an online Instagram web viewer

#weddinginternational medias

Photos

awalnya sempet hopeless, soalnya ce thasya kali ini belajar bawa model yang bener2 gak monolid, bener2 ga ada kelopak mata sama sekali... tapi gw coba bantu mata yang sisi kiri, karna kata cc ini dia blg udah 4 MUA ngerjain mata nya dia tapi gak berhasil bikin matanya bisa masuk pakai warna agak gelap dan bener2 habis pakai scot atau bulmat jadinya makin turun... akhirnya stlh gw coba, pake metode skot potong tegak(tdk bulat) dan jait mata pakai 2 eyelashes, mata berhasil lebih besar di banding sebelumnya. Great job, ce thasya jg bisa ikutin.. 😍.. tidak ada yang tidak mungkin, kalau kita berusaha dan giat, segala persoalan pasti bisa dilaluin. tetap percaya dan semangat terus murid-murdi aku semua ❤️💋(btw ngerjain nya sambil flu & ga fit, tp Alhamdulillah praises to Allah we pass it!)
.
.
HOLLY MAKEUP STUDIO .
📍AHASS Tugu Jaya 1695 Building Lt.2 - Jalan Raya Sunter Kemayoran Bendungan Dempet No.45 , North Jakarta, Indonesia .
📍Kuala Lumpur , Malaysia
.
.
.
#makeupforbridesmaid #makeupjakut #makeupwisudahjakut #makeupartist  #muajakarta #muamurah #muajakut #muagading #muatradisional  #muasunter #tatariasinsternasional #makeuptunangan #makeupforengagement #makeupindonesia #makeupmalaysia #muaindo #muajaksel #muajakut #muajaktim #muajakbar #weddinginternational #makeupwedding #makeupforsangjit #makeupforgraduation #makeupwisuda #makeupprewedding #makeupwisudamurah #makeupweddingmurah #makeupartist #makeupforsangjitjakarta
awalnya sempet hopeless, soalnya ce thasya kali ini belajar bawa model yang bener2 gak monolid, bener2 ga ada kelopak mata sama sekali... tapi gw coba bantu mata yang sisi kiri, karna kata cc ini dia blg udah 4 MUA ngerjain mata nya dia tapi gak berhasil bikin matanya bisa masuk pakai warna agak gelap dan bener2 habis pakai scot atau bulmat jadinya makin turun... akhirnya stlh gw coba, pake metode skot potong tegak(tdk bulat) dan jait mata pakai 2 eyelashes, mata berhasil lebih besar di banding sebelumnya. Great job, ce thasya jg bisa ikutin.. 😍.. tidak ada yang tidak mungkin, kalau kita berusaha dan giat, segala persoalan pasti bisa dilaluin. tetap percaya dan semangat terus murid-murdi aku semua ❤️💋(btw ngerjain nya sambil flu & ga fit, tp Alhamdulillah praises to Allah we pass it!) . . HOLLY MAKEUP STUDIO . 📍AHASS Tugu Jaya 1695 Building Lt.2 - Jalan Raya Sunter Kemayoran Bendungan Dempet No.45 , North Jakarta, Indonesia . 📍Kuala Lumpur , Malaysia . . . #makeupforbridesmaid  #makeupjakut  #makeupwisudahjakut  #makeupartist  #muajakarta  #muamurah  #muajakut  #muagading  #muatradisional  #muasunter  #tatariasinsternasional  #makeuptunangan  #makeupforengagement  #makeupindonesia  #makeupmalaysia  #muaindo  #muajaksel  #muajakut  #muajaktim  #muajakbar  #weddinginternational  #makeupwedding  #makeupforsangjit  #makeupforgraduation  #makeupwisuda  #makeupprewedding  #makeupwisudamurah  #makeupweddingmurah  #makeupartist  #makeupforsangjitjakarta 
awalnya sempet hopeless, soalnya ce thasya kali ini belajar bawa model yang bener2 gak monolid, bener2 ga ada kelopak mata sama sekali... tapi gw coba bantu mata yang sisi kiri, karna kata cc ini dia blg udah 4 MUA ngerjain mata nya dia tapi gak berhasil bikin matanya bisa masuk pakai warna agak gelap dan bener2 habis pakai scot atau bulmat jadinya makin turun... akhirnya stlh gw coba, pake metode skot potong tegak(tdk bulat) dan jait mata pakai 2 eyelashes, mata berhasil lebih besar di banding sebelumnya. Great job, ce thasya jg bisa ikutin.. 😍.. tidak ada yang tidak mungkin, kalau kita berusaha dan giat, segala persoalan pasti bisa dilaluin. tetap percaya dan semangat terus murid-murdi aku semua ❤️💋(btw ngerjain nya sambil flu & ga fit, tp Alhamdulillah praises to Allah we pass it!)
.
.
HOLLY MAKEUP STUDIO .
📍AHASS Tugu Jaya 1695 Building Lt.2 - Jalan Raya Sunter Kemayoran Bendungan Dempet No.45 , North Jakarta, Indonesia .
📍Kuala Lumpur , Malaysia
.
.
.
#makeupforbridesmaid #makeupjakut #makeupwisudahjakut #makeupartist  #muajakarta #muamurah #muajakut #muagading #muatradisional  #muasunter #tatariasinsternasional #makeuptunangan #makeupforengagement #makeupindonesia #makeupmalaysia #muaindo #muajaksel #muajakut #muajaktim #muajakbar #weddinginternational #makeupwedding #makeupforsangjit #makeupforgraduation #makeupwisuda #makeupprewedding #makeupwisudamurah #makeupweddingmurah #makeupartist #makeupforsangjitjakarta
awalnya sempet hopeless, soalnya ce thasya kali ini belajar bawa model yang bener2 gak monolid, bener2 ga ada kelopak mata sama sekali... tapi gw coba bantu mata yang sisi kiri, karna kata cc ini dia blg udah 4 MUA ngerjain mata nya dia tapi gak berhasil bikin matanya bisa masuk pakai warna agak gelap dan bener2 habis pakai scot atau bulmat jadinya makin turun... akhirnya stlh gw coba, pake metode skot potong tegak(tdk bulat) dan jait mata pakai 2 eyelashes, mata berhasil lebih besar di banding sebelumnya. Great job, ce thasya jg bisa ikutin.. 😍.. tidak ada yang tidak mungkin, kalau kita berusaha dan giat, segala persoalan pasti bisa dilaluin. tetap percaya dan semangat terus murid-murdi aku semua ❤️💋(btw ngerjain nya sambil flu & ga fit, tp Alhamdulillah praises to Allah we pass it!) . . HOLLY MAKEUP STUDIO . 📍AHASS Tugu Jaya 1695 Building Lt.2 - Jalan Raya Sunter Kemayoran Bendungan Dempet No.45 , North Jakarta, Indonesia . 📍Kuala Lumpur , Malaysia . . . #makeupforbridesmaid  #makeupjakut  #makeupwisudahjakut  #makeupartist  #muajakarta  #muamurah  #muajakut  #muagading  #muatradisional  #muasunter  #tatariasinsternasional  #makeuptunangan  #makeupforengagement  #makeupindonesia  #makeupmalaysia  #muaindo  #muajaksel  #muajakut  #muajaktim  #muajakbar  #weddinginternational  #makeupwedding  #makeupforsangjit  #makeupforgraduation  #makeupwisuda  #makeupprewedding  #makeupwisudamurah  #makeupweddingmurah  #makeupartist  #makeupforsangjitjakarta 
#FastRepost from @MakeUp Batam by @fastrepost_app
•••
#FastRepost from @akaliliphotography Photography by @fastrepost_app
•••
" Terkadang kita harus berhenti sejenak tuk berpikir,tuk merangkai ceritabaru yang lebih baik " 
From Prewedding Selvi & Dedi 
Turi Beach Resort, 07 Januari 2016
MUA by Iin Hariyanti
Akalili Photography 
Untuk Pemesanan Paket Photo Silahkan
Hubungi Marketing Kami : 
WA/ HP : 0812 7732 541
IG : https\://instagram.com/akaliliphotography/
Page : https\://www.facebook.com/AkaliliPhotography...
Blog : http\://preweddingdanweddingbatam.blogspot.co.id/ — 
Fb : https\://www.facebook.com/Akalili Photography 
Untuk Pemesanan Paket Photo Silahkan Inbox atau Hubungi : 
Line / WA/ HP : 0812 7732 541  #akaliliphotography #photoweddingbatam  #weddinginspiration #life #amazing #happy  #love #photography #like  #wedding #thewedding #photographer #bestoftheday #weddingbatam #Photographerbatam #Photographersingapore #photographermalaysia #preweddingoutdoor #preweddingindoor #weddingmuslim #weddingindonesian  #weddingbatam  #weddinginspiration #weddinginternational  #photographerinternational #weddingdress #nikonindonesia
#FastRepost  from @MakeUp Batam by @fastrepost_app ••• #FastRepost  from @akaliliphotography Photography by @fastrepost_app ••• " Terkadang kita harus berhenti sejenak tuk berpikir,tuk merangkai ceritabaru yang lebih baik " From Prewedding Selvi & Dedi Turi Beach Resort, 07 Januari 2016 MUA by Iin Hariyanti Akalili Photography Untuk Pemesanan Paket Photo Silahkan Hubungi Marketing Kami : WA/ HP : 0812 7732 541 IG : https\://instagram.com/akaliliphotography/ Page : https\://www.facebook.com/AkaliliPhotography... Blog : http\://preweddingdanweddingbatam.blogspot.co.id/ — Fb : https\://www.facebook.com/Akalili Photography Untuk Pemesanan Paket Photo Silahkan Inbox atau Hubungi : Line / WA/ HP : 0812 7732 541 #akaliliphotography  #photoweddingbatam  #weddinginspiration  #life  #amazing  #happy  #love  #photography  #like  #wedding  #thewedding  #photographer  #bestoftheday  #weddingbatam  #Photographerbatam  #Photographersingapore  #photographermalaysia  #preweddingoutdoor  #preweddingindoor  #weddingmuslim  #weddingindonesian  #weddingbatam  #weddinginspiration  #weddinginternational  #photographerinternational  #weddingdress  #nikonindonesia 
#FastRepost from @MakeUp Batam by @fastrepost_app
•••
#FastRepost from @AkaliliPhotography by @fastrepost_app
•••
From Prewedding Rio & Ribka 
Turi Beach Resort, 03 Januari 2018
MUA by Iin Hariyanti
Akalili Photography 
Untuk Pemesanan Paket Photo Silahkan
Hubungi Marketing Kami : 
WA/ HP : 0812 7732 541
IG : https://instagram.com/akaliliphotography/
Page : https://www.facebook.com/AkaliliPhotography...
Blog : http://preweddingdanweddingbatam.blogspot.co.id/ — 
Fb : https://www.facebook.com/Akalili Photography 
Untuk Pemesanan Paket Photo Silahkan Inbox atau Hubungi : 
Line / WA/ HP : 0812 7732 541  #akaliliphotography #photoweddingbatam  #weddinginspiration #life #amazing #happy  #love #photography #like  #wedding #thewedding #photographer #bestoftheday #weddingbatam #Photographerbatam #Photographersingapore #photographermalaysia #preweddingoutdoor #preweddingindoor #weddingmuslim #weddingindonesian  #weddingbatam  #weddinginspiration #weddinginternational  #photographerinternational #weddingdress #nikonindonesia
#FastRepost  from @MakeUp Batam by @fastrepost_app ••• #FastRepost  from @AkaliliPhotography by @fastrepost_app ••• From Prewedding Rio & Ribka Turi Beach Resort, 03 Januari 2018 MUA by Iin Hariyanti Akalili Photography Untuk Pemesanan Paket Photo Silahkan Hubungi Marketing Kami : WA/ HP : 0812 7732 541 IG : https://instagram.com/akaliliphotography/ Page : https://www.facebook.com/AkaliliPhotography... Blog : http://preweddingdanweddingbatam.blogspot.co.id/ — Fb : https://www.facebook.com/Akalili Photography Untuk Pemesanan Paket Photo Silahkan Inbox atau Hubungi : Line / WA/ HP : 0812 7732 541 #akaliliphotography  #photoweddingbatam  #weddinginspiration  #life  #amazing  #happy  #love  #photography  #like  #wedding  #thewedding  #photographer  #bestoftheday  #weddingbatam  #Photographerbatam  #Photographersingapore  #photographermalaysia  #preweddingoutdoor  #preweddingindoor  #weddingmuslim  #weddingindonesian  #weddingbatam  #weddinginspiration  #weddinginternational  #photographerinternational  #weddingdress  #nikonindonesia 
wedding from  laily & arif .__________________________________________
Photo by @endproject_photocinema @junipratama __________________________________________

