an online Instagram web viewer

#um medias

Photos

MARSHA BLOUSE
.
.
(+) MATERIAL LUXURY COMO CREPE
Marsha Blouse menggunakan material "LUXE COMO CREPE" tau yg super selesa, tak mudah berkedut malah senang iron lagi tu. Jimat la masa uols nak bersiap ke mana2 selepas ni.
.
.
(+) REKAAN SIMPLE BUT TRENDY 
Rekaan Marsha Blouse ini direka khas dengan SPECIAL CUTTING. Cutting dia yg tak casual sgt dan tak la elegan sangat membuatkannya sesuai dipakai kemana sahaja. Sesuai utk ke kelas, opis,majlis rasmi atau jalan2.
.
.
(+)SPECIAL ORDER BUTTON
Button utk Marsha Blouse memang yg paling SPECIAL diantara semua design blouse Qeens Closet. Button ni menaikkan ciri2 eksklusif pada Marsha. Sebab tu Kak Qeen kata, blouse ni sesuai juga utk majlis2 rasmi, dinner dll. Button ni Kak Qeen CUSTOM MADE kat China tau. Memang rare.
.
.
(+) MESRA WUDHU DAN BF
Blouse keluaran Qeen’s Closet semuanya ada zip ditangan dan didada. Mudah la lepas ni nak ambil wdhu. Bg yg bf kan bby, smbil uols bergaya dgn tunic Qeen, uols boleh jugak sambil2 jalankan tanggungjwb "ibu" gitu.
.
.
(+) PILIHAN WARNA TERBAIK
Ada 7 variasi warna pilihan yg SPECIAL SELECTED by Kak Qeen. Uols beli la warna yg mana pun, memang tetap cantik dan gojes tau.
.
.
(+) 2 MAGIC POCKET KAT KIRI DAN KANAN
Feveret kak Qeen keluarkan bju yg ada pocket ni. Bukan semata2 utk nampak lebih STYLO jer tau, tp MEMUDAHKAN uols nak selit duit, syiling, purse, lap top, henset dan mcm2 lagi laaa...
.
.
Wtsap admin 012-2397116
.
.
#blouse #blousecantik #blousemalaysia
#blousemuslimah #tunicblouse
#muslimahfashion
#momtobe #blousemenyusu
#blouseplussize #ootd
#muslimahblouse
#blouselabuhmalaysia
#hijabblouse #nursingblouse #blouselovers #brunei #officewear #uia #um #blousepregy #kualalumpur #viral #blousticlovers #longtop #tunic #terapiinstagram
#ajimaura #dropshipwanted
MARSHA BLOUSE . . (+) MATERIAL LUXURY COMO CREPE Marsha Blouse menggunakan material "LUXE COMO CREPE" tau yg super selesa, tak mudah berkedut malah senang iron lagi tu. Jimat la masa uols nak bersiap ke mana2 selepas ni. . . (+) REKAAN SIMPLE BUT TRENDY Rekaan Marsha Blouse ini direka khas dengan SPECIAL CUTTING. Cutting dia yg tak casual sgt dan tak la elegan sangat membuatkannya sesuai dipakai kemana sahaja. Sesuai utk ke kelas, opis,majlis rasmi atau jalan2. . . (+)SPECIAL ORDER BUTTON Button utk Marsha Blouse memang yg paling SPECIAL diantara semua design blouse Qeens Closet. Button ni menaikkan ciri2 eksklusif pada Marsha. Sebab tu Kak Qeen kata, blouse ni sesuai juga utk majlis2 rasmi, dinner dll. Button ni Kak Qeen CUSTOM MADE kat China tau. Memang rare. . . (+) MESRA WUDHU DAN BF Blouse keluaran Qeen’s Closet semuanya ada zip ditangan dan didada. Mudah la lepas ni nak ambil wdhu. Bg yg bf kan bby, smbil uols bergaya dgn tunic Qeen, uols boleh jugak sambil2 jalankan tanggungjwb "ibu" gitu. . . (+) PILIHAN WARNA TERBAIK Ada 7 variasi warna pilihan yg SPECIAL SELECTED by Kak Qeen. Uols beli la warna yg mana pun, memang tetap cantik dan gojes tau. . . (+) 2 MAGIC POCKET KAT KIRI DAN KANAN Feveret kak Qeen keluarkan bju yg ada pocket ni. Bukan semata2 utk nampak lebih STYLO jer tau, tp MEMUDAHKAN uols nak selit duit, syiling, purse, lap top, henset dan mcm2 lagi laaa... . . Wtsap admin 012-2397116 . . #blouse  #blousecantik  #blousemalaysia  #blousemuslimah  #tunicblouse  #muslimahfashion  #momtobe  #blousemenyusu  #blouseplussize  #ootd  #muslimahblouse  #blouselabuhmalaysia  #hijabblouse  #nursingblouse  #blouselovers  #brunei  #officewear  #uia  #um  #blousepregy  #kualalumpur  #viral  #blousticlovers  #longtop  #tunic  #terapiinstagram  #ajimaura  #dropshipwanted 
Design exclusive tapi harga murah yang amat! Ramai yg tak percaya kami jual dengan harga ni sebab baju tailor made design exclusive harga sangat mampu milik! Apalagi, mari order Organza Kurung Kedah Top by Hunny Anes 🌻
-
-
DM us to purchase 📩 #hunnyanes #bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungkedah #bajukurungkedahmurah #blouse #blousemurah #polisas #uitm #salam #palam #uia #upsi #um #ukm #unitar #msu #mahsa
@all the haters fuckk all u beetches honestly im tiredt of the shenanigans
@all the haters fuckk all u beetches honestly im tiredt of the shenanigans
KEBAIKKAN NAY!ICECREAM LIPTINT ▶Mengandungi argan oil yang boleh merawat bibir daripada menjadi kehitaman
▶ Sangat sesuai untuk bibir yang cepat kering
▶ Mempunyai 3 warna iaitu CODE 01 STRAWBERRY / CODE 02 VANILLA /CODE 03 WATERMELON
▶ Sekali pakai boleh mix tiga warna
▶ Berfungsi untuk melembapkan bibir
▶ Warna yang tahan lama di bibir
▶ Bau wangi which is strawberry, vanilla and watermelon
▶ Tidak mempunyai bahan kimia
▶ Lulus KKM
▶ Paling best sebab 1 kotak ada 3 warna dalam 1 harga
_________________________________

WHATSAPP  0115 - 676 7525

_________________________________

HARGA

Sekotak 3 warna : Rm 50
Sekotak 1 warna : Rm 20
(Harga tidak termasuk caj pos)

_________________________________

CAJ POS

RM8 (Semenanjung Malaysia)
RM11 (sabah & sarawak)

#liptint#nayicecreamliptint#dollanislovers#dollanis#uitm#usm#uum#utm#ukm#um#sungaipetani#kedah#upm#msu#ptpl#kosmetik#makeupartist#ipta#ipts#bisnesonline#souvenire#birthdaysuprise#goodies#jdt#pasukanhijaukuning#redwarrior#fattzura#beautyproduct#beautyshop
KEBAIKKAN NAY!ICECREAM LIPTINT ▶Mengandungi argan oil yang boleh merawat bibir daripada menjadi kehitaman ▶ Sangat sesuai untuk bibir yang cepat kering ▶ Mempunyai 3 warna iaitu CODE 01 STRAWBERRY / CODE 02 VANILLA /CODE 03 WATERMELON ▶ Sekali pakai boleh mix tiga warna ▶ Berfungsi untuk melembapkan bibir ▶ Warna yang tahan lama di bibir ▶ Bau wangi which is strawberry, vanilla and watermelon ▶ Tidak mempunyai bahan kimia ▶ Lulus KKM ▶ Paling best sebab 1 kotak ada 3 warna dalam 1 harga _________________________________ WHATSAPP 0115 - 676 7525 _________________________________ HARGA Sekotak 3 warna : Rm 50 Sekotak 1 warna : Rm 20 (Harga tidak termasuk caj pos) _________________________________ CAJ POS RM8 (Semenanjung Malaysia) RM11 (sabah & sarawak) #liptint #nayicecreamliptint #dollanislovers #dollanis #uitm #usm #uum #utm #ukm #um #sungaipetani #kedah #upm #msu #ptpl #kosmetik #makeupartist #ipta #ipts #bisnesonline #souvenire #birthdaysuprise #goodies #jdt #pasukanhijaukuning #redwarrior #fattzura #beautyproduct #beautyshop 
MARSHA BLOUSE
.
.
(+) MATERIAL LUXURY COMO CREPE
(+) REKAAN SIMPLE BUT TRENDY
(+)SPECIAL ORDER BUTTON
(+) MESRA WUDHU DAN BF
(+) PILIHAN WARNA TERBAIK
(+) 2 MAGIC POCKET KAT KIRI & KANAN
.
.
Wtsap admin utk order
012-2397116

