an online Instagram web viewer
  • buaianberendoihzc
    Buaian Berendoi Hzc RM250jer!!
    @buaianberendoihzc

Images by buaianberendoihzc

.
Rm320**
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
RM320 1.5 dozen bunga
RM340 3.0 dozen bunga ✔
**Harga x termasuk shaggy carpet.. kita kasi carpet putih saja.. kalau nak shaggy carpet kena tambah $ 😆
**tak masuk caj transport
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Mini pelamin untuk bertunang, nikah, sanding simple dan menjimatkan... ruang rumah sempit pun masih boleh pasang jangan risau.. call/whatsapp cepat
.
018.2993.446 .
#pelamintunang
#pelaminsimple
#pelaminbertunang
#pelaminmurah
#pelamin
#pelaminbajet
#minipelamintunang
#minipelamin
#pengantin
#tunang
#buaianberendoihzc
#hzcreativecradle
#buaianberendoi
#buaian
#berendoi
#pelaminsenawang
#pelaminseremban
#pelaminsemenyih
#pelaminmurahbangi
#pelaminmurahkajang
#pelaminkajang
#pelaminbangi
#pelaminputrajaya
#pelaminkl
#pelaminhululangat
#kajang
*tak termasuk caj transport & shaggy carpet
. Rm320** ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ RM320 1.5 dozen bunga RM340 3.0 dozen bunga ✔ **Harga x termasuk shaggy carpet.. kita kasi carpet putih saja.. kalau nak shaggy carpet kena tambah $ 😆 **tak masuk caj transport ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ Mini pelamin untuk bertunang, nikah, sanding simple dan menjimatkan... ruang rumah sempit pun masih boleh pasang jangan risau.. call/whatsapp cepat . 018.2993.446 . #pelamintunang  #pelaminsimple  #pelaminbertunang  #pelaminmurah  #pelamin  #pelaminbajet  #minipelamintunang  #minipelamin  #pengantin  #tunang  #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #buaianberendoi  #buaian  #berendoi  #pelaminsenawang  #pelaminseremban  #pelaminsemenyih  #pelaminmurahbangi  #pelaminmurahkajang  #pelaminkajang  #pelaminbangi  #pelaminputrajaya  #pelaminkl  #pelaminhululangat  #kajang  *tak termasuk caj transport & shaggy carpet
.
RM300 backdrop biasa ✔
*Tak termasuk caj transport..
Peach.. blue.. champange
❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚
Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat..
❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚
boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446
Atau
018.2993.446 ✔ Fast Respond
❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚
#pelamintunang
#pelaminsimple
#pelaminbertunang
#pelaminmurah
#pelamin
#pelaminbajet
#minipelamintunang
#minipelamin
#pengantin
#tunang
#buaianberendoihzc
#hzcreativecradle
#buaianberendoi
#pelaminflowerwall
#flowerwall
#pelaminsemenyih
#pelaminseremban
#pelaminmurahseremban
#pelaminmurahbangi
#pelaminmurahkajang
#pelaminkajang
#pelaminbangi
#pelaminputrajaya
#pelaminkl
#pelaminhululangat
#kajangperdana
. RM300 backdrop biasa ✔ *Tak termasuk caj transport.. Peach.. blue.. champange ❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚 Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat.. ❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚 boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446 Atau 018.2993.446 ✔ Fast Respond ❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚 #pelamintunang  #pelaminsimple  #pelaminbertunang  #pelaminmurah  #pelamin  #pelaminbajet  #minipelamintunang  #minipelamin  #pengantin  #tunang  #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #buaianberendoi  #pelaminflowerwall  #flowerwall  #pelaminsemenyih  #pelaminseremban  #pelaminmurahseremban  #pelaminmurahbangi  #pelaminmurahkajang  #pelaminkajang  #pelaminbangi  #pelaminputrajaya  #pelaminkl  #pelaminhululangat  #kajangperdana 
.
RM300 backdrop biasa ✔
*Tak termasuk caj transport..
Peach.. blue.. champange
❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚
Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat..
❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚
boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446
Atau
018.2993.446 ✔ Fast Respond
❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚
#pelamintunang
#pelaminsimple
#pelaminbertunang
#pelaminmurah
#pelamin
#pelaminbajet
#minipelamintunang
#minipelamin
#pengantin
#tunang
#buaianberendoihzc
#hzcreativecradle
#buaianberendoi
#pelaminflowerwall
#flowerwall
#pelaminsemenyih
#pelaminseremban
#pelaminmurahseremban
#pelaminmurahbangi
#pelaminmurahkajang
#pelaminkajang
#pelaminbangi
#pelaminputrajaya
#pelaminkl
#pelaminhululangat
#kajangperdana
. RM300 backdrop biasa ✔ *Tak termasuk caj transport.. Peach.. blue.. champange ❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚 Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat.. ❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚 boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446 Atau 018.2993.446 ✔ Fast Respond ❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚 #pelamintunang  #pelaminsimple  #pelaminbertunang  #pelaminmurah  #pelamin  #pelaminbajet  #minipelamintunang  #minipelamin  #pengantin  #tunang  #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #buaianberendoi  #pelaminflowerwall  #flowerwall  #pelaminsemenyih  #pelaminseremban  #pelaminmurahseremban  #pelaminmurahbangi  #pelaminmurahkajang  #pelaminkajang  #pelaminbangi  #pelaminputrajaya  #pelaminkl  #pelaminhululangat  #kajangperdana 
.
RM400
Lampu chandelier
**Harga x termasuk shaggy carpet.. kita kasi carpet putih saja.. kalau nak shaggy carpet kena tambah $ 😆
***tak termasuk caj transport
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
❤💜❤💜❤💜❤💜❤💜❤
RM400 dgn carpet putih
RM450 dgn carpet shagy
+RM100 set nikah
+RM70 backdrop 1 panel
+RM50 tambahan carpet shagy
❤💜❤💜❤💜❤💜❤💜❤
🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧
Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat..
.
boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446
.
#pelamintunang
#pelaminsimple
#pelaminbertunang
#pelaminmurah
#pelamin
#pelaminbajet
#minipelamintunang
#minipelamin
#pengantin
#tunang
#buaianberendoihzc #hzcreativecradle
#buaianberendoi
#pelaminflowerwall
#flowerwall
#pelaminsemenyih
#pelaminseremban
#pelaminmurahseremban
#pelaminmurahbangi
#pelaminmurahkajang #pelaminkajang
#pelaminbangi
#pelaminputrajaya
#pelaminkl
#pelaminhululangat
#kajang
. RM400 Lampu chandelier **Harga x termasuk shaggy carpet.. kita kasi carpet putih saja.. kalau nak shaggy carpet kena tambah $ 😆 ***tak termasuk caj transport ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ ❤💜❤💜❤💜❤💜❤💜❤ RM400 dgn carpet putih RM450 dgn carpet shagy +RM100 set nikah +RM70 backdrop 1 panel +RM50 tambahan carpet shagy ❤💜❤💜❤💜❤💜❤💜❤ 🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧 Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat.. . boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446 . #pelamintunang  #pelaminsimple  #pelaminbertunang  #pelaminmurah  #pelamin  #pelaminbajet  #minipelamintunang  #minipelamin  #pengantin  #tunang  #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #buaianberendoi  #pelaminflowerwall  #flowerwall  #pelaminsemenyih  #pelaminseremban  #pelaminmurahseremban  #pelaminmurahbangi  #pelaminmurahkajang  #pelaminkajang  #pelaminbangi  #pelaminputrajaya  #pelaminkl  #pelaminhululangat  #kajang 
. Semoga berbahgia hingga ke syurga.. t.kasih sudi guna perkhidmatan kami..
______________________________
Simple je kan?? Nak mcm ni??
tak ada masalah..
Whatsap sis laju2
RM400 backdrop biasa
RM470 backdrop ikat
Pelamin ni kita kasi lapik putih sahaja.. nak shaggy carpet mcm dlm gambar kena tambah duit..
Kerusi boleh pilih nak jenis mcm mana..
+RM50 utk shaggy carpet
+RM70 1panel backdrop jatuh
+RM100 set nikah
*tak termasuk caj transport
.
Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat..
.
boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446
Atau
018.2993.446 fast respond ✔
.
