an online Instagram web viewer

#tumericmask medias

Photos

Good morning everyone😍
-
Jangan lupa makan pagi tau, nnti masuk angin. Semoga pagi ini dan hari2 seterusnya uols sentiasa dimurahkan rezeki ya❤️❤️ anyway nak join cod dan postage harini boleh tau. Payment before 2pm dan cod berjalan dalam jam 3-4ptg. 🌸
-
-
COD🚙 Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah  #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu
Good morning everyone😍 - Jangan lupa makan pagi tau, nnti masuk angin. Semoga pagi ini dan hari2 seterusnya uols sentiasa dimurahkan rezeki ya❤️❤️ anyway nak join cod dan postage harini boleh tau. Payment before 2pm dan cod berjalan dalam jam 3-4ptg. 🌸 - - COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #ajimaura  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #agenttemyraclekualaterengganu  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu 
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 Macam menarik kan?
-
Produk temyracle adalah antara produk organik yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @scrub.husna . 💖
-
Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 Macam menarik kan? - Produk temyracle adalah antara produk organik yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @scrub.husna . 💖 - Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷 ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #skincaremalaysia  #skincare  #product  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah 
Best nya bila dapat positive feedback bila pakai Face Cream Honey Aloevera, kulit lebih cerah, lembut dan tak kering 😍 
_
Kalau awak nak tahu, Face Cream TBH sebenarnya mempunyai SPF35 yang bertindak sebagai sunblock protection untuk kulit awak yang mudah sunburn dan kering. Face Cream Honey mampu: 
_ .
🍑 Melembapkan kulit muka yang kering .
🍑 Mampu memudarkan parut jerawat di muka
🍑 Membantu mengembalikan kulit cerah .
🍑 Baik untuk keseimbangan air pada kulit.
🍑 Anti penuaan
🍑 Mempunyai SPF35 .
🍑 Dapat menghilangkan jerawat .
🍑 Menganjalkan kulit
🍑 Menegangkan kulit muka .
_
Antara bahan yang ada dalam Face Cream ialah: 
_
🍒 Ekstrak Honey
🍒 Ekstrak Aloe vera
🍒 Kojic acid
🍒 Vitamin C
🍒 Olive oil
🍒 Arbutin
🍒 Lecithin
🍒 Glutathione
🍒 Linoleic acid
🍒 Water
🍒 Fragrance
_
Hanya RM45 (25gram) dan tahan up 2-3 months. Sebulan hanya spend RM15 saja. Tahan lama kan? 😍 Siap dapat Free Gift sekali, dengan syarat nya hanya whatsapp Ika, tekan link di bio okay 😙
_
Postage RM8 SM | RM12 SS

#dahliansandco #thebeautyhacks #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #Skingold #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #madeinmalaysia #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal
Best nya bila dapat positive feedback bila pakai Face Cream Honey Aloevera, kulit lebih cerah, lembut dan tak kering 😍 _ Kalau awak nak tahu, Face Cream TBH sebenarnya mempunyai SPF35 yang bertindak sebagai sunblock protection untuk kulit awak yang mudah sunburn dan kering. Face Cream Honey mampu: _ . 🍑 Melembapkan kulit muka yang kering . 🍑 Mampu memudarkan parut jerawat di muka 🍑 Membantu mengembalikan kulit cerah . 🍑 Baik untuk keseimbangan air pada kulit. 🍑 Anti penuaan 🍑 Mempunyai SPF35 . 🍑 Dapat menghilangkan jerawat . 🍑 Menganjalkan kulit 🍑 Menegangkan kulit muka . _ Antara bahan yang ada dalam Face Cream ialah: _ 🍒 Ekstrak Honey 🍒 Ekstrak Aloe vera 🍒 Kojic acid 🍒 Vitamin C 🍒 Olive oil 🍒 Arbutin 🍒 Lecithin 🍒 Glutathione 🍒 Linoleic acid 🍒 Water 🍒 Fragrance _ Hanya RM45 (25gram) dan tahan up 2-3 months. Sebulan hanya spend RM15 saja. Tahan lama kan? 😍 Siap dapat Free Gift sekali, dengan syarat nya hanya whatsapp Ika, tekan link di bio okay 😙 _ Postage RM8 SM | RM12 SS #dahliansandco  #thebeautyhacks  #skincare  #facemask  #facescrub  #bodyscrub  #bodycare  #facecream  #lipscrub  #whiteninglotion  #spfcream  #homemadescrub  #Skingold  #localproduct  #sayajualbarangkecantikan  #tumericmask  #madeinmalaysia  #skincaremalaysia  #tumericbodyscrub  #goldentumericmask  #facemasktumeric  #bodyscrubcharcoal  #soapbartumeric  #thecharcoal 
Hai uols. Dah dapatkan body scrub packaging baru? 😍😍 -
-
COD🚙 Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah  #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu
Hai uols. Dah dapatkan body scrub packaging baru? 😍😍 - - COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #ajimaura  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #agenttemyraclekualaterengganu  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu 
Malam uols. Hihi bru nk bersiaran ni. Skrg tgh buat apa? Busy ke? Kalau tak busy uols boleh scroll2 igshop husna. Yg ada masalah kulit boleh cntct husna, nk tnya dlu pun xpe hihi. -
Uols dah cuba bodyscrub yg kt ats ni? Best sgt kan? Kulit bdn lembut dan halus je. Bdn berbau pun dh hilang. Daki2 lama pun takde dah🙈🙈 jom grab cepat2. Esok ada postage, payment before 2PM tau. 😍😍 cod pun ada esok tp dlm jam 3-4petang ya. Pagi husna ada ujian JPJ. Aww so nervous. Uols doakan husna supaya lulus okk. Thanks guys😍😍❤️
-
-
COD🚙 Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah  #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu
Malam uols. Hihi bru nk bersiaran ni. Skrg tgh buat apa? Busy ke? Kalau tak busy uols boleh scroll2 igshop husna. Yg ada masalah kulit boleh cntct husna, nk tnya dlu pun xpe hihi. - Uols dah cuba bodyscrub yg kt ats ni? Best sgt kan? Kulit bdn lembut dan halus je. Bdn berbau pun dh hilang. Daki2 lama pun takde dah🙈🙈 jom grab cepat2. Esok ada postage, payment before 2PM tau. 😍😍 cod pun ada esok tp dlm jam 3-4petang ya. Pagi husna ada ujian JPJ. Aww so nervous. Uols doakan husna supaya lulus okk. Thanks guys😍😍❤️ - - COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #ajimaura  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #agenttemyraclekualaterengganu  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu 
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 Macam menarik kan?
-
Produk temyracle adalah antara produk organik yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @scrub.husna . 💖
-
Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 Macam menarik kan? - Produk temyracle adalah antara produk organik yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @scrub.husna . 💖 - Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷 ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #skincaremalaysia  #skincare  #product  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah 
Perasan tak bila kita keluar rumah, tangan semua terdedah pada cahaya matahari. Tangan kita akan rasa pedih kan?
.
Ha, tu sebab kita tak protect kulit kita. .
Korang, min nak pesan ni. Sinaran UV ni bahaya tau untuk kulit. Bukan boleh buat kulit burn je, boleh mempercepatkan lagi sel-sel kulit kita mati.
.
So, untuk protect kulit kita semua dari cahaya matahari min suggest korang pakai Whitening Lotion made of Gluta by The Beauty Hacks.
.
Lotion ni bagus sangat tau sebab dia ada SPF 50. Lagi pula, lotion ni boleh bantu untuk lembabkan kulit dan mencerahkan kulit secara semula jadi.
.
Menarik bukan?
.
Lotion ni jugak sangatlah best kalau apply sebelum tidur sebab bau dia sangatlah menenangkan. Kalau nak keluar pun tak pakai perfume pun takpe sebab bau dia dah wangi.
.
Nak dapatkan korang boleh terus pm The Beauty Hacks HQ.
.
Hanya RM43 SAHAJA!
Whatsapp ika 📲 0178295891
Postage RM8 SM | RM12 SS

