an online Instagram web viewer

#tortiglioni medias

Photos

#Repost @speciallella (@get_repost)
・・・
Pasta con il sugo di polpette.🍲🍲🍲
Fatto dalla mamma ❤❤❤
Oggi una Bontà Semplice con il sugo fatto come un tempo....con una cottura lunga e insaporito di pezzetti di carne e dalle prelibate polpette .
In superficie il firmaggio Parmigiano 🌸🌸
#pastadivella
#divellaofficial #tortiglioni
#passatadipomodori#gustomediterraneo #gusto#mangiaresano #manjio #mangiaremediterraneo#culinaee
#l_arte_del_ciborepost #topitalianfood #superfoodchannel #super_puglia_channel #wearepuglia #food_super_pics #foodphotopresets #cucinate_da_voi #tastingaround #cookigrecipesrepost
#Repost  @speciallella (@get_repost) ・・・ Pasta con il sugo di polpette.🍲🍲🍲 Fatto dalla mamma ❤❤❤ Oggi una Bontà Semplice con il sugo fatto come un tempo....con una cottura lunga e insaporito di pezzetti di carne e dalle prelibate polpette . In superficie il firmaggio Parmigiano 🌸🌸 #pastadivella  #divellaofficial  #tortiglioni  #passatadipomodori #gustomediterraneo  #gusto #mangiaresano  #manjio  #mangiaremediterraneo #culinaee  #l_arte_del_ciborepost  #topitalianfood  #superfoodchannel  #super_puglia_channel  #wearepuglia  #food_super_pics  #foodphotopresets  #cucinate_da_voi  #tastingaround  #cookigrecipesrepost 
Tortiglioni mit Thunfischsauce und grünen Oliven. 🍝🍝
Tonbalık sosli yeşil Zeytinli Tortiglioni Makarna🍝🍝 #loveisinthekitchen #tortiglioni #thunfischsauce #grüneoliven #pasta #makarna #tonbalıklısos #yesilzeytin #dinner #aksamyemegi #ichliebefoodblogs #foodblogliebe #mutfakgram
Tortiglioni speck funghi e panna w LenAre
.
.
.
.
#tortiglioni #speck #funghi #panna# #italian #pasta #food #yummy #lenarte #katowice #katowicenielizbona #menudesign #foodporn #foodstagram
Au @22_grandrue nous vous proposons les pâtes du jour pour 15.-! Aujourd'hui, Tortiglioni sauce Morignone (Morilles & Champignons) #bonapetit #food #pasta #foodie #foodporn #cheap #tasty #morilles #mushrooms #tortiglioni #lunch #businesslunch #miam #bon #вкусно #паста #followme
Paradicsomos tonhalas tészta 👍🍴☀
#tészta #barilla #tortiglioni #paradicsomos #ebédidő #otthon
A mí Pablo me vacila mucho, y parece que no me conozca, Pablo que soy tu madre! Que yo ya vacilaba antes de que nacieras! 😂😂 Ha visto algo parecido en la suculenta galería de @rafuel55 y me ha retado! Y yo, con permiso del maestro, me he lanzado rápidamente. Ha sido divertido 😅😄😋 #food #foodporn #pasta #tortiglioni #estepablito
A mí Pablo me vacila mucho, y parece que no me conozca, Pablo que soy tu madre! Que yo ya vacilaba antes de que nacieras! 😂😂 Ha visto algo parecido en la suculenta galería de @rafuel55 y me ha retado! Y yo, con permiso del maestro, me he lanzado rápidamente. Ha sido divertido 😅😄😋 #food  #foodporn  #pasta  #tortiglioni  #estepablito 
