an online Instagram web viewer

#treatmentlipmatte medias

Photos

Untuk rawat masalah jerawat, sebagai permulaan boleh guna Set Basic Elysian.
.
Ada 2 item dalam Set Basic ni 😊
.
💙Deep Gel Cleanser 100ml
💙Elysian Booster Serum .
.
Bila kulit dah semakin pulih, boleh teruskan dengan item lain seperti night cream, toner & day cream. Boleh whatsapp sis untuk info okay.
.
.
.
📲 +60162698167
📲 +60162698167
📲 +60162698167
.
.
🚙 COD : GOMBAK, BT.CAVES , SELAYANG , SENTUL , KEPONG, TMN.MELATI,SETAPAK, WANGSA MAJU , RAWANG,  BUKIT BERUNTUNG
.
WALK IN : KEDAI AZ-ZAIN SUNWAY BATU CAVES
Untuk rawat masalah jerawat, sebagai permulaan boleh guna Set Basic Elysian. . Ada 2 item dalam Set Basic ni 😊 . 💙Deep Gel Cleanser 100ml 💙Elysian Booster Serum . . Bila kulit dah semakin pulih, boleh teruskan dengan item lain seperti night cream, toner & day cream. Boleh whatsapp sis untuk info okay. . . . 📲 +60162698167 📲 +60162698167 📲 +60162698167 . . 🚙 COD : GOMBAK, BT.CAVES , SELAYANG , SENTUL , KEPONG, TMN.MELATI,SETAPAK, WANGSA MAJU , RAWANG, BUKIT BERUNTUNG . WALK IN : KEDAI AZ-ZAIN SUNWAY BATU CAVES
Sis payung testimoni untuk Compact Powder Elysian ni. Sabaq sat naa .. COMPACT POWDER ni belum release lagi. Tapi dah ramai #elysianlover & #elysianbeauty  yang booking (with payment). Boleh terus roger sis kalau uoll nak jugak 👌😉
.
.
OPEN FOR PRE ORDER.
.
Promo price RM85
.
Normal price RM89
.
Promo terhad untuk terawal je tau.
.
Compact powder yang padu, padat, tak mudah pecah.
.
Paling penting coverage dan kemasan yang sangat cantik.
.
.
📲 +60162698167
📲 +60162698167
📲 +60162698167
.
.
🚙 COD : GOMBAK, BT.CAVES , SELAYANG , SENTUL , KEPONG, TMN.MELATI,SETAPAK, WANGSA MAJU , RAWANG,  BUKIT BERUNTUNG
.
WALK IN : KEDAI AZ-ZAIN SUNWAY BATU CAVES
Sis payung testimoni untuk Compact Powder Elysian ni. Sabaq sat naa .. COMPACT POWDER ni belum release lagi. Tapi dah ramai #elysianlover  & #elysianbeauty  yang booking (with payment). Boleh terus roger sis kalau uoll nak jugak 👌😉 . . OPEN FOR PRE ORDER. . Promo price RM85 . Normal price RM89 . Promo terhad untuk terawal je tau. . Compact powder yang padu, padat, tak mudah pecah. . Paling penting coverage dan kemasan yang sangat cantik. . . 📲 +60162698167 📲 +60162698167 📲 +60162698167 . . 🚙 COD : GOMBAK, BT.CAVES , SELAYANG , SENTUL , KEPONG, TMN.MELATI,SETAPAK, WANGSA MAJU , RAWANG, BUKIT BERUNTUNG . WALK IN : KEDAI AZ-ZAIN SUNWAY BATU CAVES
.
.
Quality HD Cream Foundation ni setaraf international product tau. Dengan harga mampu milik, Rm49 sahaja. Semua org wajib cantik!
.
SAY NO TO COMPACT POWDER ‼️ NO BEDAK ‼️ NO FILTER ‼️ NO 360 CAMERA! Nude 👆
.
FLAWLESS AND GLOWING SERTA MERTA❗️
3 in 1 (Compact powder + bb cream + concealer)
.
HD CREAM FOUNDATION BY EVERDEENSS 🌼
.
Kelebihan foundation ni:
💐 TAHAN LAMA (LEBIH 8JAM)
💐 Dengan sekali sapuan shj dpt menutup segala parut + jerawat + jeragat di muka plus dapat menjimatkn masa
💐 TIDAK PERLU CONCEALER / compact powder / bb cream / cc cream
💐 Tidak berminyak dan tidak bercapuk
💐 SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT
💐 HD EFFECT (dalam gambar)
💐 SPF 50 ++
💐 Senang dicuci dan mesra solat
💐 ORIGINAL FROM KOREA 💯
.
 COLOUR AVAILABLE:
🌹IVORY (putih cina)
🌹NUDE (sederhana putih/putih biasa)
🌹HONEY (sawo matang)
.
DM / Whatsapp je Mia +6019-333 0074
DM / Whatsapp je Mia +6019-333 0074
DM / Whatsapp je Mia +6019-333 0074
. . Quality HD Cream Foundation ni setaraf international product tau. Dengan harga mampu milik, Rm49 sahaja. Semua org wajib cantik! . SAY NO TO COMPACT POWDER ‼️ NO BEDAK ‼️ NO FILTER ‼️ NO 360 CAMERA! Nude 👆 . FLAWLESS AND GLOWING SERTA MERTA❗️ 3 in 1 (Compact powder + bb cream + concealer) . HD CREAM FOUNDATION BY EVERDEENSS 🌼 . Kelebihan foundation ni: 💐 TAHAN LAMA (LEBIH 8JAM) 💐 Dengan sekali sapuan shj dpt menutup segala parut + jerawat + jeragat di muka plus dapat menjimatkn masa 💐 TIDAK PERLU CONCEALER / compact powder / bb cream / cc cream 💐 Tidak berminyak dan tidak bercapuk 💐 SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT 💐 HD EFFECT (dalam gambar) 💐 SPF 50 ++ 💐 Senang dicuci dan mesra solat 💐 ORIGINAL FROM KOREA 💯 . COLOUR AVAILABLE: 🌹IVORY (putih cina) 🌹NUDE (sederhana putih/putih biasa) 🌹HONEY (sawo matang) . DM / Whatsapp je Mia +6019-333 0074 DM / Whatsapp je Mia +6019-333 0074 DM / Whatsapp je Mia +6019-333 0074
FEEDBACK MJ 💋
.

Nak keluar air mata bila customer puji menggunung serum foundation berhantu ni tau!!!! "Bila pakai elysian ni memang lain lah" "Pakai serum lagi terawat" "Bila pakai serum foundation ramai tegur bisik bisik" "Nak order code lain"

Ni lah kepuasan bila keluarkan produk yang berkualiti dan dapat bantu pengguna dengan memberikan kualiti terbaik.

RM60 je serum foundation ni. Ramai tak percaya sebab kualiti macam produk ratus ratus.

Sambil pakai foundation pun dapat atasi masalah kulit wajah.

Hanya Rm60 Sm  RM65 Ss!!! . .
.
.📪 Postage RM7 sm / RM12 ss
.  3 Item and above free pos n free gift ğŸŽ

Ap tnggu lagi!! Jom order skrng. 📲 Dm/Ws Mierah 👇utk lebih Detail. 📵 No Call . Super Fast Respond
0199300639.
FEEDBACK MJ 💋 . Nak keluar air mata bila customer puji menggunung serum foundation berhantu ni tau!!!! "Bila pakai elysian ni memang lain lah" "Pakai serum lagi terawat" "Bila pakai serum foundation ramai tegur bisik bisik" "Nak order code lain" Ni lah kepuasan bila keluarkan produk yang berkualiti dan dapat bantu pengguna dengan memberikan kualiti terbaik. RM60 je serum foundation ni. Ramai tak percaya sebab kualiti macam produk ratus ratus. Sambil pakai foundation pun dapat atasi masalah kulit wajah. Hanya Rm60 Sm RM65 Ss!!! . . . .📪 Postage RM7 sm / RM12 ss . 3 Item and above free pos n free gift ğŸŽ Ap tnggu lagi!! Jom order skrng. 📲 Dm/Ws Mierah 👇utk lebih Detail. 📵 No Call . Super Fast Respond 0199300639.
FEEDBACK MJ 💋
.

Nak keluar air mata bila customer puji menggunung serum foundation berhantu ni tau!!!! "Bila pakai elysian ni memang lain lah" "Pakai serum lagi terawat" "Bila pakai serum foundation ramai tegur bisik bisik" "Nak order code lain"

Ni lah kepuasan bila keluarkan produk yang berkualiti dan dapat bantu pengguna dengan memberikan kualiti terbaik.

RM60 je serum foundation ni. Ramai tak percaya sebab kualiti macam produk ratus ratus.

Sambil pakai foundation pun dapat atasi masalah kulit wajah.

Hanya Rm60 Sm  RM65 Ss!!! . .
.
.📪 Postage RM7 sm / RM12 ss
.  3 Item and above free pos n free gift ğŸŽ

Ap tnggu lagi!! Jom order skrng. 📲 Dm/Ws Mierah 👇utk lebih Detail. 📵 No Call . Super Fast Respond
0199300639.
FEEDBACK MJ 💋 . Nak keluar air mata bila customer puji menggunung serum foundation berhantu ni tau!!!! "Bila pakai elysian ni memang lain lah" "Pakai serum lagi terawat" "Bila pakai serum foundation ramai tegur bisik bisik" "Nak order code lain" Ni lah kepuasan bila keluarkan produk yang berkualiti dan dapat bantu pengguna dengan memberikan kualiti terbaik. RM60 je serum foundation ni. Ramai tak percaya sebab kualiti macam produk ratus ratus. Sambil pakai foundation pun dapat atasi masalah kulit wajah. Hanya Rm60 Sm RM65 Ss!!! . . . .📪 Postage RM7 sm / RM12 ss . 3 Item and above free pos n free gift ğŸŽ Ap tnggu lagi!! Jom order skrng. 📲 Dm/Ws Mierah 👇utk lebih Detail. 📵 No Call . Super Fast Respond 0199300639.
Hari² pakai #serumfoundation yg ohhsemmm sangat ni. .
Kenapa ohhsemmm ?
.
Sebab foundation ni mudah sangat nak blend , Kak Yani selalu guna jari je okay (nak cepat punya pasal , span pon x sempat cari 😂) . .
Lepas tu jerawat halus ke besar ke memang takde naik. Nak cuci pon senang. Muka pon takde rasa miang ke gatal ke.. Rasa best lagi ada .. Hehe..
.
Harga ? RM 60 sebotol 🙆
.
.
Nak beli roger Kak Yani okay. .
W/A : 0162698167 (atau korang klik je link kat bio )
Hari² pakai #serumfoundation  yg ohhsemmm sangat ni. . Kenapa ohhsemmm ? . Sebab foundation ni mudah sangat nak blend , Kak Yani selalu guna jari je okay (nak cepat punya pasal , span pon x sempat cari 😂) . . Lepas tu jerawat halus ke besar ke memang takde naik. Nak cuci pon senang. Muka pon takde rasa miang ke gatal ke.. Rasa best lagi ada .. Hehe.. . Harga ? RM 60 sebotol 🙆 . . Nak beli roger Kak Yani okay. . W/A : 0162698167 (atau korang klik je link kat bio )
❤❤❤
.
Nak tahu lebih lanjut tentang produk #ElysianBeauty , boleh direct whatsapp sis.
.
.
📲  016 - 269 8167 ( ATAU KLIK JE LINK KAT BIO UTK DIRECT WHATSAPP 👌)
.
.
🚙 COD AVAILABLE : 👉GOMBAK
👉BT.CAVES 👉SELAYANG 👉SENTUL 👉KEPONG
👉TMN.MELATI 👉SETAPAK 👉WANGSA MAJU
👉RAWANG, 👉BUKIT BERUNTUNG
.
.
WALK IN : 👉KEDAI AZ-ZAIN SUNWAY BATU CAVES
❤❤❤ . Nak tahu lebih lanjut tentang produk #ElysianBeauty  , boleh direct whatsapp sis. . . 📲 016 - 269 8167 ( ATAU KLIK JE LINK KAT BIO UTK DIRECT WHATSAPP 👌) . . 🚙 COD AVAILABLE : 👉GOMBAK 👉BT.CAVES 👉SELAYANG 👉SENTUL 👉KEPONG 👉TMN.MELATI 👉SETAPAK 👉WANGSA MAJU 👉RAWANG, 👉BUKIT BERUNTUNG . . WALK IN : 👉KEDAI AZ-ZAIN SUNWAY BATU CAVES
Bila budak sekolah pun pandai melawa menggunakan produk yang dijamin bebas bahan kimia yang boleh merosakkan kulit...
.
Korang? Pilih kosmetik yang macam mana? .
Confirm produk kosmetik anda selamat untuk kulit dan diri anda untuk jangka masa yang panjang? .
Sebagai pengguna, anda mempunyai HAK mengetahui kualiti dan kandungan produk yang anda guna! .
Elysian agent
Ampang, cheras, wansa maju, keramat, johor bahru
📱 012 770 4701
.
#serumfoundation #elysianfoundation #waterbasedfoundation #naturalfoundation #foundationterbaik #foundationmurah #foundationberkualiti #foundationspf #lipmattemurah #lipcreamterbaik #lipsticknatural #lipmattearganoil #lipmattetahanlama
#treatmentlipmatte #lipmattebibirsensitif #elysianampang #elysianpasirgudang #elysianmasai #elysianwangsamaju #elysianwangsamaju #elysianjb #elysiankeramat
Bila budak sekolah pun pandai melawa menggunakan produk yang dijamin bebas bahan kimia yang boleh merosakkan kulit... . Korang? Pilih kosmetik yang macam mana? . Confirm produk kosmetik anda selamat untuk kulit dan diri anda untuk jangka masa yang panjang? . Sebagai pengguna, anda mempunyai HAK mengetahui kualiti dan kandungan produk yang anda guna! . Elysian agent Ampang, cheras, wansa maju, keramat, johor bahru 📱 012 770 4701 . #serumfoundation  #elysianfoundation  #waterbasedfoundation  #naturalfoundation  #foundationterbaik  #foundationmurah  #foundationberkualiti  #foundationspf  #lipmattemurah  #lipcreamterbaik  #lipsticknatural  #lipmattearganoil  #lipmattetahanlama  #treatmentlipmatte  #lipmattebibirsensitif  #elysianampang  #elysianpasirgudang  #elysianmasai  #elysianwangsamaju  #elysianwangsamaju  #elysianjb  #elysiankeramat 
The best foundation ever. Effect ringan di kulit ibarat tak pakai foundation. Nak pakai daily pon ok tau. .
.
Menutup segala cela dan parut di wajah dengan sekelip mata. Bahan dalam foundation membantu mengecutkan jerawat sekaligus membantu memudarkan jeragat.
.
.
Sambil pakai sambil jaga kulit gittew. Dapatkan segera dari Kakyu ye.
.
.
📋To order/consultation/info:
.
Whatsapp 0133097627 (Kakyu)
The best foundation ever. Effect ringan di kulit ibarat tak pakai foundation. Nak pakai daily pon ok tau. . . Menutup segala cela dan parut di wajah dengan sekelip mata. Bahan dalam foundation membantu mengecutkan jerawat sekaligus membantu memudarkan jeragat. . . Sambil pakai sambil jaga kulit gittew. Dapatkan segera dari Kakyu ye. . . 📋To order/consultation/info: . Whatsapp 0133097627 (Kakyu)
BARU GUNA SET BASIC JEEE KESAN DAH MACAM NI... KALAU GUNA FULL SET.. TAK KELIP MATA BELEK KULIT SENDIRI KAT CERMIN!

