an online Instagram web viewer

#tudungmurah medias

Photos

Design-design di sini sekadar idea untuk anda, ianya boleh diletak disudut atau di tengah atau bertaburan atas design. Anda juga boleh tempah design dengan kami jika anda ada idea sendiri, harga yang sangat berpatutan kami berikan. 
Ada pelbagai pilihan kain untuk anda pilih mengikut citarasa anda mahupun pelanggan anda.

Antaranya:
-Satin silk matte
-luxury satin
-Georgette satin
-Como crepe
-Chiffon crepe
-Bubble crepe silk
-Chiffon georgette
-Satin crepe
-dan sebagainya.

Psssst print kain dengan harga termurah di pasaran, Aaminn.... Whatsapp 0195411981.

#printkain #printedshawl #kainduck #shawlprintedmurah #shawlprinted #bawalprinted #squareshawl #squarescarves #wideshawl #shawlmurah #tudungmurah #kainmurah #printtudung #cetaktudung #jahitpukaltudung #jahittepitudung #jahitmanikpukal

Semua design yang kami utarakan sekadar idea untuk anda*design dirujuk dari encik google*.
Design-design di sini sekadar idea untuk anda, ianya boleh diletak disudut atau di tengah atau bertaburan atas design. Anda juga boleh tempah design dengan kami jika anda ada idea sendiri, harga yang sangat berpatutan kami berikan. Ada pelbagai pilihan kain untuk anda pilih mengikut citarasa anda mahupun pelanggan anda. Antaranya: -Satin silk matte -luxury satin -Georgette satin -Como crepe -Chiffon crepe -Bubble crepe silk -Chiffon georgette -Satin crepe -dan sebagainya. Psssst print kain dengan harga termurah di pasaran, Aaminn.... Whatsapp 0195411981. #printkain  #printedshawl  #kainduck  #shawlprintedmurah  #shawlprinted  #bawalprinted  #squareshawl  #squarescarves  #wideshawl  #shawlmurah  #tudungmurah  #kainmurah  #printtudung  #cetaktudung  #jahitpukaltudung  #jahittepitudung  #jahitmanikpukal  Semua design yang kami utarakan sekadar idea untuk anda*design dirujuk dari encik google*.
Design-design di sini sekadar idea untuk anda, ianya boleh diletak disudut atau di tengah atau bertaburan atas design. Anda juga boleh tempah design dengan kami jika anda ada idea sendiri, harga yang sangat berpatutan kami berikan. 
Ada pelbagai pilihan kain untuk anda pilih mengikut citarasa anda mahupun pelanggan anda.

Antaranya:
-Satin silk matte
-luxury satin
-Georgette satin
-Como crepe
-Chiffon crepe
-Bubble crepe silk
-Chiffon georgette
-Satin crepe
-dan sebagainya.

Psssst print kain dengan harga termurah di pasaran, Aaminn.... Whatsapp 0195411981.

#printkain #printedshawl #kainduck #shawlprintedmurah #shawlprinted #bawalprinted #squareshawl #squarescarves #wideshawl #shawlmurah #tudungmurah #kainmurah #printtudung #cetaktudung #jahitpukaltudung #jahittepitudung #jahitmanikpukal

Semua design yang kami utarakan sekadar idea untuk anda*design dirujuk dari encik google*.
Design-design di sini sekadar idea untuk anda, ianya boleh diletak disudut atau di tengah atau bertaburan atas design. Anda juga boleh tempah design dengan kami jika anda ada idea sendiri, harga yang sangat berpatutan kami berikan. Ada pelbagai pilihan kain untuk anda pilih mengikut citarasa anda mahupun pelanggan anda. Antaranya: -Satin silk matte -luxury satin -Georgette satin -Como crepe -Chiffon crepe -Bubble crepe silk -Chiffon georgette -Satin crepe -dan sebagainya. Psssst print kain dengan harga termurah di pasaran, Aaminn.... Whatsapp 0195411981. #printkain  #printedshawl  #kainduck  #shawlprintedmurah  #shawlprinted  #bawalprinted  #squareshawl  #squarescarves  #wideshawl  #shawlmurah  #tudungmurah  #kainmurah  #printtudung  #cetaktudung  #jahitpukaltudung  #jahittepitudung  #jahitmanikpukal  Semua design yang kami utarakan sekadar idea untuk anda*design dirujuk dari encik google*.
Design-design di sini sekadar idea untuk anda, ianya boleh diletak disudut atau di tengah atau bertaburan atas design. Anda juga boleh tempah design dengan kami jika anda ada idea sendiri, harga yang sangat berpatutan kami berikan. 
Ada pelbagai pilihan kain untuk anda pilih mengikut citarasa anda mahupun pelanggan anda.

Antaranya:
-Satin silk matte
-luxury satin
-Georgette satin
-Como crepe
-Chiffon crepe
-Bubble crepe silk
-Chiffon georgette
-Satin crepe
-dan sebagainya.

Psssst print kain dengan harga termurah di pasaran, Aaminn.... Whatsapp 0195411981.

#printkain #printedshawl #kainduck #shawlprintedmurah #shawlprinted #bawalprinted #squareshawl #squarescarves #wideshawl #shawlmurah #tudungmurah #kainmurah #printtudung #cetaktudung #jahitpukaltudung #jahittepitudung #jahitmanikpukal

Semua design yang kami utarakan sekadar idea untuk anda*design dirujuk dari encik google*.
Design-design di sini sekadar idea untuk anda, ianya boleh diletak disudut atau di tengah atau bertaburan atas design. Anda juga boleh tempah design dengan kami jika anda ada idea sendiri, harga yang sangat berpatutan kami berikan. Ada pelbagai pilihan kain untuk anda pilih mengikut citarasa anda mahupun pelanggan anda. Antaranya: -Satin silk matte -luxury satin -Georgette satin -Como crepe -Chiffon crepe -Bubble crepe silk -Chiffon georgette -Satin crepe -dan sebagainya. Psssst print kain dengan harga termurah di pasaran, Aaminn.... Whatsapp 0195411981. #printkain  #printedshawl  #kainduck  #shawlprintedmurah  #shawlprinted  #bawalprinted  #squareshawl  #squarescarves  #wideshawl  #shawlmurah  #tudungmurah  #kainmurah  #printtudung  #cetaktudung  #jahitpukaltudung  #jahittepitudung  #jahitmanikpukal  Semua design yang kami utarakan sekadar idea untuk anda*design dirujuk dari encik google*.
Kenapa mesti pakai.inner snowcap berhantu ni:
.
1. Material daripada viscose yang berkualiti

2. Kain sangat lembut

3. Kain serap peluh ( rambut tak bau kepam )

4. Tak ketat

5. Tak sakit telinga

6. Tak nampak rambut mencacak-cacak 
7. Tak sakit kepala

8. Warna cantik-cantik

9. Tak mengembang mahupun mengecut bila basuh mesin

10. Paling penting MURAH
.
Whatsapp 0103646311 untuk order dan pertanyaan
.
#SnowcapBerhantu #snowcapberhantubychefiza 
#tudungmurah #shawlhaniszalikha #instantshawl #shawlmurah #innerantitembam #innersnowcap #innersnowcapborong #innersnowcaplofa #innersnowcapwarda #innersnowcapmurah
Kenapa mesti pakai.inner snowcap berhantu ni: . 1. Material daripada viscose yang berkualiti 2. Kain sangat lembut 3. Kain serap peluh ( rambut tak bau kepam ) 4. Tak ketat 5. Tak sakit telinga 6. Tak nampak rambut mencacak-cacak 7. Tak sakit kepala 8. Warna cantik-cantik 9. Tak mengembang mahupun mengecut bila basuh mesin 10. Paling penting MURAH . Whatsapp 0103646311 untuk order dan pertanyaan . #SnowcapBerhantu  #snowcapberhantubychefiza  #tudungmurah  #shawlhaniszalikha  #instantshawl  #shawlmurah  #innerantitembam  #innersnowcap  #innersnowcapborong  #innersnowcaplofa  #innersnowcapwarda  #innersnowcapmurah 
Newww ready stock.....! 😍
Bawal satin lamizzz bidang 60 .
.
.
Borong sebelom kehabisan stock .
Ramai repeat order  dek permintaan sangat sangat lahh BOOM...! .
.
.
Design terkini yang elagence & labuh 😘
Selesa & mudah di bentuk 🤗
Whatsapp 017 338 0146 - ain

#bawallamizbidang60
#bawalsatinbidang60 
#bawalsatincorakbidang60
#bawalcorakbidang60 
#borongbawalbidang60 
#bawallamiz 
#bawalbidangbesar 
#bidang60 
#bawallabuh 
#tudunglabuh 
#tudunglabuhmurah 
#bazarpakniltudung 
#tudung 
#tudungbawallabuh 
#tudungbawallabuh 
#tudungbawalsatin 
#tudungmuslimahlabuh 
#tudungcantikmurah 
#borongtudungmalaysia 
#borong 
#tudungborongmurah 
#tudungborong 
#tudung 
#tudunhsatin 
#tudungbawal 
#tudunglabuh 
#tudungmurah 
#tudungbawal
Newww ready stock.....! 😍 Bawal satin lamizzz bidang 60 . . . Borong sebelom kehabisan stock . Ramai repeat order dek permintaan sangat sangat lahh BOOM...! . . . Design terkini yang elagence & labuh 😘 Selesa & mudah di bentuk 🤗 Whatsapp 017 338 0146 - ain #bawallamizbidang60  #bawalsatinbidang60  #bawalsatincorakbidang60  #bawalcorakbidang60  #borongbawalbidang60  #bawallamiz  #bawalbidangbesar  #bidang60  #bawallabuh  #tudunglabuh  #tudunglabuhmurah  #bazarpakniltudung  #tudung  #tudungbawallabuh  #tudungbawallabuh  #tudungbawalsatin  #tudungmuslimahlabuh  #tudungcantikmurah  #borongtudungmalaysia  #borong  #tudungborongmurah  #tudungborong  #tudung  #tudunhsatin  #tudungbawal  #tudunglabuh  #tudungmurah  #tudungbawal 
Maroon restok colour 
Bawal maisyara
♤bidang 45 ♤Senang bentuk/senang gosok
♤material DULL SATIN
♤lembut dan flowy
♤tidak terlampau shining
♤tidak licin macam satin biasa
♤label original satin
.
For order, klik link 👇👇
http://www.wasap.my/60139362256

#bawalsatin #bawal #satinsilk #followme #like4like #pesonamuslimah #nona #sinarfm #tudungmurah #needhascarf #bawalsquare #dullsatin #tuudngsatin #tudungmalaysia #bazarpaknil 
#bawalexclusive
Kenapa mesti pakai.inner snowcap berhantu ni:
.
1. Material daripada viscose yang berkualiti

2. Kain sangat lembut

3. Kain serap peluh ( rambut tak bau kepam )

4. Tak ketat

5. Tak sakit telinga

6. Tak nampak rambut mencacak-cacak 
7. Tak sakit kepala

8. Warna cantik-cantik

9. Tak mengembang mahupun mengecut bila basuh mesin

10. Paling penting MURAH
.
Whatsapp 0103646311 untuk order dan pertanyaan
.
#SnowcapBerhantu #snowcapberhantubychefiza 
#tudungmurah #shawlhaniszalikha #instantshawl #shawlmurah #innerantitembam #innersnowcap #innersnowcapborong #innersnowcaplofa #innersnowcapwarda #innersnowcapmurah
Kenapa mesti pakai.inner snowcap berhantu ni: . 1. Material daripada viscose yang berkualiti 2. Kain sangat lembut 3. Kain serap peluh ( rambut tak bau kepam ) 4. Tak ketat 5. Tak sakit telinga 6. Tak nampak rambut mencacak-cacak 7. Tak sakit kepala 8. Warna cantik-cantik 9. Tak mengembang mahupun mengecut bila basuh mesin 10. Paling penting MURAH . Whatsapp 0103646311 untuk order dan pertanyaan . #SnowcapBerhantu  #snowcapberhantubychefiza  #tudungmurah  #shawlhaniszalikha  #instantshawl  #shawlmurah  #innerantitembam  #innersnowcap  #innersnowcapborong  #innersnowcaplofa  #innersnowcapwarda  #innersnowcapmurah 
Kenapa mesti pakai.inner snowcap berhantu ni:
.
1. Material daripada viscose yang berkualiti

2. Kain sangat lembut

3. Kain serap peluh ( rambut tak bau kepam )

4. Tak ketat

5. Tak sakit telinga

6. Tak nampak rambut mencacak-cacak 
7. Tak sakit kepala

8. Warna cantik-cantik

9. Tak mengembang mahupun mengecut bila basuh mesin

10. Paling penting MURAH
.
Whatsapp 0103646311 untuk order dan pertanyaan
.
#SnowcapBerhantu #snowcapberhantubychefiza 
#tudungmurah #shawlhaniszalikha #instantshawl #shawlmurah #innerantitembam #innersnowcap #innersnowcapborong #innersnowcaplofa #innersnowcapwarda #innersnowcapmurah
Kenapa mesti pakai.inner snowcap berhantu ni: . 1. Material daripada viscose yang berkualiti 2. Kain sangat lembut 3. Kain serap peluh ( rambut tak bau kepam ) 4. Tak ketat 5. Tak sakit telinga 6. Tak nampak rambut mencacak-cacak 7. Tak sakit kepala 8. Warna cantik-cantik 9. Tak mengembang mahupun mengecut bila basuh mesin 10. Paling penting MURAH . Whatsapp 0103646311 untuk order dan pertanyaan . #SnowcapBerhantu  #snowcapberhantubychefiza  #tudungmurah  #shawlhaniszalikha  #instantshawl  #shawlmurah  #innerantitembam  #innersnowcap  #innersnowcapborong  #innersnowcaplofa  #innersnowcapwarda  #innersnowcapmurah 
Pink still available 
BAWAL MAISYARA
🔅senang bentuk 🔅tidak licin 🔅tidak terlampau shining 🔅bidang 45 🔅material dull satin 🔅label satin needhascarf 
Wasap 0139362256 
#needhascarf #dullsatin #bawalsatingojes #tudungsatin #tudungmurah #squarescarf #exclusive #gojes #like4likemalaysia #pesonamuslimah #dai
Cantikkan snowcap colour seaweed ni
.
Nak cuba jom whatsapp Atie 0136088442
.
#snowcapviral #snowcapseremban #snowcapberhantu #snowcapnilai
#mantin #tudung #tudungmurah #jururawatmalaysia #cikgu #wanita #ASK17 #Cantik
Alhamdulillah for this cherry feedback! In shaa Allah material dia memang 90% opaque and sangat breathable. Tak perlu pakai inner berlapis untuk dapatkan efek tudung kebal cahaya. Wihuuu.

#saadabasic in Yam
.
Jazakillah sis 😸😎💛 .
.
.

#sayajual #instantshawl #instantshawllabuh #Bawalbidang60 #Bazarpaknil #bawalbesar #bawalmurah #bawalbidangbesar #tudunglabuh #tudungbidang60 #bawalplain #bawalruffle #bawalcurve #bawalcantik #bawalchiffon #bawalchiffoncrepe #bawallover #bawalneelofa #heroseorangcinderella #agenmaejestica #tudungbidangbesar #lebaran2017 #bawalbidangbesarmurah #tudungmurah #bawalchiffon #bawalpleated
#MaejesticaRaya2017 #Maejestica #Maejesticaqueen
Alhamdulillah for this cherry feedback! In shaa Allah material dia memang 90% opaque and sangat breathable. Tak perlu pakai inner berlapis untuk dapatkan efek tudung kebal cahaya. Wihuuu. #saadabasic  in Yam . Jazakillah sis 😸😎💛 . . . #sayajual  #instantshawl  #instantshawllabuh  #Bawalbidang60  #Bazarpaknil  #bawalbesar  #bawalmurah  #bawalbidangbesar  #tudunglabuh  #tudungbidang60  #bawalplain  #bawalruffle  #bawalcurve  #bawalcantik  #bawalchiffon  #bawalchiffoncrepe  #bawallover  #bawalneelofa  #heroseorangcinderella  #agenmaejestica  #tudungbidangbesar  #lebaran2017  #bawalbidangbesarmurah  #tudungmurah  #bawalchiffon  #bawalpleated  #MaejesticaRaya2017  #Maejestica  #Maejesticaqueen 
Restok colour
*elektrik blue
*darkgrey
*gold mustard
*black

#EzRepost @needhascarf with @repostigapp "Sisss nida !!!.. akak dah dapat dah BAWAL by NEEDHASCARF ni.😉😉.Best gillerrr!!!Akak ingat satin ni jenis ringan dan shining tapi yang needhascarf punya TIDAK TERLAMPAU SHINING seperti satin biasa...LEMBUT jer...bahagian  dalam plak TIDAK LICIN .. sedap pakai dan SENANG je bentuk ..nak GOSOK pun senang 😀.yang paling BEST,bile jalan je rase lebih CONFIDENT 😀😀"..feedback needhalover

Opocot.😀😀terkejut nida tau..suspen je kan..alhamdulillah
Mesti lah best kan sebab :
♤bidang 45 ♤Senang bentuk/senang gosok
♤material DULL SATIN
♤lembut dan flowy
♤tidak terlampau shining
♤tidak licin macam satin biasa
♤label original satin
.
For order, klik link 👇👇
http://www.wasap.my/60139362256

#bawalsatin #bawal #satinsilk #followme #like4like #pesonamuslimah #nona #sinarfm #tudungmurah
Restok colour *elektrik blue *darkgrey *gold mustard *black #EzRepost  @needhascarf with @repostigapp "Sisss nida !!!.. akak dah dapat dah BAWAL by NEEDHASCARF ni.😉😉.Best gillerrr!!!Akak ingat satin ni jenis ringan dan shining tapi yang needhascarf punya TIDAK TERLAMPAU SHINING seperti satin biasa...LEMBUT jer...bahagian dalam plak TIDAK LICIN .. sedap pakai dan SENANG je bentuk ..nak GOSOK pun senang 😀.yang paling BEST,bile jalan je rase lebih CONFIDENT 😀😀"..feedback needhalover Opocot.😀😀terkejut nida tau..suspen je kan..alhamdulillah Mesti lah best kan sebab : ♤bidang 45 ♤Senang bentuk/senang gosok ♤material DULL SATIN ♤lembut dan flowy ♤tidak terlampau shining ♤tidak licin macam satin biasa ♤label original satin . For order, klik link 👇👇 http://www.wasap.my/60139362256 #bawalsatin  #bawal  #satinsilk  #followme  #like4like  #pesonamuslimah  #nona  #sinarfm  #tudungmurah 
.
SHAWL CHIFFON BUNGA
.
⬇ Min Borong 20 Pcs Ke Ats
👗 Material Heavy Chiffon
📌 Panjang 1.9m
📌 Color Random
🆓 Free Postage Semenanjung
💲 Sabah & Sarawak Add Rm 15.00
.
➡ 20 PCS RM 260.00
.
📲 UTK ORDER SILA WA 016 - 2891578
.
#shawl #shawlmurah #shawls #tudungmurah #pemborong #palingmurah #sabah #pemborongmalaysia #pemborongtudung #borong #borongmurah #borongtudung #sayajual #sayajualonline #hijabers #hijab #bawalmurah #sayajualtudungmurah #sayajualshawl  #tudung #instant #tudungonline #instants #bazarpaknil #murah #instantshawl #tudunglabuh #wideshawl #kerudung #bawalsatin
. SHAWL CHIFFON BUNGA . ⬇ Min Borong 20 Pcs Ke Ats 👗 Material Heavy Chiffon 📌 Panjang 1.9m 📌 Color Random 🆓 Free Postage Semenanjung 💲 Sabah & Sarawak Add Rm 15.00 . ➡ 20 PCS RM 260.00 . 📲 UTK ORDER SILA WA 016 - 2891578 . #shawl  #shawlmurah  #shawls  #tudungmurah  #pemborong  #palingmurah  #sabah  #pemborongmalaysia  #pemborongtudung  #borong  #borongmurah  #borongtudung  #sayajual  #sayajualonline  #hijabers  #hijab  #bawalmurah  #sayajualtudungmurah  #sayajualshawl  #tudung  #instant  #tudungonline  #instants  #bazarpaknil  #murah  #instantshawl  #tudunglabuh  #wideshawl  #kerudung  #bawalsatin 
Ingin kan tudung bercorak tetapi tiada yang labuh dan murah??
Cepat2 Deepavali saless!!whatapps dhiraz sekarang.. 2⃣0⃣ *Bawal Rosa Bidang 60* 
Material : Cotton embos

RM15* Exc pos
Whatapps:0182744059

Available
Apple green
Green terqouise
Blue
Pink
Cream
Purple

#tudungmurah #tudungbidang60 #tudungcoraklabuh
Ingin kan tudung bercorak tetapi tiada yang labuh dan murah?? Cepat2 Deepavali saless!!whatapps dhiraz sekarang.. 2⃣0⃣ *Bawal Rosa Bidang 60* Material : Cotton embos RM15* Exc pos Whatapps:0182744059 Available Apple green Green terqouise Blue Pink Cream Purple #tudungmurah  #tudungbidang60  #tudungcoraklabuh 
Warna warna hot #saadabasic 4helai rm100 je! Free pos pulak tu. Memang ramai dah try tau and alhamdulillah yay! Banyak positive feedback kami dapat from #saadabasic ni. Soooo nak tunggu warna dah habis baru nak order ke? Hiks😸😎💛
.
From left (#saadabasic):
1. Sea green 
2. Khaki
3. Black
4. Pink blush
5. Peony pink
6. Yam
7. Steel blue.

Available for bidang 48/50/55/60.
4 bucu tajam/4 bucu bulat.
Amacam rasa trigger tak nak beli hihu! Postage everyday tau yolls! In shaa Allah 😸
.
.

#sayajual #instantshawl #instantshawllabuh #Bawalbidang60 #Bazarpaknil #bawalbesar #bawalmurah #bawalbidangbesar #tudunglabuh #tudungbidang60 #bawalplain #bawalruffle #bawalcurve #bawalcantik #bawalchiffon #bawalchiffoncrepe #bawallover #bawalneelofa #heroseorangcinderella #agenmaejestica #tudungbidangbesar #lebaran2017 #bawalbidangbesarmurah #tudungmurah #bawalchiffon #bawalpleated
#MaejesticaRaya2017 #Maejestica #Maejesticaqueen
Warna warna hot #saadabasic  4helai rm100 je! Free pos pulak tu. Memang ramai dah try tau and alhamdulillah yay! Banyak positive feedback kami dapat from #saadabasic  ni. Soooo nak tunggu warna dah habis baru nak order ke? Hiks😸😎💛 . From left (#saadabasic ): 1. Sea green 2. Khaki 3. Black 4. Pink blush 5. Peony pink 6. Yam 7. Steel blue. Available for bidang 48/50/55/60. 4 bucu tajam/4 bucu bulat. Amacam rasa trigger tak nak beli hihu! Postage everyday tau yolls! In shaa Allah 😸 . . #sayajual  #instantshawl  #instantshawllabuh  #Bawalbidang60  #Bazarpaknil  #bawalbesar  #bawalmurah  #bawalbidangbesar  #tudunglabuh  #tudungbidang60  #bawalplain  #bawalruffle  #bawalcurve  #bawalcantik  #bawalchiffon  #bawalchiffoncrepe  #bawallover  #bawalneelofa  #heroseorangcinderella  #agenmaejestica  #tudungbidangbesar  #lebaran2017  #bawalbidangbesarmurah  #tudungmurah  #bawalchiffon  #bawalpleated  #MaejesticaRaya2017  #Maejestica  #Maejesticaqueen 
Salam Jumaat Semua 😄 Jom tgk video Bag Vc Set ne mmg cantik ya material pun jenis lembut 😍👏👍Jom cpt2 dapatkan sementra stock masih Ada sila scroll bawah utk pilihan warna😍👏👍😘☺️
.
.
#handbagmurah #bagmurah #bagmurahmalaysia #dbl #bagmurahgiler #fashionbag #igshopmalaysia #tudungmurah #bazapaknil  #ctdk #sitinurhaliza #shoppingonlinemalaysia  #bagreadystock #bagmurahcantik  #kasutmurahmalaysia #syukur #syukurselalu #murahmurah #kasutmurah #sandalmuramalaysia #wedgesmurah #kasut #creacionbysitinurhaliza  #jubahmurahmalaysia #meletop #dia #bagjenama #afmegastar #titiancinta
Salam Jumaat Semua 😄 Jom tgk video Bag Vc Set ne mmg cantik ya material pun jenis lembut 😍👏👍Jom cpt2 dapatkan sementra stock masih Ada sila scroll bawah utk pilihan warna😍👏👍😘☺️ . . #handbagmurah  #bagmurah  #bagmurahmalaysia  #dbl  #bagmurahgiler  #fashionbag  #igshopmalaysia  #tudungmurah  #bazapaknil  #ctdk  #sitinurhaliza  #shoppingonlinemalaysia  #bagreadystock  #bagmurahcantik  #kasutmurahmalaysia  #syukur  #syukurselalu  #murahmurah  #kasutmurah  #sandalmuramalaysia  #wedgesmurah  #kasut  #creacionbysitinurhaliza  #jubahmurahmalaysia  #meletop  #dia  #bagjenama  #afmegastar  #titiancinta 
Maaf ya, warna ni dah habesss. 😚😚
Maaf ya, warna ni dah habesss. 😚😚
PROMOSI SEMPENA DEEPAVALI
.
🌿TUDUNG BAWAL MASYARABIA (BAWAL BERHANTU #1 DI MALAYSIA)
.
Setiap pembelian akan dapat bersama hard box exclusive drpd masyarabia. 💋
.
Material : Georgette Ester (Kualiti lebih baik drpd chiffon - Kesat dan tebal)
.
Harhga sehelai mengikut bidang👇
Bidang 45 : RM30 exc post
Bidang 50 : RM35 exc post
Bidang 55 : RM40 exc post
.
Measurement setiap bidang 👇
Bidang 45 : +/- 45 inci X 45 inci
Bidang 50 : +/- 50 inci X 50 inci
Bidang 55 : +/- 55 inci X 55 inci

PROMOSI
Beli 3 helai percuma SEHELAI. 😄
.
Kelebihan yang tiada tandingan :
✔Bawal berbucu bulat
✔80% opaque
✔Tidak perlu pakai inner
✔Susah kedut
✔Kesat & tidak licin
✔Mudah bentuk
✔Flowy mowy je tau
✔Mudah utk digayakan
.
Bidang yg available : 45, 50 & 55
.
Berminat boleh terus whatsapp laju-laju ke 📲 019 4566 751. 😘

CEPAT DAPATKAN SEBELUM TERLAMBAT!
STOK SANGAT LIMITED!

