an online Instagram web viewer

#vitac medias

Photos

Moje kolejne cudeńko od @paul_hewitt Model z nowej kolekcji Grand Atlantic wraz z bransoletką Ancuff Silver ✔️🖤
A także przeeeeeepyszna popołudniowa kawunia od której chyba jestem uzależniona + @mincerpharma_polska czyli rozświetlający krem pod oczy! 🌷
#vitac #infusion #eyecream #mincer #mincerpharma #paulhewitt #advertisement #watch #amazing #pinkgold #bracelet #jewellery #jewelry #jewellerydesign #love #instagood #instadaily #instablogg #polishblogger #polskadziewczyna #polishgirl #girl #lovehim #beautiful #beautiful
Moje kolejne cudeńko od @paul_hewitt Model z nowej kolekcji Grand Atlantic wraz z bransoletką Ancuff Silver ✔️🖤 A także przeeeeeepyszna popołudniowa kawunia od której chyba jestem uzależniona + @mincerpharma_polska czyli rozświetlający krem pod oczy! 🌷 #vitac  #infusion  #eyecream  #mincer  #mincerpharma  #paulhewitt  #advertisement  #watch  #amazing  #pinkgold  #bracelet  #jewellery  #jewelry  #jewellerydesign  #love  #instagood  #instadaily  #instablogg  #polishblogger  #polskadziewczyna  #polishgirl  #girl  #lovehim  #beautiful  #beautiful 
#vitac
-
헤나
Free(55-77)
와인, 브라운, 블랙
💰37,300원 (배송비 포함)
-
✔️다이렉트 보단 카카오톡 문의가 빨라요👍🏻
➡️K͟a͟k͟a͟o͟I͟D͟: B͟o͟s͟o͟n͟g͟u͟
-
#vitac  - 헤나 Free(55-77) 와인, 브라운, 블랙 💰37,300원 (배송비 포함) - ✔️다이렉트 보단 카카오톡 문의가 빨라요👍🏻 ➡️K͟a͟k͟a͟o͟I͟D͟: B͟o͟s͟o͟n͟g͟u͟ -
Dalam banyak banyak vitamin,
Vitamin mana pilihan korang?

Cer pilih cer pilih nak yang mana..
Bagitahu je. 
Nanti Ai recommend yang the besssttt  Just for you..😘
Dalam banyak banyak vitamin, Vitamin mana pilihan korang? Cer pilih cer pilih nak yang mana.. Bagitahu je. Nanti Ai recommend yang the besssttt Just for you..😘
Cinta hati caca.

Caca yang cantik manis.

Kulit caca cantk manis mulus gebus.

Caca cukup vitamin c.

Caca suka cantik manis flawless gitu.

Kulit caca sihat daripada dalam.

#flawless 
#vitac
Cinta hati caca. Caca yang cantik manis. Kulit caca cantk manis mulus gebus. Caca cukup vitamin c. Caca suka cantik manis flawless gitu. Kulit caca sihat daripada dalam. #flawless  #vitac 
Pagi ni heran tgok #Stretchmarks kat perut kui hilang....br perasan.... 70% rasanya dari kita mesti ada STRETCHMARKS kat perut... Bekas kita bersalin...
malas nak layan...tak pernah nak tgok2....pagi td tertgok...seronok pula rasanya... Parut lama pudar....ni mesti kes #Kemam #Vitac.... Byk kelebihan Vitac...selalu dapat testimoni rambut gugur...kulit bersih nampak urat hijau...hilang parut Jerawat...hilang Jeragat.... Ni la pukulan #Vitac ..1000mg...kemam sehari sebiji.... 0175115692
Pagi ni heran tgok #Stretchmarks  kat perut kui hilang....br perasan.... 70% rasanya dari kita mesti ada STRETCHMARKS kat perut... Bekas kita bersalin... malas nak layan...tak pernah nak tgok2....pagi td tertgok...seronok pula rasanya... Parut lama pudar....ni mesti kes #Kemam  #Vitac .... Byk kelebihan Vitac...selalu dapat testimoni rambut gugur...kulit bersih nampak urat hijau...hilang parut Jerawat...hilang Jeragat.... Ni la pukulan #Vitac  ..1000mg...kemam sehari sebiji.... 0175115692
Shaklee: VITA C
Apa yang BESTNYA VITAMIN C ni??
Kelebihan ⤵⤵
🍀Merangsang penghasilan kolagen dalam 
badan untuk kulit lebih anjal dan mulus
🍀Mencerahkan kulit (satu badan tau)
🍀melindungi sel kulit daripada rosaj
🍀selesaikan madalah kulit kusam
🍀kecutkan jerawat
🍀mengurangkan masalah resdung dan alergik
🍀Perlindungan daripada sinar UV
🍀Tona kulit menjadi lebih sekata
🍀Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir
🍀Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
🍀Kulit lebih glowing dan radiant
.
WhatsApp:  011-27885674
#shakleebysyaf #shakleemalaysia #shakleejohor #shakleejb #shakleeskudai #shakleetmnu #shakleeutm #shakleehargastudent #shakleesingapore #shakleemurah #followforfollow #followback #vitac #vitacplus #shakleevitac #shakleevitacplus #vitacshaklee #vitacplusshaklee #vitacmurah #vitacplusmurah #shakleevitacmurah #shakleevitacplusmurah #vitacshakleemurah #vitacplusshakleemurah
Shaklee: VITA C Apa yang BESTNYA VITAMIN C ni?? Kelebihan ⤵⤵ 🍀Merangsang penghasilan kolagen dalam badan untuk kulit lebih anjal dan mulus 🍀Mencerahkan kulit (satu badan tau) 🍀melindungi sel kulit daripada rosaj 🍀selesaikan madalah kulit kusam 🍀kecutkan jerawat 🍀mengurangkan masalah resdung dan alergik 🍀Perlindungan daripada sinar UV 🍀Tona kulit menjadi lebih sekata 🍀Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir 🍀Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan 🍀Kulit lebih glowing dan radiant . WhatsApp: 011-27885674 #shakleebysyaf  #shakleemalaysia  #shakleejohor  #shakleejb  #shakleeskudai  #shakleetmnu  #shakleeutm  #shakleehargastudent  #shakleesingapore  #shakleemurah  #followforfollow  #followback  #vitac  #vitacplus  #shakleevitac  #shakleevitacplus  #vitacshaklee  #vitacplusshaklee  #vitacmurah  #vitacplusmurah  #shakleevitacmurah  #shakleevitacplusmurah  #vitacshakleemurah  #vitacplusshakleemurah 
Shaklee: VITA C
Apa yang BESTNYA VITAMIN C ni??
Kelebihan ⤵⤵
🍀Merangsang penghasilan kolagen dalam 
badan untuk kulit lebih anjal dan mulus
🍀Mencerahkan kulit (satu badan tau)
🍀melindungi sel kulit daripada rosaj
🍀selesaikan madalah kulit kusam
🍀kecutkan jerawat
🍀mengurangkan masalah resdung dan alergik
🍀Perlindungan daripada sinar UV
🍀Tona kulit menjadi lebih sekata
🍀Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir
🍀Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
🍀Kulit lebih glowing dan radiant
.
WhatsApp:  011-27885674
#shakleebysyaf #shakleemalaysia #shakleejohor #shakleejb #shakleeskudai #shakleetmnu #shakleeutm #shakleehargastudent #shakleesingapore #shakleemurah #followforfollow #followback #vitac #vitacplus #shakleevitac #shakleevitacplus #vitacshaklee #vitacplusshaklee #vitacmurah #vitacplusmurah #shakleevitacmurah #shakleevitacplusmurah #vitacshakleemurah #vitacplusshakleemurah
Shaklee: VITA C Apa yang BESTNYA VITAMIN C ni?? Kelebihan ⤵⤵ 🍀Merangsang penghasilan kolagen dalam badan untuk kulit lebih anjal dan mulus 🍀Mencerahkan kulit (satu badan tau) 🍀melindungi sel kulit daripada rosaj 🍀selesaikan madalah kulit kusam 🍀kecutkan jerawat 🍀mengurangkan masalah resdung dan alergik 🍀Perlindungan daripada sinar UV 🍀Tona kulit menjadi lebih sekata 🍀Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir 🍀Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan 🍀Kulit lebih glowing dan radiant . WhatsApp: 011-27885674 #shakleebysyaf  #shakleemalaysia  #shakleejohor  #shakleejb  #shakleeskudai  #shakleetmnu  #shakleeutm  #shakleehargastudent  #shakleesingapore  #shakleemurah  #followforfollow  #followback  #vitac  #vitacplus  #shakleevitac  #shakleevitacplus  #vitacshaklee  #vitacplusshaklee  #vitacmurah  #vitacplusmurah  #shakleevitacmurah  #shakleevitacplusmurah  #vitacshakleemurah  #vitacplusshakleemurah 
Vitamin C boleh Cantikkan Kulit?
.
Ya. Betul. Sebenarnya bukan cantikkan kulit je. Macam-macam lagi. Boleh menambah daya tahan penyakit atau antibody, menyihatkan kulit, anti-jeragat pada wajah dan bermacam-macam lagi. Boleh google je khasiat Vitamin C, macam-macam boleh jumpa.
.
Tapi vitamin C terbaik mestilah dari tumbuhan semulajadi seperti buah oren. Kebanyakkan supplement vitamin C kat luar tidak mengandungi khasiat 100% seperti vitamin C tumbuhan. Jadi, buat penat je makan. .
Vitamin C sustained release dari shaklee bagaimanapun adalah 100% dari bahan semulajadi, dan khasiatnya pula untuk sebiji bersamaan dengan 7.5 biji buah oren. Hal ini diperakui dan boleh buat research untuk lebih percaya.
.
Nak tau harga promosi atau apa lagi kebaikan Vitamin C dari Shaklee ni, whatsapp atau DM je KakNis. .
PM sekarang pun boleh. InsyaAllah KakNis terangkan satu persatu. .
No Telefon KakNis macam dalam gamba tu ye. Tak pun bukak je kat profile KakNis @letsmamahanis click link untuk whatsapp tu 😉
.
Whatsapp klik link -->
http://lmshaklee.wasap.my/
.
.
.
#letsmama 
#vitamincshaklee #vitacplusshaklee #vitac #vitamins #vitaminc #sayajualvitamin #shaklee #shakleemurah  #sayajualshaklee #shakleebandartasikputeri #kulitcantik #kulitsihat #vitaminkulit #cantik #neelofa #noradanish #bazarpaknil #pengantin #pengantinbaru #jerawat #jeragat #remaja #kulitlicin #kulitberseri #oren #sustainreleasedvitaminc
Vitamin C boleh Cantikkan Kulit? . Ya. Betul. Sebenarnya bukan cantikkan kulit je. Macam-macam lagi. Boleh menambah daya tahan penyakit atau antibody, menyihatkan kulit, anti-jeragat pada wajah dan bermacam-macam lagi. Boleh google je khasiat Vitamin C, macam-macam boleh jumpa. . Tapi vitamin C terbaik mestilah dari tumbuhan semulajadi seperti buah oren. Kebanyakkan supplement vitamin C kat luar tidak mengandungi khasiat 100% seperti vitamin C tumbuhan. Jadi, buat penat je makan. . Vitamin C sustained release dari shaklee bagaimanapun adalah 100% dari bahan semulajadi, dan khasiatnya pula untuk sebiji bersamaan dengan 7.5 biji buah oren. Hal ini diperakui dan boleh buat research untuk lebih percaya. . Nak tau harga promosi atau apa lagi kebaikan Vitamin C dari Shaklee ni, whatsapp atau DM je KakNis. . PM sekarang pun boleh. InsyaAllah KakNis terangkan satu persatu. . No Telefon KakNis macam dalam gamba tu ye. Tak pun bukak je kat profile KakNis @letsmamahanis click link untuk whatsapp tu 😉 . Whatsapp klik link --> http://lmshaklee.wasap.my/ . . . #letsmama  #vitamincshaklee  #vitacplusshaklee  #vitac  #vitamins  #vitaminc  #sayajualvitamin  #shaklee  #shakleemurah  #sayajualshaklee  #shakleebandartasikputeri  #kulitcantik  #kulitsihat  #vitaminkulit  #cantik  #neelofa  #noradanish  #bazarpaknil  #pengantin  #pengantinbaru  #jerawat  #jeragat  #remaja  #kulitlicin  #kulitberseri  #oren  #sustainreleasedvitaminc 
**👇👇👇 pronta entrega: -
🌍online: www.marmitinhasfit.com.br @marmitinhasfitnh
-
💪Loja de Suplementos Ideal - Rua Primeiro de Março, 1000.
-
🌱Ingrãos Armazém - Rua Júlio de Castilhos, 540. @ingraosarmazem
-
💪Academia Duplo Impacto - Rua General Daltro Filho, 287. @duploimpactofitnessnh
#
#SUCCOMIX #VIVALEVE #sucofuncional #suconatural #detox #antiox #vitacbeta #vitac #saúde #vidasaudavel #xogripe #sucoverdedetox #sucoamarelo #sucorosa #sucovermelho #sucoverde #hibiscos #antioxidante #proteinas #gengibre #nutrientes #comerlimpo #instafood #fitfood #fitgirls #reeducacaoalimentar #vidaleve #suplementosideal #ingraosarmazem #vempraingraos
**👇👇👇 pronta entrega: - 🌍online: www.marmitinhasfit.com.br @marmitinhasfitnh - 💪Loja de Suplementos Ideal - Rua Primeiro de Março, 1000. - 🌱Ingrãos Armazém - Rua Júlio de Castilhos, 540. @ingraosarmazem - 💪Academia Duplo Impacto - Rua General Daltro Filho, 287. @duploimpactofitnessnh # #SUCCOMIX  #VIVALEVE  #sucofuncional  #suconatural  #detox  #antiox  #vitacbeta  #vitac  #saúde  #vidasaudavel  #xogripe  #sucoverdedetox  #sucoamarelo  #sucorosa  #sucovermelho  #sucoverde  #hibiscos  #antioxidante  #proteinas  #gengibre  #nutrientes  #comerlimpo  #instafood  #fitfood  #fitgirls  #reeducacaoalimentar  #vidaleve  #suplementosideal  #ingraosarmazem  #vempraingraos 
Vitamin C boleh Cantikkan Kulit?
.
Ya. Betul. Sebenarnya bukan cantikkan kulit je. Macam-macam lagi. Boleh menambah daya tahan penyakit atau antibody, menyihatkan kulit, anti-jeragat pada wajah dan bermacam-macam lagi. Boleh google je khasiat Vitamin C, macam-macam boleh jumpa.
.
Tapi vitamin C terbaik mestilah dari tumbuhan semulajadi seperti buah oren. Kebanyakkan supplement vitamin C kat luar tidak mengandungi khasiat 100% seperti vitamin C tumbuhan. Jadi, buat penat je makan. .
Vitamin C sustained release dari shaklee bagaimanapun adalah 100% dari bahan semulajadi, dan khasiatnya pula untuk sebiji bersamaan dengan 7.5 biji buah oren. Hal ini diperakui dan boleh buat research untuk lebih percaya.
.
Nak tau harga promosi atau apa lagi kebaikan Vitamin C dari Shaklee ni, whatsapp atau DM je KakNis. .
PM sekarang pun boleh. InsyaAllah KakNis terangkan satu persatu. .
No Telefon KakNis macam dalam gamba tu ye. Tak pun bukak je kat profile KakNis @letsmamahanis click link untuk whatsapp tu 😉
.
Whatsapp klik link -->
http://lmshaklee.wasap.my/
.
.
.
#letsmama 
#vitamincshaklee #vitacplusshaklee #vitac #vitamins #vitaminc #sayajualvitamin #shaklee #shakleemurah  #sayajualshaklee #shakleebandartasikputeri #kulitcantik #kulitsihat #vitaminkulit #cantik #neelofa #noradanish #bazarpaknil #pengantin #pengantinbaru #jerawat #jeragat #remaja #kulitlicin #kulitberseri #oren #sustainreleasedvitaminc
Vitamin C boleh Cantikkan Kulit? . Ya. Betul. Sebenarnya bukan cantikkan kulit je. Macam-macam lagi. Boleh menambah daya tahan penyakit atau antibody, menyihatkan kulit, anti-jeragat pada wajah dan bermacam-macam lagi. Boleh google je khasiat Vitamin C, macam-macam boleh jumpa. . Tapi vitamin C terbaik mestilah dari tumbuhan semulajadi seperti buah oren. Kebanyakkan supplement vitamin C kat luar tidak mengandungi khasiat 100% seperti vitamin C tumbuhan. Jadi, buat penat je makan. . Vitamin C sustained release dari shaklee bagaimanapun adalah 100% dari bahan semulajadi, dan khasiatnya pula untuk sebiji bersamaan dengan 7.5 biji buah oren. Hal ini diperakui dan boleh buat research untuk lebih percaya. . Nak tau harga promosi atau apa lagi kebaikan Vitamin C dari Shaklee ni, whatsapp atau DM je KakNis. . PM sekarang pun boleh. InsyaAllah KakNis terangkan satu persatu. . No Telefon KakNis macam dalam gamba tu ye. Tak pun bukak je kat profile KakNis @letsmamahanis click link untuk whatsapp tu 😉 . Whatsapp klik link --> http://lmshaklee.wasap.my/ . . . #letsmama  #vitamincshaklee  #vitacplusshaklee  #vitac  #vitamins  #vitaminc  #sayajualvitamin  #shaklee  #shakleemurah  #sayajualshaklee  #shakleebandartasikputeri  #kulitcantik  #kulitsihat  #vitaminkulit  #cantik  #neelofa  #noradanish  #bazarpaknil  #pengantin  #pengantinbaru  #jerawat  #jeragat  #remaja  #kulitlicin  #kulitberseri  #oren  #sustainreleasedvitaminc 
Lanche saudável é com SUCCOMIX!  Corre em um dos nossos pontos  de vendas e garante teu lanche nessa tarde de muito calor ☉☉☉ 💪Loja de Suplementos Ideal - Rua Primeiro de Março, 1000.
🌱Ingrãos Armazém - Rua Júlio de Castilhos, 540.
💪Academia Duplo Impacto - Rua General Daltro Filho, 287.
Todas abertas agora no horario do meio dia ❤

