an online Instagram web viewer

#waxseal medias

Photos

Сегодня поговорим о сургуче 🙌
На фото представлен сургуч с фитилем, на просторах интернета заявлен, как самый удобный в использовании. Рассказываем почему это не так. 
А для этого проведем эксперимент, попробуем расплавить сургуч белого цвета. Что мы видим? Черный нагар с фитиля попадает в расплавленную массу, и чисто белый цвет получить не представляется возможным. Это же происходит с любым другим цветом, будьте готовы к тому, что, например, золотой таковым тоже не будет, а будет с легкой примесью нагара. 
Но не отчаивайтесь, выход из положения есть 😊 
Несколько советов тем, кто собирается сделать свой первый отпечаток. ▫️Во-первых, советуем покупать сургуч без фитиля, кусковой, это значительно дешевле. ▫️Во-вторых, если все же купили сургуч с фитилем, разрежьте палочку напополам, удалите фитиль, затем размельчите палочку на маленькие кусочки и закидывайте в ложку некоторое количество, со временем вы поймете сколько оптимально для отпечатка. ▫️В-третьих, не доводите массу в ложке до кипения иначе она растечется по поверхности быстро, и отпечаток получится широким и тонким, если так можно сказать 😊 ▫️В-четвертых, имейте в виду, что если хотите запечатать в сургуч бант из ленты (последнее фото), вероятность того, что оттиск получится аккуратным, круглым очень мала. Но это не должно вас останавливать! Посмотрите, какой он живописный! 😍

Если есть вопросы - задавайте! С радостью ответим!
Сегодня поговорим о сургуче 🙌 На фото представлен сургуч с фитилем, на просторах интернета заявлен, как самый удобный в использовании. Рассказываем почему это не так. А для этого проведем эксперимент, попробуем расплавить сургуч белого цвета. Что мы видим? Черный нагар с фитиля попадает в расплавленную массу, и чисто белый цвет получить не представляется возможным. Это же происходит с любым другим цветом, будьте готовы к тому, что, например, золотой таковым тоже не будет, а будет с легкой примесью нагара. Но не отчаивайтесь, выход из положения есть 😊 Несколько советов тем, кто собирается сделать свой первый отпечаток. ▫️Во-первых, советуем покупать сургуч без фитиля, кусковой, это значительно дешевле. ▫️Во-вторых, если все же купили сургуч с фитилем, разрежьте палочку напополам, удалите фитиль, затем размельчите палочку на маленькие кусочки и закидывайте в ложку некоторое количество, со временем вы поймете сколько оптимально для отпечатка. ▫️В-третьих, не доводите массу в ложке до кипения иначе она растечется по поверхности быстро, и отпечаток получится широким и тонким, если так можно сказать 😊 ▫️В-четвертых, имейте в виду, что если хотите запечатать в сургуч бант из ленты (последнее фото), вероятность того, что оттиск получится аккуратным, круглым очень мала. Но это не должно вас останавливать! Посмотрите, какой он живописный! 😍 Если есть вопросы - задавайте! С радостью ответим!
That's how @inezcalligraphy roll, such beautiful work. Double tap for them
.
.
#calligraphy #waxseal #satisfying #satisfyingvideos #weddings #weddingsstationery #signatureweddings
I can’t get over the prints you get in @theletterslit letters 😍😍 this new one is from this months letter, where all the items are inspired by the popular novel My Lady Jane 😍 use my rep discount code LITREP10OFF for 10% off! Also if you subscribe to @theletterslit newsletter you will receive exclusive discount codes 😍 they are an absolute pleasure to receive! They pack so many beautiful things into one letter 😍💖
I can’t get over the prints you get in @theletterslit letters 😍😍 this new one is from this months letter, where all the items are inspired by the popular novel My Lady Jane 😍 use my rep discount code LITREP10OFF for 10% off! Also if you subscribe to @theletterslit newsletter you will receive exclusive discount codes 😍 they are an absolute pleasure to receive! They pack so many beautiful things into one letter 😍💖
周末开始在#杭州#凤凰山脚创意园的四寒茶舍(就random cafe隔壁 茶老板盆友的店)跟四寒、Random一起做生活至上主题的联展。
我的部分是一百封陌生女人的“来信”。
其实是借机展示一下这一年定制的火漆封印效果,顺便也给大家看看更新后的紫光檀新木柄。

欢迎大家周末来创意园玩。 ​​​ #Design from #IDENTITI
curlicue.taobao.com

#waxseal #ワックスシール 
#火漆印 #火漆印章 #火漆手柄 
#火漆蠟戳
周末开始在#杭州 #凤凰山脚创意园的四寒茶舍 (就random cafe隔壁 茶老板盆友的店)跟四寒、Random一起做生活至上主题的联展。 我的部分是一百封陌生女人的“来信”。 其实是借机展示一下这一年定制的火漆封印效果,顺便也给大家看看更新后的紫光檀新木柄。 欢迎大家周末来创意园玩。 ​​​ #Design  from #IDENTITI  curlicue.taobao.com #waxseal  #ワックスシール  #火漆印  #火漆印章  #火漆手柄  #火漆蠟戳 
周四上架

#kingsman #kingsmanthegoldencircle 
#王牌特工 火漆印铜头需要擦干净指纹
减缓氧化 
#Design from #IDENTITI
curlicue.taobao.com