Yuols tengok la.. Pakai set basic je dah dapat kesan macam ni. Belum guna full set skincare lagi tau. 
Parut hitam.. Parut merah makin beransur hilang.. Tapi kami tak janji kesan yang cepat tau. Tapi, kami jamin dengan penggunaan yang konsisten akan dapat kesan macam customer ni😍

Produk Elysian mengandungi bahan aktif yang natural dan berkualiti. Dengan penggunaan bahan aktif yang berkuliti dan terpilih ni la dapat memberikan kesan yang terbaik pada customer.
.
RM 140 FREE POSTAGE & FREE GIFT .
.
.
📲 +60162698167
📲 +60162698167
📲 +60162698167
.
.
🚙 COD : GOMBAK, BT.CAVES , SELAYANG , SENTUL , KEPONG, TMN.MELATI,SETAPAK, WANGSA MAJU , RAWANG,  BUKIT BERUNTUNG
.
WALK IN : KEDAI AZ-ZAIN SUNWAY BATU CAVES
BARU GUNA SET BASIC JEEE KESAN DAH MACAM NI... KALAU GUNA FULL SET.. TAK KELIP MATA BELEK KULIT SENDIRI KAT CERMIN! Yuols tengok la.. Pakai set basic je dah dapat kesan macam ni. Belum guna full set skincare lagi tau. Parut hitam.. Parut merah makin beransur hilang.. Tapi kami tak janji kesan yang cepat tau. Tapi, kami jamin dengan penggunaan yang konsisten akan dapat kesan macam customer ni😍 Produk Elysian mengandungi bahan aktif yang natural dan berkualiti. Dengan penggunaan bahan aktif yang berkuliti dan terpilih ni la dapat memberikan kesan yang terbaik pada customer. . RM 140 FREE POSTAGE & FREE GIFT . . . 📲 +60162698167 📲 +60162698167 📲 +60162698167 . . 🚙 COD : GOMBAK, BT.CAVES , SELAYANG , SENTUL , KEPONG, TMN.MELATI,SETAPAK, WANGSA MAJU , RAWANG, BUKIT BERUNTUNG . WALK IN : KEDAI AZ-ZAIN SUNWAY BATU CAVES
.
LOCAL PRODUCT WITH INTERNATIONAL STANDARD.
.
Diperbaharui dengan 2 bahan aktif natural :
.
1. Cellactive® White
2. Liftonin® Xpert
.
☝Cellactive® White :
✔️ Fokus untuk memberikan pencerahan dan membersihkan kulit dari masalah jerawat,jeragat dan parut.
.
☝️Liftonin® Xpert :
✔️ Fokus memberikan ketegangan (firming) dan menghilangkan tanda tanda penuaan pada kulit seperti eyebag, garis halus dan kulit kusam.
.
Jangan ragu ragu tentang bahan bahan yang terkandung dalam Booster Serum ni. Ada 19 kebaikan untuk kulit dengan penggunaan bahan² berkualiti ini 😘
.
.
Jom whatsapp sis utk details 😍
+60162698167
.
COD : Gombak, Batu Caves, Selayang, Sentul, Kepong, Tmn Melati, Wangsa Maju, Setapak ,Rawang, Bukit Beruntung .
.
Walk in : Kedai AZ-Zain Sunway Batu Caves
. LOCAL PRODUCT WITH INTERNATIONAL STANDARD. . Diperbaharui dengan 2 bahan aktif natural : . 1. Cellactive® White 2. Liftonin® Xpert . ☝Cellactive® White : ✔️ Fokus untuk memberikan pencerahan dan membersihkan kulit dari masalah jerawat,jeragat dan parut. . ☝️Liftonin® Xpert : ✔️ Fokus memberikan ketegangan (firming) dan menghilangkan tanda tanda penuaan pada kulit seperti eyebag, garis halus dan kulit kusam. . Jangan ragu ragu tentang bahan bahan yang terkandung dalam Booster Serum ni. Ada 19 kebaikan untuk kulit dengan penggunaan bahan² berkualiti ini 😘 . . Jom whatsapp sis utk details 😍 +60162698167 . COD : Gombak, Batu Caves, Selayang, Sentul, Kepong, Tmn Melati, Wangsa Maju, Setapak ,Rawang, Bukit Beruntung . . Walk in : Kedai AZ-Zain Sunway Batu Caves
SERUM FOUNDATION P💋
.

Tak geram tengok Leez Rosli guna Serum Foundation ni?? Tengok tu bila dah blend jadi cerah, glowing,licin je kulit. Bau pun wangi dan fresh!
Tertutup segela parut dan mana-mana kekurangan kat kulit muka.

Paling penting bukan je hanya menutup kekurangan di muka, tetapi membantu menghilangkan masalah masalah kulit wajah seperti jerawat, jeragat, parut dan kulit yang sensitif.
Tak nak ke sambil make up sambil jaga kulit?
Kita semua nak make-up cantik, tak make-up pun cantik😊

Nampak tak tahap best nya Serum Foundation ni? Setiap pengguna yang dah mencuba, mesti akan puji dan berpuas hati dengan produk Elysian. Paling best siap bawak serum foundation travel ke luar negara tau. .

Hanya Rm60 Sahaja .📪 Postage RM7 sm / RM12 ss
.  3 Item and above free pos n free gift ğŸŽ

COD Tmn Ehsan Kepong dan Rawang sahaja! .

P/s : Take Noted Setiap Item akan ditambah RM5 utk Sabah & Sarawak sahaja 
Ap tnggu lagi!! Jom order skrng. 📲 Dm/Ws Mierah 👇utk lebih Detail. 📵 No Call . Super Fast Respond
0199300639
SERUM FOUNDATION P💋 . Tak geram tengok Leez Rosli guna Serum Foundation ni?? Tengok tu bila dah blend jadi cerah, glowing,licin je kulit. Bau pun wangi dan fresh! Tertutup segela parut dan mana-mana kekurangan kat kulit muka. Paling penting bukan je hanya menutup kekurangan di muka, tetapi membantu menghilangkan masalah masalah kulit wajah seperti jerawat, jeragat, parut dan kulit yang sensitif. Tak nak ke sambil make up sambil jaga kulit? Kita semua nak make-up cantik, tak make-up pun cantik😊 Nampak tak tahap best nya Serum Foundation ni? Setiap pengguna yang dah mencuba, mesti akan puji dan berpuas hati dengan produk Elysian. Paling best siap bawak serum foundation travel ke luar negara tau. . Hanya Rm60 Sahaja .📪 Postage RM7 sm / RM12 ss . 3 Item and above free pos n free gift ğŸŽ COD Tmn Ehsan Kepong dan Rawang sahaja! . P/s : Take Noted Setiap Item akan ditambah RM5 utk Sabah & Sarawak sahaja Ap tnggu lagi!! Jom order skrng. 📲 Dm/Ws Mierah 👇utk lebih Detail. 📵 No Call . Super Fast Respond 0199300639
.
.
Quality HD Cream Foundation ni setaraf international product tau. Dengan harga mampu milik, Rm49 sahaja. Semua org wajib cantik!
.
SAY NO TO COMPACT POWDER ‼️ NO BEDAK ‼️ NO FILTER ‼️ NO 360 CAMERA! Nude 👆
.
FLAWLESS AND GLOWING SERTA MERTA❗️
3 in 1 (Compact powder + bb cream + concealer)
.
HD CREAM FOUNDATION BY EVERDEENSS 🌼
.
Kelebihan foundation ni:
💐 TAHAN LAMA (LEBIH 8JAM)
💐 Dengan sekali sapuan shj dpt menutup segala parut + jerawat + jeragat di muka plus dapat menjimatkn masa
💐 TIDAK PERLU CONCEALER / compact powder / bb cream / cc cream
💐 Tidak berminyak dan tidak bercapuk
💐 SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT
💐 HD EFFECT (dalam gambar)
💐 SPF 50 ++
💐 Senang dicuci dan mesra solat
💐 ORIGINAL FROM KOREA 💯
.
 COLOUR AVAILABLE:
🌹IVORY (putih cina)
🌹NUDE (sederhana putih/putih biasa)
🌹HONEY (sawo matang)
.
DM / Whatsapp je Mia +6019-333 0074
DM / Whatsapp je Mia +6019-333 0074
DM / Whatsapp je Mia +6019-333 0074
. . Quality HD Cream Foundation ni setaraf international product tau. Dengan harga mampu milik, Rm49 sahaja. Semua org wajib cantik! . SAY NO TO COMPACT POWDER ‼️ NO BEDAK ‼️ NO FILTER ‼️ NO 360 CAMERA! Nude 👆 . FLAWLESS AND GLOWING SERTA MERTA❗️ 3 in 1 (Compact powder + bb cream + concealer) . HD CREAM FOUNDATION BY EVERDEENSS 🌼 . Kelebihan foundation ni: 💐 TAHAN LAMA (LEBIH 8JAM) 💐 Dengan sekali sapuan shj dpt menutup segala parut + jerawat + jeragat di muka plus dapat menjimatkn masa 💐 TIDAK PERLU CONCEALER / compact powder / bb cream / cc cream 💐 Tidak berminyak dan tidak bercapuk 💐 SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT 💐 HD EFFECT (dalam gambar) 💐 SPF 50 ++ 💐 Senang dicuci dan mesra solat 💐 ORIGINAL FROM KOREA 💯 . COLOUR AVAILABLE: 🌹IVORY (putih cina) 🌹NUDE (sederhana putih/putih biasa) 🌹HONEY (sawo matang) . DM / Whatsapp je Mia +6019-333 0074 DM / Whatsapp je Mia +6019-333 0074 DM / Whatsapp je Mia +6019-333 0074
RM 140 FREE POSTAGE & FREE GIFT .
.
.
📲 +60162698167
📲 +60162698167
📲 +60162698167
.
.
🚙 COD : GOMBAK, BT.CAVES , SELAYANG , SENTUL , KEPONG, TMN.MELATI,SETAPAK, WANGSA MAJU , RAWANG,  BUKIT BERUNTUNG
.
WALK IN : KEDAI AZ-ZAIN SUNWAY BATU CAVES
RM 140 FREE POSTAGE & FREE GIFT . . . 📲 +60162698167 📲 +60162698167 📲 +60162698167 . . 🚙 COD : GOMBAK, BT.CAVES , SELAYANG , SENTUL , KEPONG, TMN.MELATI,SETAPAK, WANGSA MAJU , RAWANG, BUKIT BERUNTUNG . WALK IN : KEDAI AZ-ZAIN SUNWAY BATU CAVES
Just nak beritau juga dengan uols promo Anniversary Furaiha ni. Kali ni Ada promo untuk set premium less rm. 19, luxurious beauty serum less rm. 14, Cleanser less rm. 10 dan set lipcare kit less rm. 10. 
Siap ada free gift lagi 😍. Meh la risik-risik sampai jadi :-P

