an online Instagram web viewer

#twc2017 medias

Photos

Hopelessness is a feeling, but HOPE is the truth. If you are feeling hopeless today, find the truth in Him.
#treasureswomen #TWC2017 #jpcctwc2017
TWC 05/04 Parada13 - Tigre 
Foto de @nik_fotografia ๐Ÿ’ช๐Ÿป
<dale que se viene otra fecha>
#twc2017 #vw #jetta #vento #mk5 #mkv #stance #mydream #myproject
Haaa tengok sapa yang ada skin burn tu boleh jaa taw nak hilanggkan.. caranyaaa?? Kemamlahh twc. Tapi tapi hampa janganlahh kata makan sekotak dah hilang sepenuhnya burn tu, dia ambik masa lahh nahh. Sebab tu kita kena makan apa jaa pun tahan sampai 3 bulan nah, dia akan kurangkan kita punya burn tu
.
.
#twc2017 #twcpenang #thesuriarosespenang #thesuriaroseswhitening #cantikalami #cantiksebelumraya #thesuriaroseswhitening #collagenviral2017
-> no seas pecho frรญo 
#twc2017 #WinterEdition
12/06 Parada13 - Tigre
Haaa ada yang tanyaa "dibahh stock banyak dak lagi" haa ni nak habaq badd news dekat hampaa stock tinggai duaa niii jaa ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ .
Rasa baru jaaa restock minggu lepas stockk dah tinggai nyawa nyawa ikann, ramai rupaanyaaa yang pm tepi, thankyou hampa๐Ÿ˜˜
.
Untuk waktu gawat ni dibah amalkan first pay first serve lah nahh sorry hampa ๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป
.
So yang mana betui betui tekad dalam hati nak segak waktu raya?? Mai lekass pm 011-10053082
.
Esok ada COD dekat CAT,PENANG sapa nak habaq la nii esok bagi dibah nak bawak p sanaa .
.
#collagenputih #putih48jam #lofattah #segakbergaya #thesuriaroses #thesuriaroseswhitening #thesuriarosespenang #twcpenang #twckedah #twc2017
Haaa ada yang tanyaa "dibahh stock banyak dak lagi" haa ni nak habaq badd news dekat hampaa stock tinggai duaa niii jaa ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ . Rasa baru jaaa restock minggu lepas stockk dah tinggai nyawa nyawa ikann, ramai rupaanyaaa yang pm tepi, thankyou hampa๐Ÿ˜˜ . Untuk waktu gawat ni dibah amalkan first pay first serve lah nahh sorry hampa ๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป . So yang mana betui betui tekad dalam hati nak segak waktu raya?? Mai lekass pm 011-10053082 . Esok ada COD dekat CAT,PENANG sapa nak habaq la nii esok bagi dibah nak bawak p sanaa . . #collagenputih  #putih48jam  #lofattah  #segakbergaya  #thesuriaroses  #thesuriaroseswhitening  #thesuriarosespenang  #twcpenang  #twckedah  #twc2017 
#Repost @leonelfotografia (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
#cleanculture #chevrolet #cruze #twc #thewestcoast #twc2017
#Repost @cristian.zach (@get_repost) #twc #thewestcoast #twc2017
#Repost @marcelo_m1979 (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
#vamoacalmarno #twc2017 @nacho_twc @maxi_twc dale che cuando sale el prรณximo? #twc #thewestcoast
Cantikkk dakkk botol ni? Haaa sapa yang belii untuk batch kali nii jaaa taw akan taw botol. Dibahh ulang nahh beli botol kali ni jaa dapat botol taw, habis ni habis nahhh xrestock dah
.
Ada yang tanya dibah buat postage bila? POSTAGE ada setiap harii nahh, tapii awal pagii taw.. so sapa sapa yang nak POS submit malam malam nahh, esok tu terus dibah pos
.
COD pulak bila? Okayy untuk isnin - jumaat dibah akan ada dekat CAT,Penang.. hampa boleh google. Sapa nak COD hari biasa boleh p situ nahhh. Kalau xmaw, hari sabtu baru dibah p jelajah p tempat hampa taw .
Mana geng nak segak tu?? Dah nak dekat raya ni, xmaw ka test power #twc yang memang power ni? .
.
#thesuriaroses #thesuriarosespenang #twcpenang #twckedah #twc2017 #segakbergaya #lofattah #putih48jam #collagenputih #kecantikankulit
Cantikkk dakkk botol ni? Haaa sapa yang belii untuk batch kali nii jaaa taw akan taw botol. Dibahh ulang nahh beli botol kali ni jaa dapat botol taw, habis ni habis nahhh xrestock dah . Ada yang tanya dibah buat postage bila? POSTAGE ada setiap harii nahh, tapii awal pagii taw.. so sapa sapa yang nak POS submit malam malam nahh, esok tu terus dibah pos . COD pulak bila? Okayy untuk isnin - jumaat dibah akan ada dekat CAT,Penang.. hampa boleh google. Sapa nak COD hari biasa boleh p situ nahhh. Kalau xmaw, hari sabtu baru dibah p jelajah p tempat hampa taw . Mana geng nak segak tu?? Dah nak dekat raya ni, xmaw ka test power #twc  yang memang power ni? . . #thesuriaroses  #thesuriarosespenang  #twcpenang  #twckedah  #twc2017  #segakbergaya  #lofattah  #putih48jam  #collagenputih  #kecantikankulit 
Easy 1-2-3 steps to sign up for this year's Treasures Conference.
Swipe for details.
Direct link to website at bio.
#jpcctwc2017 #TWC2017 #hopewithoutend
Easy 1-2-3 steps to sign up for this year's Treasures Conference.
Swipe for details.
Direct link to website at bio.
#jpcctwc2017 #twc2017
Easy 1-2-3 steps to sign up for this year's Treasures Conference. Swipe for details. Direct link to website at bio. #jpcctwc2017  #twc2017 
#vamoacalmarno #twc2017 @nacho_twc @maxi_twc dale che cuando sale el prรณximo?
Penangan #twc yang baru ni haaa, tengok sis ni siap repeat order lagii taww
.
Bila orang repeat maksud apa? Maksudnya twc ni memang diyakini dan berkesan. Alhamdulillah thankyou customer yang dah beli ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Haii untuk yang belum beli dan tengah risik risik twc ni lagumana maii whatapp 011-10053082. Kita sembang bagi jadi ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
.
.