#waxseal #ワックスシール 
#火漆印 #火漆印章 #火漆手柄 
#火漆蠟戳
MAKLUMAT PRODUK

Brand: Wawa Wax
Produk: Wax - penanggal bulu
-
🍯 Buatan Bumiputera - Founder asal Kedah
🍯 Kandungan wax semula jadi - lemon, madu, gula 🍯 Tiada bahan kimia dalam kandungan wax
🍯  Harga jual RM32.90 exclude postage
🍯 Tidak memerlukan sijil KKM sebab kandungan 100% makanan (spt di atas)
🍯 Packaging dalam bentuk tube - mudah disimpan dan dibawa ke mana saja
-
🍯 Cold wax
🍯 Tidak perlu dipanaskan
🍯 Pakai terus dari tube
🍯 Disimpan dalam suhu bilik
-
Siapa boleh pakai?
🍯 Sesuai dipakai oleh lelaki dan perempuan
🍯 Sesuai dipakai oleh semua peringkat umur
🍯 Sesuai dipakai oleh wanita mengandung
🍯 Sesuai dipakai di semua bahagian anggota badan termasuk di bahagian 'private part'
🍯 Struktur likat dan sesuai dipakai pada semua bulu - tebal / nipis
🍯 Sesuai untuk semua jenis kulit - sebab bahan semulajadi
🍯 Walaupun cold wax, tapi disebabkan kelikatannya sangat berkesan untuk menanggal bulu-bulu yang tidak diingini, kesannya seperti penggunaan hot wax.
-
Everyday Promotion by #teamhoneytea 🍯
🌼 RM32.90 [SM] / RM35.90 [SS]
🍋Free Postage
🍋 Free Gift
🍋 Free Waxing Kit
-
#wax #wawawax #waxing #hairremoval #waxmelts #waxaddict #waxwars #waxseal #waxporn #waxathome #waxaddicts #waxgang #waxingsalon #waxingketiak #waxingbuluketiak #waxingkaki #waxingbulukaki #waxingmisai #waxingtangan #hairremovalmurah #hairremovalspecialist #hairremovalmadu #organichairremoval #organichairremovalmalaysia #coldwax #cabutbulu
#cabutbulukaki #teamhoneytea
MAKLUMAT PRODUK Brand: Wawa Wax Produk: Wax - penanggal bulu - 🍯 Buatan Bumiputera - Founder asal Kedah 🍯 Kandungan wax semula jadi - lemon, madu, gula 🍯 Tiada bahan kimia dalam kandungan wax 🍯 Harga jual RM32.90 exclude postage 🍯 Tidak memerlukan sijil KKM sebab kandungan 100% makanan (spt di atas) 🍯 Packaging dalam bentuk tube - mudah disimpan dan dibawa ke mana saja - 🍯 Cold wax 🍯 Tidak perlu dipanaskan 🍯 Pakai terus dari tube 🍯 Disimpan dalam suhu bilik - Siapa boleh pakai? 🍯 Sesuai dipakai oleh lelaki dan perempuan 🍯 Sesuai dipakai oleh semua peringkat umur 🍯 Sesuai dipakai oleh wanita mengandung 🍯 Sesuai dipakai di semua bahagian anggota badan termasuk di bahagian 'private part' 🍯 Struktur likat dan sesuai dipakai pada semua bulu - tebal / nipis 🍯 Sesuai untuk semua jenis kulit - sebab bahan semulajadi 🍯 Walaupun cold wax, tapi disebabkan kelikatannya sangat berkesan untuk menanggal bulu-bulu yang tidak diingini, kesannya seperti penggunaan hot wax. - Everyday Promotion by #teamhoneytea  🍯 🌼 RM32.90 [SM] / RM35.90 [SS] 🍋Free Postage 🍋 Free Gift 🍋 Free Waxing Kit - #wax  #wawawax  #waxing  #hairremoval  #waxmelts  #waxaddict  #waxwars  #waxseal  #waxporn  #waxathome  #waxaddicts  #waxgang  #waxingsalon  #waxingketiak  #waxingbuluketiak  #waxingkaki  #waxingbulukaki  #waxingmisai  #waxingtangan  #hairremovalmurah  #hairremovalspecialist  #hairremovalmadu  #organichairremoval  #organichairremovalmalaysia  #coldwax  #cabutbulu  #cabutbulukaki  #teamhoneytea 
Review a beautiful packing from @hausofkids_official Thank you Yam for sharing this picture to us 😘😘😘 ⚫️⚪️black and white⚪️⚫️
👉🏼The color image is next.
.
.
.
Line ID : hachi.kyu
WA: +66 (0) 99.2959.463
Email: hachikyuonline@gmail.com
.
.
.

