an online Instagram web viewer

#umt medias

Photos

Kenapa anda patut mencuba skincare Mary Kay? 👉Telah teruji secara saintifik. Sape yang menguji? Haish mestilah orang hebat hebat. Yang mengujinya adalah pakar dermatologi dan oftalmologi, saintis dan pihak perubatan yang terlibat. 👉Sangat menitikberatkan kebersihan dalam penghasilan produk. Produk dipack ke dalam bekas melalui mesin yang tercanggih supaya ianya bebas dari pencemaran dan kuman. Elakkan memakai produk yg kita tidak pasti bagaimana cara penghasilannya.
👉anda dpt perunding kecantikan peribadi yang bukan sahaja membantu anda memilih produk yang sesuai malah mengajar anda cara penggunaan produk yg betul secara praktikal dan akan memastikan wajah anda betul-betul sihat melalui khidmat nasihat selepas jualan. Service after sale. So best tak anda pakai Mary Kay ?
👉Pernah dgr tak cosmetics dan skincare boleh berganti jika kulit tidak sesuai? Dengan Mary Kay jgn korang risau.... Mary Kay mempunyai jaminan kepuasan pelanggan selama 90 hari tau. Tetapi jaminan/warranty ini hanya boleh dinikmati jika anda membeli produk dengan saluran yang betul dan mematuhi terma dan syarat .

Nur
0132877013
Mary Kay Beauty Consultant
. .

#marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykayterengganubeautyconsultant #marykayterengganu #marykaykl#marykaykualalumpur #ilovemarykay#mua#muamalaysia#uia#unisza#umt#marykaymarang#like4like#follow4follow#flawless
Kenapa anda patut mencuba skincare Mary Kay? 👉Telah teruji secara saintifik. Sape yang menguji? Haish mestilah orang hebat hebat. Yang mengujinya adalah pakar dermatologi dan oftalmologi, saintis dan pihak perubatan yang terlibat. 👉Sangat menitikberatkan kebersihan dalam penghasilan produk. Produk dipack ke dalam bekas melalui mesin yang tercanggih supaya ianya bebas dari pencemaran dan kuman. Elakkan memakai produk yg kita tidak pasti bagaimana cara penghasilannya. 👉anda dpt perunding kecantikan peribadi yang bukan sahaja membantu anda memilih produk yang sesuai malah mengajar anda cara penggunaan produk yg betul secara praktikal dan akan memastikan wajah anda betul-betul sihat melalui khidmat nasihat selepas jualan. Service after sale. So best tak anda pakai Mary Kay ? 👉Pernah dgr tak cosmetics dan skincare boleh berganti jika kulit tidak sesuai? Dengan Mary Kay jgn korang risau.... Mary Kay mempunyai jaminan kepuasan pelanggan selama 90 hari tau. Tetapi jaminan/warranty ini hanya boleh dinikmati jika anda membeli produk dengan saluran yang betul dan mematuhi terma dan syarat . Nur 0132877013 Mary Kay Beauty Consultant . . #marykaybeautyconsultant  #marykaymalaysia  #marykayterengganubeautyconsultant  #marykayterengganu  #marykaykl #marykaykualalumpur  #ilovemarykay #mua #muamalaysia #uia #unisza #umt #marykaymarang #like4like #follow4follow #flawless 
THE MOST STYLO MINI SKIRT EVER! 😍😍
Biar korang termimpi-mimpi Stila Mini Skirt ni 😆

Selamat malam! 💕

To order/ask anything:
1. 📥 DM @hanannaz.co
2. 📲 Whatsapp 0148505751 / CLICK LINK IN BIO FOR FAST REPLY
.
#sayajual #extendermurah #codsabah #papar #kotakinabalu #skirtextender #coverlymyagents #sayajual #skirtextender #sabah #ums #unimas #miniskirtmalaysia #skirtextender #skirtexpansion #miniskirtmuslimah #miniskirt #miniskirtmuslimah #upm #umt #unisza #ump #unimap #uia #ukm #usm #upsi #lokalah #sapotlokal #bazarpaknil #muslimah
THE MOST STYLO MINI SKIRT EVER! 😍😍 Biar korang termimpi-mimpi Stila Mini Skirt ni 😆 Selamat malam! 💕 To order/ask anything: 1. 📥 DM @hanannaz.co 2. 📲 Whatsapp 0148505751 / CLICK LINK IN BIO FOR FAST REPLY . #sayajual  #extendermurah  #codsabah  #papar  #kotakinabalu  #skirtextender  #coverlymyagents  #sayajual  #skirtextender  #sabah  #ums  #unimas  #miniskirtmalaysia  #skirtextender  #skirtexpansion  #miniskirtmuslimah  #miniskirt  #miniskirtmuslimah  #upm  #umt  #unisza  #ump  #unimap  #uia  #ukm  #usm  #upsi  #lokalah  #sapotlokal  #bazarpaknil  #muslimah 
Close up: Pale Peach

To order/ask anything:
1. 📥 DM @hanannaz.co
2. 📲 Whatsapp 0148505751 / CLICK LINK IN BIO FOR FAST REPLY
.
#sayajual #extendermurah #codsabah #papar #kotakinabalu #skirtextender #coverlymyagents #sayajual #skirtextender #sabah #ums #unimas #miniskirtmalaysia #skirtextender #skirtexpansion #miniskirtmuslimah #miniskirt #miniskirtmuslimah #upm #umt #unisza #ump #unimap #uia #ukm #usm #upsi #lokalah #sapotlokal #bazarpaknil #muslimah
Close up: Pale Peach To order/ask anything: 1. 📥 DM @hanannaz.co 2. 📲 Whatsapp 0148505751 / CLICK LINK IN BIO FOR FAST REPLY . #sayajual  #extendermurah  #codsabah  #papar  #kotakinabalu  #skirtextender  #coverlymyagents  #sayajual  #skirtextender  #sabah  #ums  #unimas  #miniskirtmalaysia  #skirtextender  #skirtexpansion  #miniskirtmuslimah  #miniskirt  #miniskirtmuslimah  #upm  #umt  #unisza  #ump  #unimap  #uia  #ukm  #usm  #upsi  #lokalah  #sapotlokal  #bazarpaknil  #muslimah 
And Finally. Part 4 - "FREEDOM" - Selamat Hari Konvokesyen @bunga.leemohd . "A Girl Deserves To Be Loved." Thanks For Watching Everyone.

#preconvo #umt #convocationday #convo #pakejmurah #videokonvomalaysia #viral #penmerahdotcom #ganu #ganuigers #naturephotography #positivevibes #love
Antara warna selamat 😎
Yang ni pun limited pieces

To order/ask anything:
1. 📥 DM @hanannaz.co
2. 📲 Whatsapp 0148505751 / CLICK LINK IN BIO FOR FAST REPLY
.
#sayajual #extendermurah #codsabah #papar #kotakinabalu #skirtextender #coverlymyagents #sayajual #skirtextender #sabah #ums #unimas #miniskirtmalaysia #skirtextender #skirtexpansion #miniskirtmuslimah #miniskirt #miniskirtmuslimah #upm #umt #unisza #ump #unimap #uia #ukm #usm #upsi #lokalah #sapotlokal #bazarpaknil #muslimah
Antara warna selamat 😎 Yang ni pun limited pieces To order/ask anything: 1. 📥 DM @hanannaz.co 2. 📲 Whatsapp 0148505751 / CLICK LINK IN BIO FOR FAST REPLY . #sayajual  #extendermurah  #codsabah  #papar  #kotakinabalu  #skirtextender  #coverlymyagents  #sayajual  #skirtextender  #sabah  #ums  #unimas  #miniskirtmalaysia  #skirtextender  #skirtexpansion  #miniskirtmuslimah  #miniskirt  #miniskirtmuslimah  #upm  #umt  #unisza  #ump  #unimap  #uia  #ukm  #usm  #upsi  #lokalah  #sapotlokal  #bazarpaknil  #muslimah 
.
Rambut rosak❓ Rambut kering❓Berkelemumur❓
Dok tahu nok buat gane? 
Nie nok kabo, kak mung ade buat FREE CONSULTATION kot2 kalau-kalau sek mung ada masalah mengenai rambut.
Kalau malu jupe boleh whatsapp je, tapi lagi elok mari salon senang kak mung nok tengok.

FREE❗ FREE❗ FREE❗ 
_____
•Inquiry: 📞 (WHATSAPP)
019-5349113 (ADMIN) 
09-6627484 
____
•Walk in:
Nisa Thabah Hair Saloon
Lot 18121 Tingkat 1 Taman Sejati
Jalan Tembesu, Gong Badak
21300 Kuala Terengganu
Malaysia
• Landmark:
Satu bangunan Pustaka Seri Intan dan XIRI Supermarket, di atas Iyazi Bake House  Gong Badak.

#nisathabahhairsaloon #gongbadak #kualaterengganu #umt #unisza #saloonboutique #nisathabahhairsaloonprice #maptonisathabahhairsaloonboutique #muslimahsaloonbutik #kualaterengganu #wakaftembesu #visitterengganu #sekmung #sekkepok #jangoxbazaar #bazaar #fashionicon #localbrandbazaar #healthbeautybazaar #fashionbazaar #pasarnita #amazingterengganu
. Rambut rosak❓ Rambut kering❓Berkelemumur❓ Dok tahu nok buat gane? Nie nok kabo, kak mung ade buat FREE CONSULTATION kot2 kalau-kalau sek mung ada masalah mengenai rambut. Kalau malu jupe boleh whatsapp je, tapi lagi elok mari salon senang kak mung nok tengok. FREE❗ FREE❗ FREE❗ _____ •Inquiry: 📞 (WHATSAPP) 019-5349113 (ADMIN) 09-6627484 ____ •Walk in: Nisa Thabah Hair Saloon Lot 18121 Tingkat 1 Taman Sejati Jalan Tembesu, Gong Badak 21300 Kuala Terengganu Malaysia • Landmark: Satu bangunan Pustaka Seri Intan dan XIRI Supermarket, di atas Iyazi Bake House Gong Badak. #nisathabahhairsaloon  #gongbadak  #kualaterengganu  #umt  #unisza  #saloonboutique  #nisathabahhairsaloonprice  #maptonisathabahhairsaloonboutique  #muslimahsaloonbutik  #kualaterengganu  #wakaftembesu  #visitterengganu  #sekmung  #sekkepok  #jangoxbazaar  #bazaar  #fashionicon  #localbrandbazaar  #healthbeautybazaar  #fashionbazaar  #pasarnita  #amazingterengganu 
CLOSE UP ATELIA BLOUSE !
.
Ini merupakan gambar set ATELIA BLOUSE tau. .
Untuk stock yang masih ada dan harga boleh rujuk gambar yang Mira post sebelum ni ya ☺️☺️☺️
.
Jika berminat boleh terus contact Mira, in shaa Allah Mira balas secepat yang mungkin ☺️☺️☺️
.
Jadi apa tunggu lagi, jom order dengan Mira 🙂🙂🙂
.
📲 0169300572 .
📲 0169300572 .
📲 0169300572 .
.
#tudunginstant #tudunginstantmalaysia #tudunginstantmurah #tudungbesar #tudungbesarmalaysia #tudungbesarmurah #tudunglabuh #tudunglabuhmalaysia #tudunglabuhmurah #flawlessmakeup  #khimarmurah #khimarmurahmalaysia #khimarinstant #khimarinstantmurah #instantshawl #instantshawlmalaysia #instantshawlmurah #tudungterkini #tudunglabuhinstant #umt #unisza #jjcm  #hijabista #hijabfashion #hijabstyle #blousemalaysia #utem #blousemuslimah #blouselabuh #uia
CLOSE UP ATELIA BLOUSE ! . Ini merupakan gambar set ATELIA BLOUSE tau. . Untuk stock yang masih ada dan harga boleh rujuk gambar yang Mira post sebelum ni ya ☺️☺️☺️ . Jika berminat boleh terus contact Mira, in shaa Allah Mira balas secepat yang mungkin ☺️☺️☺️ . Jadi apa tunggu lagi, jom order dengan Mira 🙂🙂🙂 . 📲 0169300572 . 📲 0169300572 . 📲 0169300572 . . #tudunginstant  #tudunginstantmalaysia  #tudunginstantmurah  #tudungbesar  #tudungbesarmalaysia  #tudungbesarmurah  #tudunglabuh  #tudunglabuhmalaysia  #tudunglabuhmurah  #flawlessmakeup  #khimarmurah  #khimarmurahmalaysia  #khimarinstant  #khimarinstantmurah  #instantshawl  #instantshawlmalaysia  #instantshawlmurah  #tudungterkini  #tudunglabuhinstant  #umt  #unisza  #jjcm  #hijabista  #hijabfashion  #hijabstyle  #blousemalaysia  #utem  #blousemuslimah  #blouselabuh  #uia 
Siapa kata Stila Mini Skirt boleh jadi mini skirt je?
Cust kita dah banyak yang jadikan utk crop top 😎

