an online Instagram web viewer
  • aishah_azhar28
    Fulltime Housewife
    @aishah_azhar28

Images by aishah_azhar28

@Regrann from @bellafarissacosmetics -  #BellaFarissaGiveawayIphone6 #IphoneFree #GiveawayIphone
Hi semua siapa nak Iphone 6 64gb FREE?? Mudah je! Anda semua mungkin yg bertuah! Ikuti 3 langkah mudah dan tunggu sehingga kami umumkan pemenang bertuah!

Cara untuk menang :
1) Follow @bellafarissacosmetics & @bellafarissacouture , like dan repost gambar ini jangan lupa tag kami!
2) Komen "saya nak iphone" dan mention 5 orang rakan anda 
3) Ulangi langkah 2, lagi banyak penyertaan lebih cerah peluang anda!

Tarikh Umum Pemenang : 1 June 2017, 9 Malam

Ha senang kan? Apa lagi? Buat skrg! #bellafarissacosmetics - #regrann
@Regrann from @bellafarissacosmetics - #BellaFarissaGiveawayIphone6  #IphoneFree  #GiveawayIphone  Hi semua siapa nak Iphone 6 64gb FREE?? Mudah je! Anda semua mungkin yg bertuah! Ikuti 3 langkah mudah dan tunggu sehingga kami umumkan pemenang bertuah! Cara untuk menang : 1) Follow @bellafarissacosmetics & @bellafarissacouture , like dan repost gambar ini jangan lupa tag kami! 2) Komen "saya nak iphone" dan mention 5 orang rakan anda 3) Ulangi langkah 2, lagi banyak penyertaan lebih cerah peluang anda! Tarikh Umum Pemenang : 1 June 2017, 9 Malam Ha senang kan? Apa lagi? Buat skrg! #bellafarissacosmetics  - #regrann 
🌸8 bulan🌸

#NAM
🌸8 bulan🌸 #NAM 
Amek angen jap.
Amek angen jap.
@nurin_azaz
@noorfarahsadzwani87
@damiaqilah78
@iffahizzana
@watiningsih79
.

@Regrann from @drkoskinspecialist - πŸŽ‰ [GIVEAWAY]Β πŸŽ‰ 
Test your luck and try to win a KISS Mineral Foundation Kit! There are 3 kits to be given away! 
The KISS Mineral Foundation Kit has:
1x KISS Mineral Premium Foundation
1x Silk Brush
1x Concealer Brush 
How to join:
1. FOLLOW @koskinspecialist Instagram page
2. LIKE this post
3. REPOST this post and tag 5 friendsΒ 
4. COMMENT 'Give me a KISS!' under this post.

Make sure your profile is public! 
The 3 lucky winners will be chosen and the announcement of winners will be made on 9th June 2017. Good Luck!

#kissmineralgiveaway #drkogiveaway - #regrann
@nurin_azaz @noorfarahsadzwani87 @damiaqilah78 @iffahizzana @watiningsih79 . @Regrann from @drkoskinspecialist - πŸŽ‰ [GIVEAWAY]Β πŸŽ‰ Test your luck and try to win a KISS Mineral Foundation Kit! There are 3 kits to be given away! The KISS Mineral Foundation Kit has: 1x KISS Mineral Premium Foundation 1x Silk Brush 1x Concealer Brush How to join: 1. FOLLOW @koskinspecialist Instagram page 2. LIKE this post 3. REPOST this post and tag 5 friendsΒ  4. COMMENT 'Give me a KISS!' under this post. Make sure your profile is public! The 3 lucky winners will be chosen and the announcement of winners will be made on 9th June 2017. Good Luck! #kissmineralgiveaway  #drkogiveaway  - #regrann 
@Regrann from @tulipgiftsandco -  Hi Tulip Lovers πŸ‘‹πŸ»πŸ‘‹πŸ»πŸ‘‹πŸ» Admin Tulip sedang baik hati untuk bagi some GIVEAWAY untuk #tuliplovers. Jom join jom, mana tahu rezeki uolls. Tuah ayam nampak di kaki, rezeki #tuliplovers siapa tahu

________________________

HADIAH?

