an online Instagram web viewer

#tqcustomer medias

Photos

salam maghrib kawan...nie la hasilnya selepas kite tukar strapnya...tinggal nak cuci2 bagi bersih2 wangi2...baru selera onwer nak pakai...
tq owner cap percayakan saya...
#breax8clan #b8c #serviscapdankasut #snapback #tinggalcuci #restor #tqcustomer #insyaallahpuashati #yangburukkasilawa
"BEST LA MATERIAL HANDSOCK NI...SEJUK JE"
~ Cikpuan Shahiza Hassan .
.
Handsocks Qainisa ni kami jahit daripada kain Moss Crepe tau. Sebab tu Cikpuan akan rasa SEDAP dan SEJUK je bila pakai .
.
Lagi satu, kain Moss Crepe ni TIDAK AKAN BERBULU walaupun kita dah pakai lebih dari setahun walaupun kita dah basuh beratus-ratus kali. Warna pun TAK PUDAR...'HIDUP' kata orang dulu-dulu .
.
Sebab tu Cik Qai suka sangat buat Handsocks daripada kain Moss Crepe ni. Kainnya dah lah sangat STRETCHABLE, ringan pulak tu bila pakai .
.
"Yang penting tak sakit kat pangkal atas lengan tu...selalunya situ yang tak best. Tapi yang Qainisa memang Osem"
~ Cikpuan Shahiza Hassan .
.
Betulkan? Masalah kita bila beli handsocks ni ialah SELALU MELOROT turun. Tak perasan pun...tau-tau saja dah ke bawah handsocks tu...huhu .
.
Jadi, masa Cik Qai nak buat Handsocks Qainisa ni memang siap pesan kat tailor untuk bagi lebih perhatian kat bahagian atas lengan tu. .
.
Alhamdulillah, hasilnya ramai yang suka dan repeat order berkali-kali sebab dah jumpa yang selesa dan tak melorot bila pakai .
.
Buat masa ni, kami ada 27 pilihan warna. Tapi bila-bila masa warna-warna ni akan berkurangan atau bertambah bergantung pada warna mana yang ada banyak order .
.
Dan...kami memang suka sangat nak OFFER PAKEJ JIMAT. Sebabnya Cikpuan dapat buat banyak pilihan sesuai dengan budget yang Cikpuan ada
.
Harga sepasang Handsocks Qainisa ni RM20 dan kos posnya RM8 .
.
Tapi Whatsapp atau DM kami untuk dapatkan HARGA LEPAS DISKAUN dengan PAKEJ JIMAT tu tau .
.
Boleh Whatsapp kami terus di .
.
60163132627
.
πŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’ž #bycantek_canteq #sayajualmurah #sayajualhandsock #innertudung #innertudungmurah #ootd #mycybersale #handsockmoscrepe #handsockmurah #baazarpaknil #innertudungmalaysia  #hijabista #hijabinstyle #innerqainisa #innertaktutuptelinga #onlineseller #ootdmalaysia #shawllover #muslimahwear #tqcustomer #qainisa #muslimah #hijab #qainisatestimoni #sarungtangan #handsocks #handsock
"BEST LA MATERIAL HANDSOCK NI...SEJUK JE" ~ Cikpuan Shahiza Hassan . . Handsocks Qainisa ni kami jahit daripada kain Moss Crepe tau. Sebab tu Cikpuan akan rasa SEDAP dan SEJUK je bila pakai . . Lagi satu, kain Moss Crepe ni TIDAK AKAN BERBULU walaupun kita dah pakai lebih dari setahun walaupun kita dah basuh beratus-ratus kali. Warna pun TAK PUDAR...'HIDUP' kata orang dulu-dulu . . Sebab tu Cik Qai suka sangat buat Handsocks daripada kain Moss Crepe ni. Kainnya dah lah sangat STRETCHABLE, ringan pulak tu bila pakai . . "Yang penting tak sakit kat pangkal atas lengan tu...selalunya situ yang tak best. Tapi yang Qainisa memang Osem" ~ Cikpuan Shahiza Hassan . . Betulkan? Masalah kita bila beli handsocks ni ialah SELALU MELOROT turun. Tak perasan pun...tau-tau saja dah ke bawah handsocks tu...huhu . . Jadi, masa Cik Qai nak buat Handsocks Qainisa ni memang siap pesan kat tailor untuk bagi lebih perhatian kat bahagian atas lengan tu. . . Alhamdulillah, hasilnya ramai yang suka dan repeat order berkali-kali sebab dah jumpa yang selesa dan tak melorot bila pakai . . Buat masa ni, kami ada 27 pilihan warna. Tapi bila-bila masa warna-warna ni akan berkurangan atau bertambah bergantung pada warna mana yang ada banyak order . . Dan...kami memang suka sangat nak OFFER PAKEJ JIMAT. Sebabnya Cikpuan dapat buat banyak pilihan sesuai dengan budget yang Cikpuan ada . Harga sepasang Handsocks Qainisa ni RM20 dan kos posnya RM8 . . Tapi Whatsapp atau DM kami untuk dapatkan HARGA LEPAS DISKAUN dengan PAKEJ JIMAT tu tau . . Boleh Whatsapp kami terus di . . 60163132627 . πŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’ž #bycantek_canteq  #sayajualmurah  #sayajualhandsock  #innertudung  #innertudungmurah  #ootd  #mycybersale  #handsockmoscrepe  #handsockmurah  #baazarpaknil  #innertudungmalaysia  #hijabista  #hijabinstyle  #innerqainisa  #innertaktutuptelinga  #onlineseller  #ootdmalaysia  #shawllover  #muslimahwear  #tqcustomer  #qainisa  #muslimah  #hijab  #qainisatestimoni  #sarungtangan  #handsocks  #handsock 
RED VELVET CREAM CHEESE CAKE 
CREAM CHEESE FLOWERS 
#Alhamdulillah 
#RezekidrAllah 
#Syjual 
#Tqcustomer
#blueberrycheesecake 
#tqcustomer

#homebaked #samarahan #desailmu #uitmsamarahan #unimas #summermall βœ†untuk tempahan ⬇️
http://cakebysyarifah.wasap.my/
Assalamualaikum..
Alhamdulillah..
Selamat pagi semua..
Happy weekend uolls..
Semoga ceria2 selalu.. Settled semua cod #VITAMINC semalam utk customer2 yg repeat order di kampung.. Nak #cantik..jgn lupa ISTIQAMAH makan vitaminC OK..😘 #Sundaymorning
#happyweekend
#shakleetebrau
#shakleecos
#shakleedelivery
#shakleejohorjaya
#tqcustomer
#repeatorder
#vitaminCshaklee
#nakcantik
#tipskecantikan
#vitaminCorganik
#sihatdancantiksemulajadi
Utk makluman semua follower dn customer yusoftech yg sy kasihi sekalianπŸ˜‰
Nk buat coretan "ringkas" part II sikit ni. πŸ˜„
Buat mase ni sy hanya bekerja di rumah dan baiki secara bergerak. Klau xsempat buat atau proses baiki ambil masa yg lama biasanya sy akan bawa balik rumah. Sy tiada kedai ye dn utk makluman semua, kedai yg ada di Mydin Gong Badak dulu bukan kedai sy. Sy cuma bekerja di situ hampir 2 tahun dn sy bukan owner dia. Sekiranya ada masalah berkaitan kedai itu boleh rujuk kepada owner kedai tu. 
