an online Instagram web viewer

#vitac medias

Photos

Little miss woke up with a little fever, so it’s nap and snuggle time with a side of mega vitamins and favorite-kitty therapy. 💗💗 Missing our church fam this morning! #mygirl #notgonnabesick #werefuse #vitac #alsokitties #kittiesmakeeverythingbetter
The orange tree exploded a couple weeks ago which means it’s time to Netflix and juice! 🍊 #freshsqueezed #vitaC
The orange tree exploded a couple weeks ago which means it’s time to Netflix and juice! 🍊 #freshsqueezed  #vitaC 
Firma de autografos con @tqconfiable en Bogota #MK #VitaC
Firma de autografos con @tqconfiable en Bogota #MK  #VitaC 
Gabis arrasando nas photos 💪😀 #vitac cajubrasil
Gabis arrasando nas photos 💪😀 #vitac  cajubrasil
Gucci gang.. 🏙 #warsaw #vitac #gucci #newdesign
Disponível aqui na #vitac a legging jeans para mãe e filha!! Mas corre que temos poucas unidades!!! #live #maeefilha @flaviaalereal
Disponível aqui na #vitac  a legging jeans para mãe e filha!! Mas corre que temos poucas unidades!!! #live  #maeefilha  @flaviaalereal
Nk kulit muka putih,  mulus,  gebu bebas dari jerawat .
.
Jom dapatkan segera #Vitac whitening membantu cerah 1 badan dan mengekalkan kecantikan.. .
.
Rm 30 tahan 1 bulan dan jimat... Insyallah
Nk kulit muka putih, mulus, gebu bebas dari jerawat . . Jom dapatkan segera #Vitac  whitening membantu cerah 1 badan dan mengekalkan kecantikan.. . . Rm 30 tahan 1 bulan dan jimat... Insyallah
#Vita c yang berubah kulit menjadi lebih cantik dan tertwan 
Hampa semua x mau ka? 
Kulit lebih cantik dan mulus. Hanya kemam sahaja dan lebih cergas aktif. 
Sedap memang x terkata...bukan hanya wanita boleh amalkan #Vitac whitening .

Lelaki juga digalakkan amal vita c... ..
#Vita  c yang berubah kulit menjadi lebih cantik dan tertwan Hampa semua x mau ka? Kulit lebih cantik dan mulus. Hanya kemam sahaja dan lebih cergas aktif. Sedap memang x terkata...bukan hanya wanita boleh amalkan #Vitac  whitening . Lelaki juga digalakkan amal vita c... ..
😱 New Beach - Summer 2018! Vem pra Vita C! #newbeach #modapraia #vitac
Leve SUCCOMIX para sua viagem de férias!!!! Eles irão adorar a sua companhia 😍😍😍
•••♡
Encomende ja os teus 📲 direct ou 51 98187-3914
Se preferir passe em um de nossos pontos de venda (os mesmos estão fixados no nosso perfil)
♡♡♡♡♡♡♡ CUIDE DE VOCÊ, VIVA LEVE,  VIVA ESTE SABOR,  VIVA SUCCOMIX ♡♡♡♡♡
•
#SUCCOMIX #VIVALEVE #sabores #sucofuncional #suconatural #detox #antiox #vitacbeta #vitac #saúde #vidasaudavel #sucoverdedetox #sucoamarelo #sucorosa #sucovermelho #sucoverde #hibiscos #antioxidante #proteinas #gengibre #nutrientes #comerlimpo #instafood #fitfood #fitgirls #reeducacaoalimentar #ingraosarmazem #vempraingraos #vemverao
Leve SUCCOMIX para sua viagem de férias!!!! Eles irão adorar a sua companhia 😍😍😍 •••♡ Encomende ja os teus 📲 direct ou 51 98187-3914 Se preferir passe em um de nossos pontos de venda (os mesmos estão fixados no nosso perfil) ♡♡♡♡♡♡♡ CUIDE DE VOCÊ, VIVA LEVE, VIVA ESTE SABOR, VIVA SUCCOMIX ♡♡♡♡♡ • #SUCCOMIX  #VIVALEVE  #sabores  #sucofuncional  #suconatural  #detox  #antiox  #vitacbeta  #vitac  #saúde  #vidasaudavel  #sucoverdedetox  #sucoamarelo  #sucorosa  #sucovermelho  #sucoverde  #hibiscos  #antioxidante  #proteinas  #gengibre  #nutrientes  #comerlimpo  #instafood  #fitfood  #fitgirls  #reeducacaoalimentar  #ingraosarmazem  #vempraingraos  #vemverao 
Variedade de artigos da Nike, você encontra aqui na Vita C! Amanhã a loja estará aberta das 9h às 20h, venha nos fazer uma visita e conhecer nossos itens!!!
✔️ Enviamos para todo Brasil ✔️ 👏👏#photooftheday #beautiful #fashion #style #fitness #gym #fit #lifestyle #roupafitness #vitac #vitacfit #lookdodia #instafashion #30tododia #vidasaudavel #instafit #love #instagood #roupafitnessonline #gymlovers #roupafitness #workout #nike #men #boy
Variedade de artigos da Nike, você encontra aqui na Vita C! Amanhã a loja estará aberta das 9h às 20h, venha nos fazer uma visita e conhecer nossos itens!!! ✔️ Enviamos para todo Brasil ✔️ 👏👏#photooftheday  #beautiful  #fashion  #style  #fitness  #gym  #fit  #lifestyle  #roupafitness  #vitac  #vitacfit  #lookdodia  #instafashion  #30tododia  #vidasaudavel  #instafit  #love  #instagood  #roupafitnessonline  #gymlovers  #roupafitness  #workout  #nike  #men  #boy 
#Navidad en #Ocho16Spa 40% de #Descuento

#Facial #VitaC $300 ¡Tu piel con más vida! Equilibra y nutre perfectamente la piel brindándole luminosidad y evitando la sensación de la piel acartonada. La Vitamina C penetra en las primeras capas de la piel permitiendo una hidratación suave y natural. *Los precios ya incluyen el descuento, precios por persona*
29 de Noviembre al 31 de Diciembre 2017

A partir de 3 servicios es necesario Prepago al 100% para poder reservar.

#Ocho16Spa ¡El Favorito de #Guadalajara!

Citas e Informes
(33)3611 1611 & 3611 1609

Celular y WhatsApp
(33)1600 3132
(33)3599 3008 (33)1768 5345

No válido con otras promociones. Promociones no acumulables. Los precios no incluyen IVA. Precios por persona.

#Facial #Uñas #Corte #Mujer #Hombre #Tinte #Tratamiento #Depilaciones #Manicure #Pedicure #Masajes #Cabello #Spa #DaySpa
#Navidad  en #Ocho16Spa  40% de #Descuento  #Facial  #VitaC  $300 ¡Tu piel con más vida! Equilibra y nutre perfectamente la piel brindándole luminosidad y evitando la sensación de la piel acartonada. La Vitamina C penetra en las primeras capas de la piel permitiendo una hidratación suave y natural. *Los precios ya incluyen el descuento, precios por persona* 29 de Noviembre al 31 de Diciembre 2017 A partir de 3 servicios es necesario Prepago al 100% para poder reservar. #Ocho16Spa  ¡El Favorito de #Guadalajara ! Citas e Informes (33)3611 1611 & 3611 1609 Celular y WhatsApp (33)1600 3132 (33)3599 3008 (33)1768 5345 No válido con otras promociones. Promociones no acumulables. Los precios no incluyen IVA. Precios por persona. #Facial  #Uñas  #Corte  #Mujer  #Hombre  #Tinte  #Tratamiento  #Depilaciones  #Manicure  #Pedicure  #Masajes  #Cabello  #Spa  #DaySpa 
Little miss woke up with a little fever, so it’s nap and snuggle time with a side of mega vitamins and favorite-kitty therapy. 💗💗 Missing our church fam this morning! #mygirl #notgonnabesick #werefuse #vitac #alsokitties #kittiesmakeeverythingbetter
Aun no sabes que regalar esta Navidad? 
Aprovecha nuestra promoción en los Kit de Pieles Maduras y Kit de Pieles Hiperpigmentadas y con manchas.

Promoción valida por los días de Navidad. Corre nombre quedes sin lucir una piel bella y lozana en estos días festivos.

