an online Instagram web viewer

#wetanddry medias

Photos

KISS BEAUTY TRUE MATCH POWDER 😍😍
BUY IT NOW AT RS 250 Only
SHIPPING FREE 🚚🚚🚚
DONT ASK FOR COD ❌❌❌
DM ME FOR ORDERS 🛍🛍🛍🛍 #kissbeauty #blendable #powder #compact #wetanddry #skin #glowingskin  #noharmforskin #durable #longlasting #compact #makeupaddiction #makeuplover #beingshopperfreak #beingshopperhorlic #beingcrazyformakeup #makeupfeed #paylessgetmore #paytm #netbanking #accepted #dmmeforqueries
Táto vyskladaná paletka Urban Style od @kosmetikaestyle je úžasná, o pigmentácii a výdrži ani nehovorím, perfekt! 💛👌 a tie farby 😍😍💄 #estyle #kosmetikaestyle #urbanstyle #eyeshadowpalette #colors #shimmer #wetanddry #awesome #makeupartist #domiestyle 💋
Linda noche 💗🌙 vean la beauty blender mojada y seca !! Disponible en Valen Makeup #beautyblender #negras #rosas #sephora #wetanddry #valenmakeup #makeup #sponge #makeuplover #mua
Today’s entry into #seaglassderby : a pretty blue (scroll through to vid finding it for size ). I don’t ever find pieces that large on this particular beach (or jewelry worthy) so it’s my pick of the day. #seaglass #blue #blueseaglass #wetanddry
Today’s entry into #seaglassderby  : a pretty blue (scroll through to vid finding it for size ). I don’t ever find pieces that large on this particular beach (or jewelry worthy) so it’s my pick of the day. #seaglass  #blue  #blueseaglass  #wetanddry 
#new #seperated #partitionbag #wetanddry #travel #travelling #bag #dufflebag #beach #beachbag #gymbag #menandwomen #unisex #shoppingfreak #shopaholic #shopoholic 
Seperate Wet & Dry Partition Printed Travel Tote Bag

Features:
* Waterproof
* 2 seperate zippered compartments for wet & dry
* Seperate zippered shoe compartment beneath the bag
* 1 small pocket
* Available in 6 colours & prints
* Material - water repellent oxford

For further orders, enquiries & price plz DM or whatsapp on +91 9833322518
#new  #seperated  #partitionbag  #wetanddry  #travel  #travelling  #bag  #dufflebag  #beach  #beachbag  #gymbag  #menandwomen  #unisex  #shoppingfreak  #shopaholic  #shopoholic  Seperate Wet & Dry Partition Printed Travel Tote Bag Features: * Waterproof * 2 seperate zippered compartments for wet & dry * Seperate zippered shoe compartment beneath the bag * 1 small pocket * Available in 6 colours & prints * Material - water repellent oxford For further orders, enquiries & price plz DM or whatsapp on +91 9833322518
#new #seperated #partitionbag #wetanddry #travel #travelling #bag #dufflebag #beach #beachbag #gymbag #menandwomen #unisex #shoppingfreak #shopaholic #shopoholic 
Seperate Wet & Dry Partition Travel Bag

Features:
* Waterproof
* 2 seperate zippered compartments for wet & dry
* Seperate zippered shoe compartment beneath the bag
* 1 small zip pocket in dry area compartment
* Available in 4 colour combinations
* Material - water repellent oxford

For further orders, enquiries & price plz DM or whatsapp on +91 9833322518
#new  #seperated  #partitionbag  #wetanddry  #travel  #travelling  #bag  #dufflebag  #beach  #beachbag  #gymbag  #menandwomen  #unisex  #shoppingfreak  #shopaholic  #shopoholic  Seperate Wet & Dry Partition Travel Bag Features: * Waterproof * 2 seperate zippered compartments for wet & dry * Seperate zippered shoe compartment beneath the bag * 1 small zip pocket in dry area compartment * Available in 4 colour combinations * Material - water repellent oxford For further orders, enquiries & price plz DM or whatsapp on +91 9833322518
Start your day with Wet and Dry Compact Powder! Which one suits your skin best?

#Flormar
#FlormarID
#ColorforEveryYou 
#compactpowder
#wetanddry
#WetAndDryCompactPowder
#MakeUp 
#makeupaddict 
#BeautyJunkie
Braun Series 3 310s Wet&Dry, voděodolný až do hloubky 5 metrů. Vyzkoušejte holení bez kompromisů - klidně ve sprše, s pěnou nebo gelem. #Braun #Series3 #wetanddry #foam #gel #310s #braunbeauty #perfectlook #perfect #shaving #shaver #vousy #holeni #menstyle #czechman #style
This is my entry today in the #seaglassderby: a nice green heart 2.5 cmx4cm. Now I know green is seen as ‘too common’ by most people but not to me. I absolutely love it. Not only is it my favourite colour in general but come on! Look around at all the different shades of it in nature and it’s a pretty impressive colour. This one I liked as a contrast in wet and dry. So frosty and opaque and yet so shiny and clear existing at the same time within one thing. Sea glass really is beautiful that way.  #seaglass #seaglassheart #wetanddry #green #ilovegreen #greenseaglass
This is my entry today in the #seaglassderby : a nice green heart 2.5 cmx4cm. Now I know green is seen as ‘too common’ by most people but not to me. I absolutely love it. Not only is it my favourite colour in general but come on! Look around at all the different shades of it in nature and it’s a pretty impressive colour. This one I liked as a contrast in wet and dry. So frosty and opaque and yet so shiny and clear existing at the same time within one thing. Sea glass really is beautiful that way. #seaglass  #seaglassheart  #wetanddry  #green  #ilovegreen  #greenseaglass 
Oxidised copper on sandpaper after sanding yesterday #reaction #wetanddry #sandpaper #copper #metal #finishing #fabrication
Our customer favourites! The Phoenix one piece and Flowerbomb tankini from @aquabluswim.
Both with extra bust support and tummy control. We are so sure that you will looks gorgeous in them! 😎
.
Watch the video Aqua Blu collection featured in Fashion Week Australia 2017 in our FB 👉🏻 Ocean Paradise Singapore
.
#aquablu #onepiece #tankini #activeswimwear #fashionable #womanswimwear #activewoman #active #lifestyle #wetanddry #crossover #phoenix #flowerbomb #bustsupport #tummycontrol #gorgeous #boldbeauty #turnuptheheat #quickdry #lightweight #beachfashion
Our customer favourites! The Phoenix one piece and Flowerbomb tankini from @aquabluswim. Both with extra bust support and tummy control. We are so sure that you will looks gorgeous in them! 😎 . Watch the video Aqua Blu collection featured in Fashion Week Australia 2017 in our FB 👉🏻 Ocean Paradise Singapore . #aquablu  #onepiece  #tankini  #activeswimwear  #fashionable  #womanswimwear  #activewoman  #active  #lifestyle  #wetanddry  #crossover  #phoenix  #flowerbomb  #bustsupport  #tummycontrol  #gorgeous  #boldbeauty  #turnuptheheat  #quickdry  #lightweight  #beachfashion 
Les produits de maquillage Pupa sont en réduction jusqu'à mercredi. #pupamilano #wetanddry #eyeshadow #eyebrowsonfleek #makeupfreak #ombreapaupieres #purple #mauve
The start of something pretty dam cool. Watch out for this R1. Long way to go but gonna be badass #yamaha #r1 #yamahar1 #yzf #yzfr1 #bigbang #custom #custombike #paint #sanding #wetanddry #long #job #motorcycle #motorbike #ride #fastbikes #loudpipes #blackmarketdipping @blackmarketdipping
71/100 another tall London  town house- they are so pretty 😊

It's Fridayyyyyy! Woo hoo- got any fun weekend plans? Or anything happening in London that you think I should see?

