an online Instagram web viewer
  • buaianberendoihzc
    Buaian Berendoi Hzc RM250jer!!
    @buaianberendoihzc

Images by buaianberendoihzc

.
Kerusi Anzalna
Saiz stage 8x4kaki
Backdrop 2 panel
=======================
RUANG YG SEMPIT MCM NI PUN MASIH BOLEH PASANG PELAMIN YG SIMPLE & MEWAH
β€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€
RM650 dgn carpet putih
RM700 dgn carpet shagyβœ”
+RM150 Lampu chandelier
+RM100 set nikah
+RM70 backdrop panel
+RM50 tambahan carpet shagy
+RM70 Utk langsir ikat
β€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€
🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧
πŸššπŸš›β›ŸπŸššπŸš›β›ŸπŸššπŸš›β›ŸπŸššπŸš›
*caj transport kurang dari 25km dr kajang FREE..
**LEBIH 25km dari kajang akan dikenakan caj..
πŸššπŸš›β›ŸπŸššπŸš›β›ŸπŸššπŸš›β›ŸπŸššπŸš›
🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧
Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat..
.
boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446
.
#pelamintunang
#pelaminsimple
#pelaminbertunang
#pelaminmurah
#pelamin
#pelaminbajet
#minipelamintunang
#minipelamin
#pengantin
#tunang
#buaianberendoihzc #hzcreativecradle
#buaianberendoi
#pelaminflowerwall
#flowerwall
#pelaminsemenyih
#pelaminseremban
#pelaminmurahseremban
#pelaminmurahbangi
#pelaminmurahkajang #pelaminkajang
#pelaminbangi
#pelaminputrajaya
#pelaminkl
#pelaminhululangat
#kajang
. Kerusi Anzalna Saiz stage 8x4kaki Backdrop 2 panel ======================= RUANG YG SEMPIT MCM NI PUN MASIH BOLEH PASANG PELAMIN YG SIMPLE & MEWAH β€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€ RM650 dgn carpet putih RM700 dgn carpet shagyβœ” +RM150 Lampu chandelier +RM100 set nikah +RM70 backdrop panel +RM50 tambahan carpet shagy +RM70 Utk langsir ikat β€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€ 🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧 πŸššπŸš›β›ŸπŸššπŸš›β›ŸπŸššπŸš›β›ŸπŸššπŸš› *caj transport kurang dari 25km dr kajang FREE.. **LEBIH 25km dari kajang akan dikenakan caj.. πŸššπŸš›β›ŸπŸššπŸš›β›ŸπŸššπŸš›β›ŸπŸššπŸš› 🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧 Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat.. . boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446 . #pelamintunang  #pelaminsimple  #pelaminbertunang  #pelaminmurah  #pelamin  #pelaminbajet  #minipelamintunang  #minipelamin  #pengantin  #tunang  #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #buaianberendoi  #pelaminflowerwall  #flowerwall  #pelaminsemenyih  #pelaminseremban  #pelaminmurahseremban  #pelaminmurahbangi  #pelaminmurahkajang  #pelaminkajang  #pelaminbangi  #pelaminputrajaya  #pelaminkl  #pelaminhululangat  #kajang 
.
Kerusi Anzalna
Saiz stage 8x4kaki
Backdrop 2 panel
=======================
RUANG YG SEMPIT MCM NI PUN MASIH BOLEH PASANG PELAMIN YG SIMPLE & MEWAH
(Kalau tgok pelamin ni x centre.. d sbbkan ruang yg ada sangat terhad tu kira dh habis adjust..)
β€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€
RM650 dgn carpet putih
RM700 dgn carpet shagyβœ”
+RM150 Lampu chandelier
+RM100 set nikah
+RM70 backdrop panel
+RM50 tambahan carpet shagy
+RM70 Utk langsir ikat
β€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€
🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧
πŸššπŸš›β›ŸπŸššπŸš›β›ŸπŸššπŸš›β›ŸπŸššπŸš›
*caj transport kurang dari 25km dr kajang FREE..
**LEBIH 25km dari kajang akan dikenakan caj..
πŸššπŸš›β›ŸπŸššπŸš›β›ŸπŸššπŸš›β›ŸπŸššπŸš›
🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧
Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat..
.
boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446
.
