an online Instagram web viewer
  • buaianberendoihzc
    Buaian Berendoi Hzc RM250jer!!
    @buaianberendoihzc

Images by buaianberendoihzc

.
Pelamin rimba simple
Rm300** ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
RM300 tanpa stage✔
RM360 ada stage
**tak masuk caj transport
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Mini pelamin untuk bertunang, nikah, sanding simple dan menjimatkan... ruang rumah sempit pun masih boleh pasang jangan risau.. call/whatsapp cepat
.
018.2993.446 fast respond
017.3090.446
#pelamintunang
#pelaminsimple
#pelaminbertunang
#pelaminmurah
#pelamin
#pelaminbajet
#minipelamintunang
#minipelamin
#pengantin
#tunang
#buaianberendoihzc
#hzcreativecradle
#buaianberendoi
#buaian
#berendoi
#pelaminsenawang
#pelaminseremban
#pelaminsemenyih
#pelaminmurahbangi
#pelaminmurahkajang
#pelaminkajang
#pelaminbangi
#pelaminputrajaya
#pelaminkl
#pelaminhululangat
#kajang
*tak termasuk caj transport
. Pelamin rimba simple Rm300** ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ RM300 tanpa stage✔ RM360 ada stage **tak masuk caj transport ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ Mini pelamin untuk bertunang, nikah, sanding simple dan menjimatkan... ruang rumah sempit pun masih boleh pasang jangan risau.. call/whatsapp cepat . 018.2993.446 fast respond 017.3090.446 #pelamintunang  #pelaminsimple  #pelaminbertunang  #pelaminmurah  #pelamin  #pelaminbajet  #minipelamintunang  #minipelamin  #pengantin  #tunang  #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #buaianberendoi  #buaian  #berendoi  #pelaminsenawang  #pelaminseremban  #pelaminsemenyih  #pelaminmurahbangi  #pelaminmurahkajang  #pelaminkajang  #pelaminbangi  #pelaminputrajaya  #pelaminkl  #pelaminhululangat  #kajang  *tak termasuk caj transport
Belon foil helium.. saiz 18 inci.. foil + metalic belon utk meriahkan majlis anda
*harga tertera di gambar
RM30-40
↔↔↔↔↔↔↔↔😆😆
Nak sesuatu kelainan pd majlis anda?? Kini kami ada menawarkan deco helium balloon.. pasti menarik & lain dr yg lain.. jadikan ia kenangan terindah..
"Mesti mahal kan?" Tak mahal dear.. kenangan tu x boleh di beli.. ia sangat bernilai.. sesiapa pernah ambil khidmat sis.. pasti tahu harga sis lebih murah dr pasaran 😆 sooo apa tunggu lagi.??
Whatsapp kami segera..
018.2993.446 ✔ fast respond
017.3090.446
.
*kita ada kualiti murah & mahal..
#heliumballoonkl
#heliumbelon
#heliumballoonmurah
#heliumbelonmalaysia 
#heliumballoonmalaysia
#heliumballoonkajang
#balloonkajang 
#kajang
#belonheliummurah
#belonmurah
Belon foil helium.. saiz 18 inci.. foil + metalic belon utk meriahkan majlis anda *harga tertera di gambar RM30-40 ↔↔↔↔↔↔↔↔😆😆 Nak sesuatu kelainan pd majlis anda?? Kini kami ada menawarkan deco helium balloon.. pasti menarik & lain dr yg lain.. jadikan ia kenangan terindah.. "Mesti mahal kan?" Tak mahal dear.. kenangan tu x boleh di beli.. ia sangat bernilai.. sesiapa pernah ambil khidmat sis.. pasti tahu harga sis lebih murah dr pasaran 😆 sooo apa tunggu lagi.?? Whatsapp kami segera.. 018.2993.446 ✔ fast respond 017.3090.446 . *kita ada kualiti murah & mahal.. #heliumballoonkl  #heliumbelon  #heliumballoonmurah  #heliumbelonmalaysia  #heliumballoonmalaysia  #heliumballoonkajang  #balloonkajang  #kajang  #belonheliummurah  #belonmurah 
.
Simple jer.. Rm350
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
RM320 1.5 dozen bunga
RM350 3.0 dozen bunga ✔
**Harga x termasuk shaggy carpet.. kita kasi carpet putih saja.. kalau nak shaggy carpet kena tambah $ 😆
**tak masuk caj transport
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Mini pelamin untuk bertunang, nikah, sanding simple dan menjimatkan... ruang rumah sempit pun masih boleh pasang jangan risau.. call/whatsapp cepat
.
