an online Instagram web viewer
  • akhis_mince.dimar
    MUDAH DENGAN GULA GULA KURUS
    @akhis_mince.dimar

Images by akhis_mince.dimar

.
Wow! Gabungan terbaik complete set πŸ‘
.
Turun 6 kg dari 55 ke 49 kg dalam masa 15 hari!
.
Konsinten pasti BOLEH dapatkan berat idaman. Yang best tu suami pun perasan perut dah hilang sikit. Seronokkan!
.
Dapatkan set complete DiMar sekarang! Dengar kata ada FREE gift.
.
Klik link di profile ya 😍
.
#TeamKepuks #TK4 .
Jom lihat dan baca #testimoni lain di:
#TestimoniDimarByKiss .
.
#vshape #surutpipitembam #kecilkanlengan #kecilkanpeha #strechmark
#strechmarkcream #selulit #hilangkanselulit
#slimlepasbersalin #bebaslemak 
#kempiskanperut #lemakdegil #perutbuncit
#kurusdalam2minggu
#cairkanlemak #bakarlemak #obesiti #turunberatbadan
#dietatkins #dietkalori 
#nakkurusselepasbersalin #nakkurustapimakannasi
#nakkurusmudahdanpantas #nakpantaskurus #nakkuruscepat
#nakkurusberkesan
. Wow! Gabungan terbaik complete set πŸ‘ . Turun 6 kg dari 55 ke 49 kg dalam masa 15 hari! . Konsinten pasti BOLEH dapatkan berat idaman. Yang best tu suami pun perasan perut dah hilang sikit. Seronokkan! . Dapatkan set complete DiMar sekarang! Dengar kata ada FREE gift. . Klik link di profile ya 😍 . #TeamKepuks  #TK4  . Jom lihat dan baca #testimoni  lain di: #TestimoniDimarByKiss  . . #vshape  #surutpipitembam  #kecilkanlengan  #kecilkanpeha  #strechmark  #strechmarkcream  #selulit  #hilangkanselulit  #slimlepasbersalin  #bebaslemak  #kempiskanperut  #lemakdegil  #perutbuncit  #kurusdalam2minggu  #cairkanlemak  #bakarlemak  #obesiti  #turunberatbadan  #dietatkins  #dietkalori  #nakkurusselepasbersalin  #nakkurustapimakannasi  #nakkurusmudahdanpantas  #nakpantaskurus  #nakkuruscepat  #nakkurusberkesan 
.
Mince aka GulaGulaKurus Fungsi kontrol selera makan Dan  Bakar lemak cara SELAMAT & MUDAH
➑ Sebotol ada 30 biji
➑ Boleh Tahan 14 hari
➑ Bahan 100% Halal 
Bahan Mince
➑ Delima - Elak pengumpulan lemak
➑ Guarana- Kurangkan selera makan dgn selamat
➑ Garcinia -.Control selera makan
➑ White Kidney Bean- Sekat Karbohidrat jadi Lemak
➑ Green Coffee Bean- Bakar Lemak