#tudungbawalcorak #tudungbawalcrepe #tudungbawalchiffon #tudungbawalsatin #tudungbawalmurah #tudungbawal #hijaber #hijab #tudunglabuhlover #tudunglabuhmurah #tudunglabuh #tudungcorak #tudungbucubulat #tudungberkualiti #tudunggeorgetteester #shawllabuh #instantshawl #shawlchiffon #shawlcorak #shawlmurah #tudungmurah #tudungrufflemurah #tudungruffle #tudungtunang #tudungnikah #shawl #tudungraya2017 #tudungraya #rayahaji
PROMOSI SEMPENA DEEPAVALI . 🌿TUDUNG BAWAL MASYARABIA (BAWAL BERHANTU #1  DI MALAYSIA) . Setiap pembelian akan dapat bersama hard box exclusive drpd masyarabia. 💋 . Material : Georgette Ester (Kualiti lebih baik drpd chiffon - Kesat dan tebal) . Harhga sehelai mengikut bidang👇 Bidang 45 : RM30 exc post Bidang 50 : RM35 exc post Bidang 55 : RM40 exc post . Measurement setiap bidang 👇 Bidang 45 : +/- 45 inci X 45 inci Bidang 50 : +/- 50 inci X 50 inci Bidang 55 : +/- 55 inci X 55 inci PROMOSI Beli 3 helai percuma SEHELAI. 😄 . Kelebihan yang tiada tandingan : ✔Bawal berbucu bulat ✔80% opaque ✔Tidak perlu pakai inner ✔Susah kedut ✔Kesat & tidak licin ✔Mudah bentuk ✔Flowy mowy je tau ✔Mudah utk digayakan . Bidang yg available : 45, 50 & 55 . Berminat boleh terus whatsapp laju-laju ke 📲 019 4566 751. 😘 CEPAT DAPATKAN SEBELUM TERLAMBAT! STOK SANGAT LIMITED! #tudungbawalcorak  #tudungbawalcrepe  #tudungbawalchiffon  #tudungbawalsatin  #tudungbawalmurah  #tudungbawal  #hijaber  #hijab  #tudunglabuhlover  #tudunglabuhmurah  #tudunglabuh  #tudungcorak  #tudungbucubulat  #tudungberkualiti  #tudunggeorgetteester  #shawllabuh  #instantshawl  #shawlchiffon  #shawlcorak  #shawlmurah  #tudungmurah  #tudungrufflemurah  #tudungruffle  #tudungtunang  #tudungnikah  #shawl  #tudungraya2017  #tudungraya  #rayahaji 
PROMOSI SEMPENA DEEPAVALI
.
🌿TUDUNG BAWAL MASYARABIA (BAWAL BERHANTU #1 DI MALAYSIA)
.
Setiap pembelian akan dapat bersama hard box exclusive drpd masyarabia. 💋
.
Material : Georgette Ester (Kualiti lebih baik drpd chiffon - Kesat dan tebal)
.
Harhga sehelai mengikut bidang👇
Bidang 45 : RM30 exc post
Bidang 50 : RM35 exc post
Bidang 55 : RM40 exc post
.
Measurement setiap bidang 👇
Bidang 45 : +/- 45 inci X 45 inci
Bidang 50 : +/- 50 inci X 50 inci
Bidang 55 : +/- 55 inci X 55 inci

PROMOSI
Beli 3 helai percuma SEHELAI. 😄
.
Kelebihan yang tiada tandingan :
✔Bawal berbucu bulat
✔80% opaque
✔Tidak perlu pakai inner
✔Susah kedut
✔Kesat & tidak licin
✔Mudah bentuk
✔Flowy mowy je tau
✔Mudah utk digayakan
.
Bidang yg available : 45, 50 & 55
.
Berminat boleh terus whatsapp laju-laju ke 📲 019 4566 751. 😘

CEPAT DAPATKAN SEBELUM TERLAMBAT!
STOK SANGAT LIMITED!

#tudungbawalcorak #tudungbawalcrepe #tudungbawalchiffon #tudungbawalsatin #tudungbawalmurah #tudungbawal #hijaber #hijab #tudunglabuhlover #tudunglabuhmurah #tudunglabuh #tudungcorak #tudungbucubulat #tudungberkualiti #tudunggeorgetteester #shawllabuh #instantshawl #shawlchiffon #shawlcorak #shawlmurah #tudungmurah #tudungrufflemurah #tudungruffle #tudungtunang #tudungnikah #shawl #tudungraya2017 #tudungraya #rayahaji
PROMOSI SEMPENA DEEPAVALI . 🌿TUDUNG BAWAL MASYARABIA (BAWAL BERHANTU #1  DI MALAYSIA) . Setiap pembelian akan dapat bersama hard box exclusive drpd masyarabia. 💋 . Material : Georgette Ester (Kualiti lebih baik drpd chiffon - Kesat dan tebal) . Harhga sehelai mengikut bidang👇 Bidang 45 : RM30 exc post Bidang 50 : RM35 exc post Bidang 55 : RM40 exc post . Measurement setiap bidang 👇 Bidang 45 : +/- 45 inci X 45 inci Bidang 50 : +/- 50 inci X 50 inci Bidang 55 : +/- 55 inci X 55 inci PROMOSI Beli 3 helai percuma SEHELAI. 😄 . Kelebihan yang tiada tandingan : ✔Bawal berbucu bulat ✔80% opaque ✔Tidak perlu pakai inner ✔Susah kedut ✔Kesat & tidak licin ✔Mudah bentuk ✔Flowy mowy je tau ✔Mudah utk digayakan . Bidang yg available : 45, 50 & 55 . Berminat boleh terus whatsapp laju-laju ke 📲 019 4566 751. 😘 CEPAT DAPATKAN SEBELUM TERLAMBAT! STOK SANGAT LIMITED! #tudungbawalcorak  #tudungbawalcrepe  #tudungbawalchiffon  #tudungbawalsatin  #tudungbawalmurah  #tudungbawal  #hijaber  #hijab  #tudunglabuhlover  #tudunglabuhmurah  #tudunglabuh  #tudungcorak  #tudungbucubulat  #tudungberkualiti  #tudunggeorgetteester  #shawllabuh  #instantshawl  #shawlchiffon  #shawlcorak  #shawlmurah  #tudungmurah  #tudungrufflemurah  #tudungruffle  #tudungtunang  #tudungnikah  #shawl  #tudungraya2017  #tudungraya  #rayahaji 
Alhamdulillah ramai costume puas hati dengan tudung keluaran #byezlina ..
..
Awak tak nak ke grab satu dua tiga.. hehehe
Yang paling pentingnya sekarang kami ada buat *Oktober sale 18-31/10* cepat² Dm/wsp ke no sis 0174524199

#tudunglabuh #instatshawl #simple #muslimahfashion #tudungcantik #tudungmurah #pakaianmuslimah #fedback #fedbackcustomer
PROMOSI SEMPENA DEEPAVALI
.
🌿TUDUNG BAWAL MASYARABIA (BAWAL BERHANTU #1 DI MALAYSIA)
.
Setiap pembelian akan dapat bersama hard box exclusive drpd masyarabia. 💋
.
Material : Georgette Ester (Kualiti lebih baik drpd chiffon - Kesat dan tebal)
.
Harhga sehelai mengikut bidang👇
Bidang 45 : RM30 exc post
Bidang 50 : RM35 exc post
Bidang 55 : RM40 exc post
.
Measurement setiap bidang 👇
Bidang 45 : +/- 45 inci X 45 inci
Bidang 50 : +/- 50 inci X 50 inci
Bidang 55 : +/- 55 inci X 55 inci

PROMOSI
Beli 3 helai percuma SEHELAI. 😄
.
Kelebihan yang tiada tandingan :
✔Bawal berbucu bulat
✔80% opaque
✔Tidak perlu pakai inner
✔Susah kedut
✔Kesat & tidak licin
✔Mudah bentuk
✔Flowy mowy je tau
✔Mudah utk digayakan
.
Bidang yg available : 45, 50 & 55
.
Berminat boleh terus whatsapp laju-laju ke 📲 019 4566 751. 😘

CEPAT DAPATKAN SEBELUM TERLAMBAT!
STOK SANGAT LIMITED!

#tudungbawalcorak #tudungbawalcrepe #tudungbawalchiffon #tudungbawalsatin #tudungbawalmurah #tudungbawal #hijaber #hijab #tudunglabuhlover #tudunglabuhmurah #tudunglabuh #tudungcorak #tudungbucubulat #tudungberkualiti #tudunggeorgetteester #shawllabuh #instantshawl #shawlchiffon #shawlcorak #shawlmurah #tudungmurah #tudungrufflemurah #tudungruffle #tudungtunang #tudungnikah #shawl #tudungraya2017 #tudungraya #rayahaji
PROMOSI SEMPENA DEEPAVALI . 🌿TUDUNG BAWAL MASYARABIA (BAWAL BERHANTU #1  DI MALAYSIA) . Setiap pembelian akan dapat bersama hard box exclusive drpd masyarabia. 💋 . Material : Georgette Ester (Kualiti lebih baik drpd chiffon - Kesat dan tebal) . Harhga sehelai mengikut bidang👇 Bidang 45 : RM30 exc post Bidang 50 : RM35 exc post Bidang 55 : RM40 exc post . Measurement setiap bidang 👇 Bidang 45 : +/- 45 inci X 45 inci Bidang 50 : +/- 50 inci X 50 inci Bidang 55 : +/- 55 inci X 55 inci PROMOSI Beli 3 helai percuma SEHELAI. 😄 . Kelebihan yang tiada tandingan : ✔Bawal berbucu bulat ✔80% opaque ✔Tidak perlu pakai inner ✔Susah kedut ✔Kesat & tidak licin ✔Mudah bentuk ✔Flowy mowy je tau ✔Mudah utk digayakan . Bidang yg available : 45, 50 & 55 . Berminat boleh terus whatsapp laju-laju ke 📲 019 4566 751. 😘 CEPAT DAPATKAN SEBELUM TERLAMBAT! STOK SANGAT LIMITED! #tudungbawalcorak  #tudungbawalcrepe  #tudungbawalchiffon  #tudungbawalsatin  #tudungbawalmurah  #tudungbawal  #hijaber  #hijab  #tudunglabuhlover  #tudunglabuhmurah  #tudunglabuh  #tudungcorak  #tudungbucubulat  #tudungberkualiti  #tudunggeorgetteester  #shawllabuh  #instantshawl  #shawlchiffon  #shawlcorak  #shawlmurah  #tudungmurah  #tudungrufflemurah  #tudungruffle  #tudungtunang  #tudungnikah  #shawl  #tudungraya2017  #tudungraya  #rayahaji 
Saje kongsi...makin ramai yg nak beli SCARFITA...korang bila lg??
.
Tudung dah gosok ke belum? Jangan laaaa lambat lagi gi keje esok nak betulkan tudung 😭😭😭😭😭 3 wangian berbeza..pilih lah nak yg mana 😙😙😙
.
SCARFITA ni ape?? Starch spray khas utk tudung, shawl, tudung ber 'awning'...
.
Sape yg patut ade SCARFITA ni??? Student kolej..staf gomen..staf swasta..para ibu yg busy...yg paling utama PARA WANITA YG PENTINGKAN PENAMPILAN KEMAS ❤❤❤
.
SCARFITA 🌹 RM17.90 TAK TERMASUK POS 🌹 250ml 🌹 COD MUADZAM SHAH/TAMPIN 🌹 0129812972
.
Sekarang dah ada 3 wangian okay ; FRUITY FLORAL, GREEN APPLE, EVERLASTING
Okay uolllsss...READY STOCK ye..sape2 nak boleh contact sis laju2..
.
#saradhea #scarfita #starchspray #spraytudung #tudungcantik #pengerastudung #tudungmurah #sayajual #sayajualshawl #sayajualtudung #sayajualbawal #bawalcantik #bazaarpaknil #pasarkarat #carbootsale #codtampin #tampin #alorgajah #muadzamshah
Saje kongsi...makin ramai yg nak beli SCARFITA...korang bila lg?? . Tudung dah gosok ke belum? Jangan laaaa lambat lagi gi keje esok nak betulkan tudung 😭😭😭😭😭 3 wangian berbeza..pilih lah nak yg mana 😙😙😙 . SCARFITA ni ape?? Starch spray khas utk tudung, shawl, tudung ber 'awning'... . Sape yg patut ade SCARFITA ni??? Student kolej..staf gomen..staf swasta..para ibu yg busy...yg paling utama PARA WANITA YG PENTINGKAN PENAMPILAN KEMAS ❤❤❤ . SCARFITA 🌹 RM17.90 TAK TERMASUK POS 🌹 250ml 🌹 COD MUADZAM SHAH/TAMPIN 🌹 0129812972 . Sekarang dah ada 3 wangian okay ; FRUITY FLORAL, GREEN APPLE, EVERLASTING Okay uolllsss...READY STOCK ye..sape2 nak boleh contact sis laju2.. . #saradhea  #scarfita  #starchspray  #spraytudung  #tudungcantik  #pengerastudung  #tudungmurah  #sayajual  #sayajualshawl  #sayajualtudung  #sayajualbawal  #bawalcantik  #bazaarpaknil  #pasarkarat  #carbootsale  #codtampin  #tampin  #alorgajah  #muadzamshah 
#NEW RELEASE!!! -  TUDUNG INSTANT FLOWY EFFECT TANPA PERLU PIN & KERONGSANG, 
SIAP PAKAI DALAM 5 SAAT SHJ!!!
SESUAI UTK WANITA YG TAK RETI LILIT TAPI NAK GOJES ALA2 FLARE GITU! 😍 😱
.
-------------------------------------
APA YANG BEST SANGAT SAFEEYA BASIC PREMIUM INSTANT SHAWL  YANG TENGAH TRENDING NI???
-------------------------------------
.
🌸 5 PILIHAN WARNA
Semestinya pastel colors pilihan ramai…
. 🌸 JIMAT MASA & STYLO 
Sarung 2 kali je terus menjadi flare nyeee.. Kalau lilit pun belum tentu flare kan?..
. 🌸 LABUH
Safeeya Basic Premium Instant Shawl ni berukuran 2.0M x 0.7M tau! So memang labuh depan belakang siap boleh adjust.
. 🌸 FLARE EFEK MUKA KURUS & nampak muka runcing V shape sambil acah2 teror lilit shawl gitu!
.
🌸 MATERIAL PREMIUM QUALITI
Material cik feeya guna adalah dari PREMIUM KOREAN CHIFFON berkualiti dan di jahit KEMASAN BABY SEAM pd keliling shawl. Kain lebih berat & flowy
.
Haa, dah tak sabbarrr ke???
.
Sabar cik feeya nak bg BEST OFFER ni? Korang na
.
-----------------------------------
BEST PRICE OF SAFEEYA BASIC PREMIUM INSTANT SHAWL
-----------------------------------
.
RM59/ sehelai (tak termasuk kos penghantaran)
.
TAPI KEJAP 🙌🏻 kalau uolls nak LAGI JIMAT, uolls boleh order HARGA COMBO & SUPER COMBO bawah ni!!! 👇🏼 👇🏼 👇🏼
. 💰HARGA COMBO JIMAT
2 HELAI RM110 (RM59 x 2 = RM118)  JIMAT RM8 uolls
. 💰HARGA SUPER COMBO JIMAT
3 HELAI RM150 (RM59 x 3 = RM177)  wahhh JIMAT RM27 uolls
.
------------------------
HOW TO ORDER????
------------------------
1. Whatsapp
>> Whatsapp NAK SAFEEYA INSTANT ke +60166498950
.

2. Komen >> Komen ‘PM’ di bawah SEKARANG !!! 3. Klik Link bawah ni utk terus whatsapp cik feeya! >> www.wasap.my/60166498950
>> www.wasap.my/60166498950
>> www.wasap.my/60166498950
.
p/s : warna2 dalam gambar kemungkinan berbeza 5-10% kerana faktor pencahayaan semase photoshoot dan perbezaan skrin handphone masing2.
.
#tudunginstantshawl
#instantshawlmurah
#instantshawllabuh
#instantshawlterkini
#tutorialshawlterkini
#heavychiffonshawl
#shawltutorial2017
#tudungonline
#tudungsarung
#tudungmurah
#tudung
#tudunglabuh
#tudungsarunglabuh
#NEW  RELEASE!!! - TUDUNG INSTANT FLOWY EFFECT TANPA PERLU PIN & KERONGSANG, SIAP PAKAI DALAM 5 SAAT SHJ!!! SESUAI UTK WANITA YG TAK RETI LILIT TAPI NAK GOJES ALA2 FLARE GITU! 😍 😱 . ------------------------------------- APA YANG BEST SANGAT SAFEEYA BASIC PREMIUM INSTANT SHAWL YANG TENGAH TRENDING NI??? ------------------------------------- . 🌸 5 PILIHAN WARNA Semestinya pastel colors pilihan ramai… . 🌸 JIMAT MASA & STYLO Sarung 2 kali je terus menjadi flare nyeee.. Kalau lilit pun belum tentu flare kan?.. . 🌸 LABUH Safeeya Basic Premium Instant Shawl ni berukuran 2.0M x 0.7M tau! So memang labuh depan belakang siap boleh adjust. . 🌸 FLARE EFEK MUKA KURUS & nampak muka runcing V shape sambil acah2 teror lilit shawl gitu! . 🌸 MATERIAL PREMIUM QUALITI Material cik feeya guna adalah dari PREMIUM KOREAN CHIFFON berkualiti dan di jahit KEMASAN BABY SEAM pd keliling shawl. Kain lebih berat & flowy . Haa, dah tak sabbarrr ke??? . Sabar cik feeya nak bg BEST OFFER ni? Korang na . ----------------------------------- BEST PRICE OF SAFEEYA BASIC PREMIUM INSTANT SHAWL ----------------------------------- . RM59/ sehelai (tak termasuk kos penghantaran) . TAPI KEJAP 🙌🏻 kalau uolls nak LAGI JIMAT, uolls boleh order HARGA COMBO & SUPER COMBO bawah ni!!! 👇🏼 👇🏼 👇🏼 . 💰HARGA COMBO JIMAT 2 HELAI RM110 (RM59 x 2 = RM118)  JIMAT RM8 uolls . 💰HARGA SUPER COMBO JIMAT 3 HELAI RM150 (RM59 x 3 = RM177)  wahhh JIMAT RM27 uolls . ------------------------ HOW TO ORDER???? ------------------------ 1. Whatsapp >> Whatsapp NAK SAFEEYA INSTANT ke +60166498950 . 2. Komen >> Komen ‘PM’ di bawah SEKARANG !!! 3. Klik Link bawah ni utk terus whatsapp cik feeya! >> www.wasap.my/60166498950 >> www.wasap.my/60166498950 >> www.wasap.my/60166498950 . p/s : warna2 dalam gambar kemungkinan berbeza 5-10% kerana faktor pencahayaan semase photoshoot dan perbezaan skrin handphone masing2. . #tudunginstantshawl  #instantshawlmurah  #instantshawllabuh  #instantshawlterkini  #tutorialshawlterkini  #heavychiffonshawl  #shawltutorial2017  #tudungonline  #tudungsarung  #tudungmurah  #tudung  #tudunglabuh  #tudungsarunglabuh 
Saje kongsi...makin ramai yg nak beli SCARFITA...korang bila lg??
.
Tudung dah gosok ke belum? Jangan laaaa lambat lagi gi keje esok nak betulkan tudung 😭😭😭😭😭 3 wangian berbeza..pilih lah nak yg mana 😙😙😙
.
SCARFITA ni ape?? Starch spray khas utk tudung, shawl, tudung ber 'awning'...
.
Sape yg patut ade SCARFITA ni??? Student kolej..staf gomen..staf swasta..para ibu yg busy...yg paling utama PARA WANITA YG PENTINGKAN PENAMPILAN KEMAS ❤❤❤
.
SCARFITA 🌹 RM17.90 TAK TERMASUK POS 🌹 250ml 🌹 COD MUADZAM SHAH/TAMPIN 🌹 0129812972
.
Sekarang dah ada 3 wangian okay ; FRUITY FLORAL, GREEN APPLE, EVERLASTING
Okay uolllsss...READY STOCK ye..sape2 nak boleh contact sis laju2..
.
#saradhea #scarfita #starchspray #spraytudung #tudungcantik #pengerastudung #tudungmurah #sayajual #sayajualshawl #sayajualtudung #sayajualbawal #bawalcantik #bazaarpaknil #pasarkarat #carbootsale #codtampin #tampin #alorgajah #muadzamshah
Saje kongsi...makin ramai yg nak beli SCARFITA...korang bila lg?? . Tudung dah gosok ke belum? Jangan laaaa lambat lagi gi keje esok nak betulkan tudung 😭😭😭😭😭 3 wangian berbeza..pilih lah nak yg mana 😙😙😙 . SCARFITA ni ape?? Starch spray khas utk tudung, shawl, tudung ber 'awning'... . Sape yg patut ade SCARFITA ni??? Student kolej..staf gomen..staf swasta..para ibu yg busy...yg paling utama PARA WANITA YG PENTINGKAN PENAMPILAN KEMAS ❤❤❤ . SCARFITA 🌹 RM17.90 TAK TERMASUK POS 🌹 250ml 🌹 COD MUADZAM SHAH/TAMPIN 🌹 0129812972 . Sekarang dah ada 3 wangian okay ; FRUITY FLORAL, GREEN APPLE, EVERLASTING Okay uolllsss...READY STOCK ye..sape2 nak boleh contact sis laju2.. . #saradhea  #scarfita  #starchspray  #spraytudung  #tudungcantik  #pengerastudung  #tudungmurah  #sayajual  #sayajualshawl  #sayajualtudung  #sayajualbawal  #bawalcantik  #bazaarpaknil  #pasarkarat  #carbootsale  #codtampin  #tampin  #alorgajah  #muadzamshah 
SIAPA DAH TENGOK IKLAN CHARMS DI TV HARI NI? 🙋

CUBA TEKA BERAPA KALI CHARMS DI SEBUT?
CUBA TEKA BERAPA KALI CHARMS DI SEBUT?

