an online Instagram web viewer

#ubatkuruscepat medias

Photos

Bukan hanya cakap kosong... Keberkesanannya TERBUKTI... The best Slimming Product in Malaysia.... *TAK PERLU diet yg membebankan
*TAK PERLU Senaman yg meletihkan
*TIADA kesan sampingan
#ultrashapeplus
#ubatkurusterbaik 
#ubatkurusterbaikberkesan 
#ubatkurusterlaris 
#ubatkurus 
#ubatkurusmurah 
#ubatkuruspower 
#ubatkurusberkesan 
#ubatkuruscepat 
#ubatkurusbadan 
#thebestslimmingproduct
Adusss dh cuba mcm2 jenis ubt tapi kesan lambat sgt mcm kura2 🐢🐢🐢
.
Tp dgn UBAT KURUS DTRIM, baru 7 hari dh loss 5kg customer kami ni yeay ! 💪
.
Alhamdulillah dtrim berjaya realisasikan impian customer kami nk kurus cepat🎉
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#dtrim #dtrimmurah #dtrimoriginal 
#dtrim #dtrimoriginal #dtrimmurah #pilkurus #ubatkurusselamat #ubatkurusberkesan #kurus #dtrimmurah #ubatkurus #kurusdengancepat  #produkkurus #ubatkurus #kurus #kurusseminggu #kurusdalam2minggu #gemok #gemuk #kuruscepat #cepatkurus #kurussebelumraya #kurustanpadiet #ubatkurusmurah #pilkurusberkesan #kurusmudah #kurustanpasenaman #kurussihat #kurustanpadiet #ubatgemuk #ubatkurusberkesan #ubatkuruscepat #teatoxmurah #detox #fatburner #fatburnermurah
Adusss dh cuba mcm2 jenis ubt tapi kesan lambat sgt mcm kura2 🐢🐢🐢 . Tp dgn UBAT KURUS DTRIM, baru 7 hari dh loss 5kg customer kami ni yeay ! 💪 . Alhamdulillah dtrim berjaya realisasikan impian customer kami nk kurus cepat🎉 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #dtrim  #dtrimmurah  #dtrimoriginal  #dtrim  #dtrimoriginal  #dtrimmurah  #pilkurus  #ubatkurusselamat  #ubatkurusberkesan  #kurus  #dtrimmurah  #ubatkurus  #kurusdengancepat  #produkkurus  #ubatkurus  #kurus  #kurusseminggu  #kurusdalam2minggu  #gemok  #gemuk  #kuruscepat  #cepatkurus  #kurussebelumraya  #kurustanpadiet  #ubatkurusmurah  #pilkurusberkesan  #kurusmudah  #kurustanpasenaman  #kurussihat  #kurustanpadiet  #ubatgemuk  #ubatkurusberkesan  #ubatkuruscepat  #teatoxmurah  #detox  #fatburner  #fatburnermurah 
Seriousss lahh ! Ini bukan mimpi tapi mmg kenyataan ! 10kg loss dalam masa 2minggu je😱
.
"Dulu berat 80kg. Skg dh 70kg lps mkn dtrim. Tq akak"
-Anuar-
.
Laki pon tau jaga penampilan. Yg girls mcm mana? X kn nak biar je badan makin lama makin kembang mcm belon 😷
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#dtrim #dtrimmurah #dtrimoriginal 
#dtrim #dtrimoriginal #dtrimmurah #pilkurus #ubatkurusselamat #ubatkurusberkesan #kurus #dtrimmurah #ubatkurus #kurusdengancepat  #produkkurus #ubatkurus #kurus #kurusseminggu #kurusdalam2minggu #gemok #gemuk #kuruscepat #cepatkurus #kurussebelumraya #kurustanpadiet #ubatkurusmurah #pilkurusberkesan #kurusmudah #kurustanpasenaman #kurussihat #kurustanpadiet #kurustanpalapar #kurustanpaberlapar #kurustanpaubat #ubatgemuk #ubatkurusberkesan #ubatkuruscepat #tipskurus
Seriousss lahh ! Ini bukan mimpi tapi mmg kenyataan ! 10kg loss dalam masa 2minggu je😱 . "Dulu berat 80kg. Skg dh 70kg lps mkn dtrim. Tq akak" -Anuar- . Laki pon tau jaga penampilan. Yg girls mcm mana? X kn nak biar je badan makin lama makin kembang mcm belon 😷 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #dtrim  #dtrimmurah  #dtrimoriginal  #dtrim  #dtrimoriginal  #dtrimmurah  #pilkurus  #ubatkurusselamat  #ubatkurusberkesan  #kurus  #dtrimmurah  #ubatkurus  #kurusdengancepat  #produkkurus  #ubatkurus  #kurus  #kurusseminggu  #kurusdalam2minggu  #gemok  #gemuk  #kuruscepat  #cepatkurus  #kurussebelumraya  #kurustanpadiet  #ubatkurusmurah  #pilkurusberkesan  #kurusmudah  #kurustanpasenaman  #kurussihat  #kurustanpadiet  #kurustanpalapar  #kurustanpaberlapar  #kurustanpaubat  #ubatgemuk  #ubatkurusberkesan  #ubatkuruscepat  #tipskurus 
NAK CAIRKAN LEMAK??
NAK NAMPAK KURUS ??
NAK YANG MUDAH SELAMAT??
NAK TUKAR SAIZ BAJU ??
NAK TURUNKAN INCHI??
NAK TURUNKAN BERAT?? LIHAT ⤵
.
.
Lepas Makan MaxXSlim..
Badan Rasa Ringan..
Lemak Bonggol Kat Belakang Takda dah..!! Berat Hilang 8KG 😱😱
.
JOM Dapatkan Harga MAXXSLIM 
PROMOSI 📢📢📢
📲 013-4361095

#maxxslim #maxxslimoriginal #maxxslimmurah #originalmaxxslim #ubatkurus #sayajualubatkurus #ubatkurussihat #ubatkurusberkesan #ubatkuruspalingberkesan #ubatkuruspalingsihat #ubatkurusmujarab #ubatkuruspalingmujarab #ubatkurusmalaysia #ubatkuruspopular #ubatkuruspalingpopular #ubatkurusterbaik #kurus #kurusdansihat #gemuk #taknakgemuk #trustedseller #ubatkurusselamat #ubatkurusajaib #ubatkuruscepat #kuruscepat #kurusdengancepat #ubatkurusmeletop #cepatkurus
NAK CAIRKAN LEMAK?? NAK NAMPAK KURUS ?? NAK YANG MUDAH SELAMAT?? NAK TUKAR SAIZ BAJU ?? NAK TURUNKAN INCHI?? NAK TURUNKAN BERAT?? LIHAT ⤵ . . Lepas Makan MaxXSlim.. Badan Rasa Ringan.. Lemak Bonggol Kat Belakang Takda dah..!! Berat Hilang 8KG 😱😱 . JOM Dapatkan Harga MAXXSLIM PROMOSI 📢📢📢 📲 013-4361095 #maxxslim  #maxxslimoriginal  #maxxslimmurah  #originalmaxxslim  #ubatkurus  #sayajualubatkurus  #ubatkurussihat  #ubatkurusberkesan  #ubatkuruspalingberkesan  #ubatkuruspalingsihat  #ubatkurusmujarab  #ubatkuruspalingmujarab  #ubatkurusmalaysia  #ubatkuruspopular  #ubatkuruspalingpopular  #ubatkurusterbaik  #kurus  #kurusdansihat  #gemuk  #taknakgemuk  #trustedseller  #ubatkurusselamat  #ubatkurusajaib  #ubatkuruscepat  #kuruscepat  #kurusdengancepat  #ubatkurusmeletop  #cepatkurus 
Awak nak kurus? Consistant pakai D'QUEEN CORSET yaa
Awak nak kurus? Consistant pakai D'QUEEN CORSET yaa
.
🔥FEEDBACK SABUN ZUMBA🔥
.
✔Badan Maintain
✔Selera Makan Terkawal

Whatsapp 012-4085174
Atau lebih mudah klik link wassap di bio.
. 🔥FEEDBACK SABUN ZUMBA🔥 . ✔Badan Maintain ✔Selera Makan Terkawal Whatsapp 012-4085174 Atau lebih mudah klik link wassap di bio.
*KESAN SEAWAL 7 HARI SAHAJA !* Minum ubat ni dalam masa yang sama dia beri kita: 
1- Energy
2- Tidak lapar satu hari 
3- Menegangkan kulit kita (elak kulit berkedut)
4- Mencantikkan kulit kita 
5- membuang toksik-toksik yang tak elok dalam badan kita. 
Detail Beauty Shape Drink: 
1- Mempunyai 12 sachets dalam satu kotak 
2- kegunaan untuk 12 hari 
3- minum sebelum sarapan / sebelum Sahur 
4- perisa lemon (sedap tak terlalu masam) 
5- memberi tenaga selepas minum

GRAB IT NOW 
Whatsapp 01117800551

#cowhite #cowhitehq #cowhitemalaysia #cowhiteskincare #cowhitecollagen #cowhitebeautyshapedrink #cowhitemurah #ubatkurus #ubatkuruscepat #ubatkurussgtberkesan #ubatkurusmurah #produkkorea #plussize #plussizemalaysia
*KESAN SEAWAL 7 HARI SAHAJA !* Minum ubat ni dalam masa yang sama dia beri kita: 1- Energy 2- Tidak lapar satu hari 3- Menegangkan kulit kita (elak kulit berkedut) 4- Mencantikkan kulit kita 5- membuang toksik-toksik yang tak elok dalam badan kita. Detail Beauty Shape Drink: 1- Mempunyai 12 sachets dalam satu kotak 2- kegunaan untuk 12 hari 3- minum sebelum sarapan / sebelum Sahur 4- perisa lemon (sedap tak terlalu masam) 5- memberi tenaga selepas minum GRAB IT NOW Whatsapp 01117800551 #cowhite  #cowhitehq  #cowhitemalaysia  #cowhiteskincare  #cowhitecollagen  #cowhitebeautyshapedrink  #cowhitemurah  #ubatkurus  #ubatkuruscepat  #ubatkurussgtberkesan  #ubatkurusmurah  #produkkorea  #plussize  #plussizemalaysia 
*KESAN SEAWAL 7 HARI SAHAJA !* Minum ubat ni dalam masa yang sama dia beri kita: 
1- Energy
2- Tidak lapar satu hari 
3- Menegangkan kulit kita (elak kulit berkedut)
4- Mencantikkan kulit kita 
5- membuang toksik-toksik yang tak elok dalam badan kita. 
Detail Beauty Shape Drink: 
1- Mempunyai 12 sachets dalam satu kotak 
2- kegunaan untuk 12 hari 
3- minum sebelum sarapan / sebelum Sahur 
4- perisa lemon (sedap tak terlalu masam) 
5- memberi tenaga selepas minum

GRAB IT NOW 
Whatsapp 01117800551

#cowhite #cowhitehq #cowhitemalaysia #cowhiteskincare #cowhitecollagen #cowhitebeautyshapedrink #cowhitemurah #ubatkurus #ubatkuruscepat #ubatkurussgtberkesan #ubatkurusmurah #produkkorea #plussize #plussizemalaysia
*KESAN SEAWAL 7 HARI SAHAJA !* Minum ubat ni dalam masa yang sama dia beri kita: 1- Energy 2- Tidak lapar satu hari 3- Menegangkan kulit kita (elak kulit berkedut) 4- Mencantikkan kulit kita 5- membuang toksik-toksik yang tak elok dalam badan kita. Detail Beauty Shape Drink: 1- Mempunyai 12 sachets dalam satu kotak 2- kegunaan untuk 12 hari 3- minum sebelum sarapan / sebelum Sahur 4- perisa lemon (sedap tak terlalu masam) 5- memberi tenaga selepas minum GRAB IT NOW Whatsapp 01117800551 #cowhite  #cowhitehq  #cowhitemalaysia  #cowhiteskincare  #cowhitecollagen  #cowhitebeautyshapedrink  #cowhitemurah  #ubatkurus  #ubatkuruscepat  #ubatkurussgtberkesan  #ubatkurusmurah  #produkkorea  #plussize  #plussizemalaysia 
KELEBIHAN D'QUEEN ULTRA SLIM CORSET 👉
.
✔ CANGKUK 3 LAPIS - Tak perlu tukar size lepas ukuran pinggang makin kecil
.
✔ BUKAAN DI BAWAH - Tak perlu buka corset kalau nak ke tandas
.
✔ RENDA DI PEHA - cantik dan tak bergulung ke atas masa dipakai
.
✔ JAHITAN KEMAS - selesa dan tahan lasak
.
✔ MAGNET - Meningkatkan kadar metabolisme badan
.
✔ TALI BAHU BOLEH LARAS - ikut ketinggian si pemakai
.
Harga? RM 100 sahaja!
KELEBIHAN D'QUEEN ULTRA SLIM CORSET 👉 . ✔ CANGKUK 3 LAPIS - Tak perlu tukar size lepas ukuran pinggang makin kecil . ✔ BUKAAN DI BAWAH - Tak perlu buka corset kalau nak ke tandas . ✔ RENDA DI PEHA - cantik dan tak bergulung ke atas masa dipakai . ✔ JAHITAN KEMAS - selesa dan tahan lasak . ✔ MAGNET - Meningkatkan kadar metabolisme badan . ✔ TALI BAHU BOLEH LARAS - ikut ketinggian si pemakai . Harga? RM 100 sahaja!
D'QUEEN ULTRASLIM ni bukan asing asing tauu. Dia satu piece yang bersambung. Senang je nak pakai dia 😊
D'QUEEN ULTRASLIM ni bukan asing asing tauu. Dia satu piece yang bersambung. Senang je nak pakai dia 😊
Tali bahu D'QUEEN ULTRASLIM ni boleh laras tau

Kalau awak tinggi ke rendah ke boleh je pakai

Cuma kena pastikan size pinggang ngam!
Tali bahu D'QUEEN ULTRASLIM ni boleh laras tau Kalau awak tinggi ke rendah ke boleh je pakai Cuma kena pastikan size pinggang ngam!
FEEDBACK D’QUEEN BENGKUNG
FEEDBACK D’QUEEN BENGKUNG
Korang semua ada masalah berat badan?selera makan membuak-buak?
jom laa visit ig @emasayu_adipex 
confirm tak menyesal. @emasayu_adipex
#reviewbydearestdiva #ubatkurus #ubatpelangsing #ubatkurusselamat #slimming #sayajual #sayajualubatkurus #sayajualslimmingproduct #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkuruscepat #pilslimming #adipex #adipexretard #adipexmurah #ubatkurusmalaysia
Korang semua ada masalah berat badan?selera makan membuak-buak?
jom laa visit ig @emasayu_adipex 
confirm tak menyesal. @emasayu_adipex
#reviewbydearestdiva #ubatkurus #ubatpelangsing #ubatkurusselamat #slimming #sayajual #sayajualubatkurus #sayajualslimmingproduct #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkuruscepat #pilslimming #adipex #adipexretard #adipexmurah #ubatkurusmalaysia
Jum cuba ubat kurus (0132900256)

