an online Instagram web viewer

#tommeetippeemalaysia medias

Photos

What are the things you bring in your handbags, mummies? Hereโ€™s an inspiration of a flat-lay photo which you can capture using YOUR items, and join our latest contest to win a โœจCHANEL BAGโœจ & Tommee Tippee bottles! ๐Ÿ˜ฑ
What are the things you bring in your handbags, mummies? Hereโ€™s an inspiration of a flat-lay photo which you can capture using YOUR items, and join our latest contest to win a โœจCHANEL BAGโœจ & Tommee Tippee bottles! ๐Ÿ˜ฑ
Di sini tempat nya. Jom baca kesemua feedback/ testimoni orang ramai di sini .
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
#testimonimilkbooster_byebi1 .
.
Kesan seawal sekali pengambilan sahaja! Terbukti SANGAT BERKESAN & pilihan IBU-IBU YG BIJAK ๐Ÿ˜
.
.
Pembelian ๐Ÿ‘‰
.
DM IG @ WHATSAPP ๐Ÿ“ฒ 012-805 0852 ( Nombor telefon boleh klik di bio.Lebih mudah xperlu save ๐Ÿ˜Š) .
.
 Tq ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Di sini tempat nya. Jom baca kesemua feedback/ testimoni orang ramai di sini . ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . #testimonimilkbooster_byebi1  . . Kesan seawal sekali pengambilan sahaja! Terbukti SANGAT BERKESAN & pilihan IBU-IBU YG BIJAK ๐Ÿ˜ . . Pembelian ๐Ÿ‘‰ . DM IG @ WHATSAPP ๐Ÿ“ฒ 012-805 0852 ( Nombor telefon boleh klik di bio.Lebih mudah xperlu save ๐Ÿ˜Š) . . Tq ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Mencari milkbooster yg berkesan? Ini lah dia. Bukan sorang dua bagi Feedback mcm ni. Beribu orang puas hati dengan kesan yg di peroleh ๐Ÿ˜ .
Alhamdulillah SANGAT BERKESAN ุฅูู† ุดูŽุงุก ุงู„ู„ู‘ูŽู‡ู . Rugi lah sapa yg xbeli dan cuba. Xdapat belas2 oz, dapat banyakkan kuantiti dari sebelum nya pon dah kira bagus. Dari beli produk yg bukan2, itu milkbooster, ini milkbooster, tapi kesan xseberapa buat apa? Rugi je duit. Ini siap byk benefit utk mommy, baby & satu family lagi. .
.
Berkesan ke? Meh tengok Feedback orang lain pulak kat sini ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
#testimonimilkbooster_byebi1 .
.

Anda nilai sendiri berkesan ke tak. Bagus ke x ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
.
Susu kurang, susu drop, susu cair, segala mak nenek bab susu badan ุฅูู† ุดูŽุงุก ุงู„ู„ู‘ูŽู‡ู  sgt membantu. .
Order: ๐Ÿ“ฒ 012-805 0852
 @ dm ig ok. Tq ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Mencari milkbooster yg berkesan? Ini lah dia. Bukan sorang dua bagi Feedback mcm ni. Beribu orang puas hati dengan kesan yg di peroleh ๐Ÿ˜ . Alhamdulillah SANGAT BERKESAN ุฅูู† ุดูŽุงุก ุงู„ู„ู‘ูŽู‡ู . Rugi lah sapa yg xbeli dan cuba. Xdapat belas2 oz, dapat banyakkan kuantiti dari sebelum nya pon dah kira bagus. Dari beli produk yg bukan2, itu milkbooster, ini milkbooster, tapi kesan xseberapa buat apa? Rugi je duit. Ini siap byk benefit utk mommy, baby & satu family lagi. . . Berkesan ke? Meh tengok Feedback orang lain pulak kat sini ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . #testimonimilkbooster_byebi1  . . Anda nilai sendiri berkesan ke tak. Bagus ke x ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š . . Susu kurang, susu drop, susu cair, segala mak nenek bab susu badan ุฅูู† ุดูŽุงุก ุงู„ู„ู‘ูŽู‡ู sgt membantu. . Order: ๐Ÿ“ฒ 012-805 0852 @ dm ig ok. Tq ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Mencari milkbooster yg berkesan? Ini lah dia. Bukan sorang dua bagi Feedback mcm ni. Beribu orang puas hati dengan kesan yg di peroleh ๐Ÿ˜ .
Alhamdulillah SANGAT BERKESAN ุฅูู† ุดูŽุงุก ุงู„ู„ู‘ูŽู‡ู . Rugi lah sapa yg xbeli dan cuba. Xdapat belas2 oz, dapat banyakkan kuantiti dari sebelum nya pon dah kira bagus. Dari beli produk yg bukan2, itu milkbooster, ini milkbooster, tapi kesan xseberapa buat apa? Rugi je duit. Ini siap byk benefit utk mommy, baby & satu family lagi. .
.
Berkesan ke? Meh tengok Feedback orang lain pulak kat sini ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
#testimonimilkbooster_byebi1 .
.

Anda nilai sendiri berkesan ke tak. Bagus ke x ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
.
Susu kurang, susu drop, susu cair, segala mak nenek bab susu badan ุฅูู† ุดูŽุงุก ุงู„ู„ู‘ูŽู‡ู  sgt membantu. .
Order: ๐Ÿ“ฒ 012-805 0852
 @ dm ig ok. Tq ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Mencari milkbooster yg berkesan? Ini lah dia. Bukan sorang dua bagi Feedback mcm ni. Beribu orang puas hati dengan kesan yg di peroleh ๐Ÿ˜ . Alhamdulillah SANGAT BERKESAN ุฅูู† ุดูŽุงุก ุงู„ู„ู‘ูŽู‡ู . Rugi lah sapa yg xbeli dan cuba. Xdapat belas2 oz, dapat banyakkan kuantiti dari sebelum nya pon dah kira bagus. Dari beli produk yg bukan2, itu milkbooster, ini milkbooster, tapi kesan xseberapa buat apa? Rugi je duit. Ini siap byk benefit utk mommy, baby & satu family lagi. . . Berkesan ke? Meh tengok Feedback orang lain pulak kat sini ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . #testimonimilkbooster_byebi1  . . Anda nilai sendiri berkesan ke tak. Bagus ke x ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š . . Susu kurang, susu drop, susu cair, segala mak nenek bab susu badan ุฅูู† ุดูŽุงุก ุงู„ู„ู‘ูŽู‡ู sgt membantu. . Order: ๐Ÿ“ฒ 012-805 0852 @ dm ig ok. Tq ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Mencari milkbooster yg berkesan? Ini lah dia. Tengok 12oz sekali pam. Bukan sorang dua bagi Feedback mcm ni. Beratus orang dah boleh pam sampai belas2 oz satu sesi selepas amek milkbooster dari kami. . Ini cust kami dari BRUNEI ๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ณ. Ada yg tanya ramai ke beli? Hmmm klu xramai mc mmana bole dpt beribu2 dari beribu2 orang. Kami tiada agent. ุฅูู† ุดูŽุงุก ุงู„ู„ู‘ูŽู‡ู  soon akan cari agent@ dropship ๐Ÿ˜Š. Cust kami bukan dari semenanjung, tapi dari sabah, ss , brunei, singapore, pon ada ๐Ÿ˜Š. .
Alhamdulillah SANGAT BERKESAN ุฅูู† ุดูŽุงุก ุงู„ู„ู‘ูŽู‡ู . Rugi lah sapa yg xbeli dan cuba. Xdapat belas2 oz, dapat banyakkan kuantiti dari sebelum nya pon dah kira bagus. Dari beli produk yg bukan2, itu milkbooster, ini milkbooster, tapi kesan xseberapa buat apa? Rugi je duit. Ini siap byk benefit utk mommy, baby & satu family lagi. .
.
Berkesan ke? Meh tengok Feedback orang lain pulak kat sini ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
#testimonimilkbooster_byebi1 .
Anda nilai sendiri berkesan ke tak. Bagus ke x ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
.
Susu kurang, susu drop, susu cair, segala mak nenek bab susu badan ุฅูู† ุดูŽุงุก ุงู„ู„ู‘ูŽู‡ู  sgt membantu. .
Order: ๐Ÿ“ฒ 012-805 0852
 @ dm ig ok. Tq ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Mencari milkbooster yg berkesan? Ini lah dia. Tengok 12oz sekali pam. Bukan sorang dua bagi Feedback mcm ni. Beratus orang dah boleh pam sampai belas2 oz satu sesi selepas amek milkbooster dari kami. . Ini cust kami dari BRUNEI ๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ณ. Ada yg tanya ramai ke beli? Hmmm klu xramai mc mmana bole dpt beribu2 dari beribu2 orang. Kami tiada agent. ุฅูู† ุดูŽุงุก ุงู„ู„ู‘ูŽู‡ู soon akan cari agent@ dropship ๐Ÿ˜Š. Cust kami bukan dari semenanjung, tapi dari sabah, ss , brunei, singapore, pon ada ๐Ÿ˜Š. . Alhamdulillah SANGAT BERKESAN ุฅูู† ุดูŽุงุก ุงู„ู„ู‘ูŽู‡ู . Rugi lah sapa yg xbeli dan cuba. Xdapat belas2 oz, dapat banyakkan kuantiti dari sebelum nya pon dah kira bagus. Dari beli produk yg bukan2, itu milkbooster, ini milkbooster, tapi kesan xseberapa buat apa? Rugi je duit. Ini siap byk benefit utk mommy, baby & satu family lagi. . . Berkesan ke? Meh tengok Feedback orang lain pulak kat sini ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . #testimonimilkbooster_byebi1  . Anda nilai sendiri berkesan ke tak. Bagus ke x ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š . . Susu kurang, susu drop, susu cair, segala mak nenek bab susu badan ุฅูู† ุดูŽุงุก ุงู„ู„ู‘ูŽู‡ู sgt membantu. . Order: ๐Ÿ“ฒ 012-805 0852 @ dm ig ok. Tq ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Tommee tippee pink 5 oz. Sesuai sgt utk baby ni
.
๐ŸผIts BPA Free
๐ŸผSoft silicone Nipple
๐Ÿผshaped like a breast for natural latch
๐Ÿผsupport smooth transition from breast to bottle
๐Ÿผnipple elongates and flexes to mimic natural  breast feeding action.
.
.๐Ÿผ5oz x 1botol
๐Ÿ’ฐrm 25.00
.
๐Ÿ“ฆ8.00
๐Ÿ“ฒ0192341984
.
#tommeetippee #tommeetippeemalaysia #tommeetippieoriginal #tommeetippeemamamoment #botol #botolsusu #botolsusumurah #botolsusubayi #botolsusutommeetippee #sayajualmurah #sayajualbotolbaby #tommeetippeeuk #malaysiaonlinestore #babyshopping #barangbaby #tommeetippeemurah #fatahamin #laraalanaa #theyusufiskandar  #fahadibrahim #merdeka #malaysiamerdeka
#malaysianationalday #klinikkesihatanibudananak #daycaremalaysia #hospitalbesar #columbiahospital #kpj #princecourtmedicalcentre #hospital
Tommee tippee pink 5 oz. Sesuai sgt utk baby ni . ๐ŸผIts BPA Free ๐ŸผSoft silicone Nipple ๐Ÿผshaped like a breast for natural latch ๐Ÿผsupport smooth transition from breast to bottle ๐Ÿผnipple elongates and flexes to mimic natural breast feeding action. . .๐Ÿผ5oz x 1botol ๐Ÿ’ฐrm 25.00 . ๐Ÿ“ฆ8.00 ๐Ÿ“ฒ0192341984 . #tommeetippee  #tommeetippeemalaysia  #tommeetippieoriginal  #tommeetippeemamamoment  #botol  #botolsusu  #botolsusumurah  #botolsusubayi  #botolsusutommeetippee  #sayajualmurah  #sayajualbotolbaby  #tommeetippeeuk  #malaysiaonlinestore  #babyshopping  #barangbaby  #tommeetippeemurah  #fatahamin  #laraalanaa  #theyusufiskandar  #fahadibrahim  #merdeka  #malaysiamerdeka  #malaysianationalday  #klinikkesihatanibudananak  #daycaremalaysia  #hospitalbesar  #columbiahospital  #kpj  #princecourtmedicalcentre  #hospital 
.PROMOSI FREE POSTAGE โ—๏ธ
.
. . Fungsi habbasyi88 milkbooster- meriahkan susu badan( breast sentiasa penuh seawal sekali pegambilan), melancarkan pengeluarabn susu badan, susu keluar laju je! , pekatkan susu badan, elakkan sembelit, kecutkan rahim ibu berpantang, badan terasa cergas walaupon tido sejam dua @ berjaga malam, menguatkan sistem imun bayi &ibu, menghilangkan kebas2,lenguh2, dll. .
.
Bengkung moden sesuai di pakai ibu berpantang samada bersalin ceaser @ bersalin normal
.
Milksaver Collection- sangat sesuai digunakan ibu berpantang. Sebelah anak menyusu, sebelah lg boleh tadah pakai milksaver, xdela susu membazir menitik-nitik nanti. Boleh kumpul stok susu pada masa yg sama. Sangat berguna. 
Price:
. ๐ŸŒฟHabbasyi88 milkbooster 125 kapsul + bengkung moden+milksaver - RM 140.00
.
๐ŸŒฟHabbasyi88 milkbooster 210 kapsul + bengkung moden - RM 155.00

Free postage sm
.
Boleh beli loose item ๐Ÿ˜Š
.
.
Pakej-pakej lain yg di tawarkan klik di sini ye ๐Ÿ‘‡
.
๐Ÿ” #pakejmilkbooster_byebi1
.
Pembelian boleh DM IG @ WHATSAPP ๐Ÿ“ฒ 012-805 0852
.
Serious buyer only โ—๏ธ๐Ÿ˜˜
.PROMOSI FREE POSTAGE โ—๏ธ . . . Fungsi habbasyi88 milkbooster- meriahkan susu badan( breast sentiasa penuh seawal sekali pegambilan), melancarkan pengeluarabn susu badan, susu keluar laju je! , pekatkan susu badan, elakkan sembelit, kecutkan rahim ibu berpantang, badan terasa cergas walaupon tido sejam dua @ berjaga malam, menguatkan sistem imun bayi &ibu, menghilangkan kebas2,lenguh2, dll. . . Bengkung moden sesuai di pakai ibu berpantang samada bersalin ceaser @ bersalin normal . Milksaver Collection- sangat sesuai digunakan ibu berpantang. Sebelah anak menyusu, sebelah lg boleh tadah pakai milksaver, xdela susu membazir menitik-nitik nanti. Boleh kumpul stok susu pada masa yg sama. Sangat berguna. Price: . ๐ŸŒฟHabbasyi88 milkbooster 125 kapsul + bengkung moden+milksaver - RM 140.00 . ๐ŸŒฟHabbasyi88 milkbooster 210 kapsul + bengkung moden - RM 155.00 Free postage sm . Boleh beli loose item ๐Ÿ˜Š . . Pakej-pakej lain yg di tawarkan klik di sini ye ๐Ÿ‘‡ . ๐Ÿ” #pakejmilkbooster_byebi1  . Pembelian boleh DM IG @ WHATSAPP ๐Ÿ“ฒ 012-805 0852 . Serious buyer only โ—๏ธ๐Ÿ˜˜
PROMOSI FREE POSTAGE โ—๏ธ
.
.
Fungsi habbasyi88 milkbooster- meriahkan susu badan( breast sentiasa penuh seawal sekali pegambilan), melancarkan pengeluarabn susu badan, susu keluar laju je! , pekatkan susu badan, elakkan sembelit, kecutkan rahim ibu berpantang, badan terasa cergas walaupon tido sejam dua @ berjaga malam, menguatkan sistem imun bayi &ibu, menghilangkan kebas2,lenguh2, dll. .
.
Bengkung moden sesuai di pakai ibu berpantang samada bersalin ceaser @ bersalin normal. .
Price:
. ๐ŸŒฟHabbasyi88 milkbooster 125 kapsul + bengkung moden - RM 110.00
.
๐ŸŒฟHabbasyi88 milkbooster 210 kapsul + bengkung moden - RM 125.00

