an online Instagram web viewer

#truedetox medias

Photos

Kelebihan dan kebaikan Astaxanthin:
-Membantu dalam mengurangkan kesan parut
-Mencegah masalah kulit
-Membina otot dan memperbaiki tisu kulit
-Menstabilkan struktur, melembap, menegang dan menganjalkan kulit

#trudollypenang #sayajualtrudolly #trudollymurah #truedetox #trueglow #detoxpro #beautybooster #kurusdancantik #detoxmurah #tabletdetox #tabletcantik #trudollybutterworth #seberangjaya #sunwaycarnivalmall #fattzura #penang #bebasjerawat #kurusmurah #carakurus #trudollykedah #trudollyperlis
Kelebihan dan kebaikan Astaxanthin: -Membantu dalam mengurangkan kesan parut -Mencegah masalah kulit -Membina otot dan memperbaiki tisu kulit -Menstabilkan struktur, melembap, menegang dan menganjalkan kulit #trudollypenang  #sayajualtrudolly  #trudollymurah  #truedetox  #trueglow  #detoxpro  #beautybooster  #kurusdancantik  #detoxmurah  #tabletdetox  #tabletcantik  #trudollybutterworth  #seberangjaya  #sunwaycarnivalmall  #fattzura  #penang  #bebasjerawat  #kurusmurah  #carakurus  #trudollykedah  #trudollyperlis 
Apabila berat badan dah turun 8KG jadi makin cun & awet muda la chuolls, kan???! ⤵⤵⤵ #FeedbackCustomer #LentikDara ~ jus kurus ajaib 😘 - Rugi Kalau Tak Cuba - #TeamLentikDaraMazim
RM20
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapps 0192530305
.
ALOEVERA NATURE REPUBLIC
.
Fungsi asasnya adalah melembapkan kulit bdn & rambut, diperbuat asli drp Aloe Vera @ lidah buaya.
Aloevera Nature Republic disertifikasi oleh CCOF
(California Certified Organic Farmers)
.
Antara fungsi :
1.Sleeping mask
2.Pelembap setelah waxing
3.Perawatan utk bibir agar bibir lembap & tidak pecah
4.Mask utk mata agar mata lebih rileks
5.Perawatan utk rambut agar rambut menjadi lebih bersinar & lebih sihat
6.Nail care essence agar kuku sihat, kuat & tidak kering
7.Pelembap menenangkan wajah akibat sunburn
8.Untuk base makeup agar makeup lebih tahan lama serta wajah sentiasa lembap
9.Sebagai pelembap kulit tubuh.
.
#aloeverasoothinggel #aloevera #aloeveragelnaturerepublic #aloeveranaturerepublic #aloeveragel
#aloevera #aloeveragel #naturerepublic #aloeveragelmurah #naturerepublicmurah #aloeveramurah #soothinggel #aloeveranaturerepublic #trutoxglow #aloveragelmurah #aloveramurah #truedetox #ephyraskinbar #naturerepublicmurah #sabunamma #ameyrahcoffee #coffeemontok  #satinskinzmurah #satinskinzpremium #jamubidankampung #azanisscarserum #azanisadvanced #redbellabodywash #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
RM20 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapps 0192530305 . ALOEVERA NATURE REPUBLIC . Fungsi asasnya adalah melembapkan kulit bdn & rambut, diperbuat asli drp Aloe Vera @ lidah buaya. Aloevera Nature Republic disertifikasi oleh CCOF (California Certified Organic Farmers) . Antara fungsi : 1.Sleeping mask 2.Pelembap setelah waxing 3.Perawatan utk bibir agar bibir lembap & tidak pecah 4.Mask utk mata agar mata lebih rileks 5.Perawatan utk rambut agar rambut menjadi lebih bersinar & lebih sihat 6.Nail care essence agar kuku sihat, kuat & tidak kering 7.Pelembap menenangkan wajah akibat sunburn 8.Untuk base makeup agar makeup lebih tahan lama serta wajah sentiasa lembap 9.Sebagai pelembap kulit tubuh. . #aloeverasoothinggel  #aloevera  #aloeveragelnaturerepublic  #aloeveranaturerepublic  #aloeveragel  #aloevera  #aloeveragel  #naturerepublic  #aloeveragelmurah  #naturerepublicmurah  #aloeveramurah  #soothinggel  #aloeveranaturerepublic  #trutoxglow  #aloveragelmurah  #aloveramurah  #truedetox  #ephyraskinbar  #naturerepublicmurah  #sabunamma  #ameyrahcoffee  #coffeemontok  #satinskinzmurah  #satinskinzpremium  #jamubidankampung  #azanisscarserum  #azanisadvanced  #redbellabodywash  #likeforlike  #like4like  #follow4follow  #followforfollowme 
JUZFIT
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
Harga RM43 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲 http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
KEBAIKAN DAN MANFAAT
💥Menurunkan berat badan lebih 5 kali ganda lebih efektif.
💥Mengawal selera makan.
💥Menambah tenaga dan kecergasan sepanjang hari.
💥Memutih dan mencerahkan kulit.
💥Bertindak sebagai anti oksidan dan mengoptimalkan proses detox.
💥Membaiki sistem percernaan.
💥Mengurangkan masalah perut buncit.
💥Merendahkan kolestrol dalam badan.
💥Meningkatkan metabolisma badan.
💥Melawan kelesuan.
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
CARA PENGGUNAAN
➡️1 sudu pagi sebelum breakfast.
➡️1 sudu malam sebelum dinner.
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
#juzfit#juzfitmurah#juzfitborong#juzfitborongkurah#juzfitoriginal#juzfitmalaysia#juzfitmurahborong#effatihah#detox#detoxmurah#detoxmalaysia#truedetox#truetoxglow#detoxborong#detoxbadan#slimming#slimmingproduct#kurus#ubatkurus#ubatkurusmurah#ubatkurusmalaysia#igkosmetikmurah#igkosmetikborong#borongmurah#kosmetikmurahmlaysia
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
JUZFIT 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 Harga RM43 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS) DM/Whatsapp kami di : 📲017-907 9990 📲017-907 9990 📲017-907 9990 📲 http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 KEBAIKAN DAN MANFAAT 💥Menurunkan berat badan lebih 5 kali ganda lebih efektif. 💥Mengawal selera makan. 💥Menambah tenaga dan kecergasan sepanjang hari. 💥Memutih dan mencerahkan kulit. 💥Bertindak sebagai anti oksidan dan mengoptimalkan proses detox. 💥Membaiki sistem percernaan. 💥Mengurangkan masalah perut buncit. 💥Merendahkan kolestrol dalam badan. 💥Meningkatkan metabolisma badan. 💥Melawan kelesuan. 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 CARA PENGGUNAAN ➡️1 sudu pagi sebelum breakfast. ➡️1 sudu malam sebelum dinner. 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 #juzfit #juzfitmurah #juzfitborong #juzfitborongkurah #juzfitoriginal #juzfitmalaysia #juzfitmurahborong #effatihah #detox #detoxmurah #detoxmalaysia #truedetox #truetoxglow #detoxborong #detoxbadan #slimming #slimmingproduct #kurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusmalaysia #igkosmetikmurah #igkosmetikborong #borongmurah #kosmetikmurahmlaysia  🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
FREE GIFT. FEEE GIFT
.
Jelousy Jamu atau nama manja dia JJ 😂 ni produk baru kan.. so kita belanja lah free gift nak bagi kesayangan semua semua ni. 😍😍
#jealousyjamu #trutoxglow #truedetox
FREE GIFT. FEEE GIFT . Jelousy Jamu atau nama manja dia JJ 😂 ni produk baru kan.. so kita belanja lah free gift nak bagi kesayangan semua semua ni. 😍😍 #jealousyjamu  #trutoxglow  #truedetox 
Uolls tak nak ke body MANTOP SEXY MENGGODA?

Uolls tak nak ke cik suami melekat 24 jam!! Tak JELES KE TENGOK BODY KAWAN SEMUA SOLID? 
Jom Amalkan #pinkladybodyperfection 
1 botol RM320INC POS + FREE GIFT + FREE CONSULTATION 
60 BIJI..
.
.
Whatsapp 012-7845192
.
.

#pilhormon #pilhormoncina #pilhormonswiss #sayajual #sweetcandcup #bustupexpress #truedetox #jamunenek #jamususukdara #pinkladyperfection #instashopmalaysia #igshopmalaysia #detoxmalaysia #productbest #zofeabeautysecret #olicandy #beaumama #jemaima #symabeauty
#mycoffeeprince #jannanick #fattahamin #nakkurus #sexycurve #pingganviral #UKUGROUPterbaik
Uolls tak nak ke body MANTOP SEXY MENGGODA? Uolls tak nak ke cik suami melekat 24 jam!! Tak JELES KE TENGOK BODY KAWAN SEMUA SOLID? Jom Amalkan #pinkladybodyperfection  1 botol RM320INC POS + FREE GIFT + FREE CONSULTATION 60 BIJI.. . . Whatsapp 012-7845192 . . #pilhormon  #pilhormoncina  #pilhormonswiss  #sayajual  #sweetcandcup  #bustupexpress  #truedetox  #jamunenek  #jamususukdara  #pinkladyperfection  #instashopmalaysia  #igshopmalaysia  #detoxmalaysia  #productbest  #zofeabeautysecret  #olicandy  #beaumama  #jemaima  #symabeauty  #mycoffeeprince  #jannanick  #fattahamin  #nakkurus  #sexycurve  #pingganviral  #UKUGROUPterbaik 
.
BELLA SINUS CURE (READY STOCK)
.
1 UNIT RM13.00
POSTAGE SM RM8.00
POSTAGE SS RM12.00
.
.
UNTUK PEMBELIAN LEBIH DARI SATU UNIT DAN PERTANYAAN BOLEH WHATSAPP (NINA) UNTUK PERTANYAAN LANJUT:
.
.
WHATSAPP (NINA) +60137419780
WHATSAPP (NINA) +60137419780
WHATSAPP (NINA) +60137419780
http://www.wasap.my/+60137419780
(KLIK LINK WHATSAPP DI BIO)
.
.
#lemonex #lemonexmurah #lemonexoriginal #lemonexmalaysia #befit #befitgarcinia #befitgarciniacamborgia #befitgarciniamurah #truedetox #truedetoxmurah #truedetoxmalaysia #truedetoxlemon #truedetoxlemonmurah #gcmax #gcmaxmurah #gcmaxmalaysia #ubijaga #ubijagamurah #bjaga #bjagamurah #bjagamalaysia #dimazkapsulmanjaherbadalamanmurah #bellasinus #bellasinusmurah #bellasinusmalaysia #bellasinusoriginal #vitamincpharma #vitamincpharmamurah #vitamincpharmaoriginal #vitamincpharmamalaysia
. BELLA SINUS CURE (READY STOCK) . 1 UNIT RM13.00 POSTAGE SM RM8.00 POSTAGE SS RM12.00 . . UNTUK PEMBELIAN LEBIH DARI SATU UNIT DAN PERTANYAAN BOLEH WHATSAPP (NINA) UNTUK PERTANYAAN LANJUT: . . WHATSAPP (NINA) +60137419780 WHATSAPP (NINA) +60137419780 WHATSAPP (NINA) +60137419780 http://www.wasap.my/+60137419780 (KLIK LINK WHATSAPP DI BIO) . . #lemonex  #lemonexmurah  #lemonexoriginal  #lemonexmalaysia  #befit  #befitgarcinia  #befitgarciniacamborgia  #befitgarciniamurah  #truedetox  #truedetoxmurah  #truedetoxmalaysia  #truedetoxlemon  #truedetoxlemonmurah  #gcmax  #gcmaxmurah  #gcmaxmalaysia  #ubijaga  #ubijagamurah  #bjaga  #bjagamurah  #bjagamalaysia  #dimazkapsulmanjaherbadalamanmurah  #bellasinus  #bellasinusmurah  #bellasinusmalaysia  #bellasinusoriginal  #vitamincpharma  #vitamincpharmamurah  #vitamincpharmaoriginal  #vitamincpharmamalaysia 
.
GC MAX (READY STOCK)
.
1 UNIT RM30.00
POSTAGE SM RM8.00
POSTAGE SS RM12.00
.
.
UNTUK PEMBELIAN LEBIH DARI SATU UNIT DAN PERTANYAAN BOLEH WHATSAPP (NINA) UNTUK PERTANYAAN LANJUT:
.
.
WHATSAPP (NINA) +60137419780
WHATSAPP (NINA) +60137419780
WHATSAPP (NINA) +60137419780
http://www.wasap.my/+60137419780
(KLIK LINK WHATSAPP DI BIO)
.
.
#lemonex #lemonexmurah #lemonexoriginal #lemonexmalaysia #befit #befitgarcinia #befitgarciniacamborgia #befitgarciniamurah #truedetox #truedetoxmurah #truedetoxmalaysia #truedetoxlemon #truedetoxlemonmurah #gcmax #gcmaxmurah #gcmaxmalaysia #ubijaga #ubijagamurah #bjaga #bjagamurah #bjagamalaysia #ubijagamalaysia #dimazkapsul #dimazkapsulmurah #dimazkapsuloriginal #dimazkapsulmanjaherbadalaman #dimazkapsulmanjaherbadalamanmurah #bellasinus
. GC MAX (READY STOCK) . 1 UNIT RM30.00 POSTAGE SM RM8.00 POSTAGE SS RM12.00 . . UNTUK PEMBELIAN LEBIH DARI SATU UNIT DAN PERTANYAAN BOLEH WHATSAPP (NINA) UNTUK PERTANYAAN LANJUT: . . WHATSAPP (NINA) +60137419780 WHATSAPP (NINA) +60137419780 WHATSAPP (NINA) +60137419780 http://www.wasap.my/+60137419780 (KLIK LINK WHATSAPP DI BIO) . . #lemonex  #lemonexmurah  #lemonexoriginal  #lemonexmalaysia  #befit  #befitgarcinia  #befitgarciniacamborgia  #befitgarciniamurah  #truedetox  #truedetoxmurah  #truedetoxmalaysia  #truedetoxlemon  #truedetoxlemonmurah  #gcmax  #gcmaxmurah  #gcmaxmalaysia  #ubijaga  #ubijagamurah  #bjaga  #bjagamurah  #bjagamalaysia  #ubijagamalaysia  #dimazkapsul  #dimazkapsulmurah  #dimazkapsuloriginal  #dimazkapsulmanjaherbadalaman  #dimazkapsulmanjaherbadalamanmurah  #bellasinus 
Morning ! Siapa yang nak CUCI & CERAH ?
.
Boleh bagitau saya 😉😉
#trutoxglow #truedetox #babyburn
Apabila berat badan dah turun 8KG jadi makin cun & awet muda la chuolls, kan???! ⬆⬆⬆ #FeedbackCustomer #LentikDara ~ jus kurus ajaib 😘 - Rugi Kalau Tak Cuba - #TeamLentikDaraMazim
Bila berisi kaki yang panjang pun tetiba nampak gemok pendek. Nak dengan tak nak je reshape semula body shape yang ada sekarang. Macam kita amik lebih kurang 6 bulan nak fit balik sejak bersalin haritu (siapa yang pernah bersalin mesti faham apa jadi dengan badan kan sadissss)
/
Bila consume baby burn dan workout dalam masa yang sama kesan dia memang cepat dan puas hati. Kita bukan nak jadi kurus kering tapi tak nak lah menggelebeh sana sini.
/
Bila badan dah rasa ringan and fit nak main kejar-kejar dengan anak pun senang haha takdelah sikit-sikit mengah.
/
So ini lah hasil consume 3 botol baby burn sekarang memang dah lama stop cuma maintain minum Trutox Glow dan workout selang sehari.
/
Workout yg kita paling suka main skipping 15-20minit. Sampai peluh basah kuyup selagi tak kuyup jangan stop. Puas hati wehhh bila kita bakar segala benda. Badan rasa ringan je. Baju yg dulu ketat sendat semua boleh sarung dgn smoooooth je.
/
Eh macam nak order pulak rasa hati ni. Haa mana yang rasa mcm hati terusik tergerak tu meh whatsapp KakMin. Tekan je link dekat bio tu nanti KakMin reply whatsapp awak sepantas yang boleh
/
#testimonibabyburn #truedetox #trutoxglow #babyburn #loveyourbody
Bila berisi kaki yang panjang pun tetiba nampak gemok pendek. Nak dengan tak nak je reshape semula body shape yang ada sekarang. Macam kita amik lebih kurang 6 bulan nak fit balik sejak bersalin haritu (siapa yang pernah bersalin mesti faham apa jadi dengan badan kan sadissss) / Bila consume baby burn dan workout dalam masa yang sama kesan dia memang cepat dan puas hati. Kita bukan nak jadi kurus kering tapi tak nak lah menggelebeh sana sini. / Bila badan dah rasa ringan and fit nak main kejar-kejar dengan anak pun senang haha takdelah sikit-sikit mengah. / So ini lah hasil consume 3 botol baby burn sekarang memang dah lama stop cuma maintain minum Trutox Glow dan workout selang sehari. / Workout yg kita paling suka main skipping 15-20minit. Sampai peluh basah kuyup selagi tak kuyup jangan stop. Puas hati wehhh bila kita bakar segala benda. Badan rasa ringan je. Baju yg dulu ketat sendat semua boleh sarung dgn smoooooth je. / Eh macam nak order pulak rasa hati ni. Haa mana yang rasa mcm hati terusik tergerak tu meh whatsapp KakMin. Tekan je link dekat bio tu nanti KakMin reply whatsapp awak sepantas yang boleh / #testimonibabyburn  #truedetox  #trutoxglow  #babyburn  #loveyourbody 
FUNGSI/KELEBIHAN/MANFAAT/KEBAIKAN SYMA WHITE COFFEE 🌸Menurunkan berat badan berlebihan
🌸Melambatkan penyerapan gula dalam badan
🌸Melegakan sistem penghadaman
🌸Menurukan paras kolestrol dalam darah
🌸Mengurangkan risiko serangan sakit jantung
🌸Kaya dengan vitamin dan mineral
🌸Menenangkan badan dan fikiran
🌸Menghilangkan rasa mengantuk
🌸Melembap dan mencerahkan kulit
🌸Melambatkan proses penuaan
🌸Mengurangkan kedutan di wajah
🌸Mengurangkan tekanan darah tinggi
🌸Membaikki tekstur kulit menjadi lebih sekata
🌸Memulihkan kulit berparut dan berjerawat
🌸Menguatkan sistem ketahanan badan

