an online Instagram web viewer
  • akhis_mince.dimar
    SENANGNYA NAK KURUS
    @akhis_mince.dimar

Images by akhis_mince.dimar

.
Bahan-bahan PREMIUM yang terkandung dalam Mince seperti Guarana, Garcinia, Green Coffee Bean, White Kidney Bean, Delima dan Vitamin C boleh bantu untuk percepatkan penurunan berat badan.
.
Mince akan kawal selera makan kita dalam masa yang sama dia akan bantu cepatkan pembakaran lemak degil dalam badan. Lemak akan disingkirkan melalui sistem perkumuhan.
.
Nak tau info lanjut wasap 0176521220
. Bahan-bahan PREMIUM yang terkandung dalam Mince seperti Guarana, Garcinia, Green Coffee Bean, White Kidney Bean, Delima dan Vitamin C boleh bantu untuk percepatkan penurunan berat badan. . Mince akan kawal selera makan kita dalam masa yang sama dia akan bantu cepatkan pembakaran lemak degil dalam badan. Lemak akan disingkirkan melalui sistem perkumuhan. . Nak tau info lanjut wasap 0176521220
.
GEL COOLROSE DIMAR
. 
Gel ni khas untuk bakar lemak2 degil terutamanya dekat bahagian peha, perut dan lengan. . 
Kandungan gel ni natural. Ia Selamat digunakan. Berat 100ml. Sejuk dan wangi sangat. Yang bestnya cepat meresap. Langsung tak melekit. . 
1 botol boleh tahan sebulan penggunaan dan Lulus KKM.
.
Nak tau lebih lanjut tentang Gel jom wasap 017 6521220 sekarang!
. GEL COOLROSE DIMAR . Gel ni khas untuk bakar lemak2 degil terutamanya dekat bahagian peha, perut dan lengan. . Kandungan gel ni natural. Ia Selamat digunakan. Berat 100ml. Sejuk dan wangi sangat. Yang bestnya cepat meresap. Langsung tak melekit. . 1 botol boleh tahan sebulan penggunaan dan Lulus KKM. . Nak tau lebih lanjut tentang Gel jom wasap 017 6521220 sekarang!
.
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp +60176521220
. Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus . (+)Hisap je macam gula gula (+)senang bawa (+)sedap,rasa buah oren (+)selamat ,dah buat labtest (+)Takda side effect macam cirit , menggigil (+)kawal selera makan (+)banyak testimoni diterima. . . nak order/ pertanyaan Whatsapp +60176521220
.
Telur rebus adalah contoh makanan sihat sesuai untuk turun berat badan. Selain daripada terkenal dengan nutrisi yang baik dan kalori yang rendah, ia juga bantu tingkatkan metabolisma badan dan elakkan berlaku spike pada gula dalam darah.

Namun, kuantiti makan telur perlu dijaga juga. Orang biasa yang sihat boleh makan sebiji telur setiap hari tanpa perlu risau tentang masalah pada kesihatan mereka. Tapi bagi yang ade masalah kolestrol, darah tinggi, kencing manis dan sebagainya, anda dinasihatkan untuk makan telur kuning itu sebanyak tiga kali je seminggu.
.
Kalau nak makan telur lebih, asingkan telur kuning. Telur putih saja baru 17 kalori. Dan hadkan atau elakkan telur goreng jika nak kurus sihat. Ambil telur rebus atau telur separuh masak adalah terbaik.
. Telur rebus adalah contoh makanan sihat sesuai untuk turun berat badan. Selain daripada terkenal dengan nutrisi yang baik dan kalori yang rendah, ia juga bantu tingkatkan metabolisma badan dan elakkan berlaku spike pada gula dalam darah. Namun, kuantiti makan telur perlu dijaga juga. Orang biasa yang sihat boleh makan sebiji telur setiap hari tanpa perlu risau tentang masalah pada kesihatan mereka. Tapi bagi yang ade masalah kolestrol, darah tinggi, kencing manis dan sebagainya, anda dinasihatkan untuk makan telur kuning itu sebanyak tiga kali je seminggu. . Kalau nak makan telur lebih, asingkan telur kuning. Telur putih saja baru 17 kalori. Dan hadkan atau elakkan telur goreng jika nak kurus sihat. Ambil telur rebus atau telur separuh masak adalah terbaik.
.
Jom Betulkan Niat 
Nak kurus sebab nak sihat,
Nak lutut tak sakit dah bila solat 
Nak rasa cergas bila solat dhuha 12 rakaat 
Pendek kata nak senang BERIBADAH