#dahliansandco #thebeautyhacks #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #Skingold #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #madeinmalaysia #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal #thetamarind #facemaskhoney #SisthoLipmatte
Perasan tak bila kita keluar rumah, tangan semua terdedah pada cahaya matahari. Tangan kita akan rasa pedih kan? . Ha, tu sebab kita tak protect kulit kita. . Korang, min nak pesan ni. Sinaran UV ni bahaya tau untuk kulit. Bukan boleh buat kulit burn je, boleh mempercepatkan lagi sel-sel kulit kita mati. . So, untuk protect kulit kita semua dari cahaya matahari min suggest korang pakai Whitening Lotion made of Gluta by The Beauty Hacks. . Lotion ni bagus sangat tau sebab dia ada SPF 50. Lagi pula, lotion ni boleh bantu untuk lembabkan kulit dan mencerahkan kulit secara semula jadi. . Menarik bukan? . Lotion ni jugak sangatlah best kalau apply sebelum tidur sebab bau dia sangatlah menenangkan. Kalau nak keluar pun tak pakai perfume pun takpe sebab bau dia dah wangi. . Nak dapatkan korang boleh terus pm The Beauty Hacks HQ. . Hanya RM43 SAHAJA! Whatsapp ika 📲 0178295891 Postage RM8 SM | RM12 SS #dahliansandco  #thebeautyhacks  #skincare  #facemask  #facescrub  #bodyscrub  #bodycare  #facecream  #lipscrub  #whiteninglotion  #spfcream  #homemadescrub  #Skingold  #localproduct  #sayajualbarangkecantikan  #tumericmask  #madeinmalaysia  #skincaremalaysia  #tumericbodyscrub  #goldentumericmask  #facemasktumeric  #bodyscrubcharcoal  #soapbartumeric  #thecharcoal  #thetamarind  #facemaskhoney  #SisthoLipmatte 
Hey loves❕Here is a great #diy brightening face mask you can do at home❕⚫️ Leave it on for 15-20 min then wash off with slightly warm water ⚫️ @natural_extract Tumeric powder .. Come get yours.... #kano1stonlinemakeupstore #naturalextracts #dıy #naturalextracts #healthy #skin #glow #skincareroutine #beauty #skintheraphy #fresh #tumericmask #facial #skinmask 
DM Us or call 07088658432, we will deliver to your city ones your order is placed. Visit our pages and get talk to Us.
Struggling with acne, spots or dark patches,  here is a natural solution and the results will blow your mind
Hey loves❕Here is a great #diy  brightening face mask you can do at home❕⚫️ Leave it on for 15-20 min then wash off with slightly warm water ⚫️ @natural_extract Tumeric powder .. Come get yours.... #kano1stonlinemakeupstore  #naturalextracts  #dıy  #naturalextracts  #healthy  #skin  #glow  #skincareroutine  #beauty  #skintheraphy  #fresh  #tumericmask  #facial  #skinmask  DM Us or call 07088658432, we will deliver to your city ones your order is placed. Visit our pages and get talk to Us. Struggling with acne, spots or dark patches, here is a natural solution and the results will blow your mind
Husna nk share dgn uollss something, yg almond oil dalam coffee scrub berfungsi untuk melembapkan wajah uolss yang kering tu serta membuat kulit semakin halus berseri. Malah whitehead & blackhead pun akan hilang. But takes time jugak. So uollss kena sabar dan rajin scrub muka 3x smnggu utk dptkan kesan yg baik😊👍
-
Actually kulit kita memerlukan khasiat dari minyak (bukan sampai minyak dimuka boleh dibuat ayam goreng) 😒. But sekiranya kulit terlalu kering atau terlalu berminyak ia menggalakkan pertumbuhan jerawat yang lebih ganas😁. Bahaya tuuu!  So, kandungan minyak di kulit haruslah balance. Untuk kulit yang sihat, jangan lupa dapatkan coffee scrub viral kami! 😊☕
-
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #sabunberasmurah #sabunberas #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah #jerawat #maskerkunyit #tipscantik
Husna nk share dgn uollss something, yg almond oil dalam coffee scrub berfungsi untuk melembapkan wajah uolss yang kering tu serta membuat kulit semakin halus berseri. Malah whitehead & blackhead pun akan hilang. But takes time jugak. So uollss kena sabar dan rajin scrub muka 3x smnggu utk dptkan kesan yg baik😊👍 - Actually kulit kita memerlukan khasiat dari minyak (bukan sampai minyak dimuka boleh dibuat ayam goreng) 😒. But sekiranya kulit terlalu kering atau terlalu berminyak ia menggalakkan pertumbuhan jerawat yang lebih ganas😁. Bahaya tuuu! So, kandungan minyak di kulit haruslah balance. Untuk kulit yang sihat, jangan lupa dapatkan coffee scrub viral kami! 😊☕ - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #sabunberasmurah  #sabunberas  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #jerawat  #maskerkunyit  #tipscantik 
FUHH KULIT SAYA DAH FLAWLESS SEKARANG! JERAWAT DAH TAK MUNCUL2 LAGI🙈 SUNBURN PUN DAH BERLALU PERGI!
-
Jerawat penuh satu muka dh boleh buat kita hilang keyakinan diri utk berdepan dgn semua org! Huhh, tak pasal2 kena pakai foundation tebal2 untuk tutup jerawat! Stressnya mcm ni hari2.  Org pun asyik duk pandang je muka kita ni. Mcm kita ni ada buat salah. Perasaan sedih pun dtg tiba2. 😢😢
-
Dulu kulit sy pun burnnn sgt disebabkan terdedah dgn matahari. Sekarang dh beransur pulih dgn adanya Coffee Scrub! Takes time jugak tp mmg berkesan. Skrg skit je lgi nk hlgkan burn kt muka. Yeayy so happy! Kulit pun dah makin lembut je bila usap🙈😍 jerawat pun dh tak berani nak muncul! Happy giler uosl. uols tanak cuba ke? Dh rmai yg cuba, artis2 dan retisss pun dah cuba, kulit bersih dan sihat! Awk bila lagi? 🙈 stok coffee scrub dh tk banyak. Cepat2 beli sblum habis. Nk restock balik taktahu lg ni. Haaa jom order🙈
-
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah #sabunberas #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah #jerawat #maskerkunyit #tipscantik
FUHH KULIT SAYA DAH FLAWLESS SEKARANG! JERAWAT DAH TAK MUNCUL2 LAGI🙈 SUNBURN PUN DAH BERLALU PERGI! - Jerawat penuh satu muka dh boleh buat kita hilang keyakinan diri utk berdepan dgn semua org! Huhh, tak pasal2 kena pakai foundation tebal2 untuk tutup jerawat! Stressnya mcm ni hari2. Org pun asyik duk pandang je muka kita ni. Mcm kita ni ada buat salah. Perasaan sedih pun dtg tiba2. 😢😢 - Dulu kulit sy pun burnnn sgt disebabkan terdedah dgn matahari. Sekarang dh beransur pulih dgn adanya Coffee Scrub! Takes time jugak tp mmg berkesan. Skrg skit je lgi nk hlgkan burn kt muka. Yeayy so happy! Kulit pun dah makin lembut je bila usap🙈😍 jerawat pun dh tak berani nak muncul! Happy giler uosl. uols tanak cuba ke? Dh rmai yg cuba, artis2 dan retisss pun dah cuba, kulit bersih dan sihat! Awk bila lagi? 🙈 stok coffee scrub dh tk banyak. Cepat2 beli sblum habis. Nk restock balik taktahu lg ni. Haaa jom order🙈 - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #sabunberas  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #jerawat  #maskerkunyit  #tipscantik 
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 Macam menarik kan?
-
Produk temyracle adalah antara produk organik yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @scrub.husna . 💖
-
Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 Macam menarik kan? - Produk temyracle adalah antara produk organik yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @scrub.husna . 💖 - Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷 ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #skincaremalaysia  #skincare  #product  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah 
Hai sayang2 ku semua, buat apa sekarang? Husna nk bagitahu yang Detox mask yang super best ni diperbuat daripada manuka honey yang diimport dr new zealand, geranium essential oil yang dihasilkan daripada proses distillation dan juga kunyit organik tau. -
Tekstur dia.. Rich. Kaya dengan khasiat daripada bahan bahan premium yang digunakan. Kesan dia? Of course maveles!😍Sebaik sahaja di sapukan pada muka kulit, kita akan rasa rileks sangat. Kalau letak dalm peti sejuk, lagi best. Sejuk sejuk.. Letak kat muka. Heaven nya!
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody
Hai sayang2 ku semua, buat apa sekarang? Husna nk bagitahu yang Detox mask yang super best ni diperbuat daripada manuka honey yang diimport dr new zealand, geranium essential oil yang dihasilkan daripada proses distillation dan juga kunyit organik tau. - Tekstur dia.. Rich. Kaya dengan khasiat daripada bahan bahan premium yang digunakan. Kesan dia? Of course maveles!😍Sebaik sahaja di sapukan pada muka kulit, kita akan rasa rileks sangat. Kalau letak dalm peti sejuk, lagi best. Sejuk sejuk.. Letak kat muka. Heaven nya! - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #skincaremalaysia  #skincare  #product  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody 
Seriouslyyy best sgtt bermasker dgn detox mask. Lebih2 lg bila letak dlm peti then sapu kt muka. Ya allah sejuknyaaa. Tekstur yg pekat likat mggambarkan betapa kayanyaaa madu manuka dlm detox mask. Setiap hari pkai detox mask, fuhh glowing gila kulit uolss. Jerawat dh tak berani mncul. Kalau muncul jugak, xyah risau. Detox mask boleh kecutkan jerawat uols tau. Parut2 lama pun ghaib tiba2. Ishh magic tak detox mask ni? Ofcourse lah magicc uols. Bahan2 natural yg digunakan dlm detox mask. Merawat kulit kita menjadi sihat dan bersih. Detox mask ni akn mgeluarkan SEGALA KOTORAN DARI DALAM KULIT MUKA ke permukaan luar kulit. Uols nak ke kotoran2 tu adaa kt dlm kulit muka? Ofkoss tanak kan? So jom berdetox😍😍
-
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah #sabunberas #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah #jerawat #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu
Seriouslyyy best sgtt bermasker dgn detox mask. Lebih2 lg bila letak dlm peti then sapu kt muka. Ya allah sejuknyaaa. Tekstur yg pekat likat mggambarkan betapa kayanyaaa madu manuka dlm detox mask. Setiap hari pkai detox mask, fuhh glowing gila kulit uolss. Jerawat dh tak berani mncul. Kalau muncul jugak, xyah risau. Detox mask boleh kecutkan jerawat uols tau. Parut2 lama pun ghaib tiba2. Ishh magic tak detox mask ni? Ofcourse lah magicc uols. Bahan2 natural yg digunakan dlm detox mask. Merawat kulit kita menjadi sihat dan bersih. Detox mask ni akn mgeluarkan SEGALA KOTORAN DARI DALAM KULIT MUKA ke permukaan luar kulit. Uols nak ke kotoran2 tu adaa kt dlm kulit muka? Ofkoss tanak kan? So jom berdetox😍😍 - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #sabunberas  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #jerawat  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu 
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 Macam menarik kan?
-
Produk temyracle adalah antara produk organik yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @scrub.husna . 💖
-
Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 Macam menarik kan? - Produk temyracle adalah antara produk organik yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @scrub.husna . 💖 - Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷 ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #skincaremalaysia  #skincare  #product  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah 
Ada masalah bibir kering & mengelupas macam dalam video ni? Nak càri pelembap bibir sekaligus scrub?
.

Sekarang ni tak perlu nak ada satu satu scrub then pelembap. The Beauty Hacks ada Lips Scrub Rose Lollypop dimana 2 in 1. Boleh dijadikan scrub & lipbalm. .
Apa fungsi sebenar lips scrub: 
_
1. Melembapkan bibir
2. Merawat bibir kering dan menggelupas
3. Menjadikan bibir pink persis gadis Korea
4. Merawat bibir gelap
5. Melembapkan bibir
6. Boleh digunakan sebagai lipbalm
_
Apa yang bestnya Lips Scrub by The Beauty Hacks? Sudah tentulah lips scrub kami memiliki ingredient petroleum jelly.
_
Hanya RM22 tahan up 4-5 month. Nak cantik? Jom whatsapp Ika di 017-829 5891 atau click link wasap di bio untuk fast response ✨
_
Whatsapp ika 📲 0178295891
Postage RM8 SM | RM12 SS