Full Update @bloustickatalog
.
.
#blouse #blousecantik #blousemalaysia
#blousemuslimah #tunicblouse
#muslimahfashion
#momtobe #blousemenyusu
#blouseplussize #ootd
#muslimahblouse
#blouselabuhmalaysia
#hijabblouse #cikgusekolah 
#nursingblouse #blouselovers #brunei #officewear #uia #um #blousepregy #kualalumpur #viral #blousticlovers #cspscs #longtop #tunic #terapiinstagram
#ajimaura #dropshipwanted
MARSHA BLOUSE . . (+) MATERIAL LUXURY COMO CREPE (+) REKAAN SIMPLE BUT TRENDY (+)SPECIAL ORDER BUTTON (+) MESRA WUDHU DAN BF (+) PILIHAN WARNA TERBAIK (+) 2 MAGIC POCKET KAT KIRI & KANAN . . Wtsap admin utk order 012-2397116 Full Update @bloustickatalog . . #blouse  #blousecantik  #blousemalaysia  #blousemuslimah  #tunicblouse  #muslimahfashion  #momtobe  #blousemenyusu  #blouseplussize  #ootd  #muslimahblouse  #blouselabuhmalaysia  #hijabblouse  #cikgusekolah  #nursingblouse  #blouselovers  #brunei  #officewear  #uia  #um  #blousepregy  #kualalumpur  #viral  #blousticlovers  #cspscs  #longtop  #tunic  #terapiinstagram  #ajimaura  #dropshipwanted 
suatu ketika dahulu.. keje nak melepak je.. stdy no2, nk exam baru kalut...😏 #studentlife #UM
suatu ketika dahulu.. keje nak melepak je.. stdy no2, nk exam baru kalut...😏 #studentlife  #UM 
새차다...아부지 차 바꿔서 언더코팅하러 옴
불스원 언더코팅제로 작업중  #올뉴쏘렌토 #um #2018년형쏘렌토 #언더코팅시작 #아부지차 #내차는언제 #불스원언더코팅 #신차
I’m in a very good mood💙🐝
•
•
•
#me #idk #lwwp #happy #emo #hats #beanies #l4l #f4l #idrca #gfy #hehe #blah #excited #goodvibes #only #um #snapchat #hearts #piercetheveil #hollister #black #gbgb
1년 동안 한국 안녕....😭😭#쿠알라룸푸르#UM#유학#1년동안#시작#말레이시아안녕🙌 #Dday
Siapa nak kulit yang sihat? Siapa pernah breakout disebabkan salah memilih produk dan nak Tyra bantu?
.
Apa fungsi setiap item? Apa fungsi set botanical effect Mary Kay ni? Siapa yang boleh guna set botanical effect ni? Haa tak tahu nak pilih skincare yang terbaik untuk skin, dapatkan free consultation daripada Beauty Consultation Mary Kay. Nampak tak perbezaan sebelum dan selepas? Mana yang lagi sihat dan berseri? Kalau dulu kulit beliau nampak sensitif agak kemerah merahan pada hidung dan parut jerawat di bahagian pipi?
.
Mary Kay Skincare set didatangkan mengikut kesesuaian jenis kulit, tidak ada istilah satu produk sesuai untuk semua jenis kulit kerana setiap orang mempunyai jenis dan masalah kulit yang berbeza. JADI pilihlah produk mengikut jenis kulit uolls agar kulit uolls tidak rosak pada kemudian hari akibat penggunaan peeling produk yang menghakis kulit anda!
.
BOTANICAL EFFECT SET
Terdiri daripada 2 jenis botani utama yang bermanfaat utk semua jenia kulit:
.
1. SILYMARIN - Antioksidan handal yang membantu melindungi kulit daripada elemen persekitaran disamping melega dan menyegarkan kulit
.
2. LUO HAN GUO - Dikenali sebagai "buah panjang hayat" yang terkenal dengan antioksidan yang amat berkesan dan dipercayai berupaya merangsang kesihatan dan kesempurnaan kulit.
.
Formula 1 : untuk kulit kering
Formula 2 : untuk kulit normal/kombinasi
Formula 3 : untuk kulit berminyak
.
Masih tak tahu jenis kulit anda yang mana satu? Meh jangan malu malu tanya Tyra. Free consultation!
.
Love,
Tyra
Beauty Consultant Mary Kay
Whatsapp www.wasap.my/60193759520
.
#teamdsanteqswan #marykaymalaysia #marykaypasirgudang #marykayjohorbharu #marykaykelantan #marykayterengganu #marykayperak #marykaykedah #marykayselangor #marykaypahang #marykaypenang #aydajebat #neelofa #fatahamin #fazura #hotfm #erafm #hitfm #jomheboh #cctv #hlive #utmskudai #uthm #uum #um #ukm
Siapa nak kulit yang sihat? Siapa pernah breakout disebabkan salah memilih produk dan nak Tyra bantu? . Apa fungsi setiap item? Apa fungsi set botanical effect Mary Kay ni? Siapa yang boleh guna set botanical effect ni? Haa tak tahu nak pilih skincare yang terbaik untuk skin, dapatkan free consultation daripada Beauty Consultation Mary Kay. Nampak tak perbezaan sebelum dan selepas? Mana yang lagi sihat dan berseri? Kalau dulu kulit beliau nampak sensitif agak kemerah merahan pada hidung dan parut jerawat di bahagian pipi? . Mary Kay Skincare set didatangkan mengikut kesesuaian jenis kulit, tidak ada istilah satu produk sesuai untuk semua jenis kulit kerana setiap orang mempunyai jenis dan masalah kulit yang berbeza. JADI pilihlah produk mengikut jenis kulit uolls agar kulit uolls tidak rosak pada kemudian hari akibat penggunaan peeling produk yang menghakis kulit anda! . BOTANICAL EFFECT SET Terdiri daripada 2 jenis botani utama yang bermanfaat utk semua jenia kulit: . 1. SILYMARIN - Antioksidan handal yang membantu melindungi kulit daripada elemen persekitaran disamping melega dan menyegarkan kulit . 2. LUO HAN GUO - Dikenali sebagai "buah panjang hayat" yang terkenal dengan antioksidan yang amat berkesan dan dipercayai berupaya merangsang kesihatan dan kesempurnaan kulit. . Formula 1 : untuk kulit kering Formula 2 : untuk kulit normal/kombinasi Formula 3 : untuk kulit berminyak . Masih tak tahu jenis kulit anda yang mana satu? Meh jangan malu malu tanya Tyra. Free consultation! . Love, Tyra Beauty Consultant Mary Kay Whatsapp www.wasap.my/60193759520 . #teamdsanteqswan  #marykaymalaysia  #marykaypasirgudang  #marykayjohorbharu  #marykaykelantan  #marykayterengganu  #marykayperak  #marykaykedah  #marykayselangor  #marykaypahang  #marykaypenang  #aydajebat  #neelofa  #fatahamin  #fazura  #hotfm  #erafm  #hitfm  #jomheboh  #cctv  #hlive  #utmskudai  #uthm  #uum  #um  #ukm 
PEMBORONG TUDUNG TERMURAH JOHOR™ .
📣 "PRICE THE CHEAPEST IN THE TOWN‼️📣
.
✅ barang direct terus dari kilang..
✅ offer harga borong KILANG..
✅ nice random colours!..
✅ min borong 10pcs shj..
✅ *post HARI-HARI (tak risau barang lambat sampai) - kecuali Hari SELASA & AHAD..
.
🚚 TERMURAH POSTAGE TO SM (min 20pcs)‼️..
.
✈️ post ke Singapore 1 HARI DAPAT BARANG, Brunei & Indonesia 3 HARI DAPAT BARANG..
.
✅ Open untuk pembelian BORONG & RETAIL..
.
✅ whatsapp HOTLINE kami untuk dapatkan HARGA KILANG 👇🏻👇🏻
.
http://www.wasap.my/601116281152
.
#utm #um #uitm #upm #usm #uia #ump #uom #u #brunei #singapore #kl #damansara #hartamas #putrajaya #cyberjaya #thecurve # #perlis #melaka #selangor #kedah #pahang #terengganu #johorbahru #kulai #sabah #sarawak #keknisshawlborong
#shawlkeknis #shawlkeknismurah
PEMBORONG TUDUNG TERMURAH JOHOR™ . 📣 "PRICE THE CHEAPEST IN THE TOWN‼️📣 . ✅ barang direct terus dari kilang.. ✅ offer harga borong KILANG.. ✅ nice random colours!.. ✅ min borong 10pcs shj.. ✅ *post HARI-HARI (tak risau barang lambat sampai) - kecuali Hari SELASA & AHAD.. . 🚚 TERMURAH POSTAGE TO SM (min 20pcs)‼️.. . ✈️ post ke Singapore 1 HARI DAPAT BARANG, Brunei & Indonesia 3 HARI DAPAT BARANG.. . ✅ Open untuk pembelian BORONG & RETAIL.. . ✅ whatsapp HOTLINE kami untuk dapatkan HARGA KILANG 👇🏻👇🏻 . http://www.wasap.my/601116281152 . #utm  #um  #uitm  #upm  #usm  #uia  #ump  #uom  #u  #brunei  #singapore  #kl  #damansara  #hartamas  #putrajaya  #cyberjaya  #thecurve  # #perlis  #melaka  #selangor  #kedah  #pahang  #terengganu  #johorbahru  #kulai  #sabah  #sarawak  #keknisshawlborong  #shawlkeknis  #shawlkeknismurah 
PEMBORONG TUDUNG TERMURAH JOHOR™ .
📣 "PRICE THE CHEAPEST IN THE TOWN‼️📣
.
✅ barang direct terus dari kilang..
✅ offer harga borong KILANG..
✅ nice random colours!..
✅ min borong 10pcs shj..
✅ *post HARI-HARI (tak risau barang lambat sampai) - kecuali Hari SELASA & AHAD..
.
🚚 TERMURAH POSTAGE TO SM (min 20pcs)‼️..
.
✈️ post ke Singapore 1 HARI DAPAT BARANG, Brunei & Indonesia 3 HARI DAPAT BARANG..
.
✅ Open untuk pembelian BORONG & RETAIL..
.
✅ whatsapp HOTLINE kami untuk dapatkan HARGA KILANG 👇🏻👇🏻
.
http://www.wasap.my/601116281152
.
#utm #um #uitm #upm #usm #uia #ump #uom #u #brunei #singapore #kl #damansara #hartamas #putrajaya #cyberjaya #thecurve # #perlis #melaka #selangor #kedah #pahang #terengganu #johorbahru #kulai #sabah #sarawak #keknisshawlborong
#shawlkeknis #shawlkeknismurah
PEMBORONG TUDUNG TERMURAH JOHOR™ . 📣 "PRICE THE CHEAPEST IN THE TOWN‼️📣 . ✅ barang direct terus dari kilang.. ✅ offer harga borong KILANG.. ✅ nice random colours!.. ✅ min borong 10pcs shj.. ✅ *post HARI-HARI (tak risau barang lambat sampai) - kecuali Hari SELASA & AHAD.. . 🚚 TERMURAH POSTAGE TO SM (min 20pcs)‼️.. . ✈️ post ke Singapore 1 HARI DAPAT BARANG, Brunei & Indonesia 3 HARI DAPAT BARANG.. . ✅ Open untuk pembelian BORONG & RETAIL.. . ✅ whatsapp HOTLINE kami untuk dapatkan HARGA KILANG 👇🏻👇🏻 . http://www.wasap.my/601116281152 . #utm  #um  #uitm  #upm  #usm  #uia  #ump  #uom  #u  #brunei  #singapore  #kl  #damansara  #hartamas  #putrajaya  #cyberjaya  #thecurve  # #perlis  #melaka  #selangor  #kedah  #pahang  #terengganu  #johorbahru  #kulai  #sabah  #sarawak  #keknisshawlborong  #shawlkeknis  #shawlkeknismurah 
PEMBORONG TUDUNG TERMURAH JOHOR™ .
📣 "PRICE THE CHEAPEST IN THE TOWN‼️📣
.
✅ barang direct terus dari kilang..
