an online Instagram web viewer

#usm medias

Photos

2017-2018 New NBA Season.
James Harden #13 Jersey.
Houston Rockets
Size S/M/L/XL/XXL
Pre-order / Ready stock.
RM 70 per piece. 
Postage fee : Semenanjung RM8 / Borneo RM 12.
Whatsapp 019-5550144 to order and for more detail.

#ballers #basketballmalaysia #jerseymurah #bolakeranjang #uitm #usm #utm #ukm #um #ncbl
KMM UM langs meet with USM langs and UUM lang. Another night full with familiar sound and face! #memorablenight #kmmumlang #usm #uum #UMisONE #wfosoe #161017
🔥Barcelona Home🔥

Long Sleeve😉

Player Issue😍

Rm75😆

Size ???? Mereciks🎆 -----------
#jersi #jersionline #jersibola #bolasepak #duniabola #jersimurah #igshopmalaysia #perlis #kedah #pulaupinang #perak #selangor #negerisembilan #melaka #pahang #terengganu #kelantan #johor #sabah #sarawak #malaysia
#kl  #uitm #upm #uum #unikl #usm #ukm #unimap #upsi
Datuk Dr Anis Yusal Yusoff mengatakan sesuatu mengenai buku politik dan integriti kepada YB Dato’ Seri Farizan Darus, Setiausaha Kerajaan Negeri Pulau Pinang selepas majlis perasmian Roadshow INTEGRITI 2017 di USM semalam. Bersama mereka adalah Naib Canselor USM, Profesor Datuk Dr. Asma Ismail. 
#roadshowintegriti #penang #integriti #usm #sukpulaupinang #institutintegritimalaysia
.
Sebelum buat kerja rumah, top up energy dulu dengan my favourite Esp..
.
Kita bancuh dengan milo je.. tu pun dah nikmat rasanya.. kena pulak dengan air sejuk 😋
.
Actually Esp ni sesuai untuk semua tau.. Dari ibu hamil , Ibu berpantang, Ibu menyusu.. yang belum kawin pun boleh minum ..
.
Nak tau lanjut pasa Esp, meh wasap Jun k..
.
Junaidah Marni
016-2202565
.
#sayajualshaklee #pengedarShakleeCheras
#EspShaklee #setpenyusuan #setberpantang #setbersalin #setibuhamil #setkulit #setjerawat #SetKecantikan #flawlessskin #flawless #glowing #shaklee #shakleeeffect2016 #shakleeeffect #uiam  #usm #uia #unikl #ukm #espshaklee
. Sebelum buat kerja rumah, top up energy dulu dengan my favourite Esp.. . Kita bancuh dengan milo je.. tu pun dah nikmat rasanya.. kena pulak dengan air sejuk 😋 . Actually Esp ni sesuai untuk semua tau.. Dari ibu hamil , Ibu berpantang, Ibu menyusu.. yang belum kawin pun boleh minum .. . Nak tau lanjut pasa Esp, meh wasap Jun k.. . Junaidah Marni 016-2202565 . #sayajualshaklee  #pengedarShakleeCheras  #EspShaklee  #setpenyusuan  #setberpantang  #setbersalin  #setibuhamil  #setkulit  #setjerawat  #SetKecantikan  #flawlessskin  #flawless  #glowing  #shaklee  #shakleeeffect2016  #shakleeeffect  #uiam  #usm  #uia  #unikl  #ukm  #espshaklee 
FAKTA BIBIR GELAP DAN KERING
.
Bibir gelap dan kering ni disebabkan banyak faktor antaranya:
.
✔️faktor usia
✔️keturunan
✔️penggunaan produk kosmetik yang banyak mengandungi bahan kimia ✔️ gaya hidup yang tidak sihat seperti merokok
✔️minum alcohol dan sebagainya.
✔️ bibir terdedah kepada sinaran UV
✔️ kesan ubat ubatan. .
Masalah bibir gelap dan kering ni boleh di atasi dengan menggunakan produk produk yang berasaskan bahan semulajadi seperti .
🌷minyak argan
🌷minyak habbatussauda, 🌷vit E 🌷shea butter yang berupaya mengembalikan bibir yang lembap dan merah bak delima.
.
Paling best semua bahan natural tu terkandung dalam treatment matte Elysian Cosmetic. .
Dengan penggunaan yang konsisten setiap hari akan nampak perubahan bibir gelap menjadi merah,cerah dan bibir kering hilang dan semakin lembap.
.
019-4662001
Farhana
FAKTA BIBIR GELAP DAN KERING . Bibir gelap dan kering ni disebabkan banyak faktor antaranya: . ✔️faktor usia ✔️keturunan ✔️penggunaan produk kosmetik yang banyak mengandungi bahan kimia ✔️ gaya hidup yang tidak sihat seperti merokok ✔️minum alcohol dan sebagainya. ✔️ bibir terdedah kepada sinaran UV ✔️ kesan ubat ubatan. . Masalah bibir gelap dan kering ni boleh di atasi dengan menggunakan produk produk yang berasaskan bahan semulajadi seperti . 🌷minyak argan 🌷minyak habbatussauda, 🌷vit E 🌷shea butter yang berupaya mengembalikan bibir yang lembap dan merah bak delima. . Paling best semua bahan natural tu terkandung dalam treatment matte Elysian Cosmetic. . Dengan penggunaan yang konsisten setiap hari akan nampak perubahan bibir gelap menjadi merah,cerah dan bibir kering hilang dan semakin lembap. . 019-4662001 Farhana
Assalamualaikum kawan².
.
Suka online? Nak cari side income secara online?? Nak hari² gaji? Nak hari² pegang duit? Nak duit direct masuk ke account bank anda??
.
📣Jom BUAT DUIT sebagai AGEN TOPUP!! 🤑😍
.
🌈DAFTAR LEVEL ⤵
Manager ~ RM100
Assistant Manager ~ RM90
Master ~ RM80
Dealer ~ RM70
Agent ~ RM60
Retail ~ RM50
.
💰Keuntungan tertinggi!!🚀
💰Keuntungan berkepok²!!💵💴💶💷💳💰💵💴💶💷💳💰
.
Berminat? Untuk info lanjut boleh whatsapp
📲 017-3042238 🎈
📲 019-3292100 🤡
.
#agentopup #agentopupdiperlukan #pelajar #penganggur #surirumah #student #jobless #housewife #sayajual #sayajualtopup #msu #unikl #usim #kuis #unitar #kptm #ukm #um #uia #usm #uitm #upm #uum #uiam #utm #upsi #unisel #polisas #politeknik #kipsas
Assalamualaikum kawan². . Suka online? Nak cari side income secara online?? Nak hari² gaji? Nak hari² pegang duit? Nak duit direct masuk ke account bank anda?? . 📣Jom BUAT DUIT sebagai AGEN TOPUP!! 🤑😍 . 🌈DAFTAR LEVEL ⤵ Manager ~ RM100 Assistant Manager ~ RM90 Master ~ RM80 Dealer ~ RM70 Agent ~ RM60 Retail ~ RM50 . 💰Keuntungan tertinggi!!🚀 💰Keuntungan berkepok²!!💵💴💶💷💳💰💵💴💶💷💳💰 . Berminat? Untuk info lanjut boleh whatsapp 📲 017-3042238 🎈 📲 019-3292100 🤡 . #agentopup  #agentopupdiperlukan  #pelajar  #penganggur  #surirumah  #student  #jobless  #housewife  #sayajual  #sayajualtopup  #msu  #unikl  #usim  #kuis  #unitar  #kptm  #ukm  #um  #uia  #usm  #uitm  #upm  #uum  #uiam  #utm  #upsi  #unisel  #polisas  #politeknik  #kipsas 
Assalamualaikum kawan².
.
Suka online? Nak cari side income secara online?? Nak hari² gaji? Nak hari² pegang duit? Nak duit direct masuk ke account bank anda??
.
📣Jom BUAT DUIT sebagai AGEN TOPUP!! 🤑😍
.
🌈DAFTAR LEVEL ⤵
Manager ~ RM100
Assistant Manager ~ RM90
Master ~ RM80
Dealer ~ RM70
Agent ~ RM60
Retail ~ RM50
.
💰Keuntungan tertinggi!!🚀
💰Keuntungan berkepok²!!💵💴💶💷💳💰💵💴💶💷💳💰
.
Berminat? Untuk info lanjut boleh whatsapp
📲 017-3042238 🎈
📲 019-3292100 🤡
.
#agentopup #agentopupdiperlukan #pelajar #penganggur #surirumah #student #jobless #housewife #sayajual #sayajualtopup #msu #unikl #usim #kuis #unitar #kptm #ukm #um #uia #usm #uitm #upm #uum #uiam #utm #upsi #unisel #polisas #politeknik #kipsas
Assalamualaikum kawan². . Suka online? Nak cari side income secara online?? Nak hari² gaji? Nak hari² pegang duit? Nak duit direct masuk ke account bank anda?? . 📣Jom BUAT DUIT sebagai AGEN TOPUP!! 🤑😍 . 🌈DAFTAR LEVEL ⤵ Manager ~ RM100 Assistant Manager ~ RM90 Master ~ RM80 Dealer ~ RM70 Agent ~ RM60 Retail ~ RM50 . 💰Keuntungan tertinggi!!🚀 💰Keuntungan berkepok²!!💵💴💶💷💳💰💵💴💶💷💳💰 . Berminat? Untuk info lanjut boleh whatsapp 📲 017-3042238 🎈 📲 019-3292100 🤡 . #agentopup  #agentopupdiperlukan  #pelajar  #penganggur  #surirumah  #student  #jobless  #housewife  #sayajual  #sayajualtopup  #msu  #unikl  #usim  #kuis  #unitar  #kptm  #ukm  #um  #uia  #usm  #uitm  #upm  #uum  #uiam  #utm  #upsi  #unisel  #polisas  #politeknik  #kipsas 
@dorianvoice 
Éste viernes 20 de Octubre es la segunda edición del "TALLER EL ARTE DEL MARKETING EN TU VOZ" Daremos técnicas increíbles para mejorar la comunicación, elocuencia, oratoria, persuasión, voz, negocios, expresión y mucho más. Aprende a manejar tu MARCA PERSONAL de manera increíble. Desarrolla tu Voz para vender, crear negocios, hacer marketing vocal a tu expresión. 
Inscríbete llamando a los. Números 04263132826 o al WhatsApp al 04242812322

