an online Instagram web viewer

#weddingmakeup medias

Photos

Finishing touches 💁🏼‍♀️ Photography by @khoffphotog 
#weddingmakeup #mua
Barbie Look for Wedding Makeup by @tanlauren .
.
Maafkan cahaya yang berubah-rubah ya aku juga gatau kenapa wkwk ak gatau jg cara pake kamera yang bener, taunya di auto doang 😅
Kali kali aja ada yng mau ajarin aku pake kamera manual? 🤓
#muasemarang #makeupuntukhijab #beforeandafter #muajogja #hairstylistsemarang #lesmakeupsemarang #makeup #muajateng #makeupartist #makeupartistindonesia #makeupclasssemarang #muasmg #muasalatiga #makeupsemarang #muasmg #semarangmakeup #muasolo #semarangwedding #weddingsemarang #riasweddingsemarang #makeupweddingsemarang #weddingmakeupsemarang #weddingmakeup #weddingmakeupartist #muajogja #muasurabaya #muajakarta #makeuppengantinsemarang #beforeandaftermakeup
Barbie Look for Wedding Makeup by @tanlauren . . Maafkan cahaya yang berubah-rubah ya aku juga gatau kenapa wkwk ak gatau jg cara pake kamera yang bener, taunya di auto doang 😅 Kali kali aja ada yng mau ajarin aku pake kamera manual? 🤓 #muasemarang  #makeupuntukhijab  #beforeandafter  #muajogja  #hairstylistsemarang  #lesmakeupsemarang  #makeup  #muajateng  #makeupartist  #makeupartistindonesia  #makeupclasssemarang  #muasmg  #muasalatiga  #makeupsemarang  #muasmg  #semarangmakeup  #muasolo  #semarangwedding  #weddingsemarang  #riasweddingsemarang  #makeupweddingsemarang  #weddingmakeupsemarang  #weddingmakeup  #weddingmakeupartist  #muajogja  #muasurabaya  #muajakarta  #makeuppengantinsemarang  #beforeandaftermakeup 
Inspired from @adela_haddad -  Melayu Bride Miss Jenny💙👰🏼
.
.
.
Makeup by me @adela_haddad 
Wo by @putritujuh_decoration 
Fg by @ampicturesnew 
#adelamakeup #adelahaddad #adelamakeup❤️❤️❤️ #muapku #pengantinmelayu #weddingmakeup #anastasiabeverlyhills - #regrann
✨2nd session finished✨
To book your beautiful brows, click link in bio ⬆️ $425 includes 2 sessions
($50 Deposit req’d)
#spmu #pmu #tattoo #microblading #microbladingeyebrows #beauty #eyebrow #brows #browgoals #browsonfleek #kardashian #beautyblogger #hudabeauty #medtatt #medtattmagic #tinadavies #aesthetics #microbladingtraining #browartist #career #bossbabe #fullbrows #cosmetics #cosmetology #PAbrows #weddingmakeup
Happy Wednesday 💞
Brows: @sennacosmetics sketch a brow pencil in “mink”
Shadow: @shopvioletvoss “Holy Grail” palette 
Lashes: @famelash 3D mink in style “calabasas”
Lips: @girlactik “sweet” matte lip paint & “babydoll” star gloss
Happy Wednesday 💞 Brows: @sennacosmetics sketch a brow pencil in “mink” Shadow: @shopvioletvoss “Holy Grail” palette Lashes: @famelash 3D mink in style “calabasas” Lips: @girlactik “sweet” matte lip paint & “babydoll” star gloss
Menerima MakeUp : 
For wedding, prewedding, engagement, graduation, party, bridesmaid, etc.

Menyediakan : 💕 Paket Engagement MakeUp 💕 Paket Prewedding MakeUp 
MUA by @bella.makeupart
📍 Base in Magelang & Yogyakarta 
Freelance IDN ✈ 
Indonesia of MakeUp Artist

Contact Person ⬇ 
Line nabyella_bella 
Wa +62 85 799 280 281 
Pricelist contact on my Bio 📲
⛔ No pricelist DM instagram .
.
.
#weddingmakeup #preweddingmakeup #engagementmakeup #bridesmaidmakeup #graduationmakeup #partymakeup #muamagelang #muajogja #muajakarta #muabandung #muasurabaya #muasemarang #muasolo #makeupartistjakarta #makeupartistjogja #makeupartistsemarang
Menerima MakeUp : For wedding, prewedding, engagement, graduation, party, bridesmaid, etc. Menyediakan : 💕 Paket Engagement MakeUp 💕 Paket Prewedding MakeUp MUA by @bella.makeupart 📍 Base in Magelang & Yogyakarta Freelance IDN ✈ Indonesia of MakeUp Artist Contact Person ⬇ Line nabyella_bella Wa +62 85 799 280 281 Pricelist contact on my Bio 📲 ⛔ No pricelist DM instagram . . . #weddingmakeup  #preweddingmakeup  #engagementmakeup  #bridesmaidmakeup  #graduationmakeup  #partymakeup  #muamagelang  #muajogja  #muajakarta  #muabandung  #muasurabaya  #muasemarang  #muasolo  #makeupartistjakarta  #makeupartistjogja  #makeupartistsemarang 
Menerima MakeUp : 
For wedding, prewedding, engagement, graduation, party, bridesmaid, etc.