Admin baik hati nak bagi
1 hadiah utama
2 hadiah saguhati

_________________________

Macam mana nak menang?

1. Follow IG @tulipgiftsandco
2. Like FB: Tulip Gifts & Co
3. Like this post
4. Repost this post (lagi banyak, lagi besar peluang uolls nak menang) **Jom ajak kawan-kawan join sama **Deadline: 31st May 2017

#giveaway #giveawaymalaysia #contestmalaysia #sayajual #bazaarpaknil #bazaaronline #bazaarmalaysia #sayajualmurah #igshopmalaysia #hamperraya #hamper #rayaproject #rayahampers #corporatehampers #hamperkorporat #hamperramadhan #ramadangifts - #regrann
@Regrann from @tulipgiftsandco - Hi Tulip Lovers πŸ‘‹πŸ»πŸ‘‹πŸ»πŸ‘‹πŸ» Admin Tulip sedang baik hati untuk bagi some GIVEAWAY untuk #tuliplovers . Jom join jom, mana tahu rezeki uolls. Tuah ayam nampak di kaki, rezeki #tuliplovers  siapa tahu ________________________ HADIAH? Admin baik hati nak bagi 1 hadiah utama 2 hadiah saguhati _________________________ Macam mana nak menang? 1. Follow IG @tulipgiftsandco 2. Like FB: Tulip Gifts & Co 3. Like this post 4. Repost this post (lagi banyak, lagi besar peluang uolls nak menang) **Jom ajak kawan-kawan join sama **Deadline: 31st May 2017 #giveaway  #giveawaymalaysia  #contestmalaysia  #sayajual  #bazaarpaknil  #bazaaronline  #bazaarmalaysia  #sayajualmurah  #igshopmalaysia  #hamperraya  #hamper  #rayaproject  #rayahampers  #corporatehampers  #hamperkorporat  #hamperramadhan  #ramadangifts  - #regrann 
@Regrann from @tulipgiftsandco -  Hi Tulip Lovers πŸ‘‹πŸ»πŸ‘‹πŸ»πŸ‘‹πŸ» Admin Tulip sedang baik hati untuk bagi some GIVEAWAY untuk #tuliplovers. Jom join jom, mana tahu rezeki uolls. Tuah ayam nampak di kaki, rezeki #tuliplovers siapa tahu

________________________

HADIAH?

Admin baik hati nak bagi
1 hadiah utama
2 hadiah saguhati

_________________________

Macam mana nak menang?

1. Follow IG @tulipgiftsandco
2. Like FB: Tulip Gifts & Co
3. Like this post
4. Repost this post (lagi banyak, lagi besar peluang uolls nak menang) **Jom ajak kawan-kawan join sama **Deadline: 31st May 2017

#giveaway #giveawaymalaysia #contestmalaysia #sayajual #bazaarpaknil #bazaaronline #bazaarmalaysia #sayajualmurah #igshopmalaysia #hamperraya #hamper #rayaproject #rayahampers #corporatehampers #hamperkorporat #hamperramadhan #ramadangifts - #regrann
@Regrann from @tulipgiftsandco - Hi Tulip Lovers πŸ‘‹πŸ»πŸ‘‹πŸ»πŸ‘‹πŸ» Admin Tulip sedang baik hati untuk bagi some GIVEAWAY untuk #tuliplovers . Jom join jom, mana tahu rezeki uolls. Tuah ayam nampak di kaki, rezeki #tuliplovers  siapa tahu ________________________ HADIAH? Admin baik hati nak bagi 1 hadiah utama 2 hadiah saguhati _________________________ Macam mana nak menang? 1. Follow IG @tulipgiftsandco 2. Like FB: Tulip Gifts & Co 3. Like this post 4. Repost this post (lagi banyak, lagi besar peluang uolls nak menang) **Jom ajak kawan-kawan join sama **Deadline: 31st May 2017 #giveaway  #giveawaymalaysia  #contestmalaysia  #sayajual  #bazaarpaknil  #bazaaronline  #bazaarmalaysia  #sayajualmurah  #igshopmalaysia  #hamperraya  #hamper  #rayaproject  #rayahampers  #corporatehampers  #hamperkorporat  #hamperramadhan  #ramadangifts  - #regrann 
@Regrann from @tulipgiftsandco -  Hi Tulip Lovers πŸ‘‹πŸ»πŸ‘‹πŸ»πŸ‘‹πŸ» Admin Tulip sedang baik hati untuk bagi some GIVEAWAY untuk #tuliplovers. Jom join jom, mana tahu rezeki uolls. Tuah ayam nampak di kaki, rezeki #tuliplovers siapa tahu

________________________

HADIAH?

