an online Instagram web viewer

#wongilotion medias

Photos

Pagi pagi kenyang doh tengok stock depan mata 😅 kejap lagi stok nie nak berada kat tuan masing masing

READY TO POSTAGE 📮

#wongilotion 
#serumbotoQadvance 
#TeamCikziey
Jom usha ig @nakcantikcarimas, dia jual perfumed inspired dalam bentuk lotion... yg ade manfaat utk kulit... bole wangi sambil cerahkan kulit... wow 😱inspired dari perfume Antarabangsa... Gucci, Vs Bombshell, Britney Midnight Fantasy dan Lancome La vie est belle 😍
.
#inspiredperfume #wongihq #wongicodnilai #wongicodkuantan #wongicodbandarbaruuda #wongilotion
#teampecuttt #dropshipwanted #agentwanted
.
Inspired Perfume Dalam Bentuk Lotion.
.
Dah try?
.
Lotion ni ada kelebihan luar biasa: .
🌟 sunblock spf25 (UV blocking for 4.5 hours)
🌟 moisturizer (olive oil, rose extract, Vit E)
🌟 insect repellent (baby dan children boleh pakai!)
🌟 brightening effect (Vit C)
.
Lotion kita DIJAMIN cepat serap ke kulit dan tak berminyak sebab lotion kita WATER BASED.
.
Pilihan bau pula kita cuma ambil TOP 3 BEST SELLING INSPIRED PERFUMES. Maksudnya?
.
Bau yang paling laku dan banyak terjual sahaja! 
Gucci flora
Midnight fantasy 
Bombshell
.
Harga : RM39 tidak termasuk pos. ❤100ml siap manfaat!
.
Nak order?
Whatsapp 016-9284858
.
#sayajual #sayajualmurah #sayajualproduk #sayajuallotion 
#whiteninglotion #lotionviral #losyen
#losyenviral #lotionperfume #wongilotion #inspiredperfume #gengKSC #wongi
. Inspired Perfume Dalam Bentuk Lotion. . Dah try? . Lotion ni ada kelebihan luar biasa: . 🌟 sunblock spf25 (UV blocking for 4.5 hours) 🌟 moisturizer (olive oil, rose extract, Vit E) 🌟 insect repellent (baby dan children boleh pakai!) 🌟 brightening effect (Vit C) . Lotion kita DIJAMIN cepat serap ke kulit dan tak berminyak sebab lotion kita WATER BASED. . Pilihan bau pula kita cuma ambil TOP 3 BEST SELLING INSPIRED PERFUMES. Maksudnya? . Bau yang paling laku dan banyak terjual sahaja! Gucci flora Midnight fantasy Bombshell . Harga : RM39 tidak termasuk pos. ❤100ml siap manfaat! . Nak order? Whatsapp 016-9284858 . #sayajual  #sayajualmurah  #sayajualproduk  #sayajuallotion  #whiteninglotion  #lotionviral  #losyen  #losyenviral  #lotionperfume  #wongilotion  #inspiredperfume  #gengKSC  #wongi 
.
Inspired Perfume Dalam Bentuk Lotion.
.
Dah try?
.
Lotion ni ada kelebihan luar biasa: .
🌟 sunblock spf25 (UV blocking for 4.5 hours)
🌟 moisturizer (olive oil, rose extract, Vit E)
🌟 insect repellent (baby dan children boleh pakai!)
🌟 brightening effect (Vit C)
.
Lotion kita DIJAMIN cepat serap ke kulit dan tak berminyak sebab lotion kita WATER BASED.
.
Pilihan bau pula kita cuma ambil TOP 3 BEST SELLING INSPIRED PERFUMES. Maksudnya?
.
Bau yang paling laku dan banyak terjual sahaja! 
Gucci flora
Midnight fantasy 
Bombshell
.
Harga : RM39 tidak termasuk pos. ❤100ml siap manfaat!
.
Nak order?
Whatsapp 016-9284858
.
#sayajual #sayajualmurah #sayajualproduk #sayajuallotion 
#whiteninglotion #lotionviral #losyen
#losyenviral #lotionperfume #wongilotion #inspiredperfume #gengKSC #wongi
. Inspired Perfume Dalam Bentuk Lotion. . Dah try? . Lotion ni ada kelebihan luar biasa: . 🌟 sunblock spf25 (UV blocking for 4.5 hours) 🌟 moisturizer (olive oil, rose extract, Vit E) 🌟 insect repellent (baby dan children boleh pakai!) 🌟 brightening effect (Vit C) . Lotion kita DIJAMIN cepat serap ke kulit dan tak berminyak sebab lotion kita WATER BASED. . Pilihan bau pula kita cuma ambil TOP 3 BEST SELLING INSPIRED PERFUMES. Maksudnya? . Bau yang paling laku dan banyak terjual sahaja! Gucci flora Midnight fantasy Bombshell . Harga : RM39 tidak termasuk pos. ❤100ml siap manfaat! . Nak order? Whatsapp 016-9284858 . #sayajual  #sayajualmurah  #sayajualproduk  #sayajuallotion  #whiteninglotion  #lotionviral  #losyen  #losyenviral  #lotionperfume  #wongilotion  #inspiredperfume  #gengKSC  #wongi 
.
Inspired Perfume Dalam Bentuk Lotion.
.
Dah try?
.
Lotion ni ada kelebihan luar biasa: .
🌟 sunblock spf25 (UV blocking for 4.5 hours)
🌟 moisturizer (olive oil, rose extract, Vit E)
🌟 insect repellent (baby dan children boleh pakai!)
🌟 brightening effect (Vit C)
.
Lotion kita DIJAMIN cepat serap ke kulit dan tak berminyak sebab lotion kita WATER BASED.
.
Pilihan bau pula kita cuma ambil TOP 3 BEST SELLING INSPIRED PERFUMES. Maksudnya?
.
Bau yang paling laku dan banyak terjual sahaja! 
Gucci flora
Midnight fantasy 
Bombshell
.
Harga : RM39 tidak termasuk pos. ❤100ml siap manfaat!
.
Nak order?
Whatsapp 016-9284858
.
#sayajual #sayajualmurah #sayajualproduk #sayajuallotion 
#whiteninglotion #lotionviral #losyen
#losyenviral #lotionperfume #wongilotion #inspiredperfume #gengKSC #wongi
. Inspired Perfume Dalam Bentuk Lotion. . Dah try? . Lotion ni ada kelebihan luar biasa: . 🌟 sunblock spf25 (UV blocking for 4.5 hours) 🌟 moisturizer (olive oil, rose extract, Vit E) 🌟 insect repellent (baby dan children boleh pakai!) 🌟 brightening effect (Vit C) . Lotion kita DIJAMIN cepat serap ke kulit dan tak berminyak sebab lotion kita WATER BASED. . Pilihan bau pula kita cuma ambil TOP 3 BEST SELLING INSPIRED PERFUMES. Maksudnya? . Bau yang paling laku dan banyak terjual sahaja! Gucci flora Midnight fantasy Bombshell . Harga : RM39 tidak termasuk pos. ❤100ml siap manfaat! . Nak order? Whatsapp 016-9284858 . #sayajual  #sayajualmurah  #sayajualproduk  #sayajuallotion  #whiteninglotion  #lotionviral  #losyen  #losyenviral  #lotionperfume  #wongilotion  #inspiredperfume  #gengKSC  #wongi 
Ingat lagi tak betapa excited nye teacher masa stok 15 botol WONGI teacher sampai? 😁 Teacher mula dengan offline dulu,jual kat sekolah,test market la katakan, jual sehari dah habis 11botol,apelagiii terus restock 60 botol, semangattt bukan mainn nak cari agent. Alhamdulillah semua dipermudahkan, next restock 100 botol dan 155 botol. 
Dengan semangat yang diberi oleh orang2 tersayang teacherr,semalam teacher dah buat satu keputusan besar! Restock 300 botol WONGI yg melayakkan teacher jadi MONSTER STOKIS 😍

Sape sangka dalam masa 22 hari total restock teacher dah 630 botol dengan jumlah RM13515😱 more to come insyaAllahh 💪💪💪 teacher dah buktikan,awak2 bila lagi? Tak ke mana kalau dah dua minggu duk pikir2 lagi 😁