#waxseal #sealingwax #wax #waxstamp #stamping #savethedate #branding #champagnegold #birthday #weddinginspiration  #packagingidea #scrapbooking #stationery #logo #hachikyuonline #invitationcard #invitationletters #luxury #branding #unique #classy #vintage #newarrivals  #contemporary #calligraphy #customstamp  #customorder #packing #dowhatyoulove #handmade #champagnegold
Review a beautiful packing from @hausofkids_official Thank you Yam for sharing this picture to us 😘😘😘 ⚫️⚪️black and white⚪️⚫️ 👉🏼The color image is next. . . . Line ID : hachi.kyu WA: +66 (0) 99.2959.463 Email: hachikyuonline@gmail.com . . . #waxseal  #sealingwax  #wax  #waxstamp  #stamping  #savethedate  #branding  #champagnegold  #birthday  #weddinginspiration  #packagingidea  #scrapbooking  #stationery  #logo  #hachikyuonline  #invitationcard  #invitationletters  #luxury  #branding  #unique  #classy  #vintage  #newarrivals  #contemporary  #calligraphy  #customstamp  #customorder  #packing  #dowhatyoulove  #handmade  #champagnegold 
🍯Everyday Promotion #teamhoneytea 🍯
.🍋Free Postage
.🍋 Free Gift
.🍋 Free Waxing Kit 😆
-
Perayaan Deevapali dah nak dekat🙌🙌🙌🙌
-
Mesti uolls nak kaki, tangan and ketiak flawless tanpa bulu² n calar after bercukur kan😘😘😘😘
-
Jadi korang kena beli wax ni cepat² baru boleh dapat kelebihan macam kat bawah ni😉😉😉
-
🌼 Lengan tak hitam
🌼 Bulu pun tumbuh lebih lambat
🌼 Luka lama disebabkan bercukur pun boleh sembuh tau😘
🌼Tidak perlu dipanaskan
🌼Lebih murah
🌼 1 Tiub boleh tahan sehingga satu tahun bergantung pada penggunaan
🌼 Tiada kegatalan dan ketajaman bulu
🌼 Lelaki dan perempuan boleh guna👫
🌼 Dalam satu saat sahaja bulu akan tercabut😍
🌼 Paling penting postage ditanggung dan Free gift diberi😱
.
Jom gunakan WAWAWAX dan STOP Shaving people!!!
-
Whatsapp sis cepat kalau nak kaki flawless😘😘😘
-
www.wasap.my/+60173491227
-
#wax #wawawax #waxing #hairremoval #waxmelts #waxaddict #waxwars #waxseal #waxporn #waxathome #waxaddicts #waxgang #waxingsalon #waxingketiak #waxingbuluketiak #waxingkaki #waxingbulukaki #waxingmisai #waxingtangan #hairremovalmurah #hairremovalspecialist #hairremovalmadu #organichairremoval #organichairremovalmalaysia #coldwax #cabutbulu
#cabutbulukaki #teamhoneytea
🍯Everyday Promotion #teamhoneytea  🍯 .🍋Free Postage .🍋 Free Gift .🍋 Free Waxing Kit 😆 - Perayaan Deevapali dah nak dekat🙌🙌🙌🙌 - Mesti uolls nak kaki, tangan and ketiak flawless tanpa bulu² n calar after bercukur kan😘😘😘😘 - Jadi korang kena beli wax ni cepat² baru boleh dapat kelebihan macam kat bawah ni😉😉😉 - 🌼 Lengan tak hitam 🌼 Bulu pun tumbuh lebih lambat 🌼 Luka lama disebabkan bercukur pun boleh sembuh tau😘 🌼Tidak perlu dipanaskan 🌼Lebih murah 🌼 1 Tiub boleh tahan sehingga satu tahun bergantung pada penggunaan 🌼 Tiada kegatalan dan ketajaman bulu 🌼 Lelaki dan perempuan boleh guna👫 🌼 Dalam satu saat sahaja bulu akan tercabut😍 🌼 Paling penting postage ditanggung dan Free gift diberi😱 . Jom gunakan WAWAWAX dan STOP Shaving people!!! - Whatsapp sis cepat kalau nak kaki flawless😘😘😘 - www.wasap.my/+60173491227 - #wax  #wawawax  #waxing  #hairremoval  #waxmelts  #waxaddict  #waxwars  #waxseal  #waxporn  #waxathome  #waxaddicts  #waxgang  #waxingsalon  #waxingketiak  #waxingbuluketiak  #waxingkaki  #waxingbulukaki  #waxingmisai  #waxingtangan  #hairremovalmurah  #hairremovalspecialist  #hairremovalmadu  #organichairremoval  #organichairremovalmalaysia  #coldwax  #cabutbulu  #cabutbulukaki  #teamhoneytea 
Chilling with le cat at my garden cause why not ヾ(๑╹◡╹)ノ" 💕 fell in love with the journal the moment I saw it in @jesseltonartisanmarket (๑˃̵ᴗ˂̵) 🌸
.
.
.
. 
#calligraphy #journal #journaling #lettering #letteringchallenge #green #black #waxseal #wax #r #travelersnotebook #stickers #inspire #vintage #blue #denim #cat #white #fluffy #garden #coffee #珈琲 #猫 #きれい #書道 #文房具 #庭 #青い #みどり
little rock studs off to the post office today in this tiny box💙
little rock studs off to the post office today in this tiny box💙
Saya MALU sebab walaupun saya PEREMPUAN, tapi ada MISAI! 😫
_
Bila kena buat presentation ka kena berucap kat depan, malu weyh. Kalau boleh nak make up tebal ja dekat upper lip nak tutup.
_ 
Tapi saya ada ternampak Wawawax dan cuba untuk wax MISAI kat upper lip ni. Serious lepas tu, MISAI dah takdak! 😝
_
Tunggu dekat sebulan pun, bulu tak tumbuh lagi. Serious best sebab terus rasa confident ja lepas tu. Takdak dah orang tegur saya ni laki ka perempuan sebab ada misai 🙊
_
Ada masalah macam saya? Whatsapp 017-3491327 untuk selesaikan masalah korg.
-
Kenapa Wawawax? Wawawax tak perlu dipanaskan pun! Senang sangat guna wax ni.
Klik link di bio untuk order terus 😎
-
Everyday Promotion by #teamhoneytea 🍯
🌼 RM32.90 [SM] / RM35.90 [SS]
🍋Free Postage
🍋 Free Gift
🍋 Free Waxing Kit
-
#wax #wawawax #waxing #hairremoval #waxmelts #waxaddict #waxwars #waxseal #waxporn #waxathome #waxaddicts #waxgang #waxingsalon #waxingketiak #waxingbuluketiak #waxingkaki #waxingbulukaki #waxingmisai #waxingtangan #hairremovalmurah #hairremovalspecialist #hairremovalmadu #organichairremoval #organichairremovalmalaysia #coldwax #cabutbulu
#cabutbulukaki #teamhoneytea
