an online Instagram web viewer

#tqcustomer medias

Photos

Thanks yg order utk harini dan smlmπŸ˜—πŸ˜—. Yg lps2 x smpt nk amik gambar n x dpt la nk upload 😣. Maaf ye.. production msh x byk sgt sbb mood lom betul2 ade. Mood..oo mood.. cpt2 la dtg ye.πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ #chocmoist
#cornflakesbar
#brownieswithalmondnchocchip 
#homemademamakitchen
#madewithluvfrommyheart 
#alhamdulillahsyukur
#tqcustomer
#tqAllah
#tgagasmuar
#merlimaumelaka
RED VELVET CREAM CHEESE CAKE 
HELLO KITTY DECORATION 
#Alhamdulillah 
#RezekidrAllah 
#Syjual 
#Tqcustomer
PANDAN CAKE CREAM CHEESE 
LOVE SHAPE 
#Alhamdulillah 
#RezekidrAllah 
#Syjual 
#Tqcustomer
#tqforsupport #tqcustomer #pokemoncake
#sayajual #kekbirthday #customcakes #cakebysyarifah #homebaked #samarahan #desailmu #uitmsamarahan #unimas #summermall βœ†untuk tempahan ⬇️
http://cakebysyarifah.wasap.my/
tqsm @linaendut ..😘
sudi repeat order.. besok jumpa lagi insy😍tq bebehhh😘

#tq#tqcustomer #ilovemycustomer #repeatorder #nasiarab #nasimandy #nasiarabmudahdansedap #senangmasak #rugitakcuba #rasasekalipastinaklagi #codgiantkelanajaya
Done pos todayπŸššπŸ’¨πŸ’¨
#setmatalentik
#flytosarawak
#tqcustomer
KEK KASTARD KELADI COATING CREAM CHEESE 
#Alhamdulillah 
#RezekidrAllah 
#Syjual 
#Tqcustomer
Assaalmualaikum good morning! Alhamdulillah rezeki hari ini. Semoga hari ini lbh baik dr semalam dan mendapat rezeki yg berkah. Amin. #tqcustomer #zatuldelight #browniessedap #sayajualkek #sayajualbrownies #blueberrycheesetart #sayajual
πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ 2 WARNA HOT KEMBALI YAWWWπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ
.
Stressssssssssss susah nk cari inner menarik yg xbuat kepala sakit pakai lama? πŸ€”
Jommmmmmmm acu cuba try test #innerqainisa beli sekali confirm nak beli lagi! Hehehe
πŸ˜…
16 WARNA MENARIK TERTARIK UOLLLSSSSS! 😍
5 SEBAB INNER QAINISA TREND TERKINI
❀️
1.  Tak sakitkan telinga
❀️
2.  Tak rasa ketat
❀️
3.  Sesuai tuk uolls yg berkaca mata
❀️
4.  Sesuai jika uolls ada alahan kerongsang
❀️
5.  Tak rasa tercekik bila pakai inner berdagu
πŸ’–
πŸ˜±πŸ€”πŸ˜±πŸ€”πŸ˜±πŸ€”πŸ˜±πŸ€”πŸ˜±πŸ€”πŸ˜±πŸ€”πŸ˜±πŸ€”πŸ˜±πŸ€”πŸ˜±πŸ€”πŸ˜±
#Bycantek_Canteq #sayajualmurah #sayajualinnertudung #innertudung #innertudungmurah #ootd #mycybersale #innertudungninja #innersnowcapmurah #baazarpaknil #innertudungmalaysia  #hijabista #hijabinstyle #innerqainisa #innertaktutuptelinga #onlineseller #ootdmalaysia #shawllover #surihatimrpilot #tqcustomer #qainisatestimoni #duck #duckscarves #wardasayapunya #lofattah #theklduck #theswarovskiklduck #qainisatestimoni
πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ 2 WARNA HOT KEMBALI YAWWWπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ . Stressssssssssss susah nk cari inner menarik yg xbuat kepala sakit pakai lama? πŸ€” Jommmmmmmm acu cuba try test #innerqainisa  beli sekali confirm nak beli lagi! Hehehe πŸ˜… 16 WARNA MENARIK TERTARIK UOLLLSSSSS! 😍 5 SEBAB INNER QAINISA TREND TERKINI ❀️ 1. Tak sakitkan telinga ❀️ 2. Tak rasa ketat ❀️ 3. Sesuai tuk uolls yg berkaca mata ❀️ 4. Sesuai jika uolls ada alahan kerongsang ❀️ 5. Tak rasa tercekik bila pakai inner berdagu πŸ’– πŸ˜±πŸ€”πŸ˜±πŸ€”πŸ˜±πŸ€”πŸ˜±πŸ€”πŸ˜±πŸ€”πŸ˜±πŸ€”πŸ˜±πŸ€”πŸ˜±πŸ€”πŸ˜±πŸ€”πŸ˜± #Bycantek_Canteq  #sayajualmurah  #sayajualinnertudung  #innertudung  #innertudungmurah  #ootd  #mycybersale  #innertudungninja  #innersnowcapmurah  #baazarpaknil  #innertudungmalaysia  #hijabista  #hijabinstyle  #innerqainisa  #innertaktutuptelinga  #onlineseller  #ootdmalaysia  #shawllover  #surihatimrpilot  #tqcustomer  #qainisatestimoni  #duck  #duckscarves  #wardasayapunya  #lofattah  #theklduck  #theswarovskiklduck  #qainisatestimoni 
CHOCLATE CAKE CREAM CHEESE 
KITKAT & FRESH FRUITS 
#Alhamdulillah 
#RezekidrAllah
#Syjual 
#Tqcustomer
Ngerujak dulu ya#homemade#madebyorder#nopewarna#nopemanis#segar#tqcustomer#πŸ˜ŠπŸ˜„πŸ˜†
Pod utk nuttella πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
A taste that u will never regret. πŸ˜‰πŸ˜
#nuttellapod #sayajual #zatuldelight 
#tqcustomer
CHOCLATE CAKE CREAM CHEESE 
T SHIRT SHAPE