Sy bukan xnk bertanggungjawab tp cuma nk bagitau yg sy xde kaitan dgn kedai tu dh skrg ni dn disebabkan kedai tu ad yg xjadi repair dgn sy πŸ˜₯ 
Buat mse ni sy bergerak solo dn hmpir setahun dh berhenti. Terima kasih kepada kawan2 dn customer2 yg support sy dari dlu smpai skrg. Dn sy juga dlm proses membaiki diri sendiri dn sy akui sy ada byk kelemahan. 
Terima kasih kpada customer yg menegur kesilapan kedai tu kepada sy dn In Shaa Allah sy akan jadikan pengajaran supaya sy tidak akan buat kesilapan dgn customer2 sy sepanjang sy bekerja baiki laptop ni.. Sy tau ini juga salah faham tp klau boleh tnya la sy dlu ye klau ad apa2. Sy xde marah pn kepada sesiapa. Klau sy ad buat salah silap atau masalah laptop, jgn lupa terus je whatsapp 0199442194. πŸ˜†
Sy suka klau ad org yg menegur kesilapan sy. Cuma ni luahan hati sy je dn In Shaa Allah sy akan jaga customer sy sebaik mungkin. Doakan sy berjaya. 😌
*gambar sekadar hiasan πŸ˜‘
*nk tunjuk muka tabah dn redho πŸ˜†
#yusoftech
#drlaptop
#pengalamanhidup
#heartofwarriors
#tqsupport
#tqcustomer
Utk makluman semua follower dn customer yusoftech yg sy kasihi sekalianπŸ˜‰ Nk buat coretan "ringkas" part II sikit ni. πŸ˜„ Buat mase ni sy hanya bekerja di rumah dan baiki secara bergerak. Klau xsempat buat atau proses baiki ambil masa yg lama biasanya sy akan bawa balik rumah. Sy tiada kedai ye dn utk makluman semua, kedai yg ada di Mydin Gong Badak dulu bukan kedai sy. Sy cuma bekerja di situ hampir 2 tahun dn sy bukan owner dia. Sekiranya ada masalah berkaitan kedai itu boleh rujuk kepada owner kedai tu. Sy bukan xnk bertanggungjawab tp cuma nk bagitau yg sy xde kaitan dgn kedai tu dh skrg ni dn disebabkan kedai tu ad yg xjadi repair dgn sy πŸ˜₯ Buat mse ni sy bergerak solo dn hmpir setahun dh berhenti. Terima kasih kepada kawan2 dn customer2 yg support sy dari dlu smpai skrg. Dn sy juga dlm proses membaiki diri sendiri dn sy akui sy ada byk kelemahan. Terima kasih kpada customer yg menegur kesilapan kedai tu kepada sy dn In Shaa Allah sy akan jadikan pengajaran supaya sy tidak akan buat kesilapan dgn customer2 sy sepanjang sy bekerja baiki laptop ni.. Sy tau ini juga salah faham tp klau boleh tnya la sy dlu ye klau ad apa2. Sy xde marah pn kepada sesiapa. Klau sy ad buat salah silap atau masalah laptop, jgn lupa terus je whatsapp 0199442194. πŸ˜† Sy suka klau ad org yg menegur kesilapan sy. Cuma ni luahan hati sy je dn In Shaa Allah sy akan jaga customer sy sebaik mungkin. Doakan sy berjaya. 😌 *gambar sekadar hiasan πŸ˜‘ *nk tunjuk muka tabah dn redho πŸ˜† #yusoftech  #drlaptop  #pengalamanhidup  #heartofwarriors  #tqsupport  #tqcustomer 
Haaa 30 sekali order??? Memang best pakai inner Qainisa tau....Pakai la sehari pun xsakit telingaaaa😱😱
.
Jom la order❀️
.
Sekarang beli pakej Ada promo dpt hadiah bag Comel tau! Cepat2 whatsapp kami 0163132627
.
πŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’ž #bycantek_canteq #sayajualmurah #sayajualinnertudung #innertudung #innertudungmurah #ootd #mycybersale #innertudungninja #innersnowcapmurah #baazarpaknil #innertudungmalaysia  #hijabista #hijabinstyle #innerqainisa #innertaktutuptelinga #onlineseller #ootdmalaysia #shawllover  #tqcustomer #qainisa #duck #duckscarves #qainisatestimoni #thealhambraduck #theklduck #theswarovskiklduck
Haaa 30 sekali order??? Memang best pakai inner Qainisa tau....Pakai la sehari pun xsakit telingaaaa😱😱 . Jom la order❀️ . Sekarang beli pakej Ada promo dpt hadiah bag Comel tau! Cepat2 whatsapp kami 0163132627 . πŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’ž #bycantek_canteq  #sayajualmurah  #sayajualinnertudung  #innertudung  #innertudungmurah  #ootd  #mycybersale  #innertudungninja  #innersnowcapmurah  #baazarpaknil  #innertudungmalaysia  #hijabista  #hijabinstyle  #innerqainisa  #innertaktutuptelinga  #onlineseller  #ootdmalaysia  #shawllover  #tqcustomer  #qainisa  #duck  #duckscarves  #qainisatestimoni  #thealhambraduck  #theklduck  #theswarovskiklduck 
Assalammualaikum w.b.t...
Selamat petang semua...
Syukur alhmdulillah diatas pemberian rezeki Mu Ya Allah...
Hari ni fully booking ye utk mengurut dan bekam...
Tq pd customer2x yg sudi menggunakan perkhidmatan saya...Semoga bertambah rezeki kalian semua...Dan semoga murah rezeki saya lagi...Untuk berbekam esok saya boleh buat tapi mengurut tak ada ye sbb mak mentua saya ke Sarawak...Balik dari Sarawak nanti baru boleh sambung mengurut...Jika anda berminat boleh hubungi saya ditalian 011-24081800 - Fieza
Call, D.M, Imo or Message only... #tqcustomer
#customerhappysayapuashati
#bekamsunnah
Assalammualaikum w.b.t... Selamat petang semua... Syukur alhmdulillah diatas pemberian rezeki Mu Ya Allah... Hari ni fully booking ye utk mengurut dan bekam... Tq pd customer2x yg sudi menggunakan perkhidmatan saya...Semoga bertambah rezeki kalian semua...Dan semoga murah rezeki saya lagi...Untuk berbekam esok saya boleh buat tapi mengurut tak ada ye sbb mak mentua saya ke Sarawak...Balik dari Sarawak nanti baru boleh sambung mengurut...Jika anda berminat boleh hubungi saya ditalian 011-24081800 - Fieza Call, D.M, Imo or Message only... #tqcustomer  #customerhappysayapuashati  #bekamsunnah 
RELEKKKK JE PAKAI .