WASSAP 016 469 0053

#symabeautyskincare #syma #symaadvancebeautyskincare #symawhitecoffee #symacoffee #syma4in1 #symacoffeemurah #coffee #kevinzahri #kuruscepat #lemonex #lemonexmurah #truedetox #zofeabeauty
FUNGSI/KELEBIHAN/MANFAAT/KEBAIKAN SYMA WHITE COFFEE 🌸Menurunkan berat badan berlebihan 🌸Melambatkan penyerapan gula dalam badan 🌸Melegakan sistem penghadaman 🌸Menurukan paras kolestrol dalam darah 🌸Mengurangkan risiko serangan sakit jantung 🌸Kaya dengan vitamin dan mineral 🌸Menenangkan badan dan fikiran 🌸Menghilangkan rasa mengantuk 🌸Melembap dan mencerahkan kulit 🌸Melambatkan proses penuaan 🌸Mengurangkan kedutan di wajah 🌸Mengurangkan tekanan darah tinggi 🌸Membaikki tekstur kulit menjadi lebih sekata 🌸Memulihkan kulit berparut dan berjerawat 🌸Menguatkan sistem ketahanan badan WASSAP 016 469 0053 #symabeautyskincare  #syma  #symaadvancebeautyskincare  #symawhitecoffee  #symacoffee  #syma4in1  #symacoffeemurah  #coffee  #kevinzahri  #kuruscepat  #lemonex  #lemonexmurah  #truedetox  #zofeabeauty 
FUNGSI/KELEBIHAN/MANFAAT/KEBAIKAN SYMA WHITE COFFEE 🌸Menurunkan berat badan berlebihan
🌸Melambatkan penyerapan gula dalam badan
🌸Melegakan sistem penghadaman
🌸Menurukan paras kolestrol dalam darah
🌸Mengurangkan risiko serangan sakit jantung
🌸Kaya dengan vitamin dan mineral
🌸Menenangkan badan dan fikiran
🌸Menghilangkan rasa mengantuk
🌸Melembap dan mencerahkan kulit
🌸Melambatkan proses penuaan
🌸Mengurangkan kedutan di wajah
🌸Mengurangkan tekanan darah tinggi
🌸Membaikki tekstur kulit menjadi lebih sekata
🌸Memulihkan kulit berparut dan berjerawat
🌸Menguatkan sistem ketahanan badan

WASSAP 016 469 0053

#symabeautyskincare #syma #symaadvancebeautyskincare #symawhitecoffee #symacoffee #syma4in1 #symacoffeemurah #coffee #kevinzahri #kuruscepat #lemonex #lemonexmurah #truedetox #zofeabeauty
FUNGSI/KELEBIHAN/MANFAAT/KEBAIKAN SYMA WHITE COFFEE 🌸Menurunkan berat badan berlebihan 🌸Melambatkan penyerapan gula dalam badan 🌸Melegakan sistem penghadaman 🌸Menurukan paras kolestrol dalam darah 🌸Mengurangkan risiko serangan sakit jantung 🌸Kaya dengan vitamin dan mineral 🌸Menenangkan badan dan fikiran 🌸Menghilangkan rasa mengantuk 🌸Melembap dan mencerahkan kulit 🌸Melambatkan proses penuaan 🌸Mengurangkan kedutan di wajah 🌸Mengurangkan tekanan darah tinggi 🌸Membaikki tekstur kulit menjadi lebih sekata 🌸Memulihkan kulit berparut dan berjerawat 🌸Menguatkan sistem ketahanan badan WASSAP 016 469 0053 #symabeautyskincare  #syma  #symaadvancebeautyskincare  #symawhitecoffee  #symacoffee  #syma4in1  #symacoffeemurah  #coffee  #kevinzahri  #kuruscepat  #lemonex  #lemonexmurah  #truedetox  #zofeabeauty 
FUNGSI/KELEBIHAN/MANFAAT/KEBAIKAN SYMA WHITE COFFEE 🌸Menurunkan berat badan berlebihan
🌸Melambatkan penyerapan gula dalam badan
🌸Melegakan sistem penghadaman
🌸Menurukan paras kolestrol dalam darah
🌸Mengurangkan risiko serangan sakit jantung
🌸Kaya dengan vitamin dan mineral
🌸Menenangkan badan dan fikiran
🌸Menghilangkan rasa mengantuk
🌸Melembap dan mencerahkan kulit
🌸Melambatkan proses penuaan
🌸Mengurangkan kedutan di wajah
🌸Mengurangkan tekanan darah tinggi
🌸Membaikki tekstur kulit menjadi lebih sekata
🌸Memulihkan kulit berparut dan berjerawat
🌸Menguatkan sistem ketahanan badan

WASSAP 016 469 0053

#symabeautyskincare #syma #symaadvancebeautyskincare #symawhitecoffee #symacoffee #syma4in1 #symacoffeemurah #coffee #kevinzahri #kuruscepat #lemonex #lemonexmurah #truedetox #zofeabeauty
FUNGSI/KELEBIHAN/MANFAAT/KEBAIKAN SYMA WHITE COFFEE 🌸Menurunkan berat badan berlebihan 🌸Melambatkan penyerapan gula dalam badan 🌸Melegakan sistem penghadaman 🌸Menurukan paras kolestrol dalam darah 🌸Mengurangkan risiko serangan sakit jantung 🌸Kaya dengan vitamin dan mineral 🌸Menenangkan badan dan fikiran 🌸Menghilangkan rasa mengantuk 🌸Melembap dan mencerahkan kulit 🌸Melambatkan proses penuaan 🌸Mengurangkan kedutan di wajah 🌸Mengurangkan tekanan darah tinggi 🌸Membaikki tekstur kulit menjadi lebih sekata 🌸Memulihkan kulit berparut dan berjerawat 🌸Menguatkan sistem ketahanan badan WASSAP 016 469 0053 #symabeautyskincare  #syma  #symaadvancebeautyskincare  #symawhitecoffee  #symacoffee  #syma4in1  #symacoffeemurah  #coffee  #kevinzahri  #kuruscepat  #lemonex  #lemonexmurah  #truedetox  #zofeabeauty 
Nak cantik macam Fazura ?
.
.
Haruslah amalkan Trudolly tau hanya kunyah2 saja. Mudah dibawa ke mana sahaja. Jimat pulak tu dengan satu harga saja tapi manfaatnya dua tauu.
.
.
Untuk Detox Pro dan Beauty Booster yang sedap tuu la. Cepat dm atau terus whatsapp tekan link di bio profile sis ya 😘

#trudollypenang #sayajualtrudolly #trudollymurah #truedetox #trueglow #detoxpro #beautybooster #kurusdancantik #detoxmurah #tabletdetox #tabletcantik #trudollybutterworth #seberangjaya #sunwaycarnivalmall #fattzura #penang #bebasjerawat #kurusmurah #carakurus #trudollykedah #trudollyperlis
Nak cantik macam Fazura ? . . Haruslah amalkan Trudolly tau hanya kunyah2 saja. Mudah dibawa ke mana sahaja. Jimat pulak tu dengan satu harga saja tapi manfaatnya dua tauu. . . Untuk Detox Pro dan Beauty Booster yang sedap tuu la. Cepat dm atau terus whatsapp tekan link di bio profile sis ya 😘 #trudollypenang  #sayajualtrudolly  #trudollymurah  #truedetox  #trueglow  #detoxpro  #beautybooster  #kurusdancantik  #detoxmurah  #tabletdetox  #tabletcantik  #trudollybutterworth  #seberangjaya  #sunwaycarnivalmall  #fattzura  #penang  #bebasjerawat  #kurusmurah  #carakurus  #trudollykedah  #trudollyperlis 
Nak cantik macam Fazura ?
.
.
Haruslah amalkan Trudolly tau hanya kunyah2 saja. Mudah dibawa ke mana sahaja. Jimat pulak tu dengan satu harga saja tapi manfaatnya dua tauu.
.
.
Untuk Detox Pro dan Beauty Booster yang sedap tuu la. Cepat dm atau terus whatsapp tekan link di bio profile sis ya 😘

#trudollypenang #sayajualtrudolly #trudollymurah #truedetox #trueglow #detoxpro #beautybooster #kurusdancantik #detoxmurah #tabletdetox #tabletcantik #trudollybutterworth #seberangjaya #sunwaycarnivalmall #fattzura #penang #bebasjerawat #kurusmurah #carakurus #trudollykedah #trudollyperlis
Nak cantik macam Fazura ? . . Haruslah amalkan Trudolly tau hanya kunyah2 saja. Mudah dibawa ke mana sahaja. Jimat pulak tu dengan satu harga saja tapi manfaatnya dua tauu. . . Untuk Detox Pro dan Beauty Booster yang sedap tuu la. Cepat dm atau terus whatsapp tekan link di bio profile sis ya 😘 #trudollypenang  #sayajualtrudolly  #trudollymurah  #truedetox  #trueglow  #detoxpro  #beautybooster  #kurusdancantik  #detoxmurah  #tabletdetox  #tabletcantik  #trudollybutterworth  #seberangjaya  #sunwaycarnivalmall  #fattzura  #penang  #bebasjerawat  #kurusmurah  #carakurus  #trudollykedah  #trudollyperlis 
#truedetox yang baru. Panas panas mendarat ni.. cepat sebelom habis stok lg

RM33
+ pos rm8 sm
+ pos rm12 ss

CARA PENGAMBILAN True Detox Gold .
✔Ambil 1 – 2 Scoop dibancuh dengan 150ml air dan Minum.
✔Anda disarankan untuk mengambil #truedetoxmavellousxlite sebelum tidur.
✔Boleh di ambil oleh lelaki & perempuan.
✔Selamat utk ibu yg breastfeed baby juga.
✔Boleh ambil waktu period.
#truedetox  yang baru. Panas panas mendarat ni.. cepat sebelom habis stok lg RM33 + pos rm8 sm + pos rm12 ss CARA PENGAMBILAN True Detox Gold . ✔Ambil 1 – 2 Scoop dibancuh dengan 150ml air dan Minum. ✔Anda disarankan untuk mengambil #truedetoxmavellousxlite  sebelum tidur. ✔Boleh di ambil oleh lelaki & perempuan. ✔Selamat utk ibu yg breastfeed baby juga. ✔Boleh ambil waktu period.
Dari stokk trutox takda hritu, org duk whtsapp tny bile nk restokk.. haa bile dh restok ni tak henti2 whtsapp masuk nk order combo jepun ni.. ni ramai betul grab set ni. Kan dah cakap Trutox Glow tu memang baik untuk buang toksin + cantikkan kulit. Bab rasa pun memang win. Wangi lagi sedap manis.
/
Kesan lepas consume set ni :
✅ Badan rasa ringan
✅ Lebih bertenaga
✅ Perut lebih cepat kempis
✅ Membuang dengan lebih lawas
✅ Kulit semakin cantik sihat
✅ Berat senang nak turun (perlu digabungkan dengan exercise sekali)
/
Pagi tadi je ada yang repeat sampai 2-3 set katanya senang buat stock terus.
/
Set ni PROMO RM150sm/RM155ss, free postage, free skipping rope, free shaker lg tauu. Bnyk btull freegift kite bg..😍
.
#babyburn #babyburn #babyburn #truedetox #trutoxglow #fatburner #detox #feedbackbabyburn #truedetox #trutoxglow #babyburn #loveyourbody #feedbackfyzbeauty #trutoxglow #truedetox #detox #truedetoxoriginal #trutoxgloworiginal #trutoxglowmurah #truedetoxkurus #truedetoxkurus #provencaps #provencapslover #provencapsmurah #provencapsmurah #provencapsborong #dtrim #detox #dtrimmurah #dtrimcom #dtrimborong #trutoxglow #trutoxgloworiginal #trutoxglowmurah
Dari stokk trutox takda hritu, org duk whtsapp tny bile nk restokk.. haa bile dh restok ni tak henti2 whtsapp masuk nk order combo jepun ni.. ni ramai betul grab set ni. Kan dah cakap Trutox Glow tu memang baik untuk buang toksin + cantikkan kulit. Bab rasa pun memang win. Wangi lagi sedap manis. / Kesan lepas consume set ni : ✅ Badan rasa ringan ✅ Lebih bertenaga ✅ Perut lebih cepat kempis ✅ Membuang dengan lebih lawas ✅ Kulit semakin cantik sihat ✅ Berat senang nak turun (perlu digabungkan dengan exercise sekali) / Pagi tadi je ada yang repeat sampai 2-3 set katanya senang buat stock terus. / Set ni PROMO RM150sm/RM155ss, free postage, free skipping rope, free shaker lg tauu. Bnyk btull freegift kite bg..😍 . #babyburn  #babyburn  #babyburn  #truedetox  #trutoxglow  #fatburner  #detox  #feedbackbabyburn  #truedetox  #trutoxglow  #babyburn  #loveyourbody  #feedbackfyzbeauty  #trutoxglow  #truedetox  #detox  #truedetoxoriginal  #trutoxgloworiginal  #trutoxglowmurah  #truedetoxkurus  #truedetoxkurus  #provencaps  #provencapslover  #provencapsmurah  #provencapsmurah  #provencapsborong  #dtrim  #detox  #dtrimmurah  #dtrimcom  #dtrimborong  #trutoxglow  #trutoxgloworiginal  #trutoxglowmurah 
TRUE DETOX GOLD (200g)
.
(Y) KELEBIHAN / MANFAAT:.
~ 100% Mangga Afrika ~ Membakar Lemak
~ Mengurangkan Berat Badan
~ Membersih & Penyahtoksin
~ Meningkatkan Sistem Imun
~ Meningkatkan Tenaga
~ Melawaskan Pembuangan Air Besar
~ Menyihatkan Usus
~ Menyihatkan Juga Melancarkan Sistem Pencernaan & Penghadaman
.
📍CARA PENGAMBILAN:.
~ Ambil 1.5 - 2 scoop dengan 150ml air.
~ Goncang & minum.
~Ambil SELEPAS SARAPAN atau SEBELUM TIDUR. (Bancuh dgn air sejuk, boleh di shake dgn ais juga malah dgn jus kecuali air panas atau air suam).
.
📍 INFO TAMBAHAN:.
~ Boleh di ambil oleh lelaki & perempuan.
~ Selamat utk ibu yg breastfeed baby juga.
~ Boleh ambil waktu period.
~ Pregnant - X BOLEH
.
#truedetox #truedetoxgold
TRUE DETOX GOLD (200g) . (Y) KELEBIHAN / MANFAAT:. ~ 100% Mangga Afrika ~ Membakar Lemak ~ Mengurangkan Berat Badan ~ Membersih & Penyahtoksin ~ Meningkatkan Sistem Imun ~ Meningkatkan Tenaga ~ Melawaskan Pembuangan Air Besar ~ Menyihatkan Usus ~ Menyihatkan Juga Melancarkan Sistem Pencernaan & Penghadaman . 📍CARA PENGAMBILAN:. ~ Ambil 1.5 - 2 scoop dengan 150ml air. ~ Goncang & minum. ~Ambil SELEPAS SARAPAN atau SEBELUM TIDUR. (Bancuh dgn air sejuk, boleh di shake dgn ais juga malah dgn jus kecuali air panas atau air suam). . 📍 INFO TAMBAHAN:. ~ Boleh di ambil oleh lelaki & perempuan. ~ Selamat utk ibu yg breastfeed baby juga. ~ Boleh ambil waktu period. ~ Pregnant - X BOLEH . #truedetox  #truedetoxgold 
JAMU SURUT AYU
.
3 Botol RM45 Free Pos (SM)
.
Whatsapp 011-36510956 (TEKAN LINK DI PROFILE)
.
100% ORIGINAL

Kelebihan Jamu Surut Ayu:
🌸Menurunkan berat badan
🌸Mengecilkan perut
🌸Membakar lemak
🌸Mengurangkan nafsu makan
🌸Melawaskan pembuangan air besar tanpa cirit birit
🌸Merangsang metabolisma
🌸Mengencangkan otot perut

Cara Pengambilan:
- Makan dua biji pd waktu pagi (30 minit sebelum sarapan)
* Banyakkan minum air masak, makan buah-buahan & sayur-sayuran.