Free postage sm utk pakej. .
Boleh beli loose item ๐Ÿ˜Š
.
Bengkung sahaja rm60 (postage rm8sm/12ss)
.
Pakej-pakej lain yg di tawarkan klik di sini ye ๐Ÿ‘‡
.
๐Ÿ” #pakejmilkbooster_byebi1
.
Pembelian boleh DM IG @ WHATSAPP ๐Ÿ“ฒ 012-805 0852
.
Serious buyer only โ—๏ธ๐Ÿ˜˜
PROMOSI FREE POSTAGE โ—๏ธ . . Fungsi habbasyi88 milkbooster- meriahkan susu badan( breast sentiasa penuh seawal sekali pegambilan), melancarkan pengeluarabn susu badan, susu keluar laju je! , pekatkan susu badan, elakkan sembelit, kecutkan rahim ibu berpantang, badan terasa cergas walaupon tido sejam dua @ berjaga malam, menguatkan sistem imun bayi &ibu, menghilangkan kebas2,lenguh2, dll. . . Bengkung moden sesuai di pakai ibu berpantang samada bersalin ceaser @ bersalin normal. . Price: . ๐ŸŒฟHabbasyi88 milkbooster 125 kapsul + bengkung moden - RM 110.00 . ๐ŸŒฟHabbasyi88 milkbooster 210 kapsul + bengkung moden - RM 125.00 Free postage sm utk pakej. . Boleh beli loose item ๐Ÿ˜Š . Bengkung sahaja rm60 (postage rm8sm/12ss) . Pakej-pakej lain yg di tawarkan klik di sini ye ๐Ÿ‘‡ . ๐Ÿ” #pakejmilkbooster_byebi1  . Pembelian boleh DM IG @ WHATSAPP ๐Ÿ“ฒ 012-805 0852 . Serious buyer only โ—๏ธ๐Ÿ˜˜
PROMOSI FREE POSTAGEโ—๏ธ
.
.
PRICE DI BAWAH YE .
.
Habbasyi88 Oil Milkbooster๐Ÿ‘‡

Pengambilan Habbasyi Oil yang konsisten dan berterusan dapat membantu menambahkan kuantiti susu EBM ibu-ibu yang sedang menyusukan anak

Kandungan dalam habbatus sauda telah diiktiraf adalah antara MILK BOOSTER yang terbaik utk ibu-ibu menyusu. .
.
Swipe ke tepi utk melihat hasil pengambilan milkbooster. . โ˜˜๏ธSILICON MILK SAVER

Cepat2 order 
Tadahan susu ibu.. sangat recommended pada mak-mak dalam pantang tu. 
Daripada membazir lap2,baik tadah.. Especially mak2 menyusu dalam pantang tu. Tengah menyusu selalu breast sebelah lagi menitik2 kan? So tadah la..
Hasilnya boleh bagi baby.
.
BILA KENA GUNA MILK SAVER NI? .
.
๐ŸŒน Ketika sedang menyusukan baby. (Tandem)
๐ŸŒน Masa tengah pam guna single breastpump.
๐ŸŒนSebagai manual pump pun boleh.

APA CIRI2 MILK SAVER NI? .
.
๐Ÿƒ Kecil
๐Ÿƒ Ringan
๐Ÿƒ Senang cuci
๐Ÿƒ Senang guna
๐Ÿƒ BPA free
๐Ÿƒ Tak sakit
๐Ÿƒ  Lembut

KELEBIHAN:
.
โ˜˜ Tak payah guna elektrik atau bateri..Simple kan?
โ˜˜Tak perlu pegang. Biar je dia melekap dekat breast...So boleh guna sambil buat kerja kan
โ˜˜Lembut & tak sakit. Diperbuat dari soft silicon
โ˜˜Corong lebar. Sesuai dan selesa utk semua size breast .
โ˜˜ Design cantik & transparent..senang mommies nak tgk hasil susu yg dah keluar. ๐Ÿ˜‰

Price 
RM95.00 (milksaver+habbasyi88 210 kapsul)
RM80.00 (milksaver+habbasyi88 125 kapsul)
Free postage โ—๏ธ .
Xnak set, loose item pon di jual di sini ๐Ÿ˜‰
.
Pakej-pakej lain yg di tawarkan klik di sini ye ๐Ÿ‘‡
.
๐Ÿ” #pakejmilkbooster_byebi1
.
Pembelian boleh DM IG @ WHATSAPP ๐Ÿ“ฒ 012-805 0852
.
Serious buyer only โ—๏ธ๐Ÿ˜˜
PROMOSI FREE POSTAGEโ—๏ธ . . PRICE DI BAWAH YE . . Habbasyi88 Oil Milkbooster๐Ÿ‘‡ Pengambilan Habbasyi Oil yang konsisten dan berterusan dapat membantu menambahkan kuantiti susu EBM ibu-ibu yang sedang menyusukan anak Kandungan dalam habbatus sauda telah diiktiraf adalah antara MILK BOOSTER yang terbaik utk ibu-ibu menyusu. . . Swipe ke tepi utk melihat hasil pengambilan milkbooster. . โ˜˜๏ธSILICON MILK SAVER Cepat2 order Tadahan susu ibu.. sangat recommended pada mak-mak dalam pantang tu. Daripada membazir lap2,baik tadah.. Especially mak2 menyusu dalam pantang tu. Tengah menyusu selalu breast sebelah lagi menitik2 kan? So tadah la.. Hasilnya boleh bagi baby. . BILA KENA GUNA MILK SAVER NI? . . ๐ŸŒน Ketika sedang menyusukan baby. (Tandem) ๐ŸŒน Masa tengah pam guna single breastpump. ๐ŸŒนSebagai manual pump pun boleh. APA CIRI2 MILK SAVER NI? . . ๐Ÿƒ Kecil ๐Ÿƒ Ringan ๐Ÿƒ Senang cuci ๐Ÿƒ Senang guna ๐Ÿƒ BPA free ๐Ÿƒ Tak sakit ๐Ÿƒ Lembut KELEBIHAN: . โ˜˜ Tak payah guna elektrik atau bateri..Simple kan? โ˜˜Tak perlu pegang. Biar je dia melekap dekat breast...So boleh guna sambil buat kerja kan โ˜˜Lembut & tak sakit. Diperbuat dari soft silicon โ˜˜Corong lebar. Sesuai dan selesa utk semua size breast . โ˜˜ Design cantik & transparent..senang mommies nak tgk hasil susu yg dah keluar. ๐Ÿ˜‰ Price RM95.00 (milksaver+habbasyi88 210 kapsul) RM80.00 (milksaver+habbasyi88 125 kapsul) Free postage โ—๏ธ . Xnak set, loose item pon di jual di sini ๐Ÿ˜‰ . Pakej-pakej lain yg di tawarkan klik di sini ye ๐Ÿ‘‡ . ๐Ÿ” #pakejmilkbooster_byebi1  . Pembelian boleh DM IG @ WHATSAPP ๐Ÿ“ฒ 012-805 0852 . Serious buyer only โ—๏ธ๐Ÿ˜˜
.
โ˜˜๏ธ Habbasyi88 Oil Milkbooster๐Ÿ‘‡

Pengambilan Habbasyi Oil yang konsisten dan berterusan dapat membantu berbagai aspek kepada ibu-ibu hamil, menyusu, berpantang, bayi & juga orang ramai. .
Swipe ke tepi untuk melihat hasil pengambilan produk ini. Kesemua yg di listkan adalah berdasarkan testimoni yg di kami terima. .
โœ”๏ธ Kebaikan untuk ibu hamil
โœ”๏ธ Kebaikan untuk ibu menyusu/berpantang
โœ”๏ธ Kebaikan kepada bayi
โœ”๏ธ Kebaikan kepada semua lapisan umur .

Kandungan dalam habbatus sauda ini telah diiktiraf adalah antara MILK BOOSTER yang terbaik dan PALING BERKESAN. .
โ˜˜๏ธ Habbasyi 99 Gold:

Membantu mengurangkan/ melegakan/ menyembuhkan :
.
โœ”๏ธ Selsema
โœ”๏ธ Batuk
โœ”๏ธ Kahak
โœ”๏ธ Batuk berkahak
โœ”๏ธ Athma
โœ”๏ธ Sakit dada
โœ”๏ธ Semput
.
Sesuai di gunakan bayi seawal usia 0 bulan kanak2 dan dewasa. ุฅูู† ุดูŽุงุก ุงู„ู„ู‘ูŽู‡ู  sgt membantu. Wajib ada satu setiap rumah ๐Ÿ˜Š. Cara penggunaan akan di guide oleh @milkboostore. Jangan risau ๐Ÿ˜‰ .
Kat luar byk gile "milkbooster " yg di jual, ada yg tablet sama, jenama je lain-lain โ˜บ๏ธ. Dan ramai yg membeli datang ke @milkboostore cakap xberkesan. Alhamdulillah hasil pengambilan HO dari @milkboostore susu meriah sangat ๐Ÿ˜Š. Boleh tgk testimoni yg disediakan. ุฅูู† ุดูŽุงุก ุงู„ู„ู‘ูŽู‡ู  HO yg @milkboostore jual adalah milkbooster terbaik di dunia. .
HO pilihan IBU-IBU BIJAK DI DUNIA. .
.Mengapa masih ragu-ragu & mencari yg lain sedangkan yg terbaik sudah disediakan? ๐Ÿ˜
Semuanya sudah dibuktikan melalui  TESTIMONI dari beribu pengguna kami
.
Jom order sekarang. .

PEMBELIAN โ˜Ž๏ธ๐Ÿ“ฒ 012-805 0852 .

Pakej-pakej lain yg dijual boleh klik di sini ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
. ๐Ÿ” #pakejmilkbooster_byebi1
.
Pembelian :  DM IG @ WHATSAPP .
๐Ÿ“ฒ 012-805 0852
.
Serious buyer only โ—๏ธ๐Ÿ˜˜
. โ˜˜๏ธ Habbasyi88 Oil Milkbooster๐Ÿ‘‡ Pengambilan Habbasyi Oil yang konsisten dan berterusan dapat membantu berbagai aspek kepada ibu-ibu hamil, menyusu, berpantang, bayi & juga orang ramai. . Swipe ke tepi untuk melihat hasil pengambilan produk ini. Kesemua yg di listkan adalah berdasarkan testimoni yg di kami terima. . โœ”๏ธ Kebaikan untuk ibu hamil โœ”๏ธ Kebaikan untuk ibu menyusu/berpantang โœ”๏ธ Kebaikan kepada bayi โœ”๏ธ Kebaikan kepada semua lapisan umur . Kandungan dalam habbatus sauda ini telah diiktiraf adalah antara MILK BOOSTER yang terbaik dan PALING BERKESAN. . โ˜˜๏ธ Habbasyi 99 Gold: Membantu mengurangkan/ melegakan/ menyembuhkan : . โœ”๏ธ Selsema โœ”๏ธ Batuk โœ”๏ธ Kahak โœ”๏ธ Batuk berkahak โœ”๏ธ Athma โœ”๏ธ Sakit dada โœ”๏ธ Semput . Sesuai di gunakan bayi seawal usia 0 bulan kanak2 dan dewasa. ุฅูู† ุดูŽุงุก ุงู„ู„ู‘ูŽู‡ู sgt membantu. Wajib ada satu setiap rumah ๐Ÿ˜Š. Cara penggunaan akan di guide oleh @milkboostore. Jangan risau ๐Ÿ˜‰ . Kat luar byk gile "milkbooster " yg di jual, ada yg tablet sama, jenama je lain-lain โ˜บ๏ธ. Dan ramai yg membeli datang ke @milkboostore cakap xberkesan. Alhamdulillah hasil pengambilan HO dari @milkboostore susu meriah sangat ๐Ÿ˜Š. Boleh tgk testimoni yg disediakan. ุฅูู† ุดูŽุงุก ุงู„ู„ู‘ูŽู‡ู HO yg @milkboostore jual adalah milkbooster terbaik di dunia. . HO pilihan IBU-IBU BIJAK DI DUNIA. . .Mengapa masih ragu-ragu & mencari yg lain sedangkan yg terbaik sudah disediakan? ๐Ÿ˜ Semuanya sudah dibuktikan melalui TESTIMONI dari beribu pengguna kami . Jom order sekarang. . PEMBELIAN โ˜Ž๏ธ๐Ÿ“ฒ 012-805 0852 . Pakej-pakej lain yg dijual boleh klik di sini ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . . ๐Ÿ” #pakejmilkbooster_byebi1  . Pembelian : DM IG @ WHATSAPP . ๐Ÿ“ฒ 012-805 0852 . Serious buyer only โ—๏ธ๐Ÿ˜˜
. โ˜˜๏ธ Olive Oil / Zaitun Tursina .
.

Wanita hamil di galakkan ambil. 
Dimakan saat waktu KEHAMILAN-anak lahir kulit bersih,merah dan tidak berbau.
.
Mengelakkan "HB LOW"
.

Diamalkan dapat mengurangkan kadar KOLESTROL dalam darah.
.
Mengurangi pengaruh negatif lemak dalam makanan terhadap terjadinya pembekuan darah. .
.
Membantu menstabilkan aliran pundi hempedu dan menguatkannya. .
.
Menstabilkan kadar gula dalam darah.
.
Jadi preggy mom yg lepas bersalin nak bykkn susu badan pula boleh try milkbooster habbasyi88 dari kami. Boleh refer pakej sebelah ok utk habbasyi88(milkbooster) + zaitun (amalkan semasa mengandung). โžก๏ธ Pakej yg set ibu hamil, berpantang & menyusu. ๐Ÿ˜‰
.
Di atas ni harga utk minyak zaitun sahaja. 
Kat luar byk gile "milkbooster " yg di jual, ada yg tablet sama, jenama je lain-lain โ˜บ๏ธ. Dan ramai yg membeli datang ke @milkboostore cakap xberkesan. Alhamdulillah hasil pengambilan HO dari @milkboostore susu meriah sangat ๐Ÿ˜Š. Boleh tgk testimoni yg disediakan. ุฅูู† ุดูŽุงุก ุงู„ู„ู‘ูŽู‡ู  HO yg @milkboostore jual adalah milkbooster terbaik di dunia. .
HO pilihan IBU-IBU BIJAK DI DUNIA. .
.Mengapa masih ragu-ragu & mencari yg lain sedangkan yg terbaik sudah disediakan? ๐Ÿ˜
Semuanya sudah dibuktikan melalui  TESTIMONI dari beribu pengguna kami
.
Jom order sekarang. .

PEMBELIAN โ˜Ž๏ธ๐Ÿ“ฒ 012-805 0852 .

Pakej-pakej lain yg dijual boleh klik di sini ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ” #pakejmilkbooster_byebi1
.
Pembelian :  DM IG @ WHATSAPP .
๐Ÿ“ฒ 012-805 0852
.
Serious buyer only โ—๏ธ๐Ÿ˜˜
. โ˜˜๏ธ Olive Oil / Zaitun Tursina . . Wanita hamil di galakkan ambil. Dimakan saat waktu KEHAMILAN-anak lahir kulit bersih,merah dan tidak berbau. . Mengelakkan "HB LOW" . Diamalkan dapat mengurangkan kadar KOLESTROL dalam darah. . Mengurangi pengaruh negatif lemak dalam makanan terhadap terjadinya pembekuan darah. . . Membantu menstabilkan aliran pundi hempedu dan menguatkannya. . . Menstabilkan kadar gula dalam darah. . Jadi preggy mom yg lepas bersalin nak bykkn susu badan pula boleh try milkbooster habbasyi88 dari kami. Boleh refer pakej sebelah ok utk habbasyi88(milkbooster) + zaitun (amalkan semasa mengandung). โžก๏ธ Pakej yg set ibu hamil, berpantang & menyusu. ๐Ÿ˜‰ . Di atas ni harga utk minyak zaitun sahaja. Kat luar byk gile "milkbooster " yg di jual, ada yg tablet sama, jenama je lain-lain โ˜บ๏ธ. Dan ramai yg membeli datang ke @milkboostore cakap xberkesan. Alhamdulillah hasil pengambilan HO dari @milkboostore susu meriah sangat ๐Ÿ˜Š. Boleh tgk testimoni yg disediakan. ุฅูู† ุดูŽุงุก ุงู„ู„ู‘ูŽู‡ู HO yg @milkboostore jual adalah milkbooster terbaik di dunia. . HO pilihan IBU-IBU BIJAK DI DUNIA. . .Mengapa masih ragu-ragu & mencari yg lain sedangkan yg terbaik sudah disediakan? ๐Ÿ˜ Semuanya sudah dibuktikan melalui TESTIMONI dari beribu pengguna kami . Jom order sekarang. . PEMBELIAN โ˜Ž๏ธ๐Ÿ“ฒ 012-805 0852 . Pakej-pakej lain yg dijual boleh klik di sini ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ” #pakejmilkbooster_byebi1  . Pembelian : DM IG @ WHATSAPP . ๐Ÿ“ฒ 012-805 0852 . Serious buyer only โ—๏ธ๐Ÿ˜˜
.
โ˜˜๏ธ Habbasyi88 Oil Milkbooster๐Ÿ‘‡

Pengambilan Habbasyi Oil yang konsisten dan berterusan dapat membantu berbagai aspek kepada ibu-ibu hamil, menyusu, berpantang, bayi & juga orang ramai. .
Swipe ke tepi untuk melihat hasil pengambilan produk ini. Kesemua yg di listkan adalah berdasarkan testimoni yg di kami terima. .
โœ”๏ธ Kebaikan untuk ibu hamil
โœ”๏ธ Kebaikan untuk ibu menyusu/berpantang
โœ”๏ธ Kebaikan kepada bayi
โœ”๏ธ Kebaikan kepada semua lapisan umur .