#100daysproject #100dayscollective #the100dayproject #100daysofdrawing #100daysofbuildings #100 #drawingbuildings #painting #inktober #inktober2017 #mixedmedia #wetanddry #pencil #inkwash #texture #brickwork #illustration #illustrationart #freelance #sketchbook #artistsoninstagram #drawingoftheday #painteveryday #artoftheday #fridaythe13th
71/100 another tall London town house- they are so pretty 😊 It's Fridayyyyyy! Woo hoo- got any fun weekend plans? Or anything happening in London that you think I should see? #100daysproject  #100dayscollective  #the100dayproject  #100daysofdrawing  #100daysofbuildings  #100  #drawingbuildings  #painting  #inktober  #inktober2017  #mixedmedia  #wetanddry  #pencil  #inkwash  #texture  #brickwork  #illustration  #illustrationart  #freelance  #sketchbook  #artistsoninstagram  #drawingoftheday  #painteveryday  #artoftheday  #fridaythe13th 
@thewetbrush in Unicorn tones 🦄. There are no words. We’ll just keep staring at our reflection while brushing our hair, thanks. #dinglehopper #jnd #wetbrush #detangle #wetanddry  #greatforextensions #allhairtypes #scbeautyguru #scbellevue #scwa #saloncentric #salonsupply #ittakesapro #prosonlyplease #unicorn #necessities
If you’re looking for a sporty yet glamorous active swimwear to let you stand out among the crowd, look to no other than @aquabluswim. 
Turning up the heat with these newest collection! 
You can now shop for your Swim-to-Gym or Beach-to-Bar look at our store! 🏃🏼‍♀️
.
Follow our FB 👉🏻 Ocean Paradise Singapore
.
#aquablu #activeswimwear #activelifestyle #activewoman #swimtogym #beachtobar #watertoland #sporty #glamorous #boldbeauty #intotheblu #turnuptheheat #wetanddry #crossover #vibrant #trendy #versatile #quickdry #uvprotection #yoga #aquaaerobics #sup
If you’re looking for a sporty yet glamorous active swimwear to let you stand out among the crowd, look to no other than @aquabluswim. Turning up the heat with these newest collection! You can now shop for your Swim-to-Gym or Beach-to-Bar look at our store! 🏃🏼‍♀️ . Follow our FB 👉🏻 Ocean Paradise Singapore . #aquablu  #activeswimwear  #activelifestyle  #activewoman  #swimtogym  #beachtobar  #watertoland  #sporty  #glamorous  #boldbeauty  #intotheblu  #turnuptheheat  #wetanddry  #crossover  #vibrant  #trendy  #versatile  #quickdry  #uvprotection  #yoga  #aquaaerobics  #sup 
@karcher_uk WD2 is a multi purpose vacuum cleaner with high suction power yet low energy use.

This wet and dry vacuum has multiple attachments and extensions so is great for all hard to reach areas!

Show this post in store to receive a 20% discount, making this only £55.99

#karcher #wetanddry #discount #detailersfuel #autodetailing #autoperfectionist #autoperfection #carcleaningproducts #carcleaning #detailing #detailersofinstagram #cars #carscene
Perfeito para quem não tem tempo a perder: Wet&Dry, ideal para usar no duche. ;)⠀
#RowentaPortugal #Rowenta #RowentaForMen #technology #tech #style #fashion #beauty #mencare #body #WetAndDry #men #inspiration
Thank goodness for @hurttacollection but next time can I use your hood too? 
#timeline #wetanddry #thingsforarainyday #hurrtacollection #haltilead #hunterboots
[ TESTIMONI ] Feedback positive dari pengguna Velvet Dual Foundation. 
Nak guna kering boleh, basah pun boleh 😉. ANTI PENUAAN. 
WhatsApp : 012-6405474 / 017-2244880

#VelvetDualFoundation
#TwoWayCake
#WetAndDry
#MesraWudhu
#MesraSolat
#CompactPowder
#MakeUpRingkas
#AntiPenuaan
#Spf
[ TESTIMONI ] Feedback positive dari pengguna Velvet Dual Foundation. 
Nak guna kering boleh, basah pun boleh 😉. ANTI PENUAAN. 
WhatsApp : 012-6405474 / 017-2244880

#VelvetDualFoundation
#TwoWayCake
#WetAndDry
#MesraWudhu
#MesraSolat
#CompactPowder
#MakeUpRingkas
#AntiPenuaan
#Spf
[ TESTIMONI ] Feedback positive dari pengguna Velvet Dual Foundation. 
Nak kulit gebu mcm sis hana?

ANTI PENUAAN. 
WhatsApp : 012-6405474 / 017-2244880

#VelvetDualFoundation
#TwoWayCake
#WetAndDry
#MesraWudhu
#MesraSolat
#CompactPowder
#MakeUpRingkas
#AntiPenuaan
#Spf
[ TESTIMONI ] Feedback positive dari pengguna Velvet Dual Foundation. 
Tak bercapuk tu...full coverage 😘

ANTI PENUAAN. 
WhatsApp : 012-6405474 / 017-2244880

#VelvetDualFoundation
#TwoWayCake
#WetAndDry
#MesraWudhu
#MesraSolat
#CompactPowder
#MakeUpRingkas
#AntiPenuaan
#Spf
[ TESTIMONI ] Feedback positive dari pengguna Velvet Dual Foundation. 
Mudah dan ringkas 😉

ANTI PENUAAN. 
WhatsApp : 012-6405474 / 017-2244880

#VelvetDualFoundation
#TwoWayCake
#WetAndDry
#MesraWudhu
#MesraSolat
#CompactPowder
#MakeUpRingkas
#AntiPenuaan
#Spf
[ TESTIMONI ] Feedback positive dari pengguna Velvet Dual Foundation. 
emida lover 😘😘😘 ANTI PENUAAN. 
WhatsApp : 012-6405474 / 017-2244880

#VelvetDualFoundation
#TwoWayCake
#WetAndDry
#MesraWudhu
#MesraSolat
#CompactPowder
#MakeUpRingkas
#AntiPenuaan
#Spf
BEDAK GEBU NO 1 TEXSTURE SELEMBUT BALDU . 
Bedak padat dwi cara dengan span khas yang lembut memberikan kemasan sehalus baldu . 
Ia boleh menghapuskan garis-garis halus dan kedutan menjadikan kulit sempurna halus dengan kandungan bahan yang sangat berkualiti tinggi seperti Organic Marula Oil, Vitamin E, Argan Oil dan Witch Hazel Mulberry . 
Boleh gunakan 2 cara dengan basahkan span untuk full covxerage ataupun span kering untuk kesan lebih ringan dan natural .

Berminat ? 
Click link di bawah untuk order 
http://www.wasap.my/60126405474

#VelvetDualFoundation
#TwoWayCake
#BedakGebu
#WetAndDry
#MesraWudhu
#MesraSolat
#CompactPowder
#MakeUpRingkas
#AntiPenuaan
#Spf
BEDAK GEBU NO 1 TEXSTURE SELEMBUT BALDU . Bedak padat dwi cara dengan span khas yang lembut memberikan kemasan sehalus baldu . Ia boleh menghapuskan garis-garis halus dan kedutan menjadikan kulit sempurna halus dengan kandungan bahan yang sangat berkualiti tinggi seperti Organic Marula Oil, Vitamin E, Argan Oil dan Witch Hazel Mulberry . Boleh gunakan 2 cara dengan basahkan span untuk full covxerage ataupun span kering untuk kesan lebih ringan dan natural . Berminat ? Click link di bawah untuk order http://www.wasap.my/60126405474 #VelvetDualFoundation  #TwoWayCake  #BedakGebu  #WetAndDry  #MesraWudhu  #MesraSolat  #CompactPowder  #MakeUpRingkas  #AntiPenuaan  #Spf 
Velvet Dual Foundation nie bukan sekadar bedak compact biasa je tau... Tapi dwifungsi, kalau kita guna tanpa basahkan span fungsi nya boleh jadi seperti bedak biasa, tapi bila kita basahkan span fungsi nya boleh jadi seperti foundation . 
Haa pilih je nak guna salah satu cara. So kat situ dah jimat tak perlu lagi beli bedak dan foundation berasingan. Dalam 1 bekas #Vdf nie dah di gabungkan 2 item . 
Best kan ? 
Mana nak cari bedak compact yang dah digabungkan 2 item nie. Harga pon mampu milik dan kualiti tinggi. 
So apa lagi cepat dapatkan! 
Click jurr link bawah nih untuk order fast respon 🙂 
http://www.wasap.my/60126405474

