an online Instagram web viewer

#wongilotion medias

Photos

TESTIMONI WONGI LOTION!!!
.
I dh ckap kn..sesiapa je yg guna wongi lotion ni mmg akn puas hati..๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
.
Semua bau best..tahan lama,cepat meresap,tak berminyak dan tak melekit..๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Moh ler order selagi stock masih ada ni..๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
.
Pm/whatsapp 011-2693 0686 for more details and order..๐Ÿ˜‰
.
.
#tribenamy 
#wongi
#wongilotion 
#wongibodylotion
#wongibodymoisturiser 
#wongiperfumedlotion 
#wongiperfumedbodymoisturiser #bodymoisturizer 
#bodylotion 
#lotionmurah 
#lotionbadan 
#fragranceperfume 
#fragranceperfumelotion 
#fragrancelotion 
#nbcodbatu3 
#nbcodsetiaaalam 
#nbcodshahalam 
#nbcodglenmarie 
#nbcodsubangjaya 
#nbcodmsu 
#nbcodseksyen13 
#nbcoduitmshahalam
TESTIMONI WONGI LOTION!!! . I dh ckap kn..sesiapa je yg guna wongi lotion ni mmg akn puas hati..๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ . Semua bau best..tahan lama,cepat meresap,tak berminyak dan tak melekit..๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Moh ler order selagi stock masih ada ni..๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ . Pm/whatsapp 011-2693 0686 for more details and order..๐Ÿ˜‰ . . #tribenamy  #wongi  #wongilotion  #wongibodylotion  #wongibodymoisturiser  #wongiperfumedlotion  #wongiperfumedbodymoisturiser  #bodymoisturizer  #bodylotion  #lotionmurah  #lotionbadan  #fragranceperfume  #fragranceperfumelotion  #fragrancelotion  #nbcodbatu3  #nbcodsetiaaalam  #nbcodshahalam  #nbcodglenmarie  #nbcodsubangjaya  #nbcodmsu  #nbcodseksyen13  #nbcoduitmshahalam 
Choose you favourite WONGI!๐Ÿ˜Š โคclassy by Lancome โคfloral enchanted by Gucci flora โคsweet candy by Victoria secret bombshell โคfruity snowberry by Britney midnight 
#WONGILOTION 
#wongiracles
Choose you favourite WONGI!๐Ÿ˜Š โคclassy by Lancome โคfloral enchanted by Gucci flora โคsweet candy by Victoria secret bombshell โคfruity snowberry by Britney midnight #WONGILOTION  #wongiracles 
Alhamdulillah syukur order masuk lagi!cus order sweet candy by Victoria secret and fruity snowberry by Britney midnight ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #wongilotion 
#wongiracles
Alhamdulillah syukur order masuk lagi!cus order sweet candy by Victoria secret and fruity snowberry by Britney midnight ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #wongilotion  #wongiracles 
Ramai yang tak suka pakai lotion sebab jadi tak selesa bila berpeluh. Tambah tambah kalau yang jenis aktif tu kan, asyik berpeluh jeee !

Tapi dengan wongi ni, walaupun anda berpeluh, anda tetap rasa selesa dan kulit anda tak rasa berminyak. Kenapa? Sebab lotion ni bersifat water-based yakni tidak rasa berminyak oleh si pemakai. Lagi satu, ianya tak melekit dan yang paling best, cepat meresap!

Sape je yang sanggup tggu lama2 nak bagi lotion kering dulu sebelum pakai pakaian kan? Dengan lotion ni, sapu sekejap sahaja dah hilang kesan dia. Tapiiii, bau dia masih melekat! Tu yang paling padu dengan wongi!

Anda tunggu apa lagi? Tak teringin ke nak cuba? Lambat cuba nanti menyesal! ๐Ÿ˜œ
.

#wongi #wongicodcheras #perfume #perfumelotion #lotion #moisturizer #perfumemurah #bazaarpaknil #sayajual #sayajualperfume #support #cheras #uitm #ukm #upm #wongicodampang #wongicheras #wongiampang #wongilotion #perfumedlotion #bodymoisturizer #wongiperfumedlotion
Ramai yang tak suka pakai lotion sebab jadi tak selesa bila berpeluh. Tambah tambah kalau yang jenis aktif tu kan, asyik berpeluh jeee ! Tapi dengan wongi ni, walaupun anda berpeluh, anda tetap rasa selesa dan kulit anda tak rasa berminyak. Kenapa? Sebab lotion ni bersifat water-based yakni tidak rasa berminyak oleh si pemakai. Lagi satu, ianya tak melekit dan yang paling best, cepat meresap! Sape je yang sanggup tggu lama2 nak bagi lotion kering dulu sebelum pakai pakaian kan? Dengan lotion ni, sapu sekejap sahaja dah hilang kesan dia. Tapiiii, bau dia masih melekat! Tu yang paling padu dengan wongi! Anda tunggu apa lagi? Tak teringin ke nak cuba? Lambat cuba nanti menyesal! ๐Ÿ˜œ . #wongi  #wongicodcheras  #perfume  #perfumelotion  #lotion  #moisturizer  #perfumemurah  #bazaarpaknil  #sayajual  #sayajualperfume  #support  #cheras  #uitm  #ukm  #upm  #wongicodampang  #wongicheras  #wongiampang  #wongilotion  #perfumedlotion  #bodymoisturizer  #wongiperfumedlotion 
Awak pernah tak pakai pewarna kuku yang jenis peel off
.
Bile pakai walaupun comot bile dah kering boleh buang je yang mane terkena kulit tu. Jadi takde la lagi nampak comot tu
.
Same la juge bile pakai Barbie Doll Mascara Cpg ni. Walaupun bile pakai tu terkena kulit, bile dah kering boleh je cabut mane yang terkene kulit tu. Mudah kan
.
Tapi bulu mata tetap maintain walau terkena air. Dah name pun water proof kan. Tapi jangan risau mascara ni mesra solat. Basuh dengan air dan tarik je, dah tercabut
.
Sebab tu la ramai yang tergoda dengan Barbie Doll Mascara Cpg ni termasuk la Mua Bella tu
.
Rm69sm/rm79ss
.
.
Whassap 016 29l193767
.
.
#FantabulousSkincare  #NiqreesHydrogel #GoldenBeautyElixir #CPGCosmetic #WongiLotion #VitaminCPowderByNlee #TeamFaja
Awak pernah tak pakai pewarna kuku yang jenis peel off . Bile pakai walaupun comot bile dah kering boleh buang je yang mane terkena kulit tu. Jadi takde la lagi nampak comot tu . Same la juge bile pakai Barbie Doll Mascara Cpg ni. Walaupun bile pakai tu terkena kulit, bile dah kering boleh je cabut mane yang terkene kulit tu. Mudah kan . Tapi bulu mata tetap maintain walau terkena air. Dah name pun water proof kan. Tapi jangan risau mascara ni mesra solat. Basuh dengan air dan tarik je, dah tercabut . Sebab tu la ramai yang tergoda dengan Barbie Doll Mascara Cpg ni termasuk la Mua Bella tu . Rm69sm/rm79ss . . Whassap 016 29l193767 . . #FantabulousSkincare  #NiqreesHydrogel  #GoldenBeautyElixir  #CPGCosmetic  #WongiLotion  #VitaminCPowderByNlee  #TeamFaja 
Awak pernah tak pakai pewarna kuku yang jenis peel off
.
Bile pakai walaupun comot bile dah kering boleh buang je yang mane terkena kulit tu. Jadi takde la lagi nampak comot tu
.
Same la juge bile pakai Barbie Doll Mascara Cpg ni. Walaupun bile pakai tu terkena kulit, bile dah kering boleh je cabut mane yang terkene kulit tu. Mudah kan
.
Tapi bulu mata tetap maintain walau terkena air. Dah name pun water proof kan. Tapi jangan risau mascara ni mesra solat. Basuh dengan air dan tarik je, dah tercabut
.
Sebab tu la ramai yang tergoda dengan Barbie Doll Mascara Cpg ni termasuk la Mua Bella tu
.
Rm69sm/rm79ss
.
.
Whassap 016 29l193767
.
.
#FantabulousSkincare  #NiqreesHydrogel #GoldenBeautyElixir #CPGCosmetic #WongiLotion #VitaminCPowderByNlee #TeamFaja
Awak pernah tak pakai pewarna kuku yang jenis peel off . Bile pakai walaupun comot bile dah kering boleh buang je yang mane terkena kulit tu. Jadi takde la lagi nampak comot tu . Same la juge bile pakai Barbie Doll Mascara Cpg ni. Walaupun bile pakai tu terkena kulit, bile dah kering boleh je cabut mane yang terkene kulit tu. Mudah kan . Tapi bulu mata tetap maintain walau terkena air. Dah name pun water proof kan. Tapi jangan risau mascara ni mesra solat. Basuh dengan air dan tarik je, dah tercabut . Sebab tu la ramai yang tergoda dengan Barbie Doll Mascara Cpg ni termasuk la Mua Bella tu . Rm69sm/rm79ss . . Whassap 016 29l193767 . . #FantabulousSkincare  #NiqreesHydrogel  #GoldenBeautyElixir  #CPGCosmetic  #WongiLotion  #VitaminCPowderByNlee  #TeamFaja 
WONGI for men inspired by Gucci  guilty, dunhill blue and 1 million ๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’› #WONGIracles 
#WONGILOTION
WONGI for men inspired by Gucci guilty, dunhill blue and 1 million ๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’› #WONGIracles  #WONGILOTION 
Perfume with Benefits ๐Ÿ˜˜

Mana nak cari perfume all in one ni? Perfume, sunblock, insect repellent, moisturizer dan sbgnya dalam satu botol! ๐Ÿค”
.

