an online Instagram web viewer

#wangiankehidupan medias

Photos

John Varvatos Artisan Blue Man, 125ml EDT

Original Parfume
BPPOM
Price : 650rb

Free ongkir jabodetabek โ˜บ

Happy shopping...๐Ÿ˜Ž #Parfumori#parfumasli#parfum #jualparfum#wangiankehidupan #parfumlovers#
SCAN DEXANDRA DAN MENANG RM14500 ?!! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
Bagi uols yang tak tahu, setiap pembelian produk De'Xandra, uols akan berpeluang untuk menang hadiah best dari De'Xandra tau! ๐Ÿ˜ณ Total hadiah lucky draw ni rm14500 ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
Macam mana nak join? Haaa dekat setiap kotak De'Xandra tu ade bar code tau. Uols kena download apps De'Xandra dulu then baru boleh scan bar code tu untuk join the lucky draw! Selamat berjaya! ๐Ÿ’ช
.
๐Ÿ“ฒ 0134427602

#chettakiomey #dexandra #dexandraperfume #wangiankehidupan #dropshipdexandra #sayajualperfume #perfumemurah #perfumeoriginal #luckydrawdexandra #murahmurah #superjimat #berbaloi #sisjual #sayajual #visitmyig #follow4follow #lokalah #bazaarpaknil #trustedseller
SCAN DEXANDRA DAN MENANG RM14500 ?!! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . Bagi uols yang tak tahu, setiap pembelian produk De'Xandra, uols akan berpeluang untuk menang hadiah best dari De'Xandra tau! ๐Ÿ˜ณ Total hadiah lucky draw ni rm14500 ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . Macam mana nak join? Haaa dekat setiap kotak De'Xandra tu ade bar code tau. Uols kena download apps De'Xandra dulu then baru boleh scan bar code tu untuk join the lucky draw! Selamat berjaya! ๐Ÿ’ช . ๐Ÿ“ฒ 0134427602 #chettakiomey  #dexandra  #dexandraperfume  #wangiankehidupan  #dropshipdexandra  #sayajualperfume  #perfumemurah  #perfumeoriginal  #luckydrawdexandra  #murahmurah  #superjimat  #berbaloi  #sisjual  #sayajual  #visitmyig  #follow4follow  #lokalah  #bazaarpaknil  #trustedseller 
INVICTUS SI JEJAKA HEMSEM ๐Ÿ˜
================
Hari ni Kak pepium nak share sikit Pasal Perfumes INVICTUS  by Dexandra.
.
Klu korang jenis Yang aktif kuat berpeluh, tapi selalu risau ngan Bau masam Yang terhasil?, invictus adalah pilihan terbaik, tone bau nya ala2 menarik dan sexy gitew.memang tutup habis Bau masam macen tu ๐Ÿ™Š
.
Bila korang gunakan invictus ni , tetiba korang Akan fefeeling hemsem, ๐Ÿ˜, .
Sepanjang kak pepium jual dexandra, invictus Antara perfumes Yang kene tutup telinga kalau takde stok , omg ๐Ÿ™„, sakit nya tuh disini tau ๐Ÿ’˜
.
Kak pepium yakin dan percaya, selain korang hemsem, semangat korang pun Akak boost 100%, dan orang pun terima sedekah energy positip dari korang .
Nak Tahu ke? Apa perfumes lelaki meletop-letop Yang ada ? 
Pm zana 
www.wasap.my/60164262028
.
โœ… Nanti kak pepium Akan pm senarainya

#dexandrabyzana
#dexandraperfume 
#trustedseller
#wangiankehidupan
INVICTUS SI JEJAKA HEMSEM ๐Ÿ˜ ================ Hari ni Kak pepium nak share sikit Pasal Perfumes INVICTUS by Dexandra. . Klu korang jenis Yang aktif kuat berpeluh, tapi selalu risau ngan Bau masam Yang terhasil?, invictus adalah pilihan terbaik, tone bau nya ala2 menarik dan sexy gitew.memang tutup habis Bau masam macen tu ๐Ÿ™Š . Bila korang gunakan invictus ni , tetiba korang Akan fefeeling hemsem, ๐Ÿ˜, . Sepanjang kak pepium jual dexandra, invictus Antara perfumes Yang kene tutup telinga kalau takde stok , omg ๐Ÿ™„, sakit nya tuh disini tau ๐Ÿ’˜ . Kak pepium yakin dan percaya, selain korang hemsem, semangat korang pun Akak boost 100%, dan orang pun terima sedekah energy positip dari korang . Nak Tahu ke? Apa perfumes lelaki meletop-letop Yang ada ? Pm zana www.wasap.my/60164262028 . โœ… Nanti kak pepium Akan pm senarainya #dexandrabyzana  #dexandraperfume  #trustedseller  #wangiankehidupan 
Haruman yg segar dan tak menyakitkan hidung.. membuatkn si pemakai sentiasa berasa tenang dan terawang awangan di udara bak seorang puteri! Hiks

Org kata incanto shine ni dia punye wangi setanding hot selling perfume kita Bombshell! Tp ofcoz ade identiti dan keunikannya yg tersendiri ๐Ÿ˜‰

Cubelah..pasti terpikatt uollss

#dexandra#wangiankehidupan
#whatsapp0133131024#codbandarseriputra#codbukitmahkota
Haruman yg segar dan tak menyakitkan hidung.. membuatkn si pemakai sentiasa berasa tenang dan terawang awangan di udara bak seorang puteri! Hiks Org kata incanto shine ni dia punye wangi setanding hot selling perfume kita Bombshell! Tp ofcoz ade identiti dan keunikannya yg tersendiri ๐Ÿ˜‰ Cubelah..pasti terpikatt uollss #dexandra #wangiankehidupan  #whatsapp0133131024 #codbandarseriputra #codbukitmahkota 
MASALAH BAU BADAN PUNCA HILANG KEYAKINAN DIRI .
.
.

Anda Ada masalah bau badan? Ketiak selalu basah walau guna deodorant?mesti rasa malu nak berdepan dengan orang ramai kan?jangan risau, saya ada penyelesaian untuk anda.tak perlu keluar ratusan ringgit untuk rawatan.

Ni haha.. Body Odourless yang terbukti membantu menghilangkan apa jua jenis bau masam, kelat dan sebagainya . Cuma perlu spray dan gosok2, bau akan hilang dalam 5 saat je... body odourless ni juga dpt mengeringkan luka2 pembedahan tauuu.. Termasuk masalah kulit kucing.Bestkan.. Dapat selesaikan masalah2 Korang Hanya mengunakan BO ni.sebotol 60ml,dapat guna sampai 2 3 bulan yunk.. Sumpah tak Rugi guna. Beberapa saat je masalah boleh selesai, orang lain pun senang hati nak bergaul dengan kita, nak cakap belakang apatah lagi .

Beli 2 dapat free gift

#A2444#dexandraperfume#dexandramurah#agentdexandra#dexandraforher#trustedseller#wangiankehidupan
#bodyodourlessdexandra#baazarpaknil #instashop
MASALAH BAU BADAN PUNCA HILANG KEYAKINAN DIRI . . . Anda Ada masalah bau badan? Ketiak selalu basah walau guna deodorant?mesti rasa malu nak berdepan dengan orang ramai kan?jangan risau, saya ada penyelesaian untuk anda.tak perlu keluar ratusan ringgit untuk rawatan. Ni haha.. Body Odourless yang terbukti membantu menghilangkan apa jua jenis bau masam, kelat dan sebagainya . Cuma perlu spray dan gosok2, bau akan hilang dalam 5 saat je... body odourless ni juga dpt mengeringkan luka2 pembedahan tauuu.. Termasuk masalah kulit kucing.Bestkan.. Dapat selesaikan masalah2 Korang Hanya mengunakan BO ni.sebotol 60ml,dapat guna sampai 2 3 bulan yunk.. Sumpah tak Rugi guna. Beberapa saat je masalah boleh selesai, orang lain pun senang hati nak bergaul dengan kita, nak cakap belakang apatah lagi . Beli 2 dapat free gift #A2444 #dexandraperfume #dexandramurah #agentdexandra #dexandraforher #trustedseller #wangiankehidupan  #bodyodourlessdexandra #baazarpaknil  #instashop 
OMAIGADDDD ESOK DAH GAJI !!!! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Ramai yang menyesal beli #Dexandra .. Humm nape menyesal? "Akak mnyesal tak beli banyak masa promosi RAYA hari tu... pakai masa raya bau tahan sampai malam.." ๐Ÿ˜ƒ "Menyesalnya tak beli dua.. baru Rm120.. dah la wangi tahan lama plak tu.. x payah spray banyak kali dah..."๐Ÿ˜‰ "Rugi weyh masa kahwin dulu aku habiskan beribu untuk nak beli perfume buat hantaran... rupanya perfume dexandra sebijik bau dgn original.. dah la tahan lama.. mesra solat pula..." ๐Ÿ˜

Adakah anda akan menyesal lepas nie? X nak menyesal jom order! 
Beli 2 botol ke atas ade free gift & free cod sekitar Lembah Klang lg uolss!! Jimat masa & tenaga hokey!! ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† Jom order Dexandra ๐Ÿ˜‹