#sabores #succomix #sucofuncional #suconatural #detox #antiox #vitacbeta #vitac #saúde #vidasaudavel #xogripe #sucoverdedetox #sucoamarelo #sucorosa #sucovermelho #sucoverde #hibiscos #antioxidante #proteinas #gengibre #nutrientes #comerlimpo #instafood #fitfood #fitgirls #reeducacaoalimentar #vidaleve #suplementosideal #ingraosarmazem #vempraingraos
Lanche saudável é com SUCCOMIX! Corre em um dos nossos pontos de vendas e garante teu lanche nessa tarde de muito calor ☉☉☉ 💪Loja de Suplementos Ideal - Rua Primeiro de Março, 1000. 🌱Ingrãos Armazém - Rua Júlio de Castilhos, 540. 💪Academia Duplo Impacto - Rua General Daltro Filho, 287. Todas abertas agora no horario do meio dia ❤ #sabores  #succomix  #sucofuncional  #suconatural  #detox  #antiox  #vitacbeta  #vitac  #saúde  #vidasaudavel  #xogripe  #sucoverdedetox  #sucoamarelo  #sucorosa  #sucovermelho  #sucoverde  #hibiscos  #antioxidante  #proteinas  #gengibre  #nutrientes  #comerlimpo  #instafood  #fitfood  #fitgirls  #reeducacaoalimentar  #vidaleve  #suplementosideal  #ingraosarmazem  #vempraingraos 
Vitamin C boleh Cantikkan Kulit?
.
Ya. Betul. Sebenarnya bukan cantikkan kulit je. Macam-macam lagi. Boleh menambah daya tahan penyakit atau antibody, menyihatkan kulit, anti-jeragat pada wajah dan bermacam-macam lagi. Boleh google je khasiat Vitamin C, macam-macam boleh jumpa.
.
Tapi vitamin C terbaik mestilah dari tumbuhan semulajadi seperti buah oren. Kebanyakkan supplement vitamin C kat luar tidak mengandungi khasiat 100% seperti vitamin C tumbuhan. Jadi, buat penat je makan. .
Vitamin C sustained release dari shaklee bagaimanapun adalah 100% dari bahan semulajadi, dan khasiatnya pula untuk sebiji bersamaan dengan 7.5 biji buah oren. Hal ini diperakui dan boleh buat research untuk lebih percaya.
.
Nak tau harga promosi atau apa lagi kebaikan Vitamin C dari Shaklee ni, whatsapp atau DM je KakNis. .
PM sekarang pun boleh. InsyaAllah KakNis terangkan satu persatu. .
No Telefon KakNis macam dalam gamba tu ye. Tak pun bukak je kat profile KakNis @letsmamahanis click link untuk whatsapp tu 😉
.
Whatsapp klik link -->
http://lmshaklee.wasap.my/
.
.
.
#letsmama 
#vitamincshaklee #vitacplusshaklee #vitac #vitamins #vitaminc #sayajualvitamin #shaklee #shakleemurah  #sayajualshaklee #shakleebandartasikputeri #kulitcantik #kulitsihat #vitaminkulit #cantik #neelofa #noradanish #bazarpaknil #pengantin #pengantinbaru #jerawat #jeragat #remaja #kulitlicin #kulitberseri #oren #sustainreleasedvitaminc
Vitamin C boleh Cantikkan Kulit? . Ya. Betul. Sebenarnya bukan cantikkan kulit je. Macam-macam lagi. Boleh menambah daya tahan penyakit atau antibody, menyihatkan kulit, anti-jeragat pada wajah dan bermacam-macam lagi. Boleh google je khasiat Vitamin C, macam-macam boleh jumpa. . Tapi vitamin C terbaik mestilah dari tumbuhan semulajadi seperti buah oren. Kebanyakkan supplement vitamin C kat luar tidak mengandungi khasiat 100% seperti vitamin C tumbuhan. Jadi, buat penat je makan. . Vitamin C sustained release dari shaklee bagaimanapun adalah 100% dari bahan semulajadi, dan khasiatnya pula untuk sebiji bersamaan dengan 7.5 biji buah oren. Hal ini diperakui dan boleh buat research untuk lebih percaya. . Nak tau harga promosi atau apa lagi kebaikan Vitamin C dari Shaklee ni, whatsapp atau DM je KakNis. . PM sekarang pun boleh. InsyaAllah KakNis terangkan satu persatu. . No Telefon KakNis macam dalam gamba tu ye. Tak pun bukak je kat profile KakNis @letsmamahanis click link untuk whatsapp tu 😉 . Whatsapp klik link --> http://lmshaklee.wasap.my/ . . . #letsmama  #vitamincshaklee  #vitacplusshaklee  #vitac  #vitamins  #vitaminc  #sayajualvitamin  #shaklee  #shakleemurah  #sayajualshaklee  #shakleebandartasikputeri  #kulitcantik  #kulitsihat  #vitaminkulit  #cantik  #neelofa  #noradanish  #bazarpaknil  #pengantin  #pengantinbaru  #jerawat  #jeragat  #remaja  #kulitlicin  #kulitberseri  #oren  #sustainreleasedvitaminc 
Siapa perlu ambil ESP Shaklee?
1. Ibu mengandung – makanan nutrisi yg terbaik,membantu kehamilan dan perkembangan fetus dengan lebih baik
2. Ibu yang menyusu – mengalakkan dan mengekalkan penghasilan susu. Pengambilan esp yang konsisten sepanjang tempoh penyusuan dapat membantu perkembangan fizikal bayi yang lebih sihatPenghidap kencing manis
3. Kanak-kanak 1 tahun ke atas – sangat sesuai untuk tumbesaran yang sempurna 
4. Pelajar/pekerja/individu dewasa/warga emas - penambah tenaga/energy booster
5. Penghidap kencing manis
6. Lelaki dan wanita –  untuk mencegah dari penyakit
7. Orang yang alergik atau alahan.
8. Wanita ingin menguruskan badan 
@inspireyourbeauty 
011-1091 1745
Siapa perlu ambil ESP Shaklee? 1. Ibu mengandung – makanan nutrisi yg terbaik,membantu kehamilan dan perkembangan fetus dengan lebih baik 2. Ibu yang menyusu – mengalakkan dan mengekalkan penghasilan susu. Pengambilan esp yang konsisten sepanjang tempoh penyusuan dapat membantu perkembangan fizikal bayi yang lebih sihatPenghidap kencing manis 3. Kanak-kanak 1 tahun ke atas – sangat sesuai untuk tumbesaran yang sempurna  4. Pelajar/pekerja/individu dewasa/warga emas - penambah tenaga/energy booster 5. Penghidap kencing manis 6. Lelaki dan wanita –  untuk mencegah dari penyakit 7. Orang yang alergik atau alahan. 8. Wanita ingin menguruskan badan @inspireyourbeauty 011-1091 1745
Hey hey hey!!! Dont miss your chances!! Grab ANY from these five and you will get FREE GIFT!! LIMITED TIME ONLY..
.
.
FIRST PAY FIRST SERVE BASIS😍😍
.
.
postage to all places.. international too 😁
.
.
📲017-3655747
#naturespromiseTESTI #naturepromise #birdnestcoffenp #birdnestcoffeebenefit #amorraskinz #vitaC #skindeliciousscrub #skindeliciousscrubnp #qaysarraproduct #bazaarpaknil #beautyskincare #skincare #international #viral #organic #naturebased #health #healthy
Hey hey hey!!! Dont miss your chances!! Grab ANY from these five and you will get FREE GIFT!! LIMITED TIME ONLY.. . . FIRST PAY FIRST SERVE BASIS😍😍 . . postage to all places.. international too 😁 . . 📲017-3655747 #naturespromiseTESTI  #naturepromise  #birdnestcoffenp  #birdnestcoffeebenefit  #amorraskinz  #vitaC  #skindeliciousscrub  #skindeliciousscrubnp  #qaysarraproduct  #bazaarpaknil  #beautyskincare  #skincare  #international  #viral  #organic  #naturebased  #health  #healthy 
韓國正品
🇰🇷 維他命C面霜 特價 $88🤣 Dr.Vita有專利10%純正維他命C,比一般維他命C產品多出10多倍,塗上去會微微發熱的面霜❗純維他命C在接觸肌膚時會產生活躍的反應😉 親和肌膚、吸收快,我們的皮膚跟身體一樣都很需要維他命C的,可以增強皮膚抵抗力,減少敏感情況。除了可以提亮潤澤、改善暗啞、美白去斑、淡疤淡印外,還有抗衰老功效,增加肌膚彈性,緊緻提升。齊來趕走黑色素!讓肌膚恢復白嫩的生機!

產品說明:(SKU:0292)
韓國 DAYCELL 維他命C面霜 30ML
DAYCELL VITA C CREAM 30ML

適合肌膚:
- 皮膚沒有生機,對肌膚敏感的肌膚
- 水份不足,看起來乾燥的肌膚
- 膚色越來越粗糙沒有彈力的肌膚
- 黑色素沉澱,肌膚暗沉無光的肌膚

主要成份:
維他命C:不僅能美白淡化黑色素給肌膚提供充足的水份,還能促進膠原蛋白形成使皮膚光滑、美白、有彈性。
奇異果提取物:超越蘋果和橙子的豐富維他命C,對美容保養有卓越的效果。
蘆薈汁:鎮靜肌膚,對肌膚水油均衡調節,為皮膚補水保濕。

使用方法:
早晚用完爽膚水和乳液之後取適量,輕輕擦拭在面部。

#澳門韓國代購 #澳門店 #澳門網店 #澳門人 #澳門 #韓國澳門代購 #韓國護膚品 #護膚品 #身體 #保濕 #鎮靜 #面霜 #維他命C #維他命 #korean #beauty #macaoshop #macaushop #macau #macao #daycell #drvita #cream #vitac #whitening #dr.vita

歡迎查詢 #韓國護膚品牌 #正品代購
微信/WhatsApp/Line/Tel:+853 65983055/mwmacaucare
Facebook: https://www.facebook.com/mwmacaucare/
網站: https://www.mwmacaucare.com/
韓國正品 🇰🇷 維他命C面霜 特價 $88🤣 Dr.Vita有專利10%純正維他命C,比一般維他命C產品多出10多倍,塗上去會微微發熱的面霜❗純維他命C在接觸肌膚時會產生活躍的反應😉 親和肌膚、吸收快,我們的皮膚跟身體一樣都很需要維他命C的,可以增強皮膚抵抗力,減少敏感情況。除了可以提亮潤澤、改善暗啞、美白去斑、淡疤淡印外,還有抗衰老功效,增加肌膚彈性,緊緻提升。齊來趕走黑色素!讓肌膚恢復白嫩的生機! 產品說明:(SKU:0292) 韓國 DAYCELL 維他命C面霜 30ML DAYCELL VITA C CREAM 30ML 適合肌膚: - 皮膚沒有生機,對肌膚敏感的肌膚 - 水份不足,看起來乾燥的肌膚 - 膚色越來越粗糙沒有彈力的肌膚 - 黑色素沉澱,肌膚暗沉無光的肌膚 主要成份: 維他命C:不僅能美白淡化黑色素給肌膚提供充足的水份,還能促進膠原蛋白形成使皮膚光滑、美白、有彈性。 奇異果提取物:超越蘋果和橙子的豐富維他命C,對美容保養有卓越的效果。 蘆薈汁:鎮靜肌膚,對肌膚水油均衡調節,為皮膚補水保濕。 使用方法: 早晚用完爽膚水和乳液之後取適量,輕輕擦拭在面部。 #澳門韓國代購  #澳門店  #澳門網店  #澳門人  #澳門  #韓國澳門代購  #韓國護膚品  #護膚品  #身體  #保濕  #鎮靜  #面霜  #維他命C  #維他命  #korean  #beauty  #macaoshop  #macaushop  #macau  #macao  #daycell  #drvita  #cream  #vitac  #whitening  #dr .vita 歡迎查詢 #韓國護膚品牌  #正品代購  微信/WhatsApp/Line/Tel:+853 65983055/mwmacaucare Facebook: https://www.facebook.com/mwmacaucare/ 網站: https://www.mwmacaucare.com/
Aquele #BomDiazinho muito merecido! ☝️😌 Suplementos 💊 📲 @suplementos.com.passos
📲 www.facebook.com/suplementos.com.br