"Longgar je kat kepala"
.
Tak de lah masalah inner neck yang melemaskan sebab ketat. Telinga pun tak sakit dengan Inner Adelia
.
Tak de lagi masalah kalau terbeli shawl yang jarang sebab inner Adelia kan ada πŸ˜‰
.
πŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’ž #bycantek_canteq #sayajualmurah #sayajualinnertudung #innertudung #innertudungmurah #ootd #mycybersale #innertudungninja #innersnowcapmurah #baazarpaknil #innertudungmalaysia  #hijabista #hijabinstyle #innerqainisa #innertaktutuptelinga #onlineseller #ootdmalaysia #shawllover #innerneck #inneradelia #tqcustomer #qainisa #duck #duckscarves #qainisatestimoni #thealhambraduck #theklduck #theswarovskiklduck
RELEKKKK JE PAKAI . "Longgar je kat kepala" . Tak de lah masalah inner neck yang melemaskan sebab ketat. Telinga pun tak sakit dengan Inner Adelia . Tak de lagi masalah kalau terbeli shawl yang jarang sebab inner Adelia kan ada πŸ˜‰ . πŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’ž #bycantek_canteq  #sayajualmurah  #sayajualinnertudung  #innertudung  #innertudungmurah  #ootd  #mycybersale  #innertudungninja  #innersnowcapmurah  #baazarpaknil  #innertudungmalaysia  #hijabista  #hijabinstyle  #innerqainisa  #innertaktutuptelinga  #onlineseller  #ootdmalaysia  #shawllover  #innerneck  #inneradelia  #tqcustomer  #qainisa  #duck  #duckscarves  #qainisatestimoni  #thealhambraduck  #theklduck  #theswarovskiklduck 
#sayajual #kekbirthday #customcakes #cakebysyarifah #homebaked #samarahan #desailmu #uitmsamarahan #unimas #summermall 
#tqcustomer
#tqforsupport βœ†untuk tempahan ⬇️
http://cakebysyarifah.wasap.my/
23092017 SAT πŸ‘„πŸ‘„ KACANG PEDAS @sambalgarengπŸ‘„πŸ‘„ Alhamdulillah…

Order untuk hari ini siap.

Maaf kepada yang lambat confirm order...da kehabisan stock ye.. Insya allah akan proceed awal kepada yang order awal. 
Wasap 018.4084.700

#yangterbaikhanyadarikami
#tqcustomer #kacang #kacangpedas
#samballovers #sambalgareng
Kek butter ombak rindu ❀ 
#tqcustomer #keksenawang #kekbutter #ombakrindu
.
.
Nak order boleh wasap sini www.wasap.my/60172727749
#SOLD..
ip6 32gb + wrapping merah..ala2 ip7 gtu..hehehe..
#tQcustomer
Skali dh ptg ter craving benda alah ni pulak. Nsb baik ade lebihan lg baki buat utk order smlm. 15 pax sold out. Terima kasih daun keladi yg sudi order ngn akak smlm ☺️☺️☺️. Next time akak open order utk 3rd batch pulak. Tq supporters! 😘😘😍😍 #zatuldelight #vietnameserollsedap #tqcustomer
Skali dh ptg ter craving benda alah ni pulak. Nsb baik ade lebihan lg baki buat utk order smlm. 15 pax sold out. Terima kasih daun keladi yg sudi order ngn akak smlm ☺️☺️☺️. Next time akak open order utk 3rd batch pulak. Tq supporters! 😘😘😍😍 #zatuldelight  #vietnameserollsedap  #tqcustomer 
Cik Qai nak belanja testimoni ni...nak tak?
.
Hehe πŸ˜‰
.
"Memang cantik bila dipakai"
.
Dengan ruffles yang beralun-alun bak kelopak bunga, mesti rasa cantik je tangan tu .
Lagi-lagi dengan warna yang menggoncang hati ni kan...jatuh cinta banyak kali dengan tangan sendiri tau...hihi
.
πŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’ž #bycantek_canteq #sayajualmurah #sayajualhandsock #innertudung #innertudungmurah #ootd #mycybersale #handsockmoscrepe #handsockmurah #baazarpaknil #innertudungmalaysia  #hijabista #hijabinstyle #innerqainisa #innertaktutuptelinga #onlineseller #ootdmalaysia #shawllover #muslimahwear #tqcustomer #qainisa #muslimah #hijab #qainisatestimoni #sarungtangan #handsocks #handsock
Cik Qai nak belanja testimoni ni...nak tak? . Hehe πŸ˜‰ . "Memang cantik bila dipakai" . Dengan ruffles yang beralun-alun bak kelopak bunga, mesti rasa cantik je tangan tu . Lagi-lagi dengan warna yang menggoncang hati ni kan...jatuh cinta banyak kali dengan tangan sendiri tau...hihi . πŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’ž #bycantek_canteq  #sayajualmurah  #sayajualhandsock  #innertudung  #innertudungmurah  #ootd  #mycybersale  #handsockmoscrepe  #handsockmurah  #baazarpaknil  #innertudungmalaysia  #hijabista  #hijabinstyle  #innerqainisa  #innertaktutuptelinga  #onlineseller  #ootdmalaysia  #shawllover  #muslimahwear  #tqcustomer  #qainisa  #muslimah  #hijab  #qainisatestimoni  #sarungtangan  #handsocks  #handsock 
Sempena Maal Hijrah ni Cik Qai belanja testimoni daripada Cikpuan Nurul Nadia ye
.
Bestkan kalau kita dapat pakai Handsocks yang Tak Ketat, Tak Mencengkam dan Tak Panas
.
Tu yang buat Cikpuan Nurul Nadia suka sangat tu sebab handsocks Qainisa ni tak panas dan tak ketat pun bila pakai
.
Selesa dan sejuk je bila pakai tau ☺
.
πŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’ž #bycantek_canteq #sayajualmurah #sayajualhandsock #innertudung #innertudungmurah #ootd #mycybersale #handsockmoscrepe #handsockmurah #baazarpaknil #innertudungmalaysia  #hijabista #hijabinstyle #innerqainisa #innertaktutuptelinga #onlineseller #ootdmalaysia #shawllover #muslimahwear #tqcustomer #qainisa #muslimah #hijab #qainisatestimoni #sarungtangan #handsocks #handsock
Sempena Maal Hijrah ni Cik Qai belanja testimoni daripada Cikpuan Nurul Nadia ye . Bestkan kalau kita dapat pakai Handsocks yang Tak Ketat, Tak Mencengkam dan Tak Panas . Tu yang buat Cikpuan Nurul Nadia suka sangat tu sebab handsocks Qainisa ni tak panas dan tak ketat pun bila pakai . Selesa dan sejuk je bila pakai tau ☺ . πŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’ž #bycantek_canteq  #sayajualmurah  #sayajualhandsock  #innertudung  #innertudungmurah  #ootd  #mycybersale  #handsockmoscrepe  #handsockmurah  #baazarpaknil  #innertudungmalaysia  #hijabista  #hijabinstyle  #innerqainisa  #innertaktutuptelinga  #onlineseller  #ootdmalaysia  #shawllover  #muslimahwear  #tqcustomer  #qainisa  #muslimah  #hijab  #qainisatestimoni  #sarungtangan  #handsocks  #handsock 
Semua dah dpt tracking no kanπŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†
Tunggu tauuu jam sampai!
