an online Instagram web viewer
  • buaianberendoihzc
    Buaian Berendoi Hzc RM250jer!!
    @buaianberendoihzc

Images by buaianberendoihzc

.
RM300 dgn carpet putih + lampu
*tak termasuk caj transport
.
Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat..
.
boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446
.
#pelamintunang
#pelaminsimple
#pelaminbertunang
#pelaminmurah
#pelamin
#pelaminbajet
#minipelamintunang
#minipelamin
#pengantin
#tunang
#buaianberendoihzc #hzcreativecradle
#buaianberendoi
#pelaminflowerwall
#flowerwall
#pelaminsemenyih
#pelaminseremban
#pelaminmurahseremban
#pelaminmurahbangi
#pelaminmurahkajang #pelaminkajang
#pelaminbangi
#pelaminputrajaya
#pelaminkl
#pelaminhululangat
#kajang
. RM300 dgn carpet putih + lampu *tak termasuk caj transport . Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat.. . boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446 . #pelamintunang  #pelaminsimple  #pelaminbertunang  #pelaminmurah  #pelamin  #pelaminbajet  #minipelamintunang  #minipelamin  #pengantin  #tunang  #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #buaianberendoi  #pelaminflowerwall  #flowerwall  #pelaminsemenyih  #pelaminseremban  #pelaminmurahseremban  #pelaminmurahbangi  #pelaminmurahkajang  #pelaminkajang  #pelaminbangi  #pelaminputrajaya  #pelaminkl  #pelaminhululangat  #kajang 
.
RM350 dgn carpet putih + lampu
*tak termasuk caj transport
.
Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat..
.
boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446
.
#pelamintunang
#pelaminsimple
#pelaminbertunang
#pelaminmurah
#pelamin
#pelaminbajet
#minipelamintunang
#minipelamin
#pengantin
#tunang
#buaianberendoihzc #hzcreativecradle
#buaianberendoi
#pelaminflowerwall
#flowerwall
#pelaminsemenyih
#pelaminseremban
#pelaminmurahseremban
#pelaminmurahbangi
#pelaminmurahkajang #pelaminkajang
#pelaminbangi
#pelaminputrajaya
#pelaminkl
#pelaminhululangat
#kajang
. RM350 dgn carpet putih + lampu *tak termasuk caj transport . Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat.. . boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446 . #pelamintunang  #pelaminsimple  #pelaminbertunang  #pelaminmurah  #pelamin  #pelaminbajet  #minipelamintunang  #minipelamin  #pengantin  #tunang  #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #buaianberendoi  #pelaminflowerwall  #flowerwall  #pelaminsemenyih  #pelaminseremban  #pelaminmurahseremban  #pelaminmurahbangi  #pelaminmurahkajang  #pelaminkajang  #pelaminbangi  #pelaminputrajaya  #pelaminkl  #pelaminhululangat  #kajang 
.
RM350 dgn carpet putih + lampu
*tak termasuk caj transport
.
Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat..
.
boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446
.
#pelamintunang
#pelaminsimple
#pelaminbertunang
#pelaminmurah
#pelamin
#pelaminbajet
#minipelamintunang
#minipelamin
#pengantin
#tunang
#buaianberendoihzc #hzcreativecradle
#buaianberendoi
#pelaminflowerwall
#flowerwall
#pelaminsemenyih
#pelaminseremban
#pelaminmurahseremban
#pelaminmurahbangi
#pelaminmurahkajang #pelaminkajang
#pelaminbangi
#pelaminputrajaya
#pelaminkl
#pelaminhululangat
#kajang
. RM350 dgn carpet putih + lampu *tak termasuk caj transport . Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat.. . boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446 . #pelamintunang  #pelaminsimple  #pelaminbertunang  #pelaminmurah  #pelamin  #pelaminbajet  #minipelamintunang  #minipelamin  #pengantin  #tunang  #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #buaianberendoi  #pelaminflowerwall  #flowerwall  #pelaminsemenyih  #pelaminseremban  #pelaminmurahseremban  #pelaminmurahbangi  #pelaminmurahkajang  #pelaminkajang  #pelaminbangi  #pelaminputrajaya  #pelaminkl  #pelaminhululangat  #kajang 
.