#pelamintunang
#pelaminsimple
#pelaminbertunang
#pelaminmurah
#pelamin
#pelaminbajet
#minipelamintunang
#minipelamin
#pengantin
#tunang
#buaianberendoihzc #hzcreativecradle
#buaianberendoi
#pelaminflowerwall
#flowerwall
#pelaminsemenyih
#pelaminseremban
#pelaminmurahseremban
#pelaminmurahbangi
#pelaminmurahkajang #pelaminkajang
#pelaminbangi
#pelaminputrajaya
#pelaminkl
#pelaminhululangat
#kajang
. Kerusi Anzalna Saiz stage 8x4kaki Backdrop 2 panel ======================= RUANG YG SEMPIT MCM NI PUN MASIH BOLEH PASANG PELAMIN YG SIMPLE & MEWAH (Kalau tgok pelamin ni x centre.. d sbbkan ruang yg ada sangat terhad tu kira dh habis adjust..) β€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€ RM650 dgn carpet putih RM700 dgn carpet shagyβœ” +RM150 Lampu chandelier +RM100 set nikah +RM70 backdrop panel +RM50 tambahan carpet shagy +RM70 Utk langsir ikat β€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€ 🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧 πŸššπŸš›β›ŸπŸššπŸš›β›ŸπŸššπŸš›β›ŸπŸššπŸš› *caj transport kurang dari 25km dr kajang FREE.. **LEBIH 25km dari kajang akan dikenakan caj.. πŸššπŸš›β›ŸπŸššπŸš›β›ŸπŸššπŸš›β›ŸπŸššπŸš› 🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧 Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat.. . boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446 . #pelamintunang  #pelaminsimple  #pelaminbertunang  #pelaminmurah  #pelamin  #pelaminbajet  #minipelamintunang  #minipelamin  #pengantin  #tunang  #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #buaianberendoi  #pelaminflowerwall  #flowerwall  #pelaminsemenyih  #pelaminseremban  #pelaminmurahseremban  #pelaminmurahbangi  #pelaminmurahkajang  #pelaminkajang  #pelaminbangi  #pelaminputrajaya  #pelaminkl  #pelaminhululangat  #kajang 
. KERUSI OVEL
Rm280 PROMOSI sehingga hujung bulan ni sahaja.. booking cepat sementara masih dalam promo.. lambat rugi..
RM280 backdrop biasa
RM350 backdrop ikat
*tiada stage
*Tak termasuk caj transport..
β€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’š
β€’ Sangat sesuai rumah yg kecik dan sempit sebab x ada stage.. kerusi pun comel je tp masih blh
duduk ber 2..
Yg nak bertunang sarung cincin sangat sesuai... laju2 wsap sis ya..
β€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’š
boleh call/whatsapp akak ye..
017.3090.446
Atau 
018.2993.446 βœ” Fast Respond
β€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’š
#pelamintunang
#pelaminsimple
#pelaminbertunang
#pelaminmurah
#pelamin
#pelaminbajet
#minipelamintunang
#minipelamin
#pengantin
#tunang
#buaianberendoihzc
#hzcreativecradle
#buaianberendoi
#pelaminflowerwall
#flowerwall
#pelaminsemenyih
#pelaminseremban
#pelaminmurahseremban
#pelaminmurahbangi
#pelaminmurahkajang
#pelaminkajang
#pelaminbangi
#pelaminputrajaya
#pelaminkl
#pelaminhululangat
#kajang
. KERUSI OVEL Rm280 PROMOSI sehingga hujung bulan ni sahaja.. booking cepat sementara masih dalam promo.. lambat rugi.. RM280 backdrop biasa RM350 backdrop ikat *tiada stage *Tak termasuk caj transport.. β€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’š β€’ Sangat sesuai rumah yg kecik dan sempit sebab x ada stage.. kerusi pun comel je tp masih blh duduk ber 2.. Yg nak bertunang sarung cincin sangat sesuai... laju2 wsap sis ya.. β€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’š boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446 Atau 018.2993.446 βœ” Fast Respond β€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’š #pelamintunang  #pelaminsimple  #pelaminbertunang  #pelaminmurah  #pelamin  #pelaminbajet  #minipelamintunang  #minipelamin  #pengantin  #tunang  #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #buaianberendoi  #pelaminflowerwall  #flowerwall  #pelaminsemenyih  #pelaminseremban  #pelaminmurahseremban  #pelaminmurahbangi  #pelaminmurahkajang  #pelaminkajang  #pelaminbangi  #pelaminputrajaya  #pelaminkl  #pelaminhululangat  #kajang 
Kita test market dulu.. berapa ramai minat pelamin mcm ni??? Hutan rimba.. kalau ada minat DM atau wsap sis..
Kita test market dulu.. berapa ramai minat pelamin mcm ni??? Hutan rimba.. kalau ada minat DM atau wsap sis..
. KERUSI OVEL
Rm280 PROMOSI sehingga hujung bulan ni sahaja.. booking cepat sementara masih dalam promo.. lambat rugi..
RM280 backdrop biasa
RM350 backdrop ikat
*tiada stage
*Tak termasuk caj transport..
β€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’š
β€’ Color mix pastle.. meletop!!
β€’ Sangat sesuai rumah yg kecik dan sempit sebab x ada stage.. kerusi pun comel je tp masih blh duduk ber 2..
Yg nak bertunang sarung cincin sangat sesuai... laju2 wsap sis ya..
β€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’š
boleh call/whatsapp akak ye..