Réveillé à 3h du matin, rien à faire ? Ah si ! Une petite fricassé de dinde façon poule au pot avec ses carottes et ses pousses d'épinards accompagné tortiglioni.Désolé ma doudou si je t'ai réveillé. Je t'ai laissé une petite part 😘 Woke up at 3 am and nothing to do ? Naaa ! I just cook a turkey fricassé pot au feu like with baby spinach, carots and tortiglioni sorry my boo if I woke you up, here a piece for you 😘
#turkey #pasta #tortiglioni #pouleaupot #epinards #spinach #carrots #carotte #comfort #comfortfood #thanksgiving
Réveillé à 3h du matin, rien à faire ? Ah si ! Une petite fricassé de dinde façon poule au pot avec ses carottes et ses pousses d'épinards accompagné tortiglioni.Désolé ma doudou si je t'ai réveillé. Je t'ai laissé une petite part 😘 Woke up at 3 am and nothing to do ? Naaa ! I just cook a turkey fricassé pot au feu like with baby spinach, carots and tortiglioni sorry my boo if I woke you up, here a piece for you 😘 #turkey  #pasta  #tortiglioni  #pouleaupot  #epinards  #spinach  #carrots  #carotte  #comfort  #comfortfood  #thanksgiving 
Tortiglioni con chorizo, que cosa más rica #tortiglioni #conchorizo #pasta #comidaitaliana #italiandood #quehambre #hoycocinaella
Tortiglioni al sugo di Melanzane 🍝 Tortiglioni Pasta with Aubergine and Tomato sauce - minced meat #yummy #tasty #italianfood #foodporn #bolognese #tortiglioni #shimshimdelishstories #sicilia #instafood #foodblogger #foodphotography #COLOGNE #colddays #warmdishes #pastaalaboloñesa #hotfoods #delicious ##milano #roma #venice #pastaporn #mamamia
Il mio #pranzo di oggi 🍽 #tortiglioni non integrali perché variare è importante! Troppe fibre non vanno bene ragazze 👍☺️ con #zucchine 🥒, cipolla, pepe e #salmone affumicato 🐟😋😋😋 buon pomeriggio, io scappo a lavoro 🤓#pranzo#healthyfood#iifym#gym#healthy#workout#bikini#eatclean#fitnessmotvivation#fitfam#trainhard#muscles#fitgirl#mangiaresano#healthylifestyle#bodybuilding#body#athletes#fitnessgirl#fitnessbody#preworkout#postworkout#cooking
Il mio #pranzo  di oggi 🍽 #tortiglioni  non integrali perché variare è importante! Troppe fibre non vanno bene ragazze 👍☺️ con #zucchine  🥒, cipolla, pepe e #salmone  affumicato 🐟😋😋😋 buon pomeriggio, io scappo a lavoro 🤓#pranzo #healthyfood #iifym #gym #healthy #workout #bikini #eatclean #fitnessmotvivation #fitfam #trainhard #muscles #fitgirl #mangiaresano #healthylifestyle #bodybuilding #body #athletes #fitnessgirl #fitnessbody #preworkout #postworkout #cooking 
Pasta con il sugo di polpette.🍲🍲🍲
Fatto dalla mamma ❤❤❤
Oggi una Bontà Semplice con il sugo fatto come un tempo....con una cottura lunga e insaporito di pezzetti di carne e dalle prelibate polpette .
