an online Instagram web viewer

#uitm medias

Photos

PROMOTION !!!!!
VALID UNTIL 30/10/2017

Champion Hoodie Black

Copy 1:1

Size M-2XL

NORMAL PRICE RM150 
PROMO PRICE  Rm120 !!!
inc postage all malaysia

#sayajual #barangmurah #barangonline #kedaionline #barangonlinemalaysia #bajulelaki #maskulin #suprememalaysia #bajumurah #pakaianlelaki #pakaianwanita #jualanmurah #instashopmalaysia #neelofa #uitm #ikutcarakita #moodrepublik #tempatanfest  #politeknik #unisza #unisel #uum #meletop #hlive #wakdoyok #igersmalaya #lokalah #bazarpaknil
PROMOTION !!!!! VALID UNTIL 30/10/2017 Champion Hoodie Black Copy 1:1 Size M-2XL NORMAL PRICE RM150 PROMO PRICE Rm120 !!! inc postage all malaysia #sayajual  #barangmurah  #barangonline  #kedaionline  #barangonlinemalaysia  #bajulelaki  #maskulin  #suprememalaysia  #bajumurah  #pakaianlelaki  #pakaianwanita  #jualanmurah  #instashopmalaysia  #neelofa  #uitm  #ikutcarakita  #moodrepublik  #tempatanfest  #politeknik  #unisza  #unisel  #uum  #meletop  #hlive  #wakdoyok  #igersmalaya  #lokalah  #bazarpaknil 
PROMOTION !!!!!
VALID UNTIL 30/10/2017

Champion Hoodie Red

Copy 1:1

Size M-2XL

NORMAL PRICE RM150 
PROMO PRICE  Rm120 !!!
inc postage all malaysia

#sayajual #barangmurah #barangonline #kedaionline #barangonlinemalaysia #bajulelaki #maskulin #suprememalaysia #bajumurah #pakaianlelaki #pakaianwanita #jualanmurah #instashopmalaysia #neelofa #uitm #ikutcarakita #moodrepublik #tempatanfest  #politeknik #unisza #unisel #uum #meletop #hlive #wakdoyok #igersmalaya #lokalah #bazarpaknil
PROMOTION !!!!! VALID UNTIL 30/10/2017 Champion Hoodie Red Copy 1:1 Size M-2XL NORMAL PRICE RM150 PROMO PRICE Rm120 !!! inc postage all malaysia #sayajual  #barangmurah  #barangonline  #kedaionline  #barangonlinemalaysia  #bajulelaki  #maskulin  #suprememalaysia  #bajumurah  #pakaianlelaki  #pakaianwanita  #jualanmurah  #instashopmalaysia  #neelofa  #uitm  #ikutcarakita  #moodrepublik  #tempatanfest  #politeknik  #unisza  #unisel  #uum  #meletop  #hlive  #wakdoyok  #igersmalaya  #lokalah  #bazarpaknil 
[ KULIT WAJAH DAH PUTIH, JERAWAT DAH KECUT ] -
.
Seronoknya bila kulit dah putih, muka pun dah bersih. Kita je yang tahu perasaan happy dia macam mana kan hihihi yang tak jaga kulit tu, memang tak akan faham perasaan kita yang kulit cantik ni 😝 -
.
Lagi lagi bila orang tegur tegur "Eh awak dah putih sikit lah" "Cantiknya kulit awak" "Awakkkkk, macam mana boleh cantik tiba tiba ni?" 😍😍😍 -
.
Terima kasih #TheJunniLovers sebab setia konsisten pakai The Junni. Mekna harap uols dapat kulit wajah yang uols idamkan selama ni! Sayang ketat ketat 💋 -
.
Bagi yang masih belum pernah cuba The Junni Skincare, Mekna mmg sarankan uols kena dapatkan jugak untuk uols! Kesiankan lah kulit kita, dia pun nak cantik jugak macam kulit orang lain tapi bergantung kepada tuan badan sama ada sanggup atau tidak jaga kecantikkan diri 😊 -
.
NAK ORDER? Boleh dapatkan dengan cara di bawah ya 😊👇🏻 -
.
To Order:-
📲 Whatsapp: 010-5095685
.
Lotion Whitening RM37
Makeup Kit RM52 (CLEARANCE SALE RM35)
Normal Pinkish White RM64
Mayla Skincare RM75 
Mayla Advance RM106 -
.
#TheJunniPinkishWhite #TheJunniMAYLA #thejunnimakeupkit
#sukamekap
#spf50
#kosmetikviral
#makeupmurah
#makeupbeginner
#muamalaysia
#makeupmurahmalaysia
#tartemalaysia
#famecosmeticsmy
#makeupmalaysia
#muakl
#ukm
#uitm
#upm
#uitmpuncakalam
#uum
#ums
#usm
[ KULIT WAJAH DAH PUTIH, JERAWAT DAH KECUT ] - . Seronoknya bila kulit dah putih, muka pun dah bersih. Kita je yang tahu perasaan happy dia macam mana kan hihihi yang tak jaga kulit tu, memang tak akan faham perasaan kita yang kulit cantik ni 😝 - . Lagi lagi bila orang tegur tegur "Eh awak dah putih sikit lah" "Cantiknya kulit awak" "Awakkkkk, macam mana boleh cantik tiba tiba ni?" 😍😍😍 - . Terima kasih #TheJunniLovers  sebab setia konsisten pakai The Junni. Mekna harap uols dapat kulit wajah yang uols idamkan selama ni! Sayang ketat ketat 💋 - . Bagi yang masih belum pernah cuba The Junni Skincare, Mekna mmg sarankan uols kena dapatkan jugak untuk uols! Kesiankan lah kulit kita, dia pun nak cantik jugak macam kulit orang lain tapi bergantung kepada tuan badan sama ada sanggup atau tidak jaga kecantikkan diri 😊 - . NAK ORDER? Boleh dapatkan dengan cara di bawah ya 😊👇🏻 - . To Order:- 📲 Whatsapp: 010-5095685 . Lotion Whitening RM37 Makeup Kit RM52 (CLEARANCE SALE RM35) Normal Pinkish White RM64 Mayla Skincare RM75 Mayla Advance RM106 - . #TheJunniPinkishWhite  #TheJunniMAYLA  #thejunnimakeupkit  #sukamekap  #spf50  #kosmetikviral  #makeupmurah  #makeupbeginner  #muamalaysia  #makeupmurahmalaysia  #tartemalaysia  #famecosmeticsmy  #makeupmalaysia  #muakl  #ukm  #uitm  #upm  #uitmpuncakalam  #uum  #ums  #usm 
selepas mandi 💦 guna winkwhite body lotion setiap hati kulit cerah & lembab rasa sentiasa nak pegang sangat wangi dah guna mesti suka 💞 ➖ READY STOCK IN MALAYSIA

To order wassap
📲01128083889

#sayajualmurah #sayajualmurah #bazaarpaknil #bazarpaknil #visitmyig #malaysia #sayajualonline #instashop #igshop #murah #igshopmalaysia #onlineshop #instashopmalaysia #uitm #lokalah #kualalumpur #trustedseller #malaysiaonlineshop #selangor #shahalam #bazaronline #bazaaronline #sayajualprodukkecantikandandalaman#onlineshopping #alorsetar #sale #cantik #glutafrozen #sabah #onlineshopmalaysia #produkkulit
selepas mandi 💦 guna winkwhite body lotion setiap hati kulit cerah & lembab rasa sentiasa nak pegang sangat wangi dah guna mesti suka 💞 ➖ READY STOCK IN MALAYSIA To order wassap 📲01128083889 #sayajualmurah  #sayajualmurah  #bazaarpaknil  #bazarpaknil  #visitmyig  #malaysia  #sayajualonline  #instashop  #igshop  #murah  #igshopmalaysia  #onlineshop  #instashopmalaysia  #uitm  #lokalah  #kualalumpur  #trustedseller  #malaysiaonlineshop  #selangor  #shahalam  #bazaronline  #bazaaronline  #sayajualprodukkecantikandandalaman #onlineshopping  #alorsetar  #sale  #cantik  #glutafrozen  #sabah  #onlineshopmalaysia  #produkkulit 
RM140
.
🎉🎉🎉
METALLIC HANDLE HANDBAG
.
👜👜👜👜👜👜👜👜
Mid-sized structured bag featuring a metallic handle and push-lock closure. Comes with strap.
Material Description: PU
Depth (mm): 110 mm
Height (mm): 175 mm
Width (mm): 220 mm
.
Interested?😍😍
.
Just whatsapp 📲📲018-2501443 for best deal in TOWN.
.
#bazar #tastangan #handbag #designer #murah #sale #jualan #harga #bajet #charlesandkeith #sayajualbeg #bazarpaknil #uitm #uia #um #ukm #utm #lelong #instashop #igshop #personalshopper #trending
RM140 . 🎉🎉🎉 METALLIC HANDLE HANDBAG . 👜👜👜👜👜👜👜👜 Mid-sized structured bag featuring a metallic handle and push-lock closure. Comes with strap. Material Description: PU Depth (mm): 110 mm Height (mm): 175 mm Width (mm): 220 mm . Interested?😍😍 . Just whatsapp 📲📲018-2501443 for best deal in TOWN. . #bazar  #tastangan  #handbag  #designer  #murah  #sale  #jualan  #harga  #bajet  #charlesandkeith  #sayajualbeg  #bazarpaknil  #uitm  #uia  #um  #ukm  #utm  #lelong  #instashop  #igshop  #personalshopper  #trending 
Hi cupcakes!
.
Nak tahu tak kelebihan foundation prettycaked ni???
. 
Haaaa first of all, foundation prettycaked ni mengandungi STEM CELLS CITRUS tau. Macam vitamin C gituu. Bagus sangat untuk kulit yang ada masalah parut, jerawat. Sebab foundation ni secara tak langsung boleh bagi treatment skincare gituu. Tapi kandungan dia takda la banyak hehe. Sepanjang uols pakai foundation tu, at least ada la khasiat dia kat kulit muka uols. Lagi satu, stem cells citrus ni boleh menganjalkan kulit muka korang. Haa sebab tu bila pakai rasa gebu-gebu gituuu.
.
Next, yang best jugak pasal foundation ni, dia akan kering dalam bentuk bedak tauu. So bila korang pakai automatik dari liquid tu dia kering jadi powder! So kalau jenis kulit normal, tak payah tepek bedak pun takpe! Best kan?? Tapi utk kulit oily atau kalau korang nak dia stay lama sikit, boleh la korang letak powder untuk setkan. Hehe
.
Seterusnya, foundation ni coverage dia memang tiptop! Tak tipu guyss. Korang nak cover segala parut, dark circles, inshaAllah boleh. Coverage dia build able tauu. Kiranya korang kalau nak tebal lagi coverage tu, tambah lagii. Dia takkan nampak cakey! Lagi satu, foundation ni ringan gila rasa kat muka! Macam bb cream je guyss. Tapi boleh cover segala parut jerawat!
.
Next, foundation ni tahan lama uols! 8-12 jam tauu. Boleh kira satu hari la tahan. Memang tahan lasak betul foundation ni. Buat lah apa2 pun, foundation still melekat!! Bau dia pun waangii uolss. Refreshing betul bila pakaii. Bau buah peach gituuu. Haa korang terliur tak nak beli???? Sekarang ni ada promosi free postage. Rugii la kalau tak beli bulan nii.
.
Nak order?? Meh whatsapp sis!
📱014-3532350!
.
#prettycaked #prettycakedfoundation #prettycakedteamiraika
#sukamekap
#spf50
#kosmetikviral
#makeupmurah
#makeupbeginner
#muamalaysia
#makeupmurahmalaysia
#tartemalaysia
#famecosmeticsmy
#makeupmalaysia
#muakl
#ukm
#uitm
#upm
#uitmpuncakalam
#uum
#ums
#usm
Hi cupcakes! . Nak tahu tak kelebihan foundation prettycaked ni??? . Haaaa first of all, foundation prettycaked ni mengandungi STEM CELLS CITRUS tau. Macam vitamin C gituu. Bagus sangat untuk kulit yang ada masalah parut, jerawat. Sebab foundation ni secara tak langsung boleh bagi treatment skincare gituu. Tapi kandungan dia takda la banyak hehe. Sepanjang uols pakai foundation tu, at least ada la khasiat dia kat kulit muka uols. Lagi satu, stem cells citrus ni boleh menganjalkan kulit muka korang. Haa sebab tu bila pakai rasa gebu-gebu gituuu. . Next, yang best jugak pasal foundation ni, dia akan kering dalam bentuk bedak tauu. So bila korang pakai automatik dari liquid tu dia kering jadi powder! So kalau jenis kulit normal, tak payah tepek bedak pun takpe! Best kan?? Tapi utk kulit oily atau kalau korang nak dia stay lama sikit, boleh la korang letak powder untuk setkan. Hehe . Seterusnya, foundation ni coverage dia memang tiptop! Tak tipu guyss. Korang nak cover segala parut, dark circles, inshaAllah boleh. Coverage dia build able tauu. Kiranya korang kalau nak tebal lagi coverage tu, tambah lagii. Dia takkan nampak cakey! Lagi satu, foundation ni ringan gila rasa kat muka! Macam bb cream je guyss. Tapi boleh cover segala parut jerawat! . Next, foundation ni tahan lama uols! 8-12 jam tauu. Boleh kira satu hari la tahan. Memang tahan lasak betul foundation ni. Buat lah apa2 pun, foundation still melekat!! Bau dia pun waangii uolss. Refreshing betul bila pakaii. Bau buah peach gituuu. Haa korang terliur tak nak beli???? Sekarang ni ada promosi free postage. Rugii la kalau tak beli bulan nii. . Nak order?? Meh whatsapp sis! 📱014-3532350! . #prettycaked  #prettycakedfoundation  #prettycakedteamiraika  #sukamekap  #spf50  #kosmetikviral  #makeupmurah  #makeupbeginner  #muamalaysia  #makeupmurahmalaysia  #tartemalaysia  #famecosmeticsmy  #makeupmalaysia  #muakl  #ukm  #uitm  #upm  #uitmpuncakalam  #uum  #ums  #usm 
"FIKIRKAN TENTANG BAGAIMANA RASANYA BERGAYA DENGAN KASUT YANG ADA KUALITI, MURAH DAN TERLAJAK LAWOO" 😍😍
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
✔Trusted Seller
✔High Quality AAA
✔Ready Stock
✔1-3 Days Delivery
✔Free Postage
✔Seller The Best
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
👟VANS TNT NEWSKOOL ALL BLACK
✅Size : 35-44 euro
✅Gred : AAA
.
💶RM80m/RM85ss
.
🙋Nak oder🙋
👉Screenshot gambar
👉Whatsapp 0105167330 (klik link di bio)
.
🌟QUALITY NUMBER ONE🌟
.
#angahsneakers #angahjualsneakers #angahjualonline
#kasutgred #kasutcopyori #kasutlelaki #kasutperempuan #sandal #loafer #awakbeli #angahjual #awaksuka #angahsuka #youlike #ilike #uitm #utp #ukm #usm #usim #upsi #bismillahfirst #qualitynumberone #makmarahjualmahal
"FIKIRKAN TENTANG BAGAIMANA RASANYA BERGAYA DENGAN KASUT YANG ADA KUALITI, MURAH DAN TERLAJAK LAWOO" 😍😍 〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰 ✔Trusted Seller ✔High Quality AAA ✔Ready Stock ✔1-3 Days Delivery ✔Free Postage ✔Seller The Best 〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰 👟VANS TNT NEWSKOOL ALL BLACK ✅Size : 35-44 euro ✅Gred : AAA . 💶RM80m/RM85ss . 🙋Nak oder🙋 👉Screenshot gambar 👉Whatsapp 0105167330 (klik link di bio) . 🌟QUALITY NUMBER ONE🌟 . #angahsneakers  #angahjualsneakers  #angahjualonline  #kasutgred  #kasutcopyori  #kasutlelaki  #kasutperempuan  #sandal  #loafer  #awakbeli  #angahjual  #awaksuka  #angahsuka  #youlike  #ilike  #uitm  #utp  #ukm  #usm  #usim  #upsi  #bismillahfirst  #qualitynumberone  #makmarahjualmahal 
PLANNER VIRAL 2018 🎉 .
35,000 naskhah telah terjual untuk batch 2 dan 3. .
.
Kami buka peluang batch-4 pada sesiapa yang nak cari income tambahan. Jom kita all out 2 bulan ni November & Disember 2017 dan jana side income sehingga 4 angka dalam masa 2 bulan ni. .
.