More info & Reservasi
Endproject16@gmail.com
IG : Endproject_photocinema
Line official :@endproject_photo (pake @ ya) 
twitter :end_project16
__________________________________________ .
#wedding #thebride #weddingjogja #weddingphotographer #weddingphotography #weddingyogyakarta #weddingsolo #weddingsurabaya #weddingbali #weddingsemarang #weddingbandung #weddingjakarta #vendorwedding #vendorweddingphotography #vendorweddingphotographyyogyakarta #indonesia_wpg #photographerwedding #photographerweddingyogyakarta #internationalawardweddingphotograph #bridestory #weddingku #weddinginternational #weddingjawa #yogyakarta #vsco #weddingkulonprogo #geblekkp #kulonprogo #vendorweddingjogja #explorekulonprogo
wedding from laily & arif .__________________________________________ Photo by @endproject_photocinema @junipratama __________________________________________ More info & Reservasi Endproject16@gmail.com IG : Endproject_photocinema Line official :@endproject_photo (pake @ ya) twitter :end_project16 __________________________________________ . #wedding  #thebride  #weddingjogja  #weddingphotographer  #weddingphotography  #weddingyogyakarta  #weddingsolo  #weddingsurabaya  #weddingbali  #weddingsemarang  #weddingbandung  #weddingjakarta  #vendorwedding  #vendorweddingphotography  #vendorweddingphotographyyogyakarta  #indonesia_wpg  #photographerwedding  #photographerweddingyogyakarta  #internationalawardweddingphotograph  #bridestory  #weddingku  #weddinginternational  #weddingjawa  #yogyakarta  #vsco  #weddingkulonprogo  #geblekkp  #kulonprogo  #vendorweddingjogja  #explorekulonprogo 
Prewedding from  laily & arif .__________________________________________
Photo by @endproject_photocinema @junipratama __________________________________________

More info & Reservasi
Endproject16@gmail.com
IG : Endproject_photocinema
Line official :@endproject_photo (pake @ ya) 
twitter :end_project16
__________________________________________ .
#wedding #thebride #weddingjogja #weddingphotographer #weddingphotography #weddingyogyakarta #weddingsolo #weddingsurabaya #weddingbali #weddingsemarang #weddingbandung #weddingjakarta #vendorwedding #vendorweddingphotography #vendorweddingphotographyyogyakarta #indonesia_wpg #photographerwedding #photographerweddingyogyakarta #internationalawardweddingphotograph #bridestory #weddingku #weddinginternational #weddingjawa #yogyakarta #vsco #weddingkulonprogo #geblekkp #kulonprogo #vendorweddingjogja #explorekulonprogo
Prewedding from laily & arif .__________________________________________ Photo by @endproject_photocinema @junipratama __________________________________________ More info & Reservasi Endproject16@gmail.com IG : Endproject_photocinema Line official :@endproject_photo (pake @ ya) twitter :end_project16 __________________________________________ . #wedding  #thebride  #weddingjogja  #weddingphotographer  #weddingphotography  #weddingyogyakarta  #weddingsolo  #weddingsurabaya  #weddingbali  #weddingsemarang  #weddingbandung  #weddingjakarta  #vendorwedding  #vendorweddingphotography  #vendorweddingphotographyyogyakarta  #indonesia_wpg  #photographerwedding  #photographerweddingyogyakarta  #internationalawardweddingphotograph  #bridestory  #weddingku  #weddinginternational  #weddingjawa  #yogyakarta  #vsco  #weddingkulonprogo  #geblekkp  #kulonprogo  #vendorweddingjogja  #explorekulonprogo 
wedding from  laily & arif .__________________________________________
Photo by @endproject_photocinema @junipratama __________________________________________

