an online Instagram web viewer
  • aishah_azhar28
    Fulltime Housewife
    @aishah_azhar28

Images by aishah_azhar28

Saya bangga ngan awak. Walaupun kadang2 banyak wat saya sakit ati.

Kita dulu susah, meniaga burger, tumpang dudok umah orang, pakai moto, kereta Saga je. Orang pandang kita sebelah mata jee.

Tapi sekarang, dengan bertambahnya anak2, bertambah jugak rezeki kita. Awak da mampu jadi orang yang dibanggakan, da mampu nak wat aktiviti pegi rumah anak2 yatim. Orang da boleh pandang kita dua2 belah mata.

Saya sentiasa mendoakan yang terbaek untuk awak, untuk kita.
Saya bangga ngan awak. Walaupun kadang2 banyak wat saya sakit ati. Kita dulu susah, meniaga burger, tumpang dudok umah orang, pakai moto, kereta Saga je. Orang pandang kita sebelah mata jee. Tapi sekarang, dengan bertambahnya anak2, bertambah jugak rezeki kita. Awak da mampu jadi orang yang dibanggakan, da mampu nak wat aktiviti pegi rumah anak2 yatim. Orang da boleh pandang kita dua2 belah mata. Saya sentiasa mendoakan yang terbaek untuk awak, untuk kita.
@Regrann from @ely_eyesloveyou -  Hai sayang sayang ELY 😘😘 sekarang masanya untuk GIFT AWAY..!!! Yayyyyyy.!!
.
.
Syaratnya πŸ’ž
1. Follow ig @ely_eyesloveyou
2. Tag 5 orang rakan
3. Repost post ini banyak banyak dan jangan lupa tag. .
. 
Pemenang akan dipilih secara random tau. Lelaki dan perempuan pun boleh join. ❀
.
.
Hadiah 🎁🎁
1. Serum bulu mata dan kening ELY.
2. Cash rm50
.
.
Pemenang akan diumumkan 1/5/2017. 
#giftawaymalaysia #giftaway #serumkening #serumbulumata  #aaisyahdhiarana #bulumata #bulumatacheta #wangtunai #giveaway #giveawaymalaysia - #regrann
@Regrann from @ely_eyesloveyou - Hai sayang sayang ELY 😘😘 sekarang masanya untuk GIFT AWAY..!!! Yayyyyyy.!! . . Syaratnya πŸ’ž 1. Follow ig @ely_eyesloveyou 2. Tag 5 orang rakan 3. Repost post ini banyak banyak dan jangan lupa tag. . . Pemenang akan dipilih secara random tau. Lelaki dan perempuan pun boleh join. ❀ . . Hadiah 🎁🎁 1. Serum bulu mata dan kening ELY. 2. Cash rm50 . . Pemenang akan diumumkan 1/5/2017. #giftawaymalaysia  #giftaway  #serumkening  #serumbulumata  #aaisyahdhiarana  #bulumata  #bulumatacheta  #wangtunai  #giveaway  #giveawaymalaysia  - #regrann 
@Regrann from @ely_eyesloveyou -  Hai sayang sayang ELY 😘😘 sekarang masanya untuk GIFT AWAY..!!! Yayyyyyy.!!
.
.
Syaratnya πŸ’ž
1. Follow ig @ely_eyesloveyou
2. Tag 5 orang rakan
3. Repost post ini banyak banyak dan jangan lupa tag. .
. 
Pemenang akan dipilih secara random tau. Lelaki dan perempuan pun boleh join. ❀
.
.
Hadiah 🎁🎁
1. Serum bulu mata dan kening ELY.
2. Cash rm50
.
.
Pemenang akan diumumkan 1/5/2017. 