Whatsapp je 01121975976 @ 01133043467

Fast respond! ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž #dexandra #wangiankehidupan #eriedadexandrateam #jomshopping #esokgaji #perfumemurah #mesrasolat #freegift #freedelivery #edpparfum
OMAIGADDDD ESOK DAH GAJI !!!! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Ramai yang menyesal beli #Dexandra  .. Humm nape menyesal? "Akak mnyesal tak beli banyak masa promosi RAYA hari tu... pakai masa raya bau tahan sampai malam.." ๐Ÿ˜ƒ "Menyesalnya tak beli dua.. baru Rm120.. dah la wangi tahan lama plak tu.. x payah spray banyak kali dah..."๐Ÿ˜‰ "Rugi weyh masa kahwin dulu aku habiskan beribu untuk nak beli perfume buat hantaran... rupanya perfume dexandra sebijik bau dgn original.. dah la tahan lama.. mesra solat pula..." ๐Ÿ˜ Adakah anda akan menyesal lepas nie? X nak menyesal jom order! Beli 2 botol ke atas ade free gift & free cod sekitar Lembah Klang lg uolss!! Jimat masa & tenaga hokey!! ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† Jom order Dexandra ๐Ÿ˜‹ Whatsapp je 01121975976 @ 01133043467 Fast respond! ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž #dexandra  #wangiankehidupan  #eriedadexandrateam  #jomshopping  #esokgaji  #perfumemurah  #mesrasolat  #freegift  #freedelivery  #edpparfum 
Masih tak percaya lagi?
.
nah kita bagi gambar yang cakap ;)
.
Nak order? Jom bisiK-bisik..Beli satu botol besar kami bagi free tester 3ml ๐Ÿ˜˜
.
www.wasap.my/60129651512  Shikin .
#fenomenadexandra #wangiankehidupan #minggugaji #barangkeperluan #murah #jimat #berjenama #puashati #dijamin #freegift #cod #postage #kualanerang #pokoksena #kedah #pasarpagi #pekannat #dropshipwanted #trustedseller #readystock #feedback #masakapaharini #pilihanramai #terhangat #terlajaklaris #terkini #terbaru #berbaloi #nabil #meletop
Masih tak percaya lagi? . nah kita bagi gambar yang cakap ;) . Nak order? Jom bisiK-bisik..Beli satu botol besar kami bagi free tester 3ml ๐Ÿ˜˜ . www.wasap.my/60129651512 Shikin . #fenomenadexandra  #wangiankehidupan  #minggugaji  #barangkeperluan  #murah  #jimat  #berjenama  #puashati  #dijamin  #freegift  #cod  #postage  #kualanerang  #pokoksena  #kedah  #pasarpagi  #pekannat  #dropshipwanted  #trustedseller  #readystock  #feedback  #masakapaharini  #pilihanramai  #terhangat  #terlajaklaris  #terkini  #terbaru  #berbaloi  #nabil  #meletop 
๐ŸŒธ ADDICT 2 BY DIOR๐ŸŒธ
.
woww sgt memukauu๐Ÿ˜
.
Wangian  Addict2 ni sesuai dipakai utk keluar rumah.. panas litlit ni sesuai sgt pakai.. sejukk je rse.. cik abg pn sejukk je hati sbb kita bau wangi hiks๐Ÿ˜Ž
.
Baunya yg soft tp sgt wangii..so tak terlau kuat..sesuai utk wanita gunakannya ketika keluar rumah๐Ÿ˜Š
.
Memang ramai dah jatuh cinta dgn Dior Addict 2 ni.. Wangii sgt! Ade element sweet, citrus,floral n sdikit fruity..
.
Nak hadiakan perfume kt yg tersyg tp xtau nk pilih yg mane? Pilih Dior ni confirm dia suke!๐Ÿ˜˜
.
Berminat ? Dapatkan segera!!
Ready Stockโค

#dexandra
#teamdexandralicious
#wangiankehidupan
๐ŸŒธ ADDICT 2 BY DIOR๐ŸŒธ . woww sgt memukauu๐Ÿ˜ . Wangian Addict2 ni sesuai dipakai utk keluar rumah.. panas litlit ni sesuai sgt pakai.. sejukk je rse.. cik abg pn sejukk je hati sbb kita bau wangi hiks๐Ÿ˜Ž . Baunya yg soft tp sgt wangii..so tak terlau kuat..sesuai utk wanita gunakannya ketika keluar rumah๐Ÿ˜Š . Memang ramai dah jatuh cinta dgn Dior Addict 2 ni.. Wangii sgt! Ade element sweet, citrus,floral n sdikit fruity.. . Nak hadiakan perfume kt yg tersyg tp xtau nk pilih yg mane? Pilih Dior ni confirm dia suke!๐Ÿ˜˜ . Berminat ? Dapatkan segera!! Ready Stockโค #dexandra  #teamdexandralicious  #wangiankehidupan 
Bond scent of peace her & him ;)
Harga pasaran bau minyak wangi ni
RM 1499 .. Bau dia lembut-lembut ringan..
Bau dia sangat cantik..
Sangat rilex tenang dan sangat damai ... :) <3
Nak order? Jom bisiK-bisik..Beli satu botol besar kami bagi free tester 3ml ๐Ÿ˜˜
.
www.wasap.my/60129651512  Shikin .
#fenomenadexandra #wangiankehidupan #minggugaji #barangkeperluan #murah #jimat #berjenama #puashati #dijamin #freegift #cod #postage #kualanerang #pokoksena #kedah #pasarpagi #pekannat #dropshipwanted #trustedseller #readystock #feedback #masakapaharini #pilihanramai #terhangat #terlajaklaris #terkini #terbaru #berbaloi #nabil #meletop
Bond scent of peace her & him ;) Harga pasaran bau minyak wangi ni RM 1499 .. Bau dia lembut-lembut ringan.. Bau dia sangat cantik.. Sangat rilex tenang dan sangat damai ... :) <3 Nak order? Jom bisiK-bisik..Beli satu botol besar kami bagi free tester 3ml ๐Ÿ˜˜ . www.wasap.my/60129651512 Shikin . #fenomenadexandra  #wangiankehidupan  #minggugaji  #barangkeperluan  #murah  #jimat  #berjenama  #puashati  #dijamin  #freegift  #cod  #postage  #kualanerang  #pokoksena  #kedah  #pasarpagi  #pekannat  #dropshipwanted  #trustedseller  #readystock  #feedback  #masakapaharini  #pilihanramai  #terhangat  #terlajaklaris  #terkini  #terbaru  #berbaloi  #nabil  #meletop 
LALU JER CIK ABANG DAH JELING-JELING ====================================
.
Haa...Mana-mana si isteri yang nak
Buat Cik abang sampai terliur tu..
Pakai BOMBSHELL.. wangian Ni
Menjadi pilihan RAMAI WANITA 
Di luar Sana ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜Š....
.
Nak order? Jom bisiK-bisik..Beli satu botol besar kami bagi free tester 3ml ๐Ÿ˜˜
.
.
WhatsApp ๐Ÿ“ฒ [ 012-9651512 * Shikin ]
WhatsApp ๐Ÿ“ฒ [ 012-9651512 * Shikin ]
WhatsApp ๐Ÿ“ฒ [ 012-9651512 * Shikin ]