Comunica te a través de los números telefónicos :
0426-9220035 y 0424-6556767

#CiudadOjeda
#livingdermocosmetica #LimpiadoraAclarante #limpiadora #desmaquillante #Vitac #MiElixir #Colageno #Elastina #acidohialuronico #acidoLactino #ContornoDeOjos  #dernis #Cutis #Rostro #pielSiempreBella #makeuplovers
Aun no sabes que regalar esta Navidad? Aprovecha nuestra promoción en los Kit de Pieles Maduras y Kit de Pieles Hiperpigmentadas y con manchas. Promoción valida por los días de Navidad. Corre nombre quedes sin lucir una piel bella y lozana en estos días festivos. Comunica te a través de los números telefónicos : 0426-9220035 y 0424-6556767 #CiudadOjeda  #livingdermocosmetica  #LimpiadoraAclarante  #limpiadora  #desmaquillante  #Vitac  #MiElixir  #Colageno  #Elastina  #acidohialuronico  #acidoLactino  #ContornoDeOjos  #dernis  #Cutis  #Rostro  #pielSiempreBella  #makeuplovers 
Mudah Tidur Malam.
.
Dah badan tak lenguh memang senang nak tidur lena kan 🤗.
.
Haa meh consume #ostematrix .. Nati pm kakak ye 😍.
.
📲0193474266
.
#ESP #vitaC #vitaE #milkbooster #shakleemurah #shakleeeffect #shaklee #kulitcerah #kurusjelita #kulitputih #kurusputih #vitamincantik #wng #collagen #shakleekualaberang #shakleekualaterengganu #shakleeterengganu #masalahjerawat #ibumengandung #tulangkuat
Ostematrix Mengurangkan Lenguh Belakang ‼️
.
Hakak abam yg keje dari pagi sampai petang lepas tu siap buat OT tuu sampai lenguh badan haa jom....
.
kakak nak kasi korang korang telan kalsium ni.
.
📲0193474266
.
#ESP #vitaC #vitaE #milkbooster #shakleemurah #shakleeeffect #shaklee #kulitcerah #kurusjelita #kulitputih #kurusputih #vitamincantik #wng #collagen #shakleekualaberang #shakleekualaterengganu #shakleeterengganu #masalahjerawat #ibumengandung #tulangkuat
Ostematrix Mengurangkan Lenguh Belakang ‼️ . Hakak abam yg keje dari pagi sampai petang lepas tu siap buat OT tuu sampai lenguh badan haa jom.... . kakak nak kasi korang korang telan kalsium ni. . 📲0193474266 . #ESP  #vitaC  #vitaE  #milkbooster  #shakleemurah  #shakleeeffect  #shaklee  #kulitcerah  #kurusjelita  #kulitputih  #kurusputih  #vitamincantik  #wng  #collagen  #shakleekualaberang  #shakleekualaterengganu  #shakleeterengganu  #masalahjerawat  #ibumengandung  #tulangkuat 
Sustained Released Vitamin C sentiasa mendapat sambutan yang hangat kerana ianya bukan sahaja baik untuk kesihatan dalaman tetapi juga kesihatan luaran.

Untungnya beli vitamin c shaklee ini kerana sebotol mengandungi 180 biji dan tahan sehingga 4-6 bulan. Selain itu, istimewanya vitamin c ini juga boleh dibuat masker muka. Nak cantik tak perlu mahal2. Hanya bervitamin c setiap hari juga dapat membantu mencantikkan kulit wajah anda.

P/S: Jika ada followers Cik Yenn yang tinggal di sabah dan nak order vitamin c ini, boleh PM Cik Yenn sebelum 19hb ya sebab Cik Yenn akan balik bercuti ke kampung halaman (Sabah) nanti. Klik jer link kat profil Cik Yenn tu. Tak perlu susah2 nak save no Cik Yenn tu.

#shaklee #shakleemalaysia #sayajualshaklee #penjualonline #igreview #igshop #agenshaklee #agenshakleesetiawangsa #stokisshaklee #codshaklee #sideincome #bisnes #bisnesdarirumah #bisnessantai #bisnesparttime #shakleesetiawangsa #pengedarshakleesetiawangsa #sustainedreleasedvitaminc #vitamincshaklee #vitaminc #vitac #kolagen #skincare #kulitcantik
Sustained Released Vitamin C sentiasa mendapat sambutan yang hangat kerana ianya bukan sahaja baik untuk kesihatan dalaman tetapi juga kesihatan luaran. Untungnya beli vitamin c shaklee ini kerana sebotol mengandungi 180 biji dan tahan sehingga 4-6 bulan. Selain itu, istimewanya vitamin c ini juga boleh dibuat masker muka. Nak cantik tak perlu mahal2. Hanya bervitamin c setiap hari juga dapat membantu mencantikkan kulit wajah anda. P/S: Jika ada followers Cik Yenn yang tinggal di sabah dan nak order vitamin c ini, boleh PM Cik Yenn sebelum 19hb ya sebab Cik Yenn akan balik bercuti ke kampung halaman (Sabah) nanti. Klik jer link kat profil Cik Yenn tu. Tak perlu susah2 nak save no Cik Yenn tu. #shaklee  #shakleemalaysia  #sayajualshaklee  #penjualonline  #igreview  #igshop  #agenshaklee  #agenshakleesetiawangsa  #stokisshaklee  #codshaklee  #sideincome  #bisnes  #bisnesdarirumah  #bisnessantai  #bisnesparttime  #shakleesetiawangsa  #pengedarshakleesetiawangsa  #sustainedreleasedvitaminc  #vitamincshaklee  #vitaminc  #vitac  #kolagen  #skincare  #kulitcantik 
#readytodrink#vitaC#duolife#duolifeproducts @noni.bures  tak uz ho mam 😇🙏😊
Salam semua..Alhamdulillah..
Feedback setiap hari...korang yg malas nak pakai segala krim tu blh try VITA-C BOOST SERUM ni...sbb serum ni jenis serap...tak berminyak n tak melekit...memang selesa..bila blend dgn foundation lagi la cantik uols..bukan nak cantik je tp segala problem kulit pun settle..sekrg @niksbeautyofficial tgh year end sale..siap bagi #freepostage lagi...#takcubataktahu ..nak try??whatsApp 0124727652..jgn lupa folo n tgk byk lagi testimoni kat ig @niksbeautyofficial ... .
#niksbeautyserum #serumvitamincmurah #vitacboosttestimoni #vitac #vitacboostserum #serumvitacboost #jomcantik #jombeli #jualanmurah #jualanborong #sale #megasale #yearendsale #skincareroutine #nakcantikjangankedekut #niksbeauty #serummagic #miracleserum #serumviral2017 #jomborong #testimoniterbaik #testimoni #tipskecantikan
Salam semua..Alhamdulillah.. Feedback setiap hari...korang yg malas nak pakai segala krim tu blh try VITA-C BOOST SERUM ni...sbb serum ni jenis serap...tak berminyak n tak melekit...memang selesa..bila blend dgn foundation lagi la cantik uols..bukan nak cantik je tp segala problem kulit pun settle..sekrg @niksbeautyofficial tgh year end sale..siap bagi #freepostage  lagi...#takcubataktahu  ..nak try??whatsApp 0124727652..jgn lupa folo n tgk byk lagi testimoni kat ig @niksbeautyofficial ... . #niksbeautyserum  #serumvitamincmurah  #vitacboosttestimoni  #vitac  #vitacboostserum  #serumvitacboost  #jomcantik  #jombeli  #jualanmurah  #jualanborong  #sale  #megasale  #yearendsale  #skincareroutine  #nakcantikjangankedekut  #niksbeauty  #serummagic  #miracleserum  #serumviral2017  #jomborong  #testimoniterbaik  #testimoni  #tipskecantikan 
.
Haa sapa kat sini ada masalah jerawatt !!! Stress takk ? .
Of course la kann. Stress hilang mood hilang keyakinan ! .
#vitacshaklee sangat membantu masalah jerawat ni tau. Cust dah banyak bagi feedback yang best2. Bunga2 hati bila jerawat dah takde 🌺🌹 .
Berminat boleh pm qhah tau. Wasap okayy .
#shakleelover #vitamina #vitaminshaklee #vitaeshaklee #shakleekl #shakleeusim #usim #shakleegirl #healthylifestyle #healthyquotes #vitac #shaklee #healthyskin #cantik #ahad #weekend
. Haa sapa kat sini ada masalah jerawatt !!! Stress takk ? . Of course la kann. Stress hilang mood hilang keyakinan ! . #vitacshaklee  sangat membantu masalah jerawat ni tau. Cust dah banyak bagi feedback yang best2. Bunga2 hati bila jerawat dah takde 🌺🌹 . Berminat boleh pm qhah tau. Wasap okayy . #shakleelover  #vitamina  #vitaminshaklee  #vitaeshaklee  #shakleekl  #shakleeusim  #usim  #shakleegirl  #healthylifestyle  #healthyquotes  #vitac  #shaklee  #healthyskin  #cantik  #ahad  #weekend 
Kita adalah apa yang kita makan?

Pilih #shaklee untuk kesihatan menyeluruh tubuh. Dengan #setkeperluanharian #shaklee pastinya keperluan tubuh dapat dipenuhi dan fungsi tubuh dapat dilindungi.
.
.
Saranan tepat untuk kesihatan anda?
#esp #vitalea #vitaC #bcomplex #ostematrix 
Pengedar sah Shaklee,
👩Balqish Jaafar
🌸953713
💝setia bersama Shaklee sejak 2013
💐Shaklee here, Shaklee there
📲klik link pada bio untuk wasap
Kita adalah apa yang kita makan? Pilih #shaklee  untuk kesihatan menyeluruh tubuh. Dengan #setkeperluanharian  #shaklee  pastinya keperluan tubuh dapat dipenuhi dan fungsi tubuh dapat dilindungi. . . Saranan tepat untuk kesihatan anda? #esp  #vitalea  #vitaC  #bcomplex  #ostematrix  Pengedar sah Shaklee, 👩Balqish Jaafar 🌸953713 💝setia bersama Shaklee sejak 2013 💐Shaklee here, Shaklee there 📲klik link pada bio untuk wasap
Nk kulit muka putih,  mulus,  gebu bebas dari jerawat .
.
Jom dapatkan segera #Vitac whitening membantu cerah 1 badan dan mengekalkan kecantikan.. .
.
Rm 30 tahan 1 bulan dan jimat... Insyallah
Nk kulit muka putih, mulus, gebu bebas dari jerawat . . Jom dapatkan segera #Vitac  whitening membantu cerah 1 badan dan mengekalkan kecantikan.. . . Rm 30 tahan 1 bulan dan jimat... Insyallah
#Vita c yang berubah kulit menjadi lebih cantik dan tertwan 
Hampa semua x mau ka? 
Kulit lebih cantik dan mulus. Hanya kemam sahaja dan lebih cergas aktif. 
Sedap memang x terkata...bukan hanya wanita boleh amalkan #Vitac whitening .