Cara²nya:
1. TAG 3 ORANG KAWAN ANDA  DI KOMEN.
2. BERIKAN JAWAPAN.
3. SHARE
4. 2 ORANG TERAKHIR YANG KOMEN DENGAN JAWAPAN YANG TEPAT AKAN DAPAT T0P UP BERNILAI RM10 SETIAP SEORANG.. #CONTEST BERMULA SEKARANG SEHINGGA JAM 12 TGH MALAM ESOK.. #solekdanrawat
#charmsmalaysia
#raiseyourlife
#charmstv
#iklantv
#salamjumaat
#contest
#charmsfoundationmalaysia
#misiviralcharms
#pridukviral
#viral
#cantik
#naturalmakeup
#simplemakeup
#skincare
#tvalhijrah
#assalamualaikumalhijrah
#foundationmesrasolat
#starglow
#tudungmurah
#produkwanita
#kesihatan
#kecantikkan 
#tv3
#bandartasikselatan
SIAPA DAH TENGOK IKLAN CHARMS DI TV HARI NI? 🙋 CUBA TEKA BERAPA KALI CHARMS DI SEBUT? CUBA TEKA BERAPA KALI CHARMS DI SEBUT? Cara²nya: 1. TAG 3 ORANG KAWAN ANDA DI KOMEN. 2. BERIKAN JAWAPAN. 3. SHARE 4. 2 ORANG TERAKHIR YANG KOMEN DENGAN JAWAPAN YANG TEPAT AKAN DAPAT T0P UP BERNILAI RM10 SETIAP SEORANG.. #CONTEST  BERMULA SEKARANG SEHINGGA JAM 12 TGH MALAM ESOK.. #solekdanrawat  #charmsmalaysia  #raiseyourlife  #charmstv  #iklantv  #salamjumaat  #contest  #charmsfoundationmalaysia  #misiviralcharms  #pridukviral  #viral  #cantik  #naturalmakeup  #simplemakeup  #skincare  #tvalhijrah  #assalamualaikumalhijrah  #foundationmesrasolat  #starglow  #tudungmurah  #produkwanita  #kesihatan  #kecantikkan  #tv3  #bandartasikselatan 
#NEW RELEASE!!! -  TUDUNG INSTANT FLOWY EFFECT TANPA PERLU PIN & KERONGSANG, 
SIAP PAKAI DALAM 5 SAAT SHJ!!!
SESUAI UTK WANITA YG TAK RETI LILIT TAPI NAK GOJES ALA2 FLARE GITU! 😍 😱
.
-------------------------------------
APA YANG BEST SANGAT SAFEEYA BASIC PREMIUM INSTANT SHAWL  YANG TENGAH TRENDING NI???
-------------------------------------
.
🌸 5 PILIHAN WARNA
Semestinya pastel colors pilihan ramai…
. 🌸 JIMAT MASA & STYLO 
Sarung 2 kali je terus menjadi flare nyeee.. Kalau lilit pun belum tentu flare kan?..
. 🌸 LABUH
Safeeya Basic Premium Instant Shawl ni berukuran 2.0M x 0.7M tau! So memang labuh depan belakang siap boleh adjust.
. 🌸 FLARE EFEK MUKA KURUS & nampak muka runcing V shape sambil acah2 teror lilit shawl gitu!
.
🌸 MATERIAL PREMIUM QUALITI
Material cik feeya guna adalah dari PREMIUM KOREAN CHIFFON berkualiti dan di jahit KEMASAN BABY SEAM pd keliling shawl. Kain lebih berat & flowy
.
Haa, dah tak sabbarrr ke???
.
Sabar cik feeya nak bg BEST OFFER ni? Korang na
.
-----------------------------------
BEST PRICE OF SAFEEYA BASIC PREMIUM INSTANT SHAWL
-----------------------------------
.
RM59/ sehelai (tak termasuk kos penghantaran)
.
TAPI KEJAP 🙌🏻 kalau uolls nak LAGI JIMAT, uolls boleh order HARGA COMBO & SUPER COMBO bawah ni!!! 👇🏼 👇🏼 👇🏼
. 💰HARGA COMBO JIMAT
2 HELAI RM110 (RM59 x 2 = RM118)  JIMAT RM8 uolls
. 💰HARGA SUPER COMBO JIMAT
3 HELAI RM150 (RM59 x 3 = RM177)  wahhh JIMAT RM27 uolls
.
------------------------
HOW TO ORDER????
------------------------
1. Whatsapp
>> Whatsapp NAK SAFEEYA INSTANT ke +60166498950
.

2. Komen >> Komen ‘PM’ di bawah SEKARANG !!! 3. Klik Link bawah ni utk terus whatsapp cik feeya! >> www.wasap.my/60166498950
>> www.wasap.my/60166498950
>> www.wasap.my/60166498950
.
p/s : warna2 dalam gambar kemungkinan berbeza 5-10% kerana faktor pencahayaan semase photoshoot dan perbezaan skrin handphone masing2.
.
#tudunginstantshawl
#instantshawlmurah
#instantshawllabuh
#instantshawlterkini
#tutorialshawlterkini
#heavychiffonshawl
#shawltutorial2017
#tudungonline
#tudungsarung
#tudungmurah
#tudung
#tudunglabuh
#tudungsarunglabuh
#NEW  RELEASE!!! - TUDUNG INSTANT FLOWY EFFECT TANPA PERLU PIN & KERONGSANG, SIAP PAKAI DALAM 5 SAAT SHJ!!! SESUAI UTK WANITA YG TAK RETI LILIT TAPI NAK GOJES ALA2 FLARE GITU! 😍 😱 . ------------------------------------- APA YANG BEST SANGAT SAFEEYA BASIC PREMIUM INSTANT SHAWL YANG TENGAH TRENDING NI??? ------------------------------------- . 🌸 5 PILIHAN WARNA Semestinya pastel colors pilihan ramai… . 🌸 JIMAT MASA & STYLO Sarung 2 kali je terus menjadi flare nyeee.. Kalau lilit pun belum tentu flare kan?.. . 🌸 LABUH Safeeya Basic Premium Instant Shawl ni berukuran 2.0M x 0.7M tau! So memang labuh depan belakang siap boleh adjust. . 🌸 FLARE EFEK MUKA KURUS & nampak muka runcing V shape sambil acah2 teror lilit shawl gitu! . 🌸 MATERIAL PREMIUM QUALITI Material cik feeya guna adalah dari PREMIUM KOREAN CHIFFON berkualiti dan di jahit KEMASAN BABY SEAM pd keliling shawl. Kain lebih berat & flowy . Haa, dah tak sabbarrr ke??? . Sabar cik feeya nak bg BEST OFFER ni? Korang na . ----------------------------------- BEST PRICE OF SAFEEYA BASIC PREMIUM INSTANT SHAWL ----------------------------------- . RM59/ sehelai (tak termasuk kos penghantaran) . TAPI KEJAP 🙌🏻 kalau uolls nak LAGI JIMAT, uolls boleh order HARGA COMBO & SUPER COMBO bawah ni!!! 👇🏼 👇🏼 👇🏼 . 💰HARGA COMBO JIMAT 2 HELAI RM110 (RM59 x 2 = RM118)  JIMAT RM8 uolls . 💰HARGA SUPER COMBO JIMAT 3 HELAI RM150 (RM59 x 3 = RM177)  wahhh JIMAT RM27 uolls . ------------------------ HOW TO ORDER???? ------------------------ 1. Whatsapp >> Whatsapp NAK SAFEEYA INSTANT ke +60166498950 . 2. Komen >> Komen ‘PM’ di bawah SEKARANG !!! 3. Klik Link bawah ni utk terus whatsapp cik feeya! >> www.wasap.my/60166498950 >> www.wasap.my/60166498950 >> www.wasap.my/60166498950 . p/s : warna2 dalam gambar kemungkinan berbeza 5-10% kerana faktor pencahayaan semase photoshoot dan perbezaan skrin handphone masing2. . #tudunginstantshawl  #instantshawlmurah  #instantshawllabuh  #instantshawlterkini  #tutorialshawlterkini  #heavychiffonshawl  #shawltutorial2017  #tudungonline  #tudungsarung  #tudungmurah  #tudung  #tudunglabuh  #tudungsarunglabuh 
#NEW RELEASE!!! -  TUDUNG INSTANT FLOWY EFFECT TANPA PERLU PIN & KERONGSANG, 
SIAP PAKAI DALAM 5 SAAT SHJ!!!
SESUAI UTK WANITA YG TAK RETI LILIT TAPI NAK GOJES ALA2 FLARE GITU! 😍 😱
.
-------------------------------------
APA YANG BEST SANGAT SAFEEYA BASIC PREMIUM INSTANT SHAWL  YANG TENGAH TRENDING NI???
-------------------------------------
.
🌸 5 PILIHAN WARNA
Semestinya pastel colors pilihan ramai…
. 🌸 JIMAT MASA & STYLO 
Sarung 2 kali je terus menjadi flare nyeee.. Kalau lilit pun belum tentu flare kan?..
. 🌸 LABUH
Safeeya Basic Premium Instant Shawl ni berukuran 2.0M x 0.7M tau! So memang labuh depan belakang siap boleh adjust.
. 🌸 FLARE EFEK MUKA KURUS & nampak muka runcing V shape sambil acah2 teror lilit shawl gitu!
.
🌸 MATERIAL PREMIUM QUALITI
Material cik feeya guna adalah dari PREMIUM KOREAN CHIFFON berkualiti dan di jahit KEMASAN BABY SEAM pd keliling shawl. Kain lebih berat & flowy
.
Haa, dah tak sabbarrr ke???
.
Sabar cik feeya nak bg BEST OFFER ni? Korang na
.
-----------------------------------
BEST PRICE OF SAFEEYA BASIC PREMIUM INSTANT SHAWL
-----------------------------------
.
RM59/ sehelai (tak termasuk kos penghantaran)
.
TAPI KEJAP 🙌🏻 kalau uolls nak LAGI JIMAT, uolls boleh order HARGA COMBO & SUPER COMBO bawah ni!!! 👇🏼 👇🏼 👇🏼
. 💰HARGA COMBO JIMAT
2 HELAI RM110 (RM59 x 2 = RM118)  JIMAT RM8 uolls
. 💰HARGA SUPER COMBO JIMAT
3 HELAI RM150 (RM59 x 3 = RM177)  wahhh JIMAT RM27 uolls
.
------------------------
HOW TO ORDER????
------------------------
1. Whatsapp
>> Whatsapp NAK SAFEEYA INSTANT ke +60166498950
.

2. Komen >> Komen ‘PM’ di bawah SEKARANG !!! 3. Klik Link bawah ni utk terus whatsapp cik feeya! >> www.wasap.my/60166498950
>> www.wasap.my/60166498950
>> www.wasap.my/60166498950
.
p/s : warna2 dalam gambar kemungkinan berbeza 5-10% kerana faktor pencahayaan semase photoshoot dan perbezaan skrin handphone masing2.
.
#tudunginstantshawl
#instantshawlmurah
#instantshawllabuh
#instantshawlterkini
#tutorialshawlterkini
#heavychiffonshawl
#shawltutorial2017
#tudungonline
#tudungsarung
#tudungmurah
#tudung
#tudunglabuh
#tudungsarunglabuh
#NEW  RELEASE!!! - TUDUNG INSTANT FLOWY EFFECT TANPA PERLU PIN & KERONGSANG, SIAP PAKAI DALAM 5 SAAT SHJ!!! SESUAI UTK WANITA YG TAK RETI LILIT TAPI NAK GOJES ALA2 FLARE GITU! 😍 😱 . ------------------------------------- APA YANG BEST SANGAT SAFEEYA BASIC PREMIUM INSTANT SHAWL YANG TENGAH TRENDING NI??? ------------------------------------- . 🌸 5 PILIHAN WARNA Semestinya pastel colors pilihan ramai… . 🌸 JIMAT MASA & STYLO Sarung 2 kali je terus menjadi flare nyeee.. Kalau lilit pun belum tentu flare kan?.. . 🌸 LABUH Safeeya Basic Premium Instant Shawl ni berukuran 2.0M x 0.7M tau! So memang labuh depan belakang siap boleh adjust. . 🌸 FLARE EFEK MUKA KURUS & nampak muka runcing V shape sambil acah2 teror lilit shawl gitu! . 🌸 MATERIAL PREMIUM QUALITI Material cik feeya guna adalah dari PREMIUM KOREAN CHIFFON berkualiti dan di jahit KEMASAN BABY SEAM pd keliling shawl. Kain lebih berat & flowy . Haa, dah tak sabbarrr ke??? . Sabar cik feeya nak bg BEST OFFER ni? Korang na . ----------------------------------- BEST PRICE OF SAFEEYA BASIC PREMIUM INSTANT SHAWL ----------------------------------- . RM59/ sehelai (tak termasuk kos penghantaran) . TAPI KEJAP 🙌🏻 kalau uolls nak LAGI JIMAT, uolls boleh order HARGA COMBO & SUPER COMBO bawah ni!!! 👇🏼 👇🏼 👇🏼 . 💰HARGA COMBO JIMAT 2 HELAI RM110 (RM59 x 2 = RM118)  JIMAT RM8 uolls . 💰HARGA SUPER COMBO JIMAT 3 HELAI RM150 (RM59 x 3 = RM177)  wahhh JIMAT RM27 uolls . ------------------------ HOW TO ORDER???? ------------------------ 1. Whatsapp >> Whatsapp NAK SAFEEYA INSTANT ke +60166498950 . 2. Komen >> Komen ‘PM’ di bawah SEKARANG !!! 3. Klik Link bawah ni utk terus whatsapp cik feeya! >> www.wasap.my/60166498950 >> www.wasap.my/60166498950 >> www.wasap.my/60166498950 . p/s : warna2 dalam gambar kemungkinan berbeza 5-10% kerana faktor pencahayaan semase photoshoot dan perbezaan skrin handphone masing2. . #tudunginstantshawl  #instantshawlmurah  #instantshawllabuh  #instantshawlterkini  #tutorialshawlterkini  #heavychiffonshawl  #shawltutorial2017  #tudungonline  #tudungsarung  #tudungmurah  #tudung  #tudunglabuh  #tudungsarunglabuh 
#NEW RELEASE!!! -  TUDUNG INSTANT FLOWY EFFECT TANPA PERLU PIN & KERONGSANG, 
SIAP PAKAI DALAM 5 SAAT SHJ!!!
SESUAI UTK WANITA YG TAK RETI LILIT TAPI NAK GOJES ALA2 FLARE GITU! 😍 😱
.
-------------------------------------
APA YANG BEST SANGAT SAFEEYA BASIC PREMIUM INSTANT SHAWL  YANG TENGAH TRENDING NI???
-------------------------------------
.
🌸 5 PILIHAN WARNA
Semestinya pastel colors pilihan ramai…
. 🌸 JIMAT MASA & STYLO 
Sarung 2 kali je terus menjadi flare nyeee.. Kalau lilit pun belum tentu flare kan?..
. 🌸 LABUH
Safeeya Basic Premium Instant Shawl ni berukuran 2.0M x 0.7M tau! So memang labuh depan belakang siap boleh adjust.
. 🌸 FLARE EFEK MUKA KURUS & nampak muka runcing V shape sambil acah2 teror lilit shawl gitu!
.
🌸 MATERIAL PREMIUM QUALITI
Material cik feeya guna adalah dari PREMIUM KOREAN CHIFFON berkualiti dan di jahit KEMASAN BABY SEAM pd keliling shawl. Kain lebih berat & flowy
.
Haa, dah tak sabbarrr ke???
.
Sabar cik feeya nak bg BEST OFFER ni? Korang na
.
-----------------------------------
BEST PRICE OF SAFEEYA BASIC PREMIUM INSTANT SHAWL
-----------------------------------
.
RM59/ sehelai (tak termasuk kos penghantaran)
.
TAPI KEJAP 🙌🏻 kalau uolls nak LAGI JIMAT, uolls boleh order HARGA COMBO & SUPER COMBO bawah ni!!! 👇🏼 👇🏼 👇🏼
. 💰HARGA COMBO JIMAT
2 HELAI RM110 (RM59 x 2 = RM118)  JIMAT RM8 uolls
. 💰HARGA SUPER COMBO JIMAT
3 HELAI RM150 (RM59 x 3 = RM177)  wahhh JIMAT RM27 uolls
.
------------------------
HOW TO ORDER????
------------------------
1. Whatsapp
>> Whatsapp NAK SAFEEYA INSTANT ke +60166498950
.

2. Komen >> Komen ‘PM’ di bawah SEKARANG !!! 3. Klik Link bawah ni utk terus whatsapp cik feeya! >> www.wasap.my/60166498950
>> www.wasap.my/60166498950
>> www.wasap.my/60166498950
.
p/s : warna2 dalam gambar kemungkinan berbeza 5-10% kerana faktor pencahayaan semase photoshoot dan perbezaan skrin handphone masing2.
.
#tudunginstantshawl
#instantshawlmurah
#instantshawllabuh
#instantshawlterkini
#tutorialshawlterkini
#heavychiffonshawl
#shawltutorial2017
#tudungonline
#tudungsarung
#tudungmurah
#tudung
#tudunglabuh
#tudungsarunglabuh
#NEW  RELEASE!!! - TUDUNG INSTANT FLOWY EFFECT TANPA PERLU PIN & KERONGSANG, SIAP PAKAI DALAM 5 SAAT SHJ!!! SESUAI UTK WANITA YG TAK RETI LILIT TAPI NAK GOJES ALA2 FLARE GITU! 😍 😱 . ------------------------------------- APA YANG BEST SANGAT SAFEEYA BASIC PREMIUM INSTANT SHAWL YANG TENGAH TRENDING NI??? ------------------------------------- . 🌸 5 PILIHAN WARNA Semestinya pastel colors pilihan ramai… . 🌸 JIMAT MASA & STYLO Sarung 2 kali je terus menjadi flare nyeee.. Kalau lilit pun belum tentu flare kan?.. . 🌸 LABUH Safeeya Basic Premium Instant Shawl ni berukuran 2.0M x 0.7M tau! So memang labuh depan belakang siap boleh adjust. . 🌸 FLARE EFEK MUKA KURUS & nampak muka runcing V shape sambil acah2 teror lilit shawl gitu! . 🌸 MATERIAL PREMIUM QUALITI Material cik feeya guna adalah dari PREMIUM KOREAN CHIFFON berkualiti dan di jahit KEMASAN BABY SEAM pd keliling shawl. Kain lebih berat & flowy . Haa, dah tak sabbarrr ke??? . Sabar cik feeya nak bg BEST OFFER ni? Korang na . ----------------------------------- BEST PRICE OF SAFEEYA BASIC PREMIUM INSTANT SHAWL ----------------------------------- . RM59/ sehelai (tak termasuk kos penghantaran) . TAPI KEJAP 🙌🏻 kalau uolls nak LAGI JIMAT, uolls boleh order HARGA COMBO & SUPER COMBO bawah ni!!! 👇🏼 👇🏼 👇🏼 . 💰HARGA COMBO JIMAT 2 HELAI RM110 (RM59 x 2 = RM118)  JIMAT RM8 uolls . 💰HARGA SUPER COMBO JIMAT 3 HELAI RM150 (RM59 x 3 = RM177)  wahhh JIMAT RM27 uolls . ------------------------ HOW TO ORDER???? ------------------------ 1. Whatsapp >> Whatsapp NAK SAFEEYA INSTANT ke +60166498950 . 2. Komen >> Komen ‘PM’ di bawah SEKARANG !!! 3. Klik Link bawah ni utk terus whatsapp cik feeya! >> www.wasap.my/60166498950 >> www.wasap.my/60166498950 >> www.wasap.my/60166498950 . p/s : warna2 dalam gambar kemungkinan berbeza 5-10% kerana faktor pencahayaan semase photoshoot dan perbezaan skrin handphone masing2. . #tudunginstantshawl  #instantshawlmurah  #instantshawllabuh  #instantshawlterkini  #tutorialshawlterkini  #heavychiffonshawl  #shawltutorial2017  #tudungonline  #tudungsarung  #tudungmurah  #tudung  #tudunglabuh  #tudungsarunglabuh 
PROMOSI SEMPENA DEEPAVALI
.
🌿TUDUNG BAWAL MASYARABIA (BAWAL BERHANTU #1 DI MALAYSIA)
.
Setiap pembelian akan dapat bersama hard box exclusive drpd masyarabia. 💋
.
Material : Georgette Ester (Kualiti lebih baik drpd chiffon - Kesat dan tebal)
.
Harhga sehelai mengikut bidang👇
Bidang 45 : RM30 exc post
Bidang 50 : RM35 exc post
Bidang 55 : RM40 exc post
.
Measurement setiap bidang 👇
Bidang 45 : +/- 45 inci X 45 inci
Bidang 50 : +/- 50 inci X 50 inci
Bidang 55 : +/- 55 inci X 55 inci

PROMOSI
Beli 3 helai percuma SEHELAI. 😄
.
Kelebihan yang tiada tandingan :
✔Bawal berbucu bulat
✔80% opaque
✔Tidak perlu pakai inner
✔Susah kedut
✔Kesat & tidak licin
✔Mudah bentuk
✔Flowy mowy je tau
✔Mudah utk digayakan
.
Bidang yg available : 45, 50 & 55
.
Berminat boleh terus whatsapp laju-laju ke 📲 019 4566 751. 😘

CEPAT DAPATKAN SEBELUM TERLAMBAT!
STOK SANGAT LIMITED!

#tudungbawalcorak #tudungbawalcrepe #tudungbawalchiffon #tudungbawalsatin #tudungbawalmurah #tudungbawal #hijaber #hijab #tudunglabuhlover #tudunglabuhmurah #tudunglabuh #tudungcorak #tudungbucubulat #tudungberkualiti #tudunggeorgetteester #shawllabuh #instantshawl #shawlchiffon #shawlcorak #shawlmurah #tudungmurah #tudungrufflemurah #tudungruffle #tudungtunang #tudungnikah #shawl #tudungraya2017 #tudungraya #rayahaji
PROMOSI SEMPENA DEEPAVALI . 🌿TUDUNG BAWAL MASYARABIA (BAWAL BERHANTU #1  DI MALAYSIA) . Setiap pembelian akan dapat bersama hard box exclusive drpd masyarabia. 💋 . Material : Georgette Ester (Kualiti lebih baik drpd chiffon - Kesat dan tebal) . Harhga sehelai mengikut bidang👇 Bidang 45 : RM30 exc post Bidang 50 : RM35 exc post Bidang 55 : RM40 exc post . Measurement setiap bidang 👇 Bidang 45 : +/- 45 inci X 45 inci Bidang 50 : +/- 50 inci X 50 inci Bidang 55 : +/- 55 inci X 55 inci PROMOSI Beli 3 helai percuma SEHELAI. 😄 . Kelebihan yang tiada tandingan : ✔Bawal berbucu bulat ✔80% opaque ✔Tidak perlu pakai inner ✔Susah kedut ✔Kesat & tidak licin ✔Mudah bentuk ✔Flowy mowy je tau ✔Mudah utk digayakan . Bidang yg available : 45, 50 & 55 . Berminat boleh terus whatsapp laju-laju ke 📲 019 4566 751. 😘 CEPAT DAPATKAN SEBELUM TERLAMBAT! STOK SANGAT LIMITED! #tudungbawalcorak  #tudungbawalcrepe  #tudungbawalchiffon  #tudungbawalsatin  #tudungbawalmurah  #tudungbawal  #hijaber  #hijab  #tudunglabuhlover  #tudunglabuhmurah  #tudunglabuh  #tudungcorak  #tudungbucubulat  #tudungberkualiti  #tudunggeorgetteester  #shawllabuh  #instantshawl  #shawlchiffon  #shawlcorak  #shawlmurah  #tudungmurah  #tudungrufflemurah  #tudungruffle  #tudungtunang  #tudungnikah  #shawl  #tudungraya2017  #tudungraya  #rayahaji 
#NEW RELEASE!!! -  TUDUNG INSTANT FLOWY EFFECT TANPA PERLU PIN & KERONGSANG, 
SIAP PAKAI DALAM 5 SAAT SHJ!!!
SESUAI UTK WANITA YG TAK RETI LILIT TAPI NAK GOJES ALA2 FLARE GITU! 😍 😱
.
-------------------------------------
APA YANG BEST SANGAT SAFEEYA BASIC PREMIUM INSTANT SHAWL  YANG TENGAH TRENDING NI???
-------------------------------------
.
🌸 5 PILIHAN WARNA
Semestinya pastel colors pilihan ramai…
. 🌸 JIMAT MASA & STYLO 
Sarung 2 kali je terus menjadi flare nyeee.. Kalau lilit pun belum tentu flare kan?..
. 🌸 LABUH
Safeeya Basic Premium Instant Shawl ni berukuran 2.0M x 0.7M tau! So memang labuh depan belakang siap boleh adjust.
. 🌸 FLARE EFEK MUKA KURUS & nampak muka runcing V shape sambil acah2 teror lilit shawl gitu!
.
🌸 MATERIAL PREMIUM QUALITI
Material cik feeya guna adalah dari PREMIUM KOREAN CHIFFON berkualiti dan di jahit KEMASAN BABY SEAM pd keliling shawl. Kain lebih berat & flowy
.
Haa, dah tak sabbarrr ke???
.
Sabar cik feeya nak bg BEST OFFER ni? Korang na
.
-----------------------------------
BEST PRICE OF SAFEEYA BASIC PREMIUM INSTANT SHAWL
-----------------------------------
.
RM59/ sehelai (tak termasuk kos penghantaran)
.
TAPI KEJAP 🙌🏻 kalau uolls nak LAGI JIMAT, uolls boleh order HARGA COMBO & SUPER COMBO bawah ni!!! 👇🏼 👇🏼 👇🏼
. 💰HARGA COMBO JIMAT
2 HELAI RM110 (RM59 x 2 = RM118)  JIMAT RM8 uolls
. 💰HARGA SUPER COMBO JIMAT
3 HELAI RM150 (RM59 x 3 = RM177)  wahhh JIMAT RM27 uolls
.
------------------------
HOW TO ORDER????
------------------------
1. Whatsapp
>> Whatsapp NAK SAFEEYA INSTANT ke +60166498950
.