Cara Mengenalpasti Jamu Surut Ayu Original & Fake:
1. ORIGINAL
- Ada tulisan ASLI pada penutup luar
- Sticker hologram gambar lebah
- Warna kotak lebih pudar
- Warna kapsul berkilat
- Penutup dalam jernih
2. FAKE
- Penutup luar tiada tulisan
- Sticker hologram yg berlainan
- Warna kotak lebih terang
- Warna kapsul putih & merah
- Penutup dalam warna putih

#surutayu#jamusurutayu #bestslim #pureslim7d #jamusurutayumurah #jamusurutayuoriginal #dtrimusa #redbella #sedapmalam #amirna #codkluang #bazarpaknil #olicandy #babiesblink #cantiksihatmurah #bazaronline #truedetox #iope #iamyanabeautyshoppe #pemborongtermurah #jomborong #glowglowing4in1#jamusurutayufreepostage #izearafreepostage #bestslimmurah #lavamudmurah #jamusurutayufreepostage #InstaReviewbyEM  #pemborongkosmetik
JAMU SURUT AYU . 3 Botol RM45 Free Pos (SM) . Whatsapp 011-36510956 (TEKAN LINK DI PROFILE) . 100% ORIGINAL Kelebihan Jamu Surut Ayu: 🌸Menurunkan berat badan 🌸Mengecilkan perut 🌸Membakar lemak 🌸Mengurangkan nafsu makan 🌸Melawaskan pembuangan air besar tanpa cirit birit 🌸Merangsang metabolisma 🌸Mengencangkan otot perut Cara Pengambilan: - Makan dua biji pd waktu pagi (30 minit sebelum sarapan) * Banyakkan minum air masak, makan buah-buahan & sayur-sayuran. Cara Mengenalpasti Jamu Surut Ayu Original & Fake: 1. ORIGINAL - Ada tulisan ASLI pada penutup luar - Sticker hologram gambar lebah - Warna kotak lebih pudar - Warna kapsul berkilat - Penutup dalam jernih 2. FAKE - Penutup luar tiada tulisan - Sticker hologram yg berlainan - Warna kotak lebih terang - Warna kapsul putih & merah - Penutup dalam warna putih #surutayu #jamusurutayu  #bestslim  #pureslim7d  #jamusurutayumurah  #jamusurutayuoriginal  #dtrimusa  #redbella  #sedapmalam  #amirna  #codkluang  #bazarpaknil  #olicandy  #babiesblink  #cantiksihatmurah  #bazaronline  #truedetox  #iope  #iamyanabeautyshoppe  #pemborongtermurah  #jomborong  #glowglowing4in1 #jamusurutayufreepostage  #izearafreepostage  #bestslimmurah  #lavamudmurah  #jamusurutayufreepostage  #InstaReviewbyEM  #pemborongkosmetik 
BALIK RUMAH JE MAK TERKEJUT TENGOK SAYA KURUS MACAM NI
/
Kalau mak awak terkejut kita lagi terkejut sebab sebotol Baby Burn kita turun around 3kg. Tp awak 7kg terus. Jeles lah macam ni.
/
Apa yang dia buat sampai boleh turun 7kg hanya dengan sebotol Baby Burn?
/
Tapi memang berbaloi lah sebab effort dia besar (kita pun tak terbuat huhu) Jap kita share tips yang dia amalkan:
/
⭐️ Pagi makan salad, buah dengan oat
⭐️ Petang makan salad, ayam & mayo
⭐️ Malam makan sup ayam (jeles je tengok member makan burger)
⭐️ Segala makanan yang menyumbang kearah kegemukan dia tak amik
⭐️ Skipping & jogging tiap hari
/
Haaa yang lain boleh tak buat macam dia. Beauty is pain tau. Kita pun kadang ada jugak cheat day. Tapi salute lah dekat adik ni. Pakai baju apa pun sekarang lebih konfiden. Kalau tak dulu mesti asik zikir 'baju ni nampak gemuk tak'
/
Nak order ws/dm je okay. Nanti Kita reply lelajuuuu.
/
#testimonibabyburn #babyburn #truedetox #trutoxglow
BALIK RUMAH JE MAK TERKEJUT TENGOK SAYA KURUS MACAM NI / Kalau mak awak terkejut kita lagi terkejut sebab sebotol Baby Burn kita turun around 3kg. Tp awak 7kg terus. Jeles lah macam ni. / Apa yang dia buat sampai boleh turun 7kg hanya dengan sebotol Baby Burn? / Tapi memang berbaloi lah sebab effort dia besar (kita pun tak terbuat huhu) Jap kita share tips yang dia amalkan: / ⭐️ Pagi makan salad, buah dengan oat ⭐️ Petang makan salad, ayam & mayo ⭐️ Malam makan sup ayam (jeles je tengok member makan burger) ⭐️ Segala makanan yang menyumbang kearah kegemukan dia tak amik ⭐️ Skipping & jogging tiap hari / Haaa yang lain boleh tak buat macam dia. Beauty is pain tau. Kita pun kadang ada jugak cheat day. Tapi salute lah dekat adik ni. Pakai baju apa pun sekarang lebih konfiden. Kalau tak dulu mesti asik zikir 'baju ni nampak gemuk tak' / Nak order ws/dm je okay. Nanti Kita reply lelajuuuu. / #testimonibabyburn  #babyburn  #truedetox  #trutoxglow 
BALIK RUMAH JE MAK TERKEJUT TENGOK SAYA KURUS MACAM NI
/
Kalau mak awak terkejut kita lagi terkejut sebab sebotol Baby Burn kita turun around 3kg. Tp awak 7kg terus. Jeles lah macam ni.
/
Apa yang dia buat sampai boleh turun 7kg hanya dengan sebotol Baby Burn?
/
Tapi memang berbaloi lah sebab effort dia besar (kita pun tak terbuat huhu) Jap kita share tips yang dia amalkan:
/
⭐️ Pagi makan salad, buah dengan oat
⭐️ Petang makan salad, ayam & mayo
⭐️ Malam makan sup ayam (jeles je tengok member makan burger)
⭐️ Segala makanan yang menyumbang kearah kegemukan dia tak amik
⭐️ Skipping & jogging tiap hari
/
Haaa yang lain boleh tak buat macam dia. Beauty is pain tau. Kita pun kadang ada jugak cheat day. Tapi salute lah dekat adik ni. Pakai baju apa pun sekarang lebih konfiden. Kalau tak dulu mesti asik zikir 'baju ni nampak gemuk tak'
/
Nak order ws/dm je okay. Nanti Kita reply lelajuuuu.
/
#testimonibabyburn #babyburn #truedetox #trutoxglow
BALIK RUMAH JE MAK TERKEJUT TENGOK SAYA KURUS MACAM NI / Kalau mak awak terkejut kita lagi terkejut sebab sebotol Baby Burn kita turun around 3kg. Tp awak 7kg terus. Jeles lah macam ni. / Apa yang dia buat sampai boleh turun 7kg hanya dengan sebotol Baby Burn? / Tapi memang berbaloi lah sebab effort dia besar (kita pun tak terbuat huhu) Jap kita share tips yang dia amalkan: / ⭐️ Pagi makan salad, buah dengan oat ⭐️ Petang makan salad, ayam & mayo ⭐️ Malam makan sup ayam (jeles je tengok member makan burger) ⭐️ Segala makanan yang menyumbang kearah kegemukan dia tak amik ⭐️ Skipping & jogging tiap hari / Haaa yang lain boleh tak buat macam dia. Beauty is pain tau. Kita pun kadang ada jugak cheat day. Tapi salute lah dekat adik ni. Pakai baju apa pun sekarang lebih konfiden. Kalau tak dulu mesti asik zikir 'baju ni nampak gemuk tak' / Nak order ws/dm je okay. Nanti Kita reply lelajuuuu. / #testimonibabyburn  #babyburn  #truedetox  #trutoxglow 
HAPPY LUNCH 😁😁
#trutoxglow #truedetox #babyburn #ladyboss
"Balik rumah je mak terkejut tengok saya kurus macam ni"
/
Kalau mak awak terkejut kita lagi terkejut sebab sebotol Baby Burn kita turun around 3kg. Tp awak 9kg terus. Jeles lah macam ni.
/
Apa yang dia buat sampai boleh turun 9kg hanya dengan sebotol Baby Burn?
/
Tapi memang berbaloi lah sebab effort dia besar (kita pun tak terbuat huhu) Jap kita share tips yang dia amalkan:
/
⭐️ Pagi makan salad, buah dengan oat
⭐️ Petang makan salad, ayam & mayo
⭐️ Malam makan sup ayam (jeles je tengok member makan burger)
⭐️ Segala makanan yang menyumbang kearah kegemukan dia tak amik
⭐️ Skipping & jogging tiap hari
/
Haaa yang lain boleh tak buat macam dia. Beauty is pain tau. Kita pun kadang ada jugak cheat day. Tapi salute lah dekat adik ni. Pakai baju apa pun sekarang lebih konfiden. Kalau tak dulu mesti asik zikir 'baju ni nampak gemuk tak'
/
Nak order meh ws/dm KakMin jangan segan silu ☺️
/
#feedbackbabyburnsh #babyburnSH #truedetox #trutoxglow #babyburn
"Balik rumah je mak terkejut tengok saya kurus macam ni" / Kalau mak awak terkejut kita lagi terkejut sebab sebotol Baby Burn kita turun around 3kg. Tp awak 9kg terus. Jeles lah macam ni. / Apa yang dia buat sampai boleh turun 9kg hanya dengan sebotol Baby Burn? / Tapi memang berbaloi lah sebab effort dia besar (kita pun tak terbuat huhu) Jap kita share tips yang dia amalkan: / ⭐️ Pagi makan salad, buah dengan oat ⭐️ Petang makan salad, ayam & mayo ⭐️ Malam makan sup ayam (jeles je tengok member makan burger) ⭐️ Segala makanan yang menyumbang kearah kegemukan dia tak amik ⭐️ Skipping & jogging tiap hari / Haaa yang lain boleh tak buat macam dia. Beauty is pain tau. Kita pun kadang ada jugak cheat day. Tapi salute lah dekat adik ni. Pakai baju apa pun sekarang lebih konfiden. Kalau tak dulu mesti asik zikir 'baju ni nampak gemuk tak' / Nak order meh ws/dm KakMin jangan segan silu ☺️ / #feedbackbabyburnsh  #babyburnSH  #truedetox  #trutoxglow  #babyburn 
Woww alhamdulillah ❤
√ Parut dah hilang
√ Badan ringan dan tak letih

Okay awak bila pulak ? Meh cuba Trudolly cepat dan nikmati 2 manfaat dengan 1 harga sahaja. RM99 percuma kos penghantaran dan percuma botol air 👍

#trudollypenang #sayajualtrudolly #trudollymurah #truedetox #trueglow #detoxpro #beautybooster #kurusdancantik #detoxmurah #tabletdetox #tabletcantik #trudollybutterworth #seberangjaya #sunwaycarnivalmall #fattzura #penang #bebasjerawat #kurusmurah #carakurus #trudollykedah #trudollyperlis
Woww alhamdulillah ❤ √ Parut dah hilang √ Badan ringan dan tak letih Okay awak bila pulak ? Meh cuba Trudolly cepat dan nikmati 2 manfaat dengan 1 harga sahaja. RM99 percuma kos penghantaran dan percuma botol air 👍 #trudollypenang  #sayajualtrudolly  #trudollymurah  #truedetox  #trueglow  #detoxpro  #beautybooster  #kurusdancantik  #detoxmurah  #tabletdetox  #tabletcantik  #trudollybutterworth  #seberangjaya  #sunwaycarnivalmall  #fattzura  #penang  #bebasjerawat  #kurusmurah  #carakurus  #trudollykedah  #trudollyperlis 
Alhamdulillah ❤
√ Mudah nak membuang

Okay awak bila pulak ? Meh cuba Trudolly cepat dan nikmati 2 manfaat dengan 1 harga sahaja. RM99 percuma kos penghantaran dan percuma botol air 👍