#dahliansandco #thebeautyhacks #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #Skingold #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #madeinmalaysia #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal #thetamarind #facemaskhoney #SisthoLipmatte
Ada masalah bibir kering & mengelupas macam dalam video ni? Nak càri pelembap bibir sekaligus scrub? . Sekarang ni tak perlu nak ada satu satu scrub then pelembap. The Beauty Hacks ada Lips Scrub Rose Lollypop dimana 2 in 1. Boleh dijadikan scrub & lipbalm. . Apa fungsi sebenar lips scrub: _ 1. Melembapkan bibir 2. Merawat bibir kering dan menggelupas 3. Menjadikan bibir pink persis gadis Korea 4. Merawat bibir gelap 5. Melembapkan bibir 6. Boleh digunakan sebagai lipbalm _ Apa yang bestnya Lips Scrub by The Beauty Hacks? Sudah tentulah lips scrub kami memiliki ingredient petroleum jelly. _ Hanya RM22 tahan up 4-5 month. Nak cantik? Jom whatsapp Ika di 017-829 5891 atau click link wasap di bio untuk fast response ✨ _ Whatsapp ika 📲 0178295891 Postage RM8 SM | RM12 SS #dahliansandco  #thebeautyhacks  #skincare  #facemask  #facescrub  #bodyscrub  #bodycare  #facecream  #lipscrub  #whiteninglotion  #spfcream  #homemadescrub  #Skingold  #localproduct  #sayajualbarangkecantikan  #tumericmask  #madeinmalaysia  #skincaremalaysia  #tumericbodyscrub  #goldentumericmask  #facemasktumeric  #bodyscrubcharcoal  #soapbartumeric  #thecharcoal  #thetamarind  #facemaskhoney  #SisthoLipmatte 
Selamat malam uols. Jom tidur awal. Mnum air masak banyak2 tau. Utk kulit yg sihat ya😍
-
Sebelum tdur jgn lupa scrub muka utk menanggalkan sel2 Mati dkt kulit uols. After scrub mmg licin sgt kulit uols😍😍 ~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah
Selamat malam uols. Jom tidur awal. Mnum air masak banyak2 tau. Utk kulit yg sihat ya😍 - Sebelum tdur jgn lupa scrub muka utk menanggalkan sel2 Mati dkt kulit uols. After scrub mmg licin sgt kulit uols😍😍 ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #skincaremalaysia  #skincare  #product  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah 
Kelebihan MK Beauty Scrub yang anda tak tahu😉
.
💖Mengatasi masalah sunburn
💖Mengangkat sel kulit mati
💖Merawat masalah jerawat dan jeragat
💖Menghilangkan parut dan cela di wajah
💖Meratakan tona kulit dan mengecilkan liang pori di wajah
💖Menanggalkan sisa make up
💖Mempercepatkan proses pemakaian produk dengan lebih berkesan
💖Mencerah dan melembutkan kulit wajah
💖Kulit lebih glowing dan flawless
💖Merawat kulit wajah yang breakout
💖Menjadikan makeup lebih smooth dan tahan lama
.
Jom cuba. Tak mahal pun tau. Nak guna pun mudah. Tak perlu nak bancuh-bancuh. Buka penutup terus sapu. Sekali pakai ketagih nak pakai selalu tau.
.
50g : RM25
100g : RM45
.
Wani open Agent untuk anda yang berminat. Modal cuma 💢RM150💢 je tau. .
Whatsapp Wani sekarang!
📲0194422493
📲0194422493
📲0194422493
.
Walk in : Vendorea Jerantut
.
#scrub
#agentwanted
#facialscrub
#yusofdance
#terapiinstagram
#sakab6
#cspscs
#jengka
#jerantut
#temerloh
#kuantan
#pahang
#scrubmuka
#scrubkunyit
#neelofa
#love
#azizanosman
#scrubkunyitmadu
#scrubkunyitbancuh
#tumericmask
#scrubkunyithomemade
#naturalhomeremedy
#originalhomemade
#mkscrub
#mkbeautyscrub
#bazarpaknil
#jerawat
#ump
#uitm
#ukm
Kelebihan MK Beauty Scrub yang anda tak tahu😉 . 💖Mengatasi masalah sunburn 💖Mengangkat sel kulit mati 💖Merawat masalah jerawat dan jeragat 💖Menghilangkan parut dan cela di wajah 💖Meratakan tona kulit dan mengecilkan liang pori di wajah 💖Menanggalkan sisa make up 💖Mempercepatkan proses pemakaian produk dengan lebih berkesan 💖Mencerah dan melembutkan kulit wajah 💖Kulit lebih glowing dan flawless 💖Merawat kulit wajah yang breakout 💖Menjadikan makeup lebih smooth dan tahan lama . Jom cuba. Tak mahal pun tau. Nak guna pun mudah. Tak perlu nak bancuh-bancuh. Buka penutup terus sapu. Sekali pakai ketagih nak pakai selalu tau. . 50g : RM25 100g : RM45 . Wani open Agent untuk anda yang berminat. Modal cuma 💢RM150💢 je tau. . Whatsapp Wani sekarang! 📲0194422493 📲0194422493 📲0194422493 . Walk in : Vendorea Jerantut . #scrub  #agentwanted  #facialscrub  #yusofdance  #terapiinstagram  #sakab6  #cspscs  #jengka  #jerantut  #temerloh  #kuantan  #pahang  #scrubmuka  #scrubkunyit  #neelofa  #love  #azizanosman  #scrubkunyitmadu  #scrubkunyitbancuh  #tumericmask  #scrubkunyithomemade  #naturalhomeremedy  #originalhomemade  #mkscrub  #mkbeautyscrub  #bazarpaknil  #jerawat  #ump  #uitm  #ukm 
Kelebihan MK Beauty Scrub yang anda tak tahu😉
.
💖Mengatasi masalah sunburn
💖Mengangkat sel kulit mati
💖Merawat masalah jerawat dan jeragat
💖Menghilangkan parut dan cela di wajah
💖Meratakan tona kulit dan mengecilkan liang pori di wajah
💖Menanggalkan sisa make up
💖Mempercepatkan proses pemakaian produk dengan lebih berkesan
💖Mencerah dan melembutkan kulit wajah
💖Kulit lebih glowing dan flawless
💖Merawat kulit wajah yang breakout
💖Menjadikan makeup lebih smooth dan tahan lama
.
Jom cuba. Tak mahal pun tau. Nak guna pun mudah. Tak perlu nak bancuh-bancuh. Buka penutup terus sapu. Sekali pakai ketagih nak pakai selalu tau.
.
50g : RM25
100g : RM45
.
Wani open Agent untuk anda yang berminat. Modal cuma 💢RM150💢 je tau. .
Whatsapp Wani sekarang!
📲0194422493
📲0194422493
📲0194422493
.
#scrub
#agentwanted
#facialscrub
#yusufdance
#terapiinstagram
#sakab6
#cspscs
#jengka
#jerantut
#temerloh
#kuantan
#pahang
#scrubmuka
#scrubkunyit
#neelofa
#love
#azizanosman
#scrubkunyitmadu
#scrubkunyitbancuh
#tumericmask
#scrubkunyithomemade
#naturalhomeremedy
#originalhomemade
#mkscrub
#mkbeautyscrub
#bazarpaknil
#jerawat
#ump
#uitm
#ukm
Kelebihan MK Beauty Scrub yang anda tak tahu😉 . 💖Mengatasi masalah sunburn 💖Mengangkat sel kulit mati 💖Merawat masalah jerawat dan jeragat 💖Menghilangkan parut dan cela di wajah 💖Meratakan tona kulit dan mengecilkan liang pori di wajah 💖Menanggalkan sisa make up 💖Mempercepatkan proses pemakaian produk dengan lebih berkesan 💖Mencerah dan melembutkan kulit wajah 💖Kulit lebih glowing dan flawless 💖Merawat kulit wajah yang breakout 💖Menjadikan makeup lebih smooth dan tahan lama . Jom cuba. Tak mahal pun tau. Nak guna pun mudah. Tak perlu nak bancuh-bancuh. Buka penutup terus sapu. Sekali pakai ketagih nak pakai selalu tau. . 50g : RM25 100g : RM45 . Wani open Agent untuk anda yang berminat. Modal cuma 💢RM150💢 je tau. . Whatsapp Wani sekarang! 📲0194422493 📲0194422493 📲0194422493 . #scrub  #agentwanted  #facialscrub  #yusufdance  #terapiinstagram  #sakab6  #cspscs  #jengka  #jerantut  #temerloh  #kuantan  #pahang  #scrubmuka  #scrubkunyit  #neelofa  #love  #azizanosman  #scrubkunyitmadu  #scrubkunyitbancuh  #tumericmask  #scrubkunyithomemade  #naturalhomeremedy  #originalhomemade  #mkscrub  #mkbeautyscrub  #bazarpaknil  #jerawat  #ump  #uitm  #ukm 
Kelebihan MK Beauty Scrub yang anda tak tahu😉
.
💖Mengatasi masalah sunburn
💖Mengangkat sel kulit mati
💖Merawat masalah jerawat dan jeragat
💖Menghilangkan parut dan cela di wajah
💖Meratakan tona kulit dan mengecilkan liang pori di wajah
💖Menanggalkan sisa make up
💖Mempercepatkan proses pemakaian produk dengan lebih berkesan
💖Mencerah dan melembutkan kulit wajah
💖Kulit lebih glowing dan flawless
💖Merawat kulit wajah yang breakout
💖Menjadikan makeup lebih smooth dan tahan lama
.
Jom cuba. Tak mahal pun tau. Nak guna pun mudah. Tak perlu nak bancuh-bancuh. Buka penutup terus sapu. Sekali pakai ketagih nak pakai selalu tau.
.
50g : RM25
100g : RM45
.
Wani open Agent untuk anda yang berminat. Modal cuma 💢RM150💢 je tau. .
Whatsapp Wani sekarang!
📲0194422493
📲0194422493
📲0194422493
.
#scrub
#agentwanted
#facialscrub
#ajimaura
#terapiinstagram
#sakab6
#cspscs
#jengka
#jerantut
#temerloh
#kuantan
#pahang
#scrubmuka
#scrubkunyit
#neelofa
#love
#azizanosman
#scrubkunyitmadu
#scrubkunyitbancuh
#tumericmask
#scrubkunyithomemade
#naturalhomeremedy
#originalhomemade
#mkscrub
#mkbeautyscrub
#bazarpaknil
#jerawat
#ump
#uitm
#ukm
Kelebihan MK Beauty Scrub yang anda tak tahu😉 . 💖Mengatasi masalah sunburn 💖Mengangkat sel kulit mati 💖Merawat masalah jerawat dan jeragat 💖Menghilangkan parut dan cela di wajah 💖Meratakan tona kulit dan mengecilkan liang pori di wajah 💖Menanggalkan sisa make up 💖Mempercepatkan proses pemakaian produk dengan lebih berkesan 💖Mencerah dan melembutkan kulit wajah 💖Kulit lebih glowing dan flawless 💖Merawat kulit wajah yang breakout 💖Menjadikan makeup lebih smooth dan tahan lama . Jom cuba. Tak mahal pun tau. Nak guna pun mudah. Tak perlu nak bancuh-bancuh. Buka penutup terus sapu. Sekali pakai ketagih nak pakai selalu tau. . 50g : RM25 100g : RM45 . Wani open Agent untuk anda yang berminat. Modal cuma 💢RM150💢 je tau. . Whatsapp Wani sekarang! 📲0194422493 📲0194422493 📲0194422493 . #scrub  #agentwanted  #facialscrub  #ajimaura  #terapiinstagram  #sakab6  #cspscs  #jengka  #jerantut  #temerloh  #kuantan  #pahang  #scrubmuka  #scrubkunyit  #neelofa  #love  #azizanosman  #scrubkunyitmadu  #scrubkunyitbancuh  #tumericmask  #scrubkunyithomemade  #naturalhomeremedy  #originalhomemade  #mkscrub  #mkbeautyscrub  #bazarpaknil  #jerawat  #ump  #uitm  #ukm 
Kelebihan MK Beauty Scrub yang anda tak tahu😉
.
💖Mengatasi masalah sunburn
💖Mengangkat sel kulit mati
💖Merawat masalah jerawat dan jeragat
💖Menghilangkan parut dan cela di wajah
💖Meratakan tona kulit dan mengecilkan liang pori di wajah
💖Menanggalkan sisa make up
💖Mempercepatkan proses pemakaian produk dengan lebih berkesan
💖Mencerah dan melembutkan kulit wajah
💖Kulit lebih glowing dan flawless
💖Merawat kulit wajah yang breakout
💖Menjadikan makeup lebih smooth dan tahan lama
.
Jom cuba. Tak mahal pun tau. Nak guna pun mudah. Tak perlu nak bancuh-bancuh. Buka penutup terus sapu. Sekali pakai ketagih nak pakai selalu tau.
.
50g : RM25
100g : RM45
.
Wani open Agent untuk anda yang berminat. Modal cuma 💢RM150💢 je tau. .
Whatsapp Wani sekarang!
📲0194422493
📲0194422493
📲0194422493
.
#scrub
#agentwanted
#facialscrub
#ajimaura
#terapiinstagram
#sakab6
#cspscs
#jengka
#jerantut
#temerloh
#kuantan
#pahang
#scrubmuka
#scrubkunyit
#neelofa
#love
#azizanosman
#scrubkunyitmadu
#scrubkunyitbancuh
#tumericmask
#scrubkunyithomemade
#naturalhomeremedy
#originalhomemade
#mkscrub
#mkbeautyscrub
#bazarpaknil
#jerawat
#ump
#uitm
#ukm
Kelebihan MK Beauty Scrub yang anda tak tahu😉 . 💖Mengatasi masalah sunburn 💖Mengangkat sel kulit mati 💖Merawat masalah jerawat dan jeragat 💖Menghilangkan parut dan cela di wajah 💖Meratakan tona kulit dan mengecilkan liang pori di wajah 💖Menanggalkan sisa make up 💖Mempercepatkan proses pemakaian produk dengan lebih berkesan 💖Mencerah dan melembutkan kulit wajah 💖Kulit lebih glowing dan flawless 💖Merawat kulit wajah yang breakout 💖Menjadikan makeup lebih smooth dan tahan lama . Jom cuba. Tak mahal pun tau. Nak guna pun mudah. Tak perlu nak bancuh-bancuh. Buka penutup terus sapu. Sekali pakai ketagih nak pakai selalu tau. . 50g : RM25 100g : RM45 . Wani open Agent untuk anda yang berminat. Modal cuma 💢RM150💢 je tau. . Whatsapp Wani sekarang! 📲0194422493 📲0194422493 📲0194422493 . #scrub  #agentwanted  #facialscrub  #ajimaura  #terapiinstagram  #sakab6  #cspscs  #jengka  #jerantut  #temerloh  #kuantan  #pahang  #scrubmuka  #scrubkunyit  #neelofa  #love  #azizanosman  #scrubkunyitmadu  #scrubkunyitbancuh  #tumericmask  #scrubkunyithomemade  #naturalhomeremedy  #originalhomemade  #mkscrub  #mkbeautyscrub  #bazarpaknil  #jerawat  #ump  #uitm  #ukm 
Uols dah pernah cuba ke item yg kat ats ni?🤔 belum lg? Boleh tekan link di bio husna tau😍
-
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah
Uols dah pernah cuba ke item yg kat ats ni?🤔 belum lg? Boleh tekan link di bio husna tau😍 - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #skincaremalaysia  #skincare  #product  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah 
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 Macam menarik kan?
-
Produk temyracle adalah antara produk organik yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @scrub.husna . 💖
-
Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 Macam menarik kan? - Produk temyracle adalah antara produk organik yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @scrub.husna . 💖 - Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷 ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #skincaremalaysia  #skincare  #product  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah 
WAW HAPPYNYA KULIT BERMINYAK DAH TAKDE! TAK PERLU LAGI NAK GUNA OIL ABSORBING🙈😍
-
Ishh kalau muka berminyak ni mesti tak selesa. Lap dgn kain putih, haa dh nmpk minyak hitam2 kt muka. Srsly mmg tak best. Org pun pandang kita semacam je. Kalau guna oil absorbing tu ha husna rasa lg byk minyak kt situ😅😅 tak pasal2 asyik tukar skincare je sebab nk hlgkan muka berminyak. 😣😣
-
Dulu muka husna selalu berminyak, mmg nmpk bersinar dan berkilat uolss. Huhu malu tu mmg ada lah. Org asyik tgk tgk tgk je muka kita😩 sekarang dh tak berminyak smnjak mnggunakan RICE MILK SOAP☝🏻️💞
-
Uols tanak cuba ke? Org lain muka dh sihat, tak berminyak dah. Awk bila lg ye?😘 stock pun dh tk bnyk uols, so cepat2 place ur order skrg🙈
-
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah #sabunberas #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah #jerawat #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu
WAW HAPPYNYA KULIT BERMINYAK DAH TAKDE! TAK PERLU LAGI NAK GUNA OIL ABSORBING🙈😍 - Ishh kalau muka berminyak ni mesti tak selesa. Lap dgn kain putih, haa dh nmpk minyak hitam2 kt muka. Srsly mmg tak best. Org pun pandang kita semacam je. Kalau guna oil absorbing tu ha husna rasa lg byk minyak kt situ😅😅 tak pasal2 asyik tukar skincare je sebab nk hlgkan muka berminyak. 😣😣 - Dulu muka husna selalu berminyak, mmg nmpk bersinar dan berkilat uolss. Huhu malu tu mmg ada lah. Org asyik tgk tgk tgk je muka kita😩 sekarang dh tak berminyak smnjak mnggunakan RICE MILK SOAP☝🏻️💞 - Uols tanak cuba ke? Org lain muka dh sihat, tak berminyak dah. Awk bila lg ye?😘 stock pun dh tk bnyk uols, so cepat2 place ur order skrg🙈 - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #sabunberas  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #jerawat  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu 
Petang uols😍😍
-
Dah cuci muka dgn rice milk soap? Best kan. Sebab segarr dan bau wangi sgt. Kulit berminyak dan parut dah hilang. Nk remove makeup pun mudah😍😍
-
-
COD🚙 Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah  #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu
Petang uols😍😍 - Dah cuci muka dgn rice milk soap? Best kan. Sebab segarr dan bau wangi sgt. Kulit berminyak dan parut dah hilang. Nk remove makeup pun mudah😍😍 - - COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #ajimaura  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #agenttemyraclekualaterengganu  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu 
JOM COD KE AREA ANDA🚗
COD AREA :-
🚗Padang Midin
🚗Pengadang Baru
🚗Wakaf Dua
🚗Bukit Payung
🚗Wakaf Mempelam
🚗Wakaf Beruas
🚗Durian Burung
🚗Manir
(Bandar👇🏻)
🚗Giant, KT
🚗Mydin, KT
🚗Pulau Kambing
🚗Paya Bunga Square
🚗Shahbandar
🚗Pantai Batu Buruk
🚗Pasir Panjang
🚗Panji Alam
Dan kawasan berdekatan dengannya. -
🚚💨COD SETIAP HARI
📮📦POSTAGE SETIAP HARI
.
Whatsapp husna 📲0105068886
-
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #sabunberasmurah #sabunberas #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah #jerawat #maskerkunyit #tipscantik
JOM COD KE AREA ANDA🚗 COD AREA :- 🚗Padang Midin 🚗Pengadang Baru 🚗Wakaf Dua 🚗Bukit Payung 🚗Wakaf Mempelam 🚗Wakaf Beruas 🚗Durian Burung 🚗Manir (Bandar👇🏻) 🚗Giant, KT 🚗Mydin, KT 🚗Pulau Kambing 🚗Paya Bunga Square 🚗Shahbandar 🚗Pantai Batu Buruk 🚗Pasir Panjang 🚗Panji Alam Dan kawasan berdekatan dengannya. - 🚚💨COD SETIAP HARI 📮📦POSTAGE SETIAP HARI . Whatsapp husna 📲0105068886 - #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #sabunberasmurah  #sabunberas  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #jerawat  #maskerkunyit  #tipscantik 
JOM COD KE AREA ANDA🚗
COD AREA :-
🚗Padang Midin
🚗Pengadang Baru
🚗Wakaf Dua
🚗Bukit Payung
🚗Wakaf Mempelam
🚗Wakaf Beruas
🚗Durian Burung
🚗Manir
(Bandar👇🏻)
🚗Giant, KT
🚗Mydin, KT
🚗Pulau Kambing
🚗Paya Bunga Square
🚗Shahbandar
🚗Pantai Batu Buruk
🚗Pasir Panjang
🚗Panji Alam
Dan kawasan berdekatan dengannya. -
🚚💨COD SETIAP HARI
📮📦POSTAGE SETIAP HARI
.
Whatsapp husna 📲0105068886
-
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #sabunberasmurah #sabunberas #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah #jerawat #maskerkunyit #tipscantik
JOM COD KE AREA ANDA🚗 COD AREA :- 🚗Padang Midin 🚗Pengadang Baru 🚗Wakaf Dua 🚗Bukit Payung 🚗Wakaf Mempelam 🚗Wakaf Beruas 🚗Durian Burung 🚗Manir (Bandar👇🏻) 🚗Giant, KT 🚗Mydin, KT 🚗Pulau Kambing 🚗Paya Bunga Square 🚗Shahbandar 🚗Pantai Batu Buruk 🚗Pasir Panjang 🚗Panji Alam Dan kawasan berdekatan dengannya. - 🚚💨COD SETIAP HARI 📮📦POSTAGE SETIAP HARI . Whatsapp husna 📲0105068886 - #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #sabunberasmurah  #sabunberas  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #jerawat  #maskerkunyit  #tipscantik 
JOM COD KE AREA ANDA🚗
COD AREA :-
🚗Padang Midin
🚗Pengadang Baru
🚗Wakaf Dua
🚗Bukit Payung
🚗Wakaf Mempelam
🚗Wakaf Beruas
🚗Durian Burung
🚗Manir
(Bandar👇🏻)
🚗Giant, KT
🚗Mydin, KT
🚗Pulau Kambing
🚗Paya Bunga Square
🚗Shahbandar
🚗Pantai Batu Buruk
🚗Pasir Panjang
🚗Panji Alam
Dan kawasan berdekatan dengannya. -
🚚💨COD SETIAP HARI
📮📦POSTAGE SETIAP HARI
.
Whatsapp husna 📲0105068886
-
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #sabunberasmurah #sabunberas #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah #jerawat #maskerkunyit #tipscantik
JOM COD KE AREA ANDA🚗 COD AREA :- 🚗Padang Midin 🚗Pengadang Baru 🚗Wakaf Dua 🚗Bukit Payung 🚗Wakaf Mempelam 🚗Wakaf Beruas 🚗Durian Burung 🚗Manir (Bandar👇🏻) 🚗Giant, KT 🚗Mydin, KT 🚗Pulau Kambing 🚗Paya Bunga Square 🚗Shahbandar 🚗Pantai Batu Buruk 🚗Pasir Panjang 🚗Panji Alam Dan kawasan berdekatan dengannya. - 🚚💨COD SETIAP HARI 📮📦POSTAGE SETIAP HARI . Whatsapp husna 📲0105068886 - #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #sabunberasmurah  #sabunberas  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #jerawat  #maskerkunyit  #tipscantik 
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 Macam menarik kan?
-
Produk temyracle adalah antara produk organik yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @scrub.husna . 💖
-
Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 Macam menarik kan? - Produk temyracle adalah antara produk organik yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @scrub.husna . 💖 - Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷 ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #skincaremalaysia  #skincare  #product  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah 
Cantik sangat kan packaging baru ni. Mmg love sangat lah! .
.
Untuk yang tanya full set temyracle ni ada product apa je? ✔️ coffee scrub ✔️ body scrub ✔️ lipscrub 👄
✔️ peach facescrub ✔️ detox mask ❤️
✔️ rice milk soap #sabunputih .
.
RM 174 sahaja .
.
#temyracle #temyraclebodyscrub #sabunputih #sabunberas #coffeescrub #temyraclecoffeescrub #temyraclesayamesticari #peachfacescrub #temyraclepeachfacescrub #ricemilksoap #lipscrubaummm #lipscrub #temyraclelipscrub #detoxmask #maskkunyit #tumericmask #temyracledetoxmask #facescrub #scrubmuka #sayajualtemyracle
Cantik sangat kan packaging baru ni. Mmg love sangat lah! . . Untuk yang tanya full set temyracle ni ada product apa je? ✔️ coffee scrub ✔️ body scrub ✔️ lipscrub 👄 ✔️ peach facescrub ✔️ detox mask ❤️ ✔️ rice milk soap #sabunputih  . . RM 174 sahaja . . #temyracle  #temyraclebodyscrub  #sabunputih  #sabunberas  #coffeescrub  #temyraclecoffeescrub  #temyraclesayamesticari  #peachfacescrub  #temyraclepeachfacescrub  #ricemilksoap  #lipscrubaummm  #lipscrub  #temyraclelipscrub  #detoxmask  #maskkunyit  #tumericmask  #temyracledetoxmask  #facescrub  #scrubmuka  #sayajualtemyracle 
Morning uols:)
-
Pagi ni dh scrub ke belum? Kalau dah scrub baguslah. Nnti kulit makin hari makin lembap. Kulit pun nmpk bersih dan sihat je. Siapa taknak kulit yg sihat kan yg terhindar drpd sebarang cela pd muka. Apa2 phn uols make sure scrub muka 3x seminggu sebab utk menanggalkan sel2 yg mati pada muka. 😍😊
-
-
COD🚙 Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah  #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu
Morning uols:) - Pagi ni dh scrub ke belum? Kalau dah scrub baguslah. Nnti kulit makin hari makin lembap. Kulit pun nmpk bersih dan sihat je. Siapa taknak kulit yg sihat kan yg terhindar drpd sebarang cela pd muka. Apa2 phn uols make sure scrub muka 3x seminggu sebab utk menanggalkan sel2 yg mati pada muka. 😍😊 - - COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #ajimaura  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #agenttemyraclekualaterengganu  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu 
Perfect combo😍 detox mask mengeluarkan segalaaa kotoran dr dalam kulit muka shngga ke permukaan luar kulit. So face scrub bersih balik apa yg dikeluarkan oleh detox mask. Detox mask sgt memerlukan scrub tau. So kalau nk detox perlu ada scrub😊 klau nak scrub sje takpe hehe. So uols nk kulit sihat dr dalam boleh cuba set combo ni tau😊😍 -
-
COD🚙 Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah  #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu
Perfect combo😍 detox mask mengeluarkan segalaaa kotoran dr dalam kulit muka shngga ke permukaan luar kulit. So face scrub bersih balik apa yg dikeluarkan oleh detox mask. Detox mask sgt memerlukan scrub tau. So kalau nk detox perlu ada scrub😊 klau nak scrub sje takpe hehe. So uols nk kulit sihat dr dalam boleh cuba set combo ni tau😊😍 - - COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #ajimaura  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #agenttemyraclekualaterengganu  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu 
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 Macam menarik kan?
-
Produk temyracle adalah antara produk organik yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @scrub.husna . 💖
-
Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 Macam menarik kan? - Produk temyracle adalah antara produk organik yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @scrub.husna . 💖 - Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷 ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #skincaremalaysia  #skincare  #product  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah 
Bibir dah tak menggelupas. Nak oles lipstick pun nampak cantik smooth je. Jom berscrub😍 -
-
COD🚙 Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah  #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu
Bibir dah tak menggelupas. Nak oles lipstick pun nampak cantik smooth je. Jom berscrub😍 - - COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #ajimaura  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #agenttemyraclekualaterengganu  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu 
Sapa kenal Shaf founder Pinkboxcereal tu mesti tahu kan dia tu rajin jaga muka. Temgok kulit dia mesti cantik sangat. And dia pun pakai set skincare TBH jugak taw.
.