Bukan nak kurus sebab senang nak pakai baju sendat.
Sebab tu selama ni nak kurus tapi tak capai capai impian tu.Rupanya Niat salah.

Sempat lagi perbetulkan Niat sebelum terlewat
. Jom Betulkan Niat Nak kurus sebab nak sihat, Nak lutut tak sakit dah bila solat Nak rasa cergas bila solat dhuha 12 rakaat Pendek kata nak senang BERIBADAH Bukan nak kurus sebab senang nak pakai baju sendat. Sebab tu selama ni nak kurus tapi tak capai capai impian tu.Rupanya Niat salah. Sempat lagi perbetulkan Niat sebelum terlewat
.
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp +6017651220
. Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus . (+)Hisap je macam gula gula (+)senang bawa (+)sedap,rasa buah oren (+)selamat ,dah buat labtest (+)Takda side effect macam cirit , menggigil (+)kawal selera makan (+)banyak testimoni diterima. . . nak order/ pertanyaan Whatsapp +6017651220
.
Selalu bila nak mula eat clean, nak buat buat meal prep mesti nak beli salmon.Tetapi salmon di import jadi harganya agak tinggi. Nak dapatkan yang fresh bukan mudah kan.

Tahukan uolss bahawa ikan tongkol juga mengandungi Omege-3 sama seperti ikan salmon. Ikan tongkol masak singgang pun sedap, sihat dan kenyang.

Omega 3 dapat memecahkan lemak dan membantu mengurangkan kolestrol. Menambahkan ikan tongkol dalam menu uolss akan membekalkan Omega 3 dalam diet harian yang sangat baik juga untuk orang mengandung.
. Selalu bila nak mula eat clean, nak buat buat meal prep mesti nak beli salmon.Tetapi salmon di import jadi harganya agak tinggi. Nak dapatkan yang fresh bukan mudah kan. Tahukan uolss bahawa ikan tongkol juga mengandungi Omege-3 sama seperti ikan salmon. Ikan tongkol masak singgang pun sedap, sihat dan kenyang. Omega 3 dapat memecahkan lemak dan membantu mengurangkan kolestrol. Menambahkan ikan tongkol dalam menu uolss akan membekalkan Omega 3 dalam diet harian yang sangat baik juga untuk orang mengandung.
.
10 sebab kenapa anda kena grab ubat kurus kami berbanding yang lain
. 
1. Kami gunakan bahan yang premium dan selamat serta organic
2. Mince dah selamat ditest oleh pusat racun negara
3. Kami pos sama seperti di test
4. Testimoni kami real daripada pelanggan yang try mince
5. Mince ni senang cara makan dan terbukti sedap 
6. Tak buat rasa berdebar debar
7. Anda rasa cepat kenyang dan tak berapa selera nak makan
8. Kami ada guide semasa puan amalkan mince
9. kami ada menu pemakanan 30 hari yang sihat untuk bantu lagi cepat turun berat
10. Anda akan dapat rasa perubahan sepantas 3-7 hari seperti ringan badan, lawas, cepat kenyang
.
Berminat nak tahu lebih lanjut jom wasap 0176521220
. 10 sebab kenapa anda kena grab ubat kurus kami berbanding yang lain . 1. Kami gunakan bahan yang premium dan selamat serta organic 2. Mince dah selamat ditest oleh pusat racun negara 3. Kami pos sama seperti di test 4. Testimoni kami real daripada pelanggan yang try mince 5. Mince ni senang cara makan dan terbukti sedap 6. Tak buat rasa berdebar debar 7. Anda rasa cepat kenyang dan tak berapa selera nak makan 8. Kami ada guide semasa puan amalkan mince 9. kami ada menu pemakanan 30 hari yang sihat untuk bantu lagi cepat turun berat 10. Anda akan dapat rasa perubahan sepantas 3-7 hari seperti ringan badan, lawas, cepat kenyang . Berminat nak tahu lebih lanjut jom wasap 0176521220
.
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp +60176521220
. Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus . (+)Hisap je macam gula gula (+)senang bawa (+)sedap,rasa buah oren (+)selamat ,dah buat labtest (+)Takda side effect macam cirit , menggigil (+)kawal selera makan (+)banyak testimoni diterima. . . nak order/ pertanyaan Whatsapp +60176521220
.
Uolss suka makan ayam? 
Jadi pilihlah ayam bahagian dada. Masaknya biarlah dibakar atau dipanggang atau dibuat sup atau masak singgang. Elakkan ayam goreng jika nak kurus sihat