#trudollypenang #sayajualtrudolly #trudollymurah #truedetox #trueglow #detoxpro #beautybooster #kurusdancantik #detoxmurah #tabletdetox #tabletcantik #trudollybutterworth #seberangjaya #sunwaycarnivalmall #fattzura #penang #bebasjerawat #kurusmurah #carakurus #trudollykedah #trudollyperlis
Alhamdulillah ❤ √ Mudah nak membuang Okay awak bila pulak ? Meh cuba Trudolly cepat dan nikmati 2 manfaat dengan 1 harga sahaja. RM99 percuma kos penghantaran dan percuma botol air 👍 #trudollypenang  #sayajualtrudolly  #trudollymurah  #truedetox  #trueglow  #detoxpro  #beautybooster  #kurusdancantik  #detoxmurah  #tabletdetox  #tabletcantik  #trudollybutterworth  #seberangjaya  #sunwaycarnivalmall  #fattzura  #penang  #bebasjerawat  #kurusmurah  #carakurus  #trudollykedah  #trudollyperlis 
🎀TrueDetox, produk DETOX No 1 di Malaysia
.
.
'Detox adalah proses membersihkan usus di mana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Detox sangat penting sebelum mengambil apa-apa vitamin atau supplement supaya tahap penyerapan nutrien pada kadar paling optimum.’ - Dr. Hazimi, Pengasas MaVellous.
.
.
MaVellous Xlite TrueDetox adalah adunan formula premix hebat yang bekerja secara sinergi untuk membantu tubuh di dalam proses detoksifikasi, program pembersihan dan juga menurunkan berat badan.
.
.
Penambahan Daun Lotus, Aloe Vera, Chlorophyll dan Wheat Germ bersama-sama dengan bahan-bahan lain seperti Epal Fiber, Lemon dan Fructooligosaccharides membantu menyediakan vitamin, nutrisi dan antioksidan yang diperlukan oleh badan dan berkesan untuk membersihkan serta menghilangkan lemak yang tidak dingini.
.
.
MaVellous Xlite TrueDetox bertindak dengan cara :
✔ Membakar Lemak ✔ Mengurangkan Berat Badan
✔ Membersih & Penyahtoksin ✔ Meningkatkan Sistem Imun ✔ Menyihatkan & Melancarkan Sistem Pencernaan dan Penghadaman
✔ Meningkatkan Tenaga
.
.
Lulus KKM dan 100% Halal
.
.
#truedetox
#marvelloustruedetox
#sayanakkurus
#detoxjus #truedetoxmurah #truedetoxoriginal #kosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah
🎀TrueDetox, produk DETOX No 1 di Malaysia . . 'Detox adalah proses membersihkan usus di mana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Detox sangat penting sebelum mengambil apa-apa vitamin atau supplement supaya tahap penyerapan nutrien pada kadar paling optimum.’ - Dr. Hazimi, Pengasas MaVellous. . . MaVellous Xlite TrueDetox adalah adunan formula premix hebat yang bekerja secara sinergi untuk membantu tubuh di dalam proses detoksifikasi, program pembersihan dan juga menurunkan berat badan. . . Penambahan Daun Lotus, Aloe Vera, Chlorophyll dan Wheat Germ bersama-sama dengan bahan-bahan lain seperti Epal Fiber, Lemon dan Fructooligosaccharides membantu menyediakan vitamin, nutrisi dan antioksidan yang diperlukan oleh badan dan berkesan untuk membersihkan serta menghilangkan lemak yang tidak dingini. . . MaVellous Xlite TrueDetox bertindak dengan cara : ✔ Membakar Lemak ✔ Mengurangkan Berat Badan ✔ Membersih & Penyahtoksin ✔ Meningkatkan Sistem Imun ✔ Menyihatkan & Melancarkan Sistem Pencernaan dan Penghadaman ✔ Meningkatkan Tenaga . . Lulus KKM dan 100% Halal . . #truedetox  #marvelloustruedetox  #sayanakkurus  #detoxjus  #truedetoxmurah  #truedetoxoriginal  #kosmetikmurahmalaysia  #kosmetikmurah 
•••
"Balik rumah je mak terkejut tengok saya kurus macam ni"
/
Kalau mak awak terkejut kita lagi terkejut sebab sebotol Baby Burn kita turun around 3kg. Tp awak 9kg terus. Jeles lah macam ni.
/
Apa yang dia buat sampai boleh turun 9kg hanya dengan sebotol Baby Burn?
/
Tapi memang berbaloi lah sebab effort dia besar (kita pun tak terbuat huhu) Jap kita share tips yang dia amalkan:
/
⭐️ Pagi makan salad, buah dengan oat
⭐️ Petang makan salad, ayam & mayo
⭐️ Malam makan sup ayam (jeles je tengok member makan burger)
⭐️ Segala makanan yang menyumbang kearah kegemukan dia tak amik
⭐️ Skipping & jogging tiap hari
/
Haaa yang lain boleh tak buat macam dia. Beauty is pain tau. Kita pun kadang ada jugak cheat day. Tapi salute lah dekat adik ni. Pakai baju apa pun sekarang lebih konfiden. Kalau tak dulu mesti asik zikir 'baju ni nampak gemuk tak'
/
Nak order meh ws/dm sy jangan segan silu ☺️
/
#feedbackbabyburnsh #babyburnSH #truedetox #trutoxglow #babyburn
••• "Balik rumah je mak terkejut tengok saya kurus macam ni" / Kalau mak awak terkejut kita lagi terkejut sebab sebotol Baby Burn kita turun around 3kg. Tp awak 9kg terus. Jeles lah macam ni. / Apa yang dia buat sampai boleh turun 9kg hanya dengan sebotol Baby Burn? / Tapi memang berbaloi lah sebab effort dia besar (kita pun tak terbuat huhu) Jap kita share tips yang dia amalkan: / ⭐️ Pagi makan salad, buah dengan oat ⭐️ Petang makan salad, ayam & mayo ⭐️ Malam makan sup ayam (jeles je tengok member makan burger) ⭐️ Segala makanan yang menyumbang kearah kegemukan dia tak amik ⭐️ Skipping & jogging tiap hari / Haaa yang lain boleh tak buat macam dia. Beauty is pain tau. Kita pun kadang ada jugak cheat day. Tapi salute lah dekat adik ni. Pakai baju apa pun sekarang lebih konfiden. Kalau tak dulu mesti asik zikir 'baju ni nampak gemuk tak' / Nak order meh ws/dm sy jangan segan silu ☺️ / #feedbackbabyburnsh  #babyburnSH  #truedetox  #trutoxglow  #babyburn 
.
MAVELLOUS TRUEDETOX : RM 37.
.
🆓 Postage Semenanjung / +RM 5 Sabah&Sarawak🚛💨
🆓 Freegift.🎁
.
📱WHATSAPP +601126963141 WHATSAPP📱.
📱WHATSAPP +601126963141 WHATSAPP📱.
📱WHATSAPP +601126963141 WHATSAPP📱.
.
#truedetox #truedetoxmurah #truedetoxnoriginal #truedetoxmalaysia #mavellous  #mavelloustruedetoxmurah  #mavelloustruedetoxmalaysia #bazaarpaknil #uitm  #mavelloustruedetoxoriginal #mavellousmurah  #mavellousoriginal #johorbahru #seremban #shahalam #ipoh #alorsetar #kotabharu #kualaterengganu #kuantan #kuching #kotakinabalu #fattzura #amyrarosli  #mycoffeprince #redvelvetdrama #youcanduit #dendamaurora #gegarvaganza2017
. MAVELLOUS TRUEDETOX : RM 37. . 🆓 Postage Semenanjung / +RM 5 Sabah&Sarawak🚛💨 🆓 Freegift.🎁 . 📱WHATSAPP +601126963141 WHATSAPP📱. 📱WHATSAPP +601126963141 WHATSAPP📱. 📱WHATSAPP +601126963141 WHATSAPP📱. . #truedetox  #truedetoxmurah  #truedetoxnoriginal  #truedetoxmalaysia  #mavellous  #mavelloustruedetoxmurah  #mavelloustruedetoxmalaysia  #bazaarpaknil  #uitm  #mavelloustruedetoxoriginal  #mavellousmurah  #mavellousoriginal  #johorbahru  #seremban  #shahalam  #ipoh  #alorsetar  #kotabharu  #kualaterengganu  #kuantan  #kuching  #kotakinabalu  #fattzura  #amyrarosli  #mycoffeprince  #redvelvetdrama  #youcanduit  #dendamaurora  #gegarvaganza2017 
"Balik rumah je mak terkejut tengok saya kurus macam ni"
/
Kalau mak awak terkejut kita lagi terkejut sebab sebotol Baby Burn kita turun around 3kg. Tp awak 9kg terus. Jeles lah macam ni.
/
Apa yang dia buat sampai boleh turun 9kg hanya dengan sebotol Baby Burn?
/
Tapi memang berbaloi lah sebab effort dia besar (kita pun tak terbuat huhu) Jap kita share tips yang dia amalkan:
/
⭐️ Pagi makan salad, buah dengan oat
⭐️ Petang makan salad, ayam & mayo
⭐️ Malam makan sup ayam (jeles je tengok member makan burger)
⭐️ Segala makanan yang menyumbang kearah kegemukan dia tak amik
⭐️ Skipping & jogging tiap hari
/
Haaa yang lain boleh tak buat macam dia. Beauty is pain tau. Kita pun kadang ada jugak cheat day. Tapi salute lah dekat adik ni. Pakai baju apa pun sekarang lebih konfiden. Kalau tak dulu mesti asik zikir 'baju ni nampak gemuk tak'
/
Nak order meh ws/dm KakMin jangan segan silu ☺️
/
#feedbackbabyburnsh #babyburnSH #truedetox #trutoxglow #babyburn
"Balik rumah je mak terkejut tengok saya kurus macam ni" / Kalau mak awak terkejut kita lagi terkejut sebab sebotol Baby Burn kita turun around 3kg. Tp awak 9kg terus. Jeles lah macam ni. / Apa yang dia buat sampai boleh turun 9kg hanya dengan sebotol Baby Burn? / Tapi memang berbaloi lah sebab effort dia besar (kita pun tak terbuat huhu) Jap kita share tips yang dia amalkan: / ⭐️ Pagi makan salad, buah dengan oat ⭐️ Petang makan salad, ayam & mayo ⭐️ Malam makan sup ayam (jeles je tengok member makan burger) ⭐️ Segala makanan yang menyumbang kearah kegemukan dia tak amik ⭐️ Skipping & jogging tiap hari / Haaa yang lain boleh tak buat macam dia. Beauty is pain tau. Kita pun kadang ada jugak cheat day. Tapi salute lah dekat adik ni. Pakai baju apa pun sekarang lebih konfiden. Kalau tak dulu mesti asik zikir 'baju ni nampak gemuk tak' / Nak order meh ws/dm KakMin jangan segan silu ☺️ / #feedbackbabyburnsh  #babyburnSH  #truedetox  #trutoxglow  #babyburn 
🍄 *KENAPA KITA WAJIB CUBA JUS KURUS AJAIB LENTIK DARA*❓❓🤔
.
👍 Serius banyak FUNGSI dalam satu botol, uolls jimat WANG, MASA dan TENAGA untuk beli banyak produk berbanding hanya dengan 1 BOTOL LENTIK DARA jer!!! .
❤ *KITA BELI, FREE MANFAAT:*
.
🌼 BERAT TURUN 2-5KG SEMINGGU 🌼 BADAN SEMAKIN SIHAT & BERTENAGA
🌼 KULIT SEMAKIN BERSERI, CERAH & FLAWLESS
.
🌱 *1001 KEBAIKKAN LAIN:*
.
⚘ MELANCARKAN HAID
⚘ MENURUNKAN BERAT BADAN ⚘ MENGEMPISKAN PERUT BOROI
⚘ MENGAWAL SELERA MAKAN
⚘ 10x MEMBAKAR LEMAK DEGIL
⚘ BUANG TOKSIN DALAM BADAN
⚘ KECILKAN PEHA DAN PINGGUL
⚘ TAK PERLU BERLAPAR ⚘ TAK PERLU BERSENAM
⚘ KESAN SEAWAL 7 HARI
⚘ LAKI DAN WANITA BOLEH MINUM
⚘ RASA YANG SEDAP
⚘ SESUAI UNTUK PESAKIT TIROID & FIBROID
⚘ MENGURANGKAN TEKANAN DARAH/KENCING MANIS
.
▶ 1 botol tahan 25 hari (250ml)
.
🍹 *CARA MINUM* 🍹
.
✔ 5ml SEBELUM SARAPAN
✔ 5ml SEBELUM TIDUR
.
🔶 Jika STOP LENTIK DARA, BERAT TAK NAIK jika pilihan menu sihat
🔶 Tiada kesan sampingan 100% buah-buahan / sumber alam
🔶 Penghantaran sehari sampai, transfer hari ini, esok sampai.
.
CUBA SEKARANG HARI INI, TAIP "LD" dan WhatsApp ke nombor berikut 📲 +6011-55017234 (MAZRUL) atau terus klik link WhatsApp di bio.
.
#LentikDara
🍄 *KENAPA KITA WAJIB CUBA JUS KURUS AJAIB LENTIK DARA*❓❓🤔 . 👍 Serius banyak FUNGSI dalam satu botol, uolls jimat WANG, MASA dan TENAGA untuk beli banyak produk berbanding hanya dengan 1 BOTOL LENTIK DARA jer!!! . ❤ *KITA BELI, FREE MANFAAT:* . 🌼 BERAT TURUN 2-5KG SEMINGGU 🌼 BADAN SEMAKIN SIHAT & BERTENAGA 🌼 KULIT SEMAKIN BERSERI, CERAH & FLAWLESS . 🌱 *1001 KEBAIKKAN LAIN:* . ⚘ MELANCARKAN HAID ⚘ MENURUNKAN BERAT BADAN ⚘ MENGEMPISKAN PERUT BOROI ⚘ MENGAWAL SELERA MAKAN ⚘ 10x MEMBAKAR LEMAK DEGIL ⚘ BUANG TOKSIN DALAM BADAN ⚘ KECILKAN PEHA DAN PINGGUL ⚘ TAK PERLU BERLAPAR ⚘ TAK PERLU BERSENAM ⚘ KESAN SEAWAL 7 HARI ⚘ LAKI DAN WANITA BOLEH MINUM ⚘ RASA YANG SEDAP ⚘ SESUAI UNTUK PESAKIT TIROID & FIBROID ⚘ MENGURANGKAN TEKANAN DARAH/KENCING MANIS . ▶ 1 botol tahan 25 hari (250ml) . 🍹 *CARA MINUM* 🍹 . ✔ 5ml SEBELUM SARAPAN ✔ 5ml SEBELUM TIDUR . 🔶 Jika STOP LENTIK DARA, BERAT TAK NAIK jika pilihan menu sihat 🔶 Tiada kesan sampingan 100% buah-buahan / sumber alam 🔶 Penghantaran sehari sampai, transfer hari ini, esok sampai. . CUBA SEKARANG HARI INI, TAIP "LD" dan WhatsApp ke nombor berikut 📲 +6011-55017234 (MAZRUL) atau terus klik link WhatsApp di bio. . #LentikDara 
RM55
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapps 0192530305
.
TRUE DETOX GOLD
.
100% MANGGA AFRIKA - MEMBAKAR LEMAK & MENINGKATKAN TENAGA ANDA!
.
💪 MEMBAKAR LEMAK
💪 MENGURANGKAN BERAT BADAN
💪 MEMBERSIH & PENYAHTOKSIN
💪 MENINGKATKAN SISTEM IMUN
💪 MENINGKATKAN TENAGA
💪 MELAWASKAN PEMBUANGAN AIR BESAR
💪 MENYIHATKAN USUS
💪 MENYIHATKAN JUGA MELANCARKAN SISTEM PENCERNAAN & PENGHADAMAN
.
.
1⃣ KAJIAN TENTANG MANGGA AFRIKA :
Mengikut kajian terbaru dikeluarkan oleh journal sains 'Lipids in
Health and Disease' lelaki dan perempuan yang menggunakan Ekstrak
MANGGA AFRIKA untuk hanya 28 hari, telah hilang berat badan sebanyak
3,999% lebih dari kumpulan yang hanya mengambil PLACEBO (8.9 lbs vs
0.22 lbs), dan juga secara purata hilang 2.4 inci dari punggung.
.
✅ Free scoop
✅ 200 gram (tahan 20 hari)
✅ Perisa Mangga .
💄Boleh di ambil oleh lelaki & perempuan.
🌂Selamat utk ibu yg breastfeed baby juga.
👓 Boleh ambil waktu period.
.
Dijamin 100% original✔️
Money back guarantee✔️
Ready stok kecuali diberitahu ✔️
.
.
#truedetoxyogurt #truedetoxyogurtstrawberry #yogurtstrawberry
#truedetoxgold #truedetoxgoldmurah #truedetoxgoldoriginal
#truedetoxmangga #2begorgeous #halangdanbakar #halangdanbakarmurah
#halangbakarmavellousxlite #mavellousxlite #mavellousxlitemurah
#mavellousxlitehalangbakarn #truedetox #truedetoxmurah
#truedetoxoriginal #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
RM55 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapps 0192530305 . TRUE DETOX GOLD . 100% MANGGA AFRIKA - MEMBAKAR LEMAK & MENINGKATKAN TENAGA ANDA! . 💪 MEMBAKAR LEMAK 💪 MENGURANGKAN BERAT BADAN 💪 MEMBERSIH & PENYAHTOKSIN 💪 MENINGKATKAN SISTEM IMUN 💪 MENINGKATKAN TENAGA 💪 MELAWASKAN PEMBUANGAN AIR BESAR 💪 MENYIHATKAN USUS 💪 MENYIHATKAN JUGA MELANCARKAN SISTEM PENCERNAAN & PENGHADAMAN . . 1⃣ KAJIAN TENTANG MANGGA AFRIKA : Mengikut kajian terbaru dikeluarkan oleh journal sains 'Lipids in Health and Disease' lelaki dan perempuan yang menggunakan Ekstrak MANGGA AFRIKA untuk hanya 28 hari, telah hilang berat badan sebanyak 3,999% lebih dari kumpulan yang hanya mengambil PLACEBO (8.9 lbs vs 0.22 lbs), dan juga secara purata hilang 2.4 inci dari punggung. . ✅ Free scoop ✅ 200 gram (tahan 20 hari) ✅ Perisa Mangga . 💄Boleh di ambil oleh lelaki & perempuan. 🌂Selamat utk ibu yg breastfeed baby juga. 👓 Boleh ambil waktu period. . Dijamin 100% original✔️ Money back guarantee✔️ Ready stok kecuali diberitahu ✔️ . . #truedetoxyogurt  #truedetoxyogurtstrawberry  #yogurtstrawberry  #truedetoxgold  #truedetoxgoldmurah  #truedetoxgoldoriginal  #truedetoxmangga  #2begorgeous  #halangdanbakar  #halangdanbakarmurah  #halangbakarmavellousxlite  #mavellousxlite  #mavellousxlitemurah  #mavellousxlitehalangbakarn  #truedetox  #truedetoxmurah  #truedetoxoriginal  #likeforlike  #like4like  #follow4follow  #followforfollowme 
RM55
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
TRUTOX GLOW
.
Produk yang sesuai utk lelaki dan perempuan
.
GABUNGAN FORMULA Detox & Kolagen, Stem Sel Epal, Pine Bark serta Ekstrak Sakura menjadikan kulit lebih putih gebu dengan lebih cepat seawal 3 hingga 7 hari.
.

Gabungan formulasi  MaVellous TrueDetox & MaVell GloWhite.
.
 FUNGSI :-
✅Pertama, mencuci usus untuk penyerapan nutrisi yang optimum. ✅Kedua, kulit putih berseri seluruh badan.
✅Ketiga, mengurangkan & mengekalkan berat badan.
✅Keempat, kulit licin, gebu & sekata.
✅Kelima, mengekalkan awet muda.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Cara pengambilan adalah sangat mudah:-
➡️1 ½ scoop (disediakan) dibancuh dengan 150ml air sejuk atau suhu bilik.
✅Amalkan sebelum tidur.
✅Penggunaan selama 20 hari.
. Free shaker.