#VelvetDualFoundation
#TwoWayCake
#WetAndDry
#MesraWudhu
#MesraSolat
#CompactPowder
#MakeUpRingkas
#AntiPenuaan
#Spf
Velvet Dual Foundation nie bukan sekadar bedak compact biasa je tau... Tapi dwifungsi, kalau kita guna tanpa basahkan span fungsi nya boleh jadi seperti bedak biasa, tapi bila kita basahkan span fungsi nya boleh jadi seperti foundation . Haa pilih je nak guna salah satu cara. So kat situ dah jimat tak perlu lagi beli bedak dan foundation berasingan. Dalam 1 bekas #Vdf  nie dah di gabungkan 2 item . Best kan ? Mana nak cari bedak compact yang dah digabungkan 2 item nie. Harga pon mampu milik dan kualiti tinggi. So apa lagi cepat dapatkan! Click jurr link bawah nih untuk order fast respon 🙂 http://www.wasap.my/60126405474 #VelvetDualFoundation  #TwoWayCake  #WetAndDry  #MesraWudhu  #MesraSolat  #CompactPowder  #MakeUpRingkas  #AntiPenuaan  #Spf 
Velvet Dual Foundation nie bukan sekadar bedak compact biasa je tau... Tapi dwifungsi, kalau kita guna tanpa basahkan span fungsi nya boleh jadi seperti bedak biasa, tapi bila kita basahkan span fungsi nya boleh jadi seperti foundation . 
Haa pilih je nak guna salah satu cara. So kat situ dah jimat tak perlu lagi beli bedak dan foundation berasingan. Dalam 1 bekas #Vdf nie dah di gabungkan 2 item . 
Best kan ? 
Mana nak cari bedak compact yang dah digabungkan 2 item nie. Harga pon mampu milik dan kualiti tinggi. 
So apa lagi cepat dapatkan! 
Click jurr link bawah nih untuk order fast respon 🙂 
http://www.wasap.my/60126405474

#VelvetDualFoundation
#TwoWayCake
#WetAndDry
#MesraWudhu
#MesraSolat
#CompactPowder
#MakeUpRingkas
#AntiPenuaan
#Spf
Velvet Dual Foundation nie bukan sekadar bedak compact biasa je tau... Tapi dwifungsi, kalau kita guna tanpa basahkan span fungsi nya boleh jadi seperti bedak biasa, tapi bila kita basahkan span fungsi nya boleh jadi seperti foundation . Haa pilih je nak guna salah satu cara. So kat situ dah jimat tak perlu lagi beli bedak dan foundation berasingan. Dalam 1 bekas #Vdf  nie dah di gabungkan 2 item . Best kan ? Mana nak cari bedak compact yang dah digabungkan 2 item nie. Harga pon mampu milik dan kualiti tinggi. So apa lagi cepat dapatkan! Click jurr link bawah nih untuk order fast respon 🙂 http://www.wasap.my/60126405474 #VelvetDualFoundation  #TwoWayCake  #WetAndDry  #MesraWudhu  #MesraSolat  #CompactPowder  #MakeUpRingkas  #AntiPenuaan  #Spf 
[Testimoni] feedback positif dari pengguna #VELVETDUALFOUNDATION...
( 2 Way Compact Powder To Foundation) .
.
.

Kelebihan Velvet Dual Foundation :- 💕boleh dijadikan alas bedak atau bedak biasa
💕mempunyai UV Protection untuk melindungi wajah daripada sinar matahari
💕sangat aktif menyerap minyak seperti bedak tabur
💕sangat mudah diaplikasikan pada kulit wajah
💕teksturnya halus, ringan, tidak melekat atau melekit
💕kesannya cantik tanpa cela pada wajah
💕tahan lama dan tidak bercapuk tanpa mengira cuaca
💕Cepat meresap sekata ke dalam kulit .
.
.

Lebih mudah dan ringkas untuk di gunakan . Dap-dap kan je dah gebu , cantik , peloles gitu . .
.
.

Bedak setanding kualiti oversea 
pastinya harga mampu milik . .
.
.

Whatsapp : 018-3264 283

#BedakGebu 
#emidatestimoni
#PowderToFoundation #WetAndDry #emidaLovers
#rawatkulit
#rawatjerawat
#soleksambilrawat
#sayajual
#agentemida
#agentmelaka
#bazarpaknil
#bazarpaknilmurah
#shoppingonline
[Testimoni] feedback positif dari pengguna #VELVETDUALFOUNDATION ... ( 2 Way Compact Powder To Foundation) . . . Kelebihan Velvet Dual Foundation :- 💕boleh dijadikan alas bedak atau bedak biasa 💕mempunyai UV Protection untuk melindungi wajah daripada sinar matahari 💕sangat aktif menyerap minyak seperti bedak tabur 💕sangat mudah diaplikasikan pada kulit wajah 💕teksturnya halus, ringan, tidak melekat atau melekit 💕kesannya cantik tanpa cela pada wajah 💕tahan lama dan tidak bercapuk tanpa mengira cuaca 💕Cepat meresap sekata ke dalam kulit . . . Lebih mudah dan ringkas untuk di gunakan . Dap-dap kan je dah gebu , cantik , peloles gitu . . . . Bedak setanding kualiti oversea pastinya harga mampu milik . . . . Whatsapp : 018-3264 283 #BedakGebu  #emidatestimoni  #PowderToFoundation  #WetAndDry  #emidaLovers  #rawatkulit  #rawatjerawat  #soleksambilrawat  #sayajual  #agentemida  #agentmelaka  #bazarpaknil  #bazarpaknilmurah  #shoppingonline 
[Testimoni] feedback positif dari pengguna #VELVETDUALFOUNDATION...
( 2 Way Compact Powder To Foundation) .
.
.

Kelebihan Velvet Dual Foundation :- 💕boleh dijadikan alas bedak atau bedak biasa
💕mempunyai UV Protection untuk melindungi wajah daripada sinar matahari
💕sangat aktif menyerap minyak seperti bedak tabur
💕sangat mudah diaplikasikan pada kulit wajah
💕teksturnya halus, ringan, tidak melekat atau melekit
💕kesannya cantik tanpa cela pada wajah
💕tahan lama dan tidak bercapuk tanpa mengira cuaca
💕Cepat meresap sekata ke dalam kulit .
.
.

Lebih mudah dan ringkas untuk di gunakan . Dap-dap kan je dah gebu , cantik , peloles gitu . .
.
.

Bedak setanding kualiti oversea 
pastinya harga mampu milik . .
.
.

Whatsapp : 018-3264 283

#BedakGebu 
#emidatestimoni
#PowderToFoundation #WetAndDry #emidaLovers
#rawatkulit
#rawatjerawat
#soleksambilrawat
#sayajual
#agentemida
#agentmelaka
#bazarpaknil
#bazarpaknilmurah
#shoppingonline
[Testimoni] feedback positif dari pengguna #VELVETDUALFOUNDATION ... ( 2 Way Compact Powder To Foundation) . . . Kelebihan Velvet Dual Foundation :- 💕boleh dijadikan alas bedak atau bedak biasa 💕mempunyai UV Protection untuk melindungi wajah daripada sinar matahari 💕sangat aktif menyerap minyak seperti bedak tabur 💕sangat mudah diaplikasikan pada kulit wajah 💕teksturnya halus, ringan, tidak melekat atau melekit 💕kesannya cantik tanpa cela pada wajah 💕tahan lama dan tidak bercapuk tanpa mengira cuaca 💕Cepat meresap sekata ke dalam kulit . . . Lebih mudah dan ringkas untuk di gunakan . Dap-dap kan je dah gebu , cantik , peloles gitu . . . . Bedak setanding kualiti oversea pastinya harga mampu milik . . . . Whatsapp : 018-3264 283 #BedakGebu  #emidatestimoni  #PowderToFoundation  #WetAndDry  #emidaLovers  #rawatkulit  #rawatjerawat  #soleksambilrawat  #sayajual  #agentemida  #agentmelaka  #bazarpaknil  #bazarpaknilmurah  #shoppingonline 
[Testimoni] feedback positif dari pengguna #VELVETDUALFOUNDATION...
( 2 Way Compact Powder To Foundation) .
.
.

Kelebihan Velvet Dual Foundation :- 💕boleh dijadikan alas bedak atau bedak biasa
💕mempunyai UV Protection untuk melindungi wajah daripada sinar matahari
💕sangat aktif menyerap minyak seperti bedak tabur
💕sangat mudah diaplikasikan pada kulit wajah
💕teksturnya halus, ringan, tidak melekat atau melekit
💕kesannya cantik tanpa cela pada wajah
💕tahan lama dan tidak bercapuk tanpa mengira cuaca
💕Cepat meresap sekata ke dalam kulit .
.
.

Lebih mudah dan ringkas untuk di gunakan . Dap-dap kan je dah gebu , cantik , peloles gitu . .
.
.

Bedak setanding kualiti oversea 
pastinya harga mampu milik . .
.
.