#twcputihdalammasa48jam #teamthesuriaroses #teamcantiksebelumraya #twcputihdalammasa48jam #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriaroses #twc2017
Penangan #twc  yang baru ni haaa, tengok sis ni siap repeat order lagii taww . Bila orang repeat maksud apa? Maksudnya twc ni memang diyakini dan berkesan. Alhamdulillah thankyou customer yang dah beli ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Haii untuk yang belum beli dan tengah risik risik twc ni lagumana maii whatapp 011-10053082. Kita sembang bagi jadi ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ . . #twcputihdalammasa48jam  #teamthesuriaroses  #teamcantiksebelumraya  #twcputihdalammasa48jam  #thesuriaroseswhiteningcollagen  #thesuriaroses  #twc2017 
Cuando tenes amigos con el mismo grado de locura que vos #twc2017
Cuando tenes amigos con el mismo grado de locura que vos #twc2017 
Hyee uolsss p mana petang petang ni? esok ada postage taw ๐Ÿ˜˜ sapa sapa yang nak grab PROMOTION + FREE GIFT mehh whatapp 011-10053082 ๐Ÿ“ฒ .
Ada lagi ka yang ragu ragu dengan #twc ni? Twc diektrakkan dengan buah buahan taw. Memang vitamin vitamin daripada buah buahan memang diperlukan oleh badan kitaaa taw. Haaa nanti kita upload feedback yang len nahh bagi hampa geram dan rasa nak cuba
.
.
#twc #twc2017 #twckedah #twcpenang #twcputihdalammasa48jam #thesuriaroses #thesuriarosespenang #thesuriaroseswhitening #thesuriaroseswhiteningcollagen
Hyee uolsss p mana petang petang ni? esok ada postage taw ๐Ÿ˜˜ sapa sapa yang nak grab PROMOTION + FREE GIFT mehh whatapp 011-10053082 ๐Ÿ“ฒ . Ada lagi ka yang ragu ragu dengan #twc  ni? Twc diektrakkan dengan buah buahan taw. Memang vitamin vitamin daripada buah buahan memang diperlukan oleh badan kitaaa taw. Haaa nanti kita upload feedback yang len nahh bagi hampa geram dan rasa nak cuba . . #twc  #twc2017  #twckedah  #twcpenang  #twcputihdalammasa48jam  #thesuriaroses  #thesuriarosespenang  #thesuriaroseswhitening  #thesuriaroseswhiteningcollagen 
Sambil duk tengok bolaaa tu jangan lupaaa nahh kemam kemam #twc baru bangun pagi esok muka jadi lembut jaaa taw .
Yang dah order, hari isnin ni dibah proceed dengan pos laju taw ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ yang mana jauh dari penang tu risau kaa cas postage mahai? Takkpaa malam ni sempena jiran kami KEDAH main bola harini, dibah belanja cas POSTAGE + free GIFT + harga PROMOSI taw haaaa tak mau ka uolss? Rugii oooo xgrab bukan apa takut xsempat nak peloles time raya nanti ๐Ÿ™Š
.
Yangg mana nak grab waktu MURAH ni mai lekas whatapp 011-10053082 dibah layan dengan penuh kasih sayang ๐Ÿค—
.
.
#putih48jam #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriaroses #putihcepat #thesuriaroses #thesuriarosespenang #thesuriaroseswhitening #thesuriaroseswhiteningcollagen #twcputihdalammasa48jam #twcpenang #twckedah #twc2017 #thesuriaroses_
Sambil duk tengok bolaaa tu jangan lupaaa nahh kemam kemam #twc  baru bangun pagi esok muka jadi lembut jaaa taw . Yang dah order, hari isnin ni dibah proceed dengan pos laju taw ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ yang mana jauh dari penang tu risau kaa cas postage mahai? Takkpaa malam ni sempena jiran kami KEDAH main bola harini, dibah belanja cas POSTAGE + free GIFT + harga PROMOSI taw haaaa tak mau ka uolss? Rugii oooo xgrab bukan apa takut xsempat nak peloles time raya nanti ๐Ÿ™Š . Yangg mana nak grab waktu MURAH ni mai lekas whatapp 011-10053082 dibah layan dengan penuh kasih sayang ๐Ÿค— . . #putih48jam  #thesuriaroseswhiteningcollagen  #thesuriaroses  #putihcepat  #thesuriaroses  #thesuriarosespenang  #thesuriaroseswhitening  #thesuriaroseswhiteningcollagen  #twcputihdalammasa48jam  #twcpenang  #twckedah  #twc2017  #thesuriaroses_ 
Tips kulit kering
.
Haaaa ramai tak dekat sini yang ada masalah kulit kering? So harini dibah nak share cara penjagaan kulit bagi yang kulit kering tu.
.
1- Gunakan madu pastikan ori punya okay. Then, cuci muka dengan bersih sapulah madu tu keseluruh muka. Biarkan 10-20 minit. 
2- Gunakan minyak zaitun, cara yang sama jugak macam madu tadi k..
3- Gunakan pisang & yogurt. Hancurkan pisang dahulu then masukkan yogurt. Sapukan dimuka dan tunggu 1-2 jam baru bilas muka yee
.
Lastly is gunalahh #twc haaa tengok bukti dekat atas ni. Cust ni baru ja pakai #twc dalam berapa hari, dah nampak kesan. Sebab apa? Kan dibah dah bagitw kata #twc yang baru ni kita dah upgrade so kesan dia memang seawal 1-3 sachet. Tapi xlah teruih putih melepak. .
Tak percaya? Mehh try sendiri dan rasai powernya #twc ni .
.
#twcputihdalammasa48jam #twcpenang #twckedah #twc2017 #thesuriarosespenang #thesuriaroses #thesuriarosespenang #thesuriaroseswhiteningcollagen #putih48jam #putih #putihcepat
Tips kulit kering . Haaaa ramai tak dekat sini yang ada masalah kulit kering? So harini dibah nak share cara penjagaan kulit bagi yang kulit kering tu. . 1- Gunakan madu pastikan ori punya okay. Then, cuci muka dengan bersih sapulah madu tu keseluruh muka. Biarkan 10-20 minit. 2- Gunakan minyak zaitun, cara yang sama jugak macam madu tadi k.. 3- Gunakan pisang & yogurt. Hancurkan pisang dahulu then masukkan yogurt. Sapukan dimuka dan tunggu 1-2 jam baru bilas muka yee . Lastly is gunalahh #twc  haaa tengok bukti dekat atas ni. Cust ni baru ja pakai #twc  dalam berapa hari, dah nampak kesan. Sebab apa? Kan dibah dah bagitw kata #twc  yang baru ni kita dah upgrade so kesan dia memang seawal 1-3 sachet. Tapi xlah teruih putih melepak. . Tak percaya? Mehh try sendiri dan rasai powernya #twc  ni . . #twcputihdalammasa48jam  #twcpenang  #twckedah  #twc2017  #thesuriarosespenang  #thesuriaroses  #thesuriarosespenang  #thesuriaroseswhiteningcollagen  #putih48jam  #putih  #putihcepat 
Sapa pengemar kaffein dekat sini? Angkat ๐Ÿ™‹๐Ÿป๐Ÿ™‹๐Ÿป
.