RM350 dgn carpet putih + lampu
*tak termasuk caj transport
.
Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat..
.
boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446
.
#pelamintunang
#pelaminsimple
#pelaminbertunang
#pelaminmurah
#pelamin
#pelaminbajet
#minipelamintunang
#minipelamin
#pengantin
#tunang
#buaianberendoihzc #hzcreativecradle
#buaianberendoi
#pelaminflowerwall
#flowerwall
#pelaminsemenyih
#pelaminseremban
#pelaminmurahseremban
#pelaminmurahbangi
#pelaminmurahkajang #pelaminkajang
#pelaminbangi
#pelaminputrajaya
#pelaminkl
#pelaminhululangat
#kajang
. RM350 dgn carpet putih + lampu *tak termasuk caj transport . Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat.. . boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446 . #pelamintunang  #pelaminsimple  #pelaminbertunang  #pelaminmurah  #pelamin  #pelaminbajet  #minipelamintunang  #minipelamin  #pengantin  #tunang  #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #buaianberendoi  #pelaminflowerwall  #flowerwall  #pelaminsemenyih  #pelaminseremban  #pelaminmurahseremban  #pelaminmurahbangi  #pelaminmurahkajang  #pelaminkajang  #pelaminbangi  #pelaminputrajaya  #pelaminkl  #pelaminhululangat  #kajang 
.
Siap dah pasang di cheras...
Peach mix white..
Ruang sempit!!!??
tak ada masalah..
kami ada pelamin yg kecik & simple..
RM300 dgn carpet putih
*tak termasuk caj transport
.
Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat..
.
boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446
.
#pelamintunang
#pelaminsimple
#pelaminbertunang
#pelaminmurah
#pelamin
#pelaminbajet
#minipelamintunang
#minipelamin
#pengantin
#tunang
#buaianberendoihzc #hzcreativecradle
#buaianberendoi
#pelaminflowerwall
#flowerwall
#pelaminsemenyih
#pelaminseremban
#pelaminmurahseremban
#pelaminmurahbangi
#pelaminmurahkajang #pelaminkajang
#pelaminbangi
#pelaminputrajaya
#pelaminkl
#pelaminhululangat
#kajang
. Siap dah pasang di cheras... Peach mix white.. Ruang sempit!!!?? tak ada masalah.. kami ada pelamin yg kecik & simple.. RM300 dgn carpet putih *tak termasuk caj transport . Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat.. . boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446 . #pelamintunang  #pelaminsimple  #pelaminbertunang  #pelaminmurah  #pelamin  #pelaminbajet  #minipelamintunang  #minipelamin  #pengantin  #tunang  #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #buaianberendoi  #pelaminflowerwall  #flowerwall  #pelaminsemenyih  #pelaminseremban  #pelaminmurahseremban  #pelaminmurahbangi  #pelaminmurahkajang  #pelaminkajang  #pelaminbangi  #pelaminputrajaya  #pelaminkl  #pelaminhululangat  #kajang 
.
Selesai dah pasang di putrajaya.. x blh nak amik gmbar full ada meja didepan yg blum dialihkan 😁
Fairytale package RM350
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
RM320 backdrop jatuhβœ”
RM350 bakcdrop ikat
+ RM30 bunga bawah
*harga termasuk carpet lighting & hiasan
**tak termasuk caj transport
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
Cepat booking terlambat nanti menyesal...