Tengok apa yang dia cakap pasal Face Scrub Gold tu
🍋Mengurangkan kulit kusam dan berjeragat
🍋Memudarkan parut jerawat, kulit kering.
🍋Sekatakan tona kulit tak sekata
🍋Melembapkan dan mencerahkan kulit .
🍋Penggunaan secara konsisten akan memberi kesan glowing pada kulit

Hanya RM33 (45gram) + FREE GIFT ✨

Whatsapp ika 📲 0178295891
Postage RM8 SM | RM12 SS

#dahliansandco #thebeautyhacks #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #Skingold #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #madeinmalaysia #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal #thetamarind #facemaskhoney #SisthoLipmatte
Sapa kenal Shaf founder Pinkboxcereal tu mesti tahu kan dia tu rajin jaga muka. Temgok kulit dia mesti cantik sangat. And dia pun pakai set skincare TBH jugak taw. . Tengok apa yang dia cakap pasal Face Scrub Gold tu 🍋Mengurangkan kulit kusam dan berjeragat 🍋Memudarkan parut jerawat, kulit kering. 🍋Sekatakan tona kulit tak sekata 🍋Melembapkan dan mencerahkan kulit . 🍋Penggunaan secara konsisten akan memberi kesan glowing pada kulit Hanya RM33 (45gram) + FREE GIFT ✨ Whatsapp ika 📲 0178295891 Postage RM8 SM | RM12 SS #dahliansandco  #thebeautyhacks  #skincare  #facemask  #facescrub  #bodyscrub  #bodycare  #facecream  #lipscrub  #whiteninglotion  #spfcream  #homemadescrub  #Skingold  #localproduct  #sayajualbarangkecantikan  #tumericmask  #madeinmalaysia  #skincaremalaysia  #tumericbodyscrub  #goldentumericmask  #facemasktumeric  #bodyscrubcharcoal  #soapbartumeric  #thecharcoal  #thetamarind  #facemaskhoney  #SisthoLipmatte 
Bbir asyik kering je. Bila terlalu kering terus jdi gelupas. Kdg2 tangan ni tak dduk diam, asyik nak tariiiik je bbir yg gelupas tu. Terus berdarah. Pedihh uols. Jgn risau, temyracle dh sediakan khas utk bbir uols lipscrub yg mmpunyai 3flavour. Scrub scrub scrub dah dapat bbir yg sihat. Anyway, jgn lupa mnum air masak banyak2! 😍😍
-
-
COD🚙 Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah  #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu
Bbir asyik kering je. Bila terlalu kering terus jdi gelupas. Kdg2 tangan ni tak dduk diam, asyik nak tariiiik je bbir yg gelupas tu. Terus berdarah. Pedihh uols. Jgn risau, temyracle dh sediakan khas utk bbir uols lipscrub yg mmpunyai 3flavour. Scrub scrub scrub dah dapat bbir yg sihat. Anyway, jgn lupa mnum air masak banyak2! 😍😍 - - COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #ajimaura  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #agenttemyraclekualaterengganu  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu 
Ada yang masih tertanya tanya apa kandungan Body Scrub The Beauty Hacks? 
Body Scrub bagus untuk membaiki sel kulit untuk terus kekal anjal dan sihat.