#1aRef #Proteína #ZMA #VitaC #VitaD #Nutrição #Suplementos.com #4Fs #MetodoJP #SegueOProtocolo #SegueOPlano
RAHSIA KECANTIKAN DALAMAN & LUARAN
.
Assalamualaikum..hai.. .
Sebenarnya ramai yang beranggapan nak dapatkan kulit yang cantik hanya perlu tumpukan pada produk luaran sahaja. Bagaimana dengan dalaman kita? Kemungkinan besar, masalah yang berkaitan dengan skin kita bermula daripada faktor hormon, toksin dan pemakanan serta persekitaran kita.
.
So here, #VITAMIN C membantu selesaikan masalah yang terbiasa dihadapi terutama wanita! .
Najwa sendiri pengguna tegar vitamin c. Perubahan kulit setahun lalu memang jauh berbeza dengan yang sekarang..
.
Antara kelebihan produk : .
-MENCERAHKAN
-MENGGEBUKAN
-MELICINKAN -MEMUDARKAN PARUT
.
.
Manfaat #VITAMIN C PLUS
.
👍🏻Merangsang pembentukan kolagen
👍🏻Membantu mencerahkan kulit muka & badan
👍🏻Melambatkan penuaan
👍🏻Mengurangkan kolestrol
👍🏻Merawat masalah kulit
👍🏻Antibiotik semulajadi
👍🏻Membantu masalah insomia & stres
👍🏻Mencegah selsema & demam
👍🏻Merawat masalah jerawat..
👍🏻Kulit lebih licin & radiant
.
.
🍇DAPATKAN SHAKLEE DENGAN BEST PRICE & FREE CONSULTANTION🍇
.
🍇YOUR Shaklee Independent Distributor NAJWA 014 2122876🍇
.
#shakleepengkalanchepa
#terapiinstagram
#shakleekotabharu 
#vitac
RAHSIA KECANTIKAN DALAMAN & LUARAN . Assalamualaikum..hai.. . Sebenarnya ramai yang beranggapan nak dapatkan kulit yang cantik hanya perlu tumpukan pada produk luaran sahaja. Bagaimana dengan dalaman kita? Kemungkinan besar, masalah yang berkaitan dengan skin kita bermula daripada faktor hormon, toksin dan pemakanan serta persekitaran kita. . So here, #VITAMIN  C membantu selesaikan masalah yang terbiasa dihadapi terutama wanita! . Najwa sendiri pengguna tegar vitamin c. Perubahan kulit setahun lalu memang jauh berbeza dengan yang sekarang.. . Antara kelebihan produk : . -MENCERAHKAN -MENGGEBUKAN -MELICINKAN -MEMUDARKAN PARUT . . Manfaat #VITAMIN  C PLUS . 👍🏻Merangsang pembentukan kolagen 👍🏻Membantu mencerahkan kulit muka & badan 👍🏻Melambatkan penuaan 👍🏻Mengurangkan kolestrol 👍🏻Merawat masalah kulit 👍🏻Antibiotik semulajadi 👍🏻Membantu masalah insomia & stres 👍🏻Mencegah selsema & demam 👍🏻Merawat masalah jerawat.. 👍🏻Kulit lebih licin & radiant . . 🍇DAPATKAN SHAKLEE DENGAN BEST PRICE & FREE CONSULTANTION🍇 . 🍇YOUR Shaklee Independent Distributor NAJWA 014 2122876🍇 . #shakleepengkalanchepa  #terapiinstagram  #shakleekotabharu  #vitac 
En 15 días de cuidados de belleza con HYDRA LIFTING la piel se ve rejuvenecida. 😊
85% más tonificada.
90% más firme.
70% más hidratada. .
#treatments #luxury #bodylove #bodylove #moisture #moisturizer #love #shinestop #revitalizing #vitac #antioxidants #young #bodysave #lifestyle #beauty #life #nice #goals #facegoals #tuesday #autumn #picoftheday #goodvives #blue #sun #sea #hidralifting #f4f #mimat #selfcare
Siapa nak shaker hijau?

Sangat comel tau tak!

Cuba 1 tong baru tahu sesuai ke tidak. Sedap ke tidak. 
Rasa soya vanilla yang sedap dicampur minuman kegemaran 😉

Whatsapp saja

0193342290

#esppromo #espshaklee #shakleetamanmelati #shakleeeffeect #smoothies #fruits #freshfruits #berries #strawberry #mango #kiwi #banana #minions #shakleelover #cantikbersama #misikurus #setkurus #flawless #breakfastonthego #smoothies #fruitjuice #healthydrink #soyasedap #soyaviral #soyprotein #healthydiet #fruitssmoothies #resepiESP #vitaC
Siapa nak shaker hijau? Sangat comel tau tak! Cuba 1 tong baru tahu sesuai ke tidak. Sedap ke tidak. Rasa soya vanilla yang sedap dicampur minuman kegemaran 😉 Whatsapp saja 0193342290 #esppromo  #espshaklee  #shakleetamanmelati  #shakleeeffeect  #smoothies  #fruits  #freshfruits  #berries  #strawberry  #mango  #kiwi  #banana  #minions  #shakleelover  #cantikbersama  #misikurus  #setkurus  #flawless  #breakfastonthego  #smoothies  #fruitjuice  #healthydrink  #soyasedap  #soyaviral  #soyprotein  #healthydiet  #fruitssmoothies  #resepiESP  #vitaC 
Breakfast paling senang untuk suami. 
5 minit siap bancuh. Sejuk dan healthy!

Cuba 1 tong baru tahu sesuai ke tidak. Sedap ke tidak. 
Rasa soya vanilla yang sedap dicampur minuman kegemaran 😉

Whatsapp saja

0193342290

#esppromo #espshaklee #shakleetamanmelati #shakleeeffeect #smoothies #fruits #freshfruits #berries #strawberry #mango #kiwi #banana #minions #shakleelover #cantikbersama #misikurus #setkurus #flawless #breakfastonthego #smoothies #fruitjuice #healthydrink #soyasedap #soyaviral #soyprotein #healthydiet #fruitssmoothies #resepiESP #vitaC
Breakfast paling senang untuk suami. 5 minit siap bancuh. Sejuk dan healthy! Cuba 1 tong baru tahu sesuai ke tidak. Sedap ke tidak. Rasa soya vanilla yang sedap dicampur minuman kegemaran 😉 Whatsapp saja 0193342290 #esppromo  #espshaklee  #shakleetamanmelati  #shakleeeffeect  #smoothies  #fruits  #freshfruits  #berries  #strawberry  #mango  #kiwi  #banana  #minions  #shakleelover  #cantikbersama  #misikurus  #setkurus  #flawless  #breakfastonthego  #smoothies  #fruitjuice  #healthydrink  #soyasedap  #soyaviral  #soyprotein  #healthydiet  #fruitssmoothies  #resepiESP  #vitaC 
.
Kebaikan Vitamin C Shaklee
.
❤Tinggi antioksidan untuk melindung kulit daripada pencemaran .
❤Merangsang penghasilan kolagen kulit secara semulajadi (kulit jadi lebih lembut, anjal dan kenyal)
❤Mencerahkan kulit secara semulajadi
❤Mencegah & mengecutkan jerawat
❤Menyekat pigmen penyebab utama jeragat!
.
Hubungi sy utk pertanyaan & order, sy akn reply secepatnya hokey😉
www.wasap.my/60143721095
.
Sebotol 180biji, boleh tahan 6 Bulan, sngt JIMAT & UNTUNG BANYAK
.
#setkecantikanshaklee
#setcantik
#antibodi
#vitac
#setkecantikan
#setcantikshaklee
#setslimmingshaklee
#setjerawatshaklee
#setjeragatshaklee
#vitamincshaklee
#mdmasiashaklee
#shakleeseriiskandar
#shakleetronoh
#shakleebota
#shakleetaiping
#shakleemalaysia
. Kebaikan Vitamin C Shaklee . ❤Tinggi antioksidan untuk melindung kulit daripada pencemaran . ❤Merangsang penghasilan kolagen kulit secara semulajadi (kulit jadi lebih lembut, anjal dan kenyal) ❤Mencerahkan kulit secara semulajadi ❤Mencegah & mengecutkan jerawat ❤Menyekat pigmen penyebab utama jeragat! . Hubungi sy utk pertanyaan & order, sy akn reply secepatnya hokey😉 www.wasap.my/60143721095 . Sebotol 180biji, boleh tahan 6 Bulan, sngt JIMAT & UNTUNG BANYAK . #setkecantikanshaklee  #setcantik  #antibodi  #vitac  #setkecantikan  #setcantikshaklee  #setslimmingshaklee  #setjerawatshaklee  #setjeragatshaklee  #vitamincshaklee  #mdmasiashaklee  #shakleeseriiskandar  #shakleetronoh  #shakleebota  #shakleetaiping  #shakleemalaysia 
Твоей коже не хватает витаминов? Лучшие витамины в сыворотке Vita C - перезарядка энергии ... в симбиозе с вашей кожей!
Москва☎ 8 (495) 308-70-10; 8 (977) 133-58-63. 
Рязань☎ 8 (4912) 96-58-18; 8 (4912) 96-84-94. 
Екатеринбург☎ 8 (343) 287-05-91; 8 (902) 257-10-88. 
Севастополь ☎8 (978) 214-52-72 
Москва🌐: www.meduspehmos.ru 
Рязань🌐: www.meduspeh.com 
Севастополь🌐: www.meduspehcrimea.com 
#VitaC #Dermophisiologique #Italy #дермофизиолоджик #косметика #профессиональнаякосметика #очищениекожилица #meduspeh #Медуспех #Москва #Рязань #Екатеринбург #Севастополь #комецевтика #красота #молодостькожи #natural #beauty #skin #уходзакожей #натурпродукт #суважениемквашейкоже #yourskinourwork
Твоей коже не хватает витаминов? Лучшие витамины в сыворотке Vita C - перезарядка энергии ... в симбиозе с вашей кожей! Москва☎ 8 (495) 308-70-10; 8 (977) 133-58-63. Рязань☎ 8 (4912) 96-58-18; 8 (4912) 96-84-94. Екатеринбург☎ 8 (343) 287-05-91; 8 (902) 257-10-88. Севастополь ☎8 (978) 214-52-72 Москва🌐: www.meduspehmos.ru Рязань🌐: www.meduspeh.com Севастополь🌐: www.meduspehcrimea.com #VitaC  #Dermophisiologique  #Italy  #дермофизиолоджик  #косметика  #профессиональнаякосметика  #очищениекожилица  #meduspeh  #Медуспех  #Москва  #Рязань  #Екатеринбург  #Севастополь  #комецевтика  #красота  #молодостькожи  #natural  #beauty  #skin  #уходзакожей  #натурпродукт  #суважениемквашейкоже  #yourskinourwork 
Kebaikan dan Kelebihan ESP
1. Dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang tidak bersifat keasidan.
2. Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam 
3. Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan
4. Membantu menjadikan kulit lebih berseri dan menganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit.
5. Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan, 
6. Memberi ton warna kulit yang sekata
7. Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu
8. Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan)
9. Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral
10. Rendah lemak, tanpa kolestrol
11. Diproses pada kadar suhu rendah dan menjaga kualiti protin yang tinggi
12. 1tin 850g dihasilkan dari 30kg kcg soya
13. Diproses menggunakan air bukannya alkohol untuk memelihara kandungan isoflavone
14. Protein soya(tumbuhan )lebih mudah dihadam berbanding protein haiwan
15. Membantu mengurangkan risiko kanser, 
16. Bertindak sebagai antioksidan, 
17. Menguatkan sistem imun tubuh, 
18. Mempertingkatkan tahap kolestol baik, 
19. Memelihara kesihatan jantung 
20. Membaiki pigmentasi – membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur, pigmentasi, kedutan dan kesan tua
21. Membaiki memori – meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan
22. Pembekal tenaga – membekal tenaga dengan segera dan meningkatkan  sistem imun, maka ia baik untuk kekal bertenaga, mencegah migrain, insomnia dan tekanan
23. Baik untuk hormon – kacang soya kaya dgn isoflavones. 
24. Membantu merendahkan paras kolestrol, 
25. Mencegah osteoporosis 
26. Membantu pembentukan sel-sel baru.
27. Membantu menyembuhkan gastrik. 
28. Memberi kekenyangan, sesuai untuk diet menguruskan badan.
29. Mempercepatkan pemulihan luka selepas pembedahan.
30. Memudarkan parut
31. Membantu pembinaan tubuh kanak-kanak
32. Kecantikan kulit dan rambut 
@inspireyourbeauty 
011-1091 1745
Kebaikan dan Kelebihan ESP 1. Dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang tidak bersifat keasidan. 2. Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam  3. Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan 4. Membantu menjadikan kulit lebih berseri dan menganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit. 5. Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan,  6. Memberi ton warna kulit yang sekata 7. Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu 8. Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan) 9. Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral 10. Rendah lemak, tanpa kolestrol 11. Diproses pada kadar suhu rendah dan menjaga kualiti protin yang tinggi 12. 1tin 850g dihasilkan dari 30kg kcg soya 13. Diproses menggunakan air bukannya alkohol untuk memelihara kandungan isoflavone 14. Protein soya(tumbuhan )lebih mudah dihadam berbanding protein haiwan 15. Membantu mengurangkan risiko kanser,  16. Bertindak sebagai antioksidan,  17. Menguatkan sistem imun tubuh,  18. Mempertingkatkan tahap kolestol baik,  19. Memelihara kesihatan jantung  20. Membaiki pigmentasi – membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur, pigmentasi, kedutan dan kesan tua 21. Membaiki memori – meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan 22. Pembekal tenaga – membekal tenaga dengan segera dan meningkatkan  sistem imun, maka ia baik untuk kekal bertenaga, mencegah migrain, insomnia dan tekanan 23. Baik untuk hormon – kacang soya kaya dgn isoflavones.  24. Membantu merendahkan paras kolestrol,  25. Mencegah osteoporosis  26. Membantu pembentukan sel-sel baru. 27. Membantu menyembuhkan gastrik.  28. Memberi kekenyangan, sesuai untuk diet menguruskan badan. 29. Mempercepatkan pemulihan luka selepas pembedahan. 30. Memudarkan parut 31. Membantu pembinaan tubuh kanak-kanak 32. Kecantikan kulit dan rambut @inspireyourbeauty 011-1091 1745
Estilo e conforto juntos? Cropped Colcci e legging Vestem, combina com dia e noite!! 📦🚚✔️ Enviamos para todo o Brasil ✔️ 👏👏#photooftheday #beautiful #fashion #style #fitness #gym #fit #lifestyle #roupafitness #vitac #vitacfit #lookdodia #instafashion #30tododia #vidasaudavel #instafit #love #instagood #roupafitnessonline #gymlovers #roupafitnessfeminina
Variedades de Legging Labellamafia da linha proatletic e hardcoreladies!! 📦🚚✔️ Enviamos para todo o Brasil ✔️ 👏👏#photooftheday #beautiful #fashion #style #fitness #gym #fit #lifestyle #roupafitness #vitac #vitacfit #lookdodia #instafashion #30tododia #vidasaudavel #instafit #love #instagood #roupafitnessonline #gymlovers #roupafitnessfeminina
❤️❤️❤️ Thứ 2🤘là ngày đầu tuần
Bé đã Ship hết .... Rất nhiều đơn hàng Khách Yêu đặt hôm nay 😍😍😍
Mặc dù trời mưa bão nhưng khi các Ty gọi đặt hàng Shipper nhà Em vẫn nhiệt tình ship đến ngay ạ.
Cảm ơn các Ty nhiều nhiều nha ❤️❤️❤️
#ĐơnhàngTMV_SPA_SỈ_LẺ 😘😘😘
📢📢📢 Chỉ còn 4 ngày nữa thôi là hết Chương Trình KM 20-10 các TY lưu ý ib Em để nhận được giá Tốt Nhất nha 💝💝💝
Hotline : 0969943656
#histolab
#HistolabMỹPhẩmChínhHãng
#MỹphẩmSpa
#VitaC
#tếbàogốcBioStem
#HàHistolab
#ShopMỹPhẩmHQ
❤️❤️❤️ Thứ 2🤘là ngày đầu tuần Bé đã Ship hết .... Rất nhiều đơn hàng Khách Yêu đặt hôm nay 😍😍😍 Mặc dù trời mưa bão nhưng khi các Ty gọi đặt hàng Shipper nhà Em vẫn nhiệt tình ship đến ngay ạ. Cảm ơn các Ty nhiều nhiều nha ❤️❤️❤️ #ĐơnhàngTMV_SPA_SỈ_LẺ  😘😘😘 📢📢📢 Chỉ còn 4 ngày nữa thôi là hết Chương Trình KM 20-10 các TY lưu ý ib Em để nhận được giá Tốt Nhất nha 💝💝💝 Hotline : 0969943656 #histolab  #HistolabMỹPhẩmChínhHãng  #MỹphẩmSpa  #VitaC  #tếbàogốcBioStem  #HàHistolab  #ShopMỹPhẩmHQ 
Testimoni: VITA-C
KHASIAT VIT C SHAKLEE:
.
💐Merangsang pembentukan colagen
💐Memperbaiki simptom pendarahan spt gusi berdarah,  lebam
💐Membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman
💐Membantu mengurangkan kolestrol dan tekanan darah
💐Membantu meningkatkan sistem imun
💐Membantu memperbaiki masalah insomnia, stress
💐Membantu mengurangkan symptom flu dan selesema
💐Membantu mencerahkan kulit,  melambatkan penuaan
💐Merangsang pengeluaran T-cells untuk membantu melawan kanser
💐Membina sel darah merah yang sihat untuk penyerapan zat besi yang baik
.
WhatsApp:  011-27885674
#shakleebysyaf #shakleemalaysia #shakleejohor #shakleejb #shakleeskudai #shakleetmnu #shakleeutm #shakleehargastudent #shakleesingapore #shakleemurah #followforfollow #followback #vitac #vitacplus #shakleevitac #shakleevitacplus #vitacshaklee #vitacplusshaklee #vitacmurah #vitacplusmurah #shakleevitacmurah #shakleevitacplusmurah #vitacshakleemurah #vitacplusshakleemurah #shakleetestimoni #testimonishaklee #shakleeeffects
Testimoni: VITA-C KHASIAT VIT C SHAKLEE: . 💐Merangsang pembentukan colagen 💐Memperbaiki simptom pendarahan spt gusi berdarah, lebam 💐Membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman 💐Membantu mengurangkan kolestrol dan tekanan darah 💐Membantu meningkatkan sistem imun 💐Membantu memperbaiki masalah insomnia, stress 💐Membantu mengurangkan symptom flu dan selesema 💐Membantu mencerahkan kulit, melambatkan penuaan 💐Merangsang pengeluaran T-cells untuk membantu melawan kanser 💐Membina sel darah merah yang sihat untuk penyerapan zat besi yang baik . WhatsApp: 011-27885674 #shakleebysyaf  #shakleemalaysia  #shakleejohor  #shakleejb  #shakleeskudai  #shakleetmnu  #shakleeutm  #shakleehargastudent  #shakleesingapore  #shakleemurah  #followforfollow  #followback  #vitac  #vitacplus  #shakleevitac  #shakleevitacplus  #vitacshaklee  #vitacplusshaklee  #vitacmurah  #vitacplusmurah  #shakleevitacmurah  #shakleevitacplusmurah  #vitacshakleemurah  #vitacplusshakleemurah  #shakleetestimoni  #testimonishaklee  #shakleeeffects 
Shaklee: VITA C
Apa yang BESTNYA VITAMIN C ni??
Kelebihan ⤵⤵
🍀Merangsang penghasilan kolagen dalam 
badan untuk kulit lebih anjal dan mulus
🍀Mencerahkan kulit (satu badan tau)
🍀melindungi sel kulit daripada rosaj
🍀selesaikan madalah kulit kusam
🍀kecutkan jerawat
🍀mengurangkan masalah resdung dan alergik
🍀Perlindungan daripada sinar UV
🍀Tona kulit menjadi lebih sekata
🍀Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir
🍀Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
🍀Kulit lebih glowing dan radiant
.
WhatsApp:  011-27885674
#shakleebysyaf #shakleemalaysia #shakleejohor #shakleejb #shakleeskudai #shakleetmnu #shakleeutm #shakleehargastudent #shakleesingapore #shakleemurah #followforfollow #followback #vitac #vitacplus #shakleevitac #shakleevitacplus #vitacshaklee #vitacplusshaklee #vitacmurah #vitacplusmurah #shakleevitacmurah #shakleevitacplusmurah #vitacshakleemurah #vitacplusshakleemurah
Shaklee: VITA C Apa yang BESTNYA VITAMIN C ni?? Kelebihan ⤵⤵ 🍀Merangsang penghasilan kolagen dalam badan untuk kulit lebih anjal dan mulus 🍀Mencerahkan kulit (satu badan tau) 🍀melindungi sel kulit daripada rosaj 🍀selesaikan madalah kulit kusam 🍀kecutkan jerawat 🍀mengurangkan masalah resdung dan alergik 🍀Perlindungan daripada sinar UV 🍀Tona kulit menjadi lebih sekata 🍀Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir 🍀Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan 🍀Kulit lebih glowing dan radiant . WhatsApp: 011-27885674 #shakleebysyaf  #shakleemalaysia  #shakleejohor  #shakleejb  #shakleeskudai  #shakleetmnu  #shakleeutm  #shakleehargastudent  #shakleesingapore  #shakleemurah  #followforfollow  #followback  #vitac  #vitacplus  #shakleevitac  #shakleevitacplus  #vitacshaklee  #vitacplusshaklee  #vitacmurah  #vitacplusmurah  #shakleevitacmurah  #shakleevitacplusmurah  #vitacshakleemurah  #vitacplusshakleemurah 
Shaklee: VITA C
Apa yang BESTNYA VITAMIN C ni??
Kelebihan ⤵⤵
🍀Merangsang penghasilan kolagen dalam 
badan untuk kulit lebih anjal dan mulus
🍀Mencerahkan kulit (satu badan tau)
🍀melindungi sel kulit daripada rosaj
🍀selesaikan madalah kulit kusam
🍀kecutkan jerawat
🍀mengurangkan masalah resdung dan alergik
🍀Perlindungan daripada sinar UV
🍀Tona kulit menjadi lebih sekata
🍀Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir
🍀Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
🍀Kulit lebih glowing dan radiant
.
WhatsApp:  011-27885674
#shakleebysyaf #shakleemalaysia #shakleejohor #shakleejb #shakleeskudai #shakleetmnu #shakleeutm #shakleehargastudent #shakleesingapore #shakleemurah #followforfollow #followback #vitac #vitacplus #shakleevitac #shakleevitacplus #vitacshaklee #vitacplusshaklee #vitacmurah #vitacplusmurah #shakleevitacmurah #shakleevitacplusmurah #vitacshakleemurah #vitacplusshakleemurah
Shaklee: VITA C Apa yang BESTNYA VITAMIN C ni?? Kelebihan ⤵⤵ 🍀Merangsang penghasilan kolagen dalam badan untuk kulit lebih anjal dan mulus 🍀Mencerahkan kulit (satu badan tau) 🍀melindungi sel kulit daripada rosaj 🍀selesaikan madalah kulit kusam 🍀kecutkan jerawat 🍀mengurangkan masalah resdung dan alergik 🍀Perlindungan daripada sinar UV 🍀Tona kulit menjadi lebih sekata 🍀Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir 🍀Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan 🍀Kulit lebih glowing dan radiant . WhatsApp: 011-27885674 #shakleebysyaf  #shakleemalaysia  #shakleejohor  #shakleejb  #shakleeskudai  #shakleetmnu  #shakleeutm  #shakleehargastudent  #shakleesingapore  #shakleemurah  #followforfollow  #followback  #vitac  #vitacplus  #shakleevitac  #shakleevitacplus  #vitacshaklee  #vitacplusshaklee  #vitacmurah  #vitacplusmurah  #shakleevitacmurah  #shakleevitacplusmurah  #vitacshakleemurah  #vitacplusshakleemurah 
Polengando para começar o dia com energia!!! #semgluten #semlactose #glutenfree #VitaC #EAgoraPapito #Polenguinho
💆Sessió de tractaments manuals amb producte professionals de Mesoestetic, marca de confiança amb resultats espectaculars.
💡En una sola sessió la pell més afinada, de textura rica i més lluminosa.💡
🎁Ara de regal un piling natural amb aparatologia gratuït previ a la sessió.
.
.
.