#giftawaymalaysia #giftaway #serumkening #serumbulumata  #aaisyahdhiarana #bulumata #bulumatacheta #wangtunai #giveaway #giveawaymalaysia - #regrann
@Regrann from @ely_eyesloveyou - Hai sayang sayang ELY 😘😘 sekarang masanya untuk GIFT AWAY..!!! Yayyyyyy.!! . . Syaratnya πŸ’ž 1. Follow ig @ely_eyesloveyou 2. Tag 5 orang rakan 3. Repost post ini banyak banyak dan jangan lupa tag. . . Pemenang akan dipilih secara random tau. Lelaki dan perempuan pun boleh join. ❀ . . Hadiah 🎁🎁 1. Serum bulu mata dan kening ELY. 2. Cash rm50 . . Pemenang akan diumumkan 1/5/2017. #giftawaymalaysia  #giftaway  #serumkening  #serumbulumata  #aaisyahdhiarana  #bulumata  #bulumatacheta  #wangtunai  #giveaway  #giveawaymalaysia  - #regrann 
@Regrann from @ely_eyesloveyou -  Hai sayang sayang ELY 😘😘 sekarang masanya untuk GIFT AWAY..!!! Yayyyyyy.!!
.
.
Syaratnya πŸ’ž
1. Follow ig @ely_eyesloveyou
2. Tag 5 orang rakan
3. Repost post ini banyak banyak dan jangan lupa tag. .
. 
Pemenang akan dipilih secara random tau. Lelaki dan perempuan pun boleh join. ❀
.
.
Hadiah 🎁🎁
1. Serum bulu mata dan kening ELY.
2. Cash rm50
.
.
Pemenang akan diumumkan 1/5/2017. 
#giftawaymalaysia #giftaway #serumkening #serumbulumata  #aaisyahdhiarana #bulumata #bulumatacheta #wangtunai #giveaway #giveawaymalaysia - #regrann
@Regrann from @ely_eyesloveyou - Hai sayang sayang ELY 😘😘 sekarang masanya untuk GIFT AWAY..!!! Yayyyyyy.!! . . Syaratnya πŸ’ž 1. Follow ig @ely_eyesloveyou 2. Tag 5 orang rakan 3. Repost post ini banyak banyak dan jangan lupa tag. . . Pemenang akan dipilih secara random tau. Lelaki dan perempuan pun boleh join. ❀ . . Hadiah 🎁🎁 1. Serum bulu mata dan kening ELY. 2. Cash rm50 . . Pemenang akan diumumkan 1/5/2017. #giftawaymalaysia  #giftaway  #serumkening  #serumbulumata  #aaisyahdhiarana  #bulumata  #bulumatacheta  #wangtunai  #giveaway  #giveawaymalaysia  - #regrann 
@Regrann from @ely_eyesloveyou -  Hai sayang sayang ELY 😘😘 sekarang masanya untuk GIFT AWAY..!!! Yayyyyyy.!!
.
.
Syaratnya πŸ’ž
1. Follow ig @ely_eyesloveyou
2. Tag 5 orang rakan
3. Repost post ini banyak banyak dan jangan lupa tag. .
. 
Pemenang akan dipilih secara random tau. Lelaki dan perempuan pun boleh join. ❀
.
.
Hadiah 🎁🎁
1. Serum bulu mata dan kening ELY.
2. Cash rm50
.
.
Pemenang akan diumumkan 1/5/2017. 
#giftawaymalaysia #giftaway #serumkening #serumbulumata  #aaisyahdhiarana #bulumata #bulumatacheta #wangtunai #giveaway #giveawaymalaysia - #regrann
@Regrann from @ely_eyesloveyou - Hai sayang sayang ELY 😘😘 sekarang masanya untuk GIFT AWAY..!!! Yayyyyyy.!! . . Syaratnya πŸ’ž 1. Follow ig @ely_eyesloveyou 2. Tag 5 orang rakan 3. Repost post ini banyak banyak dan jangan lupa tag. . . Pemenang akan dipilih secara random tau. Lelaki dan perempuan pun boleh join. ❀ . . Hadiah 🎁🎁 1. Serum bulu mata dan kening ELY. 2. Cash rm50 . . Pemenang akan diumumkan 1/5/2017. #giftawaymalaysia  #giftaway  #serumkening  #serumbulumata  #aaisyahdhiarana  #bulumata  #bulumatacheta  #wangtunai  #giveaway  #giveawaymalaysia  - #regrann 
@Regrann from @ely_eyesloveyou -  Hai sayang sayang ELY 😘😘 sekarang masanya untuk GIFT AWAY..!!! Yayyyyyy.!!