#tqcustomer #tq #jamcantik #jamtangan #jamtanganmurmur #jamtanganmurah
Done packing...... #tqcustomer...
Yg beli pakej ADELIA dapat bag comel ni tauuuu
.
Sape2 belum dptkan baik order cepat! Memang best inner ni!!! Kalau QAINISA dah 150% ADELIA Kami gerenti 300% BESTTTT!!!
.
πŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’ž #bycantek_canteq #sayajualmurah #sayajualinnertudung #innertudung #innertudungmurah #ootd #mycybersale #innertudungninja #innersnowcapmurah #baazarpaknil #innertudungmalaysia  #hijabista #hijabinstyle #innerqainisa #innertaktutuptelinga #onlineseller #ootdmalaysia #shawllover #inneradelia #tqcustomer #qainisa #duck #duckscarves #qainisatestimoni #thealhambraduck #theklduck #theswarovskiklduck
Done packing...... #tqcustomer ... Yg beli pakej ADELIA dapat bag comel ni tauuuu . Sape2 belum dptkan baik order cepat! Memang best inner ni!!! Kalau QAINISA dah 150% ADELIA Kami gerenti 300% BESTTTT!!! . πŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’ž #bycantek_canteq  #sayajualmurah  #sayajualinnertudung  #innertudung  #innertudungmurah  #ootd  #mycybersale  #innertudungninja  #innersnowcapmurah  #baazarpaknil  #innertudungmalaysia  #hijabista  #hijabinstyle  #innerqainisa  #innertaktutuptelinga  #onlineseller  #ootdmalaysia  #shawllover  #inneradelia  #tqcustomer  #qainisa  #duck  #duckscarves  #qainisatestimoni  #thealhambraduck  #theklduck  #theswarovskiklduck 
CHOCLATE CAKE CREAM CHEESE 
FOOTBALL THEME 
#Alhamdulillah 
#RezekidrAllah 
#Syjual 
#Tqcustomer
Selamat pagi semua 😘😘 Aida nak infom ni...#sunglassesviralBellaz stok dah semakin surut tau.. haa uolss if berminat mai lekas dptkan skrg! konpom aih segak likess cust gojes ni πŸ˜‰ Wasap Aida ‡‡
.
.
** RM 35 SAJA!! ** POS SEM RM 8/ SS RM12
.
.
www.wasap.my/60129023200
.
.
#TQcustomer #kosmetikmurah #kosmetiklokal #highquality #murahmurahberkualiti
FULL ❀❀ Esok pg sambung deco πŸ˜‹
#Alhamdulillah 
#RezekidrAllah 
#Syjual 
#Tqcustomer
Testimoni dan feedback daripada customer JEM's PenPerfume 🌸🌸 Thank you uols ❀❀ #testimoni #JEMsPenPerfume #testimoniperfume #tqcustomer #customerfeedback #customerfeedbackpenperfume #penperfume #perfumespray #minyakwangipen #perfume #codpoliteknikmukah #sarawak
Tq customer !!!
πŸ€—πŸ€—πŸ€—
#tqcustomer
Tq customer !!! πŸ€—πŸ€—πŸ€— #tqcustomer 
INNER QAINISA : NEW COLOR
.
Dark Dewberry Grey khas untuk anda yang sukakan inner berwarna gelap
.
P/S : *Sila ambil perbezaaan 5-8% perubahan warna atas faktor pencahayaan* βœ†βœ† UNTUK ORDER/PERTANYAAN, WHATSAPP je kami di .
πŸ“² http://www.wasap.my/60163132627/qainisa
.
πŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’ž #bycantek_canteq #sayajualmurah #sayajualinnertudung #innertudung #innertudungmurah #ootd #mycybersale #innertudungninja #innersnowcapmurah #baazarpaknil #innertudungmalaysia  #hijabista #hijabinstyle #innerqainisa #innertaktutuptelinga #onlineseller #ootdmalaysia #shawllover #hijab #tqcustomer #qainisa #duckscarf
INNER QAINISA : NEW COLOR . Dark Dewberry Grey khas untuk anda yang sukakan inner berwarna gelap . P/S : *Sila ambil perbezaaan 5-8% perubahan warna atas faktor pencahayaan* βœ†βœ† UNTUK ORDER/PERTANYAAN, WHATSAPP je kami di . πŸ“² http://www.wasap.my/60163132627/qainisa . πŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’ž #bycantek_canteq  #sayajualmurah  #sayajualinnertudung  #innertudung  #innertudungmurah  #ootd  #mycybersale  #innertudungninja  #innersnowcapmurah  #baazarpaknil  #innertudungmalaysia  #hijabista  #hijabinstyle  #innerqainisa  #innertaktutuptelinga  #onlineseller  #ootdmalaysia  #shawllover  #hijab  #tqcustomer  #qainisa  #duckscarf 
BERDEBAR-DEBAR DAN TERUJA DENGAN WARNA-WARNA 'HIDUP' HANDSOCKS QAINISA
.
3 ruffles dengan 16 pilihan warna yang boleh buat hati berdebar-debar. Teruja sangat tengok warna-warna yang 'hidup'.
.
Lagipun kain Moss Crepe ni tak berbulu, lagilah tahan lama
.
Dan kami ada 11 pilihan warna untuk design yang 2 Ruffle Dual Colors tu. Rare sangat kan! Design yang ni buatkan mata tak nak berkelip bila pakai...lawa sangat . .
"HANDSOCKS TU SEMUA CANTIK SANGAT....KAIN PUN BEST...TQ SEBAB BUAT PRODUK YANG BERKUALITI"
~ Cikpuan Isma Baharisah .
.
Cikpuan Siti Sharifah pun kata yang sama juga
"Alhamdulillah, saya puashati dgn jenis fabrik, fesyen nya, pakai pun selesa. tq tq" .
.
Syukur sangat-sangat sebab pilihan material kami tepat untuk beri keselesaan kepada cikpuan yang suka pakai handsocks .
.
Bila kita selesa pakai handsocks ni lagi senang nak istiqomah kan untuk bersarung lengan. Kalau tak, cepat je kita bukak sebab panaslah, gatal lah dan melorot atau ketat sangat .
.
In Shaa Allah, dengan Handsocks Qainisa ni..Cikpuan akan rasa selesa dan sejuk tanpa perlu risau handsocks yang melurut turun ke bawah .
----- .
Oleh kerana kami ada 27 pilihan warna, makanya kami nak offer PAKEJ JIMAT. Dengan pakej jimat ni, cikpuan dapat beli Handsocks Qainisa dengan harga LEPAS DISKAUN, Bukan sikit-sikit diskaun tau .
.
Tak percaya? 
Cuba whatsapp HANDSOCK ke 0163132627 .
.