#dsfuraihalinda
#NenicEmpire
#satinskinfoundation #treatmentlipcream #treatmentlipmatte #semimattelipstick #luxuriousbeautyserum #glowboostercream #luminousddcream #sabunaquahabbatussauda
#lipcarekitfuraiha #runawaydivapalette #cleanser #havefaithinskinlotion #makemeblush #sayajualkosmetik #sayajualskincare #furaihalovers #produkorganik #produkorganik #furaihalovers #furaihaskincare #testimonifuraiha #kulitkusam #kulitberminyak #parutjerawat #jeragat #promosifuraiha #promofuraiha
Just nak beritau juga dengan uols promo Anniversary Furaiha ni. Kali ni Ada promo untuk set premium less rm. 19, luxurious beauty serum less rm. 14, Cleanser less rm. 10 dan set lipcare kit less rm. 10. Siap ada free gift lagi 😍. Meh la risik-risik sampai jadi :-P #dsfuraihalinda  #NenicEmpire  #satinskinfoundation  #treatmentlipcream  #treatmentlipmatte  #semimattelipstick  #luxuriousbeautyserum  #glowboostercream  #luminousddcream  #sabunaquahabbatussauda  #lipcarekitfuraiha  #runawaydivapalette  #cleanser  #havefaithinskinlotion  #makemeblush  #sayajualkosmetik  #sayajualskincare  #furaihalovers  #produkorganik  #produkorganik  #furaihalovers  #furaihaskincare  #testimonifuraiha  #kulitkusam  #kulitberminyak  #parutjerawat  #jeragat  #promosifuraiha  #promofuraiha 
Done COD for my regular customer selepas balik keje tadi.
.
Mulanya sis ni beli serum foundation sahaja..lepas tu #boosterserumelysian . Ternampak promosi #treatmentlipmatte terus grab 3 pcs skali. Wah..hebat tau penangam Elysian ni.❤❤
.
Bila customer dah serasi dengan elysian pasti tak cari yang lain dan nak guna semua produk elysian.
.
Elysian bukan sahaja ada skincare malahan ada kosmetik juga. Semuanya utk kecantikan..make up sambil merawat. All in 1 gituw 😉😉😉
Done COD for my regular customer selepas balik keje tadi. . Mulanya sis ni beli serum foundation sahaja..lepas tu #boosterserumelysian  . Ternampak promosi #treatmentlipmatte  terus grab 3 pcs skali. Wah..hebat tau penangam Elysian ni.❤❤ . Bila customer dah serasi dengan elysian pasti tak cari yang lain dan nak guna semua produk elysian. . Elysian bukan sahaja ada skincare malahan ada kosmetik juga. Semuanya utk kecantikan..make up sambil merawat. All in 1 gituw 😉😉😉
Treatment matte lip cream anti bibir kering.
. 💄 Diperkaya dengan minyak habbatussauda untuk melembap dan memerahkan binir secara semulajadi.
.
💄 Mengandungi Vitamin E untuk mengatasi masalah bibir lembap dan gelap.
.
💄Mengandungi shea butter dan minyak argan untuk melembapkan bibir dan memungilkan bibir.
.
❌ TANPA PARABEN
.
Rm39.90 je dah bole dapat bibir yang sihat. Sambil guna lipmatte. Bibir tak lebam.. Tak kering.. Lepas cuci lipmatte guna wet tissue pun bibir terus lembap dan kekal merah tau. 99.9% memang semua suka sangat dengan treatment matte lip cream anti bibir kering ni.
.
🚗 COD: Pasir Gudang , Muar & Tangkak
.
👭 Dropship needed
.
❤ Free Consultation
.
📲http://aszrahim.wasap.my/
.
📫POS SETIAP HARI
Treatment matte lip cream anti bibir kering. . 💄 Diperkaya dengan minyak habbatussauda untuk melembap dan memerahkan binir secara semulajadi. . 💄 Mengandungi Vitamin E untuk mengatasi masalah bibir lembap dan gelap. . 💄Mengandungi shea butter dan minyak argan untuk melembapkan bibir dan memungilkan bibir. . ❌ TANPA PARABEN . Rm39.90 je dah bole dapat bibir yang sihat. Sambil guna lipmatte. Bibir tak lebam.. Tak kering.. Lepas cuci lipmatte guna wet tissue pun bibir terus lembap dan kekal merah tau. 99.9% memang semua suka sangat dengan treatment matte lip cream anti bibir kering ni. . 🚗 COD: Pasir Gudang , Muar & Tangkak . 👭 Dropship needed . ❤ Free Consultation . 📲http://aszrahim.wasap.my/ . 📫POS SETIAP HARI
.
.
Quality HD Cream Foundation ni setaraf international product tau. Dengan harga mampu milik, Rm49 sahaja. Semua org wajib cantik!
.
SAY NO TO COMPACT POWDER ‼️ NO BEDAK ‼️ NO FILTER ‼️ NO 360 CAMERA! Nude 👆
.
FLAWLESS AND GLOWING SERTA MERTA❗️
3 in 1 (Compact powder + bb cream + concealer)
.
HD CREAM FOUNDATION BY EVERDEENSS 🌼
.
Kelebihan foundation ni:
💐 TAHAN LAMA (LEBIH 8JAM)
💐 Dengan sekali sapuan shj dpt menutup segala parut + jerawat + jeragat di muka plus dapat menjimatkn masa
💐 TIDAK PERLU CONCEALER / compact powder / bb cream / cc cream
💐 Tidak berminyak dan tidak bercapuk
💐 SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT
💐 HD EFFECT (dalam gambar)
💐 SPF 50 ++
💐 Senang dicuci dan mesra solat
💐 ORIGINAL FROM KOREA 💯
.
 COLOUR AVAILABLE:
🌹IVORY (putih cina)
🌹NUDE (sederhana putih/putih biasa)
🌹HONEY (sawo matang)
.
DM / Whatsapp je Mia +6019-333 0074
DM / Whatsapp je Mia +6019-333 0074
DM / Whatsapp je Mia +6019-333 0074
. . Quality HD Cream Foundation ni setaraf international product tau. Dengan harga mampu milik, Rm49 sahaja. Semua org wajib cantik! . SAY NO TO COMPACT POWDER ‼️ NO BEDAK ‼️ NO FILTER ‼️ NO 360 CAMERA! Nude 👆 . FLAWLESS AND GLOWING SERTA MERTA❗️ 3 in 1 (Compact powder + bb cream + concealer) . HD CREAM FOUNDATION BY EVERDEENSS 🌼 . Kelebihan foundation ni: 💐 TAHAN LAMA (LEBIH 8JAM) 💐 Dengan sekali sapuan shj dpt menutup segala parut + jerawat + jeragat di muka plus dapat menjimatkn masa 💐 TIDAK PERLU CONCEALER / compact powder / bb cream / cc cream 💐 Tidak berminyak dan tidak bercapuk 💐 SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT 💐 HD EFFECT (dalam gambar) 💐 SPF 50 ++ 💐 Senang dicuci dan mesra solat 💐 ORIGINAL FROM KOREA 💯 . COLOUR AVAILABLE: 🌹IVORY (putih cina) 🌹NUDE (sederhana putih/putih biasa) 🌹HONEY (sawo matang) . DM / Whatsapp je Mia +6019-333 0074 DM / Whatsapp je Mia +6019-333 0074 DM / Whatsapp je Mia +6019-333 0074
Sebelum dan selepas guna Full set Ruby skincare. Beza memang berbeza!
.
Tengok jerawat dan parut hitam kawasan dagu tu..
.
Nampak dak tu? Kalau tak nampak zoom sikit!
.
Lepas guna Full set Ruby Skincare Series. Parut degil dah hilang yuols. Hilang terus. Terus konfiden selpie angkat dagu!
.
Kulit pun makin cerah, makin sekata dan berseri. Asbab guna Ruby ni.
.
Krim krim dalam ruby ni sangat halus.. Lembut dan mudah menyerap. Macam losyen baby jer. Tu la salah satu nak kenal produk yang selamat. Sangat lembut, halus, dan mudah menyerap.
.
.
Boleh WhatsApp sis ya untuk more info 😘
.
📲 +60162698167
📲 +60162698167
📲 +60162698167
.
.
🚙 COD : GOMBAK, BT.CAVES , SELAYANG , SENTUL , KEPONG, TMN.MELATI,SETAPAK, WANGSA MAJU , RAWANG,  BUKIT BERUNTUNG
.
WALK IN : KEDAI AZ-ZAIN SUNWAY BATU CAVES
Sebelum dan selepas guna Full set Ruby skincare. Beza memang berbeza! . Tengok jerawat dan parut hitam kawasan dagu tu.. . Nampak dak tu? Kalau tak nampak zoom sikit! . Lepas guna Full set Ruby Skincare Series. Parut degil dah hilang yuols. Hilang terus. Terus konfiden selpie angkat dagu! . Kulit pun makin cerah, makin sekata dan berseri. Asbab guna Ruby ni. . Krim krim dalam ruby ni sangat halus.. Lembut dan mudah menyerap. Macam losyen baby jer. Tu la salah satu nak kenal produk yang selamat. Sangat lembut, halus, dan mudah menyerap. . . Boleh WhatsApp sis ya untuk more info 😘 . 📲 +60162698167 📲 +60162698167 📲 +60162698167 . . 🚙 COD : GOMBAK, BT.CAVES , SELAYANG , SENTUL , KEPONG, TMN.MELATI,SETAPAK, WANGSA MAJU , RAWANG, BUKIT BERUNTUNG . WALK IN : KEDAI AZ-ZAIN SUNWAY BATU CAVES
"Guna set kosmetik Elysian, terus in love dengan Elysian.
.
Tak rasa macam pakai lipmatte! Tak meleke, ringan dan rasa macam tak pakai je. Senang cite best lah!
.
Penangan Elysian bukan calang calang.. Sekali dah cuba.. Terus in love😍"
"Guna set kosmetik Elysian, terus in love dengan Elysian. . Tak rasa macam pakai lipmatte! Tak meleke, ringan dan rasa macam tak pakai je. Senang cite best lah! . Penangan Elysian bukan calang calang.. Sekali dah cuba.. Terus in love😍"
.
Bila guna Treatment Matte Lip Cream Elysian Cosmetics ni, jangan risau pada bibir kering dan sensitive sebab lipmatte ni bukan lipmatte biasa yang hanya bagi warna yang cantik sahaja.
.
Tetapi lipmatte yang merawat masalah bibir gelap, kering dan sensitif.
.
Jadi, kalau guna lipmatte lain tak sesuai cuba lah treatment matte lip cream Elysian Cosmetic ni. Inshaallah sesuai terutamanya untuk bibir yang sensitif.
.
Dengan harga hanya RM39.90 memang sangat berbaloi dengan kualiti dan kesan yang anda dapat. Inshaallah.
. Bila guna Treatment Matte Lip Cream Elysian Cosmetics ni, jangan risau pada bibir kering dan sensitive sebab lipmatte ni bukan lipmatte biasa yang hanya bagi warna yang cantik sahaja. . Tetapi lipmatte yang merawat masalah bibir gelap, kering dan sensitif. . Jadi, kalau guna lipmatte lain tak sesuai cuba lah treatment matte lip cream Elysian Cosmetic ni. Inshaallah sesuai terutamanya untuk bibir yang sensitif. . Dengan harga hanya RM39.90 memang sangat berbaloi dengan kualiti dan kesan yang anda dapat. Inshaallah.
BELI WARNA LAIN BILA PAKAI WARNA LAIN.
.
Memang tone warna bibir berbeza beza tau. Ada pink.. Ada merah.. Ada yang gelap gara gara pakai lipstick plumbum.
.
Tipsnya untuk semua yang nak guna lipmatte Elysian Cosmetic ni.. Sapu dulu bibir dengan foundation sampai jadi cerah.
.
Dan akan warna yang lebih cantik dan real okay. .
Untuk yang berbibir gelap.. Pakai secara konsisten akan buat bibir merah secara semulajadi hari demi hari. Yang penting konsisten.
.
Selamat mencuba.😉
.
📲http://aszrahim.wasap.my/
.
📫POS SETIAP HARI
.
COD area pasir gudang, muar & tangkak
BELI WARNA LAIN BILA PAKAI WARNA LAIN. . Memang tone warna bibir berbeza beza tau. Ada pink.. Ada merah.. Ada yang gelap gara gara pakai lipstick plumbum. . Tipsnya untuk semua yang nak guna lipmatte Elysian Cosmetic ni.. Sapu dulu bibir dengan foundation sampai jadi cerah. . Dan akan warna yang lebih cantik dan real okay. . Untuk yang berbibir gelap.. Pakai secara konsisten akan buat bibir merah secara semulajadi hari demi hari. Yang penting konsisten. . Selamat mencuba.😉 . 📲http://aszrahim.wasap.my/ . 📫POS SETIAP HARI . COD area pasir gudang, muar & tangkak
Ni antarà kelebihan Compact Powder dari Elysian Beauty kekakak. Paling best, CP ni diformulasi TANPA PARABEN dan  bahan-bahan natural. .
Compact Powder ini memberikan effect silky & smooth semasa di gunakan. Plus, BOLEH KECUTKAN JERAWAT jugak tau! BESTKAN? BESTKAN? .
kalau kekakak nak dapatkan CP ni dengan harga promo boleh letak deposit serendah RM 30 jurr.. lepas je launch terus kekakak dapat melaram! Cun letops uolss! 😉 .
>>>>klik link di bio akak untuk order 😊>>>
Ni antarà kelebihan Compact Powder dari Elysian Beauty kekakak. Paling best, CP ni diformulasi TANPA PARABEN dan bahan-bahan natural. . Compact Powder ini memberikan effect silky & smooth semasa di gunakan. Plus, BOLEH KECUTKAN JERAWAT jugak tau! BESTKAN? BESTKAN? . kalau kekakak nak dapatkan CP ni dengan harga promo boleh letak deposit serendah RM 30 jurr.. lepas je launch terus kekakak dapat melaram! Cun letops uolss! 😉 . >>>>klik link di bio akak untuk order 😊>>>
Sales Besar-Besaran utk treatment  lipmatte 😱😱😱😱 Tarikh tamat Sales Mierah akan dberitahu kemudian. Stockkk xbanyak. Cepat grab sblum habiss. 😱😱😱 Sementara harga tengah runtuh!

1/pcs 👉 Rm39.90 
3/pcs keatas 👉 Rm36.90
6/pcs keatas 👉 Rm33.90 .
.
📪 Postage RM7 sm / RM12 ss
.  3 Item and above free pos n free gift ğŸŽ
.