Dijamin 100% original✔️
Money back guarantee✔️
Ready stok kecuali diberitahu ✔️
.
.
#bustupexpress #dtrim #garciniaburner #garciniaburnermurah #royalslimextreme  #izeara6inchserum  #opasnow #olicandy #2begorgeous #halangdanbakar #halangdanbakarmurah #halangbakarmavellousxlite #mavellousxlite #mavellousxlitemurah #truedetox #truedetoxmurah  #trutoxglow #truedetox #truedetoxmurah #truedetoxoriginal #trutoxglowmurah #trutoxgloworiginal #dianzvitamin #olicandy #lavamud #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
RM55 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapp 0192530305 . TRUTOX GLOW . Produk yang sesuai utk lelaki dan perempuan . GABUNGAN FORMULA Detox & Kolagen, Stem Sel Epal, Pine Bark serta Ekstrak Sakura menjadikan kulit lebih putih gebu dengan lebih cepat seawal 3 hingga 7 hari. . Gabungan formulasi MaVellous TrueDetox & MaVell GloWhite. . FUNGSI :- ✅Pertama, mencuci usus untuk penyerapan nutrisi yang optimum. ✅Kedua, kulit putih berseri seluruh badan. ✅Ketiga, mengurangkan & mengekalkan berat badan. ✅Keempat, kulit licin, gebu & sekata. ✅Kelima, mengekalkan awet muda. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Cara pengambilan adalah sangat mudah:- ➡️1 ½ scoop (disediakan) dibancuh dengan 150ml air sejuk atau suhu bilik. ✅Amalkan sebelum tidur. ✅Penggunaan selama 20 hari. . Free shaker. Dijamin 100% original✔️ Money back guarantee✔️ Ready stok kecuali diberitahu ✔️ . . #bustupexpress  #dtrim  #garciniaburner  #garciniaburnermurah  #royalslimextreme  #izeara6inchserum  #opasnow  #olicandy  #2begorgeous  #halangdanbakar  #halangdanbakarmurah  #halangbakarmavellousxlite  #mavellousxlite  #mavellousxlitemurah  #truedetox  #truedetoxmurah  #trutoxglow  #truedetox  #truedetoxmurah  #truedetoxoriginal  #trutoxglowmurah  #trutoxgloworiginal  #dianzvitamin  #olicandy  #lavamud  #likeforlike  #like4like  #follow4follow  #followforfollowme 
PERNAH TAK KECEWA ???
.
Pernah tak kecewa sebab dah try berlambak supplement & skincare tapi tak berkesan dekat diri sendiri tapi bila tengok testimoni orang semua kaw kaw. Hmm frust nyaaa!
/
Salah satu caranya nak bagi supplement & skincare berhasil, kena mulakan dengan detox dulu. Detox tu apa? Kenapa kena detox? Penting sangat ke?
/
Dulu kita pun buat bodoh je bila orang suruh detox rasa macam ala detox je kot bukannya ubat kurus ke ubat putih ke macam bazir je amik.
/
Tapi malangnya aku dah terbang beratus ringgit sebab nak beli ubat kurus ubat putih TANPA detox terlebih dahulu. Lepas try yang ni try yang tu pulak. Semua yang ada dekat kedai kalau boleh aku nak beli.
/
Baru 2-3 tahun lepas terjebak dalam dunia detox detox ni. Penangan detox ni dahsyat sebenarnya. Lagi lagi jenis yang payah beno nak membuang tiap pagi.
/
Sejak amik detox tiap malam kadang selang sehari lepas tu ngam pulak skincare yang dipakai. Kulit mulusss je amik supplement apa pun semua menjadi.
/
Sebab tu kita buat set combo yang siap ada detox sekali. Tahuuu ramai yang tak detox tak apa tetiba terus nak telan ubat kurus pastu menjerit sebab berat statik. Hadoiii pening mak.
/
Saja je upload gambar Trutox Glow sebab feveret detox ni dah lah sedap, wangi, berkesan pulak tu! 😋
🌸 Mencuci usus untuk penyerapan nutrisi yang optimum.
🌸 Kulit putih berseri seluruh badan.
🌸 Mengurangkan dan mengekalkan berat badan.
🌸 Kulit licin, gebu dan sekata.
🌸 Mengekalkan awet muda.
/
#trutoxglow #truedetox #detox
PERNAH TAK KECEWA ??? . Pernah tak kecewa sebab dah try berlambak supplement & skincare tapi tak berkesan dekat diri sendiri tapi bila tengok testimoni orang semua kaw kaw. Hmm frust nyaaa! / Salah satu caranya nak bagi supplement & skincare berhasil, kena mulakan dengan detox dulu. Detox tu apa? Kenapa kena detox? Penting sangat ke? / Dulu kita pun buat bodoh je bila orang suruh detox rasa macam ala detox je kot bukannya ubat kurus ke ubat putih ke macam bazir je amik. / Tapi malangnya aku dah terbang beratus ringgit sebab nak beli ubat kurus ubat putih TANPA detox terlebih dahulu. Lepas try yang ni try yang tu pulak. Semua yang ada dekat kedai kalau boleh aku nak beli. / Baru 2-3 tahun lepas terjebak dalam dunia detox detox ni. Penangan detox ni dahsyat sebenarnya. Lagi lagi jenis yang payah beno nak membuang tiap pagi. / Sejak amik detox tiap malam kadang selang sehari lepas tu ngam pulak skincare yang dipakai. Kulit mulusss je amik supplement apa pun semua menjadi. / Sebab tu kita buat set combo yang siap ada detox sekali. Tahuuu ramai yang tak detox tak apa tetiba terus nak telan ubat kurus pastu menjerit sebab berat statik. Hadoiii pening mak. / Saja je upload gambar Trutox Glow sebab feveret detox ni dah lah sedap, wangi, berkesan pulak tu! 😋 🌸 Mencuci usus untuk penyerapan nutrisi yang optimum. 🌸 Kulit putih berseri seluruh badan. 🌸 Mengurangkan dan mengekalkan berat badan. 🌸 Kulit licin, gebu dan sekata. 🌸 Mengekalkan awet muda. / #trutoxglow  #truedetox  #detox 
Ramai ke yang tengah bekerja keras nak fitkan body sbb nak tunang laa, nakk kawin laa kn??
/
Dengar cerita ramaiiii. Harini kita dapat lagi fresh feedback yang baru consume Baby Burn 2 minggu. Dah byebye 3kg setakat ni.
/
Bagi yang belum tahu tips nak cepat turun berat kalau amik BB ni ok kita nak share sikit.
/
Tipsnya:
Lepas makan 1-2 biji Baby Burn, awak workout/jogging/skipping/kemas rumah/naik tangga buatlah apa apa aktiviti yang boleh mengeluarkan peluh. Peluh memang akan keluar 2-3 kali ganda dari biasa.
/
Make sure minum air kosong yang cukup untuk elak dehydrated. Sebab peluh keluar banyak dan kencing pun kerap. Dia akan buang semua toksin & benda benda yang tak diperlukan badan.
/
Good luck sayang! 💪🏼💪🏼💪🏼
/
#halalfatburner  #babyburn #truedetox #trutoxglow #fatburner #detox #feedbackbabyburn #truedetox #trutoxglow #babyburn #loveyourbody #feedbackfyzbeauty #trutoxglow #truedetox #detox #truedetoxoriginal #trutoxgloworiginal #trutoxglowmurah #truedetoxkurus #truedetoxkurus #provencaps #provencapslover #provencapsmurah #provencapsmurah #provencapsborong #dtrim #detox #dtrimmurah #dtrimcom #dtrimborong #trutoxglow #trutoxgloworiginal #trutoxglowmurah
Ramai ke yang tengah bekerja keras nak fitkan body sbb nak tunang laa, nakk kawin laa kn?? / Dengar cerita ramaiiii. Harini kita dapat lagi fresh feedback yang baru consume Baby Burn 2 minggu. Dah byebye 3kg setakat ni. / Bagi yang belum tahu tips nak cepat turun berat kalau amik BB ni ok kita nak share sikit. / Tipsnya: Lepas makan 1-2 biji Baby Burn, awak workout/jogging/skipping/kemas rumah/naik tangga buatlah apa apa aktiviti yang boleh mengeluarkan peluh. Peluh memang akan keluar 2-3 kali ganda dari biasa. / Make sure minum air kosong yang cukup untuk elak dehydrated. Sebab peluh keluar banyak dan kencing pun kerap. Dia akan buang semua toksin & benda benda yang tak diperlukan badan. / Good luck sayang! 💪🏼💪🏼💪🏼 / #halalfatburner  #babyburn  #truedetox  #trutoxglow  #fatburner  #detox  #feedbackbabyburn  #truedetox  #trutoxglow  #babyburn  #loveyourbody  #feedbackfyzbeauty  #trutoxglow  #truedetox  #detox  #truedetoxoriginal  #trutoxgloworiginal  #trutoxglowmurah  #truedetoxkurus  #truedetoxkurus  #provencaps  #provencapslover  #provencapsmurah  #provencapsmurah  #provencapsborong  #dtrim  #detox  #dtrimmurah  #dtrimcom  #dtrimborong  #trutoxglow  #trutoxgloworiginal  #trutoxglowmurah 
Ramai sangat dah menjeling Baby Burn ni tapi macam still samar samar apa yang power sangat dia ni sampai ramai yang repeat order.
/
🔥Baby Burn ni apa?
Fat burner jenis kapsul. Kerja dia untuk control selera makan, bakar lemak dan kalori yang berlebihan.
/
🔥Kena diet & workout tak?
Semua orang nak cepat nampak kesan kan. Kita syorkan workout 3x seminggu. Peluh keluar 2-3 kali ganda dari biasa. Puas hati gila. Tak perlu diet ketat cuma try puasa fast food, ais & kurangkan makanan berminyak.
/
🔥Sebotol tahan berapa lama?
Sebotol ada 30 biji kapsul. Sehari amik 1 biji sebelum sarapan. Tahan sebulan.
/
🔥Berapa lama boleh nampak kesan?
Biasanya kalau follow semua tips yang kita provide siap workout konsisten, kurang sebulan dah boleh nampak body makin fit.
/
🔥Ada side effect tak?
Tiada side effect cuma kesan lepas amik BB ni akan cepat kenyang, haus & banyak kencing (sesuai untuk yang jenis gemuk air)
/
🔥Kalau stop, berat naik tak?
Dah dapat berat ideal dah boleh stop amik BB cuma seminggu 1-2 kali minum detox untuk service usus dan maintainkan berat. Workout jangan tinggal 2x seminggu (min 15minit)
/
🔥Ada KKM tak?
BB ni produk baru dan kita still tunggu turn untuk KKM, setakat ni kita ada sijil Halal dan kilang berstatus GMP.
/
🔥Breastfeed mummy boleh amik tak?
Boleh, make sure baby dah 4 bulan. Kita baru dapat feedback baru susu badan makin banyak lepas consume BB.
/
🔥Lelaki boleh makan tak?
Boleh, lelaki perempuan 16 tahun keatas boleh consume. Pastikan tiada masalah kronik seperti jantung, kurang darah, darah tinggi.
/
🔥Boleh amik supplement lain tak?
Boleh, gapkan at least 4 jam dengan supplement lain.
/
🔥Harga macam mana?
Harga PROMO dia skrg RM85 free postage sm (ss+ rm5) pastu siap dapat FREE skipping rope dengan meal plan. Syok gila, tak dpt kt tmpt lain wehh ! 😍😍😍
/
#jomkurus2018 #babyburn #testimonibabyburn #halalfatburner #truedetox #trutoxglow #fatburner #detox #feedbackbabyburn #truedetox #trutoxglow #babyburn #feedbackfyzbeauty #truedetoxoriginal #trutoxgloworiginal #trutoxglowmurah #dtrimmurah #dtrimcom #dtrimborong #trutoxgloworiginal #trutoxglowmurah #susumaaez #susumaaezoriginal #sofieyabeauty #qurosetestimoni #susumaaezmurah
Ramai sangat dah menjeling Baby Burn ni tapi macam still samar samar apa yang power sangat dia ni sampai ramai yang repeat order. / 🔥Baby Burn ni apa? Fat burner jenis kapsul. Kerja dia untuk control selera makan, bakar lemak dan kalori yang berlebihan. / 🔥Kena diet & workout tak? Semua orang nak cepat nampak kesan kan. Kita syorkan workout 3x seminggu. Peluh keluar 2-3 kali ganda dari biasa. Puas hati gila. Tak perlu diet ketat cuma try puasa fast food, ais & kurangkan makanan berminyak. / 🔥Sebotol tahan berapa lama? Sebotol ada 30 biji kapsul. Sehari amik 1 biji sebelum sarapan. Tahan sebulan. / 🔥Berapa lama boleh nampak kesan? Biasanya kalau follow semua tips yang kita provide siap workout konsisten, kurang sebulan dah boleh nampak body makin fit. / 🔥Ada side effect tak? Tiada side effect cuma kesan lepas amik BB ni akan cepat kenyang, haus & banyak kencing (sesuai untuk yang jenis gemuk air) / 🔥Kalau stop, berat naik tak? Dah dapat berat ideal dah boleh stop amik BB cuma seminggu 1-2 kali minum detox untuk service usus dan maintainkan berat. Workout jangan tinggal 2x seminggu (min 15minit) / 🔥Ada KKM tak? BB ni produk baru dan kita still tunggu turn untuk KKM, setakat ni kita ada sijil Halal dan kilang berstatus GMP. / 🔥Breastfeed mummy boleh amik tak? Boleh, make sure baby dah 4 bulan. Kita baru dapat feedback baru susu badan makin banyak lepas consume BB. / 🔥Lelaki boleh makan tak? Boleh, lelaki perempuan 16 tahun keatas boleh consume. Pastikan tiada masalah kronik seperti jantung, kurang darah, darah tinggi. / 🔥Boleh amik supplement lain tak? Boleh, gapkan at least 4 jam dengan supplement lain. / 🔥Harga macam mana? Harga PROMO dia skrg RM85 free postage sm (ss+ rm5) pastu siap dapat FREE skipping rope dengan meal plan. Syok gila, tak dpt kt tmpt lain wehh ! 😍😍😍 / #jomkurus2018  #babyburn  #testimonibabyburn  #halalfatburner  #truedetox  #trutoxglow  #fatburner  #detox  #feedbackbabyburn  #truedetox  #trutoxglow  #babyburn  #feedbackfyzbeauty  #truedetoxoriginal  #trutoxgloworiginal  #trutoxglowmurah  #dtrimmurah  #dtrimcom  #dtrimborong  #trutoxgloworiginal  #trutoxglowmurah  #susumaaez  #susumaaezoriginal  #sofieyabeauty  #qurosetestimoni  #susumaaezmurah 
RM20
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapps 0192530305
.
ALOEVERA NATURE REPUBLIC
.
Fungsi asasnya adalah melembapkan kulit bdn & rambut, diperbuat asli drp Aloe Vera @ lidah buaya.
Aloevera Nature Republic disertifikasi oleh CCOF
(California Certified Organic Farmers)
.
Antara fungsi :
1.Sleeping mask
2.Pelembap setelah waxing
3.Perawatan utk bibir agar bibir lembap & tidak pecah
4.Mask utk mata agar mata lebih rileks
5.Perawatan utk rambut agar rambut menjadi lebih bersinar & lebih sihat
6.Nail care essence agar kuku sihat, kuat & tidak kering
7.Pelembap menenangkan wajah akibat sunburn
8.Untuk base makeup agar makeup lebih tahan lama serta wajah sentiasa lembap
9.Sebagai pelembap kulit tubuh.
.
#aloeverasoothinggel #aloevera #aloeveragelnaturerepublic #aloeveranaturerepublic #aloeveragel
#aloevera #aloeveragel #naturerepublic #aloeveragelmurah #naturerepublicmurah #aloeveramurah #soothinggel #aloeveranaturerepublic #trutoxglow #aloveragelmurah #aloveramurah #truedetox #ephyraskinbar #naturerepublicmurah #sabunamma #ameyrahcoffee #coffeemontok  #satinskinzmurah #satinskinzpremium #jamubidankampung #azanisscarserum #azanisadvanced #redbellabodywash #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
RM20 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapps 0192530305 . ALOEVERA NATURE REPUBLIC . Fungsi asasnya adalah melembapkan kulit bdn & rambut, diperbuat asli drp Aloe Vera @ lidah buaya. Aloevera Nature Republic disertifikasi oleh CCOF (California Certified Organic Farmers) . Antara fungsi : 1.Sleeping mask 2.Pelembap setelah waxing 3.Perawatan utk bibir agar bibir lembap & tidak pecah 4.Mask utk mata agar mata lebih rileks 5.Perawatan utk rambut agar rambut menjadi lebih bersinar & lebih sihat 6.Nail care essence agar kuku sihat, kuat & tidak kering 7.Pelembap menenangkan wajah akibat sunburn 8.Untuk base makeup agar makeup lebih tahan lama serta wajah sentiasa lembap 9.Sebagai pelembap kulit tubuh. . #aloeverasoothinggel  #aloevera  #aloeveragelnaturerepublic  #aloeveranaturerepublic  #aloeveragel  #aloevera  #aloeveragel  #naturerepublic  #aloeveragelmurah  #naturerepublicmurah  #aloeveramurah  #soothinggel  #aloeveranaturerepublic  #trutoxglow  #aloveragelmurah  #aloveramurah  #truedetox  #ephyraskinbar  #naturerepublicmurah  #sabunamma  #ameyrahcoffee  #coffeemontok  #satinskinzmurah  #satinskinzpremium  #jamubidankampung  #azanisscarserum  #azanisadvanced  #redbellabodywash  #likeforlike  #like4like  #follow4follow  #followforfollowme 
.
BE FIT GARCINIA ORIGINAL HQ HOLOGRAM (READY STOCK)
.
1 UNIT RM24.00
POSTAGE SM RM8.00
POSTAGE SS RM12.00
.
.
UNTUK PEMBELIAN LEBIH DARI SATU UNIT DAN PERTANYAAN BOLEH WHATSAPP (NINA) UNTUK PERTANYAAN LANJUT:
.
.
WHATSAPP (NINA) +60137419780
WHATSAPP (NINA) +60137419780
WHATSAPP (NINA) +60137419780
http://www.wasap.my/+60137419780
(KLIK LINK WHATSAPP DI BIO)
.
.
#lemonex #lemonexmurah #lemonexoriginal #lemonexmalaysia #befit #befitgarcinia #befitgarciniacamborgia #befitgarciniamurah #truedetox #truedetoxmurah #truedetoxmalaysia #truedetoxlemon #truedetoxlemonmurah #gcmax #gcmaxmurah #gcmaxmalaysia #ubijaga #ubijagamurah #bjaga #bjagamurah #bjagamalaysia #ubijagamalaysia #dimazkapsul #dimazkapsulmurah #dimazkapsuloriginal #dimazkapsulmanjaherbadalaman #dimazkapsulmanjaherbadalamanmurah #bellasinus
. BE FIT GARCINIA ORIGINAL HQ HOLOGRAM (READY STOCK) . 1 UNIT RM24.00 POSTAGE SM RM8.00 POSTAGE SS RM12.00 . . UNTUK PEMBELIAN LEBIH DARI SATU UNIT DAN PERTANYAAN BOLEH WHATSAPP (NINA) UNTUK PERTANYAAN LANJUT: . . WHATSAPP (NINA) +60137419780 WHATSAPP (NINA) +60137419780 WHATSAPP (NINA) +60137419780 http://www.wasap.my/+60137419780 (KLIK LINK WHATSAPP DI BIO) . . #lemonex  #lemonexmurah  #lemonexoriginal  #lemonexmalaysia  #befit  #befitgarcinia  #befitgarciniacamborgia  #befitgarciniamurah  #truedetox  #truedetoxmurah  #truedetoxmalaysia  #truedetoxlemon  #truedetoxlemonmurah  #gcmax  #gcmaxmurah  #gcmaxmalaysia  #ubijaga  #ubijagamurah  #bjaga  #bjagamurah  #bjagamalaysia  #ubijagamalaysia  #dimazkapsul  #dimazkapsulmurah  #dimazkapsuloriginal  #dimazkapsulmanjaherbadalaman  #dimazkapsulmanjaherbadalamanmurah  #bellasinus 
.
DIMAZ KAPSUL MANJA HERBA DALAMAN (READY STOCK)
.
1 UNIT RM30.00
POSTAGE SM RM8.00
POSTAGE SS RM12.00
.
.
UNTUK PEMBELIAN LEBIH DARI SATU UNIT DAN PERTANYAAN BOLEH WHATSAPP (NINA) UNTUK PERTANYAAN LANJUT:
.
.
WHATSAPP (NINA) +60137419780
WHATSAPP (NINA) +60137419780
WHATSAPP (NINA) +60137419780
http://www.wasap.my/+60137419780
(KLIK LINK WHATSAPP DI BIO)
.
.
#lemonex #lemonexmurah #lemonexoriginal #lemonexmalaysia #befit #befitgarcinia #befitgarciniacamborgia #befitgarciniamurah #truedetox #truedetoxmurah #truedetoxmalaysia #truedetoxlemon #truedetoxlemonmurah #gcmax #gcmaxmurah #gcmaxmalaysia #ubijaga #ubijagamurah #bjaga #bjagamurah #bjagamalaysia #ubijagamalaysia #dimazkapsul #dimazkapsulmurah #dimazkapsuloriginal #dimazkapsulmanjaherbadalaman #dimazkapsulmanjaherbadalamanmurah #bellasinus #bellasinusmurah
. DIMAZ KAPSUL MANJA HERBA DALAMAN (READY STOCK) . 1 UNIT RM30.00 POSTAGE SM RM8.00 POSTAGE SS RM12.00 . . UNTUK PEMBELIAN LEBIH DARI SATU UNIT DAN PERTANYAAN BOLEH WHATSAPP (NINA) UNTUK PERTANYAAN LANJUT: . . WHATSAPP (NINA) +60137419780 WHATSAPP (NINA) +60137419780 WHATSAPP (NINA) +60137419780 http://www.wasap.my/+60137419780 (KLIK LINK WHATSAPP DI BIO) . . #lemonex  #lemonexmurah  #lemonexoriginal  #lemonexmalaysia  #befit  #befitgarcinia  #befitgarciniacamborgia  #befitgarciniamurah  #truedetox  #truedetoxmurah  #truedetoxmalaysia  #truedetoxlemon  #truedetoxlemonmurah  #gcmax  #gcmaxmurah  #gcmaxmalaysia  #ubijaga  #ubijagamurah  #bjaga  #bjagamurah  #bjagamalaysia  #ubijagamalaysia  #dimazkapsul  #dimazkapsulmurah  #dimazkapsuloriginal  #dimazkapsulmanjaherbadalaman  #dimazkapsulmanjaherbadalamanmurah  #bellasinus  #bellasinusmurah 
Asik dapat feedback orang slim je kan malam ni tukar selera pulaklah. Kita share feedback dahi makin licin lepas minum Trutox Glow.
/
Siapa yang perlu service usus (detox usus) Adakah awak?
/
1.  Kerap tidak membuang air besar lebih dari sehari
/
2.  Minum kurang dari  3 gelas air kosong
/
3.  Sering mengalami kembung perut, perut tidak selesa dalam keadaan biasa atau selepas makan. /
4.  Sering ada lingkaran hitam bawah mata
/
5.  Badan berbau jika tidak menggunakan deadorant atau pewangi
/
6.  Berat badan berlebihan
/
7.  Merokok atau sering bersama dengan orang yang merokok
/
8.  Mulut / Nafas Berbau
/
9.  Letih berterusan, rasa lembap dan lesu
/
10.  Mudah terkena SELSEMA
/
11.  Menghadapi masalah ALERGIK
/
12.  Sukar untuk FOKUS /
13.  Makan daging lebih dari 2 kali sehari. /
14.  Pengambilan sayuran kurang dari 1/2 cawan sehari
/
15.  Mengalami Eczma, jerawat atau Psoriasis
/
Kalau ada sangkut mana mana list dekat atas ni seeloknya silalah detox badan secepat mungkin. Badan nak pakai lama yang paling tak best bila muka pun terjebak kena serang jerawat hmm 😌
/
#truedetox #trutoxglow
Asik dapat feedback orang slim je kan malam ni tukar selera pulaklah. Kita share feedback dahi makin licin lepas minum Trutox Glow. / Siapa yang perlu service usus (detox usus) Adakah awak? / 1. Kerap tidak membuang air besar lebih dari sehari / 2. Minum kurang dari 3 gelas air kosong / 3. Sering mengalami kembung perut, perut tidak selesa dalam keadaan biasa atau selepas makan. / 4. Sering ada lingkaran hitam bawah mata / 5. Badan berbau jika tidak menggunakan deadorant atau pewangi / 6. Berat badan berlebihan / 7. Merokok atau sering bersama dengan orang yang merokok / 8. Mulut / Nafas Berbau / 9. Letih berterusan, rasa lembap dan lesu / 10. Mudah terkena SELSEMA / 11. Menghadapi masalah ALERGIK / 12. Sukar untuk FOKUS / 13. Makan daging lebih dari 2 kali sehari. / 14. Pengambilan sayuran kurang dari 1/2 cawan sehari / 15. Mengalami Eczma, jerawat atau Psoriasis / Kalau ada sangkut mana mana list dekat atas ni seeloknya silalah detox badan secepat mungkin. Badan nak pakai lama yang paling tak best bila muka pun terjebak kena serang jerawat hmm 😌 / #truedetox  #trutoxglow 
Siapa peha besar kat sini ?? Punca peha besar ni sebab kita kurang aktiviti fizikal yang melibatkan kaki. .
So start harini kite jalan kaki 1 jam hari hari 😂😂
#babyburn #trutoxglow #truedetox
Siapa peha besar kat sini ?? Punca peha besar ni sebab kita kurang aktiviti fizikal yang melibatkan kaki. . So start harini kite jalan kaki 1 jam hari hari 😂😂 #babyburn  #trutoxglow  #truedetox 
😚 Siapa tak suka dipuji kan?! Jiran repeat order 2 botol sebab badan jadi ringan, susu badan bertambah & ramai tegur kurus!!! ⬆⬆⬆ #FeedbackCustomer #LentikDara #JusLentikDara
Asik dapat feedback orang slim je kan malam ni tukar selera pulaklah. Kita share feedback dahi makin licin lepas minum Trutox Glow.
Siapa yang perlu service usus (detox usus) Adakah awak?
1.  Kerap tidak membuang air besar lebih dari sehari
2.  Minum kurang dari  3 gelas air kosong
3.  Sering mengalami kembung perut, perut tidak selesa dalam keadaan biasa atau selepas makan. 
4.  Sering ada lingkaran hitam bawah mata
5.  Badan berbau jika tidak menggunakan deadorant atau pewangi
6.  Berat badan berlebihan
7.  Merokok atau sering bersama dengan orang yang merokok
8.  Mulut / Nafas Berbau
9.  Letih berterusan, rasa lembap dan lesu
10.  Mudah terkena SELSEMA
11.  Menghadapi masalah ALERGIK
12.  Sukar untuk FOKUS 
13.  Makan daging lebih dari 2 kali sehari. 
14.  Pengambilan sayuran kurang dari 1/2 cawan sehari.
15.  Mengalami Eczma, jerawat atau Psoriasis.
Kalau ada sangkut mana mana list dekat atas ni seeloknya silalah detox badan secepat mungkin. Badan nak pakai lama yang paling tak best bila muka pun terjebak kena serang jerawat hmm 😌
/
#truedetox #trutoxglow
Asik dapat feedback orang slim je kan malam ni tukar selera pulaklah. Kita share feedback dahi makin licin lepas minum Trutox Glow. Siapa yang perlu service usus (detox usus) Adakah awak? 1. Kerap tidak membuang air besar lebih dari sehari 2. Minum kurang dari 3 gelas air kosong 3. Sering mengalami kembung perut, perut tidak selesa dalam keadaan biasa atau selepas makan. 4. Sering ada lingkaran hitam bawah mata 5. Badan berbau jika tidak menggunakan deadorant atau pewangi 6. Berat badan berlebihan 7. Merokok atau sering bersama dengan orang yang merokok 8. Mulut / Nafas Berbau 9. Letih berterusan, rasa lembap dan lesu 10. Mudah terkena SELSEMA 11. Menghadapi masalah ALERGIK 12. Sukar untuk FOKUS 13. Makan daging lebih dari 2 kali sehari. 14. Pengambilan sayuran kurang dari 1/2 cawan sehari. 15. Mengalami Eczma, jerawat atau Psoriasis. Kalau ada sangkut mana mana list dekat atas ni seeloknya silalah detox badan secepat mungkin. Badan nak pakai lama yang paling tak best bila muka pun terjebak kena serang jerawat hmm 😌 / #truedetox  #trutoxglow 
"TAKDE BUNCIT YANG KEKAL ABADI”
/
Mana yg tgh lunch ke tgh amik mood nak lunch ke jangan tak jadi makan pulak bila tgk org makin slim 😬 Tiap hari ada je feedback meletopsss dari customer.
/
Customer yang ni dia still anak dara tapi perut ada maju sikit kedepan mengalahkan kita yang dah beranak ni (kita kopipes ayat dia je ni tak kutuk punnn hihi 😝)
/
Kulit dia memang cantik gilaaa cuma problem dekat size badan je. Tapi sekarang haaa lagi meletopsss kauuuu. Tengok lerr yang berbaju kurung hitam tu mana pergi 'perut maju' dia. Ramping gila sekarang perut memang flat gilerrr. Jeles tengok.
/
Btw dia amik Set Menggiur dan follow exercise yang kita provide (sebenarnya tak kisah exercise jenis apa asalkan exercise 10-15 minit sehari)
/
Meh dm/ws KakMin, special price punya KakMin bagi. Tak ws/dm tak dpt harga sedara
/
#feedbackbabyburnsh #trutoxglow #truedetox #babyburnSH
"TAKDE BUNCIT YANG KEKAL ABADI” / Mana yg tgh lunch ke tgh amik mood nak lunch ke jangan tak jadi makan pulak bila tgk org makin slim 😬 Tiap hari ada je feedback meletopsss dari customer. / Customer yang ni dia still anak dara tapi perut ada maju sikit kedepan mengalahkan kita yang dah beranak ni (kita kopipes ayat dia je ni tak kutuk punnn hihi 😝) / Kulit dia memang cantik gilaaa cuma problem dekat size badan je. Tapi sekarang haaa lagi meletopsss kauuuu. Tengok lerr yang berbaju kurung hitam tu mana pergi 'perut maju' dia. Ramping gila sekarang perut memang flat gilerrr. Jeles tengok. / Btw dia amik Set Menggiur dan follow exercise yang kita provide (sebenarnya tak kisah exercise jenis apa asalkan exercise 10-15 minit sehari) / Meh dm/ws KakMin, special price punya KakMin bagi. Tak ws/dm tak dpt harga sedara / #feedbackbabyburnsh  #trutoxglow  #truedetox  #babyburnSH 
Kita takdelah gemok mana cuma chubby sikitlah haritu. Sebagai contoh yang macam gambar kiri ni muka biasalah bulat sikit, perut ala standard lah buncit-buncit manja, peha pun ala biasalah perempuan dah kawen dah beranak faham-faham lah sendiri.
/
Macam mana boleh turun sampai 9kg? Buat apa? Makan apa? Ok jap kita share.
/
💠Detox! Wajib detox! Lagi afdal sebelum nak consume apa-apa supplement dimulakan dulu dengan detox biar dia buang segala toksin, lendir & racun dalam badan nanti dah clean senang badan nak serap nutrients supplement yang awak consume.
/
💠 Baby Burn. Dia ni fat burner. Bukan slimming pill yang makan je duduk diam-diam terus hilang 5kg. Bukan macam tu konsep dia. Makan Baby Burn berganding dengan workout at least 3x seminggu (peluh jangan cakap wehh macam mandi hujan) Haa yang ni barulah boleh turun 5kg. Kena disulami dengan workout. Barulah menjadi.
/
💠 Jaga makan tu takdelah jaga mana still makan nasi cuma lebih prihatin bab minyak, garam, ais, gas. Lebihkan sayur, buah, fibre & protein.
/
Total consume 3 botol Baby Burn, 5-6 botol Trutox Glow/True Detox.
/
#babyburnSH #feedbackbabyburnSH #truedetox #trutoxglow
Kita takdelah gemok mana cuma chubby sikitlah haritu. Sebagai contoh yang macam gambar kiri ni muka biasalah bulat sikit, perut ala standard lah buncit-buncit manja, peha pun ala biasalah perempuan dah kawen dah beranak faham-faham lah sendiri. / Macam mana boleh turun sampai 9kg? Buat apa? Makan apa? Ok jap kita share. / 💠Detox! Wajib detox! Lagi afdal sebelum nak consume apa-apa supplement dimulakan dulu dengan detox biar dia buang segala toksin, lendir & racun dalam badan nanti dah clean senang badan nak serap nutrients supplement yang awak consume. / 💠 Baby Burn. Dia ni fat burner. Bukan slimming pill yang makan je duduk diam-diam terus hilang 5kg. Bukan macam tu konsep dia. Makan Baby Burn berganding dengan workout at least 3x seminggu (peluh jangan cakap wehh macam mandi hujan) Haa yang ni barulah boleh turun 5kg. Kena disulami dengan workout. Barulah menjadi. / 💠 Jaga makan tu takdelah jaga mana still makan nasi cuma lebih prihatin bab minyak, garam, ais, gas. Lebihkan sayur, buah, fibre & protein. / Total consume 3 botol Baby Burn, 5-6 botol Trutox Glow/True Detox. / #babyburnSH  #feedbackbabyburnSH  #truedetox  #trutoxglow 
Morningggg ❤