APE YANG MENARIK DALAM PLANNER NI ?? .
.
ADA ruangan:
📓 Set goal 2018
📓Calender 2018 & 2019
📓calender Hijri
📓2018 Planning Chart
📓 Info Islamik dan trivia
📓Monthly Plan
📓Weekly Plan
📓Mood tracker
📓Exercise Log
📓Mutabaah Amal
📓Prayer Times 📓Finance Tracker
📓Month Review 📓Ramdhan zone
📓Hafaz Quran in 365 days
📓52 weeks (1 year) money saving
📓4x free note (every month)
📓Cash flow duit bulanan .

Setiap page colourful 😍😍😍 Best ke tak ?

Harga Murah di pasaran !
Cuma RM20 sahaja. Whatsapp 0135137929.
.
#plannermurah #planner2018 #plannerawesome #utm #palapes #suksis #spm2017 #usm #uitm #uum #ukm #bazarpaknil #AuraInstaBatch12
PLANNER VIRAL 2018 🎉 . 35,000 naskhah telah terjual untuk batch 2 dan 3. . . Kami buka peluang batch-4 pada sesiapa yang nak cari income tambahan. Jom kita all out 2 bulan ni November & Disember 2017 dan jana side income sehingga 4 angka dalam masa 2 bulan ni. . . APE YANG MENARIK DALAM PLANNER NI ?? . . ADA ruangan: 📓 Set goal 2018 📓Calender 2018 & 2019 📓calender Hijri 📓2018 Planning Chart 📓 Info Islamik dan trivia 📓Monthly Plan 📓Weekly Plan 📓Mood tracker 📓Exercise Log 📓Mutabaah Amal 📓Prayer Times 📓Finance Tracker 📓Month Review 📓Ramdhan zone 📓Hafaz Quran in 365 days 📓52 weeks (1 year) money saving 📓4x free note (every month) 📓Cash flow duit bulanan . Setiap page colourful 😍😍😍 Best ke tak ? Harga Murah di pasaran ! Cuma RM20 sahaja. Whatsapp 0135137929. . #plannermurah  #planner2018  #plannerawesome  #utm  #palapes  #suksis  #spm2017  #usm  #uitm  #uum  #ukm  #bazarpaknil  #AuraInstaBatch12 
‼️Promo ‼️
.
Gred Superb 🔝
Size available : 41-45
Harga Runtuh :
Buy for only RM 85😍

Tempat lain : RM 99
Posting everyday (working days only)
WHATSAPP 📲 017 8254069 .
.
🔥ws dulu..nnti kami bagi lagi diskaun😍
.

FREE POSTAGE📮 . ---
#kasutrare #trending #murahhabis #kasutmurah#instashop #dropshipkasutneeded#copyorigredbaikpunya#amrpremium #sukansea2017#kasut #capmurah#trustedseller#diskaunkaw2#viral#shopeemyclass#terapiinstagram#ajimaura#bazarpaknil#sayajual#murahrezeki#usahawan#jdt#uitm#borong#usahawanmuda#sifucilik#dukunsaka#gshockmalaysia#wakdoyok#merdeka
‼️Promo ‼️ . Gred Superb 🔝 Size available : 41-45 Harga Runtuh : Buy for only RM 85😍 Tempat lain : RM 99 Posting everyday (working days only) WHATSAPP 📲 017 8254069 . . 🔥ws dulu..nnti kami bagi lagi diskaun😍 . FREE POSTAGE📮 . --- #kasutrare  #trending  #murahhabis  #kasutmurah #instashop  #dropshipkasutneeded #copyorigredbaikpunya #amrpremium  #sukansea2017 #kasut  #capmurah #trustedseller #diskaunkaw2 #viral #shopeemyclass #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #sayajual #murahrezeki #usahawan #jdt #uitm #borong #usahawanmuda #sifucilik #dukunsaka #gshockmalaysia #wakdoyok #merdeka 
PLANNER VIRAL 2018 🎉 .
35,000 naskhah telah terjual untuk batch 2 dan 3. .
.
Kami buka peluang batch-4 pada sesiapa yang nak cari income tambahan. Jom kita all out 2 bulan ni November & Disember 2017 dan jana side income sehingga 4 angka dalam masa 2 bulan ni. .
.

APE YANG MENARIK DALAM PLANNER NI ?? .
.
ADA ruangan:
📓 Set goal 2018
📓Calender 2018 & 2019
📓calender Hijri
📓2018 Planning Chart
📓 Info Islamik dan trivia
📓Monthly Plan
📓Weekly Plan
📓Mood tracker
📓Exercise Log
📓Mutabaah Amal
📓Prayer Times 📓Finance Tracker
📓Month Review 📓Ramdhan zone
📓Hafaz Quran in 365 days
📓52 weeks (1 year) money saving
📓4x free note (every month)
📓Cash flow duit bulanan .

Setiap page colourful 😍😍😍 Best ke tak ?

Harga Murah di pasaran !
Cuma RM20 sahaja. Whatsapp 0135137929.
.
#plannermurah #planner2018 #plannerawesome #utm #palapes #suksis #spm2017 #usm #uitm #uum #ukm #bazarpaknil #AuraInstaBatch12
PLANNER VIRAL 2018 🎉 . 35,000 naskhah telah terjual untuk batch 2 dan 3. . . Kami buka peluang batch-4 pada sesiapa yang nak cari income tambahan. Jom kita all out 2 bulan ni November & Disember 2017 dan jana side income sehingga 4 angka dalam masa 2 bulan ni. . . APE YANG MENARIK DALAM PLANNER NI ?? . . ADA ruangan: 📓 Set goal 2018 📓Calender 2018 & 2019 📓calender Hijri 📓2018 Planning Chart 📓 Info Islamik dan trivia 📓Monthly Plan 📓Weekly Plan 📓Mood tracker 📓Exercise Log 📓Mutabaah Amal 📓Prayer Times 📓Finance Tracker 📓Month Review 📓Ramdhan zone 📓Hafaz Quran in 365 days 📓52 weeks (1 year) money saving 📓4x free note (every month) 📓Cash flow duit bulanan . Setiap page colourful 😍😍😍 Best ke tak ? Harga Murah di pasaran ! Cuma RM20 sahaja. Whatsapp 0135137929. . #plannermurah  #planner2018  #plannerawesome  #utm  #palapes  #suksis  #spm2017  #usm  #uitm  #uum  #ukm  #bazarpaknil  #AuraInstaBatch12 
TAGON Ampang | Gombak | Meru
Car Rental🚘🚖 👇🏿👇🏿👇🏿 *SELANGOR* *KL* *Kami juga menyediakan perkhidmatan pelbagai jenis insuran kenderaan*

Call or Wassap
👇🏻
0173917302 ☎📱📱 http://www.wasap.my/60173917302

https://www.instagram.com/mohdsaflie/

https://www.facebook.com/tagonkeretasewamurah/

#keretasewa #keretasewamurah  #carrental #vansewa #mpvsewa #marketingdigital #baazaronline #publicfigure #onlinebisnes #klteam #ampang #gombak #kl #klang #meru #sahabat #murah #tagonkeretasewa #tagoncarrental #sewakeretatagon #uiagombak #uia #uitm #usm #student #damansara #jombeli #food #bestfriend
TAGON Ampang | Gombak | Meru Car Rental🚘🚖 👇🏿👇🏿👇🏿 *SELANGOR* *KL* *Kami juga menyediakan perkhidmatan pelbagai jenis insuran kenderaan* Call or Wassap 👇🏻 0173917302 ☎📱📱 http://www.wasap.my/60173917302 https://www.instagram.com/mohdsaflie/ https://www.facebook.com/tagonkeretasewamurah/ #keretasewa  #keretasewamurah  #carrental  #vansewa  #mpvsewa  #marketingdigital  #baazaronline  #publicfigure  #onlinebisnes  #klteam  #ampang  #gombak  #kl  #klang  #meru  #sahabat  #murah  #tagonkeretasewa  #tagoncarrental  #sewakeretatagon  #uiagombak  #uia  #uitm  #usm  #student  #damansara  #jombeli  #food  #bestfriend 
TAGON Ampang | Gombak | Meru
Car Rental🚘🚖 👇🏿👇🏿👇🏿 *SELANGOR* *KL* *Kami juga menyediakan perkhidmatan pelbagai jenis insuran kenderaan*

Call or Wassap
👇🏻
0173917302 ☎📱📱 http://www.wasap.my/60173917302

https://www.instagram.com/mohdsaflie/

https://www.facebook.com/tagonkeretasewamurah/

#keretasewa #keretasewamurah  #carrental #vansewa #mpvsewa #marketingdigital #baazaronline #publicfigure #onlinebisnes #klteam #ampang #gombak #kl #klang #meru #sahabat #murah #tagonkeretasewa #tagoncarrental #sewakeretatagon #uiagombak #uia #uitm #usm #student #damansara #jombeli #food #bestfriend
TAGON Ampang | Gombak | Meru Car Rental🚘🚖 👇🏿👇🏿👇🏿 *SELANGOR* *KL* *Kami juga menyediakan perkhidmatan pelbagai jenis insuran kenderaan* Call or Wassap 👇🏻 0173917302 ☎📱📱 http://www.wasap.my/60173917302 https://www.instagram.com/mohdsaflie/ https://www.facebook.com/tagonkeretasewamurah/ #keretasewa  #keretasewamurah  #carrental  #vansewa  #mpvsewa  #marketingdigital  #baazaronline  #publicfigure  #onlinebisnes  #klteam  #ampang  #gombak  #kl  #klang  #meru  #sahabat  #murah  #tagonkeretasewa  #tagoncarrental  #sewakeretatagon  #uiagombak  #uia  #uitm  #usm  #student  #damansara  #jombeli  #food  #bestfriend 
"FIKIRKAN TENTANG BAGAIMANA RASANYA BERGAYA DENGAN KASUT YANG ADA KUALITI, MURAH DAN TERLAJAK LAWOO" 😍😍
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
✔Trusted Seller
✔High Quality AAA
✔Ready Stock
✔1-3 Days Delivery
✔Free Postage
✔Seller The Best
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
👟VANS OLDSKOOL MAROON WHITE
✅Size : 35-44 euro
✅Gred : AAA
.
💶RM70m/RM75ss
.
🙋Nak oder🙋
👉Screenshot gambar
👉Whatsapp 0105167330 (klik link di bio)
.
🌟QUALITY NUMBER ONE🌟
.
#angahsneakers #angahjualsneakers #angahjualonline
#kasutgred #kasutcopyori #kasutlelaki #kasutperempuan #sandal #loafer #awakbeli #angahjual #awaksuka #angahsuka #youlike #ilike #uitm #utp #ukm #usm #usim #upsi #bismillahfirst #qualitynumberone #makmarahjualmahal
"FIKIRKAN TENTANG BAGAIMANA RASANYA BERGAYA DENGAN KASUT YANG ADA KUALITI, MURAH DAN TERLAJAK LAWOO" 😍😍 〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰 ✔Trusted Seller ✔High Quality AAA ✔Ready Stock ✔1-3 Days Delivery ✔Free Postage ✔Seller The Best 〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰 👟VANS OLDSKOOL MAROON WHITE ✅Size : 35-44 euro ✅Gred : AAA . 💶RM70m/RM75ss . 🙋Nak oder🙋 👉Screenshot gambar 👉Whatsapp 0105167330 (klik link di bio) . 🌟QUALITY NUMBER ONE🌟 . #angahsneakers  #angahjualsneakers  #angahjualonline  #kasutgred  #kasutcopyori  #kasutlelaki  #kasutperempuan  #sandal  #loafer  #awakbeli  #angahjual  #awaksuka  #angahsuka  #youlike  #ilike  #uitm  #utp  #ukm  #usm  #usim  #upsi  #bismillahfirst  #qualitynumberone  #makmarahjualmahal 
TAGON Ampang | Gombak | Meru
Car Rental🚘🚖 👇🏿👇🏿👇🏿 *SELANGOR* *KL* *Kami juga menyediakan perkhidmatan pelbagai jenis insuran kenderaan*

Call or Wassap
👇🏻
0173917302 ☎📱📱 http://www.wasap.my/60173917302

https://www.instagram.com/mohdsaflie/

https://www.facebook.com/tagonkeretasewamurah/

#keretasewa #keretasewamurah  #carrental #vansewa #mpvsewa #marketingdigital #baazaronline #publicfigure #onlinebisnes #klteam #ampang #gombak #kl #klang #meru #sahabat #murah #tagonkeretasewa #tagoncarrental #sewakeretatagon #uiagombak #uia #uitm #usm #student #damansara #jombeli #food #bestfriend
TAGON Ampang | Gombak | Meru Car Rental🚘🚖 👇🏿👇🏿👇🏿 *SELANGOR* *KL* *Kami juga menyediakan perkhidmatan pelbagai jenis insuran kenderaan* Call or Wassap 👇🏻 0173917302 ☎📱📱 http://www.wasap.my/60173917302 https://www.instagram.com/mohdsaflie/ https://www.facebook.com/tagonkeretasewamurah/ #keretasewa  #keretasewamurah  #carrental  #vansewa  #mpvsewa  #marketingdigital  #baazaronline  #publicfigure  #onlinebisnes  #klteam  #ampang  #gombak  #kl  #klang  #meru  #sahabat  #murah  #tagonkeretasewa  #tagoncarrental  #sewakeretatagon  #uiagombak  #uia  #uitm  #usm  #student  #damansara  #jombeli  #food  #bestfriend 
PLANNER VIRAL 2018 🎉 .
35,000 naskhah telah terjual untuk batch 2 dan 3. .
.
Kami buka peluang batch-4 pada student yang nak cari income tambahan. Jom kita all out 2 bulan ni November & Disember 2017 dan jana side income sehingga 4 angka dalam masa 2 bulan ni. .
.

APE YANG MENARIK DALAM PLANNER NI ?? .
.
ADA ruangan:
📓 Set goal 2018
📓Calender 2018 & 2019
📓calender Hijri
📓2018 Planning Chart
📓 Info Islamik dan trivia
📓Monthly Plan
📓Weekly Plan
📓Mood tracker
📓Exercise Log
📓Mutabaah Amal
📓Prayer Times 📓Finance Tracker
📓Month Review 📓Ramdhan zone
📓Hafaz Quran in 365 days
📓52 weeks (1 year) money saving
📓4x free note (every month)
📓Cash flow duit bulanan .

Setiap page colourful 😍😍😍 Best ke tak ?