COD Tmn Ehsan Kepong dan Rawang sahaja! . .
P/s : Take Noted Setiap Item akan ditambah RM5 utk Sabah & Sarawak sahaja .

Ap tnggu lagi!! Jom order skrng. 📲 Dm/Ws Mierah 👇utk lebih Detail. 📵 No Call . Super Fast Respond
0199300639
Sales Besar-Besaran utk treatment lipmatte 😱😱😱😱 Tarikh tamat Sales Mierah akan dberitahu kemudian. Stockkk xbanyak. Cepat grab sblum habiss. 😱😱😱 Sementara harga tengah runtuh! 1/pcs 👉 Rm39.90 3/pcs keatas 👉 Rm36.90 6/pcs keatas 👉 Rm33.90 . . 📪 Postage RM7 sm / RM12 ss . 3 Item and above free pos n free gift ğŸŽ . COD Tmn Ehsan Kepong dan Rawang sahaja! . . P/s : Take Noted Setiap Item akan ditambah RM5 utk Sabah & Sarawak sahaja . Ap tnggu lagi!! Jom order skrng. 📲 Dm/Ws Mierah 👇utk lebih Detail. 📵 No Call . Super Fast Respond 0199300639
Sales Besar-Besaran utk treatment  lipmatte 😱😱😱😱 Tarikh tamat Sales Mierah akan dberitahu kemudian. Stockkk xbanyak. Cepat grab sblum habiss. 😱😱😱 Sementara harga tengah runtuh!

1/pcs 👉 Rm39.90 
3/pcs keatas 👉 Rm36.90
6/pcs keatas 👉 Rm33.90 .
.
📪 Postage RM7 sm / RM12 ss
.  3 Item and above free pos n free gift ğŸŽ
.

COD Tmn Ehsan Kepong dan Rawang sahaja! . .
P/s : Take Noted Setiap Item akan ditambah RM5 utk Sabah & Sarawak sahaja .

Ap tnggu lagi!! Jom order skrng. 📲 Dm/Ws Mierah 👇utk lebih Detail. 📵 No Call . Super Fast Respond
0199300639
Sales Besar-Besaran utk treatment lipmatte 😱😱😱😱 Tarikh tamat Sales Mierah akan dberitahu kemudian. Stockkk xbanyak. Cepat grab sblum habiss. 😱😱😱 Sementara harga tengah runtuh! 1/pcs 👉 Rm39.90 3/pcs keatas 👉 Rm36.90 6/pcs keatas 👉 Rm33.90 . . 📪 Postage RM7 sm / RM12 ss . 3 Item and above free pos n free gift ğŸŽ . COD Tmn Ehsan Kepong dan Rawang sahaja! . . P/s : Take Noted Setiap Item akan ditambah RM5 utk Sabah & Sarawak sahaja . Ap tnggu lagi!! Jom order skrng. 📲 Dm/Ws Mierah 👇utk lebih Detail. 📵 No Call . Super Fast Respond 0199300639
Sales On! 
Sales Besar-Besaran utk treatment  lipmatte 😱😱😱😱 Tarikh tamat Sales Mierah akan dberitahu kemudian. Stockkk xbanyak. Cepat grab sblum habiss. 😱😱😱 Sementara harga tengah runtuh!

1/pcs 👉 Rm39.90 
3/pcs keatas 👉 Rm36.90
6/pcs keatas 👉 Rm33.90 .
.
📪 Postage RM7 sm / RM12 ss
.  3 Item and above free pos n free gift ğŸŽ
.

COD Tmn Ehsan Kepong dan Rawang sahaja! . .
P/s : Take Noted Setiap Item akan ditambah RM5 utk Sabah & Sarawak sahaja .

Ap tnggu lagi!! Jom order skrng. 📲 Dm/Ws Mierah 👇utk lebih Detail. 📵 No Call . Super Fast Respond
0199300639
Sales On! Sales Besar-Besaran utk treatment lipmatte 😱😱😱😱 Tarikh tamat Sales Mierah akan dberitahu kemudian. Stockkk xbanyak. Cepat grab sblum habiss. 😱😱😱 Sementara harga tengah runtuh! 1/pcs 👉 Rm39.90 3/pcs keatas 👉 Rm36.90 6/pcs keatas 👉 Rm33.90 . . 📪 Postage RM7 sm / RM12 ss . 3 Item and above free pos n free gift ğŸŽ . COD Tmn Ehsan Kepong dan Rawang sahaja! . . P/s : Take Noted Setiap Item akan ditambah RM5 utk Sabah & Sarawak sahaja . Ap tnggu lagi!! Jom order skrng. 📲 Dm/Ws Mierah 👇utk lebih Detail. 📵 No Call . Super Fast Respond 0199300639
Ramai yang whatsapp akak nak dapatkan Lipmatte Elysian dengan harga Promo sampai licin!  Ada yang nak cuba tak?
Ni warna copper. Terbaik taw!
.
Meh kita Share sikit info:-
.
Kelebihan treatment lipmatte;
- tidak mengeringkan bibir
- tidak melekit
- tidak menghitamkan bibir
- tahan sehingga 9 jam
.
Whatsapp: 
016586.6649
016.586.6649
016.586.6649
.
Yana-agent sah elysian
#elysianbeauty #setbasicelysian #elysianglamour #elysianperak #elysianserum #dropshipelysian #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #dyxy #meletop #fefet #lesandafoundation #boosterwhitening #malaysia #rubyskincare #treatmentlipmatte #serumajaib #foundation #serumfoundation #jerawat #jeragat #sunburn #ruam #ekzema #produknatural #shaklee #telukintan #dropship #lipmattetahanlama #kampar
Ramai yang whatsapp akak nak dapatkan Lipmatte Elysian dengan harga Promo sampai licin!  Ada yang nak cuba tak? Ni warna copper. Terbaik taw! . Meh kita Share sikit info:- . Kelebihan treatment lipmatte; - tidak mengeringkan bibir - tidak melekit - tidak menghitamkan bibir - tahan sehingga 9 jam . Whatsapp: 016586.6649 016.586.6649 016.586.6649 . Yana-agent sah elysian #elysianbeauty  #setbasicelysian  #elysianglamour  #elysianperak  #elysianserum  #dropshipelysian  #dropshipdiperlukan  #dropshipwanted  #dyxy  #meletop  #fefet  #lesandafoundation  #boosterwhitening  #malaysia  #rubyskincare  #treatmentlipmatte  #serumajaib  #foundation  #serumfoundation  #jerawat  #jeragat  #sunburn  #ruam  #ekzema  #produknatural  #shaklee  #telukintan  #dropship  #lipmattetahanlama  #kampar 
Warna warna cantik #TREATMENTLIPMATTE dari #ElysianBeauty 💋 .
.
Hanya RM 39.90 sahaja utk lipmatte hebat yang tak perlu pakai lipbalm ni. . .
.
SEMUA CODE READY STOCK .
.
WHATSAPP : +60139561399
.
#Elysiancosmetics #ElysianBeauty #lipmatteelysian #Elysianskincare #ELYSIANHQ #Elysiankualalumpur #Elysianselangor #Elysianshahalam #Elysianpetalingjaya #sayajuallipmatte #lipmattemurah
jom layan video mama using #serumfoundation & #treatmentlipmatte yg hot ni
Step by step:
.
.
1)Deep Gel Cleanser by Ruby Skincare
2)Elysian Booster Serum
3)Toner by Ruby Skincare
4)Protect & Support Cream SPF35 by Ruby Skincare
5)Fixing Compact Powder by Essence
6)Blusher by Maybelline
7)Quattro Eyeshadow by Essense
8)Eyebrow by Daiso
9)Mascara by Mixiu
Step by step: . . 1)Deep Gel Cleanser by Ruby Skincare 2)Elysian Booster Serum 3)Toner by Ruby Skincare 4)Protect & Support Cream SPF35 by Ruby Skincare 5)Fixing Compact Powder by Essence 6)Blusher by Maybelline 7)Quattro Eyeshadow by Essense 8)Eyebrow by Daiso 9)Mascara by Mixiu
Nak makeup look macam ni? Senang je. Jom tengok apa yang Kakyu pakai 😉
Nak makeup look macam ni? Senang je. Jom tengok apa yang Kakyu pakai 😉
.
.
Quality HD Cream Foundation ni setaraf international product tau. Dengan harga mampu milik, Rm49 sahaja. Semua org wajib cantik!
.
SAY NO TO COMPACT POWDER ‼️ NO BEDAK ‼️ NO FILTER ‼️ NO 360 CAMERA! Nude 👆
.
FLAWLESS AND GLOWING SERTA MERTA❗️
3 in 1 (Compact powder + bb cream + concealer)
.
HD CREAM FOUNDATION BY EVERDEENSS 🌼
.
Kelebihan foundation ni:
💐 TAHAN LAMA (LEBIH 8JAM)
💐 Dengan sekali sapuan shj dpt menutup segala parut + jerawat + jeragat di muka plus dapat menjimatkn masa
💐 TIDAK PERLU CONCEALER / compact powder / bb cream / cc cream
💐 Tidak berminyak dan tidak bercapuk
💐 SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT
💐 HD EFFECT (dalam gambar)
💐 SPF 50 ++
💐 Senang dicuci dan mesra solat
💐 ORIGINAL FROM KOREA 💯
.
 COLOUR AVAILABLE:
🌹IVORY (putih cina)
🌹NUDE (sederhana putih/putih biasa)
🌹HONEY (sawo matang)
.
DM / Whatsapp je Mia +6019-333 0074
DM / Whatsapp je Mia +6019-333 0074
DM / Whatsapp je Mia +6019-333 0074
. . Quality HD Cream Foundation ni setaraf international product tau. Dengan harga mampu milik, Rm49 sahaja. Semua org wajib cantik! . SAY NO TO COMPACT POWDER ‼️ NO BEDAK ‼️ NO FILTER ‼️ NO 360 CAMERA! Nude 👆 . FLAWLESS AND GLOWING SERTA MERTA❗️ 3 in 1 (Compact powder + bb cream + concealer) . HD CREAM FOUNDATION BY EVERDEENSS 🌼 . Kelebihan foundation ni: 💐 TAHAN LAMA (LEBIH 8JAM) 💐 Dengan sekali sapuan shj dpt menutup segala parut + jerawat + jeragat di muka plus dapat menjimatkn masa 💐 TIDAK PERLU CONCEALER / compact powder / bb cream / cc cream 💐 Tidak berminyak dan tidak bercapuk 💐 SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT 💐 HD EFFECT (dalam gambar) 💐 SPF 50 ++ 💐 Senang dicuci dan mesra solat 💐 ORIGINAL FROM KOREA 💯 . COLOUR AVAILABLE: 🌹IVORY (putih cina) 🌹NUDE (sederhana putih/putih biasa) 🌹HONEY (sawo matang) . DM / Whatsapp je Mia +6019-333 0074 DM / Whatsapp je Mia +6019-333 0074 DM / Whatsapp je Mia +6019-333 0074
SET COMBO @ FULLSET 💋: .
.

KENAPA ANDA PERLU BELI DENGAN KOMBO SET?
.
Okay, harini Mierah nak jelaskan kenapa anda wajib guna COMBO SET Elysian Booster Serum dan Ruby Cellactive®-white.
.
KOMBO SET ni dah lengkap dengan rutin seharian untuk penjagaan muka anda. Dengan Cleanser, toner, serum, day cream dan juga night cream yang semuanya beri kesan yang WOW! Tak perlu pikir nak cari lain dah sebab kami dah sediakan set lengkap. Dengan harga setanding kualiti dan mampu milik. Anda konsisten je guna memang kulit makin cantik, mulus, cerah berseri dan paling penting sihat tanpa kesan sampingan.
.
Sebab ada anda perlukan serum juga walaupun dah ada banyak cream dan toner? Ni ramai tak tahu... Ramai yang silap. Rahsia kecantikkan wanita jepun dan korea mereka tak pernah miss SERUM tau.
.
Sebab apa? Serum membantu mempercepatkan penyerapan cream cream yang anda guna selepas anda sapu serum tu. Inshaaah bila guna bersama Elysian Booster Serum anda akan nampak hasil yang lebih cepat dan selamat. Umpama macam serum membuka laluan untuk penyerapan lebih pada cream cream yang anda gunakan selepas serum. .
Kulit pun kekal anjal dan lebih muda dari usia. Yela.. Penjagaan kulit dah sempurna. Cuma perlu konsisten saja.. .
.
Hanya Rm220 sahaja!!! ..
.
📪 Free Postage + Free Gift .

COD Tmn Ehsan Kepong dan Rawang sahaja! .

P/s : Take Noted Setiap Item akan ditambah RM5 utk Sabah & Sarawak sahaja
.