2/10 - 24/10
(Mini agent->Mini stokis->Senior stokis->Monster stokis)
•
•
Seriusss bestt. Sape2 yang berminat bole terus whatsapp 🙋🏼 📲https://api.whatsapp.com/send?phone=60104234797 •
•
#lofattah #fattzura #ukm #usm #upsi #um #upm #murahmurah
#wongiperfumedlotion #wongilotion #wongistokiskulai #wongistokisjohor #wongicodkulai #wongicodkotabharu
Ingat lagi tak betapa excited nye teacher masa stok 15 botol WONGI teacher sampai? 😁 Teacher mula dengan offline dulu,jual kat sekolah,test market la katakan, jual sehari dah habis 11botol,apelagiii terus restock 60 botol, semangattt bukan mainn nak cari agent. Alhamdulillah semua dipermudahkan, next restock 100 botol dan 155 botol. Dengan semangat yang diberi oleh orang2 tersayang teacherr,semalam teacher dah buat satu keputusan besar! Restock 300 botol WONGI yg melayakkan teacher jadi MONSTER STOKIS 😍 Sape sangka dalam masa 22 hari total restock teacher dah 630 botol dengan jumlah RM13515😱 more to come insyaAllahh 💪💪💪 teacher dah buktikan,awak2 bila lagi? Tak ke mana kalau dah dua minggu duk pikir2 lagi 😁 2/10 - 24/10 (Mini agent->Mini stokis->Senior stokis->Monster stokis) • • Seriusss bestt. Sape2 yang berminat bole terus whatsapp 🙋🏼 📲https://api.whatsapp.com/send?phone=60104234797 • • #lofattah  #fattzura  #ukm  #usm  #upsi  #um  #upm  #murahmurah  #wongiperfumedlotion  #wongilotion  #wongistokiskulai  #wongistokisjohor  #wongicodkulai  #wongicodkotabharu 
A moment until I finish my breakfast ok aunties and uncles! After this I will update your tracking numbers😚😚
.
.
Ada 4 jenis bau berbeza, inspired by hot selling international perfumes
🌹Floral Enchanted (Inspired by Gucci Flora)
🍬 Sweet Candy (Inspired by Victoria's Secret Bombshell)
🍇 Fruity Snowberry (Inspired by Britney Midnight Fantasy)
💃 Classy (Inspired by Lancome La Vie Est Belle)
.
0194000560☺️
#bombshell #lushbathbomb #wongi #wongilotion
A moment until I finish my breakfast ok aunties and uncles! After this I will update your tracking numbers😚😚 . . Ada 4 jenis bau berbeza, inspired by hot selling international perfumes 🌹Floral Enchanted (Inspired by Gucci Flora) 🍬 Sweet Candy (Inspired by Victoria's Secret Bombshell) 🍇 Fruity Snowberry (Inspired by Britney Midnight Fantasy) 💃 Classy (Inspired by Lancome La Vie Est Belle) . 0194000560☺️ #bombshell  #lushbathbomb  #wongi  #wongilotion 
Yang mana jadi pilihan hati u olss??
.
Bombshell? gUcci floral? La vie? Or midnight fantasy??
.
Semua best2 la!! Rm39 jer..kalau mcm tu jaja nak semua la..dapat free postage..hehe
#wongilotion
Yang mana jadi pilihan hati u olss?? . Bombshell? gUcci floral? La vie? Or midnight fantasy?? . Semua best2 la!! Rm39 jer..kalau mcm tu jaja nak semua la..dapat free postage..hehe #wongilotion 
Assalamualaikum and good morning dearies!
.
Selain dari Instagram ini (Lynn.Beauty&Care), you can get WONGI Perfumed Lotion from Shopee now!
.
🌸 Shopee ID Lina ialah: wennie30 🌸
.
Jangan lupa taw? Or send me a pm (link in bio). Have a nice day! 😊😊😊 #wongilotion #wongiperfumedbodymoisturiser #women  #beauty #bodylotion #care #beautyroutine #kedah #malaysia #perfume #scent #scentedlotion #wongihq #beautyproduct #wongicodkulim #wongicodbandarbaharu #wongicodparitbuntar #shopee #lotionmurah #murah
Assalamualaikum and good morning dearies! . Selain dari Instagram ini (Lynn.Beauty&Care), you can get WONGI Perfumed Lotion from Shopee now! . 🌸 Shopee ID Lina ialah: wennie30 🌸 . Jangan lupa taw? Or send me a pm (link in bio). Have a nice day! 😊😊😊 #wongilotion  #wongiperfumedbodymoisturiser  #women  #beauty  #bodylotion  #care  #beautyroutine  #kedah  #malaysia  #perfume  #scent  #scentedlotion  #wongihq  #beautyproduct  #wongicodkulim  #wongicodbandarbaharu  #wongicodparitbuntar  #shopee  #lotionmurah  #murah 
dah pakai perfume lotion Wongi? yang mempunyai 4 manfaat dalam 1? yang langsung tak melekit bila pakai? yang bau wangi dan mampu bertahan selama 8 jam? 💓 kalau belum, inilah masanya!
dah ramai orang yg join me-Wongi and repeat order lepas dah pakai sebotol! tak caye? ce try satu 🤣😍
.
#wongi #lotionperfume #wongiperfume #wongilotion #perfumemalaysia #wongi #perfume #moisturizer #sunblock #whitening #handlotion #bodylotion #lofattah #putihgebu #losyenputih #parut #victoriasecret #britneyspears #gucci #bombshell #midnightfantasy #neelofa #gucciflora #inspiredperfume #perfumedbodymoisturizer #fattahamin #fattahamin #wangi #lotion #perfumemurah  #wongicodkotabharu
dah pakai perfume lotion Wongi? yang mempunyai 4 manfaat dalam 1? yang langsung tak melekit bila pakai? yang bau wangi dan mampu bertahan selama 8 jam? 💓 kalau belum, inilah masanya! dah ramai orang yg join me-Wongi and repeat order lepas dah pakai sebotol! tak caye? ce try satu 🤣😍 . #wongi  #lotionperfume  #wongiperfume  #wongilotion  #perfumemalaysia  #wongi  #perfume  #moisturizer  #sunblock  #whitening  #handlotion  #bodylotion  #lofattah  #putihgebu  #losyenputih  #parut  #victoriasecret  #britneyspears  #gucci  #bombshell  #midnightfantasy  #neelofa  #gucciflora  #inspiredperfume  #perfumedbodymoisturizer  #fattahamin  #fattahamin  #wangi  #lotion  #perfumemurah  #wongicodkotabharu 
dah pakai perfume lotion Wongi? yang mempunyai 4 manfaat dalam 1? yang langsung tak melekit bila pakai? yang bau wangi dan mampu bertahan selama 8 jam? 💓 kalau belum, inilah masanya!
dah ramai orang yg join me-Wongi and repeat order lepas dah pakai sebotol! tak caye? ce try satu 🤣😍
.
#wongi #lotionperfume #wongiperfume #wongilotion #perfumemalaysia #wongi #perfume #moisturizer #sunblock #whitening #handlotion #bodylotion #lofattah #putihgebu #losyenputih #parut #victoriasecret #britneyspears #gucci #bombshell #midnightfantasy #neelofa #gucciflora #inspiredperfume #perfumedbodymoisturizer #fattahamin #fattahamin #wangi #lotion #perfumemurah  #wongicodkotabharu
dah pakai perfume lotion Wongi? yang mempunyai 4 manfaat dalam 1? yang langsung tak melekit bila pakai? yang bau wangi dan mampu bertahan selama 8 jam? 💓 kalau belum, inilah masanya! dah ramai orang yg join me-Wongi and repeat order lepas dah pakai sebotol! tak caye? ce try satu 🤣😍 . #wongi  #lotionperfume  #wongiperfume  #wongilotion  #perfumemalaysia  #wongi  #perfume  #moisturizer  #sunblock  #whitening  #handlotion  #bodylotion  #lofattah  #putihgebu  #losyenputih  #parut  #victoriasecret  #britneyspears  #gucci  #bombshell  #midnightfantasy  #neelofa  #gucciflora  #inspiredperfume  #perfumedbodymoisturizer  #fattahamin  #fattahamin  #wangi  #lotion  #perfumemurah  #wongicodkotabharu 
Malam ni nak tenung stock #wongilotion lama lama , esok rak bakal rongokk 😁

Gadis gadis cantik dah pinang 25botol .adusss ramai peminat awak eh ! hehehe
Mana tak nyer dia buat semua orang wangi sepanjang hari. Jatuh cinta bila guna 💕

Sape sini ada masalah susah nak pilih deodorants sebab kulit sensitif🙋🏻? Toksah duk pening, meh sini baca apa Cikziey nak bagitaw awak awak semua. Wongi perfume lotion ni bukan saja boleh wongikan satu badan tapi boleh dijadikan deodorant juga taw.

Dan kalau awak atau anak kecik yang selalu kena gigit serangga ke nyamuk ke, pun boleh sapu lotion ni. Nyamuk terbang jauh taknak dekat dah lepas ni😅

#wongilotion
Malam ni nak tenung stock #wongilotion  lama lama , esok rak bakal rongokk 😁 Gadis gadis cantik dah pinang 25botol .adusss ramai peminat awak eh ! hehehe Mana tak nyer dia buat semua orang wangi sepanjang hari. Jatuh cinta bila guna 💕 Sape sini ada masalah susah nak pilih deodorants sebab kulit sensitif🙋🏻? Toksah duk pening, meh sini baca apa Cikziey nak bagitaw awak awak semua. Wongi perfume lotion ni bukan saja boleh wongikan satu badan tapi boleh dijadikan deodorant juga taw. Dan kalau awak atau anak kecik yang selalu kena gigit serangga ke nyamuk ke, pun boleh sapu lotion ni. Nyamuk terbang jauh taknak dekat dah lepas ni😅 #wongilotion 
Haaa..sekarang dah mula musim panas. Wongi lotion dapat melindungi kulit dari sinaran mentari agar kulit tak sunburn.. Bau peluh pun dapat disorok dengan bau-bau perfume yang wangi. Crush duduk sebelah pun bau wangi je.. Haaa. Beli 3 botol akan dapat FREE GIFT tau. Dah laa wangi, cerahkan kulit, lindung kulit, lembabkan kulit, eh, eh, dapat FREE GIFT pulak.. Whatsapp 013-294 0289

#wongicodcheras #wongilotion #lotion #wongicodkualalumpur #wongicodampang #produkkecantikan #kosmetik #kedaionline #kualalumpur #victoriasecret #visitmyig #sayajualmurah #sayajual #shoppingonline #igshopmalaysia #britneyspears #brunei #singapore #cantik #putih #perfumes #minyakwangi #victoriasecret #gucci #vitamin
Haaa..sekarang dah mula musim panas. Wongi lotion dapat melindungi kulit dari sinaran mentari agar kulit tak sunburn.. Bau peluh pun dapat disorok dengan bau-bau perfume yang wangi. Crush duduk sebelah pun bau wangi je.. Haaa. Beli 3 botol akan dapat FREE GIFT tau. Dah laa wangi, cerahkan kulit, lindung kulit, lembabkan kulit, eh, eh, dapat FREE GIFT pulak.. Whatsapp 013-294 0289 #wongicodcheras  #wongilotion  #lotion  #wongicodkualalumpur  #wongicodampang  #produkkecantikan  #kosmetik  #kedaionline  #kualalumpur  #victoriasecret  #visitmyig  #sayajualmurah  #sayajual  #shoppingonline  #igshopmalaysia  #britneyspears  #brunei  #singapore  #cantik  #putih  #perfumes  #minyakwangi  #victoriasecret  #gucci  #vitamin 
Assalamualaikum dearies! How is your day? Mesti rase letih dan tidak larat kan? Biasalah sebab cari rezeki bukan sesuatu yang senang. But, if we have faith in Allah SWT, we will always receive His blessing. 😊😊😊
.
Lina rasa syukur sebab lady boss I @falishabeauty.wongi dah kirim WONGI testers, flyers dan wangian yang baru (Classy dan Sweet Candy).
.
Interested in WONGI? Don’t feel shy. Just send me a pm (link at bio). By the way, siapa nak COD area Temerloh, boleh contact my lady boss taw! Don’t worry, we don’t bite. 😘😘😘 #wongilotion #wongiperfumedbodymoisturiser #women  #beauty #bodylotion #care #beautyroutine #kedah #malaysia #perfume #scent #scentedlotion #wongihq #beautyproduct #wongicodkulim #wongicodbandarbaharu #wongicodparitbuntar #newstock #newscent #ilovemyboss
Assalamualaikum dearies! How is your day? Mesti rase letih dan tidak larat kan? Biasalah sebab cari rezeki bukan sesuatu yang senang. But, if we have faith in Allah SWT, we will always receive His blessing. 😊😊😊 . Lina rasa syukur sebab lady boss I @falishabeauty.wongi dah kirim WONGI testers, flyers dan wangian yang baru (Classy dan Sweet Candy). . Interested in WONGI? Don’t feel shy. Just send me a pm (link at bio). By the way, siapa nak COD area Temerloh, boleh contact my lady boss taw! Don’t worry, we don’t bite. 😘😘😘 #wongilotion  #wongiperfumedbodymoisturiser  #women  #beauty  #bodylotion  #care  #beautyroutine  #kedah  #malaysia  #perfume  #scent  #scentedlotion  #wongihq  #beautyproduct  #wongicodkulim  #wongicodbandarbaharu  #wongicodparitbuntar  #newstock  #newscent  #ilovemyboss 
"Wongi lotion memang 👍👍👍👍.
Sekali customer grab bukan 1 botol tapi 3 botol sekali. 😍

Tudiaaaa! Ni bukan kali pertama customer cakap #wongilotion bestt. Paling penting dapat mencerah dan melembabkan kulit.

Nak cuba? Jom whatsapp hany 013-294 0289

#lotion #wongicodcheras #wongi #wongicodkualalumpur #wongicodampang #produkkecantikan #testimoni #testimoniwongilotion #kosmetik #kedaionline #victoriasecret #visitmyig #britneyspears #bazar #bazarpaknil #igshopmalaysia #shoppingonline #sayajualmurah #sayajualmurah #kualalumpur #brunei #singapore #cantik #putih #vitamin #gucci
"Wongi lotion memang 👍👍👍👍. Sekali customer grab bukan 1 botol tapi 3 botol sekali. 😍 Tudiaaaa! Ni bukan kali pertama customer cakap #wongilotion  bestt. Paling penting dapat mencerah dan melembabkan kulit. Nak cuba? Jom whatsapp hany 013-294 0289 #lotion  #wongicodcheras  #wongi  #wongicodkualalumpur  #wongicodampang  #produkkecantikan  #testimoni  #testimoniwongilotion  #kosmetik  #kedaionline  #victoriasecret  #visitmyig  #britneyspears  #bazar  #bazarpaknil  #igshopmalaysia  #shoppingonline  #sayajualmurah  #sayajualmurah  #kualalumpur  #brunei  #singapore  #cantik  #putih  #vitamin  #gucci 
Seriusss bestt. Sape2 yang berminat bole terus whatsapp 🙋🏼 📲https://api.whatsapp.com/send?phone=60104234797 •
•
#lofattah #fattzura #ukm #usm #upsi #um #upm #murahmurah
#wongiperfumedlotion #wongilotion #wongistokiskulai #wongistokisjohor #wongicodkulai #wongicodkotabharu
Bau orang kaya, harga biasa2 💕 .
.

Whatsapp 📲 0134354194

#wongi #wongilotion #wongiparfum  #wongilotionmurah
Bau orang kaya, harga biasa2 💕 .
.