Menyediakan : 💕 Paket Engagement MakeUp 💕 Paket Prewedding MakeUp 
MUA by @bella.makeupart
📍 Base in Magelang & Yogyakarta 
Freelance IDN ✈ 
Indonesia of MakeUp Artist

Contact Person ⬇ 
Line nabyella_bella 
Wa +62 85 799 280 281 
Pricelist contact on my Bio 📲
⛔ No pricelist DM instagram .
.
.
#weddingmakeup #preweddingmakeup #engagementmakeup #bridesmaidmakeup #graduationmakeup #partymakeup #muamagelang #muajogja #muajakarta #muabandung #muasurabaya #muasemarang #muasolo #makeupartistjakarta #makeupartistjogja #makeupartistsemarang
Menerima MakeUp : For wedding, prewedding, engagement, graduation, party, bridesmaid, etc. Menyediakan : 💕 Paket Engagement MakeUp 💕 Paket Prewedding MakeUp MUA by @bella.makeupart 📍 Base in Magelang & Yogyakarta Freelance IDN ✈ Indonesia of MakeUp Artist Contact Person ⬇ Line nabyella_bella Wa +62 85 799 280 281 Pricelist contact on my Bio 📲 ⛔ No pricelist DM instagram . . . #weddingmakeup  #preweddingmakeup  #engagementmakeup  #bridesmaidmakeup  #graduationmakeup  #partymakeup  #muamagelang  #muajogja  #muajakarta  #muabandung  #muasurabaya  #muasemarang  #muasolo  #makeupartistjakarta  #makeupartistjogja  #makeupartistsemarang 
Menerima MakeUp : 
For wedding, prewedding, engagement, graduation, party, bridesmaid, etc.

Menyediakan : 💕 Paket Engagement MakeUp 💕 Paket Prewedding MakeUp 
MUA by @bella.makeupart
📍 Base in Magelang & Yogyakarta 
Freelance IDN ✈ 
Indonesia of MakeUp Artist