Hisap 1biji Pagi & Petang ,
30Minit sebelum makan

#TeamKepuks #TK4
#vshape #surutpipitembam #kecilkanlengan #kecilkanpeha #strechmark
#strechmarkcream #selulit #hilangkanselulit
#slimlepasbersalin #bebaslemak #lemakperut 
#kempiskanperut #lemakdegil #perutbuncit
#kurusdalam2minggu
#cairkanlemak #bakarlemak #obesiti #turunberatbadan
#dietatkins #dietkalori 
#nakkurusselepasbersalin #nakkurustapimakannasi
#nakkuruskanpipi
#nakkurusmudahdanpantas #nakpantaskurus #nakkuruscepat
#nakkurusberkesan
. Mince aka GulaGulaKurus Fungsi kontrol selera makan Dan Bakar lemak cara SELAMAT & MUDAH ➑ Sebotol ada 30 biji ➑ Boleh Tahan 14 hari ➑ Bahan 100% Halal Bahan Mince ➑ Delima - Elak pengumpulan lemak ➑ Guarana- Kurangkan selera makan dgn selamat ➑ Garcinia -.Control selera makan ➑ White Kidney Bean- Sekat Karbohidrat jadi Lemak ➑ Green Coffee Bean- Bakar Lemak Hisap 1biji Pagi & Petang , 30Minit sebelum makan #TeamKepuks  #TK4  #vshape  #surutpipitembam  #kecilkanlengan  #kecilkanpeha  #strechmark  #strechmarkcream  #selulit  #hilangkanselulit  #slimlepasbersalin  #bebaslemak  #lemakperut  #kempiskanperut  #lemakdegil  #perutbuncit  #kurusdalam2minggu  #cairkanlemak  #bakarlemak  #obesiti  #turunberatbadan  #dietatkins  #dietkalori  #nakkurusselepasbersalin  #nakkurustapimakannasi  #nakkuruskanpipi  #nakkurusmudahdanpantas  #nakpantaskurus  #nakkuruscepat  #nakkurusberkesan 
.
Tahukah anda dengan memakan sebiji lobak merah setiap hari dapat membantu mengurangkan kolestrol dalam badan.
.
Lobak merah juga mempunyai serat yang boleh bantu cuci usus dan baik untuk jantung!
.
Hey, MINCE juga bantu kurangkan kolestrol dan buang toksin dalam badan anda!
.
#TeamKepuks #TK4
#sembelit #testimoni #uitm #bisneswomen #surirumah #niqab #sales #ibutunggal #youngmillionaire #marketing #titiancinta #tips #muslimah #anggun #utm #sayajual #produkmuslim #wanita #erezeki #eusahawan #kurusdenganselamat #hijab #sahabat #dropshipwanted #halal #bazarpaknil #iphone  #shaklee
. Tahukah anda dengan memakan sebiji lobak merah setiap hari dapat membantu mengurangkan kolestrol dalam badan. . Lobak merah juga mempunyai serat yang boleh bantu cuci usus dan baik untuk jantung! . Hey, MINCE juga bantu kurangkan kolestrol dan buang toksin dalam badan anda! . #TeamKepuks  #TK4  #sembelit  #testimoni  #uitm  #bisneswomen  #surirumah  #niqab  #sales  #ibutunggal  #youngmillionaire  #marketing  #titiancinta  #tips  #muslimah  #anggun  #utm  #sayajual  #produkmuslim  #wanita  #erezeki  #eusahawan  #kurusdenganselamat  #hijab  #sahabat  #dropshipwanted  #halal  #bazarpaknil  #iphone  #shaklee 
Penimbang tu rosak kot!
.
Eh eh! Seronok le tew turun 6.5 kello dalam masa 3 minggu.
.
Alhamdulillah. Mesti konsisten taw! In Shaa Allah akan dapat berat badan idaman!
.
Kurus dengan SELAMAT? Pilih MINCE 😍
.
Jom lihat dan baca #testimoni lain di:
#TestimoniDimarByKiss
.
.
#TeamKepuks #TK4
#nakkurus  #nakslim #nakslimuntuksidia #nakslimsebelumnikah #slimtanpalapar #slimmudah #slimbajet #slimdengansihat #slimcepat #kurussebelumkahwin #kurusharinikah #kurusuntuksidia #kurusdalam2minggu #kurustanpaberlapar #kurustanpasenaman #nakkurustanpadiet #kurusdiharipersandingan #kuruscantik #kurusmolek #infodiet #infosihat #slimmalaysia #neelofa #fattahamin 
#titiancinta #awaksukasayatak
Penimbang tu rosak kot! . Eh eh! Seronok le tew turun 6.5 kello dalam masa 3 minggu. . Alhamdulillah. Mesti konsisten taw! In Shaa Allah akan dapat berat badan idaman! . Kurus dengan SELAMAT? Pilih MINCE 😍 . Jom lihat dan baca #testimoni  lain di: #TestimoniDimarByKiss  . . #TeamKepuks  #TK4  #nakkurus  #nakslim  #nakslimuntuksidia  #nakslimsebelumnikah  #slimtanpalapar  #slimmudah  #slimbajet  #slimdengansihat  #slimcepat  #kurussebelumkahwin  #kurusharinikah  #kurusuntuksidia  #kurusdalam2minggu  #kurustanpaberlapar  #kurustanpasenaman  #nakkurustanpadiet  #kurusdiharipersandingan  #kuruscantik  #kurusmolek  #infodiet  #infosihat  #slimmalaysia  #neelofa  #fattahamin  #titiancinta  #awaksukasayatak 
.
Kita nak kurus bukan sebab nak pakai baju dan seluar ketat-ketat. Tapi sebab nak rasa sehat.
.
Boleh kemas rumah sambil kejar anak yang asik suke memanjat. Turun naik tangga 10x sehari pon masih larat. Barulah rumah berkilatttt.
.
Suami balik takdelah muke asik tersenyum kelatttt.
.
Ha, sebab tu Kak Kiss kemam MINCE 😘
.
Nak suami menjeling manja tengok awak macam anak Dara, halu-halu Kak Kiss ya.
.
Wasap πŸ“² 017 6521220
.