Saya MALU sebab walaupun saya PEREMPUAN, tapi ada MISAI! 😫 _ Bila kena buat presentation ka kena berucap kat depan, malu weyh. Kalau boleh nak make up tebal ja dekat upper lip nak tutup. _ Tapi saya ada ternampak Wawawax dan cuba untuk wax MISAI kat upper lip ni. Serious lepas tu, MISAI dah takdak! 😝 _ Tunggu dekat sebulan pun, bulu tak tumbuh lagi. Serious best sebab terus rasa confident ja lepas tu. Takdak dah orang tegur saya ni laki ka perempuan sebab ada misai 🙊 _ Ada masalah macam saya? Whatsapp 017-3491327 untuk selesaikan masalah korg. - Kenapa Wawawax? Wawawax tak perlu dipanaskan pun! Senang sangat guna wax ni. Klik link di bio untuk order terus 😎 - Everyday Promotion by #teamhoneytea  🍯 🌼 RM32.90 [SM] / RM35.90 [SS] 🍋Free Postage 🍋 Free Gift 🍋 Free Waxing Kit - #wax  #wawawax  #waxing  #hairremoval  #waxmelts  #waxaddict  #waxwars  #waxseal  #waxporn  #waxathome  #waxaddicts  #waxgang  #waxingsalon  #waxingketiak  #waxingbuluketiak  #waxingkaki  #waxingbulukaki  #waxingmisai  #waxingtangan  #hairremovalmurah  #hairremovalspecialist  #hairremovalmadu  #organichairremoval  #organichairremovalmalaysia  #coldwax  #cabutbulu  #cabutbulukaki  #teamhoneytea 
Catching up on some letters with my new pilot kakuno...love it! It writes thin and smooth, is really affordable and the white/pink combination is just too adorable✒ #happymail  #writemoreletters #letters #outgoing #penpals #papergoods #wrapping #waxseal #stamps #snailmailrevolution #washitape #paper #classiky #pen #pencilcase #pencil #fountainpen #pilotkakuno #sharethelove #muji
It's Giveaway time again!
For your chance to win TWO beautiful pearlcolours - 'Pink' and 'Sky Blue' colours.
Just follow these simple steps:
1. Follow us 😄
2. Like this post 💋
3. Go to our website, scroll down to the page and subscribe to our e-Newsletter (skip this step if you have already subscribed before)
4. Leave us a lovely comment and tag 3 friends who might be interesetd in this giveaway..................................... ▪️This Giveaway opens to Australia only.
▪️This Giveaway will end on 31.10.2017 23.59 Melb time.
▪️FIVE, YES! FIVEEE lucky winners will be randomly selected and announced here on 1st Nov at 10pm Melbourne time.
▪️Please note this Giveaway is no way sponsored by anyone. 
Thanks all!! #pearl #ink #sumi #calligraphy #beautiful #copperplate #spencerian #melbourne #australia #notjustacard #lettering #wedding #fitness #gym #vermilion #orange #red #acrylic #giveaway #njac #waxseal #satisfyingvideos #gold #shiny #calligraphymasters #envelopeaddressing #calligraphyvideo #letteringvideo #heartbroken #finetec
It's Giveaway time again! For your chance to win TWO beautiful pearlcolours - 'Pink' and 'Sky Blue' colours. Just follow these simple steps: 1. Follow us 😄 2. Like this post 💋 3. Go to our website, scroll down to the page and subscribe to our e-Newsletter (skip this step if you have already subscribed before) 4. Leave us a lovely comment and tag 3 friends who might be interesetd in this giveaway..................................... ▪️This Giveaway opens to Australia only. ▪️This Giveaway will end on 31.10.2017 23.59 Melb time. ▪️FIVE, YES! FIVEEE lucky winners will be randomly selected and announced here on 1st Nov at 10pm Melbourne time. ▪️Please note this Giveaway is no way sponsored by anyone. Thanks all!! #pearl  #ink  #sumi  #calligraphy  #beautiful  #copperplate  #spencerian  #melbourne  #australia  #notjustacard  #lettering  #wedding  #fitness  #gym  #vermilion  #orange  #red  #acrylic  #giveaway  #njac  #waxseal  #satisfyingvideos  #gold  #shiny  #calligraphymasters  #envelopeaddressing  #calligraphyvideo  #letteringvideo  #heartbroken  #finetec 
El lacre en pastillas es super cómodo y menos peligroso, se calienta con la cucharita encima de una velita, y se echa sobre la superficie que quieres lacrar. Con las estrellas y corazones ya tienes la cantidad suficiente para hacer un sello de tamaño medio. También se pueden trocear y mezclar colores. Los tenéis todos en la tienda online 🔝☺️ #size #star #heart #hexagon #waxseal #waxstamp #waxsealstamp #sealingwax #lacre #sellosdelacre #sellosdelacreparabodas #sellosdelacrepersonalizados #sellosdelacremolones #estrella #corazon #hexagono #belulaespaciocreativo #belulashop #beluladatcom #zaragoza #worldwideshipping
El lacre en pastillas es super cómodo y menos peligroso, se calienta con la cucharita encima de una velita, y se echa sobre la superficie que quieres lacrar. Con las estrellas y corazones ya tienes la cantidad suficiente para hacer un sello de tamaño medio. También se pueden trocear y mezclar colores. Los tenéis todos en la tienda online 🔝☺️ #size  #star  #heart  #hexagon  #waxseal  #waxstamp  #waxsealstamp  #sealingwax  #lacre  #sellosdelacre  #sellosdelacreparabodas  #sellosdelacrepersonalizados  #sellosdelacremolones  #estrella  #corazon  #hexagono  #belulaespaciocreativo  #belulashop  #beluladatcom  #zaragoza  #worldwideshipping 
Autumn is for love letters.// Rudenī ir jāraksta mīlestības vēstules. Lai siltāk! .
.
.
.
.
#loveletter #autumnmood #lottespapery #waxstamp #waxseal #letterlove #stationerylove #sealingwax #stationary #weddingstationary #burgundy #gold #tribearchipelago #LKO01
Tuesday mornings are for packing orders 💕 www.nikkidotti.nl #wrappingorders #wrapping #giftwrapping #waxseal #washitape #stamps #stempels #stempeln #twine #brown
As soft wax is apt to take the stamp of the seal, so are the minds of young children to receive the instruction imprinted on them.