Stylo betul 😍

To order/ask anything:
1. 📥 DM @hanannaz.co
2. 📲 Whatsapp 0148505751 / CLICK LINK IN BIO FOR FAST REPLY
.
#sayajual #extendermurah #codsabah #papar #kotakinabalu #skirtextender #coverlymyagents #sayajual #skirtextender #sabah #ums #unimas #miniskirtmalaysia #skirtextender #skirtexpansion #miniskirtmuslimah #miniskirt #miniskirtmuslimah #upm #umt #unisza #ump #unimap #uia #ukm #usm #upsi #lokalah #sapotlokal #bazarpaknil #muslimah
Siapa kata Stila Mini Skirt boleh jadi mini skirt je? Cust kita dah banyak yang jadikan utk crop top 😎 Stylo betul 😍 To order/ask anything: 1. 📥 DM @hanannaz.co 2. 📲 Whatsapp 0148505751 / CLICK LINK IN BIO FOR FAST REPLY . #sayajual  #extendermurah  #codsabah  #papar  #kotakinabalu  #skirtextender  #coverlymyagents  #sayajual  #skirtextender  #sabah  #ums  #unimas  #miniskirtmalaysia  #skirtextender  #skirtexpansion  #miniskirtmuslimah  #miniskirt  #miniskirtmuslimah  #upm  #umt  #unisza  #ump  #unimap  #uia  #ukm  #usm  #upsi  #lokalah  #sapotlokal  #bazarpaknil  #muslimah 
🔥🔥YEAR END SALE🔥🔥YEAR END SALE 🔥🔥YEAR END SALE🔥🔥
-------------------------------------------
Korang ingin nampak hebat dan cool di khalayak ramai, admin menjual pelbagai cap and sneaker yang menjadi tarikan ramai. Kualiti 💯 tiptop.
________________

Tunggu apa lagi laju2 pm admin. Link whatsapp ada di bio @genesisz.co
___________________________________________

Puma Evoknit Ignite
Copy Ori
Harga :  RM 200
Harga asal : RM 250
Size : 40 euro - 45 euro 
READY STOCK ITEM
___________________________________________

Wow cantikkan 💕💕💕
Harga pun gila-gila😱😱😱 jadi tunggu apa lagi.Cepat whatsapp 0194346948 😁😁.
-Customer is always Right-
.
.
#terapiinstagram#juanpablo#syukurselalu#usahawanonline#ajimaura#belajarinstagram#usahawanmuda#giveawaymalaysia#youcanduit#bazarpaknill#uitm#usm#kasutmurah#tshirtmurah#barangmurah#sneakersmurah#capmurah#capmurahmalaysia#sneakermurahmalaysia#kasutmurahmalaysia#juanpablodropshipbest#syukurselalu#umt#usm#uitm
🔥🔥YEAR END SALE🔥🔥YEAR END SALE 🔥🔥YEAR END SALE🔥🔥 ------------------------------------------- Korang ingin nampak hebat dan cool di khalayak ramai, admin menjual pelbagai cap and sneaker yang menjadi tarikan ramai. Kualiti 💯 tiptop. ________________ Tunggu apa lagi laju2 pm admin. Link whatsapp ada di bio @genesisz.co ___________________________________________ Puma Evoknit Ignite Copy Ori Harga :  RM 200 Harga asal : RM 250 Size : 40 euro - 45 euro READY STOCK ITEM ___________________________________________ Wow cantikkan 💕💕💕 Harga pun gila-gila😱😱😱 jadi tunggu apa lagi.Cepat whatsapp 0194346948 😁😁. -Customer is always Right- . . #terapiinstagram #juanpablo #syukurselalu #usahawanonline #ajimaura #belajarinstagram #usahawanmuda #giveawaymalaysia #youcanduit #bazarpaknill #uitm #usm #kasutmurah #tshirtmurah #barangmurah #sneakersmurah #capmurah #capmurahmalaysia #sneakermurahmalaysia #kasutmurahmalaysia #juanpablodropshipbest #syukurselalu #umt #usm #uitm 
Close up: Brown

To order/ask anything:
1. 📥 DM @hanannaz.co
2. 📲 Whatsapp 0148505751 / CLICK LINK IN BIO FOR FAST REPLY
.
#sayajual #extendermurah #codsabah #papar #kotakinabalu #skirtextender #coverlymyagents
#sayajual #skirtextender #sabah #ums #unimas #miniskirtmalaysia #skirtextender #skirtexpansion #miniskirtmuslimah #miniskirt #miniskirtmuslimah #upm #umt #unisza #ump #unimap #uia #ukm #usm #upsi #lokalah #sapotlokal #bazarpaknil #muslimah
Close up: Brown To order/ask anything: 1. 📥 DM @hanannaz.co 2. 📲 Whatsapp 0148505751 / CLICK LINK IN BIO FOR FAST REPLY . #sayajual  #extendermurah  #codsabah  #papar  #kotakinabalu  #skirtextender  #coverlymyagents  #sayajual  #skirtextender  #sabah  #ums  #unimas  #miniskirtmalaysia  #skirtextender  #skirtexpansion  #miniskirtmuslimah  #miniskirt  #miniskirtmuslimah  #upm  #umt  #unisza  #ump  #unimap  #uia  #ukm  #usm  #upsi  #lokalah  #sapotlokal  #bazarpaknil  #muslimah 
Brown sangat limited sekarang 😅
Jangan terlepas utk grab satu sebab tak mustahil warna ni dah takde next batch

To order/ask anything:
1. 📥 DM @hanannaz.co
2. 📲 Whatsapp 0148505751 / CLICK LINK IN BIO FOR FAST REPLY
.
#sayajual #extendermurah #codsabah #papar #kotakinabalu #skirtextender #coverlymyagents #sayajual #skirtextender #sabah #ums #unimas #miniskirtmalaysia #skirtextender #skirtexpansion #miniskirtmuslimah #miniskirt #miniskirtmuslimah #upm #umt #unisza #ump #unimap #uia #ukm #usm #upsi #lokalah #sapotlokal #bazarpaknil #muslimah
Brown sangat limited sekarang 😅 Jangan terlepas utk grab satu sebab tak mustahil warna ni dah takde next batch To order/ask anything: 1. 📥 DM @hanannaz.co 2. 📲 Whatsapp 0148505751 / CLICK LINK IN BIO FOR FAST REPLY . #sayajual  #extendermurah  #codsabah  #papar  #kotakinabalu  #skirtextender  #coverlymyagents  #sayajual  #skirtextender  #sabah  #ums  #unimas  #miniskirtmalaysia  #skirtextender  #skirtexpansion  #miniskirtmuslimah  #miniskirt  #miniskirtmuslimah  #upm  #umt  #unisza  #ump  #unimap  #uia  #ukm  #usm  #upsi  #lokalah  #sapotlokal  #bazarpaknil  #muslimah 
Alhamdullilah 😍😍😍
.

Cepat grab sale sweet november selagi stok masih ada 🤗
.