INFO SLIMRICH BOTANICAL SLIMMING - dalam sebotol ada 30 biji kapsul (untuk kegunaan sebulan)💕💕
- khas untuk GEMUK AIR dan GEMUK ANGIN ( kalau picit badan rasa lembik)✔️✔️
- kandungan EKSTRAK BUNGA TERATAI, REBUNG BULUH dan lain2 herba.🌷☘ - ARAHAN: telan sebiji sebelum sarapan atau semasa perut kosong untuk mudahkan penyerapan✔️✔️ - PANTANG LARANG : elakkan susu segar (atau yang mengandungi kalsium kerana menganggu penyerapan), elakkan kafein dan collagen (kerana akan menggemukkan)❌❌ - WAJIB: minum air kosong sekurangnya 3L-4L sehari👍🏻👍🏻 - DIGALAKKAN: ambil jus buahan, jus nenas, air asam jawa panas, dan exercise 10 minit sehari👍🏻👍🏻 - TIDAK SESUAI UNTUK : ibu mengandung, menyusu anak di bawah 6 bulan, pesakit jantung, pesakit darah tinggi, pesakit kronik❌❌ - KELEBIHAN: ♡ mengawal selera makan secara semulajadi tanpa rasa letih dan pening ♡ membuang lemak air dan toksin di dalam badan ♡�♡ 100% herba semulajadi, kaya dengan fiber dan nutrien yang membantu meningkat tahap metabolisma badan ke tahap maksimum�♡ membuang toksin secara semulajadi (melalui air kencing dan peluh) agar badan sentiasa ringan, cergas dan aktif, kulit juga lebih sihat dan bersinar�♡ tiada cirit birit atau pening�♡ sebulan boleh TURUN 3 -10KG atau lebih (berbeza mengikut tahap metabolisma badan)�♡ sudah dapat berat idaman, boleh stop.  berat tidak naik secara mendadak walaupun sudah berhenti guna. 🚀  PERCUMA POSTAGE ❤  To order whatsapp sis SR 0132900256
❤ To order whatsapp sis SR 0132900255
❤ To order whatsapp sis SR 0132900256
 #slimrich #slimrichbotanicalslimming #slimrichoriginal #slimrichmurah #slimrichhebat #nakkurusingatslimrich#bazaarpaknil #saleraya #rayamurah#kainraya #ubatpeninggibadan #ubatkurusmurah #ubatkuruscepat #ubatkurusberkesan #ubatjerawat #ubatkurusselamat #ubatkurusmalaysia#ubatgemukmalaysia
Jum cuba ubat kurus (0132900256) INFO SLIMRICH BOTANICAL SLIMMING - dalam sebotol ada 30 biji kapsul (untuk kegunaan sebulan)💕💕 - khas untuk GEMUK AIR dan GEMUK ANGIN ( kalau picit badan rasa lembik)✔️✔️ - kandungan EKSTRAK BUNGA TERATAI, REBUNG BULUH dan lain2 herba.🌷☘ - ARAHAN: telan sebiji sebelum sarapan atau semasa perut kosong untuk mudahkan penyerapan✔️✔️ - PANTANG LARANG : elakkan susu segar (atau yang mengandungi kalsium kerana menganggu penyerapan), elakkan kafein dan collagen (kerana akan menggemukkan)❌❌ - WAJIB: minum air kosong sekurangnya 3L-4L sehari👍🏻👍🏻 - DIGALAKKAN: ambil jus buahan, jus nenas, air asam jawa panas, dan exercise 10 minit sehari👍🏻👍🏻 - TIDAK SESUAI UNTUK : ibu mengandung, menyusu anak di bawah 6 bulan, pesakit jantung, pesakit darah tinggi, pesakit kronik❌❌ - KELEBIHAN: ♡ mengawal selera makan secara semulajadi tanpa rasa letih dan pening ♡ membuang lemak air dan toksin di dalam badan ♡�♡ 100% herba semulajadi, kaya dengan fiber dan nutrien yang membantu meningkat tahap metabolisma badan ke tahap maksimum�♡ membuang toksin secara semulajadi (melalui air kencing dan peluh) agar badan sentiasa ringan, cergas dan aktif, kulit juga lebih sihat dan bersinar�♡ tiada cirit birit atau pening�♡ sebulan boleh TURUN 3 -10KG atau lebih (berbeza mengikut tahap metabolisma badan)�♡ sudah dapat berat idaman, boleh stop. berat tidak naik secara mendadak walaupun sudah berhenti guna. 🚀 PERCUMA POSTAGE ❤ To order whatsapp sis SR 0132900256 ❤ To order whatsapp sis SR 0132900255 ❤ To order whatsapp sis SR 0132900256 #slimrich  #slimrichbotanicalslimming  #slimrichoriginal  #slimrichmurah  #slimrichhebat  #nakkurusingatslimrich #bazaarpaknil  #saleraya  #rayamurah #kainraya  #ubatpeninggibadan  #ubatkurusmurah  #ubatkuruscepat  #ubatkurusberkesan  #ubatjerawat  #ubatkurusselamat  #ubatkurusmalaysia #ubatgemukmalaysia 
[ DAH TURUN 10KG TAPI.... ]
.
.
"Terbaik sis👍👍.....Dari 68kg turun 58kg tapi nak turun lagi sampai berat 50kg...."
.
Nak Turun Berat Tanpa Diet Ketat?
Nak Nampak Kurus Tanpa Pantang Makan ?
Nak Muka Runcing Tanpa Sedut Lemak ?
.
Bagaimana Nak Turun Berat Begini .
.
.
.
Anda Hanya Perlu Dapatkan,
MAXXSLIM dengan harga PROMO sekarang.
.
Wasap maxxslim ke 0149085415
.
#kurus #kuruscepat #kurusdenganselamat #maxxslimbooster➖ #jomkurus #jomkurus1malaysia #ubatkurus #ubatkuruscepat #ubatkurusberkesan #pilkurus #maxxslimoriginal #pilkuruscepat #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #feedback #trustedseller #maxxslim_qqbeauty #maxxcombo #trimntight #lotionkurus #sapusapukurus
[ DAH TURUN 10KG TAPI.... ] . . "Terbaik sis👍👍.....Dari 68kg turun 58kg tapi nak turun lagi sampai berat 50kg...." . Nak Turun Berat Tanpa Diet Ketat? Nak Nampak Kurus Tanpa Pantang Makan ? Nak Muka Runcing Tanpa Sedut Lemak ? . Bagaimana Nak Turun Berat Begini . . . . Anda Hanya Perlu Dapatkan, MAXXSLIM dengan harga PROMO sekarang. . Wasap maxxslim ke 0149085415 . #kurus  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #maxxslimbooster ➖ #jomkurus  #jomkurus1malaysia  #ubatkurus  #ubatkuruscepat  #ubatkurusberkesan  #pilkurus  #maxxslimoriginal  #pilkuruscepat  #bazarpaknil  #bazarpaknilmurah  #feedback  #trustedseller  #maxxslim_qqbeauty  #maxxcombo  #trimntight  #lotionkurus  #sapusapukurus 
Lemon di potong satu slice dan di ambil jusnya masuk ke dalam cawan gelas yang berisi #Qurose . Segar, sedap dan oh so cantik!
.
.
Minum air lemon setiap pagi dapat membantu tubuh membakar lemak dengan lebih berkesan. Organ hati yang berfungsi dengan baik akan memastikan proses metabolisme lemak berjalan lancar dan ini sangat penting dalam pengurusan berat badan.
.
.
Fungsi #Qurose untuk kawal nafsu makan dan membakar lemak yang berlebihan, so bila digabungkan dengan lemon. Perggghhhhh bergabung meletops! .
.
Pssttttt, bukan body je letops. Kulit pun kekal segar dan cantik. Boleh cuba tips ni tau ❤️
.
Berminat boleh whatsapp sis 013-2873971.
.
.
.
#qurose #quroselimitededition #qurosetestimoni #quroseubatkurus #qurosemurah #qurosetrial #sayajual #sayajualqurose #kurusdalam2minggu #kurus #kurussihat #ubatkurusberkesan #ubatkurus #ubatkurussgtberkesan #ubatkuruscepat #kuruscepat
Lemon di potong satu slice dan di ambil jusnya masuk ke dalam cawan gelas yang berisi #Qurose  . Segar, sedap dan oh so cantik! . . Minum air lemon setiap pagi dapat membantu tubuh membakar lemak dengan lebih berkesan. Organ hati yang berfungsi dengan baik akan memastikan proses metabolisme lemak berjalan lancar dan ini sangat penting dalam pengurusan berat badan. . . Fungsi #Qurose  untuk kawal nafsu makan dan membakar lemak yang berlebihan, so bila digabungkan dengan lemon. Perggghhhhh bergabung meletops! . . Pssttttt, bukan body je letops. Kulit pun kekal segar dan cantik. Boleh cuba tips ni tau ❤️ . Berminat boleh whatsapp sis 013-2873971. . . . #qurose  #quroselimitededition  #qurosetestimoni  #quroseubatkurus  #qurosemurah  #qurosetrial  #sayajual  #sayajualqurose  #kurusdalam2minggu  #kurus  #kurussihat  #ubatkurusberkesan  #ubatkurus  #ubatkurussgtberkesan  #ubatkuruscepat  #kuruscepat 
Baju dan seluar dah sendat dan tak muat???? Tak perlu diet setengah mati...Tak perlu senaman yg membebankan... Rasa bertenaga sepanjang masa.. Rasa kenyang yg maksima... 100% keberkesanannya... The best Slimming Product in Malaysia.... #ultrashapeplus
#ubatkurusterbaik 
#ubatkurusterbaikberkesan 
#ubatkurusterlaris 
#ubatkurus 
#ubatkurusmurah 
#ubatkuruspower 
#ubatkurusberkesan 
#ubatkuruscepat 
#ubatkurusbadan 
#thebestslimmingproduct
TAK SUSAH PUN NAK KURUS ‼️‼️
.
.
Cuba tgk sis nie ambil 7 biji JE dapat turun 4 KG 😍😍
.
.
SERIUS BERMINAT ?
.
-->Whatsapp Terus "SV & SVF" ke ============= ============= +6013-3279924 +6013-3279924
============= ============= .
*PS ⛔️ whatsapp laju2 taw,bukan apa, Sy takut stok habis jer. Whatsapp "SW & SVF"ke +60133279924 . Sy Tunggu taw...
#sayajual #slimvogue #slimvoguefiber #nakkuruscepat #nakkurusbalik #nakkurusraya #nakkuruslagi #ubatkurus #ubatkurus2016 #ubatkurusajaib #ubatkuruscepat #ubatkuruspower #ubatkurusmujarab #ubatkurusmalaysia #ubatkuruspantas #ubatkuruspalingberkesan #ubatkuruberkesan #ubatkurusterbaik #ubatkurusselamat #masturinabeauty
TAK SUSAH PUN NAK KURUS ‼️‼️ . . Cuba tgk sis nie ambil 7 biji JE dapat turun 4 KG 😍😍 . . SERIUS BERMINAT ? . -->Whatsapp Terus "SV & SVF" ke ============= ============= +6013-3279924 +6013-3279924 ============= ============= . *PS ⛔️ whatsapp laju2 taw,bukan apa, Sy takut stok habis jer. Whatsapp "SW & SVF"ke +60133279924 . Sy Tunggu taw... #sayajual  #slimvogue  #slimvoguefiber  #nakkuruscepat  #nakkurusbalik  #nakkurusraya  #nakkuruslagi  #ubatkurus  #ubatkurus2016  #ubatkurusajaib  #ubatkuruscepat  #ubatkuruspower  #ubatkurusmujarab  #ubatkurusmalaysia  #ubatkuruspantas  #ubatkuruspalingberkesan  #ubatkuruberkesan  #ubatkurusterbaik  #ubatkurusselamat  #masturinabeauty 
TAK SUSAH PUN NAK KURUS ‼️‼️
.
.
Cuba tgk sis nie ambil 7 biji JE dapat turun 4 KG 😍😍
.
.
SERIUS BERMINAT ?
.
-->Whatsapp Terus "SV & SVF" ke ============= ============= +6013-3279924 +6013-3279924
============= ============= .
*PS ⛔️ whatsapp laju2 taw,bukan apa, Sy takut stok habis jer. Whatsapp "SW & SVF"ke +60133279924 . Sy Tunggu taw...
#sayajual #slimvogue #slimvoguefiber #nakkuruscepat #nakkurusbalik #nakkurusraya #nakkuruslagi #ubatkurus #ubatkurus2016 #ubatkurusajaib #ubatkuruscepat #ubatkuruspower #ubatkurusmujarab #ubatkurusmalaysia #ubatkuruspantas #ubatkuruspalingberkesan #ubatkuruberkesan #ubatkurusterbaik #ubatkurusselamat #masturinabeauty
TAK SUSAH PUN NAK KURUS ‼️‼️ . . Cuba tgk sis nie ambil 7 biji JE dapat turun 4 KG 😍😍 . . SERIUS BERMINAT ? . -->Whatsapp Terus "SV & SVF" ke ============= ============= +6013-3279924 +6013-3279924 ============= ============= . *PS ⛔️ whatsapp laju2 taw,bukan apa, Sy takut stok habis jer. Whatsapp "SW & SVF"ke +60133279924 . Sy Tunggu taw... #sayajual  #slimvogue  #slimvoguefiber  #nakkuruscepat  #nakkurusbalik  #nakkurusraya  #nakkuruslagi  #ubatkurus  #ubatkurus2016  #ubatkurusajaib  #ubatkuruscepat  #ubatkuruspower  #ubatkurusmujarab  #ubatkurusmalaysia  #ubatkuruspantas  #ubatkuruspalingberkesan  #ubatkuruberkesan  #ubatkurusterbaik  #ubatkurusselamat  #masturinabeauty 
Lemak sana, lemak sini. Mak aihhhh bersepah lemak tu dik non. Banyak dah baju tak boleh pakai.
.
Insaf la sikit. Memang la tu badan awak, bukan badan saya. Tapi saya berhak nasihat sebab saya saiyanggg awak.
.
Saya tegur bukan sebab tak suka bentuk badan awak. Kegemukan ni boleh bawak banyak masalah kesihatan tau kemudian hari.
.
Kalau awak taknak dengar cakap saya tak ape lah. Tapi awak kena fikir nanti awak sakit, siapa orang sekeliling awak yang akan terkesan?
.
Mak, ayah, isteri, suami, anak-anak? Cuba bayangkan, kot suatu hari nanti kena strok (Nauzubillah), kesian kat orang sekeliling nak uruskan kita.
.
Kengkadang kita ni kena tampar baru sedar. Eh sorry la kalau sentaps posting kalini. Ya ampunnn. .
Oklah, lepasni kita amalkan gaya hidup sihat, active lifestyle dan ambil makanan sihat macam Lemonade Xpresh. Hihihi.
.
SERBUK LEMON 100% PURE
.
Dapatkan SERENDAH 45sen secawan air lemon pure
.
whatsapp terus ke 017 687 6258
.
#lemonadexpresh #lemonfitness
Lemak sana, lemak sini. Mak aihhhh bersepah lemak tu dik non. Banyak dah baju tak boleh pakai. . Insaf la sikit. Memang la tu badan awak, bukan badan saya. Tapi saya berhak nasihat sebab saya saiyanggg awak. . Saya tegur bukan sebab tak suka bentuk badan awak. Kegemukan ni boleh bawak banyak masalah kesihatan tau kemudian hari. . Kalau awak taknak dengar cakap saya tak ape lah. Tapi awak kena fikir nanti awak sakit, siapa orang sekeliling awak yang akan terkesan? . Mak, ayah, isteri, suami, anak-anak? Cuba bayangkan, kot suatu hari nanti kena strok (Nauzubillah), kesian kat orang sekeliling nak uruskan kita. . Kengkadang kita ni kena tampar baru sedar. Eh sorry la kalau sentaps posting kalini. Ya ampunnn. . Oklah, lepasni kita amalkan gaya hidup sihat, active lifestyle dan ambil makanan sihat macam Lemonade Xpresh. Hihihi. . SERBUK LEMON 100% PURE . Dapatkan SERENDAH 45sen secawan air lemon pure . whatsapp terus ke 017 687 6258 . #lemonadexpresh  #lemonfitness 
Nak Kurus Slim Bergaya Fit ???
.
Jom Buang Lemak Degil, Buncit, Boroi ! .
Kita Buang Kat Kawasan Peha Lengan Pinggang Dan Perut ! Cuma Minum Sehari Sekali Sahaja !
.
PRICE DISCOUNT & FREE POSTAGE ! .
📱 WS : +60149480901
📱 WeChat : doctorpeninggi
.
FAST RESPOWN
.
percuma shaker percuma postage 
cepat ! cepat ! jangan buang masa !
.
#ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkuruscepat #ubatkurusberkesan #ubatkurusmujarab #ubatkurusmalaysia #ubatkurusselamat #ubatkurusterlaris #ubatkuruspower #ubatkurusdtrim #ubatkurussgtberkesan #ubatkuruspantas #ubatkurusterbaik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkurusbadan #nakkurusbalik #nakkurusraya #nakkuruskanbadan #kurus
Nak Kurus Slim Bergaya Fit ??? . Jom Buang Lemak Degil, Buncit, Boroi ! . Kita Buang Kat Kawasan Peha Lengan Pinggang Dan Perut ! Cuma Minum Sehari Sekali Sahaja ! . PRICE DISCOUNT & FREE POSTAGE ! . 📱 WS : +60149480901 📱 WeChat : doctorpeninggi . FAST RESPOWN . percuma shaker percuma postage cepat ! cepat ! jangan buang masa ! . #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #ubatkuruscepat  #ubatkurusberkesan  #ubatkurusmujarab  #ubatkurusmalaysia  #ubatkurusselamat  #ubatkurusterlaris  #ubatkuruspower  #ubatkurusdtrim  #ubatkurussgtberkesan  #ubatkuruspantas  #ubatkurusterbaik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkurusbadan  #nakkurusbalik  #nakkurusraya  #nakkuruskanbadan  #kurus 
Nak Kurus Slim Bergaya Fit ???
.
Jom Buang Lemak Degil, Buncit, Boroi ! .
Kita Buang Kat Kawasan Peha Lengan Pinggang Dan Perut ! Cuma Minum Sehari Sekali Sahaja !
.
PRICE DISCOUNT & FREE POSTAGE ! .
📱 WS : +60149480901
📱 WeChat : doctorpeninggi
.
FAST RESPOWN
.
percuma shaker percuma postage 
cepat ! cepat ! jangan buang masa !
.
#ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkuruscepat #ubatkurusberkesan #ubatkurusmujarab #ubatkurusmalaysia #ubatkurusselamat #ubatkurusterlaris #ubatkuruspower #ubatkurusdtrim #ubatkurussgtberkesan #ubatkuruspantas #ubatkurusterbaik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkurusbadan #nakkurusbalik #nakkurusraya #nakkuruskanbadan #kurus
Nak Kurus Slim Bergaya Fit ??? . Jom Buang Lemak Degil, Buncit, Boroi ! . Kita Buang Kat Kawasan Peha Lengan Pinggang Dan Perut ! Cuma Minum Sehari Sekali Sahaja ! . PRICE DISCOUNT & FREE POSTAGE ! . 📱 WS : +60149480901 📱 WeChat : doctorpeninggi . FAST RESPOWN . percuma shaker percuma postage cepat ! cepat ! jangan buang masa ! . #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #ubatkuruscepat  #ubatkurusberkesan  #ubatkurusmujarab  #ubatkurusmalaysia  #ubatkurusselamat  #ubatkurusterlaris  #ubatkuruspower  #ubatkurusdtrim  #ubatkurussgtberkesan  #ubatkuruspantas  #ubatkurusterbaik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkurusbadan  #nakkurusbalik  #nakkurusraya  #nakkuruskanbadan  #kurus 
Nak Kurus Slim Bergaya Fit ???
.
Jom Buang Lemak Degil, Buncit, Boroi ! .
Kita Buang Kat Kawasan Peha Lengan Pinggang Dan Perut ! Cuma Minum Sehari Sekali Sahaja !
.
PRICE DISCOUNT & FREE POSTAGE ! .
📱 WS : +60149480901
📱 WeChat : doctorpeninggi
.
FAST RESPOWN
.
percuma shaker percuma postage 
cepat ! cepat ! jangan buang masa !
.
#ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkuruscepat #ubatkurusberkesan #ubatkurusmujarab #ubatkurusmalaysia #ubatkurusselamat #ubatkurusterlaris #ubatkuruspower #ubatkurusdtrim #ubatkurussgtberkesan #ubatkuruspantas #ubatkurusterbaik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkurusbadan #nakkurusbalik #nakkurusraya #nakkuruskanbadan #kurus
Nak Kurus Slim Bergaya Fit ??? . Jom Buang Lemak Degil, Buncit, Boroi ! . Kita Buang Kat Kawasan Peha Lengan Pinggang Dan Perut ! Cuma Minum Sehari Sekali Sahaja ! . PRICE DISCOUNT & FREE POSTAGE ! . 📱 WS : +60149480901 📱 WeChat : doctorpeninggi . FAST RESPOWN . percuma shaker percuma postage cepat ! cepat ! jangan buang masa ! . #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #ubatkuruscepat  #ubatkurusberkesan  #ubatkurusmujarab  #ubatkurusmalaysia  #ubatkurusselamat  #ubatkurusterlaris  #ubatkuruspower  #ubatkurusdtrim  #ubatkurussgtberkesan  #ubatkuruspantas  #ubatkurusterbaik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkurusbadan  #nakkurusbalik  #nakkurusraya  #nakkuruskanbadan  #kurus 
RESTOCK! 
RESTOCK! 
RESTOCK! .
Meh cepat sapa nak join postage esok. 
Last payment esok pagi jam 8am tau 😍
.
BELI 1 SET KOMBO RM40 dapat
. 📌Slimming Detox Tea + Kaki Cantiq Tea 📌FREE GIFT MASK
.
BELI 2 SET KOMBO RM80 & SET KURUS LETOPS 
dapat .📌FREE SHAKER .
WS SEGERA 0135123197
.
#detoxteamurah
 #ubatkurus #kurusdenganselamat #teadetox #medinadesiredetoxtea
#detoxteamurah #medinadesire
#nakkuruskanbadan #iphonemurah
#detoxteamurahmalaysia #pilkurus
#teakurusmurah #teakurus #lotionmaryam #lotionkurussejuk 
#codkulim #dekatkanjarakkita #nursajat #tehkurusviral #teadetoxkurus 
#tehdetoxkurus #detoxmurah #kuruscepat #kurussihat  #skinnyteatox #skinnydetoxtea #slimteamurah #ubatkurus #codmukah #ubatkuruscepat
RESTOCK! RESTOCK! RESTOCK! . Meh cepat sapa nak join postage esok. Last payment esok pagi jam 8am tau 😍 . BELI 1 SET KOMBO RM40 dapat . 📌Slimming Detox Tea + Kaki Cantiq Tea 📌FREE GIFT MASK . BELI 2 SET KOMBO RM80 & SET KURUS LETOPS dapat .📌FREE SHAKER . WS SEGERA 0135123197 . #detoxteamurah  #ubatkurus  #kurusdenganselamat  #teadetox  #medinadesiredetoxtea  #detoxteamurah  #medinadesire  #nakkuruskanbadan  #iphonemurah  #detoxteamurahmalaysia  #pilkurus  #teakurusmurah  #teakurus  #lotionmaryam  #lotionkurussejuk  #codkulim  #dekatkanjarakkita  #nursajat  #tehkurusviral  #teadetoxkurus  #tehdetoxkurus  #detoxmurah  #kuruscepat  #kurussihat  #skinnyteatox  #skinnydetoxtea  #slimteamurah  #ubatkurus  #codmukah  #ubatkuruscepat 
FEEDBACK DQUEEN CORSET
.
💋 Bila Menyusukan Anak Rasa Sedap Kat Pinggang ! .
💋 Best ! .
FEEDBACK DQUEEN CORSET . 💋 Bila Menyusukan Anak Rasa Sedap Kat Pinggang ! . 💋 Best ! .
FEEDBACK DQUEEN CORSET
.
💋Tak Berlipat, Selesa Sangat!
FEEDBACK DQUEEN CORSET . 💋Tak Berlipat, Selesa Sangat!
FEEDBACK DQUEEN CORSET
.
💋 Tak Sampai Sebulan Dah Tukar Saiz .
💋 Selesa. Tak Panas dan Tak Gatal-Gatal .
💋 Berbaloi Dengan Harga ! .
FEEDBACK DQUEEN CORSET . 💋 Tak Sampai Sebulan Dah Tukar Saiz . 💋 Selesa. Tak Panas dan Tak Gatal-Gatal . 💋 Berbaloi Dengan Harga ! .
RESTOCK! 
RESTOCK! 
RESTOCK! .
Meh cepat sapa nak join postage esok. 
Last payment esok pagi jam 8am tau 😍
.
BELI 1 SET KOMBO RM40 dapat
. 📌Slimming Detox Tea + Kaki Cantiq Tea 📌FREE GIFT MASK
.
BELI 2 SET KOMBO RM80 & SET KURUS LETOPS 
dapat .📌FREE SHAKER .
WS SEGERA 0135123197
.
#detoxteamurah
 #ubatkurus #kurusdenganselamat #teadetox #medinadesiredetoxtea
#detoxteamurah #medinadesire
#nakkuruskanbadan #iphonemurah
#detoxteamurahmalaysia #pilkurus
#teakurusmurah #teakurus #lotionmaryam #lotionkurussejuk 
#codkulim #dekatkanjarakkita #nursajat #tehkurusviral #teadetoxkurus 
#tehdetoxkurus #detoxmurah #kuruscepat #kurussihat  #skinnyteatox #skinnydetoxtea #slimteamurah #ubatkurus #codmukah #ubatkuruscepat
RESTOCK! RESTOCK! RESTOCK! . Meh cepat sapa nak join postage esok. Last payment esok pagi jam 8am tau 😍 . BELI 1 SET KOMBO RM40 dapat . 📌Slimming Detox Tea + Kaki Cantiq Tea 📌FREE GIFT MASK . BELI 2 SET KOMBO RM80 & SET KURUS LETOPS dapat .📌FREE SHAKER . WS SEGERA 0135123197 . #detoxteamurah  #ubatkurus  #kurusdenganselamat  #teadetox  #medinadesiredetoxtea  #detoxteamurah  #medinadesire  #nakkuruskanbadan  #iphonemurah  #detoxteamurahmalaysia  #pilkurus  #teakurusmurah  #teakurus  #lotionmaryam  #lotionkurussejuk  #codkulim  #dekatkanjarakkita  #nursajat  #tehkurusviral  #teadetoxkurus  #tehdetoxkurus  #detoxmurah  #kuruscepat  #kurussihat  #skinnyteatox  #skinnydetoxtea  #slimteamurah  #ubatkurus  #codmukah  #ubatkuruscepat 
ADA RASA NAK KURUS KAN ? TAK NAK BUANG MASA ! KALAU GEMUK SIKIT, KAWAL DENGAN JIANG ZHI TEA ! .
.
ADA HARGA RUNTUH NI ! PROMOSI KURUS SEBELUM RAYA ! PROMOSI PUN MACAM DAH NAK TAMAT JE , BAIK CEPAT ODER !
.
TENGAH ADA PROMOSI LEPAS DISCOUNT AND FREE POSTAGE