#waxseal #waxseals #waxsealstamp #waxsealsph #waxstamp #snailmail #postcrossing #penpals #postcards #pressedflower #pressedflowers #pressedplants #vintage #letters #flower #flowers #plants #papemelroti
Thank you for sharing, @katielovelyy! 💙 The color contrast is 👌🏾!
-
#Repost @katielovelyy
・・・
Things I’m currently loving: these heavenly scented @tangtongtavy candles that came in my @vellabox. Vellabox is a monthly candle subscriptions based out of my birthplace, San Diego! They seriously smell so good 🙌🏻 #candles #subcriptionaddiction #vellabox #ad
Thank you for sharing, @katielovelyy! 💙 The color contrast is 👌🏾! - #Repost  @katielovelyy ・・・ Things I’m currently loving: these heavenly scented @tangtongtavy candles that came in my @vellabox. Vellabox is a monthly candle subscriptions based out of my birthplace, San Diego! They seriously smell so good 🙌🏻 #candles  #subcriptionaddiction  #vellabox  #ad 
Throwback to my most personal project and that day i’m trying to style stuff out. Which by the way only took me half a day 😐
.
.
.
Paper by: @misupaper .
.
.
#handlettering #handmade #calligraphy #moderncalligraphy #wedding #weddinginvitation #calligraphyid #pointedpen #whiteaddict #sealstamp #finetec #cotton #styledshoot #karinbelajarmenulis #karinbelajarmemotret #waxseal #kaligrafi #kaligrafina
wishing everyone sent letters just to create beautiful stamps like these... #stampdesign #lettering #letterdesigns #stamp #minimal #whitedesign #creamdesign #waxdesign #waxseal #letterdesign #letters #branding #weddings #weddingdesign
Sneak peek for today #waxseal #tbi #custom #customsealstamp
Goddess Nike Wax Seal Charm Necklace. Handcrafted from an antique intaglio from the 1700-1800's, this wax seal charm features Nike, the goddess of strength, speed, and victory.
Goddess Nike Wax Seal Charm Necklace. Handcrafted from an antique intaglio from the 1700-1800's, this wax seal charm features Nike, the goddess of strength, speed, and victory.
A new obsession: marbled wax seal mixtures.
A new obsession: marbled wax seal mixtures.
Finally used my quill and wax seal from Harry Potter world.. anyone else want a letter 😂 #addicted #livingmybestlife #shook #waxseal
Count your lucky stars⭐️
-------------------------------------
#BeThankful 
#waxseal #wax #waxstar
Our Christmas wax seal stamps have been very popular in past years.  This year, we are adding 9 new designs to our Christmas collection!  Check them out at getmarked.co
.
.
#getmarked_etsy #waxsealstamp #waxseal #sealingwax #wax #goldwax #silverwax #copperwax #bronzewax #weddingplanner #weddingplanning #bridebookstationery #bridebook #envelopeseal #logostamp #businesslogo #companylogo #stamp #waxstamp #gift #invitations #weddinginvitations #weddinginvites #rsvp #engagementparty #thankyoucard #christmas #christmascards #christmasgift
Our Christmas wax seal stamps have been very popular in past years. This year, we are adding 9 new designs to our Christmas collection! Check them out at getmarked.co . . #getmarked_etsy  #waxsealstamp  #waxseal  #sealingwax  #wax  #goldwax  #silverwax  #copperwax  #bronzewax  #weddingplanner  #weddingplanning  #bridebookstationery  #bridebook  #envelopeseal  #logostamp  #businesslogo  #companylogo  #stamp  #waxstamp  #gift  #invitations  #weddinginvitations  #weddinginvites  #rsvp  #engagementparty  #thankyoucard  #christmas  #christmascards  #christmasgift 
Thank you🙏🏼 @juaeka for tagging @hachi.kyu for sharing beautiful picture❤️😘ช่างดีต่อใจ 💕 - black and white. The color image is next.
.
.
.
Line ID : hachi.kyu
WA: +66 (0) 99.2959.463
Email: hachikyuonline@gmail.com
.
.
.