Ap tnggu lagi!! Jom order skrng. 📲 Dm/Ws mierah 👇Restricted 📵 Call . Super Fast Respond
0199300639
SET COMBO @ FULLSET 💋: . . KENAPA ANDA PERLU BELI DENGAN KOMBO SET? . Okay, harini Mierah nak jelaskan kenapa anda wajib guna COMBO SET Elysian Booster Serum dan Ruby Cellactive®-white. . KOMBO SET ni dah lengkap dengan rutin seharian untuk penjagaan muka anda. Dengan Cleanser, toner, serum, day cream dan juga night cream yang semuanya beri kesan yang WOW! Tak perlu pikir nak cari lain dah sebab kami dah sediakan set lengkap. Dengan harga setanding kualiti dan mampu milik. Anda konsisten je guna memang kulit makin cantik, mulus, cerah berseri dan paling penting sihat tanpa kesan sampingan. . Sebab ada anda perlukan serum juga walaupun dah ada banyak cream dan toner? Ni ramai tak tahu... Ramai yang silap. Rahsia kecantikkan wanita jepun dan korea mereka tak pernah miss SERUM tau. . Sebab apa? Serum membantu mempercepatkan penyerapan cream cream yang anda guna selepas anda sapu serum tu. Inshaaah bila guna bersama Elysian Booster Serum anda akan nampak hasil yang lebih cepat dan selamat. Umpama macam serum membuka laluan untuk penyerapan lebih pada cream cream yang anda gunakan selepas serum. . Kulit pun kekal anjal dan lebih muda dari usia. Yela.. Penjagaan kulit dah sempurna. Cuma perlu konsisten saja.. . . Hanya Rm220 sahaja!!! .. . 📪 Free Postage + Free Gift . COD Tmn Ehsan Kepong dan Rawang sahaja! . P/s : Take Noted Setiap Item akan ditambah RM5 utk Sabah & Sarawak sahaja . Ap tnggu lagi!! Jom order skrng. 📲 Dm/Ws mierah 👇Restricted 📵 Call . Super Fast Respond 0199300639
SET COMBO @ FULLSET 💋: .
.

KENAPA ANDA PERLU BELI DENGAN KOMBO SET?
.
Okay, harini Mierah nak jelaskan kenapa anda wajib guna COMBO SET Elysian Booster Serum dan Ruby Cellactive®-white.
.
KOMBO SET ni dah lengkap dengan rutin seharian untuk penjagaan muka anda. Dengan Cleanser, toner, serum, day cream dan juga night cream yang semuanya beri kesan yang WOW! Tak perlu pikir nak cari lain dah sebab kami dah sediakan set lengkap. Dengan harga setanding kualiti dan mampu milik. Anda konsisten je guna memang kulit makin cantik, mulus, cerah berseri dan paling penting sihat tanpa kesan sampingan.
.
Sebab ada anda perlukan serum juga walaupun dah ada banyak cream dan toner? Ni ramai tak tahu... Ramai yang silap. Rahsia kecantikkan wanita jepun dan korea mereka tak pernah miss SERUM tau.
.
Sebab apa? Serum membantu mempercepatkan penyerapan cream cream yang anda guna selepas anda sapu serum tu. Inshaaah bila guna bersama Elysian Booster Serum anda akan nampak hasil yang lebih cepat dan selamat. Umpama macam serum membuka laluan untuk penyerapan lebih pada cream cream yang anda gunakan selepas serum. .
Kulit pun kekal anjal dan lebih muda dari usia. Yela.. Penjagaan kulit dah sempurna. Cuma perlu konsisten saja.. .
.
Hanya Rm220 sahaja!!! ..
.
📪 Free Postage + Free Gift .

COD Tmn Ehsan Kepong dan Rawang sahaja! .

P/s : Take Noted Setiap Item akan ditambah RM5 utk Sabah & Sarawak sahaja
.

Ap tnggu lagi!! Jom order skrng. 📲 Dm/Ws mierah 👇Restricted 📵 Call . Super Fast Respond
0199300639
SET COMBO @ FULLSET 💋: . . KENAPA ANDA PERLU BELI DENGAN KOMBO SET? . Okay, harini Mierah nak jelaskan kenapa anda wajib guna COMBO SET Elysian Booster Serum dan Ruby Cellactive®-white. . KOMBO SET ni dah lengkap dengan rutin seharian untuk penjagaan muka anda. Dengan Cleanser, toner, serum, day cream dan juga night cream yang semuanya beri kesan yang WOW! Tak perlu pikir nak cari lain dah sebab kami dah sediakan set lengkap. Dengan harga setanding kualiti dan mampu milik. Anda konsisten je guna memang kulit makin cantik, mulus, cerah berseri dan paling penting sihat tanpa kesan sampingan. . Sebab ada anda perlukan serum juga walaupun dah ada banyak cream dan toner? Ni ramai tak tahu... Ramai yang silap. Rahsia kecantikkan wanita jepun dan korea mereka tak pernah miss SERUM tau. . Sebab apa? Serum membantu mempercepatkan penyerapan cream cream yang anda guna selepas anda sapu serum tu. Inshaaah bila guna bersama Elysian Booster Serum anda akan nampak hasil yang lebih cepat dan selamat. Umpama macam serum membuka laluan untuk penyerapan lebih pada cream cream yang anda gunakan selepas serum. . Kulit pun kekal anjal dan lebih muda dari usia. Yela.. Penjagaan kulit dah sempurna. Cuma perlu konsisten saja.. . . Hanya Rm220 sahaja!!! .. . 📪 Free Postage + Free Gift . COD Tmn Ehsan Kepong dan Rawang sahaja! . P/s : Take Noted Setiap Item akan ditambah RM5 utk Sabah & Sarawak sahaja . Ap tnggu lagi!! Jom order skrng. 📲 Dm/Ws mierah 👇Restricted 📵 Call . Super Fast Respond 0199300639
SET COMBO @ FULLSET 💋: .
.

KENAPA ANDA PERLU BELI DENGAN KOMBO SET?
.
Okay, harini Mierah nak jelaskan kenapa anda wajib guna COMBO SET Elysian Booster Serum dan Ruby Cellactive®-white.
.
KOMBO SET ni dah lengkap dengan rutin seharian untuk penjagaan muka anda. Dengan Cleanser, toner, serum, day cream dan juga night cream yang semuanya beri kesan yang WOW! Tak perlu pikir nak cari lain dah sebab kami dah sediakan set lengkap. Dengan harga setanding kualiti dan mampu milik. Anda konsisten je guna memang kulit makin cantik, mulus, cerah berseri dan paling penting sihat tanpa kesan sampingan.
.
Sebab ada anda perlukan serum juga walaupun dah ada banyak cream dan toner? Ni ramai tak tahu... Ramai yang silap. Rahsia kecantikkan wanita jepun dan korea mereka tak pernah miss SERUM tau.
.
Sebab apa? Serum membantu mempercepatkan penyerapan cream cream yang anda guna selepas anda sapu serum tu. Inshaaah bila guna bersama Elysian Booster Serum anda akan nampak hasil yang lebih cepat dan selamat. Umpama macam serum membuka laluan untuk penyerapan lebih pada cream cream yang anda gunakan selepas serum. .
Kulit pun kekal anjal dan lebih muda dari usia. Yela.. Penjagaan kulit dah sempurna. Cuma perlu konsisten saja.. .
.
Hanya Rm220 sahaja!!! ..
.
📪 Free Postage + Free Gift .

COD Tmn Ehsan Kepong dan Rawang sahaja! .

P/s : Take Noted Setiap Item akan ditambah RM5 utk Sabah & Sarawak sahaja
.

Ap tnggu lagi!! Jom order skrng. 📲 Dm/Ws mierah 👇Restricted 📵 Call . Super Fast Respond
0199300639
SET COMBO @ FULLSET 💋: . . KENAPA ANDA PERLU BELI DENGAN KOMBO SET? . Okay, harini Mierah nak jelaskan kenapa anda wajib guna COMBO SET Elysian Booster Serum dan Ruby Cellactive®-white. . KOMBO SET ni dah lengkap dengan rutin seharian untuk penjagaan muka anda. Dengan Cleanser, toner, serum, day cream dan juga night cream yang semuanya beri kesan yang WOW! Tak perlu pikir nak cari lain dah sebab kami dah sediakan set lengkap. Dengan harga setanding kualiti dan mampu milik. Anda konsisten je guna memang kulit makin cantik, mulus, cerah berseri dan paling penting sihat tanpa kesan sampingan. . Sebab ada anda perlukan serum juga walaupun dah ada banyak cream dan toner? Ni ramai tak tahu... Ramai yang silap. Rahsia kecantikkan wanita jepun dan korea mereka tak pernah miss SERUM tau. . Sebab apa? Serum membantu mempercepatkan penyerapan cream cream yang anda guna selepas anda sapu serum tu. Inshaaah bila guna bersama Elysian Booster Serum anda akan nampak hasil yang lebih cepat dan selamat. Umpama macam serum membuka laluan untuk penyerapan lebih pada cream cream yang anda gunakan selepas serum. . Kulit pun kekal anjal dan lebih muda dari usia. Yela.. Penjagaan kulit dah sempurna. Cuma perlu konsisten saja.. . . Hanya Rm220 sahaja!!! .. . 📪 Free Postage + Free Gift . COD Tmn Ehsan Kepong dan Rawang sahaja! . P/s : Take Noted Setiap Item akan ditambah RM5 utk Sabah & Sarawak sahaja . Ap tnggu lagi!! Jom order skrng. 📲 Dm/Ws mierah 👇Restricted 📵 Call . Super Fast Respond 0199300639
.
.
Quality HD Cream Foundation ni setaraf international product tau. Dengan harga mampu milik, Rm49 sahaja. Semua org wajib cantik!
.
SAY NO TO COMPACT POWDER ‼️ NO BEDAK ‼️ NO FILTER ‼️ NO 360 CAMERA! Nude 👆
.
FLAWLESS AND GLOWING SERTA MERTA❗️
3 in 1 (Compact powder + bb cream + concealer)
.
HD CREAM FOUNDATION BY EVERDEENSS 🌼
.
Kelebihan foundation ni:
💐 TAHAN LAMA (LEBIH 8JAM)
💐 Dengan sekali sapuan shj dpt menutup segala parut + jerawat + jeragat di muka plus dapat menjimatkn masa
💐 TIDAK PERLU CONCEALER / compact powder / bb cream / cc cream
💐 Tidak berminyak dan tidak bercapuk
💐 SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT
💐 HD EFFECT (dalam gambar)
💐 SPF 50 ++
💐 Senang dicuci dan mesra solat
💐 ORIGINAL FROM KOREA 💯
.
 COLOUR AVAILABLE:
🌹IVORY (putih cina)
🌹NUDE (sederhana putih/putih biasa)
🌹HONEY (sawo matang)
.
DM / Whatsapp je Mia +6019-333 0074
DM / Whatsapp je Mia +6019-333 0074
DM / Whatsapp je Mia +6019-333 0074
. . Quality HD Cream Foundation ni setaraf international product tau. Dengan harga mampu milik, Rm49 sahaja. Semua org wajib cantik! . SAY NO TO COMPACT POWDER ‼️ NO BEDAK ‼️ NO FILTER ‼️ NO 360 CAMERA! Nude 👆 . FLAWLESS AND GLOWING SERTA MERTA❗️ 3 in 1 (Compact powder + bb cream + concealer) . HD CREAM FOUNDATION BY EVERDEENSS 🌼 . Kelebihan foundation ni: 💐 TAHAN LAMA (LEBIH 8JAM) 💐 Dengan sekali sapuan shj dpt menutup segala parut + jerawat + jeragat di muka plus dapat menjimatkn masa 💐 TIDAK PERLU CONCEALER / compact powder / bb cream / cc cream 💐 Tidak berminyak dan tidak bercapuk 💐 SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT 💐 HD EFFECT (dalam gambar) 💐 SPF 50 ++ 💐 Senang dicuci dan mesra solat 💐 ORIGINAL FROM KOREA 💯 . COLOUR AVAILABLE: 🌹IVORY (putih cina) 🌹NUDE (sederhana putih/putih biasa) 🌹HONEY (sawo matang) . DM / Whatsapp je Mia +6019-333 0074 DM / Whatsapp je Mia +6019-333 0074 DM / Whatsapp je Mia +6019-333 0074
Dia semanis honeeyyy.. Cit perasan.
Bukan honey makan la..tu honey toffee.

Kaler yang menawan, tidak terlalu menyerlah tapi mempersona.

KaayLipmatte memberikan keyakinan buat si pemakai. Sangat syiokk rasenya.

Coklat mint di atas bibir dengan fefeling sejuk daun pudina dirasa.