In superficie il firmaggio Parmigiano 🌸🌸
#pastadivella
#divellaofficial #tortiglioni
#passatadipomodori#gustomediterraneo #gusto#mangiaresano #manjio #mangiaremediterraneo#culinaee
#l_arte_del_ciborepost #topitalianfood #superfoodchannel #super_puglia_channel #wearepuglia #food_super_pics #foodphotopresets #cucinate_da_voi #tastingaround #cookigrecipesrepost
Pasta con il sugo di polpette.🍲🍲🍲 Fatto dalla mamma ❤❤❤ Oggi una Bontà Semplice con il sugo fatto come un tempo....con una cottura lunga e insaporito di pezzetti di carne e dalle prelibate polpette . In superficie il firmaggio Parmigiano 🌸🌸 #pastadivella  #divellaofficial  #tortiglioni  #passatadipomodori #gustomediterraneo  #gusto #mangiaresano  #manjio  #mangiaremediterraneo #culinaee  #l_arte_del_ciborepost  #topitalianfood  #superfoodchannel  #super_puglia_channel  #wearepuglia  #food_super_pics  #foodphotopresets  #cucinate_da_voi  #tastingaround  #cookigrecipesrepost 
Delicioso tortiglioni 🤤 #Deli #GordoForever #Pasta #tortiglioni  #cabotina
Buon appetito 🙋 #tortiglioni
An angel came to me in my sleep last night and said, "Here are five interesting pasta shapes for you". #yumtimes #maccheroniallachittara #tortiglioni #festonati #anellisiciliani #fusillilunghibucati #dececco #heaven #whatsaucewithwhatshape #research #funtimes
It's a comfort food kind of day today. Tortiglioni with spicy, aged, Mexican cheddar, grape tomatoes and pickled peperoncinos. Yum! . . .

#food #foodporn #foodphoto #foodphotography #foodlover #comfortfood #macandcheese #macncheese #tortiglioni #pasta #spicy #mexican #cheese #itssocheesyimgonnadie #cheddar #hotpeppers #pickled #peperoncino #italian #grape #tomatoes #hotfoodcoldday
#sushi? ?no grazie... Meglio una classica #pasta 😍 #tortiglioni al #sugo di #pomodoro e #Parmigiano #30mesi ... #italian #classic #recipe #sunday #luxury #lunch
Big plate of carb and protein

#postwo #sweatsunday #recovery #tortiglioni #tuna#
SATURDAY 👌🏼👌🏼Hello weekend! We have a hankering for Tortiglioni after looking at this delightful bowl! A rich tomato sauce, juicy meatballs and perfectly cooked al dente Tortiglioni. Thanks for sharing @seanbuxtonnutrition
SATURDAY 👌🏼👌🏼Hello weekend! We have a hankering for Tortiglioni after looking at this delightful bowl! A rich tomato sauce, juicy meatballs and perfectly cooked al dente Tortiglioni. Thanks for sharing @seanbuxtonnutrition
Italian food provides so many wonderful seasonal flavours for when the weather turns colder. 
Dried Porcini are a store cupboard staple to get through Autumn and Winter and can elevate an easy creamy pasta sauce to something quite special.
So draw the curtains, turn up the heating, and settle down with a plateful of Tortiglioni with an Italian Sausage, Porcini and Béchamel sauce with mountains of grated Montasio cheese. 
Happy Friday everyone! 
______________________________________________
#porcini #funghiporcini #porcinimushrooms #funghi #mushrooms #salsiccie #salsiccia #sausage #sausages #italiansausage #italiansausages #tortiglioni #pasta #bechamel #béchamel #besciamella #montasio #montasiocheese #italianfood #ciboitaliano #cenaitaliana #autumnfood #ciboautunnale #friday #friyay #venerdi #venerdì #fridaydinner #venerdi17
Italian food provides so many wonderful seasonal flavours for when the weather turns colder. Dried Porcini are a store cupboard staple to get through Autumn and Winter and can elevate an easy creamy pasta sauce to something quite special. So draw the curtains, turn up the heating, and settle down with a plateful of Tortiglioni with an Italian Sausage, Porcini and Béchamel sauce with mountains of grated Montasio cheese. Happy Friday everyone! ______________________________________________ #porcini  #funghiporcini  #porcinimushrooms  #funghi  #mushrooms  #salsiccie  #salsiccia  #sausage  #sausages  #italiansausage  #italiansausages  #tortiglioni  #pasta  #bechamel  #béchamel  #besciamella  #montasio  #montasiocheese  #italianfood  #ciboitaliano  #cenaitaliana  #autumnfood  #ciboautunnale  #friday  #friyay  #venerdi  #venerdì  #fridaydinner  #venerdi17 