Bangun2 sebelum brkfast boleh kunyah dulu #beautybooster baru la berseri2 sepanjang hari 😍

Jangan lupa minum air masak banyak2 ya. Beauty booster ni sesuai untuk semua dan yg penting sedap dan berkesan 👍

#trudollyseberang #trudollypenang #trudollymurah #trudollykedah #trudollyutara #trudollyperlis #trudollyhq #sayajualtrudolly #beautyboostermurah #detoxpro #truedetox #trueglow #fattzura #kekasihpaksarela #penang #trudollykl #trudollybyfazura
Morningggg ❤ Bangun2 sebelum brkfast boleh kunyah dulu #beautybooster  baru la berseri2 sepanjang hari 😍 Jangan lupa minum air masak banyak2 ya. Beauty booster ni sesuai untuk semua dan yg penting sedap dan berkesan 👍 #trudollyseberang  #trudollypenang  #trudollymurah  #trudollykedah  #trudollyutara  #trudollyperlis  #trudollyhq  #sayajualtrudolly  #beautyboostermurah  #detoxpro  #truedetox  #trueglow  #fattzura  #kekasihpaksarela  #penang  #trudollykl  #trudollybyfazura 
*TRUE DETOX GOLD* 
Produk dari MaVellous! 100% MANGGA AFRIKA 🍋🍊🍏yang telah diketahui mempunyai pelbagai kebaikan & khasiat! ⭐💯% MANGGA AFRIKA - MEMBAKAR LEMAK & MENYAHTOKSIN ANDA!
⋙⭐MEMBAKAR LEMAK
⋙MENGURANGKAN BERAT BADAN
⭐MEMBERSIH & PENYAHTOKSIN
⭐MENINGKATKAN SISTEM IMUN
⭐⋙MENINGKATKAN TENAGA
⋙⭐MELAWASKAN PEMBUANGAN AIR BESAR
⋙⭐MENYIHATKAN USUS
⋙⭐MENYIHATKAN JUGA MELANCARKAN SISTEM PENCERNAAN & PENGHADAMAN . . .
.
.