#wongi #wongicodcheras #perfume #perfumelotion #lotion #moisturizer #perfumemurah #bazaarpaknil #sayajual #sayajualperfume #support #cheras #uitm #ukm #upm #wongicodampang #wongicheras #wongiampang #wongilotion #perfumedlotion #bodymoisturizer #wongiperfumedlotion
WONGI for men RICH inspired by 1million! ๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’› #WONGILOTION 
#wongiracles
WONGI for men VIRGOUS inspired by dunhill blue! ๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™ #WONGILOTION 
#wongiracles
WONGI for men DOMINANT inspired by Gucci guilty! ๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’› #WONGILOTION 
#wongiracles
Fokus sikit ape yang Julia Ziegler pegang tu
.
Yea itulah Golden Beauty Elixir. Minyak aura seri gabungan dari 6 minyak terbaik dunia dengan kepingan emas 24k dan rose buds
.
Make up dah cantik, kite kasi die berseri pulak
Lagi2 la mengancam kan
.
Rm59sm/rm69ss
.
Whassap 016 2193767
.
.
#FantabulousSkincare  #NiqreesHydrogel #GoldenBeautyElixir #CPGCosmetic #WongiLotion #VitaminCPowderByNlee #TeamFaja
Fokus sikit ape yang Julia Ziegler pegang tu
.
Yea itulah Golden Beauty Elixir. Minyak aura seri gabungan dari 6 minyak terbaik dunia dengan kepingan emas 24k dan rose buds
.
Make up dah cantik, kite kasi die berseri pulak
Lagi2 la mengancam kan
.
Rm59sm/rm69ss
.
Whassap 016 2193767
.
.
#FantabulousSkincare  #NiqreesHydrogel #GoldenBeautyElixir #CPGCosmetic #WongiLotion #VitaminCPowderByNlee #TeamFaja
Dah tak payah risau tangan berbau lepas makan sebab dah ada wongi jadi penyelamat . ๐Ÿ˜

1. SWEET CANDY (inspired by Victoria's Secret Bombshell) 
2. FLORA ENCHANTED ( inspired by Gucci Flora) 
3.FRUITY SNOWBERRY (inspired by Britney midnight fantasy)

4.CLASSY (inspired by Lancome la vie est belle)

Harga RM39 SM / RM45 SS

AGENT DAN DROPSHIP DIPERLUKAN , whatsapp 014-5412547

#gongbadak #wongilotion #wongiperfumedlotion #agensijualanfielokmanempire
Dah tak payah risau tangan berbau lepas makan sebab dah ada wongi jadi penyelamat . ๐Ÿ˜ 1. SWEET CANDY (inspired by Victoria's Secret Bombshell) 2. FLORA ENCHANTED ( inspired by Gucci Flora) 3.FRUITY SNOWBERRY (inspired by Britney midnight fantasy) 4.CLASSY (inspired by Lancome la vie est belle) Harga RM39 SM / RM45 SS AGENT DAN DROPSHIP DIPERLUKAN , whatsapp 014-5412547 #gongbadak  #wongilotion  #wongiperfumedlotion  #agensijualanfielokmanempire 
WONGI perfume yang berbentuk lotion dan diinspirasikan dari international perfume! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #wongiracles
#wongilotion
WONGI perfume yang berbentuk lotion dan diinspirasikan dari international perfume! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #wongiracles  #wongilotion 
ALHAMDULILLAH!!
.
hehe bila cust happy, sierra lg berdouble2 happy tau ๐Ÿ˜ 
pakai lotion tapi rasa mcm pakai perfume sekali ! 
now banyak dah cust lelaki sierra yg buktikan betapa power lotion perfume wongi ni tau.
abang2 yg lain tu tak try jugak ke? hikhik ๐Ÿ˜‰
.

#TeamGoSierra #TribeNamy #wongiperfume #wongilotion #wongiperfumedbodymoisturiser #lotionpemutih #lotionwangi #inspiredperfume #inspiredperfumemalaysia
PELUANG UNTUK DAPATKAN INCOME SEHINGGA RM5000 SEBULAN .
Kalau kami bagitahu anda boleh generate income sehingga RM500-RM5k sebulan dengan WONGI, adakah anda berminat?
.
Jual produk yang telah terbukti laris, sales yang laju dan repetitive setiap bulan? .
Anda tercari bisnes yang mudah dan senang untuk tambah pendapatan. tak perlu modal yang besar.
.

Ya anda di tempat yang betul. Saya mencari anda yang betul2 berminat nak tambah pendapatan, semangat nak tambah pendapatan untuk diri sendiri dan keluarga.
.

YANG PENTING BERANI MENCUBA DAHULU.
JANGAN TAKUT UNTUK BERBISNES 9/10 REZEKI DATANG DARI BISNES. YAKIN, BUAT DAN DAPAT. ================================
KELEBIHAN JADI AGENT/DROPSHIP WONGI
================================ ๐Ÿ”ฅProduk Laris -
โœ… RM39 sebotol sahaja. Sangat senang jual.
. ๐Ÿ”ฅTIADA RISIKO -
โœ… Risiko untuk barang peram bawah katil mmg tak ada kalau anda promote.
. ๐Ÿ”ฅMarketing Tools โ€“
โœ… Kami akan berikan Tools lengkap dengan flyers dan tester
. ๐Ÿ”ฅGroup support โœ…Ada group coaching exclusive utk semua  agents setiap minggu. Kami akan sentiasa update dengan ilmu terkini untuk menjual.

Dah pikir ke? 
Siapa ingin mencuba Wongi, Sila Tinggalkan nombor telefon untk saya hubungi. .
#wongilotion #lotionwangi #lotionwongi #inspiredperfume #lotioninspired #terapiinstagram #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #mehsandarlagi #lotionmurah #igers #like4like #dropship #barangmurah #ajimaura #kualalumpur #codkelanajaya #petalingjaya #kedaionline #perfume #inspiredperfume #lotionkulit #lotionputih #sunblock #moisturizerlotion #lotionmoisturizer #moisturizerkulit #pelembabkulit
PELUANG UNTUK DAPATKAN INCOME SEHINGGA RM5000 SEBULAN . Kalau kami bagitahu anda boleh generate income sehingga RM500-RM5k sebulan dengan WONGI, adakah anda berminat? . Jual produk yang telah terbukti laris, sales yang laju dan repetitive setiap bulan? . Anda tercari bisnes yang mudah dan senang untuk tambah pendapatan. tak perlu modal yang besar. . Ya anda di tempat yang betul. Saya mencari anda yang betul2 berminat nak tambah pendapatan, semangat nak tambah pendapatan untuk diri sendiri dan keluarga. . YANG PENTING BERANI MENCUBA DAHULU. JANGAN TAKUT UNTUK BERBISNES 9/10 REZEKI DATANG DARI BISNES. YAKIN, BUAT DAN DAPAT. ================================ KELEBIHAN JADI AGENT/DROPSHIP WONGI ================================ ๐Ÿ”ฅProduk Laris - โœ… RM39 sebotol sahaja. Sangat senang jual. . ๐Ÿ”ฅTIADA RISIKO - โœ… Risiko untuk barang peram bawah katil mmg tak ada kalau anda promote. . ๐Ÿ”ฅMarketing Tools โ€“ โœ… Kami akan berikan Tools lengkap dengan flyers dan tester . ๐Ÿ”ฅGroup support โœ…Ada group coaching exclusive utk semua agents setiap minggu. Kami akan sentiasa update dengan ilmu terkini untuk menjual. Dah pikir ke? Siapa ingin mencuba Wongi, Sila Tinggalkan nombor telefon untk saya hubungi. . #wongilotion  #lotionwangi  #lotionwongi  #inspiredperfume  #lotioninspired  #terapiinstagram  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #mehsandarlagi  #lotionmurah  #igers  #like4like  #dropship  #barangmurah  #ajimaura  #kualalumpur  #codkelanajaya  #petalingjaya  #kedaionline  #perfume  #inspiredperfume  #lotionkulit  #lotionputih  #sunblock  #moisturizerlotion  #lotionmoisturizer  #moisturizerkulit  #pelembabkulit 
Lotion RICH by 1MILLION ,omg jika si jejaka memakai nya terserlah kelelakian ya...sangat2 menawan dan memikat si hati pasanganNya ...Haruman wangian yang memukau hati setiap yang menggunakannya ๐Ÿ™‚..
#wongi  #wongiperfumedbodymoisturiser  #wongilotion  #wongiperfumedlotion
Lotion VIGOROUS by DUNHILL BLUE yang diinspirasikan oleh haruman wangian berjenama antarabangasa pada para2 lelaki...Salah satu wangian yang terlajak habis yang laku keras untuk si lelaki yang mementingkan penampilan diri...
#wongi  #wongiperfumedbodymoisturiser  #wongiperfumedlotion  #wongilotion
lotion DOMINANT BY GUCCI GULLTY adalah salah satu wangian yang sangat terlaris untuk para lelaki yang berada di luar sana..wangian yang sangat dramatik untuk memikat si hati pasangannya..
#wongi  #wongiperfumedbodymoisturiser  #wongilotion  #wongiperfumedlotion
Happy luncheon semua ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜˜
Lunch apa hari ni? Lepas makan tangan ampa berbau makanan yang ampa makan tadi kan?? Apa tunggu lagi pakai lah LOTION VIRAL ni untuk hilangkan segala bau yang dok ada heeee ๐Ÿค—
.
Yang belum grab lagi!! Ampaa boleh cuba Perfumed Body Moisturizer ni, bau dia mesti ampaa suka ๐Ÿ˜
.
Bau lembut ๐ŸŒธ bau manis ๐Ÿฌ bau buah ๐Ÿ‡ and bau yang boleh buat korang yakin & aktif pada bilaยฒ masa๐Ÿ’ƒ
.
Jangan lupa ws/dm sheyra!!
๐Ÿ“ฒ 0129439467
๐Ÿ“ฒ 0129439467
๐Ÿ“ฒ 0129439467
Happy luncheon semua ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜˜ Lunch apa hari ni? Lepas makan tangan ampa berbau makanan yang ampa makan tadi kan?? Apa tunggu lagi pakai lah LOTION VIRAL ni untuk hilangkan segala bau yang dok ada heeee ๐Ÿค— . Yang belum grab lagi!! Ampaa boleh cuba Perfumed Body Moisturizer ni, bau dia mesti ampaa suka ๐Ÿ˜ . Bau lembut ๐ŸŒธ bau manis ๐Ÿฌ bau buah ๐Ÿ‡ and bau yang boleh buat korang yakin & aktif pada bilaยฒ masa๐Ÿ’ƒ . Jangan lupa ws/dm sheyra!! ๐Ÿ“ฒ 0129439467 ๐Ÿ“ฒ 0129439467 ๐Ÿ“ฒ 0129439467
Lotion FRUITY SNOWBERRY untuk anda yang suka dengan haruman wangian manis lagi menawan .๐Ÿ™‚
#wongi  #wongiperfumedbodymoisturiser  #wongilotion  #wongiperfumedlotion
Lotion by CLASSY bagi yang berminat dengan haruman wangian yang exsklusif yang membawa aura positif ๐Ÿ™‚....
#wongi -#wongiperfumedbodymoisturiser  #wongiperfumedlotion  #wongilotion
Lotion by SWEET CANDY dimana anda suka dengan haruman wangian yang sangat mempersona pada setiap hari..#wongi  #wongiperfumedbodymoisturiser  #wongiperfumedlotion  #wongilotion
Tq babesss for the present ๐Ÿ’ i love it soo much much muchh ๐Ÿ’cantikk sangat ๐Ÿ˜˜ terasa seksi kaki pakai heels ni ๐Ÿ‘  
PLUS syida bertambah confident pakai โ€œkasut bogelโ€ ni bila sapu #wongi kt kaki.. nak tahu kenapa ? Sbb skrg kaki syida dah makin putih & bersih sbb kulit kaki dah sihat ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ percaya tak #wongilotion mampu memutihkan kulit ? Kne beli satu & try sendiri baru tahu kehebatan wongi nii ๐Ÿ˜‰
Tq babesss for the present ๐Ÿ’ i love it soo much much muchh ๐Ÿ’cantikk sangat ๐Ÿ˜˜ terasa seksi kaki pakai heels ni ๐Ÿ‘  PLUS syida bertambah confident pakai โ€œkasut bogelโ€ ni bila sapu #wongi  kt kaki.. nak tahu kenapa ? Sbb skrg kaki syida dah makin putih & bersih sbb kulit kaki dah sihat ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ percaya tak #wongilotion  mampu memutihkan kulit ? Kne beli satu & try sendiri baru tahu kehebatan wongi nii ๐Ÿ˜‰
PELUANG UNTUK DAPATKAN INCOME SEHINGGA RM5000 SEBULAN .
Kalau kami bagitahu anda boleh generate income sehingga RM500-RM5k sebulan dengan WONGI, adakah anda berminat?
.
Jual produk yang telah terbukti laris, sales yang laju dan repetitive setiap bulan? .
Anda tercari bisnes yang mudah dan senang untuk tambah pendapatan. tak perlu modal yang besar.
.