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
call/whatsapp 017.3090.446  anim
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
#buaianberendoihzc #hzcreativecradle #creativecradle #creative #buaianberendoi #buaian #berendoi #endoi #babycradle #baby #cradle #ibuhamil #pregnant #ibumengandung #dodoi #lovemybaby #mybaby #love #pelaminkajang #simanja #sayang
#akikah #korban #marhaban #berzanji #pelaminbaby #pelamin
#sewa #malaysia #pelaminmurahkajang
*x termasuk caj transport
. Selesai dah pasang di putrajaya.. x blh nak amik gmbar full ada meja didepan yg blum dialihkan 😁 Fairytale package RM350 β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ RM320 backdrop jatuhβœ” RM350 bakcdrop ikat + RM30 bunga bawah *harga termasuk carpet lighting & hiasan **tak termasuk caj transport β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ Cepat booking terlambat nanti menyesal... β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ call/whatsapp 017.3090.446 anim β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #creativecradle  #creative  #buaianberendoi  #buaian  #berendoi  #endoi  #babycradle  #baby  #cradle  #ibuhamil  #pregnant  #ibumengandung  #dodoi  #lovemybaby  #mybaby  #love  #pelaminkajang  #simanja  #sayang  #akikah  #korban  #marhaban  #berzanji  #pelaminbaby  #pelamin  #sewa  #malaysia  #pelaminmurahkajang  *x termasuk caj transport
.
Selesai dah pasang buaian kat batu cave.. jom kita ke bangi pulak...
Buaian A
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
RM200 buaian tanpa backdrop
RM250 backdrop jatuh
RM280 bakcdrop ikat
+ RM50 carpet putih
+ RM30 bunga bawah
**tak termasuk caj transport
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
Cepat booking terlambat nanti menyesal...
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
call/whatsapp 017.3090.446  anim
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
#buaianberendoihzc
#hzcreativecradle
#creativecradle
#creative
#buaianberendoi
#buaian
#berendoi
#endoi
#babycradle
#baby
#cradle
#ibuhamil
#pregnant
#ibumengandung
#dodoi
#lovemybaby
#mybaby
#pelaminbangi
#pelaminkajang
#simanja
#sayang
#akikah
#korban
#marhaban
#berzanji
#pelaminbaby
#pelamin
#sewa
#malaysia
#pelaminmurahkajang
*x termasuk caj transport
. Selesai dah pasang buaian kat batu cave.. jom kita ke bangi pulak... Buaian A β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ RM200 buaian tanpa backdrop RM250 backdrop jatuh RM280 bakcdrop ikat + RM50 carpet putih + RM30 bunga bawah **tak termasuk caj transport β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ Cepat booking terlambat nanti menyesal... β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ call/whatsapp 017.3090.446 anim β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #creativecradle  #creative  #buaianberendoi  #buaian  #berendoi  #endoi  #babycradle  #baby  #cradle  #ibuhamil  #pregnant  #ibumengandung  #dodoi  #lovemybaby  #mybaby  #pelaminbangi  #pelaminkajang  #simanja  #sayang  #akikah  #korban  #marhaban  #berzanji  #pelaminbaby  #pelamin  #sewa  #malaysia  #pelaminmurahkajang  *x termasuk caj transport
.
Selesai dah pasang buaian kat batu cave.. jom kita ke bangi pulak...
Buaian A
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
RM200 buaian tanpa backdrop
RM250 backdrop jatuh
RM280 bakcdrop ikat
+ RM50 carpet putih
+ RM30 bunga bawah
**tak termasuk caj transport
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
Cepat booking terlambat nanti menyesal...