018.2993.446 .
#pelamintunang
#pelaminsimple
#pelaminbertunang
#pelaminmurah
#pelamin
#pelaminbajet
#minipelamintunang
#minipelamin
#pengantin
#tunang
#buaianberendoihzc
#hzcreativecradle
#buaianberendoi
#buaian
#berendoi
#pelaminsenawang
#pelaminseremban
#pelaminsemenyih
#pelaminmurahbangi
#pelaminmurahkajang
#pelaminkajang
#pelaminbangi
#pelaminputrajaya
#pelaminkl
#pelaminhululangat
#kajang
*tak termasuk caj transport & shaggy carpet
. Simple jer.. Rm350 ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ RM320 1.5 dozen bunga RM350 3.0 dozen bunga ✔ **Harga x termasuk shaggy carpet.. kita kasi carpet putih saja.. kalau nak shaggy carpet kena tambah $ 😆 **tak masuk caj transport ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ Mini pelamin untuk bertunang, nikah, sanding simple dan menjimatkan... ruang rumah sempit pun masih boleh pasang jangan risau.. call/whatsapp cepat . 018.2993.446 . #pelamintunang  #pelaminsimple  #pelaminbertunang  #pelaminmurah  #pelamin  #pelaminbajet  #minipelamintunang  #minipelamin  #pengantin  #tunang  #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #buaianberendoi  #buaian  #berendoi  #pelaminsenawang  #pelaminseremban  #pelaminsemenyih  #pelaminmurahbangi  #pelaminmurahkajang  #pelaminkajang  #pelaminbangi  #pelaminputrajaya  #pelaminkl  #pelaminhululangat  #kajang  *tak termasuk caj transport & shaggy carpet
Tq pd sis @_ndaniaaa order helium belon utk hari jadi kawan baik beliau.. thanks next time order lagi 😘😘😘😘
↔↔↔↔↔↔↔↔😆😆
Nak sesuatu kelainan pd majlis anda?? Kini kami ada menawarkan deco helium balloon.. pasti menarik & lain dr yg lain.. jadikan ia kenangan terindah..
"Mesti mahal kan?" Tak mahal dear.. kenangan tu x boleh di beli.. ia sangat bernilai.. sesiapa pernah ambil khidmat sis.. pasti tahu harga sis lebih murah dr pasaran 😆 sooo apa tunggu lagi.??
Whatsapp kami segera..
018.2993.446 ✔ fast respond
017.3090.446
.
*kita ada kualiti murah & mahal..
#heliumballoonkl
#heliumbelon
#heliumballoonmurah
#heliumbelonmalaysia 
#heliumballoonmalaysia
#heliumballoonkajang
#balloonkajang 
#kajang
#belonheliummurah
Tq pd sis @_ndaniaaa order helium belon utk hari jadi kawan baik beliau.. thanks next time order lagi 😘😘😘😘 ↔↔↔↔↔↔↔↔😆😆 Nak sesuatu kelainan pd majlis anda?? Kini kami ada menawarkan deco helium balloon.. pasti menarik & lain dr yg lain.. jadikan ia kenangan terindah.. "Mesti mahal kan?" Tak mahal dear.. kenangan tu x boleh di beli.. ia sangat bernilai.. sesiapa pernah ambil khidmat sis.. pasti tahu harga sis lebih murah dr pasaran 😆 sooo apa tunggu lagi.?? Whatsapp kami segera.. 018.2993.446 ✔ fast respond 017.3090.446 . *kita ada kualiti murah & mahal.. #heliumballoonkl  #heliumbelon  #heliumballoonmurah  #heliumbelonmalaysia  #heliumballoonmalaysia  #heliumballoonkajang  #balloonkajang  #kajang  #belonheliummurah 
.
🔥KERUSI OVEL🔥
Rm300 booking cepat lambat rugi..
(🚫🚫Promo rm280 dah habis 🚫🚫)
🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗
RM300 backdrop biasa
RM350 backdrop ikat✔
*tiada stage
*Tak termasuk caj transport..
--> tambah stage rm100✔
--> tambah backdrop rm70✔
❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚
• Color mix.. meletop!!
• Sangat sesuai rumah yg kecik dan sempit sebab x ada stage.. kerusi pun comel je tp masih blh duduk ber 2..
Yg nak bertunang sarung cincin sangat sesuai... laju2 wsap sis ya..
❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚
boleh call/whatsapp akak ye..
017.3090.446
Atau 
018.2993.446 ✔ Fast Respond
❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚
#pelamintunang
#pelaminsimple
#pelaminbertunang
#pelaminmurah
#pelamin
#pelaminbajet
#minipelamintunang
#minipelamin
#pengantin
#tunang
#buaianberendoihzc
#hzcreativecradle
#buaianberendoi
#pelaminflowerwall
#flowerwall
#pelaminsemenyih
#pelaminseremban
#pelaminmurahseremban
#pelaminmurahbangi
#pelaminmurahkajang
#pelaminkajang
#pelaminbangi
#pelaminputrajaya
#pelaminkl
#pelaminhululangat
#kajang
. 🔥KERUSI OVEL🔥 Rm300 booking cepat lambat rugi.. (🚫🚫Promo rm280 dah habis 🚫🚫) 🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗 RM300 backdrop biasa RM350 backdrop ikat✔ *tiada stage *Tak termasuk caj transport.. --> tambah stage rm100✔ --> tambah backdrop rm70✔ ❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚 • Color mix.. meletop!! • Sangat sesuai rumah yg kecik dan sempit sebab x ada stage.. kerusi pun comel je tp masih blh duduk ber 2.. Yg nak bertunang sarung cincin sangat sesuai... laju2 wsap sis ya.. ❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚 boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446 Atau 018.2993.446 ✔ Fast Respond ❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚 #pelamintunang  #pelaminsimple  #pelaminbertunang  #pelaminmurah  #pelamin  #pelaminbajet  #minipelamintunang  #minipelamin  #pengantin  #tunang  #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #buaianberendoi  #pelaminflowerwall  #flowerwall  #pelaminsemenyih  #pelaminseremban  #pelaminmurahseremban  #pelaminmurahbangi  #pelaminmurahkajang  #pelaminkajang  #pelaminbangi  #pelaminputrajaya  #pelaminkl  #pelaminhululangat  #kajang 
.
🔥KERUSI OVEL🔥
Rm300 booking cepat lambat rugi..
(🚫🚫Promo rm280 dah habis 🚫🚫)
🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗
RM300 backdrop biasa
RM350 backdrop ikat✔
*tiada stage
*Tak termasuk caj transport..
--> tambah stage rm100✔
--> tambah backdrop rm70✔
❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚
• Color mix.. meletop!!
• Sangat sesuai rumah yg kecik dan sempit sebab x ada stage.. kerusi pun comel je tp masih blh duduk ber 2..
Yg nak bertunang sarung cincin sangat sesuai... laju2 wsap sis ya..
❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚
boleh call/whatsapp akak ye..
017.3090.446
Atau 
018.2993.446 ✔ Fast Respond
❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚
#pelamintunang
#pelaminsimple
#pelaminbertunang
#pelaminmurah
#pelamin
#pelaminbajet
#minipelamintunang
#minipelamin
#pengantin
#tunang
#buaianberendoihzc
#hzcreativecradle
#buaianberendoi
#pelaminflowerwall
#flowerwall
#pelaminsemenyih
#pelaminseremban
#pelaminmurahseremban
#pelaminmurahbangi
#pelaminmurahkajang
#pelaminkajang
#pelaminbangi
#pelaminputrajaya
#pelaminkl
#pelaminhululangat
#kajang
. 🔥KERUSI OVEL🔥 Rm300 booking cepat lambat rugi.. (🚫🚫Promo rm280 dah habis 🚫🚫) 🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗 RM300 backdrop biasa RM350 backdrop ikat✔ *tiada stage *Tak termasuk caj transport.. --> tambah stage rm100✔ --> tambah backdrop rm70✔ ❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚 • Color mix.. meletop!! • Sangat sesuai rumah yg kecik dan sempit sebab x ada stage.. kerusi pun comel je tp masih blh duduk ber 2.. Yg nak bertunang sarung cincin sangat sesuai... laju2 wsap sis ya.. ❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚 boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446 Atau 018.2993.446 ✔ Fast Respond ❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚 #pelamintunang  #pelaminsimple  #pelaminbertunang  #pelaminmurah  #pelamin  #pelaminbajet  #minipelamintunang  #minipelamin  #pengantin  #tunang  #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #buaianberendoi  #pelaminflowerwall  #flowerwall  #pelaminsemenyih  #pelaminseremban  #pelaminmurahseremban  #pelaminmurahbangi  #pelaminmurahkajang  #pelaminkajang  #pelaminbangi  #pelaminputrajaya  #pelaminkl  #pelaminhululangat  #kajang 
Alhamdulillah rezeki Allah bagi.. ini 1st job kami utk helium balloon printed 200biji.. yg penting murah dan berbaloi baloi...