www.wasap.my/60129651512  Shikin .
#fenomenadexandra #wangiankehidupan #minggugaji #barangkeperluan #murah #jimat #berjenama #puashati #dijamin #freegift #cod #postage #kualanerang #pokoksena #kedah #pasarpagi #pekannat #dropshipwanted #trustedseller #readystock #feedback #masakapaharini #pilihanramai #terhangat #terlajaklaris #terkini #terbaru #berbaloi #nabil #meletop
LALU JER CIK ABANG DAH JELING-JELING ==================================== . Haa...Mana-mana si isteri yang nak Buat Cik abang sampai terliur tu.. Pakai BOMBSHELL.. wangian Ni Menjadi pilihan RAMAI WANITA Di luar Sana ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜Š.... . Nak order? Jom bisiK-bisik..Beli satu botol besar kami bagi free tester 3ml ๐Ÿ˜˜ . . WhatsApp ๐Ÿ“ฒ [ 012-9651512 * Shikin ] WhatsApp ๐Ÿ“ฒ [ 012-9651512 * Shikin ] WhatsApp ๐Ÿ“ฒ [ 012-9651512 * Shikin ] www.wasap.my/60129651512 Shikin . #fenomenadexandra  #wangiankehidupan  #minggugaji  #barangkeperluan  #murah  #jimat  #berjenama  #puashati  #dijamin  #freegift  #cod  #postage  #kualanerang  #pokoksena  #kedah  #pasarpagi  #pekannat  #dropshipwanted  #trustedseller  #readystock  #feedback  #masakapaharini  #pilihanramai  #terhangat  #terlajaklaris  #terkini  #terbaru  #berbaloi  #nabil  #meletop 
BOTOL PECAH ๐Ÿ˜ฑ ==============
.
Bila bau Daisy Bertaburan... Haaa 
Amik kau..habis semerbak bau tu..
Bau Daisy sangat original yang..
Pergh!! Rasa Duk dalam Taman ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Dan kami biarkan Biarkan Gambar 
Berbicara untuk korang ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜Š.
.
.
Nak order? Jom Whatsapp
012-9651512 _shikin..
.
Nak order? Jom bisiK-bisik..Beli satu botol besar kami bagi free tester 3ml ๐Ÿ˜˜
.
www.wasap.my/60129651512  Shikin .
#fenomenadexandra #wangiankehidupan #minggugaji #barangkeperluan #murah #jimat #berjenama #puashati #dijamin #freegift #cod #postage #kualanerang #pokoksena #kedah #pasarpagi #pekannat #dropshipwanted #trustedseller #readystock #feedback #masakapaharini #pilihanramai #terhangat #terlajaklaris #terkini #terbaru #berbaloi #nabil #meletopprodukmuslim
BOTOL PECAH ๐Ÿ˜ฑ ============== . Bila bau Daisy Bertaburan... Haaa Amik kau..habis semerbak bau tu.. Bau Daisy sangat original yang.. Pergh!! Rasa Duk dalam Taman ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Dan kami biarkan Biarkan Gambar Berbicara untuk korang ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜Š. . . Nak order? Jom Whatsapp 012-9651512 _shikin.. . Nak order? Jom bisiK-bisik..Beli satu botol besar kami bagi free tester 3ml ๐Ÿ˜˜ . www.wasap.my/60129651512 Shikin . #fenomenadexandra  #wangiankehidupan  #minggugaji  #barangkeperluan  #murah  #jimat  #berjenama  #puashati  #dijamin  #freegift  #cod  #postage  #kualanerang  #pokoksena  #kedah  #pasarpagi  #pekannat  #dropshipwanted  #trustedseller  #readystock  #feedback  #masakapaharini  #pilihanramai  #terhangat  #terlajaklaris  #terkini  #terbaru  #berbaloi  #nabil  #meletopprodukmuslim 
.
LIMITED EDITION PERFUME!
.
Bila nampak nama ANNICK GOUTAL, kami kat De'Xandra ni gelar itu wangian untuk orang kaya ๐Ÿ˜. Jadi, sapa nak rasa jadi orang kaya memang patut pilih wangian ni.
.
De'Xandra Rose Pompon by Annick Goutal:
๐ŸŒน Main accords : Rose/Fruity/Floral/Sweet/Woody
๐ŸŒน Haruman fruity floral yang manis
๐ŸŒน Sesuai untuk wanita muda yang sukakan bauan bunga rose yang ringan
๐ŸŒน Boleh juga digelar sebagai bauan unisex
๐ŸŒน Disyorkan untuk pemakaian waktu siang dan sesuai pada cuaca panas
.
Kalau tengok pada review merekaยฒ yang dah cuba Rose Pompon ni, wangian ni bukan wangian yang senang diramal, menarik perhatian dan tak mengecewakan ๐Ÿ˜ณ
.
Kualiti terbaik setanding original pada harga berpatutan. Sapa tak nak memang rugi.
.
Untuk order atau info lanjut berkaitan stok boleh klik link di bawah:
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60109807964/jomwangiwangi
.
Have a nice day ๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน
.
.
#teamusahawandexandra #sellerSAHdexandra #idD5306 #dexandraperfume #wangiankehidupan #dexandraaddict #pingantakretak #nasitakdingin
. LIMITED EDITION PERFUME! . Bila nampak nama ANNICK GOUTAL, kami kat De'Xandra ni gelar itu wangian untuk orang kaya ๐Ÿ˜. Jadi, sapa nak rasa jadi orang kaya memang patut pilih wangian ni. . De'Xandra Rose Pompon by Annick Goutal: ๐ŸŒน Main accords : Rose/Fruity/Floral/Sweet/Woody ๐ŸŒน Haruman fruity floral yang manis ๐ŸŒน Sesuai untuk wanita muda yang sukakan bauan bunga rose yang ringan ๐ŸŒน Boleh juga digelar sebagai bauan unisex ๐ŸŒน Disyorkan untuk pemakaian waktu siang dan sesuai pada cuaca panas . Kalau tengok pada review merekaยฒ yang dah cuba Rose Pompon ni, wangian ni bukan wangian yang senang diramal, menarik perhatian dan tak mengecewakan ๐Ÿ˜ณ . Kualiti terbaik setanding original pada harga berpatutan. Sapa tak nak memang rugi. . Untuk order atau info lanjut berkaitan stok boleh klik link di bawah: ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60109807964/jomwangiwangi . Have a nice day ๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน . . #teamusahawandexandra  #sellerSAHdexandra  #idD5306  #dexandraperfume  #wangiankehidupan  #dexandraaddict  #pingantakretak  #nasitakdingin 
Hadiah yang baik tidak terletak pada harganya...
tetapi pada nilainya yang memberi manfaat kepada penerimanya...๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ semoga Dexandra menceriakan hari anda semua pada setiap semburan..๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž Please stay positive for the whole day!!! ๐Ÿ’๐Ÿ’ #dexandra #teamciketie #D3781
#dexandraperfume #dexandraori
#dexandra #wangiankehidupan #perfumemurah #trustedsell2er
Wowwwww โ€ผโ€ผ POLO BLACK Dexandra๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
De'xandra Polo Black, but not too Black if you are looking for something beast masculine. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
But.. Perfume ni memang wangian yang best! For me, aromanya soft fruity sweet tapi masih mempunyai woody based untuk menjadikan aromanya lebih manly gituu ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜
.
Sungguh semerbak baunya ๐Ÿ˜Š
Versatile aroma, sexy, sensual, elegant, crowd pleaser.
Versatile aroma, boleh dipakai pagi atau malam. .
Casual atau office, semua peringkat umur boleh pakai. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
Wangian Dexandra Polo Black mempunyai kekuatan bau antara soft to moderate scent.
Wangian ni mulanya jenis fresh fruity sweet, tapi bila dry down baru jadi manly scent.
.
Nak cuba wangian "Mahal" ni? Jom PM๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
Harga mampu miliklahh uolllssss... ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
READY STOCK โ—
๐Ÿšš Postage setiap hari (Isnin - Jumaat)
๐Ÿšš Pos 1Malaysia
.
www.wasap.my/60107014330 
Roger ๐Ÿ“ฒ 010-7014330
.
#poloblackbyralphlauren #poloblack #poloperfume #ralphlauren  #dexandra #dexandraperfumes #dexandramurah #dexandralovers #perfumemurah #perfumeberkualiti #perfumegempak #perfumetahanlama #perfumetrending #perfumeantarabangsa #perfumelelong #perfumes #trending #murahmurah #wangiankehidupan #kenacuba #wajibcuba
Wowwwww โ€ผโ€ผ POLO BLACK Dexandra๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . De'xandra Polo Black, but not too Black if you are looking for something beast masculine. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ . But.. Perfume ni memang wangian yang best! For me, aromanya soft fruity sweet tapi masih mempunyai woody based untuk menjadikan aromanya lebih manly gituu ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ . Sungguh semerbak baunya ๐Ÿ˜Š Versatile aroma, sexy, sensual, elegant, crowd pleaser. Versatile aroma, boleh dipakai pagi atau malam. . Casual atau office, semua peringkat umur boleh pakai. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ . Wangian Dexandra Polo Black mempunyai kekuatan bau antara soft to moderate scent. Wangian ni mulanya jenis fresh fruity sweet, tapi bila dry down baru jadi manly scent. . Nak cuba wangian "Mahal" ni? Jom PM๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Harga mampu miliklahh uolllssss... ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ . READY STOCK โ— ๐Ÿšš Postage setiap hari (Isnin - Jumaat) ๐Ÿšš Pos 1Malaysia . www.wasap.my/60107014330 Roger ๐Ÿ“ฒ 010-7014330 . #poloblackbyralphlauren  #poloblack  #poloperfume  #ralphlauren  #dexandra  #dexandraperfumes  #dexandramurah  #dexandralovers  #perfumemurah  #perfumeberkualiti  #perfumegempak  #perfumetahanlama  #perfumetrending  #perfumeantarabangsa  #perfumelelong  #perfumes  #trending  #murahmurah  #wangiankehidupan  #kenacuba  #wajibcuba 
TRUSTED ONLINE PERFUME SELLER ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
.
De'Xandra Eau De Parfum .
.
Bombshell
.
1 botol rm65
2 botol rm120 (jimat rm10)
.
Cepatยฒ stok makin surut ๐Ÿ˜ฑ 
Nak atau nak? ๐Ÿ˜ Cepat whatsapp sis sekarang!
๐Ÿ“ฒ 0134427602
Terus je terus link di bio๐Ÿ™‹

#chettakiomey #dexandra #dexandraperfume #wangiankehidupan #dropshipdexandra #sayajualperfume #perfumemurah #perfumeoriginal #murahmurah #superjimat #berbaloi #sisjual #sayajual #visitmyig #follow4follow #lokalah #bazaarpaknil #trustedseller
TRUSTED ONLINE PERFUME SELLER ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ . De'Xandra Eau De Parfum . . Bombshell . 1 botol rm65 2 botol rm120 (jimat rm10) . Cepatยฒ stok makin surut ๐Ÿ˜ฑ Nak atau nak? ๐Ÿ˜ Cepat whatsapp sis sekarang! ๐Ÿ“ฒ 0134427602 Terus je terus link di bio๐Ÿ™‹ #chettakiomey  #dexandra  #dexandraperfume  #wangiankehidupan  #dropshipdexandra  #sayajualperfume  #perfumemurah  #perfumeoriginal  #murahmurah  #superjimat  #berbaloi  #sisjual  #sayajual  #visitmyig  #follow4follow  #lokalah  #bazaarpaknil  #trustedseller 
Kini tak perlu risau lagi bila ke gym! .
Semakin berpeluh semakin wangi. .
Bau hapak yang selalu menghantui lepas bersukan tu dah ghaib bila spray body odorless ๐Ÿ˜Š
.
RM49 je tau. Selain sembur di bahagian ketiak. Boleh juga sembur di kasut yang bau hapak. Sepantas 5 saat bau pun hilang! .
Whatsapp terus no ni 019-4521266 
#dexandraperfumes #dexandrakualaterengganu #wangiankehidupan #akuadakamu
Kini tak perlu risau lagi bila ke gym! . Semakin berpeluh semakin wangi. . Bau hapak yang selalu menghantui lepas bersukan tu dah ghaib bila spray body odorless ๐Ÿ˜Š . RM49 je tau. Selain sembur di bahagian ketiak. Boleh juga sembur di kasut yang bau hapak. Sepantas 5 saat bau pun hilang! . Whatsapp terus no ni 019-4521266 #dexandraperfumes  #dexandrakualaterengganu  #wangiankehidupan  #akuadakamu 
DEXANDRA LIMITED EDITION for Her โœ”Adore
โœ”Amour
โœ” Purity
โœ” Violet
.
Yang mana satu sudah di dalam koleksi uols?