More info & Reservasi
Endproject16@gmail.com
IG : Endproject_photocinema
Line official :@endproject_photo (pake @ ya) 
twitter :end_project16
__________________________________________ .
#wedding #thebride #weddingjogja #weddingphotographer #weddingphotography #weddingyogyakarta #weddingsolo #weddingsurabaya #weddingbali #weddingsemarang #weddingbandung #weddingjakarta #vendorwedding #vendorweddingphotography #vendorweddingphotographyyogyakarta #indonesia_wpg #photographerwedding #photographerweddingyogyakarta #internationalawardweddingphotograph #bridestory #weddingku #weddinginternational #weddingjawa #yogyakarta #vsco #weddingkulonprogo #geblekkp #kulonprogo #vendorweddingjogja #explorekulonprogo
wedding from laily & arif .__________________________________________ Photo by @endproject_photocinema @junipratama __________________________________________ More info & Reservasi Endproject16@gmail.com IG : Endproject_photocinema Line official :@endproject_photo (pake @ ya) twitter :end_project16 __________________________________________ . #wedding  #thebride  #weddingjogja  #weddingphotographer  #weddingphotography  #weddingyogyakarta  #weddingsolo  #weddingsurabaya  #weddingbali  #weddingsemarang  #weddingbandung  #weddingjakarta  #vendorwedding  #vendorweddingphotography  #vendorweddingphotographyyogyakarta  #indonesia_wpg  #photographerwedding  #photographerweddingyogyakarta  #internationalawardweddingphotograph  #bridestory  #weddingku  #weddinginternational  #weddingjawa  #yogyakarta  #vsco  #weddingkulonprogo  #geblekkp  #kulonprogo  #vendorweddingjogja  #explorekulonprogo 
Happy Wedding A & I
•
Available All photoshoot . Accept Wedding , Pre-Wedding , Documentation , BirthdayParty , Graduation , Couple , Photo fun , Family & manymore
Photo fun w/ me .. •
CP 085248732705 📷 #mmphotography °
#fotosession #fotobagus #weddinggown #prewed #instawedding #weddingdress #baby #babyphotography #purple #geekinthepurple #weddingdream #weddinginspiration #weddingindonesia #indonesianwedding #bridestory #preweddingindonesia #ipdn #preweddinginspiration #weddingphotographer #internasionalwedding #weddinginternational #weddingphotography #makeup #dress #dreamwedding #preweddingphotography #vscogoodshoot
Happy Wedding A & I • Available All photoshoot . Accept Wedding , Pre-Wedding , Documentation , BirthdayParty , Graduation , Couple , Photo fun , Family & manymore Photo fun w/ me .. • CP 085248732705 📷 #mmphotography  ° #fotosession  #fotobagus  #weddinggown  #prewed  #instawedding  #weddingdress  #baby  #babyphotography  #purple  #geekinthepurple  #weddingdream  #weddinginspiration  #weddingindonesia  #indonesianwedding  #bridestory  #preweddingindonesia  #ipdn  #preweddinginspiration  #weddingphotographer  #internasionalwedding  #weddinginternational  #weddingphotography  #makeup  #dress  #dreamwedding  #preweddingphotography  #vscogoodshoot 
INCREDIBLE FIRST DAY! Terima kasih tak terhingga untuk Anda yg sudah mengunjungi kami di Grand Royal Wedding Expo 2018 hari yang pertama!
Kami ingatkan, KESEMPATAN ANDA HANYA 2 HARI LAGI, untuk mendapatkan diskon 10% all package! #Wedding #chinesewedding #weddingchinese #weddinginternational #internationalwedding #mandarin #asia #asian #asianwedding #weddingmc #mc #masterofceremony #weddingplanner #weddingorganizer #mcmandarin #mcbandung  #vendor #weddingvendor #vendorwedding #vendorweddingbandung #forentrie #jimmyyoemc #weddingorganizerbandung #wo #wobandung #eo #eobandung #eventorganizer #eventorganizerbandung #forentrieorganizer
INCREDIBLE FIRST DAY! Terima kasih tak terhingga untuk Anda yg sudah mengunjungi kami di Grand Royal Wedding Expo 2018 hari yang pertama! Kami ingatkan, KESEMPATAN ANDA HANYA 2 HARI LAGI, untuk mendapatkan diskon 10% all package! #Wedding  #chinesewedding  #weddingchinese  #weddinginternational  #internationalwedding  #mandarin  #asia  #asian  #asianwedding  #weddingmc  #mc  #masterofceremony  #weddingplanner  #weddingorganizer  #mcmandarin  #mcbandung  #vendor  #weddingvendor  #vendorwedding  #vendorweddingbandung  #forentrie  #jimmyyoemc  #weddingorganizerbandung  #wo  #wobandung  #eo  #eobandung  #eventorganizer  #eventorganizerbandung  #forentrieorganizer 
INCREDIBLE FIRST DAY! Terima kasih tak terhingga untuk Anda yg sudah mengunjungi kami di Grand Royal Wedding Expo 2018 hari yang pertama!
Kami ingatkan, KESEMPATAN ANDA HANYA 2 HARI LAGI, untuk mendapatkan diskon 10% all package! #Wedding #chinesewedding #weddingchinese #weddinginternational #internationalwedding #mandarin #asia #asian #asianwedding #weddingmc #mc #masterofceremony #weddingplanner #weddingorganizer #mcmandarin #mcbandung  #vendor #weddingvendor #vendorwedding #vendorweddingbandung #forentrie #jimmyyoemc #weddingorganizerbandung #wo #wobandung #eo #eobandung #eventorganizer #eventorganizerbandung #forentrieorganizer
INCREDIBLE FIRST DAY! Terima kasih tak terhingga untuk Anda yg sudah mengunjungi kami di Grand Royal Wedding Expo 2018 hari yang pertama! Kami ingatkan, KESEMPATAN ANDA HANYA 2 HARI LAGI, untuk mendapatkan diskon 10% all package! #Wedding  #chinesewedding  #weddingchinese  #weddinginternational  #internationalwedding  #mandarin  #asia  #asian  #asianwedding  #weddingmc  #mc  #masterofceremony  #weddingplanner  #weddingorganizer  #mcmandarin  #mcbandung  #vendor  #weddingvendor  #vendorwedding  #vendorweddingbandung  #forentrie  #jimmyyoemc  #weddingorganizerbandung  #wo  #wobandung  #eo  #eobandung  #eventorganizer  #eventorganizerbandung  #forentrieorganizer 
INCREDIBLE FIRST DAY! Terima kasih tak terhingga untuk Anda yg sudah mengunjungi kami di Grand Royal Wedding Expo 2018 hari yang pertama!
Kami ingatkan, KESEMPATAN ANDA HANYA 2 HARI LAGI, untuk mendapatkan diskon 10% all package! #Wedding #chinesewedding #weddingchinese #weddinginternational #internationalwedding #mandarin #asia #asian #asianwedding #weddingmc #mc #masterofceremony #weddingplanner #weddingorganizer #mcmandarin #mcbandung  #vendor #weddingvendor #vendorwedding #vendorweddingbandung #forentrie #jimmyyoemc #weddingorganizerbandung #wo #wobandung #eo #eobandung #eventorganizer #eventorganizerbandung #forentrieorganizer
INCREDIBLE FIRST DAY! Terima kasih tak terhingga untuk Anda yg sudah mengunjungi kami di Grand Royal Wedding Expo 2018 hari yang pertama! Kami ingatkan, KESEMPATAN ANDA HANYA 2 HARI LAGI, untuk mendapatkan diskon 10% all package! #Wedding  #chinesewedding  #weddingchinese  #weddinginternational  #internationalwedding  #mandarin  #asia  #asian  #asianwedding  #weddingmc  #mc  #masterofceremony  #weddingplanner  #weddingorganizer  #mcmandarin  #mcbandung  #vendor  #weddingvendor  #vendorwedding  #vendorweddingbandung  #forentrie  #jimmyyoemc  #weddingorganizerbandung  #wo  #wobandung  #eo  #eobandung  #eventorganizer  #eventorganizerbandung  #forentrieorganizer 
Wedding portrait
.
Phone & SMS 085692280704 / 087874148704
WhatsApp 085692280704 
ID LINE indrayusway
Follow Instagram @indrayusway
.
MUA by @rumahpengantinamira
.
#yusway #indrayusway #nanetman #bogorwedding #photography #makeup #photooftheday #weddingday #fotografi #like4like #portrait #fotopernikahan #photoofthedays #simpleportrait #couple #pengantin #photographer #photographerbogor #love #jakartawedding #fotografia #preweddingphoto #bride #beauty #weddinginternational #prewedding #indonesiawedding #fotograferbogor #wedding #selebgram
Wedding portrait . Phone & SMS 085692280704 / 087874148704 WhatsApp 085692280704 ID LINE indrayusway Follow Instagram @indrayusway . MUA by @rumahpengantinamira . #yusway  #indrayusway  #nanetman  #bogorwedding  #photography  #makeup  #photooftheday  #weddingday  #fotografi  #like4like  #portrait  #fotopernikahan  #photoofthedays  #simpleportrait  #couple  #pengantin  #photographer  #photographerbogor  #love  #jakartawedding  #fotografia  #preweddingphoto  #bride  #beauty  #weddinginternational  #prewedding  #indonesiawedding  #fotograferbogor  #wedding  #selebgram 
Wedding portrait
.
Phone & SMS 085692280704 / 087874148704
WhatsApp 085692280704 
ID LINE indrayusway
Follow Instagram @indrayusway
.
MUA by @rumahpengantinamira
.
#yusway #indrayusway #nanetman #bogorwedding #photography #makeup #photooftheday #weddingday #fotografi #like4like #portrait #fotopernikahan #photoofthedays #simpleportrait #couple #pengantin #photographer #photographerbogor #love #jakartawedding #fotografia #preweddingphoto #bride #beauty #weddinginternational #prewedding #indonesiawedding #fotograferbogor #wedding #selebgram
Wedding portrait . Phone & SMS 085692280704 / 087874148704 WhatsApp 085692280704 ID LINE indrayusway Follow Instagram @indrayusway . MUA by @rumahpengantinamira . #yusway  #indrayusway  #nanetman  #bogorwedding  #photography  #makeup  #photooftheday  #weddingday  #fotografi  #like4like  #portrait  #fotopernikahan  #photoofthedays  #simpleportrait  #couple  #pengantin  #photographer  #photographerbogor  #love  #jakartawedding  #fotografia  #preweddingphoto  #bride  #beauty  #weddinginternational  #prewedding  #indonesiawedding  #fotograferbogor  #wedding  #selebgram 
Wedding portrait
.
Phone & SMS 085692280704 / 087874148704
WhatsApp 085692280704 
ID LINE indrayusway
Follow Instagram @indrayusway
.
MUA by @rumahpengantinamira
.
#yusway #indrayusway #nanetman #bogorwedding #photography #makeup #photooftheday #weddingday #fotografi #like4like #portrait #fotopernikahan #photoofthedays #simpleportrait #couple #pengantin #photographer #photographerbogor #love #jakartawedding #fotografia #preweddingphoto #bride #beauty #weddinginternational #prewedding #indonesiawedding #fotograferbogor #wedding #selebgram
Wedding portrait . Phone & SMS 085692280704 / 087874148704 WhatsApp 085692280704 ID LINE indrayusway Follow Instagram @indrayusway . MUA by @rumahpengantinamira . #yusway  #indrayusway  #nanetman  #bogorwedding  #photography  #makeup  #photooftheday  #weddingday  #fotografi  #like4like  #portrait  #fotopernikahan  #photoofthedays  #simpleportrait  #couple  #pengantin  #photographer  #photographerbogor  #love  #jakartawedding  #fotografia  #preweddingphoto  #bride  #beauty  #weddinginternational  #prewedding  #indonesiawedding  #fotograferbogor  #wedding  #selebgram 
Wedding portrait
.
Phone & SMS 085692280704 / 087874148704
WhatsApp 085692280704 
ID LINE indrayusway
Follow Instagram @indrayusway
.
MUA by @rumahpengantinamira
.
#yusway #indrayusway #nanetman #bogorwedding #photography #makeup #photooftheday #weddingday #fotografi #like4like #portrait #fotopernikahan #photoofthedays #simpleportrait #couple #pengantin #photographer #photographerbogor #love #jakartawedding #fotografia #preweddingphoto #bride #beauty #weddinginternational #prewedding #indonesiawedding #fotograferbogor #wedding #selebgram
Wedding portrait . Phone & SMS 085692280704 / 087874148704 WhatsApp 085692280704 ID LINE indrayusway Follow Instagram @indrayusway . MUA by @rumahpengantinamira . #yusway  #indrayusway  #nanetman  #bogorwedding  #photography  #makeup  #photooftheday  #weddingday  #fotografi  #like4like  #portrait  #fotopernikahan  #photoofthedays  #simpleportrait  #couple  #pengantin  #photographer  #photographerbogor  #love  #jakartawedding  #fotografia  #preweddingphoto  #bride  #beauty  #weddinginternational  #prewedding  #indonesiawedding  #fotograferbogor  #wedding  #selebgram 
Wedding portrait
.
Phone & SMS 085692280704 / 087874148704
WhatsApp 085692280704 
ID LINE indrayusway
Follow Instagram @indrayusway
.
MUA by @rumahpengantinamira
.
#yusway #indrayusway #nanetman #bogorwedding #photography #makeup #photooftheday #weddingday #fotografi #like4like #portrait #fotopernikahan #photoofthedays #simpleportrait #couple #pengantin #photographer #photographerbogor #love #jakartawedding #fotografia #preweddingphoto #bride #beauty #weddinginternational #prewedding #indonesiawedding #fotograferbogor #wedding #selebgram
Wedding portrait . Phone & SMS 085692280704 / 087874148704 WhatsApp 085692280704 ID LINE indrayusway Follow Instagram @indrayusway . MUA by @rumahpengantinamira . #yusway  #indrayusway  #nanetman  #bogorwedding  #photography  #makeup  #photooftheday  #weddingday  #fotografi  #like4like  #portrait  #fotopernikahan  #photoofthedays  #simpleportrait  #couple  #pengantin  #photographer  #photographerbogor  #love  #jakartawedding  #fotografia  #preweddingphoto  #bride  #beauty  #weddinginternational  #prewedding  #indonesiawedding  #fotograferbogor  #wedding  #selebgram 
Wedding portrait
.
Phone & SMS 085692280704 / 087874148704
WhatsApp 085692280704 
ID LINE indrayusway
Follow Instagram @indrayusway
.
MUA by @rumahpengantinamira
.
#yusway #indrayusway #nanetman #bogorwedding #photography #makeup #photooftheday #weddingday #fotografi #like4like #portrait #fotopernikahan #photoofthedays #simpleportrait #couple #pengantin #photographer #photographerbogor #love #jakartawedding #fotografia #preweddingphoto #bride #beauty #weddinginternational #prewedding #indonesiawedding #fotograferbogor #wedding #selebgram
Wedding portrait . Phone & SMS 085692280704 / 087874148704 WhatsApp 085692280704 ID LINE indrayusway Follow Instagram @indrayusway . MUA by @rumahpengantinamira . #yusway  #indrayusway  #nanetman  #bogorwedding  #photography  #makeup  #photooftheday  #weddingday  #fotografi  #like4like  #portrait  #fotopernikahan  #photoofthedays  #simpleportrait  #couple  #pengantin  #photographer  #photographerbogor  #love  #jakartawedding  #fotografia  #preweddingphoto  #bride  #beauty  #weddinginternational  #prewedding  #indonesiawedding  #fotograferbogor  #wedding  #selebgram 
Kebahagiaan sebuah keluarga adalah hadirnya seorang anak. Rezeki mengalir deras ikut datang bersama anak. Anak adalah harta yang tak ternilai harganya, bahkan harta sekaligus. Namun apa jadinya apabila sampai sekrang masih banyak pasutri yang belum juga mendapatkan momongan. KENAPA?? karena jelas lama menikah, aktif berhubungan bdan, tak pakai kb PASTI ada penghambat kehamilannya. Yuk bun ketahui apa yang jadi penghambat kehamilan bunda ?.Menunda=menghilangkan kesempatan? KEHAMILAN KOK DITUNGGU?? JEMPUT DONGG... Follow: 
@sukses.promil5
@sukses.promil5
@sukses.promil5
@sukses.promil5 ?Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil(privasi terjaga) & hiburan bayi
️✔ contact person :
️✔ BBM : DD9FCDD7 ✔ W/A : 085927441300
#mmphotography #fotosession #fotobagus #weddinggown #prewed #instawedding #weddingdress #baby #babyphotography #purple #geekinthepurple #weddingdream #weddinginspiration #weddingindonesia #indonesianwedding #bridestory #preweddingindonesia #ipdn #preweddinginspiration #weddingphotographer #internasionalwedding #weddinginternational #weddingphotography #makeup #dress #dreamwedding #preweddingphotography @suksespromil.4
Kebahagiaan sebuah keluarga adalah hadirnya seorang anak. Rezeki mengalir deras ikut datang bersama anak. Anak adalah harta yang tak ternilai harganya, bahkan harta sekaligus. Namun apa jadinya apabila sampai sekrang masih banyak pasutri yang belum juga mendapatkan momongan. KENAPA?? karena jelas lama menikah, aktif berhubungan bdan, tak pakai kb PASTI ada penghambat kehamilannya. Yuk bun ketahui apa yang jadi penghambat kehamilan bunda ?.Menunda=menghilangkan kesempatan? KEHAMILAN KOK DITUNGGU?? JEMPUT DONGG... Follow: @sukses.promil5 @sukses.promil5 @sukses.promil5 @sukses.promil5 ?Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil(privasi terjaga) & hiburan bayi ️✔ contact person : ️✔ BBM : DD9FCDD7 ✔ W/A : 085927441300 #mmphotography  #fotosession  #fotobagus  #weddinggown  #prewed  #instawedding  #weddingdress  #baby  #babyphotography  #purple  #geekinthepurple  #weddingdream  #weddinginspiration  #weddingindonesia  #indonesianwedding  #bridestory  #preweddingindonesia  #ipdn  #preweddinginspiration  #weddingphotographer  #internasionalwedding  #weddinginternational  #weddingphotography  #makeup  #dress  #dreamwedding  #preweddingphotography  @suksespromil.4
Tq for SUPPORT 
The power of silaturahmi