Harga Murah di pasaran !
Cuma RM20 sahaja. Whatsapp 0135137929.
.
#plannermurah #planner2018 #plannerawesome #utm #palapes #suksis #spm2017 #usm #uitm #uum #ukm #bazarpaknil #AuraInstaBatch12
PLANNER VIRAL 2018 🎉 . 35,000 naskhah telah terjual untuk batch 2 dan 3. . . Kami buka peluang batch-4 pada student yang nak cari income tambahan. Jom kita all out 2 bulan ni November & Disember 2017 dan jana side income sehingga 4 angka dalam masa 2 bulan ni. . . APE YANG MENARIK DALAM PLANNER NI ?? . . ADA ruangan: 📓 Set goal 2018 📓Calender 2018 & 2019 📓calender Hijri 📓2018 Planning Chart 📓 Info Islamik dan trivia 📓Monthly Plan 📓Weekly Plan 📓Mood tracker 📓Exercise Log 📓Mutabaah Amal 📓Prayer Times 📓Finance Tracker 📓Month Review 📓Ramdhan zone 📓Hafaz Quran in 365 days 📓52 weeks (1 year) money saving 📓4x free note (every month) 📓Cash flow duit bulanan . Setiap page colourful 😍😍😍 Best ke tak ? Harga Murah di pasaran ! Cuma RM20 sahaja. Whatsapp 0135137929. . #plannermurah  #planner2018  #plannerawesome  #utm  #palapes  #suksis  #spm2017  #usm  #uitm  #uum  #ukm  #bazarpaknil  #AuraInstaBatch12 
TAGON Ampang | Gombak | Meru
Car Rental🚘🚖 👇🏿👇🏿👇🏿 *SELANGOR* *KL* *Kami juga menyediakan perkhidmatan pelbagai jenis insuran kenderaan*

Call or Wassap
👇🏻
0173917302 ☎📱📱 http://www.wasap.my/60173917302

https://www.instagram.com/mohdsaflie/

https://www.facebook.com/tagonkeretasewamurah/

#keretasewa #keretasewamurah  #carrental #vansewa #mpvsewa #marketingdigital #baazaronline #publicfigure #onlinebisnes #klteam #ampang #gombak #kl #klang #meru #sahabat #murah #tagonkeretasewa #tagoncarrental #sewakeretatagon #uiagombak #uia #uitm #usm #student #damansara #jombeli #food #bestfriend
TAGON Ampang | Gombak | Meru Car Rental🚘🚖 👇🏿👇🏿👇🏿 *SELANGOR* *KL* *Kami juga menyediakan perkhidmatan pelbagai jenis insuran kenderaan* Call or Wassap 👇🏻 0173917302 ☎📱📱 http://www.wasap.my/60173917302 https://www.instagram.com/mohdsaflie/ https://www.facebook.com/tagonkeretasewamurah/ #keretasewa  #keretasewamurah  #carrental  #vansewa  #mpvsewa  #marketingdigital  #baazaronline  #publicfigure  #onlinebisnes  #klteam  #ampang  #gombak  #kl  #klang  #meru  #sahabat  #murah  #tagonkeretasewa  #tagoncarrental  #sewakeretatagon  #uiagombak  #uia  #uitm  #usm  #student  #damansara  #jombeli  #food  #bestfriend 
TAGON Ampang | Gombak | Meru
Car Rental🚘🚖 👇🏿👇🏿👇🏿 *SELANGOR* *KL* *Kami juga menyediakan perkhidmatan pelbagai jenis insuran kenderaan*

Call or Wassap
👇🏻
0173917302 ☎📱📱 http://www.wasap.my/60173917302

https://www.instagram.com/mohdsaflie/

https://www.facebook.com/tagonkeretasewamurah/

#keretasewa #keretasewamurah  #carrental #vansewa #mpvsewa #marketingdigital #baazaronline #publicfigure #onlinebisnes #klteam #ampang #gombak #kl #klang #meru #sahabat #murah #tagonkeretasewa #tagoncarrental #sewakeretatagon #uiagombak #uia #uitm #usm #student #damansara #jombeli #food #bestfriend
TAGON Ampang | Gombak | Meru Car Rental🚘🚖 👇🏿👇🏿👇🏿 *SELANGOR* *KL* *Kami juga menyediakan perkhidmatan pelbagai jenis insuran kenderaan* Call or Wassap 👇🏻 0173917302 ☎📱📱 http://www.wasap.my/60173917302 https://www.instagram.com/mohdsaflie/ https://www.facebook.com/tagonkeretasewamurah/ #keretasewa  #keretasewamurah  #carrental  #vansewa  #mpvsewa  #marketingdigital  #baazaronline  #publicfigure  #onlinebisnes  #klteam  #ampang  #gombak  #kl  #klang  #meru  #sahabat  #murah  #tagonkeretasewa  #tagoncarrental  #sewakeretatagon  #uiagombak  #uia  #uitm  #usm  #student  #damansara  #jombeli  #food  #bestfriend 
TAGON Ampang | Gombak | Meru
Car Rental🚘🚖 👇🏿👇🏿👇🏿 *SELANGOR* *KL* *Kami juga menyediakan perkhidmatan pelbagai jenis insuran kenderaan*

Call or Wassap
👇🏻
0173917302 ☎📱📱 http://www.wasap.my/60173917302

https://www.instagram.com/mohdsaflie/

https://www.facebook.com/tagonkeretasewamurah/

#keretasewa #keretasewamurah  #carrental #vansewa #mpvsewa #marketingdigital #baazaronline #publicfigure #onlinebisnes #klteam #ampang #gombak #kl #klang #meru #sahabat #murah #tagonkeretasewa #tagoncarrental #sewakeretatagon #uiagombak #uia #uitm #usm #student #damansara #jombeli #food #bestfriend
TAGON Ampang | Gombak | Meru Car Rental🚘🚖 👇🏿👇🏿👇🏿 *SELANGOR* *KL* *Kami juga menyediakan perkhidmatan pelbagai jenis insuran kenderaan* Call or Wassap 👇🏻 0173917302 ☎📱📱 http://www.wasap.my/60173917302 https://www.instagram.com/mohdsaflie/ https://www.facebook.com/tagonkeretasewamurah/ #keretasewa  #keretasewamurah  #carrental  #vansewa  #mpvsewa  #marketingdigital  #baazaronline  #publicfigure  #onlinebisnes  #klteam  #ampang  #gombak  #kl  #klang  #meru  #sahabat  #murah  #tagonkeretasewa  #tagoncarrental  #sewakeretatagon  #uiagombak  #uia  #uitm  #usm  #student  #damansara  #jombeli  #food  #bestfriend 
💢MELISSA MIX 4.0;
.
✓Ukuran 2.0 meter x 0.80 meter
✓Siap Inner
✓Inner Sejuk, Soft Cotton
✓Mudah bentuk
✓Heavy Korean Chiffon
✓Tak nipis
✓Tak panas ✓High Quality .
01139182633
.
.
#hayathijabterengganu #HAYATHIJAB #paka#dungun#codpakadungun #dropshipwanted #agentwanted #uia#uim#uitm#utp#kuim#kuis#kuin#umt#unisza#sayajual#tudunglabuh#bidang60#tudungbidang60#instantshawl#instantshawllabuh#fairyflare#melissamix
💢MELISSA MIX 4.0;
.
✓Ukuran 2.0 meter x 0.80 meter
✓Siap Inner
✓Inner Sejuk, Soft Cotton
✓Mudah bentuk
✓Heavy Korean Chiffon
✓Tak nipis
✓Tak panas ✓High Quality .
01139182633
.
.
#hayathijabterengganu #HAYATHIJAB #paka#dungun#codpakadungun #dropshipwanted #agentwanted #uia#uim#uitm#utp#kuim#kuis#kuin#umt#unisza#sayajual#tudunglabuh#bidang60#tudungbidang60#instantshawl#instantshawllabuh#fairyflare#melissamix
🌸 NEW COLLECTION 🌸
White Ripped Jeans .
Price : RM 69 free postage SM. SS + RM7
.
Measurement :
💋 size 27 
Waist | 27-29"
Hips | 35"
Tight | 20cm
Crotch | 26cm
Lenght | 96cm
.
💋 size 29 
Waist | 29-31"
Hips | 36"
Tight | 21cm
Crotch | 27cm
Lenght | 96cm
.
💋 size 31 
Waist | 31-33"
Hips | 37"
Tight | 22cm
Crotch | 28cm
Lenght | 98cm
.
💋 size 33 
Waist | 33-35"
Hips | 38"
Tight | 23cm
Crotch | 29cm
Lenght | 99cm
.
💋 size 35 
Waist | 35-37"
Hips | 39"
Tight | 24cm
Crotch | 30cm
Lenght | 100cm
.
🌸Material real jeans (memeri)
🌸Button and Zipper at front side
🌸Ripped at front side (tak nampak kulit)
.
To order : WHATSAPP 0127558447
(Klik je link kat bio👆)
.
🌸 NEW COLLECTION 🌸 White Ripped Jeans . Price : RM 69 free postage SM. SS + RM7 . Measurement : 💋 size 27 Waist | 27-29" Hips | 35" Tight | 20cm Crotch | 26cm Lenght | 96cm . 💋 size 29 Waist | 29-31" Hips | 36" Tight | 21cm Crotch | 27cm Lenght | 96cm . 💋 size 31 Waist | 31-33" Hips | 37" Tight | 22cm Crotch | 28cm Lenght | 98cm . 💋 size 33 Waist | 33-35" Hips | 38" Tight | 23cm Crotch | 29cm Lenght | 99cm . 💋 size 35 Waist | 35-37" Hips | 39" Tight | 24cm Crotch | 30cm Lenght | 100cm . 🌸Material real jeans (memeri) 🌸Button and Zipper at front side 🌸Ripped at front side (tak nampak kulit) . To order : WHATSAPP 0127558447 (Klik je link kat bio👆) .
💢MELISSA MIX 4.0;
.
✓Ukuran 2.0 meter x 0.80 meter
✓Siap Inner
✓Inner Sejuk, Soft Cotton
✓Mudah bentuk
✓Heavy Korean Chiffon
✓Tak nipis
✓Tak panas ✓High Quality .
01139182633
.
.
#hayathijabterengganu #HAYATHIJAB #paka#dungun#codpakadungun #dropshipwanted #agentwanted #uia#uim#uitm#utp#kuim#kuis#kuin#umt#unisza#sayajual#tudunglabuh#bidang60#tudungbidang60#instantshawl#instantshawllabuh#fairyflare#melissamix
TAGON Ampang | Gombak | Meru
Car Rental🚘🚖 👇🏿👇🏿👇🏿 *SELANGOR* *KL* *Kami juga menyediakan perkhidmatan pelbagai jenis insuran kenderaan*

Call or Wassap
👇🏻
0173917302 ☎📱📱 http://www.wasap.my/60173917302

https://www.instagram.com/mohdsaflie/

https://www.facebook.com/tagonkeretasewamurah/

#keretasewa #keretasewamurah  #carrental #vansewa #mpvsewa #marketingdigital #baazaronline #publicfigure #onlinebisnes #klteam #ampang #gombak #kl #klang #meru #sahabat #murah #tagonkeretasewa #tagoncarrental #sewakeretatagon #uiagombak #uia #uitm #usm #student #damansara #jombeli #food #bestfriend
TAGON Ampang | Gombak | Meru Car Rental🚘🚖 👇🏿👇🏿👇🏿 *SELANGOR* *KL* *Kami juga menyediakan perkhidmatan pelbagai jenis insuran kenderaan* Call or Wassap 👇🏻 0173917302 ☎📱📱 http://www.wasap.my/60173917302 https://www.instagram.com/mohdsaflie/ https://www.facebook.com/tagonkeretasewamurah/ #keretasewa  #keretasewamurah  #carrental  #vansewa  #mpvsewa  #marketingdigital  #baazaronline  #publicfigure  #onlinebisnes  #klteam  #ampang  #gombak  #kl  #klang  #meru  #sahabat  #murah  #tagonkeretasewa  #tagoncarrental  #sewakeretatagon  #uiagombak  #uia  #uitm  #usm  #student  #damansara  #jombeli  #food  #bestfriend 
TAGON Ampang | Gombak | Meru
Car Rental🚘🚖 👇🏿👇🏿👇🏿 *SELANGOR* *KL* *Kami juga menyediakan perkhidmatan pelbagai jenis insuran kenderaan*

Call or Wassap
👇🏻
0173917302 ☎📱📱 http://www.wasap.my/60173917302

https://www.instagram.com/mohdsaflie/

https://www.facebook.com/tagonkeretasewamurah/

#keretasewa #keretasewamurah  #carrental #vansewa #mpvsewa #marketingdigital #baazaronline #publicfigure #onlinebisnes #klteam #ampang #gombak #kl #klang #meru #sahabat #murah #tagonkeretasewa #tagoncarrental #sewakeretatagon #uiagombak #uia #uitm #usm #student #damansara #jombeli #food #bestfriend
TAGON Ampang | Gombak | Meru Car Rental🚘🚖 👇🏿👇🏿👇🏿 *SELANGOR* *KL* *Kami juga menyediakan perkhidmatan pelbagai jenis insuran kenderaan* Call or Wassap 👇🏻 0173917302 ☎📱📱 http://www.wasap.my/60173917302 https://www.instagram.com/mohdsaflie/ https://www.facebook.com/tagonkeretasewamurah/ #keretasewa  #keretasewamurah  #carrental  #vansewa  #mpvsewa  #marketingdigital  #baazaronline  #publicfigure  #onlinebisnes  #klteam  #ampang  #gombak  #kl  #klang  #meru  #sahabat  #murah  #tagonkeretasewa  #tagoncarrental  #sewakeretatagon  #uiagombak  #uia  #uitm  #usm  #student  #damansara  #jombeli  #food  #bestfriend 
Haiiii korang .... Kite ade buat set baru taw dgn fd alora nie ... Kite nk bg RM 70 kt korang..siap ad free gift beauty blender lgi ...haaa stock limited taw ..mehh cepat2 dptkan set bajet alora fd nie ...nnti dh habis stock jgn menangis tepi bucu katil yea ... Set laku keras nie ... RM 70 ONLY!!!!!! Cepat2 grab set bajet nie uollss ... #aloraskincare #alora3in1 #alorafoundation #orirbellefoundation #AloraSkinz #narsbeauty #narscosmetics #malaysia #uitm #upm
Haiiii korang .... Kite ade buat set baru taw dgn fd alora nie ... Kite nk bg RM 70 kt korang..siap ad free gift beauty blender lgi ...haaa stock limited taw ..mehh cepat2 dptkan set bajet alora fd nie ...nnti dh habis stock jgn menangis tepi bucu katil yea ... Set laku keras nie ... RM 70 ONLY!!!!!! Cepat2 grab set bajet nie uollss ... #aloraskincare #alora3in1 #alorafoundation #orirbellefoundation #AloraSkinz #narsbeauty #narscosmetics #malaysia #uitm #upm
1. Material high quality cotton lycra