017.3090.446
Atau 
018.2993.446 βœ” Fast Respond
β€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’š
#pelamintunang
#pelaminsimple
#pelaminbertunang
#pelaminmurah
#pelamin
#pelaminbajet
#minipelamintunang
#minipelamin
#pengantin
#tunang
#buaianberendoihzc
#hzcreativecradle
#buaianberendoi
#pelaminflowerwall
#flowerwall
#pelaminsemenyih
#pelaminseremban
#pelaminmurahseremban
#pelaminmurahbangi
#pelaminmurahkajang
#pelaminkajang
#pelaminbangi
#pelaminputrajaya
#pelaminkl
#pelaminhululangat
#kajang
. KERUSI OVEL Rm280 PROMOSI sehingga hujung bulan ni sahaja.. booking cepat sementara masih dalam promo.. lambat rugi.. RM280 backdrop biasa RM350 backdrop ikat *tiada stage *Tak termasuk caj transport.. β€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’š β€’ Color mix pastle.. meletop!! β€’ Sangat sesuai rumah yg kecik dan sempit sebab x ada stage.. kerusi pun comel je tp masih blh duduk ber 2.. Yg nak bertunang sarung cincin sangat sesuai... laju2 wsap sis ya.. β€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’š boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446 Atau 018.2993.446 βœ” Fast Respond β€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’š #pelamintunang  #pelaminsimple  #pelaminbertunang  #pelaminmurah  #pelamin  #pelaminbajet  #minipelamintunang  #minipelamin  #pengantin  #tunang  #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #buaianberendoi  #pelaminflowerwall  #flowerwall  #pelaminsemenyih  #pelaminseremban  #pelaminmurahseremban  #pelaminmurahbangi  #pelaminmurahkajang  #pelaminkajang  #pelaminbangi  #pelaminputrajaya  #pelaminkl  #pelaminhululangat  #kajang 
. KERUSI OVEL
Rm280 PROMOSI sehingga hujung bulan ni sahaja.. booking cepat sementara masih dalam promo.. lambat rugi..
RM280 backdrop biasa
RM350 backdrop ikat
*tiada stage
*Tak termasuk caj transport..
β€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’š
β€’ Color pastle ni ramai yg berminat
β€’ Sangat sesuai rumah yg kecik dan sempit sebab x ada stage.. kerusi pun comel je tp masih blh duduk ber 2..
Yg nak bertunang sarung cincin sangat sesuai... laju2 wsap sis ya..
β€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’š
boleh call/whatsapp akak ye..
017.3090.446
Atau 
018.2993.446 βœ” Fast Respond
β€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’š
#pelamintunang
#pelaminsimple
#pelaminbertunang
#pelaminmurah
#pelamin
#pelaminbajet
#minipelamintunang
#minipelamin
#pengantin
#tunang
#buaianberendoihzc
#hzcreativecradle
#buaianberendoi
#pelaminflowerwall
#flowerwall
#pelaminsemenyih
#pelaminseremban
#pelaminmurahseremban
#pelaminmurahbangi
#pelaminmurahkajang
#pelaminkajang
#pelaminbangi
#pelaminputrajaya
#pelaminkl
#pelaminhululangat
#kajang
. KERUSI OVEL Rm280 PROMOSI sehingga hujung bulan ni sahaja.. booking cepat sementara masih dalam promo.. lambat rugi.. RM280 backdrop biasa RM350 backdrop ikat *tiada stage *Tak termasuk caj transport.. β€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’š β€’ Color pastle ni ramai yg berminat β€’ Sangat sesuai rumah yg kecik dan sempit sebab x ada stage.. kerusi pun comel je tp masih blh duduk ber 2.. Yg nak bertunang sarung cincin sangat sesuai... laju2 wsap sis ya.. β€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’š boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446 Atau 018.2993.446 βœ” Fast Respond β€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’š #pelamintunang  #pelaminsimple  #pelaminbertunang  #pelaminmurah  #pelamin  #pelaminbajet  #minipelamintunang  #minipelamin  #pengantin  #tunang  #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #buaianberendoi  #pelaminflowerwall  #flowerwall  #pelaminsemenyih  #pelaminseremban  #pelaminmurahseremban  #pelaminmurahbangi  #pelaminmurahkajang  #pelaminkajang  #pelaminbangi  #pelaminputrajaya  #pelaminkl  #pelaminhululangat  #kajang 
. KERUSI OVEL
Rm280 PROMOSI sehingga hujung bulan ni sahaja.. booking cepat sementara masih dalam promo.. lambat rugi..
RM280 backdrop biasa
RM350 backdrop ikat
*tiada stage
*Tak termasuk caj transport..
β€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’š
β€’ Sangat sesuai rumah yg kecik dan sempit sebab x ada stage.. kerusi pun comel je tp masih blh duduk ber 2..
Yg nak bertunang sarung cincin sangat sesuai... laju2 wsap sis ya..
β€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’š
boleh call/whatsapp akak ye..