Kandungan dalam habbatus sauda ini telah diiktiraf adalah antara MILK BOOSTER yang terbaik dan PALING BERKESAN.
.
. โ˜˜๏ธ Olive Oil / Zaitun Tursina .
.

Wanita hamil di galakkan ambil. .

Dimakan saat waktu KEHAMILAN-anak lahir kulit bersih,merah dan tidak berbau.
.
Mengelakkan "HB LOW"
.

Diamalkan dapat mengurangkan kadar KOLESTROL dalam darah.
.
Mengurangi pengaruh negatif lemak dalam makanan terhadap terjadinya pembekuan darah. .
.
Membantu menstabilkan aliran pundi hempedu dan menguatkannya. .
.
Menstabilkan kadar gula dalam darah.
.

Kat luar byk gile "milkbooster " yg di jual, ada yg tablet sama, jenama je lain-lain โ˜บ๏ธ. Dan ramai yg membeli datang ke @milkboostore cakap xberkesan. Alhamdulillah hasil pengambilan HO dari @milkboostore susu meriah sangat ๐Ÿ˜Š. Boleh tgk testimoni yg disediakan. ุฅูู† ุดูŽุงุก ุงู„ู„ู‘ูŽู‡ู  HO yg @milkboostore jual adalah milkbooster terbaik di dunia. .
HO pilihan IBU-IBU BIJAK DI DUNIA. .
.Mengapa masih ragu-ragu & mencari yg lain sedangkan yg terbaik sudah disediakan? ๐Ÿ˜
Semuanya sudah dibuktikan melalui  TESTIMONI dari beribu pengguna kami
.
Jom order sekarang. .

PEMBELIAN โ˜Ž๏ธ๐Ÿ“ฒ 012-805 0852 .

Pakej-pakej lain yg dijual boleh klik di sini ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ” #pakejmilkbooster_byebi1
.
Pembelian :  DM IG @ WHATSAPP .
๐Ÿ“ฒ 012-805 0852
.
Serious buyer only โ—๏ธ๐Ÿ˜˜
. โ˜˜๏ธ Habbasyi88 Oil Milkbooster๐Ÿ‘‡ Pengambilan Habbasyi Oil yang konsisten dan berterusan dapat membantu berbagai aspek kepada ibu-ibu hamil, menyusu, berpantang, bayi & juga orang ramai. . Swipe ke tepi untuk melihat hasil pengambilan produk ini. Kesemua yg di listkan adalah berdasarkan testimoni yg di kami terima. . โœ”๏ธ Kebaikan untuk ibu hamil โœ”๏ธ Kebaikan untuk ibu menyusu/berpantang โœ”๏ธ Kebaikan kepada bayi โœ”๏ธ Kebaikan kepada semua lapisan umur . Kandungan dalam habbatus sauda ini telah diiktiraf adalah antara MILK BOOSTER yang terbaik dan PALING BERKESAN. . . โ˜˜๏ธ Olive Oil / Zaitun Tursina . . Wanita hamil di galakkan ambil. . Dimakan saat waktu KEHAMILAN-anak lahir kulit bersih,merah dan tidak berbau. . Mengelakkan "HB LOW" . Diamalkan dapat mengurangkan kadar KOLESTROL dalam darah. . Mengurangi pengaruh negatif lemak dalam makanan terhadap terjadinya pembekuan darah. . . Membantu menstabilkan aliran pundi hempedu dan menguatkannya. . . Menstabilkan kadar gula dalam darah. . Kat luar byk gile "milkbooster " yg di jual, ada yg tablet sama, jenama je lain-lain โ˜บ๏ธ. Dan ramai yg membeli datang ke @milkboostore cakap xberkesan. Alhamdulillah hasil pengambilan HO dari @milkboostore susu meriah sangat ๐Ÿ˜Š. Boleh tgk testimoni yg disediakan. ุฅูู† ุดูŽุงุก ุงู„ู„ู‘ูŽู‡ู HO yg @milkboostore jual adalah milkbooster terbaik di dunia. . HO pilihan IBU-IBU BIJAK DI DUNIA. . .Mengapa masih ragu-ragu & mencari yg lain sedangkan yg terbaik sudah disediakan? ๐Ÿ˜ Semuanya sudah dibuktikan melalui TESTIMONI dari beribu pengguna kami . Jom order sekarang. . PEMBELIAN โ˜Ž๏ธ๐Ÿ“ฒ 012-805 0852 . Pakej-pakej lain yg dijual boleh klik di sini ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ” #pakejmilkbooster_byebi1  . Pembelian : DM IG @ WHATSAPP . ๐Ÿ“ฒ 012-805 0852 . Serious buyer only โ—๏ธ๐Ÿ˜˜
@dhiyashophouse berada di JANGOXS BAZAAR sekarang dari 19-21 Oktober 2017 ๐Ÿ˜˜

Booth: K8
Tempat: Pasarnita Tanjung K.Terengganu
Masa: 10:00am - 23:00pm

#jangoxsbazaar
#dhiyashophouse
#dsh_photogallery 
#lennylamb 
#lennylambmalaysia 
#ergobaby
#ergobabymalaysia 
#PhilipsAVENT 
#PhilipsAVENTMalaysia 
#tommeetippee 
#tommeetippeemalaysia
.
Habbasyi88 Oil Milkbooster๐Ÿ‘‡

Pengambilan Habbasyi Oil yang konsisten dan berterusan dapat membantu berbagai aspek kepada ibu-ibu hamil, menyusu, berpantang, bayi & juga orang ramai. .
Swipe ke tepi untuk melihat hasil pengambilan produk ini. Kesemua yg di listkan adalah berdasarkan testimoni yg di kami terima. .
โœ”๏ธ Kebaikan untuk ibu hamil
โœ”๏ธ Kebaikan untuk ibu menyusu/berpantang
โœ”๏ธ Kebaikan kepada bayi
โœ”๏ธ Kebaikan kepada semua lapisan umur .

Kandungan dalam habbatus sauda ini telah diiktiraf adalah antara MILK BOOSTER yang terbaik dan PALING BERKESAN. .
Khasiat untuk bayi:
โœ”๏ธ Bayi cepat kenyang
โœ”๏ธ Menurunkan jaundice
โœ”๏ธ Mengatasi masalah athma
โœ”๏ธ menguatkan imun badan
โœ”๏ธ Cergaskan minda
.
Kat luar byk gile "milkbooster " yg di jual, ada yg tablet sama, jenama je lain-lain โ˜บ๏ธ. Dan ramai yg membeli datang ke @milkboostore cakap xberkesan. Alhamdulillah hasil pengambilan HO dari @milkboostore susu meriah sangat ๐Ÿ˜Š. Boleh tgk testimoni yg disediakan. ุฅูู† ุดูŽุงุก ุงู„ู„ู‘ูŽู‡ู  HO yg @milkboostore jual adalah milkbooster terbaik di dunia. .
HO pilihan IBU-IBU BIJAK DI DUNIA. .
.Mengapa masih ragu-ragu & mencari yg lain sedangkan yg terbaik sudah disediakan? ๐Ÿ˜
Semuanya sudah dibuktikan melalui  TESTIMONI dari beribu pengguna kami
.
Jom order sekarang. .

PEMBELIAN โ˜Ž๏ธ๐Ÿ“ฒ 012-805 0852 .

Pakej-pakej lain yg dijual boleh klik di sini ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
. ๐Ÿ” #pakejmilkbooster_byebi1
.
Pembelian :  DM IG @ WHATSAPP .
๐Ÿ“ฒ 012-805 0852
.
Serious buyer only โ—๏ธ๐Ÿ˜˜
. Habbasyi88 Oil Milkbooster๐Ÿ‘‡ Pengambilan Habbasyi Oil yang konsisten dan berterusan dapat membantu berbagai aspek kepada ibu-ibu hamil, menyusu, berpantang, bayi & juga orang ramai. . Swipe ke tepi untuk melihat hasil pengambilan produk ini. Kesemua yg di listkan adalah berdasarkan testimoni yg di kami terima. . โœ”๏ธ Kebaikan untuk ibu hamil โœ”๏ธ Kebaikan untuk ibu menyusu/berpantang โœ”๏ธ Kebaikan kepada bayi โœ”๏ธ Kebaikan kepada semua lapisan umur . Kandungan dalam habbatus sauda ini telah diiktiraf adalah antara MILK BOOSTER yang terbaik dan PALING BERKESAN. . Khasiat untuk bayi: โœ”๏ธ Bayi cepat kenyang โœ”๏ธ Menurunkan jaundice โœ”๏ธ Mengatasi masalah athma โœ”๏ธ menguatkan imun badan โœ”๏ธ Cergaskan minda . Kat luar byk gile "milkbooster " yg di jual, ada yg tablet sama, jenama je lain-lain โ˜บ๏ธ. Dan ramai yg membeli datang ke @milkboostore cakap xberkesan. Alhamdulillah hasil pengambilan HO dari @milkboostore susu meriah sangat ๐Ÿ˜Š. Boleh tgk testimoni yg disediakan. ุฅูู† ุดูŽุงุก ุงู„ู„ู‘ูŽู‡ู HO yg @milkboostore jual adalah milkbooster terbaik di dunia. . HO pilihan IBU-IBU BIJAK DI DUNIA. . .Mengapa masih ragu-ragu & mencari yg lain sedangkan yg terbaik sudah disediakan? ๐Ÿ˜ Semuanya sudah dibuktikan melalui TESTIMONI dari beribu pengguna kami . Jom order sekarang. . PEMBELIAN โ˜Ž๏ธ๐Ÿ“ฒ 012-805 0852 . Pakej-pakej lain yg dijual boleh klik di sini ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . . ๐Ÿ” #pakejmilkbooster_byebi1  . Pembelian : DM IG @ WHATSAPP . ๐Ÿ“ฒ 012-805 0852 . Serious buyer only โ—๏ธ๐Ÿ˜˜
Bari sempat up.. siap loading brg sikit, sambung esok ahh pulok utk penuhkan space ๐Ÿ˜‚.. mari ahh sapa nok test carrier lennylamb & ergobaby. kami tgh buat promosi luar biasa utk baby carrier, botol susu avent & tomme tippee. kt butik x boleh harga mcm ni ๐Ÿ˜…

Buleh bowok anok2 jalan2 cuti skolah. mcm2 mainan ada sini. mok2 pun boleh cuci2 mata tgk baju2 yg jual kt Jangoxs Bazaar ni.

Cari booth @dhiyashophouse no K8 ye ๐Ÿ˜˜

#jangoxsbazaar
#dhiyashophouse
#dsh_photogallery 
#lennylamb 
#lennylambmalaysia 
#ergobaby
#ergobabymalaysia 
#PhilipsAVENT 
#PhilipsAVENTMalaysia 
#tommeetippee 
#tommeetippeemalaysia
Bari sempat up.. siap loading brg sikit, sambung esok ahh pulok utk penuhkan space ๐Ÿ˜‚.. mari ahh sapa nok test carrier lennylamb & ergobaby. kami tgh buat promosi luar biasa utk baby carrier, botol susu avent & tomme tippee. kt butik x boleh harga mcm ni ๐Ÿ˜… Buleh bowok anok2 jalan2 cuti skolah. mcm2 mainan ada sini. mok2 pun boleh cuci2 mata tgk baju2 yg jual kt Jangoxs Bazaar ni. Cari booth @dhiyashophouse no K8 ye ๐Ÿ˜˜ #jangoxsbazaar  #dhiyashophouse  #dsh_photogallery  #lennylamb  #lennylambmalaysia  #ergobaby  #ergobabymalaysia  #PhilipsAVENT  #PhilipsAVENTMalaysia  #tommeetippee  #tommeetippeemalaysia 
Baby knee pad tgh sale ni mommies. Murahh sgt dah nj
.
Fungsiโžก
.๐Ÿผ melindungi lutut baby dr calar dan melecet. Sesuai dipakaikan pada baby yg sedang merangkak.
Free size.
.
.๐Ÿ‘ถcolour
.๐Ÿ”ฅ Grey /black /pink/navy blue
.๐Ÿ’ต RM 8.00
.๐Ÿ“ฆRm 8.00 WM / Rm 11.00 EM
.
.โ˜Ž 0192341984
.
#kneepad #kneepads #babykneepads #babykneepad #babykneepadmurah #aventbaby #aventmalaysiamurahmalaysia #aventmurah #aventmurahmalaysia #aventmurahoriginal  #aventmurahoriginal #aventmurah2 #tommeetippee #tommeetippeemalaysia #tommeetippieoriginal #tommeetippeemamamoment #botol
Baby knee pad tgh sale ni mommies. Murahh sgt dah nj . Fungsiโžก .๐Ÿผ melindungi lutut baby dr calar dan melecet. Sesuai dipakaikan pada baby yg sedang merangkak. Free size. . .๐Ÿ‘ถcolour .๐Ÿ”ฅ Grey /black /pink/navy blue .๐Ÿ’ต RM 8.00 .๐Ÿ“ฆRm 8.00 WM / Rm 11.00 EM . .โ˜Ž 0192341984 . #kneepad  #kneepads  #babykneepads  #babykneepad  #babykneepadmurah  #aventbaby  #aventmalaysiamurahmalaysia  #aventmurah  #aventmurahmalaysia  #aventmurahoriginal  #aventmurahoriginal  #aventmurah2  #tommeetippee  #tommeetippeemalaysia  #tommeetippieoriginal  #tommeetippeemamamoment  #botol 
Tommee tippee baby care kit
.
Product Description
.
This Closer to Nature baby health care and grooming kit from Tommee Tippee contains everything that you may need both at home and on the go. It has nine essential baby care items. This Closer to Nature Health Care Kit from Tommee Tippee includes a digital thermometer, which can be used to take babys temperature either orally or under the armpit. It also includes an automated warning sound which sounds if temperature readings reach fever levels. Comes with a convenient carry case to keep your essentials together-- all 9 essential items of the Tippee Closer to Nature Health Care Kit can be carried in a handy pouch.