Ok, sebelum cikpuan nak whatsapp tu, mesti nak tau harga untuk 1 pasang kan? .
.
Murah je walaupun kami guna material yang premium iaitu Moss Crepe .
.
Harga Sepasang ialah RM20.00 sahaja dan kos posnya ialah RM8/12 .
.
Tapi whatsapp atau pm kami tau untuk tau harga DISKAUN bila beli banyak-banyak
.
πŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’ž #bycantek_canteq #sayajualmurah #sayajualhandsock #innertudung #innertudungmurah #ootd #mycybersale #handsockmoscrepe #handsockmurah #baazarpaknil #innertudungmalaysia  #hijabista #hijabinstyle #innerqainisa #innertaktutuptelinga #onlineseller #ootdmalaysia #shawllover #muslimahwear #tqcustomer #qainisa #muslimah #hijab #qainisatestimoni #sarungtangan #handsocks #handsock
BERDEBAR-DEBAR DAN TERUJA DENGAN WARNA-WARNA 'HIDUP' HANDSOCKS QAINISA . 3 ruffles dengan 16 pilihan warna yang boleh buat hati berdebar-debar. Teruja sangat tengok warna-warna yang 'hidup'. . Lagipun kain Moss Crepe ni tak berbulu, lagilah tahan lama . Dan kami ada 11 pilihan warna untuk design yang 2 Ruffle Dual Colors tu. Rare sangat kan! Design yang ni buatkan mata tak nak berkelip bila pakai...lawa sangat . . "HANDSOCKS TU SEMUA CANTIK SANGAT....KAIN PUN BEST...TQ SEBAB BUAT PRODUK YANG BERKUALITI" ~ Cikpuan Isma Baharisah . . Cikpuan Siti Sharifah pun kata yang sama juga "Alhamdulillah, saya puashati dgn jenis fabrik, fesyen nya, pakai pun selesa. tq tq" . . Syukur sangat-sangat sebab pilihan material kami tepat untuk beri keselesaan kepada cikpuan yang suka pakai handsocks . . Bila kita selesa pakai handsocks ni lagi senang nak istiqomah kan untuk bersarung lengan. Kalau tak, cepat je kita bukak sebab panaslah, gatal lah dan melorot atau ketat sangat . . In Shaa Allah, dengan Handsocks Qainisa ni..Cikpuan akan rasa selesa dan sejuk tanpa perlu risau handsocks yang melurut turun ke bawah . ----- . Oleh kerana kami ada 27 pilihan warna, makanya kami nak offer PAKEJ JIMAT. Dengan pakej jimat ni, cikpuan dapat beli Handsocks Qainisa dengan harga LEPAS DISKAUN, Bukan sikit-sikit diskaun tau . . Tak percaya? Cuba whatsapp HANDSOCK ke 0163132627 . . Ok, sebelum cikpuan nak whatsapp tu, mesti nak tau harga untuk 1 pasang kan? . . Murah je walaupun kami guna material yang premium iaitu Moss Crepe . . Harga Sepasang ialah RM20.00 sahaja dan kos posnya ialah RM8/12 . . Tapi whatsapp atau pm kami tau untuk tau harga DISKAUN bila beli banyak-banyak . πŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’ž #bycantek_canteq  #sayajualmurah  #sayajualhandsock  #innertudung  #innertudungmurah  #ootd  #mycybersale  #handsockmoscrepe  #handsockmurah  #baazarpaknil  #innertudungmalaysia  #hijabista  #hijabinstyle  #innerqainisa  #innertaktutuptelinga  #onlineseller  #ootdmalaysia  #shawllover  #muslimahwear  #tqcustomer  #qainisa  #muslimah  #hijab  #qainisatestimoni  #sarungtangan  #handsocks  #handsock 
INNER ADELIA...LIGHT GOTHIC GOLD
.
Be amazing
.
Selesa? Betul Ke? .
😍
Betul sangattttt sebab Inner Adelia ni .
😍
1.  Tak rasa TERCEKIK kat leher macam inner neck atau inner ninja yang ketat kat leher. Cuba perhatikan inner yang adik manis pakai dalam gambar kat bawah ni...longgar je kan? 😍
2.  Tak rasa macam pakai 2 LAPIS tudung sebab kain Moss Crepe yang kami guna ni ringan dan lembut je bila pakai
😍
3.  Tak MENCENGKAM KEPALA tapi rasa sedang elok je bila dipakai 😍
4.  10 pilihan warna yang Cikpuan boleh pilih dan disesuaikan dengan warna shawl yang ada 😍
Dah ada Inner Adelia ni, boleh melaram dengan shawl yang cantik-cantik dalam almari tu 😍
‼️TUNGGU ADA OFFER FREE BEG KOSMETIK TAU... #siapacepatdiadapat‼️
😍
Berminat? 😍
Sehelai RM25 sahaja dan kos pos RM8. 😍
Tapi...tapi...tapi... kami ada OFFER PAKEJ JIMAT sekarang ni 😍
Boleh Whatsapp ADELIA ke 0163132627
πŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’ž #bycantek_canteq #sayajualmurah #sayajualinnertudung #innertudung #innertudungmurah #ootd #innertudungninja #innersnowcapmurah #baazarpaknil #innertudungmalaysia  #hijabista #hijabinstyle #innerqainisa #innertaktutuptelinga #onlineseller #ootdmalaysia #shawllover #surihatimrpilot #tqcustomer #qainisa #duck #duckscarves #qainisatestimoni #thealhambraduck #theklduck #theswarovskiklduck
INNER ADELIA...LIGHT GOTHIC GOLD . Be amazing . Selesa? Betul Ke? . 😍 Betul sangattttt sebab Inner Adelia ni . 😍 1. Tak rasa TERCEKIK kat leher macam inner neck atau inner ninja yang ketat kat leher. Cuba perhatikan inner yang adik manis pakai dalam gambar kat bawah ni...longgar je kan? 😍 2. Tak rasa macam pakai 2 LAPIS tudung sebab kain Moss Crepe yang kami guna ni ringan dan lembut je bila pakai 😍 3. Tak MENCENGKAM KEPALA tapi rasa sedang elok je bila dipakai 😍 4. 10 pilihan warna yang Cikpuan boleh pilih dan disesuaikan dengan warna shawl yang ada 😍 Dah ada Inner Adelia ni, boleh melaram dengan shawl yang cantik-cantik dalam almari tu 😍 ‼️TUNGGU ADA OFFER FREE BEG KOSMETIK TAU... #siapacepatdiadapat β€ΌοΈ 😍 Berminat? 😍 Sehelai RM25 sahaja dan kos pos RM8. 😍 Tapi...tapi...tapi... kami ada OFFER PAKEJ JIMAT sekarang ni 😍 Boleh Whatsapp ADELIA ke 0163132627 πŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’ž #bycantek_canteq  #sayajualmurah  #sayajualinnertudung  #innertudung  #innertudungmurah  #ootd  #innertudungninja  #innersnowcapmurah  #baazarpaknil  #innertudungmalaysia  #hijabista  #hijabinstyle  #innerqainisa  #innertaktutuptelinga  #onlineseller  #ootdmalaysia  #shawllover  #surihatimrpilot  #tqcustomer  #qainisa  #duck  #duckscarves  #qainisatestimoni  #thealhambraduck  #theklduck  #theswarovskiklduck 
#tqcustomer

#freshcreamcake
#birthdaycake
#samarahan #desailmu #uitmsamarahan #unimas #summermall βœ†untuk tempahan ⬇️