↔↔↔↔↔↔↔↔😆😆
Nak sesuatu kelainan pd majlis anda?? Kini kami ada menawarkan deco helium balloon.. pasti menarik & lain dr yg lain.. jadikan ia kenangan terindah..
"Mesti mahal kan?" Tak mahal dear.. kenangan tu x boleh di beli.. ia sangat bernilai.. sesiapa pernah ambil khidmat sis.. pasti tahu harga sis lebih murah dr pasaran 😆 sooo apa tunggu lagi.??
Whatsapp kami segera..
018.2993.446 ✔ fast respond
017.3090.446
.
*kita ada kualiti murah & mahal..
#heliumballoonkl
#heliumbelon
#heliumballoonmurah
#heliumbelonmalaysia 
#heliumballoonmalaysia
#heliumballoonkajang
#balloonkajang 
#kajang
#belonheliummurah
Alhamdulillah rezeki Allah bagi.. ini 1st job kami utk helium balloon printed 200biji.. yg penting murah dan berbaloi baloi... ↔↔↔↔↔↔↔↔😆😆 Nak sesuatu kelainan pd majlis anda?? Kini kami ada menawarkan deco helium balloon.. pasti menarik & lain dr yg lain.. jadikan ia kenangan terindah.. "Mesti mahal kan?" Tak mahal dear.. kenangan tu x boleh di beli.. ia sangat bernilai.. sesiapa pernah ambil khidmat sis.. pasti tahu harga sis lebih murah dr pasaran 😆 sooo apa tunggu lagi.?? Whatsapp kami segera.. 018.2993.446 ✔ fast respond 017.3090.446 . *kita ada kualiti murah & mahal.. #heliumballoonkl  #heliumbelon  #heliumballoonmurah  #heliumbelonmalaysia  #heliumballoonmalaysia  #heliumballoonkajang  #balloonkajang  #kajang  #belonheliummurah 
Nak sesuatu kelainan pd majlis anda?? Kini kami ada menawarkan deco helium balloon.. pasti menarik & lain dr yg lain.. jadikan ia kenangan terindah..
"Mesti mahal kan?" Tak mahal dear.. kenangan tu x boleh di beli.. ia sangat bernilai.. sesiapa pernah ambil khidmat sis.. pasti tahu harga sis lebih murah dr pasaran 😆 sooo apa tunggu lagi.??
Whatsapp kami segera..
018.2993.446 ✔ fast respond
017.3090.446
.
*kita ada kualiti murah & mahal.. yg ini adalah kualiti yg murah.. tapi berbaloi baloi..
#heliumballoonkl
#heliumbelon
#heliumballoonmurah
#heliumbelonmalaysia 
#heliumballoonmalaysia
#heliumballoonkajang
#balloonkajang 
#kajang
#belonheliummurah
#belonmurah
#belonhellium
Nak sesuatu kelainan pd majlis anda?? Kini kami ada menawarkan deco helium balloon.. pasti menarik & lain dr yg lain.. jadikan ia kenangan terindah.. "Mesti mahal kan?" Tak mahal dear.. kenangan tu x boleh di beli.. ia sangat bernilai.. sesiapa pernah ambil khidmat sis.. pasti tahu harga sis lebih murah dr pasaran 😆 sooo apa tunggu lagi.?? Whatsapp kami segera.. 018.2993.446 ✔ fast respond 017.3090.446 . *kita ada kualiti murah & mahal.. yg ini adalah kualiti yg murah.. tapi berbaloi baloi.. #heliumballoonkl  #heliumbelon  #heliumballoonmurah  #heliumbelonmalaysia  #heliumballoonmalaysia  #heliumballoonkajang  #balloonkajang  #kajang  #belonheliummurah  #belonmurah  #belonhellium 
Nak sesuatu kelainan pd majlis anda?? Kini kami ada menawarkan deco helium balloon.. pasti menarik & lain dr yg lain.. jadikan ia kenangan terindah..
"Mesti mahal kan?" Tak mahal dear.. kenangan tu x boleh di beli.. ia sangat bernilai.. sesiapa pernah ambil khidmat sis.. pasti tahu harga sis lebih murah dr pasaran 😆 sooo apa tunggu lagi.??