✅ offer harga borong KILANG..
✅ nice random colours!..
✅ min borong 10pcs shj..
✅ *post HARI-HARI (tak risau barang lambat sampai) - kecuali Hari SELASA & AHAD..
.
🚚 TERMURAH POSTAGE TO SM (min 20pcs)‼️..
.
✈️ post ke Singapore 1 HARI DAPAT BARANG, Brunei & Indonesia 3 HARI DAPAT BARANG..
.
✅ Open untuk pembelian BORONG & RETAIL..
.
✅ whatsapp HOTLINE kami untuk dapatkan HARGA KILANG 👇🏻👇🏻
.
http://www.wasap.my/601116281152
.
#utm #um #uitm #upm #usm #uia #ump #uom #u #brunei #singapore #kl #damansara #hartamas #putrajaya #cyberjaya #thecurve # #perlis #melaka #selangor #kedah #pahang #terengganu #johorbahru #kulai #sabah #sarawak #keknisshawlborong
#shawlkeknis #shawlkeknismurah
PEMBORONG TUDUNG TERMURAH JOHOR™ . 📣 "PRICE THE CHEAPEST IN THE TOWN‼️📣 . ✅ barang direct terus dari kilang.. ✅ offer harga borong KILANG.. ✅ nice random colours!.. ✅ min borong 10pcs shj.. ✅ *post HARI-HARI (tak risau barang lambat sampai) - kecuali Hari SELASA & AHAD.. . 🚚 TERMURAH POSTAGE TO SM (min 20pcs)‼️.. . ✈️ post ke Singapore 1 HARI DAPAT BARANG, Brunei & Indonesia 3 HARI DAPAT BARANG.. . ✅ Open untuk pembelian BORONG & RETAIL.. . ✅ whatsapp HOTLINE kami untuk dapatkan HARGA KILANG 👇🏻👇🏻 . http://www.wasap.my/601116281152 . #utm  #um  #uitm  #upm  #usm  #uia  #ump  #uom  #u  #brunei  #singapore  #kl  #damansara  #hartamas  #putrajaya  #cyberjaya  #thecurve  # #perlis  #melaka  #selangor  #kedah  #pahang  #terengganu  #johorbahru  #kulai  #sabah  #sarawak  #keknisshawlborong  #shawlkeknis  #shawlkeknismurah 
PEMBORONG TUDUNG TERMURAH JOHOR™ .
📣 "PRICE THE CHEAPEST IN THE TOWN‼️📣
.
✅ barang direct terus dari kilang..
✅ offer harga borong KILANG..
✅ nice random colours!..
✅ min borong 10pcs shj..
✅ *post HARI-HARI (tak risau barang lambat sampai) - kecuali Hari SELASA & AHAD..
.
🚚 TERMURAH POSTAGE TO SM (min 20pcs)‼️..
.
✈️ post ke Singapore 1 HARI DAPAT BARANG, Brunei & Indonesia 3 HARI DAPAT BARANG..
.
✅ Open untuk pembelian BORONG & RETAIL..
.
✅ whatsapp HOTLINE kami untuk dapatkan HARGA KILANG 👇🏻👇🏻
.
http://www.wasap.my/601116281152
.
#utm #um #uitm #upm #usm #uia #ump #uom #u #brunei #singapore #kl #damansara #hartamas #putrajaya #cyberjaya #thecurve # #perlis #melaka #selangor #kedah #pahang #terengganu #johorbahru #kulai #sabah #sarawak #keknisshawlborong
#shawlkeknis #shawlkeknismurah
PEMBORONG TUDUNG TERMURAH JOHOR™ . 📣 "PRICE THE CHEAPEST IN THE TOWN‼️📣 . ✅ barang direct terus dari kilang.. ✅ offer harga borong KILANG.. ✅ nice random colours!.. ✅ min borong 10pcs shj.. ✅ *post HARI-HARI (tak risau barang lambat sampai) - kecuali Hari SELASA & AHAD.. . 🚚 TERMURAH POSTAGE TO SM (min 20pcs)‼️.. . ✈️ post ke Singapore 1 HARI DAPAT BARANG, Brunei & Indonesia 3 HARI DAPAT BARANG.. . ✅ Open untuk pembelian BORONG & RETAIL.. . ✅ whatsapp HOTLINE kami untuk dapatkan HARGA KILANG 👇🏻👇🏻 . http://www.wasap.my/601116281152 . #utm  #um  #uitm  #upm  #usm  #uia  #ump  #uom  #u  #brunei  #singapore  #kl  #damansara  #hartamas  #putrajaya  #cyberjaya  #thecurve  # #perlis  #melaka  #selangor  #kedah  #pahang  #terengganu  #johorbahru  #kulai  #sabah  #sarawak  #keknisshawlborong  #shawlkeknis  #shawlkeknismurah 
PEMBORONG TUDUNG TERMURAH JOHOR™ .
📣 "PRICE THE CHEAPEST IN THE TOWN‼️📣
.
✅ barang direct terus dari kilang..
✅ offer harga borong KILANG..
✅ nice random colours!..
✅ min borong 10pcs shj..
✅ *post HARI-HARI (tak risau barang lambat sampai) - kecuali Hari SELASA & AHAD..
.
🚚 TERMURAH POSTAGE TO SM (min 20pcs)‼️..
.
✈️ post ke Singapore 1 HARI DAPAT BARANG, Brunei & Indonesia 3 HARI DAPAT BARANG..
.
✅ Open untuk pembelian BORONG & RETAIL..
.
✅ whatsapp HOTLINE kami untuk dapatkan HARGA KILANG 👇🏻👇🏻
.
http://www.wasap.my/601116281152
.
#utm #um #uitm #upm #usm #uia #ump #uom #u #brunei #singapore #kl #damansara #hartamas #putrajaya #cyberjaya #thecurve # #perlis #melaka #selangor #kedah #pahang #terengganu #johorbahru #kulai #sabah #sarawak #keknisshawlborong
#shawlkeknis #shawlkeknismurah
PEMBORONG TUDUNG TERMURAH JOHOR™ . 📣 "PRICE THE CHEAPEST IN THE TOWN‼️📣 . ✅ barang direct terus dari kilang.. ✅ offer harga borong KILANG.. ✅ nice random colours!.. ✅ min borong 10pcs shj.. ✅ *post HARI-HARI (tak risau barang lambat sampai) - kecuali Hari SELASA & AHAD.. . 🚚 TERMURAH POSTAGE TO SM (min 20pcs)‼️.. . ✈️ post ke Singapore 1 HARI DAPAT BARANG, Brunei & Indonesia 3 HARI DAPAT BARANG.. . ✅ Open untuk pembelian BORONG & RETAIL.. . ✅ whatsapp HOTLINE kami untuk dapatkan HARGA KILANG 👇🏻👇🏻 . http://www.wasap.my/601116281152 . #utm  #um  #uitm  #upm  #usm  #uia  #ump  #uom  #u  #brunei  #singapore  #kl  #damansara  #hartamas  #putrajaya  #cyberjaya  #thecurve  # #perlis  #melaka  #selangor  #kedah  #pahang  #terengganu  #johorbahru  #kulai  #sabah  #sarawak  #keknisshawlborong  #shawlkeknis  #shawlkeknismurah 
PEMBORONG TUDUNG TERMURAH JOHOR™ .
📣 "PRICE THE CHEAPEST IN THE TOWN‼️📣
.
✅ barang direct terus dari kilang..
✅ offer harga borong KILANG..
✅ nice random colours!..
✅ min borong 10pcs shj..
✅ *post HARI-HARI (tak risau barang lambat sampai) - kecuali Hari SELASA & AHAD..
.
🚚 TERMURAH POSTAGE TO SM (min 20pcs)‼️..
.
✈️ post ke Singapore 1 HARI DAPAT BARANG, Brunei & Indonesia 3 HARI DAPAT BARANG..
.
✅ Open untuk pembelian BORONG & RETAIL..
.
✅ whatsapp HOTLINE kami untuk dapatkan HARGA KILANG 👇🏻👇🏻
.
http://www.wasap.my/601116281152
.
#utm #um #uitm #upm #usm #uia #ump #uom #u #brunei #singapore #kl #damansara #hartamas #putrajaya #cyberjaya #thecurve # #perlis #melaka #selangor #kedah #pahang #terengganu #johorbahru #kulai #sabah #sarawak #keknisshawlborong
#shawlkeknis #shawlkeknismurah
PEMBORONG TUDUNG TERMURAH JOHOR™ . 📣 "PRICE THE CHEAPEST IN THE TOWN‼️📣 . ✅ barang direct terus dari kilang.. ✅ offer harga borong KILANG.. ✅ nice random colours!.. ✅ min borong 10pcs shj.. ✅ *post HARI-HARI (tak risau barang lambat sampai) - kecuali Hari SELASA & AHAD.. . 🚚 TERMURAH POSTAGE TO SM (min 20pcs)‼️.. . ✈️ post ke Singapore 1 HARI DAPAT BARANG, Brunei & Indonesia 3 HARI DAPAT BARANG.. . ✅ Open untuk pembelian BORONG & RETAIL.. . ✅ whatsapp HOTLINE kami untuk dapatkan HARGA KILANG 👇🏻👇🏻 . http://www.wasap.my/601116281152 . #utm  #um  #uitm  #upm  #usm  #uia  #ump  #uom  #u  #brunei  #singapore  #kl  #damansara  #hartamas  #putrajaya  #cyberjaya  #thecurve  # #perlis  #melaka  #selangor  #kedah  #pahang  #terengganu  #johorbahru  #kulai  #sabah  #sarawak  #keknisshawlborong  #shawlkeknis  #shawlkeknismurah 
PEMBORONG TUDUNG TERMURAH JOHOR™ .
📣 "PRICE THE CHEAPEST IN THE TOWN‼️📣
.
✅ barang direct terus dari kilang..
✅ offer harga borong KILANG..
✅ nice random colours!..
✅ min borong 10pcs shj..
✅ *post HARI-HARI (tak risau barang lambat sampai) - kecuali Hari SELASA & AHAD..
.
🚚 TERMURAH POSTAGE TO SM (min 20pcs)‼️..
.
✈️ post ke Singapore 1 HARI DAPAT BARANG, Brunei & Indonesia 3 HARI DAPAT BARANG..
.
✅ Open untuk pembelian BORONG & RETAIL..
.
✅ whatsapp HOTLINE kami untuk dapatkan HARGA KILANG 👇🏻👇🏻
.
http://www.wasap.my/601116281152
.
#utm #um #uitm #upm #usm #uia #ump #uom #u #brunei #singapore #kl #damansara #hartamas #putrajaya #cyberjaya #thecurve # #perlis #melaka #selangor #kedah #pahang #terengganu #johorbahru #kulai #sabah #sarawak #keknisshawlborong
#shawlkeknis #shawlkeknismurah
PEMBORONG TUDUNG TERMURAH JOHOR™ . 📣 "PRICE THE CHEAPEST IN THE TOWN‼️📣 . ✅ barang direct terus dari kilang.. ✅ offer harga borong KILANG.. ✅ nice random colours!.. ✅ min borong 10pcs shj.. ✅ *post HARI-HARI (tak risau barang lambat sampai) - kecuali Hari SELASA & AHAD.. . 🚚 TERMURAH POSTAGE TO SM (min 20pcs)‼️.. . ✈️ post ke Singapore 1 HARI DAPAT BARANG, Brunei & Indonesia 3 HARI DAPAT BARANG.. . ✅ Open untuk pembelian BORONG & RETAIL.. . ✅ whatsapp HOTLINE kami untuk dapatkan HARGA KILANG 👇🏻👇🏻 . http://www.wasap.my/601116281152 . #utm  #um  #uitm  #upm  #usm  #uia  #ump  #uom  #u  #brunei  #singapore  #kl  #damansara  #hartamas  #putrajaya  #cyberjaya  #thecurve  # #perlis  #melaka  #selangor  #kedah  #pahang  #terengganu  #johorbahru  #kulai  #sabah  #sarawak  #keknisshawlborong  #shawlkeknis  #shawlkeknismurah 
PEMBORONG TUDUNG TERMURAH JOHOR™ .
📣 "PRICE THE CHEAPEST IN THE TOWN‼️📣
.
✅ barang direct terus dari kilang..
✅ offer harga borong KILANG..
✅ nice random colours!..
✅ min borong 10pcs shj..
✅ *post HARI-HARI (tak risau barang lambat sampai) - kecuali Hari SELASA & AHAD..
.
🚚 TERMURAH POSTAGE TO SM (min 20pcs)‼️..
.
✈️ post ke Singapore 1 HARI DAPAT BARANG, Brunei & Indonesia 3 HARI DAPAT BARANG..
.
✅ Open untuk pembelian BORONG & RETAIL..
.
✅ whatsapp HOTLINE kami untuk dapatkan HARGA KILANG 👇🏻👇🏻
.
http://www.wasap.my/601116281152
.
#utm #um #uitm #upm #usm #uia #ump #uom #u #brunei #singapore #kl #damansara #hartamas #putrajaya #cyberjaya #thecurve # #perlis #melaka #selangor #kedah #pahang #terengganu #johorbahru #kulai #sabah #sarawak #keknisshawlborong