Ada yang takut ke nak cuba #twc ni? Dibah tahu ramai yang takut takut nak cuba #twc sebab nanti kena tinggaikan caffein ni. Haaaa ni dibahh nak bagitaw jangan takutt aihh sebab dengan twc ni hampa boleh ja nak minum kaffein kesayangan hampa ni syok dakk dengaq?
.
Tapi tapi mestilahh ada tapi dia. Tapi diaaa hampa kenalah jarakkan pengambilan kaffein dan twc ni. 3-4 jam. Lagi lama lagii baguihhh. .
So mana pengemar kaffein? Mehh whatapp laju laju 011-10053082 ๐Ÿ“ฒ
.
.
#twc #twcputihdalammasa48jam #twcpenang #twc2017 #thesuriaroses #thesuriarosespenang #thesuriaroseswhitening #thesuriaroseswhiteningcollagen
Sapa pengemar kaffein dekat sini? Angkat ๐Ÿ™‹๐Ÿป๐Ÿ™‹๐Ÿป . Ada yang takut ke nak cuba #twc  ni? Dibah tahu ramai yang takut takut nak cuba #twc  sebab nanti kena tinggaikan caffein ni. Haaaa ni dibahh nak bagitaw jangan takutt aihh sebab dengan twc ni hampa boleh ja nak minum kaffein kesayangan hampa ni syok dakk dengaq? . Tapi tapi mestilahh ada tapi dia. Tapi diaaa hampa kenalah jarakkan pengambilan kaffein dan twc ni. 3-4 jam. Lagi lama lagii baguihhh. . So mana pengemar kaffein? Mehh whatapp laju laju 011-10053082 ๐Ÿ“ฒ . . #twc  #twcputihdalammasa48jam  #twcpenang  #twc2017  #thesuriaroses  #thesuriarosespenang  #thesuriaroseswhitening  #thesuriaroseswhiteningcollagen 
He gives strength to the weary and increases the power of the weak. Even youths grow tired and weary, and young men stumble and fall; but those who HOPE in the Lord will renew their strength. They will soar on wings like eagles; they will run and not grow weary, they will walk and not be faint.
โ€“ Isaiah 40:29-31 (NIV) โ€“

Treasures Women's Conference 
September 8-9, 2017 in Jakarta

For further info and registration:
www.treasuresconference.com

There will be simultaneous translation into English during the conference.

#HOPEwithoutend #loveGodlovepeople 
#TWC2017
#jpcctwc2017 #treasureswomen #treasureswomenconference
He gives strength to the weary and increases the power of the weak. Even youths grow tired and weary, and young men stumble and fall; but those who HOPE in the Lord will renew their strength. They will soar on wings like eagles; they will run and not grow weary, they will walk and not be faint. โ€“ Isaiah 40:29-31 (NIV) โ€“ Treasures Women's Conference September 8-9, 2017 in Jakarta For further info and registration: www.treasuresconference.com There will be simultaneous translation into English during the conference. #HOPEwithoutend  #loveGodlovepeople  #TWC2017  #jpcctwc2017  #treasureswomen  #treasureswomenconference 
FALTAM APENAS 2 HORAAAAAAAAAAAAS PRA TW2017!!!!!! VEM QUE VEMMMMMMMMMMM! #TWC2017
FALTAM APENAS 2 HORAAAAAAAAAAAAS PRA TW2017!!!!!! VEM QUE VEMMMMMMMMMMM! #TWC2017 
Malam ni nak update #feedbackthesuriaroseswhiteningcollagen bagi korang tak lena tidur ๐Ÿ™Š
.
Consume 10 sachet dah nampak urat hijau taw, haaaa power dak? Hampa yang tak try lagi tu xmaw cantik sesama? Tambah la ni #teamthesuriaroses dah upgrade taw serbuk tu so akan bertambah lah kesan dia silap silap makan 1 sachet dah segak macam Siti ๐Ÿ™ˆ
.
Yang dah beli tu mehh kita tekad dalam diri, kemam setiap hari + minum air banyak banyak nahh.
Susah susah dulu cantik kemudian kan? .
#teamthesuriaroses #twc #thesuriaroseswhitening #teamcantiksebelumraya #thesuriarosespenang #twc #twc2017 #twckedah #twcpenang #twcputihdalammasa48jam
Malam ni nak update #feedbackthesuriaroseswhiteningcollagen  bagi korang tak lena tidur ๐Ÿ™Š . Consume 10 sachet dah nampak urat hijau taw, haaaa power dak? Hampa yang tak try lagi tu xmaw cantik sesama? Tambah la ni #teamthesuriaroses  dah upgrade taw serbuk tu so akan bertambah lah kesan dia silap silap makan 1 sachet dah segak macam Siti ๐Ÿ™ˆ . Yang dah beli tu mehh kita tekad dalam diri, kemam setiap hari + minum air banyak banyak nahh. Susah susah dulu cantik kemudian kan? . #teamthesuriaroses  #twc  #thesuriaroseswhitening  #teamcantiksebelumraya  #thesuriarosespenang  #twc  #twc2017  #twckedah  #twcpenang  #twcputihdalammasa48jam 
Done packing untuk COD esok taw ๐Ÿค—๐Ÿค— postage pun ada taw esok, esok pos lusa dah boleh kemam kemam lepastu cantik ๐Ÿ‘ธ๐Ÿ‘ธ
.
Sapa yang nak cantik angkat tangan ๐Ÿ™‹๐Ÿป๐Ÿ™‹๐Ÿปapa tunggu lagi? Tak akan ada hasil taw kalau tak usaha
.
Sapa nak join untuk COD dan POSTAGE boleh direct ๐Ÿ“ฒwhatapp taw 011-10053082๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
.
#twcputihdalammasa48jam #twc2017 #twcpenang #thesuriaroses #teamcantiksebelumraya #thesuriaroses #thesuriarosespenang #teamcantiksebelumraya #teamthesuriaroses
Done packing untuk COD esok taw ๐Ÿค—๐Ÿค— postage pun ada taw esok, esok pos lusa dah boleh kemam kemam lepastu cantik ๐Ÿ‘ธ๐Ÿ‘ธ . Sapa yang nak cantik angkat tangan ๐Ÿ™‹๐Ÿป๐Ÿ™‹๐Ÿปapa tunggu lagi? Tak akan ada hasil taw kalau tak usaha . Sapa nak join untuk COD dan POSTAGE boleh direct ๐Ÿ“ฒwhatapp taw 011-10053082๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . . #twcputihdalammasa48jam  #twc2017  #twcpenang  #thesuriaroses  #teamcantiksebelumraya  #thesuriaroses  #thesuriarosespenang  #teamcantiksebelumraya  #teamthesuriaroses 
Haa tengok makan #twc ni dah sampai jadi habit kalau tak makan tak sempurna hidupp. Terima kasihh customer โค๏ธโค๏ธ
.