Whatsapp kami segera..
018.2993.446 ✔ fast respond
017.3090.446
.
*kita ada kualiti murah & mahal.. yg ini adalah kualiti yg murah.. tapi berbaloi baloi..
#heliumballoonkl
#heliumbelon
#heliumballoonmurah
#heliumbelonmalaysia 
#heliumballoonmalaysia
#heliumballoonkajang
#balloonkajang 
#kajang
#belonheliummurah
#belonkajang
#belonhellium
#belonmurah
Nak sesuatu kelainan pd majlis anda?? Kini kami ada menawarkan deco helium balloon.. pasti menarik & lain dr yg lain.. jadikan ia kenangan terindah.. "Mesti mahal kan?" Tak mahal dear.. kenangan tu x boleh di beli.. ia sangat bernilai.. sesiapa pernah ambil khidmat sis.. pasti tahu harga sis lebih murah dr pasaran 😆 sooo apa tunggu lagi.?? Whatsapp kami segera.. 018.2993.446 ✔ fast respond 017.3090.446 . *kita ada kualiti murah & mahal.. yg ini adalah kualiti yg murah.. tapi berbaloi baloi.. #heliumballoonkl  #heliumbelon  #heliumballoonmurah  #heliumbelonmalaysia  #heliumballoonmalaysia  #heliumballoonkajang  #balloonkajang  #kajang  #belonheliummurah  #belonkajang  #belonhellium  #belonmurah 
.
Rm340
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
RM320 1.5 dozen bunga
RM340 3.0 dozen bunga ✔
**Harga x termasuk shaggy carpet.. kita kasi carpet putih saja.. kalau nak shaggy carpet kena tambah $ 😆
**tak masuk caj transport
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Mini pelamin untuk bertunang, nikah, sanding simple dan menjimatkan... ruang rumah sempit pun masih boleh pasang jangan risau.. call/whatsapp cepat
.
018.2993.446 .
#pelamintunang
#pelaminsimple
#pelaminbertunang
#pelaminmurah
#pelamin
#pelaminbajet
#minipelamintunang
#minipelamin
#pengantin
#tunang
#buaianberendoihzc
#hzcreativecradle
#buaianberendoi
#buaian
#berendoi
#pelaminsenawang
#pelaminseremban
#pelaminsemenyih
#pelaminmurahbangi
#pelaminmurahkajang
#pelaminkajang
#pelaminbangi
#pelaminputrajaya
#pelaminkl
#pelaminhululangat
#kajang
*tak termasuk caj transport & shaggy carpet
. Rm340 ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ RM320 1.5 dozen bunga RM340 3.0 dozen bunga ✔ **Harga x termasuk shaggy carpet.. kita kasi carpet putih saja.. kalau nak shaggy carpet kena tambah $ 😆 **tak masuk caj transport ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ Mini pelamin untuk bertunang, nikah, sanding simple dan menjimatkan... ruang rumah sempit pun masih boleh pasang jangan risau.. call/whatsapp cepat . 018.2993.446 . #pelamintunang  #pelaminsimple  #pelaminbertunang  #pelaminmurah  #pelamin  #pelaminbajet  #minipelamintunang  #minipelamin  #pengantin  #tunang  #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #buaianberendoi  #buaian  #berendoi  #pelaminsenawang  #pelaminseremban  #pelaminsemenyih  #pelaminmurahbangi  #pelaminmurahkajang  #pelaminkajang  #pelaminbangi  #pelaminputrajaya  #pelaminkl  #pelaminhululangat  #kajang  *tak termasuk caj transport & shaggy carpet
.
Rm340**
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
RM320 1.5 dozen bunga
RM340 3.0 dozen bunga ✔
**Harga x termasuk shaggy carpet.. kita kasi carpet putih saja.. kalau nak shaggy carpet kena tambah $ 😆
**tak masuk caj transport
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Mini pelamin untuk bertunang, nikah, sanding simple dan menjimatkan... ruang rumah sempit pun masih boleh pasang jangan risau.. call/whatsapp cepat
.
018.2993.446 .