Admin baik hati nak bagi
1 hadiah utama
2 hadiah saguhati

_________________________

Macam mana nak menang?

1. Follow IG @tulipgiftsandco
2. Like FB: Tulip Gifts & Co
3. Like this post
4. Repost this post (lagi banyak, lagi besar peluang uolls nak menang) **Jom ajak kawan-kawan join sama **Deadline: 31st May 2017

#giveaway #giveawaymalaysia #contestmalaysia #sayajual #bazaarpaknil #bazaaronline #bazaarmalaysia #sayajualmurah #igshopmalaysia #hamperraya #hamper #rayaproject #rayahampers #corporatehampers #hamperkorporat #hamperramadhan #ramadangifts - #regrann
@Regrann from @tulipgiftsandco - Hi Tulip Lovers πŸ‘‹πŸ»πŸ‘‹πŸ»πŸ‘‹πŸ» Admin Tulip sedang baik hati untuk bagi some GIVEAWAY untuk #tuliplovers . Jom join jom, mana tahu rezeki uolls. Tuah ayam nampak di kaki, rezeki #tuliplovers  siapa tahu ________________________ HADIAH? Admin baik hati nak bagi 1 hadiah utama 2 hadiah saguhati _________________________ Macam mana nak menang? 1. Follow IG @tulipgiftsandco 2. Like FB: Tulip Gifts & Co 3. Like this post 4. Repost this post (lagi banyak, lagi besar peluang uolls nak menang) **Jom ajak kawan-kawan join sama **Deadline: 31st May 2017 #giveaway  #giveawaymalaysia  #contestmalaysia  #sayajual  #bazaarpaknil  #bazaaronline  #bazaarmalaysia  #sayajualmurah  #igshopmalaysia  #hamperraya  #hamper  #rayaproject  #rayahampers  #corporatehampers  #hamperkorporat  #hamperramadhan  #ramadangifts  - #regrann 
@Regrann from @benefitmalaysia -  Get your glow on gorgeous with our Hoola GIVEAWAY! Enter for a chance to win our HOOLA family for you & 3 of your besties ; Hoola box o' powder, Hoola Lite box o' powder, hoola brush & dew the hoola worth RM570 !
To enter:
1 | Follow @benefitmalaysia on Instagram
2 | LIKE this photo!
3 | Tag 3 of your besties you would like to share this gift with. They must be following @benefitmalaysia.
4 | Repost this picture in your Instagram page with #myhoola
*Open to Malaysia only, contest ends 28 May 2017 at 11:59 PM MYT. One entry per photo. All winners announced on June 9 . Winners must be able to collect prize from Benefit boutique Mid Valley . Good luck! " - #regrann
@Regrann from @benefitmalaysia - Get your glow on gorgeous with our Hoola GIVEAWAY! Enter for a chance to win our HOOLA family for you & 3 of your besties ; Hoola box o' powder, Hoola Lite box o' powder, hoola brush & dew the hoola worth RM570 ! To enter: 1 | Follow @benefitmalaysia on Instagram 2 | LIKE this photo! 3 | Tag 3 of your besties you would like to share this gift with. They must be following @benefitmalaysia. 4 | Repost this picture in your Instagram page with #myhoola  *Open to Malaysia only, contest ends 28 May 2017 at 11:59 PM MYT. One entry per photo. All winners announced on June 9 . Winners must be able to collect prize from Benefit boutique Mid Valley . Good luck! " - #regrann 
@Regrann from @cosmopolitanmy -  Tahukah kamu salah satu produk kecantikan kegemaran Team Cosmo adalah Sothys, dan adakah produk ini kegemaran kamu juga? 
Jadi, bagaimana untuk menangi produk ini? 
Pastikan kamu ikuti langkah-langkah berikut:- 1. Like @cosmopolitanmy 
2. Repost gambar ini dan jangan lupa untuk sertakan #cosmopolitanmy #cosmobeautyaward 
3. 5 cosmoholics yang bertuah bakal menangi produk Sothys!
4. Profile kamu haruslah public untuk kami lihat post kamu tau. 
Good luck! 😘