Klik link di bio terus,tak perlu save num 😄
Alhamdullilah 😍😍😍 . Cepat grab sale sweet november selagi stok masih ada 🤗 . Klik link di bio terus,tak perlu save num 😄
Pasar PERCUMA bagi yang memerlukan ✨✨
*student pun memerlukan kan ? Hehe* .
.
So, dijemput hadir kepada sesiapa yang berada disekitar Kuala Nerus, Terengganu 25 NOVEMBER 2017 (SABTU ni) especially pelajar UMT, UNISZA , IPG dan disekitarnya. .
.
Ada banyak barang seperti pakaian, tudung bawal, shawl, barangan bayi, kasut tumit tinggi, wedges, flat shoes, alat tulis, pakaian wanita, pakaian lelaki, baju hujan, sabun, berus gigi haaaa semuaaa ada !! .
.
And yang paling best sekali, korang boleh pilih and grab je mana yang korang berkenan.. best kan ? .
.
Pertandingan mewarna, explorace dan quiz pun ada ok !!
.
Apalagi, jom ajak ibu, ayah, atuk, nenek, adik, kawan, bestie, housemate dan semua untuk datang beramai² pada SABTU ni okay bertempat di GIANT MALL GONG BADAK KUALA NERUS, TERENGGANU !!
.
See you there !! .
#terenganu #ganu #ganukite #free #market #pasar #percuma #bagi #yang #memerlukan #uniszapastitahu #umt 
#jom #datang #beramai #ramai
Pasar PERCUMA bagi yang memerlukan ✨✨ *student pun memerlukan kan ? Hehe* . . So, dijemput hadir kepada sesiapa yang berada disekitar Kuala Nerus, Terengganu 25 NOVEMBER 2017 (SABTU ni) especially pelajar UMT, UNISZA , IPG dan disekitarnya. . . Ada banyak barang seperti pakaian, tudung bawal, shawl, barangan bayi, kasut tumit tinggi, wedges, flat shoes, alat tulis, pakaian wanita, pakaian lelaki, baju hujan, sabun, berus gigi haaaa semuaaa ada !! . . And yang paling best sekali, korang boleh pilih and grab je mana yang korang berkenan.. best kan ? . . Pertandingan mewarna, explorace dan quiz pun ada ok !! . Apalagi, jom ajak ibu, ayah, atuk, nenek, adik, kawan, bestie, housemate dan semua untuk datang beramai² pada SABTU ni okay bertempat di GIANT MALL GONG BADAK KUALA NERUS, TERENGGANU !! . See you there !! . #terenganu  #ganu  #ganukite  #free  #market  #pasar  #percuma  #bagi  #yang  #memerlukan  #uniszapastitahu  #umt  #jom  #datang  #beramai  #ramai 
•
#feedbackandyiphone
#wesupportandyiphone
#trustedseller
•
Alhamdulillah,
Apple RoseGold 7 32gb berjaya dipetik oleh puan ain dari setiu. Tq support #andyiphone . Terus cod di mydin mall gong badak. Like new katanya. Siap setting iD apple & bagi freegift. Hope berpuas hati semua. Andy jual.
•
www.wasap.my/60129534862
•
Ready Stock
🍎iPhone 5
🍎iPhone 5s
🍎iPhone 6
🍎iPhone 6s
🍎iPhone 7
•
☎️0129534862
🚾Wechat : ismaizamismail
📱Facebook : andyiphoneterengganu
💻Instagram : andyiphoneterengganu / feedbackandyiphone
•
#andyiphoneterengganu #andyjual #iphonemurah #jualiphone #iphonemurahmalaysia #iphonekualaterengganu #iphoneterengganu #readystock #jualbelionline #sayajualiphone #hargamurah #trending #kualaterengganu #terengganu #smartngudur #visitterengganu #uniszapastitahu #unisza #umt #onlineshop #malaysiaonlineshop #uitmdungun #smartphone #hargamurah #sayajualonline #jualanmurah #jualonline
#feedbackandyiphone  #wesupportandyiphone  #trustedseller  • Alhamdulillah, Apple RoseGold 7 32gb berjaya dipetik oleh puan ain dari setiu. Tq support #andyiphone  . Terus cod di mydin mall gong badak. Like new katanya. Siap setting iD apple & bagi freegift. Hope berpuas hati semua. Andy jual. • www.wasap.my/60129534862 • Ready Stock 🍎iPhone 5 🍎iPhone 5s 🍎iPhone 6 🍎iPhone 6s 🍎iPhone 7 • ☎️0129534862 🚾Wechat : ismaizamismail 📱Facebook : andyiphoneterengganu 💻Instagram : andyiphoneterengganu / feedbackandyiphone • #andyiphoneterengganu  #andyjual  #iphonemurah  #jualiphone  #iphonemurahmalaysia  #iphonekualaterengganu  #iphoneterengganu  #readystock  #jualbelionline  #sayajualiphone  #hargamurah  #trending  #kualaterengganu  #terengganu  #smartngudur  #visitterengganu  #uniszapastitahu  #unisza  #umt  #onlineshop  #malaysiaonlineshop  #uitmdungun  #smartphone  #hargamurah  #sayajualonline  #jualanmurah  #jualonline 
NAK KULIT CERAH SEMULAJADI DENGAN CEPAT? GUNA LAH SET BODYCARE THE BEAUTY HACKS. Anda akan dapat lihat dengan hanya sekali penggunaan, kulit dah kembali cerah, segala DAKI dan sel kulit mati semua terangkat!

Tunggu apa lagi? Set ini yang sesuai dijadikan hadiah atau dibuat hantaran, pastinya dapat menggembirakan hati insan yang tersayang 💖
.
Tidak sampai seratus ringgit pun tau. Dah lah packaging pun cantik, bau ketiga tiga item ini pun wangi. Apa mau lagi? Haa FREE GIFT pun menanti. Jadi? Whatsapp Iman cepat2, supaya awak dapat kulit bersih, sihat dan cerah cepat gitew 😍
.
WhatsApp 0126549593 🤳
Klik 👉 dhirathebeautyhacks.wasap.my/

#thebeautyhacks #skincare #soapbar #bodyscrub #facescrub #sabunmurah #skincaremurah #scrubmurah #lipscrub #lipbalm #scrubmalaysia #lotions #facecream #whiteninglotion #facemask #facemaskkunyit #facemaskmurah #sayajualonline #adibizara #fattzura #hafizmahamad #shafiqahaina #sayajualmurah #teamdahlia #dahliansandco #proudtobedahlians #umt #unisza
NAK KULIT CERAH SEMULAJADI DENGAN CEPAT? GUNA LAH SET BODYCARE THE BEAUTY HACKS. Anda akan dapat lihat dengan hanya sekali penggunaan, kulit dah kembali cerah, segala DAKI dan sel kulit mati semua terangkat! Tunggu apa lagi? Set ini yang sesuai dijadikan hadiah atau dibuat hantaran, pastinya dapat menggembirakan hati insan yang tersayang 💖 . Tidak sampai seratus ringgit pun tau. Dah lah packaging pun cantik, bau ketiga tiga item ini pun wangi. Apa mau lagi? Haa FREE GIFT pun menanti. Jadi? Whatsapp Iman cepat2, supaya awak dapat kulit bersih, sihat dan cerah cepat gitew 😍 . WhatsApp 0126549593 🤳 Klik 👉 dhirathebeautyhacks.wasap.my/ #thebeautyhacks  #skincare  #soapbar  #bodyscrub  #facescrub  #sabunmurah  #skincaremurah  #scrubmurah  #lipscrub  #lipbalm  #scrubmalaysia  #lotions  #facecream  #whiteninglotion  #facemask  #facemaskkunyit  #facemaskmurah  #sayajualonline  #adibizara  #fattzura  #hafizmahamad  #shafiqahaina  #sayajualmurah  #teamdahlia  #dahliansandco  #proudtobedahlians  #umt  #unisza 
Akhirnya hbeh juga degree.. lpas ni cri krja plak nk kawen, eh tlong mak ayah... terima kaseh utk smua yg hadir spanjang kehidupan d UMT #UMT#bayaqptptn#convo
Akhirnya hbeh juga degree.. lpas ni cri krja plak nk kawen, eh tlong mak ayah... terima kaseh utk smua yg hadir spanjang kehidupan d UMT #UMT #bayaqptptn #convo 
New Year 2018! 
Please give me some Suppor ya!
LOVE U'OLS MY CLIENT'S N FUTURE CLIENT'S 😘
_______________________________________________________
#weddingphotographer #weddingoutdoor #VSCO #SyukurAlhamdulillah #SyukurSelalu #muamalaysia #photographermurah #ip6s #malaywedding #pameranpengantin #johorwedding #batupahat #batupahatwedding #batupahatphotographer #yongpengphotographer #yongpeng #chaah #labis #segamat #muar #fearlessphotographer #Lightroom #SaveTheDate #pakejmurah #wedding #uthm #umk #usm #umt #convocation
New Year 2018! Please give me some Suppor ya! LOVE U'OLS MY CLIENT'S N FUTURE CLIENT'S 😘 _______________________________________________________ #weddingphotographer  #weddingoutdoor  #VSCO  #SyukurAlhamdulillah  #SyukurSelalu  #muamalaysia  #photographermurah  #ip6s  #malaywedding  #pameranpengantin  #johorwedding  #batupahat  #batupahatwedding  #batupahatphotographer  #yongpengphotographer  #yongpeng  #chaah  #labis  #segamat  #muar  #fearlessphotographer  #Lightroom  #SaveTheDate  #pakejmurah  #wedding  #uthm  #umk  #usm  #umt  #convocation 
This is it..the time of your life❤️
.
Untuk uolls yang dah lama mengidam FAME COSMETICS high quality brand + feveret femes MUA MALAYSIA seperti Nuex Rosli, Syedewa, Ferra Rossa, Syafinaz Utagha dll.
.
Lets get yours today..YEAR END SALE start today until 5 Jan❗️
.
.
-----------------------------------------
COD UNISZA & UMT sekitarnya..dan KUALA TERENGGANU
.
Walk in SOHOR UPTOWN KONTENA or whatsapp 013-2976862  for online orders🤗
.
Open daily from 6pm to 12am🕛
*nak POS pun boleh😉
Lawati ig @fursalebyfs
.
#sohoruptownkontena #sohorfursalebyfs #uptownkontena #dapopata #tokjembal #kualaterengganu #umt #unisza #pasopata
------------------------------------------
This is it..the time of your life❤️ . Untuk uolls yang dah lama mengidam FAME COSMETICS high quality brand + feveret femes MUA MALAYSIA seperti Nuex Rosli, Syedewa, Ferra Rossa, Syafinaz Utagha dll. . Lets get yours today..YEAR END SALE start today until 5 Jan❗️ . . ----------------------------------------- COD UNISZA & UMT sekitarnya..dan KUALA TERENGGANU . Walk in SOHOR UPTOWN KONTENA or whatsapp 013-2976862 for online orders🤗 . Open daily from 6pm to 12am🕛 *nak POS pun boleh😉 Lawati ig @fursalebyfs . #sohoruptownkontena  #sohorfursalebyfs  #uptownkontena  #dapopata  #tokjembal  #kualaterengganu  #umt  #unisza  #pasopata  ------------------------------------------
Sis pakai semi-matte gel lipstik Mary Kay color Mauve Moment. Midnight red pon suka jugak tapi untuk waktu tertentu je..Sis nak gi beli bawang je pon. Pakai warna lite2 je.😆😆😆😆
.
Ye gambar pakai tudung ni lagi.
Sebab stiap kali selfie berpuluh2 kali snap kan. Haaa..habeskan gmbar yang ada. Camtoh!
.
🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼
For more info DM or whatsapp 0196883123
#marykay #marykaymalaysia #marykayterengganu  #beautyconsultantmarykay #terengganu #kuterer #kualaberang #kualanerus #kemaman #dungun #besut #marang #beauty #skincare #beautytips #uitm #unisza #umt #makeup #pretty #health #igersganu #botanicaleffects #ccream #lipstik
Sis pakai semi-matte gel lipstik Mary Kay color Mauve Moment. Midnight red pon suka jugak tapi untuk waktu tertentu je..Sis nak gi beli bawang je pon. Pakai warna lite2 je.😆😆😆😆 . Ye gambar pakai tudung ni lagi. Sebab stiap kali selfie berpuluh2 kali snap kan. Haaa..habeskan gmbar yang ada. Camtoh! . 🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼 For more info DM or whatsapp 0196883123 #marykay  #marykaymalaysia  #marykayterengganu  #beautyconsultantmarykay  #terengganu  #kuterer  #kualaberang  #kualanerus  #kemaman  #dungun  #besut  #marang  #beauty  #skincare  #beautytips  #uitm  #unisza  #umt  #makeup  #pretty  #health  #igersganu  #botanicaleffects  #ccream  #lipstik 
Celebrando la mejor funcionaria eeee.#hcfb junto a compañeras de rubro.. #Tns #bancodesangre #bancodesangre #UMT #mejorfuncionario
Ada lagi ke yang tak kenal susu maez yang viral ni?

Susu maez ni khas untuk kulit. Sangat-sangat berkesan. Dah ramai pengguna susu maez. Siapa yang ada masalah kulit, ekzema, serta gatal2 pada kulit, panau, melicinkan dan menganjalkan kulit ianya sangat sesuai dengan susu maez.
.
Ws 0139107942
Ws 0139107942
Ada lagi ke yang tak kenal susu maez yang viral ni? Susu maez ni khas untuk kulit. Sangat-sangat berkesan. Dah ramai pengguna susu maez. Siapa yang ada masalah kulit, ekzema, serta gatal2 pada kulit, panau, melicinkan dan menganjalkan kulit ianya sangat sesuai dengan susu maez. . Ws 0139107942 Ws 0139107942
JAPANESE COTTON
.