#TeamKepuks #TK4
#gulagulakurus #kurussebelumraya  #bajuraya2017 #majalahpama 
#terapiinstagram #ukhwahti #like4like #like4follow #follow4follow #aurainsta #jannahnoe #sugarscaft
#bellaammara #aidijumalovers #lofattah 
#sayajualsg #sgseller #sgbased #sghijab #hijabsg #sgmuslimah #muslimahsg #sgshawl #shawlsg #sgblogshop #blogshopsg #sgbased #sghalal
. Kita nak kurus bukan sebab nak pakai baju dan seluar ketat-ketat. Tapi sebab nak rasa sehat. . Boleh kemas rumah sambil kejar anak yang asik suke memanjat. Turun naik tangga 10x sehari pon masih larat. Barulah rumah berkilatttt. . Suami balik takdelah muke asik tersenyum kelatttt. . Ha, sebab tu Kak Kiss kemam MINCE 😘 . Nak suami menjeling manja tengok awak macam anak Dara, halu-halu Kak Kiss ya. . Wasap πŸ“² 017 6521220 . #TeamKepuks  #TK4  #gulagulakurus  #kurussebelumraya  #bajuraya2017  #majalahpama  #terapiinstagram  #ukhwahti  #like4like  #like4follow  #follow4follow  #aurainsta  #jannahnoe  #sugarscaft  #bellaammara  #aidijumalovers  #lofattah  #sayajualsg  #sgseller  #sgbased  #sghijab  #hijabsg  #sgmuslimah  #muslimahsg  #sgshawl  #shawlsg  #sgblogshop  #blogshopsg  #sgbased  #sghalal 
.
Hidup untuk makan
Makan untuk hidup
.
Anda pilih yang mana? Sudah tentu makan untuk hidup. Jadi makanlah makanan yang seimbang nutrisinya.
.
Amalkan gaya hidup sihat seperti melakukan senaman sekurang-kurangnya seminggu sekali.
.
Elakkan makan makanan segera dan berminyak. Kawal jumlah gula yang anda ambil.

Sayangi diri dan keluarga anda!