#cosmobeautyaward #cosmopolitanmy - #regrann
@Regrann from @cosmopolitanmy - Tahukah kamu salah satu produk kecantikan kegemaran Team Cosmo adalah Sothys, dan adakah produk ini kegemaran kamu juga? Jadi, bagaimana untuk menangi produk ini? Pastikan kamu ikuti langkah-langkah berikut:- 1. Like @cosmopolitanmy 2. Repost gambar ini dan jangan lupa untuk sertakan #cosmopolitanmy  #cosmobeautyaward  3. 5 cosmoholics yang bertuah bakal menangi produk Sothys! 4. Profile kamu haruslah public untuk kami lihat post kamu tau. Good luck! 😘 #cosmobeautyaward  #cosmopolitanmy  - #regrann 
@Regrann from @didaforwomen -  Another month calls for another giveaway! πŸŽ‰ REPOST this photo and stand a chance to win ONE #DIDALovesMimpikita Box Set❗️
To enter:
1. Follow our Instagram and Facebook account 
2. Repost this photo and tag #didaforwomen #ilovedidaforwomen #didagiveaway #DIDALovesMimpikita 
3. Open to countries in our shipping list πŸŽ‰
4. Account must be public 
5. Last entry post will be on 23/5/17 (Tuesday) at 11.59PM.

The MORE you repost the HIGHER your chance in WINNING ⚑️ Good luck ladies! 😘 - #regrann
@Regrann from @didaforwomen - Another month calls for another giveaway! πŸŽ‰ REPOST this photo and stand a chance to win ONE #DIDALovesMimpikita  Box Set❗️ To enter: 1. Follow our Instagram and Facebook account 2. Repost this photo and tag #didaforwomen  #ilovedidaforwomen  #didagiveaway  #DIDALovesMimpikita  3. Open to countries in our shipping list πŸŽ‰ 4. Account must be public 5. Last entry post will be on 23/5/17 (Tuesday) at 11.59PM. The MORE you repost the HIGHER your chance in WINNING ⚑️ Good luck ladies! 😘 - #regrann 
Alhamdulillah. Rezeki bulan puasa nanti, dapatlah berbuka kat sini. .

@Regrann from @rymbahaven -  Tahniah rajaahidayah & @aishah_azhar28 & fashiharadzi !

Anda adalah peserta bertuah yang paling bersungguh πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ😻😻😻 pilihan kami.

Untuk peserta lain jgn putus asa..teruskan myokong rymba haven kerana msh bnyk lg contest & giveaway sempena bulan penuh barakah ini...stay tune and turn on your notification unk next contest ye ✌

Dear winner, kindly DM us ur contact detail..πŸŽ†πŸŽ†πŸŽ† - #regrann
Alhamdulillah. Rezeki bulan puasa nanti, dapatlah berbuka kat sini. . @Regrann from @rymbahaven - Tahniah rajaahidayah & @aishah_azhar28 & fashiharadzi ! Anda adalah peserta bertuah yang paling bersungguh πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ😻😻😻 pilihan kami. Untuk peserta lain jgn putus asa..teruskan myokong rymba haven kerana msh bnyk lg contest & giveaway sempena bulan penuh barakah ini...stay tune and turn on your notification unk next contest ye ✌ Dear winner, kindly DM us ur contact detail..πŸŽ†πŸŽ†πŸŽ† - #regrann 
@watiningsih79
@damiaqilah78
@noorfarahsadzwani87
.