Fakta nutrisi ayam dada belum masak (100g)
- kalori 165
- protein 31g
- lemak 3.6g
- kolestrol 85mg

Buat pilihan yang tepat πŸ‘
. Uolss suka makan ayam? Jadi pilihlah ayam bahagian dada. Masaknya biarlah dibakar atau dipanggang atau dibuat sup atau masak singgang. Elakkan ayam goreng jika nak kurus sihat Fakta nutrisi ayam dada belum masak (100g) - kalori 165 - protein 31g - lemak 3.6g - kolestrol 85mg Buat pilihan yang tepat πŸ‘
.
Ini diantara kelebihan lain Gula Gula Kurus Mince 🍬
.
🍬 Mengawal selera makan @ cepat kenyang
🍬 Meningkat metobolisme ( lagi cepat burn lemak )
🍬 Buang toksin dalam badan ( detox )
🍬 Menstabilkan hormon
🍬 Burn kan lemak jahat tanpa kesan sampingan yang bahaya ( 100% selamat, proven test lab )
🍬 Menurunkan kolestrol.
🍬 Mengecilkan perut, pinggul & peha
🍬 Takde cirit birit, pening, mual
🍬 Sebulan 2 -33  kg inyaAllah berat turun.
🍬 Auto rasa nak minum air kosong banyak
🍬 Rasa sedap masam manis, kemam kemam dah lost weight ! . 
Whatsapp πŸ“² 0176521220
. Ini diantara kelebihan lain Gula Gula Kurus Mince 🍬 . 🍬 Mengawal selera makan @ cepat kenyang 🍬 Meningkat metobolisme ( lagi cepat burn lemak ) 🍬 Buang toksin dalam badan ( detox ) 🍬 Menstabilkan hormon 🍬 Burn kan lemak jahat tanpa kesan sampingan yang bahaya ( 100% selamat, proven test lab ) 🍬 Menurunkan kolestrol. 🍬 Mengecilkan perut, pinggul & peha 🍬 Takde cirit birit, pening, mual 🍬 Sebulan 2 -33 kg inyaAllah berat turun. 🍬 Auto rasa nak minum air kosong banyak 🍬 Rasa sedap masam manis, kemam kemam dah lost weight ! . Whatsapp πŸ“² 0176521220
.
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp +60176521220
. Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus . (+)Hisap je macam gula gula (+)senang bawa (+)sedap,rasa buah oren (+)selamat ,dah buat labtest (+)Takda side effect macam cirit , menggigil (+)kawal selera makan (+)banyak testimoni diterima. . . nak order/ pertanyaan Whatsapp +60176521220
.
Mince ni fungsi dia untuk kawal selera makan kita. Kita akan rasa kenyang hari dalam masa yang sama dia bantu bakar lemak degil dalam badan sekali ☺️.
.
Kami akan beri tips dan menu pemakanan 30 hari untuk follow. InsyaAllah konsisten dan memang boleh nampak hasil perubahan
. Mince ni fungsi dia untuk kawal selera makan kita. Kita akan rasa kenyang hari dalam masa yang sama dia bantu bakar lemak degil dalam badan sekali ☺️. . Kami akan beri tips dan menu pemakanan 30 hari untuk follow. InsyaAllah konsisten dan memang boleh nampak hasil perubahan
.
Fungsi utama Green Coffee Tea ni untuk Detox atau cuci usus supaya lebih mudah penyerapan suplement lain dan secara tak langsung bantu kempiskan perut. . 