http://cakebysyarifah.wasap.my/
"MEMANG BEST LAAAA INNER NI. TAK SAKIT TELINGA. RELEKKK JER PAKAI"
😍
Memang kawan baik shawllah Inner Adelia ni. Lepas ni tak payah risau dah kalau shawl tu jarang. 😍
Sarung je Inner Adelia ni dulu lepas tu gayakan lah shawl tu macamana pun...Mesti Cantik dan Selesa
😍
Inner Adelia ni langsung tak ketat kat leher. Tu yang rasa berangin je. Tak de dah nak risau leher berpeluh panas. Nak lilit shawl dua kali pun selamba je
😍
Selalu kita rasa inner neck ni ketat kan? 😍
Tapi Inner Adelia longgar yang sedap dipakai. Tak melorot pun.  Selesa sangat bila pakai lama-lama. Sakit kepala? Langsung tak ada
😍
Selesa? Betul Ke? 😍
Betul sangattttt sebab Inner Adelia ni 😍
1.  Tak rasa TERCEKIK kat leher macam inner neck atau inner ninja yang ketat kat leher. Cuba perhatikan inner yang adik manis pakai dalam gambar kat bawah ni...longgar je kan? 😍
2.  Tak rasa macam pakai 2 LAPIS tudung sebab kain Moss Crepe yang kami guna ni ringan dan lembut je bila pakai
😍
3.  Tak MENCENGKAM KEPALA tapi rasa sedang elok je bila dipakai 😍
4.  10 pilihan warna yang Cikpuan boleh pilih dan disesuaikan dengan warna shawl yang ada 😍
Dah ada Inner Adelia ni, boleh melaram dengan shawl yang cantik-cantik dalam almari tu 😍
‼️TUNGGU ADA OFFER FREE BEG KOSMETIK TAU... #siapacepatdiadapat‼️
😍
Berminat? 😍
Sehelai RM25 sahaja dan kos pos RM8. 😍
Tapi...tapi...tapi... kami ada OFFER PAKEJ JIMAT sekarang ni 😍
Boleh Whatsapp ADELIA ke 0163132627
πŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’ž #bycantek_canteq #sayajualmurah #sayajualinnertudung #innertudung #innertudungmurah #ootd #innertudungninja #innersnowcapmurah #baazarpaknil #innertudungmalaysia  #hijabista #hijabinstyle #innerqainisa #innertaktutuptelinga #onlineseller #ootdmalaysia #shawllover #surihatimrpilot #tqcustomer #qainisa #duck #duckscarves #qainisatestimoni #thealhambraduck #theklduck #theswarovskiklduck
"MEMANG BEST LAAAA INNER NI. TAK SAKIT TELINGA. RELEKKK JER PAKAI" 😍 Memang kawan baik shawllah Inner Adelia ni. Lepas ni tak payah risau dah kalau shawl tu jarang. 😍 Sarung je Inner Adelia ni dulu lepas tu gayakan lah shawl tu macamana pun...Mesti Cantik dan Selesa 😍 Inner Adelia ni langsung tak ketat kat leher. Tu yang rasa berangin je. Tak de dah nak risau leher berpeluh panas. Nak lilit shawl dua kali pun selamba je 😍 Selalu kita rasa inner neck ni ketat kan? 😍 Tapi Inner Adelia longgar yang sedap dipakai. Tak melorot pun. Selesa sangat bila pakai lama-lama. Sakit kepala? Langsung tak ada 😍 Selesa? Betul Ke? 😍 Betul sangattttt sebab Inner Adelia ni 😍 1. Tak rasa TERCEKIK kat leher macam inner neck atau inner ninja yang ketat kat leher. Cuba perhatikan inner yang adik manis pakai dalam gambar kat bawah ni...longgar je kan? 😍 2. Tak rasa macam pakai 2 LAPIS tudung sebab kain Moss Crepe yang kami guna ni ringan dan lembut je bila pakai 😍 3. Tak MENCENGKAM KEPALA tapi rasa sedang elok je bila dipakai 😍 4. 10 pilihan warna yang Cikpuan boleh pilih dan disesuaikan dengan warna shawl yang ada 😍 Dah ada Inner Adelia ni, boleh melaram dengan shawl yang cantik-cantik dalam almari tu 😍 ‼️TUNGGU ADA OFFER FREE BEG KOSMETIK TAU... #siapacepatdiadapat β€ΌοΈ 😍 Berminat? 😍 Sehelai RM25 sahaja dan kos pos RM8. 😍 Tapi...tapi...tapi... kami ada OFFER PAKEJ JIMAT sekarang ni 😍 Boleh Whatsapp ADELIA ke 0163132627 πŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’ž #bycantek_canteq  #sayajualmurah  #sayajualinnertudung  #innertudung  #innertudungmurah  #ootd  #innertudungninja  #innersnowcapmurah  #baazarpaknil  #innertudungmalaysia  #hijabista  #hijabinstyle  #innerqainisa  #innertaktutuptelinga  #onlineseller  #ootdmalaysia  #shawllover  #surihatimrpilot  #tqcustomer  #qainisa  #duck  #duckscarves  #qainisatestimoni  #thealhambraduck  #theklduck  #theswarovskiklduck 
"MEMANG BEST LAAAA INNER NI. TAK SAKIT TELINGA. RELEKKK JER PAKAI"
😍
Memang kawan baik shawllah Inner Adelia ni. Lepas ni tak payah risau dah kalau shawl tu jarang. 😍
Sarung je Inner Adelia ni dulu lepas tu gayakan lah shawl tu macamana pun...Mesti Cantik dan Selesa
😍
Inner Adelia ni langsung tak ketat kat leher. Tu yang rasa berangin je. Tak de dah nak risau leher berpeluh panas. Nak lilit shawl dua kali pun selamba je
😍
Selalu kita rasa inner neck ni ketat kan? 😍
Tapi Inner Adelia longgar yang sedap dipakai. Tak melorot pun.  Selesa sangat bila pakai lama-lama. Sakit kepala? Langsung tak ada
😍
Selesa? Betul Ke? 😍
Betul sangattttt sebab Inner Adelia ni 😍
1.  Tak rasa TERCEKIK kat leher macam inner neck atau inner ninja yang ketat kat leher. Cuba perhatikan inner yang adik manis pakai dalam gambar kat bawah ni...longgar je kan? 😍
2.  Tak rasa macam pakai 2 LAPIS tudung sebab kain Moss Crepe yang kami guna ni ringan dan lembut je bila pakai
😍
3.  Tak MENCENGKAM KEPALA tapi rasa sedang elok je bila dipakai 😍
4.  10 pilihan warna yang Cikpuan boleh pilih dan disesuaikan dengan warna shawl yang ada 😍
Dah ada Inner Adelia ni, boleh melaram dengan shawl yang cantik-cantik dalam almari tu 😍
‼️TUNGGU ADA OFFER FREE BEG KOSMETIK TAU... #siapacepatdiadapat‼️
😍
Berminat? 😍
Sehelai RM25 sahaja dan kos pos RM8. 😍
Tapi...tapi...tapi... kami ada OFFER PAKEJ JIMAT sekarang ni 😍
Boleh Whatsapp ADELIA ke 0163132627
πŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’ž #bycantek_canteq #sayajualmurah #sayajualinnertudung #innertudung #innertudungmurah #ootd #innertudungninja #innersnowcapmurah #baazarpaknil #innertudungmalaysia  #hijabista #hijabinstyle #innerqainisa #innertaktutuptelinga #onlineseller #ootdmalaysia #shawllover #surihatimrpilot #tqcustomer #qainisa #duck #duckscarves #qainisatestimoni #thealhambraduck #theklduck #theswarovskiklduck