@Regrann from @trouvaillebook.my -  seperti yang dijanjikan, giveaway bermula dari sekarang πŸ˜™πŸ˜™ Jom Follow & repost #giveawaymalaysia #sayanakmenang #trouvaillebookmy #bukutravel #backpackers - #regrann
@Regrann from @erdinabeauteskincare -  Contest bermula sekarang !! Sila ikuti arahan satu per satu ya untuk melayakkan u olls berpeluang memenangi rm50. πŸ€“πŸ€“πŸ€“
1) follow ig @erdinabeauteskincare ( admin akan cek )
2) like post ini
3) repost post ini maximum 3x sahaja dalam masa sehari ( tak perlu tag rakan ye )
4) tag 3 rakan anda di bawah post ini
5) on notification untuk tahu bakal pemenang .
.
Pemenang akan dipilih berdasarkan tag dan repost paling banyak dan admin akan pilih pemenang pada bila bila masa sahaja. Good luck !! 😍😍😍
#tagandwin 
#tagandwinmalaysiacontest #tagandwincontest #reposttagandwinmalaysia 
#contestmalaysia
#contestbyerdinabeauteskincare
#erdinabeauty
#erdinabeautyskincare - #regrann
@Regrann from @erdinabeauteskincare - Contest bermula sekarang !! Sila ikuti arahan satu per satu ya untuk melayakkan u olls berpeluang memenangi rm50. πŸ€“πŸ€“πŸ€“ 1) follow ig @erdinabeauteskincare ( admin akan cek ) 2) like post ini 3) repost post ini maximum 3x sahaja dalam masa sehari ( tak perlu tag rakan ye ) 4) tag 3 rakan anda di bawah post ini 5) on notification untuk tahu bakal pemenang . . Pemenang akan dipilih berdasarkan tag dan repost paling banyak dan admin akan pilih pemenang pada bila bila masa sahaja. Good luck !! 😍😍😍 #tagandwin  #tagandwinmalaysiacontest  #tagandwincontest  #reposttagandwinmalaysia  #contestmalaysia  #contestbyerdinabeauteskincare  #erdinabeauty  #erdinabeautyskincare  - #regrann 
@Regrann from @erdinabeauteskincare -  Contest bermula sekarang !! Sila ikuti arahan satu per satu ya untuk melayakkan u olls berpeluang memenangi rm50. πŸ€“πŸ€“πŸ€“
1) follow ig @erdinabeauteskincare ( admin akan cek )
2) like post ini
3) repost post ini maximum 3x sahaja dalam masa sehari ( tak perlu tag rakan ye )
4) tag 3 rakan anda di bawah post ini
5) on notification untuk tahu bakal pemenang .
.
Pemenang akan dipilih berdasarkan tag dan repost paling banyak dan admin akan pilih pemenang pada bila bila masa sahaja. Good luck !! 😍😍😍
#tagandwin 
#tagandwinmalaysiacontest #tagandwincontest #reposttagandwinmalaysia 
#contestmalaysia
#contestbyerdinabeauteskincare
#erdinabeauty
#erdinabeautyskincare - #regrann
@Regrann from @erdinabeauteskincare - Contest bermula sekarang !! Sila ikuti arahan satu per satu ya untuk melayakkan u olls berpeluang memenangi rm50. πŸ€“πŸ€“πŸ€“ 1) follow ig @erdinabeauteskincare ( admin akan cek ) 2) like post ini 3) repost post ini maximum 3x sahaja dalam masa sehari ( tak perlu tag rakan ye ) 4) tag 3 rakan anda di bawah post ini 5) on notification untuk tahu bakal pemenang . . Pemenang akan dipilih berdasarkan tag dan repost paling banyak dan admin akan pilih pemenang pada bila bila masa sahaja. Good luck !! 😍😍😍 #tagandwin  #tagandwinmalaysiacontest  #tagandwincontest  #reposttagandwinmalaysia  #contestmalaysia  #contestbyerdinabeauteskincare  #erdinabeauty  #erdinabeautyskincare  - #regrann 
@Regrann from @erdinabeauteskincare -  Contest bermula sekarang !! Sila ikuti arahan satu per satu ya untuk melayakkan u olls berpeluang memenangi rm50. πŸ€“πŸ€“πŸ€“
1) follow ig @erdinabeauteskincare ( admin akan cek )
2) like post ini
3) repost post ini maximum 3x sahaja dalam masa sehari ( tak perlu tag rakan ye )
4) tag 3 rakan anda di bawah post ini
5) on notification untuk tahu bakal pemenang .
.
Pemenang akan dipilih berdasarkan tag dan repost paling banyak dan admin akan pilih pemenang pada bila bila masa sahaja. Good luck !! 😍😍😍
#tagandwin 
#tagandwinmalaysiacontest #tagandwincontest #reposttagandwinmalaysia 
#contestmalaysia
#contestbyerdinabeauteskincare
#erdinabeauty
#erdinabeautyskincare - #regrann
@Regrann from @erdinabeauteskincare - Contest bermula sekarang !! Sila ikuti arahan satu per satu ya untuk melayakkan u olls berpeluang memenangi rm50. πŸ€“πŸ€“πŸ€“ 1) follow ig @erdinabeauteskincare ( admin akan cek ) 2) like post ini 3) repost post ini maximum 3x sahaja dalam masa sehari ( tak perlu tag rakan ye ) 4) tag 3 rakan anda di bawah post ini 5) on notification untuk tahu bakal pemenang . . Pemenang akan dipilih berdasarkan tag dan repost paling banyak dan admin akan pilih pemenang pada bila bila masa sahaja. Good luck !! 😍😍😍 #tagandwin  #tagandwinmalaysiacontest  #tagandwincontest  #reposttagandwinmalaysia  #contestmalaysia  #contestbyerdinabeauteskincare  #erdinabeauty  #erdinabeautyskincare  - #regrann 
@Regrann from @leen_jamunenek -  Mlm ni mek baik hati.sempena keluaran produk terbaru jamu nenek ni..nk bg FREE 1org sj yg bertuah utk cuba serum yg hebat ni..FREE!! FREE UNTUK YANG BERTUAH! mudah je cara nya!
.
Nak free serum tak? Caranya mudah saja..ikut step yg sy bg ye.. 1.like post ni
2.tag 5orang rakan anda
3.komen 'SAYA NAK SERUM'
4.Share status ini di wall anda *Komen sberapa byk yg anda nak,tunggu sehingga saya komen STOP.org yg terakhir komen adalah yg bertuah itu 😍😍😍...selamat mencuba dan smoga berjaya semua!