Key Specifications

9 essential items for grooming babyOrganised in a handy material pouchMulti-purpose kit with high quality contents.Ideal for nursery and travel Perfect gift for first-time mums
.
Inside the box
.
โžกdigital oral thermometer
โžกnasal aspirator
โžกtoothbrush
โžกscissors
โžกnail clippers
โžกcomb
โžกbrush
โžกemery boards
โžกcarry case
.
๐Ÿ’ตRM 95.00
๐Ÿ“ฆwm 8.00/ em 11.00
.
โ˜Ž0192341984
.
#tommeetippee #tommeetippeemalaysia #tommeetippieoriginal #tommeetippeemamamoment #botol #botolsusu #botolsusumurah #botolsusubayi #botolsusutommeetippee #botolsusutommeetippie #sayajualmurah #sayajualbotolbaby #tommeetippeeuk #malaysiaonlinestore #babyshopping #barangbaby #aqiqah #anaksaudara #anakcomel #babycomingsoon #tommeetippeemurah #fatahamin #laraalanaa #theyusufiskandar  #fahadibrahim
Tommee tippee baby care kit . Product Description . This Closer to Nature baby health care and grooming kit from Tommee Tippee contains everything that you may need both at home and on the go. It has nine essential baby care items. This Closer to Nature Health Care Kit from Tommee Tippee includes a digital thermometer, which can be used to take babys temperature either orally or under the armpit. It also includes an automated warning sound which sounds if temperature readings reach fever levels. Comes with a convenient carry case to keep your essentials together-- all 9 essential items of the Tippee Closer to Nature Health Care Kit can be carried in a handy pouch. Key Specifications 9 essential items for grooming babyOrganised in a handy material pouchMulti-purpose kit with high quality contents.Ideal for nursery and travel Perfect gift for first-time mums . Inside the box . โžกdigital oral thermometer โžกnasal aspirator โžกtoothbrush โžกscissors โžกnail clippers โžกcomb โžกbrush โžกemery boards โžกcarry case . ๐Ÿ’ตRM 95.00 ๐Ÿ“ฆwm 8.00/ em 11.00 . โ˜Ž0192341984 . #tommeetippee  #tommeetippeemalaysia  #tommeetippieoriginal  #tommeetippeemamamoment  #botol  #botolsusu  #botolsusumurah  #botolsusubayi  #botolsusutommeetippee  #botolsusutommeetippie  #sayajualmurah  #sayajualbotolbaby  #tommeetippeeuk  #malaysiaonlinestore  #babyshopping  #barangbaby  #aqiqah  #anaksaudara  #anakcomel  #babycomingsoon  #tommeetippeemurah  #fatahamin  #laraalanaa  #theyusufiskandar  #fahadibrahim 
Avent classic RM 25.00 utk 9 oz /260ml. (no ring)Murah kan.  Jom whatsapp sis utk order
.
.๐ŸšฉKey Specifications
.
.๐Ÿ‘‰Baby controls milk flow for less spit-up, burping and gasEasy to use, clean and assemble
.๐Ÿ‘‰Ergonomic shape for easy holding
.๐Ÿ‘‰Few parts for a quick and simple assembly
.๐Ÿ‘‰Wide neck and only few parts for easy cleaning
.
.๐Ÿผ9 oz/260 ml
๐Ÿ’ตRM 25.00
.
๐Ÿ“ฆ wm 8.00 / em 11.00
โ˜Ž0192341984.
. .
#aventbaby #aventmalaysiamurahmalaysia #aventmurah #aventmurahmalaysia #aventmurahoriginal  #aventmurahoriginal #aventmurah2 #tommeetippee #tommeetippeemalaysia #tommeetippieoriginal #tommeetippeemamamoment #botol #botolsusu #botolsusumurah #botolsusubayi #botolsusutommeetippee #botolsusutommeetippie #sayajualmurah #sayajualbotolbaby #tommeetippeeuk #malaysiaonlinestore #babyshopping #barangbaby #aqiqah #anaksaudara #anakcomel #seremban2
Avent classic RM 25.00 utk 9 oz /260ml. (no ring)Murah kan. Jom whatsapp sis utk order . .๐ŸšฉKey Specifications . .๐Ÿ‘‰Baby controls milk flow for less spit-up, burping and gasEasy to use, clean and assemble .๐Ÿ‘‰Ergonomic shape for easy holding .๐Ÿ‘‰Few parts for a quick and simple assembly .๐Ÿ‘‰Wide neck and only few parts for easy cleaning . .๐Ÿผ9 oz/260 ml ๐Ÿ’ตRM 25.00 . ๐Ÿ“ฆ wm 8.00 / em 11.00 โ˜Ž0192341984. . . #aventbaby  #aventmalaysiamurahmalaysia  #aventmurah  #aventmurahmalaysia  #aventmurahoriginal  #aventmurahoriginal  #aventmurah2  #tommeetippee  #tommeetippeemalaysia  #tommeetippieoriginal  #tommeetippeemamamoment  #botol  #botolsusu  #botolsusumurah  #botolsusubayi  #botolsusutommeetippee  #botolsusutommeetippie  #sayajualmurah  #sayajualbotolbaby  #tommeetippeeuk  #malaysiaonlinestore  #babyshopping  #barangbaby  #aqiqah  #anaksaudara  #anakcomel  #seremban2 
Botol Tommee Tippee 5oz sesuai untuk newborn. Our bestselling Tommee Tippee 5oz ready stock ๐Ÿ˜˜

Berminat?
Terus ke profile @babiesmall dan klik link www.wasap.my/60123449344 okay!
Cecepat whatsapp sebab botol Tommee Tippee 5oz ni cepat habis ๐Ÿ˜ฃ

#tommeetippee #tommeetippeeoriginal #tommeetippeemurah #tommeetippeebottle #tommeetippeemalaysia #sayajualbarangbaby
#botolsusumurah #sayajualmurah 
#botolsusubayi #breastfeeding #barangbaby #barangbabyonline #babybottles #babiesworld #babiesmall
Botol Tommee Tippee 5oz sesuai untuk newborn. Our bestselling Tommee Tippee 5oz ready stock ๐Ÿ˜˜ Berminat? Terus ke profile @babiesmall dan klik link www.wasap.my/60123449344 okay! Cecepat whatsapp sebab botol Tommee Tippee 5oz ni cepat habis ๐Ÿ˜ฃ #tommeetippee  #tommeetippeeoriginal  #tommeetippeemurah  #tommeetippeebottle  #tommeetippeemalaysia  #sayajualbarangbaby  #botolsusumurah  #sayajualmurah  #botolsusubayi  #breastfeeding  #barangbaby  #barangbabyonline  #babybottles  #babiesworld  #babiesmall 
Twin Pack 0m+ RM46๐Ÿ˜๐Ÿ˜
PROMO Tommee Tippee 50% 
Close order 22Oct โœ”๏ธ
While stock last
#mothercaremalaysia #mothercarepersonalshopper #tommeetippeemalaysia
Mint green!
PROMO Tommee Tippee 50% 
Close order 22Oct โœ”๏ธ
While stock last
#mothercaremalaysia #mothercarepersonalshopper #tommeetippeemalaysia
Tommee tippee pink balloon
9oz
Rm24/bottle exc postage cost

#kuantan 
#codkuantan 
#tommeetippeemurah 
#tommeetippeemalaysia 
#bazarpaknil
@Regrann from @botol_susu_tommee_tippee -  Tommee tippee ultra. 12 oz ya bukan 9 oz ya.

October offer only: 
1 botol rm 68 tak termasuk pos.
Pos sm rm8/ ss rm11

Nak order ?? Whatssp ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ 0123957898

Cod : Kota Warisan shj. 8.30 mlm - 10 mlm

#tommeetippeesupermurah
#tommeetippeeoriginal 
#tommeetippee 
#tommeetippeemalaysia 
#tommeetippeefieastamurah 
#tommeetippeeultra
#lfl
#tommeetippee12oz
#botolsusumurah 
#botolsusutommeetippee
#barangbaby 
#bazarpaknil 
#likeforlike
#laraalana 
#kotawarisan 
#kotawarisansepang 
#dengkil 
#bandarbarusalaktinggi 
#klia 
#tijmb2
#igonlineshop 
#igsokongan 
#AuraInsta 
#MAHB 
#malaysiaairports .
.
.
.
. - #regrann
@Regrann from @botol_susu_tommee_tippee - Tommee tippee ultra. 12 oz ya bukan 9 oz ya. October offer only: 1 botol rm 68 tak termasuk pos. Pos sm rm8/ ss rm11 Nak order ?? Whatssp ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ 0123957898 Cod : Kota Warisan shj. 8.30 mlm - 10 mlm #tommeetippeesupermurah  #tommeetippeeoriginal  #tommeetippee  #tommeetippeemalaysia  #tommeetippeefieastamurah  #tommeetippeeultra  #lfl  #tommeetippee12oz  #botolsusumurah  #botolsusutommeetippee  #barangbaby  #bazarpaknil  #likeforlike  #laraalana  #kotawarisan  #kotawarisansepang  #dengkil  #bandarbarusalaktinggi  #klia  #tijmb2  #igonlineshop  #igsokongan  #AuraInsta  #MAHB  #malaysiaairports  . . . . . - #regrann 
Combo set 1x12 oz + 1ร—9 oz ( LIMITED UNIT)

Retail price rm100

Offer bulan oct shj :  RM65 Tak termasuk pos. Pos sm rm8 / ss rm11

Ada 3 color pilihan:
A: GREEN ( HOT )
B : BLUE
C : PINK

NAK ORDER ??
WHATSAP : ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0123957898

COD : KOTA WARISAN SHJ. 8.30 MLM - 10 MLM

#tommeetippeesupermurah
#tommeetippeeoriginal 
#tommeetippee 
#tommeetippeemalaysia 
#tommeetippeefieastamurah 
#tommeetippeefiesta 
#tommeetippee9oz 
#botolsusumurah 
#botolsusutommeetippee
#barangbaby 
#bazarpaknil 
#babyexpo 
#laraalana 
#kotawarisan 
#kotawarisansepang 
#dengkil 
#bandarbarusalaktinggi 
#klia 
#tijmb2
#igonlineshop 
#igsokongan 
#AuraInsta 
#MAHB 
#malaysiaairports .
.
.
.
. - #regrann
Combo set 1x12 oz + 1ร—9 oz ( LIMITED UNIT) Retail price rm100 Offer bulan oct shj : RM65 Tak termasuk pos. Pos sm rm8 / ss rm11 Ada 3 color pilihan: A: GREEN ( HOT ) B : BLUE C : PINK NAK ORDER ?? WHATSAP : ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0123957898 COD : KOTA WARISAN SHJ. 8.30 MLM - 10 MLM #tommeetippeesupermurah  #tommeetippeeoriginal  #tommeetippee  #tommeetippeemalaysia  #tommeetippeefieastamurah  #tommeetippeefiesta  #tommeetippee9oz  #botolsusumurah  #botolsusutommeetippee  #barangbaby  #bazarpaknil  #babyexpo  #laraalana  #kotawarisan  #kotawarisansepang  #dengkil  #bandarbarusalaktinggi  #klia  #tijmb2  #igonlineshop  #igsokongan  #AuraInsta  #MAHB  #malaysiaairports  . . . . . - #regrann 
@Regrann from @botol_susu_tommee_tippee -  Combo set offer.
Retail price : rm88

OFFER SEKARANG  bulan october shj : 
RM52 TAK TERMASUK POSTAGE
POSTAGE SM RM8/ SS RM11.

Ada 4 pilihan color
A: purple
B: green
C : pink
D: blue

Nak order ?? Whatssp ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ 0123957898

Cod : Kota Warisan shj. 8.30 mlm - 10 mlm

#tommeetippeesupermurah
#tommeetippeeoriginal 
#tommeetippee 
#tommeetippeemalaysia 
#tommeetippeefieastamurah 
#tommeetippeefiesta 
#tommeetippee9oz 
#botolsusumurah 
#botolsusutommeetippee
#barangbaby 
#bazarpaknil 
#babyexpo 
#laraalana 
#kotawarisan 
#kotawarisansepang 
#dengkil 
#bandarbarusalaktinggi 
#klia 
#tijmb2
#igonlineshop 
#igsokongan 
#AuraInsta 
#MAHB 
#malaysiaairports .
.
.
.
. - - #regrann
@Regrann from @botol_susu_tommee_tippee - Combo set offer. Retail price : rm88 OFFER SEKARANG bulan october shj : RM52 TAK TERMASUK POSTAGE POSTAGE SM RM8/ SS RM11. Ada 4 pilihan color A: purple B: green C : pink D: blue Nak order ?? Whatssp ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ 0123957898 Cod : Kota Warisan shj. 8.30 mlm - 10 mlm #tommeetippeesupermurah  #tommeetippeeoriginal  #tommeetippee  #tommeetippeemalaysia  #tommeetippeefieastamurah  #tommeetippeefiesta  #tommeetippee9oz  #botolsusumurah  #botolsusutommeetippee  #barangbaby  #bazarpaknil  #babyexpo  #laraalana  #kotawarisan  #kotawarisansepang  #dengkil  #bandarbarusalaktinggi  #klia  #tijmb2  #igonlineshop  #igsokongan  #AuraInsta  #MAHB  #malaysiaairports  . . . . . - - #regrann 
@Regrann from @botol_susu_tommee_tippee -  New edition my color .  Size 9 oz. 
Retail price rm120

Offer skrg:  RM75 sm/ rm78 ss.

Last call 2 set last.. Size 9 oz

NAK ORDER ??
WHATSAP : ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0123957898

COD : KOTA WARISAN SHJ. 8.30 MLM - 10 MLM

#tommeetippeesupermurah
#tommeetippeeoriginal 
#tommeetippee 
#tommeetippeemalaysia 
#tommeetippeefieastamurah 
#tommeetippeefiesta 
#tommeetippee9oz 
#botolsusumurah 
#botolsusutommeetippee
#barangbaby 
#bazarpaknil 
#babyexpo 
#laraalana 
#kotawarisan 
#kotawarisansepang 
#dengkil 
#bandarbarusalaktinggi 
#klia 
#ajimaura
#igonlineshop 
#igsokongan 
#AuraInsta 
#MAHB 
#malaysiaairports .
.
.
.
. - #regrann
@Regrann from @botol_susu_tommee_tippee - New edition my color . Size 9 oz. Retail price rm120 Offer skrg: RM75 sm/ rm78 ss. Last call 2 set last.. Size 9 oz NAK ORDER ?? WHATSAP : ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0123957898 COD : KOTA WARISAN SHJ. 8.30 MLM - 10 MLM #tommeetippeesupermurah  #tommeetippeeoriginal  #tommeetippee  #tommeetippeemalaysia  #tommeetippeefieastamurah  #tommeetippeefiesta  #tommeetippee9oz  #botolsusumurah  #botolsusutommeetippee  #barangbaby  #bazarpaknil  #babyexpo  #laraalana  #kotawarisan  #kotawarisansepang  #dengkil  #bandarbarusalaktinggi  #klia  #ajimaura  #igonlineshop  #igsokongan  #AuraInsta  #MAHB  #malaysiaairports  . . . . . - #regrann 
Hai mommies,

Sis nak buka harga promo ini. Mula dengan botol tommee tippee deco 9oz blue bee dgn pink pear.

1 botol RM28.
2 botol RM50.

Harga tidak termasuk postage.

Postage
๐Ÿ“ฎSM RM8
๐Ÿ“ฎSS RM11

Dm/pm or wasap 
http://www.wasap.my/60122711591/madam.zuriey

#aventmurah #avent #aventmalaysia #nuby #nubymurah #nubymalaysia #nuk #nukmurah #nukmalaysia #mam #mammurah #mammalaysia #tommeetippee #tommeetippeemurah #tommeetippeemalaysia #botolsusu #sayajualbotolsusu #sayajualtommeetippee #comotomo #comotomomurah #comotomomalaysia
Hai mommies, Sis nak buka harga promo ini. Mula dengan botol tommee tippee deco 9oz blue bee dgn pink pear. 1 botol RM28. 2 botol RM50. Harga tidak termasuk postage. Postage ๐Ÿ“ฎSM RM8 ๐Ÿ“ฎSS RM11 Dm/pm or wasap http://www.wasap.my/60122711591/madam.zuriey #aventmurah  #avent  #aventmalaysia  #nuby  #nubymurah  #nubymalaysia  #nuk  #nukmurah  #nukmalaysia  #mam  #mammurah  #mammalaysia  #tommeetippee  #tommeetippeemurah  #tommeetippeemalaysia  #botolsusu  #sayajualbotolsusu  #sayajualtommeetippee  #comotomo  #comotomomurah  #comotomomalaysia 
For PURPLISH LOVER OUT THERE!

Tommee Tippee CTN PURPLE PEAR
5oz  deco๐Ÿ‘‰ RM25/pc
9oz tinted๐Ÿ‘‰ RM30/pc

or GET THEM BOTH @ RM 53 ONLY ๐Ÿ˜„

Postage ADD RM8 (SM) / RM11 (SS)

WA 0193328081 to purchase ๐Ÿ˜‰

#tommeetippeemurah 
#tommeetippeedeco
#tommeetippeedecopurple
#tommeetippeemalaysia 
#botolsusumurah #botolbaby 
#pontian #johor
Tommee Tippee CTN DECO 11oz
PINK/BLUE ๐Ÿ‘‰ RM57/pc

special utk baby2 mommies yg minum byk..membesar bagai johan ๐Ÿ˜€

Postage ADD RM8 (SM) / RM11 (SS)

WA 0193328081 to purchase ๐Ÿ˜‰

#tommeetippeemurah 
#tommeetippeemalaysia 
#botolsusumurah #botolbaby 
#pontian #johor
Tommee Tippee CTN CLEAR 
5oz ๐Ÿ‘‰ RM23/pc
9oz ๐Ÿ‘‰ RM24/pc

Postage ADD RM8 (SM) / RM11 (SS)

WA 0193328081 to purchase ๐Ÿ˜‰

#tommeetippeemurah 
#tommeetippeemalaysia 
#botolsusumurah #botolbaby 
#pontian #johor
New arrival. 
Latest Edition! Tommee Tippee 9oz Color My World warna baru dah available โค

Harga sebotol RM29 sebotol,  tak termasuk postage ya. cecepat whatsapp sebelum habis ๐Ÿ˜

Terus ke profile @babiesmall & klik link www.wasap.my/60123449344 to purchase okay! .

