an online Instagram web viewer
  • bawaldiamond.store
    Miranda Exclusive
    @bawaldiamond.store

Images by bawaldiamond.store

Terima kasih our lovely customer Bawal Diamond Store Cikgu Aishah dari Pahang. Maaf andai ada kekurangan ya.. Lots Of Love;
Bawal Diamond Store๐Ÿ’‹

#timorfest
#bawalpuccimurah
#BawalDiamondExclusive 
#sayajualtudungbawalairis 
#sheilaruslybybawalexclusive #dataranaustin #cikgucikgi #cikgusekolah #feldajengka #bawallover #titiancinta #zulariffin #syukurselalu๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‰โœŒ๐Ÿป๏ธ #alhamdulillahrezeki #bawalairispremiumiyuki #kulai #bawalborong #airis #borongmurah #peminatbawaltegar
Terima kasih our lovely customer Bawal Diamond Store Cikgu Aishah dari Pahang. Maaf andai ada kekurangan ya.. Lots Of Love; Bawal Diamond Store๐Ÿ’‹ #timorfest  #bawalpuccimurah  #BawalDiamondExclusive  #sayajualtudungbawalairis  #sheilaruslybybawalexclusive  #dataranaustin  #cikgucikgi  #cikgusekolah  #feldajengka  #bawallover  #titiancinta  #zulariffin  #syukurselalu ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‰โœŒ๐Ÿป๏ธ #alhamdulillahrezeki  #bawalairispremiumiyuki  #kulai  #bawalborong  #airis  #borongmurah  #peminatbawaltegar 
Meletopppssss kebabooommmm sayangยฒ... Design terbaru BAWAL AIRIS PREMIUM dengan corak manik yang menarik dan HIGH CLASS gitu... Utk corak manik dan warna bawal, uolls boleh pilih sendiri ikut citarasa dan minat uollss..marvelous kan!!! So,tgu ape lg..jom2 order supaya uolls x ketinggalan trend.. Sebarang pertanyaan boley direct whatsapp www.wasap.my/60109899867
Meletopppssss kebabooommmm sayangยฒ... Design terbaru BAWAL AIRIS PREMIUM dengan corak manik yang menarik dan HIGH CLASS gitu... Utk corak manik dan warna bawal, uolls boleh pilih sendiri ikut citarasa dan minat uollss..marvelous kan!!! So,tgu ape lg..jom2 order supaya uolls x ketinggalan trend.. Sebarang pertanyaan boley direct whatsapp www.wasap.my/60109899867
Meletopppssss kebabooommmm sayangยฒ... Design terbaru BAWAL AIRIS PREMIUM dengan corak manik yang menarik dan HIGH CLASS gitu... Utk corak manik dan warna bawal, uolls boleh pilih sendiri ikut citarasa dan minat uollss..marvelous kan!!! So,tgu ape lg..jom2 order supaya uolls x ketinggalan trend.. Sebarang pertanyaan boley direct whatsapp www.wasap.my/60109899867