Pasta “cù sucu”
#pranzo #pasta #pastacusucu #tortiglioni # tortiglionidigranosaraceno #granosaraceno #bio  #grana #granapadano #instagood #picoftheday #instamoment #cooking
Per la #serie #nonsibuttavianiente con il #pesto di #cimedirapa🌿 e #alicisottolio fatto ieri insieme al #tortino di #alici🐟 #anchovy un #piattounico 🍝#ricco di #fibra #tortiglioni di #granosaraceno #pastalovers immancabile nella mia #dieta il #peperoncino #piccante 🌶🔥 e #olioextraverginedioliva #novello #lunch 🍽🍴🍷#instagood #yummy #hungry #hot #food #foodporn #home
#Pranzo con 80gr. di #tortiglioni #integrali con #crema di #zucchine 🥒 #yogurtgreco 🥛 #pepebianco e #olioevo 🍶 ( per preparare questa crema bisogna scaldare le zucchine in #padella con #acqua poi una volta cotte basta schiacciarle, io le schiaccio con la forchetta poi aggiungo un #cucchiaio abbondante di #yogurt greco #fageTotal0% e cuocio per circa un minuto o poco più poi aggiungo un cucchiaio di #olio e pepe bianco a volontà) #buonpranzo#pasta#food#cibo#foodporn#cibosano#dieta#diarioalimentare#nutrizione#fitness#detox#perfectbody#motivation#positivevibes#nonlasbagliate#lunch
#Pranzo  con 80gr. di #tortiglioni  #integrali  con #crema  di #zucchine  🥒 #yogurtgreco  🥛 #pepebianco  e #olioevo  🍶 ( per preparare questa crema bisogna scaldare le zucchine in #padella  con #acqua  poi una volta cotte basta schiacciarle, io le schiaccio con la forchetta poi aggiungo un #cucchiaio  abbondante di #yogurt  greco #fageTotal0 % e cuocio per circa un minuto o poco più poi aggiungo un cucchiaio di #olio  e pepe bianco a volontà) #buonpranzo #pasta #food #cibo #foodporn #cibosano #dieta #diarioalimentare #nutrizione #fitness #detox #perfectbody #motivation #positivevibes #nonlasbagliate #lunch 
Piątek Piąteczek Piątunio!!;) #RestauracjaSmacznego Poleca się na Lunch  Zupa: harrira 
Danie: kofta  wieprzowo-wolowa,  kasza burgul,  hummus, czerwona  kapusta z morelami 
Podplomyk: salami, pomidory, oliwki, rucola 
Pasta: tortiglioni że szpinakiem i ricottą  w sosie pomidorowym 
Deser: mus z białej i ciemnej czekolady z granolą owocową, idealny w zestawie z kawą za jedyne 10 zł 😉👌
#RestauracjaSmacznego
#litewska10 #Rzeszów #Kofta #hummus #tortiglioni #mniam # edzonko #podpłomyk #sachera #food #foodiec #foodporn #foodgasm #nom #omnomnom #hungry #yum #yummy #dinner #lunch #jedzonko #mniam #smacznego
#eat #eating #tasty #delicious
Piątek Piąteczek Piątunio!!;) #RestauracjaSmacznego  Poleca się na Lunch Zupa: harrira Danie: kofta wieprzowo-wolowa, kasza burgul, hummus, czerwona kapusta z morelami Podplomyk: salami, pomidory, oliwki, rucola Pasta: tortiglioni że szpinakiem i ricottą w sosie pomidorowym Deser: mus z białej i ciemnej czekolady z granolą owocową, idealny w zestawie z kawą za jedyne 10 zł 😉👌 #RestauracjaSmacznego  #litewska10  #Rzeszów  #Kofta  #hummus  #tortiglioni  #mniam  # edzonko #podpłomyk  #sachera  #food  #foodiec  #foodporn  #foodgasm  #nom  #omnomnom  #hungry  #yum  #yummy  #dinner  #lunch  #jedzonko  #mniam  #smacznego  #eat  #eating  #tasty  #delicious 
Berawal dari pengalaman gegar budaya alias 'culture shocked' saat bermukim di daerah Tangerang. Di sana (baru) lumayan happening nih jajanan bernama 'seblak'. Namun satu hal yang perlu digarisbawahi adalah seblak di sana itu pake kuah. Pasti biar 'seubeuh' da itu mah pasti. 🤣🤣🤣 Kari sanguan, tambih kentang balado, teras eueutna jus pokat, tah seubeuh tah. 😆😆😆 Baiklah, mari kita pakai prinsip hidup: di mana kita berpijak, di situ langit dijunjung. Artinya, terima aja lah kalo seblak di sana tuh pake kuah. 😅😅😅
Suatu hari, ada kekecewaan yang tak bisa dibendung lagi. Kala itu pesen seblak kering. Ingin tau penampakan seblak kering seperti apa?