Yang mana takut nak rasa #twc ni takut masam lah apa lahh, hihi apa yang boleh dibah cakap takut.. xmasam aihh, sedap lagi ada lahh masam masam manihh macam muka kita yang manihh tu ๐Ÿค—
.
Jangan risau k, lama lama makan bila tak makan akan jadi habit taw.
Tak mau ka kemam kemam cantik? 
Mudah kan? Xpaayh nak cucuk sana sini
.
.
Yang mana belum cuba tu maii lekas pm la ni ada promotion taw, sementara ada promotion apa kata kita grab. Murah + dapat free gift lagi.
.
.
#twc #thesuriaroseswhitening #teamthesuriaroses #teamcantiksebelumraya #thesuriaroses #twcpenang #twc2017 #twcputihdalammasa48jam
Haa tengok makan #twc  ni dah sampai jadi habit kalau tak makan tak sempurna hidupp. Terima kasihh customer โค๏ธโค๏ธ . Yang mana takut nak rasa #twc  ni takut masam lah apa lahh, hihi apa yang boleh dibah cakap takut.. xmasam aihh, sedap lagi ada lahh masam masam manihh macam muka kita yang manihh tu ๐Ÿค— . Jangan risau k, lama lama makan bila tak makan akan jadi habit taw. Tak mau ka kemam kemam cantik? Mudah kan? Xpaayh nak cucuk sana sini . . Yang mana belum cuba tu maii lekas pm la ni ada promotion taw, sementara ada promotion apa kata kita grab. Murah + dapat free gift lagi. . . #twc  #thesuriaroseswhitening  #teamthesuriaroses  #teamcantiksebelumraya  #thesuriaroses  #twcpenang  #twc2017  #twcputihdalammasa48jam 
One month ago! I really enjoyed my first Elite World Championships in Hongkong ๐Ÿ‡ญ๐Ÿ‡ฐ #elite #womans #worldchampionship #twc2017 #biehlersportswear #focus #passion #teamerdgas #trackcycling #lookcycling #bont #germany #bioracerspeedwear #enjoy #exited #love ๐Ÿ“ธpicture by: Ronny Hartnick
Bow in the presence of greatness. Congrats Azizulhasni Awang the World Keirin Champ 2017. Malaysia's first World Champion. #rainbowjersey #worldchampion #cycling #singlespeed #trackstar #cyclinglife #cyclingpics #8bar #8barbikesaus #8barrookies #trackbike #twc2017
Haii uolss cuti cuti ni busy nak p mana?
.
Jangan lupa taw consume #twc bagi sapa dah beli. Sapa yang xbeli lagi tu xnak ke try? Kita cantik sama sama sebelum raya ni ๐Ÿ™ˆ bagi adik beradik semua terjeling jeling tengokk
.
BERITA BAIKKK!! untuk second batch ni kan #teamthesuriaroses akan bagi botol pecuma untuk yanggg beli #twc. Tak nak ke grab?? Special untuk batch kedua sahaja taww. Yang mana beli batch ketiga tu melutut ke teriak ke memang xdapat dahh jangan nak meraung dekat sis pulakk ๐Ÿ˜…
.
.
#thesuriaroseswhitening #thesuriaroseswhiteningcollagen #putihcepat #thesuriarosespenang #teamthesuriaroses #twc2017 #twc2016 #twcpenang #twckedah #thesuriaroseswhiteningcollagen #putih48jam
Haii uolss cuti cuti ni busy nak p mana? . Jangan lupa taw consume #twc  bagi sapa dah beli. Sapa yang xbeli lagi tu xnak ke try? Kita cantik sama sama sebelum raya ni ๐Ÿ™ˆ bagi adik beradik semua terjeling jeling tengokk . BERITA BAIKKK!! untuk second batch ni kan #teamthesuriaroses  akan bagi botol pecuma untuk yanggg beli #twc . Tak nak ke grab?? Special untuk batch kedua sahaja taww. Yang mana beli batch ketiga tu melutut ke teriak ke memang xdapat dahh jangan nak meraung dekat sis pulakk ๐Ÿ˜… . . #thesuriaroseswhitening  #thesuriaroseswhiteningcollagen  #putihcepat  #thesuriarosespenang  #teamthesuriaroses  #twc2017  #twc2016  #twcpenang  #twckedah  #thesuriaroseswhiteningcollagen  #putih48jam 
#Repost @jpcc (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Ladies, let us come together and put our HOPE in Him who never fails us. We invite you to Treasures Women's Conference 2017 "HOPE Without End"
8-9 September 2017
The Kasablanka, Mal Kota Kasablanka, Jakarta Selatan
Registration (Get your EARLY BIRD price!): www.treasuresconference.com
Follow @treasureswomen for more info
#twc2017 #jpcctwc2017
#Repost  @jpcc (@get_repost) ใƒปใƒปใƒป Ladies, let us come together and put our HOPE in Him who never fails us. We invite you to Treasures Women's Conference 2017 "HOPE Without End" 8-9 September 2017 The Kasablanka, Mal Kota Kasablanka, Jakarta Selatan Registration (Get your EARLY BIRD price!): www.treasuresconference.com Follow @treasureswomen for more info #twc2017  #jpcctwc2017 
Waiting to dash behind a #Derny 
#UCI #trackcycling #keirin #pacer #TWC2017
#Repost @treasureswomen with @repostapp
ใƒปใƒปใƒป
HOPE in Jesus, He will never fail us.
Treasures Women's Conference 2017
"HOPE Without End"
8-9 September 2017
The Kasablanka, Mal Kota Kasablanka
Get your EARLY BIRD price today!
Info and registration: www.treasuresconference.com
#twc2017 #jpcctwc2017
#Repost  @treasureswomen with @repostapp ใƒปใƒปใƒป HOPE in Jesus, He will never fail us. Treasures Women's Conference 2017 "HOPE Without End" 8-9 September 2017 The Kasablanka, Mal Kota Kasablanka Get your EARLY BIRD price today! Info and registration: www.treasuresconference.com #twc2017  #jpcctwc2017 
HOPE in Jesus, He will never fail us.
Treasures Women's Conference 2017
"HOPE Without End"
8-9 September 2017
The Kasablanka, Mal Kota Kasablanka
Get your EARLY BIRD price today!
Info and registration: www.treasuresconference.com
#twc2017 #jpcctwc2017
HOPE in Jesus, He will never fail us. Treasures Women's Conference 2017 "HOPE Without End" 8-9 September 2017 The Kasablanka, Mal Kota Kasablanka Get your EARLY BIRD price today! Info and registration: www.treasuresconference.com #twc2017  #jpcctwc2017 
Noche de #twc2017 en el point 
Acรก se come en serio...