#truedetox
#truedetoxmurah
#truedetoxgold 
#truedetoxoriginal 
#truedetoxgold 
#truedetoxgoldmurah 
#truedetoxgoldoriginal 
#truedetoxgoldkurus 
#freepostmalaysia
#kurus #kuruscepat #kurussihat #kurusdalam2minggu #pillkurusmalaysia #badanlangsing #cantik #produkkurus #produkterbaik
*TRUE DETOX GOLD* Produk dari MaVellous! 100% MANGGA AFRIKA 🍋🍊🍏yang telah diketahui mempunyai pelbagai kebaikan & khasiat! ⭐💯% MANGGA AFRIKA - MEMBAKAR LEMAK & MENYAHTOKSIN ANDA! ⋙⭐MEMBAKAR LEMAK ⋙MENGURANGKAN BERAT BADAN ⭐MEMBERSIH & PENYAHTOKSIN ⭐MENINGKATKAN SISTEM IMUN ⭐⋙MENINGKATKAN TENAGA ⋙⭐MELAWASKAN PEMBUANGAN AIR BESAR ⋙⭐MENYIHATKAN USUS ⋙⭐MENYIHATKAN JUGA MELANCARKAN SISTEM PENCERNAAN & PENGHADAMAN . . . . . #truedetox  #truedetoxmurah  #truedetoxgold  #truedetoxoriginal  #truedetoxgold  #truedetoxgoldmurah  #truedetoxgoldoriginal  #truedetoxgoldkurus  #freepostmalaysia  #kurus  #kuruscepat  #kurussihat  #kurusdalam2minggu  #pillkurusmalaysia  #badanlangsing  #cantik  #produkkurus  #produkterbaik 
Alahaiiii..tengok dua dua ni. Macam mana lah kite tak jatuh hati tengok dia 😍😍
#trutoxglow #truedetox #setmenggiur #setjepun
.
DIMAZ KAPSUL MANJA HERBA DALAMAN (READY STOCK)
.
1 UNIT RM30.00
POSTAGE SM RM8.00
POSTAGE SS RM12.00
.
.
UNTUK PEMBELIAN LEBIH DARI SATU UNIT DAN PERTANYAAN BOLEH WHATSAPP (NINA) UNTUK PERTANYAAN LANJUT:
.
.
WHATSAPP (NINA) +60137419780
WHATSAPP (NINA) +60137419780
WHATSAPP (NINA) +60137419780
http://www.wasap.my/+60137419780
(KLIK LINK WHATSAPP DI BIO)
.
.
#lemonex #lemonexmurah #lemonexoriginal #lemonexmalaysia #befit #befitgarcinia #befitgarciniacamborgia #befitgarciniamurah #truedetox #truedetoxmurah #truedetoxmalaysia #truedetoxlemon #truedetoxlemonmurah #gcmax #gcmaxmurah #gcmaxmalaysia #ubijaga #ubijagamurah #bjaga #bjagamurah #bjagamalaysia #ubijagamalaysia #dimazkapsul #dimazkapsulmurah #dimazkapsuloriginal #dimazkapsulmanjaherbadalaman #dimazkapsulmanjaherbadalamanmurah #bellasinus #bellasinusmurah
. DIMAZ KAPSUL MANJA HERBA DALAMAN (READY STOCK) . 1 UNIT RM30.00 POSTAGE SM RM8.00 POSTAGE SS RM12.00 . . UNTUK PEMBELIAN LEBIH DARI SATU UNIT DAN PERTANYAAN BOLEH WHATSAPP (NINA) UNTUK PERTANYAAN LANJUT: . . WHATSAPP (NINA) +60137419780 WHATSAPP (NINA) +60137419780 WHATSAPP (NINA) +60137419780 http://www.wasap.my/+60137419780 (KLIK LINK WHATSAPP DI BIO) . . #lemonex  #lemonexmurah  #lemonexoriginal  #lemonexmalaysia  #befit  #befitgarcinia  #befitgarciniacamborgia  #befitgarciniamurah  #truedetox  #truedetoxmurah  #truedetoxmalaysia  #truedetoxlemon  #truedetoxlemonmurah  #gcmax  #gcmaxmurah  #gcmaxmalaysia  #ubijaga  #ubijagamurah  #bjaga  #bjagamurah  #bjagamalaysia  #ubijagamalaysia  #dimazkapsul  #dimazkapsulmurah  #dimazkapsuloriginal  #dimazkapsulmanjaherbadalaman  #dimazkapsulmanjaherbadalamanmurah  #bellasinus  #bellasinusmurah 
.
BE FIT GARCINIA ORIGINAL HQ HOLOGRAM (READY STOCK)
.
1 UNIT RM24.00
POSTAGE SM RM8.00
POSTAGE SS RM12.00
.
.
UNTUK PEMBELIAN LEBIH DARI SATU UNIT DAN PERTANYAAN BOLEH WHATSAPP (NINA) UNTUK PERTANYAAN LANJUT:
.
.
WHATSAPP (NINA) +60137419780
WHATSAPP (NINA) +60137419780
WHATSAPP (NINA) +60137419780
http://www.wasap.my/+60137419780
(KLIK LINK WHATSAPP DI BIO)
.
.
#lemonex #lemonexmurah #lemonexoriginal #lemonexmalaysia #befit #befitgarcinia #befitgarciniacamborgia #befitgarciniamurah #truedetox #truedetoxmurah #truedetoxmalaysia #truedetoxlemon #truedetoxlemonmurah #gcmax #gcmaxmurah #gcmaxmalaysia #ubijaga #ubijagamurah #bjaga #bjagamurah #bjagamalaysia #ubijagamalaysia #dimazkapsul #dimazkapsulmurah #dimazkapsuloriginal #dimazkapsulmanjaherbadalaman #dimazkapsulmanjaherbadalamanmurah #bellasinus
. BE FIT GARCINIA ORIGINAL HQ HOLOGRAM (READY STOCK) . 1 UNIT RM24.00 POSTAGE SM RM8.00 POSTAGE SS RM12.00 . . UNTUK PEMBELIAN LEBIH DARI SATU UNIT DAN PERTANYAAN BOLEH WHATSAPP (NINA) UNTUK PERTANYAAN LANJUT: . . WHATSAPP (NINA) +60137419780 WHATSAPP (NINA) +60137419780 WHATSAPP (NINA) +60137419780 http://www.wasap.my/+60137419780 (KLIK LINK WHATSAPP DI BIO) . . #lemonex  #lemonexmurah  #lemonexoriginal  #lemonexmalaysia  #befit  #befitgarcinia  #befitgarciniacamborgia  #befitgarciniamurah  #truedetox  #truedetoxmurah  #truedetoxmalaysia  #truedetoxlemon  #truedetoxlemonmurah  #gcmax  #gcmaxmurah  #gcmaxmalaysia  #ubijaga  #ubijagamurah  #bjaga  #bjagamurah  #bjagamalaysia  #ubijagamalaysia  #dimazkapsul  #dimazkapsulmurah  #dimazkapsuloriginal  #dimazkapsulmanjaherbadalaman  #dimazkapsulmanjaherbadalamanmurah  #bellasinus 
.
LEMONEX ORIGINAL HQ HOLOGRAM (READY STOCK)
.
1 UNIT RM60.00
POSTAGE SM RM10.00
POSTAGE SS RM15.00
.
.
UNTUK PEMBELIAN LEBIH DARI SATU UNIT DAN PERTANYAAN BOLEH WHATSAPP (NINA) UNTUK PERTANYAAN LANJUT:
.
.
WHATSAPP (NINA) +60137419780
WHATSAPP (NINA) +60137419780
WHATSAPP (NINA) +60137419780
http://www.wasap.my/+60137419780
(KLIK LINK WHATSAPP DI BIO)
.
.
#lemonex #lemonexmurah #lemonexoriginal #lemonexmalaysia #befit #befitgarcinia #befitgarciniacamborgia #befitgarciniamurah #truedetox #truedetoxmurah #truedetoxmalaysia #truedetoxlemon #truedetoxlemonmurah #gcmax #gcmaxmurah #gcmaxmalaysia #ubijaga #ubijagamurah #bjaga #bjagamurah #bjagamalaysia #ubijagamalaysia #dimazkapsul #dimazkapsulmurah #dimazkapsuloriginal #dimazkapsulmanjaherbadalaman #dimazkapsulmanjaherbadalaman
. LEMONEX ORIGINAL HQ HOLOGRAM (READY STOCK) . 1 UNIT RM60.00 POSTAGE SM RM10.00 POSTAGE SS RM15.00 . . UNTUK PEMBELIAN LEBIH DARI SATU UNIT DAN PERTANYAAN BOLEH WHATSAPP (NINA) UNTUK PERTANYAAN LANJUT: . . WHATSAPP (NINA) +60137419780 WHATSAPP (NINA) +60137419780 WHATSAPP (NINA) +60137419780 http://www.wasap.my/+60137419780 (KLIK LINK WHATSAPP DI BIO) . . #lemonex  #lemonexmurah  #lemonexoriginal  #lemonexmalaysia  #befit  #befitgarcinia  #befitgarciniacamborgia  #befitgarciniamurah  #truedetox  #truedetoxmurah  #truedetoxmalaysia  #truedetoxlemon  #truedetoxlemonmurah  #gcmax  #gcmaxmurah  #gcmaxmalaysia  #ubijaga  #ubijagamurah  #bjaga  #bjagamurah  #bjagamalaysia  #ubijagamalaysia  #dimazkapsul  #dimazkapsulmurah  #dimazkapsuloriginal  #dimazkapsulmanjaherbadalaman  #dimazkapsulmanjaherbadalaman 
⚡️ CLEARANCE SALE ⚡️
.
💰 PRICE : RM 10 / PCS
.
📦 Postage :
1-5pcs rm8sm/rm12ss
6-10pcs rm10sm/rm15ss
.
🎈Material : Chiffon Voile
🎈 Bidang 45
🎈 Ringan & flowy
🎈 Senang bentukk sangat2
🎈 Tak panas & memang dijamin selesa
.
Format order untuk lebih memudahkan 👇🏼
🌸 Nama :
🌸 Alamat :
🌸 Tel no :
🌸 Item order :
.
📲 For order boleh whtsapp di +6017-4106096, atau klik je link dkt bio tuu..
.
🙅🏻NO BACKOUT/FUSSY BUYER!
.
#bawalchiffonborong #bawalchiffonvoile #bawalchiffon #bawalchiffonplain #bawalchiffonmurah #bawal #bawalchiffonneelofa #bawalovers #bawalorganza #bawalchiffonvoilemurah #tudungbawal #feedbackfyzbeauty #trutoxglow #truedetox #detox #provencapsborong #dtrim #detox #dtrimmurah #dtrimcom #dtrimborong #trutoxglow #trutoxgloworiginal #trutoxglowmurah #susumaaez #susumaaezoriginal #sofieyabeauty #qurosetestimoni #susumaaezmurah
⚡️ CLEARANCE SALE ⚡️ . 💰 PRICE : RM 10 / PCS . 📦 Postage : 1-5pcs rm8sm/rm12ss 6-10pcs rm10sm/rm15ss . 🎈Material : Chiffon Voile 🎈 Bidang 45 🎈 Ringan & flowy 🎈 Senang bentukk sangat2 🎈 Tak panas & memang dijamin selesa . Format order untuk lebih memudahkan 👇🏼 🌸 Nama : 🌸 Alamat : 🌸 Tel no : 🌸 Item order : . 📲 For order boleh whtsapp di +6017-4106096, atau klik je link dkt bio tuu.. . 🙅🏻NO BACKOUT/FUSSY BUYER! . #bawalchiffonborong  #bawalchiffonvoile  #bawalchiffon  #bawalchiffonplain  #bawalchiffonmurah  #bawal  #bawalchiffonneelofa  #bawalovers  #bawalorganza  #bawalchiffonvoilemurah  #tudungbawal  #feedbackfyzbeauty  #trutoxglow  #truedetox  #detox  #provencapsborong  #dtrim  #detox  #dtrimmurah  #dtrimcom  #dtrimborong  #trutoxglow  #trutoxgloworiginal  #trutoxglowmurah  #susumaaez  #susumaaezoriginal  #sofieyabeauty  #qurosetestimoni  #susumaaezmurah 
⚡️ CLEARANCE SALE ⚡️
.
💰 PRICE : RM 10 / PCS
.
📦 Postage :
1-5pcs rm8sm/rm12ss
6-10pcs rm10sm/rm15ss
.
🎈Material : Chiffon Voile
🎈 Bidang 45
🎈 Ringan & flowy
🎈 Senang bentukk sangat2
🎈 Tak panas & memang dijamin selesa
.
Format order untuk lebih memudahkan 👇🏼
🌸 Nama :
🌸 Alamat :
🌸 Tel no :
🌸 Item order :
.
📲 For order boleh whtsapp di +6017-4106096, atau klik je link dkt bio tuu..
.
🙅🏻NO BACKOUT/FUSSY BUYER!
.
#bawalchiffonborong #bawalchiffonvoile #bawalchiffon #bawalchiffonplain #bawalchiffonmurah #bawal #bawalchiffonneelofa #bawalovers #bawalorganza #bawalchiffonvoilemurah #tudungbawal #feedbackfyzbeauty #trutoxglow #truedetox #detox #provencapsborong #dtrim #detox #dtrimmurah #dtrimcom #dtrimborong #trutoxglow #trutoxgloworiginal #trutoxglowmurah #susumaaez #susumaaezoriginal #sofieyabeauty #qurosetestimoni #susumaaezmurah
⚡️ CLEARANCE SALE ⚡️ . 💰 PRICE : RM 10 / PCS . 📦 Postage : 1-5pcs rm8sm/rm12ss 6-10pcs rm10sm/rm15ss . 🎈Material : Chiffon Voile 🎈 Bidang 45 🎈 Ringan & flowy 🎈 Senang bentukk sangat2 🎈 Tak panas & memang dijamin selesa . Format order untuk lebih memudahkan 👇🏼 🌸 Nama : 🌸 Alamat : 🌸 Tel no : 🌸 Item order : . 📲 For order boleh whtsapp di +6017-4106096, atau klik je link dkt bio tuu.. . 🙅🏻NO BACKOUT/FUSSY BUYER! . #bawalchiffonborong  #bawalchiffonvoile  #bawalchiffon  #bawalchiffonplain  #bawalchiffonmurah  #bawal  #bawalchiffonneelofa  #bawalovers  #bawalorganza  #bawalchiffonvoilemurah  #tudungbawal  #feedbackfyzbeauty  #trutoxglow  #truedetox  #detox  #provencapsborong  #dtrim  #detox  #dtrimmurah  #dtrimcom  #dtrimborong  #trutoxglow  #trutoxgloworiginal  #trutoxglowmurah  #susumaaez  #susumaaezoriginal  #sofieyabeauty  #qurosetestimoni  #susumaaezmurah 
⚡️ CLEARANCE SALE ⚡️
.
💰 PRICE : RM 10 / PCS
.
📦 Postage :
1-5pcs rm8sm/rm12ss
6-10pcs rm10sm/rm15ss
.
🎈Material : Chiffon Voile
🎈 Bidang 45
🎈 Ringan & flowy
🎈 Senang bentukk sangat2
🎈 Tak panas & memang dijamin selesa
.
Format order untuk lebih memudahkan 👇🏼
🌸 Nama :
🌸 Alamat :
🌸 Tel no :
🌸 Item order :
.
📲 For order boleh whtsapp di +6017-4106096, atau klik je link dkt bio tuu..
.
🙅🏻NO BACKOUT/FUSSY BUYER!
.
#bawalchiffonborong #bawalchiffonvoile #bawalchiffon #bawalchiffonplain #bawalchiffonmurah #bawal #bawalchiffonneelofa #bawalovers #bawalorganza #bawalchiffonvoilemurah #tudungbawal #feedbackfyzbeauty #trutoxglow #truedetox #detox #provencapsborong #dtrim #detox #dtrimmurah #dtrimcom #dtrimborong #trutoxglow #trutoxgloworiginal #trutoxglowmurah #susumaaez #susumaaezoriginal #sofieyabeauty #qurosetestimoni #susumaaezmurah
⚡️ CLEARANCE SALE ⚡️ . 💰 PRICE : RM 10 / PCS . 📦 Postage : 1-5pcs rm8sm/rm12ss 6-10pcs rm10sm/rm15ss . 🎈Material : Chiffon Voile 🎈 Bidang 45 🎈 Ringan & flowy 🎈 Senang bentukk sangat2 🎈 Tak panas & memang dijamin selesa . Format order untuk lebih memudahkan 👇🏼 🌸 Nama : 🌸 Alamat : 🌸 Tel no : 🌸 Item order : . 📲 For order boleh whtsapp di +6017-4106096, atau klik je link dkt bio tuu.. . 🙅🏻NO BACKOUT/FUSSY BUYER! . #bawalchiffonborong  #bawalchiffonvoile  #bawalchiffon  #bawalchiffonplain  #bawalchiffonmurah  #bawal  #bawalchiffonneelofa  #bawalovers  #bawalorganza  #bawalchiffonvoilemurah  #tudungbawal  #feedbackfyzbeauty  #trutoxglow  #truedetox  #detox  #provencapsborong  #dtrim  #detox  #dtrimmurah  #dtrimcom  #dtrimborong  #trutoxglow  #trutoxgloworiginal  #trutoxglowmurah  #susumaaez  #susumaaezoriginal  #sofieyabeauty  #qurosetestimoni  #susumaaezmurah 
⚡️ CLEARANCE SALE ⚡️
.
💰 PRICE : RM 10 / PCS
.
📦 Postage :
1-5pcs rm8sm/rm12ss
6-10pcs rm10sm/rm15ss
.
🎈Material : Chiffon Voile
🎈 Bidang 45
🎈 Ringan & flowy
🎈 Senang bentukk sangat2
🎈 Tak panas & memang dijamin selesa
.
Format order untuk lebih memudahkan 👇🏼
🌸 Nama :
🌸 Alamat :
🌸 Tel no :
🌸 Item order :
.
📲 For order boleh whtsapp di +6017-4106096, atau klik je link dkt bio tuu..
.
🙅🏻NO BACKOUT/FUSSY BUYER!
.
#bawalchiffonborong #bawalchiffonvoile #bawalchiffon #bawalchiffonplain #bawalchiffonmurah #bawal #bawalchiffonneelofa #bawalovers #bawalorganza #bawalchiffonvoilemurah #tudungbawal #feedbackfyzbeauty #trutoxglow #truedetox #detox #provencapsborong #dtrim #detox #dtrimmurah #dtrimcom #dtrimborong #trutoxglow #trutoxgloworiginal #trutoxglowmurah #susumaaez #susumaaezoriginal #sofieyabeauty #qurosetestimoni #susumaaezmurah
⚡️ CLEARANCE SALE ⚡️ . 💰 PRICE : RM 10 / PCS . 📦 Postage : 1-5pcs rm8sm/rm12ss 6-10pcs rm10sm/rm15ss . 🎈Material : Chiffon Voile 🎈 Bidang 45 🎈 Ringan & flowy 🎈 Senang bentukk sangat2 🎈 Tak panas & memang dijamin selesa . Format order untuk lebih memudahkan 👇🏼 🌸 Nama : 🌸 Alamat : 🌸 Tel no : 🌸 Item order : . 📲 For order boleh whtsapp di +6017-4106096, atau klik je link dkt bio tuu.. . 🙅🏻NO BACKOUT/FUSSY BUYER! . #bawalchiffonborong  #bawalchiffonvoile  #bawalchiffon  #bawalchiffonplain  #bawalchiffonmurah  #bawal  #bawalchiffonneelofa  #bawalovers  #bawalorganza  #bawalchiffonvoilemurah  #tudungbawal  #feedbackfyzbeauty  #trutoxglow  #truedetox  #detox  #provencapsborong  #dtrim  #detox  #dtrimmurah  #dtrimcom  #dtrimborong  #trutoxglow  #trutoxgloworiginal  #trutoxglowmurah  #susumaaez  #susumaaezoriginal  #sofieyabeauty  #qurosetestimoni  #susumaaezmurah 
⚡️ CLEARANCE SALE ⚡️
.
💰 PRICE : RM 10 / PCS
.
📦 Postage :
1-5pcs rm8sm/rm12ss
6-10pcs rm10sm/rm15ss
.
🎈Material : Chiffon Voile
🎈 Bidang 45
🎈 Ringan & flowy
🎈 Senang bentukk sangat2
🎈 Tak panas & memang dijamin selesa
.
Format order untuk lebih memudahkan 👇🏼
🌸 Nama :
🌸 Alamat :
🌸 Tel no :
🌸 Item order :
.
📲 For order boleh whtsapp di +6017-4106096, atau klik je link dkt bio tuu..
.
🙅🏻NO BACKOUT/FUSSY BUYER!
.
#bawalchiffonborong #bawalchiffonvoile #bawalchiffon #bawalchiffonplain #bawalchiffonmurah #bawal #bawalchiffonneelofa #bawalovers #bawalorganza #bawalchiffonvoilemurah #tudungbawal #feedbackfyzbeauty #trutoxglow #truedetox #detox #provencapsborong #dtrim #detox #dtrimmurah #dtrimcom #dtrimborong #trutoxglow #trutoxgloworiginal #trutoxglowmurah #susumaaez #susumaaezoriginal #sofieyabeauty #qurosetestimoni #susumaaezmurah
⚡️ CLEARANCE SALE ⚡️ . 💰 PRICE : RM 10 / PCS . 📦 Postage : 1-5pcs rm8sm/rm12ss 6-10pcs rm10sm/rm15ss . 🎈Material : Chiffon Voile 🎈 Bidang 45 🎈 Ringan & flowy 🎈 Senang bentukk sangat2 🎈 Tak panas & memang dijamin selesa . Format order untuk lebih memudahkan 👇🏼 🌸 Nama : 🌸 Alamat : 🌸 Tel no : 🌸 Item order : . 📲 For order boleh whtsapp di +6017-4106096, atau klik je link dkt bio tuu.. . 🙅🏻NO BACKOUT/FUSSY BUYER! . #bawalchiffonborong  #bawalchiffonvoile  #bawalchiffon  #bawalchiffonplain  #bawalchiffonmurah  #bawal  #bawalchiffonneelofa  #bawalovers  #bawalorganza  #bawalchiffonvoilemurah  #tudungbawal  #feedbackfyzbeauty  #trutoxglow  #truedetox  #detox  #provencapsborong  #dtrim  #detox  #dtrimmurah  #dtrimcom  #dtrimborong  #trutoxglow  #trutoxgloworiginal  #trutoxglowmurah  #susumaaez  #susumaaezoriginal  #sofieyabeauty  #qurosetestimoni  #susumaaezmurah 
*TRUE DETOX GOLD* 
Produk dari MaVellous! 100% MANGGA AFRIKA 🍋🍊🍏yang telah diketahui mempunyai pelbagai kebaikan & khasiat! ⭐💯% MANGGA AFRIKA - MEMBAKAR LEMAK & MENYAHTOKSIN ANDA!
⋙⭐MEMBAKAR LEMAK
⋙MENGURANGKAN BERAT BADAN
⭐MEMBERSIH & PENYAHTOKSIN
⭐MENINGKATKAN SISTEM IMUN
⭐⋙MENINGKATKAN TENAGA
⋙⭐MELAWASKAN PEMBUANGAN AIR BESAR
⋙⭐MENYIHATKAN USUS
⋙⭐MENYIHATKAN JUGA MELANCARKAN SISTEM PENCERNAAN & PENGHADAMAN . . .
.
.