QUEDAN POCOS CUPOS
#taller #marketing #voz #locutor #locutores #voice #ventas #estudiantes #ucab #usm #comunicacion #comunicacionsocial #ucv #locutores #aprende #pnl #neuroventas #neuromarketing #estudios #dorianvoice
@dorianvoice Éste viernes 20 de Octubre es la segunda edición del "TALLER EL ARTE DEL MARKETING EN TU VOZ" Daremos técnicas increíbles para mejorar la comunicación, elocuencia, oratoria, persuasión, voz, negocios, expresión y mucho más. Aprende a manejar tu MARCA PERSONAL de manera increíble. Desarrolla tu Voz para vender, crear negocios, hacer marketing vocal a tu expresión. Inscríbete llamando a los. Números 04263132826 o al WhatsApp al 04242812322 QUEDAN POCOS CUPOS #taller  #marketing  #voz  #locutor  #locutores  #voice  #ventas  #estudiantes  #ucab  #usm  #comunicacion  #comunicacionsocial  #ucv  #locutores  #aprende  #pnl  #neuroventas  #neuromarketing  #estudios  #dorianvoice 
Assalamualaikum kawan².
.
Suka online? Nak cari side income secara online?? Nak hari² gaji? Nak hari² pegang duit? Nak duit direct masuk ke account bank anda??
.
📣Jom BUAT DUIT sebagai AGEN TOPUP!! 🤑😍
.
🌈DAFTAR LEVEL ⤵
Manager ~ RM100
Assistant Manager ~ RM90
Master ~ RM80
Dealer ~ RM70
Agent ~ RM60
Retail ~ RM50
.
💰Keuntungan tertinggi!!🚀
💰Keuntungan berkepok²!!💵💴💶💷💳💰💵💴💶💷💳💰
.
Berminat? Untuk info lanjut boleh whatsapp
📲 017-3042238 🎈
📲 019-3292100 🤡
.
#agentopup #agentopupdiperlukan #pelajar #penganggur #surirumah #student #jobless #housewife #sayajual #sayajualtopup #msu #unikl #usim #kuis #unitar #kptm #ukm #um #uia #usm #uitm #upm #uum #uiam #utm #upsi #unisel #polisas #politeknik #kipsas
Assalamualaikum kawan². . Suka online? Nak cari side income secara online?? Nak hari² gaji? Nak hari² pegang duit? Nak duit direct masuk ke account bank anda?? . 📣Jom BUAT DUIT sebagai AGEN TOPUP!! 🤑😍 . 🌈DAFTAR LEVEL ⤵ Manager ~ RM100 Assistant Manager ~ RM90 Master ~ RM80 Dealer ~ RM70 Agent ~ RM60 Retail ~ RM50 . 💰Keuntungan tertinggi!!🚀 💰Keuntungan berkepok²!!💵💴💶💷💳💰💵💴💶💷💳💰 . Berminat? Untuk info lanjut boleh whatsapp 📲 017-3042238 🎈 📲 019-3292100 🤡 . #agentopup  #agentopupdiperlukan  #pelajar  #penganggur  #surirumah  #student  #jobless  #housewife  #sayajual  #sayajualtopup  #msu  #unikl  #usim  #kuis  #unitar  #kptm  #ukm  #um  #uia  #usm  #uitm  #upm  #uum  #uiam  #utm  #upsi  #unisel  #polisas  #politeknik  #kipsas 
selesai untuk number font pegan...kejap lagi kita akn masuk kn nama sorang2 pula...jersi PEGAN...font nama number PEGAN THAILAND..mana nk order..blh whatsapp sekarang...pagi2 ni mana bertuah...blh harga murah2..siap free gift lagi..
.
#silkscreen #jerseymurah #promosi #printingbaju #ureka #realbrands#unimas#UNIKL#ums#uitm#upsi#usm#upm#madimatnor#polisas#politeknik#politeknikungkuomar#uthm#jersionline#jersisukan#jersi#jersibola
"WOOWWW !! TAK SAMPAI SBLN PKAI KSI DAN KBE TRUS BERMINAT NAK JDI AGEN".
.
.
Blum smpai sebulan pkai set khans skincare  dan khans beauty essence ,tapi kawan kawan akk  tgu muka mmg nampa perubhan yg sgt ketara dari dlu. Mybe mmg sesuai nga kulit akk. Dan akk berminat nak jadi agent!.
.
Produk khans skincare ni di formula kan oleh pkar kimia yg berpegalaman dan bahan smua di import di SWITZERLAND dan di kilangkan di MALAYSIA. Bahan 💯 dari organik dan tidak mengandungi bhan yg bhya.
.
APA YANG ISTIMEWA SANGAT SET KHANS SKINCARE NI BERBANDING PRODUK YANG LAIN?
.
🌻Bahan dari apple stem cell yang pertama di Malaysia.
🌻Bahan yang diambil dari Switzerland.
🌻Di rumus khans oleh pakar kimia yang berpengalaman.
🌻Diluluskan oleh KKM.
🌻Dikilangkan berstatus GMP.
🌻Bahan-bahan selamat dipakai oleh ibu mengandung.
🌻Tidak mengandungi bahan yang berbahaya.
🌻Sesuai untuk lelaki dan perempuan.
.
. 
SET KHANS SKINCARE SESUAI UNTUK MASALAH:
.
✔ Kulit sensitive
✔Msalah kulit berjerawat,berjeragat.
✔Liang pori.
✔Toner kulit tidak sekata.
✔Kulit yang kusam.
✔Kulit muka yang kering.
✔Masalah ekzema.
✔Kulit rosak akibat tersalah pakai kosmetik dr bhan bahaya.
✔Kulit nampak tua pada usia yang sebenar.
Dan banyak lagilah.
.
SET KHANS SKINCARE MENGANDUNGI 4 IN 1.
🍎Cleanser
🍎Tonner
🍎Beauty cream (malam)
🍎DD cream (siang).
.
(SKRG HANYA ADA YG SET SHJA)
.
Sekarang tengah S.A.L.E. Harga tak masuk akal betul.. RM120 SAHAJA + FREE POSTAGE + GIFT🎁..Jimaaaat sgt ni.
.
Jika berminat boleh whatsapp Izah
0192703191
0192703191
0192703191
.
#khansskincare_seberangprai_png #khansskincarepulaupinang #khansskincarekedah #usm #uum #ump #freegift #saledeepavali #feedbackkhansskincareimproved #khansskincare #ksi #khansbeautyfeedback #skincare #kulitbersih #pencucimuka
"WOOWWW !! TAK SAMPAI SBLN PKAI KSI DAN KBE TRUS BERMINAT NAK JDI AGEN". . . Blum smpai sebulan pkai set khans skincare dan khans beauty essence ,tapi kawan kawan akk tgu muka mmg nampa perubhan yg sgt ketara dari dlu. Mybe mmg sesuai nga kulit akk. Dan akk berminat nak jadi agent!. . Produk khans skincare ni di formula kan oleh pkar kimia yg berpegalaman dan bahan smua di import di SWITZERLAND dan di kilangkan di MALAYSIA. Bahan 💯 dari organik dan tidak mengandungi bhan yg bhya. . APA YANG ISTIMEWA SANGAT SET KHANS SKINCARE NI BERBANDING PRODUK YANG LAIN? . 🌻Bahan dari apple stem cell yang pertama di Malaysia. 🌻Bahan yang diambil dari Switzerland. 🌻Di rumus khans oleh pakar kimia yang berpengalaman. 🌻Diluluskan oleh KKM. 🌻Dikilangkan berstatus GMP. 🌻Bahan-bahan selamat dipakai oleh ibu mengandung. 🌻Tidak mengandungi bahan yang berbahaya. 🌻Sesuai untuk lelaki dan perempuan. . . SET KHANS SKINCARE SESUAI UNTUK MASALAH: . ✔ Kulit sensitive ✔Msalah kulit berjerawat,berjeragat. ✔Liang pori. ✔Toner kulit tidak sekata. ✔Kulit yang kusam. ✔Kulit muka yang kering. ✔Masalah ekzema. ✔Kulit rosak akibat tersalah pakai kosmetik dr bhan bahaya. ✔Kulit nampak tua pada usia yang sebenar. Dan banyak lagilah. . SET KHANS SKINCARE MENGANDUNGI 4 IN 1. 🍎Cleanser 🍎Tonner 🍎Beauty cream (malam) 🍎DD cream (siang). . (SKRG HANYA ADA YG SET SHJA) . Sekarang tengah S.A.L.E. Harga tak masuk akal betul.. RM120 SAHAJA + FREE POSTAGE + GIFT🎁..Jimaaaat sgt ni. . Jika berminat boleh whatsapp Izah 0192703191 0192703191 0192703191 . #khansskincare_seberangprai_png  #khansskincarepulaupinang  #khansskincarekedah  #usm  #uum  #ump  #freegift  #saledeepavali  #feedbackkhansskincareimproved  #khansskincare  #ksi  #khansbeautyfeedback  #skincare  #kulitbersih  #pencucimuka 
📣📣📣 SÁBADO 21/10/17. Disfruta de nuestro  SENDERISMO Y RAPEL EN LA CUEVA SECA DE ROLANDO. No lo dejes para último momento e INFORMATE POR LOS NÚMEROS 0412-8605364 (JUAN) / 04121900140 ( JORGE) Y 0426-5829408 - 0414-8018055 (JEHILAN). Y recuerda, de lo único que te vas a arrepentir, es de no haber venido antes.  #lecheria #guanta #puertolacruz #mochima #altosdesucre #inatur #playuela #venezuela #anzoategui #7pisos #extremo #turismodeaventura #usm #rapel #excursiones #senderismo #Espeleologìa #acampada #boavista  #runners #fullday #cuevasderolando #tour #canaimita #findesemana #ugma #canopy #aventura #manaus #Mochima
@RETOTREKKING
📣📣📣 SÁBADO 21/10/17. Disfruta de nuestro SENDERISMO Y RAPEL EN LA CUEVA SECA DE ROLANDO. No lo dejes para último momento e INFORMATE POR LOS NÚMEROS 0412-8605364 (JUAN) / 04121900140 ( JORGE) Y 0426-5829408 - 0414-8018055 (JEHILAN). Y recuerda, de lo único que te vas a arrepentir, es de no haber venido antes. #lecheria  #guanta  #puertolacruz  #mochima  #altosdesucre  #inatur  #playuela  #venezuela  #anzoategui  #7pisos  #extremo  #turismodeaventura  #usm  #rapel  #excursiones  #senderismo  #Espeleologìa  #acampada  #boavista  #runners  #fullday  #cuevasderolando  #tour  #canaimita  #findesemana  #ugma  #canopy  #aventura  #manaus  #Mochima  @RETOTREKKING
Memories 📷@dwikkidiww USM S1 Ekonomi Akutansi 2016.
.
.
Jangan takut pada cita cita besar yang kita miliki Kejarlah, bergeraklah, dan kita tahu bahwa itu tidak mustahil.
 #selamatpagi #semangat #berfikirpositif .
.
.
Bagi kalian yang mau share foto keren kalian bisa tag @storysemarangstudent atau #storyofsemarangstudent repost dm yah 😀😀
.
.
#usm #usmhits #upgris #upgrishitz #udinus #instagram #instalike #untag #stikes #stikeshits #uin #uinwalisongo #undip #polines #unnes #unneshits #unisula #unisbank #unika #semarang #semaranghits
Memories 📷@dwikkidiww USM S1 Ekonomi Akutansi 2016. . . Jangan takut pada cita cita besar yang kita miliki Kejarlah, bergeraklah, dan kita tahu bahwa itu tidak mustahil. #selamatpagi  #semangat  #berfikirpositif  . . . Bagi kalian yang mau share foto keren kalian bisa tag @storysemarangstudent atau #storyofsemarangstudent  repost dm yah 😀😀 . . #usm  #usmhits  #upgris  #upgrishitz  #udinus  #instagram  #instalike  #untag  #stikes  #stikeshits  #uin  #uinwalisongo  #undip  #polines  #unnes  #unneshits  #unisula  #unisbank  #unika  #semarang  #semaranghits 
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
🌹 Baju Kurung Pahang Cotton 🌹
(2 pasang RM100)
➡Material English cotton
➡Senang digosok/iron
➡Tidak mudah kecut apabila dibasuh
➡Kain susun tepi belah kiri(kain pakai)

Saiz XS, S, M, L, XL, XXL #rujukansaizbktb

HARGA
1 pasang - RM60
2 pasang - RM100

POS SEMENANJUNG ✈✈✈
1helai>> Rm7
2helai>> Rm10

POS SABAH/SARAWAK✈✈✈
1helai>> Rm10
2helai>> Rm15
.
📲 WHATSAPP 0179443769

#bajukurungcotton
#bajukurung #bajukurungcottonmurah #cottonmurah #bazarpaknil #bajukurungpahang #kurungpahang #bajukurungmoden #uitm #politeknik #kmpp #uiam #utm #ukm #upm #usm #umk #ipg #ipgm #upsi #shawlmurah #shawlkeknis #tudungneelofa #keknis #neelofa #blousemurah #kurungmoden #kurungpahang
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• 🌹 Baju Kurung Pahang Cotton 🌹 (2 pasang RM100) ➡Material English cotton ➡Senang digosok/iron ➡Tidak mudah kecut apabila dibasuh ➡Kain susun tepi belah kiri(kain pakai) Saiz XS, S, M, L, XL, XXL #rujukansaizbktb  HARGA 1 pasang - RM60 2 pasang - RM100 POS SEMENANJUNG ✈✈✈ 1helai>> Rm7 2helai>> Rm10 POS SABAH/SARAWAK✈✈✈ 1helai>> Rm10 2helai>> Rm15 . 📲 WHATSAPP 0179443769 #bajukurungcotton  #bajukurung  #bajukurungcottonmurah  #cottonmurah  #bazarpaknil  #bajukurungpahang  #kurungpahang  #bajukurungmoden  #uitm  #politeknik  #kmpp  #uiam  #utm  #ukm  #upm  #usm  #umk  #ipg  #ipgm  #upsi  #shawlmurah  #shawlkeknis  #tudungneelofa  #keknis  #neelofa  #blousemurah  #kurungmoden  #kurungpahang 
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
🌹 Baju Kurung Pahang Cotton 🌹
(2 pasang RM100)
➡Material English cotton
➡Senang digosok/iron
➡Tidak mudah kecut apabila dibasuh
➡Kain susun tepi belah kiri(kain pakai)

Saiz XS, S, M, L, XL, XXL #rujukansaizbktb

HARGA
1 pasang - RM60
2 pasang - RM100

POS SEMENANJUNG ✈✈✈
1helai>> Rm7
2helai>> Rm10

POS SABAH/SARAWAK✈✈✈
1helai>> Rm10
2helai>> Rm15
.
📲 WHATSAPP 0179443769

#bajukurungcotton
#bajukurung #bajukurungcottonmurah #cottonmurah #bazarpaknil #bajukurungpahang #kurungpahang #bajukurungmoden #uitm #politeknik #kmpp #uiam #utm #ukm #upm #usm #umk #ipg #ipgm #upsi #shawlmurah #shawlkeknis #tudungneelofa #keknis #neelofa #blousemurah #kurungmoden #kurungpahang
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• 🌹 Baju Kurung Pahang Cotton 🌹 (2 pasang RM100) ➡Material English cotton ➡Senang digosok/iron ➡Tidak mudah kecut apabila dibasuh ➡Kain susun tepi belah kiri(kain pakai) Saiz XS, S, M, L, XL, XXL #rujukansaizbktb  HARGA 1 pasang - RM60 2 pasang - RM100 POS SEMENANJUNG ✈✈✈ 1helai>> Rm7 2helai>> Rm10 POS SABAH/SARAWAK✈✈✈ 1helai>> Rm10 2helai>> Rm15 . 📲 WHATSAPP 0179443769 #bajukurungcotton  #bajukurung  #bajukurungcottonmurah  #cottonmurah  #bazarpaknil  #bajukurungpahang  #kurungpahang  #bajukurungmoden  #uitm  #politeknik  #kmpp  #uiam  #utm  #ukm  #upm  #usm  #umk  #ipg  #ipgm  #upsi  #shawlmurah  #shawlkeknis  #tudungneelofa  #keknis  #neelofa  #blousemurah  #kurungmoden  #kurungpahang 
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
🌹 Baju Kurung Pahang Cotton 🌹
(2 pasang RM100)
➡Material English cotton
➡Senang digosok/iron
➡Tidak mudah kecut apabila dibasuh
➡Kain susun tepi belah kiri(kain pakai)