2. Komen >> Komen ‘PM’ di bawah SEKARANG !!! 3. Klik Link bawah ni utk terus whatsapp cik feeya! >> www.wasap.my/60166498950
>> www.wasap.my/60166498950
>> www.wasap.my/60166498950
.
p/s : warna2 dalam gambar kemungkinan berbeza 5-10% kerana faktor pencahayaan semase photoshoot dan perbezaan skrin handphone masing2.
.
#tudunginstantshawl
#instantshawlmurah
#instantshawllabuh
#instantshawlterkini
#tutorialshawlterkini
#heavychiffonshawl
#shawltutorial2017
#tudungonline
#tudungsarung
#tudungmurah
#tudung
#tudunglabuh
#tudungsarunglabuh
#NEW  RELEASE!!! - TUDUNG INSTANT FLOWY EFFECT TANPA PERLU PIN & KERONGSANG, SIAP PAKAI DALAM 5 SAAT SHJ!!! SESUAI UTK WANITA YG TAK RETI LILIT TAPI NAK GOJES ALA2 FLARE GITU! 😍 😱 . ------------------------------------- APA YANG BEST SANGAT SAFEEYA BASIC PREMIUM INSTANT SHAWL YANG TENGAH TRENDING NI??? ------------------------------------- . 🌸 5 PILIHAN WARNA Semestinya pastel colors pilihan ramai… . 🌸 JIMAT MASA & STYLO Sarung 2 kali je terus menjadi flare nyeee.. Kalau lilit pun belum tentu flare kan?.. . 🌸 LABUH Safeeya Basic Premium Instant Shawl ni berukuran 2.0M x 0.7M tau! So memang labuh depan belakang siap boleh adjust. . 🌸 FLARE EFEK MUKA KURUS & nampak muka runcing V shape sambil acah2 teror lilit shawl gitu! . 🌸 MATERIAL PREMIUM QUALITI Material cik feeya guna adalah dari PREMIUM KOREAN CHIFFON berkualiti dan di jahit KEMASAN BABY SEAM pd keliling shawl. Kain lebih berat & flowy . Haa, dah tak sabbarrr ke??? . Sabar cik feeya nak bg BEST OFFER ni? Korang na . ----------------------------------- BEST PRICE OF SAFEEYA BASIC PREMIUM INSTANT SHAWL ----------------------------------- . RM59/ sehelai (tak termasuk kos penghantaran) . TAPI KEJAP 🙌🏻 kalau uolls nak LAGI JIMAT, uolls boleh order HARGA COMBO & SUPER COMBO bawah ni!!! 👇🏼 👇🏼 👇🏼 . 💰HARGA COMBO JIMAT 2 HELAI RM110 (RM59 x 2 = RM118)  JIMAT RM8 uolls . 💰HARGA SUPER COMBO JIMAT 3 HELAI RM150 (RM59 x 3 = RM177)  wahhh JIMAT RM27 uolls . ------------------------ HOW TO ORDER???? ------------------------ 1. Whatsapp >> Whatsapp NAK SAFEEYA INSTANT ke +60166498950 . 2. Komen >> Komen ‘PM’ di bawah SEKARANG !!! 3. Klik Link bawah ni utk terus whatsapp cik feeya! >> www.wasap.my/60166498950 >> www.wasap.my/60166498950 >> www.wasap.my/60166498950 . p/s : warna2 dalam gambar kemungkinan berbeza 5-10% kerana faktor pencahayaan semase photoshoot dan perbezaan skrin handphone masing2. . #tudunginstantshawl  #instantshawlmurah  #instantshawllabuh  #instantshawlterkini  #tutorialshawlterkini  #heavychiffonshawl  #shawltutorial2017  #tudungonline  #tudungsarung  #tudungmurah  #tudung  #tudunglabuh  #tudungsarunglabuh 
✨ BLOUSE NISA ✨
.
👉Material korean lycra
👉With hidden zipper
👉Price RM55
.
👉COMBO OFFER OCTOBER
>> COMBO 2 pcs RM100
.
😱 FREE POS LAJU SELURUH MALAYSIA
.
👍Loose A cut basic blouse
.
BERMINAT WHATSAPP KE 01110796450
.
#kurungmurah #promoprice #kurungcantik #salemeletop #murahgile2 #takmasukakal #jubahmurah #jubahcantik #handsock #handsockmurah #niqabmurah #blouse #blousecantik #bootcutpants #blousemurah #tunicmuslimah #tudung #tudungmurah #tudungbawal #kurtamurah #kurtacantik
✨ BLOUSE NISA ✨ . 👉Material korean lycra 👉With hidden zipper 👉Price RM55 . 👉COMBO OFFER OCTOBER >> COMBO 2 pcs RM100 . 😱 FREE POS LAJU SELURUH MALAYSIA . 👍Loose A cut basic blouse . BERMINAT WHATSAPP KE 01110796450 . #kurungmurah  #promoprice  #kurungcantik  #salemeletop  #murahgile2  #takmasukakal  #jubahmurah  #jubahcantik  #handsock  #handsockmurah  #niqabmurah  #blouse  #blousecantik  #bootcutpants  #blousemurah  #tunicmuslimah  #tudung  #tudungmurah  #tudungbawal  #kurtamurah  #kurtacantik 
PROMOSI SEMPENA DEEPAVALI
.
🌿TUDUNG BAWAL MASYARABIA (BAWAL BERHANTU #1 DI MALAYSIA)
.
Setiap pembelian akan dapat bersama hard box exclusive drpd masyarabia. 💋
.
Material : Georgette Ester (Kualiti lebih baik drpd chiffon - Kesat dan tebal)
.
Harhga sehelai mengikut bidang👇
Bidang 45 : RM30 exc post
Bidang 50 : RM35 exc post
Bidang 55 : RM40 exc post
.
Measurement setiap bidang 👇
Bidang 45 : +/- 45 inci X 45 inci
Bidang 50 : +/- 50 inci X 50 inci
Bidang 55 : +/- 55 inci X 55 inci

PROMOSI
Beli 3 helai percuma SEHELAI. 😄
.
Kelebihan yang tiada tandingan :
✔Bawal berbucu bulat
✔80% opaque
✔Tidak perlu pakai inner
✔Susah kedut
✔Kesat & tidak licin
✔Mudah bentuk
✔Flowy mowy je tau
✔Mudah utk digayakan
.
Bidang yg available : 45, 50 & 55
.
Berminat boleh terus whatsapp laju-laju ke 📲 019 4566 751. 😘

CEPAT DAPATKAN SEBELUM TERLAMBAT!
STOK SANGAT LIMITED!

#tudungbawalcorak #tudungbawalcrepe #tudungbawalchiffon #tudungbawalsatin #tudungbawalmurah #tudungbawal #hijaber #hijab #tudunglabuhlover #tudunglabuhmurah #tudunglabuh #tudungcorak #tudungbucubulat #tudungberkualiti #tudunggeorgetteester #shawllabuh #instantshawl #shawlchiffon #shawlcorak #shawlmurah #tudungmurah #tudungrufflemurah #tudungruffle #tudungtunang #tudungnikah #shawl #tudungraya2017 #tudungraya #rayahaji
PROMOSI SEMPENA DEEPAVALI . 🌿TUDUNG BAWAL MASYARABIA (BAWAL BERHANTU #1  DI MALAYSIA) . Setiap pembelian akan dapat bersama hard box exclusive drpd masyarabia. 💋 . Material : Georgette Ester (Kualiti lebih baik drpd chiffon - Kesat dan tebal) . Harhga sehelai mengikut bidang👇 Bidang 45 : RM30 exc post Bidang 50 : RM35 exc post Bidang 55 : RM40 exc post . Measurement setiap bidang 👇 Bidang 45 : +/- 45 inci X 45 inci Bidang 50 : +/- 50 inci X 50 inci Bidang 55 : +/- 55 inci X 55 inci PROMOSI Beli 3 helai percuma SEHELAI. 😄 . Kelebihan yang tiada tandingan : ✔Bawal berbucu bulat ✔80% opaque ✔Tidak perlu pakai inner ✔Susah kedut ✔Kesat & tidak licin ✔Mudah bentuk ✔Flowy mowy je tau ✔Mudah utk digayakan . Bidang yg available : 45, 50 & 55 . Berminat boleh terus whatsapp laju-laju ke 📲 019 4566 751. 😘 CEPAT DAPATKAN SEBELUM TERLAMBAT! STOK SANGAT LIMITED! #tudungbawalcorak  #tudungbawalcrepe  #tudungbawalchiffon  #tudungbawalsatin  #tudungbawalmurah  #tudungbawal  #hijaber  #hijab  #tudunglabuhlover  #tudunglabuhmurah  #tudunglabuh  #tudungcorak  #tudungbucubulat  #tudungberkualiti  #tudunggeorgetteester  #shawllabuh  #instantshawl  #shawlchiffon  #shawlcorak  #shawlmurah  #tudungmurah  #tudungrufflemurah  #tudungruffle  #tudungtunang  #tudungnikah  #shawl  #tudungraya2017  #tudungraya  #rayahaji 
#NEW RELEASE!!! -  TUDUNG INSTANT FLOWY EFFECT TANPA PERLU PIN & KERONGSANG, 
SIAP PAKAI DALAM 5 SAAT SHJ!!!
SESUAI UTK WANITA YG TAK RETI LILIT TAPI NAK GOJES ALA2 FLARE GITU! 😍 😱
.
-------------------------------------
APA YANG BEST SANGAT SAFEEYA BASIC PREMIUM INSTANT SHAWL  YANG TENGAH TRENDING NI???
-------------------------------------
.
🌸 5 PILIHAN WARNA
Semestinya pastel colors pilihan ramai…
. 🌸 JIMAT MASA & STYLO 
Sarung 2 kali je terus menjadi flare nyeee.. Kalau lilit pun belum tentu flare kan?..
. 🌸 LABUH
Safeeya Basic Premium Instant Shawl ni berukuran 2.0M x 0.7M tau! So memang labuh depan belakang siap boleh adjust.
. 🌸 FLARE EFEK MUKA KURUS & nampak muka runcing V shape sambil acah2 teror lilit shawl gitu!
.
🌸 MATERIAL PREMIUM QUALITI
Material cik feeya guna adalah dari PREMIUM KOREAN CHIFFON berkualiti dan di jahit KEMASAN BABY SEAM pd keliling shawl. Kain lebih berat & flowy
.
Haa, dah tak sabbarrr ke???
.
Sabar cik feeya nak bg BEST OFFER ni? Korang na
.
-----------------------------------
BEST PRICE OF SAFEEYA BASIC PREMIUM INSTANT SHAWL
-----------------------------------
.
RM59/ sehelai (tak termasuk kos penghantaran)
.
TAPI KEJAP 🙌🏻 kalau uolls nak LAGI JIMAT, uolls boleh order HARGA COMBO & SUPER COMBO bawah ni!!! 👇🏼 👇🏼 👇🏼
. 💰HARGA COMBO JIMAT
2 HELAI RM110 (RM59 x 2 = RM118)  JIMAT RM8 uolls
. 💰HARGA SUPER COMBO JIMAT
3 HELAI RM150 (RM59 x 3 = RM177)  wahhh JIMAT RM27 uolls
.
------------------------
HOW TO ORDER????
------------------------
1. Whatsapp
>> Whatsapp NAK SAFEEYA INSTANT ke +60166498950
.

2. Komen >> Komen ‘PM’ di bawah SEKARANG !!! 3. Klik Link bawah ni utk terus whatsapp cik feeya! >> www.wasap.my/60166498950
>> www.wasap.my/60166498950
>> www.wasap.my/60166498950
.
p/s : warna2 dalam gambar kemungkinan berbeza 5-10% kerana faktor pencahayaan semase photoshoot dan perbezaan skrin handphone masing2.
.
#tudunginstantshawl
#instantshawlmurah
#instantshawllabuh
#instantshawlterkini
#tutorialshawlterkini
#heavychiffonshawl
#shawltutorial2017
#tudungonline
#tudungsarung
#tudungmurah
#tudung
#tudunglabuh
#tudungsarunglabuh
#NEW  RELEASE!!! - TUDUNG INSTANT FLOWY EFFECT TANPA PERLU PIN & KERONGSANG, SIAP PAKAI DALAM 5 SAAT SHJ!!! SESUAI UTK WANITA YG TAK RETI LILIT TAPI NAK GOJES ALA2 FLARE GITU! 😍 😱 . ------------------------------------- APA YANG BEST SANGAT SAFEEYA BASIC PREMIUM INSTANT SHAWL YANG TENGAH TRENDING NI??? ------------------------------------- . 🌸 5 PILIHAN WARNA Semestinya pastel colors pilihan ramai… . 🌸 JIMAT MASA & STYLO Sarung 2 kali je terus menjadi flare nyeee.. Kalau lilit pun belum tentu flare kan?.. . 🌸 LABUH Safeeya Basic Premium Instant Shawl ni berukuran 2.0M x 0.7M tau! So memang labuh depan belakang siap boleh adjust. . 🌸 FLARE EFEK MUKA KURUS & nampak muka runcing V shape sambil acah2 teror lilit shawl gitu! . 🌸 MATERIAL PREMIUM QUALITI Material cik feeya guna adalah dari PREMIUM KOREAN CHIFFON berkualiti dan di jahit KEMASAN BABY SEAM pd keliling shawl. Kain lebih berat & flowy . Haa, dah tak sabbarrr ke??? . Sabar cik feeya nak bg BEST OFFER ni? Korang na . ----------------------------------- BEST PRICE OF SAFEEYA BASIC PREMIUM INSTANT SHAWL ----------------------------------- . RM59/ sehelai (tak termasuk kos penghantaran) . TAPI KEJAP 🙌🏻 kalau uolls nak LAGI JIMAT, uolls boleh order HARGA COMBO & SUPER COMBO bawah ni!!! 👇🏼 👇🏼 👇🏼 . 💰HARGA COMBO JIMAT 2 HELAI RM110 (RM59 x 2 = RM118)  JIMAT RM8 uolls . 💰HARGA SUPER COMBO JIMAT 3 HELAI RM150 (RM59 x 3 = RM177)  wahhh JIMAT RM27 uolls . ------------------------ HOW TO ORDER???? ------------------------ 1. Whatsapp >> Whatsapp NAK SAFEEYA INSTANT ke +60166498950 . 2. Komen >> Komen ‘PM’ di bawah SEKARANG !!! 3. Klik Link bawah ni utk terus whatsapp cik feeya! >> www.wasap.my/60166498950 >> www.wasap.my/60166498950 >> www.wasap.my/60166498950 . p/s : warna2 dalam gambar kemungkinan berbeza 5-10% kerana faktor pencahayaan semase photoshoot dan perbezaan skrin handphone masing2. . #tudunginstantshawl  #instantshawlmurah  #instantshawllabuh  #instantshawlterkini  #tutorialshawlterkini  #heavychiffonshawl  #shawltutorial2017  #tudungonline  #tudungsarung  #tudungmurah  #tudung  #tudunglabuh  #tudungsarunglabuh 
PROMOSI SEMPENA DEEPAVALI
.
🌿TUDUNG BAWAL MASYARABIA (BAWAL BERHANTU #1 DI MALAYSIA)
.
Setiap pembelian akan dapat bersama hard box exclusive drpd masyarabia. 💋
.
Material : Georgette Ester (Kualiti lebih baik drpd chiffon - Kesat dan tebal)
.
Harhga sehelai mengikut bidang👇
Bidang 45 : RM30 exc post
Bidang 50 : RM35 exc post
Bidang 55 : RM40 exc post
.
Measurement setiap bidang 👇
Bidang 45 : +/- 45 inci X 45 inci
Bidang 50 : +/- 50 inci X 50 inci
Bidang 55 : +/- 55 inci X 55 inci

PROMOSI
Beli 3 helai percuma SEHELAI. 😄
.
Kelebihan yang tiada tandingan :
✔Bawal berbucu bulat
✔80% opaque
✔Tidak perlu pakai inner
✔Susah kedut
✔Kesat & tidak licin
✔Mudah bentuk
✔Flowy mowy je tau
✔Mudah utk digayakan
.
Bidang yg available : 45, 50 & 55
.
Berminat boleh terus whatsapp laju-laju ke 📲 019 4566 751. 😘

CEPAT DAPATKAN SEBELUM TERLAMBAT!
STOK SANGAT LIMITED!

#tudungbawalcorak #tudungbawalcrepe #tudungbawalchiffon #tudungbawalsatin #tudungbawalmurah #tudungbawal #hijaber #hijab #tudunglabuhlover #tudunglabuhmurah #tudunglabuh #tudungcorak #tudungbucubulat #tudungberkualiti #tudunggeorgetteester #shawllabuh #instantshawl #shawlchiffon #shawlcorak #shawlmurah #tudungmurah #tudungrufflemurah #tudungruffle #tudungtunang #tudungnikah #shawl #tudungraya2017 #tudungraya #rayahaji
PROMOSI SEMPENA DEEPAVALI . 🌿TUDUNG BAWAL MASYARABIA (BAWAL BERHANTU #1  DI MALAYSIA) . Setiap pembelian akan dapat bersama hard box exclusive drpd masyarabia. 💋 . Material : Georgette Ester (Kualiti lebih baik drpd chiffon - Kesat dan tebal) . Harhga sehelai mengikut bidang👇 Bidang 45 : RM30 exc post Bidang 50 : RM35 exc post Bidang 55 : RM40 exc post . Measurement setiap bidang 👇 Bidang 45 : +/- 45 inci X 45 inci Bidang 50 : +/- 50 inci X 50 inci Bidang 55 : +/- 55 inci X 55 inci PROMOSI Beli 3 helai percuma SEHELAI. 😄 . Kelebihan yang tiada tandingan : ✔Bawal berbucu bulat ✔80% opaque ✔Tidak perlu pakai inner ✔Susah kedut ✔Kesat & tidak licin ✔Mudah bentuk ✔Flowy mowy je tau ✔Mudah utk digayakan . Bidang yg available : 45, 50 & 55 . Berminat boleh terus whatsapp laju-laju ke 📲 019 4566 751. 😘 CEPAT DAPATKAN SEBELUM TERLAMBAT! STOK SANGAT LIMITED! #tudungbawalcorak  #tudungbawalcrepe  #tudungbawalchiffon  #tudungbawalsatin  #tudungbawalmurah  #tudungbawal  #hijaber  #hijab  #tudunglabuhlover  #tudunglabuhmurah  #tudunglabuh  #tudungcorak  #tudungbucubulat  #tudungberkualiti  #tudunggeorgetteester  #shawllabuh  #instantshawl  #shawlchiffon  #shawlcorak  #shawlmurah  #tudungmurah  #tudungrufflemurah  #tudungruffle  #tudungtunang  #tudungnikah  #shawl  #tudungraya2017  #tudungraya  #rayahaji 
#NEW RELEASE!!! -  TUDUNG INSTANT FLOWY EFFECT TANPA PERLU PIN & KERONGSANG, 
SIAP PAKAI DALAM 5 SAAT SHJ!!!
SESUAI UTK WANITA YG TAK RETI LILIT TAPI NAK GOJES ALA2 FLARE GITU! 😍 😱
.
-------------------------------------
APA YANG BEST SANGAT SAFEEYA BASIC PREMIUM INSTANT SHAWL  YANG TENGAH TRENDING NI???
-------------------------------------
.
🌸 5 PILIHAN WARNA
Semestinya pastel colors pilihan ramai…
. 🌸 JIMAT MASA & STYLO 
Sarung 2 kali je terus menjadi flare nyeee.. Kalau lilit pun belum tentu flare kan?..
. 🌸 LABUH
Safeeya Basic Premium Instant Shawl ni berukuran 2.0M x 0.7M tau! So memang labuh depan belakang siap boleh adjust.
. 🌸 FLARE EFEK MUKA KURUS & nampak muka runcing V shape sambil acah2 teror lilit shawl gitu!
.
🌸 MATERIAL PREMIUM QUALITI
Material cik feeya guna adalah dari PREMIUM KOREAN CHIFFON berkualiti dan di jahit KEMASAN BABY SEAM pd keliling shawl. Kain lebih berat & flowy
.
Haa, dah tak sabbarrr ke???
.
Sabar cik feeya nak bg BEST OFFER ni? Korang na
.
-----------------------------------
BEST PRICE OF SAFEEYA BASIC PREMIUM INSTANT SHAWL
-----------------------------------
.
RM59/ sehelai (tak termasuk kos penghantaran)
.
TAPI KEJAP 🙌🏻 kalau uolls nak LAGI JIMAT, uolls boleh order HARGA COMBO & SUPER COMBO bawah ni!!! 👇🏼 👇🏼 👇🏼
. 💰HARGA COMBO JIMAT
2 HELAI RM110 (RM59 x 2 = RM118)  JIMAT RM8 uolls
. 💰HARGA SUPER COMBO JIMAT
3 HELAI RM150 (RM59 x 3 = RM177)  wahhh JIMAT RM27 uolls
.
------------------------
HOW TO ORDER????
------------------------
1. Whatsapp
>> Whatsapp NAK SAFEEYA INSTANT ke +60166498950
.