#titiancinta #lofattah #aydajebatlovers #bawal #bawalmurah #bawalsatin #sayajual #sayajualbawalairis #feldachini #feldajengka #cikgucikgi #cikgucikgu #pinggantakretaknasitakdingin #brunei #sabah #sarawak #datoserivida #bazaarpaknil #peminatbawaltegar #bawallovers #sayajualtudung #uiagombak #uitmseriiskandar #annengasribybawalexclusive #hadiahanniversary #pengantinmalaysia #penang #datoserivida
Meletopppssss kebabooommmm sayangยฒ... Design terbaru BAWAL AIRIS PREMIUM dengan corak manik yang menarik dan HIGH CLASS gitu... Utk corak manik dan warna bawal, uolls boleh pilih sendiri ikut citarasa dan minat uollss..marvelous kan!!! So,tgu ape lg..jom2 order supaya uolls x ketinggalan trend.. Sebarang pertanyaan boley direct whatsapp www.wasap.my/60109899867 #titiancinta  #lofattah  #aydajebatlovers  #bawal  #bawalmurah  #bawalsatin  #sayajual  #sayajualbawalairis  #feldachini  #feldajengka  #cikgucikgi  #cikgucikgu  #pinggantakretaknasitakdingin  #brunei  #sabah  #sarawak  #datoserivida  #bazaarpaknil  #peminatbawaltegar  #bawallovers  #sayajualtudung  #uiagombak  #uitmseriiskandar  #annengasribybawalexclusive  #hadiahanniversary  #pengantinmalaysia  #penang  #datoserivida 
NEW DESIGN๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ Cantik tak design yang selalu mendapat tempat dihati customer 'bawalDiamond.Store'? Sehelai tudung yang mampu milik dengan kelembutan kain bawal standard Airis. Mudah dibentuk dan diseterika dan awak juga boleh request warna tudung pilihan hati awak๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“ Tak menarik  ke tu awak-ii semua ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜??? MINAT TEKAN LINK NI ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
www.wasap.my/60109899867
NEW DESIGN๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ Cantik tak design yang selalu mendapat tempat dihati customer 'bawalDiamond.Store'? Sehelai tudung yang mampu milik dengan kelembutan kain bawal standard Airis. Mudah dibentuk dan diseterika dan awak juga boleh request warna tudung pilihan hati awak๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“ Tak menarik ke tu awak-ii semua ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜??? MINAT TEKAN LINK NI ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ www.wasap.my/60109899867
Fuhhh tengok kain pon dah nampak exclusive,  tak pelik kalau customer puji material kain kami setanding BE punya,  tak mampu nak pakai yang mahal2 ? BAWAL DIAMOND STORE kan ada ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Nak tengok warna available untuk design ni? 
Click ni terus : 
www.wasap.my/60109899867
Fuhhh tengok kain pon dah nampak exclusive, tak pelik kalau customer puji material kain kami setanding BE punya, tak mampu nak pakai yang mahal2 ? BAWAL DIAMOND STORE kan ada ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Nak tengok warna available untuk design ni? Click ni terus : www.wasap.my/60109899867
Fuhhh tengok kain pon dah nampak exclusive,  tak pelik kalau customer puji material kain kami setanding BE punya,  tak mampu nak pakai yang mahal2 ? BAWAL DIAMOND STORE kan ada ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Nak tengok warna available untuk design ni? 
Click ni terus : 
www.wasap.my/60109899867
Fuhhh tengok kain pon dah nampak exclusive, tak pelik kalau customer puji material kain kami setanding BE punya, tak mampu nak pakai yang mahal2 ? BAWAL DIAMOND STORE kan ada ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Nak tengok warna available untuk design ni? Click ni terus : www.wasap.my/60109899867
Fuhhh tengok kain pon dah nampak exclusive,  tak pelik kalau customer puji material kain kami setanding BE punya,  tak mampu nak pakai yang mahal2 ? BAWAL DIAMOND STORE kan ada ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Nak tengok warna available untuk design ni? 
Click ni terus : 
www.wasap.my/60109899867
Fuhhh tengok kain pon dah nampak exclusive, tak pelik kalau customer puji material kain kami setanding BE punya, tak mampu nak pakai yang mahal2 ? BAWAL DIAMOND STORE kan ada ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Nak tengok warna available untuk design ni? Click ni terus : www.wasap.my/60109899867
Fuhhh tengok kain pon dah nampak exclusive,  tak pelik kalau customer puji material kain kami setanding BE punya,  tak mampu nak pakai yang mahal2 ? BAWAL DIAMOND STORE kan ada ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Nak tengok warna available untuk design ni? 
Click ni terus : 
www.wasap.my/60109899867
Fuhhh tengok kain pon dah nampak exclusive, tak pelik kalau customer puji material kain kami setanding BE punya, tak mampu nak pakai yang mahal2 ? BAWAL DIAMOND STORE kan ada ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Nak tengok warna available untuk design ni? Click ni terus : www.wasap.my/60109899867
Fuhhh tengok kain pon dah nampak exclusive,  tak pelik kalau customer puji material kain kami setanding BE punya,  tak mampu nak pakai yang mahal2 ? BAWAL DIAMOND STORE kan ada ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Nak tengok warna available untuk design ni? 
Click ni terus : 
www.wasap.my/60109899867
Fuhhh tengok kain pon dah nampak exclusive, tak pelik kalau customer puji material kain kami setanding BE punya, tak mampu nak pakai yang mahal2 ? BAWAL DIAMOND STORE kan ada ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Nak tengok warna available untuk design ni? Click ni terus : www.wasap.my/60109899867
#WOWWWW ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ!!!!
.
.
SERIUSS....
EXCLUSIVE & LIMITED DESIGN UNTUK AWAK , AWAK ,DAN AWAK.....
.
Design rekaan BIJAR WITH PEARL tampak sangat cantik & exclusive bila dipakai.Boleh request untuk terletak pada bahagian crown atau belakang tudung anda.
.
.
DESIGN INI SANGAT MENAWAN KALBU .
.
Whatsapp sekarang
www.wasap.my/60109899867
www.wasap.my/60109899867
www.wasap.my/60109899867

