an online Instagram web viewer
  • damiabeauty
    Damia Beauty
    @damiabeauty

Images by damiabeauty

๐Ÿ‘€ MENIPU GILER!! Kata bila pakai dan konsisten tak dak effect ape2.. TAPI NAPE MAKIN PAKAI MAKIN 
CANTIKK!!! ๐Ÿ˜ฑ
.
.
.
.
.
.
.

Memamg berhantu la penangan #embunserum nie... berganda-ganda cantiknya.. Mai kita tengok testimoni2 yang dah guna #embunserum nie... Kalau dah cuba msti jatuh cinta... ๐Ÿ˜
#damiabeauty #embunserum #cantik #jerawat #jeragat #masalahkulit #mukacantik #gebu #parutjerawat #neelofa #cantikmacamartis #noradanish
assalamualaikum...๐Ÿ˜Š memperkenalkan EMBUN SCAR & WHITENING SERUM.. diformulasikan untuk kulit sangat2 sensitif ... bagi yang selalu naik jerawat sangat2 disyorkan serum ni... penggunaan tersangatla MUDAH... hanya sapu pada kulit yang bermasalah atau seluruh wajah... kesannya membuatkan anda semua menangis kegembiraan ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜ jika mahu lupakan kulit wajah yang berjerawat boleh terus cntact akak.. WHATSAPP :-
0142149535
0142149535
0142149535

#damiabeauty #damiabeautyshop #embunserum #serum #cantik #glowing #flawless #jerawat #putih #gebu
assalamualaikum...๐Ÿ˜Š memperkenalkan EMBUN SCAR & WHITENING SERUM.. diformulasikan untuk kulit sangat2 sensitif ... bagi yang selalu naik jerawat sangat2 disyorkan serum ni... penggunaan tersangatla MUDAH... hanya sapu pada kulit yang bermasalah atau seluruh wajah... kesannya membuatkan anda semua menangis kegembiraan ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜ jika mahu lupakan kulit wajah yang berjerawat boleh terus cntact akak.. WHATSAPP :- 0142149535 0142149535 0142149535 #damiabeauty  #damiabeautyshop  #embunserum  #serum  #cantik  #glowing  #flawless  #jerawat  #putih  #gebu 
Uv compact foundation spf 50 bukan setakat orang melayu je tau...orang india pun boleh pakai ...
Custemor ni org india dari selangor..puas hati bila frist time guna uv compact foundation spf50 by nie'liesta beauty.
Antara kelebihan dan kebaikan uv compact foundation spf50
๐Ÿmenutup parut jerawat dan jeragat
๐Ÿmenutup cela pada wajah
๐Ÿmelicinkan kulit
๐Ÿmenjadikan tona kulit yang sekata
๐Ÿmengurangkan garis-garis halus
๐Ÿmemutihkan kulit secara semulajadi dgn penggunaan yang konsisten
๐Ÿbau yang sangat wangi dan menenangkan
๐Ÿsatu kod warna sahaja sesuai untuk semua jenis kulit
๐Ÿspf50 lagi..lepaihh ni tak hangit dah kulit muka korang
๐Ÿada kelulusan dari kkm lagi..
๐Ÿmudah dicuci dan ditanggalkan
๐Ÿteksturnya sangat lembut dan senang dipakai
๐Ÿtidak bercapok dan bertompok bila cuaca panas
๐Ÿkulit muka akan lebih shine dan glow bila berpeluh.
๐Ÿ”ฅharga mampu milik dan berbaloi-baloi. 
Whatapp ๐Ÿ“ฒ 0142149535