#dexandraperfumes #dexandrakualaterenggau#wangiankehidupan #akuadakamu
TRUSTED ONLINE PERFUME SELLER ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
.
De'Xandra Eau De Parfum .
.
Gucci Flora
.
1 botol rm65
2 botol rm120 (jimat rm10)
.
Cepatยฒ stok makin surut ๐Ÿ˜ฑ 
Nak atau nak? ๐Ÿ˜ Cepat whatsapp sis sekarang!
๐Ÿ“ฒ 0134427602
Terus je terus link di bio๐Ÿ™‹

#chettakiomey #dexandra #dexandraperfume #wangiankehidupan #dropshipdexandra #sayajualperfume #perfumemurah #perfumeoriginal #murahmurah #superjimat #berbaloi #sisjual #sayajual #visitmyig #follow4follow #lokalah #bazaarpaknil #trustedseller
TRUSTED ONLINE PERFUME SELLER ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ . De'Xandra Eau De Parfum . . Gucci Flora . 1 botol rm65 2 botol rm120 (jimat rm10) . Cepatยฒ stok makin surut ๐Ÿ˜ฑ Nak atau nak? ๐Ÿ˜ Cepat whatsapp sis sekarang! ๐Ÿ“ฒ 0134427602 Terus je terus link di bio๐Ÿ™‹ #chettakiomey  #dexandra  #dexandraperfume  #wangiankehidupan  #dropshipdexandra  #sayajualperfume  #perfumemurah  #perfumeoriginal  #murahmurah  #superjimat  #berbaloi  #sisjual  #sayajual  #visitmyig  #follow4follow  #lokalah  #bazaarpaknil  #trustedseller 
TRUSTED ONLINE PERFUME SELLER ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
.
De'Xandra Eau De Parfum .
.
Gucci Bamboo
.
1 botol rm65
2 botol rm120 (jimat rm10)
.
Cepatยฒ stok makin surut ๐Ÿ˜ฑ 
Nak atau nak? ๐Ÿ˜ Cepat whatsapp sis sekarang!
๐Ÿ“ฒ 0134427602
Terus je terus link di bio๐Ÿ™‹

#chettakiomey #dexandra #dexandraperfume #wangiankehidupan #dropshipdexandra #sayajualperfume #perfumemurah #perfumeoriginal #murahmurah #superjimat #berbaloi #sisjual #sayajual #visitmyig #follow4follow #lokalah #bazaarpaknil #trustedseller
TRUSTED ONLINE PERFUME SELLER ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ . De'Xandra Eau De Parfum . . Gucci Bamboo . 1 botol rm65 2 botol rm120 (jimat rm10) . Cepatยฒ stok makin surut ๐Ÿ˜ฑ Nak atau nak? ๐Ÿ˜ Cepat whatsapp sis sekarang! ๐Ÿ“ฒ 0134427602 Terus je terus link di bio๐Ÿ™‹ #chettakiomey  #dexandra  #dexandraperfume  #wangiankehidupan  #dropshipdexandra  #sayajualperfume  #perfumemurah  #perfumeoriginal  #murahmurah  #superjimat  #berbaloi  #sisjual  #sayajual  #visitmyig  #follow4follow  #lokalah  #bazaarpaknil  #trustedseller 
.
.
Wangian Kehidupan..
.
Ada 80+ jenis haruman memukau yg diinspirasikan dari jenama wangian terkenal antarabangsa.. contohnya DKNY, Annick Goutal, Hugo Boss dsb..
.
Top Selling for Men
- Polo Red by Ralph Lauren
- Dunhill Blue by Alfred Dunhill
- Hugo Boss Bottled by Hugo Boss
- 1 Million by Paco Rabanne
- Aventus by Creed
.
Top Selling for Women
- Bombshell by Victoria Secret
- Gucci Flora by Gucci
- Midnight Fantasy by Britney Spears
- Hugo Boss Women by Hugo Boss
- Zahra by DeXandra
.
Marilah pilih mana satu yang jadi pilihan anda.. Kekal harum sepanjang hari, menambah keyakinan diri..
.
#sayajual #perfume #dexandraperfume #dexandrataiping #dexandrarawang #dexandraselama #bazarpaknil #perfumetahanlama #wangiankehidupan #akuadakamu #kaudahkenapa #minyakwangi #perfumesahsolat #perfumehalal
. . Wangian Kehidupan.. . Ada 80+ jenis haruman memukau yg diinspirasikan dari jenama wangian terkenal antarabangsa.. contohnya DKNY, Annick Goutal, Hugo Boss dsb.. . Top Selling for Men - Polo Red by Ralph Lauren - Dunhill Blue by Alfred Dunhill - Hugo Boss Bottled by Hugo Boss - 1 Million by Paco Rabanne - Aventus by Creed . Top Selling for Women - Bombshell by Victoria Secret - Gucci Flora by Gucci - Midnight Fantasy by Britney Spears - Hugo Boss Women by Hugo Boss - Zahra by DeXandra . Marilah pilih mana satu yang jadi pilihan anda.. Kekal harum sepanjang hari, menambah keyakinan diri.. . #sayajual  #perfume  #dexandraperfume  #dexandrataiping  #dexandrarawang  #dexandraselama  #bazarpaknil  #perfumetahanlama  #wangiankehidupan  #akuadakamu  #kaudahkenapa  #minyakwangi  #perfumesahsolat  #perfumehalal 
.
.
Wangian Kehidupan..
.
Ada 80+ jenis haruman memukau yg diinspirasikan dari jenama wangian terkenal antarabangsa.. contohnya DKNY, Annick Goutal, Hugo Boss dsb..
.
Top Selling for Men
- Polo Red by Ralph Lauren
- Dunhill Blue by Alfred Dunhill
- Hugo Boss Bottled by Hugo Boss
- 1 Million by Paco Rabanne
- Aventus by Creed
.
Top Selling for Women
- Bombshell by Victoria Secret
- Gucci Flora by Gucci
- Midnight Fantasy by Britney Spears
- Hugo Boss Women by Hugo Boss
- Zahra by DeXandra
.
Marilah pilih mana satu yang jadi pilihan anda.. Kekal harum sepanjang hari, menambah keyakinan diri..
.
#sayajual #perfume #dexandraperfume #dexandrataiping #dexandrarawang #dexandraselama #bazarpaknil #perfumetahanlama #wangiankehidupan #akuadakamu #kaudahkenapa #minyakwangi #perfumesahsolat #perfumehalal
. . Wangian Kehidupan.. . Ada 80+ jenis haruman memukau yg diinspirasikan dari jenama wangian terkenal antarabangsa.. contohnya DKNY, Annick Goutal, Hugo Boss dsb.. . Top Selling for Men - Polo Red by Ralph Lauren - Dunhill Blue by Alfred Dunhill - Hugo Boss Bottled by Hugo Boss - 1 Million by Paco Rabanne - Aventus by Creed . Top Selling for Women - Bombshell by Victoria Secret - Gucci Flora by Gucci - Midnight Fantasy by Britney Spears - Hugo Boss Women by Hugo Boss - Zahra by DeXandra . Marilah pilih mana satu yang jadi pilihan anda.. Kekal harum sepanjang hari, menambah keyakinan diri.. . #sayajual  #perfume  #dexandraperfume  #dexandrataiping  #dexandrarawang  #dexandraselama  #bazarpaknil  #perfumetahanlama  #wangiankehidupan  #akuadakamu  #kaudahkenapa  #minyakwangi  #perfumesahsolat  #perfumehalal 
Banyaknya pilihan De'Xandra nie . Tapi tak perlu risau sebab harga sangat kompetitif . Nak try 2 atau 3 botol pun tak pe โ˜บ๏ธ
.
Jomla guna De'Xandra sama2 --> www.wasap.my/60193710750
.
.
#dexandraperfume 
#dropshipdiperlukan
#wangiankehidupan
#paiepuldexandra
#codklangshahlamfree
#sellersahdexandra 
#A1971
โ˜˜๏ธโ˜˜๏ธDE'XANDRA VERSACE EROS COUPLE SETโ˜˜๏ธโ˜˜๏ธ The Scent of Love aroma wangiannya betul2 menggoncang jiwa
*
โ˜˜๏ธDe'Xandra Versace Eros untuk lelakiโ˜˜๏ธ Bau vanila+woody+fresh+spicy. Bau yang boleh buat orang tergoda . ๐ŸŒธDe'Xandra Versace Eros Pour Femme untuk wanita๐ŸŒธ

Bau citrus+white floral+woody+musky
Bau yang buat orang tertanya2... bau ala2 high class. Tampil yakin dan elegant.. To order whatsapp ๐ŸŽ๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฎ
๐Ÿ“ฒ โžณ SMS / WHATSAPP www.wasap.my/60133937869
๐Ÿ“ฒ โžณ SMS / WHATSAPP www.wasap.my/60133937869
๐Ÿ“ฒ โžณ SMS / WHATSAPP www.wasap.my/60133937869

#dexandra
#dexandraperfume
#wangiankehidupan
โ˜˜๏ธโ˜˜๏ธDE'XANDRA VERSACE EROS COUPLE SETโ˜˜๏ธโ˜˜๏ธ The Scent of Love aroma wangiannya betul2 menggoncang jiwa * โ˜˜๏ธDe'Xandra Versace Eros untuk lelakiโ˜˜๏ธ Bau vanila+woody+fresh+spicy. Bau yang boleh buat orang tergoda . ๐ŸŒธDe'Xandra Versace Eros Pour Femme untuk wanita๐ŸŒธ Bau citrus+white floral+woody+musky Bau yang buat orang tertanya2... bau ala2 high class. Tampil yakin dan elegant.. To order whatsapp ๐ŸŽ๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฎ ๐Ÿ“ฒ โžณ SMS / WHATSAPP www.wasap.my/60133937869 ๐Ÿ“ฒ โžณ SMS / WHATSAPP www.wasap.my/60133937869 ๐Ÿ“ฒ โžณ SMS / WHATSAPP www.wasap.my/60133937869 #dexandra  #dexandraperfume  #wangiankehidupan 
Hanya untuk sang RATU
.
Pilihan wangian untuk Ratu La Diva! Wangian memukau yg membuatkan org sekeliling anda terpukau. Bukan pukau yg x baik tu taw๐Ÿ˜œ
.
Memang menjadi kegemaran sang ratu suka menarik perhatian. So dengan jenis wangian diatas kompom sang suami tertarik melekat bak magnet..ahakz๐Ÿ˜
.
Nak fefeeling ratu? Fefeeling Diva pon boleh๐Ÿ˜„
Whatsapp ๐Ÿ‘‡
http://www.wasap.my/60123438031/sayanakdexandra . . .