Contact Person ⬇ 
Line nabyella_bella 
Wa +62 85 799 280 281 
Pricelist contact on my Bio 📲
⛔ No pricelist DM instagram .
.
.
#weddingmakeup #preweddingmakeup #engagementmakeup #bridesmaidmakeup #graduationmakeup #partymakeup #muamagelang #muajogja #muajakarta #muabandung #muasurabaya #muasemarang #muasolo #makeupartistjakarta #makeupartistjogja #makeupartistsemarang
Menerima MakeUp : For wedding, prewedding, engagement, graduation, party, bridesmaid, etc. Menyediakan : 💕 Paket Engagement MakeUp 💕 Paket Prewedding MakeUp MUA by @bella.makeupart 📍 Base in Magelang & Yogyakarta Freelance IDN ✈ Indonesia of MakeUp Artist Contact Person ⬇ Line nabyella_bella Wa +62 85 799 280 281 Pricelist contact on my Bio 📲 ⛔ No pricelist DM instagram . . . #weddingmakeup  #preweddingmakeup  #engagementmakeup  #bridesmaidmakeup  #graduationmakeup  #partymakeup  #muamagelang  #muajogja  #muajakarta  #muabandung  #muasurabaya  #muasemarang  #muasolo  #makeupartistjakarta  #makeupartistjogja  #makeupartistsemarang 
Makeup and hair magic for this 70’s themed styled shoot today with some fabulous vendors! Venue: A Stones Throw /Photographer: @sarahmackphoto / Coordinator: @mongeamoreevents / Florals: @thetangledvine / Rentals: @sundrop_vintage / Stationery: @jensimpsondesign / Photo-bus: @theboothandbusco / Videography: @madebyblink / Bakery: @plumeriacakestudio / Bride: @hailey_streeter  #mua #ocmua #ocstylist #makeupartist #makeupandhair #bride #bridalshoot #bridalmakeup #bridalhair #weddingmakeup #weddinghair #weddinginspiration #70smakeup #70stheme #70swedding #70shair #fashionphotography #fashionmodel #model #styledshoot #bohochic #bohobride
Makeup and hair magic for this 70’s themed styled shoot today with some fabulous vendors! Venue: A Stones Throw /Photographer: @sarahmackphoto / Coordinator: @mongeamoreevents / Florals: @thetangledvine / Rentals: @sundrop_vintage / Stationery: @jensimpsondesign / Photo-bus: @theboothandbusco / Videography: @madebyblink / Bakery: @plumeriacakestudio / Bride: @hailey_streeter #mua  #ocmua  #ocstylist  #makeupartist  #makeupandhair  #bride  #bridalshoot  #bridalmakeup  #bridalhair  #weddingmakeup  #weddinghair  #weddinginspiration  #70smakeup  #70stheme  #70swedding  #70shair  #fashionphotography  #fashionmodel  #model  #styledshoot  #bohochic  #bohobride 
Feels out of the world when your hardwork gets all these kind words. 
My happy brides with their happy views and experiences .
___
Follow on facebook-https://www.facebook.com/makeupbymansilakhwani/
____
#makeupbymansilakhwani #tipsbymansilakhwani #bridesofmansilakhwani #weddingdress #wedding #weddingmakeup #instagood #destinationwedding 
#instamakeup #instago #weddingphotography #designer #mua #muaindia #travelingmua #freelance #freelancemakeupartist #weddingseason #desi #indian #makeup #makeupartist #makeupartistworldwide
#bride2018 #bridalgoals2018
Feels out of the world when your hardwork gets all these kind words. My happy brides with their happy views and experiences . ___ Follow on facebook-https://www.facebook.com/makeupbymansilakhwani/ ____ #makeupbymansilakhwani  #tipsbymansilakhwani  #bridesofmansilakhwani  #weddingdress  #wedding  #weddingmakeup  #instagood  #destinationwedding  #instamakeup  #instago  #weddingphotography  #designer  #mua  #muaindia  #travelingmua  #freelance  #freelancemakeupartist  #weddingseason  #desi  #indian  #makeup  #makeupartist  #makeupartistworldwide  #bride2018  #bridalgoals2018 
Glam Girl 💕✨ $15 NonReFunable deposit appointments are available 
_____________________________________________ ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨ #nolamua  #nolatravelingMua #neworleansmakeupArtist #fullfaces  #Glammedup💫🎨 #EyeBrowFillin #EyeMakeup  #naturalfaces #weddingMakeup #homecomingMakeup #babyshowermakeup #seniorpics #clientphoto #flashapproved #photoshootmakeup #photoshootready #glittereyemakeup #zuluMakeup #MardiGrasMakeup
#bookappointments #dmforinquires #glammedbyDrek💕
Glam Girl 💕✨ $15 NonReFunable deposit appointments are available _____________________________________________ ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨ #nolamua  #nolatravelingMua  #neworleansmakeupArtist  #fullfaces  #Glammedup 💫🎨 #EyeBrowFillin  #EyeMakeup  #naturalfaces  #weddingMakeup  #homecomingMakeup  #babyshowermakeup  #seniorpics  #clientphoto  #flashapproved  #photoshootmakeup  #photoshootready  #glittereyemakeup  #zuluMakeup  #MardiGrasMakeup  #bookappointments  #dmforinquires  #glammedbyDrek 💕
from @bibyalraen13 and @rifkybalweel  wedding
-  Jadikan keluarga kami keluarga yang bahagia dunia dan akhirat ya allah , amin 🙏🏻 👪
suit : @brutusrumahmode 
Dress : @ferrysunarto 
Head piece : @rinaldyyunardi 
Makeup : @bubahalfian 
Hair do : @aleonhair 
Decor : @galenidecoration
from @bibyalraen13 and @rifkybalweel wedding - Jadikan keluarga kami keluarga yang bahagia dunia dan akhirat ya allah , amin 🙏🏻 👪 suit : @brutusrumahmode Dress : @ferrysunarto Head piece : @rinaldyyunardi Makeup : @bubahalfian Hair do : @aleonhair Decor : @galenidecoration
Gorgeous Bee on her wedding day. Could not help myself had to upload another photo 👌🏻@whitecherryinvitations making the morning amazing and the photography sensational! 
@modelrocklashes scene queen for the amazing lashes! Lots of volume and thickness but still looking bride appropriate. 
@limecrimemakeup  liquid lipstick red velvet 👌🏻👌🏻👌🏻 for the bride and bridesmaids check out the previous posts 💋
#queen #bride #wedding #weddingmakeup #weddinginspo #weddinghair #weddingday #weddings #weddinggoals #makeupartist #mua #makeup #glamourreal #shimycatsmua #peachyqueenblog @weddedwonderland  @brides_style @thebridesblog #thebridesblog #weddingmakeupartist #bride #bridalmakeup #bridesmaid #weddedwonderland @weddingsbyyourstruly @weddingforward #weddingsbyyourstruly #weddingforward #brides_style #bridesjournal  #bridesaustralia #hudabeauty #HypnaughtyPower #HypnaughtyMakeup
Gorgeous Bee on her wedding day. Could not help myself had to upload another photo 👌🏻@whitecherryinvitations making the morning amazing and the photography sensational! @modelrocklashes scene queen for the amazing lashes! Lots of volume and thickness but still looking bride appropriate. @limecrimemakeup liquid lipstick red velvet 👌🏻👌🏻👌🏻 for the bride and bridesmaids check out the previous posts 💋 #queen  #bride  #wedding  #weddingmakeup  #weddinginspo  #weddinghair  #weddingday  #weddings  #weddinggoals  #makeupartist  #mua  #makeup  #glamourreal  #shimycatsmua  #peachyqueenblog  @weddedwonderland @brides_style @thebridesblog #thebridesblog  #weddingmakeupartist  #bride  #bridalmakeup  #bridesmaid  #weddedwonderland  @weddingsbyyourstruly @weddingforward #weddingsbyyourstruly  #weddingforward  #brides_style  #bridesjournal  #bridesaustralia  #hudabeauty  #HypnaughtyPower  #HypnaughtyMakeup 
It was the beautiful angel standing next to me in this photo's birthday today!! Love you @claire17r - thanks for being you!!🤗
It was the beautiful angel standing next to me in this photo's birthday today!! Love you @claire17r - thanks for being you!!🤗
Easily my favorite pose before the 'first look'.
Easily my favorite pose before the 'first look'.
SEMANGATKU MENGANDUNGMU
Perut Ibu yang penuh carut-marut ini.... Adalah tanda dari setiap nafasmu yang berhembus,
Setiap kedipan mata besarmu yang bersiap melihat dunia, 
Setiap gerakan bibir kecil yang menguap karena kamu mengantuk dibuai seharian penuh. 
Setiap isapan ibu jari yang sudah bisa kamu lakukan di dalam sana.
Setiap kali kamu cegukkan hingga Ibu merasakannya. 
Bahkan tanda dari setiap mimpi-mimpi indah kamu bersama Ibu yang dulu tiada pernah terpisahkan.
Kini perut Ibu yang carut-marut ini memang tak lagi indah, 
Bahkan ada yang bilang perut Ibu tak cantik lagi. 
Tak mengapa, Ibu rela karena perut ini dulu adalah tempat buaianmu. 
Dan itu adalah relung tempat Ibu memeluk dari dalam, 
Hingga Ibu cukup kuat menggendongmu dengan tangab sendiri.
Makanya, bagaimanapun carut-marutnya perut Ibu ini. 
Ibu memandangnya sebagai sesuatu yang sangat cantik, dan menyimpan sejuta kenangan yang Indah. 
Semoga yg membaca dan like disegerkan mendapatkan momongan. Amin ya allah...
Mau info lebih lanjut segera konsultasikan bersama kami.
" PROGRAM HAMIL "