#nieliesyabeauty 
#uvcompactfoundationspf50 
#foundationmakeup  #foundationbest
#foundation
#kulitputihgebu #cantik
Uv compact foundation spf 50 bukan setakat orang melayu je tau...orang india pun boleh pakai ... Custemor ni org india dari selangor..puas hati bila frist time guna uv compact foundation spf50 by nie'liesta beauty. Antara kelebihan dan kebaikan uv compact foundation spf50 ๐Ÿmenutup parut jerawat dan jeragat ๐Ÿmenutup cela pada wajah ๐Ÿmelicinkan kulit ๐Ÿmenjadikan tona kulit yang sekata ๐Ÿmengurangkan garis-garis halus ๐Ÿmemutihkan kulit secara semulajadi dgn penggunaan yang konsisten ๐Ÿbau yang sangat wangi dan menenangkan ๐Ÿsatu kod warna sahaja sesuai untuk semua jenis kulit ๐Ÿspf50 lagi..lepaihh ni tak hangit dah kulit muka korang ๐Ÿada kelulusan dari kkm lagi.. ๐Ÿmudah dicuci dan ditanggalkan ๐Ÿteksturnya sangat lembut dan senang dipakai ๐Ÿtidak bercapok dan bertompok bila cuaca panas ๐Ÿkulit muka akan lebih shine dan glow bila berpeluh. ๐Ÿ”ฅharga mampu milik dan berbaloi-baloi. Whatapp ๐Ÿ“ฒ 0142149535 #nieliesyabeauty  #uvcompactfoundationspf50  #foundationmakeup  #foundationbest  #foundation  #kulitputihgebu  #cantik 
Kulit wajah rasa kering? Tak perlu risau spray ja #beautywater.. Kulit moist ja.. Yang penting mekap tak bercapuk.. Effect glowing lagi u.. #damiabeauty #beautywater #beauty #segar #harum #bunga #spray #cantik #flawless #glowing #perfume
Pengenalan tentang Produk ๐Ÿ‘‡๐Ÿป Beauty Water
Ekstrak bunga ๐ŸŒธ๐ŸŒธ Kelebihan dan manfaat Beauty Water
1. Make up tahan 24 jam(effect glowing)
2. Boleh digunakan sebagai base untuk make up
3.Boleh merawat serta menghilangkan masalah resdung, jerawat dan jeragat 
4.Melembab dan menegangkan kulit 
5.Menjadikan anda awet muda 
dengan melambatkan proses penuaan.
6.Mengelakkan kulit kusam dan kering.
7.Membantu mencuci dan mengecilkan liang pori 
8.Menghilangkan rasa mengantuk.
9.Membantu memudarkan pigmentasi pada kulit muka terutamanya akibat cahaya matahari.
10.Mengurangkan kerengsangan pada kulit sensitif kerana beauty water bersifat sejuk..
11.Sel kulit mati lebih cepat diperbaharui dengan meningkatkan tahap metabolisma kulit anda. 
12. Menstabilkan ph untuk kulit yang lebih sihat dan cantik..
13.Membantu mengurangkan migrain di kepala.
14.Sangat sesuai untuk wanita, lelaki & semua peringkat umur sehingga bayi

#damiabeauty #beautywater #glowing #segar #flawless #mekap
Pengenalan tentang Produk ๐Ÿ‘‡๐Ÿป Beauty Water Ekstrak bunga ๐ŸŒธ๐ŸŒธ Kelebihan dan manfaat Beauty Water 1. Make up tahan 24 jam(effect glowing) 2. Boleh digunakan sebagai base untuk make up 3.Boleh merawat serta menghilangkan masalah resdung, jerawat dan jeragat 4.Melembab dan menegangkan kulit 5.Menjadikan anda awet muda dengan melambatkan proses penuaan. 6.Mengelakkan kulit kusam dan kering. 7.Membantu mencuci dan mengecilkan liang pori 8.Menghilangkan rasa mengantuk. 9.Membantu memudarkan pigmentasi pada kulit muka terutamanya akibat cahaya matahari. 10.Mengurangkan kerengsangan pada kulit sensitif kerana beauty water bersifat sejuk.. 11.Sel kulit mati lebih cepat diperbaharui dengan meningkatkan tahap metabolisma kulit anda. 12. Menstabilkan ph untuk kulit yang lebih sihat dan cantik.. 13.Membantu mengurangkan migrain di kepala. 14.Sangat sesuai untuk wanita, lelaki & semua peringkat umur sehingga bayi #damiabeauty  #beautywater  #glowing  #segar  #flawless  #mekap 
Hati-hati smua..smoga slmt smpai.. ๐Ÿ˜Š
Hati-hati smua..smoga slmt smpai.. ๐Ÿ˜Š
Risau ka foundation tak tahan lama hari raya nanti? 
Kalau ada #beautywater tak perlu risau. Lepas mekap terus spray, 
Kulit glowing
Pori mengecik
Foundation tak bercapuk.. Jangan lupa promosi 2 botol rm55 sehingga 9 julai.. #damiabeauty #beautywater #beauty #water #spray #cantik #glowing #flawlessskin
TAK SUKA PAKAI FOUNDATION TAPI YANG NI JATUH CINTAโค
======================== Akak bukan jenis suka pakai foundation tapi bila tengok lynn jual tu akak nak cuba

Sekali pakai TERUS JATUH CINTA.. simple2 je akak pakai.. terus EFEK GLOWING.. mmg akak suka sangatla.. NIE'LIESYA FOUNDATION ni mmg macam orang kata kecil2 cili padi la.. BIAR PRODUK BERBICARA๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Rugi kalau xcuba chuollsss.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐Ÿ“ฒ0142149535

#damiabeauty #nieliesyafoundation #uvspf50foundation #foundation #cantik #gebu
TAK SUKA PAKAI FOUNDATION TAPI YANG NI JATUH CINTAโค ======================== Akak bukan jenis suka pakai foundation tapi bila tengok lynn jual tu akak nak cuba Sekali pakai TERUS JATUH CINTA.. simple2 je akak pakai.. terus EFEK GLOWING.. mmg akak suka sangatla.. NIE'LIESYA FOUNDATION ni mmg macam orang kata kecil2 cili padi la.. BIAR PRODUK BERBICARA๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Rugi kalau xcuba chuollsss.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐Ÿ“ฒ0142149535 #damiabeauty  #nieliesyafoundation  #uvspf50foundation  #foundation  #cantik  #gebu 
" bangun tido muka nampak flawless ja, tak kusam. 
Bila mekap pon nampak muka licin sekata jaa"