Lelaki juga digalakkan amal vita c... ..
#Vita  c yang berubah kulit menjadi lebih cantik dan tertwan Hampa semua x mau ka? Kulit lebih cantik dan mulus. Hanya kemam sahaja dan lebih cergas aktif. Sedap memang x terkata...bukan hanya wanita boleh amalkan #Vitac  whitening . Lelaki juga digalakkan amal vita c... ..
Kenapa ye? Da pakai mcm2 produk utk hilangkan jerawat.. xberkesan jgak.. Org laen pakai elok je tgok 😥
.
.
Haa tau x.. Kdg2 tu jerawat bukan sbb masalah kulit je tau.. tapi sbb dr masalah dalaman.. Utk kaum Hawa yg cantik manis, cuba tngok haid teratur x.. Haid yg normal dtg setiap bulan.. kalau ade yg kejap dtg.. kejap xdtg.. berbulan2 xdtg tuuu.. maksudnya hormon xstabil 😵
.
.
Hormon yg xstabil ni lah punca tumbuhnya jerawat.. sbb tu pakai lah ape2 produk pun jerawat still ade.. owhhh mcm tu ye.. 😳
.
.
Jom baiki dalaman wahai adik2 kakak2 ibu2.. inshaaAllah bila hormon da stabil, luaran kta pun jdi cantik bebas drpd jerawat 😍😙😘
.
.
Wasap skrg ye.. kte bantu.. klik link wasap di BIO ye 😉
.
.
SID
AFIQAH FIRDUS
017 391 3891
.
.
#afiqahfirdusshaklee #esp #kulitcantik #bebasjerawat #periodteratur #masalahperiod #masalahhormon #hormontakstabil #espshaklee #vitac #vitacshaklee #garliccomplex #glacomplex #glacomplexshaklee #promoyearendsale #yearendsale #shakleemurah #gwgonfire
Kenapa ye? Da pakai mcm2 produk utk hilangkan jerawat.. xberkesan jgak.. Org laen pakai elok je tgok 😥 . . Haa tau x.. Kdg2 tu jerawat bukan sbb masalah kulit je tau.. tapi sbb dr masalah dalaman.. Utk kaum Hawa yg cantik manis, cuba tngok haid teratur x.. Haid yg normal dtg setiap bulan.. kalau ade yg kejap dtg.. kejap xdtg.. berbulan2 xdtg tuuu.. maksudnya hormon xstabil 😵 . . Hormon yg xstabil ni lah punca tumbuhnya jerawat.. sbb tu pakai lah ape2 produk pun jerawat still ade.. owhhh mcm tu ye.. 😳 . . Jom baiki dalaman wahai adik2 kakak2 ibu2.. inshaaAllah bila hormon da stabil, luaran kta pun jdi cantik bebas drpd jerawat 😍😙😘 . . Wasap skrg ye.. kte bantu.. klik link wasap di BIO ye 😉 . . SID AFIQAH FIRDUS 017 391 3891 . . #afiqahfirdusshaklee  #esp  #kulitcantik  #bebasjerawat  #periodteratur  #masalahperiod  #masalahhormon  #hormontakstabil  #espshaklee  #vitac  #vitacshaklee  #garliccomplex  #glacomplex  #glacomplexshaklee  #promoyearendsale  #yearendsale  #shakleemurah  #gwgonfire 
********************************************
VIT C PAHANG PHARMA
RM45 (SM)

Whatsap utk order⤵ 
http://www.wasap.my/60125451867
================================
Pengambilan 1 biji sehari. Sangat berkesan! Disyorkan oleh Doktor Pakar.
Dalam seminggu kulit akan menjadi lembut dan lembap semulajadi. 
Antara fungsi/kelebihan VITAMIN C 1000MG dari keluaran PAHANG PHARMA (NO KKM :MAL06051404X) ialah :
* Menghaluskan & melicinkan kulit secara menyeluruh
* Megecilkan pori2 kulit
* Menaikkan seri muka
* Memberikan warna kulit yg sekata & cerah
* Melembabkan kulit secara menyeluruh satu badan
* Memulihkan rekahan pada tumit kaki & siku
* Merawat jerawat di wajah & badan
* Mengurangkan jeragat pada muka
* Melindungi daripada pembekuan darah & lebam.
* Mengurangkan parut jerawat & kesan luka
* Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu
* Meningkatkan imuniti badan, kurangkan jangkitan selesema
* Membantu mengurangkan tahap kolesterol & tekanan darah tinggi
* Mengurangkan gejala-gejala lain alergi
* Meningkatkan penglihatan
* Membantu tubuh menyerap zat besi yang lebih
* Membantu sistem peghadaman
* Amat sesuai untuk Orang yg mempunyai masalah resdung.
* Ibu mengandung juga boleh amalkan.
* Boleh menambahkan susu badan untuk ibu-ibu yang menyusukan anak ********************************************
VIT C PAHANG PHARMA
RM45 (SM)

Whatsap utk order⤵ 
http://www.wasap.my/60125451867
================================ #vitac #vitaminforskin #happylifestyle #happyhealthy #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmurah #onlineshopping
******************************************** VIT C PAHANG PHARMA RM45 (SM) Whatsap utk order⤵ http://www.wasap.my/60125451867 ================================ Pengambilan 1 biji sehari. Sangat berkesan! Disyorkan oleh Doktor Pakar. Dalam seminggu kulit akan menjadi lembut dan lembap semulajadi. Antara fungsi/kelebihan VITAMIN C 1000MG dari keluaran PAHANG PHARMA (NO KKM :MAL06051404X) ialah : * Menghaluskan & melicinkan kulit secara menyeluruh * Megecilkan pori2 kulit * Menaikkan seri muka * Memberikan warna kulit yg sekata & cerah * Melembabkan kulit secara menyeluruh satu badan * Memulihkan rekahan pada tumit kaki & siku * Merawat jerawat di wajah & badan * Mengurangkan jeragat pada muka * Melindungi daripada pembekuan darah & lebam. * Mengurangkan parut jerawat & kesan luka * Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu * Meningkatkan imuniti badan, kurangkan jangkitan selesema * Membantu mengurangkan tahap kolesterol & tekanan darah tinggi * Mengurangkan gejala-gejala lain alergi * Meningkatkan penglihatan * Membantu tubuh menyerap zat besi yang lebih * Membantu sistem peghadaman * Amat sesuai untuk Orang yg mempunyai masalah resdung. * Ibu mengandung juga boleh amalkan. * Boleh menambahkan susu badan untuk ibu-ibu yang menyusukan anak ******************************************** VIT C PAHANG PHARMA RM45 (SM) Whatsap utk order⤵ http://www.wasap.my/60125451867 ================================ #vitac  #vitaminforskin  #happylifestyle  #happyhealthy  #bazarpaknilprodukkecantikan  #bazarpaknilmurah  #onlineshopping 
#Navidad en #Ocho16Spa 40% de #Descuento

#Facial #VitaC $300 ¡Tu piel con más vida! Equilibra y nutre perfectamente la piel brindándole luminosidad y evitando la sensación de la piel acartonada. La Vitamina C penetra en las primeras capas de la piel permitiendo una hidratación suave y natural. *Los precios ya incluyen el descuento, precios por persona*
29 de Noviembre al 31 de Diciembre 2017

A partir de 3 servicios es necesario Prepago al 100% para poder reservar.

#Ocho16Spa ¡El Favorito de #Guadalajara!

Citas e Informes
(33)3611 1611 & 3611 1609

Celular y WhatsApp
(33)1600 3132
(33)3599 3008 (33)1768 5345

No válido con otras promociones. Promociones no acumulables. Los precios no incluyen IVA. Precios por persona.