Kain jc lembut berbanding ec
Kain jenis beralun,serap peluh dan mudah di iron ❤
.

Jc sangat sesuai dijadikan dress kembang.selain dress pelbagai fesyen baju juga boleh dijadikan ❤
.

Jc hanya mengecut pada basuhan pertama.Jadi sebelum jahit pastikan kain direndam dahulu sebelum di hantar pada tukang jahit masing2 ❤
.

JAPANESE COTTON
BIDANG 60" X 3.5 METER
HARGA RM58 SEPASANG
.

SALE SWEET NOVEMBER
2PSG RM110
6PSG RM300
FREE POSTAGE ❤
.

KLIK LINK DI BIO UNTUK DIRECT WHATSAPP TK 😘
JAPANESE COTTON . Kain jc lembut berbanding ec Kain jenis beralun,serap peluh dan mudah di iron ❤ . Jc sangat sesuai dijadikan dress kembang.selain dress pelbagai fesyen baju juga boleh dijadikan ❤ . Jc hanya mengecut pada basuhan pertama.Jadi sebelum jahit pastikan kain direndam dahulu sebelum di hantar pada tukang jahit masing2 ❤ . JAPANESE COTTON BIDANG 60" X 3.5 METER HARGA RM58 SEPASANG . SALE SWEET NOVEMBER 2PSG RM110 6PSG RM300 FREE POSTAGE ❤ . KLIK LINK DI BIO UNTUK DIRECT WHATSAPP TK 😘
[ACTIVE LIKE & TAG KAWAN ANDA UNTUK MENANG 30K FOLLOWERS GIVEAWAY @kilang.iphone]
.
.
Hai guys 😉 Limited Stock Original Iphone 8 and Iphone 8plus NEW MY Set Warranty dgn Apple 1 Year 😍🎉
.
.
Nak COD and Self pickup? whatsapp admin sekarang sebelum stock habisss ❗️🏃🏻💨💨
.
.
📲Whatsapp : 018-2925183
.
.
#iphone5 #iphone5s #iphone6 #iphone6s #iphone6plus #iphone7 #iphoneoriginal #iphone8plus #iphonerefurbishedmalaysia #sayajual #sayajualmurah #sayajualiphone #jdt #jdt #pialamalaysia #hargaborong #redvelvet  #hargastudent #uitm #uia #ukm #umt #utm #usim #politeknik #bazarpaknil #gegarvaganza #fatzura #fattahamin #supportkilangiphone
[ACTIVE LIKE & TAG KAWAN ANDA UNTUK MENANG 30K FOLLOWERS GIVEAWAY @kilang.iphone] . . Hai guys 😉 Limited Stock Original Iphone 8 and Iphone 8plus NEW MY Set Warranty dgn Apple 1 Year 😍🎉 . . Nak COD and Self pickup? whatsapp admin sekarang sebelum stock habisss ❗️🏃🏻💨💨 . . 📲Whatsapp : 018-2925183 . . #iphone5  #iphone5s  #iphone6  #iphone6s  #iphone6plus  #iphone7  #iphoneoriginal  #iphone8plus  #iphonerefurbishedmalaysia  #sayajual  #sayajualmurah  #sayajualiphone  #jdt  #jdt  #pialamalaysia  #hargaborong  #redvelvet  #hargastudent  #uitm  #uia  #ukm  #umt  #utm  #usim  #politeknik  #bazarpaknil  #gegarvaganza  #fatzura  #fattahamin  #supportkilangiphone 
Blanje dgn future abg ipr satu nih.. @tengkuazri31 
#senyummanis #hatisenangjiwatenang #umt #mukaadasenyum😊
CASIO VINTAGE VIRAL BLACK GOLD (TINGGAL BERAPA PCS LAGI/WASAP FOR SERIUS BUYER)
.
YA ALLAH MACAM GORENG PISANG😍😍
CASIO PETAK ROSEGOLD VIRAL. (SUPERLIMITED STOCK)
.
LIMITEDSTOCK! LIMITEDSTOCK! LIMITEDSTOCK! .
Girls, yang mana memang cari jam tangan petak viral tu haa ni admin bawakan khas utk korangg. Serius xbanyakk. Memang sebijik mcm ori tauu. Kalau nak cepat2 wasep tau sbb barang tengah panas ni. Harga xmahal mana pun.
.
RM150 + FREE POSTAGE + FULLSET CASIO BOX
.
WHATSAPP admin skranggg :
☎ 019-5904049
☎ 019-5904049
☎ 019-5904049
-
#sayajual
#sayajualjam #bazaarig #bazaarpaknil #instabazaar #isell #isellwatch #igersganu #igersmalaysia #visitmyig #jam #jammurah #ukm #uia #uitm #uthm#unimas#ums#um#umt#ump#unimap #unisza#uum #terengganu #perak #perak #kelantan #johor #projekjam
CASIO VINTAGE VIRAL BLACK GOLD (TINGGAL BERAPA PCS LAGI/WASAP FOR SERIUS BUYER) . YA ALLAH MACAM GORENG PISANG😍😍 CASIO PETAK ROSEGOLD VIRAL. (SUPERLIMITED STOCK) . LIMITEDSTOCK! LIMITEDSTOCK! LIMITEDSTOCK! . Girls, yang mana memang cari jam tangan petak viral tu haa ni admin bawakan khas utk korangg. Serius xbanyakk. Memang sebijik mcm ori tauu. Kalau nak cepat2 wasep tau sbb barang tengah panas ni. Harga xmahal mana pun. . RM150 + FREE POSTAGE + FULLSET CASIO BOX . WHATSAPP admin skranggg : ☎ 019-5904049 ☎ 019-5904049 ☎ 019-5904049 - #sayajual  #sayajualjam  #bazaarig  #bazaarpaknil  #instabazaar  #isell  #isellwatch  #igersganu  #igersmalaysia  #visitmyig  #jam  #jammurah  #ukm  #uia  #uitm  #uthm #unimas #ums #um #umt #ump #unimap  #unisza #uum  #terengganu  #perak  #perak  #kelantan  #johor  #projekjam 
.
Sukenyaaa pakai ELANISH BEAUTY WHITE GLOW SERUM ni!!!.. Serius x tipu. Muka rasa FRESH & MOIST sgt!!! Baru 2 hari pakai rasa GEBU je kulit. .
.
Serum ni diperbuat dari baham2 semulajadi mcm Propolis, ekstrak buah delima, witch hazel san byk bahan yg bermanfaat utk kulit kita.
.
Yg ad masalah kulit kusam ke,jerawat dan jeragat disarankan untuk nenggunakan serum ini. InsyaAllah x menyesal. .
TRY ONE U WILL 'UNLOCK THE BEAUTY' SECRET
Apa tunggu lagi!!! .
.
Nak harga PROMOSI??
.
Whatsapp <serum> +6014-5449666
.
.
* Apa lagi tunggu?? order skrg, peluang menjadi dealer pun kami buka, cepat..cepat..cepat!!
.
#elanishbeautyserum #sayajual
#elanishbeauty #elanishbeautyoriginal
#serumkecantikan
#serumflawless
#ukm #upm #ump #umt
#serumjeragat
#serumjerawat
#eczema
#serumezcema
#serumantipenuaan
. Sukenyaaa pakai ELANISH BEAUTY WHITE GLOW SERUM ni!!!.. Serius x tipu. Muka rasa FRESH & MOIST sgt!!! Baru 2 hari pakai rasa GEBU je kulit. . . Serum ni diperbuat dari baham2 semulajadi mcm Propolis, ekstrak buah delima, witch hazel san byk bahan yg bermanfaat utk kulit kita. . Yg ad masalah kulit kusam ke,jerawat dan jeragat disarankan untuk nenggunakan serum ini. InsyaAllah x menyesal. . TRY ONE U WILL 'UNLOCK THE BEAUTY' SECRET Apa tunggu lagi!!! . . Nak harga PROMOSI?? . Whatsapp +6014-5449666 . . * Apa lagi tunggu?? order skrg, peluang menjadi dealer pun kami buka, cepat..cepat..cepat!! . #elanishbeautyserum  #sayajual  #elanishbeauty  #elanishbeautyoriginal  #serumkecantikan  #serumflawless  #ukm  #upm  #ump  #umt  #serumjeragat  #serumjerawat  #eczema  #serumezcema  #serumantipenuaan 
FOSSIL LADIES GOLD !
.
LIMITEDSTOCK! LIMITEDSTOCK! LIMITEDSTOCK!
.
RM70 + FREE POSTAGE + BOX
.
WHATSAPP admin skranggg :
☎ 019-5904049
☎ 019-5904049
☎ 019-5904049
-
#sayajual
#sayajualjam #bazaarig #bazaarpaknil #instabazaar #isell #isellwatch #igersganu #igersmalaysia #visitmyig #jam #jammurah #ukm #uia #uitm #uthm#unimas#ums#um#umt#ump#unimap #unisza#uum #terengganu #perak #perak #kelantan #johor #projekjam
Apa yang best pasal bawal shawl is boleh lilit ikut style keselesaan dan kegemaran korang. DAN ianya bukan bawal shawl instant tau 😉 .

For more details and order just whatsapp kakak or just click link kat bio 😉

#bawalshawl #bawalshawlletops #bawalshawllover #tophijabterengganu #stokistophijab #stokisTH 
#dataranaustin  #terengganu #uitm #unisza #umt #pbsquare #politeknik
.
.
Siapa lagi taknak bibir kusam dan hitam?😱😱😱 🙋🏻🙋🏻🙋🏻
Whatsapp ika laju laju di 0148007433 
0148007433
0148007433
.
.
Scrub bibir laku keras ni haa #TheBeautyHacks
#UMT
. . Siapa lagi taknak bibir kusam dan hitam?😱😱😱 🙋🏻🙋🏻🙋🏻 Whatsapp ika laju laju di 0148007433 0148007433 0148007433 . . Scrub bibir laku keras ni haa #TheBeautyHacks  #UMT 
Surprise for my senior from my ex-classmate. Penat kejar Kak Mia konon nak tanya pasal instrument 🤣
.
Seronok tau kenakan orang (in a good way). Siapa lagi nak surprise kan kawan dia? Meh whatsapp kami cepat 😌🎈
.
📱 0182934568/0145308910 ❌ NO PHONE CALL
🚗Delivery time : lunch hour and after 5PM (except weekend)
📍Self pick up : Paso Pata Uptown Kontena .