#tommeetippee #tommeetippeeoriginal #tommeetippeemurah #tommeetippeebottle #tommeetippeemalaysia #sayajualbarangbaby
#botolsusumurah #sayajualmurah 
#botolsusubayi #breastfeeding #barangbaby #barangbabyonline #babybottles #babiesworld #babiesmall
New arrival. Latest Edition! Tommee Tippee 9oz Color My World warna baru dah available โค Harga sebotol RM29 sebotol, tak termasuk postage ya. cecepat whatsapp sebelum habis ๐Ÿ˜ Terus ke profile @babiesmall & klik link www.wasap.my/60123449344 to purchase okay! . #tommeetippee  #tommeetippeeoriginal  #tommeetippeemurah  #tommeetippeebottle  #tommeetippeemalaysia  #sayajualbarangbaby  #botolsusumurah  #sayajualmurah  #botolsusubayi  #breastfeeding  #barangbaby  #barangbabyonline  #babybottles  #babiesworld  #babiesmall 
. ๐ŸŒนSWIPE GAMBAR INI ( tolak dari kanan ke kiri) untuk melihat/ membaca benefit pengambilan produk : .
.
โœ”๏ธ HABBASYI88 MILKBOOSTER .
โœ”๏ธ HABBASYI 99 GOLD
โœ”๏ธ OLIVE OIL TURSINA
.
Semua yg dilistkan adalah berdasarkan testimoni yg di berikan kepada kami. .
Atau anda boleh baca sendiri apa yg kami listkan di testimoni satu per satu ya ๐Ÿ˜Š
.
Klik link ni utk membaca kesemua testimoni ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
.
#testimonimilkbooster_byebi1 .
.
Jangan ragu2 lagi.. inilah milkbooster sebenar yg sangat berkesan dan membantu anda. Beribu org membuktikannya. Anda bila lagi? .
Jom order sekarang. .
Pembelian ๐Ÿ‘‰ .
DM IG @ whatsapp ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
๐Ÿ“ฒ 012-805 0852. . .
Susu sikit, susu drop, susu cair, segala mak nenek problem susu badan dan kesihatan anda & baby anda ุฅูู† ุดูŽุงุก ุงู„ู„ู‘ูŽู‡ู  kami tlg. Order terus. Jgn pk pnjg. Rugi sgt sesiapa yg xcuba tu tau ๐Ÿ˜Š
. ๐ŸŒนSWIPE GAMBAR INI ( tolak dari kanan ke kiri) untuk melihat/ membaca benefit pengambilan produk : . . โœ”๏ธ HABBASYI88 MILKBOOSTER . โœ”๏ธ HABBASYI 99 GOLD โœ”๏ธ OLIVE OIL TURSINA . Semua yg dilistkan adalah berdasarkan testimoni yg di berikan kepada kami. . Atau anda boleh baca sendiri apa yg kami listkan di testimoni satu per satu ya ๐Ÿ˜Š . Klik link ni utk membaca kesemua testimoni ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . . #testimonimilkbooster_byebi1  . . Jangan ragu2 lagi.. inilah milkbooster sebenar yg sangat berkesan dan membantu anda. Beribu org membuktikannya. Anda bila lagi? . Jom order sekarang. . Pembelian ๐Ÿ‘‰ . DM IG @ whatsapp ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . ๐Ÿ“ฒ 012-805 0852. . . Susu sikit, susu drop, susu cair, segala mak nenek problem susu badan dan kesihatan anda & baby anda ุฅูู† ุดูŽุงุก ุงู„ู„ู‘ูŽู‡ู kami tlg. Order terus. Jgn pk pnjg. Rugi sgt sesiapa yg xcuba tu tau ๐Ÿ˜Š
Pakej-pakej milkbooster ๐Ÿ–•๐Ÿ–•
.
๐ŸŒน SWIPE GAMBAR INI ( tolak dari kanan ke kiri) untuk melihat dengan lebih jelas. . .

Pembelian ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
1- Swipe gambar di atas untuk memilih produk @ pakej yg ingin di beli. .
2- Screenshot & dm @ whatsapp kami. .
๐Ÿ“ฒ 012-8050852
.

3- whatsapp link ada di bio. 
Tengok kat atas then klik je. .
.
Simple! Mudah bagi kedua-dua pihak. Anda & juga kami ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
.
Pembelian ngan kami dpt free consultation & tips ๐Ÿ˜. Tu yg feedback gempak2. Alhamdulillah. Tunggu apa lagi. Jom order sekarang. .
HO PILIHAN BIJAK IBU-IBU MALAYSIA & SELURUH DUNIA! Percayalah! Orang yg pernah  beli, diorg xkan cari produk milkbooster lain dah! Sbb mereka xnak rugi duit dengan produk yg xbagus hehe
Pakej-pakej milkbooster ๐Ÿ–•๐Ÿ–• . ๐ŸŒน SWIPE GAMBAR INI ( tolak dari kanan ke kiri) untuk melihat dengan lebih jelas. . . Pembelian ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . 1- Swipe gambar di atas untuk memilih produk @ pakej yg ingin di beli. . 2- Screenshot & dm @ whatsapp kami. . ๐Ÿ“ฒ 012-8050852 . 3- whatsapp link ada di bio. Tengok kat atas then klik je. . . Simple! Mudah bagi kedua-dua pihak. Anda & juga kami ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š . . Pembelian ngan kami dpt free consultation & tips ๐Ÿ˜. Tu yg feedback gempak2. Alhamdulillah. Tunggu apa lagi. Jom order sekarang. . HO PILIHAN BIJAK IBU-IBU MALAYSIA & SELURUH DUNIA! Percayalah! Orang yg pernah beli, diorg xkan cari produk milkbooster lain dah! Sbb mereka xnak rugi duit dengan produk yg xbagus hehe
NUK orthodontic bottle. Sis x jual puting tau. Sis jual botol. Bentuk puting botol nuk orthodontic ni mcm gamba di atas.
.
โžก.Puting dia yg orthodontic diperbuat daripada  Germany
โžก.mempunyai anti colic air system untuk mengelakkan baby tersedak
โžก.dicipta daripada Pakar Doctor di German
โžก. Semestinya BPA FREE
.
๐Ÿผ 330 ml / 10 oz
๐Ÿ’ต RM 45
.
๐Ÿ“ฆ RM 8.00
โ˜Ž 0192341984
.
#nukmurahmalaysia #tommeetippeemalaysia #tommeetippieoriginal #nukmurah #botol #botolsusu #botolsusumurah #botolsusubayi #botolsusutommeetippee #botolsusunuk #sayajualmurah #sayajualbotolbaby #tommeetippeeuk #malaysiaonlinestore #babyshopping #barangbaby #aqiqah #anaksaudara #anakcomel #nuk #nuksimplynaturalmalaysia #tommeetippeemurahmalaysia
NUK orthodontic bottle. Sis x jual puting tau. Sis jual botol. Bentuk puting botol nuk orthodontic ni mcm gamba di atas. . โžก.Puting dia yg orthodontic diperbuat daripada Germany โžก.mempunyai anti colic air system untuk mengelakkan baby tersedak โžก.dicipta daripada Pakar Doctor di German โžก. Semestinya BPA FREE . ๐Ÿผ 330 ml / 10 oz ๐Ÿ’ต RM 45 . ๐Ÿ“ฆ RM 8.00 โ˜Ž 0192341984 . #nukmurahmalaysia  #tommeetippeemalaysia  #tommeetippieoriginal  #nukmurah  #botol  #botolsusu  #botolsusumurah  #botolsusubayi  #botolsusutommeetippee  #botolsusunuk  #sayajualmurah  #sayajualbotolbaby  #tommeetippeeuk  #malaysiaonlinestore  #babyshopping  #barangbaby  #aqiqah  #anaksaudara  #anakcomel  #nuk  #nuksimplynaturalmalaysia  #tommeetippeemurahmalaysia 
STRESS 
Anda menghadapi masalah susu badan?
โœ”๏ธ Susu badan sedikit, tak meriah?
โœ”๏ธ Susu badan cair/ tak berkualiti
โœ”๏ธ Tubuh badan cepat letih/Tidak bertenaga &lesu?
.
Kini tak perlu risau lagi. HO boleh membantu anda SEAWAL 1 KALI PENGAMBILAN SAHAJA ! YES โ—๏ธ SEAWAL SEKALI PENGAMBILAN SAHAJA โ—๏ธ
.
.
Khasiat untuk ibu:
โœ”๏ธ Memperbanyakkan/Meriahkan susu badan
โœ”๏ธ Mengelakkan dan mengatasi maalah sembelit & Buasir
โœ”๏ธ Badan sentiasa cergas, tidak mudah letih & penat
โœ”๏ธ menghilangkan migrain
โœ”๏ธ mencantikkan kulit
โœ”๏ธ menguatkan rambut
โœ”๏ธ menguatkan sistem imunisasi badan
.
.
Khasiat untuk bayi:
โœ”๏ธ Bayi cepat kenyang
โœ”๏ธ Menurunkan jaundice
โœ”๏ธ Mengatasi masalah athma
โœ”๏ธ menguatkan imun badan
โœ”๏ธ Cergaskan minda
.
.
Khasiat umum: ANAK KECIL, ORANG DEWASA & WARGA TUA. 
Membantu mengatasi masalah:
โœ”๏ธ Athma
โœ”๏ธ Kencing manis
โœ”๏ธ Diabetes โœ”๏ธ Masalah kulit
โœ”๏ธ Kanser โœ”๏ธ Lenguh/ Kebas
Dan banyak lagi ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Mengapa masih ragu-ragu & mencari yg lain sedangkan yg terbaik sudah disediakan? ๐Ÿ˜
Semuanya sudah dibuktikan melalui  TESTIMONI dari beribu pengguna kami. .
Klik di sini untuk melihat testimoni๐Ÿ‘‰
.
๐Ÿ”  #testimonimilkbooster_byebi1
.
Pakej produk ๐Ÿ‘‰ ๐Ÿ” #pakejmilkbooster_byebi1 .
Pembelian: ๐Ÿ“ฒ 012-805 0852
.
Tq
STRESS Anda menghadapi masalah susu badan? โœ”๏ธ Susu badan sedikit, tak meriah? โœ”๏ธ Susu badan cair/ tak berkualiti โœ”๏ธ Tubuh badan cepat letih/Tidak bertenaga &lesu? . Kini tak perlu risau lagi. HO boleh membantu anda SEAWAL 1 KALI PENGAMBILAN SAHAJA ! YES โ—๏ธ SEAWAL SEKALI PENGAMBILAN SAHAJA โ—๏ธ . . Khasiat untuk ibu: โœ”๏ธ Memperbanyakkan/Meriahkan susu badan โœ”๏ธ Mengelakkan dan mengatasi maalah sembelit & Buasir โœ”๏ธ Badan sentiasa cergas, tidak mudah letih & penat โœ”๏ธ menghilangkan migrain โœ”๏ธ mencantikkan kulit โœ”๏ธ menguatkan rambut โœ”๏ธ menguatkan sistem imunisasi badan . . Khasiat untuk bayi: โœ”๏ธ Bayi cepat kenyang โœ”๏ธ Menurunkan jaundice โœ”๏ธ Mengatasi masalah athma โœ”๏ธ menguatkan imun badan โœ”๏ธ Cergaskan minda . . Khasiat umum: ANAK KECIL, ORANG DEWASA & WARGA TUA. Membantu mengatasi masalah: โœ”๏ธ Athma โœ”๏ธ Kencing manis โœ”๏ธ Diabetes โœ”๏ธ Masalah kulit โœ”๏ธ Kanser โœ”๏ธ Lenguh/ Kebas Dan banyak lagi ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Mengapa masih ragu-ragu & mencari yg lain sedangkan yg terbaik sudah disediakan? ๐Ÿ˜ Semuanya sudah dibuktikan melalui TESTIMONI dari beribu pengguna kami. . Klik di sini untuk melihat testimoni๐Ÿ‘‰ . ๐Ÿ” #testimonimilkbooster_byebi1  . Pakej produk ๐Ÿ‘‰ ๐Ÿ” #pakejmilkbooster_byebi1  . Pembelian: ๐Ÿ“ฒ 012-805 0852 . Tq
STRESS 
Anda menghadapi masalah susu badan?
โœ”๏ธ Susu badan sedikit, tak meriah?
โœ”๏ธ Susu badan cair/ tak berkualiti
โœ”๏ธ Tubuh badan cepat letih/Tidak bertenaga &lesu?
.
Kini tak perlu risau lagi. HO boleh membantu anda SEAWAL 1 KALI PENGAMBILAN SAHAJA ! YES โ—๏ธ SEAWAL SEKALI PENGAMBILAN SAHAJA โ—๏ธ
.
.
Khasiat untuk ibu:
โœ”๏ธ Memperbanyakkan/Meriahkan susu badan
โœ”๏ธ Mengelakkan dan mengatasi maalah sembelit & Buasir
โœ”๏ธ Badan sentiasa cergas, tidak mudah letih & penat
โœ”๏ธ menghilangkan migrain
โœ”๏ธ mencantikkan kulit
โœ”๏ธ menguatkan rambut
โœ”๏ธ menguatkan sistem imunisasi badan
.
.
Khasiat untuk bayi:
โœ”๏ธ Bayi cepat kenyang
โœ”๏ธ Menurunkan jaundice
โœ”๏ธ Mengatasi masalah athma
โœ”๏ธ menguatkan imun badan
โœ”๏ธ Cergaskan minda
.
.
Khasiat umum: ANAK KECIL, ORANG DEWASA & WARGA TUA. 
Membantu mengatasi masalah:
โœ”๏ธ Athma
โœ”๏ธ Kencing manis
โœ”๏ธ Diabetes โœ”๏ธ Masalah kulit
โœ”๏ธ Kanser โœ”๏ธ Lenguh/ Kebas
Dan banyak lagi ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Mengapa masih ragu-ragu & mencari yg lain sedangkan yg terbaik sudah disediakan? ๐Ÿ˜
Semuanya sudah dibuktikan melalui  TESTIMONI dari beribu pengguna kami. .
Klik di sini untuk melihat testimoni๐Ÿ‘‰
.
๐Ÿ”  #testimonimilkbooster_byebi1
.
Pakej produk ๐Ÿ‘‰ ๐Ÿ” #pakejmilkbooster_byebi1 .
Pembelian: ๐Ÿ“ฒ 012-805 0852
.
Tq
STRESS Anda menghadapi masalah susu badan? โœ”๏ธ Susu badan sedikit, tak meriah? โœ”๏ธ Susu badan cair/ tak berkualiti โœ”๏ธ Tubuh badan cepat letih/Tidak bertenaga &lesu? . Kini tak perlu risau lagi. HO boleh membantu anda SEAWAL 1 KALI PENGAMBILAN SAHAJA ! YES โ—๏ธ SEAWAL SEKALI PENGAMBILAN SAHAJA โ—๏ธ . . Khasiat untuk ibu: โœ”๏ธ Memperbanyakkan/Meriahkan susu badan โœ”๏ธ Mengelakkan dan mengatasi maalah sembelit & Buasir โœ”๏ธ Badan sentiasa cergas, tidak mudah letih & penat โœ”๏ธ menghilangkan migrain โœ”๏ธ mencantikkan kulit โœ”๏ธ menguatkan rambut โœ”๏ธ menguatkan sistem imunisasi badan . . Khasiat untuk bayi: โœ”๏ธ Bayi cepat kenyang โœ”๏ธ Menurunkan jaundice โœ”๏ธ Mengatasi masalah athma โœ”๏ธ menguatkan imun badan โœ”๏ธ Cergaskan minda . . Khasiat umum: ANAK KECIL, ORANG DEWASA & WARGA TUA. Membantu mengatasi masalah: โœ”๏ธ Athma โœ”๏ธ Kencing manis โœ”๏ธ Diabetes โœ”๏ธ Masalah kulit โœ”๏ธ Kanser โœ”๏ธ Lenguh/ Kebas Dan banyak lagi ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Mengapa masih ragu-ragu & mencari yg lain sedangkan yg terbaik sudah disediakan? ๐Ÿ˜ Semuanya sudah dibuktikan melalui TESTIMONI dari beribu pengguna kami. . Klik di sini untuk melihat testimoni๐Ÿ‘‰ . ๐Ÿ” #testimonimilkbooster_byebi1  . Pakej produk ๐Ÿ‘‰ ๐Ÿ” #pakejmilkbooster_byebi1  . Pembelian: ๐Ÿ“ฒ 012-805 0852 . Tq
STRESS 
Anda menghadapi masalah susu badan?
โœ”๏ธ Susu badan sedikit, tak meriah?
โœ”๏ธ Susu badan cair/ tak berkualiti
โœ”๏ธ Tubuh badan cepat letih/Tidak bertenaga &lesu?
.
Kini tak perlu risau lagi. HO boleh membantu anda SEAWAL 1 KALI PENGAMBILAN SAHAJA ! YES โ—๏ธ SEAWAL SEKALI PENGAMBILAN SAHAJA โ—๏ธ
.
.
Khasiat untuk ibu:
โœ”๏ธ Memperbanyakkan/Meriahkan susu badan
โœ”๏ธ Mengelakkan dan mengatasi maalah sembelit & Buasir
โœ”๏ธ Badan sentiasa cergas, tidak mudah letih & penat
โœ”๏ธ menghilangkan migrain
โœ”๏ธ mencantikkan kulit
โœ”๏ธ menguatkan rambut
โœ”๏ธ menguatkan sistem imunisasi badan
.
.
Khasiat untuk bayi:
โœ”๏ธ Bayi cepat kenyang
โœ”๏ธ Menurunkan jaundice
โœ”๏ธ Mengatasi masalah athma
โœ”๏ธ menguatkan imun badan
โœ”๏ธ Cergaskan minda
.
.
Khasiat umum: ANAK KECIL, ORANG DEWASA & WARGA TUA. 
Membantu mengatasi masalah:
โœ”๏ธ Athma
โœ”๏ธ Kencing manis
โœ”๏ธ Diabetes โœ”๏ธ Masalah kulit
โœ”๏ธ Kanser โœ”๏ธ Lenguh/ Kebas
Dan banyak lagi ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Mengapa masih ragu-ragu & mencari yg lain sedangkan yg terbaik sudah disediakan? ๐Ÿ˜
Semuanya sudah dibuktikan melalui  TESTIMONI dari beribu pengguna kami. .
Klik di sini untuk melihat testimoni๐Ÿ‘‰
.
๐Ÿ”  #testimonimilkbooster_byebi1
.
Pakej produk ๐Ÿ‘‰ ๐Ÿ” #pakejmilkbooster_byebi1 .
Pembelian: ๐Ÿ“ฒ 012-805 0852
.
Tq
STRESS Anda menghadapi masalah susu badan? โœ”๏ธ Susu badan sedikit, tak meriah? โœ”๏ธ Susu badan cair/ tak berkualiti โœ”๏ธ Tubuh badan cepat letih/Tidak bertenaga &lesu? . Kini tak perlu risau lagi. HO boleh membantu anda SEAWAL 1 KALI PENGAMBILAN SAHAJA ! YES โ—๏ธ SEAWAL SEKALI PENGAMBILAN SAHAJA โ—๏ธ . . Khasiat untuk ibu: โœ”๏ธ Memperbanyakkan/Meriahkan susu badan โœ”๏ธ Mengelakkan dan mengatasi maalah sembelit & Buasir โœ”๏ธ Badan sentiasa cergas, tidak mudah letih & penat โœ”๏ธ menghilangkan migrain โœ”๏ธ mencantikkan kulit โœ”๏ธ menguatkan rambut โœ”๏ธ menguatkan sistem imunisasi badan . . Khasiat untuk bayi: โœ”๏ธ Bayi cepat kenyang โœ”๏ธ Menurunkan jaundice โœ”๏ธ Mengatasi masalah athma โœ”๏ธ menguatkan imun badan โœ”๏ธ Cergaskan minda . . Khasiat umum: ANAK KECIL, ORANG DEWASA & WARGA TUA. Membantu mengatasi masalah: โœ”๏ธ Athma โœ”๏ธ Kencing manis โœ”๏ธ Diabetes โœ”๏ธ Masalah kulit โœ”๏ธ Kanser โœ”๏ธ Lenguh/ Kebas Dan banyak lagi ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Mengapa masih ragu-ragu & mencari yg lain sedangkan yg terbaik sudah disediakan? ๐Ÿ˜ Semuanya sudah dibuktikan melalui TESTIMONI dari beribu pengguna kami. . Klik di sini untuk melihat testimoni๐Ÿ‘‰ . ๐Ÿ” #testimonimilkbooster_byebi1  . Pakej produk ๐Ÿ‘‰ ๐Ÿ” #pakejmilkbooster_byebi1  . Pembelian: ๐Ÿ“ฒ 012-805 0852 . Tq
Tommee Tippee Colour My World Boy Set 9oz