#twc #point #friends
#Repost @treasureswomen with @repostapp
ใƒปใƒปใƒป
๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•
Treasures Women's Conference 2017
HOPE Without End
8-9 September 2017
The Kasablanka, Mal Kota Kasablanka, Jakarta Selatan
Dapatkan harga EARLY BIRD Rp 550,000 (reg Rp 650,000)
Info dan pendaftaran di www.treasuresconference.com
#twc2017 #jpcctwc2017
#Repost  @treasureswomen with @repostapp ใƒปใƒปใƒป ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• Treasures Women's Conference 2017 HOPE Without End 8-9 September 2017 The Kasablanka, Mal Kota Kasablanka, Jakarta Selatan Dapatkan harga EARLY BIRD Rp 550,000 (reg Rp 650,000) Info dan pendaftaran di www.treasuresconference.com #twc2017  #jpcctwc2017 
Ladies, let us come together and put our HOPE in Him who never fails us. We invite you to Treasures Women's Conference 2017 "HOPE Without End"
8-9 September 2017
The Kasablanka, Mal Kota Kasablanka, Jakarta Selatan
Registration (Get your EARLY BIRD price!): www.treasuresconference.com
Follow @treasureswomen for more info
#twc2017 #jpcctwc2017
Ladies, let us come together and put our HOPE in Him who never fails us. We invite you to Treasures Women's Conference 2017 "HOPE Without End" 8-9 September 2017 The Kasablanka, Mal Kota Kasablanka, Jakarta Selatan Registration (Get your EARLY BIRD price!): www.treasuresconference.com Follow @treasureswomen for more info #twc2017  #jpcctwc2017 
Mana #teamcantiksebelumraya??
Tak tergugat ke tengok feedback ni uolss?? Baru sekotak taw consumed dah nampak perubahan
Haaaa, bukti dahh ada depan mata
Xkan nak tengok gigit jari sahaja? .
Tak rugi taw spend sikit duit untuk cantik ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป .
.
#twc2017 #twc2017 #twc #teamthesuriaroses #feedbackthesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriarosespenang #thesuriaroseswhiteningcollagen
2016 Champ
2016 Champ
๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•
Treasures Women's Conference 2017
HOPE Without End
8-9 September 2017
The Kasablanka, Mal Kota Kasablanka, Jakarta Selatan
Dapatkan harga EARLY BIRD Rp 550,000 (reg Rp 650,000)
Info dan pendaftaran di www.treasuresconference.com
#twc2017 #jpcctwc2017
๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• Treasures Women's Conference 2017 HOPE Without End 8-9 September 2017 The Kasablanka, Mal Kota Kasablanka, Jakarta Selatan Dapatkan harga EARLY BIRD Rp 550,000 (reg Rp 650,000) Info dan pendaftaran di www.treasuresconference.com #twc2017  #jpcctwc2017 
*๐Ÿšด๐Ÿ‘•
#throwback to early APR, the exciting week
#twc2017๐Ÿ‡ญ๐Ÿ‡ฐ #twc2017
#cyclingjersey #santini
#uci #trackcycling #trackchamps2017
#cycling #cyclist #cyclinglife
"Pocket-Rocket" Mohd Azizulhasni Awang (Men's sprint qualified) #TWC2017 #ๅ ดๅœฐๅ–ฎ่ปŠไธ–็•Œ้Œฆๆจ™่ณฝ
Alhamdulilah feedback yang positif lagii ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
.
Baru makan 4 sachet taw uolss dah rasa glow haaaa terbaikk ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Mana #teamcantiksebelumraya? Angkat ๐Ÿ™‹๐Ÿป๐Ÿ™‹๐Ÿป .
Mehh pm sementara stock masih duk ada 011-10053082 .
.
#thesuriarosespenang #thesuriaroseswhiteningcollagen #feedbackthesuriaroseswhiteningcollagen #twc #twc2017 #teamthesuriaroses
Come Sarawakians! Lets participate!
#obstaclerun #bodyfitness #healthpromo #healthylife #workout #athletes #livehealthy #tribalwarriorrun #sarawakrun #warriors #twc2017 #tribalwarriorchallenge
@tribalwarrior.my @tribalwarrior.my @tribalwarrior.my
With PMO @mayokunoreofeministry, #MOM at #TWC2017. It was an awesome experience.  Thanks PMO,  God bless you.
With PMO @mayokunoreofeministry, #MOM  at #TWC2017 . It was an awesome experience. Thanks PMO, God bless you.
#TWC2017.  Theme: Generational Builders
#TWC2017 . Theme: Generational Builders
Beeni oooo.  psalm 23:6 #TWC2017.
Greetings from the Sunshine state. Great encounter with The Master Builder Himself at #TWC2017 #generationalbuilders #mygreenpastureisflourishing #surelygoodnessandmercyshallfollowme #buildingintentional #thankyouAdonai #blessedamongwomenisJosephine๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ
Registration starts tomorrow! Get the Early Bird Price and secure your place for #TWC2017 #hopewithoutend
PROMOTION TWC๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Sis bermurah hati nak bagi promotion dekat uolss yang nak usaha nak segak tuu
.
- Jimat RM9 (boleh buat duit makan ๐Ÿ™Š)
- FREE gift lagi dapat haaa untung sangatt
- FREE postage lagii kot ataihhh
.
Lekas lekas sapa sapa nak grab maii lekasssss whattapp 011-10053082 (kalau malas nak taipp number p kat profile click number kita kat bio) .
.
#twc2017 #twc #feedbackthesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriarosespenang
PROMOTION TWC๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป Sis bermurah hati nak bagi promotion dekat uolss yang nak usaha nak segak tuu . - Jimat RM9 (boleh buat duit makan ๐Ÿ™Š) - FREE gift lagi dapat haaa untung sangatt - FREE postage lagii kot ataihhh . Lekas lekas sapa sapa nak grab maii lekasssss whattapp 011-10053082 (kalau malas nak taipp number p kat profile click number kita kat bio) . . #twc2017  #twc  #feedbackthesuriaroseswhiteningcollagen  #thesuriaroseswhiteningcollagen  #thesuriarosespenang 
EARLY BIRD Registration starts TOMORROW at www.treasuresconference.com (link at bio)!
#twc2017 #jpcctwc2017
EARLY BIRD Registration starts TOMORROW at www.treasuresconference.com (link at bio)! #twc2017  #jpcctwc2017 
EARLY BIRD Registration starts TOMORROW at www.treasuresconference.com (link at bio)!
#twc2017 #jpcctwc2017
EARLY BIRD Registration starts TOMORROW at www.treasuresconference.com (link at bio)! #twc2017  #jpcctwc2017 
Even singers need to slay too ๐Ÿ™…๐Ÿพโ€โ™‚๏ธ๐Ÿ™…๐Ÿพโ€โ™‚๏ธ. ||. ๐Ÿ“ธ: @edddinho 
#JesusKid #JER #TWC2017 #SlayForJesus #Dapper #GentleMansClub #GlowByDefault
It's already been 3 weeks since @kristina.vogel confirmed her title as the fastest woman in the world, and queen of the Velodome!!