2. Komen >> Komen ‘PM’ di bawah SEKARANG !!! 3. Klik Link bawah ni utk terus whatsapp cik feeya! >> www.wasap.my/60166498950
>> www.wasap.my/60166498950
>> www.wasap.my/60166498950
.
p/s : warna2 dalam gambar kemungkinan berbeza 5-10% kerana faktor pencahayaan semase photoshoot dan perbezaan skrin handphone masing2.
.
#tudunginstantshawl
#instantshawlmurah
#instantshawllabuh
#instantshawlterkini
#tutorialshawlterkini
#heavychiffonshawl
#shawltutorial2017
#tudungonline
#tudungsarung
#tudungmurah
#tudung
#tudunglabuh
#tudungsarunglabuh
#NEW  RELEASE!!! - TUDUNG INSTANT FLOWY EFFECT TANPA PERLU PIN & KERONGSANG, SIAP PAKAI DALAM 5 SAAT SHJ!!! SESUAI UTK WANITA YG TAK RETI LILIT TAPI NAK GOJES ALA2 FLARE GITU! 😍 😱 . ------------------------------------- APA YANG BEST SANGAT SAFEEYA BASIC PREMIUM INSTANT SHAWL YANG TENGAH TRENDING NI??? ------------------------------------- . 🌸 5 PILIHAN WARNA Semestinya pastel colors pilihan ramai… . 🌸 JIMAT MASA & STYLO Sarung 2 kali je terus menjadi flare nyeee.. Kalau lilit pun belum tentu flare kan?.. . 🌸 LABUH Safeeya Basic Premium Instant Shawl ni berukuran 2.0M x 0.7M tau! So memang labuh depan belakang siap boleh adjust. . 🌸 FLARE EFEK MUKA KURUS & nampak muka runcing V shape sambil acah2 teror lilit shawl gitu! . 🌸 MATERIAL PREMIUM QUALITI Material cik feeya guna adalah dari PREMIUM KOREAN CHIFFON berkualiti dan di jahit KEMASAN BABY SEAM pd keliling shawl. Kain lebih berat & flowy . Haa, dah tak sabbarrr ke??? . Sabar cik feeya nak bg BEST OFFER ni? Korang na . ----------------------------------- BEST PRICE OF SAFEEYA BASIC PREMIUM INSTANT SHAWL ----------------------------------- . RM59/ sehelai (tak termasuk kos penghantaran) . TAPI KEJAP 🙌🏻 kalau uolls nak LAGI JIMAT, uolls boleh order HARGA COMBO & SUPER COMBO bawah ni!!! 👇🏼 👇🏼 👇🏼 . 💰HARGA COMBO JIMAT 2 HELAI RM110 (RM59 x 2 = RM118)  JIMAT RM8 uolls . 💰HARGA SUPER COMBO JIMAT 3 HELAI RM150 (RM59 x 3 = RM177)  wahhh JIMAT RM27 uolls . ------------------------ HOW TO ORDER???? ------------------------ 1. Whatsapp >> Whatsapp NAK SAFEEYA INSTANT ke +60166498950 . 2. Komen >> Komen ‘PM’ di bawah SEKARANG !!! 3. Klik Link bawah ni utk terus whatsapp cik feeya! >> www.wasap.my/60166498950 >> www.wasap.my/60166498950 >> www.wasap.my/60166498950 . p/s : warna2 dalam gambar kemungkinan berbeza 5-10% kerana faktor pencahayaan semase photoshoot dan perbezaan skrin handphone masing2. . #tudunginstantshawl  #instantshawlmurah  #instantshawllabuh  #instantshawlterkini  #tutorialshawlterkini  #heavychiffonshawl  #shawltutorial2017  #tudungonline  #tudungsarung  #tudungmurah  #tudung  #tudunglabuh  #tudungsarunglabuh 
Assalamualaikum💕byEzlina collection tgh ada sale tau sekarang, rugi kalau tak grab!
.
.
Berminat, boleh WhatsApp sis sekarang👇🏻
.
.
📲0176474417
📲0176474417
📲0176474417
.
.
#shoppingonline #shoppingonlinemalaysia #onlineshopping #kakishopping #terapiinstagram #syjualtudung #tudung #shawl #selendang #tudungmurah #tudunglawa #tudunglabuh #selendanglabuh #muslimahfashion #ajimaura #muslimahstyle #onlineseller #syjualonline #bawal #bawallovers #bawalmurah #bawalcrepe #bawallabuh #bawalsatin #bawalpucci #bawalcantik #shawlmurah #shawllabuh #shawlinstant
Assalamualaikum💕byEzlina collection tgh ada sale tau sekarang, rugi kalau tak grab! . . Berminat, boleh WhatsApp sis sekarang👇🏻 . . 📲0176474417 📲0176474417 📲0176474417 . . #shoppingonline  #shoppingonlinemalaysia  #onlineshopping  #kakishopping  #terapiinstagram  #syjualtudung  #tudung  #shawl  #selendang  #tudungmurah  #tudunglawa  #tudunglabuh  #selendanglabuh  #muslimahfashion  #ajimaura  #muslimahstyle  #onlineseller  #syjualonline  #bawal  #bawallovers  #bawalmurah  #bawalcrepe  #bawallabuh  #bawalsatin  #bawalpucci  #bawalcantik  #shawlmurah  #shawllabuh  #shawlinstant 
Hang Tag 8000 unit bersedia utk di hantar kepada tuan punya butik. Namecard pun kami blh print dlm masa SEJAM tau.tunggu apa lagi? Blh tanya sis kt link wasap bwh tu..sis nk sambung potong namecard Jap 
Nak name card yang CEPAT & MURAH?

DM atau whatsapp kami sekarang 0164431957
http://terajutama.wasap.my

#tag #tagbaju #tagmurah #thankyoutag #hangtag #businesscard #businesscardmurah #namecard #namecardmurah #printing #ipoh #label #produk #shawl #tudung #baju #bajuimportmurah #tudungmurah #tudungonline #tudunglabuh #hijab #hijabers #hijabmurah #shawl #igshopmalaysia #malaysian #bajukurung #craftcard #butik
Hang Tag 8000 unit bersedia utk di hantar kepada tuan punya butik. Namecard pun kami blh print dlm masa SEJAM tau.tunggu apa lagi? Blh tanya sis kt link wasap bwh tu..sis nk sambung potong namecard Jap Nak name card yang CEPAT & MURAH? DM atau whatsapp kami sekarang 0164431957 http://terajutama.wasap.my #tag  #tagbaju  #tagmurah  #thankyoutag  #hangtag  #businesscard  #businesscardmurah  #namecard  #namecardmurah  #printing  #ipoh  #label  #produk  #shawl  #tudung  #baju  #bajuimportmurah  #tudungmurah  #tudungonline  #tudunglabuh  #hijab  #hijabers  #hijabmurah  #shawl  #igshopmalaysia  #malaysian  #bajukurung  #craftcard  #butik 
SHAWL HEAVY CHIFFON/ SHAWL KEKNIS
.
.
. 🔻Affordable wholesale/retail price
🔻 Material heavy chiffon jakel ✅
🔻+/- 1.9 m x 0.7m .
🔻 Jahitan baby seam / jahit tepi .
🔻 End square
🔻 Boleh adjust labuh
🔻 Tak jarang & senang bentuk
🔻 Boleh pakai pelbagai gaya
.
. 💵  RM10 .
. 🛍 Postage fee based on quantity & location
.
. ✏️ 1-4 pcs = RM 8 SM / RM 12 SS
✏️ 5-7 pcs = RM 11 SM / RM 17 SS
✏️ 8-10 pcs = RM 15 SM / RM 20 SS .
.
Please expect a different colour due lighting and screen resolution. Warna akan 5-10% berbeza dari gambar .
.
.

#tudungmurah #tudungplain #shawllabuh #shawlmurah #shawlplain #shawlpastel #shawlkeknis #shawlheavychiffon #shawlkeknisborong #shawlkeknispastel #shawlchiffon #shawlchiffonplain #shawlchiffonmurah #shawlplainchiffon
SHAWL HEAVY CHIFFON/ SHAWL KEKNIS . . . 🔻Affordable wholesale/retail price 🔻 Material heavy chiffon jakel ✅ 🔻+/- 1.9 m x 0.7m . 🔻 Jahitan baby seam / jahit tepi . 🔻 End square 🔻 Boleh adjust labuh 🔻 Tak jarang & senang bentuk 🔻 Boleh pakai pelbagai gaya . . 💵 RM10 . . 🛍 Postage fee based on quantity & location . . ✏️ 1-4 pcs = RM 8 SM / RM 12 SS ✏️ 5-7 pcs = RM 11 SM / RM 17 SS ✏️ 8-10 pcs = RM 15 SM / RM 20 SS . . Please expect a different colour due lighting and screen resolution. Warna akan 5-10% berbeza dari gambar . . . #tudungmurah  #tudungplain  #shawllabuh  #shawlmurah  #shawlplain  #shawlpastel  #shawlkeknis  #shawlheavychiffon  #shawlkeknisborong  #shawlkeknispastel  #shawlchiffon  #shawlchiffonplain  #shawlchiffonmurah  #shawlplainchiffon 
PROMOSI SEMPENA DEEPAVALI
.
🌿TUDUNG BAWAL MASYARABIA (BAWAL BERHANTU #1 DI MALAYSIA)
.
Setiap pembelian akan dapat bersama hard box exclusive drpd masyarabia. 💋
.
Material : Georgette Ester (Kualiti lebih baik drpd chiffon - Kesat dan tebal)
.
Harhga sehelai mengikut bidang👇
Bidang 45 : RM30 exc post
Bidang 50 : RM35 exc post
Bidang 55 : RM40 exc post
.
Measurement setiap bidang 👇
Bidang 45 : +/- 45 inci X 45 inci
Bidang 50 : +/- 50 inci X 50 inci
Bidang 55 : +/- 55 inci X 55 inci

PROMOSI
Beli 3 helai percuma SEHELAI. 😄
.
Kelebihan yang tiada tandingan :
✔Bawal berbucu bulat
✔80% opaque
✔Tidak perlu pakai inner
✔Susah kedut
✔Kesat & tidak licin
✔Mudah bentuk
✔Flowy mowy je tau
✔Mudah utk digayakan
.
Bidang yg available : 45, 50 & 55
.
Berminat boleh terus whatsapp laju-laju ke 📲 019 4566 751. 😘

CEPAT DAPATKAN SEBELUM TERLAMBAT!
STOK SANGAT LIMITED!

#tudungbawalcorak #tudungbawalcrepe #tudungbawalchiffon #tudungbawalsatin #tudungbawalmurah #tudungbawal #hijaber #hijab #tudunglabuhlover #tudunglabuhmurah #tudunglabuh #tudungcorak #tudungbucubulat #tudungberkualiti #tudunggeorgetteester #shawllabuh #instantshawl #shawlchiffon #shawlcorak #shawlmurah #tudungmurah #tudungrufflemurah #tudungruffle #tudungtunang #tudungnikah #shawl #tudungraya2017 #tudungraya #rayahaji
PROMOSI SEMPENA DEEPAVALI . 🌿TUDUNG BAWAL MASYARABIA (BAWAL BERHANTU #1  DI MALAYSIA) . Setiap pembelian akan dapat bersama hard box exclusive drpd masyarabia. 💋 . Material : Georgette Ester (Kualiti lebih baik drpd chiffon - Kesat dan tebal) . Harhga sehelai mengikut bidang👇 Bidang 45 : RM30 exc post Bidang 50 : RM35 exc post Bidang 55 : RM40 exc post . Measurement setiap bidang 👇 Bidang 45 : +/- 45 inci X 45 inci Bidang 50 : +/- 50 inci X 50 inci Bidang 55 : +/- 55 inci X 55 inci PROMOSI Beli 3 helai percuma SEHELAI. 😄 . Kelebihan yang tiada tandingan : ✔Bawal berbucu bulat ✔80% opaque ✔Tidak perlu pakai inner ✔Susah kedut ✔Kesat & tidak licin ✔Mudah bentuk ✔Flowy mowy je tau ✔Mudah utk digayakan . Bidang yg available : 45, 50 & 55 . Berminat boleh terus whatsapp laju-laju ke 📲 019 4566 751. 😘 CEPAT DAPATKAN SEBELUM TERLAMBAT! STOK SANGAT LIMITED! #tudungbawalcorak  #tudungbawalcrepe  #tudungbawalchiffon  #tudungbawalsatin  #tudungbawalmurah  #tudungbawal  #hijaber  #hijab  #tudunglabuhlover  #tudunglabuhmurah  #tudunglabuh  #tudungcorak  #tudungbucubulat  #tudungberkualiti  #tudunggeorgetteester  #shawllabuh  #instantshawl  #shawlchiffon  #shawlcorak  #shawlmurah  #tudungmurah  #tudungrufflemurah  #tudungruffle  #tudungtunang  #tudungnikah  #shawl  #tudungraya2017  #tudungraya  #rayahaji 
#NEW RELEASE!!! -  TUDUNG INSTANT FLOWY EFFECT TANPA PERLU PIN & KERONGSANG, 
SIAP PAKAI DALAM 5 SAAT SHJ!!!
SESUAI UTK WANITA YG TAK RETI LILIT TAPI NAK GOJES ALA2 FLARE GITU! 😍 😱
.
-------------------------------------
APA YANG BEST SANGAT SAFEEYA BASIC PREMIUM INSTANT SHAWL  YANG TENGAH TRENDING NI???
-------------------------------------
.
🌸 5 PILIHAN WARNA
Semestinya pastel colors pilihan ramai…
. 🌸 JIMAT MASA & STYLO 
Sarung 2 kali je terus menjadi flare nyeee.. Kalau lilit pun belum tentu flare kan?..
. 🌸 LABUH
Safeeya Basic Premium Instant Shawl ni berukuran 2.0M x 0.7M tau! So memang labuh depan belakang siap boleh adjust.
. 🌸 FLARE EFEK MUKA KURUS & nampak muka runcing V shape sambil acah2 teror lilit shawl gitu!
.
🌸 MATERIAL PREMIUM QUALITI
Material cik feeya guna adalah dari PREMIUM KOREAN CHIFFON berkualiti dan di jahit KEMASAN BABY SEAM pd keliling shawl. Kain lebih berat & flowy
.
Haa, dah tak sabbarrr ke???
.
Sabar cik feeya nak bg BEST OFFER ni? Korang na
.
-----------------------------------
BEST PRICE OF SAFEEYA BASIC PREMIUM INSTANT SHAWL
-----------------------------------
.
RM59/ sehelai (tak termasuk kos penghantaran)
.
TAPI KEJAP 🙌🏻 kalau uolls nak LAGI JIMAT, uolls boleh order HARGA COMBO & SUPER COMBO bawah ni!!! 👇🏼 👇🏼 👇🏼
. 💰HARGA COMBO JIMAT
2 HELAI RM110 (RM59 x 2 = RM118)  JIMAT RM8 uolls
. 💰HARGA SUPER COMBO JIMAT
3 HELAI RM150 (RM59 x 3 = RM177)  wahhh JIMAT RM27 uolls
.
------------------------
HOW TO ORDER????
------------------------
1. Whatsapp
>> Whatsapp NAK SAFEEYA INSTANT ke +60166498950
.

2. Komen >> Komen ‘PM’ di bawah SEKARANG !!! 3. Klik Link bawah ni utk terus whatsapp cik feeya! >> www.wasap.my/60166498950
>> www.wasap.my/60166498950
>> www.wasap.my/60166498950
.
p/s : warna2 dalam gambar kemungkinan berbeza 5-10% kerana faktor pencahayaan semase photoshoot dan perbezaan skrin handphone masing2.
.
#tudunginstantshawl
#instantshawlmurah
#instantshawllabuh
#instantshawlterkini
#tutorialshawlterkini
#heavychiffonshawl
#shawltutorial2017
#tudungonline
#tudungsarung
#tudungmurah
#tudung
#tudunglabuh
#tudungsarunglabuh
#NEW  RELEASE!!! - TUDUNG INSTANT FLOWY EFFECT TANPA PERLU PIN & KERONGSANG, SIAP PAKAI DALAM 5 SAAT SHJ!!! SESUAI UTK WANITA YG TAK RETI LILIT TAPI NAK GOJES ALA2 FLARE GITU! 😍 😱 . ------------------------------------- APA YANG BEST SANGAT SAFEEYA BASIC PREMIUM INSTANT SHAWL YANG TENGAH TRENDING NI??? ------------------------------------- . 🌸 5 PILIHAN WARNA Semestinya pastel colors pilihan ramai… . 🌸 JIMAT MASA & STYLO Sarung 2 kali je terus menjadi flare nyeee.. Kalau lilit pun belum tentu flare kan?.. . 🌸 LABUH Safeeya Basic Premium Instant Shawl ni berukuran 2.0M x 0.7M tau! So memang labuh depan belakang siap boleh adjust. . 🌸 FLARE EFEK MUKA KURUS & nampak muka runcing V shape sambil acah2 teror lilit shawl gitu! . 🌸 MATERIAL PREMIUM QUALITI Material cik feeya guna adalah dari PREMIUM KOREAN CHIFFON berkualiti dan di jahit KEMASAN BABY SEAM pd keliling shawl. Kain lebih berat & flowy . Haa, dah tak sabbarrr ke??? . Sabar cik feeya nak bg BEST OFFER ni? Korang na . ----------------------------------- BEST PRICE OF SAFEEYA BASIC PREMIUM INSTANT SHAWL ----------------------------------- . RM59/ sehelai (tak termasuk kos penghantaran) . TAPI KEJAP 🙌🏻 kalau uolls nak LAGI JIMAT, uolls boleh order HARGA COMBO & SUPER COMBO bawah ni!!! 👇🏼 👇🏼 👇🏼 . 💰HARGA COMBO JIMAT 2 HELAI RM110 (RM59 x 2 = RM118)  JIMAT RM8 uolls . 💰HARGA SUPER COMBO JIMAT 3 HELAI RM150 (RM59 x 3 = RM177)  wahhh JIMAT RM27 uolls . ------------------------ HOW TO ORDER???? ------------------------ 1. Whatsapp >> Whatsapp NAK SAFEEYA INSTANT ke +60166498950 . 2. Komen >> Komen ‘PM’ di bawah SEKARANG !!! 3. Klik Link bawah ni utk terus whatsapp cik feeya! >> www.wasap.my/60166498950 >> www.wasap.my/60166498950 >> www.wasap.my/60166498950 . p/s : warna2 dalam gambar kemungkinan berbeza 5-10% kerana faktor pencahayaan semase photoshoot dan perbezaan skrin handphone masing2. . #tudunginstantshawl  #instantshawlmurah  #instantshawllabuh  #instantshawlterkini  #tutorialshawlterkini  #heavychiffonshawl  #shawltutorial2017  #tudungonline  #tudungsarung  #tudungmurah  #tudung  #tudunglabuh  #tudungsarunglabuh 
PROMOSI SEMPENA DEEPAVALI
.
🌿TUDUNG BAWAL MASYARABIA (BAWAL BERHANTU #1 DI MALAYSIA)
.
Setiap pembelian akan dapat bersama hard box exclusive drpd masyarabia. 💋
.
Material : Georgette Ester (Kualiti lebih baik drpd chiffon - Kesat dan tebal)
.
Harhga sehelai mengikut bidang👇
Bidang 45 : RM30 exc post
Bidang 50 : RM35 exc post
Bidang 55 : RM40 exc post
.
Measurement setiap bidang 👇
Bidang 45 : +/- 45 inci X 45 inci
Bidang 50 : +/- 50 inci X 50 inci
Bidang 55 : +/- 55 inci X 55 inci

PROMOSI
Beli 3 helai percuma SEHELAI. 😄
.
Kelebihan yang tiada tandingan :
✔Bawal berbucu bulat
✔80% opaque
✔Tidak perlu pakai inner
✔Susah kedut
✔Kesat & tidak licin
✔Mudah bentuk
✔Flowy mowy je tau
✔Mudah utk digayakan
.
Bidang yg available : 45, 50 & 55
.
Berminat boleh terus whatsapp laju-laju ke 📲 019 4566 751. 😘

CEPAT DAPATKAN SEBELUM TERLAMBAT!
STOK SANGAT LIMITED!

#tudungbawalcorak #tudungbawalcrepe #tudungbawalchiffon #tudungbawalsatin #tudungbawalmurah #tudungbawal #hijaber #hijab #tudunglabuhlover #tudunglabuhmurah #tudunglabuh #tudungcorak #tudungbucubulat #tudungberkualiti #tudunggeorgetteester #shawllabuh #instantshawl #shawlchiffon #shawlcorak #shawlmurah #tudungmurah #tudungrufflemurah #tudungruffle #tudungtunang #tudungnikah #shawl #tudungraya2017 #tudungraya #rayahaji
PROMOSI SEMPENA DEEPAVALI . 🌿TUDUNG BAWAL MASYARABIA (BAWAL BERHANTU #1  DI MALAYSIA) . Setiap pembelian akan dapat bersama hard box exclusive drpd masyarabia. 💋 . Material : Georgette Ester (Kualiti lebih baik drpd chiffon - Kesat dan tebal) . Harhga sehelai mengikut bidang👇 Bidang 45 : RM30 exc post Bidang 50 : RM35 exc post Bidang 55 : RM40 exc post . Measurement setiap bidang 👇 Bidang 45 : +/- 45 inci X 45 inci Bidang 50 : +/- 50 inci X 50 inci Bidang 55 : +/- 55 inci X 55 inci PROMOSI Beli 3 helai percuma SEHELAI. 😄 . Kelebihan yang tiada tandingan : ✔Bawal berbucu bulat ✔80% opaque ✔Tidak perlu pakai inner ✔Susah kedut ✔Kesat & tidak licin ✔Mudah bentuk ✔Flowy mowy je tau ✔Mudah utk digayakan . Bidang yg available : 45, 50 & 55 . Berminat boleh terus whatsapp laju-laju ke 📲 019 4566 751. 😘 CEPAT DAPATKAN SEBELUM TERLAMBAT! STOK SANGAT LIMITED! #tudungbawalcorak  #tudungbawalcrepe  #tudungbawalchiffon  #tudungbawalsatin  #tudungbawalmurah  #tudungbawal  #hijaber  #hijab  #tudunglabuhlover  #tudunglabuhmurah  #tudunglabuh  #tudungcorak  #tudungbucubulat  #tudungberkualiti  #tudunggeorgetteester  #shawllabuh  #instantshawl  #shawlchiffon  #shawlcorak  #shawlmurah  #tudungmurah  #tudungrufflemurah  #tudungruffle  #tudungtunang  #tudungnikah  #shawl  #tudungraya2017  #tudungraya  #rayahaji 
SHAWL HEAVY CHIFFON/ SHAWL KEKNIS
.
.
. 🔻Affordable wholesale/retail price
🔻 Material heavy chiffon jakel ✅
🔻+/- 1.9 m x 0.7m .
🔻 Jahitan baby seam / jahit tepi .
🔻 End square
🔻 Boleh adjust labuh
🔻 Tak jarang & senang bentuk
🔻 Boleh pakai pelbagai gaya
.
. 💵  RM10 .
. 🛍 Postage fee based on quantity & location
.
. ✏️ 1-4 pcs = RM 8 SM / RM 12 SS
✏️ 5-7 pcs = RM 11 SM / RM 17 SS
✏️ 8-10 pcs = RM 15 SM / RM 20 SS .
.
Please expect a different colour due lighting and screen resolution. Warna akan 5-10% berbeza dari gambar .
.
.

#tudungmurah #tudungplain #shawllabuh #shawlmurah #shawlplain #shawlpastel #shawlkeknis #shawlheavychiffon #shawlkeknisborong #shawlkeknispastel #shawlchiffon #shawlchiffonplain #shawlchiffonmurah #shawlplainchiffon
SHAWL HEAVY CHIFFON/ SHAWL KEKNIS . . . 🔻Affordable wholesale/retail price 🔻 Material heavy chiffon jakel ✅ 🔻+/- 1.9 m x 0.7m . 🔻 Jahitan baby seam / jahit tepi . 🔻 End square 🔻 Boleh adjust labuh 🔻 Tak jarang & senang bentuk 🔻 Boleh pakai pelbagai gaya . . 💵 RM10 . . 🛍 Postage fee based on quantity & location . . ✏️ 1-4 pcs = RM 8 SM / RM 12 SS ✏️ 5-7 pcs = RM 11 SM / RM 17 SS ✏️ 8-10 pcs = RM 15 SM / RM 20 SS . . Please expect a different colour due lighting and screen resolution. Warna akan 5-10% berbeza dari gambar . . . #tudungmurah  #tudungplain  #shawllabuh  #shawlmurah  #shawlplain  #shawlpastel  #shawlkeknis  #shawlheavychiffon  #shawlkeknisborong  #shawlkeknispastel  #shawlchiffon  #shawlchiffonplain  #shawlchiffonmurah  #shawlplainchiffon 
#NEW RELEASE!!! -  TUDUNG INSTANT FLOWY EFFECT TANPA PERLU PIN & KERONGSANG, 
SIAP PAKAI DALAM 5 SAAT SHJ!!!
SESUAI UTK WANITA YG TAK RETI LILIT TAPI NAK GOJES ALA2 FLARE GITU! 😍 😱
.
-------------------------------------
APA YANG BEST SANGAT SAFEEYA BASIC PREMIUM INSTANT SHAWL  YANG TENGAH TRENDING NI???
-------------------------------------
.
🌸 5 PILIHAN WARNA
Semestinya pastel colors pilihan ramai…
. 🌸 JIMAT MASA & STYLO 
Sarung 2 kali je terus menjadi flare nyeee.. Kalau lilit pun belum tentu flare kan?..
. 🌸 LABUH
Safeeya Basic Premium Instant Shawl ni berukuran 2.0M x 0.7M tau! So memang labuh depan belakang siap boleh adjust.
. 🌸 FLARE EFEK MUKA KURUS & nampak muka runcing V shape sambil acah2 teror lilit shawl gitu!
.
🌸 MATERIAL PREMIUM QUALITI
Material cik feeya guna adalah dari PREMIUM KOREAN CHIFFON berkualiti dan di jahit KEMASAN BABY SEAM pd keliling shawl. Kain lebih berat & flowy
.
Haa, dah tak sabbarrr ke???
.
Sabar cik feeya nak bg BEST OFFER ni? Korang na
.
-----------------------------------
BEST PRICE OF SAFEEYA BASIC PREMIUM INSTANT SHAWL
-----------------------------------
.
RM59/ sehelai (tak termasuk kos penghantaran)
.
TAPI KEJAP 🙌🏻 kalau uolls nak LAGI JIMAT, uolls boleh order HARGA COMBO & SUPER COMBO bawah ni!!! 👇🏼 👇🏼 👇🏼
. 💰HARGA COMBO JIMAT
2 HELAI RM110 (RM59 x 2 = RM118)  JIMAT RM8 uolls
. 💰HARGA SUPER COMBO JIMAT
3 HELAI RM150 (RM59 x 3 = RM177)  wahhh JIMAT RM27 uolls
.
------------------------
HOW TO ORDER????
------------------------
1. Whatsapp
>> Whatsapp NAK SAFEEYA INSTANT ke +60166498950
.