Sila geser/swipe, fotonya ada setelah video ini. Jadi itu seblak tetep ada kuahnya. Pesen seblak kering tapi tetep ada kuahnya. Kering = Kuah. GOKIL. Ga ngerti lagi. Akhirnya ngadu ke Abah bahwa Ambu sebagai pecinta jajanan kelas kakap telah mengalami pembohongan publik. Abah dengan santainya menganjurkan untuk bikin seblak sendiri aja daripada banyak protes. Ih Abah mah... Enel ugha kamooh! 😁😁😁 Padahal Ambu mengusulkan agar Ambu ke Bandung aja demi merasakan seblak otentik yang selama ini sudah melekat di hidup Ambu. Tapi kata Abah itu bukan solusi. Iya, lah. Perkara seblak doang mesti ke Bandung mah berat di ongkos. 🤑🤑🤑
Seperti tampak di video, berangkatlah menuju sebuah pasar modern yang konsepnya konsumen melayani dirinya sendiri. Biar mandiri kali apa biar segala dibeli. Screw you capitalism! (Lah..) 😝😝😝
Di sana Ambu bergegas ke rak penuh pasta karena Ambu hendak membuat Seblak Fancy Mevvah yang numisnya aja pake Extra Virgin Olive Oil hwahaha lebay emang. Biar terkesan sehat. Ahem!
Begitu banyak pilihan pasta yang menggugah selera. Eh tapi kata Abah udahlah beli makaroni aja di Warung Oma (warung deket rumah. red). Ah Abah mah suka jadi party pooper. Padahal Ambu pengen banget bikin 'So freakin' Spicy Seblak Gnocchi Pipe Rigate w/ Tjikoer and Chicken Claw'. Kebanyakan gaya. Di video aja ga tau kalo 'Gnocchi' itu dibacanya apaan. 😂😂😂 p.s.
Ga tau nih Gaes kalo Bahasa Inggrisnya kencur/cikur. Anyone?