#deliveryterengganu #chocolatebouquetmurah #chocolatebouquet #belonheliumterengganu #belonhelium #heliumballoons #heliumballoonsterengganu #surprisedelivery #surprisedeliveryterengganu #surprisemurah #surprisemurahterengganu #umt #unisza #belonheliumumt #belonheliumunisza #surpriseterengganu #surpriseumt #surpriseunisza #uptownkontena #surprisedeliverymurah #chocolateboxmurah #chocolateboxterengganu #roomdecomurah #birthdaydecomurah 
#konvoumt
Surprise for my senior from my ex-classmate. Penat kejar Kak Mia konon nak tanya pasal instrument 🤣 . Seronok tau kenakan orang (in a good way). Siapa lagi nak surprise kan kawan dia? Meh whatsapp kami cepat 😌🎈 . 📱 0182934568/0145308910 ❌ NO PHONE CALL 🚗Delivery time : lunch hour and after 5PM (except weekend) 📍Self pick up : Paso Pata Uptown Kontena . #deliveryterengganu  #chocolatebouquetmurah  #chocolatebouquet  #belonheliumterengganu  #belonhelium  #heliumballoons  #heliumballoonsterengganu  #surprisedelivery  #surprisedeliveryterengganu  #surprisemurah  #surprisemurahterengganu  #umt  #unisza  #belonheliumumt  #belonheliumunisza  #surpriseterengganu  #surpriseumt  #surpriseunisza  #uptownkontena  #surprisedeliverymurah  #chocolateboxmurah  #chocolateboxterengganu  #roomdecomurah  #birthdaydecomurah  #konvoumt 
Kak ruhanzzzzz ❤💓
#komstar #umt
Promosi 
1Pack(8PCS)=RM10 | AVAILABLE 4 PACK ONLY 👉Random Colour : mix gold, silver, vintage, black

Sapa cepat dia dapat
Join promosi dengan bayaran, nak book dengan bayaran and nak suruh akak pos bila2 pun xde hal

nak tau lanjut boleh terus whtspp 0172962453 or DM

#manikgelang #manikgelangmurah #gelangmanik #pemborongmanik #manikborong #manikterengganu #manikborongmalaysia
#pemborongcharm #charmborong #alat2buatgelang #tasbihmini #tasbihrm1 #yasinmurah #yasinandbox #jumpringgelang #keychainmanik #matteblack #mattewhite #cristalbeads #manikrm3 #uitm #upm #bazarkonvo  #titiancinta #utm #umt #pialamalaysia2017 #jdt
Promosi 1Pack(8PCS)=RM10 | AVAILABLE 4 PACK ONLY 👉Random Colour : mix gold, silver, vintage, black Sapa cepat dia dapat Join promosi dengan bayaran, nak book dengan bayaran and nak suruh akak pos bila2 pun xde hal nak tau lanjut boleh terus whtspp 0172962453 or DM #manikgelang  #manikgelangmurah  #gelangmanik  #pemborongmanik  #manikborong  #manikterengganu  #manikborongmalaysia  #pemborongcharm  #charmborong  #alat2buatgelang  #tasbihmini  #tasbihrm1  #yasinmurah  #yasinandbox  #jumpringgelang  #keychainmanik  #matteblack  #mattewhite  #cristalbeads  #manikrm3  #uitm  #upm  #bazarkonvo  #titiancinta  #utm  #umt  #pialamalaysia2017  #jdt 
Promosi 
1Pack(8PCS)=RM10 | AVAILABLE 2 PACK ONLY 👉Random Colour : mix gold, silver, vintage

Sapa cepat dia dapat
Join promosi dengan bayaran, nak book dengan bayaran and nak suruh akak pos bila2 pun xde hal

nak tau lanjut boleh terus whtspp 0172962453 or DM

#manikgelang #manikgelangmurah #gelangmanik #pemborongmanik #manikborong #manikterengganu #manikborongmalaysia
#pemborongcharm #charmborong #alat2buatgelang #tasbihmini #tasbihrm1 #yasinmurah #yasinandbox #jumpringgelang #keychainmanik #matteblack #mattewhite #cristalbeads #manikrm3 #uitm #upm #bazarkonvo  #titiancinta #utm #umt #pialamalaysia2017 #jdt
Promosi 1Pack(8PCS)=RM10 | AVAILABLE 2 PACK ONLY 👉Random Colour : mix gold, silver, vintage Sapa cepat dia dapat Join promosi dengan bayaran, nak book dengan bayaran and nak suruh akak pos bila2 pun xde hal nak tau lanjut boleh terus whtspp 0172962453 or DM #manikgelang  #manikgelangmurah  #gelangmanik  #pemborongmanik  #manikborong  #manikterengganu  #manikborongmalaysia  #pemborongcharm  #charmborong  #alat2buatgelang  #tasbihmini  #tasbihrm1  #yasinmurah  #yasinandbox  #jumpringgelang  #keychainmanik  #matteblack  #mattewhite  #cristalbeads  #manikrm3  #uitm  #upm  #bazarkonvo  #titiancinta  #utm  #umt  #pialamalaysia2017  #jdt 
Surprise for them. Kembar tapi tak seiras mungkin. Sebab nama lebih kurang, birthday sama 🤔😅
.
📱 0182934568/0145308910 ❌ NO PHONE CALL
🚗Delivery time : lunch hour and after 5PM (except weekend)
📍Self pick up : Paso Pata Uptown Kontena .

#deliveryterengganu #chocolatebouquetmurah #chocolatebouquet #belonheliumterengganu #belonhelium #heliumballoons #heliumballoonsterengganu #surprisedelivery #surprisedeliveryterengganu #surprisemurah #surprisemurahterengganu #umt #unisza #belonheliumumt #belonheliumunisza #surpriseterengganu #surpriseumt #surpriseunisza #uptownkontena #surprisedeliverymurah #chocolateboxmurah #chocolateboxterengganu #roomdecomurah #birthdaydecomurah 
#konvoumt
Surprise for them. Kembar tapi tak seiras mungkin. Sebab nama lebih kurang, birthday sama 🤔😅 . 📱 0182934568/0145308910 ❌ NO PHONE CALL 🚗Delivery time : lunch hour and after 5PM (except weekend) 📍Self pick up : Paso Pata Uptown Kontena . #deliveryterengganu  #chocolatebouquetmurah  #chocolatebouquet  #belonheliumterengganu  #belonhelium  #heliumballoons  #heliumballoonsterengganu  #surprisedelivery  #surprisedeliveryterengganu  #surprisemurah  #surprisemurahterengganu  #umt  #unisza  #belonheliumumt  #belonheliumunisza  #surpriseterengganu  #surpriseumt  #surpriseunisza  #uptownkontena  #surprisedeliverymurah  #chocolateboxmurah  #chocolateboxterengganu  #roomdecomurah  #birthdaydecomurah  #konvoumt 
Promosi 
1Pack(10PCS)=RM10 | AVAILABLE 3 PACK ONLY 👉Random Colour : mix gold, silver, vintage

Sapa cepat dia dapat
Join promosi dengan bayaran, nak book dengan bayaran and nak suruh akak pos bila2 pun xde hal

nak tau lanjut boleh terus whtspp 0172962453 or DM

#manikgelang #manikgelangmurah #gelangmanik #pemborongmanik #manikborong #manikterengganu #manikborongmalaysia
#pemborongcharm #charmborong #alat2buatgelang #tasbihmini #tasbihrm1 #yasinmurah #yasinandbox #jumpringgelang #keychainmanik #matteblack #mattewhite #cristalbeads #manikrm3 #uitm #upm #bazarkonvo  #titiancinta #utm #umt #pialamalaysia2017 #jdt
Promosi 1Pack(10PCS)=RM10 | AVAILABLE 3 PACK ONLY 👉Random Colour : mix gold, silver, vintage Sapa cepat dia dapat Join promosi dengan bayaran, nak book dengan bayaran and nak suruh akak pos bila2 pun xde hal nak tau lanjut boleh terus whtspp 0172962453 or DM #manikgelang  #manikgelangmurah  #gelangmanik  #pemborongmanik  #manikborong  #manikterengganu  #manikborongmalaysia  #pemborongcharm  #charmborong  #alat2buatgelang  #tasbihmini  #tasbihrm1  #yasinmurah  #yasinandbox  #jumpringgelang  #keychainmanik  #matteblack  #mattewhite  #cristalbeads  #manikrm3  #uitm  #upm  #bazarkonvo  #titiancinta  #utm  #umt  #pialamalaysia2017  #jdt 
Promosi 
1Pack(10PCS)=RM10 | AVAILABLE 3 PACK ONLY 👉Random Colour : mix gold, silver, vintage

Sapa cepat dia dapat
Join promosi dengan bayaran, nak book dengan bayaran and nak suruh akak pos bila2 pun xde hal