#truedetox
#truedetoxmurah
#truedetoxgold 
#truedetoxoriginal 
#truedetoxgold 
#truedetoxgoldmurah 
#truedetoxgoldoriginal 
#truedetoxgoldkurus 
#freepostmalaysia
#kurus #kuruscepat #kurussihat #kurusdalam2minggu #pillkurusmalaysia #badanlangsing #cantik #produkkurus #produkterbaik #
*TRUE DETOX GOLD* Produk dari MaVellous! 100% MANGGA AFRIKA 🍋🍊🍏yang telah diketahui mempunyai pelbagai kebaikan & khasiat! ⭐💯% MANGGA AFRIKA - MEMBAKAR LEMAK & MENYAHTOKSIN ANDA! ⋙⭐MEMBAKAR LEMAK ⋙MENGURANGKAN BERAT BADAN ⭐MEMBERSIH & PENYAHTOKSIN ⭐MENINGKATKAN SISTEM IMUN ⭐⋙MENINGKATKAN TENAGA ⋙⭐MELAWASKAN PEMBUANGAN AIR BESAR ⋙⭐MENYIHATKAN USUS ⋙⭐MENYIHATKAN JUGA MELANCARKAN SISTEM PENCERNAAN & PENGHADAMAN . . . . . #truedetox  #truedetoxmurah  #truedetoxgold  #truedetoxoriginal  #truedetoxgold  #truedetoxgoldmurah  #truedetoxgoldoriginal  #truedetoxgoldkurus  #freepostmalaysia  #kurus  #kuruscepat  #kurussihat  #kurusdalam2minggu  #pillkurusmalaysia  #badanlangsing  #cantik  #produkkurus  #produkterbaik  #
SOALAN FEMES. BEZA DUA NI APA ?
.
Femes gila soalan ni. Jap eh kita try explain dengan ringkas dan padat supaya awak clear beza do ang berdua ni.
/
Basically fungsi utama dorang berdua ni sama untuk:
✅ Buang toksin
✅ Kempiskan perut
/
Cuma Trutox Glow ada penambahan ingredients sikit yang takde dekat True Detox:
🌸 Sakura extract (cerahkan kulit)
🌸 Marine collagen (kekalkan kulit awet muda)
🌸 Apple stemcell (repair kulit dari dalam)
Overall kerja TG ni untuk detox, kempiskan perut & cantikkan kulit. Perisa berries sedap wangi. Harga RM75 sm / RM80 ss (200g)
/
Kalau True Detox kerja dia cuma untuk buang toksin & kempiskan perut sahaja. Berperisa lemon tea. Harga RM45 sm / RM50 ss. (150g)
/
Kalau ditanya kita mana lagi best, kita jawab Trutox Glow sebab fungsi lebih banyak dan rasa lagi sedap pastu boleh cantikkan kulit sekali tapi depends jugak awak nak focus untuk apa dan budget berapa 😊
/
Kita harap soalan atas tu terjawab ye hihi
#trutoxglow #truedetox #setmenggiur #setjepun
SOALAN FEMES. BEZA DUA NI APA ? . Femes gila soalan ni. Jap eh kita try explain dengan ringkas dan padat supaya awak clear beza do ang berdua ni. / Basically fungsi utama dorang berdua ni sama untuk: ✅ Buang toksin ✅ Kempiskan perut / Cuma Trutox Glow ada penambahan ingredients sikit yang takde dekat True Detox: 🌸 Sakura extract (cerahkan kulit) 🌸 Marine collagen (kekalkan kulit awet muda) 🌸 Apple stemcell (repair kulit dari dalam) Overall kerja TG ni untuk detox, kempiskan perut & cantikkan kulit. Perisa berries sedap wangi. Harga RM75 sm / RM80 ss (200g) / Kalau True Detox kerja dia cuma untuk buang toksin & kempiskan perut sahaja. Berperisa lemon tea. Harga RM45 sm / RM50 ss. (150g) / Kalau ditanya kita mana lagi best, kita jawab Trutox Glow sebab fungsi lebih banyak dan rasa lagi sedap pastu boleh cantikkan kulit sekali tapi depends jugak awak nak focus untuk apa dan budget berapa 😊 / Kita harap soalan atas tu terjawab ye hihi #trutoxglow  #truedetox  #setmenggiur  #setjepun 
*TRUE DETOX GOLD* 
Produk dari MaVellous! 100% MANGGA AFRIKA 🍋🍊🍏yang telah diketahui mempunyai pelbagai kebaikan & khasiat! ⭐💯% MANGGA AFRIKA - MEMBAKAR LEMAK & MENYAHTOKSIN ANDA!
⋙⭐MEMBAKAR LEMAK
⋙MENGURANGKAN BERAT BADAN
⭐MEMBERSIH & PENYAHTOKSIN
⭐MENINGKATKAN SISTEM IMUN
⭐⋙MENINGKATKAN TENAGA
⋙⭐MELAWASKAN PEMBUANGAN AIR BESAR
⋙⭐MENYIHATKAN USUS
⋙⭐MENYIHATKAN JUGA MELANCARKAN SISTEM PENCERNAAN & PENGHADAMAN . . .
.
.

#truedetox
#truedetoxmurah
#truedetoxgold 
#truedetoxoriginal 
#truedetoxgold 
#truedetoxgoldmurah 
#truedetoxgoldoriginal 
#truedetoxgoldkurus 
#freepostmalaysia
#kurus #kuruscepat #kurussihat #kurusdalam2minggu #pillkurusmalaysia #badanlangsing #cantik #produkkurus #produkterbaik #
*TRUE DETOX GOLD* Produk dari MaVellous! 100% MANGGA AFRIKA 🍋🍊🍏yang telah diketahui mempunyai pelbagai kebaikan & khasiat! ⭐💯% MANGGA AFRIKA - MEMBAKAR LEMAK & MENYAHTOKSIN ANDA! ⋙⭐MEMBAKAR LEMAK ⋙MENGURANGKAN BERAT BADAN ⭐MEMBERSIH & PENYAHTOKSIN ⭐MENINGKATKAN SISTEM IMUN ⭐⋙MENINGKATKAN TENAGA ⋙⭐MELAWASKAN PEMBUANGAN AIR BESAR ⋙⭐MENYIHATKAN USUS ⋙⭐MENYIHATKAN JUGA MELANCARKAN SISTEM PENCERNAAN & PENGHADAMAN . . . . . #truedetox  #truedetoxmurah  #truedetoxgold  #truedetoxoriginal  #truedetoxgold  #truedetoxgoldmurah  #truedetoxgoldoriginal  #truedetoxgoldkurus  #freepostmalaysia  #kurus  #kuruscepat  #kurussihat  #kurusdalam2minggu  #pillkurusmalaysia  #badanlangsing  #cantik  #produkkurus  #produkterbaik  #
KAKI CHANTEQ AND SLIMING DETOX TEA 
BY MEDINA DESIRE --------------------------------------------------
.
Nak kurus dengan MUDAH,PANTAS dan MURAH tp malas makanubat?? Tudiaaa kita kenal kan teh kurus by Medina Desire:
.
Kelebihan Kaki Chanteq Tea(KCT)
.
-dirumauskan daripada bahan khas 100% dry herbs dan tiada bahan kimia
-mengecilkan peha
-cepat kenyang
-1sachet utk pagi
.
Kelebihan Sliming Detox Tea (SDT)
.
-mengempiskan perut buncit
-membuang lemak degil
-membuang lebihan angin dlm badan
-menurunkan tahap kolesterol dan paras gula dlm badan
-hanya diamalkan 1sachet pd waktu malam
-sesuai utk lelaki dan perempuan
.
.
Sliming detox tea and kaki chanteq by medina desire la penyelesaiannya!!
. 
Now offer rm40sm/rm44ss (set kombo) .
.
www.wasap.my/0108327822
. 
Click link.. Atas yer
. 
Nk cuba?
. 
#medina #medinateapromotion #medinateatoxpalingmurah #missslim #dmsmissslim #kakichanteqtea #slimdetox #provencaps #provencapsmurah #pureslim #pureslim7dmurah #pureslim7d #truedetox #truedetoxmurah #amirnabodytreatment #secretcorrea #befitgarniciacambogiaasli #produkkurusmurah #produkkurus #kurus #kuruscepat #amirnabodytreatment #maxxslimboostermurah #losyenkurussejuk #bodydreamcocos
KAKI CHANTEQ AND SLIMING DETOX TEA BY MEDINA DESIRE -------------------------------------------------- . Nak kurus dengan MUDAH,PANTAS dan MURAH tp malas makanubat?? Tudiaaa kita kenal kan teh kurus by Medina Desire: . Kelebihan Kaki Chanteq Tea(KCT) . -dirumauskan daripada bahan khas 100% dry herbs dan tiada bahan kimia -mengecilkan peha -cepat kenyang -1sachet utk pagi . Kelebihan Sliming Detox Tea (SDT) . -mengempiskan perut buncit -membuang lemak degil -membuang lebihan angin dlm badan -menurunkan tahap kolesterol dan paras gula dlm badan -hanya diamalkan 1sachet pd waktu malam -sesuai utk lelaki dan perempuan . . Sliming detox tea and kaki chanteq by medina desire la penyelesaiannya!! . Now offer rm40sm/rm44ss (set kombo) . . www.wasap.my/0108327822 . Click link.. Atas yer . Nk cuba? . #medina  #medinateapromotion  #medinateatoxpalingmurah  #missslim  #dmsmissslim  #kakichanteqtea  #slimdetox  #provencaps  #provencapsmurah  #pureslim  #pureslim7dmurah  #pureslim7d  #truedetox  #truedetoxmurah  #amirnabodytreatment  #secretcorrea  #befitgarniciacambogiaasli  #produkkurusmurah  #produkkurus  #kurus  #kuruscepat  #amirnabodytreatment  #maxxslimboostermurah  #losyenkurussejuk  #bodydreamcocos 
KEMAIN PEHA DIA.... 😂
.
🌝Kita nak kasi cuci mata sikitlah dengan testimoni #SetMenggiur  yang hot selling gilerrr lately.
/
🌝Kalau rasa-rasa nak bagi kecik sikit saiz peha, saiz perut, saiz lengan memang digalakkan try Set Menggiur ni sebab dapat sekali free skipping rope.
/
🌝Memang sengaja kita suruh korang melompat sebab tu salah satu exercise yang cepat giler bakar calories. Bila calories terbakar lemak pun turut terbakar. Tanpa sengaja berat badan terturun jugak.
/
#feedbackbabyburnsh #truedetox #trutoxglow #babyburn #setmenggiur
KEMAIN PEHA DIA.... 😂 . 🌝Kita nak kasi cuci mata sikitlah dengan testimoni #SetMenggiur  yang hot selling gilerrr lately. / 🌝Kalau rasa-rasa nak bagi kecik sikit saiz peha, saiz perut, saiz lengan memang digalakkan try Set Menggiur ni sebab dapat sekali free skipping rope. / 🌝Memang sengaja kita suruh korang melompat sebab tu salah satu exercise yang cepat giler bakar calories. Bila calories terbakar lemak pun turut terbakar. Tanpa sengaja berat badan terturun jugak. / #feedbackbabyburnsh  #truedetox  #trutoxglow  #babyburn  #setmenggiur