Nak cantik? Jom whatsapp Ika di 017-829 5891 atau click link wasap di bio untuk fast response ✨
_
Postage RM8 SM | RM12 SS

#dahliansandco #thebeautyhacks #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #Skingold #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #madeinmalaysia #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal
Ada yang masih tertanya tanya apa kandungan Body Scrub The Beauty Hacks? Body Scrub bagus untuk membaiki sel kulit untuk terus kekal anjal dan sihat. Nak cantik? Jom whatsapp Ika di 017-829 5891 atau click link wasap di bio untuk fast response ✨ _ Postage RM8 SM | RM12 SS #dahliansandco  #thebeautyhacks  #skincare  #facemask  #facescrub  #bodyscrub  #bodycare  #facecream  #lipscrub  #whiteninglotion  #spfcream  #homemadescrub  #Skingold  #localproduct  #sayajualbarangkecantikan  #tumericmask  #madeinmalaysia  #skincaremalaysia  #tumericbodyscrub  #goldentumericmask  #facemasktumeric  #bodyscrubcharcoal 
Healthy Me Pimple Free Face Mask
A smoothe liquid face mask to treat pimples and hormonal break outs. 
100ml Amber Glass jar for $30 with ingredients of Raw Honey, Virgin Coconut oil, Oatmeal, Bi-carb Soda, Australian White Clay, Mediterranean Red Clay, Tumeric powder, enriched with vitamin E oil and scented with 100% Cinnamon Leaf essential oil

#pamper #facemask #face #tumeric #tumericmask #oatmeal #organicskincare #organic #honey #naturalskincare #natural #bodycare #body #coconutoil #clays #exfoliate #skintreatment #pimples #acne
Healthy Me Pimple Free Face Mask A smoothe liquid face mask to treat pimples and hormonal break outs. 100ml Amber Glass jar for $30 with ingredients of Raw Honey, Virgin Coconut oil, Oatmeal, Bi-carb Soda, Australian White Clay, Mediterranean Red Clay, Tumeric powder, enriched with vitamin E oil and scented with 100% Cinnamon Leaf essential oil #pamper  #facemask  #face  #tumeric  #tumericmask  #oatmeal  #organicskincare  #organic  #honey  #naturalskincare  #natural  #bodycare  #body  #coconutoil  #clays  #exfoliate  #skintreatment  #pimples  #acne 
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 Macam menarik kan?
-
Produk temyracle adalah antara produk organik yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @scrub.husna . 💖
-
Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 Macam menarik kan? - Produk temyracle adalah antara produk organik yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @scrub.husna . 💖 - Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷 ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #skincaremalaysia  #skincare  #product  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah 
Gold Mask $12

Suitable for all type of skin. 
Gold Mask contains all natural ingredients to improve your skin problems. 
Do you have acne, scars or uneven skin tone? Use our Gold Mask 3 times a week and witness your skin changing to perfection. 
Product contains tumeric. Assured no yellow stains on face if you use it regularly. 
One bottle can last you approximately 30times usage. 
#goldmask #allnatural
#tumericmask #forhealthyskin #madetoorder #smallbatches
Gold Mask $12 Suitable for all type of skin. Gold Mask contains all natural ingredients to improve your skin problems. Do you have acne, scars or uneven skin tone? Use our Gold Mask 3 times a week and witness your skin changing to perfection. Product contains tumeric. Assured no yellow stains on face if you use it regularly. One bottle can last you approximately 30times usage. #goldmask  #allnatural  #tumericmask  #forhealthyskin  #madetoorder  #smallbatches 
Scrub-scrub terus hilang daki-daki lama. Wangi dan segar uolss. Haa, tak terasa nk cuba kea?
-
Untuk pengunaan yang lebih menyegarkan di musim panas ini, boleh simpan body scrub didalam peti ais. Pasti saat menggunakan anda akan lebih menikmati kesejukkan dan kesegaran badan 😍.
-
-
COD🚙 Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah  #bodyscrubtemy  #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu
Scrub-scrub terus hilang daki-daki lama. Wangi dan segar uolss. Haa, tak terasa nk cuba kea? - Untuk pengunaan yang lebih menyegarkan di musim panas ini, boleh simpan body scrub didalam peti ais. Pasti saat menggunakan anda akan lebih menikmati kesejukkan dan kesegaran badan 😍. - - COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #bodyscrubtemy  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #agenttemyraclekualaterengganu  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu 
Bibir makin cantik dengan Lips Scrub Rose Lollypop .
Sekarang dah tak risau bila pakai lipmatte bibir jadi kering dan merekah sebab Lips Scrub ni dah banyak membantu. Malah bibir makin anjal dan gebu. Lingkaran gelap disekeliling bibir pun jadi pudar. .
.
Kenal dengan Shaf yang bukak Beauty Cafe pinkboxcereal tu? Dia pun pakai ni jugak dan dah jadi feveret dia sejak dia bercuti kat London haritu. .
.
Satu bekas cuma RM22 sahaja dan tahan sehingga 3-4 bulan penggunaan. .
.
Nak cantik? Jom whatsapp Ika di 017-829 5891 atau click link wasap di bio untuk fast response ✨
_
Postage RM8 SM | RM12 SS