#pelamintunang
#pelaminsimple
#pelaminbertunang
#pelaminmurah
#pelamin
#pelaminbajet
#minipelamintunang
#minipelamin
#pengantin
#tunang
#buaianberendoihzc
#hzcreativecradle
#buaianberendoi
#buaian
#berendoi
#pelaminsenawang
#pelaminseremban
#pelaminsemenyih
#pelaminmurahbangi
#pelaminmurahkajang
#pelaminkajang
#pelaminbangi
#pelaminputrajaya
#pelaminkl
#pelaminhululangat
#kajang
*tak termasuk caj transport & shaggy carpet
. Rm340** ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ RM320 1.5 dozen bunga RM340 3.0 dozen bunga ✔ **Harga x termasuk shaggy carpet.. kita kasi carpet putih saja.. kalau nak shaggy carpet kena tambah $ 😆 **tak masuk caj transport ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ Mini pelamin untuk bertunang, nikah, sanding simple dan menjimatkan... ruang rumah sempit pun masih boleh pasang jangan risau.. call/whatsapp cepat . 018.2993.446 . #pelamintunang  #pelaminsimple  #pelaminbertunang  #pelaminmurah  #pelamin  #pelaminbajet  #minipelamintunang  #minipelamin  #pengantin  #tunang  #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #buaianberendoi  #buaian  #berendoi  #pelaminsenawang  #pelaminseremban  #pelaminsemenyih  #pelaminmurahbangi  #pelaminmurahkajang  #pelaminkajang  #pelaminbangi  #pelaminputrajaya  #pelaminkl  #pelaminhululangat  #kajang  *tak termasuk caj transport & shaggy carpet
Nak sesuatu kelainan pd majlis anda?? Kini kami ada menawarkan deco helium balloon.. pasti menarik & lain dr yg lain.. jadikan ia kenangan terindah..
"Mesti mahal kan?" Tak mahal dear.. kenangan tu x boleh di beli.. ia sangat bernilai.. sesiapa pernah ambil khidmat sis.. pasti tahu harga sis lebih murah dr pasaran 😆 sooo apa tunggu lagi.??
Whatsapp kami segera..
018.2993.446 ✔ fast respond
017.3090.446
.
(*gambar google pinjam dari ovesea.. kami blom ada contoh sendiri baru nak start buat)

#heliumballoonkl
#heliumbelon
#heliumballoonmurah
#heliumbelonmalaysia 
#heliumballoonmalaysia
Nak sesuatu kelainan pd majlis anda?? Kini kami ada menawarkan deco helium balloon.. pasti menarik & lain dr yg lain.. jadikan ia kenangan terindah.. "Mesti mahal kan?" Tak mahal dear.. kenangan tu x boleh di beli.. ia sangat bernilai.. sesiapa pernah ambil khidmat sis.. pasti tahu harga sis lebih murah dr pasaran 😆 sooo apa tunggu lagi.?? Whatsapp kami segera.. 018.2993.446 ✔ fast respond 017.3090.446 . (*gambar google pinjam dari ovesea.. kami blom ada contoh sendiri baru nak start buat) #heliumballoonkl  #heliumbelon  #heliumballoonmurah  #heliumbelonmalaysia  #heliumballoonmalaysia 
Nak sesuatu kelainan pd majlis anda?? Kini kami ada menawarkan deco helium balloon.. pasti menarik & lain dr yg lain.. jadikan ia kenangan terindah..
"Mesti mahal kan?" Tak mahal dear.. kenangan tu x boleh di beli.. ia sangat bernilai.. sesiapa pernah ambil khidmat sis.. pasti tahu harga sis lebih murah dr pasaran 😆 sooo apa tunggu lagi.??
Whatsapp kami segera..
018.2993.446 ✔ fast respond
017.3090.446
.
(*gambar google pinjam dari ovesea.. kami blom ada contoh sendiri baru nak start buat)

#heliumballoonkl
#heliumbelon
#heliumballoonmurah
#heliumbelonmalaysia 
#heliumballoonmalaysia
Nak sesuatu kelainan pd majlis anda?? Kini kami ada menawarkan deco helium balloon.. pasti menarik & lain dr yg lain.. jadikan ia kenangan terindah.. "Mesti mahal kan?" Tak mahal dear.. kenangan tu x boleh di beli.. ia sangat bernilai.. sesiapa pernah ambil khidmat sis.. pasti tahu harga sis lebih murah dr pasaran 😆 sooo apa tunggu lagi.?? Whatsapp kami segera.. 018.2993.446 ✔ fast respond 017.3090.446 . (*gambar google pinjam dari ovesea.. kami blom ada contoh sendiri baru nak start buat) #heliumballoonkl  #heliumbelon  #heliumballoonmurah  #heliumbelonmalaysia  #heliumballoonmalaysia 
.