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
call/whatsapp 017.3090.446  anim
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
#buaianberendoihzc
#hzcreativecradle
#creativecradle
#creative
#buaianberendoi
#buaian
#berendoi
#endoi
#babycradle
#baby
#cradle
#ibuhamil
#pregnant
#ibumengandung
#dodoi
#lovemybaby
#mybaby
#pelaminbangi
#pelaminkajang
#simanja
#sayang
#akikah
#korban
#marhaban
#berzanji
#pelaminbaby
#pelamin
#sewa
#malaysia
#pelaminmurahkajang
*x termasuk caj transport
. Selesai dah pasang buaian kat batu cave.. jom kita ke bangi pulak... Buaian A β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ RM200 buaian tanpa backdrop RM250 backdrop jatuh RM280 bakcdrop ikat + RM50 carpet putih + RM30 bunga bawah **tak termasuk caj transport β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ Cepat booking terlambat nanti menyesal... β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ call/whatsapp 017.3090.446 anim β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #creativecradle  #creative  #buaianberendoi  #buaian  #berendoi  #endoi  #babycradle  #baby  #cradle  #ibuhamil  #pregnant  #ibumengandung  #dodoi  #lovemybaby  #mybaby  #pelaminbangi  #pelaminkajang  #simanja  #sayang  #akikah  #korban  #marhaban  #berzanji  #pelaminbaby  #pelamin  #sewa  #malaysia  #pelaminmurahkajang  *x termasuk caj transport
.
RM400
*3 dozen bunga + lampu chandelier
**Harga x termasuk shaggy carpet.. kita kasi carpet putih saja.. kalau nak shaggy carpet kena tambah $ πŸ˜†
***tak termasuk caj transport
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
β€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€
RM400 dgn carpet putih
RM450 dgn carpet shagy
+RM100 set nikah
+RM70 backdrop 1 panel
+RM50 tambahan carpet shagy
β€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€
🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧
Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat..
.
boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446
.
#pelamintunang
#pelaminsimple
#pelaminbertunang
#pelaminmurah
#pelamin
#pelaminbajet
#minipelamintunang
#minipelamin
#pengantin
#tunang
#buaianberendoihzc #hzcreativecradle
#buaianberendoi
#pelaminflowerwall
#flowerwall
#pelaminsemenyih
#pelaminseremban
#pelaminmurahseremban
#pelaminmurahbangi
#pelaminmurahkajang #pelaminkajang
#pelaminbangi
#pelaminputrajaya
#pelaminkl
#pelaminhululangat
#kajang
. RM400 *3 dozen bunga + lampu chandelier **Harga x termasuk shaggy carpet.. kita kasi carpet putih saja.. kalau nak shaggy carpet kena tambah $ πŸ˜† ***tak termasuk caj transport β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ β€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€ RM400 dgn carpet putih RM450 dgn carpet shagy +RM100 set nikah +RM70 backdrop 1 panel +RM50 tambahan carpet shagy β€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€ 🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧 Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat.. . boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446 . #pelamintunang  #pelaminsimple  #pelaminbertunang  #pelaminmurah  #pelamin  #pelaminbajet  #minipelamintunang  #minipelamin  #pengantin  #tunang  #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #buaianberendoi  #pelaminflowerwall  #flowerwall  #pelaminsemenyih  #pelaminseremban  #pelaminmurahseremban  #pelaminmurahbangi  #pelaminmurahkajang  #pelaminkajang  #pelaminbangi  #pelaminputrajaya  #pelaminkl  #pelaminhululangat  #kajang 
Bilaaa la nak siap.. brapa kali tangguh ni.. Sambung esok la.. esok nak kena cari prop utk kasi molek lagi pelamin ni..
Bilaaa la nak siap.. brapa kali tangguh ni.. Sambung esok la.. esok nak kena cari prop utk kasi molek lagi pelamin ni..
Pelamin garden berjaya x agak2nya siap?? πŸ€”πŸ€”πŸ˜’πŸ˜­
Pelamin garden berjaya x agak2nya siap?? πŸ€”πŸ€”πŸ˜’πŸ˜­
.
RM400
*3 dozen bunga + lampu chandelier
**Harga x termasuk shaggy carpet.. kita kasi carpet putih saja.. kalau nak shaggy carpet kena tambah $ πŸ˜†
***tak termasuk caj transport
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
β€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€
RM400 dgn carpet putih
RM450 dgn carpet shagy
+RM100 set nikah
+RM70 backdrop 1 panel
+RM50 tambahan carpet shagy
β€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€
🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧
Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat..