Kurus dengan SELAMAT. Pilih MINCE.
.
#TeamKepuks #TK4
#nakkurus  #nakslim #nakslimuntuksidia #nakslimsebelumnikah #slimtanpalapar #slimmudah #slimbajet #slimdengansihat #slimcepat #kurussebelumkahwin #kurusharinikah #kurusuntuksidia #kurusdalam2minggu #kurustanpaberlapar #kurustanpasenaman #nakkurustanpadiet #kurusdiharipersandingan #kuruscantiksipengantin #kuruscantik #kurusmolek #slimmelim #infodiet #infosihat #slimmalaysia #neelofa #fattahamin 
#titiancinta #awaksukasayatak
. Hidup untuk makan Makan untuk hidup . Anda pilih yang mana? Sudah tentu makan untuk hidup. Jadi makanlah makanan yang seimbang nutrisinya. . Amalkan gaya hidup sihat seperti melakukan senaman sekurang-kurangnya seminggu sekali. . Elakkan makan makanan segera dan berminyak. Kawal jumlah gula yang anda ambil. Sayangi diri dan keluarga anda! Kurus dengan SELAMAT. Pilih MINCE. . #TeamKepuks  #TK4  #nakkurus  #nakslim  #nakslimuntuksidia  #nakslimsebelumnikah  #slimtanpalapar  #slimmudah  #slimbajet  #slimdengansihat  #slimcepat  #kurussebelumkahwin  #kurusharinikah  #kurusuntuksidia  #kurusdalam2minggu  #kurustanpaberlapar  #kurustanpasenaman  #nakkurustanpadiet  #kurusdiharipersandingan  #kuruscantiksipengantin  #kuruscantik  #kurusmolek  #slimmelim  #infodiet  #infosihat  #slimmalaysia  #neelofa  #fattahamin  #titiancinta  #awaksukasayatak 
.
Bestnya Mira dah turun 5 kg!
.
Makan tak konsisten pun turun 5 kg dari 68 kg ke 63 kg 😱
.
Kalau konsisten mesti boleh turun berkilo-kilo lagi kan!
.
Dapatkan set combo X plus anda sekarang ya. Klik link di profile untuk tempahan 😘
.
Jom lihat dan baca #testimoni lain di:
#TestimoniDimarByKiss
.
#TeamKepuks #TK4
#viralmalaysia
#organicskincare
#perlashine
#khimarmalaysia
#neelofa
#rezekisemua
#skirtlabuhmalaysia
#sambal
#sedondon
#muslimah
#nakkuruscepat 
#igonlineshop 
#instashopmy 
#wecarewelove
#ajimaura 
#selamatpagi
#kiddoswear1
#shawlcantik
#bajumurahonline
#carapakaishawl
#putihgebu 
#ebookku
#comelote
#detoks
#youcanduit
#jamuhomemade
. Bestnya Mira dah turun 5 kg! . Makan tak konsisten pun turun 5 kg dari 68 kg ke 63 kg 😱 . Kalau konsisten mesti boleh turun berkilo-kilo lagi kan! . Dapatkan set combo X plus anda sekarang ya. Klik link di profile untuk tempahan 😘 . Jom lihat dan baca #testimoni  lain di: #TestimoniDimarByKiss  . #TeamKepuks  #TK4  #viralmalaysia  #organicskincare  #perlashine  #khimarmalaysia  #neelofa  #rezekisemua  #skirtlabuhmalaysia  #sambal  #sedondon  #muslimah  #nakkuruscepat  #igonlineshop  #instashopmy  #wecarewelove  #ajimaura  #selamatpagi  #kiddoswear1  #shawlcantik  #bajumurahonline  #carapakaishawl  #putihgebu  #ebookku  #comelote  #detoks  #youcanduit  #jamuhomemade 
.
Mince bantu anda 🍊bakar lemak
🍊kawal selera makan
🍊kawal kolestrol
🍊singkir lemak
🍊buang toksin dalam badan
.
Klik link di profile untuk tempahan set combo X plus anda sekarang 😍
.
#TeamKepuks #TK4
#sembelit #testimoni #uitm #bisneswomen #surirumah #niqab #sales #ibutunggal #youngmillionaire #marketing #titiancinta #tips #muslimah #anggun #utm #sayajual #produkmuslim #wanita #erezeki #eusahawan #kurusdenganselamat #hijab #sahabat #dropshipwanted #halal #bazarpaknil #iphone  #shaklee