🤓🤓🤓
Berawal dari pengalaman gegar budaya alias 'culture shocked' saat bermukim di daerah Tangerang. Di sana (baru) lumayan happening nih jajanan bernama 'seblak'. Namun satu hal yang perlu digarisbawahi adalah seblak di sana itu pake kuah. Pasti biar 'seubeuh' da itu mah pasti. 🤣🤣🤣 Kari sanguan, tambih kentang balado, teras eueutna jus pokat, tah seubeuh tah. 😆😆😆 Baiklah, mari kita pakai prinsip hidup: di mana kita berpijak, di situ langit dijunjung. Artinya, terima aja lah kalo seblak di sana tuh pake kuah. 😅😅😅 Suatu hari, ada kekecewaan yang tak bisa dibendung lagi. Kala itu pesen seblak kering. Ingin tau penampakan seblak kering seperti apa? Sila geser/swipe, fotonya ada setelah video ini. Jadi itu seblak tetep ada kuahnya. Pesen seblak kering tapi tetep ada kuahnya. Kering = Kuah. GOKIL. Ga ngerti lagi. Akhirnya ngadu ke Abah bahwa Ambu sebagai pecinta jajanan kelas kakap telah mengalami pembohongan publik. Abah dengan santainya menganjurkan untuk bikin seblak sendiri aja daripada banyak protes. Ih Abah mah... Enel ugha kamooh! 😁😁😁 Padahal Ambu mengusulkan agar Ambu ke Bandung aja demi merasakan seblak otentik yang selama ini sudah melekat di hidup Ambu. Tapi kata Abah itu bukan solusi. Iya, lah. Perkara seblak doang mesti ke Bandung mah berat di ongkos. 🤑🤑🤑 Seperti tampak di video, berangkatlah menuju sebuah pasar modern yang konsepnya konsumen melayani dirinya sendiri. Biar mandiri kali apa biar segala dibeli. Screw you capitalism! (Lah..) 😝😝😝 Di sana Ambu bergegas ke rak penuh pasta karena Ambu hendak membuat Seblak Fancy Mevvah yang numisnya aja pake Extra Virgin Olive Oil hwahaha lebay emang. Biar terkesan sehat. Ahem! Begitu banyak pilihan pasta yang menggugah selera. Eh tapi kata Abah udahlah beli makaroni aja di Warung Oma (warung deket rumah. red). Ah Abah mah suka jadi party pooper. Padahal Ambu pengen banget bikin 'So freakin' Spicy Seblak Gnocchi Pipe Rigate w/ Tjikoer and Chicken Claw'. Kebanyakan gaya. Di video aja ga tau kalo 'Gnocchi' itu dibacanya apaan. 😂😂😂 p.s. Ga tau nih Gaes kalo Bahasa Inggrisnya kencur/cikur. Anyone? 🤓🤓🤓
#tortiglioni#emmenthaler cheese 🧀 Parmesan#bacon & red Chili 🌶 😍
tfw you fennelly sit down for dinner 
Homemade: Lemon sautéed fennel, buckwheat pesto tortiglioni, and some sprinkled toasted almonds.
#vegan #fennel #tortiglioni #pesto #pasta #almonds
🥦P A S T A 🥦
.
Me he descubierto una nueva habilidad: .
Cocinar👩🏻‍🍳 y comer 🍽con una sola mano 🖐🏻
.
🥄Tortiglioni
🥄 Brécol 🥦
🥄 Tomate deshidratado🍅
🥄 Cebolla 🥄 Queso 🧀
.
#food #foodporn #realfood #foodie #comidareal #pasta #italianfood #tortiglioni #brecol #5aldia #healthyfood #healthyeating #healthylifestyle #almenar #lleida #recovery #btt #my_nutritionist #nutriologa #healthyfood #healthyeating #breastfeeding
🥦P A S T A 🥦 . Me he descubierto una nueva habilidad: . Cocinar👩🏻‍🍳 y comer 🍽con una sola mano 🖐🏻 . 🥄Tortiglioni 🥄 Brécol 🥦 🥄 Tomate deshidratado🍅 🥄 Cebolla 🥄 Queso 🧀 . #food  #foodporn  #realfood  #foodie  #comidareal  #pasta  #italianfood  #tortiglioni  #brecol  #5aldia  #healthyfood  #healthyeating  #healthylifestyle  #almenar  #lleida  #recovery  #btt  #my_nutritionist  #nutriologa  #healthyfood  #healthyeating  #breastfeeding 
#pasta #italiana #cucinaitaliana #tortiglioni #pastaallanorma #food #cibo #ciboitaliano #foodporn #foodgasm #pictoftheday #photography #photo #photooftheday #Amazing #beautiful #lovecook #cook #secucinatevoi #instagood #instafood #cookmypassion #food_instalove #otcucino #cuocoadomicilio @daja_a93 @giammellarosalvatore @food_instalove @gourmetartistry @italyfoodprn @food_sinner @foodgram_roma @kings_masterchef @food_addicted2k16
Winter warmer
Aubergine, mozzarella and tomato bake.