#shawlkeknis #shawlkeknismurah
PEMBORONG TUDUNG TERMURAH JOHOR™ . 📣 "PRICE THE CHEAPEST IN THE TOWN‼️📣 . ✅ barang direct terus dari kilang.. ✅ offer harga borong KILANG.. ✅ nice random colours!.. ✅ min borong 10pcs shj.. ✅ *post HARI-HARI (tak risau barang lambat sampai) - kecuali Hari SELASA & AHAD.. . 🚚 TERMURAH POSTAGE TO SM (min 20pcs)‼️.. . ✈️ post ke Singapore 1 HARI DAPAT BARANG, Brunei & Indonesia 3 HARI DAPAT BARANG.. . ✅ Open untuk pembelian BORONG & RETAIL.. . ✅ whatsapp HOTLINE kami untuk dapatkan HARGA KILANG 👇🏻👇🏻 . http://www.wasap.my/601116281152 . #utm  #um  #uitm  #upm  #usm  #uia  #ump  #uom  #u  #brunei  #singapore  #kl  #damansara  #hartamas  #putrajaya  #cyberjaya  #thecurve  # #perlis  #melaka  #selangor  #kedah  #pahang  #terengganu  #johorbahru  #kulai  #sabah  #sarawak  #keknisshawlborong  #shawlkeknis  #shawlkeknismurah 
PEMBORONG TUDUNG TERMURAH JOHOR™ .
📣 "PRICE THE CHEAPEST IN THE TOWN‼️📣
.
✅ barang direct terus dari kilang..
✅ offer harga borong KILANG..
✅ nice random colours!..
✅ min borong 10pcs shj..
✅ *post HARI-HARI (tak risau barang lambat sampai) - kecuali Hari SELASA & AHAD..
.
🚚 TERMURAH POSTAGE TO SM (min 20pcs)‼️..
.
✈️ post ke Singapore 1 HARI DAPAT BARANG, Brunei & Indonesia 3 HARI DAPAT BARANG..
.
✅ Open untuk pembelian BORONG & RETAIL..
.
✅ whatsapp HOTLINE kami untuk dapatkan HARGA KILANG 👇🏻👇🏻
.
http://www.wasap.my/601116281152
.
#utm #um #uitm #upm #usm #uia #ump #uom #u #brunei #singapore #kl #damansara #hartamas #putrajaya #cyberjaya #thecurve # #perlis #melaka #selangor #kedah #pahang #terengganu #johorbahru #kulai #sabah #sarawak #keknisshawlborong
#shawlkeknis #shawlkeknismurah
PEMBORONG TUDUNG TERMURAH JOHOR™ . 📣 "PRICE THE CHEAPEST IN THE TOWN‼️📣 . ✅ barang direct terus dari kilang.. ✅ offer harga borong KILANG.. ✅ nice random colours!.. ✅ min borong 10pcs shj.. ✅ *post HARI-HARI (tak risau barang lambat sampai) - kecuali Hari SELASA & AHAD.. . 🚚 TERMURAH POSTAGE TO SM (min 20pcs)‼️.. . ✈️ post ke Singapore 1 HARI DAPAT BARANG, Brunei & Indonesia 3 HARI DAPAT BARANG.. . ✅ Open untuk pembelian BORONG & RETAIL.. . ✅ whatsapp HOTLINE kami untuk dapatkan HARGA KILANG 👇🏻👇🏻 . http://www.wasap.my/601116281152 . #utm  #um  #uitm  #upm  #usm  #uia  #ump  #uom  #u  #brunei  #singapore  #kl  #damansara  #hartamas  #putrajaya  #cyberjaya  #thecurve  # #perlis  #melaka  #selangor  #kedah  #pahang  #terengganu  #johorbahru  #kulai  #sabah  #sarawak  #keknisshawlborong  #shawlkeknis  #shawlkeknismurah 
PEMBORONG TUDUNG TERMURAH JOHOR™ .
📣 "PRICE THE CHEAPEST IN THE TOWN‼️📣
.
✅ barang direct terus dari kilang..
✅ offer harga borong KILANG..
✅ nice random colours!..
✅ min borong 10pcs shj..
✅ *post HARI-HARI (tak risau barang lambat sampai) - kecuali Hari SELASA & AHAD..
.
🚚 TERMURAH POSTAGE TO SM (min 20pcs)‼️..
.
✈️ post ke Singapore 1 HARI DAPAT BARANG, Brunei & Indonesia 3 HARI DAPAT BARANG..
.
✅ Open untuk pembelian BORONG & RETAIL..
.
✅ whatsapp HOTLINE kami untuk dapatkan HARGA KILANG 👇🏻👇🏻
.
http://www.wasap.my/601116281152
.
#utm #um #uitm #upm #usm #uia #ump #uom #u #brunei #singapore #kl #damansara #hartamas #putrajaya #cyberjaya #thecurve # #perlis #melaka #selangor #kedah #pahang #terengganu #johorbahru #kulai #sabah #sarawak #keknisshawlborong
#shawlkeknis #shawlkeknismurah
PEMBORONG TUDUNG TERMURAH JOHOR™ . 📣 "PRICE THE CHEAPEST IN THE TOWN‼️📣 . ✅ barang direct terus dari kilang.. ✅ offer harga borong KILANG.. ✅ nice random colours!.. ✅ min borong 10pcs shj.. ✅ *post HARI-HARI (tak risau barang lambat sampai) - kecuali Hari SELASA & AHAD.. . 🚚 TERMURAH POSTAGE TO SM (min 20pcs)‼️.. . ✈️ post ke Singapore 1 HARI DAPAT BARANG, Brunei & Indonesia 3 HARI DAPAT BARANG.. . ✅ Open untuk pembelian BORONG & RETAIL.. . ✅ whatsapp HOTLINE kami untuk dapatkan HARGA KILANG 👇🏻👇🏻 . http://www.wasap.my/601116281152 . #utm  #um  #uitm  #upm  #usm  #uia  #ump  #uom  #u  #brunei  #singapore  #kl  #damansara  #hartamas  #putrajaya  #cyberjaya  #thecurve  # #perlis  #melaka  #selangor  #kedah  #pahang  #terengganu  #johorbahru  #kulai  #sabah  #sarawak  #keknisshawlborong  #shawlkeknis  #shawlkeknismurah 
PEMBORONG TUDUNG TERMURAH JOHOR™ .
📣 "PRICE THE CHEAPEST IN THE TOWN‼️📣
.
✅ barang direct terus dari kilang..
✅ offer harga borong KILANG..
✅ nice random colours!..
✅ min borong 10pcs shj..
✅ *post HARI-HARI (tak risau barang lambat sampai) - kecuali Hari SELASA & AHAD..
.
🚚 TERMURAH POSTAGE TO SM (min 20pcs)‼️..
.
✈️ post ke Singapore 1 HARI DAPAT BARANG, Brunei & Indonesia 3 HARI DAPAT BARANG..
.
✅ Open untuk pembelian BORONG & RETAIL..
.
✅ whatsapp HOTLINE kami untuk dapatkan HARGA KILANG 👇🏻👇🏻
.
http://www.wasap.my/601116281152
.
#utm #um #uitm #upm #usm #uia #ump #uom #u #brunei #singapore #kl #damansara #hartamas #putrajaya #cyberjaya #thecurve # #perlis #melaka #selangor #kedah #pahang #terengganu #johorbahru #kulai #sabah #sarawak #keknisshawlborong
#shawlkeknis #shawlkeknismurah
PEMBORONG TUDUNG TERMURAH JOHOR™ . 📣 "PRICE THE CHEAPEST IN THE TOWN‼️📣 . ✅ barang direct terus dari kilang.. ✅ offer harga borong KILANG.. ✅ nice random colours!.. ✅ min borong 10pcs shj.. ✅ *post HARI-HARI (tak risau barang lambat sampai) - kecuali Hari SELASA & AHAD.. . 🚚 TERMURAH POSTAGE TO SM (min 20pcs)‼️.. . ✈️ post ke Singapore 1 HARI DAPAT BARANG, Brunei & Indonesia 3 HARI DAPAT BARANG.. . ✅ Open untuk pembelian BORONG & RETAIL.. . ✅ whatsapp HOTLINE kami untuk dapatkan HARGA KILANG 👇🏻👇🏻 . http://www.wasap.my/601116281152 . #utm  #um  #uitm  #upm  #usm  #uia  #ump  #uom  #u  #brunei  #singapore  #kl  #damansara  #hartamas  #putrajaya  #cyberjaya  #thecurve  # #perlis  #melaka  #selangor  #kedah  #pahang  #terengganu  #johorbahru  #kulai  #sabah  #sarawak  #keknisshawlborong  #shawlkeknis  #shawlkeknismurah 
PEMBORONG TUDUNG TERMURAH JOHOR™ .
📣 "PRICE THE CHEAPEST IN THE TOWN‼️📣
.
✅ barang direct terus dari kilang..
✅ offer harga borong KILANG..
✅ nice random colours!..
✅ min borong 10pcs shj..
✅ *post HARI-HARI (tak risau barang lambat sampai) - kecuali Hari SELASA & AHAD..
.
🚚 TERMURAH POSTAGE TO SM (min 20pcs)‼️..
.
✈️ post ke Singapore 1 HARI DAPAT BARANG, Brunei & Indonesia 3 HARI DAPAT BARANG..
.
✅ Open untuk pembelian BORONG & RETAIL..
.
✅ whatsapp HOTLINE kami untuk dapatkan HARGA KILANG 👇🏻👇🏻
.
http://www.wasap.my/601116281152
.
#utm #um #uitm #upm #usm #uia #ump #uom #u #brunei #singapore #kl #damansara #hartamas #putrajaya #cyberjaya #thecurve # #perlis #melaka #selangor #kedah #pahang #terengganu #johorbahru #kulai #sabah #sarawak #keknisshawlborong
#shawlkeknis #shawlkeknismurah
PEMBORONG TUDUNG TERMURAH JOHOR™ . 📣 "PRICE THE CHEAPEST IN THE TOWN‼️📣 . ✅ barang direct terus dari kilang.. ✅ offer harga borong KILANG.. ✅ nice random colours!.. ✅ min borong 10pcs shj.. ✅ *post HARI-HARI (tak risau barang lambat sampai) - kecuali Hari SELASA & AHAD.. . 🚚 TERMURAH POSTAGE TO SM (min 20pcs)‼️.. . ✈️ post ke Singapore 1 HARI DAPAT BARANG, Brunei & Indonesia 3 HARI DAPAT BARANG.. . ✅ Open untuk pembelian BORONG & RETAIL.. . ✅ whatsapp HOTLINE kami untuk dapatkan HARGA KILANG 👇🏻👇🏻 . http://www.wasap.my/601116281152 . #utm  #um  #uitm  #upm  #usm  #uia  #ump  #uom  #u  #brunei  #singapore  #kl  #damansara  #hartamas  #putrajaya  #cyberjaya  #thecurve  # #perlis  #melaka  #selangor  #kedah  #pahang  #terengganu  #johorbahru  #kulai  #sabah  #sarawak  #keknisshawlborong  #shawlkeknis  #shawlkeknismurah 
.
Kenapa kene cuba Serisoap?
.
❗️Sebab utama nya, bahan yang digunakan best seperti lycopene tomato, chia seed & grape seed
.
Apa kelebihannya?
.
🍅mencerahkan kulit seluruh wajah & badan secara semulajadi
🍅mengimbangi lebihan minyak
🍅menaikkan seri kulit , mengatasi kulit kusam
🍅mengecilkan pori terbuka
🍅memberi lembapan pada kulit
🍅bebas dari radiasi uv.
🍅kulit lebih muda dan segar.
🍅agen penyejuk dan merawat sunburn serta kulit alergik/sensitif
.
Nak Cod? UM & UPM
Nak order? Whatsapp 0132996919
Harga? RM29 jeeee
.
#seriatars #serisoap #seribella #seritoks #serigroup #tomato #lycopene #chiaseed #grapeseed #cod #um #upm #sabuntomato #soap #sabundibilikmandisabun
. Kenapa kene cuba Serisoap? . ❗️Sebab utama nya, bahan yang digunakan best seperti lycopene tomato, chia seed & grape seed . Apa kelebihannya? . 🍅mencerahkan kulit seluruh wajah & badan secara semulajadi 🍅mengimbangi lebihan minyak 🍅menaikkan seri kulit , mengatasi kulit kusam 🍅mengecilkan pori terbuka 🍅memberi lembapan pada kulit 🍅bebas dari radiasi uv. 🍅kulit lebih muda dan segar. 🍅agen penyejuk dan merawat sunburn serta kulit alergik/sensitif . Nak Cod? UM & UPM Nak order? Whatsapp 0132996919 Harga? RM29 jeeee . #seriatars  #serisoap  #seribella  #seritoks  #serigroup  #tomato  #lycopene  #chiaseed  #grapeseed  #cod  #um  #upm  #sabuntomato  #soap  #sabundibilikmandisabun 
:
Jungkook Fan