. Mince bantu anda 🍊bakar lemak 🍊kawal selera makan 🍊kawal kolestrol 🍊singkir lemak 🍊buang toksin dalam badan . Klik link di profile untuk tempahan set combo X plus anda sekarang 😍 . #TeamKepuks  #TK4  #sembelit  #testimoni  #uitm  #bisneswomen  #surirumah  #niqab  #sales  #ibutunggal  #youngmillionaire  #marketing  #titiancinta  #tips  #muslimah  #anggun  #utm  #sayajual  #produkmuslim  #wanita  #erezeki  #eusahawan  #kurusdenganselamat  #hijab  #sahabat  #dropshipwanted  #halal  #bazarpaknil  #iphone  #shaklee 
.
Sayangi diri anda. Kawal pemakanan dan jumlah kalori yang anda ambil setiap hari.
.
Pastikan jantung anda sihat dengan penjagaan kolestrol yang betul.
.
MINCE bantu anda kawal kolestrol. Klik link di profile untuk pertanyaan lanjut 😍
.
#TeamKepuks #TK4
#viralmalaysia
#organicskincare
#perlashine
#khimarmalaysia
#neelofa
#rezekisemua
#skirtlabuhmalaysia
#sambal
#ajimaura3ig 
#sedondon
#muslimah
#nakkuruscepat 
#igonlineshop 
#instashopmy 
#wecarewelove
#ajimaura 
#selamatpagi
#kiddoswear1
#shawlcantik
#bajumurahonline
#carapakaishawl
#putihgebu 
#ebookku
#krimkalisusia
#comelote
#detoks
#youcanduit
#jamuhomemade
. Sayangi diri anda. Kawal pemakanan dan jumlah kalori yang anda ambil setiap hari. . Pastikan jantung anda sihat dengan penjagaan kolestrol yang betul. . MINCE bantu anda kawal kolestrol. Klik link di profile untuk pertanyaan lanjut 😍 . #TeamKepuks  #TK4  #viralmalaysia  #organicskincare  #perlashine  #khimarmalaysia  #neelofa  #rezekisemua  #skirtlabuhmalaysia  #sambal  #ajimaura3ig  #sedondon  #muslimah  #nakkuruscepat  #igonlineshop  #instashopmy  #wecarewelove  #ajimaura  #selamatpagi  #kiddoswear1  #shawlcantik  #bajumurahonline  #carapakaishawl  #putihgebu  #ebookku  #krimkalisusia  #comelote  #detoks  #youcanduit  #jamuhomemade 
.
Bertenaga jer. Takde lembik-lembik.
.
Badan ringan perut pun kempis sikit!
.
Haaaa....baru minum 2 sachet gct taw sayang sayang πŸ‘°
.
Korang kena try taw. Kesan die memang power naww!
.
Sape nak perut buncit sepanjang tahun kan?
.
Meh halu-halu Kak Kiss meh!
πŸ“² 017 6521220
.
Jom lihat dan baca #testimoni lain di:
#TestimoniDimarByKiss .
.
#TeamKepuks #TK4
#bazaarpaknil
#bazaaronline
#instashopmalaysia
#bazaarmalaysia
#shoppingonline
#orangmalaysia
#jomdetoxs 
#glowing
#bisnesonline
#niqabis
#handsock 
#produkviral
#lokalah
#tshirtmurah 
#bawallabuh
#igshops
#malaysia
#plussizemurah
#antipenuaan
#serum
#calitcalitcantik
#handbagmurah
#sayajual
#titiancinta
#perfume
#kempisperut
. Bertenaga jer. Takde lembik-lembik. . Badan ringan perut pun kempis sikit! . Haaaa....baru minum 2 sachet gct taw sayang sayang πŸ‘° . Korang kena try taw. Kesan die memang power naww! . Sape nak perut buncit sepanjang tahun kan? . Meh halu-halu Kak Kiss meh! πŸ“² 017 6521220 . Jom lihat dan baca #testimoni  lain di: #TestimoniDimarByKiss  . . #TeamKepuks  #TK4  #bazaarpaknil  #bazaaronline  #instashopmalaysia  #bazaarmalaysia  #shoppingonline  #orangmalaysia  #jomdetoxs  #glowing  #bisnesonline  #niqabis  #handsock  #produkviral  #lokalah  #tshirtmurah  #bawallabuh  #igshops  #malaysia  #plussizemurah  #antipenuaan  #serum  #calitcalitcantik  #handbagmurah  #sayajual  #titiancinta  #perfume  #kempisperut 
.
Assalamualaikum dan Selamat beristirehat 😍
.
#TeamKepuks #TK4
. Assalamualaikum dan Selamat beristirehat 😍 . #TeamKepuks  #TK4 
.
Bohong sebenarnya kalau kata dalam badan kita ni takda toksin.Toksin ni punca dari pemakanan kita yang entah asyik duk ngidam pelik pelik tu ha.