Sekotak ada 7 hari sachet untuk 7 hari penggunaan (1 hari 1 sachet)
. 
Cara minum, hanya bancuh dengan segelas air suam (jangan air panas atau sejuk)
. 
Kalau ada ambil supplement lain, jarakkan pengambilan selang 4 jam tau. . 
Ibu menyusu pun boleh minum sebab GCT hanya fokus pada usus sahaja. Jadi jangan risau untuk consume ye. 😌
.
Jom cecepat wasap 0176521220 untuk details lanjut
. Fungsi utama Green Coffee Tea ni untuk Detox atau cuci usus supaya lebih mudah penyerapan suplement lain dan secara tak langsung bantu kempiskan perut. . Sekotak ada 7 hari sachet untuk 7 hari penggunaan (1 hari 1 sachet) . Cara minum, hanya bancuh dengan segelas air suam (jangan air panas atau sejuk) . Kalau ada ambil supplement lain, jarakkan pengambilan selang 4 jam tau. . Ibu menyusu pun boleh minum sebab GCT hanya fokus pada usus sahaja. Jadi jangan risau untuk consume ye. 😌 . Jom cecepat wasap 0176521220 untuk details lanjut
.
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp +60176521220
. Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus . (+)Hisap je macam gula gula (+)senang bawa (+)sedap,rasa buah oren (+)selamat ,dah buat labtest (+)Takda side effect macam cirit , menggigil (+)kawal selera makan (+)banyak testimoni diterima. . . nak order/ pertanyaan Whatsapp +60176521220
.
Setiap orang tak sama kadar metabolisme badan masing-masing. Ada yang seminggu dah boleh turun 5kg, ada yang 2 bulan baru turun 5kg. Semuanya bergantung pada cara sis jaga pemakanan yang betul
. Setiap orang tak sama kadar metabolisme badan masing-masing. Ada yang seminggu dah boleh turun 5kg, ada yang 2 bulan baru turun 5kg. Semuanya bergantung pada cara sis jaga pemakanan yang betul
.
SIAPA YANG PERLU CUBA GCT?
. .
➑ Dah berbulan bulan tak buat detox
➑ Dah cuba macam macam suplement tapi semua tak berkesan
➑ Berat susah nak turun
➑ Susah kawal selera makan
➑ Selalu ada masalah sembelit
➑ Seminggu sekali baru membuang
.
Anda ada masalah seperti diatas? Jom cuba GCT wasap 0176521220 keh
. SIAPA YANG PERLU CUBA GCT? . . ➑ Dah berbulan bulan tak buat detox ➑ Dah cuba macam macam suplement tapi semua tak berkesan ➑ Berat susah nak turun ➑ Susah kawal selera makan ➑ Selalu ada masalah sembelit ➑ Seminggu sekali baru membuang . Anda ada masalah seperti diatas? Jom cuba GCT wasap 0176521220 keh
.
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp +60176521220
. Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus . (+)Hisap je macam gula gula (+)senang bawa (+)sedap,rasa buah oren (+)selamat ,dah buat labtest (+)Takda side effect macam cirit , menggigil (+)kawal selera makan (+)banyak testimoni diterima. . . nak order/ pertanyaan Whatsapp +60176521220