Item is readystock

Price:RM 22
Exc postage
:
🙇Click hashtag for more option:(#readystock93cs)
:
🍭Feel free to visit our Acc:
:
🍫Casing Acc:
🍕@sixterzcasing96
:
🍫Feedback Acc:
🍕@93csfeedback
:
🍫Fan Acc:
🍕@miss_aurora04
:
#preorder #kpopshop #kpopshopmurah #kpopstore #kpopstuff #kpopmerchendise #kpopshoutout #kpopstyle #kpopshoponline #sayajualmurah
#sayajualbarangkpop #kpopshop #sayajualbarangkpopmurah #kpopshopmalaysia 
#sayajualbaju #sayajualbajumurah #exo #bts #got7 #uiakuantan #uiagombak #uia #uitm #uiam #usm #uiuc #uiu #uic #um
: Jungkook Fan Item is readystock Price:RM 22 Exc postage : 🙇Click hashtag for more option:(#readystock93cs ) : 🍭Feel free to visit our Acc: : 🍫Casing Acc: 🍕@sixterzcasing96 : 🍫Feedback Acc: 🍕@93csfeedback : 🍫Fan Acc: 🍕@miss_aurora04 : #preorder  #kpopshop  #kpopshopmurah  #kpopstore  #kpopstuff  #kpopmerchendise  #kpopshoutout  #kpopstyle  #kpopshoponline  #sayajualmurah  #sayajualbarangkpop  #kpopshop  #sayajualbarangkpopmurah  #kpopshopmalaysia  #sayajualbaju  #sayajualbajumurah  #exo  #bts  #got7  #uiakuantan  #uiagombak  #uia  #uitm  #uiam  #usm  #uiuc  #uiu  #uic  #um 
#Repost @occupydemocrats with @get_repost
・・・
#um #yep #youvebeentrumped #resist
ESPAÇO LETICIA VIANA
DIADE NOIVA
 #UM SONHO
#NOIVALINDA  #Makeepenteado
This is our #premium batik collection that available very soon. This #rare and #limited 100% cotton are made by hand ( painted & stamped ) no machine at all. Isn't it cool? 
#subangjaya #shahalam #kain #japan #mensfashion #ladies #ladieswear #kidswear #mummy #fashion #singapore #brunei #sgfashion #uitm #um #klfashion #sabah #pastel #bajulelaki #fvmen #weekendshirt #mensapparel #weddings #formalevent #pj #ampang
雪の中ご来店ありがとうございます♪
いつも、とっても可愛いみやちゃん♡
エテルナ新宿区若葉3-8-2
営業時間10:00〜
定休日 水曜日 (土日は完全予約制)
Tel070-3281-1205
初回10%OFF
#優しいトリミング
#可愛い #dog #um #dogs #dogsalon#트리밍 살롱 #개 #四ツ谷 #新宿 #귀여운 #귀여운ガニック #trimming #flower #チワワ #ダックスフンド #フレンチブルドッグ #ヨークシャーテリア #豆柴 #柴 #トイプードル#シュナウザー #トリミングサロン #chiwawa#マルチーズ#신주쿠 #puppy
#australia #korean #japan
雪の中ご来店ありがとうございます♪ いつも、とっても可愛いみやちゃん♡ エテルナ新宿区若葉3-8-2 営業時間10:00〜 定休日 水曜日 (土日は完全予約制) Tel070-3281-1205 初回10%OFF #優しいトリミング  #可愛い  #dog  #um  #dogs  #dogsalon #트리밍  살롱 #개  #四ツ谷  #新宿  #귀여운  #귀여운ガニック  #trimming  #flower  #チワワ  #ダックスフンド  #フレンチブルドッグ  #ヨークシャーテリア  #豆柴  #柴  #トイプードル #シュナウザー  #トリミングサロン  #chiwawa #マルチーズ #신주쿠  #puppy  #australia  #korean  #japan 
Baru sampai dah happy 🌹
.
Nanti dah guna & tahi lalat dah tanggal, berganda happy 😁
.
➕➕➕➕➕➕➕➕
.
THANK YOU DEAR CUSTOMER 🌹
.
Jangan lupa ikut cara penggunaan dalam pamplet yg disertakan utk setiap pembelian ❤️
.
Postage setiap hari kecuali cuti umum & hujung minggu
.
Pos laju akan ambil masa 2-3 hari bekerja untuk sampai ke lokasi penghantaran
.
Nak cantik tanpa tahi lalat, kutil, ketuat & biji kolestrol? Boleh contact nombor di bawah atau tekan je direct link di bio k
.
👇🏻 Whatsapp 👇🏻
.
0167173092
0167173092
0167173092
Baru sampai dah happy 🌹 . Nanti dah guna & tahi lalat dah tanggal, berganda happy 😁 . ➕➕➕➕➕➕➕➕ . THANK YOU DEAR CUSTOMER 🌹 . Jangan lupa ikut cara penggunaan dalam pamplet yg disertakan utk setiap pembelian ❤️ . Postage setiap hari kecuali cuti umum & hujung minggu . Pos laju akan ambil masa 2-3 hari bekerja untuk sampai ke lokasi penghantaran . Nak cantik tanpa tahi lalat, kutil, ketuat & biji kolestrol? Boleh contact nombor di bawah atau tekan je direct link di bio k . 👇🏻 Whatsapp 👇🏻 . 0167173092 0167173092 0167173092
HAI 😘❗Anda FRESH GRADUATE❓ INTERNSHIP❓Masih tiada RESUME dan COVER LETTER untuk permohonan❓ KESUNTUKAN MASA dan TIDAK MAHIR❓Aishah boleh BANTU anda❗
.
Hanya tinggal masukkan maklumat anda di RESUME dan COVER LETTER yang diberi dengan Microsoft Word dan send kepada bakal majikan, MUDAHKAN❓
.
⏩ Berminat❓DM sahaja Aishah atau taip RESUME di ruang picture comment RESUME yang anda mahu, Aishah akan hubungi anda SEGERA #aishahresume
.
.
🌕 PAKEJ RM15 TERMASUK 🌕
.
✔️ Cover Letter (Bahasa Melayu)
.
✔️ Cover Letter (Bahasa Inggeris)
.
✔️ Surat Internship (Bahasa Melayu)
.
✔️ Surat Internship (Bahasa Inggeris)
.
✔️ Website Wajib Pencarian Kerja Online 2017
.
✔️ Teknik Susunan Sijil Temuduga
.
✔️ Tips Fresh Grad Mudah Dapat Kerja
.
✔️ Soalan Wajib Majikan Dan Teknik Jawab
.
.
#JohorBharu #ForestCity #Kluang #Batupahat #Muar #Mersing #Kotatinggi #Gelangpatah #Pasirgudang #Tebrau #Mersing #Uia #Uum #Ukm #Upm #Uitm #Usm #Unimap #Iukl #Uniten #Mmu #Umk #Um #Unimas #Unimap #Unisza #Uthm #Msu #Ptpl #Unikl #Unisel
HAI 😘❗Anda FRESH GRADUATE❓ INTERNSHIP❓Masih tiada RESUME dan COVER LETTER untuk permohonan❓ KESUNTUKAN MASA dan TIDAK MAHIR❓Aishah boleh BANTU anda❗ . Hanya tinggal masukkan maklumat anda di RESUME dan COVER LETTER yang diberi dengan Microsoft Word dan send kepada bakal majikan, MUDAHKAN❓ . ⏩ Berminat❓DM sahaja Aishah atau taip RESUME di ruang picture comment RESUME yang anda mahu, Aishah akan hubungi anda SEGERA #aishahresume  . . 🌕 PAKEJ RM15 TERMASUK 🌕 . ✔️ Cover Letter (Bahasa Melayu) . ✔️ Cover Letter (Bahasa Inggeris) . ✔️ Surat Internship (Bahasa Melayu) . ✔️ Surat Internship (Bahasa Inggeris) . ✔️ Website Wajib Pencarian Kerja Online 2017 . ✔️ Teknik Susunan Sijil Temuduga . ✔️ Tips Fresh Grad Mudah Dapat Kerja . ✔️ Soalan Wajib Majikan Dan Teknik Jawab . . #JohorBharu  #ForestCity  #Kluang  #Batupahat  #Muar  #Mersing  #Kotatinggi  #Gelangpatah  #Pasirgudang  #Tebrau  #Mersing  #Uia  #Uum  #Ukm  #Upm  #Uitm  #Usm  #Unimap  #Iukl  #Uniten  #Mmu  #Umk  #Um  #Unimas  #Unimap  #Unisza  #Uthm  #Msu  #Ptpl  #Unikl  #Unisel 
HAI 😘❗Anda FRESH GRADUATE❓ INTERNSHIP❓Masih tiada RESUME dan COVER LETTER untuk permohonan❓ KESUNTUKAN MASA dan TIDAK MAHIR❓Aishah boleh BANTU anda❗
.
Hanya tinggal masukkan maklumat anda di RESUME dan COVER LETTER yang diberi dengan Microsoft Word dan send kepada bakal majikan, MUDAHKAN❓
.
⏩ Berminat❓DM sahaja Aishah atau taip RESUME di ruang picture comment RESUME yang anda mahu, Aishah akan hubungi anda SEGERA #aishahresume
.
.
🌕 PAKEJ RM15 TERMASUK 🌕
.
✔️ Cover Letter (Bahasa Melayu)
.
✔️ Cover Letter (Bahasa Inggeris)
.
✔️ Surat Internship (Bahasa Melayu)
.
✔️ Surat Internship (Bahasa Inggeris)
.
✔️ Website Wajib Pencarian Kerja Online 2017
.
✔️ Teknik Susunan Sijil Temuduga
.
✔️ Tips Fresh Grad Mudah Dapat Kerja
.
✔️ Soalan Wajib Majikan Dan Teknik Jawab
.
.
#Perak #TelukIntan #Kampar #Ipoh #Lumut #Taiping #Kualakangsar #Tapah #Seriiskandar  #TanjungMalim #Uia #Uum #Ukm #Upm #Uitm #Usm #Unimap #Iukl #Uniten #Mmu #Umk #Um #Unimas #Unimap #Unisza #Uthm #Msu #Ptpl #Unikl #Unisel