#pelamintunang
#pelaminsimple
#pelaminbertunang
#pelaminmurah
#pelamin
#pelaminbajet
#minipelamintunang
#minipelamin
#pengantin
#tunang
#buaianberendoihzc
#hzcreativecradle
#buaianberendoi
#buaian
#berendoi
#pelaminsenawang
#pelaminseremban
#pelaminsemenyih
#pelaminmurahbangi
#pelaminmurahkajang
#pelaminkajang
#pelaminbangi
#pelaminputrajaya
#pelaminkl
#pelaminhululangat
#kajang
*tak termasuk caj transport & shaggy carpet
. Semoga berbahgia hingga ke syurga.. t.kasih sudi guna perkhidmatan kami.. ______________________________ Simple je kan?? Nak mcm ni?? tak ada masalah.. Whatsap sis laju2 RM400 backdrop biasa RM470 backdrop ikat Pelamin ni kita kasi lapik putih sahaja.. nak shaggy carpet mcm dlm gambar kena tambah duit.. Kerusi boleh pilih nak jenis mcm mana.. +RM50 utk shaggy carpet +RM70 1panel backdrop jatuh +RM100 set nikah *tak termasuk caj transport . Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat.. . boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446 Atau 018.2993.446 fast respond ✔ . #pelamintunang  #pelaminsimple  #pelaminbertunang  #pelaminmurah  #pelamin  #pelaminbajet  #minipelamintunang  #minipelamin  #pengantin  #tunang  #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #buaianberendoi  #buaian  #berendoi  #pelaminsenawang  #pelaminseremban  #pelaminsemenyih  #pelaminmurahbangi  #pelaminmurahkajang  #pelaminkajang  #pelaminbangi  #pelaminputrajaya  #pelaminkl  #pelaminhululangat  #kajang  *tak termasuk caj transport & shaggy carpet
.
Simple je kan?? Nak mcm ni??
tak ada masalah..
Whatsap sis laju2
RM400 backdrop biasa
RM470 backdrop ikat
Pelamin ni kita kasi lapik putih sahaja.. nak shaggy carpet mcm dlm gambar kena tambah duit..
Kerusi boleh pilih nak jenis mcm mana..
+RM50 utk shaggy carpet
+RM70 1panel backdrop jatuh
+RM100 set nikah
*tak termasuk caj transport
.
Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat..
.
boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446
Atau
018.2993.446 fast respond ✔
.
#pelamintunang
#pelaminsimple
#pelaminbertunang
#pelaminmurah
#pelamin
#pelaminbajet
#minipelamintunang
#minipelamin
#pengantin
#tunang
#buaianberendoihzc
#hzcreativecradle
#buaianberendoi
#buaian
#berendoi
#pelaminsenawang
#pelaminseremban
#pelaminsemenyih
#pelaminmurahbangi
#pelaminmurahkajang
#pelaminkajang
#pelaminbangi
#pelaminputrajaya
#pelaminkl
#pelaminhululangat
#kajang
*tak termasuk caj transport & shaggy carpet
. Simple je kan?? Nak mcm ni?? tak ada masalah.. Whatsap sis laju2 RM400 backdrop biasa RM470 backdrop ikat Pelamin ni kita kasi lapik putih sahaja.. nak shaggy carpet mcm dlm gambar kena tambah duit.. Kerusi boleh pilih nak jenis mcm mana.. +RM50 utk shaggy carpet +RM70 1panel backdrop jatuh +RM100 set nikah *tak termasuk caj transport . Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat.. . boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446 Atau 018.2993.446 fast respond ✔ . #pelamintunang  #pelaminsimple  #pelaminbertunang  #pelaminmurah  #pelamin  #pelaminbajet  #minipelamintunang  #minipelamin  #pengantin  #tunang  #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #buaianberendoi  #buaian  #berendoi  #pelaminsenawang  #pelaminseremban  #pelaminsemenyih  #pelaminmurahbangi  #pelaminmurahkajang  #pelaminkajang  #pelaminbangi  #pelaminputrajaya  #pelaminkl  #pelaminhululangat  #kajang  *tak termasuk caj transport & shaggy carpet
.
Simple je kan?? Nak mcm ni??
tak ada masalah..