Whatsapp : 018-3264 283

#BedakGebu 
#emidatestimoni
#PowderToFoundation #WetAndDry #emidaLovers
#rawatkulit
#rawatjerawat
#soleksambilrawat
#sayajual
#agentemida
#agentmelaka
#bazarpaknil
#bazarpaknilmurah
#shoppingonline
[Testimoni] feedback positif dari pengguna #VELVETDUALFOUNDATION ... ( 2 Way Compact Powder To Foundation) . . . Kelebihan Velvet Dual Foundation :- 💕boleh dijadikan alas bedak atau bedak biasa 💕mempunyai UV Protection untuk melindungi wajah daripada sinar matahari 💕sangat aktif menyerap minyak seperti bedak tabur 💕sangat mudah diaplikasikan pada kulit wajah 💕teksturnya halus, ringan, tidak melekat atau melekit 💕kesannya cantik tanpa cela pada wajah 💕tahan lama dan tidak bercapuk tanpa mengira cuaca 💕Cepat meresap sekata ke dalam kulit . . . Lebih mudah dan ringkas untuk di gunakan . Dap-dap kan je dah gebu , cantik , peloles gitu . . . . Bedak setanding kualiti oversea pastinya harga mampu milik . . . . Whatsapp : 018-3264 283 #BedakGebu  #emidatestimoni  #PowderToFoundation  #WetAndDry  #emidaLovers  #rawatkulit  #rawatjerawat  #soleksambilrawat  #sayajual  #agentemida  #agentmelaka  #bazarpaknil  #bazarpaknilmurah  #shoppingonline 
[Testimoni] feedback positif dari pengguna #VELVETDUALFOUNDATION...
( 2 Way Compact Powder To Foundation) .
.
.

Kelebihan Velvet Dual Foundation :- 💕boleh dijadikan alas bedak atau bedak biasa
💕mempunyai UV Protection untuk melindungi wajah daripada sinar matahari
💕sangat aktif menyerap minyak seperti bedak tabur
💕sangat mudah diaplikasikan pada kulit wajah
💕teksturnya halus, ringan, tidak melekat atau melekit
💕kesannya cantik tanpa cela pada wajah
💕tahan lama dan tidak bercapuk tanpa mengira cuaca
💕Cepat meresap sekata ke dalam kulit .
.
.

Lebih mudah dan ringkas untuk di gunakan . Dap-dap kan je dah gebu , cantik , peloles gitu . .
.
.

Bedak setanding kualiti oversea 
pastinya harga mampu milik . .
.
.

Whatsapp : 018-3264 283

#BedakGebu 
#emidatestimoni
#PowderToFoundation #WetAndDry #emidaLovers
#rawatkulit
#rawatjerawat
#soleksambilrawat
#sayajual
#agentemida
#agentmelaka
#bazarpaknil
#bazarpaknilmurah
#shoppingonline
[Testimoni] feedback positif dari pengguna #VELVETDUALFOUNDATION ... ( 2 Way Compact Powder To Foundation) . . . Kelebihan Velvet Dual Foundation :- 💕boleh dijadikan alas bedak atau bedak biasa 💕mempunyai UV Protection untuk melindungi wajah daripada sinar matahari 💕sangat aktif menyerap minyak seperti bedak tabur 💕sangat mudah diaplikasikan pada kulit wajah 💕teksturnya halus, ringan, tidak melekat atau melekit 💕kesannya cantik tanpa cela pada wajah 💕tahan lama dan tidak bercapuk tanpa mengira cuaca 💕Cepat meresap sekata ke dalam kulit . . . Lebih mudah dan ringkas untuk di gunakan . Dap-dap kan je dah gebu , cantik , peloles gitu . . . . Bedak setanding kualiti oversea pastinya harga mampu milik . . . . Whatsapp : 018-3264 283 #BedakGebu  #emidatestimoni  #PowderToFoundation  #WetAndDry  #emidaLovers  #rawatkulit  #rawatjerawat  #soleksambilrawat  #sayajual  #agentemida  #agentmelaka  #bazarpaknil  #bazarpaknilmurah  #shoppingonline 
[Testimoni] feedback positif dari pengguna #VELVETDUALFOUNDATION...
( 2 Way Compact Powder To Foundation) .
.
.

Kelebihan Velvet Dual Foundation :- 💕boleh dijadikan alas bedak atau bedak biasa
💕mempunyai UV Protection untuk melindungi wajah daripada sinar matahari
💕sangat aktif menyerap minyak seperti bedak tabur
💕sangat mudah diaplikasikan pada kulit wajah
💕teksturnya halus, ringan, tidak melekat atau melekit
💕kesannya cantik tanpa cela pada wajah
💕tahan lama dan tidak bercapuk tanpa mengira cuaca
💕Cepat meresap sekata ke dalam kulit .
.
.

Lebih mudah dan ringkas untuk di gunakan . Dap-dap kan je dah gebu , cantik , peloles gitu . .
.
.

Bedak setanding kualiti oversea 
pastinya harga mampu milik . .
.
.

Whatsapp : 018-3264 283

#BedakGebu 
#emidatestimoni
#PowderToFoundation #WetAndDry #emidaLovers
#rawatkulit
#rawatjerawat
#soleksambilrawat
#sayajual
#agentemida
#agentmelaka
#bazarpaknil
#bazarpaknilmurah
#shoppingonline
[Testimoni] feedback positif dari pengguna #VELVETDUALFOUNDATION ... ( 2 Way Compact Powder To Foundation) . . . Kelebihan Velvet Dual Foundation :- 💕boleh dijadikan alas bedak atau bedak biasa 💕mempunyai UV Protection untuk melindungi wajah daripada sinar matahari 💕sangat aktif menyerap minyak seperti bedak tabur 💕sangat mudah diaplikasikan pada kulit wajah 💕teksturnya halus, ringan, tidak melekat atau melekit 💕kesannya cantik tanpa cela pada wajah 💕tahan lama dan tidak bercapuk tanpa mengira cuaca 💕Cepat meresap sekata ke dalam kulit . . . Lebih mudah dan ringkas untuk di gunakan . Dap-dap kan je dah gebu , cantik , peloles gitu . . . . Bedak setanding kualiti oversea pastinya harga mampu milik . . . . Whatsapp : 018-3264 283 #BedakGebu  #emidatestimoni  #PowderToFoundation  #WetAndDry  #emidaLovers  #rawatkulit  #rawatjerawat  #soleksambilrawat  #sayajual  #agentemida  #agentmelaka  #bazarpaknil  #bazarpaknilmurah  #shoppingonline 
[Testimoni] feedback positif dari pengguna #VELVETDUALFOUNDATION...
( 2 Way Compact Powder To Foundation) .
.
.

Kelebihan Velvet Dual Foundation :- 💕boleh dijadikan alas bedak atau bedak biasa
💕mempunyai UV Protection untuk melindungi wajah daripada sinar matahari
💕sangat aktif menyerap minyak seperti bedak tabur
💕sangat mudah diaplikasikan pada kulit wajah
💕teksturnya halus, ringan, tidak melekat atau melekit
💕kesannya cantik tanpa cela pada wajah
💕tahan lama dan tidak bercapuk tanpa mengira cuaca
💕Cepat meresap sekata ke dalam kulit .
.
.

Lebih mudah dan ringkas untuk di gunakan . Dap-dap kan je dah gebu , cantik , peloles gitu . .
.
.

Bedak setanding kualiti oversea 
pastinya harga mampu milik . .
.
.

Whatsapp : 018-3264 283

#BedakGebu 
#emidatestimoni
#PowderToFoundation #WetAndDry #emidaLovers
#rawatkulit
#rawatjerawat
#soleksambilrawat
#sayajual
#agentemida
#agentmelaka
#bazarpaknil
#bazarpaknilmurah
#shoppingonline
[Testimoni] feedback positif dari pengguna #VELVETDUALFOUNDATION ... ( 2 Way Compact Powder To Foundation) . . . Kelebihan Velvet Dual Foundation :- 💕boleh dijadikan alas bedak atau bedak biasa 💕mempunyai UV Protection untuk melindungi wajah daripada sinar matahari 💕sangat aktif menyerap minyak seperti bedak tabur 💕sangat mudah diaplikasikan pada kulit wajah 💕teksturnya halus, ringan, tidak melekat atau melekit 💕kesannya cantik tanpa cela pada wajah 💕tahan lama dan tidak bercapuk tanpa mengira cuaca 💕Cepat meresap sekata ke dalam kulit . . . Lebih mudah dan ringkas untuk di gunakan . Dap-dap kan je dah gebu , cantik , peloles gitu . . . . Bedak setanding kualiti oversea pastinya harga mampu milik . . . . Whatsapp : 018-3264 283 #BedakGebu  #emidatestimoni  #PowderToFoundation  #WetAndDry  #emidaLovers  #rawatkulit  #rawatjerawat  #soleksambilrawat  #sayajual  #agentemida  #agentmelaka  #bazarpaknil  #bazarpaknilmurah  #shoppingonline 
Velvet Dual Foundation nih bukan sekadar bedak compact biasa je tau . .
.