๐Ÿ“ท UCI 
#BlackLineSprinting #seethenew #trackcycling #cycling #racing #velodromeracing #velodrome #velo #fixedgear #sprinting #worldchampion #olympicchampion #cyclinglife #lifeofacyclist #cyclingpics #cyclingphotos #germany #twc2017 #hongkong
Nampak, satu sachet tu bagaikan 2hari kot consume #twc.
Untungkan?? Bangun pagi pagi jenis terus peloless haaa xmaw ka?
.
Maii kas pm laju laju 011-10053082
.
#thesuriaroses #teamthesuriaroses #thesuriarosespenang #thesuriaroseswhiteningcollagen #feedbackthesuriaroseswhiteningcollagen #twc #twc2017
Yes it's following me. God bless you Mama @ffadejumo for the HOT prayer session this morning. #TWC2017 #generationalbuilders @Regrann from @ffadejumo: @Regrann from @agape_pground - #TWC17 THE WOMEN IN LEADERSHIP BREAKFAST with Rev Mrs Funke-Felix Adejumo - #regrann
Yes it's following me. God bless you Mama @ffadejumo for the HOT prayer session this morning. #TWC2017  #generationalbuilders  @Regrann from @ffadejumo: @Regrann from @agape_pground - #TWC17  THE WOMEN IN LEADERSHIP BREAKFAST with Rev Mrs Funke-Felix Adejumo - #regrann 
#feedbacktwc 
Naahh panas panas lagi taw feedback ni.
.
5sachet dah nampakk perubahan ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ hampa terkejut kan??
So xpayah nak repeatt berkotak kotak kalau dah sekotak pun nampakkan youlss berseri seri macam retiss.
.
Uolss nak segak kan? Xkan mulut cakap segak tapi xdak usaha?? .
Mehh whatapp laju laju 011-10053082 .
.
#twc #twcpenang #twc2017 #twckedah #putihcepat #thesuriaroses #teamthesuriaroses #thesuriarosespenang #thesuriaroseswhiteningcollagen #feedbackthesuriaroseswhiteningcollagen
#feedbacktwc  Naahh panas panas lagi taw feedback ni. . 5sachet dah nampakk perubahan ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ hampa terkejut kan?? So xpayah nak repeatt berkotak kotak kalau dah sekotak pun nampakkan youlss berseri seri macam retiss. . Uolss nak segak kan? Xkan mulut cakap segak tapi xdak usaha?? . Mehh whatapp laju laju 011-10053082 . . #twc  #twcpenang  #twc2017  #twckedah  #putihcepat  #thesuriaroses  #teamthesuriaroses  #thesuriarosespenang  #thesuriaroseswhiteningcollagen  #feedbackthesuriaroseswhiteningcollagen 
TIPS KURUS DAN SEGAK ๐Ÿคค
. 
Harini sis nak bagi info dekat hampa semua ๐Ÿค— hampa semua taw kan badan kita memang perlukan buahan buahan yang banyak, bukan ja untuk kulit tapii untuk badan jugak.
.
Haaa yang nak kuruskan badan tu kena lah makan buah buahan yang banyak, sebab apa? Sebab buah buahan boleh dijadikan detox.
Tapiiii mampu dak hampa nak beli dan makan setiap hari?? Kos melebihi RM10++ . Nakk jimat?? Sis ada solution nyaa jeng jeng ๐Ÿ˜‹
.
#twc lahhh jawapannyaa! #twc ni bukan sahaja untuk kulitt tapi boleh dijadikan detox haaa sebab apa pulak dah? Sebab twc ni dipenuhi dgn extrak buahan buahan. Haaaa ni sis dah bocor salah satu kebaikan twc. .
Dalam masa yang sama boleh SIHAT DAN SEGAK hanya keluarkan modal RM3++ sehari.
Jimat bukan? .
La ni duk ada promotion dan free gift taw rugiinya deknon kalau xgrab, xdapatlah sihat dan segak dalam masa yang sama. Mehh berebut grab lekas whatapp 011-10053082
. .
#thesuriaroses #thesuriarosespenang #thesuriaroseswhiteningcollagen #twc #putihcepat #twckedah #twc2017 #twcpenang
TIPS KURUS DAN SEGAK ๐Ÿคค . Harini sis nak bagi info dekat hampa semua ๐Ÿค— hampa semua taw kan badan kita memang perlukan buahan buahan yang banyak, bukan ja untuk kulit tapii untuk badan jugak. . Haaa yang nak kuruskan badan tu kena lah makan buah buahan yang banyak, sebab apa? Sebab buah buahan boleh dijadikan detox. Tapiiii mampu dak hampa nak beli dan makan setiap hari?? Kos melebihi RM10++ . Nakk jimat?? Sis ada solution nyaa jeng jeng ๐Ÿ˜‹ . #twc  lahhh jawapannyaa! #twc  ni bukan sahaja untuk kulitt tapi boleh dijadikan detox haaa sebab apa pulak dah? Sebab twc ni dipenuhi dgn extrak buahan buahan. Haaaa ni sis dah bocor salah satu kebaikan twc. . Dalam masa yang sama boleh SIHAT DAN SEGAK hanya keluarkan modal RM3++ sehari. Jimat bukan? . La ni duk ada promotion dan free gift taw rugiinya deknon kalau xgrab, xdapatlah sihat dan segak dalam masa yang sama. Mehh berebut grab lekas whatapp 011-10053082 . . #thesuriaroses  #thesuriarosespenang  #thesuriaroseswhiteningcollagen  #twc  #putihcepat  #twckedah  #twc2017  #twcpenang 
It's #Day1 of #TWC2017 
Please follow live feeds via our twitter handle @agape_ground. 
We're LIVE!!!!!!!!
It's #Day1  of #TWC2017  Please follow live feeds via our twitter handle @agape_ground. We're LIVE!!!!!!!!
Powerkan feedback #twc ni. Ni sis bukan duk sembang kosong, bukti duk ada depan mata
.
Yang dah beli TWC tu bolehlahh kemam twc tu sebelum lena. Bangun pagi mesti rasa kulit fresh macam baru lepas p spaaaa
.
Yang belum tu mai lekass order tara duk promotion ni JIMAT RM9 + free giftt . Promotion kali ni terbaik ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป whatapp 011-1053082 ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ
.