Whatsap sis laju2
RM400 backdrop biasa
RM470 backdrop ikat
Pelamin ni kita kasi lapik putih sahaja.. nak shaggy carpet mcm dlm gambar kena tambah duit..
Kerusi boleh pilih nak jenis mcm mana..
+RM50 utk shaggy carpet
+RM70 1panel backdrop jatuh
+RM100 set nikah
*tak termasuk caj transport
.
Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat..
.
boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446
Atau
018.2993.446 fast respond ✔
.
#pelamintunang
#pelaminsimple
#pelaminbertunang
#pelaminmurah
#pelamin
#pelaminbajet
#minipelamintunang
#minipelamin
#pengantin
#tunang
#buaianberendoihzc
#hzcreativecradle
#buaianberendoi
#buaian
#berendoi
#pelaminsenawang
#pelaminseremban
#pelaminsemenyih
#pelaminmurahbangi
#pelaminmurahkajang
#pelaminkajang
#pelaminbangi
#pelaminputrajaya
#pelaminkl
#pelaminhululangat
#kajang
*tak termasuk caj transport & shaggy carpet
. Simple je kan?? Nak mcm ni?? tak ada masalah.. Whatsap sis laju2 RM400 backdrop biasa RM470 backdrop ikat Pelamin ni kita kasi lapik putih sahaja.. nak shaggy carpet mcm dlm gambar kena tambah duit.. Kerusi boleh pilih nak jenis mcm mana.. +RM50 utk shaggy carpet +RM70 1panel backdrop jatuh +RM100 set nikah *tak termasuk caj transport . Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat.. . boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446 Atau 018.2993.446 fast respond ✔ . #pelamintunang  #pelaminsimple  #pelaminbertunang  #pelaminmurah  #pelamin  #pelaminbajet  #minipelamintunang  #minipelamin  #pengantin  #tunang  #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #buaianberendoi  #buaian  #berendoi  #pelaminsenawang  #pelaminseremban  #pelaminsemenyih  #pelaminmurahbangi  #pelaminmurahkajang  #pelaminkajang  #pelaminbangi  #pelaminputrajaya  #pelaminkl  #pelaminhululangat  #kajang  *tak termasuk caj transport & shaggy carpet
.
Simple je kan?? Nak mcm ni??
tak ada masalah..
Whatsap sis laju2
RM400 backdrop biasa
RM470 backdrop ikat
Pelamin ni kita kasi lapik putih sahaja.. nak shaggy carpet mcm dlm gambar kena tambah duit..
Kerusi boleh pilih nak jenis mcm mana..
+RM50 utk shaggy carpet
+RM70 1panel backdrop jatuh
+RM100 set nikah
*tak termasuk caj transport
.
Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat..
.
boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446
Atau
018.2993.446 fast respond ✔
.
#pelamintunang
#pelaminsimple
#pelaminbertunang
#pelaminmurah
#pelamin
#pelaminbajet
#minipelamintunang
#minipelamin
#pengantin
#tunang
#buaianberendoihzc
#hzcreativecradle
#buaianberendoi
#buaian
#berendoi
#pelaminsenawang
#pelaminseremban
#pelaminsemenyih
#pelaminmurahbangi
#pelaminmurahkajang
#pelaminkajang
#pelaminbangi
#pelaminputrajaya
#pelaminkl
#pelaminhululangat
#kajang
*tak termasuk caj transport & shaggy carpet
. Simple je kan?? Nak mcm ni?? tak ada masalah.. Whatsap sis laju2 RM400 backdrop biasa RM470 backdrop ikat Pelamin ni kita kasi lapik putih sahaja.. nak shaggy carpet mcm dlm gambar kena tambah duit.. Kerusi boleh pilih nak jenis mcm mana.. +RM50 utk shaggy carpet +RM70 1panel backdrop jatuh +RM100 set nikah *tak termasuk caj transport . Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat.. . boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446 Atau 018.2993.446 fast respond ✔ . #pelamintunang  #pelaminsimple  #pelaminbertunang  #pelaminmurah  #pelamin  #pelaminbajet  #minipelamintunang  #minipelamin  #pengantin  #tunang  #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #buaianberendoi  #buaian  #berendoi  #pelaminsenawang  #pelaminseremban  #pelaminsemenyih  #pelaminmurahbangi  #pelaminmurahkajang  #pelaminkajang  #pelaminbangi  #pelaminputrajaya  #pelaminkl  #pelaminhululangat  #kajang  *tak termasuk caj transport & shaggy carpet
.