"MEMANG BEST LAAAA INNER NI. TAK SAKIT TELINGA. RELEKKK JER PAKAI" 😍 Memang kawan baik shawllah Inner Adelia ni. Lepas ni tak payah risau dah kalau shawl tu jarang. 😍 Sarung je Inner Adelia ni dulu lepas tu gayakan lah shawl tu macamana pun...Mesti Cantik dan Selesa 😍 Inner Adelia ni langsung tak ketat kat leher. Tu yang rasa berangin je. Tak de dah nak risau leher berpeluh panas. Nak lilit shawl dua kali pun selamba je 😍 Selalu kita rasa inner neck ni ketat kan? 😍 Tapi Inner Adelia longgar yang sedap dipakai. Tak melorot pun. Selesa sangat bila pakai lama-lama. Sakit kepala? Langsung tak ada 😍 Selesa? Betul Ke? 😍 Betul sangattttt sebab Inner Adelia ni 😍 1. Tak rasa TERCEKIK kat leher macam inner neck atau inner ninja yang ketat kat leher. Cuba perhatikan inner yang adik manis pakai dalam gambar kat bawah ni...longgar je kan? 😍 2. Tak rasa macam pakai 2 LAPIS tudung sebab kain Moss Crepe yang kami guna ni ringan dan lembut je bila pakai 😍 3. Tak MENCENGKAM KEPALA tapi rasa sedang elok je bila dipakai 😍 4. 10 pilihan warna yang Cikpuan boleh pilih dan disesuaikan dengan warna shawl yang ada 😍 Dah ada Inner Adelia ni, boleh melaram dengan shawl yang cantik-cantik dalam almari tu 😍 ‼️TUNGGU ADA OFFER FREE BEG KOSMETIK TAU... #siapacepatdiadapat β€ΌοΈ 😍 Berminat? 😍 Sehelai RM25 sahaja dan kos pos RM8. 😍 Tapi...tapi...tapi... kami ada OFFER PAKEJ JIMAT sekarang ni 😍 Boleh Whatsapp ADELIA ke 0163132627 πŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’ž #bycantek_canteq  #sayajualmurah  #sayajualinnertudung  #innertudung  #innertudungmurah  #ootd  #innertudungninja  #innersnowcapmurah  #baazarpaknil  #innertudungmalaysia  #hijabista  #hijabinstyle  #innerqainisa  #innertaktutuptelinga  #onlineseller  #ootdmalaysia  #shawllover  #surihatimrpilot  #tqcustomer  #qainisa  #duck  #duckscarves  #qainisatestimoni  #thealhambraduck  #theklduck  #theswarovskiklduck 
"MEMANG BEST LAAAA INNER NI. TAK SAKIT TELINGA. RELEKKK JER PAKAI"
😍
Memang kawan baik shawllah Inner Adelia ni. Lepas ni tak payah risau dah kalau shawl tu jarang. 😍
Sarung je Inner Adelia ni dulu lepas tu gayakan lah shawl tu macamana pun...Mesti Cantik dan Selesa
😍
Inner Adelia ni langsung tak ketat kat leher. Tu yang rasa berangin je. Tak de dah nak risau leher berpeluh panas. Nak lilit shawl dua kali pun selamba je
😍
Selalu kita rasa inner neck ni ketat kan? 😍
Tapi Inner Adelia longgar yang sedap dipakai. Tak melorot pun.  Selesa sangat bila pakai lama-lama. Sakit kepala? Langsung tak ada
😍
Selesa? Betul Ke? 😍
Betul sangattttt sebab Inner Adelia ni 😍
1.  Tak rasa TERCEKIK kat leher macam inner neck atau inner ninja yang ketat kat leher. Cuba perhatikan inner yang adik manis pakai dalam gambar kat bawah ni...longgar je kan? 😍
2.  Tak rasa macam pakai 2 LAPIS tudung sebab kain Moss Crepe yang kami guna ni ringan dan lembut je bila pakai
😍
3.  Tak MENCENGKAM KEPALA tapi rasa sedang elok je bila dipakai 😍
4.  10 pilihan warna yang Cikpuan boleh pilih dan disesuaikan dengan warna shawl yang ada 😍
Dah ada Inner Adelia ni, boleh melaram dengan shawl yang cantik-cantik dalam almari tu 😍
‼️TUNGGU ADA OFFER FREE BEG KOSMETIK TAU... #siapacepatdiadapat‼️
😍
Berminat? 😍
Sehelai RM25 sahaja dan kos pos RM8. 😍
Tapi...tapi...tapi... kami ada OFFER PAKEJ JIMAT sekarang ni 😍
Boleh Whatsapp ADELIA ke 0163132627
πŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’ž #bycantek_canteq #sayajualmurah #sayajualinnertudung #innertudung #innertudungmurah #ootd #innertudungninja #innersnowcapmurah #baazarpaknil #innertudungmalaysia  #hijabista #hijabinstyle #innerqainisa #innertaktutuptelinga #onlineseller #ootdmalaysia #shawllover #surihatimrpilot #tqcustomer #qainisa #duck #duckscarves #qainisatestimoni #thealhambraduck #theklduck #theswarovskiklduck
"MEMANG BEST LAAAA INNER NI. TAK SAKIT TELINGA. RELEKKK JER PAKAI" 😍 Memang kawan baik shawllah Inner Adelia ni. Lepas ni tak payah risau dah kalau shawl tu jarang. 😍 Sarung je Inner Adelia ni dulu lepas tu gayakan lah shawl tu macamana pun...Mesti Cantik dan Selesa 😍 Inner Adelia ni langsung tak ketat kat leher. Tu yang rasa berangin je. Tak de dah nak risau leher berpeluh panas. Nak lilit shawl dua kali pun selamba je 😍 Selalu kita rasa inner neck ni ketat kan? 😍 Tapi Inner Adelia longgar yang sedap dipakai. Tak melorot pun. Selesa sangat bila pakai lama-lama. Sakit kepala? Langsung tak ada 😍 Selesa? Betul Ke? 😍 Betul sangattttt sebab Inner Adelia ni 😍 1. Tak rasa TERCEKIK kat leher macam inner neck atau inner ninja yang ketat kat leher. Cuba perhatikan inner yang adik manis pakai dalam gambar kat bawah ni...longgar je kan? 😍 2. Tak rasa macam pakai 2 LAPIS tudung sebab kain Moss Crepe yang kami guna ni ringan dan lembut je bila pakai 😍 3. Tak MENCENGKAM KEPALA tapi rasa sedang elok je bila dipakai 😍 4. 10 pilihan warna yang Cikpuan boleh pilih dan disesuaikan dengan warna shawl yang ada 😍 Dah ada Inner Adelia ni, boleh melaram dengan shawl yang cantik-cantik dalam almari tu 😍 ‼️TUNGGU ADA OFFER FREE BEG KOSMETIK TAU... #siapacepatdiadapat β€ΌοΈ 😍 Berminat? 😍 Sehelai RM25 sahaja dan kos pos RM8. 😍 Tapi...tapi...tapi... kami ada OFFER PAKEJ JIMAT sekarang ni 😍 Boleh Whatsapp ADELIA ke 0163132627 πŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’ž #bycantek_canteq  #sayajualmurah  #sayajualinnertudung  #innertudung  #innertudungmurah  #ootd  #innertudungninja  #innersnowcapmurah  #baazarpaknil  #innertudungmalaysia  #hijabista  #hijabinstyle  #innerqainisa  #innertaktutuptelinga  #onlineseller  #ootdmalaysia  #shawllover  #surihatimrpilot  #tqcustomer  #qainisa  #duck  #duckscarves  #qainisatestimoni  #thealhambraduck  #theklduck  #theswarovskiklduck 
INNER ADELIA...DUSTY PINK .