#jamunenek #mekjamu #jamunenekkualakrai #serumjamunenek #kosmetikjamunenek #kosmetikmurah #luluskkm #luluskkmβœ”
#contest #share #shareandwin #peraduan #mudahnyamenjemputrezeki #bazar #murahmurah #kongsikan #kongsi #sebarkan #viral #jamunenekviral - #regrann
@Regrann from @leen_jamunenek - Mlm ni mek baik hati.sempena keluaran produk terbaru jamu nenek ni..nk bg FREE 1org sj yg bertuah utk cuba serum yg hebat ni..FREE!! FREE UNTUK YANG BERTUAH! mudah je cara nya! . Nak free serum tak? Caranya mudah saja..ikut step yg sy bg ye.. 1.like post ni 2.tag 5orang rakan anda 3.komen 'SAYA NAK SERUM' 4.Share status ini di wall anda *Komen sberapa byk yg anda nak,tunggu sehingga saya komen STOP.org yg terakhir komen adalah yg bertuah itu 😍😍😍...selamat mencuba dan smoga berjaya semua! #jamunenek  #mekjamu  #jamunenekkualakrai  #serumjamunenek  #kosmetikjamunenek  #kosmetikmurah  #luluskkm  #luluskkm βœ” #contest  #share  #shareandwin  #peraduan  #mudahnyamenjemputrezeki  #bazar  #murahmurah  #kongsikan  #kongsi  #sebarkan  #viral  #jamunenekviral  - #regrann 
Alhamdulillah. Hadiah menang contest @angelland.my kat FB. Dapat tambah stok diapers anak2. .
Semoga dimurahkan rezeki selalu. 😍😍😍
Alhamdulillah. Hadiah menang contest @angelland.my kat FB. Dapat tambah stok diapers anak2. . Semoga dimurahkan rezeki selalu. 😍😍😍