Minat? Sila
📱 Whatsap : 01116641349
📱 Wechat ID : herbaltinggibadan
.

#fatburnermegamurah 
#sayajualmurah
#ubatgemuk 
#sabah 
#sarawak 
#ubatkurus 
#supplementkurus
#kuching 
#kotakinabalu 
#kasutbundle
#bundlemalaysia 
#s7elite
#pomademurah 
#proseriesmega 
#nakkurus 
#nakkuruscepat
#ubatkuruscepat
#buanglemak 
#cepatkurus
#selfie
#tkonutrition 
#megaproseries
#megaproseriesmurah #megaproseries #sayajualmegaproseries #bengkungmoden
ADA RASA NAK KURUS KAN ? TAK NAK BUANG MASA ! KALAU GEMUK SIKIT, KAWAL DENGAN JIANG ZHI TEA ! . . ADA HARGA RUNTUH NI ! PROMOSI KURUS SEBELUM RAYA ! PROMOSI PUN MACAM DAH NAK TAMAT JE , BAIK CEPAT ODER ! . TENGAH ADA PROMOSI LEPAS DISCOUNT AND FREE POSTAGE Minat? Sila 📱 Whatsap : 01116641349 📱 Wechat ID : herbaltinggibadan . #fatburnermegamurah  #sayajualmurah  #ubatgemuk  #sabah  #sarawak  #ubatkurus  #supplementkurus  #kuching  #kotakinabalu  #kasutbundle  #bundlemalaysia  #s7elite  #pomademurah  #proseriesmega  #nakkurus  #nakkuruscepat  #ubatkuruscepat  #buanglemak  #cepatkurus  #selfie  #tkonutrition  #megaproseries  #megaproseriesmurah  #megaproseries  #sayajualmegaproseries  #bengkungmoden 
ADA RASA NAK KURUS KAN ? TAK NAK BUANG MASA ! KALAU GEMUK SIKIT, KAWAL DENGAN JIANG ZHI TEA ! .
.
ADA HARGA RUNTUH NI ! PROMOSI KURUS SEBELUM RAYA ! PROMOSI PUN MACAM DAH NAK TAMAT JE , BAIK CEPAT ODER !
.
TENGAH ADA PROMOSI LEPAS DISCOUNT AND FREE POSTAGE

Minat? Sila
📱 Whatsap : 01116641349
📱 Wechat ID : herbaltinggibadan
.