RM400
*3 dozen bunga
**Harga x termasuk shaggy carpet.. kita kasi carpet putih saja.. kalau nak shaggy carpet kena tambah $ 😆
***tak termasuk caj transport
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
❤💜❤💜❤💜❤💜❤💜❤
RM400 dgn carpet putih
RM450 dgn carpet shagy
+RM100 set nikah
+RM70 backdrop 1 panel
+RM50 tambahan carpet shagy
❤💜❤💜❤💜❤💜❤💜❤
🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧
Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat..
.
call/whatsapp
018.2993.446 fast respond ✔
017.3090.446 anim
.
#pelamintunang
#pelaminsimple
#pelaminbertunang
#pelaminmurah
#pelamin
#pelaminbajet
#minipelamintunang
#minipelamin
#pengantin
#tunang
#buaianberendoihzc
#hzcreativecradle
#buaianberendoi
#pelaminflowerwall
#flowerwall
#pelaminsemenyih
#pelaminseremban
#pelaminmurahseremban
#pelaminmurahbangi
#pelaminmurahkajang
#pelaminkajang
#pelaminbangi
#pelaminputrajaya
#pelaminkl
#pelaminhululangat
#kajang
. RM400 *3 dozen bunga **Harga x termasuk shaggy carpet.. kita kasi carpet putih saja.. kalau nak shaggy carpet kena tambah $ 😆 ***tak termasuk caj transport ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ ❤💜❤💜❤💜❤💜❤💜❤ RM400 dgn carpet putih RM450 dgn carpet shagy +RM100 set nikah +RM70 backdrop 1 panel +RM50 tambahan carpet shagy ❤💜❤💜❤💜❤💜❤💜❤ 🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧 Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat.. . call/whatsapp 018.2993.446 fast respond ✔ 017.3090.446 anim . #pelamintunang  #pelaminsimple  #pelaminbertunang  #pelaminmurah  #pelamin  #pelaminbajet  #minipelamintunang  #minipelamin  #pengantin  #tunang  #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #buaianberendoi  #pelaminflowerwall  #flowerwall  #pelaminsemenyih  #pelaminseremban  #pelaminmurahseremban  #pelaminmurahbangi  #pelaminmurahkajang  #pelaminkajang  #pelaminbangi  #pelaminputrajaya  #pelaminkl  #pelaminhululangat  #kajang 
.
RM380 backdrop biasa✔
RM450 backdrop ikat
*tanpa stage (sesuai rumah sempit)
*Tak termasuk caj transport..
Rumah sempit?? Ada ruang 6-7kaki shj..?? Pelamin ni sangat sesuai..
*aksesori tambahan sperti tiang lampu ada extra caj kita hanya bekalkan pelamin basic shj
❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚
Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat..
❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚
boleh call/whatsapp akak ye..
017.3090.446
Atau
018.2993.446 ✔ Fast Respond
❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚
#pelamintunang
#pelaminsimple
#pelaminbertunang
#pelaminmurah
#pelamin
#pelaminbajet
#minipelamintunang
#minipelamin
#pengantin
#tunang
#buaianberendoihzc
#hzcreativecradle
#buaianberendoi
#pelaminflowerwall
#flowerwall
#pelaminsemenyih
#pelaminseremban
#pelaminmurahseremban
#pelaminmurahbangi
#pelaminmurahkajang
#pelaminkajang
#pelaminbangi
#pelaminputrajaya
#pelaminkl
#pelaminhululangat
#kajang
. RM380 backdrop biasa✔ RM450 backdrop ikat *tanpa stage (sesuai rumah sempit) *Tak termasuk caj transport.. Rumah sempit?? Ada ruang 6-7kaki shj..?? Pelamin ni sangat sesuai.. *aksesori tambahan sperti tiang lampu ada extra caj kita hanya bekalkan pelamin basic shj ❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚 Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat.. ❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚 boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446 Atau 018.2993.446 ✔ Fast Respond ❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚 #pelamintunang  #pelaminsimple  #pelaminbertunang  #pelaminmurah  #pelamin  #pelaminbajet  #minipelamintunang  #minipelamin  #pengantin  #tunang  #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #buaianberendoi  #pelaminflowerwall  #flowerwall  #pelaminsemenyih  #pelaminseremban  #pelaminmurahseremban  #pelaminmurahbangi  #pelaminmurahkajang  #pelaminkajang  #pelaminbangi  #pelaminputrajaya  #pelaminkl  #pelaminhululangat  #kajang 
.