#thesuriaroses #twcputihdalammasa48jam #twc2017 #twcpenang #twc2016 #teamthesuriaroses #twcpenang #twckedah #putihcepat #thesuriarosespenang
Powerkan feedback #twc  ni. Ni sis bukan duk sembang kosong, bukti duk ada depan mata . Yang dah beli TWC tu bolehlahh kemam twc tu sebelum lena. Bangun pagi mesti rasa kulit fresh macam baru lepas p spaaaa . Yang belum tu mai lekass order tara duk promotion ni JIMAT RM9 + free giftt . Promotion kali ni terbaik ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป whatapp 011-1053082 ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ . #thesuriaroses  #twcputihdalammasa48jam  #twc2017  #twcpenang  #twc2016  #teamthesuriaroses  #twcpenang  #twckedah  #putihcepat  #thesuriarosespenang 
Hay ganas de #twc2017 . @twc_oficial @maxi_twc @nacho_twc dale cuando sale?
Hay ganas de #twc2017  . @twc_oficial @maxi_twc @nacho_twc dale cuando sale?
Harini ada COD taw dekat QB,Penang.
.
So sapa sapa yang nak COD #twc harinii mehh pm tepii ๐Ÿค—
.
Sekarang ni promotion off RM9 taw banyakkan? Dapat free gift lagii haaaa untung giler giler.
COD & POS kena cas ke x? Tak lahh youlsss, #teamthesuriaroses Xde cas taw untuk semua tuu demi nak bagi customer #twc happy and cuba product yang terbaik ni ๐Ÿ‘๐Ÿป
.
So sapa yang terbayang kulit licin & putih sampaikan semua orang tertoleh toleh dekat awak mehh whatapp 011-10053082
.
.
#twc #putihcepat #teamthesuriaroses #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriarosespenang #thesuriaroses #twc2016 #twcpenang #twc2017 #twcputihdalammasa48jam
Harini ada COD taw dekat QB,Penang. . So sapa sapa yang nak COD #twc  harinii mehh pm tepii ๐Ÿค— . Sekarang ni promotion off RM9 taw banyakkan? Dapat free gift lagii haaaa untung giler giler. COD & POS kena cas ke x? Tak lahh youlsss, #teamthesuriaroses  Xde cas taw untuk semua tuu demi nak bagi customer #twc  happy and cuba product yang terbaik ni ๐Ÿ‘๐Ÿป . So sapa yang terbayang kulit licin & putih sampaikan semua orang tertoleh toleh dekat awak mehh whatapp 011-10053082 . . #twc  #putihcepat  #teamthesuriaroses  #thesuriaroseswhiteningcollagen  #thesuriarosespenang  #thesuriaroses  #twc2016  #twcpenang  #twc2017  #twcputihdalammasa48jam 
It's less than 24 hours to #TWC2017 . 
This conference is prepared to transform your world. 
Get ready!!!
A shift is about to happen !
It's less than 24 hours to #TWC2017  . This conference is prepared to transform your world. Get ready!!! A shift is about to happen !
#2days to go 
It's #TWC2017 .......Ready for an outpour ????????????
#2days  to go It's #TWC2017  .......Ready for an outpour ????????????
#ValuePeople ...
โ€ข
Someone shared this phrase with me a while ago from a book he had read "We are all angels with one wing". . โ€ข . 
That phrase stirred me up and kind of spoke to me about our need for the relationships in our lives. If we all have one wing as the phrase suggests, it would take a whole lot, if at all possible, to take flight with just one wing. But with a partner, taking flight will become almost effortless. We therefore need each other to take flight. . โ€ข . 
One of nuggets that is essential for success in life & business that I shared at the Total Woman Movement #TWC2017 was our need to value the people around you. When you learn to value those around you, you'll begin to take flight in your life. Value people, both great and small, most especially those that are not like you. You can learn a great deal from people that are NOT like you. . โ€ข . 
Trust me, everyone around you has been placed there for your good. Whether they are a Peter or a Judas, they WILL all work together for your good. . โ€ข . 
#ValuePeople #TWC201
#ValuePeople  ... โ€ข Someone shared this phrase with me a while ago from a book he had read "We are all angels with one wing". . โ€ข . That phrase stirred me up and kind of spoke to me about our need for the relationships in our lives. If we all have one wing as the phrase suggests, it would take a whole lot, if at all possible, to take flight with just one wing. But with a partner, taking flight will become almost effortless. We therefore need each other to take flight. . โ€ข . One of nuggets that is essential for success in life & business that I shared at the Total Woman Movement #TWC2017  was our need to value the people around you. When you learn to value those around you, you'll begin to take flight in your life. Value people, both great and small, most especially those that are not like you. You can learn a great deal from people that are NOT like you. . โ€ข . Trust me, everyone around you has been placed there for your good. Whether they are a Peter or a Judas, they WILL all work together for your good. . โ€ข . #ValuePeople  #TWC201 
Ladies, Treasures Women's Conference 2017 "HOPE WITHOUT END" is happening this September! Be the first to know and sign up. Details at www.treasuresconference.com (link at bio)
#jpcctwc2017 #twc2017
Ladies, Treasures Women's Conference 2017 "HOPE WITHOUT END" is happening this September! Be the first to know and sign up. Details at www.treasuresconference.com (link at bio) #jpcctwc2017  #twc2017 
Ladies, Treasures Women's Conference 2017 "HOPE WITHOUT END" is happening this September! Be the first to know and sign up. Details at www.treasuresconference.com (link at bio)
#jpcctwc2017 #twc2017
Ladies, Treasures Women's Conference 2017 "HOPE WITHOUT END" is happening this September! Be the first to know and sign up. Details at www.treasuresconference.com (link at bio) #jpcctwc2017  #twc2017 
Ladies, Treasures Women's Conference 2017 "HOPE WITHOUT END" is happening this September! Be the first to know and sign up. Details at www.treasuresconference.com (link at bio)
#jpcctwc2017 #twc2017
Ladies, Treasures Women's Conference 2017 "HOPE WITHOUT END" is happening this September! Be the first to know and sign up. Details at www.treasuresconference.com (link at bio) #jpcctwc2017  #twc2017 
Ladies, Treasures Women's Conference 2017 "HOPE WITHOUT END" is happening this September! Be the first to know and sign up. Details at www.treasuresconference.com (link at bio)
#jpcctwc2017 #twc2017
Ladies, Treasures Women's Conference 2017 "HOPE WITHOUT END" is happening this September! Be the first to know and sign up. Details at www.treasuresconference.com (link at bio) #jpcctwc2017  #twc2017 
Ladies, Treasures Women's Conference 2017 "HOPE WITHOUT END" is happening this September! Be the first to know and sign up. Details at www.treasuresconference.com (link at bio)
#jpcctwc2017 #twc2017
Ladies, Treasures Women's Conference 2017 "HOPE WITHOUT END" is happening this September! Be the first to know and sign up. Details at www.treasuresconference.com (link at bio) #jpcctwc2017  #twc2017 
Ladies, Treasures Women's Conference 2017 "HOPE WITHOUT END" is happening this September! Be the first to know and sign up. Details at www.treasuresconference.com (link at bio)
#jpcctwc2017 #twc2017
Ladies, Treasures Women's Conference 2017 "HOPE WITHOUT END" is happening this September! Be the first to know and sign up. Details at www.treasuresconference.com (link at bio) #jpcctwc2017  #twc2017 
Ladies, Treasures Women's Conference 2017 "HOPE WITHOUT END" is happening this September! Be the first to know and sign up. Details at www.treasuresconference.com (link at bio)
#jpcctwc2017 #twc2017
Ladies, Treasures Women's Conference 2017 "HOPE WITHOUT END" is happening this September! Be the first to know and sign up. Details at www.treasuresconference.com (link at bio) #jpcctwc2017  #twc2017 
Ladies, Treasures Women's Conference 2017 "HOPE WITHOUT END" is happening this September! Be the first to know and sign up. Details at www.treasuresconference.com (link at bio)
#jpcctwc2017 #twc2017
Ladies, Treasures Women's Conference 2017 "HOPE WITHOUT END" is happening this September! Be the first to know and sign up. Details at www.treasuresconference.com (link at bio) #jpcctwc2017  #twc2017 
Ladies, Treasures Women's Conference 2017 "HOPE WITHOUT END" is happening this September! Be the first to know and sign up. Details at www.treasuresconference.com (link at bio)
#jpcctwc2017 #twc2017
Ladies, Treasures Women's Conference 2017 "HOPE WITHOUT END" is happening this September! Be the first to know and sign up. Details at www.treasuresconference.com (link at bio) #jpcctwc2017  #twc2017 
"The main ingredient of stardom is the rest of the team" - John Wooden
Australian Team Sprint at the World Championships in Hong Kong, 2017.