#centreunimedic#mesoestetic#tratamientosfaciales#mascarillas#peeling#mascarafacial#productosesteticos#cosmetica#cosmeticaprofesional#pielluminosa#dermoabrasion#pielperfecta#woman#belleza#belesa#estetica#medicoestetico#esteticamedica#lleida#santcugat#barcelona
💆Sessió de tractaments manuals amb producte professionals de Mesoestetic, marca de confiança amb resultats espectaculars. 💡En una sola sessió la pell més afinada, de textura rica i més lluminosa.💡 🎁Ara de regal un piling natural amb aparatologia gratuït previ a la sessió. . . . #centreunimedic #mesoestetic #tratamientosfaciales #mascarillas #peeling #mascarafacial #productosesteticos #cosmetica #cosmeticaprofesional #pielluminosa #dermoabrasion #pielperfecta #woman #belleza #belesa #estetica #medicoestetico #esteticamedica #lleida #santcugat #barcelona 
Para começar a semana com um look despojado para malhar! O feriado se foi, vamos começar a semana com o pé direito? 📦🚚✔️ Enviamos para todo o Brasil ✔️ 👏👏#photooftheday #beautiful #fashion #style #fitness #gym #fit #lifestyle #roupafitness #vitac #vitacfit #lookdodia #instafashion #30tododia #vidasaudavel #instafit #love #instagood #roupafitnessonline #gymlovers #roupafitnessfeminina
Bila badan sihat... cergas dan bertenaga.. macam-macam kerja boleh buatkan.. .
.
Bila sihat itu mahal harganya... Mana lagi bernilai?
.
.
.
Lagi dan lagi... mereka PILIH PRODUK YANG TERBAIK untuk dalaman dan luaran juga.. anda pula bagaimana??? .
.
.
Order? .
Fast order? Dm or text direct di 0175836865
.
.
www.mommylina.blogspot.com
.
#shakleekulim 
#shaklee #pengedarshaklee 
#shakleemalaysia 
#skincare #darahtinggi #kolestrol
#shakleekl #shakleeutm 
#shakleemurah
.
#jerawat #jeragat #diabetis 
#berminyak #vivix #vivixshaklee
#shakleebrunei #bruneistore #agenbrunei #stokisdiperlukan #skincare #kulitcantik #kulitputih #kulitkusam #vitac #vitamins #vitaminc  #kecantikanwanita #glacomplex #jomcantik
Bila badan sihat... cergas dan bertenaga.. macam-macam kerja boleh buatkan.. . . Bila sihat itu mahal harganya... Mana lagi bernilai? . . . Lagi dan lagi... mereka PILIH PRODUK YANG TERBAIK untuk dalaman dan luaran juga.. anda pula bagaimana??? . . . Order? . Fast order? Dm or text direct di 0175836865 . . www.mommylina.blogspot.com . #shakleekulim  #shaklee  #pengedarshaklee  #shakleemalaysia  #skincare  #darahtinggi  #kolestrol  #shakleekl  #shakleeutm  #shakleemurah  . #jerawat  #jeragat  #diabetis  #berminyak  #vivix  #vivixshaklee  #shakleebrunei  #bruneistore  #agenbrunei  #stokisdiperlukan  #skincare  #kulitcantik  #kulitputih  #kulitkusam  #vitac  #vitamins  #vitaminc  #kecantikanwanita  #glacomplex  #jomcantik 
Bila badan sihat... cergas dan bertenaga.. macam-macam kerja boleh buatkan.. .
.
Bila sihat itu mahal harganya... Mana lagi bernilai?
.
.
.
Lagi dan lagi... mereka PILIH PRODUK YANG TERBAIK untuk dalaman dan luaran juga.. anda pula bagaimana??? .
.
.
Order? .
Fast order? Dm or text direct di 0175836865
.
.
www.mommylina.blogspot.com
.
#shakleekulim 
#shaklee #pengedarshaklee 
#shakleemalaysia 
#skincare #darahtinggi #kolestrol
#shakleekl #shakleeutm 
#shakleemurah
.
#jerawat #jeragat #diabetis 
#berminyak #vivix #vivixshaklee
#shakleebrunei #bruneistore #agenbrunei #stokisdiperlukan #skincare #kulitcantik #kulitputih #kulitkusam #vitac #vitamins #vitaminc  #kecantikanwanita #glacomplex #jomcantik
Bila badan sihat... cergas dan bertenaga.. macam-macam kerja boleh buatkan.. . . Bila sihat itu mahal harganya... Mana lagi bernilai? . . . Lagi dan lagi... mereka PILIH PRODUK YANG TERBAIK untuk dalaman dan luaran juga.. anda pula bagaimana??? . . . Order? . Fast order? Dm or text direct di 0175836865 . . www.mommylina.blogspot.com . #shakleekulim  #shaklee  #pengedarshaklee  #shakleemalaysia  #skincare  #darahtinggi  #kolestrol  #shakleekl  #shakleeutm  #shakleemurah  . #jerawat  #jeragat  #diabetis  #berminyak  #vivix  #vivixshaklee  #shakleebrunei  #bruneistore  #agenbrunei  #stokisdiperlukan  #skincare  #kulitcantik  #kulitputih  #kulitkusam  #vitac  #vitamins  #vitaminc  #kecantikanwanita  #glacomplex  #jomcantik 
D.E.G.I.L
.
Dah beli banyak produk dekat farmasi, dah pakai banyak jenis produk dah. Tapi jerawat masih berleluasa. .
.
Kalau baik pun kejap je jerawat kurang lepastu banyak semula. Sedih sedih.
.
.
Jom jadikan shaklee sebagai produk terakhir korang! Shaklee ni bebas bahan kimia berbahaya dan yang penting halal.
.
.
Vita C
🌸melawan bakteria penyebab jerawat
🌸mengecutkan jerawat
.
Alfalfa complex
🌸menyingkirkan toksin berkumpul
🌸bantu detoks
.
.
Norhanifah
0137196248

#shaklee #shakleepagoh #shakleemuar #promosishaklee2017 #dropship #membershipshaklee #alfalfacomplex #vitaC
D.E.G.I.L . Dah beli banyak produk dekat farmasi, dah pakai banyak jenis produk dah. Tapi jerawat masih berleluasa. . . Kalau baik pun kejap je jerawat kurang lepastu banyak semula. Sedih sedih. . . Jom jadikan shaklee sebagai produk terakhir korang! Shaklee ni bebas bahan kimia berbahaya dan yang penting halal. . . Vita C 🌸melawan bakteria penyebab jerawat 🌸mengecutkan jerawat . Alfalfa complex 🌸menyingkirkan toksin berkumpul 🌸bantu detoks . . Norhanifah 0137196248 #shaklee  #shakleepagoh  #shakleemuar  #promosishaklee2017  #dropship  #membershipshaklee  #alfalfacomplex  #vitaC 
Anak saya sering mengadu kulit berjerawat.