#Facial #Uñas #Corte #Mujer #Hombre #Tinte #Tratamiento #Depilaciones #Manicure #Pedicure #Masajes #Cabello #Spa #DaySpa
#Navidad  en #Ocho16Spa  40% de #Descuento  #Facial  #VitaC  $300 ¡Tu piel con más vida! Equilibra y nutre perfectamente la piel brindándole luminosidad y evitando la sensación de la piel acartonada. La Vitamina C penetra en las primeras capas de la piel permitiendo una hidratación suave y natural. *Los precios ya incluyen el descuento, precios por persona* 29 de Noviembre al 31 de Diciembre 2017 A partir de 3 servicios es necesario Prepago al 100% para poder reservar. #Ocho16Spa  ¡El Favorito de #Guadalajara ! Citas e Informes (33)3611 1611 & 3611 1609 Celular y WhatsApp (33)1600 3132 (33)3599 3008 (33)1768 5345 No válido con otras promociones. Promociones no acumulables. Los precios no incluyen IVA. Precios por persona. #Facial  #Uñas  #Corte  #Mujer  #Hombre  #Tinte  #Tratamiento  #Depilaciones  #Manicure  #Pedicure  #Masajes  #Cabello  #Spa  #DaySpa 
Cantiknyaaa muka dia.. x pkai mekap pun cantik.. kulit muka bersih, putih, gebu mulusss 😍😍😍
.
.
Bukan xbersyukur.. Alhamdulillah dgn apa Allah dah bagi kt kite.. elok cukup sifat semua 😊🌷
.
.
Tapiiii.. kite ni muke da BREAKOUT TERUK.. X FLAWLESS mcm time baby dlu2.. Sedih kan.. kite nk mekap pun xreti mcm MUA.. klu mekap pun alahai bergerutu jgak muka.. kdg2 malas nk mekap tebal2 kang susah nk bersihkan time nk solat.. mcm2 lah 😢
.
.
Jom naikkan blek tahap keyakinan diri kita.. Jom cantikkan kulit muka kita.. Nak kluar rumah xpakai mekap pun xpe dah lepas ni.. Nak mekap xyah tebal2 dah.. JOM FLAWLESS 😍❤
.
.
Senang je 😊.. Kita consume Vita-C SHAKLEE skrg.. Vita-C ni HOT SELLER tau.. Beli skali tahan 6 bulan tau.. jimatttt sangat 😎
.
.
Order skrg tau.. Klik link wasap kt BIO ye 😉
.
.
SID
AFIQAH FIRDUS
017 391 3891
.
.
#afiqahfirdusshaklee #vitac #vitacshaklee #vitaminc #vitamincmurah #flawless #promoyearendsale #yearendsale #sayajualshaklee #shakleemurah
Cantiknyaaa muka dia.. x pkai mekap pun cantik.. kulit muka bersih, putih, gebu mulusss 😍😍😍 . . Bukan xbersyukur.. Alhamdulillah dgn apa Allah dah bagi kt kite.. elok cukup sifat semua 😊🌷 . . Tapiiii.. kite ni muke da BREAKOUT TERUK.. X FLAWLESS mcm time baby dlu2.. Sedih kan.. kite nk mekap pun xreti mcm MUA.. klu mekap pun alahai bergerutu jgak muka.. kdg2 malas nk mekap tebal2 kang susah nk bersihkan time nk solat.. mcm2 lah 😢 . . Jom naikkan blek tahap keyakinan diri kita.. Jom cantikkan kulit muka kita.. Nak kluar rumah xpakai mekap pun xpe dah lepas ni.. Nak mekap xyah tebal2 dah.. JOM FLAWLESS 😍❤ . . Senang je 😊.. Kita consume Vita-C SHAKLEE skrg.. Vita-C ni HOT SELLER tau.. Beli skali tahan 6 bulan tau.. jimatttt sangat 😎 . . Order skrg tau.. Klik link wasap kt BIO ye 😉 . . SID AFIQAH FIRDUS 017 391 3891 . . #afiqahfirdusshaklee  #vitac  #vitacshaklee  #vitaminc  #vitamincmurah  #flawless  #promoyearendsale  #yearendsale  #sayajualshaklee  #shakleemurah 
Ibu Preggy paling takut dengan Sembelit.
.
takpeee #ostematrix kan hadoo.
.
jom order dgn kakak.
📲0193474266
.
.
#ESP #vitaC #vitaE #milkbooster #shakleemurah #shakleeeffect #shaklee #kulitcerah #kurusjelita #kulitputih #kurusputih #vitamincantik #wng #collagen #shakleekualaberang #shakleekualaterengganu #shakleeterengganu #masalahjerawat #ibumengandung #tulangkuat
Pilihan Ibu Bijak
.
Ibu menyusu kena pastikan baby anda dapat sumber kalsium yang cukup 💪🏻💪🏻
.
📲 0193474266
.
#ESP #vitaC #vitaE #milkbooster #shakleemurah #shakleeeffect #shaklee #kulitcerah #kurusjelita #kulitputih #kurusputih #vitamincantik #wng #collagen #shakleekualaberang #shakleekualaterengganu #shakleeterengganu #masalahjerawat #ibumengandung #tulangkuat
Badan Lenguh Penat akibat Kerja dari Pagi sampai Malam.
.
✅#ostematrix pilihan terbaik untuk anda 😍
.
Jom lajulajuu order dengan kakak.
.
📲0193474266
.
#ESP #vitaC #vitaE #milkbooster #shakleemurah #shakleeeffect #shaklee #kulitcerah #kurusjelita #kulitputih #kurusputih #vitamincantik #wng #collagen #shakleekualaberang #shakleekualaterengganu #shakleeterengganu #masalahjerawat #ibumengandung #tulangkuat
Diam2 artis pun amalkan juga vitamin c shaklee ni yer. Yelah, vitamin c shaklee ni tak sama tau dengan vitamin c yang ada dipasaran tu. Vitamin c ni bebas daripada campuran lain atau pendek kata 100% organik ataupun natural. Tak rugi korang amalkan vitamin c ini tau.

Sebab kenapa korang harus memilih vitamin c shaklee ialah:
📍Meningkatkan sistem imunisasi tubuh
📍Menghasilkan kolagen tubuh secara semulajadi
📍Mempercepatkan penyembuhan luka (sesuai diamalkan oleh orang yang lepas bersalin sama ada secara normal atau C-section)
📍Mempercepatkan pengecutan jerawat
📍Membantu mengurangkan rambut gugur
📍Mengurangkan simptom selsema/flu
📍Membantu mengurangkan kesan sunburn pada wajah
📍Dan banyak lagi fungsi vitamin c ini tau

Sebotol pula mengandungi 180 biji dan tahan sampai 4-5bulan tau. Jimat kan? Jadi kenapa perlu berkira untuk diri sendiri kan😉 Harga asal RM103.35 nak dapatkan harga diskaun boleh whatsapp saya terus ya.

#shaklee #shakleemalaysia #sayajualshaklee #penjualonline #igreview #igshop #agenshaklee #agenshakleesetiawangsa #stokisshaklee #codshaklee #sideincome #bisnes #bisnesdarirumah #bisnessantai #bisnesparttime #shakleesetiawangsa #pengedarshakleesetiawangsa #sustainedreleasedvitaminc #vitamincshaklee #vitaminc #vitac #kolagen #parutjerawat #kulitcantik
Diam2 artis pun amalkan juga vitamin c shaklee ni yer. Yelah, vitamin c shaklee ni tak sama tau dengan vitamin c yang ada dipasaran tu. Vitamin c ni bebas daripada campuran lain atau pendek kata 100% organik ataupun natural. Tak rugi korang amalkan vitamin c ini tau. Sebab kenapa korang harus memilih vitamin c shaklee ialah: 📍Meningkatkan sistem imunisasi tubuh 📍Menghasilkan kolagen tubuh secara semulajadi 📍Mempercepatkan penyembuhan luka (sesuai diamalkan oleh orang yang lepas bersalin sama ada secara normal atau C-section) 📍Mempercepatkan pengecutan jerawat 📍Membantu mengurangkan rambut gugur 📍Mengurangkan simptom selsema/flu 📍Membantu mengurangkan kesan sunburn pada wajah 📍Dan banyak lagi fungsi vitamin c ini tau Sebotol pula mengandungi 180 biji dan tahan sampai 4-5bulan tau. Jimat kan? Jadi kenapa perlu berkira untuk diri sendiri kan😉 Harga asal RM103.35 nak dapatkan harga diskaun boleh whatsapp saya terus ya. #shaklee  #shakleemalaysia  #sayajualshaklee  #penjualonline  #igreview  #igshop  #agenshaklee  #agenshakleesetiawangsa  #stokisshaklee  #codshaklee  #sideincome  #bisnes  #bisnesdarirumah  #bisnessantai  #bisnesparttime  #shakleesetiawangsa  #pengedarshakleesetiawangsa  #sustainedreleasedvitaminc  #vitamincshaklee  #vitaminc  #vitac  #kolagen  #parutjerawat  #kulitcantik 
Замечательный отзыв о нашем продукте vitaC! 100% натуральный витамин С. Ты ещё не попробовал?
Тогда заказывай скорей! В зимний период этот продукт очень актуален.
Желаю вам здоровья!

Наш магазин. 
http://bit.ly/2A1Wvmg ❗❗❗Важно! Заказ делаем на официальном сайте, но оплату производим на московский склад, так как по России теперь отправляем оттуда. Подробно как сделать заказ я расскажу тебе в личке по запросу.

#100натуральныевитамины #натуральныйбады #витаС #vitaC #duolife #дуолайф #здоровье #зож #здоровьедетей #выборзатобой #первооткрыватели #марафон100дней #возьму10человек #тольковперед
Замечательный отзыв о нашем продукте vitaC! 100% натуральный витамин С. Ты ещё не попробовал? Тогда заказывай скорей! В зимний период этот продукт очень актуален. Желаю вам здоровья! Наш магазин. http://bit.ly/2A1Wvmg ❗❗❗Важно! Заказ делаем на официальном сайте, но оплату производим на московский склад, так как по России теперь отправляем оттуда. Подробно как сделать заказ я расскажу тебе в личке по запросу. #100натуральныевитамины  #натуральныйбады  #витаС  #vitaC  #duolife  #дуолайф  #здоровье  #зож  #здоровьедетей  #выборзатобой  #первооткрыватели  #марафон100дней  #возьму10человек  #тольковперед 
Nk kulit muka putih,  mulus,  gebu bebas dari jerawat .
.
Jom dapatkan segera #Vitac whitening membantu cerah 1 badan dan mengekalkan kecantikan.. .
.
Rm 30 tahan 1 bulan dan jimat... Insyallah
Nk kulit muka putih, mulus, gebu bebas dari jerawat . . Jom dapatkan segera #Vitac  whitening membantu cerah 1 badan dan mengekalkan kecantikan.. . . Rm 30 tahan 1 bulan dan jimat... Insyallah
Sebelum nak keluar rumah tu, Cik Yenn tak pernah lupakan pengambilan vitamin c sebiji sehari supaya kulit Cik Yenn sentiasa terjaga dan sentiasa terlindung dari sinaran uv berbahaya.