#fatburnermegamurah 
#sayajualmurah
#ubatgemuk 
#sabah 
#sarawak 
#ubatkurus 
#supplementkurus
#kuching 
#kotakinabalu 
#kasutbundle
#bundlemalaysia 
#s7elite
#pomademurah 
#proseriesmega 
#nakkurus 
#nakkuruscepat
#ubatkuruscepat
#buanglemak 
#cepatkurus
#selfie
#tkonutrition 
#megaproseries
#megaproseriesmurah #megaproseries #sayajualmegaproseries #bengkungmoden
ADA RASA NAK KURUS KAN ? TAK NAK BUANG MASA ! KALAU GEMUK SIKIT, KAWAL DENGAN JIANG ZHI TEA ! . . ADA HARGA RUNTUH NI ! PROMOSI KURUS SEBELUM RAYA ! PROMOSI PUN MACAM DAH NAK TAMAT JE , BAIK CEPAT ODER ! . TENGAH ADA PROMOSI LEPAS DISCOUNT AND FREE POSTAGE Minat? Sila 📱 Whatsap : 01116641349 📱 Wechat ID : herbaltinggibadan . #fatburnermegamurah  #sayajualmurah  #ubatgemuk  #sabah  #sarawak  #ubatkurus  #supplementkurus  #kuching  #kotakinabalu  #kasutbundle  #bundlemalaysia  #s7elite  #pomademurah  #proseriesmega  #nakkurus  #nakkuruscepat  #ubatkuruscepat  #buanglemak  #cepatkurus  #selfie  #tkonutrition  #megaproseries  #megaproseriesmurah  #megaproseries  #sayajualmegaproseries  #bengkungmoden 
Feedback D'QUEEN CORSET
.
✅ Best, selesa je!
Feedback D'QUEEN CORSET . ✅ Best, selesa je!
Kenapa D'QUEEN CORSET best giler ??
.
✔ Tak panas dan berlipat
✔ Tak bergulung dan keras
✔ Mampu support tulang belakang
✔ Sesuai untuk ibu yang lepas bersalin
✔ 4 tetulang yang akan support pinggang anda
✔ Pembentukkan pinggang yang maksimum
✔ Sangat selesa digunakan untuk harian dan semasa bersenam

Rm 80 exc postage
Kenapa D'QUEEN CORSET best giler ?? . ✔ Tak panas dan berlipat ✔ Tak bergulung dan keras ✔ Mampu support tulang belakang ✔ Sesuai untuk ibu yang lepas bersalin ✔ 4 tetulang yang akan support pinggang anda ✔ Pembentukkan pinggang yang maksimum ✔ Sangat selesa digunakan untuk harian dan semasa bersenam Rm 80 exc postage
Haaa korang yg selera makan mcm hantu tu patot try dtrim 😍
.
"Sy loss 6kg. Dtrim ni bantu kawal selera mkn. Nak repeat sebotol dtrim lg"
-Zulhilmi, KL-
.
Tahniah my customer berjaya dpt berat badan idaman 💪
.
.
.
.
.
.
.
. .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#dtrim #dtrimmurah #dtrimoriginal 
#dtrim #dtrimoriginal #dtrimmurah #pilkurus #ubatkurusselamat #ubatkurusberkesan #kurus #dtrimmurah #ubatkurus #kurusdengancepat  #produkkurus #ubatkurus #kurus #kurusseminggu #kurusdalam2minggu #gemok #gemuk #kuruscepat #cepatkurus #kurussebelumraya #kurustanpadiet #ubatkurusmurah #pilkurusberkesan #kurusmudah #kurustanpasenaman #kurussihat #kurustanpadiet #kurustanpalapar #kurustanpaberlapar #kurustanpaubat #ubatgemuk #ubatkurusberkesan #ubatkuruscepat #tipskurus
Haaa korang yg selera makan mcm hantu tu patot try dtrim 😍 . "Sy loss 6kg. Dtrim ni bantu kawal selera mkn. Nak repeat sebotol dtrim lg" -Zulhilmi, KL- . Tahniah my customer berjaya dpt berat badan idaman 💪 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #dtrim  #dtrimmurah  #dtrimoriginal  #dtrim  #dtrimoriginal  #dtrimmurah  #pilkurus  #ubatkurusselamat  #ubatkurusberkesan  #kurus  #dtrimmurah  #ubatkurus  #kurusdengancepat  #produkkurus  #ubatkurus  #kurus  #kurusseminggu  #kurusdalam2minggu  #gemok  #gemuk  #kuruscepat  #cepatkurus  #kurussebelumraya  #kurustanpadiet  #ubatkurusmurah  #pilkurusberkesan  #kurusmudah  #kurustanpasenaman  #kurussihat  #kurustanpadiet  #kurustanpalapar  #kurustanpaberlapar  #kurustanpaubat  #ubatgemuk  #ubatkurusberkesan  #ubatkuruscepat  #tipskurus 
Haaa korang yg selera makan mcm hantu tu patot try dtrim 😍
.
"Sy loss 6kg. Dtrim ni bantu kawal selera mkn. Nak repeat sebotol dtrim lg"
-Zulhilmi, KL-
.
Tahniah my customer berjaya dpt berat badan idaman 💪
.
.
.
.
.
.
.
. .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#dtrim #dtrimmurah #dtrimoriginal 
#dtrim #dtrimoriginal #dtrimmurah #pilkurus #ubatkurusselamat #ubatkurusberkesan #kurus #dtrimmurah #ubatkurus #kurusdengancepat  #produkkurus #ubatkurus #kurus #kurusseminggu #kurusdalam2minggu #gemok #gemuk #kuruscepat #cepatkurus #kurussebelumraya #kurustanpadiet #ubatkurusmurah #pilkurusberkesan #kurusmudah #kurustanpasenaman #kurussihat #kurustanpadiet #kurustanpalapar #kurustanpaberlapar #kurustanpaubat #ubatgemuk #ubatkurusberkesan #ubatkuruscepat #tipskurus
Haaa korang yg selera makan mcm hantu tu patot try dtrim 😍 . "Sy loss 6kg. Dtrim ni bantu kawal selera mkn. Nak repeat sebotol dtrim lg" -Zulhilmi, KL- . Tahniah my customer berjaya dpt berat badan idaman 💪 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #dtrim  #dtrimmurah  #dtrimoriginal  #dtrim  #dtrimoriginal  #dtrimmurah  #pilkurus  #ubatkurusselamat  #ubatkurusberkesan  #kurus  #dtrimmurah  #ubatkurus  #kurusdengancepat  #produkkurus  #ubatkurus  #kurus  #kurusseminggu  #kurusdalam2minggu  #gemok  #gemuk  #kuruscepat  #cepatkurus  #kurussebelumraya  #kurustanpadiet  #ubatkurusmurah  #pilkurusberkesan  #kurusmudah  #kurustanpasenaman  #kurussihat  #kurustanpadiet  #kurustanpalapar  #kurustanpaberlapar  #kurustanpaubat  #ubatgemuk  #ubatkurusberkesan  #ubatkuruscepat  #tipskurus 
Haaa korang yg selera makan mcm hantu tu patot try dtrim 😍
.
"Sy loss 6kg. Dtrim ni bantu kawal selera mkn. Nak repeat sebotol dtrim lg"
-Zulhilmi, KL-
.
Tahniah my customer berjaya dpt berat badan idaman 💪
.
.
.
.
.
.
.
. .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#dtrim #dtrimmurah #dtrimoriginal 
#dtrim #dtrimoriginal #dtrimmurah #pilkurus #ubatkurusselamat #ubatkurusberkesan #kurus #dtrimmurah #ubatkurus #kurusdengancepat  #produkkurus #ubatkurus #kurus #kurusseminggu #kurusdalam2minggu #gemok #gemuk #kuruscepat #cepatkurus #kurussebelumraya #kurustanpadiet #ubatkurusmurah #pilkurusberkesan #kurusmudah #kurustanpasenaman #kurussihat #kurustanpadiet #kurustanpalapar #kurustanpaberlapar #kurustanpaubat #ubatgemuk #ubatkurusberkesan #ubatkuruscepat #tipskurus
Haaa korang yg selera makan mcm hantu tu patot try dtrim 😍 . "Sy loss 6kg. Dtrim ni bantu kawal selera mkn. Nak repeat sebotol dtrim lg" -Zulhilmi, KL- . Tahniah my customer berjaya dpt berat badan idaman 💪 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #dtrim  #dtrimmurah  #dtrimoriginal  #dtrim  #dtrimoriginal  #dtrimmurah  #pilkurus  #ubatkurusselamat  #ubatkurusberkesan  #kurus  #dtrimmurah  #ubatkurus  #kurusdengancepat  #produkkurus  #ubatkurus  #kurus  #kurusseminggu  #kurusdalam2minggu  #gemok  #gemuk  #kuruscepat  #cepatkurus  #kurussebelumraya  #kurustanpadiet  #ubatkurusmurah  #pilkurusberkesan  #kurusmudah  #kurustanpasenaman  #kurussihat  #kurustanpadiet  #kurustanpalapar  #kurustanpaberlapar  #kurustanpaubat  #ubatgemuk  #ubatkurusberkesan  #ubatkuruscepat  #tipskurus 
Perghh biar betol ! Baru seminggu tp dh turun 7kg dgn dtrim 😱
.
"Sy loss 7kg dlm masa seminggu"
-Zamri, Johor-
.
Tahniah my customer yg berjaya kurus dgn dtrim 🎉
.
.
.
.
.
.
. .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#dtrim #dtrimmurah #dtrimoriginal 
#dtrim #dtrimoriginal #dtrimmurah #pilkurus #ubatkurusselamat #ubatkurusberkesan #kurus #dtrimmurah #ubatkurus #kurusdengancepat  #produkkurus #ubatkurus #kurus #kurusseminggu #kurusdalam2minggu #gemok #gemuk #kuruscepat #cepatkurus #kurussebelumraya #kurustanpadiet #ubatkurusmurah #pilkurusberkesan #kurusmudah #kurustanpasenaman #kurussihat #kurustanpadiet #kurustanpalapar #kurustanpaberlapar #kurustanpaubat #ubatgemuk #ubatkurusberkesan #ubatkuruscepat #tipskurus
Perghh biar betol ! Baru seminggu tp dh turun 7kg dgn dtrim 😱 . "Sy loss 7kg dlm masa seminggu" -Zamri, Johor- . Tahniah my customer yg berjaya kurus dgn dtrim 🎉 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #dtrim  #dtrimmurah  #dtrimoriginal  #dtrim  #dtrimoriginal  #dtrimmurah  #pilkurus  #ubatkurusselamat  #ubatkurusberkesan  #kurus  #dtrimmurah  #ubatkurus  #kurusdengancepat  #produkkurus  #ubatkurus  #kurus  #kurusseminggu  #kurusdalam2minggu  #gemok  #gemuk  #kuruscepat  #cepatkurus  #kurussebelumraya  #kurustanpadiet  #ubatkurusmurah  #pilkurusberkesan  #kurusmudah  #kurustanpasenaman  #kurussihat  #kurustanpadiet  #kurustanpalapar  #kurustanpaberlapar  #kurustanpaubat  #ubatgemuk  #ubatkurusberkesan  #ubatkuruscepat  #tipskurus 
23 KG DALAM 7 HARI
.
Air kosong 3 liter sehari
.
Jogging setiap hari
.
Lebihkan sayuran dari nasi.
.
Jus Deina 2 sudu sehari! Dah dapat bmi normal
23 KG DALAM 7 HARI . Air kosong 3 liter sehari . Jogging setiap hari . Lebihkan sayuran dari nasi. . Jus Deina 2 sudu sehari! Dah dapat bmi normal
Sis tau sangat la apa yang korang rasa kan ⁉️sis bukan nak marah,tapi macam x boleh tahan bila korang whatsapp sis #jiangzhitea nie berkesan tak..😔😂
.
.
.
Nahh TENGOK nie‼️‼️
#testimonijzt turun 9kg ,tapi badan bukan main FIT macam turun 15kg je kan..??😊☺️
.
.
Sumpah sis bagi tahu RUGI GILA sapa yang xnak cuba produk nie yang menggunakan bahan semulajadi herba...
.
.
-->Whatsapp Terus ke ============= ============= ============= ============= .
.
#sayajual #slimvogue #slimvoguefiber #nakkuruscepat #nakkurusbalik #nakkurusraya #nakkuruslagi #ubatkurus #ubatkurus2016 #ubatkurusajaib #ubatkuruscepat #ubatkuruspower #ubatkurusmujarab #ubatkurusmalaysia #ubatkuruspantas #ubatkuruspalingberkesan #ubatkuruberkesan #ubatkurusterbaik #ubatkurusselamat #masturinabeauty
Sis tau sangat la apa yang korang rasa kan ⁉️sis bukan nak marah,tapi macam x boleh tahan bila korang whatsapp sis #jiangzhitea  nie berkesan tak..😔😂 . . . Nahh TENGOK nie‼️‼️ #testimonijzt  turun 9kg ,tapi badan bukan main FIT macam turun 15kg je kan..??😊☺️ . . Sumpah sis bagi tahu RUGI GILA sapa yang xnak cuba produk nie yang menggunakan bahan semulajadi herba... . . -->Whatsapp Terus ke ============= ============= ============= ============= . . #sayajual  #slimvogue  #slimvoguefiber  #nakkuruscepat  #nakkurusbalik  #nakkurusraya  #nakkuruslagi  #ubatkurus  #ubatkurus2016  #ubatkurusajaib  #ubatkuruscepat  #ubatkuruspower  #ubatkurusmujarab  #ubatkurusmalaysia  #ubatkuruspantas  #ubatkuruspalingberkesan  #ubatkuruberkesan  #ubatkurusterbaik  #ubatkurusselamat  #masturinabeauty 
Bukan hanya cakap kosong... Keberkesanannya TERBUKTI... The best Slimming Product in Malaysia.... *TAK PERL diet yg membebankan
*TAK PERLU Senaman yg meletihkan
*TIADA kesan sampingan
#ultrashapeplus
#ubatkurusterbaik 
#ubatkurusterbaikberkesan 
#ubatkurusterlaris 
#ubatkurus 
#ubatkurusmurah 
#ubatkuruspower 
#ubatkurusberkesan 
#ubatkuruscepat 
#ubatkurusbadan 
#thebestslimmingproduct8
Bukan hanya cakap kosong... Keberkesanannya TERBUKTI... The best Slimming Product in Malaysia.... *TAK PERL diet yg membebankan
*TAK PERLU Senaman yg meletihkan
*TIADA kesan sampingan
#ultrashapeplus
#ubatkurusterbaik 
#ubatkurusterbaikberkesan 
#ubatkurusterlaris 
#ubatkurus 
#ubatkurusmurah 
#ubatkuruspower 
#ubatkurusberkesan 
#ubatkuruscepat 
#ubatkurusbadan 
#thebestslimmingproduct
VITAMIN WEIGHT GAIN  KELEBIHANNYA. ✔Menstabilkan metabolisme dlm badan
✔Menaikkan selera makan
✔Menambahkan berat badan yg ideal
✔Mencantikkan kulit
✔Boleh merawat resdung
✔Merawat ruam dan alergik
✔Sesuai utk lelaki & perempuan
✔Berat Badan boleh di lihat dalam masa 1 bulan