Penangan #beautywater. Memang best sangat2. Patut la ramai yang repeat order sampai 3 4 botol sekali. 
Tak boleh dok senang kalau tak spray satu hari. 
Boleh ganti perfume pulak tu.. Sekarang tengah promosi tau, 
2 botol rm55 ๐Ÿ“ฒ 0142149535

#damiabeauty #beautywater #beautywaterspray #beauty #penyegarwajah
" bangun tido muka nampak flawless ja, tak kusam. Bila mekap pon nampak muka licin sekata jaa" Penangan #beautywater . Memang best sangat2. Patut la ramai yang repeat order sampai 3 4 botol sekali. Tak boleh dok senang kalau tak spray satu hari. Boleh ganti perfume pulak tu.. Sekarang tengah promosi tau, 2 botol rm55 ๐Ÿ“ฒ 0142149535 #damiabeauty  #beautywater  #beautywaterspray  #beauty  #penyegarwajah 
Susah nak follow petua untuk hilangkan jerawat bagai.  Sekarang macam2 petua ada.  Tapi yang pastinya tak rajin nak buat kan? 
Takpaa, just konsisten dengan #Jushinec. 
Mesti tak menyesal.  Sebab jerawat dah lari terkedek2 tinggalkan anda.. #damiabeauty #jushinec #jusviral #jusajaib #jerawat #cantik #vitaminc #putih
Slmt pagi ๐Ÿ˜Šmanjakn muka dgn #embunserum.. bkn sja melembapkn kulit #embunserum jgak dpt mbantu mghilangkn jerawat & parut jerawat.. #damiabeauty #embunserum #serum #jerawat #jeragat #parutjerawat #parut #cantik #melembapkankulit
Dulu kulit berminyak teruk, 
Bangun tido berkilat muka. 
Stress betoi kan. 
Tapi takpa, #embunserum ada aloe vera yang boleh mengawal minyak di muka. 
Sekaligus boleh meratakan tona kulit. 
Setakat jerawat kecik tu, dap ja embun serum tang tu, esok pagi hilang.. #damiabeauty #embunserum #serumwajah #cantik #jeragat #jerawat #aloevera
Menyempurnakan solekan di Hari Raya dengan NIELIESYA FOUNDATION.. Sangat lembut seakan buih sabun ๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ˜ Dapat mengimbangi minyak di wajah ๐Ÿ˜ Tekstur yg halus ๐Ÿ˜ Menghilangkan kekusaman kulit ๐Ÿ˜ Membantu menghilang Jerawat ๐Ÿ˜ Membantu menghilangkan Jeragat ๐Ÿ˜ Menjadikan Wajib Berseri 
Cuba sekali, pasti repeat order lagi ๐Ÿ˜Š

Pm\whatapp 
0142149535

#damiabeauty #nieliesya #nieliesyafoundation #foundation #uvspf50 #uvprotection #cantik
Menyempurnakan solekan di Hari Raya dengan NIELIESYA FOUNDATION.. Sangat lembut seakan buih sabun ๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ˜ Dapat mengimbangi minyak di wajah ๐Ÿ˜ Tekstur yg halus ๐Ÿ˜ Menghilangkan kekusaman kulit ๐Ÿ˜ Membantu menghilang Jerawat ๐Ÿ˜ Membantu menghilangkan Jeragat ๐Ÿ˜ Menjadikan Wajib Berseri Cuba sekali, pasti repeat order lagi ๐Ÿ˜Š Pm\whatapp 0142149535 #damiabeauty  #nieliesya  #nieliesyafoundation  #foundation  #uvspf50  #uvprotection  #cantik 
Salam 17ramadhan.. Salam nuzul Al-quran..
#damiabeauty #salamramadhan #17ramadhan #nuzulalquran
DUIT RAYA ๐Ÿ’ฐ FREE GIFT ๐ŸŽ 
Sempena bln ramadhan nie..kita ade special offer nk bg kat hampa smua.. Nak tau dak apa dia?? ๐Ÿค”

Mai whatapp lekaih
๐Ÿ“ฒ 0142149535 
#damiabeauty #jushinec #jushinecpenang #juscomel #jusajaib #jusviral #vitaminc #putih #cantik #innerbeauty
5 IN 1 DAPAT MANFAAT DARI JUSHINE C ๐Ÿ’๐ŸŠ
.
.
Bebaloi Sangat โ— serba serbi boleh , nak cantik raya nie nak berseri seri
Amalkan #jushineC dari sekarang tau tau
.
.
Kami akan bg cara minum time bulan puasa
๐Ÿ“ฒ 0142149535

#damiabeauty #jushinec #jushinecpenang #juscomel #jusajaib #jusviral #vitaminc #cantik #putih #innerbeauty