Punya pertanyaan seputar progam kehamilan? ----------------------------------------
️✔ contact person :
➡ Bbm D9F708E5️➡WA 089675965404 
Bagaimana pendapatmu guys! 😍

Indah nya kebersamaan jika kita saling berbagi kepada orang di sekitar kita agar saling mengetahui 👪👰🙏🙌
SEMANGATKU MENGANDUNGMU Perut Ibu yang penuh carut-marut ini.... Adalah tanda dari setiap nafasmu yang berhembus, Setiap kedipan mata besarmu yang bersiap melihat dunia, Setiap gerakan bibir kecil yang menguap karena kamu mengantuk dibuai seharian penuh. Setiap isapan ibu jari yang sudah bisa kamu lakukan di dalam sana. Setiap kali kamu cegukkan hingga Ibu merasakannya. Bahkan tanda dari setiap mimpi-mimpi indah kamu bersama Ibu yang dulu tiada pernah terpisahkan. Kini perut Ibu yang carut-marut ini memang tak lagi indah, Bahkan ada yang bilang perut Ibu tak cantik lagi. Tak mengapa, Ibu rela karena perut ini dulu adalah tempat buaianmu. Dan itu adalah relung tempat Ibu memeluk dari dalam, Hingga Ibu cukup kuat menggendongmu dengan tangab sendiri. Makanya, bagaimanapun carut-marutnya perut Ibu ini. Ibu memandangnya sebagai sesuatu yang sangat cantik, dan menyimpan sejuta kenangan yang Indah. Semoga yg membaca dan like disegerkan mendapatkan momongan. Amin ya allah... Mau info lebih lanjut segera konsultasikan bersama kami. " PROGRAM HAMIL " Punya pertanyaan seputar progam kehamilan? ---------------------------------------- ️✔ contact person : ➡ Bbm D9F708E5️➡WA 089675965404 Bagaimana pendapatmu guys! 😍 Indah nya kebersamaan jika kita saling berbagi kepada orang di sekitar kita agar saling mengetahui 👪👰🙏🙌
Inspired @bennusorumba
Inspired @bennusorumba
Book your Package hair and Makeup for your big day !  For inquiries, availability, and rates please visit www.makemeupartistrycc.com . Makeup and Hair of the bride 👰🏼 by me !🙋🏼#mua #model #makeup #modeling #dfwmua #dallas mua #dentonmua #dallasmaquillista #dallasquinceanera #dallasmakeupartist #redlips #instamakeup #beatface #beatfacehoney #mixedgirl #photoshoot #fashionmodel #nofilterneeded #nofilter #bookstagram #bookme #chicagomua #weddingmakeup #theknot #theknottexas #bride #herecomesthebride #novia #txbride #naturalmakeup
Book your Package hair and Makeup for your big day ! For inquiries, availability, and rates please visit www.makemeupartistrycc.com . Makeup and Hair of the bride 👰🏼 by me !🙋🏼#mua  #model  #makeup  #modeling  #dfwmua  #dallas  mua #dentonmua  #dallasmaquillista  #dallasquinceanera  #dallasmakeupartist  #redlips  #instamakeup  #beatface  #beatfacehoney  #mixedgirl  #photoshoot  #fashionmodel  #nofilterneeded  #nofilter  #bookstagram  #bookme  #chicagomua  #weddingmakeup  #theknot  #theknottexas  #bride  #herecomesthebride  #novia  #txbride  #naturalmakeup 
My last bride from 2017 😍 @jess_hanneman ❤️ Incred photo by @nisharavji of course, and hair by @inspired.hair ✨
My last bride from 2017 😍 @jess_hanneman ❤️ Incred photo by @nisharavji of course, and hair by @inspired.hair ✨
Benar memang Bahagia itu bisa dengan cara sederhana namun akan selalu ada harga untuk Hal hal terbaik yang kita inginkan terjadi dalam hidup ini dimana Mahal dan murahnya sesuatu itu cuma soal prioritas , jika Kebahagiaan kita prioritasnya adalah kesehatan dan hadirnya anak dan keturunan maka apapun itu akan menjadi layak untuk ditempuh, namun jika hadirnya anak bukan prioritas dan hanya menjadi sekedar INGIN saja maka itu tdk lah menjadi sebuah keharusan .. Tetapkan prioritas hidupmu percayalah Allah senantiasa mendengar kepada mereka yang berdoa dengan khidmat dan dengan usaha yang Tepat .. Promil Bunda layak di tempuh .. Amin Y rab ================================================================================================
Jika ingin berikthiar dan konsultasi lebih lanjut mengenalnya hambatan kehamilan, silahkan hubungi Terapis kami (Family_program) 🍁KONSULTASIKAN SEKARANG🍁
💌👉Bbm: DD33062F
💌👉WA: 082331081489 🌴Like 10 photo terakhir & follow
🌴Tag kerabat atau teman kamu
🌴Nyalakan pemberitahuan untuk mendapatkan informasi seputar kesehatan dan kehamilan.#regrann