2. Komen >> Komen ‘PM’ di bawah SEKARANG !!! 3. Klik Link bawah ni utk terus whatsapp cik feeya! >> www.wasap.my/60166498950
>> www.wasap.my/60166498950
>> www.wasap.my/60166498950
.
p/s : warna2 dalam gambar kemungkinan berbeza 5-10% kerana faktor pencahayaan semase photoshoot dan perbezaan skrin handphone masing2.
.
#tudunginstantshawl
#instantshawlmurah
#instantshawllabuh
#instantshawlterkini
#tutorialshawlterkini
#heavychiffonshawl
#shawltutorial2017
#tudungonline
#tudungsarung
#tudungmurah
#tudung
#tudunglabuh
#tudungsarunglabuh
#NEW  RELEASE!!! - TUDUNG INSTANT FLOWY EFFECT TANPA PERLU PIN & KERONGSANG, SIAP PAKAI DALAM 5 SAAT SHJ!!! SESUAI UTK WANITA YG TAK RETI LILIT TAPI NAK GOJES ALA2 FLARE GITU! 😍 😱 . ------------------------------------- APA YANG BEST SANGAT SAFEEYA BASIC PREMIUM INSTANT SHAWL YANG TENGAH TRENDING NI??? ------------------------------------- . 🌸 5 PILIHAN WARNA Semestinya pastel colors pilihan ramai… . 🌸 JIMAT MASA & STYLO Sarung 2 kali je terus menjadi flare nyeee.. Kalau lilit pun belum tentu flare kan?.. . 🌸 LABUH Safeeya Basic Premium Instant Shawl ni berukuran 2.0M x 0.7M tau! So memang labuh depan belakang siap boleh adjust. . 🌸 FLARE EFEK MUKA KURUS & nampak muka runcing V shape sambil acah2 teror lilit shawl gitu! . 🌸 MATERIAL PREMIUM QUALITI Material cik feeya guna adalah dari PREMIUM KOREAN CHIFFON berkualiti dan di jahit KEMASAN BABY SEAM pd keliling shawl. Kain lebih berat & flowy . Haa, dah tak sabbarrr ke??? . Sabar cik feeya nak bg BEST OFFER ni? Korang na . ----------------------------------- BEST PRICE OF SAFEEYA BASIC PREMIUM INSTANT SHAWL ----------------------------------- . RM59/ sehelai (tak termasuk kos penghantaran) . TAPI KEJAP 🙌🏻 kalau uolls nak LAGI JIMAT, uolls boleh order HARGA COMBO & SUPER COMBO bawah ni!!! 👇🏼 👇🏼 👇🏼 . 💰HARGA COMBO JIMAT 2 HELAI RM110 (RM59 x 2 = RM118)  JIMAT RM8 uolls . 💰HARGA SUPER COMBO JIMAT 3 HELAI RM150 (RM59 x 3 = RM177)  wahhh JIMAT RM27 uolls . ------------------------ HOW TO ORDER???? ------------------------ 1. Whatsapp >> Whatsapp NAK SAFEEYA INSTANT ke +60166498950 . 2. Komen >> Komen ‘PM’ di bawah SEKARANG !!! 3. Klik Link bawah ni utk terus whatsapp cik feeya! >> www.wasap.my/60166498950 >> www.wasap.my/60166498950 >> www.wasap.my/60166498950 . p/s : warna2 dalam gambar kemungkinan berbeza 5-10% kerana faktor pencahayaan semase photoshoot dan perbezaan skrin handphone masing2. . #tudunginstantshawl  #instantshawlmurah  #instantshawllabuh  #instantshawlterkini  #tutorialshawlterkini  #heavychiffonshawl  #shawltutorial2017  #tudungonline  #tudungsarung  #tudungmurah  #tudung  #tudunglabuh  #tudungsarunglabuh 
#NEW RELEASE!!! -  TUDUNG INSTANT FLOWY EFFECT TANPA PERLU PIN & KERONGSANG, 
SIAP PAKAI DALAM 5 SAAT SHJ!!!
SESUAI UTK WANITA YG TAK RETI LILIT TAPI NAK GOJES ALA2 FLARE GITU! 😍 😱
.
-------------------------------------
APA YANG BEST SANGAT SAFEEYA BASIC PREMIUM INSTANT SHAWL  YANG TENGAH TRENDING NI???
-------------------------------------
.
🌸 5 PILIHAN WARNA
Semestinya pastel colors pilihan ramai…
. 🌸 JIMAT MASA & STYLO 
Sarung 2 kali je terus menjadi flare nyeee.. Kalau lilit pun belum tentu flare kan?..
. 🌸 LABUH
Safeeya Basic Premium Instant Shawl ni berukuran 2.0M x 0.7M tau! So memang labuh depan belakang siap boleh adjust.
. 🌸 FLARE EFEK MUKA KURUS & nampak muka runcing V shape sambil acah2 teror lilit shawl gitu!
.
🌸 MATERIAL PREMIUM QUALITI
Material cik feeya guna adalah dari PREMIUM KOREAN CHIFFON berkualiti dan di jahit KEMASAN BABY SEAM pd keliling shawl. Kain lebih berat & flowy
.
Haa, dah tak sabbarrr ke???
.
Sabar cik feeya nak bg BEST OFFER ni? Korang na
.
-----------------------------------
BEST PRICE OF SAFEEYA BASIC PREMIUM INSTANT SHAWL
-----------------------------------
.
RM59/ sehelai (tak termasuk kos penghantaran)
.
TAPI KEJAP 🙌🏻 kalau uolls nak LAGI JIMAT, uolls boleh order HARGA COMBO & SUPER COMBO bawah ni!!! 👇🏼 👇🏼 👇🏼
. 💰HARGA COMBO JIMAT
2 HELAI RM110 (RM59 x 2 = RM118)  JIMAT RM8 uolls
. 💰HARGA SUPER COMBO JIMAT
3 HELAI RM150 (RM59 x 3 = RM177)  wahhh JIMAT RM27 uolls
.
------------------------
HOW TO ORDER????
------------------------
1. Whatsapp
>> Whatsapp NAK SAFEEYA INSTANT ke +60166498950
.

2. Komen >> Komen ‘PM’ di bawah SEKARANG !!! 3. Klik Link bawah ni utk terus whatsapp cik feeya! >> www.wasap.my/60166498950
>> www.wasap.my/60166498950
>> www.wasap.my/60166498950
.
p/s : warna2 dalam gambar kemungkinan berbeza 5-10% kerana faktor pencahayaan semase photoshoot dan perbezaan skrin handphone masing2.
.
#tudunginstantshawl
#instantshawlmurah
#instantshawllabuh
#instantshawlterkini
#tutorialshawlterkini
#heavychiffonshawl
#shawltutorial2017
#tudungonline
#tudungsarung
#tudungmurah
#tudung
#tudunglabuh
#tudungsarunglabuhmalaysia
#NEW  RELEASE!!! - TUDUNG INSTANT FLOWY EFFECT TANPA PERLU PIN & KERONGSANG, SIAP PAKAI DALAM 5 SAAT SHJ!!! SESUAI UTK WANITA YG TAK RETI LILIT TAPI NAK GOJES ALA2 FLARE GITU! 😍 😱 . ------------------------------------- APA YANG BEST SANGAT SAFEEYA BASIC PREMIUM INSTANT SHAWL YANG TENGAH TRENDING NI??? ------------------------------------- . 🌸 5 PILIHAN WARNA Semestinya pastel colors pilihan ramai… . 🌸 JIMAT MASA & STYLO Sarung 2 kali je terus menjadi flare nyeee.. Kalau lilit pun belum tentu flare kan?.. . 🌸 LABUH Safeeya Basic Premium Instant Shawl ni berukuran 2.0M x 0.7M tau! So memang labuh depan belakang siap boleh adjust. . 🌸 FLARE EFEK MUKA KURUS & nampak muka runcing V shape sambil acah2 teror lilit shawl gitu! . 🌸 MATERIAL PREMIUM QUALITI Material cik feeya guna adalah dari PREMIUM KOREAN CHIFFON berkualiti dan di jahit KEMASAN BABY SEAM pd keliling shawl. Kain lebih berat & flowy . Haa, dah tak sabbarrr ke??? . Sabar cik feeya nak bg BEST OFFER ni? Korang na . ----------------------------------- BEST PRICE OF SAFEEYA BASIC PREMIUM INSTANT SHAWL ----------------------------------- . RM59/ sehelai (tak termasuk kos penghantaran) . TAPI KEJAP 🙌🏻 kalau uolls nak LAGI JIMAT, uolls boleh order HARGA COMBO & SUPER COMBO bawah ni!!! 👇🏼 👇🏼 👇🏼 . 💰HARGA COMBO JIMAT 2 HELAI RM110 (RM59 x 2 = RM118)  JIMAT RM8 uolls . 💰HARGA SUPER COMBO JIMAT 3 HELAI RM150 (RM59 x 3 = RM177)  wahhh JIMAT RM27 uolls . ------------------------ HOW TO ORDER???? ------------------------ 1. Whatsapp >> Whatsapp NAK SAFEEYA INSTANT ke +60166498950 . 2. Komen >> Komen ‘PM’ di bawah SEKARANG !!! 3. Klik Link bawah ni utk terus whatsapp cik feeya! >> www.wasap.my/60166498950 >> www.wasap.my/60166498950 >> www.wasap.my/60166498950 . p/s : warna2 dalam gambar kemungkinan berbeza 5-10% kerana faktor pencahayaan semase photoshoot dan perbezaan skrin handphone masing2. . #tudunginstantshawl  #instantshawlmurah  #instantshawllabuh  #instantshawlterkini  #tutorialshawlterkini  #heavychiffonshawl  #shawltutorial2017  #tudungonline  #tudungsarung  #tudungmurah  #tudung  #tudunglabuh  #tudungsarunglabuhmalaysia 
SHAWL KEKNIS
.
.
📌Jualan 1 set sahaja. 1 set 10 helai.
📌Random color (pastel)
📌Ukuran 1.8m x 0.7m
📌Heavy chiffon berat 1 set 1.4kg 📌HARGA RM75

BERMINAT WHATSUP 01131728245

#shawl  #shawlrayamurah 
#shawlkeknis #shawlmurah
#shawlborongmurah #shawlkeknismurah
#shawl2017 #tudungmurah #tudngmurah #tutorialhijab #lelong #shawlheavychiffonmurah #shawllabuh #shawls #tudungshawl #tudungonline #shawlheavychiffon #shawlknitting#wideshawl #wideshawlmurah #wideshawlplain #wideshawls #wideshawlborong #wideshawlborongmurah #wideshawlborongmurahonline
SHAWL KEKNIS . . 📌Jualan 1 set sahaja. 1 set 10 helai. 📌Random color (pastel) 📌Ukuran 1.8m x 0.7m 📌Heavy chiffon berat 1 set 1.4kg 📌HARGA RM75 BERMINAT WHATSUP 01131728245 #shawl  #shawlrayamurah  #shawlkeknis  #shawlmurah  #shawlborongmurah  #shawlkeknismurah  #shawl2017  #tudungmurah  #tudngmurah  #tutorialhijab  #lelong  #shawlheavychiffonmurah  #shawllabuh  #shawls  #tudungshawl  #tudungonline  #shawlheavychiffon  #shawlknitting #wideshawl  #wideshawlmurah  #wideshawlplain  #wideshawls  #wideshawlborong  #wideshawlborongmurah  #wideshawlborongmurahonline 
#NEW RELEASE!!! -  TUDUNG INSTANT FLOWY EFFECT TANPA PERLU PIN & KERONGSANG, 
SIAP PAKAI DALAM 5 SAAT SHJ!!!
SESUAI UTK WANITA YG TAK RETI LILIT TAPI NAK GOJES ALA2 FLARE GITU! 😍 😱
.
-------------------------------------
APA YANG BEST SANGAT SAFEEYA BASIC PREMIUM INSTANT SHAWL  YANG TENGAH TRENDING NI???
-------------------------------------
.
🌸 5 PILIHAN WARNA
Semestinya pastel colors pilihan ramai…
. 🌸 JIMAT MASA & STYLO 
Sarung 2 kali je terus menjadi flare nyeee.. Kalau lilit pun belum tentu flare kan?..
. 🌸 LABUH
Safeeya Basic Premium Instant Shawl ni berukuran 2.0M x 0.7M tau! So memang labuh depan belakang siap boleh adjust.
. 🌸 FLARE EFEK MUKA KURUS & nampak muka runcing V shape sambil acah2 teror lilit shawl gitu!
.
🌸 MATERIAL PREMIUM QUALITI
Material cik feeya guna adalah dari PREMIUM KOREAN CHIFFON berkualiti dan di jahit KEMASAN BABY SEAM pd keliling shawl. Kain lebih berat & flowy
.
Haa, dah tak sabbarrr ke???
.
Sabar cik feeya nak bg BEST OFFER ni? Korang na
.
-----------------------------------
BEST PRICE OF SAFEEYA BASIC PREMIUM INSTANT SHAWL
-----------------------------------
.
RM59/ sehelai (tak termasuk kos penghantaran)
.
TAPI KEJAP 🙌🏻 kalau uolls nak LAGI JIMAT, uolls boleh order HARGA COMBO & SUPER COMBO bawah ni!!! 👇🏼 👇🏼 👇🏼
. 💰HARGA COMBO JIMAT
2 HELAI RM110 (RM59 x 2 = RM118)  JIMAT RM8 uolls
. 💰HARGA SUPER COMBO JIMAT
3 HELAI RM150 (RM59 x 3 = RM177)  wahhh JIMAT RM27 uolls
.
------------------------
HOW TO ORDER????
------------------------
1. Whatsapp
>> Whatsapp NAK SAFEEYA INSTANT ke +60166498950
.

2. Komen >> Komen ‘PM’ di bawah SEKARANG !!! 3. Klik Link bawah ni utk terus whatsapp cik feeya! >> www.wasap.my/60166498950
>> www.wasap.my/60166498950
>> www.wasap.my/60166498950
.
p/s : warna2 dalam gambar kemungkinan berbeza 5-10% kerana faktor pencahayaan semase photoshoot dan perbezaan skrin handphone masing2.
.
#tudunginstantshawl
#instantshawlmurah
#instantshawllabuh
#instantshawlterkini
#tutorialshawlterkini
#heavychiffonshawl
#shawltutorial2017
#tudungonline
#tudungsarung
#tudungmurah
#tudung
#tudunglabuh
#tudungsarunglabuh
#NEW  RELEASE!!! - TUDUNG INSTANT FLOWY EFFECT TANPA PERLU PIN & KERONGSANG, SIAP PAKAI DALAM 5 SAAT SHJ!!! SESUAI UTK WANITA YG TAK RETI LILIT TAPI NAK GOJES ALA2 FLARE GITU! 😍 😱 . ------------------------------------- APA YANG BEST SANGAT SAFEEYA BASIC PREMIUM INSTANT SHAWL YANG TENGAH TRENDING NI??? ------------------------------------- . 🌸 5 PILIHAN WARNA Semestinya pastel colors pilihan ramai… . 🌸 JIMAT MASA & STYLO Sarung 2 kali je terus menjadi flare nyeee.. Kalau lilit pun belum tentu flare kan?.. . 🌸 LABUH Safeeya Basic Premium Instant Shawl ni berukuran 2.0M x 0.7M tau! So memang labuh depan belakang siap boleh adjust. . 🌸 FLARE EFEK MUKA KURUS & nampak muka runcing V shape sambil acah2 teror lilit shawl gitu! . 🌸 MATERIAL PREMIUM QUALITI Material cik feeya guna adalah dari PREMIUM KOREAN CHIFFON berkualiti dan di jahit KEMASAN BABY SEAM pd keliling shawl. Kain lebih berat & flowy . Haa, dah tak sabbarrr ke??? . Sabar cik feeya nak bg BEST OFFER ni? Korang na . ----------------------------------- BEST PRICE OF SAFEEYA BASIC PREMIUM INSTANT SHAWL ----------------------------------- . RM59/ sehelai (tak termasuk kos penghantaran) . TAPI KEJAP 🙌🏻 kalau uolls nak LAGI JIMAT, uolls boleh order HARGA COMBO & SUPER COMBO bawah ni!!! 👇🏼 👇🏼 👇🏼 . 💰HARGA COMBO JIMAT 2 HELAI RM110 (RM59 x 2 = RM118)  JIMAT RM8 uolls . 💰HARGA SUPER COMBO JIMAT 3 HELAI RM150 (RM59 x 3 = RM177)  wahhh JIMAT RM27 uolls . ------------------------ HOW TO ORDER???? ------------------------ 1. Whatsapp >> Whatsapp NAK SAFEEYA INSTANT ke +60166498950 . 2. Komen >> Komen ‘PM’ di bawah SEKARANG !!! 3. Klik Link bawah ni utk terus whatsapp cik feeya! >> www.wasap.my/60166498950 >> www.wasap.my/60166498950 >> www.wasap.my/60166498950 . p/s : warna2 dalam gambar kemungkinan berbeza 5-10% kerana faktor pencahayaan semase photoshoot dan perbezaan skrin handphone masing2. . #tudunginstantshawl  #instantshawlmurah  #instantshawllabuh  #instantshawlterkini  #tutorialshawlterkini  #heavychiffonshawl  #shawltutorial2017  #tudungonline  #tudungsarung  #tudungmurah  #tudung  #tudunglabuh  #tudungsarunglabuh 
EL Qausar nstant Shawl.

Tak perlu sesusah bawa seterika bagai. Shawl ni tak mudah kedut. Even dah kena lipat, tetap boleh terus sarung untuk dipakai.

Material Chiffon Bubble yang sejuk dan selesa. Macam ada aircond pun ye 😂. Gayakan dengan jubah hitam polos pun dah nampak cun tau.

Ringkas, menutup aurat dan bergaya. Kan?

#tudunglabuh #instatshawl #simple #muslimahfashion #tudungcantik #tudungmurah #pakaianmuslimahmodern
#NEW RELEASE!!! -  TUDUNG INSTANT FLOWY EFFECT TANPA PERLU PIN & KERONGSANG, 
SIAP PAKAI DALAM 5 SAAT SHJ!!!
SESUAI UTK WANITA YG TAK RETI LILIT TAPI NAK GOJES ALA2 FLARE GITU! 😍 😱
.
-------------------------------------
APA YANG BEST SANGAT SAFEEYA BASIC PREMIUM INSTANT SHAWL  YANG TENGAH TRENDING NI???
-------------------------------------
.
🌸 5 PILIHAN WARNA
Semestinya pastel colors pilihan ramai…
. 🌸 JIMAT MASA & STYLO 
Sarung 2 kali je terus menjadi flare nyeee.. Kalau lilit pun belum tentu flare kan?..
. 🌸 LABUH
Safeeya Basic Premium Instant Shawl ni berukuran 2.0M x 0.7M tau! So memang labuh depan belakang siap boleh adjust.
. 🌸 FLARE EFEK MUKA KURUS & nampak muka runcing V shape sambil acah2 teror lilit shawl gitu!
.
🌸 MATERIAL PREMIUM QUALITI
Material cik feeya guna adalah dari PREMIUM KOREAN CHIFFON berkualiti dan di jahit KEMASAN BABY SEAM pd keliling shawl. Kain lebih berat & flowy
.
Haa, dah tak sabbarrr ke???
.
Sabar cik feeya nak bg BEST OFFER ni? Korang na
.
-----------------------------------
BEST PRICE OF SAFEEYA BASIC PREMIUM INSTANT SHAWL
-----------------------------------
.
RM59/ sehelai (tak termasuk kos penghantaran)
.
TAPI KEJAP 🙌🏻 kalau uolls nak LAGI JIMAT, uolls boleh order HARGA COMBO & SUPER COMBO bawah ni!!! 👇🏼 👇🏼 👇🏼
. 💰HARGA COMBO JIMAT
2 HELAI RM110 (RM59 x 2 = RM118)  JIMAT RM8 uolls
. 💰HARGA SUPER COMBO JIMAT
3 HELAI RM150 (RM59 x 3 = RM177)  wahhh JIMAT RM27 uolls
.
------------------------
HOW TO ORDER????
------------------------
1. Whatsapp
>> Whatsapp NAK SAFEEYA INSTANT ke +60166498950
.

2. Komen >> Komen ‘PM’ di bawah SEKARANG !!! 3. Klik Link bawah ni utk terus whatsapp cik feeya! >> www.wasap.my/60166498950
>> www.wasap.my/60166498950
>> www.wasap.my/60166498950
.
p/s : warna2 dalam gambar kemungkinan berbeza 5-10% kerana faktor pencahayaan semase photoshoot dan perbezaan skrin handphone masing2.
.
#tudunginstantshawl
#instantshawlmurah
#instantshawllabuh
#instantshawlterkini
#tutorialshawlterkini
#heavychiffonshawl
#shawltutorial2017
#tudungonline
#tudungsarung
#tudungmurah
#tudung
#tudunglabuh
#tudungsarunglabuh
#NEW  RELEASE!!! - TUDUNG INSTANT FLOWY EFFECT TANPA PERLU PIN & KERONGSANG, SIAP PAKAI DALAM 5 SAAT SHJ!!! SESUAI UTK WANITA YG TAK RETI LILIT TAPI NAK GOJES ALA2 FLARE GITU! 😍 😱 . ------------------------------------- APA YANG BEST SANGAT SAFEEYA BASIC PREMIUM INSTANT SHAWL YANG TENGAH TRENDING NI??? ------------------------------------- . 🌸 5 PILIHAN WARNA Semestinya pastel colors pilihan ramai… . 🌸 JIMAT MASA & STYLO Sarung 2 kali je terus menjadi flare nyeee.. Kalau lilit pun belum tentu flare kan?.. . 🌸 LABUH Safeeya Basic Premium Instant Shawl ni berukuran 2.0M x 0.7M tau! So memang labuh depan belakang siap boleh adjust. . 🌸 FLARE EFEK MUKA KURUS & nampak muka runcing V shape sambil acah2 teror lilit shawl gitu! . 🌸 MATERIAL PREMIUM QUALITI Material cik feeya guna adalah dari PREMIUM KOREAN CHIFFON berkualiti dan di jahit KEMASAN BABY SEAM pd keliling shawl. Kain lebih berat & flowy . Haa, dah tak sabbarrr ke??? . Sabar cik feeya nak bg BEST OFFER ni? Korang na . ----------------------------------- BEST PRICE OF SAFEEYA BASIC PREMIUM INSTANT SHAWL ----------------------------------- . RM59/ sehelai (tak termasuk kos penghantaran) . TAPI KEJAP 🙌🏻 kalau uolls nak LAGI JIMAT, uolls boleh order HARGA COMBO & SUPER COMBO bawah ni!!! 👇🏼 👇🏼 👇🏼 . 💰HARGA COMBO JIMAT 2 HELAI RM110 (RM59 x 2 = RM118)  JIMAT RM8 uolls . 💰HARGA SUPER COMBO JIMAT 3 HELAI RM150 (RM59 x 3 = RM177)  wahhh JIMAT RM27 uolls . ------------------------ HOW TO ORDER???? ------------------------ 1. Whatsapp >> Whatsapp NAK SAFEEYA INSTANT ke +60166498950 . 2. Komen >> Komen ‘PM’ di bawah SEKARANG !!! 3. Klik Link bawah ni utk terus whatsapp cik feeya! >> www.wasap.my/60166498950 >> www.wasap.my/60166498950 >> www.wasap.my/60166498950 . p/s : warna2 dalam gambar kemungkinan berbeza 5-10% kerana faktor pencahayaan semase photoshoot dan perbezaan skrin handphone masing2. . #tudunginstantshawl  #instantshawlmurah  #instantshawllabuh  #instantshawlterkini  #tutorialshawlterkini  #heavychiffonshawl  #shawltutorial2017  #tudungonline  #tudungsarung  #tudungmurah  #tudung  #tudunglabuh  #tudungsarunglabuh 
LANA FULL INSTANT CHIFFON SHAWL
Material: Premium Chiffon
Ukuran: 2m x 0.75m
Harga runcit: RM17 (harga asal RM49)
Harga 10 helai & ke atas: RM13 sehelai
.
✔ Tak perlu pin melainkan bawah dagu jika wajah anda agak kecil atau untuk gaya lebih fancy.
✔ Tak perlu inner neck.
✔ Sekali sarung sahaja.
✔ Material premium chiffon yang flowy.
✔ Makin banyak beli makin murah.
✔ Disertakan kotak ekslusif AraAmnan (sesuai juga untuk dibuat sebagai hadiah)
.
Untuk order:
WhatsApp ke +6012 684 2531 (link ada di bio)
.
.
.
.