#waxseal #sealingwax #wax #waxstamp #stamping #savethedate #branding #champagnegold #birthday #weddinginspiration  #packagingidea #scrapbooking #stationery #logo #hachikyuonline #invitationcard #invitationletters #luxury #branding #unique #classy #vintage #newarrivals  #contemporary #calligraphy #customstamp  #customorder #packing #dowhatyoulove #handmade #champagnegold
Thank you🙏🏼 @juaeka for tagging @hachi.kyu for sharing beautiful picture❤️😘ช่างดีต่อใจ 💕 - black and white. The color image is next. . . . Line ID : hachi.kyu WA: +66 (0) 99.2959.463 Email: hachikyuonline@gmail.com . . . #waxseal  #sealingwax  #wax  #waxstamp  #stamping  #savethedate  #branding  #champagnegold  #birthday  #weddinginspiration  #packagingidea  #scrapbooking  #stationery  #logo  #hachikyuonline  #invitationcard  #invitationletters  #luxury  #branding  #unique  #classy  #vintage  #newarrivals  #contemporary  #calligraphy  #customstamp  #customorder  #packing  #dowhatyoulove  #handmade  #champagnegold 
When Harmony in Chennai (Madras), India sends you a musical instrument they take care to seal the carton with twine and on a specially cut square of cardboard they emboss their wrapping of it all with their company seal in wax. It’s always so beautiful and simple and clearly a careful part of their business process (if always quickly discarded at our ‘US’ end!). I always try to appreciate this even if I can’t do much more with it than that ... and to unwrap and discover the instrument they have built to Ned’s specifications that waits in the carton ... just like a lost treasure somehow. #itsofficial #waxseal #thinkns #mondayatwork #bowedstringedinstrument #wav #electric #design #treasuresareeverywhere #ancientpractice #moderntimes @think_ns
When Harmony in Chennai (Madras), India sends you a musical instrument they take care to seal the carton with twine and on a specially cut square of cardboard they emboss their wrapping of it all with their company seal in wax. It’s always so beautiful and simple and clearly a careful part of their business process (if always quickly discarded at our ‘US’ end!). I always try to appreciate this even if I can’t do much more with it than that ... and to unwrap and discover the instrument they have built to Ned’s specifications that waits in the carton ... just like a lost treasure somehow. #itsofficial  #waxseal  #thinkns  #mondayatwork  #bowedstringedinstrument  #wav  #electric  #design  #treasuresareeverywhere  #ancientpractice  #moderntimes  @think_ns
Two letters and four packages are flying out today ! In Thailand, we need to use the post-office's box to send a big parcel. It is the best way to ensure that your package will be accepted by the post office rather than using any other box. Can you use your own box in your country ?
.
.
#snailmailrocks#snailmailrevolution #snailmailing #mailart #artjournal #penpal #waxseal  #stationeryaddict  #penpalling #plannerlove #letterwriting #showandmail #snailmail #Prettysnailmail #Happymail #postalsociety #washitape #washitape #sendmoremail #writing #keeplettersalive #Penpalrevolution #handmadeenvelopes #snailmailrevival #stationerylove #handmadeenvelopes #writingcommunity #stationery #planneraddict #ploioutgoingletter2017 #moderncalligraphy
Two letters and four packages are flying out today ! In Thailand, we need to use the post-office's box to send a big parcel. It is the best way to ensure that your package will be accepted by the post office rather than using any other box. Can you use your own box in your country ? . . #snailmailrocks #snailmailrevolution  #snailmailing  #mailart  #artjournal  #penpal  #waxseal  #stationeryaddict  #penpalling  #plannerlove  #letterwriting  #showandmail  #snailmail  #Prettysnailmail  #Happymail  #postalsociety  #washitape  #washitape  #sendmoremail  #writing  #keeplettersalive  #Penpalrevolution  #handmadeenvelopes  #snailmailrevival  #stationerylove  #handmadeenvelopes  #writingcommunity  #stationery  #planneraddict  #ploioutgoingletter2017  #moderncalligraphy 
CUSTOM MONOGRAMS // Design is definitely in the details for this monogram created for K + A. +
Africa holds a special place in their hearts so we incorporated acacia trees, fonts from their Save the Date and bonus points if you can spot Mt Kilimanjaro 🙌
CUSTOM MONOGRAMS // Design is definitely in the details for this monogram created for K + A. + Africa holds a special place in their hearts so we incorporated acacia trees, fonts from their Save the Date and bonus points if you can spot Mt Kilimanjaro 🙌
I’m crazy for all of these images by @segullphotography from our shoot that @thecarolinasmagazine featured last week!! This suite is one of my favorites, I love the elegant simplicity and romantic details. •
Am I alone in thinking this shoot is perfection?
I’m crazy for all of these images by @segullphotography from our shoot that @thecarolinasmagazine featured last week!! This suite is one of my favorites, I love the elegant simplicity and romantic details. • Am I alone in thinking this shoot is perfection?