HAI 😘❗Anda FRESH GRADUATE❓ INTERNSHIP❓Masih tiada RESUME dan COVER LETTER untuk permohonan❓ KESUNTUKAN MASA dan TIDAK MAHIR❓Aishah boleh BANTU anda❗ . Hanya tinggal masukkan maklumat anda di RESUME dan COVER LETTER yang diberi dengan Microsoft Word dan send kepada bakal majikan, MUDAHKAN❓ . ⏩ Berminat❓DM sahaja Aishah atau taip RESUME di ruang picture comment RESUME yang anda mahu, Aishah akan hubungi anda SEGERA #aishahresume  . . 🌕 PAKEJ RM15 TERMASUK 🌕 . ✔️ Cover Letter (Bahasa Melayu) . ✔️ Cover Letter (Bahasa Inggeris) . ✔️ Surat Internship (Bahasa Melayu) . ✔️ Surat Internship (Bahasa Inggeris) . ✔️ Website Wajib Pencarian Kerja Online 2017 . ✔️ Teknik Susunan Sijil Temuduga . ✔️ Tips Fresh Grad Mudah Dapat Kerja . ✔️ Soalan Wajib Majikan Dan Teknik Jawab . . #Perak  #TelukIntan  #Kampar  #Ipoh  #Lumut  #Taiping  #Kualakangsar  #Tapah  #Seriiskandar  #TanjungMalim  #Uia  #Uum  #Ukm  #Upm  #Uitm  #Usm  #Unimap  #Iukl  #Uniten  #Mmu  #Umk  #Um  #Unimas  #Unimap  #Unisza  #Uthm  #Msu  #Ptpl  #Unikl  #Unisel 
❤Amando as novidades da @leboutiquebrasil #um #luxo #lindoslooks #eu #amo 
#SalvadorMeuamor
#VemConferir
#LooksLIndos
#ammooo😍
Gambar ni gambar #throwback masa cuti ke Kuala Terengganu last year! .
.
Bila masing-masing dah habis belajar, and mula kerja - semua ada commitment tersendiri. Cuti semua orang tak sama. Kerja & peribadi perlu seimbang. .
.
Alhamdulillah kami semua sepakat utk tetap spend masa sama-sama sebab kami semua sayangkan hubungan yang dah terbina hampir cecah 10 tahun ni. Sekejap je masa berlalu! .
.
Sebab tu bila #prudentialrelationshipindex2017 keluarkan hasil survey mengenai hubungan kita dengan orang tersayang - Nanie rasa Nanie on the right track. Sesibuk mana pun, Nanie try to make an effort utk bersama dengan kawan-kawan & catch up with them. Mudah-mudahan hubungan ini buatkan kita tambah sayang! .
.
Boleh baca entry Nanie di www.coklateyes.my utk tahu keseluruhan Index Hubungan Prudential 2017 yg sangat menakutkan & mengejutkan! .
.
#PrudentialMY #blogcoklateyes #blogger #lovedones #happylife #family #friends #happy #happiness #lifestyleblogger #klblogger #friends #bestfriends #friendsforlife #UM #holiday2017 #missyou @shakirinshak @aisy_hayfa @ara_sapphire
Gambar ni gambar #throwback  masa cuti ke Kuala Terengganu last year! . . Bila masing-masing dah habis belajar, and mula kerja - semua ada commitment tersendiri. Cuti semua orang tak sama. Kerja & peribadi perlu seimbang. . . Alhamdulillah kami semua sepakat utk tetap spend masa sama-sama sebab kami semua sayangkan hubungan yang dah terbina hampir cecah 10 tahun ni. Sekejap je masa berlalu! . . Sebab tu bila #prudentialrelationshipindex2017  keluarkan hasil survey mengenai hubungan kita dengan orang tersayang - Nanie rasa Nanie on the right track. Sesibuk mana pun, Nanie try to make an effort utk bersama dengan kawan-kawan & catch up with them. Mudah-mudahan hubungan ini buatkan kita tambah sayang! . . Boleh baca entry Nanie di www.coklateyes.my utk tahu keseluruhan Index Hubungan Prudential 2017 yg sangat menakutkan & mengejutkan! . . #PrudentialMY  #blogcoklateyes  #blogger  #lovedones  #happylife  #family  #friends  #happy  #happiness  #lifestyleblogger  #klblogger  #friends  #bestfriends  #friendsforlife  #UM  #holiday2017  #missyou  @shakirinshak @aisy_hayfa @ara_sapphire
Birthday buah hati dah dekat. Tapi......taktau nak kasi hadiah apa😥 .
.
Usah risau kami ada menjual sweatshirt SUPREME & PUMA & ADIDAS & NIKE dan banyak lg boleh usha sendiri kat wall @syerah.co ya💖
.
.
👕Sweatshirt supreme, adidas , nike , puma
💰RM55 FREE POSTAGE
Nak beli satu pon boleh (RM30)
.
.
📲Terus DM atau PM http://www.wasap.my/601131261032

#sweaterhoodienike 
#sweatermurah
#sweateradidas
#ajimaura
#terapiinstagram
#uniszapastitahu 
#terengganu 
#umt
#unimas
#uthm
#umk
#ukm
#um
#uia
#sabah
#sarawak
#melaka
#neelofa
#joggerpantsnikemurah
#joggerpantsadidasmurah
#shortpantsadidasmurah
Birthday buah hati dah dekat. Tapi......taktau nak kasi hadiah apa😥 . . Usah risau kami ada menjual sweatshirt SUPREME & PUMA & ADIDAS & NIKE dan banyak lg boleh usha sendiri kat wall @syerah.co ya💖 . . 👕Sweatshirt supreme, adidas , nike , puma 💰RM55 FREE POSTAGE Nak beli satu pon boleh (RM30) . . 📲Terus DM atau PM http://www.wasap.my/601131261032 #sweaterhoodienike  #sweatermurah  #sweateradidas  #ajimaura  #terapiinstagram  #uniszapastitahu  #terengganu  #umt  #unimas  #uthm  #umk  #ukm  #um  #uia  #sabah  #sarawak  #melaka  #neelofa  #joggerpantsnikemurah  #joggerpantsadidasmurah  #shortpantsadidasmurah 
Birthday buah hati dah dekat. Tapi......taktau nak kasi hadiah apa😥  Nak nampak lg sweet beli la satu set couple boleh pakai sesama waaa😍.
.
Usah risau kami ada menjual tshirt couple dan banyak lg boleh usha sendiri kat wall @syerah.co ya💖
.
.
👕Tshirt adidas
💰RM55 FREE POSTAGE
Nak beli satu pon boleh (RM30)
.
.
📲Terus DM atau PM http://www.wasap.my/601131261032

#sweaterhoodienike 
#sweatermurah
#hoodiesupreme
#sweateradidas
#ajimaura
#terapiinstagram
#uniszapastitahu 
#terengganu 
#umt
#unimas
#uthm
#umk
#ukm
#um
#uia
#sabah
#sarawak
#melaka
#joggerpantsnikemurah
#joggerpantsadidasmurah
#shortpantsadidasmurah
Birthday buah hati dah dekat. Tapi......taktau nak kasi hadiah apa😥 Nak nampak lg sweet beli la satu set couple boleh pakai sesama waaa😍. . Usah risau kami ada menjual tshirt couple dan banyak lg boleh usha sendiri kat wall @syerah.co ya💖 . . 👕Tshirt adidas 💰RM55 FREE POSTAGE Nak beli satu pon boleh (RM30) . . 📲Terus DM atau PM http://www.wasap.my/601131261032 #sweaterhoodienike  #sweatermurah  #hoodiesupreme  #sweateradidas  #ajimaura  #terapiinstagram  #uniszapastitahu  #terengganu  #umt  #unimas  #uthm  #umk  #ukm  #um  #uia  #sabah  #sarawak  #melaka  #joggerpantsnikemurah  #joggerpantsadidasmurah  #shortpantsadidasmurah 
✊#UM #UnstableMasonry #VEX @vexdavortex #governmentshutdown #music @itunesmusic  @googleplay @googleplaymusic  @amazon @amazonmusic  @spotify #art #architecture #code #truth #hiphop #linkinbio #decode #trump #architecture #decodeit #encoded #albumart #nwo #lies #agenda #puppets #opps #1776 #geeks #adamweishaupt #politics #dorks #theenlightenedones see #pillars #benjaminfranklin #deception see #pillars
Size 
41
42
43
44
Price Ask Me
Original 100% 
BILA TIDAK ORIGINAL UANG KEMBALI ☺

happy shopping
Be smart Buyer!
#ub #um #umroh #umm #ummstory64 #ummstory #ubcantik #polinema #unmermalang #susu #malang #malanghits #hugosmalang #myplace #batu #surabaya #main #sma #grafika
READY BEST SELLER
RM. JELLY PUYU MARON
Uk : 22x20
Material : jelly
Harga : 45rb

How to order?
Wa : 089627566361
No call!