Tapi dwifungsi iaitu kalau kita guna tanpa basahkan span fungsi nya boleh jadi seperti bedak biasa tapi bila kita guna basahkan span fungsi nya boleh jadi seperti foundation . .
.

Haa pilih je nak guna salah satu cara so kat situ dah jimat tak payah lagi beli bedak dan foundation lagi , dalam 1 bekas #Vdf nih dah di gabungkan 2 item . .
.

Best kan ? .

Mana nak cari bedak compact yang dah digabungkan 2 item nih . Harga pon mampu milik setanding kualiti yang akan kita dapat . .
.
So apa lagi cepat dapatkan . .
.

Click jurr link bawah nih untuk order fast respon 🙂 .
.

http://www.wasap.my/60183264284
.
.

#BedakGebuNo1TexstureSelembutBaldu 
#emidaLovers
#BedakGebuNo1Sel embutBaldu 
#BedakBerhantu 
#emidaLovers
#powdertofoundation
#cantiksemulajadi
#dapdapgebu
#rawatkulit
#sayajual
#bedakgebu
#agentemida
#agentmelaka
#wetAnddry
#twowaycake
#bazarpaknil
#bazarpaknilmurah
#shoppingonline
Velvet Dual Foundation nih bukan sekadar bedak compact biasa je tau . . . Tapi dwifungsi iaitu kalau kita guna tanpa basahkan span fungsi nya boleh jadi seperti bedak biasa tapi bila kita guna basahkan span fungsi nya boleh jadi seperti foundation . . . Haa pilih je nak guna salah satu cara so kat situ dah jimat tak payah lagi beli bedak dan foundation lagi , dalam 1 bekas #Vdf  nih dah di gabungkan 2 item . . . Best kan ? . Mana nak cari bedak compact yang dah digabungkan 2 item nih . Harga pon mampu milik setanding kualiti yang akan kita dapat . . . So apa lagi cepat dapatkan . . . Click jurr link bawah nih untuk order fast respon 🙂 . . http://www.wasap.my/60183264284 . . #BedakGebuNo1TexstureSelembutBaldu  #emidaLovers  #BedakGebuNo1Sel  embutBaldu #BedakBerhantu  #emidaLovers  #powdertofoundation  #cantiksemulajadi  #dapdapgebu  #rawatkulit  #sayajual  #bedakgebu  #agentemida  #agentmelaka  #wetAnddry  #twowaycake  #bazarpaknil  #bazarpaknilmurah  #shoppingonline 
Velvet Dual Foundation nih bukan sekadar bedak compact biasa je tau . .
.

Tapi dwifungsi iaitu kalau kita guna tanpa basahkan span fungsi nya boleh jadi seperti bedak biasa tapi bila kita guna basahkan span fungsi nya boleh jadi seperti foundation . .
.

Haa pilih je nak guna salah satu cara so kat situ dah jimat tak payah lagi beli bedak dan foundation lagi , dalam 1 bekas #Vdf nih dah di gabungkan 2 item . .
.

Best kan ? .

Mana nak cari bedak compact yang dah digabungkan 2 item nih . Harga pon mampu milik setanding kualiti yang akan kita dapat . .
.
So apa lagi cepat dapatkan . .
.

Click jurr link bawah nih untuk order fast respon 🙂 .
.

http://www.wasap.my/60183264284
.
.

#BedakGebuNo1TexstureSelembutBaldu 
#emidaLovers
#BedakGebuNo1Sel embutBaldu 
#BedakBerhantu 
#emidaLovers
#powdertofoundation
#cantiksemulajadi
#dapdapgebu
#rawatkulit
#sayajual
#bedakgebu
#agentemida
#agentmelaka
#wetAnddry
#twowaycake
#bazarpaknil
#bazarpaknilmurah
#shoppingonline
Velvet Dual Foundation nih bukan sekadar bedak compact biasa je tau . . . Tapi dwifungsi iaitu kalau kita guna tanpa basahkan span fungsi nya boleh jadi seperti bedak biasa tapi bila kita guna basahkan span fungsi nya boleh jadi seperti foundation . . . Haa pilih je nak guna salah satu cara so kat situ dah jimat tak payah lagi beli bedak dan foundation lagi , dalam 1 bekas #Vdf  nih dah di gabungkan 2 item . . . Best kan ? . Mana nak cari bedak compact yang dah digabungkan 2 item nih . Harga pon mampu milik setanding kualiti yang akan kita dapat . . . So apa lagi cepat dapatkan . . . Click jurr link bawah nih untuk order fast respon 🙂 . . http://www.wasap.my/60183264284 . . #BedakGebuNo1TexstureSelembutBaldu  #emidaLovers  #BedakGebuNo1Sel  embutBaldu #BedakBerhantu  #emidaLovers  #powdertofoundation  #cantiksemulajadi  #dapdapgebu  #rawatkulit  #sayajual  #bedakgebu  #agentemida  #agentmelaka  #wetAnddry  #twowaycake  #bazarpaknil  #bazarpaknilmurah  #shoppingonline 
Velvet Dual Foundation nih bukan sekadar bedak compact biasa je tau . .
.

Tapi dwifungsi iaitu kalau kita guna tanpa basahkan span fungsi nya boleh jadi seperti bedak biasa tapi bila kita guna basahkan span fungsi nya boleh jadi seperti foundation . .
.

Haa pilih je nak guna salah satu cara so kat situ dah jimat tak payah lagi beli bedak dan foundation lagi , dalam 1 bekas #Vdf nih dah di gabungkan 2 item . .
.

Best kan ? .

Mana nak cari bedak compact yang dah digabungkan 2 item nih . Harga pon mampu milik setanding kualiti yang akan kita dapat . .
.
So apa lagi cepat dapatkan . .
.

Click jurr link bawah nih untuk order fast respon 🙂 .
.

http://www.wasap.my/60183264284
.
.

#BedakGebuNo1TexstureSelembutBaldu 
#emidaLovers
#BedakGebuNo1Sel embutBaldu 
#BedakBerhantu 
#emidaLovers
#powdertofoundation
#cantiksemulajadi
#dapdapgebu
#rawatkulit
#sayajual
#bedakgebu
#agentemida
#agentmelaka
#wetAnddry
#twowaycake
#bazarpaknil
#bazarpaknilmurah
#shoppingonline
Velvet Dual Foundation nih bukan sekadar bedak compact biasa je tau . . . Tapi dwifungsi iaitu kalau kita guna tanpa basahkan span fungsi nya boleh jadi seperti bedak biasa tapi bila kita guna basahkan span fungsi nya boleh jadi seperti foundation . . . Haa pilih je nak guna salah satu cara so kat situ dah jimat tak payah lagi beli bedak dan foundation lagi , dalam 1 bekas #Vdf  nih dah di gabungkan 2 item . . . Best kan ? . Mana nak cari bedak compact yang dah digabungkan 2 item nih . Harga pon mampu milik setanding kualiti yang akan kita dapat . . . So apa lagi cepat dapatkan . . . Click jurr link bawah nih untuk order fast respon 🙂 . . http://www.wasap.my/60183264284 . . #BedakGebuNo1TexstureSelembutBaldu  #emidaLovers  #BedakGebuNo1Sel  embutBaldu #BedakBerhantu  #emidaLovers  #powdertofoundation  #cantiksemulajadi  #dapdapgebu  #rawatkulit  #sayajual  #bedakgebu  #agentemida  #agentmelaka  #wetAnddry  #twowaycake  #bazarpaknil  #bazarpaknilmurah  #shoppingonline 
Thank you @nessasalvyana88 utk memilih merk kami dan memberikan review IL-150v
wet & dry vacuum cleaner