.
.
Syaratnya πŸ’ž
1. Follow ig @ely_eyesloveyou
2. Tag 5 orang rakan
3. Repost post ini banyak banyak dan jangan lupa tag. .
. 
Pemenang akan dipilih secara random tau. Lelaki dan perempuan pun boleh join. ❀
.
.
Hadiah 🎁🎁
1. Serum bulu mata dan kening ELY.
2. Cash rm50
.
.
Pemenang akan diumumkan 1/5/2017. 
#giftawaymalaysia #giftaway #serumkening #serumbulumata  #aaisyahdhiarana #bulumata #bulumatacheta #wangtunai #giveaway #giveawaymalaysia - #regrann
@Regrann from @ely_eyesloveyou - Hai sayang sayang ELY 😘😘 sekarang masanya untuk GIFT AWAY..!!! Yayyyyyy.!! . . Syaratnya πŸ’ž 1. Follow ig @ely_eyesloveyou 2. Tag 5 orang rakan 3. Repost post ini banyak banyak dan jangan lupa tag. . . Pemenang akan dipilih secara random tau. Lelaki dan perempuan pun boleh join. ❀ . . Hadiah 🎁🎁 1. Serum bulu mata dan kening ELY. 2. Cash rm50 . . Pemenang akan diumumkan 1/5/2017. #giftawaymalaysia  #giftaway  #serumkening  #serumbulumata  #aaisyahdhiarana  #bulumata  #bulumatacheta  #wangtunai  #giveaway  #giveawaymalaysia  - #regrann 
@Regrann from @ely_eyesloveyou -  Hai sayang sayang ELY 😘😘 sekarang masanya untuk GIFT AWAY..!!! Yayyyyyy.!!
.
.
Syaratnya πŸ’ž
1. Follow ig @ely_eyesloveyou
2. Tag 5 orang rakan
3. Repost post ini banyak banyak dan jangan lupa tag. .
. 
Pemenang akan dipilih secara random tau. Lelaki dan perempuan pun boleh join. ❀
.
.
Hadiah 🎁🎁
1. Serum bulu mata dan kening ELY.
2. Cash rm50
.
.
Pemenang akan diumumkan 1/5/2017. 
#giftawaymalaysia #giftaway #serumkening #serumbulumata  #aaisyahdhiarana #bulumata #bulumatacheta #wangtunai #giveaway #giveawaymalaysia - #regrann
@Regrann from @ely_eyesloveyou - Hai sayang sayang ELY 😘😘 sekarang masanya untuk GIFT AWAY..!!! Yayyyyyy.!! . . Syaratnya πŸ’ž 1. Follow ig @ely_eyesloveyou 2. Tag 5 orang rakan 3. Repost post ini banyak banyak dan jangan lupa tag. . . Pemenang akan dipilih secara random tau. Lelaki dan perempuan pun boleh join. ❀ . . Hadiah 🎁🎁 1. Serum bulu mata dan kening ELY. 2. Cash rm50 . . Pemenang akan diumumkan 1/5/2017. #giftawaymalaysia  #giftaway  #serumkening  #serumbulumata  #aaisyahdhiarana  #bulumata  #bulumatacheta  #wangtunai  #giveaway  #giveawaymalaysia  - #regrann 
@Regrann from @ely_eyesloveyou -  Hai sayang sayang ELY 😘😘 sekarang masanya untuk GIFT AWAY..!!! Yayyyyyy.!!
.
.
Syaratnya πŸ’ž
1. Follow ig @ely_eyesloveyou
2. Tag 5 orang rakan
3. Repost post ini banyak banyak dan jangan lupa tag. .
. 