Cubalah hari ini!

www.wasap.my/+60197003034

#KaayJB
#JemaahMami
#NaturalProduk
#MesraWudhu
#TreatmentLipmatte
Dia semanis honeeyyy.. Cit perasan. Bukan honey makan la..tu honey toffee. Kaler yang menawan, tidak terlalu menyerlah tapi mempersona. KaayLipmatte memberikan keyakinan buat si pemakai. Sangat syiokk rasenya. Coklat mint di atas bibir dengan fefeling sejuk daun pudina dirasa. Cubalah hari ini! www.wasap.my/+60197003034 #KaayJB  #JemaahMami  #NaturalProduk  #MesraWudhu  #TreatmentLipmatte 
Promosi WOW! #kasilicin lipmatte Elysian sedang berlangsung! 😍
.
Lipmatte :- 1PC - RM 39.90/PC
3PCS - RM 36.90/PC
6PCS - RM 34.90/ PC
*Beli 3 pcs keatas FREE POSTAGE ke Semenanjung Malaysia.
.
Harga nanges tepi pasu bunga kekakak oi!! jom dapatkan sekarang sementara stok masih ada..😉 *VENUS ❌SOLD OUT
Promosi WOW! #kasilicin  lipmatte Elysian sedang berlangsung! 😍 . Lipmatte :- 1PC - RM 39.90/PC 3PCS - RM 36.90/PC 6PCS - RM 34.90/ PC *Beli 3 pcs keatas FREE POSTAGE ke Semenanjung Malaysia. . Harga nanges tepi pasu bunga kekakak oi!! jom dapatkan sekarang sementara stok masih ada..😉 *VENUS ❌SOLD OUT
Hai assalamualaikum.
.
Sambil main handphone sambil tambah income. Haa siapa nak macam ni? Nak tahu apa yang uolls akan dapat? Uolls akan dapat:
.
💃🏻 training online
💃🏻 keuntungan tinggi
💃🏻 marketing dari TV, surat khabar, radio, instafemes
💃🏻 gambar dan copywriting marketing di sediakan
💃🏻 bonus pun dapat
💃🏻 additional training khas dari puan founder
.
Patutlah asyik kena restock je setiap minggu. Fuhh, barang laku keras memang senang jalan kan? Anda bila lagi? takkan nak tengok senyap2 je 😝
.
Agent gorgeousofelysian 
dropship_wanted"
Hai assalamualaikum. . Sambil main handphone sambil tambah income. Haa siapa nak macam ni? Nak tahu apa yang uolls akan dapat? Uolls akan dapat: . 💃🏻 training online 💃🏻 keuntungan tinggi 💃🏻 marketing dari TV, surat khabar, radio, instafemes 💃🏻 gambar dan copywriting marketing di sediakan 💃🏻 bonus pun dapat 💃🏻 additional training khas dari puan founder . Patutlah asyik kena restock je setiap minggu. Fuhh, barang laku keras memang senang jalan kan? Anda bila lagi? takkan nak tengok senyap2 je 😝 . Agent gorgeousofelysian dropship_wanted"
Korang love ke x tengok kaler lipmatte obsess ni ? ❤
.
Serious lawo.. pakai la warna apapon ..tetap menawan 🤗🤗
.
Korang risau bibir terkopak, hitam, kering, berdarah ⁉⁉
.
Oh no.. lipmatte Obsess ni kaya dengan vit E dan Argan Oil uolls... Yang akan sentiasa menjaga bibir korang supaya tak kering dan merekah-rekah. Tapi bibir uolls akan makin mungil gitu 😊😊
.
.
Tahan lama pulak tu tau. Pakai sekali cukupp. Makan ke minum ke tak hilang! .
.
.
Ok. Dah cantik
ğŸ“žğŸ“ž019-5612550

#obsesslipmatte #obsesslipstick #treatmentlipmatte #lipmatteelysian #treatmentlipmattemurah #imanniskinzcattleya #imannicattleya  #chriszenliptint #chriszenliptintmurah 
#sleekmattememurah  #Mattelipcream  #sleekmattemeori #Mattelipcream  #ridzskinlipsmatte #ridzskin #lipmattemurah #lipmatte  #lipstickobsessed  #lipmattemalaysia - #regrann
Korang love ke x tengok kaler lipmatte obsess ni ? ❤ . Serious lawo.. pakai la warna apapon ..tetap menawan 🤗🤗 . Korang risau bibir terkopak, hitam, kering, berdarah ⁉⁉ . Oh no.. lipmatte Obsess ni kaya dengan vit E dan Argan Oil uolls... Yang akan sentiasa menjaga bibir korang supaya tak kering dan merekah-rekah. Tapi bibir uolls akan makin mungil gitu 😊😊 . . Tahan lama pulak tu tau. Pakai sekali cukupp. Makan ke minum ke tak hilang! . . . Ok. Dah cantik ğŸ“žğŸ“ž019-5612550 #obsesslipmatte  #obsesslipstick  #treatmentlipmatte  #lipmatteelysian  #treatmentlipmattemurah  #imanniskinzcattleya  #imannicattleya  #chriszenliptint  #chriszenliptintmurah  #sleekmattememurah  #Mattelipcream  #sleekmattemeori  #Mattelipcream  #ridzskinlipsmatte  #ridzskin  #lipmattemurah  #lipmatte  #lipstickobsessed  #lipmattemalaysia  - #regrann 
Rugi tak dapatkan Elysian Treatment Lipmatte ini tau!!
.
Dah tak banyak yg ado!
SWEETY & SEXY mmg dah SOLD OUT di HQ.
.
Berminat??
Wasap here for fast response
0129348978
0129348978
.
.
.
#nurscollections 
#elysianlipmatte 
#treatmentlipmatte 
#elysiancosmetic 
#elysianbeauty
#lipmattecream 
#kakimakeup 
#makeupaddict 
#gilalipstick 
#elysianbandarsaujanaputra 
#elysianputraheight 
#elysianshahalam 
#elysianputrajaya 
#elysiancyberjaya 
#elysianputraperdana 
#mahsauniversitybandarsaujanaputra 
#upm #ukm #uniten #uitm #usim
#sayajuallipmatte 
#lipmatteviral
Rugi tak dapatkan Elysian Treatment Lipmatte ini tau!! . Dah tak banyak yg ado! SWEETY & SEXY mmg dah SOLD OUT di HQ. . Berminat?? Wasap here for fast response 0129348978 0129348978 . . . #nurscollections  #elysianlipmatte  #treatmentlipmatte  #elysiancosmetic  #elysianbeauty  #lipmattecream  #kakimakeup  #makeupaddict  #gilalipstick  #elysianbandarsaujanaputra  #elysianputraheight  #elysianshahalam  #elysianputrajaya  #elysiancyberjaya  #elysianputraperdana  #mahsauniversitybandarsaujanaputra  #upm  #ukm  #uniten  #uitm  #usim  #sayajuallipmatte  #lipmatteviral 
Promosi WOW! #kasilicin lipmatte Elysian sedang berlangsung! 😍
.
Lipmatte :- 1PC - RM 39.90/PC
3PCS - RM 36.90/PC
6PCS - RM 34.90/ PC
*Beli 3 pcs keatas FREE POSTAGE ke Semenanjung Malaysia.
.
Harga nanges tepi pasu bunga kekakak oi!! jom dapatkan sekarang sementara stok masih ada..😉 *VENUS ❌SOLD OUT
Promosi WOW! #kasilicin  lipmatte Elysian sedang berlangsung! 😍 . Lipmatte :- 1PC - RM 39.90/PC 3PCS - RM 36.90/PC 6PCS - RM 34.90/ PC *Beli 3 pcs keatas FREE POSTAGE ke Semenanjung Malaysia. . Harga nanges tepi pasu bunga kekakak oi!! jom dapatkan sekarang sementara stok masih ada..😉 *VENUS ❌SOLD OUT
Promosi WOW! #kasilicin lipmatte Elysian sedang berlangsung! 😍
.
Lipmatte :- 1PC - RM 39.90/PC
3PCS - RM 36.90/PC
6PCS - RM 34.90/ PC
*Beli 3 pcs keatas FREE POSTAGE ke Semenanjung Malaysia.
.
Harga nanges tepi pasu bunga kekakak oi!! jom dapatkan sekarang sementara stok masih ada..😉 *VENUS ❌SOLD OUT
Promosi WOW! #kasilicin  lipmatte Elysian sedang berlangsung! 😍 . Lipmatte :- 1PC - RM 39.90/PC 3PCS - RM 36.90/PC 6PCS - RM 34.90/ PC *Beli 3 pcs keatas FREE POSTAGE ke Semenanjung Malaysia. . Harga nanges tepi pasu bunga kekakak oi!! jom dapatkan sekarang sementara stok masih ada..😉 *VENUS ❌SOLD OUT
MAKIN BERUSIA MAKIN CANTIK. GARA GARA ELYSIAN TERPAKSA MUDA JELITA.
.
Perjalan hidup bersama Elysian.. Ingatkan nak setia dan konsisten dengan Elysian Booster Serum je. Tapi terjebak dengan treatment matte Elysian yang langsung tak keringkan bibir ni. Sekaligus bibir jadi merah mungil. Bibir lebam dah hilang. Alhamdulillah.
.
Memang serius serum ni terbukti untuk ANTI AGING. Nampak tak sebelum guna dan selepas guna. Tapi makin muda walaupun usia makin meningkat? .
Power sangat formula liftonin® xpert dalam Elysian Booster Serum ni. Wajah kedut,kusam,kering,jeragat sebab usia meningkat dah makin hilang. Dan buat muka lebih muda dan tegang. .
Kesannya TERPAKSA MUDA. Booster Serum terbukti berkesan untuk meremajakan kulit anda. Dan buat anda lebih muda dari usia! ğŸ“žğŸ“ž019-5612550 ❤️❤️ #elysianserum #elysianboosterserum #elysianboosterserumfeedback #elysianmalaysia #elysianrubyskincare #elysianskincare #elysianbeauty  #minyakarganmurah  #minyakarganmalaysia  #elysianmurah  #mylea  #myleaserum #laserserum #treatmentlipmatte #lipmatteelysian #treatmentlipmattemurah 
#sleekmattememurah  #Mattelipcream #naelofarhijab #ariani #tudungariani #serumjeragat #terlajaklaris #moodrepublik #moodrepubliktour #terlajaklaris #elysianpenang #elysianmamirayyan  #botoxmalaysia #serumawetmuda #laserserummalaysia
MAKIN BERUSIA MAKIN CANTIK. GARA GARA ELYSIAN TERPAKSA MUDA JELITA. . Perjalan hidup bersama Elysian.. Ingatkan nak setia dan konsisten dengan Elysian Booster Serum je. Tapi terjebak dengan treatment matte Elysian yang langsung tak keringkan bibir ni. Sekaligus bibir jadi merah mungil. Bibir lebam dah hilang. Alhamdulillah. . Memang serius serum ni terbukti untuk ANTI AGING. Nampak tak sebelum guna dan selepas guna. Tapi makin muda walaupun usia makin meningkat? . Power sangat formula liftonin® xpert dalam Elysian Booster Serum ni. Wajah kedut,kusam,kering,jeragat sebab usia meningkat dah makin hilang. Dan buat muka lebih muda dan tegang. . Kesannya TERPAKSA MUDA. Booster Serum terbukti berkesan untuk meremajakan kulit anda. Dan buat anda lebih muda dari usia! ğŸ“žğŸ“ž019-5612550 ❤️❤️ #elysianserum  #elysianboosterserum  #elysianboosterserumfeedback  #elysianmalaysia  #elysianrubyskincare  #elysianskincare  #elysianbeauty  #minyakarganmurah  #minyakarganmalaysia  #elysianmurah  #mylea  #myleaserum  #laserserum  #treatmentlipmatte  #lipmatteelysian  #treatmentlipmattemurah  #sleekmattememurah  #Mattelipcream  #naelofarhijab  #ariani  #tudungariani  #serumjeragat  #terlajaklaris  #moodrepublik  #moodrepubliktour  #terlajaklaris  #elysianpenang  #elysianmamirayyan  #botoxmalaysia  #serumawetmuda  #laserserummalaysia 
Cubaan anak gadis menjadi model #serumfoundation 
Tp mummynya yg pakai foundationnya.. Haha

Ank gadiz nk sgt pakai #treatmentlipmatte #sweety mmg feveret dia la.. So kita blanje la dia sikit.. Hehe