Ya anda di tempat yang betul. Saya mencari anda yang betul2 berminat nak tambah pendapatan, semangat nak tambah pendapatan untuk diri sendiri dan keluarga.
.

YANG PENTING BERANI MENCUBA DAHULU.
JANGAN TAKUT UNTUK BERBISNES 9/10 REZEKI DATANG DARI BISNES. YAKIN, BUAT DAN DAPAT. ================================
KELEBIHAN JADI AGENT/DROPSHIP WONGI
================================ ๐Ÿ”ฅProduk Laris -
โœ… RM39 sebotol sahaja. Sangat senang jual.
. ๐Ÿ”ฅTIADA RISIKO -
โœ… Risiko untuk barang peram bawah katil mmg tak ada kalau anda promote.
. ๐Ÿ”ฅMarketing Tools โ€“
โœ… Kami akan berikan Tools lengkap dengan flyers dan tester
. ๐Ÿ”ฅGroup support โœ…Ada group coaching exclusive utk semua  agents setiap minggu. Kami akan sentiasa update dengan ilmu terkini untuk menjual.

Dah pikir ke? 
Siapa ingin mencuba Wongi, Sila Tinggalkan nombor telefon untk saya hubungi. .
#wongilotion #lotionwangi #lotionwongi #inspiredperfume #lotioninspired #terapiinstagram #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #mehsandarlagi #lotionmurah #igers #like4like #dropship #barangmurah #ajimaura #kualalumpur #codkelanajaya #petalingjaya #kedaionline #perfume #inspiredperfume #lotionkulit #lotionputih #sunblock #agentdiperlukan #dropshipdiperlukan
PELUANG UNTUK DAPATKAN INCOME SEHINGGA RM5000 SEBULAN . Kalau kami bagitahu anda boleh generate income sehingga RM500-RM5k sebulan dengan WONGI, adakah anda berminat? . Jual produk yang telah terbukti laris, sales yang laju dan repetitive setiap bulan? . Anda tercari bisnes yang mudah dan senang untuk tambah pendapatan. tak perlu modal yang besar. . Ya anda di tempat yang betul. Saya mencari anda yang betul2 berminat nak tambah pendapatan, semangat nak tambah pendapatan untuk diri sendiri dan keluarga. . YANG PENTING BERANI MENCUBA DAHULU. JANGAN TAKUT UNTUK BERBISNES 9/10 REZEKI DATANG DARI BISNES. YAKIN, BUAT DAN DAPAT. ================================ KELEBIHAN JADI AGENT/DROPSHIP WONGI ================================ ๐Ÿ”ฅProduk Laris - โœ… RM39 sebotol sahaja. Sangat senang jual. . ๐Ÿ”ฅTIADA RISIKO - โœ… Risiko untuk barang peram bawah katil mmg tak ada kalau anda promote. . ๐Ÿ”ฅMarketing Tools โ€“ โœ… Kami akan berikan Tools lengkap dengan flyers dan tester . ๐Ÿ”ฅGroup support โœ…Ada group coaching exclusive utk semua agents setiap minggu. Kami akan sentiasa update dengan ilmu terkini untuk menjual. Dah pikir ke? Siapa ingin mencuba Wongi, Sila Tinggalkan nombor telefon untk saya hubungi. . #wongilotion  #lotionwangi  #lotionwongi  #inspiredperfume  #lotioninspired  #terapiinstagram  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #mehsandarlagi  #lotionmurah  #igers  #like4like  #dropship  #barangmurah  #ajimaura  #kualalumpur  #codkelanajaya  #petalingjaya  #kedaionline  #perfume  #inspiredperfume  #lotionkulit  #lotionputih  #sunblock  #agentdiperlukan  #dropshipdiperlukan 
Balik kerja petang tak sempat balik rumah sebab terus nak pergi meeting . Tak mandi tapi risau badan bau kepam dan ashem . Jangan risau WONGI Body Hydrator mampu bertindak sebagai perfume dan deodorant . Anda akan kekal segar sepanjang hari . .