#dahliansandco #thebeautyhacks #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #Skingold #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #madeinmalaysia #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal #thetamarind #facemaskhoney #sistholipmatte
Bibir makin cantik dengan Lips Scrub Rose Lollypop . Sekarang dah tak risau bila pakai lipmatte bibir jadi kering dan merekah sebab Lips Scrub ni dah banyak membantu. Malah bibir makin anjal dan gebu. Lingkaran gelap disekeliling bibir pun jadi pudar. . . Kenal dengan Shaf yang bukak Beauty Cafe pinkboxcereal tu? Dia pun pakai ni jugak dan dah jadi feveret dia sejak dia bercuti kat London haritu. . . Satu bekas cuma RM22 sahaja dan tahan sehingga 3-4 bulan penggunaan. . . Nak cantik? Jom whatsapp Ika di 017-829 5891 atau click link wasap di bio untuk fast response ✨ _ Postage RM8 SM | RM12 SS #dahliansandco  #thebeautyhacks  #skincare  #facemask  #facescrub  #bodyscrub  #bodycare  #facecream  #lipscrub  #whiteninglotion  #spfcream  #homemadescrub  #Skingold  #localproduct  #sayajualbarangkecantikan  #tumericmask  #madeinmalaysia  #skincaremalaysia  #tumericbodyscrub  #goldentumericmask  #facemasktumeric  #bodyscrubcharcoal  #soapbartumeric  #thecharcoal  #thetamarind  #facemaskhoney  #sistholipmatte 
Nampak tak body scrub kat ats ni? Hihi. fyi body scrub by temyracle sangat2 wangiii dan segar😍 scrub scrub scrub dah dapat kulit yg halus je. Dulu kulit kasaaar sekarang dah tak lagi🙈 ramai sgt yg order. Daki2 lama pun dah tanggal. Haa msti happy kan? 350gram dgn harga rm20. Murah tak? Sangat murah dan jimat. Kita just pakai 3x smnggu je. Lambat habis tau. Tggu apa lagi?🙈
-
-
COD🚙 Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah  #bodyscrubtemy  #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu
Nampak tak body scrub kat ats ni? Hihi. fyi body scrub by temyracle sangat2 wangiii dan segar😍 scrub scrub scrub dah dapat kulit yg halus je. Dulu kulit kasaaar sekarang dah tak lagi🙈 ramai sgt yg order. Daki2 lama pun dah tanggal. Haa msti happy kan? 350gram dgn harga rm20. Murah tak? Sangat murah dan jimat. Kita just pakai 3x smnggu je. Lambat habis tau. Tggu apa lagi?🙈 - - COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #bodyscrubtemy  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #agenttemyraclekualaterengganu  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu 
Seriouslyyy best sgtt bermasker dgn detox mask. Lebih2 lg bila letak dlm peti then sapu kt muka. Ya allah sejuknyaaa. Tekstur yg pekat likat mggambarkan betapa kayanyaaa madu manuka dlm detox mask. Setiap hari pkai detox mask, fuhh glowing gila kulit uolss. Jerawat dh tak berani mncul. Kalau muncul jugak, xyah risau. Detox mask boleh kecutkan jerawat uols tau. Parut2 lama pun ghaib tiba2. Ishh magic tak detox mask ni? Ofcourse lah magicc uols. Bahan2 natural yg digunakan dlm detox mask. Merawat kulit kita menjadi sihat dan bersih. Detox mask ni akn mgeluarkan SEGALA KOTORAN DARI DALAM KULIT MUKA ke permukaan luar kulit. Uols nak ke kotoran2 tu adaa kt dlm kulit muka? Ofkoss tanak kan? So jom berdetox😍😍
-
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah #sabunberas #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah #jerawat #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu
Seriouslyyy best sgtt bermasker dgn detox mask. Lebih2 lg bila letak dlm peti then sapu kt muka. Ya allah sejuknyaaa. Tekstur yg pekat likat mggambarkan betapa kayanyaaa madu manuka dlm detox mask. Setiap hari pkai detox mask, fuhh glowing gila kulit uolss. Jerawat dh tak berani mncul. Kalau muncul jugak, xyah risau. Detox mask boleh kecutkan jerawat uols tau. Parut2 lama pun ghaib tiba2. Ishh magic tak detox mask ni? Ofcourse lah magicc uols. Bahan2 natural yg digunakan dlm detox mask. Merawat kulit kita menjadi sihat dan bersih. Detox mask ni akn mgeluarkan SEGALA KOTORAN DARI DALAM KULIT MUKA ke permukaan luar kulit. Uols nak ke kotoran2 tu adaa kt dlm kulit muka? Ofkoss tanak kan? So jom berdetox😍😍 - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #sabunberas  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #jerawat  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu 
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 Macam menarik kan?
-
Produk temyracle adalah antara produk organik yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @scrub.husna . 💖
-
Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 Macam menarik kan? - Produk temyracle adalah antara produk organik yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @scrub.husna . 💖 - Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷 ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #skincaremalaysia  #skincare  #product  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah 
Seriouslyyy best sgtt bermasker dgn detox mask. Lebih2 lg bila letak dlm peti then sapu kt muka. Ya allah sejuknyaaa. Tekstur yg pekat likat mggambarkan betapa kayanyaaa madu manuka dlm detox mask. Setiap hari pkai detox mask, fuhh glowing gila kulit uolss. Jerawat dh tak berani mncul. Kalau muncul jugak, xyah risau. Detox mask boleh kecutkan jerawat uols tau. Parut2 lama pun ghaib tiba2. Ishh magic tak detox mask ni? Ofcourse lah magicc uols. Bahan2 natural yg digunakan dlm detox mask. Merawat kulit kita menjadi sihat dan bersih. Detox mask ni akn mgeluarkan SEGALA KOTORAN DARI DALAM KULIT MUKA ke permukaan luar kulit. Uols nak ke kotoran2 tu adaa kt dlm kulit muka? Ofkoss tanak kan? So jom berdetox😍😍
-
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah #sabunberas #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah #jerawat #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu
Seriouslyyy best sgtt bermasker dgn detox mask. Lebih2 lg bila letak dlm peti then sapu kt muka. Ya allah sejuknyaaa. Tekstur yg pekat likat mggambarkan betapa kayanyaaa madu manuka dlm detox mask. Setiap hari pkai detox mask, fuhh glowing gila kulit uolss. Jerawat dh tak berani mncul. Kalau muncul jugak, xyah risau. Detox mask boleh kecutkan jerawat uols tau. Parut2 lama pun ghaib tiba2. Ishh magic tak detox mask ni? Ofcourse lah magicc uols. Bahan2 natural yg digunakan dlm detox mask. Merawat kulit kita menjadi sihat dan bersih. Detox mask ni akn mgeluarkan SEGALA KOTORAN DARI DALAM KULIT MUKA ke permukaan luar kulit. Uols nak ke kotoran2 tu adaa kt dlm kulit muka? Ofkoss tanak kan? So jom berdetox😍😍 - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #sabunberas  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #jerawat  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu 
Hello & good morning😍😍
-
Semalam dah berdetox belum? Husna dah berdetox. Pgi ni bangun segar sgt muka dan lembut je. Muka dah kurang berminyak so pkai sabun rice milk ni skit2 je hihi. Anyone yg nk join post @ cod contct husna tau. -
-
COD🚙 Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah  #bodyscrubtemy  #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu
Hello & good morning😍😍 - Semalam dah berdetox belum? Husna dah berdetox. Pgi ni bangun segar sgt muka dan lembut je. Muka dah kurang berminyak so pkai sabun rice milk ni skit2 je hihi. Anyone yg nk join post @ cod contct husna tau. - - COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #bodyscrubtemy  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #agenttemyraclekualaterengganu  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu 
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 Macam menarik kan?
-
Produk temyracle adalah antara produk organik yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @scrub.husna . 💖
-
Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 Macam menarik kan? - Produk temyracle adalah antara produk organik yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @scrub.husna . 💖 - Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷 ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #skincaremalaysia  #skincare  #product  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah 
Peacg face scrub yg terbaru after lipscrub. Bau yg sangat wangiii dan rasa macam nak makan. Kalau terrrmakan pun xpe sebab selamat sangat uols. Langsung xde bahan2 yg dilarang. Selepas scrub tau tak kulit jdi mcm mana? Lembut sangat. Kalau pakai secara konsisten, kulit muka akan jd merah kemerahan. Cantiknyaa😍😍😍 bkn sebab kulit nipis tau yg jdi merah2 tu. Nak tahu sebab apa? Dm husna okk😍
-
-
COD🚙 Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah  #bodyscrubtemy  #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu
Peacg face scrub yg terbaru after lipscrub. Bau yg sangat wangiii dan rasa macam nak makan. Kalau terrrmakan pun xpe sebab selamat sangat uols. Langsung xde bahan2 yg dilarang. Selepas scrub tau tak kulit jdi mcm mana? Lembut sangat. Kalau pakai secara konsisten, kulit muka akan jd merah kemerahan. Cantiknyaa😍😍😍 bkn sebab kulit nipis tau yg jdi merah2 tu. Nak tahu sebab apa? Dm husna okk😍 - - COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #bodyscrubtemy  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #agenttemyraclekualaterengganu  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu 
Msalah kulit jeragat? Sensitif? Kasar? Jgn risau, peach face scrub kan adaa. Ingredients yg sgt kaya sperti french pink clay yg sesuai utk semua jenis kulit yg bertindak sebagai menanggalkan sel kulit mati pada muka uols terutama utk kulit berminyak dan berjerawat @ berjeragat. Grapeseed oil adalah ingredients yg sangat mahal tau. Benefits grapeseed oil sangat banyak utk kulit muka😍 kulit akan jadi merah kemerahan. Lpasni dah xperlu pkai blusher hihi. Tp kena konsisten la tau. Jgn skip2 ya :) dh rmai yg cuba. Awk bila lagi?
-
-
COD🚙 Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah  #bodyscrubtemy  #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu
Msalah kulit jeragat? Sensitif? Kasar? Jgn risau, peach face scrub kan adaa. Ingredients yg sgt kaya sperti french pink clay yg sesuai utk semua jenis kulit yg bertindak sebagai menanggalkan sel kulit mati pada muka uols terutama utk kulit berminyak dan berjerawat @ berjeragat. Grapeseed oil adalah ingredients yg sangat mahal tau. Benefits grapeseed oil sangat banyak utk kulit muka😍 kulit akan jadi merah kemerahan. Lpasni dah xperlu pkai blusher hihi. Tp kena konsisten la tau. Jgn skip2 ya :) dh rmai yg cuba. Awk bila lagi? - - COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #bodyscrubtemy  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #agenttemyraclekualaterengganu  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu 
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 Macam menarik kan?
-
Produk temyracle adalah antara produk organik yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @scrub.husna . 💖
-
Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 Macam menarik kan? - Produk temyracle adalah antara produk organik yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @scrub.husna . 💖 - Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷 ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #skincaremalaysia  #skincare  #product  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah 
kelebihan Face Mask Turmeric ni .
🌸Mengatasi kulit berminyak
🌸Menghaluskan kulit wajah
🌸Mengurangkan lingkaran hitam di bawah mata
🌸Mengatasi pigmentasi
🌸Mengeluarkan Sel kulit mati
🌸Mengatasi masalah jerawat .
🌸Mengurangkan kedutan .
🌸Mengurangkan parut belas jerawat
🌸Menjadikan tona kulit lebih sekata
🌸Mencegah penuaan
.
Bukan tu je, uolls jugak boleh guna Face Mask ni pada bahagian siku dan tumit jugak tau. Jangan terkejut! Haaa banyakkan manfaatnya.
.
So apa tunggu lagi, jom la try Face Mask Turmeric ni. Rugi tau kalau tak cuba . Belum cuba belum tau. Sekali dah cuba, mesti jatuh cinta 😍
.
Face Mask Honey Turmeric RM29 (40g)
.
Whatsapp ika 📲 0178295891
Postage RM8 SM | RM12 SS

#thebeautyhacks #thebeautyhackshq #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #tipskincare #organicskincare #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #bazaarpaknilmurah #dahliansandco #madeinmalaysia #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal #thetamarind #facemaskhoney
kelebihan Face Mask Turmeric ni . 🌸Mengatasi kulit berminyak 🌸Menghaluskan kulit wajah 🌸Mengurangkan lingkaran hitam di bawah mata 🌸Mengatasi pigmentasi 🌸Mengeluarkan Sel kulit mati 🌸Mengatasi masalah jerawat . 🌸Mengurangkan kedutan . 🌸Mengurangkan parut belas jerawat 🌸Menjadikan tona kulit lebih sekata 🌸Mencegah penuaan . Bukan tu je, uolls jugak boleh guna Face Mask ni pada bahagian siku dan tumit jugak tau. Jangan terkejut! Haaa banyakkan manfaatnya. . So apa tunggu lagi, jom la try Face Mask Turmeric ni. Rugi tau kalau tak cuba . Belum cuba belum tau. Sekali dah cuba, mesti jatuh cinta 😍 . Face Mask Honey Turmeric RM29 (40g) . Whatsapp ika 📲 0178295891 Postage RM8 SM | RM12 SS #thebeautyhacks  #thebeautyhackshq  #skincare  #facemask  #facescrub  #bodyscrub  #bodycare  #facecream  #lipscrub  #whiteninglotion  #spfcream  #homemadescrub  #tipskincare  #organicskincare  #localproduct  #sayajualbarangkecantikan  #tumericmask  #bazaarpaknilmurah  #dahliansandco  #madeinmalaysia  #skincaremalaysia  #tumericbodyscrub  #goldentumericmask  #facemasktumeric  #bodyscrubcharcoal  #soapbartumeric  #thecharcoal  #thetamarind  #facemaskhoney 
Salam & hi sayang2 semua. U olls pastinya salah seorang yang turut idamkan kulit yang cantik cerah dan berseri bukan? Dari zaman dulu lagi ramai kaum wanita idamkan kulit bersih berseri tanpa sebarang cela jerawat, kulit lembap & dan tak berminyak! Masalah jerawat datang itu perkara biasa. Lagi2 bagi mereka yang mengalami masalah kulit berminyak dan kering.
-
Untuk kulit kekal lembap cerah dan bersih uolls sebaiknya amalkan minum air secukupnya setiap hari dan pakai pencuci dan pelembap yang sesuai untuk kulit dan yang penting selamat digunakan. Setiap minggu amalkan petua memakai masker dan scrub muka dengan bahan2 asli dari temyracle😍. Dah tak perlu nak godek2 kt dapur nak buat sdri kan? InsyaAllah pasti anda sendiri berpuas hati dengan hasilnya.😍
-
So husna nk suggest coffee scrub by temyracle💯
Kopi bukan saja sedap dinikmati pada sarapan pagi minum petang atau sebagainya tetapi ia juga bagus diamalkan untuk penjagaan kecantikan wajah dan tubuh badan. So apa lagi? Cepatlah uollss order sekarang sblum stok habis haa. RM29 exc postage, sem rm8, ss rm10.
Confirm uollls takkan nyesal😍
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody
Salam & hi sayang2 semua. U olls pastinya salah seorang yang turut idamkan kulit yang cantik cerah dan berseri bukan? Dari zaman dulu lagi ramai kaum wanita idamkan kulit bersih berseri tanpa sebarang cela jerawat, kulit lembap & dan tak berminyak! Masalah jerawat datang itu perkara biasa. Lagi2 bagi mereka yang mengalami masalah kulit berminyak dan kering. - Untuk kulit kekal lembap cerah dan bersih uolls sebaiknya amalkan minum air secukupnya setiap hari dan pakai pencuci dan pelembap yang sesuai untuk kulit dan yang penting selamat digunakan. Setiap minggu amalkan petua memakai masker dan scrub muka dengan bahan2 asli dari temyracle😍. Dah tak perlu nak godek2 kt dapur nak buat sdri kan? InsyaAllah pasti anda sendiri berpuas hati dengan hasilnya.😍 - So husna nk suggest coffee scrub by temyracle💯 Kopi bukan saja sedap dinikmati pada sarapan pagi minum petang atau sebagainya tetapi ia juga bagus diamalkan untuk penjagaan kecantikan wajah dan tubuh badan. So apa lagi? Cepatlah uollss order sekarang sblum stok habis haa. RM29 exc postage, sem rm8, ss rm10. Confirm uollls takkan nyesal😍 - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #skincaremalaysia  #skincare  #product  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody 
Parut pudar dan white/blackhead pun dah takde. Kulit makin lama makin lembap😍😍 sukanya baca feedback mcmtu. Uols ada masalah kulit boleh contct husna. Nntj husna suggest dkt uols mana yg sesuai😊
-
-
COD🚙 Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah  #bodyscrubtemy  #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu
Parut pudar dan white/blackhead pun dah takde. Kulit makin lama makin lembap😍😍 sukanya baca feedback mcmtu. Uols ada masalah kulit boleh contct husna. Nntj husna suggest dkt uols mana yg sesuai😊 - - COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #bodyscrubtemy  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #agenttemyraclekualaterengganu  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu 
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 Macam menarik kan?
-
Produk temyracle adalah antara produk organik yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @scrub.husna . 💖
-
Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 Macam menarik kan? - Produk temyracle adalah antara produk organik yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @scrub.husna . 💖 - Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷 ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #skincaremalaysia  #skincare  #product  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah 
Let’s see how this DIY mask helps with breakouts! Pinterest junkie! •
•
•
•
•
•
#tumericmask #tumeric #pinterest #pinterestmademedoit #pinteresttest #pinterestjunkie #diy #diymask #beauty #clearskin #clearskintips #loveyourself #athomeremedy #coconutoil #lemon #facemask #diyfacemask
Hai selamat petang semua🌸
-
Sayang2ku apa khabar? Sihat ke? Harini dah pertengahan Januari 2018 sayang2 dah tercapai ke belum hajat uolsss nak cantik gebu tahun ni?  Kalau belum, jangan putus asa sebab rice milk soap by Temyracle kan ada hehe. Kalau uolss nak tahu sabun ni tak sama macam sabun beras kat luar tau, sabun ni mempunyai vitamin tersendiri yang mana membantu untuk mengatasi masalah jerawat dan juga masalah kulit berminyak.
-
Awas tau! Sabun ni memang khas hanya untuk orang yang mempunyai masalah kulit yang berminyak sahaja kalau uolss jenis kulit normal dan kering, tak disarankan disebabkan nutriennya iaitu underlynic acid (soap base) yang terdapat di dalam sabun ni mampu membunuh bakteria penyebab jerawat dengan cara mengurangkan sebum minyak yang hasil di permukaan kulit seterusnya membantu untuk membuang sel kulit mati pada kulit Yoshhhhh ! Haha. Jom dapatkan segera dengan hanya RM18 sahaja! 💋💖
-
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah
Hai selamat petang semua🌸 - Sayang2ku apa khabar? Sihat ke? Harini dah pertengahan Januari 2018 sayang2 dah tercapai ke belum hajat uolsss nak cantik gebu tahun ni? Kalau belum, jangan putus asa sebab rice milk soap by Temyracle kan ada hehe. Kalau uolss nak tahu sabun ni tak sama macam sabun beras kat luar tau, sabun ni mempunyai vitamin tersendiri yang mana membantu untuk mengatasi masalah jerawat dan juga masalah kulit berminyak. - Awas tau! Sabun ni memang khas hanya untuk orang yang mempunyai masalah kulit yang berminyak sahaja kalau uolss jenis kulit normal dan kering, tak disarankan disebabkan nutriennya iaitu underlynic acid (soap base) yang terdapat di dalam sabun ni mampu membunuh bakteria penyebab jerawat dengan cara mengurangkan sebum minyak yang hasil di permukaan kulit seterusnya membantu untuk membuang sel kulit mati pada kulit Yoshhhhh ! Haha. Jom dapatkan segera dengan hanya RM18 sahaja! 💋💖 - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #skincaremalaysia  #skincare  #product  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah 
Sudah tiba masanya untuk anda mendapatkan wajah yang bersih. Are you ready?