Each Large Wax Melt Clamshell weighs approx. 6.5 oz. and can be divided into 6 cubes. Each cube will give you 8-12 hours of fragrance. {TWICE as big as most others.} Add 1 to 2 wax melts to your electric melter or tea light burner. Can be remelted. When the scent is exhausted, pour the melted wax into the garbage and wipe out your warmer with a tissue. Soy wax is biodegradable. **Many different fragrances to choose from** >> https://www.etsy.com/listing/231380300 << #waxmelts #waxcollection #walmartwax #waxaddict #waxlover #scentsationals #kringlecandle #betterhomesandgardenswax #goosecreek #waxseal #wax #candle #candles #diy #artsandcrafts #stamp #handlettering #lettering #moderncalligraphy #calligraphy #typematters #typespire #crayon #crayons #tealight #satisfyingvideos #mesmerising #artstagram #rubberstamp #stamps
Each Large Wax Melt Clamshell weighs approx. 6.5 oz. and can be divided into 6 cubes. Each cube will give you 8-12 hours of fragrance. {TWICE as big as most others.} Add 1 to 2 wax melts to your electric melter or tea light burner. Can be remelted. When the scent is exhausted, pour the melted wax into the garbage and wipe out your warmer with a tissue. Soy wax is biodegradable. **Many different fragrances to choose from** >> https://www.etsy.com/listing/231380300 << #waxmelts  #waxcollection  #walmartwax  #waxaddict  #waxlover  #scentsationals  #kringlecandle  #betterhomesandgardenswax  #goosecreek  #waxseal  #wax  #candle  #candles  #diy  #artsandcrafts  #stamp  #handlettering  #lettering  #moderncalligraphy  #calligraphy  #typematters  #typespire  #crayon  #crayons  #tealight  #satisfyingvideos  #mesmerising  #artstagram  #rubberstamp  #stamps 
A sweet piece that features a wax seal silver charm that reads "aller heureuse" (Go happy). #waxseal #sevenlarks #antiquejewelry #whatsoldisnewagain #baroquepearls
Gorgeous paper with an elegant #waxseal will set the right tone when your guest arrive #placecards
Gorgeous paper with an elegant #waxseal  will set the right tone when your guest arrive #placecards 
Bought a cute little jar to keep all my wax in 💛 #waxseal #wax #glassjar #witchy #craft #gold
Today’s #mondaymotivation comes from the lovely @designbylaney ✨😍
.
A romantic venue illustration, a touch of vellum, and a beautiful combo of stamps + wax seals - this is the perfect fuel for the start of a busy week! 🙌🏻 ✍🏻 .
.
#waxseal #waxseals #waxstamp #waxsealstamp #sealingwax #weddinginvitation #weddinginvites #invitations #watercolor #vellum #postagestamps #vintagestamps #envelopeart #envelopes #savethedate #modernwedding #calligraphy #weddingcalligraphy #weddingstyle #bridetobe #engaged #custom #papergoods #dailydoseofpaper #stationery #weddingstationery #modernlettering #brushcalligraphy #stationeryaddict
Today’s #mondaymotivation  comes from the lovely @designbylaney ✨😍 . A romantic venue illustration, a touch of vellum, and a beautiful combo of stamps + wax seals - this is the perfect fuel for the start of a busy week! 🙌🏻 ✍🏻 . . #waxseal  #waxseals  #waxstamp  #waxsealstamp  #sealingwax  #weddinginvitation  #weddinginvites  #invitations  #watercolor  #vellum  #postagestamps  #vintagestamps  #envelopeart  #envelopes  #savethedate  #modernwedding  #calligraphy  #weddingcalligraphy  #weddingstyle  #bridetobe  #engaged  #custom  #papergoods  #dailydoseofpaper  #stationery  #weddingstationery  #modernlettering  #brushcalligraphy  #stationeryaddict 
Which is your favorite? It may be Monday, but here’s a sneak peak for what’s in store for this Sunday’s predicted 75 degree and sunny @clovermarket in Bryn Mawr. I’ll have all of these wax seal necklaces on hand and many more, perfect as a talisman for yourself or as a gift. www.theclovermarket.com
🌑
#StaceyFayDesigns #CloverMarket #WaxSealJewelry #GiftForHer #BrynMawrPA #CloverSneakPeek
Which is your favorite? It may be Monday, but here’s a sneak peak for what’s in store for this Sunday’s predicted 75 degree and sunny @clovermarket in Bryn Mawr. I’ll have all of these wax seal necklaces on hand and many more, perfect as a talisman for yourself or as a gift. www.theclovermarket.com 🌑 #StaceyFayDesigns  #CloverMarket  #WaxSealJewelry  #GiftForHer  #BrynMawrPA  #CloverSneakPeek 
Dreaming up something pretty 🌷💕
Dreaming up something pretty 🌷💕
the classic elegance of the euro flap envelope with wax sealing is just 😍 details from the last invite suite of the wedding season
the classic elegance of the euro flap envelope with wax sealing is just 😍 details from the last invite suite of the wedding season
Planner set-up for this week and an Autumn watercolor page. #emphemera #vintagerubberstamps #planner #planners #planneraddict #plannersandjournals #plannerlife #waxseals #waxseal #vaaleatumma #timholtz #bellasbitsandbuys #creative #creativity #watercolors #watercolorart #septemberleather @septemberleather @vaaleatumma @tim_holtz @janedavenport @micronpen
There’s something transcendent about a wax seal with your initials on them. Mine mine mine.
.