Whatsapp 📲 0134354194

#wongi #wongilotion #wongiparfum  #wongilotionmurah
Bau orang kaya, harga biasa2 💕 .
.

Whatsapp 📲 0134354194

#wongi #wongilotion #wongiparfum  #wongilotionmurah
Bau orang kaya, harga biasa2 💕 .

#wongi #wongilotion #wongiparfum  #wongilotionmurah
Bau orang kaya, harga biasa2 💕 .

#wongi #wongilotion #wongiparfum  #wongilotionmurah
Bau orang kaya, harga biasa2 💕 .

#wongi #wongilotion #wongiparfum  #wongilotionmurah
Haa adk kcik ni pon dah Wongi. Korang bl lagi!? RM39 je! Ada 4 jenis bau berbeza, inspired by hot selling international perfumes
🌹Floral Enchanted (Inspired by Gucci Flora)
🍬 Sweet Candy (Inspired by Victoria's Secret Bombshell)
🍇 Fruity Snowberry (Inspired by Britney Midnight Fantasy)
💃 Classy (Inspired by Lancome La Vie Est Belle)
•
•
👍🏻Water Based (tidak berminyak dan tidak melekit)
👍🏻Halal dan mesra solat
👍🏻Mengandungi Vitamin C & E untuk mencerah dan melembapkan kulit
👍🏻Mengandungi SPF25
👍🏻Mencegah gigitan serangga
👍🏻Boleh dipakai seisi keluarga
•
•
Seriusss semua bestt. Sape2 yang berminat boleh terus whatsapp 🙋🏼 📲www.wasap.my/60194000560

#wongiperfumedlotion #wongilotion #wongistokiskulai #wongistokisjohor
Haa adk kcik ni pon dah Wongi. Korang bl lagi!? RM39 je! Ada 4 jenis bau berbeza, inspired by hot selling international perfumes 🌹Floral Enchanted (Inspired by Gucci Flora) 🍬 Sweet Candy (Inspired by Victoria's Secret Bombshell) 🍇 Fruity Snowberry (Inspired by Britney Midnight Fantasy) 💃 Classy (Inspired by Lancome La Vie Est Belle) • • 👍🏻Water Based (tidak berminyak dan tidak melekit) 👍🏻Halal dan mesra solat 👍🏻Mengandungi Vitamin C & E untuk mencerah dan melembapkan kulit 👍🏻Mengandungi SPF25 👍🏻Mencegah gigitan serangga 👍🏻Boleh dipakai seisi keluarga • • Seriusss semua bestt. Sape2 yang berminat boleh terus whatsapp 🙋🏼 📲www.wasap.my/60194000560 #wongiperfumedlotion  #wongilotion  #wongistokiskulai  #wongistokisjohor 
Teacher nk perkenalkan akak dropship teacher yg hebat! Kak shimaaa. Kak shima ni cleaner kat sekolah teacher. Setakat ni dah jual 9 botol dalam masa seminggu! 😍😍😍 Tahniah kak shima sebab ada kesedaran nak cari side income.nnti nak mintak kak shima cerita sikit seronok ke xseronok jual WONGI. Muahhh kak shima ❤️ •
•
Ada 4 jenis bau berbeza, inspired by hot selling international perfumes
🌹Floral Enchanted (Inspired by Gucci Flora)
🍬 Sweet Candy (Inspired by Victoria's Secret Bombshell)
🍇 Fruity Snowberry (Inspired by Britney Midnight Fantasy)
💃Classy (Inspired by Lancóme La Vie Est Belle)
•
•
Seriusss semua bestt. Sape2 yang berminat boleh terus whatsapp 🙋🏼 📲https://api.whatsapp.com/send?phone=60104234797 •
•
#lofattah #fattzura #ukm #usm #upsi #um #upm #murahmurah
#wongiperfumedlotion #wongilotion #wongistokiskulai #wongistokisjohor #wongicodkulai #wongicodkotabharu
Teacher nk perkenalkan akak dropship teacher yg hebat! Kak shimaaa. Kak shima ni cleaner kat sekolah teacher. Setakat ni dah jual 9 botol dalam masa seminggu! 😍😍😍 Tahniah kak shima sebab ada kesedaran nak cari side income.nnti nak mintak kak shima cerita sikit seronok ke xseronok jual WONGI. Muahhh kak shima ❤️ • • Ada 4 jenis bau berbeza, inspired by hot selling international perfumes 🌹Floral Enchanted (Inspired by Gucci Flora) 🍬 Sweet Candy (Inspired by Victoria's Secret Bombshell) 🍇 Fruity Snowberry (Inspired by Britney Midnight Fantasy) 💃Classy (Inspired by Lancóme La Vie Est Belle) • • Seriusss semua bestt. Sape2 yang berminat boleh terus whatsapp 🙋🏼 📲https://api.whatsapp.com/send?phone=60104234797 • • #lofattah  #fattzura  #ukm  #usm  #upsi  #um  #upm  #murahmurah  #wongiperfumedlotion  #wongilotion  #wongistokiskulai  #wongistokisjohor  #wongicodkulai  #wongicodkotabharu 
Nahh khas untuk korang yang suka wongi-wongi, pakej sekali kulit cantik. Inspired perfume dalam bentuk lotion, produk terbaru yang tak pernah dibuat orang lagi.

Lotion ni banyak kelebihan luar biasa yang lotion lain takde kayy. Contohnya; sunblock spf25 (UV blocking for 4.5 hours), moisturizer (olive oil, rose extract, Vit E), insect repellent (baby dan children boleh pakai), brightening effect (Vit C). Dijamin cepat serap ke kulit dan tak berminyak sebab lotion ni WATER BASED. 
Bau dia tak payah cerita lah. Peminat perfume mesti tau macam mana wonginya bau-bau lotion ni. Antara bau yang ada; 💐Midnight fantasy
💐Bombshell
💐Gucci flora

TOP 3 BEST SELLING INSPIRED PERFUMES. Maksudnya? Bau yang paling laku dan banyak terjual sahaja kita guna.

Nak jadi dropship, agent atau stokis dialu-alukan. Produk tengah hot sekarang. Modal rendah untung berganda. Dengan  hany memang kerja buat duit je. Hahaha. Yang penting produk powerr👍🏻 Nak join boleh drop dm, jap lagi hany dm  sorang-sorang.

Atau boleh whatsapp terus 013-294 0289

#wongi #wongilotion #lotion #visitmyig #minyakwangi #perfumes #kedaionline #igshopmalaysia #shoppingonline #sayajual #sayajualmurah #bazar #bazarpaknil #vitamin #wongicodampang #wongicodkualalumpur #wongicodcheras #kualalumpur #produkkecantikan #putih #cantik #brunei #singapore #kosmetik #flawless
Nahh khas untuk korang yang suka wongi-wongi, pakej sekali kulit cantik. Inspired perfume dalam bentuk lotion, produk terbaru yang tak pernah dibuat orang lagi. Lotion ni banyak kelebihan luar biasa yang lotion lain takde kayy. Contohnya; sunblock spf25 (UV blocking for 4.5 hours), moisturizer (olive oil, rose extract, Vit E), insect repellent (baby dan children boleh pakai), brightening effect (Vit C). Dijamin cepat serap ke kulit dan tak berminyak sebab lotion ni WATER BASED. Bau dia tak payah cerita lah. Peminat perfume mesti tau macam mana wonginya bau-bau lotion ni. Antara bau yang ada; 💐Midnight fantasy 💐Bombshell 💐Gucci flora TOP 3 BEST SELLING INSPIRED PERFUMES. Maksudnya? Bau yang paling laku dan banyak terjual sahaja kita guna. Nak jadi dropship, agent atau stokis dialu-alukan. Produk tengah hot sekarang. Modal rendah untung berganda. Dengan hany memang kerja buat duit je. Hahaha. Yang penting produk powerr👍🏻 Nak join boleh drop dm, jap lagi hany dm sorang-sorang. Atau boleh whatsapp terus 013-294 0289 #wongi  #wongilotion  #lotion  #visitmyig  #minyakwangi  #perfumes  #kedaionline  #igshopmalaysia  #shoppingonline  #sayajual  #sayajualmurah  #bazar  #bazarpaknil  #vitamin  #wongicodampang  #wongicodkualalumpur  #wongicodcheras  #kualalumpur  #produkkecantikan  #putih  #cantik  #brunei  #singapore  #kosmetik  #flawless 
Sayang shubie peluk ape tuu? 😍😍😍 sayang2 kat luar sana tu tau tak WONGI ni baby pon boleh pakai? Haaa. Ni teacher dh gitau ye harap maklong 😂 •
•
Ada 3 jenis bau berbeza, inspired by hot selling international perfumes
💃Classy(Inspired by Lancóme La Vie Est Belle)
🌹Floral Enchanted (Inspired by Gucci Flora)
🍬 Sweet Candy (Inspired by Victoria's Secret Bombshell)
🍇 Fruity Snowberry (Inspired by Britney Midnight Fantasy)
•
•
👍🏻Water Based (tidak berminyak dan tidak melekit)
👍🏻Halal dan mesra solat
👍🏻Mengandungi Vitamin C & E untuk mencerah dan melembapkan kulit
👍🏻 Cepat menyerap ke dalam kulit
👍🏻Mengandungi SPF25
👍🏻Mencegah gigitan serangga
👍🏻Boleh dipakai seisi keluarga
•
•
Seriusss semua bestt. Sape2 yang berminat boleh terus whatsapp 🙋🏼 📲https://api.whatsapp.com/send?phone=60104234797 
#wongiperfumedlotion #wongilotion #wongistokiskulai #wongistokisjohor
Sayang shubie peluk ape tuu? 😍😍😍 sayang2 kat luar sana tu tau tak WONGI ni baby pon boleh pakai? Haaa. Ni teacher dh gitau ye harap maklong 😂 • • Ada 3 jenis bau berbeza, inspired by hot selling international perfumes 💃Classy(Inspired by Lancóme La Vie Est Belle) 🌹Floral Enchanted (Inspired by Gucci Flora) 🍬 Sweet Candy (Inspired by Victoria's Secret Bombshell) 🍇 Fruity Snowberry (Inspired by Britney Midnight Fantasy) • • 👍🏻Water Based (tidak berminyak dan tidak melekit) 👍🏻Halal dan mesra solat 👍🏻Mengandungi Vitamin C & E untuk mencerah dan melembapkan kulit 👍🏻 Cepat menyerap ke dalam kulit 👍🏻Mengandungi SPF25 👍🏻Mencegah gigitan serangga 👍🏻Boleh dipakai seisi keluarga • • Seriusss semua bestt. Sape2 yang berminat boleh terus whatsapp 🙋🏼 📲https://api.whatsapp.com/send?phone=60104234797 #wongiperfumedlotion  #wongilotion  #wongistokiskulai  #wongistokisjohor 
Aunt Aunt 😄
 Jangan lupa dapatkan #wongilotion dengan MAMA Neena yea.. Bestttt gilerr bauu wongi lotion MAMA Neena jual 😍 Wasep MAMA Neena deh beli sebotol sorang
Aunt Aunt 😄 Jangan lupa dapatkan #wongilotion  dengan MAMA Neena yea.. Bestttt gilerr bauu wongi lotion MAMA Neena jual 😍 Wasep MAMA Neena deh beli sebotol sorang
MULA ASAH BAKAT BISNES DISINI 
Anda Minat Bisnes? 
Modal Tiada? 
Anda Minat Bisnes? 
Ilmu Tiada? 
Anda Minat Bisnes? 
Mentor Tiada? 
Anda Minat Bisnes? 
MUDAH ! MUDAH ! MUDAH ! Sahaja 
Mulakan Bisnes Hari Ini! 
Jadi DROPSHIP 
Tidak Perlu MODAL! Tidak Perlu Simpan 
Produk! 
Tidak Perlu Hantar PRODUK! 
Anda Diajar Cara Pemasaran ! Diajar 
Close Sale ! 
Wassap NOW (DS)(Nama) ke 0123627546