Hari berganti hari, bulan berganti bulan. Mungkin dia stress kerana PT3. Jerawat dia semakin memBATU. Dia degil, dia picit lagi konon nak bagi kecut. Tapi jerawat semakin merebak.

Suatu hari pernah 2-3 orang tegur  dia sudah tidak hensem. Dia semakin tekanan.

Kemudian dia mula rajin menggoogle petua hilangkan jerawat.

Dia cuba beberapa petua seperti masker lidah buaya, masker buah delima, masker bedak sejuk, tapi usaha dia sia-sia. 
Pernah suatu hari tu dia balik dari sekolah, pandang cermin dan terus menangis. Nampak dia terlalu tertekan dan malu pergi sekolah.

Finally dia dengar juga nasihat mama dia, supaya amalkan SR Vita C Plus Shaklee. Minum banyak air kosong, buat kerja sekolah awal2 supaya boleh tidur awal dan jangan picit jerawat.

Alhamdulillah... anda lihatlah sendiri hasilnya selepas 14 hari. Jerawat sudah kecut, tidak meninggalkan bekas hitam dan parut. malah kulit dia semakin cerah. Syukur... Dapatkan SR Vita C Plus Shaklee sekarang.

Hubungi 012 2500734
Kak Ren

#srvitacplusshaklee #vitacplusshaklee #vitacshaklee #vitamincshaklee #vitac #vitaminc #jerawathilang #kulitcerah #kosmetikmalaysia #hilangkanjerawat #cerahkankulit
Anak saya sering mengadu kulit berjerawat. Hari berganti hari, bulan berganti bulan. Mungkin dia stress kerana PT3. Jerawat dia semakin memBATU. Dia degil, dia picit lagi konon nak bagi kecut. Tapi jerawat semakin merebak. Suatu hari pernah 2-3 orang tegur dia sudah tidak hensem. Dia semakin tekanan. Kemudian dia mula rajin menggoogle petua hilangkan jerawat. Dia cuba beberapa petua seperti masker lidah buaya, masker buah delima, masker bedak sejuk, tapi usaha dia sia-sia. Pernah suatu hari tu dia balik dari sekolah, pandang cermin dan terus menangis. Nampak dia terlalu tertekan dan malu pergi sekolah. Finally dia dengar juga nasihat mama dia, supaya amalkan SR Vita C Plus Shaklee. Minum banyak air kosong, buat kerja sekolah awal2 supaya boleh tidur awal dan jangan picit jerawat. Alhamdulillah... anda lihatlah sendiri hasilnya selepas 14 hari. Jerawat sudah kecut, tidak meninggalkan bekas hitam dan parut. malah kulit dia semakin cerah. Syukur... Dapatkan SR Vita C Plus Shaklee sekarang. Hubungi 012 2500734 Kak Ren #srvitacplusshaklee  #vitacplusshaklee  #vitacshaklee  #vitamincshaklee  #vitac  #vitaminc  #jerawathilang  #kulitcerah  #kosmetikmalaysia  #hilangkanjerawat  #cerahkankulit 
Apa Kelebihan Vitamin C ni sebenarnya...ok jom tgk skit...
✅Meransang pembentukan kolagen
✅ Membantu mengekalkan kulit yang awet muda
✅ Mencerahkan kulit secara semulajadi
✅ Mengecilkan pori- pori muka
✅ Mencerahkan kulit secara sekata
✅ Merawat tona kulit tak sekata
✅ Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir
✅ Mengurangkan gejala kulit kusam
✅ Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri- seri
✅ Kelihatan lebih muda dari usia sebenar
✅ Membantu mengecutkan jerawat
✅ Mengatasi masalah kulit berminyak
✅ Menjadikan kulit lebih lembut dan halus
✅ Menguatkan imunisasi badan
✅ Mengurangkan simptom demam
✅ Mengurangkan kesan sunburn
✅ Mengurangkan dan mengelak daripada uban
✅ Mengawal kompiklasi diabetes
✅ Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
✅ Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
✅ Membantu penghasilan kolagen dalam badan
✅ Menjadikan kulit lebih gebu
✅ Membantu kulit sensitif seperti resdung dan ekzema
✅ Merendahkan tekanan darah tinggi
✅ Menghalang dari terkena serangan jantung ☎wassap➡019.7211161

#shakleebandarbaruudajb #shakleejb #shakleejbmurah #shakleejohor #codshakleejbnpasirgudang #cod_jb #codjb #pengedarshakleejohorbharu #codbandarbaruudajb #codbandartenggara #VitaminCShaklee #vitacplus #vitacplusshakleemurah #hargamurahgila #hargamahasiswa #vitac #kulitkasarkering #kulitcantikgebu #lukacepatkering #bazarpaknilmurah
Apa Kelebihan Vitamin C ni sebenarnya...ok jom tgk skit... ✅Meransang pembentukan kolagen ✅ Membantu mengekalkan kulit yang awet muda ✅ Mencerahkan kulit secara semulajadi ✅ Mengecilkan pori- pori muka ✅ Mencerahkan kulit secara sekata ✅ Merawat tona kulit tak sekata ✅ Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir ✅ Mengurangkan gejala kulit kusam ✅ Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri- seri ✅ Kelihatan lebih muda dari usia sebenar ✅ Membantu mengecutkan jerawat ✅ Mengatasi masalah kulit berminyak ✅ Menjadikan kulit lebih lembut dan halus ✅ Menguatkan imunisasi badan ✅ Mengurangkan simptom demam ✅ Mengurangkan kesan sunburn ✅ Mengurangkan dan mengelak daripada uban ✅ Mengawal kompiklasi diabetes ✅ Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan ✅ Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka ✅ Membantu penghasilan kolagen dalam badan ✅ Menjadikan kulit lebih gebu ✅ Membantu kulit sensitif seperti resdung dan ekzema ✅ Merendahkan tekanan darah tinggi ✅ Menghalang dari terkena serangan jantung ☎wassap➡019.7211161 #shakleebandarbaruudajb  #shakleejb  #shakleejbmurah  #shakleejohor  #codshakleejbnpasirgudang  #cod_jb  #codjb  #pengedarshakleejohorbharu  #codbandarbaruudajb  #codbandartenggara  #VitaminCShaklee  #vitacplus  #vitacplusshakleemurah  #hargamurahgila  #hargamahasiswa  #vitac  #kulitkasarkering  #kulitcantikgebu  #lukacepatkering  #bazarpaknilmurah 
Testimoni: VITA-C
KHASIAT VIT C SHAKLEE:
.
💐Merangsang pembentukan colagen
💐Memperbaiki simptom pendarahan spt gusi berdarah,  lebam
💐Membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman
💐Membantu mengurangkan kolestrol dan tekanan darah
💐Membantu meningkatkan sistem imun
💐Membantu memperbaiki masalah insomnia, stress
💐Membantu mengurangkan symptom flu dan selesema
💐Membantu mencerahkan kulit,  melambatkan penuaan
💐Merangsang pengeluaran T-cells untuk membantu melawan kanser
💐Membina sel darah merah yang sihat untuk penyerapan zat besi yang baik
.
WhatsApp:  011-27885674
#shakleebysyaf #shakleemalaysia #shakleejohor #shakleejb #shakleeskudai #shakleetmnu #shakleeutm #shakleehargastudent #shakleesingapore #shakleemurah #followforfollow #followback #vitac #vitacplus #shakleevitac #shakleevitacplus #vitacshaklee #vitacplusshaklee #vitacmurah #vitacplusmurah #shakleevitacmurah #shakleevitacplusmurah #vitacshakleemurah #vitacplusshakleemurah #shakleetestimoni #testimonishaklee #shakleeeffects
Testimoni: VITA-C KHASIAT VIT C SHAKLEE: . 💐Merangsang pembentukan colagen 💐Memperbaiki simptom pendarahan spt gusi berdarah, lebam 💐Membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman 💐Membantu mengurangkan kolestrol dan tekanan darah 💐Membantu meningkatkan sistem imun 💐Membantu memperbaiki masalah insomnia, stress 💐Membantu mengurangkan symptom flu dan selesema 💐Membantu mencerahkan kulit, melambatkan penuaan 💐Merangsang pengeluaran T-cells untuk membantu melawan kanser 💐Membina sel darah merah yang sihat untuk penyerapan zat besi yang baik . WhatsApp: 011-27885674 #shakleebysyaf  #shakleemalaysia  #shakleejohor  #shakleejb  #shakleeskudai  #shakleetmnu  #shakleeutm  #shakleehargastudent  #shakleesingapore  #shakleemurah  #followforfollow  #followback  #vitac  #vitacplus  #shakleevitac  #shakleevitacplus  #vitacshaklee  #vitacplusshaklee  #vitacmurah  #vitacplusmurah  #shakleevitacmurah  #shakleevitacplusmurah  #vitacshakleemurah  #vitacplusshakleemurah  #shakleetestimoni  #testimonishaklee  #shakleeeffects 
Shaklee: VITA C
Apa yang BESTNYA VITAMIN C ni??
Kelebihan ⤵⤵
🍀Merangsang penghasilan kolagen dalam 
badan untuk kulit lebih anjal dan mulus
🍀Mencerahkan kulit (satu badan tau)
🍀melindungi sel kulit daripada rosaj
🍀selesaikan madalah kulit kusam
🍀kecutkan jerawat
🍀mengurangkan masalah resdung dan alergik
🍀Perlindungan daripada sinar UV
🍀Tona kulit menjadi lebih sekata
🍀Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir
🍀Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
🍀Kulit lebih glowing dan radiant
.
WhatsApp:  011-27885674
#shakleebysyaf #shakleemalaysia #shakleejohor #shakleejb #shakleeskudai #shakleetmnu #shakleeutm #shakleehargastudent #shakleesingapore #shakleemurah #followforfollow #followback #vitac #vitacplus #shakleevitac #shakleevitacplus #vitacshaklee #vitacplusshaklee #vitacmurah #vitacplusmurah #shakleevitacmurah #shakleevitacplusmurah #vitacshakleemurah #vitacplusshakleemurah
Shaklee: VITA C Apa yang BESTNYA VITAMIN C ni?? Kelebihan ⤵⤵ 🍀Merangsang penghasilan kolagen dalam badan untuk kulit lebih anjal dan mulus 🍀Mencerahkan kulit (satu badan tau) 🍀melindungi sel kulit daripada rosaj 🍀selesaikan madalah kulit kusam 🍀kecutkan jerawat 🍀mengurangkan masalah resdung dan alergik 🍀Perlindungan daripada sinar UV 🍀Tona kulit menjadi lebih sekata 🍀Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir 🍀Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan 🍀Kulit lebih glowing dan radiant . WhatsApp: 011-27885674 #shakleebysyaf  #shakleemalaysia  #shakleejohor  #shakleejb  #shakleeskudai  #shakleetmnu  #shakleeutm  #shakleehargastudent  #shakleesingapore  #shakleemurah  #followforfollow  #followback  #vitac  #vitacplus  #shakleevitac  #shakleevitacplus  #vitacshaklee  #vitacplusshaklee  #vitacmurah  #vitacplusmurah  #shakleevitacmurah  #shakleevitacplusmurah  #vitacshakleemurah  #vitacplusshakleemurah 
Shaklee: VITA C
Apa yang BESTNYA VITAMIN C ni??
Kelebihan ⤵⤵
🍀Merangsang penghasilan kolagen dalam 
badan untuk kulit lebih anjal dan mulus
🍀Mencerahkan kulit (satu badan tau)
🍀melindungi sel kulit daripada rosaj
🍀selesaikan madalah kulit kusam
🍀kecutkan jerawat
🍀mengurangkan masalah resdung dan alergik
🍀Perlindungan daripada sinar UV
🍀Tona kulit menjadi lebih sekata
🍀Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir
🍀Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
🍀Kulit lebih glowing dan radiant
.
WhatsApp:  011-27885674
#shakleebysyaf #shakleemalaysia #shakleejohor #shakleejb #shakleeskudai #shakleetmnu #shakleeutm #shakleehargastudent #shakleesingapore #shakleemurah #followforfollow #followback #vitac #vitacplus #shakleevitac #shakleevitacplus #vitacshaklee #vitacplusshaklee #vitacmurah #vitacplusmurah #shakleevitacmurah #shakleevitacplusmurah #vitacshakleemurah #vitacplusshakleemurah
Shaklee: VITA C Apa yang BESTNYA VITAMIN C ni?? Kelebihan ⤵⤵ 🍀Merangsang penghasilan kolagen dalam badan untuk kulit lebih anjal dan mulus 🍀Mencerahkan kulit (satu badan tau) 🍀melindungi sel kulit daripada rosaj 🍀selesaikan madalah kulit kusam 🍀kecutkan jerawat 🍀mengurangkan masalah resdung dan alergik 🍀Perlindungan daripada sinar UV 🍀Tona kulit menjadi lebih sekata 🍀Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir 🍀Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan 🍀Kulit lebih glowing dan radiant . WhatsApp: 011-27885674 #shakleebysyaf  #shakleemalaysia  #shakleejohor  #shakleejb  #shakleeskudai  #shakleetmnu  #shakleeutm  #shakleehargastudent  #shakleesingapore  #shakleemurah  #followforfollow  #followback  #vitac  #vitacplus  #shakleevitac  #shakleevitacplus  #vitacshaklee  #vitacplusshaklee  #vitacmurah  #vitacplusmurah  #shakleevitacmurah  #shakleevitacplusmurah  #vitacshakleemurah  #vitacplusshakleemurah 
VITAMIN C
.
.
Ianya tak boleh dihasilkan sendiri oleh tubuh badan kita
.
.
Ia juga tidak boleh disimpan dalam tubuh badan kita
.
.
So, hari2 kita kena consume vitamin C
.
.
Kalau jenis yang tak jaga makan, amalkan telan sebiji Vitamin C Shaklee sehari.pun dah cukup
.
.
Sebotol tahan 6 bulan
.
.
Psss...kalau uol amik collagen tapi takde amik vitamin C memang rugi besar tau. Sebab vitamin C lah yang membantu pembentukan kolagen dalam badan kita
.
.
#VitaminC
#VitaC 
#VitaCShaklee 
#Shaklee
#ShakleeJohor
#ShakleeBatuPahat
#ShakleeJohorBahru
#ShakleeMurah
VITAMIN C . . Ianya tak boleh dihasilkan sendiri oleh tubuh badan kita . . Ia juga tidak boleh disimpan dalam tubuh badan kita . . So, hari2 kita kena consume vitamin C . . Kalau jenis yang tak jaga makan, amalkan telan sebiji Vitamin C Shaklee sehari.pun dah cukup . . Sebotol tahan 6 bulan . . Psss...kalau uol amik collagen tapi takde amik vitamin C memang rugi besar tau. Sebab vitamin C lah yang membantu pembentukan kolagen dalam badan kita . . #VitaminC  #VitaC  #VitaCShaklee  #Shaklee  #ShakleeJohor  #ShakleeBatuPahat  #ShakleeJohorBahru  #ShakleeMurah 
Siapa yang perlukan ESP? 
Mak?
Ayah?
Kakak?
Awak?