PERHATIAN : 👉🏻Hamil Dilarang ! 👉🏻Menyusu Bayi Dilarang ! 👉🏻Waktu Period Dilarang ! 👉🏻Sesuai Untuk 15tahun keatas 
CARA PENGAMBILAN : 👉🏻Makan 1 biji oren dan 1 biji kuning sebelum tidur atau sebelum sarapan . 👉🏻Makan bersama air kosong atau susu. 
60biji satu botol 
14biji satu pek 📲www.wasap.my/60197241268 
#ubatgemokmujarab #ubatgemokkelulusankkm #ubatgemokberkesan #ubatkurusmurah #ubatkuruscepat #ubatkuruspower #ubatkurussihat #ubatgemokselamat #ubatkurusselamat #
VITAMIN WEIGHT GAIN KELEBIHANNYA. ✔Menstabilkan metabolisme dlm badan ✔Menaikkan selera makan ✔Menambahkan berat badan yg ideal ✔Mencantikkan kulit ✔Boleh merawat resdung ✔Merawat ruam dan alergik ✔Sesuai utk lelaki & perempuan ✔Berat Badan boleh di lihat dalam masa 1 bulan PERHATIAN : 👉🏻Hamil Dilarang ! 👉🏻Menyusu Bayi Dilarang ! 👉🏻Waktu Period Dilarang ! 👉🏻Sesuai Untuk 15tahun keatas CARA PENGAMBILAN : 👉🏻Makan 1 biji oren dan 1 biji kuning sebelum tidur atau sebelum sarapan . 👉🏻Makan bersama air kosong atau susu. 60biji satu botol 14biji satu pek 📲www.wasap.my/60197241268 #ubatgemokmujarab  #ubatgemokkelulusankkm  #ubatgemokberkesan  #ubatkurusmurah  #ubatkuruscepat  #ubatkuruspower  #ubatkurussihat  #ubatgemokselamat  #ubatkurusselamat  #
D'QUEEN PLUS SIZE GIRDLE

Ha, kalau corset atau bengkung tak ada size untuk awak boleh cuba plus size jugak

18 pin dan ada size sampai 8XL!
D'QUEEN PLUS SIZE GIRDLE Ha, kalau corset atau bengkung tak ada size untuk awak boleh cuba plus size jugak 18 pin dan ada size sampai 8XL!
Masalah berat badan naik??? Ni ada solution nya... Seminggu je dah nampak kesannya... Tak payah beli baju seluar baru... Konpem keberkesanan 100%...harga pun murah sgt utk produk berkualiti mcm ni.. Tak perlu diet setengah mati...Tak perlu senaman yg membebankan... Rasa bertenaga sepanjang masa.. Rasa kenyang yg maksima... 100% keberkesanannya... The best Slimming Product in Malaysia.... #ultrashapeplus
#ubatkurusterbaik 
#ubatkurusterbaikberkesan 
#ubatkurusterlaris 
#ubatkurus 
#ubatkurusmurah 
#ubatkuruspower 
#ubatkurusberkesan 
#ubatkuruscepat 
#ubatkurusbadan 
#thebestslimmingproduct
Masalah berat badan naik??? Ni ada solution nya... Seminggu je dah nampak kesannya... Tak payah beli baju seluar baru... Konpem keberkesanan 100%...harga pun murah sgt utk produk berkualiti mcm ni.. Tak perlu diet setengah mati...Tak perlu senaman yg membebankan... Rasa bertenaga sepanjang masa.. Rasa kenyang yg maksima... 100% keberkesanannya... The best Slimming Product in Malaysia.... #ultrashapeplus  #ubatkurusterbaik  #ubatkurusterbaikberkesan  #ubatkurusterlaris  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #ubatkuruspower  #ubatkurusberkesan  #ubatkuruscepat  #ubatkurusbadan  #thebestslimmingproduct 
Bagaimana Qurose bekerja untuk membakar lemak anda?
_
_
• MINGGU PERTAMA :
✏ Selera makan mula berkurangan
✏ Terasa cepat kenyang
✏ Kerap membuang air kecil merupakan effect biasa , kerana proses pembakaran lemak & toksin akan dibuang melalui proses air kecil
_
_
• MINGGU KEDUA :
✏ Perubahan dari segi 'inch loss' dimana anda akan mulai merasakan effect seperti pakaian pakaian mula longgar , seluar mula longgar & badan terasa ringan
_
_
• MINGGU KE-3 :
✏ Berat badan mula turun 1-3 kg
✏ Terasa cepat haus & kerap minum air 
_
_
• MINGGU KE-4 :
✏ Berat mula turun dalam 1-3 kg sekali lagi
✏ Kulit terasa lebih licin & berseri kerana ada kandungan kolagen dalam qurose
_
_
• Tapi ingat, semua perubahan ini mesti disertakan dengan cara permakanan yang sihat serta perbanyakkan minum air mineral semasa consume qurose

Whatsapp sekarang 018-9151090
.
Ubatkurus#supplementkurus#kurus#jomkurus#ubatkurusmurah#ubatkuruscepat#qursoe#qurosebysyamimi#nakkurus#nakcantik
Bagaimana Qurose bekerja untuk membakar lemak anda? _ _ • MINGGU PERTAMA : ✏ Selera makan mula berkurangan ✏ Terasa cepat kenyang ✏ Kerap membuang air kecil merupakan effect biasa , kerana proses pembakaran lemak & toksin akan dibuang melalui proses air kecil _ _ • MINGGU KEDUA : ✏ Perubahan dari segi 'inch loss' dimana anda akan mulai merasakan effect seperti pakaian pakaian mula longgar , seluar mula longgar & badan terasa ringan _ _ • MINGGU KE-3 : ✏ Berat badan mula turun 1-3 kg ✏ Terasa cepat haus & kerap minum air _ _ • MINGGU KE-4 : ✏ Berat mula turun dalam 1-3 kg sekali lagi ✏ Kulit terasa lebih licin & berseri kerana ada kandungan kolagen dalam qurose _ _ • Tapi ingat, semua perubahan ini mesti disertakan dengan cara permakanan yang sihat serta perbanyakkan minum air mineral semasa consume qurose Whatsapp sekarang 018-9151090 . Ubatkurus#supplementkurus #kurus #jomkurus #ubatkurusmurah #ubatkuruscepat #qursoe #qurosebysyamimi #nakkurus #nakcantik 
RESTOCK! 
RESTOCK! 
RESTOCK! .
Meh cepat sapa nak join postage esok. 
Last payment esok pagi jam 8am tau 😍
.
BELI 1 SET KOMBO RM40 dapat
. 📌Slimming Detox Tea + Kaki Cantiq Tea 📌FREE GIFT MASK
.
BELI 2 SET KOMBO RM80 & SET KURUS LETOPS 
dapat .📌FREE SHAKER .
WS SEGERA 0135123197
.
#detoxteamurah
 #ubatkurus #kurusdenganselamat #teadetox #medinadesiredetoxtea
#detoxteamurah #medinadesire
#nakkuruskanbadan #iphonemurah
#detoxteamurahmalaysia #pilkurus
#teakurusmurah #teakurus #lotionmaryam #lotionkurussejuk 
#codkulim #dekatkanjarakkita #nursajat #tehkurusviral #teadetoxkurus 
#tehdetoxkurus #detoxmurah #kuruscepat #kurussihat  #skinnyteatox #skinnydetoxtea #slimteamurah #ubatkurus #codmukah #ubatkuruscepat
RESTOCK! RESTOCK! RESTOCK! . Meh cepat sapa nak join postage esok. Last payment esok pagi jam 8am tau 😍 . BELI 1 SET KOMBO RM40 dapat . 📌Slimming Detox Tea + Kaki Cantiq Tea 📌FREE GIFT MASK . BELI 2 SET KOMBO RM80 & SET KURUS LETOPS dapat .📌FREE SHAKER . WS SEGERA 0135123197 . #detoxteamurah  #ubatkurus  #kurusdenganselamat  #teadetox  #medinadesiredetoxtea  #detoxteamurah  #medinadesire  #nakkuruskanbadan  #iphonemurah  #detoxteamurahmalaysia  #pilkurus  #teakurusmurah  #teakurus  #lotionmaryam  #lotionkurussejuk  #codkulim  #dekatkanjarakkita  #nursajat  #tehkurusviral  #teadetoxkurus  #tehdetoxkurus  #detoxmurah  #kuruscepat  #kurussihat  #skinnyteatox  #skinnydetoxtea  #slimteamurah  #ubatkurus  #codmukah  #ubatkuruscepat 
Jum cuba ubat kurus (0132900256)

INFO SLIMRICH BOTANICAL SLIMMING - dalam sebotol ada 30 biji kapsul (untuk kegunaan sebulan)💕💕
- khas untuk GEMUK AIR dan GEMUK ANGIN ( kalau picit badan rasa lembik)✔️✔️
- kandungan EKSTRAK BUNGA TERATAI, REBUNG BULUH dan lain2 herba.🌷☘ - ARAHAN: telan sebiji sebelum sarapan atau semasa perut kosong untuk mudahkan penyerapan✔️✔️ - PANTANG LARANG : elakkan susu segar (atau yang mengandungi kalsium kerana menganggu penyerapan), elakkan kafein dan collagen (kerana akan menggemukkan)❌❌ - WAJIB: minum air kosong sekurangnya 3L-4L sehari👍🏻👍🏻 - DIGALAKKAN: ambil jus buahan, jus nenas, air asam jawa panas, dan exercise 10 minit sehari👍🏻👍🏻 - TIDAK SESUAI UNTUK : ibu mengandung, menyusu anak di bawah 6 bulan, pesakit jantung, pesakit darah tinggi, pesakit kronik❌❌ - KELEBIHAN: ♡ mengawal selera makan secara semulajadi tanpa rasa letih dan pening ♡ membuang lemak air dan toksin di dalam badan ♡�♡ 100% herba semulajadi, kaya dengan fiber dan nutrien yang membantu meningkat tahap metabolisma badan ke tahap maksimum�♡ membuang toksin secara semulajadi (melalui air kencing dan peluh) agar badan sentiasa ringan, cergas dan aktif, kulit juga lebih sihat dan bersinar�♡ tiada cirit birit atau pening�♡ sebulan boleh TURUN 3 -10KG atau lebih (berbeza mengikut tahap metabolisma badan)�♡ sudah dapat berat idaman, boleh stop.  berat tidak naik secara mendadak walaupun sudah berhenti guna. 🚀  PERCUMA POSTAGE ❤  To order whatsapp sis SR 0132900256
❤ To order whatsapp sis SR 0132900255
❤ To order whatsapp sis SR 0132900256
 #slimrich #slimrichbotanicalslimming #slimrichoriginal #slimrichmurah #slimrichhebat #nakkurusingatslimrich#bazaarpaknil #saleraya #rayamurah#kainraya #ubatpeninggibadan #ubatkurusmurah #ubatkuruscepat #ubatkurusberkesan #ubatjerawat #ubatkurusselamat #ubatkurusmalaysia#ubatgemukmalaysia
Jum cuba ubat kurus (0132900256) INFO SLIMRICH BOTANICAL SLIMMING - dalam sebotol ada 30 biji kapsul (untuk kegunaan sebulan)💕💕 - khas untuk GEMUK AIR dan GEMUK ANGIN ( kalau picit badan rasa lembik)✔️✔️ - kandungan EKSTRAK BUNGA TERATAI, REBUNG BULUH dan lain2 herba.🌷☘ - ARAHAN: telan sebiji sebelum sarapan atau semasa perut kosong untuk mudahkan penyerapan✔️✔️ - PANTANG LARANG : elakkan susu segar (atau yang mengandungi kalsium kerana menganggu penyerapan), elakkan kafein dan collagen (kerana akan menggemukkan)❌❌ - WAJIB: minum air kosong sekurangnya 3L-4L sehari👍🏻👍🏻 - DIGALAKKAN: ambil jus buahan, jus nenas, air asam jawa panas, dan exercise 10 minit sehari👍🏻👍🏻 - TIDAK SESUAI UNTUK : ibu mengandung, menyusu anak di bawah 6 bulan, pesakit jantung, pesakit darah tinggi, pesakit kronik❌❌ - KELEBIHAN: ♡ mengawal selera makan secara semulajadi tanpa rasa letih dan pening ♡ membuang lemak air dan toksin di dalam badan ♡�♡ 100% herba semulajadi, kaya dengan fiber dan nutrien yang membantu meningkat tahap metabolisma badan ke tahap maksimum�♡ membuang toksin secara semulajadi (melalui air kencing dan peluh) agar badan sentiasa ringan, cergas dan aktif, kulit juga lebih sihat dan bersinar�♡ tiada cirit birit atau pening�♡ sebulan boleh TURUN 3 -10KG atau lebih (berbeza mengikut tahap metabolisma badan)�♡ sudah dapat berat idaman, boleh stop. berat tidak naik secara mendadak walaupun sudah berhenti guna. 🚀 PERCUMA POSTAGE ❤ To order whatsapp sis SR 0132900256 ❤ To order whatsapp sis SR 0132900255 ❤ To order whatsapp sis SR 0132900256 #slimrich  #slimrichbotanicalslimming  #slimrichoriginal  #slimrichmurah  #slimrichhebat  #nakkurusingatslimrich #bazaarpaknil  #saleraya  #rayamurah #kainraya  #ubatpeninggibadan  #ubatkurusmurah  #ubatkuruscepat  #ubatkurusberkesan  #ubatjerawat  #ubatkurusselamat  #ubatkurusmalaysia #ubatgemukmalaysia 
Feedback D'QUEEN CORSET
.
✅ Corset dah longgar
✅ Baju lama dah boleh pakai
Feedback D'QUEEN CORSET . ✅ Corset dah longgar ✅ Baju lama dah boleh pakai
Jum cuba ubat kurus (0132900256)