Saiz XS, S, M, L, XL, XXL #rujukansaizbktb

HARGA
1 pasang - RM60
2 pasang - RM100

POS SEMENANJUNG ✈✈✈
1helai>> Rm7
2helai>> Rm10

POS SABAH/SARAWAK✈✈✈
1helai>> Rm10
2helai>> Rm15
.
📲 WHATSAPP 0179443769

#bajukurungcotton
#bajukurung #bajukurungcottonmurah #cottonmurah #bazarpaknil #bajukurungpahang #kurungpahang #bajukurungmoden #uitm #politeknik #kmpp #uiam #utm #ukm #upm #usm #umk #ipg #ipgm #upsi #shawlmurah #shawlkeknis #tudungneelofa #keknis #neelofa #blousemurah #kurungmoden #kurungpahang
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• 🌹 Baju Kurung Pahang Cotton 🌹 (2 pasang RM100) ➡Material English cotton ➡Senang digosok/iron ➡Tidak mudah kecut apabila dibasuh ➡Kain susun tepi belah kiri(kain pakai) Saiz XS, S, M, L, XL, XXL #rujukansaizbktb  HARGA 1 pasang - RM60 2 pasang - RM100 POS SEMENANJUNG ✈✈✈ 1helai>> Rm7 2helai>> Rm10 POS SABAH/SARAWAK✈✈✈ 1helai>> Rm10 2helai>> Rm15 . 📲 WHATSAPP 0179443769 #bajukurungcotton  #bajukurung  #bajukurungcottonmurah  #cottonmurah  #bazarpaknil  #bajukurungpahang  #kurungpahang  #bajukurungmoden  #uitm  #politeknik  #kmpp  #uiam  #utm  #ukm  #upm  #usm  #umk  #ipg  #ipgm  #upsi  #shawlmurah  #shawlkeknis  #tudungneelofa  #keknis  #neelofa  #blousemurah  #kurungmoden  #kurungpahang 
📣📣📣 NO NECESITAS ENTRENAMIENTO PREVIO PARA SER TU EL DE LA FOTO! Tendrás diversión y mucha seguridad en nuestro  CANYONING EN SAN PEDRO. DOMINGO 22/10/17. No lo dejes para último momento e INFORMATE POR LOS NÚMEROS 0412-8605364 (JUAN) / 0426-5829408 - 0414-8018055 (JEHILAN). Y recuerda, de lo único que te vas a arrepentir, es de no haber venido antes.  #lecheria #guanta #puertolacruz #mochima #altosdesucre #MiradasMagazine #playa #venezuela #anzoategui #7pisos #extremo #turismodeaventura #usm #rapel #excursiones #senderismo #Espeleologìa #acampada #boavista #camping #runners #fullday #cuevasderolando #tour #travel #findesemana #ugma #canopy #aventura #manaus
📣📣📣 NO NECESITAS ENTRENAMIENTO PREVIO PARA SER TU EL DE LA FOTO! Tendrás diversión y mucha seguridad en nuestro CANYONING EN SAN PEDRO. DOMINGO 22/10/17. No lo dejes para último momento e INFORMATE POR LOS NÚMEROS 0412-8605364 (JUAN) / 0426-5829408 - 0414-8018055 (JEHILAN). Y recuerda, de lo único que te vas a arrepentir, es de no haber venido antes. #lecheria  #guanta  #puertolacruz  #mochima  #altosdesucre  #MiradasMagazine  #playa  #venezuela  #anzoategui  #7pisos  #extremo  #turismodeaventura  #usm  #rapel  #excursiones  #senderismo  #Espeleologìa  #acampada  #boavista  #camping  #runners  #fullday  #cuevasderolando  #tour  #travel  #findesemana  #ugma  #canopy  #aventura  #manaus 
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
🌹 Baju Kurung Pahang Cotton 🌹
(2 pasang RM100)
➡Material English cotton
➡Senang digosok/iron
➡Tidak mudah kecut apabila dibasuh
➡Kain susun tepi belah kiri(kain pakai)

Saiz XS, S, M, L, XL, XXL #rujukansaizbktb

HARGA
1 pasang - RM60
2 pasang - RM100

POS SEMENANJUNG ✈✈✈
1helai>> Rm7
2helai>> Rm10

POS SABAH/SARAWAK✈✈✈
1helai>> Rm10
2helai>> Rm15
.
📲 WHATSAPP 0179443769

#bajukurungcotton
#bajukurung #bajukurungcottonmurah #cottonmurah #bazarpaknil #bajukurungpahang #kurungpahang #bajukurungmoden #uitm #politeknik #kmpp #uiam #utm #ukm #upm #usm #umk #ipg #ipgm #upsi #shawlmurah #shawlkeknis #tudungneelofa #keknis #neelofa #blousemurah #kurungmoden #kurungpahang
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• 🌹 Baju Kurung Pahang Cotton 🌹 (2 pasang RM100) ➡Material English cotton ➡Senang digosok/iron ➡Tidak mudah kecut apabila dibasuh ➡Kain susun tepi belah kiri(kain pakai) Saiz XS, S, M, L, XL, XXL #rujukansaizbktb  HARGA 1 pasang - RM60 2 pasang - RM100 POS SEMENANJUNG ✈✈✈ 1helai>> Rm7 2helai>> Rm10 POS SABAH/SARAWAK✈✈✈ 1helai>> Rm10 2helai>> Rm15 . 📲 WHATSAPP 0179443769 #bajukurungcotton  #bajukurung  #bajukurungcottonmurah  #cottonmurah  #bazarpaknil  #bajukurungpahang  #kurungpahang  #bajukurungmoden  #uitm  #politeknik  #kmpp  #uiam  #utm  #ukm  #upm  #usm  #umk  #ipg  #ipgm  #upsi  #shawlmurah  #shawlkeknis  #tudungneelofa  #keknis  #neelofa  #blousemurah  #kurungmoden  #kurungpahang 
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
🌹 Baju Kurung Pahang Cotton 🌹
(2 pasang RM100)
➡Material English cotton
➡Senang digosok/iron
➡Tidak mudah kecut apabila dibasuh
➡Kain susun tepi belah kiri(kain pakai)

Saiz XS, S, M, L, XL, XXL #rujukansaizbktb

HARGA
1 pasang - RM60
2 pasang - RM100

POS SEMENANJUNG ✈✈✈
1helai>> Rm7
2helai>> Rm10

POS SABAH/SARAWAK✈✈✈
1helai>> Rm10
2helai>> Rm15
.
📲 WHATSAPP 0179443769

#bajukurungcotton
#bajukurung #bajukurungcottonmurah #cottonmurah #bazarpaknil #bajukurungpahang #kurungpahang #bajukurungmoden #uitm #politeknik #kmpp #uiam #utm #ukm #upm #usm #umk #ipg #ipgm #upsi #shawlmurah #shawlkeknis #tudungneelofa #keknis #neelofa #blousemurah #kurungmoden #kurungpahang
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• 🌹 Baju Kurung Pahang Cotton 🌹 (2 pasang RM100) ➡Material English cotton ➡Senang digosok/iron ➡Tidak mudah kecut apabila dibasuh ➡Kain susun tepi belah kiri(kain pakai) Saiz XS, S, M, L, XL, XXL #rujukansaizbktb  HARGA 1 pasang - RM60 2 pasang - RM100 POS SEMENANJUNG ✈✈✈ 1helai>> Rm7 2helai>> Rm10 POS SABAH/SARAWAK✈✈✈ 1helai>> Rm10 2helai>> Rm15 . 📲 WHATSAPP 0179443769 #bajukurungcotton  #bajukurung  #bajukurungcottonmurah  #cottonmurah  #bazarpaknil  #bajukurungpahang  #kurungpahang  #bajukurungmoden  #uitm  #politeknik  #kmpp  #uiam  #utm  #ukm  #upm  #usm  #umk  #ipg  #ipgm  #upsi  #shawlmurah  #shawlkeknis  #tudungneelofa  #keknis  #neelofa  #blousemurah  #kurungmoden  #kurungpahang 
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
🌹 Baju Kurung Pahang Cotton 🌹
(2 pasang RM100)
➡Material English cotton
➡Senang digosok/iron
➡Tidak mudah kecut apabila dibasuh
➡Kain susun tepi belah kiri(kain pakai)

Saiz XS, S, M, L, XL, XXL #rujukansaizbktb

HARGA
1 pasang - RM60
2 pasang - RM100

POS SEMENANJUNG ✈✈✈
1helai>> Rm7
2helai>> Rm10

POS SABAH/SARAWAK✈✈✈
1helai>> Rm10
2helai>> Rm15
.
📲 WHATSAPP 0179443769

#bajukurungcotton
#bajukurung #bajukurungcottonmurah #cottonmurah #bazarpaknil #bajukurungpahang #kurungpahang #bajukurungmoden #uitm #politeknik #kmpp #uiam #utm #ukm #upm #usm #umk #ipg #ipgm #upsi #shawlmurah #shawlkeknis #tudungneelofa #keknis #neelofa #blousemurah #kurungmoden #kurungpahang
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• 🌹 Baju Kurung Pahang Cotton 🌹 (2 pasang RM100) ➡Material English cotton ➡Senang digosok/iron ➡Tidak mudah kecut apabila dibasuh ➡Kain susun tepi belah kiri(kain pakai) Saiz XS, S, M, L, XL, XXL #rujukansaizbktb  HARGA 1 pasang - RM60 2 pasang - RM100 POS SEMENANJUNG ✈✈✈ 1helai>> Rm7 2helai>> Rm10 POS SABAH/SARAWAK✈✈✈ 1helai>> Rm10 2helai>> Rm15 . 📲 WHATSAPP 0179443769 #bajukurungcotton  #bajukurung  #bajukurungcottonmurah  #cottonmurah  #bazarpaknil  #bajukurungpahang  #kurungpahang  #bajukurungmoden  #uitm  #politeknik  #kmpp  #uiam  #utm  #ukm  #upm  #usm  #umk  #ipg  #ipgm  #upsi  #shawlmurah  #shawlkeknis  #tudungneelofa  #keknis  #neelofa  #blousemurah  #kurungmoden  #kurungpahang 
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
🌹 Baju Kurung Pahang Cotton 🌹
(2 pasang RM100)
➡Material English cotton
➡Senang digosok/iron
➡Tidak mudah kecut apabila dibasuh
➡Kain susun tepi belah kiri(kain pakai)

Saiz XS, S, M, L, XL, XXL #rujukansaizbktb

HARGA
1 pasang - RM60
2 pasang - RM100

POS SEMENANJUNG ✈✈✈
1helai>> Rm7
2helai>> Rm10

POS SABAH/SARAWAK✈✈✈
1helai>> Rm10
2helai>> Rm15
.
📲 WHATSAPP 0179443769

#bajukurungcotton
#bajukurung #bajukurungcottonmurah #cottonmurah #bazarpaknil #bajukurungpahang #kurungpahang #bajukurungmoden #uitm #politeknik #kmpp #uiam #utm #ukm #upm #usm #umk #ipg #ipgm #upsi #shawlmurah #shawlkeknis #tudungneelofa #keknis #neelofa #blousemurah #kurungmoden #kurungpahang
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• 🌹 Baju Kurung Pahang Cotton 🌹 (2 pasang RM100) ➡Material English cotton ➡Senang digosok/iron ➡Tidak mudah kecut apabila dibasuh ➡Kain susun tepi belah kiri(kain pakai) Saiz XS, S, M, L, XL, XXL #rujukansaizbktb  HARGA 1 pasang - RM60 2 pasang - RM100 POS SEMENANJUNG ✈✈✈ 1helai>> Rm7 2helai>> Rm10 POS SABAH/SARAWAK✈✈✈ 1helai>> Rm10 2helai>> Rm15 . 📲 WHATSAPP 0179443769 #bajukurungcotton  #bajukurung  #bajukurungcottonmurah  #cottonmurah  #bazarpaknil  #bajukurungpahang  #kurungpahang  #bajukurungmoden  #uitm  #politeknik  #kmpp  #uiam  #utm  #ukm  #upm  #usm  #umk  #ipg  #ipgm  #upsi  #shawlmurah  #shawlkeknis  #tudungneelofa  #keknis  #neelofa  #blousemurah  #kurungmoden  #kurungpahang 
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
🌹 Baju Kurung Pahang Cotton 🌹
(2 pasang RM100)
➡Material English cotton
➡Senang digosok/iron
➡Tidak mudah kecut apabila dibasuh
➡Kain susun tepi belah kiri(kain pakai)