nak tau lanjut boleh terus whtspp 0172962453 or DM

#manikgelang #manikgelangmurah #gelangmanik #pemborongmanik #manikborong #manikterengganu #manikborongmalaysia
#pemborongcharm #charmborong #alat2buatgelang #tasbihmini #tasbihrm1 #yasinmurah #yasinandbox #jumpringgelang #keychainmanik #matteblack #mattewhite #cristalbeads #manikrm3 #uitm #upm #bazarkonvo  #titiancinta #utm #umt #pialamalaysia2017 #jdt
Promosi 1Pack(10PCS)=RM10 | AVAILABLE 3 PACK ONLY 👉Random Colour : mix gold, silver, vintage Sapa cepat dia dapat Join promosi dengan bayaran, nak book dengan bayaran and nak suruh akak pos bila2 pun xde hal nak tau lanjut boleh terus whtspp 0172962453 or DM #manikgelang  #manikgelangmurah  #gelangmanik  #pemborongmanik  #manikborong  #manikterengganu  #manikborongmalaysia  #pemborongcharm  #charmborong  #alat2buatgelang  #tasbihmini  #tasbihrm1  #yasinmurah  #yasinandbox  #jumpringgelang  #keychainmanik  #matteblack  #mattewhite  #cristalbeads  #manikrm3  #uitm  #upm  #bazarkonvo  #titiancinta  #utm  #umt  #pialamalaysia2017  #jdt 
JEANS BOOT CUT😍
-
-
Material yang sangat selesa ..berkualiti dan sangat cantik untuk digayakan.
-
price : rm65 tidak termasuk postage 
size : 36/40/45
color :dark blue/  medium blue wash/ light blue wash
cutting : boot cut
-
-
Utk dapatkan HARGA PROMO jom whatsapp kami dengan kadar segera. Tekan shj link di bio. 💓
-
-
#sayajualseluar #jeggingpantsmalaysia #ukm #utm #umt #uia #alhamdullilah #berkualiti #trending #lakukeras #seluarlakukeras #sayajualpakaian #johorean #johorbahru #terengganu #yusofiskandar#bajuraya2017 #terengganurians  #melakapeople #pahangtourism #umt #kedahan #rm35 #rm40 #rm45
JEANS BOOT CUT😍 - - Material yang sangat selesa ..berkualiti dan sangat cantik untuk digayakan. - price : rm65 tidak termasuk postage size : 36/40/45 color :dark blue/ medium blue wash/ light blue wash cutting : boot cut - - Utk dapatkan HARGA PROMO jom whatsapp kami dengan kadar segera. Tekan shj link di bio. 💓 - - #sayajualseluar  #jeggingpantsmalaysia  #ukm  #utm  #umt  #uia  #alhamdullilah  #berkualiti  #trending  #lakukeras  #seluarlakukeras  #sayajualpakaian  #johorean  #johorbahru  #terengganu  #yusofiskandar #bajuraya2017  #terengganurians  #melakapeople  #pahangtourism  #umt  #kedahan  #rm35  #rm40  #rm45 
Pasar PERCUMA bagi yang memerlukan ✨✨
*student pun memerlukan kan ? Hehe* .
.
So, dijemput hadir kepada sesiapa yang berada disekitar Kuala Nerus, Terengganu 25 NOVEMBER 2017 (SABTU ni) especially pelajar UMT, UNISZA , IPG dan disekitarnya. .
.
Ada banyak barang seperti pakaian, tudung bawal, shawl, barangan bayi, kasut tumit tinggi, wedges, flat shoes, alat tulis, pakaian wanita, pakaian lelaki, baju hujan, sabun, berus gigi haaaa semuaaa ada !! .
.
And yang paling best sekali, korang boleh pilih and grab je mana yang korang berkenan.. best kan ? .
.
Pertandingan mewarna, explorace dan quiz pun ada ok !!
.
Apalagi, jom ajak ibu, ayah, atuk, nenek, adik, kawan, bestie, housemate dan semua untuk datang beramai² pada SABTU ni okay bertempat di GIANT MALL GONG BADAK KUALA NERUS, TERENGGANU !!
.
See you there !! .
#terenganu #ganu #ganukite #free #market #pasar #percuma #bagi #yang #memerlukan #uniszapastitahu #umt 
#jom #datang #beramai #ramai
Pasar PERCUMA bagi yang memerlukan ✨✨ *student pun memerlukan kan ? Hehe* . . So, dijemput hadir kepada sesiapa yang berada disekitar Kuala Nerus, Terengganu 25 NOVEMBER 2017 (SABTU ni) especially pelajar UMT, UNISZA , IPG dan disekitarnya. . . Ada banyak barang seperti pakaian, tudung bawal, shawl, barangan bayi, kasut tumit tinggi, wedges, flat shoes, alat tulis, pakaian wanita, pakaian lelaki, baju hujan, sabun, berus gigi haaaa semuaaa ada !! . . And yang paling best sekali, korang boleh pilih and grab je mana yang korang berkenan.. best kan ? . . Pertandingan mewarna, explorace dan quiz pun ada ok !! . Apalagi, jom ajak ibu, ayah, atuk, nenek, adik, kawan, bestie, housemate dan semua untuk datang beramai² pada SABTU ni okay bertempat di GIANT MALL GONG BADAK KUALA NERUS, TERENGGANU !! . See you there !! . #terenganu  #ganu  #ganukite  #free  #market  #pasar  #percuma  #bagi  #yang  #memerlukan  #uniszapastitahu  #umt  #jom  #datang  #beramai  #ramai 
JEANS BOOT CUT😍
-
-
Material yang sangat selesa ..berkualiti dan sangat cantik untuk digayakan.
-
price : rm65 tidak termasuk postage 
size : 36/40/45
color :dark blue/  medium blue wash/ light blue wash
cutting : boot cut
-
-
Utk dapatkan HARGA PROMO jom whatsapp kami dengan kadar segera. Tekan shj link di bio. 💓
-
-
#sayajualseluar #jeggingpantsmalaysia #ukm #utm #umt #uia #alhamdullilah #berkualiti #trending #lakukeras #seluarlakukeras #sayajualpakaian #johorean #johorbahru #terengganu #yusofiskandar#bajuraya2017 #terengganurians  #melakapeople #pahangtourism #umt #kedahan #rm35 #rm40 #rm45
JEANS BOOT CUT😍 - - Material yang sangat selesa ..berkualiti dan sangat cantik untuk digayakan. - price : rm65 tidak termasuk postage size : 36/40/45 color :dark blue/ medium blue wash/ light blue wash cutting : boot cut - - Utk dapatkan HARGA PROMO jom whatsapp kami dengan kadar segera. Tekan shj link di bio. 💓 - - #sayajualseluar  #jeggingpantsmalaysia  #ukm  #utm  #umt  #uia  #alhamdullilah  #berkualiti  #trending  #lakukeras  #seluarlakukeras  #sayajualpakaian  #johorean  #johorbahru  #terengganu  #yusofiskandar #bajuraya2017  #terengganurians  #melakapeople  #pahangtourism  #umt  #kedahan  #rm35  #rm40  #rm45 
JEANS BOOT CUT😍
-
-
Material yang sangat selesa ..berkualiti dan sangat cantik untuk digayakan.
-
-
Utk dapatkan HARGA PROMO jom whatsapp kami dengan kadar segera. Tekan shj link di bio. 💓
-
-
#sayajualseluar #jeggingpantsmalaysia #ukm #utm #umt #uia #alhamdullilah #berkualiti #trending #lakukeras #seluarlakukeras #sayajualpakaian #johorean #johorbahru #terengganu #yusofiskandar#bajuraya2017 #terengganurians  #melakapeople #pahangtourism #umt #kedahan #rm35 #rm40 #rm45
JEANS BOOT CUT😍 - - Material yang sangat selesa ..berkualiti dan sangat cantik untuk digayakan. - - Utk dapatkan HARGA PROMO jom whatsapp kami dengan kadar segera. Tekan shj link di bio. 💓 - - #sayajualseluar  #jeggingpantsmalaysia  #ukm  #utm  #umt  #uia  #alhamdullilah  #berkualiti  #trending  #lakukeras  #seluarlakukeras  #sayajualpakaian  #johorean  #johorbahru  #terengganu  #yusofiskandar #bajuraya2017  #terengganurians  #melakapeople  #pahangtourism  #umt  #kedahan  #rm35  #rm40  #rm45 
PROMO! PROMO! Kami sedang mengadakan PROMOSI bulan NOVEMBER sekarang 🎉🎉🎉
🌸Baju Kurung Moden🌸
.
👉Material English cotton
👉Senang digosok/iron
👉Tidak mudah kecut apabila dibasuh
👉Kain tidak jarang
👉Kain selisih depan (kain pakai)(lipatan kain yang lebih dalam memudahkan utk berjalan)
👉Kain lembut dan sejuk
👉Span di bahu

Size:
👉XS, S, M, L, XL, XXL(bergantung kepada stok yang masih available)

Harga asal
RM65 sepasang + postage
.
❗Harga PROMO
❗RM59 sepasang +Postage 
RM 7 sm
RM 10 ss

Promo utk bulan NOVEMBER sahaja! Cepat2 dapatkan sementara stock masih ada!

Untuk pembelian
➡ NO DM. Whatapps terus pada link di profile. TQ🤗

#bajukurungcotton #kurungplussize #bajukurung #bajukurungmoden #dhiacotton #hanaleesyacollection #angguncottoncollection #bajukurungmurah  #kpm #umt #uitm #uiam #usim #upsi #uthm #unisza #upm #kpm #upnm #polikteknik #polisas #utm #kurungmoden #kaincotton #kurungpahang #jubahcotton #jubahenglishcotton #kurungcotton #bajukurungmuslimah #bajukurungenglishcotton
PROMO! PROMO! Kami sedang mengadakan PROMOSI bulan NOVEMBER sekarang 🎉🎉🎉 🌸Baju Kurung Moden🌸 . 👉Material English cotton 👉Senang digosok/iron 👉Tidak mudah kecut apabila dibasuh 👉Kain tidak jarang 👉Kain selisih depan (kain pakai)(lipatan kain yang lebih dalam memudahkan utk berjalan) 👉Kain lembut dan sejuk 👉Span di bahu Size: 👉XS, S, M, L, XL, XXL(bergantung kepada stok yang masih available) Harga asal RM65 sepasang + postage . ❗Harga PROMO ❗RM59 sepasang +Postage RM 7 sm RM 10 ss Promo utk bulan NOVEMBER sahaja! Cepat2 dapatkan sementara stock masih ada! Untuk pembelian ➡ NO DM. Whatapps terus pada link di profile. TQ🤗 #bajukurungcotton  #kurungplussize  #bajukurung  #bajukurungmoden  #dhiacotton  #hanaleesyacollection  #angguncottoncollection  #bajukurungmurah  #kpm  #umt  #uitm  #uiam  #usim  #upsi  #uthm  #unisza  #upm  #kpm  #upnm  #polikteknik  #polisas  #utm  #kurungmoden  #kaincotton  #kurungpahang  #jubahcotton  #jubahenglishcotton  #kurungcotton  #bajukurungmuslimah  #bajukurungenglishcotton 
PROMO! PROMO! Kami sedang mengadakan PROMOSI bulan NOVEMBER sekarang 🎉🎉🎉
🌸Baju Kurung Moden🌸
.
👉Material English cotton
👉Senang digosok/iron
👉Tidak mudah kecut apabila dibasuh
👉Kain tidak jarang
👉Kain selisih depan (kain pakai)(lipatan kain yang lebih dalam memudahkan utk berjalan)
👉Kain lembut dan sejuk
👉Span di bahu

Size:
👉XS, S, M, L, XL, XXL(bergantung kepada stok yang masih available)

Harga asal
RM65 sepasang + postage
.
❗Harga PROMO
❗RM59 sepasang +Postage 
RM 7 sm
RM 10 ss

Promo utk bulan NOVEMBER sahaja! Cepat2 dapatkan sementara stock masih ada!

Untuk pembelian
➡ NO DM. Whatapps terus pada link di profile. TQ🤗

#bajukurungcotton #kurungplussize #bajukurung #bajukurungmoden #dhiacotton #hanaleesyacollection #angguncottoncollection #bajukurungmurah  #kpm #umt #uitm #uiam #usim #upsi #uthm #unisza #upm #kpm #upnm #polikteknik #polisas #utm #kurungmoden #kaincotton #kurungpahang #jubahcotton #jubahenglishcotton #kurungcotton #bajukurungmuslimah #bajukurungenglishcotton
PROMO! PROMO! Kami sedang mengadakan PROMOSI bulan NOVEMBER sekarang 🎉🎉🎉 🌸Baju Kurung Moden🌸 . 👉Material English cotton 👉Senang digosok/iron 👉Tidak mudah kecut apabila dibasuh 👉Kain tidak jarang 👉Kain selisih depan (kain pakai)(lipatan kain yang lebih dalam memudahkan utk berjalan) 👉Kain lembut dan sejuk 👉Span di bahu Size: 👉XS, S, M, L, XL, XXL(bergantung kepada stok yang masih available) Harga asal RM65 sepasang + postage . ❗Harga PROMO ❗RM59 sepasang +Postage RM 7 sm RM 10 ss Promo utk bulan NOVEMBER sahaja! Cepat2 dapatkan sementara stock masih ada! Untuk pembelian ➡ NO DM. Whatapps terus pada link di profile. TQ🤗 #bajukurungcotton  #kurungplussize  #bajukurung  #bajukurungmoden  #dhiacotton  #hanaleesyacollection  #angguncottoncollection  #bajukurungmurah  #kpm  #umt  #uitm  #uiam  #usim  #upsi  #uthm  #unisza  #upm  #kpm  #upnm  #polikteknik  #polisas  #utm  #kurungmoden  #kaincotton  #kurungpahang  #jubahcotton  #jubahenglishcotton  #kurungcotton  #bajukurungmuslimah  #bajukurungenglishcotton 
PROMO! PROMO! Kami sedang mengadakan PROMOSI bulan NOVEMBER sekarang 🎉🎉🎉
🌸Baju Kurung Moden🌸
.
👉Material English cotton
👉Senang digosok/iron
👉Tidak mudah kecut apabila dibasuh
👉Kain tidak jarang
👉Kain selisih depan (kain pakai)(lipatan kain yang lebih dalam memudahkan utk berjalan)
👉Kain lembut dan sejuk
👉Span di bahu

Size:
👉XS, S, M, L, XL, XXL(bergantung kepada stok yang masih available)

Harga asal
RM65 sepasang + postage
.
❗Harga PROMO
❗RM59 sepasang +Postage 
RM 7 sm
RM 10 ss

Promo utk bulan NOVEMBER sahaja! Cepat2 dapatkan sementara stock masih ada!

