (Perut, peha, lengan, dagu).
.
GREEN COFFEE TEA - Bantu buang toksin dalam usus & bakar lemak sekali.
.
Nak beli 1 1 boleh, nak beli 3 skali pun boleh. Lagiiiik jimat nau nau.
.
Jom wasap 0192557314 nak tau lebih lanjut 😉
MINCE Gula Gula Kurus - Bantu bakar lemak dari dalam & kawal selera makan. . GEL COOLROSE - Bantu bakar lemak dari luaran kat tempat Bermasalah (Perut, peha, lengan, dagu). . GREEN COFFEE TEA - Bantu buang toksin dalam usus & bakar lemak sekali. . Nak beli 1 1 boleh, nak beli 3 skali pun boleh. Lagiiiik jimat nau nau. . Jom wasap 0192557314 nak tau lebih lanjut 😉
JOM GRAB SET COMBO X PLUS yang SUPER JIMAT! . .
. 
MINCE Gula Gula Kurus - Bantu bakar lemak dari dalam & kawal selera makan.
.
GEL COOLROSE - Bantu bakar lemak dari luaran kat tempat Bermasalah (Perut, peha, lengan, dagu).
.
1 set ni untuk sebulan penggunaan tau. Hanya kemam dan sapu dan anda boleh dapat bentuk badan yang idamkan.
. 
Jom wasap ciksue terus +60126897002
JOM GRAB SET COMBO X PLUS yang SUPER JIMAT! . . . MINCE Gula Gula Kurus - Bantu bakar lemak dari dalam & kawal selera makan. . GEL COOLROSE - Bantu bakar lemak dari luaran kat tempat Bermasalah (Perut, peha, lengan, dagu). . 1 set ni untuk sebulan penggunaan tau. Hanya kemam dan sapu dan anda boleh dapat bentuk badan yang idamkan. . Jom wasap ciksue terus +60126897002
Ajomsss grab combo x plus
VIRALLL NI!! 😍😍😍 .
.
Wasapp +60126897002
Ajomsss grab combo x plus VIRALLL NI!! 😍😍😍 . . Wasapp +60126897002
Hujung Tahun 2017 dah lame nak menjengah niihh

Amacam azam K U R U S kita? Dah tercapai ke??
.
.
Sempat lagi nak capai azam tu dengan Combo X Plus.
.
Jom order harini. .
Whatsapp ➡ +60126897002
.
Nak mudah lagi, klik je link di BIO ciksue ya😊😊
Hujung Tahun 2017 dah lame nak menjengah niihh Amacam azam K U R U S kita? Dah tercapai ke?? . . Sempat lagi nak capai azam tu dengan Combo X Plus. . Jom order harini. . Whatsapp ➡ +60126897002 . Nak mudah lagi, klik je link di BIO ciksue ya😊😊
Woww turun 5kg lepas 14 hari makan Gula Gula Kurus Mince ni! Mince ni boleh buat kurang selera makan tau. Yang penting hanya kemam kemam jeee dah kurus! . 
Whatsapp 0194959825
Woww turun 5kg lepas 14 hari makan Gula Gula Kurus Mince ni! Mince ni boleh buat kurang selera makan tau. Yang penting hanya kemam kemam jeee dah kurus! . Whatsapp 0194959825
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal.selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
➡ Mince aka GulaGulaKurus Fungsi kontrol selera makan Dan  Bakar lemak cara SELAMAT & MUDAH
➡ Sebotol ada 30 biji
➡ Boleh Tahan 14 hari
➡ Bahan 100% Halal .
.
Bahan Mince
➡ Delima - Elak pengumpulan lemak
➡ Guarana- Kurangkan selera makan dgn selamat
➡ Garcinia -.Control selera makan
➡ White Kidney Bean- Sekat Karbohidrat jadi Lemak
➡ Green Coffee Bean- Bakar Lemak
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp +60194959825
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus . (+)Hisap je macam gula gula (+)senang bawa (+)sedap,rasa buah oren (+)selamat ,dah buat labtest (+)Takda side effect macam cirit , menggigil (+)kawal.selera makan (+)banyak testimoni diterima. . . ➡ Mince aka GulaGulaKurus Fungsi kontrol selera makan Dan Bakar lemak cara SELAMAT & MUDAH ➡ Sebotol ada 30 biji ➡ Boleh Tahan 14 hari ➡ Bahan 100% Halal . . Bahan Mince ➡ Delima - Elak pengumpulan lemak ➡ Guarana- Kurangkan selera makan dgn selamat ➡ Garcinia -.Control selera makan ➡ White Kidney Bean- Sekat Karbohidrat jadi Lemak ➡ Green Coffee Bean- Bakar Lemak . nak order/ pertanyaan Whatsapp +60194959825
Selamat Tengahari