017.3090.446
Atau 
018.2993.446 βœ” Fast Respond
β€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’š
#pelamintunang
#pelaminsimple
#pelaminbertunang
#pelaminmurah
#pelamin
#pelaminbajet
#minipelamintunang
#minipelamin
#pengantin
#tunang
#buaianberendoihzc
#hzcreativecradle
#buaianberendoi
#pelaminflowerwall
#flowerwall
#pelaminsemenyih
#pelaminseremban
#pelaminmurahseremban
#pelaminmurahbangi
#pelaminmurahkajang
#pelaminkajang
#pelaminbangi
#pelaminputrajaya
#pelaminkl
#pelaminhululangat
#kajang
. KERUSI OVEL Rm280 PROMOSI sehingga hujung bulan ni sahaja.. booking cepat sementara masih dalam promo.. lambat rugi.. RM280 backdrop biasa RM350 backdrop ikat *tiada stage *Tak termasuk caj transport.. β€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’š β€’ Sangat sesuai rumah yg kecik dan sempit sebab x ada stage.. kerusi pun comel je tp masih blh duduk ber 2.. Yg nak bertunang sarung cincin sangat sesuai... laju2 wsap sis ya.. β€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’š boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446 Atau 018.2993.446 βœ” Fast Respond β€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’š #pelamintunang  #pelaminsimple  #pelaminbertunang  #pelaminmurah  #pelamin  #pelaminbajet  #minipelamintunang  #minipelamin  #pengantin  #tunang  #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #buaianberendoi  #pelaminflowerwall  #flowerwall  #pelaminsemenyih  #pelaminseremban  #pelaminmurahseremban  #pelaminmurahbangi  #pelaminmurahkajang  #pelaminkajang  #pelaminbangi  #pelaminputrajaya  #pelaminkl  #pelaminhululangat  #kajang 
.
Rm280 PROMOSI sehingga hujung bulan ni sahaja.. booking cepat sementara masih dalam promo.. lambat rugi..
RM280 backdrop biasa
RM350 backdrop ikat
*tiada stage
*Tak termasuk caj transport..
β€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’š
Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat..
β€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’š
boleh call/whatsapp akak ye..
017.3090.446
Atau 
018.2993.446 βœ” Fast Respond
β€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’š
#pelamintunang
#pelaminsimple
#pelaminbertunang
#pelaminmurah
#pelamin
#pelaminbajet
#minipelamintunang
#minipelamin
#pengantin
#tunang
#buaianberendoihzc
#hzcreativecradle
#buaianberendoi
#pelaminflowerwall
#flowerwall
#pelaminsemenyih
#pelaminseremban
#pelaminmurahseremban
#pelaminmurahbangi
#pelaminmurahkajang
#pelaminkajang
#pelaminbangi
#pelaminputrajaya
#pelaminkl
#pelaminhululangat
#kajang
. Rm280 PROMOSI sehingga hujung bulan ni sahaja.. booking cepat sementara masih dalam promo.. lambat rugi.. RM280 backdrop biasa RM350 backdrop ikat *tiada stage *Tak termasuk caj transport.. β€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’š Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat.. β€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’š boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446 Atau 018.2993.446 βœ” Fast Respond β€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’š #pelamintunang  #pelaminsimple  #pelaminbertunang  #pelaminmurah  #pelamin  #pelaminbajet  #minipelamintunang  #minipelamin  #pengantin  #tunang  #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #buaianberendoi  #pelaminflowerwall  #flowerwall  #pelaminsemenyih  #pelaminseremban  #pelaminmurahseremban  #pelaminmurahbangi  #pelaminmurahkajang  #pelaminkajang  #pelaminbangi  #pelaminputrajaya  #pelaminkl  #pelaminhululangat  #kajang 
.
RM300 βœ”
Pelamin sis simple je.. bagi yg nak bertunang yg nk simple je meh cari sis.. harga RM300 sebiji mcm dlm gambar.. tapi *Tak termasuk caj transport.. ya
β€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’š
Mini Pelamin..
max 10kaki lebar (backdrop)
Min 7kaki lebar (backdrop)
Stage 6x4kaki...
untuk bertunang boleh..
untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat.. janji lepas majlis poket x rabak teruk πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
β€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’š
boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446
Atau 
018.2993.446 βœ” Fast Respond
β€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’š
#pelamintunang
#pelaminsimple
#pelaminbertunang
#pelaminmurah
#pelamin
#pelaminbajet
#minipelamintunang
#minipelamin
#pengantin
#tunang
#buaianberendoihzc
#hzcreativecradle
#buaianberendoi
#pelaminflowerwall
#flowerwall
#pelaminsemenyih
#pelaminseremban
#pelaminmurahseremban
#pelaminmurahbangi
#pelaminmurahkajang
#pelaminkajang
#pelaminbangi
#pelaminputrajaya
#pelaminkl
#pelaminhululangat
#kajang
. RM300 βœ” Pelamin sis simple je.. bagi yg nak bertunang yg nk simple je meh cari sis.. harga RM300 sebiji mcm dlm gambar.. tapi *Tak termasuk caj transport.. ya β€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’š Mini Pelamin.. max 10kaki lebar (backdrop) Min 7kaki lebar (backdrop) Stage 6x4kaki... untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat.. janji lepas majlis poket x rabak teruk πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ β€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’š boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446 Atau 018.2993.446 βœ” Fast Respond β€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’š #pelamintunang  #pelaminsimple  #pelaminbertunang  #pelaminmurah  #pelamin  #pelaminbajet  #minipelamintunang  #minipelamin  #pengantin  #tunang  #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #buaianberendoi  #pelaminflowerwall  #flowerwall  #pelaminsemenyih  #pelaminseremban  #pelaminmurahseremban  #pelaminmurahbangi  #pelaminmurahkajang  #pelaminkajang  #pelaminbangi  #pelaminputrajaya  #pelaminkl  #pelaminhululangat  #kajang 
Sis banyak kali dapat panggilan kecemasan orang minta tolong pasang pelamin.. disebabkan pelamin yg di tempah dgn org lain di batalkan.. sebab tak mampu buat.. yg mana sis boleh bantu sis bantu.. yg mana sis x leh bantu.. maafkan sis ya.. sbb sis pun ada jadual tempahan yg perlu di patuhi..
....
kepada bakal2 pendeco pelamin parttime atau baru nak mula bisnes.. amik la job kecil2 dulu.. pelan2 kayuh.. harga plak kena jujur.. jangan ada selindung sana sini.. bila harga x masuk akal tu la sebab kamu x blh nak buat..
....
Kepada bakal2 client sis.. harga sis dah paparkan kat setiap gambar.. awak just PM sis utk caj transport atau ada nak penambahan barang2 lain... 1 lagi baca syarat2.. sis memg x buat kat apartment.. kalau nak gak kena PM sis utk bincang.. sis blh buat tp ada syaratnya.. jika kamu tipu sis tiba hari nak pasang pelamin sis smpai rumah kamu rumah aparment memg sis x akan pasang.. bukan apa dik oii sapa nak angkat barang berat2 tu.. mau beranak sis nanti πŸ˜‚
...
Ok lah cukup la sis membebel smpai sini je hahaha.. k bye
Sis banyak kali dapat panggilan kecemasan orang minta tolong pasang pelamin.. disebabkan pelamin yg di tempah dgn org lain di batalkan.. sebab tak mampu buat.. yg mana sis boleh bantu sis bantu.. yg mana sis x leh bantu.. maafkan sis ya.. sbb sis pun ada jadual tempahan yg perlu di patuhi.. .... kepada bakal2 pendeco pelamin parttime atau baru nak mula bisnes.. amik la job kecil2 dulu.. pelan2 kayuh.. harga plak kena jujur.. jangan ada selindung sana sini.. bila harga x masuk akal tu la sebab kamu x blh nak buat.. .... Kepada bakal2 client sis.. harga sis dah paparkan kat setiap gambar.. awak just PM sis utk caj transport atau ada nak penambahan barang2 lain... 1 lagi baca syarat2.. sis memg x buat kat apartment.. kalau nak gak kena PM sis utk bincang.. sis blh buat tp ada syaratnya.. jika kamu tipu sis tiba hari nak pasang pelamin sis smpai rumah kamu rumah aparment memg sis x akan pasang.. bukan apa dik oii sapa nak angkat barang berat2 tu.. mau beranak sis nanti πŸ˜‚ ... Ok lah cukup la sis membebel smpai sini je hahaha.. k bye
.
RM340 backdrop biasa
RM380 backdrop ikat βœ”
*Tak termasuk caj transport..
β€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’š
Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat..
β€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’š
boleh call/whatsapp akak ye..
017.3090.446
Atau abang
018.2993.446 βœ” Fast Respond
β€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’š
#pelamintunang
#pelaminsimple
#pelaminbertunang
#pelaminmurah
#pelamin
#pelaminbajet
#minipelamintunang
#minipelamin
#pengantin
#tunang
#buaianberendoihzc
#hzcreativecradle
#buaianberendoi
#pelaminflowerwall
#flowerwall
#pelaminsemenyih
#pelaminseremban
#pelaminmurahseremban
#pelaminmurahbangi
#pelaminmurahkajang
#pelaminkajang
#pelaminbangi
#pelaminputrajaya
#pelaminkl
#pelaminhululangat
#kajang
. RM340 backdrop biasa RM380 backdrop ikat βœ” *Tak termasuk caj transport.. β€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’š Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat.. β€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’š boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446 Atau abang 018.2993.446 βœ” Fast Respond β€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’š #pelamintunang  #pelaminsimple  #pelaminbertunang  #pelaminmurah  #pelamin  #pelaminbajet  #minipelamintunang  #minipelamin  #pengantin  #tunang  #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #buaianberendoi  #pelaminflowerwall  #flowerwall  #pelaminsemenyih  #pelaminseremban  #pelaminmurahseremban  #pelaminmurahbangi  #pelaminmurahkajang  #pelaminkajang  #pelaminbangi  #pelaminputrajaya  #pelaminkl  #pelaminhululangat  #kajang 
.