Bersihkan wajah anda dari sebarang mekap yang melekat. Dapatkan sabun kunyit dan gosok dalam gerakan bulat di seluruh muka dan leher. 
Bilas dengan air hangat. Ulangi lagi sekali jika anda memakai alat solek begitu tebal atau berasa ada lebihan kotoran lagi.

Untuk dapatkan pipi yang lebih halus dan gebu -- boleh guna Face Scrub dari The Beauty Hacks. Gunakan 3 kali seminggu sama ada pagi atau malam. 
Boleh digunakan pada muka & badan dan sesuai untuk lelaki dan wanita

Apa manfaat sabun kunyit dari The Beauty Hacks? .
🍑Melembapkan kulit. .
🍑Membersihkan kulit dan liang pori
🍑Seimbangkan ph kulit yang kering atau terlalu berminyak
🍑Menghapuskan kekusaman wajah .
🍑Menghilangkan parut jerawat
🍑Mengecutkan jerawat.
🍑Mencegah pigmentasi
🍑Memperbaiki tona kulit
🍑Kulit kelihatan lebih cerah, lembut dan tegang. Membantu mencerahkan kawasan gelap seperti ketiak, tegang, leher, siku dan lain-lain.

Berat: 65 gram
Harga: RM12 exc postage
.
.
Whatsapp ika 📲 0178295891
Postage RM8 SM | RM12 SS

#thebeautyhacks #thebeautyhackshq #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #tipskincare #organicskincare #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #bazaarpaknilmurah #dahliansandco #madeinmalaysia #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal #thetamarind #facemaskhoney
Sudah tiba masanya untuk anda mendapatkan wajah yang bersih. Are you ready? Bersihkan wajah anda dari sebarang mekap yang melekat. Dapatkan sabun kunyit dan gosok dalam gerakan bulat di seluruh muka dan leher. Bilas dengan air hangat. Ulangi lagi sekali jika anda memakai alat solek begitu tebal atau berasa ada lebihan kotoran lagi. Untuk dapatkan pipi yang lebih halus dan gebu -- boleh guna Face Scrub dari The Beauty Hacks. Gunakan 3 kali seminggu sama ada pagi atau malam. Boleh digunakan pada muka & badan dan sesuai untuk lelaki dan wanita Apa manfaat sabun kunyit dari The Beauty Hacks? . 🍑Melembapkan kulit. . 🍑Membersihkan kulit dan liang pori 🍑Seimbangkan ph kulit yang kering atau terlalu berminyak 🍑Menghapuskan kekusaman wajah . 🍑Menghilangkan parut jerawat 🍑Mengecutkan jerawat. 🍑Mencegah pigmentasi 🍑Memperbaiki tona kulit 🍑Kulit kelihatan lebih cerah, lembut dan tegang. Membantu mencerahkan kawasan gelap seperti ketiak, tegang, leher, siku dan lain-lain. Berat: 65 gram Harga: RM12 exc postage . . Whatsapp ika 📲 0178295891 Postage RM8 SM | RM12 SS #thebeautyhacks  #thebeautyhackshq  #skincare  #facemask  #facescrub  #bodyscrub  #bodycare  #facecream  #lipscrub  #whiteninglotion  #spfcream  #homemadescrub  #tipskincare  #organicskincare  #localproduct  #sayajualbarangkecantikan  #tumericmask  #bazaarpaknilmurah  #dahliansandco  #madeinmalaysia  #skincaremalaysia  #tumericbodyscrub  #goldentumericmask  #facemasktumeric  #bodyscrubcharcoal  #soapbartumeric  #thecharcoal  #thetamarind  #facemaskhoney 
Waktu macam ni msti kulit berminyak kan? Tgk cermin haa nmpk lah di area T tu berminyak. Argh msti stress btul tak? Sebab org asyik pandang je muka kita. Tak selesaaaa. Uols jgn stress dan risau sebab Temyracle dh keluarkan satu sabun khas utk kulit berminyak iaitu RICE MILK SOAP😍 sabun ni mmg kesukaan org ramai tau. Pkai setiap hari, 2x sehari haa tggu sebulan confirm kulit berminyak dah byebye dkt uols. Murah je. Rm18 je😊 add postage rm8. Nak cod? Cod area kuala terengganu. Jauh? Kita post hihi. -
-
COD🚙 Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah  #bodyscrubtemy  #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu
Waktu macam ni msti kulit berminyak kan? Tgk cermin haa nmpk lah di area T tu berminyak. Argh msti stress btul tak? Sebab org asyik pandang je muka kita. Tak selesaaaa. Uols jgn stress dan risau sebab Temyracle dh keluarkan satu sabun khas utk kulit berminyak iaitu RICE MILK SOAP😍 sabun ni mmg kesukaan org ramai tau. Pkai setiap hari, 2x sehari haa tggu sebulan confirm kulit berminyak dah byebye dkt uols. Murah je. Rm18 je😊 add postage rm8. Nak cod? Cod area kuala terengganu. Jauh? Kita post hihi. - - COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #bodyscrubtemy  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #agenttemyraclekualaterengganu  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu 
🎉[AMAZON SALE] 🎉Turmeric curcumin Powder has some remarkable results for superfood health👍👍Do some research on the internet. Apparently it's had some great results for winter seasons and strong immune systems. 🙌👌NOW AVAILABLE for sale now. Excited to see more people get healthy, naturally and affordably. Tell a friend. Order now, LINK in bio. 👊🗣
#turmeric #tumeric #curcumin #tumericmask #turmericlatte #curry #yellowcurry #currychicken #herbalifenutrition #shakeology #veganfood #vegan #veganism #nutrition #veganbodybuilding #veganism #vegancommunity #veganpower #veganathlete #veganmuscle #veganmom #veganfoodshare #vegetarian #vegetarianfood #vegetables #vegetarianprotein
🎉[AMAZON SALE] 🎉Turmeric curcumin Powder has some remarkable results for superfood health👍👍Do some research on the internet. Apparently it's had some great results for winter seasons and strong immune systems. 🙌👌NOW AVAILABLE for sale now. Excited to see more people get healthy, naturally and affordably. Tell a friend. Order now, LINK in bio. 👊🗣 #turmeric  #tumeric  #curcumin  #tumericmask  #turmericlatte  #curry  #yellowcurry  #currychicken  #herbalifenutrition  #shakeology  #veganfood  #vegan  #veganism  #nutrition  #veganbodybuilding  #veganism  #vegancommunity  #veganpower  #veganathlete  #veganmuscle  #veganmom  #veganfoodshare  #vegetarian  #vegetarianfood  #vegetables  #vegetarianprotein 
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 Macam menarik kan?
-
Produk temyracle adalah antara produk organik yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @scrub.husna . 💖
-
Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 Macam menarik kan? - Produk temyracle adalah antara produk organik yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @scrub.husna . 💖 - Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷 ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #skincaremalaysia  #skincare  #product  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah 
Bahan2 yg digunakan😊
-
-
COD🚙 Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah  #bodyscrubtemy  #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu
Bahan2 yg digunakan😊 - - COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #bodyscrubtemy  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #agenttemyraclekualaterengganu  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu 
Lipscrub merawat msalah bibir yg kering, menggelupas dan kusam. Kenapa perlu scrub bibir?
-
Sebab utk menanggalkan sel2 yg mati pada bibir. Kalau tak scrub, sel2 yg baru tak tmbuh tau. Thats why uols selalu je bibir menggelupas lah kering lah. Jadi, uols perlu scrub bibir at least 3x seminggu je. 😊 -
-
COD🚙 Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah  #bodyscrubtemy  #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu
Lipscrub merawat msalah bibir yg kering, menggelupas dan kusam. Kenapa perlu scrub bibir? - Sebab utk menanggalkan sel2 yg mati pada bibir. Kalau tak scrub, sel2 yg baru tak tmbuh tau. Thats why uols selalu je bibir menggelupas lah kering lah. Jadi, uols perlu scrub bibir at least 3x seminggu je. 😊 - - COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #bodyscrubtemy  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #agenttemyraclekualaterengganu  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu 
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 Macam menarik kan?
-
Produk temyracle adalah antara produk organik yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @scrub.husna . 💖
-
Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 Macam menarik kan? - Produk temyracle adalah antara produk organik yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @scrub.husna . 💖 - Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷 ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #skincaremalaysia  #skincare  #product  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah 
Scrub-scrub terus hilang daki-daki lama. Wangi dan segar uolss. Haa, tak terasa nk cuba kea?
-
Untuk pengunaan yang lebih menyegarkan di musim panas ini, boleh simpan body scrub didalam peti ais. Pasti saat menggunakan anda akan lebih menikmati kesejukkan dan kesegaran badan 😍.
-
-
COD🚙 Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah  #bodyscrubtemy  #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu
Scrub-scrub terus hilang daki-daki lama. Wangi dan segar uolss. Haa, tak terasa nk cuba kea? - Untuk pengunaan yang lebih menyegarkan di musim panas ini, boleh simpan body scrub didalam peti ais. Pasti saat menggunakan anda akan lebih menikmati kesejukkan dan kesegaran badan 😍. - - COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #bodyscrubtemy  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #agenttemyraclekualaterengganu  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu 
Selamat malam semuaa. Jom tidur. Dah lewat ni. Hihi. Nah sblum tdur husna share kandungan dalam body scrub😍😍 bau yg sangat wangi dam segar. Mineral salts blh menanggalkan daki uolss tau😊
-
-
COD🚙 Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah  #bodyscrubtemy  #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu
Selamat malam semuaa. Jom tidur. Dah lewat ni. Hihi. Nah sblum tdur husna share kandungan dalam body scrub😍😍 bau yg sangat wangi dam segar. Mineral salts blh menanggalkan daki uolss tau😊 - - COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #bodyscrubtemy  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #agenttemyraclekualaterengganu  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu 
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 Macam menarik kan?
-
Produk temyracle adalah antara produk organik yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @scrub.husna . 💖
-
Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 Macam menarik kan? - Produk temyracle adalah antara produk organik yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @scrub.husna . 💖 - Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷 ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #skincaremalaysia  #skincare  #product  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah 
Siapa belum tahu ingredients detox mask. Haa ni dia husna dah edit siap2 utk uols tngok. Semua bahan yg digunakan sgt berkhasiat tau😍
-
-
COD🚙 Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah  #bodyscrubtemy  #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu
Siapa belum tahu ingredients detox mask. Haa ni dia husna dah edit siap2 utk uols tngok. Semua bahan yg digunakan sgt berkhasiat tau😍 - - COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #bodyscrubtemy  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #agenttemyraclekualaterengganu  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu 
Nampak je kecil tapi bahan2 yg digunakan sgt2 bagus utk kulit. Gabungan 3bahan iaitu pure tumeric, geranium oil & madu manuka😍😍 detox mask bertindak mengeluarkan seeegala kotoran dr dlm kulit hingga ke permukaan luar kulit. Bila dalaman kulit dh bersih, jerawat, jeragat, kulit berminyak, kulit kusam mmg terusss ghaib uols😍 jom dapatkan sekarang. Stok makin hari makin surut. Haa dah ramai yg guna dan dapat positif feedback tau😊❤️
L
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah
Nampak je kecil tapi bahan2 yg digunakan sgt2 bagus utk kulit. Gabungan 3bahan iaitu pure tumeric, geranium oil & madu manuka😍😍 detox mask bertindak mengeluarkan seeegala kotoran dr dlm kulit hingga ke permukaan luar kulit. Bila dalaman kulit dh bersih, jerawat, jeragat, kulit berminyak, kulit kusam mmg terusss ghaib uols😍 jom dapatkan sekarang. Stok makin hari makin surut. Haa dah ramai yg guna dan dapat positif feedback tau😊❤️ L - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #skincaremalaysia  #skincare  #product  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah 
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 Macam menarik kan?
-
Produk temyracle adalah antara produk organik yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @scrub.husna . 💖
-
Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 Macam menarik kan? - Produk temyracle adalah antara produk organik yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @scrub.husna . 💖 - Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷 ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #skincaremalaysia  #skincare  #product  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah 
FUHH KULIT SAYA DAH FLAWLESS SEKARANG! JERAWAT DAH TAK MUNCUL2 LAGI🙈 SUNBURN PUN DAH BERLALU PERGI!
-
Jerawat penuh satu muka dh boleh buat kita hilang keyakinan diri utk berdepan dgn semua org! Huhh, tak pasal2 kena pakai foundation tebal2 untuk tutup jerawat! Stressnya mcm ni hari2.  Org pun asyik duk pandang je muka kita ni. Mcm kita ni ada buat salah. Perasaan sedih pun dtg tiba2. 😢😢
-
Dulu kulit sy pun burnnn sgt disebabkan terdedah dgn matahari. Sekarang dh beransur pulih dgn adanya Coffee Scrub! Takes time jugak tp mmg berkesan. Skrg skit je lgi nk hlgkan burn kt muka. Yeayy so happy! Kulit pun dah makin lembut je bila usap🙈😍 jerawat pun dh tak berani nak muncul! Happy giler uosl. uols tanak cuba ke? Dh rmai yg cuba, artis2 dan retisss pun dah cuba, kulit bersih dan sihat! Awk bila lagi? 🙈 stok coffee scrub dh tk banyak. Cepat2 beli sblum habis. Nk restock balik taktahu lg ni. Haaa jom order🙈
-
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah #sabunberas #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah #jerawat #maskerkunyit #tipscantik
FUHH KULIT SAYA DAH FLAWLESS SEKARANG! JERAWAT DAH TAK MUNCUL2 LAGI🙈 SUNBURN PUN DAH BERLALU PERGI! - Jerawat penuh satu muka dh boleh buat kita hilang keyakinan diri utk berdepan dgn semua org! Huhh, tak pasal2 kena pakai foundation tebal2 untuk tutup jerawat! Stressnya mcm ni hari2. Org pun asyik duk pandang je muka kita ni. Mcm kita ni ada buat salah. Perasaan sedih pun dtg tiba2. 😢😢 - Dulu kulit sy pun burnnn sgt disebabkan terdedah dgn matahari. Sekarang dh beransur pulih dgn adanya Coffee Scrub! Takes time jugak tp mmg berkesan. Skrg skit je lgi nk hlgkan burn kt muka. Yeayy so happy! Kulit pun dah makin lembut je bila usap🙈😍 jerawat pun dh tak berani nak muncul! Happy giler uosl. uols tanak cuba ke? Dh rmai yg cuba, artis2 dan retisss pun dah cuba, kulit bersih dan sihat! Awk bila lagi? 🙈 stok coffee scrub dh tk banyak. Cepat2 beli sblum habis. Nk restock balik taktahu lg ni. Haaa jom order🙈 - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #sabunberas  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #jerawat  #maskerkunyit  #tipscantik 
Nak kulit lembap dan glowing uols boleh mixkan coffee scrub + yogurt plain😍 buat 3x smnggu secara konsisten, confirm meletopp😘 dapat mengecutkan jerawat jugak tau. Sunburn pun blh hlg jgk😋
-
-
COD🚙 Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah  #bodyscrubtemy  #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu
Nak kulit lembap dan glowing uols boleh mixkan coffee scrub + yogurt plain😍 buat 3x smnggu secara konsisten, confirm meletopp😘 dapat mengecutkan jerawat jugak tau. Sunburn pun blh hlg jgk😋 - - COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #bodyscrubtemy  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #agenttemyraclekualaterengganu  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu 
Body Scrub in the house gaissss