Follow: 
@family_program
@family_program
@family_program
@family_program
@family_program
@family_program; 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi 
Indah nya kebersamaan jika kita saling berbagi kepada orang di sekitar kita agar saling mengetahui 👪👰🙏🙌
Benar memang Bahagia itu bisa dengan cara sederhana namun akan selalu ada harga untuk Hal hal terbaik yang kita inginkan terjadi dalam hidup ini dimana Mahal dan murahnya sesuatu itu cuma soal prioritas , jika Kebahagiaan kita prioritasnya adalah kesehatan dan hadirnya anak dan keturunan maka apapun itu akan menjadi layak untuk ditempuh, namun jika hadirnya anak bukan prioritas dan hanya menjadi sekedar INGIN saja maka itu tdk lah menjadi sebuah keharusan .. Tetapkan prioritas hidupmu percayalah Allah senantiasa mendengar kepada mereka yang berdoa dengan khidmat dan dengan usaha yang Tepat .. Promil Bunda layak di tempuh .. Amin Y rab ================================================================================================ Jika ingin berikthiar dan konsultasi lebih lanjut mengenalnya hambatan kehamilan, silahkan hubungi Terapis kami (Family_program) 🍁KONSULTASIKAN SEKARANG🍁 💌👉Bbm: DD33062F 💌👉WA: 082331081489 🌴Like 10 photo terakhir & follow 🌴Tag kerabat atau teman kamu 🌴Nyalakan pemberitahuan untuk mendapatkan informasi seputar kesehatan dan kehamilan.#regrann  Follow: @family_program @family_program @family_program @family_program @family_program @family_program; 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi Indah nya kebersamaan jika kita saling berbagi kepada orang di sekitar kita agar saling mengetahui 👪👰🙏🙌
Skin is IN. 2018 is all about skin ladies! Check out this glam on @theediamondlashawn
Skin is IN. 2018 is all about skin ladies! Check out this glam on @theediamondlashawn
Summer wedding love! Such a fun, beautiful, amazing bride and bridal party. We loved being there! Gorgeous 📷: @capturingwnc ✨Hair by Emily + Kerstin ✨ Makeup by Ali + Erika
Summer wedding love! Such a fun, beautiful, amazing bride and bridal party. We loved being there! Gorgeous 📷: @capturingwnc ✨Hair by Emily + Kerstin ✨ Makeup by Ali + Erika
I’m booking appointments for prom and weddings now! Whether you want super simple and natural or all the glam, I got you. ✨ Message me if you are interested! ❤️ #MUA #makeupartist #makeupideas #prom #wedding #bridal #glam #simple #filmmakeup #weddingmakeup #weddingmua #ellijay #blueridge #jasper #canton #atlanta #atlantamua #northgeorgia #northgeorgiamua #georgiamua
“Ya Allah … 
tiupkanlah malaikat kecil ini kedalam rahimku …”
Bayi kembar 💞💖.
.
Yuk bunda konsultasikan hambatan kehamilan ,kanker , kista dll GRATIS

Chat person 
Wa : +6282139720826 
BBM : DC45E866 #paketweddingdepok#muajkt#paketwedding#muacibubur#muadepok#prelovedmakeup#muabogor#bridalmakeup#weddingmakeup#graduationmakeup#paesagengjogja#hijabwedding#bridestory#selfie#instajkt#paketwedding#naturalmakeup#instagood
I was so excited to receive these photos from Amelia, whose wedding was back in October. @dianakapatosphotography is so talented! I think these photos are just beautiful. I’m sure you guys will agree! 💕 
#rochesternymakeupartist #makeupbycassandrawallace #weddingmakeup #bridalmakeup #weddingphotography #rochesternyphotographer
Makeup untuk Saudari Pengantin