.
boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446
.
#pelamintunang
#pelaminsimple
#pelaminbertunang
#pelaminmurah
#pelamin
#pelaminbajet
#minipelamintunang
#minipelamin
#pengantin
#tunang
#buaianberendoihzc #hzcreativecradle
#buaianberendoi
#pelaminflowerwall
#flowerwall
#pelaminsemenyih
#pelaminseremban
#pelaminmurahseremban
#pelaminmurahbangi
#pelaminmurahkajang #pelaminkajang
#pelaminbangi
#pelaminputrajaya
#pelaminkl
#pelaminhululangat
#kajang
. RM400 *3 dozen bunga + lampu chandelier **Harga x termasuk shaggy carpet.. kita kasi carpet putih saja.. kalau nak shaggy carpet kena tambah $ πŸ˜† ***tak termasuk caj transport β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ β€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€ RM400 dgn carpet putih RM450 dgn carpet shagy +RM100 set nikah +RM70 backdrop 1 panel +RM50 tambahan carpet shagy β€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€ 🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧 Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat.. . boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446 . #pelamintunang  #pelaminsimple  #pelaminbertunang  #pelaminmurah  #pelamin  #pelaminbajet  #minipelamintunang  #minipelamin  #pengantin  #tunang  #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #buaianberendoi  #pelaminflowerwall  #flowerwall  #pelaminsemenyih  #pelaminseremban  #pelaminmurahseremban  #pelaminmurahbangi  #pelaminmurahkajang  #pelaminkajang  #pelaminbangi  #pelaminputrajaya  #pelaminkl  #pelaminhululangat  #kajang 
.
RM400
*3 dozen bunga + lampu chandelier
**Harga x termasuk shaggy carpet.. kita kasi carpet putih saja.. kalau nak shaggy carpet kena tambah $ πŸ˜†
***tak termasuk caj transport
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
β€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€
RM400 dgn carpet putih
RM450 dgn carpet shagy
+RM100 set nikah
+RM70 backdrop 1 panel
+RM50 tambahan carpet shagy
β€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€
🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧
Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat..
.
boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446
.
#pelamintunang
#pelaminsimple
#pelaminbertunang
#pelaminmurah
#pelamin
#pelaminbajet
#minipelamintunang
#minipelamin
#pengantin
#tunang
#buaianberendoihzc #hzcreativecradle
#buaianberendoi
#pelaminflowerwall
#flowerwall
#pelaminsemenyih
#pelaminseremban
#pelaminmurahseremban
#pelaminmurahbangi
#pelaminmurahkajang #pelaminkajang
#pelaminbangi
#pelaminputrajaya
#pelaminkl
#pelaminhululangat
#kajang
. RM400 *3 dozen bunga + lampu chandelier **Harga x termasuk shaggy carpet.. kita kasi carpet putih saja.. kalau nak shaggy carpet kena tambah $ πŸ˜† ***tak termasuk caj transport β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ β€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€ RM400 dgn carpet putih RM450 dgn carpet shagy +RM100 set nikah +RM70 backdrop 1 panel +RM50 tambahan carpet shagy β€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€ 🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧 Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat.. . boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446 . #pelamintunang  #pelaminsimple  #pelaminbertunang  #pelaminmurah  #pelamin  #pelaminbajet  #minipelamintunang  #minipelamin  #pengantin  #tunang  #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #buaianberendoi  #pelaminflowerwall  #flowerwall  #pelaminsemenyih  #pelaminseremban  #pelaminmurahseremban  #pelaminmurahbangi  #pelaminmurahkajang  #pelaminkajang  #pelaminbangi  #pelaminputrajaya  #pelaminkl  #pelaminhululangat  #kajang 
.
All white..
Ruang sempit!!!??
tak ada masalah..
kami ada pelamin yg kecik & simple..
RM300 dgn carpet putih
*tak termasuk caj transport
.
Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat..
.
boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446
.