INFO SLIMRICH BOTANICAL SLIMMING - dalam sebotol ada 30 biji kapsul (untuk kegunaan sebulan)💕💕
- khas untuk GEMUK AIR dan GEMUK ANGIN ( kalau picit badan rasa lembik)✔️✔️
- kandungan EKSTRAK BUNGA TERATAI, REBUNG BULUH dan lain2 herba.🌷☘ - ARAHAN: telan sebiji sebelum sarapan atau semasa perut kosong untuk mudahkan penyerapan✔️✔️ - PANTANG LARANG : elakkan susu segar (atau yang mengandungi kalsium kerana menganggu penyerapan), elakkan kafein dan collagen (kerana akan menggemukkan)❌❌ - WAJIB: minum air kosong sekurangnya 3L-4L sehari👍🏻👍🏻 - DIGALAKKAN: ambil jus buahan, jus nenas, air asam jawa panas, dan exercise 10 minit sehari👍🏻👍🏻 - TIDAK SESUAI UNTUK : ibu mengandung, menyusu anak di bawah 6 bulan, pesakit jantung, pesakit darah tinggi, pesakit kronik❌❌ - KELEBIHAN: ♡ mengawal selera makan secara semulajadi tanpa rasa letih dan pening ♡ membuang lemak air dan toksin di dalam badan ♡�♡ 100% herba semulajadi, kaya dengan fiber dan nutrien yang membantu meningkat tahap metabolisma badan ke tahap maksimum�♡ membuang toksin secara semulajadi (melalui air kencing dan peluh) agar badan sentiasa ringan, cergas dan aktif, kulit juga lebih sihat dan bersinar�♡ tiada cirit birit atau pening�♡ sebulan boleh TURUN 3 -10KG atau lebih (berbeza mengikut tahap metabolisma badan)�♡ sudah dapat berat idaman, boleh stop.  berat tidak naik secara mendadak walaupun sudah berhenti guna. 🚀  PERCUMA POSTAGE ❤  To order whatsapp sis SR 0132900256
❤ To order whatsapp sis SR 0132900255
❤ To order whatsapp sis SR 0132900256
 #slimrich #slimrichbotanicalslimming #slimrichoriginal #slimrichmurah #slimrichhebat #nakkurusingatslimrich#bazaarpaknil #saleraya #rayamurah#kainraya #ubatpeninggibadan #ubatkurusmurah #ubatkuruscepat #ubatkurusberkesan #ubatjerawat #ubatkurusselamat #ubatkurusmalaysia#ubatgemukmalaysia
Jum cuba ubat kurus (0132900256) INFO SLIMRICH BOTANICAL SLIMMING - dalam sebotol ada 30 biji kapsul (untuk kegunaan sebulan)💕💕 - khas untuk GEMUK AIR dan GEMUK ANGIN ( kalau picit badan rasa lembik)✔️✔️ - kandungan EKSTRAK BUNGA TERATAI, REBUNG BULUH dan lain2 herba.🌷☘ - ARAHAN: telan sebiji sebelum sarapan atau semasa perut kosong untuk mudahkan penyerapan✔️✔️ - PANTANG LARANG : elakkan susu segar (atau yang mengandungi kalsium kerana menganggu penyerapan), elakkan kafein dan collagen (kerana akan menggemukkan)❌❌ - WAJIB: minum air kosong sekurangnya 3L-4L sehari👍🏻👍🏻 - DIGALAKKAN: ambil jus buahan, jus nenas, air asam jawa panas, dan exercise 10 minit sehari👍🏻👍🏻 - TIDAK SESUAI UNTUK : ibu mengandung, menyusu anak di bawah 6 bulan, pesakit jantung, pesakit darah tinggi, pesakit kronik❌❌ - KELEBIHAN: ♡ mengawal selera makan secara semulajadi tanpa rasa letih dan pening ♡ membuang lemak air dan toksin di dalam badan ♡�♡ 100% herba semulajadi, kaya dengan fiber dan nutrien yang membantu meningkat tahap metabolisma badan ke tahap maksimum�♡ membuang toksin secara semulajadi (melalui air kencing dan peluh) agar badan sentiasa ringan, cergas dan aktif, kulit juga lebih sihat dan bersinar�♡ tiada cirit birit atau pening�♡ sebulan boleh TURUN 3 -10KG atau lebih (berbeza mengikut tahap metabolisma badan)�♡ sudah dapat berat idaman, boleh stop. berat tidak naik secara mendadak walaupun sudah berhenti guna. 🚀 PERCUMA POSTAGE ❤ To order whatsapp sis SR 0132900256 ❤ To order whatsapp sis SR 0132900255 ❤ To order whatsapp sis SR 0132900256 #slimrich  #slimrichbotanicalslimming  #slimrichoriginal  #slimrichmurah  #slimrichhebat  #nakkurusingatslimrich #bazaarpaknil  #saleraya  #rayamurah #kainraya  #ubatpeninggibadan  #ubatkurusmurah  #ubatkuruscepat  #ubatkurusberkesan  #ubatjerawat  #ubatkurusselamat  #ubatkurusmalaysia #ubatgemukmalaysia 
Jum cuba ubat kurus (0132900256)

INFO SLIMRICH BOTANICAL SLIMMING - dalam sebotol ada 30 biji kapsul (untuk kegunaan sebulan)💕💕
- khas untuk GEMUK AIR dan GEMUK ANGIN ( kalau picit badan rasa lembik)✔️✔️
- kandungan EKSTRAK BUNGA TERATAI, REBUNG BULUH dan lain2 herba.🌷☘ - ARAHAN: telan sebiji sebelum sarapan atau semasa perut kosong untuk mudahkan penyerapan✔️✔️ - PANTANG LARANG : elakkan susu segar (atau yang mengandungi kalsium kerana menganggu penyerapan), elakkan kafein dan collagen (kerana akan menggemukkan)❌❌ - WAJIB: minum air kosong sekurangnya 3L-4L sehari👍🏻👍🏻 - DIGALAKKAN: ambil jus buahan, jus nenas, air asam jawa panas, dan exercise 10 minit sehari👍🏻👍🏻 - TIDAK SESUAI UNTUK : ibu mengandung, menyusu anak di bawah 6 bulan, pesakit jantung, pesakit darah tinggi, pesakit kronik❌❌ - KELEBIHAN: ♡ mengawal selera makan secara semulajadi tanpa rasa letih dan pening ♡ membuang lemak air dan toksin di dalam badan ♡�♡ 100% herba semulajadi, kaya dengan fiber dan nutrien yang membantu meningkat tahap metabolisma badan ke tahap maksimum�♡ membuang toksin secara semulajadi (melalui air kencing dan peluh) agar badan sentiasa ringan, cergas dan aktif, kulit juga lebih sihat dan bersinar�♡ tiada cirit birit atau pening�♡ sebulan boleh TURUN 3 -10KG atau lebih (berbeza mengikut tahap metabolisma badan)�♡ sudah dapat berat idaman, boleh stop.  berat tidak naik secara mendadak walaupun sudah berhenti guna. 🚀  PERCUMA POSTAGE ❤  To order whatsapp sis SR 0132900256
❤ To order whatsapp sis SR 0132900255
❤ To order whatsapp sis SR 0132900256
 #slimrich #slimrichbotanicalslimming #slimrichoriginal #slimrichmurah #slimrichhebat #nakkurusingatslimrich#bazaarpaknil #saleraya #rayamurah#kainraya #ubatpeninggibadan #ubatkurusmurah #ubatkuruscepat #ubatkurusberkesan #ubatjerawat #ubatkurusselamat #ubatkurusmalaysia#ubatgemukmalaysia
Jum cuba ubat kurus (0132900256) INFO SLIMRICH BOTANICAL SLIMMING - dalam sebotol ada 30 biji kapsul (untuk kegunaan sebulan)💕💕 - khas untuk GEMUK AIR dan GEMUK ANGIN ( kalau picit badan rasa lembik)✔️✔️ - kandungan EKSTRAK BUNGA TERATAI, REBUNG BULUH dan lain2 herba.🌷☘ - ARAHAN: telan sebiji sebelum sarapan atau semasa perut kosong untuk mudahkan penyerapan✔️✔️ - PANTANG LARANG : elakkan susu segar (atau yang mengandungi kalsium kerana menganggu penyerapan), elakkan kafein dan collagen (kerana akan menggemukkan)❌❌ - WAJIB: minum air kosong sekurangnya 3L-4L sehari👍🏻👍🏻 - DIGALAKKAN: ambil jus buahan, jus nenas, air asam jawa panas, dan exercise 10 minit sehari👍🏻👍🏻 - TIDAK SESUAI UNTUK : ibu mengandung, menyusu anak di bawah 6 bulan, pesakit jantung, pesakit darah tinggi, pesakit kronik❌❌ - KELEBIHAN: ♡ mengawal selera makan secara semulajadi tanpa rasa letih dan pening ♡ membuang lemak air dan toksin di dalam badan ♡�♡ 100% herba semulajadi, kaya dengan fiber dan nutrien yang membantu meningkat tahap metabolisma badan ke tahap maksimum�♡ membuang toksin secara semulajadi (melalui air kencing dan peluh) agar badan sentiasa ringan, cergas dan aktif, kulit juga lebih sihat dan bersinar�♡ tiada cirit birit atau pening�♡ sebulan boleh TURUN 3 -10KG atau lebih (berbeza mengikut tahap metabolisma badan)�♡ sudah dapat berat idaman, boleh stop. berat tidak naik secara mendadak walaupun sudah berhenti guna. 🚀 PERCUMA POSTAGE ❤ To order whatsapp sis SR 0132900256 ❤ To order whatsapp sis SR 0132900255 ❤ To order whatsapp sis SR 0132900256 #slimrich  #slimrichbotanicalslimming  #slimrichoriginal  #slimrichmurah  #slimrichhebat  #nakkurusingatslimrich #bazaarpaknil  #saleraya  #rayamurah #kainraya  #ubatpeninggibadan  #ubatkurusmurah  #ubatkuruscepat  #ubatkurusberkesan  #ubatjerawat  #ubatkurusselamat  #ubatkurusmalaysia #ubatgemukmalaysia 
Jum cuba ubat kurus (0132900256)

INFO SLIMRICH BOTANICAL SLIMMING - dalam sebotol ada 30 biji kapsul (untuk kegunaan sebulan)💕💕
- khas untuk GEMUK AIR dan GEMUK ANGIN ( kalau picit badan rasa lembik)✔️✔️
- kandungan EKSTRAK BUNGA TERATAI, REBUNG BULUH dan lain2 herba.🌷☘ - ARAHAN: telan sebiji sebelum sarapan atau semasa perut kosong untuk mudahkan penyerapan✔️✔️ - PANTANG LARANG : elakkan susu segar (atau yang mengandungi kalsium kerana menganggu penyerapan), elakkan kafein dan collagen (kerana akan menggemukkan)❌❌ - WAJIB: minum air kosong sekurangnya 3L-4L sehari👍🏻👍🏻 - DIGALAKKAN: ambil jus buahan, jus nenas, air asam jawa panas, dan exercise 10 minit sehari👍🏻👍🏻 - TIDAK SESUAI UNTUK : ibu mengandung, menyusu anak di bawah 6 bulan, pesakit jantung, pesakit darah tinggi, pesakit kronik❌❌ - KELEBIHAN: ♡ mengawal selera makan secara semulajadi tanpa rasa letih dan pening ♡ membuang lemak air dan toksin di dalam badan ♡�♡ 100% herba semulajadi, kaya dengan fiber dan nutrien yang membantu meningkat tahap metabolisma badan ke tahap maksimum�♡ membuang toksin secara semulajadi (melalui air kencing dan peluh) agar badan sentiasa ringan, cergas dan aktif, kulit juga lebih sihat dan bersinar�♡ tiada cirit birit atau pening�♡ sebulan boleh TURUN 3 -10KG atau lebih (berbeza mengikut tahap metabolisma badan)�♡ sudah dapat berat idaman, boleh stop.  berat tidak naik secara mendadak walaupun sudah berhenti guna. 🚀  PERCUMA POSTAGE ❤  To order whatsapp sis SR 0132900256
❤ To order whatsapp sis SR 0132900255
❤ To order whatsapp sis SR 0132900256
 #slimrich #slimrichbotanicalslimming #slimrichoriginal #slimrichmurah #slimrichhebat #nakkurusingatslimrich#bazaarpaknil #saleraya #rayamurah#kainraya #ubatpeninggibadan #ubatkurusmurah #ubatkuruscepat #ubatkurusberkesan #ubatjerawat #ubatkurusselamat #ubatkurusmalaysia#ubatgemukmalaysia
Jum cuba ubat kurus (0132900256) INFO SLIMRICH BOTANICAL SLIMMING - dalam sebotol ada 30 biji kapsul (untuk kegunaan sebulan)💕💕 - khas untuk GEMUK AIR dan GEMUK ANGIN ( kalau picit badan rasa lembik)✔️✔️ - kandungan EKSTRAK BUNGA TERATAI, REBUNG BULUH dan lain2 herba.🌷☘ - ARAHAN: telan sebiji sebelum sarapan atau semasa perut kosong untuk mudahkan penyerapan✔️✔️ - PANTANG LARANG : elakkan susu segar (atau yang mengandungi kalsium kerana menganggu penyerapan), elakkan kafein dan collagen (kerana akan menggemukkan)❌❌ - WAJIB: minum air kosong sekurangnya 3L-4L sehari👍🏻👍🏻 - DIGALAKKAN: ambil jus buahan, jus nenas, air asam jawa panas, dan exercise 10 minit sehari👍🏻👍🏻 - TIDAK SESUAI UNTUK : ibu mengandung, menyusu anak di bawah 6 bulan, pesakit jantung, pesakit darah tinggi, pesakit kronik❌❌ - KELEBIHAN: ♡ mengawal selera makan secara semulajadi tanpa rasa letih dan pening ♡ membuang lemak air dan toksin di dalam badan ♡�♡ 100% herba semulajadi, kaya dengan fiber dan nutrien yang membantu meningkat tahap metabolisma badan ke tahap maksimum�♡ membuang toksin secara semulajadi (melalui air kencing dan peluh) agar badan sentiasa ringan, cergas dan aktif, kulit juga lebih sihat dan bersinar�♡ tiada cirit birit atau pening�♡ sebulan boleh TURUN 3 -10KG atau lebih (berbeza mengikut tahap metabolisma badan)�♡ sudah dapat berat idaman, boleh stop. berat tidak naik secara mendadak walaupun sudah berhenti guna. 🚀 PERCUMA POSTAGE ❤ To order whatsapp sis SR 0132900256 ❤ To order whatsapp sis SR 0132900255 ❤ To order whatsapp sis SR 0132900256 #slimrich  #slimrichbotanicalslimming  #slimrichoriginal  #slimrichmurah  #slimrichhebat  #nakkurusingatslimrich #bazaarpaknil  #saleraya  #rayamurah #kainraya  #ubatpeninggibadan  #ubatkurusmurah  #ubatkuruscepat  #ubatkurusberkesan  #ubatjerawat  #ubatkurusselamat  #ubatkurusmalaysia #ubatgemukmalaysia 
Jum cuba ubat kurus (0132900256)