Saiz XS, S, M, L, XL, XXL #rujukansaizbktb

HARGA
1 pasang - RM60
2 pasang - RM100

POS SEMENANJUNG ✈✈✈
1helai>> Rm7
2helai>> Rm10

POS SABAH/SARAWAK✈✈✈
1helai>> Rm10
2helai>> Rm15
.
📲 WHATSAPP 0179443769

#bajukurungcotton
#bajukurung #bajukurungcottonmurah #cottonmurah #bazarpaknil #bajukurungpahang #kurungpahang #bajukurungmoden #uitm #politeknik #kmpp #uiam #utm #ukm #upm #usm #umk #ipg #ipgm #upsi #shawlmurah #shawlkeknis #tudungneelofa #keknis #neelofa #blousemurah #kurungmoden #kurungpahang
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• 🌹 Baju Kurung Pahang Cotton 🌹 (2 pasang RM100) ➡Material English cotton ➡Senang digosok/iron ➡Tidak mudah kecut apabila dibasuh ➡Kain susun tepi belah kiri(kain pakai) Saiz XS, S, M, L, XL, XXL #rujukansaizbktb  HARGA 1 pasang - RM60 2 pasang - RM100 POS SEMENANJUNG ✈✈✈ 1helai>> Rm7 2helai>> Rm10 POS SABAH/SARAWAK✈✈✈ 1helai>> Rm10 2helai>> Rm15 . 📲 WHATSAPP 0179443769 #bajukurungcotton  #bajukurung  #bajukurungcottonmurah  #cottonmurah  #bazarpaknil  #bajukurungpahang  #kurungpahang  #bajukurungmoden  #uitm  #politeknik  #kmpp  #uiam  #utm  #ukm  #upm  #usm  #umk  #ipg  #ipgm  #upsi  #shawlmurah  #shawlkeknis  #tudungneelofa  #keknis  #neelofa  #blousemurah  #kurungmoden  #kurungpahang 
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
🌹 Baju Kurung Pahang Cotton 🌹
(2 pasang RM100)
➡Material English cotton
➡Senang digosok/iron
➡Tidak mudah kecut apabila dibasuh
➡Kain susun tepi belah kiri(kain pakai)

Saiz XS, S, M, L, XL, XXL #rujukansaizbktb

HARGA
1 pasang - RM60
2 pasang - RM100

POS SEMENANJUNG ✈✈✈
1helai>> Rm7
2helai>> Rm10

POS SABAH/SARAWAK✈✈✈
1helai>> Rm10
2helai>> Rm15
.
📲 WHATSAPP 0179443769

#bajukurungcotton
#bajukurung #bajukurungcottonmurah #cottonmurah #bazarpaknil #bajukurungpahang #kurungpahang #bajukurungmoden #uitm #politeknik #kmpp #uiam #utm #ukm #upm #usm #umk #ipg #ipgm #upsi #shawlmurah #shawlkeknis #tudungneelofa #keknis #neelofa #blousemurah #kurungmoden #kurungpahang
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• 🌹 Baju Kurung Pahang Cotton 🌹 (2 pasang RM100) ➡Material English cotton ➡Senang digosok/iron ➡Tidak mudah kecut apabila dibasuh ➡Kain susun tepi belah kiri(kain pakai) Saiz XS, S, M, L, XL, XXL #rujukansaizbktb  HARGA 1 pasang - RM60 2 pasang - RM100 POS SEMENANJUNG ✈✈✈ 1helai>> Rm7 2helai>> Rm10 POS SABAH/SARAWAK✈✈✈ 1helai>> Rm10 2helai>> Rm15 . 📲 WHATSAPP 0179443769 #bajukurungcotton  #bajukurung  #bajukurungcottonmurah  #cottonmurah  #bazarpaknil  #bajukurungpahang  #kurungpahang  #bajukurungmoden  #uitm  #politeknik  #kmpp  #uiam  #utm  #ukm  #upm  #usm  #umk  #ipg  #ipgm  #upsi  #shawlmurah  #shawlkeknis  #tudungneelofa  #keknis  #neelofa  #blousemurah  #kurungmoden  #kurungpahang 
EMMY by @shoethebear is the perfect shoe to give you height, but make you feel like you're wearing a sneaker. 👌
EMMY by @shoethebear is the perfect shoe to give you height, but make you feel like you're wearing a sneaker. 👌
Igual de importante que tapar un penal es hacerlo, primer gol de muchos en el clausura @andresdiaz209 
Vamos @usantamonica con todo este semestre! 💙👕💪🏽 #1afinal #1/6 #penal #liga #USM #LaMona
Igual de importante que tapar un penal es hacerlo, primer gol de muchos en el clausura @andresdiaz209 Vamos @usantamonica con todo este semestre! 💙👕💪🏽 #1afinal  #1 /6 #penal  #liga  #USM  #LaMona 
Recomendaciones Fabulosas
✨💫Los Místicos Dentales💫✨
Agradecimientos: @patriziadgp
-
ETIQUETA 👥
Dale LIKE 👍🏻
COMENTA 💬
Los queremos Jeringamigos💜
#MisticosDentalesJT #HumorOdontologico #Caracas #Dentistry #Odontologos #Teeth #Dientes #Venezuela #OdontologiaUCV #OdontologiaUSM #OdontologiaUNERG #OdontologiaLUZ #OdontologiaUGMA #OdontologiaUC #OdontologiaULA #OdontologiaUJAP #UCV #USM #UNERG #LUZ #UGMA #UC #ULA #UJAP #ComediaOdontologica
Recomendaciones Fabulosas ✨💫Los Místicos Dentales💫✨ Agradecimientos: @patriziadgp - ETIQUETA 👥 Dale LIKE 👍🏻 COMENTA 💬 Los queremos Jeringamigos💜 #MisticosDentalesJT  #HumorOdontologico  #Caracas  #Dentistry  #Odontologos  #Teeth  #Dientes  #Venezuela  #OdontologiaUCV  #OdontologiaUSM  #OdontologiaUNERG  #OdontologiaLUZ  #OdontologiaUGMA  #OdontologiaUC  #OdontologiaULA  #OdontologiaUJAP  #UCV  #USM  #UNERG  #LUZ  #UGMA  #UC  #ULA  #UJAP  #ComediaOdontologica 
morning #nuciferalovers 💕 
senyuman manis menambat hati 😜
.
Fungsi Nucifera 5 dalam 1
.
✅ Memutihkan gigi serta membuang plak & karang
✅ Detoks mulut dan gigi
✅  balance pH mulut
✅ Mencegah kaviti
✅ Menghalang mulut berbau
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #teethwhitening #gigi #gigiputih#gigicantik #cantik #uitm #politeknik #usm #codpenang #packagingbaru #packaginglama #pemutihgigimurah #pemutihgigi #pemutihgigiberkesan #putihkangigicepat #putihkangigimurah #putihkangigi #putihkangigiberkarat #penjagaangigi #pemutihgigialami
morning #nuciferalovers  💕 senyuman manis menambat hati 😜 . Fungsi Nucifera 5 dalam 1 . ✅ Memutihkan gigi serta membuang plak & karang ✅ Detoks mulut dan gigi ✅  balance pH mulut ✅ Mencegah kaviti ✅ Menghalang mulut berbau . #nuciferateethwhitening  #nucifera  #teethwhitening  #gigi  #gigiputih #gigicantik  #cantik  #uitm  #politeknik  #usm  #codpenang  #packagingbaru  #packaginglama  #pemutihgigimurah  #pemutihgigi  #pemutihgigiberkesan  #putihkangigicepat  #putihkangigimurah  #putihkangigi  #putihkangigiberkarat  #penjagaangigi  #pemutihgigialami 
📢📢PRE-ORDER BENGKUNG GOLD📢📢 Hai semua kesayangan.. Order with FULL PAYMENT ya..
Whatsapp FINA terus 📞📞 http://www.wasap.my/601127070450 
Update Saiz  pd kami.. Saiz S : 20-29 
Saiz M : 30-39
Saiz L : 40-49
Saiz XL : 50-59
Saiz XXL : 60-69 
Harga RM110.00 ex postage, berminat cepat pm k.. Ws kami 011-27070450 FINA trusted agent penang...Agen/dropship diperlukan....seluruh negara..💋💋 Kebaikan LET'S BENGKONG GOLD 🌹Mempunyai 16 tulang infrared pecahan lemak(seperti memakai 2 bengkong) 🌹Material kain yang sangat bermutu tinggi 🌹sesuai untuk lelaki dan wanita
🌹bagus untuk support tulang belakang 🌹jika anda memakai lebih pada 8 jam,ia tidak akan melecetkan kulit anda 🌹mudah di basuh (cuci dengan tangan sahaja) dan di jaga 🌹mempunyai 2 colour hitam & peach colour 🌹tidak akan berlipat & bergulung jika anda memakai let's bengkong gold 🌹Mempunyai saiz S,M,L,XL & XXL

Agent sah produk Nursajat.. Jom whatsapp kami yer.. 💋💋 http://www.wasap.my/601127070450 ☎01127070450 FINA Agent Penang

Jom follow ig kami @nursajat_penang_agent ~🌸Skincare Set  RM 105.90
~🌸Sabun  RM  37.10
~🌸Serum  RM  84.70
~🌸BB cushion  RM  84.80
~🌸Bengkung Gold  RM  110.00
~🌸Girdle  RM  89.90
~🌸Lashes  RM  19.90

COD Sungai Ara / Bayan Baru / Sungai Nibong / Pantai Jerjak / Bayan Bay / Komtar

#whatsapp01127070450 #nursajatpenangagent #bayanbaru #sungaiara #sungainibong #pantaijerjak #bayanbay #sungaidua #usm #komtar #gurney #teamsiti #letscantik #letskerengga #letsgojes

@nursajat02
@nursajat_stokisselangor 
@nursajat_stokis.tg.malim
📢📢PRE-ORDER BENGKUNG GOLD📢📢 Hai semua kesayangan.. Order with FULL PAYMENT ya.. Whatsapp FINA terus 📞📞 http://www.wasap.my/601127070450 Update Saiz pd kami.. Saiz S : 20-29 Saiz M : 30-39 Saiz L : 40-49 Saiz XL : 50-59 Saiz XXL : 60-69 Harga RM110.00 ex postage, berminat cepat pm k.. Ws kami 011-27070450 FINA trusted agent penang...Agen/dropship diperlukan....seluruh negara..💋💋 Kebaikan LET'S BENGKONG GOLD 🌹Mempunyai 16 tulang infrared pecahan lemak(seperti memakai 2 bengkong) 🌹Material kain yang sangat bermutu tinggi 🌹sesuai untuk lelaki dan wanita 🌹bagus untuk support tulang belakang 🌹jika anda memakai lebih pada 8 jam,ia tidak akan melecetkan kulit anda 🌹mudah di basuh (cuci dengan tangan sahaja) dan di jaga 🌹mempunyai 2 colour hitam & peach colour 🌹tidak akan berlipat & bergulung jika anda memakai let's bengkong gold 🌹Mempunyai saiz S,M,L,XL & XXL Agent sah produk Nursajat.. Jom whatsapp kami yer.. 💋💋 http://www.wasap.my/601127070450 ☎01127070450 FINA Agent Penang Jom follow ig kami @nursajat_penang_agent ~🌸Skincare Set RM 105.90 ~🌸Sabun RM 37.10 ~🌸Serum RM 84.70 ~🌸BB cushion RM 84.80 ~🌸Bengkung Gold RM 110.00 ~🌸Girdle RM 89.90 ~🌸Lashes RM 19.90 COD Sungai Ara / Bayan Baru / Sungai Nibong / Pantai Jerjak / Bayan Bay / Komtar #whatsapp01127070450  #nursajatpenangagent  #bayanbaru  #sungaiara  #sungainibong  #pantaijerjak  #bayanbay  #sungaidua  #usm  #komtar  #gurney  #teamsiti  #letscantik  #letskerengga  #letsgojes  @nursajat02 @nursajat_stokisselangor @nursajat_stokis.tg.malim
.
Assalamualaikum 🤗
.
Sarapan ape pagi ni? Kite macam biaselah ESP. Arini kite bancuh
.
🎉 ESP + Fresh Milk Dutch Lady 🎉
.
Hasilnya nyum nyum. Untuk siapa ESP ni :
.
👉 Ibu hamil
👉 Ibu menyusu dan berpantang
👉 Vegetarian
👉 Orang yang nak kurus
👉 Orang yang amalkan diet sihat
👉 Orang yang alergik lactose (susu lembu)
👉 Pelajar/pekerja/individu yang memerlukan tenaga segera
👉 Penghidap diabetes
👉 Lelaki/wanita/warga emas
👉 Mereka yang mengalami gastrik
👉 Mereka yang inginkan kulit cantik
👉 Mereka yang tengah berusaha untuk mendapatkan anak
.
Kalau korang tergolong dalam group ni, don't be hesitate to try, it's worth it you know👍😘
.
#sayagunashaklee #sayajualshaklee #shakleeshahalam #shakleeselangor #shakleemalaysia #codshahalam #codsubangjaya #codputraheights #codbukitjelutong #codpuchong #usm #unisza #uia #um #ukm #usm #upm #utm #uitm #umt #viral #like4like #terapiinstagram #meletop
. Assalamualaikum 🤗 . Sarapan ape pagi ni? Kite macam biaselah ESP. Arini kite bancuh . 🎉 ESP + Fresh Milk Dutch Lady 🎉 . Hasilnya nyum nyum. Untuk siapa ESP ni : . 👉 Ibu hamil 👉 Ibu menyusu dan berpantang 👉 Vegetarian 👉 Orang yang nak kurus 👉 Orang yang amalkan diet sihat 👉 Orang yang alergik lactose (susu lembu) 👉 Pelajar/pekerja/individu yang memerlukan tenaga segera 👉 Penghidap diabetes 👉 Lelaki/wanita/warga emas 👉 Mereka yang mengalami gastrik 👉 Mereka yang inginkan kulit cantik 👉 Mereka yang tengah berusaha untuk mendapatkan anak . Kalau korang tergolong dalam group ni, don't be hesitate to try, it's worth it you know👍😘 . #sayagunashaklee  #sayajualshaklee  #shakleeshahalam  #shakleeselangor  #shakleemalaysia  #codshahalam  #codsubangjaya  #codputraheights  #codbukitjelutong  #codpuchong  #usm  #unisza  #uia  #um  #ukm  #usm  #upm  #utm  #uitm  #umt  #viral  #like4like  #terapiinstagram  #meletop 
Fibermax bukan saja membantu anda detox tetapi dapat membantu anda yang mempunyai masalah perut boroi.
.
Sesuai untuk lelaki or perempuan.
.
Produk yang laku keras dan lariss kini.  Nak hilang boroi minum la FIBERMAX
.
*APAKAH ITU FIBERMAX?* Fibermax merupakan produk yang digunakan untuk membantu mengurangkan berat badan, mencegah perut boroi, menyingkir toksin, melegakan sembelit dan melancarkan pergerakan usus. . *KELEBIHAN FIBERMAX*
.