Majlis di saujana impian kajang..
Buaian A
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
RM200 buaian tanpa backdrop
RM250 backdrop jatuh
RM280 bakcdrop ikat
+ RM50 carpet putih
+ RM30 bunga bawah
**tak termasuk caj transport
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Cepat booking terlambat nanti menyesal...
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
call/whatsapp 017.3090.446  anim
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
#buaianberendoihzc
#hzcreativecradle
#creativecradle
#creative
#buaianberendoi
#buaian
#berendoi
#endoi
#babycradle
#baby
#cradle
#ibuhamil
#pregnant
#ibumengandung
#dodoi
#lovemybaby
#mybaby
#pelaminbangi
#pelaminkajang
#simanja
#sayang
#akikah
#korban
#marhaban
#berzanji
#pelaminbaby
#pelamin
#sewa
#malaysia
#pelaminmurahkajang
*x termasuk caj transport
. Majlis di saujana impian kajang.. Buaian A ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ RM200 buaian tanpa backdrop RM250 backdrop jatuh RM280 bakcdrop ikat + RM50 carpet putih + RM30 bunga bawah **tak termasuk caj transport ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ Cepat booking terlambat nanti menyesal... ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ call/whatsapp 017.3090.446 anim ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #creativecradle  #creative  #buaianberendoi  #buaian  #berendoi  #endoi  #babycradle  #baby  #cradle  #ibuhamil  #pregnant  #ibumengandung  #dodoi  #lovemybaby  #mybaby  #pelaminbangi  #pelaminkajang  #simanja  #sayang  #akikah  #korban  #marhaban  #berzanji  #pelaminbaby  #pelamin  #sewa  #malaysia  #pelaminmurahkajang  *x termasuk caj transport
.
Ruang sempit!!!??
tak ada masalah..
kami ada pelamin yg kecik & simple..
↘↘↘↘↘↘↙↙↙↙↙↙
❌Rm280 ⬅❌promo tamat❌
▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪
✔RM300 ⬅✔HARGA BARU✔
** tak termasuk caj transport
↗↗↗↗↗↗↖↖↖↖↖↖
+RM50 utk shaggy carpet
+RM70 1panel backdrop jatuh
+RM100 set nikah
*tak termasuk caj transport
.
Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat..
.
boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446
.
#pelamintunang
#pelaminsimple
#pelaminbertunang
#pelaminmurah
#pelamin
#pelaminbajet
#minipelamintunang
#minipelamin
#pengantin
#tunang
#buaianberendoihzc
#hzcreativecradle
#buaianberendoi
#buaian
#berendoi
#endoi
#babycradle
#pelaminsemenyih
#pelaminmurahbangi
#pelaminmurahkajang
#pelaminkajang
#pelaminbangi
#pelaminputrajaya
#pelaminkl
#pelaminhululangat
#kajang
*tak termasuk caj transport & shaggy carpet
. Ruang sempit!!!?? tak ada masalah.. kami ada pelamin yg kecik & simple.. ↘↘↘↘↘↘↙↙↙↙↙↙ ❌Rm280 ⬅❌promo tamat❌ ▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪ ✔RM300 ⬅✔HARGA BARU✔ ** tak termasuk caj transport ↗↗↗↗↗↗↖↖↖↖↖↖ +RM50 utk shaggy carpet +RM70 1panel backdrop jatuh +RM100 set nikah *tak termasuk caj transport . Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat.. . boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446 . #pelamintunang  #pelaminsimple  #pelaminbertunang  #pelaminmurah  #pelamin  #pelaminbajet  #minipelamintunang  #minipelamin  #pengantin  #tunang  #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #buaianberendoi  #buaian  #berendoi  #endoi  #babycradle  #pelaminsemenyih  #pelaminmurahbangi  #pelaminmurahkajang  #pelaminkajang  #pelaminbangi  #pelaminputrajaya  #pelaminkl  #pelaminhululangat  #kajang  *tak termasuk caj transport & shaggy carpet