#AGENTDROPSHIPWANTED
#wongiworrior
#perfumelotionviral
#perfumeinspired
#wongiperfumelotion
#agentwanted
#dropshipwanted
#bombshell
#gucciflora
#lancome
#britneyspears
#fattzura #lofattah #wongilotion #wongiperfumelotion
#mosituriser #pelembab #losyenviral #wongikl #wongisogo #bellaamara #sabah #sarawak #singapore #brunei #indonesia
MULA ASAH BAKAT BISNES DISINI Anda Minat Bisnes? Modal Tiada? Anda Minat Bisnes? Ilmu Tiada? Anda Minat Bisnes? Mentor Tiada? Anda Minat Bisnes? MUDAH ! MUDAH ! MUDAH ! Sahaja Mulakan Bisnes Hari Ini! Jadi DROPSHIP Tidak Perlu MODAL! Tidak Perlu Simpan Produk! Tidak Perlu Hantar PRODUK! Anda Diajar Cara Pemasaran ! Diajar Close Sale ! Wassap NOW (DS)(Nama) ke 0123627546 #AGENTDROPSHIPWANTED  #wongiworrior  #perfumelotionviral  #perfumeinspired  #wongiperfumelotion  #agentwanted  #dropshipwanted  #bombshell  #gucciflora  #lancome  #britneyspears  #fattzura  #lofattah  #wongilotion  #wongiperfumelotion  #mosituriser  #pelembab  #losyenviral  #wongikl  #wongisogo  #bellaamara  #sabah  #sarawak  #singapore  #brunei  #indonesia 
MULA ASAH BAKAT BISNES DISINI 
Anda Minat Bisnes? 
Modal Tiada? 
Anda Minat Bisnes? 
Ilmu Tiada? 
Anda Minat Bisnes? 
Mentor Tiada? 
Anda Minat Bisnes? 
MUDAH ! MUDAH ! MUDAH ! Sahaja 
Mulakan Bisnes Hari Ini! 
Jadi DROPSHIP 
Tidak Perlu MODAL! Tidak Perlu Simpan 
Produk! 
Tidak Perlu Hantar PRODUK! 
Anda Diajar Cara Pemasaran ! Diajar 
Close Sale ! 
Wassap NOW (DS)(Nama) ke 0123627546

#AGENTDROPSHIPWANTED
#wongiworrior
#perfumelotionviral
#perfumeinspired
#wongiperfumelotion
#agentwanted
#dropshipwanted
#bombshell
#gucciflora
#lancome
#britneyspears
#fattzura #lofattah #wongilotion #wongiperfumelotion
#mosituriser #pelembab #losyenviral #wongikl #wongisogo #bellaamara #sabah #sarawak #singapore #brunei #indonesia
MULA ASAH BAKAT BISNES DISINI Anda Minat Bisnes? Modal Tiada? Anda Minat Bisnes? Ilmu Tiada? Anda Minat Bisnes? Mentor Tiada? Anda Minat Bisnes? MUDAH ! MUDAH ! MUDAH ! Sahaja Mulakan Bisnes Hari Ini! Jadi DROPSHIP Tidak Perlu MODAL! Tidak Perlu Simpan Produk! Tidak Perlu Hantar PRODUK! Anda Diajar Cara Pemasaran ! Diajar Close Sale ! Wassap NOW (DS)(Nama) ke 0123627546 #AGENTDROPSHIPWANTED  #wongiworrior  #perfumelotionviral  #perfumeinspired  #wongiperfumelotion  #agentwanted  #dropshipwanted  #bombshell  #gucciflora  #lancome  #britneyspears  #fattzura  #lofattah  #wongilotion  #wongiperfumelotion  #mosituriser  #pelembab  #losyenviral  #wongikl  #wongisogo  #bellaamara  #sabah  #sarawak  #singapore  #brunei  #indonesia 
Assalamualaikum..dah senyum ke pagi ni?kalau belum senyum, masih belum terlambat untuk senyum. Sis pagi2 dah senyum sampai ke telinga hehehehehe. Hr ni sis berkursus tapi still boleh order Wongi dengan sis. 
Harga? Sangat affordable. Rm39 untuk 100 ml. Sesuai untuk lelaki dan perempuan. 
#wongiperfumedlotion #wongilotion #uswahclothingmuslimah #uswahsale #uswahsisters #uswahreminder
#sugarbellestars
Morning! Sarapan apa tuh? Belanja #testimoniwongilotion satu!

Kan dah cakap berbaloi dengan harganya. Bukan sahaja hot mummy je boleh pakai. Baby pun boleh.

RM 39 untuk sekeluarga pakai tak ke berbaloi. 😱

#wongicodcheras #wongilotion #lotion #wongi #wongicodkualalumpur #wongicodampang #visitmyig #igshopmalaysia #shoppingonline #kedaionline #produkkecantikan #sayajual #sayajualmurah #kualalumpur #bazar #bazarpaknil #britneyspears #brunei #singapore #victoriassecret #vitamin #gucci #testimoni #cantik #putih #minyakwangi
Morning! Sarapan apa tuh? Belanja #testimoniwongilotion  satu! Kan dah cakap berbaloi dengan harganya. Bukan sahaja hot mummy je boleh pakai. Baby pun boleh. RM 39 untuk sekeluarga pakai tak ke berbaloi. 😱 #wongicodcheras  #wongilotion  #lotion  #wongi  #wongicodkualalumpur  #wongicodampang  #visitmyig  #igshopmalaysia  #shoppingonline  #kedaionline  #produkkecantikan  #sayajual  #sayajualmurah  #kualalumpur  #bazar  #bazarpaknil  #britneyspears  #brunei  #singapore  #victoriassecret  #vitamin  #gucci  #testimoni  #cantik  #putih  #minyakwangi 
Dh bangun ke tu?
Selamat pagi 😘
.
Dh bangun ke tu? Selamat pagi 😘 .
Si Cantik dan Si Wangi 😍
Dapatkan perfume lotion all-in-one ni sekarang! Dm or whtspp for details 😍
.
#wongi #perfume #perfumelotion #moisturizingcream #brighteningcream #inspiredperfume #madeinmalaysia #guccifloramalaysia #midnightfantasymalaysia #bombshellmalaysia #perfumemurah #perfumemalaysia #wongilotion
Perfume dalam bentuk lotion! Dapatkan skrg!
.
Dm or whtspp for details +60129776306 (link at bio)
.
 #wongi #perfume #perfumelotion #moisturizingcream #brighteningcream #inspiredperfume #madeinmalaysia #guccifloramalaysia #midnightfantasymalaysia #bombshellmalaysia #perfumemalaysia #perfumemurah #wongilotion
Perfume lotion yg mencerah dan melembutkan kulit anda!
.
"BAU ORANG KAYA, HARGA BIASA-BIASA"
.
HANYA RM39 SEBOTOL!
.
Whatsapp +60129776306
.
 #wongi #perfume #perfumelotion #moisturizingcream #brighteningcream #inspiredperfume #madeinmalaysia #guccifloramalaysia #midnightfantasymalaysia #bombshellmalaysia #perfumemalaysia #perfumemurah #wongilotion
FLORAL ENCHANTED!
Diinspirasikan dari jenama perfume antarabangsa, wangian yg tahan lama, melembap dan mencerahkan kulit anda. 
Hanya RM39 sebotol!!!
Dm or whtspp for details +60129776306
.
#wongi #perfume #perfumelotion #moisturizingcream #brighteningcream #inspiredperfume #madeinmalaysia #guccifloramalaysia #midnightfantasymalaysia #bombshellmalaysia #wongilotion
FLORAL ENCHANTED!
Diinspirasikan dari jenama perfume antarabangsa, wangian yg tahan lama, melembap dan mencerahkan kulit anda. 
Hanya RM39 sebotol!!!
Dm or whtspp for details +60129776306
.
#wongi #perfume #perfumelotion #moisturizingcream #brighteningcream #inspiredperfume #madeinmalaysia #guccifloramalaysia #midnightfantasymalaysia #bombshellmalaysia #wongilotion
FRUITY SNOWBERRY!
Diinspirasikan dari jenama perfume antarabangsa, wangian yg tahan lama, melembap dan mencerahkan kulit anda. 
Hanya RM39 sebotol!!!
Dm or whtspp for details +60129776306
.
#wongi #perfume #perfumelotion #moisturizingcream #brighteningcream #inspiredperfume #madeinmalaysia #guccifloramalaysia #midnightfantasymalaysia #bombshellmalaysia #wongilotion
Okay lagi satu product natural yang bebas bahan berbahaya yang kakak nak kongsi dengan korang.  WONGI PERFUME LOTION!!! 💕💕💕
.
.
WANGI sangat awak! Sekali sapu jatuh cinta habis! 💕😋 .
.
Baca sikit khasiat dia 🙈 .
🙈Melembabkan dan melembutkan kulit badan .
🙈Mencerahkan kulit badan .
🙈Mempunyai spf25 yang melindungi kulit dari sinaran uv .
🙈Bauan yang tersangat wangi! Dah pakai ni tak perlu perfume lagi dah! . .
Amacam tertarik hati?? Jom order! 🌝🌹 .
Nak bagitahu satu tips, nak dapatkan kulit sehalus mulus macam kulit bayi?? Gabungkan wongi lotion ni dengan temyracle body scrub, confirm!  Meletop kebaboom kesan dia!  Paling daebak!  Kulit cun melecun terus!!! .
.
🐭WONGI PERFUME LOTION - RM39 exc pos . .
🐭COMBO TEMYRACLE BODY SCRUB & WONGI PERFUME LOTION - RM66 SM / RM68 SS .
.
WHATSAPP - 016 321 7730 .
WHATSAPP - 016 321 7730 .

#WONGI #wongilotion #wongiperfumedbodymoisturiser #temyraclewhiteningbodyscrub #temyracleselangor #temyracleshahalam #bodyscrub #bodyscrubmurah #bodyscrubmalaysia #bodyscrubmurahmalaysia
Okay lagi satu product natural yang bebas bahan berbahaya yang kakak nak kongsi dengan korang. WONGI PERFUME LOTION!!! 💕💕💕 . . WANGI sangat awak! Sekali sapu jatuh cinta habis! 💕😋 . . Baca sikit khasiat dia 🙈 . 🙈Melembabkan dan melembutkan kulit badan . 🙈Mencerahkan kulit badan . 🙈Mempunyai spf25 yang melindungi kulit dari sinaran uv . 🙈Bauan yang tersangat wangi! Dah pakai ni tak perlu perfume lagi dah! . . Amacam tertarik hati?? Jom order! 🌝🌹 . Nak bagitahu satu tips, nak dapatkan kulit sehalus mulus macam kulit bayi?? Gabungkan wongi lotion ni dengan temyracle body scrub, confirm! Meletop kebaboom kesan dia! Paling daebak! Kulit cun melecun terus!!! . . 🐭WONGI PERFUME LOTION - RM39 exc pos . . 🐭COMBO TEMYRACLE BODY SCRUB & WONGI PERFUME LOTION - RM66 SM / RM68 SS . . WHATSAPP - 016 321 7730 . WHATSAPP - 016 321 7730 . #WONGI  #wongilotion  #wongiperfumedbodymoisturiser  #temyraclewhiteningbodyscrub  #temyracleselangor  #temyracleshahalam  #bodyscrub  #bodyscrubmurah  #bodyscrubmalaysia  #bodyscrubmurahmalaysia 
Okay lagi satu product natural yang bebas bahan berbahaya yang kakak nak kongsi dengan korang.  WONGI PERFUME LOTION!!! 💕💕💕
.
.
WANGI sangat awak! Sekali sapu jatuh cinta habis! 💕😋 .
.
Baca sikit khasiat dia 🙈 .
🙈Melembabkan dan melembutkan kulit badan .
🙈Mencerahkan kulit badan .
🙈Mempunyai spf25 yang melindungi kulit dari sinaran uv .
🙈Bauan yang tersangat wangi! Dah pakai ni tak perlu perfume lagi dah! . .
Amacam tertarik hati?? Jom order! 🌝🌹 .
Nak bagitahu satu tips, nak dapatkan kulit sehalus mulus macam kulit bayi?? Gabungkan wongi lotion ni dengan temyracle body scrub, confirm!  Meletop kebaboom kesan dia!  Paling daebak!  Kulit cun melecun terus!!! .
.
🐭WONGI PERFUME LOTION - RM39 exc pos . .
🐭COMBO TEMYRACLE BODY SCRUB & WONGI PERFUME LOTION - RM66 SM / RM68 SS .
.
WHATSAPP - 016 321 7730 .
WHATSAPP - 016 321 7730 .