#Alhamdulillah 
#RezekidrAllah 
#syjual 
#Tqcustomer
tQ customerrrr kesayangan beli dan percaya dengan #kakimekapshoppe 
semoga dimurahkan rezeki lagi.

#tqcustomer
#kakimekapshoppe 
#ciktaajualmekap
#kedaikosmetikmurah
Morning uolls...First Delivery utk #Repost @ciknonnoni (@get_repost)
・・・
Morning uolls...First Delivery utk open house...tq nini order dgn kita arini....hope u puashati😘😘✌🏻#kueh2traditional #rezekisyawal2017 #delivery #tqcustomer #nasilemakkgpandan #foodtruckijauuuπŸšπŸ’šπŸopen house...tq nini order dgn kita arini....hope u puashati😘😘✌🏻#kueh2traditional #rezekisyawal2017 #delivery #tqcustomer #nasilemakkgpandan #foodtruckijauuuπŸšπŸ’šπŸ
Morning uolls...First Delivery utk #Repost  @ciknonnoni (@get_repost) ・・・ Morning uolls...First Delivery utk open house...tq nini order dgn kita arini....hope u puashati😘😘✌🏻#kueh2traditional  #rezekisyawal2017  #delivery  #tqcustomer  #nasilemakkgpandan  #foodtruckijauuu πŸšπŸ’šπŸopen house...tq nini order dgn kita arini....hope u puashati😘😘✌🏻#kueh2traditional  #rezekisyawal2017  #delivery  #tqcustomer  #nasilemakkgpandan  #foodtruckijauuu πŸšπŸ’šπŸ
#Repost @ciknonnoni (@get_repost)
・・・
Morning uolls...First Delivery utk open house...tq nini order dgn kita arini....hope u puashati😘😘✌🏻#kueh2traditional #rezekisyawal2017 #delivery #tqcustomer #nasilemakkgpandan #foodtruckijauuuπŸšπŸ’šπŸ
Morning uolls...First Delivery utk open house...tq nini order dgn kita arini....hope u puashati😘😘✌🏻#kueh2traditional #rezekisyawal2017 #delivery #tqcustomer #nasilemakkgpandan #foodtruckijauuuπŸšπŸ’šπŸ
Cerita pg2 tadi...First order n delivery to Puan Huda...for open house...tq tau order dgn @nasilemakkgpandan .....#kueh2traditional #order #delivery #nasilemakkgpandan #rezekisyawal2017 #tqcustomer #openhouseorder.... @rosidah14
Last delivery 4th order....
Terima Kasih @shakimrazman order #nasilemakkgpandan untuk jamuan raya di rumah Tengku Panglima Perang Pahang. Patek harap Tengku Abdul Aziz sekeluarga berpuas hati selepas santap nasi lemak dari kami dari @nasilemakkgpandan Ampun Patek sekiranya ada yang kurang. #nasilemakkgpandan #foodtruckijauuuπŸšπŸ’šπŸ #delivery #rezekisyawal2017 #tqcustomer
Last delivery 4th order....
Terima Kasih @shakimrazman order #nasilemakkgpandan untuk jamuan raya di rumah Tengku Panglima Perang Pahang. Patek harap Tengku Abdul Aziz sekeluarga berpuas hati selepas santap nasi lemak dari kami dari @nasilemakkgpandan Ampun Patek sekiranya ada yang kurang. #nasilemakkgpandan #foodtruckijauuuπŸšπŸ’šπŸ #delivery #rezekisyawal2017 #tqcustomer