INFO SLIMRICH BOTANICAL SLIMMING - dalam sebotol ada 30 biji kapsul (untuk kegunaan sebulan)💕💕
- khas untuk GEMUK AIR dan GEMUK ANGIN ( kalau picit badan rasa lembik)✔️✔️
- kandungan EKSTRAK BUNGA TERATAI, REBUNG BULUH dan lain2 herba.🌷☘ - ARAHAN: telan sebiji sebelum sarapan atau semasa perut kosong untuk mudahkan penyerapan✔️✔️ - PANTANG LARANG : elakkan susu segar (atau yang mengandungi kalsium kerana menganggu penyerapan), elakkan kafein dan collagen (kerana akan menggemukkan)❌❌ - WAJIB: minum air kosong sekurangnya 3L-4L sehari👍🏻👍🏻 - DIGALAKKAN: ambil jus buahan, jus nenas, air asam jawa panas, dan exercise 10 minit sehari👍🏻👍🏻 - TIDAK SESUAI UNTUK : ibu mengandung, menyusu anak di bawah 6 bulan, pesakit jantung, pesakit darah tinggi, pesakit kronik❌❌ - KELEBIHAN: ♡ mengawal selera makan secara semulajadi tanpa rasa letih dan pening ♡ membuang lemak air dan toksin di dalam badan ♡�♡ 100% herba semulajadi, kaya dengan fiber dan nutrien yang membantu meningkat tahap metabolisma badan ke tahap maksimum�♡ membuang toksin secara semulajadi (melalui air kencing dan peluh) agar badan sentiasa ringan, cergas dan aktif, kulit juga lebih sihat dan bersinar�♡ tiada cirit birit atau pening�♡ sebulan boleh TURUN 3 -10KG atau lebih (berbeza mengikut tahap metabolisma badan)�♡ sudah dapat berat idaman, boleh stop.  berat tidak naik secara mendadak walaupun sudah berhenti guna. 🚀  PERCUMA POSTAGE ❤  To order whatsapp sis SR 0132900256
❤ To order whatsapp sis SR 0132900255
❤ To order whatsapp sis SR 0132900256
 #slimrich #slimrichbotanicalslimming #slimrichoriginal #slimrichmurah #slimrichhebat #nakkurusingatslimrich#bazaarpaknil #saleraya #rayamurah#kainraya #ubatpeninggibadan #ubatkurusmurah #ubatkuruscepat #ubatkurusberkesan #ubatjerawat #ubatkurusselamat #ubatkurusmalaysia#ubatgemukmalaysia
Jum cuba ubat kurus (0132900256) INFO SLIMRICH BOTANICAL SLIMMING - dalam sebotol ada 30 biji kapsul (untuk kegunaan sebulan)💕💕 - khas untuk GEMUK AIR dan GEMUK ANGIN ( kalau picit badan rasa lembik)✔️✔️ - kandungan EKSTRAK BUNGA TERATAI, REBUNG BULUH dan lain2 herba.🌷☘ - ARAHAN: telan sebiji sebelum sarapan atau semasa perut kosong untuk mudahkan penyerapan✔️✔️ - PANTANG LARANG : elakkan susu segar (atau yang mengandungi kalsium kerana menganggu penyerapan), elakkan kafein dan collagen (kerana akan menggemukkan)❌❌ - WAJIB: minum air kosong sekurangnya 3L-4L sehari👍🏻👍🏻 - DIGALAKKAN: ambil jus buahan, jus nenas, air asam jawa panas, dan exercise 10 minit sehari👍🏻👍🏻 - TIDAK SESUAI UNTUK : ibu mengandung, menyusu anak di bawah 6 bulan, pesakit jantung, pesakit darah tinggi, pesakit kronik❌❌ - KELEBIHAN: ♡ mengawal selera makan secara semulajadi tanpa rasa letih dan pening ♡ membuang lemak air dan toksin di dalam badan ♡�♡ 100% herba semulajadi, kaya dengan fiber dan nutrien yang membantu meningkat tahap metabolisma badan ke tahap maksimum�♡ membuang toksin secara semulajadi (melalui air kencing dan peluh) agar badan sentiasa ringan, cergas dan aktif, kulit juga lebih sihat dan bersinar�♡ tiada cirit birit atau pening�♡ sebulan boleh TURUN 3 -10KG atau lebih (berbeza mengikut tahap metabolisma badan)�♡ sudah dapat berat idaman, boleh stop. berat tidak naik secara mendadak walaupun sudah berhenti guna. 🚀 PERCUMA POSTAGE ❤ To order whatsapp sis SR 0132900256 ❤ To order whatsapp sis SR 0132900255 ❤ To order whatsapp sis SR 0132900256 #slimrich  #slimrichbotanicalslimming  #slimrichoriginal  #slimrichmurah  #slimrichhebat  #nakkurusingatslimrich #bazaarpaknil  #saleraya  #rayamurah #kainraya  #ubatpeninggibadan  #ubatkurusmurah  #ubatkuruscepat  #ubatkurusberkesan  #ubatjerawat  #ubatkurusselamat  #ubatkurusmalaysia #ubatgemukmalaysia 
.
.
Mixed Botanical Lemon Fruit Juice With Prune Aijuice Dossier

Aijuice Dossier(AD) membantu mempercepatkan dan melancarkan proses detoksifikasi bagi membantu badan untuk menyingkirkan bahan asing atau beracun yang berada di dalam tubuh dengan kadar yang lebih cepat dan optimum dan diperkaya dengan bahan-bahan berkualiti tinggi.

Sebab tu kebanyakan testimoni dapat kesan yang cepat sebab satu sudu AD membantu banyak dalam optimumkan proses detoks.

Mengandungi 11 bahan utama iaitu:
1. Lemon
2. Prune
3. Blackcurrant
4. Garcinia Cambogia
5. Guarana
6. Senna
7. White Kidney Beans
8. Flaxseed
9. Mangosteen
10. Stevia
11. Almond

Antara kebaikan jus detox ni:
.
💃mengawal keseimbangan paras gula dalam darah
💃membantu sistem pencernaan dan penghadaman lebih baik dan lancar
💃membantu mencairkan lemak
💃menyahtoksin dalam badan
💃memperkukuhkan sistem imun tubuh
💃mengatasi masalah sembelit
💃mengawal selera makan
💃mengempis dan menjadikan perut rata
💃pemulihan dan pembinaan semula sel dalam tubuh
💃menjadikan kulit lebih sihat dan berseri
sakit berkurangan dan alahan
💃membantu merawat pedih ulu hati
💃meningkatkan tenaga dan kadar metabolisme
💃menurunkan paras kolestrol
💃merawat stres dan sakit kepala
.
.
Normal Price: RM75.00
Postage: RM8.00(SM) | RM12.00(SS)
.
.
WhatsApp 0145128647
. . Mixed Botanical Lemon Fruit Juice With Prune Aijuice Dossier Aijuice Dossier(AD) membantu mempercepatkan dan melancarkan proses detoksifikasi bagi membantu badan untuk menyingkirkan bahan asing atau beracun yang berada di dalam tubuh dengan kadar yang lebih cepat dan optimum dan diperkaya dengan bahan-bahan berkualiti tinggi. Sebab tu kebanyakan testimoni dapat kesan yang cepat sebab satu sudu AD membantu banyak dalam optimumkan proses detoks. Mengandungi 11 bahan utama iaitu: 1. Lemon 2. Prune 3. Blackcurrant 4. Garcinia Cambogia 5. Guarana 6. Senna 7. White Kidney Beans 8. Flaxseed 9. Mangosteen 10. Stevia 11. Almond Antara kebaikan jus detox ni: . 💃mengawal keseimbangan paras gula dalam darah 💃membantu sistem pencernaan dan penghadaman lebih baik dan lancar 💃membantu mencairkan lemak 💃menyahtoksin dalam badan 💃memperkukuhkan sistem imun tubuh 💃mengatasi masalah sembelit 💃mengawal selera makan 💃mengempis dan menjadikan perut rata 💃pemulihan dan pembinaan semula sel dalam tubuh 💃menjadikan kulit lebih sihat dan berseri sakit berkurangan dan alahan 💃membantu merawat pedih ulu hati 💃meningkatkan tenaga dan kadar metabolisme 💃menurunkan paras kolestrol 💃merawat stres dan sakit kepala . . Normal Price: RM75.00 Postage: RM8.00(SM) | RM12.00(SS) . . WhatsApp 0145128647
.
.
Antara kebaikan jus detox ni:
.
💃mengawal keseimbangan paras gula dalam darah
💃membantu sistem pencernaan dan penghadaman lebih baik dan lancar
💃membantu mencairkan lemak
💃menyahtoksin dalam badan
💃memperkukuhkan sistem imun tubuh
💃mengatasi masalah sembelit
💃mengawal selera makan
💃mengempis dan menjadikan perut rata
💃pemulihan dan pembinaan semula sel dalam tubuh
💃menjadikan kulit lebih sihat dan berseri
sakit berkurangan dan alahan
💃membantu merawat pedih ulu hati
💃meningkatkan tenaga dan kadar metabolisme
💃menurunkan paras kolestrol
💃merawat stres dan sakit kepala
.
.
Normal Price: RM75.00
Postage: RM8.00(SM) | RM12.00(SS)
.
.
WhatsApp 0145128647
. . Antara kebaikan jus detox ni: . 💃mengawal keseimbangan paras gula dalam darah 💃membantu sistem pencernaan dan penghadaman lebih baik dan lancar 💃membantu mencairkan lemak 💃menyahtoksin dalam badan 💃memperkukuhkan sistem imun tubuh 💃mengatasi masalah sembelit 💃mengawal selera makan 💃mengempis dan menjadikan perut rata 💃pemulihan dan pembinaan semula sel dalam tubuh 💃menjadikan kulit lebih sihat dan berseri sakit berkurangan dan alahan 💃membantu merawat pedih ulu hati 💃meningkatkan tenaga dan kadar metabolisme 💃menurunkan paras kolestrol 💃merawat stres dan sakit kepala . . Normal Price: RM75.00 Postage: RM8.00(SM) | RM12.00(SS) . . WhatsApp 0145128647
.
.
Mixed Botanical Lemon Fruit Juice With Prune Aijuice Dossier

Aijuice Dossier(AD) membantu mempercepatkan dan melancarkan proses detoksifikasi bagi membantu badan untuk menyingkirkan bahan asing atau beracun yang berada di dalam tubuh dengan kadar yang lebih cepat dan optimum dan diperkaya dengan bahan-bahan berkualiti tinggi.

Sebab tu kebanyakan testimoni dapat kesan yang cepat sebab satu sudu AD membantu banyak dalam optimumkan proses detoks.

Mengandungi 11 bahan utama iaitu:
1. Lemon
2. Prune
3. Blackcurrant
4. Garcinia Cambogia
5. Guarana
6. Senna
7. White Kidney Beans
8. Flaxseed
9. Mangosteen
10. Stevia
11. Almond

Antara kebaikan jus detox ni:
.
💃mengawal keseimbangan paras gula dalam darah
💃membantu sistem pencernaan dan penghadaman lebih baik dan lancar
💃membantu mencairkan lemak
💃menyahtoksin dalam badan
💃memperkukuhkan sistem imun tubuh
💃mengatasi masalah sembelit
💃mengawal selera makan
💃mengempis dan menjadikan perut rata
💃pemulihan dan pembinaan semula sel dalam tubuh
💃menjadikan kulit lebih sihat dan berseri
sakit berkurangan dan alahan
💃membantu merawat pedih ulu hati
💃meningkatkan tenaga dan kadar metabolisme
💃menurunkan paras kolestrol
💃merawat stres dan sakit kepala
.
.
Normal Price: RM75.00
Postage: RM8.00(SM) | RM12.00(SS)
.
.
WhatsApp 0145128647
. . Mixed Botanical Lemon Fruit Juice With Prune Aijuice Dossier Aijuice Dossier(AD) membantu mempercepatkan dan melancarkan proses detoksifikasi bagi membantu badan untuk menyingkirkan bahan asing atau beracun yang berada di dalam tubuh dengan kadar yang lebih cepat dan optimum dan diperkaya dengan bahan-bahan berkualiti tinggi. Sebab tu kebanyakan testimoni dapat kesan yang cepat sebab satu sudu AD membantu banyak dalam optimumkan proses detoks. Mengandungi 11 bahan utama iaitu: 1. Lemon 2. Prune 3. Blackcurrant 4. Garcinia Cambogia 5. Guarana 6. Senna 7. White Kidney Beans 8. Flaxseed 9. Mangosteen 10. Stevia 11. Almond Antara kebaikan jus detox ni: . 💃mengawal keseimbangan paras gula dalam darah 💃membantu sistem pencernaan dan penghadaman lebih baik dan lancar 💃membantu mencairkan lemak 💃menyahtoksin dalam badan 💃memperkukuhkan sistem imun tubuh 💃mengatasi masalah sembelit 💃mengawal selera makan 💃mengempis dan menjadikan perut rata 💃pemulihan dan pembinaan semula sel dalam tubuh 💃menjadikan kulit lebih sihat dan berseri sakit berkurangan dan alahan 💃membantu merawat pedih ulu hati 💃meningkatkan tenaga dan kadar metabolisme 💃menurunkan paras kolestrol 💃merawat stres dan sakit kepala . . Normal Price: RM75.00 Postage: RM8.00(SM) | RM12.00(SS) . . WhatsApp 0145128647
SAYA SELALU DI EJEK...😣
.
.
.
Jangan tipu la kalau orang tu kata dia tak kesah kalau die gemok.

Sebab saya dah pernah rasa dulu. Saya pun cakap saya tak kesah gemok. Padahal saya tipu diri saya sendiri. Saya nak sedapkan hati saya jer. Padahal konfiden level pd diri sgt2 teruk..hmmm 😢😢😢
.
.
.
Lepas beberapa hari amalkan #MaxXSlimBooster ukur lilit badan mula susut, muka muka jadi kecik, lengan dan kecik, seluar semua dah loose.. sampai semua org tegur perubahan sy.. terima kasih #MaxXSlimBooster kembalikan keyakinan saya 😘
.
.
Wasap maxxslim ke 0149085415
#kurus #kuruscepat #kurusdenganselamat #maxxslimbooster➖ #jomkurus #jomkurus1malaysia #ubatkurus #ubatkuruscepat #ubatkurusberkesan #pilkurus #maxxslimoriginal #pilkuruscepat #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #feedback #trustedseller #maxxslim_qqbeauty #maxxcombo #trimntight #lotionkurus #sapusapukurus
SAYA SELALU DI EJEK...😣 . . . Jangan tipu la kalau orang tu kata dia tak kesah kalau die gemok. Sebab saya dah pernah rasa dulu. Saya pun cakap saya tak kesah gemok. Padahal saya tipu diri saya sendiri. Saya nak sedapkan hati saya jer. Padahal konfiden level pd diri sgt2 teruk..hmmm 😢😢😢 . . . Lepas beberapa hari amalkan #MaxXSlimBooster  ukur lilit badan mula susut, muka muka jadi kecik, lengan dan kecik, seluar semua dah loose.. sampai semua org tegur perubahan sy.. terima kasih #MaxXSlimBooster  kembalikan keyakinan saya 😘 . . Wasap maxxslim ke 0149085415 #kurus  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #maxxslimbooster ➖ #jomkurus  #jomkurus1malaysia  #ubatkurus  #ubatkuruscepat  #ubatkurusberkesan  #pilkurus  #maxxslimoriginal  #pilkuruscepat  #bazarpaknil  #bazarpaknilmurah  #feedback  #trustedseller  #maxxslim_qqbeauty  #maxxcombo  #trimntight  #lotionkurus  #sapusapukurus 
.
Sabun Zumba

Fungsi :
- Buang angin dalam badan
- Mengurangkan selera makan
- Detoks sistem penghadaman
- Memanaskan badan
- Mencairkan lemak
- Membuang air berlebihan dalam badan
- Memejalkan otot badan
- Menghilangkan stretchmark dan selulit
- Menghilangkan kegatalan kulit

Cara pakai
Basahkan badan. Basahkan sabun dan gosok pada bahagian berlemak dan kendur. Biarkan 4-5 minit. Sementara tu boleh gosok gigi dan cuci muka. Kemudian bilas.