Korang tahu tak, kolagen boleh berkurangan tanpa kita sedari setiap hari. Ianya boleh berkurangan disebabkan oleh keadaan persekitaran yang tercemar dek kerana asap kenderaan, asap rokok dan sebagainya. Sebab tu Cik Yenn amalkan vitamin C setiap hari. Vitamin c dapat membantu memelihara kolagen kita serta menghasilkan kolagen secara semulajadi.

Berminat nak cuba vitamin c, whatsapp Cik Yenn sekarang kalau nak dapatkan harga diskaun.

#shaklee #shakleemalaysia #sayajualshaklee #penjualonline #igreview #igshop #agenshaklee #agenshakleesetiawangsa #stokisshaklee #codshaklee #sideincome #bisnes #bisnesdarirumah #bisnessantai #bisnesparttime #shakleesetiawangsa #pengedarshakleesetiawangsa #vitaminc #vitamincshaklee #vitac #kolagen #kulitcantik #jerawat
Sebelum nak keluar rumah tu, Cik Yenn tak pernah lupakan pengambilan vitamin c sebiji sehari supaya kulit Cik Yenn sentiasa terjaga dan sentiasa terlindung dari sinaran uv berbahaya. Korang tahu tak, kolagen boleh berkurangan tanpa kita sedari setiap hari. Ianya boleh berkurangan disebabkan oleh keadaan persekitaran yang tercemar dek kerana asap kenderaan, asap rokok dan sebagainya. Sebab tu Cik Yenn amalkan vitamin C setiap hari. Vitamin c dapat membantu memelihara kolagen kita serta menghasilkan kolagen secara semulajadi. Berminat nak cuba vitamin c, whatsapp Cik Yenn sekarang kalau nak dapatkan harga diskaun. #shaklee  #shakleemalaysia  #sayajualshaklee  #penjualonline  #igreview  #igshop  #agenshaklee  #agenshakleesetiawangsa  #stokisshaklee  #codshaklee  #sideincome  #bisnes  #bisnesdarirumah  #bisnessantai  #bisnesparttime  #shakleesetiawangsa  #pengedarshakleesetiawangsa  #vitaminc  #vitamincshaklee  #vitac  #kolagen  #kulitcantik  #jerawat 
Vita-E Complex

1. Vitamin E merupakan salah satu antioksidan yang baik dalam menangani radikal bebas yang merosakkan sel. Antara fungsi terbaik vitamin E ialah meningkatkan sistem imunisasi lelaki. Dengan pengambilan vitamin E pada kadar yang sesuai, ianya mampu meningkatkan kadar daya ketahanan tubuh dari diserang penyakit.

2. Meningkatkan kesuburan lelaki. Radikal bebas mampu merosakkan sel termasuk sel sperma. Menurut kajian, pengambilan Vita-E Complex mampu meningkatkan kesihatan sel sperma dan sekaligus memperbaiki tahap kesuburan lelaki.

#polluxbiz #teambonusgemuk #millionairegroup #shaklee #vitaE #vitac #vivix #vitalea #vitamin #multivitamin
Vita-E Complex 1. Vitamin E merupakan salah satu antioksidan yang baik dalam menangani radikal bebas yang merosakkan sel. Antara fungsi terbaik vitamin E ialah meningkatkan sistem imunisasi lelaki. Dengan pengambilan vitamin E pada kadar yang sesuai, ianya mampu meningkatkan kadar daya ketahanan tubuh dari diserang penyakit. 2. Meningkatkan kesuburan lelaki. Radikal bebas mampu merosakkan sel termasuk sel sperma. Menurut kajian, pengambilan Vita-E Complex mampu meningkatkan kesihatan sel sperma dan sekaligus memperbaiki tahap kesuburan lelaki. #polluxbiz  #teambonusgemuk  #millionairegroup  #shaklee  #vitaE  #vitac  #vivix  #vitalea  #vitamin  #multivitamin 
Shaklee: VITA C
Apa Kelebihan Vitamin C ni sebenarnya...ok jom tgk skit...
✅Meransang pembentukan kolagen
✅ Membantu mengekalkan kulit yang awet muda
✅ Mencerahkan kulit secara semulajadi
✅ Mengecilkan pori- pori muka
✅ Mencerahkan kulit secara sekata
✅ Merawat tona kulit tak sekata
✅ Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir
✅ Mengurangkan gejala kulit kusam
✅ Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri- seri
✅ Kelihatan lebih muda dari usia sebenar
✅ Membantu mengecutkan jerawat
✅ Mengatasi masalah kulit berminyak
✅ Menjadikan kulit lebih lembut dan halus
✅ Menguatkan imunisasi badan
✅ Mengurangkan simptom demam
✅ Mengurangkan kesan sunburn
✅ Mengurangkan dan mengelak daripada uban
✅ Mengawal kompiklasi diabetes
✅ Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
✅ Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
✅ Membantu penghasilan kolagen dalam badan
✅ Menjadikan kulit lebih gebu
✅ Membantu kulit sensitif seperti resdung dan ekzema
✅ Merendahkan tekanan darah tinggi
✅ Menghalang dari terkena serangan jantung
.
WhatsApp:  011-27885674
#shakleebysyaf #shakleemalaysia #shakleejohor #shakleejb #shakleeskudai #shakleetmnu #shakleeutm #shakleehargastudent #shakleesingapore #shakleemurah #followforfollow #followback #vitac #vitacplus #shakleevitac #shakleevitacplus #vitacshaklee #vitacplusshaklee #vitacmurah #vitacplusmurah #shakleevitacmurah #shakleevitacplusmurah #vitacshakleemurah #vitacplusshakleemurah
Shaklee: VITA C Apa Kelebihan Vitamin C ni sebenarnya...ok jom tgk skit... ✅Meransang pembentukan kolagen ✅ Membantu mengekalkan kulit yang awet muda ✅ Mencerahkan kulit secara semulajadi ✅ Mengecilkan pori- pori muka ✅ Mencerahkan kulit secara sekata ✅ Merawat tona kulit tak sekata ✅ Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir ✅ Mengurangkan gejala kulit kusam ✅ Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri- seri ✅ Kelihatan lebih muda dari usia sebenar ✅ Membantu mengecutkan jerawat ✅ Mengatasi masalah kulit berminyak ✅ Menjadikan kulit lebih lembut dan halus ✅ Menguatkan imunisasi badan ✅ Mengurangkan simptom demam ✅ Mengurangkan kesan sunburn ✅ Mengurangkan dan mengelak daripada uban ✅ Mengawal kompiklasi diabetes ✅ Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan ✅ Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka ✅ Membantu penghasilan kolagen dalam badan ✅ Menjadikan kulit lebih gebu ✅ Membantu kulit sensitif seperti resdung dan ekzema ✅ Merendahkan tekanan darah tinggi ✅ Menghalang dari terkena serangan jantung . WhatsApp: 011-27885674 #shakleebysyaf  #shakleemalaysia  #shakleejohor  #shakleejb  #shakleeskudai  #shakleetmnu  #shakleeutm  #shakleehargastudent  #shakleesingapore  #shakleemurah  #followforfollow  #followback  #vitac  #vitacplus  #shakleevitac  #shakleevitacplus  #vitacshaklee  #vitacplusshaklee  #vitacmurah  #vitacplusmurah  #shakleevitacmurah  #shakleevitacplusmurah  #vitacshakleemurah  #vitacplusshakleemurah 
Shaklee: VITA C
Apa yang BESTNYA VITAMIN C ni??
Kelebihan ⤵⤵
🍀Merangsang penghasilan kolagen dalam 
badan untuk kulit lebih anjal dan mulus
🍀Mencerahkan kulit (satu badan tau)
🍀melindungi sel kulit daripada rosaj
🍀selesaikan madalah kulit kusam
🍀kecutkan jerawat
🍀mengurangkan masalah resdung dan alergik
🍀Perlindungan daripada sinar UV
🍀Tona kulit menjadi lebih sekata
🍀Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir
🍀Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
🍀Kulit lebih glowing dan radiant
.
WhatsApp:  011-27885674
#shakleebysyaf #shakleemalaysia #shakleejohor #shakleejb #shakleeskudai #shakleetmnu #shakleeutm #shakleehargastudent #shakleesingapore #shakleemurah #followforfollow #followback #vitac #vitacplus #shakleevitac #shakleevitacplus #vitacshaklee #vitacplusshaklee #vitacmurah #vitacplusmurah #shakleevitacmurah #shakleevitacplusmurah #vitacshakleemurah #vitacplusshakleemurah
Shaklee: VITA C Apa yang BESTNYA VITAMIN C ni?? Kelebihan ⤵⤵ 🍀Merangsang penghasilan kolagen dalam badan untuk kulit lebih anjal dan mulus 🍀Mencerahkan kulit (satu badan tau) 🍀melindungi sel kulit daripada rosaj 🍀selesaikan madalah kulit kusam 🍀kecutkan jerawat 🍀mengurangkan masalah resdung dan alergik 🍀Perlindungan daripada sinar UV 🍀Tona kulit menjadi lebih sekata 🍀Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir 🍀Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan 🍀Kulit lebih glowing dan radiant . WhatsApp: 011-27885674 #shakleebysyaf  #shakleemalaysia  #shakleejohor  #shakleejb  #shakleeskudai  #shakleetmnu  #shakleeutm  #shakleehargastudent  #shakleesingapore  #shakleemurah  #followforfollow  #followback  #vitac  #vitacplus  #shakleevitac  #shakleevitacplus  #vitacshaklee  #vitacplusshaklee  #vitacmurah  #vitacplusmurah  #shakleevitacmurah  #shakleevitacplusmurah  #vitacshakleemurah  #vitacplusshakleemurah 
Need to get a boost before hitting 2018!! 🎉 🎉 @myboostjuice #ilovejuice #vitac #greenjuicelover #juice
1 tong ESP TAHAN SAMPAI 2-3 BULAN! JIMAT!