2. Warna cantik-cantik  Dua tone warna, gelap  dan pastel

3. Material lembut

4. Material sejuk

5. Serap peluh (rambut tak bau kepam)

6. Boleh basuh mesin

7. Tak mengembang

8. Tak berbulu

9. Warna tak luntur

10. Melekap elok di kepala

11. Tak bergerak kedepan kebelakang bila pakai

12. Sesuai untuk semua saiz kepala (free saiz)

13. Tahan lama (penggunaan dan penjagaan yang baik)

14. Tak sakit telinga

15. Tak sakit kepala

16. Harga murah RM10.00 sehelai

Whatsapp 01119415893
Harga tak termasuk postage

Promosi beli 5 free tudung

#innersnowcap #snowcap #inner #innerbungkus #serkupkepala #terbus #innerwarda  #innersnowcapmurah
#innersnowcapcantik #innersnowcapborong #innersnowcapwarda #innersnowcapberhantu #uitm #uum  #uitmshahalam #putrajaya #uiagombak #um #usm #ukm #politeknik #kptm  #kelantan #innerbungkushaydascarf
#innerbungkusviral
1. Material high quality cotton lycra 2. Warna cantik-cantik Dua tone warna, gelap dan pastel 3. Material lembut 4. Material sejuk 5. Serap peluh (rambut tak bau kepam) 6. Boleh basuh mesin 7. Tak mengembang 8. Tak berbulu 9. Warna tak luntur 10. Melekap elok di kepala 11. Tak bergerak kedepan kebelakang bila pakai 12. Sesuai untuk semua saiz kepala (free saiz) 13. Tahan lama (penggunaan dan penjagaan yang baik) 14. Tak sakit telinga 15. Tak sakit kepala 16. Harga murah RM10.00 sehelai Whatsapp 01119415893 Harga tak termasuk postage Promosi beli 5 free tudung #innersnowcap  #snowcap  #inner  #innerbungkus  #serkupkepala  #terbus  #innerwarda  #innersnowcapmurah  #innersnowcapcantik  #innersnowcapborong  #innersnowcapwarda  #innersnowcapberhantu  #uitm  #uum  #uitmshahalam  #putrajaya  #uiagombak  #um  #usm  #ukm  #politeknik  #kptm  #kelantan  #innerbungkushaydascarf  #innerbungkusviral 
💢MELISSA MIX 4.0;
.
✓Ukuran 2.0 meter x 0.80 meter
✓Siap Inner
✓Inner Sejuk, Soft Cotton
✓Mudah bentuk
✓Heavy Korean Chiffon
✓Tak nipis
✓Tak panas ✓High Quality .
01139182633
.
.
#hayathijabterengganu #HAYATHIJAB #paka#dungun#codpakadungun #dropshipwanted #agentwanted #uia#uim#uitm#utp#kuim#kuis#kuin#umt#unisza#sayajual#tudunglabuh#bidang60#tudungbidang60#instantshawl#instantshawllabuh#fairyflare#melissamix
💢MELISSA MIX 4.0;
.
✓Ukuran 2.0 meter x 0.80 meter
✓Siap Inner
✓Inner Sejuk, Soft Cotton
✓Mudah bentuk
✓Heavy Korean Chiffon
✓Tak nipis
✓Tak panas ✓High Quality .
01139182633
.
.
#hayathijabterengganu #HAYATHIJAB #paka#dungun#codpakadungun #dropshipwanted #agentwanted #uia#uim#uitm#utp#kuim#kuis#kuin#umt#unisza#sayajual#tudunglabuh#bidang60#tudungbidang60#instantshawl#instantshawllabuh#fairyflare#melissamix
🌸 NEW COLLECTION 🌸
White Ripped Jeans .
Price : RM 69 free postage SM. SS + RM7
.
Measurement :
💋 size 27 
Waist | 27-29"
Hips | 35"
Tight | 20cm
Crotch | 26cm
Lenght | 96cm
.
💋 size 29 
Waist | 29-31"
Hips | 36"
Tight | 21cm
Crotch | 27cm
Lenght | 96cm
.
💋 size 31 
Waist | 31-33"
Hips | 37"
Tight | 22cm
Crotch | 28cm
Lenght | 98cm
.
💋 size 33 
Waist | 33-35"
Hips | 38"
Tight | 23cm
Crotch | 29cm
Lenght | 99cm
.
💋 size 35 
Waist | 35-37"
Hips | 39"
Tight | 24cm
Crotch | 30cm
Lenght | 100cm
.
🌸Material real jeans (memeri)
🌸Button and Zipper at front side
🌸Ripped at front side (tak nampak kulit)
.
To order : WHATSAPP 0127558447
(Klik je link kat bio👆)
.
🌸 NEW COLLECTION 🌸 White Ripped Jeans . Price : RM 69 free postage SM. SS + RM7 . Measurement : 💋 size 27 Waist | 27-29" Hips | 35" Tight | 20cm Crotch | 26cm Lenght | 96cm . 💋 size 29 Waist | 29-31" Hips | 36" Tight | 21cm Crotch | 27cm Lenght | 96cm . 💋 size 31 Waist | 31-33" Hips | 37" Tight | 22cm Crotch | 28cm Lenght | 98cm . 💋 size 33 Waist | 33-35" Hips | 38" Tight | 23cm Crotch | 29cm Lenght | 99cm . 💋 size 35 Waist | 35-37" Hips | 39" Tight | 24cm Crotch | 30cm Lenght | 100cm . 🌸Material real jeans (memeri) 🌸Button and Zipper at front side 🌸Ripped at front side (tak nampak kulit) . To order : WHATSAPP 0127558447 (Klik je link kat bio👆) .
💢MELISSA MIX 4.0;
.
✓Ukuran 2.0 meter x 0.80 meter
✓Siap Inner
✓Inner Sejuk, Soft Cotton
✓Mudah bentuk
✓Heavy Korean Chiffon
✓Tak nipis
✓Tak panas ✓High Quality .
01139182633
.
.
#hayathijabterengganu #HAYATHIJAB #paka#dungun#codpakadungun #dropshipwanted #agentwanted #uia#uim#uitm#utp#kuim#kuis#kuin#umt#unisza#sayajual#tudunglabuh#bidang60#tudungbidang60#instantshawl#instantshawllabuh#fairyflare#melissamix
Black Timber , New Type System ✅HIGH QUALITY MATERIAL.
✅REAL DEFINITION.
✅3D GRAPHIC.
✅💯% COTTON SHIRT 👕.
✅Soft comfortable fabric.
✅High quality silk screen printing.
✅Machine washable.

Size chart 👕:
S - chest 17" length  28"
M - chest 19" length 29"
L - chest 21" length 30"
XL - chest 23" length 31"
XXL- chest 25" length 32"

Size 👕  M :RM 37 
Postage 📦📮 : (SM) RM 8 ,(SS) RM 12

Buy 3 T-Shirt 👕👕👕 🆓 POSTAGE 📦📮 (SM) (SS) + RM 5

HOW TO ORDER📝 :
1)📷Screenshot picture
2)What's app 📲011-21432814.

#kualalumpur #jurassicworld #politeknik #perak #kelantan #blacktimber #kelantanese #tshirtjurassicworld #sabah #selangor #jurassicworldshirt #sabahan #johorean #newtypesystem #terengganu #pahang #melaka #tshirt #johor #sungaipetani #loudtees_outlet  #kedahan #negerisembilan #sarawak #pulaupinang #jdt #bazaarpaknil #uitm #penang #bazarpaknil
Black Timber , New Type System ✅HIGH QUALITY MATERIAL. ✅REAL DEFINITION. ✅3D GRAPHIC. ✅💯% COTTON SHIRT 👕. ✅Soft comfortable fabric. ✅High quality silk screen printing. ✅Machine washable. Size chart 👕: S - chest 17" length 28" M - chest 19" length 29" L - chest 21" length 30" XL - chest 23" length 31" XXL- chest 25" length 32" Size 👕 M :RM 37 Postage 📦📮 : (SM) RM 8 ,(SS) RM 12 Buy 3 T-Shirt 👕👕👕 🆓 POSTAGE 📦📮 (SM) (SS) + RM 5 HOW TO ORDER📝 : 1)📷Screenshot picture 2)What's app 📲011-21432814. #kualalumpur  #jurassicworld  #politeknik  #perak  #kelantan  #blacktimber  #kelantanese  #tshirtjurassicworld  #sabah  #selangor  #jurassicworldshirt  #sabahan  #johorean  #newtypesystem  #terengganu  #pahang  #melaka  #tshirt  #johor  #sungaipetani  #loudtees_outlet  #kedahan  #negerisembilan  #sarawak  #pulaupinang  #jdt  #bazaarpaknil  #uitm  #penang  #bazarpaknil 
TAGON Ampang | Gombak | Meru
Car Rental🚘🚖 👇🏿👇🏿👇🏿 *SELANGOR* *KL* *Kami juga menyediakan perkhidmatan pelbagai jenis insuran kenderaan*

Call or Wassap
👇🏻
0173917302 ☎📱📱 http://www.wasap.my/60173917302

https://www.instagram.com/mohdsaflie/

https://www.facebook.com/tagonkeretasewamurah/

#keretasewa #keretasewamurah  #carrental #vansewa #mpvsewa #marketingdigital #baazaronline #publicfigure #onlinebisnes #klteam #ampang #gombak #kl #klang #meru #sahabat #murah #tagonkeretasewa #tagoncarrental #sewakeretatagon #uiagombak #uia #uitm #usm #student #damansara #jombeli #food #bestfriend
TAGON Ampang | Gombak | Meru Car Rental🚘🚖 👇🏿👇🏿👇🏿 *SELANGOR* *KL* *Kami juga menyediakan perkhidmatan pelbagai jenis insuran kenderaan* Call or Wassap 👇🏻 0173917302 ☎📱📱 http://www.wasap.my/60173917302 https://www.instagram.com/mohdsaflie/ https://www.facebook.com/tagonkeretasewamurah/ #keretasewa  #keretasewamurah  #carrental  #vansewa  #mpvsewa  #marketingdigital  #baazaronline  #publicfigure  #onlinebisnes  #klteam  #ampang  #gombak  #kl  #klang  #meru  #sahabat  #murah  #tagonkeretasewa  #tagoncarrental  #sewakeretatagon  #uiagombak  #uia  #uitm  #usm  #student  #damansara  #jombeli  #food  #bestfriend 
Nathania Printed Blouse
#nathaniaprintedblousebyhnc
Code: 3445A
-
Material: Arianna Silk Cotton
( Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai)
-
Size:  36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55
-
🌟Tangan Getah
-
💰Harga : RM53
Postage : Rm8sm/Rm11ss
-
Ukuran refer 👇
#nathariaprintedblousesizingchart
________________________
-
Order Whatsapp : (Niesa)
+60182744502
+60182744502
+60182744502
-
-Ready Stock-
❗Pengeposan isnin hingga jumaat❗
#nathariaprintedblouse #blouseayanna #blouseplussize #blouseprinted #blousemurah #blouseterkini  #blouseviral #blousehot #blouseflowerprinted #student #office #teacher #ootd #casual #uitm #ipta #ipt #usm
Nathania Printed Blouse #nathaniaprintedblousebyhnc  Code: 3445A - Material: Arianna Silk Cotton ( Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai) - Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 - 🌟Tangan Getah - 💰Harga : RM53 Postage : Rm8sm/Rm11ss - Ukuran refer 👇 #nathariaprintedblousesizingchart  ________________________ - Order Whatsapp : (Niesa) +60182744502 +60182744502 +60182744502 - -Ready Stock- ❗Pengeposan isnin hingga jumaat❗ #nathariaprintedblouse  #blouseayanna  #blouseplussize  #blouseprinted  #blousemurah  #blouseterkini  #blouseviral  #blousehot  #blouseflowerprinted  #student  #office  #teacher  #ootd  #casual  #uitm  #ipta  #ipt  #usm 
Sobella "ORANGE KISS"
.
READY STOCK!!📣📣📣
but.. dah tak byk yer..
.
Best sgt2 sebab!!..
💄Tidak mengeringkan bibir.
💄Tahan lama lebih 8 jam++
💄Mesra wuduk, senang untuk di bersihkn.
💄Tanpa alkohol.
.
💁Ada madu yg dapat melembapkan bibir serta membaik pulih bibir yg kering dan hitam.
Paling penting mesti konsisten. 😎😎😎
.
Berminat??
Wassap terus ke sini
0129348978
0129348978
.
RM 38 ONLY 
add rm8 (sm)/ rm12(ss)
.
#sobellacosmetics 
#sobellalipstick 
#sobellalipmatte 
#sayajuallipstick 
#nurscollections 
#lipstickviral2017 
#lipstickoriginal
#sobellabeauty
#mualipstick
#lipsmatte
#lipstickmurah
#sobellaselangor 
#sobellabandarsaujanaputra 
#sobellakualalumpur 
#sobellamelaka
#sobellamuar#uitm #uniten #upsi #ukm #um #utm #utem #upm
#mahsauniversitybandarsaujanaputra
#titiancinta
#redvelvetdrama
Sobella "ORANGE KISS" . READY STOCK!!📣📣📣 but.. dah tak byk yer.. . Best sgt2 sebab!!.. 💄Tidak mengeringkan bibir. 💄Tahan lama lebih 8 jam++ 💄Mesra wuduk, senang untuk di bersihkn. 💄Tanpa alkohol. . 💁Ada madu yg dapat melembapkan bibir serta membaik pulih bibir yg kering dan hitam. Paling penting mesti konsisten. 😎😎😎 . Berminat?? Wassap terus ke sini 0129348978 0129348978 . RM 38 ONLY add rm8 (sm)/ rm12(ss) . #sobellacosmetics  #sobellalipstick  #sobellalipmatte  #sayajuallipstick  #nurscollections  #lipstickviral2017  #lipstickoriginal  #sobellabeauty  #mualipstick  #lipsmatte  #lipstickmurah  #sobellaselangor  #sobellabandarsaujanaputra  #sobellakualalumpur  #sobellamelaka  #sobellamuar #uitm  #uniten  #upsi  #ukm  #um  #utm  #utem  #upm  #mahsauniversitybandarsaujanaputra  #titiancinta  #redvelvetdrama 
Nahhhh untuk kamu
.
Bukan gred A B C
Bukan COPY original 90%
Bukan China
.
Ini 💯 original Swarovski Austria
.
Sebaris jenama terkenal 😍
Nahhhh untuk kamu . Bukan gred A B C Bukan COPY original 90% Bukan China . Ini 💯 original Swarovski Austria . Sebaris jenama terkenal 😍
Nathania Printed Blouse
#nathaniaprintedblousebyhnc
Code: 3445A
-
Material: Arianna Silk Cotton
( Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai)
-
Size:  36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55
-
🌟Tangan Getah
-
💰Harga : RM53
Postage : Rm8sm/Rm11ss
-
Ukuran refer 👇
#nathariaprintedblousesizingchart
________________________
-
Order Whatsapp : (Niesa)
+60182744502
+60182744502
+60182744502
-
-Ready Stock-
❗Pengeposan isnin hingga jumaat❗
#nathariaprintedblouse #blouseayanna #blouseplussize #blouseprinted #blousemurah #blouseterkini  #blouseviral #blousehot #blouseflowerprinted #student #office #teacher #ootd #casual #uitm #ipta #ipt #usm
Nathania Printed Blouse #nathaniaprintedblousebyhnc  Code: 3445A - Material: Arianna Silk Cotton ( Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai) - Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 - 🌟Tangan Getah - 💰Harga : RM53 Postage : Rm8sm/Rm11ss - Ukuran refer 👇 #nathariaprintedblousesizingchart  ________________________ - Order Whatsapp : (Niesa) +60182744502 +60182744502 +60182744502 - -Ready Stock- ❗Pengeposan isnin hingga jumaat❗ #nathariaprintedblouse  #blouseayanna  #blouseplussize  #blouseprinted  #blousemurah  #blouseterkini  #blouseviral  #blousehot  #blouseflowerprinted  #student  #office  #teacher  #ootd  #casual  #uitm  #ipta  #ipt  #usm 
Ehemmm ehemmm korang tak tergodaa kee tuuu 😁
.
Sis ni hari2 hadap coklat, setiap kali nak packing mesti akan ngap 1 coklat 😂
.
Murahh jeee sis jual, harga kasih sayang 😘
.
MILKA DAIM 🍫
.
1 pcs RM 15