#WONGI #wongilotion #wongiperfumedbodymoisturiser #temyraclewhiteningbodyscrub #temyracleselangor #temyracleshahalam #bodyscrub #bodyscrubmurah #bodyscrubmalaysia #bodyscrubmurahmalaysia
Okay lagi satu product natural yang bebas bahan berbahaya yang kakak nak kongsi dengan korang. WONGI PERFUME LOTION!!! 💕💕💕 . . WANGI sangat awak! Sekali sapu jatuh cinta habis! 💕😋 . . Baca sikit khasiat dia 🙈 . 🙈Melembabkan dan melembutkan kulit badan . 🙈Mencerahkan kulit badan . 🙈Mempunyai spf25 yang melindungi kulit dari sinaran uv . 🙈Bauan yang tersangat wangi! Dah pakai ni tak perlu perfume lagi dah! . . Amacam tertarik hati?? Jom order! 🌝🌹 . Nak bagitahu satu tips, nak dapatkan kulit sehalus mulus macam kulit bayi?? Gabungkan wongi lotion ni dengan temyracle body scrub, confirm! Meletop kebaboom kesan dia! Paling daebak! Kulit cun melecun terus!!! . . 🐭WONGI PERFUME LOTION - RM39 exc pos . . 🐭COMBO TEMYRACLE BODY SCRUB & WONGI PERFUME LOTION - RM66 SM / RM68 SS . . WHATSAPP - 016 321 7730 . WHATSAPP - 016 321 7730 . #WONGI  #wongilotion  #wongiperfumedbodymoisturiser  #temyraclewhiteningbodyscrub  #temyracleselangor  #temyracleshahalam  #bodyscrub  #bodyscrubmurah  #bodyscrubmalaysia  #bodyscrubmurahmalaysia 
Your next favourite items; WONGI
.
✔️water soluble
✔️vitamin C + E
✔️SPF 25
✔️sunblock
✔️insect repellent
✔️lotion in inspired perfume fragance (gucci flora)
✔️100ml, price 39 (exc pos)
.
011-295 600 79
.
#wongi #wongihq #midnightfantasy #britneyspears #wongilotion #wongiparfum #sayajualwongi #insectrepellent
Your next favourite items; WONGI
.
✔️water soluble
✔️vitamin C + E
✔️SPF 25
✔️sunblock
✔️insect repellent
✔️lotion in inspired perfume fragance (gucci flora)
✔️100ml, price 39 (exc pos)
.
011-295 600 79
.
#wongi #wongihq #midnightfantasy #britneyspears #wongilotion #wongiparfum #sayajualwongi #insectrepellent
Your next favourite items; WONGI
.
✔️water soluble
✔️vitamin C + E
✔️SPF 25
✔️sunblock
✔️insect repellent
✔️lotion in inspired perfume fragance (gucci flora)
✔️100ml, price 39 (exc pos)
.
011-295 600 79
.
#wongi #wongihq #midnightfantasy #britneyspears #wongilotion #wongiparfum #sayajualwongi #insectrepellent
Lotion Body Moisturiser yang diinsprasikan dari perfume antarabangsa. Lotion ni mempunyai khasiat tersendiri seperti, 🌟 sunblock spf25 (UV blocking for 4.5 hours)
🌟 moisturizer (olive oil, rose extract, Vit E)
🌟 insect repellent (baby dan children boleh pakai!)
🌟 brightening effect (Vit C) .

Lotion ni DIJAMIN cepat serap ke kulit dan tak berminyak sebab lotion kita WATER BASED. Pilihan bau pula kita cuma ambil TOP 3 BEST SELLING INSPIRED PERFUMES. Maksudnya? Bau yang paling laku dan banyak terjual sahaja iaitu; 💐Fruity Snowberrt (Britney Spears Midnight Fantasy)
💐Floral Enchanted (Gucci flora)
💐Sweet Candy (Victoria's Secret Bombshell)

Peminat perfume mesti tahu macam mana wonginya lotion ni😋 Dah la wangi, ada spf jaga kulit dari matahari, boleh cerahkan dan lembapkan kulit pulak tu. Rare sangat produk ni.

Harga RM39 saja sebotol tapi bau macam orang kaya. Amacam? Kulit cantik dan putih dapat, wangi pun dapat. Tak perlu pakai perfume dah!

#perfume #inspiredperfume #wongilotion #lotion
Lotion Body Moisturiser yang diinsprasikan dari perfume antarabangsa. Lotion ni mempunyai khasiat tersendiri seperti, 🌟 sunblock spf25 (UV blocking for 4.5 hours) 🌟 moisturizer (olive oil, rose extract, Vit E) 🌟 insect repellent (baby dan children boleh pakai!) 🌟 brightening effect (Vit C) . Lotion ni DIJAMIN cepat serap ke kulit dan tak berminyak sebab lotion kita WATER BASED. Pilihan bau pula kita cuma ambil TOP 3 BEST SELLING INSPIRED PERFUMES. Maksudnya? Bau yang paling laku dan banyak terjual sahaja iaitu; 💐Fruity Snowberrt (Britney Spears Midnight Fantasy) 💐Floral Enchanted (Gucci flora) 💐Sweet Candy (Victoria's Secret Bombshell) Peminat perfume mesti tahu macam mana wonginya lotion ni😋 Dah la wangi, ada spf jaga kulit dari matahari, boleh cerahkan dan lembapkan kulit pulak tu. Rare sangat produk ni. Harga RM39 saja sebotol tapi bau macam orang kaya. Amacam? Kulit cantik dan putih dapat, wangi pun dapat. Tak perlu pakai perfume dah! #perfume  #inspiredperfume  #wongilotion  #lotion 
MULA ASAH BAKAT BISNES DISINI 
Anda Minat Bisnes? 
Modal Tiada? 
Anda Minat Bisnes? 
Ilmu Tiada? 
Anda Minat Bisnes? 
Mentor Tiada? 
Anda Minat Bisnes? 
MUDAH ! MUDAH ! MUDAH ! Sahaja 
Mulakan Bisnes Hari Ini! 
Jadi DROPSHIP 
Tidak Perlu MODAL! Tidak Perlu Simpan 
Produk! 
Tidak Perlu Hantar PRODUK! 
Anda Diajar Cara Pemasaran ! Diajar 
Close Sale ! 
Wassap NOW (DS)(Nama) ke 0123627546

#AGENTDROPSHIPWANTED
#wongiworrior
#perfumelotionviral
#perfumeinspired
#wongiperfumelotion
#agentwanted
#dropshipwanted
#bombshell
#gucciflora
#lancome
#britneyspears
#fattzura #lofattah #wongilotion #wongiperfumelotion
#mosituriser #pelembab #losyenviral #wongikl #wongisogo #bellaamara #sabah #sarawak #singapore #brunei #indonesia
MULA ASAH BAKAT BISNES DISINI Anda Minat Bisnes? Modal Tiada? Anda Minat Bisnes? Ilmu Tiada? Anda Minat Bisnes? Mentor Tiada? Anda Minat Bisnes? MUDAH ! MUDAH ! MUDAH ! Sahaja Mulakan Bisnes Hari Ini! Jadi DROPSHIP Tidak Perlu MODAL! Tidak Perlu Simpan Produk! Tidak Perlu Hantar PRODUK! Anda Diajar Cara Pemasaran ! Diajar Close Sale ! Wassap NOW (DS)(Nama) ke 0123627546 #AGENTDROPSHIPWANTED  #wongiworrior  #perfumelotionviral  #perfumeinspired  #wongiperfumelotion  #agentwanted  #dropshipwanted  #bombshell  #gucciflora  #lancome  #britneyspears  #fattzura  #lofattah  #wongilotion  #wongiperfumelotion  #mosituriser  #pelembab  #losyenviral  #wongikl  #wongisogo  #bellaamara  #sabah  #sarawak  #singapore  #brunei  #indonesia 
Mari cepat-cepat dapatkan #wongilotion ianya water based lotion sudah semestinya x berminyak dan melekit serta wangi sepanjang hari .
Mari cepat-cepat dapatkan #wongilotion  ianya water based lotion sudah semestinya x berminyak dan melekit serta wangi sepanjang hari .
.
Inspired Perfume Dalam Bentuk Lotion.
.
Dah try?
.
Lotion ni ada kelebihan luar biasa: .
🌟 sunblock spf25 (UV blocking for 4.5 hours)
🌟 moisturizer (olive oil, rose extract, Vit E)
🌟 insect repellent (baby dan children boleh pakai!)
🌟 brightening effect (Vit C)
.
Lotion kita DIJAMIN cepat serap ke kulit dan tak berminyak sebab lotion kita WATER BASED.
.
Pilihan bau pula kita cuma ambil TOP 3 BEST SELLING INSPIRED PERFUMES. Maksudnya?
.
Bau yang paling laku dan banyak terjual sahaja! 
Gucci flora
Midnight fantasy 
Bombshell
.
Harga : RM39 tidak termasuk pos. ❤100ml siap manfaat!
.
Nak order?
Whatsapp 016-9284858
.
#sayajual #sayajualmurah #sayajualproduk #sayajuallotion 
#whiteninglotion #lotionviral #losyen
#losyenviral #lotionperfume #wongilotion #inspiredperfume #gengKSC #wongi
. Inspired Perfume Dalam Bentuk Lotion. . Dah try? . Lotion ni ada kelebihan luar biasa: . 🌟 sunblock spf25 (UV blocking for 4.5 hours) 🌟 moisturizer (olive oil, rose extract, Vit E) 🌟 insect repellent (baby dan children boleh pakai!) 🌟 brightening effect (Vit C) . Lotion kita DIJAMIN cepat serap ke kulit dan tak berminyak sebab lotion kita WATER BASED. . Pilihan bau pula kita cuma ambil TOP 3 BEST SELLING INSPIRED PERFUMES. Maksudnya? . Bau yang paling laku dan banyak terjual sahaja! Gucci flora Midnight fantasy Bombshell . Harga : RM39 tidak termasuk pos. ❤100ml siap manfaat! . Nak order? Whatsapp 016-9284858 . #sayajual  #sayajualmurah  #sayajualproduk  #sayajuallotion  #whiteninglotion  #lotionviral  #losyen  #losyenviral  #lotionperfume  #wongilotion  #inspiredperfume  #gengKSC  #wongi 
.
Inspired Perfume Dalam Bentuk Lotion.
.
Dah try?
.
Lotion ni ada kelebihan luar biasa: .
🌟 sunblock spf25 (UV blocking for 4.5 hours)
🌟 moisturizer (olive oil, rose extract, Vit E)
🌟 insect repellent (baby dan children boleh pakai!)
🌟 brightening effect (Vit C)
.
Lotion kita DIJAMIN cepat serap ke kulit dan tak berminyak sebab lotion kita WATER BASED.
.
Pilihan bau pula kita cuma ambil TOP 3 BEST SELLING INSPIRED PERFUMES. Maksudnya?
.
Bau yang paling laku dan banyak terjual sahaja! 
Gucci flora
Midnight fantasy 
Bombshell
.
Harga : RM39 tidak termasuk pos. ❤100ml siap manfaat!
.
Nak order?
Whatsapp 016-9284858
.
#sayajual #sayajualmurah #sayajualproduk #sayajuallotion 
#whiteninglotion #lotionviral #losyen
#losyenviral #lotionperfume #wongilotion #inspiredperfume #gengKSC #wongi
. Inspired Perfume Dalam Bentuk Lotion. . Dah try? . Lotion ni ada kelebihan luar biasa: . 🌟 sunblock spf25 (UV blocking for 4.5 hours) 🌟 moisturizer (olive oil, rose extract, Vit E) 🌟 insect repellent (baby dan children boleh pakai!) 🌟 brightening effect (Vit C) . Lotion kita DIJAMIN cepat serap ke kulit dan tak berminyak sebab lotion kita WATER BASED. . Pilihan bau pula kita cuma ambil TOP 3 BEST SELLING INSPIRED PERFUMES. Maksudnya? . Bau yang paling laku dan banyak terjual sahaja! Gucci flora Midnight fantasy Bombshell . Harga : RM39 tidak termasuk pos. ❤100ml siap manfaat! . Nak order? Whatsapp 016-9284858 . #sayajual  #sayajualmurah  #sayajualproduk  #sayajuallotion  #whiteninglotion  #lotionviral  #losyen  #losyenviral  #lotionperfume  #wongilotion  #inspiredperfume  #gengKSC  #wongi 
.
Inspired Perfume Dalam Bentuk Lotion.
.
Dah try?
.
Lotion ni ada kelebihan luar biasa: .
🌟 sunblock spf25 (UV blocking for 4.5 hours)
🌟 moisturizer (olive oil, rose extract, Vit E)
🌟 insect repellent (baby dan children boleh pakai!)
🌟 brightening effect (Vit C)
.
Lotion kita DIJAMIN cepat serap ke kulit dan tak berminyak sebab lotion kita WATER BASED.
.
Pilihan bau pula kita cuma ambil TOP 3 BEST SELLING INSPIRED PERFUMES. Maksudnya?
.
Bau yang paling laku dan banyak terjual sahaja! 
Gucci flora
Midnight fantasy 
Bombshell
.
Harga : RM39 tidak termasuk pos. ❤100ml siap manfaat!
.
Nak order?
Whatsapp 016-9284858
.
#sayajual #sayajualmurah #sayajualproduk #sayajuallotion 
#whiteninglotion #lotionviral #losyen
#losyenviral #lotionperfume #wongilotion #inspiredperfume #gengKSC #wongi
. Inspired Perfume Dalam Bentuk Lotion. . Dah try? . Lotion ni ada kelebihan luar biasa: . 🌟 sunblock spf25 (UV blocking for 4.5 hours) 🌟 moisturizer (olive oil, rose extract, Vit E) 🌟 insect repellent (baby dan children boleh pakai!) 🌟 brightening effect (Vit C) . Lotion kita DIJAMIN cepat serap ke kulit dan tak berminyak sebab lotion kita WATER BASED. . Pilihan bau pula kita cuma ambil TOP 3 BEST SELLING INSPIRED PERFUMES. Maksudnya? . Bau yang paling laku dan banyak terjual sahaja! Gucci flora Midnight fantasy Bombshell . Harga : RM39 tidak termasuk pos. ❤100ml siap manfaat! . Nak order? Whatsapp 016-9284858 . #sayajual  #sayajualmurah  #sayajualproduk  #sayajuallotion  #whiteninglotion  #lotionviral  #losyen  #losyenviral  #lotionperfume  #wongilotion  #inspiredperfume  #gengKSC  #wongi 
Assalamualaikum dearies! I’ll be at Kulim tomorrow. Those who wanna COD/ try the testers, let me know alright? (Link at bio) 😘😘
.
Esok Lina ade dekat Kulim. Dearies yang hendak COD ataupun cuba testers, boleh pm Lina ye (link dekat bio). 😘😘 #wongilotion #wongiperfumedbodymoisturiser #women  #beauty #bodylotion #care #beautyroutine #kedah #malaysia #perfume #scent #scentedlotion #wongihq #beautyproduct #wongicodkulim #wongicodbandarbaharu #wongicodparitbuntar #codwongilotion #codavailable
Assalamualaikum dearies! I’ll be at Kulim tomorrow. Those who wanna COD/ try the testers, let me know alright? (Link at bio) 😘😘 . Esok Lina ade dekat Kulim. Dearies yang hendak COD ataupun cuba testers, boleh pm Lina ye (link dekat bio). 😘😘 #wongilotion  #wongiperfumedbodymoisturiser  #women  #beauty  #bodylotion  #care  #beautyroutine  #kedah  #malaysia  #perfume  #scent  #scentedlotion  #wongihq  #beautyproduct  #wongicodkulim  #wongicodbandarbaharu  #wongicodparitbuntar  #codwongilotion  #codavailable 
Assalamualaikum and good afternoon dearies! Need another testimonies about WONGI?
.
There you go! 😘😘 Send me a message to know more about this product (link at bio). #wongilotion #wongiperfumedbodymoisturiser #women  #beauty #bodylotion #care #beautyroutine #kedah #malaysia #perfume #scent #scentedlotion #wongihq #beautyproduct #wongicodkulim #wongicodbandarbaharu #wongicodparitbuntar #testimonialcustomer #positivefeedback
Inspired Perfume Dalam Bentuk Lotion.