Dina mmg recommend sangat ESP especially untuk:
.
👆 Students yang cpt letih, lesu, mengantuk.
👆 Pekerja
👆 Nak kulit cantik
👆 Ibu menyusukan anak
👆 Wanita mengandung
👆 Yang nak kawennnn pleaseeee consume ESP. Bagus sgt2 before nak kawen. Trust me! 🙈😍
.
Kelebihan #ESP
🌸Kulit jadi lebih anjal dan gebu
🌸 Banyakkan susu ibu. Susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang.
🌸 Pudarkan parut
🌸 Mengawal pertumbuhan jerawat
🌸 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
🌸 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita
🌸 Kulit jadi lebih tegang dan sihat
🌸 Menghalang penyakit batu karang
🌸 Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang walaupun buat kerja berat.
🌸 Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan.
🌸 Elakkan kencing manis
🌸 Kuat kan ingan memori dan sembuhkan luka
🌸Melindungi dan menjaga rahim.
🌸 Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri
🌸 Mengandungi protein yang lengkap
🌸 Mengurangkan risiko kanser payudara
.
Banyakkan khasiat ESP kepada kita? Jom grab sekarang. Tak rugi kalau ada 1 tong ESP dekat rumah.
.
Dapatkan supplement SHAKLEE beserta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul
.
DINA RAHMAT | 012-607 9960
Your Most Wanted Shaklee Independent Dist. 💚
.
https://wasap.my/60126079960
.
#DinaRahmatShaklee #VitaC #VitaCPlus #VitaCShaklee #VitaminC #GLAcomplex #GLAshaklee #GLA #shakleekotadamansara #shakleeampang #shakleebangi #shakleekuis #shaklee #shakleeklang #shakleeipoh #shakleeutm #shakleeperak #shakleesabah #shakleekedah #shakleeeffect #shakleebangi #shakleejohor #shakleeuitm #shakleeskudai #shakleeshahalam #shakleeselangor #tipskurus #tipsputihkankulit #shakleemurah
1 tong ESP TAHAN SAMPAI 2-3 BULAN! JIMAT! Dina mmg recommend sangat ESP especially untuk: . 👆 Students yang cpt letih, lesu, mengantuk. 👆 Pekerja 👆 Nak kulit cantik 👆 Ibu menyusukan anak 👆 Wanita mengandung 👆 Yang nak kawennnn pleaseeee consume ESP. Bagus sgt2 before nak kawen. Trust me! 🙈😍 . Kelebihan #ESP  🌸Kulit jadi lebih anjal dan gebu 🌸 Banyakkan susu ibu. Susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang. 🌸 Pudarkan parut 🌸 Mengawal pertumbuhan jerawat 🌸 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut 🌸 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita 🌸 Kulit jadi lebih tegang dan sihat 🌸 Menghalang penyakit batu karang 🌸 Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang walaupun buat kerja berat. 🌸 Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan. 🌸 Elakkan kencing manis 🌸 Kuat kan ingan memori dan sembuhkan luka 🌸Melindungi dan menjaga rahim. 🌸 Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri 🌸 Mengandungi protein yang lengkap 🌸 Mengurangkan risiko kanser payudara . Banyakkan khasiat ESP kepada kita? Jom grab sekarang. Tak rugi kalau ada 1 tong ESP dekat rumah. . Dapatkan supplement SHAKLEE beserta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul . DINA RAHMAT | 012-607 9960 Your Most Wanted Shaklee Independent Dist. 💚 . https://wasap.my/60126079960 . #DinaRahmatShaklee  #VitaC  #VitaCPlus  #VitaCShaklee  #VitaminC  #GLAcomplex  #GLAshaklee  #GLA  #shakleekotadamansara  #shakleeampang  #shakleebangi  #shakleekuis  #shaklee  #shakleeklang  #shakleeipoh  #shakleeutm  #shakleeperak  #shakleesabah  #shakleekedah  #shakleeeffect  #shakleebangi  #shakleejohor  #shakleeuitm  #shakleeskudai  #shakleeshahalam  #shakleeselangor  #tipskurus  #tipsputihkankulit  #shakleemurah 
1 tong ESP TAHAN SAMPAI 2-3 BULAN! JIMAT!

Dina mmg recommend sangat ESP especially untuk:
.
👆 Students yang cpt letih, lesu, mengantuk.
👆 Pekerja
👆 Nak kulit cantik
👆 Ibu menyusukan anak
👆 Wanita mengandung
👆 Yang nak kawennnn pleaseeee consume ESP. Bagus sgt2 before nak kawen. Trust me! 🙈😍
.
Kelebihan #ESP
🌸Kulit jadi lebih anjal dan gebu
🌸 Banyakkan susu ibu. Susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang.
🌸 Pudarkan parut
🌸 Mengawal pertumbuhan jerawat
🌸 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
🌸 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita
🌸 Kulit jadi lebih tegang dan sihat
🌸 Menghalang penyakit batu karang
🌸 Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang walaupun buat kerja berat.
🌸 Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan.
🌸 Elakkan kencing manis
🌸 Kuat kan ingan memori dan sembuhkan luka
🌸Melindungi dan menjaga rahim.
🌸 Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri
🌸 Mengandungi protein yang lengkap
🌸 Mengurangkan risiko kanser payudara
.
Banyakkan khasiat ESP kepada kita? Jom grab sekarang. Tak rugi kalau ada 1 tong ESP dekat rumah.
.
Dapatkan supplement SHAKLEE beserta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul
.
DINA RAHMAT | 012-607 9960
Your Most Wanted Shaklee Independent Dist. 💚
.
https://wasap.my/60126079960
.
#DinaRahmatShaklee #VitaC #VitaCPlus #VitaCShaklee #VitaminC #GLAcomplex #GLAshaklee #GLA #shakleekotadamansara #shakleeampang #shakleebangi #shakleekuis #shaklee #shakleeklang #shakleeipoh #shakleeutm #shakleeperak #shakleesabah #shakleekedah #shakleeeffect #shakleebangi #shakleejohor #shakleeuitm #shakleeskudai #shakleeshahalam #shakleeselangor #tipskurus #tipsputihkankulit #shakleemurah
1 tong ESP TAHAN SAMPAI 2-3 BULAN! JIMAT! Dina mmg recommend sangat ESP especially untuk: . 👆 Students yang cpt letih, lesu, mengantuk. 👆 Pekerja 👆 Nak kulit cantik 👆 Ibu menyusukan anak 👆 Wanita mengandung 👆 Yang nak kawennnn pleaseeee consume ESP. Bagus sgt2 before nak kawen. Trust me! 🙈😍 . Kelebihan #ESP  🌸Kulit jadi lebih anjal dan gebu 🌸 Banyakkan susu ibu. Susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang. 🌸 Pudarkan parut 🌸 Mengawal pertumbuhan jerawat 🌸 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut 🌸 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita 🌸 Kulit jadi lebih tegang dan sihat 🌸 Menghalang penyakit batu karang 🌸 Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang walaupun buat kerja berat. 🌸 Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan. 🌸 Elakkan kencing manis 🌸 Kuat kan ingan memori dan sembuhkan luka 🌸Melindungi dan menjaga rahim. 🌸 Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri 🌸 Mengandungi protein yang lengkap 🌸 Mengurangkan risiko kanser payudara . Banyakkan khasiat ESP kepada kita? Jom grab sekarang. Tak rugi kalau ada 1 tong ESP dekat rumah. . Dapatkan supplement SHAKLEE beserta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul . DINA RAHMAT | 012-607 9960 Your Most Wanted Shaklee Independent Dist. 💚 . https://wasap.my/60126079960 . #DinaRahmatShaklee  #VitaC  #VitaCPlus  #VitaCShaklee  #VitaminC  #GLAcomplex  #GLAshaklee  #GLA  #shakleekotadamansara  #shakleeampang  #shakleebangi  #shakleekuis  #shaklee  #shakleeklang  #shakleeipoh  #shakleeutm  #shakleeperak  #shakleesabah  #shakleekedah  #shakleeeffect  #shakleebangi  #shakleejohor  #shakleeuitm  #shakleeskudai  #shakleeshahalam  #shakleeselangor  #tipskurus  #tipsputihkankulit  #shakleemurah 
1 tong ESP TAHAN SAMPAI 2-3 BULAN! JIMAT!