Pemenang akan dipilih secara random tau. Lelaki dan perempuan pun boleh join. ❀
.
.
Hadiah 🎁🎁
1. Serum bulu mata dan kening ELY.
2. Cash rm50
.
.
Pemenang akan diumumkan 1/5/2017. 
#giftawaymalaysia #giftaway #serumkening #serumbulumata  #aaisyahdhiarana #bulumata #bulumatacheta #wangtunai #giveaway #giveawaymalaysia - #regrann
@Regrann from @ely_eyesloveyou - Hai sayang sayang ELY 😘😘 sekarang masanya untuk GIFT AWAY..!!! Yayyyyyy.!! . . Syaratnya πŸ’ž 1. Follow ig @ely_eyesloveyou 2. Tag 5 orang rakan 3. Repost post ini banyak banyak dan jangan lupa tag. . . Pemenang akan dipilih secara random tau. Lelaki dan perempuan pun boleh join. ❀ . . Hadiah 🎁🎁 1. Serum bulu mata dan kening ELY. 2. Cash rm50 . . Pemenang akan diumumkan 1/5/2017. #giftawaymalaysia  #giftaway  #serumkening  #serumbulumata  #aaisyahdhiarana  #bulumata  #bulumatacheta  #wangtunai  #giveaway  #giveawaymalaysia  - #regrann 
@Regrann from @ely_eyesloveyou -  Hai sayang sayang ELY 😘😘 sekarang masanya untuk GIFT AWAY..!!! Yayyyyyy.!!
.
.
Syaratnya πŸ’ž
1. Follow ig @ely_eyesloveyou
2. Tag 5 orang rakan
3. Repost post ini banyak banyak dan jangan lupa tag. .
. 
Pemenang akan dipilih secara random tau. Lelaki dan perempuan pun boleh join. ❀
.
.
Hadiah 🎁🎁
1. Serum bulu mata dan kening ELY.
2. Cash rm50
.
.
Pemenang akan diumumkan 1/5/2017. 
#giftawaymalaysia #giftaway #serumkening #serumbulumata  #aaisyahdhiarana #bulumata #bulumatacheta #wangtunai #giveaway #giveawaymalaysia - #regrann
@Regrann from @ely_eyesloveyou - Hai sayang sayang ELY 😘😘 sekarang masanya untuk GIFT AWAY..!!! Yayyyyyy.!! . . Syaratnya πŸ’ž 1. Follow ig @ely_eyesloveyou 2. Tag 5 orang rakan 3. Repost post ini banyak banyak dan jangan lupa tag. . . Pemenang akan dipilih secara random tau. Lelaki dan perempuan pun boleh join. ❀ . . Hadiah 🎁🎁 1. Serum bulu mata dan kening ELY. 2. Cash rm50 . . Pemenang akan diumumkan 1/5/2017. #giftawaymalaysia  #giftaway  #serumkening  #serumbulumata  #aaisyahdhiarana  #bulumata  #bulumatacheta  #wangtunai  #giveaway  #giveawaymalaysia  - #regrann 
@Regrann from @ely_eyesloveyou -  Hai sayang sayang ELY 😘😘 sekarang masanya untuk GIFT AWAY..!!! Yayyyyyy.!!
.
.
Syaratnya πŸ’ž
1. Follow ig @ely_eyesloveyou
2. Tag 5 orang rakan
3. Repost post ini banyak banyak dan jangan lupa tag. .
. 
Pemenang akan dipilih secara random tau. Lelaki dan perempuan pun boleh join. ❀
.
.
Hadiah 🎁🎁
1. Serum bulu mata dan kening ELY.
2. Cash rm50
.
.
Pemenang akan diumumkan 1/5/2017. 