best Talent "little talk much work" 
With @dmt_musicbdg
Photo by @gilda
With 
Order please 081809595666
----------------
DMT Music Entertaiment 
JL Ceremai no 2 bandung
instagram : @dmt_musicbdg 
#brithdayparty
#simle #fun  #instalikes  #partyplanner #likesforlikes #instagood #likeforcomment  #likeforfollow #musicentertainment #musicweddingbandung #musicentertainmentbandung #musicwedding #musicweddingbandung #musikpernikahan #weddingtradisional #weddinginternational #weddingmusicbandung #weddingmusicentertainment #weddingband #weddingorganizerbandung #weddingpackagebandung #weddingplannerbandung #weddingservicebandung #bridalbandung #makeupbandung #muabandung #dekorasibandung #cateringbandung #gathering
Tq for SUPPORT The power of silaturahmi best Talent "little talk much work" With @dmt_musicbdg Photo by @gilda With Order please 081809595666 ---------------- DMT Music Entertaiment JL Ceremai no 2 bandung instagram : @dmt_musicbdg #brithdayparty  #simle  #fun   #instalikes   #partyplanner  #likesforlikes  #instagood  #likeforcomment   #likeforfollow  #musicentertainment  #musicweddingbandung  #musicentertainmentbandung  #musicwedding  #musicweddingbandung  #musikpernikahan  #weddingtradisional  #weddinginternational  #weddingmusicbandung  #weddingmusicentertainment  #weddingband  #weddingorganizerbandung  #weddingpackagebandung  #weddingplannerbandung  #weddingservicebandung  #bridalbandung  #makeupbandung  #muabandung  #dekorasibandung  #cateringbandung  #gathering 
Balinese Prewedding Concept