https://goo.gl/wESW78

#idealife #idealifeonline #idealifejapan #topbrand  #topbrandindonesia #perabotrumah #smartliving #homeappliances #homegadgets #homeinnovations #healthyliving #diy #electricappliances #smarthome #perabotrumah #rumahbersih #vacuumcleaner #penyedotdebu #wetanddry
#SPX class #victory together with #RahelFrey 🇨🇭 in our all new #Audi #R8LMS #GT4 at VLN8 #nordschleife ✌️. Thanks #team #carcollection for an another great  weekend together.👌 Just love to ride GT4 on Nordschleife. ☺️ #lovemycar #lovemyjob #VLN #wetanddry #tractioncontrol #on #RearWheelSeries
Before and After cleaning midsole part, and still going on.. go drop your shoes, and get the perfect result!
.
#laundrysepatujakarta #laundrysepatu #cucisepatu #shoelaundryjakarta #shoetreatment #premiumshoecleaner #wetanddry
The effort and time that goes into our 3 stage polishing is 👌🏽 #polishing #3m #wetanddry #da #wax
Thank you mas imam (owner mbah jingkrak ) for trusting us clean your adidas stan smith
Yukk cuci sepatu di @wetanddry.shoes bisa Service Free pick up and delivery kayak bro imam ini
.
Sekarang kamu tidak perlu bingung bila ingin mencuci sepatu namun tidak sempat untuk mampir karena kesibukan yang ada. Wet and Dry Shoes menyediakan layanan Free Pick Up & Delivery untuk kalian semua yang berada di daerah Jakarta, khususnya Kuningan, Sudirman, dan Thamrin
.
Untuk menggunakan layanan ini kalian dapat menghubungi contact Wet and Dry Shoes dan membuat appointment kapan dan di mana sepatu kalian akan di ambil. Setelah selesai appointment, kami akan datang dan mengambil sepatu yang akan di proses. Thank you!
.
#laundrysepatujakarta #laundrysepatu #cucisepatu #shoelaundryjakarta #shoetreatment #premiumshoecleaner #wetanddry
Thank you mas imam (owner mbah jingkrak ) for trusting us clean your adidas stan smith Yukk cuci sepatu di @wetanddry.shoes bisa Service Free pick up and delivery kayak bro imam ini . Sekarang kamu tidak perlu bingung bila ingin mencuci sepatu namun tidak sempat untuk mampir karena kesibukan yang ada. Wet and Dry Shoes menyediakan layanan Free Pick Up & Delivery untuk kalian semua yang berada di daerah Jakarta, khususnya Kuningan, Sudirman, dan Thamrin . Untuk menggunakan layanan ini kalian dapat menghubungi contact Wet and Dry Shoes dan membuat appointment kapan dan di mana sepatu kalian akan di ambil. Setelah selesai appointment, kami akan datang dan mengambil sepatu yang akan di proses. Thank you! . #laundrysepatujakarta  #laundrysepatu  #cucisepatu  #shoelaundryjakarta  #shoetreatment  #premiumshoecleaner  #wetanddry 
WetWeave BigDipper
Sanding down the wetted cloth & resin surface prior to the second coat of resin on this WWBigDipper. Whilst wet sanding is kinda messy due to the watery paste created, it sure beats clouds of dust!
#downcreekpaddles #wwbigdipper #bigdipper #canoe #paddle #workshop #paddleshack #paddlemaking #paddlecraft #fibreglass #sandingsandingsanding #wetanddry #workinprogress #partoftheprocess #handcrafted #handmade #madeinireland #northernireland
Are you an eyeshadow girl or guy ?? Come see our beautiful water eyeshadows @kikomilano norwich store #watereyeshadow #kikotrendsetter #work #makeupspecialist #highpigments #wetanddry #lovethem #myfavourite
[Testimoni] feedback positif dari pengguna #VELVETDUALFOUNDATION...
( 2 Way Compact Powder To Foundation) .
.
.

Kelebihan Velvet Dual Foundation :- 💕boleh dijadikan alas bedak atau bedak biasa
💕mempunyai UV Protection untuk melindungi wajah daripada sinar matahari
💕sangat aktif menyerap minyak seperti bedak tabur
💕sangat mudah diaplikasikan pada kulit wajah
💕teksturnya halus, ringan, tidak melekat atau melekit
💕kesannya cantik tanpa cela pada wajah
💕tahan lama dan tidak bercapuk tanpa mengira cuaca
💕Cepat meresap sekata ke dalam kulit .
.
.

Lebih mudah dan ringkas untuk di gunakan . Dap-dap kan je dah gebu , cantik , peloles gitu . .
.
.

Bedak setanding kualiti oversea 
pastinya harga mampu milik . .
.
.

Whatsapp : 018-3264 283

#BedakGebu 
#emidatestimoni
#PowderToFoundation #WetAndDry #emidaLovers
#rawatkulit
#rawatjerawat
#soleksambilrawat
#sayajual
#agentemida
#agentmelaka
#bazarpaknil
#bazarpaknilmurah
#shoppingonline
[Testimoni] feedback positif dari pengguna #VELVETDUALFOUNDATION ... ( 2 Way Compact Powder To Foundation) . . . Kelebihan Velvet Dual Foundation :- 💕boleh dijadikan alas bedak atau bedak biasa 💕mempunyai UV Protection untuk melindungi wajah daripada sinar matahari 💕sangat aktif menyerap minyak seperti bedak tabur 💕sangat mudah diaplikasikan pada kulit wajah 💕teksturnya halus, ringan, tidak melekat atau melekit 💕kesannya cantik tanpa cela pada wajah 💕tahan lama dan tidak bercapuk tanpa mengira cuaca 💕Cepat meresap sekata ke dalam kulit . . . Lebih mudah dan ringkas untuk di gunakan . Dap-dap kan je dah gebu , cantik , peloles gitu . . . . Bedak setanding kualiti oversea pastinya harga mampu milik . . . . Whatsapp : 018-3264 283 #BedakGebu  #emidatestimoni  #PowderToFoundation  #WetAndDry  #emidaLovers  #rawatkulit  #rawatjerawat  #soleksambilrawat  #sayajual  #agentemida  #agentmelaka  #bazarpaknil  #bazarpaknilmurah  #shoppingonline 
[Testimoni] feedback positif dari pengguna #VELVETDUALFOUNDATION...
( 2 Way Compact Powder To Foundation) .
.
.

Kelebihan Velvet Dual Foundation :- 💕boleh dijadikan alas bedak atau bedak biasa
💕mempunyai UV Protection untuk melindungi wajah daripada sinar matahari
💕sangat aktif menyerap minyak seperti bedak tabur
💕sangat mudah diaplikasikan pada kulit wajah
💕teksturnya halus, ringan, tidak melekat atau melekit
💕kesannya cantik tanpa cela pada wajah
💕tahan lama dan tidak bercapuk tanpa mengira cuaca
💕Cepat meresap sekata ke dalam kulit .
.
.

Lebih mudah dan ringkas untuk di gunakan . Dap-dap kan je dah gebu , cantik , peloles gitu . .
.
.

Bedak setanding kualiti oversea 
pastinya harga mampu milik . .
.
.

Whatsapp : 018-3264 283

#BedakGebu 
#emidatestimoni
#PowderToFoundation #WetAndDry #emidaLovers
#rawatkulit
#rawatjerawat
#soleksambilrawat
#sayajual
#agentemida
#agentmelaka
#bazarpaknil
#bazarpaknilmurah
#shoppingonline
[Testimoni] feedback positif dari pengguna #VELVETDUALFOUNDATION ... ( 2 Way Compact Powder To Foundation) . . . Kelebihan Velvet Dual Foundation :- 💕boleh dijadikan alas bedak atau bedak biasa 💕mempunyai UV Protection untuk melindungi wajah daripada sinar matahari 💕sangat aktif menyerap minyak seperti bedak tabur 💕sangat mudah diaplikasikan pada kulit wajah 💕teksturnya halus, ringan, tidak melekat atau melekit 💕kesannya cantik tanpa cela pada wajah 💕tahan lama dan tidak bercapuk tanpa mengira cuaca 💕Cepat meresap sekata ke dalam kulit . . . Lebih mudah dan ringkas untuk di gunakan . Dap-dap kan je dah gebu , cantik , peloles gitu . . . . Bedak setanding kualiti oversea pastinya harga mampu milik . . . . Whatsapp : 018-3264 283 #BedakGebu  #emidatestimoni  #PowderToFoundation  #WetAndDry  #emidaLovers  #rawatkulit  #rawatjerawat  #soleksambilrawat  #sayajual  #agentemida  #agentmelaka  #bazarpaknil  #bazarpaknilmurah  #shoppingonline 
[Testimoni] feedback positif dari pengguna #VELVETDUALFOUNDATION...
( 2 Way Compact Powder To Foundation) .
.
.