Harga : RM39 sem / RM45 ss

Whatsapp kami untuk temphan 014-5412547 . 
#gongbadak #wongilotion #wongiperfumedlotion #agensijualanfielokmanempire #wongiformen
Balik kerja petang tak sempat balik rumah sebab terus nak pergi meeting . Tak mandi tapi risau badan bau kepam dan ashem . Jangan risau WONGI Body Hydrator mampu bertindak sebagai perfume dan deodorant . Anda akan kekal segar sepanjang hari . . Harga : RM39 sem / RM45 ss Whatsapp kami untuk temphan 014-5412547 . #gongbadak  #wongilotion  #wongiperfumedlotion  #agensijualanfielokmanempire  #wongiformen 
Classy inspired by LANCOME LA VIE EST BELLE โคโคโค #wongilotion 
#wingiracles
WONGI floral Enchanted inspired by GUCCI FLORA โคโคโค #wongilotion 
#wingiracles
Inspired Perfumed berbentuk lotion... Inspired dari ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
โค๏ธVictoria's Secret Bombshell
๐Ÿ’šBritney Midnight Fantasy
๐Ÿ’œGucci Flora
๐Ÿ’›Lancome La Vie Est Belle
.
Bukan sekadar wangi...
Malah ade manfaat utk kulit...
.
*WONGI INSPIRED PERFUMED LOTION*
.
๐ŸŒธ *Moisturizer*
(VIT E, OLIVE OIL & EXTRACT ROSE)
๐ŸŒธ *Insect Repellent*
(Bayi & kanak2 boleh guna)
๐ŸŒธ *Brightening Effect*
(Vit C)
๐ŸŒธ *Mood Booster/Release stress*
(Orange Essential Oil)
๐ŸŒธ *Sunblock*
(SPF25)
๐ŸŒธ *Water based*
(Tidak berminyak dan tidak melekit)
๐ŸŒธ *Halal dan mesra solat*
.
Sebotol berharga :
Semenanjung RM39
Sabah / Sarawak RM45
Tidak termasuk kos pos/cod...
.
Whatsapp sue 0167431891
#wongicodpermaisuri #wongilotion#wongiperfumedbodymoisturiser #wongiperfume #perfumelotion #gucci #lancome #britneyspears #midnightfantasy #gucciflora #lavieestbelle #boombshell #victoriassecret #teamciksuekayaberjaya
Inspired Perfumed berbentuk lotion... Inspired dari ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ โค๏ธVictoria's Secret Bombshell ๐Ÿ’šBritney Midnight Fantasy ๐Ÿ’œGucci Flora ๐Ÿ’›Lancome La Vie Est Belle . Bukan sekadar wangi... Malah ade manfaat utk kulit... . *WONGI INSPIRED PERFUMED LOTION* . ๐ŸŒธ *Moisturizer* (VIT E, OLIVE OIL & EXTRACT ROSE) ๐ŸŒธ *Insect Repellent* (Bayi & kanak2 boleh guna) ๐ŸŒธ *Brightening Effect* (Vit C) ๐ŸŒธ *Mood Booster/Release stress* (Orange Essential Oil) ๐ŸŒธ *Sunblock* (SPF25) ๐ŸŒธ *Water based* (Tidak berminyak dan tidak melekit) ๐ŸŒธ *Halal dan mesra solat* . Sebotol berharga : Semenanjung RM39 Sabah / Sarawak RM45 Tidak termasuk kos pos/cod... . Whatsapp sue 0167431891 #wongicodpermaisuri  #wongilotion #wongiperfumedbodymoisturiser  #wongiperfume  #perfumelotion  #gucci  #lancome  #britneyspears  #midnightfantasy  #gucciflora  #lavieestbelle  #boombshell  #victoriassecret  #teamciksuekayaberjaya 
Inspired Perfumed berbentuk lotion... Inspired dari ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
โค๏ธVictoria's Secret Bombshell
๐Ÿ’šBritney Midnight Fantasy
๐Ÿ’œGucci Flora
๐Ÿ’›Lancome La Vie Est Belle
.
Bukan sekadar wangi...
Malah ade manfaat utk kulit...
.
*WONGI INSPIRED PERFUMED LOTION*
.
๐ŸŒธ *Moisturizer*
(VIT E, OLIVE OIL & EXTRACT ROSE)
๐ŸŒธ *Insect Repellent*
(Bayi & kanak2 boleh guna)
๐ŸŒธ *Brightening Effect*
(Vit C)
๐ŸŒธ *Mood Booster/Release stress*
(Orange Essential Oil)
๐ŸŒธ *Sunblock*
(SPF25)
๐ŸŒธ *Water based*
(Tidak berminyak dan tidak melekit)
๐ŸŒธ *Halal dan mesra solat*
.
Sebotol berharga :
Semenanjung RM39
Sabah / Sarawak RM45
Tidak termasuk kos pos/cod...
.
Whatsapp sue 0167431891
#wongicodpermaisuri #wongilotion#wongiperfumedbodymoisturiser #wongiperfume #perfumelotion #gucci #lancome #britneyspears #midnightfantasy #gucciflora #lavieestbelle #boombshell #victoriassecret #teamciksuekayaberjaya
Inspired Perfumed berbentuk lotion... Inspired dari ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ โค๏ธVictoria's Secret Bombshell ๐Ÿ’šBritney Midnight Fantasy ๐Ÿ’œGucci Flora ๐Ÿ’›Lancome La Vie Est Belle . Bukan sekadar wangi... Malah ade manfaat utk kulit... . *WONGI INSPIRED PERFUMED LOTION* . ๐ŸŒธ *Moisturizer* (VIT E, OLIVE OIL & EXTRACT ROSE) ๐ŸŒธ *Insect Repellent* (Bayi & kanak2 boleh guna) ๐ŸŒธ *Brightening Effect* (Vit C) ๐ŸŒธ *Mood Booster/Release stress* (Orange Essential Oil) ๐ŸŒธ *Sunblock* (SPF25) ๐ŸŒธ *Water based* (Tidak berminyak dan tidak melekit) ๐ŸŒธ *Halal dan mesra solat* . Sebotol berharga : Semenanjung RM39 Sabah / Sarawak RM45 Tidak termasuk kos pos/cod... . Whatsapp sue 0167431891 #wongicodpermaisuri  #wongilotion #wongiperfumedbodymoisturiser  #wongiperfume  #perfumelotion  #gucci  #lancome  #britneyspears  #midnightfantasy  #gucciflora  #lavieestbelle  #boombshell  #victoriassecret  #teamciksuekayaberjaya 
Inspired Perfumed berbentuk lotion... Inspired dari ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
โค๏ธVictoria's Secret Bombshell
๐Ÿ’šBritney Midnight Fantasy
๐Ÿ’œGucci Flora
๐Ÿ’›Lancome La Vie Est Belle
.
Bukan sekadar wangi...
Malah ade manfaat utk kulit...
.
*WONGI INSPIRED PERFUMED LOTION*
.
๐ŸŒธ *Moisturizer*
(VIT E, OLIVE OIL & EXTRACT ROSE)
๐ŸŒธ *Insect Repellent*
(Bayi & kanak2 boleh guna)
๐ŸŒธ *Brightening Effect*
(Vit C)
๐ŸŒธ *Mood Booster/Release stress*
(Orange Essential Oil)
๐ŸŒธ *Sunblock*
(SPF25)
๐ŸŒธ *Water based*
(Tidak berminyak dan tidak melekit)
๐ŸŒธ *Halal dan mesra solat*
.
Sebotol berharga :
Semenanjung RM39
Sabah / Sarawak RM45
Tidak termasuk kos pos/cod...
.
Whatsapp sue 0167431891
#wongicodpermaisuri #wongilotion#wongiperfumedbodymoisturiser #wongiperfume #perfumelotion #gucci #lancome #britneyspears #midnightfantasy #gucciflora #lavieestbelle #boombshell #victoriassecret #teamciksuekayaberjaya
Inspired Perfumed berbentuk lotion... Inspired dari ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ โค๏ธVictoria's Secret Bombshell ๐Ÿ’šBritney Midnight Fantasy ๐Ÿ’œGucci Flora ๐Ÿ’›Lancome La Vie Est Belle . Bukan sekadar wangi... Malah ade manfaat utk kulit... . *WONGI INSPIRED PERFUMED LOTION* . ๐ŸŒธ *Moisturizer* (VIT E, OLIVE OIL & EXTRACT ROSE) ๐ŸŒธ *Insect Repellent* (Bayi & kanak2 boleh guna) ๐ŸŒธ *Brightening Effect* (Vit C) ๐ŸŒธ *Mood Booster/Release stress* (Orange Essential Oil) ๐ŸŒธ *Sunblock* (SPF25) ๐ŸŒธ *Water based* (Tidak berminyak dan tidak melekit) ๐ŸŒธ *Halal dan mesra solat* . Sebotol berharga : Semenanjung RM39 Sabah / Sarawak RM45 Tidak termasuk kos pos/cod... . Whatsapp sue 0167431891 #wongicodpermaisuri  #wongilotion #wongiperfumedbodymoisturiser  #wongiperfume  #perfumelotion  #gucci  #lancome  #britneyspears  #midnightfantasy  #gucciflora  #lavieestbelle  #boombshell  #victoriassecret  #teamciksuekayaberjaya 
WONGI Fruit snowberry inspired by BRITNEY MIDNIGHT FANTASY!๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #wongilotion
#wongiracles
WONGI Fruit snowberry inspired by BRITNEY MIDNIGHT FANTASY!๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #wongilotion  #wongiracles 
WONGI sweet candy inspired by VICTORIA SECRET BOMBSHELL!? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Betul ka sama bau sis? Ya mmg bau2 Victoria secret sis! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
.
#wongiracles 
#wongilotion
WONGI sweet candy inspired by VICTORIA SECRET BOMBSHELL!? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Betul ka sama bau sis? Ya mmg bau2 Victoria secret sis! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š . . #wongiracles  #wongilotion 
NAK SEPUTIH MACAM NI? KAKI & TANGAN AWAK GELAP? KERING & BERPARUT??
.
Haruslah sapu-sapu Nano White Lotion kesan seawal seminggu, kulit makin lembap, tona kulit makin cerah sekata.
.
Awak belum cuba amat lah rugi. Sampai bila kaki tu nak gelap bertompok hitam tewww. Meh sental dengan NWL. Konfemm kulit makin cantik.
.
.
Nak cantik pun ada usaha uolss ๐Ÿ˜Œ
.
.
WHATSAPP 0179893436
.
.
.
#nanowhitelotion #kotabharu #kelantan #sureglow #wongilotion #susukambingexclusive #skkm #snowcapberhantu #snowcap #sistholipmatte #sistho #sobella #karismakosmetik
NAK SEPUTIH MACAM NI? KAKI & TANGAN AWAK GELAP? KERING & BERPARUT?? . Haruslah sapu-sapu Nano White Lotion kesan seawal seminggu, kulit makin lembap, tona kulit makin cerah sekata. . Awak belum cuba amat lah rugi. Sampai bila kaki tu nak gelap bertompok hitam tewww. Meh sental dengan NWL. Konfemm kulit makin cantik. . . Nak cantik pun ada usaha uolss ๐Ÿ˜Œ . . WHATSAPP 0179893436 . . . #nanowhitelotion  #kotabharu  #kelantan  #sureglow  #wongilotion  #susukambingexclusive  #skkm  #snowcapberhantu  #snowcap  #sistholipmatte  #sistho  #sobella  #karismakosmetik 
.
Wongi fruity snowberry (botol color hijau), sesuai sangat untuk kids and teenagers sebab bau yang sangat sweet.
.
Mommies nak bagi hadiah untuk anak2 yang nak masuk asrama, Nad highly recommend yang ni. .
Boleh pakai sebagai deodorant dan sunblock. Anak2 bila ada aktiviti kat padang ke atau buat kawad kaki ke dah tak payah risau dah kalau kulit gelap. Sebab Wongi ada spf25 plus bau sangat sweet.
.
Jimatkan mommies, betul tak? Deodorant โœ… sunblock โœ… moisturiser โœ… dan perfume โœ…. Oops as insect repellent pun boleh โœ…. 5 in 1. .
#WongiMelaka
. Wongi fruity snowberry (botol color hijau), sesuai sangat untuk kids and teenagers sebab bau yang sangat sweet. . Mommies nak bagi hadiah untuk anak2 yang nak masuk asrama, Nad highly recommend yang ni. . Boleh pakai sebagai deodorant dan sunblock. Anak2 bila ada aktiviti kat padang ke atau buat kawad kaki ke dah tak payah risau dah kalau kulit gelap. Sebab Wongi ada spf25 plus bau sangat sweet. . Jimatkan mommies, betul tak? Deodorant โœ… sunblock โœ… moisturiser โœ… dan perfume โœ…. Oops as insect repellent pun boleh โœ…. 5 in 1. . #WongiMelaka 
Hi InstaBeauty, Wongi Perfumed Body Moisturiser here. Wongi Perfumed Body Moisturiser ๐Ÿ’Flora Enchanted (Gucci Flora) ๐Ÿ’Fruit Snowberry ( Midnight Fantasy )
๐Ÿ’Sweet Candy (Victoria's Secret  Bombshell)
๐Ÿ’Classy (Lancome La Vie Est Belle) .
#wongilotion #lotionwangi #lotionwongi #inspiredperfume #lotioninspired #terapiinstagram #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #mehsandarlagi #lotionmurah #igers #like4like #dropship #barangmurah #ajimaura #kualalumpur #codkelanajaya #petalingjaya #kedaionline #perfume #inspiredperfume #lotionkulit #lotionputih #sunblock #moisturizerlotion #lotionmoisturizer #moisturizerkulit #pelembabkulit
Hi InstaBeauty, Wongi Perfumed Body Moisturiser here. Wongi Perfumed Body Moisturiser ๐Ÿ’Flora Enchanted (Gucci Flora) ๐Ÿ’Fruit Snowberry ( Midnight Fantasy ) ๐Ÿ’Sweet Candy (Victoria's Secret Bombshell) ๐Ÿ’Classy (Lancome La Vie Est Belle) . #wongilotion  #lotionwangi  #lotionwongi  #inspiredperfume  #lotioninspired  #terapiinstagram  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #mehsandarlagi  #lotionmurah  #igers  #like4like  #dropship  #barangmurah  #ajimaura  #kualalumpur  #codkelanajaya  #petalingjaya  #kedaionline  #perfume  #inspiredperfume  #lotionkulit  #lotionputih  #sunblock  #moisturizerlotion  #lotionmoisturizer  #moisturizerkulit  #pelembabkulit 
Sempat lagi COD petang semalam di KLCC walaupun hujan lebat โ›ˆ tapi sis tetap juga pergi COD ๐Ÿ˜ customer sis ni lelaki so dia pilih 1million sebab dia memang fan of this perfume ๐Ÿ•บ๐Ÿป thanks a lot ya bro ๐Ÿค— .
#wongiperfumedbodymoisturiser 
#wongilotion
#bodylotionmurah 
#wongilotionagent 
#wongilotionperfume 
#wongisetiawangsa 
#wongidayabumi 
#wongiklcc 
#bazarpaknil 
#BelleandBeau
#onlineshopping 
#onlinestore 
#igshop
#coffeebodyscrub 
#brooklyncoffescrub 
#coffeescrubmurah 
#bodyscrubs 
#bodyscrubmurahready 
#bodyscrubklcccod
#bodyscrubsetiawangsacod
#bazaarpaknilmurah
Sempat lagi COD petang semalam di KLCC walaupun hujan lebat โ›ˆ tapi sis tetap juga pergi COD ๐Ÿ˜ customer sis ni lelaki so dia pilih 1million sebab dia memang fan of this perfume ๐Ÿ•บ๐Ÿป thanks a lot ya bro ๐Ÿค— . #wongiperfumedbodymoisturiser  #wongilotion  #bodylotionmurah  #wongilotionagent  #wongilotionperfume  #wongisetiawangsa  #wongidayabumi  #wongiklcc  #bazarpaknil  #BelleandBeau  #onlineshopping  #onlinestore  #igshop  #coffeebodyscrub  #brooklyncoffescrub  #coffeescrubmurah  #bodyscrubs  #bodyscrubmurahready  #bodyscrubklcccod  #bodyscrubsetiawangsacod  #bazaarpaknilmurah 
Postage and COD for today. Alhamdulillah. Thanks lovelies ๐Ÿ˜โค๏ธ #sobella #wongilotion #StokisSoBella #S006
HARGA BIASA2 , BAU LUAR BIASA !! ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
.
Just spend RM 39 je anda dh boleh dpt bau2 perfume yg anda suka ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜
.
Dpt 4 in 1 ๐ŸŒน Perfume ๐ŸŒน lotion ๐ŸŒน deodorant ๐ŸŒน repellant ( halang dari gigitan serangga ) .
Boleh contact or whatsapp ๐Ÿ“ฒ 019 316 5274 utk order ๐Ÿ˜„
.
.
#wongiperfumedbodymoisturiser 
#wongiperfumedlotion 
#wongilotion 
#wongi 
#everdeenss 
#hdcreamfoundationbyeverdeenss 
#omgmascara
STOP?! KEJAP!! JANGAN LAH SCROLL DOWN LAJU SANGAT KORANG. ๐Ÿ˜
..
Meh Cuci mata Cikit. Rupa baru #Wongi Perfumed Lotion๐Ÿ˜„. Banyak kelebihan dalam satu botol. ..
Macam Kopi 3 in 1 gitu๐Ÿ˜. Lagi satu bestnya bila cust pkai, x melekit kat kulit. Wangian tahan lama serupa original ๐Ÿ˜ dan Mengandungi Vit C&E bagus utk kulit anda๐Ÿ‚โค.
.
#lotionpemutihbadan 
#wongilotion 
#inspired 
#best
STOP?! KEJAP!! JANGAN LAH SCROLL DOWN LAJU SANGAT KORANG. ๐Ÿ˜ .. Meh Cuci mata Cikit. Rupa baru #Wongi  Perfumed Lotion๐Ÿ˜„. Banyak kelebihan dalam satu botol. .. Macam Kopi 3 in 1 gitu๐Ÿ˜. Lagi satu bestnya bila cust pkai, x melekit kat kulit. Wangian tahan lama serupa original ๐Ÿ˜ dan Mengandungi Vit C&E bagus utk kulit anda๐Ÿ‚โค. . #lotionpemutihbadan  #wongilotion  #inspired  #best 
Kenapa anda perlu bazirkan duit anda untuk dua produk berbeza sekiranya anda hanya perlu menggunakan wongi lotion untuk kedua-dua kegunaan di atas? ๐Ÿค”๐Ÿ˜‹
.