#slinbag #slinbagmlg #slinbagmurah #slinbagmurmer #slinbagsby #slinbagjember #slinbagsidoarjo #slinbaglucu #slinbagkeren #groairslinbag #taslucu #taskecil #ranselmalang #ranselmurahmalang #slinbagmurahmalang #grosirtasmalang #uin #ub #um #mahasiswamalang #slinbagimut #tascewek #tascewekmurah
READY BEST SELLER
RM. JELLY PUYU HITAM
Uk : 22x20
Material : jelly
Harga : 45rb

How to order?
Wa : 089627566361
No call!

#slinbag #slinbagmlg #slinbagmurah #slinbagmurmer #slinbagsby #slinbagjember #slinbagsidoarjo #slinbaglucu #slinbagkeren #groairslinbag #taslucu #taskecil #ranselmalang #ranselmurahmalang #slinbagmurahmalang #grosirtasmalang #uin #ub #um #mahasiswamalang #slinbagimut #tascewek #tascewekmurah
READY BEST SELLER
RM. JELLY PUYU MERAH
Uk : 22x20
Material : jelly
Harga : 45rb

How to order?
Wa : 089627566361
No call!

#slinbag #slinbagmlg #slinbagmurah #slinbagmurmer #slinbagsby #slinbagjember #slinbagsidoarjo #slinbaglucu #slinbagkeren #groairslinbag #taslucu #taskecil #ranselmalang #ranselmurahmalang #slinbagmurahmalang #grosirtasmalang #uin #ub #um #mahasiswamalang #slinbagimut #tascewek #tascewekmurah
READY BEST SELLER
RM. JELLY PUYU SALEM
Uk : 22x20
Material : jelly
Harga : 45rb

How to order?
Wa : 089627566361
No call!

#slinbag #slinbagmlg #slinbagmurah #slinbagmurmer #slinbagsby #slinbagjember #slinbagsidoarjo #slinbaglucu #slinbagkeren #groairslinbag #taslucu #taskecil #ranselmalang #ranselmurahmalang #slinbagmurahmalang #grosirtasmalang #uin #ub #um #mahasiswamalang #slinbagimut #tascewek #tascewekmurah
READY BEST SELLER
RM. JELLY PUYU FANTA
Uk : 22x20
Material : jelly
Harga : 45rb

How to order?
Wa : 089627566361
No call!

#slinbag #slinbagmlg #slinbagmurah #slinbagmurmer #slinbagsby #slinbagjember #slinbagsidoarjo #slinbaglucu #slinbagkeren #groairslinbag #taslucu #taskecil #ranselmalang #ranselmurahmalang #slinbagmurahmalang #grosirtasmalang #uin #ub #um #mahasiswamalang #slinbagimut #tascewek #tascewekmurah
.
RM22 RM22 RM22 .
Assalamualaikum and hi, 
palazo dan skirt material kulit laici.
plussize pun still boleh pakai, as long as baju kita labuh dan tak ketat ye 😍🌹 Postage depends on berapa helai order.
Whatsapp for fast respond 011-14249656 🙆🏻 .

RM22 👖
.
👖ketinggian bwh 170cm
👖 pinggang getah
👖 free size Fit till 3xl (strectable)
👖 tebal dan selasa tidak perlu iron
👖 paling murah
#plussizefashion #plussizeblousemalaysia #plussizepalazo #seluarmengandung #rayacollection #um #seluarbesar #seluarmalaysia #palazobootcutmurah #palazomurahmalaysia #skirtmurah #skirtmalaysia #skirtmuslimah #palazomuslimah #palazobootcut #pallazomurah #palazokulitlaici #palazocrepe #seluarpregnant #ootdmalaysia #cullotes #bootcutpalazo #palazoborong #sayajualmurah #palazomuslimah #sayajualborong #Bootcutpallazo #bootcutpants #bootcutmurah #lokalah #cullotepantsmurah#palazomuslimah
. RM22 RM22 RM22 . Assalamualaikum and hi, palazo dan skirt material kulit laici. plussize pun still boleh pakai, as long as baju kita labuh dan tak ketat ye 😍🌹 Postage depends on berapa helai order. Whatsapp for fast respond 011-14249656 🙆🏻 . RM22 👖 . 👖ketinggian bwh 170cm 👖 pinggang getah 👖 free size Fit till 3xl (strectable) 👖 tebal dan selasa tidak perlu iron 👖 paling murah #plussizefashion  #plussizeblousemalaysia  #plussizepalazo  #seluarmengandung  #rayacollection  #um  #seluarbesar  #seluarmalaysia  #palazobootcutmurah  #palazomurahmalaysia  #skirtmurah  #skirtmalaysia  #skirtmuslimah  #palazomuslimah  #palazobootcut  #pallazomurah  #palazokulitlaici  #palazocrepe  #seluarpregnant  #ootdmalaysia  #cullotes  #bootcutpalazo  #palazoborong  #sayajualmurah  #palazomuslimah  #sayajualborong  #Bootcutpallazo  #bootcutpants  #bootcutmurah  #lokalah  #cullotepantsmurah #palazomuslimah 
READY BEST SELLER
RM. JELLY PUYU NAVY
Uk : 22x20
Material : jelly
Harga : 45rb

How to order?
Wa : 089627566361
No call!

#slinbag #slinbagmlg #slinbagmurah #slinbagmurmer #slinbagsby #slinbagjember #slinbagsidoarjo #slinbaglucu #slinbagkeren #groairslinbag #taslucu #taskecil #ranselmalang #ranselmurahmalang #slinbagmurahmalang #grosirtasmalang #uin #ub #um #mahasiswamalang #slinbagimut #tascewek #tascewekmurah
Victoria's Secret Body Mist Original 250ml (Bombshell) hanya RM67 free postage semenanjung (Sabah/Sarawak + RM5)👍👍👍harga di outlet RM115 sebotol.. wangian lembut yang tahan sehingga 8 jam..Original USA, bukan gred bukan copy ori.. Bombshell ni bau sama macam bombshell botol bulat cuma packaging botol je yang baru, bau sama ok..whatsapp 0133214691..jom grab sekarang..
👉add on vs paperbag RM8👈
.
❤Bombshell
❤Bombshell
❤Bombshell
.
#inioriginal #sayajual #sayajualmurah #malaysia #bazaarpaknil #kualalumpur #kelantan #selangor #perak #terengganu #pahang #n9 #melaka #johor #perlis #kedah #sabah #sarawak #pulaupinang #uitmpuncakalam #uitm #politeknik #um #usm #unisel #upm #uthm  #msu #perfumemurahmalaysia #jomwangi2denganvictoriasecret
Victoria's Secret Body Mist Original 250ml (Bombshell) hanya RM67 free postage semenanjung (Sabah/Sarawak + RM5)👍👍👍harga di outlet RM115 sebotol.. wangian lembut yang tahan sehingga 8 jam..Original USA, bukan gred bukan copy ori.. Bombshell ni bau sama macam bombshell botol bulat cuma packaging botol je yang baru, bau sama ok..whatsapp 0133214691..jom grab sekarang.. 👉add on vs paperbag RM8👈 . ❤Bombshell ❤Bombshell ❤Bombshell . #inioriginal  #sayajual  #sayajualmurah  #malaysia  #bazaarpaknil  #kualalumpur  #kelantan  #selangor  #perak  #terengganu  #pahang  #n9  #melaka  #johor  #perlis  #kedah  #sabah  #sarawak  #pulaupinang  #uitmpuncakalam  #uitm  #politeknik  #um  #usm  #unisel  #upm  #uthm  #msu  #perfumemurahmalaysia  #jomwangi2denganvictoriasecret 
Haa korang semua dah grab blom colour classy black ni? Yg ni pun hot selling jugak, sbb ape? Sbb colour ni nmpk gorgeous gila and stylo! .
Ada words dekat tudung tu yg boleh buat korang semua inspirasi bila korang pakai. Rasa mcm tak nak tanggal je bila pakai 😂😂
.
Keluaran Ameera Zaini yg paling meletops 🎉🎉 AZFORWOMEN .
.
Measurement: 45" x 45"
Material: Premium Satin
.
.
#ameerazaini#azforwomen#tudungcantik#tudungviral#bawal#bawalshawl#shawl#tudungmurah#utm#um#ukm#uum#uia#usim#umt#umk#unimas#jualtudung#cantik#gorgeous#dropshipazforwomen#
Haa korang semua dah grab blom colour classy black ni? Yg ni pun hot selling jugak, sbb ape? Sbb colour ni nmpk gorgeous gila and stylo! . Ada words dekat tudung tu yg boleh buat korang semua inspirasi bila korang pakai. Rasa mcm tak nak tanggal je bila pakai 😂😂 . Keluaran Ameera Zaini yg paling meletops 🎉🎉 AZFORWOMEN . . Measurement: 45" x 45" Material: Premium Satin . . #ameerazaini #azforwomen #tudungcantik #tudungviral #bawal #bawalshawl #shawl #tudungmurah #utm #um #ukm #uum #uia #usim #umt #umk #unimas #jualtudung #cantik #gorgeous #dropshipazforwomen #
Info : Kalender 2018, sudah bisa di ambil di TU FT UM. Syarat pengambilan di wakili oleh Ketua Kelas dengan membawa KTM. .
* Kalender Khusus Mahasiswa Baru Angkatan 2017
.
.
#FakultasTeknikUM #UM #universitasnegerimalang 
#lowongankerja #ftum #tekniksipil #teknikmesin #teknikelektro #teknologiindustri #infomasiftum
Morning semua!
.
Keluaran Ameera Zaini yg paling meletops 🎉🎉 AZFORWOMEN .
.
Measurement: 45" x 45"
Material: Premium Satin
.
.
#ameerazaini#azforwomen#tudungcantik#tudungviral#bawal#bawalshawl#shawl#tudungmurah#utm#um#ukm#uum#uia#usim#umt#umk#unimas#jualtudung#cantik#gorgeous#dropshipazforwomen#
🔥🔥 Set Dyxy Basic Lady 🔥🔥 Siapa kate mahal?? Cube fikir dalam2 dan congak2 betol2.