Membantu proses menurunkan berat badan menjadi lebih cepat
Mengekalkan berat badan ideal.
Membersihkan usus secara menyeluruh dan menormalkan kembali fungsi usus
Melancarkan kembali proses pembuangan dan sekaligus menghilangkan masalah sembelit
Meningkatkan metabolisme dan kecekapan sistem penghadaman
Membantu menurunkan paras kolestrol jahat
Mempercepatkan proses penyeapan nutrien dan sekaligus memberikan kesan cepat dan maksimum keatas pengambilan suplimen
Menstabilkan paras glukosa dalam darah
Menukar kembali angka usia biologi dan memberi kesan awet muda dari semasa ke semasa
.
.
BERMINAT NAK KURUS TANPA PANTANG TANPA DIET❓
.
📞 Whatsapp Ean +60182099728
📲 DM instagram 🚚 COD & POSTAGE
.

#detox #flaxseed #ubatkurus  #bazaarpaknil #jomkurusmurah #naelofarhijab #usm #uitm #upm #uiam #ramping #kulim #penang #sayajual #fibermax #kotadamansara #pasirmas #bodydreamsgbuloh #like4like #kurus #korset #ajimaura #terapiinstagram #inijugakamanah #bodydream #bodydreamshahalam #bodydreamkualalumpur #bodydreamsubang #designvillage
Fibermax bukan saja membantu anda detox tetapi dapat membantu anda yang mempunyai masalah perut boroi. . Sesuai untuk lelaki or perempuan. . Produk yang laku keras dan lariss kini. Nak hilang boroi minum la FIBERMAX . *APAKAH ITU FIBERMAX?* Fibermax merupakan produk yang digunakan untuk membantu mengurangkan berat badan, mencegah perut boroi, menyingkir toksin, melegakan sembelit dan melancarkan pergerakan usus. . *KELEBIHAN FIBERMAX* . Membantu proses menurunkan berat badan menjadi lebih cepat Mengekalkan berat badan ideal. Membersihkan usus secara menyeluruh dan menormalkan kembali fungsi usus Melancarkan kembali proses pembuangan dan sekaligus menghilangkan masalah sembelit Meningkatkan metabolisme dan kecekapan sistem penghadaman Membantu menurunkan paras kolestrol jahat Mempercepatkan proses penyeapan nutrien dan sekaligus memberikan kesan cepat dan maksimum keatas pengambilan suplimen Menstabilkan paras glukosa dalam darah Menukar kembali angka usia biologi dan memberi kesan awet muda dari semasa ke semasa . . BERMINAT NAK KURUS TANPA PANTANG TANPA DIET❓ . 📞 Whatsapp Ean +60182099728 📲 DM instagram 🚚 COD & POSTAGE . #detox  #flaxseed  #ubatkurus   #bazaarpaknil  #jomkurusmurah  #naelofarhijab  #usm  #uitm  #upm  #uiam  #ramping  #kulim  #penang  #sayajual  #fibermax  #kotadamansara  #pasirmas  #bodydreamsgbuloh  #like4like  #kurus  #korset  #ajimaura  #terapiinstagram  #inijugakamanah  #bodydream  #bodydreamshahalam  #bodydreamkualalumpur  #bodydreamsubang  #designvillage 
SALE IS BACKKKKK !!!! 😍😍😍 RM55 JE 1 BOX + FREE PLAK GIFT YG BYK 😍😍😍😍 MEH GRAB SATU BOX SORANGGG ... RUGI TAK GRAB LELAJU NI .. STOK MCM PISANG GORENG PANAS !! 😍😍🔥🔥😍😍 .
.
.
Whatsapp 013 915 5569 sekarang !! 😍😍 @
.
.
PASTIKAN ORIGINAL BARU BELIII 😉 .
.
.
beli dengan agent / stokis / dropship hq sahaja tauuu 😊😘 .
.
.
"BRAPA HARGA SISSS YG ORIGINAL NII ..SUSAH NAK DAPAT..ADE PN YG X ORI JEEE" 😥 .
.
.
bawah ni ye list harga dan gift 😉 .
.
.
.
🍂🍁UPDATE GIFT SEPTEMBER 🍁🍂 .
.
PILIHAN GIFT 1BOX
RM55 (KOS POS ADD RM8SM / RM10SS
.
.
..COMBO VIP..
🌸NYX LIPGLOSS
🌸MN EYEBROW 2IN1 .
🌸MASK SHISHEIDO .
.
.
..COMBO DIVA..
💙 VASELINE LIP
💙 ALOEVERA LIPSTICK
💙 EYEMASK COLLAGEN
.
.
, ..COMBO GORJESSS..
🛍 MASCARA MAYBELLINE. 🛍 HUDA LIP MATTE
🛍 MN EYEBROW 2IN1 .
.
=================================
.
. *PILIHAN GIFT 2BOX*
*RM110 (KOS POS ADD RM8SM / RM10SS*.
.
. ..COMBO AUTUMN..
🍁PENGEPIT BULU MATA VIRAL
🍁 MASCARA MAYBELLINE
🍁 NYX LIPGLOSS ..
.
.
.
COMBO WINTER..
❄ CHARCOAL MASK .
❄ MASCARA MAYBELLINE .
❄ MN EYEBROW 2IN1 .
.
.
..COMBO SPRING..
🌺NMAYBELLINE MASCARA BLACK EDITION
🌺 PENGEPIT BULU MATA VIRAL
🌺 MAYBELLINE PENCIL EYEBROW
.
.
. ===================================== .
.
.
*PILIHAN GIFT 3 BOX RM165 *(KOS POS ADD RM8SM/RM10SS)*
.
.
. ..COMBO JADE..
🌲 3CE LIPSTICK .
🌲 MASCARA MAYBELLINE .
🌲 PENGEPIT BULU MATA VIRAL .
.
.
..COMBO DIAMOND..
💎 HUDA EYESHADOW .
💎 MASCARA BLACK EDITION
💎 EYEBROW PENCIL LIMITED EDITION .
.
.
..COMBO GOLD..
💥 EFOLAR MASCARA
💥 PENGEPIT BULU MATA VIRAL
💥 APRIL SKIN BLACK EDITION
💥 NYX LIPGLOSS .
.
.
Cod area #paka #dungun #kerteh #mesramall 🚗🚗🚗 .
.
.
.
#boosterwhitening #boosterwhiteningmurahoriginal
#boosterwhiteningmurah #uitm #kipsas #tesdec #adtec #unimas #uia #uum #usm #ukm #upm #sayajualkosmetik #bazaarpaknil
SALE IS BACKKKKK !!!! 😍😍😍 RM55 JE 1 BOX + FREE PLAK GIFT YG BYK 😍😍😍😍 MEH GRAB SATU BOX SORANGGG ... RUGI TAK GRAB LELAJU NI .. STOK MCM PISANG GORENG PANAS !! 😍😍🔥🔥😍😍 . . . Whatsapp 013 915 5569 sekarang !! 😍😍 @ . . PASTIKAN ORIGINAL BARU BELIII 😉 . . . beli dengan agent / stokis / dropship hq sahaja tauuu 😊😘 . . . "BRAPA HARGA SISSS YG ORIGINAL NII ..SUSAH NAK DAPAT..ADE PN YG X ORI JEEE" 😥 . . . bawah ni ye list harga dan gift 😉 . . . . 🍂🍁UPDATE GIFT SEPTEMBER 🍁🍂 . . PILIHAN GIFT 1BOX RM55 (KOS POS ADD RM8SM / RM10SS . . ..COMBO VIP.. 🌸NYX LIPGLOSS 🌸MN EYEBROW 2IN1 . 🌸MASK SHISHEIDO . . . ..COMBO DIVA.. 💙 VASELINE LIP 💙 ALOEVERA LIPSTICK 💙 EYEMASK COLLAGEN . . , ..COMBO GORJESSS.. 🛍 MASCARA MAYBELLINE. 🛍 HUDA LIP MATTE 🛍 MN EYEBROW 2IN1 . . ================================= . . *PILIHAN GIFT 2BOX* *RM110 (KOS POS ADD RM8SM / RM10SS*. . . ..COMBO AUTUMN.. 🍁PENGEPIT BULU MATA VIRAL 🍁 MASCARA MAYBELLINE 🍁 NYX LIPGLOSS .. . . . COMBO WINTER.. ❄ CHARCOAL MASK . ❄ MASCARA MAYBELLINE . ❄ MN EYEBROW 2IN1 . . . ..COMBO SPRING.. 🌺NMAYBELLINE MASCARA BLACK EDITION 🌺 PENGEPIT BULU MATA VIRAL 🌺 MAYBELLINE PENCIL EYEBROW . . . ===================================== . . . *PILIHAN GIFT 3 BOX RM165 *(KOS POS ADD RM8SM/RM10SS)* . . . ..COMBO JADE.. 🌲 3CE LIPSTICK . 🌲 MASCARA MAYBELLINE . 🌲 PENGEPIT BULU MATA VIRAL . . . ..COMBO DIAMOND.. 💎 HUDA EYESHADOW . 💎 MASCARA BLACK EDITION 💎 EYEBROW PENCIL LIMITED EDITION . . . ..COMBO GOLD.. 💥 EFOLAR MASCARA 💥 PENGEPIT BULU MATA VIRAL 💥 APRIL SKIN BLACK EDITION 💥 NYX LIPGLOSS . . . Cod area #paka  #dungun  #kerteh  #mesramall  🚗🚗🚗 . . . . #boosterwhitening  #boosterwhiteningmurahoriginal  #boosterwhiteningmurah  #uitm  #kipsas  #tesdec  #adtec  #unimas  #uia  #uum  #usm  #ukm  #upm  #sayajualkosmetik  #bazaarpaknil 
STOCK PANAS MASUK LAGI! 
LIVERPOOL BLACKOUT EDITION 17/18
GRED FANS ISSUE COPY ORI
SIZE S, M, L, XL

Stock terhad ni. Antara jersi yang paling ditunggu-tunggu fans The Kops. Berminat boleh whatsapp +60167073915 utk order

#uitm #upm #upnm #usm #ukm #futsal #sayajual #sayajualjersi #jersimurah #jersiborong #terlajaklaris #ligamalaysia #ligasuper #underarmourmurah #bazarpaknil #innermurah #bajumurah #malaysia #bajuborong #instashopmalaysia #instaniagamalaysia #barangmurah #igonline #igmalaysia #olabola #retromalaysia #casingmurah #casingphonemurah #casingphone
STOCK PANAS MASUK LAGI! LIVERPOOL BLACKOUT EDITION 17/18 GRED FANS ISSUE COPY ORI SIZE S, M, L, XL Stock terhad ni. Antara jersi yang paling ditunggu-tunggu fans The Kops. Berminat boleh whatsapp +60167073915 utk order #uitm  #upm  #upnm  #usm  #ukm  #futsal  #sayajual  #sayajualjersi  #jersimurah  #jersiborong  #terlajaklaris  #ligamalaysia  #ligasuper  #underarmourmurah  #bazarpaknil  #innermurah  #bajumurah  #malaysia  #bajuborong  #instashopmalaysia  #instaniagamalaysia  #barangmurah  #igonline  #igmalaysia  #olabola  #retromalaysia  #casingmurah  #casingphonemurah  #casingphone 
QURVE LOTION🌸

Secalit sahaja lemak pecahhh dengan QURVE LOTION!!!
.
Pastikan hanya qurve lotion digunakan setiap hari untuk mendapat perubahan bentuk tubuh ulloss sepantas 3 hingga 7 hari
.
So tunggu apa lagi... Yang takut nak consume jenis minum harus la cuba qurve lotion yer... Kalo yang nak cepat turun dan cantikkan bentuk badan tu sambil minum cocos sambil calit qurve lotion... Baru la killafairy pun kalah... .
BERMINAT NAK KURUS TANPA PANTANG TANPA DIET❓
.
📞 Whatsapp Ean +60182099728
📲 DM instagram 🚚 COD & POSTAGE
.