#pelamintunang
#pelaminsimple
#pelaminbertunang
#pelaminmurah
#pelamin
#pelaminbajet
#minipelamintunang
#minipelamin
#pengantin
#tunang
#buaianberendoihzc #hzcreativecradle
#buaianberendoi
#pelaminflowerwall
#flowerwall
#pelaminsemenyih
#pelaminseremban
#pelaminmurahseremban
#pelaminmurahbangi
#pelaminmurahkajang #pelaminkajang
#pelaminbangi
#pelaminputrajaya
#pelaminkl
#pelaminhululangat
#kajang
. All white.. Ruang sempit!!!?? tak ada masalah.. kami ada pelamin yg kecik & simple.. RM300 dgn carpet putih *tak termasuk caj transport . Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat.. . boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446 . #pelamintunang  #pelaminsimple  #pelaminbertunang  #pelaminmurah  #pelamin  #pelaminbajet  #minipelamintunang  #minipelamin  #pengantin  #tunang  #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #buaianberendoi  #pelaminflowerwall  #flowerwall  #pelaminsemenyih  #pelaminseremban  #pelaminmurahseremban  #pelaminmurahbangi  #pelaminmurahkajang  #pelaminkajang  #pelaminbangi  #pelaminputrajaya  #pelaminkl  #pelaminhululangat  #kajang 
KPDNKK dah bagi arahan no PM Pm..
Alhamdulillah sis dah lama amalkan budaya paparkan harga.. tak perlu dah client tertanya2.. kecuali caj transportation shj sis x blh nak tetapkan harga.. tp biasanya client tanya di komen sis akan jawab saja..
KPDNKK dah bagi arahan no PM Pm.. Alhamdulillah sis dah lama amalkan budaya paparkan harga.. tak perlu dah client tertanya2.. kecuali caj transportation shj sis x blh nak tetapkan harga.. tp biasanya client tanya di komen sis akan jawab saja..
.
Kerusi Anzalna
Saiz stage 8x4kaki
Backdrop 1 panel
=======================
RUANG YG SEMPIT MCM NI PUN MASIH BOLEH PASANG PELAMIN YG SIMPLE & MEWAH
β€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€
RM650 dgn carpet putih
RM700 dgn carpet shagy
+RM150 Lampu chandelier
+RM100 set nikah
+RM70 backdrop 1 panel
+RM50 tambahan carpet shagy
β€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€
🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧
πŸššπŸš›β›ŸπŸššπŸš›β›ŸπŸššπŸš›β›ŸπŸššπŸš›
*caj transport kurang dari 25km dr kajang FREE..
**LEBIH 25km dari kajang akan dikenakan caj..
πŸššπŸš›β›ŸπŸššπŸš›β›ŸπŸššπŸš›β›ŸπŸššπŸš›
🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧
Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat..
.
boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446
.
#pelamintunang
#pelaminsimple
#pelaminbertunang
#pelaminmurah
#pelamin
#pelaminbajet
#minipelamintunang
#minipelamin
#pengantin
#tunang
#buaianberendoihzc #hzcreativecradle
#buaianberendoi
#pelaminflowerwall
#flowerwall
#pelaminsemenyih
#pelaminseremban
#pelaminmurahseremban
#pelaminmurahbangi
#pelaminmurahkajang #pelaminkajang
#pelaminbangi
#pelaminputrajaya
#pelaminkl
#pelaminhululangat
#kajang
. Kerusi Anzalna Saiz stage 8x4kaki Backdrop 1 panel ======================= RUANG YG SEMPIT MCM NI PUN MASIH BOLEH PASANG PELAMIN YG SIMPLE & MEWAH β€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€ RM650 dgn carpet putih RM700 dgn carpet shagy +RM150 Lampu chandelier +RM100 set nikah +RM70 backdrop 1 panel +RM50 tambahan carpet shagy β€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€ 🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧 πŸššπŸš›β›ŸπŸššπŸš›β›ŸπŸššπŸš›β›ŸπŸššπŸš› *caj transport kurang dari 25km dr kajang FREE.. **LEBIH 25km dari kajang akan dikenakan caj.. πŸššπŸš›β›ŸπŸššπŸš›β›ŸπŸššπŸš›β›ŸπŸššπŸš› 🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧 Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat.. . boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446 . #pelamintunang  #pelaminsimple  #pelaminbertunang  #pelaminmurah  #pelamin  #pelaminbajet  #minipelamintunang  #minipelamin  #pengantin  #tunang  #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #buaianberendoi  #pelaminflowerwall  #flowerwall  #pelaminsemenyih  #pelaminseremban  #pelaminmurahseremban  #pelaminmurahbangi  #pelaminmurahkajang  #pelaminkajang  #pelaminbangi  #pelaminputrajaya  #pelaminkl  #pelaminhululangat  #kajang 
.