#dexandra #dexandraluckydrawramadhanraya #minyakwangi #minyakwangimurah #sayajualsayapakai #dexandraperfume #perfumecollection #inspiredperfume #perfumemurah #perfumelover #perfumemalaysia #dexandralover #dexandrashahalam #dexandramalaysia #wangiankehidupan
#dexandraclassyandfabulous
Hanya untuk sang RATU . Pilihan wangian untuk Ratu La Diva! Wangian memukau yg membuatkan org sekeliling anda terpukau. Bukan pukau yg x baik tu taw๐Ÿ˜œ . Memang menjadi kegemaran sang ratu suka menarik perhatian. So dengan jenis wangian diatas kompom sang suami tertarik melekat bak magnet..ahakz๐Ÿ˜ . Nak fefeeling ratu? Fefeeling Diva pon boleh๐Ÿ˜„ Whatsapp ๐Ÿ‘‡ http://www.wasap.my/60123438031/sayanakdexandra . . . #dexandra  #dexandraluckydrawramadhanraya  #minyakwangi  #minyakwangimurah  #sayajualsayapakai  #dexandraperfume  #perfumecollection  #inspiredperfume  #perfumemurah  #perfumelover  #perfumemalaysia  #dexandralover  #dexandrashahalam  #dexandramalaysia  #wangiankehidupan  #dexandraclassyandfabulous 
Masuk je perut train...wooowww!! nyaman & fresh je baunya..nak plk aircond train pepagi kuat. Perfume bukan untuk mandi. Pakailah sedikit untuk keselesaaan orang-orang disekeliling, tak kan orang sebelah nak hirup udara bucuk, kannn. dah le hampir 2 jam dok dlm train..pitammm oiii. huhuu.. #wangiberdentum
โฌ‡โฌ‡โฌ‡โคตโคตโคต ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ WA 019.357.0527 (fida) /
www.wasap.my/60193570527
Insta @ig: fid_tj

#jimatwang #jimatmasa #jimattenaga #perfumehantaran #cavylora #cavyloraperfume #perfumemurah #perfumehalal #wangiankehidupan #perfumeoriginalmurah #tahanlama #wangiberdentum #perfumemurahmalaysia #perfumebranded
Masuk je perut train...wooowww!! nyaman & fresh je baunya..nak plk aircond train pepagi kuat. Perfume bukan untuk mandi. Pakailah sedikit untuk keselesaaan orang-orang disekeliling, tak kan orang sebelah nak hirup udara bucuk, kannn. dah le hampir 2 jam dok dlm train..pitammm oiii. huhuu.. #wangiberdentum  โฌ‡โฌ‡โฌ‡โคตโคตโคต ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ WA 019.357.0527 (fida) / www.wasap.my/60193570527 Insta @ig: fid_tj #jimatwang  #jimatmasa  #jimattenaga  #perfumehantaran  #cavylora  #cavyloraperfume  #perfumemurah  #perfumehalal  #wangiankehidupan  #perfumeoriginalmurah  #tahanlama  #wangiberdentum  #perfumemurahmalaysia  #perfumebranded 
Subhanallah. Memang wangilah DeXandra New Arrival Women fragrance ni. 
Dulu DeXandra dah perkenalkan dalam list LIMITED EDITION RARE shj. Tetapi kerana sambutan yang sangat menggalakkan dan antara LIMITED EDITION terlaris, kini anda semua boleh dapatkan De'Xandra inspired by Annick Goutal Rose Pompon ini sekarang.

RM65
2 BOTOL HANYA RM120
Jimat kan.. Cepat whatsapp 
www.wasap.my/60127475073

#RARE #FRAGRANCE #DeXandra #wangiankehidupan # #jimat #wangi #halal #dropship #agentwanted  #kongsirezeki #extraincome
Subhanallah. Memang wangilah DeXandra New Arrival Women fragrance ni. Dulu DeXandra dah perkenalkan dalam list LIMITED EDITION RARE shj. Tetapi kerana sambutan yang sangat menggalakkan dan antara LIMITED EDITION terlaris, kini anda semua boleh dapatkan De'Xandra inspired by Annick Goutal Rose Pompon ini sekarang. RM65 2 BOTOL HANYA RM120 Jimat kan.. Cepat whatsapp www.wasap.my/60127475073 #RARE  #FRAGRANCE  #DeXandra  #wangiankehidupan  # #jimat  #wangi  #halal  #dropship  #agentwanted  #kongsirezeki  #extraincome 
DexandraPerfumes
.
[TOP SELLING DEXANDRA FOR MEN]
โ€ฆ
Perfumes yang menjadi pilihan utama para lelaki๐Ÿ‘ฆ shinggakan stokk pon cepat habis๐Ÿ˜Œ sbb smua nk grab yg perfume popularrr nie
.
Pm untuk dptkn top selling Dexandra perfume for men
๐Ÿ“ฑ011 25432884
๐Ÿ“ฑ014 2144049
.
#dexandra #perfumes #LuckyDraw
#wangianKehidupan #bazarPaknil #meletop #TopSelling #forMen
[PASTIKAN ADA BARCODE BARU BELI]
.
Nak beli De'Xandra?
Pastikan ada stiker barcode di belakang kotak ya.
Jika ada kesan stiker dikoyak, jangan beli.
Sebab anda rugi.
Berkemungkinan itu De'Xandra tak ori
Dan anda terlepas peluang join lucky draw..
.
p/s: 31/7 tarikh akhir nak join #luckydrawbulanan dexandra tau. Anda bakal berpeluang menang 5 smartphone.. jom pm sis๐Ÿ’“๐Ÿ’“
.
Untuk info; wasap Atie 01119814362

#dexandraperfume #wangiankehidupan #sellerSAHdexandra #dapatkanpointdexandra
[PASTIKAN ADA BARCODE BARU BELI] . Nak beli De'Xandra? Pastikan ada stiker barcode di belakang kotak ya. Jika ada kesan stiker dikoyak, jangan beli. Sebab anda rugi. Berkemungkinan itu De'Xandra tak ori Dan anda terlepas peluang join lucky draw.. . p/s: 31/7 tarikh akhir nak join #luckydrawbulanan  dexandra tau. Anda bakal berpeluang menang 5 smartphone.. jom pm sis๐Ÿ’“๐Ÿ’“ . Untuk info; wasap Atie 01119814362 #dexandraperfume  #wangiankehidupan  #sellerSAHdexandra  #dapatkanpointdexandra 
BEST BELI PERFUME DEXANDRA
.
Point pun dapat dikumpul untuk ditukar dengan hadiah yang akan ditentukan oleh Pihak HQ DeXandra nanti.
.
LUCKY DRAW pun dapat disertai.
Hadiah menarik pula tu.
.
Nak beli?
.
โ˜ŽPM/Whatsapp๐Ÿ‘‡
www.wasap.my/60193205486
.
P.S. Pastikan ori baru beli.
.
#DeXandra #wangiankehidupan #teamstokisDamansara #kongsirezeki #extraincome #agent #dropship #halal #jimat #wangisangat
 #luckydrawdexandra 
#iphone7red #s8 #P10 #iphone7 #A9Pro
CIKGU PAKAI MINYAK WANGI APA?
.
.
"Saya memang pakai minyak wangi setiap hari. Tiada jenama khusus. Asal wangi & meneoati citarasa.. saya akan guna. Minyak wangi De'Xandra pemberian suami adalah minyak wangi terkini saya gunakan. Harga berpatutan & bau harum serta kekal wangi untuk jangka masa lama", Puan Adilah binti Omar.
.

De'Xandra dah setaraf dengan antarabangsa! Plus akak ni bgitahu, DeXandra harga yang berpatutan & kekal wangi jangka masa lama. Apa tunggu lagi? Serbu DeXandra cepaaaaaat !
.

Whatsapp Atie 01119814362

#dexandra #wangiankehidupan #sellerSAHdexandra
CIKGU PAKAI MINYAK WANGI APA? . . "Saya memang pakai minyak wangi setiap hari. Tiada jenama khusus. Asal wangi & meneoati citarasa.. saya akan guna. Minyak wangi De'Xandra pemberian suami adalah minyak wangi terkini saya gunakan. Harga berpatutan & bau harum serta kekal wangi untuk jangka masa lama", Puan Adilah binti Omar. . De'Xandra dah setaraf dengan antarabangsa! Plus akak ni bgitahu, DeXandra harga yang berpatutan & kekal wangi jangka masa lama. Apa tunggu lagi? Serbu DeXandra cepaaaaaat ! . Whatsapp Atie 01119814362 #dexandra  #wangiankehidupan  #sellerSAHdexandra 
GOOD MORNING ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
.
Start your day with De'Xandra perfume ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
.
To order ๐Ÿ“ฒ 0134427602