Repost from @ciknonnoni @TopRankRepost #TopRankRepost Dah settle delivery utk arini...skrg baru blh update kerja2 tadi...Ok ni 2nd delivery ke rumah makeup artist siang tadi..siapa lagi klu bukan makeup artist popular kita niii @tiarzainal bersama @iamjijaanuarπŸ˜ƒπŸ˜ƒβœŒπŸ»tq awak order dgn kita @nasilemakkgpandan yg cute tuuuuu...😬😬✌🏻sorry tau x sempat join ada penghantaran ke tempat lagi niii....apa2 pun slmt hari raya n slmt buat open house n dpt jugak rasa kek lapis sedap dari sarawak n tembikai kuningπŸ‰πŸ’› ...#ordertoday #oderforopenhouse #tqcustomer  #kamianak2nasilemakkgpandan #rezekisyawal2017 #nasilemakkgpandan #delivery tq cik non....
Repost from @ciknonnoni @TopRankRepost #TopRankRepost  Dah settle delivery utk arini...skrg baru blh update kerja2 tadi...Ok ni 2nd delivery ke rumah makeup artist siang tadi..siapa lagi klu bukan makeup artist popular kita niii @tiarzainal bersama @iamjijaanuarπŸ˜ƒπŸ˜ƒβœŒπŸ»tq awak order dgn kita @nasilemakkgpandan yg cute tuuuuu...😬😬✌🏻sorry tau x sempat join ada penghantaran ke tempat lagi niii....apa2 pun slmt hari raya n slmt buat open house n dpt jugak rasa kek lapis sedap dari sarawak n tembikai kuningπŸ‰πŸ’› ...#ordertoday  #oderforopenhouse  #tqcustomer  #kamianak2nasilemakkgpandan  #rezekisyawal2017  #nasilemakkgpandan  #delivery  tq cik non....
Dah settle delivery utk arini...skrg baru blh update kerja2 tadi...Ok ni 2nd delivery ke rumah makeup artist siang tadi..siapa lagi klu bukan makeup artist popular kita niii @tiarzainal bersama @iamjijaanuarπŸ˜ƒπŸ˜ƒβœŒπŸ»tq awak order dgn kita @nasilemakkgpandan yg cute tuuuuu...😬😬✌🏻sorry tau x sempat join ada penghantaran ke tempat lagi niii....apa2 pun slmt hari raya n slmt buat open house n dpt jugak rasa kek lapis sedap dari sarawak n tembikai kuningπŸ‰πŸ’› ...#ordertoday #oderforopenhouse #tqcustomer  #kamianak2nasilemakkgpandan #rezekisyawal2017 #nasilemakkgpandan #delivery
Dah settle delivery utk arini...skrg baru blh update kerja2 tadi...Ok ni 2nd delivery ke rumah makeup artist siang tadi..siapa lagi klu bukan makeup artist popular kita niii @tiarzainal bersama @iamjijaanuarπŸ˜ƒπŸ˜ƒβœŒπŸ»tq awak order dgn kita @nasilemakkgpandan yg cute tuuuuu...😬😬✌🏻sorry tau x sempat join ada penghantaran ke tempat lagi niii....apa2 pun slmt hari raya n slmt buat open house n dpt jugak rasa kek lapis sedap dari sarawak n tembikai kuningπŸ‰πŸ’› ...#ordertoday  #oderforopenhouse  #tqcustomer  #kamianak2nasilemakkgpandan  #rezekisyawal2017  #nasilemakkgpandan  #delivery 
CHOCLATE INDULGENCE CAKE