Wongi - Perfume with Benefits ๐Ÿ˜˜
.

#wongi #wongicodcheras #perfume #perfumelotion #lotion #moisturizer #perfumemurah #bazaarpaknil #sayajual #sayajualperfume #support #cheras #uitm #ukm #upm #wongicodampang #wongicheras #wongiampang #wongilotion #perfumedlotion #bodymoisturizer #wongiperfumedlotion
Kenapa anda perlu bazirkan duit anda untuk dua produk berbeza sekiranya anda hanya perlu menggunakan wongi lotion untuk kedua-dua kegunaan di atas? ๐Ÿค”๐Ÿ˜‹ . Wongi - Perfume with Benefits ๐Ÿ˜˜ . #wongi  #wongicodcheras  #perfume  #perfumelotion  #lotion  #moisturizer  #perfumemurah  #bazaarpaknil  #sayajual  #sayajualperfume  #support  #cheras  #uitm  #ukm  #upm  #wongicodampang  #wongicheras  #wongiampang  #wongilotion  #perfumedlotion  #bodymoisturizer  #wongiperfumedlotion 
HARGA BIASA2, BAU ORANG KAYA!! ๐Ÿ˜ฑ
.
.
Apa tu eh? Semestinya Wongi Losyen uolls. Siapa yg tak cuba lagi memang rugi sebab jenama wongi makin dapat sambutan yang tinggi ๐Ÿ˜
.
.
Harga?
RM39 (rm8 postage ke sm) + FREE GIFT ๐Ÿ’ 
RM 39 (rm11 postage ke ss) + FREE GIFT ๐Ÿ’ .
.
#TeamGoSierra #wongiperfume #wongilotion #wongiperfumedbodymoisturiser #lotionpemutih #lotionwangi #inspiredperfume #inspiredperfumemalaysia
All in one! ๐Ÿ˜