#BawalDiamondExclusive #bawalmurah #bawal #sayapakaisayajual #johorbahru #kemamanvendorboutique #fashionista #muslimahstyle #bawalruffle #bawallovers #dataranaustin #dungunterengganu #alorgajah #feldajengka #feldachini #temerloh #sabahan #sarawakonlineshop #kotabharukelantan #arau #langkawiisland #mentormilenia #nona #penang #pasarpayang #bawalbidang45 #syukurselalu๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‰โœŒ๐Ÿป๏ธ #alhamdulillahrezeki #cikgucikgi
#WOWWWW  ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ!!!! . . SERIUSS.... EXCLUSIVE & LIMITED DESIGN UNTUK AWAK , AWAK ,DAN AWAK..... . Design rekaan BIJAR WITH PEARL tampak sangat cantik & exclusive bila dipakai.Boleh request untuk terletak pada bahagian crown atau belakang tudung anda. . . DESIGN INI SANGAT MENAWAN KALBU . . Whatsapp sekarang www.wasap.my/60109899867 www.wasap.my/60109899867 www.wasap.my/60109899867 #BawalDiamondExclusive  #bawalmurah  #bawal  #sayapakaisayajual  #johorbahru  #kemamanvendorboutique  #fashionista  #muslimahstyle  #bawalruffle  #bawallovers  #dataranaustin  #dungunterengganu  #alorgajah  #feldajengka  #feldachini  #temerloh  #sabahan  #sarawakonlineshop  #kotabharukelantan  #arau  #langkawiisland  #mentormilenia  #nona  #penang  #pasarpayang  #bawalbidang45  #syukurselalu ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‰โœŒ๐Ÿป๏ธ #alhamdulillahrezeki  #cikgucikgi 
Meletopppssss kebabooommmm sayangยฒ... Meghelipยฒ,menyilaukan mata mereke yang memandang... Takkan nak tengok jer, meh ler order... Murahยฒ jer sayang. 
Banyak lagi design yang menarik sayangยฒ... Sebarang pertanyaan boley direct whatsapp www.wasap.my/60109899867