#LanaPu3kita #FullInstantShawl #AraAmnanAgent #tudunginstant
#instantshawl #fullinstantshawl #tudungmalaysia #tudungbrunei #hijabfilipina #philippineshijab #muslimahfashion #wideshawl #tudungborong #borongtudung #shawlmurah #tudungmurah #sayajualshawl #longshawl #shawlkeknis #shawlchiffon #suppliertudung #hijab #hijabers #scarf #scarves #fashion #muslimah #shawlheavychiffon #shawls
LANA FULL INSTANT CHIFFON SHAWL Material: Premium Chiffon Ukuran: 2m x 0.75m Harga runcit: RM17 (harga asal RM49) Harga 10 helai & ke atas: RM13 sehelai . ✔ Tak perlu pin melainkan bawah dagu jika wajah anda agak kecil atau untuk gaya lebih fancy. ✔ Tak perlu inner neck. ✔ Sekali sarung sahaja. ✔ Material premium chiffon yang flowy. ✔ Makin banyak beli makin murah. ✔ Disertakan kotak ekslusif AraAmnan (sesuai juga untuk dibuat sebagai hadiah) . Untuk order: WhatsApp ke +6012 684 2531 (link ada di bio) . . . . #LanaPu3kita  #FullInstantShawl  #AraAmnanAgent  #tudunginstant  #instantshawl  #fullinstantshawl  #tudungmalaysia  #tudungbrunei  #hijabfilipina  #philippineshijab  #muslimahfashion  #wideshawl  #tudungborong  #borongtudung  #shawlmurah  #tudungmurah  #sayajualshawl  #longshawl  #shawlkeknis  #shawlchiffon  #suppliertudung  #hijab  #hijabers  #scarf  #scarves  #fashion  #muslimah  #shawlheavychiffon  #shawls 
.
.
Tudung instant yang pasti memudahkan kehidupan seharian anda. Tak perlu gosok, sarung dan pakai sahaja. 
WHATSAPP 013-3733042
WHATSAPP 013-3733042
WHATSAPP 013-3733042

#tudungsarung #tudungsarungmalaysia #tudunginstant #tudunginstantmalaysia #tudungekspress #tudungekspressmalaysia #tudungpinless #tudungpinlessmalaysia #tudungsukan #tudungrekreasi #tudungpantang #tudungplain #instanttudungplain #instanthijab #hijabinstant #tudungmuslimah #muslimahfashion
#tudungmurah #tudungmurahmalaysia #sayajualtudung
. . Tudung instant yang pasti memudahkan kehidupan seharian anda. Tak perlu gosok, sarung dan pakai sahaja. WHATSAPP 013-3733042 WHATSAPP 013-3733042 WHATSAPP 013-3733042 #tudungsarung  #tudungsarungmalaysia  #tudunginstant  #tudunginstantmalaysia  #tudungekspress  #tudungekspressmalaysia  #tudungpinless  #tudungpinlessmalaysia  #tudungsukan  #tudungrekreasi  #tudungpantang  #tudungplain  #instanttudungplain  #instanthijab  #hijabinstant  #tudungmuslimah  #muslimahfashion  #tudungmurah  #tudungmurahmalaysia  #sayajualtudung 
INSTANT MOSS CREPE
Jenis tudung sarung
Material moss crepe (awning dan base)
Awning lembut

Saiz M
Labuh depan 42cm/16 inci
Harga:RM15.00
Postage: RM8 sm/ RM12 ss

WHATSAPP 013-3733042
WHATSAPP 013-3733042
WHATSAPP 013-3733042

#tudungsarung #tudungsarungmalaysia #tudunginstant #tudunginstantmalaysia #tudungekspress #tudungekspressmalaysia #tudungpinless #tudungpinlessmalaysia #tudungsukan #tudungrekreasi #tudungpantang #tudungplain #instanttudungplain #instanthijab #hijabinstant #tudungmuslimah #muslimahfashion
#tudungmurah #tudungmurahmalaysia #sayajualtudung
INSTANT MOSS CREPE Jenis tudung sarung Material moss crepe (awning dan base) Awning lembut Saiz M Labuh depan 42cm/16 inci Harga:RM15.00 Postage: RM8 sm/ RM12 ss WHATSAPP 013-3733042 WHATSAPP 013-3733042 WHATSAPP 013-3733042 #tudungsarung  #tudungsarungmalaysia  #tudunginstant  #tudunginstantmalaysia  #tudungekspress  #tudungekspressmalaysia  #tudungpinless  #tudungpinlessmalaysia  #tudungsukan  #tudungrekreasi  #tudungpantang  #tudungplain  #instanttudungplain  #instanthijab  #hijabinstant  #tudungmuslimah  #muslimahfashion  #tudungmurah  #tudungmurahmalaysia  #sayajualtudung 
#NEW RELEASE!!! -  TUDUNG INSTANT FLOWY EFFECT TANPA PERLU PIN & KERONGSANG, 
SIAP PAKAI DALAM 5 SAAT SHJ!!!
SESUAI UTK WANITA YG TAK RETI LILIT TAPI NAK GOJES ALA2 FLARE GITU! 😍 😱
.
-------------------------------------
APA YANG BEST SANGAT SAFEEYA BASIC PREMIUM INSTANT SHAWL  YANG TENGAH TRENDING NI???
-------------------------------------
.
🌸 5 PILIHAN WARNA
Semestinya pastel colors pilihan ramai…
. 🌸 JIMAT MASA & STYLO 
Sarung 2 kali je terus menjadi flare nyeee.. Kalau lilit pun belum tentu flare kan?..
. 🌸 LABUH
Safeeya Basic Premium Instant Shawl ni berukuran 2.0M x 0.7M tau! So memang labuh depan belakang siap boleh adjust.
. 🌸 FLARE EFEK MUKA KURUS & nampak muka runcing V shape sambil acah2 teror lilit shawl gitu!
.
🌸 MATERIAL PREMIUM QUALITI
Material cik feeya guna adalah dari PREMIUM KOREAN CHIFFON berkualiti dan di jahit KEMASAN BABY SEAM pd keliling shawl. Kain lebih berat & flowy
.
Haa, dah tak sabbarrr ke???
.
Sabar cik feeya nak bg BEST OFFER ni? Korang na
.
-----------------------------------
BEST PRICE OF SAFEEYA BASIC PREMIUM INSTANT SHAWL
-----------------------------------
.
RM59/ sehelai (tak termasuk kos penghantaran)
.
TAPI KEJAP 🙌🏻 kalau uolls nak LAGI JIMAT, uolls boleh order HARGA COMBO & SUPER COMBO bawah ni!!! 👇🏼 👇🏼 👇🏼
. 💰HARGA COMBO JIMAT
2 HELAI RM110 (RM59 x 2 = RM118)  JIMAT RM8 uolls
. 💰HARGA SUPER COMBO JIMAT
3 HELAI RM150 (RM59 x 3 = RM177)  wahhh JIMAT RM27 uolls
.
------------------------
HOW TO ORDER????
------------------------
1. Whatsapp
>> Whatsapp NAK SAFEEYA INSTANT ke +60166498950
.

2. Komen >> Komen ‘PM’ di bawah SEKARANG !!! 3. Klik Link bawah ni utk terus whatsapp cik feeya! >> www.wasap.my/60166498950
>> www.wasap.my/60166498950
>> www.wasap.my/60166498950
.
p/s : warna2 dalam gambar kemungkinan berbeza 5-10% kerana faktor pencahayaan semase photoshoot dan perbezaan skrin handphone masing2.
.
#tudunginstantshawl
#instantshawlmurah
#instantshawllabuh
#instantshawlterkini
#tutorialshawlterkini
#heavychiffonshawl
#shawltutorial2017
#tudungonline
#tudungsarung
#tudungmurah
#tudung
#tudunglabuh
#tudungsarunglabuh
#NEW  RELEASE!!! - TUDUNG INSTANT FLOWY EFFECT TANPA PERLU PIN & KERONGSANG, SIAP PAKAI DALAM 5 SAAT SHJ!!! SESUAI UTK WANITA YG TAK RETI LILIT TAPI NAK GOJES ALA2 FLARE GITU! 😍 😱 . ------------------------------------- APA YANG BEST SANGAT SAFEEYA BASIC PREMIUM INSTANT SHAWL YANG TENGAH TRENDING NI??? ------------------------------------- . 🌸 5 PILIHAN WARNA Semestinya pastel colors pilihan ramai… . 🌸 JIMAT MASA & STYLO Sarung 2 kali je terus menjadi flare nyeee.. Kalau lilit pun belum tentu flare kan?.. . 🌸 LABUH Safeeya Basic Premium Instant Shawl ni berukuran 2.0M x 0.7M tau! So memang labuh depan belakang siap boleh adjust. . 🌸 FLARE EFEK MUKA KURUS & nampak muka runcing V shape sambil acah2 teror lilit shawl gitu! . 🌸 MATERIAL PREMIUM QUALITI Material cik feeya guna adalah dari PREMIUM KOREAN CHIFFON berkualiti dan di jahit KEMASAN BABY SEAM pd keliling shawl. Kain lebih berat & flowy . Haa, dah tak sabbarrr ke??? . Sabar cik feeya nak bg BEST OFFER ni? Korang na . ----------------------------------- BEST PRICE OF SAFEEYA BASIC PREMIUM INSTANT SHAWL ----------------------------------- . RM59/ sehelai (tak termasuk kos penghantaran) . TAPI KEJAP 🙌🏻 kalau uolls nak LAGI JIMAT, uolls boleh order HARGA COMBO & SUPER COMBO bawah ni!!! 👇🏼 👇🏼 👇🏼 . 💰HARGA COMBO JIMAT 2 HELAI RM110 (RM59 x 2 = RM118)  JIMAT RM8 uolls . 💰HARGA SUPER COMBO JIMAT 3 HELAI RM150 (RM59 x 3 = RM177)  wahhh JIMAT RM27 uolls . ------------------------ HOW TO ORDER???? ------------------------ 1. Whatsapp >> Whatsapp NAK SAFEEYA INSTANT ke +60166498950 . 2. Komen >> Komen ‘PM’ di bawah SEKARANG !!! 3. Klik Link bawah ni utk terus whatsapp cik feeya! >> www.wasap.my/60166498950 >> www.wasap.my/60166498950 >> www.wasap.my/60166498950 . p/s : warna2 dalam gambar kemungkinan berbeza 5-10% kerana faktor pencahayaan semase photoshoot dan perbezaan skrin handphone masing2. . #tudunginstantshawl  #instantshawlmurah  #instantshawllabuh  #instantshawlterkini  #tutorialshawlterkini  #heavychiffonshawl  #shawltutorial2017  #tudungonline  #tudungsarung  #tudungmurah  #tudung  #tudunglabuh  #tudungsarunglabuh 
🌸Telekung Tajalli by Pearl Haya
RM199 + postage

#tudungmurah 
#telekungproject 
#perfumebydhaja 
#pearlhaya 
#sale
#bazaarpaknil 
#cikgusekolah 
#ampang
#tudungonline 
Kak Serra
0163481799
INSTANT MOSS CREPE
Jenis tudung sarung
Material moss crepe (awning dan base)
Awning lembut

Saiz M
Labuh depan 42cm/16 inci
Harga:RM15.00
Postage: RM8 sm/ RM12 ss

WHATSAPP 013-3733042
WHATSAPP 013-3733042
WHATSAPP 013-3733042

#tudungsarung #tudungsarungmalaysia #tudunginstant #tudunginstantmalaysia #tudungekspress #tudungekspressmalaysia #tudungpinless #tudungpinlessmalaysia #tudungsukan #tudungrekreasi #tudungpantang #tudungplain #instanttudungplain #instanthijab #hijabinstant #tudungmuslimah #muslimahfashion
#tudungmurah #tudungmurahmalaysia #sayajualtudung
INSTANT MOSS CREPE Jenis tudung sarung Material moss crepe (awning dan base) Awning lembut Saiz M Labuh depan 42cm/16 inci Harga:RM15.00 Postage: RM8 sm/ RM12 ss WHATSAPP 013-3733042 WHATSAPP 013-3733042 WHATSAPP 013-3733042 #tudungsarung  #tudungsarungmalaysia  #tudunginstant  #tudunginstantmalaysia  #tudungekspress  #tudungekspressmalaysia  #tudungpinless  #tudungpinlessmalaysia  #tudungsukan  #tudungrekreasi  #tudungpantang  #tudungplain  #instanttudungplain  #instanthijab  #hijabinstant  #tudungmuslimah  #muslimahfashion  #tudungmurah  #tudungmurahmalaysia  #sayajualtudung 
🌸Telekung Tajalli by Pearl Haya
RM199 + postage

#tudungmurah 
#telekungproject 
#perfumebydhaja 
#pearlhaya 
#sale
#bazaarpaknil 
#cikgusekolah 
#ampang
#tudungonline 
Kak Serra
0163481799
🌸Telekung Tajalli by Pearl Haya
RM199 + postage

#tudungmurah 
#telekungproject 
#perfumebydhaja 
#pearlhaya 
#sale
#bazaarpaknil 
#cikgusekolah 
#ampang
#tudungonline 
Kak Serra
0163481799
INSTANT MOSS CREPE
Jenis tudung sarung
Material moss crepe (awning dan base)
Awning lembut

Saiz M
Labuh depan 42cm/16 inci
Harga:RM15.00
Postage: RM8 sm/ RM12 ss

WHATSAPP 013-3733042
WHATSAPP 013-3733042
WHATSAPP 013-3733042

#tudungsarung #tudungsarungmalaysia #tudunginstant #tudunginstantmalaysia #tudungekspress #tudungekspressmalaysia #tudungpinless #tudungpinlessmalaysia #tudungsukan #tudungrekreasi #tudungpantang #tudungplain #instanttudungplain #instanthijab #hijabinstant #tudungmuslimah #muslimahfashion
#tudungmurah #tudungmurahmalaysia #sayajualtudung
INSTANT MOSS CREPE Jenis tudung sarung Material moss crepe (awning dan base) Awning lembut Saiz M Labuh depan 42cm/16 inci Harga:RM15.00 Postage: RM8 sm/ RM12 ss WHATSAPP 013-3733042 WHATSAPP 013-3733042 WHATSAPP 013-3733042 #tudungsarung  #tudungsarungmalaysia  #tudunginstant  #tudunginstantmalaysia  #tudungekspress  #tudungekspressmalaysia  #tudungpinless  #tudungpinlessmalaysia  #tudungsukan  #tudungrekreasi  #tudungpantang  #tudungplain  #instanttudungplain  #instanthijab  #hijabinstant  #tudungmuslimah  #muslimahfashion  #tudungmurah  #tudungmurahmalaysia  #sayajualtudung 
🌸Telekung Tajalli by Pearl Haya
RM199 + postage

#tudungmurah 
#telekungproject 
#perfumebydhaja 
#pearlhaya 
#sale
#bazaarpaknil 
#cikgusekolah 
#ampang
#tudungonline 
Kak Serra
0163481799
🌸Telekung Tajalli by Pearl Haya
RM199 + postage

#tudungmurah 
#telekungproject 
#perfumebydhaja 
#pearlhaya 
#sale
#bazaarpaknil 
#cikgusekolah 
#ampang
#tudungonline 
Kak Serra
0163481799
🌸Telekung Tajalli by Pearl Haya
RM199 + postage

#tudungmurah 
#telekungproject 
#perfumebydhaja 
#pearlhaya 
#sale
#bazaarpaknil 
#cikgusekolah 
#ampang
#tudungonline 
Kak Serra
0163481799
Shawl Chiffon Rose 😍
RM 18 only!
3pcs RM 50 🍀
Material heavy chiffon..confirm tak jarang n mudah di bentuk..sgt2 easy iron..1.9m x 0.8m measurements..😘 #shawlbubble #shawlpatches #shawlchiffon #shawlchiffonmurah #shawlchiffonbubble #kl #sayajual #tudungmurah #shawlbridesmaid
🌸Telekung Tajalli by 
Pearl Haya

RM199 + postage

#tudungmurah 
#telekungproject 
#perfumebydhaja 
#pearlhaya 
#sale
#bazaarpaknil 
#cikgusekolah 
#ampang
#tudungonline 
Kak Serra
0163481799
.
Nak tau tak? Elanish Serum ni menggabungkan ekstrak Witch Hazel dengan minyak benih delima sebagai bahan utama dan ianya sesuai digunakan utk merawat segala masalah kulit tanpa merosakkan kulit :)
Rugi tak cuba tau!
.
Jom whatsapp cpt2 untuk dapatkan harga PROMOSI dr admin.
.
Whatsapp +601115556677
.
RESPON PANTAS CLICK!!
http://www.wasap.my/+601115556677/WOWpmELANISH
.
Utk instagram klik je link biru dkt bio tu..akan terus masuk whatsapp admin.
.
'subscribe' utk dptkn info2 dan promosi terkini dr kami :
.
www.elanishbeauty.com.my
.
#tudungmurah #shawlinstant #shawlmurah #elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #onlineshopmalaysia
. Nak tau tak? Elanish Serum ni menggabungkan ekstrak Witch Hazel dengan minyak benih delima sebagai bahan utama dan ianya sesuai digunakan utk merawat segala masalah kulit tanpa merosakkan kulit :) Rugi tak cuba tau! . Jom whatsapp cpt2 untuk dapatkan harga PROMOSI dr admin. . Whatsapp +601115556677 . RESPON PANTAS CLICK!! http://www.wasap.my/+601115556677/WOWpmELANISH . Utk instagram klik je link biru dkt bio tu..akan terus masuk whatsapp admin. . 'subscribe' utk dptkn info2 dan promosi terkini dr kami : . www.elanishbeauty.com.my . #tudungmurah  #shawlinstant  #shawlmurah  #elanishbeauty  #elanishwhiteglowserum  #elanishserum  #whiteglowserum  #testimonielanishserum  #sayajual  #bazaarpaknil  #bazarpaknil  #jerawat  #jeragat  #flawless  #serum  #kulitkusam  #trustedseller  #visitmyig  #nakcantik  #skincaremalaysia  #instashopmalaysia  #produkkecantikan  #shahalam  #kualalumpur  #uitm  #unikl  #msu  #barangbaby  #bajubaby  #onlineshopmalaysia 
Kenikmatan Coklat Cadbury + Chocorice Rangup 😍 Nak tahu macam mne rase dia, Korang kena try ni 💕 Jom hadiahkan untuk yang tersayang, untuk diri sendiri pon boleh 😁 Baru lah sweet mcm Sweetchocorice Cadbury 🍫  Berminat cepat2 Dm / Ws rara, Harini ada postage..
.
Harga Rm16 (exc postage) ❤ Saiz XL tau guys..
Postage Rm8sm, Rm12ss
.
Korang kalau berminat boleh terus DM atau whatsapp 0178853401 (rara) 💕 Macam2 topping ade tau ☝
.
#chocojarmalaysia #chocojarmurah #coklatmalaysia #sneakersmalaysia #tshirtprintingmurah #tshirtprintingmalaysia #brownies #surprisedeliverykelantan #surprisedelivery #surprisedeliverykl #surprisedeliverykajang #coklatjar #tudungmalaysia #tudungmurah #tudungbawal #brownieskedut #browniesmurah #ramenchallenge #dropshipneededmalaysia #dropshipwantedmalaysia #chocojar #viral #iphonemalaysia #iphonemurah #iphonemalaysiamurah #boosterwhitening #musicallymalaysia #giveawaymalaysia #giveawayiphone #contestmalaysia
Kenikmatan Coklat Cadbury + Chocorice Rangup 😍 Nak tahu macam mne rase dia, Korang kena try ni 💕 Jom hadiahkan untuk yang tersayang, untuk diri sendiri pon boleh 😁 Baru lah sweet mcm Sweetchocorice Cadbury 🍫 Berminat cepat2 Dm / Ws rara, Harini ada postage.. . Harga Rm16 (exc postage) ❤ Saiz XL tau guys.. Postage Rm8sm, Rm12ss . Korang kalau berminat boleh terus DM atau whatsapp 0178853401 (rara) 💕 Macam2 topping ade tau ☝ . #chocojarmalaysia  #chocojarmurah  #coklatmalaysia  #sneakersmalaysia  #tshirtprintingmurah  #tshirtprintingmalaysia  #brownies  #surprisedeliverykelantan  #surprisedelivery  #surprisedeliverykl  #surprisedeliverykajang  #coklatjar  #tudungmalaysia  #tudungmurah  #tudungbawal  #brownieskedut  #browniesmurah  #ramenchallenge  #dropshipneededmalaysia  #dropshipwantedmalaysia  #chocojar  #viral  #iphonemalaysia  #iphonemurah  #iphonemalaysiamurah  #boosterwhitening  #musicallymalaysia  #giveawaymalaysia  #giveawayiphone  #contestmalaysia 
Jeng jeng jeng..... 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
. Feedback yang dikongsi bersama 😄
. Seronok bila customer suka. .so uolls tunggu apa lagi? .cepat cepat grab!!!!!!! 💨💨💨💨💨💨
.📲 whatsapp 0177464218 .#oktobersale #tudungmurah #tudungbawal
Jeng jeng jeng..... 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 . Feedback yang dikongsi bersama 😄 . Seronok bila customer suka. .so uolls tunggu apa lagi? .cepat cepat grab!!!!!!! 💨💨💨💨💨💨 .📲 whatsapp 0177464218 .#oktobersale  #tudungmurah  #tudungbawal 
❗READY STOCK UPDATE
.
👻INNER SNOWCAP BERHANTU👻

20/10 - 5:04AM

AVAILABLE NOW 😊
.
💵RM10/pcs for (1-19pcs)
💵RM9/pcs for (20-29pcs)
💵RM8/pcs for (30 ke atas)
.
🚚Postage RM8sm/RM11ss
.
😁Dapatkan satu dulu, gerenti nak lagi👍
.
🔔INNER NECK

Blueblack -2
Coklat -1
.
🔔SNOWCAP

Sephia -4
Green apple -7
Dark seaweed -10
Shocking pink -3
Blueblack -20
Indigo -10
Dark purple -9
Teal blue -10
Beige -20
Milo -20
Burly wood -10
Corn -4
White -21
Snow -13
Pearl -11
Silver -20
Belacan -15