Kelebihan Velvet Dual Foundation :- 💕boleh dijadikan alas bedak atau bedak biasa
💕mempunyai UV Protection untuk melindungi wajah daripada sinar matahari
💕sangat aktif menyerap minyak seperti bedak tabur
💕sangat mudah diaplikasikan pada kulit wajah
💕teksturnya halus, ringan, tidak melekat atau melekit
💕kesannya cantik tanpa cela pada wajah
💕tahan lama dan tidak bercapuk tanpa mengira cuaca
💕Cepat meresap sekata ke dalam kulit .
.
.

Lebih mudah dan ringkas untuk di gunakan . Dap-dap kan je dah gebu , cantik , peloles gitu . .
.
.

Bedak setanding kualiti oversea 
pastinya harga mampu milik . .
.
.

Whatsapp : 018-3264 283

#BedakGebu 
#emidatestimoni
#PowderToFoundation
#WetAndDry
#emidaLovers
#rawatkulit
#rawatjerawat
#soleksambilrawat
#sayajual
#agentemida
#agentmelaka
#bazarpaknil
#bazarpaknilmurah
#shoppingonline
[Testimoni] feedback positif dari pengguna #VELVETDUALFOUNDATION ... ( 2 Way Compact Powder To Foundation) . . . Kelebihan Velvet Dual Foundation :- 💕boleh dijadikan alas bedak atau bedak biasa 💕mempunyai UV Protection untuk melindungi wajah daripada sinar matahari 💕sangat aktif menyerap minyak seperti bedak tabur 💕sangat mudah diaplikasikan pada kulit wajah 💕teksturnya halus, ringan, tidak melekat atau melekit 💕kesannya cantik tanpa cela pada wajah 💕tahan lama dan tidak bercapuk tanpa mengira cuaca 💕Cepat meresap sekata ke dalam kulit . . . Lebih mudah dan ringkas untuk di gunakan . Dap-dap kan je dah gebu , cantik , peloles gitu . . . . Bedak setanding kualiti oversea pastinya harga mampu milik . . . . Whatsapp : 018-3264 283 #BedakGebu  #emidatestimoni  #PowderToFoundation  #WetAndDry  #emidaLovers  #rawatkulit  #rawatjerawat  #soleksambilrawat  #sayajual  #agentemida  #agentmelaka  #bazarpaknil  #bazarpaknilmurah  #shoppingonline 
[Testimoni] feedback positif dari pengguna #VELVETDUALFOUNDATION...
( 2 Way Compact Powder To Foundation) .
.
.

Kelebihan Velvet Dual Foundation :- 💕boleh dijadikan alas bedak atau bedak biasa
💕mempunyai UV Protection untuk melindungi wajah daripada sinar matahari
💕sangat aktif menyerap minyak seperti bedak tabur
💕sangat mudah diaplikasikan pada kulit wajah
💕teksturnya halus, ringan, tidak melekat atau melekit
💕kesannya cantik tanpa cela pada wajah
💕tahan lama dan tidak bercapuk tanpa mengira cuaca
💕Cepat meresap sekata ke dalam kulit .
.
.

Lebih mudah dan ringkas untuk di gunakan . Dap-dap kan je dah gebu , cantik , peloles gitu . .
.
.

Bedak setanding kualiti oversea 
pastinya harga mampu milik . .
.
.

Whatsapp : 018-3264 283

#BedakGebu 
#emidatestimoni
#PowderToFoundation #WetAndDry #emidaLovers
#rawatkulit
#rawatjerawat
#soleksambilrawat
#sayajual
#agentemida
#agentmelaka
#bazarpaknil
#bazarpaknilmurah
#shoppingonline
[Testimoni] feedback positif dari pengguna #VELVETDUALFOUNDATION ... ( 2 Way Compact Powder To Foundation) . . . Kelebihan Velvet Dual Foundation :- 💕boleh dijadikan alas bedak atau bedak biasa 💕mempunyai UV Protection untuk melindungi wajah daripada sinar matahari 💕sangat aktif menyerap minyak seperti bedak tabur 💕sangat mudah diaplikasikan pada kulit wajah 💕teksturnya halus, ringan, tidak melekat atau melekit 💕kesannya cantik tanpa cela pada wajah 💕tahan lama dan tidak bercapuk tanpa mengira cuaca 💕Cepat meresap sekata ke dalam kulit . . . Lebih mudah dan ringkas untuk di gunakan . Dap-dap kan je dah gebu , cantik , peloles gitu . . . . Bedak setanding kualiti oversea pastinya harga mampu milik . . . . Whatsapp : 018-3264 283 #BedakGebu  #emidatestimoni  #PowderToFoundation  #WetAndDry  #emidaLovers  #rawatkulit  #rawatjerawat  #soleksambilrawat  #sayajual  #agentemida  #agentmelaka  #bazarpaknil  #bazarpaknilmurah  #shoppingonline 
[Testimoni] feedback positif dari pengguna #VELVETDUALFOUNDATION...
( 2 Way Compact Powder To Foundation) .
.
.

Kelebihan Velvet Dual Foundation :- 💕boleh dijadikan alas bedak atau bedak biasa
💕mempunyai UV Protection untuk melindungi wajah daripada sinar matahari
💕sangat aktif menyerap minyak seperti bedak tabur
💕sangat mudah diaplikasikan pada kulit wajah
💕teksturnya halus, ringan, tidak melekat atau melekit
💕kesannya cantik tanpa cela pada wajah
💕tahan lama dan tidak bercapuk tanpa mengira cuaca
💕Cepat meresap sekata ke dalam kulit .
.
.

Lebih mudah dan ringkas untuk di gunakan . Dap-dap kan je dah gebu , cantik , peloles gitu . .
.
.

Bedak setanding kualiti oversea 
pastinya harga mampu milik . .
.
.

Whatsapp : 018-3264 283

#BedakGebu 
#emidatestimoni
#PowderToFoundation
#WetAndDry 
#emidaLovers
#rawatkulit
#rawatjerawat
#soleksambilrawat
#sayajual
#agentemida
#agentmelaka
#bazarpaknil
#bazarpaknilmurah
#shoppingonline
[Testimoni] feedback positif dari pengguna #VELVETDUALFOUNDATION ... ( 2 Way Compact Powder To Foundation) . . . Kelebihan Velvet Dual Foundation :- 💕boleh dijadikan alas bedak atau bedak biasa 💕mempunyai UV Protection untuk melindungi wajah daripada sinar matahari 💕sangat aktif menyerap minyak seperti bedak tabur 💕sangat mudah diaplikasikan pada kulit wajah 💕teksturnya halus, ringan, tidak melekat atau melekit 💕kesannya cantik tanpa cela pada wajah 💕tahan lama dan tidak bercapuk tanpa mengira cuaca 💕Cepat meresap sekata ke dalam kulit . . . Lebih mudah dan ringkas untuk di gunakan . Dap-dap kan je dah gebu , cantik , peloles gitu . . . . Bedak setanding kualiti oversea pastinya harga mampu milik . . . . Whatsapp : 018-3264 283 #BedakGebu  #emidatestimoni  #PowderToFoundation  #WetAndDry  #emidaLovers  #rawatkulit  #rawatjerawat  #soleksambilrawat  #sayajual  #agentemida  #agentmelaka  #bazarpaknil  #bazarpaknilmurah  #shoppingonline 
[Testimoni] feedback positif dari pengguna #VELVETDUALFOUNDATION...
( 2 Way Compact Powder To Foundation) .
.
.

Kelebihan Velvet Dual Foundation :- 💕boleh dijadikan alas bedak atau bedak biasa
💕mempunyai UV Protection untuk melindungi wajah daripada sinar matahari
💕sangat aktif menyerap minyak seperti bedak tabur
💕sangat mudah diaplikasikan pada kulit wajah
💕teksturnya halus, ringan, tidak melekat atau melekit
💕kesannya cantik tanpa cela pada wajah
💕tahan lama dan tidak bercapuk tanpa mengira cuaca
💕Cepat meresap sekata ke dalam kulit .
.
.

Lebih mudah dan ringkas untuk di gunakan . Dap-dap kan je dah gebu , cantik , peloles gitu . .
.
.

Bedak setanding kualiti oversea 
pastinya harga mampu milik . .
.
.