#lofattah #aydajebatlovers #bawal #bawalmurah #bawalsatin #sayajual #sayajualbawalairis #feldachini #feldajengka #cikgucikgi #cikgucikgu #pinggantakretaknasitakdingin #brunei #sabah #sarawak #datoserivida #bazaarpaknil #peminatbawaltegar #bawallovers #sayajualtudung #uiagombak #uitmseriiskandar #annengasribybawalexclusive #hadiahanniversary #pengantinmalaysia #penang #datoserivida #pamoga #quputeh #begmurah #bawalviral
Meletopppssss kebabooommmm sayangยฒ... Meghelipยฒ,menyilaukan mata mereke yang memandang... Takkan nak tengok jer, meh ler order... Murahยฒ jer sayang. Banyak lagi design yang menarik sayangยฒ... Sebarang pertanyaan boley direct whatsapp www.wasap.my/60109899867 #lofattah  #aydajebatlovers  #bawal  #bawalmurah  #bawalsatin  #sayajual  #sayajualbawalairis  #feldachini  #feldajengka  #cikgucikgi  #cikgucikgu  #pinggantakretaknasitakdingin  #brunei  #sabah  #sarawak  #datoserivida  #bazaarpaknil  #peminatbawaltegar  #bawallovers  #sayajualtudung  #uiagombak  #uitmseriiskandar  #annengasribybawalexclusive  #hadiahanniversary  #pengantinmalaysia  #penang  #datoserivida  #pamoga  #quputeh  #begmurah  #bawalviral 
HITAM ITU MENAWAN.
.
.
Paling best, pakailah baju warna apa, warna hitamlah selalu jadi penyelamat. Tak gitew??
.
.
Jom tambah koleksi hitam dalam almari tudung awak.
.
WhatsApp 010-9899867 ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #lofattah #aydajebatlovers #bawal #bawalmurah #bawalsatin #sayajual #sayajualbawalairis #feldachini #feldajengka #cikgucikgi #cikgucikgu #pinggantakretaknasitakdingin #brunei #sabah #sarawak #bazaaronlinemalaysia #bazaarpaknil #peminatbawaltegar #bawallovers #sayajualtudung #uiagombak #uitmseriiskandar #annengasribybawalexclusive #hadiahanniversary #pengantinmalaysia #penang
HITAM ITU MENAWAN. . . Paling best, pakailah baju warna apa, warna hitamlah selalu jadi penyelamat. Tak gitew?? . . Jom tambah koleksi hitam dalam almari tudung awak. . WhatsApp 010-9899867 ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #lofattah  #aydajebatlovers  #bawal  #bawalmurah  #bawalsatin  #sayajual  #sayajualbawalairis  #feldachini  #feldajengka  #cikgucikgi  #cikgucikgu  #pinggantakretaknasitakdingin  #brunei  #sabah  #sarawak  #bazaaronlinemalaysia  #bazaarpaknil  #peminatbawaltegar  #bawallovers  #sayajualtudung  #uiagombak  #uitmseriiskandar  #annengasribybawalexclusive  #hadiahanniversary  #pengantinmalaysia  #penang 
Design terbaru BAWAL SPIDER dengan corak manik yang menarik dan HIGH CLASS gitu... Utk corak manik dan warna bawal, uolls boleh pilih sendiri ikut citarasa dan minat uollss..marvelous kan!!! So,tgu ape lg..jom2 order supaya uolls x ketinggalan trend..
Pm/Whatapp 010-9899867.. #BawalDiamondExclusive #bawal #bawalairismurah #pencintabawal #bawalsatin #sayajualtudungbawalairis #sayapakaisayajual #syukurselalu๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‰โœŒ๐Ÿป๏ธ #syukurselalualhamdulillah #tudungbawalasli #tupperwarebrandsmalaysia #lumutperak #manjung #cikgucikgi #feldajengka #dataranaustin
#ootd #dbkl #sheilaruslybybawalexclusive #bawallovers๐Ÿ’‹ #kedahjelapangpadi #pasarpayang #plussize #jabatankerajaan #peminatbawaltegar #pengapitpengantin #bidang55 #bidang45 #borongmurah #borongbawal
Design terbaru BAWAL SPIDER dengan corak manik yang menarik dan HIGH CLASS gitu... Utk corak manik dan warna bawal, uolls boleh pilih sendiri ikut citarasa dan minat uollss..marvelous kan!!! So,tgu ape lg..jom2 order supaya uolls x ketinggalan trend.. Pm/Whatapp 010-9899867.. #BawalDiamondExclusive  #bawal  #bawalairismurah  #pencintabawal  #bawalsatin  #sayajualtudungbawalairis  #sayapakaisayajual  #syukurselalu ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‰โœŒ๐Ÿป๏ธ #syukurselalualhamdulillah  #tudungbawalasli  #tupperwarebrandsmalaysia  #lumutperak  #manjung  #cikgucikgi  #feldajengka  #dataranaustin  #ootd  #dbkl  #sheilaruslybybawalexclusive  #bawallovers ๐Ÿ’‹ #kedahjelapangpadi  #pasarpayang  #plussize  #jabatankerajaan  #peminatbawaltegar  #pengapitpengantin  #bidang55  #bidang45  #borongmurah  #borongbawal 
Wah, Hari ni admin terpaksa mengoda awak semua. Bak cerita apa dah tu? Tersuka tanpa sengaja. Hah gituu.. Mai sini nak bagitau, Bawal admin guna ni bawal Airis Premium, High gred punya la. Kualiti memang merecik.

Tak jarang, Tak mudah berkedut, Sejuk & selesa di pakai, Mudah di bentuk. Warna? Jangan cakap la macam-macam pilihan warna ada tau.