#detox #flaxseed #ubatkurus  #bazaarpaknil #jomkurusmurah #naelofarhijab #usm #uitm #upm #uiam #ramping #kulim #penang #sayajual #fibermax #kotadamansara #pasirmas #bodydreamsgbuloh #like4like #kurus #korset #ajimaura #terapiinstagram #inijugakamanah #bodydream #bodydreamshahalam #bodydreamkualalumpur #bodydreamsubang #designvillage
QURVE LOTION🌸 Secalit sahaja lemak pecahhh dengan QURVE LOTION!!! . Pastikan hanya qurve lotion digunakan setiap hari untuk mendapat perubahan bentuk tubuh ulloss sepantas 3 hingga 7 hari . So tunggu apa lagi... Yang takut nak consume jenis minum harus la cuba qurve lotion yer... Kalo yang nak cepat turun dan cantikkan bentuk badan tu sambil minum cocos sambil calit qurve lotion... Baru la killafairy pun kalah... . BERMINAT NAK KURUS TANPA PANTANG TANPA DIET❓ . 📞 Whatsapp Ean +60182099728 📲 DM instagram 🚚 COD & POSTAGE . #detox  #flaxseed  #ubatkurus   #bazaarpaknil  #jomkurusmurah  #naelofarhijab  #usm  #uitm  #upm  #uiam  #ramping  #kulim  #penang  #sayajual  #fibermax  #kotadamansara  #pasirmas  #bodydreamsgbuloh  #like4like  #kurus  #korset  #ajimaura  #terapiinstagram  #inijugakamanah  #bodydream  #bodydreamshahalam  #bodydreamkualalumpur  #bodydreamsubang  #designvillage 
*KELEBIHAN COCOS SLIMMING DRINK BODYDREAM*
.

Bodydream bukan sahaja menurunkan berat badan dengan pantas, tapi yang lagi bestnyaaa..tak menganggu aset kita. Itu yang best sangat. Pinggang kecil dan perut kempis. Bodydream membantu membentuk badan lebih cantik 😍 .
*Bodydream selamat dan tidak ada kesan sampingan:* .
🌸 sesuai untuk breast feeding mom
🌸 tidak mengurangkan air susu
🌸 tiada side effects terhadap baby. .
.
✔ memecahkan lemak di kawasan degil seperti perut, pinggang, lengan, peha dan bawah dagu agar lebih kecil dan slim. .
✔ kenyang dan bertenaga sepanjang hari dan mengwal selera makan
✔ 100% NATURAL, ibu menyusukan anak bole minum seawal 40 hari! .
✔ tiada kesan sampingan, tidak perlu ke tandas banyak kali.
✔ tiada kenaikan berat badan selepas berhenti consume bodydream.
✔ kurus dengan Bentuk badan S shape untuk wanita, menganjalkan kulit, payudara & punggung
✔ lebih fit dan sado untuk lelaki.
.
.
BERMINAT NAK KURUS TANPA PANTANG TANPA DIET❓
.
📞 Whatsapp Ean +60182099728
📲 DM instagram 🚚 COD & POSTAGE
.

#detox #cuciusus #flaxseed #slimpantas  #bazaarpaknil #jomkurusmurah #naelofarhijab #usm #uitm #upm #uiam #ramping #kulim #penang #sayajual #fibermax #burnlemak #kotadamansara #pasirmas #sgbuloh #like4like #bengkung #dropshipwanted #fibermax #kurus #korset #ajimaura #terapiinstagram
*KELEBIHAN COCOS SLIMMING DRINK BODYDREAM* . Bodydream bukan sahaja menurunkan berat badan dengan pantas, tapi yang lagi bestnyaaa..tak menganggu aset kita. Itu yang best sangat. Pinggang kecil dan perut kempis. Bodydream membantu membentuk badan lebih cantik 😍 . *Bodydream selamat dan tidak ada kesan sampingan:* . 🌸 sesuai untuk breast feeding mom 🌸 tidak mengurangkan air susu 🌸 tiada side effects terhadap baby. . . ✔ memecahkan lemak di kawasan degil seperti perut, pinggang, lengan, peha dan bawah dagu agar lebih kecil dan slim. . ✔ kenyang dan bertenaga sepanjang hari dan mengwal selera makan ✔ 100% NATURAL, ibu menyusukan anak bole minum seawal 40 hari! . ✔ tiada kesan sampingan, tidak perlu ke tandas banyak kali. ✔ tiada kenaikan berat badan selepas berhenti consume bodydream. ✔ kurus dengan Bentuk badan S shape untuk wanita, menganjalkan kulit, payudara & punggung ✔ lebih fit dan sado untuk lelaki. . . BERMINAT NAK KURUS TANPA PANTANG TANPA DIET❓ . 📞 Whatsapp Ean +60182099728 📲 DM instagram 🚚 COD & POSTAGE . #detox  #cuciusus  #flaxseed  #slimpantas  #bazaarpaknil  #jomkurusmurah  #naelofarhijab  #usm  #uitm  #upm  #uiam  #ramping  #kulim  #penang  #sayajual  #fibermax  #burnlemak  #kotadamansara  #pasirmas  #sgbuloh  #like4like  #bengkung  #dropshipwanted  #fibermax  #kurus  #korset  #ajimaura  #terapiinstagram 
🌹PALAZO KULIT LAICI/MOSS CREPE
1 helai - RM32 (SM) , RM36 (SS)
2 helai - RM60 (SM) , RM66 (SS)
3 helai - RM88 (SM) , RM94 (SS)
4 helai - RM115(SM) ,RM124(SS)
( INCLUDE POSTAGE )
.
🎨Pelbagai pilihan warna
✂Tidak melekat pada badan
✂Tebal & tidak jarang
✂Tidak berkedut dan tidak perlu iron
.
📐Free size (fit S to XL)
📐Pinggang(getah&memeri) 28>38 inci
📐Labuh 40 inci, Punggung 48 inci, Paha 25 inci
.
Please whatsapp for more detail Whatsapp: 0149172756
.
TOLONG JANGAN SPAM YE, NANTI WHATSAPP SIS AKAN NAIK KE ATAS DAN MAKIN LAMBAT SAYA REPLY NANTI 😭
.
REPLY IN 24 HOURS
HARAP BERSABAR ☺
TQ ❤
.
#palazomurah  #palazokulitlaici #palazolaici #palazoborong #palazomurahmalaysia #palazomuslimah #uitm #shahalam #melaka #kedah #penang #perak #selangor #palazzo #johor #palazzomurah #uia #uum #um #usm #pmm #pis #palazolaici  #palazoplain #palazzopants #palazzomurah #palazzo
🌹PALAZO KULIT LAICI/MOSS CREPE 1 helai - RM32 (SM) , RM36 (SS) 2 helai - RM60 (SM) , RM66 (SS) 3 helai - RM88 (SM) , RM94 (SS) 4 helai - RM115(SM) ,RM124(SS) ( INCLUDE POSTAGE ) . 🎨Pelbagai pilihan warna ✂Tidak melekat pada badan ✂Tebal & tidak jarang ✂Tidak berkedut dan tidak perlu iron . 📐Free size (fit S to XL) 📐Pinggang(getah&memeri) 28>38 inci 📐Labuh 40 inci, Punggung 48 inci, Paha 25 inci . Please whatsapp for more detail Whatsapp: 0149172756 . TOLONG JANGAN SPAM YE, NANTI WHATSAPP SIS AKAN NAIK KE ATAS DAN MAKIN LAMBAT SAYA REPLY NANTI 😭 . REPLY IN 24 HOURS HARAP BERSABAR ☺ TQ ❤ . #palazomurah  #palazokulitlaici  #palazolaici  #palazoborong  #palazomurahmalaysia  #palazomuslimah  #uitm  #shahalam  #melaka  #kedah  #penang  #perak  #selangor  #palazzo  #johor  #palazzomurah  #uia  #uum  #um  #usm  #pmm  #pis  #palazolaici  #palazoplain  #palazzopants  #palazzomurah  #palazzo 
Hampaaa 😱😱 tengok ni depa buat combo sale jimat sampai rm30 kot 🙈 Ya Allah syoqnyaaa boleh dapat eyeliner dgn maskara dengan harga durian runtuh macam tu 😭 jom hampa cepat2 ws umi untuk dapatkan combo eyeliner + mascara ni 😙
#makeup #mascara #lipstick #lipscrub #cantik #perfume #wangi #mesrawudhuk #wudhukfriendly #bersih #penang #alorsetar #morning #gorgeous #beautifulsouls #sugarbellestar #sugarbelle #bellaammara #cod #makeupartist #usm #bayanlepas #bayanbaru #bukitjambul #jitra #anakbukit #sugarbellealorsetar #sugarbellepenang #sugarbelleutara
Hampaaa 😱😱 tengok ni depa buat combo sale jimat sampai rm30 kot 🙈 Ya Allah syoqnyaaa boleh dapat eyeliner dgn maskara dengan harga durian runtuh macam tu 😭 jom hampa cepat2 ws umi untuk dapatkan combo eyeliner + mascara ni 😙 #makeup  #mascara  #lipstick  #lipscrub  #cantik  #perfume  #wangi  #mesrawudhuk  #wudhukfriendly  #bersih  #penang  #alorsetar  #morning  #gorgeous  #beautifulsouls  #sugarbellestar  #sugarbelle  #bellaammara  #cod  #makeupartist  #usm  #bayanlepas  #bayanbaru  #bukitjambul  #jitra  #anakbukit  #sugarbellealorsetar  #sugarbellepenang  #sugarbelleutara 
Assalamualaikum dan Selamat pagi
#stokinsoka #stokinasihat #stokinviral #dssoka #uitm #utp #utm #utem #upm #ukm #umk #usm #upsi #msu #upnm #unikl #unitar #unimas #unimap #unisza #ktmara #uia #ium #um#uum #oum
No puedo evitar pensar en aquella anécdota relacionada con Stalin quien fue un dictador ruso, en la cual se dice que este pidió que le trajeran una gallina,,,,, la tomó  y empezó a arrancarle las plumas,,,, la gallina como podía intentaba escapar, sin éxito....
Así Stalin logró quitarle todas las plumas y les dijo a las personas presentes: “Ahora observen lo que pasará".... Tiró la gallina en el piso y se alejó, seguidamente agarró trigo para darle a la gallina...
Las personas presentes estaban asombrados de ver cómo la gallina asustada y sufriendo,  corría detrás de Stalin mientras le arrojaba trigo... Señores la gallina lo perseguía por todos lados. 
Stalin miró a los presentes,  y les dijo: "Así de fácil se gobierna a los estúpidos. ¿Vieron cómo me persiguió la gallina a pesar del dolor que le causé? así son la mayoría de los pueblos!!!! #pensar #pensaresgratis #miranda #venezuela #guarenas #guatire #venezuelaesresitencia #valera #valeracity #usm #ula #ucab #unimet
No puedo evitar pensar en aquella anécdota relacionada con Stalin quien fue un dictador ruso, en la cual se dice que este pidió que le trajeran una gallina,,,,, la tomó y empezó a arrancarle las plumas,,,, la gallina como podía intentaba escapar, sin éxito.... Así Stalin logró quitarle todas las plumas y les dijo a las personas presentes: “Ahora observen lo que pasará".... Tiró la gallina en el piso y se alejó, seguidamente agarró trigo para darle a la gallina... Las personas presentes estaban asombrados de ver cómo la gallina asustada y sufriendo, corría detrás de Stalin mientras le arrojaba trigo... Señores la gallina lo perseguía por todos lados. Stalin miró a los presentes, y les dijo: "Así de fácil se gobierna a los estúpidos. ¿Vieron cómo me persiguió la gallina a pesar del dolor que le causé? así son la mayoría de los pueblos!!!! #pensar  #pensaresgratis  #miranda  #venezuela  #guarenas  #guatire  #venezuelaesresitencia  #valera  #valeracity  #usm  #ula  #ucab  #unimet 
Duk rumah nak internet?
Pi ofis nak internet?
Keluar ke taman nak internet?
Balik kampung nak internet?

Internet ni dah jadi keperluan wajib

Susah betul kan,haaa ni solution dia,kami ada bekalkan poket mifi 4G memang highspeed la

Masuk je simkad apa2 terus boleh internet,kongsi ramai2 lak tu

Mifi 4G zte mf910 - demo set
- condition 9/10
- speed 150mbps
- unlock for all simcard
- standby 4-6hours
- warranty 3bulan

Harga: RM260

wasap.my/601114922333

#mf70 #mf65 #mf65maxis #modem  #portawifi #pocketwifi #malaysian #uitm #uum #usm #utm #uniten #studentlife #ukm #upm #universiti #pelajar #kakionline #kakiinternet #sayajualmodem #modemmurah #kedaimodem #mf93d #3g #4g #sayajual #wifi
Duk rumah nak internet? Pi ofis nak internet? Keluar ke taman nak internet? Balik kampung nak internet? Internet ni dah jadi keperluan wajib Susah betul kan,haaa ni solution dia,kami ada bekalkan poket mifi 4G memang highspeed la Masuk je simkad apa2 terus boleh internet,kongsi ramai2 lak tu Mifi 4G zte mf910 - demo set - condition 9/10 - speed 150mbps - unlock for all simcard - standby 4-6hours - warranty 3bulan Harga: RM260 wasap.my/601114922333 #mf70  #mf65  #mf65maxis  #modem  #portawifi  #pocketwifi  #malaysian  #uitm  #uum  #usm  #utm  #uniten  #studentlife  #ukm  #upm  #universiti  #pelajar  #kakionline  #kakiinternet  #sayajualmodem  #modemmurah  #kedaimodem  #mf93d  #3g  #4g  #sayajual  #wifi 
Duk rumah nak internet?
Pi ofis nak internet?
Keluar ke taman nak internet?
Balik kampung nak internet?