Harga tak termasuk postage

Whatsapp 0173201938

#ramenmurah #ramenchallenge #samyangmurah #samyangicemurah #samyangstewmurah #ramensamyang #ramenkoreamurah #sayajualsamyang #sayajualramen #ramenpedas #samyangpedas #uitm #uum #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #sayajualcoklat #coklatdaim #coklatpepero #coklatmilka #meggikorea #coklatnutella #milocubemurah #milostickmurah #coklatlangkawi #nutelladipngo  #peperomurah #milkadaim #coklatmilkamurah
Ehemmm ehemmm korang tak tergodaa kee tuuu 😁 . Sis ni hari2 hadap coklat, setiap kali nak packing mesti akan ngap 1 coklat 😂 . Murahh jeee sis jual, harga kasih sayang 😘 . MILKA DAIM 🍫 . 1 pcs RM 15 Harga tak termasuk postage Whatsapp 0173201938 #ramenmurah  #ramenchallenge  #samyangmurah  #samyangicemurah  #samyangstewmurah  #ramensamyang  #ramenkoreamurah  #sayajualsamyang  #sayajualramen  #ramenpedas  #samyangpedas  #uitm  #uum  #bazarpaknil  #bazarpaknilmurah  #sayajualcoklat  #coklatdaim  #coklatpepero  #coklatmilka  #meggikorea  #coklatnutella  #milocubemurah  #milostickmurah  #coklatlangkawi  #nutelladipngo  #peperomurah  #milkadaim  #coklatmilkamurah 
💢MELISSA MIX 4.0;
.
✓Ukuran 2.0 meter x 0.80 meter
✓Siap Inner
✓Inner Sejuk, Soft Cotton
✓Mudah bentuk
✓Heavy Korean Chiffon
✓Tak nipis
✓Tak panas ✓High Quality .
01139182633
.
.
#hayathijabterengganu #HAYATHIJAB #paka#dungun#codpakadungun #dropshipwanted #agentwanted #uia#uim#uitm#utp#kuim#kuis#kuin#umt#unisza#sayajual#tudunglabuh#bidang60#tudungbidang60#instantshawl#instantshawllabuh#fairyflare#melissamix
💢MELISSA MIX 4.0;
.
✓Ukuran 2.0 meter x 0.80 meter
✓Siap Inner
✓Inner Sejuk, Soft Cotton
✓Mudah bentuk
✓Heavy Korean Chiffon
✓Tak nipis
✓Tak panas ✓High Quality .
01139182633
.
.
#hayathijabterengganu #HAYATHIJAB #paka#dungun#codpakadungun #dropshipwanted #agentwanted #uia#uim#uitm#utp#kuim#kuis#kuin#umt#unisza#sayajual#tudunglabuh#bidang60#tudungbidang60#instantshawl#instantshawllabuh#fairyflare#melissamix
Nathania Printed Blouse
#nathaniaprintedblousebyhnc
Code: 3445A
-
Material: Arianna Silk Cotton
( Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai)
-
Size:  36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55
-
🌟Tangan Getah
-
💰Harga : RM53
Postage : Rm8sm/Rm11ss
-
Ukuran refer 👇
#nathariaprintedblousesizingchart
________________________
-
Order Whatsapp : (Niesa)
+60182744502
+60182744502
+60182744502
-
-Ready Stock-
❗Pengeposan isnin hingga jumaat❗
#nathariaprintedblouse #blouseayanna #blouseplussize #blouseprinted #blousemurah #blouseterkini  #blouseviral #blousehot #blouseflowerprinted #student #office #teacher #ootd #casual #uitm #ipta #ipt #usm
Nathania Printed Blouse #nathaniaprintedblousebyhnc  Code: 3445A - Material: Arianna Silk Cotton ( Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai) - Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 - 🌟Tangan Getah - 💰Harga : RM53 Postage : Rm8sm/Rm11ss - Ukuran refer 👇 #nathariaprintedblousesizingchart  ________________________ - Order Whatsapp : (Niesa) +60182744502 +60182744502 +60182744502 - -Ready Stock- ❗Pengeposan isnin hingga jumaat❗ #nathariaprintedblouse  #blouseayanna  #blouseplussize  #blouseprinted  #blousemurah  #blouseterkini  #blouseviral  #blousehot  #blouseflowerprinted  #student  #office  #teacher  #ootd  #casual  #uitm  #ipta  #ipt  #usm 
💢MELISSA MIX 4.0;
.
✓Ukuran 2.0 meter x 0.80 meter
✓Siap Inner
✓Inner Sejuk, Soft Cotton
✓Mudah bentuk
✓Heavy Korean Chiffon
✓Tak nipis
✓Tak panas ✓High Quality .
01139182633
.
.
#hayathijabterengganu #HAYATHIJAB #paka#dungun#codpakadungun #dropshipwanted #agentwanted #uia#uim#uitm#utp#kuim#kuis#kuin#umt#unisza#sayajual#tudunglabuh#bidang60#tudungbidang60#instantshawl#instantshawllabuh#fairyflare#melissamix
OFIS PANTS👖
.
1. NUDE PINK
2. LIGHT GREY
3. ALMOND
4. CREAM WHITE
5. NAVY BLUE
6. BLACK
.
.
1helai : RM 50 
3helai : RM100 (Boleh campur dengan blouse bajet)
.
POSTAGE
📮RM10SM
📮RM15SS
.
Material ; COTTON SPANDEX (COMFORT, ELASTIC)
.
✅BERPOKET KIRI & KANAN
✅RUBBER WAIST
.
.
WHATSAPP | TELEGRAM
📲011-21157525
📲011-21157525
📲011-21157525
.
.
.
#yearendsale #clearancestock #warehousesale #jubahmurah #blousemurah  #longtopmurah #jubah #blouse #detoks #tipskurus #pants #bawalmurah #bawal #tudung #blousewanita #igshop #igshopmurah #bajuraya #bajuraya2017 
#blousebaru #blousewanita #shahalam #ukm #uitm #klang #subang #detoks
OFIS PANTS👖 . 1. NUDE PINK 2. LIGHT GREY 3. ALMOND 4. CREAM WHITE 5. NAVY BLUE 6. BLACK . . 1helai : RM 50 3helai : RM100 (Boleh campur dengan blouse bajet) . POSTAGE 📮RM10SM 📮RM15SS . Material ; COTTON SPANDEX (COMFORT, ELASTIC) . ✅BERPOKET KIRI & KANAN ✅RUBBER WAIST . . WHATSAPP | TELEGRAM 📲011-21157525 📲011-21157525 📲011-21157525 . . . #yearendsale  #clearancestock  #warehousesale  #jubahmurah  #blousemurah  #longtopmurah  #jubah  #blouse  #detoks  #tipskurus  #pants  #bawalmurah  #bawal  #tudung  #blousewanita  #igshop  #igshopmurah  #bajuraya  #bajuraya2017  #blousebaru  #blousewanita  #shahalam  #ukm  #uitm  #klang  #subang  #detoks 
Sobella "PINK MELON"
.
READY STOCK!!📣📣📣
but.. dah tak byk yer..
.
Best sgt2 sebab!!..
💄Tidak mengeringkan bibir.
💄Tahan lama lebih 8 jam++
💄Mesra wuduk, senang untuk di bersihkn.
💄Tanpa alkohol.
.
💁Ada madu yg dapat melembapkan bibir serta membaik pulih bibir yg kering dan hitam.
Paling penting mesti konsisten. 😎😎😎
.
Berminat??
Wassap terus ke sini
0129348978
0129348978
.
RM 38 ONLY 
add rm8 (sm)/ rm12(ss)
.
#sobellacosmetics 
#sobellalipstick 
#sobellalipmatte 
#sayajuallipstick 
#nurscollections 
#lipstickviral2017 
#lipstickoriginal
#sobellabeauty
#mualipstick
#lipsmatte
#lipstickmurah
#sobellaselangor 
#sobellabandarsaujanaputra 
#sobellakualalumpur 
#sobellamelaka
#sobellamuar#uitm #uniten #upsi #ukm #um #utm #utem #upm
#mahsauniversitybandarsaujanaputra
#titiancinta
#redvelvetdrama
Sobella "PINK MELON" . READY STOCK!!📣📣📣 but.. dah tak byk yer.. . Best sgt2 sebab!!.. 💄Tidak mengeringkan bibir. 💄Tahan lama lebih 8 jam++ 💄Mesra wuduk, senang untuk di bersihkn. 💄Tanpa alkohol. . 💁Ada madu yg dapat melembapkan bibir serta membaik pulih bibir yg kering dan hitam. Paling penting mesti konsisten. 😎😎😎 . Berminat?? Wassap terus ke sini 0129348978 0129348978 . RM 38 ONLY add rm8 (sm)/ rm12(ss) . #sobellacosmetics  #sobellalipstick  #sobellalipmatte  #sayajuallipstick  #nurscollections  #lipstickviral2017  #lipstickoriginal  #sobellabeauty  #mualipstick  #lipsmatte  #lipstickmurah  #sobellaselangor  #sobellabandarsaujanaputra  #sobellakualalumpur  #sobellamelaka  #sobellamuar #uitm  #uniten  #upsi  #ukm  #um  #utm  #utem  #upm  #mahsauniversitybandarsaujanaputra  #titiancinta  #redvelvetdrama 
Please Say ....
.
X jeragat 
X jerawat
X kulit kusam
X parut
X blackhead .
Guna skincare 5 in 1 KC
.
Wasap.my/60163302546 .
Treatment ,sunblock,beauty soap ,day & night cream
Please Say .... . X jeragat X jerawat X kulit kusam X parut X blackhead . Guna skincare 5 in 1 KC . Wasap.my/60163302546 . Treatment ,sunblock,beauty soap ,day & night cream
Special offer will be coming guys.... 😎😎😎 #eusahawan#uitm#kampusbandarayamelaka#MAMA4#wauesthetics#wangi#perfumemampumilik
🌸 NEW COLLECTION 🌸
White Ripped Jeans .
Price : RM 69 free postage SM. SS + RM7
.
Measurement :
💋 size 27 
Waist | 27-29"
Hips | 35"
Tight | 20cm
Crotch | 26cm
Lenght | 96cm
.
💋 size 29 
Waist | 29-31"
Hips | 36"
Tight | 21cm
Crotch | 27cm
Lenght | 96cm
.
💋 size 31 
Waist | 31-33"
Hips | 37"
Tight | 22cm
Crotch | 28cm
Lenght | 98cm
.
💋 size 33 
Waist | 33-35"
Hips | 38"
Tight | 23cm
Crotch | 29cm
Lenght | 99cm
.
💋 size 35 
Waist | 35-37"
Hips | 39"
Tight | 24cm
Crotch | 30cm
Lenght | 100cm
.
🌸Material real jeans (memeri)
🌸Button and Zipper at front side
🌸Ripped at front side (tak nampak kulit)
.
To order : WHATSAPP 0127558447
(Klik je link kat bio👆)
.
🌸 NEW COLLECTION 🌸 White Ripped Jeans . Price : RM 69 free postage SM. SS + RM7 . Measurement : 💋 size 27 Waist | 27-29" Hips | 35" Tight | 20cm Crotch | 26cm Lenght | 96cm . 💋 size 29 Waist | 29-31" Hips | 36" Tight | 21cm Crotch | 27cm Lenght | 96cm . 💋 size 31 Waist | 31-33" Hips | 37" Tight | 22cm Crotch | 28cm Lenght | 98cm . 💋 size 33 Waist | 33-35" Hips | 38" Tight | 23cm Crotch | 29cm Lenght | 99cm . 💋 size 35 Waist | 35-37" Hips | 39" Tight | 24cm Crotch | 30cm Lenght | 100cm . 🌸Material real jeans (memeri) 🌸Button and Zipper at front side 🌸Ripped at front side (tak nampak kulit) . To order : WHATSAPP 0127558447 (Klik je link kat bio👆) .
Please Say ....
.
X jeragat 
X jerawat
X kulit kusam
X parut
X blackhead .
Guna skincare 5 in 1 KC
.
Wasap.my/60163302546 .
Treatment ,sunblock,beauty soap ,day & night cream
Please Say .... . X jeragat X jerawat X kulit kusam X parut X blackhead . Guna skincare 5 in 1 KC . Wasap.my/60163302546 . Treatment ,sunblock,beauty soap ,day & night cream
ASSALAMU'ALAIKUM, HAI 😊
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
💥 COPY ORIGINAL (PREORDER):
New Balance NB 574 v2
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
💥 Size : 40-44
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
💥Harga : Rm170Sm, Rm175ss
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
Berminat? 😆
Tekan link di bio untuk order.😉
.
Macam mana nak order? 😐
󾠮 Screenshot gambar kasut
󾠯 Tekan link di bio untuk wasap saya
󾠰 Send screenshot dan saiz kasut anda
.
📌Hubungi/ Wasap
📲 01119812364
📲 01119812364
📲 01119812364
.
Korang nak kasut discount tak?🙋
✅Kalau korang nk korang boleh tengok
di story @sneakers.ksl
✅Kami akan update setiap hari kasut
apa yg akan dilelong!!
P/S: tengok pada stock yg masih ada
(Siape lambat dia rugi)
.
Mencari kasut futsal, sukan & bola?
Follow 👉 @kasutfutsal.ksl

#sayajual 
#kasutmurah 
#sayajualkasut 
#sayajualmurah 
#kasutmalaysia 
#malaysia 
#bazaarpaknil 
#shoes 
#kasutcantik 
#sayajualkasutmurah 
#bazarpaknil 
#kasutlelaki 
#visitmyig 
#nike 
#kasutmurahmalaysia 
#murah 
#instashop 
#kasutsukan 
#sneakers 
#lokalah 
#kasutperempuan 
#igshop 
#kedaikasut 
#sayajualonline 
#adidas 
#onlineshop 
#igshopmalaysia
#kasutpreorder 
#uitm 
#kasutonlin
ASSALAMU'ALAIKUM, HAI 😊 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 💥 COPY ORIGINAL (PREORDER): New Balance NB 574 v2 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 💥 Size : 40-44 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 💥Harga : Rm170Sm, Rm175ss ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . Berminat? 😆 Tekan link di bio untuk order.😉 . Macam mana nak order? 😐 󾠮 Screenshot gambar kasut 󾠯 Tekan link di bio untuk wasap saya 󾠰 Send screenshot dan saiz kasut anda . 📌Hubungi/ Wasap 📲 01119812364 📲 01119812364 📲 01119812364 . Korang nak kasut discount tak?🙋 ✅Kalau korang nk korang boleh tengok di story @sneakers.ksl ✅Kami akan update setiap hari kasut apa yg akan dilelong!! P/S: tengok pada stock yg masih ada (Siape lambat dia rugi) . Mencari kasut futsal, sukan & bola? Follow 👉 @kasutfutsal.ksl #sayajual  #kasutmurah  #sayajualkasut  #sayajualmurah  #kasutmalaysia  #malaysia  #bazaarpaknil  #shoes  #kasutcantik  #sayajualkasutmurah  #bazarpaknil  #kasutlelaki  #visitmyig  #nike  #kasutmurahmalaysia  #murah  #instashop  #kasutsukan  #sneakers  #lokalah  #kasutperempuan  #igshop  #kedaikasut  #sayajualonline  #adidas  #onlineshop  #igshopmalaysia  #kasutpreorder  #uitm  #kasutonlin 
ROMO COUPLE DAY ❗

Nak tahu cara memikat hati pasangan korang ? 💕

Senang je, ajak si dia makan di Api Api Steamboat and Grill.
Sebab apa? Haa.. Kalau korang nak tahu 🤔