Gune minimum 2 kali sehari. Boleh gune shower gel selepas tu.

Nak dapatkan Sabun Zumba?

Whatsapp 0124085174
Lagi mudah klik whatsapp kat bio.
. Sabun Zumba Fungsi : - Buang angin dalam badan - Mengurangkan selera makan - Detoks sistem penghadaman - Memanaskan badan - Mencairkan lemak - Membuang air berlebihan dalam badan - Memejalkan otot badan - Menghilangkan stretchmark dan selulit - Menghilangkan kegatalan kulit Cara pakai Basahkan badan. Basahkan sabun dan gosok pada bahagian berlemak dan kendur. Biarkan 4-5 minit. Sementara tu boleh gosok gigi dan cuci muka. Kemudian bilas. Gune minimum 2 kali sehari. Boleh gune shower gel selepas tu. Nak dapatkan Sabun Zumba? Whatsapp 0124085174 Lagi mudah klik whatsapp kat bio.
Anda sukar utk buang air besar??? Anda ada madalah sembelit yg kronik?? Anda nak kurus??? Tak perlu diet setengah mati...Tak perlu senaman yg membebankan... Rasa bertenaga sepanjang masa.. Rasa kenyang yg maksima... 100% keberkesanannya... The best Slimming Product in Malaysia.... #ultrashapeplus
#ubatkurusterbaik 
#ubatkurusterbaikberkesan 
#ubatkurusterlaris 
#ubatkurus 
#ubatkurusmurah 
#ubatkuruspower 
#ubatkurusberkesan 
#ubatkuruscepat 
#ubatkurusbadan 
#thebestslimmingproduct
Anda sukar utk buang air besar??? Anda ada madalah sembelit yg kronik?? Anda nak kurus??? Tak perlu diet setengah mati...Tak perlu senaman yg membebankan... Rasa bertenaga sepanjang masa.. Rasa kenyang yg maksima... 100% keberkesanannya... The best Slimming Product in Malaysia.... #ultrashapeplus  #ubatkurusterbaik  #ubatkurusterbaikberkesan  #ubatkurusterlaris  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #ubatkuruspower  #ubatkurusberkesan  #ubatkuruscepat  #ubatkurusbadan  #thebestslimmingproduct 
Anda sukar utk buang air besar??? Anda ada madalah sembelit yg kronik?? Anda nak kurus??? Tak perlu diet setengah mati...Tak perlu senaman yg membebankan... Rasa bertenaga sepanjang masa.. Rasa kenyang yg maksima... 100% keberkesanannya... The best Slimming Product in Malaysia.... #ultrashapeplus
#ubatkurusterbaik 
#ubatkurusterbaikberkesan 
#ubatkurusterlaris 
#ubatkurus 
#ubatkurusmurah 
#ubatkuruspower 
#ubatkurusberkesan 
#ubatkuruscepat 
#ubatkurusbadan 
#thebestslimmingproduct
Anda sukar utk buang air besar??? Anda ada madalah sembelit yg kronik?? Anda nak kurus??? Tak perlu diet setengah mati...Tak perlu senaman yg membebankan... Rasa bertenaga sepanjang masa.. Rasa kenyang yg maksima... 100% keberkesanannya... The best Slimming Product in Malaysia.... #ultrashapeplus  #ubatkurusterbaik  #ubatkurusterbaikberkesan  #ubatkurusterlaris  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #ubatkuruspower  #ubatkurusberkesan  #ubatkuruscepat  #ubatkurusbadan  #thebestslimmingproduct 
Ha, tengok lah model ni. Terus ramping tau pinggang dia 😍
.
Dia pakai D'QUEEN HOT SHAPER lah tuu
Ha, tengok lah model ni. Terus ramping tau pinggang dia 😍 . Dia pakai D'QUEEN HOT SHAPER lah tuu
PROMO SAMPAI ESOK JE! GRAB NOW KALAU NAK KURUS!
.
Harga 3 btl Lentik Dara cuma RM200sm, RM219ss. Jimat RM36.
.
Anda akan dpat freee pouch bag, free botol air, free booklet diet dan sudu plastik.
.
Dan ada peluang MENANG EMAS!
.
Camne nak menang? Jom Whatsapp terus ke 013-3007519
PROMO SAMPAI ESOK JE! GRAB NOW KALAU NAK KURUS! . Harga 3 btl Lentik Dara cuma RM200sm, RM219ss. Jimat RM36. . Anda akan dpat freee pouch bag, free botol air, free booklet diet dan sudu plastik. . Dan ada peluang MENANG EMAS! . Camne nak menang? Jom Whatsapp terus ke 013-3007519
Jum cuba ubat kurus (0132900256)

INFO SLIMRICH BOTANICAL SLIMMING - dalam sebotol ada 30 biji kapsul (untuk kegunaan sebulan)💕💕
- khas untuk GEMUK AIR dan GEMUK ANGIN ( kalau picit badan rasa lembik)✔️✔️
- kandungan EKSTRAK BUNGA TERATAI, REBUNG BULUH dan lain2 herba.🌷☘ - ARAHAN: telan sebiji sebelum sarapan atau semasa perut kosong untuk mudahkan penyerapan✔️✔️ - PANTANG LARANG : elakkan susu segar (atau yang mengandungi kalsium kerana menganggu penyerapan), elakkan kafein dan collagen (kerana akan menggemukkan)❌❌ - WAJIB: minum air kosong sekurangnya 3L-4L sehari👍🏻👍🏻 - DIGALAKKAN: ambil jus buahan, jus nenas, air asam jawa panas, dan exercise 10 minit sehari👍🏻👍🏻 - TIDAK SESUAI UNTUK : ibu mengandung, menyusu anak di bawah 6 bulan, pesakit jantung, pesakit darah tinggi, pesakit kronik❌❌ - KELEBIHAN: ♡ mengawal selera makan secara semulajadi tanpa rasa letih dan pening ♡ membuang lemak air dan toksin di dalam badan ♡�♡ 100% herba semulajadi, kaya dengan fiber dan nutrien yang membantu meningkat tahap metabolisma badan ke tahap maksimum�♡ membuang toksin secara semulajadi (melalui air kencing dan peluh) agar badan sentiasa ringan, cergas dan aktif, kulit juga lebih sihat dan bersinar�♡ tiada cirit birit atau pening�♡ sebulan boleh TURUN 3 -10KG atau lebih (berbeza mengikut tahap metabolisma badan)�♡ sudah dapat berat idaman, boleh stop.  berat tidak naik secara mendadak walaupun sudah berhenti guna. 🚀  PERCUMA POSTAGE ❤  To order whatsapp sis SR 0132900256
❤ To order whatsapp sis SR 0132900255
❤ To order whatsapp sis SR 0132900256
 #slimrich #slimrichbotanicalslimming #slimrichoriginal #slimrichmurah #slimrichhebat #nakkurusingatslimrich#bazaarpaknil #saleraya #rayamurah#kainraya #ubatpeninggibadan #ubatkurusmurah #ubatkuruscepat #ubatkurusberkesan #ubatjerawat #ubatkurusselamat #ubatkurusmalaysia#ubatgemukmalaysia
Jum cuba ubat kurus (0132900256) INFO SLIMRICH BOTANICAL SLIMMING - dalam sebotol ada 30 biji kapsul (untuk kegunaan sebulan)💕💕 - khas untuk GEMUK AIR dan GEMUK ANGIN ( kalau picit badan rasa lembik)✔️✔️ - kandungan EKSTRAK BUNGA TERATAI, REBUNG BULUH dan lain2 herba.🌷☘ - ARAHAN: telan sebiji sebelum sarapan atau semasa perut kosong untuk mudahkan penyerapan✔️✔️ - PANTANG LARANG : elakkan susu segar (atau yang mengandungi kalsium kerana menganggu penyerapan), elakkan kafein dan collagen (kerana akan menggemukkan)❌❌ - WAJIB: minum air kosong sekurangnya 3L-4L sehari👍🏻👍🏻 - DIGALAKKAN: ambil jus buahan, jus nenas, air asam jawa panas, dan exercise 10 minit sehari👍🏻👍🏻 - TIDAK SESUAI UNTUK : ibu mengandung, menyusu anak di bawah 6 bulan, pesakit jantung, pesakit darah tinggi, pesakit kronik❌❌ - KELEBIHAN: ♡ mengawal selera makan secara semulajadi tanpa rasa letih dan pening ♡ membuang lemak air dan toksin di dalam badan ♡�♡ 100% herba semulajadi, kaya dengan fiber dan nutrien yang membantu meningkat tahap metabolisma badan ke tahap maksimum�♡ membuang toksin secara semulajadi (melalui air kencing dan peluh) agar badan sentiasa ringan, cergas dan aktif, kulit juga lebih sihat dan bersinar�♡ tiada cirit birit atau pening�♡ sebulan boleh TURUN 3 -10KG atau lebih (berbeza mengikut tahap metabolisma badan)�♡ sudah dapat berat idaman, boleh stop. berat tidak naik secara mendadak walaupun sudah berhenti guna. 🚀 PERCUMA POSTAGE ❤ To order whatsapp sis SR 0132900256 ❤ To order whatsapp sis SR 0132900255 ❤ To order whatsapp sis SR 0132900256 #slimrich  #slimrichbotanicalslimming  #slimrichoriginal  #slimrichmurah  #slimrichhebat  #nakkurusingatslimrich #bazaarpaknil  #saleraya  #rayamurah #kainraya  #ubatpeninggibadan  #ubatkurusmurah  #ubatkuruscepat  #ubatkurusberkesan  #ubatjerawat  #ubatkurusselamat  #ubatkurusmalaysia #ubatgemukmalaysia 
Jum cuba ubat kurus (0132900256)

INFO SLIMRICH BOTANICAL SLIMMING - dalam sebotol ada 30 biji kapsul (untuk kegunaan sebulan)💕💕
- khas untuk GEMUK AIR dan GEMUK ANGIN ( kalau picit badan rasa lembik)✔️✔️
- kandungan EKSTRAK BUNGA TERATAI, REBUNG BULUH dan lain2 herba.🌷☘ - ARAHAN: telan sebiji sebelum sarapan atau semasa perut kosong untuk mudahkan penyerapan✔️✔️ - PANTANG LARANG : elakkan susu segar (atau yang mengandungi kalsium kerana menganggu penyerapan), elakkan kafein dan collagen (kerana akan menggemukkan)❌❌ - WAJIB: minum air kosong sekurangnya 3L-4L sehari👍🏻👍🏻 - DIGALAKKAN: ambil jus buahan, jus nenas, air asam jawa panas, dan exercise 10 minit sehari👍🏻👍🏻 - TIDAK SESUAI UNTUK : ibu mengandung, menyusu anak di bawah 6 bulan, pesakit jantung, pesakit darah tinggi, pesakit kronik❌❌ - KELEBIHAN: ♡ mengawal selera makan secara semulajadi tanpa rasa letih dan pening ♡ membuang lemak air dan toksin di dalam badan ♡�♡ 100% herba semulajadi, kaya dengan fiber dan nutrien yang membantu meningkat tahap metabolisma badan ke tahap maksimum�♡ membuang toksin secara semulajadi (melalui air kencing dan peluh) agar badan sentiasa ringan, cergas dan aktif, kulit juga lebih sihat dan bersinar�♡ tiada cirit birit atau pening�♡ sebulan boleh TURUN 3 -10KG atau lebih (berbeza mengikut tahap metabolisma badan)�♡ sudah dapat berat idaman, boleh stop.  berat tidak naik secara mendadak walaupun sudah berhenti guna. 🚀  PERCUMA POSTAGE ❤  To order whatsapp sis SR 0132900256
❤ To order whatsapp sis SR 0132900255
❤ To order whatsapp sis SR 0132900256
 #slimrich #slimrichbotanicalslimming #slimrichoriginal #slimrichmurah #slimrichhebat #nakkurusingatslimrich#bazaarpaknil #saleraya #rayamurah#kainraya #ubatpeninggibadan #ubatkurusmurah #ubatkuruscepat #ubatkurusberkesan #ubatjerawat #ubatkurusselamat #ubatkurusmalaysia#ubatgemukmalaysia
Jum cuba ubat kurus (0132900256) INFO SLIMRICH BOTANICAL SLIMMING - dalam sebotol ada 30 biji kapsul (untuk kegunaan sebulan)💕💕 - khas untuk GEMUK AIR dan GEMUK ANGIN ( kalau picit badan rasa lembik)✔️✔️ - kandungan EKSTRAK BUNGA TERATAI, REBUNG BULUH dan lain2 herba.🌷☘ - ARAHAN: telan sebiji sebelum sarapan atau semasa perut kosong untuk mudahkan penyerapan✔️✔️ - PANTANG LARANG : elakkan susu segar (atau yang mengandungi kalsium kerana menganggu penyerapan), elakkan kafein dan collagen (kerana akan menggemukkan)❌❌ - WAJIB: minum air kosong sekurangnya 3L-4L sehari👍🏻👍🏻 - DIGALAKKAN: ambil jus buahan, jus nenas, air asam jawa panas, dan exercise 10 minit sehari👍🏻👍🏻 - TIDAK SESUAI UNTUK : ibu mengandung, menyusu anak di bawah 6 bulan, pesakit jantung, pesakit darah tinggi, pesakit kronik❌❌ - KELEBIHAN: ♡ mengawal selera makan secara semulajadi tanpa rasa letih dan pening ♡ membuang lemak air dan toksin di dalam badan ♡�♡ 100% herba semulajadi, kaya dengan fiber dan nutrien yang membantu meningkat tahap metabolisma badan ke tahap maksimum�♡ membuang toksin secara semulajadi (melalui air kencing dan peluh) agar badan sentiasa ringan, cergas dan aktif, kulit juga lebih sihat dan bersinar�♡ tiada cirit birit atau pening�♡ sebulan boleh TURUN 3 -10KG atau lebih (berbeza mengikut tahap metabolisma badan)�♡ sudah dapat berat idaman, boleh stop. berat tidak naik secara mendadak walaupun sudah berhenti guna. 🚀 PERCUMA POSTAGE ❤ To order whatsapp sis SR 0132900256 ❤ To order whatsapp sis SR 0132900255 ❤ To order whatsapp sis SR 0132900256 #slimrich  #slimrichbotanicalslimming  #slimrichoriginal  #slimrichmurah  #slimrichhebat  #nakkurusingatslimrich #bazaarpaknil  #saleraya  #rayamurah #kainraya  #ubatpeninggibadan  #ubatkurusmurah  #ubatkuruscepat  #ubatkurusberkesan  #ubatjerawat  #ubatkurusselamat  #ubatkurusmalaysia #ubatgemukmalaysia