#selamatpagi #dexandra #dexandraperfume #wangiankehidupan #dropshipdexandra #sayajualperfume #perfumemurah #perfumeoriginal #murahmurah #sayajual #visitmyig #trustedseller
Raisya Perfume
.
๐Ÿ€ Wangian Inspirasi Antarabangsa
๐Ÿ€ Lebih 30 Wangian
๐Ÿ€ 90% Pati ๐Ÿ€ Bauan 99% Sama Dengan Original
๐Ÿ€ Mudah Di Bawa
๐Ÿ€ Mesra Solat
๐Ÿ€ 10ML Edp Spray .
RM15 Only ๐Ÿ˜‰
.
๐Ÿ“ฑ 018-295 0616
Raisya Perfume . ๐Ÿ€ Wangian Inspirasi Antarabangsa ๐Ÿ€ Lebih 30 Wangian ๐Ÿ€ 90% Pati ๐Ÿ€ Bauan 99% Sama Dengan Original ๐Ÿ€ Mudah Di Bawa ๐Ÿ€ Mesra Solat ๐Ÿ€ 10ML Edp Spray . RM15 Only ๐Ÿ˜‰ . ๐Ÿ“ฑ 018-295 0616
Raisya Perfume
.
๐Ÿ€ Wangian Inspirasi Antarabangsa
๐Ÿ€ Lebih 30 Wangian
๐Ÿ€ 90% Pati ๐Ÿ€ Bauan 99% Sama Dengan Original
๐Ÿ€ Mudah Di Bawa
๐Ÿ€ Mesra Solat
๐Ÿ€ 10ML Edp Spray .
RM15 Only ๐Ÿ˜‰
.
๐Ÿ“ฑ 018-295 0616
Raisya Perfume . ๐Ÿ€ Wangian Inspirasi Antarabangsa ๐Ÿ€ Lebih 30 Wangian ๐Ÿ€ 90% Pati ๐Ÿ€ Bauan 99% Sama Dengan Original ๐Ÿ€ Mudah Di Bawa ๐Ÿ€ Mesra Solat ๐Ÿ€ 10ML Edp Spray . RM15 Only ๐Ÿ˜‰ . ๐Ÿ“ฑ 018-295 0616
Raisya Perfume
.
๐Ÿ€ Wangian Inspirasi Antarabangsa
๐Ÿ€ Lebih 30 Wangian
๐Ÿ€ 90% Pati ๐Ÿ€ Bauan 99% Sama Dengan Original
๐Ÿ€ Mudah Di Bawa
๐Ÿ€ Mesra Solat
๐Ÿ€ 10ML Edp Spray .
RM15 Only ๐Ÿ˜‰
.
๐Ÿ“ฑ 018-295 0616
Raisya Perfume . ๐Ÿ€ Wangian Inspirasi Antarabangsa ๐Ÿ€ Lebih 30 Wangian ๐Ÿ€ 90% Pati ๐Ÿ€ Bauan 99% Sama Dengan Original ๐Ÿ€ Mudah Di Bawa ๐Ÿ€ Mesra Solat ๐Ÿ€ 10ML Edp Spray . RM15 Only ๐Ÿ˜‰ . ๐Ÿ“ฑ 018-295 0616
Raisya Perfume
.
๐Ÿ€ Wangian Inspirasi Antarabangsa
๐Ÿ€ Lebih 30 Wangian
๐Ÿ€ 90% Pati ๐Ÿ€ Bauan 99% Sama Dengan Original
๐Ÿ€ Mudah Di Bawa
๐Ÿ€ Mesra Solat
๐Ÿ€ 10ML Edp Spray .
RM15 Only ๐Ÿ˜‰
.
๐Ÿ“ฑ 018-295 0616
Raisya Perfume . ๐Ÿ€ Wangian Inspirasi Antarabangsa ๐Ÿ€ Lebih 30 Wangian ๐Ÿ€ 90% Pati ๐Ÿ€ Bauan 99% Sama Dengan Original ๐Ÿ€ Mudah Di Bawa ๐Ÿ€ Mesra Solat ๐Ÿ€ 10ML Edp Spray . RM15 Only ๐Ÿ˜‰ . ๐Ÿ“ฑ 018-295 0616
Raisya Perfume
.
๐Ÿ€ Wangian Inspirasi Antarabangsa
๐Ÿ€ Lebih 30 Wangian
๐Ÿ€ 90% Pati ๐Ÿ€ Bauan 99% Sama Dengan Original
๐Ÿ€ Mudah Di Bawa
๐Ÿ€ Mesra Solat
๐Ÿ€ 10ML Edp Spray .
RM15 Only ๐Ÿ˜‰
.
๐Ÿ“ฑ 018-295 0616
Raisya Perfume . ๐Ÿ€ Wangian Inspirasi Antarabangsa ๐Ÿ€ Lebih 30 Wangian ๐Ÿ€ 90% Pati ๐Ÿ€ Bauan 99% Sama Dengan Original ๐Ÿ€ Mudah Di Bawa ๐Ÿ€ Mesra Solat ๐Ÿ€ 10ML Edp Spray . RM15 Only ๐Ÿ˜‰ . ๐Ÿ“ฑ 018-295 0616
Raisya Perfume
.
๐Ÿ€ Wangian Inspirasi Antarabangsa
๐Ÿ€ Lebih 30 Wangian
๐Ÿ€ 90% Pati ๐Ÿ€ Bauan 99% Sama Dengan Original
๐Ÿ€ Mudah Di Bawa
๐Ÿ€ Mesra Solat
๐Ÿ€ 10ML Edp Spray .
RM15 Only ๐Ÿ˜‰
.
๐Ÿ“ฑ 018-295 0616
Raisya Perfume . ๐Ÿ€ Wangian Inspirasi Antarabangsa ๐Ÿ€ Lebih 30 Wangian ๐Ÿ€ 90% Pati ๐Ÿ€ Bauan 99% Sama Dengan Original ๐Ÿ€ Mudah Di Bawa ๐Ÿ€ Mesra Solat ๐Ÿ€ 10ML Edp Spray . RM15 Only ๐Ÿ˜‰ . ๐Ÿ“ฑ 018-295 0616
Raisya Perfume
.
๐Ÿ€ Wangian Inspirasi Antarabangsa
๐Ÿ€ Lebih 30 Wangian
๐Ÿ€ 90% Pati ๐Ÿ€ Bauan 99% Sama Dengan Original
๐Ÿ€ Mudah Di Bawa
๐Ÿ€ Mesra Solat
๐Ÿ€ 10ML Edp Spray .
RM15 Only ๐Ÿ˜‰
.
๐Ÿ“ฑ 018-295 0616
Raisya Perfume . ๐Ÿ€ Wangian Inspirasi Antarabangsa ๐Ÿ€ Lebih 30 Wangian ๐Ÿ€ 90% Pati ๐Ÿ€ Bauan 99% Sama Dengan Original ๐Ÿ€ Mudah Di Bawa ๐Ÿ€ Mesra Solat ๐Ÿ€ 10ML Edp Spray . RM15 Only ๐Ÿ˜‰ . ๐Ÿ“ฑ 018-295 0616
Raisya Perfume
.
๐Ÿ€ Wangian Inspirasi Antarabangsa
๐Ÿ€ Lebih 30 Wangian
๐Ÿ€ 90% Pati ๐Ÿ€ Bauan 99% Sama Dengan Original
๐Ÿ€ Mudah Di Bawa
๐Ÿ€ Mesra Solat
๐Ÿ€ 10ML Edp Spray .
RM15 Only ๐Ÿ˜‰
.
๐Ÿ“ฑ 018-295 0616
Raisya Perfume . ๐Ÿ€ Wangian Inspirasi Antarabangsa ๐Ÿ€ Lebih 30 Wangian ๐Ÿ€ 90% Pati ๐Ÿ€ Bauan 99% Sama Dengan Original ๐Ÿ€ Mudah Di Bawa ๐Ÿ€ Mesra Solat ๐Ÿ€ 10ML Edp Spray . RM15 Only ๐Ÿ˜‰ . ๐Ÿ“ฑ 018-295 0616
.
LIMITED EDITION PERFUME!
.
Bila nampak nama ANNICK GOUTAL, kami kat De'Xandra ni gelar itu wangian untuk orang kaya ๐Ÿ˜. Jadi, sapa nak rasa jadi orang kaya memang patut pilih wangian ni.
.
De'Xandra Rose Pompon by Annick Goutal:
๐ŸŒนMain accords : Rose/Fruity/Floral/Sweet/Woody
๐ŸŒน Haruman fruity floral yang manis
๐ŸŒน Sesuai untuk wanita muda yang sukakan bauan bunga rose yang ringan
๐ŸŒน Boleh juga digelar sebagai bauan unisex
๐ŸŒน Disyorkan untuk pemakaian waktu siang dan sesuai pada cuaca panas
.
Kalau tengok pada review merekaยฒ yang dah cuba Rose Pompon ni, wangian ni bukan wangian yang senang diramal, menarik perhatian dan tak mengecewakan ๐Ÿ˜ณ
.
Kualiti terbaik setanding original pada harga berpatutan. Sapa tak nak memang rugi.
.
Untuk order atau info lanjut berkaitan stok boleh klik link di bawah:
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/601112502346/jomwangiwangi
.
Have a nice day ๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน
.
.
#teamusahawandexandra #sellerSAHdexandra #idD5306 #luckydrawbulanan #dexandraperfume #wangiankehidupan #dexandraaddict
. LIMITED EDITION PERFUME! . Bila nampak nama ANNICK GOUTAL, kami kat De'Xandra ni gelar itu wangian untuk orang kaya ๐Ÿ˜. Jadi, sapa nak rasa jadi orang kaya memang patut pilih wangian ni. . De'Xandra Rose Pompon by Annick Goutal: ๐ŸŒนMain accords : Rose/Fruity/Floral/Sweet/Woody ๐ŸŒน Haruman fruity floral yang manis ๐ŸŒน Sesuai untuk wanita muda yang sukakan bauan bunga rose yang ringan ๐ŸŒน Boleh juga digelar sebagai bauan unisex ๐ŸŒน Disyorkan untuk pemakaian waktu siang dan sesuai pada cuaca panas . Kalau tengok pada review merekaยฒ yang dah cuba Rose Pompon ni, wangian ni bukan wangian yang senang diramal, menarik perhatian dan tak mengecewakan ๐Ÿ˜ณ . Kualiti terbaik setanding original pada harga berpatutan. Sapa tak nak memang rugi. . Untuk order atau info lanjut berkaitan stok boleh klik link di bawah: ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/601112502346/jomwangiwangi . Have a nice day ๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน . . #teamusahawandexandra  #sellerSAHdexandra  #idD5306  #luckydrawbulanan  #dexandraperfume  #wangiankehidupan  #dexandraaddict 
Raisya Perfume
.
๐Ÿ€ Wangian Inspirasi Antarabangsa
๐Ÿ€ Lebih 30 Wangian
๐Ÿ€ 90% Pati ๐Ÿ€ Bauan 99% Sama Dengan Original
๐Ÿ€ Mudah Di Bawa
๐Ÿ€ Mesra Solat
๐Ÿ€ 10ML Edp Spray .
RM15 Only ๐Ÿ˜‰
.
๐Ÿ“ฑ 018-295 0616
Raisya Perfume . ๐Ÿ€ Wangian Inspirasi Antarabangsa ๐Ÿ€ Lebih 30 Wangian ๐Ÿ€ 90% Pati ๐Ÿ€ Bauan 99% Sama Dengan Original ๐Ÿ€ Mudah Di Bawa ๐Ÿ€ Mesra Solat ๐Ÿ€ 10ML Edp Spray . RM15 Only ๐Ÿ˜‰ . ๐Ÿ“ฑ 018-295 0616
ADIK BERADIK LANCOME โœ” Hypnose
โœ” Miracle
โœ”Tresor Midnight Rose
โœ”๏ธ La Vie Est Belle ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ
0197577626

#CikPahDe'Xandra
#wangiankehidupan
#jomshoppingperfume
#perfumeMESRASOLAT
#dropshipwanted
Suami yg sweet bila beli perfume untuk diri sendiri, dia akan belikan sekali untuk isteri yg tercinta . Kalau isterinya sorang, cukupla sebotol . Kalau isteri2nya dua orang, kena beli 2 botol ๐Ÿ˜‚
.
Macam abang hensem ni amek sebotol je, agak2 isteri dia berapa orang ๐Ÿ˜๐Ÿ˜‚
.
Jom belikan DeXandra untuk isteri tersayang.. .# akak share dgn suami...sbb semua wangi๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™
.
#dexandra #wangiankehidupan
Suami yg sweet bila beli perfume untuk diri sendiri, dia akan belikan sekali untuk isteri yg tercinta . Kalau isterinya sorang, cukupla sebotol . Kalau isteri2nya dua orang, kena beli 2 botol ๐Ÿ˜‚ . Macam abang hensem ni amek sebotol je, agak2 isteri dia berapa orang ๐Ÿ˜๐Ÿ˜‚ . Jom belikan DeXandra untuk isteri tersayang.. .# akak share dgn suami...sbb semua wangi๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™ . #dexandra  #wangiankehidupan 
BEST BELI PERFUME DEXANDRA

Point pun dapat dikumpul untuk ditukar dengan hadiah yang akan ditentukan oleh Pihak HQ DeXandra nanti.