Dina mmg recommend sangat ESP especially untuk:
.
👆 Students yang cpt letih, lesu, mengantuk.
👆 Pekerja
👆 Nak kulit cantik
👆 Ibu menyusukan anak
👆 Wanita mengandung
👆 Yang nak kawennnn pleaseeee consume ESP. Bagus sgt2 before nak kawen. Trust me! 🙈😍
.
Kelebihan #ESP
🌸Kulit jadi lebih anjal dan gebu
🌸 Banyakkan susu ibu. Susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang.
🌸 Pudarkan parut
🌸 Mengawal pertumbuhan jerawat
🌸 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
🌸 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita
🌸 Kulit jadi lebih tegang dan sihat
🌸 Menghalang penyakit batu karang
🌸 Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang walaupun buat kerja berat.
🌸 Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan.
🌸 Elakkan kencing manis
🌸 Kuat kan ingan memori dan sembuhkan luka
🌸Melindungi dan menjaga rahim.
🌸 Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri
🌸 Mengandungi protein yang lengkap
🌸 Mengurangkan risiko kanser payudara
.
Banyakkan khasiat ESP kepada kita? Jom grab sekarang. Tak rugi kalau ada 1 tong ESP dekat rumah.
.
Dapatkan supplement SHAKLEE beserta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul
.
DINA RAHMAT | 012-607 9960
Your Most Wanted Shaklee Independent Dist. 💚
.
https://wasap.my/60126079960
.
#DinaRahmatShaklee #VitaC #VitaCPlus #VitaCShaklee #VitaminC #GLAcomplex #GLAshaklee #GLA #shakleekotadamansara #shakleeampang #shakleebangi #shakleekuis #shaklee #shakleeklang #shakleeipoh #shakleeutm #shakleeperak #shakleesabah #shakleekedah #shakleeeffect #shakleebangi #shakleejohor #shakleeuitm #shakleeskudai #shakleeshahalam #shakleeselangor #tipskurus #tipsputihkankulit #shakleemurah
1 tong ESP TAHAN SAMPAI 2-3 BULAN! JIMAT! Dina mmg recommend sangat ESP especially untuk: . 👆 Students yang cpt letih, lesu, mengantuk. 👆 Pekerja 👆 Nak kulit cantik 👆 Ibu menyusukan anak 👆 Wanita mengandung 👆 Yang nak kawennnn pleaseeee consume ESP. Bagus sgt2 before nak kawen. Trust me! 🙈😍 . Kelebihan #ESP  🌸Kulit jadi lebih anjal dan gebu 🌸 Banyakkan susu ibu. Susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang. 🌸 Pudarkan parut 🌸 Mengawal pertumbuhan jerawat 🌸 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut 🌸 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita 🌸 Kulit jadi lebih tegang dan sihat 🌸 Menghalang penyakit batu karang 🌸 Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang walaupun buat kerja berat. 🌸 Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan. 🌸 Elakkan kencing manis 🌸 Kuat kan ingan memori dan sembuhkan luka 🌸Melindungi dan menjaga rahim. 🌸 Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri 🌸 Mengandungi protein yang lengkap 🌸 Mengurangkan risiko kanser payudara . Banyakkan khasiat ESP kepada kita? Jom grab sekarang. Tak rugi kalau ada 1 tong ESP dekat rumah. . Dapatkan supplement SHAKLEE beserta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul . DINA RAHMAT | 012-607 9960 Your Most Wanted Shaklee Independent Dist. 💚 . https://wasap.my/60126079960 . #DinaRahmatShaklee  #VitaC  #VitaCPlus  #VitaCShaklee  #VitaminC  #GLAcomplex  #GLAshaklee  #GLA  #shakleekotadamansara  #shakleeampang  #shakleebangi  #shakleekuis  #shaklee  #shakleeklang  #shakleeipoh  #shakleeutm  #shakleeperak  #shakleesabah  #shakleekedah  #shakleeeffect  #shakleebangi  #shakleejohor  #shakleeuitm  #shakleeskudai  #shakleeshahalam  #shakleeselangor  #tipskurus  #tipsputihkankulit  #shakleemurah 
#Navidad en #Ocho16Spa 40% de #Descuento

#Facial #VitaC $300 ¡Tu piel con más vida! Equilibra y nutre perfectamente la piel brindándole luminosidad y evitando la sensación de la piel acartonada. La Vitamina C penetra en las primeras capas de la piel permitiendo una hidratación suave y natural. *Los precios ya incluyen el descuento, precios por persona*
29 de Noviembre al 31 de Diciembre 2017

A partir de 3 servicios es necesario Prepago al 100% para poder reservar.

#Ocho16Spa ¡El Favorito de #Guadalajara!

Citas e Informes
(33)3611 1611 & 3611 1609

Celular y WhatsApp
(33)1600 3132
(33)3599 3008 (33)1768 5345

No válido con otras promociones. Promociones no acumulables. Los precios no incluyen IVA. Precios por persona.