Kenali "MINCE" by DiMar -Lebih dikenali dengan nama Gula Gula Kurus -Tablet kurus pertama di Malaysia yang rasanya sedap seakan gula-gula. - Rasa masam masam manis dan hanya perlu hisap/kemam je sebelum makan. Nak telan terus pun boleh -1 botol ada 30 biji utk penggunaan 15 hari. Better amik 2 botol untuk sebulan penggunaan. - Mengandungi 5 bahan utama yang SELAMAT DIMAKAN:- ✅ Garcinia
✅ Guarana
✅ White Kidney Bean ✅ Green Coffee Bean ✅ Pati Delima
✅ Vitamin C (info details bahan refer bawah) - Cara pengambilan yang MUDAH
👉 Tak perlu bancuh
👉 Tak perlu telan air
👉 Tak perlu guna sudu
👉 Cuma makan macam GULA-GULA - SESUAI DIMAKAN oleh:-
✅ Lelaki & Perempuan berumur 13 tahun ke atas
✅ Pesakit DARAH TINGGI ✅ Pesakit KENCING MANIS ✅ Ibu yang MENYUSUKAN BAYI
✅ Wanita SELEPAS BERPANTANG -BEBAS DARI BAHAN BERBAHAYA
👉 Ada Sijil Kelulusan dari Pusat Racun Negara
👉 Ada SIJIL HALAL Kelulusan JAKIM
👉 Dibuat dari KILANG BERTARAF GMP

Pm @ WhatsApp 601112600677
http://www.wasap.my/601112600677/AKUNAKKURUS 
#Mince #GulaGulaKurus #dimar #ubatkurus #ubatkurusselamat #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkurusmujarab #produkkurus #produkkurusselamat #produkkurusmurah #produkkurusmujarab #nakkurus #nakkurusselamat #kurus #slim #lotionkurus #tipskurus #tipskurus1minggu #tipsturunberat #lossweight  #sayajualprodukkurus #sayajualmince #sayanakkurus #sayanakslim #slimmingproduct
Selamat Tengahari Kenali "MINCE" by DiMar -Lebih dikenali dengan nama Gula Gula Kurus -Tablet kurus pertama di Malaysia yang rasanya sedap seakan gula-gula. - Rasa masam masam manis dan hanya perlu hisap/kemam je sebelum makan. Nak telan terus pun boleh -1 botol ada 30 biji utk penggunaan 15 hari. Better amik 2 botol untuk sebulan penggunaan. - Mengandungi 5 bahan utama yang SELAMAT DIMAKAN:- ✅ Garcinia ✅ Guarana ✅ White Kidney Bean ✅ Green Coffee Bean ✅ Pati Delima ✅ Vitamin C (info details bahan refer bawah) - Cara pengambilan yang MUDAH 👉 Tak perlu bancuh 👉 Tak perlu telan air 👉 Tak perlu guna sudu 👉 Cuma makan macam GULA-GULA - SESUAI DIMAKAN oleh:- ✅ Lelaki & Perempuan berumur 13 tahun ke atas ✅ Pesakit DARAH TINGGI ✅ Pesakit KENCING MANIS ✅ Ibu yang MENYUSUKAN BAYI ✅ Wanita SELEPAS BERPANTANG -BEBAS DARI BAHAN BERBAHAYA 👉 Ada Sijil Kelulusan dari Pusat Racun Negara 👉 Ada SIJIL HALAL Kelulusan JAKIM 👉 Dibuat dari KILANG BERTARAF GMP Pm @ WhatsApp 601112600677 http://www.wasap.my/601112600677/AKUNAKKURUS #Mince  #GulaGulaKurus  #dimar  #ubatkurus  #ubatkurusselamat  #ubatkurusmurah  #ubatkurusberkesan  #ubatkurusmujarab  #produkkurus  #produkkurusselamat  #produkkurusmurah  #produkkurusmujarab  #nakkurus  #nakkurusselamat  #kurus  #slim  #lotionkurus  #tipskurus  #tipskurus1minggu  #tipsturunberat  #lossweight  #sayajualprodukkurus  #sayajualmince  #sayanakkurus  #sayanakslim  #slimmingproduct