LUCKY DRAW pun dapat disertai.
Hadiah menarik pula tu.

Nak beli?

www.wasap.my/60132756540

#DeXandra #wangiankehidupan #stokisDamansara #kongsirezeki #extraincome #agent #dropship #halal #jimat #wangi
Morning perfume lovers.

Korang bila spray perfume kt pergelangan tangan automatic gosok2 kan? Sape mcm ni angkat tangan sket? Heee .

Salah mcm tu syg2 semua. Bila kita gosok molekul2 perfume akn rosak dah bau pon x kekal lama okay! .

#TLPteamAtie #TheLabParfum #perfume #inspiredperfume #inspiredperfumemurah #perfumeshop #onlineshopmalaysia  #minyakwangi #minyakwangimurahmalaysia #kedaionlinemurah #sayajualinspiredperfume #inspiredperfume #promo #rayaedition #perfumelover #wangiankehidupan #perfumesale #limitededition #like4like
Morning perfume lovers. Korang bila spray perfume kt pergelangan tangan automatic gosok2 kan? Sape mcm ni angkat tangan sket? Heee . Salah mcm tu syg2 semua. Bila kita gosok molekul2 perfume akn rosak dah bau pon x kekal lama okay! . #TLPteamAtie  #TheLabParfum  #perfume  #inspiredperfume  #inspiredperfumemurah  #perfumeshop  #onlineshopmalaysia  #minyakwangi  #minyakwangimurahmalaysia  #kedaionlinemurah  #sayajualinspiredperfume  #inspiredperfume  #promo  #rayaedition  #perfumelover  #wangiankehidupan  #perfumesale  #limitededition  #like4like 
Subhanallah. Memang wangilah DeXandra New Arrival Women fragrance ni. 
Dulu DeXandra dah perkenalkan dalam list LIMITED EDITION RARE shj. Tetapi kerana sambutan yang sangat menggalakkan dan antara LIMITED EDITION terlaris, kini anda semua boleh dapatkan De'Xandra inspired by Annick Goutal Rose Pompon ini sekarang.

PM/whatsapp 
www.wasap.my/60132756540

#RARE #FRAGRANCE #DeXandra #wangiankehidupan #stokisDamansara #jimat #wangi #halal #dropship #agentwanted  #kongsirezeki #extraincome
Subhanallah. Memang wangilah DeXandra New Arrival Women fragrance ni. Dulu DeXandra dah perkenalkan dalam list LIMITED EDITION RARE shj. Tetapi kerana sambutan yang sangat menggalakkan dan antara LIMITED EDITION terlaris, kini anda semua boleh dapatkan De'Xandra inspired by Annick Goutal Rose Pompon ini sekarang. PM/whatsapp www.wasap.my/60132756540 #RARE  #FRAGRANCE  #DeXandra  #wangiankehidupan  #stokisDamansara  #jimat  #wangi  #halal  #dropship  #agentwanted  #kongsirezeki  #extraincome 
๐ŸŒน4 BERADIK ANAK DARA PAK LANCOME by DEโ€™XANDRA๐ŸŒน ๐Ÿ’•MIRACLE ๐Ÿ’•Fresh spicy
๐Ÿ’•HYPNOSE๐Ÿ’•Vanilla & florals elegant
๐Ÿ’•LA VIE EST BELLE๐Ÿ’•sweet yummy
๐Ÿ’•TRESOR MIDNIGHT ROSE๐Ÿ’•sweet ,fruity ,sexy โคBETUL TAK PEMINAT TEGAR LANCOME ???โค PEMINAT jenama LANCOME boleh grab kesemua perfume ni โฌ†โฌ† Whatsapp sekarang โ—โ—โ—Stock sangat2 terhad . BERUNTUNGLAH siapa yang cepat tu ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ ๐Ÿ’ฅLagi Best boleh join LUCKY DRAW ,mane taw untung untung dapat menang hadiah utama๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž Klik link ni ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
www.wasap.my/60174215271

#dexandraperfume
#DeXandra #wangiankehidupan #wangi #halal #murah
๐ŸŒน4 BERADIK ANAK DARA PAK LANCOME by DEโ€™XANDRA๐ŸŒน ๐Ÿ’•MIRACLE ๐Ÿ’•Fresh spicy ๐Ÿ’•HYPNOSE๐Ÿ’•Vanilla & florals elegant ๐Ÿ’•LA VIE EST BELLE๐Ÿ’•sweet yummy ๐Ÿ’•TRESOR MIDNIGHT ROSE๐Ÿ’•sweet ,fruity ,sexy โคBETUL TAK PEMINAT TEGAR LANCOME ???โค PEMINAT jenama LANCOME boleh grab kesemua perfume ni โฌ†โฌ† Whatsapp sekarang โ—โ—โ—Stock sangat2 terhad . BERUNTUNGLAH siapa yang cepat tu ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ ๐Ÿ’ฅLagi Best boleh join LUCKY DRAW ,mane taw untung untung dapat menang hadiah utama๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž Klik link ni ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ www.wasap.my/60174215271 #dexandraperfume  #DeXandra  #wangiankehidupan  #wangi  #halal  #murah 
Assalamualaikum. 
Selamat pagi.
Dah sembur perfume tak?
Kalau sudah baguss...
Kalau belum ada mari beli dari kami... Perfume kami MURAH.
Perfume kami TAHAN LAMA.
Perfume kami bau ORIGINAL. 
Perfume kami saiz COMEL. 
Pefume kami BERBALOI SANGAT !!!! Call or wassup kami 010 52 52 528

#perfumelokal 
#sapotlokal 
#perfumemurah 
#perfumeinspired 
#dailypostage 
#perfume5bintang 
#sayajual 
#perfumeoriginal 
#perfume
#wangi 
#wangiwangi 
#wangiankehidupan 
#jomwangiwangi
Perfume yang pakai sekarang ni taktahan bau lah. Kejap je dah hilang.  Tak sempat sampai petang bau dah hilang. 
Nak pakai perfume apa ye yang tahan? Asyik buang duit beli perfume baru sebab perfume cepat habis kena sembur selalu ๐Ÿ˜ข 
Jawapannya perfume 5๐ŸŒŒ yang sis jual ni lah.
๐Ÿ‘‰ Harga Murah ๐Ÿ‘‰ Kuantiti Banyak ๐Ÿ‘‰ Wangian yang tahan lama ๐Ÿ‘‰ Botol yang senang dibawa kemana-mana ๐Ÿ‘‰ Bauan 100% Original. 
Jangan tunggu lagi , Nanti stock dah habis melepa kot, Ramai yang grab perfume sis ni. Dijamin berkualiti tinggi tau ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ Any order and inquiries 
Boleh Call/WhatsApp ๐Ÿ“ฒ 010 5252 528 !! .
#sales 
#sale 
#promosihebat 
#diskaun 
#berbaloi 
#murah 
#hantaran 
#wangi 
#hadiah 
#borong 
#barangmurah 
#wangiwangi 
#wangiankehidupan
Perfume yang pakai sekarang ni taktahan bau lah. Kejap je dah hilang. Tak sempat sampai petang bau dah hilang. Nak pakai perfume apa ye yang tahan? Asyik buang duit beli perfume baru sebab perfume cepat habis kena sembur selalu ๐Ÿ˜ข Jawapannya perfume 5๐ŸŒŒ yang sis jual ni lah. ๐Ÿ‘‰ Harga Murah ๐Ÿ‘‰ Kuantiti Banyak ๐Ÿ‘‰ Wangian yang tahan lama ๐Ÿ‘‰ Botol yang senang dibawa kemana-mana ๐Ÿ‘‰ Bauan 100% Original. Jangan tunggu lagi , Nanti stock dah habis melepa kot, Ramai yang grab perfume sis ni. Dijamin berkualiti tinggi tau ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ Any order and inquiries Boleh Call/WhatsApp ๐Ÿ“ฒ 010 5252 528 !! . #sales  #sale  #promosihebat  #diskaun  #berbaloi  #murah  #hantaran  #wangi  #hadiah  #borong  #barangmurah  #wangiwangi  #wangiankehidupan 
Bau yang segar & nyaman.
.
Bau yang lembut & memikat.
.
Bau yang segar & memukau 
Sekali spray tahan lama.
.
Sekali spray sahaja.
.
Pilihan ramai wanita. 
Orderlah sekarang.

Wassup 010 52 52 528.
.
#wangi 
#wangiwangi 
#wangiankehidupan 
#wangisangat 
#perfume 
#perfumemurah 
#perfumeone 
#perfumecollection 
#perfumes 
#perfumemalaysia 
#rugitakbeli
BEST BELI PERFUME DEXANDRA

Point pun dapat dikumpul untuk ditukar dengan hadiah yang akan ditentukan oleh Pihak HQ DeXandra nanti.