Di Api Api juga mengadakan PROMO COUPLE DAY khas untuk korang tau !! Opss ! Bukan untuk pasangan couple je tau ❗
Korang jangan risau ❗
Yang forever alone tu pun boleh datang 👍
Tak kisah nak ajak member ke, yang penting syarat dia ada pasangan 👫
Lelaki dengan lelaki?
Perempuan dengan perempuan?
Takde hal lah !! BOLEH je uolls 
#mmu 
#kenyang 
#uitm 
#mahkotaparade
#kym 
#tamingsari
#icym 
#muziummelaka
#halal 
#dataranpahlawan 
#halalfood 
#harleydavidson
#makananhalal 
#fooddelight
#makanbesar 
#grilling
#makanmakan 
#onlyinmelaka
#makansampaikenyang 
#foodinmalaysia
ROMO COUPLE DAY ❗ Nak tahu cara memikat hati pasangan korang ? 💕 Senang je, ajak si dia makan di Api Api Steamboat and Grill. Sebab apa? Haa.. Kalau korang nak tahu 🤔 Di Api Api juga mengadakan PROMO COUPLE DAY khas untuk korang tau !! Opss ! Bukan untuk pasangan couple je tau ❗ Korang jangan risau ❗ Yang forever alone tu pun boleh datang 👍 Tak kisah nak ajak member ke, yang penting syarat dia ada pasangan 👫 Lelaki dengan lelaki? Perempuan dengan perempuan? Takde hal lah !! BOLEH je uolls #mmu  #kenyang  #uitm  #mahkotaparade  #kym  #tamingsari  #icym  #muziummelaka  #halal  #dataranpahlawan  #halalfood  #harleydavidson  #makananhalal  #fooddelight  #makanbesar  #grilling  #makanmakan  #onlyinmelaka  #makansampaikenyang  #foodinmalaysia 
ASSALAMU'ALAIKUM, HAI 😊
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
💥 COPY ORIGINAL (PREORDER):
New Balance NB 574 v2
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
💥 Size : 40-44
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
💥Harga : Rm170Sm, Rm175ss
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
Berminat? 😆
Tekan link di bio untuk order.😉
.
Macam mana nak order? 😐
󾠮 Screenshot gambar kasut
󾠯 Tekan link di bio untuk wasap saya
󾠰 Send screenshot dan saiz kasut anda
.
📌Hubungi/ Wasap
📲 01119812364
📲 01119812364
📲 01119812364
.
Korang nak kasut discount tak?🙋
✅Kalau korang nk korang boleh tengok
di story @sneakers.ksl
✅Kami akan update setiap hari kasut
apa yg akan dilelong!!
P/S: tengok pada stock yg masih ada
(Siape lambat dia rugi)
.
Mencari kasut futsal, sukan & bola?
Follow 👉 @kasutfutsal.ksl

#sayajual 
#kasutmurah 
#sayajualkasut 
#sayajualmurah 
#kasutmalaysia 
#malaysia 
#bazaarpaknil 
#shoes 
#kasutcantik 
#sayajualkasutmurah 
#bazarpaknil 
#kasutlelaki 
#visitmyig 
#nike 
#kasutmurahmalaysia 
#murah 
#instashop 
#kasutsukan 
#sneakers 
#lokalah 
#kasutperempuan 
#igshop 
#kedaikasut 
#sayajualonline 
#adidas 
#onlineshop 
#igshopmalaysia
#kasutpreorder 
#uitm 
#kasutonlin
ASSALAMU'ALAIKUM, HAI 😊 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 💥 COPY ORIGINAL (PREORDER): New Balance NB 574 v2 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 💥 Size : 40-44 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 💥Harga : Rm170Sm, Rm175ss ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . Berminat? 😆 Tekan link di bio untuk order.😉 . Macam mana nak order? 😐 󾠮 Screenshot gambar kasut 󾠯 Tekan link di bio untuk wasap saya 󾠰 Send screenshot dan saiz kasut anda . 📌Hubungi/ Wasap 📲 01119812364 📲 01119812364 📲 01119812364 . Korang nak kasut discount tak?🙋 ✅Kalau korang nk korang boleh tengok di story @sneakers.ksl ✅Kami akan update setiap hari kasut apa yg akan dilelong!! P/S: tengok pada stock yg masih ada (Siape lambat dia rugi) . Mencari kasut futsal, sukan & bola? Follow 👉 @kasutfutsal.ksl #sayajual  #kasutmurah  #sayajualkasut  #sayajualmurah  #kasutmalaysia  #malaysia  #bazaarpaknil  #shoes  #kasutcantik  #sayajualkasutmurah  #bazarpaknil  #kasutlelaki  #visitmyig  #nike  #kasutmurahmalaysia  #murah  #instashop  #kasutsukan  #sneakers  #lokalah  #kasutperempuan  #igshop  #kedaikasut  #sayajualonline  #adidas  #onlineshop  #igshopmalaysia  #kasutpreorder  #uitm  #kasutonlin 
🌹PALAZZO SKIRT🌹

1 HELAI RM32 (exc postage) 
2 HELAI RM60 (exc postage) 
#eusahawan 
#uitm 
#kampusjohor 
#IM246 
#supportus
#supportdbelleshoppee
#project10k
#blouselabuh
#blouse
#blouses
#blousemalaysia
#blousemurahmalaysia
#blousemurah 
#kurungbella
#kurungmalaysia
#kurungmurah
#skirtmurah
#skirt

To order direct dm/ws: 0148982305
🌹PALAZZO SKIRT🌹

1 HELAI RM32 (exc postage) 
2 HELAI RM60 (exc postage) 
#eusahawan 
#uitm 
#kampusjohor 
#IM246 
#supportus
#supportdbelleshoppee
#project10k
#blouselabuh
#blouse
#blouses
#blousemalaysia
#blousemurahmalaysia
#blousemurah 
#kurungbella
#kurungmalaysia
#kurungmurah
#skirtmurah
#skirt

To order direct dm/ws: 0148982305
Please Say ....
.
X jeragat 
X jerawat
X kulit kusam
X parut
X blackhead .
Guna skincare 5 in 1 KC
.
Wasap.my/60163302546 .
Treatment ,sunblock,beauty soap ,day & night cream
Please Say .... . X jeragat X jerawat X kulit kusam X parut X blackhead . Guna skincare 5 in 1 KC . Wasap.my/60163302546 . Treatment ,sunblock,beauty soap ,day & night cream
🌹PALAZZO SKIRT🌹

1 HELAI RM32 (exc postage) 
2 HELAI RM60 (exc postage) 
#eusahawan 
#uitm 
#kampusjohor 
#IM246 
#supportus
#supportdbelleshoppee
#project10k
#blouselabuh
#blouse
#blouses
#blousemalaysia
#blousemurahmalaysia
#blousemurah 
#kurungbella
#kurungmalaysia
#kurungmurah
#skirtmurah
#skirt

To order direct dm/ws: 0148982305
Nathania Printed Blouse
#nathaniaprintedblousebyhnc
Code: 3445A
-
Material: Arianna Silk Cotton
( Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai)
-
Size:  36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55
-
🌟Tangan Getah
-
💰Harga : RM53
Postage : Rm8sm/Rm11ss
-
Ukuran refer 👇
#nathariaprintedblousesizingchart
________________________
-
Order Whatsapp : (Niesa)
+60182744502
+60182744502
+60182744502
-
-Ready Stock-
❗Pengeposan isnin hingga jumaat❗
#nathariaprintedblouse #blouseayanna #blouseplussize #blouseprinted #blousemurah #blouseterkini  #blouseviral #blousehot #blouseflowerprinted #student #office #teacher #ootd #casual #uitm #ipta #ipt #usm
Nathania Printed Blouse #nathaniaprintedblousebyhnc  Code: 3445A - Material: Arianna Silk Cotton ( Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai) - Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 - 🌟Tangan Getah - 💰Harga : RM53 Postage : Rm8sm/Rm11ss - Ukuran refer 👇 #nathariaprintedblousesizingchart  ________________________ - Order Whatsapp : (Niesa) +60182744502 +60182744502 +60182744502 - -Ready Stock- ❗Pengeposan isnin hingga jumaat❗ #nathariaprintedblouse  #blouseayanna  #blouseplussize  #blouseprinted  #blousemurah  #blouseterkini  #blouseviral  #blousehot  #blouseflowerprinted  #student  #office  #teacher  #ootd  #casual  #uitm  #ipta  #ipt  #usm 
For order please refer our GALERY only 💕 ~~~~~~~~~📌Colour might be different due to lighting

BAWAL CHIFFON
BIDANG 45
HEAVY CHIFFON
Price :
RM 8
RM 8
RM 8
Exclude postage
NO Negotiation

For order whatsapp +6017 8485819 with your detail 🌸 then we will reply your msg soon 😘