RM65 dapat tiga botol cun!

Postage fee : RM8 SM / RM11 SS

Rujul #zairulatiqahjualbabyfeeding utk katalog album ya.

Whatsapp ๐Ÿ‘‰ 0195757772

#botolsusumurah #tommeetippeemurah #babyfeedingmurah #botolsusu90z #colourmyworld #colormyworld #botolcombo #sayajualbarangbaby #barangbabymurah #barangbayimurah #cmw #tommeetippeemalaysia
Tommee Tippee Colour My World Boy Set 9oz

RM65 dapat tiga botol cun!

Postage fee : RM8 SM / RM11 SS

Rujul #zairulatiqahjualbabyfeeding utk katalog album ya.

Whatsapp ๐Ÿ‘‰ 0195757772

#botolsusumurah #tommeetippeemurah #babyfeedingmurah #botolsusu90z #colourmyworld #colormyworld #botolcombo #sayajualbarangbaby #barangbabymurah #barangbayimurah #cmw #tommeetippeemalaysia
COMBO JIMAT BERGANDA โ—๏ธ
.
1 color fiesta + deco cloud 9oz
RM60 only โค๏ธ
Exclude postage 
Postage :
SM : RM8 /SS : RM11
.
WA #0179233583
#tommeetippeemurah #tommeetippeemalaysia 
#tommeetippeedecorated
#tommeetippeeoriginal #teattommeetippeemurah
Yess, Tommee Tippee 9oz sweet dreams collection dah restocked. ๐Ÿ˜š

Ada dua design taww. Harga sebotol RM32, tak termasuk postage. Siapa berminat cecepat whatsapp ya. 
Terus ke profile @babiesmall & klik link www.wasap.my/60123449344 to purchase okay! .

#tommeetippee #tommeetippeeoriginal #tommeetippeemurah #tommeetippeebottle #tommeetippeemalaysia #sayajualbarangbaby
#botolsusumurah #sayajualmurah #sweetdreamscollection #tommeetippeedecorated 
#botolsusubayi #breastfeeding #barangbaby #barangbabyonline #babybottles #babiesworld #babiesmall
Yess, Tommee Tippee 9oz sweet dreams collection dah restocked. ๐Ÿ˜š Ada dua design taww. Harga sebotol RM32, tak termasuk postage. Siapa berminat cecepat whatsapp ya. Terus ke profile @babiesmall & klik link www.wasap.my/60123449344 to purchase okay! . #tommeetippee  #tommeetippeeoriginal  #tommeetippeemurah  #tommeetippeebottle  #tommeetippeemalaysia  #sayajualbarangbaby  #botolsusumurah  #sayajualmurah  #sweetdreamscollection  #tommeetippeedecorated  #botolsusubayi  #breastfeeding  #barangbaby  #barangbabyonline  #babybottles  #babiesworld  #babiesmall 
Warna warni Tommee Tippee๐Ÿ˜„

Kita saja nak bagi mommy tak senang duduk hehe. Cuci2 mata dulu. Dapat gaji boleh grab nanti.

Yang atas tu tt deco moon, star dgn cloud. Harga 1 botol RM35.

Yang bawah tu tt deco fiesta. 1 botol RM34.

Harga tidak termasuk postage.

Postage
๐Ÿ“ฎSM RM8
๐Ÿ“ฎSS RM11

Dm/pm or wasap 
http://www.wasap.my/60122711591/madam.zuriey

#aventmurah #avent #aventmalaysia #nuby #nubymurah #nubymalaysia #nuk #nukmurah #nukmalaysia #mam #mammurah #mammalaysia #tommeetippee #tommeetippeemurah #tommeetippeemalaysia #botolsusu #sayajualbotolsusu #sayajualtommeetippee #comotomo #comotomomurah #comotomomalaysia
Warna warni Tommee Tippee๐Ÿ˜„ Kita saja nak bagi mommy tak senang duduk hehe. Cuci2 mata dulu. Dapat gaji boleh grab nanti. Yang atas tu tt deco moon, star dgn cloud. Harga 1 botol RM35. Yang bawah tu tt deco fiesta. 1 botol RM34. Harga tidak termasuk postage. Postage ๐Ÿ“ฎSM RM8 ๐Ÿ“ฎSS RM11 Dm/pm or wasap http://www.wasap.my/60122711591/madam.zuriey #aventmurah  #avent  #aventmalaysia  #nuby  #nubymurah  #nubymalaysia  #nuk  #nukmurah  #nukmalaysia  #mam  #mammurah  #mammalaysia  #tommeetippee  #tommeetippeemurah  #tommeetippeemalaysia  #botolsusu  #sayajualbotolsusu  #sayajualtommeetippee  #comotomo  #comotomomurah  #comotomomalaysia 
FISHER PRICE NEWBORN TO TODDLER ROCKER

Ready Stock ๐Ÿ˜…

OFFER NOW ==> RM155
OFFER NOW ==> RM155
OFFER NOW ==> RM155

Free pos Semenanjung.

Whatsapp 012.567.3104
. .
#bazaarpaknil #kedaionline #babystuff #autumnzmurah #aventmalaysia
#sayajual #sayajualbotolsusu #groomingset #tommeetippeemalaysia #groomingkit #AventPromosi #toys  #drbrownsmurah #JualMurah #aventbreastpump  #NUK #kidsrocker  #teatsmurah #AventMurah #jualonline#babystuffs #botolsusuoriginal #fisherpricerocker #botolsusumalaysia  #botolsusunuk #botolMAM 
#aventuk #JualBarangBaby #babyrocker
FISHER PRICE NEWBORN TO TODDLER ROCKER Ready Stock ๐Ÿ˜… OFFER NOW ==> RM155 OFFER NOW ==> RM155 OFFER NOW ==> RM155 Free pos Semenanjung. Whatsapp 012.567.3104 . . #bazaarpaknil  #kedaionline  #babystuff  #autumnzmurah  #aventmalaysia  #sayajual  #sayajualbotolsusu  #groomingset  #tommeetippeemalaysia  #groomingkit  #AventPromosi  #toys  #drbrownsmurah  #JualMurah  #aventbreastpump  #NUK  #kidsrocker  #teatsmurah  #AventMurah  #jualonline #babystuffs  #botolsusuoriginal  #fisherpricerocker  #botolsusumalaysia  #botolsusunuk  #botolMAM  #aventuk  #JualBarangBaby  #babyrocker 
PRE ORDER ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
RM: 80ยฐ

Size: S M L
S: bust 128cm  shoulder 75cm  length 57cm
M:bust 132cm  shoulder 76cm  length 58cm
L: bust 136cm  shoulder 78cm  length 59cm

Material : Chiffon
Whataaps 012 447 3161 to order.
Postage RM 8 (sm) RM 12 (ss)

#blousemurah #blousecantik #blousemalaysiamurah #blousemalaysia #blousekerja #blouseputih #laraalana #blouseputihmurah #blousemurah #blouselabuh #gegarvaganza2016 #ellymazlien #zarainspiredmalaysia #zaramurah #zaramalaysiamurah #blousekerja #blousekerjamurah #meletop #donaldtrump #tommeetippeemalaysia #cartersmurah #zarainspiredmalaysia #zaramalaysiamurah
PRE ORDER ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ RM: 80ยฐ Size: S M L S: bust 128cm shoulder 75cm length 57cm M:bust 132cm shoulder 76cm length 58cm L: bust 136cm shoulder 78cm length 59cm Material : Chiffon Whataaps 012 447 3161 to order. Postage RM 8 (sm) RM 12 (ss) #blousemurah  #blousecantik  #blousemalaysiamurah  #blousemalaysia  #blousekerja  #blouseputih  #laraalana  #blouseputihmurah  #blousemurah  #blouselabuh  #gegarvaganza2016  #ellymazlien  #zarainspiredmalaysia  #zaramurah  #zaramalaysiamurah  #blousekerja  #blousekerjamurah  #meletop  #donaldtrump  #tommeetippeemalaysia  #cartersmurah  #zarainspiredmalaysia  #zaramalaysiamurah 
PRE ORDER ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
RM: 80ยฐ

Size: S M L
S: bust 128cm  shoulder 75cm  length 57cm
M:bust 132cm  shoulder 76cm  length 58cm
L: bust 136cm  shoulder 78cm  length 59cm

Material : Chiffon
Whataaps 012 447 3161 to order.
Postage RM 8 (sm) RM 12 (ss)

#blousemurah #blousecantik #blousemalaysiamurah #blousemalaysia #blousekerja #blouseputih #laraalana #blouseputihmurah #blousemurah #blouselabuh #gegarvaganza2016 #ellymazlien #zarainspiredmalaysia #zaramurah #zaramalaysiamurah #blousekerja #blousekerjamurah #meletop #donaldtrump #tommeetippeemalaysia #cartersmurah #zarainspiredmalaysia #zaramalaysiamurah
PRE ORDER ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ RM: 80ยฐ Size: S M L S: bust 128cm shoulder 75cm length 57cm M:bust 132cm shoulder 76cm length 58cm L: bust 136cm shoulder 78cm length 59cm Material : Chiffon Whataaps 012 447 3161 to order. Postage RM 8 (sm) RM 12 (ss) #blousemurah  #blousecantik  #blousemalaysiamurah  #blousemalaysia  #blousekerja  #blouseputih  #laraalana  #blouseputihmurah  #blousemurah  #blouselabuh  #gegarvaganza2016  #ellymazlien  #zarainspiredmalaysia  #zaramurah  #zaramalaysiamurah  #blousekerja  #blousekerjamurah  #meletop  #donaldtrump  #tommeetippeemalaysia  #cartersmurah  #zarainspiredmalaysia  #zaramalaysiamurah 
NUK PREMIUM CHOICE 300ML/10 OZ PP BOTTLE SILICONE TEAT .
.
.NUK PREMIUM CHOICE sgt sistematik dgn menggabungkan semua kelebihan orthondontik puting NUK dlm satu botol. (best kan)
.
โžก.Puting dia yg orthodontic dan botol diperbuat daripada  Germany
โžก.mempunyai anti colic air system untuk mengelakkan baby tersedak
โžก.dicipta daripada Pakar Doctor di German
โžก. BPA FREE
.
๐Ÿผ 330 ml / 10 oz
๐Ÿ‘ถfrom 1+ to 6 mnth teat size m
๐Ÿ’ต RM 45
.
๐Ÿ“ฆ RM 8.00
โ˜Ž 0192341984
.
#nukmurahmalaysia #tommeetippeemalaysia #tommeetippieoriginal #nukmurah #botol #botolsusu #botolsusumurah #botolsusubayi #botolsusutommeetippee #botolsusunuk #sayajualmurah #sayajualbotolbaby #tommeetippeeuk #malaysiaonlinestore #babyshopping #barangbaby #aqiqah #anaksaudara #anakcomel #nuk #nuksimplynaturalmalaysia #tommeetippeemurahmalaysia
NUK PREMIUM CHOICE 300ML/10 OZ PP BOTTLE SILICONE TEAT . . .NUK PREMIUM CHOICE sgt sistematik dgn menggabungkan semua kelebihan orthondontik puting NUK dlm satu botol. (best kan) . โžก.Puting dia yg orthodontic dan botol diperbuat daripada Germany โžก.mempunyai anti colic air system untuk mengelakkan baby tersedak โžก.dicipta daripada Pakar Doctor di German โžก. BPA FREE . ๐Ÿผ 330 ml / 10 oz ๐Ÿ‘ถfrom 1+ to 6 mnth teat size m ๐Ÿ’ต RM 45 . ๐Ÿ“ฆ RM 8.00 โ˜Ž 0192341984 . #nukmurahmalaysia  #tommeetippeemalaysia  #tommeetippieoriginal  #nukmurah  #botol  #botolsusu  #botolsusumurah  #botolsusubayi  #botolsusutommeetippee  #botolsusunuk  #sayajualmurah  #sayajualbotolbaby  #tommeetippeeuk  #malaysiaonlinestore  #babyshopping  #barangbaby  #aqiqah  #anaksaudara  #anakcomel  #nuk  #nuksimplynaturalmalaysia  #tommeetippeemurahmalaysia 
NUK PREMIUM CHOICE 300ML/10 OZ PP BOTTLE SILICONE TEAT .
.
.NUK PREMIUM CHOICE sgt sistematik dgn menggabungkan semua kelebihan orthondontik puting NUK dlm satu botol. (best kan)
.
โžก.Puting dia yg orthodontic dan botol diperbuat daripada  Germany
โžก.mempunyai anti colic air system untuk mengelakkan baby tersedak
โžก.dicipta daripada Pakar Doctor di German
โžก. BPA FREE
.
๐Ÿผ 330 ml / 10 oz
๐Ÿ‘ถfrom 1+ to 6 mnth teat size m
๐Ÿ’ต RM 45
.
๐Ÿ“ฆ RM 8.00
โ˜Ž 0192341984
.
#nukmurahmalaysia #tommeetippeemalaysia #tommeetippieoriginal #nukmurah #botol #botolsusu #botolsusumurah #botolsusubayi #botolsusutommeetippee #botolsusunuk #sayajualmurah #sayajualbotolbaby #tommeetippeeuk #malaysiaonlinestore #babyshopping #barangbaby #aqiqah #anaksaudara #anakcomel #nuk #nuksimplynaturalmalaysia #tommeetippeemurahmalaysia
NUK PREMIUM CHOICE 300ML/10 OZ PP BOTTLE SILICONE TEAT . . .NUK PREMIUM CHOICE sgt sistematik dgn menggabungkan semua kelebihan orthondontik puting NUK dlm satu botol. (best kan) . โžก.Puting dia yg orthodontic dan botol diperbuat daripada Germany โžก.mempunyai anti colic air system untuk mengelakkan baby tersedak โžก.dicipta daripada Pakar Doctor di German โžก. BPA FREE . ๐Ÿผ 330 ml / 10 oz ๐Ÿ‘ถfrom 1+ to 6 mnth teat size m ๐Ÿ’ต RM 45 . ๐Ÿ“ฆ RM 8.00 โ˜Ž 0192341984 . #nukmurahmalaysia  #tommeetippeemalaysia  #tommeetippieoriginal  #nukmurah  #botol  #botolsusu  #botolsusumurah  #botolsusubayi  #botolsusutommeetippee  #botolsusunuk  #sayajualmurah  #sayajualbotolbaby  #tommeetippeeuk  #malaysiaonlinestore  #babyshopping  #barangbaby  #aqiqah  #anaksaudara  #anakcomel  #nuk  #nuksimplynaturalmalaysia  #tommeetippeemurahmalaysia 
Avent natural (ready stock)
.
.๐ŸผBUY  1 owl pink 9oz
.๐Ÿ’ฐRM 62
.๐Ÿ“ฆpostage 8.00
.
๐Ÿ“ฒ0192341984
.
Features โžกBPA free
โžกThe most natural way to bottle feed - easy to combine with breastfeeding
โžกNatural nipple shape
โžกAdvanced anti-colic
โžกSpecial Edition