.
Wear what you like
Like what you wear
.
Inner Adelia ni...labuh tutup leher dr material Moss Crepe
.
Kain Moss Crepe ni kain yg *tahan lasak, tak berbulu dan boleh masuk mesin basuh* 🌟🌟🌟🌟🌟
.
warnanya juga lebih *hidup* dan *tak pudar*
.
πŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’ž #bycantek_canteq #sayajualmurah #sayajualinnertudung #innertudung #innertudungmurah #ootd #mycybersale #innertudungninja #innersnowcapmurah #baazarpaknil #ariani #arianilover #innertudungmalaysia  #hijabista #hijabinstyle #innerqainisa #innerhijab #onlineseller #ootdmalaysia #shawllover #inneradelia #tqcustomer #qainisa #duck #duckscarves #qainisatestimoni #thealhambraduck #theklduck #theswarovskiklduck
INNER ADELIA...DUSTY PINK . . Wear what you like Like what you wear . Inner Adelia ni...labuh tutup leher dr material Moss Crepe . Kain Moss Crepe ni kain yg *tahan lasak, tak berbulu dan boleh masuk mesin basuh* 🌟🌟🌟🌟🌟 . warnanya juga lebih *hidup* dan *tak pudar* . πŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’ž #bycantek_canteq  #sayajualmurah  #sayajualinnertudung  #innertudung  #innertudungmurah  #ootd  #mycybersale  #innertudungninja  #innersnowcapmurah  #baazarpaknil  #ariani  #arianilover  #innertudungmalaysia  #hijabista  #hijabinstyle  #innerqainisa  #innerhijab  #onlineseller  #ootdmalaysia  #shawllover  #inneradelia  #tqcustomer  #qainisa  #duck  #duckscarves  #qainisatestimoni  #thealhambraduck  #theklduck  #theswarovskiklduck 
Confirm pueh hati... Cenggini haaaa πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» #tqcustomer #customerfeedback
#trustedSeller #mscbysaramadofficial #mscbysaramadcustomer #kasutviral #kasutwanita #bazaarpaknil #shahalam
Confirm pueh hati... .
Cenggini haaaa πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» .
#tqcustomer #customerfeedback
#trustedSeller #mscbysaramadofficial #mscbysaramadcustomer #kasutviral #kasutwanita #bazaarpaknil #shahalam
Done !!! Semalam cod #yarramoisturiser  yg 100ml ... ✌.
.
.
#tqsupport #tqcustomer 
#yarramoisturiser #yarra 
Rm50.00 shj 😍😘
.
.
Nk cantik kn...apa slh nye keluarkn duit sedikit untuk kecantikan ... Berbaloii... πŸ’•πŸ’•
Done !!! Semalam cod #yarramoisturiser  yg 100ml ... ✌.
.
.
#tqsupport #tqcustomer 
#yarramoisturiser #yarra 
Rm50.00 shj 😍😘
.
.
Nk cantik kn...apa slh nye keluarkn duit sedikit untuk kecantikan ... Berbaloii... πŸ’•πŸ’•
Done !!! Semalam cod #yarramoisturiser  yg 100ml ... ✌.
.
.
#tqsupport #tqcustomer 
#yarramoisturiser #yarra 
Rm50.00 shj 😍😘
.
.
Nk cantik kn...apa slh nye keluarkn duit sedikit untuk kecantikan ... Berbaloii... πŸ’•πŸ’•
Terbang bebas ke tuan baruπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ
#tqcustomer
#jamcantik #jammurah #jamtangan #jamtanganmurah #jamtanganmurahmalaysia #student
Terbang bebas ke tuan baruπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ
#tqcustomer
#jamcantik #jammurah #jamtangan #jamtanganmurah #jamtanganmurahmalaysia #student
Terbang bebas ke tuan baruπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ
#tqcustomer
#jamcantik #jammurah #jamtangan #jamtanganmurah #jamtanganmurahmalaysia #student
Job today tukar charging board iphone4S
#tqcustomer 
#kerjahari2ku
Last week jumaat pnya order tp ari ni baru ad mood nk up gamborπŸ˜‘ maaf bnyok2 yee dkt my pren yg order last week...tq exofismate order #browniesnutella even da lama x keje sme2 tp uoollss tetap order gn iioollss muuaahhhcikedd 😘😘😘 lg 1 nk inform lg skli ni....kita dah open order yee tp x amik order dgn kuantiti yg bnyk ye..buat mana larat jee..nk order mai pm kita tros πŸ‘Œ fast respond jgn risau😊 #syjual #macammacambrowniesada #minibrownies #oreocheesecake #tqcustomer
Last week jumaat pnya order tp ari ni baru ad mood nk up gamborπŸ˜‘ maaf bnyok2 yee dkt my pren yg order last week...tq exofismate order #browniesnutella  even da lama x keje sme2 tp uoollss tetap order gn iioollss muuaahhhcikedd 😘😘😘 lg 1 nk inform lg skli ni....kita dah open order yee tp x amik order dgn kuantiti yg bnyk ye..buat mana larat jee..nk order mai pm kita tros πŸ‘Œ fast respond jgn risau😊 #syjual  #macammacambrowniesada  #minibrownies  #oreocheesecake  #tqcustomer 
Last 2 week punya kerja. #TqCustomer for support #AregyaYangPrint. Photo print 4R. Gloss material paper.