Bidang-45

Jangan ketinggalan u olls rugi tak terai ๐Ÿ“ฒ 010-9899867
Wah, Hari ni admin terpaksa mengoda awak semua. Bak cerita apa dah tu? Tersuka tanpa sengaja. Hah gituu.. Mai sini nak bagitau, Bawal admin guna ni bawal Airis Premium, High gred punya la. Kualiti memang merecik. Tak jarang, Tak mudah berkedut, Sejuk & selesa di pakai, Mudah di bentuk. Warna? Jangan cakap la macam-macam pilihan warna ada tau. Bidang-45 Jangan ketinggalan u olls rugi tak terai ๐Ÿ“ฒ 010-9899867
KAKAK CANTIK SEKALIAN!!!!
.
.
Sekali sekala hadiahkan diri sendiri tudung cantik blink-blink ni apa salahnya kan?
.
.
Penat-penat kerja, biarlah nampak hasil sikit๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
.
Pelbagai design. Pilih warna kesukaan, kami buatkan untuk anda.
.
.
Kain dari material mudah bentuk.
BERBALOI-BALOI..
.
.
WhatsApp 010-9899867

#BawalDiamondExclusive #bawalmurah #bawal #sayapakaisayajual #johorbahru #kemamanvendorboutique #fashionista #muslimahstyle #bawalruffle #bawallovers #dataranaustin #dungunterengganu #alorgajah #feldajengka #feldachini #temerloh #sabahan #sarawakonlineshop #kotabharukelantan #arau #langkawiisland #mentormilenia #nona #penang #pasarpayang #bawalbidang45 #syukurselalu๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‰โœŒ๐Ÿป๏ธ #alhamdulillahrezeki #cikgucikgi
KAKAK CANTIK SEKALIAN!!!! . . Sekali sekala hadiahkan diri sendiri tudung cantik blink-blink ni apa salahnya kan? . . Penat-penat kerja, biarlah nampak hasil sikit๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . . Pelbagai design. Pilih warna kesukaan, kami buatkan untuk anda. . . Kain dari material mudah bentuk. BERBALOI-BALOI.. . . WhatsApp 010-9899867 #BawalDiamondExclusive  #bawalmurah  #bawal  #sayapakaisayajual  #johorbahru  #kemamanvendorboutique  #fashionista  #muslimahstyle  #bawalruffle  #bawallovers  #dataranaustin  #dungunterengganu  #alorgajah  #feldajengka  #feldachini  #temerloh  #sabahan  #sarawakonlineshop  #kotabharukelantan  #arau  #langkawiisland  #mentormilenia  #nona  #penang  #pasarpayang  #bawalbidang45  #syukurselalu ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‰โœŒ๐Ÿป๏ธ #alhamdulillahrezeki  #cikgucikgi 
Hai adik manis๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ Tudung Bawal Diamond Exclusive Ready Stockโ—โ—โ— Beli 1 Rm 28
Beli 2 Rm 50
Beli banyak diskaun lagi๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Tak murah lagi ke adik manis?? Meh grab sementara ada stok lagi๐Ÿ˜‰

Whatsapp : 010-9899867

#lofattah #aydajebatlovers #bawal #bawalmurah #bawalsatin #sayajual #sayajualbawalairis #feldachini #feldajengka #cikgucikgi #cikgucikgu #pinggantakretaknasitakdingin #brunei #sabah #sarawak #bazaaronlinemalaysia #bazaarpaknil #peminatbawaltegar #bawallovers #sayajualtudung #uiagombak #uitmseriiskandar #annengasribybawalexclusive #hadiahanniversary #pengantinmalaysia #penang
Hai adik manis๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ Tudung Bawal Diamond Exclusive Ready Stockโ—โ—โ— Beli 1 Rm 28 Beli 2 Rm 50 Beli banyak diskaun lagi๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Tak murah lagi ke adik manis?? Meh grab sementara ada stok lagi๐Ÿ˜‰ Whatsapp : 010-9899867 #lofattah  #aydajebatlovers  #bawal  #bawalmurah  #bawalsatin  #sayajual  #sayajualbawalairis  #feldachini  #feldajengka  #cikgucikgi  #cikgucikgu  #pinggantakretaknasitakdingin  #brunei  #sabah  #sarawak  #bazaaronlinemalaysia  #bazaarpaknil  #peminatbawaltegar  #bawallovers  #sayajualtudung  #uiagombak  #uitmseriiskandar  #annengasribybawalexclusive  #hadiahanniversary  #pengantinmalaysia  #penang