Butuh make up untuk acara pernikahan, wisuda, pesta atau acara resmi lainnya?
WA: 0878-2357-3511 
Line : @prettychrisya
.
.
#makeup #makeupforever #muahits #muahunter #makeupartist #mua  #muabdg #muabandung #muaindonesia #shuemura #rancosmetic #mac #latepost #hairdo #fingerwave #curlyhair  #makeupwisuda #muajakarta #muatangerang #muatangerangselatan #weddingmakeup #weddingmakeupartist #graduationmakeup #bridalmakeup #bridalinternational #hijabmakeup #hijabpengantin #ringlight
Makeup untuk Saudari Pengantin Butuh make up untuk acara pernikahan, wisuda, pesta atau acara resmi lainnya? WA: 0878-2357-3511 Line : @prettychrisya . . #makeup  #makeupforever  #muahits  #muahunter  #makeupartist  #mua  #muabdg  #muabandung  #muaindonesia  #shuemura  #rancosmetic  #mac  #latepost  #hairdo  #fingerwave  #curlyhair  #makeupwisuda  #muajakarta  #muatangerang  #muatangerangselatan  #weddingmakeup  #weddingmakeupartist  #graduationmakeup  #bridalmakeup  #bridalinternational  #hijabmakeup  #hijabpengantin  #ringlight 
One of our favorite projects this winter was working with the talented team at @shop_mybeautifulhome! They allowed us to film their open house and we got to see the inside of a growing company. It’s such a joy to work with local small businesses here in Lancaster. Know of anyone that could benefit from video marketing? We’d be happy to meet with them!
One of our favorite projects this winter was working with the talented team at @shop_mybeautifulhome! They allowed us to film their open house and we got to see the inside of a growing company. It’s such a joy to work with local small businesses here in Lancaster. Know of anyone that could benefit from video marketing? We’d be happy to meet with them!
¡Tenemos una increíble colección de tus tonos favoritos de tendencia en acabado mate! ¡28 tonos para ser exactos! 
Por cada compra que realices acumulas puntos con los que puedes pagar en una siguiente orden 💥. Pagas cuando recibes tu orden. Envío gratuito dentro de la Ciudad para órdenes superiores a Q250.00.
¡Tenemos una increíble colección de tus tonos favoritos de tendencia en acabado mate! ¡28 tonos para ser exactos! Por cada compra que realices acumulas puntos con los que puedes pagar en una siguiente orden 💥. Pagas cuando recibes tu orden. Envío gratuito dentro de la Ciudad para órdenes superiores a Q250.00.
Makeup untuk Saudari Pengantin