#bawalkosong #bawalplainmurah #bawalsaudia #bawalsaudiaexclusively #saudiaexclusivelyshawlkeknis #unimas #shawlheavychiffon #msu #sayajual #jualmurah #unikl #usm #usim #bawalcrepe  #um #uia #upm #chiffon #utm  #ukm #shawlbubble #uitmshahalam #uitm #shawlkeknis #bawalpucci #bawalturkey
For order please refer our GALERY only 💕 ~~~~~~~~~📌Colour might be different due to lighting BAWAL CHIFFON BIDANG 45 HEAVY CHIFFON Price : RM 8 RM 8 RM 8 Exclude postage NO Negotiation For order whatsapp +6017 8485819 with your detail 🌸 then we will reply your msg soon 😘 #bawalkosong  #bawalplainmurah  #bawalsaudia  #bawalsaudiaexclusively  #saudiaexclusivelyshawlkeknis  #unimas  #shawlheavychiffon  #msu  #sayajual  #jualmurah  #unikl  #usm  #usim  #bawalcrepe  #um  #uia  #upm  #chiffon  #utm  #ukm  #shawlbubble  #uitmshahalam  #uitm  #shawlkeknis  #bawalpucci  #bawalturkey 
Restocked 😍
.
⏩ 173 ⏪
..
🌼 Tinggi : 1.75inci
🌼 Brand : Zara
...
🌼 Saiz : 35-40 (4-9)
...
👉 Saiz 35 - 22cm
👉 Saiz 36 - 22.5cm
👉 Saiz 37 - 23cm
👉 Saiz 38 - 23.5cm
👉 Saiz 39 - 24cm
👉 Saiz 40 - 24.5cm
..
🌼 Harga : Rm40 sm / Rm45 ss
🚚 Free Postage 😘
.
🌼 WhatsApp:
📲 011-29260473 ❤
Restocked 😍 . ⏩ 173 ⏪ .. 🌼 Tinggi : 1.75inci 🌼 Brand : Zara ... 🌼 Saiz : 35-40 (4-9) ... 👉 Saiz 35 - 22cm 👉 Saiz 36 - 22.5cm 👉 Saiz 37 - 23cm 👉 Saiz 38 - 23.5cm 👉 Saiz 39 - 24cm 👉 Saiz 40 - 24.5cm .. 🌼 Harga : Rm40 sm / Rm45 ss 🚚 Free Postage 😘 . 🌼 WhatsApp: 📲 011-29260473 ❤
Sobella "CORNFLAKES MADU"
.
READY STOCK!!📣📣📣
but.. dah tak byk yer..
.
Best sgt2 sebab!!..
💄Tidak mengeringkan bibir.
💄Tahan lama lebih 8 jam++
💄Mesra wuduk, senang untuk di bersihkn.
💄Tanpa alkohol.
.
💁Ada madu yg dapat melembapkan bibir serta membaik pulih bibir yg kering dan hitam.
Paling penting mesti konsisten. 😎😎😎
.
Berminat??
Wassap terus ke sini
0129348978
0129348978
.
RM 38 ONLY 
add rm8 (sm)/ rm12(ss)
.
#sobellacosmetics 
#sobellalipstick 
#sobellalipmatte 
#sayajuallipstick 
#nurscollections 
#lipstickviral2017 
#lipstickoriginal
#sobellabeauty
#mualipstick
#lipsmatte
#lipstickmurah
#sobellaselangor 
#sobellabandarsaujanaputra 
#sobellakualalumpur 
#sobellamelaka
#sobellamuar#uitm #uniten #upsi #ukm #um #utm #utem #upm
#mahsauniversitybandarsaujanaputra
#titiancinta
#redvelvetdrama
Sobella "CORNFLAKES MADU" . READY STOCK!!📣📣📣 but.. dah tak byk yer.. . Best sgt2 sebab!!.. 💄Tidak mengeringkan bibir. 💄Tahan lama lebih 8 jam++ 💄Mesra wuduk, senang untuk di bersihkn. 💄Tanpa alkohol. . 💁Ada madu yg dapat melembapkan bibir serta membaik pulih bibir yg kering dan hitam. Paling penting mesti konsisten. 😎😎😎 . Berminat?? Wassap terus ke sini 0129348978 0129348978 . RM 38 ONLY add rm8 (sm)/ rm12(ss) . #sobellacosmetics  #sobellalipstick  #sobellalipmatte  #sayajuallipstick  #nurscollections  #lipstickviral2017  #lipstickoriginal  #sobellabeauty  #mualipstick  #lipsmatte  #lipstickmurah  #sobellaselangor  #sobellabandarsaujanaputra  #sobellakualalumpur  #sobellamelaka  #sobellamuar #uitm  #uniten  #upsi  #ukm  #um  #utm  #utem  #upm  #mahsauniversitybandarsaujanaputra  #titiancinta  #redvelvetdrama 
#nathariaprintedblousesizingchart
#slide tepi untuk lihat cutting baju dan real picture
-
Nathania Printed Blouse
#nathaniaprintedblousebyhnc
Code: 3445A
-
Material: Arianna Silk Cotton
( Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai)
-
Size:  36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55
-
🌟Tangan Getah
-
💰Harga : RM53
Postage : Rm8sm/Rm11ss
________________________
-
Order Whatsapp : (Niesa)
+60182744502
+60182744502
+60182744502
-
-Ready Stock-
❗Pengeposan isnin hingga jumaat❗
#nathariaprintedblouse #blouseayanna #blouseplussize #blouseprinted #blousemurah #blouseterkini  #blouseviral #blousehot #blouseflowerprinted #student #office #teacher #ootd #casual #uitm #ipta #ipt #usm
#nathariaprintedblousesizingchart  #slide  tepi untuk lihat cutting baju dan real picture - Nathania Printed Blouse #nathaniaprintedblousebyhnc  Code: 3445A - Material: Arianna Silk Cotton ( Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai) - Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 - 🌟Tangan Getah - 💰Harga : RM53 Postage : Rm8sm/Rm11ss ________________________ - Order Whatsapp : (Niesa) +60182744502 +60182744502 +60182744502 - -Ready Stock- ❗Pengeposan isnin hingga jumaat❗ #nathariaprintedblouse  #blouseayanna  #blouseplussize  #blouseprinted  #blousemurah  #blouseterkini  #blouseviral  #blousehot  #blouseflowerprinted  #student  #office  #teacher  #ootd  #casual  #uitm  #ipta  #ipt  #usm 
Please Say ....
.
X jeragat 
X jerawat
X kulit kusam
X parut
X blackhead .
Guna skincare 5 in 1 KC
.
Wasap.my/60163302546 .
Treatment ,sunblock,beauty soap ,day & night cream
Please Say .... . X jeragat X jerawat X kulit kusam X parut X blackhead . Guna skincare 5 in 1 KC . Wasap.my/60163302546 . Treatment ,sunblock,beauty soap ,day & night cream
PROMOSI BULAN OCTOBER SAHAJA !!!DAPATKAN HARGA CETAK TSHIRT TERMURAH !!!
.
CETAK TSHIRT SERENDAH RM7.00 dan SEPANTAS 2 HARI
.
Kami menyediakan perkhidmatan mencetak tshirt :
.
TSHIRT FAMILY DAY
TSHIRT REWANG
TSHIRT KELAB
TSHIRT PERAYAAN
TSHIRT PERSATUAN
TSHIRT KORPORAT
TSHIRT DESIGN SENDIRI
TSHIRT SEKOLAH
TSHIRT TADIKA
TSHIRT LARIAN
TSHIRT SUKAN
TSHIRT HOBI
TSHIRT KEMBARA
TSHIRT KELAB MOTOR
TSHIRT KOLEJ
TSHIRT MOTIVASI
TSHIRT TRAVEL
TSHIRT UNIVERSITI
TSHIRT KORPORAT
TSHIRT GYM
TSHIRT POLITEKNIK
TSHIRT EVENT MANAGEMENT
TSHIRT PELANCONGAN
TSHIRT PERGI BERCUTI
TSHIRT REFORMASI
TSHIRT KELAB KEAGAMAAN
TSHIRT KELAS 
TSHIRT KEDAI MAKAN
TSHIRT JENAMA SENDIRI
TSHIRT BIRTHDAY PARTY
TSHIRT COMPANY
TSHIRT SYARIKAT
.
Harga serendah RM7.00 dan proses menyiapkan tshirt secepat 2 hari !!!
.
Boleh call / whatsapp kami terus untuk dapatkan harga terbaik dari kami.
.
01127773780
01127773780
01127773780
01127773780
01127773780
01127773780
01127773780
01127773780
01127773780
01127773780
.
Sila update kepada kami 6 perkara ini untuk dapatkan sebut harga cetak tshirt :
.
1. Design tshirt yg ingin dicetak
2. Kuantiti tshirt yg ingin dicetak
3. Jenis material tshirt. Cth : cotton, microfibre
4. Tshirt readymade / custom made
5. Tarikh siap tshirt yg ingin dicetak
6. Penghantaran tshirt
.
Minimum order untuk cetak tshirt : 
100 helai
.
#bajumurah #instashopmalaysia #visitmyig #tshirtprintingmurah #instashop #ukm #uitm #utm #matrikulasi #politeknik #printingtshirtmurah #sayajual #sayajualmurah #upm #cetaktshirtmurah #cetaktshirt #cetaktshirtmurah #malaysia #kualalumpur #cetaktshirt #universiti #selangor #uia
PROMOSI BULAN OCTOBER SAHAJA !!!DAPATKAN HARGA CETAK TSHIRT TERMURAH !!! . CETAK TSHIRT SERENDAH RM7.00 dan SEPANTAS 2 HARI . Kami menyediakan perkhidmatan mencetak tshirt : . TSHIRT FAMILY DAY TSHIRT REWANG TSHIRT KELAB TSHIRT PERAYAAN TSHIRT PERSATUAN TSHIRT KORPORAT TSHIRT DESIGN SENDIRI TSHIRT SEKOLAH TSHIRT TADIKA TSHIRT LARIAN TSHIRT SUKAN TSHIRT HOBI TSHIRT KEMBARA TSHIRT KELAB MOTOR TSHIRT KOLEJ TSHIRT MOTIVASI TSHIRT TRAVEL TSHIRT UNIVERSITI TSHIRT KORPORAT TSHIRT GYM TSHIRT POLITEKNIK TSHIRT EVENT MANAGEMENT TSHIRT PELANCONGAN TSHIRT PERGI BERCUTI TSHIRT REFORMASI TSHIRT KELAB KEAGAMAAN TSHIRT KELAS TSHIRT KEDAI MAKAN TSHIRT JENAMA SENDIRI TSHIRT BIRTHDAY PARTY TSHIRT COMPANY TSHIRT SYARIKAT . Harga serendah RM7.00 dan proses menyiapkan tshirt secepat 2 hari !!! . Boleh call / whatsapp kami terus untuk dapatkan harga terbaik dari kami. . 01127773780 01127773780 01127773780 01127773780 01127773780 01127773780 01127773780 01127773780 01127773780 01127773780 . Sila update kepada kami 6 perkara ini untuk dapatkan sebut harga cetak tshirt : . 1. Design tshirt yg ingin dicetak 2. Kuantiti tshirt yg ingin dicetak 3. Jenis material tshirt. Cth : cotton, microfibre 4. Tshirt readymade / custom made 5. Tarikh siap tshirt yg ingin dicetak 6. Penghantaran tshirt . Minimum order untuk cetak tshirt : 100 helai . #bajumurah  #instashopmalaysia  #visitmyig  #tshirtprintingmurah  #instashop  #ukm  #uitm  #utm  #matrikulasi  #politeknik  #printingtshirtmurah  #sayajual  #sayajualmurah  #upm  #cetaktshirtmurah  #cetaktshirt  #cetaktshirtmurah  #malaysia  #kualalumpur  #cetaktshirt  #universiti  #selangor  #uia 
Please Say ....
.
X jeragat 
X jerawat
X kulit kusam
X parut
X blackhead .
Guna skincare 5 in 1 KC
.
Wasap.my/60163302546 .
Treatment ,sunblock,beauty soap ,day & night cream
Please Say .... . X jeragat X jerawat X kulit kusam X parut X blackhead . Guna skincare 5 in 1 KC . Wasap.my/60163302546 . Treatment ,sunblock,beauty soap ,day & night cream
PROMOSI BULAN OCTOBER SAHAJA !!!DAPATKAN HARGA CETAK TSHIRT TERMURAH !!!
.
CETAK TSHIRT SERENDAH RM7.00 dan SEPANTAS 2 HARI
.
Kami menyediakan perkhidmatan mencetak tshirt :
.
TSHIRT FAMILY DAY
TSHIRT REWANG
TSHIRT KELAB
TSHIRT PERAYAAN
TSHIRT PERSATUAN
TSHIRT KORPORAT
TSHIRT DESIGN SENDIRI
TSHIRT SEKOLAH
TSHIRT TADIKA
TSHIRT LARIAN
TSHIRT SUKAN
TSHIRT HOBI
TSHIRT KEMBARA
TSHIRT KELAB MOTOR
TSHIRT KOLEJ
TSHIRT MOTIVASI
TSHIRT TRAVEL
TSHIRT UNIVERSITI
TSHIRT KORPORAT
TSHIRT GYM
TSHIRT POLITEKNIK
TSHIRT EVENT MANAGEMENT
TSHIRT PELANCONGAN
TSHIRT PERGI BERCUTI
TSHIRT REFORMASI
TSHIRT KELAB KEAGAMAAN
TSHIRT KELAS 
TSHIRT KEDAI MAKAN
TSHIRT JENAMA SENDIRI
TSHIRT BIRTHDAY PARTY
TSHIRT COMPANY
TSHIRT SYARIKAT
.
Harga serendah RM7.00 dan proses menyiapkan tshirt secepat 2 hari !!!
.
Boleh call / whatsapp kami terus untuk dapatkan harga terbaik dari kami.
.
01127773780
01127773780
01127773780
01127773780
01127773780
01127773780
01127773780
01127773780
01127773780
01127773780
.
Sila update kepada kami 6 perkara ini untuk dapatkan sebut harga cetak tshirt :
.
1. Design tshirt yg ingin dicetak
2. Kuantiti tshirt yg ingin dicetak
3. Jenis material tshirt. Cth : cotton, microfibre
4. Tshirt readymade / custom made
5. Tarikh siap tshirt yg ingin dicetak
6. Penghantaran tshirt
.
Minimum order untuk cetak tshirt : 
100 helai
.
#bajumurah #instashopmalaysia #visitmyig #tshirtprintingmurah #instashop #ukm #uitm #utm #matrikulasi #politeknik #printingtshirtmurah #sayajual #sayajualmurah #upm #cetaktshirtmurah #cetaktshirt #cetaktshirtmurah #malaysia #kualalumpur #cetaktshirt #universiti #selangor #uia
PROMOSI BULAN OCTOBER SAHAJA !!!DAPATKAN HARGA CETAK TSHIRT TERMURAH !!! . CETAK TSHIRT SERENDAH RM7.00 dan SEPANTAS 2 HARI . Kami menyediakan perkhidmatan mencetak tshirt : . TSHIRT FAMILY DAY TSHIRT REWANG TSHIRT KELAB TSHIRT PERAYAAN TSHIRT PERSATUAN TSHIRT KORPORAT TSHIRT DESIGN SENDIRI TSHIRT SEKOLAH TSHIRT TADIKA TSHIRT LARIAN TSHIRT SUKAN TSHIRT HOBI TSHIRT KEMBARA TSHIRT KELAB MOTOR TSHIRT KOLEJ TSHIRT MOTIVASI TSHIRT TRAVEL TSHIRT UNIVERSITI TSHIRT KORPORAT TSHIRT GYM TSHIRT POLITEKNIK TSHIRT EVENT MANAGEMENT TSHIRT PELANCONGAN TSHIRT PERGI BERCUTI TSHIRT REFORMASI TSHIRT KELAB KEAGAMAAN TSHIRT KELAS TSHIRT KEDAI MAKAN TSHIRT JENAMA SENDIRI TSHIRT BIRTHDAY PARTY TSHIRT COMPANY TSHIRT SYARIKAT . Harga serendah RM7.00 dan proses menyiapkan tshirt secepat 2 hari !!! . Boleh call / whatsapp kami terus untuk dapatkan harga terbaik dari kami. . 01127773780 01127773780 01127773780 01127773780 01127773780 01127773780 01127773780 01127773780 01127773780 01127773780 . Sila update kepada kami 6 perkara ini untuk dapatkan sebut harga cetak tshirt : . 1. Design tshirt yg ingin dicetak 2. Kuantiti tshirt yg ingin dicetak 3. Jenis material tshirt. Cth : cotton, microfibre 4. Tshirt readymade / custom made 5. Tarikh siap tshirt yg ingin dicetak 6. Penghantaran tshirt . Minimum order untuk cetak tshirt : 100 helai . #bajumurah  #instashopmalaysia  #visitmyig  #tshirtprintingmurah  #instashop  #ukm  #uitm  #utm  #matrikulasi  #politeknik  #printingtshirtmurah  #sayajual  #sayajualmurah  #upm  #cetaktshirtmurah  #cetaktshirt  #cetaktshirtmurah  #malaysia  #kualalumpur  #cetaktshirt  #universiti  #selangor  #uia 
Ip 6/6+/6s😘

Ip 6 16gb rm1220 grey
Ip 6 16gb rm1240silver
Ip 6 16gb rm1170 gold
Ip 6 16gb rm1280rosegold

Ip 6 64gb rm1440grey
Ip 6 64gb rm1460silver
Ip 6 64gb rm1490gold
Ip 6 64gb rm1500rosegold
Ip 6 64gb rm1510red
Ip 6 64gb rm1520blackgold

Ip 6 128gb rm1500 grey
Ip 6 128gb rm1530 silver 
Ip 6 128gb rm1560 gold
Ip 6 128gb rm1570 rosegold
Ip 6 128gb rm1580 red
Ip 6 128gb rm1590 blackgold 
Ip 6+ 16gb rm1510 grey
Ip 6+ 16gb rm1540 silver
Ip 6+ 16gb rm1570 gold
Ip 6+ 16gb rm1580 rosegold

Ip 6+ 64gb rm1750 grey
Ip 6+ 64gb rm1780 silver
Ip 6+ 64gb rm1810 gold
Ip 6+ 64gb rm1820 rosegold
Ip 6+ 64gb rm1830 red
Ip 6+ 64gb rm1840 blackgold

Ip 6+ 128gb rm1840 grey
Ip 6+ 128gb rm1890 silver
Ip 6+ 128gb rm1920 gold
Ip 6+ 128gb rm1930 rosegold
Ip 6+ 128gb rm1940 red
Ip 6+ 128gb rm1950 blackgold

Ip 6s 16gb rm1590 black
Ip 6s 16gb rm1620 gold
Ip 6s 16gb rm1640 rosegold
Ip 6s 16gb rm1660 red

Ip 6s 64gb rm1940 black
Ip 6s 64gb rm2000 gold
Ip 6s 64gb rm2020 rosegold
Ip 6s 64gb rm2040 red

Ip 6s 128gb rm2040 black 
Ip 6s 128gb rm2070 gold
Ip 6s 128gb rm2090 rosegold
Ip 6s 128gb rm2100 red

#iphonemurah #iphonemurahmalaysia #bazarpaknil #uitm #poli #iphoneori
Ip 6/6+/6s😘 Ip 6 16gb rm1220 grey Ip 6 16gb rm1240silver Ip 6 16gb rm1170 gold Ip 6 16gb rm1280rosegold Ip 6 64gb rm1440grey Ip 6 64gb rm1460silver Ip 6 64gb rm1490gold Ip 6 64gb rm1500rosegold Ip 6 64gb rm1510red Ip 6 64gb rm1520blackgold Ip 6 128gb rm1500 grey Ip 6 128gb rm1530 silver Ip 6 128gb rm1560 gold Ip 6 128gb rm1570 rosegold Ip 6 128gb rm1580 red Ip 6 128gb rm1590 blackgold Ip 6+ 16gb rm1510 grey Ip 6+ 16gb rm1540 silver Ip 6+ 16gb rm1570 gold Ip 6+ 16gb rm1580 rosegold Ip 6+ 64gb rm1750 grey Ip 6+ 64gb rm1780 silver Ip 6+ 64gb rm1810 gold Ip 6+ 64gb rm1820 rosegold Ip 6+ 64gb rm1830 red Ip 6+ 64gb rm1840 blackgold Ip 6+ 128gb rm1840 grey Ip 6+ 128gb rm1890 silver Ip 6+ 128gb rm1920 gold Ip 6+ 128gb rm1930 rosegold Ip 6+ 128gb rm1940 red Ip 6+ 128gb rm1950 blackgold Ip 6s 16gb rm1590 black Ip 6s 16gb rm1620 gold Ip 6s 16gb rm1640 rosegold Ip 6s 16gb rm1660 red Ip 6s 64gb rm1940 black Ip 6s 64gb rm2000 gold Ip 6s 64gb rm2020 rosegold Ip 6s 64gb rm2040 red Ip 6s 128gb rm2040 black Ip 6s 128gb rm2070 gold Ip 6s 128gb rm2090 rosegold Ip 6s 128gb rm2100 red #iphonemurah  #iphonemurahmalaysia  #bazarpaknil  #uitm  #poli  #iphoneori 
Ip 6/6+/6s😘

Ip 6 16gb rm1220 grey
Ip 6 16gb rm1240silver
Ip 6 16gb rm1170 gold
Ip 6 16gb rm1280rosegold

Ip 6 64gb rm1440grey
Ip 6 64gb rm1460silver
Ip 6 64gb rm1490gold
Ip 6 64gb rm1500rosegold
Ip 6 64gb rm1510red
Ip 6 64gb rm1520blackgold

Ip 6 128gb rm1500 grey
Ip 6 128gb rm1530 silver 
Ip 6 128gb rm1560 gold
Ip 6 128gb rm1570 rosegold
Ip 6 128gb rm1580 red
Ip 6 128gb rm1590 blackgold 
Ip 6+ 16gb rm1510 grey
Ip 6+ 16gb rm1540 silver
Ip 6+ 16gb rm1570 gold
Ip 6+ 16gb rm1580 rosegold

Ip 6+ 64gb rm1750 grey
Ip 6+ 64gb rm1780 silver
Ip 6+ 64gb rm1810 gold
Ip 6+ 64gb rm1820 rosegold
Ip 6+ 64gb rm1830 red
Ip 6+ 64gb rm1840 blackgold

Ip 6+ 128gb rm1840 grey
Ip 6+ 128gb rm1890 silver
Ip 6+ 128gb rm1920 gold
Ip 6+ 128gb rm1930 rosegold
Ip 6+ 128gb rm1940 red
Ip 6+ 128gb rm1950 blackgold

Ip 6s 16gb rm1590 black
Ip 6s 16gb rm1620 gold
Ip 6s 16gb rm1640 rosegold
Ip 6s 16gb rm1660 red

Ip 6s 64gb rm1940 black
Ip 6s 64gb rm2000 gold
Ip 6s 64gb rm2020 rosegold
Ip 6s 64gb rm2040 red

Ip 6s 128gb rm2040 black 
Ip 6s 128gb rm2070 gold
Ip 6s 128gb rm2090 rosegold
Ip 6s 128gb rm2100 red