#Alhamdulillah 
#RezekidrAllah 
#syjual 
#Tqcustomer
Pesanan ke pekanbaru #tqcustomer#😘😍
Siap 1st trip,adoiii mintak tukar kaki blh xπŸ˜…kaki lenguh berdiri dr pkul 11πŸ˜‚πŸ˜‚ape2 pun alhamdulillah...rezeki dr-Nya & rezeki dr cust jgak,tq berurusan ngn ciksu😘terkurang kat memana ciksu mintak halal ye😊jgn serik ye😁😘
Jap lg kite lyn kek pulak ye😊
#rotijala #birthdaycake2u #rotijalakariayam #bihungoreng #tqcustomer #kulai
Siap 1st trip,adoiii mintak tukar kaki blh xπŸ˜…kaki lenguh berdiri dr pkul 11πŸ˜‚πŸ˜‚ape2 pun alhamdulillah...rezeki dr-Nya & rezeki dr cust jgak,tq berurusan ngn ciksu😘terkurang kat memana ciksu mintak halal ye😊jgn serik ye😁😘 Jap lg kite lyn kek pulak ye😊 #rotijala  #birthdaycake2u  #rotijalakariayam  #bihungoreng  #tqcustomer  #kulai 
sementara tngu cust kta selpie dlu deh🀳😜
#codfoundation#tqcustomer#openhouseplakjom
#rayakansebulan#jgnktaummiayahdatingok#adajaanak2katblakangnih😘😘
cc @awie_ppc
KEK PANDAN KASTART 
JDT EDIBLE PICTURE 
#Alhamdulillah 
#RezekidrAllah 
#syjual 
#Tqcustomer
Hah!!! Tuddiaa... 2 kotak skali hakak ni hangkut brownies nutella..πŸ˜‚πŸ˜‚ x cukup 1 yg saiz besar  dia amik plak yg saiz kecik... maceh akak ekk.. x semena mena jd model tuk brownies saya & maceh gak sbb tlg promote kt kengkawan ... hehehehe. Jgn marah ekk saya up gmbr ni...πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… #browniesnutella
#lakukeras
#afzanssweetoven 
#tqcustomer 
#rezekisyawal
#syukurslalu 
#alhamdulillah
Chocolate bouquet is come back!!! Sesiape perlukan perkhidmatan "CHOCOLATEBOUQUET " dari kami sile lah whatapps  kami di
0177256431(nuzha)

#sweetheart#suprise#chocolatebouquetmurah#ChocolateJb
#deliverychocolate#trustedshop
#trustedsales
#Chocolatebouquetservice
#tqcustomer#loveyoucustomer
Done packing😁. .Kejap lagi sis pegi cod. .Tq yg order😘 #mymummyrecipe #homemade #tqcustomer
KEK KAREMAL PELANGI 
ROBOCARPOLI EDIBLE IMAGE 
#Alhamdulillah
#RezekidrAllah 
#syjual 
#Tqcustomer
Alhamdulillah...
Always Clean, bright & safe
#psbbr
#ceriaselalu
#tqcustomer
DONE POS... #tqcustomer
Ngerujak dulu ya#homemade#madebyorder#nopewarna#nopengawet#tqcustomer#πŸ˜„πŸ˜ŠπŸ˜
Melapis lagi 😍😍😍 KEK LAPIS CADBURY

#Alhamdulillah 
#RezekidrAllah 
#syjual 
#Tqcustomer
Pelanggan hantar whatsapp photo =
*Gambar di atas blm berjaya pasang & *Gambar di bwh dah berjaya setelah tgk video dari kami.
#tqcustomer