#Facial #Uñas #Corte #Mujer #Hombre #Tinte #Tratamiento #Depilaciones #Manicure #Pedicure #Masajes #Cabello #Spa #DaySpa
#Navidad  en #Ocho16Spa  40% de #Descuento  #Facial  #VitaC  $300 ¡Tu piel con más vida! Equilibra y nutre perfectamente la piel brindándole luminosidad y evitando la sensación de la piel acartonada. La Vitamina C penetra en las primeras capas de la piel permitiendo una hidratación suave y natural. *Los precios ya incluyen el descuento, precios por persona* 29 de Noviembre al 31 de Diciembre 2017 A partir de 3 servicios es necesario Prepago al 100% para poder reservar. #Ocho16Spa  ¡El Favorito de #Guadalajara ! Citas e Informes (33)3611 1611 & 3611 1609 Celular y WhatsApp (33)1600 3132 (33)3599 3008 (33)1768 5345 No válido con otras promociones. Promociones no acumulables. Los precios no incluyen IVA. Precios por persona. #Facial  #Uñas  #Corte  #Mujer  #Hombre  #Tinte  #Tratamiento  #Depilaciones  #Manicure  #Pedicure  #Masajes  #Cabello  #Spa  #DaySpa 
Mak Ayah tak Suka Minum Susu 🥛
.
Apa kata anak-anak hadiahkan 1 botol kalsium ni utk ibu ayah.
.
Seronok dapat tengok ibu ayah sihatkan? .
Jom order #ostematrix dgn kakak.
.
📲0193474266
.
#ESP #vitaC #vitaE #milkbooster #shakleemurah #shakleeeffect #shaklee #kulitcerah #kurusjelita #kulitputih #kurusputih #vitamincantik #wng #collagen #shakleekualaberang #shakleekualaterengganu #shakleeterengganu #masalahjerawat #ibumengandung #tulangkuat
Supplement untuk Ibu Hamil 🤰🏻.
.
Dapat kurangkan lenguh2 pinggang ibu mengandung .
dibu dibuuu cepat grab sekarang dgn kakak .
.
📲0193474266
.
#ESP #vitaC #vitaE #milkbooster #shakleemurah #shakleeeffect #shaklee #kulitcerah #kurusjelita #kulitputih #kurusputih #vitamincantik #wng #collagen #shakleekualaberang #shakleekualaterengganu #shakleeterengganu #masalahjerawat #ibumengandung #tulangkuat
😘MINUM JE BOLEH PUTIH SATU BADAN 💋
.
Kenapa? tak percaya ker? Huhu.
BETUL LA TU. Kan dah ada bukti kat atas tu 😆.
.
LOLA VITA C GLOWING ni jenis soluble. Korang campak je dlm air. Lepas tu ambil minum 🍹 sampai licin. Senangkan 😬
.
Ok siapa berminat nk cuba, meh order dgn kami. RM70 shj. Free postage keseluruh #malaysia
.
DM/WSP terus 📲 013-2456738
.
#vitac #lolavitac #vitacglowing #nakputih #putihsatubadan #putihglowing #glowing
#niedabeauty
😘MINUM JE BOLEH PUTIH SATU BADAN 💋 . Kenapa? tak percaya ker? Huhu. BETUL LA TU. Kan dah ada bukti kat atas tu 😆. . LOLA VITA C GLOWING ni jenis soluble. Korang campak je dlm air. Lepas tu ambil minum 🍹 sampai licin. Senangkan 😬 . Ok siapa berminat nk cuba, meh order dgn kami. RM70 shj. Free postage keseluruh #malaysia  . DM/WSP terus 📲 013-2456738 . #vitac  #lolavitac  #vitacglowing  #nakputih  #putihsatubadan  #putihglowing  #glowing  #niedabeauty 
😘MINUM JE BOLEH PUTIH SATU BADAN 💋
.
Kenapa? tak percaya ker? Huhu.
BETUL LA TU. Kan dah ada bukti kat atas tu 😆.
.
LOLA VITA C GLOWING ni jenis soluble. Korang campak je dlm air. Lepas tu ambil minum 🍹 sampai licin. Senangkan 😬
.
Ok siapa berminat nk cuba, meh order dgn kami. RM70 shj. Free postage keseluruh #malaysia
.
DM/WSP terus 📲 013-2456738
.
#vitac #lolavitac #vitacglowing #nakputih #putihsatubadan #putihglowing #glowing
#niedabeauty
😘MINUM JE BOLEH PUTIH SATU BADAN 💋 . Kenapa? tak percaya ker? Huhu. BETUL LA TU. Kan dah ada bukti kat atas tu 😆. . LOLA VITA C GLOWING ni jenis soluble. Korang campak je dlm air. Lepas tu ambil minum 🍹 sampai licin. Senangkan 😬 . Ok siapa berminat nk cuba, meh order dgn kami. RM70 shj. Free postage keseluruh #malaysia  . DM/WSP terus 📲 013-2456738 . #vitac  #lolavitac  #vitacglowing  #nakputih  #putihsatubadan  #putihglowing  #glowing  #niedabeauty 
😘MINUM JE BOLEH PUTIH SATU BADAN 💋
.
Kenapa? tak percaya ker? Huhu.
BETUL LA TU. Kan dah ada bukti kat atas tu 😆.
.
LOLA VITA C GLOWING ni jenis soluble. Korang campak je dlm air. Lepas tu ambil minum 🍹 sampai licin. Senangkan 😬
.
Ok siapa berminat nk cuba, meh order dgn kami. RM70 shj. Free postage keseluruh #malaysia
.
DM/WSP terus 📲 013-2456738
.
#vitac #lolavitac #vitacglowing #nakputih #putihsatubadan #putihglowing #glowing
#niedabeauty
😘MINUM JE BOLEH PUTIH SATU BADAN 💋 . Kenapa? tak percaya ker? Huhu. BETUL LA TU. Kan dah ada bukti kat atas tu 😆. . LOLA VITA C GLOWING ni jenis soluble. Korang campak je dlm air. Lepas tu ambil minum 🍹 sampai licin. Senangkan 😬 . Ok siapa berminat nk cuba, meh order dgn kami. RM70 shj. Free postage keseluruh #malaysia  . DM/WSP terus 📲 013-2456738 . #vitac  #lolavitac  #vitacglowing  #nakputih  #putihsatubadan  #putihglowing  #glowing  #niedabeauty 
Empieza el día sanamente...
#VitaC #Fruit #orange
Shaklee: VITA C
Apa Kelebihan Vitamin C ni sebenarnya...ok jom tgk skit...
✅Meransang pembentukan kolagen
✅ Membantu mengekalkan kulit yang awet muda
✅ Mencerahkan kulit secara semulajadi
✅ Mengecilkan pori- pori muka
✅ Mencerahkan kulit secara sekata
✅ Merawat tona kulit tak sekata
✅ Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir
✅ Mengurangkan gejala kulit kusam
✅ Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri- seri
✅ Kelihatan lebih muda dari usia sebenar
✅ Membantu mengecutkan jerawat
✅ Mengatasi masalah kulit berminyak
✅ Menjadikan kulit lebih lembut dan halus
✅ Menguatkan imunisasi badan
✅ Mengurangkan simptom demam
✅ Mengurangkan kesan sunburn
✅ Mengurangkan dan mengelak daripada uban
✅ Mengawal kompiklasi diabetes
✅ Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
✅ Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
✅ Membantu penghasilan kolagen dalam badan
✅ Menjadikan kulit lebih gebu
✅ Membantu kulit sensitif seperti resdung dan ekzema
✅ Merendahkan tekanan darah tinggi
✅ Menghalang dari terkena serangan jantung
.
WhatsApp:  011-27885674
#shakleebysyaf #shakleemalaysia #shakleejohor #shakleejb #shakleeskudai #shakleetmnu #shakleeutm #shakleehargastudent #shakleesingapore #shakleemurah #followforfollow #followback #vitac #vitacplus #shakleevitac #shakleevitacplus #vitacshaklee #vitacplusshaklee #vitacmurah #vitacplusmurah #shakleevitacmurah #shakleevitacplusmurah #vitacshakleemurah #vitacplusshakleemurah
Shaklee: VITA C Apa Kelebihan Vitamin C ni sebenarnya...ok jom tgk skit... ✅Meransang pembentukan kolagen ✅ Membantu mengekalkan kulit yang awet muda ✅ Mencerahkan kulit secara semulajadi ✅ Mengecilkan pori- pori muka ✅ Mencerahkan kulit secara sekata ✅ Merawat tona kulit tak sekata ✅ Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir ✅ Mengurangkan gejala kulit kusam ✅ Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri- seri ✅ Kelihatan lebih muda dari usia sebenar ✅ Membantu mengecutkan jerawat ✅ Mengatasi masalah kulit berminyak ✅ Menjadikan kulit lebih lembut dan halus ✅ Menguatkan imunisasi badan ✅ Mengurangkan simptom demam ✅ Mengurangkan kesan sunburn ✅ Mengurangkan dan mengelak daripada uban ✅ Mengawal kompiklasi diabetes ✅ Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan ✅ Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka ✅ Membantu penghasilan kolagen dalam badan ✅ Menjadikan kulit lebih gebu ✅ Membantu kulit sensitif seperti resdung dan ekzema ✅ Merendahkan tekanan darah tinggi ✅ Menghalang dari terkena serangan jantung . WhatsApp: 011-27885674 #shakleebysyaf  #shakleemalaysia  #shakleejohor  #shakleejb  #shakleeskudai  #shakleetmnu  #shakleeutm  #shakleehargastudent  #shakleesingapore  #shakleemurah  #followforfollow  #followback  #vitac  #vitacplus  #shakleevitac  #shakleevitacplus  #vitacshaklee  #vitacplusshaklee  #vitacmurah  #vitacplusmurah  #shakleevitacmurah  #shakleevitacplusmurah  #vitacshakleemurah  #vitacplusshakleemurah 
ขอบคุณสำหรับรีวิวจากลูกค้า และไว้วางใจให้เราดูแลนะคะ #วิตามินซี #วิตามินรวม #วิตามินผิว #วิตามินนำเข้า #วิตามินเยอรมัน #vitacplus #vitac+ #vitminc #multivitamin
ขอบคุณสำหรับรีวิวจากลูกค้า และไว้วางใจให้เราดูแลนะคะ #ว ิตามินซี #ว ิตามินรวม #ว ิตามินผิว #ว ิตามินนำเข้า #ว ิตามินเยอรมัน #vitacplus  #vitac + #vitminc  #multivitamin 
🔽 🔽 🔽 🔽 .
.
📣📣📣 Glow N Shine #YearendSales 
Bermula hari ini 15 Dis - 31 Dis
Pembelian 3 item ke atas free postage !!!
.
.
Memang Best 👍👍👍 !!
Harga MELETOPS OULLSSSS !!
.
😱😱😱
kasi grab tau...
.
nak tanya2 boleh jerrr...
Dm|WhatsApp ⤵
.
01162233168
01162233168
01162233168 .
.

#GlowNShineRosehip
#BlossomC
#HydraGlowSerum
#BabyGlowFoundation
#halalsupplement #glownshinemalaysia #glownshine
#byAkmaAbdullah #produkviralmalaysia
#putihsatubadan
#putihgebu #vitac #vitcberkesan #meletops
#sayajual #instagram
#produkhot #glowingskin #bestproduct 
#marketing 
#socialmedia 
#Fattzura
 #viral2017 #socialmediasuccess 
#coffeefrince
#instagrammarketing #instagramsuccess #instagramtraining #instagramstrategy
🔽 🔽 🔽 🔽 . . 📣📣📣 Glow N Shine #YearendSales  Bermula hari ini 15 Dis - 31 Dis Pembelian 3 item ke atas free postage !!! . . Memang Best 👍👍👍 !! Harga MELETOPS OULLSSSS !! . 😱😱😱 kasi grab tau... . nak tanya2 boleh jerrr... Dm|WhatsApp ⤵ . 01162233168 01162233168 01162233168 . . #GlowNShineRosehip  #BlossomC  #HydraGlowSerum  #BabyGlowFoundation  #halalsupplement  #glownshinemalaysia  #glownshine  #byAkmaAbdullah  #produkviralmalaysia  #putihsatubadan  #putihgebu  #vitac  #vitcberkesan  #meletops  #sayajual  #instagram  #produkhot  #glowingskin  #bestproduct  #marketing  #socialmedia  #Fattzura  #viral2017  #socialmediasuccess  #coffeefrince  #instagrammarketing  #instagramsuccess  #instagramtraining  #instagramstrategy 
Maaf, ikutkan taknak restock dr pure vita kotak hitam sebab supplier naik harga, tapi permintaan tinggi barang ni. Jadi saya jual jugak tapi terpaksa naikkan harga. Maaf ya. Stok skrg ADA.
Maaf, ikutkan taknak restock dr pure vita kotak hitam sebab supplier naik harga, tapi permintaan tinggi barang ni. Jadi saya jual jugak tapi terpaksa naikkan harga. Maaf ya. Stok skrg ADA.
READY STOCK
Innisfree Skin Clinic Mask IDR 33/pcs
.
#Catechin (antioxidant)
#HyaluronicAcid (Moisturizing)
#Collagen (Tightening)
#BHA (smooth skin texture)
#VitaC (Brightening)
.
Pembelian 10pcs Free 1pcs
.
#innisfree #skinclinicmask #jualinnisfreemurah #jualinnisfreeready .
untuk kemudahan pencarian barang Innisfree 👉🏻#girlsinnisfree