Butuh make up untuk acara pernikahan, wisuda, pesta atau acara resmi lainnya?
WA: 0878-2357-3511 
Line : @prettychrisya
.
.
#makeup #makeupforever #muahits #muahunter #makeupartist #mua  #muabdg #muabandung #muaindonesia #shuemura #rancosmetic #mac #latepost #hairdo #fingerwave #curlyhair  #makeupwisuda #muajakarta #muatangerang #muatangerangselatan #weddingmakeup #weddingmakeupartist #graduationmakeup #bridalmakeup #bridalinternational #hijabmakeup #hijabpengantin #ringlight
Makeup untuk Saudari Pengantin Butuh make up untuk acara pernikahan, wisuda, pesta atau acara resmi lainnya? WA: 0878-2357-3511 Line : @prettychrisya . . #makeup  #makeupforever  #muahits  #muahunter  #makeupartist  #mua  #muabdg  #muabandung  #muaindonesia  #shuemura  #rancosmetic  #mac  #latepost  #hairdo  #fingerwave  #curlyhair  #makeupwisuda  #muajakarta  #muatangerang  #muatangerangselatan  #weddingmakeup  #weddingmakeupartist  #graduationmakeup  #bridalmakeup  #bridalinternational  #hijabmakeup  #hijabpengantin  #ringlight 
Glam Girl 💕✨ $15 NonReFunable deposit appointments are available 
_____________________________________________ ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨ #nolamua  #nolatravelingMua #neworleansmakeupArtist #fullfaces  #Glammedup💫🎨 #EyeBrowFillin #EyeMakeup  #naturalfaces #weddingMakeup #homecomingMakeup #babyshowermakeup #seniorpics #clientphoto #flashapproved #photoshootmakeup #photoshootready #glittereyemakeup #zuluMakeup #MardiGrasMakeup
#bookappointments #dmforinquires #glammedbyDrek💕
Glam Girl 💕✨ $15 NonReFunable deposit appointments are available _____________________________________________ ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨ #nolamua  #nolatravelingMua  #neworleansmakeupArtist  #fullfaces  #Glammedup 💫🎨 #EyeBrowFillin  #EyeMakeup  #naturalfaces  #weddingMakeup  #homecomingMakeup  #babyshowermakeup  #seniorpics  #clientphoto  #flashapproved  #photoshootmakeup  #photoshootready  #glittereyemakeup  #zuluMakeup  #MardiGrasMakeup  #bookappointments  #dmforinquires  #glammedbyDrek 💕
My star 🌟 at @salonkrasotka.cz, cosmic girl 😍❤️
My star 🌟 at @salonkrasotka.cz, cosmic girl 😍❤️
Makeup power 💪✨💛
Atreverse a lucir como a cada uno le guste, de eso se trata.
•
#lovemakeup #makeupart #makeup #ugiplachemakeup #makeupstudent #weddingmakeup
The most rewarding part about being a wedding planner? Having some of the most loyal clients who return to your show in less than a year to support you! Officially less than five months before these two beauties tie the knot! #neelishma2018 💕
The most rewarding part about being a wedding planner? Having some of the most loyal clients who return to your show in less than a year to support you! Officially less than five months before these two beauties tie the knot! #neelishma2018  💕
Butuh make up untuk acara pernikahan, wisuda, pesta atau acara resmi lainnya?
WA: 0878-2357-3511 
Line : @prettychrisya 💄 @wilarahmawati
Coach @prettiantychrisya
.
#makeup #makeupforever #muahits #muahunter #makeupartist #mua  #muabdg #muabandung #muaindonesia #shuemura #rancosmetic #mac #latepost #hairdo #fingerwave #curlyhair  #makeupwisuda #muajakarta #muatangerang #muatangerangselatan #weddingmakeup #weddingmakeupartist #graduationmakeup #bridalmakeup #bridalinternational #hijabmakeup #hijabpengantin #ringlight
Butuh make up untuk acara pernikahan, wisuda, pesta atau acara resmi lainnya? WA: 0878-2357-3511 Line : @prettychrisya 💄 @wilarahmawati Coach @prettiantychrisya . #makeup  #makeupforever  #muahits  #muahunter  #makeupartist  #mua  #muabdg  #muabandung  #muaindonesia  #shuemura  #rancosmetic  #mac  #latepost  #hairdo  #fingerwave  #curlyhair  #makeupwisuda  #muajakarta  #muatangerang  #muatangerangselatan  #weddingmakeup  #weddingmakeupartist  #graduationmakeup  #bridalmakeup  #bridalinternational  #hijabmakeup  #hijabpengantin  #ringlight 
Glam Girl 💕✨ $15 NonReFunable deposit appointments are available 
_____________________________________________ ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨ #nolamua  #nolatravelingMua #neworleansmakeupArtist #fullfaces  #Glammedup💫🎨 #EyeBrowFillin #EyeMakeup  #naturalfaces #weddingMakeup #homecomingMakeup #babyshowermakeup #seniorpics #clientphoto #flashapproved #photoshootmakeup #photoshootready #glittereyemakeup #zuluMakeup #MardiGrasMakeup
#bookappointments #dmforinquires #glammedbyDrek💕
Glam Girl 💕✨ $15 NonReFunable deposit appointments are available _____________________________________________ ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨ #nolamua  #nolatravelingMua  #neworleansmakeupArtist  #fullfaces  #Glammedup 💫🎨 #EyeBrowFillin  #EyeMakeup  #naturalfaces  #weddingMakeup  #homecomingMakeup  #babyshowermakeup  #seniorpics  #clientphoto  #flashapproved  #photoshootmakeup  #photoshootready  #glittereyemakeup  #zuluMakeup  #MardiGrasMakeup  #bookappointments  #dmforinquires  #glammedbyDrek 💕
#WCW WEDDING CRUSH WEDNESDAY 
Bridal glam should NEVER be a last minute priority....
Flowers die, linens soil, but how you look on your wedding day will last FOREVER. Book @beautekimistry today for your wedding day beaute needs.
#WCW  WEDDING CRUSH WEDNESDAY Bridal glam should NEVER be a last minute priority.... Flowers die, linens soil, but how you look on your wedding day will last FOREVER. Book @beautekimistry today for your wedding day beaute needs.
“Yaa Allah, maafkan saya dan suami/istri. Beri kami yaa Allah, keturunan seperti mereka yang lebih dulu mempunyai keturunan. Bila kami ada kesalahan hingga doa terhalang, mohon dimaafkan, dan kabulkan doa kami yaa Allah. Kami janji akan memperbaiki dan menambah segala ibadah wajib dan sunnah-sunnah kami. Akan memperbanyak dan membesarkan sedekah kami. Engkau teramat mampu dan kuasa membuat kami mempunyai keturunan, tidak ada halangan sama sekali.” Yuk Bunda amin kan like dan share doa ini bunda. agar bunda yang belum dberikan keturunan segera dberikan keturunan yang soleh/solehah. AAMIIN ==================================================== KONSULTASI GRATIS: 
Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!! . 
Jangan lupa Like dan Tag teman atau saudara terdekat kalian untuk mengikuti kami 🙏💙💛
Feminineaffair to be feat 
Indah nya kebersamaan jika kita saling berbagi kepada orang di sekitar kita agar saling mengetahui 👪👰🙏🙌 Mari cari tau rahasia cepat hamil 😍😍 ~Hubungi Kami 👇👇👇 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Follow:
@rumah_ibu_hamil55
@rumah_ibu_hamil55
@rumah_ibu_hamil55
️✔ contact person : ️
📲 BBM : DB5BC5BD
📲WA: 085806461433
“Yaa Allah, maafkan saya dan suami/istri. Beri kami yaa Allah, keturunan seperti mereka yang lebih dulu mempunyai keturunan. Bila kami ada kesalahan hingga doa terhalang, mohon dimaafkan, dan kabulkan doa kami yaa Allah. Kami janji akan memperbaiki dan menambah segala ibadah wajib dan sunnah-sunnah kami. Akan memperbanyak dan membesarkan sedekah kami. Engkau teramat mampu dan kuasa membuat kami mempunyai keturunan, tidak ada halangan sama sekali.” Yuk Bunda amin kan like dan share doa ini bunda. agar bunda yang belum dberikan keturunan segera dberikan keturunan yang soleh/solehah. AAMIIN ==================================================== KONSULTASI GRATIS: Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!! . Jangan lupa Like dan Tag teman atau saudara terdekat kalian untuk mengikuti kami 🙏💙💛 Feminineaffair to be feat Indah nya kebersamaan jika kita saling berbagi kepada orang di sekitar kita agar saling mengetahui 👪👰🙏🙌 Mari cari tau rahasia cepat hamil 😍😍 ~Hubungi Kami 👇👇👇 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Follow: @rumah_ibu_hamil55 @rumah_ibu_hamil55 @rumah_ibu_hamil55 ️✔ contact person : ️ 📲 BBM : DB5BC5BD 📲WA: 085806461433
Mirror, mirror, on the wall
Who is the fairest of them all?
Mirror, mirror, on the wall Who is the fairest of them all?
💥💥💥
💥💥💥
Impian setiap wanita setelah menikah adalah segera memiliki momongan, Mau tau rahasia cepat hamil.? Atau mempunyai keluhan
KISTA
MIOM
SIKLUS HAID TIDAK LANCAR
TUBA FALOPI
OBESITAS / KEGEMUKAN
KEKURUSAN
KELAINAN MULUT RAHIM
KELAINAN RAHIM
INVEKSI VAGINA (keputihan)
KURET BERULANG-ULANG
PCOS /PCO
ENDOMETRIOSIS
VARIKOKEL
TORCH (virus/bakteri),DLL
Yuk cek contac. Kami