Untuk pembelian
➡ NO DM. Whatapps terus pada link di profile. TQ🤗

#bajukurungcotton #kurungplussize #bajukurung #bajukurungmoden #dhiacotton #hanaleesyacollection #angguncottoncollection #bajukurungmurah  #kpm #umt #uitm #uiam #usim #upsi #uthm #unisza #upm #kpm #upnm #polikteknik #polisas #utm #kurungmoden #kaincotton #kurungpahang #jubahcotton #jubahenglishcotton #kurungcotton #bajukurungmuslimah #bajukurungenglishcotton
PROMO! PROMO! Kami sedang mengadakan PROMOSI bulan NOVEMBER sekarang 🎉🎉🎉 🌸Baju Kurung Moden🌸 . 👉Material English cotton 👉Senang digosok/iron 👉Tidak mudah kecut apabila dibasuh 👉Kain tidak jarang 👉Kain selisih depan (kain pakai)(lipatan kain yang lebih dalam memudahkan utk berjalan) 👉Kain lembut dan sejuk 👉Span di bahu Size: 👉XS, S, M, L, XL, XXL(bergantung kepada stok yang masih available) Harga asal RM65 sepasang + postage . ❗Harga PROMO ❗RM59 sepasang +Postage RM 7 sm RM 10 ss Promo utk bulan NOVEMBER sahaja! Cepat2 dapatkan sementara stock masih ada! Untuk pembelian ➡ NO DM. Whatapps terus pada link di profile. TQ🤗 #bajukurungcotton  #kurungplussize  #bajukurung  #bajukurungmoden  #dhiacotton  #hanaleesyacollection  #angguncottoncollection  #bajukurungmurah  #kpm  #umt  #uitm  #uiam  #usim  #upsi  #uthm  #unisza  #upm  #kpm  #upnm  #polikteknik  #polisas  #utm  #kurungmoden  #kaincotton  #kurungpahang  #jubahcotton  #jubahenglishcotton  #kurungcotton  #bajukurungmuslimah  #bajukurungenglishcotton 
PROMO! PROMO! Kami sedang mengadakan PROMOSI bulan NOVEMBER sekarang 🎉🎉🎉
🌸Baju Kurung Moden🌸
.
👉Material English cotton
👉Senang digosok/iron
👉Tidak mudah kecut apabila dibasuh
👉Kain tidak jarang
👉Kain selisih depan (kain pakai)(lipatan kain yang lebih dalam memudahkan utk berjalan)
👉Kain lembut dan sejuk
👉Span di bahu

Size:
👉XS, S, M, L, XL, XXL(bergantung kepada stok yang masih available)

Harga asal
RM65 sepasang + postage
.
❗Harga PROMO
❗RM59 sepasang +Postage 
RM 7 sm
RM 10 ss

Promo utk bulan NOVEMBER sahaja! Cepat2 dapatkan sementara stock masih ada!

Untuk pembelian
➡ NO DM. Whatapps terus pada link di profile. TQ🤗

#bajukurungcotton #kurungplussize #bajukurung #bajukurungmoden #dhiacotton #hanaleesyacollection #angguncottoncollection #bajukurungmurah  #kpm #umt #uitm #uiam #usim #upsi #uthm #unisza #upm #kpm #upnm #polikteknik #polisas #utm #kurungmoden #kaincotton #kurungpahang #jubahcotton #jubahenglishcotton #kurungcotton #bajukurungmuslimah #bajukurungenglishcotton
PROMO! PROMO! Kami sedang mengadakan PROMOSI bulan NOVEMBER sekarang 🎉🎉🎉 🌸Baju Kurung Moden🌸 . 👉Material English cotton 👉Senang digosok/iron 👉Tidak mudah kecut apabila dibasuh 👉Kain tidak jarang 👉Kain selisih depan (kain pakai)(lipatan kain yang lebih dalam memudahkan utk berjalan) 👉Kain lembut dan sejuk 👉Span di bahu Size: 👉XS, S, M, L, XL, XXL(bergantung kepada stok yang masih available) Harga asal RM65 sepasang + postage . ❗Harga PROMO ❗RM59 sepasang +Postage RM 7 sm RM 10 ss Promo utk bulan NOVEMBER sahaja! Cepat2 dapatkan sementara stock masih ada! Untuk pembelian ➡ NO DM. Whatapps terus pada link di profile. TQ🤗 #bajukurungcotton  #kurungplussize  #bajukurung  #bajukurungmoden  #dhiacotton  #hanaleesyacollection  #angguncottoncollection  #bajukurungmurah  #kpm  #umt  #uitm  #uiam  #usim  #upsi  #uthm  #unisza  #upm  #kpm  #upnm  #polikteknik  #polisas  #utm  #kurungmoden  #kaincotton  #kurungpahang  #jubahcotton  #jubahenglishcotton  #kurungcotton  #bajukurungmuslimah  #bajukurungenglishcotton 
PROMO! PROMO! Kami sedang mengadakan PROMOSI bulan NOVEMBER sekarang 🎉🎉🎉
🌸Baju Kurung Moden🌸
.
👉Material English cotton
👉Senang digosok/iron
👉Tidak mudah kecut apabila dibasuh
👉Kain tidak jarang
👉Kain selisih depan (kain pakai)(lipatan kain yang lebih dalam memudahkan utk berjalan)
👉Kain lembut dan sejuk
👉Span di bahu

Size:
👉XS, S, M, L, XL, XXL(bergantung kepada stok yang masih available)

Harga asal
RM65 sepasang + postage
.
❗Harga PROMO
❗RM59 sepasang +Postage 
RM 7 sm
RM 10 ss

Promo utk bulan NOVEMBER sahaja! Cepat2 dapatkan sementara stock masih ada!

Untuk pembelian
➡ NO DM. Whatapps terus pada link di profile. TQ🤗

#bajukurungcotton #kurungplussize #bajukurung #bajukurungmoden #dhiacotton #hanaleesyacollection #angguncottoncollection #bajukurungmurah  #kpm #umt #uitm #uiam #usim #upsi #uthm #unisza #upm #kpm #upnm #polikteknik #polisas #utm #kurungmoden #kaincotton #kurungpahang #jubahcotton #jubahenglishcotton #kurungcotton #bajukurungmuslimah #bajukurungenglishcotton
PROMO! PROMO! Kami sedang mengadakan PROMOSI bulan NOVEMBER sekarang 🎉🎉🎉 🌸Baju Kurung Moden🌸 . 👉Material English cotton 👉Senang digosok/iron 👉Tidak mudah kecut apabila dibasuh 👉Kain tidak jarang 👉Kain selisih depan (kain pakai)(lipatan kain yang lebih dalam memudahkan utk berjalan) 👉Kain lembut dan sejuk 👉Span di bahu Size: 👉XS, S, M, L, XL, XXL(bergantung kepada stok yang masih available) Harga asal RM65 sepasang + postage . ❗Harga PROMO ❗RM59 sepasang +Postage RM 7 sm RM 10 ss Promo utk bulan NOVEMBER sahaja! Cepat2 dapatkan sementara stock masih ada! Untuk pembelian ➡ NO DM. Whatapps terus pada link di profile. TQ🤗 #bajukurungcotton  #kurungplussize  #bajukurung  #bajukurungmoden  #dhiacotton  #hanaleesyacollection  #angguncottoncollection  #bajukurungmurah  #kpm  #umt  #uitm  #uiam  #usim  #upsi  #uthm  #unisza  #upm  #kpm  #upnm  #polikteknik  #polisas  #utm  #kurungmoden  #kaincotton  #kurungpahang  #jubahcotton  #jubahenglishcotton  #kurungcotton  #bajukurungmuslimah  #bajukurungenglishcotton 
Half Zipper Fullprint Jacket (✔️)
RM 70 (include pos)
Size L (pit 24 x 27)
Condition (9/10)

Wasap : 017-2664587 for detail
#uniqlo #bundle #bajubundle #bundlemalaysia #bundlemalaya #bundlejb #bundlekasut #ukm #usim #unikl #uniklmiat #uniklmitec #uniklbmi #unikliprom #bundlemurah #bajubundle #bajuband #bundlemalaysia #bundleterengganu #bundlejohor #umt #msu #bundlejeans #bundlekasut #bundlemurah #bundleuniqlo #rvca #kasutbundle #klmu #msu #uitm #unisza
Half Zipper Fullprint Jacket (✔️) RM 70 (include pos) Size L (pit 24 x 27) Condition (9/10) Wasap : 017-2664587 for detail #uniqlo  #bundle  #bajubundle  #bundlemalaysia  #bundlemalaya  #bundlejb  #bundlekasut  #ukm  #usim  #unikl  #uniklmiat  #uniklmitec  #uniklbmi  #unikliprom  #bundlemurah  #bajubundle  #bajuband  #bundlemalaysia  #bundleterengganu  #bundlejohor  #umt  #msu  #bundlejeans  #bundlekasut  #bundlemurah  #bundleuniqlo  #rvca  #kasutbundle  #klmu  #msu  #uitm  #unisza 
PROMO! PROMO! Kami sedang mengadakan PROMOSI bulan NOVEMBER sekarang 🎉🎉🎉
🌸Baju Kurung Moden🌸
.
👉Material English cotton
👉Senang digosok/iron
👉Tidak mudah kecut apabila dibasuh
👉Kain tidak jarang
👉Kain selisih depan (kain pakai)(lipatan kain yang lebih dalam memudahkan utk berjalan)
👉Kain lembut dan sejuk
👉Span di bahu

Size:
👉XS, S, M, L, XL, XXL(bergantung kepada stok yang masih available)

Harga asal
RM65 sepasang + postage
.
❗Harga PROMO
❗RM59 sepasang +Postage 
RM 7 sm
RM 10 ss

Promo utk bulan NOVEMBER sahaja! Cepat2 dapatkan sementara stock masih ada!