Mmg seriously seronok pakai #serumfoundation ni.. 😘TAK BERCAPUK,
😘TAK BERMINYAK, 😘FULL COVERAGE  tp.. Ringan je.. ( Xdala rase mcm opera cina.. Huhu) 
Seronok bila pakai terasa gorgeous nya.. #elysian #elysianagent #elysianmalaysia #elysianproduct #elysiantrustedseller #cantiknatural #naturalproduct #switzerlandtechnology #kinisemuabolehcantik #sispakaisisjual #elysiannilai #elysiansepang #elysianklia #elysiannatural #elysianskincare #elysiancosmetic #elysiansalak #elysiansalaktinggi #elysianisthebest
Cubaan anak gadis menjadi model #serumfoundation  Tp mummynya yg pakai foundationnya.. Haha Ank gadiz nk sgt pakai #treatmentlipmatte  #sweety  mmg feveret dia la.. So kita blanje la dia sikit.. Hehe Mmg seriously seronok pakai #serumfoundation  ni.. 😘TAK BERCAPUK, 😘TAK BERMINYAK, 😘FULL COVERAGE tp.. Ringan je.. ( Xdala rase mcm opera cina.. Huhu) Seronok bila pakai terasa gorgeous nya.. #elysian  #elysianagent  #elysianmalaysia  #elysianproduct  #elysiantrustedseller  #cantiknatural  #naturalproduct  #switzerlandtechnology  #kinisemuabolehcantik  #sispakaisisjual  #elysiannilai  #elysiansepang  #elysianklia  #elysiannatural  #elysianskincare  #elysiancosmetic  #elysiansalak  #elysiansalaktinggi  #elysianisthebest 
Promosi WOW! #kasilicin lipmatte Elysian sedang berlangsung! 😍
.
Lipmatte :- 1PC - RM 39.90/PC
3PCS - RM 36.90/PC
6PCS - RM 34.90/ PC
*Beli 3 pcs keatas FREE POSTAGE ke Semenanjung Malaysia.
.
Harga nanges tepi pasu bunga kekakak oi!! jom dapatkan sekarang sementara stok masih ada..😉 *VENUS ❌SOLD OUT
Promosi WOW! #kasilicin  lipmatte Elysian sedang berlangsung! 😍 . Lipmatte :- 1PC - RM 39.90/PC 3PCS - RM 36.90/PC 6PCS - RM 34.90/ PC *Beli 3 pcs keatas FREE POSTAGE ke Semenanjung Malaysia. . Harga nanges tepi pasu bunga kekakak oi!! jom dapatkan sekarang sementara stok masih ada..😉 *VENUS ❌SOLD OUT
KOLEKSI LIPMATTE MENAWAN HATI PARA PENGGUNA ELYSIAN .
Mula-mula,cuba satu.. lame-lame nak lagi lima nak buat koleksi. haih.. mane taknya saya dah jatuh hati sangat dengan lipmatte ni kak! saya pakai masa office hour LEMBAP je rase.. TAHAN LAMA pulak tu kak colournya. .dahla colour die MENGANCAM kemain kak.. suami saya rasa nak gigit je bibir saya ni ha..😅😅 hahaa.. lepas saya bersihkan lipmatte ni.. bibir saya jadi cam PINKISH gitu kak.. 💋
.
Adui.. tak sangka.. adik ni terus jatuh cinta dengan #lipmatteelysian yang tengah viral ni.. sebabnya.. colour menarik TANPA PLUMBUM dan juga PARABEN tau! best sangat! SAFE FOR BABIES TOO.😍😍
.
akak bagi tawaran terhebat lagi ni.. beli 3 lipmatte FREE POSTAGE ke SM akak bagi.. pulak tu akak payong lagi FREE GIFT😊. Jangan tunggu lagi, lekas masuk meminang si lipmatte terbaik ni, nanti habis, gigit jarilah kekakak!😅
.
🚪016-3078431
🏃COD BANDAR KAJANG
📫POS SETIAP HARI
KOLEKSI LIPMATTE MENAWAN HATI PARA PENGGUNA ELYSIAN . Mula-mula,cuba satu.. lame-lame nak lagi lima nak buat koleksi. haih.. mane taknya saya dah jatuh hati sangat dengan lipmatte ni kak! saya pakai masa office hour LEMBAP je rase.. TAHAN LAMA pulak tu kak colournya. .dahla colour die MENGANCAM kemain kak.. suami saya rasa nak gigit je bibir saya ni ha..😅😅 hahaa.. lepas saya bersihkan lipmatte ni.. bibir saya jadi cam PINKISH gitu kak.. 💋 . Adui.. tak sangka.. adik ni terus jatuh cinta dengan #lipmatteelysian  yang tengah viral ni.. sebabnya.. colour menarik TANPA PLUMBUM dan juga PARABEN tau! best sangat! SAFE FOR BABIES TOO.😍😍 . akak bagi tawaran terhebat lagi ni.. beli 3 lipmatte FREE POSTAGE ke SM akak bagi.. pulak tu akak payong lagi FREE GIFT😊. Jangan tunggu lagi, lekas masuk meminang si lipmatte terbaik ni, nanti habis, gigit jarilah kekakak!😅 . 🚪016-3078431 🏃COD BANDAR KAJANG 📫POS SETIAP HARI
KOLEKSI LIPMATTE MENAWAN HATI PARA PENGGUNA ELYSIAN .
Mula-mula,cuba satu.. lame-lame nak lagi lima nak buat koleksi. haih.. mane taknya saya dah jatuh hati sangat dengan lipmatte ni kak! saya pakai masa office hour LEMBAP je rase.. TAHAN LAMA pulak tu kak colournya. .dahla colour die MENGANCAM kemain kak.. suami saya rasa nak gigit je bibir saya ni ha..😅😅 hahaa.. lepas saya bersihkan lipmatte ni.. bibir saya jadi cam PINKISH gitu kak.. 💋
.
Adui.. tak sangka.. adik ni terus jatuh cinta dengan #lipmatteelysian yang tengah viral ni.. sebabnya.. colour menarik TANPA PLUMBUM dan juga PARABEN tau! best sangat! SAFE FOR BABIES TOO.😍😍
.
akak bagi tawaran terhebat lagi ni.. beli 3 lipmatte FREE POSTAGE ke SM akak bagi.. pulak tu akak payong lagi FREE GIFT😊. Jangan tunggu lagi, lekas masuk meminang si lipmatte terbaik ni, nanti habis, gigit jarilah kekakak!😅
.
🚪016-3078431
🏃COD BANDAR KAJANG
📫POS SETIAP HARI
KOLEKSI LIPMATTE MENAWAN HATI PARA PENGGUNA ELYSIAN . Mula-mula,cuba satu.. lame-lame nak lagi lima nak buat koleksi. haih.. mane taknya saya dah jatuh hati sangat dengan lipmatte ni kak! saya pakai masa office hour LEMBAP je rase.. TAHAN LAMA pulak tu kak colournya. .dahla colour die MENGANCAM kemain kak.. suami saya rasa nak gigit je bibir saya ni ha..😅😅 hahaa.. lepas saya bersihkan lipmatte ni.. bibir saya jadi cam PINKISH gitu kak.. 💋 . Adui.. tak sangka.. adik ni terus jatuh cinta dengan #lipmatteelysian  yang tengah viral ni.. sebabnya.. colour menarik TANPA PLUMBUM dan juga PARABEN tau! best sangat! SAFE FOR BABIES TOO.😍😍 . akak bagi tawaran terhebat lagi ni.. beli 3 lipmatte FREE POSTAGE ke SM akak bagi.. pulak tu akak payong lagi FREE GIFT😊. Jangan tunggu lagi, lekas masuk meminang si lipmatte terbaik ni, nanti habis, gigit jarilah kekakak!😅 . 🚪016-3078431 🏃COD BANDAR KAJANG 📫POS SETIAP HARI
TREATMATTE MATTE WARNA MEWAH. BIBIR KERING DAN GELAP MAKIN HILANG. MEMANG SUPERBBB! .
Macam biasa sebut je Elysian cosmetic kena ingat sambil make up sambil jaga kulit. Treatment matte Elysian Cosmetic ni bukan je bagi warna yang cantik dan mewah macam ni. .
Tapi sambil pakai lipmatte akan dapat kesan:
.
💄 Bibir lembap
💄 Ringan
💄Bibir gelap dan bertukar merah selepas dicuci
💄 Warna yang pigemented terus meresap ke dalam bibir dan bibir jadi lembap!
.
Penangan bahan bahan natural yang terbukti berkesan merawat bibir kering dan gelap:
.
💄 Diperkaya dengan minyak habbatussauda untuk melembap dan memerahkan bibir secara semulajadi.
.
💄 Mengandungi Vitamin E untuk mengatasi masalah bibir lebam dan gelap.
.
💄Mengandungi shea butter dan minyak argan untuk melembapkan bibir dan memungilkan bibir.
.
❌ TANPA PARABEN
.
PROMOSI MASIH BERLANGSUNG. Akan tamat pada bila bila masa saja. Jadi, dapatkan segera dari semua pengedar sah Elysian.
.
Sementara promo masih berlangsung.
.
.
🚗 COD: Pasir Gudang , Muar & Tangkak
.
👭 Dropship needed
.
❤ Free Consultation
.
📲http://aszrahim.wasap.my/
.
📫POS SETIAP HARI
TREATMATTE MATTE WARNA MEWAH. BIBIR KERING DAN GELAP MAKIN HILANG. MEMANG SUPERBBB! . Macam biasa sebut je Elysian cosmetic kena ingat sambil make up sambil jaga kulit. Treatment matte Elysian Cosmetic ni bukan je bagi warna yang cantik dan mewah macam ni. . Tapi sambil pakai lipmatte akan dapat kesan: . 💄 Bibir lembap 💄 Ringan 💄Bibir gelap dan bertukar merah selepas dicuci 💄 Warna yang pigemented terus meresap ke dalam bibir dan bibir jadi lembap! . Penangan bahan bahan natural yang terbukti berkesan merawat bibir kering dan gelap: . 💄 Diperkaya dengan minyak habbatussauda untuk melembap dan memerahkan bibir secara semulajadi. . 💄 Mengandungi Vitamin E untuk mengatasi masalah bibir lebam dan gelap. . 💄Mengandungi shea butter dan minyak argan untuk melembapkan bibir dan memungilkan bibir. . ❌ TANPA PARABEN . PROMOSI MASIH BERLANGSUNG. Akan tamat pada bila bila masa saja. Jadi, dapatkan segera dari semua pengedar sah Elysian. . Sementara promo masih berlangsung. . . 🚗 COD: Pasir Gudang , Muar & Tangkak . 👭 Dropship needed . ❤ Free Consultation . 📲http://aszrahim.wasap.my/ . 📫POS SETIAP HARI
🍒Tips tersalah pilih shade foundation.
.
.
Since nowadays banyak beli online. Sure kenkadang salah pilih shades foundation kan.
.
.
Jangan pi serang seller. Dia tengok gambar korang dekat handphone kemain flawless putih gebu penangan filters. .
.
So jangan buang. Alia ada caranya 👉
🍒Tips tersalah pilih shade foundation. . . Since nowadays banyak beli online. Sure kenkadang salah pilih shades foundation kan. . . Jangan pi serang seller. Dia tengok gambar korang dekat handphone kemain flawless putih gebu penangan filters. . . So jangan buang. Alia ada caranya 👉
Tersalah pilih shades foundation??
.
.
Jom baca 3 tips yang Kakyu bagi ni. Jangan buang pulak. Sayang tau.Sebab ada penyelesaiannya. Jom baca
Tersalah pilih shades foundation?? . . Jom baca 3 tips yang Kakyu bagi ni. Jangan buang pulak. Sayang tau.Sebab ada penyelesaiannya. Jom baca
.
.
Quality HD Cream Foundation ni setaraf international product tau. Dengan harga mampu milik, Rm49 sahaja. Semua org wajib cantik!
.
SAY NO TO COMPACT POWDER ‼️ NO BEDAK ‼️ NO FILTER ‼️ NO 360 CAMERA! Nude 👆
.
FLAWLESS AND GLOWING SERTA MERTA❗️
3 in 1 (Compact powder + bb cream + concealer)
.
HD CREAM FOUNDATION BY EVERDEENSS 🌼
.
Kelebihan foundation ni:
💐 TAHAN LAMA (LEBIH 8JAM)
💐 Dengan sekali sapuan shj dpt menutup segala parut + jerawat + jeragat di muka plus dapat menjimatkn masa
💐 TIDAK PERLU CONCEALER / compact powder / bb cream / cc cream
💐 Tidak berminyak dan tidak bercapuk
💐 SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT
💐 HD EFFECT (dalam gambar)
💐 SPF 50 ++
💐 Senang dicuci dan mesra solat
💐 ORIGINAL FROM KOREA 💯
.
 COLOUR AVAILABLE:
🌹IVORY (putih cina)
🌹NUDE (sederhana putih/putih biasa)
🌹HONEY (sawo matang)
.
DM / Whatsapp je Mia +6019-333 0074
DM / Whatsapp je Mia +6019-333 0074
DM / Whatsapp je Mia +6019-333 0074
. . Quality HD Cream Foundation ni setaraf international product tau. Dengan harga mampu milik, Rm49 sahaja. Semua org wajib cantik! . SAY NO TO COMPACT POWDER ‼️ NO BEDAK ‼️ NO FILTER ‼️ NO 360 CAMERA! Nude 👆 . FLAWLESS AND GLOWING SERTA MERTA❗️ 3 in 1 (Compact powder + bb cream + concealer) . HD CREAM FOUNDATION BY EVERDEENSS 🌼 . Kelebihan foundation ni: 💐 TAHAN LAMA (LEBIH 8JAM) 💐 Dengan sekali sapuan shj dpt menutup segala parut + jerawat + jeragat di muka plus dapat menjimatkn masa 💐 TIDAK PERLU CONCEALER / compact powder / bb cream / cc cream 💐 Tidak berminyak dan tidak bercapuk 💐 SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT 💐 HD EFFECT (dalam gambar) 💐 SPF 50 ++ 💐 Senang dicuci dan mesra solat 💐 ORIGINAL FROM KOREA 💯 . COLOUR AVAILABLE: 🌹IVORY (putih cina) 🌹NUDE (sederhana putih/putih biasa) 🌹HONEY (sawo matang) . DM / Whatsapp je Mia +6019-333 0074 DM / Whatsapp je Mia +6019-333 0074 DM / Whatsapp je Mia +6019-333 0074
SET RUBY SKINCARE 💋

Sekarang ni banyak isu produk yang ada bahan kimia berbahaya. Bukan senang tau nak dapat kepercayaan 100 peratus dari pengguna. Tapi Elysian berjaya mendapat 100 peratus kepercayaan pengguna. Syukur Alhamdulillah .

Hanya Rm135 sahaja!!!
.
.📪 Postage RM7 sm / RM12 ss
.  2 Item and above free pos n free gift ğŸŽ .
🏃COD Tmn Ehsan Kepong dan Rawang sahaja! .

P/s : Take Noted Setiap Item akan ditambah RM5 utk Sabah & Sarawak sahaja

Ap tnggu lagi!! Jom order skrng. 📲 Dm/Ws mierah 👇Restricted 📵 Call . Super Fast Respond
0199300639
SET RUBY SKINCARE 💋 Sekarang ni banyak isu produk yang ada bahan kimia berbahaya. Bukan senang tau nak dapat kepercayaan 100 peratus dari pengguna. Tapi Elysian berjaya mendapat 100 peratus kepercayaan pengguna. Syukur Alhamdulillah . Hanya Rm135 sahaja!!! . .📪 Postage RM7 sm / RM12 ss . 2 Item and above free pos n free gift ğŸŽ . 🏃COD Tmn Ehsan Kepong dan Rawang sahaja! . P/s : Take Noted Setiap Item akan ditambah RM5 utk Sabah & Sarawak sahaja Ap tnggu lagi!! Jom order skrng. 📲 Dm/Ws mierah 👇Restricted 📵 Call . Super Fast Respond 0199300639
SET RUBY SKINCARE 💋

Sekarang ni banyak isu produk yang ada bahan kimia berbahaya. Bukan senang tau nak dapat kepercayaan 100 peratus dari pengguna. Tapi Elysian berjaya mendapat 100 peratus kepercayaan pengguna. Syukur Alhamdulillah .

Hanya Rm135 sahaja!!!
.
.📪 Postage RM7 sm / RM12 ss
.  2 Item and above free pos n free gift ğŸŽ .
🏃COD Tmn Ehsan Kepong dan Rawang sahaja! .