makannn ja kojeee
walaupun membuang setiap hari, tu belum singkirkan toksin yang berkeladak dalam badan tu tau. 
Sayangnya lepastu makan suplement ke skincare apapun still nampak kusam sebab dalaman tu belum cuci.So detox dulu at least sebulan sekali. 
cukup 1 kotak GCT ni untuk detox, MUDAH ja cara dia, koyak satu sachet dalam satu gelas air suam ,minum lepas makan tengah hari atau dinner.

Bayangkan lepas korang consisten 7 hari berturut then  korang akan rasa FRESH,BERTENAGA perut pun automatik nampak kempisss.

Ada harga istimewa untuk korang yang terus klik link di profile ya 😍

#TeamKepuks #TK4
#viralmalaysia
#organicskincare
#perlashine
#khimarmalaysia
#neelofa
#rezekisemua
#skirtlabuhmalaysia
#sambal
#ajimaura3ig 
#sedondon
#muslimah
#nakkuruscepat 
#igonlineshop 
#instashopmy 
#wecarewelove
#ajimaura 
#selamatpagi
#kiddoswear1
#shawlcantik
#bajumurahonline
#carapakaishawl
#putihgebu 
#ebookku
#krimkalisusia
#comelote
#detoks
#youcanduit
#jamuhomemade
. Bohong sebenarnya kalau kata dalam badan kita ni takda toksin.Toksin ni punca dari pemakanan kita yang entah asyik duk ngidam pelik pelik tu ha. makannn ja kojeee walaupun membuang setiap hari, tu belum singkirkan toksin yang berkeladak dalam badan tu tau. Sayangnya lepastu makan suplement ke skincare apapun still nampak kusam sebab dalaman tu belum cuci.So detox dulu at least sebulan sekali. cukup 1 kotak GCT ni untuk detox, MUDAH ja cara dia, koyak satu sachet dalam satu gelas air suam ,minum lepas makan tengah hari atau dinner. Bayangkan lepas korang consisten 7 hari berturut then korang akan rasa FRESH,BERTENAGA perut pun automatik nampak kempisss. Ada harga istimewa untuk korang yang terus klik link di profile ya 😍 #TeamKepuks  #TK4  #viralmalaysia  #organicskincare  #perlashine  #khimarmalaysia  #neelofa  #rezekisemua  #skirtlabuhmalaysia  #sambal  #ajimaura3ig  #sedondon  #muslimah  #nakkuruscepat  #igonlineshop  #instashopmy  #wecarewelove  #ajimaura  #selamatpagi  #kiddoswear1  #shawlcantik  #bajumurahonline  #carapakaishawl  #putihgebu  #ebookku  #krimkalisusia  #comelote  #detoks  #youcanduit  #jamuhomemade 
.
Selamat Pagi! Cuti ke Hari nie?
.
Jom exercise bakar lemak dalam badan!
.
#TeamKepuks #TK4
. Selamat Pagi! Cuti ke Hari nie? . Jom exercise bakar lemak dalam badan! . #TeamKepuks  #TK4 
.
Alhamdulillah
Dari 84kg ke 82kg!
.
Memang best. Bila makan MINCE dah boleh kawal selera makan. Memang berkesan!
.
Nak MINCE bantu anda turunkan berat badan?
.
Klik link di profile ya 😍
.
πŸ’ Jom lihat dan baca #testimoni lain di:
#TestimoniGGKbyKiss
.
#TeamKepuks #TK4
#kemamkemamehdahkurus 
#kurus
#kurustanpadiet 
#kurustanpaberlapar 
#kuruscepat 
#kurussihat 
#misijomkurus 
#misikurus2017 
#jomkurus 
#sayamakansayajual 
#sayanakkurus 
#sayanaksihat
#kurusdalam2minggu
. Alhamdulillah Dari 84kg ke 82kg! . Memang best. Bila makan MINCE dah boleh kawal selera makan. Memang berkesan! . Nak MINCE bantu anda turunkan berat badan? . Klik link di profile ya 😍 . πŸ’ Jom lihat dan baca #testimoni  lain di: #TestimoniGGKbyKiss  . #TeamKepuks  #TK4  #kemamkemamehdahkurus  #kurus  #kurustanpadiet  #kurustanpaberlapar  #kuruscepat  #kurussihat  #misijomkurus  #misikurus2017  #jomkurus  #sayamakansayajual  #sayanakkurus  #sayanaksihat  #kurusdalam2minggu 
.
Stok dah masuk Team!
.
Tak sabar nak buat hantaran Kat uols yang bijak grab set combo X plus!
.
Special gift dan free post Kasi you 😘
.
Sempat lagi nih nak order. Klik link di profile ya 😍
.
#TeamKepuks #TK4
#nakkurus  #nakslim #nakslimuntuksidia #nakslimsebelumnikah #slimtanpalapar #slimmudah #slimbajet #slimdengansihat #slimcepat #kurussebelumkahwin #kurusharinikah #kurusuntuksidia #kurusdalam2minggu #kurustanpaberlapar #kurustanpasenaman #nakkurustanpadiet #kurusdiharipersandingan #kuruscantiksipengantin #kuruscantik #kurusmolek #slimmelim #infodiet #infosihat #slimmalaysia #neelofa #fattahamin 
#titiancinta #awaksukasayatak
. Stok dah masuk Team! . Tak sabar nak buat hantaran Kat uols yang bijak grab set combo X plus! . Special gift dan free post Kasi you 😘 . Sempat lagi nih nak order. Klik link di profile ya 😍 . #TeamKepuks  #TK4  #nakkurus  #nakslim  #nakslimuntuksidia  #nakslimsebelumnikah  #slimtanpalapar  #slimmudah  #slimbajet  #slimdengansihat  #slimcepat  #kurussebelumkahwin  #kurusharinikah  #kurusuntuksidia  #kurusdalam2minggu  #kurustanpaberlapar  #kurustanpasenaman  #nakkurustanpadiet  #kurusdiharipersandingan  #kuruscantiksipengantin  #kuruscantik  #kurusmolek  #slimmelim  #infodiet  #infosihat  #slimmalaysia  #neelofa  #fattahamin  #titiancinta  #awaksukasayatak