Whatsapp : 018-3264 283

#BedakGebu 
#emidatestimoni
#PowderToFoundation
#WetAndDry #emidaLovers
#rawatkulit
#rawatjerawat
#soleksambilrawat
#sayajual
#agentemida
#agentmelaka
#bazarpaknil
#bazarpaknilmurah
#shoppingonline
[Testimoni] feedback positif dari pengguna #VELVETDUALFOUNDATION ... ( 2 Way Compact Powder To Foundation) . . . Kelebihan Velvet Dual Foundation :- 💕boleh dijadikan alas bedak atau bedak biasa 💕mempunyai UV Protection untuk melindungi wajah daripada sinar matahari 💕sangat aktif menyerap minyak seperti bedak tabur 💕sangat mudah diaplikasikan pada kulit wajah 💕teksturnya halus, ringan, tidak melekat atau melekit 💕kesannya cantik tanpa cela pada wajah 💕tahan lama dan tidak bercapuk tanpa mengira cuaca 💕Cepat meresap sekata ke dalam kulit . . . Lebih mudah dan ringkas untuk di gunakan . Dap-dap kan je dah gebu , cantik , peloles gitu . . . . Bedak setanding kualiti oversea pastinya harga mampu milik . . . . Whatsapp : 018-3264 283 #BedakGebu  #emidatestimoni  #PowderToFoundation  #WetAndDry  #emidaLovers  #rawatkulit  #rawatjerawat  #soleksambilrawat  #sayajual  #agentemida  #agentmelaka  #bazarpaknil  #bazarpaknilmurah  #shoppingonline 
BEDAK ANTI CAPOK MEMBUATKAN KULIT SELEMBUT BALDU . .
.
.

Bedak padat dwi cara dengan span khas yang lembut memberikan kemasan sehalus baldu . .
.
.

Ia boleh menghapuskan garis-garis halus dan kedutan menjadikan kulit sempurna halus dengan kandungan bahan yang sangat berkualiti tinggi seperti Organic Marula Oil, Vitamin E, Argan Oil dan Witch Hazel Mulberry . .
.
.

Boleh gunakan 2 cara dengan basahkan span untuk full coverage ataupun span kering untuk kesan lebih ringan dan natural .
.
.

Berminat ? .
.

Click link di bawah untuk order 
http://www.wasap.my/60183264284
.
.
#BedakGebuNo1SelembutBaldu 
#BedakBerhantu 
#emidaLovers
#powdertofoundation
#cantiksemulajadi
#dapdapgebu
#rawatkulit
#sayajual
#bedakgebu
#agentemida
#agentmelaka
#wetAnddry
#twowaycake
#bazarpaknil
#bazarpaknilmurah
#shoppingonline
BEDAK ANTI CAPOK MEMBUATKAN KULIT SELEMBUT BALDU . . . . Bedak padat dwi cara dengan span khas yang lembut memberikan kemasan sehalus baldu . . . . Ia boleh menghapuskan garis-garis halus dan kedutan menjadikan kulit sempurna halus dengan kandungan bahan yang sangat berkualiti tinggi seperti Organic Marula Oil, Vitamin E, Argan Oil dan Witch Hazel Mulberry . . . . Boleh gunakan 2 cara dengan basahkan span untuk full coverage ataupun span kering untuk kesan lebih ringan dan natural . . . Berminat ? . . Click link di bawah untuk order http://www.wasap.my/60183264284 . . #BedakGebuNo1SelembutBaldu  #BedakBerhantu  #emidaLovers  #powdertofoundation  #cantiksemulajadi  #dapdapgebu  #rawatkulit  #sayajual  #bedakgebu  #agentemida  #agentmelaka  #wetAnddry  #twowaycake  #bazarpaknil  #bazarpaknilmurah  #shoppingonline 
BEDAK ANTI CAPOK MEMBUATKAN KULIT SELEMBUT BALDU . .
.
.

Bedak padat dwi cara dengan span khas yang lembut memberikan kemasan sehalus baldu . .
.
.

Ia boleh menghapuskan garis-garis halus dan kedutan menjadikan kulit sempurna halus dengan kandungan bahan yang sangat berkualiti tinggi seperti Organic Marula Oil, Vitamin E, Argan Oil dan Witch Hazel Mulberry . .
.
.

Boleh gunakan 2 cara dengan basahkan span untuk full coverage ataupun span kering untuk kesan lebih ringan dan natural .
.
.

Berminat ? .
.

Click link di bawah untuk order 
http://www.wasap.my/60183264284
.
.
#BedakGebuNo1SelembutBaldu 
#BedakBerhantu 
#emidaLovers
#powdertofoundation
#cantiksemulajadi
#dapdapgebu
#rawatkulit
#sayajual
#bedakgebu
#agentemida
#agentmelaka
#wetAnddry
#twowaycake
#bazarpaknil
#bazarpaknilmurah
#shoppingonline
BEDAK ANTI CAPOK MEMBUATKAN KULIT SELEMBUT BALDU . . . . Bedak padat dwi cara dengan span khas yang lembut memberikan kemasan sehalus baldu . . . . Ia boleh menghapuskan garis-garis halus dan kedutan menjadikan kulit sempurna halus dengan kandungan bahan yang sangat berkualiti tinggi seperti Organic Marula Oil, Vitamin E, Argan Oil dan Witch Hazel Mulberry . . . . Boleh gunakan 2 cara dengan basahkan span untuk full coverage ataupun span kering untuk kesan lebih ringan dan natural . . . Berminat ? . . Click link di bawah untuk order http://www.wasap.my/60183264284 . . #BedakGebuNo1SelembutBaldu  #BedakBerhantu  #emidaLovers  #powdertofoundation  #cantiksemulajadi  #dapdapgebu  #rawatkulit  #sayajual  #bedakgebu  #agentemida  #agentmelaka  #wetAnddry  #twowaycake  #bazarpaknil  #bazarpaknilmurah  #shoppingonline 
BEDAK ANTI CAPOK MEMBUATKAN KULIT SELEMBUT BALDU . .
.
.

Bedak padat dwi cara dengan span khas yang lembut memberikan kemasan sehalus baldu . .
.
.

Ia boleh menghapuskan garis-garis halus dan kedutan menjadikan kulit sempurna halus dengan kandungan bahan yang sangat berkualiti tinggi seperti Organic Marula Oil, Vitamin E, Argan Oil dan Witch Hazel Mulberry . .
.
.

Boleh gunakan 2 cara dengan basahkan span untuk full coverage ataupun span kering untuk kesan lebih ringan dan natural .
.
.

Berminat ? .
.

Click link di bawah untuk order 
http://www.wasap.my/60183264284
.
.
#BedakGebuNo1SelembutBaldu 
#BedakBerhantu 
#emidaLovers
#powdertofoundation
#cantiksemulajadi
#dapdapgebu
#rawatkulit
#sayajual
#bedakgebu
#agentemida
#agentmelaka
#wetAnddry
#twowaycake
#bazarpaknil
#bazarpaknilmurah
#shoppingonline
BEDAK ANTI CAPOK MEMBUATKAN KULIT SELEMBUT BALDU . . . . Bedak padat dwi cara dengan span khas yang lembut memberikan kemasan sehalus baldu . . . . Ia boleh menghapuskan garis-garis halus dan kedutan menjadikan kulit sempurna halus dengan kandungan bahan yang sangat berkualiti tinggi seperti Organic Marula Oil, Vitamin E, Argan Oil dan Witch Hazel Mulberry . . . . Boleh gunakan 2 cara dengan basahkan span untuk full coverage ataupun span kering untuk kesan lebih ringan dan natural . . . Berminat ? . . Click link di bawah untuk order http://www.wasap.my/60183264284 . . #BedakGebuNo1SelembutBaldu  #BedakBerhantu  #emidaLovers  #powdertofoundation  #cantiksemulajadi  #dapdapgebu  #rawatkulit  #sayajual  #bedakgebu  #agentemida  #agentmelaka  #wetAnddry  #twowaycake  #bazarpaknil  #bazarpaknilmurah  #shoppingonline 
My paint finishing is definitely getting better. New project day one. so far so good. #diy #s3 #audi #satinblack #wetanddry #diffuser
I successfully destroyed both of the end plates on my wing... I couldn't be happier!  #sendit #drifting #projectvvl #ae86 #teamtanoshimu #goodfriendspushyou #wetanddry #continuousimprovement 📽@christyynicole