Mua & Wardrobe by @rika_pratistha (DewaDewi Salon )
Shoot by Sony A7 Mark II
Lokasi : Clickpic Photo Studio 
Visit Our Studio Photo Gallery
@clickpic_photography
Open Order For Photo Prewedding & Wedding 
#prewedding #wonderfulllombok #preweddingmodern #fotoprewedding_ #preweddingasia #balinesewedding #balineseprewedding#weddingku  #photographycommunity #preweddinglombok #lombokprewedding #weddingphotographer #thebridestory #weddinginternational#fotoprewedding #couplephoto#indonesiaweddingstory #mualombok #muamataram #brideandgroombride #bridetobride #groom#igpwp #lombok #preweddingphotography #iwpgchoice #lombok #clickpic_photography
Balinese Prewedding Concept Mua & Wardrobe by @rika_pratistha (DewaDewi Salon ) Shoot by Sony A7 Mark II Lokasi : Clickpic Photo Studio Visit Our Studio Photo Gallery @clickpic_photography Open Order For Photo Prewedding & Wedding #prewedding  #wonderfulllombok  #preweddingmodern  #fotoprewedding_  #preweddingasia  #balinesewedding  #balineseprewedding #weddingku  #photographycommunity  #preweddinglombok  #lombokprewedding  #weddingphotographer  #thebridestory  #weddinginternational #fotoprewedding  #couplephoto #indonesiaweddingstory  #mualombok  #muamataram  #brideandgroombride  #bridetobride  #groom #igpwp  #lombok  #preweddingphotography  #iwpgchoice  #lombok  #clickpic_photography 
" Pre Wedding Konsep Militery " 
Make Romatice Moment With Akalili
From Prewedding Mbak Evri & Mas Didik
Barelang, 14 Januari 2018
MUA by Umi Hana 
Akalili Photography 
Untuk Pemesanan Paket Photo Silahkan
Hubungi Marketing Kami : 
WA/ HP : 0812 7732 541
IG : https://instagram.com/akaliliphotography/
Page : https://www.facebook.com/AkaliliPhotography...
Blog : http://preweddingdanweddingbatam.blogspot.co.id/ — 
Fb : https://www.facebook.com/Akalili Photography 
Untuk Pemesanan Paket Photo Silahkan Inbox atau Hubungi : 
Line / WA/ HP : 0812 7732 541  #akaliliphotography #photoweddingbatam  #weddinginspiration #life #amazing #happy  #love #photography #like  #wedding #thewedding #photographer #bestoftheday #weddingbatam #Photographerbatam #Photographersingapore #photographermalaysia #preweddingoutdoor #preweddingindoor #weddingmuslim #weddingindonesian  #weddingbatam  #weddinginspiration #weddinginternational  #photographerinternational #weddingdress #nikonindonesia #prewedding militery #preweddungkonsepmilitery
" Pre Wedding Konsep Militery " Make Romatice Moment With Akalili From Prewedding Mbak Evri & Mas Didik Barelang, 14 Januari 2018 MUA by Umi Hana Akalili Photography Untuk Pemesanan Paket Photo Silahkan Hubungi Marketing Kami : WA/ HP : 0812 7732 541 IG : https://instagram.com/akaliliphotography/ Page : https://www.facebook.com/AkaliliPhotography... Blog : http://preweddingdanweddingbatam.blogspot.co.id/ — Fb : https://www.facebook.com/Akalili Photography Untuk Pemesanan Paket Photo Silahkan Inbox atau Hubungi : Line / WA/ HP : 0812 7732 541 #akaliliphotography  #photoweddingbatam  #weddinginspiration  #life  #amazing  #happy  #love  #photography  #like  #wedding  #thewedding  #photographer  #bestoftheday  #weddingbatam  #Photographerbatam  #Photographersingapore  #photographermalaysia  #preweddingoutdoor  #preweddingindoor  #weddingmuslim  #weddingindonesian  #weddingbatam  #weddinginspiration  #weddinginternational  #photographerinternational  #weddingdress  #nikonindonesia  #prewedding  militery #preweddungkonsepmilitery 
The spirit of the morning is full of love and affection.
A photo teaches us to see the uniqueness of the world. See the reality behind the colors, see the soul inside the black and white. Greetings Classio 😊
Capture your story with ceo photography. 
Contact us :
082285246595
Bm: D51015E8
Address: Jl. Pasir Putih block C No.7 Tabing, Padang.

Beyond your expectation with CEO.

#wedding #weddingorganizer #alek #makeuppadang #alekpadang #gadihminang #minangrancak #photographer #photobaralek #baralekgadang #alekrangmudo #weddingminang #weddingpadang #padangweddingorganizer #weddinginternational #photographerpadang #sumbar #padang #sumaterabarat #indonesia #fotobaralekpadang #photowedding #weddingku #indonesiawedding #party #padang #minang #weddingsumbar #minangweddingispiration #ceophotography
The spirit of the morning is full of love and affection. A photo teaches us to see the uniqueness of the world. See the reality behind the colors, see the soul inside the black and white. Greetings Classio 😊 Capture your story with ceo photography. Contact us : 082285246595 Bm: D51015E8 Address: Jl. Pasir Putih block C No.7 Tabing, Padang. Beyond your expectation with CEO. #wedding  #weddingorganizer  #alek  #makeuppadang  #alekpadang  #gadihminang  #minangrancak  #photographer  #photobaralek  #baralekgadang  #alekrangmudo  #weddingminang  #weddingpadang  #padangweddingorganizer  #weddinginternational  #photographerpadang  #sumbar  #padang  #sumaterabarat  #indonesia  #fotobaralekpadang  #photowedding  #weddingku  #indonesiawedding  #party  #padang  #minang  #weddingsumbar  #minangweddingispiration  #ceophotography 
The spirit of the morning is full of love and affection.
A photo teaches us to see the uniqueness of the world. See the reality behind the colors, see the soul inside the black and white. Greetings Classio 😊
Capture your story with ceo photography. 
Contact us :
082285246595
Bm: D51015E8
Address: Jl. Pasir Putih block C No.7 Tabing, Padang.

Beyond your expectation with CEO.

#wedding #weddingorganizer #alek #makeuppadang #alekpadang #gadihminang #minangrancak #photographer #photobaralek #baralekgadang #alekrangmudo #weddingminang #weddingpadang #padangweddingorganizer #weddinginternational #photographerpadang #sumbar #padang #sumaterabarat #indonesia #fotobaralekpadang #photowedding #weddingku #indonesiawedding #party #padang #minang #weddingsumbar #minangweddingispiration #ceophotography
The spirit of the morning is full of love and affection. A photo teaches us to see the uniqueness of the world. See the reality behind the colors, see the soul inside the black and white. Greetings Classio 😊 Capture your story with ceo photography. Contact us : 082285246595 Bm: D51015E8 Address: Jl. Pasir Putih block C No.7 Tabing, Padang. Beyond your expectation with CEO. #wedding  #weddingorganizer  #alek  #makeuppadang  #alekpadang  #gadihminang  #minangrancak  #photographer  #photobaralek  #baralekgadang  #alekrangmudo  #weddingminang  #weddingpadang  #padangweddingorganizer  #weddinginternational  #photographerpadang  #sumbar  #padang  #sumaterabarat  #indonesia  #fotobaralekpadang  #photowedding  #weddingku  #indonesiawedding  #party  #padang  #minang  #weddingsumbar  #minangweddingispiration  #ceophotography 
The spirit of the morning is full of love and affection.
A photo teaches us to see the uniqueness of the world. See the reality behind the colors, see the soul inside the black and white. Greetings Classio 😊
Capture your story with ceo photography. 
Contact us :
082285246595
Bm: D51015E8
Address: Jl. Pasir Putih block C No.7 Tabing, Padang.

Beyond your expectation with CEO.

#wedding #weddingorganizer #alek #makeuppadang #alekpadang #gadihminang #minangrancak #photographer #photobaralek #baralekgadang #alekrangmudo #weddingminang #weddingpadang #padangweddingorganizer #weddinginternational #photographerpadang #sumbar #padang #sumaterabarat #indonesia #fotobaralekpadang #photowedding #weddingku #indonesiawedding #party #padang #minang #weddingsumbar #minangweddingispiration #ceophotography
The spirit of the morning is full of love and affection. A photo teaches us to see the uniqueness of the world. See the reality behind the colors, see the soul inside the black and white. Greetings Classio 😊 Capture your story with ceo photography. Contact us : 082285246595 Bm: D51015E8 Address: Jl. Pasir Putih block C No.7 Tabing, Padang. Beyond your expectation with CEO. #wedding  #weddingorganizer  #alek  #makeuppadang  #alekpadang  #gadihminang  #minangrancak  #photographer  #photobaralek  #baralekgadang  #alekrangmudo  #weddingminang  #weddingpadang  #padangweddingorganizer  #weddinginternational  #photographerpadang  #sumbar  #padang  #sumaterabarat  #indonesia  #fotobaralekpadang  #photowedding  #weddingku  #indonesiawedding  #party  #padang  #minang  #weddingsumbar  #minangweddingispiration  #ceophotography 
The Griya Ayu Stage •
Happy Wedding A & I
•
Available All photoshoot . Accept Wedding , Pre-Wedding , Documentation , BirthdayParty , Graduation , Couple , Photo fun , Family & manymore
Photo fun w/ me .. •
CP 085248732705 📷 #mmphotography °
#fotosession #fotobagus #weddinggown #prewed #instawedding #weddingdress #baby #babyphotography #purple #geekinthepurple #weddingdream #weddinginspiration #weddingindonesia #indonesianwedding #bridestory #preweddingindonesia #ipdn #preweddinginspiration #weddingphotographer #internasionalwedding #weddinginternational #weddingphotography #makeup #dress #dreamwedding #preweddingphotography #vscogoodshoot
The Griya Ayu Stage • Happy Wedding A & I • Available All photoshoot . Accept Wedding , Pre-Wedding , Documentation , BirthdayParty , Graduation , Couple , Photo fun , Family & manymore Photo fun w/ me .. • CP 085248732705 📷 #mmphotography  ° #fotosession  #fotobagus  #weddinggown  #prewed  #instawedding  #weddingdress  #baby  #babyphotography  #purple  #geekinthepurple  #weddingdream  #weddinginspiration  #weddingindonesia  #indonesianwedding  #bridestory  #preweddingindonesia  #ipdn  #preweddinginspiration  #weddingphotographer  #internasionalwedding  #weddinginternational  #weddingphotography  #makeup  #dress  #dreamwedding  #preweddingphotography  #vscogoodshoot 
No one else like you 💏
•
Happy Wedding A & I
•
Available All photoshoot . Accept Wedding , Pre-Wedding , Documentation , BirthdayParty , Graduation , Couple , Photo fun , Family & manymore
Photo fun w/ me .. •
CP 085248732705 📷 #mmphotography °
#fotosession #fotobagus #weddinggown #prewed #instawedding #weddingdress #baby #babyphotography #purple #geekinthepurple #weddingdream #weddinginspiration #weddingindonesia #indonesianwedding #bridestory #preweddingindonesia #ipdn #preweddinginspiration #weddingphotographer #internasionalwedding #weddinginternational #weddingphotography #makeup #dress #dreamwedding #preweddingphotography #vscogoodshoot
No one else like you 💏 • Happy Wedding A & I • Available All photoshoot . Accept Wedding , Pre-Wedding , Documentation , BirthdayParty , Graduation , Couple , Photo fun , Family & manymore Photo fun w/ me .. • CP 085248732705 📷 #mmphotography  ° #fotosession  #fotobagus  #weddinggown  #prewed  #instawedding  #weddingdress  #baby  #babyphotography  #purple  #geekinthepurple  #weddingdream  #weddinginspiration  #weddingindonesia  #indonesianwedding  #bridestory  #preweddingindonesia  #ipdn  #preweddinginspiration  #weddingphotographer  #internasionalwedding  #weddinginternational  #weddingphotography  #makeup  #dress  #dreamwedding  #preweddingphotography  #vscogoodshoot 
"Courtesy BELA & SATRIO WEDDING
Photoby @tegarfa @tfa_photography
Photo & video wedding prewedding semarang