Dah try?

Lotion ni ada kelebihan luar biasa: .
🌟 sunblock spf25 (UV blocking for 4.5 hours)
🌟 moisturizer (olive oil, rose extract, Vit E)
🌟 insect repellent (baby dan children boleh pakai!)
🌟 brightening effect (Vit C)

Lotion kita DIJAMIN cepat serap ke kulit dan tak berminyak sebab lotion kita WATER BASED.

Pilihan bau pula kita cuma ambil TOP 3 BEST SELLING INSPIRED PERFUMES. Maksudnya?

Bau yang paling laku dan banyak terjual sahaja! 
Gucci flora
Midnight fantasy 
Bombshell

Harga : RM39 tidak termasuk pos. ❤100ml siap manfaat!

Nak order?
KLIK LINK WHATSAPP DI BIO.

#whiteninglotion
#lotionviral
#losyen
#losyenviral
#lotionperfume
#wongilotion
#inspiredperfume
#gengKSC
Inspired Perfume Dalam Bentuk Lotion. Dah try? Lotion ni ada kelebihan luar biasa: . 🌟 sunblock spf25 (UV blocking for 4.5 hours) 🌟 moisturizer (olive oil, rose extract, Vit E) 🌟 insect repellent (baby dan children boleh pakai!) 🌟 brightening effect (Vit C) Lotion kita DIJAMIN cepat serap ke kulit dan tak berminyak sebab lotion kita WATER BASED. Pilihan bau pula kita cuma ambil TOP 3 BEST SELLING INSPIRED PERFUMES. Maksudnya? Bau yang paling laku dan banyak terjual sahaja! Gucci flora Midnight fantasy Bombshell Harga : RM39 tidak termasuk pos. ❤100ml siap manfaat! Nak order? KLIK LINK WHATSAPP DI BIO. #whiteninglotion  #lotionviral  #losyen  #losyenviral  #lotionperfume  #wongilotion  #inspiredperfume  #gengKSC 
Agent pengkalan chepa teacher dah restockkk.sape2 nak cod bleh hello2 teacher sarah ok? 😘😘😘
•
•
Ada 4 jenis bau berbeza, inspired by hot selling international perfumes
🌹Floral Enchanted (Inspired by Gucci Flora)
🍬 Sweet Candy (Inspired by Victoria's Secret Bombshell)
🍇 Fruity Snowberry (Inspired by Britney Midnight Fantasy)
💃Classy (Inspired by Lancóme La Vie Est Belle)
•
•
Seriusss semua bestt. Sape2 yang berminat boleh terus whatsapp 🙋🏼 📲https://api.whatsapp.com/send?phone=60104234797 •
•
#lofattah #fattzura #ukm #usm #upsi #um #upm #murahmurah
#wongiperfumedlotion #wongilotion #wongistokiskulai #wongistokisjohor #wongicodkulai #wongicodkotabharu
Agent pengkalan chepa teacher dah restockkk.sape2 nak cod bleh hello2 teacher sarah ok? 😘😘😘 • • Ada 4 jenis bau berbeza, inspired by hot selling international perfumes 🌹Floral Enchanted (Inspired by Gucci Flora) 🍬 Sweet Candy (Inspired by Victoria's Secret Bombshell) 🍇 Fruity Snowberry (Inspired by Britney Midnight Fantasy) 💃Classy (Inspired by Lancóme La Vie Est Belle) • • Seriusss semua bestt. Sape2 yang berminat boleh terus whatsapp 🙋🏼 📲https://api.whatsapp.com/send?phone=60104234797 • • #lofattah  #fattzura  #ukm  #usm  #upsi  #um  #upm  #murahmurah  #wongiperfumedlotion  #wongilotion  #wongistokiskulai  #wongistokisjohor  #wongicodkulai  #wongicodkotabharu 
Assalamualaikum haiii 😄
.
Morning korang..
.
Apa plan korang hari ni? Ke melepak dekat rumah je? Lepak2 jugak, wangi tetap on. Tak semestinya duduk rumah, kena serabai. At least kasi la bau yg sedap2 sikit. Tak perlu pakai perfume pun. Pakai lotion jeee. Ye ye. Lotion biasa mana ada bau. Paling tidak, melembapkan kulit je. Tapi ehh korang nak lotion luar biasa ke?
.
Pernah dengar lotion Wongi? Tak pernah? Okbai. Eh tak tak. Hehee. Lotion Wongi ni memang lotion tapi bau dia.. Perghhh! Wangi gilerrrr. Sumpah tak tipu. Tak caya, meh beli satu. Tak mahal pun. RM39 sahaja. ☺️
.
#perfumelotion #perfume #lotion #lotionwongi #perfumelover #bombshell #gucci #midnightfantasy #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurahmurah #instashop #trustedonlineshop #trustedseller #sayajual #sayajualperfume #sayajualprodukkecantikkan #lotionwangi #lotionmurah #onlineshoptrusted #onlineshop #bodylotion #lotionmurah #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #wongilotion #losyenwongi #wongilosyen
Assalamualaikum haiii 😄 . Morning korang.. . Apa plan korang hari ni? Ke melepak dekat rumah je? Lepak2 jugak, wangi tetap on. Tak semestinya duduk rumah, kena serabai. At least kasi la bau yg sedap2 sikit. Tak perlu pakai perfume pun. Pakai lotion jeee. Ye ye. Lotion biasa mana ada bau. Paling tidak, melembapkan kulit je. Tapi ehh korang nak lotion luar biasa ke? . Pernah dengar lotion Wongi? Tak pernah? Okbai. Eh tak tak. Hehee. Lotion Wongi ni memang lotion tapi bau dia.. Perghhh! Wangi gilerrrr. Sumpah tak tipu. Tak caya, meh beli satu. Tak mahal pun. RM39 sahaja. ☺️ . #perfumelotion  #perfume  #lotion  #lotionwongi  #perfumelover  #bombshell  #gucci  #midnightfantasy  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurahmurah  #instashop  #trustedonlineshop  #trustedseller  #sayajual  #sayajualperfume  #sayajualprodukkecantikkan  #lotionwangi  #lotionmurah  #onlineshoptrusted  #onlineshop  #bodylotion  #lotionmurah  #bazarpaknil  #bazarpaknilmurah  #wongilotion  #losyenwongi  #wongilosyen 
INSPIRED LOTION PERFUME

Morning semua!! Hari ini Zuzu nak kongsikan satu produk yang Zuzu baru jual.

Inspired Perfume Dalam Bentuk Lotion.

Lotion ni ada kelebihan luar biasa: .
🌟 sunblock spf25 (UV blocking for 4.5 hours)
🌟 moisturizer (olive oil, rose extract, Vit E)
🌟 insect repellent (baby dan children boleh pakai!)
🌟 brightening effect (Vit C)

Lotion kita cepat serap ke kulit dan tak berminyak sebab lotion kita WATER BASED.

Untuk sekarang ni kita cuma ada 3 pilihan bau sahaja 
Gucci flora
Midnight fantasy 
Bombshell

Harga : RM39 tidak termasuk pos. ❤100ml boleh pakai lama tau

Nak order?