#giftawaymalaysia #giftaway #serumkening #serumbulumata  #aaisyahdhiarana #bulumata #bulumatacheta #wangtunai #giveaway #giveawaymalaysia - #regrann
@Regrann from @ely_eyesloveyou - Hai sayang sayang ELY 😘😘 sekarang masanya untuk GIFT AWAY..!!! Yayyyyyy.!! . . Syaratnya πŸ’ž 1. Follow ig @ely_eyesloveyou 2. Tag 5 orang rakan 3. Repost post ini banyak banyak dan jangan lupa tag. . . Pemenang akan dipilih secara random tau. Lelaki dan perempuan pun boleh join. ❀ . . Hadiah 🎁🎁 1. Serum bulu mata dan kening ELY. 2. Cash rm50 . . Pemenang akan diumumkan 1/5/2017. #giftawaymalaysia  #giftaway  #serumkening  #serumbulumata  #aaisyahdhiarana  #bulumata  #bulumatacheta  #wangtunai  #giveaway  #giveawaymalaysia  - #regrann 
@Regrann from @ely_eyesloveyou -  Hai sayang sayang ELY 😘😘 sekarang masanya untuk GIFT AWAY..!!! Yayyyyyy.!!
.
.
Syaratnya πŸ’ž
1. Follow ig @ely_eyesloveyou
2. Tag 5 orang rakan
3. Repost post ini banyak banyak dan jangan lupa tag. .
. 
Pemenang akan dipilih secara random tau. Lelaki dan perempuan pun boleh join. ❀
.
.
Hadiah 🎁🎁
1. Serum bulu mata dan kening ELY.
2. Cash rm50
.
.
Pemenang akan diumumkan 1/5/2017. 
#giftawaymalaysia #giftaway #serumkening #serumbulumata  #aaisyahdhiarana #bulumata #bulumatacheta #wangtunai #giveaway #giveawaymalaysia - #regrann
@Regrann from @ely_eyesloveyou - Hai sayang sayang ELY 😘😘 sekarang masanya untuk GIFT AWAY..!!! Yayyyyyy.!! . . Syaratnya πŸ’ž 1. Follow ig @ely_eyesloveyou 2. Tag 5 orang rakan 3. Repost post ini banyak banyak dan jangan lupa tag. . . Pemenang akan dipilih secara random tau. Lelaki dan perempuan pun boleh join. ❀ . . Hadiah 🎁🎁 1. Serum bulu mata dan kening ELY. 2. Cash rm50 . . Pemenang akan diumumkan 1/5/2017. #giftawaymalaysia  #giftaway  #serumkening  #serumbulumata  #aaisyahdhiarana  #bulumata  #bulumatacheta  #wangtunai  #giveaway  #giveawaymalaysia  - #regrann 
@Regrann from @babynbundleshop -  NAK BAGI FREE BABY COT !
Contest dah bermula 14th April hari tu.
Sempat lagi kalau ada sesapa nak join.
Jom la. Mana tau ada rezeki baby.
.
Kali ni nak bagi 3 buah katil utk 3 pemenang bertuah.πŸ˜‰
Cara yg sama. Senang. je.
+ Like/follow page
+ Share post kat page korang
+ Tag 3 rakan.
.
Goodluck mummies 😘πŸ’ͺ - #regrann
@Regrann from @babynbundleshop - NAK BAGI FREE BABY COT ! Contest dah bermula 14th April hari tu. Sempat lagi kalau ada sesapa nak join. Jom la. Mana tau ada rezeki baby. . Kali ni nak bagi 3 buah katil utk 3 pemenang bertuah.πŸ˜‰ Cara yg sama. Senang. je. + Like/follow page + Share post kat page korang + Tag 3 rakan. . Goodluck mummies 😘πŸ’ͺ - #regrann 
@Regrann from @babynbundleshop -  NAK BAGI FREE BABY COT !
Contest dah bermula 14th April hari tu.
Sempat lagi kalau ada sesapa nak join.
Jom la. Mana tau ada rezeki baby.
.
Kali ni nak bagi 3 buah katil utk 3 pemenang bertuah.πŸ˜‰
Cara yg sama. Senang. je.
+ Like/follow page
+ Share post kat page korang
+ Tag 3 rakan.
.