Konsultasi gratis👇
👉Pin BB: D292B1BB 👉Wa: 085730464711
Impian setiap wanita setelah menikah adalah segera memiliki momongan, Mau tau rahasia cepat hamil.? Atau mempunyai keluhan KISTA MIOM SIKLUS HAID TIDAK LANCAR TUBA FALOPI OBESITAS / KEGEMUKAN KEKURUSAN KELAINAN MULUT RAHIM KELAINAN RAHIM INVEKSI VAGINA (keputihan) KURET BERULANG-ULANG PCOS /PCO ENDOMETRIOSIS VARIKOKEL TORCH (virus/bakteri),DLL Yuk cek contac. Kami Konsultasi gratis👇 👉Pin BB: D292B1BB 👉Wa: 085730464711
ZOOM 👊🏾💕
Lashes @thelashpuppy
ZOOM 👊🏾💕 Lashes @thelashpuppy
5th Annual @blackbride1998 Bridal Show
Model: @sosomodels
Hair: @mahoganyhair.co 
MUA: @bforbeaute.co 
Dress: @elitepourlavie 
Stylist: @iconstylist
Jewelry: @misayohouse
#sosomodels #modeling #model #photographer #photography #naturalhair #weddinghair #hairstylist  #mua #weddingmakeup #nigerian #weddingdress #melanin #blackbride #beauty #beautiful #love #fashion #style #bridalfashion #atlmodels #atlantamodels #smile #blessed #blackbridebridalshow #blackbride1998 #bbbridalshow #atlantaweddings #bts #ringlight
5th Annual @blackbride1998 Bridal Show Model: @sosomodels Hair: @mahoganyhair.co MUA: @bforbeaute.co Dress: @elitepourlavie Stylist: @iconstylist Jewelry: @misayohouse #sosomodels  #modeling  #model  #photographer  #photography  #naturalhair  #weddinghair  #hairstylist  #mua  #weddingmakeup  #nigerian  #weddingdress  #melanin  #blackbride  #beauty  #beautiful  #love  #fashion  #style  #bridalfashion  #atlmodels  #atlantamodels  #smile  #blessed  #blackbridebridalshow  #blackbride1998  #bbbridalshow  #atlantaweddings  #bts  #ringlight 
Keputihan adalah penyakit berbahaya yg sering di anggap sepele oleh kaum wanita.? 😱
. . . 
Jangan lupa Like 👍 Comen dan tag temen kalian ya guys ❕❕❕
. . . 
Follow akun kami untuk mendapatkan info medis, bayi lucu, dan info seputar kesehatan lainnya 👌
@pomil_bunda_holistic15
@pomil_bunda_holistic15
@pomil_bunda_holistic15
Keputihan adalah penyakit berbahaya yg sering di anggap sepele oleh kaum wanita.? 😱 . . . Jangan lupa Like 👍 Comen dan tag temen kalian ya guys ❕❕❕ . . . Follow akun kami untuk mendapatkan info medis, bayi lucu, dan info seputar kesehatan lainnya 👌 @pomil_bunda_holistic15 @pomil_bunda_holistic15 @pomil_bunda_holistic15
Akad mbak @tikanadzi 😘😘
.
.
.
Mua hijab @amrysophiamakeup 
Make up mom @etta_mua 
Henna @lady_mehndi 
Softlense @lashblink.studio .
.
#muajogja #makeupartistjogja #weddingmakeup #amrysophia #amrydiansophiamakeup #makeupjogja #bridestory #inspirasipengantinmuslim #weddinghijab #weddingku #modernwedding #jogjawedding #weddinghijab #weddingjogja #weddingsunda #sigersunda
Our beautiful Cinderella @jessleider absolutely stunning bridal perfection ! 📸 by @gabellistudio 
@pleasantdalechateau
Our beautiful Cinderella @jessleider absolutely stunning bridal perfection ! 📸 by @gabellistudio @pleasantdalechateau
When the talented @luminous.bysteph beats your face and gives you that natural glow ✨💄👄
When the talented @luminous.bysteph beats your face and gives you that natural glow ✨💄👄