Whatsapp saya di 013 735 0503

#whiteninglotion
#lotionviral
#losyen
#losyenviral
#lotionperfume
#wongilotion
#inspiredperfume
#lotionwangi
#perfumemurab
#losyenwangi
#losyenmalaysia
#perfumelotionmalaysia
#gengKSC

#wongibyzuzuselection
INSPIRED LOTION PERFUME Morning semua!! Hari ini Zuzu nak kongsikan satu produk yang Zuzu baru jual. Inspired Perfume Dalam Bentuk Lotion. Lotion ni ada kelebihan luar biasa: . 🌟 sunblock spf25 (UV blocking for 4.5 hours) 🌟 moisturizer (olive oil, rose extract, Vit E) 🌟 insect repellent (baby dan children boleh pakai!) 🌟 brightening effect (Vit C) Lotion kita cepat serap ke kulit dan tak berminyak sebab lotion kita WATER BASED. Untuk sekarang ni kita cuma ada 3 pilihan bau sahaja Gucci flora Midnight fantasy Bombshell Harga : RM39 tidak termasuk pos. ❤100ml boleh pakai lama tau Nak order? Whatsapp saya di 013 735 0503 #whiteninglotion  #lotionviral  #losyen  #losyenviral  #lotionperfume  #wongilotion  #inspiredperfume  #lotionwangi  #perfumemurab  #losyenwangi  #losyenmalaysia  #perfumelotionmalaysia  #gengKSC  #wongibyzuzuselection 
INSPIRED LOTION PERFUME

Morning semua!! Hari ini Zuzu nak kongsikan satu produk yang Zuzu baru jual.

Inspired Perfume Dalam Bentuk Lotion.

Lotion ni ada kelebihan luar biasa: .
🌟 sunblock spf25 (UV blocking for 4.5 hours)
🌟 moisturizer (olive oil, rose extract, Vit E)
🌟 insect repellent (baby dan children boleh pakai!)
🌟 brightening effect (Vit C)

Lotion kita cepat serap ke kulit dan tak berminyak sebab lotion kita WATER BASED.

Untuk sekarang ni kita cuma ada 3 pilihan bau sahaja 
Gucci flora
Midnight fantasy 
Bombshell

Harga : RM39 tidak termasuk pos. ❤100ml boleh pakai lama tau

Nak order?

Whatsapp saya di 013 735 0503

#whiteninglotion
#lotionviral
#losyen
#losyenviral
#lotionperfume
#wongilotion
#inspiredperfume
#lotionwangi
#perfumemurab
#losyenwangi
#losyenmalaysia
#perfumelotionmalaysia
#gengKSC

#wongibyzuzuselection
INSPIRED LOTION PERFUME Morning semua!! Hari ini Zuzu nak kongsikan satu produk yang Zuzu baru jual. Inspired Perfume Dalam Bentuk Lotion. Lotion ni ada kelebihan luar biasa: . 🌟 sunblock spf25 (UV blocking for 4.5 hours) 🌟 moisturizer (olive oil, rose extract, Vit E) 🌟 insect repellent (baby dan children boleh pakai!) 🌟 brightening effect (Vit C) Lotion kita cepat serap ke kulit dan tak berminyak sebab lotion kita WATER BASED. Untuk sekarang ni kita cuma ada 3 pilihan bau sahaja Gucci flora Midnight fantasy Bombshell Harga : RM39 tidak termasuk pos. ❤100ml boleh pakai lama tau Nak order? Whatsapp saya di 013 735 0503 #whiteninglotion  #lotionviral  #losyen  #losyenviral  #lotionperfume  #wongilotion  #inspiredperfume  #lotionwangi  #perfumemurab  #losyenwangi  #losyenmalaysia  #perfumelotionmalaysia  #gengKSC  #wongibyzuzuselection 
INSPIRED LOTION PERFUME

Morning semua!! Hari ini Zuzu nak kongsikan satu produk yang Zuzu baru jual.

Inspired Perfume Dalam Bentuk Lotion.

Lotion ni ada kelebihan luar biasa: .
🌟 sunblock spf25 (UV blocking for 4.5 hours)
🌟 moisturizer (olive oil, rose extract, Vit E)
🌟 insect repellent (baby dan children boleh pakai!)
🌟 brightening effect (Vit C)

Lotion kita cepat serap ke kulit dan tak berminyak sebab lotion kita WATER BASED.

Untuk sekarang ni kita cuma ada 3 pilihan bau sahaja 
Gucci flora
Midnight fantasy 
Bombshell

Harga : RM39 tidak termasuk pos. ❤100ml boleh pakai lama tau

Nak order?

Whatsapp saya di 013 735 0503

#whiteninglotion
#lotionviral
#losyen
#losyenviral
#lotionperfume
#wongilotion
#inspiredperfume
#lotionwangi
#perfumemurab
#losyenwangi
#losyenmalaysia
#perfumelotionmalaysia
#gengKSC

#wongibyzuzuselection
INSPIRED LOTION PERFUME Morning semua!! Hari ini Zuzu nak kongsikan satu produk yang Zuzu baru jual. Inspired Perfume Dalam Bentuk Lotion. Lotion ni ada kelebihan luar biasa: . 🌟 sunblock spf25 (UV blocking for 4.5 hours) 🌟 moisturizer (olive oil, rose extract, Vit E) 🌟 insect repellent (baby dan children boleh pakai!) 🌟 brightening effect (Vit C) Lotion kita cepat serap ke kulit dan tak berminyak sebab lotion kita WATER BASED. Untuk sekarang ni kita cuma ada 3 pilihan bau sahaja Gucci flora Midnight fantasy Bombshell Harga : RM39 tidak termasuk pos. ❤100ml boleh pakai lama tau Nak order? Whatsapp saya di 013 735 0503 #whiteninglotion  #lotionviral  #losyen  #losyenviral  #lotionperfume  #wongilotion  #inspiredperfume  #lotionwangi  #perfumemurab  #losyenwangi  #losyenmalaysia  #perfumelotionmalaysia  #gengKSC  #wongibyzuzuselection 
Hi uols Eyda buat postage setiap hari tau.. pembayaran sebelum jam 3pm eyda pos pada hàri yang sama. .
.
Siapa berminat nak tahu details produk boleh direct Whatsapp 01151192966
Klik di bahagian bio 🤗🤗
.
.

#sellingbeautyproduct 
#breathspray 
#noraessentialmurah
#meeraclemurah 
#beautecandyhq 
#Beautecandyoriginal 
#beautecandymurah
#perfumemulutviral
#wongiperfumelotion
#wongilotion
#moisturiser
#baazarpaknil
#agentwanted
#dropshipwanted
Hi uols Eyda buat postage setiap hari tau.. pembayaran sebelum jam 3pm eyda pos pada hàri yang sama. .
.
Siapa berminat nak tahu details produk boleh direct Whatsapp 01151192966
Klik di bahagian bio 🤗🤗
.
.

#sellingbeautyproduct 
#breathspray 
#noraessentialmurah
#meeraclemurah 
#beautecandyhq 
#Beautecandyoriginal 
#beautecandymurah
#perfumemulutviral
#wongiperfumelotion
#wongilotion
#moisturiser
#baazarpaknil
#agentwanted
#dropshipwanted
Hi uols Eyda buat postage setiap hari tau.. pembayaran sebelum jam 3pm eyda pos pada hàri yang sama. .
.
Siapa berminat nak tahu details produk boleh direct Whatsapp 01151192966
Klik di bahagian bio 🤗🤗
.
.

#sellingbeautyproduct 
#breathspray 
#noraessentialmurah
#meeraclemurah 
#beautecandyhq 
#Beautecandyoriginal 
#beautecandymurah
#perfumemulutviral
#wongiperfumelotion
#wongilotion
#moisturiser
#baazarpaknil
#agentwanted
#dropshipwanted
Hari2 nampak iklan #iFlawless ni and teringinnnnn giler nak cuba tapiiii...
.
Cakap balik kat diri sendiri " nnt dulu lah. Tggu org lain pakai dulu..cantik dulu.."
.
Haaaa?? Nak tggu org lain dpt kulit cantik sihat and licin bersih dulu baru awak nak cuba?? Serius lah?? 😱
.
Jangan menyesal taw sbb dah 30 ribu pengguna iflawless minyak argan emas setakat hari ni. Awak nak tggu sampai berape ribu #iflawlesstestimoni baru nak cuba ni 😜
.
Masalah mekap retak seribu? Mekap tak tahan lama pastu bercapuk? Kulit kering sampai menggelupas?? Atau jerawat lambat nak kecut and semakin membiak??
.
Semua iFlawless boleh selesaikan! Alhamdulillah.... Terima kasih iFlawless ❤