Contact : 
WA 0896-7265-9854
.
.
.
.
.
#wedding #weddingsemarang #semarangwedding #paketwedding 
#weddingjawa #weddinginternational #fotowedding #photograferweddingsemarang #photovideoweddingsemarang #hitssemarang #semarangfoto
"Courtesy BELA & SATRIO WEDDING
Photoby @tegarfa @tfa_photography
Photo & video wedding prewedding semarang

Contact : 
WA 0896-7265-9854
.
.
.
.
.
#wedding #weddingsemarang #semarangwedding #paketwedding 
#weddingjawa #weddinginternational #fotowedding #photograferweddingsemarang #photovideoweddingsemarang #hitssemarang #semarangfoto
"Courtesy BELA & SATRIO WEDDING
Photoby @tegarfa @tfa_photography
Photo & video wedding prewedding semarang

Contact : 
WA 0896-7265-9854
.
.
.
.
.
#wedding #weddingsemarang #semarangwedding #paketwedding 
#weddingjawa #weddinginternational #fotowedding #photograferweddingsemarang #photovideoweddingsemarang #hitssemarang #semarangfoto
Prewedding from @sandyperdana90 & @prisca_rosnita92 .__________________________________________
Photo : @endproject_photocinema @junipratama
Cinematic Video : @endproject_photocinema 
MUA :@ovyudana_
Asist :@roy_perkasaa
Wardrobe @kiswati_95
@indahcahayantii @atinaloy __________________________________________

More info & Reservasi
Endproject16@gmail.com
IG : Endproject_photocinema
Line official :@endproject_photo (pake @ ya) 
twitter :end_project16
__________________________________________ .
#wedding #thebride #weddingjogja #weddingphotographer #weddingphotography #weddingyogyakarta #weddingsolo #weddingsurabaya #weddingbali #weddingsemarang #weddingbandung #weddingjakarta #vendorwedding #vendorweddingphotography #vendorweddingphotographyyogyakarta #indonesia_wpg #photographerwedding #photographerweddingyogyakarta #internationalawardweddingphotograph #bridestory #weddingku #weddinginternational #weddingjawa #yogyakarta #vsco #weddingkulonprogo #geblekkp #kulonprogo #vendorweddingjogja #explorekulonprogo
Prewedding from @sandyperdana90 & @prisca_rosnita92 .__________________________________________ Photo : @endproject_photocinema @junipratama Cinematic Video : @endproject_photocinema MUA :@ovyudana_ Asist :@roy_perkasaa Wardrobe @kiswati_95 @indahcahayantii @atinaloy __________________________________________ More info & Reservasi Endproject16@gmail.com IG : Endproject_photocinema Line official :@endproject_photo (pake @ ya) twitter :end_project16 __________________________________________ . #wedding  #thebride  #weddingjogja  #weddingphotographer  #weddingphotography  #weddingyogyakarta  #weddingsolo  #weddingsurabaya  #weddingbali  #weddingsemarang  #weddingbandung  #weddingjakarta  #vendorwedding  #vendorweddingphotography  #vendorweddingphotographyyogyakarta  #indonesia_wpg  #photographerwedding  #photographerweddingyogyakarta  #internationalawardweddingphotograph  #bridestory  #weddingku  #weddinginternational  #weddingjawa  #yogyakarta  #vsco  #weddingkulonprogo  #geblekkp  #kulonprogo  #vendorweddingjogja  #explorekulonprogo 
Prewedding from @sandyperdana90 & @prisca_rosnita92 .__________________________________________
Photo : @endproject_photocinema @junipratama
Cinematic Video : @endproject_photocinema 
MUA :@ovyudana_
Asist :@roy_perkasaa
Wardrobe @kiswati_95
@indahcahayantii @atinaloy __________________________________________

More info & Reservasi
Endproject16@gmail.com
IG : Endproject_photocinema
Line official :@endproject_photo (pake @ ya) 
twitter :end_project16
__________________________________________ .
#wedding #thebride #weddingjogja #weddingphotographer #weddingphotography #weddingyogyakarta #weddingsolo #weddingsurabaya #weddingbali #weddingsemarang #weddingbandung #weddingjakarta #vendorwedding #vendorweddingphotography #vendorweddingphotographyyogyakarta #indonesia_wpg #photographerwedding #photographerweddingyogyakarta #internationalawardweddingphotograph #bridestory #weddingku #weddinginternational #weddingjawa #yogyakarta #vsco #weddingkulonprogo #geblekkp #kulonprogo #vendorweddingjogja #explorekulonprogo
Prewedding from @sandyperdana90 & @prisca_rosnita92 .__________________________________________ Photo : @endproject_photocinema @junipratama Cinematic Video : @endproject_photocinema MUA :@ovyudana_ Asist :@roy_perkasaa Wardrobe @kiswati_95 @indahcahayantii @atinaloy __________________________________________ More info & Reservasi Endproject16@gmail.com IG : Endproject_photocinema Line official :@endproject_photo (pake @ ya) twitter :end_project16 __________________________________________ . #wedding  #thebride  #weddingjogja  #weddingphotographer  #weddingphotography  #weddingyogyakarta  #weddingsolo  #weddingsurabaya  #weddingbali  #weddingsemarang  #weddingbandung  #weddingjakarta  #vendorwedding  #vendorweddingphotography  #vendorweddingphotographyyogyakarta  #indonesia_wpg  #photographerwedding  #photographerweddingyogyakarta  #internationalawardweddingphotograph  #bridestory  #weddingku  #weddinginternational  #weddingjawa  #yogyakarta  #vsco  #weddingkulonprogo  #geblekkp  #kulonprogo  #vendorweddingjogja  #explorekulonprogo 
Prewedding from @sandyperdana90 & @prisca_rosnita92 .__________________________________________
Photo : @endproject_photocinema @junipratama
Cinematic Video : @endproject_photocinema 
MUA :@ovyudana_
Asist :@roy_perkasaa
Wardrobe @kiswati_95
@indahcahayantii @atinaloy __________________________________________

More info & Reservasi
Endproject16@gmail.com
IG : Endproject_photocinema
Line official :@endproject_photo (pake @ ya) 
twitter :end_project16
__________________________________________ .
#wedding #thebride #weddingjogja #weddingphotographer #weddingphotography #weddingyogyakarta #weddingsolo #weddingsurabaya #weddingbali #weddingsemarang #weddingbandung #weddingjakarta #vendorwedding #vendorweddingphotography #vendorweddingphotographyyogyakarta #indonesia_wpg #photographerwedding #photographerweddingyogyakarta #internationalawardweddingphotograph #bridestory #weddingku #weddinginternational #weddingjawa #yogyakarta #vsco #weddingkulonprogo #geblekkp #kulonprogo #vendorweddingjogja #explorekulonprogo
Prewedding from @sandyperdana90 & @prisca_rosnita92 .__________________________________________ Photo : @endproject_photocinema @junipratama Cinematic Video : @endproject_photocinema MUA :@ovyudana_ Asist :@roy_perkasaa Wardrobe @kiswati_95 @indahcahayantii @atinaloy __________________________________________ More info & Reservasi Endproject16@gmail.com IG : Endproject_photocinema Line official :@endproject_photo (pake @ ya) twitter :end_project16 __________________________________________ . #wedding  #thebride  #weddingjogja  #weddingphotographer  #weddingphotography  #weddingyogyakarta  #weddingsolo  #weddingsurabaya  #weddingbali  #weddingsemarang  #weddingbandung  #weddingjakarta  #vendorwedding  #vendorweddingphotography  #vendorweddingphotographyyogyakarta  #indonesia_wpg  #photographerwedding  #photographerweddingyogyakarta  #internationalawardweddingphotograph  #bridestory  #weddingku  #weddinginternational  #weddingjawa  #yogyakarta  #vsco  #weddingkulonprogo  #geblekkp  #kulonprogo  #vendorweddingjogja  #explorekulonprogo 
Prewedding from @sandyperdana90 & @prisca_rosnita92 .__________________________________________
Photo : @endproject_photocinema @junipratama
Cinematic Video : @endproject_photocinema 
MUA :@ovyudana_
Asist :@roy_perkasaa
Wardrobe @kiswati_95
@indahcahayantii @atinaloy __________________________________________