#winter #italianfood #pasta #tortiglioni #aubergine #tomatoes #mozerella #basil #garlic #nomnom #vegetarian #bake #dinner #eat #delicious #foodie #foodiegram
A beautiful pasta matched with some beautiful ingredients! Freshly sauteed red peppers with cremini mushrooms and green zucchini. Toss this with a little bit of Lindos pomodoro sauce, tortiglioni, and top it off with some freshly torn basil and #buonappetito want to learn how to make pasta dishes? Lindos is here to help! #pasta #pomodoro #basil #tortiglioni #lindo #lindos #lindosfoodartistry #yegger #yeglove #food #foodie #food #foodporn #edmonton #sprucegrove #stalbert #sherwoodpark #business #fortheloveoffood #supportlocal #localyeg #yegbusiness #mealplan #mealplanning #mealprep #meal #instachef #personalchef
A beautiful pasta matched with some beautiful ingredients! Freshly sauteed red peppers with cremini mushrooms and green zucchini. Toss this with a little bit of Lindos pomodoro sauce, tortiglioni, and top it off with some freshly torn basil and #buonappetito  want to learn how to make pasta dishes? Lindos is here to help! #pasta  #pomodoro  #basil  #tortiglioni  #lindo  #lindos  #lindosfoodartistry  #yegger  #yeglove  #food  #foodie  #food  #foodporn  #edmonton  #sprucegrove  #stalbert  #sherwoodpark  #business  #fortheloveoffood  #supportlocal  #localyeg  #yegbusiness  #mealplan  #mealplanning  #mealprep  #meal  #instachef  #personalchef 
Are you a pasta lover? Which type is your favorite?
هل أنت من محبي المعكرونة؟ أي نوع هو المفضل لديك؟

#penne #spaghetti #rotini #farfalle #tubetti #fusilli #orecchiette #tortiglioni #conchigile #linguine #elbow #manicotti #italian #food #pasta #foodporn #gulf #gulfcentral #riyadh #khobar #dammam #jeddah 
#معكرونة
Tortiglioni pachino essiccato al sole di Sorrento erba cipollina pepe nero scalogno caramellato al miele d’acacia dell’alta Brianza 
#mielediacacia #tortiglioni #erbacipollina #solocosebuone @antoninochef @brunobarbieri_chef
#mealprep it took me 30 minutes to arrange the #tortiglioni for tomorrow's #noodlepie #vegan #vegansofig #veganofcourse #mikado #funfunfun #erkennediepenne
Tortiglioni con pomodori secchi, stracciatella e pancetta sfumata con Primitivo di Manduria.

#tortiglioni #primipiatti #pasta #pancetta #stracciatella #pomorisecchi #chiappe #cooking #food #foodpassion #cucinare #alma #almastudent #primitivodimanduria #vino #wine #passion
15:00, pitanza en casa: #pasta.

No puede ser más sencilla: #tortiglioni, #tomates, #aceite y un poco de #queso #cheddar rallado al momento.
Empezamos el sábado con  tortiglioni al ragú de ciervo, setas, salvia, buenos quesos asturianos y vino tinto !! #pastaelche #tortiglioni #ciervo #comerelche #centroelche #elche
Continuano gli assaggi del nuovo menù: tortiglioni con ragù di agnello, finferli, spuma di zucca e pecorino. In abbinamento la Minerva del Birrificio Sorrento #tortiglioni #glutenfree #senzaglutine #agnello #finferli #zucca #pecorino #minerva #birrificiosorrento #piacevolezza