LUCKY DRAW pun dapat disertai.
Hadiah menarik pula tu.

Nak beli?

www.wasap.my/60199384822

#DeXandra #wangiankehidupan #stokisDamansara #kongsirezeki #extraincome #agent #dropship #halal #jimat #wangi
Brand yang paling fofular dalam De'Xandra ==> Miss Gucci๐ŸŒธ
.
Antara jenama yg selalu dicari oleh peminat perfume. Dulu hanya ade Gucci Flora, kini De'Xandra dah bawa adik die pulak masuk si Gucci Bamboo.
.
Haaa makin sukar la awak awak nak pilih yg mana satu menjadi idaman kolbu. Jangan runsing xpayah pening2. Beli je dua2 sebab kedua-duanya mempunyai bau yang wangi tip top. Dua2 mempunyai notes bau yg berlainan tau. So haruslah jadikan kedua2 nya sebagai koleksi. Tak gittew๐Ÿ˜‰
.
Cik Gucci Flora ๐Ÿ’š Cik Gucci Bambo
Beli 2 botol jimat RM10
.
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 
http://www.wasap.my/60123438031/sayanakdexandra . . .

#dexandra #dexandraluckydrawramadhanraya #minyakwangi #minyakwangimurah #sayajualsayapakai #dexandraperfume #perfumecollection #inspiredperfume #perfumemurah #perfumelover #perfumemalaysia #dexandralover #dexandrashahalam #dexandramalaysia #wangiankehidupan
#dexandraclassyandfabulous
Brand yang paling fofular dalam De'Xandra ==> Miss Gucci๐ŸŒธ . Antara jenama yg selalu dicari oleh peminat perfume. Dulu hanya ade Gucci Flora, kini De'Xandra dah bawa adik die pulak masuk si Gucci Bamboo. . Haaa makin sukar la awak awak nak pilih yg mana satu menjadi idaman kolbu. Jangan runsing xpayah pening2. Beli je dua2 sebab kedua-duanya mempunyai bau yang wangi tip top. Dua2 mempunyai notes bau yg berlainan tau. So haruslah jadikan kedua2 nya sebagai koleksi. Tak gittew๐Ÿ˜‰ . Cik Gucci Flora ๐Ÿ’š Cik Gucci Bambo Beli 2 botol jimat RM10 . Whatsapp ๐Ÿ“ฒ http://www.wasap.my/60123438031/sayanakdexandra . . . #dexandra  #dexandraluckydrawramadhanraya  #minyakwangi  #minyakwangimurah  #sayajualsayapakai  #dexandraperfume  #perfumecollection  #inspiredperfume  #perfumemurah  #perfumelover  #perfumemalaysia  #dexandralover  #dexandrashahalam  #dexandramalaysia  #wangiankehidupan  #dexandraclassyandfabulous 
De'Xandra LIMITED EDITION IN THE HOUSE! ๐Ÿ˜
.
FOR HER : 
AMOUR | ADORE | VIOLET | PURITY

FOR HIM :
SULTAN | BRAVE | PRIMUS | GRENADE.
.
Bila nama nya LIMITED EDITION maksudnya apa? Maksudnya stock pun sangat TERHAD, so kalau nak tau BEST ke BEST bau nya kena lah try beli sebotol ke dua botol ke tiga botol ke hehe ๐Ÿ˜‰
.
De'Xandra Perfume wangian pelengkap kehidupan anda <3
.
Jom order sekarang dengan kami..PM/WhatsApp je kami utk order ^_^
. 
Harga ( tak termasuk postage )

Semenanjung Malaysia :
RM65 / 1 BOTOL 
RM120 / 2 BOTOL

Sabah / Sarawak :
RM70 / 1 BOTOL
RM130 / 2 BOTOL
.
PM/WhatsApp : 
www.wasap.my/60199384822
.
.
Jom dapatkan sekarang <3
.
Join Lucky Draw De'Xandra utk memenangi hadiah bernilai RM14,500, download apps De'Xandra, scan je QR code belakang kotak tu, sayang kalau tak scan & join, siapa tak nak hadiah 5 buah smartphone kan ๐Ÿ˜

#DeXandra #wangiankehidupan #stokisDamansara #jimat #wangi #halal #luckydraw #limitededition
De'Xandra LIMITED EDITION IN THE HOUSE! ๐Ÿ˜ . FOR HER : AMOUR | ADORE | VIOLET | PURITY FOR HIM : SULTAN | BRAVE | PRIMUS | GRENADE. . Bila nama nya LIMITED EDITION maksudnya apa? Maksudnya stock pun sangat TERHAD, so kalau nak tau BEST ke BEST bau nya kena lah try beli sebotol ke dua botol ke tiga botol ke hehe ๐Ÿ˜‰ . De'Xandra Perfume wangian pelengkap kehidupan anda <3 . Jom order sekarang dengan kami..PM/WhatsApp je kami utk order ^_^ . Harga ( tak termasuk postage ) Semenanjung Malaysia : RM65 / 1 BOTOL RM120 / 2 BOTOL Sabah / Sarawak : RM70 / 1 BOTOL RM130 / 2 BOTOL . PM/WhatsApp : www.wasap.my/60199384822 . . Jom dapatkan sekarang <3 . Join Lucky Draw De'Xandra utk memenangi hadiah bernilai RM14,500, download apps De'Xandra, scan je QR code belakang kotak tu, sayang kalau tak scan & join, siapa tak nak hadiah 5 buah smartphone kan ๐Ÿ˜ #DeXandra  #wangiankehidupan  #stokisDamansara  #jimat  #wangi  #halal  #luckydraw  #limitededition 
Assalaamualaikum
Alhamdulillah
Selamat pagi semua ๐Ÿ˜

#hajarscentsoflove
#wangiankehidupan
Wangian fresh ni boleh buat mood sentiasa ceria dan bertenaga kan!

Meh cuba yg perfume-perfume yg berbau segarr dan menyegarkan ni pulak.. confirm puas hati!๐Ÿ˜Š Bile rase tak bersemangat je trus zass..confirm kambali bersemangat semula ๐Ÿ˜Š

Whatsapp  013 3131024

#dexandra#wangiankehidupan
#codbandarseriputra
#codbukitmahkota
Wangian fresh ni boleh buat mood sentiasa ceria dan bertenaga kan! Meh cuba yg perfume-perfume yg berbau segarr dan menyegarkan ni pulak.. confirm puas hati!๐Ÿ˜Š Bile rase tak bersemangat je trus zass..confirm kambali bersemangat semula ๐Ÿ˜Š Whatsapp 013 3131024 #dexandra #wangiankehidupan  #codbandarseriputra  #codbukitmahkota 
Assalamualaikum dan Selamat Pagi! .
Semoga urusan hari ini & seterusnya dipermudahkan.
Jangan lupa pakai perfume DeXandra tau! Baru lengkap penampilan kita hehe๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ www.wasap.my/60134261388

#Dexandraperfumes #fenomenadexandra #wangiankehidupan #minyakwangimurah #mesrasolat #dropshipdiperlukan #TrustedSeller #AgentID2855 
#perfumelelaki #perfumewanita #perfumemalaysia #perfumemurah #dexandraperfumes #perfumedexandra #dropshipmalaysia #buatduit #dropship #sideincome #bodyordourless #bodexandra
Assalamualaikum dan Selamat Pagi! . Semoga urusan hari ini & seterusnya dipermudahkan. Jangan lupa pakai perfume DeXandra tau! Baru lengkap penampilan kita hehe๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ www.wasap.my/60134261388 #Dexandraperfumes  #fenomenadexandra  #wangiankehidupan  #minyakwangimurah  #mesrasolat  #dropshipdiperlukan  #TrustedSeller  #AgentID2855  #perfumelelaki  #perfumewanita  #perfumemalaysia  #perfumemurah  #dexandraperfumes  #perfumedexandra  #dropshipmalaysia  #buatduit  #dropship  #sideincome  #bodyordourless  #bodexandra 
Penantian itu memang menguji diri . Apatah lagi jika menanti sesuatu yang belum pasti . Namun De'Xandra sentiasa ada untuk menemani anda sepanjang penantian itu .
.
Walau bertahun lamanya, kami tetap setia disisimu dan tidak melupakanmu walau sesaat .
.
Izinkan kami menemani dan mewangikanmu, klik sini -->> www.wasap.my/60193679796
.
Lebih Pilihan  dan Berkualiti. Pastinya De'Xandra! .

#dexandra #dexandraperfume #wangiankehidupan #sayajual #original #nofake #scanqrcode #joinluckydraw #collectpoint #jadilahpenggunabijak #lokal #malaysiaproduct #trustedseller #trustedbrand #bazarpaknil #kualititerjamin #cod #petalingjaya #puchong #subangjaya #postage #malaysia #authoriseddropship D11729 #idnumber
Penantian itu memang menguji diri . Apatah lagi jika menanti sesuatu yang belum pasti . Namun De'Xandra sentiasa ada untuk menemani anda sepanjang penantian itu . . Walau bertahun lamanya, kami tetap setia disisimu dan tidak melupakanmu walau sesaat . . Izinkan kami menemani dan mewangikanmu, klik sini -->> www.wasap.my/60193679796 . Lebih Pilihan dan Berkualiti. Pastinya De'Xandra! . #dexandra  #dexandraperfume  #wangiankehidupan  #sayajual  #original  #nofake  #scanqrcode  #joinluckydraw  #collectpoint  #jadilahpenggunabijak  #lokal  #malaysiaproduct  #trustedseller  #trustedbrand  #bazarpaknil  #kualititerjamin  #cod  #petalingjaya  #puchong  #subangjaya  #postage  #malaysia  #authoriseddropship  D11729 #idnumber 
You're never fully dressed without a perfume.
.
.
Morning u'olls (^_^)
De'Xandra | Scents of Life
.
.
#dexandra #dexandraperfume #dexandraprincess #wangiankehidupan #perfume #dexandralovers #bazaar #bazaarpaknil #instashop #quotes