Goodluck mummies 😘πŸ’ͺ - #regrann
@Regrann from @babynbundleshop - NAK BAGI FREE BABY COT ! Contest dah bermula 14th April hari tu. Sempat lagi kalau ada sesapa nak join. Jom la. Mana tau ada rezeki baby. . Kali ni nak bagi 3 buah katil utk 3 pemenang bertuah.πŸ˜‰ Cara yg sama. Senang. je. + Like/follow page + Share post kat page korang + Tag 3 rakan. . Goodluck mummies 😘πŸ’ͺ - #regrann 
@Regrann from @babynbundleshop -  NAK BAGI FREE BABY COT !
Contest dah bermula 14th April hari tu.
Sempat lagi kalau ada sesapa nak join.
Jom la. Mana tau ada rezeki baby.
.
Kali ni nak bagi 3 buah katil utk 3 pemenang bertuah.πŸ˜‰
Cara yg sama. Senang. je.
+ Like/follow page
+ Share post kat page korang
+ Tag 3 rakan.
.
Goodluck mummies 😘πŸ’ͺ - #regrann
@Regrann from @babynbundleshop - NAK BAGI FREE BABY COT ! Contest dah bermula 14th April hari tu. Sempat lagi kalau ada sesapa nak join. Jom la. Mana tau ada rezeki baby. . Kali ni nak bagi 3 buah katil utk 3 pemenang bertuah.πŸ˜‰ Cara yg sama. Senang. je. + Like/follow page + Share post kat page korang + Tag 3 rakan. . Goodluck mummies 😘πŸ’ͺ - #regrann 
@Regrann from @wdec_wdvh_gojes -  MENANG WANG TUNAI RM50

Kelayakkan utamanya:-
.
1) Berumur 16 tahun ke atas
2) IG yang sertai adalah merupakan IG personal
3) PUBLIC kan IG anda
4) TIDAK dibenarkan DM ADMIN untuk bertanya tentang contest giveaway ini.
.
.
Syarat-syarat untuk menang wang tunai RM 50:-
.
1) FOLLOW IG @wdec_wdvh_gojes
2) LIKE 10 gambar
3) SHARE & REPOST post ini
4) TAGGED 5 orang rakan anda ( IG PERSONAL) dan KOMEN 'NAK MENANG RM50'
.
.
β–«Anda dibenarkan untuk tag / repost sebanyak mungkin
β–«Pemenang akan dipilih berdasarkan  tag / repost yang paling banyak .
.
Pemilihan PEMENANG berdasarkan kepada yang mengikut syarat yang di tetapkan. Keputusan adalah muktamad.
.
.
CONTENTS GIVEAWAY tamat pada 30.04.2017
.
.
Selamat berjaya uolss 😍
.
.
#giveaway #giveawaymalaysia #giveawaymalaysiaonlineshop #giveawaycontest #giveawaycontestmalaysia #malaysiagiveaway #tagnwin #contest #contestmalaysia #iggiveaway #instagiveaway #krimwd #wdec #krimkecantikan - #regrann
@Regrann from @wdec_wdvh_gojes - MENANG WANG TUNAI RM50 Kelayakkan utamanya:- . 1) Berumur 16 tahun ke atas 2) IG yang sertai adalah merupakan IG personal 3) PUBLIC kan IG anda 4) TIDAK dibenarkan DM ADMIN untuk bertanya tentang contest giveaway ini. . . Syarat-syarat untuk menang wang tunai RM 50:- . 1) FOLLOW IG @wdec_wdvh_gojes 2) LIKE 10 gambar 3) SHARE & REPOST post ini 4) TAGGED 5 orang rakan anda ( IG PERSONAL) dan KOMEN 'NAK MENANG RM50' . . β–«Anda dibenarkan untuk tag / repost sebanyak mungkin β–«Pemenang akan dipilih berdasarkan tag / repost yang paling banyak . . Pemilihan PEMENANG berdasarkan kepada yang mengikut syarat yang di tetapkan. Keputusan adalah muktamad. . . CONTENTS GIVEAWAY tamat pada 30.04.2017 . . Selamat berjaya uolss 😍 . . #giveaway  #giveawaymalaysia  #giveawaymalaysiaonlineshop  #giveawaycontest  #giveawaycontestmalaysia  #malaysiagiveaway  #tagnwin  #contest  #contestmalaysia  #iggiveaway  #instagiveaway  #krimwd  #wdec  #krimkecantikan  - #regrann 
@Regrann from @wdec_wdvh_gojes -  MENANG WANG TUNAI RM50

Kelayakkan utamanya:-
.