Cuba 1 tong baru tahu sesuai ke tidak. Sedap ke tidak. 
Rasa soya vanilla yang sedap dicampur minuman kegemaran 😉

Whatsapp saja

0193342290

#esppromo #espshaklee #shakleetamanmelati #shakleeeffeect #smoothies #fruits #freshfruits #berries #strawberry #mango #kiwi #banana #minions #shakleelover #cantikbersama #misikurus #setkurus #flawless #breakfastonthego #smoothies #fruitjuice #healthydrink #soyasedap #soyaviral #soyprotein #healthydiet #fruitssmoothies #resepiESP #vitaC
Siapa yang perlukan ESP? Mak? Ayah? Kakak? Awak? Cuba 1 tong baru tahu sesuai ke tidak. Sedap ke tidak. Rasa soya vanilla yang sedap dicampur minuman kegemaran 😉 Whatsapp saja 0193342290 #esppromo  #espshaklee  #shakleetamanmelati  #shakleeeffeect  #smoothies  #fruits  #freshfruits  #berries  #strawberry  #mango  #kiwi  #banana  #minions  #shakleelover  #cantikbersama  #misikurus  #setkurus  #flawless  #breakfastonthego  #smoothies  #fruitjuice  #healthydrink  #soyasedap  #soyaviral  #soyprotein  #healthydiet  #fruitssmoothies  #resepiESP  #vitaC 
💖Kebaikan Vivix Shaklee💖

Pasti buat anda jatuh chenta dengan VIVIX SHAKLEE 💘 🍇Menggalakan penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan 🍇Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius 🍇Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung 🍇Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis 🍇Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf 🍇Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk - merawat azhameir 🍇Membantu merawat penyakit parkinson 🍇Membantu memulihkan penyakit strok - angin ahmar 🍇Meningkatkan kesihatan imum badan 🍇Menggalakan kesihatan keseluruhan

Ok selain dari ambil vivix..badan kita juga memerlukan vitamin2 lain dan protein yang tak dapat dalam makanan ruji dan vivix.. So..nak buat macam mana??
Ambil Set Asas shaklee..
🍃 Vitamin C
🍃 B-Complex
🍃 Vita-Lea(multi vitamin)

Apa bestnyaa set asas ni ??
👑VITAMIN C
-membantu penyembuhan tisu(anti-oksida)
-mengurangkan risiko terkena demam atau selsema 👑B-COMPLEX (ASID FOLIK)
-Anti Stress
-Elak Meroyan(post natal blues)
-Menstabilkan hormon
-menghalang dari risiko kanser n strok 👑VITA-LEA(MULTI VITAMIN)
-Membekalkan vitamin & mineral -mengelakkan masalah anemia
-meningkatkan kecerdasan mental dan ketahanan badan

See...menarik kan?
💥VIVIX + SET ASAS SHAKLEE MELETOPP!!💥 @inspireyourbeauty 
011-1091 1745
Trusted Leader Shaklee
💖Kebaikan Vivix Shaklee💖 Pasti buat anda jatuh chenta dengan VIVIX SHAKLEE 💘 🍇Menggalakan penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan 🍇Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius 🍇Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung 🍇Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis 🍇Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf 🍇Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk - merawat azhameir 🍇Membantu merawat penyakit parkinson 🍇Membantu memulihkan penyakit strok - angin ahmar 🍇Meningkatkan kesihatan imum badan 🍇Menggalakan kesihatan keseluruhan Ok selain dari ambil vivix..badan kita juga memerlukan vitamin2 lain dan protein yang tak dapat dalam makanan ruji dan vivix.. So..nak buat macam mana?? Ambil Set Asas shaklee.. 🍃 Vitamin C 🍃 B-Complex 🍃 Vita-Lea(multi vitamin) Apa bestnyaa set asas ni ?? 👑VITAMIN C -membantu penyembuhan tisu(anti-oksida) -mengurangkan risiko terkena demam atau selsema 👑B-COMPLEX (ASID FOLIK) -Anti Stress -Elak Meroyan(post natal blues) -Menstabilkan hormon -menghalang dari risiko kanser n strok 👑VITA-LEA(MULTI VITAMIN) -Membekalkan vitamin & mineral -mengelakkan masalah anemia -meningkatkan kecerdasan mental dan ketahanan badan See...menarik kan? 💥VIVIX + SET ASAS SHAKLEE MELETOPP!!💥 @inspireyourbeauty 011-1091 1745 Trusted Leader Shaklee
WOW!!
7 ¹/² BIJI BUAH OREN SEKALI DENGAN KULIT?

SETIAP HARI? 😱

Mimi tak sanggup.

Memang la oren tu sedap.
Tapi bab kena makan sekali dengan kulit tu yang lemah sikit.

Telan Vit C Shaklee kan senang.

Dah dapat manfaat 7 ¹/² biji oren tu 😉

APA KELEBIHAN VIT C?
.
.
🌿perlindungan daripada sinar UV
🌿tona kulit menjadi lebih sekata
🌿mengurangkan masalah SUNBURN
🌿mengecutkan JERAWAT
🌿mengantikan tisu yang rosak & cepat dalam penyembuhan luka
🌿atasi masalah jerawat pasir (jerawat nasi)
🌿mengurangkan kedutan & anti aging!
🌿mencerahkan kulit secara kesuluruhan badan especially kulit muka!😍
🌿muka lebih glowing!
🌿membantu masalah RESDUNG & ECZEMA
🌿membantu dalam penghasilan collagen dalam badan

#PromoOktober
#misisihat
#misicantik
#natural
#healthynbeauty
#mmg
#esp #vitaC #vitaminC #VitC
#jelitajutawan
WOW!! 7 ¹/² BIJI BUAH OREN SEKALI DENGAN KULIT? SETIAP HARI? 😱 Mimi tak sanggup. Memang la oren tu sedap. Tapi bab kena makan sekali dengan kulit tu yang lemah sikit. Telan Vit C Shaklee kan senang. Dah dapat manfaat 7 ¹/² biji oren tu 😉 APA KELEBIHAN VIT C? . . 🌿perlindungan daripada sinar UV 🌿tona kulit menjadi lebih sekata 🌿mengurangkan masalah SUNBURN 🌿mengecutkan JERAWAT 🌿mengantikan tisu yang rosak & cepat dalam penyembuhan luka 🌿atasi masalah jerawat pasir (jerawat nasi) 🌿mengurangkan kedutan & anti aging! 🌿mencerahkan kulit secara kesuluruhan badan especially kulit muka!😍 🌿muka lebih glowing! 🌿membantu masalah RESDUNG & ECZEMA 🌿membantu dalam penghasilan collagen dalam badan #PromoOktober  #misisihat  #misicantik  #natural  #healthynbeauty  #mmg  #esp  #vitaC  #vitaminC  #VitC  #jelitajutawan 
Trabalhar assim é easy mode.... #vitaC #ashivatasolta #devochka  #brasiliaonvibe #sobclub #fbi #serviçosecreto
Tak da ke yang nak kulit sihat macam ni?😆
Jerawat dah hilang dan kulit pun makin berseri
Wah..
Ni penangan Esp + Vita c + Vita e 😍😍
.
.
#jerawat #kulit #sihat #berseri #esp #vitac #vitae
🌱Ihneď k odberu 🌸Kolagén
🍀Chlorofyl
🌞Deň
💧Aloe
⭐️VitaC

Bližšie info o produktoch a ich užívaní rada poskytnem 📩🙏🏻 Osobný odber Martin
Alebo poštou

#duolife#supplement#liquid#organic#prevention#fit#health#healthy#zdravie#vyziva#kosti#klby#imunita#kids#deti#women#men#lifestyle#slovakia#chlorophyll#aloe#vitac#kolagen#collagen#dnespijem#dnesjembio#dnesjemvegan
Set menurunkan paras kolestrol jahat !!!!!!
.
#omegaguard #vitaC
.
Nak tahu berkesan ke tidak. .okayyy. Sebelum nak consume set ni jangan lupa check darah korang dulu ya. Tengok paras kolestrol tu. . .!!!!
.
Kemudian. Setelah consume set Kolestrol ni secara KONSISTANT , check pulak darah tu dan lihat paras kolestrol selepas mengamalkannya. .
INSHAALLAH. . Usaha. . Jaga pemakanan . . Makan suplement secara konsistant!!! Dan lihat hasilnya. . Untung untung nanti Dr nasihat jaga pemakan dulu. Tak payah start ubat dulu yerr. 😍👍🏽👍🏽👍🏽🌸
.
Testimoni diri sendiri biar percaya kat suplement tu. Inshaallah. Dapat membantu 🌸❤🚴🏿‍♀️
Set menurunkan paras kolestrol jahat !!!!!! . #omegaguard  #vitaC  . Nak tahu berkesan ke tidak. .okayyy. Sebelum nak consume set ni jangan lupa check darah korang dulu ya. Tengok paras kolestrol tu. . .!!!! . Kemudian. Setelah consume set Kolestrol ni secara KONSISTANT , check pulak darah tu dan lihat paras kolestrol selepas mengamalkannya. . INSHAALLAH. . Usaha. . Jaga pemakanan . . Makan suplement secara konsistant!!! Dan lihat hasilnya. . Untung untung nanti Dr nasihat jaga pemakan dulu. Tak payah start ubat dulu yerr. 😍👍🏽👍🏽👍🏽🌸 . Testimoni diri sendiri biar percaya kat suplement tu. Inshaallah. Dapat membantu 🌸❤🚴🏿‍♀️
Set menurunkan paras kolestrol jahat !!!!!!
.
#omegaguard #vitaC
.
Nak tahu berkesan ke tidak. .okayyy. Sebelum nak consume set ni jangan lupa check darah korang dulu ya. Tengok paras kolestrol tu. . .!!!!
.
Kemudian. Setelah consume set Kolestrol ni secara KONSISTANT , check pulak darah tu dan lihat paras kolestrol selepas mengamalkannya. .
INSHAALLAH. . Usaha. . Jaga pemakanan . . Makan suplement secara konsistant!!! Dan lihat hasilnya. . Untung untung nanti Dr nasihat jaga pemakan dulu. Tak payah start ubat dulu yerr. 😍👍🏽👍🏽👍🏽🌸
.
Testimoni diri sendiri biar percaya kat suplement tu. Inshaallah. Dapat membantu 🌸❤🚴🏿‍♀️
Set menurunkan paras kolestrol jahat !!!!!! . #omegaguard  #vitaC  . Nak tahu berkesan ke tidak. .okayyy. Sebelum nak consume set ni jangan lupa check darah korang dulu ya. Tengok paras kolestrol tu. . .!!!! . Kemudian. Setelah consume set Kolestrol ni secara KONSISTANT , check pulak darah tu dan lihat paras kolestrol selepas mengamalkannya. . INSHAALLAH. . Usaha. . Jaga pemakanan . . Makan suplement secara konsistant!!! Dan lihat hasilnya. . Untung untung nanti Dr nasihat jaga pemakan dulu. Tak payah start ubat dulu yerr. 😍👍🏽👍🏽👍🏽🌸 . Testimoni diri sendiri biar percaya kat suplement tu. Inshaallah. Dapat membantu 🌸❤🚴🏿‍♀️
🎈Kalau dah Ambil vivix shaklee perlu ke vitamin lain???
Jawapannya..yes!✌🏼
#TuRBOVivix 💖Kebaikan Vivix Shaklee💖

Pasti buat anda jatuh chenta dengan VIVIX SHAKLEE 💘 🍇Menggalakan penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan 🍇Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius 🍇Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung 🍇Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis 🍇Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf 🍇Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk - merawat azhameir 🍇Membantu merawat penyakit parkinson 🍇Membantu memulihkan penyakit strok - angin ahmar 🍇Meningkatkan kesihatan imum badan 🍇Menggalakan kesihatan keseluruhan

Ok selain dari ambil vivix..badan kita juga memerlukan vitamin2 lain dan protein yang tak dapat dalam makanan ruji dan vivix.. So..nak buat macam mana??
Ambil Set Asas shaklee..
🍃 Vitamin C
🍃 B-Complex
🍃 Vita-Lea(multi vitamin)

Apa bestnyaa set asas ni ??
👑VITAMIN C
-membantu penyembuhan tisu(anti-oksida)
-mengurangkan risiko terkena demam atau selsema 👑B-COMPLEX (ASID FOLIK)
-Anti Stress
-Elak Meroyan(post natal blues)
-Menstabilkan hormon
-menghalang dari risiko kanser n strok 👑VITA-LEA(MULTI VITAMIN)
-Membekalkan vitamin & mineral -mengelakkan masalah anemia
-meningkatkan kecerdasan mental dan ketahanan badan

See...menarik kan?
💥VIVIX + SET ASAS SHAKLEE MELETOPP!!💥 011-1091 1745
Trusted Leader Shaklee
🎈Kalau dah Ambil vivix shaklee perlu ke vitamin lain??? Jawapannya..yes!✌🏼 #TuRBOVivix  💖Kebaikan Vivix Shaklee💖 Pasti buat anda jatuh chenta dengan VIVIX SHAKLEE 💘 🍇Menggalakan penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan 🍇Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius 🍇Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung 🍇Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis 🍇Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf 🍇Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk - merawat azhameir 🍇Membantu merawat penyakit parkinson 🍇Membantu memulihkan penyakit strok - angin ahmar 🍇Meningkatkan kesihatan imum badan 🍇Menggalakan kesihatan keseluruhan Ok selain dari ambil vivix..badan kita juga memerlukan vitamin2 lain dan protein yang tak dapat dalam makanan ruji dan vivix.. So..nak buat macam mana?? Ambil Set Asas shaklee.. 🍃 Vitamin C 🍃 B-Complex 🍃 Vita-Lea(multi vitamin) Apa bestnyaa set asas ni ?? 👑VITAMIN C -membantu penyembuhan tisu(anti-oksida) -mengurangkan risiko terkena demam atau selsema 👑B-COMPLEX (ASID FOLIK) -Anti Stress -Elak Meroyan(post natal blues) -Menstabilkan hormon -menghalang dari risiko kanser n strok 👑VITA-LEA(MULTI VITAMIN) -Membekalkan vitamin & mineral -mengelakkan masalah anemia -meningkatkan kecerdasan mental dan ketahanan badan See...menarik kan? 💥VIVIX + SET ASAS SHAKLEE MELETOPP!!💥 011-1091 1745 Trusted Leader Shaklee
🎈Kalau dah Ambil vivix shaklee perlu ke vitamin lain???
Jawapannya..yes!✌🏼
#TuRBOVivix 💖Kebaikan Vivix Shaklee💖

Pasti buat anda jatuh chenta dengan VIVIX SHAKLEE 💘 🍇Menggalakan penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan 🍇Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius 🍇Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung 🍇Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis 🍇Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf 🍇Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk - merawat azhameir 🍇Membantu merawat penyakit parkinson 🍇Membantu memulihkan penyakit strok - angin ahmar 🍇Meningkatkan kesihatan imum badan 🍇Menggalakan kesihatan keseluruhan

Ok selain dari ambil vivix..badan kita juga memerlukan vitamin2 lain dan protein yang tak dapat dalam makanan ruji dan vivix.. So..nak buat macam mana??
Ambil Set Asas shaklee..
🍃 Vitamin C
🍃 B-Complex
🍃 Vita-Lea(multi vitamin)

Apa bestnyaa set asas ni ??
👑VITAMIN C
-membantu penyembuhan tisu(anti-oksida)
-mengurangkan risiko terkena demam atau selsema 👑B-COMPLEX (ASID FOLIK)
-Anti Stress
-Elak Meroyan(post natal blues)
-Menstabilkan hormon
-menghalang dari risiko kanser n strok 👑VITA-LEA(MULTI VITAMIN)
-Membekalkan vitamin & mineral -mengelakkan masalah anemia
-meningkatkan kecerdasan mental dan ketahanan badan