Natural latch on: Easy to combine breast&bottle โ€ข Unique comfort petals: For extra soft&flexible nipple โ€ข Anti-colic valve: Advanced anti-colic system โ€ข Ergonomic shape: Due to the unique shape, the bottle is easy to hold and grip in any direction for maximum comfort, even for baby's tiny hands โ€ข Simple to use and clean .
.
#aventbaby #aventmalaysiamurahmalaysia #aventmurah #aventmurahmalaysia #aventmurahoriginal  #aventmurahoriginal #aventmurah2 #tommeetippee #tommeetippeemalaysia #tommeetippieoriginal #tommeetippeemamamoment #botol #botolsusu #botolsusumurah #botolsusubayi #botolsusutommeetippee #botolsusutommeetippie #sayajualmurah #sayajualbotolbaby #tommeetippeeuk #malaysiaonlinestore #babyshopping #barangbaby #aqiqah #anaksaudara #anakcomel #seremban2
Avent natural (ready stock) . .๐ŸผBUY 1 owl pink 9oz .๐Ÿ’ฐRM 62 .๐Ÿ“ฆpostage 8.00 . ๐Ÿ“ฒ0192341984 . Features โžกBPA free โžกThe most natural way to bottle feed - easy to combine with breastfeeding โžกNatural nipple shape โžกAdvanced anti-colic โžกSpecial Edition Natural latch on: Easy to combine breast&bottle โ€ข Unique comfort petals: For extra soft&flexible nipple โ€ข Anti-colic valve: Advanced anti-colic system โ€ข Ergonomic shape: Due to the unique shape, the bottle is easy to hold and grip in any direction for maximum comfort, even for baby's tiny hands โ€ข Simple to use and clean . . #aventbaby  #aventmalaysiamurahmalaysia  #aventmurah  #aventmurahmalaysia  #aventmurahoriginal  #aventmurahoriginal  #aventmurah2  #tommeetippee  #tommeetippeemalaysia  #tommeetippieoriginal  #tommeetippeemamamoment  #botol  #botolsusu  #botolsusumurah  #botolsusubayi  #botolsusutommeetippee  #botolsusutommeetippie  #sayajualmurah  #sayajualbotolbaby  #tommeetippeeuk  #malaysiaonlinestore  #babyshopping  #barangbaby  #aqiqah  #anaksaudara  #anakcomel  #seremban2 
Avent natural tgh sale ni mommies. Murah giler ni
.
.๐ŸผBUY  1 whale blue 9oz
.๐Ÿ’ฐRM 62
.๐Ÿ“ฆpostage 8.00
.
๐Ÿ“ฒ0192341984
.
Features โžกBPA free
โžกThe most natural way to bottle feed - easy to combine with breastfeeding
โžกNatural nipple shape
โžกAdvanced anti-colic
โžกSpecial Edition

Natural latch on: Easy to combine breast&bottle โ€ข Unique comfort petals: For extra soft&flexible nipple โ€ข Anti-colic valve: Advanced anti-colic system โ€ข Ergonomic shape: Due to the unique shape, the bottle is easy to hold and grip in any direction for maximum comfort, even for baby's tiny hands โ€ข Simple to use and clean .
.
#aventbaby #aventmalaysiamurahmalaysia #aventmurah #aventmurahmalaysia #aventmurahoriginal  #aventmurahoriginal #aventmurah2 #tommeetippee #tommeetippeemalaysia #tommeetippieoriginal #tommeetippeemamamoment #botol #botolsusu #botolsusumurah #botolsusubayi #botolsusutommeetippee #botolsusutommeetippie #sayajualmurah #sayajualbotolbaby #tommeetippeeuk #malaysiaonlinestore #babyshopping #barangbaby #aqiqah #anaksaudara #anakcomel #seremban2
Avent natural tgh sale ni mommies. Murah giler ni . .๐ŸผBUY 1 whale blue 9oz .๐Ÿ’ฐRM 62 .๐Ÿ“ฆpostage 8.00 . ๐Ÿ“ฒ0192341984 . Features โžกBPA free โžกThe most natural way to bottle feed - easy to combine with breastfeeding โžกNatural nipple shape โžกAdvanced anti-colic โžกSpecial Edition Natural latch on: Easy to combine breast&bottle โ€ข Unique comfort petals: For extra soft&flexible nipple โ€ข Anti-colic valve: Advanced anti-colic system โ€ข Ergonomic shape: Due to the unique shape, the bottle is easy to hold and grip in any direction for maximum comfort, even for baby's tiny hands โ€ข Simple to use and clean . . #aventbaby  #aventmalaysiamurahmalaysia  #aventmurah  #aventmurahmalaysia  #aventmurahoriginal  #aventmurahoriginal  #aventmurah2  #tommeetippee  #tommeetippeemalaysia  #tommeetippieoriginal  #tommeetippeemamamoment  #botol  #botolsusu  #botolsusumurah  #botolsusubayi  #botolsusutommeetippee  #botolsusutommeetippie  #sayajualmurah  #sayajualbotolbaby  #tommeetippeeuk  #malaysiaonlinestore  #babyshopping  #barangbaby  #aqiqah  #anaksaudara  #anakcomel  #seremban2 
Avent classic RM 25.00 utk 9 oz /260ml. Murah kan.  Jom whatsapp sis utk order
.
.๐ŸšฉKey Specifications
.
.๐Ÿ‘‰Baby controls milk flow for less spit-up, burping and gasEasy to use, clean and assemble
.๐Ÿ‘‰Ergonomic shape for easy holding
.๐Ÿ‘‰Few parts for a quick and simple assembly
.๐Ÿ‘‰Wide neck and only few parts for easy cleaning
.
.๐Ÿผ9 oz/260 ml
๐Ÿ’ตRM 25.00
.
๐Ÿ“ฆ wm 8.00 / em 11.00
โ˜Ž0192341984.
.
Avent natural baru ni xde byk part yg nak kene basuh. Cuma ada botol, ring, teats dgn cover.. Senang kan? Dan dijamin x tumpah keliling as long tutup ketat. Best kan? Harga pun harga kasih syg. Jom whatsappp sy terus utk order
.
๐Ÿผavent natural plain 4 oz
.๐Ÿ’ฐRM 30.00
.๐Ÿ“ฆpostage 8.00
.
๐Ÿ“ฒ0192341984
.
#aventbaby #aventmalaysiamurahmalaysia #aventmurah #aventmurahmalaysia #aventmurahoriginal  #aventmurahoriginal #aventmurah2 #tommeetippee #tommeetippeemalaysia #tommeetippieoriginal #tommeetippeemamamoment #botol #botolsusu #botolsusumurah #botolsusubayi #botolsusutommeetippee #botolsusutommeetippie #sayajualmurah #sayajualbotolbaby #tommeetippeeuk #malaysiaonlinestore #babyshopping #barangbaby #aqiqah #anaksaudara #anakcomel #seremban2
Avent classic RM 25.00 utk 9 oz /260ml. Murah kan. Jom whatsapp sis utk order . .๐ŸšฉKey Specifications . .๐Ÿ‘‰Baby controls milk flow for less spit-up, burping and gasEasy to use, clean and assemble .๐Ÿ‘‰Ergonomic shape for easy holding .๐Ÿ‘‰Few parts for a quick and simple assembly .๐Ÿ‘‰Wide neck and only few parts for easy cleaning . .๐Ÿผ9 oz/260 ml ๐Ÿ’ตRM 25.00 . ๐Ÿ“ฆ wm 8.00 / em 11.00 โ˜Ž0192341984. . Avent natural baru ni xde byk part yg nak kene basuh. Cuma ada botol, ring, teats dgn cover.. Senang kan? Dan dijamin x tumpah keliling as long tutup ketat. Best kan? Harga pun harga kasih syg. Jom whatsappp sy terus utk order . ๐Ÿผavent natural plain 4 oz .๐Ÿ’ฐRM 30.00 .๐Ÿ“ฆpostage 8.00 . ๐Ÿ“ฒ0192341984 . #aventbaby  #aventmalaysiamurahmalaysia  #aventmurah  #aventmurahmalaysia  #aventmurahoriginal  #aventmurahoriginal  #aventmurah2  #tommeetippee  #tommeetippeemalaysia  #tommeetippieoriginal  #tommeetippeemamamoment  #botol  #botolsusu  #botolsusumurah  #botolsusubayi  #botolsusutommeetippee  #botolsusutommeetippie  #sayajualmurah  #sayajualbotolbaby  #tommeetippeeuk  #malaysiaonlinestore  #babyshopping  #barangbaby  #aqiqah  #anaksaudara  #anakcomel  #seremban2 
Last call last call! 
Tommee Tippee Decorated 9oz Blue bees discontinued. Design terbaru sekarang yang Cars & Balloon tu.

So sementara stock Blue bees masih ada cecepat grab. Harga both design RM25 sebotol, tak termasuk postage ya 
Terus ke profile @babiesmall & klik link www.wasap.my/60123449344 to purchase okay!

#tommeetippee #tommeetippeeoriginal #tommeetippeemurah #tommeetippeebottle #tommeetippeemalaysia #sayajualbarangbaby
#botolsusumurah #sayajualmurah 
#botolsusubayi #breastfeeding #barangbaby #barangbabyonline #babybottles #babiesworld #babiesmall
Last call last call! Tommee Tippee Decorated 9oz Blue bees discontinued. Design terbaru sekarang yang Cars & Balloon tu. So sementara stock Blue bees masih ada cecepat grab. Harga both design RM25 sebotol, tak termasuk postage ya Terus ke profile @babiesmall & klik link www.wasap.my/60123449344 to purchase okay! #tommeetippee  #tommeetippeeoriginal  #tommeetippeemurah  #tommeetippeebottle  #tommeetippeemalaysia  #sayajualbarangbaby  #botolsusumurah  #sayajualmurah  #botolsusubayi  #breastfeeding  #barangbaby  #barangbabyonline  #babybottles  #babiesworld  #babiesmall 
Tommee Tippee Europe Edition 12oz /340ml in stock with limited quantities ! 
Khas untuk anak anak yang tak cukup kalau bancuh susu guna botol 9oz ๐Ÿ˜—

Terus ke profile @babiesmall & klik link www.wasap.my/60123449344 to purchase okay! .

#tommeetippee #tommeetippeeoriginal #tommeetippeemurah #tommeetippeebottle #tommeetippeemalaysia #sayajualbarangbaby
#botolsusumurah #sayajualmurah 
#botolsusubayi #breastfeeding #barangbaby #barangbabyonline #babybottles #babiesworld #babiesmall
Tommee Tippee Europe Edition 12oz /340ml in stock with limited quantities ! Khas untuk anak anak yang tak cukup kalau bancuh susu guna botol 9oz ๐Ÿ˜— Terus ke profile @babiesmall & klik link www.wasap.my/60123449344 to purchase okay! . #tommeetippee  #tommeetippeeoriginal  #tommeetippeemurah  #tommeetippeebottle  #tommeetippeemalaysia  #sayajualbarangbaby  #botolsusumurah  #sayajualmurah  #botolsusubayi  #breastfeeding  #barangbaby  #barangbabyonline  #babybottles  #babiesworld  #babiesmall 
We would like to wish โœจ HAPPY DEEPAVALI โœจ to everyone celebrating! Stay safe, buckle up in your carseats & enjoy the celebration!
We would like to wish โœจ HAPPY DEEPAVALI โœจ to everyone celebrating! Stay safe, buckle up in your carseats & enjoy the celebration!
@Regrann from @botol_susu_tommee_tippee -  1x9 oz pink + 1x9 oz blue bee

Design ni dari us. Mmg mahal sikit ttp corak dia cantik.

Rm62 tak termasuk pos. Pos sm rm8/ ss rm11.