RM340 backdrop biasa
RM380 backdrop ikat βœ”
*Tak termasuk caj transport..
β€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’š
Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat..
β€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’š
boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446
Atau abang
018.2993.446 βœ” Fast Respond
β€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’š
#pelamintunang
#pelaminsimple
#pelaminbertunang
#pelaminmurah
#pelamin
#pelaminbajet
#minipelamintunang
#minipelamin
#pengantin
#tunang
#buaianberendoihzc
#hzcreativecradle
#buaianberendoi
#pelaminflowerwall
#flowerwall
#pelaminsemenyih
#pelaminseremban
#pelaminmurahseremban
#pelaminmurahbangi
#pelaminmurahkajang
#pelaminkajang
#pelaminbangi
#pelaminputrajaya
#pelaminkl
#pelaminhululangat
#kajang
. RM340 backdrop biasa RM380 backdrop ikat βœ” *Tak termasuk caj transport.. β€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’š Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat.. β€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’š boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446 Atau abang 018.2993.446 βœ” Fast Respond β€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’š #pelamintunang  #pelaminsimple  #pelaminbertunang  #pelaminmurah  #pelamin  #pelaminbajet  #minipelamintunang  #minipelamin  #pengantin  #tunang  #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #buaianberendoi  #pelaminflowerwall  #flowerwall  #pelaminsemenyih  #pelaminseremban  #pelaminmurahseremban  #pelaminmurahbangi  #pelaminmurahkajang  #pelaminkajang  #pelaminbangi  #pelaminputrajaya  #pelaminkl  #pelaminhululangat  #kajang 
.
RM340 backdrop biasa
RM380 backdrop ikat βœ”
*Tak termasuk caj transport..
β€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’š
Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat..
β€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’š
boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446
Atau abang
018.2993.446 βœ” Fast Respond
β€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’š
#pelamintunang
#pelaminsimple
#pelaminbertunang
#pelaminmurah
#pelamin
#pelaminbajet
#minipelamintunang
#minipelamin
#pengantin
#tunang
#buaianberendoihzc
#hzcreativecradle
#buaianberendoi
#pelaminflowerwall
#flowerwall
#pelaminsemenyih
#pelaminseremban
#pelaminmurahseremban
#pelaminmurahbangi
#pelaminmurahkajang
#pelaminkajang
#pelaminbangi
#pelaminputrajaya
#pelaminkl
#pelaminhululangat
#kajang
. RM340 backdrop biasa RM380 backdrop ikat βœ” *Tak termasuk caj transport.. β€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’š Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat.. β€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’š boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446 Atau abang 018.2993.446 βœ” Fast Respond β€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’š #pelamintunang  #pelaminsimple  #pelaminbertunang  #pelaminmurah  #pelamin  #pelaminbajet  #minipelamintunang  #minipelamin  #pengantin  #tunang  #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #buaianberendoi  #pelaminflowerwall  #flowerwall  #pelaminsemenyih  #pelaminseremban  #pelaminmurahseremban  #pelaminmurahbangi  #pelaminmurahkajang  #pelaminkajang  #pelaminbangi  #pelaminputrajaya  #pelaminkl  #pelaminhululangat  #kajang 
.
RM340 backdrop biasa
RM380 backdrop ikat βœ”
*Tak termasuk caj transport..
β€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’š
Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat..
β€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’š
boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446
Atau abang
018.2993.446 βœ” Fast Respond
β€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’š
#pelamintunang
#pelaminsimple
#pelaminbertunang
#pelaminmurah
#pelamin
#pelaminbajet
#minipelamintunang
#minipelamin
#pengantin
#tunang
#buaianberendoihzc
#hzcreativecradle
#buaianberendoi
#pelaminflowerwall
#flowerwall
#pelaminsemenyih
#pelaminseremban
#pelaminmurahseremban
#pelaminmurahbangi
#pelaminmurahkajang
#pelaminkajang
#pelaminbangi
#pelaminputrajaya
#pelaminkl
#pelaminhululangat
#kajang
. RM340 backdrop biasa RM380 backdrop ikat βœ” *Tak termasuk caj transport.. β€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’š Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat.. β€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’š boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446 Atau abang 018.2993.446 βœ” Fast Respond β€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’šβ€πŸ’š #pelamintunang  #pelaminsimple  #pelaminbertunang  #pelaminmurah  #pelamin  #pelaminbajet  #minipelamintunang  #minipelamin  #pengantin  #tunang  #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #buaianberendoi  #pelaminflowerwall  #flowerwall  #pelaminsemenyih  #pelaminseremban  #pelaminmurahseremban  #pelaminmurahbangi  #pelaminmurahkajang  #pelaminkajang  #pelaminbangi  #pelaminputrajaya  #pelaminkl  #pelaminhululangat  #kajang 
.