Internet ni dah jadi keperluan wajib

Susah betul kan,haaa ni solution dia,kami ada bekalkan poket mifi 4G memang highspeed la

Masuk je simkad apa2 terus boleh internet,kongsi ramai2 lak tu

Mifi 4G zte mf910 - demo set
- condition 9/10
- speed 150mbps
- unlock for all simcard
- standby 4-6hours
- warranty 3bulan

Harga: RM260

wasap.my/601114922333

#mf70 #mf65 #mf65maxis #modem  #portawifi #pocketwifi #malaysian #uitm #uum #usm #utm #uniten #studentlife #ukm #upm #universiti #pelajar #kakionline #kakiinternet #sayajualmodem #modemmurah #kedaimodem #mf93d #3g #4g #sayajual #wifi
Duk rumah nak internet? Pi ofis nak internet? Keluar ke taman nak internet? Balik kampung nak internet? Internet ni dah jadi keperluan wajib Susah betul kan,haaa ni solution dia,kami ada bekalkan poket mifi 4G memang highspeed la Masuk je simkad apa2 terus boleh internet,kongsi ramai2 lak tu Mifi 4G zte mf910 - demo set - condition 9/10 - speed 150mbps - unlock for all simcard - standby 4-6hours - warranty 3bulan Harga: RM260 wasap.my/601114922333 #mf70  #mf65  #mf65maxis  #modem  #portawifi  #pocketwifi  #malaysian  #uitm  #uum  #usm  #utm  #uniten  #studentlife  #ukm  #upm  #universiti  #pelajar  #kakionline  #kakiinternet  #sayajualmodem  #modemmurah  #kedaimodem  #mf93d  #3g  #4g  #sayajual  #wifi 
Assalamualaikum w.b.t ,
Kami akan mula bukak PRE-ORDER mulai jumaat (13/10/2017).
.
🎃35ml = RM 50 + RM 8 .
.
🎃 3ml = RM 12 + RM 8 . .
Combo free POSTAGE :
• 35ml x 2 = RM 95
• 35ml + 3ml = RM 55 .
.
Untuk pembelian 3ml , min order adalah 3 botol / 1 botol 35ml bersama 1 botol 3ml . .
Semua PREORDER dan akan di pos pada khamis (19/10/2017) .
.
🐾Mana2 yang berminat boleh follow kami di :
IG : @Ai_Perfume
Page fb : @Ai_perfumebyRaffIzz .
.
📱Mana2 yang nak order boleh terus whatsapp : 
Raff : 017 - 633 9231// izz : 011 - 39024557.
.
‼️ PRE ORDER for MEN ‼️
•Armani Acqua Di Gio •Artisan John Varvatos
•Bvlgari Aqva
•Bvlgari Pour Homme Extreme
•CH 212 Men
•CH 212 Sexy •CH 212 Vip
•Chanel Bleu De •Chanel Allure Homme Sport
•CK Euphoria
•CK Eternity Man
•Davidoff Champion
•Davidoff Cool Water •Dior Homme Intense
•Dunhill Blue •Dunhill Red •Dunhill London
•Ferrari Black
•Gucci Guilty Pour Hommei
•Guy Laroche Drakkar Noir
•Hugo Boss Red
•Hugo Boss Energise •Hugo Boss Hugo
•Hugo Boss Bottled
•Hugo Boss Orange
•Hugo Boss The Scent
•Issey Miyake Leau d'Issey Pour Homme
•John Varvatos Artisan
•JPG Le Male
•Lacoste White
•Mont Blanc Legend
•Mont Blanc Emblem
•Mont Blanc Starwalker
•Ralph Lauren Polo Red •Ralph Lauren Polo Blue
•Ralph Lauren Polo Black
•Ralph Lauren Polo Sport
•Paco Black Xs •Paco Invictus •Paco One Million
•Thierry Mungler A*Men •Versace Eros •Versace Pour Homme
•YSL L'Homme Sport  #AiPerfumebyRaffIzz
#perfumepromosi #perfumemurah 
#perfume #perfumemalaysia #perfumemurahtapioriginal #perfumeinspired #murahhabis #uitm #uum #ums #usm #um #umt #ump #unimap #bazarpaknil #ramadan2017 #promosionlineshop #promositerlajak
Assalamualaikum w.b.t , Kami akan mula bukak PRE-ORDER mulai jumaat (13/10/2017). . 🎃35ml = RM 50 + RM 8 . . 🎃 3ml = RM 12 + RM 8 . . Combo free POSTAGE : • 35ml x 2 = RM 95 • 35ml + 3ml = RM 55 . . Untuk pembelian 3ml , min order adalah 3 botol / 1 botol 35ml bersama 1 botol 3ml . . Semua PREORDER dan akan di pos pada khamis (19/10/2017) . . 🐾Mana2 yang berminat boleh follow kami di : IG : @Ai_Perfume Page fb : @Ai_perfumebyRaffIzz . . 📱Mana2 yang nak order boleh terus whatsapp : Raff : 017 - 633 9231// izz : 011 - 39024557. . ‼️ PRE ORDER for MEN ‼️ •Armani Acqua Di Gio •Artisan John Varvatos •Bvlgari Aqva •Bvlgari Pour Homme Extreme •CH 212 Men •CH 212 Sexy •CH 212 Vip •Chanel Bleu De •Chanel Allure Homme Sport •CK Euphoria •CK Eternity Man •Davidoff Champion •Davidoff Cool Water •Dior Homme Intense •Dunhill Blue •Dunhill Red •Dunhill London •Ferrari Black •Gucci Guilty Pour Hommei •Guy Laroche Drakkar Noir •Hugo Boss Red •Hugo Boss Energise •Hugo Boss Hugo •Hugo Boss Bottled •Hugo Boss Orange •Hugo Boss The Scent •Issey Miyake Leau d'Issey Pour Homme •John Varvatos Artisan •JPG Le Male •Lacoste White •Mont Blanc Legend •Mont Blanc Emblem •Mont Blanc Starwalker •Ralph Lauren Polo Red •Ralph Lauren Polo Blue •Ralph Lauren Polo Black •Ralph Lauren Polo Sport •Paco Black Xs •Paco Invictus •Paco One Million •Thierry Mungler A*Men •Versace Eros •Versace Pour Homme •YSL L'Homme Sport #AiPerfumebyRaffIzz  #perfumepromosi  #perfumemurah  #perfume  #perfumemalaysia  #perfumemurahtapioriginal  #perfumeinspired  #murahhabis  #uitm  #uum  #ums  #usm  #um  #umt  #ump  #unimap  #bazarpaknil  #ramadan2017  #promosionlineshop  #promositerlajak 
Hi morning uolls...
Wahhh terangnya mata akk !!!
Colour yg menarik dan berani. Nk cuba meh la risik² 😘. Love,
Anie Mary Kay Beauty Consultant
Tel/WhatsApp : 017-4606195

#MaryKayAnie 
#LoveMK_MaryKay
#MaryKayBeautyConsultant
#MaryKayPenang
#MaryKayKL #MaryKayJB_Malaysia
#marykayjb
#MaryKayKedah
#MaryKay_Skincare #MaryKay_Cosmetic
#LoveYourSkin
#MaryKayPasirGudang
#MaryKaySriAlam
#MaryKayMelaka
#UUM #USM #UTM #UniKL #Jerawat #Makeup #KulitSihat
#teamdsanteqswan
Hi morning uolls... Wahhh terangnya mata akk !!! Colour yg menarik dan berani. Nk cuba meh la risik² 😘. Love, Anie Mary Kay Beauty Consultant Tel/WhatsApp : 017-4606195 #MaryKayAnie  #LoveMK_MaryKay  #MaryKayBeautyConsultant  #MaryKayPenang  #MaryKayKL  #MaryKayJB_Malaysia  #marykayjb  #MaryKayKedah  #MaryKay_Skincare  #MaryKay_Cosmetic  #LoveYourSkin  #MaryKayPasirGudang  #MaryKaySriAlam  #MaryKayMelaka  #UUM  #USM  #UTM  #UniKL  #Jerawat  #Makeup  #KulitSihat  #teamdsanteqswan 
Terhangat dipasaran 2017!!!
..........NEW 2017 ....
Tudung Bawal Plain PREMIUM VOILE  SCARF COP KANGAROO SILVER ...ORIGINAL bidang 45". Jahitan tepi tudung lebih kemas /rapat dan halus
Kain cotton lembut selesa dan senang bentuk.. PREORDER utk runcit & borong!!
( New packaging)
( New material )
( NEW cop SILVER kangaroo)

Harga Runcit √√
RM15 sehelai tidak termasuk postage

Borong 20 pcs keatas RM8.50 sehelai tidak termasuk postage

Tekan link dibawah wassap utk ipertanyaan...TQ👇
https://www.wasap.my/60132685652 wasap utk pertanyaan ..tq👇
https://www.wasap.my/60132685652

NOTA* Warna tudung mungkin sedikit berbeza atas faktor pencahayaan dan paparan skrin ..harap maklum..tq

#bawalplainkangaroo
#bawalplainkangaroopremium
#bawalcottonvoile
#bawalplainrania
#bawalraniaborong
#bawalplainborong
#uia #klang #shahalam
#putrajaya #sarawak 
#sabah#johor #perak 
#upsi #usm #ipta #upm #matrik #uum #uitm #unikl #unisel #unitar #msu #student #kolej
#sekolah #ipta #ukm #maktabperguruan
Terhangat dipasaran 2017!!! ..........NEW 2017 .... Tudung Bawal Plain PREMIUM VOILE SCARF COP KANGAROO SILVER ...ORIGINAL bidang 45". Jahitan tepi tudung lebih kemas /rapat dan halus Kain cotton lembut selesa dan senang bentuk.. PREORDER utk runcit & borong!! ( New packaging) ( New material ) ( NEW cop SILVER kangaroo) Harga Runcit √√ RM15 sehelai tidak termasuk postage Borong 20 pcs keatas RM8.50 sehelai tidak termasuk postage Tekan link dibawah wassap utk ipertanyaan...TQ👇 https://www.wasap.my/60132685652 wasap utk pertanyaan ..tq👇 https://www.wasap.my/60132685652 NOTA* Warna tudung mungkin sedikit berbeza atas faktor pencahayaan dan paparan skrin ..harap maklum..tq #bawalplainkangaroo  #bawalplainkangaroopremium  #bawalcottonvoile  #bawalplainrania  #bawalraniaborong  #bawalplainborong  #uia  #klang  #shahalam  #putrajaya  #sarawak  #sabah #johor  #perak  #upsi  #usm  #ipta  #upm  #matrik  #uum  #uitm  #unikl  #unisel  #unitar  #msu  #student  #kolej  #sekolah  #ipta  #ukm  #maktabperguruan 
En venta. Instituciones de derecho mercantil. Las Sociedades -Leopoldo A Borjas. Páginas 307. Índice - Asociasiones y fundaciones. -Diferencias. -Requisitos del documento constitutivo. -Reglas sobre la contabilidad. -El contrato de sociedad. -La sociedad como negocio. -Características aprticulaes del contrato social. -Clasificación del contrato de sociedad. -Elementos esenciales al contrato de sociedad. -Formación del contrato social. -Nulidad del contrato social. -Sociedades de seguros mutuos. -Las cooperativas. -Los socios. -Los órganos sociales. -la integración cooperativa. -Capital de las cooperativas. -La participación. -El aporte. -Rendición de cuentas. -Terminación de la participación. - Sociedad Civil. - La Sociedad en nombre colectivo. -Efecto del contrato social respecto a los socios. -Posición de los acreedores particulares de los socios. -Posición de los acreedores sociales. -La Sociedad en comandita simple. -Posición de los socios comanditantes y comanditarios. -Revocación de la administración. -Adquisición y perdida del estado de socio. #Librosjuridicos #Derecho #Diccionariojuridico #UCV #UC #USM #UCAB #UGMA #USB #UCAT #URBE #UPEL #UMA. #Penal #Civil #LaLey #JMBosch #MarcialPons.#Procesal. #Laboral. #Administrativo. #Tributatio. #Finanzas. #DerechoInternacional. #Penal. #Civil. #LOPNNA. #Agrario. #Constitucional. #Prubas.  #Librosjuridicos #Derecho #Diccionariojuridico #UCV #UC #USM #UCAB #UGMA #USB #UCAT #UNELLEZ #URBE #UPEL #UMA. #UJMV.
En venta. Instituciones de derecho mercantil. Las Sociedades -Leopoldo A Borjas. Páginas 307. Índice - Asociasiones y fundaciones. -Diferencias. -Requisitos del documento constitutivo. -Reglas sobre la contabilidad. -El contrato de sociedad. -La sociedad como negocio. -Características aprticulaes del contrato social. -Clasificación del contrato de sociedad. -Elementos esenciales al contrato de sociedad. -Formación del contrato social. -Nulidad del contrato social. -Sociedades de seguros mutuos. -Las cooperativas. -Los socios. -Los órganos sociales. -la integración cooperativa. -Capital de las cooperativas. -La participación. -El aporte. -Rendición de cuentas. -Terminación de la participación. - Sociedad Civil. - La Sociedad en nombre colectivo. -Efecto del contrato social respecto a los socios. -Posición de los acreedores particulares de los socios. -Posición de los acreedores sociales. -La Sociedad en comandita simple. -Posición de los socios comanditantes y comanditarios. -Revocación de la administración. -Adquisición y perdida del estado de socio. #Librosjuridicos  #Derecho  #Diccionariojuridico  #UCV  #UC  #USM  #UCAB  #UGMA  #USB  #UCAT  #URBE  #UPEL  #UMA . #Penal  #Civil  #LaLey  #JMBosch  #MarcialPons .#Procesal . #Laboral . #Administrativo . #Tributatio . #Finanzas . #DerechoInternacional . #Penal . #Civil . #LOPNNA . #Agrario . #Constitucional . #Prubas . #Librosjuridicos  #Derecho  #Diccionariojuridico  #UCV  #UC  #USM  #UCAB  #UGMA  #USB  #UCAT  #UNELLEZ  #URBE  #UPEL  #UMA . #UJMV .
JUBAH YAYA❤️❤️🏆 RM 80 SM , RM 85 SS 🎀kain xpanas,selesa pakai berjalan2
🎀Material PEARLSKIN
🎀Zip Tangan
🎀Breastfeeding
🎀Kocek(kanan)