#innersnowcap #innercapmurah #innersnowcapberhantu #scarfmalaysia #scarf #scarfmurah #snowcapberhantu #snowcapmurah #snowcapped #tudungmurah #tudunglabuhmurah #tudunglabuh #innerneck #innerneckmurah #innerneckkualiti #bazarpaknil #bazar #malaysia #muslimah #muslim #muslimahstyle #muslimahfashion #sayajual #sayajualinnersnowcap #sayajualinner #sayajualtudungmurah #sayajualbag #sayajualbeg #malaysia
❗READY STOCK UPDATE . 👻INNER SNOWCAP BERHANTU👻 20/10 - 5:04AM AVAILABLE NOW 😊 . 💵RM10/pcs for (1-19pcs) 💵RM9/pcs for (20-29pcs) 💵RM8/pcs for (30 ke atas) . 🚚Postage RM8sm/RM11ss . 😁Dapatkan satu dulu, gerenti nak lagi👍 . 🔔INNER NECK Blueblack -2 Coklat -1 . 🔔SNOWCAP Sephia -4 Green apple -7 Dark seaweed -10 Shocking pink -3 Blueblack -20 Indigo -10 Dark purple -9 Teal blue -10 Beige -20 Milo -20 Burly wood -10 Corn -4 White -21 Snow -13 Pearl -11 Silver -20 Belacan -15 #innersnowcap  #innercapmurah  #innersnowcapberhantu  #scarfmalaysia  #scarf  #scarfmurah  #snowcapberhantu  #snowcapmurah  #snowcapped  #tudungmurah  #tudunglabuhmurah  #tudunglabuh  #innerneck  #innerneckmurah  #innerneckkualiti  #bazarpaknil  #bazar  #malaysia  #muslimah  #muslim  #muslimahstyle  #muslimahfashion  #sayajual  #sayajualinnersnowcap  #sayajualinner  #sayajualtudungmurah  #sayajualbag  #sayajualbeg  #malaysia 
📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢 Book preorder latest designs cunnnns ni sehingga 22 Oktober .
.
⚜Bobobokitta .
⚜Material chiffon .
⚜ETA 6-8 November .
⚜014-236-6963 📲📲📲 to order
.
.
. 
#sayajual #sayajualonline #sayajualtudung #sales #sayajualshawl #bazaarpaknil #sayajualmurah #cakenis #arianimurah #arianiinspired #arianivietnam #arianishawl #naelofarhijab #voilamaxi #bawal #bawalmurah #bokittamurah #bokittafans #hijab #tudungmurah #malaysia #igersmy #preloved #prelovedmurah #prelovedshawl
📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢 Book preorder latest designs cunnnns ni sehingga 22 Oktober . . ⚜Bobobokitta . ⚜Material chiffon . ⚜ETA 6-8 November . ⚜014-236-6963 📲📲📲 to order . . . #sayajual  #sayajualonline  #sayajualtudung  #sales  #sayajualshawl  #bazaarpaknil  #sayajualmurah  #cakenis  #arianimurah  #arianiinspired  #arianivietnam  #arianishawl  #naelofarhijab  #voilamaxi  #bawal  #bawalmurah  #bokittamurah  #bokittafans  #hijab  #tudungmurah  #malaysia  #igersmy  #preloved  #prelovedmurah  #prelovedshawl 
.
LECEH & LETIH tempek mcm2 kt muka tp hasilnya" camtuu " je???
Apa kata guna ELANISH WHITE GLOW SERUM . Apply 2 kali je sehari. Dalam masa 3 hari je sis mesti puas hati tau! Dah la langsung x melekit...FRESH sgttttt! Mmg ramai ckp x pernah jumpa serum sebest ELANISH SERUM!
Akak x mo la ckp lebih2..tak try tak tahu...hehe....
.
Antara fungsi yg sangat efektif :
.
👍 Membuang dan menghilangkan JERAGAT.
👍 Menyamaratakan tona warna kulit.
👍 Mengatasi masalah kulit berminyak.
👍 Anti-aging mengurangkan pigmentasi
👍 Kurang kedutan pada kulit muka.
👍 Menghalus dan melembutkan kulit yg kering.
👍 Menganjal dan melembapkan kulit.
👍 Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
👍Merawat kulit terbakar/sunburn.
👍 Mengecilkan liang roma / menutup pori-pori.
👍 Tiada pengelupasan pada kulit muka.
👍 Whitening- mencerahkan kulit kusam.
👍 Memberi keserian pada wajah.
👍Mengurangkan eyebag.
👍Menghilangkan white/black head
👍 Menhilangkan garis2 halus pd wajah.
.
Jom dptkan harga PROMOSI skrg!
sila tag, like n share pada kawan2 anda yg anda masalah2 mcm ni ye.. xrugi pun share...
.
Jom whatsapp cpt2 untuk dapatkan harga PROMOSI dr admin.
.
Whatsapp +601115556677
.
RESPON PANTAS CLICK!!
http://www.wasap.my/+601115556677/WOWpmELANISH
.
Utk instagram klik je link biru dkt bio tu..akan terus masuk whatsapp admin.
.
'subscribe' utk dptkn info2 dan promosi terkini dr kami :
.
www.elanishbeauty.com.my
.
#tudungmurah #shawlinstant #shawlmurah #elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #onlineshopmalaysia
. LECEH & LETIH tempek mcm2 kt muka tp hasilnya" camtuu " je??? Apa kata guna ELANISH WHITE GLOW SERUM . Apply 2 kali je sehari. Dalam masa 3 hari je sis mesti puas hati tau! Dah la langsung x melekit...FRESH sgttttt! Mmg ramai ckp x pernah jumpa serum sebest ELANISH SERUM! Akak x mo la ckp lebih2..tak try tak tahu...hehe.... . Antara fungsi yg sangat efektif : . 👍 Membuang dan menghilangkan JERAGAT. 👍 Menyamaratakan tona warna kulit. 👍 Mengatasi masalah kulit berminyak. 👍 Anti-aging mengurangkan pigmentasi 👍 Kurang kedutan pada kulit muka. 👍 Menghalus dan melembutkan kulit yg kering. 👍 Menganjal dan melembapkan kulit. 👍 Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru. 👍Merawat kulit terbakar/sunburn. 👍 Mengecilkan liang roma / menutup pori-pori. 👍 Tiada pengelupasan pada kulit muka. 👍 Whitening- mencerahkan kulit kusam. 👍 Memberi keserian pada wajah. 👍Mengurangkan eyebag. 👍Menghilangkan white/black head 👍 Menhilangkan garis2 halus pd wajah. . Jom dptkan harga PROMOSI skrg! sila tag, like n share pada kawan2 anda yg anda masalah2 mcm ni ye.. xrugi pun share... . Jom whatsapp cpt2 untuk dapatkan harga PROMOSI dr admin. . Whatsapp +601115556677 . RESPON PANTAS CLICK!! http://www.wasap.my/+601115556677/WOWpmELANISH . Utk instagram klik je link biru dkt bio tu..akan terus masuk whatsapp admin. . 'subscribe' utk dptkn info2 dan promosi terkini dr kami : . www.elanishbeauty.com.my . #tudungmurah  #shawlinstant  #shawlmurah  #elanishbeauty  #elanishwhiteglowserum  #elanishserum  #whiteglowserum  #testimonielanishserum  #sayajual  #bazaarpaknil  #bazarpaknil  #jerawat  #jeragat  #flawless  #serum  #kulitkusam  #trustedseller  #visitmyig  #nakcantik  #skincaremalaysia  #instashopmalaysia  #produkkecantikan  #shahalam  #kualalumpur  #uitm  #unikl  #msu  #barangbaby  #bajubaby  #onlineshopmalaysia 
Salam jumaat 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊
. Mulakan pagi anda dengan senyuman dan sedia mengulang kaji pelajaran ye hehehehehehehhe 😝
. Jangan lupa dapatkan Medina hijab Dan Ekslusif khadijah hijab ya 😍
.📲 WhatsApp 0177464218 ya .#oktobersale #tudungmurah #tudungbawal
Salam jumaat 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊 . Mulakan pagi anda dengan senyuman dan sedia mengulang kaji pelajaran ye hehehehehehehhe 😝 . Jangan lupa dapatkan Medina hijab Dan Ekslusif khadijah hijab ya 😍 .📲 WhatsApp 0177464218 ya .#oktobersale  #tudungmurah  #tudungbawal 
📣📣 RESTOCK & LIMITED!!📣📣 .

#Hellokittylovers yang minta abam RESTOCK si comel #yushanna Hello Kitty Peace ni sebab SOLD OUT haritu boleh grab cepat-cepat taww sebab abam LAST RESTOCK design ni dengan kuantiti yang sangat TERHAD!! .

Design ni memang yang paling HOT bagi keluaran terbaru #yushannacreation kali ni..Saiz bidang 45 dan senang di bentuk serta digayakan..Kalau sebelum ni awak-awak ada Sakura Hello Kitty,kali ni boleh tambah koleksi #hellokitty tu dengan design yang super duper comel ni..Pinky-pinky yang menawan hatiii pasti membuatkan uolls tersenyum riang..😍😍😁 #yushannalovers
#like4like
#likeforlike
#like4follow
#likeforfollow
#ootdmalaysia
#ootd
#fashion
#tudungmurah
#tudungbawal
#bawalmural
📣📣 RESTOCK & LIMITED!!📣📣 . #Hellokittylovers  yang minta abam RESTOCK si comel #yushanna  Hello Kitty Peace ni sebab SOLD OUT haritu boleh grab cepat-cepat taww sebab abam LAST RESTOCK design ni dengan kuantiti yang sangat TERHAD!! . Design ni memang yang paling HOT bagi keluaran terbaru #yushannacreation  kali ni..Saiz bidang 45 dan senang di bentuk serta digayakan..Kalau sebelum ni awak-awak ada Sakura Hello Kitty,kali ni boleh tambah koleksi #hellokitty  tu dengan design yang super duper comel ni..Pinky-pinky yang menawan hatiii pasti membuatkan uolls tersenyum riang..😍😍😁 #yushannalovers  #like4like  #likeforlike  #like4follow  #likeforfollow  #ootdmalaysia  #ootd  #fashion  #tudungmurah  #tudungbawal  #bawalmural 
MELETOP kan hakak ni pakai tudung, cantik terletak, tu scarf titewww la tu, scarf ape?
.
👻SNOWCAP BERHANTU👻 lerw
.
Apa yang best Snowcap Berhantu ni?😉
.
💘terletak cantik di kepala
💘ketat & tidak sakit telinga
💘sejuk & selesa
💘menyerap peluh
💘tidak mengembang selepas dibasuh
.
💵RM10/pcs for (1-19pcs)
💵RM9/pcs for (20-29pcs)
💵RM8/pcs for (30 ke atas)
.
🚚Postage RM8sm/RM11ss

#innersnowcap #innercapmurah #innersnowcapberhantu #scarfmalaysia #scarf #scarfmurah #snowcapberhantu #snowcapmurah #snowcapped #tudungmurah #tudunglabuhmurah #tudunglabuh #innerneck #innerneckmurah #innerneckkualiti #bazarpaknil #bazar #malaysia #muslimah #muslim #muslimahstyle #muslimahfashion #sayajual #sayajualinnersnowcap #sayajualinner #sayajualtudungmurah #sayajualbag #sayajualbeg #sayajualjam
MELETOP kan hakak ni pakai tudung, cantik terletak, tu scarf titewww la tu, scarf ape? . 👻SNOWCAP BERHANTU👻 lerw . Apa yang best Snowcap Berhantu ni?😉 . 💘terletak cantik di kepala 💘ketat & tidak sakit telinga 💘sejuk & selesa 💘menyerap peluh 💘tidak mengembang selepas dibasuh . 💵RM10/pcs for (1-19pcs) 💵RM9/pcs for (20-29pcs) 💵RM8/pcs for (30 ke atas) . 🚚Postage RM8sm/RM11ss #innersnowcap  #innercapmurah  #innersnowcapberhantu  #scarfmalaysia  #scarf  #scarfmurah  #snowcapberhantu  #snowcapmurah  #snowcapped  #tudungmurah  #tudunglabuhmurah  #tudunglabuh  #innerneck  #innerneckmurah  #innerneckkualiti  #bazarpaknil  #bazar  #malaysia  #muslimah  #muslim  #muslimahstyle  #muslimahfashion  #sayajual  #sayajualinnersnowcap  #sayajualinner  #sayajualtudungmurah  #sayajualbag  #sayajualbeg  #sayajualjam 
MELETOP kan hakak ni pakai tudung, cantik terletak, tu scarf titewww la tu, scarf ape?
.
👻SNOWCAP BERHANTU👻 lerw
.
Apa yang best Snowcap Berhantu ni?😉
.
💘terletak cantik di kepala
💘ketat & tidak sakit telinga
💘sejuk & selesa
💘menyerap peluh
💘tidak mengembang selepas dibasuh
.
💵RM10/pcs for (1-19pcs)
💵RM9/pcs for (20-29pcs)
💵RM8/pcs for (30 ke atas)
.
🚚Postage RM8sm/RM11ss

#innersnowcap #innercapmurah #innersnowcapberhantu #scarfmalaysia #scarf #scarfmurah #snowcapberhantu #snowcapmurah #snowcapped #tudungmurah #tudunglabuhmurah #tudunglabuh #innerneck #innerneckmurah #innerneckkualiti #bazarpaknil #bazar #malaysia #muslimah #muslim #muslimahstyle #muslimahfashion #sayajual #sayajualinnersnowcap #sayajualinner #sayajualtudungmurah #sayajualbag #sayajualbeg #sayajualjam
MELETOP kan hakak ni pakai tudung, cantik terletak, tu scarf titewww la tu, scarf ape? . 👻SNOWCAP BERHANTU👻 lerw . Apa yang best Snowcap Berhantu ni?😉 . 💘terletak cantik di kepala 💘ketat & tidak sakit telinga 💘sejuk & selesa 💘menyerap peluh 💘tidak mengembang selepas dibasuh . 💵RM10/pcs for (1-19pcs) 💵RM9/pcs for (20-29pcs) 💵RM8/pcs for (30 ke atas) . 🚚Postage RM8sm/RM11ss #innersnowcap  #innercapmurah  #innersnowcapberhantu  #scarfmalaysia  #scarf  #scarfmurah  #snowcapberhantu  #snowcapmurah  #snowcapped  #tudungmurah  #tudunglabuhmurah  #tudunglabuh  #innerneck  #innerneckmurah  #innerneckkualiti  #bazarpaknil  #bazar  #malaysia  #muslimah  #muslim  #muslimahstyle  #muslimahfashion  #sayajual  #sayajualinnersnowcap  #sayajualinner  #sayajualtudungmurah  #sayajualbag  #sayajualbeg  #sayajualjam 
MELETOP kan hakak ni pakai tudung, cantik terletak, tu scarf titewww la tu, scarf ape?
.
👻SNOWCAP BERHANTU👻 lerw
.
Apa yang best Snowcap Berhantu ni?😉
.
💘terletak cantik di kepala
💘ketat & tidak sakit telinga
💘sejuk & selesa
💘menyerap peluh
💘tidak mengembang selepas dibasuh
.
💵RM10/pcs for (1-19pcs)
💵RM9/pcs for (20-29pcs)
💵RM8/pcs for (30 ke atas)
.
🚚Postage RM8sm/RM11ss

#innersnowcap #innercapmurah #innersnowcapberhantu #scarfmalaysia #scarf #scarfmurah #snowcapberhantu #snowcapmurah #snowcapped #tudungmurah #tudunglabuhmurah #tudunglabuh #innerneck #innerneckmurah #innerneckkualiti #bazarpaknil #bazar #malaysia #muslimah #muslim #muslimahstyle #muslimahfashion #sayajual #sayajualinnersnowcap #sayajualinner #sayajualtudungmurah #sayajualbag #sayajualbeg #sayajualjam
MELETOP kan hakak ni pakai tudung, cantik terletak, tu scarf titewww la tu, scarf ape? . 👻SNOWCAP BERHANTU👻 lerw . Apa yang best Snowcap Berhantu ni?😉 . 💘terletak cantik di kepala 💘ketat & tidak sakit telinga 💘sejuk & selesa 💘menyerap peluh 💘tidak mengembang selepas dibasuh . 💵RM10/pcs for (1-19pcs) 💵RM9/pcs for (20-29pcs) 💵RM8/pcs for (30 ke atas) . 🚚Postage RM8sm/RM11ss #innersnowcap  #innercapmurah  #innersnowcapberhantu  #scarfmalaysia  #scarf  #scarfmurah  #snowcapberhantu  #snowcapmurah  #snowcapped  #tudungmurah  #tudunglabuhmurah  #tudunglabuh  #innerneck  #innerneckmurah  #innerneckkualiti  #bazarpaknil  #bazar  #malaysia  #muslimah  #muslim  #muslimahstyle  #muslimahfashion  #sayajual  #sayajualinnersnowcap  #sayajualinner  #sayajualtudungmurah  #sayajualbag  #sayajualbeg  #sayajualjam 
Produk NIQA telahpun keluar suratkhabar. Produk mencuci tudung kesayangan anda.
.
Ramai bertanya kenapa wajib guna Niqa ni. Jawapannya mudah sahaja. Bayangkan tudung jenis seperti sugarcraft ataupun ruffle dibasuh menggunakan washing machine... Tentu rosak tudung tu.
.
Bila guna Niqa ni, caranya mudah sahaja iaitu guna 3 cara yakni Rendam,Bilas dan Sidai.
.
#tudunglabuh #tudung #tudungmurah #ruffle #sugarcraft
Produk NIQA telahpun keluar suratkhabar. Produk mencuci tudung kesayangan anda. . Ramai bertanya kenapa wajib guna Niqa ni. Jawapannya mudah sahaja. Bayangkan tudung jenis seperti sugarcraft ataupun ruffle dibasuh menggunakan washing machine... Tentu rosak tudung tu. . Bila guna Niqa ni, caranya mudah sahaja iaitu guna 3 cara yakni Rendam,Bilas dan Sidai. . #tudunglabuh  #tudung  #tudungmurah  #ruffle  #sugarcraft 
Bawal satin rose bidang 60

Berminat wassap
Tekan jee⤵
Www.wasap.my/60132416399
Walk in syifa sofea vendor jalan pasir panjang k.trg

#syifasofevendor
#tudungbidang60 
#bawalsatin
#tudungmurah
SALAM JUMAAT SEMUA ! ALHAMDULILLAH !
.
Alhamdulillah sebab kita berjaya sampai ke hari Jumaat iaitu Penghulu Segala Hari. .
.
Hari Jumaat ni hari yang digalakkan kita berdoa tau sebab hari ini merupakan hari yang mulia. Kalau korang nak mudah belajar apa semua jangan lupa mintak kepada Allah ya. .
Jangan lupa baca sikit surah Al Kahfi ye. Jangan lupa jugak join contest kami yang tengah berjalan 😉
.
Moga Allah berkati hari kita ! 😻
.
#tudungmurah #tudunglabuhmurah #sayajual #visitmyig #bazaarpaknil #bazarpaknil #ootd #vendorbutik #moodrepublik #byhanadibahquotes #vendorbutikonline 
#bawalmurah#bawalchiffon#bawalborong #shawlmurah #shawlkeknis #shawlcantik #shawllabuh #shawlborong #shawlmalaysia #shawlchiffon #tudunglabuh
SALAM JUMAAT SEMUA ! ALHAMDULILLAH ! . Alhamdulillah sebab kita berjaya sampai ke hari Jumaat iaitu Penghulu Segala Hari. . . Hari Jumaat ni hari yang digalakkan kita berdoa tau sebab hari ini merupakan hari yang mulia. Kalau korang nak mudah belajar apa semua jangan lupa mintak kepada Allah ya. . Jangan lupa baca sikit surah Al Kahfi ye. Jangan lupa jugak join contest kami yang tengah berjalan 😉 . Moga Allah berkati hari kita ! 😻 . #tudungmurah  #tudunglabuhmurah  #sayajual  #visitmyig  #bazaarpaknil  #bazarpaknil  #ootd  #vendorbutik  #moodrepublik  #byhanadibahquotes  #vendorbutikonline  #bawalmurah #bawalchiffon #bawalborong  #shawlmurah  #shawlkeknis  #shawlcantik  #shawllabuh  #shawlborong  #shawlmalaysia  #shawlchiffon  #tudunglabuh 
👻INNER SNOWCAP BERHANTU👻
.
"SAYA DAH PERNAH BELI SNOWCAP, BERKUALITI DAN BERBALOI!!"
.
Haa kan dah cakap, korang tak nak percaya. Rugii tak grab sehelai. Mmg melepas la siapa yang belum beli lagi 😋
.
💵RM10/pcs for (1-19pcs)
💵RM9/pcs for (20-29pcs)
💵RM8/pcs for (30 ke atas)
.
🚚Postage RM8/SM RM11/SS

#innersnowcap #innercapmurah #innersnowcapberhantu #scarfmalaysia #scarf #scarfmurah #snowcapberhantu #snowcapmurah #snowcapped #tudungmurah #tudunglabuhmurah #tudunglabuh #innerneck #innerneckmurah #innerneckkualiti #bazarpaknil #bazar #malaysia #muslimah #muslim #muslimahstyle #muslimahfashion #sayajual #sayajualinnersnowcap #sayajualinner #sayajualtudungmurah #sayajualbag #sayajualbeg #sayajualjam
👻INNER SNOWCAP BERHANTU👻 . "SAYA DAH PERNAH BELI SNOWCAP, BERKUALITI DAN BERBALOI!!" . Haa kan dah cakap, korang tak nak percaya. Rugii tak grab sehelai. Mmg melepas la siapa yang belum beli lagi 😋 . 💵RM10/pcs for (1-19pcs) 💵RM9/pcs for (20-29pcs) 💵RM8/pcs for (30 ke atas) . 🚚Postage RM8/SM RM11/SS #innersnowcap  #innercapmurah  #innersnowcapberhantu  #scarfmalaysia  #scarf  #scarfmurah  #snowcapberhantu  #snowcapmurah  #snowcapped  #tudungmurah  #tudunglabuhmurah  #tudunglabuh  #innerneck  #innerneckmurah  #innerneckkualiti  #bazarpaknil  #bazar  #malaysia  #muslimah  #muslim  #muslimahstyle  #muslimahfashion  #sayajual  #sayajualinnersnowcap  #sayajualinner  #sayajualtudungmurah  #sayajualbag  #sayajualbeg  #sayajualjam 
"Revive your light. Manifest your dreams. Realize your worth." Alfalina Shawls. Be Confident. Be Yourself.

@alfalinaphotography
@alfalinashawls
#alfalinashawls
#ootd
#ootdfashion
#ootdstyle
#hijablovers
#hijab
#shawl
#tudung
#selendang
#muslimah
#sale
#grandsale
#tudungsale
#tudungmurah
#tudungmanik
#jualtudung
#bazaarpaknil
#shawlmurah
#kedaionline
#onlineshop
#hijabonline
#tudungonline
#tipsfesyen
#fashiontips
#hijabstyle
#jomkahwin
#malaysianwedding
#igshopmalaysia
#malaywedding
"Revive your light. Manifest your dreams. Realize your worth." Alfalina Shawls. Be Confident. Be Yourself. @alfalinaphotography @alfalinashawls #alfalinashawls  #ootd  #ootdfashion  #ootdstyle  #hijablovers  #hijab  #shawl  #tudung  #selendang  #muslimah  #sale  #grandsale  #tudungsale  #tudungmurah  #tudungmanik  #jualtudung  #bazaarpaknil  #shawlmurah  #kedaionline  #onlineshop  #hijabonline  #tudungonline  #tipsfesyen  #fashiontips  #hijabstyle  #jomkahwin  #malaysianwedding  #igshopmalaysia  #malaywedding 
Bawal chiffon celadon in colour💚💚
-
Stay tune everyone! harini restock semua warna & warna baru pun ada yay😍😍
-
Best Selling!

BAWAL CHIFFON

Measurement : Bidang 45
Price : RM15 (exclude postage)

Material : Heavy Chiffon

Buy 5 pcs and above free postage. SS add RM5

Postage: SM-RM8, SS-RM12

Whatsapp: 011-2556-7962

No need to screenshot. To order, send us:

Name:
Address:
Code:
H/P num:

COLOURS MAY SLIGHTLY BE DIFFERENCE DUE TO LIGHTING

#geeta #geetashawl #tudung #tudungmurah #bawalchiffon #bawal #bawalviral #chiffonlover #bawalonline #bawalmurah #bawal
Bawal chiffon celadon in colour💚💚 - Stay tune everyone! harini restock semua warna & warna baru pun ada yay😍😍 - Best Selling! BAWAL CHIFFON Measurement : Bidang 45 Price : RM15 (exclude postage) Material : Heavy Chiffon Buy 5 pcs and above free postage. SS add RM5 Postage: SM-RM8, SS-RM12 Whatsapp: 011-2556-7962 No need to screenshot. To order, send us: Name: Address: Code: H/P num: COLOURS MAY SLIGHTLY BE DIFFERENCE DUE TO LIGHTING #geeta  #geetashawl  #tudung  #tudungmurah  #bawalchiffon  #bawal  #bawalviral  #chiffonlover  #bawalonline  #bawalmurah  #bawal