All white..
Ruang sempit!!!??
tak ada masalah..
kami ada pelamin yg kecik & simple..
RM300 dgn carpet putih
*tak termasuk caj transport
.
Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat..
.
boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446
.
#pelamintunang
#pelaminsimple
#pelaminbertunang
#pelaminmurah
#pelamin
#pelaminbajet
#minipelamintunang
#minipelamin
#pengantin
#tunang
#buaianberendoihzc #hzcreativecradle
#buaianberendoi
#pelaminflowerwall
#flowerwall
#pelaminsemenyih
#pelaminseremban
#pelaminmurahseremban
#pelaminmurahbangi
#pelaminmurahkajang #pelaminkajang
#pelaminbangi
#pelaminputrajaya
#pelaminkl
#pelaminhululangat
#kajang
. All white.. Ruang sempit!!!?? tak ada masalah.. kami ada pelamin yg kecik & simple.. RM300 dgn carpet putih *tak termasuk caj transport . Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat.. . boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446 . #pelamintunang  #pelaminsimple  #pelaminbertunang  #pelaminmurah  #pelamin  #pelaminbajet  #minipelamintunang  #minipelamin  #pengantin  #tunang  #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #buaianberendoi  #pelaminflowerwall  #flowerwall  #pelaminsemenyih  #pelaminseremban  #pelaminmurahseremban  #pelaminmurahbangi  #pelaminmurahkajang  #pelaminkajang  #pelaminbangi  #pelaminputrajaya  #pelaminkl  #pelaminhululangat  #kajang 
.
All white..
Ruang sempit!!!??
tak ada masalah..
kami ada pelamin yg kecik & simple..
RM300 dgn carpet putih
*tak termasuk caj transport
.
Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat..
.
boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446
.
#pelamintunang
#pelaminsimple
#pelaminbertunang
#pelaminmurah
#pelamin
#pelaminbajet
#minipelamintunang
#minipelamin
#pengantin
#tunang
#buaianberendoihzc #hzcreativecradle
#buaianberendoi
#pelaminflowerwall
#flowerwall
#pelaminsemenyih
#pelaminseremban
#pelaminmurahseremban
#pelaminmurahbangi
#pelaminmurahkajang #pelaminkajang
#pelaminbangi
#pelaminputrajaya
#pelaminkl
#pelaminhululangat
#kajang
. All white.. Ruang sempit!!!?? tak ada masalah.. kami ada pelamin yg kecik & simple.. RM300 dgn carpet putih *tak termasuk caj transport . Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat.. . boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446 . #pelamintunang  #pelaminsimple  #pelaminbertunang  #pelaminmurah  #pelamin  #pelaminbajet  #minipelamintunang  #minipelamin  #pengantin  #tunang  #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #buaianberendoi  #pelaminflowerwall  #flowerwall  #pelaminsemenyih  #pelaminseremban  #pelaminmurahseremban  #pelaminmurahbangi  #pelaminmurahkajang  #pelaminkajang  #pelaminbangi  #pelaminputrajaya  #pelaminkl  #pelaminhululangat  #kajang