Untuk pembelian
➡ NO DM. Whatapps terus pada link di profile. TQ🤗

#bajukurungcotton #kurungplussize #bajukurung #bajukurungmoden #dhiacotton #hanaleesyacollection #angguncottoncollection #bajukurungmurah  #kpm #umt #uitm #uiam #usim #upsi #uthm #unisza #upm #kpm #upnm #polikteknik #polisas #utm #kurungmoden #kaincotton #kurungpahang #jubahcotton #jubahenglishcotton #kurungcotton #bajukurungmuslimah #bajukurungenglishcotton
PROMO! PROMO! Kami sedang mengadakan PROMOSI bulan NOVEMBER sekarang 🎉🎉🎉 🌸Baju Kurung Moden🌸 . 👉Material English cotton 👉Senang digosok/iron 👉Tidak mudah kecut apabila dibasuh 👉Kain tidak jarang 👉Kain selisih depan (kain pakai)(lipatan kain yang lebih dalam memudahkan utk berjalan) 👉Kain lembut dan sejuk 👉Span di bahu Size: 👉XS, S, M, L, XL, XXL(bergantung kepada stok yang masih available) Harga asal RM65 sepasang + postage . ❗Harga PROMO ❗RM59 sepasang +Postage RM 7 sm RM 10 ss Promo utk bulan NOVEMBER sahaja! Cepat2 dapatkan sementara stock masih ada! Untuk pembelian ➡ NO DM. Whatapps terus pada link di profile. TQ🤗 #bajukurungcotton  #kurungplussize  #bajukurung  #bajukurungmoden  #dhiacotton  #hanaleesyacollection  #angguncottoncollection  #bajukurungmurah  #kpm  #umt  #uitm  #uiam  #usim  #upsi  #uthm  #unisza  #upm  #kpm  #upnm  #polikteknik  #polisas  #utm  #kurungmoden  #kaincotton  #kurungpahang  #jubahcotton  #jubahenglishcotton  #kurungcotton  #bajukurungmuslimah  #bajukurungenglishcotton 
Flight Jacket (✔️)
RM 70 (include pos)
Size L (pit 26 x 28)
Condition (9/10)

Wasap : 017-2664587 for detail
#uniqlo #bundle #bajubundle #bundlemalaysia #bundlemalaya #bundlejb #bundlekasut #ukm #usim #unikl #uniklmiat #uniklmitec #uniklbmi #unikliprom #bundlemurah #bajubundle #bajuband #bundlemalaysia #bundleterengganu #bundlejohor #umt #msu #bundlejeans #bundlekasut #bundlemurah #bundleuniqlo #rvca #kasutbundle #klmu #msu #uitm #unisza
Flight Jacket (✔️) RM 70 (include pos) Size L (pit 26 x 28) Condition (9/10) Wasap : 017-2664587 for detail #uniqlo  #bundle  #bajubundle  #bundlemalaysia  #bundlemalaya  #bundlejb  #bundlekasut  #ukm  #usim  #unikl  #uniklmiat  #uniklmitec  #uniklbmi  #unikliprom  #bundlemurah  #bajubundle  #bajuband  #bundlemalaysia  #bundleterengganu  #bundlejohor  #umt  #msu  #bundlejeans  #bundlekasut  #bundlemurah  #bundleuniqlo  #rvca  #kasutbundle  #klmu  #msu  #uitm  #unisza 
Flight Jacket (✔️)
RM 70 (include pos)
Size L (pit 24 x 27)
Condition (9/10)

Wasap : 017-2664587 for detail
#uniqlo #bundle #bajubundle #bundlemalaysia #bundlemalaya #bundlejb #bundlekasut #ukm #usim #unikl #uniklmiat #uniklmitec #uniklbmi #unikliprom #bundlemurah #bajubundle #bajuband #bundlemalaysia #bundleterengganu #bundlejohor #umt #msu #bundlejeans #bundlekasut #bundlemurah #bundleuniqlo #rvca #kasutbundle #klmu #msu #uitm #unisza
Flight Jacket (✔️) RM 70 (include pos) Size L (pit 24 x 27) Condition (9/10) Wasap : 017-2664587 for detail #uniqlo  #bundle  #bajubundle  #bundlemalaysia  #bundlemalaya  #bundlejb  #bundlekasut  #ukm  #usim  #unikl  #uniklmiat  #uniklmitec  #uniklbmi  #unikliprom  #bundlemurah  #bajubundle  #bajuband  #bundlemalaysia  #bundleterengganu  #bundlejohor  #umt  #msu  #bundlejeans  #bundlekasut  #bundlemurah  #bundleuniqlo  #rvca  #kasutbundle  #klmu  #msu  #uitm  #unisza 
Flight Jacket (✔️)
RM 70 (include pos)
Size L (pit 27 x 28)
Condition (9/10)

Wasap : 017-2664587 for detail
#uniqlo #bundle #bajubundle #bundlemalaysia #bundlemalaya #bundlejb #bundlekasut #ukm #usim #unikl #uniklmiat #uniklmitec #uniklbmi #unikliprom #bundlemurah #bajubundle #bajuband #bundlemalaysia #bundleterengganu #bundlejohor #umt #msu #bundlejeans #bundlekasut #bundlemurah #bundleuniqlo #rvca #kasutbundle #klmu #msu #uitm #unisza
Flight Jacket (✔️) RM 70 (include pos) Size L (pit 27 x 28) Condition (9/10) Wasap : 017-2664587 for detail #uniqlo  #bundle  #bajubundle  #bundlemalaysia  #bundlemalaya  #bundlejb  #bundlekasut  #ukm  #usim  #unikl  #uniklmiat  #uniklmitec  #uniklbmi  #unikliprom  #bundlemurah  #bajubundle  #bajuband  #bundlemalaysia  #bundleterengganu  #bundlejohor  #umt  #msu  #bundlejeans  #bundlekasut  #bundlemurah  #bundleuniqlo  #rvca  #kasutbundle  #klmu  #msu  #uitm  #unisza 
CREAMHORN WITH CREAMY HAWAII FILLING😋😋😋
.
Nak buat renyah berejam duk uli nak jadikan puff pastry💪🏻💪🏻💪🏻
.
Tapi dah siap gone in one second😆😆😆makan cepat je habis nak buat bercinta!
.
#cakebytes 
#cakebytesminicatering
#kualaterengganu 
#terengganu 
#umt
#unisza
#gongbadak
#dataranaustin 
#visitterengganu2017 
#beautifulterengganu 
#terengganuwedding 
#terengganubaker 
#terengganufood 
#terengganucakes
#pavlova
#weddingcake 
#freshflowers
#frambozenkenari
#sandwich
#brownies 
#pasta
#creampuff
#kualaterengganu
#kualanerus
#marang
#dungun
#resoles
#creamhorn
CREAMHORN WITH CREAMY HAWAII FILLING😋😋😋 . Nak buat renyah berejam duk uli nak jadikan puff pastry💪🏻💪🏻💪🏻 . Tapi dah siap gone in one second😆😆😆makan cepat je habis nak buat bercinta! . #cakebytes  #cakebytesminicatering  #kualaterengganu  #terengganu  #umt  #unisza  #gongbadak  #dataranaustin  #visitterengganu2017  #beautifulterengganu  #terengganuwedding  #terengganubaker  #terengganufood  #terengganucakes  #pavlova  #weddingcake  #freshflowers  #frambozenkenari  #sandwich  #brownies  #pasta  #creampuff  #kualaterengganu  #kualanerus  #marang  #dungun  #resoles  #creamhorn 
CARA PENGGUNAAN NURRAYSA GLOWING DD MOIST CAKE .
✔ Pilih tone warna NURRAYSA GLOWING DD MOIST CAKE yang sepadan dengan kulit anda ..
✔ Mulakan dengan membersihkan tangan dan muka. ..
✔ Tekapkan span pada muka kemudian baru ratakan seluruh muka untuk nampak kesan yang kemas. Pakai bedak secara nipis sahaja. ..
✔ Elakkan guna bedak ketika berpeluh kerana tona tidak sekata dan bercapuk. Jangan gunakan bedak lebih daripada 4 jam, selepas 4 jam kena cuci. ..
✔ Penggunaan kali pertama mungkin akan naik jerawat, bedak ini merawat jadi ia adalah satu tindakbalas terhadap kulit. Selepas seminggu penggunaan dan serasi dengan kulit, kulit akan normal semula. ..
✔ Jika selepas guna bedak ada tanda-tanda muka merah, berbahang dan jerawat, ia disebabkan tindak balas dari bedak kerana bedak ini bersifat merawat. Bagi kulit seperti ini disarankan guna secara nipis dahulu. ..
✔ Jika kulit muka berminyak disebabkan guna bedak ini, ini kerana liang pori sebelum ini tersumbat. Jadi anda seharusnya cuci muka dengan betul sebelum menggunakan bedak. .
.
👉Kulit Normal
✔ Tekap bedak seperti biasa .
.
👉Kulit Kering
✔ Guna Nurraysa UV Cream secara nipis dan tekapkan bedak dengan rata. .
.
👉Kulit Berminyak
✔ Jangan guna UV Cream, selepas ratakan bedak, tekapkan menggunakan tisu. .
.
👉Kulit Sensitif
✔ Guna bedak jangan lebih dari 4 jam Guna selang sehari selama seminggu
.
.
Whatsapp 01110582241
.
.
#nurraysa #nurraysalover #nurraysahq #izarateam #TeamNurIslahBeauty #nurraysabeauty #ddglowingmoistcake #nurraysaddmoistcake #nurraysaddglowingmoistcake #foundation #concealer #powder #mesrawuduk #mesrasolat #uitn #uum #umt #ums #umk #upm #ump #uia #usim #utem #utm #unikl #unimas #upsi
CARA PENGGUNAAN NURRAYSA GLOWING DD MOIST CAKE . ✔ Pilih tone warna NURRAYSA GLOWING DD MOIST CAKE yang sepadan dengan kulit anda .. ✔ Mulakan dengan membersihkan tangan dan muka. .. ✔ Tekapkan span pada muka kemudian baru ratakan seluruh muka untuk nampak kesan yang kemas. Pakai bedak secara nipis sahaja. .. ✔ Elakkan guna bedak ketika berpeluh kerana tona tidak sekata dan bercapuk. Jangan gunakan bedak lebih daripada 4 jam, selepas 4 jam kena cuci. .. ✔ Penggunaan kali pertama mungkin akan naik jerawat, bedak ini merawat jadi ia adalah satu tindakbalas terhadap kulit. Selepas seminggu penggunaan dan serasi dengan kulit, kulit akan normal semula. .. ✔ Jika selepas guna bedak ada tanda-tanda muka merah, berbahang dan jerawat, ia disebabkan tindak balas dari bedak kerana bedak ini bersifat merawat. Bagi kulit seperti ini disarankan guna secara nipis dahulu. .. ✔ Jika kulit muka berminyak disebabkan guna bedak ini, ini kerana liang pori sebelum ini tersumbat. Jadi anda seharusnya cuci muka dengan betul sebelum menggunakan bedak. . . 👉Kulit Normal ✔ Tekap bedak seperti biasa . . 👉Kulit Kering ✔ Guna Nurraysa UV Cream secara nipis dan tekapkan bedak dengan rata. . . 👉Kulit Berminyak ✔ Jangan guna UV Cream, selepas ratakan bedak, tekapkan menggunakan tisu. . . 👉Kulit Sensitif ✔ Guna bedak jangan lebih dari 4 jam Guna selang sehari selama seminggu . . Whatsapp 01110582241 . . #nurraysa  #nurraysalover  #nurraysahq  #izarateam  #TeamNurIslahBeauty  #nurraysabeauty  #ddglowingmoistcake  #nurraysaddmoistcake  #nurraysaddglowingmoistcake  #foundation  #concealer  #powder  #mesrawuduk  #mesrasolat  #uitn  #uum  #umt  #ums  #umk  #upm  #ump  #uia  #usim  #utem  #utm  #unikl  #unimas  #upsi 
Officially last
Outdoor photoshoot❤️
Kawn2 yg lain x sempat nk ambik gmbr..btw tahniah n thanks🤗

#convocation #umt #fisha #convocationumt2017
Outdoor photoshoot❤️
21/11/2017

#convocation #umt #convo #graduate #fisha #dipfisheriesumt