HARGA BIASA2, BAU ORANG KAYA!! ๐Ÿ˜ฑ
.
.
Apa tu eh? Semestinya Wongi Losyen uolls. Siapa yg tak cuba lagi memang rugi sebab jenama wongi makin dapat sambutan yang tinggi ๐Ÿ˜
.
.
Harga?
RM39 (rm8 postage ke sm) + FREE GIFT ๐Ÿ’ 
RM 39 (rm11 postage ke ss) + FREE GIFT ๐Ÿ’ .
.
#TeamGoSierra #wongiperfume #wongilotion #wongiperfumedbodymoisturiser #lotionpemutih #lotionwangi #inspiredperfume #inspiredperfumemalaysia
HARGA BIASA2, BAU ORANG KAYA!! ๐Ÿ˜ฑ
.
.
Apa tu eh? Semestinya Wongi Losyen uolls. Siapa yg tak cuba lagi memang rugi sebab jenama wongi makin dapat sambutan yang tinggi ๐Ÿ˜
.
.
Harga?
RM39 (rm8 postage ke sm) + FREE GIFT ๐Ÿ’ 
RM 39 (rm11 postage ke ss) + FREE GIFT ๐Ÿ’ .
.
#TeamGoSierra #wongiperfume #wongilotion #wongiperfumedbodymoisturiser #lotionpemutih #lotionwangi #inspiredperfume #inspiredperfumemalaysia
HARGA BIASA2, BAU ORANG KAYA!! ๐Ÿ˜ฑ
.
.
Apa tu eh? Semestinya Wongi Losyen uolls. Siapa yg tak cuba lagi memang rugi sebab jenama wongi makin dapat sambutan yang tinggi ๐Ÿ˜
.
.
Harga?
RM39 (rm8 postage ke sm) + FREE GIFT ๐Ÿ’ 
RM 39 (rm11 postage ke ss) + FREE GIFT ๐Ÿ’ .
.
#TeamGoSierra #wongiperfume #wongilotion #wongiperfumedbodymoisturiser #lotionpemutih #lotionwangi #inspiredperfume #inspiredperfumemalaysia
HARGA BIASA2, BAU ORANG KAYA!! ๐Ÿ˜ฑ
.
.
Apa tu eh? Semestinya Wongi Losyen uolls. Siapa yg tak cuba lagi memang rugi sebab jenama wongi makin dapat sambutan yang tinggi ๐Ÿ˜
.
.
Harga?
RM39 (rm8 postage ke sm) + FREE GIFT ๐Ÿ’ 
RM 39 (rm11 postage ke ss) + FREE GIFT ๐Ÿ’ .
.
#TeamGoSierra #wongiperfume #wongilotion #wongiperfumedbodymoisturiser #lotionpemutih #lotionwangi #inspiredperfume #inspiredperfumemalaysia
HARGA BIASA2, BAU ORANG KAYA!! ๐Ÿ˜ฑ
.
.
Apa tu eh? Semestinya Wongi Losyen uolls. Siapa yg tak cuba lagi memang rugi sebab jenama wongi makin dapat sambutan yang tinggi ๐Ÿ˜
.
.
Harga?
RM39 (rm8 postage ke sm) + FREE GIFT ๐Ÿ’ 
RM 39 (rm11 postage ke ss) + FREE GIFT ๐Ÿ’ .
.
#TeamGoSierra #wongiperfume #wongilotion #wongiperfumedbodymoisturiser #lotionpemutih #lotionwangi #inspiredperfume #inspiredperfumemalaysia
bau yang admin rasa nak kunyah2 telan ๐Ÿ˜…
.
Harga?
RM39 (rm8 postage ke sm) + FREE GIFT ๐Ÿ’ .
.
#TeamGoSierra #TribeNamy #wongiperfume #wongilotion #wongiperfumedbodymoisturiser #lotionpemutih #lotionwangi #inspiredperfume #inspiredperfumemalaysia
Inspired Perfumed berbentuk lotion... Inspired dari ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
โค๏ธVictoria's Secret Bombshell
๐Ÿ’šBritney Midnight Fantasy
๐Ÿ’œGucci Flora
๐Ÿ’›Lancome La Vie Est Belle
.
Bukan sekadar wangi...
Malah ade manfaat utk kulit...
.
*WONGI INSPIRED PERFUMED LOTION*
.
๐ŸŒธ *Moisturizer*
(VIT E, OLIVE OIL & EXTRACT ROSE)
๐ŸŒธ *Insect Repellent*
(Bayi & kanak2 boleh guna)
๐ŸŒธ *Brightening Effect*
(Vit C)
๐ŸŒธ *Mood Booster/Release stress*
(Orange Essential Oil)
๐ŸŒธ *Sunblock*
(SPF25)
๐ŸŒธ *Water based*
(Tidak berminyak dan tidak melekit)
๐ŸŒธ *Halal dan mesra solat*
.
Sebotol berharga :
Semenanjung RM39
Sabah / Sarawak RM45
Tidak termasuk kos pos/cod...
.
Whatsapp sue 0167431891
#wongicodpermaisuri #wongilotion#wongiperfumedbodymoisturiser #wongiperfume #perfumelotion #gucci #lancome #britneyspears #midnightfantasy #gucciflora #lavieestbelle #boombshell #victoriassecret #teamciksuekayaberjaya
Inspired Perfumed berbentuk lotion... Inspired dari ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ โค๏ธVictoria's Secret Bombshell ๐Ÿ’šBritney Midnight Fantasy ๐Ÿ’œGucci Flora ๐Ÿ’›Lancome La Vie Est Belle . Bukan sekadar wangi... Malah ade manfaat utk kulit... . *WONGI INSPIRED PERFUMED LOTION* . ๐ŸŒธ *Moisturizer* (VIT E, OLIVE OIL & EXTRACT ROSE) ๐ŸŒธ *Insect Repellent* (Bayi & kanak2 boleh guna) ๐ŸŒธ *Brightening Effect* (Vit C) ๐ŸŒธ *Mood Booster/Release stress* (Orange Essential Oil) ๐ŸŒธ *Sunblock* (SPF25) ๐ŸŒธ *Water based* (Tidak berminyak dan tidak melekit) ๐ŸŒธ *Halal dan mesra solat* . Sebotol berharga : Semenanjung RM39 Sabah / Sarawak RM45 Tidak termasuk kos pos/cod... . Whatsapp sue 0167431891 #wongicodpermaisuri  #wongilotion #wongiperfumedbodymoisturiser  #wongiperfume  #perfumelotion  #gucci  #lancome  #britneyspears  #midnightfantasy  #gucciflora  #lavieestbelle  #boombshell  #victoriassecret  #teamciksuekayaberjaya 
Inspired Perfumed berbentuk lotion... Inspired dari ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
โค๏ธVictoria's Secret Bombshell
๐Ÿ’šBritney Midnight Fantasy
๐Ÿ’œGucci Flora
๐Ÿ’›Lancome La Vie Est Belle
.
Bukan sekadar wangi...
Malah ade manfaat utk kulit...
.
*WONGI INSPIRED PERFUMED LOTION*
.
๐ŸŒธ *Moisturizer*
(VIT E, OLIVE OIL & EXTRACT ROSE)
๐ŸŒธ *Insect Repellent*
(Bayi & kanak2 boleh guna)
๐ŸŒธ *Brightening Effect*
(Vit C)
๐ŸŒธ *Mood Booster/Release stress*
(Orange Essential Oil)
๐ŸŒธ *Sunblock*
(SPF25)
๐ŸŒธ *Water based*
(Tidak berminyak dan tidak melekit)
๐ŸŒธ *Halal dan mesra solat*
.
Sebotol berharga :
Semenanjung RM39
Sabah / Sarawak RM45
Tidak termasuk kos pos/cod...
.
Whatsapp sue 0167431891
#wongicodpermaisuri #wongilotion#wongiperfumedbodymoisturiser #wongiperfume #perfumelotion #gucci #lancome #britneyspears #midnightfantasy #gucciflora #lavieestbelle #boombshell #victoriassecret #teamciksuekayaberjaya
Inspired Perfumed berbentuk lotion... Inspired dari ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ โค๏ธVictoria's Secret Bombshell ๐Ÿ’šBritney Midnight Fantasy ๐Ÿ’œGucci Flora ๐Ÿ’›Lancome La Vie Est Belle . Bukan sekadar wangi... Malah ade manfaat utk kulit... . *WONGI INSPIRED PERFUMED LOTION* . ๐ŸŒธ *Moisturizer* (VIT E, OLIVE OIL & EXTRACT ROSE) ๐ŸŒธ *Insect Repellent* (Bayi & kanak2 boleh guna) ๐ŸŒธ *Brightening Effect* (Vit C) ๐ŸŒธ *Mood Booster/Release stress* (Orange Essential Oil) ๐ŸŒธ *Sunblock* (SPF25) ๐ŸŒธ *Water based* (Tidak berminyak dan tidak melekit) ๐ŸŒธ *Halal dan mesra solat* . Sebotol berharga : Semenanjung RM39 Sabah / Sarawak RM45 Tidak termasuk kos pos/cod... . Whatsapp sue 0167431891 #wongicodpermaisuri  #wongilotion #wongiperfumedbodymoisturiser  #wongiperfume  #perfumelotion  #gucci  #lancome  #britneyspears  #midnightfantasy  #gucciflora  #lavieestbelle  #boombshell  #victoriassecret  #teamciksuekayaberjaya 
Inspired Perfumed berbentuk lotion... Inspired dari ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
โค๏ธVictoria's Secret Bombshell
๐Ÿ’šBritney Midnight Fantasy
๐Ÿ’œGucci Flora
๐Ÿ’›Lancome La Vie Est Belle
.
Bukan sekadar wangi...
Malah ade manfaat utk kulit...
.
*WONGI INSPIRED PERFUMED LOTION*
.
๐ŸŒธ *Moisturizer*
(VIT E, OLIVE OIL & EXTRACT ROSE)
๐ŸŒธ *Insect Repellent*
(Bayi & kanak2 boleh guna)
๐ŸŒธ *Brightening Effect*
(Vit C)
๐ŸŒธ *Mood Booster/Release stress*
(Orange Essential Oil)
๐ŸŒธ *Sunblock*
(SPF25)
๐ŸŒธ *Water based*
(Tidak berminyak dan tidak melekit)
๐ŸŒธ *Halal dan mesra solat*
.
Sebotol berharga :
Semenanjung RM39
Sabah / Sarawak RM45
Tidak termasuk kos pos/cod...
.
Whatsapp sue 0167431891
#wongicodpermaisuri #wongilotion#wongiperfumedbodymoisturiser #wongiperfume #perfumelotion #gucci #lancome #britneyspears #midnightfantasy #gucciflora #lavieestbelle #boombshell #victoriassecret #teamciksuekayaberjaya
Inspired Perfumed berbentuk lotion... Inspired dari ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ โค๏ธVictoria's Secret Bombshell ๐Ÿ’šBritney Midnight Fantasy ๐Ÿ’œGucci Flora ๐Ÿ’›Lancome La Vie Est Belle . Bukan sekadar wangi... Malah ade manfaat utk kulit... . *WONGI INSPIRED PERFUMED LOTION* . ๐ŸŒธ *Moisturizer* (VIT E, OLIVE OIL & EXTRACT ROSE) ๐ŸŒธ *Insect Repellent* (Bayi & kanak2 boleh guna) ๐ŸŒธ *Brightening Effect* (Vit C) ๐ŸŒธ *Mood Booster/Release stress* (Orange Essential Oil) ๐ŸŒธ *Sunblock* (SPF25) ๐ŸŒธ *Water based* (Tidak berminyak dan tidak melekit) ๐ŸŒธ *Halal dan mesra solat* . Sebotol berharga : Semenanjung RM39 Sabah / Sarawak RM45 Tidak termasuk kos pos/cod... . Whatsapp sue 0167431891 #wongicodpermaisuri  #wongilotion #wongiperfumedbodymoisturiser  #wongiperfume  #perfumelotion  #gucci  #lancome  #britneyspears  #midnightfantasy  #gucciflora  #lavieestbelle  #boombshell  #victoriassecret  #teamciksuekayaberjaya 
ALHAMDULLILAH .
Dapat lagi feedback best dari customer... Alhamdullilah setakat ni WONGI dapat puaskan hati customer
.
Berbaloi beli dengan harga murah tapi dapat macam2 kebaikan๐Ÿ˜
.
Shira tak tipu tau.. tgkla sendiri feedback.. bila dah apply WONGI dah tak payah pakai sunblock sbb WONGI ada spf 25๐Ÿ˜ฑ
.
Boleh buat solat (no alcohol) dan tak melekit bila korang berpeluh tau..
.
Boleh pakai bila2 masa korang suka.. dan senang nak bawa g mana2๐Ÿ˜˜
.
Nak citer banyak lagi boleh wassap shira dengan klik link di bioโ˜๐Ÿปโ˜๐Ÿป
#wongi 
#wongilotion 
#wongiperfumedbodymoisturiser 
#perfumehalal 
#wongiputrajaya 
#faridkamil 
#fattzura 
#fattahamin
ALHAMDULLILAH . Dapat lagi feedback best dari customer... Alhamdullilah setakat ni WONGI dapat puaskan hati customer . Berbaloi beli dengan harga murah tapi dapat macam2 kebaikan๐Ÿ˜ . Shira tak tipu tau.. tgkla sendiri feedback.. bila dah apply WONGI dah tak payah pakai sunblock sbb WONGI ada spf 25๐Ÿ˜ฑ . Boleh buat solat (no alcohol) dan tak melekit bila korang berpeluh tau.. . Boleh pakai bila2 masa korang suka.. dan senang nak bawa g mana2๐Ÿ˜˜ . Nak citer banyak lagi boleh wassap shira dengan klik link di bioโ˜๐Ÿปโ˜๐Ÿป #wongi  #wongilotion  #wongiperfumedbodymoisturiser  #perfumehalal  #wongiputrajaya  #faridkamil  #fattzura  #fattahamin 
Sesiapa yg ada di area Labuan yang nak try Wongi ni, meh whatsapp agent sis sorang ni @wongiventures.official ๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค— sekarang agent sis ni ada di area sanaa ๐ŸŒธ cepat semua boleh grab opportunity ni sebab tak perlu nak keluarkan duit poss ๐Ÿ›ต๐Ÿ“ฆ
.
#wongiperfumedbodymoisturiser 
#wongilotion
#bodylotionmurah 
#wongilotionagent 
#wongilotionperfume 
#wongisetiawangsa 
#wongidayabumi 
#wongiklcc 
#bazarpaknil 
#BelleandBeau
#onlineshopping 
#onlinestore 
#igshop
#coffeebodyscrub 
#brooklyncoffescrub 
#coffeescrubmurah 
#bodyscrubs 
#bodyscrubmurahready 
#bodyscrubklcccod
#bodyscrubsetiawangsacod
#bazaarpaknilmurah
Sesiapa yg ada di area Labuan yang nak try Wongi ni, meh whatsapp agent sis sorang ni @wongiventures.official ๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค— sekarang agent sis ni ada di area sanaa ๐ŸŒธ cepat semua boleh grab opportunity ni sebab tak perlu nak keluarkan duit poss ๐Ÿ›ต๐Ÿ“ฆ . #wongiperfumedbodymoisturiser  #wongilotion  #bodylotionmurah  #wongilotionagent  #wongilotionperfume  #wongisetiawangsa  #wongidayabumi  #wongiklcc  #bazarpaknil  #BelleandBeau  #onlineshopping  #onlinestore  #igshop  #coffeebodyscrub  #brooklyncoffescrub  #coffeescrubmurah  #bodyscrubs  #bodyscrubmurahready  #bodyscrubklcccod  #bodyscrubsetiawangsacod  #bazaarpaknilmurah 
Wahhhhwahhhh so sweet belikan cewek WONGI FLORAL ENCHANTED inspired by GUCCI FLORAL ! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
#wongiracles 
#wongilotion
Wahhhhwahhhh so sweet belikan cewek WONGI FLORAL ENCHANTED inspired by GUCCI FLORAL ! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . #wongiracles  #wongilotion 
Kasi tester tadi sama team olive! Heheh! Alhamdulillah dorang pun berminat order! Thank you team olive utk masa kamu mentesting WONGI heheh! 
#WONGILOTION
#WONGIRACLES
Kasi tester tadi sama team olive! Heheh! Alhamdulillah dorang pun berminat order! Thank you team olive utk masa kamu mentesting WONGI heheh! #WONGILOTION  #WONGIRACLES 
Alhamdulillah order masuk lagi! Baru ja jumpa customer kasi tester and dia berminat order terus โคโคโค #WONGIlotion
#wongiracles
Alhamdulillah order masuk lagi! Baru ja jumpa customer kasi tester and dia berminat order terus โคโคโค #WONGIlotion  #wongiracles 
โ‰๏ธโ‰๏ธkenapa WONGIโ‰๏ธโ‰๏ธ
๐Ÿ”นContain vitamin C &E ๐Ÿ”นInspired by International Perfume brands
๐Ÿ”นHelp to Brighten up your skin and prevent from mosquito bites.
๐Ÿ”นNon sticky and oily as its water based type.
๐Ÿ”นProtect skin from sunburn
๐Ÿ”นEasy to apply ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Korang guna sebotol WONGI PERFUMED LOTION NI boleh jimat dah duit dari beratuss terbang๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑAPPLY LOTION JE DAPAT SKALI BAU PERFUMED FAVOURITE KORANG SKALI plus DAPAT BENEFIT LOTION AND SUNBLOCK JUGAK.. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Dm sis ikki or wasap 0134453375 to get your WONGI.