See...menarik kan?
💥VIVIX + SET ASAS SHAKLEE MELETOPP!!💥 @inspireyourbeauty 
011-1091 1745
Trusted Leader Shaklee
🎈Kalau dah Ambil vivix shaklee perlu ke vitamin lain??? Jawapannya..yes!✌🏼 #TuRBOVivix  💖Kebaikan Vivix Shaklee💖 Pasti buat anda jatuh chenta dengan VIVIX SHAKLEE 💘 🍇Menggalakan penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan 🍇Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius 🍇Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung 🍇Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis 🍇Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf 🍇Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk - merawat azhameir 🍇Membantu merawat penyakit parkinson 🍇Membantu memulihkan penyakit strok - angin ahmar 🍇Meningkatkan kesihatan imum badan 🍇Menggalakan kesihatan keseluruhan Ok selain dari ambil vivix..badan kita juga memerlukan vitamin2 lain dan protein yang tak dapat dalam makanan ruji dan vivix.. So..nak buat macam mana?? Ambil Set Asas shaklee.. 🍃 Vitamin C 🍃 B-Complex 🍃 Vita-Lea(multi vitamin) Apa bestnyaa set asas ni ?? 👑VITAMIN C -membantu penyembuhan tisu(anti-oksida) -mengurangkan risiko terkena demam atau selsema 👑B-COMPLEX (ASID FOLIK) -Anti Stress -Elak Meroyan(post natal blues) -Menstabilkan hormon -menghalang dari risiko kanser n strok 👑VITA-LEA(MULTI VITAMIN) -Membekalkan vitamin & mineral -mengelakkan masalah anemia -meningkatkan kecerdasan mental dan ketahanan badan See...menarik kan? 💥VIVIX + SET ASAS SHAKLEE MELETOPP!!💥 @inspireyourbeauty 011-1091 1745 Trusted Leader Shaklee
PROMOSI DTG LAGI..CPT2 SAPA NK LOCKED ODER PUN BLH..HQ BG HARGA PROMOSI SEMPENA DEEPAVALI..
MAI PM@WHATSAPP SIS http://Www.wasap.com/0174661400
#leadermpkedah
#mpsoap
#mpscrub
#vitac
PROMOSI DTG LAGI..CPT2 SAPA NK LOCKED ODER PUN BLH..HQ BG HARGA PROMOSI SEMPENA DEEPAVALI.. MAI PM@WHATSAPP SIS http://Www.wasap.com/0174661400 #leadermpkedah  #mpsoap  #mpscrub  #vitac 
O Naara é um colágeno hidrolisado com 12g por porção. É conhecido como o drink da beleza.
Deixa a pele mais firme e uniforme, unhas e cabelos mais fortes, melhora a disposição, humor e auxilia na imunidade.
Tudo isso devido ao combo de vitamina que tem em sua composição.
Adquira o seu aqui  na clínica por apenas R$120,00.

#naara #colageno #colagenohidrolisado #colagenodabeleza #beautydrink #unhas #cabelos #vitamina #complexob #vitaC #zinco #acidopantotenico #niacina #inunidade #cabelossadios #unhasfortes
O Naara é um colágeno hidrolisado com 12g por porção. É conhecido como o drink da beleza. Deixa a pele mais firme e uniforme, unhas e cabelos mais fortes, melhora a disposição, humor e auxilia na imunidade. Tudo isso devido ao combo de vitamina que tem em sua composição. Adquira o seu aqui na clínica por apenas R$120,00. #naara  #colageno  #colagenohidrolisado  #colagenodabeleza  #beautydrink  #unhas  #cabelos  #vitamina  #complexob  #vitaC  #zinco  #acidopantotenico  #niacina  #inunidade  #cabelossadios  #unhasfortes 
Testimoni: VITA-C
KHASIAT VIT C SHAKLEE:
.
💐Merangsang pembentukan colagen
💐Memperbaiki simptom pendarahan spt gusi berdarah,  lebam
💐Membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman
💐Membantu mengurangkan kolestrol dan tekanan darah
💐Membantu meningkatkan sistem imun
💐Membantu memperbaiki masalah insomnia, stress
💐Membantu mengurangkan symptom flu dan selesema
💐Membantu mencerahkan kulit,  melambatkan penuaan
💐Merangsang pengeluaran T-cells untuk membantu melawan kanser
💐Membina sel darah merah yang sihat untuk penyerapan zat besi yang baik
.
WhatsApp:  011-27885674
#shakleebysyaf #shakleemalaysia #shakleejohor #shakleejb #shakleeskudai #shakleetmnu #shakleeutm #shakleehargastudent #shakleesingapore #shakleemurah #followforfollow #followback #vitac #vitacplus #shakleevitac #shakleevitacplus #vitacshaklee #vitacplusshaklee #vitacmurah #vitacplusmurah #shakleevitacmurah #shakleevitacplusmurah #vitacshakleemurah #vitacplusshakleemurah #shakleetestimoni #testimonishaklee #shakleeeffects
Testimoni: VITA-C KHASIAT VIT C SHAKLEE: . 💐Merangsang pembentukan colagen 💐Memperbaiki simptom pendarahan spt gusi berdarah, lebam 💐Membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman 💐Membantu mengurangkan kolestrol dan tekanan darah 💐Membantu meningkatkan sistem imun 💐Membantu memperbaiki masalah insomnia, stress 💐Membantu mengurangkan symptom flu dan selesema 💐Membantu mencerahkan kulit, melambatkan penuaan 💐Merangsang pengeluaran T-cells untuk membantu melawan kanser 💐Membina sel darah merah yang sihat untuk penyerapan zat besi yang baik . WhatsApp: 011-27885674 #shakleebysyaf  #shakleemalaysia  #shakleejohor  #shakleejb  #shakleeskudai  #shakleetmnu  #shakleeutm  #shakleehargastudent  #shakleesingapore  #shakleemurah  #followforfollow  #followback  #vitac  #vitacplus  #shakleevitac  #shakleevitacplus  #vitacshaklee  #vitacplusshaklee  #vitacmurah  #vitacplusmurah  #shakleevitacmurah  #shakleevitacplusmurah  #vitacshakleemurah  #vitacplusshakleemurah  #shakleetestimoni  #testimonishaklee  #shakleeeffects 
Shaklee: VITA C
Apa yang BESTNYA VITAMIN C ni??
Kelebihan ⤵⤵
🍀Merangsang penghasilan kolagen dalam 
badan untuk kulit lebih anjal dan mulus
🍀Mencerahkan kulit (satu badan tau)
🍀melindungi sel kulit daripada rosaj
🍀selesaikan madalah kulit kusam
🍀kecutkan jerawat
🍀mengurangkan masalah resdung dan alergik
🍀Perlindungan daripada sinar UV
🍀Tona kulit menjadi lebih sekata
🍀Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir
🍀Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
🍀Kulit lebih glowing dan radiant
.
WhatsApp:  011-27885674
#shakleebysyaf #shakleemalaysia #shakleejohor #shakleejb #shakleeskudai #shakleetmnu #shakleeutm #shakleehargastudent #shakleesingapore #shakleemurah #followforfollow #followback #vitac #vitacplus #shakleevitac #shakleevitacplus #vitacshaklee #vitacplusshaklee #vitacmurah #vitacplusmurah #shakleevitacmurah #shakleevitacplusmurah #vitacshakleemurah #vitacplusshakleemurah
Shaklee: VITA C Apa yang BESTNYA VITAMIN C ni?? Kelebihan ⤵⤵ 🍀Merangsang penghasilan kolagen dalam badan untuk kulit lebih anjal dan mulus 🍀Mencerahkan kulit (satu badan tau) 🍀melindungi sel kulit daripada rosaj 🍀selesaikan madalah kulit kusam 🍀kecutkan jerawat 🍀mengurangkan masalah resdung dan alergik 🍀Perlindungan daripada sinar UV 🍀Tona kulit menjadi lebih sekata 🍀Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir 🍀Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan 🍀Kulit lebih glowing dan radiant . WhatsApp: 011-27885674 #shakleebysyaf  #shakleemalaysia  #shakleejohor  #shakleejb  #shakleeskudai  #shakleetmnu  #shakleeutm  #shakleehargastudent  #shakleesingapore  #shakleemurah  #followforfollow  #followback  #vitac  #vitacplus  #shakleevitac  #shakleevitacplus  #vitacshaklee  #vitacplusshaklee  #vitacmurah  #vitacplusmurah  #shakleevitacmurah  #shakleevitacplusmurah  #vitacshakleemurah  #vitacplusshakleemurah 
Breakfast mama una. 
Sedap sangat.

Cuba 1 tong baru tahu sesuai ke tidak. Sedap ke tidak. 
Rasa soya vanilla yang sedap dicampur minuman kegemaran 😉

Whatsapp saja

0193342290

#esppromo #espshaklee #shakleetamanmelati #shakleeeffeect #smoothies #fruits #freshfruits #berries #strawberry #mango #kiwi #banana #minions #shakleelover #cantikbersama #misikurus #setkurus #flawless #breakfastonthego #smoothies #fruitjuice #healthydrink #soyasedap #soyaviral #soyprotein #healthydiet #fruitssmoothies #resepiESP #vitaC
Breakfast mama una. Sedap sangat. Cuba 1 tong baru tahu sesuai ke tidak. Sedap ke tidak. Rasa soya vanilla yang sedap dicampur minuman kegemaran 😉 Whatsapp saja 0193342290 #esppromo  #espshaklee  #shakleetamanmelati  #shakleeeffeect  #smoothies  #fruits  #freshfruits  #berries  #strawberry  #mango  #kiwi  #banana  #minions  #shakleelover  #cantikbersama  #misikurus  #setkurus  #flawless  #breakfastonthego  #smoothies  #fruitjuice  #healthydrink  #soyasedap  #soyaviral  #soyprotein  #healthydiet  #fruitssmoothies  #resepiESP  #vitaC 
Suka minuman suam? Minum sambil layan cite korea? Tak sedar kulit pun sama gebu.

Cuba 1 tong baru tahu sesuai ke tidak. Sedap ke tidak. 
Rasa soya vanilla yang sedap dicampur minuman kegemaran 😉