Pakai set ni korang tak perlukan sume ni 👇👇
❎ primer ❎ bedak compact ❎ sub block ❎ foundation ❎ pelembab ❎ concealer
❎ matte powder ❎ spf cream ❎ day cream

Wuissshhhh! Jimat sangat korang!! Set terlajak laku, laku keras dn seumpamanya! 😇😙 .
.
.
Guna 3 item ni saje. WAJIB korang try .
✔Dyxy Bc Cream
✔ Dyxy Face Mist
✔ Dyxy Brush

Nak ke idok?

PM laju2 📲 0183916987
Follow 👉 dyxy_bellezashop_cheras

#sayajualdyxycosmetic
#dyxycheras
#dyxyhululangat
#dyxyuniversitimalaya
#dyxybccreamfoundation
#dyxygreenteafacemist
#dyxybrush
#dyxykosmetik
#dyxybrush
#dyxybccream
#um
#bmc
🔥🔥 Set Dyxy Basic Lady 🔥🔥 Siapa kate mahal?? Cube fikir dalam2 dan congak2 betol2. Pakai set ni korang tak perlukan sume ni 👇👇 ❎ primer ❎ bedak compact ❎ sub block ❎ foundation ❎ pelembab ❎ concealer ❎ matte powder ❎ spf cream ❎ day cream Wuissshhhh! Jimat sangat korang!! Set terlajak laku, laku keras dn seumpamanya! 😇😙 . . . Guna 3 item ni saje. WAJIB korang try . ✔Dyxy Bc Cream ✔ Dyxy Face Mist ✔ Dyxy Brush Nak ke idok? PM laju2 📲 0183916987 Follow 👉 dyxy_bellezashop_cheras #sayajualdyxycosmetic  #dyxycheras  #dyxyhululangat  #dyxyuniversitimalaya  #dyxybccreamfoundation  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #dyxykosmetik  #dyxybrush  #dyxybccream  #um  #bmc 
Morning uolls! Dah grab blom colour darling blue dari AZFORWOMEN ni?? Hot selling ni stok pun tinggal sikit, haa cepat2 ws sis tau.
.
Measurement: 45" x 45"
Material: Premium Satin
.
.
#ameerazaini#azforwomen#tudungcantik#tudungviral#bawal#bawalshawl#shawl#tudungmurah#utm#um#ukm#uum#uia#usim#umt#umk#unimas#jualtudung#cantik#gorgeous#dropshipazforwomen#
@_admirelex 🌞💦THE BIGGEST PARTY OF THE SUMMER💦🌞
🙅🏽‍♂️ NO BEHAVIOR 🙅🏽‍♀️
⛱ Foam Party 👙
🎥 @M3 Studios 🎬
4001 NW 37th Ave
Miami, FL  33142
United States📍
🎆July 7th 2018🎇
18 To Come 
21 To Swallow 🥃🥃
🎛🎧Dj’s:
@osocity 
@djhercules15 
@djswolljoel 
@supersealworldwide 
Guest Dj’s
📲For More info contact:
Wiscky: (954) 997-4599
Anthony: (954) 496-1977 #nobehavior #foam #summer2018 #college #collegelife #repost #lit #fsu #famu #bcu #fiu #jwu #Um #partytime #lit  #nighttoremember #drunk #nobehaviorweekend  #nothingbutass #fun #Music #dancing
@_admirelex 🌞💦THE BIGGEST PARTY OF THE SUMMER💦🌞 🙅🏽‍♂️ NO BEHAVIOR 🙅🏽‍♀️ ⛱ Foam Party 👙 🎥 @M3 Studios 🎬 4001 NW 37th Ave Miami, FL 33142 United States📍 🎆July 7th 2018🎇 18 To Come 21 To Swallow 🥃🥃 🎛🎧Dj’s: @osocity @djhercules15 @djswolljoel @supersealworldwide Guest Dj’s 📲For More info contact: Wiscky: (954) 997-4599 Anthony: (954) 496-1977 #nobehavior  #foam  #summer2018  #college  #collegelife  #repost  #lit  #fsu  #famu  #bcu  #fiu  #jwu  #Um  #partytime  #lit  #nighttoremember  #drunk  #nobehaviorweekend  #nothingbutass  #fun  #Music  #dancing 
Amad & Aini  Sungai Buloh , Selangor -
Official Photographer : @amierulasf_
Assistant Photographer : @lurohphotography
-
PROMOTION FOR JAN UNTIL MARCH 2018 🎉
Name :
Date :
Venue :
Phone no : .
.
Whatsapp 0173612859 🎉Whatsapp 0173612859 🎉Whatsapp 0173612859 🎉 .
#malaysiaweddingphotographer #weddingmalaysia #malayweddingguide #malayweddingphotographer #weddinginspiration #weddingphotography #weddingday #titiancinta #weddingdiarieskl #preconvo #um #ukm #uitm #upm #upnm #hargamurahmurah #preconvomalaysia #nikah #bridesmaid #weddingvillage #malaywedding #weddinglove #bridemaids#malayweddingguide #gambarkahwin #bridemaidsdress #pakejbajet #malaywedd #igers #photografer #malaysianphotografer
Amad & Aini Sungai Buloh , Selangor - Official Photographer : @amierulasf_ Assistant Photographer : @lurohphotography - PROMOTION FOR JAN UNTIL MARCH 2018 🎉 Name : Date : Venue : Phone no : . . Whatsapp 0173612859 🎉Whatsapp 0173612859 🎉Whatsapp 0173612859 🎉 . #malaysiaweddingphotographer  #weddingmalaysia  #malayweddingguide  #malayweddingphotographer  #weddinginspiration  #weddingphotography  #weddingday  #titiancinta  #weddingdiarieskl  #preconvo  #um  #ukm  #uitm  #upm  #upnm  #hargamurahmurah  #preconvomalaysia  #nikah  #bridesmaid  #weddingvillage  #malaywedding  #weddinglove  #bridemaids #malayweddingguide  #gambarkahwin  #bridemaidsdress  #pakejbajet  #malaywedd  #igers  #photografer  #malaysianphotografer 
Amad & Aini  Sungai Buloh , Selangor -
Official Photographer : @amierulasf_
Assistant Photographer : @lurohphotography
-
PROMOTION FOR JAN UNTIL MARCH 2018 🎉
Name :
Date :
Venue :
Phone no : .
.
Whatsapp 0173612859 🎉Whatsapp 0173612859 🎉Whatsapp 0173612859 🎉 .
#malaysiaweddingphotographer #weddingmalaysia #malayweddingguide #malayweddingphotographer #weddinginspiration #weddingphotography #weddingday #titiancinta #weddingdiarieskl #preconvo #um #ukm #uitm #upm #upnm #hargamurahmurah #preconvomalaysia #nikah #bridesmaid #weddingvillage #malaywedding #weddinglove #bridemaids#malayweddingguide #gambarkahwin #bridemaidsdress #pakejbajet #malaywedd #igers #photografer #malaysianphotografer
Amad & Aini Sungai Buloh , Selangor - Official Photographer : @amierulasf_ Assistant Photographer : @lurohphotography - PROMOTION FOR JAN UNTIL MARCH 2018 🎉 Name : Date : Venue : Phone no : . . Whatsapp 0173612859 🎉Whatsapp 0173612859 🎉Whatsapp 0173612859 🎉 . #malaysiaweddingphotographer  #weddingmalaysia  #malayweddingguide  #malayweddingphotographer  #weddinginspiration  #weddingphotography  #weddingday  #titiancinta  #weddingdiarieskl  #preconvo  #um  #ukm  #uitm  #upm  #upnm  #hargamurahmurah  #preconvomalaysia  #nikah  #bridesmaid  #weddingvillage  #malaywedding  #weddinglove  #bridemaids #malayweddingguide  #gambarkahwin  #bridemaidsdress  #pakejbajet  #malaywedd  #igers  #photografer  #malaysianphotografer 
Amad & Aini  Sungai Buloh , Selangor -
Official Photographer : @amierulasf_
Assistant Photographer : @lurohphotography
-
PROMOTION FOR JAN UNTIL MARCH 2018 🎉
Name :
Date :
Venue :
Phone no : .
.
Whatsapp 0173612859 🎉Whatsapp 0173612859 🎉Whatsapp 0173612859 🎉 .
#malaysiaweddingphotographer #weddingmalaysia #malayweddingguide #malayweddingphotographer #weddinginspiration #weddingphotography #weddingday #titiancinta #weddingdiarieskl #preconvo #um #ukm #uitm #upm #upnm #hargamurahmurah #preconvomalaysia #nikah #bridesmaid #weddingvillage #malaywedding #weddinglove #bridemaids#malayweddingguide #gambarkahwin #bridemaidsdress #pakejbajet #malaywedd #igers #photografer #malaysianphotografer
Amad & Aini Sungai Buloh , Selangor - Official Photographer : @amierulasf_ Assistant Photographer : @lurohphotography - PROMOTION FOR JAN UNTIL MARCH 2018 🎉 Name : Date : Venue : Phone no : . . Whatsapp 0173612859 🎉Whatsapp 0173612859 🎉Whatsapp 0173612859 🎉 . #malaysiaweddingphotographer  #weddingmalaysia  #malayweddingguide  #malayweddingphotographer  #weddinginspiration  #weddingphotography  #weddingday  #titiancinta  #weddingdiarieskl  #preconvo  #um  #ukm  #uitm  #upm  #upnm  #hargamurahmurah  #preconvomalaysia  #nikah  #bridesmaid  #weddingvillage  #malaywedding  #weddinglove  #bridemaids #malayweddingguide  #gambarkahwin  #bridemaidsdress  #pakejbajet  #malaywedd  #igers  #photografer  #malaysianphotografer 
#Um menino sonhador q confia no senhor q um Dia seu sonhos possa ser realizados👏🤗❤️🍃🤙
#Um  menino sonhador q confia no senhor q um Dia seu sonhos possa ser realizados👏🤗❤️🍃🤙
Separador de libros de Totoro!(10 cm aprox.) $35 #Montemorelos se hacen entregas en #UM #dormi4 #dormi2
Bolo chantinho #um encanto de cesta#Delicada#Delícia da Doce D'lu#curso de chantininho em salvador#confeitarialaDinda#