Saiz xs sampai 5xl

code warna :
01 DUSTY ROSE
02 BLACK
03 DARK LAVENDAR
04 DARK GREY
05 SUGAR CANE

Jangan tunggu lama2,🙂 #sabah#serawak#perak#kedah#terangganu#kelantan#johorbahru#melake#perlis#penang#testimoni#sayajual#sayajualmurah#rm80#bazaarpaknil#bazaar#tudungmurah#muslimah#jubah#jubahsimple#barangbagus#bajumuslimah#ukm#usm#unizar#uum#uia#sayajualonline#butik#readystok
JUBAH YAYA❤️❤️🏆 RM 80 SM , RM 85 SS 🎀kain xpanas,selesa pakai berjalan2 🎀Material PEARLSKIN 🎀Zip Tangan 🎀Breastfeeding 🎀Kocek(kanan) Saiz xs sampai 5xl code warna : 01 DUSTY ROSE 02 BLACK 03 DARK LAVENDAR 04 DARK GREY 05 SUGAR CANE Jangan tunggu lama2,🙂 #sabah #serawak #perak #kedah #terangganu #kelantan #johorbahru #melake #perlis #penang #testimoni #sayajual #sayajualmurah #rm80 #bazaarpaknil #bazaar #tudungmurah #muslimah #jubah #jubahsimple #barangbagus #bajumuslimah #ukm #usm #unizar #uum #uia #sayajualonline #butik #readystok 
Los quiero cabros 💗💗💗 #usm #friends #losmejores #instachile #instagood #picoftheday
Una misma casa que nos une AMNISTÍA INTERNACIONAL 💛 y varias Red de Jóvenes de distintas universidades aportando y compartiendo la tarde de hoy!! Y para finalizar?? Un brindis con #magnum por los éxitos venideros 🙌😁🙈 #jovenes #unidos #venezuela #amnistia @amnistia #usm #usemistas #reddejovenes #losbuenossomosmas #ideas #like #compartir
En venta. Las cuestiones previas - Emilio Calvo Baca. Páginas 303. Índice. -Las Cuestiones Previas: Derecho de defensa. -Historia de las Cuestiones Previas. -Fundamento jurídico de las Cuestiones Previas. -Concepto de la Cuestión Previa. -Cuestión Previa y acción. -Relación de la Cuestión Previa con otras instituciones procesales. -Presupuestos procesales. -Condiciones de la acción. -Nulidad. -Clasificación de las Cuestiones Previas. -Tramitación de las Cuestiones Previas. -Excepción en materia penal. -Excepciones dilatorias. -Excepciones de inadmisibilidad. 
#Librosjuridicos #Derecho #Diccionariojuridico #UCV #UC #USM #UCAB #UGMA #USB #UCAT #URBE #UPEL #UMA. #Penal #Civil #LaLey #JMBosch #MarcialPons.#Procesal. #Laboral. #Administrativo. #Tributatio. #Finanzas. #DerechoInternacional. #Penal. #Civil. #LOPNNA. #Agrario. #Constitucional. #Prubas.  #Librosjuridicos #Derecho #Diccionariojuridico #UCV #UC #USM #UCAB #UGMA #USB #UCAT #UNELLEZ #URBE #UPEL #UMA. #UJMV.
En venta. Las cuestiones previas - Emilio Calvo Baca. Páginas 303. Índice. -Las Cuestiones Previas: Derecho de defensa. -Historia de las Cuestiones Previas. -Fundamento jurídico de las Cuestiones Previas. -Concepto de la Cuestión Previa. -Cuestión Previa y acción. -Relación de la Cuestión Previa con otras instituciones procesales. -Presupuestos procesales. -Condiciones de la acción. -Nulidad. -Clasificación de las Cuestiones Previas. -Tramitación de las Cuestiones Previas. -Excepción en materia penal. -Excepciones dilatorias. -Excepciones de inadmisibilidad. #Librosjuridicos  #Derecho  #Diccionariojuridico  #UCV  #UC  #USM  #UCAB  #UGMA  #USB  #UCAT  #URBE  #UPEL  #UMA . #Penal  #Civil  #LaLey  #JMBosch  #MarcialPons .#Procesal . #Laboral . #Administrativo . #Tributatio . #Finanzas . #DerechoInternacional . #Penal . #Civil . #LOPNNA . #Agrario . #Constitucional . #Prubas . #Librosjuridicos  #Derecho  #Diccionariojuridico  #UCV  #UC  #USM  #UCAB  #UGMA  #USB  #UCAT  #UNELLEZ  #URBE  #UPEL  #UMA . #UJMV .
Cuidamos detalles que marcan la diferencia, te ofrecemos calidad y compromiso.

Contactos: 0212-6625675/6938651
Info@laboratoriotdg.com 
#protesis #laboratoriodental #odontologia #implantesdentales #protesistas #salud #esteticadental #odonto #smile #dentist #ucv #odontologiaucv #usm #retenedores #ferula #facultadeodontologia #ccs #vzla #like #followme #ucv #usm #esteticadental #implantesdentales
Diadora aletta pink/blue original
BNIB (brand new in box)
Size 40
Panjang 25 cm
Harga retail 399.000
Disini Harga 250.000 saja

#diadora #diadoraindonesia #diadorasale #diadoraoriginal #diadoramurah #sepatudiadora #sepaturunning #diskongede #bigsale #usm #unnes #undip #unisula #upgris #unisnu #jepara #jeparahits #sepatujepara #sepatusemarangmurah #sepatusemarang
@dorianvoice
Éste viernes 20 de Octubre es la segunda edición del "TALLER EL ARTE DEL MARKETING EN TU VOZ" Daremos técnicas increíbles para mejorar la comunicación, elocuencia, oratoria, persuasión, voz, negocios, expresión y mucho más. Aprende a manejar tu MARCA PERSONAL de manera increíble. Desarrolla tu Voz para vender, crear negocios, hacer marketing vocal a tu expresión. 
Inscríbete llamando a los. Números 04263132826 o al WhatsApp al 04242812322 *QUEDAN POCOS CUPOS*

#taller #marketing #voz #locutor #locutores #voice #ventas #estudiantes #ucab #usm #comunicacion #comunicacionsocial #ucv #locutores #aprende #pnl #neuroventas #neuromarketing #estudios #dorianvoice
@dorianvoice Éste viernes 20 de Octubre es la segunda edición del "TALLER EL ARTE DEL MARKETING EN TU VOZ" Daremos técnicas increíbles para mejorar la comunicación, elocuencia, oratoria, persuasión, voz, negocios, expresión y mucho más. Aprende a manejar tu MARCA PERSONAL de manera increíble. Desarrolla tu Voz para vender, crear negocios, hacer marketing vocal a tu expresión. Inscríbete llamando a los. Números 04263132826 o al WhatsApp al 04242812322 *QUEDAN POCOS CUPOS* #taller  #marketing  #voz  #locutor  #locutores  #voice  #ventas  #estudiantes  #ucab  #usm  #comunicacion  #comunicacionsocial  #ucv  #locutores  #aprende  #pnl  #neuroventas  #neuromarketing  #estudios  #dorianvoice 
Airwalk harvey black original
Kondisi BNIB (brand new in box)
Size 43
Harga 170.000

#diskon #sepatuori #sepatuairwalk #sepatuairwalkmurah #sepatuairwalkori #diskongede #bigsale #unisnu #unisnuhits #jepara #jeparahits #sepatujepara #airwalkjepara #usm #sepatusemarang
Airwalk barcelona black original
Kondisi BNIB (brand new in box)
Size 40
Harga 170.000 .
.
.*minus yang satu agak kotor ex display

#diskon #sepatuori #sepatuairwalk #sepatuairwalkmurah #sepatuairwalkori #diskongede #bigsale #unisnu #unisnuhits #jepara #jeparahits #sepatujepara #airwalkjepara #usm #sepatusemarang
Diadora bebe blue navy original
BNIB (brand new in box)
Size 40
Panjang 25cm
Harga retail 399.000
Disini harga 250.000 saja

#diadora #diadoraindonesia #diadorasale #diadoraoriginal #diadoramurah #sepatudiadora #sepaturunning #diskongede #bigsale #usm #unnes #undip #unisula #upgris #unisnu #jepara #jeparahits #sepatujepara #sepatusemarang
Diadora collen navy maron original
BNIB (brand new in box)
Size 40
Panjang 25 cm
Harga retail 399.000
Disini harga 250.000 saja

#diadora #diadoraindonesia #diadorasale #diadoraoriginal #diadoramurah #sepatudiadora #sepaturunning #diskongede #bigsale #usm #unnes #undip #unisula #upgris #unisnu #jepara #jeparahits #sepatujepara #sepatusemarang
Diadora collen navy maron original
BNIB (brand new in box)
Size 39
Panjang 24.5 cm
Harga retail 399.000
Disini harga 250.000 saja

#diadora #diadoraindonesia #diadorasale #diadoraoriginal #diadoramurah #sepatudiadora #sepaturunning #diskongede #bigsale #usm #unnes #undip #unisula #upgris #unisnu #jepara #jeparahits #sepatujepara #sepatusemarang
Diadora clemento salmon black original
BNIB (brand new in box)
Size 40
Panjang 25 cm
Harga retail 399.000
Disini harga 270.000 saja

#diadora #diadoraindonesia #diadorasale #diadoraoriginal #diadoramurah #sepatudiadora #sepaturunning #diskongede #bigsale #usm #unnes #undip #unisula #upgris #unisnu #jepara #jeparahits #sepatujepara #sepatusemarang
Cosa 2 (plástico derretido sobre aguacate / melted plastic on avocado) #photo #photography #retouch #retouching #lightroom #photoshop
#canon #usm #foto #fotografia #retoque
Diadora calista magenta original
BNIB (brand new in box)
Size 41
Panjang 26 cm
Harga retail 399.000
Disini harga 250.000 saja

#diadora #diadoraindonesia #diadorasale #diadoraoriginal #diadoramurah #sepatudiadora #sepaturunning #diskongede #bigsale #usm #unnes #undip #unisula #upgris #unisnu #jepara #jeparahits #sepatujepara #sepatusemarang
Reebox ROYAL CL JOG 2 SEA original
BNIB (brand new in box)
Size 38
Panjang 24.5 cm
Harga retail 799.000
Disini harga 350.000 saja

#diadora #diadoraindonesia #diadorasale #diadoraoriginal #diadoramurah #sepatudiadora #sepaturunning #diskongede #bigsale #usm #unnes #undip #unisula #upgris #unisnu #jepara #jeparahits #sepatujepara #sepatusemarang
Let me show you how to dance 🕺🕺🕺
#cute #dancer #dancing #donaldduck #usm #meltingheart #cutenessoverload #amazing #moveyourbody #vtechtoys @iamchichitang @hong1610 @kawai_hong @lamyahalkou @tata_avi @kitjingchan @kitjing23 @winglaihong
Diadora conan (M) original
BNIB (brand new in box)
Size 41
Panjang 26 cm
Harga retail 399.000
Disini Harga 250.000 saja

#diadora #diadoraindonesia #diadorasale #diadoraoriginal #diadoramurah #sepatudiadora #sepaturunning #diskongede #bigsale #usm #unnes #undip #unisula #upgris #unisnu #jepara #jeparahits #sepatujepara #sepatusemarangmurah #sepatusemarang
Diadora basilo (w) pink original
BNIB (brand new in box)
Size 38
Panjang 23.5 cm
Harga retail 399.000
Disini Harga 250.000 saja

#diadora #diadoraindonesia #diadorasale #diadoraoriginal #diadoramurah #sepatudiadora #sepaturunning #diskongede #bigsale #usm #unnes #undip #unisula #upgris #unisnu #jepara #jeparahits #sepatujepara #sepatusemarangmurah #sepatusemarang