Rm65 EXc postage

Wasup http://www.wasap.my/60137515098
.
#MinyakArganEmas #wongilotion #iflawless #okaya#rosetyarafoundation #yarra#vevious #setkening2menet #glamrose#bedakcpg #kakimakeup
Hari2 nampak iklan #iFlawless  ni and teringinnnnn giler nak cuba tapiiii... . Cakap balik kat diri sendiri " nnt dulu lah. Tggu org lain pakai dulu..cantik dulu.." . Haaaa?? Nak tggu org lain dpt kulit cantik sihat and licin bersih dulu baru awak nak cuba?? Serius lah?? 😱 . Jangan menyesal taw sbb dah 30 ribu pengguna iflawless minyak argan emas setakat hari ni. Awak nak tggu sampai berape ribu #iflawlesstestimoni  baru nak cuba ni 😜 . Masalah mekap retak seribu? Mekap tak tahan lama pastu bercapuk? Kulit kering sampai menggelupas?? Atau jerawat lambat nak kecut and semakin membiak?? . Semua iFlawless boleh selesaikan! Alhamdulillah.... Terima kasih iFlawless ❤ Rm65 EXc postage Wasup http://www.wasap.my/60137515098 . #MinyakArganEmas  #wongilotion  #iflawless  #okaya #rosetyarafoundation  #yarra #vevious  #setkening2menet  #glamrose #bedakcpg  #kakimakeup 
Mek bungo mek Wongi! Baru dua hari ambil, dia dah pergi! .
.
Siapa nak baik grab now before orang lain kebas. Macam pisang goreng panas. .
.
Nak keluar rumah, jangan lupa sapu wongi berhantu ni deh. Sapu sikit jew dah wongi. Inspirasi perfume body moisturizer. .
.
Eh, ingat muka je ke kena pakai moisturizer? Badan pun perlu tau, badan kita pun kulit juga. Kena elakkan dari sunburn, bestnya wongi ada SPF 25 saiyang oi dan waterbased. No sticky! 
Sumpah best! .
.
Bau orang kaya kaya gitu, tapi harga murah jer RM 39sm/RM 45ss. Siapa nak baik order now.
.
.
Cod area Kota Bharu Kelantan, yang jauh Effa poskan terus ke hati awak. 
DM/WS 0129821214 .
.
#snagbeauty #wongilotion #wongiperfume #perfume lotion #wongikelantan #codwongilotion #wongikotabharu #wongicheras #gucci #lancome #britneyspears #midnightfantasy #gucciflora#lavieestbelle #boombshell #victoriassecret#teamciksuekayaberjaya
Mek bungo mek Wongi! Baru dua hari ambil, dia dah pergi! . . Siapa nak baik grab now before orang lain kebas. Macam pisang goreng panas. . . Nak keluar rumah, jangan lupa sapu wongi berhantu ni deh. Sapu sikit jew dah wongi. Inspirasi perfume body moisturizer. . . Eh, ingat muka je ke kena pakai moisturizer? Badan pun perlu tau, badan kita pun kulit juga. Kena elakkan dari sunburn, bestnya wongi ada SPF 25 saiyang oi dan waterbased. No sticky! Sumpah best! . . Bau orang kaya kaya gitu, tapi harga murah jer RM 39sm/RM 45ss. Siapa nak baik order now. . . Cod area Kota Bharu Kelantan, yang jauh Effa poskan terus ke hati awak. DM/WS 0129821214 . . #snagbeauty  #wongilotion  #wongiperfume  #perfume  lotion #wongikelantan  #codwongilotion  #wongikotabharu  #wongicheras  #gucci  #lancome  #britneyspears  #midnightfantasy  #gucciflora #lavieestbelle  #boombshell  #victoriassecret #teamciksuekayaberjaya 
Mek bungo mek Wongi! Baru dua hari ambil, dia dah pergi! .
.
Siapa nak baik grab now before orang lain kebas. Macam pisang goreng panas. .
.
Nak keluar rumah, jangan lupa sapu wongi berhantu ni deh. Sapu sikit jew dah wongi. Inspirasi perfume body moisturizer. .
.
Eh, ingat muka je ke kena pakai moisturizer? Badan pun perlu tau, badan kita pun kulit juga. Kena elakkan dari sunburn, bestnya wongi ada SPF 25 saiyang oi dan waterbased. No sticky! 
Sumpah best! .
.
Bau orang kaya kaya gitu, tapi harga murah jer RM 39sm/RM 45ss. Siapa nak baik order now.
.
.
Cod area Kota Bharu Kelantan, yang jauh Effa poskan terus ke hati awak. 
DM/WS 0129821214 .
.
#snagbeauty #wongilotion #wongiperfume #perfume lotion #wongikelantan #codwongilotion #wongikotabharu #wongicheras #gucci #lancome #britneyspears #midnightfantasy #gucciflora#lavieestbelle #boombshell #victoriassecret#teamciksuekayaberjaya
Mek bungo mek Wongi! Baru dua hari ambil, dia dah pergi! . . Siapa nak baik grab now before orang lain kebas. Macam pisang goreng panas. . . Nak keluar rumah, jangan lupa sapu wongi berhantu ni deh. Sapu sikit jew dah wongi. Inspirasi perfume body moisturizer. . . Eh, ingat muka je ke kena pakai moisturizer? Badan pun perlu tau, badan kita pun kulit juga. Kena elakkan dari sunburn, bestnya wongi ada SPF 25 saiyang oi dan waterbased. No sticky! Sumpah best! . . Bau orang kaya kaya gitu, tapi harga murah jer RM 39sm/RM 45ss. Siapa nak baik order now. . . Cod area Kota Bharu Kelantan, yang jauh Effa poskan terus ke hati awak. DM/WS 0129821214 . . #snagbeauty  #wongilotion  #wongiperfume  #perfume  lotion #wongikelantan  #codwongilotion  #wongikotabharu  #wongicheras  #gucci  #lancome  #britneyspears  #midnightfantasy  #gucciflora #lavieestbelle  #boombshell  #victoriassecret #teamciksuekayaberjaya 
Mek bungo mek Wongi! Baru dua hari ambil, dia dah pergi! .
.
Siapa nak baik grab now before orang lain kebas. Macam pisang goreng panas. .
.
Nak keluar rumah, jangan lupa sapu wongi berhantu ni deh. Sapu sikit jew dah wongi. Inspirasi perfume body moisturizer. .
.
Eh, ingat muka je ke kena pakai moisturizer? Badan pun perlu tau, badan kita pun kulit juga. Kena elakkan dari sunburn, bestnya wongi ada SPF 25 saiyang oi dan waterbased. No sticky! 
Sumpah best! .
.
Bau orang kaya kaya gitu, tapi harga murah jer RM 39sm/RM 45ss. Siapa nak baik order now.
.
.
Cod area Kota Bharu Kelantan, yang jauh Effa poskan terus ke hati awak. 
DM/WS 0129821214 .
.
#snagbeauty #wongilotion #wongiperfume #perfume lotion #wongikelantan #codwongilotion #wongikotabharu #wongicheras #gucci #lancome #britneyspears #midnightfantasy #gucciflora#lavieestbelle #boombshell #victoriassecret#teamciksuekayaberjaya
Mek bungo mek Wongi! Baru dua hari ambil, dia dah pergi! . . Siapa nak baik grab now before orang lain kebas. Macam pisang goreng panas. . . Nak keluar rumah, jangan lupa sapu wongi berhantu ni deh. Sapu sikit jew dah wongi. Inspirasi perfume body moisturizer. . . Eh, ingat muka je ke kena pakai moisturizer? Badan pun perlu tau, badan kita pun kulit juga. Kena elakkan dari sunburn, bestnya wongi ada SPF 25 saiyang oi dan waterbased. No sticky! Sumpah best! . . Bau orang kaya kaya gitu, tapi harga murah jer RM 39sm/RM 45ss. Siapa nak baik order now. . . Cod area Kota Bharu Kelantan, yang jauh Effa poskan terus ke hati awak. DM/WS 0129821214 . . #snagbeauty  #wongilotion  #wongiperfume  #perfume  lotion #wongikelantan  #codwongilotion  #wongikotabharu  #wongicheras  #gucci  #lancome  #britneyspears  #midnightfantasy  #gucciflora #lavieestbelle  #boombshell  #victoriassecret #teamciksuekayaberjaya 
Mek bungo mek Wongi! Baru dua hari ambil, dia dah pergi! .
.
Siapa nak baik grab now before orang lain kebas. Macam pisang goreng panas. .
.
Nak keluar rumah, jangan lupa sapu wongi berhantu ni deh. Sapu sikit jew dah wongi. Inspirasi perfume body moisturizer. .
.
Eh, ingat muka je ke kena pakai moisturizer? Badan pun perlu tau, badan kita pun kulit juga. Kena elakkan dari sunburn, bestnya wongi ada SPF 25 saiyang oi dan waterbased. No sticky! 
Sumpah best! .
.
Bau orang kaya kaya gitu, tapi harga murah jer RM 39sm/RM 45ss. Siapa nak baik order now.
.
.
Cod area Kota Bharu Kelantan, yang jauh Effa poskan terus ke hati awak. 
DM/WS 0129821214 .
.
#snagbeauty #wongilotion #wongiperfume #perfume lotion #wongikelantan #codwongilotion #wongikotabharu #wongicheras #gucci #lancome #britneyspears #midnightfantasy #gucciflora#lavieestbelle #boombshell #victoriassecret#teamciksuekayaberjaya
Mek bungo mek Wongi! Baru dua hari ambil, dia dah pergi! . . Siapa nak baik grab now before orang lain kebas. Macam pisang goreng panas. . . Nak keluar rumah, jangan lupa sapu wongi berhantu ni deh. Sapu sikit jew dah wongi. Inspirasi perfume body moisturizer. . . Eh, ingat muka je ke kena pakai moisturizer? Badan pun perlu tau, badan kita pun kulit juga. Kena elakkan dari sunburn, bestnya wongi ada SPF 25 saiyang oi dan waterbased. No sticky! Sumpah best! . . Bau orang kaya kaya gitu, tapi harga murah jer RM 39sm/RM 45ss. Siapa nak baik order now. . . Cod area Kota Bharu Kelantan, yang jauh Effa poskan terus ke hati awak. DM/WS 0129821214 . . #snagbeauty  #wongilotion  #wongiperfume  #perfume  lotion #wongikelantan  #codwongilotion  #wongikotabharu  #wongicheras  #gucci  #lancome  #britneyspears  #midnightfantasy  #gucciflora #lavieestbelle  #boombshell  #victoriassecret #teamciksuekayaberjaya 
Mek bungo mek Wongi! Baru dua hari ambil, dia dah pergi! .
.
Siapa nak baik grab now before orang lain kebas. Macam pisang goreng panas. .
.
Nak keluar rumah, jangan lupa sapu wongi berhantu ni deh. Sapu sikit jew dah wongi. Inspirasi perfume body moisturizer. .
.
Eh, ingat muka je ke kena pakai moisturizer? Badan pun perlu tau, badan kita pun kulit juga. Kena elakkan dari sunburn, bestnya wongi ada SPF 25 saiyang oi dan waterbased. No sticky! 
Sumpah best! .
.
Bau orang kaya kaya gitu, tapi harga murah jer RM 39sm/RM 45ss. Siapa nak baik order now.
.
.
Cod area Kota Bharu Kelantan, yang jauh Effa poskan terus ke hati awak. 
DM/WS 0129821214 .
.
#snagbeauty #wongilotion #wongiperfume #perfume lotion #wongikelantan #codwongilotion #wongikotabharu #wongicheras #gucci #lancome #britneyspears #midnightfantasy #gucciflora#lavieestbelle #boombshell #victoriassecret#teamciksuekayaberjaya
Mek bungo mek Wongi! Baru dua hari ambil, dia dah pergi! . . Siapa nak baik grab now before orang lain kebas. Macam pisang goreng panas. . . Nak keluar rumah, jangan lupa sapu wongi berhantu ni deh. Sapu sikit jew dah wongi. Inspirasi perfume body moisturizer. . . Eh, ingat muka je ke kena pakai moisturizer? Badan pun perlu tau, badan kita pun kulit juga. Kena elakkan dari sunburn, bestnya wongi ada SPF 25 saiyang oi dan waterbased. No sticky! Sumpah best! . . Bau orang kaya kaya gitu, tapi harga murah jer RM 39sm/RM 45ss. Siapa nak baik order now. . . Cod area Kota Bharu Kelantan, yang jauh Effa poskan terus ke hati awak. DM/WS 0129821214 . . #snagbeauty  #wongilotion  #wongiperfume  #perfume  lotion #wongikelantan  #codwongilotion  #wongikotabharu  #wongicheras  #gucci  #lancome  #britneyspears  #midnightfantasy  #gucciflora #lavieestbelle  #boombshell  #victoriassecret #teamciksuekayaberjaya 
Mek bungo mek Wongi! Baru dua hari ambil, dia dah pergi! .
.
Siapa nak baik grab now before orang lain kebas. Macam pisang goreng panas. .
.
Nak keluar rumah, jangan lupa sapu wongi berhantu ni deh. Sapu sikit jew dah wongi. Inspirasi perfume body moisturizer. .
.
Eh, ingat muka je ke kena pakai moisturizer? Badan pun perlu tau, badan kita pun kulit juga. Kena elakkan dari sunburn, bestnya wongi ada SPF 25 saiyang oi dan waterbased. No sticky! 
Sumpah best! .
.
Bau orang kaya kaya gitu, tapi harga murah jer RM 39sm/RM 45ss. Siapa nak baik order now.
.
.
Cod area Kota Bharu Kelantan, yang jauh Effa poskan terus ke hati awak. 
DM/WS 0129821214 .
.
#snagbeauty #wongilotion #wongiperfume #perfume lotion #wongikelantan #codwongilotion #wongikotabharu #wongicheras #gucci #lancome #britneyspears #midnightfantasy #gucciflora#lavieestbelle #boombshell #victoriassecret#teamciksuekayaberjaya
Mek bungo mek Wongi! Baru dua hari ambil, dia dah pergi! . . Siapa nak baik grab now before orang lain kebas. Macam pisang goreng panas. . . Nak keluar rumah, jangan lupa sapu wongi berhantu ni deh. Sapu sikit jew dah wongi. Inspirasi perfume body moisturizer. . . Eh, ingat muka je ke kena pakai moisturizer? Badan pun perlu tau, badan kita pun kulit juga. Kena elakkan dari sunburn, bestnya wongi ada SPF 25 saiyang oi dan waterbased. No sticky! Sumpah best! . . Bau orang kaya kaya gitu, tapi harga murah jer RM 39sm/RM 45ss. Siapa nak baik order now. . . Cod area Kota Bharu Kelantan, yang jauh Effa poskan terus ke hati awak. DM/WS 0129821214 . . #snagbeauty  #wongilotion  #wongiperfume  #perfume  lotion #wongikelantan  #codwongilotion  #wongikotabharu  #wongicheras  #gucci  #lancome  #britneyspears  #midnightfantasy  #gucciflora #lavieestbelle  #boombshell  #victoriassecret #teamciksuekayaberjaya