1) Berumur 16 tahun ke atas
2) IG yang sertai adalah merupakan IG personal
3) PUBLIC kan IG anda
4) TIDAK dibenarkan DM ADMIN untuk bertanya tentang contest giveaway ini.
.
.
Syarat-syarat untuk menang wang tunai RM 50:-
.
1) FOLLOW IG @wdec_wdvh_gojes
2) LIKE 10 gambar
3) SHARE & REPOST post ini
4) TAGGED 5 orang rakan anda ( IG PERSONAL) dan KOMEN 'NAK MENANG RM50'
.
.
β–«Anda dibenarkan untuk tag / repost sebanyak mungkin
β–«Pemenang akan dipilih berdasarkan  tag / repost yang paling banyak .
.
Pemilihan PEMENANG berdasarkan kepada yang mengikut syarat yang di tetapkan. Keputusan adalah muktamad.
.
.
CONTENTS GIVEAWAY tamat pada 30.04.2017
.
.
Selamat berjaya uolss 😍
.
.
#giveaway #giveawaymalaysia #giveawaymalaysiaonlineshop #giveawaycontest #giveawaycontestmalaysia #malaysiagiveaway #tagnwin #contest #contestmalaysia #iggiveaway #instagiveaway #krimwd #wdec #krimkecantikan - #regrann
@Regrann from @wdec_wdvh_gojes - MENANG WANG TUNAI RM50 Kelayakkan utamanya:- . 1) Berumur 16 tahun ke atas 2) IG yang sertai adalah merupakan IG personal 3) PUBLIC kan IG anda 4) TIDAK dibenarkan DM ADMIN untuk bertanya tentang contest giveaway ini. . . Syarat-syarat untuk menang wang tunai RM 50:- . 1) FOLLOW IG @wdec_wdvh_gojes 2) LIKE 10 gambar 3) SHARE & REPOST post ini 4) TAGGED 5 orang rakan anda ( IG PERSONAL) dan KOMEN 'NAK MENANG RM50' . . β–«Anda dibenarkan untuk tag / repost sebanyak mungkin β–«Pemenang akan dipilih berdasarkan tag / repost yang paling banyak . . Pemilihan PEMENANG berdasarkan kepada yang mengikut syarat yang di tetapkan. Keputusan adalah muktamad. . . CONTENTS GIVEAWAY tamat pada 30.04.2017 . . Selamat berjaya uolss 😍 . . #giveaway  #giveawaymalaysia  #giveawaymalaysiaonlineshop  #giveawaycontest  #giveawaycontestmalaysia  #malaysiagiveaway  #tagnwin  #contest  #contestmalaysia  #iggiveaway  #instagiveaway  #krimwd  #wdec  #krimkecantikan  - #regrann 
@Regrann from @wdec_wdvh_gojes -  MENANG WANG TUNAI RM50

Kelayakkan utamanya:-
.
1) Berumur 16 tahun ke atas
2) IG yang sertai adalah merupakan IG personal
3) PUBLIC kan IG anda
4) TIDAK dibenarkan DM ADMIN untuk bertanya tentang contest giveaway ini.
.
.
Syarat-syarat untuk menang wang tunai RM 50:-
.
1) FOLLOW IG @wdec_wdvh_gojes
2) LIKE 10 gambar
3) SHARE & REPOST post ini
4) TAGGED 5 orang rakan anda ( IG PERSONAL) dan KOMEN 'NAK MENANG RM50'
.
.