P/s : Take Noted Setiap Item akan ditambah RM5 utk Sabah & Sarawak sahaja

Ap tnggu lagi!! Jom order skrng. 📲 Dm/Ws mierah 👇Restricted 📵 Call . Super Fast Respond
0199300639
SET RUBY SKINCARE 💋 Sekarang ni banyak isu produk yang ada bahan kimia berbahaya. Bukan senang tau nak dapat kepercayaan 100 peratus dari pengguna. Tapi Elysian berjaya mendapat 100 peratus kepercayaan pengguna. Syukur Alhamdulillah . Hanya Rm135 sahaja!!! . .📪 Postage RM7 sm / RM12 ss . 2 Item and above free pos n free gift ğŸŽ . 🏃COD Tmn Ehsan Kepong dan Rawang sahaja! . P/s : Take Noted Setiap Item akan ditambah RM5 utk Sabah & Sarawak sahaja Ap tnggu lagi!! Jom order skrng. 📲 Dm/Ws mierah 👇Restricted 📵 Call . Super Fast Respond 0199300639
SET RUBY 💋

RUBY CELLACTIVE-WHITE®

Cell Active White telah dihasilkan untuk FOKUS memberikan pencerahan pada kulit. Formulasi daripada Vitamin B3, Ekstrak sulphur dari selada air / "watercress" dan "bio-available zinc" menghasilkan kesan pencerahan secara semulajadi pada kulit. "Essential cell boost factor"/ perangsang sel yang penting menghasilkan kulit yang lebih cerah dan lebih sekata. Hasil formulation 4 bahan aktif dalam cell active white akan menjadikan kulit lebih cerah,bersih, dan berseri tanpa sebarang cela dengan selamat dan berkesan.

Hanya Rm135 sahaja!!!
.
.📪 Postage RM7 sm / RM12 ss
.  2 Item and above free pos n free gift ğŸŽ .
🏃COD Tmn Ehsan Kepong dan Rawang sahaja! .

P/s : Take Noted Setiap Item akan ditambah RM5 utk Sabah & Sarawak sahaja

Ap tnggu lagi!! Jom order skrng. 📲 Dm/Ws mierah 👇Restricted 📵 Call . Super Fast Respond
0199300639
SET RUBY 💋 RUBY CELLACTIVE-WHITE® Cell Active White telah dihasilkan untuk FOKUS memberikan pencerahan pada kulit. Formulasi daripada Vitamin B3, Ekstrak sulphur dari selada air / "watercress" dan "bio-available zinc" menghasilkan kesan pencerahan secara semulajadi pada kulit. "Essential cell boost factor"/ perangsang sel yang penting menghasilkan kulit yang lebih cerah dan lebih sekata. Hasil formulation 4 bahan aktif dalam cell active white akan menjadikan kulit lebih cerah,bersih, dan berseri tanpa sebarang cela dengan selamat dan berkesan. Hanya Rm135 sahaja!!! . .📪 Postage RM7 sm / RM12 ss . 2 Item and above free pos n free gift ğŸŽ . 🏃COD Tmn Ehsan Kepong dan Rawang sahaja! . P/s : Take Noted Setiap Item akan ditambah RM5 utk Sabah & Sarawak sahaja Ap tnggu lagi!! Jom order skrng. 📲 Dm/Ws mierah 👇Restricted 📵 Call . Super Fast Respond 0199300639
Penangan set basic jerawat pedih & degil sekitar mulut dah hilang!
.
Eh geram tau tengok jerawat halus-halus merah ni kat atas mulut ni. Serius jerawat ni sakit dan pedih. Dan degil sangat nak kecut. Parut pun jenis parut degil yang hitam. Ambik masa untuk pulihkan.
.
Tengok jelah. Dengan set ruby skincare series ambil masa 3 bulan untuk berikan kesan yang positif pada pengguna. 3 bulan tau baru dapat kesan macam ni. Sebab jerawat macam ni menang degil! Jangan lah give up kalau pakai 3 hari belum nampak kesan ketara. Ini lah hakikat produk yang tidak mengandungi bahan kimia berbahaya.
.
Tapi perubahan yang sangat positif. Kulit makin bersih. Jerawat hilang dan parut makin pudar.
.
Nak cantik secara sihat.. Normally memang kena sabar. Sebab elysian adalah produk yang berunsurkan bahan aktif yang natural. Jadi, lebih pada merawat. Bukan merencatkan pertumbuhan jerawat ni.
.
So hari demi hari.. Jerawat semua habis kelaur dari dalam kulit.. Dan kulit jadi bersih dan sihat..
.
Boleh WhatsApp sis ya untuk more info 😘
.
📲 +60162698167
📲 +60162698167
📲 +60162698167
.
.
🚙 COD : GOMBAK, BT.CAVES , SELAYANG , SENTUL , KEPONG, TMN.MELATI,SETAPAK, WANGSA MAJU , RAWANG,  BUKIT BERUNTUNG
.
WALK IN : KEDAI AZ-ZAIN SUNWAY BATU CAVES
Penangan set basic jerawat pedih & degil sekitar mulut dah hilang! . Eh geram tau tengok jerawat halus-halus merah ni kat atas mulut ni. Serius jerawat ni sakit dan pedih. Dan degil sangat nak kecut. Parut pun jenis parut degil yang hitam. Ambik masa untuk pulihkan. . Tengok jelah. Dengan set ruby skincare series ambil masa 3 bulan untuk berikan kesan yang positif pada pengguna. 3 bulan tau baru dapat kesan macam ni. Sebab jerawat macam ni menang degil! Jangan lah give up kalau pakai 3 hari belum nampak kesan ketara. Ini lah hakikat produk yang tidak mengandungi bahan kimia berbahaya. . Tapi perubahan yang sangat positif. Kulit makin bersih. Jerawat hilang dan parut makin pudar. . Nak cantik secara sihat.. Normally memang kena sabar. Sebab elysian adalah produk yang berunsurkan bahan aktif yang natural. Jadi, lebih pada merawat. Bukan merencatkan pertumbuhan jerawat ni. . So hari demi hari.. Jerawat semua habis kelaur dari dalam kulit.. Dan kulit jadi bersih dan sihat.. . Boleh WhatsApp sis ya untuk more info 😘 . 📲 +60162698167 📲 +60162698167 📲 +60162698167 . . 🚙 COD : GOMBAK, BT.CAVES , SELAYANG , SENTUL , KEPONG, TMN.MELATI,SETAPAK, WANGSA MAJU , RAWANG, BUKIT BERUNTUNG . WALK IN : KEDAI AZ-ZAIN SUNWAY BATU CAVES
Kreatifnya dia, buat #elysianserum sebagai hadiah anniversary untuk yang tersayang. kalau semua nak tahu, #serumnatural dari Elysian ni:- Diperbaharui dengan 2 bahan aktif natural :
1. Cellactive® White
2. Liftonin® Xpert ☝Cellactive® White :
✔️ Fokus untuk memberikan pencerahan dan membersihkan kulit dari masalah jerawat,jeragat dan parut. ☝️Liftonin® Xpert :
✔️ Fokus memberikan ketegangan (firming) dan menghilangkan tanda tanda penuaan pada kulit seperti eyebag, garis halus dan kulit kusam.

Bahan bahan dalam cellactive® white:
1. Water cress/selada air
2. Bioavailable zinc
3. Vitamin B3
4. Perangsang cell penting (essenyial cell booster)

Bahan bahan dalam Liftonin® Xpert:
- Mengandungi Perangsang sel kolagen yang diekstrak dari tumbuhan bulbine frutescen.
- Kolagen yang dihasilkan adalah kolagen natural dari lapisan kulit.

wasap 016-3078431 (ika) agent sah Elysian Beauty 
COD: Bandar Kajang, POS SETIAP HARI 
Visit IG: asytar_store

#rubyskincare #rubyskincarekajang #elysiankajang #elysianagentkajang #elysianserumkajang #elysianserum #ebs #elysiankosmetik #elysiankosmetikkajang #foundationbest #foundationmurah #serumfoundation #serumfoundationelysian #foundationmagik #treatmentlipmatteelysian #treatmentlipmatte #lipmattemurah #lipmattebest #lipmattecantik #parut #jerawat #jeragat #bijikolestrol #eyebag #bekasjerawat #antiaging #serumbest #serummurah
Kreatifnya dia, buat #elysianserum  sebagai hadiah anniversary untuk yang tersayang. kalau semua nak tahu, #serumnatural  dari Elysian ni:- Diperbaharui dengan 2 bahan aktif natural : 1. Cellactive® White 2. Liftonin® Xpert ☝Cellactive® White : ✔️ Fokus untuk memberikan pencerahan dan membersihkan kulit dari masalah jerawat,jeragat dan parut. ☝️Liftonin® Xpert : ✔️ Fokus memberikan ketegangan (firming) dan menghilangkan tanda tanda penuaan pada kulit seperti eyebag, garis halus dan kulit kusam. Bahan bahan dalam cellactive® white: 1. Water cress/selada air 2. Bioavailable zinc 3. Vitamin B3 4. Perangsang cell penting (essenyial cell booster) Bahan bahan dalam Liftonin® Xpert: - Mengandungi Perangsang sel kolagen yang diekstrak dari tumbuhan bulbine frutescen. - Kolagen yang dihasilkan adalah kolagen natural dari lapisan kulit. wasap 016-3078431 (ika) agent sah Elysian Beauty COD: Bandar Kajang, POS SETIAP HARI Visit IG: asytar_store #rubyskincare  #rubyskincarekajang  #elysiankajang  #elysianagentkajang  #elysianserumkajang  #elysianserum  #ebs  #elysiankosmetik  #elysiankosmetikkajang  #foundationbest  #foundationmurah  #serumfoundation  #serumfoundationelysian  #foundationmagik  #treatmentlipmatteelysian  #treatmentlipmatte  #lipmattemurah  #lipmattebest  #lipmattecantik  #parut  #jerawat  #jeragat  #bijikolestrol  #eyebag  #bekasjerawat  #antiaging  #serumbest  #serummurah 
Kadang2 muka dah glowing, tapi alamak bibir pulak pucat or kehitaman. Jangan risau. Lipmatte Elysian kan adaa 💄
.
.
Bukan sekadar lipmatte biasa2 tau, tapi lipmatte yang mencantik sambil merawat. Sebab apa? Sebab bahan2 yang digunakan semestinya terbaik dan berkualiti.
.
.
💋 SHEA BUTTER - Melembapkan bibir.
.
.
💋 ARGAN OIL - Melembapkan dan memungilkan bibir.
.
.
💋 Minyak biji habbatussauda - Ini merupakan bahan utama dalam Treatment Matte Lip cream Elysian cosmetic. Bukan saja melembapkan bibir, ianya juga membantu pengaliran darah di bibir supaya bibir lembap dan kekal merah secara semulajdi. Walaupun dah cuci tetap merah. Tak pucat!.
.
.
💋 VItamin E - merawat bibir yang kering dan membantu mengurangkan masalah bibir lebam dan kering.
Kadang2 muka dah glowing, tapi alamak bibir pulak pucat or kehitaman. Jangan risau. Lipmatte Elysian kan adaa 💄 . . Bukan sekadar lipmatte biasa2 tau, tapi lipmatte yang mencantik sambil merawat. Sebab apa? Sebab bahan2 yang digunakan semestinya terbaik dan berkualiti. . . 💋 SHEA BUTTER - Melembapkan bibir. . . 💋 ARGAN OIL - Melembapkan dan memungilkan bibir. . . 💋 Minyak biji habbatussauda - Ini merupakan bahan utama dalam Treatment Matte Lip cream Elysian cosmetic. Bukan saja melembapkan bibir, ianya juga membantu pengaliran darah di bibir supaya bibir lembap dan kekal merah secara semulajdi. Walaupun dah cuci tetap merah. Tak pucat!. . . 💋 VItamin E - merawat bibir yang kering dan membantu mengurangkan masalah bibir lebam dan kering.
Kadang2 muka dah glowing, tapi alamak bibir pulak pucat or kehitaman. Jangan risau. Lipmatte Elysian kan adaa 💄
.
.
Bukan sekadar lipmatte biasa2 tau, tapi lipmatte yang mencantik sambil merawat. Sebab apa? Sebab bahan2 yang digunakan semestinya terbaik dan berkualiti.
.
.
💋 SHEA BUTTER - Melembapkan bibir.
.
.
💋 ARGAN OIL - Melembapkan dan memungilkan bibir.
.
.
💋 Minyak biji habbatussauda - Ini merupakan bahan utama dalam Treatment Matte Lip cream Elysian cosmetic. Bukan saja melembapkan bibir, ianya juga membantu pengaliran darah di bibir supaya bibir lembap dan kekal merah secara semulajdi. Walaupun dah cuci tetap merah. Tak pucat!.
.
.
💋 VItamin E - merawat bibir yang kering dan membantu mengurangkan masalah bibir lebam dan kering.
Kadang2 muka dah glowing, tapi alamak bibir pulak pucat or kehitaman. Jangan risau. Lipmatte Elysian kan adaa 💄 . . Bukan sekadar lipmatte biasa2 tau, tapi lipmatte yang mencantik sambil merawat. Sebab apa? Sebab bahan2 yang digunakan semestinya terbaik dan berkualiti. . . 💋 SHEA BUTTER - Melembapkan bibir. . . 💋 ARGAN OIL - Melembapkan dan memungilkan bibir. . . 💋 Minyak biji habbatussauda - Ini merupakan bahan utama dalam Treatment Matte Lip cream Elysian cosmetic. Bukan saja melembapkan bibir, ianya juga membantu pengaliran darah di bibir supaya bibir lembap dan kekal merah secara semulajdi. Walaupun dah cuci tetap merah. Tak pucat!. . . 💋 VItamin E - merawat bibir yang kering dan membantu mengurangkan masalah bibir lebam dan kering.