RM380 backdrop biasa✔
RM450 backdrop ikat
*tanpa stage (sesuai rumah sempit)
*Tak termasuk caj transport..
Rumah sempit?? Ada ruang 6-7kaki shj..?? Pelamin ni sangat sesuai..
*aksesori tambahan sperti tiang lampu ada extra caj kita hanya bekalkan pelamin basic shj
❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚
Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat..
❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚
boleh call/whatsapp akak ye..
017.3090.446
Atau
018.2993.446 ✔ Fast Respond
❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚
#pelamintunang
#pelaminsimple
#pelaminbertunang
#pelaminmurah
#pelamin
#pelaminbajet
#minipelamintunang
#minipelamin
#pengantin
#tunang
#buaianberendoihzc
#hzcreativecradle
#buaianberendoi
#pelaminflowerwall
#flowerwall
#pelaminsemenyih
#pelaminseremban
#pelaminmurahseremban
#pelaminmurahbangi
#pelaminmurahkajang
#pelaminkajang
#pelaminbangi
#pelaminputrajaya
#pelaminkl
#pelaminhululangat
#kajang
. RM380 backdrop biasa✔ RM450 backdrop ikat *tanpa stage (sesuai rumah sempit) *Tak termasuk caj transport.. Rumah sempit?? Ada ruang 6-7kaki shj..?? Pelamin ni sangat sesuai.. *aksesori tambahan sperti tiang lampu ada extra caj kita hanya bekalkan pelamin basic shj ❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚 Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat.. ❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚 boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446 Atau 018.2993.446 ✔ Fast Respond ❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚 #pelamintunang  #pelaminsimple  #pelaminbertunang  #pelaminmurah  #pelamin  #pelaminbajet  #minipelamintunang  #minipelamin  #pengantin  #tunang  #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #buaianberendoi  #pelaminflowerwall  #flowerwall  #pelaminsemenyih  #pelaminseremban  #pelaminmurahseremban  #pelaminmurahbangi  #pelaminmurahkajang  #pelaminkajang  #pelaminbangi  #pelaminputrajaya  #pelaminkl  #pelaminhululangat  #kajang 
Pelamin yg simple menarik.. jika tiada gambar untuk di simpan sebagai kenangan tak guna juga kann.. insyallah akan dtg kita akan buat pakej video montaj murah2 je.. nak tak??
Pelamin yg simple menarik.. jika tiada gambar untuk di simpan sebagai kenangan tak guna juga kann.. insyallah akan dtg kita akan buat pakej video montaj murah2 je.. nak tak??
.
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Pelamin Flower Wall
Promosi Rm450
*tidak termasuk stage
*tidak masuk tirai backdrop
**tidak termasuk caj transport
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Mini pelamin untuk bertunang, nikah, sanding simple dan menjimatkan... ruang rumah sempit pun masih boleh pasang jangan risau.. call/whatsapp cepat
.
018.2993.446 fast respond ✔
017.3090.446 anim
.
#pelamintunang
#pelaminsimple
#pelaminbertunang
#pelaminmurah
#pelamin
#pelaminbajet
#minipelamintunang
#minipelamin
#pengantin
#tunang
#buaianberendoihzc #hzcreativecradle
#buaianberendoi
#pelaminflowerwall
#flowerwall
#pelaminsemenyih
#pelaminseremban
#pelaminmurahseremban
#pelaminmurahbangi
#pelaminmurahkajang #pelaminkajang
#pelaminbangi
#pelaminputrajaya
#pelaminkl
#pelaminhululangat
#kajang
*tak termasuk caj transport
. ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ Pelamin Flower Wall Promosi Rm450 *tidak termasuk stage *tidak masuk tirai backdrop **tidak termasuk caj transport ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ Mini pelamin untuk bertunang, nikah, sanding simple dan menjimatkan... ruang rumah sempit pun masih boleh pasang jangan risau.. call/whatsapp cepat . 018.2993.446 fast respond ✔ 017.3090.446 anim . #pelamintunang  #pelaminsimple  #pelaminbertunang  #pelaminmurah  #pelamin  #pelaminbajet  #minipelamintunang  #minipelamin  #pengantin  #tunang  #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #buaianberendoi  #pelaminflowerwall  #flowerwall  #pelaminsemenyih  #pelaminseremban  #pelaminmurahseremban  #pelaminmurahbangi  #pelaminmurahkajang  #pelaminkajang  #pelaminbangi  #pelaminputrajaya  #pelaminkl  #pelaminhululangat  #kajang  *tak termasuk caj transport