#iphonemurah #iphonemurahmalaysia #bazarpaknil #uitm #poli #iphoneori
Ip 6/6+/6s😘 Ip 6 16gb rm1220 grey Ip 6 16gb rm1240silver Ip 6 16gb rm1170 gold Ip 6 16gb rm1280rosegold Ip 6 64gb rm1440grey Ip 6 64gb rm1460silver Ip 6 64gb rm1490gold Ip 6 64gb rm1500rosegold Ip 6 64gb rm1510red Ip 6 64gb rm1520blackgold Ip 6 128gb rm1500 grey Ip 6 128gb rm1530 silver Ip 6 128gb rm1560 gold Ip 6 128gb rm1570 rosegold Ip 6 128gb rm1580 red Ip 6 128gb rm1590 blackgold Ip 6+ 16gb rm1510 grey Ip 6+ 16gb rm1540 silver Ip 6+ 16gb rm1570 gold Ip 6+ 16gb rm1580 rosegold Ip 6+ 64gb rm1750 grey Ip 6+ 64gb rm1780 silver Ip 6+ 64gb rm1810 gold Ip 6+ 64gb rm1820 rosegold Ip 6+ 64gb rm1830 red Ip 6+ 64gb rm1840 blackgold Ip 6+ 128gb rm1840 grey Ip 6+ 128gb rm1890 silver Ip 6+ 128gb rm1920 gold Ip 6+ 128gb rm1930 rosegold Ip 6+ 128gb rm1940 red Ip 6+ 128gb rm1950 blackgold Ip 6s 16gb rm1590 black Ip 6s 16gb rm1620 gold Ip 6s 16gb rm1640 rosegold Ip 6s 16gb rm1660 red Ip 6s 64gb rm1940 black Ip 6s 64gb rm2000 gold Ip 6s 64gb rm2020 rosegold Ip 6s 64gb rm2040 red Ip 6s 128gb rm2040 black Ip 6s 128gb rm2070 gold Ip 6s 128gb rm2090 rosegold Ip 6s 128gb rm2100 red #iphonemurah  #iphonemurahmalaysia  #bazarpaknil  #uitm  #poli  #iphoneori 
For order please refer our GALERY only 💕 ~~~~~~~~~📌Colour might be different due to lighting

BAWAL CHIFFON
BIDANG 45
HEAVY CHIFFON
Price :
RM 8
RM 8
RM 8
Exclude postage
NO Negotiation

For order whatsapp +6017 8485819 with your detail 🌸 then we will reply your msg soon 😘

#bawalkosong #bawalplainmurah #bawalsaudia #bawalsaudiaexclusively #saudiaexclusivelyshawlkeknis #unimas #shawlheavychiffon #msu #sayajual #jualmurah #unikl #usm #usim #bawalcrepe  #um #uia #upm #chiffon #utm  #ukm #shawlbubble #uitmshahalam #uitm #shawlkeknis #bawalpucci #bawalturkey
For order please refer our GALERY only 💕 ~~~~~~~~~📌Colour might be different due to lighting BAWAL CHIFFON BIDANG 45 HEAVY CHIFFON Price : RM 8 RM 8 RM 8 Exclude postage NO Negotiation For order whatsapp +6017 8485819 with your detail 🌸 then we will reply your msg soon 😘 #bawalkosong  #bawalplainmurah  #bawalsaudia  #bawalsaudiaexclusively  #saudiaexclusivelyshawlkeknis  #unimas  #shawlheavychiffon  #msu  #sayajual  #jualmurah  #unikl  #usm  #usim  #bawalcrepe  #um  #uia  #upm  #chiffon  #utm  #ukm  #shawlbubble  #uitmshahalam  #uitm  #shawlkeknis  #bawalpucci  #bawalturkey 
For order please refer our GALERY only 💕 ~~~~~~~~~📌Colour might be different due to lighting

BAWAL CHIFFON
BIDANG 45
HEAVY CHIFFON
Price :
RM 8
RM 8
RM 8
Exclude postage
NO Negotiation

For order whatsapp +6017 8485819 with your detail 🌸 then we will reply your msg soon 😘

#bawalkosong #bawalplainmurah #bawalsaudia #bawalsaudiaexclusively #saudiaexclusivelyshawlkeknis #unimas #shawlheavychiffon #msu #sayajual #jualmurah #unikl #usm #usim #bawalcrepe  #um #uia #upm #chiffon #utm  #ukm #shawlbubble #uitmshahalam #uitm #shawlkeknis #bawalpucci #bawalturkey
For order please refer our GALERY only 💕 ~~~~~~~~~📌Colour might be different due to lighting BAWAL CHIFFON BIDANG 45 HEAVY CHIFFON Price : RM 8 RM 8 RM 8 Exclude postage NO Negotiation For order whatsapp +6017 8485819 with your detail 🌸 then we will reply your msg soon 😘 #bawalkosong  #bawalplainmurah  #bawalsaudia  #bawalsaudiaexclusively  #saudiaexclusivelyshawlkeknis  #unimas  #shawlheavychiffon  #msu  #sayajual  #jualmurah  #unikl  #usm  #usim  #bawalcrepe  #um  #uia  #upm  #chiffon  #utm  #ukm  #shawlbubble  #uitmshahalam  #uitm  #shawlkeknis  #bawalpucci  #bawalturkey 
For order please refer our GALERY only 💕 ~~~~~~~~~📌Colour might be different due to lighting

BAWAL CHIFFON
BIDANG 45
HEAVY CHIFFON
Price :
RM 8
RM 8
RM 8
Exclude postage
NO Negotiation

For order whatsapp +6017 8485819 with your detail 🌸 then we will reply your msg soon 😘

#bawalkosong #bawalplainmurah #bawalsaudia #bawalsaudiaexclusively #saudiaexclusivelyshawlkeknis #unimas #shawlheavychiffon #msu #sayajual #jualmurah #unikl #usm #usim #bawalcrepe  #um #uia #upm #chiffon #utm  #ukm #shawlbubble #uitmshahalam #uitm #shawlkeknis #bawalpucci #bawalturkey
For order please refer our GALERY only 💕 ~~~~~~~~~📌Colour might be different due to lighting BAWAL CHIFFON BIDANG 45 HEAVY CHIFFON Price : RM 8 RM 8 RM 8 Exclude postage NO Negotiation For order whatsapp +6017 8485819 with your detail 🌸 then we will reply your msg soon 😘 #bawalkosong  #bawalplainmurah  #bawalsaudia  #bawalsaudiaexclusively  #saudiaexclusivelyshawlkeknis  #unimas  #shawlheavychiffon  #msu  #sayajual  #jualmurah  #unikl  #usm  #usim  #bawalcrepe  #um  #uia  #upm  #chiffon  #utm  #ukm  #shawlbubble  #uitmshahalam  #uitm  #shawlkeknis  #bawalpucci  #bawalturkey 
Have you guys seen our latest post before? Well yeah so we will basically sell our first ever basic canvas tote bags! As suits as its name, the tote bags will be plain in colour🤗 Stay tuned for the colours💕✨
#readytoopenyourpursenow #dontbotheryouraccountbalance #totebagsarecoming #eusahawan #uitm #kampus #puncakalam #BM231
For order please refer our GALERY only 💕 ~~~~~~~~~📌Colour might be different due to lighting

BAWAL CHIFFON
BIDANG 45
HEAVY CHIFFON
Price :
RM 8
RM 8
RM 8
Exclude postage
NO Negotiation

For order whatsapp +6017 8485819 with your detail 🌸 then we will reply your msg soon 😘

#bawalkosong #bawalplainmurah #bawalsaudia #bawalsaudiaexclusively #saudiaexclusivelyshawlkeknis #unimas #shawlheavychiffon #msu #sayajual #jualmurah #unikl #usm #usim #bawalcrepe  #um #uia #upm #chiffon #utm  #ukm #shawlbubble #uitmshahalam #uitm #shawlkeknis #bawalpucci #bawalturkey
For order please refer our GALERY only 💕 ~~~~~~~~~📌Colour might be different due to lighting BAWAL CHIFFON BIDANG 45 HEAVY CHIFFON Price : RM 8 RM 8 RM 8 Exclude postage NO Negotiation For order whatsapp +6017 8485819 with your detail 🌸 then we will reply your msg soon 😘 #bawalkosong  #bawalplainmurah  #bawalsaudia  #bawalsaudiaexclusively  #saudiaexclusivelyshawlkeknis  #unimas  #shawlheavychiffon  #msu  #sayajual  #jualmurah  #unikl  #usm  #usim  #bawalcrepe  #um  #uia  #upm  #chiffon  #utm  #ukm  #shawlbubble  #uitmshahalam  #uitm  #shawlkeknis  #bawalpucci  #bawalturkey 
Please Say ....
.
X jeragat 
X jerawat
X kulit kusam
X parut
X blackhead .
Guna skincare 5 in 1 KC
.
Wasap.my/60163302546 .
Treatment ,sunblock,beauty soap ,day & night cream
Please Say .... . X jeragat X jerawat X kulit kusam X parut X blackhead . Guna skincare 5 in 1 KC . Wasap.my/60163302546 . Treatment ,sunblock,beauty soap ,day & night cream
Sobella "PINK VELVET"
.
READY STOCK!!📣📣📣
but.. dah tak byk yer..
.
Best sgt2 sebab!!..
💄Tidak mengeringkan bibir.
💄Tahan lama lebih 8 jam++
💄Mesra wuduk, senang untuk di bersihkn.
💄Tanpa alkohol.
.
💁Ada madu yg dapat melembapkan bibir serta membaik pulih bibir yg kering dan hitam.
Paling penting mesti konsisten. 😎😎😎
.
Berminat??
Wassap terus ke sini
0129348978
0129348978
.
RM 38 ONLY 
add rm8 (sm)/ rm12(ss)
.
#sobellacosmetics 
#sobellalipstick 
#sobellalipmatte 
#sayajuallipstick 
#nurscollections 
#lipstickviral2017 
#lipstickoriginal
#sobellabeauty
#mualipstick
#lipsmatte
#lipstickmurah
#sobellaselangor 
#sobellabandarsaujanaputra 
#sobellakualalumpur 
#sobellamelaka
#sobellamuar#uitm #uniten #upsi #ukm #um #utm #utem #upm
#mahsauniversitybandarsaujanaputra
#titiancinta
#redvelvetdrama
Sobella "PINK VELVET" . READY STOCK!!📣📣📣 but.. dah tak byk yer.. . Best sgt2 sebab!!.. 💄Tidak mengeringkan bibir. 💄Tahan lama lebih 8 jam++ 💄Mesra wuduk, senang untuk di bersihkn. 💄Tanpa alkohol. . 💁Ada madu yg dapat melembapkan bibir serta membaik pulih bibir yg kering dan hitam. Paling penting mesti konsisten. 😎😎😎 . Berminat?? Wassap terus ke sini 0129348978 0129348978 . RM 38 ONLY add rm8 (sm)/ rm12(ss) . #sobellacosmetics  #sobellalipstick  #sobellalipmatte  #sayajuallipstick  #nurscollections  #lipstickviral2017  #lipstickoriginal  #sobellabeauty  #mualipstick  #lipsmatte  #lipstickmurah  #sobellaselangor  #sobellabandarsaujanaputra  #sobellakualalumpur  #sobellamelaka  #sobellamuar #uitm  #uniten  #upsi  #ukm  #um  #utm  #utem  #upm  #mahsauniversitybandarsaujanaputra  #titiancinta  #redvelvetdrama 
Siapa nak buat bisnes sampingan secara part time, website replika dapat free, ayat2 promosi dapat free, malah dapat robot yang akan buat promosi lagi, 
Berminat?
1. komen ‘Saya nak’
2. Sms/whatsapp saya di 0129408589
3. Daftar di https://mudahonline.com/1384394

#sl1m #internship #carikerjaonline #parttimejob #parttime #ptptn #carisideincome #gajikedua #unisel #unikl #uitm #uia #jobs #job #jobfair #jobinterview #wearehiring #hospital #klinik #pwtc #malaysiaonlinebusiness #airasia #etiqa #prudential #maxis #celcom #digi
Siapa nak buat bisnes sampingan secara part time, website replika dapat free, ayat2 promosi dapat free, malah dapat robot yang akan buat promosi lagi, Berminat? 1. komen ‘Saya nak’ 2. Sms/whatsapp saya di 0129408589 3. Daftar di https://mudahonline.com/1384394 #sl1m  #internship  #carikerjaonline  #parttimejob  #parttime  #ptptn  #carisideincome  #gajikedua  #unisel  #unikl  #uitm  #uia  #jobs  #job  #jobfair  #jobinterview  #wearehiring  #hospital  #klinik  #pwtc  #malaysiaonlinebusiness  #airasia  #etiqa  #prudential  #maxis  #celcom  #digi 
Hye U Olls... Nak Tahu Rahsia Besar Tak?? RAHSIA MUDAH KURUS SEGERA??
😱😱😱😱😱😱😱😱 Tahukah Anda Caranya Amatlah Mudah Hanya Dengan Tukar KOPI YANG HITAM Kepada KOPI HIJAU😉😉😍 Mudahkan?
.
Kenapa KOPI HIJAU?
Kopi Hijau Mengandungi Chlorogenic Acid Yang Tinggi Yang Membantu Meningkatkan Metabolism Anda Bagi Membunuh Segala Lemak Jahat👿❗️ Tapi Kopi Hijau Yang Mana?
Mestilah KOPI HIJAU KARYSMA  Apa Yang BEST sangat KOPI HIJAU KARYSMA?? Kopi Hijau Karysma Juga Mengandungi Bahan-Bahan Terbaik Seperti GOJI, SUSU KAMBING,KOPI ARABICA DAN KOLAGEN.
.
Bahan-bahan TERBAIK Ini Mempunyai Fungsi Tersendiri Untuk Membantu Pelbagai Masalah Anda Seperti Sakit Lutut, Migrain, Obesiti,Diabetes, Darah Tinggi Dan Lain2

Mana Nak Dapatkan Kopi Hijau Karysma Yang ORIGINAL Dan Terbaik Sejak 2012??
Pastilah Dari TeamUmairah.
.
Berminat?😍😍 .
Whatsapp 011-1030 6336
Whatsapp 011-1030 6336
Whatsapp 011-1030 6336
.
#TeamUmairah 
#KopiHijauKarysma
#kopihijaukarysma #kopi_hijau_delete_lemak #ucandoit #uitm #dms360 #shaklee #kurus #terapiinstagram #bazaarpaknil #bazarpaknil #ajimaura
Hye U Olls... Nak Tahu Rahsia Besar Tak?? RAHSIA MUDAH KURUS SEGERA?? 😱😱😱😱😱😱😱😱 Tahukah Anda Caranya Amatlah Mudah Hanya Dengan Tukar KOPI YANG HITAM Kepada KOPI HIJAU😉😉😍 Mudahkan? . Kenapa KOPI HIJAU? Kopi Hijau Mengandungi Chlorogenic Acid Yang Tinggi Yang Membantu Meningkatkan Metabolism Anda Bagi Membunuh Segala Lemak Jahat👿❗️ Tapi Kopi Hijau Yang Mana? Mestilah KOPI HIJAU KARYSMA Apa Yang BEST sangat KOPI HIJAU KARYSMA?? Kopi Hijau Karysma Juga Mengandungi Bahan-Bahan Terbaik Seperti GOJI, SUSU KAMBING,KOPI ARABICA DAN KOLAGEN. . Bahan-bahan TERBAIK Ini Mempunyai Fungsi Tersendiri Untuk Membantu Pelbagai Masalah Anda Seperti Sakit Lutut, Migrain, Obesiti,Diabetes, Darah Tinggi Dan Lain2 Mana Nak Dapatkan Kopi Hijau Karysma Yang ORIGINAL Dan Terbaik Sejak 2012?? Pastilah Dari TeamUmairah. . Berminat?😍😍 . Whatsapp 011-1030 6336 Whatsapp 011-1030 6336 Whatsapp 011-1030 6336 . #TeamUmairah  #KopiHijauKarysma  #kopihijaukarysma  #kopi_hijau_delete_lemak  #ucandoit  #uitm  #dms360  #shaklee  #kurus  #terapiinstagram  #bazaarpaknil  #bazarpaknil  #ajimaura