๐Ÿ“ท @cyclingaustralia @cbgphoto 
#BlackLineSprinting #seethenew #trackcycling #cycling #velodromeracing #velodrome #velo #racing #teamsprint #sprinting #team #australia #lifeofacyclist #cyclinglife #cyclingpics #cyclingphotos #twc2017 #hongkong #fixedgear #teamwork #quote #johnwooden
It's 3 days to the International Women's conference . 
The clouds are forming already .
We're too sure your life will be greatly impacted. We are ready 
Are you ????????
#Women 
#TWC2017 
#GetReady!!!!!!
It's 3 days to the International Women's conference . The clouds are forming already . We're too sure your life will be greatly impacted. We are ready Are you ???????? #Women  #TWC2017  #GetReady !!!!!!
#SwipeLeft . โ€ข . 
I'm still high off of the amazing #TotalWomanConference hosted by @totalwomanmovement A big thank you to the Planning Team! They totally ROCK!!! I am too humbled by GOD. Honestly, I can't get over it. The more I think on it, the more I praise The Almighty. The way He echoed and confirmed through other speakers every word He put in my heart to share, honestly I am just speechless. It was surreal. When GOD is in it, it is very obvious; even the blind will see it. . โ€ข . 
I loved meeting social media friends in person and making new ones, but most of all I loved sharing the word of hope that fired up the women in the room to get to the top with INTEGRITY & CHARACTER. You can get to the top in your career [and life] without claws, daggers or bloody heels. Believe me! I'm proof of the very same. Also loved meeting the super awesome @allysonmrowe She was a breath of fresh air! . โ€ข . 
Feed your eyes on the few pictures I have. You know how I am at programs. I get so engrossed in the moment that I don't remember taking pictures. But thanks to my beautiful praise dancer senorita Esther Guadalupe, I have pictures to share ๐Ÿ™Œ๐Ÿฝ Enjoy the few pics but more importantly DON'T MISS NEXT YEAR'S CONFERENCE #TWC2017 #TemitOpeIbrahim
#SwipeLeft  . โ€ข . I'm still high off of the amazing #TotalWomanConference  hosted by @totalwomanmovement A big thank you to the Planning Team! They totally ROCK!!! I am too humbled by GOD. Honestly, I can't get over it. The more I think on it, the more I praise The Almighty. The way He echoed and confirmed through other speakers every word He put in my heart to share, honestly I am just speechless. It was surreal. When GOD is in it, it is very obvious; even the blind will see it. . โ€ข . I loved meeting social media friends in person and making new ones, but most of all I loved sharing the word of hope that fired up the women in the room to get to the top with INTEGRITY & CHARACTER. You can get to the top in your career [and life] without claws, daggers or bloody heels. Believe me! I'm proof of the very same. Also loved meeting the super awesome @allysonmrowe She was a breath of fresh air! . โ€ข . Feed your eyes on the few pictures I have. You know how I am at programs. I get so engrossed in the moment that I don't remember taking pictures. But thanks to my beautiful praise dancer senorita Esther Guadalupe, I have pictures to share ๐Ÿ™Œ๐Ÿฝ Enjoy the few pics but more importantly DON'T MISS NEXT YEAR'S CONFERENCE #TWC2017  #TemitOpeIbrahim 
ใƒปใƒปใƒป
Contest Time!
Not so often i took photo in the toilet, but this one is after my Uni class before i head to Velodrome for training session.
By the way, i want you guys to think what was in my mind at that time. The most creative or funny will win a pair of 5bling Keirin gloves.
Nak Menang Hadiah tak?
Bukan selalu saya bergambar di dalam tandas, tapi gambar ini diambil selepas tamat kelas di Universiti sebelum bergerak ke Velodrome untuk sesi latihan.
Disini, anda perlu mereka apakah yang berada di kotak fikiran saya pada waktu itu. Jawapan yang paling kreatif ataupun lawak bakal memenangi sarung tangan Keirin 5bling. 
#AzizulAwangContest
#winningmentality 
#azizulawangisaworldchampion 
#worldchampion #keirin
#rainbowjersey #champeon
#uci #worldchampionship #twc2017
#teamazizul #azizulawang #MalaysiaBoleh
#azizulhasniawang #team360
#mission2020 #tokyo2020
ใƒปใƒปใƒป Contest Time! Not so often i took photo in the toilet, but this one is after my Uni class before i head to Velodrome for training session. By the way, i want you guys to think what was in my mind at that time. The most creative or funny will win a pair of 5bling Keirin gloves. Nak Menang Hadiah tak? Bukan selalu saya bergambar di dalam tandas, tapi gambar ini diambil selepas tamat kelas di Universiti sebelum bergerak ke Velodrome untuk sesi latihan. Disini, anda perlu mereka apakah yang berada di kotak fikiran saya pada waktu itu. Jawapan yang paling kreatif ataupun lawak bakal memenangi sarung tangan Keirin 5bling. #AzizulAwangContest  #winningmentality  #azizulawangisaworldchampion  #worldchampion  #keirin  #rainbowjersey  #champeon  #uci  #worldchampionship  #twc2017  #teamazizul  #azizulawang  #MalaysiaBoleh  #azizulhasniawang  #team360  #mission2020  #tokyo2020