Whatsapp saja

0193342290

#esppromo #espshaklee #shakleetamanmelati #shakleeeffeect #smoothies #fruits #freshfruits #berries #strawberry #mango #kiwi #banana #minions #shakleelover #cantikbersama #misikurus #setkurus #flawless #breakfastonthego #smoothies #fruitjuice #healthydrink #soyasedap #soyaviral #soyprotein #healthydiet #fruitssmoothies #resepiESP #vitaC
Suka minuman suam? Minum sambil layan cite korea? Tak sedar kulit pun sama gebu. Cuba 1 tong baru tahu sesuai ke tidak. Sedap ke tidak. Rasa soya vanilla yang sedap dicampur minuman kegemaran 😉 Whatsapp saja 0193342290 #esppromo  #espshaklee  #shakleetamanmelati  #shakleeeffeect  #smoothies  #fruits  #freshfruits  #berries  #strawberry  #mango  #kiwi  #banana  #minions  #shakleelover  #cantikbersama  #misikurus  #setkurus  #flawless  #breakfastonthego  #smoothies  #fruitjuice  #healthydrink  #soyasedap  #soyaviral  #soyprotein  #healthydiet  #fruitssmoothies  #resepiESP  #vitaC 
Thứ 7 máu chảy về Timmm❤️❤️❤️
Yêu lắm các TMV_Spa của Em KM nên đặt hàng nhiều lắm luôn nè 😍😍😍
📢📢📢 Chỉ còn đúng 1 Tuần nữa là hết Chương Trình KM tặng thêm 10% nữa thôi ạ 💝💝💝
Các Ty nhanh tay ib để nhận được Giá Siêu KM Tốt Nhất nhé 😍
Em đã gói xong xuôi và Shipper nhà Em cũng ship đi gần hết các đơn hàng Khách Yêu đặt hôm nay rồi ạ 🎁❤️
Cảm ơn Các Ty nhiều nhiều ạ 😘😘😘
Chúc Cả Nhà Cuối tuần Vui vẻ- Hạnh Phúc nhé 😍😍😍 ----------🌻🌻-------🌻🌻🌻-------🌻🌻----------
📣📣📣Quý Khách Hàng có nhu cầu liên hệ trực tiếp để được tư vấn và hỗ trợ tốt nhất ạ 😍
☏☏Hotline : 0969943656 #FbHàHistolab
#Fanpage https://www.facebook.com/Mypham.Histolab/?ref=aymt_homepage_panel
💯💯💯Giá Tốt Cho TMV -Spa -CTV -Khách Sỉ và Lẻ ạ 😙
👌Luôn Tuyển ĐL - CTV trên Toàn Quốc với CK cự kì Ưu Đãi💃💃💃
👌💫💫💫Dược Mỹ Phẩm Histolab HQ được Cty S&S nhập khẩu và phân phối độc quyền tại VN.
🏩Địa chỉ: 33 phố Trần Kim Xuyến-KĐT Yên Hòa-Cầu Giấy- HN.
☏Hotline : 0969943656
(Facebook,Messeger,Zalo,Viber,Kakaotalk)
Website:www.myphamhistolab.com
❁◕ ‿ ◕❁ Histolab Dược Mỹ Phẩm Chính Hãng ❁◕ ‿ ◕❁
https://www.facebook.com/Hacoreana?fref=ts
#histolab
#HistolabMỹPhẩmChínhHãng
#MỹphẩmSpa
#VitaC
#tếbàogốcBioStem
#HàHistolab
#ShopMỹPhẩmHQ
#tếbàogốcBioStem
Thứ 7 máu chảy về Timmm❤️❤️❤️ Yêu lắm các TMV_Spa của Em KM nên đặt hàng nhiều lắm luôn nè 😍😍😍 📢📢📢 Chỉ còn đúng 1 Tuần nữa là hết Chương Trình KM tặng thêm 10% nữa thôi ạ 💝💝💝 Các Ty nhanh tay ib để nhận được Giá Siêu KM Tốt Nhất nhé 😍 Em đã gói xong xuôi và Shipper nhà Em cũng ship đi gần hết các đơn hàng Khách Yêu đặt hôm nay rồi ạ 🎁❤️ Cảm ơn Các Ty nhiều nhiều ạ 😘😘😘 Chúc Cả Nhà Cuối tuần Vui vẻ- Hạnh Phúc nhé 😍😍😍 ----------🌻🌻-------🌻🌻🌻-------🌻🌻---------- 📣📣📣Quý Khách Hàng có nhu cầu liên hệ trực tiếp để được tư vấn và hỗ trợ tốt nhất ạ 😍 ☏☏Hotline : 0969943656 #FbHàHistolab  #Fanpage  https://www.facebook.com/Mypham.Histolab/?ref=aymt_homepage_panel 💯💯💯Giá Tốt Cho TMV -Spa -CTV -Khách Sỉ và Lẻ ạ 😙 👌Luôn Tuyển ĐL - CTV trên Toàn Quốc với CK cự kì Ưu Đãi💃💃💃 👌💫💫💫Dược Mỹ Phẩm Histolab HQ được Cty S&S nhập khẩu và phân phối độc quyền tại VN. 🏩Địa chỉ: 33 phố Trần Kim Xuyến-KĐT Yên Hòa-Cầu Giấy- HN. ☏Hotline : 0969943656 (Facebook,Messeger,Zalo,Viber,Kakaotalk) Website:www.myphamhistolab.com ❁◕ ‿ ◕❁ Histolab Dược Mỹ Phẩm Chính Hãng ❁◕ ‿ ◕❁ https://www.facebook.com/Hacoreana?fref=ts #histolab  #HistolabMỹPhẩmChínhHãng  #MỹphẩmSpa  #VitaC  #tếbàogốcBioStem  #HàHistolab  #ShopMỹPhẩmHQ  #tếbàogốcBioStem 
Lain-lain Kelebihan dan Kebaikan Alfalfa Shaklee / Alfalfa Complex Shaklee ✔️Legakan sakit-sakit sendi dan belakang.
✔️Membantu hilangkan kelesuan dan tekanan.
✔️Memberi kelegaan semasa period.
✔️Membantu Merawat arthitis
✔️Membantu Merawat athma
✔️Mencuci usus bagi membuang toksik
✔️Membantu membuang angin dalam badan
✔️Membantu mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor
✔️Meneutralkan asid dalam badan
✔️Membantu masalah keputihan pada wanita.
✔️Membesar dan menegangkan payudara.
✔️Bertindak seperti kacip fatimah kepada para isteri.
✔️Memulihkan urat selepas bersalin.
✔️Milk booster
✔️Membantu masalah penghadaman dan pencernaan
✔️Meningkatkan stamina lelaki
✔️Membantu Melegakan masalah sembelit .
@inspireyourbeauty 
011-1091 1745
Lain-lain Kelebihan dan Kebaikan Alfalfa Shaklee / Alfalfa Complex Shaklee ✔️Legakan sakit-sakit sendi dan belakang. ✔️Membantu hilangkan kelesuan dan tekanan. ✔️Memberi kelegaan semasa period. ✔️Membantu Merawat arthitis ✔️Membantu Merawat athma ✔️Mencuci usus bagi membuang toksik ✔️Membantu membuang angin dalam badan ✔️Membantu mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor ✔️Meneutralkan asid dalam badan ✔️Membantu masalah keputihan pada wanita. ✔️Membesar dan menegangkan payudara. ✔️Bertindak seperti kacip fatimah kepada para isteri. ✔️Memulihkan urat selepas bersalin. ✔️Milk booster ✔️Membantu masalah penghadaman dan pencernaan ✔️Meningkatkan stamina lelaki ✔️Membantu Melegakan masalah sembelit . @inspireyourbeauty 011-1091 1745
Kelebihan Dan Kebaikan Alfalfa Shaklee /Alfalfa Complex Shaklee Yang Utama :
👍Mencuci hati, darah dan usus – ini adalah makanan yang sangat beralkali yang boleh mengembalikan kenormalan badan yang berasid, menghilangkan toksin dari badan, membersihkan hati, kolon, darah dan mencantikkan kulit dan otot.
👍Melawan alahan – Memperbaiki keadaan kulit dan hidung sensitif, kurap, bau badan dan ulat air (athlete’s foot) dengan berkesan.
👍Baik untuk perubahan patologi di dalam usus dan perut – Memperbaiki masalah saluran penghadaman seperti kembung, hyperasiditi, ulser gastrik, hepatitis dan sembelit.
👍Menyingkirkan lemak dan kolesterol – kajian klinikal terbukti bahawa penggunaan jangka panjang daripada alfalfa akan menghapuskan lemak, mengurangkan kolesterol, mencegah penyakit jantung, strok dan darah tinggi. Hanya Alfalfa sahaja mengandungi saponin, seperti span yang bertindak sebagai serat yang menyerap kolesterol.
👍Melawan tumor – Memakan 30-50 tablet untuk mengalkalikan badan, dengan itu memperbaiki sel-sel kanser dan membuang tumor.
👍Melegakan keletihan – Melegakan keletihan dan sebagai rawatan kepada kebanyakan penyakit
👍Mencegah/ merawat atritis – Melegakan sakit atritis dan kesakitan .
@inspireyourbeauty 
011-1091 1745
Kelebihan Dan Kebaikan Alfalfa Shaklee /Alfalfa Complex Shaklee Yang Utama : 👍Mencuci hati, darah dan usus – ini adalah makanan yang sangat beralkali yang boleh mengembalikan kenormalan badan yang berasid, menghilangkan toksin dari badan, membersihkan hati, kolon, darah dan mencantikkan kulit dan otot. 👍Melawan alahan – Memperbaiki keadaan kulit dan hidung sensitif, kurap, bau badan dan ulat air (athlete’s foot) dengan berkesan. 👍Baik untuk perubahan patologi di dalam usus dan perut – Memperbaiki masalah saluran penghadaman seperti kembung, hyperasiditi, ulser gastrik, hepatitis dan sembelit. 👍Menyingkirkan lemak dan kolesterol – kajian klinikal terbukti bahawa penggunaan jangka panjang daripada alfalfa akan menghapuskan lemak, mengurangkan kolesterol, mencegah penyakit jantung, strok dan darah tinggi. Hanya Alfalfa sahaja mengandungi saponin, seperti span yang bertindak sebagai serat yang menyerap kolesterol. 👍Melawan tumor – Memakan 30-50 tablet untuk mengalkalikan badan, dengan itu memperbaiki sel-sel kanser dan membuang tumor. 👍Melegakan keletihan – Melegakan keletihan dan sebagai rawatan kepada kebanyakan penyakit 👍Mencegah/ merawat atritis – Melegakan sakit atritis dan kesakitan . @inspireyourbeauty 011-1091 1745
👩👶SET PANTANG MODEN SHAKLEE👩👶
.
Mommies dah nak bersalin atau dah bersalin? Dalam pantang? Masih survey pening nak pilih? 😍😍
.
Jom saya cadangan Set Berpantang Shaklee yg famous ni. Sesuai utk ibu bersalin normal atau czer! Jangan risau ok?
.
🌷tak panas, tak berbau jamu
🌷menjaga kesihatan luaran & dalaman ibu bersalin
🌷luka bersalin cepat sembuh
🌷takde efek pada susu badan malah susu meriah😍
.
Testimoni 👇👇👇
.
👍Takde masalah sembelit langsung. Tiap hari membuang lawas je dgn #Ostematrix.
👍Luka bersalin cepat sembuh. Cepat bercantum dgn #VitaC.
👍Susu badan meriah dgn MILK BOOSTER #Alfalfa. Baby cepat kenyang. Alhamdulillah. Boleh pam buat stok susu!
👍Soya #ESP membekalkan tenaga, rasa kenyang tahan lama even menyusu. Menguatkan rahim. Best membantu TAMBAH SUSU BADAN juga!
👍Tak mudah letih, stress walau kerap bangun malam utk susukan baby dgn #Vitalea & #Bcomplex
👍Multivitamin #Vitalea memberi nutrisi yg lengkap. Kadang2 tak lalu makan lauk berpantang hihi😁😅
🖒Add on #Lecithin untuk mengelakkan bengkak susu & juga pemecah lemak..cepat slim lepas bersalin tau 😉
.
Whatsapp sekarang 😉
Your trusted SID👩
📱anis 017.9053292
.
Self pickup/delivery
🚗Subang Bestari/Sungai Buloh
.
#shakleemalaysia #shakleesubangbestari #shakleedistributor #breastfeeding #sayajualshaklee #subangbestari #subangsuria #subangperdana #subangairport #kgmelayusubang #cantik #kurus #hamil #sethamil #setpantang #pantangmode #shakleemurah
👩👶SET PANTANG MODEN SHAKLEE👩👶 . Mommies dah nak bersalin atau dah bersalin? Dalam pantang? Masih survey pening nak pilih? 😍😍 . Jom saya cadangan Set Berpantang Shaklee yg famous ni. Sesuai utk ibu bersalin normal atau czer! Jangan risau ok? . 🌷tak panas, tak berbau jamu 🌷menjaga kesihatan luaran & dalaman ibu bersalin 🌷luka bersalin cepat sembuh 🌷takde efek pada susu badan malah susu meriah😍 . Testimoni 👇👇👇 . 👍Takde masalah sembelit langsung. Tiap hari membuang lawas je dgn #Ostematrix . 👍Luka bersalin cepat sembuh. Cepat bercantum dgn #VitaC . 👍Susu badan meriah dgn MILK BOOSTER #Alfalfa . Baby cepat kenyang. Alhamdulillah. Boleh pam buat stok susu! 👍Soya #ESP  membekalkan tenaga, rasa kenyang tahan lama even menyusu. Menguatkan rahim. Best membantu TAMBAH SUSU BADAN juga! 👍Tak mudah letih, stress walau kerap bangun malam utk susukan baby dgn #Vitalea  & #Bcomplex  👍Multivitamin #Vitalea  memberi nutrisi yg lengkap. Kadang2 tak lalu makan lauk berpantang hihi😁😅 🖒Add on #Lecithin  untuk mengelakkan bengkak susu & juga pemecah lemak..cepat slim lepas bersalin tau 😉 . Whatsapp sekarang 😉 Your trusted SID👩 📱anis 017.9053292 . Self pickup/delivery 🚗Subang Bestari/Sungai Buloh . #shakleemalaysia  #shakleesubangbestari  #shakleedistributor  #breastfeeding  #sayajualshaklee  #subangbestari  #subangsuria  #subangperdana  #subangairport  #kgmelayusubang  #cantik  #kurus  #hamil  #sethamil  #setpantang  #pantangmode  #shakleemurah 
Testimoni: VITA-C
KHASIAT VIT C SHAKLEE:
.
💐Merangsang pembentukan colagen
💐Memperbaiki simptom pendarahan spt gusi berdarah,  lebam
💐Membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman
💐Membantu mengurangkan kolestrol dan tekanan darah
💐Membantu meningkatkan sistem imun
💐Membantu memperbaiki masalah insomnia, stress
💐Membantu mengurangkan symptom flu dan selesema
💐Membantu mencerahkan kulit,  melambatkan penuaan
💐Merangsang pengeluaran T-cells untuk membantu melawan kanser
💐Membina sel darah merah yang sihat untuk penyerapan zat besi yang baik
.
WhatsApp:  011-27885674
#shakleebysyaf #shakleemalaysia #shakleejohor #shakleejb #shakleeskudai #shakleetmnu #shakleeutm #shakleehargastudent #shakleesingapore #shakleemurah #followforfollow #followback #vitac #vitacplus #shakleevitac #shakleevitacplus #vitacshaklee #vitacplusshaklee #vitacmurah #vitacplusmurah #shakleevitacmurah #shakleevitacplusmurah #vitacshakleemurah #vitacplusshakleemurah #shakleetestimoni #testimonishaklee #shakleeeffects
Testimoni: VITA-C KHASIAT VIT C SHAKLEE: . 💐Merangsang pembentukan colagen 💐Memperbaiki simptom pendarahan spt gusi berdarah, lebam 💐Membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman 💐Membantu mengurangkan kolestrol dan tekanan darah 💐Membantu meningkatkan sistem imun 💐Membantu memperbaiki masalah insomnia, stress 💐Membantu mengurangkan symptom flu dan selesema 💐Membantu mencerahkan kulit, melambatkan penuaan 💐Merangsang pengeluaran T-cells untuk membantu melawan kanser 💐Membina sel darah merah yang sihat untuk penyerapan zat besi yang baik . WhatsApp: 011-27885674 #shakleebysyaf  #shakleemalaysia  #shakleejohor  #shakleejb  #shakleeskudai  #shakleetmnu  #shakleeutm  #shakleehargastudent  #shakleesingapore  #shakleemurah  #followforfollow  #followback  #vitac  #vitacplus  #shakleevitac  #shakleevitacplus  #vitacshaklee  #vitacplusshaklee  #vitacmurah  #vitacplusmurah  #shakleevitacmurah  #shakleevitacplusmurah  #vitacshakleemurah  #vitacplusshakleemurah  #shakleetestimoni  #testimonishaklee  #shakleeeffects 
Apa tu ALFALFA?
.
.
Alfalfa bermaksud "raja segala makanan". Ia Sejenis tumbuhan yang nempunyai banyak KHASIAT dimana sistem AKARNYA boleh mencecah 6 METER ke bawah membolehkan ia MENYERAP lebih banyak NUTRIEN dari tanah.
.
.
KELEBIHAN ALFALFA
🌸Mengurangkan KELETIHAN
🌸Menyingkirkan LEMAK dan KOLESTROL
🌸Melawan ALAHAN
🌸Membantu masalah KEPUTIHAN
🌸Melegakan SEMBELIT
.
.
Jom cuba Alfalfa Complex😘

SID Norhanifah,
0137196248

#VitaE #VitaC #setkesihatan #ESP #alfalfa #setcantik #setFlawless #shakleejempol #promosi #shakleepalong #shakleemuar #shakleesihat #SID #dropship #shakleepromosi
Apa tu ALFALFA? . . Alfalfa bermaksud "raja segala makanan". Ia Sejenis tumbuhan yang nempunyai banyak KHASIAT dimana sistem AKARNYA boleh mencecah 6 METER ke bawah membolehkan ia MENYERAP lebih banyak NUTRIEN dari tanah. . . KELEBIHAN ALFALFA 🌸Mengurangkan KELETIHAN 🌸Menyingkirkan LEMAK dan KOLESTROL 🌸Melawan ALAHAN 🌸Membantu masalah KEPUTIHAN 🌸Melegakan SEMBELIT . . Jom cuba Alfalfa Complex😘 SID Norhanifah, 0137196248 #VitaE  #VitaC  #setkesihatan  #ESP  #alfalfa  #setcantik  #setFlawless  #shakleejempol  #promosi  #shakleepalong  #shakleemuar  #shakleesihat  #SID  #dropship  #shakleepromosi 
Bestkan.. time ni lepas joging ni, sukan pagi #harisukannegara . dapat pula extra energy dan peluh keluar dengan cuaca sedang molek ni...
.
.
Bila sihat itu mahal harganya... Mana lagi bernilai?
.
.
Lagi dan lagi... mereka PILIH PRODUK YANG TERBAIK untuk dalaman dan luaran juga.. anda pula bagaimana??? .
.
.
Order? .
Fast order? Dm or text direct di 0175836865
.
.
www.mommylina.blogspot.com
.
#shakleekulim 
#shaklee #pengedarshaklee 
#shakleemalaysia 
#skincare #darahtinggi #kolestrol
#shakleekl #shakleebrunei
.
#jerawat #jeragat #tonakulittaksekata 
#berminyak #vivix #vivixshaklee
#beautyproduct #bruneistore #agenbrunei #stokisdiperlukan #skincare #kulitcantik #kulitputih #kulitkusam #vitac #vitamins #vitaminc #cinchtea #kecantikanwanita  #jomcantik
Bestkan.. time ni lepas joging ni, sukan pagi #harisukannegara  . dapat pula extra energy dan peluh keluar dengan cuaca sedang molek ni... . . Bila sihat itu mahal harganya... Mana lagi bernilai? . . Lagi dan lagi... mereka PILIH PRODUK YANG TERBAIK untuk dalaman dan luaran juga.. anda pula bagaimana??? . . . Order? . Fast order? Dm or text direct di 0175836865 . . www.mommylina.blogspot.com . #shakleekulim  #shaklee  #pengedarshaklee  #shakleemalaysia  #skincare  #darahtinggi  #kolestrol  #shakleekl  #shakleebrunei  . #jerawat  #jeragat  #tonakulittaksekata  #berminyak  #vivix  #vivixshaklee  #beautyproduct  #bruneistore  #agenbrunei  #stokisdiperlukan  #skincare  #kulitcantik  #kulitputih  #kulitkusam  #vitac  #vitamins  #vitaminc  #cinchtea  #kecantikanwanita  #jomcantik