Cod : PENANG ISLAND | JB

#wongibodymoisturiser 
#wongiperfumedlotion 
#lotionwongi 
#sayajual 
#wongijb 
#wongimalaysia 
#wongilotion 
#wongicodjohor 
#wongicodpenang
#wongikedah
#bazaarpaknill
#goshop
#wongibodyhydrator 
#wongibodymoisturiser 
#bazaarkl 
#onlineshoppingstore 
#birthdaygift #anniversarygift 
#onlineboutique
โ‰๏ธโ‰๏ธkenapa WONGIโ‰๏ธโ‰๏ธ ๐Ÿ”นContain vitamin C &E ๐Ÿ”นInspired by International Perfume brands ๐Ÿ”นHelp to Brighten up your skin and prevent from mosquito bites. ๐Ÿ”นNon sticky and oily as its water based type. ๐Ÿ”นProtect skin from sunburn ๐Ÿ”นEasy to apply ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Korang guna sebotol WONGI PERFUMED LOTION NI boleh jimat dah duit dari beratuss terbang๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑAPPLY LOTION JE DAPAT SKALI BAU PERFUMED FAVOURITE KORANG SKALI plus DAPAT BENEFIT LOTION AND SUNBLOCK JUGAK.. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Dm sis ikki or wasap 0134453375 to get your WONGI. Cod : PENANG ISLAND | JB #wongibodymoisturiser  #wongiperfumedlotion  #lotionwongi  #sayajual  #wongijb  #wongimalaysia  #wongilotion  #wongicodjohor  #wongicodpenang  #wongikedah  #bazaarpaknill  #goshop  #wongibodyhydrator  #wongibodymoisturiser  #bazaarkl  #onlineshoppingstore  #birthdaygift  #anniversarygift  #onlineboutique 
Ini bukan sekadar lotion tapi perfume dalam bentuk lotion. Lotion ni boleh mencerahkan dan boleh dijadikan deodorants ๐Ÿ˜
.
Jom whatsapp sue 0167431891 untuk wongi dan cerah berseri๐Ÿ˜ƒ
#wongi #wongilotion #wongiperfumedbodymoisturiser #wongiperfumedlotion #wongicheras #wongikl #teamciksuekayaberjaya
Ini bukan sekadar lotion tapi perfume dalam bentuk lotion. Lotion ni boleh mencerahkan dan boleh dijadikan deodorants ๐Ÿ˜
.
Jom whatsapp sue 0167431891 untuk wongi dan cerah berseri๐Ÿ˜ƒ
#wongi #wongilotion #wongiperfumedbodymoisturiser #wongiperfumedlotion #wongicheras #wongikl #teamciksuekayaberjaya
Ini bukan sekadar lotion tapi perfume dalam bentuk lotion. Lotion ni boleh mencerahkan dan boleh dijadikan deodorants ๐Ÿ˜
.
Jom whatsapp sue 0167431891 untuk wongi dan cerah berseri๐Ÿ˜ƒ
#wongi #wongilotion #wongiperfumedbodymoisturiser #wongiperfumedlotion #wongicheras #wongikl #teamciksuekayaberjaya
Barbie Doll Mascara CPG ni ade fiber yang boleh panjangkan, tebalkan dan lentikkan bulu mata
.
.
Tak perlu bulu mata palsu lagi
.
.
Rm69sm/rm79ss
.
.
Whassap 016 2193767
.

#FantabulousSkincareย  #NiqreesHydrogel #GoldenBeautyElixir #CPGCosmetic #WongiLotion #VitaminCPowderByNleeย #TeamFaja
Barbie Doll Mascara CPG ni ade fiber yang boleh panjangkan, tebalkan dan lentikkan bulu mata
.
.
Tak perlu bulu mata palsu lagi
.
.
Rm69sm/rm79ss
.
.
Whassap 016 2193767
.

#FantabulousSkincareย  #NiqreesHydrogel #GoldenBeautyElixir #CPGCosmetic #WongiLotion #VitaminCPowderByNleeย #TeamFaja
Barbie Doll Mascara CPG ni ade fiber yang boleh panjangkan, tebalkan dan lentikkan bulu mata
.
.
Tak perlu bulu mata palsu lagi
.
.
Rm69sm/rm79ss
.
.
Whassap 016 2193767
.

#FantabulousSkincareย  #NiqreesHydrogel #GoldenBeautyElixir #CPGCosmetic #WongiLotion #VitaminCPowderByNleeย #TeamFaja
Barbie Doll Mascara CPG ni ade fiber yang boleh panjangkan, tebalkan dan lentikkan bulu mata
.
.
Tak perlu bulu mata palsu lagi
.
.
Rm69sm/rm79ss
.
.
Whassap 016 2193767
.

#FantabulousSkincareย  #NiqreesHydrogel #GoldenBeautyElixir #CPGCosmetic #WongiLotion #VitaminCPowderByNleeย #TeamFaja
Barbie Doll Mascara CPG ni ade fiber yang boleh panjangkan, tebalkan dan lentikkan bulu mata
.
.
Tak perlu bulu mata palsu lagi
.
.
Rm69sm/rm79ss
.
.
Whassap 016 2193767
.

#FantabulousSkincareย  #NiqreesHydrogel #GoldenBeautyElixir #CPGCosmetic #WongiLotion #VitaminCPowderByNleeย #TeamFaja
Barbie Doll Mascara CPG ni ade fiber yang boleh panjangkan, tebalkan dan lentikkan bulu mata
.
.
Tak perlu bulu mata palsu lagi
.
.
Rm69sm/rm79ss
.
.
Whassap 016 2193767
.

#FantabulousSkincareย  #NiqreesHydrogel #GoldenBeautyElixir #CPGCosmetic #WongiLotion #VitaminCPowderByNleeย #TeamFaja
Terdapat 4 jenis wangian untuk lotion "WONGI" โœ… Purple : Floral Enchanted ( Gucci Flora ) โœ… Hijau : Fruitty Snowberry ( Midnight Fantasy - Britney Spears ) โœ… Merah : Sweet Candy ( Bombshell - Victoria's Secret ) โœ… Coklat : Classy ( La Vie Est Belle - Lancome ) 
Kelebihan Lotion Wongi โœ… Lotion harum yang berinspirasikan wangian antarabangsa. โœ… Pelembab berasaskan air (water based), tidak melekit dan selesa dipakai. โœ… Mengandingi Vitamin C untuk mencerah dan menghaluskan kulit โœ… Mampu bertindak sebagai pelindung UV (SPF25) sehingga 4-5 jam lamanya โœ… Merawat kulit yang rosak akibat selaran cahaya matahari (Sunburn) โœ… Bersifat anti-septik โœ… Boleh diguna bayi & kanak2 sebagai penghalau serangga (Mengelak gigitan nyamuk & serangga) โœ… Sesuai digunakan untuk aktiviti di luar rumah โœ… Bau wangian yang lembut kekal dikulit serta baju sehingga 12 jam lamanya. 
Peminat perfume mesti tahu macam mana wonginya lotion ni.