Perfect Venezia souvenir from my best femme @toni.ellen. 💜💕💚
.
#waxseal #penpals #showandmail #snailmailrevolution #snailmail #sealingwax
Another blog feature of my Wax Seals by Ms. Nancy Basile! Follow her @mediamedusa and Check her blog to see it and don't forget to subscribe. How great is that! ☝️😍 #

http://mediamedusa.com/spooky-harry-potter-halloween-party

#grateful #thankful #halloween #blessed #happy #waxseal #waxstamp #waxsealrevolution #spooky #invitation
⚜️
Follow⚜️ @crafts.feed
⚜️
By @fionaariva
⚜️ Follow⚜️ @crafts.feed ⚜️ By @fionaariva
The seal of howlin owl illustrations
Celebrating the scottish origins ❤

#waxseal #seal #art #stamp #logo #scottish #scotland #celtic #knot #knotwork #silver
Congratulations to last weekends Bride now Mrs. Sawyer and thank you for choosing BeWedd for your wedding stationery. #weddings #weddinginvitations #beautifulbrides #love #weddingplanner #waxseal #blinginvitations #hautecouture #luxurywedding #vintagewedding #unicorn #weddinginspiration #design #stationarysuite #weddingday #bridetobe #weddingideas #calligraphy #weddingstationary
Congratulations to last weekends Bride now Mrs. Sawyer and thank you for choosing BeWedd for your wedding stationery. #weddings #weddinginvitations #beautifulbrides #love #weddingplanner #waxseal #blinginvitations #hautecouture #luxurywedding #vintagewedding #unicorn #weddinginspiration #design #stationarysuite #weddingday #bridetobe #weddingideas #calligraphy #weddingstationary
Congratulations to last weekends Bride now Mrs. Sawyer and thank you for choosing BeWedd for your wedding stationery. #weddings #weddinginvitations #beautifulbrides #love #weddingplanner #waxseal #blinginvitations #hautecouture #luxurywedding #vintagewedding #unicorn #weddinginspiration #design #stationarysuite #weddingday #bridetobe #weddingideas #calligraphy #weddingstationary
Thank you for giving us a hand at kicking off the week! #SeeWhatWeDidThere 💅🕯
-
#Repost @vellabox
・・・
"Mata" by @tangtongtavy has notes of oakmoss & amber... It's a cozy aroma that'll have you happy to cuddle up as the weather gets cold! Check them out @tangtongtavy for even more beautifully packaged goodness 🔥
Thank you for giving us a hand at kicking off the week! #SeeWhatWeDidThere  💅🕯 - #Repost  @vellabox ・・・ "Mata" by @tangtongtavy has notes of oakmoss & amber... It's a cozy aroma that'll have you happy to cuddle up as the weather gets cold! Check them out @tangtongtavy for even more beautifully packaged goodness 🔥
Congratulations to last weekends Bride now Mrs. Sawyer and thank you for choosing BeWedd for your wedding stationery. #weddings #weddinginvitations #beautifulbrides #love #weddingplanner #waxseal #blinginvitations #hautecouture #luxurywedding #vintagewedding #unicorn #weddinginspiration #design #stationarysuite #weddingday #bridetobe #weddingideas #calligraphy #weddingstationary
We've got a Limited Release Cider coming out this weekend!!
It is a Double Barrel-Aged fermentation that is truly unique. This special cider spent time in both rum and bourbon barrels developing intense complexity. Subtle notes of vanilla and caramel with a touch of crabapple for tannins, and patience for perfection. Only 150 bottles available for purchase in the tasting room starting this Saturday.  Available for preorder online starting tomorrow!! #atlantasfirstcidery #atlantasfirstcider #doublebarrel #barrelaged #urbantreecidery #hardcider #bourbon #bourbonbarrel #bourbonbarrelaged #limitededition #rumbarrel #waxseal #westsidebestside #whosecideryouon #pickcider
We've got a Limited Release Cider coming out this weekend!! It is a Double Barrel-Aged fermentation that is truly unique. This special cider spent time in both rum and bourbon barrels developing intense complexity. Subtle notes of vanilla and caramel with a touch of crabapple for tannins, and patience for perfection. Only 150 bottles available for purchase in the tasting room starting this Saturday. Available for preorder online starting tomorrow!! #atlantasfirstcidery  #atlantasfirstcider  #doublebarrel  #barrelaged  #urbantreecidery  #hardcider  #bourbon  #bourbonbarrel  #bourbonbarrelaged  #limitededition  #rumbarrel  #waxseal  #westsidebestside  #whosecideryouon  #pickcider 
One of our oldest designs is still one of the most loved. Cast from a 19th century Scottish wax seal, and set with a warm orange sapphire, this ring shows what happens when a utilitarian object is used, abused, and then appreciated in all it's rusticity. You can barely read the "FORGET ME NOT" message, but that's ok. Memories erode, like this text, but they're deeply imprinted and will never fully fade away. From $90; shop link in bio.
One of our oldest designs is still one of the most loved. Cast from a 19th century Scottish wax seal, and set with a warm orange sapphire, this ring shows what happens when a utilitarian object is used, abused, and then appreciated in all it's rusticity. You can barely read the "FORGET ME NOT" message, but that's ok. Memories erode, like this text, but they're deeply imprinted and will never fully fade away. From $90; shop link in bio.