β–«Anda dibenarkan untuk tag / repost sebanyak mungkin
β–«Pemenang akan dipilih berdasarkan  tag / repost yang paling banyak .
.
Pemilihan PEMENANG berdasarkan kepada yang mengikut syarat yang di tetapkan. Keputusan adalah muktamad.
.
.
CONTENTS GIVEAWAY tamat pada 30.04.2017
.
.
Selamat berjaya uolss 😍
.
.
#giveaway #giveawaymalaysia #giveawaymalaysiaonlineshop #giveawaycontest #giveawaycontestmalaysia #malaysiagiveaway #tagnwin #contest #contestmalaysia #iggiveaway #instagiveaway #krimwd #wdec #krimkecantikan - #regrann
@Regrann from @wdec_wdvh_gojes - MENANG WANG TUNAI RM50 Kelayakkan utamanya:- . 1) Berumur 16 tahun ke atas 2) IG yang sertai adalah merupakan IG personal 3) PUBLIC kan IG anda 4) TIDAK dibenarkan DM ADMIN untuk bertanya tentang contest giveaway ini. . . Syarat-syarat untuk menang wang tunai RM 50:- . 1) FOLLOW IG @wdec_wdvh_gojes 2) LIKE 10 gambar 3) SHARE & REPOST post ini 4) TAGGED 5 orang rakan anda ( IG PERSONAL) dan KOMEN 'NAK MENANG RM50' . . β–«Anda dibenarkan untuk tag / repost sebanyak mungkin β–«Pemenang akan dipilih berdasarkan tag / repost yang paling banyak . . Pemilihan PEMENANG berdasarkan kepada yang mengikut syarat yang di tetapkan. Keputusan adalah muktamad. . . CONTENTS GIVEAWAY tamat pada 30.04.2017 . . Selamat berjaya uolss 😍 . . #giveaway  #giveawaymalaysia  #giveawaymalaysiaonlineshop  #giveawaycontest  #giveawaycontestmalaysia  #malaysiagiveaway  #tagnwin  #contest  #contestmalaysia  #iggiveaway  #instagiveaway  #krimwd  #wdec  #krimkecantikan  - #regrann 
@Regrann from @erdinabeauteskincare -  Contest bermula sekarang !! Sila ikuti arahan satu per satu ya untuk melayakkan u olls berpeluang memenangi rm50. πŸ€“πŸ€“πŸ€“
1) follow ig @erdinabeauteskincare ( admin akan cek )
2) like post ini
3) repost post ini maximum 3x sahaja dalam masa sehari ( tak perlu tag rakan ye )
4) tag 3 rakan anda di bawah post ini
5) on notification untuk tahu bakal pemenang .
.
Pemenang akan dipilih berdasarkan tag dan repost paling banyak dan admin akan pilih pemenang pada bila bila masa sahaja. Good luck !! 😍😍😍
#tagandwin 
#tagandwinmalaysiacontest #tagandwincontest #reposttagandwinmalaysia 
#contestmalaysia
#contestbyerdinabeauteskincare
#erdinabeauty
#erdinabeautyskincare - #regrann
@Regrann from @erdinabeauteskincare - Contest bermula sekarang !! Sila ikuti arahan satu per satu ya untuk melayakkan u olls berpeluang memenangi rm50. πŸ€“πŸ€“πŸ€“ 1) follow ig @erdinabeauteskincare ( admin akan cek ) 2) like post ini 3) repost post ini maximum 3x sahaja dalam masa sehari ( tak perlu tag rakan ye ) 4) tag 3 rakan anda di bawah post ini 5) on notification untuk tahu bakal pemenang . . Pemenang akan dipilih berdasarkan tag dan repost paling banyak dan admin akan pilih pemenang pada bila bila masa sahaja. Good luck !! 😍😍😍 #tagandwin  #tagandwinmalaysiacontest  #tagandwincontest  #reposttagandwinmalaysia  #contestmalaysia  #contestbyerdinabeauteskincare  #erdinabeauty  #erdinabeautyskincare  - #regrann