Kerusi bench gold
Saiz stage 8x4kaki
Backdrop 2 panel
=======================
RUANG YG SEMPIT MCM NI PUN MASIH BOLEH PASANG PELAMIN YG SIMPLE & MEWAH
β€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€
RM650 dgn carpet putih
RM700 dgn carpet shagyβœ”
+RM150 Lampu chandelier
+RM100 set nikah
+RM70 backdrop panel
+RM50 tambahan carpet shagy
β€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€
🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧
πŸššπŸš›β›ŸπŸššπŸš›β›ŸπŸššπŸš›β›ŸπŸššπŸš›
*caj transport kurang dari 25km dr kajang FREE..
**LEBIH 25km dari kajang akan dikenakan caj..
πŸššπŸš›β›ŸπŸššπŸš›β›ŸπŸššπŸš›β›ŸπŸššπŸš›
🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧
Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat..
.
boleh call/whatsapp akak ye..
018.2993.446 fast respond βœ”
017.3090.446
.
#pelamintunang
#pelaminsimple
#pelaminbertunang
#pelaminmurah
#pelamin
#pelaminbajet
#minipelamintunang
#minipelamin
#pengantin
#tunang
#buaianberendoihzc #hzcreativecradle
#buaianberendoi
#pelaminflowerwall
#flowerwall
#pelaminsemenyih
#pelaminseremban
#pelaminmurahseremban
#pelaminmurahbangi
#pelaminmurahkajang #pelaminkajang
#pelaminbangi
#pelaminputrajaya
#pelaminkl
#pelaminhululangat
#kajang
. Kerusi bench gold Saiz stage 8x4kaki Backdrop 2 panel ======================= RUANG YG SEMPIT MCM NI PUN MASIH BOLEH PASANG PELAMIN YG SIMPLE & MEWAH β€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€ RM650 dgn carpet putih RM700 dgn carpet shagyβœ” +RM150 Lampu chandelier +RM100 set nikah +RM70 backdrop panel +RM50 tambahan carpet shagy β€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€πŸ’œβ€ 🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧 πŸššπŸš›β›ŸπŸššπŸš›β›ŸπŸššπŸš›β›ŸπŸššπŸš› *caj transport kurang dari 25km dr kajang FREE.. **LEBIH 25km dari kajang akan dikenakan caj.. πŸššπŸš›β›ŸπŸššπŸš›β›ŸπŸššπŸš›β›ŸπŸššπŸš› 🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧 Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat.. . boleh call/whatsapp akak ye.. 018.2993.446 fast respond βœ” 017.3090.446 . #pelamintunang  #pelaminsimple  #pelaminbertunang  #pelaminmurah  #pelamin  #pelaminbajet  #minipelamintunang  #minipelamin  #pengantin  #tunang  #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #buaianberendoi  #pelaminflowerwall  #flowerwall  #pelaminsemenyih  #pelaminseremban  #pelaminmurahseremban  #pelaminmurahbangi  #pelaminmurahkajang  #pelaminkajang  #pelaminbangi  #pelaminputrajaya  #pelaminkl  #pelaminhululangat  #kajang 
.
Fairytale package RM350**
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
RM320 backdrop jatuh
RM350 bakcdrop ikat βœ”
+ RM70 1panel backdrop βœ”
+ RM100 kerusi ovel βœ”
+ RM50 1kpg shaggy carpet βœ”
+ RM30 bunga bawah
*buaian ni dtg dgn carpet putih kalau nak tukar ke shaggy kena tambah RM50..
*tak termasuk caj transport
(Nak sebijik mcm dlm gambar total semua
tidak masuk caj transport RM570.00
*barang2 bertanda βœ”)
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
Cepat booking terlambat nanti menyesal...
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
call/whatsapp
018.2993.446 abam bro
017.3090.446 anim
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
#buaianberendoihzc
#buaianberendoikajang
#buaianberendoiseremban #buaianberendoibangi
#hzcreativecradle
#creativecradle
#buaianberendoi
#buaian
#berendoi
#babycradle
#baby
#cradle
#ibuhamil
#pregnant
#ibumengandung
#dodoi
#lovemybaby
#mybaby
#pelaminkajang
#simanja
#sayang
#akikah
#korban
#marhaban
#berzanji
#pelaminbaby
#pelamin
#pelaminmurahkajang
*x termasuk caj transport
. Fairytale package RM350** β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ RM320 backdrop jatuh RM350 bakcdrop ikat βœ” + RM70 1panel backdrop βœ” + RM100 kerusi ovel βœ” + RM50 1kpg shaggy carpet βœ” + RM30 bunga bawah *buaian ni dtg dgn carpet putih kalau nak tukar ke shaggy kena tambah RM50.. *tak termasuk caj transport (Nak sebijik mcm dlm gambar total semua tidak masuk caj transport RM570.00 *barang2 bertanda βœ”) β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ Cepat booking terlambat nanti menyesal... β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ call/whatsapp 018.2993.446 abam bro 017.3090.446 anim β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ #buaianberendoihzc  #buaianberendoikajang  #buaianberendoiseremban  #buaianberendoibangi  #hzcreativecradle  #creativecradle  #buaianberendoi  #buaian  #berendoi  #babycradle  #baby  #cradle  #ibuhamil  #pregnant  #ibumengandung  #dodoi  #lovemybaby  #mybaby  #pelaminkajang  #simanja  #sayang  #akikah  #korban  #marhaban  #berzanji  #pelaminbaby  #pelamin  #pelaminmurahkajang  *x termasuk caj transport
.