More info & Reservasi
Endproject16@gmail.com
IG : Endproject_photocinema
Line official :@endproject_photo (pake @ ya) 
twitter :end_project16
__________________________________________ .
#wedding #thebride #weddingjogja #weddingphotographer #weddingphotography #weddingyogyakarta #weddingsolo #weddingsurabaya #weddingbali #weddingsemarang #weddingbandung #weddingjakarta #vendorwedding #vendorweddingphotography #vendorweddingphotographyyogyakarta #indonesia_wpg #photographerwedding #photographerweddingyogyakarta #internationalawardweddingphotograph #bridestory #weddingku #weddinginternational #weddingjawa #yogyakarta #vsco #weddingkulonprogo #geblekkp #kulonprogo #vendorweddingjogja #explorekulonprogo
Prewedding from @sandyperdana90 & @prisca_rosnita92 .__________________________________________ Photo : @endproject_photocinema @junipratama Cinematic Video : @endproject_photocinema MUA :@ovyudana_ Asist :@roy_perkasaa Wardrobe @kiswati_95 @indahcahayantii @atinaloy __________________________________________ More info & Reservasi Endproject16@gmail.com IG : Endproject_photocinema Line official :@endproject_photo (pake @ ya) twitter :end_project16 __________________________________________ . #wedding  #thebride  #weddingjogja  #weddingphotographer  #weddingphotography  #weddingyogyakarta  #weddingsolo  #weddingsurabaya  #weddingbali  #weddingsemarang  #weddingbandung  #weddingjakarta  #vendorwedding  #vendorweddingphotography  #vendorweddingphotographyyogyakarta  #indonesia_wpg  #photographerwedding  #photographerweddingyogyakarta  #internationalawardweddingphotograph  #bridestory  #weddingku  #weddinginternational  #weddingjawa  #yogyakarta  #vsco  #weddingkulonprogo  #geblekkp  #kulonprogo  #vendorweddingjogja  #explorekulonprogo 
Prewedding from @sandyperdana90 & @prisca_rosnita92 .__________________________________________
Photo : @endproject_photocinema @junipratama
Cinematic Video : @endproject_photocinema 
MUA :@ovyudana_
Asist :@roy_perkasaa
Wardrobe @kiswati_95
@indahcahayantii @atinaloy __________________________________________

More info & Reservasi
Endproject16@gmail.com
IG : Endproject_photocinema
Line official :@endproject_photo (pake @ ya) 
twitter :end_project16
__________________________________________ .
#wedding #thebride #weddingjogja #weddingphotographer #weddingphotography #weddingyogyakarta #weddingsolo #weddingsurabaya #weddingbali #weddingsemarang #weddingbandung #weddingjakarta #vendorwedding #vendorweddingphotography #vendorweddingphotographyyogyakarta #indonesia_wpg #photographerwedding #photographerweddingyogyakarta #internationalawardweddingphotograph #bridestory #weddingku #weddinginternational #weddingjawa #yogyakarta #vsco #weddingkulonprogo #geblekkp #kulonprogo #vendorweddingjogja #explorekulonprogo
Prewedding from @sandyperdana90 & @prisca_rosnita92 .__________________________________________ Photo : @endproject_photocinema @junipratama Cinematic Video : @endproject_photocinema MUA :@ovyudana_ Asist :@roy_perkasaa Wardrobe @kiswati_95 @indahcahayantii @atinaloy __________________________________________ More info & Reservasi Endproject16@gmail.com IG : Endproject_photocinema Line official :@endproject_photo (pake @ ya) twitter :end_project16 __________________________________________ . #wedding  #thebride  #weddingjogja  #weddingphotographer  #weddingphotography  #weddingyogyakarta  #weddingsolo  #weddingsurabaya  #weddingbali  #weddingsemarang  #weddingbandung  #weddingjakarta  #vendorwedding  #vendorweddingphotography  #vendorweddingphotographyyogyakarta  #indonesia_wpg  #photographerwedding  #photographerweddingyogyakarta  #internationalawardweddingphotograph  #bridestory  #weddingku  #weddinginternational  #weddingjawa  #yogyakarta  #vsco  #weddingkulonprogo  #geblekkp  #kulonprogo  #vendorweddingjogja  #explorekulonprogo 
Prewedding from @sandyperdana90 & @prisca_rosnita92 .__________________________________________
Photo : @endproject_photocinema @junipratama
Cinematic Video : @endproject_photocinema 
MUA :@ovyudana_
Asist :@roy_perkasaa
Wardrobe @kiswati_95
@indahcahayantii @atinaloy __________________________________________

More info & Reservasi
Endproject16@gmail.com
IG : Endproject_photocinema
Line official :@endproject_photo (pake @ ya) 
twitter :end_project16
__________________________________________ .
#wedding #thebride #weddingjogja #weddingphotographer #weddingphotography #weddingyogyakarta #weddingsolo #weddingsurabaya #weddingbali #weddingsemarang #weddingbandung #weddingjakarta #vendorwedding #vendorweddingphotography #vendorweddingphotographyyogyakarta #indonesia_wpg #photographerwedding #photographerweddingyogyakarta #internationalawardweddingphotograph #bridestory #weddingku #weddinginternational #weddingjawa #yogyakarta #vsco #weddingkulonprogo #geblekkp #kulonprogo #vendorweddingjogja #explorekulonprogo
Prewedding from @sandyperdana90 & @prisca_rosnita92 .__________________________________________ Photo : @endproject_photocinema @junipratama Cinematic Video : @endproject_photocinema MUA :@ovyudana_ Asist :@roy_perkasaa Wardrobe @kiswati_95 @indahcahayantii @atinaloy __________________________________________ More info & Reservasi Endproject16@gmail.com IG : Endproject_photocinema Line official :@endproject_photo (pake @ ya) twitter :end_project16 __________________________________________ . #wedding  #thebride  #weddingjogja  #weddingphotographer  #weddingphotography  #weddingyogyakarta  #weddingsolo  #weddingsurabaya  #weddingbali  #weddingsemarang  #weddingbandung  #weddingjakarta  #vendorwedding  #vendorweddingphotography  #vendorweddingphotographyyogyakarta  #indonesia_wpg  #photographerwedding  #photographerweddingyogyakarta  #internationalawardweddingphotograph  #bridestory  #weddingku  #weddinginternational  #weddingjawa  #yogyakarta  #vsco  #weddingkulonprogo  #geblekkp  #kulonprogo  #vendorweddingjogja  #explorekulonprogo 
Prewedding from @sandyperdana90 & @prisca_rosnita92 .__________________________________________
Photo : @endproject_photocinema @junipratama
Cinematic Video : @endproject_photocinema 
MUA :@ovyudana_
Asist :@roy_perkasaa
Wardrobe @kiswati_95
@indahcahayantii @atinaloy __________________________________________

More info & Reservasi
Endproject16@gmail.com
IG : Endproject_photocinema
Line official :@endproject_photo (pake @ ya) 
twitter :end_project16
__________________________________________ .
#wedding #thebride #weddingjogja #weddingphotographer #weddingphotography #weddingyogyakarta #weddingsolo #weddingsurabaya #weddingbali #weddingsemarang #weddingbandung #weddingjakarta #vendorwedding #vendorweddingphotography #vendorweddingphotographyyogyakarta #indonesia_wpg #photographerwedding #photographerweddingyogyakarta #internationalawardweddingphotograph #bridestory #weddingku #weddinginternational #weddingjawa #yogyakarta #vsco #weddingkulonprogo #geblekkp #kulonprogo #vendorweddingjogja #explorekulonprogo
Prewedding from @sandyperdana90 & @prisca_rosnita92 .__________________________________________ Photo : @endproject_photocinema @junipratama Cinematic Video : @endproject_photocinema MUA :@ovyudana_ Asist :@roy_perkasaa Wardrobe @kiswati_95 @indahcahayantii @atinaloy __________________________________________ More info & Reservasi Endproject16@gmail.com IG : Endproject_photocinema Line official :@endproject_photo (pake @ ya) twitter :end_project16 __________________________________________ . #wedding  #thebride  #weddingjogja  #weddingphotographer  #weddingphotography  #weddingyogyakarta  #weddingsolo  #weddingsurabaya  #weddingbali  #weddingsemarang  #weddingbandung  #weddingjakarta  #vendorwedding  #vendorweddingphotography  #vendorweddingphotographyyogyakarta  #indonesia_wpg  #photographerwedding  #photographerweddingyogyakarta  #internationalawardweddingphotograph  #bridestory  #weddingku  #weddinginternational  #weddingjawa  #yogyakarta  #vsco  #weddingkulonprogo  #geblekkp  #kulonprogo  #vendorweddingjogja  #explorekulonprogo 
Balinese Prewedding Concept

Mua & Wardrobe by @rika_pratistha (DewaDewi Salon )
Shoot by Sony A7 Mark II
Lokasi : Clickpic Photo Studio 
Visit Our Studio Photo Gallery
@clickpic_photography
Open Order For Photo Prewedding & Wedding 
#prewedding #wonderfulllombok #preweddingmodern #fotoprewedding_ #preweddingasia #balinesewedding #balineseprewedding#weddingku  #photographycommunity #preweddinglombok #lombokprewedding #weddingphotographer #thebridestory #weddinginternational#fotoprewedding #couplephoto#indonesiaweddingstory #mualombok #muamataram #brideandgroombride #bridetobride #groom#igpwp #lombok #preweddingphotography #iwpgchoice #lombok #clickpic_photography
Balinese Prewedding Concept Mua & Wardrobe by @rika_pratistha (DewaDewi Salon ) Shoot by Sony A7 Mark II Lokasi : Clickpic Photo Studio Visit Our Studio Photo Gallery @clickpic_photography Open Order For Photo Prewedding & Wedding #prewedding  #wonderfulllombok  #preweddingmodern  #fotoprewedding_  #preweddingasia  #balinesewedding  #balineseprewedding #weddingku  #photographycommunity  #preweddinglombok  #lombokprewedding  #weddingphotographer  #thebridestory  #weddinginternational #fotoprewedding  #couplephoto #indonesiaweddingstory  #mualombok  #muamataram  #brideandgroombride  #bridetobride  #groom #igpwp  #lombok  #preweddingphotography  #iwpgchoice  #lombok  #clickpic_photography 
The spirit of the morning is full of love and affection.
A photo teaches us to see the uniqueness of the world. See the reality behind the colors, see the soul inside the black and white. Greetings Classio 😊
Capture your story with ceo photography. 
Contact us :
082285246595
Bm: D51015E8
Address: Jl. Pasir Putih block C No.7 Tabing, Padang.