Jangan lupa purchase Body Scrub hanya RM33 sahaja

Free gift akan diberikan pada yang purchase @thebeautyhacks.ikaa sahaja.

Nak cantik? Jom whatsapp Ika di 017-829 5891 atau click link wasap di bio untuk fast response ✨
_
Postage RM8 SM | RM12 SS

#dahliansandco #thebeautyhacks #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #Skingold #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #madeinmalaysia #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal #thetamarind #facemaskhoney #sistholipmatte
Body Scrub in the house gaissss Jangan lupa purchase Body Scrub hanya RM33 sahaja Free gift akan diberikan pada yang purchase @thebeautyhacks.ikaa sahaja. Nak cantik? Jom whatsapp Ika di 017-829 5891 atau click link wasap di bio untuk fast response ✨ _ Postage RM8 SM | RM12 SS #dahliansandco  #thebeautyhacks  #skincare  #facemask  #facescrub  #bodyscrub  #bodycare  #facecream  #lipscrub  #whiteninglotion  #spfcream  #homemadescrub  #Skingold  #localproduct  #sayajualbarangkecantikan  #tumericmask  #madeinmalaysia  #skincaremalaysia  #tumericbodyscrub  #goldentumericmask  #facemasktumeric  #bodyscrubcharcoal  #soapbartumeric  #thecharcoal  #thetamarind  #facemaskhoney  #sistholipmatte 
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 Macam menarik kan?
-
Produk temyracle adalah antara produk organik yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @scrub.husna . 💖
-
Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 Macam menarik kan? - Produk temyracle adalah antara produk organik yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @scrub.husna . 💖 - Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷 ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #skincaremalaysia  #skincare  #product  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah 
WAW HAPPYNYA KULIT BERMINYAK DAH TAKDE! TAK PERLU LAGI NAK GUNA OIL ABSORBING🙈😍
-
Ishh kalau muka berminyak ni mesti tak selesa. Lap dgn kain putih, haa dh nmpk minyak hitam2 kt muka. Srsly mmg tak best. Org pun pandang kita semacam je. Kalau guna oil absorbing tu ha husna rasa lg byk minyak kt situ😅😅 tak pasal2 asyik tukar skincare je sebab nk hlgkan muka berminyak. 😣😣
-
Dulu muka husna selalu berminyak, mmg nmpk bersinar dan berkilat uolss. Huhu malu tu mmg ada lah. Org asyik tgk tgk tgk je muka kita😩 sekarang dh tak berminyak smnjak mnggunakan RICE MILK SOAP☝🏻️💞
-
Uols tanak cuba ke? Org lain muka dh sihat, tak berminyak dah. Awk bila lg ye?😘 stock pun dh tk bnyk uols, so cepat2 place ur order skrg🙈
-
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah #sabunberas #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah #jerawat #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu
WAW HAPPYNYA KULIT BERMINYAK DAH TAKDE! TAK PERLU LAGI NAK GUNA OIL ABSORBING🙈😍 - Ishh kalau muka berminyak ni mesti tak selesa. Lap dgn kain putih, haa dh nmpk minyak hitam2 kt muka. Srsly mmg tak best. Org pun pandang kita semacam je. Kalau guna oil absorbing tu ha husna rasa lg byk minyak kt situ😅😅 tak pasal2 asyik tukar skincare je sebab nk hlgkan muka berminyak. 😣😣 - Dulu muka husna selalu berminyak, mmg nmpk bersinar dan berkilat uolss. Huhu malu tu mmg ada lah. Org asyik tgk tgk tgk je muka kita😩 sekarang dh tak berminyak smnjak mnggunakan RICE MILK SOAP☝🏻️💞 - Uols tanak cuba ke? Org lain muka dh sihat, tak berminyak dah. Awk bila lg ye?😘 stock pun dh tk bnyk uols, so cepat2 place ur order skrg🙈 - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #sabunberas  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #jerawat  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu 
Selamat petang semuaa😍😍
-
Ishh tak selesaa betul kalau kulit berminyak ni. Pandang cermin pun rasa takmau. 😣😣 Frust jgk kadang2 ni. Beli absorbing oil pun tak hilang2 jugak. -
Nasib baik dah jumpa sabun susu berat ni. Bau sangat2 wangi dan segaaar😍 lembut pun lembut muka selepas pakai. Kulit berminyak? Dah byebye lah sebab kulit sekarang lembap je😍😋
-
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah
Selamat petang semuaa😍😍 - Ishh tak selesaa betul kalau kulit berminyak ni. Pandang cermin pun rasa takmau. 😣😣 Frust jgk kadang2 ni. Beli absorbing oil pun tak hilang2 jugak. - Nasib baik dah jumpa sabun susu berat ni. Bau sangat2 wangi dan segaaar😍 lembut pun lembut muka selepas pakai. Kulit berminyak? Dah byebye lah sebab kulit sekarang lembap je😍😋 - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #skincaremalaysia  #skincare  #product  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah 
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 Macam menarik kan?
-
Produk temyracle adalah antara produk organik yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @scrub.husna . 💖
-
Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah!😘 Macam menarik kan? - Produk temyracle adalah antara produk organik yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya. Kalau dah suka, jangan lupa terus order dengan @scrub.husna . 💖 - Kalau nak cantik semestinya go natural! Jangan lupa dapatkan temyracle untuk kulit sihat dan bersih tanpa memerlukan mekap yang tebal🌷 ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #skincaremalaysia  #skincare  #product  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #bodyscrubtemy  #freshop  #lotionbody  #lipscrub  #coffeescrubmurah 
Beli fullset dapat free FACE TOWEL yg limited edition tu. Nak grab sekarang boleh dear😍😍 dah tak banyak daah towel tu hihi. -
-
COD🚙 Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah  #bodyscrubtemy  #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu
Beli fullset dapat free FACE TOWEL yg limited edition tu. Nak grab sekarang boleh dear😍😍 dah tak banyak daah towel tu hihi. - - COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #bodyscrubtemy  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #agenttemyraclekualaterengganu  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu 
Rice milk soap dapat merawat kulit berminyak uols tau. 😍😍 rmai cust bg feedback dlu kulit berminyak sgt2, after guna rice milk soap kulit berminyak dah ghaib. Parut pun pudar je😍😍
-
Coffee scrub ni dpt melembapkan wajah uols yg kering sebab coffee scrub mengandungi almond oil & coconut oil bakal melembapkan wajah uols. Pori2 besar pun dah mengecil😍😍 nak hilangkan burn? Blh buat as masker😍😍
-
-
COD🚙 Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah  #bodyscrubtemy  #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu
Rice milk soap dapat merawat kulit berminyak uols tau. 😍😍 rmai cust bg feedback dlu kulit berminyak sgt2, after guna rice milk soap kulit berminyak dah ghaib. Parut pun pudar je😍😍 - Coffee scrub ni dpt melembapkan wajah uols yg kering sebab coffee scrub mengandungi almond oil & coconut oil bakal melembapkan wajah uols. Pori2 besar pun dah mengecil😍😍 nak hilangkan burn? Blh buat as masker😍😍 - - COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle  #coffeescrub  #scrubmuka  #sayajualscrub  #detoxmask  #tumericmask  #likeforlike  #lfl  #like4like  #homemadescrub  #temyracle  #maskmurah  #sheetmask  #ricesoap  #facescrubmurah  #facescrub  #codkelantan  #bodyscrub  #codkualaterengganu  #sabunberasmurah  #bodyscrubtemy  #lipscrub  #coffeescrubmurah  #agenttemyraclekualaterengganu  #maskerkunyit  #tipscantik  #temyraclekualaterengganu