Rm320**
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
RM320 1.5 dozen bunga
RM340 3.0 dozen bunga βœ”
**Harga x termasuk shaggy carpet.. kita kasi carpet putih saja.. kalau nak shaggy carpet kena tambah $ πŸ˜†
**tak masuk caj transport
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
Mini pelamin untuk bertunang, nikah, sanding simple dan menjimatkan... ruang rumah sempit pun masih boleh pasang jangan risau.. call/whatsapp cepat
.
018.2993.446 .
#pelamintunang
#pelaminsimple
#pelaminbertunang
#pelaminmurah
#pelamin
#pelaminbajet
#minipelamintunang
#minipelamin
#pengantin
#tunang
#buaianberendoihzc #hzcreativecradle
#buaianberendoi
#buaian
#berendoi
#endoi
#babycradle
#baby
#pelaminmurahbangi
#pelaminmurahkajang #pelaminkajang
#pelaminbangi
#pelaminputrajaya
#pelaminkl
#pelaminhululangat
#kajang
*tak termasuk caj transport & shaggy carpet
. Rm320** β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ RM320 1.5 dozen bunga RM340 3.0 dozen bunga βœ” **Harga x termasuk shaggy carpet.. kita kasi carpet putih saja.. kalau nak shaggy carpet kena tambah $ πŸ˜† **tak masuk caj transport β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ Mini pelamin untuk bertunang, nikah, sanding simple dan menjimatkan... ruang rumah sempit pun masih boleh pasang jangan risau.. call/whatsapp cepat . 018.2993.446 . #pelamintunang  #pelaminsimple  #pelaminbertunang  #pelaminmurah  #pelamin  #pelaminbajet  #minipelamintunang  #minipelamin  #pengantin  #tunang  #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #buaianberendoi  #buaian  #berendoi  #endoi  #babycradle  #baby  #pelaminmurahbangi  #pelaminmurahkajang  #pelaminkajang  #pelaminbangi  #pelaminputrajaya  #pelaminkl  #pelaminhululangat  #kajang  *tak termasuk caj transport & shaggy carpet
.
Fairytale package RM350**
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
RM320 backdrop jatuh
RM350 bakcdrop ikat βœ”
+ RM70 1panel backdrop βœ”
+ RM100 kerusi ovel βœ”
+ RM50 1kpg shaggy carpet βœ”
+ RM30 bunga bawah
*buaian ni dtg dgn carpet putih kalau nak tukar ke shaggy kena tambah RM50..
*tak termasuk caj transport
(Nak sebijik mcm dlm gambar total semua
tidak masuk caj transport RM570.00
*barang2 bertanda βœ”)
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
Cepat booking terlambat nanti menyesal...
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
call/whatsapp
018.2993.446 abam bro
017.3090.446 anim
β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘
#buaianberendoihzc
#buaianberendoikajang
#buaianberendoiseremban #buaianberendoibangi
#hzcreativecradle
#creativecradle
#buaianberendoi
#buaian
#berendoi
#babycradle
#baby
#cradle
#ibuhamil
#pregnant
#ibumengandung
#dodoi
#lovemybaby
#mybaby
#pelaminkajang
#simanja
#sayang
#akikah
#korban
#marhaban
#berzanji
#pelaminbaby
#pelamin
#pelaminmurahkajang
*x termasuk caj transport
. Fairytale package RM350** β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ RM320 backdrop jatuh RM350 bakcdrop ikat βœ” + RM70 1panel backdrop βœ” + RM100 kerusi ovel βœ” + RM50 1kpg shaggy carpet βœ” + RM30 bunga bawah *buaian ni dtg dgn carpet putih kalau nak tukar ke shaggy kena tambah RM50.. *tak termasuk caj transport (Nak sebijik mcm dlm gambar total semua tidak masuk caj transport RM570.00 *barang2 bertanda βœ”) β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ Cepat booking terlambat nanti menyesal... β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ call/whatsapp 018.2993.446 abam bro 017.3090.446 anim β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘ #buaianberendoihzc  #buaianberendoikajang  #buaianberendoiseremban  #buaianberendoibangi  #hzcreativecradle  #creativecradle  #buaianberendoi  #buaian  #berendoi  #babycradle  #baby  #cradle  #ibuhamil  #pregnant  #ibumengandung  #dodoi  #lovemybaby  #mybaby  #pelaminkajang  #simanja  #sayang  #akikah  #korban  #marhaban  #berzanji  #pelaminbaby  #pelamin  #pelaminmurahkajang  *x termasuk caj transport