Beyond your expectation with CEO.

#wedding #weddingorganizer #alek #makeuppadang #alekpadang #gadihminang #minangrancak #photographer #photobaralek #baralekgadang #alekrangmudo #weddingminang #weddingpadang #padangweddingorganizer #weddinginternational #photographerpadang #sumbar #padang #sumaterabarat #indonesia #fotobaralekpadang #photowedding #weddingku #indonesiawedding #party #padang #minang #weddingsumbar #minangweddingispiration #ceophotography
The spirit of the morning is full of love and affection. A photo teaches us to see the uniqueness of the world. See the reality behind the colors, see the soul inside the black and white. Greetings Classio 😊 Capture your story with ceo photography. Contact us : 082285246595 Bm: D51015E8 Address: Jl. Pasir Putih block C No.7 Tabing, Padang. Beyond your expectation with CEO. #wedding  #weddingorganizer  #alek  #makeuppadang  #alekpadang  #gadihminang  #minangrancak  #photographer  #photobaralek  #baralekgadang  #alekrangmudo  #weddingminang  #weddingpadang  #padangweddingorganizer  #weddinginternational  #photographerpadang  #sumbar  #padang  #sumaterabarat  #indonesia  #fotobaralekpadang  #photowedding  #weddingku  #indonesiawedding  #party  #padang  #minang  #weddingsumbar  #minangweddingispiration  #ceophotography 
The spirit of the morning is full of love and affection.
A photo teaches us to see the uniqueness of the world. See the reality behind the colors, see the soul inside the black and white. Greetings Classio 😊
Capture your story with ceo photography. 
Contact us :
082285246595
Bm: D51015E8
Address: Jl. Pasir Putih block C No.7 Tabing, Padang.

Beyond your expectation with CEO.

#wedding #weddingorganizer #alek #makeuppadang #alekpadang #gadihminang #minangrancak #photographer #photobaralek #baralekgadang #alekrangmudo #weddingminang #weddingpadang #padangweddingorganizer #weddinginternational #photographerpadang #sumbar #padang #sumaterabarat #indonesia #fotobaralekpadang #photowedding #weddingku #indonesiawedding #party #padang #minang #weddingsumbar #minangweddingispiration #ceophotography
The spirit of the morning is full of love and affection. A photo teaches us to see the uniqueness of the world. See the reality behind the colors, see the soul inside the black and white. Greetings Classio 😊 Capture your story with ceo photography. Contact us : 082285246595 Bm: D51015E8 Address: Jl. Pasir Putih block C No.7 Tabing, Padang. Beyond your expectation with CEO. #wedding  #weddingorganizer  #alek  #makeuppadang  #alekpadang  #gadihminang  #minangrancak  #photographer  #photobaralek  #baralekgadang  #alekrangmudo  #weddingminang  #weddingpadang  #padangweddingorganizer  #weddinginternational  #photographerpadang  #sumbar  #padang  #sumaterabarat  #indonesia  #fotobaralekpadang  #photowedding  #weddingku  #indonesiawedding  #party  #padang  #minang  #weddingsumbar  #minangweddingispiration  #ceophotography 
The spirit of the morning is full of love and affection.
A photo teaches us to see the uniqueness of the world. See the reality behind the colors, see the soul inside the black and white. Greetings Classio 😊
Capture your story with ceo photography. 
Contact us :
082285246595
Bm: D51015E8
Address: Jl. Pasir Putih block C No.7 Tabing, Padang.

Beyond your expectation with CEO.

#wedding #weddingorganizer #alek #makeuppadang #alekpadang #gadihminang #minangrancak #photographer #photobaralek #baralekgadang #alekrangmudo #weddingminang #weddingpadang #padangweddingorganizer #weddinginternational #photographerpadang #sumbar #padang #sumaterabarat #indonesia #fotobaralekpadang #photowedding #weddingku #indonesiawedding #party #padang #minang #weddingsumbar #minangweddingispiration #ceophotography
The spirit of the morning is full of love and affection. A photo teaches us to see the uniqueness of the world. See the reality behind the colors, see the soul inside the black and white. Greetings Classio 😊 Capture your story with ceo photography. Contact us : 082285246595 Bm: D51015E8 Address: Jl. Pasir Putih block C No.7 Tabing, Padang. Beyond your expectation with CEO. #wedding  #weddingorganizer  #alek  #makeuppadang  #alekpadang  #gadihminang  #minangrancak  #photographer  #photobaralek  #baralekgadang  #alekrangmudo  #weddingminang  #weddingpadang  #padangweddingorganizer  #weddinginternational  #photographerpadang  #sumbar  #padang  #sumaterabarat  #indonesia  #fotobaralekpadang  #photowedding  #weddingku  #indonesiawedding  #party  #padang  #minang  #weddingsumbar  #minangweddingispiration  #ceophotography 
Balinese Prewedding Concept

Mua & Wardrobe by @rika_pratistha (DewaDewi Salon )
Shoot by Sony A7 Mark II
Lokasi : Clickpic Photo Studio 
Visit Our Studio Photo Gallery
@clickpic_photography
Open Order For Photo Prewedding & Wedding 
#prewedding #wonderfulllombok #preweddingmodern #fotoprewedding_ #preweddingasia #balinesewedding #balineseprewedding#weddingku  #photographycommunity #preweddinglombok #lombokprewedding #weddingphotographer #thebridestory #weddinginternational#fotoprewedding #couplephoto#indonesiaweddingstory #mualombok #muamataram #brideandgroombride #bridetobride #groom#igpwp #lombok #preweddingphotography #iwpgchoice #lombok #clickpic_photography
Balinese Prewedding Concept Mua & Wardrobe by @rika_pratistha (DewaDewi Salon ) Shoot by Sony A7 Mark II Lokasi : Clickpic Photo Studio Visit Our Studio Photo Gallery @clickpic_photography Open Order For Photo Prewedding & Wedding #prewedding  #wonderfulllombok  #preweddingmodern  #fotoprewedding_  #preweddingasia  #balinesewedding  #balineseprewedding #weddingku  #photographycommunity  #preweddinglombok  #lombokprewedding  #weddingphotographer  #thebridestory  #weddinginternational #fotoprewedding  #couplephoto #indonesiaweddingstory  #mualombok  #muamataram  #brideandgroombride  #bridetobride  #groom #igpwp  #lombok  #preweddingphotography  #iwpgchoice  #lombok  #clickpic_photography 
Come and visit Grand Royal Wedding 16-18 January 2018 @harriscitylinkbandung 
Video by @ygpfilms
Organized by @vi_organizer @ciaie @jessica_ayreen
.
.
#grandroyalwedding #GRWE #2018 #weddinginternational #weddingvendor #wedding
No one else like you 💏
•
Happy Wedding A & I
•
Available All photoshoot . Accept Wedding , Pre-Wedding , Documentation , BirthdayParty , Graduation , Couple , Photo fun , Family & manymore
Photo fun w/ me .. •
CP 085248732705 📷 #mmphotography °
#fotosession #fotobagus #weddinggown #prewed #instawedding #weddingdress #baby #babyphotography #purple #geekinthepurple #weddingdream #weddinginspiration #weddingindonesia #indonesianwedding #bridestory #preweddingindonesia #ipdn #preweddinginspiration #weddingphotographer #internasionalwedding #weddinginternational #weddingphotography #makeup #dress #dreamwedding #preweddingphotography #vsco
No one else like you 💏 • Happy Wedding A & I • Available All photoshoot . Accept Wedding , Pre-Wedding , Documentation , BirthdayParty , Graduation , Couple , Photo fun , Family & manymore Photo fun w/ me .. • CP 085248732705 📷 #mmphotography  ° #fotosession  #fotobagus  #weddinggown  #prewed  #instawedding  #weddingdress  #baby  #babyphotography  #purple  #geekinthepurple  #weddingdream  #weddinginspiration  #weddingindonesia  #indonesianwedding  #bridestory  #preweddingindonesia  #ipdn  #preweddinginspiration  #weddingphotographer  #internasionalwedding  #weddinginternational  #weddingphotography  #makeup  #dress  #dreamwedding  #preweddingphotography  #vsco