Limited
Mai whatsap saya skrg ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ 0123957898

Limited offer dan limited stock. 
#tommeetippeesupermurah
#tommeetippeeoriginal 
#tommeetippee 
#tommeetippeemalaysia 
#tommeetippeefieastamurah 
#tommeetippeeblack
#tommeetippee9oz 
#botolsusumurah 
#botolsusutommeetippee
#barangbaby 
#bazarpaknil 
#babyexpo 
#laraalana 
#kotawarisan 
#kotawarisansepang 
#dengkil 
#bandarbarusalaktinggi 
#klia 
#terapiinstagram
#igonlineshop 
#terapiinstagram
#AuraInsta 
#MAHB 
#malaysiaairports .
.
.
. - #regrann
@Regrann from @botol_susu_tommee_tippee - 1x9 oz pink + 1x9 oz blue bee Design ni dari us. Mmg mahal sikit ttp corak dia cantik. Rm62 tak termasuk pos. Pos sm rm8/ ss rm11. Limited Mai whatsap saya skrg ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ 0123957898 Limited offer dan limited stock. #tommeetippeesupermurah  #tommeetippeeoriginal  #tommeetippee  #tommeetippeemalaysia  #tommeetippeefieastamurah  #tommeetippeeblack  #tommeetippee9oz  #botolsusumurah  #botolsusutommeetippee  #barangbaby  #bazarpaknil  #babyexpo  #laraalana  #kotawarisan  #kotawarisansepang  #dengkil  #bandarbarusalaktinggi  #klia  #terapiinstagram  #igonlineshop  #terapiinstagram  #AuraInsta  #MAHB  #malaysiaairports  . . . . - #regrann 
Tommee tippee straw cup 9m+ 230ml restock ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Špromotion rm34 postage sm rm7 em rm12 ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜watsapp 0167183199 for order ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ#tommeetippee #tommeetippeejb #tommeetippeejohor #tommeetippeemalaysia #tommeetippeestrawcup #tommeetippeepromotion
READY STOKโ—๏ธโ—๏ธโ—๏ธ
.
.
Tommee Tippee Combo Red/Blue 9oz
.
RM55/set only ๐Ÿค—
.
 WA  019-9879778
.
Postage SM RM8/SS RM11
.
#tommeetippee #tommeetippeemurah #tommeetippeemalaysia #aventmurah #aventmurahmalaysia #nukmurah #syjualbotolsusuaventoriginal #syjualbotolsusu #murahhabis #agenterengganuavent
Tommee Tippee Malaysia would like to wish a โœจ HAPPY DIWALIโœจ to everyone celebrating! Stay safe & enjoy your celebration!
Tommee Tippee Malaysia would like to wish a โœจ HAPPY DIWALIโœจ to everyone celebrating! Stay safe & enjoy your celebration!
Tommee tippee purple + green 9oz 
New colors ! 
Rm56 / set 
Exc pos

Wasap #0166788901 
#tommeetippeemalaysia 
#aventmalaysia
SPECIAL PROMOTION GOING ON! ๐Ÿ˜
___
TOMMEE TIPPEE CLOSER TO NATURE BOTTLES TEATS!
___
โœ”๏ธ The Closer To Nature soft touch teat is very different from normal wide neck bottle teats.
โœ”๏ธ The shape makes it possible for baby to 'latch-on' to the teat in exactly the same way as to the mothers nipple.
โœ”๏ธ An anti-colic valve has been fitted this allows baby to continuously feed consistent with the breast feeding action.
โœ”๏ธ With less risk of wind problems.
___
Available in : 
___
โœ”๏ธ Slow Flow (0m+)
โœ”๏ธ Medium Flow (3m+) . .
โœ”๏ธ Fast Flow (6m+)
โœ”๏ธ Variable Flow (0m+)
โœ”๏ธ Y-Cut ThickFeed (6m+)
___
PM us for the for more details!
FACEBOOK : Baby Jay Boutique
WHATSAPP : +6019-6099288 / +6019-2116800
WEBSITE : www.babyjayboutique.com
#tommeetippeemalaysia #tommeetippeemurah #sayajual #babyshop #kedaibarangbabymurah #bintulu #sarawak #kuching #sibu #sarikei #mukah #miri #bekenu #limbang #brunei
SPECIAL PROMOTION GOING ON! ๐Ÿ˜ ___ TOMMEE TIPPEE CLOSER TO NATURE BOTTLES TEATS! ___ โœ”๏ธ The Closer To Nature soft touch teat is very different from normal wide neck bottle teats. โœ”๏ธ The shape makes it possible for baby to 'latch-on' to the teat in exactly the same way as to the mothers nipple. โœ”๏ธ An anti-colic valve has been fitted this allows baby to continuously feed consistent with the breast feeding action. โœ”๏ธ With less risk of wind problems. ___ Available in : ___ โœ”๏ธ Slow Flow (0m+) โœ”๏ธ Medium Flow (3m+) . . โœ”๏ธ Fast Flow (6m+) โœ”๏ธ Variable Flow (0m+) โœ”๏ธ Y-Cut ThickFeed (6m+) ___ PM us for the for more details! FACEBOOK : Baby Jay Boutique WHATSAPP : +6019-6099288 / +6019-2116800 WEBSITE : www.babyjayboutique.com #tommeetippeemalaysia  #tommeetippeemurah  #sayajual  #babyshop  #kedaibarangbabymurah  #bintulu  #sarawak  #kuching  #sibu  #sarikei  #mukah  #miri  #bekenu  #limbang  #brunei 
Tommee tippee color my world red & blue 
1 box - 4 pcs RM 110 free pos to semenanjung 
Buy 2 pcs ( red + blue ) RM 54 exc POS 
Wasap #0166788901

#tommeetippeemalaysia 
#aventmalaysia 
#nukmalaysia

#nubymalaysia
Tommee tippee 9oz fiesta + deco 
New design ! 
Rm35 each. 
Wasap #0166788901 
#tommeetippeemalaysia 
#aventmalaysia
Nuk CLASSIC printed- classic ๐Ÿฆ
Latex teats
.
๐ŸผKelebihan menggunakan NuK classic Printed
.
โžก.Puting dia yg orthodontic diperbuat daripada  Germany
โžก.mempunyai anti colic air system untuk mengelakkan baby tersedak
โžก.dicipta daripada Pakar Doctor di German
โžก. Semestinya BPA FREE
.
๐Ÿผ 0-6 month (teats size M)
๐Ÿ’ต RM 33
.
๐Ÿ“ฆ RM 8.00
โ˜Ž 0192341984
.
#nukmurahmalaysia #tommeetippeemalaysia #tommeetippieoriginal #nukmurah #botol #botolsusu #botolsusumurah #botolsusubayi #botolsusutommeetippee #botolsusunuk #sayajualmurah #sayajualbotolbaby #tommeetippeeuk #malaysiaonlinestore #babyshopping #barangbaby #aqiqah #anaksaudara #anakcomel #nuk #nuksimplynaturalmalaysia
Nuk CLASSIC printed- classic ๐Ÿฆ Latex teats . ๐ŸผKelebihan menggunakan NuK classic Printed . โžก.Puting dia yg orthodontic diperbuat daripada Germany โžก.mempunyai anti colic air system untuk mengelakkan baby tersedak โžก.dicipta daripada Pakar Doctor di German โžก. Semestinya BPA FREE . ๐Ÿผ 0-6 month (teats size M) ๐Ÿ’ต RM 33 . ๐Ÿ“ฆ RM 8.00 โ˜Ž 0192341984 . #nukmurahmalaysia  #tommeetippeemalaysia  #tommeetippieoriginal  #nukmurah  #botol  #botolsusu  #botolsusumurah  #botolsusubayi  #botolsusutommeetippee  #botolsusunuk  #sayajualmurah  #sayajualbotolbaby  #tommeetippeeuk  #malaysiaonlinestore  #babyshopping  #barangbaby  #aqiqah  #anaksaudara  #anakcomel  #nuk  #nuksimplynaturalmalaysia 
Nuk CLASSIC printed- classic ๐Ÿ˜
Latex teats
.
๐ŸผKelebihan menggunakan NuK classic Printed
.
โžก.Puting dia yg orthodontic diperbuat daripada  Germany
โžก.mempunyai anti colic air system untuk mengelakkan baby tersedak
โžก.dicipta daripada Pakar Doctor di German
โžก. Semestinya BPA FREE
.
๐Ÿผ 0-6 month (teats size M)
๐Ÿ’ต RM 33
.
๐Ÿ“ฆ RM 8.00
โ˜Ž 0192341984
.
#nukmurahmalaysia #tommeetippeemalaysia #tommeetippieoriginal #nukmurah #botol #botolsusu #botolsusumurah #botolsusubayi #botolsusutommeetippee #botolsusunuk #sayajualmurah #sayajualbotolbaby #tommeetippeeuk #malaysiaonlinestore #babyshopping #barangbaby #aqiqah #anaksaudara #anakcomel #nuk #nuksimplynaturalmalaysia
Nuk CLASSIC printed- classic ๐Ÿ˜ Latex teats . ๐ŸผKelebihan menggunakan NuK classic Printed . โžก.Puting dia yg orthodontic diperbuat daripada Germany โžก.mempunyai anti colic air system untuk mengelakkan baby tersedak โžก.dicipta daripada Pakar Doctor di German โžก. Semestinya BPA FREE . ๐Ÿผ 0-6 month (teats size M) ๐Ÿ’ต RM 33 . ๐Ÿ“ฆ RM 8.00 โ˜Ž 0192341984 . #nukmurahmalaysia  #tommeetippeemalaysia  #tommeetippieoriginal  #nukmurah  #botol  #botolsusu  #botolsusumurah  #botolsusubayi  #botolsusutommeetippee  #botolsusunuk  #sayajualmurah  #sayajualbotolbaby  #tommeetippeeuk  #malaysiaonlinestore  #babyshopping  #barangbaby  #aqiqah  #anaksaudara  #anakcomel  #nuk  #nuksimplynaturalmalaysia 
Nuk CLASSIC printed- classic ๐Ÿƒ
Latex teats
.
๐ŸผKelebihan menggunakan NuK classic Printed
.
โžก.Puting dia yg orthodontic diperbuat daripada  Germany
โžก.mempunyai anti colic air system untuk mengelakkan baby tersedak
โžก.dicipta daripada Pakar Doctor di German
โžก. Semestinya BPA FREE
.
๐Ÿผ 0-6 month (teats size M)
๐Ÿ’ต RM 33
.
๐Ÿ“ฆ RM 8.00
โ˜Ž 0192341984
.
#nukmurahmalaysia #tommeetippeemalaysia #tommeetippieoriginal #nukmurah #botol #botolsusu #botolsusumurah #botolsusubayi #botolsusutommeetippee #botolsusunuk #sayajualmurah #sayajualbotolbaby #tommeetippeeuk #malaysiaonlinestore #babyshopping #barangbaby #aqiqah #anaksaudara #anakcomel #nuk #nuksimplynaturalmalaysia
Nuk CLASSIC printed- classic ๐Ÿƒ Latex teats . ๐ŸผKelebihan menggunakan NuK classic Printed . โžก.Puting dia yg orthodontic diperbuat daripada Germany โžก.mempunyai anti colic air system untuk mengelakkan baby tersedak โžก.dicipta daripada Pakar Doctor di German โžก. Semestinya BPA FREE . ๐Ÿผ 0-6 month (teats size M) ๐Ÿ’ต RM 33 . ๐Ÿ“ฆ RM 8.00 โ˜Ž 0192341984 . #nukmurahmalaysia  #tommeetippeemalaysia  #tommeetippieoriginal  #nukmurah  #botol  #botolsusu  #botolsusumurah  #botolsusubayi  #botolsusutommeetippee  #botolsusunuk  #sayajualmurah  #sayajualbotolbaby  #tommeetippeeuk  #malaysiaonlinestore  #babyshopping  #barangbaby  #aqiqah  #anaksaudara  #anakcomel  #nuk  #nuksimplynaturalmalaysia 
Nipple puncher

Guna untuk tebuk lubang pada puting botol susu

Ada 3 size mata (flow)

Rm24

Pos rm8 wm / rm11em

Self collect at batu caves +6019 559 3134

#tommeetippeemalaysia
#nubymalaysia
#nipplepuncher
#tommeetippeeteat
#nubyteat
#farlinnippleholepuncher
COMBO JIMAT BERGANDA โ—๏ธ
.
1 color fiesta + deco star 9oz
RM60 only โค๏ธ
Exclude postage 
Postage :
SM : RM8 /SS : RM11
.
WA #0179233583
#tommeetippeemurah #tommeetippeemalaysia 
#tommeetippeedecorated
#tommeetippeeoriginal #teattommeetippeemurah
Hi.sy ada extra 1 box tommee tippee red blue. Beli borong dpt harga murah. Berapa?? Whatsapp sy k. 0127471876.. .
#tommeetippee  #tommeetippeeredblue #tommeetippeemurah  #tommeetippeemalaysia  #tommeetippeeoriginal
Ada tak ibu ibu yang cari puting / pacifier/ soother untuk si comel manja? Ada beberapa design yang glow in the dark taww ๐Ÿ˜

Jenis puting yang ada

1. Tommee Tippee RM10 each (semua puting jenis leper) 
2. Ada saiz untuk 3-9months dan 9-18months

Terus ke profile @babiesmall & klik link www.wasap.my/60123449344 to purchase okay! .

#tommeetippee #tommeetippeeoriginal #tommeetippeepacifiers #tommeetippeemurah #tommeetippeebottle #tommeetippeemalaysia #sayajualbarangbaby
#botolsusumurah #sayajualmurah 
#botolsusubayi #breastfeeding #barangbaby #barangbabyonline #babybottles #babiesworld #babiesmall
Ada tak ibu ibu yang cari puting / pacifier/ soother untuk si comel manja? Ada beberapa design yang glow in the dark taww ๐Ÿ˜ Jenis puting yang ada 1. Tommee Tippee RM10 each (semua puting jenis leper) 2. Ada saiz untuk 3-9months dan 9-18months Terus ke profile @babiesmall & klik link www.wasap.my/60123449344 to purchase okay! . #tommeetippee  #tommeetippeeoriginal  #tommeetippeepacifiers  #tommeetippeemurah  #tommeetippeebottle  #tommeetippeemalaysia  #sayajualbarangbaby  #botolsusumurah  #sayajualmurah  #botolsusubayi  #breastfeeding  #barangbaby  #barangbabyonline  #babybottles  #babiesworld  #babiesmall 
Tommee Tippee teats in stock. ๐Ÿ˜š

Kak Yani dan restocked teats  variflow, medium, fast flow dan thick feed.  Kalau ibu/mama cari extra teats boleh purchase sekali dengan botol nanti. RM20 pack of 2. 
1. Variflow - X flow (keluar ikut kekuatan sedutan) 
2. Medium - untuk 3 bulan keatas
3. Fast flow - untuk 6 bulan ke atas 
4. Thick feed - Y flow (untuk minum susu campur cerelac/nestum) 
Terus ke profile @babiesmall & klik link www.wasap.my/60123449344 to purchase okay! .

#tommeetippee #tommeetippeeoriginal #tommeetippeemurah #tommeetippeebottle #tommeetippeemalaysia #sayajualbarangbaby
#botolsusumurah #sayajualmurah 
#botolsusubayi #breastfeeding #barangbaby #barangbabyonline #babybottles #babiesworld #babiesmall
Tommee Tippee teats in stock. ๐Ÿ˜š Kak Yani dan restocked teats variflow, medium, fast flow dan thick feed. Kalau ibu/mama cari extra teats boleh purchase sekali dengan botol nanti. RM20 pack of 2. 1. Variflow - X flow (keluar ikut kekuatan sedutan) 2. Medium - untuk 3 bulan keatas 3. Fast flow - untuk 6 bulan ke atas 4. Thick feed - Y flow (untuk minum susu campur cerelac/nestum) Terus ke profile @babiesmall & klik link www.wasap.my/60123449344 to purchase okay! . #tommeetippee  #tommeetippeeoriginal  #tommeetippeemurah  #tommeetippeebottle  #tommeetippeemalaysia  #sayajualbarangbaby  #botolsusumurah  #sayajualmurah  #botolsusubayi  #breastfeeding  #barangbaby  #barangbabyonline  #babybottles  #babiesworld  #babiesmall 
Tiap kali pun nak kene bancuh susu berulang2  kan mommies sbb botol susu pendek..leceh kan? Jd.. Dgn adanya botol tt 12 oz dpt bantu mommies dr buat berulang2..dgn 3 pilihan warna yg memikat hati.  Lepas tu Colourfull betul.. Nak buat collection lg pun boleh monmies..
.
๐Ÿผ12 oz
๐Ÿ’ต 45
.
๐Ÿ“ฆ8.00
โ˜Ž0192341984 .
.
#tommeetippee #tommeetippeemalaysia #tommeetippieoriginal #tommeetippeemamamoment #botol #botolsusu #botolsusumurah #botolsusubayi #botolsusutommeetippee #botolsusutommeetippie #sayajualmurah #sayajualbotolbaby #tommeetippeeuk #malaysiaonlinestore #babyshopping #barangbaby #aqiqah #anaksaudara #anakcomel #babycomingsoon #tommeetippeemurah #fatahamin #yusufiskandar #laraalanna
Tiap kali pun nak kene bancuh susu berulang2 kan mommies sbb botol susu pendek..leceh kan? Jd.. Dgn adanya botol tt 12 oz dpt bantu mommies dr buat berulang2..dgn 3 pilihan warna yg memikat hati. Lepas tu Colourfull betul.. Nak buat collection lg pun boleh monmies.. . ๐Ÿผ12 oz ๐Ÿ’ต 45 . ๐Ÿ“ฆ8.00 โ˜Ž0192341984 . . #tommeetippee  #tommeetippeemalaysia  #tommeetippieoriginal  #tommeetippeemamamoment  #botol  #botolsusu  #botolsusumurah  #botolsusubayi  #botolsusutommeetippee  #botolsusutommeetippie  #sayajualmurah  #sayajualbotolbaby  #tommeetippeeuk  #malaysiaonlinestore  #babyshopping  #barangbaby  #aqiqah  #anaksaudara  #anakcomel  #babycomingsoon  #tommeetippeemurah  #fatahamin  #yusufiskandar  #laraalanna