Dah la wangi, ada spf jaga kulit dari matahari, boleh cerahkan dan lembapkan kulit pulak tu. Rare sangat produk ni.  So tunggu apa lagi guys! Jom kita WANGI sama-sama dengan WONGI ๐ŸŒธ๐Ÿ’Ÿ Whatsapp - 017 6247398 or dm for more details . 
No worries , tak sampai rm 40 pun ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜œ #wongilotion #wongiperfume #wongiperfumedlotion #wongiperfumedbodymoisturiser #wongi #sayajualwongi #lotionviral #wangi #shopwithnarfarah
Terdapat 4 jenis wangian untuk lotion "WONGI" โœ… Purple : Floral Enchanted ( Gucci Flora ) โœ… Hijau : Fruitty Snowberry ( Midnight Fantasy - Britney Spears ) โœ… Merah : Sweet Candy ( Bombshell - Victoria's Secret ) โœ… Coklat : Classy ( La Vie Est Belle - Lancome ) Kelebihan Lotion Wongi โœ… Lotion harum yang berinspirasikan wangian antarabangsa. โœ… Pelembab berasaskan air (water based), tidak melekit dan selesa dipakai. โœ… Mengandingi Vitamin C untuk mencerah dan menghaluskan kulit โœ… Mampu bertindak sebagai pelindung UV (SPF25) sehingga 4-5 jam lamanya โœ… Merawat kulit yang rosak akibat selaran cahaya matahari (Sunburn) โœ… Bersifat anti-septik โœ… Boleh diguna bayi & kanak2 sebagai penghalau serangga (Mengelak gigitan nyamuk & serangga) โœ… Sesuai digunakan untuk aktiviti di luar rumah โœ… Bau wangian yang lembut kekal dikulit serta baju sehingga 12 jam lamanya. Peminat perfume mesti tahu macam mana wonginya lotion ni. Dah la wangi, ada spf jaga kulit dari matahari, boleh cerahkan dan lembapkan kulit pulak tu. Rare sangat produk ni. So tunggu apa lagi guys! Jom kita WANGI sama-sama dengan WONGI ๐ŸŒธ๐Ÿ’Ÿ Whatsapp - 017 6247398 or dm for more details . No worries , tak sampai rm 40 pun ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜œ #wongilotion  #wongiperfume  #wongiperfumedlotion  #wongiperfumedbodymoisturiser  #wongi  #sayajualwongi  #lotionviral  #wangi  #shopwithnarfarah 
PERFUME BODY MOISTURIZER
.
NAK JIMAT DUIT UNTUK PERFUME & LATION ? ๐ŸŒนSUNBLOCK SPF 25 ( UV blocking for 4.5 hours ) .
๐ŸŒน INSECT REPELLENT ( baby friendly ) .
๐ŸŒน PUTIHKAN KULIT ( Vit C ) .
๐ŸŒน HILANGKAN STRESS ( orange essential oil ) .
๐ŸŒน 2in1 ( lation + perfume ) senang serap ke kulit & tak berminyak sebab WATER BASED pakai lepas mandi ( kulit akan dirawat ) wangian tahan 12jam . .
๐ŸŒนHALAL โœ…
.
SATU FAMILY BOLEH GUNA ๐Ÿ˜ tak payah pakai perfume dah wangi ๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘ bau orang kaya ๐Ÿ˜˜
.
Pilih bau yang diambil TOP 4 BEST SELLING INSPIRED PERFUME !! .
๐ŸŒธ Classy ( Lancome La Vie Est Belle / Silver black .
๐ŸŒธ Fruity Snowberry ( Briteny Spears Midnight Fastasy / hijau .
๐ŸŒธ Floral Enchanted ( Gucci Flora / purple ) .
๐ŸŒธ Sweet Candy ( Victoria's  Secret Bombshell / Pink .
RM 39 / 100ml ( exc postage ) .
COD ๐Ÿš— PETALING JAYA .
.
DM or Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 019 316 5274 .
.
#wongi 
#wongihq 
#wongiperfumedbodymoisturiser 
#wongilotion 
#sayajual 
#codpetalingjaya
PERFUME BODY MOISTURIZER . NAK JIMAT DUIT UNTUK PERFUME & LATION ? ๐ŸŒนSUNBLOCK SPF 25 ( UV blocking for 4.5 hours ) . ๐ŸŒน INSECT REPELLENT ( baby friendly ) . ๐ŸŒน PUTIHKAN KULIT ( Vit C ) . ๐ŸŒน HILANGKAN STRESS ( orange essential oil ) . ๐ŸŒน 2in1 ( lation + perfume ) senang serap ke kulit & tak berminyak sebab WATER BASED pakai lepas mandi ( kulit akan dirawat ) wangian tahan 12jam . . ๐ŸŒนHALAL โœ… . SATU FAMILY BOLEH GUNA ๐Ÿ˜ tak payah pakai perfume dah wangi ๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘ bau orang kaya ๐Ÿ˜˜ . Pilih bau yang diambil TOP 4 BEST SELLING INSPIRED PERFUME !! . ๐ŸŒธ Classy ( Lancome La Vie Est Belle / Silver black . ๐ŸŒธ Fruity Snowberry ( Briteny Spears Midnight Fastasy / hijau . ๐ŸŒธ Floral Enchanted ( Gucci Flora / purple ) . ๐ŸŒธ Sweet Candy ( Victoria's Secret Bombshell / Pink . RM 39 / 100ml ( exc postage ) . COD ๐Ÿš— PETALING JAYA . . DM or Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 019 316 5274 . . #wongi  #wongihq  #wongiperfumedbodymoisturiser  #wongilotion  #sayajual  #codpetalingjaya 
Sapa bole COD wongi lation perfume .. blom try wongi ? Jangan risau dah ade tester ok ! Order beli RM 39 sahaja n Free 3 tester wongi ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .
Jom sekarang whatsapp ๐Ÿ“ฒ
019 316 5274 ๐Ÿ’•
.
.
#wongi
#wongiperfumedbodymoisturiser 
#wongilotion 
#wongihq 
#sayajual 
#codpetalingjaya
KEKAL WANGI WALAUPUN DAH BERGERAK SANA SINI SEPANJANG HARI โ•โ•
๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
Nak habaqq maii lotion nii bukan biasa2 nahh. Siap ada inspired perfume antarabangsa lagi dalam lotion ni. Memang best & tersangat sangat berbaloi ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†. Kalau beli perfume antarabangsa kat luar 1 botol dah rm200++ ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฐ tapi beli #wongi tak sampai rm40 pun!!! Pakai lotion ni tak payah dah nak sembur2 perfume. Sapuu sikit jaa pun dah wangi terokk ๐Ÿ˜‚. Belum cuba belum tauw.. Jom try WONGI ๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿ“ฒ Whatsapp 0129439467
KEKAL WANGI WALAUPUN DAH BERGERAK SANA SINI SEPANJANG HARI โ•โ• ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Nak habaqq maii lotion nii bukan biasa2 nahh. Siap ada inspired perfume antarabangsa lagi dalam lotion ni. Memang best & tersangat sangat berbaloi ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†. Kalau beli perfume antarabangsa kat luar 1 botol dah rm200++ ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฐ tapi beli #wongi  tak sampai rm40 pun!!! Pakai lotion ni tak payah dah nak sembur2 perfume. Sapuu sikit jaa pun dah wangi terokk ๐Ÿ˜‚. Belum cuba belum tauw.. Jom try WONGI ๐Ÿ˜˜ . ๐Ÿ“ฒ Whatsapp 0129439467
FLORAL ENCHANTED INSPIRED BY GUCCI FLORA .
Sesuai untuk sukakan bau bunga bungaan . Harum semerbak persis bunga setaman ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜
.
Fefeeling macam di taman gitewww harga ?? RM 39 ONLY .
jom whatsapp 019 316 5274 ๐Ÿ“ฒ
Sekarang untuk dapatkan lotion viral ni ! ๐ŸŒน๐Ÿ‡
.
#wongi 
#wongiperfumedbodymoisturiser 
#wongilotion 
#wongihq 
#wongiperfumedlotion 
#sayajual 
#codpetalingjaya
KEKAL WANGI WALAUPUN DAH BERGERAK SANA SINI SEPANJANG HARI.
.
Ni bukan lotion biasa2 tau. Siap ada inspired perfume antarabangsa lagi dalam lotion ni. Memang best & sangat2 berbaloi. .
Kalau beli perfume antarabangsa kat luar 1 botol dah rm200++ ๐Ÿ˜ฑ tapi beli lotion #wongi tak sampai rm40 pun! .
Pakai lotion ni tak perlu sembur2 perfume pun dah wangi teroxxx gais. Belum cuba belum tahu!
.
.
Jom cuba lotion perfume WONGI
010-2286119

#wongilotion #lotionperfumeviral #wongiperfume #inspiredperfume #wongibodymoisturer #wongibodyhydrator #wongiformen #wongiforwomen
KEKAL WANGI WALAUPUN DAH BERGERAK SANA SINI SEPANJANG HARI. . Ni bukan lotion biasa2 tau. Siap ada inspired perfume antarabangsa lagi dalam lotion ni. Memang best & sangat2 berbaloi. . Kalau beli perfume antarabangsa kat luar 1 botol dah rm200++ ๐Ÿ˜ฑ tapi beli lotion #wongi  tak sampai rm40 pun! . Pakai lotion ni tak perlu sembur2 perfume pun dah wangi teroxxx gais. Belum cuba belum tahu! . . Jom cuba lotion perfume WONGI 010-2286119 #wongilotion  #lotionperfumeviral  #wongiperfume  #inspiredperfume  #wongibodymoisturer  #wongibodyhydrator  #wongiformen  #wongiforwomen 
KEKAL WANGI WALAUPUN DAH BERGERAK SANA SINI SEPANJANG HARI.
.
Ni bukan lotion biasa2 tau. Siap ada inspired perfume antarabangsa lagi dalam lotion ni. Memang best & sangat2 berbaloi. .
Kalau beli perfume antarabangsa kat luar 1 botol dah rm200++ ๐Ÿ˜ฑ tapi beli lotion #wongi tak sampai rm40 pun! .
Pakai lotion ni tak perlu sembur2 perfume pun dah wangi teroxxx gais. Belum cuba belum tahu!
.
.
Jom cuba lotion perfume WONGI
010-2286119

#wongilotion #lotionperfumeviral #wongiperfume #inspiredperfume #wongibodymoisturer #wongibodyhydrator #wongiformen #wongiforwomen
KEKAL WANGI WALAUPUN DAH BERGERAK SANA SINI SEPANJANG HARI. . Ni bukan lotion biasa2 tau. Siap ada inspired perfume antarabangsa lagi dalam lotion ni. Memang best & sangat2 berbaloi. . Kalau beli perfume antarabangsa kat luar 1 botol dah rm200++ ๐Ÿ˜ฑ tapi beli lotion #wongi  tak sampai rm40 pun! . Pakai lotion ni tak perlu sembur2 perfume pun dah wangi teroxxx gais. Belum cuba belum tahu! . . Jom cuba lotion perfume WONGI 010-2286119 #wongilotion  #lotionperfumeviral  #wongiperfume  #inspiredperfume  #wongibodymoisturer  #wongibodyhydrator  #wongiformen  #wongiforwomen