JOM Kunjungi kami BUTIK BARANGAN BAYI & KANAK2 (BABY COLOURS)
Isnin - sabtu (11am- 8.30pm) AHAD TUTUP
Sebarang info
@ BOLEH FOLLOW IG KAMI baby_colours
@ Whatsapp ke 0175842226
#butikbabytanjungmalim #butikbaranganbayitanjungmalim #kedaibabyonline #kedaibabymurah #tanjungmalim #upsi #protoncity #behrang2020 #behrang #slimriver #sungkai 
#politekniksultanazlanshah #bazarpaknil #erafm #kualakububharu #rawang #bukitberuntung #serendah #batangkali
Pelanggan hantar whatsapp photo = *Gambar di atas blm berjaya pasang & *Gambar di bwh dah berjaya setelah tgk video dari kami. #tqcustomer  JOM Kunjungi kami BUTIK BARANGAN BAYI & KANAK2 (BABY COLOURS) Isnin - sabtu (11am- 8.30pm) AHAD TUTUP Sebarang info @ BOLEH FOLLOW IG KAMI baby_colours @ Whatsapp ke 0175842226 #butikbabytanjungmalim  #butikbaranganbayitanjungmalim  #kedaibabyonline  #kedaibabymurah  #tanjungmalim  #upsi  #protoncity  #behrang2020  #behrang  #slimriver  #sungkai  #politekniksultanazlanshah  #bazarpaknil  #erafm  #kualakububharu  #rawang  #bukitberuntung  #serendah  #batangkali 
"BEST LA MATERIAL HANDSOCK NI...SEJUK JER" .
"YANG PENTING X SAKIT KAT PANGKAL ATAS LENGAN TU...SELALU NYA SITU YANG TAK BEST. TP YANG QAINISA MEMANG OSEM"
~Cikpuan Shahiza Hassan .
Sebelum ni, Handsocks Qainisa yang beliau beli selalunya ada masalah kat pangkal lengan, Ketat dan sakit bila pakai .
Tapi dengan Handsocks Qainisa ni, beliau puas hati dan rasa sangat selesa. Nak tau apa yang beliau kata? .
"RASA GOJES NYA BILA MASUK KELAS MENGAJAR" .
Macam nak lompat ke bintang pulak Cik Qai rasa bila dapat feedback dari beliau. Alhamdulillah syukur sangat-sangat .
Nak tau tak? Handsock Qainisa ni ada 26 pilihan warna tau dari 2 design yang super cantik ;) .
Harga handsocks ni murah je. Harganya RM20 sahaja dan kos pos RM8. Tapi kami nak bagi harga SUPER SEPCIAL tau dengan PAKEJ SUPER JIMAT yang kami ada .
Cikpuan berminat nak tau harga PAKEJ SUPER JIMAT?
DM @ Whatsapp je link ni ye .
>> http://www.wasap.my/60163132627/HS >> http://www.wasap.my/60163132627/HS >> http://www.wasap.my/60163132626/HS
πŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’ž #bycantek_canteq #sayajualmurah #sayajualinnertudung #innertudung #innertudungmurah #ootd #mycybersale #innertudungninja #innersnowcapmurah #baazarpaknil #innertudungmalaysia  #hijabista #hijabinstyle #innerqainisa #innertaktutuptelinga #onlineseller #ootdmalaysia #shawllover #surihatimrpilot #tqcustomer #qainisa #duck #handsockcantik #handsockmuslimah #qainisatestimoni #handsock #handsockmurah #handsockmurah
"BEST LA MATERIAL HANDSOCK NI...SEJUK JER" . "YANG PENTING X SAKIT KAT PANGKAL ATAS LENGAN TU...SELALU NYA SITU YANG TAK BEST. TP YANG QAINISA MEMANG OSEM" ~Cikpuan Shahiza Hassan . Sebelum ni, Handsocks Qainisa yang beliau beli selalunya ada masalah kat pangkal lengan, Ketat dan sakit bila pakai . Tapi dengan Handsocks Qainisa ni, beliau puas hati dan rasa sangat selesa. Nak tau apa yang beliau kata? . "RASA GOJES NYA BILA MASUK KELAS MENGAJAR" . Macam nak lompat ke bintang pulak Cik Qai rasa bila dapat feedback dari beliau. Alhamdulillah syukur sangat-sangat . Nak tau tak? Handsock Qainisa ni ada 26 pilihan warna tau dari 2 design yang super cantik ;) . Harga handsocks ni murah je. Harganya RM20 sahaja dan kos pos RM8. Tapi kami nak bagi harga SUPER SEPCIAL tau dengan PAKEJ SUPER JIMAT yang kami ada . Cikpuan berminat nak tau harga PAKEJ SUPER JIMAT? DM @ Whatsapp je link ni ye . >> http://www.wasap.my/60163132627/HS >> http://www.wasap.my/60163132627/HS >> http://www.wasap.my/60163132626/HS πŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’žπŸ˜πŸ’ž #bycantek_canteq  #sayajualmurah  #sayajualinnertudung  #innertudung  #innertudungmurah  #ootd  #mycybersale  #innertudungninja  #innersnowcapmurah  #baazarpaknil  #innertudungmalaysia  #hijabista  #hijabinstyle  #innerqainisa  #innertaktutuptelinga  #onlineseller  #ootdmalaysia  #shawllover  #surihatimrpilot  #tqcustomer  #qainisa  #duck  #handsockcantik  #handsockmuslimah  #qainisatestimoni  #handsock  #handsockmurah  #handsockmurah